Subota, 28.08.2010.

22:43

Ibrahimović na pozajmici u Milanu

Uprave Barselone i Milana postigle su dogovor da napadač španskog šampiona Zlatan Ibrahimović do kraja sezone igra kao pozajmljen igrač u italijanskom klubu.

Izvor: AK

Ibrahimoviæ na pozajmici u Milanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

delia glingon

pre 13 godina

Sad ce Milan pobediti skudeto i LS, LS mozda. Da je Zlatan odabrao Milan umesto inte bar jos dva puta milan krunisao u LS.
Benitez je katastrofa, unisti ce Inter, dok je roma i juve vec unisteni sto znaci da Milan dize skudeto a mozda i LS, dok Milan i nema tenzia za kup jer kup italie nie vazan.

Sale

pre 13 godina

Odlican potez Milana,Ibra ce resiti veliki posao na putu ka tituli,setite se samo koliko nam je ranije nedostajao ovakav igrac na onim "malim" utakmicama,kada jednostavno nije bilo resenja za postizanje gola,a kako je samo Inter pobedjivao na takvim utakmicama golovima ovog majstora

ncz

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat
(AC Milan, 29. avgust 2010 11:36)

Izvini decko ako te budim iz sna,al MESSI ???

opasni presedan

pre 13 godina

A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.
(Milan Kruševac, 29. avgust 2010 11:01)

Navijaci Intera ce ga mrzeti tek sada. Dok je igrao tamo, bio je bog, ne znam otkud ti ideja da su ga mrzeli.

Licno, verujem da ce se dogodine vratiti, ali, ne u Barcelonu, vec, naravno, u Real Madrid. A sve to samo da bi karijeru zavrsio u klubu za koji je oduvek navijao - Feyenoordu.

bojic

pre 13 godina

Dobar igrac. Ali je nekako spor za igru BARSE.BARSA za njegovu zamjenu vidi jednog od tri igraca. Robinjo. Suarez ili Mata.BARSA IZNAD SVIH

AC Milan

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat

Milan Kruševac

pre 13 godina

Vrlo loš potez Milana.Dovode jednog sebičnog čoveka koji stalno pravi probleme,ima nejasno seksualno opredeljenje,a njegovi igrački kvaliteti nisu takvi da mogu da budu u službi tima za koga igra.A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.

stex

pre 13 godina

prvo o barceloni ...

ne znam da li je uprava barcelone prijmejetila da odlaskom tura i ibrahimovica i dolaskom maskerana i ville barcelona drasticno izgubila na visini i snazi ... po meni to ce biti dovoljno za spaniju ali samo ih zamislite u polufinalu lige sampiona protiv celzija , intera , manchetera ... zar da pominjem da se messi protiv odbrane intera u dvomecu nije vidio ili u onom dvomecu sa celzijem kad su mnogo veci i snaziniji igraci veoma lako izasli na kraj sa barcelonom ...

sad o milanu ...

a brate sta vam bi !?!? posle trogodisnje patnje da i mi milanisti malo pocnemo da se radujemo , cini mi se da konacno stvari idu na bolje ... pato-ibra-ronaldinho ... bez dileme najbolji svjetsko napad ... navijao sam za milan a utakmice intera nekad sam volio da pogledam samo zbog ibrahimovica ... za ibru jeste spanska liga ali nije barcelona , valjda je to shvatio , i shvatio je da je tamo jedan od 20 igraca , a u milanu moze da povrato poziciju mega zvijezde - superstara koju je imao , kad se cio svijet divio ibrakadabraka potezima ... nadam se da ce konacno osvojit ono sto mu toliko nedostaje - Ligu sampiona ... srecno care ! ja sam u transu ! jedva cekam da se ukopis i da ta magija konacno pocne !

KULER BRACALA

pre 13 godina

Konacno da i Milan ozbiljno konkuriše za titulu, sjajno pojacanje, on i Pato bice jedan od najboljih tandema na svetu,zao mi je vise da gladam rosonere kako se raspadaju, konacno ce i Seria A biti neizvesna. Ako bog da Milan Osvaja ligu, a u Ligi sampiona ce sigurno doci bar do cetvrtfinala!!!

nunjes

pre 13 godina

Velika greska barse. Mozda se Ibra nije najbolje pokazao prosle godine,ali nije bio ni toliko los. Najbitnije od svega je sto je sa njim barsa imala razbijaca u napadu, nekoga ko ce dati gol glavom kada protivnici igraju murinjovski bunker. A 99% ekipa igra tako protiv njih. Villa je neverovatan napadac, ali je isti kao nekada Eto. Nije korpulentan.Setite se da tada bilo jako tesko protiv bunkera. Sa ibrom su imali i drugu dimenziju u igri. Sada je sve jako predvidivo. Svi ce igrati kao inter prosle godine protiv njih.
NAdam se najboljem, spremam se za najgore. videcemo...

ROKI

pre 13 godina

Да ли и навијачи Интера праве групу за " издајника " Ибрахимовића? :)
Одлична вест за Милан, одличан је Ибра, ал` никако не одговара Барси, док је за Милан најбоља могућа солуција, ипак Милан игра класичан италијански фудбал, не " лепршав " ко Барса. Биће јако тешко победити Милан,ако све крене како треба, одлично су играли и прошле године, а ове су се јако лепо појачали, скуп младих и, ехм.. " искусних ".. Све у свему, и ПАРТИЗАН и МИЛАН, моја два омиљена клуба има да ДЕРУ.. Моријентес, Муту, Трезеге, ма кога `оћеш :))

Boki

pre 13 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. avgust 2010 23:25)

Mislim da sam procitao bar 20-30 tvojih komentara na razne vesti. Svaki je vrlo negativan. Tebe nesto muci u zivotu?
Sto se tice Ibre, on odlazi iz Barselona zbog losih odnosa sa Guardiolom a i zato sto Barsa gaji taj stil igre sa 200-300 kratkih pasova u svakom napadu, svi Barsini igraci su u proseku 165 cm visoki,laki su i pokretljivi za razliku od Ibre koji je 195cm visok. Ibra cak i nije odigrao lose, 21 gol na 41 utakmici, odlucio protiv Reala, davao u ligi sampiona, Arsenalu cak dva. Posle toga je bio povredjen mesec dana, vratio se bas za utakmice protiv Intera i odigrao lose. Od tada pa do danas su on i Guardiola u veoma losim odnosima. Ne kazem ja da je Ibra najbolji fudbaler ili covek na svetu ali kada na youtube pogledam videoklipove sa najlepsim golvima Maradonine, pa Mesija, Pelea, Ronalda(i zuba i maneken), Ronaldinja, Van Bastena itd. veruj mi najvece je uzivanje pogledati videoklipove sa najlepsim Ibrinim golovima. Jedno je sigurno- Ibra je majstor za postizanje fantasticnih specificnih golova i zato ga publika voli, a veliki timovi kupuju.

neca

pre 13 godina

konacno smo ga se otarasili nije on dovoljno agilan i brz za barsu nadam se da ce bojan ove sezone konacno igrati decko je rodjeni golgeter

Neverni Toma

pre 13 godina

Bas volim ovu vest...kada presao u Barcu tvrdio sam da nece uspeti tamo a da Gvardioli preti cak i otkaz zbog njega ali zato sam bio IZBOMBARDOVAN od 90% komentara na ovom nasem sajtu b92...cak sam dobio "velicanstvenih" 550 minusa...ali ko se na kraju smeje NAJSLADJE se smeje.

ibracadabra

pre 13 godina

Zlatan je mogao da ostane, imao je ugovor na vise godina. Ali nije hteo da greje klupu zbog neslaganja sa Pepom. Ako mu Pep ne garantuje mesto u prvih 11 ima drugih velikih klubova u kojima ce biti glavni igrac. Pristao je na smanjenje plate u Milanu jer zna da ce biti uvek u prvom timu, a nije pristao da zadrzi vecu platu u Barsi gde bi bar u pocetku sezone pocinjao sa klupe. Anri je bio u istoj situaciji, bio je drugi najplaceniji igrac Barse ali mu klupa nije smetala. Kasnije je i Samuel Eto imao problema sa trenerom.
Tesko je sada pretpostaviti da li bi se nakon pocetka sezona Ibra ponovo ustalio u prvih 11 jer do povreda i slabe forme ostalih ce verovatno doci.
Ali iz ovih sudbina u Barsi velikih napadaca poput Anrija i Ibre (koji se pre dolaska u Barsu bili glavni igraci velikih klubova kao sto su Inter i Arsenal) moze se zakljuciti da taj Barsin stil igre u napadu je stvoren za Spanske fudbalere: Iniesta, Cavi, Vila,Pedro,Krkic, Messi koji jeste Argentinac ali je prosao Barsinu skolu jos kao tinejdzer.
Pa verovatno su i Barsa i Ibra ovde pametno postupili. Barsa jer ako je Spanija svetski prvak a vecina igra u Barsi i uigrani su sta ce im onda stranci A Ibra jer ipak je on predobar fudbaler da bi u bilo kom timu poceo sa klupe.

Murinjo

pre 13 godina

Na zvanicnom sajtu FC Barse pise:
The deal was able to be done thanks to the collaboration of the player and the willingness of his agent to conclude the negotiations.

Ibrahimovic je mogao da ostane ali je pokazao koliko mu je bitno da bude u prvom timu i odrekao se dela novca dobrovoljno.

Ali, toliko je tom coveku stalo da uzme ligu sampiona a ne verujem da ce je ikada uzeti. Prvo je Barsa bila sampion a on bio u Interu, sada je bio u Barsi a uzeo je Inter. Sledece godine moguce da opet uzme Barsa(glavna konkurencija Real i Celzi)a Ibre sada nema u Barsi. Plus je Milan u grupi sa Realom pa eto opet Ibrahimovica protiv Murinja koji ga zna kako dise i opet ce ga spreciti da se naigra u tom duelu.
Na sajtu Milana pise da je Robinjo pristao da dodje u Milan ako pregovori oko Ibrahimovica propadnu. Steta sto sada nema uslova za dolazak Robinja jer to bi bilo interesantno videti:tri Brazilca Robinjo, Pato i Ronaldinjo i Svedjanin a la Balkan Ibrahimovic.

Boki Malme

pre 13 godina

Ibra je verovatno fudbaler koji je dao najvise lepih golova od svih fudbalera u istoriji. Znam da zvuci preterano, ali evo vam dokaza na youtube.
Kada upisete "best footboll goals ever" na svakom videoklipu su bar 2-3 Ibrina gola. Sasvim solidno za momka koji je poceo sa fudbalom u FBK Balkan iz Malmea :)
http://www.youtube.com/watch?v=EnUb9uexSEI
http://www.youtube.com/watch?v=NbF3MhSSCps

deki

pre 13 godina

Kao sto je i sam Ibra rekao "Ovo je kraj koji je želio filozof Guardiola."
Videcemo se u Ligi sampiona Filozofe! :)
Ibrahimovica su na kraju sezone dotukle povrede inace video bi kakav bi ove sezone bio jer je na svakoj utakmici dao gol ove sezone na pripremama protiv Sevilje i protiv Milana i to kakav gol al za malo je bio ofsajd , sve u svemu daj boze da se sudare u ligi sampiona.

IVORY

pre 13 godina

Najgluplje bacene pare u istoriji transfera barselone (jedino je Ciric bio losija investicija, ali njega sigurno nisu platili mnogo, pa se i ne racuna).

Dobro je sto ide, sad opet mogu na miru da navijam za barsu, ovakav sebican napadac im nije trebao uopste, ne znam sta su sa njih hteli da postignu.

UMBRO

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem da je Barselona pustila najboljeg napadaca na svijetu,i to za malo para...pa ovo im je najgori potez svih vremena definitivno...e sad ni ne treba da osvoje ni primeru ni ligu sampiona,pa pustiti Ibru je ravno propasti...

ibra

pre 13 godina

Eh da ste vi svi sto pricate lose o ibrahimovicu makar pola njega i ovaj moderator sto je postavio sliku bili bi vi na konja . ( bez uvrede) . pozdrav za moderatora koji forsira sve ovo.

phenom

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!
(Milan_KG, 28. avgust 2010 23:50)

Kao i svaki klub,i Barselona ima promasaje.

Ne mozemo reci da su promasaji dovodjenje Maxwella,za 4.5 miliona,ili dovodjenje Adriana za 9.5 miliona.
Villa je skup,40 milliona,ali poznaje terene,ekipe,zna se sa Xaviem,Iniestom,Pedrom,sjajno ce se uklopiti...
Ibrahimovic je strasan igrac,krivo mi je sto je otisao,zelim mu svu srecu u daljoj karijeri.

Milan_KG

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!

Aleksa

pre 13 godina

Dobro je i za jedne i za druge...Mozda je Barca mogla da dobije vise ali ok...Sad da vidimo Vilju,po mojim prognozama bice mnogo dobar,uostalom videli smo ga na svetskom sa Xavijem i Iniestom...a za Ibru je Italija ko stvorena,nadavace se on golova tamo...

Cecvrcak

pre 13 godina

Konacno!!! Jedan pravi napadac koji ce odvuci paznju i omoguciti Inzagiju da Milan dovede do titule. Jos od Sevcenka Pipo nema cije odbitke da vraca u gol. FORZA MILAN!!!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Sada vec nemam dileme. Posle ovakvog "pojacanja", Barsa ove sezone osvaja i primeru i LS.Sada nema ko da usporava akcije i da smeta u napadu.

Milan_KG

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!

Cecvrcak

pre 13 godina

Konacno!!! Jedan pravi napadac koji ce odvuci paznju i omoguciti Inzagiju da Milan dovede do titule. Jos od Sevcenka Pipo nema cije odbitke da vraca u gol. FORZA MILAN!!!

Aleksa

pre 13 godina

Dobro je i za jedne i za druge...Mozda je Barca mogla da dobije vise ali ok...Sad da vidimo Vilju,po mojim prognozama bice mnogo dobar,uostalom videli smo ga na svetskom sa Xavijem i Iniestom...a za Ibru je Italija ko stvorena,nadavace se on golova tamo...

stex

pre 13 godina

prvo o barceloni ...

ne znam da li je uprava barcelone prijmejetila da odlaskom tura i ibrahimovica i dolaskom maskerana i ville barcelona drasticno izgubila na visini i snazi ... po meni to ce biti dovoljno za spaniju ali samo ih zamislite u polufinalu lige sampiona protiv celzija , intera , manchetera ... zar da pominjem da se messi protiv odbrane intera u dvomecu nije vidio ili u onom dvomecu sa celzijem kad su mnogo veci i snaziniji igraci veoma lako izasli na kraj sa barcelonom ...

sad o milanu ...

a brate sta vam bi !?!? posle trogodisnje patnje da i mi milanisti malo pocnemo da se radujemo , cini mi se da konacno stvari idu na bolje ... pato-ibra-ronaldinho ... bez dileme najbolji svjetsko napad ... navijao sam za milan a utakmice intera nekad sam volio da pogledam samo zbog ibrahimovica ... za ibru jeste spanska liga ali nije barcelona , valjda je to shvatio , i shvatio je da je tamo jedan od 20 igraca , a u milanu moze da povrato poziciju mega zvijezde - superstara koju je imao , kad se cio svijet divio ibrakadabraka potezima ... nadam se da ce konacno osvojit ono sto mu toliko nedostaje - Ligu sampiona ... srecno care ! ja sam u transu ! jedva cekam da se ukopis i da ta magija konacno pocne !

AC Milan

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat

phenom

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!
(Milan_KG, 28. avgust 2010 23:50)

Kao i svaki klub,i Barselona ima promasaje.

Ne mozemo reci da su promasaji dovodjenje Maxwella,za 4.5 miliona,ili dovodjenje Adriana za 9.5 miliona.
Villa je skup,40 milliona,ali poznaje terene,ekipe,zna se sa Xaviem,Iniestom,Pedrom,sjajno ce se uklopiti...
Ibrahimovic je strasan igrac,krivo mi je sto je otisao,zelim mu svu srecu u daljoj karijeri.

UMBRO

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem da je Barselona pustila najboljeg napadaca na svijetu,i to za malo para...pa ovo im je najgori potez svih vremena definitivno...e sad ni ne treba da osvoje ni primeru ni ligu sampiona,pa pustiti Ibru je ravno propasti...

Boki

pre 13 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. avgust 2010 23:25)

Mislim da sam procitao bar 20-30 tvojih komentara na razne vesti. Svaki je vrlo negativan. Tebe nesto muci u zivotu?
Sto se tice Ibre, on odlazi iz Barselona zbog losih odnosa sa Guardiolom a i zato sto Barsa gaji taj stil igre sa 200-300 kratkih pasova u svakom napadu, svi Barsini igraci su u proseku 165 cm visoki,laki su i pokretljivi za razliku od Ibre koji je 195cm visok. Ibra cak i nije odigrao lose, 21 gol na 41 utakmici, odlucio protiv Reala, davao u ligi sampiona, Arsenalu cak dva. Posle toga je bio povredjen mesec dana, vratio se bas za utakmice protiv Intera i odigrao lose. Od tada pa do danas su on i Guardiola u veoma losim odnosima. Ne kazem ja da je Ibra najbolji fudbaler ili covek na svetu ali kada na youtube pogledam videoklipove sa najlepsim golvima Maradonine, pa Mesija, Pelea, Ronalda(i zuba i maneken), Ronaldinja, Van Bastena itd. veruj mi najvece je uzivanje pogledati videoklipove sa najlepsim Ibrinim golovima. Jedno je sigurno- Ibra je majstor za postizanje fantasticnih specificnih golova i zato ga publika voli, a veliki timovi kupuju.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Sada vec nemam dileme. Posle ovakvog "pojacanja", Barsa ove sezone osvaja i primeru i LS.Sada nema ko da usporava akcije i da smeta u napadu.

nunjes

pre 13 godina

Velika greska barse. Mozda se Ibra nije najbolje pokazao prosle godine,ali nije bio ni toliko los. Najbitnije od svega je sto je sa njim barsa imala razbijaca u napadu, nekoga ko ce dati gol glavom kada protivnici igraju murinjovski bunker. A 99% ekipa igra tako protiv njih. Villa je neverovatan napadac, ali je isti kao nekada Eto. Nije korpulentan.Setite se da tada bilo jako tesko protiv bunkera. Sa ibrom su imali i drugu dimenziju u igri. Sada je sve jako predvidivo. Svi ce igrati kao inter prosle godine protiv njih.
NAdam se najboljem, spremam se za najgore. videcemo...

Neverni Toma

pre 13 godina

Bas volim ovu vest...kada presao u Barcu tvrdio sam da nece uspeti tamo a da Gvardioli preti cak i otkaz zbog njega ali zato sam bio IZBOMBARDOVAN od 90% komentara na ovom nasem sajtu b92...cak sam dobio "velicanstvenih" 550 minusa...ali ko se na kraju smeje NAJSLADJE se smeje.

Boki Malme

pre 13 godina

Ibra je verovatno fudbaler koji je dao najvise lepih golova od svih fudbalera u istoriji. Znam da zvuci preterano, ali evo vam dokaza na youtube.
Kada upisete "best footboll goals ever" na svakom videoklipu su bar 2-3 Ibrina gola. Sasvim solidno za momka koji je poceo sa fudbalom u FBK Balkan iz Malmea :)
http://www.youtube.com/watch?v=EnUb9uexSEI
http://www.youtube.com/watch?v=NbF3MhSSCps

ibracadabra

pre 13 godina

Zlatan je mogao da ostane, imao je ugovor na vise godina. Ali nije hteo da greje klupu zbog neslaganja sa Pepom. Ako mu Pep ne garantuje mesto u prvih 11 ima drugih velikih klubova u kojima ce biti glavni igrac. Pristao je na smanjenje plate u Milanu jer zna da ce biti uvek u prvom timu, a nije pristao da zadrzi vecu platu u Barsi gde bi bar u pocetku sezone pocinjao sa klupe. Anri je bio u istoj situaciji, bio je drugi najplaceniji igrac Barse ali mu klupa nije smetala. Kasnije je i Samuel Eto imao problema sa trenerom.
Tesko je sada pretpostaviti da li bi se nakon pocetka sezona Ibra ponovo ustalio u prvih 11 jer do povreda i slabe forme ostalih ce verovatno doci.
Ali iz ovih sudbina u Barsi velikih napadaca poput Anrija i Ibre (koji se pre dolaska u Barsu bili glavni igraci velikih klubova kao sto su Inter i Arsenal) moze se zakljuciti da taj Barsin stil igre u napadu je stvoren za Spanske fudbalere: Iniesta, Cavi, Vila,Pedro,Krkic, Messi koji jeste Argentinac ali je prosao Barsinu skolu jos kao tinejdzer.
Pa verovatno su i Barsa i Ibra ovde pametno postupili. Barsa jer ako je Spanija svetski prvak a vecina igra u Barsi i uigrani su sta ce im onda stranci A Ibra jer ipak je on predobar fudbaler da bi u bilo kom timu poceo sa klupe.

Murinjo

pre 13 godina

Na zvanicnom sajtu FC Barse pise:
The deal was able to be done thanks to the collaboration of the player and the willingness of his agent to conclude the negotiations.

Ibrahimovic je mogao da ostane ali je pokazao koliko mu je bitno da bude u prvom timu i odrekao se dela novca dobrovoljno.

Ali, toliko je tom coveku stalo da uzme ligu sampiona a ne verujem da ce je ikada uzeti. Prvo je Barsa bila sampion a on bio u Interu, sada je bio u Barsi a uzeo je Inter. Sledece godine moguce da opet uzme Barsa(glavna konkurencija Real i Celzi)a Ibre sada nema u Barsi. Plus je Milan u grupi sa Realom pa eto opet Ibrahimovica protiv Murinja koji ga zna kako dise i opet ce ga spreciti da se naigra u tom duelu.
Na sajtu Milana pise da je Robinjo pristao da dodje u Milan ako pregovori oko Ibrahimovica propadnu. Steta sto sada nema uslova za dolazak Robinja jer to bi bilo interesantno videti:tri Brazilca Robinjo, Pato i Ronaldinjo i Svedjanin a la Balkan Ibrahimovic.

ibra

pre 13 godina

Eh da ste vi svi sto pricate lose o ibrahimovicu makar pola njega i ovaj moderator sto je postavio sliku bili bi vi na konja . ( bez uvrede) . pozdrav za moderatora koji forsira sve ovo.

KULER BRACALA

pre 13 godina

Konacno da i Milan ozbiljno konkuriše za titulu, sjajno pojacanje, on i Pato bice jedan od najboljih tandema na svetu,zao mi je vise da gladam rosonere kako se raspadaju, konacno ce i Seria A biti neizvesna. Ako bog da Milan Osvaja ligu, a u Ligi sampiona ce sigurno doci bar do cetvrtfinala!!!

deki

pre 13 godina

Kao sto je i sam Ibra rekao "Ovo je kraj koji je želio filozof Guardiola."
Videcemo se u Ligi sampiona Filozofe! :)
Ibrahimovica su na kraju sezone dotukle povrede inace video bi kakav bi ove sezone bio jer je na svakoj utakmici dao gol ove sezone na pripremama protiv Sevilje i protiv Milana i to kakav gol al za malo je bio ofsajd , sve u svemu daj boze da se sudare u ligi sampiona.

opasni presedan

pre 13 godina

A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.
(Milan Kruševac, 29. avgust 2010 11:01)

Navijaci Intera ce ga mrzeti tek sada. Dok je igrao tamo, bio je bog, ne znam otkud ti ideja da su ga mrzeli.

Licno, verujem da ce se dogodine vratiti, ali, ne u Barcelonu, vec, naravno, u Real Madrid. A sve to samo da bi karijeru zavrsio u klubu za koji je oduvek navijao - Feyenoordu.

Sale

pre 13 godina

Odlican potez Milana,Ibra ce resiti veliki posao na putu ka tituli,setite se samo koliko nam je ranije nedostajao ovakav igrac na onim "malim" utakmicama,kada jednostavno nije bilo resenja za postizanje gola,a kako je samo Inter pobedjivao na takvim utakmicama golovima ovog majstora

ROKI

pre 13 godina

Да ли и навијачи Интера праве групу за " издајника " Ибрахимовића? :)
Одлична вест за Милан, одличан је Ибра, ал` никако не одговара Барси, док је за Милан најбоља могућа солуција, ипак Милан игра класичан италијански фудбал, не " лепршав " ко Барса. Биће јако тешко победити Милан,ако све крене како треба, одлично су играли и прошле године, а ове су се јако лепо појачали, скуп младих и, ехм.. " искусних ".. Све у свему, и ПАРТИЗАН и МИЛАН, моја два омиљена клуба има да ДЕРУ.. Моријентес, Муту, Трезеге, ма кога `оћеш :))

Milan Kruševac

pre 13 godina

Vrlo loš potez Milana.Dovode jednog sebičnog čoveka koji stalno pravi probleme,ima nejasno seksualno opredeljenje,a njegovi igrački kvaliteti nisu takvi da mogu da budu u službi tima za koga igra.A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.

delia glingon

pre 13 godina

Sad ce Milan pobediti skudeto i LS, LS mozda. Da je Zlatan odabrao Milan umesto inte bar jos dva puta milan krunisao u LS.
Benitez je katastrofa, unisti ce Inter, dok je roma i juve vec unisteni sto znaci da Milan dize skudeto a mozda i LS, dok Milan i nema tenzia za kup jer kup italie nie vazan.

neca

pre 13 godina

konacno smo ga se otarasili nije on dovoljno agilan i brz za barsu nadam se da ce bojan ove sezone konacno igrati decko je rodjeni golgeter

IVORY

pre 13 godina

Najgluplje bacene pare u istoriji transfera barselone (jedino je Ciric bio losija investicija, ali njega sigurno nisu platili mnogo, pa se i ne racuna).

Dobro je sto ide, sad opet mogu na miru da navijam za barsu, ovakav sebican napadac im nije trebao uopste, ne znam sta su sa njih hteli da postignu.

ncz

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat
(AC Milan, 29. avgust 2010 11:36)

Izvini decko ako te budim iz sna,al MESSI ???

bojic

pre 13 godina

Dobar igrac. Ali je nekako spor za igru BARSE.BARSA za njegovu zamjenu vidi jednog od tri igraca. Robinjo. Suarez ili Mata.BARSA IZNAD SVIH

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Sada vec nemam dileme. Posle ovakvog "pojacanja", Barsa ove sezone osvaja i primeru i LS.Sada nema ko da usporava akcije i da smeta u napadu.

Milan Kruševac

pre 13 godina

Vrlo loš potez Milana.Dovode jednog sebičnog čoveka koji stalno pravi probleme,ima nejasno seksualno opredeljenje,a njegovi igrački kvaliteti nisu takvi da mogu da budu u službi tima za koga igra.A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.

UMBRO

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem da je Barselona pustila najboljeg napadaca na svijetu,i to za malo para...pa ovo im je najgori potez svih vremena definitivno...e sad ni ne treba da osvoje ni primeru ni ligu sampiona,pa pustiti Ibru je ravno propasti...

neca

pre 13 godina

konacno smo ga se otarasili nije on dovoljno agilan i brz za barsu nadam se da ce bojan ove sezone konacno igrati decko je rodjeni golgeter

ncz

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat
(AC Milan, 29. avgust 2010 11:36)

Izvini decko ako te budim iz sna,al MESSI ???

Cecvrcak

pre 13 godina

Konacno!!! Jedan pravi napadac koji ce odvuci paznju i omoguciti Inzagiju da Milan dovede do titule. Jos od Sevcenka Pipo nema cije odbitke da vraca u gol. FORZA MILAN!!!

IVORY

pre 13 godina

Najgluplje bacene pare u istoriji transfera barselone (jedino je Ciric bio losija investicija, ali njega sigurno nisu platili mnogo, pa se i ne racuna).

Dobro je sto ide, sad opet mogu na miru da navijam za barsu, ovakav sebican napadac im nije trebao uopste, ne znam sta su sa njih hteli da postignu.

bojic

pre 13 godina

Dobar igrac. Ali je nekako spor za igru BARSE.BARSA za njegovu zamjenu vidi jednog od tri igraca. Robinjo. Suarez ili Mata.BARSA IZNAD SVIH

phenom

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!
(Milan_KG, 28. avgust 2010 23:50)

Kao i svaki klub,i Barselona ima promasaje.

Ne mozemo reci da su promasaji dovodjenje Maxwella,za 4.5 miliona,ili dovodjenje Adriana za 9.5 miliona.
Villa je skup,40 milliona,ali poznaje terene,ekipe,zna se sa Xaviem,Iniestom,Pedrom,sjajno ce se uklopiti...
Ibrahimovic je strasan igrac,krivo mi je sto je otisao,zelim mu svu srecu u daljoj karijeri.

stex

pre 13 godina

prvo o barceloni ...

ne znam da li je uprava barcelone prijmejetila da odlaskom tura i ibrahimovica i dolaskom maskerana i ville barcelona drasticno izgubila na visini i snazi ... po meni to ce biti dovoljno za spaniju ali samo ih zamislite u polufinalu lige sampiona protiv celzija , intera , manchetera ... zar da pominjem da se messi protiv odbrane intera u dvomecu nije vidio ili u onom dvomecu sa celzijem kad su mnogo veci i snaziniji igraci veoma lako izasli na kraj sa barcelonom ...

sad o milanu ...

a brate sta vam bi !?!? posle trogodisnje patnje da i mi milanisti malo pocnemo da se radujemo , cini mi se da konacno stvari idu na bolje ... pato-ibra-ronaldinho ... bez dileme najbolji svjetsko napad ... navijao sam za milan a utakmice intera nekad sam volio da pogledam samo zbog ibrahimovica ... za ibru jeste spanska liga ali nije barcelona , valjda je to shvatio , i shvatio je da je tamo jedan od 20 igraca , a u milanu moze da povrato poziciju mega zvijezde - superstara koju je imao , kad se cio svijet divio ibrakadabraka potezima ... nadam se da ce konacno osvojit ono sto mu toliko nedostaje - Ligu sampiona ... srecno care ! ja sam u transu ! jedva cekam da se ukopis i da ta magija konacno pocne !

Neverni Toma

pre 13 godina

Bas volim ovu vest...kada presao u Barcu tvrdio sam da nece uspeti tamo a da Gvardioli preti cak i otkaz zbog njega ali zato sam bio IZBOMBARDOVAN od 90% komentara na ovom nasem sajtu b92...cak sam dobio "velicanstvenih" 550 minusa...ali ko se na kraju smeje NAJSLADJE se smeje.

AC Milan

pre 13 godina

iako navijam za milan i dalje tvrdim da je ibrahimovic igrac samo za male utakmice sto je dosad milion puta potvrdio ali za razliku od barse mi imamo tog igraca kojeg cemo ubacit kad dodje do tih meceva a to je inzagi, dok barsa to nije imala i morala se samo na ibru oslanjat

Milan_KG

pre 13 godina

Bravo Ibra! Buduci da ga u Barsi nisu postovali, pravilno je postupio! Lepo posluje Barsa. Prosle godine plati 66 miliona (45 + Eto), a sada ga proda za 24 (verovatno ce Milan da otkupi ugovor). A tek Cigrinski - proslwe sezone placen 25, a sada prodat za 15... Dobro poslovanje, nema sta!!!

delia glingon

pre 13 godina

Sad ce Milan pobediti skudeto i LS, LS mozda. Da je Zlatan odabrao Milan umesto inte bar jos dva puta milan krunisao u LS.
Benitez je katastrofa, unisti ce Inter, dok je roma i juve vec unisteni sto znaci da Milan dize skudeto a mozda i LS, dok Milan i nema tenzia za kup jer kup italie nie vazan.

Aleksa

pre 13 godina

Dobro je i za jedne i za druge...Mozda je Barca mogla da dobije vise ali ok...Sad da vidimo Vilju,po mojim prognozama bice mnogo dobar,uostalom videli smo ga na svetskom sa Xavijem i Iniestom...a za Ibru je Italija ko stvorena,nadavace se on golova tamo...

ROKI

pre 13 godina

Да ли и навијачи Интера праве групу за " издајника " Ибрахимовића? :)
Одлична вест за Милан, одличан је Ибра, ал` никако не одговара Барси, док је за Милан најбоља могућа солуција, ипак Милан игра класичан италијански фудбал, не " лепршав " ко Барса. Биће јако тешко победити Милан,ако све крене како треба, одлично су играли и прошле године, а ове су се јако лепо појачали, скуп младих и, ехм.. " искусних ".. Све у свему, и ПАРТИЗАН и МИЛАН, моја два омиљена клуба има да ДЕРУ.. Моријентес, Муту, Трезеге, ма кога `оћеш :))

KULER BRACALA

pre 13 godina

Konacno da i Milan ozbiljno konkuriše za titulu, sjajno pojacanje, on i Pato bice jedan od najboljih tandema na svetu,zao mi je vise da gladam rosonere kako se raspadaju, konacno ce i Seria A biti neizvesna. Ako bog da Milan Osvaja ligu, a u Ligi sampiona ce sigurno doci bar do cetvrtfinala!!!

opasni presedan

pre 13 godina

A ako se zna i to da ga mrzi cela Italija,i to pre svega navijači Intera i Juventusa timova za koje je igrao,nema sumnje da će tako biti i u Milanu.
(Milan Kruševac, 29. avgust 2010 11:01)

Navijaci Intera ce ga mrzeti tek sada. Dok je igrao tamo, bio je bog, ne znam otkud ti ideja da su ga mrzeli.

Licno, verujem da ce se dogodine vratiti, ali, ne u Barcelonu, vec, naravno, u Real Madrid. A sve to samo da bi karijeru zavrsio u klubu za koji je oduvek navijao - Feyenoordu.

ibracadabra

pre 13 godina

Zlatan je mogao da ostane, imao je ugovor na vise godina. Ali nije hteo da greje klupu zbog neslaganja sa Pepom. Ako mu Pep ne garantuje mesto u prvih 11 ima drugih velikih klubova u kojima ce biti glavni igrac. Pristao je na smanjenje plate u Milanu jer zna da ce biti uvek u prvom timu, a nije pristao da zadrzi vecu platu u Barsi gde bi bar u pocetku sezone pocinjao sa klupe. Anri je bio u istoj situaciji, bio je drugi najplaceniji igrac Barse ali mu klupa nije smetala. Kasnije je i Samuel Eto imao problema sa trenerom.
Tesko je sada pretpostaviti da li bi se nakon pocetka sezona Ibra ponovo ustalio u prvih 11 jer do povreda i slabe forme ostalih ce verovatno doci.
Ali iz ovih sudbina u Barsi velikih napadaca poput Anrija i Ibre (koji se pre dolaska u Barsu bili glavni igraci velikih klubova kao sto su Inter i Arsenal) moze se zakljuciti da taj Barsin stil igre u napadu je stvoren za Spanske fudbalere: Iniesta, Cavi, Vila,Pedro,Krkic, Messi koji jeste Argentinac ali je prosao Barsinu skolu jos kao tinejdzer.
Pa verovatno su i Barsa i Ibra ovde pametno postupili. Barsa jer ako je Spanija svetski prvak a vecina igra u Barsi i uigrani su sta ce im onda stranci A Ibra jer ipak je on predobar fudbaler da bi u bilo kom timu poceo sa klupe.

nunjes

pre 13 godina

Velika greska barse. Mozda se Ibra nije najbolje pokazao prosle godine,ali nije bio ni toliko los. Najbitnije od svega je sto je sa njim barsa imala razbijaca u napadu, nekoga ko ce dati gol glavom kada protivnici igraju murinjovski bunker. A 99% ekipa igra tako protiv njih. Villa je neverovatan napadac, ali je isti kao nekada Eto. Nije korpulentan.Setite se da tada bilo jako tesko protiv bunkera. Sa ibrom su imali i drugu dimenziju u igri. Sada je sve jako predvidivo. Svi ce igrati kao inter prosle godine protiv njih.
NAdam se najboljem, spremam se za najgore. videcemo...

Sale

pre 13 godina

Odlican potez Milana,Ibra ce resiti veliki posao na putu ka tituli,setite se samo koliko nam je ranije nedostajao ovakav igrac na onim "malim" utakmicama,kada jednostavno nije bilo resenja za postizanje gola,a kako je samo Inter pobedjivao na takvim utakmicama golovima ovog majstora

deki

pre 13 godina

Kao sto je i sam Ibra rekao "Ovo je kraj koji je želio filozof Guardiola."
Videcemo se u Ligi sampiona Filozofe! :)
Ibrahimovica su na kraju sezone dotukle povrede inace video bi kakav bi ove sezone bio jer je na svakoj utakmici dao gol ove sezone na pripremama protiv Sevilje i protiv Milana i to kakav gol al za malo je bio ofsajd , sve u svemu daj boze da se sudare u ligi sampiona.

Murinjo

pre 13 godina

Na zvanicnom sajtu FC Barse pise:
The deal was able to be done thanks to the collaboration of the player and the willingness of his agent to conclude the negotiations.

Ibrahimovic je mogao da ostane ali je pokazao koliko mu je bitno da bude u prvom timu i odrekao se dela novca dobrovoljno.

Ali, toliko je tom coveku stalo da uzme ligu sampiona a ne verujem da ce je ikada uzeti. Prvo je Barsa bila sampion a on bio u Interu, sada je bio u Barsi a uzeo je Inter. Sledece godine moguce da opet uzme Barsa(glavna konkurencija Real i Celzi)a Ibre sada nema u Barsi. Plus je Milan u grupi sa Realom pa eto opet Ibrahimovica protiv Murinja koji ga zna kako dise i opet ce ga spreciti da se naigra u tom duelu.
Na sajtu Milana pise da je Robinjo pristao da dodje u Milan ako pregovori oko Ibrahimovica propadnu. Steta sto sada nema uslova za dolazak Robinja jer to bi bilo interesantno videti:tri Brazilca Robinjo, Pato i Ronaldinjo i Svedjanin a la Balkan Ibrahimovic.

Boki Malme

pre 13 godina

Ibra je verovatno fudbaler koji je dao najvise lepih golova od svih fudbalera u istoriji. Znam da zvuci preterano, ali evo vam dokaza na youtube.
Kada upisete "best footboll goals ever" na svakom videoklipu su bar 2-3 Ibrina gola. Sasvim solidno za momka koji je poceo sa fudbalom u FBK Balkan iz Malmea :)
http://www.youtube.com/watch?v=EnUb9uexSEI
http://www.youtube.com/watch?v=NbF3MhSSCps

Boki

pre 13 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. avgust 2010 23:25)

Mislim da sam procitao bar 20-30 tvojih komentara na razne vesti. Svaki je vrlo negativan. Tebe nesto muci u zivotu?
Sto se tice Ibre, on odlazi iz Barselona zbog losih odnosa sa Guardiolom a i zato sto Barsa gaji taj stil igre sa 200-300 kratkih pasova u svakom napadu, svi Barsini igraci su u proseku 165 cm visoki,laki su i pokretljivi za razliku od Ibre koji je 195cm visok. Ibra cak i nije odigrao lose, 21 gol na 41 utakmici, odlucio protiv Reala, davao u ligi sampiona, Arsenalu cak dva. Posle toga je bio povredjen mesec dana, vratio se bas za utakmice protiv Intera i odigrao lose. Od tada pa do danas su on i Guardiola u veoma losim odnosima. Ne kazem ja da je Ibra najbolji fudbaler ili covek na svetu ali kada na youtube pogledam videoklipove sa najlepsim golvima Maradonine, pa Mesija, Pelea, Ronalda(i zuba i maneken), Ronaldinja, Van Bastena itd. veruj mi najvece je uzivanje pogledati videoklipove sa najlepsim Ibrinim golovima. Jedno je sigurno- Ibra je majstor za postizanje fantasticnih specificnih golova i zato ga publika voli, a veliki timovi kupuju.

ibra

pre 13 godina

Eh da ste vi svi sto pricate lose o ibrahimovicu makar pola njega i ovaj moderator sto je postavio sliku bili bi vi na konja . ( bez uvrede) . pozdrav za moderatora koji forsira sve ovo.