Četvrtak, 12.08.2010.

12:59

Kraj "španske serije": Mrđa u Sionu

Najveća sapunica srpskog fudbala ovog leta završena, Mrđa potpisao za švajcarski Sion.

Izvor: B92

Kraj "španske serije": Mrða u Sionu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 13 godina

U tom Sionu, kako ga nazivate, su ugovori na oko 150-200 hiljada eura. Plus plate, plus premije... Valjda vam je sad jasno zasto je otisao tamo?

Grobarčina sa Cetinja

pre 13 godina

Bursa,Trabzon, Erkules, Bordo, PARTIZAN, Zvezda, Rasing...
Sve "veliki" klubovi osim mog Partizana...bolje mu je i u Sionu nego u Partizanu na klupi...

devetar Cokulic

pre 13 godina

Posle silnog femkanja, pomislio sam da je zagrizao i Real Madrid...I na kraju Sion? Mogao je onda i u Radnicki iz Bajmoka.

zlio

pre 13 godina

E moji CZV i PFC sta ste doziveli,da vam ekipa koja je na zacelju Svajcarske,otima igrace....pi koliko smo jadni,bas me zanima ko je ta velika zvezda,zamena za Mrdju ....verovatno neki Gospn od 35 leta,koji je bio naj igrac Nemacke ili francuske pre 8 do 10 godina .....

Sani

pre 13 godina

Nebime cudilo da je uz pomoc CZ zavrsio u Sionu samo da nedodje u Partizan.Daje dosao vec bi se sad znalo gdje ce titula ovako bice malo neizvjesnije.Jos me vise cudi Djuriceva izjava ,do juce su kao ganjali napadaca a sad ih interesuju stoperi.E moj Partizanu nasto spao, tuga pregolema.

Aleksandar

pre 13 godina

Iskreno, nikad nisam cuo za Sion ... Ali i ruku na srce, Mrdja je prosecan igrac. Ne vidim zasto se tolika prasina digla oko njegovog transfera.

Rodjen u CH

pre 13 godina

Hahaha u Sion-u?! Toliko se pisalo o Mrdji, svi se pocepase za njim, da bi na kraju otisao u FC Sion. Smesno!
A neki se bunili kako ne igra na SP...
Po mome, bolje da je otisao u bilo koji klub u nekoj jacoj ligi pa bi odatle odskocio. Kakva bre Svajcarska?! Bolje bi cak bilo da je otisao u Partizan ili vec ostao tamo gde jeste. Za mene je zavrsio pre vremena.

slučajni prolaznik

pre 13 godina

jaooo koja sapunice .. jel skontaše ko je ovde kome deda .. i uzeše li se glavni likovi na kraju ...

majko moja hvala bogu pa i ovaj nađe sebi klub .. mesecima čitam o njemu .. a ko je on u opšte da se toliko piše o njemu ?!

Bleki

pre 13 godina

Cekajte malo,jel to taj Mrdja koji je bolji za klasu od Pantelica i Zigica?I treba da ih zameni na mestu centarfora reprezentacije?Jel on u pitanju?
Pa,lepo sam vam govorio ovih dana,i zbog toga dobio gomilu minusa,da on i nije neki igrac,i da treba prvo da se dokaze u nekoj jakoj ligi,kao sto su cak i ova dva matorca iz naseg napada uradila,Danko i Panta.Oni su se ipak dokazali u bundes i holandskoj ligi,koje nisu slabe.
Siguran sam da ce Pantelic,i ovako mator,da nadje bolji klub od tog Mrdje.
A,sinoc sam se uverio da je taj isti Pantelic ustvari nezamenljiv.Cim je usao u igru,odmah je usledilo nekoliko fantasticnih proigravanja ka nasim krilima...Ono dodavanje prema Mrdji je bilo fantasticno.Ali,sta vredi kad onaj buzdovan Mrdja ne ume da ustopuje loptu u trku.Bice Panta ponovo onaj stari kada pocne redovno da trenira u nekom klubu.Zigic je bio mozda i najbolji igrac naseg tima,kao i Bambi i Neven.Bez obzira na promasaje.Koliko je samo pretrcao,otvarao se,otvarao prostor drugim igracima.Nije ni cudo da promasuje,kad se umori i pre nego sto dodje u sansu.Ali,sjajan igrac.Isto nezamenljiv.
Kao sto rekoh i pre par dana,Jovanovic i Krasic su dva sasvim prosecna igraca,i ne mogu da igraju dobro ako nemaju nekoga da im pakuje loptu (Citaj Pantelic).Ali,stvarno,kako je Panta par puta odigrao na vrhunskom nivou,svaka mu cast.Par duplih pasova,par dubinskih lopti onim nasim krilnim buzdovanima,stvarno se vidi da je vanserijski igrac.Cim ga nema kao startera,gubimo utakmice (Australija,Grcka).
Ocekujem njegov skori povratak u golgetersku formu,bar sto se reprezentacije tice.

...

pre 13 godina

dojava: CRESPO, MORIENTES ILI NONDA U PARTIZANU!
Ipak informacija iz prve ruke:Albert Nadj se vraca, vec je registrovan za mec protiv Andrlehta...

Fibonacije

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?
(ACA, 12. avgust 2010 14:04)

MILKA nije svajcarska cokolada...

marko

pre 13 godina

Jedan je Mrdja,drago mi je sto nije otisalo u Patlidzan, samo bi nazadovao
http://frivideoz.info/projekat2/projekat//index.php?service=mrdja

Stefan SMCZ

pre 13 godina

Gori klub nije mogao izabrati svaka cast Butorovicu sto teras inat pa neces da ga prodas zvezdi, tamo ce propasti za kratko vreme!!!

Bojan

pre 13 godina

Relativno dobra odluka za Mrdju, možda je mogao u neki veći klub u inostranstvu, ali da je ostao u Srbiji u Zvezdi ili jsd-u mislim da bi bio pod ogromnim pritiskom koji je nastao pumpanjem vesti o njegovom transferu. Zamislite da promaši stopostotnu šansu protiv Zvezde ili jsd-a u derbiju, pa ispao bi haos. Ovako, solomonsko rešenje ni kod nas ni kod njih, već u švicu po kintu.

schalke1904

pre 13 godina

haha kako su neki ljudi jadni....SVAJCARSKA LIGA JE 1000 PUTA BOLJA OD SRPSKE...kakv javor zvezda ,partizan...i neznate kako sion igra a nesto lupate...srpski fudbal je toliko jadan i bedan da stvarno neznam...i belorusija ima jacu ligu.


Bravo za Mrdju,sta da se bruka sa partizanom u Ligi evrope...a liga sampiona to su vec uveliko ispali

provereno

pre 13 godina

Mrdja ostao na aerodromu pošto je avion otkazao. Prepostavlja se da je Lukić sabotirao let do je Đurić otišao u Švajcarsku da kaže gazdama Siona da Mrđa ne želi u Sion. U sledećoj epizodi: Sion demantuje transfer riječima da prvi put čuju za Mrđu. Butorović pred novinarima izjavljuje da se za Mrđu interesuje neimenovani klub iz Italije! Butorović ističe da ponude pristižu iz svih krajeva a da je sada najbliži ostanku u Vojvodini jer nije stigla ponuda iz Engleske lige gdje bi Mrđa najviše da igra

Federer

pre 13 godina

Zivim u Svici i poznajem njihov fudbal dobro. Sion Mrdji nudi sigurno bolje uslove nego Zvezda i Partizan! On je doveden kao zamena za Mpenzu. Imaju finansijcki veoma jakog predsednika kluba i u proseku posetu od 10 000 po tekmi. Svajcarska liga je definitivno kvalitenija nego nasa barem sto se uslova tice(gotovo svi klubovi imaju nove stadione ili ih vec grade)
Pa mi zato i nisu jasni oni koji misle da je bolje da je otisao u Zvezdu ili Partizan.

Miki

pre 13 godina

Uh, dobro je... Vec sam se uplasio da ce se vratiti. Man, kad se samo setim kakav je to antitalenat bio. Dzabe forsiranje u ono doba, kao mlad je treba mu dati sansu...

Nemanja

pre 13 godina

Sve ostaje po starom.
Funkcioneri u fudbalskim klubovima su na tim mestima zbog svega, osim zbog fudbala.
Bitne su im pare od transfera, stadioni, placevi, parcele, a fudbal - koga to interesuje.
Sramota je da Vojvodina prodaje najbolje igrače: Tadića, Mrđu, ..., umesto da pravi tim i bori se za trofeje.
Dokle više, dokle?
Kriminalci napolje iz fudbala!

predragg

pre 13 godina

Коначно, престаје ми бол у стомаку...овакву бљувотину од приче не могу да смисле ни чак ни писци "шпанских" серија из Боливије...

bogi05

pre 13 godina

Ovde izgleda još neki žive u 80-tim i 91.Švajcarska liga je trenutno među prvih 10 u Evropi,basel i Young Boys će vjerovatno LŠ.Ovde u BL je u pretkolu EL gostovao Švaj drugoligap Lousanna i isto smo se svi smijali,al u toj ekipi igraju 3 brazilca koji su bolji nego i jedan u CZ i Partizanu.I na kraju su izbacili i Danski Randers što nije slučajnost.E sad najžalosnije što Mrđin kvalitet nije dorastao takvoj ligi.

Sasa

pre 13 godina

Realnost je da je Sion bolji i od Zvezde i Partizana, a i uslovi. Bolje da igra u Sionu i dobro zaradjuje nego da sjedi u Spaniji ili Italiji.

Gari

pre 13 godina

Ko bi rek'o?!

Odbio Partizan, Zvezdu, Trabzon, Bursu, Rapid Bec, Azaksio, Herkules (ako nista drugo barem jaka liga) i otisao u Sion!

To je taj "paklen" klub o kojem je pricao Rabrenovic.

PS. ipak se ispostavilo ono "kinta i samo kinta"... a ljubav i grb... kao da je vazno...

Pera

pre 13 godina

Kakav preokret?!?!?! Sion je kao davno zaboravljeni Migel Anhel koji se pojavljuje niotkuda u pretposlednjoj epizodi i otkirva da je sam sebi otac. Svi ostali koji su hteli nasledstvo njegovog oca tj. njega sada ostaju kratkih rukava :-) Ali da li je baš tako? Šta nosi sa sobom poslednja epizoda? Saznajte uskoro... To be continued (or not)

Lav

pre 13 godina

Mrđa je objasnio neke stvari! Pokazao je da mu novac, slava i veličina kluba ne znače ništa i da je oduvek bio i biće zvezdaš u srcu.
I čim je Zvezda poslala ponudu za njega, momentalno je potpisao za Sion.

Aleksandar

pre 13 godina

@ACO neznalico, ne potcenjuj toliko čoveka :)))
Milka nije Swiss made čokolada i za Švajcarce predstavlja maltene škart kategoriju. O tome najbolje govori to da mogu da se kupe samo u pograničnim delovima zemlje (ka Austriji), pojedinim benzinskim pumpama i lancu prodavnica "Dener" (koji je neka vrsta diskonta, za razliku od Migrosa i Coop-a). Kinder je malo ispred po kvalitetu, ali opet ispod "Frey" i "Lindt" velikana. O onim hand maid slatkišima da i ne govorimo ;)))
Toliko o ovoj "sapunici" prelaznog roka :)))

Munja

pre 13 godina

Mislim da je Zvezda u minut do dvanaest postala zainteresovana za Mrdju samo zato kako bi Vojvodina mogla da iskamci jos koji Franak od Siona. 'Konkurencija' je cudo!

Marko

pre 13 godina

E, nek je vala i otišao već jednom... kao da je Kristijano Ronaldo pisalo se kod nas o njemu poslednjih dana... ali, ko zna... u nekoj od narednih epizoda beskrajno duge španske serije "Futboles Serbianes", kada mu se smuči taj surovi pečelbarski 'lebac, Don Mrđito se možda i vrati na hacijendu sa koje je ponikao... a onda sve Jovo nanovo... mislim, sve Dragane nanovo :)

Kico

pre 13 godina

Sada treba praviti dugorocnu strategiju u koji ce se klub Mrdja vratiti posle deset godine evropske karijere... Bitno je da nije zauvek izgubljen za Zvezdu i Partizan, čak trebaju da igraju u narednim sezonama u formaciji bez spic igrača da mu daju do znanja da ga čekaju i da je to samo za njega čuvano mesto...

Roman

pre 13 godina

I nakon svega sto se pricalo i nagadalo ode u Svajcarsku,u "zemlju nogometa"..., jak neki klub Sion,pa bolje bi mu bilo da je ostao u Vojvodini ..

smi

pre 13 godina

Jao prosto ne mogu da verujem. Ma sve mi se nesto cini kao da cu veceras procitati da od toga nema nista i da se jos 3 kluba ukljucuju u trku za Mrdjom.

ACA

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?

Zli Duh

pre 13 godina

Bolje da si dosao kod nas u Slogu iz Lipnickog Sora,treba nam jedan gol igrac...jer ovaj Sion nista nije bolji,samo ima malo vise para od nas :)))

IVORY

pre 13 godina

Konacno !!!

Ako jos jednom cujem da je neko rekao Mrdja izbice me ospice.

Goran Obradovic.....jel to bese onaj nas sto je pre 10-ak godina u kupu pobednika kupova protiv Njukastla ili Lacija sutirao pa pogodio korner zastavicu.....bicete velika konkurencija jedan drugom za mesto u prvom timu.

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

hvala dovidjenja!

pre 13 godina

Aj napokon da ne slusamo vise svaki dan Mrdja ovo, Mrdja ono. Kad vec nije sam zeleo u Partizan, onda nam i ne treba. Srecan ti put prijatelju. Ne trebas nam. Sve najbolje u reprezentaciji.
Pomozi Boze protiv Anderlehta!

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

bgd

pre 13 godina

a zasto se i pre ovoga nije oglasio 'murinjo sa liona' stanojevic,da kaze kako su u stvari oni odustali od mrdje jer se dvoumio izmedju zvezde i partizana?
kakvi licemeri i lazovi...

Sarkastican do zla Boga

pre 13 godina

Ovim potezom je pokazao koliko je zaista ambiciozan, i koliko mu je bitan napredak u karijeri...Ko jos bira evropska takmicenja za 1000 evra mesecno manje...

peca

pre 13 godina

Hvala bogu sto se zavrsila ova spanska sapunica.Za Mrdju mozda i najidealnija opcija.Bas me interesuje koji je to strani napad kojeg je najavljivao DJuric.Naravno da ga ni nema.U ovoj igri ko ce koga izraditi za koji evro,ipak je pobedio BATA.Mrdja se decko nije nista pitao,jer da je on na pocetku izjavio da nece u Partizan,pregovora nebi ni bilo!Ukoliko se nepojacamo sa par kreativnih igraca,kao na primer Meda iz Helsinkija,tri god. necemo uzeti titulu,jer neverujem da su ovi igraci dosli da igrsju protiv borce,kule...,vec da igraju LS.MRDJA SRECNO,i neokreci se sine!!!

Dax

pre 13 godina

Ala mu je klub...Mada kad malo bolje razmislim bolje i u svajcarskom prosecnom timu nego po nasim livadama i pitati se hoce li ovog meseca biti plate?!

pogrebnjak

pre 13 godina

Dobro je,nadao sam se da nece doci,samo da potpishe josh taj misteriozni stranac "zvuchnog imena".Samo mi se ne svidja Stanojeviceva odluka da ne dovodi iskusnog shtopera,nego da shansu pruzi mladom i neiskusnom Ostojicu pa ni Jovanovic nije adekvatan igrach za LS a kamoli Ostojic koji je 1991 godishte i nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu za Partizan a kamoli evropske,samo me ta odbrana plashi inache imamo vrlo ozbiljan tim!

pfc

pre 13 godina

Hvala Bogu, mislim da bi bio velika greska, ne sto se tice igara, vec atmosfere, u timu i na tribinama. Ajde sad da vidimo tog stranca zvucnog imena, gospodine hrabri krojacu.

vampirbg

pre 13 godina

Znaci nema Francuza, Engleza, pa cak ni Grka i Turaka, nego u Svajcarsku? Nesto sumnjam da se sem Partizana i Zvezde bilo ko interesovao za njega pa su prihvatili bilo koju ponudu...

ma kakvo "Selo gori...", Mrdja je zakon...

pre 13 godina

Ajmo da se spremamo za sutra... Glavna vest... U koliko sati je Mrdja ustao, sta je doruckovao, dal' je na teren zakoracio prvo levom ili desnom nogom... Pa hajde, nemojte nas drzati u neizvesnosti ipak smo mi najveci fanovi sapunice zvane "Mrdja". Ako se moja omiljena serija zavrsi na samo ovih par stotina epizoda ja cu morati da preduzmem drasticne mere (mozda i da dignem ruku na sebe)... Molim Vas, ulijte mi bar malo nade recite mi da ce biti i sledece sezone najpoznatije domace serije...

Stefan

pre 13 godina

Xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax da li je moguce od 15 potencijalnih klubova on presao u ubedljivo najgori!Ako je ovo bila spanska serija Mrdja je lose zavrsio na kraju.Sad da vidimo valjda ce danas potpisati taj famozni stranac za kojeg sam siguran da je bolji igrac od Mrdje...

Branko

pre 13 godina

Extra! Nama i napadac nije najbitniji vec desni bek! Stevanovic je bio najlosiji do sad na utakmicama. Mozda ce se vratiti kasnije u formu ali sad je najveca rupa. A Mrdja bi i poremetio atmosferu u ekipi jer ipak je on prosao cigansku skolu fudbala. Kleo je stranac,a da deca vecitih igraju za najljuceg rivala?! To je nekako neprirodno.

Donato

pre 13 godina

Vi ste sami od ovoga napravili sapunicu, koja je ljude počela zanimati tek kada ste sa ovim poluigračem dojadili i bogu i narodu.

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Partizan, ali da se nije pomamio za param i prešao u dorični klub, sada bi barem imao zagarantovanih nekoliko utakmicau Evropi posle čega bi sebi moga oda enormno digne cenu... Al ajd, bitnija je sigurna lova, zar ne?

blue boys

pre 13 godina

Sion jel to Lion ili Bordo o kome je Mrdja pricao,smesno cime se hvale pa Sion je manji klub od Napretka iz Krusevca.Svi ga veliki klubovi trazili a on bas hoce mali,smesno.....

Durban

pre 13 godina

Realno,za bolje nije.Ljudi kunem vam se,juce ga gledam na zagrevanju,pa covek nema tehniku,alo 20 godina treniras fudbal,ne znas da rolas loptu,pa gde to ima?Sreca pa ima koliko toliko osecaj za gol,mada u ovoj nasoj ligi ja bi bio prvi strelac lige bez problema...I pored svega,srecno,pa da odes u neki jaci klub i ligu i pokusas da dokazes da sam pogresio.

LELE

pre 13 godina

Bravo Dragane! Umesto lige sampiona otisao si u SION, gde ces se boriti za opstanak! Zar je ovo nasa nada za EP 2012? Bilo je mesta i u Slobodi iz Tuzle! Cemu tako dalek put :-)

Kamikaza

pre 13 godina

O Boze...cak nemam ni sta pametno da napisem koliko je ovo bedno. Koliko samo naslova, bombasticnih izjava, zakuvavanja, dva meseca ispiranja mozga, gde god da se okrenem, Mrdja je tamo...daaaj breee...i onda ode u vasljivi Sion! Koja glupost...mada, realno je da do kraja dana neko iz Vojvodine da izjavu:"Najostrije demantujemo da je nas napadac presao u Svajcarsku. Imamo par ponuda, dobro cemo da razmotrimo koja najvise odgovara za sve tri strane, pa cemo onda odluciti da ga posaljemo u Kompostelu(npr)"...bedno...

show must go on!

pre 13 godina

Po najnovijim informacijama Svajcarci su odustali od transfera jer nisu sigurni da znaju ko je uopste igrac ko je potpisao za njih, a to je iskoristio Murinjov Real koji je sada opasno zagrizao jer je Murinjo procijenio da je Mrdja klasa za onog Lukakua.
To be continued...

zorz

pre 13 godina

Mrdja, voleo sam da dodjes iz dva razloga.Prvi je taj sto bi moj Partizan sa tobom bio bolji i jaci.Razlog broj dva je sto bi i tebi to koristilo u karijeri i mogao bi posle Partizana da odes mozda ne u Mancester ali u solidan evropski klub sigurno.Stvarno ne vidim sta si dobio ovim potezom.Otisao si u 5-6 tim Svajcarske lige,Evropu neces ni videti sa njima.Mogao si mnogo da das i Partizanu i sebi ovako nisi uradio ama bas nista.potpuni fijasko i pogresan potez

Jastreb

pre 13 godina

Milosa Bojanica za predsednika Crvene Zvezde,Fircija za genseka,Tomu blek pantersa za sport direktora a Pedju d boya za trenera!!!

zmiuga

pre 13 godina

Pa ne mogu da vjerujem.. On ide u tamo neki Sion a da je dosao npr. u Partizan mogao je igrati u Evropi i prodati se jos bolje (jer realno to je cilj svima) ..
Izgleda da je Sion ponudio 100evra vise od ostalih ;)

AJ(od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 13 godina

Zaokruzite odgovor na pitanje: Ko je ispao glup u sagi Mrdja?

a) PARTIZAN - Smarali se oko Mrdje vise puta, pokusali da spuste cenu sa "misterioznom bombom", ali u krajnjoj liniji napadac nam nije potreban

b) BATA KAN KAN - Umesto da uzme cist milion Evrica, plus procenat od sledece prodaje iz Partizana( koji ne bi bio mali) uzeo je ispod 700 hiljada e od Siona(koji opet nije poslao bankarske garancije)

c) ZVEZDA - nudila za Mrdju pare iz monopola, samo da bi propao transfer u Partizan, ali cinjenica je da je zvezdin napad BEDA, tj mnogo bi bolje bilo da su se koncentrisali na pojacanja

d) Mrdja - Umesto da sa upitnom reprezentativnom karijerom upari igranje za klub koji ce sigurno igrati LE, mozda i LS, i uhvati poslednji voz za eventualno DOBRO uhlebljenje u evropi, odabrao je klubcic iz Svajcarske, koji je otprilike u rangu vojvodine i po renomeu, i po sportskim uspesima (i kome je kapiten WTF GORAN OBRADOVIC)

e) Bordo - zato sto nikada nije cuo za Mrdju

Charlie

pre 13 godina

Odlican igrac, najbolji spic koga Srbija trenutno ima.

Zao mi je sto nije dosao u moje crno-bele...Zvezda je potvrdila da deceniju unazad ovdi pogresnu politiku (najurili ovakvog igraca i dinar ne zaradili) i to mi je zao zaista jer bolje da imamo najmanje dva jaka kluba i zbog nase like i zbog Evrope i boljeg ucinka...

PS Ko se slaze neka nepreporuci :)

mali miloica

pre 13 godina

Nova snimanja najpopularnije serije ocekuju se oko Nove Godine, a producenti si najavili predstojeci serijal "Mrdja ponovi jase" pominjanjem moguceg zapleta u stilu pozajmice Zvezdi, Partizanu, Barseloni, Bradford Sitiju, Al-Ahliju i Urava Dajmondsima... Jedva cekam!!

Svaka čast!

pre 13 godina

Konačno se Mrđa našao u velikom klubu. Na kraju je Zvezda ispala najgljuplja (izvinjavam se na izrazu), jer je imala nameru da napakosti "Partizanu". To može samo nepismeni Lukić. Doveli su toliko novih igrača, nijednog pravog, ko će to da plaća?

krndelj

pre 13 godina

rekoh ja.na kraju ce da sazna da je sam sebi keva.a to je u prenesenom znacenju ovo.to mrdja sto dalje od partizana,nisi dobrodosao.

Toma

pre 13 godina

I dalje ne verujem... I "u Bordo je prešeo" i "Bordo je to potvrdio" zatim "Bordo nije ni čuo za Mrđu" tako da...
Ipak je ovo sapunica...

xxx

pre 13 godina

Predsednik Novosađana Ratko Butorović potvrdio je da na stolu ima ponude beogradskih velikana, ali i nekoliko ponuda inostranih klubova.

- Partizan i Crvena zvezda poslali su zvanične ponude, ali interesovanje su pokazali i još neki timovi van Srbije.

Eto koliko je Mrdji vazna Evropa... umesto da izabere izmedju dva tima koja su imenica za Sion on izabrao 7-plasirani tim Svice..Srpski fudbal...

AJDE,IGRAJ I BORI SE...

pre 13 godina

BURSA-PRVAK TURSKE,IGRAJU DIREKTNO LIGU ŠAMPIONA,BIO BI PRVI NAPADAČ
TRABZON-KLUB KOJI JE U VRHU TURSKOG FUDBALA,NUDILI NAJ KEŠ
OLIMPIJAKOS-KLUB BEZ EVROPE ALI ZNA SE KAKVE TRADICIJE I IMENA
PARTIZAN-EKIPA KOJA OVE SEZONE NIŠTA NEĆE OSVOJITI,I KOJA ĆE IZVUĆI BAR 2 REMIJA U GRUPI LIGE EVROPE(NAJGORI KLUB OD PONUĐENIH)
ZVEZDA-BUDUĆI ŠAMPION SRBIJE,SA NAJVEĆOM ARMIJOM NAVIJAČA OD SVIH NAVEDENIH,BIVŠI EVROPSKI I SVETSKI PRVAK,I ON ODE U SION!? TU SI GA UGASIO,NAJVEĆI DOMET MOŽE DA MU BUDE U KARIJERI BAZEL ILI JANG BOJSI

Joao

pre 13 godina

Svaka cast Sionu, ali ipak... Mrdja je sjajan igrac, jedan od onih koji nisu dobili postenu sansu u Zvezdi. Mislim da moze i bolje.

NYHC

pre 13 godina

баш си се усрећио...осредњи Швајцарски прволигаш,који ће увек бити око 5. места...

qop

pre 13 godina

Toliko mu se pretila siva eminencija iz rupe, da je covek morao za manje pare da potpise. O "Sivoj eminenciji" je pricao Maravic pre neki dan.

provereno

pre 13 godina

Mrdja ostao na aerodromu pošto je avion otkazao. Prepostavlja se da je Lukić sabotirao let do je Đurić otišao u Švajcarsku da kaže gazdama Siona da Mrđa ne želi u Sion. U sledećoj epizodi: Sion demantuje transfer riječima da prvi put čuju za Mrđu. Butorović pred novinarima izjavljuje da se za Mrđu interesuje neimenovani klub iz Italije! Butorović ističe da ponude pristižu iz svih krajeva a da je sada najbliži ostanku u Vojvodini jer nije stigla ponuda iz Engleske lige gdje bi Mrđa najviše da igra

show must go on!

pre 13 godina

Po najnovijim informacijama Svajcarci su odustali od transfera jer nisu sigurni da znaju ko je uopste igrac ko je potpisao za njih, a to je iskoristio Murinjov Real koji je sada opasno zagrizao jer je Murinjo procijenio da je Mrdja klasa za onog Lukakua.
To be continued...

ACA

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?

zorz

pre 13 godina

Mrdja, voleo sam da dodjes iz dva razloga.Prvi je taj sto bi moj Partizan sa tobom bio bolji i jaci.Razlog broj dva je sto bi i tebi to koristilo u karijeri i mogao bi posle Partizana da odes mozda ne u Mancester ali u solidan evropski klub sigurno.Stvarno ne vidim sta si dobio ovim potezom.Otisao si u 5-6 tim Svajcarske lige,Evropu neces ni videti sa njima.Mogao si mnogo da das i Partizanu i sebi ovako nisi uradio ama bas nista.potpuni fijasko i pogresan potez

vampirbg

pre 13 godina

Znaci nema Francuza, Engleza, pa cak ni Grka i Turaka, nego u Svajcarsku? Nesto sumnjam da se sem Partizana i Zvezde bilo ko interesovao za njega pa su prihvatili bilo koju ponudu...

smi

pre 13 godina

Jao prosto ne mogu da verujem. Ma sve mi se nesto cini kao da cu veceras procitati da od toga nema nista i da se jos 3 kluba ukljucuju u trku za Mrdjom.

xxx

pre 13 godina

Predsednik Novosađana Ratko Butorović potvrdio je da na stolu ima ponude beogradskih velikana, ali i nekoliko ponuda inostranih klubova.

- Partizan i Crvena zvezda poslali su zvanične ponude, ali interesovanje su pokazali i još neki timovi van Srbije.

Eto koliko je Mrdji vazna Evropa... umesto da izabere izmedju dva tima koja su imenica za Sion on izabrao 7-plasirani tim Svice..Srpski fudbal...

Charlie

pre 13 godina

Odlican igrac, najbolji spic koga Srbija trenutno ima.

Zao mi je sto nije dosao u moje crno-bele...Zvezda je potvrdila da deceniju unazad ovdi pogresnu politiku (najurili ovakvog igraca i dinar ne zaradili) i to mi je zao zaista jer bolje da imamo najmanje dva jaka kluba i zbog nase like i zbog Evrope i boljeg ucinka...

PS Ko se slaze neka nepreporuci :)

Gari

pre 13 godina

Ko bi rek'o?!

Odbio Partizan, Zvezdu, Trabzon, Bursu, Rapid Bec, Azaksio, Herkules (ako nista drugo barem jaka liga) i otisao u Sion!

To je taj "paklen" klub o kojem je pricao Rabrenovic.

PS. ipak se ispostavilo ono "kinta i samo kinta"... a ljubav i grb... kao da je vazno...

AJ(od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 13 godina

Zaokruzite odgovor na pitanje: Ko je ispao glup u sagi Mrdja?

a) PARTIZAN - Smarali se oko Mrdje vise puta, pokusali da spuste cenu sa "misterioznom bombom", ali u krajnjoj liniji napadac nam nije potreban

b) BATA KAN KAN - Umesto da uzme cist milion Evrica, plus procenat od sledece prodaje iz Partizana( koji ne bi bio mali) uzeo je ispod 700 hiljada e od Siona(koji opet nije poslao bankarske garancije)

c) ZVEZDA - nudila za Mrdju pare iz monopola, samo da bi propao transfer u Partizan, ali cinjenica je da je zvezdin napad BEDA, tj mnogo bi bolje bilo da su se koncentrisali na pojacanja

d) Mrdja - Umesto da sa upitnom reprezentativnom karijerom upari igranje za klub koji ce sigurno igrati LE, mozda i LS, i uhvati poslednji voz za eventualno DOBRO uhlebljenje u evropi, odabrao je klubcic iz Svajcarske, koji je otprilike u rangu vojvodine i po renomeu, i po sportskim uspesima (i kome je kapiten WTF GORAN OBRADOVIC)

e) Bordo - zato sto nikada nije cuo za Mrdju

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

Durban

pre 13 godina

Realno,za bolje nije.Ljudi kunem vam se,juce ga gledam na zagrevanju,pa covek nema tehniku,alo 20 godina treniras fudbal,ne znas da rolas loptu,pa gde to ima?Sreca pa ima koliko toliko osecaj za gol,mada u ovoj nasoj ligi ja bi bio prvi strelac lige bez problema...I pored svega,srecno,pa da odes u neki jaci klub i ligu i pokusas da dokazes da sam pogresio.

zmiuga

pre 13 godina

Pa ne mogu da vjerujem.. On ide u tamo neki Sion a da je dosao npr. u Partizan mogao je igrati u Evropi i prodati se jos bolje (jer realno to je cilj svima) ..
Izgleda da je Sion ponudio 100evra vise od ostalih ;)

Donato

pre 13 godina

Vi ste sami od ovoga napravili sapunicu, koja je ljude počela zanimati tek kada ste sa ovim poluigračem dojadili i bogu i narodu.

Kico

pre 13 godina

Sada treba praviti dugorocnu strategiju u koji ce se klub Mrdja vratiti posle deset godine evropske karijere... Bitno je da nije zauvek izgubljen za Zvezdu i Partizan, čak trebaju da igraju u narednim sezonama u formaciji bez spic igrača da mu daju do znanja da ga čekaju i da je to samo za njega čuvano mesto...

Dax

pre 13 godina

Ala mu je klub...Mada kad malo bolje razmislim bolje i u svajcarskom prosecnom timu nego po nasim livadama i pitati se hoce li ovog meseca biti plate?!

...

pre 13 godina

dojava: CRESPO, MORIENTES ILI NONDA U PARTIZANU!
Ipak informacija iz prve ruke:Albert Nadj se vraca, vec je registrovan za mec protiv Andrlehta...

Bleki

pre 13 godina

Cekajte malo,jel to taj Mrdja koji je bolji za klasu od Pantelica i Zigica?I treba da ih zameni na mestu centarfora reprezentacije?Jel on u pitanju?
Pa,lepo sam vam govorio ovih dana,i zbog toga dobio gomilu minusa,da on i nije neki igrac,i da treba prvo da se dokaze u nekoj jakoj ligi,kao sto su cak i ova dva matorca iz naseg napada uradila,Danko i Panta.Oni su se ipak dokazali u bundes i holandskoj ligi,koje nisu slabe.
Siguran sam da ce Pantelic,i ovako mator,da nadje bolji klub od tog Mrdje.
A,sinoc sam se uverio da je taj isti Pantelic ustvari nezamenljiv.Cim je usao u igru,odmah je usledilo nekoliko fantasticnih proigravanja ka nasim krilima...Ono dodavanje prema Mrdji je bilo fantasticno.Ali,sta vredi kad onaj buzdovan Mrdja ne ume da ustopuje loptu u trku.Bice Panta ponovo onaj stari kada pocne redovno da trenira u nekom klubu.Zigic je bio mozda i najbolji igrac naseg tima,kao i Bambi i Neven.Bez obzira na promasaje.Koliko je samo pretrcao,otvarao se,otvarao prostor drugim igracima.Nije ni cudo da promasuje,kad se umori i pre nego sto dodje u sansu.Ali,sjajan igrac.Isto nezamenljiv.
Kao sto rekoh i pre par dana,Jovanovic i Krasic su dva sasvim prosecna igraca,i ne mogu da igraju dobro ako nemaju nekoga da im pakuje loptu (Citaj Pantelic).Ali,stvarno,kako je Panta par puta odigrao na vrhunskom nivou,svaka mu cast.Par duplih pasova,par dubinskih lopti onim nasim krilnim buzdovanima,stvarno se vidi da je vanserijski igrac.Cim ga nema kao startera,gubimo utakmice (Australija,Grcka).
Ocekujem njegov skori povratak u golgetersku formu,bar sto se reprezentacije tice.

Munja

pre 13 godina

Mislim da je Zvezda u minut do dvanaest postala zainteresovana za Mrdju samo zato kako bi Vojvodina mogla da iskamci jos koji Franak od Siona. 'Konkurencija' je cudo!

AJDE,IGRAJ I BORI SE...

pre 13 godina

BURSA-PRVAK TURSKE,IGRAJU DIREKTNO LIGU ŠAMPIONA,BIO BI PRVI NAPADAČ
TRABZON-KLUB KOJI JE U VRHU TURSKOG FUDBALA,NUDILI NAJ KEŠ
OLIMPIJAKOS-KLUB BEZ EVROPE ALI ZNA SE KAKVE TRADICIJE I IMENA
PARTIZAN-EKIPA KOJA OVE SEZONE NIŠTA NEĆE OSVOJITI,I KOJA ĆE IZVUĆI BAR 2 REMIJA U GRUPI LIGE EVROPE(NAJGORI KLUB OD PONUĐENIH)
ZVEZDA-BUDUĆI ŠAMPION SRBIJE,SA NAJVEĆOM ARMIJOM NAVIJAČA OD SVIH NAVEDENIH,BIVŠI EVROPSKI I SVETSKI PRVAK,I ON ODE U SION!? TU SI GA UGASIO,NAJVEĆI DOMET MOŽE DA MU BUDE U KARIJERI BAZEL ILI JANG BOJSI

devetar Cokulic

pre 13 godina

Posle silnog femkanja, pomislio sam da je zagrizao i Real Madrid...I na kraju Sion? Mogao je onda i u Radnicki iz Bajmoka.

Sasa

pre 13 godina

Realnost je da je Sion bolji i od Zvezde i Partizana, a i uslovi. Bolje da igra u Sionu i dobro zaradjuje nego da sjedi u Spaniji ili Italiji.

Rodjen u CH

pre 13 godina

Hahaha u Sion-u?! Toliko se pisalo o Mrdji, svi se pocepase za njim, da bi na kraju otisao u FC Sion. Smesno!
A neki se bunili kako ne igra na SP...
Po mome, bolje da je otisao u bilo koji klub u nekoj jacoj ligi pa bi odatle odskocio. Kakva bre Svajcarska?! Bolje bi cak bilo da je otisao u Partizan ili vec ostao tamo gde jeste. Za mene je zavrsio pre vremena.

schalke1904

pre 13 godina

haha kako su neki ljudi jadni....SVAJCARSKA LIGA JE 1000 PUTA BOLJA OD SRPSKE...kakv javor zvezda ,partizan...i neznate kako sion igra a nesto lupate...srpski fudbal je toliko jadan i bedan da stvarno neznam...i belorusija ima jacu ligu.


Bravo za Mrdju,sta da se bruka sa partizanom u Ligi evrope...a liga sampiona to su vec uveliko ispali

Aleksandar

pre 13 godina

Iskreno, nikad nisam cuo za Sion ... Ali i ruku na srce, Mrdja je prosecan igrac. Ne vidim zasto se tolika prasina digla oko njegovog transfera.

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

Grobarčina sa Cetinja

pre 13 godina

Bursa,Trabzon, Erkules, Bordo, PARTIZAN, Zvezda, Rasing...
Sve "veliki" klubovi osim mog Partizana...bolje mu je i u Sionu nego u Partizanu na klupi...

slučajni prolaznik

pre 13 godina

jaooo koja sapunice .. jel skontaše ko je ovde kome deda .. i uzeše li se glavni likovi na kraju ...

majko moja hvala bogu pa i ovaj nađe sebi klub .. mesecima čitam o njemu .. a ko je on u opšte da se toliko piše o njemu ?!

hvala dovidjenja!

pre 13 godina

Aj napokon da ne slusamo vise svaki dan Mrdja ovo, Mrdja ono. Kad vec nije sam zeleo u Partizan, onda nam i ne treba. Srecan ti put prijatelju. Ne trebas nam. Sve najbolje u reprezentaciji.
Pomozi Boze protiv Anderlehta!

Miki

pre 13 godina

Uh, dobro je... Vec sam se uplasio da ce se vratiti. Man, kad se samo setim kakav je to antitalenat bio. Dzabe forsiranje u ono doba, kao mlad je treba mu dati sansu...

Svaka čast!

pre 13 godina

Konačno se Mrđa našao u velikom klubu. Na kraju je Zvezda ispala najgljuplja (izvinjavam se na izrazu), jer je imala nameru da napakosti "Partizanu". To može samo nepismeni Lukić. Doveli su toliko novih igrača, nijednog pravog, ko će to da plaća?

ma kakvo "Selo gori...", Mrdja je zakon...

pre 13 godina

Ajmo da se spremamo za sutra... Glavna vest... U koliko sati je Mrdja ustao, sta je doruckovao, dal' je na teren zakoracio prvo levom ili desnom nogom... Pa hajde, nemojte nas drzati u neizvesnosti ipak smo mi najveci fanovi sapunice zvane "Mrdja". Ako se moja omiljena serija zavrsi na samo ovih par stotina epizoda ja cu morati da preduzmem drasticne mere (mozda i da dignem ruku na sebe)... Molim Vas, ulijte mi bar malo nade recite mi da ce biti i sledece sezone najpoznatije domace serije...

mali miloica

pre 13 godina

Nova snimanja najpopularnije serije ocekuju se oko Nove Godine, a producenti si najavili predstojeci serijal "Mrdja ponovi jase" pominjanjem moguceg zapleta u stilu pozajmice Zvezdi, Partizanu, Barseloni, Bradford Sitiju, Al-Ahliju i Urava Dajmondsima... Jedva cekam!!

Aleksandar

pre 13 godina

@ACO neznalico, ne potcenjuj toliko čoveka :)))
Milka nije Swiss made čokolada i za Švajcarce predstavlja maltene škart kategoriju. O tome najbolje govori to da mogu da se kupe samo u pograničnim delovima zemlje (ka Austriji), pojedinim benzinskim pumpama i lancu prodavnica "Dener" (koji je neka vrsta diskonta, za razliku od Migrosa i Coop-a). Kinder je malo ispred po kvalitetu, ali opet ispod "Frey" i "Lindt" velikana. O onim hand maid slatkišima da i ne govorimo ;)))
Toliko o ovoj "sapunici" prelaznog roka :)))

Toma

pre 13 godina

I dalje ne verujem... I "u Bordo je prešeo" i "Bordo je to potvrdio" zatim "Bordo nije ni čuo za Mrđu" tako da...
Ipak je ovo sapunica...

qop

pre 13 godina

Toliko mu se pretila siva eminencija iz rupe, da je covek morao za manje pare da potpise. O "Sivoj eminenciji" je pricao Maravic pre neki dan.

blue boys

pre 13 godina

Sion jel to Lion ili Bordo o kome je Mrdja pricao,smesno cime se hvale pa Sion je manji klub od Napretka iz Krusevca.Svi ga veliki klubovi trazili a on bas hoce mali,smesno.....

marko

pre 13 godina

Jedan je Mrdja,drago mi je sto nije otisalo u Patlidzan, samo bi nazadovao
http://frivideoz.info/projekat2/projekat//index.php?service=mrdja

Federer

pre 13 godina

Zivim u Svici i poznajem njihov fudbal dobro. Sion Mrdji nudi sigurno bolje uslove nego Zvezda i Partizan! On je doveden kao zamena za Mpenzu. Imaju finansijcki veoma jakog predsednika kluba i u proseku posetu od 10 000 po tekmi. Svajcarska liga je definitivno kvalitenija nego nasa barem sto se uslova tice(gotovo svi klubovi imaju nove stadione ili ih vec grade)
Pa mi zato i nisu jasni oni koji misle da je bolje da je otisao u Zvezdu ili Partizan.

Nemanja

pre 13 godina

Sve ostaje po starom.
Funkcioneri u fudbalskim klubovima su na tim mestima zbog svega, osim zbog fudbala.
Bitne su im pare od transfera, stadioni, placevi, parcele, a fudbal - koga to interesuje.
Sramota je da Vojvodina prodaje najbolje igrače: Tadića, Mrđu, ..., umesto da pravi tim i bori se za trofeje.
Dokle više, dokle?
Kriminalci napolje iz fudbala!

Stefan

pre 13 godina

Xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax da li je moguce od 15 potencijalnih klubova on presao u ubedljivo najgori!Ako je ovo bila spanska serija Mrdja je lose zavrsio na kraju.Sad da vidimo valjda ce danas potpisati taj famozni stranac za kojeg sam siguran da je bolji igrac od Mrdje...

Fibonacije

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?
(ACA, 12. avgust 2010 14:04)

MILKA nije svajcarska cokolada...

bgd

pre 13 godina

a zasto se i pre ovoga nije oglasio 'murinjo sa liona' stanojevic,da kaze kako su u stvari oni odustali od mrdje jer se dvoumio izmedju zvezde i partizana?
kakvi licemeri i lazovi...

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Partizan, ali da se nije pomamio za param i prešao u dorični klub, sada bi barem imao zagarantovanih nekoliko utakmicau Evropi posle čega bi sebi moga oda enormno digne cenu... Al ajd, bitnija je sigurna lova, zar ne?

Branko

pre 13 godina

Extra! Nama i napadac nije najbitniji vec desni bek! Stevanovic je bio najlosiji do sad na utakmicama. Mozda ce se vratiti kasnije u formu ali sad je najveca rupa. A Mrdja bi i poremetio atmosferu u ekipi jer ipak je on prosao cigansku skolu fudbala. Kleo je stranac,a da deca vecitih igraju za najljuceg rivala?! To je nekako neprirodno.

zlio

pre 13 godina

E moji CZV i PFC sta ste doziveli,da vam ekipa koja je na zacelju Svajcarske,otima igrace....pi koliko smo jadni,bas me zanima ko je ta velika zvezda,zamena za Mrdju ....verovatno neki Gospn od 35 leta,koji je bio naj igrac Nemacke ili francuske pre 8 do 10 godina .....

Sani

pre 13 godina

Nebime cudilo da je uz pomoc CZ zavrsio u Sionu samo da nedodje u Partizan.Daje dosao vec bi se sad znalo gdje ce titula ovako bice malo neizvjesnije.Jos me vise cudi Djuriceva izjava ,do juce su kao ganjali napadaca a sad ih interesuju stoperi.E moj Partizanu nasto spao, tuga pregolema.

Sarkastican do zla Boga

pre 13 godina

Ovim potezom je pokazao koliko je zaista ambiciozan, i koliko mu je bitan napredak u karijeri...Ko jos bira evropska takmicenja za 1000 evra mesecno manje...

LELE

pre 13 godina

Bravo Dragane! Umesto lige sampiona otisao si u SION, gde ces se boriti za opstanak! Zar je ovo nasa nada za EP 2012? Bilo je mesta i u Slobodi iz Tuzle! Cemu tako dalek put :-)

krndelj

pre 13 godina

rekoh ja.na kraju ce da sazna da je sam sebi keva.a to je u prenesenom znacenju ovo.to mrdja sto dalje od partizana,nisi dobrodosao.

Jastreb

pre 13 godina

Milosa Bojanica za predsednika Crvene Zvezde,Fircija za genseka,Tomu blek pantersa za sport direktora a Pedju d boya za trenera!!!

Pera

pre 13 godina

Kakav preokret?!?!?! Sion je kao davno zaboravljeni Migel Anhel koji se pojavljuje niotkuda u pretposlednjoj epizodi i otkirva da je sam sebi otac. Svi ostali koji su hteli nasledstvo njegovog oca tj. njega sada ostaju kratkih rukava :-) Ali da li je baš tako? Šta nosi sa sobom poslednja epizoda? Saznajte uskoro... To be continued (or not)

pogrebnjak

pre 13 godina

Dobro je,nadao sam se da nece doci,samo da potpishe josh taj misteriozni stranac "zvuchnog imena".Samo mi se ne svidja Stanojeviceva odluka da ne dovodi iskusnog shtopera,nego da shansu pruzi mladom i neiskusnom Ostojicu pa ni Jovanovic nije adekvatan igrach za LS a kamoli Ostojic koji je 1991 godishte i nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu za Partizan a kamoli evropske,samo me ta odbrana plashi inache imamo vrlo ozbiljan tim!

IVORY

pre 13 godina

Konacno !!!

Ako jos jednom cujem da je neko rekao Mrdja izbice me ospice.

Goran Obradovic.....jel to bese onaj nas sto je pre 10-ak godina u kupu pobednika kupova protiv Njukastla ili Lacija sutirao pa pogodio korner zastavicu.....bicete velika konkurencija jedan drugom za mesto u prvom timu.

bogi05

pre 13 godina

Ovde izgleda još neki žive u 80-tim i 91.Švajcarska liga je trenutno među prvih 10 u Evropi,basel i Young Boys će vjerovatno LŠ.Ovde u BL je u pretkolu EL gostovao Švaj drugoligap Lousanna i isto smo se svi smijali,al u toj ekipi igraju 3 brazilca koji su bolji nego i jedan u CZ i Partizanu.I na kraju su izbacili i Danski Randers što nije slučajnost.E sad najžalosnije što Mrđin kvalitet nije dorastao takvoj ligi.

djole

pre 13 godina

U tom Sionu, kako ga nazivate, su ugovori na oko 150-200 hiljada eura. Plus plate, plus premije... Valjda vam je sad jasno zasto je otisao tamo?

Stefan SMCZ

pre 13 godina

Gori klub nije mogao izabrati svaka cast Butorovicu sto teras inat pa neces da ga prodas zvezdi, tamo ce propasti za kratko vreme!!!

pfc

pre 13 godina

Hvala Bogu, mislim da bi bio velika greska, ne sto se tice igara, vec atmosfere, u timu i na tribinama. Ajde sad da vidimo tog stranca zvucnog imena, gospodine hrabri krojacu.

Joao

pre 13 godina

Svaka cast Sionu, ali ipak... Mrdja je sjajan igrac, jedan od onih koji nisu dobili postenu sansu u Zvezdi. Mislim da moze i bolje.

Marko

pre 13 godina

E, nek je vala i otišao već jednom... kao da je Kristijano Ronaldo pisalo se kod nas o njemu poslednjih dana... ali, ko zna... u nekoj od narednih epizoda beskrajno duge španske serije "Futboles Serbianes", kada mu se smuči taj surovi pečelbarski 'lebac, Don Mrđito se možda i vrati na hacijendu sa koje je ponikao... a onda sve Jovo nanovo... mislim, sve Dragane nanovo :)

predragg

pre 13 godina

Коначно, престаје ми бол у стомаку...овакву бљувотину од приче не могу да смисле ни чак ни писци "шпанских" серија из Боливије...

Lav

pre 13 godina

Mrđa je objasnio neke stvari! Pokazao je da mu novac, slava i veličina kluba ne znače ništa i da je oduvek bio i biće zvezdaš u srcu.
I čim je Zvezda poslala ponudu za njega, momentalno je potpisao za Sion.

Bojan

pre 13 godina

Relativno dobra odluka za Mrdju, možda je mogao u neki veći klub u inostranstvu, ali da je ostao u Srbiji u Zvezdi ili jsd-u mislim da bi bio pod ogromnim pritiskom koji je nastao pumpanjem vesti o njegovom transferu. Zamislite da promaši stopostotnu šansu protiv Zvezde ili jsd-a u derbiju, pa ispao bi haos. Ovako, solomonsko rešenje ni kod nas ni kod njih, već u švicu po kintu.

Zli Duh

pre 13 godina

Bolje da si dosao kod nas u Slogu iz Lipnickog Sora,treba nam jedan gol igrac...jer ovaj Sion nista nije bolji,samo ima malo vise para od nas :)))

Kamikaza

pre 13 godina

O Boze...cak nemam ni sta pametno da napisem koliko je ovo bedno. Koliko samo naslova, bombasticnih izjava, zakuvavanja, dva meseca ispiranja mozga, gde god da se okrenem, Mrdja je tamo...daaaj breee...i onda ode u vasljivi Sion! Koja glupost...mada, realno je da do kraja dana neko iz Vojvodine da izjavu:"Najostrije demantujemo da je nas napadac presao u Svajcarsku. Imamo par ponuda, dobro cemo da razmotrimo koja najvise odgovara za sve tri strane, pa cemo onda odluciti da ga posaljemo u Kompostelu(npr)"...bedno...

NYHC

pre 13 godina

баш си се усрећио...осредњи Швајцарски прволигаш,који ће увек бити око 5. места...

Roman

pre 13 godina

I nakon svega sto se pricalo i nagadalo ode u Svajcarsku,u "zemlju nogometa"..., jak neki klub Sion,pa bolje bi mu bilo da je ostao u Vojvodini ..

peca

pre 13 godina

Hvala bogu sto se zavrsila ova spanska sapunica.Za Mrdju mozda i najidealnija opcija.Bas me interesuje koji je to strani napad kojeg je najavljivao DJuric.Naravno da ga ni nema.U ovoj igri ko ce koga izraditi za koji evro,ipak je pobedio BATA.Mrdja se decko nije nista pitao,jer da je on na pocetku izjavio da nece u Partizan,pregovora nebi ni bilo!Ukoliko se nepojacamo sa par kreativnih igraca,kao na primer Meda iz Helsinkija,tri god. necemo uzeti titulu,jer neverujem da su ovi igraci dosli da igrsju protiv borce,kule...,vec da igraju LS.MRDJA SRECNO,i neokreci se sine!!!

AJDE,IGRAJ I BORI SE...

pre 13 godina

BURSA-PRVAK TURSKE,IGRAJU DIREKTNO LIGU ŠAMPIONA,BIO BI PRVI NAPADAČ
TRABZON-KLUB KOJI JE U VRHU TURSKOG FUDBALA,NUDILI NAJ KEŠ
OLIMPIJAKOS-KLUB BEZ EVROPE ALI ZNA SE KAKVE TRADICIJE I IMENA
PARTIZAN-EKIPA KOJA OVE SEZONE NIŠTA NEĆE OSVOJITI,I KOJA ĆE IZVUĆI BAR 2 REMIJA U GRUPI LIGE EVROPE(NAJGORI KLUB OD PONUĐENIH)
ZVEZDA-BUDUĆI ŠAMPION SRBIJE,SA NAJVEĆOM ARMIJOM NAVIJAČA OD SVIH NAVEDENIH,BIVŠI EVROPSKI I SVETSKI PRVAK,I ON ODE U SION!? TU SI GA UGASIO,NAJVEĆI DOMET MOŽE DA MU BUDE U KARIJERI BAZEL ILI JANG BOJSI

Charlie

pre 13 godina

Odlican igrac, najbolji spic koga Srbija trenutno ima.

Zao mi je sto nije dosao u moje crno-bele...Zvezda je potvrdila da deceniju unazad ovdi pogresnu politiku (najurili ovakvog igraca i dinar ne zaradili) i to mi je zao zaista jer bolje da imamo najmanje dva jaka kluba i zbog nase like i zbog Evrope i boljeg ucinka...

PS Ko se slaze neka nepreporuci :)

Bleki

pre 13 godina

Cekajte malo,jel to taj Mrdja koji je bolji za klasu od Pantelica i Zigica?I treba da ih zameni na mestu centarfora reprezentacije?Jel on u pitanju?
Pa,lepo sam vam govorio ovih dana,i zbog toga dobio gomilu minusa,da on i nije neki igrac,i da treba prvo da se dokaze u nekoj jakoj ligi,kao sto su cak i ova dva matorca iz naseg napada uradila,Danko i Panta.Oni su se ipak dokazali u bundes i holandskoj ligi,koje nisu slabe.
Siguran sam da ce Pantelic,i ovako mator,da nadje bolji klub od tog Mrdje.
A,sinoc sam se uverio da je taj isti Pantelic ustvari nezamenljiv.Cim je usao u igru,odmah je usledilo nekoliko fantasticnih proigravanja ka nasim krilima...Ono dodavanje prema Mrdji je bilo fantasticno.Ali,sta vredi kad onaj buzdovan Mrdja ne ume da ustopuje loptu u trku.Bice Panta ponovo onaj stari kada pocne redovno da trenira u nekom klubu.Zigic je bio mozda i najbolji igrac naseg tima,kao i Bambi i Neven.Bez obzira na promasaje.Koliko je samo pretrcao,otvarao se,otvarao prostor drugim igracima.Nije ni cudo da promasuje,kad se umori i pre nego sto dodje u sansu.Ali,sjajan igrac.Isto nezamenljiv.
Kao sto rekoh i pre par dana,Jovanovic i Krasic su dva sasvim prosecna igraca,i ne mogu da igraju dobro ako nemaju nekoga da im pakuje loptu (Citaj Pantelic).Ali,stvarno,kako je Panta par puta odigrao na vrhunskom nivou,svaka mu cast.Par duplih pasova,par dubinskih lopti onim nasim krilnim buzdovanima,stvarno se vidi da je vanserijski igrac.Cim ga nema kao startera,gubimo utakmice (Australija,Grcka).
Ocekujem njegov skori povratak u golgetersku formu,bar sto se reprezentacije tice.

zorz

pre 13 godina

Mrdja, voleo sam da dodjes iz dva razloga.Prvi je taj sto bi moj Partizan sa tobom bio bolji i jaci.Razlog broj dva je sto bi i tebi to koristilo u karijeri i mogao bi posle Partizana da odes mozda ne u Mancester ali u solidan evropski klub sigurno.Stvarno ne vidim sta si dobio ovim potezom.Otisao si u 5-6 tim Svajcarske lige,Evropu neces ni videti sa njima.Mogao si mnogo da das i Partizanu i sebi ovako nisi uradio ama bas nista.potpuni fijasko i pogresan potez

schalke1904

pre 13 godina

haha kako su neki ljudi jadni....SVAJCARSKA LIGA JE 1000 PUTA BOLJA OD SRPSKE...kakv javor zvezda ,partizan...i neznate kako sion igra a nesto lupate...srpski fudbal je toliko jadan i bedan da stvarno neznam...i belorusija ima jacu ligu.


Bravo za Mrdju,sta da se bruka sa partizanom u Ligi evrope...a liga sampiona to su vec uveliko ispali

Durban

pre 13 godina

Realno,za bolje nije.Ljudi kunem vam se,juce ga gledam na zagrevanju,pa covek nema tehniku,alo 20 godina treniras fudbal,ne znas da rolas loptu,pa gde to ima?Sreca pa ima koliko toliko osecaj za gol,mada u ovoj nasoj ligi ja bi bio prvi strelac lige bez problema...I pored svega,srecno,pa da odes u neki jaci klub i ligu i pokusas da dokazes da sam pogresio.

marko

pre 13 godina

Jedan je Mrdja,drago mi je sto nije otisalo u Patlidzan, samo bi nazadovao
http://frivideoz.info/projekat2/projekat//index.php?service=mrdja

Sasa

pre 13 godina

Realnost je da je Sion bolji i od Zvezde i Partizana, a i uslovi. Bolje da igra u Sionu i dobro zaradjuje nego da sjedi u Spaniji ili Italiji.

Svaka čast!

pre 13 godina

Konačno se Mrđa našao u velikom klubu. Na kraju je Zvezda ispala najgljuplja (izvinjavam se na izrazu), jer je imala nameru da napakosti "Partizanu". To može samo nepismeni Lukić. Doveli su toliko novih igrača, nijednog pravog, ko će to da plaća?

AJ(od Andy Johnson, ne armani jeans)

pre 13 godina

Zaokruzite odgovor na pitanje: Ko je ispao glup u sagi Mrdja?

a) PARTIZAN - Smarali se oko Mrdje vise puta, pokusali da spuste cenu sa "misterioznom bombom", ali u krajnjoj liniji napadac nam nije potreban

b) BATA KAN KAN - Umesto da uzme cist milion Evrica, plus procenat od sledece prodaje iz Partizana( koji ne bi bio mali) uzeo je ispod 700 hiljada e od Siona(koji opet nije poslao bankarske garancije)

c) ZVEZDA - nudila za Mrdju pare iz monopola, samo da bi propao transfer u Partizan, ali cinjenica je da je zvezdin napad BEDA, tj mnogo bi bolje bilo da su se koncentrisali na pojacanja

d) Mrdja - Umesto da sa upitnom reprezentativnom karijerom upari igranje za klub koji ce sigurno igrati LE, mozda i LS, i uhvati poslednji voz za eventualno DOBRO uhlebljenje u evropi, odabrao je klubcic iz Svajcarske, koji je otprilike u rangu vojvodine i po renomeu, i po sportskim uspesima (i kome je kapiten WTF GORAN OBRADOVIC)

e) Bordo - zato sto nikada nije cuo za Mrdju

bgd

pre 13 godina

a zasto se i pre ovoga nije oglasio 'murinjo sa liona' stanojevic,da kaze kako su u stvari oni odustali od mrdje jer se dvoumio izmedju zvezde i partizana?
kakvi licemeri i lazovi...

Bojan

pre 13 godina

Relativno dobra odluka za Mrdju, možda je mogao u neki veći klub u inostranstvu, ali da je ostao u Srbiji u Zvezdi ili jsd-u mislim da bi bio pod ogromnim pritiskom koji je nastao pumpanjem vesti o njegovom transferu. Zamislite da promaši stopostotnu šansu protiv Zvezde ili jsd-a u derbiju, pa ispao bi haos. Ovako, solomonsko rešenje ni kod nas ni kod njih, već u švicu po kintu.

Aleksandar

pre 13 godina

Iskreno, nikad nisam cuo za Sion ... Ali i ruku na srce, Mrdja je prosecan igrac. Ne vidim zasto se tolika prasina digla oko njegovog transfera.

Aleksandar

pre 13 godina

@ACO neznalico, ne potcenjuj toliko čoveka :)))
Milka nije Swiss made čokolada i za Švajcarce predstavlja maltene škart kategoriju. O tome najbolje govori to da mogu da se kupe samo u pograničnim delovima zemlje (ka Austriji), pojedinim benzinskim pumpama i lancu prodavnica "Dener" (koji je neka vrsta diskonta, za razliku od Migrosa i Coop-a). Kinder je malo ispred po kvalitetu, ali opet ispod "Frey" i "Lindt" velikana. O onim hand maid slatkišima da i ne govorimo ;)))
Toliko o ovoj "sapunici" prelaznog roka :)))

Grobarčina sa Cetinja

pre 13 godina

Bursa,Trabzon, Erkules, Bordo, PARTIZAN, Zvezda, Rasing...
Sve "veliki" klubovi osim mog Partizana...bolje mu je i u Sionu nego u Partizanu na klupi...

Gari

pre 13 godina

Ko bi rek'o?!

Odbio Partizan, Zvezdu, Trabzon, Bursu, Rapid Bec, Azaksio, Herkules (ako nista drugo barem jaka liga) i otisao u Sion!

To je taj "paklen" klub o kojem je pricao Rabrenovic.

PS. ipak se ispostavilo ono "kinta i samo kinta"... a ljubav i grb... kao da je vazno...

xxx

pre 13 godina

Predsednik Novosađana Ratko Butorović potvrdio je da na stolu ima ponude beogradskih velikana, ali i nekoliko ponuda inostranih klubova.

- Partizan i Crvena zvezda poslali su zvanične ponude, ali interesovanje su pokazali i još neki timovi van Srbije.

Eto koliko je Mrdji vazna Evropa... umesto da izabere izmedju dva tima koja su imenica za Sion on izabrao 7-plasirani tim Svice..Srpski fudbal...

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

show must go on!

pre 13 godina

Po najnovijim informacijama Svajcarci su odustali od transfera jer nisu sigurni da znaju ko je uopste igrac ko je potpisao za njih, a to je iskoristio Murinjov Real koji je sada opasno zagrizao jer je Murinjo procijenio da je Mrdja klasa za onog Lukakua.
To be continued...

Stefan SMCZ

pre 13 godina

Gori klub nije mogao izabrati svaka cast Butorovicu sto teras inat pa neces da ga prodas zvezdi, tamo ce propasti za kratko vreme!!!

Sani

pre 13 godina

Nebime cudilo da je uz pomoc CZ zavrsio u Sionu samo da nedodje u Partizan.Daje dosao vec bi se sad znalo gdje ce titula ovako bice malo neizvjesnije.Jos me vise cudi Djuriceva izjava ,do juce su kao ganjali napadaca a sad ih interesuju stoperi.E moj Partizanu nasto spao, tuga pregolema.

zmiuga

pre 13 godina

Pa ne mogu da vjerujem.. On ide u tamo neki Sion a da je dosao npr. u Partizan mogao je igrati u Evropi i prodati se jos bolje (jer realno to je cilj svima) ..
Izgleda da je Sion ponudio 100evra vise od ostalih ;)

vampirbg

pre 13 godina

Znaci nema Francuza, Engleza, pa cak ni Grka i Turaka, nego u Svajcarsku? Nesto sumnjam da se sem Partizana i Zvezde bilo ko interesovao za njega pa su prihvatili bilo koju ponudu...

bogi05

pre 13 godina

Ovde izgleda još neki žive u 80-tim i 91.Švajcarska liga je trenutno među prvih 10 u Evropi,basel i Young Boys će vjerovatno LŠ.Ovde u BL je u pretkolu EL gostovao Švaj drugoligap Lousanna i isto smo se svi smijali,al u toj ekipi igraju 3 brazilca koji su bolji nego i jedan u CZ i Partizanu.I na kraju su izbacili i Danski Randers što nije slučajnost.E sad najžalosnije što Mrđin kvalitet nije dorastao takvoj ligi.

...

pre 13 godina

dojava: CRESPO, MORIENTES ILI NONDA U PARTIZANU!
Ipak informacija iz prve ruke:Albert Nadj se vraca, vec je registrovan za mec protiv Andrlehta...

valencia

pre 13 godina

Ne navijam za Partizan, ali da se nije pomamio za param i prešao u dorični klub, sada bi barem imao zagarantovanih nekoliko utakmicau Evropi posle čega bi sebi moga oda enormno digne cenu... Al ajd, bitnija je sigurna lova, zar ne?

Fibonacije

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?
(ACA, 12. avgust 2010 14:04)

MILKA nije svajcarska cokolada...

zlio

pre 13 godina

E moji CZV i PFC sta ste doziveli,da vam ekipa koja je na zacelju Svajcarske,otima igrace....pi koliko smo jadni,bas me zanima ko je ta velika zvezda,zamena za Mrdju ....verovatno neki Gospn od 35 leta,koji je bio naj igrac Nemacke ili francuske pre 8 do 10 godina .....

Kico

pre 13 godina

Sada treba praviti dugorocnu strategiju u koji ce se klub Mrdja vratiti posle deset godine evropske karijere... Bitno je da nije zauvek izgubljen za Zvezdu i Partizan, čak trebaju da igraju u narednim sezonama u formaciji bez spic igrača da mu daju do znanja da ga čekaju i da je to samo za njega čuvano mesto...

Rodjen u CH

pre 13 godina

Hahaha u Sion-u?! Toliko se pisalo o Mrdji, svi se pocepase za njim, da bi na kraju otisao u FC Sion. Smesno!
A neki se bunili kako ne igra na SP...
Po mome, bolje da je otisao u bilo koji klub u nekoj jacoj ligi pa bi odatle odskocio. Kakva bre Svajcarska?! Bolje bi cak bilo da je otisao u Partizan ili vec ostao tamo gde jeste. Za mene je zavrsio pre vremena.

Donato

pre 13 godina

Vi ste sami od ovoga napravili sapunicu, koja je ljude počela zanimati tek kada ste sa ovim poluigračem dojadili i bogu i narodu.

Dax

pre 13 godina

Ala mu je klub...Mada kad malo bolje razmislim bolje i u svajcarskom prosecnom timu nego po nasim livadama i pitati se hoce li ovog meseca biti plate?!

ROMAn Empire

pre 13 godina

I tako nazalost mnogih domacica i zena,zavrsena je i poslednja epizoda serije "Mrdjisna".U poslednjoj epizodi prelepa i zanosna Mrdjisna imala je bracne ponude iz Srbije tj.Zvezde i Partizana,ali posto je Mrdjisna ko vecina zena,gleda samo interes,te se udala u inostranstvo za nekog svajcarskog sina,ovaj SIONA.I tako Mrdjisna je zivela u sreci i veselju mnogo,mnogo godina.

blue boys

pre 13 godina

Sion jel to Lion ili Bordo o kome je Mrdja pricao,smesno cime se hvale pa Sion je manji klub od Napretka iz Krusevca.Svi ga veliki klubovi trazili a on bas hoce mali,smesno.....

ACA

pre 13 godina

Prvo bila sapunica Lebron Dzejms, pa sapunica Nemanja Bijelica a sad sapunica Dragan Mrdja..u Sionu!!! Koliko je Milka cokolade dobio za ugovor?

krndelj

pre 13 godina

rekoh ja.na kraju ce da sazna da je sam sebi keva.a to je u prenesenom znacenju ovo.to mrdja sto dalje od partizana,nisi dobrodosao.

hvala dovidjenja!

pre 13 godina

Aj napokon da ne slusamo vise svaki dan Mrdja ovo, Mrdja ono. Kad vec nije sam zeleo u Partizan, onda nam i ne treba. Srecan ti put prijatelju. Ne trebas nam. Sve najbolje u reprezentaciji.
Pomozi Boze protiv Anderlehta!

Joao

pre 13 godina

Svaka cast Sionu, ali ipak... Mrdja je sjajan igrac, jedan od onih koji nisu dobili postenu sansu u Zvezdi. Mislim da moze i bolje.

LELE

pre 13 godina

Bravo Dragane! Umesto lige sampiona otisao si u SION, gde ces se boriti za opstanak! Zar je ovo nasa nada za EP 2012? Bilo je mesta i u Slobodi iz Tuzle! Cemu tako dalek put :-)

slučajni prolaznik

pre 13 godina

jaooo koja sapunice .. jel skontaše ko je ovde kome deda .. i uzeše li se glavni likovi na kraju ...

majko moja hvala bogu pa i ovaj nađe sebi klub .. mesecima čitam o njemu .. a ko je on u opšte da se toliko piše o njemu ?!

djole

pre 13 godina

U tom Sionu, kako ga nazivate, su ugovori na oko 150-200 hiljada eura. Plus plate, plus premije... Valjda vam je sad jasno zasto je otisao tamo?

Jastreb

pre 13 godina

Milosa Bojanica za predsednika Crvene Zvezde,Fircija za genseka,Tomu blek pantersa za sport direktora a Pedju d boya za trenera!!!

Miki

pre 13 godina

Uh, dobro je... Vec sam se uplasio da ce se vratiti. Man, kad se samo setim kakav je to antitalenat bio. Dzabe forsiranje u ono doba, kao mlad je treba mu dati sansu...

Stefan

pre 13 godina

Xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax da li je moguce od 15 potencijalnih klubova on presao u ubedljivo najgori!Ako je ovo bila spanska serija Mrdja je lose zavrsio na kraju.Sad da vidimo valjda ce danas potpisati taj famozni stranac za kojeg sam siguran da je bolji igrac od Mrdje...

provereno

pre 13 godina

Mrdja ostao na aerodromu pošto je avion otkazao. Prepostavlja se da je Lukić sabotirao let do je Đurić otišao u Švajcarsku da kaže gazdama Siona da Mrđa ne želi u Sion. U sledećoj epizodi: Sion demantuje transfer riječima da prvi put čuju za Mrđu. Butorović pred novinarima izjavljuje da se za Mrđu interesuje neimenovani klub iz Italije! Butorović ističe da ponude pristižu iz svih krajeva a da je sada najbliži ostanku u Vojvodini jer nije stigla ponuda iz Engleske lige gdje bi Mrđa najviše da igra

Nemanja

pre 13 godina

Sve ostaje po starom.
Funkcioneri u fudbalskim klubovima su na tim mestima zbog svega, osim zbog fudbala.
Bitne su im pare od transfera, stadioni, placevi, parcele, a fudbal - koga to interesuje.
Sramota je da Vojvodina prodaje najbolje igrače: Tadića, Mrđu, ..., umesto da pravi tim i bori se za trofeje.
Dokle više, dokle?
Kriminalci napolje iz fudbala!

pogrebnjak

pre 13 godina

Dobro je,nadao sam se da nece doci,samo da potpishe josh taj misteriozni stranac "zvuchnog imena".Samo mi se ne svidja Stanojeviceva odluka da ne dovodi iskusnog shtopera,nego da shansu pruzi mladom i neiskusnom Ostojicu pa ni Jovanovic nije adekvatan igrach za LS a kamoli Ostojic koji je 1991 godishte i nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu za Partizan a kamoli evropske,samo me ta odbrana plashi inache imamo vrlo ozbiljan tim!

Federer

pre 13 godina

Zivim u Svici i poznajem njihov fudbal dobro. Sion Mrdji nudi sigurno bolje uslove nego Zvezda i Partizan! On je doveden kao zamena za Mpenzu. Imaju finansijcki veoma jakog predsednika kluba i u proseku posetu od 10 000 po tekmi. Svajcarska liga je definitivno kvalitenija nego nasa barem sto se uslova tice(gotovo svi klubovi imaju nove stadione ili ih vec grade)
Pa mi zato i nisu jasni oni koji misle da je bolje da je otisao u Zvezdu ili Partizan.

devetar Cokulic

pre 13 godina

Posle silnog femkanja, pomislio sam da je zagrizao i Real Madrid...I na kraju Sion? Mogao je onda i u Radnicki iz Bajmoka.

ma kakvo "Selo gori...", Mrdja je zakon...

pre 13 godina

Ajmo da se spremamo za sutra... Glavna vest... U koliko sati je Mrdja ustao, sta je doruckovao, dal' je na teren zakoracio prvo levom ili desnom nogom... Pa hajde, nemojte nas drzati u neizvesnosti ipak smo mi najveci fanovi sapunice zvane "Mrdja". Ako se moja omiljena serija zavrsi na samo ovih par stotina epizoda ja cu morati da preduzmem drasticne mere (mozda i da dignem ruku na sebe)... Molim Vas, ulijte mi bar malo nade recite mi da ce biti i sledece sezone najpoznatije domace serije...

peca

pre 13 godina

Hvala bogu sto se zavrsila ova spanska sapunica.Za Mrdju mozda i najidealnija opcija.Bas me interesuje koji je to strani napad kojeg je najavljivao DJuric.Naravno da ga ni nema.U ovoj igri ko ce koga izraditi za koji evro,ipak je pobedio BATA.Mrdja se decko nije nista pitao,jer da je on na pocetku izjavio da nece u Partizan,pregovora nebi ni bilo!Ukoliko se nepojacamo sa par kreativnih igraca,kao na primer Meda iz Helsinkija,tri god. necemo uzeti titulu,jer neverujem da su ovi igraci dosli da igrsju protiv borce,kule...,vec da igraju LS.MRDJA SRECNO,i neokreci se sine!!!

Lav

pre 13 godina

Mrđa je objasnio neke stvari! Pokazao je da mu novac, slava i veličina kluba ne znače ništa i da je oduvek bio i biće zvezdaš u srcu.
I čim je Zvezda poslala ponudu za njega, momentalno je potpisao za Sion.

Munja

pre 13 godina

Mislim da je Zvezda u minut do dvanaest postala zainteresovana za Mrdju samo zato kako bi Vojvodina mogla da iskamci jos koji Franak od Siona. 'Konkurencija' je cudo!

predragg

pre 13 godina

Коначно, престаје ми бол у стомаку...овакву бљувотину од приче не могу да смисле ни чак ни писци "шпанских" серија из Боливије...

mali miloica

pre 13 godina

Nova snimanja najpopularnije serije ocekuju se oko Nove Godine, a producenti si najavili predstojeci serijal "Mrdja ponovi jase" pominjanjem moguceg zapleta u stilu pozajmice Zvezdi, Partizanu, Barseloni, Bradford Sitiju, Al-Ahliju i Urava Dajmondsima... Jedva cekam!!

IVORY

pre 13 godina

Konacno !!!

Ako jos jednom cujem da je neko rekao Mrdja izbice me ospice.

Goran Obradovic.....jel to bese onaj nas sto je pre 10-ak godina u kupu pobednika kupova protiv Njukastla ili Lacija sutirao pa pogodio korner zastavicu.....bicete velika konkurencija jedan drugom za mesto u prvom timu.

Roman

pre 13 godina

I nakon svega sto se pricalo i nagadalo ode u Svajcarsku,u "zemlju nogometa"..., jak neki klub Sion,pa bolje bi mu bilo da je ostao u Vojvodini ..

Pera

pre 13 godina

Kakav preokret?!?!?! Sion je kao davno zaboravljeni Migel Anhel koji se pojavljuje niotkuda u pretposlednjoj epizodi i otkirva da je sam sebi otac. Svi ostali koji su hteli nasledstvo njegovog oca tj. njega sada ostaju kratkih rukava :-) Ali da li je baš tako? Šta nosi sa sobom poslednja epizoda? Saznajte uskoro... To be continued (or not)

Branko

pre 13 godina

Extra! Nama i napadac nije najbitniji vec desni bek! Stevanovic je bio najlosiji do sad na utakmicama. Mozda ce se vratiti kasnije u formu ali sad je najveca rupa. A Mrdja bi i poremetio atmosferu u ekipi jer ipak je on prosao cigansku skolu fudbala. Kleo je stranac,a da deca vecitih igraju za najljuceg rivala?! To je nekako neprirodno.

qop

pre 13 godina

Toliko mu se pretila siva eminencija iz rupe, da je covek morao za manje pare da potpise. O "Sivoj eminenciji" je pricao Maravic pre neki dan.

smi

pre 13 godina

Jao prosto ne mogu da verujem. Ma sve mi se nesto cini kao da cu veceras procitati da od toga nema nista i da se jos 3 kluba ukljucuju u trku za Mrdjom.

Toma

pre 13 godina

I dalje ne verujem... I "u Bordo je prešeo" i "Bordo je to potvrdio" zatim "Bordo nije ni čuo za Mrđu" tako da...
Ipak je ovo sapunica...

NYHC

pre 13 godina

баш си се усрећио...осредњи Швајцарски прволигаш,који ће увек бити око 5. места...

Sarkastican do zla Boga

pre 13 godina

Ovim potezom je pokazao koliko je zaista ambiciozan, i koliko mu je bitan napredak u karijeri...Ko jos bira evropska takmicenja za 1000 evra mesecno manje...

pfc

pre 13 godina

Hvala Bogu, mislim da bi bio velika greska, ne sto se tice igara, vec atmosfere, u timu i na tribinama. Ajde sad da vidimo tog stranca zvucnog imena, gospodine hrabri krojacu.

Kamikaza

pre 13 godina

O Boze...cak nemam ni sta pametno da napisem koliko je ovo bedno. Koliko samo naslova, bombasticnih izjava, zakuvavanja, dva meseca ispiranja mozga, gde god da se okrenem, Mrdja je tamo...daaaj breee...i onda ode u vasljivi Sion! Koja glupost...mada, realno je da do kraja dana neko iz Vojvodine da izjavu:"Najostrije demantujemo da je nas napadac presao u Svajcarsku. Imamo par ponuda, dobro cemo da razmotrimo koja najvise odgovara za sve tri strane, pa cemo onda odluciti da ga posaljemo u Kompostelu(npr)"...bedno...

Marko

pre 13 godina

E, nek je vala i otišao već jednom... kao da je Kristijano Ronaldo pisalo se kod nas o njemu poslednjih dana... ali, ko zna... u nekoj od narednih epizoda beskrajno duge španske serije "Futboles Serbianes", kada mu se smuči taj surovi pečelbarski 'lebac, Don Mrđito se možda i vrati na hacijendu sa koje je ponikao... a onda sve Jovo nanovo... mislim, sve Dragane nanovo :)

Zli Duh

pre 13 godina

Bolje da si dosao kod nas u Slogu iz Lipnickog Sora,treba nam jedan gol igrac...jer ovaj Sion nista nije bolji,samo ima malo vise para od nas :)))