Ponedeljak, 04.10.2010.

14:04

Orlovi počeli pripreme za Estoniju

Fudbaleri Srbije uvereni su da će promena na mestu selektora ekipe dati rezultate već na meču u kvalifikacijama za EURO 2012, u petak u Beogradu sa Estonijom.

Izvor: B92

Orlovi poèeli pripreme za Estoniju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

boris

pre 13 godina

zg slavac

druže ja ne pjenim nego govorim realno,što tako "jaka"Hrvatska onda nije pobjedila kod kuće tako slabu Grčku i ko vam garantuje da nećete izgubiti u Grčkoj,a što se tiče prozivke za Srbiju na moj račun mogu ti samo reći da si promašio temu jer sam ja bosanac.

Srpski dinamit

pre 13 godina

•Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

Nelupetaj kad ne znaš!Gde si video da Leka ne igra?Zadnja 2 meča bio je starter proveo po 60 min na terenu...aj lepo uzmi 1 LEKIĆ,PA NA SPAVANJE

zg slavac

pre 13 godina

Boris

nemoj se toliko pjeniti, zar misliš da je rezultat 1-1 sa realno 3. ekipom (koja je usput kod kuće izgubila od 4. ekipe) u Beogradu dobar rezultat? Promisli ponovo. Za razliku od vas BiH je izgubila kod kuće od Francuza , koji kakvi god da jesu, su ipak jači od slovenaca. Izgubili ste i vi zamalo od njih u Beogradu iako ste imali penal i igrača više pa su vas ganjali po cijelo terenu :-)
Grčka bolja od hrvatske? Zašto onda nisu probali preći centar? Recimo to ovako grčki bunker je bio bolji od našeg napada ovaj put. Ali čujem da su vas u Beogradu nedavno nadigrali ofenzivnom igrom (zar grci?) i pobijedili. Loše

nikola87

pre 13 godina

@Zoom2
U neku ruku slozio bih se s tobom da nismo u najjacem evropskom drustvu iz jednog razloga, zato sto imamo mnogo, previse gresaka u proslosti. Od SP-a 1998 mi prosto nemamo igrace u ofanzivi koji bi pravili neku razliku na terenu poput Mijatovica, Jugovica, Piksija, Savicevica. Igrace koji su bili i tehnicki dobro potkovani i brzi ali pre svega igrali su fudbal mozgom.
Predpostavljam da nisi pratio puno nase igrace za koje vreme tek sad dolazi i koji su rasturali na prvenstvima za mlade poput Tosica,Kacara, Jankovica (nije mlad ali bas dugo povredjen i jos uvek nije pokazao svoj maksimalni potencijal), Matica, Ljajica, Djuricica... Pa da nisu toliko dobri sigurno ne bi ulazili u polufinala i finala prvenstava za mlade zar ne?
A i plus sto ih pratimo kako se razvijaju po svojim klubovima i to ide bas onako kako treba. I zato s punim pravom mislimo da je ponovo doslo vreme da i mi igramo fudbal.
I na SP 2010 sada smo mogli mnogo bolje da prodjemo da smo igrali sa najboljim igracima, da nisu presedeli na klupi. Glupo sad ovo izgleda ali je tako. Jer kad ti u prvih 11 igraju neznalice poput Milijasa, Zigica a drugi igrac u vezi ti je Stankovic onda i normalno da ne mozes da kreiras napade i da budes opasan po protivnicki gol.
Ja sam pre SP 2010, rekao da ce nam reprezentacija za EP 2012 biti mnogo kvalitetnija od ove na svetskom iz prostog razloga jer sam video da Antic forsira 3 igraca koja veze nemaju a ako se slazes samnom to je dovoljan broj da upropastis i reprezentaciju sa njima i da upropastis igrace koje nesto znaju a igraju sa njima.Pogotovo kad igraju na tim pozicijama gde igraju.
Kvalifikacije za SP sa njima smo prosli onako kako smo prosli, vise na srecu nego na kvalitet i svaki realan navijac reprezentacije ce ti to i potvrditi.
Mi smo u Francuskoj igrali za klasu bolje sa Francuzima nego u Beogradu. Nije nam sviran cist penal nad Kacarom kod 0:0, napadali smo ih, bili bolji u prvom poluvremenu. Ali pogledaj sastav ekipe u prvoj pa sastav ekipe u drugoj. Mogu slobodno da kazem da je razlika izmedju te 2 ekipe nebo i zemlja. Jos se u Francuskoj Stankovic povredio odmah na pocetku i usao Kacar.
I jos nesto, budu li Ninkovic i Tosic bili u prvih 11 u Djenovi sada videces koliko ce biti drugacija reprezentacija od one na SP, bez obzira sto su u pitanju samo 2 igraca.

pedja_71

pre 13 godina

Sta te boli Stojkovicu, sto si tako namrsten? Sta se desilo? Ne ides na klozet, nego kod reprezentacije!
(violina, 4. oktobar 2010 15:41)

Haaaaaahaaaaaaaaaaaaa! Razbudio si me, kralju.

Znam,pratim...

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih prepucavanja zvezdasa i partizanovaca... na svakom forumu ista stvar... kad neki igrac koji je igrao za partizan dobije poziv u reprezentaciju odmah ga zvezdasi pljuju, ista stvar je i obratno... odrastite vec jednom!

Veljko

pre 13 godina

@Ekonomista isto dipl

Samo da vam kazem,gospodine dipl.ekonomisto, da je "pozitivna nula" figurativan izraz i ne treba ga shvatiti bukvalno, vec se odnosi na situaciju kada se poslovanje na nuli smatra uspehom pod datim okolnostima. Nikada 0.1 ne moze biti jednako nula i nije lepo od vas da brukate vase profesore i pricate ovde kako su vas oni to ucili. Postoje u matematici granicne vrednosti kada promenljiva tezi vrednosti 0+epsilon, gde je epsilon beskonacno mali pozitivan broj, ali cak ni to nije pozitivna nula.

Zoom2

pre 13 godina

Ozbiljna reprezentacija ne mijenja izbornika nakon 2 utakmice u kvalifikacijama. Od igraca koje ima, niti Murinjo ne bi dobio vise, Srbiji jednostavno nedostaju kvalitetni ofenzivni igraci, jedini koji malo odskace je Krasic, sve ostalo je na razini Slovenije, Estonije i slicnih. Stvarno ne bi trebali praviti tolike drame, jer Srbija ne spada medju najbolje europske momcadi, 12 godina od plasmana na zadnji euro to lijepo pokazuju.

Aleksandar

pre 13 godina

Standardna prica,svi znamo ko treba da igra a nikako da dodje selektor koji ce da ubaci igrace koji se jednostavno dobro uklapaju pa iako izgubimo da kazemo da smo losiji i da nismo svetska klasa sto je umislilo bar 65% navijaca reprezentacije.

Tesha

pre 13 godina

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.
(Ekonomista isto dipl, 4. oktobar 2010 19:43)

Ahahaha pa kako moze 0.1 da bude isto sto i 0 jesi li ti normalan. I posle se pitamo sto nam se drzava raspada, kad diplomirani ekonomisti ne znaju ni racionalne brojeve

boris

pre 13 godina

Za "zg slavac";objasni mi molim te kako su Srbija i Slovenija jedini problem kad je BiH već izgubila jednu utakmicu kod kuće i to od katastrofalnih francuza,a što se tiče Crne Gore oni objektivno nisu konkurentni u kvalifikacijama bez obzira na početničku sreću.

Nikad više...

pre 13 godina

Antić je proizveo kod igrača:
motivaciju, formaciju, samopouzdanje i profesionalizam konačno i kada je reprezentacija u pitanju, ne samo klubovi za koje pojedinci igraju.
Kod navijača, Antić je proizveo: zadovoljstvo, istinsku veru u uspeh, samopouzdanje i omasovljenje.

Karadžić je pomislio da bi, za razliku od prethodnih godina, s Antićem mogo da se domogne ozbiljnijih para legalno, kroz takmičenje. Nismo prošli i to je njega najviše zabolelo, samo zbog para. Pa iako je Antić tu bio svega dve godine, okrivljen je za ispade najveći neuspeh u velikoj istoriji srpskog fudbala!
Sad se Tole vratio starim "vrednostima". Prodaće Nekolicinu igrača guranjem u reprezentaciju, posrbiće ako treba još nekog Klea... Vraća se Tole na svoj teren, a kvalifikacije i plasman više neće biti važni, k'o što odjednom, prema Toletovim rečima i nisu.

BOJKOT!

zg slavac

pre 13 godina

Ovaj put mi se čini da uz uobičajnog favorita za prolazak Hrvatsku (imamo i laku skupinu) imamo još kandidata. Crnogorci, BiH a jedini problem su srbi i slovenci koji će se međusobno eliminirati. Nije isključeno da odu dalje oboje jer ova Italija nije nedodirljiva i srbi trebaju ići na pobjedu. Gornji irci mislim da mogu samo nekog izbaciti iz igre, a teško proći dalje.

ko je cica glisa

pre 13 godina

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

сине исто тако и тај ваш клео,једно је дати маказице хајдуку или голове борцу и севојну,друго је кад он своју праву вредност покаже против,прво,шахтјора,затим арсенала и на крају као шлаг на торти,његова спектакуларна представа против војводине...јасно??

Ekonomista isto dipl

pre 13 godina

Koliko se secam nisam ni u jednom udzbeniku procitao izraz 'pozitivna nula'. Joj kad se neko pravi pametan....
(dipl. ekonomista, 4. oktobar 2010 17:02)

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.

bogdan

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic
(zmajodbospora, 4. oktobar 2010 15:09)

Hahahah... Gde ih samo izvuče sve, veterane od 40 godina, anonimuse, povređene igrače, igrače koji i ne igraju u svojim klubovima, igrače koji igraju u drugim ligama. I ti nekome pametuješ, ajde beži bre.

Realno

pre 13 godina

Ocekujem:
Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Subotic-Lomic(zbog centarsuta)
Stankovic-Kacar
Krasic-Ninkovic-Tosic
Lazovic

Zigic -Milijas-Jovanovic su u ocajnoj formi i kao takvi ne bi trebali da igraju za reprezentaciju u prvih 11 kao sto ne igraju ni u kljubu...
Ivanovic-je standardan.
Vidic-takodje.
Subotic-je najbolji nas stoper uz Vidica ,svaku utakmicu u Borusiji igra 90 min koja je sada prva u nemackoj.
Lomic-najbolje resenje zbog udsustva Kolorava ima odlican centarsut ,ali kad se Kolarov vrati to je njegovo mesto.
Kacar-ne igra bas standardno u HSV ,ali je poceo polako da ulazi u formu ovog vikenda je dao gol i ako je odigrao samo 45 min ,za razliku od Milijasa koji u Wulfsima sedi na tribinama ,Kacar je izmene i vrlo cesto dobija priliku u jednom veoma jakom Hamburgu.
Stankovic-koliko god neko bio protiv njegove igre,covek koji odigra 90 minuta za Inter protiv Juvea mora da ima mesta u 11 reprezentacije kako god se ona zvala sem Brazil.
Krasic-u odlicnoj formi ,mozda i trenutno nas igrac koji je u najboljoj formi.
Tosic-standardan u CSK-a vrlo koristan po ekipu ,mnogo je napredovao od Mancestera ,zna da sutne loptu van sesnes sto je nama veoma potrebno.
Ninkovic-jedini igrac u ovoj reprezentaciji koji moze da da kvalitetan zavrsni pas,veoma lucidan ,takvog igraca mora svaka ekipa da ima na terenu.
Lazovic-na zalost nas najbolji napadac trenutno ,redovno daje golove u Zenitu ,ali me brine da boljeg od njega nemamo u velikom smo problemu sa spicem ...Treba dati sansu Cleu i Kaludjerovicu...
Ima tu jos igraca koji nisu na spisku ,a koji bi u buducnosti mogli da se oprobaju pre svega mislim na :
Bisevac-odlicno igra vec par sezona u Francuskoj kapiten standardnog prvoligasa Valensijena ,letos bio na korak od prelaska u PSG.
Ljajic-jedan od najtalenotivanijih igraca u Evropi , standardan u Fiorentini ,mislim da je njegovo vreme doslo.

Dozvoljava

pre 13 godina

Zašto Kaludjerović?Zato što je prototip modernog centarfora,zato što je ušao u formu,zato što na svakom meču predstavlja opasnost po gol,zato što trči,zato što je dobar momak,zato što je bolji od Klea i Lazovića zajedno.Jel treba još razloga?

ry

pre 13 godina

A zasto da zove kaludjerovica?! Zato sto je dao 3 gola u 7 utakmica u raspaloj ligi?! Smesni ste...
Jedino je trebao da zove Ljajica a ostali (medju njima i Kaludjer) da idu u B tim!

aristotel

pre 13 godina

Zaista ne razumem likove koji ne mogu da razdvoje svoja prizemna osecanja prema nekom klubu od reprezentacije. Zvizdite kome hocete na JSL, a reprezentacija je SRBIJA. Da li bi ste i na nasu himnu zvizdali?

Milan

pre 13 godina

Kaze Ivanovic da u Italiji nemaju sta da izgube!? Igraju protiv jedne od najlosijih ekipa na SP, medju kojima smo i sami, kojoj pola igraca igraju u Romi ili Fjorentini koje su totalno van forme i nemaju sta da izgube!? Dok je stav ovakav nema tu srece, izgubice u Italiji. Ako im je cilj da se kvalifikuju, a valjda jeste tako su barem rekli, onda ne vidim zasto se utakmica sa Italijom ne vidi kao prilika da se stekne prednost nad glavnim konkurentom. Luzeri ostaju luzeri. A o selekciji necu ni da komentarisem, pola repke greje klupe u svojim klubovima, a Ljajic i Sulejmani koji redovno igraju i to u jakim klubovima nisu pozvani. Kao da imamo 50 kvalitetnih napadaca.

pikslica

pre 13 godina

dokle vise sa petrovicem,milijasem i ostalom boranijom?a raca (reprezentativac) sinoc tuce dunju i malboro - bas ga je pogodio poraz od vojvodine

a gde je čiča gliša ?

pre 13 godina

Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.

BISTROOKI

pre 13 godina

Mozemo mi promijenit jos sto selektora.... dzabe !!!! Nece ovi da trce i to je to! Jedino kolektivni bojkot reprezentacije moze da opise kako se osjecamo kad igraju "orlovi" Cuj orlovi....

fantasista

pre 13 godina

(PozitivnaNula, 4. oktobar 2010 14:36)
To je zato sto nisi ucio skolu. Izraz "pozitivna nula" postoji svudje u svijetu a ne samo u Srbiji kako ti mislis. Vezan je uglavnom za ekonomiju ali se u praksi koristi u mnogim oblastima pa i u sportu. Ovo cisto da te prosvijetlim malo.

zmajodbospora

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic,,,pozvao si milijasa koji ne igra,racu petrovica,,,,,necemo mi vidjet ni EP2012,,cekamo novog selektora za 2014 ako bude srece da konacno igraju najbolji a ne najbolji koji sugeriraju drugi za igrace koji sjede po klupama ili griju tribine

Sale

pre 13 godina

Nema veze sa reprezentacijom ali ima sa ovim kometarom u vezi pozitivne nule! Pozitivna nula postoji! Npr. Kada 0 podelite za -1, to je negativna nula! a kada 0 podelite sa 1 to je pozitivna 0! Da li je pozitivna ili negativna to je u vecini slucajeva nebitno ali je negde od velike vaznosti, recimo u operacionim istrazivanjima! E sad vecina ljudi govori "pozitivna nula", kao metaforu za nesto sto je lose ali nije katastrofalno! Dakle, pozitivna nula itekako postoji

Whitesnake

pre 13 godina

Ljudi meni je smesno da neko moze da prica nesto o Stamenkovicu, ma ne znam koliki da ste zvezdasi ali to da je on za reprezentaciju i da je nas najbolji golman je krajnje smesno napista...
Ali takodje se slazem sa tim da Petrovic i Milijas nikako nisu smeli da budu na spisku... Konkretno ovog Petrovica sam gledao u nedelju protiv Vojvodine, njegova igra ostavlja coveka bez komentara, u drugom poluvremenu sam skontao da je on ustvari u postavi... Strasno!

nenad73

pre 13 godina

Reprezantacija? Ovo je najobicniji cirkus koji ce samo da dovede do novog kraha reprezentativnog fudbala u Srbiji...ko ce to da gleda da se smrzava? Ja necu sigurno pa Pizon neka zavlaci druge...

Nepismen

pre 13 godina

@ kolio

hahahahh kompleksi aaa?

@ tokio

NAS najbolji golman? Sta znaci "nas"? Mozda VAS ali sigurno ne NAS!!! super!!! Jer ljudi sa negativne energije nam svakako netreba na tribinama!!!

@ laik

Pozvao je Lazovica jer on postize golove u Rusiju i u Europa League a ne protiv BSKa, Metalca itd.

SVE OSIM 6 BODOVA JE NEUSPEH,JER JE ITALIJA NIKAD SLABIJA

pre 13 godina

Selektor je napravio odma par grešaka u nizu,nepozivanje Ljajića,koji je u lepoj formi,pozivanje Milijaša koji nije ni među 30 u vukovima,vraćanjem Stojkovića,kojem je trebao da se zahvali i da nedobija poziv do kraja karijere jer će samo na tribinama da se pravi nepotreban razdor,a nije keka klasa da bi SRBIJA trpela zbog jednog prosečnog golmana.Takođe Kaluđerović je morao da dobije poziv,jer je krenuo u lepu seriju a uz to igra za naš najveći klub,te je sasvim logičan izbor,a ne da jurimo nekog brazilca da bi mu se dizala cena u daljoj karijeri jer je reprezentativac naše SRBIJE!

M2

pre 13 godina

E sad momci naostrite se, glavu gore i napred u pobede, Vi to mozete! Vecina selekcija u danasnje vreme i ne igra nesto posebno, pa Italijani su upravo takav primer, jedino sto ce pokusati atmosferom i presijom sto pre, onda i za vreme utakmice da nas uplase i onako prevare na brzinu. Posto ste i Vi svi namazani i imate veliko iskustvo najbolje znate kako se na to odgovara, drsko i sportski bezobrazno. Napred Srbijo!!!

Bojan

pre 13 godina

Bio sam redovan na tribinama. Kad vidim šta se radi u fss i ko sastavlja tim, nema šanse da u skorije vreme idem na tribine, niti moja porodica ni moji prijatelji.
BOJKOT !!

PozitivnaNula

pre 13 godina

Mozda nije prikladno mesto, ali hoce li reci neko ljudima koji daju izjave za novine da "pozitivna nula" ne postoji. Nigde u svetu nisam cuo nista slicno sem u Srbiji gde se NULA naziva pozitivnom.

PozitivnaNula

pre 13 godina

Mozda nije prikladno mesto, ali hoce li reci neko ljudima koji daju izjave za novine da "pozitivna nula" ne postoji. Nigde u svetu nisam cuo nista slicno sem u Srbiji gde se NULA naziva pozitivnom.

SVE OSIM 6 BODOVA JE NEUSPEH,JER JE ITALIJA NIKAD SLABIJA

pre 13 godina

Selektor je napravio odma par grešaka u nizu,nepozivanje Ljajića,koji je u lepoj formi,pozivanje Milijaša koji nije ni među 30 u vukovima,vraćanjem Stojkovića,kojem je trebao da se zahvali i da nedobija poziv do kraja karijere jer će samo na tribinama da se pravi nepotreban razdor,a nije keka klasa da bi SRBIJA trpela zbog jednog prosečnog golmana.Takođe Kaluđerović je morao da dobije poziv,jer je krenuo u lepu seriju a uz to igra za naš najveći klub,te je sasvim logičan izbor,a ne da jurimo nekog brazilca da bi mu se dizala cena u daljoj karijeri jer je reprezentativac naše SRBIJE!

Realno

pre 13 godina

Ocekujem:
Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Subotic-Lomic(zbog centarsuta)
Stankovic-Kacar
Krasic-Ninkovic-Tosic
Lazovic

Zigic -Milijas-Jovanovic su u ocajnoj formi i kao takvi ne bi trebali da igraju za reprezentaciju u prvih 11 kao sto ne igraju ni u kljubu...
Ivanovic-je standardan.
Vidic-takodje.
Subotic-je najbolji nas stoper uz Vidica ,svaku utakmicu u Borusiji igra 90 min koja je sada prva u nemackoj.
Lomic-najbolje resenje zbog udsustva Kolorava ima odlican centarsut ,ali kad se Kolarov vrati to je njegovo mesto.
Kacar-ne igra bas standardno u HSV ,ali je poceo polako da ulazi u formu ovog vikenda je dao gol i ako je odigrao samo 45 min ,za razliku od Milijasa koji u Wulfsima sedi na tribinama ,Kacar je izmene i vrlo cesto dobija priliku u jednom veoma jakom Hamburgu.
Stankovic-koliko god neko bio protiv njegove igre,covek koji odigra 90 minuta za Inter protiv Juvea mora da ima mesta u 11 reprezentacije kako god se ona zvala sem Brazil.
Krasic-u odlicnoj formi ,mozda i trenutno nas igrac koji je u najboljoj formi.
Tosic-standardan u CSK-a vrlo koristan po ekipu ,mnogo je napredovao od Mancestera ,zna da sutne loptu van sesnes sto je nama veoma potrebno.
Ninkovic-jedini igrac u ovoj reprezentaciji koji moze da da kvalitetan zavrsni pas,veoma lucidan ,takvog igraca mora svaka ekipa da ima na terenu.
Lazovic-na zalost nas najbolji napadac trenutno ,redovno daje golove u Zenitu ,ali me brine da boljeg od njega nemamo u velikom smo problemu sa spicem ...Treba dati sansu Cleu i Kaludjerovicu...
Ima tu jos igraca koji nisu na spisku ,a koji bi u buducnosti mogli da se oprobaju pre svega mislim na :
Bisevac-odlicno igra vec par sezona u Francuskoj kapiten standardnog prvoligasa Valensijena ,letos bio na korak od prelaska u PSG.
Ljajic-jedan od najtalenotivanijih igraca u Evropi , standardan u Fiorentini ,mislim da je njegovo vreme doslo.

Milan

pre 13 godina

Kaze Ivanovic da u Italiji nemaju sta da izgube!? Igraju protiv jedne od najlosijih ekipa na SP, medju kojima smo i sami, kojoj pola igraca igraju u Romi ili Fjorentini koje su totalno van forme i nemaju sta da izgube!? Dok je stav ovakav nema tu srece, izgubice u Italiji. Ako im je cilj da se kvalifikuju, a valjda jeste tako su barem rekli, onda ne vidim zasto se utakmica sa Italijom ne vidi kao prilika da se stekne prednost nad glavnim konkurentom. Luzeri ostaju luzeri. A o selekciji necu ni da komentarisem, pola repke greje klupe u svojim klubovima, a Ljajic i Sulejmani koji redovno igraju i to u jakim klubovima nisu pozvani. Kao da imamo 50 kvalitetnih napadaca.

pikslica

pre 13 godina

dokle vise sa petrovicem,milijasem i ostalom boranijom?a raca (reprezentativac) sinoc tuce dunju i malboro - bas ga je pogodio poraz od vojvodine

Whitesnake

pre 13 godina

Ljudi meni je smesno da neko moze da prica nesto o Stamenkovicu, ma ne znam koliki da ste zvezdasi ali to da je on za reprezentaciju i da je nas najbolji golman je krajnje smesno napista...
Ali takodje se slazem sa tim da Petrovic i Milijas nikako nisu smeli da budu na spisku... Konkretno ovog Petrovica sam gledao u nedelju protiv Vojvodine, njegova igra ostavlja coveka bez komentara, u drugom poluvremenu sam skontao da je on ustvari u postavi... Strasno!

Dozvoljava

pre 13 godina

Zašto Kaludjerović?Zato što je prototip modernog centarfora,zato što je ušao u formu,zato što na svakom meču predstavlja opasnost po gol,zato što trči,zato što je dobar momak,zato što je bolji od Klea i Lazovića zajedno.Jel treba još razloga?

aristotel

pre 13 godina

Zaista ne razumem likove koji ne mogu da razdvoje svoja prizemna osecanja prema nekom klubu od reprezentacije. Zvizdite kome hocete na JSL, a reprezentacija je SRBIJA. Da li bi ste i na nasu himnu zvizdali?

Nikad više...

pre 13 godina

Antić je proizveo kod igrača:
motivaciju, formaciju, samopouzdanje i profesionalizam konačno i kada je reprezentacija u pitanju, ne samo klubovi za koje pojedinci igraju.
Kod navijača, Antić je proizveo: zadovoljstvo, istinsku veru u uspeh, samopouzdanje i omasovljenje.

Karadžić je pomislio da bi, za razliku od prethodnih godina, s Antićem mogo da se domogne ozbiljnijih para legalno, kroz takmičenje. Nismo prošli i to je njega najviše zabolelo, samo zbog para. Pa iako je Antić tu bio svega dve godine, okrivljen je za ispade najveći neuspeh u velikoj istoriji srpskog fudbala!
Sad se Tole vratio starim "vrednostima". Prodaće Nekolicinu igrača guranjem u reprezentaciju, posrbiće ako treba još nekog Klea... Vraća se Tole na svoj teren, a kvalifikacije i plasman više neće biti važni, k'o što odjednom, prema Toletovim rečima i nisu.

BOJKOT!

a gde je čiča gliša ?

pre 13 godina

Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.

bogdan

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic
(zmajodbospora, 4. oktobar 2010 15:09)

Hahahah... Gde ih samo izvuče sve, veterane od 40 godina, anonimuse, povređene igrače, igrače koji i ne igraju u svojim klubovima, igrače koji igraju u drugim ligama. I ti nekome pametuješ, ajde beži bre.

ry

pre 13 godina

A zasto da zove kaludjerovica?! Zato sto je dao 3 gola u 7 utakmica u raspaloj ligi?! Smesni ste...
Jedino je trebao da zove Ljajica a ostali (medju njima i Kaludjer) da idu u B tim!

Sale

pre 13 godina

Nema veze sa reprezentacijom ali ima sa ovim kometarom u vezi pozitivne nule! Pozitivna nula postoji! Npr. Kada 0 podelite za -1, to je negativna nula! a kada 0 podelite sa 1 to je pozitivna 0! Da li je pozitivna ili negativna to je u vecini slucajeva nebitno ali je negde od velike vaznosti, recimo u operacionim istrazivanjima! E sad vecina ljudi govori "pozitivna nula", kao metaforu za nesto sto je lose ali nije katastrofalno! Dakle, pozitivna nula itekako postoji

ko je cica glisa

pre 13 godina

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

сине исто тако и тај ваш клео,једно је дати маказице хајдуку или голове борцу и севојну,друго је кад он своју праву вредност покаже против,прво,шахтјора,затим арсенала и на крају као шлаг на торти,његова спектакуларна представа против војводине...јасно??

Nepismen

pre 13 godina

@ kolio

hahahahh kompleksi aaa?

@ tokio

NAS najbolji golman? Sta znaci "nas"? Mozda VAS ali sigurno ne NAS!!! super!!! Jer ljudi sa negativne energije nam svakako netreba na tribinama!!!

@ laik

Pozvao je Lazovica jer on postize golove u Rusiju i u Europa League a ne protiv BSKa, Metalca itd.

nenad73

pre 13 godina

Reprezantacija? Ovo je najobicniji cirkus koji ce samo da dovede do novog kraha reprezentativnog fudbala u Srbiji...ko ce to da gleda da se smrzava? Ja necu sigurno pa Pizon neka zavlaci druge...

BISTROOKI

pre 13 godina

Mozemo mi promijenit jos sto selektora.... dzabe !!!! Nece ovi da trce i to je to! Jedino kolektivni bojkot reprezentacije moze da opise kako se osjecamo kad igraju "orlovi" Cuj orlovi....

fantasista

pre 13 godina

(PozitivnaNula, 4. oktobar 2010 14:36)
To je zato sto nisi ucio skolu. Izraz "pozitivna nula" postoji svudje u svijetu a ne samo u Srbiji kako ti mislis. Vezan je uglavnom za ekonomiju ali se u praksi koristi u mnogim oblastima pa i u sportu. Ovo cisto da te prosvijetlim malo.

Bojan

pre 13 godina

Bio sam redovan na tribinama. Kad vidim šta se radi u fss i ko sastavlja tim, nema šanse da u skorije vreme idem na tribine, niti moja porodica ni moji prijatelji.
BOJKOT !!

Znam,pratim...

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih prepucavanja zvezdasa i partizanovaca... na svakom forumu ista stvar... kad neki igrac koji je igrao za partizan dobije poziv u reprezentaciju odmah ga zvezdasi pljuju, ista stvar je i obratno... odrastite vec jednom!

Veljko

pre 13 godina

@Ekonomista isto dipl

Samo da vam kazem,gospodine dipl.ekonomisto, da je "pozitivna nula" figurativan izraz i ne treba ga shvatiti bukvalno, vec se odnosi na situaciju kada se poslovanje na nuli smatra uspehom pod datim okolnostima. Nikada 0.1 ne moze biti jednako nula i nije lepo od vas da brukate vase profesore i pricate ovde kako su vas oni to ucili. Postoje u matematici granicne vrednosti kada promenljiva tezi vrednosti 0+epsilon, gde je epsilon beskonacno mali pozitivan broj, ali cak ni to nije pozitivna nula.

Ekonomista isto dipl

pre 13 godina

Koliko se secam nisam ni u jednom udzbeniku procitao izraz 'pozitivna nula'. Joj kad se neko pravi pametan....
(dipl. ekonomista, 4. oktobar 2010 17:02)

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.

Tesha

pre 13 godina

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.
(Ekonomista isto dipl, 4. oktobar 2010 19:43)

Ahahaha pa kako moze 0.1 da bude isto sto i 0 jesi li ti normalan. I posle se pitamo sto nam se drzava raspada, kad diplomirani ekonomisti ne znaju ni racionalne brojeve

Aleksandar

pre 13 godina

Standardna prica,svi znamo ko treba da igra a nikako da dodje selektor koji ce da ubaci igrace koji se jednostavno dobro uklapaju pa iako izgubimo da kazemo da smo losiji i da nismo svetska klasa sto je umislilo bar 65% navijaca reprezentacije.

pedja_71

pre 13 godina

Sta te boli Stojkovicu, sto si tako namrsten? Sta se desilo? Ne ides na klozet, nego kod reprezentacije!
(violina, 4. oktobar 2010 15:41)

Haaaaaahaaaaaaaaaaaaa! Razbudio si me, kralju.

zmajodbospora

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic,,,pozvao si milijasa koji ne igra,racu petrovica,,,,,necemo mi vidjet ni EP2012,,cekamo novog selektora za 2014 ako bude srece da konacno igraju najbolji a ne najbolji koji sugeriraju drugi za igrace koji sjede po klupama ili griju tribine

M2

pre 13 godina

E sad momci naostrite se, glavu gore i napred u pobede, Vi to mozete! Vecina selekcija u danasnje vreme i ne igra nesto posebno, pa Italijani su upravo takav primer, jedino sto ce pokusati atmosferom i presijom sto pre, onda i za vreme utakmice da nas uplase i onako prevare na brzinu. Posto ste i Vi svi namazani i imate veliko iskustvo najbolje znate kako se na to odgovara, drsko i sportski bezobrazno. Napred Srbijo!!!

Zoom2

pre 13 godina

Ozbiljna reprezentacija ne mijenja izbornika nakon 2 utakmice u kvalifikacijama. Od igraca koje ima, niti Murinjo ne bi dobio vise, Srbiji jednostavno nedostaju kvalitetni ofenzivni igraci, jedini koji malo odskace je Krasic, sve ostalo je na razini Slovenije, Estonije i slicnih. Stvarno ne bi trebali praviti tolike drame, jer Srbija ne spada medju najbolje europske momcadi, 12 godina od plasmana na zadnji euro to lijepo pokazuju.

zg slavac

pre 13 godina

Ovaj put mi se čini da uz uobičajnog favorita za prolazak Hrvatsku (imamo i laku skupinu) imamo još kandidata. Crnogorci, BiH a jedini problem su srbi i slovenci koji će se međusobno eliminirati. Nije isključeno da odu dalje oboje jer ova Italija nije nedodirljiva i srbi trebaju ići na pobjedu. Gornji irci mislim da mogu samo nekog izbaciti iz igre, a teško proći dalje.

boris

pre 13 godina

Za "zg slavac";objasni mi molim te kako su Srbija i Slovenija jedini problem kad je BiH već izgubila jednu utakmicu kod kuće i to od katastrofalnih francuza,a što se tiče Crne Gore oni objektivno nisu konkurentni u kvalifikacijama bez obzira na početničku sreću.

nikola87

pre 13 godina

@Zoom2
U neku ruku slozio bih se s tobom da nismo u najjacem evropskom drustvu iz jednog razloga, zato sto imamo mnogo, previse gresaka u proslosti. Od SP-a 1998 mi prosto nemamo igrace u ofanzivi koji bi pravili neku razliku na terenu poput Mijatovica, Jugovica, Piksija, Savicevica. Igrace koji su bili i tehnicki dobro potkovani i brzi ali pre svega igrali su fudbal mozgom.
Predpostavljam da nisi pratio puno nase igrace za koje vreme tek sad dolazi i koji su rasturali na prvenstvima za mlade poput Tosica,Kacara, Jankovica (nije mlad ali bas dugo povredjen i jos uvek nije pokazao svoj maksimalni potencijal), Matica, Ljajica, Djuricica... Pa da nisu toliko dobri sigurno ne bi ulazili u polufinala i finala prvenstava za mlade zar ne?
A i plus sto ih pratimo kako se razvijaju po svojim klubovima i to ide bas onako kako treba. I zato s punim pravom mislimo da je ponovo doslo vreme da i mi igramo fudbal.
I na SP 2010 sada smo mogli mnogo bolje da prodjemo da smo igrali sa najboljim igracima, da nisu presedeli na klupi. Glupo sad ovo izgleda ali je tako. Jer kad ti u prvih 11 igraju neznalice poput Milijasa, Zigica a drugi igrac u vezi ti je Stankovic onda i normalno da ne mozes da kreiras napade i da budes opasan po protivnicki gol.
Ja sam pre SP 2010, rekao da ce nam reprezentacija za EP 2012 biti mnogo kvalitetnija od ove na svetskom iz prostog razloga jer sam video da Antic forsira 3 igraca koja veze nemaju a ako se slazes samnom to je dovoljan broj da upropastis i reprezentaciju sa njima i da upropastis igrace koje nesto znaju a igraju sa njima.Pogotovo kad igraju na tim pozicijama gde igraju.
Kvalifikacije za SP sa njima smo prosli onako kako smo prosli, vise na srecu nego na kvalitet i svaki realan navijac reprezentacije ce ti to i potvrditi.
Mi smo u Francuskoj igrali za klasu bolje sa Francuzima nego u Beogradu. Nije nam sviran cist penal nad Kacarom kod 0:0, napadali smo ih, bili bolji u prvom poluvremenu. Ali pogledaj sastav ekipe u prvoj pa sastav ekipe u drugoj. Mogu slobodno da kazem da je razlika izmedju te 2 ekipe nebo i zemlja. Jos se u Francuskoj Stankovic povredio odmah na pocetku i usao Kacar.
I jos nesto, budu li Ninkovic i Tosic bili u prvih 11 u Djenovi sada videces koliko ce biti drugacija reprezentacija od one na SP, bez obzira sto su u pitanju samo 2 igraca.

Srpski dinamit

pre 13 godina

•Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

Nelupetaj kad ne znaš!Gde si video da Leka ne igra?Zadnja 2 meča bio je starter proveo po 60 min na terenu...aj lepo uzmi 1 LEKIĆ,PA NA SPAVANJE

zg slavac

pre 13 godina

Boris

nemoj se toliko pjeniti, zar misliš da je rezultat 1-1 sa realno 3. ekipom (koja je usput kod kuće izgubila od 4. ekipe) u Beogradu dobar rezultat? Promisli ponovo. Za razliku od vas BiH je izgubila kod kuće od Francuza , koji kakvi god da jesu, su ipak jači od slovenaca. Izgubili ste i vi zamalo od njih u Beogradu iako ste imali penal i igrača više pa su vas ganjali po cijelo terenu :-)
Grčka bolja od hrvatske? Zašto onda nisu probali preći centar? Recimo to ovako grčki bunker je bio bolji od našeg napada ovaj put. Ali čujem da su vas u Beogradu nedavno nadigrali ofenzivnom igrom (zar grci?) i pobijedili. Loše

boris

pre 13 godina

zg slavac

druže ja ne pjenim nego govorim realno,što tako "jaka"Hrvatska onda nije pobjedila kod kuće tako slabu Grčku i ko vam garantuje da nećete izgubiti u Grčkoj,a što se tiče prozivke za Srbiju na moj račun mogu ti samo reći da si promašio temu jer sam ja bosanac.

SVE OSIM 6 BODOVA JE NEUSPEH,JER JE ITALIJA NIKAD SLABIJA

pre 13 godina

Selektor je napravio odma par grešaka u nizu,nepozivanje Ljajića,koji je u lepoj formi,pozivanje Milijaša koji nije ni među 30 u vukovima,vraćanjem Stojkovića,kojem je trebao da se zahvali i da nedobija poziv do kraja karijere jer će samo na tribinama da se pravi nepotreban razdor,a nije keka klasa da bi SRBIJA trpela zbog jednog prosečnog golmana.Takođe Kaluđerović je morao da dobije poziv,jer je krenuo u lepu seriju a uz to igra za naš najveći klub,te je sasvim logičan izbor,a ne da jurimo nekog brazilca da bi mu se dizala cena u daljoj karijeri jer je reprezentativac naše SRBIJE!

a gde je čiča gliša ?

pre 13 godina

Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.

Dozvoljava

pre 13 godina

Zašto Kaludjerović?Zato što je prototip modernog centarfora,zato što je ušao u formu,zato što na svakom meču predstavlja opasnost po gol,zato što trči,zato što je dobar momak,zato što je bolji od Klea i Lazovića zajedno.Jel treba još razloga?

Nepismen

pre 13 godina

@ kolio

hahahahh kompleksi aaa?

@ tokio

NAS najbolji golman? Sta znaci "nas"? Mozda VAS ali sigurno ne NAS!!! super!!! Jer ljudi sa negativne energije nam svakako netreba na tribinama!!!

@ laik

Pozvao je Lazovica jer on postize golove u Rusiju i u Europa League a ne protiv BSKa, Metalca itd.

ry

pre 13 godina

A zasto da zove kaludjerovica?! Zato sto je dao 3 gola u 7 utakmica u raspaloj ligi?! Smesni ste...
Jedino je trebao da zove Ljajica a ostali (medju njima i Kaludjer) da idu u B tim!

zg slavac

pre 13 godina

Ovaj put mi se čini da uz uobičajnog favorita za prolazak Hrvatsku (imamo i laku skupinu) imamo još kandidata. Crnogorci, BiH a jedini problem su srbi i slovenci koji će se međusobno eliminirati. Nije isključeno da odu dalje oboje jer ova Italija nije nedodirljiva i srbi trebaju ići na pobjedu. Gornji irci mislim da mogu samo nekog izbaciti iz igre, a teško proći dalje.

PozitivnaNula

pre 13 godina

Mozda nije prikladno mesto, ali hoce li reci neko ljudima koji daju izjave za novine da "pozitivna nula" ne postoji. Nigde u svetu nisam cuo nista slicno sem u Srbiji gde se NULA naziva pozitivnom.

Zoom2

pre 13 godina

Ozbiljna reprezentacija ne mijenja izbornika nakon 2 utakmice u kvalifikacijama. Od igraca koje ima, niti Murinjo ne bi dobio vise, Srbiji jednostavno nedostaju kvalitetni ofenzivni igraci, jedini koji malo odskace je Krasic, sve ostalo je na razini Slovenije, Estonije i slicnih. Stvarno ne bi trebali praviti tolike drame, jer Srbija ne spada medju najbolje europske momcadi, 12 godina od plasmana na zadnji euro to lijepo pokazuju.

fantasista

pre 13 godina

(PozitivnaNula, 4. oktobar 2010 14:36)
To je zato sto nisi ucio skolu. Izraz "pozitivna nula" postoji svudje u svijetu a ne samo u Srbiji kako ti mislis. Vezan je uglavnom za ekonomiju ali se u praksi koristi u mnogim oblastima pa i u sportu. Ovo cisto da te prosvijetlim malo.

Bojan

pre 13 godina

Bio sam redovan na tribinama. Kad vidim šta se radi u fss i ko sastavlja tim, nema šanse da u skorije vreme idem na tribine, niti moja porodica ni moji prijatelji.
BOJKOT !!

zmajodbospora

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic,,,pozvao si milijasa koji ne igra,racu petrovica,,,,,necemo mi vidjet ni EP2012,,cekamo novog selektora za 2014 ako bude srece da konacno igraju najbolji a ne najbolji koji sugeriraju drugi za igrace koji sjede po klupama ili griju tribine

nenad73

pre 13 godina

Reprezantacija? Ovo je najobicniji cirkus koji ce samo da dovede do novog kraha reprezentativnog fudbala u Srbiji...ko ce to da gleda da se smrzava? Ja necu sigurno pa Pizon neka zavlaci druge...

bogdan

pre 13 godina

komicna mi je recenica da je ovo najbolje sta imamo,,,golube pa gdje je ljajic,RAMBO(iako ima 37g igra u zivotnoj formi),Milan Gajic,mladi napadac Herte Djuracin Marko,Marko Milinkovic,Filip Đordjevic,Milos Maric,Bojan Jorgacevic
(zmajodbospora, 4. oktobar 2010 15:09)

Hahahah... Gde ih samo izvuče sve, veterane od 40 godina, anonimuse, povređene igrače, igrače koji i ne igraju u svojim klubovima, igrače koji igraju u drugim ligama. I ti nekome pametuješ, ajde beži bre.

Ekonomista isto dipl

pre 13 godina

Koliko se secam nisam ni u jednom udzbeniku procitao izraz 'pozitivna nula'. Joj kad se neko pravi pametan....
(dipl. ekonomista, 4. oktobar 2010 17:02)

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.

ko je cica glisa

pre 13 godina

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

сине исто тако и тај ваш клео,једно је дати маказице хајдуку или голове борцу и севојну,друго је кад он своју праву вредност покаже против,прво,шахтјора,затим арсенала и на крају као шлаг на торти,његова спектакуларна представа против војводине...јасно??

Nikad više...

pre 13 godina

Antić je proizveo kod igrača:
motivaciju, formaciju, samopouzdanje i profesionalizam konačno i kada je reprezentacija u pitanju, ne samo klubovi za koje pojedinci igraju.
Kod navijača, Antić je proizveo: zadovoljstvo, istinsku veru u uspeh, samopouzdanje i omasovljenje.

Karadžić je pomislio da bi, za razliku od prethodnih godina, s Antićem mogo da se domogne ozbiljnijih para legalno, kroz takmičenje. Nismo prošli i to je njega najviše zabolelo, samo zbog para. Pa iako je Antić tu bio svega dve godine, okrivljen je za ispade najveći neuspeh u velikoj istoriji srpskog fudbala!
Sad se Tole vratio starim "vrednostima". Prodaće Nekolicinu igrača guranjem u reprezentaciju, posrbiće ako treba još nekog Klea... Vraća se Tole na svoj teren, a kvalifikacije i plasman više neće biti važni, k'o što odjednom, prema Toletovim rečima i nisu.

BOJKOT!

BISTROOKI

pre 13 godina

Mozemo mi promijenit jos sto selektora.... dzabe !!!! Nece ovi da trce i to je to! Jedino kolektivni bojkot reprezentacije moze da opise kako se osjecamo kad igraju "orlovi" Cuj orlovi....

Milan

pre 13 godina

Kaze Ivanovic da u Italiji nemaju sta da izgube!? Igraju protiv jedne od najlosijih ekipa na SP, medju kojima smo i sami, kojoj pola igraca igraju u Romi ili Fjorentini koje su totalno van forme i nemaju sta da izgube!? Dok je stav ovakav nema tu srece, izgubice u Italiji. Ako im je cilj da se kvalifikuju, a valjda jeste tako su barem rekli, onda ne vidim zasto se utakmica sa Italijom ne vidi kao prilika da se stekne prednost nad glavnim konkurentom. Luzeri ostaju luzeri. A o selekciji necu ni da komentarisem, pola repke greje klupe u svojim klubovima, a Ljajic i Sulejmani koji redovno igraju i to u jakim klubovima nisu pozvani. Kao da imamo 50 kvalitetnih napadaca.

Sale

pre 13 godina

Nema veze sa reprezentacijom ali ima sa ovim kometarom u vezi pozitivne nule! Pozitivna nula postoji! Npr. Kada 0 podelite za -1, to je negativna nula! a kada 0 podelite sa 1 to je pozitivna 0! Da li je pozitivna ili negativna to je u vecini slucajeva nebitno ali je negde od velike vaznosti, recimo u operacionim istrazivanjima! E sad vecina ljudi govori "pozitivna nula", kao metaforu za nesto sto je lose ali nije katastrofalno! Dakle, pozitivna nula itekako postoji

Realno

pre 13 godina

Ocekujem:
Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Subotic-Lomic(zbog centarsuta)
Stankovic-Kacar
Krasic-Ninkovic-Tosic
Lazovic

Zigic -Milijas-Jovanovic su u ocajnoj formi i kao takvi ne bi trebali da igraju za reprezentaciju u prvih 11 kao sto ne igraju ni u kljubu...
Ivanovic-je standardan.
Vidic-takodje.
Subotic-je najbolji nas stoper uz Vidica ,svaku utakmicu u Borusiji igra 90 min koja je sada prva u nemackoj.
Lomic-najbolje resenje zbog udsustva Kolorava ima odlican centarsut ,ali kad se Kolarov vrati to je njegovo mesto.
Kacar-ne igra bas standardno u HSV ,ali je poceo polako da ulazi u formu ovog vikenda je dao gol i ako je odigrao samo 45 min ,za razliku od Milijasa koji u Wulfsima sedi na tribinama ,Kacar je izmene i vrlo cesto dobija priliku u jednom veoma jakom Hamburgu.
Stankovic-koliko god neko bio protiv njegove igre,covek koji odigra 90 minuta za Inter protiv Juvea mora da ima mesta u 11 reprezentacije kako god se ona zvala sem Brazil.
Krasic-u odlicnoj formi ,mozda i trenutno nas igrac koji je u najboljoj formi.
Tosic-standardan u CSK-a vrlo koristan po ekipu ,mnogo je napredovao od Mancestera ,zna da sutne loptu van sesnes sto je nama veoma potrebno.
Ninkovic-jedini igrac u ovoj reprezentaciji koji moze da da kvalitetan zavrsni pas,veoma lucidan ,takvog igraca mora svaka ekipa da ima na terenu.
Lazovic-na zalost nas najbolji napadac trenutno ,redovno daje golove u Zenitu ,ali me brine da boljeg od njega nemamo u velikom smo problemu sa spicem ...Treba dati sansu Cleu i Kaludjerovicu...
Ima tu jos igraca koji nisu na spisku ,a koji bi u buducnosti mogli da se oprobaju pre svega mislim na :
Bisevac-odlicno igra vec par sezona u Francuskoj kapiten standardnog prvoligasa Valensijena ,letos bio na korak od prelaska u PSG.
Ljajic-jedan od najtalenotivanijih igraca u Evropi , standardan u Fiorentini ,mislim da je njegovo vreme doslo.

pedja_71

pre 13 godina

Sta te boli Stojkovicu, sto si tako namrsten? Sta se desilo? Ne ides na klozet, nego kod reprezentacije!
(violina, 4. oktobar 2010 15:41)

Haaaaaahaaaaaaaaaaaaa! Razbudio si me, kralju.

zg slavac

pre 13 godina

Boris

nemoj se toliko pjeniti, zar misliš da je rezultat 1-1 sa realno 3. ekipom (koja je usput kod kuće izgubila od 4. ekipe) u Beogradu dobar rezultat? Promisli ponovo. Za razliku od vas BiH je izgubila kod kuće od Francuza , koji kakvi god da jesu, su ipak jači od slovenaca. Izgubili ste i vi zamalo od njih u Beogradu iako ste imali penal i igrača više pa su vas ganjali po cijelo terenu :-)
Grčka bolja od hrvatske? Zašto onda nisu probali preći centar? Recimo to ovako grčki bunker je bio bolji od našeg napada ovaj put. Ali čujem da su vas u Beogradu nedavno nadigrali ofenzivnom igrom (zar grci?) i pobijedili. Loše

boris

pre 13 godina

Za "zg slavac";objasni mi molim te kako su Srbija i Slovenija jedini problem kad je BiH već izgubila jednu utakmicu kod kuće i to od katastrofalnih francuza,a što se tiče Crne Gore oni objektivno nisu konkurentni u kvalifikacijama bez obzira na početničku sreću.

M2

pre 13 godina

E sad momci naostrite se, glavu gore i napred u pobede, Vi to mozete! Vecina selekcija u danasnje vreme i ne igra nesto posebno, pa Italijani su upravo takav primer, jedino sto ce pokusati atmosferom i presijom sto pre, onda i za vreme utakmice da nas uplase i onako prevare na brzinu. Posto ste i Vi svi namazani i imate veliko iskustvo najbolje znate kako se na to odgovara, drsko i sportski bezobrazno. Napred Srbijo!!!

aristotel

pre 13 godina

Zaista ne razumem likove koji ne mogu da razdvoje svoja prizemna osecanja prema nekom klubu od reprezentacije. Zvizdite kome hocete na JSL, a reprezentacija je SRBIJA. Da li bi ste i na nasu himnu zvizdali?

Tesha

pre 13 godina

O kolega kako ste vi to dipl kad ne ralikujete negativnu , pozitivnu i aposlutnu nulu?
0.1 je recimo pozitivna nula, jeste nula ali pozitivna,
-0.1 je negativna
0.0 - apsolutna

Ne treba vam kolega udzbenik da bi sami shvatili, verujem da vas na fakultetu nisu ucili da lupate gluposti to u udzbenicima nema.
(Ekonomista isto dipl, 4. oktobar 2010 19:43)

Ahahaha pa kako moze 0.1 da bude isto sto i 0 jesi li ti normalan. I posle se pitamo sto nam se drzava raspada, kad diplomirani ekonomisti ne znaju ni racionalne brojeve

Znam,pratim...

pre 13 godina

Muka mi je vise od ovih prepucavanja zvezdasa i partizanovaca... na svakom forumu ista stvar... kad neki igrac koji je igrao za partizan dobije poziv u reprezentaciju odmah ga zvezdasi pljuju, ista stvar je i obratno... odrastite vec jednom!

Whitesnake

pre 13 godina

Ljudi meni je smesno da neko moze da prica nesto o Stamenkovicu, ma ne znam koliki da ste zvezdasi ali to da je on za reprezentaciju i da je nas najbolji golman je krajnje smesno napista...
Ali takodje se slazem sa tim da Petrovic i Milijas nikako nisu smeli da budu na spisku... Konkretno ovog Petrovica sam gledao u nedelju protiv Vojvodine, njegova igra ostavlja coveka bez komentara, u drugom poluvremenu sam skontao da je on ustvari u postavi... Strasno!

pikslica

pre 13 godina

dokle vise sa petrovicem,milijasem i ostalom boranijom?a raca (reprezentativac) sinoc tuce dunju i malboro - bas ga je pogodio poraz od vojvodine

Srpski dinamit

pre 13 godina

•Kaluđerović ?

hahahaha :-)

pa tako ste i kukali prošle sezone za Lekićem. kao "gde je Lekić selektore ?" A Lekić eno ga u sad španiji ugojio se 10 kila i nije ni među prvi 30 u klubu. Jedna stvar je davati goleve metalcu i javoru a drugo je u španiji ili u nacionalnom timu.
(a gde je čiča gliša ?, 4. oktobar 2010 16:37)

Nelupetaj kad ne znaš!Gde si video da Leka ne igra?Zadnja 2 meča bio je starter proveo po 60 min na terenu...aj lepo uzmi 1 LEKIĆ,PA NA SPAVANJE

Aleksandar

pre 13 godina

Standardna prica,svi znamo ko treba da igra a nikako da dodje selektor koji ce da ubaci igrace koji se jednostavno dobro uklapaju pa iako izgubimo da kazemo da smo losiji i da nismo svetska klasa sto je umislilo bar 65% navijaca reprezentacije.

nikola87

pre 13 godina

@Zoom2
U neku ruku slozio bih se s tobom da nismo u najjacem evropskom drustvu iz jednog razloga, zato sto imamo mnogo, previse gresaka u proslosti. Od SP-a 1998 mi prosto nemamo igrace u ofanzivi koji bi pravili neku razliku na terenu poput Mijatovica, Jugovica, Piksija, Savicevica. Igrace koji su bili i tehnicki dobro potkovani i brzi ali pre svega igrali su fudbal mozgom.
Predpostavljam da nisi pratio puno nase igrace za koje vreme tek sad dolazi i koji su rasturali na prvenstvima za mlade poput Tosica,Kacara, Jankovica (nije mlad ali bas dugo povredjen i jos uvek nije pokazao svoj maksimalni potencijal), Matica, Ljajica, Djuricica... Pa da nisu toliko dobri sigurno ne bi ulazili u polufinala i finala prvenstava za mlade zar ne?
A i plus sto ih pratimo kako se razvijaju po svojim klubovima i to ide bas onako kako treba. I zato s punim pravom mislimo da je ponovo doslo vreme da i mi igramo fudbal.
I na SP 2010 sada smo mogli mnogo bolje da prodjemo da smo igrali sa najboljim igracima, da nisu presedeli na klupi. Glupo sad ovo izgleda ali je tako. Jer kad ti u prvih 11 igraju neznalice poput Milijasa, Zigica a drugi igrac u vezi ti je Stankovic onda i normalno da ne mozes da kreiras napade i da budes opasan po protivnicki gol.
Ja sam pre SP 2010, rekao da ce nam reprezentacija za EP 2012 biti mnogo kvalitetnija od ove na svetskom iz prostog razloga jer sam video da Antic forsira 3 igraca koja veze nemaju a ako se slazes samnom to je dovoljan broj da upropastis i reprezentaciju sa njima i da upropastis igrace koje nesto znaju a igraju sa njima.Pogotovo kad igraju na tim pozicijama gde igraju.
Kvalifikacije za SP sa njima smo prosli onako kako smo prosli, vise na srecu nego na kvalitet i svaki realan navijac reprezentacije ce ti to i potvrditi.
Mi smo u Francuskoj igrali za klasu bolje sa Francuzima nego u Beogradu. Nije nam sviran cist penal nad Kacarom kod 0:0, napadali smo ih, bili bolji u prvom poluvremenu. Ali pogledaj sastav ekipe u prvoj pa sastav ekipe u drugoj. Mogu slobodno da kazem da je razlika izmedju te 2 ekipe nebo i zemlja. Jos se u Francuskoj Stankovic povredio odmah na pocetku i usao Kacar.
I jos nesto, budu li Ninkovic i Tosic bili u prvih 11 u Djenovi sada videces koliko ce biti drugacija reprezentacija od one na SP, bez obzira sto su u pitanju samo 2 igraca.

Veljko

pre 13 godina

@Ekonomista isto dipl

Samo da vam kazem,gospodine dipl.ekonomisto, da je "pozitivna nula" figurativan izraz i ne treba ga shvatiti bukvalno, vec se odnosi na situaciju kada se poslovanje na nuli smatra uspehom pod datim okolnostima. Nikada 0.1 ne moze biti jednako nula i nije lepo od vas da brukate vase profesore i pricate ovde kako su vas oni to ucili. Postoje u matematici granicne vrednosti kada promenljiva tezi vrednosti 0+epsilon, gde je epsilon beskonacno mali pozitivan broj, ali cak ni to nije pozitivna nula.

boris

pre 13 godina

zg slavac

druže ja ne pjenim nego govorim realno,što tako "jaka"Hrvatska onda nije pobjedila kod kuće tako slabu Grčku i ko vam garantuje da nećete izgubiti u Grčkoj,a što se tiče prozivke za Srbiju na moj račun mogu ti samo reći da si promašio temu jer sam ja bosanac.