Ponedeljak, 23.08.2010.

20:32

LŠ: Anderleht – Partizan (20.45)

Fudbaleri Partizana u utorak od 20.45 časova igraju meč sezone protiv Anderlehta u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: JT

LŠ: Anderleht – Partizan (20.45) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Daco

pre 13 godina

Zaista sam dugo cekao ovaj dan i evo docekao,posto zivim u Sloveniji primoran sam da budem osudjen na milost ,,javnog servisa,,i da gledam u pasulj hoce li dati prenos na satelitu ili ne.Malopre sam bio na njigovom sajtu i video da nema prenosa.Ako zaista bude tako, javno obecavam da nikada vise necu dati dinara za pretplatu iako sam do sada bio redovan u placanju.

aaaa

pre 13 godina

Pohvale na racun rts-a.Smilovali su se da naprave emisiju pred utakmicu.Zalosno je to sto u Srbiji uvek treba napraviti gresku da bi shvatio...Nadam se da im se slicna greska od pre 6 dana nece vise ponoviti!!!

grob

pre 13 godina

Da li je moguce da ce serija "Stizu dolari" ici posle utakmice!?!?!?! Ja ocekujem izvinjenje Tijanica zbog ovoga kako da gledam Dolare u 23h, a kad treba da ide serija oni pustili specijalnu emisiju! da li je moguce!
(ko razume shvatice)

Bosko

pre 13 godina

Puno srece veceras iz Srpske zemlje u kojoj nije bitno da li igra Zvezda ili Partizan vec im se daje bezrezervna podrska. Pozdrav iz Nevesinja od navijaca Crvene Zvezde i neka Bog pomogne nasem bratu Viloticu! Srbija i Srpska dva oka u glavi

Zombi

pre 13 godina

Da li ce tamo biti nasih navijaca i tko ih placa?
Ako ih Klub placa - divno - ne smeju da naprave nikakvo sranje - ako sami placaju put i kartu - e, postovanje onda, ne rade a svuda ih ima po Europi...

crvena zvezda

pre 13 godina

navijam za anderleht,ne zato sto mrzim partizan (prema njemu sam bez emocija, koliko mi je nebitan)nego zato sto jacina partizana slabi zvezdu. to treba svima da bude jasno.

bozidar

pre 13 godina

Partizan veceras igra istorijsku utakmicu,zasto.....3 ogromna razloga
1.Zbog (novih)navijaca,vreme je da sledece generacije sablonski vise ne navijaju za Zvezdu zbog uspeha `91,sobzirom sta se desava sa istim klubom,mislim da je vreme da ova i sledece generacije pocnu da vole Partizan,(ne mrze Zvezdu-kako mrzeti bracu Srbe)
2.Prilika da postanemo evropska institucija kao sportsko drustvo,jer su basketasi vec prokrcili put
3.Zbog nas vernih navijaca,pravih navijaca,koji znamo tim partizana,koji znamo ko je bio Bobek,iako nismo ziveli u to vreme,koji stvarno volimo Partizan ceo zivot i da to nije samo hir mladosti,ici tuci se na tekmi itd....,nego CEO ZIVOT UZ PARTIZAN,ZIVEO PARTIZAN!

dragan makedonija

pre 13 godina

bio sam prvu utakmicu bilo je extra imam 29 god za partizan navijam od 9 god znaci punih 20 godina mislim da partizan treba da igra hrabro i ofanzivno na gol vise pa nek bude 2-3 ili 3-4 za partizan za slavni klub svima znan beogradski partizan ne treba respektovati anderleht nego igrati svoj fudbal pa sta bude bude samo hrabro i odgovorno napred partizan dolazim na jna bilo liga sampiona bilo liga evropa partizan the best

d78_paradox

pre 13 godina

Oglas u novinama: FK crvena zvezda prodaje reflektore,slabo korisceni,kao novi..razlog nemamo para za struju, a i ne trebaju nam

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 24. avgust 2010 14:12)
Kažeš ništa se ne dešava na snimku na 1:32??? Znači, ne verujem. Tačno sam znao da vi Lukićevci ne znate ni pravila fudbalske igre. Za dalje neću da se zamaram, ni za ovaj gol Bogunovića ni za sporne situacije protiv Fenerbahčea, sa nekim ko ne zna osnovna pravila. Važno je da večeras igra Partizan!

Laki lane

pre 13 godina

Vi se i dalje ložite na fudbal...strašno!
Treba ga ukunuti za sva vremena.
U fudbalu dve decenije ništa nismo uradili, a nećemo još dugo, a pogledajte basket, odbojku, vaterpolo

Mikele

pre 13 godina

Naravno da treba pričati o taktici i mogućnostima, a što manje o sudijama, ali ako si Gorane već analizirao link na 6:09, onda ga stopiraj i na 6:44, pa kaži da li bi ti svom rođaku svirao takav penal, ili bi mu darovao žuti karton, da ti ne bi vređao inteligenciju.
Ovde se naravno nije radilo o inteligenciji, nego o tendenciji.
Ali bez obzira na sve, igrači ne smeju da se opterećuju sudijom, već hrabro i pametno.
SREĆNO CRNO-BELI!

Goran

pre 13 godina

(gledalac, 24. avgust 2010 07:00)

Rodjace, o cemu ti to pricas? Dajes neke linkove, sa pogresnim vremenima(na 1:32se nista bitno ne dogadja!!!). Detalj koji mislim da hoces da analiziras je nesto kasnije, ali tu se ne radi o ofsajdu, nego o tome da lopta nije presla PRECNIKOM gol liniju. Imas detaljnu analizu, sa iscrtanim linijama, ali naravno da ti to nisi ni gledao cim govoris o nekom ofsajdu!!! A ja sam govorio o ovom sudiji Tompsonu iz Skotske, zbog toga sto se unapred govori o nekoj utakmici od ranije gde vas je navodno ostetio za gol. Imas lepo na http://www.youtube.com/watch?v=2mYqAKDV0UE pa zaustavi na 6:09 i videces da je bio ofsajd! Umesto da se prica o mecu, taktici, podrsci, mada ima i takvih komentara, odmah kuknjava na sudiju!!! Zbog toga ce i biti 4:0!!! Sto vam rece Tompson, ma dosta vam je LE...

igor

pre 13 godina

Napred crno-beli do,pobede i do lige sampiona, sta ti je fudbal neko ide u Brisel, a neko drugi(svi znamo ko), nece dalje od Subotice ove godine

milannnn

pre 13 godina

ajde grobari mozete vi to!!!Iskreno nisam navijac partizana ali se nadam da ce uspeti da udju u ligu sampiona.Ipak je to nas klub i mislim da bi trebalo neki nas klub da igra u ligi sampiona,makar to ponovo bio partizan!!!SRECNOOOOOOOOOOOO

Negotin

pre 13 godina

Hajde pljuvaci, imate jos malo vremena da pljujete po mom Partizanu, a posle?!!!!! Ove ljubomorne iz muzeja i mogu nekako da razumem, ali nisu mi jasni ovi kako da ih nazovem navijaci Partizana! pa kakve veze ima dal cemo uci u Ligu Sampiona, Partizan je zivot,sve ostalo je nebitno!!!! Mozemo da izgubimo i sa 10:O ja cu i tada navijati za Moj Partizan,kao sto navijam otkad znam za sebe. Bez euforije bez pritiska, bas kao protiv Njukastla. Da nije Partizana ovi iz muzeja nebi se ni culi. Hajmo muzejasi navijajte jos jace za Anderleht!

Cedomir Rosic

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa vama ni Playstation ne bi pomogao...

:)

Petarda - Binladenka

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...
(wroom1975, 24. avgust 2010 03:21)

Pa, puci cu! Veceras!

Nemanja

pre 13 godina

Realno, ako se analizira Partizan ove sezone - protiv Anderlehta ima više šanse da se ponovi 1997. nego 2003.
Pa ipak u fudbalu nikad ne znaš na čemu si dok ne počne utakmica, a tu je i talični trener Stanojević koji sa Partizanom još ne zna za poraz ko zna koliko dugo.
U svakom slučaju srećno Partizanu večeras u Briselu.

Khm, Khm

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa nije vatra da ga gasimo. Možda si mislio da ga isključimo?

VETERAN

pre 13 godina

Vi ste dominanti u Srpskom fudbalu pa mislite da nesto vredite u odnosu na ekipe iz zapadne Evrope. Opusteno gledajte utakmicu u molite boga da sto dostajstvenije odete u ligu evrope. Sve ispod tri razlike za ANDERLEht vas je uspeh.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

fox

pre 13 godina

Samo napred,hladna glava i vrelo srce.Nema posustajanja,jedna utakmica za ceo zivot.Ovi nisu nikakav bauk.Fizicki jesu jaci,ali sve ostalo je na nasoj strani.Samo odigrati posteno sa 120 posto snage i bicete nagradjeni.I hvala navijacima ostalih klubova koji navijaju veceras za Partizan,jer ipak predstavljaju veceras srpski sport i zemlju.Hrabre sreca prati.NAPRED PARTIZAN,DO KONACNE POBEDE!

hobotnica paul

pre 13 godina

Iskreno vam od sveg srca želim da izgubite od Anderlechta večeras, da uđete u Europsku Ligu, da tamo kao klub iz 4 pota naletite na Dinamo Zagreb koji će biti pot br.3 i da se skupa nađemo u grupi pa da konačno razigramo i vidimo tko je najbolji na prostorima bivše SFRJ!

Mik

pre 13 godina

Zelim Partizanu sve najbolje (iako bi bili nepodnosljivi sledece godine), ali mislim da ce biti veoma tesko. Postoji razlika u fizickoj spremi i taktickoj obucenosti. Fizicka sprema ne mora da odluci, ali takticka nepismenost domacih igraca (koja je sa svakom generacijom sve veca) je pretezak problem. Partizan, kao i svi nasi klubovi ima samo jednu sansu - da kako god zna i ne zna umuva jedan gol, najbolje slucajno, i onda bunkerica sa svim igracima i Bogunovic u napadu. Neka se niko ne ljuti - to je nasa fudbalska stvarnost!

paja

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)
(grobar1976, 24. avgust 2010 12:37)

Tamo gde vi necete koristiti garnituru ni kratkih ni dugih rukava, u Bariju, xD;)))

Srpski navijač

pre 13 godina

Nadam se uspešnom nastupu crno - belih večeras, i da konačno srpski fudbal bude na mapi Lige Šampiona Evrope...
@ Parisien
Utakmicu sigurno možeš pratiti na http://atdhe.net/index.html

grobar1976

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)

red@white

pre 13 godina

E ajde vecerassvi da uzivamo u prenosu Predraga Strajnica. Koji ce prvo da kaze da Partizan ima podsku 15-20 hiljada navijaca. Onda ce da poskakuje sa stolice i na kraju na zavrsetku prenosa da kaostatuje i da je ovo uspeh "mladog" tima Partizana. Ali ja cu pametnije da iskoristim vreme. Komentarisacu naravno rezultat koji budem video na kraju

realno.

pre 13 godina

Napred crno-beli! Necu da vam pozelim srecu, vec to da budete borbeni i hrabri.Svi znamo da sreca prati hrabre! :) Bez hrabrosti i celicne volje, zelje i borbe nemamo sta da trazimo.U suprotnom ce Anderleht rutinski da obavi posao i zabije nam 2-3 komada.

Evropsko proleće Partizana

pre 13 godina

Nema nikakvog grča, nema moranja, nema imperativa "pobedi ili umri"...Partizan ostaje u Evropi u svakoj varijanti! Štaviše, u ništa manje atraktivnoj Ligi Evrope, Partizan bi mogao da dočeka PROLEĆE kao pre nekoliko godina sa Vermezom na klupi. Napred Partizan, sve prethodno se briše, RESETUJ MAŠINU i kreni, ovo je jedna jedina KUP utakmica, igra se na NOKAUT, nije Anderleht nikakav bauk!

U boj krenite junaci svi!!!

pre 13 godina

Evo podrske Partizanu i od jednog okorelog cigana, koliko ne mogu da smislim Belgiju i Brisel toliko vama dajem podrsku!
Ne mogu da skapiram ljude bez obzira za koga da navijaju, a Srbi su da mogu da daju podrsku jednom BELGIJSKOM predstavniku a ne SRPSKOM, toliko o tome!!!

Sasa The Grobar

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Znas li koja je razlika izmedju babe na svadbi i zvezde u fudbalskoj evropi??? Baba odigra makar 2 kola !!!

Slepilo je crno belo jer su to najlepse i najuspesnije kombinacije boja na celom svetu !!! Priznajem, CRNO-BELO sam SLEP!!!

BGCZ

pre 13 godina

Ovako, ne volim vas i mislim da niste zasluzili da udjete u Ligu Sampiona...ne zato sto nemate dobar tim, nego zato sto je sramota da vas dodje samo 15ak hiljada protiv Helsinkija. Necu da poredim, ali Zvezdu (koja je bila druga prosle sezone) je protiv Slovana gledalo preko 40.000 ljudi.
Ipak, bicu covek i recicu da bi voleo da prodjete veceras.Iako vas ne volim ipak prezentujete moju zemlju i moj grad

Vlada

pre 13 godina

"Glavni sudija meča biće Krejg Tomson, a delegat Rene Eberle, a pošto je meč dobio EPITET VISOKOG RIZIKA"
- Postoji visok rizik da Partizan prodje, pa treba staviti obucenog sudiju da to spreci. Ko je zaboravio Galatasaraj od pre par godina, setice se nepriznatih golova, penala... Da bi na kraju sudija rekao, pa sta igracete u LE...

...je sampion

pre 13 godina

samPioN SaMpioooon sAMpiiiOOOOn
jE
PaRRtizaan ##/#&&!/(

Paa #$(%(%)%@v@v RRRRttiiiiZZZaa@@@¸¸%% NNNNN Parr%$&%&%(&)Tiii §@°°^° ZZZAAaaannnnn...

eeevvvveeeerrrryyyy goooooo

Veran Sin Juga

pre 13 godina

•Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!
(ForeverSRB, 23. avgust 2010 23:54)
svaka cast druze,ne zbog toga sto navijas za PFC veceras vec zbog nacina razmisljanja.Ovi sto igraju iz keca u kec iz ciste zlobe i pakosti,sto broje navijace u boksu itd..itd,neka se upucaju.

Kompleks

pre 13 godina

Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!
(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Vi bolje da otvorite ordinaciju pa da naplacujete ovakve dijagnoze, trebace vam pare da platite dugove jel oce da vam uzmu bodove i u domacoj ligi zbog neizmirivanja obaveza...

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!
(pfc, 23. avgust 2010 20:59)

Tako je, lave !!!

zorz

pre 13 godina

Idemo mirno i stalozeno pa sta bude.Ne gubimo nista ispadanjem a mozemo mnogo dobiti.Bas zato nemamo cega da se bojimo i da nam noge budu vezane.Samo rastereceno i probati nemoguce.Na ove pored sto prosipaju 'pamet' ne obracajmo paznju.Srbija je poznata kao zemlja zavidnih.Ajmo i zbog njih da probamo da udjemo u LS jer ce tada njihov mozak smisljati jos vece gluposti od ovih koje danas mozemo cuti na svakom koraku jer avaj, nekako moraju opravdati i naci razloge zasto mi jesmo a oni vec godinama ne mogu ni da primirisu Evropi.

U Srbiji smo najbolji, za par koplja ispred svih medjutim to za Evropu i nije neki parametar.Otisla je Evropa daleko ispred nas u svakom pogledu pa i u pogledu fudbala ali uz volju,zelju i srece koja je neophodna u ovakvoj situaciji mi mozemo da se promuvamo do Lige Sampiona...srecno Partizane i hvala ti na svemu.

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)
Ovde se radi o utakmici Anderleht-Partizan, a ovo o čemu ti pričaš nema veze sa ovom utakmicom. Pa još kažeš mi zaslepljeni hehe Ajde ti tako "nezaslepljen" zaustavi ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=RBldUV-GgKw na 1:32 pa ako znaš pravila videćeš gde se nalazi Bogunović u trenutku dodavanja. Koliko vam je teško, pa vas pola ima da odlepi od zavisti i kompleksa do početka utakmice hahahaha

wroom1975

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...

lazar

pre 13 godina

Mi smo ozbiljna Evropska ekipa,a jedna takva ekipa mora da za sat ipo i vise koliko traje utakmica napravi dva dobra napada i da postigne dva gola...najmanje.Pogotovu sto je najavljena ofanzivna taktika,nemamo sta da izgubimo.Zato momci-glavu gore,pozitivno samo,vi ste vec dovoljno ucinili za nas na celu sa Acom Stanojevicem.Sutra samo vera u sebe,bez treme i bez respekta.Idemo dalje!!!

bb

pre 13 godina

srecno crno beli!!! bice vam jako potrebna!!! imaj te vere u sebe, jel imate ove sey
zone ono sto vam je nedostajalo...SAMOPOUZDANJE!!!

Darko

pre 13 godina

Komentator-I penal izvodi Radisa Ilic,AJMO RADISA... GOOOOOOOOOOOL.....Partizan je u ligi sampiona....Sve je gotovo ,PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA.Srecno momci!

Atropin

pre 13 godina

Voleo bih sutra (tj. vec danas) da vidim jedan ultra ofanzivni Partizan iz nekoliko razloga:
1.Napad je najbolja odbrana, pogotovu imajuci u vidu ko ce igrati istu (cast Krstajicu) i ko ce nam braniti.
2.Faktor iznenadjenja, jer ce svi ocekivati bunker, a u napadu sta uradimo...
3.Ako i izgubimo, bolje je to uraditi u visokom stilu, znajuci da smo pokusali i dali sve od sebe
4.1-0 ili 5-0 epilog je isti, a najkiselije bi bilo da ostane 0-0...
5.Ako i dozivimo blamazu, barem cemo obradovati komsije, oni ne znaju za radost godinama!!

Grobar do groba

pre 13 godina

Zasto toliko kukate na Jovanovica kad decko uopste nije lop realno decko je bio super u prvoj tekmi ali ako vec gledamo ko ne valja na prvom mestu to je Radisa Ilic koji je u rangu sa Zvezdinim Randjelovicem, zatim Stevanovic i Tomic, a i Lazevski nije bog zna sta nije da branim Jovanovica ali ima mnogo mnogo gorih. Davidova u prvih 11 i Zivkovica da go i imamo dobre sanse
Ziveo Partizan!!!

Timok-grobar sektor istok

pre 13 godina

Ja bi nekako najvise voleo da bude 2:2 i na penale 5-4 za Partizan.Ne znam zasto ali valjda bi se tad vise radovao,valjda zbog toga.

www.tipovi.rs

pre 13 godina

U ovom duelu jw bukvalno sve moguce, ali dosta golova je ono sto cemo najverovatnije videti jer ce ove dve ekipe i igrati na to u ovom duelu. Srecno.

JA VERUJEM

pre 13 godina

Samo za tebe srce mi kuca
O Partizane ti dobro znaš
Južna tribina sad je uz tebe
Grobari ti pevaju u glas.

Parni Valjak nek melje redom sve do nove pobede
Partizane moja ljubav
prema tebi nama granice.

Za Partizana, za crno-bele
svoj život daću nije me strah
jer čast i ponos našega Juga
uvek ćeš biti Partizan znaj !


Večeras hrabro i jako ! Za vas ,za nas,za Bobeka !!! Niko vam ništa drugo neće zameriti.

Knez

pre 13 godina

20:45 Anderlecht v FK Partizan, 3+, @1.70 | www.tipovi1x2.net

Ekipa Anderlehta nije impresionirala u Beogradu ali je i ono što su pokazali bilo sasvim dovoljno za i više nego povoljan rezultat pred revanš meč kući. Trener Jakobs je postavio dosta opreznu taktiku, i sve do prvog gola koji je došao iz jedne vrlo jednostavne akcije, nije bilo previše napada Anderlehta, iako je bilo jasno da su mogli da dođu do gola Partizana veoma lako. Veliki talenat Lukaku nije pokazao skoro ništa u ovom meču, i tvrdnje da je u lošoj formi su istinite. Ipak, igrač koji je bio najbolji u redovima Belgijanaca je bio Žilet, desni bek, koji je i postigao prvi gol i bio zaista najopasniji po gol Partizana, ali i sjajan u defanzivnim zadacima. Dakle, u prvom meču su bili dosta defanzivni i oprezni, ali na ovoj utakmici pred svojim navijačima, to sigurno neće biti slučaj. Partizan se nije nadao da će ove sezone uopšte biti na samo korak od istorijskog učešća u Ligi Šampiona. Ipak, sada je Liga Evrope obezbijeđena i rasterećeni ulaze u ovaj meč. U ovoj situaciji, očekujem da mladi Stanojević forsira jako napadačku taktiku od početka meča, pa šta bude. U slučaju brzog gola za "crno bele", ne vjerujem da će se braniti, već će nastaviti da igraju isto i zato se nadam da će gosti doći sa željom da se nadigravaju. Ovo bi morao biti meč prepun golova. Vjerujem da Partizan može barem do jednog gola. Naravno, ne treba trošiti riječi koliko je šuplja Partizanova odbrana, na čelu sa nesigurnim Radišom Ilićem. Anderleht sigurno neće čuvati rezultat već će pred svojim navijačima probati da igraju ofanzivno, pa je zato u ovom duelu bukvalno sve moguće, ali dosta golova je ono što ćemo najverovatnije vidjeti jer će ove dvije ekipe i igrati na to u ovom duelu.

cz

pre 13 godina

Taj sudija koga pominjete,koji je rekao da je Partizanu dosta i Kup uefa,nije Krejg Tomson nego spanac Kantaljeho koji je sudio utakmicu u Istanbulu. 100% sam siguran zato sto je to pricao Paunovic,a njih dvojica su pricali na spanskom naravno.
Puno srece Partizanu.

Rodni

pre 13 godina

Utakmica je dobila karakter visokog rizika, jer je uprava Anderlehta dobila laznu dojavu da ce se u timu Partizana naci Teodosic, Krstic i Keselj. Zato ce u prvoj postavi belgijskog sampiona nastupiti jos uvek nedovoljno oporavljeni Zan Klod van Dam.

Grobar NK

pre 13 godina

Velika podrska iz Crne Gore za nas PARTIZAN.Srce,dusa,dlanovi i glas bice stavljeni u sluzbu za nas klub,nas ponos.Da zajedno srusimo belgiju i evropsku uniju.

Pfc Rules

pre 13 godina

Tomic na klupu,Davidov ili Bogunovic umesto njega,jer sve je bolje od toga da ga cekamo u najvaznijoj utakmici da decko skupi hrabrost i zaigra kako zna!
Moreira u tim pod hitno!!!

Neka bude što biti ne može

pre 13 godina

Za nas sutra nije utakmica godine!Mi svakako igramo barem još ŠEST UTAKMICA U EVROPI!Zna se za koga je sutra utakmica godine!I svi se oni zdušno mole da izgubimo.
Verovali ili ne-dogodilo mi se ono što nikada nisam ni pomišljao:POČINJEM DA IH ŽALIM!
Ne brinite Grobari,sutra pobeđujemo sigurno.U ŽIVOTU MOŽDA NEMA PRAVDE ALI IMA RAVNOTEŽE.SUTRA ĆE NAM SE BAREM NEŠTO VRATITI!S verom u pobedu!!!

realan

pre 13 godina

@Shone ja neverujem ali ne u prolaz vec da li ce navijaci koji navijaju za partizan ispuniti boks , pa cu bas pogledati utakmicu da sproverim da li sam u pravu

ForeverSRB

pre 13 godina

Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!

crno- bela Toyota

pre 13 godina

Sale,mi vrujemo u tebe i ove igrače,molim vas dajte sve od sebe ali pametno,ja mislim da vi to možete,SMRT FAŠIZMU-ŽIVEO PARTIZAN

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sto neko rece, ne moramo da pobedimo, neka bude bar nereseno 3:3. Ja sam vec nervozan, ko ce da doceka sutrasnji dan i utakmicu. Ja sam nekakav optimista pred utakmicu mada ce biti izuzetno tesko. Da ne primismo onaj drugi go, prica bi bila mnogo drugacija. Napred crno-beli!!!

fenomen

pre 13 godina

Jako bih voleo da udjemo u LS ali sam i pored optimizma realan i smatram da necemo uspeti iz nekoliko razloga.
Prvi i najvazniji je taj sto imamo dva igraca manje od protivnika i ti igraci su Marko Jovanovic koji svaku loptu izbacuje nekontrolisano u aut i na svakoj utakmici bar jednom zakasni da intervenise i to se kasnjenje do sada uvek kaznjavalo golom u nasoj mrezi a drugi je Stevanovic koji cesto ide u napad koji se zavrsava njegovim nepreciznim centarsutevima i koji cesto gubi loptu u fazi napada i na taj nacin direktno ugrozava nas gol. Dok je njih dvojice u nasoj odbrani nema uspeha. Stvarno nemam nista protiv njih ali su jednostavno losi fudbaleri i nisu za Partizan, bar ne u Evropi.
Drugi razlog koji moze presuditi je i sudija koji je javno rekao da je nama dosta i liga Evrope kad nam je sudio protiv Fenerbahcea. Sudija ce u svakom slucaju gurati Anderleht i moramo mnogo paziti u svom 16-ercu jer ce i najmanji kontakt svirati.
Trece, po prikazanom u prvoj utakmici Anderleht je kvalitetniji od nas, mnogo su brzi i opasniji od nas u napadu a i jaci su na sredini terena.
Mozemo proci ako odigramo otvorenu utakmicu na gol vise a ako se budemo branili i cekali da slucajno postignemo gol napunice nas ko nista.
Nasa prednost moze biti nas trener koji po meni zna kako treba odigrati i ako igraci to ispostuju sve je moguce.
Poz...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ko o cemu, mi o sudijama. Dosta vise s tim sudijama, uvek su nam oni krivi. Kada sutra Partizan ispadne opet ce sudije biti krive, a ne rukovodstvo koje nije obezbedilo konkurentnu ekipu

darko

pre 13 godina

1. Maksimalno zalaganje
2. Neprestano trcanje
3. Veliko srce
4. Podrska Grobara
5. Vera u uspeh
6. Posteno sudjenje
7. Malo srece

To je nasa dobitna kombinacija!!!
Sutra je utorak i Grobari ce ubosti ovu sedmicu.Verujmo!

Goran

pre 13 godina

Vas je svaki sudija ostetio koji vam ne sudi "domacinski". Gol Bogunovica o kome svi trubite je iz ofsajda, ali vi od crno-belog slepila to ne vidite. Penal mozda i nije bio, ne zbog toga sto je faul bio van 16m, vec zbog toga sto mozda start nespretnog Sikimica mozda nije bio "dovoljan" za penal. Ali on je bio daleko od lopte i isao je telom na Aleksa, a ne na loptu. Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!

doug

pre 13 godina

Samo da navijaci nesto ne zeznu, da se ne ponovi Mostar... To bi bilo tragedija... Ili ono sto se desilo na tekmi Srbija - N. Zeland... Partizan is life...

MomciloMocaVukotic

pre 13 godina

Dos'o je i taj dan...Jos malo i krenuce jos jedna "utakmica sezone" naseg voljenog kluba...play-off lige sampiona...na zalost,revans se ne igra na nasem stadionu,nasem Hramu Fudbala,kako sam prizeljkivao (Fudbal pisem velikim slovom,jer sam jedan od onih koji veruju u magiju koju on nosi,i smatram da se moze pojaviti novi David,koji ce srusiti kakvu golijatsku visemilionsku ekipu na putu ka zacrtanom,osiguranom, cilju),igra se u Briselu,gradu koji je mogao postati nas Istanbul,decenijama pre nego sto li nam se sam Istanbul desio,ali nije nam se dalo.Bili smo favoriti,igrali najlepsi fudbal u Evropi,ali to nije bilo dovoljno . Za samo 6 minuta opustenije igre srusili su se snovi jedne generacije...Secam se prica svog dede(ljubav prema Partizanu u mojoj porodici je hronicna bolest,jos od 1945e) pred svaku vazniju utakmicu koju smo igrali....svaka je imala isti pocetak..."Sinko,danas dolazi Fenerbahce,a nekad smo drali Mancester k'o od sale.Kaze Soskic,Jusufi,Becejac,Rasovic,Vasovic..." i tako dalje...Verujem da nisam jedini koji je to slusao od onih koju su nam crno-belu boju usadili duboko u nas,i naterali nas da na svet ne gledamo ni crno ni belo,vec crno-belo...No,one veceri je Real uzeo ono sto je nama pripadalo,u gradu Briselu...Pre par godina protiv turskog Fenera,jedan covek se potrudio da san o ligi sampiona sanjamo jos koju godinu(mislim na sudiju koji ce sutra deliti "pravdu",nadam se da je u medjuvremenu naucio pravo znacenje te reci).Nase je pravo da verujemo da ce se ovog puta zvezde poklopiti i da ce Partizan uneti jos jednu dozu srece u nase navijacke zivote...veceras na terenu nece biti Vasovica,Galica,Pirmajera,Becejca..boje Partizana branice Krstajic,Ilic,Kleo i ekipa...Ja u njih verujem i sta god da se desi ostacu uz njih... Kako kaze ona nasa,dacemo zivot-dali smo mladost,ako to ne uradimo sad doci ce opet neki Anderleht,Fener,Njukastl.Nase je da verujemo,na nama je da sanjamo,a Raca,Sale i ekipa neka samo daju sve od sebe,to ce biti dovoljno. Momci,samo hrabro pa "neka bude sto biti ne moze".Stanojevicu,koju god taktiku ti sutra odredis i kakav god tim izvedes,ma kojim se rezultatom utakmica zavrsi imaces nasu podrsku u buducnosti. Valjak je ponovo krenuo da melje.Da li je Anderleht prekrupan zalogaj,uskoro cemo saznati. Igraci na terenu,Grobari na tribinama,ili uz tv ekran,pocasna loza partizanove garde u sastavu Vasovic,Borota,Bobek,Milutinovic,Chava Dimitrijevic,Mance,Haris...i svi ostali...svim srcem uz Partizan,pa kako bude...I na kraju ,Majstore,verujem da si uz nas ;)

HomeAlone

pre 13 godina

Ovo je sramota! Da uradi UEFA tako nesto mi nije jasno. Ovaj sudija nam je protiv fenera uzeo 2 gola(gol i penal) i rekao nekom nasem igracu(ne znam kome) da nam je dosta i Liga Evrope.
Ovaj sudija sada ima 2 opcije:
1. Da sudi nama da bi se izvadio.
2. Da sudi njima zato sto mrzi Partizan ili koga vec...

U svakom slucaju sudjenje NECE biti regularno sto ja mislim da ide nama na stetu.

U svakom slucaju MOZEMO uz veru do LIGE SAMPIONA! SAMO HRABRO!

ja

pre 13 godina

SVI KO JEDAN !!!

Za slavu
Za ugled
Za Grobare
Za Mancea
Za Bobeka
Za LIGU SAMPIONA
ZA PARTIZAN !!!

Igraci Partizana: Sta bre ti pricas mi igramo za novac

Ja: Igrajte za sta hocete SAMO UDJITE U LIGU SAMPIONA !

pfc

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!

pfc

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!

ja

pre 13 godina

SVI KO JEDAN !!!

Za slavu
Za ugled
Za Grobare
Za Mancea
Za Bobeka
Za LIGU SAMPIONA
ZA PARTIZAN !!!

Igraci Partizana: Sta bre ti pricas mi igramo za novac

Ja: Igrajte za sta hocete SAMO UDJITE U LIGU SAMPIONA !

MomciloMocaVukotic

pre 13 godina

Dos'o je i taj dan...Jos malo i krenuce jos jedna "utakmica sezone" naseg voljenog kluba...play-off lige sampiona...na zalost,revans se ne igra na nasem stadionu,nasem Hramu Fudbala,kako sam prizeljkivao (Fudbal pisem velikim slovom,jer sam jedan od onih koji veruju u magiju koju on nosi,i smatram da se moze pojaviti novi David,koji ce srusiti kakvu golijatsku visemilionsku ekipu na putu ka zacrtanom,osiguranom, cilju),igra se u Briselu,gradu koji je mogao postati nas Istanbul,decenijama pre nego sto li nam se sam Istanbul desio,ali nije nam se dalo.Bili smo favoriti,igrali najlepsi fudbal u Evropi,ali to nije bilo dovoljno . Za samo 6 minuta opustenije igre srusili su se snovi jedne generacije...Secam se prica svog dede(ljubav prema Partizanu u mojoj porodici je hronicna bolest,jos od 1945e) pred svaku vazniju utakmicu koju smo igrali....svaka je imala isti pocetak..."Sinko,danas dolazi Fenerbahce,a nekad smo drali Mancester k'o od sale.Kaze Soskic,Jusufi,Becejac,Rasovic,Vasovic..." i tako dalje...Verujem da nisam jedini koji je to slusao od onih koju su nam crno-belu boju usadili duboko u nas,i naterali nas da na svet ne gledamo ni crno ni belo,vec crno-belo...No,one veceri je Real uzeo ono sto je nama pripadalo,u gradu Briselu...Pre par godina protiv turskog Fenera,jedan covek se potrudio da san o ligi sampiona sanjamo jos koju godinu(mislim na sudiju koji ce sutra deliti "pravdu",nadam se da je u medjuvremenu naucio pravo znacenje te reci).Nase je pravo da verujemo da ce se ovog puta zvezde poklopiti i da ce Partizan uneti jos jednu dozu srece u nase navijacke zivote...veceras na terenu nece biti Vasovica,Galica,Pirmajera,Becejca..boje Partizana branice Krstajic,Ilic,Kleo i ekipa...Ja u njih verujem i sta god da se desi ostacu uz njih... Kako kaze ona nasa,dacemo zivot-dali smo mladost,ako to ne uradimo sad doci ce opet neki Anderleht,Fener,Njukastl.Nase je da verujemo,na nama je da sanjamo,a Raca,Sale i ekipa neka samo daju sve od sebe,to ce biti dovoljno. Momci,samo hrabro pa "neka bude sto biti ne moze".Stanojevicu,koju god taktiku ti sutra odredis i kakav god tim izvedes,ma kojim se rezultatom utakmica zavrsi imaces nasu podrsku u buducnosti. Valjak je ponovo krenuo da melje.Da li je Anderleht prekrupan zalogaj,uskoro cemo saznati. Igraci na terenu,Grobari na tribinama,ili uz tv ekran,pocasna loza partizanove garde u sastavu Vasovic,Borota,Bobek,Milutinovic,Chava Dimitrijevic,Mance,Haris...i svi ostali...svim srcem uz Partizan,pa kako bude...I na kraju ,Majstore,verujem da si uz nas ;)

ForeverSRB

pre 13 godina

Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!

HomeAlone

pre 13 godina

Ovo je sramota! Da uradi UEFA tako nesto mi nije jasno. Ovaj sudija nam je protiv fenera uzeo 2 gola(gol i penal) i rekao nekom nasem igracu(ne znam kome) da nam je dosta i Liga Evrope.
Ovaj sudija sada ima 2 opcije:
1. Da sudi nama da bi se izvadio.
2. Da sudi njima zato sto mrzi Partizan ili koga vec...

U svakom slucaju sudjenje NECE biti regularno sto ja mislim da ide nama na stetu.

U svakom slucaju MOZEMO uz veru do LIGE SAMPIONA! SAMO HRABRO!

darko

pre 13 godina

1. Maksimalno zalaganje
2. Neprestano trcanje
3. Veliko srce
4. Podrska Grobara
5. Vera u uspeh
6. Posteno sudjenje
7. Malo srece

To je nasa dobitna kombinacija!!!
Sutra je utorak i Grobari ce ubosti ovu sedmicu.Verujmo!

Neka bude što biti ne može

pre 13 godina

Za nas sutra nije utakmica godine!Mi svakako igramo barem još ŠEST UTAKMICA U EVROPI!Zna se za koga je sutra utakmica godine!I svi se oni zdušno mole da izgubimo.
Verovali ili ne-dogodilo mi se ono što nikada nisam ni pomišljao:POČINJEM DA IH ŽALIM!
Ne brinite Grobari,sutra pobeđujemo sigurno.U ŽIVOTU MOŽDA NEMA PRAVDE ALI IMA RAVNOTEŽE.SUTRA ĆE NAM SE BAREM NEŠTO VRATITI!S verom u pobedu!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sto neko rece, ne moramo da pobedimo, neka bude bar nereseno 3:3. Ja sam vec nervozan, ko ce da doceka sutrasnji dan i utakmicu. Ja sam nekakav optimista pred utakmicu mada ce biti izuzetno tesko. Da ne primismo onaj drugi go, prica bi bila mnogo drugacija. Napred crno-beli!!!

U boj krenite junaci svi!!!

pre 13 godina

Evo podrske Partizanu i od jednog okorelog cigana, koliko ne mogu da smislim Belgiju i Brisel toliko vama dajem podrsku!
Ne mogu da skapiram ljude bez obzira za koga da navijaju, a Srbi su da mogu da daju podrsku jednom BELGIJSKOM predstavniku a ne SRPSKOM, toliko o tome!!!

crno- bela Toyota

pre 13 godina

Sale,mi vrujemo u tebe i ove igrače,molim vas dajte sve od sebe ali pametno,ja mislim da vi to možete,SMRT FAŠIZMU-ŽIVEO PARTIZAN

Rodni

pre 13 godina

Utakmica je dobila karakter visokog rizika, jer je uprava Anderlehta dobila laznu dojavu da ce se u timu Partizana naci Teodosic, Krstic i Keselj. Zato ce u prvoj postavi belgijskog sampiona nastupiti jos uvek nedovoljno oporavljeni Zan Klod van Dam.

Veran Sin Juga

pre 13 godina

•Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!
(ForeverSRB, 23. avgust 2010 23:54)
svaka cast druze,ne zbog toga sto navijas za PFC veceras vec zbog nacina razmisljanja.Ovi sto igraju iz keca u kec iz ciste zlobe i pakosti,sto broje navijace u boksu itd..itd,neka se upucaju.

grobar1976

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)

fenomen

pre 13 godina

Jako bih voleo da udjemo u LS ali sam i pored optimizma realan i smatram da necemo uspeti iz nekoliko razloga.
Prvi i najvazniji je taj sto imamo dva igraca manje od protivnika i ti igraci su Marko Jovanovic koji svaku loptu izbacuje nekontrolisano u aut i na svakoj utakmici bar jednom zakasni da intervenise i to se kasnjenje do sada uvek kaznjavalo golom u nasoj mrezi a drugi je Stevanovic koji cesto ide u napad koji se zavrsava njegovim nepreciznim centarsutevima i koji cesto gubi loptu u fazi napada i na taj nacin direktno ugrozava nas gol. Dok je njih dvojice u nasoj odbrani nema uspeha. Stvarno nemam nista protiv njih ali su jednostavno losi fudbaleri i nisu za Partizan, bar ne u Evropi.
Drugi razlog koji moze presuditi je i sudija koji je javno rekao da je nama dosta i liga Evrope kad nam je sudio protiv Fenerbahcea. Sudija ce u svakom slucaju gurati Anderleht i moramo mnogo paziti u svom 16-ercu jer ce i najmanji kontakt svirati.
Trece, po prikazanom u prvoj utakmici Anderleht je kvalitetniji od nas, mnogo su brzi i opasniji od nas u napadu a i jaci su na sredini terena.
Mozemo proci ako odigramo otvorenu utakmicu na gol vise a ako se budemo branili i cekali da slucajno postignemo gol napunice nas ko nista.
Nasa prednost moze biti nas trener koji po meni zna kako treba odigrati i ako igraci to ispostuju sve je moguce.
Poz...

Pfc Rules

pre 13 godina

Tomic na klupu,Davidov ili Bogunovic umesto njega,jer sve je bolje od toga da ga cekamo u najvaznijoj utakmici da decko skupi hrabrost i zaigra kako zna!
Moreira u tim pod hitno!!!

doug

pre 13 godina

Samo da navijaci nesto ne zeznu, da se ne ponovi Mostar... To bi bilo tragedija... Ili ono sto se desilo na tekmi Srbija - N. Zeland... Partizan is life...

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!
(pfc, 23. avgust 2010 20:59)

Tako je, lave !!!

Evropsko proleće Partizana

pre 13 godina

Nema nikakvog grča, nema moranja, nema imperativa "pobedi ili umri"...Partizan ostaje u Evropi u svakoj varijanti! Štaviše, u ništa manje atraktivnoj Ligi Evrope, Partizan bi mogao da dočeka PROLEĆE kao pre nekoliko godina sa Vermezom na klupi. Napred Partizan, sve prethodno se briše, RESETUJ MAŠINU i kreni, ovo je jedna jedina KUP utakmica, igra se na NOKAUT, nije Anderleht nikakav bauk!

Goran

pre 13 godina

Vas je svaki sudija ostetio koji vam ne sudi "domacinski". Gol Bogunovica o kome svi trubite je iz ofsajda, ali vi od crno-belog slepila to ne vidite. Penal mozda i nije bio, ne zbog toga sto je faul bio van 16m, vec zbog toga sto mozda start nespretnog Sikimica mozda nije bio "dovoljan" za penal. Ali on je bio daleko od lopte i isao je telom na Aleksa, a ne na loptu. Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!

Sasa The Grobar

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Znas li koja je razlika izmedju babe na svadbi i zvezde u fudbalskoj evropi??? Baba odigra makar 2 kola !!!

Slepilo je crno belo jer su to najlepse i najuspesnije kombinacije boja na celom svetu !!! Priznajem, CRNO-BELO sam SLEP!!!

Atropin

pre 13 godina

Voleo bih sutra (tj. vec danas) da vidim jedan ultra ofanzivni Partizan iz nekoliko razloga:
1.Napad je najbolja odbrana, pogotovu imajuci u vidu ko ce igrati istu (cast Krstajicu) i ko ce nam braniti.
2.Faktor iznenadjenja, jer ce svi ocekivati bunker, a u napadu sta uradimo...
3.Ako i izgubimo, bolje je to uraditi u visokom stilu, znajuci da smo pokusali i dali sve od sebe
4.1-0 ili 5-0 epilog je isti, a najkiselije bi bilo da ostane 0-0...
5.Ako i dozivimo blamazu, barem cemo obradovati komsije, oni ne znaju za radost godinama!!

Grobar NK

pre 13 godina

Velika podrska iz Crne Gore za nas PARTIZAN.Srce,dusa,dlanovi i glas bice stavljeni u sluzbu za nas klub,nas ponos.Da zajedno srusimo belgiju i evropsku uniju.

wroom1975

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...

Kompleks

pre 13 godina

Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!
(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Vi bolje da otvorite ordinaciju pa da naplacujete ovakve dijagnoze, trebace vam pare da platite dugove jel oce da vam uzmu bodove i u domacoj ligi zbog neizmirivanja obaveza...

Cedomir Rosic

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa vama ni Playstation ne bi pomogao...

:)

d78_paradox

pre 13 godina

Oglas u novinama: FK crvena zvezda prodaje reflektore,slabo korisceni,kao novi..razlog nemamo para za struju, a i ne trebaju nam

Darko

pre 13 godina

Komentator-I penal izvodi Radisa Ilic,AJMO RADISA... GOOOOOOOOOOOL.....Partizan je u ligi sampiona....Sve je gotovo ,PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA.Srecno momci!

Nemanja

pre 13 godina

Realno, ako se analizira Partizan ove sezone - protiv Anderlehta ima više šanse da se ponovi 1997. nego 2003.
Pa ipak u fudbalu nikad ne znaš na čemu si dok ne počne utakmica, a tu je i talični trener Stanojević koji sa Partizanom još ne zna za poraz ko zna koliko dugo.
U svakom slučaju srećno Partizanu večeras u Briselu.

milannnn

pre 13 godina

ajde grobari mozete vi to!!!Iskreno nisam navijac partizana ali se nadam da ce uspeti da udju u ligu sampiona.Ipak je to nas klub i mislim da bi trebalo neki nas klub da igra u ligi sampiona,makar to ponovo bio partizan!!!SRECNOOOOOOOOOOOO

Vlada

pre 13 godina

"Glavni sudija meča biće Krejg Tomson, a delegat Rene Eberle, a pošto je meč dobio EPITET VISOKOG RIZIKA"
- Postoji visok rizik da Partizan prodje, pa treba staviti obucenog sudiju da to spreci. Ko je zaboravio Galatasaraj od pre par godina, setice se nepriznatih golova, penala... Da bi na kraju sudija rekao, pa sta igracete u LE...

Khm, Khm

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa nije vatra da ga gasimo. Možda si mislio da ga isključimo?

cz

pre 13 godina

Taj sudija koga pominjete,koji je rekao da je Partizanu dosta i Kup uefa,nije Krejg Tomson nego spanac Kantaljeho koji je sudio utakmicu u Istanbulu. 100% sam siguran zato sto je to pricao Paunovic,a njih dvojica su pricali na spanskom naravno.
Puno srece Partizanu.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ko o cemu, mi o sudijama. Dosta vise s tim sudijama, uvek su nam oni krivi. Kada sutra Partizan ispadne opet ce sudije biti krive, a ne rukovodstvo koje nije obezbedilo konkurentnu ekipu

igor

pre 13 godina

Napred crno-beli do,pobede i do lige sampiona, sta ti je fudbal neko ide u Brisel, a neko drugi(svi znamo ko), nece dalje od Subotice ove godine

Negotin

pre 13 godina

Hajde pljuvaci, imate jos malo vremena da pljujete po mom Partizanu, a posle?!!!!! Ove ljubomorne iz muzeja i mogu nekako da razumem, ali nisu mi jasni ovi kako da ih nazovem navijaci Partizana! pa kakve veze ima dal cemo uci u Ligu Sampiona, Partizan je zivot,sve ostalo je nebitno!!!! Mozemo da izgubimo i sa 10:O ja cu i tada navijati za Moj Partizan,kao sto navijam otkad znam za sebe. Bez euforije bez pritiska, bas kao protiv Njukastla. Da nije Partizana ovi iz muzeja nebi se ni culi. Hajmo muzejasi navijajte jos jace za Anderleht!

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)
Ovde se radi o utakmici Anderleht-Partizan, a ovo o čemu ti pričaš nema veze sa ovom utakmicom. Pa još kažeš mi zaslepljeni hehe Ajde ti tako "nezaslepljen" zaustavi ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=RBldUV-GgKw na 1:32 pa ako znaš pravila videćeš gde se nalazi Bogunović u trenutku dodavanja. Koliko vam je teško, pa vas pola ima da odlepi od zavisti i kompleksa do početka utakmice hahahaha

...je sampion

pre 13 godina

samPioN SaMpioooon sAMpiiiOOOOn
jE
PaRRtizaan ##/#&&!/(

Paa #$(%(%)%@v@v RRRRttiiiiZZZaa@@@¸¸%% NNNNN Parr%$&%&%(&)Tiii §@°°^° ZZZAAaaannnnn...

eeevvvveeeerrrryyyy goooooo

Timok-grobar sektor istok

pre 13 godina

Ja bi nekako najvise voleo da bude 2:2 i na penale 5-4 za Partizan.Ne znam zasto ali valjda bi se tad vise radovao,valjda zbog toga.

realno.

pre 13 godina

Napred crno-beli! Necu da vam pozelim srecu, vec to da budete borbeni i hrabri.Svi znamo da sreca prati hrabre! :) Bez hrabrosti i celicne volje, zelje i borbe nemamo sta da trazimo.U suprotnom ce Anderleht rutinski da obavi posao i zabije nam 2-3 komada.

Srpski navijač

pre 13 godina

Nadam se uspešnom nastupu crno - belih večeras, i da konačno srpski fudbal bude na mapi Lige Šampiona Evrope...
@ Parisien
Utakmicu sigurno možeš pratiti na http://atdhe.net/index.html

Bosko

pre 13 godina

Puno srece veceras iz Srpske zemlje u kojoj nije bitno da li igra Zvezda ili Partizan vec im se daje bezrezervna podrska. Pozdrav iz Nevesinja od navijaca Crvene Zvezde i neka Bog pomogne nasem bratu Viloticu! Srbija i Srpska dva oka u glavi

fox

pre 13 godina

Samo napred,hladna glava i vrelo srce.Nema posustajanja,jedna utakmica za ceo zivot.Ovi nisu nikakav bauk.Fizicki jesu jaci,ali sve ostalo je na nasoj strani.Samo odigrati posteno sa 120 posto snage i bicete nagradjeni.I hvala navijacima ostalih klubova koji navijaju veceras za Partizan,jer ipak predstavljaju veceras srpski sport i zemlju.Hrabre sreca prati.NAPRED PARTIZAN,DO KONACNE POBEDE!

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 24. avgust 2010 14:12)
Kažeš ništa se ne dešava na snimku na 1:32??? Znači, ne verujem. Tačno sam znao da vi Lukićevci ne znate ni pravila fudbalske igre. Za dalje neću da se zamaram, ni za ovaj gol Bogunovića ni za sporne situacije protiv Fenerbahčea, sa nekim ko ne zna osnovna pravila. Važno je da večeras igra Partizan!

bozidar

pre 13 godina

Partizan veceras igra istorijsku utakmicu,zasto.....3 ogromna razloga
1.Zbog (novih)navijaca,vreme je da sledece generacije sablonski vise ne navijaju za Zvezdu zbog uspeha `91,sobzirom sta se desava sa istim klubom,mislim da je vreme da ova i sledece generacije pocnu da vole Partizan,(ne mrze Zvezdu-kako mrzeti bracu Srbe)
2.Prilika da postanemo evropska institucija kao sportsko drustvo,jer su basketasi vec prokrcili put
3.Zbog nas vernih navijaca,pravih navijaca,koji znamo tim partizana,koji znamo ko je bio Bobek,iako nismo ziveli u to vreme,koji stvarno volimo Partizan ceo zivot i da to nije samo hir mladosti,ici tuci se na tekmi itd....,nego CEO ZIVOT UZ PARTIZAN,ZIVEO PARTIZAN!

lazar

pre 13 godina

Mi smo ozbiljna Evropska ekipa,a jedna takva ekipa mora da za sat ipo i vise koliko traje utakmica napravi dva dobra napada i da postigne dva gola...najmanje.Pogotovu sto je najavljena ofanzivna taktika,nemamo sta da izgubimo.Zato momci-glavu gore,pozitivno samo,vi ste vec dovoljno ucinili za nas na celu sa Acom Stanojevicem.Sutra samo vera u sebe,bez treme i bez respekta.Idemo dalje!!!

BGCZ

pre 13 godina

Ovako, ne volim vas i mislim da niste zasluzili da udjete u Ligu Sampiona...ne zato sto nemate dobar tim, nego zato sto je sramota da vas dodje samo 15ak hiljada protiv Helsinkija. Necu da poredim, ali Zvezdu (koja je bila druga prosle sezone) je protiv Slovana gledalo preko 40.000 ljudi.
Ipak, bicu covek i recicu da bi voleo da prodjete veceras.Iako vas ne volim ipak prezentujete moju zemlju i moj grad

dragan makedonija

pre 13 godina

bio sam prvu utakmicu bilo je extra imam 29 god za partizan navijam od 9 god znaci punih 20 godina mislim da partizan treba da igra hrabro i ofanzivno na gol vise pa nek bude 2-3 ili 3-4 za partizan za slavni klub svima znan beogradski partizan ne treba respektovati anderleht nego igrati svoj fudbal pa sta bude bude samo hrabro i odgovorno napred partizan dolazim na jna bilo liga sampiona bilo liga evropa partizan the best

zorz

pre 13 godina

Idemo mirno i stalozeno pa sta bude.Ne gubimo nista ispadanjem a mozemo mnogo dobiti.Bas zato nemamo cega da se bojimo i da nam noge budu vezane.Samo rastereceno i probati nemoguce.Na ove pored sto prosipaju 'pamet' ne obracajmo paznju.Srbija je poznata kao zemlja zavidnih.Ajmo i zbog njih da probamo da udjemo u LS jer ce tada njihov mozak smisljati jos vece gluposti od ovih koje danas mozemo cuti na svakom koraku jer avaj, nekako moraju opravdati i naci razloge zasto mi jesmo a oni vec godinama ne mogu ni da primirisu Evropi.

U Srbiji smo najbolji, za par koplja ispred svih medjutim to za Evropu i nije neki parametar.Otisla je Evropa daleko ispred nas u svakom pogledu pa i u pogledu fudbala ali uz volju,zelju i srece koja je neophodna u ovakvoj situaciji mi mozemo da se promuvamo do Lige Sampiona...srecno Partizane i hvala ti na svemu.

Mik

pre 13 godina

Zelim Partizanu sve najbolje (iako bi bili nepodnosljivi sledece godine), ali mislim da ce biti veoma tesko. Postoji razlika u fizickoj spremi i taktickoj obucenosti. Fizicka sprema ne mora da odluci, ali takticka nepismenost domacih igraca (koja je sa svakom generacijom sve veca) je pretezak problem. Partizan, kao i svi nasi klubovi ima samo jednu sansu - da kako god zna i ne zna umuva jedan gol, najbolje slucajno, i onda bunkerica sa svim igracima i Bogunovic u napadu. Neka se niko ne ljuti - to je nasa fudbalska stvarnost!

Laki lane

pre 13 godina

Vi se i dalje ložite na fudbal...strašno!
Treba ga ukunuti za sva vremena.
U fudbalu dve decenije ništa nismo uradili, a nećemo još dugo, a pogledajte basket, odbojku, vaterpolo

JA VERUJEM

pre 13 godina

Samo za tebe srce mi kuca
O Partizane ti dobro znaš
Južna tribina sad je uz tebe
Grobari ti pevaju u glas.

Parni Valjak nek melje redom sve do nove pobede
Partizane moja ljubav
prema tebi nama granice.

Za Partizana, za crno-bele
svoj život daću nije me strah
jer čast i ponos našega Juga
uvek ćeš biti Partizan znaj !


Večeras hrabro i jako ! Za vas ,za nas,za Bobeka !!! Niko vam ništa drugo neće zameriti.

red@white

pre 13 godina

E ajde vecerassvi da uzivamo u prenosu Predraga Strajnica. Koji ce prvo da kaze da Partizan ima podsku 15-20 hiljada navijaca. Onda ce da poskakuje sa stolice i na kraju na zavrsetku prenosa da kaostatuje i da je ovo uspeh "mladog" tima Partizana. Ali ja cu pametnije da iskoristim vreme. Komentarisacu naravno rezultat koji budem video na kraju

Grobar do groba

pre 13 godina

Zasto toliko kukate na Jovanovica kad decko uopste nije lop realno decko je bio super u prvoj tekmi ali ako vec gledamo ko ne valja na prvom mestu to je Radisa Ilic koji je u rangu sa Zvezdinim Randjelovicem, zatim Stevanovic i Tomic, a i Lazevski nije bog zna sta nije da branim Jovanovica ali ima mnogo mnogo gorih. Davidova u prvih 11 i Zivkovica da go i imamo dobre sanse
Ziveo Partizan!!!

Knez

pre 13 godina

20:45 Anderlecht v FK Partizan, 3+, @1.70 | www.tipovi1x2.net

Ekipa Anderlehta nije impresionirala u Beogradu ali je i ono što su pokazali bilo sasvim dovoljno za i više nego povoljan rezultat pred revanš meč kući. Trener Jakobs je postavio dosta opreznu taktiku, i sve do prvog gola koji je došao iz jedne vrlo jednostavne akcije, nije bilo previše napada Anderlehta, iako je bilo jasno da su mogli da dođu do gola Partizana veoma lako. Veliki talenat Lukaku nije pokazao skoro ništa u ovom meču, i tvrdnje da je u lošoj formi su istinite. Ipak, igrač koji je bio najbolji u redovima Belgijanaca je bio Žilet, desni bek, koji je i postigao prvi gol i bio zaista najopasniji po gol Partizana, ali i sjajan u defanzivnim zadacima. Dakle, u prvom meču su bili dosta defanzivni i oprezni, ali na ovoj utakmici pred svojim navijačima, to sigurno neće biti slučaj. Partizan se nije nadao da će ove sezone uopšte biti na samo korak od istorijskog učešća u Ligi Šampiona. Ipak, sada je Liga Evrope obezbijeđena i rasterećeni ulaze u ovaj meč. U ovoj situaciji, očekujem da mladi Stanojević forsira jako napadačku taktiku od početka meča, pa šta bude. U slučaju brzog gola za "crno bele", ne vjerujem da će se braniti, već će nastaviti da igraju isto i zato se nadam da će gosti doći sa željom da se nadigravaju. Ovo bi morao biti meč prepun golova. Vjerujem da Partizan može barem do jednog gola. Naravno, ne treba trošiti riječi koliko je šuplja Partizanova odbrana, na čelu sa nesigurnim Radišom Ilićem. Anderleht sigurno neće čuvati rezultat već će pred svojim navijačima probati da igraju ofanzivno, pa je zato u ovom duelu bukvalno sve moguće, ali dosta golova je ono što ćemo najverovatnije vidjeti jer će ove dvije ekipe i igrati na to u ovom duelu.

realan

pre 13 godina

@Shone ja neverujem ali ne u prolaz vec da li ce navijaci koji navijaju za partizan ispuniti boks , pa cu bas pogledati utakmicu da sproverim da li sam u pravu

Mikele

pre 13 godina

Naravno da treba pričati o taktici i mogućnostima, a što manje o sudijama, ali ako si Gorane već analizirao link na 6:09, onda ga stopiraj i na 6:44, pa kaži da li bi ti svom rođaku svirao takav penal, ili bi mu darovao žuti karton, da ti ne bi vređao inteligenciju.
Ovde se naravno nije radilo o inteligenciji, nego o tendenciji.
Ali bez obzira na sve, igrači ne smeju da se opterećuju sudijom, već hrabro i pametno.
SREĆNO CRNO-BELI!

www.tipovi.rs

pre 13 godina

U ovom duelu jw bukvalno sve moguce, ali dosta golova je ono sto cemo najverovatnije videti jer ce ove dve ekipe i igrati na to u ovom duelu. Srecno.

bb

pre 13 godina

srecno crno beli!!! bice vam jako potrebna!!! imaj te vere u sebe, jel imate ove sey
zone ono sto vam je nedostajalo...SAMOPOUZDANJE!!!

paja

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)
(grobar1976, 24. avgust 2010 12:37)

Tamo gde vi necete koristiti garnituru ni kratkih ni dugih rukava, u Bariju, xD;)))

Petarda - Binladenka

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...
(wroom1975, 24. avgust 2010 03:21)

Pa, puci cu! Veceras!

VETERAN

pre 13 godina

Vi ste dominanti u Srpskom fudbalu pa mislite da nesto vredite u odnosu na ekipe iz zapadne Evrope. Opusteno gledajte utakmicu u molite boga da sto dostajstvenije odete u ligu evrope. Sve ispod tri razlike za ANDERLEht vas je uspeh.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

hobotnica paul

pre 13 godina

Iskreno vam od sveg srca želim da izgubite od Anderlechta večeras, da uđete u Europsku Ligu, da tamo kao klub iz 4 pota naletite na Dinamo Zagreb koji će biti pot br.3 i da se skupa nađemo u grupi pa da konačno razigramo i vidimo tko je najbolji na prostorima bivše SFRJ!

Goran

pre 13 godina

(gledalac, 24. avgust 2010 07:00)

Rodjace, o cemu ti to pricas? Dajes neke linkove, sa pogresnim vremenima(na 1:32se nista bitno ne dogadja!!!). Detalj koji mislim da hoces da analiziras je nesto kasnije, ali tu se ne radi o ofsajdu, nego o tome da lopta nije presla PRECNIKOM gol liniju. Imas detaljnu analizu, sa iscrtanim linijama, ali naravno da ti to nisi ni gledao cim govoris o nekom ofsajdu!!! A ja sam govorio o ovom sudiji Tompsonu iz Skotske, zbog toga sto se unapred govori o nekoj utakmici od ranije gde vas je navodno ostetio za gol. Imas lepo na http://www.youtube.com/watch?v=2mYqAKDV0UE pa zaustavi na 6:09 i videces da je bio ofsajd! Umesto da se prica o mecu, taktici, podrsci, mada ima i takvih komentara, odmah kuknjava na sudiju!!! Zbog toga ce i biti 4:0!!! Sto vam rece Tompson, ma dosta vam je LE...

crvena zvezda

pre 13 godina

navijam za anderleht,ne zato sto mrzim partizan (prema njemu sam bez emocija, koliko mi je nebitan)nego zato sto jacina partizana slabi zvezdu. to treba svima da bude jasno.

grob

pre 13 godina

Da li je moguce da ce serija "Stizu dolari" ici posle utakmice!?!?!?! Ja ocekujem izvinjenje Tijanica zbog ovoga kako da gledam Dolare u 23h, a kad treba da ide serija oni pustili specijalnu emisiju! da li je moguce!
(ko razume shvatice)

Daco

pre 13 godina

Zaista sam dugo cekao ovaj dan i evo docekao,posto zivim u Sloveniji primoran sam da budem osudjen na milost ,,javnog servisa,,i da gledam u pasulj hoce li dati prenos na satelitu ili ne.Malopre sam bio na njigovom sajtu i video da nema prenosa.Ako zaista bude tako, javno obecavam da nikada vise necu dati dinara za pretplatu iako sam do sada bio redovan u placanju.

Zombi

pre 13 godina

Da li ce tamo biti nasih navijaca i tko ih placa?
Ako ih Klub placa - divno - ne smeju da naprave nikakvo sranje - ako sami placaju put i kartu - e, postovanje onda, ne rade a svuda ih ima po Europi...

aaaa

pre 13 godina

Pohvale na racun rts-a.Smilovali su se da naprave emisiju pred utakmicu.Zalosno je to sto u Srbiji uvek treba napraviti gresku da bi shvatio...Nadam se da im se slicna greska od pre 6 dana nece vise ponoviti!!!

Goran

pre 13 godina

Vas je svaki sudija ostetio koji vam ne sudi "domacinski". Gol Bogunovica o kome svi trubite je iz ofsajda, ali vi od crno-belog slepila to ne vidite. Penal mozda i nije bio, ne zbog toga sto je faul bio van 16m, vec zbog toga sto mozda start nespretnog Sikimica mozda nije bio "dovoljan" za penal. Ali on je bio daleko od lopte i isao je telom na Aleksa, a ne na loptu. Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ko o cemu, mi o sudijama. Dosta vise s tim sudijama, uvek su nam oni krivi. Kada sutra Partizan ispadne opet ce sudije biti krive, a ne rukovodstvo koje nije obezbedilo konkurentnu ekipu

hobotnica paul

pre 13 godina

Iskreno vam od sveg srca želim da izgubite od Anderlechta večeras, da uđete u Europsku Ligu, da tamo kao klub iz 4 pota naletite na Dinamo Zagreb koji će biti pot br.3 i da se skupa nađemo u grupi pa da konačno razigramo i vidimo tko je najbolji na prostorima bivše SFRJ!

VETERAN

pre 13 godina

Vi ste dominanti u Srpskom fudbalu pa mislite da nesto vredite u odnosu na ekipe iz zapadne Evrope. Opusteno gledajte utakmicu u molite boga da sto dostajstvenije odete u ligu evrope. Sve ispod tri razlike za ANDERLEht vas je uspeh.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

realan

pre 13 godina

@Shone ja neverujem ali ne u prolaz vec da li ce navijaci koji navijaju za partizan ispuniti boks , pa cu bas pogledati utakmicu da sproverim da li sam u pravu

paja

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)
(grobar1976, 24. avgust 2010 12:37)

Tamo gde vi necete koristiti garnituru ni kratkih ni dugih rukava, u Bariju, xD;)))

ForeverSRB

pre 13 godina

Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!

BGCZ

pre 13 godina

Ovako, ne volim vas i mislim da niste zasluzili da udjete u Ligu Sampiona...ne zato sto nemate dobar tim, nego zato sto je sramota da vas dodje samo 15ak hiljada protiv Helsinkija. Necu da poredim, ali Zvezdu (koja je bila druga prosle sezone) je protiv Slovana gledalo preko 40.000 ljudi.
Ipak, bicu covek i recicu da bi voleo da prodjete veceras.Iako vas ne volim ipak prezentujete moju zemlju i moj grad

red@white

pre 13 godina

E ajde vecerassvi da uzivamo u prenosu Predraga Strajnica. Koji ce prvo da kaze da Partizan ima podsku 15-20 hiljada navijaca. Onda ce da poskakuje sa stolice i na kraju na zavrsetku prenosa da kaostatuje i da je ovo uspeh "mladog" tima Partizana. Ali ja cu pametnije da iskoristim vreme. Komentarisacu naravno rezultat koji budem video na kraju

ja

pre 13 godina

SVI KO JEDAN !!!

Za slavu
Za ugled
Za Grobare
Za Mancea
Za Bobeka
Za LIGU SAMPIONA
ZA PARTIZAN !!!

Igraci Partizana: Sta bre ti pricas mi igramo za novac

Ja: Igrajte za sta hocete SAMO UDJITE U LIGU SAMPIONA !

Goran

pre 13 godina

(gledalac, 24. avgust 2010 07:00)

Rodjace, o cemu ti to pricas? Dajes neke linkove, sa pogresnim vremenima(na 1:32se nista bitno ne dogadja!!!). Detalj koji mislim da hoces da analiziras je nesto kasnije, ali tu se ne radi o ofsajdu, nego o tome da lopta nije presla PRECNIKOM gol liniju. Imas detaljnu analizu, sa iscrtanim linijama, ali naravno da ti to nisi ni gledao cim govoris o nekom ofsajdu!!! A ja sam govorio o ovom sudiji Tompsonu iz Skotske, zbog toga sto se unapred govori o nekoj utakmici od ranije gde vas je navodno ostetio za gol. Imas lepo na http://www.youtube.com/watch?v=2mYqAKDV0UE pa zaustavi na 6:09 i videces da je bio ofsajd! Umesto da se prica o mecu, taktici, podrsci, mada ima i takvih komentara, odmah kuknjava na sudiju!!! Zbog toga ce i biti 4:0!!! Sto vam rece Tompson, ma dosta vam je LE...

Petarda - Binladenka

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...
(wroom1975, 24. avgust 2010 03:21)

Pa, puci cu! Veceras!

crvena zvezda

pre 13 godina

navijam za anderleht,ne zato sto mrzim partizan (prema njemu sam bez emocija, koliko mi je nebitan)nego zato sto jacina partizana slabi zvezdu. to treba svima da bude jasno.

Laki lane

pre 13 godina

Vi se i dalje ložite na fudbal...strašno!
Treba ga ukunuti za sva vremena.
U fudbalu dve decenije ništa nismo uradili, a nećemo još dugo, a pogledajte basket, odbojku, vaterpolo

pfc

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!

fenomen

pre 13 godina

Jako bih voleo da udjemo u LS ali sam i pored optimizma realan i smatram da necemo uspeti iz nekoliko razloga.
Prvi i najvazniji je taj sto imamo dva igraca manje od protivnika i ti igraci su Marko Jovanovic koji svaku loptu izbacuje nekontrolisano u aut i na svakoj utakmici bar jednom zakasni da intervenise i to se kasnjenje do sada uvek kaznjavalo golom u nasoj mrezi a drugi je Stevanovic koji cesto ide u napad koji se zavrsava njegovim nepreciznim centarsutevima i koji cesto gubi loptu u fazi napada i na taj nacin direktno ugrozava nas gol. Dok je njih dvojice u nasoj odbrani nema uspeha. Stvarno nemam nista protiv njih ali su jednostavno losi fudbaleri i nisu za Partizan, bar ne u Evropi.
Drugi razlog koji moze presuditi je i sudija koji je javno rekao da je nama dosta i liga Evrope kad nam je sudio protiv Fenerbahcea. Sudija ce u svakom slucaju gurati Anderleht i moramo mnogo paziti u svom 16-ercu jer ce i najmanji kontakt svirati.
Trece, po prikazanom u prvoj utakmici Anderleht je kvalitetniji od nas, mnogo su brzi i opasniji od nas u napadu a i jaci su na sredini terena.
Mozemo proci ako odigramo otvorenu utakmicu na gol vise a ako se budemo branili i cekali da slucajno postignemo gol napunice nas ko nista.
Nasa prednost moze biti nas trener koji po meni zna kako treba odigrati i ako igraci to ispostuju sve je moguce.
Poz...

HomeAlone

pre 13 godina

Ovo je sramota! Da uradi UEFA tako nesto mi nije jasno. Ovaj sudija nam je protiv fenera uzeo 2 gola(gol i penal) i rekao nekom nasem igracu(ne znam kome) da nam je dosta i Liga Evrope.
Ovaj sudija sada ima 2 opcije:
1. Da sudi nama da bi se izvadio.
2. Da sudi njima zato sto mrzi Partizan ili koga vec...

U svakom slucaju sudjenje NECE biti regularno sto ja mislim da ide nama na stetu.

U svakom slucaju MOZEMO uz veru do LIGE SAMPIONA! SAMO HRABRO!

MomciloMocaVukotic

pre 13 godina

Dos'o je i taj dan...Jos malo i krenuce jos jedna "utakmica sezone" naseg voljenog kluba...play-off lige sampiona...na zalost,revans se ne igra na nasem stadionu,nasem Hramu Fudbala,kako sam prizeljkivao (Fudbal pisem velikim slovom,jer sam jedan od onih koji veruju u magiju koju on nosi,i smatram da se moze pojaviti novi David,koji ce srusiti kakvu golijatsku visemilionsku ekipu na putu ka zacrtanom,osiguranom, cilju),igra se u Briselu,gradu koji je mogao postati nas Istanbul,decenijama pre nego sto li nam se sam Istanbul desio,ali nije nam se dalo.Bili smo favoriti,igrali najlepsi fudbal u Evropi,ali to nije bilo dovoljno . Za samo 6 minuta opustenije igre srusili su se snovi jedne generacije...Secam se prica svog dede(ljubav prema Partizanu u mojoj porodici je hronicna bolest,jos od 1945e) pred svaku vazniju utakmicu koju smo igrali....svaka je imala isti pocetak..."Sinko,danas dolazi Fenerbahce,a nekad smo drali Mancester k'o od sale.Kaze Soskic,Jusufi,Becejac,Rasovic,Vasovic..." i tako dalje...Verujem da nisam jedini koji je to slusao od onih koju su nam crno-belu boju usadili duboko u nas,i naterali nas da na svet ne gledamo ni crno ni belo,vec crno-belo...No,one veceri je Real uzeo ono sto je nama pripadalo,u gradu Briselu...Pre par godina protiv turskog Fenera,jedan covek se potrudio da san o ligi sampiona sanjamo jos koju godinu(mislim na sudiju koji ce sutra deliti "pravdu",nadam se da je u medjuvremenu naucio pravo znacenje te reci).Nase je pravo da verujemo da ce se ovog puta zvezde poklopiti i da ce Partizan uneti jos jednu dozu srece u nase navijacke zivote...veceras na terenu nece biti Vasovica,Galica,Pirmajera,Becejca..boje Partizana branice Krstajic,Ilic,Kleo i ekipa...Ja u njih verujem i sta god da se desi ostacu uz njih... Kako kaze ona nasa,dacemo zivot-dali smo mladost,ako to ne uradimo sad doci ce opet neki Anderleht,Fener,Njukastl.Nase je da verujemo,na nama je da sanjamo,a Raca,Sale i ekipa neka samo daju sve od sebe,to ce biti dovoljno. Momci,samo hrabro pa "neka bude sto biti ne moze".Stanojevicu,koju god taktiku ti sutra odredis i kakav god tim izvedes,ma kojim se rezultatom utakmica zavrsi imaces nasu podrsku u buducnosti. Valjak je ponovo krenuo da melje.Da li je Anderleht prekrupan zalogaj,uskoro cemo saznati. Igraci na terenu,Grobari na tribinama,ili uz tv ekran,pocasna loza partizanove garde u sastavu Vasovic,Borota,Bobek,Milutinovic,Chava Dimitrijevic,Mance,Haris...i svi ostali...svim srcem uz Partizan,pa kako bude...I na kraju ,Majstore,verujem da si uz nas ;)

Mik

pre 13 godina

Zelim Partizanu sve najbolje (iako bi bili nepodnosljivi sledece godine), ali mislim da ce biti veoma tesko. Postoji razlika u fizickoj spremi i taktickoj obucenosti. Fizicka sprema ne mora da odluci, ali takticka nepismenost domacih igraca (koja je sa svakom generacijom sve veca) je pretezak problem. Partizan, kao i svi nasi klubovi ima samo jednu sansu - da kako god zna i ne zna umuva jedan gol, najbolje slucajno, i onda bunkerica sa svim igracima i Bogunovic u napadu. Neka se niko ne ljuti - to je nasa fudbalska stvarnost!

Neka bude što biti ne može

pre 13 godina

Za nas sutra nije utakmica godine!Mi svakako igramo barem još ŠEST UTAKMICA U EVROPI!Zna se za koga je sutra utakmica godine!I svi se oni zdušno mole da izgubimo.
Verovali ili ne-dogodilo mi se ono što nikada nisam ni pomišljao:POČINJEM DA IH ŽALIM!
Ne brinite Grobari,sutra pobeđujemo sigurno.U ŽIVOTU MOŽDA NEMA PRAVDE ALI IMA RAVNOTEŽE.SUTRA ĆE NAM SE BAREM NEŠTO VRATITI!S verom u pobedu!!!

Vlada

pre 13 godina

"Glavni sudija meča biće Krejg Tomson, a delegat Rene Eberle, a pošto je meč dobio EPITET VISOKOG RIZIKA"
- Postoji visok rizik da Partizan prodje, pa treba staviti obucenog sudiju da to spreci. Ko je zaboravio Galatasaraj od pre par godina, setice se nepriznatih golova, penala... Da bi na kraju sudija rekao, pa sta igracete u LE...

doug

pre 13 godina

Samo da navijaci nesto ne zeznu, da se ne ponovi Mostar... To bi bilo tragedija... Ili ono sto se desilo na tekmi Srbija - N. Zeland... Partizan is life...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sto neko rece, ne moramo da pobedimo, neka bude bar nereseno 3:3. Ja sam vec nervozan, ko ce da doceka sutrasnji dan i utakmicu. Ja sam nekakav optimista pred utakmicu mada ce biti izuzetno tesko. Da ne primismo onaj drugi go, prica bi bila mnogo drugacija. Napred crno-beli!!!

Grobar NK

pre 13 godina

Velika podrska iz Crne Gore za nas PARTIZAN.Srce,dusa,dlanovi i glas bice stavljeni u sluzbu za nas klub,nas ponos.Da zajedno srusimo belgiju i evropsku uniju.

crno- bela Toyota

pre 13 godina

Sale,mi vrujemo u tebe i ove igrače,molim vas dajte sve od sebe ali pametno,ja mislim da vi to možete,SMRT FAŠIZMU-ŽIVEO PARTIZAN

Pfc Rules

pre 13 godina

Tomic na klupu,Davidov ili Bogunovic umesto njega,jer sve je bolje od toga da ga cekamo u najvaznijoj utakmici da decko skupi hrabrost i zaigra kako zna!
Moreira u tim pod hitno!!!

igor

pre 13 godina

Napred crno-beli do,pobede i do lige sampiona, sta ti je fudbal neko ide u Brisel, a neko drugi(svi znamo ko), nece dalje od Subotice ove godine

Sasa The Grobar

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Znas li koja je razlika izmedju babe na svadbi i zvezde u fudbalskoj evropi??? Baba odigra makar 2 kola !!!

Slepilo je crno belo jer su to najlepse i najuspesnije kombinacije boja na celom svetu !!! Priznajem, CRNO-BELO sam SLEP!!!

Cedomir Rosic

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa vama ni Playstation ne bi pomogao...

:)

Veran Sin Juga

pre 13 godina

•Kao pravi Srbin, iako sam Delija, zelim vam puno srece sutra, jer, koliko god voleo Zvezdu, ne mogu da mrzim partizan protiv kluba u cijoj se zemlji nalazi predstavnistvo EU, iste one koja nas vec godinama krade, ucenjuje, i provocira!! Da je vise ljudi kao ja, pitao bih vas gde bi smo sada bili!! PARTIZANE, PUNO SRECE, sutra navijam za vas!!!
(ForeverSRB, 23. avgust 2010 23:54)
svaka cast druze,ne zbog toga sto navijas za PFC veceras vec zbog nacina razmisljanja.Ovi sto igraju iz keca u kec iz ciste zlobe i pakosti,sto broje navijace u boksu itd..itd,neka se upucaju.

...je sampion

pre 13 godina

samPioN SaMpioooon sAMpiiiOOOOn
jE
PaRRtizaan ##/#&&!/(

Paa #$(%(%)%@v@v RRRRttiiiiZZZaa@@@¸¸%% NNNNN Parr%$&%&%(&)Tiii §@°°^° ZZZAAaaannnnn...

eeevvvveeeerrrryyyy goooooo

Negotin

pre 13 godina

Hajde pljuvaci, imate jos malo vremena da pljujete po mom Partizanu, a posle?!!!!! Ove ljubomorne iz muzeja i mogu nekako da razumem, ali nisu mi jasni ovi kako da ih nazovem navijaci Partizana! pa kakve veze ima dal cemo uci u Ligu Sampiona, Partizan je zivot,sve ostalo je nebitno!!!! Mozemo da izgubimo i sa 10:O ja cu i tada navijati za Moj Partizan,kao sto navijam otkad znam za sebe. Bez euforije bez pritiska, bas kao protiv Njukastla. Da nije Partizana ovi iz muzeja nebi se ni culi. Hajmo muzejasi navijajte jos jace za Anderleht!

darko

pre 13 godina

1. Maksimalno zalaganje
2. Neprestano trcanje
3. Veliko srce
4. Podrska Grobara
5. Vera u uspeh
6. Posteno sudjenje
7. Malo srece

To je nasa dobitna kombinacija!!!
Sutra je utorak i Grobari ce ubosti ovu sedmicu.Verujmo!

grobar1976

pre 13 godina

nagradno pitanje za sve navijace fk crvena zvezda:
KADA JE TIM ZA KOJI NAVIJETA POSLEDNJI PUT KORSTIO GARNITURU DRESOVA DUGIH RUKAVA U ZVANICNIM MEDJUNARODNIM UTAKMICAMA? :)

Khm, Khm

pre 13 godina

Nezaboravite kada Udjete u Ligu Sampiona da Ugasite Sony Playstation XD !
(:D, 24. avgust 2010 02:04)

Pa nije vatra da ga gasimo. Možda si mislio da ga isključimo?

Bosko

pre 13 godina

Puno srece veceras iz Srpske zemlje u kojoj nije bitno da li igra Zvezda ili Partizan vec im se daje bezrezervna podrska. Pozdrav iz Nevesinja od navijaca Crvene Zvezde i neka Bog pomogne nasem bratu Viloticu! Srbija i Srpska dva oka u glavi

Rodni

pre 13 godina

Utakmica je dobila karakter visokog rizika, jer je uprava Anderlehta dobila laznu dojavu da ce se u timu Partizana naci Teodosic, Krstic i Keselj. Zato ce u prvoj postavi belgijskog sampiona nastupiti jos uvek nedovoljno oporavljeni Zan Klod van Dam.

dragan makedonija

pre 13 godina

bio sam prvu utakmicu bilo je extra imam 29 god za partizan navijam od 9 god znaci punih 20 godina mislim da partizan treba da igra hrabro i ofanzivno na gol vise pa nek bude 2-3 ili 3-4 za partizan za slavni klub svima znan beogradski partizan ne treba respektovati anderleht nego igrati svoj fudbal pa sta bude bude samo hrabro i odgovorno napred partizan dolazim na jna bilo liga sampiona bilo liga evropa partizan the best

d78_paradox

pre 13 godina

Oglas u novinama: FK crvena zvezda prodaje reflektore,slabo korisceni,kao novi..razlog nemamo para za struju, a i ne trebaju nam

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 24. avgust 2010 14:12)
Kažeš ništa se ne dešava na snimku na 1:32??? Znači, ne verujem. Tačno sam znao da vi Lukićevci ne znate ni pravila fudbalske igre. Za dalje neću da se zamaram, ni za ovaj gol Bogunovića ni za sporne situacije protiv Fenerbahčea, sa nekim ko ne zna osnovna pravila. Važno je da večeras igra Partizan!

Atropin

pre 13 godina

Voleo bih sutra (tj. vec danas) da vidim jedan ultra ofanzivni Partizan iz nekoliko razloga:
1.Napad je najbolja odbrana, pogotovu imajuci u vidu ko ce igrati istu (cast Krstajicu) i ko ce nam braniti.
2.Faktor iznenadjenja, jer ce svi ocekivati bunker, a u napadu sta uradimo...
3.Ako i izgubimo, bolje je to uraditi u visokom stilu, znajuci da smo pokusali i dali sve od sebe
4.1-0 ili 5-0 epilog je isti, a najkiselije bi bilo da ostane 0-0...
5.Ako i dozivimo blamazu, barem cemo obradovati komsije, oni ne znaju za radost godinama!!

U boj krenite junaci svi!!!

pre 13 godina

Evo podrske Partizanu i od jednog okorelog cigana, koliko ne mogu da smislim Belgiju i Brisel toliko vama dajem podrsku!
Ne mogu da skapiram ljude bez obzira za koga da navijaju, a Srbi su da mogu da daju podrsku jednom BELGIJSKOM predstavniku a ne SRPSKOM, toliko o tome!!!

Knez

pre 13 godina

20:45 Anderlecht v FK Partizan, 3+, @1.70 | www.tipovi1x2.net

Ekipa Anderlehta nije impresionirala u Beogradu ali je i ono što su pokazali bilo sasvim dovoljno za i više nego povoljan rezultat pred revanš meč kući. Trener Jakobs je postavio dosta opreznu taktiku, i sve do prvog gola koji je došao iz jedne vrlo jednostavne akcije, nije bilo previše napada Anderlehta, iako je bilo jasno da su mogli da dođu do gola Partizana veoma lako. Veliki talenat Lukaku nije pokazao skoro ništa u ovom meču, i tvrdnje da je u lošoj formi su istinite. Ipak, igrač koji je bio najbolji u redovima Belgijanaca je bio Žilet, desni bek, koji je i postigao prvi gol i bio zaista najopasniji po gol Partizana, ali i sjajan u defanzivnim zadacima. Dakle, u prvom meču su bili dosta defanzivni i oprezni, ali na ovoj utakmici pred svojim navijačima, to sigurno neće biti slučaj. Partizan se nije nadao da će ove sezone uopšte biti na samo korak od istorijskog učešća u Ligi Šampiona. Ipak, sada je Liga Evrope obezbijeđena i rasterećeni ulaze u ovaj meč. U ovoj situaciji, očekujem da mladi Stanojević forsira jako napadačku taktiku od početka meča, pa šta bude. U slučaju brzog gola za "crno bele", ne vjerujem da će se braniti, već će nastaviti da igraju isto i zato se nadam da će gosti doći sa željom da se nadigravaju. Ovo bi morao biti meč prepun golova. Vjerujem da Partizan može barem do jednog gola. Naravno, ne treba trošiti riječi koliko je šuplja Partizanova odbrana, na čelu sa nesigurnim Radišom Ilićem. Anderleht sigurno neće čuvati rezultat već će pred svojim navijačima probati da igraju ofanzivno, pa je zato u ovom duelu bukvalno sve moguće, ali dosta golova je ono što ćemo najverovatnije vidjeti jer će ove dvije ekipe i igrati na to u ovom duelu.

lazar

pre 13 godina

Mi smo ozbiljna Evropska ekipa,a jedna takva ekipa mora da za sat ipo i vise koliko traje utakmica napravi dva dobra napada i da postigne dva gola...najmanje.Pogotovu sto je najavljena ofanzivna taktika,nemamo sta da izgubimo.Zato momci-glavu gore,pozitivno samo,vi ste vec dovoljno ucinili za nas na celu sa Acom Stanojevicem.Sutra samo vera u sebe,bez treme i bez respekta.Idemo dalje!!!

gledalac

pre 13 godina

(Goran, 23. avgust 2010 21:58)
Ovde se radi o utakmici Anderleht-Partizan, a ovo o čemu ti pričaš nema veze sa ovom utakmicom. Pa još kažeš mi zaslepljeni hehe Ajde ti tako "nezaslepljen" zaustavi ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=RBldUV-GgKw na 1:32 pa ako znaš pravila videćeš gde se nalazi Bogunović u trenutku dodavanja. Koliko vam je teško, pa vas pola ima da odlepi od zavisti i kompleksa do početka utakmice hahahaha

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Brani nam Radisa Ilic.Predsednik kluba nam je Djura snajder.Igramo protiv jaceg protivnika u gradu gde smo izgubili najvazniju utakmicu u istoriji, sudi nam covek koji nas je ostetio kao malo ko + imamo u startu rezultat kojim ispadamo. Prolazimo dalje!
(pfc, 23. avgust 2010 20:59)

Tako je, lave !!!

Kompleks

pre 13 godina

Ali opet crno-belo slepilo, postaje hronicno!!!
(Goran, 23. avgust 2010 21:58)

Vi bolje da otvorite ordinaciju pa da naplacujete ovakve dijagnoze, trebace vam pare da platite dugove jel oce da vam uzmu bodove i u domacoj ligi zbog neizmirivanja obaveza...

fox

pre 13 godina

Samo napred,hladna glava i vrelo srce.Nema posustajanja,jedna utakmica za ceo zivot.Ovi nisu nikakav bauk.Fizicki jesu jaci,ali sve ostalo je na nasoj strani.Samo odigrati posteno sa 120 posto snage i bicete nagradjeni.I hvala navijacima ostalih klubova koji navijaju veceras za Partizan,jer ipak predstavljaju veceras srpski sport i zemlju.Hrabre sreca prati.NAPRED PARTIZAN,DO KONACNE POBEDE!

milannnn

pre 13 godina

ajde grobari mozete vi to!!!Iskreno nisam navijac partizana ali se nadam da ce uspeti da udju u ligu sampiona.Ipak je to nas klub i mislim da bi trebalo neki nas klub da igra u ligi sampiona,makar to ponovo bio partizan!!!SRECNOOOOOOOOOOOO

bozidar

pre 13 godina

Partizan veceras igra istorijsku utakmicu,zasto.....3 ogromna razloga
1.Zbog (novih)navijaca,vreme je da sledece generacije sablonski vise ne navijaju za Zvezdu zbog uspeha `91,sobzirom sta se desava sa istim klubom,mislim da je vreme da ova i sledece generacije pocnu da vole Partizan,(ne mrze Zvezdu-kako mrzeti bracu Srbe)
2.Prilika da postanemo evropska institucija kao sportsko drustvo,jer su basketasi vec prokrcili put
3.Zbog nas vernih navijaca,pravih navijaca,koji znamo tim partizana,koji znamo ko je bio Bobek,iako nismo ziveli u to vreme,koji stvarno volimo Partizan ceo zivot i da to nije samo hir mladosti,ici tuci se na tekmi itd....,nego CEO ZIVOT UZ PARTIZAN,ZIVEO PARTIZAN!

cz

pre 13 godina

Taj sudija koga pominjete,koji je rekao da je Partizanu dosta i Kup uefa,nije Krejg Tomson nego spanac Kantaljeho koji je sudio utakmicu u Istanbulu. 100% sam siguran zato sto je to pricao Paunovic,a njih dvojica su pricali na spanskom naravno.
Puno srece Partizanu.

Darko

pre 13 godina

Komentator-I penal izvodi Radisa Ilic,AJMO RADISA... GOOOOOOOOOOOL.....Partizan je u ligi sampiona....Sve je gotovo ,PARTIZAN JE U LIGI SAMPIONA.Srecno momci!

zorz

pre 13 godina

Idemo mirno i stalozeno pa sta bude.Ne gubimo nista ispadanjem a mozemo mnogo dobiti.Bas zato nemamo cega da se bojimo i da nam noge budu vezane.Samo rastereceno i probati nemoguce.Na ove pored sto prosipaju 'pamet' ne obracajmo paznju.Srbija je poznata kao zemlja zavidnih.Ajmo i zbog njih da probamo da udjemo u LS jer ce tada njihov mozak smisljati jos vece gluposti od ovih koje danas mozemo cuti na svakom koraku jer avaj, nekako moraju opravdati i naci razloge zasto mi jesmo a oni vec godinama ne mogu ni da primirisu Evropi.

U Srbiji smo najbolji, za par koplja ispred svih medjutim to za Evropu i nije neki parametar.Otisla je Evropa daleko ispred nas u svakom pogledu pa i u pogledu fudbala ali uz volju,zelju i srece koja je neophodna u ovakvoj situaciji mi mozemo da se promuvamo do Lige Sampiona...srecno Partizane i hvala ti na svemu.

Evropsko proleće Partizana

pre 13 godina

Nema nikakvog grča, nema moranja, nema imperativa "pobedi ili umri"...Partizan ostaje u Evropi u svakoj varijanti! Štaviše, u ništa manje atraktivnoj Ligi Evrope, Partizan bi mogao da dočeka PROLEĆE kao pre nekoliko godina sa Vermezom na klupi. Napred Partizan, sve prethodno se briše, RESETUJ MAŠINU i kreni, ovo je jedna jedina KUP utakmica, igra se na NOKAUT, nije Anderleht nikakav bauk!

Nemanja

pre 13 godina

Realno, ako se analizira Partizan ove sezone - protiv Anderlehta ima više šanse da se ponovi 1997. nego 2003.
Pa ipak u fudbalu nikad ne znaš na čemu si dok ne počne utakmica, a tu je i talični trener Stanojević koji sa Partizanom još ne zna za poraz ko zna koliko dugo.
U svakom slučaju srećno Partizanu večeras u Briselu.

www.tipovi.rs

pre 13 godina

U ovom duelu jw bukvalno sve moguce, ali dosta golova je ono sto cemo najverovatnije videti jer ce ove dve ekipe i igrati na to u ovom duelu. Srecno.

JA VERUJEM

pre 13 godina

Samo za tebe srce mi kuca
O Partizane ti dobro znaš
Južna tribina sad je uz tebe
Grobari ti pevaju u glas.

Parni Valjak nek melje redom sve do nove pobede
Partizane moja ljubav
prema tebi nama granice.

Za Partizana, za crno-bele
svoj život daću nije me strah
jer čast i ponos našega Juga
uvek ćeš biti Partizan znaj !


Večeras hrabro i jako ! Za vas ,za nas,za Bobeka !!! Niko vam ništa drugo neće zameriti.

Grobar do groba

pre 13 godina

Zasto toliko kukate na Jovanovica kad decko uopste nije lop realno decko je bio super u prvoj tekmi ali ako vec gledamo ko ne valja na prvom mestu to je Radisa Ilic koji je u rangu sa Zvezdinim Randjelovicem, zatim Stevanovic i Tomic, a i Lazevski nije bog zna sta nije da branim Jovanovica ali ima mnogo mnogo gorih. Davidova u prvih 11 i Zivkovica da go i imamo dobre sanse
Ziveo Partizan!!!

bb

pre 13 godina

srecno crno beli!!! bice vam jako potrebna!!! imaj te vere u sebe, jel imate ove sey
zone ono sto vam je nedostajalo...SAMOPOUZDANJE!!!

Timok-grobar sektor istok

pre 13 godina

Ja bi nekako najvise voleo da bude 2:2 i na penale 5-4 za Partizan.Ne znam zasto ali valjda bi se tad vise radovao,valjda zbog toga.

wroom1975

pre 13 godina

Iz keca u kec
(Dzoka, 23. avgust 2010 23:10)

E pa sinak...u inat tebi i takvim slicnima, PARTIZAN danas igra za Bobeka i za SRBIJU! A ti pukni...

realno.

pre 13 godina

Napred crno-beli! Necu da vam pozelim srecu, vec to da budete borbeni i hrabri.Svi znamo da sreca prati hrabre! :) Bez hrabrosti i celicne volje, zelje i borbe nemamo sta da trazimo.U suprotnom ce Anderleht rutinski da obavi posao i zabije nam 2-3 komada.

Srpski navijač

pre 13 godina

Nadam se uspešnom nastupu crno - belih večeras, i da konačno srpski fudbal bude na mapi Lige Šampiona Evrope...
@ Parisien
Utakmicu sigurno možeš pratiti na http://atdhe.net/index.html

Mikele

pre 13 godina

Naravno da treba pričati o taktici i mogućnostima, a što manje o sudijama, ali ako si Gorane već analizirao link na 6:09, onda ga stopiraj i na 6:44, pa kaži da li bi ti svom rođaku svirao takav penal, ili bi mu darovao žuti karton, da ti ne bi vređao inteligenciju.
Ovde se naravno nije radilo o inteligenciji, nego o tendenciji.
Ali bez obzira na sve, igrači ne smeju da se opterećuju sudijom, već hrabro i pametno.
SREĆNO CRNO-BELI!

Zombi

pre 13 godina

Da li ce tamo biti nasih navijaca i tko ih placa?
Ako ih Klub placa - divno - ne smeju da naprave nikakvo sranje - ako sami placaju put i kartu - e, postovanje onda, ne rade a svuda ih ima po Europi...

aaaa

pre 13 godina

Pohvale na racun rts-a.Smilovali su se da naprave emisiju pred utakmicu.Zalosno je to sto u Srbiji uvek treba napraviti gresku da bi shvatio...Nadam se da im se slicna greska od pre 6 dana nece vise ponoviti!!!

Daco

pre 13 godina

Zaista sam dugo cekao ovaj dan i evo docekao,posto zivim u Sloveniji primoran sam da budem osudjen na milost ,,javnog servisa,,i da gledam u pasulj hoce li dati prenos na satelitu ili ne.Malopre sam bio na njigovom sajtu i video da nema prenosa.Ako zaista bude tako, javno obecavam da nikada vise necu dati dinara za pretplatu iako sam do sada bio redovan u placanju.

grob

pre 13 godina

Da li je moguce da ce serija "Stizu dolari" ici posle utakmice!?!?!?! Ja ocekujem izvinjenje Tijanica zbog ovoga kako da gledam Dolare u 23h, a kad treba da ide serija oni pustili specijalnu emisiju! da li je moguce!
(ko razume shvatice)