Utorak, 24.08.2010.

19:47

B92: Kamara potpisao za Partizan

Mohamed "Medo“ Kamara, dosadašnji igrač HJK Helsinkija, novo je pojačanje srpskog šampiona Partizana, saznaje B92.

Izvor: AK

B92: Kamara potpisao za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

nemanja j

pre 13 godina

svaka cast za ovaj transfer, sad nam treba golman a ja sam ubedjen da je vrhunski golman Chiotis iz Apoela koji vredi samo 600000e a svi znamo kako je branio protiv nas prosle god...

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Bravo za Upravu Partizana pravi je igrachina, igra slichno ko Essien-Chelsea, dodaje tocne pasove ima suta obstruira napad protivnika.
Sve u svemu dobar potez Uprave Partizana, posle LS njemu ce cena da raste mnogo.

DJURICU REAGUJ HITNO !!!

pre 13 godina

I na mene je golman Slovana ostavio sjajan utisak,a i nije skup previse ...
http://www.transfermarkt.de/de/matus-putnocky/profil/spieler_74921.html

brat grobar

pre 13 godina

(Mladen, 25. avgust 2010 08:09)
moce ako helsinki ispadne od besiktasa...a u prvoj tekmi je izgubio helsinki 2:0..znaci da ce ispasti..;)))))
jos sad rukavina,kezman i moze kahriman...:D:D:D:D:D

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Vlada Avramov,Li Adi,Antonio Rukavina i Mateja Kezman svizajedno ne vise od 3 milion eura.A sa njima bi nam kvalitet skociobar duplo.

gandalf

pre 13 godina

sad moze lepo Petrovic da se preseli na poziciju koja mu najvise odgovara-klupa. P.S. ja navijam za zvezdu ali decko je smesan(Raca),ovaj Kamara nije los.

utzo

pre 13 godina

Svi vi koji omalovažavate Radišu ga nikada do ove sezone niste gledali! Zato tišina i samo malo strpljenja. Pokazaće on šta ume uskoro, a ko ga malo bolje poznaje, zna da kad udje u seriju nema šanse da primi gol. Dobar je Radiša, samo trenutno nema samopouzdanja, ali biće bolje videćete!

Makaveli

pre 13 godina

Odlican igrac, odlicno pojacanje za nas. Tehnicki i fizicki jak, igra na defanzivnoj poziciji, ali je veoma opasan po gol protivnika, suta i levom i desnom nogom. Ovaj HJK je bez njega nista. Svidja mi se sto je potpisao ugovor na 3 (+1) godine. Nastavlja se dominacija!

mladjo

pre 13 godina

sve je ovo kao san i svaka čast momcima a stanojeviću posebno,ali se moram pridružiti ovim komentarima o "čiki na liniji" ej moj radiša zamalo nas u crno ne zavi (i protiv inđije je bio krivac za gol,a u briselu za oba) pod hitno pojačanje na mjestu golmana uz svo poštovanje radiše ilića mislim da bi kralj bio bolji bez sekunde treninga
pozdrav od
grobara iz srpske

boki

pre 13 godina

znaci kad se vrate mo ilic kizito pa kamara pa babovic pa ako dovedu jednog ili dva pojacanja u odbrani, ja mislim da partizan nije bio nikad jaci.
golmana sigurno nece dovoditi to bi znacilo 4 golmana.

Gari

pre 13 godina

Cekajte, a ko je pa to bio Kleo? KO je bio MOlina? Juca? Diara? Moreira? Isah? Kastiljo? Gaj? Pa i Lekic i Trifunovic? Nemojte unapred lupetati...

bojan

pre 13 godina

Što se tiče golmanske pozicije, dosetio sam se jednog igrača koji bi bio dobro pojačanje Partizana. To je Matuš Putnicki - golman Slovana iz Bratislave. Visok, siguran u istrčavanjima i veoma dobrih vazdušnih mogućnosti. Uostalom mogli smo ga gledati u dvobojima protiv Zvezde. UPRAVO REAGUJ, ODMAH U SLOVAČKU PO GOLMANA !!!

marko

pre 13 godina

ljudi svi ste videli i svi koji vole partizan slozice se radisa ilic i stevanovic da se uhvate pod ruku i uzdravlje!! mnogo su losi!!! treba nam jos jedan dobar napadac da pravi prostor kleu! smiljanic i lazevski su odigrali odlicno,sale i krstajic kraljevi!!!! partizane sampione!!!

Nemanja

pre 13 godina

Ovo je najpoštenija kupovina igrača za koju znam u našem fudbalu - videli čoveka na delu, poslali zvaničnu ponudu Helsinkiju i na kraju ostvarili transfer - tako se to radi, bez raznih menadžera, raznih Stojića koji "znaju" šta je najbolje za naše klubove i igrače, ali su ipak najveći eksperti za dobrobit svoga džepa.
Medo je odličan igrač i nadam se da će imati uspeha u Partizanu.
Srećno!

MilanchePFC

pre 13 godina

Ljudi, sve je to lepo, usli smo u Ligu Sampiona, svaka cast ! Ali videli ste i sami, sta nama stoji na golu. Videli ste oba mecha. Pa ne vredi nam i Messi kad nam onakva rupa stoji na golu. Moramo kupiti golmana sto pre, vidim pominjete Rensinga, nadam se da nije sala. :)

Mladen

pre 13 godina

Braco,partizanovci,hoce li moci kamara da igra u ligi sampiona?Mislim ima li pravo na to posto je u kvalifikacijama igra za Helsinki!?

Alexander#4

pre 13 godina

A sada kad smo izbacili anderleht, da kupimo nekoga od njih.....!!!!....imaju dobar tim, al ko im je kriv sto su naleteli na NAJJACE...:DD...!!!!!!!!!!

bobanpart

pre 13 godina

Dace bog da Tomic Nemanja ode,decko je prosek,dobar za nasu ligu,nama trebaju borci,ako jedan Sasa Ilic (king)vise trci od Tomica onda jasno sve,levi bek nam treba ili da Stankovic bude levi bek umesto Lazevskog,KLEO DA IGRA ZA SRBIJU dobar je,i golmana Brkica da dovedu ili bilo koga SMILJANIC FENOMENALAN,BOLJI OD pETROVICA borac veliki svaka cast

Ivan

pre 13 godina

Ljudi, Fejsa je povredjen do Novembra kolko sam informisan. Lola ostaje na pozajmici do jula. Petrovic 100% ide na leto, ako ne i zimi, ukoliko ispadnemo iz Lige Sampiona ili ne obezbedimo UEFA Kup. Znaci na leto ostajemo 100% bez dva zadnja vezna. A ovaj decko je stvarno strasan igrac.


DOBRO DOSAO MEDO

MIKI

pre 13 godina

ovo je sjajno!Tim ce na polusezoni napustiti TOMIC i PETROVIC!Vratiti RUKAVINU,jer su on i BABOVIC odlicno saradjivali na terenu po desnoj strani,setimo se utakmice za mlade,kad su razbili SVEDJANE!Jedan stoper ubica da polako nasledi KRLETA,i ako je moguce ostaviti klea do sledeceg septembra.NEGINE na jos jedna LS.

majstor

pre 13 godina

Odlican igrac, pravo pojacanje, ali ne znam zasto sada? Petrovic, Smiljanic, B. Jovanovic... Fejsa. Bolje da su kupili levog beka Helsinkija koji je Stevanovica urnisao u revansu. Onako lako prolazenje pored igraca sam video jedino od Mesija.

romanista

pre 13 godina

Odlična vest,odličan igrač, još kada se oporave Kizito i Fejsa,biće to tim za respekt !! A LŠ ? Pa dobro, mi smo navikli na to...

Milan Boss

pre 13 godina

Medo Kamara je fantasticno pojacanje za nas, imace vremena da to pokaze, a verujte mi, nece mnogo proic, a slavicemo ga kao Zuku i Dr.Moa. Vidim mnogi najavljuju da ce otici Raca ili Mo, ali sada kad smo u Ligi Sampiona, kad smo u kremu evropskog fudbala, nece se tako lako odlaziti iz Partizana za male pare. Kleo posle ove noci vredi 7-8 miliona najmanje, ali sta je to naspram igre u Ligi Sampiona? Danas Kamara, u decembru Zabija, verujem da ce i stoper stici do kraja prelaznog roka... I ovo nam je namestio Tole???
Grobari s tobom sve do pobede...

aca0808

pre 13 godina

@Kriik
Igraće pod pretpostavkom da Helsinki ispadne prekosutra od Bešiktaša,prvi meč 2:0 za Bešiktaš... Tako da najverovatnije igra za nas u LŠ!
Čestitke momcima na borbenosti a da nije Stanojevića ne bi ni onaj Helsinki prošli, svaka čast majstore, najhrabriji trener u istoriji Partizana!

Vlada

pre 13 godina

Raca, Lola, Fejza i Kamara... Partizan polako postaje kao Zvezda, gomilaju se zadnji vezni kao da je to najvaznija pozicija u timu. A ko ce da daje golove ako ode ili se povredi Kleo?

Pitanje

pre 13 godina

Šta vam znači to kvalitetan igrač? Reč je duga i neprecizna (postiji i loš kvalitet). Zar smo zaboravili da govorimo normalno - dobar, vrlo dobar ili odličan igrač? "Odradili smo trening kvalitetno." Užasnim jezikom govore i treneri i igrači i navijači i novinari.

strajder

pre 13 godina

imamo 2 golmana, 2-3 odbrambenih i 2 napadaca i milon veznih i opet dovodimo vezne, pa dajte bre kupite nekog stopera bre nema mesta vise za vezne igrace

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo, odlican potez. Kamara, dobro nam dosao i nadam se da ces da igras srcem za svoj novi klub. Sve najbolje.

http://www.worldofbasketball.org

DELIJA

pre 13 godina

e,komsije,dok god i mi i vi dovodimo ovakve pacere lose nam se pise..ko je bre ovaj ,iz helsinkija!?!?pa vi ste ih sa ovim timom razbucali,oni ne znaju da idu peske.. strasno!

Babin_zub

pre 13 godina

Ne pamtim kada je neki nas klub doveo fudbalera sa "zapada" a da nije povratak nekog od nasih izvikanih "zvezda".Kakvo je pojacanje-vreme ce pokazati,ali je ovaj transfer za svaku pohvalu upravo zbog onoga sto sam rekao na pocetku.

Pele

pre 13 godina

Bravo majstori! Još jednog dobrog napadača, jednog odbrambenog i golmana pa da igramo u Evropi k'o ljudi. Ako ne može LŠ (znaćemo za koji sat), onda da odigramo LE kako treba.

King Donyell

pre 13 godina

Bravo za transfer. To, pretpostavljam, znaci da Raca ide posle meca sa Anderlehtom, nezavisno od toga da l' cemo u ligu sampiona il' ne.

Radovan III PFC

pre 13 godina

Jedini pravi potez u ovom prelaznom roku...
E da je Bog dao srece da je upravi jos neki igrac tako upao u oci recimo neki stoper i ili golman...
Samo da mi veceras prodjemo andreleht i onog nesrecnog skotskog sudiju i onda imamo vremena da dovedemo jos nekog...

Marko

pre 13 godina

Ovo bi konačno mogao biti potez kakav dolikuje jednom velikom klubu i kojim bi Partizan postao najuspešniji klub na exYU prostorima. Ne kažem ni da dolazak Krtajića to nije bio, ali ovaj potez pokazuje da se formira jedan ozbiljan tim za budućnost.

andrija

pre 13 godina

Najzad da i mi nekoga preteknemo u dovođenju izgrađenih, mladih igrača.
Bravo upravo, pojačava se konkurencija u timu, samim tim igrači će morati više da se dokazuju za ulazak u prvi tim.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jos jedan "biser" rukovodstva crno belih. Zar je moguce da ove godine nisu doveli nijednog kvalitetnog igraca, vec sve same polovnjake, pocevsi od "penzionera" Ilijeva do ovog indijanca iz "velikog" Helsinkija

Back

pre 13 godina

Dobro nam dosao, verujem da ce opravdati ocekivanja, mada ne mogu da se otrgnem misljenju da smo nagomilali vezne igrace, dok u odbrani "duva", a i Kleu bi prijalo drustvo ;-)

PVO13

pre 13 godina

@against ...
U americkom fudbalu se svako preterano radovanje kaznjava, kao i omalovazavanje protivnika kaznjava. Takva radovanja su bila u proslosti...

saharlo pfc

pre 13 godina

bravo,bravo...konacno nesto pravo...a sad dajte stopera koji moze da igra i levog beka i da budemo extra...li adi je bio idealan za nas...ali ajde neki drugi talentovani afrikanac neka dodje i neka ima visinu...pa da napravimo nesto i u evropi...a onda cemo i skuplje da prodamo igrace i imacemo da dovodimo nove....prosta matematika....ne prodavati na prvu ponudu

King Donyell

pre 13 godina

Bravo za transfer. To, pretpostavljam, znaci da Raca ide posle meca sa Anderlehtom, nezavisno od toga da l' cemo u ligu sampiona il' ne.

Marko

pre 13 godina

Ovo bi konačno mogao biti potez kakav dolikuje jednom velikom klubu i kojim bi Partizan postao najuspešniji klub na exYU prostorima. Ne kažem ni da dolazak Krtajića to nije bio, ali ovaj potez pokazuje da se formira jedan ozbiljan tim za budućnost.

Ivan

pre 13 godina

Ljudi, Fejsa je povredjen do Novembra kolko sam informisan. Lola ostaje na pozajmici do jula. Petrovic 100% ide na leto, ako ne i zimi, ukoliko ispadnemo iz Lige Sampiona ili ne obezbedimo UEFA Kup. Znaci na leto ostajemo 100% bez dva zadnja vezna. A ovaj decko je stvarno strasan igrac.


DOBRO DOSAO MEDO

Nemanja

pre 13 godina

Ovo je najpoštenija kupovina igrača za koju znam u našem fudbalu - videli čoveka na delu, poslali zvaničnu ponudu Helsinkiju i na kraju ostvarili transfer - tako se to radi, bez raznih menadžera, raznih Stojića koji "znaju" šta je najbolje za naše klubove i igrače, ali su ipak najveći eksperti za dobrobit svoga džepa.
Medo je odličan igrač i nadam se da će imati uspeha u Partizanu.
Srećno!

Milan Boss

pre 13 godina

Medo Kamara je fantasticno pojacanje za nas, imace vremena da to pokaze, a verujte mi, nece mnogo proic, a slavicemo ga kao Zuku i Dr.Moa. Vidim mnogi najavljuju da ce otici Raca ili Mo, ali sada kad smo u Ligi Sampiona, kad smo u kremu evropskog fudbala, nece se tako lako odlaziti iz Partizana za male pare. Kleo posle ove noci vredi 7-8 miliona najmanje, ali sta je to naspram igre u Ligi Sampiona? Danas Kamara, u decembru Zabija, verujem da ce i stoper stici do kraja prelaznog roka... I ovo nam je namestio Tole???
Grobari s tobom sve do pobede...

Babin_zub

pre 13 godina

Ne pamtim kada je neki nas klub doveo fudbalera sa "zapada" a da nije povratak nekog od nasih izvikanih "zvezda".Kakvo je pojacanje-vreme ce pokazati,ali je ovaj transfer za svaku pohvalu upravo zbog onoga sto sam rekao na pocetku.

Vlada

pre 13 godina

Raca, Lola, Fejza i Kamara... Partizan polako postaje kao Zvezda, gomilaju se zadnji vezni kao da je to najvaznija pozicija u timu. A ko ce da daje golove ako ode ili se povredi Kleo?

strajder

pre 13 godina

imamo 2 golmana, 2-3 odbrambenih i 2 napadaca i milon veznih i opet dovodimo vezne, pa dajte bre kupite nekog stopera bre nema mesta vise za vezne igrace

Radovan III PFC

pre 13 godina

Jedini pravi potez u ovom prelaznom roku...
E da je Bog dao srece da je upravi jos neki igrac tako upao u oci recimo neki stoper i ili golman...
Samo da mi veceras prodjemo andreleht i onog nesrecnog skotskog sudiju i onda imamo vremena da dovedemo jos nekog...

aca0808

pre 13 godina

@Kriik
Igraće pod pretpostavkom da Helsinki ispadne prekosutra od Bešiktaša,prvi meč 2:0 za Bešiktaš... Tako da najverovatnije igra za nas u LŠ!
Čestitke momcima na borbenosti a da nije Stanojevića ne bi ni onaj Helsinki prošli, svaka čast majstore, najhrabriji trener u istoriji Partizana!

MilanchePFC

pre 13 godina

Ljudi, sve je to lepo, usli smo u Ligu Sampiona, svaka cast ! Ali videli ste i sami, sta nama stoji na golu. Videli ste oba mecha. Pa ne vredi nam i Messi kad nam onakva rupa stoji na golu. Moramo kupiti golmana sto pre, vidim pominjete Rensinga, nadam se da nije sala. :)

andrija

pre 13 godina

Najzad da i mi nekoga preteknemo u dovođenju izgrađenih, mladih igrača.
Bravo upravo, pojačava se konkurencija u timu, samim tim igrači će morati više da se dokazuju za ulazak u prvi tim.

MIKI

pre 13 godina

ovo je sjajno!Tim ce na polusezoni napustiti TOMIC i PETROVIC!Vratiti RUKAVINU,jer su on i BABOVIC odlicno saradjivali na terenu po desnoj strani,setimo se utakmice za mlade,kad su razbili SVEDJANE!Jedan stoper ubica da polako nasledi KRLETA,i ako je moguce ostaviti klea do sledeceg septembra.NEGINE na jos jedna LS.

saharlo pfc

pre 13 godina

bravo,bravo...konacno nesto pravo...a sad dajte stopera koji moze da igra i levog beka i da budemo extra...li adi je bio idealan za nas...ali ajde neki drugi talentovani afrikanac neka dodje i neka ima visinu...pa da napravimo nesto i u evropi...a onda cemo i skuplje da prodamo igrace i imacemo da dovodimo nove....prosta matematika....ne prodavati na prvu ponudu

bojan

pre 13 godina

Što se tiče golmanske pozicije, dosetio sam se jednog igrača koji bi bio dobro pojačanje Partizana. To je Matuš Putnicki - golman Slovana iz Bratislave. Visok, siguran u istrčavanjima i veoma dobrih vazdušnih mogućnosti. Uostalom mogli smo ga gledati u dvobojima protiv Zvezde. UPRAVO REAGUJ, ODMAH U SLOVAČKU PO GOLMANA !!!

Pitanje

pre 13 godina

Šta vam znači to kvalitetan igrač? Reč je duga i neprecizna (postiji i loš kvalitet). Zar smo zaboravili da govorimo normalno - dobar, vrlo dobar ili odličan igrač? "Odradili smo trening kvalitetno." Užasnim jezikom govore i treneri i igrači i navijači i novinari.

romanista

pre 13 godina

Odlična vest,odličan igrač, još kada se oporave Kizito i Fejsa,biće to tim za respekt !! A LŠ ? Pa dobro, mi smo navikli na to...

bobanpart

pre 13 godina

Dace bog da Tomic Nemanja ode,decko je prosek,dobar za nasu ligu,nama trebaju borci,ako jedan Sasa Ilic (king)vise trci od Tomica onda jasno sve,levi bek nam treba ili da Stankovic bude levi bek umesto Lazevskog,KLEO DA IGRA ZA SRBIJU dobar je,i golmana Brkica da dovedu ili bilo koga SMILJANIC FENOMENALAN,BOLJI OD pETROVICA borac veliki svaka cast

Pele

pre 13 godina

Bravo majstori! Još jednog dobrog napadača, jednog odbrambenog i golmana pa da igramo u Evropi k'o ljudi. Ako ne može LŠ (znaćemo za koji sat), onda da odigramo LE kako treba.

Back

pre 13 godina

Dobro nam dosao, verujem da ce opravdati ocekivanja, mada ne mogu da se otrgnem misljenju da smo nagomilali vezne igrace, dok u odbrani "duva", a i Kleu bi prijalo drustvo ;-)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo, odlican potez. Kamara, dobro nam dosao i nadam se da ces da igras srcem za svoj novi klub. Sve najbolje.

http://www.worldofbasketball.org

Makaveli

pre 13 godina

Odlican igrac, odlicno pojacanje za nas. Tehnicki i fizicki jak, igra na defanzivnoj poziciji, ali je veoma opasan po gol protivnika, suta i levom i desnom nogom. Ovaj HJK je bez njega nista. Svidja mi se sto je potpisao ugovor na 3 (+1) godine. Nastavlja se dominacija!

majstor

pre 13 godina

Odlican igrac, pravo pojacanje, ali ne znam zasto sada? Petrovic, Smiljanic, B. Jovanovic... Fejsa. Bolje da su kupili levog beka Helsinkija koji je Stevanovica urnisao u revansu. Onako lako prolazenje pored igraca sam video jedino od Mesija.

marko

pre 13 godina

ljudi svi ste videli i svi koji vole partizan slozice se radisa ilic i stevanovic da se uhvate pod ruku i uzdravlje!! mnogo su losi!!! treba nam jos jedan dobar napadac da pravi prostor kleu! smiljanic i lazevski su odigrali odlicno,sale i krstajic kraljevi!!!! partizane sampione!!!

mladjo

pre 13 godina

sve je ovo kao san i svaka čast momcima a stanojeviću posebno,ali se moram pridružiti ovim komentarima o "čiki na liniji" ej moj radiša zamalo nas u crno ne zavi (i protiv inđije je bio krivac za gol,a u briselu za oba) pod hitno pojačanje na mjestu golmana uz svo poštovanje radiše ilića mislim da bi kralj bio bolji bez sekunde treninga
pozdrav od
grobara iz srpske

Alexander#4

pre 13 godina

A sada kad smo izbacili anderleht, da kupimo nekoga od njih.....!!!!....imaju dobar tim, al ko im je kriv sto su naleteli na NAJJACE...:DD...!!!!!!!!!!

boki

pre 13 godina

znaci kad se vrate mo ilic kizito pa kamara pa babovic pa ako dovedu jednog ili dva pojacanja u odbrani, ja mislim da partizan nije bio nikad jaci.
golmana sigurno nece dovoditi to bi znacilo 4 golmana.

Mladen

pre 13 godina

Braco,partizanovci,hoce li moci kamara da igra u ligi sampiona?Mislim ima li pravo na to posto je u kvalifikacijama igra za Helsinki!?

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Vlada Avramov,Li Adi,Antonio Rukavina i Mateja Kezman svizajedno ne vise od 3 milion eura.A sa njima bi nam kvalitet skociobar duplo.

PVO13

pre 13 godina

@against ...
U americkom fudbalu se svako preterano radovanje kaznjava, kao i omalovazavanje protivnika kaznjava. Takva radovanja su bila u proslosti...

Gari

pre 13 godina

Cekajte, a ko je pa to bio Kleo? KO je bio MOlina? Juca? Diara? Moreira? Isah? Kastiljo? Gaj? Pa i Lekic i Trifunovic? Nemojte unapred lupetati...

utzo

pre 13 godina

Svi vi koji omalovažavate Radišu ga nikada do ove sezone niste gledali! Zato tišina i samo malo strpljenja. Pokazaće on šta ume uskoro, a ko ga malo bolje poznaje, zna da kad udje u seriju nema šanse da primi gol. Dobar je Radiša, samo trenutno nema samopouzdanja, ali biće bolje videćete!

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Bravo za Upravu Partizana pravi je igrachina, igra slichno ko Essien-Chelsea, dodaje tocne pasove ima suta obstruira napad protivnika.
Sve u svemu dobar potez Uprave Partizana, posle LS njemu ce cena da raste mnogo.

DJURICU REAGUJ HITNO !!!

pre 13 godina

I na mene je golman Slovana ostavio sjajan utisak,a i nije skup previse ...
http://www.transfermarkt.de/de/matus-putnocky/profil/spieler_74921.html

gandalf

pre 13 godina

sad moze lepo Petrovic da se preseli na poziciju koja mu najvise odgovara-klupa. P.S. ja navijam za zvezdu ali decko je smesan(Raca),ovaj Kamara nije los.

brat grobar

pre 13 godina

(Mladen, 25. avgust 2010 08:09)
moce ako helsinki ispadne od besiktasa...a u prvoj tekmi je izgubio helsinki 2:0..znaci da ce ispasti..;)))))
jos sad rukavina,kezman i moze kahriman...:D:D:D:D:D

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jos jedan "biser" rukovodstva crno belih. Zar je moguce da ove godine nisu doveli nijednog kvalitetnog igraca, vec sve same polovnjake, pocevsi od "penzionera" Ilijeva do ovog indijanca iz "velikog" Helsinkija

DELIJA

pre 13 godina

e,komsije,dok god i mi i vi dovodimo ovakve pacere lose nam se pise..ko je bre ovaj ,iz helsinkija!?!?pa vi ste ih sa ovim timom razbucali,oni ne znaju da idu peske.. strasno!

nemanja j

pre 13 godina

svaka cast za ovaj transfer, sad nam treba golman a ja sam ubedjen da je vrhunski golman Chiotis iz Apoela koji vredi samo 600000e a svi znamo kako je branio protiv nas prosle god...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jos jedan "biser" rukovodstva crno belih. Zar je moguce da ove godine nisu doveli nijednog kvalitetnog igraca, vec sve same polovnjake, pocevsi od "penzionera" Ilijeva do ovog indijanca iz "velikog" Helsinkija

DELIJA

pre 13 godina

e,komsije,dok god i mi i vi dovodimo ovakve pacere lose nam se pise..ko je bre ovaj ,iz helsinkija!?!?pa vi ste ih sa ovim timom razbucali,oni ne znaju da idu peske.. strasno!

Pitanje

pre 13 godina

Šta vam znači to kvalitetan igrač? Reč je duga i neprecizna (postiji i loš kvalitet). Zar smo zaboravili da govorimo normalno - dobar, vrlo dobar ili odličan igrač? "Odradili smo trening kvalitetno." Užasnim jezikom govore i treneri i igrači i navijači i novinari.

Vlada

pre 13 godina

Raca, Lola, Fejza i Kamara... Partizan polako postaje kao Zvezda, gomilaju se zadnji vezni kao da je to najvaznija pozicija u timu. A ko ce da daje golove ako ode ili se povredi Kleo?

utzo

pre 13 godina

Svi vi koji omalovažavate Radišu ga nikada do ove sezone niste gledali! Zato tišina i samo malo strpljenja. Pokazaće on šta ume uskoro, a ko ga malo bolje poznaje, zna da kad udje u seriju nema šanse da primi gol. Dobar je Radiša, samo trenutno nema samopouzdanja, ali biće bolje videćete!

gandalf

pre 13 godina

sad moze lepo Petrovic da se preseli na poziciju koja mu najvise odgovara-klupa. P.S. ja navijam za zvezdu ali decko je smesan(Raca),ovaj Kamara nije los.

strajder

pre 13 godina

imamo 2 golmana, 2-3 odbrambenih i 2 napadaca i milon veznih i opet dovodimo vezne, pa dajte bre kupite nekog stopera bre nema mesta vise za vezne igrace

Gari

pre 13 godina

Cekajte, a ko je pa to bio Kleo? KO je bio MOlina? Juca? Diara? Moreira? Isah? Kastiljo? Gaj? Pa i Lekic i Trifunovic? Nemojte unapred lupetati...

King Donyell

pre 13 godina

Bravo za transfer. To, pretpostavljam, znaci da Raca ide posle meca sa Anderlehtom, nezavisno od toga da l' cemo u ligu sampiona il' ne.

bobanpart

pre 13 godina

Dace bog da Tomic Nemanja ode,decko je prosek,dobar za nasu ligu,nama trebaju borci,ako jedan Sasa Ilic (king)vise trci od Tomica onda jasno sve,levi bek nam treba ili da Stankovic bude levi bek umesto Lazevskog,KLEO DA IGRA ZA SRBIJU dobar je,i golmana Brkica da dovedu ili bilo koga SMILJANIC FENOMENALAN,BOLJI OD pETROVICA borac veliki svaka cast

Marko

pre 13 godina

Ovo bi konačno mogao biti potez kakav dolikuje jednom velikom klubu i kojim bi Partizan postao najuspešniji klub na exYU prostorima. Ne kažem ni da dolazak Krtajića to nije bio, ali ovaj potez pokazuje da se formira jedan ozbiljan tim za budućnost.

romanista

pre 13 godina

Odlična vest,odličan igrač, još kada se oporave Kizito i Fejsa,biće to tim za respekt !! A LŠ ? Pa dobro, mi smo navikli na to...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo, odlican potez. Kamara, dobro nam dosao i nadam se da ces da igras srcem za svoj novi klub. Sve najbolje.

http://www.worldofbasketball.org

Milan Boss

pre 13 godina

Medo Kamara je fantasticno pojacanje za nas, imace vremena da to pokaze, a verujte mi, nece mnogo proic, a slavicemo ga kao Zuku i Dr.Moa. Vidim mnogi najavljuju da ce otici Raca ili Mo, ali sada kad smo u Ligi Sampiona, kad smo u kremu evropskog fudbala, nece se tako lako odlaziti iz Partizana za male pare. Kleo posle ove noci vredi 7-8 miliona najmanje, ali sta je to naspram igre u Ligi Sampiona? Danas Kamara, u decembru Zabija, verujem da ce i stoper stici do kraja prelaznog roka... I ovo nam je namestio Tole???
Grobari s tobom sve do pobede...

majstor

pre 13 godina

Odlican igrac, pravo pojacanje, ali ne znam zasto sada? Petrovic, Smiljanic, B. Jovanovic... Fejsa. Bolje da su kupili levog beka Helsinkija koji je Stevanovica urnisao u revansu. Onako lako prolazenje pored igraca sam video jedino od Mesija.

PVO13

pre 13 godina

@against ...
U americkom fudbalu se svako preterano radovanje kaznjava, kao i omalovazavanje protivnika kaznjava. Takva radovanja su bila u proslosti...

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Vlada Avramov,Li Adi,Antonio Rukavina i Mateja Kezman svizajedno ne vise od 3 milion eura.A sa njima bi nam kvalitet skociobar duplo.

Back

pre 13 godina

Dobro nam dosao, verujem da ce opravdati ocekivanja, mada ne mogu da se otrgnem misljenju da smo nagomilali vezne igrace, dok u odbrani "duva", a i Kleu bi prijalo drustvo ;-)

mladjo

pre 13 godina

sve je ovo kao san i svaka čast momcima a stanojeviću posebno,ali se moram pridružiti ovim komentarima o "čiki na liniji" ej moj radiša zamalo nas u crno ne zavi (i protiv inđije je bio krivac za gol,a u briselu za oba) pod hitno pojačanje na mjestu golmana uz svo poštovanje radiše ilića mislim da bi kralj bio bolji bez sekunde treninga
pozdrav od
grobara iz srpske

andrija

pre 13 godina

Najzad da i mi nekoga preteknemo u dovođenju izgrađenih, mladih igrača.
Bravo upravo, pojačava se konkurencija u timu, samim tim igrači će morati više da se dokazuju za ulazak u prvi tim.

Radovan III PFC

pre 13 godina

Jedini pravi potez u ovom prelaznom roku...
E da je Bog dao srece da je upravi jos neki igrac tako upao u oci recimo neki stoper i ili golman...
Samo da mi veceras prodjemo andreleht i onog nesrecnog skotskog sudiju i onda imamo vremena da dovedemo jos nekog...

saharlo pfc

pre 13 godina

bravo,bravo...konacno nesto pravo...a sad dajte stopera koji moze da igra i levog beka i da budemo extra...li adi je bio idealan za nas...ali ajde neki drugi talentovani afrikanac neka dodje i neka ima visinu...pa da napravimo nesto i u evropi...a onda cemo i skuplje da prodamo igrace i imacemo da dovodimo nove....prosta matematika....ne prodavati na prvu ponudu

MilanchePFC

pre 13 godina

Ljudi, sve je to lepo, usli smo u Ligu Sampiona, svaka cast ! Ali videli ste i sami, sta nama stoji na golu. Videli ste oba mecha. Pa ne vredi nam i Messi kad nam onakva rupa stoji na golu. Moramo kupiti golmana sto pre, vidim pominjete Rensinga, nadam se da nije sala. :)

marko

pre 13 godina

ljudi svi ste videli i svi koji vole partizan slozice se radisa ilic i stevanovic da se uhvate pod ruku i uzdravlje!! mnogo su losi!!! treba nam jos jedan dobar napadac da pravi prostor kleu! smiljanic i lazevski su odigrali odlicno,sale i krstajic kraljevi!!!! partizane sampione!!!

aca0808

pre 13 godina

@Kriik
Igraće pod pretpostavkom da Helsinki ispadne prekosutra od Bešiktaša,prvi meč 2:0 za Bešiktaš... Tako da najverovatnije igra za nas u LŠ!
Čestitke momcima na borbenosti a da nije Stanojevića ne bi ni onaj Helsinki prošli, svaka čast majstore, najhrabriji trener u istoriji Partizana!

MIKI

pre 13 godina

ovo je sjajno!Tim ce na polusezoni napustiti TOMIC i PETROVIC!Vratiti RUKAVINU,jer su on i BABOVIC odlicno saradjivali na terenu po desnoj strani,setimo se utakmice za mlade,kad su razbili SVEDJANE!Jedan stoper ubica da polako nasledi KRLETA,i ako je moguce ostaviti klea do sledeceg septembra.NEGINE na jos jedna LS.

Alexander#4

pre 13 godina

A sada kad smo izbacili anderleht, da kupimo nekoga od njih.....!!!!....imaju dobar tim, al ko im je kriv sto su naleteli na NAJJACE...:DD...!!!!!!!!!!

Nemanja

pre 13 godina

Ovo je najpoštenija kupovina igrača za koju znam u našem fudbalu - videli čoveka na delu, poslali zvaničnu ponudu Helsinkiju i na kraju ostvarili transfer - tako se to radi, bez raznih menadžera, raznih Stojića koji "znaju" šta je najbolje za naše klubove i igrače, ali su ipak najveći eksperti za dobrobit svoga džepa.
Medo je odličan igrač i nadam se da će imati uspeha u Partizanu.
Srećno!

Makaveli

pre 13 godina

Odlican igrac, odlicno pojacanje za nas. Tehnicki i fizicki jak, igra na defanzivnoj poziciji, ali je veoma opasan po gol protivnika, suta i levom i desnom nogom. Ovaj HJK je bez njega nista. Svidja mi se sto je potpisao ugovor na 3 (+1) godine. Nastavlja se dominacija!

Babin_zub

pre 13 godina

Ne pamtim kada je neki nas klub doveo fudbalera sa "zapada" a da nije povratak nekog od nasih izvikanih "zvezda".Kakvo je pojacanje-vreme ce pokazati,ali je ovaj transfer za svaku pohvalu upravo zbog onoga sto sam rekao na pocetku.

Pele

pre 13 godina

Bravo majstori! Još jednog dobrog napadača, jednog odbrambenog i golmana pa da igramo u Evropi k'o ljudi. Ako ne može LŠ (znaćemo za koji sat), onda da odigramo LE kako treba.

Ivan

pre 13 godina

Ljudi, Fejsa je povredjen do Novembra kolko sam informisan. Lola ostaje na pozajmici do jula. Petrovic 100% ide na leto, ako ne i zimi, ukoliko ispadnemo iz Lige Sampiona ili ne obezbedimo UEFA Kup. Znaci na leto ostajemo 100% bez dva zadnja vezna. A ovaj decko je stvarno strasan igrac.


DOBRO DOSAO MEDO

DJURICU REAGUJ HITNO !!!

pre 13 godina

I na mene je golman Slovana ostavio sjajan utisak,a i nije skup previse ...
http://www.transfermarkt.de/de/matus-putnocky/profil/spieler_74921.html

nemanja j

pre 13 godina

svaka cast za ovaj transfer, sad nam treba golman a ja sam ubedjen da je vrhunski golman Chiotis iz Apoela koji vredi samo 600000e a svi znamo kako je branio protiv nas prosle god...

Mladen

pre 13 godina

Braco,partizanovci,hoce li moci kamara da igra u ligi sampiona?Mislim ima li pravo na to posto je u kvalifikacijama igra za Helsinki!?

bojan

pre 13 godina

Što se tiče golmanske pozicije, dosetio sam se jednog igrača koji bi bio dobro pojačanje Partizana. To je Matuš Putnicki - golman Slovana iz Bratislave. Visok, siguran u istrčavanjima i veoma dobrih vazdušnih mogućnosti. Uostalom mogli smo ga gledati u dvobojima protiv Zvezde. UPRAVO REAGUJ, ODMAH U SLOVAČKU PO GOLMANA !!!

boki

pre 13 godina

znaci kad se vrate mo ilic kizito pa kamara pa babovic pa ako dovedu jednog ili dva pojacanja u odbrani, ja mislim da partizan nije bio nikad jaci.
golmana sigurno nece dovoditi to bi znacilo 4 golmana.

brat grobar

pre 13 godina

(Mladen, 25. avgust 2010 08:09)
moce ako helsinki ispadne od besiktasa...a u prvoj tekmi je izgubio helsinki 2:0..znaci da ce ispasti..;)))))
jos sad rukavina,kezman i moze kahriman...:D:D:D:D:D

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Bravo za Upravu Partizana pravi je igrachina, igra slichno ko Essien-Chelsea, dodaje tocne pasove ima suta obstruira napad protivnika.
Sve u svemu dobar potez Uprave Partizana, posle LS njemu ce cena da raste mnogo.