Petak, 15.10.2010.

21:28

"Bez garancija ne idemo na derbi"

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je za ‘Novosti’ da bez garancija njegov tim neće ići na derbi.

Izvor: B92

"Bez garancija ne idemo na derbi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

Wllaxy

pre 13 godina

Sad ce to Djuric, Karadzic i Dacic kao uvazena gospoda (ili po starosrpskom recniku sve moj do mojega) da rese na samo njima svojstven nacin.
Inace, pitam se pitam se sta ti odgovorni (?) ljudi imaju zajednicko - naravno osim sto su imali/imaju visoke funkcije u Partizanu?!

boki

pre 13 godina

Nasa ministarka sporta je juce nabrajajuci vremenske dogadjaje u kojima je rasla ova vandalska generacija zaboravila da doda jednu vaznu stvar.A to je da su ova deca imala 5 godina kada je njihov KK zadnji put bio sampion i 15 kada je to zadnji put bio FK.

BAOBAB

pre 13 godina

STOJKE igračina i vi zvezdasi to znate, pa vi ste isti ti koji su ga bodrili i klicalimu a bilo ih je mnogo presamo par meseci kad je odbranio penal Podolskom u J.Africi sad ga pljujete vređate i pretite ubistvom što je slučaj za psihijatriju. U slučaju da se odigra derbi (koji to više i nije po svim parametrima sporta i poznavanja fudbala)predlažem rukovodstvu partizana TRI stvari i to:

1. Da Stojković ponese kapitensku traku u (ne)derbiju

2. U slučaju penala za Partizan(u šta sumnjam) da egzekutor bude baš Stojković

3. Da se sašije velika zastava sa pokerom asova (MILKO ĐUROVSKI, GORAN MILOJEVIĆ, KLEO I STOJKOVIĆ) i prekrije ceo JUG

Q7

pre 13 godina

Djuric se uplasio Zvezde, ne zato sto je bolja od Partizana nego zato sto Partizan igra tekmu u utorka na gostovanju koju mora da ne izgubi, naci igrace u najjacem sastavu i igraci ce morati da izginu. Posle toga dolaze na Marakanu gde takodje moraju da izgini u Partizan nije ni Barsa ni Celzi tako da su sanse da ce izgubiti barem jednu tekmu ogromne ako ne i obe. Naravno ako puknu u derbiju pricamo o 6 bodova prednosti sto nije mala stvar. Naravno Djuric hoce da iskoristi sve ovo da pomogne Partizanu, ali da se igraa pred praznim tribinama sada kada nas stadion nije suspendovan ili kaznjen potpuno je glupo, mada ako partizan sune neke pare da nadoknadi sav profit od ulaznica i jos malo vise cisto da nas ispostuje onda i moze bez publike :)

Kikindski licimuri i demoni...

pre 13 godina

Jao što volim, što se ovi Gani raduju derbiju.... Jao, al će da boli... Što se više prsite, to vas sutra manje dođe na posao i u školu od sramote, hahahahaha!!!!
Biće kukanja dan posle, te zavera imprijalističkih sila protivu srBskog brenda, te svirali nam samo 3 penala. Neregularno bre!!!!

fenomen

pre 13 godina

Dve stvari su u ovom trenutku mnogo bitnije od prepucavanja nas grobara sa jedne i vas delija sa druge strane. Prvo je da se derbi odigra a drugo da sve prodje u najboljoj mogucoj sportskoj atmosferi jer ovaj derbi gleda cela Evropa sa UEFOM na celu i ukoliko sve prodje kako treba i kazna Uefe prema Srbiji moze biti znatno blaza.
Kad god je Srbin na Srbina udarao to nikada nije na dobro izaslo. Ukoliko dodje do incidenata verujem da ce tad i Uefa reagovati mnogo drasticnije. Imamo sansu da dodje do ponavljanja utakmice Italija-Srbija i derbi ce dosta uticati na to.
Poz...

Paja Patak

pre 13 godina

Kakve garancije.da Tole i Zoran Petrovic nameste sudije tipa Spasic, Jovanetic, Mazic, Vukadinovic, Santrac.Jesu li to te garancije.I ako moze bez prisustva Delija na severu i da na zagrevanju Partizan vec vodi sa 3:0

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

Evo ja ti garantujem. navijacima nece niko nista ali na terenu nece biti milosti. Posle neuspeha u Bragi jos jedan neuspeh.Sta ce vam vise

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

dosta je bilo sramoćenja Srpskog fudbala,da se igra derbi,svetkovina nego šta! ale,Partizan le a le Partizan le a le GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

bobanmkd

pre 13 godina

Sve koje nešto pametuju ja bih samo jedno pitao"da li bi vi otišli na Vase radno mesto ili u školu da tamo nije bezbedno"??!!?? Hvala,toliko! Umoran sam vise od gluposti.

Marko SERB

pre 13 godina

AKO SE DOBRO SECAM U PIONIRU DOK JE IGRAO PARTIZAN PROTIV OLIMPIJAKOSA BILO JE VREDJANJA TEODOSICA I CINI MI SE DA SU BACANI PAPIRI NA IGRACE OLIMPIJAKOSA DOK SU IZVODILI SLOBODNA BACANJA...TOLIKO O PARTIZANOVOM POSTENJU...ILI SU OPET DELIJE KRIVE??ONO STO JE BOGDANOV URADIO NEMA VEZE SA RED STAROM NITI REPREZENTACIJOM COVEK JE CLAN 1389 I DOSAO JE DA NAPRAVI PROBLEM SA ITALIJOM JER JE ONA ZA VREME OKUPACIJE SRBIJE OD STRANE FASISTA UVELA NA KOSOVU ALBANSKI JEZIK U SKOLE I UVELA ZASTAVU ALBANIJE NA KOSOVU...OTUD ONA ZAPALJENA ZASTAVA ALBANIJE NA STADIONU U GENOVI...MOLIO BIH OPERATERA DA OBJAVIO OVO...JEDVA CEKAM NOVI INSAJDER..hvala b92

muka mi je od vas....

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota
(zvezda u srcu, 16. oktobar 2010 10:35)



sramota ,ti znaš pravo značen je te reči lecemerčino.sramota je kad ti 16 g ne sviraju penal i kad tuku tvoje igrace i trenera, to partizan nikad nije uradio..eto to je sramota...mali čoveče.

colibri

pre 13 godina

Gospodo,na derbiju 2000 godine,prva baklja je poletela sa juga na zapada,odmah zatim jos dve tri...zatim je jedno deset baklji palo na teren i mec je prekinut na kratko...kada je nastavljen nekoliko navijaca partizana je utrcalo na teren,i tada se pokrenuo sever...navijaci zvezde su pretrcali preko terena,njih nekoliko je uslo na jug,ali su ih vodje pozvale nazad,da bi potom napravili kordon ispred juga...a stose tatona tice,tacno je da je ubijen kilometrima daleko od stadiona,a stojkovica su napali,izgleda,na stadionu zvezde?
Dosta vise tog cinizma,niko nije budala...

Sever je ceo crven i beo,Radovic Aca njegov je deo.

Džabe ste se nadali

pre 13 godina

Hoću samo da vas informišem da Stojković NEĆE braniti na derbijima ove sezone !!!
Ove je odlučeno već pri potpisivanjem ugovora na početku sezone.

Niti Stojković želi da brani protiv svog bivšeg kluba niti Partizan želi da on u slučaju da odigra loš meč ili kiksne postane meta grobara, niti Partizen želi da vama delijama da zadovoljstvo da ga vređate i psujete na najgrđi način.

To je sve već odavno regulisano, džabe ste se nadali

zvezda u srcu

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota

tancredo

pre 13 godina

(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?
(ivan, 16. oktobar 2010 09:28)
Meni ne treba you tube, ja se sećam dobro svega. Dripci sa juga su najpre bakljama gađali publiku (ljude sa decom) na ZAPADU, misleći da će ih murija, kao i obično za vreme tek srušenog Slobe i Ivice, štititi. Tek TADA je taj sa severa istrčao, pa onda tih par sa juga, a sve se završilo čuvenim krosom grobara kad im je prvi put u istoriji navijačkog pokreta igde - PALA TRIBINA! Ku..li ste se, a završilo se dozivanjem sever - jug "kada Zvezdo igraš ti...". NA DERBIJU!
Frustraciju zbog do sad nigde u svetu neviđene navijačke sramote, izlečili ste već na sledećem derbiju na JNA, kada ste herojski, raketom sa razdaljine od 150m (što je sigurno, sigurno) ubili dete na severu. Obzirom da se od tog ubistva Fudbalski klub Partizan NIKAD NIJE OGRADIO NITI OGLASIO, a počinioci odležali kao da su obili trafiku, onda su "heroji", time ohrabreni, prešli na pištolje pa ubili Lonca, navijača Vojvodine (i posle toga pevali sprdajuće pesmice za pokojnog) i konačno Francuza, gde su debitovali u ubistvima golim rukama, bacivši čoveka u ambis.
I to ti je cela istina, Sunđer Bobe.

Flaja

pre 13 godina

Čuju se informacije, da će zvezdini navijači kupovati karte za Južnu tribinu, sa namerom da tamo na derbiju dođe do incidenata! Naravno, za to bi se optužili Grobari! Dačiću, jel se to nastavlja rušenje države? I šta radite po tom pitanju?

strašno...

pre 13 godina

Za sve ove što imaju jeftinije ulaznice i spominju Tatona:

Taton je ubijen u gradu, daleko od stadiona, kakve veze ima Đurić sa tim?

Stvarno ste čudna sorta...

ko je organizator ovih nereda ?

pre 13 godina

a zašto je B92 izbrisao onaj članak koji su juče na kratko objavili ?

u nekim stranim medijama se sumnja da je Lukić involviran u onaj haos u đenovi

http://www.blick.ch/sport/fussball/international/welche-rolle-spielt-ex-sion-topskorer-vladan-lukic-158605


i zašto je 12 sati nakon onih nereda održan sastanak u prostorijama FKCZ u kojem su učestvovali vođe delija i nekoliko podgrupa? jel razlog bio da se koordinišu dalji postupci u medijama i raznim forumima ?

MOLIM B92 da objave moj komentar

ivan

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!
(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?

mister X

pre 13 godina

Pa,nije valjda Partizan Manchester.U. da postavlja uslove ili mozda jeste ali osma postava.
Valjda postoje pravila i nadlezni organi a ne da Partizan ili bilo ko postavlja uslove.

mix

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM

Vladimire bilo je nas još na tom skandaloznom derbiju,tačno je da su grobari prvi utrčali na teren itačno je da su došli do severa,ali je najobičnija laž da su gađali svoje igrače! Čovek samo pokušava da kaže da je ista atmosfera u javnosti bila i pred taj derbi i znamo šta se tada dogodilo. Skandal kakav nepamti svetski fudbal da redari zajedno sa navijačima linčuju gostujuće igrače i stručni štab. A kako je tada kažnjena zvezda i ko je tada bio predsednik tadašnjeg FSJ svi dobro znamo! E upravo da se to nebi ponovilo čovek najnormalnije traži garancije za svoju i bezbednost svojih igrača i neznam šta je to toliko čudno pa čitam ovakver komentare!

nenad73

pre 13 godina

Djuric je potpuno u pravu i nerazumljivo je kako neko moze da insistira da se odigra derbi posle svega vidjenog u Djenovi.Stojkovic je zamalo ubijen prema izjavama ne nasih vec italijanskih zvanicnika a sada se i sam Lukic "pere" da ljudi koji su nosili zvezdina obelezja i koji su vodje zvezdinih navijaca nisu navijaci zvezde vec Srbije???
Na stadionu gde su redari 2000. godine tukli fudbalere i ceo strucni stab sada neko zeli da ponovi slicno?
Pa Lukic i sam preti svojim navijacima a da ne pricamo sta treba da ocekuje ekipu Partizana...potom taj video na volseban nacin nestane cak i sa youtuba...
Gospodo iz zvezde ovo nije 14 vek i znaju se standardi za odigravanje jednog derbija. Prihvatite svoje greske i otkrijte svoje huligane pa onda mozemo da pricamo o fudbalu.

istina

pre 13 godina

bilans navijaca tvog malog kluba u poslednjih 10 godina su Aca Radovic,Bris Taton..Jesu li njihove majke koga zvale u Partizanu?Sram da vas bude,ko ste vi da govorite o fer i sportskom navijanju..A ako te slucajno nazove majka onog malog golmancica,reci joj da prvo nauci sina da svojim izjavama dodatno ne podgrijava ionako haosnu situaciju u kojoj je nas fudbal..Neke stvari se ne mogu raditi u zivotu,postoje moralne norme koje ne smijemo gaziti..ko drugacije radi mora biti svjestan posljedica..

Aca NS

pre 13 godina

Ma ja bih vas sve na kolektivno lecenje, pa ljudi je li citate vi sta pisete, pa i jedni i drugi ste u krvi do laktova, i jedni i drugi imate navijace KVD-ejce (Kako vetar duva).
Kako im koja strana dobavi novac od droge ili nekog drugog lopovluka tako preuzme njihove boje. Kolektivno lecenje je jedino resenje za sve vas koji se kada dodje nedelja i bude vreme za fudbal radujete jer cete imati sansu da se sa nekim pobijete. Resenje i za to postoji, kamenolom pa da se sva ta energija izbaci.

Navijanje nema vise veze sa sportom, vec samo sa mrznjom i nasiljem. Vas predvode (ne samo Zvezdu i Partizan vec i mnoge druge) likovi koji su pali na testovima IQ ali vam to ne priznaju, jer imaju fizicku masu, pa onda ubedjuju.
Klinci i balavci od 20 i kusur godina koji rat nisu videli, vicu kako nekoga treba ubiti.
Ma bolest, rak je naspram ovoga laka prehlada.
Nadam se da ce vas u buducnosti neko ipak ukloniti.
Karadzic treba da da ostavku, ali to nema veze sa navijacima. Vec sa onim drugim delom koji se desava na stadionu, Fudbalom.

Mozzart

pre 13 godina

Prosle godine niste hteli da se derbi odlozi za jedan dan, prosle godine smo mi bili FK SAOPSTENJE!!! E, sad cete da dodjete u subotu, (ni minut kasnije), i sad se vidi ko je FK SAOPSTENJE!!! Kazi majci Stojketa da ne brine, sem cepanja mreze, nece njemu biti nista! GARANTUJEM!

fan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva izjava.
Da li se neko zapitao koliko je zatvora dobio ubica za Acu Radovica koji je ubijen na derbiju.Da li se neko zapitao koliko je titula uzeo Partizan od raspada Jugoslavije????
Da li je moguce da je za sve kriva Zvezda i njena uprava?
Ko ima zvanicno skuplji i bolji tim u ovom trenutku????
Cega se boje???
Neka izadju na teren i pobede ako su bolji!!!!!!!!!
Da li se priprema scenario da se utakmica odlozi ili prekine????
Zasto pogrdni natpisi na Partizanovom stadionu nikad ne dobiju medijsku osudu!!!!!!!
Da li neko mora da se vredja samo pesmom???????????
Dokle bre vise!!!!!
Ljudi koji prave nerede treba da odgovaraju,a Partizan treba da igra i da se bori za rezultat!!!!!!!!
Ko je dao garancije roditeljima Ace Radovica da ce se ziv vratiti sa utakmice(licemeri)!!!!
Ko vodi telohranitelje jos od vreme Zecevica!!!!!posteni NE
Dosta ucena!!!!!!!!!
Dosta kukanja!!!!!!!!
Izadjite na teren!!!!!!!!

MarkoSi

pre 13 godina

Sada bi Lukić trebalo da kaže da Zvezda neće igrati derbi, ako ne dobije pisane potvrde od Toleta (Šnajdera), Đure (Šnajdera) i komesara za suđenje (Šnajdera) da neće krojiti tok meča, da utakmicu neće suditi razni Spasići, Mažići, Jovanetići... Kako je recimo bilo Milijaševoj majci kada su njenom sinu poništili čist gol u derbiju? Kako je bilo Koromanovoj majci kada su ga na terenu premlatili, a sudija je samo nemo posmatrao? A Kaduovoj majci posle onog Krstajićevog starta u 16 na prošlom derbiju? Bez pisanih saglasnosti grobarskih šnajdera da neće krasti, Zvezda ne bi trebalo uopšte da razmišlja o nastupu u derbiju.

Q7

pre 13 godina

Ko te bre pita jer hoces ili neces da dodjes? Ako savez kaze igra se naci igra se, kraj price. Da li te je majka Brisa Tantona zvala? Zasto se skidaju stolice sa juga? Jer medju vasim navijacima ima huligana koliko i medju Delijama. Sto se tice Stojketa, nemam nista protiv njega, mislim da je slihtara a znam da je bio narkic doj ke bio u Zvezdi, zato je i propao u Nantu. Djuric dobro zna koga je potpisao kada je doveo Stojketa koji po malo i izaziva sa izjavama i nekim potezima ali dobro. Derbi mora da se igra sa publikom a samo policija ima pravo da upotebi silu, dakle ako izbije neka frka zna se ko je kriv a ne Zvezda ili Partizan.

bg4life

pre 13 godina

Kakve garancije bre,svi govore da su sad zvezdini navijaci olosi i da jedu malu decu a zaboravljate da svaki derbi na Marakani grobari uniste pola juga i nikom nista.Zvezda snosi materialnu stetu zasto nam vi djuricu ne garantujete da se to nece opet desiti.

strajder

pre 13 godina

u velikoj ste formi, mnogo ste jaki...
lajte cigani, samo vi lajte. tako ste i prosle godine... ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje

Anhel

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM,
lazes. Prvo organizovano Grobari nisu doshli. Oko 200 ljudi je bilo na jugu. Sve je pochelo kad je neko sa severa dotrcao do juga i bacio baklju. Onda je jedna previshe hrabra osoba utrcala sa juga i krenula preko terena ka severu i eto incidenta o kome pricas.
Ovog puta se to nece desiti na stadionu. Verujem da ce zandarmerija biti pored ograda kao i do sada. Ali da ce po gradu moci da se sprece napadi npr na decu sa Kosova ili na roditelje sa decicom koji eto nisu stubovi SrBstva, e to vec niko ne garantuje..

mile jna

pre 13 godina

Problem je sto se svi vi secate i zivite od secanja ali svi se secate tudjih gluposti,svoje niko ne pominje.Bez price o Engleskoj na nacin na koji svi pricaju,ajde da pricamo da na Liverpulovom kopu sede 2 brata bliznca,jedan u crvenom,jedan u plavom dresu.Ti ljudi vole i cene svoj grad i zemlju i kada se ovde shvati da nije nenormalno da neko navija za suparnicki klub onda nece biti ni djure ni lukica(namerno malim slovima)Uostalom,svo to pokazivanje ljubavi nasiljem ste naucili od tih Engleza i ceo vas navijacki pokret je tezak snobizam i shvatite da niste ni orginalni ni jedinstveni nego ste ispratili modu sa toliko omrazenog zapada.

GOXSTAR

pre 13 godina

utakmica ce biti odigrana, publike ce biti, a utakmicu ce dobiti crvena zvezda... a djura zna za sve to, zato hoce da odlozi utakmicu.. sve se vec zna ljudi, zapamtite sta sam rekao.. !

Licimuri, demoni

pre 13 godina

Sad vec pocinje da me nervira ovo grobarsko licemerstvo. Kao da namerno provociraju...

Ali imam FEELING (za osecaj) da ce derbi proci bez vecih incidenata (od strane Delija), i da ce Delije prirediti grobarima jedan veliki cas navijanja. Dopunska nastava za Ligu Sampiona.

UZMITE OGLEDALO

pre 13 godina

CITAM OVE KOMENTARE I TEK SADA SVATAM DA JE KARADZIC NAMESTIO DA zvezda IZGUBI OD SLOVANA. STIDI SE KARADZICU,KAKO SI MOGAO :((((

Samo Partizan

pre 13 godina

Ma kakve bre garancije!!??
Mi smo vam najveca garancija,igrajte slobodno!!!
Oni da su smeli da nesto onako naprave kao u Djenovi,pravili bi to i protiv Estonije,ali ne,morali su cak do tamo da odu da budu najjaci...ponavljam igrajte slobodno jer s Grobarima sve do pobede!

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

BMF

pre 13 godina

Ajde prestanite biti glupi i pominjati tragicno nastradalog francuza. To se dogodilo kilometrima daleko od stadiona i tacka. Na kraju se i sudi onim budalama sto su ga ubili,a i budale su i oni koji ga stalno pominju.Svima je zao mladica,ali on je stradao zbog nekoliko budala. Partizan nikakve veze nije imao sa tim.

robinhud

pre 13 godina

pa ti djuricu nemoj da igras ! ajde bas bih voli da vidim koliko si drcan i drzak pa da ne ispostujes pravilnik FSS-a i ne izvedes ekipu na teren a oni danas odlucili da se derbi igra ? pa ja zaista ne znam ko je ovdje lud i da li postoje jedna pravila za partizan a druga za sve ostale ekipe u ligi ? i jos bih samo da pitam doticnog gospodina kad je to partizan napismeno garantovao za bezbjednost bilo koje utakmice i sta je stajalo u toj garanciji da treba da uradi ako se slucajno nesto nepredvidjeno desi ?

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

lee adi

pre 13 godina

mr. president of neighbour's club, my serbian is not the best but i guarantee one goal from fair distance right under bar at far right corner, is that kind of guarantee you are after? ziveli...

Oberon

pre 13 godina

Koliko vi plitko ljudi razmisljate... Covek je rekao: igramo ako dobijemo pismene garancije!
Ako su MUP, FSS i CZ sigurni da mogu da organizuju tu utakmicu bez incidenata, neka to lepo i napisu i igracemo derbi! Ako necete da napisete, onda niste sigurni, a onda niko na stadionu tog dana nece biti siguran!
Prema tome, manite se glupih prica o plasenju i razmisljajte malo logicno! Da li cete otici na stadion uz poruku: dodjite, ali mi nismo sigurni da li cete da izadjete zivi!

Gamer4eveR

pre 13 godina

Auuuu koliko licemerstva od "Topalovica" !!!! Gospodo draga, imate jako kratko pamcenje. Opet se gleda da se sva krivica svali na FK Crvena Zvezda koji je naravno i grobaru Toletu trn u oku, medjutim nece moci. Zaboravljate da Zvezda ima vise navijaca nego Partizan. Ako necete, ne smete ili ne mozete da dodjete na derbi, stvar je jako prosta 3:0 sluzbeno i cao "Topalovici", nemojte da glumite nevinasca jer vi ste u skorijoj, i to jako skorijoj proslosti ubijali. Da, da ubijali neduzne ljude. Sve da je u Italiji zaista samo grupa Delija napravila problem, niko nije poginuo, i daleko bilo da jeste. Baklje i ono sto smo videli u Italiji scenario je svakog derbija kod nas, zato tisina molim !

vlada

pre 13 godina

Koliko ja vidim, od silnog prekrajanja istine i onoga sta je stvarno bilo, ispasce jos i da se taj derbi, kada je Tumbakovica tukao REDAR na stadionu Crvene Zvezde, igrao na JNA.
Mislim stvarno, pravdanje jednog dela drugim delom jos ce ispasti u redu a tu mislim na ubistvo Ace Radovica i linca trenera Partizana.
Normalno je da su obe stvari za osudu i naravno da ih ne treba izjednacavati.
Ali, pravdanje jednog dela drugim, je , u najmanju ruku, INFANTILNO.

pera

pre 13 godina

Mene samo interesuje kako ce Stojkovic braniti na toj utakmici. Nije problem sto ce mu zvizdati sa severa,cak je to i povoljnija varijanta nego kada je igrala reprezentacija,jer su mu tada zvizdali domaci navijaci,a ovde ce mu zvizdati protivnicki,pa to i nije toliko strasno i neobcno. Meni je veci problem kada on dodje na gol ispod severne tribine,kako ce se on skoncentrisati na utakmicu,kako da ,makar podsvesno, ne razmislja o tome da li ce neka budala sa severa da dotrci i udari ga ili gadja necim,bez obzira koliko obezbedjenje bude bilo.Ne znam koliko je pametno inatiti se i stavljati njega na gol na toj utakmici.

pravda

pre 13 godina

smrt jednog mladog coveka je podjedanko tragicna bio on crvene ili crno bele boje! Ako je iko od vas gledao insajder morao je da vidi da ubice postoje i na jednoj i na drugoj strani sto i jeste najstrasnije od svega!! Svi mi koji odlazimo na stadione treba da doprinesemo sportskom navijanju ili ce sutra taj mladi mrtav covek biti vase dete, brat ili komsija!!1 Zapitajte se konacno da li postoji, zaista, ista vrednije od zivota!!!!!! Prema tome, huligani u zatvore, navijaci na stadione!!!! grobar zauvek...

dedvud

pre 13 godina

djura snajder-grobar, kaze toletu-grobaru, da ce igrati, samo ako im garancije da ivica-grobar! bas se pitam sta li ce reci nosilac kofera?! PROVIDNI STE!

Eto ko pali situaciju,kao i uvek

pre 13 godina

A da uzmete od vojske oklopne transportere,lakše da stignete do Marakane?I još da za svaki preki pogled kazne Zvezdu sa oduzimanjem bodova i igranjem pred praznim tribinama.

zlata-Grobar-MKD

pre 13 godina

Vasa pocrnula zvezda moze samo na ovakav nacin da dobije Evropski Partizan!
Uz puno tenzije i losa atmosfera koja nema nikakve veze sa fudbalom!!!
Da bi svaki igrac tokom citavih 90 minuta razmislja dali je njegov zivot siguran u vasoj rupi!(?) Da bi svaki igrac razmisljao na sve drugo samo ne na fudbala!!!

U suprotno... vi ste inferiorni u svaki pogled u odnos Partizana!!!
Da je zvezdinoj upravi i navijacima stalo do fudbala, zvezda bi "popila" petardu od Partizana!!!
Svaki normalan navijac moze "iz aviona" da vidi koliko ste daleko iza Partizana!!!

ZIVEO PARTIZAN!!!
4 TITULA DALAZI NA RED!!!

p.s.
nece vas spasavati ova atmosfera koju ste vi izazvali i direktno ste odgovorni za svaku mrlju srpskog fudbala!!!

Vlaidmir-WDM

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!

misa68

pre 13 godina

Ovde 95% ljudi nikad nije bilo na fudbalskoj utakmici, kakve gluposti kakvih budalastina ovde ima to je strasno.Najaci je omentar da su Tunabkovica prebili grobari na marakani, samo reci Srbijo

fox

pre 13 godina

Do sada nisam nikoga vredjao,ali vidim da ovde ima i ljudi koje ni ne znam kako da nazovem(neko kaze kompleksasi,neko provokatori).Kakve su to izjave da se Partizan uplasio Zvezde?Koga mi to da se uplasimo(govorim u cisto fudbalskom smislu)?Koji to tim ima Zvezda u ovome trenutku pa da mora Partizan da strahuje da ce izgubiti derbi?Ma dajte vise,ovo pisu ili neznalice,ili pisu balavci koji sport u zivotu nisu videli osim na televiziji.Svaka cast Zvezdi na svim trofejima,ali vremena se menjaju i nece vam valjda do kraja sveta i veka biti samo Bari-Tokio.Svaka cast i na tome,ja sam kao i svaki normalan covek tada navijao za Zvezdu.A vi sada,na celu sa vasim predsednikom sirite mrznju,pricate da vas boli cosak za to sto je Partizan usao u LS.To je tako nisko i za vas.I jos onaj tetovirani manijak kaze kako su prekid u Djenovi izazvali zato sto se Zvezdini igraci ne pozivaju u reprezentaciju.Pa koga treba to pozvati?Koromana,Tosica,Djordjevica...???Ma vi ste propast za nas fudbal,vi ste grobari naseg fudbala,kao i vas predsednik,koji siri mrznju i pujka deo takozvanih navijaca(citaj klinaca sa ispranim mozgom)da bi on dokazao da je u pravu.A za derbi se ne brinite,samo treba da brinete o tome da li cete mozda vi biti ti koji ce primiti tri komada,jer vi tri komada ni ne pamtite kada ste nekome dali.

zyzu

pre 13 godina

Ma sta mi rece? Igracete vi i kolo ako treba na Marakani kad vam kaze Tole. Namestice vam pobedu i 23. tako da nemorate da se sikirate :P

escort

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Koliko se ja secam, Ljubisa Tumbakovic je odmah posle tog derbija gostovao na TV i onako u modricama izjavio da su ga tukli GROBARI, znaci PARTIZANOVI navijaci, a Lerinc iz Zvezde ga je stitio i odveo do tunela. Na istom tom derbiju, GROBARI su stolicamagadjali Sasu Ilica....
Eto koliko Djura Snajder zna o fudbalu, Zvezdi, partizanu, derbiju....
A te godine su GROBARI ubili Acu Radovica na JNA...
Ma, cvecke, nema sta...

Dominacija u crno-belom!

pre 13 godina

Bravo Djuricu, sve me vise ubedjujes da je FK Partizan jedan domacinski vodjen klub. Svaka ti je na mestu! I ako kod Stojketa u sesnaewsterac uleti jedna ili dve baklje - prekid i 3:0 za Partizan - za zelenim stolom. Pa da vidimo ko u ovoj zemlji kosi a ko vodu nosi!
PRAVDA ZA PRAVDU, PRAVDA ZA FUDBAL, PRAVDA ZA SRPSKI FUDBAL. Podrska takodje FSS na celu sa Karadzicem! SVE NA VIDELO!!!! Stojke Srbine, vole te Grobari!!!

Wesley Sneider

pre 13 godina

Pa znamo sta je u pitanju. Prvo znaju kako su se domacini poneli na poslednjem derbiju na JNA pa verovatno ocekuju neki revansizam. Drugo znaju da Zvezdi nije dopusteno odlaganje za nedelju iako je u sredu uvece odigrano finale kupa, pa sada znaju da ce se uzvratiti istom merom po povratku iz Portugala. Dakle znaju da ce njihovi trutovi biti umorni od meca sa Bragom pa bi odlaganje derbija. Znaci ako se derbi bude odlozio to ce biti nevidjena sramota za Srpski fudbal. Al najjace od svega mi je sto se Djuric sad kao prepucava sa Toletom, a zna se da su ista ekipa. Znaci koga pravite budalom. Sad kao MUP odlucuje, trazite nekakve garancije, pa da li je moguce da ste celog zivota kukavice, kako vas bre nije sramota! Izadjite igrajte pa ko bude bolji neka pobedi.

Kocho

pre 13 godina

Zar je moguce da se Partizan toliko prepao Zvezde. Zar nisu pre pocetka sezone najavljivali dominaciju.Sada kada vide da su slabiji,odlagali bi derbi.Epa nece moci tako,grobari,izadjite na megdan da vidimo ko je bolji, i ne izvlacite se na toboze strah od incidenata.

Aleksandar

pre 13 godina

Ljudi pa on je isti Ljubce Dragoljubce, karakter iz crtanih filmova...onaj sto se priguseno smeje! Hahahahahaha Djuricu imas novi nadimak: "Ljubce Dragoljubce"

Milan

pre 13 godina

Djuric trazi pismene garancije bezbednosti da ne bi posle bilo opet ko sa Italijanima "ko je kriv".

Strah od najveceg stadiona i najtrofejnijeg kluba?? Eno Kleo se bas uplasio, nece da daje golove dok nam ne iskljucite igraca. Obicno kad se ovako napalite pukne bruka pa opet ucutite jedno pola godine. Mi ne moramo da ucutimo nakon poraza, samo se prebacimo na basket, tamo ionako sve redom deremo;-)

milli

pre 13 godina

Secam se te 2000 godine i mucnih scena u kojoj su bili napadnuti igraci i funkcioneri FK Partizan hvala bogu ostali su zivi i zdravi u naletu pijane stoke i onog dela Srbije kojeg mrzim i prezirem a to su huligani i prostaci sa ulice. Ti huligani su oterali decu i normalne ljude sa stadiona i zato su nam tribine prazne i jos dugo ce biti. Zivim u inostranstvu i sa tugom i zaprepascenjem sam gledao scene iz Djenove,stidim se sebe svog naroda i svoje zemlje jer su neki tamo ulicari okacili na sebe srpsko znamenje i pravili nerede. Zelim da se to nikad vise ne ponovi i dajem podrsku ovom coveku koji je uplasen za sigurnost njegovih igraca jer jedan zivot je vazniji od svih derbija jer taj zivot ima roditelje sestru brata rodjaka prijatelja komsiju.....
Zivot ispred svega

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja se zaista nadam pre svega da ce se derbi odigrati kada je i planirano. Takodje se nadam da nece biti ni najmanjeg incidenta na utakmici i da ce navijaci da prirede nevidjeni spektakl.

LMX

pre 13 godina

Kakva je trenutna situacija u nasem drustvu,coveku ne preostaje nista drugo nego da zapeva pesmu iz filma "Ko to tamo peva" -...voleo bi majko mila,da sve ovo samo snevam...

a

pre 13 godina

pa ko se to nama uplasio naseg najveceg stadiona i naseg najtrofejnijeg kluba?

niste hteli da nam odlozite prosli derbi za JEDAN dan, pokrali ste nas na istom, e sad sledi jedan debakl grobari...

nema odlaganja!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Jel bi to ona godina kad ubiste malog Aca Radovica?

Nenad Pariz

pre 13 godina

Potpuno si u pravu Djuricu i ne treba da igramo,ako bezbednost igraca nija na naj-visem nivou.Mi imamo sta da gledamo:kosarka NLB i Euro liga,Hokej,Fudbal Lga sampiona,Vaterpolo)

a

pre 13 godina

pa ko se to nama uplasio naseg najveceg stadiona i naseg najtrofejnijeg kluba?

niste hteli da nam odlozite prosli derbi za JEDAN dan, pokrali ste nas na istom, e sad sledi jedan debakl grobari...

nema odlaganja!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Jel bi to ona godina kad ubiste malog Aca Radovica?

Nenad Pariz

pre 13 godina

Potpuno si u pravu Djuricu i ne treba da igramo,ako bezbednost igraca nija na naj-visem nivou.Mi imamo sta da gledamo:kosarka NLB i Euro liga,Hokej,Fudbal Lga sampiona,Vaterpolo)

escort

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Koliko se ja secam, Ljubisa Tumbakovic je odmah posle tog derbija gostovao na TV i onako u modricama izjavio da su ga tukli GROBARI, znaci PARTIZANOVI navijaci, a Lerinc iz Zvezde ga je stitio i odveo do tunela. Na istom tom derbiju, GROBARI su stolicamagadjali Sasu Ilica....
Eto koliko Djura Snajder zna o fudbalu, Zvezdi, partizanu, derbiju....
A te godine su GROBARI ubili Acu Radovica na JNA...
Ma, cvecke, nema sta...

fox

pre 13 godina

Do sada nisam nikoga vredjao,ali vidim da ovde ima i ljudi koje ni ne znam kako da nazovem(neko kaze kompleksasi,neko provokatori).Kakve su to izjave da se Partizan uplasio Zvezde?Koga mi to da se uplasimo(govorim u cisto fudbalskom smislu)?Koji to tim ima Zvezda u ovome trenutku pa da mora Partizan da strahuje da ce izgubiti derbi?Ma dajte vise,ovo pisu ili neznalice,ili pisu balavci koji sport u zivotu nisu videli osim na televiziji.Svaka cast Zvezdi na svim trofejima,ali vremena se menjaju i nece vam valjda do kraja sveta i veka biti samo Bari-Tokio.Svaka cast i na tome,ja sam kao i svaki normalan covek tada navijao za Zvezdu.A vi sada,na celu sa vasim predsednikom sirite mrznju,pricate da vas boli cosak za to sto je Partizan usao u LS.To je tako nisko i za vas.I jos onaj tetovirani manijak kaze kako su prekid u Djenovi izazvali zato sto se Zvezdini igraci ne pozivaju u reprezentaciju.Pa koga treba to pozvati?Koromana,Tosica,Djordjevica...???Ma vi ste propast za nas fudbal,vi ste grobari naseg fudbala,kao i vas predsednik,koji siri mrznju i pujka deo takozvanih navijaca(citaj klinaca sa ispranim mozgom)da bi on dokazao da je u pravu.A za derbi se ne brinite,samo treba da brinete o tome da li cete mozda vi biti ti koji ce primiti tri komada,jer vi tri komada ni ne pamtite kada ste nekome dali.

LMX

pre 13 godina

Kakva je trenutna situacija u nasem drustvu,coveku ne preostaje nista drugo nego da zapeva pesmu iz filma "Ko to tamo peva" -...voleo bi majko mila,da sve ovo samo snevam...

Vlaidmir-WDM

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!

Dominacija u crno-belom!

pre 13 godina

Bravo Djuricu, sve me vise ubedjujes da je FK Partizan jedan domacinski vodjen klub. Svaka ti je na mestu! I ako kod Stojketa u sesnaewsterac uleti jedna ili dve baklje - prekid i 3:0 za Partizan - za zelenim stolom. Pa da vidimo ko u ovoj zemlji kosi a ko vodu nosi!
PRAVDA ZA PRAVDU, PRAVDA ZA FUDBAL, PRAVDA ZA SRPSKI FUDBAL. Podrska takodje FSS na celu sa Karadzicem! SVE NA VIDELO!!!! Stojke Srbine, vole te Grobari!!!

Wesley Sneider

pre 13 godina

Pa znamo sta je u pitanju. Prvo znaju kako su se domacini poneli na poslednjem derbiju na JNA pa verovatno ocekuju neki revansizam. Drugo znaju da Zvezdi nije dopusteno odlaganje za nedelju iako je u sredu uvece odigrano finale kupa, pa sada znaju da ce se uzvratiti istom merom po povratku iz Portugala. Dakle znaju da ce njihovi trutovi biti umorni od meca sa Bragom pa bi odlaganje derbija. Znaci ako se derbi bude odlozio to ce biti nevidjena sramota za Srpski fudbal. Al najjace od svega mi je sto se Djuric sad kao prepucava sa Toletom, a zna se da su ista ekipa. Znaci koga pravite budalom. Sad kao MUP odlucuje, trazite nekakve garancije, pa da li je moguce da ste celog zivota kukavice, kako vas bre nije sramota! Izadjite igrajte pa ko bude bolji neka pobedi.

milli

pre 13 godina

Secam se te 2000 godine i mucnih scena u kojoj su bili napadnuti igraci i funkcioneri FK Partizan hvala bogu ostali su zivi i zdravi u naletu pijane stoke i onog dela Srbije kojeg mrzim i prezirem a to su huligani i prostaci sa ulice. Ti huligani su oterali decu i normalne ljude sa stadiona i zato su nam tribine prazne i jos dugo ce biti. Zivim u inostranstvu i sa tugom i zaprepascenjem sam gledao scene iz Djenove,stidim se sebe svog naroda i svoje zemlje jer su neki tamo ulicari okacili na sebe srpsko znamenje i pravili nerede. Zelim da se to nikad vise ne ponovi i dajem podrsku ovom coveku koji je uplasen za sigurnost njegovih igraca jer jedan zivot je vazniji od svih derbija jer taj zivot ima roditelje sestru brata rodjaka prijatelja komsiju.....
Zivot ispred svega

dedvud

pre 13 godina

djura snajder-grobar, kaze toletu-grobaru, da ce igrati, samo ako im garancije da ivica-grobar! bas se pitam sta li ce reci nosilac kofera?! PROVIDNI STE!

Eto ko pali situaciju,kao i uvek

pre 13 godina

A da uzmete od vojske oklopne transportere,lakše da stignete do Marakane?I još da za svaki preki pogled kazne Zvezdu sa oduzimanjem bodova i igranjem pred praznim tribinama.

zvezda u srcu

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja se zaista nadam pre svega da ce se derbi odigrati kada je i planirano. Takodje se nadam da nece biti ni najmanjeg incidenta na utakmici i da ce navijaci da prirede nevidjeni spektakl.

Kocho

pre 13 godina

Zar je moguce da se Partizan toliko prepao Zvezde. Zar nisu pre pocetka sezone najavljivali dominaciju.Sada kada vide da su slabiji,odlagali bi derbi.Epa nece moci tako,grobari,izadjite na megdan da vidimo ko je bolji, i ne izvlacite se na toboze strah od incidenata.

Aleksandar

pre 13 godina

Ljudi pa on je isti Ljubce Dragoljubce, karakter iz crtanih filmova...onaj sto se priguseno smeje! Hahahahahaha Djuricu imas novi nadimak: "Ljubce Dragoljubce"

Milan

pre 13 godina

Djuric trazi pismene garancije bezbednosti da ne bi posle bilo opet ko sa Italijanima "ko je kriv".

Strah od najveceg stadiona i najtrofejnijeg kluba?? Eno Kleo se bas uplasio, nece da daje golove dok nam ne iskljucite igraca. Obicno kad se ovako napalite pukne bruka pa opet ucutite jedno pola godine. Mi ne moramo da ucutimo nakon poraza, samo se prebacimo na basket, tamo ionako sve redom deremo;-)

ko je organizator ovih nereda ?

pre 13 godina

a zašto je B92 izbrisao onaj članak koji su juče na kratko objavili ?

u nekim stranim medijama se sumnja da je Lukić involviran u onaj haos u đenovi

http://www.blick.ch/sport/fussball/international/welche-rolle-spielt-ex-sion-topskorer-vladan-lukic-158605


i zašto je 12 sati nakon onih nereda održan sastanak u prostorijama FKCZ u kojem su učestvovali vođe delija i nekoliko podgrupa? jel razlog bio da se koordinišu dalji postupci u medijama i raznim forumima ?

MOLIM B92 da objave moj komentar

tancredo

pre 13 godina

(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?
(ivan, 16. oktobar 2010 09:28)
Meni ne treba you tube, ja se sećam dobro svega. Dripci sa juga su najpre bakljama gađali publiku (ljude sa decom) na ZAPADU, misleći da će ih murija, kao i obično za vreme tek srušenog Slobe i Ivice, štititi. Tek TADA je taj sa severa istrčao, pa onda tih par sa juga, a sve se završilo čuvenim krosom grobara kad im je prvi put u istoriji navijačkog pokreta igde - PALA TRIBINA! Ku..li ste se, a završilo se dozivanjem sever - jug "kada Zvezdo igraš ti...". NA DERBIJU!
Frustraciju zbog do sad nigde u svetu neviđene navijačke sramote, izlečili ste već na sledećem derbiju na JNA, kada ste herojski, raketom sa razdaljine od 150m (što je sigurno, sigurno) ubili dete na severu. Obzirom da se od tog ubistva Fudbalski klub Partizan NIKAD NIJE OGRADIO NITI OGLASIO, a počinioci odležali kao da su obili trafiku, onda su "heroji", time ohrabreni, prešli na pištolje pa ubili Lonca, navijača Vojvodine (i posle toga pevali sprdajuće pesmice za pokojnog) i konačno Francuza, gde su debitovali u ubistvima golim rukama, bacivši čoveka u ambis.
I to ti je cela istina, Sunđer Bobe.

misa68

pre 13 godina

Ovde 95% ljudi nikad nije bilo na fudbalskoj utakmici, kakve gluposti kakvih budalastina ovde ima to je strasno.Najaci je omentar da su Tunabkovica prebili grobari na marakani, samo reci Srbijo

muka mi je od vas....

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota
(zvezda u srcu, 16. oktobar 2010 10:35)



sramota ,ti znaš pravo značen je te reči lecemerčino.sramota je kad ti 16 g ne sviraju penal i kad tuku tvoje igrace i trenera, to partizan nikad nije uradio..eto to je sramota...mali čoveče.

Marko SERB

pre 13 godina

AKO SE DOBRO SECAM U PIONIRU DOK JE IGRAO PARTIZAN PROTIV OLIMPIJAKOSA BILO JE VREDJANJA TEODOSICA I CINI MI SE DA SU BACANI PAPIRI NA IGRACE OLIMPIJAKOSA DOK SU IZVODILI SLOBODNA BACANJA...TOLIKO O PARTIZANOVOM POSTENJU...ILI SU OPET DELIJE KRIVE??ONO STO JE BOGDANOV URADIO NEMA VEZE SA RED STAROM NITI REPREZENTACIJOM COVEK JE CLAN 1389 I DOSAO JE DA NAPRAVI PROBLEM SA ITALIJOM JER JE ONA ZA VREME OKUPACIJE SRBIJE OD STRANE FASISTA UVELA NA KOSOVU ALBANSKI JEZIK U SKOLE I UVELA ZASTAVU ALBANIJE NA KOSOVU...OTUD ONA ZAPALJENA ZASTAVA ALBANIJE NA STADIONU U GENOVI...MOLIO BIH OPERATERA DA OBJAVIO OVO...JEDVA CEKAM NOVI INSAJDER..hvala b92

fan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva izjava.
Da li se neko zapitao koliko je zatvora dobio ubica za Acu Radovica koji je ubijen na derbiju.Da li se neko zapitao koliko je titula uzeo Partizan od raspada Jugoslavije????
Da li je moguce da je za sve kriva Zvezda i njena uprava?
Ko ima zvanicno skuplji i bolji tim u ovom trenutku????
Cega se boje???
Neka izadju na teren i pobede ako su bolji!!!!!!!!!
Da li se priprema scenario da se utakmica odlozi ili prekine????
Zasto pogrdni natpisi na Partizanovom stadionu nikad ne dobiju medijsku osudu!!!!!!!
Da li neko mora da se vredja samo pesmom???????????
Dokle bre vise!!!!!
Ljudi koji prave nerede treba da odgovaraju,a Partizan treba da igra i da se bori za rezultat!!!!!!!!
Ko je dao garancije roditeljima Ace Radovica da ce se ziv vratiti sa utakmice(licemeri)!!!!
Ko vodi telohranitelje jos od vreme Zecevica!!!!!posteni NE
Dosta ucena!!!!!!!!!
Dosta kukanja!!!!!!!!
Izadjite na teren!!!!!!!!

zyzu

pre 13 godina

Ma sta mi rece? Igracete vi i kolo ako treba na Marakani kad vam kaze Tole. Namestice vam pobedu i 23. tako da nemorate da se sikirate :P

colibri

pre 13 godina

Gospodo,na derbiju 2000 godine,prva baklja je poletela sa juga na zapada,odmah zatim jos dve tri...zatim je jedno deset baklji palo na teren i mec je prekinut na kratko...kada je nastavljen nekoliko navijaca partizana je utrcalo na teren,i tada se pokrenuo sever...navijaci zvezde su pretrcali preko terena,njih nekoliko je uslo na jug,ali su ih vodje pozvale nazad,da bi potom napravili kordon ispred juga...a stose tatona tice,tacno je da je ubijen kilometrima daleko od stadiona,a stojkovica su napali,izgleda,na stadionu zvezde?
Dosta vise tog cinizma,niko nije budala...

Sever je ceo crven i beo,Radovic Aca njegov je deo.

istina

pre 13 godina

bilans navijaca tvog malog kluba u poslednjih 10 godina su Aca Radovic,Bris Taton..Jesu li njihove majke koga zvale u Partizanu?Sram da vas bude,ko ste vi da govorite o fer i sportskom navijanju..A ako te slucajno nazove majka onog malog golmancica,reci joj da prvo nauci sina da svojim izjavama dodatno ne podgrijava ionako haosnu situaciju u kojoj je nas fudbal..Neke stvari se ne mogu raditi u zivotu,postoje moralne norme koje ne smijemo gaziti..ko drugacije radi mora biti svjestan posljedica..

pravda

pre 13 godina

smrt jednog mladog coveka je podjedanko tragicna bio on crvene ili crno bele boje! Ako je iko od vas gledao insajder morao je da vidi da ubice postoje i na jednoj i na drugoj strani sto i jeste najstrasnije od svega!! Svi mi koji odlazimo na stadione treba da doprinesemo sportskom navijanju ili ce sutra taj mladi mrtav covek biti vase dete, brat ili komsija!!1 Zapitajte se konacno da li postoji, zaista, ista vrednije od zivota!!!!!! Prema tome, huligani u zatvore, navijaci na stadione!!!! grobar zauvek...

MarkoSi

pre 13 godina

Sada bi Lukić trebalo da kaže da Zvezda neće igrati derbi, ako ne dobije pisane potvrde od Toleta (Šnajdera), Đure (Šnajdera) i komesara za suđenje (Šnajdera) da neće krojiti tok meča, da utakmicu neće suditi razni Spasići, Mažići, Jovanetići... Kako je recimo bilo Milijaševoj majci kada su njenom sinu poništili čist gol u derbiju? Kako je bilo Koromanovoj majci kada su ga na terenu premlatili, a sudija je samo nemo posmatrao? A Kaduovoj majci posle onog Krstajićevog starta u 16 na prošlom derbiju? Bez pisanih saglasnosti grobarskih šnajdera da neće krasti, Zvezda ne bi trebalo uopšte da razmišlja o nastupu u derbiju.

Mozzart

pre 13 godina

Prosle godine niste hteli da se derbi odlozi za jedan dan, prosle godine smo mi bili FK SAOPSTENJE!!! E, sad cete da dodjete u subotu, (ni minut kasnije), i sad se vidi ko je FK SAOPSTENJE!!! Kazi majci Stojketa da ne brine, sem cepanja mreze, nece njemu biti nista! GARANTUJEM!

zlata-Grobar-MKD

pre 13 godina

Vasa pocrnula zvezda moze samo na ovakav nacin da dobije Evropski Partizan!
Uz puno tenzije i losa atmosfera koja nema nikakve veze sa fudbalom!!!
Da bi svaki igrac tokom citavih 90 minuta razmislja dali je njegov zivot siguran u vasoj rupi!(?) Da bi svaki igrac razmisljao na sve drugo samo ne na fudbala!!!

U suprotno... vi ste inferiorni u svaki pogled u odnos Partizana!!!
Da je zvezdinoj upravi i navijacima stalo do fudbala, zvezda bi "popila" petardu od Partizana!!!
Svaki normalan navijac moze "iz aviona" da vidi koliko ste daleko iza Partizana!!!

ZIVEO PARTIZAN!!!
4 TITULA DALAZI NA RED!!!

p.s.
nece vas spasavati ova atmosfera koju ste vi izazvali i direktno ste odgovorni za svaku mrlju srpskog fudbala!!!

mister X

pre 13 godina

Pa,nije valjda Partizan Manchester.U. da postavlja uslove ili mozda jeste ali osma postava.
Valjda postoje pravila i nadlezni organi a ne da Partizan ili bilo ko postavlja uslove.

bobanmkd

pre 13 godina

Sve koje nešto pametuju ja bih samo jedno pitao"da li bi vi otišli na Vase radno mesto ili u školu da tamo nije bezbedno"??!!?? Hvala,toliko! Umoran sam vise od gluposti.

nenad73

pre 13 godina

Djuric je potpuno u pravu i nerazumljivo je kako neko moze da insistira da se odigra derbi posle svega vidjenog u Djenovi.Stojkovic je zamalo ubijen prema izjavama ne nasih vec italijanskih zvanicnika a sada se i sam Lukic "pere" da ljudi koji su nosili zvezdina obelezja i koji su vodje zvezdinih navijaca nisu navijaci zvezde vec Srbije???
Na stadionu gde su redari 2000. godine tukli fudbalere i ceo strucni stab sada neko zeli da ponovi slicno?
Pa Lukic i sam preti svojim navijacima a da ne pricamo sta treba da ocekuje ekipu Partizana...potom taj video na volseban nacin nestane cak i sa youtuba...
Gospodo iz zvezde ovo nije 14 vek i znaju se standardi za odigravanje jednog derbija. Prihvatite svoje greske i otkrijte svoje huligane pa onda mozemo da pricamo o fudbalu.

strašno...

pre 13 godina

Za sve ove što imaju jeftinije ulaznice i spominju Tatona:

Taton je ubijen u gradu, daleko od stadiona, kakve veze ima Đurić sa tim?

Stvarno ste čudna sorta...

strajder

pre 13 godina

u velikoj ste formi, mnogo ste jaki...
lajte cigani, samo vi lajte. tako ste i prosle godine... ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje

UZMITE OGLEDALO

pre 13 godina

CITAM OVE KOMENTARE I TEK SADA SVATAM DA JE KARADZIC NAMESTIO DA zvezda IZGUBI OD SLOVANA. STIDI SE KARADZICU,KAKO SI MOGAO :((((

Licimuri, demoni

pre 13 godina

Sad vec pocinje da me nervira ovo grobarsko licemerstvo. Kao da namerno provociraju...

Ali imam FEELING (za osecaj) da ce derbi proci bez vecih incidenata (od strane Delija), i da ce Delije prirediti grobarima jedan veliki cas navijanja. Dopunska nastava za Ligu Sampiona.

lee adi

pre 13 godina

mr. president of neighbour's club, my serbian is not the best but i guarantee one goal from fair distance right under bar at far right corner, is that kind of guarantee you are after? ziveli...

ivan

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!
(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?

mix

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM

Vladimire bilo je nas još na tom skandaloznom derbiju,tačno je da su grobari prvi utrčali na teren itačno je da su došli do severa,ali je najobičnija laž da su gađali svoje igrače! Čovek samo pokušava da kaže da je ista atmosfera u javnosti bila i pred taj derbi i znamo šta se tada dogodilo. Skandal kakav nepamti svetski fudbal da redari zajedno sa navijačima linčuju gostujuće igrače i stručni štab. A kako je tada kažnjena zvezda i ko je tada bio predsednik tadašnjeg FSJ svi dobro znamo! E upravo da se to nebi ponovilo čovek najnormalnije traži garancije za svoju i bezbednost svojih igrača i neznam šta je to toliko čudno pa čitam ovakver komentare!

Flaja

pre 13 godina

Čuju se informacije, da će zvezdini navijači kupovati karte za Južnu tribinu, sa namerom da tamo na derbiju dođe do incidenata! Naravno, za to bi se optužili Grobari! Dačiću, jel se to nastavlja rušenje države? I šta radite po tom pitanju?

Gamer4eveR

pre 13 godina

Auuuu koliko licemerstva od "Topalovica" !!!! Gospodo draga, imate jako kratko pamcenje. Opet se gleda da se sva krivica svali na FK Crvena Zvezda koji je naravno i grobaru Toletu trn u oku, medjutim nece moci. Zaboravljate da Zvezda ima vise navijaca nego Partizan. Ako necete, ne smete ili ne mozete da dodjete na derbi, stvar je jako prosta 3:0 sluzbeno i cao "Topalovici", nemojte da glumite nevinasca jer vi ste u skorijoj, i to jako skorijoj proslosti ubijali. Da, da ubijali neduzne ljude. Sve da je u Italiji zaista samo grupa Delija napravila problem, niko nije poginuo, i daleko bilo da jeste. Baklje i ono sto smo videli u Italiji scenario je svakog derbija kod nas, zato tisina molim !

Samo Partizan

pre 13 godina

Ma kakve bre garancije!!??
Mi smo vam najveca garancija,igrajte slobodno!!!
Oni da su smeli da nesto onako naprave kao u Djenovi,pravili bi to i protiv Estonije,ali ne,morali su cak do tamo da odu da budu najjaci...ponavljam igrajte slobodno jer s Grobarima sve do pobede!

Aca NS

pre 13 godina

Ma ja bih vas sve na kolektivno lecenje, pa ljudi je li citate vi sta pisete, pa i jedni i drugi ste u krvi do laktova, i jedni i drugi imate navijace KVD-ejce (Kako vetar duva).
Kako im koja strana dobavi novac od droge ili nekog drugog lopovluka tako preuzme njihove boje. Kolektivno lecenje je jedino resenje za sve vas koji se kada dodje nedelja i bude vreme za fudbal radujete jer cete imati sansu da se sa nekim pobijete. Resenje i za to postoji, kamenolom pa da se sva ta energija izbaci.

Navijanje nema vise veze sa sportom, vec samo sa mrznjom i nasiljem. Vas predvode (ne samo Zvezdu i Partizan vec i mnoge druge) likovi koji su pali na testovima IQ ali vam to ne priznaju, jer imaju fizicku masu, pa onda ubedjuju.
Klinci i balavci od 20 i kusur godina koji rat nisu videli, vicu kako nekoga treba ubiti.
Ma bolest, rak je naspram ovoga laka prehlada.
Nadam se da ce vas u buducnosti neko ipak ukloniti.
Karadzic treba da da ostavku, ali to nema veze sa navijacima. Vec sa onim drugim delom koji se desava na stadionu, Fudbalom.

GOXSTAR

pre 13 godina

utakmica ce biti odigrana, publike ce biti, a utakmicu ce dobiti crvena zvezda... a djura zna za sve to, zato hoce da odlozi utakmicu.. sve se vec zna ljudi, zapamtite sta sam rekao.. !

vlada

pre 13 godina

Koliko ja vidim, od silnog prekrajanja istine i onoga sta je stvarno bilo, ispasce jos i da se taj derbi, kada je Tumbakovica tukao REDAR na stadionu Crvene Zvezde, igrao na JNA.
Mislim stvarno, pravdanje jednog dela drugim delom jos ce ispasti u redu a tu mislim na ubistvo Ace Radovica i linca trenera Partizana.
Normalno je da su obe stvari za osudu i naravno da ih ne treba izjednacavati.
Ali, pravdanje jednog dela drugim, je , u najmanju ruku, INFANTILNO.

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

robinhud

pre 13 godina

pa ti djuricu nemoj da igras ! ajde bas bih voli da vidim koliko si drcan i drzak pa da ne ispostujes pravilnik FSS-a i ne izvedes ekipu na teren a oni danas odlucili da se derbi igra ? pa ja zaista ne znam ko je ovdje lud i da li postoje jedna pravila za partizan a druga za sve ostale ekipe u ligi ? i jos bih samo da pitam doticnog gospodina kad je to partizan napismeno garantovao za bezbjednost bilo koje utakmice i sta je stajalo u toj garanciji da treba da uradi ako se slucajno nesto nepredvidjeno desi ?

bg4life

pre 13 godina

Kakve garancije bre,svi govore da su sad zvezdini navijaci olosi i da jedu malu decu a zaboravljate da svaki derbi na Marakani grobari uniste pola juga i nikom nista.Zvezda snosi materialnu stetu zasto nam vi djuricu ne garantujete da se to nece opet desiti.

Anhel

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM,
lazes. Prvo organizovano Grobari nisu doshli. Oko 200 ljudi je bilo na jugu. Sve je pochelo kad je neko sa severa dotrcao do juga i bacio baklju. Onda je jedna previshe hrabra osoba utrcala sa juga i krenula preko terena ka severu i eto incidenta o kome pricas.
Ovog puta se to nece desiti na stadionu. Verujem da ce zandarmerija biti pored ograda kao i do sada. Ali da ce po gradu moci da se sprece napadi npr na decu sa Kosova ili na roditelje sa decicom koji eto nisu stubovi SrBstva, e to vec niko ne garantuje..

Q7

pre 13 godina

Ko te bre pita jer hoces ili neces da dodjes? Ako savez kaze igra se naci igra se, kraj price. Da li te je majka Brisa Tantona zvala? Zasto se skidaju stolice sa juga? Jer medju vasim navijacima ima huligana koliko i medju Delijama. Sto se tice Stojketa, nemam nista protiv njega, mislim da je slihtara a znam da je bio narkic doj ke bio u Zvezdi, zato je i propao u Nantu. Djuric dobro zna koga je potpisao kada je doveo Stojketa koji po malo i izaziva sa izjavama i nekim potezima ali dobro. Derbi mora da se igra sa publikom a samo policija ima pravo da upotebi silu, dakle ako izbije neka frka zna se ko je kriv a ne Zvezda ili Partizan.

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

dosta je bilo sramoćenja Srpskog fudbala,da se igra derbi,svetkovina nego šta! ale,Partizan le a le Partizan le a le GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

Paja Patak

pre 13 godina

Kakve garancije.da Tole i Zoran Petrovic nameste sudije tipa Spasic, Jovanetic, Mazic, Vukadinovic, Santrac.Jesu li to te garancije.I ako moze bez prisustva Delija na severu i da na zagrevanju Partizan vec vodi sa 3:0

pera

pre 13 godina

Mene samo interesuje kako ce Stojkovic braniti na toj utakmici. Nije problem sto ce mu zvizdati sa severa,cak je to i povoljnija varijanta nego kada je igrala reprezentacija,jer su mu tada zvizdali domaci navijaci,a ovde ce mu zvizdati protivnicki,pa to i nije toliko strasno i neobcno. Meni je veci problem kada on dodje na gol ispod severne tribine,kako ce se on skoncentrisati na utakmicu,kako da ,makar podsvesno, ne razmislja o tome da li ce neka budala sa severa da dotrci i udari ga ili gadja necim,bez obzira koliko obezbedjenje bude bilo.Ne znam koliko je pametno inatiti se i stavljati njega na gol na toj utakmici.

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

Evo ja ti garantujem. navijacima nece niko nista ali na terenu nece biti milosti. Posle neuspeha u Bragi jos jedan neuspeh.Sta ce vam vise

fenomen

pre 13 godina

Dve stvari su u ovom trenutku mnogo bitnije od prepucavanja nas grobara sa jedne i vas delija sa druge strane. Prvo je da se derbi odigra a drugo da sve prodje u najboljoj mogucoj sportskoj atmosferi jer ovaj derbi gleda cela Evropa sa UEFOM na celu i ukoliko sve prodje kako treba i kazna Uefe prema Srbiji moze biti znatno blaza.
Kad god je Srbin na Srbina udarao to nikada nije na dobro izaslo. Ukoliko dodje do incidenata verujem da ce tad i Uefa reagovati mnogo drasticnije. Imamo sansu da dodje do ponavljanja utakmice Italija-Srbija i derbi ce dosta uticati na to.
Poz...

BMF

pre 13 godina

Ajde prestanite biti glupi i pominjati tragicno nastradalog francuza. To se dogodilo kilometrima daleko od stadiona i tacka. Na kraju se i sudi onim budalama sto su ga ubili,a i budale su i oni koji ga stalno pominju.Svima je zao mladica,ali on je stradao zbog nekoliko budala. Partizan nikakve veze nije imao sa tim.

Oberon

pre 13 godina

Koliko vi plitko ljudi razmisljate... Covek je rekao: igramo ako dobijemo pismene garancije!
Ako su MUP, FSS i CZ sigurni da mogu da organizuju tu utakmicu bez incidenata, neka to lepo i napisu i igracemo derbi! Ako necete da napisete, onda niste sigurni, a onda niko na stadionu tog dana nece biti siguran!
Prema tome, manite se glupih prica o plasenju i razmisljajte malo logicno! Da li cete otici na stadion uz poruku: dodjite, ali mi nismo sigurni da li cete da izadjete zivi!

Kikindski licimuri i demoni...

pre 13 godina

Jao što volim, što se ovi Gani raduju derbiju.... Jao, al će da boli... Što se više prsite, to vas sutra manje dođe na posao i u školu od sramote, hahahahaha!!!!
Biće kukanja dan posle, te zavera imprijalističkih sila protivu srBskog brenda, te svirali nam samo 3 penala. Neregularno bre!!!!

BAOBAB

pre 13 godina

STOJKE igračina i vi zvezdasi to znate, pa vi ste isti ti koji su ga bodrili i klicalimu a bilo ih je mnogo presamo par meseci kad je odbranio penal Podolskom u J.Africi sad ga pljujete vređate i pretite ubistvom što je slučaj za psihijatriju. U slučaju da se odigra derbi (koji to više i nije po svim parametrima sporta i poznavanja fudbala)predlažem rukovodstvu partizana TRI stvari i to:

1. Da Stojković ponese kapitensku traku u (ne)derbiju

2. U slučaju penala za Partizan(u šta sumnjam) da egzekutor bude baš Stojković

3. Da se sašije velika zastava sa pokerom asova (MILKO ĐUROVSKI, GORAN MILOJEVIĆ, KLEO I STOJKOVIĆ) i prekrije ceo JUG

mile jna

pre 13 godina

Problem je sto se svi vi secate i zivite od secanja ali svi se secate tudjih gluposti,svoje niko ne pominje.Bez price o Engleskoj na nacin na koji svi pricaju,ajde da pricamo da na Liverpulovom kopu sede 2 brata bliznca,jedan u crvenom,jedan u plavom dresu.Ti ljudi vole i cene svoj grad i zemlju i kada se ovde shvati da nije nenormalno da neko navija za suparnicki klub onda nece biti ni djure ni lukica(namerno malim slovima)Uostalom,svo to pokazivanje ljubavi nasiljem ste naucili od tih Engleza i ceo vas navijacki pokret je tezak snobizam i shvatite da niste ni orginalni ni jedinstveni nego ste ispratili modu sa toliko omrazenog zapada.

Džabe ste se nadali

pre 13 godina

Hoću samo da vas informišem da Stojković NEĆE braniti na derbijima ove sezone !!!
Ove je odlučeno već pri potpisivanjem ugovora na početku sezone.

Niti Stojković želi da brani protiv svog bivšeg kluba niti Partizan želi da on u slučaju da odigra loš meč ili kiksne postane meta grobara, niti Partizen želi da vama delijama da zadovoljstvo da ga vređate i psujete na najgrđi način.

To je sve već odavno regulisano, džabe ste se nadali

Q7

pre 13 godina

Djuric se uplasio Zvezde, ne zato sto je bolja od Partizana nego zato sto Partizan igra tekmu u utorka na gostovanju koju mora da ne izgubi, naci igrace u najjacem sastavu i igraci ce morati da izginu. Posle toga dolaze na Marakanu gde takodje moraju da izgini u Partizan nije ni Barsa ni Celzi tako da su sanse da ce izgubiti barem jednu tekmu ogromne ako ne i obe. Naravno ako puknu u derbiju pricamo o 6 bodova prednosti sto nije mala stvar. Naravno Djuric hoce da iskoristi sve ovo da pomogne Partizanu, ali da se igraa pred praznim tribinama sada kada nas stadion nije suspendovan ili kaznjen potpuno je glupo, mada ako partizan sune neke pare da nadoknadi sav profit od ulaznica i jos malo vise cisto da nas ispostuje onda i moze bez publike :)

boki

pre 13 godina

Nasa ministarka sporta je juce nabrajajuci vremenske dogadjaje u kojima je rasla ova vandalska generacija zaboravila da doda jednu vaznu stvar.A to je da su ova deca imala 5 godina kada je njihov KK zadnji put bio sampion i 15 kada je to zadnji put bio FK.

Wllaxy

pre 13 godina

Sad ce to Djuric, Karadzic i Dacic kao uvazena gospoda (ili po starosrpskom recniku sve moj do mojega) da rese na samo njima svojstven nacin.
Inace, pitam se pitam se sta ti odgovorni (?) ljudi imaju zajednicko - naravno osim sto su imali/imaju visoke funkcije u Partizanu?!

a

pre 13 godina

pa ko se to nama uplasio naseg najveceg stadiona i naseg najtrofejnijeg kluba?

niste hteli da nam odlozite prosli derbi za JEDAN dan, pokrali ste nas na istom, e sad sledi jedan debakl grobari...

nema odlaganja!

Niksicko Pivo

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Jel bi to ona godina kad ubiste malog Aca Radovica?

Nenad Pariz

pre 13 godina

Potpuno si u pravu Djuricu i ne treba da igramo,ako bezbednost igraca nija na naj-visem nivou.Mi imamo sta da gledamo:kosarka NLB i Euro liga,Hokej,Fudbal Lga sampiona,Vaterpolo)

Dominacija u crno-belom!

pre 13 godina

Bravo Djuricu, sve me vise ubedjujes da je FK Partizan jedan domacinski vodjen klub. Svaka ti je na mestu! I ako kod Stojketa u sesnaewsterac uleti jedna ili dve baklje - prekid i 3:0 za Partizan - za zelenim stolom. Pa da vidimo ko u ovoj zemlji kosi a ko vodu nosi!
PRAVDA ZA PRAVDU, PRAVDA ZA FUDBAL, PRAVDA ZA SRPSKI FUDBAL. Podrska takodje FSS na celu sa Karadzicem! SVE NA VIDELO!!!! Stojke Srbine, vole te Grobari!!!

escort

pre 13 godina

U ovakvoj atmosferi su 2000. godine na tom istom stadionu pretučeni naši igrači i funkcioneri. Golman Partizana je umalo pre neki dan linčovan u Đenovi. Ja kao predsednik neću dozvoliti da naša deca ponovo budu napadnuta, prebijena, neću da mene zove majka Vladimira Stojkovića kao neke druge ljude da me pita zašto joj je sinu ugrožena bezbednost”, oštar je Đurić.

Koliko se ja secam, Ljubisa Tumbakovic je odmah posle tog derbija gostovao na TV i onako u modricama izjavio da su ga tukli GROBARI, znaci PARTIZANOVI navijaci, a Lerinc iz Zvezde ga je stitio i odveo do tunela. Na istom tom derbiju, GROBARI su stolicamagadjali Sasu Ilica....
Eto koliko Djura Snajder zna o fudbalu, Zvezdi, partizanu, derbiju....
A te godine su GROBARI ubili Acu Radovica na JNA...
Ma, cvecke, nema sta...

fox

pre 13 godina

Do sada nisam nikoga vredjao,ali vidim da ovde ima i ljudi koje ni ne znam kako da nazovem(neko kaze kompleksasi,neko provokatori).Kakve su to izjave da se Partizan uplasio Zvezde?Koga mi to da se uplasimo(govorim u cisto fudbalskom smislu)?Koji to tim ima Zvezda u ovome trenutku pa da mora Partizan da strahuje da ce izgubiti derbi?Ma dajte vise,ovo pisu ili neznalice,ili pisu balavci koji sport u zivotu nisu videli osim na televiziji.Svaka cast Zvezdi na svim trofejima,ali vremena se menjaju i nece vam valjda do kraja sveta i veka biti samo Bari-Tokio.Svaka cast i na tome,ja sam kao i svaki normalan covek tada navijao za Zvezdu.A vi sada,na celu sa vasim predsednikom sirite mrznju,pricate da vas boli cosak za to sto je Partizan usao u LS.To je tako nisko i za vas.I jos onaj tetovirani manijak kaze kako su prekid u Djenovi izazvali zato sto se Zvezdini igraci ne pozivaju u reprezentaciju.Pa koga treba to pozvati?Koromana,Tosica,Djordjevica...???Ma vi ste propast za nas fudbal,vi ste grobari naseg fudbala,kao i vas predsednik,koji siri mrznju i pujka deo takozvanih navijaca(citaj klinaca sa ispranim mozgom)da bi on dokazao da je u pravu.A za derbi se ne brinite,samo treba da brinete o tome da li cete mozda vi biti ti koji ce primiti tri komada,jer vi tri komada ni ne pamtite kada ste nekome dali.

Vlaidmir-WDM

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!

Kocho

pre 13 godina

Zar je moguce da se Partizan toliko prepao Zvezde. Zar nisu pre pocetka sezone najavljivali dominaciju.Sada kada vide da su slabiji,odlagali bi derbi.Epa nece moci tako,grobari,izadjite na megdan da vidimo ko je bolji, i ne izvlacite se na toboze strah od incidenata.

milli

pre 13 godina

Secam se te 2000 godine i mucnih scena u kojoj su bili napadnuti igraci i funkcioneri FK Partizan hvala bogu ostali su zivi i zdravi u naletu pijane stoke i onog dela Srbije kojeg mrzim i prezirem a to su huligani i prostaci sa ulice. Ti huligani su oterali decu i normalne ljude sa stadiona i zato su nam tribine prazne i jos dugo ce biti. Zivim u inostranstvu i sa tugom i zaprepascenjem sam gledao scene iz Djenove,stidim se sebe svog naroda i svoje zemlje jer su neki tamo ulicari okacili na sebe srpsko znamenje i pravili nerede. Zelim da se to nikad vise ne ponovi i dajem podrsku ovom coveku koji je uplasen za sigurnost njegovih igraca jer jedan zivot je vazniji od svih derbija jer taj zivot ima roditelje sestru brata rodjaka prijatelja komsiju.....
Zivot ispred svega

muka mi je od vas....

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota
(zvezda u srcu, 16. oktobar 2010 10:35)



sramota ,ti znaš pravo značen je te reči lecemerčino.sramota je kad ti 16 g ne sviraju penal i kad tuku tvoje igrace i trenera, to partizan nikad nije uradio..eto to je sramota...mali čoveče.

misa68

pre 13 godina

Ovde 95% ljudi nikad nije bilo na fudbalskoj utakmici, kakve gluposti kakvih budalastina ovde ima to je strasno.Najaci je omentar da su Tunabkovica prebili grobari na marakani, samo reci Srbijo

Wesley Sneider

pre 13 godina

Pa znamo sta je u pitanju. Prvo znaju kako su se domacini poneli na poslednjem derbiju na JNA pa verovatno ocekuju neki revansizam. Drugo znaju da Zvezdi nije dopusteno odlaganje za nedelju iako je u sredu uvece odigrano finale kupa, pa sada znaju da ce se uzvratiti istom merom po povratku iz Portugala. Dakle znaju da ce njihovi trutovi biti umorni od meca sa Bragom pa bi odlaganje derbija. Znaci ako se derbi bude odlozio to ce biti nevidjena sramota za Srpski fudbal. Al najjace od svega mi je sto se Djuric sad kao prepucava sa Toletom, a zna se da su ista ekipa. Znaci koga pravite budalom. Sad kao MUP odlucuje, trazite nekakve garancije, pa da li je moguce da ste celog zivota kukavice, kako vas bre nije sramota! Izadjite igrajte pa ko bude bolji neka pobedi.

Flaja

pre 13 godina

Čuju se informacije, da će zvezdini navijači kupovati karte za Južnu tribinu, sa namerom da tamo na derbiju dođe do incidenata! Naravno, za to bi se optužili Grobari! Dačiću, jel se to nastavlja rušenje države? I šta radite po tom pitanju?

dedvud

pre 13 godina

djura snajder-grobar, kaze toletu-grobaru, da ce igrati, samo ako im garancije da ivica-grobar! bas se pitam sta li ce reci nosilac kofera?! PROVIDNI STE!

Milan

pre 13 godina

Djuric trazi pismene garancije bezbednosti da ne bi posle bilo opet ko sa Italijanima "ko je kriv".

Strah od najveceg stadiona i najtrofejnijeg kluba?? Eno Kleo se bas uplasio, nece da daje golove dok nam ne iskljucite igraca. Obicno kad se ovako napalite pukne bruka pa opet ucutite jedno pola godine. Mi ne moramo da ucutimo nakon poraza, samo se prebacimo na basket, tamo ionako sve redom deremo;-)

zyzu

pre 13 godina

Ma sta mi rece? Igracete vi i kolo ako treba na Marakani kad vam kaze Tole. Namestice vam pobedu i 23. tako da nemorate da se sikirate :P

Eto ko pali situaciju,kao i uvek

pre 13 godina

A da uzmete od vojske oklopne transportere,lakše da stignete do Marakane?I još da za svaki preki pogled kazne Zvezdu sa oduzimanjem bodova i igranjem pred praznim tribinama.

Aleksandar

pre 13 godina

Ljudi pa on je isti Ljubce Dragoljubce, karakter iz crtanih filmova...onaj sto se priguseno smeje! Hahahahahaha Djuricu imas novi nadimak: "Ljubce Dragoljubce"

strašno...

pre 13 godina

Za sve ove što imaju jeftinije ulaznice i spominju Tatona:

Taton je ubijen u gradu, daleko od stadiona, kakve veze ima Đurić sa tim?

Stvarno ste čudna sorta...

Džabe ste se nadali

pre 13 godina

Hoću samo da vas informišem da Stojković NEĆE braniti na derbijima ove sezone !!!
Ove je odlučeno već pri potpisivanjem ugovora na početku sezone.

Niti Stojković želi da brani protiv svog bivšeg kluba niti Partizan želi da on u slučaju da odigra loš meč ili kiksne postane meta grobara, niti Partizen želi da vama delijama da zadovoljstvo da ga vređate i psujete na najgrđi način.

To je sve već odavno regulisano, džabe ste se nadali

Marko SERB

pre 13 godina

AKO SE DOBRO SECAM U PIONIRU DOK JE IGRAO PARTIZAN PROTIV OLIMPIJAKOSA BILO JE VREDJANJA TEODOSICA I CINI MI SE DA SU BACANI PAPIRI NA IGRACE OLIMPIJAKOSA DOK SU IZVODILI SLOBODNA BACANJA...TOLIKO O PARTIZANOVOM POSTENJU...ILI SU OPET DELIJE KRIVE??ONO STO JE BOGDANOV URADIO NEMA VEZE SA RED STAROM NITI REPREZENTACIJOM COVEK JE CLAN 1389 I DOSAO JE DA NAPRAVI PROBLEM SA ITALIJOM JER JE ONA ZA VREME OKUPACIJE SRBIJE OD STRANE FASISTA UVELA NA KOSOVU ALBANSKI JEZIK U SKOLE I UVELA ZASTAVU ALBANIJE NA KOSOVU...OTUD ONA ZAPALJENA ZASTAVA ALBANIJE NA STADIONU U GENOVI...MOLIO BIH OPERATERA DA OBJAVIO OVO...JEDVA CEKAM NOVI INSAJDER..hvala b92

zlata-Grobar-MKD

pre 13 godina

Vasa pocrnula zvezda moze samo na ovakav nacin da dobije Evropski Partizan!
Uz puno tenzije i losa atmosfera koja nema nikakve veze sa fudbalom!!!
Da bi svaki igrac tokom citavih 90 minuta razmislja dali je njegov zivot siguran u vasoj rupi!(?) Da bi svaki igrac razmisljao na sve drugo samo ne na fudbala!!!

U suprotno... vi ste inferiorni u svaki pogled u odnos Partizana!!!
Da je zvezdinoj upravi i navijacima stalo do fudbala, zvezda bi "popila" petardu od Partizana!!!
Svaki normalan navijac moze "iz aviona" da vidi koliko ste daleko iza Partizana!!!

ZIVEO PARTIZAN!!!
4 TITULA DALAZI NA RED!!!

p.s.
nece vas spasavati ova atmosfera koju ste vi izazvali i direktno ste odgovorni za svaku mrlju srpskog fudbala!!!

ko je organizator ovih nereda ?

pre 13 godina

a zašto je B92 izbrisao onaj članak koji su juče na kratko objavili ?

u nekim stranim medijama se sumnja da je Lukić involviran u onaj haos u đenovi

http://www.blick.ch/sport/fussball/international/welche-rolle-spielt-ex-sion-topskorer-vladan-lukic-158605


i zašto je 12 sati nakon onih nereda održan sastanak u prostorijama FKCZ u kojem su učestvovali vođe delija i nekoliko podgrupa? jel razlog bio da se koordinišu dalji postupci u medijama i raznim forumima ?

MOLIM B92 da objave moj komentar

istina

pre 13 godina

bilans navijaca tvog malog kluba u poslednjih 10 godina su Aca Radovic,Bris Taton..Jesu li njihove majke koga zvale u Partizanu?Sram da vas bude,ko ste vi da govorite o fer i sportskom navijanju..A ako te slucajno nazove majka onog malog golmancica,reci joj da prvo nauci sina da svojim izjavama dodatno ne podgrijava ionako haosnu situaciju u kojoj je nas fudbal..Neke stvari se ne mogu raditi u zivotu,postoje moralne norme koje ne smijemo gaziti..ko drugacije radi mora biti svjestan posljedica..

tancredo

pre 13 godina

(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?
(ivan, 16. oktobar 2010 09:28)
Meni ne treba you tube, ja se sećam dobro svega. Dripci sa juga su najpre bakljama gađali publiku (ljude sa decom) na ZAPADU, misleći da će ih murija, kao i obično za vreme tek srušenog Slobe i Ivice, štititi. Tek TADA je taj sa severa istrčao, pa onda tih par sa juga, a sve se završilo čuvenim krosom grobara kad im je prvi put u istoriji navijačkog pokreta igde - PALA TRIBINA! Ku..li ste se, a završilo se dozivanjem sever - jug "kada Zvezdo igraš ti...". NA DERBIJU!
Frustraciju zbog do sad nigde u svetu neviđene navijačke sramote, izlečili ste već na sledećem derbiju na JNA, kada ste herojski, raketom sa razdaljine od 150m (što je sigurno, sigurno) ubili dete na severu. Obzirom da se od tog ubistva Fudbalski klub Partizan NIKAD NIJE OGRADIO NITI OGLASIO, a počinioci odležali kao da su obili trafiku, onda su "heroji", time ohrabreni, prešli na pištolje pa ubili Lonca, navijača Vojvodine (i posle toga pevali sprdajuće pesmice za pokojnog) i konačno Francuza, gde su debitovali u ubistvima golim rukama, bacivši čoveka u ambis.
I to ti je cela istina, Sunđer Bobe.

zvezda u srcu

pre 13 godina

ja mislim da mali partizan treba da dobije utakmicu sluzbenim rezultatom,da se zvezdi oduzmu bodovi,da igra bez publike kuci i na strani do kraja prvenstva...ma ne,neka uzme partizan titulu odmah i tole za dozivotnog predsednika fss!sramota

ivan

pre 13 godina

Kakva sramota da uzima derbi iz 2000. u usta i da jos prica da ih je neko prebio tada!!!
Bio sam na zalost na tom derbiju i vrlo se dobro secam da su zapoceli grobari gadjajuci cak i svoje igrace. Posle toga su uleteli na teren i tukli sve redom i na kraju dosli sve do severa. Tek tada je nastala reakcija sa severa.
Sramota kako laze!
(Vlaidmir-WDM, 15. oktobar 2010 23:31)

...i ja sam bio i koliko se secam uleteo je huligan sa severa i pretrcao sa upaljenom bakljom do kraja zapadne tribine prema jugu i stu bacio u pravcu juga,cak je u povratku i krenuo prema klupi partizana ...zatim je grupa od 3 ili 4 grobara uletela na stadion sto je isprovociralo da pola severa preskoci ogradu ...i svi su se zadrzali kod tunela ispod severa da 'zakace' koliko mogu igrace i trenera partizana
...molio bi one koji su tada isli u predskolsko i nize ili su u medjuvremenu izlapeli pa cak i one sa mastom kao sundjer bob ili mozgom kao patrik da ne pricaju o tome ...fala bogu pa danas imamo svi mobilne i you tube
...inace potpuno zdravo razmisljanje ovog snajdera...da ne bude sutra 'ko je kriv?

Paja Patak

pre 13 godina

Kakve garancije.da Tole i Zoran Petrovic nameste sudije tipa Spasic, Jovanetic, Mazic, Vukadinovic, Santrac.Jesu li to te garancije.I ako moze bez prisustva Delija na severu i da na zagrevanju Partizan vec vodi sa 3:0

strajder

pre 13 godina

u velikoj ste formi, mnogo ste jaki...
lajte cigani, samo vi lajte. tako ste i prosle godine... ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje

MarkoSi

pre 13 godina

Sada bi Lukić trebalo da kaže da Zvezda neće igrati derbi, ako ne dobije pisane potvrde od Toleta (Šnajdera), Đure (Šnajdera) i komesara za suđenje (Šnajdera) da neće krojiti tok meča, da utakmicu neće suditi razni Spasići, Mažići, Jovanetići... Kako je recimo bilo Milijaševoj majci kada su njenom sinu poništili čist gol u derbiju? Kako je bilo Koromanovoj majci kada su ga na terenu premlatili, a sudija je samo nemo posmatrao? A Kaduovoj majci posle onog Krstajićevog starta u 16 na prošlom derbiju? Bez pisanih saglasnosti grobarskih šnajdera da neće krasti, Zvezda ne bi trebalo uopšte da razmišlja o nastupu u derbiju.

nenad73

pre 13 godina

Djuric je potpuno u pravu i nerazumljivo je kako neko moze da insistira da se odigra derbi posle svega vidjenog u Djenovi.Stojkovic je zamalo ubijen prema izjavama ne nasih vec italijanskih zvanicnika a sada se i sam Lukic "pere" da ljudi koji su nosili zvezdina obelezja i koji su vodje zvezdinih navijaca nisu navijaci zvezde vec Srbije???
Na stadionu gde su redari 2000. godine tukli fudbalere i ceo strucni stab sada neko zeli da ponovi slicno?
Pa Lukic i sam preti svojim navijacima a da ne pricamo sta treba da ocekuje ekipu Partizana...potom taj video na volseban nacin nestane cak i sa youtuba...
Gospodo iz zvezde ovo nije 14 vek i znaju se standardi za odigravanje jednog derbija. Prihvatite svoje greske i otkrijte svoje huligane pa onda mozemo da pricamo o fudbalu.

fan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva izjava.
Da li se neko zapitao koliko je zatvora dobio ubica za Acu Radovica koji je ubijen na derbiju.Da li se neko zapitao koliko je titula uzeo Partizan od raspada Jugoslavije????
Da li je moguce da je za sve kriva Zvezda i njena uprava?
Ko ima zvanicno skuplji i bolji tim u ovom trenutku????
Cega se boje???
Neka izadju na teren i pobede ako su bolji!!!!!!!!!
Da li se priprema scenario da se utakmica odlozi ili prekine????
Zasto pogrdni natpisi na Partizanovom stadionu nikad ne dobiju medijsku osudu!!!!!!!
Da li neko mora da se vredja samo pesmom???????????
Dokle bre vise!!!!!
Ljudi koji prave nerede treba da odgovaraju,a Partizan treba da igra i da se bori za rezultat!!!!!!!!
Ko je dao garancije roditeljima Ace Radovica da ce se ziv vratiti sa utakmice(licemeri)!!!!
Ko vodi telohranitelje jos od vreme Zecevica!!!!!posteni NE
Dosta ucena!!!!!!!!!
Dosta kukanja!!!!!!!!
Izadjite na teren!!!!!!!!

UZMITE OGLEDALO

pre 13 godina

CITAM OVE KOMENTARE I TEK SADA SVATAM DA JE KARADZIC NAMESTIO DA zvezda IZGUBI OD SLOVANA. STIDI SE KARADZICU,KAKO SI MOGAO :((((

Samo Partizan

pre 13 godina

Ma kakve bre garancije!!??
Mi smo vam najveca garancija,igrajte slobodno!!!
Oni da su smeli da nesto onako naprave kao u Djenovi,pravili bi to i protiv Estonije,ali ne,morali su cak do tamo da odu da budu najjaci...ponavljam igrajte slobodno jer s Grobarima sve do pobede!

BMF

pre 13 godina

Ajde prestanite biti glupi i pominjati tragicno nastradalog francuza. To se dogodilo kilometrima daleko od stadiona i tacka. Na kraju se i sudi onim budalama sto su ga ubili,a i budale su i oni koji ga stalno pominju.Svima je zao mladica,ali on je stradao zbog nekoliko budala. Partizan nikakve veze nije imao sa tim.

Mozzart

pre 13 godina

Prosle godine niste hteli da se derbi odlozi za jedan dan, prosle godine smo mi bili FK SAOPSTENJE!!! E, sad cete da dodjete u subotu, (ni minut kasnije), i sad se vidi ko je FK SAOPSTENJE!!! Kazi majci Stojketa da ne brine, sem cepanja mreze, nece njemu biti nista! GARANTUJEM!

colibri

pre 13 godina

Gospodo,na derbiju 2000 godine,prva baklja je poletela sa juga na zapada,odmah zatim jos dve tri...zatim je jedno deset baklji palo na teren i mec je prekinut na kratko...kada je nastavljen nekoliko navijaca partizana je utrcalo na teren,i tada se pokrenuo sever...navijaci zvezde su pretrcali preko terena,njih nekoliko je uslo na jug,ali su ih vodje pozvale nazad,da bi potom napravili kordon ispred juga...a stose tatona tice,tacno je da je ubijen kilometrima daleko od stadiona,a stojkovica su napali,izgleda,na stadionu zvezde?
Dosta vise tog cinizma,niko nije budala...

Sever je ceo crven i beo,Radovic Aca njegov je deo.

pera

pre 13 godina

Mene samo interesuje kako ce Stojkovic braniti na toj utakmici. Nije problem sto ce mu zvizdati sa severa,cak je to i povoljnija varijanta nego kada je igrala reprezentacija,jer su mu tada zvizdali domaci navijaci,a ovde ce mu zvizdati protivnicki,pa to i nije toliko strasno i neobcno. Meni je veci problem kada on dodje na gol ispod severne tribine,kako ce se on skoncentrisati na utakmicu,kako da ,makar podsvesno, ne razmislja o tome da li ce neka budala sa severa da dotrci i udari ga ili gadja necim,bez obzira koliko obezbedjenje bude bilo.Ne znam koliko je pametno inatiti se i stavljati njega na gol na toj utakmici.

LMX

pre 13 godina

Kakva je trenutna situacija u nasem drustvu,coveku ne preostaje nista drugo nego da zapeva pesmu iz filma "Ko to tamo peva" -...voleo bi majko mila,da sve ovo samo snevam...

GOXSTAR

pre 13 godina

utakmica ce biti odigrana, publike ce biti, a utakmicu ce dobiti crvena zvezda... a djura zna za sve to, zato hoce da odlozi utakmicu.. sve se vec zna ljudi, zapamtite sta sam rekao.. !

Anhel

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM,
lazes. Prvo organizovano Grobari nisu doshli. Oko 200 ljudi je bilo na jugu. Sve je pochelo kad je neko sa severa dotrcao do juga i bacio baklju. Onda je jedna previshe hrabra osoba utrcala sa juga i krenula preko terena ka severu i eto incidenta o kome pricas.
Ovog puta se to nece desiti na stadionu. Verujem da ce zandarmerija biti pored ograda kao i do sada. Ali da ce po gradu moci da se sprece napadi npr na decu sa Kosova ili na roditelje sa decicom koji eto nisu stubovi SrBstva, e to vec niko ne garantuje..

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

Evo ja ti garantujem. navijacima nece niko nista ali na terenu nece biti milosti. Posle neuspeha u Bragi jos jedan neuspeh.Sta ce vam vise

Gamer4eveR

pre 13 godina

Auuuu koliko licemerstva od "Topalovica" !!!! Gospodo draga, imate jako kratko pamcenje. Opet se gleda da se sva krivica svali na FK Crvena Zvezda koji je naravno i grobaru Toletu trn u oku, medjutim nece moci. Zaboravljate da Zvezda ima vise navijaca nego Partizan. Ako necete, ne smete ili ne mozete da dodjete na derbi, stvar je jako prosta 3:0 sluzbeno i cao "Topalovici", nemojte da glumite nevinasca jer vi ste u skorijoj, i to jako skorijoj proslosti ubijali. Da, da ubijali neduzne ljude. Sve da je u Italiji zaista samo grupa Delija napravila problem, niko nije poginuo, i daleko bilo da jeste. Baklje i ono sto smo videli u Italiji scenario je svakog derbija kod nas, zato tisina molim !

Licimuri, demoni

pre 13 godina

Sad vec pocinje da me nervira ovo grobarsko licemerstvo. Kao da namerno provociraju...

Ali imam FEELING (za osecaj) da ce derbi proci bez vecih incidenata (od strane Delija), i da ce Delije prirediti grobarima jedan veliki cas navijanja. Dopunska nastava za Ligu Sampiona.

mister X

pre 13 godina

Pa,nije valjda Partizan Manchester.U. da postavlja uslove ili mozda jeste ali osma postava.
Valjda postoje pravila i nadlezni organi a ne da Partizan ili bilo ko postavlja uslove.

bobanmkd

pre 13 godina

Sve koje nešto pametuju ja bih samo jedno pitao"da li bi vi otišli na Vase radno mesto ili u školu da tamo nije bezbedno"??!!?? Hvala,toliko! Umoran sam vise od gluposti.

bg4life

pre 13 godina

Kakve garancije bre,svi govore da su sad zvezdini navijaci olosi i da jedu malu decu a zaboravljate da svaki derbi na Marakani grobari uniste pola juga i nikom nista.Zvezda snosi materialnu stetu zasto nam vi djuricu ne garantujete da se to nece opet desiti.

Q7

pre 13 godina

Ko te bre pita jer hoces ili neces da dodjes? Ako savez kaze igra se naci igra se, kraj price. Da li te je majka Brisa Tantona zvala? Zasto se skidaju stolice sa juga? Jer medju vasim navijacima ima huligana koliko i medju Delijama. Sto se tice Stojketa, nemam nista protiv njega, mislim da je slihtara a znam da je bio narkic doj ke bio u Zvezdi, zato je i propao u Nantu. Djuric dobro zna koga je potpisao kada je doveo Stojketa koji po malo i izaziva sa izjavama i nekim potezima ali dobro. Derbi mora da se igra sa publikom a samo policija ima pravo da upotebi silu, dakle ako izbije neka frka zna se ko je kriv a ne Zvezda ili Partizan.

Oberon

pre 13 godina

Koliko vi plitko ljudi razmisljate... Covek je rekao: igramo ako dobijemo pismene garancije!
Ako su MUP, FSS i CZ sigurni da mogu da organizuju tu utakmicu bez incidenata, neka to lepo i napisu i igracemo derbi! Ako necete da napisete, onda niste sigurni, a onda niko na stadionu tog dana nece biti siguran!
Prema tome, manite se glupih prica o plasenju i razmisljajte malo logicno! Da li cete otici na stadion uz poruku: dodjite, ali mi nismo sigurni da li cete da izadjete zivi!

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

boki

pre 13 godina

Nasa ministarka sporta je juce nabrajajuci vremenske dogadjaje u kojima je rasla ova vandalska generacija zaboravila da doda jednu vaznu stvar.A to je da su ova deca imala 5 godina kada je njihov KK zadnji put bio sampion i 15 kada je to zadnji put bio FK.

lee adi

pre 13 godina

mr. president of neighbour's club, my serbian is not the best but i guarantee one goal from fair distance right under bar at far right corner, is that kind of guarantee you are after? ziveli...

mix

pre 13 godina

@Vlaidmir-WDM

Vladimire bilo je nas još na tom skandaloznom derbiju,tačno je da su grobari prvi utrčali na teren itačno je da su došli do severa,ali je najobičnija laž da su gađali svoje igrače! Čovek samo pokušava da kaže da je ista atmosfera u javnosti bila i pred taj derbi i znamo šta se tada dogodilo. Skandal kakav nepamti svetski fudbal da redari zajedno sa navijačima linčuju gostujuće igrače i stručni štab. A kako je tada kažnjena zvezda i ko je tada bio predsednik tadašnjeg FSJ svi dobro znamo! E upravo da se to nebi ponovilo čovek najnormalnije traži garancije za svoju i bezbednost svojih igrača i neznam šta je to toliko čudno pa čitam ovakver komentare!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

dosta je bilo sramoćenja Srpskog fudbala,da se igra derbi,svetkovina nego šta! ale,Partizan le a le Partizan le a le GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

Kikindski licimuri i demoni...

pre 13 godina

Jao što volim, što se ovi Gani raduju derbiju.... Jao, al će da boli... Što se više prsite, to vas sutra manje dođe na posao i u školu od sramote, hahahahaha!!!!
Biće kukanja dan posle, te zavera imprijalističkih sila protivu srBskog brenda, te svirali nam samo 3 penala. Neregularno bre!!!!

BAOBAB

pre 13 godina

STOJKE igračina i vi zvezdasi to znate, pa vi ste isti ti koji su ga bodrili i klicalimu a bilo ih je mnogo presamo par meseci kad je odbranio penal Podolskom u J.Africi sad ga pljujete vređate i pretite ubistvom što je slučaj za psihijatriju. U slučaju da se odigra derbi (koji to više i nije po svim parametrima sporta i poznavanja fudbala)predlažem rukovodstvu partizana TRI stvari i to:

1. Da Stojković ponese kapitensku traku u (ne)derbiju

2. U slučaju penala za Partizan(u šta sumnjam) da egzekutor bude baš Stojković

3. Da se sašije velika zastava sa pokerom asova (MILKO ĐUROVSKI, GORAN MILOJEVIĆ, KLEO I STOJKOVIĆ) i prekrije ceo JUG

Q7

pre 13 godina

Djuric se uplasio Zvezde, ne zato sto je bolja od Partizana nego zato sto Partizan igra tekmu u utorka na gostovanju koju mora da ne izgubi, naci igrace u najjacem sastavu i igraci ce morati da izginu. Posle toga dolaze na Marakanu gde takodje moraju da izgini u Partizan nije ni Barsa ni Celzi tako da su sanse da ce izgubiti barem jednu tekmu ogromne ako ne i obe. Naravno ako puknu u derbiju pricamo o 6 bodova prednosti sto nije mala stvar. Naravno Djuric hoce da iskoristi sve ovo da pomogne Partizanu, ali da se igraa pred praznim tribinama sada kada nas stadion nije suspendovan ili kaznjen potpuno je glupo, mada ako partizan sune neke pare da nadoknadi sav profit od ulaznica i jos malo vise cisto da nas ispostuje onda i moze bez publike :)

Aca NS

pre 13 godina

Ma ja bih vas sve na kolektivno lecenje, pa ljudi je li citate vi sta pisete, pa i jedni i drugi ste u krvi do laktova, i jedni i drugi imate navijace KVD-ejce (Kako vetar duva).
Kako im koja strana dobavi novac od droge ili nekog drugog lopovluka tako preuzme njihove boje. Kolektivno lecenje je jedino resenje za sve vas koji se kada dodje nedelja i bude vreme za fudbal radujete jer cete imati sansu da se sa nekim pobijete. Resenje i za to postoji, kamenolom pa da se sva ta energija izbaci.

Navijanje nema vise veze sa sportom, vec samo sa mrznjom i nasiljem. Vas predvode (ne samo Zvezdu i Partizan vec i mnoge druge) likovi koji su pali na testovima IQ ali vam to ne priznaju, jer imaju fizicku masu, pa onda ubedjuju.
Klinci i balavci od 20 i kusur godina koji rat nisu videli, vicu kako nekoga treba ubiti.
Ma bolest, rak je naspram ovoga laka prehlada.
Nadam se da ce vas u buducnosti neko ipak ukloniti.
Karadzic treba da da ostavku, ali to nema veze sa navijacima. Vec sa onim drugim delom koji se desava na stadionu, Fudbalom.

Vlada

pre 13 godina

Не коментаришем често али кад је нешто важно једноставно не могу да ћутим,као што је то сада пример...Партизан очигледно не тражи одлагање дербија због бриге о сигурности него зато што пар дана раније играју са Брагом...Реално...Толико од мене. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО ЂУРИЋ НЕВИНАШЦЕ НАВОДНО СПУШТА ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ. ПА ОВО ЈЕ САМО ПОДГРЕВАЊЕ ВЕЋ ЗАПАЉЕНЕ АТМОСФЕРЕ. КАКВА БРЕ БОЖЕ МИЛИ ГАРАНЦИЈА ЗВЕЗДЕ, ПОЛИЦИЈЕ. ПА ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЛЕПОТАН. Поздрав свима :)

robinhud

pre 13 godina

pa ti djuricu nemoj da igras ! ajde bas bih voli da vidim koliko si drcan i drzak pa da ne ispostujes pravilnik FSS-a i ne izvedes ekipu na teren a oni danas odlucili da se derbi igra ? pa ja zaista ne znam ko je ovdje lud i da li postoje jedna pravila za partizan a druga za sve ostale ekipe u ligi ? i jos bih samo da pitam doticnog gospodina kad je to partizan napismeno garantovao za bezbjednost bilo koje utakmice i sta je stajalo u toj garanciji da treba da uradi ako se slucajno nesto nepredvidjeno desi ?

Wllaxy

pre 13 godina

Sad ce to Djuric, Karadzic i Dacic kao uvazena gospoda (ili po starosrpskom recniku sve moj do mojega) da rese na samo njima svojstven nacin.
Inace, pitam se pitam se sta ti odgovorni (?) ljudi imaju zajednicko - naravno osim sto su imali/imaju visoke funkcije u Partizanu?!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja se zaista nadam pre svega da ce se derbi odigrati kada je i planirano. Takodje se nadam da nece biti ni najmanjeg incidenta na utakmici i da ce navijaci da prirede nevidjeni spektakl.

mile jna

pre 13 godina

Problem je sto se svi vi secate i zivite od secanja ali svi se secate tudjih gluposti,svoje niko ne pominje.Bez price o Engleskoj na nacin na koji svi pricaju,ajde da pricamo da na Liverpulovom kopu sede 2 brata bliznca,jedan u crvenom,jedan u plavom dresu.Ti ljudi vole i cene svoj grad i zemlju i kada se ovde shvati da nije nenormalno da neko navija za suparnicki klub onda nece biti ni djure ni lukica(namerno malim slovima)Uostalom,svo to pokazivanje ljubavi nasiljem ste naucili od tih Engleza i ceo vas navijacki pokret je tezak snobizam i shvatite da niste ni orginalni ni jedinstveni nego ste ispratili modu sa toliko omrazenog zapada.

pravda

pre 13 godina

smrt jednog mladog coveka je podjedanko tragicna bio on crvene ili crno bele boje! Ako je iko od vas gledao insajder morao je da vidi da ubice postoje i na jednoj i na drugoj strani sto i jeste najstrasnije od svega!! Svi mi koji odlazimo na stadione treba da doprinesemo sportskom navijanju ili ce sutra taj mladi mrtav covek biti vase dete, brat ili komsija!!1 Zapitajte se konacno da li postoji, zaista, ista vrednije od zivota!!!!!! Prema tome, huligani u zatvore, navijaci na stadione!!!! grobar zauvek...

vlada

pre 13 godina

Koliko ja vidim, od silnog prekrajanja istine i onoga sta je stvarno bilo, ispasce jos i da se taj derbi, kada je Tumbakovica tukao REDAR na stadionu Crvene Zvezde, igrao na JNA.
Mislim stvarno, pravdanje jednog dela drugim delom jos ce ispasti u redu a tu mislim na ubistvo Ace Radovica i linca trenera Partizana.
Normalno je da su obe stvari za osudu i naravno da ih ne treba izjednacavati.
Ali, pravdanje jednog dela drugim, je , u najmanju ruku, INFANTILNO.

fenomen

pre 13 godina

Dve stvari su u ovom trenutku mnogo bitnije od prepucavanja nas grobara sa jedne i vas delija sa druge strane. Prvo je da se derbi odigra a drugo da sve prodje u najboljoj mogucoj sportskoj atmosferi jer ovaj derbi gleda cela Evropa sa UEFOM na celu i ukoliko sve prodje kako treba i kazna Uefe prema Srbiji moze biti znatno blaza.
Kad god je Srbin na Srbina udarao to nikada nije na dobro izaslo. Ukoliko dodje do incidenata verujem da ce tad i Uefa reagovati mnogo drasticnije. Imamo sansu da dodje do ponavljanja utakmice Italija-Srbija i derbi ce dosta uticati na to.
Poz...