Ponedeljak, 04.10.2010.

16:29

Đurić: "Kazne zbog nediscipline"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je da će neki igrači biti kažnjeni zbog nediscipline na utakmici sa Vojvodiom u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: B92

Ðuriæ: "Kazne zbog nediscipline" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

DejanNS

pre 13 godina

Smešno je sta pricaju u Partizanu, pa sve ozbiljne evropske ekipe igraju veliki broj utakmica u sezoni imaju veci fond igraca i koriste ih. Ako Partizan sebe smatra za ozbiljnu ekipu raspored i broj utakmica nesme da bude alibi. Druga je stvar sto se neki igraci ponasaju prepotentno Stojkovic,Smiljanic samo zato sto su imali ugovore u Evropi pa misle da im je ovde sve dozvoljeno. Ilic igra svaku utakmicu i jedini uz Krstajica vuce ekipu na svojim ledjima ali i on nema snage za to.
Bojim se samo da ce i Petrovic krenuti stopama njegovih kolega uzece pare ali nece igrati bilo gde da ode a posle ce da bude pozajmljen nekoj domacoj ekipi.

puz ubica

pre 13 godina

(Tpa6/! Mejkep, 5. oktobar 2010 01:32)

Mislio je na to da nas Vosa u polufinalu kupa oduva 3:1, a mi vas oduvamo u derbiju 1:0 (mada kad mislim oduvamo, govorim o igri ne o rezultatu), a onda vi oduvate Vosu, u svakom smislu, sa 3:0. E na to je mislio, i tu nesto ne stima.

čika velja

pre 13 godina

E baš me interesuje kako ćeš i koga kazniti?! Ako govoriš o Nemanji Tomiću, kojem ste olako oprostili dizanje srednjeg prsta zapadnoj tribini, onda pozdravljam ideju. Ako to ne uradiš, zaradio si prvu osobu koja će ti dosađivati sa zapada sa "Đuriću odlazi"! Baš me interesuje...

Tpa6/! Mejkep

pre 13 godina

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi
(GrobaR, 4. oktobar 2010 17:48)
Kako bre tebe, i tebi slicne nije sramota da tako nesto napises!?!? Pa, u samom komentaru se vidi da stadiona nisi video, a da iole pratis ovaj nas jadni fudbal znao bi da to sto pricas nema veze s' vezom.. Mi smo ti protiv kojih CELA liga daje i vise od 100% svojih mogucnosti, ali bukvalno svi, za razliq od mnogih vasih protivnika.. Ali dobro sad, vratice se stvari na svoje mesto, ja u to ne sumnjam.. A sto se tice Lole Smiljanica, mislim da se zamerio pogresnom coveq! :)

Grobar do groba

pre 13 godina

Slazem se sa time da je sramota sta je sve bilo na mecu ali sve je pocelo onim penalom Djurovskog ne kazem da je on jedini krivac ali je on zapoceo a nastavili su Lazetic(samaranje Tomica stvarno treba da ga bude sramota svojih godina) i Ilic(Svakom igracu Vojvodine je dobacivao i stvarao negativnu atmosferu pa onda i Stojkovic
Utakmica blagi uzas sto zbog igre oba kluba sto zbog ponasanja

LEPKO

pre 13 godina

Jedna rec: M O R E I R A. Upotrebljive lopte za Klea i za jos jednog napadaca,pored Saleta moze da posalje jos samo i samo Dr MO. Ako Sale mora da poveze redove, salje upotrebljive lopte napred i trci u odbranu (pored Stevanovica i Jovanovica, koji coveka ne mogu da stignu od centra do korner zastavice)u njegovim godinama tesko da moze da izdrzi 45 minuta, a kamoli 90. Mislim da je Moreira, pored Klea, fizicki najspremniji igrac u timu. Ako je za dobro voljenog kluba, hitno doktora u tim, a ako nece, ne treba da igra ni za B ekipu. Onda na zimu da se odresi kesa.

Srdjan

pre 13 godina

Vi ste ove sezone jedino dobro odigrali one utakmice protiv Anderlehta i to delimicno dobro. Igrace ste podigli u zvezde. Stanojevic prica da nemaju premca ovde u Srbiji i to vam se obilo u glavu.
P.S. Jel neko citao na sajtu nase prve lige, gde klubovima pise koje su medjunarodne trofeje osvojili, da pise Partizan ucesce u Ligi Sampiona. Kakva glupost

dukla

pre 13 godina

Ovi su mangupi što su se tukli, nisu deo tima i treba da se stide pre svega Krstajića, Clea...
Pokvarili su popodne svima nama koji trčimo od stadiona do stadiona i pružamo podrsku NECI TOMIĆU, Loli.
Pojačao bih ja sa njima Teleoptik.
Da li je možda Ljajić pravio takve gluposti?
Zato je tamo gde je.

dupli_kantar

pre 13 godina

@fenomen

sjajno si ti to batice srocio...ali hajde ti to objasni Djuricu, Lukicu, Toletu, Piksiju...i svim onim "majstorima" sto su vodili zvezdu i partizan od skidanja sankcija pa na ovamo.

Tu i tamo se na blic napravi neka senzacija (biti u evro kupovima i u oktobru) i to je sve. Na duze staze moze eXtra da se zaradi, a pri tom i da se ima sasvim korektan rezultat u evropi. Ali ne, bolje je uvaljati igraca odma, podeliti lovu sa agentom, a klubu kao klubu ostaviti sicu tek da ne bankrotira.

Bio zvezdas ili partizanovac...klubove vode olosi (profiteri) kojima je sportski rezultat najmanji motiv u poslu kojim se bave.

fenomen

pre 13 godina

Kako kazniti fudbalere????
Dosad su imali tri obroka dnevno i jedan trening a ubuduce bi trebali imati jedan obrok i tri treninga dnevno. Pa tako sve dok se rezultati ne vide na terenu.
Tek je pocelo prvenstvo a mi izgubismo vec 5 boda. Cak i da budemo treci u grupi u LS to znaci jos samo dve utakmice vise u Evropi i vec od danas se moramo maksimalno okrenuti domacem prvenstvu i kupu. Podhitno traziti pojacanja jer Stevanovic, Tomic, Petrovic i Bogunovic nisu igraci za Partizan a Krstajic, Ilic i Stojkovic su vec na kraju karijere ili odlaska iz kluba. Znaci, treba podhitno traziti kvalitetnog golmana, desnog i levog beka, jednog stopera, dva vezna igraca i dva napadaca. Sve je ovo potrebno ako zelimo da iduce godine opet igramo LS i budemo tu i tamo ravnopravni timovima koji nisu bas elita. Znaci da mozemo da se nosimo sa mnogima izuzev timova tipa Barca, Celzi, Real... Da nam vise ne zadaju strah ekipe poput Brage i Sahtjora vec da mozemo sa njima ravnopravno.
Ostaviti Miljkovica, Jovanovica, Savica,Stankovica, Moreiru(ako postoji obostrana zelja)Fejsu, Davidova, Klea i dovesti 7-8 igraca i ubaciti jos nekog omladinca...Kad se setim da smo Bozovica, Zuku pa i Diaru lako pustili a imali su kvalitet potreban Partizanu a ne treba zaboraviti ni Jovetica, Ljajica pa i Tosica koji su veoma mladi otisli imali bi sada respektabilnu ekipu za Evropu... Nije sve u novcu.
Treba ostvariti neki veci uspeh u Evropi i na taj nacin podici rejting klubu a novac bi tad dosao u ogromnim kolicinama. Sa svim ovim igracima bi Partizan prosao grupu LS i ko zna mozda i 16-inu finala uz dobar zreb a tad bi uz svakog fudbalera ispred sest nula stojala bar jos jedna cifra...
Ocekujem komsijske reakcije tipa " A kad si ustao" ili " sa koje si ti planete" ali ovo bi sve mogla biti realnost samo kad bi uprave radile kako treba, isto vazi i za gane, da imaju sposobnu upravu sad bi Kleo igrao kod njih, Stojkovic bi im bio na golu, ne bi odlazili najbolji igraci za pola miliona eura...
Poz...

Lord_Sarma

pre 13 godina

Djuriću, ako je Parizan evropska ekipa kao što svi vi to tvrdite onda umor nije izgovor za poraz. Evropski klubovi igraju na istom nivou i to čak više utakmica u jednoj sezoni nego što Partizan odigra u dve sezone i verovao ili ne pobedjuju, primer za to ti je Barselona kad je osvojila ligu, kup i ligu šampiona. Igrači su se vukli ko babe, bez ikakve ideje za igru jer su mislili da ce se Voša uplašiti ekipe koja igra u ligi šampiona. Pazi da neće! Nedisciplina jeste bila jedan od odnovnih uzroka poraza ali ipak je glavni taj što vas je Vojvodina apsolutno nadigrala u toj utakmici. I dok su oni igrali, Raća je više mislio o tome sa kim će da se pokači, Kizito da se na bilo koji način osveti bivšim saigračima mali Toma i Lola su jurili ko muve bez glave i samo blamirali sebe, pa mogu da zahvale što su dobili crvene kartone. Svakoj utakmici treba prilaziti na isti način, nebitno dali se igra protiv Arsenala, Vojvodine ili protiv Sloge iz Kobišnice! Kad to shavtite bićete evropski klub, a do tada samo senzacija svakih 7 sezona!

buahaha

pre 13 godina

Bravo za snajdera :)))
Treba da budes srecan sto vam Vosa nije uvalila i 3.

Zalite se kako je mogao da sudi sudija iz Vrbasa Vojvodini, vesto prikrivate 2 cinjenice :
1- sudija je sudio katastrofalno, ali je navlacio za Partizan, zbog cega crveni Merebasviliju, zbog cega ne Stojkovicu (pogledajte snimak)??
2-nisi se cudio zasto utakmice izmedju Partizana i Vojvodine u Beogradu sudi covek iz Beograda??

gurugagi

pre 13 godina

E tako se radi...bez saopstenja, bez kukanja na sudije,biu-ciu, vanzemaljce , pretnje,penal jeste-nije...za poraz su sami krivi.Da je Krle bio u ekipi na vreme bi smirio slaninare...ovako ostaje pamti pa vrati,duplo!

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Djuricu, nema problema vidi sa tvojima iz racunovodstva da najpre platite fakturu za polomljenih 387 stolica na nasem stadionu. Ocekujes da ti igraci budu duisciplinovani, dok ih oni primitivci sa istoka podrzavaju

Dragojlo

pre 13 godina

Ja sam veliki zvezdas ali postujem svaciji uspeh pa tako i Partizanov plasman u LS.Partizan ima nekakav kvalitet da nema ne bi bio tu gde jeste.ALI strasno me nerviraju izjave nasih fudbalskih predsednika,trenera itd.Kakav tezak raspored,opterecenje trte mrte????Jedna Zilina je igrala isto kad i VI LS i dan pre vas imala je prvenstvenu utakmicu koju je dobila sa 4:0 iako je imala dan manje odmora od vas.Sta pricate vi fubdaleri,predsednici,treneri?Imate OGROMNE plate za nase uslove a baljezgate za sve pare ,kilavite se po terenu,namestate utakmice,svadjate se,tucete se menjusobno,postavljate taktiku da primite sto manej golova i posle ocekujete da ljudi dodju i da gledaju taj vas nazovi fudbal.Fudbal se gospodo NE IGRA vec radi ,crnci,dirinci kao i na svakom drugom poslu.Mog sefa ne zanima dali ja imam teske noge ,da li sam pospan ,da li me boli nesto on hoce da ja na svom poslu dam 100% (nekad i vise)svojih mogucnosti i ne zanima ga nista.Kad to shvatite SVI vi fudbaleri,strucnjaci iz kafane i ostali fudbalski znanci onda mozda bude nesto od nas u fudbalu.

GrobaR

pre 13 godina

Zapamtite ovu utakmicu, zapamtite kako su se igraci Vojvodine borili i kakve su startove imali, zapamtite da je zbog povrede igraca Vojvodine medicinska ekipa ulazila deset puta ,dok je zbog povreda igraca Partizana ulazila samo jednom. Zapamtite nekulturno ponasanje i pritisak na sudije .

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi

djuka

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi se obradovalo prvom porazu Partizana u prvenstvu.
Koliko njih boli sto igramo Ligu sampiona...jedva su docekali da izgubimo.
Bio sam na utakmici Vojvodina je bila bolja i zasluzeno pobedila.
Stanojevicu ako citas ove komentare Moreiru u tim pod hitno. Stevanovica nazad u Soso, Tomica u teleoptik. Nije da te ja ucim poslu ali jednostavno ova dvojica su ubedljivo najgori skoro svaku tekmu.
Najbolji smo u ovakoj nesretnoj ligi siguran sam.
Sto se tice navijaca kluba iz rupe vidimo se na derbiju.
Dace vam Moreira jedan cisto da vam pokaze ko je gazda u gradu.

Bojan

pre 13 godina

Djuricu,treba biti veliki i u porazu,a ne samo u pobedama. U Evropi se zna da takve stvari ne prolaze. Udaranje glavom,kao sto je Stojkovic udario Merbasvilija sankcionise se direktnim iskljucenjem,ponasanje Tomica isto,Sasa Ilic je samo nekadasnji kapiten,a sad je gori od Koromana po ponasanju. Ali kakva nam je liga i koliko protekcije imaju Zvezda i Partizan,ovakvi samari treba da prijaju. I ne treba traziti razloge u sudjenju,vec priznati da si bio nemocan celu utakmicu. I predvidjam,Kleu sad sledi golgeterski post,jako dug,bolje ga prodaj odmah i zaradi neku kintu dok ne bude kasno. I ne diraj Stanojevica on ti je kicma ekipe!

gaston

pre 13 godina

Kakav trofej drzi Djura mutavi, svaka cast. Jos samo da na njemu napisete 0 bodova. I posle se pitate sta protivnicki igraci i navijaci traze u muzeju Evropskog velikana i vaseg dragog komsije.

geneve

pre 13 godina

Izuzetno logicna i poucna disciplinska mera. A bas sam posle utakmice sa Arsenalom hvalio neuobicajeno korektno ponasanje nasih igraca posle crvenog kartona i nepovoljnog rezultata. u proslosti smo u takvim situacijama (ovo vazi i za repku)uredno pocinjali da tucemo i udaramo "po seljacki", dobijali glupe kartone i suspenzije zbog istih. Na ovakvoj disciplini se apsolutno mora jos puno raditi inace cemo u Evropi i dalje biti topovska hrana.

uxyzapenje

pre 13 godina

"Od svih tih neuspeha, najteže mi je pao ovaj poraz od Vojvodine. On je došao kao posledica zamora igrača, opterećenja od teške serije utakmica. Ipak, nije ovo za brigu. Imamo dobar tim i način da se vratimo. Ovo je opomena koja je došla na vreme", rekao je Đurić.

I posle vi pisete nesto protiv Lukica a juce je stajala vest "LS nije alibi za Vosu" kad gle sad, odjednom ipak jeste...
Licemerju nema kraja...

geneve

pre 13 godina

Izuzetno logicna i poucna disciplinska mera. A bas sam posle utakmice sa Arsenalom hvalio neuobicajeno korektno ponasanje nasih igraca posle crvenog kartona i nepovoljnog rezultata. u proslosti smo u takvim situacijama (ovo vazi i za repku)uredno pocinjali da tucemo i udaramo "po seljacki", dobijali glupe kartone i suspenzije zbog istih. Na ovakvoj disciplini se apsolutno mora jos puno raditi inace cemo u Evropi i dalje biti topovska hrana.

Dragojlo

pre 13 godina

Ja sam veliki zvezdas ali postujem svaciji uspeh pa tako i Partizanov plasman u LS.Partizan ima nekakav kvalitet da nema ne bi bio tu gde jeste.ALI strasno me nerviraju izjave nasih fudbalskih predsednika,trenera itd.Kakav tezak raspored,opterecenje trte mrte????Jedna Zilina je igrala isto kad i VI LS i dan pre vas imala je prvenstvenu utakmicu koju je dobila sa 4:0 iako je imala dan manje odmora od vas.Sta pricate vi fubdaleri,predsednici,treneri?Imate OGROMNE plate za nase uslove a baljezgate za sve pare ,kilavite se po terenu,namestate utakmice,svadjate se,tucete se menjusobno,postavljate taktiku da primite sto manej golova i posle ocekujete da ljudi dodju i da gledaju taj vas nazovi fudbal.Fudbal se gospodo NE IGRA vec radi ,crnci,dirinci kao i na svakom drugom poslu.Mog sefa ne zanima dali ja imam teske noge ,da li sam pospan ,da li me boli nesto on hoce da ja na svom poslu dam 100% (nekad i vise)svojih mogucnosti i ne zanima ga nista.Kad to shvatite SVI vi fudbaleri,strucnjaci iz kafane i ostali fudbalski znanci onda mozda bude nesto od nas u fudbalu.

djuka

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi se obradovalo prvom porazu Partizana u prvenstvu.
Koliko njih boli sto igramo Ligu sampiona...jedva su docekali da izgubimo.
Bio sam na utakmici Vojvodina je bila bolja i zasluzeno pobedila.
Stanojevicu ako citas ove komentare Moreiru u tim pod hitno. Stevanovica nazad u Soso, Tomica u teleoptik. Nije da te ja ucim poslu ali jednostavno ova dvojica su ubedljivo najgori skoro svaku tekmu.
Najbolji smo u ovakoj nesretnoj ligi siguran sam.
Sto se tice navijaca kluba iz rupe vidimo se na derbiju.
Dace vam Moreira jedan cisto da vam pokaze ko je gazda u gradu.

GrobaR

pre 13 godina

Zapamtite ovu utakmicu, zapamtite kako su se igraci Vojvodine borili i kakve su startove imali, zapamtite da je zbog povrede igraca Vojvodine medicinska ekipa ulazila deset puta ,dok je zbog povreda igraca Partizana ulazila samo jednom. Zapamtite nekulturno ponasanje i pritisak na sudije .

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi

uxyzapenje

pre 13 godina

"Od svih tih neuspeha, najteže mi je pao ovaj poraz od Vojvodine. On je došao kao posledica zamora igrača, opterećenja od teške serije utakmica. Ipak, nije ovo za brigu. Imamo dobar tim i način da se vratimo. Ovo je opomena koja je došla na vreme", rekao je Đurić.

I posle vi pisete nesto protiv Lukica a juce je stajala vest "LS nije alibi za Vosu" kad gle sad, odjednom ipak jeste...
Licemerju nema kraja...

gurugagi

pre 13 godina

E tako se radi...bez saopstenja, bez kukanja na sudije,biu-ciu, vanzemaljce , pretnje,penal jeste-nije...za poraz su sami krivi.Da je Krle bio u ekipi na vreme bi smirio slaninare...ovako ostaje pamti pa vrati,duplo!

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Djuricu, nema problema vidi sa tvojima iz racunovodstva da najpre platite fakturu za polomljenih 387 stolica na nasem stadionu. Ocekujes da ti igraci budu duisciplinovani, dok ih oni primitivci sa istoka podrzavaju

buahaha

pre 13 godina

Bravo za snajdera :)))
Treba da budes srecan sto vam Vosa nije uvalila i 3.

Zalite se kako je mogao da sudi sudija iz Vrbasa Vojvodini, vesto prikrivate 2 cinjenice :
1- sudija je sudio katastrofalno, ali je navlacio za Partizan, zbog cega crveni Merebasviliju, zbog cega ne Stojkovicu (pogledajte snimak)??
2-nisi se cudio zasto utakmice izmedju Partizana i Vojvodine u Beogradu sudi covek iz Beograda??

Bojan

pre 13 godina

Djuricu,treba biti veliki i u porazu,a ne samo u pobedama. U Evropi se zna da takve stvari ne prolaze. Udaranje glavom,kao sto je Stojkovic udario Merbasvilija sankcionise se direktnim iskljucenjem,ponasanje Tomica isto,Sasa Ilic je samo nekadasnji kapiten,a sad je gori od Koromana po ponasanju. Ali kakva nam je liga i koliko protekcije imaju Zvezda i Partizan,ovakvi samari treba da prijaju. I ne treba traziti razloge u sudjenju,vec priznati da si bio nemocan celu utakmicu. I predvidjam,Kleu sad sledi golgeterski post,jako dug,bolje ga prodaj odmah i zaradi neku kintu dok ne bude kasno. I ne diraj Stanojevica on ti je kicma ekipe!

gaston

pre 13 godina

Kakav trofej drzi Djura mutavi, svaka cast. Jos samo da na njemu napisete 0 bodova. I posle se pitate sta protivnicki igraci i navijaci traze u muzeju Evropskog velikana i vaseg dragog komsije.

fenomen

pre 13 godina

Kako kazniti fudbalere????
Dosad su imali tri obroka dnevno i jedan trening a ubuduce bi trebali imati jedan obrok i tri treninga dnevno. Pa tako sve dok se rezultati ne vide na terenu.
Tek je pocelo prvenstvo a mi izgubismo vec 5 boda. Cak i da budemo treci u grupi u LS to znaci jos samo dve utakmice vise u Evropi i vec od danas se moramo maksimalno okrenuti domacem prvenstvu i kupu. Podhitno traziti pojacanja jer Stevanovic, Tomic, Petrovic i Bogunovic nisu igraci za Partizan a Krstajic, Ilic i Stojkovic su vec na kraju karijere ili odlaska iz kluba. Znaci, treba podhitno traziti kvalitetnog golmana, desnog i levog beka, jednog stopera, dva vezna igraca i dva napadaca. Sve je ovo potrebno ako zelimo da iduce godine opet igramo LS i budemo tu i tamo ravnopravni timovima koji nisu bas elita. Znaci da mozemo da se nosimo sa mnogima izuzev timova tipa Barca, Celzi, Real... Da nam vise ne zadaju strah ekipe poput Brage i Sahtjora vec da mozemo sa njima ravnopravno.
Ostaviti Miljkovica, Jovanovica, Savica,Stankovica, Moreiru(ako postoji obostrana zelja)Fejsu, Davidova, Klea i dovesti 7-8 igraca i ubaciti jos nekog omladinca...Kad se setim da smo Bozovica, Zuku pa i Diaru lako pustili a imali su kvalitet potreban Partizanu a ne treba zaboraviti ni Jovetica, Ljajica pa i Tosica koji su veoma mladi otisli imali bi sada respektabilnu ekipu za Evropu... Nije sve u novcu.
Treba ostvariti neki veci uspeh u Evropi i na taj nacin podici rejting klubu a novac bi tad dosao u ogromnim kolicinama. Sa svim ovim igracima bi Partizan prosao grupu LS i ko zna mozda i 16-inu finala uz dobar zreb a tad bi uz svakog fudbalera ispred sest nula stojala bar jos jedna cifra...
Ocekujem komsijske reakcije tipa " A kad si ustao" ili " sa koje si ti planete" ali ovo bi sve mogla biti realnost samo kad bi uprave radile kako treba, isto vazi i za gane, da imaju sposobnu upravu sad bi Kleo igrao kod njih, Stojkovic bi im bio na golu, ne bi odlazili najbolji igraci za pola miliona eura...
Poz...

dukla

pre 13 godina

Ovi su mangupi što su se tukli, nisu deo tima i treba da se stide pre svega Krstajića, Clea...
Pokvarili su popodne svima nama koji trčimo od stadiona do stadiona i pružamo podrsku NECI TOMIĆU, Loli.
Pojačao bih ja sa njima Teleoptik.
Da li je možda Ljajić pravio takve gluposti?
Zato je tamo gde je.

Lord_Sarma

pre 13 godina

Djuriću, ako je Parizan evropska ekipa kao što svi vi to tvrdite onda umor nije izgovor za poraz. Evropski klubovi igraju na istom nivou i to čak više utakmica u jednoj sezoni nego što Partizan odigra u dve sezone i verovao ili ne pobedjuju, primer za to ti je Barselona kad je osvojila ligu, kup i ligu šampiona. Igrači su se vukli ko babe, bez ikakve ideje za igru jer su mislili da ce se Voša uplašiti ekipe koja igra u ligi šampiona. Pazi da neće! Nedisciplina jeste bila jedan od odnovnih uzroka poraza ali ipak je glavni taj što vas je Vojvodina apsolutno nadigrala u toj utakmici. I dok su oni igrali, Raća je više mislio o tome sa kim će da se pokači, Kizito da se na bilo koji način osveti bivšim saigračima mali Toma i Lola su jurili ko muve bez glave i samo blamirali sebe, pa mogu da zahvale što su dobili crvene kartone. Svakoj utakmici treba prilaziti na isti način, nebitno dali se igra protiv Arsenala, Vojvodine ili protiv Sloge iz Kobišnice! Kad to shavtite bićete evropski klub, a do tada samo senzacija svakih 7 sezona!

dupli_kantar

pre 13 godina

@fenomen

sjajno si ti to batice srocio...ali hajde ti to objasni Djuricu, Lukicu, Toletu, Piksiju...i svim onim "majstorima" sto su vodili zvezdu i partizan od skidanja sankcija pa na ovamo.

Tu i tamo se na blic napravi neka senzacija (biti u evro kupovima i u oktobru) i to je sve. Na duze staze moze eXtra da se zaradi, a pri tom i da se ima sasvim korektan rezultat u evropi. Ali ne, bolje je uvaljati igraca odma, podeliti lovu sa agentom, a klubu kao klubu ostaviti sicu tek da ne bankrotira.

Bio zvezdas ili partizanovac...klubove vode olosi (profiteri) kojima je sportski rezultat najmanji motiv u poslu kojim se bave.

LEPKO

pre 13 godina

Jedna rec: M O R E I R A. Upotrebljive lopte za Klea i za jos jednog napadaca,pored Saleta moze da posalje jos samo i samo Dr MO. Ako Sale mora da poveze redove, salje upotrebljive lopte napred i trci u odbranu (pored Stevanovica i Jovanovica, koji coveka ne mogu da stignu od centra do korner zastavice)u njegovim godinama tesko da moze da izdrzi 45 minuta, a kamoli 90. Mislim da je Moreira, pored Klea, fizicki najspremniji igrac u timu. Ako je za dobro voljenog kluba, hitno doktora u tim, a ako nece, ne treba da igra ni za B ekipu. Onda na zimu da se odresi kesa.

Srdjan

pre 13 godina

Vi ste ove sezone jedino dobro odigrali one utakmice protiv Anderlehta i to delimicno dobro. Igrace ste podigli u zvezde. Stanojevic prica da nemaju premca ovde u Srbiji i to vam se obilo u glavu.
P.S. Jel neko citao na sajtu nase prve lige, gde klubovima pise koje su medjunarodne trofeje osvojili, da pise Partizan ucesce u Ligi Sampiona. Kakva glupost

Grobar do groba

pre 13 godina

Slazem se sa time da je sramota sta je sve bilo na mecu ali sve je pocelo onim penalom Djurovskog ne kazem da je on jedini krivac ali je on zapoceo a nastavili su Lazetic(samaranje Tomica stvarno treba da ga bude sramota svojih godina) i Ilic(Svakom igracu Vojvodine je dobacivao i stvarao negativnu atmosferu pa onda i Stojkovic
Utakmica blagi uzas sto zbog igre oba kluba sto zbog ponasanja

čika velja

pre 13 godina

E baš me interesuje kako ćeš i koga kazniti?! Ako govoriš o Nemanji Tomiću, kojem ste olako oprostili dizanje srednjeg prsta zapadnoj tribini, onda pozdravljam ideju. Ako to ne uradiš, zaradio si prvu osobu koja će ti dosađivati sa zapada sa "Đuriću odlazi"! Baš me interesuje...

Tpa6/! Mejkep

pre 13 godina

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi
(GrobaR, 4. oktobar 2010 17:48)
Kako bre tebe, i tebi slicne nije sramota da tako nesto napises!?!? Pa, u samom komentaru se vidi da stadiona nisi video, a da iole pratis ovaj nas jadni fudbal znao bi da to sto pricas nema veze s' vezom.. Mi smo ti protiv kojih CELA liga daje i vise od 100% svojih mogucnosti, ali bukvalno svi, za razliq od mnogih vasih protivnika.. Ali dobro sad, vratice se stvari na svoje mesto, ja u to ne sumnjam.. A sto se tice Lole Smiljanica, mislim da se zamerio pogresnom coveq! :)

DejanNS

pre 13 godina

Smešno je sta pricaju u Partizanu, pa sve ozbiljne evropske ekipe igraju veliki broj utakmica u sezoni imaju veci fond igraca i koriste ih. Ako Partizan sebe smatra za ozbiljnu ekipu raspored i broj utakmica nesme da bude alibi. Druga je stvar sto se neki igraci ponasaju prepotentno Stojkovic,Smiljanic samo zato sto su imali ugovore u Evropi pa misle da im je ovde sve dozvoljeno. Ilic igra svaku utakmicu i jedini uz Krstajica vuce ekipu na svojim ledjima ali i on nema snage za to.
Bojim se samo da ce i Petrovic krenuti stopama njegovih kolega uzece pare ali nece igrati bilo gde da ode a posle ce da bude pozajmljen nekoj domacoj ekipi.

puz ubica

pre 13 godina

(Tpa6/! Mejkep, 5. oktobar 2010 01:32)

Mislio je na to da nas Vosa u polufinalu kupa oduva 3:1, a mi vas oduvamo u derbiju 1:0 (mada kad mislim oduvamo, govorim o igri ne o rezultatu), a onda vi oduvate Vosu, u svakom smislu, sa 3:0. E na to je mislio, i tu nesto ne stima.

GrobaR

pre 13 godina

Zapamtite ovu utakmicu, zapamtite kako su se igraci Vojvodine borili i kakve su startove imali, zapamtite da je zbog povrede igraca Vojvodine medicinska ekipa ulazila deset puta ,dok je zbog povreda igraca Partizana ulazila samo jednom. Zapamtite nekulturno ponasanje i pritisak na sudije .

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi

uxyzapenje

pre 13 godina

"Od svih tih neuspeha, najteže mi je pao ovaj poraz od Vojvodine. On je došao kao posledica zamora igrača, opterećenja od teške serije utakmica. Ipak, nije ovo za brigu. Imamo dobar tim i način da se vratimo. Ovo je opomena koja je došla na vreme", rekao je Đurić.

I posle vi pisete nesto protiv Lukica a juce je stajala vest "LS nije alibi za Vosu" kad gle sad, odjednom ipak jeste...
Licemerju nema kraja...

djuka

pre 13 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi se obradovalo prvom porazu Partizana u prvenstvu.
Koliko njih boli sto igramo Ligu sampiona...jedva su docekali da izgubimo.
Bio sam na utakmici Vojvodina je bila bolja i zasluzeno pobedila.
Stanojevicu ako citas ove komentare Moreiru u tim pod hitno. Stevanovica nazad u Soso, Tomica u teleoptik. Nije da te ja ucim poslu ali jednostavno ova dvojica su ubedljivo najgori skoro svaku tekmu.
Najbolji smo u ovakoj nesretnoj ligi siguran sam.
Sto se tice navijaca kluba iz rupe vidimo se na derbiju.
Dace vam Moreira jedan cisto da vam pokaze ko je gazda u gradu.

buahaha

pre 13 godina

Bravo za snajdera :)))
Treba da budes srecan sto vam Vosa nije uvalila i 3.

Zalite se kako je mogao da sudi sudija iz Vrbasa Vojvodini, vesto prikrivate 2 cinjenice :
1- sudija je sudio katastrofalno, ali je navlacio za Partizan, zbog cega crveni Merebasviliju, zbog cega ne Stojkovicu (pogledajte snimak)??
2-nisi se cudio zasto utakmice izmedju Partizana i Vojvodine u Beogradu sudi covek iz Beograda??

Bojan

pre 13 godina

Djuricu,treba biti veliki i u porazu,a ne samo u pobedama. U Evropi se zna da takve stvari ne prolaze. Udaranje glavom,kao sto je Stojkovic udario Merbasvilija sankcionise se direktnim iskljucenjem,ponasanje Tomica isto,Sasa Ilic je samo nekadasnji kapiten,a sad je gori od Koromana po ponasanju. Ali kakva nam je liga i koliko protekcije imaju Zvezda i Partizan,ovakvi samari treba da prijaju. I ne treba traziti razloge u sudjenju,vec priznati da si bio nemocan celu utakmicu. I predvidjam,Kleu sad sledi golgeterski post,jako dug,bolje ga prodaj odmah i zaradi neku kintu dok ne bude kasno. I ne diraj Stanojevica on ti je kicma ekipe!

gaston

pre 13 godina

Kakav trofej drzi Djura mutavi, svaka cast. Jos samo da na njemu napisete 0 bodova. I posle se pitate sta protivnicki igraci i navijaci traze u muzeju Evropskog velikana i vaseg dragog komsije.

NOVOSADJANIN

pre 13 godina

Djuricu, nema problema vidi sa tvojima iz racunovodstva da najpre platite fakturu za polomljenih 387 stolica na nasem stadionu. Ocekujes da ti igraci budu duisciplinovani, dok ih oni primitivci sa istoka podrzavaju

gurugagi

pre 13 godina

E tako se radi...bez saopstenja, bez kukanja na sudije,biu-ciu, vanzemaljce , pretnje,penal jeste-nije...za poraz su sami krivi.Da je Krle bio u ekipi na vreme bi smirio slaninare...ovako ostaje pamti pa vrati,duplo!

Dragojlo

pre 13 godina

Ja sam veliki zvezdas ali postujem svaciji uspeh pa tako i Partizanov plasman u LS.Partizan ima nekakav kvalitet da nema ne bi bio tu gde jeste.ALI strasno me nerviraju izjave nasih fudbalskih predsednika,trenera itd.Kakav tezak raspored,opterecenje trte mrte????Jedna Zilina je igrala isto kad i VI LS i dan pre vas imala je prvenstvenu utakmicu koju je dobila sa 4:0 iako je imala dan manje odmora od vas.Sta pricate vi fubdaleri,predsednici,treneri?Imate OGROMNE plate za nase uslove a baljezgate za sve pare ,kilavite se po terenu,namestate utakmice,svadjate se,tucete se menjusobno,postavljate taktiku da primite sto manej golova i posle ocekujete da ljudi dodju i da gledaju taj vas nazovi fudbal.Fudbal se gospodo NE IGRA vec radi ,crnci,dirinci kao i na svakom drugom poslu.Mog sefa ne zanima dali ja imam teske noge ,da li sam pospan ,da li me boli nesto on hoce da ja na svom poslu dam 100% (nekad i vise)svojih mogucnosti i ne zanima ga nista.Kad to shvatite SVI vi fudbaleri,strucnjaci iz kafane i ostali fudbalski znanci onda mozda bude nesto od nas u fudbalu.

geneve

pre 13 godina

Izuzetno logicna i poucna disciplinska mera. A bas sam posle utakmice sa Arsenalom hvalio neuobicajeno korektno ponasanje nasih igraca posle crvenog kartona i nepovoljnog rezultata. u proslosti smo u takvim situacijama (ovo vazi i za repku)uredno pocinjali da tucemo i udaramo "po seljacki", dobijali glupe kartone i suspenzije zbog istih. Na ovakvoj disciplini se apsolutno mora jos puno raditi inace cemo u Evropi i dalje biti topovska hrana.

Srdjan

pre 13 godina

Vi ste ove sezone jedino dobro odigrali one utakmice protiv Anderlehta i to delimicno dobro. Igrace ste podigli u zvezde. Stanojevic prica da nemaju premca ovde u Srbiji i to vam se obilo u glavu.
P.S. Jel neko citao na sajtu nase prve lige, gde klubovima pise koje su medjunarodne trofeje osvojili, da pise Partizan ucesce u Ligi Sampiona. Kakva glupost

fenomen

pre 13 godina

Kako kazniti fudbalere????
Dosad su imali tri obroka dnevno i jedan trening a ubuduce bi trebali imati jedan obrok i tri treninga dnevno. Pa tako sve dok se rezultati ne vide na terenu.
Tek je pocelo prvenstvo a mi izgubismo vec 5 boda. Cak i da budemo treci u grupi u LS to znaci jos samo dve utakmice vise u Evropi i vec od danas se moramo maksimalno okrenuti domacem prvenstvu i kupu. Podhitno traziti pojacanja jer Stevanovic, Tomic, Petrovic i Bogunovic nisu igraci za Partizan a Krstajic, Ilic i Stojkovic su vec na kraju karijere ili odlaska iz kluba. Znaci, treba podhitno traziti kvalitetnog golmana, desnog i levog beka, jednog stopera, dva vezna igraca i dva napadaca. Sve je ovo potrebno ako zelimo da iduce godine opet igramo LS i budemo tu i tamo ravnopravni timovima koji nisu bas elita. Znaci da mozemo da se nosimo sa mnogima izuzev timova tipa Barca, Celzi, Real... Da nam vise ne zadaju strah ekipe poput Brage i Sahtjora vec da mozemo sa njima ravnopravno.
Ostaviti Miljkovica, Jovanovica, Savica,Stankovica, Moreiru(ako postoji obostrana zelja)Fejsu, Davidova, Klea i dovesti 7-8 igraca i ubaciti jos nekog omladinca...Kad se setim da smo Bozovica, Zuku pa i Diaru lako pustili a imali su kvalitet potreban Partizanu a ne treba zaboraviti ni Jovetica, Ljajica pa i Tosica koji su veoma mladi otisli imali bi sada respektabilnu ekipu za Evropu... Nije sve u novcu.
Treba ostvariti neki veci uspeh u Evropi i na taj nacin podici rejting klubu a novac bi tad dosao u ogromnim kolicinama. Sa svim ovim igracima bi Partizan prosao grupu LS i ko zna mozda i 16-inu finala uz dobar zreb a tad bi uz svakog fudbalera ispred sest nula stojala bar jos jedna cifra...
Ocekujem komsijske reakcije tipa " A kad si ustao" ili " sa koje si ti planete" ali ovo bi sve mogla biti realnost samo kad bi uprave radile kako treba, isto vazi i za gane, da imaju sposobnu upravu sad bi Kleo igrao kod njih, Stojkovic bi im bio na golu, ne bi odlazili najbolji igraci za pola miliona eura...
Poz...

Tpa6/! Mejkep

pre 13 godina

Bas me zanima kako ce igrati protiv zvezde, koliko me secanje sluzi prosle sezone su igraci Vojvodine promasivali prazne golove i sigurno se nisu ovoliko borili. Da li su Vojvodina i zvezda bratski klubovi, da ulecu jedni drugima sa bodovima kada je potrebno? Ako je ovo istina , to znaci da zvezda ima samo dve utakmice na kojima joj nisu zagarantovani bodovi a to je derbi
(GrobaR, 4. oktobar 2010 17:48)
Kako bre tebe, i tebi slicne nije sramota da tako nesto napises!?!? Pa, u samom komentaru se vidi da stadiona nisi video, a da iole pratis ovaj nas jadni fudbal znao bi da to sto pricas nema veze s' vezom.. Mi smo ti protiv kojih CELA liga daje i vise od 100% svojih mogucnosti, ali bukvalno svi, za razliq od mnogih vasih protivnika.. Ali dobro sad, vratice se stvari na svoje mesto, ja u to ne sumnjam.. A sto se tice Lole Smiljanica, mislim da se zamerio pogresnom coveq! :)

puz ubica

pre 13 godina

(Tpa6/! Mejkep, 5. oktobar 2010 01:32)

Mislio je na to da nas Vosa u polufinalu kupa oduva 3:1, a mi vas oduvamo u derbiju 1:0 (mada kad mislim oduvamo, govorim o igri ne o rezultatu), a onda vi oduvate Vosu, u svakom smislu, sa 3:0. E na to je mislio, i tu nesto ne stima.

dukla

pre 13 godina

Ovi su mangupi što su se tukli, nisu deo tima i treba da se stide pre svega Krstajića, Clea...
Pokvarili su popodne svima nama koji trčimo od stadiona do stadiona i pružamo podrsku NECI TOMIĆU, Loli.
Pojačao bih ja sa njima Teleoptik.
Da li je možda Ljajić pravio takve gluposti?
Zato je tamo gde je.

LEPKO

pre 13 godina

Jedna rec: M O R E I R A. Upotrebljive lopte za Klea i za jos jednog napadaca,pored Saleta moze da posalje jos samo i samo Dr MO. Ako Sale mora da poveze redove, salje upotrebljive lopte napred i trci u odbranu (pored Stevanovica i Jovanovica, koji coveka ne mogu da stignu od centra do korner zastavice)u njegovim godinama tesko da moze da izdrzi 45 minuta, a kamoli 90. Mislim da je Moreira, pored Klea, fizicki najspremniji igrac u timu. Ako je za dobro voljenog kluba, hitno doktora u tim, a ako nece, ne treba da igra ni za B ekipu. Onda na zimu da se odresi kesa.

Lord_Sarma

pre 13 godina

Djuriću, ako je Parizan evropska ekipa kao što svi vi to tvrdite onda umor nije izgovor za poraz. Evropski klubovi igraju na istom nivou i to čak više utakmica u jednoj sezoni nego što Partizan odigra u dve sezone i verovao ili ne pobedjuju, primer za to ti je Barselona kad je osvojila ligu, kup i ligu šampiona. Igrači su se vukli ko babe, bez ikakve ideje za igru jer su mislili da ce se Voša uplašiti ekipe koja igra u ligi šampiona. Pazi da neće! Nedisciplina jeste bila jedan od odnovnih uzroka poraza ali ipak je glavni taj što vas je Vojvodina apsolutno nadigrala u toj utakmici. I dok su oni igrali, Raća je više mislio o tome sa kim će da se pokači, Kizito da se na bilo koji način osveti bivšim saigračima mali Toma i Lola su jurili ko muve bez glave i samo blamirali sebe, pa mogu da zahvale što su dobili crvene kartone. Svakoj utakmici treba prilaziti na isti način, nebitno dali se igra protiv Arsenala, Vojvodine ili protiv Sloge iz Kobišnice! Kad to shavtite bićete evropski klub, a do tada samo senzacija svakih 7 sezona!

dupli_kantar

pre 13 godina

@fenomen

sjajno si ti to batice srocio...ali hajde ti to objasni Djuricu, Lukicu, Toletu, Piksiju...i svim onim "majstorima" sto su vodili zvezdu i partizan od skidanja sankcija pa na ovamo.

Tu i tamo se na blic napravi neka senzacija (biti u evro kupovima i u oktobru) i to je sve. Na duze staze moze eXtra da se zaradi, a pri tom i da se ima sasvim korektan rezultat u evropi. Ali ne, bolje je uvaljati igraca odma, podeliti lovu sa agentom, a klubu kao klubu ostaviti sicu tek da ne bankrotira.

Bio zvezdas ili partizanovac...klubove vode olosi (profiteri) kojima je sportski rezultat najmanji motiv u poslu kojim se bave.

Grobar do groba

pre 13 godina

Slazem se sa time da je sramota sta je sve bilo na mecu ali sve je pocelo onim penalom Djurovskog ne kazem da je on jedini krivac ali je on zapoceo a nastavili su Lazetic(samaranje Tomica stvarno treba da ga bude sramota svojih godina) i Ilic(Svakom igracu Vojvodine je dobacivao i stvarao negativnu atmosferu pa onda i Stojkovic
Utakmica blagi uzas sto zbog igre oba kluba sto zbog ponasanja

čika velja

pre 13 godina

E baš me interesuje kako ćeš i koga kazniti?! Ako govoriš o Nemanji Tomiću, kojem ste olako oprostili dizanje srednjeg prsta zapadnoj tribini, onda pozdravljam ideju. Ako to ne uradiš, zaradio si prvu osobu koja će ti dosađivati sa zapada sa "Đuriću odlazi"! Baš me interesuje...

DejanNS

pre 13 godina

Smešno je sta pricaju u Partizanu, pa sve ozbiljne evropske ekipe igraju veliki broj utakmica u sezoni imaju veci fond igraca i koriste ih. Ako Partizan sebe smatra za ozbiljnu ekipu raspored i broj utakmica nesme da bude alibi. Druga je stvar sto se neki igraci ponasaju prepotentno Stojkovic,Smiljanic samo zato sto su imali ugovore u Evropi pa misle da im je ovde sve dozvoljeno. Ilic igra svaku utakmicu i jedini uz Krstajica vuce ekipu na svojim ledjima ali i on nema snage za to.
Bojim se samo da ce i Petrovic krenuti stopama njegovih kolega uzece pare ali nece igrati bilo gde da ode a posle ce da bude pozajmljen nekoj domacoj ekipi.