Četvrtak, 26.08.2010.

15:03

Antićev spisak u subotu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštiće u subotu spisak igrača za prve dve kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Izvor: JT

Antiæev spisak u subotu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

laki

pre 13 godina

ako na tom spisku budu igraci koji su se ispromasivali na sp a na klupi mrda a valda je toliko pametan da zove klea koji imaju kontinuitet davanja golova.ako to ne uradi stvarno mi je zao sto ga tole nije oterao a antic ce dokazati da je jedan arogantan covek a malo i iskompleksiran.

bagi arapin

pre 13 godina

ŠTA VEŽE BRAZIL I SRBIJU ??? KLEO RAMBO . Ista priča je bila i u Brazilu za Petkovića.Verovatno će obadva fudbalera ostati upamćeni baš po ovom kuriozitetu .Nesmem da zamislim koliko bi Kleo bio ubojit u našoj formaciji sa Jovanovićem ,Krasićem ,Tošićem,Kačarom .... MAMMA MIIA !!!

El Loko

pre 13 godina

Zamislite sutra iznenadjenje - RAMBO NA SPISKU !!
I,kaze Antic,zvao sam ga jer znam da moze da odigra samo jedno poluvreme odlicno,ili bar 60-ak minuta.Znam da nam treba jedan kreativan igrac na sredini terena i neko ko moze da svojim sjajnim centarsutevima uposljava Zigica,a dugim loptama Krasica i Jovanovica.
Posvadjao sam se sa sinom,i rekao sam mu da me bas briga za njegovu "menadzersku" agenciju i za cinjenicu da zastupaju interese Radoslava Petrovica.I,jos sam mu rekao da ce od sada meni interesi Srbije i naseg nacionalnog tima biti na prvom mestu.
Na Ramba racunam za utakmicu sa Faranima (celu),i bar na njegovih sezdesetak minuta protiv Slovenije u Beogradu.

Bleki

pre 13 godina

Al' ovi klinci ovde navalise,"Kleo,Kleo,dajte nam Klea..."
Ama,pa covek je jedan sasvim prosecan igrac,da ne upotrebim neku tezu rec.Spor,ne ume dobro da odigrava dupli pas,ne gradi se dobro,nema dribling...Pogledajte te vrljave golove koje je dao Anderlehtu u Bgd-u,i pogotovo onaj drugi,jos smesniji gol u Briselu.Da onaj odbrambeni igrac nije zakacio loptu,ko zna gde bi tako "prefinjeni" strelac istu i poslao.Doduse,mozda ga je uplasio Pedja Strajnic sa svojim ostrascenim urlanjem,sigurno se cuo bar do peterca Anderlehta.Mozda ga uplasio.
Pantelic je genije za tog Klea,neuporedivo je to.O Zigi da i ne govorim.Pa cak i Danko.

arar

pre 13 godina

Posto je ostalo jos malo vremena do objavljivanja spiska evo jos jednog od mnogih apela obicnih gradjana koji ne zele u reprezentaciji pre svega Pantelica, Milijasa, Lukovica, Lazovica, Stojkovica, jer su oni u mnogim kljucnim momentima za srpski sport odmogli. U narednim kvalifikacionim utakmicama reprezentacija bi trebalo da igra u formaciji 4-3-3 i da proba sa nekim novim igracima, jer ovaj sadasnji defanzivni nacin igre sa ne bas najspremnijim igrackim kadrom (mnogi od do sada pozivanih igraca nisu ni na klupi u svojim klubovima) moze samo da unazadi sport u Srbiji. Posto svako za sebe smatra da je najbolji selektor, evo jednog predloga za jedan novi prvi tim koji je spoj mladosti i iskustva a koji cine igraci koji igraju konstantno u svojim klubovima i sto je jos vaznije postizu golove: Milojevic (Cacak)- Jovanovic (Partizan), Vidic (Mancester), Pejcinovic (Nica), Ivanovic (Celsi)- Matic (Vitese), Obradovic (Sion), Lovre (Barnsli)- Milinkovic (Kosice), Jovanovic (Liverpul), Mrdja (Sion)

Nemanja

pre 13 godina

Dalibor Topalović je dao pametnu ideju - Biševac je odličan igrač, setimo se kakav je strašan tandem centarhalfova činio sa Gajem u Piksijevo vreme, a Ninković je sve iznenadio i oduševio svojim igrama u Južnoj Africi.

Nemanja

pre 13 godina

Pročitao sam blog nekog Milenkovića o Antiću.Neverovatno je koliko taj Milenković nema pojma o fudbalu.Dao je neke nebulozne komentare o Antićevoj plati, kao Antića plaća država iz budžeta.Neverovatno kako takvoj neznalici objavljujete tekstove na vašem sajtu.
Da podsetim na neke činjenice:
- računajući od juna meseca, dakle uključujući prihode iz Južne Afrike fudbal je u Srbiju doneo preko 20 miliona evra.To je minimalna suma jer se Partizanovoj zaradi direktno od UEFA za plasman u Ligu šampiona trebaju dodati prihodi od karata, tv prava, marketinga...Malo je privrednih oblasti, da ne spominjem neke sportove koji nemanju nikakve šanse u poređenju sa fudbalom, koje se mogu pohvaliti tolikim prilivom deviza.
Ne da Antiću treba dati 100.000, svako pametan bi nakon ovolike zarade povećao ulaganja, treba mu dati 200.000.
Da je država pametna svim silama bi pomogla fudbal koji je očito izvor ogromnih prihoda - ne bi gubila vreme na neke bespomoćne sportove za koje realno ne postoji nikakvo interesovanje u poređenju sa svetskom euforijom koja prati fudbal.

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

E moj Radomire! Zar pored tebe živog Antić da objavljuje spisak?
P.S.Sve dok budu pozivali Žigića i Pantelića, ne treba nipošto stvarati uslove da Cleo može da igra za nas.Sramota bi bilo dozvoliti Antari,Antiću, Misteru i Radomiru da ponižavaju čoveka držanjem na klupi kao rezerve napred navedenim.

djalma

pre 13 godina

Oni koji isteruju nacionalizam kroz fudbal neka prate politicke sajtove, ovde samo gube vreme. Oni koji vole fudbal kao umetnost, neka podrze Klea, Ramboa, Tosica. Svi znamo ko ima vrednost, samo Antic to ne zna. Zato i jeste selektor.

Realan

pre 13 godina

Ja neznam zasto je neko protiv pozivanja Klea? Reprezentaciji jedino fali ubojiti napadac a da cekamo da se takav rodi pa da stasa, mnogo je...

Kletva

pre 13 godina

Ne moze zvati Clea, upametite se jednom.

-Kleo nije Srbin.
'plus,
-Kleo nema niti jedan jedini srpski dokument.
-Kleo nije jos u Srbiji dovoljno dugo da bi dobijo osnovno drzavljanstvo, mojoj tetki i tetku je trebalo 9 godina a oni su SRBI iz Bosne!
- Kuzmanovicu su skoro godinu dana vadili papire kako bi mogao zaigrati za Srbiju, a oni je isto SRBIN...

Nije nemoguce da zaigra Kleo za nas, ali neznam zasto se nadate tome dva dana posle jedne dobre utakmice i jedan dan pre nego sto je Radomir i Antic da nam objave spisak.

Prosto ne razumem vas.

CCCCrbin

pre 13 godina

iz pouzdanih izvora sam saznao spisak igraca za te dve utakmice.cak sam uspeo da saznam i pocetni sastav. evo da vam ga objavim.u ovome sastavu cemo poceti protiv farskih ostrva: r.ilic,n.djordjevic,d.petkovic,m.dudic,d.tosic
-milijas,petrovic,trisovic,koroman-kezman,pantelic

Lignjoslav

pre 13 godina

Ma kakav Kleo, kakvi bakraci!? Decko je solidan, ali ne i bolji od nasih koje imamo. Zigic igra u Engleskoj, Marko u Grckoj, Lazovic u Rusiji, Lekic u Spaniji...imao je srece pri postizanju nekih golova (Helsinki neozbiljan tim, Andrlehtu odbrana suplja kao sir)...sta je uradio u proslom prvenstvu? Sta je uradio u evropi prosle godine? A i ne govori Srpski, zapalice preko rane, cim mu ponude neki kes...ne moze on da ima taj osecaj kao nasi momci. Uostalom, zar niste pljuvali Hrvate zbog Eduarda (koji zivi kod njih, ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski)...Isah, Some i ostali su naucili Srpski za 5-6 meseci, a Kleo ne zna da bekne posle 2,5 godine?? To dovoljno govori, koliko ga zanima Srbija i koliko ce ostati. Reprezentacija bi mu samo digla cenu i da ode u veci klub i jacu ligu. Videcete da u LS nece prici golu, protiv ozbiljnijih stopera.

dalibor topalovic

pre 13 godina

Radomire zelim vam srecu na nasem novom pocetku!Volio bih da urucite poziv Milanu Bisevcu jer je to zasluzio svojim igrama u francuskoj a mogao bi biti rezervna alternativa na desnom beku.Milos Ninkovic od pocetka na centralnom veznom,pokazao se kao nase najbolje rjesenje na toj deficitarnoj poziciji.mnogo srece vam zeli dalibor i hercegovina je uz vas.

Igor

pre 13 godina

Vi sto ste se napalili na Klea ste van svake pameti. Dali vam rec "integritet" znaci nesto? Svaka momku cast ali ja licno necu da gledam Srbiju sa strancima. Kao i vecina normalnih srba nadam se. Zovite me staromodnim (normalnim i ponosnim citaj).

Imacemo mi uskoro rasnog SRPSKOG napadaca. Nadam se :)

E tako se to radi...

pre 13 godina

Nadam se da cemo biti isto uspesni kao u proslim kvalifikacijama i sa prvog mesta otici na prvenstvo!
Samo sa ovog spiska ovaj put izostavi razne Pantelice, Zigice, Milijase,Kuzmanovice,Lukovice i dajte sansu Mrdji, Kaludjerovicu,Tosicu i drugim momcima koji od ovih ,,vecitih talenata,, ne mogu da dodju do izrazaja!

dupli moral

pre 13 godina

Kako ste dvolicni.
Hrvate ste u svojim komentarima godinama pljuvali zbog Eduarda, a sada svi u glas Kleo u reprezentaciju!
Za vasu informaciju Eduardo je vise od pola svog zivota proveo u Hrvatskoj,ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski. Dok je Kleo u Srbiju dosao pre dve-tri godine.

slobodan

pre 13 godina

Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...
(dragan0902, 26. avgust 2010 15:55)

Za reprezentaciju Brazila?

Radisa legenda :)

pre 13 godina

Jel istina da vise niko od boljih golmana nece da brani za reprezentaciju? Auuu bruka, daj onda zovite Radisu Ilica. Covek je ziva legenda, plus mi na svakoj utakmici pravimo po jedan penal - taman se odlicno uklapa u sistem igre koji Antic neguje. Steta samo sto se posisao, morace da drzi periku pored gola za slucaj penala.

rrr

pre 13 godina

Gotovo sam siguran da nećemo proći ove kvalifikacije, a imamo nikad lakšu grupu. Dok god su Radomir i njegov ortak Antić na klupi, crno nam se piše.

nodcom

pre 13 godina

radomire, nemoj ni slucajno da izostavis grejace klupa (milijas i drugari). mogao bi da pozoves i radisu, jer se coveku sada izmice startna postava, a stojke je otkazao, mesto je upraznjeno, a i da malo zivne i on i njegov agent, a boga mi i svi vi sa njima...
slazem se sa komentarom da je stanojevic klasa za obojicu - i za radomira i za antica.
jedva cekam da vidim spisak, ali ne verujem da ce biti nekih bitnih promena. ono sto je jos gore, ne verujem da ce biti bitnih izmena u prvih 11.
u svakom slucaju, reprezentaciji zelim sve najbolje i to, pre svega zbog nas koji tugujemo i koji se radujemo zbog njih, a onda i zbog igraca. ne interesuju me ni antic, ni radomir. nadam se da ce ovog puta fudbal biti pravedan prema nama i da ce dzabulani biti okrugao...

adje

pre 13 godina

znate sta ce da se desi,isto kao prosle godine a kvalifikacijama za svetsko prvenstvo,srbija ce da osvoji prvo mesto a antic ce da bude slavan kao sto je bio protiv rumunije ali ovog puta protiv italije i tu ce da budu politicki i patriotski ispadi,kovace antica u zlatne zvezde i najvecim srbinom,na evropskom prvenstvu ima da dozivi debakla kao sto ga doziveo sada na svetskom i opet ce on voditi srbiju radi njegovih interesa i fotelje.bas njega briga za srbiju.najbolje bi bilo da se zove reprezentacija beograd,jer antic i igraci zastupaju samo beograd i crkvu a ne i celu srbiju.

lukic

pre 13 godina

Ne znam na osnovu cega zove Rukavinu nit je kvalitetan niti mlad,perspektivan .....nista mesto zasluzuju ili Rajkovic ili Savic oni imaju perspektivu to je sigurno,napad je ocajan niko od njih nije niti ce biti vrhunski igrac tipa nasih odbrambenih koje imamo za izvoza nije sve u parama

Oddo

pre 13 godina

1. Јоргачевић
2. Стаменковић
3. Бркић

4. Ивановић
5. Видић
6. Луковић
7. Суботић
8. Нинков
9. Ломић

10. Красић
11. Качар
12. Кузмановић
13. Станковић
14. Нинковић
15. Љајић
16. Тошић
17. Ергић

18. Јовановић
19. Мрђа
20. Лазовић

Lemi

pre 13 godina

1 Stojkovic
2 Rukavina
3 Vukovic
4 Kacar
5 Vidic
6 Ivanovic
7 Tosic
8 Lazovic
9 Pantelic
10 Stankovic
11 Milijas
12 Isailovic
13 Lukovic
14 Jovanovic
15 Zigic
16 Obradovic
17 Krasic
18 Ninkovic
19 Petrovic
20 Subotic
21 Mrdje
22 Kuzmanovic
23 Djuricic

Pele

pre 13 godina

Antiću, obavezno da pozoveš Radišu Ilića, sigurno su te očarale njegove partije. Ti kao čovek fudbala voliš te ekstra igrače. E, da, ako ti nije frka, odvoji neku kintu za vaterpoliste, vratiće ti do prvog sto posto!

Nesha

pre 13 godina

"UEFA je odlučila je da se kvalifikacione utakmice igraju petkom i utorkom, kako bi igrači u klubovima bili dan ranije na raspolaganju za mečeve koji slede"

znaci klubovi su vazniji od reprezentacija. imace jedan dan manje da se spreme za reprezentativne meceve da bi dobili dan vise da se spreme za klupske meceve. bezobrazluk. pare vrte svet.

Crvenkapa

pre 13 godina

Voleo bih da mogu da gledam Radomira i Antica dok sastavljaju spisak.

Mislim da ce oko toga da li zvati Milijasa, Zigica i Klea biti zucnija rasprava nego kad je Normana Bejtsa napala majka sto razgovara sa devojkama.

dragan0902

pre 13 godina

Svo postovanje za dosadasnje rezultate sa reprezentacijom,puna podrska za nastavak u nadi da cemo se naci i na EURO festivalu uz jedan apel...Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...Svaka cas momcima koji igraju u ino kluboviima,ali oni sto presede celu sezonu na klupi osrednjeg spanskog kluba, treba da trenira i uci od Klea!

sve osim toga bi bilo pravo iznenadjenje kome se nadam

pre 13 godina

Djuricic, Brkic, Isailovic, Rukavina, Ivanovic, Subotic,Vukovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Stankovic, Petrovic, Milijas, Krasic, Ninkovic, Tosic, Jovanovic, Kacar, Kuzmanovic, Mrdja, Zigic, Pantelic, Lazovic

Pele

pre 13 godina

Antiću, obavezno da pozoveš Radišu Ilića, sigurno su te očarale njegove partije. Ti kao čovek fudbala voliš te ekstra igrače. E, da, ako ti nije frka, odvoji neku kintu za vaterpoliste, vratiće ti do prvog sto posto!

Nesha

pre 13 godina

"UEFA je odlučila je da se kvalifikacione utakmice igraju petkom i utorkom, kako bi igrači u klubovima bili dan ranije na raspolaganju za mečeve koji slede"

znaci klubovi su vazniji od reprezentacija. imace jedan dan manje da se spreme za reprezentativne meceve da bi dobili dan vise da se spreme za klupske meceve. bezobrazluk. pare vrte svet.

dupli moral

pre 13 godina

Kako ste dvolicni.
Hrvate ste u svojim komentarima godinama pljuvali zbog Eduarda, a sada svi u glas Kleo u reprezentaciju!
Za vasu informaciju Eduardo je vise od pola svog zivota proveo u Hrvatskoj,ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski. Dok je Kleo u Srbiju dosao pre dve-tri godine.

dragan0902

pre 13 godina

Svo postovanje za dosadasnje rezultate sa reprezentacijom,puna podrska za nastavak u nadi da cemo se naci i na EURO festivalu uz jedan apel...Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...Svaka cas momcima koji igraju u ino kluboviima,ali oni sto presede celu sezonu na klupi osrednjeg spanskog kluba, treba da trenira i uci od Klea!

slobodan

pre 13 godina

Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...
(dragan0902, 26. avgust 2010 15:55)

Za reprezentaciju Brazila?

Oddo

pre 13 godina

1. Јоргачевић
2. Стаменковић
3. Бркић

4. Ивановић
5. Видић
6. Луковић
7. Суботић
8. Нинков
9. Ломић

10. Красић
11. Качар
12. Кузмановић
13. Станковић
14. Нинковић
15. Љајић
16. Тошић
17. Ергић

18. Јовановић
19. Мрђа
20. Лазовић

sve osim toga bi bilo pravo iznenadjenje kome se nadam

pre 13 godina

Djuricic, Brkic, Isailovic, Rukavina, Ivanovic, Subotic,Vukovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Stankovic, Petrovic, Milijas, Krasic, Ninkovic, Tosic, Jovanovic, Kacar, Kuzmanovic, Mrdja, Zigic, Pantelic, Lazovic

lukic

pre 13 godina

Ne znam na osnovu cega zove Rukavinu nit je kvalitetan niti mlad,perspektivan .....nista mesto zasluzuju ili Rajkovic ili Savic oni imaju perspektivu to je sigurno,napad je ocajan niko od njih nije niti ce biti vrhunski igrac tipa nasih odbrambenih koje imamo za izvoza nije sve u parama

rrr

pre 13 godina

Gotovo sam siguran da nećemo proći ove kvalifikacije, a imamo nikad lakšu grupu. Dok god su Radomir i njegov ortak Antić na klupi, crno nam se piše.

Radisa legenda :)

pre 13 godina

Jel istina da vise niko od boljih golmana nece da brani za reprezentaciju? Auuu bruka, daj onda zovite Radisu Ilica. Covek je ziva legenda, plus mi na svakoj utakmici pravimo po jedan penal - taman se odlicno uklapa u sistem igre koji Antic neguje. Steta samo sto se posisao, morace da drzi periku pored gola za slucaj penala.

nodcom

pre 13 godina

radomire, nemoj ni slucajno da izostavis grejace klupa (milijas i drugari). mogao bi da pozoves i radisu, jer se coveku sada izmice startna postava, a stojke je otkazao, mesto je upraznjeno, a i da malo zivne i on i njegov agent, a boga mi i svi vi sa njima...
slazem se sa komentarom da je stanojevic klasa za obojicu - i za radomira i za antica.
jedva cekam da vidim spisak, ali ne verujem da ce biti nekih bitnih promena. ono sto je jos gore, ne verujem da ce biti bitnih izmena u prvih 11.
u svakom slucaju, reprezentaciji zelim sve najbolje i to, pre svega zbog nas koji tugujemo i koji se radujemo zbog njih, a onda i zbog igraca. ne interesuju me ni antic, ni radomir. nadam se da ce ovog puta fudbal biti pravedan prema nama i da ce dzabulani biti okrugao...

Kletva

pre 13 godina

Ne moze zvati Clea, upametite se jednom.

-Kleo nije Srbin.
'plus,
-Kleo nema niti jedan jedini srpski dokument.
-Kleo nije jos u Srbiji dovoljno dugo da bi dobijo osnovno drzavljanstvo, mojoj tetki i tetku je trebalo 9 godina a oni su SRBI iz Bosne!
- Kuzmanovicu su skoro godinu dana vadili papire kako bi mogao zaigrati za Srbiju, a oni je isto SRBIN...

Nije nemoguce da zaigra Kleo za nas, ali neznam zasto se nadate tome dva dana posle jedne dobre utakmice i jedan dan pre nego sto je Radomir i Antic da nam objave spisak.

Prosto ne razumem vas.

adje

pre 13 godina

znate sta ce da se desi,isto kao prosle godine a kvalifikacijama za svetsko prvenstvo,srbija ce da osvoji prvo mesto a antic ce da bude slavan kao sto je bio protiv rumunije ali ovog puta protiv italije i tu ce da budu politicki i patriotski ispadi,kovace antica u zlatne zvezde i najvecim srbinom,na evropskom prvenstvu ima da dozivi debakla kao sto ga doziveo sada na svetskom i opet ce on voditi srbiju radi njegovih interesa i fotelje.bas njega briga za srbiju.najbolje bi bilo da se zove reprezentacija beograd,jer antic i igraci zastupaju samo beograd i crkvu a ne i celu srbiju.

Realan

pre 13 godina

Ja neznam zasto je neko protiv pozivanja Klea? Reprezentaciji jedino fali ubojiti napadac a da cekamo da se takav rodi pa da stasa, mnogo je...

E tako se to radi...

pre 13 godina

Nadam se da cemo biti isto uspesni kao u proslim kvalifikacijama i sa prvog mesta otici na prvenstvo!
Samo sa ovog spiska ovaj put izostavi razne Pantelice, Zigice, Milijase,Kuzmanovice,Lukovice i dajte sansu Mrdji, Kaludjerovicu,Tosicu i drugim momcima koji od ovih ,,vecitih talenata,, ne mogu da dodju do izrazaja!

djalma

pre 13 godina

Oni koji isteruju nacionalizam kroz fudbal neka prate politicke sajtove, ovde samo gube vreme. Oni koji vole fudbal kao umetnost, neka podrze Klea, Ramboa, Tosica. Svi znamo ko ima vrednost, samo Antic to ne zna. Zato i jeste selektor.

Crvenkapa

pre 13 godina

Voleo bih da mogu da gledam Radomira i Antica dok sastavljaju spisak.

Mislim da ce oko toga da li zvati Milijasa, Zigica i Klea biti zucnija rasprava nego kad je Normana Bejtsa napala majka sto razgovara sa devojkama.

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

E moj Radomire! Zar pored tebe živog Antić da objavljuje spisak?
P.S.Sve dok budu pozivali Žigića i Pantelića, ne treba nipošto stvarati uslove da Cleo može da igra za nas.Sramota bi bilo dozvoliti Antari,Antiću, Misteru i Radomiru da ponižavaju čoveka držanjem na klupi kao rezerve napred navedenim.

Igor

pre 13 godina

Vi sto ste se napalili na Klea ste van svake pameti. Dali vam rec "integritet" znaci nesto? Svaka momku cast ali ja licno necu da gledam Srbiju sa strancima. Kao i vecina normalnih srba nadam se. Zovite me staromodnim (normalnim i ponosnim citaj).

Imacemo mi uskoro rasnog SRPSKOG napadaca. Nadam se :)

dalibor topalovic

pre 13 godina

Radomire zelim vam srecu na nasem novom pocetku!Volio bih da urucite poziv Milanu Bisevcu jer je to zasluzio svojim igrama u francuskoj a mogao bi biti rezervna alternativa na desnom beku.Milos Ninkovic od pocetka na centralnom veznom,pokazao se kao nase najbolje rjesenje na toj deficitarnoj poziciji.mnogo srece vam zeli dalibor i hercegovina je uz vas.

Lignjoslav

pre 13 godina

Ma kakav Kleo, kakvi bakraci!? Decko je solidan, ali ne i bolji od nasih koje imamo. Zigic igra u Engleskoj, Marko u Grckoj, Lazovic u Rusiji, Lekic u Spaniji...imao je srece pri postizanju nekih golova (Helsinki neozbiljan tim, Andrlehtu odbrana suplja kao sir)...sta je uradio u proslom prvenstvu? Sta je uradio u evropi prosle godine? A i ne govori Srpski, zapalice preko rane, cim mu ponude neki kes...ne moze on da ima taj osecaj kao nasi momci. Uostalom, zar niste pljuvali Hrvate zbog Eduarda (koji zivi kod njih, ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski)...Isah, Some i ostali su naucili Srpski za 5-6 meseci, a Kleo ne zna da bekne posle 2,5 godine?? To dovoljno govori, koliko ga zanima Srbija i koliko ce ostati. Reprezentacija bi mu samo digla cenu i da ode u veci klub i jacu ligu. Videcete da u LS nece prici golu, protiv ozbiljnijih stopera.

CCCCrbin

pre 13 godina

iz pouzdanih izvora sam saznao spisak igraca za te dve utakmice.cak sam uspeo da saznam i pocetni sastav. evo da vam ga objavim.u ovome sastavu cemo poceti protiv farskih ostrva: r.ilic,n.djordjevic,d.petkovic,m.dudic,d.tosic
-milijas,petrovic,trisovic,koroman-kezman,pantelic

Nemanja

pre 13 godina

Pročitao sam blog nekog Milenkovića o Antiću.Neverovatno je koliko taj Milenković nema pojma o fudbalu.Dao je neke nebulozne komentare o Antićevoj plati, kao Antića plaća država iz budžeta.Neverovatno kako takvoj neznalici objavljujete tekstove na vašem sajtu.
Da podsetim na neke činjenice:
- računajući od juna meseca, dakle uključujući prihode iz Južne Afrike fudbal je u Srbiju doneo preko 20 miliona evra.To je minimalna suma jer se Partizanovoj zaradi direktno od UEFA za plasman u Ligu šampiona trebaju dodati prihodi od karata, tv prava, marketinga...Malo je privrednih oblasti, da ne spominjem neke sportove koji nemanju nikakve šanse u poređenju sa fudbalom, koje se mogu pohvaliti tolikim prilivom deviza.
Ne da Antiću treba dati 100.000, svako pametan bi nakon ovolike zarade povećao ulaganja, treba mu dati 200.000.
Da je država pametna svim silama bi pomogla fudbal koji je očito izvor ogromnih prihoda - ne bi gubila vreme na neke bespomoćne sportove za koje realno ne postoji nikakvo interesovanje u poređenju sa svetskom euforijom koja prati fudbal.

Lemi

pre 13 godina

1 Stojkovic
2 Rukavina
3 Vukovic
4 Kacar
5 Vidic
6 Ivanovic
7 Tosic
8 Lazovic
9 Pantelic
10 Stankovic
11 Milijas
12 Isailovic
13 Lukovic
14 Jovanovic
15 Zigic
16 Obradovic
17 Krasic
18 Ninkovic
19 Petrovic
20 Subotic
21 Mrdje
22 Kuzmanovic
23 Djuricic

bagi arapin

pre 13 godina

ŠTA VEŽE BRAZIL I SRBIJU ??? KLEO RAMBO . Ista priča je bila i u Brazilu za Petkovića.Verovatno će obadva fudbalera ostati upamćeni baš po ovom kuriozitetu .Nesmem da zamislim koliko bi Kleo bio ubojit u našoj formaciji sa Jovanovićem ,Krasićem ,Tošićem,Kačarom .... MAMMA MIIA !!!

Nemanja

pre 13 godina

Dalibor Topalović je dao pametnu ideju - Biševac je odličan igrač, setimo se kakav je strašan tandem centarhalfova činio sa Gajem u Piksijevo vreme, a Ninković je sve iznenadio i oduševio svojim igrama u Južnoj Africi.

arar

pre 13 godina

Posto je ostalo jos malo vremena do objavljivanja spiska evo jos jednog od mnogih apela obicnih gradjana koji ne zele u reprezentaciji pre svega Pantelica, Milijasa, Lukovica, Lazovica, Stojkovica, jer su oni u mnogim kljucnim momentima za srpski sport odmogli. U narednim kvalifikacionim utakmicama reprezentacija bi trebalo da igra u formaciji 4-3-3 i da proba sa nekim novim igracima, jer ovaj sadasnji defanzivni nacin igre sa ne bas najspremnijim igrackim kadrom (mnogi od do sada pozivanih igraca nisu ni na klupi u svojim klubovima) moze samo da unazadi sport u Srbiji. Posto svako za sebe smatra da je najbolji selektor, evo jednog predloga za jedan novi prvi tim koji je spoj mladosti i iskustva a koji cine igraci koji igraju konstantno u svojim klubovima i sto je jos vaznije postizu golove: Milojevic (Cacak)- Jovanovic (Partizan), Vidic (Mancester), Pejcinovic (Nica), Ivanovic (Celsi)- Matic (Vitese), Obradovic (Sion), Lovre (Barnsli)- Milinkovic (Kosice), Jovanovic (Liverpul), Mrdja (Sion)

Bleki

pre 13 godina

Al' ovi klinci ovde navalise,"Kleo,Kleo,dajte nam Klea..."
Ama,pa covek je jedan sasvim prosecan igrac,da ne upotrebim neku tezu rec.Spor,ne ume dobro da odigrava dupli pas,ne gradi se dobro,nema dribling...Pogledajte te vrljave golove koje je dao Anderlehtu u Bgd-u,i pogotovo onaj drugi,jos smesniji gol u Briselu.Da onaj odbrambeni igrac nije zakacio loptu,ko zna gde bi tako "prefinjeni" strelac istu i poslao.Doduse,mozda ga je uplasio Pedja Strajnic sa svojim ostrascenim urlanjem,sigurno se cuo bar do peterca Anderlehta.Mozda ga uplasio.
Pantelic je genije za tog Klea,neuporedivo je to.O Zigi da i ne govorim.Pa cak i Danko.

laki

pre 13 godina

ako na tom spisku budu igraci koji su se ispromasivali na sp a na klupi mrda a valda je toliko pametan da zove klea koji imaju kontinuitet davanja golova.ako to ne uradi stvarno mi je zao sto ga tole nije oterao a antic ce dokazati da je jedan arogantan covek a malo i iskompleksiran.

El Loko

pre 13 godina

Zamislite sutra iznenadjenje - RAMBO NA SPISKU !!
I,kaze Antic,zvao sam ga jer znam da moze da odigra samo jedno poluvreme odlicno,ili bar 60-ak minuta.Znam da nam treba jedan kreativan igrac na sredini terena i neko ko moze da svojim sjajnim centarsutevima uposljava Zigica,a dugim loptama Krasica i Jovanovica.
Posvadjao sam se sa sinom,i rekao sam mu da me bas briga za njegovu "menadzersku" agenciju i za cinjenicu da zastupaju interese Radoslava Petrovica.I,jos sam mu rekao da ce od sada meni interesi Srbije i naseg nacionalnog tima biti na prvom mestu.
Na Ramba racunam za utakmicu sa Faranima (celu),i bar na njegovih sezdesetak minuta protiv Slovenije u Beogradu.

Lemi

pre 13 godina

1 Stojkovic
2 Rukavina
3 Vukovic
4 Kacar
5 Vidic
6 Ivanovic
7 Tosic
8 Lazovic
9 Pantelic
10 Stankovic
11 Milijas
12 Isailovic
13 Lukovic
14 Jovanovic
15 Zigic
16 Obradovic
17 Krasic
18 Ninkovic
19 Petrovic
20 Subotic
21 Mrdje
22 Kuzmanovic
23 Djuricic

rrr

pre 13 godina

Gotovo sam siguran da nećemo proći ove kvalifikacije, a imamo nikad lakšu grupu. Dok god su Radomir i njegov ortak Antić na klupi, crno nam se piše.

dupli moral

pre 13 godina

Kako ste dvolicni.
Hrvate ste u svojim komentarima godinama pljuvali zbog Eduarda, a sada svi u glas Kleo u reprezentaciju!
Za vasu informaciju Eduardo je vise od pola svog zivota proveo u Hrvatskoj,ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski. Dok je Kleo u Srbiju dosao pre dve-tri godine.

Oddo

pre 13 godina

1. Јоргачевић
2. Стаменковић
3. Бркић

4. Ивановић
5. Видић
6. Луковић
7. Суботић
8. Нинков
9. Ломић

10. Красић
11. Качар
12. Кузмановић
13. Станковић
14. Нинковић
15. Љајић
16. Тошић
17. Ергић

18. Јовановић
19. Мрђа
20. Лазовић

adje

pre 13 godina

znate sta ce da se desi,isto kao prosle godine a kvalifikacijama za svetsko prvenstvo,srbija ce da osvoji prvo mesto a antic ce da bude slavan kao sto je bio protiv rumunije ali ovog puta protiv italije i tu ce da budu politicki i patriotski ispadi,kovace antica u zlatne zvezde i najvecim srbinom,na evropskom prvenstvu ima da dozivi debakla kao sto ga doziveo sada na svetskom i opet ce on voditi srbiju radi njegovih interesa i fotelje.bas njega briga za srbiju.najbolje bi bilo da se zove reprezentacija beograd,jer antic i igraci zastupaju samo beograd i crkvu a ne i celu srbiju.

Igor

pre 13 godina

Vi sto ste se napalili na Klea ste van svake pameti. Dali vam rec "integritet" znaci nesto? Svaka momku cast ali ja licno necu da gledam Srbiju sa strancima. Kao i vecina normalnih srba nadam se. Zovite me staromodnim (normalnim i ponosnim citaj).

Imacemo mi uskoro rasnog SRPSKOG napadaca. Nadam se :)

Lignjoslav

pre 13 godina

Ma kakav Kleo, kakvi bakraci!? Decko je solidan, ali ne i bolji od nasih koje imamo. Zigic igra u Engleskoj, Marko u Grckoj, Lazovic u Rusiji, Lekic u Spaniji...imao je srece pri postizanju nekih golova (Helsinki neozbiljan tim, Andrlehtu odbrana suplja kao sir)...sta je uradio u proslom prvenstvu? Sta je uradio u evropi prosle godine? A i ne govori Srpski, zapalice preko rane, cim mu ponude neki kes...ne moze on da ima taj osecaj kao nasi momci. Uostalom, zar niste pljuvali Hrvate zbog Eduarda (koji zivi kod njih, ozenjen je Hrvaticom i govori Hrvatski)...Isah, Some i ostali su naucili Srpski za 5-6 meseci, a Kleo ne zna da bekne posle 2,5 godine?? To dovoljno govori, koliko ga zanima Srbija i koliko ce ostati. Reprezentacija bi mu samo digla cenu i da ode u veci klub i jacu ligu. Videcete da u LS nece prici golu, protiv ozbiljnijih stopera.

slobodan

pre 13 godina

Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...
(dragan0902, 26. avgust 2010 15:55)

Za reprezentaciju Brazila?

Kletva

pre 13 godina

Ne moze zvati Clea, upametite se jednom.

-Kleo nije Srbin.
'plus,
-Kleo nema niti jedan jedini srpski dokument.
-Kleo nije jos u Srbiji dovoljno dugo da bi dobijo osnovno drzavljanstvo, mojoj tetki i tetku je trebalo 9 godina a oni su SRBI iz Bosne!
- Kuzmanovicu su skoro godinu dana vadili papire kako bi mogao zaigrati za Srbiju, a oni je isto SRBIN...

Nije nemoguce da zaigra Kleo za nas, ali neznam zasto se nadate tome dva dana posle jedne dobre utakmice i jedan dan pre nego sto je Radomir i Antic da nam objave spisak.

Prosto ne razumem vas.

Pele

pre 13 godina

Antiću, obavezno da pozoveš Radišu Ilića, sigurno su te očarale njegove partije. Ti kao čovek fudbala voliš te ekstra igrače. E, da, ako ti nije frka, odvoji neku kintu za vaterpoliste, vratiće ti do prvog sto posto!

Crvenkapa

pre 13 godina

Voleo bih da mogu da gledam Radomira i Antica dok sastavljaju spisak.

Mislim da ce oko toga da li zvati Milijasa, Zigica i Klea biti zucnija rasprava nego kad je Normana Bejtsa napala majka sto razgovara sa devojkama.

nodcom

pre 13 godina

radomire, nemoj ni slucajno da izostavis grejace klupa (milijas i drugari). mogao bi da pozoves i radisu, jer se coveku sada izmice startna postava, a stojke je otkazao, mesto je upraznjeno, a i da malo zivne i on i njegov agent, a boga mi i svi vi sa njima...
slazem se sa komentarom da je stanojevic klasa za obojicu - i za radomira i za antica.
jedva cekam da vidim spisak, ali ne verujem da ce biti nekih bitnih promena. ono sto je jos gore, ne verujem da ce biti bitnih izmena u prvih 11.
u svakom slucaju, reprezentaciji zelim sve najbolje i to, pre svega zbog nas koji tugujemo i koji se radujemo zbog njih, a onda i zbog igraca. ne interesuju me ni antic, ni radomir. nadam se da ce ovog puta fudbal biti pravedan prema nama i da ce dzabulani biti okrugao...

arar

pre 13 godina

Posto je ostalo jos malo vremena do objavljivanja spiska evo jos jednog od mnogih apela obicnih gradjana koji ne zele u reprezentaciji pre svega Pantelica, Milijasa, Lukovica, Lazovica, Stojkovica, jer su oni u mnogim kljucnim momentima za srpski sport odmogli. U narednim kvalifikacionim utakmicama reprezentacija bi trebalo da igra u formaciji 4-3-3 i da proba sa nekim novim igracima, jer ovaj sadasnji defanzivni nacin igre sa ne bas najspremnijim igrackim kadrom (mnogi od do sada pozivanih igraca nisu ni na klupi u svojim klubovima) moze samo da unazadi sport u Srbiji. Posto svako za sebe smatra da je najbolji selektor, evo jednog predloga za jedan novi prvi tim koji je spoj mladosti i iskustva a koji cine igraci koji igraju konstantno u svojim klubovima i sto je jos vaznije postizu golove: Milojevic (Cacak)- Jovanovic (Partizan), Vidic (Mancester), Pejcinovic (Nica), Ivanovic (Celsi)- Matic (Vitese), Obradovic (Sion), Lovre (Barnsli)- Milinkovic (Kosice), Jovanovic (Liverpul), Mrdja (Sion)

Nemanja

pre 13 godina

Pročitao sam blog nekog Milenkovića o Antiću.Neverovatno je koliko taj Milenković nema pojma o fudbalu.Dao je neke nebulozne komentare o Antićevoj plati, kao Antića plaća država iz budžeta.Neverovatno kako takvoj neznalici objavljujete tekstove na vašem sajtu.
Da podsetim na neke činjenice:
- računajući od juna meseca, dakle uključujući prihode iz Južne Afrike fudbal je u Srbiju doneo preko 20 miliona evra.To je minimalna suma jer se Partizanovoj zaradi direktno od UEFA za plasman u Ligu šampiona trebaju dodati prihodi od karata, tv prava, marketinga...Malo je privrednih oblasti, da ne spominjem neke sportove koji nemanju nikakve šanse u poređenju sa fudbalom, koje se mogu pohvaliti tolikim prilivom deviza.
Ne da Antiću treba dati 100.000, svako pametan bi nakon ovolike zarade povećao ulaganja, treba mu dati 200.000.
Da je država pametna svim silama bi pomogla fudbal koji je očito izvor ogromnih prihoda - ne bi gubila vreme na neke bespomoćne sportove za koje realno ne postoji nikakvo interesovanje u poređenju sa svetskom euforijom koja prati fudbal.

dragan0902

pre 13 godina

Svo postovanje za dosadasnje rezultate sa reprezentacijom,puna podrska za nastavak u nadi da cemo se naci i na EURO festivalu uz jedan apel...Ako neko u ligi sampiona(koliko god to nekom smetalo)da 8 golova i u 115 minutu utakmice uklizava kod svog sesnaesterca zasluzuje poziv...Svaka cas momcima koji igraju u ino kluboviima,ali oni sto presede celu sezonu na klupi osrednjeg spanskog kluba, treba da trenira i uci od Klea!

Nesha

pre 13 godina

"UEFA je odlučila je da se kvalifikacione utakmice igraju petkom i utorkom, kako bi igrači u klubovima bili dan ranije na raspolaganju za mečeve koji slede"

znaci klubovi su vazniji od reprezentacija. imace jedan dan manje da se spreme za reprezentativne meceve da bi dobili dan vise da se spreme za klupske meceve. bezobrazluk. pare vrte svet.

sve osim toga bi bilo pravo iznenadjenje kome se nadam

pre 13 godina

Djuricic, Brkic, Isailovic, Rukavina, Ivanovic, Subotic,Vukovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Stankovic, Petrovic, Milijas, Krasic, Ninkovic, Tosic, Jovanovic, Kacar, Kuzmanovic, Mrdja, Zigic, Pantelic, Lazovic

lukic

pre 13 godina

Ne znam na osnovu cega zove Rukavinu nit je kvalitetan niti mlad,perspektivan .....nista mesto zasluzuju ili Rajkovic ili Savic oni imaju perspektivu to je sigurno,napad je ocajan niko od njih nije niti ce biti vrhunski igrac tipa nasih odbrambenih koje imamo za izvoza nije sve u parama

E tako se to radi...

pre 13 godina

Nadam se da cemo biti isto uspesni kao u proslim kvalifikacijama i sa prvog mesta otici na prvenstvo!
Samo sa ovog spiska ovaj put izostavi razne Pantelice, Zigice, Milijase,Kuzmanovice,Lukovice i dajte sansu Mrdji, Kaludjerovicu,Tosicu i drugim momcima koji od ovih ,,vecitih talenata,, ne mogu da dodju do izrazaja!

CCCCrbin

pre 13 godina

iz pouzdanih izvora sam saznao spisak igraca za te dve utakmice.cak sam uspeo da saznam i pocetni sastav. evo da vam ga objavim.u ovome sastavu cemo poceti protiv farskih ostrva: r.ilic,n.djordjevic,d.petkovic,m.dudic,d.tosic
-milijas,petrovic,trisovic,koroman-kezman,pantelic

Bleki

pre 13 godina

Al' ovi klinci ovde navalise,"Kleo,Kleo,dajte nam Klea..."
Ama,pa covek je jedan sasvim prosecan igrac,da ne upotrebim neku tezu rec.Spor,ne ume dobro da odigrava dupli pas,ne gradi se dobro,nema dribling...Pogledajte te vrljave golove koje je dao Anderlehtu u Bgd-u,i pogotovo onaj drugi,jos smesniji gol u Briselu.Da onaj odbrambeni igrac nije zakacio loptu,ko zna gde bi tako "prefinjeni" strelac istu i poslao.Doduse,mozda ga je uplasio Pedja Strajnic sa svojim ostrascenim urlanjem,sigurno se cuo bar do peterca Anderlehta.Mozda ga uplasio.
Pantelic je genije za tog Klea,neuporedivo je to.O Zigi da i ne govorim.Pa cak i Danko.

dalibor topalovic

pre 13 godina

Radomire zelim vam srecu na nasem novom pocetku!Volio bih da urucite poziv Milanu Bisevcu jer je to zasluzio svojim igrama u francuskoj a mogao bi biti rezervna alternativa na desnom beku.Milos Ninkovic od pocetka na centralnom veznom,pokazao se kao nase najbolje rjesenje na toj deficitarnoj poziciji.mnogo srece vam zeli dalibor i hercegovina je uz vas.

djalma

pre 13 godina

Oni koji isteruju nacionalizam kroz fudbal neka prate politicke sajtove, ovde samo gube vreme. Oni koji vole fudbal kao umetnost, neka podrze Klea, Ramboa, Tosica. Svi znamo ko ima vrednost, samo Antic to ne zna. Zato i jeste selektor.

Realan

pre 13 godina

Ja neznam zasto je neko protiv pozivanja Klea? Reprezentaciji jedino fali ubojiti napadac a da cekamo da se takav rodi pa da stasa, mnogo je...

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

E moj Radomire! Zar pored tebe živog Antić da objavljuje spisak?
P.S.Sve dok budu pozivali Žigića i Pantelića, ne treba nipošto stvarati uslove da Cleo može da igra za nas.Sramota bi bilo dozvoliti Antari,Antiću, Misteru i Radomiru da ponižavaju čoveka držanjem na klupi kao rezerve napred navedenim.

Radisa legenda :)

pre 13 godina

Jel istina da vise niko od boljih golmana nece da brani za reprezentaciju? Auuu bruka, daj onda zovite Radisu Ilica. Covek je ziva legenda, plus mi na svakoj utakmici pravimo po jedan penal - taman se odlicno uklapa u sistem igre koji Antic neguje. Steta samo sto se posisao, morace da drzi periku pored gola za slucaj penala.

El Loko

pre 13 godina

Zamislite sutra iznenadjenje - RAMBO NA SPISKU !!
I,kaze Antic,zvao sam ga jer znam da moze da odigra samo jedno poluvreme odlicno,ili bar 60-ak minuta.Znam da nam treba jedan kreativan igrac na sredini terena i neko ko moze da svojim sjajnim centarsutevima uposljava Zigica,a dugim loptama Krasica i Jovanovica.
Posvadjao sam se sa sinom,i rekao sam mu da me bas briga za njegovu "menadzersku" agenciju i za cinjenicu da zastupaju interese Radoslava Petrovica.I,jos sam mu rekao da ce od sada meni interesi Srbije i naseg nacionalnog tima biti na prvom mestu.
Na Ramba racunam za utakmicu sa Faranima (celu),i bar na njegovih sezdesetak minuta protiv Slovenije u Beogradu.

laki

pre 13 godina

ako na tom spisku budu igraci koji su se ispromasivali na sp a na klupi mrda a valda je toliko pametan da zove klea koji imaju kontinuitet davanja golova.ako to ne uradi stvarno mi je zao sto ga tole nije oterao a antic ce dokazati da je jedan arogantan covek a malo i iskompleksiran.

Nemanja

pre 13 godina

Dalibor Topalović je dao pametnu ideju - Biševac je odličan igrač, setimo se kakav je strašan tandem centarhalfova činio sa Gajem u Piksijevo vreme, a Ninković je sve iznenadio i oduševio svojim igrama u Južnoj Africi.

bagi arapin

pre 13 godina

ŠTA VEŽE BRAZIL I SRBIJU ??? KLEO RAMBO . Ista priča je bila i u Brazilu za Petkovića.Verovatno će obadva fudbalera ostati upamćeni baš po ovom kuriozitetu .Nesmem da zamislim koliko bi Kleo bio ubojit u našoj formaciji sa Jovanovićem ,Krasićem ,Tošićem,Kačarom .... MAMMA MIIA !!!