Petak, 06.08.2010.

12:04

Partizan sa Anderlehtom za LŠ!

Fudbaleri prvaka Srbije Partizana igraće u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa prvakom Belgije, ekipom Anderlehta.

Izvor: B92

Partizan sa Anderlehtom za LŠ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

347 Komentari

Sortiraj po:

Valerenga Fotball

pre 13 godina

@sveta

Ohohoho evo ga jos jedan. Opasan si sa izjavom. Rekao sam malo smotan, nezgrapan ali se snadje i da gol i koristi ekipi. Takav je i Crouch koji isto nezgrapan i malo smotan ali koristi Tottenham-u, Olic - isto je malo trapav ali se snadje i Kiessling isto u Leverkusen-u i svi oni su malo nespretni ali i tek kako koriste ekipi SVETO. Citaj malo bolje decace ako znas. Nisam kao Andjelkovic, Capel, Tomic koji zabiju glavu u zemlju i ne dizu je dok imaju loptu u nogama. Samo ne znam sta si hteo time da postignes sto si napisao da ne podizem glavu dok igram fudbal. Mozda si hteo da poredis mene sa sobom posto je mozda to tvoj nedostatak. Doduse Cleo je golove dao amaterskim ekipama i ja zelim da nastavi tako i sa Anderlehtom koji je FAVORIT ali sa ovim igracima kojima je okruzen ne moze dati golova koliko mi mozemo primiti! Jako malo ima igraga tipa Mirkovica, Djordjevica, Rukavine, Lomica koji su nama najpotrebniji u ovom trenutku. Ovim sam mislio na igrace u Srbiji. A ono sto Helsinki igra to nije fudbal, fudbal je za njih nesto sto jos nisu dobro proucili, Pjunik takodje. Ovi su daleko ozbiljni i najjaci od svih ovih koje smo mogli dobiti. I jos nesto, ja ne pljujem svoj klub nego pojedince(Radisu Ilica, Ivana Stevanovica, Marka Jovanovica, Radosava Petrovica, Nemanju Tomica a ne Clea kako ti izjavljujes) koji igraju a ne bi smeli igrati, jer svojim prisustvom na terenu usporavaju igru i odvlace publiku sa stadiona i ne doprinose napretku naseg klupskog fudbala. Videcu hoce li ikada vise zaigrati u reprezentaciji. Sad ce se opet neko javiti da prica kako igra nije bitna dok se pobedjuje. Ne pobedjuje se uvek sa jadnom, usporenom i neatraktivnom igrom i dok god je igra Partizana takva uvek ce rezultati u Evropi biti nezadovoljavajuci ne racunajuci utakmice protiv amaterskih ekipa. Zelim da nam Stanojevic bude trener narednih 10 godina ako ne i vise i da napravi bolji Partizan nego sto je sad a ti popravi svoju igru i podigni glavu kada igras fudbal i citaj malo bolje sta pise u komentarima. Jos nesto - Sava je bio jedan od mojih najboljih napadaca dok je igrao i nemoj jos da poredis Clea i Savu jer ga jos nije dostigao a uz malo rada mozda ga i dostigne i zelim mu da ima karijeru kakvu je imao i Sava a i bolju. Ajmo lupajte "ne preporucujem" jer to ocekujem od vas.

djole

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "

Vazno je da je zvezda pobedila velesilu poput Slovana brate. aj sta se bunis? idi i zakljucaj se u sobu i igraj video igrice, mozda nesto pobedis.

д.н.с.

pre 13 godina

Ајде да пуно не паламудимо како сигурно пролазимо.Ми смо у овој утакмици аутсајдери да то буде свима јасно АЛИ мислим да имамо неку шансу.Оно што ми даје потајни оптимизам је тренер Станојевић.Један паметан,стручан човек са модерним схватањима фудбала,одмерен и културан у изјавама.Коначно да имамо једног градског лика а не провинцијалца,не мислим ово само на струку него и шире.Такође мислим да нам треба Крстајић у обе утакмице ту мислим да се не дај Боже повреди.Потребна нам је и стопостотна концентрисаност у смислу не добијања безвезних жутих и црвених картона.Ту посебно мислим на Смиљанића који се попали(добро то је у реду али то мора да буде у функцији тима и резултата)и онда неким потезом,стартом у маниру неког провинцијалаца добије други жути или директно црвени.На том мора највише да се ради у припреми ове за нас најзначајније утакмице јер не сумњам да ће Станојевић скенирати Белгијанце и да ће осмислити тактику која може да нас одведе даље наравно уз дозу и среће која је увек потребна.

Markoni

pre 13 godina

Nego, hoće li deda Krle da čuva ovog ludog klinca?

(Jedan je...Romelo Lukaku, 7. avgust 2010 16:34)


Ne znam samo sto od ovoga klinca pravite supermena, 70% golova na ovom klipu je dao na nekim trening utakmicama ili nekim amaterskim ekipama. Cisto sumnjam da ce i Partizanu da da gol, kao sto je dao npr Ajaksu, poste ce tesko onako da naskoci na Krleta prilikom centarsuta, ili da dzuzi sam na 4-5 metara od gola i da ga niko ne cuva. Ako stave na njega striktnu markaciju i ako mu Krle par puta ( nezno :) ) pokaze ko je gazda u kuci, mislim da moze da se spreci da ne da gol. Malko mi je frka od Marka Jovanovica, da njega slucajno ne nadskoci, ali mislim da pored Krleta nema sanse da glavom da gol.

ChanePFC

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "
Ako ti je zvezda sve, onda brate imas jako malo. A sto se tice amterskih klubova, hoce nas nekako celog veka da igramo sa takvima, npr. sa VAMA.

Realan

pre 13 godina

Celog sam zivota navijao i navijam za Zvezdu, ali bih stvarno voleo da Partizan zavuce ovima iz Brisela. Bilo bi super kad bi navijaci mogli da se ujedine bar protiv onih koji su nam kolektivno rasparcali zemlju. Sport je jedna stvar u u kojoj smo uvek mogli da pokazemo koliko vredimo ovima sa strane i da reprezentujemo zdrav duh koji u sustini imamo ispod naslaga svega drugog...Napred Partizan i sve srpski timovi, ucinite nas ponosnima, dajte sve od sebe, i kvalifikujte se u ligu gde pripadamo. Uostalom, u interesu je svih timova da nasi timovi osvajaju bodove i nova mesta u elitnim takmicenjima

Znam ja njih 50 godina...

pre 13 godina

@Bla Bla

A jel' znas koliko se interesuju? Isto onoliko, koliko jedan lesinar kada spazi zivotinju na umoru. Svi znaju ko su doticna gospoda koje si nabrojao, tako da se ja time ne bih hvalio...

Звездаш

pre 13 godina

Њу кастл је изгубио од Партизана само из једног разлога - због очајне форме у којој се нису нашли годинама, годинама пре тога.

Јако ми је жао што је Партизан добио овако јаког ривала али мислим да Партизан игра јако добро и да може проћи, уз мало среће и да судија буде поштен!

Свако добро комшијама.

XXL

pre 13 godina

@ Bla Bla

Stvarno bi bilo lepo da se neko interesuje za vas zbog vasih fudbalskih kvaliteta. Verovatno je to samo zbog lokacije. Evo, otvorili ste restoran, pa jos jedan butik, pa i kafic, vec licite na trzni centar, koji je uglavnom i dovodjen u vezu povodom tih interesovanja koje si nabrojao.

buuuhahhh

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)

FK Sledeca sezona opet provocira....

Bla Bla

pre 13 godina

@SASA

Polako decko. Doci ce vreme i to vrlo brzo kada cemo vas unistiti lovom. Zivi bili pa videli.Za nas se bar neko kakvi smo da smo interewsuje. A za vas ovih unazad deset godina ne procitah ni jednu jedinu vest da se neko interesuje za jugoslovenski klub.Interesovao se za nas Miskovic i verovatno se i dalje interesuje, Interesuje se Zepter a moguce je pronaci jos bogatih srba u belom svetu pa i stranaca koji bi kupili Zvezdu. samo vi prestanite da blokirate zakon o privatizaciji i sve ce doci na svoje mesto. Prvo treba da nadjete generalnog sponzora a da to ne bude zemljoradnicka zadruga iz Lajkovca, Pa ostale sponzore.Ali tesko.Niste interesantni

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba

pre 13 godina

"zvezda im je u srcu grba, 6. avgust 2010 19:36
(zvezda je samo mali deo partizana, 6. avgust 2010 23:39"

Zvezda je jedino što valja na vašem grbu ostalo nizašta nesluži sem na posjećanje kakav je grb bivše države bio.
Vidio sam prije par godina.

wizardinjo

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)
Opet sledeca sezona, ccccc... :))))

SASA

pre 13 godina

Primetio sam po ovim komentarima da je komsinica mnogo nervozna.Mislim da treba jos biti opusten jer ih tek cekaju kosmari.Ove godine ce sigurno biti i iza Vojvodine a sledece sledi scenario iz kk kluba.Ovi sto su ih vodili u evropu odvesce ih u stecaj.....

grobar

pre 13 godina

VK Sledeća sezona, KK Sledeća sezona i FK Sledeća sezona.......uu jesmo dobrii.....Anderleht se može proći, prošli smo Njukastl možemo i njih...samo pamet u glavu u ostaviti srce na terenu i prolazimo sigurno...grobari uz tebe uvijek biće...PARTIZANEEE....

milos

pre 13 godina

nadam se da nece dolaziti Belgijanci u Beograd, oni su maltenete isti kao Francuzi... A ukoliko dodju, nadam se da ce izgubiti 3:0 (Anderleht).

marinko

pre 13 godina

predlazem upravi partizana da podeli besplatne ulaznice igracima i rukovodstvu crvene zvezde, njihova stvar za koga ce da navijaju.

pogodio djuture

pre 13 godina

Sto manje taktike i premisljanja u glavi, a sto vise krvi u glavi i zedji za pobedom! I pobeda ce biti nasa! Sve drugo nas vodi u provaliju, jer mi Srbi smo jedino tako opasni! Strasno opasni!!

Milanista Grobar

pre 13 godina

Sve u svemu,mi igramo u Evropi ove godine. Bilo da je LŠ,ili LE ja cu biti zadovoljan samo ako se oni stvarno potrude i daju sve od sebe,a ako ne bude išlo,sta cemo,makar cemo znati na cemu smo,jer naravno moramo pobediti jaku ekipu ako ocemo da igramo ozbiljan fudbal. Zelim svu srecu mom Partizanu,da prodje,da se dokaze,ja cu ka uvek doci na JNA,i voleo bi kad bi ispunili stadion. Molim komsije da batale komentarisanje nasih vesti,jer ako imate imalo obraza,cutacete i priznati da smo bolji sad od vas,i mogli bi da nam se pridruzite u 2010,nije lepo ziveti u proslosti. Pozdrav svim Grobarima,i neka nam je sa srecom! Pa ako bog da da igramo rame uz rame sa Milanom,Chelsiem,Barcelonom i Co.

Шумадинац

pre 13 godina

Кад смо онда могли једну силу као што је Њукасл да избацимо, можемо и ове мишеве.

zivotjelep

pre 13 godina

Ljudi,sto je vec neko rekao,pa do pre par godina smo se molili Bogu za ovakvog protivnika,u onoj ranijoj varijanti,cak i da neki Totenhem bude cetvrti u Engleskoj ili Sampdorija u Italiji,ma nije uopste lose sada,ja sam bas i zeleo Anderleht,jer je najatraktivnije ime iz grupe potencijalnih protivnika,a siguran sam da mozemo da ih dobijemo,a verujte veoma sam realan navijac.Igraci nemaju nikakve pritiske,ceka ih,unajgorem slucaju LE,ekipa ista od prosle godine,sem Diarre,Kleo u svemirskoj formi,Stanojevic na zemlji,priseban,inteligentan trener,koj ce se,nadam se zadrzati malo duze....ma bijemo gi 3:0,bre!!!!

Bojan

pre 13 godina

I protiv New Castla smo igrali prvu utakmicu u BG i tad su igrali Ilic i Iliev i tad se slabo ko nadao, ima tu nesto. NAPRIJED PARTIZAN.

Alfred Hitchcock

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06)

E moj decace,mi se makar prikazujemo u bioskopu.

peca

pre 13 godina

Sve se vrti oko igraca Mbarka Busufe,koji je strasan plejmejker ekipe.Ako njega uspe da zaustavi Lola,mozemo necem i da se nadamo.Znamo da su kvalitetnija ekipa od nas po koeficientu,ali ko ima veliko srce to sve moze da se nadoknadi

Sale

pre 13 godina

Jesu ovi neki navijaci Zvezde indijanci...Navijaci Slovana ko ljudi dosli na Marakanu sa transparentom "Kosovo je Srbija" skroz prijateljski vi odete u goste i pocnete da lomite stolice...Kad vec neko hoce da ispadne zaj*ban onda nek ide u Hrvatsku kad bude bilo nekih gostovanja i ako bude.Ovo je upuceno onima koji su skrnavili u Slovackoj

Jelen liga

pre 13 godina

Alo, nisam ja nigde napisao da Anderleht sigurno pobedjuje, i da Partizan ne moze da napravi iznenadjenje kao Jang Bojs protiv Fenera.
Ja sam samo napisao da nije tacno da su sanse Partizana za prolaz 50:50 kao sto je to bar desetoro ovde napisalo.
Kvote za Beogradsku utakmicu su 2,37 na Partizan a 2,80 na Anderleht. Znaci gusto i Partizan samo blagi favorit.
Kada su takve kvote u prvoj onda u revansu bude 1,65 na domacina(Anderleht) a oko 4,5 na Partizan.
Sanse za prolaz nisu 50:50 kao sto vecina ovde smatra ali ja nigde nisam napisao da Partizan ne moze iznenaditi.

Sasa

pre 13 godina

ANDERLEHT IDE DALJE !!!slobodno stavljajte minuse to radite od muke !!!
(JOGA_BONITO, 6. avgust 2010 20:07)
SLatke su to muke, za razliku od vasih. S kim vi igrate ?

billy

pre 13 godina

Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht.sa LS sajta
Postajemo polako ali sigurno kao sportsko drustvo INSTITUCIJA,najjvise zahvaljujuci kosarkasima a zvezda se gasi kao ista!
Ekipa Partizana u zadnjih 15 godina,nikad jaca!
Prolazimo garant,siguran sam u to!

crnobeli delija

pre 13 godina

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."

a svaki put kad zvezda ili partizan pobede/izgube pustate komentare onih drugih "navijaca", prepune mrznje?

i umesto da takve komentare obrisete, vi blokirate moje komentare u kojima pozivam na fer navijanje za svoje, i navijanje za sve nase u medjunarodnim takmicenjima.

necete ni ovaj komentar pustiti, al nema veze, znacu da je bar jedna osoba ovo procitala.

sveta

pre 13 godina

(Valerenga Fotball, 6. avgust 2010 15:46)

Covek napise da ovde pisu neki koji nemaju pojma o fudbalu i onda napise da je Cleo smotan ali koristan. Vec mogu da te zamislim na terenu kako ne dizes glavu iz svojih nogu i ne vidis drugog igraca na terenu (ako si nekada igrao fudbal uopste).
Na stranu sto je Cleo da 5 komada u ove 4 utakmice, on nije imao pogresan pas, sve je skinuo glavom sto je moglo, gradi se neverovatno i ima pregled veznog igraca. To sve me podseca na Savu Milosevica (pretpostavljam da ti je i on uvek bio Sava glava, spor, strelac na srecu itd.).
I kad se neko ko pljuje po rodjenom klubu javi kao realan, to mi je smesno. Ti nisi realan, ti si negativan, pesimista, skeptik. Ni ja ne mislim da 100 posto prolazimo Anderleht kao klinci koji se javljaju, ali da imamo sanse imamo.

Zemun

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06) Frustrirani navijac kluba iz provincije u ciji tim dolaze igraci koji su skart u Partizanu(Lazetic,Stjepanovic,Ilic)

VladaKG

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Stanojević. "

Ovo je najjača izjava u našem fudbalu u zadnjih 10god.

FC nada poslednja umire

pre 13 godina

Jeste da je Partizan igrao dobro u ove 4 tekme,ali ipak je nerealno ocekivati da pobede tim kao sto je Anderleht,ipak Belgijanci nisu kao oni indijanci iz Helsinkija i Pjunika...tako da...bice gazenja ! Mislite o tome i ne nadajte se previse :P

bLoK 45

pre 13 godina

...i opet priča Gana kako će PARTIZAN proći u nekom takmičenju u Evropi.
Niste dovoljno upoznati sa istim pa bi Vas zamolio da se uzdržite od daljih komentara.
( Ti Si Naša Mala FILIJALA )

p.s. Grobari svi na stadion i navijanje svih 90 min.
Molba za momka iz Alcz.-a da vođenje navijanja prepusti nekom sa većim poznavanjem navijačkog repertoara i osećajem za davanje ritma i prave podrške sa tribine!

buuhaha

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)


ako ti je zvezda sve onda ti nemas nista...ali zato imas veliki kompleks koji te jede iznutra...

Milan_KG

pre 13 godina

Neobicno da je po vodecim kladionicama Partizan favorit u prvom duelu. 2.3 je kvota na pobedu Patrizana, a 2.8 na pobedu Anderlehta...
A, to mozda i nije neobicno!? ;)

Sasa

pre 13 godina

Gospodo navijaci(pre svega mislim na moje \"crno-bele\"), nemojmo odmah stvarati pritisak na na se igrace. Sta je realno ?Realno je da je Anderleht jaci, mozda nije veci klub ali je u ovom trenutku jaci od nas. Ali ne pobedjuju uvek jaci: pobedjuju ne retko i snalazljiviji, strpljiviji, sa vise zivaca, sa boljom publikom i sa vise srece. Ali jedno je sigurno, igraci ne smeju biti inferiorni ni u jednom trenutku sto se tice trcanja, htenja i zelje. Ako ova 3 parametra ispostujemo, mozemo se nadati da nam se poklope kockice i zasto ne i eliminisati Anderleht. Prepustiti im ulogu favorita, zabraniti igracima da daju glupe izjave kako smo nepobedivi na nasem terenu i sl. Ako se svaki deo FK PARTIZAN \"mobilise \" na pravi nacin, da fudbaleri daju 100% svojih mogucnosti(pre svega mislim na trcanje, p;omaganje kolegi koji je pogresio i sl.), da uprava odradi svoj deo posla, da navijaci budu \"pravi\", bez politickih parola , samo sa zastavama i pesmom, bez pirotehnike ali sa pracenjem utakmice a ne sa unapred spremljenim pesmama kojed ce pevati ceo Jug bez obzira ko napada. Navijaci , da bi bili 12-ti igrac moraju aktivno da proprate sta se desava na terenu, da nas nose kad smo u napadu, da vrse pritisak na sudiju p;o potrebi, da zvizde njihovom igracu kad god bude trebaop da bude u posedu lopte i sl.(najboljem). Suvo pevanje pesama je lepo za usi ali igracima treba da ih nesto ponese, da urade i vise nego sto zaista mogu. Samo takvim pristupom \"mozemo da se nadamo\" daljem prolasku. Dati sve od sebe (navijaci , igraci, uprava), pa ako se pokaze da je Anderleht ipak bolji posteno im stedgnuti ruku i pozdraviti ih. Prebaciti pritisak na njih. Uostalom oni moraju nas da pobede u dve utakmice da bi prosli dalje . Neka oni razmisljaju o tome, nase je da damo sve od sebe pa sta bude. Uostalom ipak Anderleht nije Barsa, ni Chelsee, ni M . Jun, jeste veliki klub, ali morace to da pokazu na terenu. Ko podrzava ovakav pristup neka preporuci, pre svega mislim na nacin navijanja. Dijagnosticar, Nis

nikolica

pre 13 godina

Na muci se poznaju junaci,a fudbal je cudna igra u kojoj ne podjuje uvek bolji. Najveca snaga Partizana ove godine je njegov trener, a on je mnogo bolji nego njegovi predhodnici,iz limitirane ekipe izvlaci ono najbolje, imajmo vere u njega Samo hrabro...

mArkoNNNi

pre 13 godina

Iskreno teskog smo protivnika dobili, ali verujem da mozemo proci dalje, samo ne treba se uplasiti, ako smo onda onako sa Fenerom igrali i zamalo otisli u grupe,da nije bilo onog sudije, onda mozemo Anderleht proci, sve u svemu verujem da mozemo ostvariti dobar rezultat, ako ne onda tu je grupna faza LE.
AJMO CRNO BELI!!! :D

Realno

pre 13 godina

Strategija...

odabrati najnebitnijeg igraca (petrovic verovatno) i poslati ga da se zakaci sa Rnicem. Ovome ne treba puno, rusi ga u 16 metara, penal i crveni. Pozeljno u 5. minutu

Zaliti se u UEFA - partizan da trazi da ga pomiluju i da ga puste opet da zaigra

U revansu sve to ponoviti...

Siguran prolaz, Rnic heroj juga

delija

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!
(srdan, 6. avgust 2010 16:02)
i neka posle kaze neko da zvezda ne moze da pobedi u evropi.

Darko

pre 13 godina

al ste se nalozili na tog lukaku, a smem da se kladim da je 70% ljudi danas prvi put u zivotu culo za njega, a 20% je culo, ali ga u zivotu nije videlo kako igra.. ako naidju ferguson ili murinjo slucajno na ovaj forum, jos ce da kupe coveka ni krivog ni duznog

zoran

pre 13 godina

Ma, Partizan da dovede jos dvojicu dobrih igraca i moze da igra ravnopravno sa timom iz Belgije.
Nije to onaj stari Andrleht.
Samo hrabro i bez kompleksa.
Ako bude igrano hrabro i napadacki niste bez sansi.

srdan

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)
Sine leci se!Ima tabletica raznih bojica,mozda naletis i na neke cveno-bele,ko zna!

zvezda im je u srcu grba

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!
(Lone Wolf, 6. avgust 2010 13:27)
Znaci vas 5-6000 hiljada
vidi za Partizanove utakmice
neprocenjivo!!!

WladimirWB

pre 13 godina

Ma samo da im Rnic bude starter u Beogradu, da odigra na svom nivou, da u nekom 30.min igra rukom u 16, zaradi crveni i pomogne nam da im damo tri komada a tamo ćemo valjda odbraniti rezultat iz prve... Musema je na vidiku! Ajmo crno beli... ooo...

realno

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.

Dr. Coldrain

pre 13 godina

za sve pljuvače:
Neko ne može da se kvalifikuje u onu ligu u koju mi možemo samo da "ispadnemo"!

Za sve ostale:

AJMO CRNO BELI!!!

vlada M&M

pre 13 godina

Već duže vreme ne pišem komentare jer su ovaj sajt okupirali "pripovedači bajki iz prošlosti i oni koji proriču budućnost".
Znam da ovaj komentar neće ništa promeniti po tom pitanju ali ipak molim sve "dušebrižnike",da se povinuju osnovnoj nameni B92 sport i komentarišu sportske vesti i događaje.
Ne mogu da verujem da i dalje postoje oni koji više priželjkuju poraz suprotnog tabora nego pobedu svoje ekipe.
Nema tu šta puno da se polemiše.Mi smo pred vratima LŠ,vi ste se oprostili od Evro-takmičenja(mada vam niko ne brani da ista pratite.
To ko je šta bio i ko će kako proći,većina nisu kompetentni da komentarišu a uporno samo to rade.Ja sam i uvek ću navijati samo za Partizan,bez obzira na vaše petarde,vatromete i ostalu pirotehniku.
Za svoj "uspeh" ste i vi delimično krivi jer padate na fore:sponzora,saopštenja,VIP simpatizera,12.igrač i ostale priče i bajke koje i sami volite.

GROBELAR

pre 13 godina

ovaj tim je slabji od onoga sto je izborio ligu kao sto je i ovaj andrleht slabiji od ong njukasla racunica je prosta NORMALNO PROLAZIMO!!!!

cleoooo

pre 13 godina

anderleht dobio prvaka velsa 3-1, 3-0, a partizan prosle godine ????? A price o dobijanju konobara,molera, ostavite po strani,danas svi igraju fudbal, neki malo vise a neki malo manje

zoxter

pre 13 godina

A sa kime igra zvezda. Koga su oni izvukli. A da Borca city, setih se.

Pozdrav za sve Grobare ma idemo dalje. Nek nas mrze ljudi zli ali gledace se okrugla zastava na centru JNA.

BAOBAB

pre 13 godina

Ma opusteno DELIJE
Ipak, idemo dalje u IV kolo KUPA SAVSKI VENAC, danas u 12 časova je izvlacenje parova za cetvrto kolo u NIONU, bice cupavo, nosioci grupa su GRAFICAR, BASK, KOMGRAP I ŽELEZNIČAR
(ZVEZDIN DELIJA)

ZVEZDA MI JE SVE!!!!!

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)

Realan navijac

pre 13 godina

Zrijeb je povoljan al je jaka ekipa opet izvucena. Dobar test za Partizan i njihove igrače. Vidim da još ima prozivki od sinoć... Sto se tice Zvezde treba biti realan i reci da su sinoc pokazali koliko su nisko pali al i da ni partizan nestoji najbolje. Odbrana je spora, sredine nema nigdje jedino sto valja jeste Kleo čijom lucidnošću i inteligencijom je Partizan i prošao dalje. Ako njega zatvore nepiše se dobro. Samo da se neobrukaju na način kako partizan to zna. Po pet komada. Ovdje treba biti realan i reći da je partizan znao puno gore proći od Zvezde. Teško da se može porediti Partizanova petarda protiv Rapida ili još gore totalnih amatera Makabi Petahtikve sa Zvezdinom protiv PSV-a recimo. PSV je PSV a Makabi Petahtikva je.... Neznam šta. Za tu ekipu sam samo tada čuo i nikad više. Tako da, upoređivati Zvezdine i Partizanove bruke i sramote je besmisleno. Tu Partizan definitivno prednjači. Al opet nije problem ni to ko je i kada sa koliko razlike izgubio, problem je što nema fudbala. Da bar jedna od ove dvije ekipe igra nekakav fudbal na nekom višem nivou pa ok. Al srpski fudbal je pao na jako niske grane. Nekada se, prije par godina, iz Beograda ni sa marakane ni sa jna nisu mogli tako lako nositi bodovi dok je sada to.... Katastrofa. Iskreno se nadam da će se nešto ubrzo promjeniti u oba kluba.

nego sta

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.
(ZZZzzz, 6. avgust 2010 17:06)

Posle dvomecha taj "novi Drogba" ima da nestane...jer..Partizan ce uci u LS a on ce nestati...pojesce ga Krstajic !

Budite bar jednom realni,nemate veze

pre 13 godina

Sad će grobari da se ubacuju kako mogu da prođu i tako to,a prošle godine ih je Briž razmontirao a on je duplo slabiji od Anderlehta.Zato,tišina i ovi će vas demolirati u obe utakmice.

Khm, Khm

pre 13 godina

Grobari, ništa vi ne brinite. Znamo mi kako treba igrati protiv bivših evropskih i svjetskih fudbalskih "gromada". Vidim, mnogima ne odgovaraju Belgijanci, a ja vam kažem da smo imali mnogo sreće. Zamislite da smo udarili na Slovan. Kad smo jedva prošli protiv onih ribara iz Finske koji nemaju ni normalnu travu, nego tamo neku vještačku, ovi Slovaci bi nas "ugazili".

A sad malo ozbiljno. Volio bih da moj Partizan prođe u LŠ, za razliku od nekih "Grobara", pa barem nas tamo punili k'o vreću. Plasman u LŠ nam obezbjeđuje godišnji budžet, što znači da nas rasprodaja tima može bar jednu sezonu zaobići.

Ali, nemojte biti nerealni i previše se nadati, treba dati sve od sebe, a ako ništa drugo, čeka nas LE.

ZZZzzz

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.

Red bull

pre 13 godina

@VOJVODINA NOVI SAD

Decko postaosi dosadan sa tim "Titovi blizanci" Gde si ti rodjen i gde danas zivis.Ti kaodasi iz neke aristokratske drzave a tvoj klub uzmi istoriju u sake osnovan u Austrougarskoj. Za vas koji za tolike godine ama bas nista niste osvojili, vasi trofeji stanu u kancelariju predsednika je OFk klub Kraljevine Srbije koji je osnovan 1911. Sledece godine STO GODINA

nk grobar

pre 13 godina

jelen pivo

bila je kvota i na fener protiv y.boysa 1.20 pa šta?najdosadniji ste vi koji ste počeli da pratite fudbal onda kada ste provalili teletekst.sva vam se priča svodi,po statistici,po kvoti,rekao W.Hill,a na stadion kročili nijeste.

Grobar Zemun

pre 13 godina

Hahahahahhahaahaha...
''Pravi Srbi'', navijači Krcunovog kuba, su definitivno najveći likovi u univerzumu!!!
Dokle više potcenjivanja Partizanovih protivnika, kakvi crni ribari bree...Pa vas su još veći konobari izbacili sinoć!!!Nema veze i ako ne uđemo u LŠ(priznajem, male su nam šanse ali videćemo šta će biti) mi smo svetlosnim godinama ispred vas.Ja se ne sećam kada je zadnji put zvezd a igrala evropski meč u septembru, a kamoli da prezimi u evropi...Za vas je misaona imenica postalo da prođete dve runde kvalifikacija protiv, kako vi kažete, ribara, konobara, molera itd.
Ali ne, vi ćete opet da potežete priču o Bariju, najboljim navijačima u svemiru, Partizanovim petardama protiv Kroacije(a ne pominjete vaše ''ekscese'' protiv PSV-a, Zenita, Xamaxa, Slovana) i grobarskim kompleksima.Dok god bude tako, dok god vam predsednik bude davao onakve rasističke izjave Slovani će vam se dešavati.Zbog ovih stvari ću uvek navijati protiv zvezde, i nikakvi koeficijenti i patriotizam me ne zanimaju.
SMRT FAŠIZMU,ŽIVEO PARTUZAN!!!

Shone

pre 13 godina

Dokle bre vise klupska podela? Odrastite, ili cuvajte prozivke za tribinu...u interesu srpskog fudbala je da prodje srpski tim u Ligu sampiona, da se sakupi sto vise bodova, kako bi put za prvaka iducih godina bio laksi, pa bio to moj voljeni klub ili ipak Crvena Zvezda...

srdan

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!

vladimir

pre 13 godina

Partizan je prosle godine igrao sa Brizom i pokazao svu svoju nemoc.Dve lagane pobede Belgijanaca,na onoj utakmici u Brizu Partizan nije prosao tri puta centar.Sada dolazi Anderleht koji je sigurno jaci od onog proslogodisnjeg Briza,a cini mi se da Partizan nema bolji tim nego prosle godine.Anderleht sigurno nije strasan tim,vec jedan osrednji prosecan,ali za nase uslove i za nas klupski fudbal je sigurno jak.Nasi timovi vec 4-5 sezona pokazuju potpunu nemoc protiv iole solidnijeg tima u Evropi.Zvezda ne moze da prodje ni prvo kolo kvalifikacija,crno-beli bar uspeju da se plasiraju poslednjih godina u UEFA kup ili Ligu Evrope a tamo sluze vec tri godine za popravljanje gol razlike.Partizan jeste najjaci tim na ovim prostorima iliti na prostorima bivse SFRJ,jaci je i od Dinama iz Zagreba.Ali slaba mu je to uteha jer ni on nema bar prosecan tim za Evropsku scenu.Nije tesko biti ispred smesne Zvezde ili Dinama,Hajduka koji takodje nisu nista bolji.Odavno me je napustio optimizam kada je u pitanju nas fudbal.Nije to nas sport.Ne znamo da ga igramo na vrhunskom nivou.Sto vise ljudi to shvati bice bolje,a ne da se svake godine zaludjujemo kako vredimo nesto u Evropi,i uvek dozivimo razocaranja.Ja vise nemam nikakvih emocija kad je u pitanju fudbal jer znam da mi u suprotnom sledi razocaranje bilo da je u pitanju klupski ili reprezentativni fidbal.

Jerez

pre 13 godina

@zombi-Zvezda u srcu

Dobar komentar, jedino sto cemo i mi i oni igrati sa desetoricom!!! Mi imamo Stevanovica, a oni Rnica, ne zna se ko je vise na gubitku!!! Boj ne bije svijetlo oruzije,vec boj bije srce u junaka!!!

хробар до гроба

pre 13 godina

За овог што се потписује као Јелен Лига да кажем да се не разумем у клађење јер да се разуме , знао би да екипе које су фаворири не побеђују увек. Бразил је био фаворит 2006. са квотом 4 а на Италијане је била квота 11 (знам јер сам је ухватио), на Грчку је 2004. била квота 100. Андерлехт је на папиру фаворит а и реванш игра кући, али и Партизан је против Артмедије био фаворит за пролаз, против Апоела али није против Њукастла а прошао га је. Динамо Загреб је био фаворит против Шерифа...

Зато ћути молим те и уживај у игри Партиѕана

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Ma bitno je da ste svi vi ovde strucnjaci i fudbalski znalci. "Partizan ce proci Anderleht" - kako da ne. Navijac sam Partizana ali sam pre svega realan sto vecina vas nije. Vi ne zelite da vidite pravu sliku naseg fudbala. Sve ove silne komentare pisu klinci koji navijacki govore kako ce Partizan proci i stariji koji ili nemaju pojma o fudbalu ili ne zele da se pomire sa tim da je igra Partizana losa, veoma losa i da treba da se zadovolje Ligom Evrope. Partizan je kao i Anderleht veliki klub ali su Belgijanci mnogo kvalitetniji. Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Jan Polak, Jonathan Legear, Tom De Sutter, Romelu Lukaku... Ovog Lukakua ne gotivim uopste ali mali jeste veliki talenat i zajedno sa Boussoufom i Bigliom razbice nas kao Club Brugge. Boussoufa fantastican igrac, samo se ceka kada ce da napusti Anderlecht i ode u neku jacu ligu. Samo da podsetim: Standard de Liege 0:1(Liga Evrope), Club Brugge 0:2-2:4(Liga Evrope)... U poslednje dve sezone belgijski klubovi su pobedili Partizan u svim takmicarskim utakmicama, Anderlecht je mnogo jaci od Brugge-a i Standard-a i samim tim tradicija se nastavlja. Dzaba sve kada oni(FK Partizan) nemaju kvalitet za prolaz dalje.
Radisa Ilic - najgore moguce resenje na poziciji golmana, prvi golman treba da bude Zivko Zivkovic,
Ivan Stevanovic - nema centarsut, ne zna zasto je na terenu, nema nikakvog napretka, sacuvaj Boze,
Marko Jovanovic - njega ocito neko gura jer decko svojim "kvalitetom" ne zasluzuje Partizanov dres,
Mladen Krstajic - majstor iako ima 36 godina pruza dobre partije,
Aleksandar Lazevski - bice najbolji levi bek u Superligi,
Sasa Ilic - jedan je Ilic kapiten,
Moreira - suvisno je bilo sta reci - majstor fudbala,
Nemanja Tomic - raskinuti ugovor s njim podhitno,
Radosav Petrovic - samo da ode sto pre,
Ivica Iliev - nema snage ni za jedno poluvreme,
Cleo - malo smotan ali koristan.
A sto se tice onog koji me proziva porucujem mu da pogleda malo koliko se u Norveskoj izgradilo stadiona u poslednjih pet godina, koliko publike ima na stadionima, stadioni su opremljeni reflektorima i u drugoj ligi, prvenstvo im je daleko interesantije, oni skupljaju klupski koeficijent i za koju godinu ce imati 2 predstavnika u Ligi Sampiona a onda se osvrni na desavanja u SRPSKOM KLUPSKOM FUDBALU, fudbalski strucnjace... Pozdrav realnim i objektivnim ljudima.

;)

pre 13 godina

•Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!
(Sony, 6. avgust 2010 13:39)

Osvojili smo 3 boda pobedom protiv Shakhtara. Samo da znas

S0K0L

pre 13 godina

ma samo opusteno,zgazicemo ih ko fener u BG-u,nije stanojevic kao jokanovic pa da pusti vasingtona od 60min protiv apoela u bg-u,i preskacu sredinu terena,tad sam se najvise iznervirao od kad gledam partizan

Milos

pre 13 godina

Nisu mi jasni u opste ovi ljudi(Delije) sto imaju u potrebu da sebe izraze kao velike navijace tako sto non-stop pricaju u negativnom kontekstu kontekstu o drugim timovima...Partizan je za sada nas jedini prestavnik u Evropi, i smatram da je on Srbiji doneo poprilicno bodova u proteklih par godina.Anderleht nije naivan,ali isto tako nije ni nepobediv...Mislim da ne treba svaki put kada nas tim ima priliku da uradi nesto u Evropi,da to treba odmah da se negoduje i da se prica kako ce pasti "petarda'ili takve praznolike price.Ne vidim poentu...Ali ako vam je to "hrana"samo napred...Kada bi bar dva tima u sezoni dosla do Lige Evrope,a da ne kazem tri,bila bi druga prica.Voleo bih tada da vidim komentare!!!

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

'Oni' sada navijaju za Anderleht:)
Navijali su i za Makabi,Panatinaikos,Olimpijakos,Barselonu,Efes,Helsinki...
Mi samo za nas Partizan.
Samo da pozajmimo malo magije od kosarkasa i eto nas u LS.
U inat kvislinzima.
Samo hrabro crno-beli!
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Milan

pre 13 godina

Ko vam uopšte daje za pravo da komentarišete da li imamo šanse protiv Anderlehta ili ne? Iako smo bili lošiji od Newcastle-a uspeli smo da prođemo dalje. A vama je bolje da se utišate i da mnogo ne pričate. Da se ono sinoć desilo Partizanu, ja bih ćutao kao zaliven. Zato pssssssssssssst!

???

pre 13 godina

@ od ovog trenutka anderleht je dobio armiju navijaca u srbiji :DDDDD sad im je i anderleht bratski klub :D
(mitta, 6. avgust 2010 12:29)

Navijač sam Zvezde, i nemam ništa protiv naših suseda, ali ne mogu da shvatim ovakve komentare. Kakva god vest da se saopšti, komentariše se o Zvezdi. Čudi me kako još nema sličnih komentara u "INFO" - "Imamo najskuplje gorivo u regionu"...

bobanmkd

pre 13 godina

Jedino sto hoću je da svi fudbaleri Partitana budu borbeni kao Taribo West protiv New Castla u Bg i u revansu! Covek je igrao kao da ima dva srca a imao je jedno koleno! Sve iznad toga je ...plus!!!

Kozanostradamus

pre 13 godina

Svega se čovek može ovde načitati...hehehehe...ovaj mi je najbolji što reče da Anderleht povrh svega ima i veći stadion...hehehehe...ili ovaj što kaže da ih je gledao u prvom kolu i da mu se "čini" (čuj!!!) da su izgubili...jesu sa 4-1....hehehehe...što se mene lično tiče...Podržavam Kruškinog učenika Stanoja, vidi se da Partizan ima neku fizionomiju igre za razliku od predhodnih godina...Šansa je jer prvi meč igramu u Hramu i ne sumnjam da će biti pun i da će biti ludnica....pa šta bude...prsa u prsa!!!..
P.S. Razlika između Grobara i Ganfera je neprocenjiva!!!..u prilogu šaljem parolu :
"LJUBAV JE KAD TI DOMAĆIN UGASI REFLEKTORE DA DUŽE OSTANEŠ U EVROPI"

pex

pre 13 godina

P.F.C. forever...ne znam samo sto neki kazu da se izbegne andrleht...naprotiv...najjaci na najjaceg...junak na junaka...imate sansu sad...i imate NAS na tribinama...Krstajicu i ostali samo hrabro,njima je veca frka verujte mi...

...UVEK TEBI VERNI UVEK TEBI ODANI...

laki

pre 13 godina

U moru zlobnih komentara izabrao sam dio jednog od njih"Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi
(Red bull, 6. avgust 2010 13:21)" Prijatelju, Partizan je u žrijebu bio u stazi šampiona što on i jeste a gore nabrojani to nisu i nisu izborili pravo da budu zajedno s Partizanom. Bogati jesu privilegovani ali nisu baš i svemogući. Stoga, srećno i pozdrav svim poštovaocima Partizana.

smehotres olimpijada

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!
(krecu dede u evropu, 6. avgust 2010 12:52)

ovaj...sinak...a sto si ti trosio svoje vreme na gledanje vesti o partizanu i na pisanje komentara na istoj? bolje bi bilo da si gledao zreb za sledeceg protivnika crvene zvezde u euro kupovima.

...ah da...zreb za sezonu 2015 / 2016 jos nije izbacen.

de nas podseti malo sta ono bese u bariju, dok se jos nisi ni rodio?

crno beli

pre 13 godina

Ljudi da se ne lazemo, ovako je bolje, bar cemo videti dali smo za LS ili ne!

U svakom slucaju evropa nam ne gine za razliku od nekih...

SpaWn †

pre 13 godina

Kako mozete da pricate protiv timova iz svoje zemlje kada igraju sa stranim ekipama?! JEl ima neko od vas malo mozga i zapita se: Ako sam ja Zvezdas jel cu imati koristi ako Partizan prodje i osvoji bodove za Srpski klupski fudbal, pa ce umesto samo prvaka mozda 2 ekipe ici u LS. Znaci strasno, ko sve prati fudbal i kaze da je "navijac"!

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Došao je meč odluke,protivnik respektabilan!Ko neveruje u pobedu,bilo igrači,članovi uprave,navijači,simpatizeri,neka ide na odmor.Samo sa punom verom,hrabro i odvažno svi da uđemo u duel sa protivnikom , rezultat i naš cilj neće izostati!Anderleht će čekati pun stadion vernih navijača(pakao) i neće im biti prijatno i udobno,nisu se oni usrećili sa nama,jer mi smo PARTZAN!Liga šampiona je tu,uđimo u nju!

DR lAZAREVIC

pre 13 godina

ne verijem u ove zlurade komentare,da cemo glatko izgubiti od Anderlehta,a ako se to i dogodi,ne verujem da ce te ranu koju imate izleciti tim,eventualnim,porazom Partizana.Napominjem da je lopta okrugla i ne budite,zlobmi optimisti.

s.h

pre 13 godina

Uh,kakav zreb ovima "sto nisu sampioni"...i kakav maler Partizanu,dabio je najtezeg protivnika,ali u takvim utakmicama se radjaju igraci...srecno !

against me

pre 13 godina

Ajde vi nazovi "Delije" daljinski u ruke i polako na SOS.Sad ce emisija Secanje pa tamo saljite komentare.A mozete da kupite i Svet pa pratite ljubavni razvoj novog vam Duska Tosica.Idemo na Anderleht pa sta bude.Ispadne mo ispadnemo.Utakmica ce pokazati realan Partizan u ovom trenutku.Liga Evrope nije lose al se svi nadamo Ligi sampiona.Nisu ono deca u Partizanu da se isprepadaju Anderlehta niti im fali iskustva,jedino ta fizicka sprema i uigranost sto je uvek problem.

ivanina SALATA

pre 13 godina

Posle skijaša iz Finske i automehaničara iz Jermenije konačno jedan ozbiljniji protivnik,navijam protiv Partizana.
(mare, 6. avgust 2010 13:04)

pa ,nemaš više za koga.....moraš za anderleht...

zvujica

pre 13 godina

prosle godine je Dinamo igrao u skupinama Europske lige s Anderlechtom i u gostima ih dobio tako i da taj Anderlecht nije nista strašno. Samo hrabro i pobjeda je tu.

sale

pre 13 godina

malo statistike...
rezultati u evropi u poslednjih 5 godina...

112 Partizan Belgrade Srb 3.4250 0.5250 4.6000 2.6000 2.4500 13.600
143 Red Star Belgrade Srb 0.4250 4.5250 0.6000 2.1000 1.4500 9.100

Lukić

pre 13 godina

Nemate vi Grobari pojma. Zna se ko brani Srbstvo i čast srbskog fudbala. Mislim, jeste da se ne vidimo u Evropi, ali to je deo taktike - Šokirati protivnika iznenadnim pojavljivanjem.
A tek prelazni rok... Dovodite neke bede od igrača. To ne radi ozbiljan klub. Mi jedan transfer, promovišemo 12-tog igrača..BUMMMMM!!!!
Kakav pazar... Jeste da košta 100 evra, ali u isto vreme navija, sedi na klupi, piše članke po novinama, bije svoje saigrače posle derbija...multipraktik bre...
Slovan je za Anderleht - čist Brazil rođaci...
Kevo, gde je daljinski???
14:45 je, sad će put u Bari!!!
Pu be kurafte....
Nema baterije.
Daj malo od SMS akcije, da gi kupim nove.

Pedja

pre 13 godina

Ajde bre familijo, STA KUKATE, cemu panika...STA JE BILO BRE!!!! pa ko je mislio da cemo lansirati NEW CASTE 2003ce, pa jel on bio slabiji tada od Andrlehta sada. Sta je bre vama. Tada bio Vest, sada Krstajic, tada bio Delibasic sada Cleo, Sale je tu, Moreira je tu, Ilijev je tu...iskusniji, pametniji...ma idi bre, ima da prsti!!! KO NEMA VERE, NEMA NI NADE, A KO NEMA NADE, TAJ NEMA NISTA!!!! Idemo bre da se kidamo. Ziveo Partizan

Ivica

pre 13 godina

Partizan mora da se bori do kraja i da ne klone duhom ako se ne postigne LS, realno imamo neke sanse u LE i tu treba traziti sansu da se prezimi u Evropi. Naravno, kakva je takva je, treba uzeti jos jednu domacu titulu,treba odrzati kontinuitet, jer u Evropi mozemo da doguramo do nekle, ali tesko do kraja, a titule se pisu.
Napred Partizan

Mito

pre 13 godina

Meni kao Zvezdinom navijacu je ostalo sada da navijam za Partizan. Zelim im sve najbolje, ali se bojim da su bekovi katastrofalni. Nisu u satnju da izvedu aut ( na prosloj utakmici posle auta za Partizan lopta je pripala protivniku u 95% slucajeva). Tomic se producira i pokusva da imitira Mesija, samo nije ukapirao da je Mesijev dibing u 80-tak posto situacija da na sebe navuce 2-3 igraca i doda loptu slobodnom igracu koji je u gol sansi. Jos jedna velika mana je Petrovic (jer je zahvaljujuci vama novinarima utuvio sebi u glavu da je zvezda). Nisam siguran da je na poslednjoj utakmici imao i jedno cisto dodavanje. Ja bih licno volio da neko kupi njega i Ninkova iz Crvene Zvezde, pa da na tim mestima igraju igraci koji postuju dres. Veliki problem je i ako neigra Krstajic jer onaj ko ga zameni u principu unosi paniku u odbranu.
S postovanjem.

PFC Zemun

pre 13 godina

"Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht" - ovako pise na sajtu goal.com u vesti vezanoj za zreb... :)

http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/08/06/2058083/champions-league-draw-werder-bremen-meet-sampdoria-sevilla

Krle

pre 13 godina

Gde je sad Kleo da daje golove protiv ozbiljnijeg kluba?Gotovi ste ovo vam je zadnja stanica.Mirise na petarde opet.
(hlebi, 6. avgust 2010 13:37)

Izvini, ali ako nisi znao utakmica jos nije ni odigrana, tako da ne znam kako si zamislio da im vec sad da gol? Steta sto svoju Zvezdu ne smatras u ozbiljnjije klubove, posto je i njoj Kleo spakovao jedan. Sad ja tebi da postavim jedno pitanje. A gde je sada Zvezda?

ps na tvoju veliku zalost ovo nama nije poslednja stanica, mi imamo "u dzepu" zagarantovanih 6 utakmica u ligi evrope ( to je ono takmicenje o kojem Zvezda sanja vec 3 sezone ). Liga sampiona nije ni bila obaveza, a ako se desi moze da bude samo jos jedan veliki veliki plus.

Vasilevs

pre 13 godina

Pod jedan , mislim da Anderleht nije najteži rival kog smo mogli da dobijemo. Po mom mišljenju jači je Bazel, a ni Sparta nije bila za potcenjivanje(tradicionalno uglavnom slabo prolazimo protiv čeških ekipa). Možda bi jedino protiv Kopengagena imali nešto veće šanse da prođemo. Ali, kad već spomenuh tradiciju, neka se nastavi , pošto smo u obe prethodne utakmice prvo bili domaćini, pa prošli, ne bih imao ništa protiv da se istovetna tradicija nastavi.

DeDa

pre 13 godina

Anderleht pa sta? Nisu oni ni Barsa ni Mancester junajted ni Inter pa da se ne mogu dobiti. Oni su ipak druga liga evropskog fudbala kojoj Partizan tezi( nazalost). Ako njih nemogu da pobede onda nemaju sta da traze u ligi sampiona.
Samo se nadam da Partizan nece odigrati kukavicki sa 4 odbrambena i 4 zadnja vezna kako obino igraju nasi timovi protiv svake iole ozbiljne ekipe. U Beogradu se mora napasti od prvog minuta, presing na 30 metara, trcanje , po 2-igraca uvek na loptu i td. i td.Ovakvim pristupom, agresivno i sa puno trcanja se moze dobiti 90% Evropskih ekipa na svom terenu. Ako krenu da gnjave loptu, igraju u sirinu a ne ka golu i cekaju da umuljaju nesto iz prekida sa omiljenom formacijom nasih"strucnjaka" sa 4 zadnja vezna nema nista ni od fudbala ni od rezultata.

borko

pre 13 godina

Koliko je sada lakse uci u Ligu Sampiona klubovima iz slabijih liga kao sto je nasa. Svi bi do pre par godina bili presrecni da u poslednjem kolu kvalifikacija izvucemo Anderleht, mada mislim da nije ni bilo moguce dobiti toliko lakog protivnika tada (mislim da su najlaksi moguci bili timovi poput Njukastla, PSV-a, Fenerbahcea). Sada je Anderleht najtezi moguci. Paradoks je jos veci sto su tada i Zvezda i Partizan pricali da je cilj Liga Sampiona i nista vise. A sada kad igramo sa prosecnim timovima govori se da je i Liga Evrope dobra. Ja stvarno ne mogu da verujem da su nasi timovi sada slabiji nego pre npr 10 godina, a zna se u kakvo smo lose vreme ziveli tad i nasi timovi su morali da prodaju svake sezone kompletne prve postave da bi preziveli

Cadel Evans

pre 13 godina

Ae nemojte se paliti na Lukaku a i isto tako i na Krstajica, obojica nisu nista, jedan je klinac napaljeni dok mu Materaci ne udje u noge, a drugi starkelja koji misli da mnogo zna... P.s. Grobar sam, ali realan.

Optimista

pre 13 godina

ja kolko znam Partizan je uvek bolje igrao protiv nesto jacih klubova od njega ...i bolje ovako nego nesto slabije pa da se dizemo u nebo "odvalicemo ih" i tako to ... sve u svemu uz dobru igru i precizne pasove i malo vise trcanja ... mozemo da ih pobedimo ... ko je rekao da su ne pobedljivi ?? i njukasl smo izbacili i to kad niko nije verovao posle 0:1 u Beogradu !!! svi na jna 17 ili 18 avg. !

Dušan

pre 13 godina

Kao neko ko je GROBAR 50 god. iskustveni savet fudbalerima:

- Protiv svakog igraj hrabro, borbeno, ostavi srce na terenu (jer znanja nemate), pa ću i poraz da Vam oprostim, zato SREĆNO !

Darko

pre 13 godina

stvarno ne znam sto vise svi kukate, do pre par godina su nam protivnici u ovoj rundi bili bajern, psv, dinamo kiev, milan, onda platini uveo ove kvalifikacije za slabije i mi se i dalje zalimo, pa sta bismo hteli, kvalifikacije za totalne slepce gde bismo bili mi, crnogorci, andora, san marino, jermenija i kazahstan, pa osecam da bi se i tad neko bunio ako bi slucajno na zrebu dobili kazahstanski aktobe umesto sanmarinskog tre fiorija.. dobar je anderhelt, protivnik po meri, interesantan i publici, umeli su prosle godine i da uvale atletik bilbau 4 komada, ali i da puknu od dinamo zagreba i da prime peticu od liona, jesu mozda za nijansu bolji, ali daleko od toga da su nepremostiva prepreka, pogotovo uz ovakvog cara od trenera kakvog imamo.. Napred partizan do lige sampiona!

"Na muci se poznaju jauci"

pre 13 godina

Pa dobro,ljudi,bar cemo znati na cemu smo.Ni Liga Evrope nije za bacanje,mada,mozda prodjemo i ove ,iako,realno vrede tri puta vise od nas.Ne verujem da mozemo fizicki da im pariramo.Najvise se uzdam u Stanojevica.Srecno CRNO- BELI.

Bla Bla

pre 13 godina

Gledam sada na netu direktno izvlace nje za LE. Dokaz koliko je nasa pasnjak liga na novou Malte, Luksemburga, Andore je da mi nemamo ni jednog predstavnika u kvalifikacijama za LE a i Partizan zavrsava tu gde je. Jedna Ukrajina ima 4 tima,Rumunija 3, Madjarska 2, Bugarska 2, Hrvatska 2, itd. Ovo su boranija zemlje. I mis mo jeina zemlja u Evropi koja nije izvrsila privatizaciju u sportu.Celnici FSS se zato i ne bore jer im je ovako lepo. Nikakvu odgovornost a pare ubiru od klubova i od pomoci UEFA.Druga bi se pesma pevala kada bi postojali vlasnici klubova. da li bi Taj Tomislav Karadzic ili neko drugi i Vukadinovic potpredsednik(obojica iz Partizana ) sedeli na svojim mestima, ili ministarka Snezana Samardzic Markovic.Nema nama boljitka i boljeg fudbala dok ne dodje neko sa svojim parama i taj bude odlucivao o uspehu ili neuspehu.Ako su mogli da se privatizuje CSKA, Spartak, Dinamo, Zenit i ostali ruski klubovi onda moze i ova nasa saka i jada od Partizana , Zvezde, Vojvodine i ostalih

MK

pre 13 godina

Pa da li vi cigani mozete bar jednom da budete objektivni i da cestitate Partizanu na tome sto je jedini klub koji dostojno predstavlja nas fudbal u Evropi. Cast izuzetcima, ali ovakve gluposti od navijaca ciji klub redovno ispada u kvalifikacijama za LE, nikako nemogu da razumem. Lupetate kako nas ocekuje blamaza, kako bolje da neigramo nego da se brukamo, a dupe biste svoje prodali da ste na nasem mestu. Pa zar postoji veca blamaza od vas, o cemu vi pricate. Ja sam sinoc navijao za vas, zeleo sam da prodjete zbog bodova i podizanja ugleda naseg fudbala. Ovako nisam razmislajo sinoc, ali sam izrevoltiran vasim smesnim komentarima. Smesni ste i zao mi vas je.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Anderleht dolazi iz belgijske lige,a ne iz spanske,engleske,italijanske,nemacke,francuske,holandske,ruske lige.
Mi smo se nadali povoljnom zrebu,jer je dobar zreb bio glavni adut Partizana u kvalifikacijama za LS. "Zasluga" Djurica i Nadja sto nam adut nisu kvalitetni fudbaleri (manje-vise,svi smo mi svesni da Partizan ima samo tri ozbiljna igraca- Moreira,Kleo i Krstajic).
Budimo realni,da li ekipa u kojoj su nezamenljivi Stevanovic,Jovanovic,Petrovic,Tomic,Iliev...zasluzuje da igra u LS?

Krstajic

pre 13 godina

Grobari ne brinite nista spreman sam za tog klinca(Lukaku-a)...proucio sam njegov stil igre...ne brinite nista moj cilj je da mu lomim noge!!! DODJITE SVI NA JNA! PFC U

Vojin

pre 13 godina

Aj da razumem ove komsinice sto nemaju sta pametnije da rade posle jedinstvenog uspeha zvezde ove sezone, ali mi je strasno da i neki od grobara pisu "pukli smo",
"kad ce nas pogledati sreca" i sl..
ALO BRE, nismo dobili Real, Mancester, zar cemo da se tresemo od Anderlehta i jednog poznatog igraca za koga osim kladionicara 95% njih nije culo? Nema kukanja, nema predaje, hocemo u LS, idemo da ih zgazimo, a ako to ne uspemo i bolje da ne idemo u LS.
Da ne primimo gol, da bude 0:0 pa da im umuljamo u revansu. Gluposti!! Da ih dobijemo ovde sa 2 razlike min, tamo da se muski borimo i kad ih prodjemo da slavimo. Do zvezda se ne stize preko ruza, nego preko trnja!!

chera-bera

pre 13 godina

Ma kakaz Anerleht, nije to vise ni A od onog tima koji je 70-etih rasturao Zvesdu i u Beogradu i Briselu...
Partizan uvek igra bolje protiv jacih timova, bice to uvod u lepe utakmice koje cemo ove jeseni gledati u Beogradu

Mare

pre 13 godina

U sad kad se gospoda iz stuba srBstva raspiše jaoooo nama :(
(Aleks N'Gambi, 6. avgust 2010 12:27)

Prijatelju, kaže se ispravno "raspišu", a ne "raspiše".

BTW vi ste se već raspisali po našim vestima, a vidim da ste podrobno i gledali sinoć...

Darko Pancev

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine imate izvrsnog trenera i taktiku.Gledao sam vas protiv finaca i video na dresu iznad grba dve zvezdice!? Nesecam se da ste ikad u evropi nesto uradili! To je taktika zastrasivanja protivnika jer ste dresove sigurno pozajmili od vasih kosarkasa iz vremena Saleta Djordjevica! Druga stvar koju sam primetio je da vam na golu stoji neka dugokosa zena! Mozda i prodjete Andrleht ako su dzentlmeni sutirace joj lagane lopte!

STOLE VRŠAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdaš imam poruku za sve Partizanovce: Glavu gore i bez brige.Pa šta ako je Anderleht?Izbacivali ste jedan Njukastl dva puta i ne vidim razlog zašto se uspeh ne bi ponovio i sada.Mnogi naši timovi ,kao i reprezentacija,dokazali su da protiv jakih timova igraju svetski i ako budete odlučni i čvrsti prolaz u LŠ je moguć. Sretno!

Optimista

pre 13 godina

Odlično! Nadao sam se upravo Anderlehtu. Izraelci nam nikakone odgovaraju (setite se Tikve), kao ni Česi (setiter se Slavije), Bazel je najjači od ovih pet, Kopenhagen bi bio naizgled najlakši ali nisam ih hteo iz ličnih razloga, a o Anderlehtu dovoljno govori to što im je Rnić u ekipi! Pa Rnić je gori od cele Partizanove sadašnje odbrane! Samo da potpiše Babović i još jedan štoper,i eto LŠ!
Prognoza : 2:1 za nas u Beogradu, 2:2 u revanšu.

Anarhimed

pre 13 godina

"Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)"

Ma, namestio Tole, pošto je provalio da nam tako više odgovara...
:)))

klovn

pre 13 godina

Milojko Pantić poziva: Kralja, Mirkovića, Mihajlovića, Đukića, Đorovića, Jokanovića, Jugovića, Piksija, Drulovića Miloševića, Kovačevića.

Da se vrate sad u kopačke odrali bi ovu boraniju sa 3-0.

Grobari ce ostati uz tebe

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.
(realnost, 6. avgust 2010 12:30)

Ma koja je bre to prica ribari iz Finske...
Partizan je taj Dnjepar izbacio , turci su ove sezone uzasni u Evropi , a veliki Slovan ne treba ni komentarisati( ispod prosecna ekipa ).
Zasto se ovde ljudi trude da umanje neciji uspeh ja ne znam al to je praksa....
Nek nas svi pune i napune mi smo tu i nismo slucajno... niko nama te bodove nije davao i poklanjao nego smo ih sami osvajali!!!!!
Jedini klub u kome se ozbiljno radi vec duzi niz godina je nas Partizan.
Kad bi i ostali bili sposobni da isprate Partizan pa da ih svi PUNE ,kako kazes, u grupnoj fazi , iz godine u godinu postajali bi sve jaci i jaci....
Povlasceni u zrebovima, ugled lige, dolazak sponzora (pravih) sve bi to funkcionisalo drugacije.....

Sto se zreba tice Anderleht je odlicna ekipa da se lepo vidi gde smo... niti najjaca niti najslabija evropska ekipa, dakle ekipa po meri nekog prosecnog kvaliteta u ligi sampiona...

Samo hrabro ... NAPADAJ !!!

Red bull

pre 13 godina

Pekari, ribari, kelneri odose u aut .A sada dolazee suvi profesionalci.I sada se veracam na temu "koncepcija Platini" da sirotinja dodje u situacijuda igra LS. Partizan eliminisao ove jadnike iz Helsinkija i oni u kombinaciji za dalje takmicenje za LE.Zvezda dobila pristojnog protivnika ispala poptpuno zasluzeno i aut iz konkurencije za dalja takmicenja. Dinamo (Zg) ispao od Sherifa i dalje ima sanse u kvalifikacima za LE.Nekom pruzis vd esanse da zaradi neku kintu a nekome nista. Celtic, Olympiakos i jos par timova bolji od 99% ovih koji su u kvalifikacijama za LE.A u kvalifikacijama za LS od svih timova koji su u igri jedine dve boranije Partizan i Sherif i sisitemom kvalifikacija treba takvima pruziti sansu za LS (isto bi napisao i da je Zvezda u pitanju). Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi

grobarizkv

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!



Brate mi makar igramo tu evropu,mi makar predstavljamo nas fudbal u evropi kakav je da je... Vama su svi nasi protivnici slabi... A VIIIII GDE STEEEEE VIIIIII BRATE?????? GDE STEEEE????

penban

pre 13 godina

Mogli smo mnogo bolje da prodjemo. Sada nam ostaje da se nadamo prolasku, sto nije nemoguce ako momci ostave srce na terenu i naravno ako budu imali malo srece.

NAPRED PARTIZAN!!!

Alexander#4

pre 13 godina

Alooo,pa nismo izvukli manchester,Sta sad,svi kukaju,vec smo ispali......!!!!jesu jaka ekipa,al nije sve gotovo.....aj najbolje da im predamo utakmicu.......!!!!....MI IDEMO DALJE.........!!!!!!!!...:)))))

Leksa

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!
(Слоба Гробар Сента, 6. avgust 2010 12:42)

Znali smo mi i da vijamo zaostatak(Njukasl), samo da igraci istrce i ja ne brinem. Zato sam i voleo Mateusa, mogao je igrac da mu pogresi, ali je trcao kao lud da to popravi... Sad sam gledao neke snimke iz davne LS i ono su sve bile paklene utakmice koje su izvlacile max iz ondasnje ekipe... E sad da je jos i bilo koncentracije :) P.S. Ovaj Stanojevic mi se od svih trenera cini najblizi Lotaru :)

iggy

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?
(Martin, 6. avgust 2010 12:27)

Pa ne ocekujes valjda da se u ligu sampiona udje preko San Marina i Andore...Ako ne mogu pobediti Anderleht, sta onda da traze u LS sa Interom, Barsom, Bajernom...zaveru zemlje i vasione protiv Srbije necu komentarisati

UnderLeht

pre 13 godina

Mrzim komentare tipa: Nemamo sanse i odrace nas neki tamo Lukaku.. Najjaci su mi likovi koji se loze na neke nove fudbalere jer su culi da su dobri a nisu ih ni videli na delu protiv jakih timova. Setite se kluba naziva Newcastle pa mi recite kako smo docekali utakmicu sa njima a kakav tim su imali i kakve igrace. Pogledajte njihov sastav pa pricajte nesto. Partizan je igrao sa onim Realom 1:0 ukupno a vi se lozite na Lukake neke i Rnice. Kad Dr Moreira operise ja se ne plasim!!!

dejan

pre 13 godina

Ne volim da likujem, ne navijam za partizan, za sve do sada svaka cast, ali tek ovo je pravi ispit i tu treba da se tim pokaze... Ako jesi jesi, ako nisi nisi... Moji sinoc nisu...

Samo ne mogu da vjerujem, koliko na ovom brdovitom Balkanu, sa obe strane Drine, ima tzv. mozgova koji se raduju tudjoj nesreci... Neshvatljivo i maloumno...

Na kraju: Srecno...:)

dejan, BL

vlada_va

pre 13 godina

Ljudi ne moj da ste nerealni i ocekivati ne znam sta. Protiv jakog protivnika,kao i pesimisticki govoriti ne mozemo da udjemo u LS. Stanojevic je novi Dule Vujosevic:) ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄ ПАРТИЗАН ▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

zombi-Zvezda u srcu

pre 13 godina

Grobari,vas ce biti 11,njih ce biti 11.
Jeste da ce vam ovo biti prvi ozbiljniji protivnik,nemojte se mnogo uzdizati,ali ni plasiti.
Nema tu mnogo filozofije,samo hrabro i pametno i Anderleht se moze proci.
Gledao sam ih pre neki dan,igrali su sa novim prvoligasem kod kuce i cini mi se da su izgubili.Nisu ostavili neki poseban utisak na mene,tako da,moze se sa njima igrati.

Sve u svemu,puno srece!

Faradej

pre 13 godina

Za sve ove dushebriznike,samo vi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru,a ako necete da nas gledate na TVu vi dodjite u Hram pa nas gledajte uzivo mozda neshto i nauchite,znam da nismo odigrali neshto dobro ali mi smo ti koji smo se plasirali u LE i imamo shansu da igramo u LS a vi se zapitajte zashto ste tu gde jeste,dzaba vam i navijachi i rusi i korejanci kad nemozete neke shabane da prodjete...Kao shto rekoh ako vam se ne svidja da gledate ispred TVa vi dodjite u Humsku pa gledajte uzivo!!! SAMO HRABRO I NA PRVU SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!!!!!!!!!

Lone Wolf

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!

sob

pre 13 godina

svim srcem za Partizan protiv Andrelehta,malo samo utegnite odbranu i bice sve ok odnosno vise da sredina radi da se vraca i vise obraca paznju.
BTW ja sam zvezdas, pa ako se nekom ne svidja sto sam ovde svim srcen za partizan neka ga malo du.a dosta mi je prepucavanja

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Uliva mi poverenje trener jer je realan i vidi sve nedostatke i mislim da je protivnik iz neke srednje Evropske klase gde ce mo najbolje videti jer mozemo da igramo u LS ili ako ga ne prodjemo onda znamo da u grupama LS i nemamo sta da trazimo, mada mislim iskreno ako igramo bez respekta i bez potcenjivanja onda mozemo sa svakom ekipom da se ravnopravno nosimo u Evropi, zvuci malo vise optimisticki ali setite se kakav je tim imao Mateus pa kako smo igrali sa onim Alama, a sada smo kompaktniji...

baki

pre 13 godina

Pa ni liga evrope nije lose sa ovakvom ekipom. Ne zavaravajmo se. Koga smo pobedjivali? Indijance neke. Protiv ovih nemamo sansi. A ni srecu nismo imali sto smo njih izvukli. Svi drugi slabiji bili.

zeno

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!

Jelen liga

pre 13 godina

Kakve bre sanse 50:50??? Kvota za prolaz Anderlehta protiv Partizana je 1,30. Kvota da Partizan prodje je 3,00.
Jel to vama 50:50?
Partizan nije trenutno veci i jaci klub od Anderlehta. Bio vicesampion? Pa nece doci fudbaleri iz 1966 godine da igraju. Anderleht je trenutno za klasu bolji od Partizana a to pokazuju i ove kvote 1,30:3,00 a to je nekima ovde 50:50???
Ja sam ispod teksta "LE:tri Srpska kluba na sceni" ostavio komentar:

Na kladionicama ogromne kvote da bilo koji od nasa tri tima prodje.
Znaci, najverovatnije svi ispadaju.
(jelen liga, 5. avgust 2010 01:28)

i dobio masu nepreporuka haha. Dobicu opet ovde ali cujemo se namon utakmica.
Molio bih samo ove sto pisu da su sanse Partizana 50:50 da mi jave gde to srazmerno tim sansama mogu pronaci kvotu od 1,85 na Anderleht za prolaz protiv Partizana? Javite mi molim vas!

Martin

pre 13 godina

Momci, ja razumem vaše optimističke komentare, ali ne moraju se pobediti najteži protivnici da bi se ušlo u LŠ. Zar su Kopenhagen i Hapoel najteži protivnici?

I nepotrebni su komentari "ako ove ne možemo da pobedimo, ne treba ni da igramo u LŠ". Ja bih bio presrećan da uđemo u LŠ i preko Slovana ili Šerifa. Samo da se uđe - tu su novac, marketing kluba i zemlje, povećanje turizma, poboljšanje reputacije i sve.

Nije tu samo sport u pitanju, i ko je bolji ako nije. Treba imati i sreće. Mi je nismo imali u žrebu, ali ćemo je, nadam se, imati u dvomeču sa Anderlehtom.

pedja

pre 13 godina

Partizan je uglavnom uvek dobijao jake protivnike na pragu Lige Sampiona i uvek smo bolje prolazili sa takvim timovima nego sa autsajderima, tako da ocekujem dobar fudbal i prolaz Partizana!

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Pre samo par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht u zadnjem kolu pred LS. Kao to je protivnik koga mozemo da prodjemo, a u danasnjem zrebu to je protivnik iz grupe "samo ne on". Izvolite gospodo, srce na teren, nisu oni jaci ni od Basela ni od Sparte a i od ovih drugih je diskutabilno. Ali vasi kvaliteti su sporni, sada je prilika da pokazete od kakvog ste stofa i da li je potivnik do sada bio slab ili vi stvarno znate da igrate fudbal.
Srce na teren jer samo tako cete doziveti u slucaju neuspeha ono sto su doziveli Duletovi momci u Parizu.
A nadam se da cemo pevati pobednicke pesme!

Igor

pre 13 godina

Tako je svejedno koga smo izvukli,nijedna od tih ekipa nije bauk.Ako ne mozemo dobiti Anderleht,za koji nigra Rnic,onda ne moramo ni ici u LS!!!

partizan

pre 13 godina

Nemaju sta da izgube,momci samo hrabro na Anderleht podignute glave,hladno i puni eneregije,uspeh i sreca ce doci sami posle toga,verujemo u vas,a u svakom slucaju pokazali ste kako se igra za Partizan,cetiri u takmice do sada u kvalifikacija,devet postignutih golova samo dva primljena to je za respekt,neka oni budu nadmocni i favoriti,a vi ih iznenadite i ne sumnjam u vas uspeh.... SAKA CAST MOMCI!!!! IMATE SANSE SAMO GLAVU GORE!!!!

navijac

pre 13 godina

Anderlecht je najbolji rival Partizana. Ako pobedi, Partizan ima sansu da dogura vise, ali za to je potrebno pojacanje koji trener najverovatnije vec razmislja.

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate ljudi,kako Anderleht najslabiji?Pa Kopenhagen i Sparta Prag su sigurno slabiji od Anderlehta a postavlja se pitanje dali je Hapoel Tel Aviv jaci...Jedino se zna da je Bazel sigurno tezi protivnik od Anderlehta,sada samo na odbrani Partizan mora da radi i nesme da igra kao protiv Helsinkija

Jelenko

pre 13 godina

Mnogi pisu da je Partizan veci klub od Anderlehta? Koliko vi imate godina? Evo procitajte:
"Anderleht je osvajao Kup pobednika kupova 1976. i 1978. godine, bio pobednik Kupa UEFA 1983, a 1976. i 1978. godine bio najbolji i u Superkupu Evrope."
Ni tada a narcito sada Partizan nije veci klub od Anderlehta. Sta je to Partizan u Evropi osvojio?
Kladionice daju ogromnu ali ogromnu prednost Anderlehtu, ali ko zna mozda ste vi bolji analiticari od kladionicara koji od tog posla zive.

topsssss

pre 13 godina

alo bre sta ste se ISTRIPOVALI da je anderleht jaka ekipa....pa vi stvarno neznate nista o fudbalu!!!!!...pa ako nemozemo Belgijance da pobedimo netreba da idemo u Ligu Sampiona!....najbolji moguci zreb!

pirke

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)

Pa Tole namestio, zar nije ocigledno, namestio je jos neke stvari ove nedelje...

Tezak protivnik, nema sta, ali ako ne mozemo preko njih, nismo za LS, barem ne ove sezone. Ipak, mislim da mozemo da prodjemo pa da se popuni kasa, da ne moraju da prodaju igrace na polusezoni.

Inace, procitao sam svakojake komentare od ovih sto ispadose juce od slovackog velikana. Sinovi, vas nema vise u zrebu, a bas me cudi da kasete iz Barija nisu vec ociscene od prasine i pustene, ono, da zacele rane. Ustvari, koliko ste uspeha imali prosle sezone, mislim da nije stigla prasina na njih da padne, bile su non-stop ukljucene. Primite veliki ``pozdrav`` iz sadasnjosti.

One night in May

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca
(ja, 6. avgust 2010 12:27

Anderleht ima pet evro-trofeja, neuporedivo vise navijaca od Partizana, veci stadion, a osnovan je 1908. Vi necete biti veci klub od njega ni u vreme vasih cukuncukuncukununuka...

pFc

pre 13 godina

Ajde bre šta kukate! Baš nas briga protiv koga igramo, to je liga ŠAMPIONA a ne lucky looser-a. Imamo dobar tim, samo nam hvali par igrača u odbrani - pod HITNO !!!

Sony

pre 13 godina

Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!

cobinho

pre 13 godina

jako dobar, organizovan i kompaktan tim, vidim svi spominju lakuku-a. On tu ulazi kao rezerva, ima samo 17 god, ali imaju odlucnog centarfora tom de sutera, malo je sporiji pa mladja moze da ga zaustavi. Najopasniji su po bokovima. busafa je brz u tu moze da bude najveca opasnost jer imamo spore i fizicki slabe bekove. Teskod a mogu stevanovic i lazevski da ga zaustave. Sredina takodje dobra Jan polak i lukas bilja, su dobri. Odbrana im je nesto sporija a nemanja rnic nam je posebna sansa jer ima ne igra vislevski, povredjen je

Sta zelimo?

pre 13 godina

Koliko god da je nama istorijska sansa, sigurno je i Anderlehtu.

Tezak protivnik, lose smo prosli? Boze gluposti. Tezak protivnik bi bio Arsenal, Bajern, Inter ovo je protivnik protiv kojeg moramo biti u stanju da igramo, pa to su nam dobri ljudi iz UEFA-e poklonili. Ako nismo u stanju da igramo sa Anderlehtom, bolje da se samo-izbacimo iz svih takmicenja.

Fizicka spremnost jos nije na nivou? E to mi tek nije jasno. Kada su planirali da budu fizicki spremni? Na sredini sezone ili pred kraj kad se vade na povrede?

Mozemo i trebamo u Ligu Sampiona ali moramo se za tako nesto pripremiti mentalno i fizicki, nema tu mnogo filozofije.

Grobar od malena...

pre 13 godina

Nije tačno da u prvom meču ne smemo da primimo gol!
Rado se sećam Njukastla i poraza na našem stadionu 0:1!!!
Sećam se kao da je juče bilo, mnogi su likovali, ali su jecali nakon penala Milivoja....

no fear

pre 13 godina

ajde,dosta kukanja (u ovih 74 dosadašnja komentara uglavnom to)..
Anderlecht nije ni Milan,PSV,Dinamo Kijev,nije ni Zenit,Tottenham,Sevilla..
ako se od takvih strahuje,onda se nema šta tražiti ni u Ligi Evrope,a kamoli LŠ..
odigrati hrabro,borbeno pa šta bude..u LŠ se ne ulazi samo preko Pyunika i HJK,treba i nekog malo jačeg dobiti,a Anderlecht je baš to-jači tim,ali ne prejak/neprelazan..
p.s. nadam se da Cleo nije ispucao sve svoje projektile za ovu evro-sezonu..

Makaveli

pre 13 godina

@Valarenga Fotball: je li, jel ima u toj Norveskoj nekih internet strana na kojima mozes da menjas svoje strucne komentare o skandinavskom fudbalu? Bio bih ti zahvalan da nas postedis Rozenborga, Helsinkija, Elfsborga i ostalih velikana.

Inace, ne slazem se da je Anderleht najjaci moguci protivnik. Bazela sam se najvise bojao.

Niksic

pre 13 godina

Ne vidim razlog zbog cega je ovoliko nezadovoljstvo medju navijacima zbog izvlacenja Anderlehta.Da bi dosli u Ligu sampiona moramo pobijediti najbolje ili ste mozda ocekivali Mladi radnik u 4 kolu kvalifikacija.Ne treba mnogo pametovati na web sajtovima i forumima nego svi na stadion da podrzimo ove momke i trenera koji je zasad 11 od 11,stvarno bi bila sramota da hram ne bude pun do poslednjeg mjesta...

GROBARI SVI NA STADION

AJDE INDIJANCE OVE...

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Toliko ste spominjali taj Anderleht i kukali svi redom da ste ga i prizvali. Ali šta je tu je, kada je pao favorizovani New Castle, zašto ne bi i Anderleht !!

slobodan ili ne

pre 13 godina

ako je ofk beograd uspeo da nadigra tursku ekipu, gde je u pitanju bio mec izmedju amatera i kluba sa finansijskiim mogucnostima elitnih klubova u evropi, zasto ne bi i partizan mogao da iznenadi! ozbljniji pristup igri pojedinaca, pogotovo u odbrani, i uspeh je moguc!

Nema nazad!

pre 13 godina

Uh, nije dobro. Po mom misljenju najnezgodniji rival, pogotovu sto nam je odbrana usporeni snimak. Pratim Anderleht vec 10god. uvek su forsirali brzu igru sa dosta africkih igraca. Sta je tu je. Nema predaje! Hrabro, pa ako nista drugo da dobrom igrom napravimo dobru uvertiru za LE!! SRECNO!!!

kurotresina

pre 13 godina

Sad sam jos sigurniji da prolazimo! Samo da se ne primi gol kuci, u prvom mecu!
(kocho, 6. avgust 2010 12:24)
kocho,je potpuno u pravu

018

pre 13 godina

pa moramo jednog jakog da pobedimo da bi usli u ligu sampiona majku mu... sta bi ste vi hteli? da nam se padne neki levak i da prodjemo... e pa cekaj malo, platini nam je ucinio uslugu jer izbegavamo prave jake protivnike i dobijamo srednju klasu klubova za plej of a mi se sada jos bunimo? jel tako? ajmo malo realno... izbegli smo engleze, nemce, italijane, spance, portugalce, holandjane... pa ne moze bas da se igra protiv nekog tamo levaka a da se udje u LS! A s druge strane evidentno je da nasi klubovi bolje igraju sa poznatijim rivalima... da li tu proradi onaj cuveni srpski inat ili jednostavno zele da se sto bolje pokazu da bi se sto brze prodali ne znam ali imamo apsolutno 50% sanse za prolaz.

SVE JE ONO BIZNIS

pre 13 godina

Od svih ekipa koje smo mogli da dobijemo,dobili smo najtezeg.Ja mislim da je to nasa prednost. Nema lako cemo,nema bolji smo.Oni moraju da prodju ,a mi ne. Ovaj put mi prolazimo ,a oni prodaju najboljeg igraca Lukaku.To je isto novca. prolazimo 100%.

bobanmkd

pre 13 godina

Samo napred,nema predaje! Anderleht nije nepobediv,samo treba biti mudar i borben! Psihološki pritisak je na njiima,a nama,šta bog da! Verujem u Stanojevica!

krecu dede u evropu

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!

utzo

pre 13 godina

Pre par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht ili neku slicnu ekipu, a sada nam je to najtezi rival. Bitno je pruziti podrsku ekipi, ipak su vece sanse na strani Anderlehta, rekao bih 65:35. I LE nije losa!

Joao

pre 13 godina

Mislim da je ovo najbolje za Partizan... Bar ce moci unapred da se nadju dobri izgovori. Sada treba dokazati da ovih nekoliko slucajnih golova protiv Finaca nije palo uzalud

Niidza

pre 13 godina

Imali ste srece da izvucete Helsinki i Pjunik ... Sad vas sreca nije pogledala .... Anderleht je apsolutni favorit .. mnogo iskusnija i bogatija ekipa ! Dovode igrace od po 2-3 miliona evra ...
Zelim vam srecu grobari .. ali budimo realni .. nemate sanse ! pozz

Alex BG

pre 13 godina

Partizan nije favorit, sto je sjajno. Anderleht je klub velikog imena i tradicije koji ne pliva bas najbolje u "novoj" ekonomskoj podeli karata u Evropi. Sve u svemu, nije lose. Ako damo 120% od svojih ne prevelikih mogucnosti... videcemo. Vidimo se na JNA

Branko

pre 13 godina

Najverovatnije najteži protivnik. Biće izuzetno teško, ali verovatno će se odigrati dve velike utakmice. Nema šanse da nas razbiju, ako budemo igrali racionalno i prema svojim mogućnostima. Možda je i dobro što prvu utakmicu igramo kod kuće. Tako je bilo i sa Newkastl-om. Neka daju sve od sebe, pa šta bude. Srećno crno-beli.
Branko

Milan90KL

pre 13 godina

Neki cemo da prodjemo a neki cete i da ispadnete! :) Bice tesko...sve zavisi od prve u Beogradu... svaka pobeda tu bi bila kao kuca...

Darko

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze sto se Partizan toliko plasi Anderlehta? Pa Rnic decko igra fudbal,nemozemo da se ubijemo zbog toga...Ja bas mislim da smo dobili lakog protivnika ali dobrog protivnika...I IDEMO LS BRE!!! PARTIZAN!!!

Oberon

pre 13 godina

Nijedan tim od mogucih nije naivan i pribliznog su kvaliteta. Anderlecht ima ime, moze da motivise i mislim da mozemo da odigramo protiv njih dobro, mozda i bolje nego protiv recimo Kopenhagena!
I ako ne prodjemo, sta ima veze, nije sramota igrati Ligu Evrope!
Zato samo hrabro momci!

ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti

pre 13 godina

Teško da će u LŠ grupi biti neko slabiji od Anderlehta tako da ne vidim u čemu je problem.

Ako ne mogu da pobede belgijance šta će uopšte u LŠ samo da se brukaju i služe za popravljanje gol razlike.

Najzvučnije ime od ponuđenih može da donese dodatnu inspiraciju i motivaciju, Partizan ima lepi 40% šanse.

sale

pre 13 godina

ajmo gani 1 2 3...
svi u pljuvanje...

partizan bruka srpski fudbal, pucice petarda, nema toleta da namesta, nesrpski klub....

ali pre nego sto pocnete, zapitajte se, zasto vas nema na zrebu za sledece kolo....

djole

pre 13 godina

Uf, najtezi protivnik koga je Partizan mogao da dobije. Plasim se samo kako ce Krstajic & Co uspeti da sacuvaju Lukakua koji sa 17 godina vec podseca na Drogbu. Neg nam je bog upomoc!

Ostajemo mirni

pre 13 godina

Ima tu jačih timova od Anderlehta. To je nekada bio jak tim, sad je prosečan. Uostalom, to je nevažno, mi nismo dovoljno jaki za LŠ, dosta je i EL. U zemlji koja je potpuno u svemu podbacila, ne možemo imati ni jak fudbal.

hoka-hej

pre 13 godina

Belgijanci, najedite se neke kvalitetne čokoladice (toga bar imate),ili još bolje - popijte nešto protiv dijareje ...

Trebaće vam, neće vam biti dobro kad kročite u fudbalski hram!

PARTIZAN!!!!!!!

Neupucen

pre 13 godina

Super. Sada cemo pokazati jesmo li ili nismo za LS. Mislim da jesmo, ne postoji klub koji je nepobediv, a posebno to nije Anderleht. Jeste najaci od svih klubova koje smo mogli dobiti, ali nas cilj i jeste takmiciti se sa najacima. Partizan ima sansu da prodje, lici ovo po malo na Njukastl....
Za pobedu je nagrada LS, za poraz LE, sta bi neki dali i za ovo drugo...

jedne noci u njukaslu (briselu)

pre 13 godina

koliko smo do sada imali srece u zrebu toliko danas nismo imali...ali pokazace se po stoti put da kad je najteze mi smo najjaci...

Djeneral Stanojevicu spremi vojnicke trupe da Partizan s njima ode u LS grupe !!! AJMO !!!

svi za srpski fudbal

pre 13 godina

Bice tesko ali mislim da ce partizan proci jer ako sada ne prodju ne treba vise nikada da igra kvalifikacije.ali realno gledano partizan dobija na jna i igra nereseno u belgiji.

Lucky

pre 13 godina

Do mojega ili ne, mi na njih moramo...! Nadao sam se Kopenhagenu, tako da mi se ovo nikako nije svidelo... Jbg, glavu gore i samo hrabro, pa ih možda i prođemo...! NAPRED PARTIZAN!!!

realnost

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.

Sven

pre 13 godina

Velika sansa za Partizan!
Bolje nije moglo!

•Atraktivan protivnik, kako za publiku na stadionu tako i za tv a i sponzore.
•Partizan mora igrati opusteno i igrati iz zadovoljstva i zbog ljubavi prema fudbalu.
•Treba bataliti sve bitke, ratove, narod…i osatle gluposti koje samo sputavaju i opterecuju.
•Ispasti od takvog kluba nije sramota a uteha je Evropska liga.
•Znaci u napad! Organizovano, vedro i sa zadovoljstvom i videcemo kako takav stav daje rezultat.
Sven

ognjen from rs?

pre 13 godina

Svaki put moramo vs najjacih u zadnjem kolu da igramo :(((.Ali mozemo mi to jer MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACIIIIIII :D.Lukaku ne moze da prodje pored KRSTAJICA potpisujem AJMO CRNO BELI OOOO !!! DO POBEDE SVI NA JNA DA PODRZIMO NASE GROBARE !!!

UEFA mafiozi

pre 13 godina

Jang Bojs (Švajcarska) - Totenhem (Engleska)
Ovo je neviđena nameštaljka.
Englezi su dobili najslabijeg protivnika - da bi ušli u Ligu šampiona i doneli uefi velike pare od tv prava i sponzora.
Sramota!

milezi

pre 13 godina

Momci nema predaje i samo hrabro glave gore, svi smo uz Vas!!! Da im uvalimo 2 komada kući i da ne primimo gol i biće to sve u redu... Msm da će sve to biti u redu :)))

NAPRED ŠAMPIONI!!!

Milos

pre 13 godina

Ajmo Grobari preko trnja do zvezda!!! Nema predaje, nema demoralizacije bez obzira sto smo izvukli najtezeg protivnika. Na muci se poznaju junaci i veliki igraci!!! Pobeda u Hramu i nereseno na strani!!!

ja

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

E malera... Moglo je i bolje ..
Ako zelimo dalje.. moramo ove da bijemo.. kako umemo i znamo..
Uzdam se u dobru pripremu utakmice odlicnog trenera Stanojevica...
Mozda je dobra stvar sto jos nismo pokazali pravu igru i lice..te Andelreht ne moze 100 posto da procita Partizan..
Ali videcemo.. SRECNO CRNO-BELI !!!

pera

pre 13 godina

Objektivno nemoguca misija za Partizan. Andreleht nije toliko atraktivan, ali ga cine sve sami reprezentativci. Ostaje barem Liga Evrope.

Martin

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?

Zwrle vš

pre 13 godina

Ovo i nije tako loše, mi ćemo jesen provesti u evropi. A zvezdi od evrope ostaje samo regionalna liga, ako se dogovore sa Bugarima.

Gost

pre 13 godina

Po meni najbolja opcija. Ako ih prodjemo znaci da vredimo i da mozemo da igramo LS a ako ih ne prodjemo onda i nismo za LS i LE je za nas maksimum. Prava mera da se odredi na kom smo nivou. Sretno!

Milos

pre 13 godina

ne mozemo proci i to je realnost. grobar sam veliki, bio sam protiv pjunika i helsinkija ali ove ne mozemo proci. mozda je tako i bolje, idemo u evroligu tu su protivnici sa ove planete i tu ne bi trebali da se obrukamo. ocekujem mnogo bolje igre u evroligi nego prosle godine. i naposletku, nije bruka ispasti od Anderlehta.

baki

pre 13 godina

ne znam sta ste ocekivali..ipak je ovo liga sampiona.ne mozete vala 3puta zaredom imati srecu.prva dva protivnika su bila ispod svakog nivoa.sad ce se videti da li partizan ima tim za ligu sampiona.licno mislim da su sanse 80% na strani anderlehta..ali sa druge strane anderleht je tim koji je popio najvise golova u ligi sampiona.ipak je belgijski fudbal peta klasa u evropskim razmerama.partizan treba igrati inteligentno a to podrazumeva umrtvljenu igru i vrebati sansu iz kontre ili prekida.

Milos

pre 13 godina

Znaci igra se liga evrope. Sad cemo da vidimo kako igra ozbiljna ekipa koja zna da se postavi na terenu. Realno bolji je Anderleht. Obratite paznju na tamnoputog napadaca ima 17 ili 18 godina jede malu decu.

navijac

pre 13 godina

Teze nije moglo.. Mozda je bolje sto prvu utakmicu igramo kuci nego u gostima, za sad nam taj sistem dobro isao. Inace, isto tako mislim da bi nam eliminacija od Anderlehta mnogo lakse pala nego od recimo Kopenhagena. Ovako makar mozemo rastereceno da igramo, nemamo sta da izgubimo. A i ako ispadnemo, niko igrace nece kriviti, jer jednostavno protivnik je mnogo jaci i bogatiji klub. Napred PARTIZAN!

Dakara

pre 13 godina

Realno šanse su nam 30% za ulazak u LS, da je bio bilo ko drugi imali bi sigurno 50 naspram 50%. Ipak njihov tim vredi oko 85 mil. evra naspram 26 Partizana kao i što igraju u puno jačoj ligi od nas što je isto jako bitan faktor. Ono što treba da raduje je da smo mi svoj cilj ispunili ulaskom u LE i da faktički u ovom okršaju nemamo šta da izgubimo tako da možemo da igramo rastereceno a kad igramo rastereceno mozemo svašta da uradimo.
Pozdrav iz Banja Luke

zdravo razmisljam

pre 13 godina

Na putu ka LS nema iscekivanja lakseg i tezeg protivnika.

Ovo je protivnik po meri zato sto ce Partizan prolazom pokazati da je zreo za takmicenje u LS a u slucaju eliminacije pokazati pravo lice Srpskog fudbala.

Il smo nindze il smo m....

Branko

pre 13 godina

E sad sledi realnost.Muka mi je bilo da gledam satro dobar fudbal protiv Pjunika,koji realno nije bio losiji i puku srecu protiv Helsinkija.Samo sam cekao kad ce da se krene sa lupetanjima.Sad se ispada od belgijanaca i onda sledi 0 do 1 boda u ligi evrope.I onda ce da opet krenu price o malom budzetu,neiskustvu,prodaji igraca da se prezivi,sankicjama..hahah

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!

bojan

pre 13 godina

moglo je i bolje ali sta je tu je,bitno je da sa njima mozemo da igramo,najveci strah postoji od nase odbrane,imamo veliku sansu zato napred PARTIZAN

Makaveli

pre 13 godina

Nije idealno, ali moglo je i gore. U svakom slucaju: sansa je tu. U kompletnom sastavu imamo sanse. A i ako ne uspemo, ceka nas EL.

Nego, sa kim igra zvezda, stub srBstva i siblom borbe protiv komunizma? :-)

grobar-españa

pre 13 godina

Lepo sam vam rek'o da mi se javlj'o Anderleht a vi udri po meni negativnim ocenama k'o da ja volim sto mi se javlja.
Ali jedan moj stric,inace sajdzija u Cacku je uvek govorio..."Ko zna zasto je to dobro"?

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Najtezi protivnik, ali sad je vrijeme da se vidi od cega smo, jer u LS nas cekaju i tezi. Imaju dobrog golmana, iskusnu odbranu, ne previse zvucan vezni red, I jednu zvijer u napadu. Zaustaviti Lukakua, glavni zadatak. Po meni je dobro sto je prvi mec u Beogradu, jer cemo imati priliku da stvorimo prednost za revans, a onda ce biti lakse. Mozemo do 2-0 na JNA, a onda ih rutinski sacuvati u Briselu. Treba vjerovati ! PARTIZAN ZAUVJEK !

stari

pre 13 godina

Veliki crnogorski fudbalski talenat, dosadašnji član podgoričke Bubamare, 16-godišnji Veljko Batrović nastaviće karijeru u beogradskom Partizanu, saznaju ''Vijesti''.

Mladi as, koji je u proteklih nekoliko godina privukao veliku pažnju i van granica naše zemlje, a trenirao na kampovima evropskih velikana (Milana, Arsenala, PSŽ-a, madridskog Atletika, Olimpijakosa), uspješno se potvrdio i u beogradskom timu u proteklih 15-tak dana.

Ivica

pre 13 godina

Ako nista drugo, Partizanu odgovara da igra prvu kod kuce, tada smo retko ispadali, ne treba gubiti nadu, nije Andrleht Man.utd.
Ako ih ne prodjemo, treba punom snagom na LE gde nam je i realno mesto.

pfcforever

pre 13 godina

ma bitno je da smo obezbedili sest evropskih utakmica samo je pitanje da li ce to biti liga sampiona ili liga evrope. sto se mene tice mi smo svoje odradili a i sama uprava je rekla da liga sampiona nije prioritet tako da...

sob

pre 13 godina

svim srcem za Partizan protiv Andrelehta,malo samo utegnite odbranu i bice sve ok odnosno vise da sredina radi da se vraca i vise obraca paznju.
BTW ja sam zvezdas, pa ako se nekom ne svidja sto sam ovde svim srcen za partizan neka ga malo du.a dosta mi je prepucavanja

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Najtezi protivnik, ali sad je vrijeme da se vidi od cega smo, jer u LS nas cekaju i tezi. Imaju dobrog golmana, iskusnu odbranu, ne previse zvucan vezni red, I jednu zvijer u napadu. Zaustaviti Lukakua, glavni zadatak. Po meni je dobro sto je prvi mec u Beogradu, jer cemo imati priliku da stvorimo prednost za revans, a onda ce biti lakse. Mozemo do 2-0 na JNA, a onda ih rutinski sacuvati u Briselu. Treba vjerovati ! PARTIZAN ZAUVJEK !

ja

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca

utzo

pre 13 godina

Pre par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht ili neku slicnu ekipu, a sada nam je to najtezi rival. Bitno je pruziti podrsku ekipi, ipak su vece sanse na strani Anderlehta, rekao bih 65:35. I LE nije losa!

Sven

pre 13 godina

Velika sansa za Partizan!
Bolje nije moglo!

•Atraktivan protivnik, kako za publiku na stadionu tako i za tv a i sponzore.
•Partizan mora igrati opusteno i igrati iz zadovoljstva i zbog ljubavi prema fudbalu.
•Treba bataliti sve bitke, ratove, narod…i osatle gluposti koje samo sputavaju i opterecuju.
•Ispasti od takvog kluba nije sramota a uteha je Evropska liga.
•Znaci u napad! Organizovano, vedro i sa zadovoljstvom i videcemo kako takav stav daje rezultat.
Sven

grobar-españa

pre 13 godina

Lepo sam vam rek'o da mi se javlj'o Anderleht a vi udri po meni negativnim ocenama k'o da ja volim sto mi se javlja.
Ali jedan moj stric,inace sajdzija u Cacku je uvek govorio..."Ko zna zasto je to dobro"?

bojan

pre 13 godina

moglo je i bolje ali sta je tu je,bitno je da sa njima mozemo da igramo,najveci strah postoji od nase odbrane,imamo veliku sansu zato napred PARTIZAN

STOLE VRŠAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdaš imam poruku za sve Partizanovce: Glavu gore i bez brige.Pa šta ako je Anderleht?Izbacivali ste jedan Njukastl dva puta i ne vidim razlog zašto se uspeh ne bi ponovio i sada.Mnogi naši timovi ,kao i reprezentacija,dokazali su da protiv jakih timova igraju svetski i ako budete odlučni i čvrsti prolaz u LŠ je moguć. Sretno!

Lone Wolf

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!

srdan

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!

Niidza

pre 13 godina

Imali ste srece da izvucete Helsinki i Pjunik ... Sad vas sreca nije pogledala .... Anderleht je apsolutni favorit .. mnogo iskusnija i bogatija ekipa ! Dovode igrace od po 2-3 miliona evra ...
Zelim vam srecu grobari .. ali budimo realni .. nemate sanse ! pozz

Grobar Zemun

pre 13 godina

Hahahahahhahaahaha...
''Pravi Srbi'', navijači Krcunovog kuba, su definitivno najveći likovi u univerzumu!!!
Dokle više potcenjivanja Partizanovih protivnika, kakvi crni ribari bree...Pa vas su još veći konobari izbacili sinoć!!!Nema veze i ako ne uđemo u LŠ(priznajem, male su nam šanse ali videćemo šta će biti) mi smo svetlosnim godinama ispred vas.Ja se ne sećam kada je zadnji put zvezd a igrala evropski meč u septembru, a kamoli da prezimi u evropi...Za vas je misaona imenica postalo da prođete dve runde kvalifikacija protiv, kako vi kažete, ribara, konobara, molera itd.
Ali ne, vi ćete opet da potežete priču o Bariju, najboljim navijačima u svemiru, Partizanovim petardama protiv Kroacije(a ne pominjete vaše ''ekscese'' protiv PSV-a, Zenita, Xamaxa, Slovana) i grobarskim kompleksima.Dok god bude tako, dok god vam predsednik bude davao onakve rasističke izjave Slovani će vam se dešavati.Zbog ovih stvari ću uvek navijati protiv zvezde, i nikakvi koeficijenti i patriotizam me ne zanimaju.
SMRT FAŠIZMU,ŽIVEO PARTUZAN!!!

realnost

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.

grobarizkv

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!



Brate mi makar igramo tu evropu,mi makar predstavljamo nas fudbal u evropi kakav je da je... Vama su svi nasi protivnici slabi... A VIIIII GDE STEEEEE VIIIIII BRATE?????? GDE STEEEE????

vlada M&M

pre 13 godina

Već duže vreme ne pišem komentare jer su ovaj sajt okupirali "pripovedači bajki iz prošlosti i oni koji proriču budućnost".
Znam da ovaj komentar neće ništa promeniti po tom pitanju ali ipak molim sve "dušebrižnike",da se povinuju osnovnoj nameni B92 sport i komentarišu sportske vesti i događaje.
Ne mogu da verujem da i dalje postoje oni koji više priželjkuju poraz suprotnog tabora nego pobedu svoje ekipe.
Nema tu šta puno da se polemiše.Mi smo pred vratima LŠ,vi ste se oprostili od Evro-takmičenja(mada vam niko ne brani da ista pratite.
To ko je šta bio i ko će kako proći,većina nisu kompetentni da komentarišu a uporno samo to rade.Ja sam i uvek ću navijati samo za Partizan,bez obzira na vaše petarde,vatromete i ostalu pirotehniku.
Za svoj "uspeh" ste i vi delimično krivi jer padate na fore:sponzora,saopštenja,VIP simpatizera,12.igrač i ostale priče i bajke koje i sami volite.

Gost

pre 13 godina

Po meni najbolja opcija. Ako ih prodjemo znaci da vredimo i da mozemo da igramo LS a ako ih ne prodjemo onda i nismo za LS i LE je za nas maksimum. Prava mera da se odredi na kom smo nivou. Sretno!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Toliko ste spominjali taj Anderleht i kukali svi redom da ste ga i prizvali. Ali šta je tu je, kada je pao favorizovani New Castle, zašto ne bi i Anderleht !!

BAOBAB

pre 13 godina

Ma opusteno DELIJE
Ipak, idemo dalje u IV kolo KUPA SAVSKI VENAC, danas u 12 časova je izvlacenje parova za cetvrto kolo u NIONU, bice cupavo, nosioci grupa su GRAFICAR, BASK, KOMGRAP I ŽELEZNIČAR
(ZVEZDIN DELIJA)

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

E malera... Moglo je i bolje ..
Ako zelimo dalje.. moramo ove da bijemo.. kako umemo i znamo..
Uzdam se u dobru pripremu utakmice odlicnog trenera Stanojevica...
Mozda je dobra stvar sto jos nismo pokazali pravu igru i lice..te Andelreht ne moze 100 posto da procita Partizan..
Ali videcemo.. SRECNO CRNO-BELI !!!

Lucky

pre 13 godina

Do mojega ili ne, mi na njih moramo...! Nadao sam se Kopenhagenu, tako da mi se ovo nikako nije svidelo... Jbg, glavu gore i samo hrabro, pa ih možda i prođemo...! NAPRED PARTIZAN!!!

dejan

pre 13 godina

Ne volim da likujem, ne navijam za partizan, za sve do sada svaka cast, ali tek ovo je pravi ispit i tu treba da se tim pokaze... Ako jesi jesi, ako nisi nisi... Moji sinoc nisu...

Samo ne mogu da vjerujem, koliko na ovom brdovitom Balkanu, sa obe strane Drine, ima tzv. mozgova koji se raduju tudjoj nesreci... Neshvatljivo i maloumno...

Na kraju: Srecno...:)

dejan, BL

ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti

pre 13 godina

Teško da će u LŠ grupi biti neko slabiji od Anderlehta tako da ne vidim u čemu je problem.

Ako ne mogu da pobede belgijance šta će uopšte u LŠ samo da se brukaju i služe za popravljanje gol razlike.

Najzvučnije ime od ponuđenih može da donese dodatnu inspiraciju i motivaciju, Partizan ima lepi 40% šanse.

Grobari ce ostati uz tebe

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.
(realnost, 6. avgust 2010 12:30)

Ma koja je bre to prica ribari iz Finske...
Partizan je taj Dnjepar izbacio , turci su ove sezone uzasni u Evropi , a veliki Slovan ne treba ni komentarisati( ispod prosecna ekipa ).
Zasto se ovde ljudi trude da umanje neciji uspeh ja ne znam al to je praksa....
Nek nas svi pune i napune mi smo tu i nismo slucajno... niko nama te bodove nije davao i poklanjao nego smo ih sami osvajali!!!!!
Jedini klub u kome se ozbiljno radi vec duzi niz godina je nas Partizan.
Kad bi i ostali bili sposobni da isprate Partizan pa da ih svi PUNE ,kako kazes, u grupnoj fazi , iz godine u godinu postajali bi sve jaci i jaci....
Povlasceni u zrebovima, ugled lige, dolazak sponzora (pravih) sve bi to funkcionisalo drugacije.....

Sto se zreba tice Anderleht je odlicna ekipa da se lepo vidi gde smo... niti najjaca niti najslabija evropska ekipa, dakle ekipa po meri nekog prosecnog kvaliteta u ligi sampiona...

Samo hrabro ... NAPADAJ !!!

ognjen from rs?

pre 13 godina

Svaki put moramo vs najjacih u zadnjem kolu da igramo :(((.Ali mozemo mi to jer MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACIIIIIII :D.Lukaku ne moze da prodje pored KRSTAJICA potpisujem AJMO CRNO BELI OOOO !!! DO POBEDE SVI NA JNA DA PODRZIMO NASE GROBARE !!!

sale

pre 13 godina

ajmo gani 1 2 3...
svi u pljuvanje...

partizan bruka srpski fudbal, pucice petarda, nema toleta da namesta, nesrpski klub....

ali pre nego sto pocnete, zapitajte se, zasto vas nema na zrebu za sledece kolo....

buuhaha

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)


ako ti je zvezda sve onda ti nemas nista...ali zato imas veliki kompleks koji te jede iznutra...

crno beli

pre 13 godina

Ljudi da se ne lazemo, ovako je bolje, bar cemo videti dali smo za LS ili ne!

U svakom slucaju evropa nam ne gine za razliku od nekih...

pirke

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)

Pa Tole namestio, zar nije ocigledno, namestio je jos neke stvari ove nedelje...

Tezak protivnik, nema sta, ali ako ne mozemo preko njih, nismo za LS, barem ne ove sezone. Ipak, mislim da mozemo da prodjemo pa da se popuni kasa, da ne moraju da prodaju igrace na polusezoni.

Inace, procitao sam svakojake komentare od ovih sto ispadose juce od slovackog velikana. Sinovi, vas nema vise u zrebu, a bas me cudi da kasete iz Barija nisu vec ociscene od prasine i pustene, ono, da zacele rane. Ustvari, koliko ste uspeha imali prosle sezone, mislim da nije stigla prasina na njih da padne, bile su non-stop ukljucene. Primite veliki ``pozdrav`` iz sadasnjosti.

djole

pre 13 godina

Uf, najtezi protivnik koga je Partizan mogao da dobije. Plasim se samo kako ce Krstajic & Co uspeti da sacuvaju Lukakua koji sa 17 godina vec podseca na Drogbu. Neg nam je bog upomoc!

UnderLeht

pre 13 godina

Mrzim komentare tipa: Nemamo sanse i odrace nas neki tamo Lukaku.. Najjaci su mi likovi koji se loze na neke nove fudbalere jer su culi da su dobri a nisu ih ni videli na delu protiv jakih timova. Setite se kluba naziva Newcastle pa mi recite kako smo docekali utakmicu sa njima a kakav tim su imali i kakve igrace. Pogledajte njihov sastav pa pricajte nesto. Partizan je igrao sa onim Realom 1:0 ukupno a vi se lozite na Lukake neke i Rnice. Kad Dr Moreira operise ja se ne plasim!!!

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!

vlada_va

pre 13 godina

Ljudi ne moj da ste nerealni i ocekivati ne znam sta. Protiv jakog protivnika,kao i pesimisticki govoriti ne mozemo da udjemo u LS. Stanojevic je novi Dule Vujosevic:) ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄ ПАРТИЗАН ▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

pedja

pre 13 godina

Partizan je uglavnom uvek dobijao jake protivnike na pragu Lige Sampiona i uvek smo bolje prolazili sa takvim timovima nego sa autsajderima, tako da ocekujem dobar fudbal i prolaz Partizana!

bobanmkd

pre 13 godina

Jedino sto hoću je da svi fudbaleri Partitana budu borbeni kao Taribo West protiv New Castla u Bg i u revansu! Covek je igrao kao da ima dva srca a imao je jedno koleno! Sve iznad toga je ...plus!!!

Niksic

pre 13 godina

Ne vidim razlog zbog cega je ovoliko nezadovoljstvo medju navijacima zbog izvlacenja Anderlehta.Da bi dosli u Ligu sampiona moramo pobijediti najbolje ili ste mozda ocekivali Mladi radnik u 4 kolu kvalifikacija.Ne treba mnogo pametovati na web sajtovima i forumima nego svi na stadion da podrzimo ove momke i trenera koji je zasad 11 od 11,stvarno bi bila sramota da hram ne bude pun do poslednjeg mjesta...

GROBARI SVI NA STADION

AJDE INDIJANCE OVE...

nk grobar

pre 13 godina

jelen pivo

bila je kvota i na fener protiv y.boysa 1.20 pa šta?najdosadniji ste vi koji ste počeli da pratite fudbal onda kada ste provalili teletekst.sva vam se priča svodi,po statistici,po kvoti,rekao W.Hill,a na stadion kročili nijeste.

Kozanostradamus

pre 13 godina

Svega se čovek može ovde načitati...hehehehe...ovaj mi je najbolji što reče da Anderleht povrh svega ima i veći stadion...hehehehe...ili ovaj što kaže da ih je gledao u prvom kolu i da mu se "čini" (čuj!!!) da su izgubili...jesu sa 4-1....hehehehe...što se mene lično tiče...Podržavam Kruškinog učenika Stanoja, vidi se da Partizan ima neku fizionomiju igre za razliku od predhodnih godina...Šansa je jer prvi meč igramu u Hramu i ne sumnjam da će biti pun i da će biti ludnica....pa šta bude...prsa u prsa!!!..
P.S. Razlika između Grobara i Ganfera je neprocenjiva!!!..u prilogu šaljem parolu :
"LJUBAV JE KAD TI DOMAĆIN UGASI REFLEKTORE DA DUŽE OSTANEŠ U EVROPI"

Realan navijac

pre 13 godina

Zrijeb je povoljan al je jaka ekipa opet izvucena. Dobar test za Partizan i njihove igrače. Vidim da još ima prozivki od sinoć... Sto se tice Zvezde treba biti realan i reci da su sinoc pokazali koliko su nisko pali al i da ni partizan nestoji najbolje. Odbrana je spora, sredine nema nigdje jedino sto valja jeste Kleo čijom lucidnošću i inteligencijom je Partizan i prošao dalje. Ako njega zatvore nepiše se dobro. Samo da se neobrukaju na način kako partizan to zna. Po pet komada. Ovdje treba biti realan i reći da je partizan znao puno gore proći od Zvezde. Teško da se može porediti Partizanova petarda protiv Rapida ili još gore totalnih amatera Makabi Petahtikve sa Zvezdinom protiv PSV-a recimo. PSV je PSV a Makabi Petahtikva je.... Neznam šta. Za tu ekipu sam samo tada čuo i nikad više. Tako da, upoređivati Zvezdine i Partizanove bruke i sramote je besmisleno. Tu Partizan definitivno prednjači. Al opet nije problem ni to ko je i kada sa koliko razlike izgubio, problem je što nema fudbala. Da bar jedna od ove dvije ekipe igra nekakav fudbal na nekom višem nivou pa ok. Al srpski fudbal je pao na jako niske grane. Nekada se, prije par godina, iz Beograda ni sa marakane ni sa jna nisu mogli tako lako nositi bodovi dok je sada to.... Katastrofa. Iskreno se nadam da će se nešto ubrzo promjeniti u oba kluba.

Neupucen

pre 13 godina

Super. Sada cemo pokazati jesmo li ili nismo za LS. Mislim da jesmo, ne postoji klub koji je nepobediv, a posebno to nije Anderleht. Jeste najaci od svih klubova koje smo mogli dobiti, ali nas cilj i jeste takmiciti se sa najacima. Partizan ima sansu da prodje, lici ovo po malo na Njukastl....
Za pobedu je nagrada LS, za poraz LE, sta bi neki dali i za ovo drugo...

Sasa

pre 13 godina

Gospodo navijaci(pre svega mislim na moje \"crno-bele\"), nemojmo odmah stvarati pritisak na na se igrace. Sta je realno ?Realno je da je Anderleht jaci, mozda nije veci klub ali je u ovom trenutku jaci od nas. Ali ne pobedjuju uvek jaci: pobedjuju ne retko i snalazljiviji, strpljiviji, sa vise zivaca, sa boljom publikom i sa vise srece. Ali jedno je sigurno, igraci ne smeju biti inferiorni ni u jednom trenutku sto se tice trcanja, htenja i zelje. Ako ova 3 parametra ispostujemo, mozemo se nadati da nam se poklope kockice i zasto ne i eliminisati Anderleht. Prepustiti im ulogu favorita, zabraniti igracima da daju glupe izjave kako smo nepobedivi na nasem terenu i sl. Ako se svaki deo FK PARTIZAN \"mobilise \" na pravi nacin, da fudbaleri daju 100% svojih mogucnosti(pre svega mislim na trcanje, p;omaganje kolegi koji je pogresio i sl.), da uprava odradi svoj deo posla, da navijaci budu \"pravi\", bez politickih parola , samo sa zastavama i pesmom, bez pirotehnike ali sa pracenjem utakmice a ne sa unapred spremljenim pesmama kojed ce pevati ceo Jug bez obzira ko napada. Navijaci , da bi bili 12-ti igrac moraju aktivno da proprate sta se desava na terenu, da nas nose kad smo u napadu, da vrse pritisak na sudiju p;o potrebi, da zvizde njihovom igracu kad god bude trebaop da bude u posedu lopte i sl.(najboljem). Suvo pevanje pesama je lepo za usi ali igracima treba da ih nesto ponese, da urade i vise nego sto zaista mogu. Samo takvim pristupom \"mozemo da se nadamo\" daljem prolasku. Dati sve od sebe (navijaci , igraci, uprava), pa ako se pokaze da je Anderleht ipak bolji posteno im stedgnuti ruku i pozdraviti ih. Prebaciti pritisak na njih. Uostalom oni moraju nas da pobede u dve utakmice da bi prosli dalje . Neka oni razmisljaju o tome, nase je da damo sve od sebe pa sta bude. Uostalom ipak Anderleht nije Barsa, ni Chelsee, ni M . Jun, jeste veliki klub, ali morace to da pokazu na terenu. Ko podrzava ovakav pristup neka preporuci, pre svega mislim na nacin navijanja. Dijagnosticar, Nis

zombi-Zvezda u srcu

pre 13 godina

Grobari,vas ce biti 11,njih ce biti 11.
Jeste da ce vam ovo biti prvi ozbiljniji protivnik,nemojte se mnogo uzdizati,ali ni plasiti.
Nema tu mnogo filozofije,samo hrabro i pametno i Anderleht se moze proci.
Gledao sam ih pre neki dan,igrali su sa novim prvoligasem kod kuce i cini mi se da su izgubili.Nisu ostavili neki poseban utisak na mene,tako da,moze se sa njima igrati.

Sve u svemu,puno srece!

topsssss

pre 13 godina

alo bre sta ste se ISTRIPOVALI da je anderleht jaka ekipa....pa vi stvarno neznate nista o fudbalu!!!!!...pa ako nemozemo Belgijance da pobedimo netreba da idemo u Ligu Sampiona!....najbolji moguci zreb!

UEFA mafiozi

pre 13 godina

Jang Bojs (Švajcarska) - Totenhem (Engleska)
Ovo je neviđena nameštaljka.
Englezi su dobili najslabijeg protivnika - da bi ušli u Ligu šampiona i doneli uefi velike pare od tv prava i sponzora.
Sramota!

no fear

pre 13 godina

ajde,dosta kukanja (u ovih 74 dosadašnja komentara uglavnom to)..
Anderlecht nije ni Milan,PSV,Dinamo Kijev,nije ni Zenit,Tottenham,Sevilla..
ako se od takvih strahuje,onda se nema šta tražiti ni u Ligi Evrope,a kamoli LŠ..
odigrati hrabro,borbeno pa šta bude..u LŠ se ne ulazi samo preko Pyunika i HJK,treba i nekog malo jačeg dobiti,a Anderlecht je baš to-jači tim,ali ne prejak/neprelazan..
p.s. nadam se da Cleo nije ispucao sve svoje projektile za ovu evro-sezonu..

хробар до гроба

pre 13 godina

За овог што се потписује као Јелен Лига да кажем да се не разумем у клађење јер да се разуме , знао би да екипе које су фаворири не побеђују увек. Бразил је био фаворит 2006. са квотом 4 а на Италијане је била квота 11 (знам јер сам је ухватио), на Грчку је 2004. била квота 100. Андерлехт је на папиру фаворит а и реванш игра кући, али и Партизан је против Артмедије био фаворит за пролаз, против Апоела али није против Њукастла а прошао га је. Динамо Загреб је био фаворит против Шерифа...

Зато ћути молим те и уживај у игри Партиѕана

zoxter

pre 13 godina

A sa kime igra zvezda. Koga su oni izvukli. A da Borca city, setih se.

Pozdrav za sve Grobare ma idemo dalje. Nek nas mrze ljudi zli ali gledace se okrugla zastava na centru JNA.

Alex BG

pre 13 godina

Partizan nije favorit, sto je sjajno. Anderleht je klub velikog imena i tradicije koji ne pliva bas najbolje u "novoj" ekonomskoj podeli karata u Evropi. Sve u svemu, nije lose. Ako damo 120% od svojih ne prevelikih mogucnosti... videcemo. Vidimo se na JNA

GROBELAR

pre 13 godina

ovaj tim je slabji od onoga sto je izborio ligu kao sto je i ovaj andrleht slabiji od ong njukasla racunica je prosta NORMALNO PROLAZIMO!!!!

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

'Oni' sada navijaju za Anderleht:)
Navijali su i za Makabi,Panatinaikos,Olimpijakos,Barselonu,Efes,Helsinki...
Mi samo za nas Partizan.
Samo da pozajmimo malo magije od kosarkasa i eto nas u LS.
U inat kvislinzima.
Samo hrabro crno-beli!
VOLIM GA K'O OKA DVA!

cleoooo

pre 13 godina

anderleht dobio prvaka velsa 3-1, 3-0, a partizan prosle godine ????? A price o dobijanju konobara,molera, ostavite po strani,danas svi igraju fudbal, neki malo vise a neki malo manje

iggy

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?
(Martin, 6. avgust 2010 12:27)

Pa ne ocekujes valjda da se u ligu sampiona udje preko San Marina i Andore...Ako ne mogu pobediti Anderleht, sta onda da traze u LS sa Interom, Barsom, Bajernom...zaveru zemlje i vasione protiv Srbije necu komentarisati

nego sta

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.
(ZZZzzz, 6. avgust 2010 17:06)

Posle dvomecha taj "novi Drogba" ima da nestane...jer..Partizan ce uci u LS a on ce nestati...pojesce ga Krstajic !

VladaKG

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Stanojević. "

Ovo je najjača izjava u našem fudbalu u zadnjih 10god.

Oberon

pre 13 godina

Nijedan tim od mogucih nije naivan i pribliznog su kvaliteta. Anderlecht ima ime, moze da motivise i mislim da mozemo da odigramo protiv njih dobro, mozda i bolje nego protiv recimo Kopenhagena!
I ako ne prodjemo, sta ima veze, nije sramota igrati Ligu Evrope!
Zato samo hrabro momci!

vladimir

pre 13 godina

Partizan je prosle godine igrao sa Brizom i pokazao svu svoju nemoc.Dve lagane pobede Belgijanaca,na onoj utakmici u Brizu Partizan nije prosao tri puta centar.Sada dolazi Anderleht koji je sigurno jaci od onog proslogodisnjeg Briza,a cini mi se da Partizan nema bolji tim nego prosle godine.Anderleht sigurno nije strasan tim,vec jedan osrednji prosecan,ali za nase uslove i za nas klupski fudbal je sigurno jak.Nasi timovi vec 4-5 sezona pokazuju potpunu nemoc protiv iole solidnijeg tima u Evropi.Zvezda ne moze da prodje ni prvo kolo kvalifikacija,crno-beli bar uspeju da se plasiraju poslednjih godina u UEFA kup ili Ligu Evrope a tamo sluze vec tri godine za popravljanje gol razlike.Partizan jeste najjaci tim na ovim prostorima iliti na prostorima bivse SFRJ,jaci je i od Dinama iz Zagreba.Ali slaba mu je to uteha jer ni on nema bar prosecan tim za Evropsku scenu.Nije tesko biti ispred smesne Zvezde ili Dinama,Hajduka koji takodje nisu nista bolji.Odavno me je napustio optimizam kada je u pitanju nas fudbal.Nije to nas sport.Ne znamo da ga igramo na vrhunskom nivou.Sto vise ljudi to shvati bice bolje,a ne da se svake godine zaludjujemo kako vredimo nesto u Evropi,i uvek dozivimo razocaranja.Ja vise nemam nikakvih emocija kad je u pitanju fudbal jer znam da mi u suprotnom sledi razocaranje bilo da je u pitanju klupski ili reprezentativni fidbal.

Optimista

pre 13 godina

Odlično! Nadao sam se upravo Anderlehtu. Izraelci nam nikakone odgovaraju (setite se Tikve), kao ni Česi (setiter se Slavije), Bazel je najjači od ovih pet, Kopenhagen bi bio naizgled najlakši ali nisam ih hteo iz ličnih razloga, a o Anderlehtu dovoljno govori to što im je Rnić u ekipi! Pa Rnić je gori od cele Partizanove sadašnje odbrane! Samo da potpiše Babović i još jedan štoper,i eto LŠ!
Prognoza : 2:1 za nas u Beogradu, 2:2 u revanšu.

srdan

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)
Sine leci se!Ima tabletica raznih bojica,mozda naletis i na neke cveno-bele,ko zna!

sveta

pre 13 godina

(Valerenga Fotball, 6. avgust 2010 15:46)

Covek napise da ovde pisu neki koji nemaju pojma o fudbalu i onda napise da je Cleo smotan ali koristan. Vec mogu da te zamislim na terenu kako ne dizes glavu iz svojih nogu i ne vidis drugog igraca na terenu (ako si nekada igrao fudbal uopste).
Na stranu sto je Cleo da 5 komada u ove 4 utakmice, on nije imao pogresan pas, sve je skinuo glavom sto je moglo, gradi se neverovatno i ima pregled veznog igraca. To sve me podseca na Savu Milosevica (pretpostavljam da ti je i on uvek bio Sava glava, spor, strelac na srecu itd.).
I kad se neko ko pljuje po rodjenom klubu javi kao realan, to mi je smesno. Ti nisi realan, ti si negativan, pesimista, skeptik. Ni ja ne mislim da 100 posto prolazimo Anderleht kao klinci koji se javljaju, ali da imamo sanse imamo.

smehotres olimpijada

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!
(krecu dede u evropu, 6. avgust 2010 12:52)

ovaj...sinak...a sto si ti trosio svoje vreme na gledanje vesti o partizanu i na pisanje komentara na istoj? bolje bi bilo da si gledao zreb za sledeceg protivnika crvene zvezde u euro kupovima.

...ah da...zreb za sezonu 2015 / 2016 jos nije izbacen.

de nas podseti malo sta ono bese u bariju, dok se jos nisi ni rodio?

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Ma bitno je da ste svi vi ovde strucnjaci i fudbalski znalci. "Partizan ce proci Anderleht" - kako da ne. Navijac sam Partizana ali sam pre svega realan sto vecina vas nije. Vi ne zelite da vidite pravu sliku naseg fudbala. Sve ove silne komentare pisu klinci koji navijacki govore kako ce Partizan proci i stariji koji ili nemaju pojma o fudbalu ili ne zele da se pomire sa tim da je igra Partizana losa, veoma losa i da treba da se zadovolje Ligom Evrope. Partizan je kao i Anderleht veliki klub ali su Belgijanci mnogo kvalitetniji. Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Jan Polak, Jonathan Legear, Tom De Sutter, Romelu Lukaku... Ovog Lukakua ne gotivim uopste ali mali jeste veliki talenat i zajedno sa Boussoufom i Bigliom razbice nas kao Club Brugge. Boussoufa fantastican igrac, samo se ceka kada ce da napusti Anderlecht i ode u neku jacu ligu. Samo da podsetim: Standard de Liege 0:1(Liga Evrope), Club Brugge 0:2-2:4(Liga Evrope)... U poslednje dve sezone belgijski klubovi su pobedili Partizan u svim takmicarskim utakmicama, Anderlecht je mnogo jaci od Brugge-a i Standard-a i samim tim tradicija se nastavlja. Dzaba sve kada oni(FK Partizan) nemaju kvalitet za prolaz dalje.
Radisa Ilic - najgore moguce resenje na poziciji golmana, prvi golman treba da bude Zivko Zivkovic,
Ivan Stevanovic - nema centarsut, ne zna zasto je na terenu, nema nikakvog napretka, sacuvaj Boze,
Marko Jovanovic - njega ocito neko gura jer decko svojim "kvalitetom" ne zasluzuje Partizanov dres,
Mladen Krstajic - majstor iako ima 36 godina pruza dobre partije,
Aleksandar Lazevski - bice najbolji levi bek u Superligi,
Sasa Ilic - jedan je Ilic kapiten,
Moreira - suvisno je bilo sta reci - majstor fudbala,
Nemanja Tomic - raskinuti ugovor s njim podhitno,
Radosav Petrovic - samo da ode sto pre,
Ivica Iliev - nema snage ni za jedno poluvreme,
Cleo - malo smotan ali koristan.
A sto se tice onog koji me proziva porucujem mu da pogleda malo koliko se u Norveskoj izgradilo stadiona u poslednjih pet godina, koliko publike ima na stadionima, stadioni su opremljeni reflektorima i u drugoj ligi, prvenstvo im je daleko interesantije, oni skupljaju klupski koeficijent i za koju godinu ce imati 2 predstavnika u Ligi Sampiona a onda se osvrni na desavanja u SRPSKOM KLUPSKOM FUDBALU, fudbalski strucnjace... Pozdrav realnim i objektivnim ljudima.

crnobeli delija

pre 13 godina

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."

a svaki put kad zvezda ili partizan pobede/izgube pustate komentare onih drugih "navijaca", prepune mrznje?

i umesto da takve komentare obrisete, vi blokirate moje komentare u kojima pozivam na fer navijanje za svoje, i navijanje za sve nase u medjunarodnim takmicenjima.

necete ni ovaj komentar pustiti, al nema veze, znacu da je bar jedna osoba ovo procitala.

wizardinjo

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)
Opet sledeca sezona, ccccc... :))))

stari

pre 13 godina

Veliki crnogorski fudbalski talenat, dosadašnji član podgoričke Bubamare, 16-godišnji Veljko Batrović nastaviće karijeru u beogradskom Partizanu, saznaju ''Vijesti''.

Mladi as, koji je u proteklih nekoliko godina privukao veliku pažnju i van granica naše zemlje, a trenirao na kampovima evropskih velikana (Milana, Arsenala, PSŽ-a, madridskog Atletika, Olimpijakosa), uspješno se potvrdio i u beogradskom timu u proteklih 15-tak dana.

Lukić

pre 13 godina

Nemate vi Grobari pojma. Zna se ko brani Srbstvo i čast srbskog fudbala. Mislim, jeste da se ne vidimo u Evropi, ali to je deo taktike - Šokirati protivnika iznenadnim pojavljivanjem.
A tek prelazni rok... Dovodite neke bede od igrača. To ne radi ozbiljan klub. Mi jedan transfer, promovišemo 12-tog igrača..BUMMMMM!!!!
Kakav pazar... Jeste da košta 100 evra, ali u isto vreme navija, sedi na klupi, piše članke po novinama, bije svoje saigrače posle derbija...multipraktik bre...
Slovan je za Anderleht - čist Brazil rođaci...
Kevo, gde je daljinski???
14:45 je, sad će put u Bari!!!
Pu be kurafte....
Nema baterije.
Daj malo od SMS akcije, da gi kupim nove.

bLoK 45

pre 13 godina

...i opet priča Gana kako će PARTIZAN proći u nekom takmičenju u Evropi.
Niste dovoljno upoznati sa istim pa bi Vas zamolio da se uzdržite od daljih komentara.
( Ti Si Naša Mala FILIJALA )

p.s. Grobari svi na stadion i navijanje svih 90 min.
Molba za momka iz Alcz.-a da vođenje navijanja prepusti nekom sa većim poznavanjem navijačkog repertoara i osećajem za davanje ritma i prave podrške sa tribine!

Makaveli

pre 13 godina

Nije idealno, ali moglo je i gore. U svakom slucaju: sansa je tu. U kompletnom sastavu imamo sanse. A i ako ne uspemo, ceka nas EL.

Nego, sa kim igra zvezda, stub srBstva i siblom borbe protiv komunizma? :-)

zeno

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!

Sta zelimo?

pre 13 godina

Koliko god da je nama istorijska sansa, sigurno je i Anderlehtu.

Tezak protivnik, lose smo prosli? Boze gluposti. Tezak protivnik bi bio Arsenal, Bajern, Inter ovo je protivnik protiv kojeg moramo biti u stanju da igramo, pa to su nam dobri ljudi iz UEFA-e poklonili. Ako nismo u stanju da igramo sa Anderlehtom, bolje da se samo-izbacimo iz svih takmicenja.

Fizicka spremnost jos nije na nivou? E to mi tek nije jasno. Kada su planirali da budu fizicki spremni? Na sredini sezone ili pred kraj kad se vade na povrede?

Mozemo i trebamo u Ligu Sampiona ali moramo se za tako nesto pripremiti mentalno i fizicki, nema tu mnogo filozofije.

Dr. Coldrain

pre 13 godina

za sve pljuvače:
Neko ne može da se kvalifikuje u onu ligu u koju mi možemo samo da "ispadnemo"!

Za sve ostale:

AJMO CRNO BELI!!!

hoka-hej

pre 13 godina

Belgijanci, najedite se neke kvalitetne čokoladice (toga bar imate),ili još bolje - popijte nešto protiv dijareje ...

Trebaće vam, neće vam biti dobro kad kročite u fudbalski hram!

PARTIZAN!!!!!!!

018

pre 13 godina

pa moramo jednog jakog da pobedimo da bi usli u ligu sampiona majku mu... sta bi ste vi hteli? da nam se padne neki levak i da prodjemo... e pa cekaj malo, platini nam je ucinio uslugu jer izbegavamo prave jake protivnike i dobijamo srednju klasu klubova za plej of a mi se sada jos bunimo? jel tako? ajmo malo realno... izbegli smo engleze, nemce, italijane, spance, portugalce, holandjane... pa ne moze bas da se igra protiv nekog tamo levaka a da se udje u LS! A s druge strane evidentno je da nasi klubovi bolje igraju sa poznatijim rivalima... da li tu proradi onaj cuveni srpski inat ili jednostavno zele da se sto bolje pokazu da bi se sto brze prodali ne znam ali imamo apsolutno 50% sanse za prolaz.

Zwrle vš

pre 13 godina

Ovo i nije tako loše, mi ćemo jesen provesti u evropi. A zvezdi od evrope ostaje samo regionalna liga, ako se dogovore sa Bugarima.

Khm, Khm

pre 13 godina

Grobari, ništa vi ne brinite. Znamo mi kako treba igrati protiv bivših evropskih i svjetskih fudbalskih "gromada". Vidim, mnogima ne odgovaraju Belgijanci, a ja vam kažem da smo imali mnogo sreće. Zamislite da smo udarili na Slovan. Kad smo jedva prošli protiv onih ribara iz Finske koji nemaju ni normalnu travu, nego tamo neku vještačku, ovi Slovaci bi nas "ugazili".

A sad malo ozbiljno. Volio bih da moj Partizan prođe u LŠ, za razliku od nekih "Grobara", pa barem nas tamo punili k'o vreću. Plasman u LŠ nam obezbjeđuje godišnji budžet, što znači da nas rasprodaja tima može bar jednu sezonu zaobići.

Ali, nemojte biti nerealni i previše se nadati, treba dati sve od sebe, a ako ništa drugo, čeka nas LE.

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate ljudi,kako Anderleht najslabiji?Pa Kopenhagen i Sparta Prag su sigurno slabiji od Anderlehta a postavlja se pitanje dali je Hapoel Tel Aviv jaci...Jedino se zna da je Bazel sigurno tezi protivnik od Anderlehta,sada samo na odbrani Partizan mora da radi i nesme da igra kao protiv Helsinkija

Jelen liga

pre 13 godina

Kakve bre sanse 50:50??? Kvota za prolaz Anderlehta protiv Partizana je 1,30. Kvota da Partizan prodje je 3,00.
Jel to vama 50:50?
Partizan nije trenutno veci i jaci klub od Anderlehta. Bio vicesampion? Pa nece doci fudbaleri iz 1966 godine da igraju. Anderleht je trenutno za klasu bolji od Partizana a to pokazuju i ove kvote 1,30:3,00 a to je nekima ovde 50:50???
Ja sam ispod teksta "LE:tri Srpska kluba na sceni" ostavio komentar:

Na kladionicama ogromne kvote da bilo koji od nasa tri tima prodje.
Znaci, najverovatnije svi ispadaju.
(jelen liga, 5. avgust 2010 01:28)

i dobio masu nepreporuka haha. Dobicu opet ovde ali cujemo se namon utakmica.
Molio bih samo ove sto pisu da su sanse Partizana 50:50 da mi jave gde to srazmerno tim sansama mogu pronaci kvotu od 1,85 na Anderleht za prolaz protiv Partizana? Javite mi molim vas!

Martin

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?

Milan90KL

pre 13 godina

Neki cemo da prodjemo a neki cete i da ispadnete! :) Bice tesko...sve zavisi od prve u Beogradu... svaka pobeda tu bi bila kao kuca...

Ostajemo mirni

pre 13 godina

Ima tu jačih timova od Anderlehta. To je nekada bio jak tim, sad je prosečan. Uostalom, to je nevažno, mi nismo dovoljno jaki za LŠ, dosta je i EL. U zemlji koja je potpuno u svemu podbacila, ne možemo imati ni jak fudbal.

Alfred Hitchcock

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06)

E moj decace,mi se makar prikazujemo u bioskopu.

slobodan ili ne

pre 13 godina

ako je ofk beograd uspeo da nadigra tursku ekipu, gde je u pitanju bio mec izmedju amatera i kluba sa finansijskiim mogucnostima elitnih klubova u evropi, zasto ne bi i partizan mogao da iznenadi! ozbljniji pristup igri pojedinaca, pogotovo u odbrani, i uspeh je moguc!

Milos

pre 13 godina

Ajmo Grobari preko trnja do zvezda!!! Nema predaje, nema demoralizacije bez obzira sto smo izvukli najtezeg protivnika. Na muci se poznaju junaci i veliki igraci!!! Pobeda u Hramu i nereseno na strani!!!

krecu dede u evropu

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!

Red bull

pre 13 godina

@VOJVODINA NOVI SAD

Decko postaosi dosadan sa tim "Titovi blizanci" Gde si ti rodjen i gde danas zivis.Ti kaodasi iz neke aristokratske drzave a tvoj klub uzmi istoriju u sake osnovan u Austrougarskoj. Za vas koji za tolike godine ama bas nista niste osvojili, vasi trofeji stanu u kancelariju predsednika je OFk klub Kraljevine Srbije koji je osnovan 1911. Sledece godine STO GODINA

jedne noci u njukaslu (briselu)

pre 13 godina

koliko smo do sada imali srece u zrebu toliko danas nismo imali...ali pokazace se po stoti put da kad je najteze mi smo najjaci...

Djeneral Stanojevicu spremi vojnicke trupe da Partizan s njima ode u LS grupe !!! AJMO !!!

Darko

pre 13 godina

al ste se nalozili na tog lukaku, a smem da se kladim da je 70% ljudi danas prvi put u zivotu culo za njega, a 20% je culo, ali ga u zivotu nije videlo kako igra.. ako naidju ferguson ili murinjo slucajno na ovaj forum, jos ce da kupe coveka ni krivog ni duznog

zdravo razmisljam

pre 13 godina

Na putu ka LS nema iscekivanja lakseg i tezeg protivnika.

Ovo je protivnik po meri zato sto ce Partizan prolazom pokazati da je zreo za takmicenje u LS a u slucaju eliminacije pokazati pravo lice Srpskog fudbala.

Il smo nindze il smo m....

Dakara

pre 13 godina

Realno šanse su nam 30% za ulazak u LS, da je bio bilo ko drugi imali bi sigurno 50 naspram 50%. Ipak njihov tim vredi oko 85 mil. evra naspram 26 Partizana kao i što igraju u puno jačoj ligi od nas što je isto jako bitan faktor. Ono što treba da raduje je da smo mi svoj cilj ispunili ulaskom u LE i da faktički u ovom okršaju nemamo šta da izgubimo tako da možemo da igramo rastereceno a kad igramo rastereceno mozemo svašta da uradimo.
Pozdrav iz Banja Luke

bobanmkd

pre 13 godina

Samo napred,nema predaje! Anderleht nije nepobediv,samo treba biti mudar i borben! Psihološki pritisak je na njiima,a nama,šta bog da! Verujem u Stanojevica!

Sony

pre 13 godina

Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!

SVE JE ONO BIZNIS

pre 13 godina

Od svih ekipa koje smo mogli da dobijemo,dobili smo najtezeg.Ja mislim da je to nasa prednost. Nema lako cemo,nema bolji smo.Oni moraju da prodju ,a mi ne. Ovaj put mi prolazimo ,a oni prodaju najboljeg igraca Lukaku.To je isto novca. prolazimo 100%.

navijac

pre 13 godina

Anderlecht je najbolji rival Partizana. Ako pobedi, Partizan ima sansu da dogura vise, ali za to je potrebno pojacanje koji trener najverovatnije vec razmislja.

laki

pre 13 godina

U moru zlobnih komentara izabrao sam dio jednog od njih"Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi
(Red bull, 6. avgust 2010 13:21)" Prijatelju, Partizan je u žrijebu bio u stazi šampiona što on i jeste a gore nabrojani to nisu i nisu izborili pravo da budu zajedno s Partizanom. Bogati jesu privilegovani ali nisu baš i svemogući. Stoga, srećno i pozdrav svim poštovaocima Partizana.

Shone

pre 13 godina

Dokle bre vise klupska podela? Odrastite, ili cuvajte prozivke za tribinu...u interesu srpskog fudbala je da prodje srpski tim u Ligu sampiona, da se sakupi sto vise bodova, kako bi put za prvaka iducih godina bio laksi, pa bio to moj voljeni klub ili ipak Crvena Zvezda...

navijac

pre 13 godina

Teze nije moglo.. Mozda je bolje sto prvu utakmicu igramo kuci nego u gostima, za sad nam taj sistem dobro isao. Inace, isto tako mislim da bi nam eliminacija od Anderlehta mnogo lakse pala nego od recimo Kopenhagena. Ovako makar mozemo rastereceno da igramo, nemamo sta da izgubimo. A i ako ispadnemo, niko igrace nece kriviti, jer jednostavno protivnik je mnogo jaci i bogatiji klub. Napred PARTIZAN!

Branko

pre 13 godina

Najverovatnije najteži protivnik. Biće izuzetno teško, ali verovatno će se odigrati dve velike utakmice. Nema šanse da nas razbiju, ako budemo igrali racionalno i prema svojim mogućnostima. Možda je i dobro što prvu utakmicu igramo kod kuće. Tako je bilo i sa Newkastl-om. Neka daju sve od sebe, pa šta bude. Srećno crno-beli.
Branko

Makaveli

pre 13 godina

@Valarenga Fotball: je li, jel ima u toj Norveskoj nekih internet strana na kojima mozes da menjas svoje strucne komentare o skandinavskom fudbalu? Bio bih ti zahvalan da nas postedis Rozenborga, Helsinkija, Elfsborga i ostalih velikana.

Inace, ne slazem se da je Anderleht najjaci moguci protivnik. Bazela sam se najvise bojao.

S0K0L

pre 13 godina

ma samo opusteno,zgazicemo ih ko fener u BG-u,nije stanojevic kao jokanovic pa da pusti vasingtona od 60min protiv apoela u bg-u,i preskacu sredinu terena,tad sam se najvise iznervirao od kad gledam partizan

Darko

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze sto se Partizan toliko plasi Anderlehta? Pa Rnic decko igra fudbal,nemozemo da se ubijemo zbog toga...Ja bas mislim da smo dobili lakog protivnika ali dobrog protivnika...I IDEMO LS BRE!!! PARTIZAN!!!

svi za srpski fudbal

pre 13 godina

Bice tesko ali mislim da ce partizan proci jer ako sada ne prodju ne treba vise nikada da igra kvalifikacije.ali realno gledano partizan dobija na jna i igra nereseno u belgiji.

Ivica

pre 13 godina

Ako nista drugo, Partizanu odgovara da igra prvu kod kuce, tada smo retko ispadali, ne treba gubiti nadu, nije Andrleht Man.utd.
Ako ih ne prodjemo, treba punom snagom na LE gde nam je i realno mesto.

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Uliva mi poverenje trener jer je realan i vidi sve nedostatke i mislim da je protivnik iz neke srednje Evropske klase gde ce mo najbolje videti jer mozemo da igramo u LS ili ako ga ne prodjemo onda znamo da u grupama LS i nemamo sta da trazimo, mada mislim iskreno ako igramo bez respekta i bez potcenjivanja onda mozemo sa svakom ekipom da se ravnopravno nosimo u Evropi, zvuci malo vise optimisticki ali setite se kakav je tim imao Mateus pa kako smo igrali sa onim Alama, a sada smo kompaktniji...

Sale

pre 13 godina

Jesu ovi neki navijaci Zvezde indijanci...Navijaci Slovana ko ljudi dosli na Marakanu sa transparentom "Kosovo je Srbija" skroz prijateljski vi odete u goste i pocnete da lomite stolice...Kad vec neko hoce da ispadne zaj*ban onda nek ide u Hrvatsku kad bude bilo nekih gostovanja i ako bude.Ovo je upuceno onima koji su skrnavili u Slovackoj

zvujica

pre 13 godina

prosle godine je Dinamo igrao u skupinama Europske lige s Anderlechtom i u gostima ih dobio tako i da taj Anderlecht nije nista strašno. Samo hrabro i pobjeda je tu.

kurotresina

pre 13 godina

Sad sam jos sigurniji da prolazimo! Samo da se ne primi gol kuci, u prvom mecu!
(kocho, 6. avgust 2010 12:24)
kocho,je potpuno u pravu

Sasa

pre 13 godina

ANDERLEHT IDE DALJE !!!slobodno stavljajte minuse to radite od muke !!!
(JOGA_BONITO, 6. avgust 2010 20:07)
SLatke su to muke, za razliku od vasih. S kim vi igrate ?

baki

pre 13 godina

ne znam sta ste ocekivali..ipak je ovo liga sampiona.ne mozete vala 3puta zaredom imati srecu.prva dva protivnika su bila ispod svakog nivoa.sad ce se videti da li partizan ima tim za ligu sampiona.licno mislim da su sanse 80% na strani anderlehta..ali sa druge strane anderleht je tim koji je popio najvise golova u ligi sampiona.ipak je belgijski fudbal peta klasa u evropskim razmerama.partizan treba igrati inteligentno a to podrazumeva umrtvljenu igru i vrebati sansu iz kontre ili prekida.

pFc

pre 13 godina

Ajde bre šta kukate! Baš nas briga protiv koga igramo, to je liga ŠAMPIONA a ne lucky looser-a. Imamo dobar tim, samo nam hvali par igrača u odbrani - pod HITNO !!!

One night in May

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca
(ja, 6. avgust 2010 12:27

Anderleht ima pet evro-trofeja, neuporedivo vise navijaca od Partizana, veci stadion, a osnovan je 1908. Vi necete biti veci klub od njega ni u vreme vasih cukuncukuncukununuka...

ivanina SALATA

pre 13 godina

Posle skijaša iz Finske i automehaničara iz Jermenije konačno jedan ozbiljniji protivnik,navijam protiv Partizana.
(mare, 6. avgust 2010 13:04)

pa ,nemaš više za koga.....moraš za anderleht...

;)

pre 13 godina

•Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!
(Sony, 6. avgust 2010 13:39)

Osvojili smo 3 boda pobedom protiv Shakhtara. Samo da znas

Zemun

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06) Frustrirani navijac kluba iz provincije u ciji tim dolaze igraci koji su skart u Partizanu(Lazetic,Stjepanovic,Ilic)

pfcforever

pre 13 godina

ma bitno je da smo obezbedili sest evropskih utakmica samo je pitanje da li ce to biti liga sampiona ili liga evrope. sto se mene tice mi smo svoje odradili a i sama uprava je rekla da liga sampiona nije prioritet tako da...

Branko

pre 13 godina

E sad sledi realnost.Muka mi je bilo da gledam satro dobar fudbal protiv Pjunika,koji realno nije bio losiji i puku srecu protiv Helsinkija.Samo sam cekao kad ce da se krene sa lupetanjima.Sad se ispada od belgijanaca i onda sledi 0 do 1 boda u ligi evrope.I onda ce da opet krenu price o malom budzetu,neiskustvu,prodaji igraca da se prezivi,sankicjama..hahah

Igor

pre 13 godina

Tako je svejedno koga smo izvukli,nijedna od tih ekipa nije bauk.Ako ne mozemo dobiti Anderleht,za koji nigra Rnic,onda ne moramo ni ici u LS!!!

Realno

pre 13 godina

Strategija...

odabrati najnebitnijeg igraca (petrovic verovatno) i poslati ga da se zakaci sa Rnicem. Ovome ne treba puno, rusi ga u 16 metara, penal i crveni. Pozeljno u 5. minutu

Zaliti se u UEFA - partizan da trazi da ga pomiluju i da ga puste opet da zaigra

U revansu sve to ponoviti...

Siguran prolaz, Rnic heroj juga

grobar

pre 13 godina

VK Sledeća sezona, KK Sledeća sezona i FK Sledeća sezona.......uu jesmo dobrii.....Anderleht se može proći, prošli smo Njukastl možemo i njih...samo pamet u glavu u ostaviti srce na terenu i prolazimo sigurno...grobari uz tebe uvijek biće...PARTIZANEEE....

baki

pre 13 godina

Pa ni liga evrope nije lose sa ovakvom ekipom. Ne zavaravajmo se. Koga smo pobedjivali? Indijance neke. Protiv ovih nemamo sansi. A ni srecu nismo imali sto smo njih izvukli. Svi drugi slabiji bili.

cobinho

pre 13 godina

jako dobar, organizovan i kompaktan tim, vidim svi spominju lakuku-a. On tu ulazi kao rezerva, ima samo 17 god, ali imaju odlucnog centarfora tom de sutera, malo je sporiji pa mladja moze da ga zaustavi. Najopasniji su po bokovima. busafa je brz u tu moze da bude najveca opasnost jer imamo spore i fizicki slabe bekove. Teskod a mogu stevanovic i lazevski da ga zaustave. Sredina takodje dobra Jan polak i lukas bilja, su dobri. Odbrana im je nesto sporija a nemanja rnic nam je posebna sansa jer ima ne igra vislevski, povredjen je

Pedja

pre 13 godina

Ajde bre familijo, STA KUKATE, cemu panika...STA JE BILO BRE!!!! pa ko je mislio da cemo lansirati NEW CASTE 2003ce, pa jel on bio slabiji tada od Andrlehta sada. Sta je bre vama. Tada bio Vest, sada Krstajic, tada bio Delibasic sada Cleo, Sale je tu, Moreira je tu, Ilijev je tu...iskusniji, pametniji...ma idi bre, ima da prsti!!! KO NEMA VERE, NEMA NI NADE, A KO NEMA NADE, TAJ NEMA NISTA!!!! Idemo bre da se kidamo. Ziveo Partizan

Milan

pre 13 godina

Ko vam uopšte daje za pravo da komentarišete da li imamo šanse protiv Anderlehta ili ne? Iako smo bili lošiji od Newcastle-a uspeli smo da prođemo dalje. A vama je bolje da se utišate i da mnogo ne pričate. Da se ono sinoć desilo Partizanu, ja bih ćutao kao zaliven. Zato pssssssssssssst!

marinko

pre 13 godina

predlazem upravi partizana da podeli besplatne ulaznice igracima i rukovodstvu crvene zvezde, njihova stvar za koga ce da navijaju.

milezi

pre 13 godina

Momci nema predaje i samo hrabro glave gore, svi smo uz Vas!!! Da im uvalimo 2 komada kući i da ne primimo gol i biće to sve u redu... Msm da će sve to biti u redu :)))

NAPRED ŠAMPIONI!!!

PFC Zemun

pre 13 godina

"Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht" - ovako pise na sajtu goal.com u vesti vezanoj za zreb... :)

http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/08/06/2058083/champions-league-draw-werder-bremen-meet-sampdoria-sevilla

Milanista Grobar

pre 13 godina

Sve u svemu,mi igramo u Evropi ove godine. Bilo da je LŠ,ili LE ja cu biti zadovoljan samo ako se oni stvarno potrude i daju sve od sebe,a ako ne bude išlo,sta cemo,makar cemo znati na cemu smo,jer naravno moramo pobediti jaku ekipu ako ocemo da igramo ozbiljan fudbal. Zelim svu srecu mom Partizanu,da prodje,da se dokaze,ja cu ka uvek doci na JNA,i voleo bi kad bi ispunili stadion. Molim komsije da batale komentarisanje nasih vesti,jer ako imate imalo obraza,cutacete i priznati da smo bolji sad od vas,i mogli bi da nam se pridruzite u 2010,nije lepo ziveti u proslosti. Pozdrav svim Grobarima,i neka nam je sa srecom! Pa ako bog da da igramo rame uz rame sa Milanom,Chelsiem,Barcelonom i Co.

SASA

pre 13 godina

Primetio sam po ovim komentarima da je komsinica mnogo nervozna.Mislim da treba jos biti opusten jer ih tek cekaju kosmari.Ove godine ce sigurno biti i iza Vojvodine a sledece sledi scenario iz kk kluba.Ovi sto su ih vodili u evropu odvesce ih u stecaj.....

penban

pre 13 godina

Mogli smo mnogo bolje da prodjemo. Sada nam ostaje da se nadamo prolasku, sto nije nemoguce ako momci ostave srce na terenu i naravno ako budu imali malo srece.

NAPRED PARTIZAN!!!

Mito

pre 13 godina

Meni kao Zvezdinom navijacu je ostalo sada da navijam za Partizan. Zelim im sve najbolje, ali se bojim da su bekovi katastrofalni. Nisu u satnju da izvedu aut ( na prosloj utakmici posle auta za Partizan lopta je pripala protivniku u 95% slucajeva). Tomic se producira i pokusva da imitira Mesija, samo nije ukapirao da je Mesijev dibing u 80-tak posto situacija da na sebe navuce 2-3 igraca i doda loptu slobodnom igracu koji je u gol sansi. Jos jedna velika mana je Petrovic (jer je zahvaljujuci vama novinarima utuvio sebi u glavu da je zvezda). Nisam siguran da je na poslednjoj utakmici imao i jedno cisto dodavanje. Ja bih licno volio da neko kupi njega i Ninkova iz Crvene Zvezde, pa da na tim mestima igraju igraci koji postuju dres. Veliki problem je i ako neigra Krstajic jer onaj ko ga zameni u principu unosi paniku u odbranu.
S postovanjem.

nikolica

pre 13 godina

Na muci se poznaju junaci,a fudbal je cudna igra u kojoj ne podjuje uvek bolji. Najveca snaga Partizana ove godine je njegov trener, a on je mnogo bolji nego njegovi predhodnici,iz limitirane ekipe izvlaci ono najbolje, imajmo vere u njega Samo hrabro...

Jerez

pre 13 godina

@zombi-Zvezda u srcu

Dobar komentar, jedino sto cemo i mi i oni igrati sa desetoricom!!! Mi imamo Stevanovica, a oni Rnica, ne zna se ko je vise na gubitku!!! Boj ne bije svijetlo oruzije,vec boj bije srce u junaka!!!

partizan

pre 13 godina

Nemaju sta da izgube,momci samo hrabro na Anderleht podignute glave,hladno i puni eneregije,uspeh i sreca ce doci sami posle toga,verujemo u vas,a u svakom slucaju pokazali ste kako se igra za Partizan,cetiri u takmice do sada u kvalifikacija,devet postignutih golova samo dva primljena to je za respekt,neka oni budu nadmocni i favoriti,a vi ih iznenadite i ne sumnjam u vas uspeh.... SAKA CAST MOMCI!!!! IMATE SANSE SAMO GLAVU GORE!!!!

pex

pre 13 godina

P.F.C. forever...ne znam samo sto neki kazu da se izbegne andrleht...naprotiv...najjaci na najjaceg...junak na junaka...imate sansu sad...i imate NAS na tribinama...Krstajicu i ostali samo hrabro,njima je veca frka verujte mi...

...UVEK TEBI VERNI UVEK TEBI ODANI...

billy

pre 13 godina

Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht.sa LS sajta
Postajemo polako ali sigurno kao sportsko drustvo INSTITUCIJA,najjvise zahvaljujuci kosarkasima a zvezda se gasi kao ista!
Ekipa Partizana u zadnjih 15 godina,nikad jaca!
Prolazimo garant,siguran sam u to!

sale

pre 13 godina

malo statistike...
rezultati u evropi u poslednjih 5 godina...

112 Partizan Belgrade Srb 3.4250 0.5250 4.6000 2.6000 2.4500 13.600
143 Red Star Belgrade Srb 0.4250 4.5250 0.6000 2.1000 1.4500 9.100

against me

pre 13 godina

Ajde vi nazovi "Delije" daljinski u ruke i polako na SOS.Sad ce emisija Secanje pa tamo saljite komentare.A mozete da kupite i Svet pa pratite ljubavni razvoj novog vam Duska Tosica.Idemo na Anderleht pa sta bude.Ispadne mo ispadnemo.Utakmica ce pokazati realan Partizan u ovom trenutku.Liga Evrope nije lose al se svi nadamo Ligi sampiona.Nisu ono deca u Partizanu da se isprepadaju Anderlehta niti im fali iskustva,jedino ta fizicka sprema i uigranost sto je uvek problem.

Krle

pre 13 godina

Gde je sad Kleo da daje golove protiv ozbiljnijeg kluba?Gotovi ste ovo vam je zadnja stanica.Mirise na petarde opet.
(hlebi, 6. avgust 2010 13:37)

Izvini, ali ako nisi znao utakmica jos nije ni odigrana, tako da ne znam kako si zamislio da im vec sad da gol? Steta sto svoju Zvezdu ne smatras u ozbiljnjije klubove, posto je i njoj Kleo spakovao jedan. Sad ja tebi da postavim jedno pitanje. A gde je sada Zvezda?

ps na tvoju veliku zalost ovo nama nije poslednja stanica, mi imamo "u dzepu" zagarantovanih 6 utakmica u ligi evrope ( to je ono takmicenje o kojem Zvezda sanja vec 3 sezone ). Liga sampiona nije ni bila obaveza, a ako se desi moze da bude samo jos jedan veliki veliki plus.

Milos

pre 13 godina

Nisu mi jasni u opste ovi ljudi(Delije) sto imaju u potrebu da sebe izraze kao velike navijace tako sto non-stop pricaju u negativnom kontekstu kontekstu o drugim timovima...Partizan je za sada nas jedini prestavnik u Evropi, i smatram da je on Srbiji doneo poprilicno bodova u proteklih par godina.Anderleht nije naivan,ali isto tako nije ni nepobediv...Mislim da ne treba svaki put kada nas tim ima priliku da uradi nesto u Evropi,da to treba odmah da se negoduje i da se prica kako ce pasti "petarda'ili takve praznolike price.Ne vidim poentu...Ali ako vam je to "hrana"samo napred...Kada bi bar dva tima u sezoni dosla do Lige Evrope,a da ne kazem tri,bila bi druga prica.Voleo bih tada da vidim komentare!!!

Milan_KG

pre 13 godina

Neobicno da je po vodecim kladionicama Partizan favorit u prvom duelu. 2.3 je kvota na pobedu Patrizana, a 2.8 na pobedu Anderlehta...
A, to mozda i nije neobicno!? ;)

mArkoNNNi

pre 13 godina

Iskreno teskog smo protivnika dobili, ali verujem da mozemo proci dalje, samo ne treba se uplasiti, ako smo onda onako sa Fenerom igrali i zamalo otisli u grupe,da nije bilo onog sudije, onda mozemo Anderleht proci, sve u svemu verujem da mozemo ostvariti dobar rezultat, ako ne onda tu je grupna faza LE.
AJMO CRNO BELI!!! :D

MK

pre 13 godina

Pa da li vi cigani mozete bar jednom da budete objektivni i da cestitate Partizanu na tome sto je jedini klub koji dostojno predstavlja nas fudbal u Evropi. Cast izuzetcima, ali ovakve gluposti od navijaca ciji klub redovno ispada u kvalifikacijama za LE, nikako nemogu da razumem. Lupetate kako nas ocekuje blamaza, kako bolje da neigramo nego da se brukamo, a dupe biste svoje prodali da ste na nasem mestu. Pa zar postoji veca blamaza od vas, o cemu vi pricate. Ja sam sinoc navijao za vas, zeleo sam da prodjete zbog bodova i podizanja ugleda naseg fudbala. Ovako nisam razmislajo sinoc, ali sam izrevoltiran vasim smesnim komentarima. Smesni ste i zao mi vas je.

Vojin

pre 13 godina

Aj da razumem ove komsinice sto nemaju sta pametnije da rade posle jedinstvenog uspeha zvezde ove sezone, ali mi je strasno da i neki od grobara pisu "pukli smo",
"kad ce nas pogledati sreca" i sl..
ALO BRE, nismo dobili Real, Mancester, zar cemo da se tresemo od Anderlehta i jednog poznatog igraca za koga osim kladionicara 95% njih nije culo? Nema kukanja, nema predaje, hocemo u LS, idemo da ih zgazimo, a ako to ne uspemo i bolje da ne idemo u LS.
Da ne primimo gol, da bude 0:0 pa da im umuljamo u revansu. Gluposti!! Da ih dobijemo ovde sa 2 razlike min, tamo da se muski borimo i kad ih prodjemo da slavimo. Do zvezda se ne stize preko ruza, nego preko trnja!!

delija

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!
(srdan, 6. avgust 2010 16:02)
i neka posle kaze neko da zvezda ne moze da pobedi u evropi.

pera

pre 13 godina

Objektivno nemoguca misija za Partizan. Andreleht nije toliko atraktivan, ali ga cine sve sami reprezentativci. Ostaje barem Liga Evrope.

zoran

pre 13 godina

Ma, Partizan da dovede jos dvojicu dobrih igraca i moze da igra ravnopravno sa timom iz Belgije.
Nije to onaj stari Andrleht.
Samo hrabro i bez kompleksa.
Ako bude igrano hrabro i napadacki niste bez sansi.

SpaWn †

pre 13 godina

Kako mozete da pricate protiv timova iz svoje zemlje kada igraju sa stranim ekipama?! JEl ima neko od vas malo mozga i zapita se: Ako sam ja Zvezdas jel cu imati koristi ako Partizan prodje i osvoji bodove za Srpski klupski fudbal, pa ce umesto samo prvaka mozda 2 ekipe ici u LS. Znaci strasno, ko sve prati fudbal i kaze da je "navijac"!

Шумадинац

pre 13 godina

Кад смо онда могли једну силу као што је Њукасл да избацимо, можемо и ове мишеве.

Dušan

pre 13 godina

Kao neko ko je GROBAR 50 god. iskustveni savet fudbalerima:

- Protiv svakog igraj hrabro, borbeno, ostavi srce na terenu (jer znanja nemate), pa ću i poraz da Vam oprostim, zato SREĆNO !

Darko

pre 13 godina

stvarno ne znam sto vise svi kukate, do pre par godina su nam protivnici u ovoj rundi bili bajern, psv, dinamo kiev, milan, onda platini uveo ove kvalifikacije za slabije i mi se i dalje zalimo, pa sta bismo hteli, kvalifikacije za totalne slepce gde bismo bili mi, crnogorci, andora, san marino, jermenija i kazahstan, pa osecam da bi se i tad neko bunio ako bi slucajno na zrebu dobili kazahstanski aktobe umesto sanmarinskog tre fiorija.. dobar je anderhelt, protivnik po meri, interesantan i publici, umeli su prosle godine i da uvale atletik bilbau 4 komada, ali i da puknu od dinamo zagreba i da prime peticu od liona, jesu mozda za nijansu bolji, ali daleko od toga da su nepremostiva prepreka, pogotovo uz ovakvog cara od trenera kakvog imamo.. Napred partizan do lige sampiona!

WladimirWB

pre 13 godina

Ma samo da im Rnic bude starter u Beogradu, da odigra na svom nivou, da u nekom 30.min igra rukom u 16, zaradi crveni i pomogne nam da im damo tri komada a tamo ćemo valjda odbraniti rezultat iz prve... Musema je na vidiku! Ajmo crno beli... ooo...

Bojan

pre 13 godina

I protiv New Castla smo igrali prvu utakmicu u BG i tad su igrali Ilic i Iliev i tad se slabo ko nadao, ima tu nesto. NAPRIJED PARTIZAN.

Faradej

pre 13 godina

Za sve ove dushebriznike,samo vi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru,a ako necete da nas gledate na TVu vi dodjite u Hram pa nas gledajte uzivo mozda neshto i nauchite,znam da nismo odigrali neshto dobro ali mi smo ti koji smo se plasirali u LE i imamo shansu da igramo u LS a vi se zapitajte zashto ste tu gde jeste,dzaba vam i navijachi i rusi i korejanci kad nemozete neke shabane da prodjete...Kao shto rekoh ako vam se ne svidja da gledate ispred TVa vi dodjite u Humsku pa gledajte uzivo!!! SAMO HRABRO I NA PRVU SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!!!!!!!!!

Budite bar jednom realni,nemate veze

pre 13 godina

Sad će grobari da se ubacuju kako mogu da prođu i tako to,a prošle godine ih je Briž razmontirao a on je duplo slabiji od Anderlehta.Zato,tišina i ovi će vas demolirati u obe utakmice.

Red bull

pre 13 godina

Pekari, ribari, kelneri odose u aut .A sada dolazee suvi profesionalci.I sada se veracam na temu "koncepcija Platini" da sirotinja dodje u situacijuda igra LS. Partizan eliminisao ove jadnike iz Helsinkija i oni u kombinaciji za dalje takmicenje za LE.Zvezda dobila pristojnog protivnika ispala poptpuno zasluzeno i aut iz konkurencije za dalja takmicenja. Dinamo (Zg) ispao od Sherifa i dalje ima sanse u kvalifikacima za LE.Nekom pruzis vd esanse da zaradi neku kintu a nekome nista. Celtic, Olympiakos i jos par timova bolji od 99% ovih koji su u kvalifikacijama za LE.A u kvalifikacijama za LS od svih timova koji su u igri jedine dve boranije Partizan i Sherif i sisitemom kvalifikacija treba takvima pruziti sansu za LS (isto bi napisao i da je Zvezda u pitanju). Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi

borko

pre 13 godina

Koliko je sada lakse uci u Ligu Sampiona klubovima iz slabijih liga kao sto je nasa. Svi bi do pre par godina bili presrecni da u poslednjem kolu kvalifikacija izvucemo Anderleht, mada mislim da nije ni bilo moguce dobiti toliko lakog protivnika tada (mislim da su najlaksi moguci bili timovi poput Njukastla, PSV-a, Fenerbahcea). Sada je Anderleht najtezi moguci. Paradoks je jos veci sto su tada i Zvezda i Partizan pricali da je cilj Liga Sampiona i nista vise. A sada kad igramo sa prosecnim timovima govori se da je i Liga Evrope dobra. Ja stvarno ne mogu da verujem da su nasi timovi sada slabiji nego pre npr 10 godina, a zna se u kakvo smo lose vreme ziveli tad i nasi timovi su morali da prodaju svake sezone kompletne prve postave da bi preziveli

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Došao je meč odluke,protivnik respektabilan!Ko neveruje u pobedu,bilo igrači,članovi uprave,navijači,simpatizeri,neka ide na odmor.Samo sa punom verom,hrabro i odvažno svi da uđemo u duel sa protivnikom , rezultat i naš cilj neće izostati!Anderleht će čekati pun stadion vernih navijača(pakao) i neće im biti prijatno i udobno,nisu se oni usrećili sa nama,jer mi smo PARTZAN!Liga šampiona je tu,uđimo u nju!

s.h

pre 13 godina

Uh,kakav zreb ovima "sto nisu sampioni"...i kakav maler Partizanu,dabio je najtezeg protivnika,ali u takvim utakmicama se radjaju igraci...srecno !

zivotjelep

pre 13 godina

Ljudi,sto je vec neko rekao,pa do pre par godina smo se molili Bogu za ovakvog protivnika,u onoj ranijoj varijanti,cak i da neki Totenhem bude cetvrti u Engleskoj ili Sampdorija u Italiji,ma nije uopste lose sada,ja sam bas i zeleo Anderleht,jer je najatraktivnije ime iz grupe potencijalnih protivnika,a siguran sam da mozemo da ih dobijemo,a verujte veoma sam realan navijac.Igraci nemaju nikakve pritiske,ceka ih,unajgorem slucaju LE,ekipa ista od prosle godine,sem Diarre,Kleo u svemirskoj formi,Stanojevic na zemlji,priseban,inteligentan trener,koj ce se,nadam se zadrzati malo duze....ma bijemo gi 3:0,bre!!!!

buuuhahhh

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)

FK Sledeca sezona opet provocira....

ChanePFC

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "
Ako ti je zvezda sve, onda brate imas jako malo. A sto se tice amterskih klubova, hoce nas nekako celog veka da igramo sa takvima, npr. sa VAMA.

Joao

pre 13 godina

Mislim da je ovo najbolje za Partizan... Bar ce moci unapred da se nadju dobri izgovori. Sada treba dokazati da ovih nekoliko slucajnih golova protiv Finaca nije palo uzalud

Jelen liga

pre 13 godina

Alo, nisam ja nigde napisao da Anderleht sigurno pobedjuje, i da Partizan ne moze da napravi iznenadjenje kao Jang Bojs protiv Fenera.
Ja sam samo napisao da nije tacno da su sanse Partizana za prolaz 50:50 kao sto je to bar desetoro ovde napisalo.
Kvote za Beogradsku utakmicu su 2,37 na Partizan a 2,80 na Anderleht. Znaci gusto i Partizan samo blagi favorit.
Kada su takve kvote u prvoj onda u revansu bude 1,65 na domacina(Anderleht) a oko 4,5 na Partizan.
Sanse za prolaz nisu 50:50 kao sto vecina ovde smatra ali ja nigde nisam napisao da Partizan ne moze iznenaditi.

Звездаш

pre 13 godina

Њу кастл је изгубио од Партизана само из једног разлога - због очајне форме у којој се нису нашли годинама, годинама пре тога.

Јако ми је жао што је Партизан добио овако јаког ривала али мислим да Партизан игра јако добро и да може проћи, уз мало среће и да судија буде поштен!

Свако добро комшијама.

Milos

pre 13 godina

Znaci igra se liga evrope. Sad cemo da vidimo kako igra ozbiljna ekipa koja zna da se postavi na terenu. Realno bolji je Anderleht. Obratite paznju na tamnoputog napadaca ima 17 ili 18 godina jede malu decu.

chera-bera

pre 13 godina

Ma kakaz Anerleht, nije to vise ni A od onog tima koji je 70-etih rasturao Zvesdu i u Beogradu i Briselu...
Partizan uvek igra bolje protiv jacih timova, bice to uvod u lepe utakmice koje cemo ove jeseni gledati u Beogradu

"Na muci se poznaju jauci"

pre 13 godina

Pa dobro,ljudi,bar cemo znati na cemu smo.Ni Liga Evrope nije za bacanje,mada,mozda prodjemo i ove ,iako,realno vrede tri puta vise od nas.Ne verujem da mozemo fizicki da im pariramo.Najvise se uzdam u Stanojevica.Srecno CRNO- BELI.

Krstajic

pre 13 godina

Grobari ne brinite nista spreman sam za tog klinca(Lukaku-a)...proucio sam njegov stil igre...ne brinite nista moj cilj je da mu lomim noge!!! DODJITE SVI NA JNA! PFC U

DeDa

pre 13 godina

Anderleht pa sta? Nisu oni ni Barsa ni Mancester junajted ni Inter pa da se ne mogu dobiti. Oni su ipak druga liga evropskog fudbala kojoj Partizan tezi( nazalost). Ako njih nemogu da pobede onda nemaju sta da traze u ligi sampiona.
Samo se nadam da Partizan nece odigrati kukavicki sa 4 odbrambena i 4 zadnja vezna kako obino igraju nasi timovi protiv svake iole ozbiljne ekipe. U Beogradu se mora napasti od prvog minuta, presing na 30 metara, trcanje , po 2-igraca uvek na loptu i td. i td.Ovakvim pristupom, agresivno i sa puno trcanja se moze dobiti 90% Evropskih ekipa na svom terenu. Ako krenu da gnjave loptu, igraju u sirinu a ne ka golu i cekaju da umuljaju nesto iz prekida sa omiljenom formacijom nasih"strucnjaka" sa 4 zadnja vezna nema nista ni od fudbala ni od rezultata.

ZZZzzz

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Pre samo par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht u zadnjem kolu pred LS. Kao to je protivnik koga mozemo da prodjemo, a u danasnjem zrebu to je protivnik iz grupe "samo ne on". Izvolite gospodo, srce na teren, nisu oni jaci ni od Basela ni od Sparte a i od ovih drugih je diskutabilno. Ali vasi kvaliteti su sporni, sada je prilika da pokazete od kakvog ste stofa i da li je potivnik do sada bio slab ili vi stvarno znate da igrate fudbal.
Srce na teren jer samo tako cete doziveti u slucaju neuspeha ono sto su doziveli Duletovi momci u Parizu.
A nadam se da cemo pevati pobednicke pesme!

Ivica

pre 13 godina

Partizan mora da se bori do kraja i da ne klone duhom ako se ne postigne LS, realno imamo neke sanse u LE i tu treba traziti sansu da se prezimi u Evropi. Naravno, kakva je takva je, treba uzeti jos jednu domacu titulu,treba odrzati kontinuitet, jer u Evropi mozemo da doguramo do nekle, ali tesko do kraja, a titule se pisu.
Napred Partizan

peca

pre 13 godina

Sve se vrti oko igraca Mbarka Busufe,koji je strasan plejmejker ekipe.Ako njega uspe da zaustavi Lola,mozemo necem i da se nadamo.Znamo da su kvalitetnija ekipa od nas po koeficientu,ali ko ima veliko srce to sve moze da se nadoknadi

Milos

pre 13 godina

ne mozemo proci i to je realnost. grobar sam veliki, bio sam protiv pjunika i helsinkija ali ove ne mozemo proci. mozda je tako i bolje, idemo u evroligu tu su protivnici sa ove planete i tu ne bi trebali da se obrukamo. ocekujem mnogo bolje igre u evroligi nego prosle godine. i naposletku, nije bruka ispasti od Anderlehta.

Optimista

pre 13 godina

ja kolko znam Partizan je uvek bolje igrao protiv nesto jacih klubova od njega ...i bolje ovako nego nesto slabije pa da se dizemo u nebo "odvalicemo ih" i tako to ... sve u svemu uz dobru igru i precizne pasove i malo vise trcanja ... mozemo da ih pobedimo ... ko je rekao da su ne pobedljivi ?? i njukasl smo izbacili i to kad niko nije verovao posle 0:1 u Beogradu !!! svi na jna 17 ili 18 avg. !

ZVEZDA MI JE SVE!!!!!

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)

Grobar od malena...

pre 13 godina

Nije tačno da u prvom meču ne smemo da primimo gol!
Rado se sećam Njukastla i poraza na našem stadionu 0:1!!!
Sećam se kao da je juče bilo, mnogi su likovali, ali su jecali nakon penala Milivoja....

Bla Bla

pre 13 godina

Gledam sada na netu direktno izvlace nje za LE. Dokaz koliko je nasa pasnjak liga na novou Malte, Luksemburga, Andore je da mi nemamo ni jednog predstavnika u kvalifikacijama za LE a i Partizan zavrsava tu gde je. Jedna Ukrajina ima 4 tima,Rumunija 3, Madjarska 2, Bugarska 2, Hrvatska 2, itd. Ovo su boranija zemlje. I mis mo jeina zemlja u Evropi koja nije izvrsila privatizaciju u sportu.Celnici FSS se zato i ne bore jer im je ovako lepo. Nikakvu odgovornost a pare ubiru od klubova i od pomoci UEFA.Druga bi se pesma pevala kada bi postojali vlasnici klubova. da li bi Taj Tomislav Karadzic ili neko drugi i Vukadinovic potpredsednik(obojica iz Partizana ) sedeli na svojim mestima, ili ministarka Snezana Samardzic Markovic.Nema nama boljitka i boljeg fudbala dok ne dodje neko sa svojim parama i taj bude odlucivao o uspehu ili neuspehu.Ako su mogli da se privatizuje CSKA, Spartak, Dinamo, Zenit i ostali ruski klubovi onda moze i ova nasa saka i jada od Partizana , Zvezde, Vojvodine i ostalih

DR lAZAREVIC

pre 13 godina

ne verijem u ove zlurade komentare,da cemo glatko izgubiti od Anderlehta,a ako se to i dogodi,ne verujem da ce te ranu koju imate izleciti tim,eventualnim,porazom Partizana.Napominjem da je lopta okrugla i ne budite,zlobmi optimisti.

XXL

pre 13 godina

@ Bla Bla

Stvarno bi bilo lepo da se neko interesuje za vas zbog vasih fudbalskih kvaliteta. Verovatno je to samo zbog lokacije. Evo, otvorili ste restoran, pa jos jedan butik, pa i kafic, vec licite na trzni centar, koji je uglavnom i dovodjen u vezu povodom tih interesovanja koje si nabrojao.

Martin

pre 13 godina

Momci, ja razumem vaše optimističke komentare, ali ne moraju se pobediti najteži protivnici da bi se ušlo u LŠ. Zar su Kopenhagen i Hapoel najteži protivnici?

I nepotrebni su komentari "ako ove ne možemo da pobedimo, ne treba ni da igramo u LŠ". Ja bih bio presrećan da uđemo u LŠ i preko Slovana ili Šerifa. Samo da se uđe - tu su novac, marketing kluba i zemlje, povećanje turizma, poboljšanje reputacije i sve.

Nije tu samo sport u pitanju, i ko je bolji ako nije. Treba imati i sreće. Mi je nismo imali u žrebu, ali ćemo je, nadam se, imati u dvomeču sa Anderlehtom.

???

pre 13 godina

@ od ovog trenutka anderleht je dobio armiju navijaca u srbiji :DDDDD sad im je i anderleht bratski klub :D
(mitta, 6. avgust 2010 12:29)

Navijač sam Zvezde, i nemam ništa protiv naših suseda, ali ne mogu da shvatim ovakve komentare. Kakva god vest da se saopšti, komentariše se o Zvezdi. Čudi me kako još nema sličnih komentara u "INFO" - "Imamo najskuplje gorivo u regionu"...

milos

pre 13 godina

nadam se da nece dolaziti Belgijanci u Beograd, oni su maltenete isti kao Francuzi... A ukoliko dodju, nadam se da ce izgubiti 3:0 (Anderleht).

Znam ja njih 50 godina...

pre 13 godina

@Bla Bla

A jel' znas koliko se interesuju? Isto onoliko, koliko jedan lesinar kada spazi zivotinju na umoru. Svi znaju ko su doticna gospoda koje si nabrojao, tako da se ja time ne bih hvalio...

Realan

pre 13 godina

Celog sam zivota navijao i navijam za Zvezdu, ali bih stvarno voleo da Partizan zavuce ovima iz Brisela. Bilo bi super kad bi navijaci mogli da se ujedine bar protiv onih koji su nam kolektivno rasparcali zemlju. Sport je jedna stvar u u kojoj smo uvek mogli da pokazemo koliko vredimo ovima sa strane i da reprezentujemo zdrav duh koji u sustini imamo ispod naslaga svega drugog...Napred Partizan i sve srpski timovi, ucinite nas ponosnima, dajte sve od sebe, i kvalifikujte se u ligu gde pripadamo. Uostalom, u interesu je svih timova da nasi timovi osvajaju bodove i nova mesta u elitnim takmicenjima

Jelenko

pre 13 godina

Mnogi pisu da je Partizan veci klub od Anderlehta? Koliko vi imate godina? Evo procitajte:
"Anderleht je osvajao Kup pobednika kupova 1976. i 1978. godine, bio pobednik Kupa UEFA 1983, a 1976. i 1978. godine bio najbolji i u Superkupu Evrope."
Ni tada a narcito sada Partizan nije veci klub od Anderlehta. Sta je to Partizan u Evropi osvojio?
Kladionice daju ogromnu ali ogromnu prednost Anderlehtu, ali ko zna mozda ste vi bolji analiticari od kladionicara koji od tog posla zive.

Darko Pancev

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine imate izvrsnog trenera i taktiku.Gledao sam vas protiv finaca i video na dresu iznad grba dve zvezdice!? Nesecam se da ste ikad u evropi nesto uradili! To je taktika zastrasivanja protivnika jer ste dresove sigurno pozajmili od vasih kosarkasa iz vremena Saleta Djordjevica! Druga stvar koju sam primetio je da vam na golu stoji neka dugokosa zena! Mozda i prodjete Andrleht ako su dzentlmeni sutirace joj lagane lopte!

Vasilevs

pre 13 godina

Pod jedan , mislim da Anderleht nije najteži rival kog smo mogli da dobijemo. Po mom mišljenju jači je Bazel, a ni Sparta nije bila za potcenjivanje(tradicionalno uglavnom slabo prolazimo protiv čeških ekipa). Možda bi jedino protiv Kopengagena imali nešto veće šanse da prođemo. Ali, kad već spomenuh tradiciju, neka se nastavi , pošto smo u obe prethodne utakmice prvo bili domaćini, pa prošli, ne bih imao ništa protiv da se istovetna tradicija nastavi.

Nema nazad!

pre 13 godina

Uh, nije dobro. Po mom misljenju najnezgodniji rival, pogotovu sto nam je odbrana usporeni snimak. Pratim Anderleht vec 10god. uvek su forsirali brzu igru sa dosta africkih igraca. Sta je tu je. Nema predaje! Hrabro, pa ako nista drugo da dobrom igrom napravimo dobru uvertiru za LE!! SRECNO!!!

Anarhimed

pre 13 godina

"Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)"

Ma, namestio Tole, pošto je provalio da nam tako više odgovara...
:)))

д.н.с.

pre 13 godina

Ајде да пуно не паламудимо како сигурно пролазимо.Ми смо у овој утакмици аутсајдери да то буде свима јасно АЛИ мислим да имамо неку шансу.Оно што ми даје потајни оптимизам је тренер Станојевић.Један паметан,стручан човек са модерним схватањима фудбала,одмерен и културан у изјавама.Коначно да имамо једног градског лика а не провинцијалца,не мислим ово само на струку него и шире.Такође мислим да нам треба Крстајић у обе утакмице ту мислим да се не дај Боже повреди.Потребна нам је и стопостотна концентрисаност у смислу не добијања безвезних жутих и црвених картона.Ту посебно мислим на Смиљанића који се попали(добро то је у реду али то мора да буде у функцији тима и резултата)и онда неким потезом,стартом у маниру неког провинцијалаца добије други жути или директно црвени.На том мора највише да се ради у припреми ове за нас најзначајније утакмице јер не сумњам да ће Станојевић скенирати Белгијанце и да ће осмислити тактику која може да нас одведе даље наравно уз дозу и среће која је увек потребна.

Leksa

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!
(Слоба Гробар Сента, 6. avgust 2010 12:42)

Znali smo mi i da vijamo zaostatak(Njukasl), samo da igraci istrce i ja ne brinem. Zato sam i voleo Mateusa, mogao je igrac da mu pogresi, ali je trcao kao lud da to popravi... Sad sam gledao neke snimke iz davne LS i ono su sve bile paklene utakmice koje su izvlacile max iz ondasnje ekipe... E sad da je jos i bilo koncentracije :) P.S. Ovaj Stanojevic mi se od svih trenera cini najblizi Lotaru :)

Mare

pre 13 godina

U sad kad se gospoda iz stuba srBstva raspiše jaoooo nama :(
(Aleks N'Gambi, 6. avgust 2010 12:27)

Prijatelju, kaže se ispravno "raspišu", a ne "raspiše".

BTW vi ste se već raspisali po našim vestima, a vidim da ste podrobno i gledali sinoć...

Alexander#4

pre 13 godina

Alooo,pa nismo izvukli manchester,Sta sad,svi kukaju,vec smo ispali......!!!!jesu jaka ekipa,al nije sve gotovo.....aj najbolje da im predamo utakmicu.......!!!!....MI IDEMO DALJE.........!!!!!!!!...:)))))

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Anderleht dolazi iz belgijske lige,a ne iz spanske,engleske,italijanske,nemacke,francuske,holandske,ruske lige.
Mi smo se nadali povoljnom zrebu,jer je dobar zreb bio glavni adut Partizana u kvalifikacijama za LS. "Zasluga" Djurica i Nadja sto nam adut nisu kvalitetni fudbaleri (manje-vise,svi smo mi svesni da Partizan ima samo tri ozbiljna igraca- Moreira,Kleo i Krstajic).
Budimo realni,da li ekipa u kojoj su nezamenljivi Stevanovic,Jovanovic,Petrovic,Tomic,Iliev...zasluzuje da igra u LS?

zvezda im je u srcu grba

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!
(Lone Wolf, 6. avgust 2010 13:27)
Znaci vas 5-6000 hiljada
vidi za Partizanove utakmice
neprocenjivo!!!

pogodio djuture

pre 13 godina

Sto manje taktike i premisljanja u glavi, a sto vise krvi u glavi i zedji za pobedom! I pobeda ce biti nasa! Sve drugo nas vodi u provaliju, jer mi Srbi smo jedino tako opasni! Strasno opasni!!

Markoni

pre 13 godina

Nego, hoće li deda Krle da čuva ovog ludog klinca?

(Jedan je...Romelo Lukaku, 7. avgust 2010 16:34)


Ne znam samo sto od ovoga klinca pravite supermena, 70% golova na ovom klipu je dao na nekim trening utakmicama ili nekim amaterskim ekipama. Cisto sumnjam da ce i Partizanu da da gol, kao sto je dao npr Ajaksu, poste ce tesko onako da naskoci na Krleta prilikom centarsuta, ili da dzuzi sam na 4-5 metara od gola i da ga niko ne cuva. Ako stave na njega striktnu markaciju i ako mu Krle par puta ( nezno :) ) pokaze ko je gazda u kuci, mislim da moze da se spreci da ne da gol. Malko mi je frka od Marka Jovanovica, da njega slucajno ne nadskoci, ali mislim da pored Krleta nema sanse da glavom da gol.

realno

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.

FC nada poslednja umire

pre 13 godina

Jeste da je Partizan igrao dobro u ove 4 tekme,ali ipak je nerealno ocekivati da pobede tim kao sto je Anderleht,ipak Belgijanci nisu kao oni indijanci iz Helsinkija i Pjunika...tako da...bice gazenja ! Mislite o tome i ne nadajte se previse :P

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba

pre 13 godina

"zvezda im je u srcu grba, 6. avgust 2010 19:36
(zvezda je samo mali deo partizana, 6. avgust 2010 23:39"

Zvezda je jedino što valja na vašem grbu ostalo nizašta nesluži sem na posjećanje kakav je grb bivše države bio.
Vidio sam prije par godina.

djole

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "

Vazno je da je zvezda pobedila velesilu poput Slovana brate. aj sta se bunis? idi i zakljucaj se u sobu i igraj video igrice, mozda nesto pobedis.

Cadel Evans

pre 13 godina

Ae nemojte se paliti na Lukaku a i isto tako i na Krstajica, obojica nisu nista, jedan je klinac napaljeni dok mu Materaci ne udje u noge, a drugi starkelja koji misli da mnogo zna... P.s. Grobar sam, ali realan.

Bla Bla

pre 13 godina

@SASA

Polako decko. Doci ce vreme i to vrlo brzo kada cemo vas unistiti lovom. Zivi bili pa videli.Za nas se bar neko kakvi smo da smo interewsuje. A za vas ovih unazad deset godina ne procitah ni jednu jedinu vest da se neko interesuje za jugoslovenski klub.Interesovao se za nas Miskovic i verovatno se i dalje interesuje, Interesuje se Zepter a moguce je pronaci jos bogatih srba u belom svetu pa i stranaca koji bi kupili Zvezdu. samo vi prestanite da blokirate zakon o privatizaciji i sve ce doci na svoje mesto. Prvo treba da nadjete generalnog sponzora a da to ne bude zemljoradnicka zadruga iz Lajkovca, Pa ostale sponzore.Ali tesko.Niste interesantni

Valerenga Fotball

pre 13 godina

@sveta

Ohohoho evo ga jos jedan. Opasan si sa izjavom. Rekao sam malo smotan, nezgrapan ali se snadje i da gol i koristi ekipi. Takav je i Crouch koji isto nezgrapan i malo smotan ali koristi Tottenham-u, Olic - isto je malo trapav ali se snadje i Kiessling isto u Leverkusen-u i svi oni su malo nespretni ali i tek kako koriste ekipi SVETO. Citaj malo bolje decace ako znas. Nisam kao Andjelkovic, Capel, Tomic koji zabiju glavu u zemlju i ne dizu je dok imaju loptu u nogama. Samo ne znam sta si hteo time da postignes sto si napisao da ne podizem glavu dok igram fudbal. Mozda si hteo da poredis mene sa sobom posto je mozda to tvoj nedostatak. Doduse Cleo je golove dao amaterskim ekipama i ja zelim da nastavi tako i sa Anderlehtom koji je FAVORIT ali sa ovim igracima kojima je okruzen ne moze dati golova koliko mi mozemo primiti! Jako malo ima igraga tipa Mirkovica, Djordjevica, Rukavine, Lomica koji su nama najpotrebniji u ovom trenutku. Ovim sam mislio na igrace u Srbiji. A ono sto Helsinki igra to nije fudbal, fudbal je za njih nesto sto jos nisu dobro proucili, Pjunik takodje. Ovi su daleko ozbiljni i najjaci od svih ovih koje smo mogli dobiti. I jos nesto, ja ne pljujem svoj klub nego pojedince(Radisu Ilica, Ivana Stevanovica, Marka Jovanovica, Radosava Petrovica, Nemanju Tomica a ne Clea kako ti izjavljujes) koji igraju a ne bi smeli igrati, jer svojim prisustvom na terenu usporavaju igru i odvlace publiku sa stadiona i ne doprinose napretku naseg klupskog fudbala. Videcu hoce li ikada vise zaigrati u reprezentaciji. Sad ce se opet neko javiti da prica kako igra nije bitna dok se pobedjuje. Ne pobedjuje se uvek sa jadnom, usporenom i neatraktivnom igrom i dok god je igra Partizana takva uvek ce rezultati u Evropi biti nezadovoljavajuci ne racunajuci utakmice protiv amaterskih ekipa. Zelim da nam Stanojevic bude trener narednih 10 godina ako ne i vise i da napravi bolji Partizan nego sto je sad a ti popravi svoju igru i podigni glavu kada igras fudbal i citaj malo bolje sta pise u komentarima. Jos nesto - Sava je bio jedan od mojih najboljih napadaca dok je igrao i nemoj jos da poredis Clea i Savu jer ga jos nije dostigao a uz malo rada mozda ga i dostigne i zelim mu da ima karijeru kakvu je imao i Sava a i bolju. Ajmo lupajte "ne preporucujem" jer to ocekujem od vas.

klovn

pre 13 godina

Milojko Pantić poziva: Kralja, Mirkovića, Mihajlovića, Đukića, Đorovića, Jokanovića, Jugovića, Piksija, Drulovića Miloševića, Kovačevića.

Da se vrate sad u kopačke odrali bi ovu boraniju sa 3-0.

Niidza

pre 13 godina

Imali ste srece da izvucete Helsinki i Pjunik ... Sad vas sreca nije pogledala .... Anderleht je apsolutni favorit .. mnogo iskusnija i bogatija ekipa ! Dovode igrace od po 2-3 miliona evra ...
Zelim vam srecu grobari .. ali budimo realni .. nemate sanse ! pozz

realnost

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.

zeno

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!

krecu dede u evropu

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!

Martin

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?

ZVEZDA MI JE SVE!!!!!

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)

Jelen liga

pre 13 godina

Kakve bre sanse 50:50??? Kvota za prolaz Anderlehta protiv Partizana je 1,30. Kvota da Partizan prodje je 3,00.
Jel to vama 50:50?
Partizan nije trenutno veci i jaci klub od Anderlehta. Bio vicesampion? Pa nece doci fudbaleri iz 1966 godine da igraju. Anderleht je trenutno za klasu bolji od Partizana a to pokazuju i ove kvote 1,30:3,00 a to je nekima ovde 50:50???
Ja sam ispod teksta "LE:tri Srpska kluba na sceni" ostavio komentar:

Na kladionicama ogromne kvote da bilo koji od nasa tri tima prodje.
Znaci, najverovatnije svi ispadaju.
(jelen liga, 5. avgust 2010 01:28)

i dobio masu nepreporuka haha. Dobicu opet ovde ali cujemo se namon utakmica.
Molio bih samo ove sto pisu da su sanse Partizana 50:50 da mi jave gde to srazmerno tim sansama mogu pronaci kvotu od 1,85 na Anderleht za prolaz protiv Partizana? Javite mi molim vas!

One night in May

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca
(ja, 6. avgust 2010 12:27

Anderleht ima pet evro-trofeja, neuporedivo vise navijaca od Partizana, veci stadion, a osnovan je 1908. Vi necete biti veci klub od njega ni u vreme vasih cukuncukuncukununuka...

Sony

pre 13 godina

Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!

ja

pre 13 godina

ODLICNO ! Bolje sto jaci protivnik i jos igramo u gostima revans !

Zasto bi se mi plasili Anderlehta ? Pa mi smo bili vice-prvaci Evrope, veci smo klub od njih

Jedva cekam prvu utakmicu !

PS: Nadam se da ce uprava dovesti jos nekog igraca

Budite bar jednom realni,nemate veze

pre 13 godina

Sad će grobari da se ubacuju kako mogu da prođu i tako to,a prošle godine ih je Briž razmontirao a on je duplo slabiji od Anderlehta.Zato,tišina i ovi će vas demolirati u obe utakmice.

Branko

pre 13 godina

E sad sledi realnost.Muka mi je bilo da gledam satro dobar fudbal protiv Pjunika,koji realno nije bio losiji i puku srecu protiv Helsinkija.Samo sam cekao kad ce da se krene sa lupetanjima.Sad se ispada od belgijanaca i onda sledi 0 do 1 boda u ligi evrope.I onda ce da opet krenu price o malom budzetu,neiskustvu,prodaji igraca da se prezivi,sankicjama..hahah

Red bull

pre 13 godina

Pekari, ribari, kelneri odose u aut .A sada dolazee suvi profesionalci.I sada se veracam na temu "koncepcija Platini" da sirotinja dodje u situacijuda igra LS. Partizan eliminisao ove jadnike iz Helsinkija i oni u kombinaciji za dalje takmicenje za LE.Zvezda dobila pristojnog protivnika ispala poptpuno zasluzeno i aut iz konkurencije za dalja takmicenja. Dinamo (Zg) ispao od Sherifa i dalje ima sanse u kvalifikacima za LE.Nekom pruzis vd esanse da zaradi neku kintu a nekome nista. Celtic, Olympiakos i jos par timova bolji od 99% ovih koji su u kvalifikacijama za LE.A u kvalifikacijama za LS od svih timova koji su u igri jedine dve boranije Partizan i Sherif i sisitemom kvalifikacija treba takvima pruziti sansu za LS (isto bi napisao i da je Zvezda u pitanju). Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Najtezi protivnik, ali sad je vrijeme da se vidi od cega smo, jer u LS nas cekaju i tezi. Imaju dobrog golmana, iskusnu odbranu, ne previse zvucan vezni red, I jednu zvijer u napadu. Zaustaviti Lukakua, glavni zadatak. Po meni je dobro sto je prvi mec u Beogradu, jer cemo imati priliku da stvorimo prednost za revans, a onda ce biti lakse. Mozemo do 2-0 na JNA, a onda ih rutinski sacuvati u Briselu. Treba vjerovati ! PARTIZAN ZAUVJEK !

realno

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.

UEFA mafiozi

pre 13 godina

Jang Bojs (Švajcarska) - Totenhem (Engleska)
Ovo je neviđena nameštaljka.
Englezi su dobili najslabijeg protivnika - da bi ušli u Ligu šampiona i doneli uefi velike pare od tv prava i sponzora.
Sramota!

FC nada poslednja umire

pre 13 godina

Jeste da je Partizan igrao dobro u ove 4 tekme,ali ipak je nerealno ocekivati da pobede tim kao sto je Anderleht,ipak Belgijanci nisu kao oni indijanci iz Helsinkija i Pjunika...tako da...bice gazenja ! Mislite o tome i ne nadajte se previse :P

pera

pre 13 godina

Objektivno nemoguca misija za Partizan. Andreleht nije toliko atraktivan, ali ga cine sve sami reprezentativci. Ostaje barem Liga Evrope.

baki

pre 13 godina

Pa ni liga evrope nije lose sa ovakvom ekipom. Ne zavaravajmo se. Koga smo pobedjivali? Indijance neke. Protiv ovih nemamo sansi. A ni srecu nismo imali sto smo njih izvukli. Svi drugi slabiji bili.

zvezda im je u srcu grba

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!
(Lone Wolf, 6. avgust 2010 13:27)
Znaci vas 5-6000 hiljada
vidi za Partizanove utakmice
neprocenjivo!!!

Milos

pre 13 godina

ne mozemo proci i to je realnost. grobar sam veliki, bio sam protiv pjunika i helsinkija ali ove ne mozemo proci. mozda je tako i bolje, idemo u evroligu tu su protivnici sa ove planete i tu ne bi trebali da se obrukamo. ocekujem mnogo bolje igre u evroligi nego prosle godine. i naposletku, nije bruka ispasti od Anderlehta.

Valerenga Fotball

pre 13 godina

Ma bitno je da ste svi vi ovde strucnjaci i fudbalski znalci. "Partizan ce proci Anderleht" - kako da ne. Navijac sam Partizana ali sam pre svega realan sto vecina vas nije. Vi ne zelite da vidite pravu sliku naseg fudbala. Sve ove silne komentare pisu klinci koji navijacki govore kako ce Partizan proci i stariji koji ili nemaju pojma o fudbalu ili ne zele da se pomire sa tim da je igra Partizana losa, veoma losa i da treba da se zadovolje Ligom Evrope. Partizan je kao i Anderleht veliki klub ali su Belgijanci mnogo kvalitetniji. Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Jan Polak, Jonathan Legear, Tom De Sutter, Romelu Lukaku... Ovog Lukakua ne gotivim uopste ali mali jeste veliki talenat i zajedno sa Boussoufom i Bigliom razbice nas kao Club Brugge. Boussoufa fantastican igrac, samo se ceka kada ce da napusti Anderlecht i ode u neku jacu ligu. Samo da podsetim: Standard de Liege 0:1(Liga Evrope), Club Brugge 0:2-2:4(Liga Evrope)... U poslednje dve sezone belgijski klubovi su pobedili Partizan u svim takmicarskim utakmicama, Anderlecht je mnogo jaci od Brugge-a i Standard-a i samim tim tradicija se nastavlja. Dzaba sve kada oni(FK Partizan) nemaju kvalitet za prolaz dalje.
Radisa Ilic - najgore moguce resenje na poziciji golmana, prvi golman treba da bude Zivko Zivkovic,
Ivan Stevanovic - nema centarsut, ne zna zasto je na terenu, nema nikakvog napretka, sacuvaj Boze,
Marko Jovanovic - njega ocito neko gura jer decko svojim "kvalitetom" ne zasluzuje Partizanov dres,
Mladen Krstajic - majstor iako ima 36 godina pruza dobre partije,
Aleksandar Lazevski - bice najbolji levi bek u Superligi,
Sasa Ilic - jedan je Ilic kapiten,
Moreira - suvisno je bilo sta reci - majstor fudbala,
Nemanja Tomic - raskinuti ugovor s njim podhitno,
Radosav Petrovic - samo da ode sto pre,
Ivica Iliev - nema snage ni za jedno poluvreme,
Cleo - malo smotan ali koristan.
A sto se tice onog koji me proziva porucujem mu da pogleda malo koliko se u Norveskoj izgradilo stadiona u poslednjih pet godina, koliko publike ima na stadionima, stadioni su opremljeni reflektorima i u drugoj ligi, prvenstvo im je daleko interesantije, oni skupljaju klupski koeficijent i za koju godinu ce imati 2 predstavnika u Ligi Sampiona a onda se osvrni na desavanja u SRPSKOM KLUPSKOM FUDBALU, fudbalski strucnjace... Pozdrav realnim i objektivnim ljudima.

grobar-españa

pre 13 godina

Lepo sam vam rek'o da mi se javlj'o Anderleht a vi udri po meni negativnim ocenama k'o da ja volim sto mi se javlja.
Ali jedan moj stric,inace sajdzija u Cacku je uvek govorio..."Ko zna zasto je to dobro"?

sob

pre 13 godina

svim srcem za Partizan protiv Andrelehta,malo samo utegnite odbranu i bice sve ok odnosno vise da sredina radi da se vraca i vise obraca paznju.
BTW ja sam zvezdas, pa ako se nekom ne svidja sto sam ovde svim srcen za partizan neka ga malo du.a dosta mi je prepucavanja

ognjen from rs?

pre 13 godina

Svaki put moramo vs najjacih u zadnjem kolu da igramo :(((.Ali mozemo mi to jer MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACIIIIIII :D.Lukaku ne moze da prodje pored KRSTAJICA potpisujem AJMO CRNO BELI OOOO !!! DO POBEDE SVI NA JNA DA PODRZIMO NASE GROBARE !!!

topsssss

pre 13 godina

alo bre sta ste se ISTRIPOVALI da je anderleht jaka ekipa....pa vi stvarno neznate nista o fudbalu!!!!!...pa ako nemozemo Belgijance da pobedimo netreba da idemo u Ligu Sampiona!....najbolji moguci zreb!

Joao

pre 13 godina

Mislim da je ovo najbolje za Partizan... Bar ce moci unapred da se nadju dobri izgovori. Sada treba dokazati da ovih nekoliko slucajnih golova protiv Finaca nije palo uzalud

Realan navijac

pre 13 godina

Zrijeb je povoljan al je jaka ekipa opet izvucena. Dobar test za Partizan i njihove igrače. Vidim da još ima prozivki od sinoć... Sto se tice Zvezde treba biti realan i reci da su sinoc pokazali koliko su nisko pali al i da ni partizan nestoji najbolje. Odbrana je spora, sredine nema nigdje jedino sto valja jeste Kleo čijom lucidnošću i inteligencijom je Partizan i prošao dalje. Ako njega zatvore nepiše se dobro. Samo da se neobrukaju na način kako partizan to zna. Po pet komada. Ovdje treba biti realan i reći da je partizan znao puno gore proći od Zvezde. Teško da se može porediti Partizanova petarda protiv Rapida ili još gore totalnih amatera Makabi Petahtikve sa Zvezdinom protiv PSV-a recimo. PSV je PSV a Makabi Petahtikva je.... Neznam šta. Za tu ekipu sam samo tada čuo i nikad više. Tako da, upoređivati Zvezdine i Partizanove bruke i sramote je besmisleno. Tu Partizan definitivno prednjači. Al opet nije problem ni to ko je i kada sa koliko razlike izgubio, problem je što nema fudbala. Da bar jedna od ove dvije ekipe igra nekakav fudbal na nekom višem nivou pa ok. Al srpski fudbal je pao na jako niske grane. Nekada se, prije par godina, iz Beograda ni sa marakane ni sa jna nisu mogli tako lako nositi bodovi dok je sada to.... Katastrofa. Iskreno se nadam da će se nešto ubrzo promjeniti u oba kluba.

Bla Bla

pre 13 godina

@SASA

Polako decko. Doci ce vreme i to vrlo brzo kada cemo vas unistiti lovom. Zivi bili pa videli.Za nas se bar neko kakvi smo da smo interewsuje. A za vas ovih unazad deset godina ne procitah ni jednu jedinu vest da se neko interesuje za jugoslovenski klub.Interesovao se za nas Miskovic i verovatno se i dalje interesuje, Interesuje se Zepter a moguce je pronaci jos bogatih srba u belom svetu pa i stranaca koji bi kupili Zvezdu. samo vi prestanite da blokirate zakon o privatizaciji i sve ce doci na svoje mesto. Prvo treba da nadjete generalnog sponzora a da to ne bude zemljoradnicka zadruga iz Lajkovca, Pa ostale sponzore.Ali tesko.Niste interesantni

utzo

pre 13 godina

Pre par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht ili neku slicnu ekipu, a sada nam je to najtezi rival. Bitno je pruziti podrsku ekipi, ipak su vece sanse na strani Anderlehta, rekao bih 65:35. I LE nije losa!

Milos

pre 13 godina

Znaci igra se liga evrope. Sad cemo da vidimo kako igra ozbiljna ekipa koja zna da se postavi na terenu. Realno bolji je Anderleht. Obratite paznju na tamnoputog napadaca ima 17 ili 18 godina jede malu decu.

sale

pre 13 godina

ajmo gani 1 2 3...
svi u pljuvanje...

partizan bruka srpski fudbal, pucice petarda, nema toleta da namesta, nesrpski klub....

ali pre nego sto pocnete, zapitajte se, zasto vas nema na zrebu za sledece kolo....

Darko Pancev

pre 13 godina

Moram da priznam da ove godine imate izvrsnog trenera i taktiku.Gledao sam vas protiv finaca i video na dresu iznad grba dve zvezdice!? Nesecam se da ste ikad u evropi nesto uradili! To je taktika zastrasivanja protivnika jer ste dresove sigurno pozajmili od vasih kosarkasa iz vremena Saleta Djordjevica! Druga stvar koju sam primetio je da vam na golu stoji neka dugokosa zena! Mozda i prodjete Andrleht ako su dzentlmeni sutirace joj lagane lopte!

vladimir

pre 13 godina

Partizan je prosle godine igrao sa Brizom i pokazao svu svoju nemoc.Dve lagane pobede Belgijanaca,na onoj utakmici u Brizu Partizan nije prosao tri puta centar.Sada dolazi Anderleht koji je sigurno jaci od onog proslogodisnjeg Briza,a cini mi se da Partizan nema bolji tim nego prosle godine.Anderleht sigurno nije strasan tim,vec jedan osrednji prosecan,ali za nase uslove i za nas klupski fudbal je sigurno jak.Nasi timovi vec 4-5 sezona pokazuju potpunu nemoc protiv iole solidnijeg tima u Evropi.Zvezda ne moze da prodje ni prvo kolo kvalifikacija,crno-beli bar uspeju da se plasiraju poslednjih godina u UEFA kup ili Ligu Evrope a tamo sluze vec tri godine za popravljanje gol razlike.Partizan jeste najjaci tim na ovim prostorima iliti na prostorima bivse SFRJ,jaci je i od Dinama iz Zagreba.Ali slaba mu je to uteha jer ni on nema bar prosecan tim za Evropsku scenu.Nije tesko biti ispred smesne Zvezde ili Dinama,Hajduka koji takodje nisu nista bolji.Odavno me je napustio optimizam kada je u pitanju nas fudbal.Nije to nas sport.Ne znamo da ga igramo na vrhunskom nivou.Sto vise ljudi to shvati bice bolje,a ne da se svake godine zaludjujemo kako vredimo nesto u Evropi,i uvek dozivimo razocaranja.Ja vise nemam nikakvih emocija kad je u pitanju fudbal jer znam da mi u suprotnom sledi razocaranje bilo da je u pitanju klupski ili reprezentativni fidbal.

grobarizkv

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!



Brate mi makar igramo tu evropu,mi makar predstavljamo nas fudbal u evropi kakav je da je... Vama su svi nasi protivnici slabi... A VIIIII GDE STEEEEE VIIIIII BRATE?????? GDE STEEEE????

Grobar Zemun

pre 13 godina

Hahahahahhahaahaha...
''Pravi Srbi'', navijači Krcunovog kuba, su definitivno najveći likovi u univerzumu!!!
Dokle više potcenjivanja Partizanovih protivnika, kakvi crni ribari bree...Pa vas su još veći konobari izbacili sinoć!!!Nema veze i ako ne uđemo u LŠ(priznajem, male su nam šanse ali videćemo šta će biti) mi smo svetlosnim godinama ispred vas.Ja se ne sećam kada je zadnji put zvezd a igrala evropski meč u septembru, a kamoli da prezimi u evropi...Za vas je misaona imenica postalo da prođete dve runde kvalifikacija protiv, kako vi kažete, ribara, konobara, molera itd.
Ali ne, vi ćete opet da potežete priču o Bariju, najboljim navijačima u svemiru, Partizanovim petardama protiv Kroacije(a ne pominjete vaše ''ekscese'' protiv PSV-a, Zenita, Xamaxa, Slovana) i grobarskim kompleksima.Dok god bude tako, dok god vam predsednik bude davao onakve rasističke izjave Slovani će vam se dešavati.Zbog ovih stvari ću uvek navijati protiv zvezde, i nikakvi koeficijenti i patriotizam me ne zanimaju.
SMRT FAŠIZMU,ŽIVEO PARTUZAN!!!

bojan

pre 13 godina

moglo je i bolje ali sta je tu je,bitno je da sa njima mozemo da igramo,najveci strah postoji od nase odbrane,imamo veliku sansu zato napred PARTIZAN

baki

pre 13 godina

ne znam sta ste ocekivali..ipak je ovo liga sampiona.ne mozete vala 3puta zaredom imati srecu.prva dva protivnika su bila ispod svakog nivoa.sad ce se videti da li partizan ima tim za ligu sampiona.licno mislim da su sanse 80% na strani anderlehta..ali sa druge strane anderleht je tim koji je popio najvise golova u ligi sampiona.ipak je belgijski fudbal peta klasa u evropskim razmerama.partizan treba igrati inteligentno a to podrazumeva umrtvljenu igru i vrebati sansu iz kontre ili prekida.

Lone Wolf

pre 13 godina

Ako JNA bude popunjen do poslednjeg mesta i ako stvorimo deo atmosfere iz Pionira, mislim da imamo velike sanse za prolazak!

Vidimo se na stadinu!

PARTIZAN BEOGRAD!!!

wizardinjo

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)
Opet sledeca sezona, ccccc... :))))

Mare

pre 13 godina

U sad kad se gospoda iz stuba srBstva raspiše jaoooo nama :(
(Aleks N'Gambi, 6. avgust 2010 12:27)

Prijatelju, kaže se ispravno "raspišu", a ne "raspiše".

BTW vi ste se već raspisali po našim vestima, a vidim da ste podrobno i gledali sinoć...

ZZZzzz

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.

Cadel Evans

pre 13 godina

Ae nemojte se paliti na Lukaku a i isto tako i na Krstajica, obojica nisu nista, jedan je klinac napaljeni dok mu Materaci ne udje u noge, a drugi starkelja koji misli da mnogo zna... P.s. Grobar sam, ali realan.

pirke

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)

Pa Tole namestio, zar nije ocigledno, namestio je jos neke stvari ove nedelje...

Tezak protivnik, nema sta, ali ako ne mozemo preko njih, nismo za LS, barem ne ove sezone. Ipak, mislim da mozemo da prodjemo pa da se popuni kasa, da ne moraju da prodaju igrace na polusezoni.

Inace, procitao sam svakojake komentare od ovih sto ispadose juce od slovackog velikana. Sinovi, vas nema vise u zrebu, a bas me cudi da kasete iz Barija nisu vec ociscene od prasine i pustene, ono, da zacele rane. Ustvari, koliko ste uspeha imali prosle sezone, mislim da nije stigla prasina na njih da padne, bile su non-stop ukljucene. Primite veliki ``pozdrav`` iz sadasnjosti.

Grobari ce ostati uz tebe

pre 13 godina

Izgleda da se nista nece promeniti u odnosu na proslu sezonu. Imacemo jednog predstavnika u Ligi evropi koga ce svi da sutiraju kao vrecu i koji ce na kraju zavrsiti sa 0 bodova u grupi. Evo zivi bili pa videli. da nije bilo ribara iz Finske pitanje je da li bi i LE igrali.
(realnost, 6. avgust 2010 12:30)

Ma koja je bre to prica ribari iz Finske...
Partizan je taj Dnjepar izbacio , turci su ove sezone uzasni u Evropi , a veliki Slovan ne treba ni komentarisati( ispod prosecna ekipa ).
Zasto se ovde ljudi trude da umanje neciji uspeh ja ne znam al to je praksa....
Nek nas svi pune i napune mi smo tu i nismo slucajno... niko nama te bodove nije davao i poklanjao nego smo ih sami osvajali!!!!!
Jedini klub u kome se ozbiljno radi vec duzi niz godina je nas Partizan.
Kad bi i ostali bili sposobni da isprate Partizan pa da ih svi PUNE ,kako kazes, u grupnoj fazi , iz godine u godinu postajali bi sve jaci i jaci....
Povlasceni u zrebovima, ugled lige, dolazak sponzora (pravih) sve bi to funkcionisalo drugacije.....

Sto se zreba tice Anderleht je odlicna ekipa da se lepo vidi gde smo... niti najjaca niti najslabija evropska ekipa, dakle ekipa po meri nekog prosecnog kvaliteta u ligi sampiona...

Samo hrabro ... NAPADAJ !!!

???

pre 13 godina

@ od ovog trenutka anderleht je dobio armiju navijaca u srbiji :DDDDD sad im je i anderleht bratski klub :D
(mitta, 6. avgust 2010 12:29)

Navijač sam Zvezde, i nemam ništa protiv naših suseda, ali ne mogu da shvatim ovakve komentare. Kakva god vest da se saopšti, komentariše se o Zvezdi. Čudi me kako još nema sličnih komentara u "INFO" - "Imamo najskuplje gorivo u regionu"...

Sven

pre 13 godina

Velika sansa za Partizan!
Bolje nije moglo!

•Atraktivan protivnik, kako za publiku na stadionu tako i za tv a i sponzore.
•Partizan mora igrati opusteno i igrati iz zadovoljstva i zbog ljubavi prema fudbalu.
•Treba bataliti sve bitke, ratove, narod…i osatle gluposti koje samo sputavaju i opterecuju.
•Ispasti od takvog kluba nije sramota a uteha je Evropska liga.
•Znaci u napad! Organizovano, vedro i sa zadovoljstvom i videcemo kako takav stav daje rezultat.
Sven

Optimista

pre 13 godina

Odlično! Nadao sam se upravo Anderlehtu. Izraelci nam nikakone odgovaraju (setite se Tikve), kao ni Česi (setiter se Slavije), Bazel je najjači od ovih pet, Kopenhagen bi bio naizgled najlakši ali nisam ih hteo iz ličnih razloga, a o Anderlehtu dovoljno govori to što im je Rnić u ekipi! Pa Rnić je gori od cele Partizanove sadašnje odbrane! Samo da potpiše Babović i još jedan štoper,i eto LŠ!
Prognoza : 2:1 za nas u Beogradu, 2:2 u revanšu.

GROBELAR

pre 13 godina

ovaj tim je slabji od onoga sto je izborio ligu kao sto je i ovaj andrleht slabiji od ong njukasla racunica je prosta NORMALNO PROLAZIMO!!!!

Makabi Petahtikva, predsjednik kluba

pre 13 godina

"zvezda im je u srcu grba, 6. avgust 2010 19:36
(zvezda je samo mali deo partizana, 6. avgust 2010 23:39"

Zvezda je jedino što valja na vašem grbu ostalo nizašta nesluži sem na posjećanje kakav je grb bivše države bio.
Vidio sam prije par godina.

Jelenko

pre 13 godina

Mnogi pisu da je Partizan veci klub od Anderlehta? Koliko vi imate godina? Evo procitajte:
"Anderleht je osvajao Kup pobednika kupova 1976. i 1978. godine, bio pobednik Kupa UEFA 1983, a 1976. i 1978. godine bio najbolji i u Superkupu Evrope."
Ni tada a narcito sada Partizan nije veci klub od Anderlehta. Sta je to Partizan u Evropi osvojio?
Kladionice daju ogromnu ali ogromnu prednost Anderlehtu, ali ko zna mozda ste vi bolji analiticari od kladionicara koji od tog posla zive.

djole

pre 13 godina

Uf, najtezi protivnik koga je Partizan mogao da dobije. Plasim se samo kako ce Krstajic & Co uspeti da sacuvaju Lukakua koji sa 17 godina vec podseca na Drogbu. Neg nam je bog upomoc!

klovn

pre 13 godina

Milojko Pantić poziva: Kralja, Mirkovića, Mihajlovića, Đukića, Đorovića, Jokanovića, Jugovića, Piksija, Drulovića Miloševića, Kovačevića.

Da se vrate sad u kopačke odrali bi ovu boraniju sa 3-0.

BAOBAB

pre 13 godina

Ma opusteno DELIJE
Ipak, idemo dalje u IV kolo KUPA SAVSKI VENAC, danas u 12 časova je izvlacenje parova za cetvrto kolo u NIONU, bice cupavo, nosioci grupa su GRAFICAR, BASK, KOMGRAP I ŽELEZNIČAR
(ZVEZDIN DELIJA)

pedja

pre 13 godina

Partizan je uglavnom uvek dobijao jake protivnike na pragu Lige Sampiona i uvek smo bolje prolazili sa takvim timovima nego sa autsajderima, tako da ocekujem dobar fudbal i prolaz Partizana!

zoxter

pre 13 godina

A sa kime igra zvezda. Koga su oni izvukli. A da Borca city, setih se.

Pozdrav za sve Grobare ma idemo dalje. Nek nas mrze ljudi zli ali gledace se okrugla zastava na centru JNA.

vlada_va

pre 13 godina

Ljudi ne moj da ste nerealni i ocekivati ne znam sta. Protiv jakog protivnika,kao i pesimisticki govoriti ne mozemo da udjemo u LS. Stanojevic je novi Dule Vujosevic:) ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄ ПАРТИЗАН ▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

srdan

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!

STOLE VRŠAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdaš imam poruku za sve Partizanovce: Glavu gore i bez brige.Pa šta ako je Anderleht?Izbacivali ste jedan Njukastl dva puta i ne vidim razlog zašto se uspeh ne bi ponovio i sada.Mnogi naši timovi ,kao i reprezentacija,dokazali su da protiv jakih timova igraju svetski i ako budete odlučni i čvrsti prolaz u LŠ je moguć. Sretno!

vlada M&M

pre 13 godina

Već duže vreme ne pišem komentare jer su ovaj sajt okupirali "pripovedači bajki iz prošlosti i oni koji proriču budućnost".
Znam da ovaj komentar neće ništa promeniti po tom pitanju ali ipak molim sve "dušebrižnike",da se povinuju osnovnoj nameni B92 sport i komentarišu sportske vesti i događaje.
Ne mogu da verujem da i dalje postoje oni koji više priželjkuju poraz suprotnog tabora nego pobedu svoje ekipe.
Nema tu šta puno da se polemiše.Mi smo pred vratima LŠ,vi ste se oprostili od Evro-takmičenja(mada vam niko ne brani da ista pratite.
To ko je šta bio i ko će kako proći,većina nisu kompetentni da komentarišu a uporno samo to rade.Ja sam i uvek ću navijati samo za Partizan,bez obzira na vaše petarde,vatromete i ostalu pirotehniku.
Za svoj "uspeh" ste i vi delimično krivi jer padate na fore:sponzora,saopštenja,VIP simpatizera,12.igrač i ostale priče i bajke koje i sami volite.

milezi

pre 13 godina

Momci nema predaje i samo hrabro glave gore, svi smo uz Vas!!! Da im uvalimo 2 komada kući i da ne primimo gol i biće to sve u redu... Msm da će sve to biti u redu :)))

NAPRED ŠAMPIONI!!!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Anderleht dolazi iz belgijske lige,a ne iz spanske,engleske,italijanske,nemacke,francuske,holandske,ruske lige.
Mi smo se nadali povoljnom zrebu,jer je dobar zreb bio glavni adut Partizana u kvalifikacijama za LS. "Zasluga" Djurica i Nadja sto nam adut nisu kvalitetni fudbaleri (manje-vise,svi smo mi svesni da Partizan ima samo tri ozbiljna igraca- Moreira,Kleo i Krstajic).
Budimo realni,da li ekipa u kojoj su nezamenljivi Stevanovic,Jovanovic,Petrovic,Tomic,Iliev...zasluzuje da igra u LS?

hoka-hej

pre 13 godina

Belgijanci, najedite se neke kvalitetne čokoladice (toga bar imate),ili još bolje - popijte nešto protiv dijareje ...

Trebaće vam, neće vam biti dobro kad kročite u fudbalski hram!

PARTIZAN!!!!!!!

Ostajemo mirni

pre 13 godina

Ima tu jačih timova od Anderlehta. To je nekada bio jak tim, sad je prosečan. Uostalom, to je nevažno, mi nismo dovoljno jaki za LŠ, dosta je i EL. U zemlji koja je potpuno u svemu podbacila, ne možemo imati ni jak fudbal.

Makaveli

pre 13 godina

Nije idealno, ali moglo je i gore. U svakom slucaju: sansa je tu. U kompletnom sastavu imamo sanse. A i ako ne uspemo, ceka nas EL.

Nego, sa kim igra zvezda, stub srBstva i siblom borbe protiv komunizma? :-)

Dakara

pre 13 godina

Realno šanse su nam 30% za ulazak u LS, da je bio bilo ko drugi imali bi sigurno 50 naspram 50%. Ipak njihov tim vredi oko 85 mil. evra naspram 26 Partizana kao i što igraju u puno jačoj ligi od nas što je isto jako bitan faktor. Ono što treba da raduje je da smo mi svoj cilj ispunili ulaskom u LE i da faktički u ovom okršaju nemamo šta da izgubimo tako da možemo da igramo rastereceno a kad igramo rastereceno mozemo svašta da uradimo.
Pozdrav iz Banja Luke

jedne noci u njukaslu (briselu)

pre 13 godina

koliko smo do sada imali srece u zrebu toliko danas nismo imali...ali pokazace se po stoti put da kad je najteze mi smo najjaci...

Djeneral Stanojevicu spremi vojnicke trupe da Partizan s njima ode u LS grupe !!! AJMO !!!

svi za srpski fudbal

pre 13 godina

Bice tesko ali mislim da ce partizan proci jer ako sada ne prodju ne treba vise nikada da igra kvalifikacije.ali realno gledano partizan dobija na jna i igra nereseno u belgiji.

Niksic

pre 13 godina

Ne vidim razlog zbog cega je ovoliko nezadovoljstvo medju navijacima zbog izvlacenja Anderlehta.Da bi dosli u Ligu sampiona moramo pobijediti najbolje ili ste mozda ocekivali Mladi radnik u 4 kolu kvalifikacija.Ne treba mnogo pametovati na web sajtovima i forumima nego svi na stadion da podrzimo ove momke i trenera koji je zasad 11 od 11,stvarno bi bila sramota da hram ne bude pun do poslednjeg mjesta...

GROBARI SVI NA STADION

AJDE INDIJANCE OVE...

slobodan ili ne

pre 13 godina

ako je ofk beograd uspeo da nadigra tursku ekipu, gde je u pitanju bio mec izmedju amatera i kluba sa finansijskiim mogucnostima elitnih klubova u evropi, zasto ne bi i partizan mogao da iznenadi! ozbljniji pristup igri pojedinaca, pogotovo u odbrani, i uspeh je moguc!

UnderLeht

pre 13 godina

Mrzim komentare tipa: Nemamo sanse i odrace nas neki tamo Lukaku.. Najjaci su mi likovi koji se loze na neke nove fudbalere jer su culi da su dobri a nisu ih ni videli na delu protiv jakih timova. Setite se kluba naziva Newcastle pa mi recite kako smo docekali utakmicu sa njima a kakav tim su imali i kakve igrace. Pogledajte njihov sastav pa pricajte nesto. Partizan je igrao sa onim Realom 1:0 ukupno a vi se lozite na Lukake neke i Rnice. Kad Dr Moreira operise ja se ne plasim!!!

pFc

pre 13 godina

Ajde bre šta kukate! Baš nas briga protiv koga igramo, to je liga ŠAMPIONA a ne lucky looser-a. Imamo dobar tim, samo nam hvali par igrača u odbrani - pod HITNO !!!

nego sta

pre 13 godina

Mislim da ce biti cast za svakog onog sto ode da gledam utakmicu Partizan vs Anderlecht iz jednog razloga,a to je videti jednog mladog napadaca,novi buduci Drogba,i buduceg najboljeg napadaca na svetu,Romelo Lukaku.Sto se tice ovih komentara tipa,petarda sledi itd,pa znate sto takve petarde ne pucaju svim nasim klubovima,jer to bi znacilo da igramo negde,nego tako likovi imaju obraz kao djon,spec. posle Slovana.
(ZZZzzz, 6. avgust 2010 17:06)

Posle dvomecha taj "novi Drogba" ima da nestane...jer..Partizan ce uci u LS a on ce nestati...pojesce ga Krstajic !

Red bull

pre 13 godina

@VOJVODINA NOVI SAD

Decko postaosi dosadan sa tim "Titovi blizanci" Gde si ti rodjen i gde danas zivis.Ti kaodasi iz neke aristokratske drzave a tvoj klub uzmi istoriju u sake osnovan u Austrougarskoj. Za vas koji za tolike godine ama bas nista niste osvojili, vasi trofeji stanu u kancelariju predsednika je OFk klub Kraljevine Srbije koji je osnovan 1911. Sledece godine STO GODINA

cleoooo

pre 13 godina

anderleht dobio prvaka velsa 3-1, 3-0, a partizan prosle godine ????? A price o dobijanju konobara,molera, ostavite po strani,danas svi igraju fudbal, neki malo vise a neki malo manje

Realno

pre 13 godina

Strategija...

odabrati najnebitnijeg igraca (petrovic verovatno) i poslati ga da se zakaci sa Rnicem. Ovome ne treba puno, rusi ga u 16 metara, penal i crveni. Pozeljno u 5. minutu

Zaliti se u UEFA - partizan da trazi da ga pomiluju i da ga puste opet da zaigra

U revansu sve to ponoviti...

Siguran prolaz, Rnic heroj juga

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Toliko ste spominjali taj Anderleht i kukali svi redom da ste ga i prizvali. Ali šta je tu je, kada je pao favorizovani New Castle, zašto ne bi i Anderleht !!

dejan

pre 13 godina

Ne volim da likujem, ne navijam za partizan, za sve do sada svaka cast, ali tek ovo je pravi ispit i tu treba da se tim pokaze... Ako jesi jesi, ako nisi nisi... Moji sinoc nisu...

Samo ne mogu da vjerujem, koliko na ovom brdovitom Balkanu, sa obe strane Drine, ima tzv. mozgova koji se raduju tudjoj nesreci... Neshvatljivo i maloumno...

Na kraju: Srecno...:)

dejan, BL

Darko

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze sto se Partizan toliko plasi Anderlehta? Pa Rnic decko igra fudbal,nemozemo da se ubijemo zbog toga...Ja bas mislim da smo dobili lakog protivnika ali dobrog protivnika...I IDEMO LS BRE!!! PARTIZAN!!!

Zwrle vš

pre 13 godina

Ovo i nije tako loše, mi ćemo jesen provesti u evropi. A zvezdi od evrope ostaje samo regionalna liga, ako se dogovore sa Bugarima.

Sta zelimo?

pre 13 godina

Koliko god da je nama istorijska sansa, sigurno je i Anderlehtu.

Tezak protivnik, lose smo prosli? Boze gluposti. Tezak protivnik bi bio Arsenal, Bajern, Inter ovo je protivnik protiv kojeg moramo biti u stanju da igramo, pa to su nam dobri ljudi iz UEFA-e poklonili. Ako nismo u stanju da igramo sa Anderlehtom, bolje da se samo-izbacimo iz svih takmicenja.

Fizicka spremnost jos nije na nivou? E to mi tek nije jasno. Kada su planirali da budu fizicki spremni? Na sredini sezone ili pred kraj kad se vade na povrede?

Mozemo i trebamo u Ligu Sampiona ali moramo se za tako nesto pripremiti mentalno i fizicki, nema tu mnogo filozofije.

kurotresina

pre 13 godina

Sad sam jos sigurniji da prolazimo! Samo da se ne primi gol kuci, u prvom mecu!
(kocho, 6. avgust 2010 12:24)
kocho,je potpuno u pravu

Lukić

pre 13 godina

Nemate vi Grobari pojma. Zna se ko brani Srbstvo i čast srbskog fudbala. Mislim, jeste da se ne vidimo u Evropi, ali to je deo taktike - Šokirati protivnika iznenadnim pojavljivanjem.
A tek prelazni rok... Dovodite neke bede od igrača. To ne radi ozbiljan klub. Mi jedan transfer, promovišemo 12-tog igrača..BUMMMMM!!!!
Kakav pazar... Jeste da košta 100 evra, ali u isto vreme navija, sedi na klupi, piše članke po novinama, bije svoje saigrače posle derbija...multipraktik bre...
Slovan je za Anderleht - čist Brazil rođaci...
Kevo, gde je daljinski???
14:45 je, sad će put u Bari!!!
Pu be kurafte....
Nema baterije.
Daj malo od SMS akcije, da gi kupim nove.

srdan

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)
Sine leci se!Ima tabletica raznih bojica,mozda naletis i na neke cveno-bele,ko zna!

pfcforever

pre 13 godina

ma bitno je da smo obezbedili sest evropskih utakmica samo je pitanje da li ce to biti liga sampiona ili liga evrope. sto se mene tice mi smo svoje odradili a i sama uprava je rekla da liga sampiona nije prioritet tako da...

ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti

pre 13 godina

Teško da će u LŠ grupi biti neko slabiji od Anderlehta tako da ne vidim u čemu je problem.

Ako ne mogu da pobede belgijance šta će uopšte u LŠ samo da se brukaju i služe za popravljanje gol razlike.

Najzvučnije ime od ponuđenih može da donese dodatnu inspiraciju i motivaciju, Partizan ima lepi 40% šanse.

iggy

pre 13 godina

U poslednje vreme Srbija zaista nema sreće sa žrebom. Ili to nisu čista posla. U svakom slučaju, šansa za još jedan besplatan marketing Partizana, ali i Beograda i Srbije, teško je oštećena od strane nekih tamo iz EU. Možda nas zaista i ne žele u Uniji?
(Martin, 6. avgust 2010 12:27)

Pa ne ocekujes valjda da se u ligu sampiona udje preko San Marina i Andore...Ako ne mogu pobediti Anderleht, sta onda da traze u LS sa Interom, Barsom, Bajernom...zaveru zemlje i vasione protiv Srbije necu komentarisati

no fear

pre 13 godina

ajde,dosta kukanja (u ovih 74 dosadašnja komentara uglavnom to)..
Anderlecht nije ni Milan,PSV,Dinamo Kijev,nije ni Zenit,Tottenham,Sevilla..
ako se od takvih strahuje,onda se nema šta tražiti ni u Ligi Evrope,a kamoli LŠ..
odigrati hrabro,borbeno pa šta bude..u LŠ se ne ulazi samo preko Pyunika i HJK,treba i nekog malo jačeg dobiti,a Anderlecht je baš to-jači tim,ali ne prejak/neprelazan..
p.s. nadam se da Cleo nije ispucao sve svoje projektile za ovu evro-sezonu..

Dr. Coldrain

pre 13 godina

za sve pljuvače:
Neko ne može da se kvalifikuje u onu ligu u koju mi možemo samo da "ispadnemo"!

Za sve ostale:

AJMO CRNO BELI!!!

Darko

pre 13 godina

al ste se nalozili na tog lukaku, a smem da se kladim da je 70% ljudi danas prvi put u zivotu culo za njega, a 20% je culo, ali ga u zivotu nije videlo kako igra.. ako naidju ferguson ili murinjo slucajno na ovaj forum, jos ce da kupe coveka ni krivog ni duznog

buuhaha

pre 13 godina

Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26)


ako ti je zvezda sve onda ti nemas nista...ali zato imas veliki kompleks koji te jede iznutra...

Sasa

pre 13 godina

ANDERLEHT IDE DALJE !!!slobodno stavljajte minuse to radite od muke !!!
(JOGA_BONITO, 6. avgust 2010 20:07)
SLatke su to muke, za razliku od vasih. S kim vi igrate ?

Gost

pre 13 godina

Po meni najbolja opcija. Ako ih prodjemo znaci da vredimo i da mozemo da igramo LS a ako ih ne prodjemo onda i nismo za LS i LE je za nas maksimum. Prava mera da se odredi na kom smo nivou. Sretno!

SVE JE ONO BIZNIS

pre 13 godina

Od svih ekipa koje smo mogli da dobijemo,dobili smo najtezeg.Ja mislim da je to nasa prednost. Nema lako cemo,nema bolji smo.Oni moraju da prodju ,a mi ne. Ovaj put mi prolazimo ,a oni prodaju najboljeg igraca Lukaku.To je isto novca. prolazimo 100%.

Milos

pre 13 godina

Ajmo Grobari preko trnja do zvezda!!! Nema predaje, nema demoralizacije bez obzira sto smo izvukli najtezeg protivnika. Na muci se poznaju junaci i veliki igraci!!! Pobeda u Hramu i nereseno na strani!!!

Branko

pre 13 godina

Najverovatnije najteži protivnik. Biće izuzetno teško, ali verovatno će se odigrati dve velike utakmice. Nema šanse da nas razbiju, ako budemo igrali racionalno i prema svojim mogućnostima. Možda je i dobro što prvu utakmicu igramo kod kuće. Tako je bilo i sa Newkastl-om. Neka daju sve od sebe, pa šta bude. Srećno crno-beli.
Branko

stari

pre 13 godina

Veliki crnogorski fudbalski talenat, dosadašnji član podgoričke Bubamare, 16-godišnji Veljko Batrović nastaviće karijeru u beogradskom Partizanu, saznaju ''Vijesti''.

Mladi as, koji je u proteklih nekoliko godina privukao veliku pažnju i van granica naše zemlje, a trenirao na kampovima evropskih velikana (Milana, Arsenala, PSŽ-a, madridskog Atletika, Olimpijakosa), uspješno se potvrdio i u beogradskom timu u proteklih 15-tak dana.

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Uliva mi poverenje trener jer je realan i vidi sve nedostatke i mislim da je protivnik iz neke srednje Evropske klase gde ce mo najbolje videti jer mozemo da igramo u LS ili ako ga ne prodjemo onda znamo da u grupama LS i nemamo sta da trazimo, mada mislim iskreno ako igramo bez respekta i bez potcenjivanja onda mozemo sa svakom ekipom da se ravnopravno nosimo u Evropi, zvuci malo vise optimisticki ali setite se kakav je tim imao Mateus pa kako smo igrali sa onim Alama, a sada smo kompaktniji...

zombi-Zvezda u srcu

pre 13 godina

Grobari,vas ce biti 11,njih ce biti 11.
Jeste da ce vam ovo biti prvi ozbiljniji protivnik,nemojte se mnogo uzdizati,ali ni plasiti.
Nema tu mnogo filozofije,samo hrabro i pametno i Anderleht se moze proci.
Gledao sam ih pre neki dan,igrali su sa novim prvoligasem kod kuce i cini mi se da su izgubili.Nisu ostavili neki poseban utisak na mene,tako da,moze se sa njima igrati.

Sve u svemu,puno srece!

Pedja

pre 13 godina

Ajde bre familijo, STA KUKATE, cemu panika...STA JE BILO BRE!!!! pa ko je mislio da cemo lansirati NEW CASTE 2003ce, pa jel on bio slabiji tada od Andrlehta sada. Sta je bre vama. Tada bio Vest, sada Krstajic, tada bio Delibasic sada Cleo, Sale je tu, Moreira je tu, Ilijev je tu...iskusniji, pametniji...ma idi bre, ima da prsti!!! KO NEMA VERE, NEMA NI NADE, A KO NEMA NADE, TAJ NEMA NISTA!!!! Idemo bre da se kidamo. Ziveo Partizan

SpaWn †

pre 13 godina

Kako mozete da pricate protiv timova iz svoje zemlje kada igraju sa stranim ekipama?! JEl ima neko od vas malo mozga i zapita se: Ako sam ja Zvezdas jel cu imati koristi ako Partizan prodje i osvoji bodove za Srpski klupski fudbal, pa ce umesto samo prvaka mozda 2 ekipe ici u LS. Znaci strasno, ko sve prati fudbal i kaze da je "navijac"!

delija

pre 13 godina

Gotovi ste,Anderleht je za dve klase bolji tim.Lukaka ce vas sazvakati za dorucak.Decko je ekstra,17 godina a igra kao zmaj.Novi Drogba!!!Bice 5:0 tamo!
(zeno, 6. avgust 2010 13:43)
Hvala puno na informaciji a sad idi gledaj Bari na VHS-u !!!
(srdan, 6. avgust 2010 16:02)
i neka posle kaze neko da zvezda ne moze da pobedi u evropi.

SASA

pre 13 godina

Primetio sam po ovim komentarima da je komsinica mnogo nervozna.Mislim da treba jos biti opusten jer ih tek cekaju kosmari.Ove godine ce sigurno biti i iza Vojvodine a sledece sledi scenario iz kk kluba.Ovi sto su ih vodili u evropu odvesce ih u stecaj.....

buuuhahhh

pre 13 godina

Igracete jadnu ligu evrope zahvaljujuci tome sto ste imali srece u zrebu u prva dva kola kvalifikacija.Ali zato cim dodje iole jaci rival....Videcemo sledece sezone kad ne osvojite titulu gde cete igrati.
(realno, 6. avgust 2010 19:48)

FK Sledeca sezona opet provocira....

Звездаш

pre 13 godina

Њу кастл је изгубио од Партизана само из једног разлога - због очајне форме у којој се нису нашли годинама, годинама пре тога.

Јако ми је жао што је Партизан добио овако јаког ривала али мислим да Партизан игра јако добро и да може проћи, уз мало среће и да судија буде поштен!

Свако добро комшијама.

Neupucen

pre 13 godina

Super. Sada cemo pokazati jesmo li ili nismo za LS. Mislim da jesmo, ne postoji klub koji je nepobediv, a posebno to nije Anderleht. Jeste najaci od svih klubova koje smo mogli dobiti, ali nas cilj i jeste takmiciti se sa najacima. Partizan ima sansu da prodje, lici ovo po malo na Njukastl....
Za pobedu je nagrada LS, za poraz LE, sta bi neki dali i za ovo drugo...

bobanmkd

pre 13 godina

Samo napred,nema predaje! Anderleht nije nepobediv,samo treba biti mudar i borben! Psihološki pritisak je na njiima,a nama,šta bog da! Verujem u Stanojevica!

penban

pre 13 godina

Mogli smo mnogo bolje da prodjemo. Sada nam ostaje da se nadamo prolasku, sto nije nemoguce ako momci ostave srce na terenu i naravno ako budu imali malo srece.

NAPRED PARTIZAN!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate ljudi,kako Anderleht najslabiji?Pa Kopenhagen i Sparta Prag su sigurno slabiji od Anderlehta a postavlja se pitanje dali je Hapoel Tel Aviv jaci...Jedino se zna da je Bazel sigurno tezi protivnik od Anderlehta,sada samo na odbrani Partizan mora da radi i nesme da igra kao protiv Helsinkija

ivanina SALATA

pre 13 godina

Posle skijaša iz Finske i automehaničara iz Jermenije konačno jedan ozbiljniji protivnik,navijam protiv Partizana.
(mare, 6. avgust 2010 13:04)

pa ,nemaš više za koga.....moraš za anderleht...

Krstajic

pre 13 godina

Grobari ne brinite nista spreman sam za tog klinca(Lukaku-a)...proucio sam njegov stil igre...ne brinite nista moj cilj je da mu lomim noge!!! DODJITE SVI NA JNA! PFC U

Lucky

pre 13 godina

Do mojega ili ne, mi na njih moramo...! Nadao sam se Kopenhagenu, tako da mi se ovo nikako nije svidelo... Jbg, glavu gore i samo hrabro, pa ih možda i prođemo...! NAPRED PARTIZAN!!!

zdravo razmisljam

pre 13 godina

Na putu ka LS nema iscekivanja lakseg i tezeg protivnika.

Ovo je protivnik po meri zato sto ce Partizan prolazom pokazati da je zreo za takmicenje u LS a u slucaju eliminacije pokazati pravo lice Srpskog fudbala.

Il smo nindze il smo m....

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!

navijac

pre 13 godina

Teze nije moglo.. Mozda je bolje sto prvu utakmicu igramo kuci nego u gostima, za sad nam taj sistem dobro isao. Inace, isto tako mislim da bi nam eliminacija od Anderlehta mnogo lakse pala nego od recimo Kopenhagena. Ovako makar mozemo rastereceno da igramo, nemamo sta da izgubimo. A i ako ispadnemo, niko igrace nece kriviti, jer jednostavno protivnik je mnogo jaci i bogatiji klub. Napred PARTIZAN!

partizan

pre 13 godina

Nemaju sta da izgube,momci samo hrabro na Anderleht podignute glave,hladno i puni eneregije,uspeh i sreca ce doci sami posle toga,verujemo u vas,a u svakom slucaju pokazali ste kako se igra za Partizan,cetiri u takmice do sada u kvalifikacija,devet postignutih golova samo dva primljena to je za respekt,neka oni budu nadmocni i favoriti,a vi ih iznenadite i ne sumnjam u vas uspeh.... SAKA CAST MOMCI!!!! IMATE SANSE SAMO GLAVU GORE!!!!

Bla Bla

pre 13 godina

Gledam sada na netu direktno izvlace nje za LE. Dokaz koliko je nasa pasnjak liga na novou Malte, Luksemburga, Andore je da mi nemamo ni jednog predstavnika u kvalifikacijama za LE a i Partizan zavrsava tu gde je. Jedna Ukrajina ima 4 tima,Rumunija 3, Madjarska 2, Bugarska 2, Hrvatska 2, itd. Ovo su boranija zemlje. I mis mo jeina zemlja u Evropi koja nije izvrsila privatizaciju u sportu.Celnici FSS se zato i ne bore jer im je ovako lepo. Nikakvu odgovornost a pare ubiru od klubova i od pomoci UEFA.Druga bi se pesma pevala kada bi postojali vlasnici klubova. da li bi Taj Tomislav Karadzic ili neko drugi i Vukadinovic potpredsednik(obojica iz Partizana ) sedeli na svojim mestima, ili ministarka Snezana Samardzic Markovic.Nema nama boljitka i boljeg fudbala dok ne dodje neko sa svojim parama i taj bude odlucivao o uspehu ili neuspehu.Ako su mogli da se privatizuje CSKA, Spartak, Dinamo, Zenit i ostali ruski klubovi onda moze i ova nasa saka i jada od Partizana , Zvezde, Vojvodine i ostalih

Vojin

pre 13 godina

Aj da razumem ove komsinice sto nemaju sta pametnije da rade posle jedinstvenog uspeha zvezde ove sezone, ali mi je strasno da i neki od grobara pisu "pukli smo",
"kad ce nas pogledati sreca" i sl..
ALO BRE, nismo dobili Real, Mancester, zar cemo da se tresemo od Anderlehta i jednog poznatog igraca za koga osim kladionicara 95% njih nije culo? Nema kukanja, nema predaje, hocemo u LS, idemo da ih zgazimo, a ako to ne uspemo i bolje da ne idemo u LS.
Da ne primimo gol, da bude 0:0 pa da im umuljamo u revansu. Gluposti!! Da ih dobijemo ovde sa 2 razlike min, tamo da se muski borimo i kad ih prodjemo da slavimo. Do zvezda se ne stize preko ruza, nego preko trnja!!

pex

pre 13 godina

P.F.C. forever...ne znam samo sto neki kazu da se izbegne andrleht...naprotiv...najjaci na najjaceg...junak na junaka...imate sansu sad...i imate NAS na tribinama...Krstajicu i ostali samo hrabro,njima je veca frka verujte mi...

...UVEK TEBI VERNI UVEK TEBI ODANI...

хробар до гроба

pre 13 godina

За овог што се потписује као Јелен Лига да кажем да се не разумем у клађење јер да се разуме , знао би да екипе које су фаворири не побеђују увек. Бразил је био фаворит 2006. са квотом 4 а на Италијане је била квота 11 (знам јер сам је ухватио), на Грчку је 2004. била квота 100. Андерлехт је на папиру фаворит а и реванш игра кући, али и Партизан је против Артмедије био фаворит за пролаз, против Апоела али није против Њукастла а прошао га је. Динамо Загреб је био фаворит против Шерифа...

Зато ћути молим те и уживај у игри Партиѕана

nk grobar

pre 13 godina

jelen pivo

bila je kvota i na fener protiv y.boysa 1.20 pa šta?najdosadniji ste vi koji ste počeli da pratite fudbal onda kada ste provalili teletekst.sva vam se priča svodi,po statistici,po kvoti,rekao W.Hill,a na stadion kročili nijeste.

zoran

pre 13 godina

Ma, Partizan da dovede jos dvojicu dobrih igraca i moze da igra ravnopravno sa timom iz Belgije.
Nije to onaj stari Andrleht.
Samo hrabro i bez kompleksa.
Ako bude igrano hrabro i napadacki niste bez sansi.

WladimirWB

pre 13 godina

Ma samo da im Rnic bude starter u Beogradu, da odigra na svom nivou, da u nekom 30.min igra rukom u 16, zaradi crveni i pomogne nam da im damo tri komada a tamo ćemo valjda odbraniti rezultat iz prve... Musema je na vidiku! Ajmo crno beli... ooo...

Milan_KG

pre 13 godina

Neobicno da je po vodecim kladionicama Partizan favorit u prvom duelu. 2.3 je kvota na pobedu Patrizana, a 2.8 na pobedu Anderlehta...
A, to mozda i nije neobicno!? ;)

Zemun

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06) Frustrirani navijac kluba iz provincije u ciji tim dolaze igraci koji su skart u Partizanu(Lazetic,Stjepanovic,Ilic)

bLoK 45

pre 13 godina

...i opet priča Gana kako će PARTIZAN proći u nekom takmičenju u Evropi.
Niste dovoljno upoznati sa istim pa bi Vas zamolio da se uzdržite od daljih komentara.
( Ti Si Naša Mala FILIJALA )

p.s. Grobari svi na stadion i navijanje svih 90 min.
Molba za momka iz Alcz.-a da vođenje navijanja prepusti nekom sa većim poznavanjem navijačkog repertoara i osećajem za davanje ritma i prave podrške sa tribine!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

E malera... Moglo je i bolje ..
Ako zelimo dalje.. moramo ove da bijemo.. kako umemo i znamo..
Uzdam se u dobru pripremu utakmice odlicnog trenera Stanojevica...
Mozda je dobra stvar sto jos nismo pokazali pravu igru i lice..te Andelreht ne moze 100 posto da procita Partizan..
Ali videcemo.. SRECNO CRNO-BELI !!!

Milan90KL

pre 13 godina

Neki cemo da prodjemo a neki cete i da ispadnete! :) Bice tesko...sve zavisi od prve u Beogradu... svaka pobeda tu bi bila kao kuca...

Alex BG

pre 13 godina

Partizan nije favorit, sto je sjajno. Anderleht je klub velikog imena i tradicije koji ne pliva bas najbolje u "novoj" ekonomskoj podeli karata u Evropi. Sve u svemu, nije lose. Ako damo 120% od svojih ne prevelikih mogucnosti... videcemo. Vidimo se na JNA

Makaveli

pre 13 godina

@Valarenga Fotball: je li, jel ima u toj Norveskoj nekih internet strana na kojima mozes da menjas svoje strucne komentare o skandinavskom fudbalu? Bio bih ti zahvalan da nas postedis Rozenborga, Helsinkija, Elfsborga i ostalih velikana.

Inace, ne slazem se da je Anderleht najjaci moguci protivnik. Bazela sam se najvise bojao.

Igor

pre 13 godina

Tako je svejedno koga smo izvukli,nijedna od tih ekipa nije bauk.Ako ne mozemo dobiti Anderleht,za koji nigra Rnic,onda ne moramo ni ici u LS!!!

MK

pre 13 godina

Pa da li vi cigani mozete bar jednom da budete objektivni i da cestitate Partizanu na tome sto je jedini klub koji dostojno predstavlja nas fudbal u Evropi. Cast izuzetcima, ali ovakve gluposti od navijaca ciji klub redovno ispada u kvalifikacijama za LE, nikako nemogu da razumem. Lupetate kako nas ocekuje blamaza, kako bolje da neigramo nego da se brukamo, a dupe biste svoje prodali da ste na nasem mestu. Pa zar postoji veca blamaza od vas, o cemu vi pricate. Ja sam sinoc navijao za vas, zeleo sam da prodjete zbog bodova i podizanja ugleda naseg fudbala. Ovako nisam razmislajo sinoc, ali sam izrevoltiran vasim smesnim komentarima. Smesni ste i zao mi vas je.

;)

pre 13 godina

•Mi idemo u Ligu sampiona....mi smo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona....mi bar igramo Ligu Evrope...pa sta ako nismo osvojili ni bod u Ligi Evrope, mi smo bar igrali....pi, pi, pi, kva, kva, kva. Bari 1991 i tacka!
(Sony, 6. avgust 2010 13:39)

Osvojili smo 3 boda pobedom protiv Shakhtara. Samo da znas

smehotres olimpijada

pre 13 godina

Dosta je bilo konibara, pekara, Pjunika i onih smesnih indijanaca iz Finske, nisu ni ovi nesto posebno pogotovo ako pogledamo timove koje partizan nijw mogao da dobije poput Brage, Sevilje, Nemaca, Engleza.. Ali bar jednim da izvucete neki normalan tim. Moje licno misljenje, na JNA laganica , a u Belgiji PETICA!! Molimo samo da ne kukate, znamo da ste ocekuvali Izraelce, Zivinu ili Kopenhahen, ali red je da dobijete makar jednom normalnog protivnika!!! Ovi vas pune, zatim vam odlaze tri najbolja igraca kada se ne kvalifikujete u LS, Raca, Tomic i Kleo ciji du transferi vwc dogovoreni samo se ceka ovo poslednje kolo, zato i tragate za napadacima i pojacanjjma. Nemorate da verujete, ali videcete da ce biti tako, ipak solidno ce te zaradii i od Lige Evrope i od transfera samo sto te pare necete ni videti ni isetiti kao sto niste ni prwdhodne dve godine osetili. Bruka krece, 17.08 trajace celu jesen pogotovo kada rasprodate i to malo sto imate. Znaci na JNA laganica u Belgiji PETICA!!!
(krecu dede u evropu, 6. avgust 2010 12:52)

ovaj...sinak...a sto si ti trosio svoje vreme na gledanje vesti o partizanu i na pisanje komentara na istoj? bolje bi bilo da si gledao zreb za sledeceg protivnika crvene zvezde u euro kupovima.

...ah da...zreb za sezonu 2015 / 2016 jos nije izbacen.

de nas podseti malo sta ono bese u bariju, dok se jos nisi ni rodio?

Shone

pre 13 godina

Dokle bre vise klupska podela? Odrastite, ili cuvajte prozivke za tribinu...u interesu srpskog fudbala je da prodje srpski tim u Ligu sampiona, da se sakupi sto vise bodova, kako bi put za prvaka iducih godina bio laksi, pa bio to moj voljeni klub ili ipak Crvena Zvezda...

billy

pre 13 godina

Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht.sa LS sajta
Postajemo polako ali sigurno kao sportsko drustvo INSTITUCIJA,najjvise zahvaljujuci kosarkasima a zvezda se gasi kao ista!
Ekipa Partizana u zadnjih 15 godina,nikad jaca!
Prolazimo garant,siguran sam u to!

marinko

pre 13 godina

predlazem upravi partizana da podeli besplatne ulaznice igracima i rukovodstvu crvene zvezde, njihova stvar za koga ce da navijaju.

grobar

pre 13 godina

VK Sledeća sezona, KK Sledeća sezona i FK Sledeća sezona.......uu jesmo dobrii.....Anderleht se može proći, prošli smo Njukastl možemo i njih...samo pamet u glavu u ostaviti srce na terenu i prolazimo sigurno...grobari uz tebe uvijek biće...PARTIZANEEE....

Oberon

pre 13 godina

Nijedan tim od mogucih nije naivan i pribliznog su kvaliteta. Anderlecht ima ime, moze da motivise i mislim da mozemo da odigramo protiv njih dobro, mozda i bolje nego protiv recimo Kopenhagena!
I ako ne prodjemo, sta ima veze, nije sramota igrati Ligu Evrope!
Zato samo hrabro momci!

018

pre 13 godina

pa moramo jednog jakog da pobedimo da bi usli u ligu sampiona majku mu... sta bi ste vi hteli? da nam se padne neki levak i da prodjemo... e pa cekaj malo, platini nam je ucinio uslugu jer izbegavamo prave jake protivnike i dobijamo srednju klasu klubova za plej of a mi se sada jos bunimo? jel tako? ajmo malo realno... izbegli smo engleze, nemce, italijane, spance, portugalce, holandjane... pa ne moze bas da se igra protiv nekog tamo levaka a da se udje u LS! A s druge strane evidentno je da nasi klubovi bolje igraju sa poznatijim rivalima... da li tu proradi onaj cuveni srpski inat ili jednostavno zele da se sto bolje pokazu da bi se sto brze prodali ne znam ali imamo apsolutno 50% sanse za prolaz.

Ivica

pre 13 godina

Ako nista drugo, Partizanu odgovara da igra prvu kod kuce, tada smo retko ispadali, ne treba gubiti nadu, nije Andrleht Man.utd.
Ako ih ne prodjemo, treba punom snagom na LE gde nam je i realno mesto.

Leksa

pre 13 godina

Преко трња до звезда!!!
Нема разлога за забринутост, јер једноствано ако не можемо да прођемо Андарлехт, онда и нисмо за ЛШ.
Или јесмо, или нисмо.
Противник по мери са којим можемо да играмо. Чак шта, добро је што прву утакмицу играмо пред препуним храмом. Показало се да не знамо да вијамо заостатак (Апоел. Петржалка), тако да нам је већа шанса да евентуално задржимо предност из Београда.
Само напред!!!
(Слоба Гробар Сента, 6. avgust 2010 12:42)

Znali smo mi i da vijamo zaostatak(Njukasl), samo da igraci istrce i ja ne brinem. Zato sam i voleo Mateusa, mogao je igrac da mu pogresi, ali je trcao kao lud da to popravi... Sad sam gledao neke snimke iz davne LS i ono su sve bile paklene utakmice koje su izvlacile max iz ondasnje ekipe... E sad da je jos i bilo koncentracije :) P.S. Ovaj Stanojevic mi se od svih trenera cini najblizi Lotaru :)

against me

pre 13 godina

Ajde vi nazovi "Delije" daljinski u ruke i polako na SOS.Sad ce emisija Secanje pa tamo saljite komentare.A mozete da kupite i Svet pa pratite ljubavni razvoj novog vam Duska Tosica.Idemo na Anderleht pa sta bude.Ispadne mo ispadnemo.Utakmica ce pokazati realan Partizan u ovom trenutku.Liga Evrope nije lose al se svi nadamo Ligi sampiona.Nisu ono deca u Partizanu da se isprepadaju Anderlehta niti im fali iskustva,jedino ta fizicka sprema i uigranost sto je uvek problem.

zvujica

pre 13 godina

prosle godine je Dinamo igrao u skupinama Europske lige s Anderlechtom i u gostima ih dobio tako i da taj Anderlecht nije nista strašno. Samo hrabro i pobjeda je tu.

Krle

pre 13 godina

Gde je sad Kleo da daje golove protiv ozbiljnijeg kluba?Gotovi ste ovo vam je zadnja stanica.Mirise na petarde opet.
(hlebi, 6. avgust 2010 13:37)

Izvini, ali ako nisi znao utakmica jos nije ni odigrana, tako da ne znam kako si zamislio da im vec sad da gol? Steta sto svoju Zvezdu ne smatras u ozbiljnjije klubove, posto je i njoj Kleo spakovao jedan. Sad ja tebi da postavim jedno pitanje. A gde je sada Zvezda?

ps na tvoju veliku zalost ovo nama nije poslednja stanica, mi imamo "u dzepu" zagarantovanih 6 utakmica u ligi evrope ( to je ono takmicenje o kojem Zvezda sanja vec 3 sezone ). Liga sampiona nije ni bila obaveza, a ako se desi moze da bude samo jos jedan veliki veliki plus.

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Došao je meč odluke,protivnik respektabilan!Ko neveruje u pobedu,bilo igrači,članovi uprave,navijači,simpatizeri,neka ide na odmor.Samo sa punom verom,hrabro i odvažno svi da uđemo u duel sa protivnikom , rezultat i naš cilj neće izostati!Anderleht će čekati pun stadion vernih navijača(pakao) i neće im biti prijatno i udobno,nisu se oni usrećili sa nama,jer mi smo PARTZAN!Liga šampiona je tu,uđimo u nju!

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

'Oni' sada navijaju za Anderleht:)
Navijali su i za Makabi,Panatinaikos,Olimpijakos,Barselonu,Efes,Helsinki...
Mi samo za nas Partizan.
Samo da pozajmimo malo magije od kosarkasa i eto nas u LS.
U inat kvislinzima.
Samo hrabro crno-beli!
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Kozanostradamus

pre 13 godina

Svega se čovek može ovde načitati...hehehehe...ovaj mi je najbolji što reče da Anderleht povrh svega ima i veći stadion...hehehehe...ili ovaj što kaže da ih je gledao u prvom kolu i da mu se "čini" (čuj!!!) da su izgubili...jesu sa 4-1....hehehehe...što se mene lično tiče...Podržavam Kruškinog učenika Stanoja, vidi se da Partizan ima neku fizionomiju igre za razliku od predhodnih godina...Šansa je jer prvi meč igramu u Hramu i ne sumnjam da će biti pun i da će biti ludnica....pa šta bude...prsa u prsa!!!..
P.S. Razlika između Grobara i Ganfera je neprocenjiva!!!..u prilogu šaljem parolu :
"LJUBAV JE KAD TI DOMAĆIN UGASI REFLEKTORE DA DUŽE OSTANEŠ U EVROPI"

crno beli

pre 13 godina

Ljudi da se ne lazemo, ovako je bolje, bar cemo videti dali smo za LS ili ne!

U svakom slucaju evropa nam ne gine za razliku od nekih...

Sasa

pre 13 godina

Gospodo navijaci(pre svega mislim na moje \"crno-bele\"), nemojmo odmah stvarati pritisak na na se igrace. Sta je realno ?Realno je da je Anderleht jaci, mozda nije veci klub ali je u ovom trenutku jaci od nas. Ali ne pobedjuju uvek jaci: pobedjuju ne retko i snalazljiviji, strpljiviji, sa vise zivaca, sa boljom publikom i sa vise srece. Ali jedno je sigurno, igraci ne smeju biti inferiorni ni u jednom trenutku sto se tice trcanja, htenja i zelje. Ako ova 3 parametra ispostujemo, mozemo se nadati da nam se poklope kockice i zasto ne i eliminisati Anderleht. Prepustiti im ulogu favorita, zabraniti igracima da daju glupe izjave kako smo nepobedivi na nasem terenu i sl. Ako se svaki deo FK PARTIZAN \"mobilise \" na pravi nacin, da fudbaleri daju 100% svojih mogucnosti(pre svega mislim na trcanje, p;omaganje kolegi koji je pogresio i sl.), da uprava odradi svoj deo posla, da navijaci budu \"pravi\", bez politickih parola , samo sa zastavama i pesmom, bez pirotehnike ali sa pracenjem utakmice a ne sa unapred spremljenim pesmama kojed ce pevati ceo Jug bez obzira ko napada. Navijaci , da bi bili 12-ti igrac moraju aktivno da proprate sta se desava na terenu, da nas nose kad smo u napadu, da vrse pritisak na sudiju p;o potrebi, da zvizde njihovom igracu kad god bude trebaop da bude u posedu lopte i sl.(najboljem). Suvo pevanje pesama je lepo za usi ali igracima treba da ih nesto ponese, da urade i vise nego sto zaista mogu. Samo takvim pristupom \"mozemo da se nadamo\" daljem prolasku. Dati sve od sebe (navijaci , igraci, uprava), pa ako se pokaze da je Anderleht ipak bolji posteno im stedgnuti ruku i pozdraviti ih. Prebaciti pritisak na njih. Uostalom oni moraju nas da pobede u dve utakmice da bi prosli dalje . Neka oni razmisljaju o tome, nase je da damo sve od sebe pa sta bude. Uostalom ipak Anderleht nije Barsa, ni Chelsee, ni M . Jun, jeste veliki klub, ali morace to da pokazu na terenu. Ko podrzava ovakav pristup neka preporuci, pre svega mislim na nacin navijanja. Dijagnosticar, Nis

crnobeli delija

pre 13 godina

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."

a svaki put kad zvezda ili partizan pobede/izgube pustate komentare onih drugih "navijaca", prepune mrznje?

i umesto da takve komentare obrisete, vi blokirate moje komentare u kojima pozivam na fer navijanje za svoje, i navijanje za sve nase u medjunarodnim takmicenjima.

necete ni ovaj komentar pustiti, al nema veze, znacu da je bar jedna osoba ovo procitala.

sveta

pre 13 godina

(Valerenga Fotball, 6. avgust 2010 15:46)

Covek napise da ovde pisu neki koji nemaju pojma o fudbalu i onda napise da je Cleo smotan ali koristan. Vec mogu da te zamislim na terenu kako ne dizes glavu iz svojih nogu i ne vidis drugog igraca na terenu (ako si nekada igrao fudbal uopste).
Na stranu sto je Cleo da 5 komada u ove 4 utakmice, on nije imao pogresan pas, sve je skinuo glavom sto je moglo, gradi se neverovatno i ima pregled veznog igraca. To sve me podseca na Savu Milosevica (pretpostavljam da ti je i on uvek bio Sava glava, spor, strelac na srecu itd.).
I kad se neko ko pljuje po rodjenom klubu javi kao realan, to mi je smesno. Ti nisi realan, ti si negativan, pesimista, skeptik. Ni ja ne mislim da 100 posto prolazimo Anderleht kao klinci koji se javljaju, ali da imamo sanse imamo.

Bojan

pre 13 godina

I protiv New Castla smo igrali prvu utakmicu u BG i tad su igrali Ilic i Iliev i tad se slabo ko nadao, ima tu nesto. NAPRIJED PARTIZAN.

milos

pre 13 godina

nadam se da nece dolaziti Belgijanci u Beograd, oni su maltenete isti kao Francuzi... A ukoliko dodju, nadam se da ce izgubiti 3:0 (Anderleht).

cobinho

pre 13 godina

jako dobar, organizovan i kompaktan tim, vidim svi spominju lakuku-a. On tu ulazi kao rezerva, ima samo 17 god, ali imaju odlucnog centarfora tom de sutera, malo je sporiji pa mladja moze da ga zaustavi. Najopasniji su po bokovima. busafa je brz u tu moze da bude najveca opasnost jer imamo spore i fizicki slabe bekove. Teskod a mogu stevanovic i lazevski da ga zaustave. Sredina takodje dobra Jan polak i lukas bilja, su dobri. Odbrana im je nesto sporija a nemanja rnic nam je posebna sansa jer ima ne igra vislevski, povredjen je

navijac

pre 13 godina

Anderlecht je najbolji rival Partizana. Ako pobedi, Partizan ima sansu da dogura vise, ali za to je potrebno pojacanje koji trener najverovatnije vec razmislja.

Nema nazad!

pre 13 godina

Uh, nije dobro. Po mom misljenju najnezgodniji rival, pogotovu sto nam je odbrana usporeni snimak. Pratim Anderleht vec 10god. uvek su forsirali brzu igru sa dosta africkih igraca. Sta je tu je. Nema predaje! Hrabro, pa ako nista drugo da dobrom igrom napravimo dobru uvertiru za LE!! SRECNO!!!

Grobar od malena...

pre 13 godina

Nije tačno da u prvom meču ne smemo da primimo gol!
Rado se sećam Njukastla i poraza na našem stadionu 0:1!!!
Sećam se kao da je juče bilo, mnogi su likovali, ali su jecali nakon penala Milivoja....

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Pre samo par godina smo molili Boga da dobijemo Anderleht u zadnjem kolu pred LS. Kao to je protivnik koga mozemo da prodjemo, a u danasnjem zrebu to je protivnik iz grupe "samo ne on". Izvolite gospodo, srce na teren, nisu oni jaci ni od Basela ni od Sparte a i od ovih drugih je diskutabilno. Ali vasi kvaliteti su sporni, sada je prilika da pokazete od kakvog ste stofa i da li je potivnik do sada bio slab ili vi stvarno znate da igrate fudbal.
Srce na teren jer samo tako cete doziveti u slucaju neuspeha ono sto su doziveli Duletovi momci u Parizu.
A nadam se da cemo pevati pobednicke pesme!

Alexander#4

pre 13 godina

Alooo,pa nismo izvukli manchester,Sta sad,svi kukaju,vec smo ispali......!!!!jesu jaka ekipa,al nije sve gotovo.....aj najbolje da im predamo utakmicu.......!!!!....MI IDEMO DALJE.........!!!!!!!!...:)))))

Faradej

pre 13 godina

Za sve ove dushebriznike,samo vi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru,a ako necete da nas gledate na TVu vi dodjite u Hram pa nas gledajte uzivo mozda neshto i nauchite,znam da nismo odigrali neshto dobro ali mi smo ti koji smo se plasirali u LE i imamo shansu da igramo u LS a vi se zapitajte zashto ste tu gde jeste,dzaba vam i navijachi i rusi i korejanci kad nemozete neke shabane da prodjete...Kao shto rekoh ako vam se ne svidja da gledate ispred TVa vi dodjite u Humsku pa gledajte uzivo!!! SAMO HRABRO I NA PRVU SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!!!!!!!!!

chera-bera

pre 13 godina

Ma kakaz Anerleht, nije to vise ni A od onog tima koji je 70-etih rasturao Zvesdu i u Beogradu i Briselu...
Partizan uvek igra bolje protiv jacih timova, bice to uvod u lepe utakmice koje cemo ove jeseni gledati u Beogradu

Dušan

pre 13 godina

Kao neko ko je GROBAR 50 god. iskustveni savet fudbalerima:

- Protiv svakog igraj hrabro, borbeno, ostavi srce na terenu (jer znanja nemate), pa ću i poraz da Vam oprostim, zato SREĆNO !

s.h

pre 13 godina

Uh,kakav zreb ovima "sto nisu sampioni"...i kakav maler Partizanu,dabio je najtezeg protivnika,ali u takvim utakmicama se radjaju igraci...srecno !

PFC Zemun

pre 13 godina

"Serbian titans Partizan were paired with Belgian side Anderlecht" - ovako pise na sajtu goal.com u vesti vezanoj za zreb... :)

http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/08/06/2058083/champions-league-draw-werder-bremen-meet-sampdoria-sevilla

DR lAZAREVIC

pre 13 godina

ne verijem u ove zlurade komentare,da cemo glatko izgubiti od Anderlehta,a ako se to i dogodi,ne verujem da ce te ranu koju imate izleciti tim,eventualnim,porazom Partizana.Napominjem da je lopta okrugla i ne budite,zlobmi optimisti.

Mito

pre 13 godina

Meni kao Zvezdinom navijacu je ostalo sada da navijam za Partizan. Zelim im sve najbolje, ali se bojim da su bekovi katastrofalni. Nisu u satnju da izvedu aut ( na prosloj utakmici posle auta za Partizan lopta je pripala protivniku u 95% slucajeva). Tomic se producira i pokusva da imitira Mesija, samo nije ukapirao da je Mesijev dibing u 80-tak posto situacija da na sebe navuce 2-3 igraca i doda loptu slobodnom igracu koji je u gol sansi. Jos jedna velika mana je Petrovic (jer je zahvaljujuci vama novinarima utuvio sebi u glavu da je zvezda). Nisam siguran da je na poslednjoj utakmici imao i jedno cisto dodavanje. Ja bih licno volio da neko kupi njega i Ninkova iz Crvene Zvezde, pa da na tim mestima igraju igraci koji postuju dres. Veliki problem je i ako neigra Krstajic jer onaj ko ga zameni u principu unosi paniku u odbranu.
S postovanjem.

laki

pre 13 godina

U moru zlobnih komentara izabrao sam dio jednog od njih"Nema povlascenih nego ko ti padne, MIlan Arsenal, HSV, Atletiko pa se pokazi
(Red bull, 6. avgust 2010 13:21)" Prijatelju, Partizan je u žrijebu bio u stazi šampiona što on i jeste a gore nabrojani to nisu i nisu izborili pravo da budu zajedno s Partizanom. Bogati jesu privilegovani ali nisu baš i svemogući. Stoga, srećno i pozdrav svim poštovaocima Partizana.

Milan

pre 13 godina

Ko vam uopšte daje za pravo da komentarišete da li imamo šanse protiv Anderlehta ili ne? Iako smo bili lošiji od Newcastle-a uspeli smo da prođemo dalje. A vama je bolje da se utišate i da mnogo ne pričate. Da se ono sinoć desilo Partizanu, ja bih ćutao kao zaliven. Zato pssssssssssssst!

Jerez

pre 13 godina

@zombi-Zvezda u srcu

Dobar komentar, jedino sto cemo i mi i oni igrati sa desetoricom!!! Mi imamo Stevanovica, a oni Rnica, ne zna se ko je vise na gubitku!!! Boj ne bije svijetlo oruzije,vec boj bije srce u junaka!!!

Sale

pre 13 godina

Jesu ovi neki navijaci Zvezde indijanci...Navijaci Slovana ko ljudi dosli na Marakanu sa transparentom "Kosovo je Srbija" skroz prijateljski vi odete u goste i pocnete da lomite stolice...Kad vec neko hoce da ispadne zaj*ban onda nek ide u Hrvatsku kad bude bilo nekih gostovanja i ako bude.Ovo je upuceno onima koji su skrnavili u Slovackoj

Milanista Grobar

pre 13 godina

Sve u svemu,mi igramo u Evropi ove godine. Bilo da je LŠ,ili LE ja cu biti zadovoljan samo ako se oni stvarno potrude i daju sve od sebe,a ako ne bude išlo,sta cemo,makar cemo znati na cemu smo,jer naravno moramo pobediti jaku ekipu ako ocemo da igramo ozbiljan fudbal. Zelim svu srecu mom Partizanu,da prodje,da se dokaze,ja cu ka uvek doci na JNA,i voleo bi kad bi ispunili stadion. Molim komsije da batale komentarisanje nasih vesti,jer ako imate imalo obraza,cutacete i priznati da smo bolji sad od vas,i mogli bi da nam se pridruzite u 2010,nije lepo ziveti u proslosti. Pozdrav svim Grobarima,i neka nam je sa srecom! Pa ako bog da da igramo rame uz rame sa Milanom,Chelsiem,Barcelonom i Co.

Шумадинац

pre 13 godina

Кад смо онда могли једну силу као што је Њукасл да избацимо, можемо и ове мишеве.

Realan

pre 13 godina

Celog sam zivota navijao i navijam za Zvezdu, ali bih stvarno voleo da Partizan zavuce ovima iz Brisela. Bilo bi super kad bi navijaci mogli da se ujedine bar protiv onih koji su nam kolektivno rasparcali zemlju. Sport je jedna stvar u u kojoj smo uvek mogli da pokazemo koliko vredimo ovima sa strane i da reprezentujemo zdrav duh koji u sustini imamo ispod naslaga svega drugog...Napred Partizan i sve srpski timovi, ucinite nas ponosnima, dajte sve od sebe, i kvalifikujte se u ligu gde pripadamo. Uostalom, u interesu je svih timova da nasi timovi osvajaju bodove i nova mesta u elitnim takmicenjima

Markoni

pre 13 godina

Nego, hoće li deda Krle da čuva ovog ludog klinca?

(Jedan je...Romelo Lukaku, 7. avgust 2010 16:34)


Ne znam samo sto od ovoga klinca pravite supermena, 70% golova na ovom klipu je dao na nekim trening utakmicama ili nekim amaterskim ekipama. Cisto sumnjam da ce i Partizanu da da gol, kao sto je dao npr Ajaksu, poste ce tesko onako da naskoci na Krleta prilikom centarsuta, ili da dzuzi sam na 4-5 metara od gola i da ga niko ne cuva. Ako stave na njega striktnu markaciju i ako mu Krle par puta ( nezno :) ) pokaze ko je gazda u kuci, mislim da moze da se spreci da ne da gol. Malko mi je frka od Marka Jovanovica, da njega slucajno ne nadskoci, ali mislim da pored Krleta nema sanse da glavom da gol.

ChanePFC

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "
Ako ti je zvezda sve, onda brate imas jako malo. A sto se tice amterskih klubova, hoce nas nekako celog veka da igramo sa takvima, npr. sa VAMA.

Martin

pre 13 godina

Momci, ja razumem vaše optimističke komentare, ali ne moraju se pobediti najteži protivnici da bi se ušlo u LŠ. Zar su Kopenhagen i Hapoel najteži protivnici?

I nepotrebni su komentari "ako ove ne možemo da pobedimo, ne treba ni da igramo u LŠ". Ja bih bio presrećan da uđemo u LŠ i preko Slovana ili Šerifa. Samo da se uđe - tu su novac, marketing kluba i zemlje, povećanje turizma, poboljšanje reputacije i sve.

Nije tu samo sport u pitanju, i ko je bolji ako nije. Treba imati i sreće. Mi je nismo imali u žrebu, ali ćemo je, nadam se, imati u dvomeču sa Anderlehtom.

Anarhimed

pre 13 godina

"Može li mi neko objasniti zašto je Partizan već treći put uzastopno domaćin u prvom meču ?
(Zdravko, 6. avgust 2010 12:36)"

Ma, namestio Tole, pošto je provalio da nam tako više odgovara...
:)))

"Na muci se poznaju jauci"

pre 13 godina

Pa dobro,ljudi,bar cemo znati na cemu smo.Ni Liga Evrope nije za bacanje,mada,mozda prodjemo i ove ,iako,realno vrede tri puta vise od nas.Ne verujem da mozemo fizicki da im pariramo.Najvise se uzdam u Stanojevica.Srecno CRNO- BELI.

Ivica

pre 13 godina

Partizan mora da se bori do kraja i da ne klone duhom ako se ne postigne LS, realno imamo neke sanse u LE i tu treba traziti sansu da se prezimi u Evropi. Naravno, kakva je takva je, treba uzeti jos jednu domacu titulu,treba odrzati kontinuitet, jer u Evropi mozemo da doguramo do nekle, ali tesko do kraja, a titule se pisu.
Napred Partizan

Optimista

pre 13 godina

ja kolko znam Partizan je uvek bolje igrao protiv nesto jacih klubova od njega ...i bolje ovako nego nesto slabije pa da se dizemo u nebo "odvalicemo ih" i tako to ... sve u svemu uz dobru igru i precizne pasove i malo vise trcanja ... mozemo da ih pobedimo ... ko je rekao da su ne pobedljivi ?? i njukasl smo izbacili i to kad niko nije verovao posle 0:1 u Beogradu !!! svi na jna 17 ili 18 avg. !

sale

pre 13 godina

malo statistike...
rezultati u evropi u poslednjih 5 godina...

112 Partizan Belgrade Srb 3.4250 0.5250 4.6000 2.6000 2.4500 13.600
143 Red Star Belgrade Srb 0.4250 4.5250 0.6000 2.1000 1.4500 9.100

Darko

pre 13 godina

stvarno ne znam sto vise svi kukate, do pre par godina su nam protivnici u ovoj rundi bili bajern, psv, dinamo kiev, milan, onda platini uveo ove kvalifikacije za slabije i mi se i dalje zalimo, pa sta bismo hteli, kvalifikacije za totalne slepce gde bismo bili mi, crnogorci, andora, san marino, jermenija i kazahstan, pa osecam da bi se i tad neko bunio ako bi slucajno na zrebu dobili kazahstanski aktobe umesto sanmarinskog tre fiorija.. dobar je anderhelt, protivnik po meri, interesantan i publici, umeli su prosle godine i da uvale atletik bilbau 4 komada, ali i da puknu od dinamo zagreba i da prime peticu od liona, jesu mozda za nijansu bolji, ali daleko od toga da su nepremostiva prepreka, pogotovo uz ovakvog cara od trenera kakvog imamo.. Napred partizan do lige sampiona!

DeDa

pre 13 godina

Anderleht pa sta? Nisu oni ni Barsa ni Mancester junajted ni Inter pa da se ne mogu dobiti. Oni su ipak druga liga evropskog fudbala kojoj Partizan tezi( nazalost). Ako njih nemogu da pobede onda nemaju sta da traze u ligi sampiona.
Samo se nadam da Partizan nece odigrati kukavicki sa 4 odbrambena i 4 zadnja vezna kako obino igraju nasi timovi protiv svake iole ozbiljne ekipe. U Beogradu se mora napasti od prvog minuta, presing na 30 metara, trcanje , po 2-igraca uvek na loptu i td. i td.Ovakvim pristupom, agresivno i sa puno trcanja se moze dobiti 90% Evropskih ekipa na svom terenu. Ako krenu da gnjave loptu, igraju u sirinu a ne ka golu i cekaju da umuljaju nesto iz prekida sa omiljenom formacijom nasih"strucnjaka" sa 4 zadnja vezna nema nista ni od fudbala ni od rezultata.

Vasilevs

pre 13 godina

Pod jedan , mislim da Anderleht nije najteži rival kog smo mogli da dobijemo. Po mom mišljenju jači je Bazel, a ni Sparta nije bila za potcenjivanje(tradicionalno uglavnom slabo prolazimo protiv čeških ekipa). Možda bi jedino protiv Kopengagena imali nešto veće šanse da prođemo. Ali, kad već spomenuh tradiciju, neka se nastavi , pošto smo u obe prethodne utakmice prvo bili domaćini, pa prošli, ne bih imao ništa protiv da se istovetna tradicija nastavi.

borko

pre 13 godina

Koliko je sada lakse uci u Ligu Sampiona klubovima iz slabijih liga kao sto je nasa. Svi bi do pre par godina bili presrecni da u poslednjem kolu kvalifikacija izvucemo Anderleht, mada mislim da nije ni bilo moguce dobiti toliko lakog protivnika tada (mislim da su najlaksi moguci bili timovi poput Njukastla, PSV-a, Fenerbahcea). Sada je Anderleht najtezi moguci. Paradoks je jos veci sto su tada i Zvezda i Partizan pricali da je cilj Liga Sampiona i nista vise. A sada kad igramo sa prosecnim timovima govori se da je i Liga Evrope dobra. Ja stvarno ne mogu da verujem da su nasi timovi sada slabiji nego pre npr 10 godina, a zna se u kakvo smo lose vreme ziveli tad i nasi timovi su morali da prodaju svake sezone kompletne prve postave da bi preziveli

Milos

pre 13 godina

Nisu mi jasni u opste ovi ljudi(Delije) sto imaju u potrebu da sebe izraze kao velike navijace tako sto non-stop pricaju u negativnom kontekstu kontekstu o drugim timovima...Partizan je za sada nas jedini prestavnik u Evropi, i smatram da je on Srbiji doneo poprilicno bodova u proteklih par godina.Anderleht nije naivan,ali isto tako nije ni nepobediv...Mislim da ne treba svaki put kada nas tim ima priliku da uradi nesto u Evropi,da to treba odmah da se negoduje i da se prica kako ce pasti "petarda'ili takve praznolike price.Ne vidim poentu...Ali ako vam je to "hrana"samo napred...Kada bi bar dva tima u sezoni dosla do Lige Evrope,a da ne kazem tri,bila bi druga prica.Voleo bih tada da vidim komentare!!!

bobanmkd

pre 13 godina

Jedino sto hoću je da svi fudbaleri Partitana budu borbeni kao Taribo West protiv New Castla u Bg i u revansu! Covek je igrao kao da ima dva srca a imao je jedno koleno! Sve iznad toga je ...plus!!!

S0K0L

pre 13 godina

ma samo opusteno,zgazicemo ih ko fener u BG-u,nije stanojevic kao jokanovic pa da pusti vasingtona od 60min protiv apoela u bg-u,i preskacu sredinu terena,tad sam se najvise iznervirao od kad gledam partizan

Khm, Khm

pre 13 godina

Grobari, ništa vi ne brinite. Znamo mi kako treba igrati protiv bivših evropskih i svjetskih fudbalskih "gromada". Vidim, mnogima ne odgovaraju Belgijanci, a ja vam kažem da smo imali mnogo sreće. Zamislite da smo udarili na Slovan. Kad smo jedva prošli protiv onih ribara iz Finske koji nemaju ni normalnu travu, nego tamo neku vještačku, ovi Slovaci bi nas "ugazili".

A sad malo ozbiljno. Volio bih da moj Partizan prođe u LŠ, za razliku od nekih "Grobara", pa barem nas tamo punili k'o vreću. Plasman u LŠ nam obezbjeđuje godišnji budžet, što znači da nas rasprodaja tima može bar jednu sezonu zaobići.

Ali, nemojte biti nerealni i previše se nadati, treba dati sve od sebe, a ako ništa drugo, čeka nas LE.

nikolica

pre 13 godina

Na muci se poznaju junaci,a fudbal je cudna igra u kojoj ne podjuje uvek bolji. Najveca snaga Partizana ove godine je njegov trener, a on je mnogo bolji nego njegovi predhodnici,iz limitirane ekipe izvlaci ono najbolje, imajmo vere u njega Samo hrabro...

mArkoNNNi

pre 13 godina

Iskreno teskog smo protivnika dobili, ali verujem da mozemo proci dalje, samo ne treba se uplasiti, ako smo onda onako sa Fenerom igrali i zamalo otisli u grupe,da nije bilo onog sudije, onda mozemo Anderleht proci, sve u svemu verujem da mozemo ostvariti dobar rezultat, ako ne onda tu je grupna faza LE.
AJMO CRNO BELI!!! :D

VladaKG

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Stanojević. "

Ovo je najjača izjava u našem fudbalu u zadnjih 10god.

Jelen liga

pre 13 godina

Alo, nisam ja nigde napisao da Anderleht sigurno pobedjuje, i da Partizan ne moze da napravi iznenadjenje kao Jang Bojs protiv Fenera.
Ja sam samo napisao da nije tacno da su sanse Partizana za prolaz 50:50 kao sto je to bar desetoro ovde napisalo.
Kvote za Beogradsku utakmicu su 2,37 na Partizan a 2,80 na Anderleht. Znaci gusto i Partizan samo blagi favorit.
Kada su takve kvote u prvoj onda u revansu bude 1,65 na domacina(Anderleht) a oko 4,5 na Partizan.
Sanse za prolaz nisu 50:50 kao sto vecina ovde smatra ali ja nigde nisam napisao da Partizan ne moze iznenaditi.

peca

pre 13 godina

Sve se vrti oko igraca Mbarka Busufe,koji je strasan plejmejker ekipe.Ako njega uspe da zaustavi Lola,mozemo necem i da se nadamo.Znamo da su kvalitetnija ekipa od nas po koeficientu,ali ko ima veliko srce to sve moze da se nadoknadi

Alfred Hitchcock

pre 13 godina

Spreman sam za još jednu komediju u režiji Titovih blizanaca!
(VOJVODINA NOVI SAD, 6. avgust 2010 14:06)

E moj decace,mi se makar prikazujemo u bioskopu.

zivotjelep

pre 13 godina

Ljudi,sto je vec neko rekao,pa do pre par godina smo se molili Bogu za ovakvog protivnika,u onoj ranijoj varijanti,cak i da neki Totenhem bude cetvrti u Engleskoj ili Sampdorija u Italiji,ma nije uopste lose sada,ja sam bas i zeleo Anderleht,jer je najatraktivnije ime iz grupe potencijalnih protivnika,a siguran sam da mozemo da ih dobijemo,a verujte veoma sam realan navijac.Igraci nemaju nikakve pritiske,ceka ih,unajgorem slucaju LE,ekipa ista od prosle godine,sem Diarre,Kleo u svemirskoj formi,Stanojevic na zemlji,priseban,inteligentan trener,koj ce se,nadam se zadrzati malo duze....ma bijemo gi 3:0,bre!!!!

pogodio djuture

pre 13 godina

Sto manje taktike i premisljanja u glavi, a sto vise krvi u glavi i zedji za pobedom! I pobeda ce biti nasa! Sve drugo nas vodi u provaliju, jer mi Srbi smo jedino tako opasni! Strasno opasni!!

XXL

pre 13 godina

@ Bla Bla

Stvarno bi bilo lepo da se neko interesuje za vas zbog vasih fudbalskih kvaliteta. Verovatno je to samo zbog lokacije. Evo, otvorili ste restoran, pa jos jedan butik, pa i kafic, vec licite na trzni centar, koji je uglavnom i dovodjen u vezu povodom tih interesovanja koje si nabrojao.

Znam ja njih 50 godina...

pre 13 godina

@Bla Bla

A jel' znas koliko se interesuju? Isto onoliko, koliko jedan lesinar kada spazi zivotinju na umoru. Svi znaju ko su doticna gospoda koje si nabrojao, tako da se ja time ne bih hvalio...

д.н.с.

pre 13 godina

Ајде да пуно не паламудимо како сигурно пролазимо.Ми смо у овој утакмици аутсајдери да то буде свима јасно АЛИ мислим да имамо неку шансу.Оно што ми даје потајни оптимизам је тренер Станојевић.Један паметан,стручан човек са модерним схватањима фудбала,одмерен и културан у изјавама.Коначно да имамо једног градског лика а не провинцијалца,не мислим ово само на струку него и шире.Такође мислим да нам треба Крстајић у обе утакмице ту мислим да се не дај Боже повреди.Потребна нам је и стопостотна концентрисаност у смислу не добијања безвезних жутих и црвених картона.Ту посебно мислим на Смиљанића који се попали(добро то је у реду али то мора да буде у функцији тима и резултата)и онда неким потезом,стартом у маниру неког провинцијалаца добије други жути или директно црвени.На том мора највише да се ради у припреми ове за нас најзначајније утакмице јер не сумњам да ће Станојевић скенирати Белгијанце и да ће осмислити тактику која може да нас одведе даље наравно уз дозу и среће која је увек потребна.

djole

pre 13 godina

"Ispadate provereno....budite srecni sto ste dogurali do 4-tog kola , i sto ste u 3 kolu dobili polu amatersku ekipu Helsinkija!!! Od srca vam zelim sve najgore!!! U LE cete se obrukati gore no prosle godine, i u to budite uvereni.... ja rekoh pa da vidimo ... :)
(ZVEZDA MI JE SVE!!!!!, 6. avgust 2010 17:26) "

Vazno je da je zvezda pobedila velesilu poput Slovana brate. aj sta se bunis? idi i zakljucaj se u sobu i igraj video igrice, mozda nesto pobedis.

Valerenga Fotball

pre 13 godina

@sveta

Ohohoho evo ga jos jedan. Opasan si sa izjavom. Rekao sam malo smotan, nezgrapan ali se snadje i da gol i koristi ekipi. Takav je i Crouch koji isto nezgrapan i malo smotan ali koristi Tottenham-u, Olic - isto je malo trapav ali se snadje i Kiessling isto u Leverkusen-u i svi oni su malo nespretni ali i tek kako koriste ekipi SVETO. Citaj malo bolje decace ako znas. Nisam kao Andjelkovic, Capel, Tomic koji zabiju glavu u zemlju i ne dizu je dok imaju loptu u nogama. Samo ne znam sta si hteo time da postignes sto si napisao da ne podizem glavu dok igram fudbal. Mozda si hteo da poredis mene sa sobom posto je mozda to tvoj nedostatak. Doduse Cleo je golove dao amaterskim ekipama i ja zelim da nastavi tako i sa Anderlehtom koji je FAVORIT ali sa ovim igracima kojima je okruzen ne moze dati golova koliko mi mozemo primiti! Jako malo ima igraga tipa Mirkovica, Djordjevica, Rukavine, Lomica koji su nama najpotrebniji u ovom trenutku. Ovim sam mislio na igrace u Srbiji. A ono sto Helsinki igra to nije fudbal, fudbal je za njih nesto sto jos nisu dobro proucili, Pjunik takodje. Ovi su daleko ozbiljni i najjaci od svih ovih koje smo mogli dobiti. I jos nesto, ja ne pljujem svoj klub nego pojedince(Radisu Ilica, Ivana Stevanovica, Marka Jovanovica, Radosava Petrovica, Nemanju Tomica a ne Clea kako ti izjavljujes) koji igraju a ne bi smeli igrati, jer svojim prisustvom na terenu usporavaju igru i odvlace publiku sa stadiona i ne doprinose napretku naseg klupskog fudbala. Videcu hoce li ikada vise zaigrati u reprezentaciji. Sad ce se opet neko javiti da prica kako igra nije bitna dok se pobedjuje. Ne pobedjuje se uvek sa jadnom, usporenom i neatraktivnom igrom i dok god je igra Partizana takva uvek ce rezultati u Evropi biti nezadovoljavajuci ne racunajuci utakmice protiv amaterskih ekipa. Zelim da nam Stanojevic bude trener narednih 10 godina ako ne i vise i da napravi bolji Partizan nego sto je sad a ti popravi svoju igru i podigni glavu kada igras fudbal i citaj malo bolje sta pise u komentarima. Jos nesto - Sava je bio jedan od mojih najboljih napadaca dok je igrao i nemoj jos da poredis Clea i Savu jer ga jos nije dostigao a uz malo rada mozda ga i dostigne i zelim mu da ima karijeru kakvu je imao i Sava a i bolju. Ajmo lupajte "ne preporucujem" jer to ocekujem od vas.