Petak, 06.08.2010.

00:21

Dostanić: "Doneo sam odluku"

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić nije hteo javno da kaže da li će podneti ostavku posle eliminacije njegovog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: NK

Dostaniæ: "Doneo sam odluku" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

Doca

pre 13 godina

Trener je GUBITNIK i nema dileme da mora da ode. Siguran sam da će Lukić radi mira delija i stvaranja nove atmosfere to uraditi jer će sve ostalo biti i za njega pa i CZ pogubno. Glasam za Jankovića ili Muslina. Istovremeno jasno je da mnogi mešetari, bivši kvazifudbaleri i muvadžije koriste priliku da iznesu svoja viđenja ali oni su do sada pokazali šta znaju a znaju samo kasu da "odrade".

A sad adio

pre 13 godina

Zvezda Srbija - nikada Jugoslavija,Zvezda Srbija-nikada Evropa.Ne preostaje nam nista drugo osim da se na poziv vojskovodje Lukica odazovemo na mobilizaciju.Sta da radim sa propusnicom ne znam,valjda ce proci ova depresija kao sto ce Tosica proci insomnia.Umalo da zaboravim:DOSTAnicu, idi iz kluba da odmorimo malo.Koromane,vrati se na Romaniju,prosao si svoj zenit.Po krilima tandem Vesovic-Lazovic,centralno Milovanovic-Isah.U spicu Jevtic-Kaludjerovic(nadam se da ce doci). Sto se kapitena i Stamenog tice neka nam je Bog u pomoci.

sasa dk

pre 13 godina

dostanicu podrska nevidim da neko moze bolje dosta kukanja napred zvezdo u nove pobede ako volimo zvezdu nemoj da itrazimo dlaku u jajaetu

Bosko

pre 13 godina

Imam ja komsiju ima 10 godina i igra igricu koja se zove menadzer. Fora je kao ti si trener i pravis tim i taktiku. Onako prilicno retardirano sa nekim kuglicama ali jako zarazno. Elem igra mali komsa menadzra sa svojim mladjim bratom koji je prvi osnovne i kaze mu:
Ne tako budalo kako igras desnog krila.

Da je gledao utakmicu sinoc verovatno bi u trenutku kad smo igrali formaciju 4-2-3 bez jevog i sa jeremicem na desnom krilu a tri potpuno odsecena napadaca ali se subasic moze smatrati napadacem rekao Ratku:
Ne tako budalo. . . Gde ces bez levog krila

Sustina price da je Ratko strucnjak na nivou onog najmladjeg komse (prvi osnovne)

Petar

pre 13 godina

Dosta je više tvojih odluka.Kratko-Ostaniću idi i ne vraćaj se nikada više na trenersko mesto u Zvezdi.Sa sobom sada vodi i Adžića jer je on tebe doveo i loše radi taj odgovoran piosao.

Marko

pre 13 godina

Ovaj covek je za 15 god trenerske karijere promeio 17,18 klubova.Koji ti treba da budes mentol da ga dovedes!!!Neka ide u Bugarsku 2 ligu tamo mu je i mesto!!!

beLIEve

pre 13 godina

Ti, Ratko, da si odgovoran covek, ne bi se ne prihvatao da vodis Zvezdu. Valjda je i tebi posle bugarske epizode jasno da si zalutao medju trenere. Samo ti mozes da uvedes Jeremica da igra po krilu, a da Lazovica ostavis u BGu. Samo ti mozes da zamenis ceo napad, jer ti treba pola godine da shvatis da "Rooney" Perovic nema veze, a da je Jevtic ko Kezman (samo se moli i hvata za glavu kad promasi, ne samo protiv Slovana, vec i protiv Rakara...). Treba da vratis sve pare od plate (i da vratis pare za 40000 karata) samo zbog toga sto ti je Bogdanovic imao prednost u odnosu na Isaha. Cemu su sluzile onolike pripreme, sa dva putovanja u inostranstvo? Zato, Ratko, odlazi i ne vracaj se vise nikad (cak ni u omladinsku skolu) i pocni da trazis novo zanimanje, ovo je sve brzo za tebe!

I STA SAD ?

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Lose mislis ... da si malo realniji drugacije bi napisao! * Tosic nije los igrac nego je nespreman .
* Nemate dobar tim jer vam nedostaje pravi spic (prodat je Lekic)
* Stoperi su vam spori i nekvalitetni,dosta slabo pomazu veznom redu i imaju los pregled igre (Vilotic inertan )
* Milovanovic nespreman , a inace nije igrac playmaker
* Kadu dosta fizicki slab, opterecen odbranbenim zadacima
* Koroman nije ni bleda senka ,dosta sporo razmislja,sebican je ,arogantan i netimski igrac
* Ninkov mislima u inostranstvu
* Vesovic potencijal ali prilicno zelen igrac
* Nedostatak organizotora,mislioca na sredini terena ,pravog playmaker a
* Klupa tanka za nasu ligu a kamoli za evropu
***Jedino sto se slazem da bi trebalo da dodje Jankovic , kao i da Lukic treba da snosi svoj deo krivice
U svakom slucaju po jutru se dan poznaje , uvek bilo i bice ...SRECNO SLEDECE SEZONE

Batica

pre 13 godina

@Ranko zvezdas od 1954
Svaka cast za komentar,i ja tako mislim....po meni najbolje resenje je privatizacija.
pozdrav iz brisela

Vujke

pre 13 godina

Ne razumijem ljude koje traze Lukicevu ostavku. Zasto, covjek je stabilizovao klub, doveo sponzore, vratio navijace, klub posluje pozitivni (ako ne racunamo minus od ranije koji su napravili neki drugi). Je l treba da nam se Den Tana vrati ili Toplica, pa dajte molim vas, ali Dostanica i Adzica treba smijeniti. Adzic je kriv za smjenu Pizona, za dolazak Dostanica, za odlazak Lazetica koji nam je sinoc falio. Ova dvojica da odu, a Lukicu dati podrsku...

BENITO

pre 13 godina

Samo CELOSEN remont i da se trgnat ovie MAFIOZI od Zvezda. Ne bil vo red PIZON dobar bil Dostanic, go vidovme nie vo Makedonija kolku vredi Ratko. no nema vreme za kukanje celosna smena pa NAPRED. Pozdrav do ste ZVEZDASI od Makedonija

molim

pre 13 godina

koju si bre ti odluku doneo???
ako podnosis ostavku onda ti je to prva i jedina prava odluka u tvom mizernom trenerskom zivotu Dostanicu!!!

ika

pre 13 godina

Hm, ne znam odakle da pocnem.
Sednem, gledam i onda hocu da umrem.
Da ne govorim o sms-ovima grobara -) Al stoicki trpim.
Elem, toliko ima rupa u celoj konstalaciji mog jedinog kluba, da se uvek iznenadim da moze gore i grdje.....
Da krenem od omladinaca - kad smo poslednji put videli nekog dobrog igraca iz Zvezdine skole? Kako se tamo uopste radi? Igrom slucaja znam - katastrofa. Te da se ne cudimo sto sa 20- tak godina , ne znaju osnove fudbalske tehnike. Da se ne rasplinjavam dalje o tome. Fakti govori sami za sebe.

Navijaci - hm, odmah da se deklarisem. Ja sam Cigan i nikakav Delija. E , odrasli puleni Arkanovog udruzenja Delije su na sceni i to ce se tesko iscistiti. To je realnost. Bitno da je Lukic predao Delijama dres sa brojem 12.....
Sadasnja ekipa Zvezde - dunsteri totalni... Uglavnom trce ( na jedvite jade - uspomena loseg treniranja u omladincima ili ranije )i vrlo su borbeni. Hm, ja sam voleo da gledam tehnicku Zvezdu, tim sa mozgom, sa fudbalski inteligentnim igracima. Sta mi , po koji Cigan i Delije imamo od njihove borbenosti, srce na teren i ostale papazjanije?
Nista , samo sledeci blam.
Ne spremiti ekipu za najbitniju stvar - igranje u Evropi???????? Tu su svi krivi. Dovodjenje fudbalskih dzibera , da ne nabrajam, kapiten Djordjevic, moze li gore, moze li jos nize.....?!?

I dalje cu stoicki da trpim prozivanje Grobara........

Pozz svima

Djorgo

pre 13 godina

Dostanicu, najbolja odluka od kada ste imenovani za trenera. Od malena navijam za Zvezdu i zao mi je sto se jedna takva Institucija godinma, kruni, urusava, rusi ... . Na zalost, imam utiska da su problemi mnogo dublji i da dovodenje novog trenera (mlad covek, recimo Jankovic, zaista nemam mnogo podataka) ma kako dobra bio ne daje nade za znacajniji dobitak, ali bolje i to nego nista. Srecno!

Y/Kv

pre 13 godina

Alo bre Lukicu....ili ga oterajte ili u paketu svi trojica sa Adzicem.... Doveli ste Dostanica u trenutku poraza od metalca u Kragujevcu, kada je Pizon imao +5 bodova u odnosu na tada drugi Partizan, on je to prokockao, a zatim i ispustio ligu Evrope, jeste li vi normalni i sta radite....koliko taj Dostanic ima kredita u Zvezdi, cime je to zasluzio voleo bih da mi neko kazem, sem sto je Adzicev KUM.... da ne bi doziveli ubrzo skandiranje uprava napolje, ratko pod hitno mora da se smeni, jer ne daj boze prvi poraz sa njim sledeci, letece glave mnogima u ZVEZDI zbog njega....

sadat

pre 13 godina

Ja sam inace navijac novog pazara,ali ono sto radi zvezda,to je brukaa,to ne lici na veliki klub,kupuju igraca koji igra u novi pazar,nekog djordjevica,a hoce da igraju u ligu evrope,a nije mi jasno sto im taj djordjevic sada ne igra? Jes da je decko dobar,ali nije za zvezdu,samo su dzabe bacili pare....Ja dostanica nebih dao da trenira pazar a kamoli zvezdu,a onog sto igra levog beka ne mogu da se setim kako igra,nebih ga dao da igra za nasu josanicu :D
Sve pohvale za kadua i ninkova,jedini su se oni borili,a ne moze se izbeci isah...

dvaput meri jednom dijan

pre 13 godina

DRAGOSLAV STEPANOVIC STEPI je najbolje resenje za trenera.Mislim da je covek koji bi imao najvise snage i motiva da podigne Zvezdu.STEPI je atoritativan,napadacki nastrojen,ima veliko iskustvo iza sebe i veliki je Zvezdas sto je najbitnije.Pozdrav za sve Delije!

Bosko

pre 13 godina

ovako realno. . .
1)Covek koji juri rezultat igra sa jednim spicem, koji je uzgred potpuno odsecen skoro 70 minuta
2)Nadam se da je svima kojima sam mesecima objasnjavao da Milovanovic nije defanzivni vezni sada jasno. Culi ste dujkovica - Na zalost Dostanic to ne zna, NA ZALOST nije gledao prenos iz fotelje nego sa trenerske klupe.
3)U formaciji postojala je samo jedna linija tima - odbrana dok je vezni red bio rastrkan po terenu i samim tim nije bio efikasan.
4) Kada desni bek prodire a ne ume da centrira treba da postoji igrac koji ce centrirati umesto njega - Setite se Cirkovica i Ilijeva u sezonu u kojoj je Partizan igrao u LS
5)10 minuta pre kraja covek igra u formaciji 4-1-3 + jeremic koji ne zna gde je a ako racunamo u njega to je 4 pozadi sa defanzivnim veznim na stoperu jer stopera nemamo (oterali smo Vujadinasavica)
Ofanzivni vezni Kadu i desno krilo Jeremic bez levog krila i sa tri nesposobna potpuno odsecena napadaca.

Covek nema pojma o fudbalu. Pravo cudo da smo odigrali nereseno, a Slovan je realno smesan osim onog Babajoka koji je pokazao da ume da igra. Treba ga kupiti kad bude para!

Ali nije samo Dostanic kriv, treba i Adzic zajedno sa njim.
U mnogo navrata sam objasnjavao zasto! A siguran sam da i vi znate sve to

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Jedini zasluzan za proslogodisnje uspehe je bio Pizon,ali su ovi umislili da su ustvari oni zasluzni pa su ga oterali misleci da je tim koji su skrpili dovoljno kvalitetan.Pizon je znao da ne mogu da igraju leprsavo ali mogu borbeno.Video je da je Kadu igrac ranga nasih omladinaca i zato je bio na klupi.Nase propadanje pocinje od kada je Ratko na klupi a Kadu organizator igre.Nismo dobili ni jednu ozbiljnu utakmicu.Onda sledi katastrofa:odlaze majstor Laza i talentovani Savic a dolaze ulicar Koroman i Karleusa,kapiten postaje DJordjevic(najtuzniji potez u istoriji Zvezde).DJordjevic rame uz rame sa Rajkom,Borom Kosticem,Dzajom,Pizonom,Piksijem.Iz kluba odlaze Krivokuca(da bi se doveo Ratko za direktora oml.pogona),Pizon,Dika,Dule Savic a dolaze Vesic,Rajo Bozovic,Kleut i nRatko.Ovo je toliko protiv interesa Zvezde da je to nemoguce ne primetiti.Zvezda je postala vasarski klub koji vode diletanti na klupi i u upravi koji zaradjuju ogromne pare.Steta koja je ovakvim potezima ucinjena nece moci da se ispravi veoma dugo.Kada u lozi budu sedele legende kluba znacu da se nesto promenilo.Ali iskreno mislim da ce Zvezda veoma tesko da se otme iz ruku ove interesne grupe.Jedina snaga koja moze da ih otera su navijaci,ali protiv Slovana se videlo da jednoj grupi to ne odgovara.Kad se i oni okrenu protiv njih,bice nazalost kasno.

vlajko

pre 13 godina

Oterali su Pižona posle jednog poraza i pet bodova prednosti. Doveli su ovog nesrećnika koji je uspeo da potroši svu tu prednost, da izgubi titulu i da izbaci zvezdu iz predtakmičenja. Lukić ostavka

Zvezdaš

pre 13 godina

Znaš šta?

Nemoj da mi tu glumiš samokritičnost nego budi ti srećan ako ne dobiješ nogu u tur, u pravom smislu reči!

Prvo, potpuno je netačno da ste u Bratislavi, kao tim, pokazali bilo kakav kvalitet,

POTPUNO NETAČNO!

Igrali ste bezidejno i individualno, bez imalo smisla u igri, a za to si TI KRIV!
Pa tvoji igrači nisu u stanju da odigraju jedan pas po zemlji, a da lopta dođe do cilja brzinom većom od 3 km/h.

Potpuno pogrešna fudbalska filozofija.

Onaj ko hoće dobro Zvezdi, neka pogleda kakav su pas, prijem, predaju lopte i kretnju bez lopte imali Nemci na SP, sa onako mladim timom, pa neka prema tom modelu usmere omladinsku školu.

Srbin iz EU

pre 13 godina

Halo bre.....ako je ova igra Zvezde ili si slep ili nemas pojma. Sramota me bilo gledati kako se muce. Ni jedna prava akcija, a ti najbolje da se pokupis. Reaguj Lukici dok nije kasno. Sramota za fudbal ako ti ostanes trener Zvesde.

Prave delije

pre 13 godina

Bajevic, Pizon, Stojanovic, oterani od nekih navujaca. Stavite Saviju i kompaniju (nazovite ih vodje navijaca, mi prave delije ih ne priznajemo) da treniraju ekipu. Pozdrav od DELIJA iz unutrasnjosti i dosta talenja ovih tzv. vodja navijaca.

realno

pre 13 godina

Crvena.. Zvezda Crvena Zvezda... sta je ostalo od kluba. Samo ime. A zasto? Koliko Lukica, Adzica, Dostanica(o ovom "treneru" i ne treba trositi reci), neki od njih marionete a neki i direktni krivci koji nikad nece biti optuzeni jer ce svi reci da rade za dobrobit naseg kluba a u stvari rade za pare(i svoje dupe bi prodali za iste)... Mozda ce neki reci: ovo smo culi milion puta ali ja cu reci jos jednom, jer to je nas mentalitet, nas srpski fudbal, to je nasa stvarnost.

Dejan

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu. Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao
(Red bull, 6. avgust 2010 09:40)

Riba uvek i zapamti UVEK smrdi od glave a ne od repa. Ako ti misliš da je bilo šta u Zvezdi (recimo smena Pižona, dovođenje Dostanića, najurivanje Lazetića, dovođenje Koromana, Karleuše i Milovanovića, ubacivanje "nekih" igrača u tim) moglo da se desi a da to Lukić ne zna i ne odobri, odnosno da to ne potekne upravo od njega, onda si, izvini ali previše naivan.

Ja koliko znam detalji ugovora sa novim sponzorima nisu objavljeni pa to ostavlja prostor za veliku sumnju i špekulacije šta se iza svega krije.

Đole

pre 13 godina

Pravi navijači Partizana sigurno žele da ostanu Piramida,Dostanić i Adžić,pobogu pa oni su nam doneli titulu a doneće i sledeću.

krle

pre 13 godina

Može Dostanić i da ostane i da ode, svejedno mi je, jadni smo u svakom slučaju, ali kapiten ne sme da bude čovek koji u 3 evropske utakmice dobije 2 crvena kartona zbog udaranja protivničkog igrača (da ne pričam o njegovom fudbalskom neznanju).

mile jna

pre 13 godina

Ko je njemu dao za pravo da donosi odluku?Ne pitas se ti majstore nista,Lukic je trebo jos sinoc da obavesti da Kratko vise nije trener

Crni Gruja

pre 13 godina

Ajde i sta kazes Joca Slepac tvrdi da je video kako si dobar trener,ma Joca nema sanse da omane
(Crni Gruja, 6. avgust 2010 01:51)

Izvini Dostanicu neslana sala, zao mi je zbog ovoga mislim da nisi los trener

ivan

pre 13 godina

Realno od kada je dostanic dosao mi smo dobro odigrali samo jednu jedinu utakmicu, protiv Vojvodine u finalu kupa, sve ostalo bey ikakve igre i ideje. Vreme je da ode da ne bi na startu yaostajali 5-6 bodova za ovim crnima.

Joao

pre 13 godina

Dostanic nije los trener, ali Zvezdi su potrebne radikalne promene u igrackom i trenerskom sastavu i filozofiji. Novac ne treba bacati na nepotrebna pojacanja, imamo gomilu igraca koje ne koristimo, a tamo gde skripi nemamo resenja. Milovanovic je tezak i nespreman, Koroman uvek pravi potez viska koji ne uspeva, Dusko Tosic - ne znam zasto igra levog beka kad ne ume da centrira levom nogom. Precenjeni Pavle Ninkov nije uspevao da predje nikoga, kao sto nikada nije ni mogao da prodje u ozbiljnoj utakmici. Aval Isah nam je juce bio pola tima! Decko je zakrpio sve rupe u odbrani i ipred nje. Zasluzio je svaki dinar koji dobija! Nasi igraci su tromi, ne zato sto su skoro bile pripreme, vec su jednostavno takvi, ne deluju kao sportisti i nemaju cvrstinu, startnost, ni atletske sposobnosti. Secate se kakvo je kukanje nastalo kada ih je Zeman podvrgao ozbiljnom mucenju na pripremama. Dril mora da pocne od omladinske skole u kojoj mora ozbiljno i mnogo da se radi na sportskim navikama i shvatanju fudbala. Moraju se favorizovati brza, snazna i bistra deca sa osecajem za odgovornost. Svako moze da nauci da igra fudbal, ali licnost se ne moze usaditi!

zuba

pre 13 godina

Odlično smo odigrali, ali ispali. Cirkus. Gde je ona Zvezda za koju smo ginuli a koja je ginula zbog nas. Razmislite kuda nas sve ovo vodi. Treba menjati sve, ne samo trenera, jer on nije odgovoran za organizaciju kluba, budžet, igrace koje ima na raspolaganju. Gde su marketing, sponzori, pa da se dovedu skuplji i bolji igraci pa da se krene u Evropu. Boj se ne bije sa laganim naoružanjem. U nadi da će biti bolje stanje u našem fudbalu, pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

kokos

pre 13 godina

Dostana ostani! Dostana ostani! Dostanić je najbolji trener Partizana u istoriji, toliko je dobar da bi Zvezda sa njim na klupi bila vječito treća ili četvrta.

Ivan

pre 13 godina

Kasno prijatelju, kasno.
Ali ti si jos zlatan. Ma moze cak i Koroman da prodje, ALI TOSIC...jednostavno nemam reci. Kada gledam Tosica se stvarno pitam gde sam ja pogresio u svojoj skromnoj karijeri. Ko voli Zvezdu mora da oseca mucninu kada ga gleda. Za navijace ostalih timova on mora da je velika zabava.

Marko iz Beograda

pre 13 godina

Sto se tice upravljanja klubom,Lukicu svaka cast!Doveo je sponzore,vratio Zvezdu na noge.Ali Dostanic?!?!?!?Ja bih stvarno voleo da znam koji su to kvaliteti koje ima Dostanic?!?Koji?Ljudi,protiv Zvezde je sinoc igrao covek koji se zove Salata!Ej,Salata!Ali je DOstanic zadovoljan igrom!Kojom igrom?!?A oterali Pizona!Neverovatno!Samo me zanima ko ce sad da bude trener Zvezde.Neki anonimus verovatno,jer niko nece da mu razni menadzeri sastavljaju tim.Dok se fudbal ne ocisti od lopova nema nama pomaka!

Dermendziev

pre 13 godina

Tuzno je sta se radi sa klubom bogate evropske i svetske istorije.Mozda to nekome godi?
Zasto je "oteran" Pizon?
U najtezim trenutcima je stvotio tim izanonimnih igraca i pij-pirt nevazi!
Dokle eksperimenti sa ljudima koji nikada nisu znacili posebno u fudbalu.Gde su slavna Zvezdina imena,do polovinom devedesetih?Zastoe angazovati ponovo trenere koji znaju da rade sa mladima?Muslin i ostalo drustvo...
Lukicu sta radis i ti si i te kako odgovoran?1

Nikola

pre 13 godina

Prvo nisam bio za smjenu trenera Dostanica ali ovakve izjave Dobro smo igrali i zadovoljan sam igrom?????letis Ratko,nema tu vise price.Ali meni nije jasno da ljudi na celu Zvezde nemaju talenta da nadju neke solidne igrace za jeftine pare ako vec nema para za kvalitet?
Napadac nam treba pod hitno ali sad je kasno kad smo ispali i izgubili kes od Gazproma...Igrac kreativan na sredini po mogucnosti juznoamerikanac(ili dva) i napadac pod hitno..a ti frajeri koji igraju za Zvezdu i sramote je po Evropi treba da se zatvore u stanove i vile a ne da se ponasaju po BG kao da igraju za Real a pola njih ne bi igralo ni u Hajduku sa Liona ako se gleda kvalitet a ne veze!!!!
Ako je dug preveliki i nema para za pojacanja,kazite lijepo Nismo ni za sta i tacka.A ne loziti masu kako nemate srece i sl.

Miki

pre 13 godina

Vreme je za promene.Zvezda kao metafora ,Zvezda kao Srbija!Smenjivale su se pseudoelite svaka punila sopstvene džepove i odlazila.A klub je tonuo ,tonuo...Lukić ,Adžić , Dostanić treba mirno i bez reči da odu.Lukićeve namere su verovatno bajbolje ali ‚‚put do pakla često je popločan najboljim namerama‚‚!U Sopot pa neka vežba.Sale Janković je trebalo da ima kontinuitet sve do današnjeg dana ,nema veze treba ga vratiti i to ćr biti korenita promena kada je stručni rad u pitanju po vertikali od prvog tima do petlića.Mladje selekcije vode ljudio koji su skloniji alkoholu nego radu NA TERENU.TO NIJE ZVEZDA.Ovako je možda i bolja da se ne gaje lažne nade nego da se što pre krene u raščišćavanje!

Budza

pre 13 godina

Dostanicu, ni slucajno da ti nepadne na pamet ona narodna: "od jutra je vecer pametnija", pa ne podneses ostavku!!!
Hvala ti za kamaru bruka i sikter iz CZ!

Seki

pre 13 godina

Ovaj scenario da nedostatak rezultata biva pokrivan pojacanim marketingom, pricanjem praznih prica i davanjem istih takvih obecanja smo vec videli dok je gosn. Vesic bio u kosarkaskom klubu. Ako se budu drzali oprobane strategije, sledece sto cemo videti su iscenirani neredi na utakmicama i opravdavanje istih "revoltom navijaca zbog sudijskih nepravdi". Ne daj boze.

Brzo Odlazic

pre 13 godina

Ja cak vise zelim da Adzic prvim letom ode sa Marakane. Covek je smenio Pizona i doveo OVOG..ne znam ni kako boh ga nazvao, nazovi trenera. I mora da odgovara za to.. Zvezda to ne sme oprostiti..

Y/Kv

pre 13 godina

Podhitno dovesti jos jednog stopera, a onog Djordjevica na klupu, ne zbog sinocnog auto gola, vec i zbog kompletne igre u Bratislavi i one u beogradu....pored njega i Vilotica se igraci Slovana setaju kao da i ne postoje....

Ninoslav

pre 13 godina

Da ste zasluzili da budete u evropi vi bi ste i bili, ovako sve se svodi cekajuci da ode g-din trener koji nista nije osvojio i uradio

Red bull

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu.Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao

Nenad

pre 13 godina

I naravno, sada on kao podnese ostavku, a Lukić kaže NE! Ostavka se ne prihvata, on mora da završi posao i ima još posla ispred sebe, ... Zvezdi je potreban ...

I onda Dostanić ostane, i propadnu sve pare koje su date za nove igrače jer nema ko da od njih napravi tim.
Uz to, najveći deo ugovora sa Gazpromom se odnosio na evropska takmičenja, tako da je on što se Zvezde tiče prilično obezvređen.

Sa Zvezdom (bez Dostanića) do kraja!

daleko vam lepa kuća

pre 13 godina

Nije dosta Dostanić, mora se smeniti i Adžić!!! Lukić je doveo sponzore, ali u buduće da manje utiče na izbor trenera, a pogotovu njegovi prijatelji bliži podzemlju nego zvezdama, koji su i doveli ovu dvojicu !!!

pakleno spremni

pre 13 godina

Da bi ekipa nesto pokazala mora da ima trenera.Igraca ima za dobru ekipu ali sta vredi kada su totalno neutrenirani,tolika inostranstva,tolike pripreme,"treninzi",a lopta im se odbija kao od bandere,pitam se sta li su tamo radili??? Ako VAM ovaj da ostavku opet nadjite nekog iz Terziceve skole ,bice ista situacija jer se tamo i dalje kupuju licence i diplome a za znanje ,ko te pita,ali zamislite ovakvi "znalci" nam i decu treniraju, cak su i direktori omladinskih pogona sto je ubistvo fudbala,i zato ,ovo ispadanje i nije neki smak sveta,bice toga i u buduce,ako min. sporta , a i jos po neko ,ne ucini nesto po pitanju skolovanja fudbalskih trenera.

kRatko

pre 13 godina

@peca>
Lukić je morao da snosi odgovornost još kad je izgubljena titula, a tome je prethodila smena Pižona. Ne kažem da bi sa Pižonom osvojili titulu, ali sa ovim klovnom je to bila nemoguća misija, a posledice te odluke se i dalje vide..

tott10

pre 13 godina

Достанићу поштено је да одеш. Уз новог тренера потребан нам је и један нападач.

Добро знај да увек ту сам ја, Звеѕдо ѕнај да нећу никада да те оставим да те заборавим ...........

Babin_zub

pre 13 godina

Nisi ti Dostanicu kriv sto si ocajan trener,vec Adzic koji te je doveo.Pa ti jos smes da kazes da ste igrali dobro,da si zadovoljan igrom?Kojom igrom?Ja Dostanicu nisam video ni I od IGRE.Ti si sramota za trenersku struku.Ovog proleca si izgubio titulu do koje te je Petrovic doveo,a ovog leta si nas osramotio i u Evropi.I imas obraza da kazes da ste dobro igrali???Pa po kojim ti to kriterijumima ocenjujes???Pa ja gore utakmice Crvene Zvezde nisam gledao od kako pratim fudbal,oko 25 godina.

Julio

pre 13 godina

Sad kad ste mjauknuli iz Evrope, bezveze ga mijenjate, kakav god da je Dostanic je dobar za Jelen lige. Drugo ili trece mjesto na tabeli je zagarantovano, i sa njim. Samo bezveze bacate pare.

braco

pre 13 godina

''Doneo sam odluku,produzicu ugovor na jos 2 godine,jer znam sta radim''.Sve u svemu nije on los trener,al za petlice i mladje kategorije,ovo je vec nesto drugo.

vlada

pre 13 godina

alo bre PECO kakav to kvalitet ima Zvezda,valjda ne mislis tu da svrstas istrulelog KOROMANA, STAMENOG koji nezna sta mu je levo a sta desno, NINKOVA koji trci samo ko muva bez glave,stopere koji neznaju nista, KADUA kojeg moze da odnese svaki povetarac,A SMESNO JE I DA POMINJEM IMENA SUBASICA, PEROVICA, IGNATIJEVICA, BOGDANOVICA...Ako ne vrate neku cvrstu ruku npr.MUSLINA ili barem nekog perspektivnog npr. CURCICA lose nam se pise na kraju ce da se borimo za 3 mesto jer je Vojvodina najzad dovela trenera kako lici a ne one trubadure kao do sada!!!

Ljubivoje I

pre 13 godina

Nisam navijač Zvezde ali mi nije jasno da niko od komentatora ne razume zašto je Lukić doveo Adžića i Dostanića. Pa on je samo nastavio Srpsku tradiciju koja traje od 1945 pa naovamo. Važno je imati saradnike koji nisu sposobni i onda sam ja glavni. To se najmanje odnosi za fudbal. To je tako u svim oblastima a najviče je izraženo u politici.Svako traži klimoglavca. E pa vidite znam da Muslin nije klimoglavac a pretpostavljam da to nije ni Pižon.
Držite se vi Zvezdaši cuvene Miljanićeve izreke ** Vreme radi za nas i za Zvezdu**
Sa najlepšim željama da se Zvezda 2011 plasira u Evropu. I nemojte da budete nezadovoljni to će biti znatno ranije nego što će nas političari plasirati u tu istu Evropu.
Ispeva Dučić: Ti nepoznata ženo ostaj nema i daleka, sreća je lepa samo dok se čeka

Pedja

pre 13 godina

On je zadovoljan igom?! Majstore, vređaš inteligenciju Zvezdaša. I mi smo gledali utakmicu i videli smo da tim ne može da se sastavi. Zato ajde ti najbolje polako...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Nije da vas zezam...Da li ste razmišljali da sa ovom ekipom probate u nekoj ženskoj konkurenciji.Barem tu da donesete neki bod srpskom fudbalu...

mikibg

pre 13 godina

Adzic i Dostanic odmah ostavke! Lukicu imas moju podrsku, ali nemoj vise da pravis ovakve greske, samo onaj ko nema veze sa fudbalom nije video da Dostanic nije za Zvezdu. Adzic mora da odgovara zbog lose odradjenog prelaznog roka i zbog pogresne podrske treneru koji mu je kum...

navijac sa zapada a ne severa

pre 13 godina

Vidim da je polovina zvezdasa protiv toga da Lukic da ostavku.Dokle god je Lukic tu za partizanovce nema zime.Dok je njemu marketing i bajke za siroke narodne mase najvazniji deo posla(povlacenje dresa sa brojem 12,dukserica,stubovi srpstva,ko je zvezdas taj je srbin i pravoslavac,ulizivanje delijama sa severa jer zna da mogu da ga smene za par dana...).Zvezda nece dici glavu.Veliki klub ne sme imati onakvog kapitena i ovakvog predednika.Na zalost davno je to Zvezda bila.

malish

pre 13 godina

Pa sta nam sad vredi ostavka kad smo vec napravili najvecu glupost u istoriji kluba?
Ima jedan stih iz pesme Riblje corbe: "Ostani dj... do kraja"

Dukadjini

pre 13 godina

Zanimljivo je da su svi timovi koji pocinju na "S" utoka za ovu Zvezdu....
Slovan (Bratislava, Liberec), Sparta, Sevojno, SVEMOCNI Partizan.....

zokan

pre 13 godina

Dragi zvezdaši, Tošiću stvarno nije mesto u "Zvezdi", čovek je za mnogo mnogo bolji tim. Doduše još malo pa niko neće biti za zvezdu. Iskreno saučešće za Vaš gubitak.

DejanS

pre 13 godina

Ja bih na osnovu ove 2 utakmice rekao da je najslabija karika ujedno i kapiten Djordjevic. On ne samo da ne zna da igra, nego nema i nikakav potencijal. Po meni je on osnovni krivac. Mada mislim da je bolje da se sve to zaboravi i da se posvetimo prvenstvu. I da smo prosli pitanje sta bi bilo dalje. Ima dana...

Dejan

pre 13 godina

Nisi ti kriv. Ti ne znas pa ne znas. Krivi smo mi, sto smo dosli dotle, da ti budes uopste tu, a onda jos i da cekamo da takvi kao ti donose ODLUKU.

frg

pre 13 godina

prvo da platite Jankovicu zaostali dug pa tek onda ga dovedite......eno ga Lukic nagovara Gasprom da plati lovu Jankovicu,zato se i ceka ostavka Ratka.......ali ako Rusi namirisu neku podvalu,eto nama Ratka na klupi dve godine i radosti nas Grobara.......

Dovla NS

pre 13 godina

Samo glavu napred!Kako god Zvezda igrala uvek je u mom srcu!Treba se okrenuti prema ligi i kupu i da se izvuce iz ove sezone ono najbolje.Dostanic je dokazo da nije trener za Zvezdu i da treba pruziti nekom drugom priliku(nisam najbolje informisan,al jako puno dobrih trenera ima koji bi hteli da vode Zvezdu.Npr Zenga,Jankovic,Muslin ili npr pokusati sa Loterom Mateusom da vratimo grobarima malo ili Ciro sto je vodio Bosnu vec par puta izjavljuje kako bi rado vodio Zvezdu).Ne treba zaliti pare za trenera,jer mi imamo dobar tim,al nemamo trenera!Uz par dobrih pojacanja tipa Kaludjerovic,Li Adi imamo cemu da se nadamo sa dobrim trenerom.Pokusajte da vratite Lazetica molim vas!!!I ne znam zasto se trazi ostavka Adzica lik je totalno antipantican,al dosad je dovodio dobra pojacanja sa obzirom kakve je pare imao.Jedina greska svadja sa Lazeticom!Partizan ce poremetiti igre u Evrope sa ligom i to se mora iskoristiti!GLAVU NAPRED ZVEZDO ...

Jedan od mnogih

pre 13 godina

Zvezdu gledam godinama,ne samo kuci vec i na strani, gotovo na svim gostovanjima. Dajem sebi za pravo da iznesem komentar. Ako jedan trener bude oteran sa nase klupe, kako to da posle par godina opet ima poverenje da vodi tim? Kako to da sportski direktor dovede tog trenera na klupu, a bas sa tim njim drzi cafe-klub u cantru Bgd, a ciji je pravi vlasnik Andrija Draskovic. O cemu se tu radi? Ciji interes oni brane, za koga se bore sebe? ili Zvezdu??? Ko je lud da pomisli da ih ista uz zivotu zanima osim svog interesa. Ko je njima dozvolio da preko Zvezde peglaju svoje dugove koje imaju na ulici, a dosta nas zna koliko bivsi kapiten duguje. Kako to da taj trener na pripremama uigrava tim i u drugoj utakmici menja 3 kljucna igraca od 4. Menja zadnjeg veznog Gumu (koji nikad nije ni imao mesto u Zvezdi), i dva spica Perovica i Jevtica??? Gradis igru na njima, sezona ti zavisi od Evorpe (jer donosi zaradu) i menjas 3 kljucna od 4 (4. je centralni vezni)na drugoj utakmici??? I to za koga ih menja za Rajove male!!! Pa da li ja kao navijac treba da idem ponovo da gledam Zvezdu po Srbiji, a u stvari gledam nekogo Rajj-oovog, ili Rann-kooovog malog koji mora da igra zato sto ce oni da im donesu po kilo para (milion eura). A 40.000 dusa na Marakani protiv Slovana ce da misli i dalje da podrzava svoj klub???. Ne treba nam UEFA, ne treba nam FIFA, treba sami da im pokazemo sta hocemo od Zvezde. 5 utakmica ne treba da dodje niko na stadion, da budu prazne tribine. Pa neka dodje Vesoviceva u rodbina slicnih da gleda svoje, pardon Rajoooove-Rankoooove pulene.
Sve mora da stane da bi Zvezdi krenulo - druge nema. PA sta ce samo da se desi kada 2000 onih zaljubljenika u Zvezdu krene iz Bratislave kuci, ko ce da obuzda njihov opravdan gnev - njih smo svesno gurnuli u nevolju. Neka im je srecan put kuci!!!

Rebellion

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Peco sine, haj' na spavanje...

Branko

pre 13 godina

Cudite se zasto ste ispali?! Zbog te vase arogancije! Ispod prosecna ekipa vas razbila i vi govorite lako do titule?!?! Partizan je sada za klasu jaca ekipa od vas jer za razliku od prosle sezone ima jacu ekipu(a prosle godine imate 2 poraza od nas) i normalnog trenera, dok vasa prosecna ekipa nece imati toliku pomoc sudija i penala. Smanjite te vase ambicije i ocekivanja,da ste to na vreme uradili u kosarci sad nebi bili u stecaju. U dugovima ste preko 20mil i vi ocekujete da budete bolji od ekipe koja ima stabilne finansije,kvalitetnu oml. skolu i realno dosta jaci igracki kadar?!?! Spustite se na vreme na zemlju i ne slusajte propagandu vaseg predsednika i bice nesto od vas za 3-4 god realno.

MenaĐer

pre 13 godina

Dobro, odlazi Dostanić. A hoće li otići i onaj koji mu je sastavljao spisak igrača koji moraju da igraju (Guma, Koroman, Stelt Milovanović, Kadu, Stameni, Kapiten Rus...)?

Dobronamerni JA

pre 13 godina

Stvarno si ovo izjavio!!! Ali i da kažem da sam zadovoljan izdanjem mojih izabranika. Zaslužili su da ostanu na evrosceni, u Bratislavi smo pokazali da imamo kvalitet.
Ko boga te molim promeni profwsiju.

pera

pre 13 godina

Meni je nekako zao Dostanica.Mozda je on najodgovorniji,ali sigurno i trpi najveci pritisak i mogu da zamislim kako mu je...Kad se setim samo njegove face posle poraza na Marakani od 2:1... Jeste kriv mozda za taktiku,ali nije on bio taj koji je dovodio Tosica,Koromana, Milovanovica,a oterao Lazetica.
Inace onaj Koroman je jedan obican siledzija,ja ne znam ni jednu utakmicu da on nije ulazio u konflikt sa protivnickim igracima i sudijom.Znaci strasno! A odmah tu uz njega su Djordjevic,Stamenkovic, Ninkov.
Interesantno mi je bilo skandiranje navijaca Slovana,prvo "Kososvo je srce Srbije",pa odmah sledece,opet na cistom srpskom "ciganske ....." (ko je gledao na Areni mogao je sve da cuje dok je trajao prekid),pa opet "Kosovo je srce Srbije" i tako u krug.Izgleda ni oni sami nisu znali sta znaci ono sto pevaju.

jdghhhhhhhh

pre 13 godina

ima jedna dobra vest,bar ce ratko da ode.mene boli jedna stvar,,,to sto se to sto se prodaju price o srpskim igracima kpji ginu za klub,a na terenu jedini gine ISAH...

zauvek ce biti ona , FK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

dovoljno je reci
hahahhahaahaahahahahaa

Sale

pre 13 godina

Partizanovac sam, ali ne zaludjeni (i to sam bio pre nekih 35 i vise godina - evo me danas u 55-oj). Danas, voleo bih da Zvezda ide tamo i onim putem gde je nekad bila. Zelim da joj, od srca, preporucim nekog od nasih mladih trenera, da ih angazuje i da ih ne menja bar 5-6 godina. Ubedjen sam 100% da ih ima. Igrace imamo, zelju, talenat, ali i koliko-toliko solidan rad u nasim klubovima imamo i... hajde da svi zajedno (roditelji, navijaci, komsije i dr.) pomognemo da vratimo nas fudbal gde je bio i da vratimo navijace i ljubitelje fudbala tamo gde su nekad bili. ZIVELI SVI LJUBITELJI FUDBALA!!!

Bosko

pre 13 godina

eto bar jedna pozitivna stvar u celoj prici
(K)ratko je opravdao nadimak ali ne i ukazano poverenje.
Daj Boze da ode i Adzija pa da vratimo Lazetica, ili Bogavca u ovakvoj situaciji dobro bi nam dosli. Jos Sale ili Muslin i eto titule

Ratko i Vladan

pre 13 godina

Da li ste verovali da postoji fudbalski stručnjak koji vodi na pobedu ekipu sa jednim špicem?Isti taj stručnjak drugog špica ubacuje u 82.minutu.Ekipa nije mogla da mu napravi jednu lepu aciju,o šansi i da ne govorimo i on kaže da je zaslužio opstanak u Evropi.To je već bezobrazluk bez presedana.

popokatepetl

pre 13 godina

A kako će nesrećna Zvezda sa Lukićem u Evropu. Kakav đilkoš. Seoski. Dovesti Dostanića na klupu nekadašnjeg svjetskog prvaka može samo neznalica!

Zbogom

pre 13 godina

Mi se nadamo,jedinu ispravnu,a to je ostavka.Povedi sa sobom i Adžića i neke od fudbalera.Ne razumem samo one koji su te ostavili posle završetka prošlog prvenstva,kad si izgubio već viđenu titulu.Svi navijači su primetili da nisi kadar za naš najbolji klub a oni ti pružaju šansu i evo dokle smo stigli.Sada poslušajte navijače i samo Janković ili Muslin.Nemoj samo da nekom padne na pamet Dujković,bilo bi pogubnije i od Dostanića,pogledajte kako nema veze sa mladom reprezentacijom.

Ti si kriv kRatko

pre 13 godina

Ako ta odluka nije neopoziva ostavka, onda gosp. Dostanic zaista ili nije pametan, ili je toliko besraman da je to neverovatno. Vratite Sasu majku vam vasu! (nije uvreda, vec slogan).

Nenad

pre 13 godina

Žao mi je Dostanića iako mora da ode, siguran sam da želi najbolje CZ. Već Lukića mi nije žao! On je čovek koji nastavlja da urniše Zvezdu (slučajno ili namerno), tek iz dana u dan vidimo (kao i na ovoj slici) da on na sve misli samo ne na tim CZ, uigranu ekipu, kvalitet više..
Možda bi bio dobar Direktor marketinga ili nešto slično ali je pokazao da je loš vođa celokupnog kluba koji je na sebe samo navukao gnev i razočarenje armije navijača, ismevanje suparničkih timova i svake sportske inteligencije. Važno je da se pojavio na klupi (manje važno) i da je metnuo grb Zvezde na sako (važnije) a kako igraju igrači na terenu i kakav je to autoritet trenera koji narušava lično predsednik kluba spuštajući se tako nisko da se meša u struku, to njemu nije važno. Nije, kao što nije važno ni ostalim vlastodršcima da podele uloge i odgovornosti. Počev od svoje! Iskreno, kao kada dete zgreši, možda je najbolje da i ovo bude poslednja Zvezdina greška pa da od iduće sezone gledamo neki novi tim i neku novu politiku kluba. Prevashodno sportsku!

Kriik

pre 13 godina

Šteta je velika! Neko mora da plati!
Za mene nije kriv ovaj što je trener. Pa on je od ranije dokazano loš trener. Tako dokazanog ga je neko doveo. E taj neko mnogo priča i maže oči svima a na teren šalje nejaku vojsku ...

Viktor1982

pre 13 godina

Dostanicu,najmanja krivica je na tebi, Zvezda ove sezone kao i prethodnih nekoliko je sastavljena od prosecnih pojedinaca koji nisu cenjeni ni kod nas a kamoli u Evropskim razmerama...sreca je u nesreci sto ni ovi iz Humske nisu nista bolji, da ne pricam o fudbalskim amaterima sa Karaburme i Novog Sada, pa nada da uzmemo titulu u domacem sampionatu jos uvek ne jenjava...

pendulabgd

pre 13 godina

dakle covek kaze da je zadovoljan igrom!
auh.
e zemljo srbijo!

vama je djordjevic kapiten!
au zemljo srbijo!

btw ne treba samo dostanic da ode, jer nije on glavni krivac! pa nije on selektirao ekipu!
ADZIC! da onaj debeli sto nikad nije znao da igra fudbal!
LUKIC! onaj sto je jak na recima a zaboravlja da osnova svakog sportskog drustva i svakog sportiste je da pravi rezultate i osvaja trofeje.

gde je plan? sto nije rekao kako treba zvezda da ulaze u omladinski pogon?
partizan makar ima taj zemunelo gde imaju sve uslove za rad. imaju teleoptik gde se mladi igraci uvode u seniorske vode ...

ajde istinski zvezdasi pobunite se!
a ne vodje sto su placene od uprave pa ce trpeti lukica, koji svojim marketingskim trikovima cuva sebi fotelju.

uzas!

delk

pre 13 godina

cime si ti bio zadovoljan?! procentom lopti koje je kadu primio uspesno, ili procentom uspesnih dodavanja milovanovica?! ili procentom uspesnih izbijanja citave zadnje linije?! ili ipak zalaganjem citavog tima na terenu?! ipak mislim da je to u pitanju!

g4

pre 13 godina

Nije ni sve do njega. Mnogo igraca odlazi u inostranstvo, cak i onih ispodprosecnih a Srbija nema te bioloske kapacitete da nadoknadi te odlaske novim igracima iz nasih klubova ili mladjih kategorija.

Kasno

pre 13 godina

Kasno je sada kakvu god odluku da si doneo. Trebalo je mnogo ranije, cak i nakon prosle sezone, jer ovako ste nas i ti i Lukic i Adzic mnogo kostali. Ode nam ugled, nista od Evrope ove godine, ode nam najveci deo sponzorskih ugovora, odose pripreme za dzabe, sace neko drugi ispocetka.
Dzaba ti i ostavka sada, idite sada svi najbolje a ne samo ti. Ovo je ogroman neuspeh!

marko1985

pre 13 godina

I sada kao ono, mi (navijaci Zvezde koji vide da ne stima na terenu) svi ocekujemo da da ostavku, a on nam opali mosu, kao ono OSTAJEM DO KRAJA!!!
ADZICU ODLAZI, DOSTANICU ODLAZI... MARS IZ ZVEZDE, MARS IZ ZVEZDE!!!

peca

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU

mene za novog trenera

pre 13 godina

Odlazi sto pre to bolje izgubio si sve vazne meceve i u jsl i u ligi evrope jedino sto si dobio je bio onaj kup koji da je partizan igrao u finalu sigurno izgubio.tako da sto pre to bolje RATKO ODLAZI.

Avgustin cegevara

pre 13 godina

Nejasno mi je koji su to rezultati doveli K.Ostanica na klupu CZ ?
Cudi me da ga Dule Savic ,Bata Djora ,Kosan , dosada nisu kritikovali ili je i ovo uspeh? Burazeri. Dok god u Zvezdi budu takvi klo vodili zvrsavacemo polovinom avgusta . A

FELIPE

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
Gde ces Kratko ako boga znas?!?!
Evo obecavam, necu vise da te zovem Kratko Ostanic, zvacu te, tepacu ti i pevati:
RATKO OSTANI! :)))

GeNeRaL

pre 13 godina

Sledi najjace pojacanje letnjeg prelaznog roka......

Dostanic odlazi!!!!!!!!!!

I da se vrati Aleksandar Jankovic odradili smo prelazni rok uz par promasaja (Tosic i Koroman - dzabe mu volja i zelja kada vise ne moze)

vlada

pre 13 godina

Teba da se uigramo, Dostanić snosi priličnu krivicu, a iako nije dao gol Trifunović je sjajan igra. Možda je ranije trebao da uđe Jeftić, ali je sada lako pričati. Sigurno dolaze bolji dani, a Dostanić treba da podnese ostavku samo ako u ovom trenutku imamo pravo rešenje.Nije rešenje da ode tek tako i da dođe bilo ko, pa da kasnije opet menjamo trenera. Doći će bolji dani, a sa njima i titule. Partizan protivnika dobija sutra, Ligu šampiona igra malo sutra, a pošto je Zvezda ojačala i protiv Karadžića ćemo se izboriti. Pre će Zvezda biti prvak sveta nego Partizan u Ligu šampiona.

petar

pre 13 godina

ljudi ja sam grobar,navijao sam svim srcem za zvijezdu veceras,ali generalno dostanic je los trener!!! ali on nije ogovoran za neuspeh!!! kakvi ljudi(adzic i lukic) sjede u zvezdi to majka nije radjala!!!! zvijezda se srozala,a za to su krivi uprava i ova pomenuta dvojica!!!! neka svaki pravi grobar ovo preporuci!!!!
pozz iz CG

sasa

pre 13 godina

sve mogu da shvatim,ali da se kod rezultata 1:1 u 70 minutu,ne ubace spicevi i ne krene dugim loptama ka golu,na sve ili nista,umesto toga razmenjivati pasove na svojoj polovini,i za 90 minuta nijedna,ponavljam nijedna uigrana akcija,nijedan dupli pas, prosto neshvatljivo.i na kraju je gospodin kratko zadovoljan igrom zvezde!!!dostanicu,adzicu,koromanu mars iz zvezde!iskusan trener i uigravati mlade igrace,koji ce igrati fudbal!!!a ova takozvana vrhunska pojacanja NAPOLJE!!!
ZVEZDA MI JE SVE!!!

GdeLiJe, Sever

pre 13 godina

Nemam reci za ovakve izjave. Pa jel treba da se crta da Zvezda nije ni za 3. zapadno balkansku. Evropa je i malo dalje od Segedina.

veliki strumf

pre 13 godina

I sta sad?
Upropastio je proslu sezonu - nije osvojio titulu. Upropastio je ovu sezonu i pre nego sto je pocela! I sada naravno - odlazi! Kao i svaki mis - prvi napusta brod koji tone. Da se ja pitam radio bi kao trener celu sezonu u Zvezdi, ali bez dinara. Pa mora neko da ovaj finansijski krah nadoknadi, mora neko KONACNO DA ODGOVARA!!!
Dosao Toplica - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Den Tana - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Ivic - upropastio Zvezdu - otisao- i nikom nista!
Dosli Zeman, Kosan, Janevski i svi pobegli...
A niko nije odgovarao!!!
Pa kakva je to odgovornost kad lepo odes i nadjes posao u drugom klubu???
Ne - radi godinu dana bez dinara - to je jedini nacin da naucis posao kojim zelis da se bavis!
Zvezda ima 3 opcije: Muslina, Curcica i Saleta jankovica.
Glasam za saleta Jankovica jer je daleko najtalentovaniji i najedukovaniji nas trener UBEDLJIVO!!! Znanje i harizma, pa bar ove domace titule da uzmemo dok Partizan bude gubio snagu po Evropi.

vidim

pre 13 godina

Evo ja cu da treniram da ih naucim da igraju fudbal. Da im objasnim kako treba da stoje na sredini terena i na koji nachin treba da grade igru kako na jednostavan nacin mogu da izmene par duplih pasova i dodju u poziciju da naprave vishak na strani. Ovo sto smo gledali veceras je bruka i sramota za jedan tako veliki klub!!!
ODLAZI NEZNALICO ...

Komsija

pre 13 godina

Ocajna igra, los stadion, sudija pomalo naklonjen domacinu, veoma lose pripreme, losa odbrana a slab napad, uzasan trener, uzasan sportski direktor.

Nije mnogo vise bilo za ocekivati sa tako lose pripremljenim timom. Sada lepo da ovaj genije ode zajedno sa Adzicem (mozda bolje da ode Vesic ipak a?) pa da vidimo sta dalje.

3fun

pre 13 godina

Kapiram da bi Ratko i Vladan ( imena kao iz partizanskog filma ) izjavili da je njihov tim pokazao da ima kvalitet i posle ispadanja iz JSL.
Samo tebi verni samo tebi odani

Silvester

pre 13 godina

Nadam se da si doneo odluku da odes??? Mada,i to je slaba satisfakcija koliko si nas ponizio i obogaljio. Poklonio Partizanu titulu,izbacio nas iz evrope,za to jos dobio pare po ugovoru,ti si stvarno bre jedna velika stetocina. A da,nemoj da zaboravis da povedes i Adzica sa sobom. Kupite Sony PlayStation,pa se igrajte fudbala.

pfc

pre 13 godina

Hahahahaha Kratko Ostanic

Inace vidim navijaci zvezde pricaju kako Partizan u kvalifikacijama za LS ima lakse protivnike nego nasi klubovi za ligu Evrope. Da li vam je mozda palo na pamet to da Partizan izvlaci lakse protivnike jer za razliku od vas redovno igra u Evropi, i bar pobedjuje u kvalifikacijama. Znate ono - pobedjujes, skupljas bodove, izvlacis lakse protivnike. Nije tesko, probajte i vi !

Delija BGD

pre 13 godina

Srećan ti put i nemoj se okretati kad budeš odlazio,i nemoj da više pomišljaš da se vratiš u zvezdu,a mogao bi da povedeš i kuma sa sobom i da zvezdi svane kada vama dvojci vidi ledja.Ako smo morali da ovako ispadnemo,neka smo,samo da nas oslobodiš muke sa tobom a i donosiš na nesreću,veoma si poguban po zvezdu(VELIKI BAKSUZ)Ratko Odlazi,Ratko Odlazi!!!

Ivan

pre 13 godina

I ja sam jos davno doneo odluku da Zvezdu iako sam njen zagrizeni navijac, ne mogu shvatai ozbiljno dok si joj ti trener. Daleko ti prijatelju lepa kuca, sve najbolje ti u daljoj karijeri zelim.
ACU JANKOVICA molim!

Peca

pre 13 godina

Novi trener je Živadinović, Zvezda se bori za opstanak u domaćem prvenstvu, a čelnici Gazproma su isključili mobilne telefone i nisu dostupni za komentar.

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

CG

pre 13 godina

...mislis Lukic je doneo ODLUKU!!!! Malo ste zakasnili,pustili su te da selektiras ekipu i da nas izbacis kao niko nikad do sada...A ko ce posle tebe,mozda neki konobar?

dULE PA

pre 13 godina

Ko da mi ne znamo sta si ti odlucio, aj zajebi nas pa ostani, tad bi bio stvarno car, moja nervoza bi presla u histerican smeh, tako da bi mi bilo sve ravno......

Dzimi

pre 13 godina

Najvece greske su dovodjenje Dostanica i Adzica. Prvi je omasio taktiku u obadva meca a drugi je rasturio najacu sponu iz prosle godine Ninkov-Lazetic. Tek sad se vidi da Ninkov nije ni senka igraca iz prosle sezone bez Lazetica. Sad treba obadvojica da odu, da se pokusa povratak Lazetica, dovodjenje Saleta Jankovica i forsirsnje igraca koji ce u klubu ostati sigurno jos dve godine i igrati naredne sezone u kvalifikacijama za evro takmicenje. Postavlja se pitanje sta sad sa Milovanovicem, Tosicem, Viloticem koji sigurno odlaze iz Zvezde najkasnije naredno leto a na njihovo mesto ce doci novi neiskusni igraci koji ce napraviti nove greske u narednim kvalifikacijama i tako u krug!?

marko1985

pre 13 godina

I sada kao ono, mi (navijaci Zvezde koji vide da ne stima na terenu) svi ocekujemo da da ostavku, a on nam opali mosu, kao ono OSTAJEM DO KRAJA!!!
ADZICU ODLAZI, DOSTANICU ODLAZI... MARS IZ ZVEZDE, MARS IZ ZVEZDE!!!

Jedan od mnogih

pre 13 godina

Zvezdu gledam godinama,ne samo kuci vec i na strani, gotovo na svim gostovanjima. Dajem sebi za pravo da iznesem komentar. Ako jedan trener bude oteran sa nase klupe, kako to da posle par godina opet ima poverenje da vodi tim? Kako to da sportski direktor dovede tog trenera na klupu, a bas sa tim njim drzi cafe-klub u cantru Bgd, a ciji je pravi vlasnik Andrija Draskovic. O cemu se tu radi? Ciji interes oni brane, za koga se bore sebe? ili Zvezdu??? Ko je lud da pomisli da ih ista uz zivotu zanima osim svog interesa. Ko je njima dozvolio da preko Zvezde peglaju svoje dugove koje imaju na ulici, a dosta nas zna koliko bivsi kapiten duguje. Kako to da taj trener na pripremama uigrava tim i u drugoj utakmici menja 3 kljucna igraca od 4. Menja zadnjeg veznog Gumu (koji nikad nije ni imao mesto u Zvezdi), i dva spica Perovica i Jevtica??? Gradis igru na njima, sezona ti zavisi od Evorpe (jer donosi zaradu) i menjas 3 kljucna od 4 (4. je centralni vezni)na drugoj utakmici??? I to za koga ih menja za Rajove male!!! Pa da li ja kao navijac treba da idem ponovo da gledam Zvezdu po Srbiji, a u stvari gledam nekogo Rajj-oovog, ili Rann-kooovog malog koji mora da igra zato sto ce oni da im donesu po kilo para (milion eura). A 40.000 dusa na Marakani protiv Slovana ce da misli i dalje da podrzava svoj klub???. Ne treba nam UEFA, ne treba nam FIFA, treba sami da im pokazemo sta hocemo od Zvezde. 5 utakmica ne treba da dodje niko na stadion, da budu prazne tribine. Pa neka dodje Vesoviceva u rodbina slicnih da gleda svoje, pardon Rajoooove-Rankoooove pulene.
Sve mora da stane da bi Zvezdi krenulo - druge nema. PA sta ce samo da se desi kada 2000 onih zaljubljenika u Zvezdu krene iz Bratislave kuci, ko ce da obuzda njihov opravdan gnev - njih smo svesno gurnuli u nevolju. Neka im je srecan put kuci!!!

peca

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU

veliki strumf

pre 13 godina

I sta sad?
Upropastio je proslu sezonu - nije osvojio titulu. Upropastio je ovu sezonu i pre nego sto je pocela! I sada naravno - odlazi! Kao i svaki mis - prvi napusta brod koji tone. Da se ja pitam radio bi kao trener celu sezonu u Zvezdi, ali bez dinara. Pa mora neko da ovaj finansijski krah nadoknadi, mora neko KONACNO DA ODGOVARA!!!
Dosao Toplica - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Den Tana - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Ivic - upropastio Zvezdu - otisao- i nikom nista!
Dosli Zeman, Kosan, Janevski i svi pobegli...
A niko nije odgovarao!!!
Pa kakva je to odgovornost kad lepo odes i nadjes posao u drugom klubu???
Ne - radi godinu dana bez dinara - to je jedini nacin da naucis posao kojim zelis da se bavis!
Zvezda ima 3 opcije: Muslina, Curcica i Saleta jankovica.
Glasam za saleta Jankovica jer je daleko najtalentovaniji i najedukovaniji nas trener UBEDLJIVO!!! Znanje i harizma, pa bar ove domace titule da uzmemo dok Partizan bude gubio snagu po Evropi.

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Jedini zasluzan za proslogodisnje uspehe je bio Pizon,ali su ovi umislili da su ustvari oni zasluzni pa su ga oterali misleci da je tim koji su skrpili dovoljno kvalitetan.Pizon je znao da ne mogu da igraju leprsavo ali mogu borbeno.Video je da je Kadu igrac ranga nasih omladinaca i zato je bio na klupi.Nase propadanje pocinje od kada je Ratko na klupi a Kadu organizator igre.Nismo dobili ni jednu ozbiljnu utakmicu.Onda sledi katastrofa:odlaze majstor Laza i talentovani Savic a dolaze ulicar Koroman i Karleusa,kapiten postaje DJordjevic(najtuzniji potez u istoriji Zvezde).DJordjevic rame uz rame sa Rajkom,Borom Kosticem,Dzajom,Pizonom,Piksijem.Iz kluba odlaze Krivokuca(da bi se doveo Ratko za direktora oml.pogona),Pizon,Dika,Dule Savic a dolaze Vesic,Rajo Bozovic,Kleut i nRatko.Ovo je toliko protiv interesa Zvezde da je to nemoguce ne primetiti.Zvezda je postala vasarski klub koji vode diletanti na klupi i u upravi koji zaradjuju ogromne pare.Steta koja je ovakvim potezima ucinjena nece moci da se ispravi veoma dugo.Kada u lozi budu sedele legende kluba znacu da se nesto promenilo.Ali iskreno mislim da ce Zvezda veoma tesko da se otme iz ruku ove interesne grupe.Jedina snaga koja moze da ih otera su navijaci,ali protiv Slovana se videlo da jednoj grupi to ne odgovara.Kad se i oni okrenu protiv njih,bice nazalost kasno.

jdghhhhhhhh

pre 13 godina

ima jedna dobra vest,bar ce ratko da ode.mene boli jedna stvar,,,to sto se to sto se prodaju price o srpskim igracima kpji ginu za klub,a na terenu jedini gine ISAH...

Joao

pre 13 godina

Dostanic nije los trener, ali Zvezdi su potrebne radikalne promene u igrackom i trenerskom sastavu i filozofiji. Novac ne treba bacati na nepotrebna pojacanja, imamo gomilu igraca koje ne koristimo, a tamo gde skripi nemamo resenja. Milovanovic je tezak i nespreman, Koroman uvek pravi potez viska koji ne uspeva, Dusko Tosic - ne znam zasto igra levog beka kad ne ume da centrira levom nogom. Precenjeni Pavle Ninkov nije uspevao da predje nikoga, kao sto nikada nije ni mogao da prodje u ozbiljnoj utakmici. Aval Isah nam je juce bio pola tima! Decko je zakrpio sve rupe u odbrani i ipred nje. Zasluzio je svaki dinar koji dobija! Nasi igraci su tromi, ne zato sto su skoro bile pripreme, vec su jednostavno takvi, ne deluju kao sportisti i nemaju cvrstinu, startnost, ni atletske sposobnosti. Secate se kakvo je kukanje nastalo kada ih je Zeman podvrgao ozbiljnom mucenju na pripremama. Dril mora da pocne od omladinske skole u kojoj mora ozbiljno i mnogo da se radi na sportskim navikama i shvatanju fudbala. Moraju se favorizovati brza, snazna i bistra deca sa osecajem za odgovornost. Svako moze da nauci da igra fudbal, ali licnost se ne moze usaditi!

pfc

pre 13 godina

Hahahahaha Kratko Ostanic

Inace vidim navijaci zvezde pricaju kako Partizan u kvalifikacijama za LS ima lakse protivnike nego nasi klubovi za ligu Evrope. Da li vam je mozda palo na pamet to da Partizan izvlaci lakse protivnike jer za razliku od vas redovno igra u Evropi, i bar pobedjuje u kvalifikacijama. Znate ono - pobedjujes, skupljas bodove, izvlacis lakse protivnike. Nije tesko, probajte i vi !

Pedja

pre 13 godina

On je zadovoljan igom?! Majstore, vređaš inteligenciju Zvezdaša. I mi smo gledali utakmicu i videli smo da tim ne može da se sastavi. Zato ajde ti najbolje polako...

vlajko

pre 13 godina

Oterali su Pižona posle jednog poraza i pet bodova prednosti. Doveli su ovog nesrećnika koji je uspeo da potroši svu tu prednost, da izgubi titulu i da izbaci zvezdu iz predtakmičenja. Lukić ostavka

Dejan

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu. Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao
(Red bull, 6. avgust 2010 09:40)

Riba uvek i zapamti UVEK smrdi od glave a ne od repa. Ako ti misliš da je bilo šta u Zvezdi (recimo smena Pižona, dovođenje Dostanića, najurivanje Lazetića, dovođenje Koromana, Karleuše i Milovanovića, ubacivanje "nekih" igrača u tim) moglo da se desi a da to Lukić ne zna i ne odobri, odnosno da to ne potekne upravo od njega, onda si, izvini ali previše naivan.

Ja koliko znam detalji ugovora sa novim sponzorima nisu objavljeni pa to ostavlja prostor za veliku sumnju i špekulacije šta se iza svega krije.

mikibg

pre 13 godina

Adzic i Dostanic odmah ostavke! Lukicu imas moju podrsku, ali nemoj vise da pravis ovakve greske, samo onaj ko nema veze sa fudbalom nije video da Dostanic nije za Zvezdu. Adzic mora da odgovara zbog lose odradjenog prelaznog roka i zbog pogresne podrske treneru koji mu je kum...

Delija BGD

pre 13 godina

Srećan ti put i nemoj se okretati kad budeš odlazio,i nemoj da više pomišljaš da se vratiš u zvezdu,a mogao bi da povedeš i kuma sa sobom i da zvezdi svane kada vama dvojci vidi ledja.Ako smo morali da ovako ispadnemo,neka smo,samo da nas oslobodiš muke sa tobom a i donosiš na nesreću,veoma si poguban po zvezdu(VELIKI BAKSUZ)Ratko Odlazi,Ratko Odlazi!!!

Brzo Odlazic

pre 13 godina

Ja cak vise zelim da Adzic prvim letom ode sa Marakane. Covek je smenio Pizona i doveo OVOG..ne znam ni kako boh ga nazvao, nazovi trenera. I mora da odgovara za to.. Zvezda to ne sme oprostiti..

MenaĐer

pre 13 godina

Dobro, odlazi Dostanić. A hoće li otići i onaj koji mu je sastavljao spisak igrača koji moraju da igraju (Guma, Koroman, Stelt Milovanović, Kadu, Stameni, Kapiten Rus...)?

krle

pre 13 godina

Može Dostanić i da ostane i da ode, svejedno mi je, jadni smo u svakom slučaju, ali kapiten ne sme da bude čovek koji u 3 evropske utakmice dobije 2 crvena kartona zbog udaranja protivničkog igrača (da ne pričam o njegovom fudbalskom neznanju).

vidim

pre 13 godina

Evo ja cu da treniram da ih naucim da igraju fudbal. Da im objasnim kako treba da stoje na sredini terena i na koji nachin treba da grade igru kako na jednostavan nacin mogu da izmene par duplih pasova i dodju u poziciju da naprave vishak na strani. Ovo sto smo gledali veceras je bruka i sramota za jedan tako veliki klub!!!
ODLAZI NEZNALICO ...

navijac sa zapada a ne severa

pre 13 godina

Vidim da je polovina zvezdasa protiv toga da Lukic da ostavku.Dokle god je Lukic tu za partizanovce nema zime.Dok je njemu marketing i bajke za siroke narodne mase najvazniji deo posla(povlacenje dresa sa brojem 12,dukserica,stubovi srpstva,ko je zvezdas taj je srbin i pravoslavac,ulizivanje delijama sa severa jer zna da mogu da ga smene za par dana...).Zvezda nece dici glavu.Veliki klub ne sme imati onakvog kapitena i ovakvog predednika.Na zalost davno je to Zvezda bila.

Dejan

pre 13 godina

Nisi ti kriv. Ti ne znas pa ne znas. Krivi smo mi, sto smo dosli dotle, da ti budes uopste tu, a onda jos i da cekamo da takvi kao ti donose ODLUKU.

Sale

pre 13 godina

Partizanovac sam, ali ne zaludjeni (i to sam bio pre nekih 35 i vise godina - evo me danas u 55-oj). Danas, voleo bih da Zvezda ide tamo i onim putem gde je nekad bila. Zelim da joj, od srca, preporucim nekog od nasih mladih trenera, da ih angazuje i da ih ne menja bar 5-6 godina. Ubedjen sam 100% da ih ima. Igrace imamo, zelju, talenat, ali i koliko-toliko solidan rad u nasim klubovima imamo i... hajde da svi zajedno (roditelji, navijaci, komsije i dr.) pomognemo da vratimo nas fudbal gde je bio i da vratimo navijace i ljubitelje fudbala tamo gde su nekad bili. ZIVELI SVI LJUBITELJI FUDBALA!!!

Zvezdaš

pre 13 godina

Znaš šta?

Nemoj da mi tu glumiš samokritičnost nego budi ti srećan ako ne dobiješ nogu u tur, u pravom smislu reči!

Prvo, potpuno je netačno da ste u Bratislavi, kao tim, pokazali bilo kakav kvalitet,

POTPUNO NETAČNO!

Igrali ste bezidejno i individualno, bez imalo smisla u igri, a za to si TI KRIV!
Pa tvoji igrači nisu u stanju da odigraju jedan pas po zemlji, a da lopta dođe do cilja brzinom većom od 3 km/h.

Potpuno pogrešna fudbalska filozofija.

Onaj ko hoće dobro Zvezdi, neka pogleda kakav su pas, prijem, predaju lopte i kretnju bez lopte imali Nemci na SP, sa onako mladim timom, pa neka prema tom modelu usmere omladinsku školu.

kokos

pre 13 godina

Dostana ostani! Dostana ostani! Dostanić je najbolji trener Partizana u istoriji, toliko je dobar da bi Zvezda sa njim na klupi bila vječito treća ili četvrta.

Budza

pre 13 godina

Dostanicu, ni slucajno da ti nepadne na pamet ona narodna: "od jutra je vecer pametnija", pa ne podneses ostavku!!!
Hvala ti za kamaru bruka i sikter iz CZ!

Ratko i Vladan

pre 13 godina

Da li ste verovali da postoji fudbalski stručnjak koji vodi na pobedu ekipu sa jednim špicem?Isti taj stručnjak drugog špica ubacuje u 82.minutu.Ekipa nije mogla da mu napravi jednu lepu aciju,o šansi i da ne govorimo i on kaže da je zaslužio opstanak u Evropi.To je već bezobrazluk bez presedana.

delk

pre 13 godina

cime si ti bio zadovoljan?! procentom lopti koje je kadu primio uspesno, ili procentom uspesnih dodavanja milovanovica?! ili procentom uspesnih izbijanja citave zadnje linije?! ili ipak zalaganjem citavog tima na terenu?! ipak mislim da je to u pitanju!

Peca

pre 13 godina

Novi trener je Živadinović, Zvezda se bori za opstanak u domaćem prvenstvu, a čelnici Gazproma su isključili mobilne telefone i nisu dostupni za komentar.

Ivan

pre 13 godina

Kasno prijatelju, kasno.
Ali ti si jos zlatan. Ma moze cak i Koroman da prodje, ALI TOSIC...jednostavno nemam reci. Kada gledam Tosica se stvarno pitam gde sam ja pogresio u svojoj skromnoj karijeri. Ko voli Zvezdu mora da oseca mucninu kada ga gleda. Za navijace ostalih timova on mora da je velika zabava.

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

pendulabgd

pre 13 godina

dakle covek kaze da je zadovoljan igrom!
auh.
e zemljo srbijo!

vama je djordjevic kapiten!
au zemljo srbijo!

btw ne treba samo dostanic da ode, jer nije on glavni krivac! pa nije on selektirao ekipu!
ADZIC! da onaj debeli sto nikad nije znao da igra fudbal!
LUKIC! onaj sto je jak na recima a zaboravlja da osnova svakog sportskog drustva i svakog sportiste je da pravi rezultate i osvaja trofeje.

gde je plan? sto nije rekao kako treba zvezda da ulaze u omladinski pogon?
partizan makar ima taj zemunelo gde imaju sve uslove za rad. imaju teleoptik gde se mladi igraci uvode u seniorske vode ...

ajde istinski zvezdasi pobunite se!
a ne vodje sto su placene od uprave pa ce trpeti lukica, koji svojim marketingskim trikovima cuva sebi fotelju.

uzas!

Prave delije

pre 13 godina

Bajevic, Pizon, Stojanovic, oterani od nekih navujaca. Stavite Saviju i kompaniju (nazovite ih vodje navijaca, mi prave delije ih ne priznajemo) da treniraju ekipu. Pozdrav od DELIJA iz unutrasnjosti i dosta talenja ovih tzv. vodja navijaca.

Dzimi

pre 13 godina

Najvece greske su dovodjenje Dostanica i Adzica. Prvi je omasio taktiku u obadva meca a drugi je rasturio najacu sponu iz prosle godine Ninkov-Lazetic. Tek sad se vidi da Ninkov nije ni senka igraca iz prosle sezone bez Lazetica. Sad treba obadvojica da odu, da se pokusa povratak Lazetica, dovodjenje Saleta Jankovica i forsirsnje igraca koji ce u klubu ostati sigurno jos dve godine i igrati naredne sezone u kvalifikacijama za evro takmicenje. Postavlja se pitanje sta sad sa Milovanovicem, Tosicem, Viloticem koji sigurno odlaze iz Zvezde najkasnije naredno leto a na njihovo mesto ce doci novi neiskusni igraci koji ce napraviti nove greske u narednim kvalifikacijama i tako u krug!?

Dermendziev

pre 13 godina

Tuzno je sta se radi sa klubom bogate evropske i svetske istorije.Mozda to nekome godi?
Zasto je "oteran" Pizon?
U najtezim trenutcima je stvotio tim izanonimnih igraca i pij-pirt nevazi!
Dokle eksperimenti sa ljudima koji nikada nisu znacili posebno u fudbalu.Gde su slavna Zvezdina imena,do polovinom devedesetih?Zastoe angazovati ponovo trenere koji znaju da rade sa mladima?Muslin i ostalo drustvo...
Lukicu sta radis i ti si i te kako odgovoran?1

zuba

pre 13 godina

Odlično smo odigrali, ali ispali. Cirkus. Gde je ona Zvezda za koju smo ginuli a koja je ginula zbog nas. Razmislite kuda nas sve ovo vodi. Treba menjati sve, ne samo trenera, jer on nije odgovoran za organizaciju kluba, budžet, igrace koje ima na raspolaganju. Gde su marketing, sponzori, pa da se dovedu skuplji i bolji igraci pa da se krene u Evropu. Boj se ne bije sa laganim naoružanjem. U nadi da će biti bolje stanje u našem fudbalu, pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Red bull

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu.Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao

Nikola

pre 13 godina

Prvo nisam bio za smjenu trenera Dostanica ali ovakve izjave Dobro smo igrali i zadovoljan sam igrom?????letis Ratko,nema tu vise price.Ali meni nije jasno da ljudi na celu Zvezde nemaju talenta da nadju neke solidne igrace za jeftine pare ako vec nema para za kvalitet?
Napadac nam treba pod hitno ali sad je kasno kad smo ispali i izgubili kes od Gazproma...Igrac kreativan na sredini po mogucnosti juznoamerikanac(ili dva) i napadac pod hitno..a ti frajeri koji igraju za Zvezdu i sramote je po Evropi treba da se zatvore u stanove i vile a ne da se ponasaju po BG kao da igraju za Real a pola njih ne bi igralo ni u Hajduku sa Liona ako se gleda kvalitet a ne veze!!!!
Ako je dug preveliki i nema para za pojacanja,kazite lijepo Nismo ni za sta i tacka.A ne loziti masu kako nemate srece i sl.

dvaput meri jednom dijan

pre 13 godina

DRAGOSLAV STEPANOVIC STEPI je najbolje resenje za trenera.Mislim da je covek koji bi imao najvise snage i motiva da podigne Zvezdu.STEPI je atoritativan,napadacki nastrojen,ima veliko iskustvo iza sebe i veliki je Zvezdas sto je najbitnije.Pozdrav za sve Delije!

popokatepetl

pre 13 godina

A kako će nesrećna Zvezda sa Lukićem u Evropu. Kakav đilkoš. Seoski. Dovesti Dostanića na klupu nekadašnjeg svjetskog prvaka može samo neznalica!

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Nije da vas zezam...Da li ste razmišljali da sa ovom ekipom probate u nekoj ženskoj konkurenciji.Barem tu da donesete neki bod srpskom fudbalu...

Seki

pre 13 godina

Ovaj scenario da nedostatak rezultata biva pokrivan pojacanim marketingom, pricanjem praznih prica i davanjem istih takvih obecanja smo vec videli dok je gosn. Vesic bio u kosarkaskom klubu. Ako se budu drzali oprobane strategije, sledece sto cemo videti su iscenirani neredi na utakmicama i opravdavanje istih "revoltom navijaca zbog sudijskih nepravdi". Ne daj boze.

Branko

pre 13 godina

Cudite se zasto ste ispali?! Zbog te vase arogancije! Ispod prosecna ekipa vas razbila i vi govorite lako do titule?!?! Partizan je sada za klasu jaca ekipa od vas jer za razliku od prosle sezone ima jacu ekipu(a prosle godine imate 2 poraza od nas) i normalnog trenera, dok vasa prosecna ekipa nece imati toliku pomoc sudija i penala. Smanjite te vase ambicije i ocekivanja,da ste to na vreme uradili u kosarci sad nebi bili u stecaju. U dugovima ste preko 20mil i vi ocekujete da budete bolji od ekipe koja ima stabilne finansije,kvalitetnu oml. skolu i realno dosta jaci igracki kadar?!?! Spustite se na vreme na zemlju i ne slusajte propagandu vaseg predsednika i bice nesto od vas za 3-4 god realno.

mene za novog trenera

pre 13 godina

Odlazi sto pre to bolje izgubio si sve vazne meceve i u jsl i u ligi evrope jedino sto si dobio je bio onaj kup koji da je partizan igrao u finalu sigurno izgubio.tako da sto pre to bolje RATKO ODLAZI.

FELIPE

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
Gde ces Kratko ako boga znas?!?!
Evo obecavam, necu vise da te zovem Kratko Ostanic, zvacu te, tepacu ti i pevati:
RATKO OSTANI! :)))

tott10

pre 13 godina

Достанићу поштено је да одеш. Уз новог тренера потребан нам је и један нападач.

Добро знај да увек ту сам ја, Звеѕдо ѕнај да нећу никада да те оставим да те заборавим ...........

Marko iz Beograda

pre 13 godina

Sto se tice upravljanja klubom,Lukicu svaka cast!Doveo je sponzore,vratio Zvezdu na noge.Ali Dostanic?!?!?!?Ja bih stvarno voleo da znam koji su to kvaliteti koje ima Dostanic?!?Koji?Ljudi,protiv Zvezde je sinoc igrao covek koji se zove Salata!Ej,Salata!Ali je DOstanic zadovoljan igrom!Kojom igrom?!?A oterali Pizona!Neverovatno!Samo me zanima ko ce sad da bude trener Zvezde.Neki anonimus verovatno,jer niko nece da mu razni menadzeri sastavljaju tim.Dok se fudbal ne ocisti od lopova nema nama pomaka!

Miki

pre 13 godina

Vreme je za promene.Zvezda kao metafora ,Zvezda kao Srbija!Smenjivale su se pseudoelite svaka punila sopstvene džepove i odlazila.A klub je tonuo ,tonuo...Lukić ,Adžić , Dostanić treba mirno i bez reči da odu.Lukićeve namere su verovatno bajbolje ali ‚‚put do pakla često je popločan najboljim namerama‚‚!U Sopot pa neka vežba.Sale Janković je trebalo da ima kontinuitet sve do današnjeg dana ,nema veze treba ga vratiti i to ćr biti korenita promena kada je stručni rad u pitanju po vertikali od prvog tima do petlića.Mladje selekcije vode ljudio koji su skloniji alkoholu nego radu NA TERENU.TO NIJE ZVEZDA.Ovako je možda i bolja da se ne gaje lažne nade nego da se što pre krene u raščišćavanje!

Ljubivoje I

pre 13 godina

Nisam navijač Zvezde ali mi nije jasno da niko od komentatora ne razume zašto je Lukić doveo Adžića i Dostanića. Pa on je samo nastavio Srpsku tradiciju koja traje od 1945 pa naovamo. Važno je imati saradnike koji nisu sposobni i onda sam ja glavni. To se najmanje odnosi za fudbal. To je tako u svim oblastima a najviče je izraženo u politici.Svako traži klimoglavca. E pa vidite znam da Muslin nije klimoglavac a pretpostavljam da to nije ni Pižon.
Držite se vi Zvezdaši cuvene Miljanićeve izreke ** Vreme radi za nas i za Zvezdu**
Sa najlepšim željama da se Zvezda 2011 plasira u Evropu. I nemojte da budete nezadovoljni to će biti znatno ranije nego što će nas političari plasirati u tu istu Evropu.
Ispeva Dučić: Ti nepoznata ženo ostaj nema i daleka, sreća je lepa samo dok se čeka

Đole

pre 13 godina

Pravi navijači Partizana sigurno žele da ostanu Piramida,Dostanić i Adžić,pobogu pa oni su nam doneli titulu a doneće i sledeću.

Dobronamerni JA

pre 13 godina

Stvarno si ovo izjavio!!! Ali i da kažem da sam zadovoljan izdanjem mojih izabranika. Zaslužili su da ostanu na evrosceni, u Bratislavi smo pokazali da imamo kvalitet.
Ko boga te molim promeni profwsiju.

malish

pre 13 godina

Pa sta nam sad vredi ostavka kad smo vec napravili najvecu glupost u istoriji kluba?
Ima jedan stih iz pesme Riblje corbe: "Ostani dj... do kraja"

Ti si kriv kRatko

pre 13 godina

Ako ta odluka nije neopoziva ostavka, onda gosp. Dostanic zaista ili nije pametan, ili je toliko besraman da je to neverovatno. Vratite Sasu majku vam vasu! (nije uvreda, vec slogan).

Rebellion

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Peco sine, haj' na spavanje...

dULE PA

pre 13 godina

Ko da mi ne znamo sta si ti odlucio, aj zajebi nas pa ostani, tad bi bio stvarno car, moja nervoza bi presla u histerican smeh, tako da bi mi bilo sve ravno......

petar

pre 13 godina

ljudi ja sam grobar,navijao sam svim srcem za zvijezdu veceras,ali generalno dostanic je los trener!!! ali on nije ogovoran za neuspeh!!! kakvi ljudi(adzic i lukic) sjede u zvezdi to majka nije radjala!!!! zvijezda se srozala,a za to su krivi uprava i ova pomenuta dvojica!!!! neka svaki pravi grobar ovo preporuci!!!!
pozz iz CG

Ivan

pre 13 godina

I ja sam jos davno doneo odluku da Zvezdu iako sam njen zagrizeni navijac, ne mogu shvatai ozbiljno dok si joj ti trener. Daleko ti prijatelju lepa kuca, sve najbolje ti u daljoj karijeri zelim.
ACU JANKOVICA molim!

pera

pre 13 godina

Meni je nekako zao Dostanica.Mozda je on najodgovorniji,ali sigurno i trpi najveci pritisak i mogu da zamislim kako mu je...Kad se setim samo njegove face posle poraza na Marakani od 2:1... Jeste kriv mozda za taktiku,ali nije on bio taj koji je dovodio Tosica,Koromana, Milovanovica,a oterao Lazetica.
Inace onaj Koroman je jedan obican siledzija,ja ne znam ni jednu utakmicu da on nije ulazio u konflikt sa protivnickim igracima i sudijom.Znaci strasno! A odmah tu uz njega su Djordjevic,Stamenkovic, Ninkov.
Interesantno mi je bilo skandiranje navijaca Slovana,prvo "Kososvo je srce Srbije",pa odmah sledece,opet na cistom srpskom "ciganske ....." (ko je gledao na Areni mogao je sve da cuje dok je trajao prekid),pa opet "Kosovo je srce Srbije" i tako u krug.Izgleda ni oni sami nisu znali sta znaci ono sto pevaju.

Dukadjini

pre 13 godina

Zanimljivo je da su svi timovi koji pocinju na "S" utoka za ovu Zvezdu....
Slovan (Bratislava, Liberec), Sparta, Sevojno, SVEMOCNI Partizan.....

daleko vam lepa kuća

pre 13 godina

Nije dosta Dostanić, mora se smeniti i Adžić!!! Lukić je doveo sponzore, ali u buduće da manje utiče na izbor trenera, a pogotovu njegovi prijatelji bliži podzemlju nego zvezdama, koji su i doveli ovu dvojicu !!!

CG

pre 13 godina

...mislis Lukic je doneo ODLUKU!!!! Malo ste zakasnili,pustili su te da selektiras ekipu i da nas izbacis kao niko nikad do sada...A ko ce posle tebe,mozda neki konobar?

Bosko

pre 13 godina

Imam ja komsiju ima 10 godina i igra igricu koja se zove menadzer. Fora je kao ti si trener i pravis tim i taktiku. Onako prilicno retardirano sa nekim kuglicama ali jako zarazno. Elem igra mali komsa menadzra sa svojim mladjim bratom koji je prvi osnovne i kaze mu:
Ne tako budalo kako igras desnog krila.

Da je gledao utakmicu sinoc verovatno bi u trenutku kad smo igrali formaciju 4-2-3 bez jevog i sa jeremicem na desnom krilu a tri potpuno odsecena napadaca ali se subasic moze smatrati napadacem rekao Ratku:
Ne tako budalo. . . Gde ces bez levog krila

Sustina price da je Ratko strucnjak na nivou onog najmladjeg komse (prvi osnovne)

Komsija

pre 13 godina

Ocajna igra, los stadion, sudija pomalo naklonjen domacinu, veoma lose pripreme, losa odbrana a slab napad, uzasan trener, uzasan sportski direktor.

Nije mnogo vise bilo za ocekivati sa tako lose pripremljenim timom. Sada lepo da ovaj genije ode zajedno sa Adzicem (mozda bolje da ode Vesic ipak a?) pa da vidimo sta dalje.

Avgustin cegevara

pre 13 godina

Nejasno mi je koji su to rezultati doveli K.Ostanica na klupu CZ ?
Cudi me da ga Dule Savic ,Bata Djora ,Kosan , dosada nisu kritikovali ili je i ovo uspeh? Burazeri. Dok god u Zvezdi budu takvi klo vodili zvrsavacemo polovinom avgusta . A

Silvester

pre 13 godina

Nadam se da si doneo odluku da odes??? Mada,i to je slaba satisfakcija koliko si nas ponizio i obogaljio. Poklonio Partizanu titulu,izbacio nas iz evrope,za to jos dobio pare po ugovoru,ti si stvarno bre jedna velika stetocina. A da,nemoj da zaboravis da povedes i Adzica sa sobom. Kupite Sony PlayStation,pa se igrajte fudbala.

kRatko

pre 13 godina

@peca>
Lukić je morao da snosi odgovornost još kad je izgubljena titula, a tome je prethodila smena Pižona. Ne kažem da bi sa Pižonom osvojili titulu, ali sa ovim klovnom je to bila nemoguća misija, a posledice te odluke se i dalje vide..

beLIEve

pre 13 godina

Ti, Ratko, da si odgovoran covek, ne bi se ne prihvatao da vodis Zvezdu. Valjda je i tebi posle bugarske epizode jasno da si zalutao medju trenere. Samo ti mozes da uvedes Jeremica da igra po krilu, a da Lazovica ostavis u BGu. Samo ti mozes da zamenis ceo napad, jer ti treba pola godine da shvatis da "Rooney" Perovic nema veze, a da je Jevtic ko Kezman (samo se moli i hvata za glavu kad promasi, ne samo protiv Slovana, vec i protiv Rakara...). Treba da vratis sve pare od plate (i da vratis pare za 40000 karata) samo zbog toga sto ti je Bogdanovic imao prednost u odnosu na Isaha. Cemu su sluzile onolike pripreme, sa dva putovanja u inostranstvo? Zato, Ratko, odlazi i ne vracaj se vise nikad (cak ni u omladinsku skolu) i pocni da trazis novo zanimanje, ovo je sve brzo za tebe!

I STA SAD ?

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Lose mislis ... da si malo realniji drugacije bi napisao! * Tosic nije los igrac nego je nespreman .
* Nemate dobar tim jer vam nedostaje pravi spic (prodat je Lekic)
* Stoperi su vam spori i nekvalitetni,dosta slabo pomazu veznom redu i imaju los pregled igre (Vilotic inertan )
* Milovanovic nespreman , a inace nije igrac playmaker
* Kadu dosta fizicki slab, opterecen odbranbenim zadacima
* Koroman nije ni bleda senka ,dosta sporo razmislja,sebican je ,arogantan i netimski igrac
* Ninkov mislima u inostranstvu
* Vesovic potencijal ali prilicno zelen igrac
* Nedostatak organizotora,mislioca na sredini terena ,pravog playmaker a
* Klupa tanka za nasu ligu a kamoli za evropu
***Jedino sto se slazem da bi trebalo da dodje Jankovic , kao i da Lukic treba da snosi svoj deo krivice
U svakom slucaju po jutru se dan poznaje , uvek bilo i bice ...SRECNO SLEDECE SEZONE

Vujke

pre 13 godina

Ne razumijem ljude koje traze Lukicevu ostavku. Zasto, covjek je stabilizovao klub, doveo sponzore, vratio navijace, klub posluje pozitivni (ako ne racunamo minus od ranije koji su napravili neki drugi). Je l treba da nam se Den Tana vrati ili Toplica, pa dajte molim vas, ali Dostanica i Adzica treba smijeniti. Adzic je kriv za smjenu Pizona, za dolazak Dostanica, za odlazak Lazetica koji nam je sinoc falio. Ova dvojica da odu, a Lukicu dati podrsku...

sasa

pre 13 godina

sve mogu da shvatim,ali da se kod rezultata 1:1 u 70 minutu,ne ubace spicevi i ne krene dugim loptama ka golu,na sve ili nista,umesto toga razmenjivati pasove na svojoj polovini,i za 90 minuta nijedna,ponavljam nijedna uigrana akcija,nijedan dupli pas, prosto neshvatljivo.i na kraju je gospodin kratko zadovoljan igrom zvezde!!!dostanicu,adzicu,koromanu mars iz zvezde!iskusan trener i uigravati mlade igrace,koji ce igrati fudbal!!!a ova takozvana vrhunska pojacanja NAPOLJE!!!
ZVEZDA MI JE SVE!!!

Nenad

pre 13 godina

I naravno, sada on kao podnese ostavku, a Lukić kaže NE! Ostavka se ne prihvata, on mora da završi posao i ima još posla ispred sebe, ... Zvezdi je potreban ...

I onda Dostanić ostane, i propadnu sve pare koje su date za nove igrače jer nema ko da od njih napravi tim.
Uz to, najveći deo ugovora sa Gazpromom se odnosio na evropska takmičenja, tako da je on što se Zvezde tiče prilično obezvređen.

Sa Zvezdom (bez Dostanića) do kraja!

realno

pre 13 godina

Crvena.. Zvezda Crvena Zvezda... sta je ostalo od kluba. Samo ime. A zasto? Koliko Lukica, Adzica, Dostanica(o ovom "treneru" i ne treba trositi reci), neki od njih marionete a neki i direktni krivci koji nikad nece biti optuzeni jer ce svi reci da rade za dobrobit naseg kluba a u stvari rade za pare(i svoje dupe bi prodali za iste)... Mozda ce neki reci: ovo smo culi milion puta ali ja cu reci jos jednom, jer to je nas mentalitet, nas srpski fudbal, to je nasa stvarnost.

Srbin iz EU

pre 13 godina

Halo bre.....ako je ova igra Zvezde ili si slep ili nemas pojma. Sramota me bilo gledati kako se muce. Ni jedna prava akcija, a ti najbolje da se pokupis. Reaguj Lukici dok nije kasno. Sramota za fudbal ako ti ostanes trener Zvesde.

zauvek ce biti ona , FK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

dovoljno je reci
hahahhahaahaahahahahaa

Babin_zub

pre 13 godina

Nisi ti Dostanicu kriv sto si ocajan trener,vec Adzic koji te je doveo.Pa ti jos smes da kazes da ste igrali dobro,da si zadovoljan igrom?Kojom igrom?Ja Dostanicu nisam video ni I od IGRE.Ti si sramota za trenersku struku.Ovog proleca si izgubio titulu do koje te je Petrovic doveo,a ovog leta si nas osramotio i u Evropi.I imas obraza da kazes da ste dobro igrali???Pa po kojim ti to kriterijumima ocenjujes???Pa ja gore utakmice Crvene Zvezde nisam gledao od kako pratim fudbal,oko 25 godina.

mile jna

pre 13 godina

Ko je njemu dao za pravo da donosi odluku?Ne pitas se ti majstore nista,Lukic je trebo jos sinoc da obavesti da Kratko vise nije trener

Kriik

pre 13 godina

Šteta je velika! Neko mora da plati!
Za mene nije kriv ovaj što je trener. Pa on je od ranije dokazano loš trener. Tako dokazanog ga je neko doveo. E taj neko mnogo priča i maže oči svima a na teren šalje nejaku vojsku ...

Kasno

pre 13 godina

Kasno je sada kakvu god odluku da si doneo. Trebalo je mnogo ranije, cak i nakon prosle sezone, jer ovako ste nas i ti i Lukic i Adzic mnogo kostali. Ode nam ugled, nista od Evrope ove godine, ode nam najveci deo sponzorskih ugovora, odose pripreme za dzabe, sace neko drugi ispocetka.
Dzaba ti i ostavka sada, idite sada svi najbolje a ne samo ti. Ovo je ogroman neuspeh!

Zbogom

pre 13 godina

Mi se nadamo,jedinu ispravnu,a to je ostavka.Povedi sa sobom i Adžića i neke od fudbalera.Ne razumem samo one koji su te ostavili posle završetka prošlog prvenstva,kad si izgubio već viđenu titulu.Svi navijači su primetili da nisi kadar za naš najbolji klub a oni ti pružaju šansu i evo dokle smo stigli.Sada poslušajte navijače i samo Janković ili Muslin.Nemoj samo da nekom padne na pamet Dujković,bilo bi pogubnije i od Dostanića,pogledajte kako nema veze sa mladom reprezentacijom.

Bosko

pre 13 godina

eto bar jedna pozitivna stvar u celoj prici
(K)ratko je opravdao nadimak ali ne i ukazano poverenje.
Daj Boze da ode i Adzija pa da vratimo Lazetica, ili Bogavca u ovakvoj situaciji dobro bi nam dosli. Jos Sale ili Muslin i eto titule

frg

pre 13 godina

prvo da platite Jankovicu zaostali dug pa tek onda ga dovedite......eno ga Lukic nagovara Gasprom da plati lovu Jankovicu,zato se i ceka ostavka Ratka.......ali ako Rusi namirisu neku podvalu,eto nama Ratka na klupi dve godine i radosti nas Grobara.......

Y/Kv

pre 13 godina

Podhitno dovesti jos jednog stopera, a onog Djordjevica na klupu, ne zbog sinocnog auto gola, vec i zbog kompletne igre u Bratislavi i one u beogradu....pored njega i Vilotica se igraci Slovana setaju kao da i ne postoje....

GeNeRaL

pre 13 godina

Sledi najjace pojacanje letnjeg prelaznog roka......

Dostanic odlazi!!!!!!!!!!

I da se vrati Aleksandar Jankovic odradili smo prelazni rok uz par promasaja (Tosic i Koroman - dzabe mu volja i zelja kada vise ne moze)

Viktor1982

pre 13 godina

Dostanicu,najmanja krivica je na tebi, Zvezda ove sezone kao i prethodnih nekoliko je sastavljena od prosecnih pojedinaca koji nisu cenjeni ni kod nas a kamoli u Evropskim razmerama...sreca je u nesreci sto ni ovi iz Humske nisu nista bolji, da ne pricam o fudbalskim amaterima sa Karaburme i Novog Sada, pa nada da uzmemo titulu u domacem sampionatu jos uvek ne jenjava...

Nenad

pre 13 godina

Žao mi je Dostanića iako mora da ode, siguran sam da želi najbolje CZ. Već Lukića mi nije žao! On je čovek koji nastavlja da urniše Zvezdu (slučajno ili namerno), tek iz dana u dan vidimo (kao i na ovoj slici) da on na sve misli samo ne na tim CZ, uigranu ekipu, kvalitet više..
Možda bi bio dobar Direktor marketinga ili nešto slično ali je pokazao da je loš vođa celokupnog kluba koji je na sebe samo navukao gnev i razočarenje armije navijača, ismevanje suparničkih timova i svake sportske inteligencije. Važno je da se pojavio na klupi (manje važno) i da je metnuo grb Zvezde na sako (važnije) a kako igraju igrači na terenu i kakav je to autoritet trenera koji narušava lično predsednik kluba spuštajući se tako nisko da se meša u struku, to njemu nije važno. Nije, kao što nije važno ni ostalim vlastodršcima da podele uloge i odgovornosti. Počev od svoje! Iskreno, kao kada dete zgreši, možda je najbolje da i ovo bude poslednja Zvezdina greška pa da od iduće sezone gledamo neki novi tim i neku novu politiku kluba. Prevashodno sportsku!

ivan

pre 13 godina

Realno od kada je dostanic dosao mi smo dobro odigrali samo jednu jedinu utakmicu, protiv Vojvodine u finalu kupa, sve ostalo bey ikakve igre i ideje. Vreme je da ode da ne bi na startu yaostajali 5-6 bodova za ovim crnima.

Petar

pre 13 godina

Dosta je više tvojih odluka.Kratko-Ostaniću idi i ne vraćaj se nikada više na trenersko mesto u Zvezdi.Sa sobom sada vodi i Adžića jer je on tebe doveo i loše radi taj odgovoran piosao.

ika

pre 13 godina

Hm, ne znam odakle da pocnem.
Sednem, gledam i onda hocu da umrem.
Da ne govorim o sms-ovima grobara -) Al stoicki trpim.
Elem, toliko ima rupa u celoj konstalaciji mog jedinog kluba, da se uvek iznenadim da moze gore i grdje.....
Da krenem od omladinaca - kad smo poslednji put videli nekog dobrog igraca iz Zvezdine skole? Kako se tamo uopste radi? Igrom slucaja znam - katastrofa. Te da se ne cudimo sto sa 20- tak godina , ne znaju osnove fudbalske tehnike. Da se ne rasplinjavam dalje o tome. Fakti govori sami za sebe.

Navijaci - hm, odmah da se deklarisem. Ja sam Cigan i nikakav Delija. E , odrasli puleni Arkanovog udruzenja Delije su na sceni i to ce se tesko iscistiti. To je realnost. Bitno da je Lukic predao Delijama dres sa brojem 12.....
Sadasnja ekipa Zvezde - dunsteri totalni... Uglavnom trce ( na jedvite jade - uspomena loseg treniranja u omladincima ili ranije )i vrlo su borbeni. Hm, ja sam voleo da gledam tehnicku Zvezdu, tim sa mozgom, sa fudbalski inteligentnim igracima. Sta mi , po koji Cigan i Delije imamo od njihove borbenosti, srce na teren i ostale papazjanije?
Nista , samo sledeci blam.
Ne spremiti ekipu za najbitniju stvar - igranje u Evropi???????? Tu su svi krivi. Dovodjenje fudbalskih dzibera , da ne nabrajam, kapiten Djordjevic, moze li gore, moze li jos nize.....?!?

I dalje cu stoicki da trpim prozivanje Grobara........

Pozz svima

Dovla NS

pre 13 godina

Samo glavu napred!Kako god Zvezda igrala uvek je u mom srcu!Treba se okrenuti prema ligi i kupu i da se izvuce iz ove sezone ono najbolje.Dostanic je dokazo da nije trener za Zvezdu i da treba pruziti nekom drugom priliku(nisam najbolje informisan,al jako puno dobrih trenera ima koji bi hteli da vode Zvezdu.Npr Zenga,Jankovic,Muslin ili npr pokusati sa Loterom Mateusom da vratimo grobarima malo ili Ciro sto je vodio Bosnu vec par puta izjavljuje kako bi rado vodio Zvezdu).Ne treba zaliti pare za trenera,jer mi imamo dobar tim,al nemamo trenera!Uz par dobrih pojacanja tipa Kaludjerovic,Li Adi imamo cemu da se nadamo sa dobrim trenerom.Pokusajte da vratite Lazetica molim vas!!!I ne znam zasto se trazi ostavka Adzica lik je totalno antipantican,al dosad je dovodio dobra pojacanja sa obzirom kakve je pare imao.Jedina greska svadja sa Lazeticom!Partizan ce poremetiti igre u Evrope sa ligom i to se mora iskoristiti!GLAVU NAPRED ZVEZDO ...

zokan

pre 13 godina

Dragi zvezdaši, Tošiću stvarno nije mesto u "Zvezdi", čovek je za mnogo mnogo bolji tim. Doduše još malo pa niko neće biti za zvezdu. Iskreno saučešće za Vaš gubitak.

DejanS

pre 13 godina

Ja bih na osnovu ove 2 utakmice rekao da je najslabija karika ujedno i kapiten Djordjevic. On ne samo da ne zna da igra, nego nema i nikakav potencijal. Po meni je on osnovni krivac. Mada mislim da je bolje da se sve to zaboravi i da se posvetimo prvenstvu. I da smo prosli pitanje sta bi bilo dalje. Ima dana...

braco

pre 13 godina

''Doneo sam odluku,produzicu ugovor na jos 2 godine,jer znam sta radim''.Sve u svemu nije on los trener,al za petlice i mladje kategorije,ovo je vec nesto drugo.

pakleno spremni

pre 13 godina

Da bi ekipa nesto pokazala mora da ima trenera.Igraca ima za dobru ekipu ali sta vredi kada su totalno neutrenirani,tolika inostranstva,tolike pripreme,"treninzi",a lopta im se odbija kao od bandere,pitam se sta li su tamo radili??? Ako VAM ovaj da ostavku opet nadjite nekog iz Terziceve skole ,bice ista situacija jer se tamo i dalje kupuju licence i diplome a za znanje ,ko te pita,ali zamislite ovakvi "znalci" nam i decu treniraju, cak su i direktori omladinskih pogona sto je ubistvo fudbala,i zato ,ovo ispadanje i nije neki smak sveta,bice toga i u buduce,ako min. sporta , a i jos po neko ,ne ucini nesto po pitanju skolovanja fudbalskih trenera.

Marko

pre 13 godina

Ovaj covek je za 15 god trenerske karijere promeio 17,18 klubova.Koji ti treba da budes mentol da ga dovedes!!!Neka ide u Bugarsku 2 ligu tamo mu je i mesto!!!

GdeLiJe, Sever

pre 13 godina

Nemam reci za ovakve izjave. Pa jel treba da se crta da Zvezda nije ni za 3. zapadno balkansku. Evropa je i malo dalje od Segedina.

3fun

pre 13 godina

Kapiram da bi Ratko i Vladan ( imena kao iz partizanskog filma ) izjavili da je njihov tim pokazao da ima kvalitet i posle ispadanja iz JSL.
Samo tebi verni samo tebi odani

Julio

pre 13 godina

Sad kad ste mjauknuli iz Evrope, bezveze ga mijenjate, kakav god da je Dostanic je dobar za Jelen lige. Drugo ili trece mjesto na tabeli je zagarantovano, i sa njim. Samo bezveze bacate pare.

Ninoslav

pre 13 godina

Da ste zasluzili da budete u evropi vi bi ste i bili, ovako sve se svodi cekajuci da ode g-din trener koji nista nije osvojio i uradio

BENITO

pre 13 godina

Samo CELOSEN remont i da se trgnat ovie MAFIOZI od Zvezda. Ne bil vo red PIZON dobar bil Dostanic, go vidovme nie vo Makedonija kolku vredi Ratko. no nema vreme za kukanje celosna smena pa NAPRED. Pozdrav do ste ZVEZDASI od Makedonija

sadat

pre 13 godina

Ja sam inace navijac novog pazara,ali ono sto radi zvezda,to je brukaa,to ne lici na veliki klub,kupuju igraca koji igra u novi pazar,nekog djordjevica,a hoce da igraju u ligu evrope,a nije mi jasno sto im taj djordjevic sada ne igra? Jes da je decko dobar,ali nije za zvezdu,samo su dzabe bacili pare....Ja dostanica nebih dao da trenira pazar a kamoli zvezdu,a onog sto igra levog beka ne mogu da se setim kako igra,nebih ga dao da igra za nasu josanicu :D
Sve pohvale za kadua i ninkova,jedini su se oni borili,a ne moze se izbeci isah...

vlada

pre 13 godina

Teba da se uigramo, Dostanić snosi priličnu krivicu, a iako nije dao gol Trifunović je sjajan igra. Možda je ranije trebao da uđe Jeftić, ali je sada lako pričati. Sigurno dolaze bolji dani, a Dostanić treba da podnese ostavku samo ako u ovom trenutku imamo pravo rešenje.Nije rešenje da ode tek tako i da dođe bilo ko, pa da kasnije opet menjamo trenera. Doći će bolji dani, a sa njima i titule. Partizan protivnika dobija sutra, Ligu šampiona igra malo sutra, a pošto je Zvezda ojačala i protiv Karadžića ćemo se izboriti. Pre će Zvezda biti prvak sveta nego Partizan u Ligu šampiona.

Bosko

pre 13 godina

ovako realno. . .
1)Covek koji juri rezultat igra sa jednim spicem, koji je uzgred potpuno odsecen skoro 70 minuta
2)Nadam se da je svima kojima sam mesecima objasnjavao da Milovanovic nije defanzivni vezni sada jasno. Culi ste dujkovica - Na zalost Dostanic to ne zna, NA ZALOST nije gledao prenos iz fotelje nego sa trenerske klupe.
3)U formaciji postojala je samo jedna linija tima - odbrana dok je vezni red bio rastrkan po terenu i samim tim nije bio efikasan.
4) Kada desni bek prodire a ne ume da centrira treba da postoji igrac koji ce centrirati umesto njega - Setite se Cirkovica i Ilijeva u sezonu u kojoj je Partizan igrao u LS
5)10 minuta pre kraja covek igra u formaciji 4-1-3 + jeremic koji ne zna gde je a ako racunamo u njega to je 4 pozadi sa defanzivnim veznim na stoperu jer stopera nemamo (oterali smo Vujadinasavica)
Ofanzivni vezni Kadu i desno krilo Jeremic bez levog krila i sa tri nesposobna potpuno odsecena napadaca.

Covek nema pojma o fudbalu. Pravo cudo da smo odigrali nereseno, a Slovan je realno smesan osim onog Babajoka koji je pokazao da ume da igra. Treba ga kupiti kad bude para!

Ali nije samo Dostanic kriv, treba i Adzic zajedno sa njim.
U mnogo navrata sam objasnjavao zasto! A siguran sam da i vi znate sve to

Y/Kv

pre 13 godina

Alo bre Lukicu....ili ga oterajte ili u paketu svi trojica sa Adzicem.... Doveli ste Dostanica u trenutku poraza od metalca u Kragujevcu, kada je Pizon imao +5 bodova u odnosu na tada drugi Partizan, on je to prokockao, a zatim i ispustio ligu Evrope, jeste li vi normalni i sta radite....koliko taj Dostanic ima kredita u Zvezdi, cime je to zasluzio voleo bih da mi neko kazem, sem sto je Adzicev KUM.... da ne bi doziveli ubrzo skandiranje uprava napolje, ratko pod hitno mora da se smeni, jer ne daj boze prvi poraz sa njim sledeci, letece glave mnogima u ZVEZDI zbog njega....

Batica

pre 13 godina

@Ranko zvezdas od 1954
Svaka cast za komentar,i ja tako mislim....po meni najbolje resenje je privatizacija.
pozdrav iz brisela

g4

pre 13 godina

Nije ni sve do njega. Mnogo igraca odlazi u inostranstvo, cak i onih ispodprosecnih a Srbija nema te bioloske kapacitete da nadoknadi te odlaske novim igracima iz nasih klubova ili mladjih kategorija.

Djorgo

pre 13 godina

Dostanicu, najbolja odluka od kada ste imenovani za trenera. Od malena navijam za Zvezdu i zao mi je sto se jedna takva Institucija godinma, kruni, urusava, rusi ... . Na zalost, imam utiska da su problemi mnogo dublji i da dovodenje novog trenera (mlad covek, recimo Jankovic, zaista nemam mnogo podataka) ma kako dobra bio ne daje nade za znacajniji dobitak, ali bolje i to nego nista. Srecno!

Doca

pre 13 godina

Trener je GUBITNIK i nema dileme da mora da ode. Siguran sam da će Lukić radi mira delija i stvaranja nove atmosfere to uraditi jer će sve ostalo biti i za njega pa i CZ pogubno. Glasam za Jankovića ili Muslina. Istovremeno jasno je da mnogi mešetari, bivši kvazifudbaleri i muvadžije koriste priliku da iznesu svoja viđenja ali oni su do sada pokazali šta znaju a znaju samo kasu da "odrade".

vlada

pre 13 godina

alo bre PECO kakav to kvalitet ima Zvezda,valjda ne mislis tu da svrstas istrulelog KOROMANA, STAMENOG koji nezna sta mu je levo a sta desno, NINKOVA koji trci samo ko muva bez glave,stopere koji neznaju nista, KADUA kojeg moze da odnese svaki povetarac,A SMESNO JE I DA POMINJEM IMENA SUBASICA, PEROVICA, IGNATIJEVICA, BOGDANOVICA...Ako ne vrate neku cvrstu ruku npr.MUSLINA ili barem nekog perspektivnog npr. CURCICA lose nam se pise na kraju ce da se borimo za 3 mesto jer je Vojvodina najzad dovela trenera kako lici a ne one trubadure kao do sada!!!

Crni Gruja

pre 13 godina

Ajde i sta kazes Joca Slepac tvrdi da je video kako si dobar trener,ma Joca nema sanse da omane
(Crni Gruja, 6. avgust 2010 01:51)

Izvini Dostanicu neslana sala, zao mi je zbog ovoga mislim da nisi los trener

molim

pre 13 godina

koju si bre ti odluku doneo???
ako podnosis ostavku onda ti je to prva i jedina prava odluka u tvom mizernom trenerskom zivotu Dostanicu!!!

sasa dk

pre 13 godina

dostanicu podrska nevidim da neko moze bolje dosta kukanja napred zvezdo u nove pobede ako volimo zvezdu nemoj da itrazimo dlaku u jajaetu

A sad adio

pre 13 godina

Zvezda Srbija - nikada Jugoslavija,Zvezda Srbija-nikada Evropa.Ne preostaje nam nista drugo osim da se na poziv vojskovodje Lukica odazovemo na mobilizaciju.Sta da radim sa propusnicom ne znam,valjda ce proci ova depresija kao sto ce Tosica proci insomnia.Umalo da zaboravim:DOSTAnicu, idi iz kluba da odmorimo malo.Koromane,vrati se na Romaniju,prosao si svoj zenit.Po krilima tandem Vesovic-Lazovic,centralno Milovanovic-Isah.U spicu Jevtic-Kaludjerovic(nadam se da ce doci). Sto se kapitena i Stamenog tice neka nam je Bog u pomoci.

peca

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU

marko1985

pre 13 godina

I sada kao ono, mi (navijaci Zvezde koji vide da ne stima na terenu) svi ocekujemo da da ostavku, a on nam opali mosu, kao ono OSTAJEM DO KRAJA!!!
ADZICU ODLAZI, DOSTANICU ODLAZI... MARS IZ ZVEZDE, MARS IZ ZVEZDE!!!

dvaput meri jednom dijan

pre 13 godina

DRAGOSLAV STEPANOVIC STEPI je najbolje resenje za trenera.Mislim da je covek koji bi imao najvise snage i motiva da podigne Zvezdu.STEPI je atoritativan,napadacki nastrojen,ima veliko iskustvo iza sebe i veliki je Zvezdas sto je najbitnije.Pozdrav za sve Delije!

Peca

pre 13 godina

Novi trener je Živadinović, Zvezda se bori za opstanak u domaćem prvenstvu, a čelnici Gazproma su isključili mobilne telefone i nisu dostupni za komentar.

Dovla NS

pre 13 godina

Samo glavu napred!Kako god Zvezda igrala uvek je u mom srcu!Treba se okrenuti prema ligi i kupu i da se izvuce iz ove sezone ono najbolje.Dostanic je dokazo da nije trener za Zvezdu i da treba pruziti nekom drugom priliku(nisam najbolje informisan,al jako puno dobrih trenera ima koji bi hteli da vode Zvezdu.Npr Zenga,Jankovic,Muslin ili npr pokusati sa Loterom Mateusom da vratimo grobarima malo ili Ciro sto je vodio Bosnu vec par puta izjavljuje kako bi rado vodio Zvezdu).Ne treba zaliti pare za trenera,jer mi imamo dobar tim,al nemamo trenera!Uz par dobrih pojacanja tipa Kaludjerovic,Li Adi imamo cemu da se nadamo sa dobrim trenerom.Pokusajte da vratite Lazetica molim vas!!!I ne znam zasto se trazi ostavka Adzica lik je totalno antipantican,al dosad je dovodio dobra pojacanja sa obzirom kakve je pare imao.Jedina greska svadja sa Lazeticom!Partizan ce poremetiti igre u Evrope sa ligom i to se mora iskoristiti!GLAVU NAPRED ZVEZDO ...

pfc

pre 13 godina

Hahahahaha Kratko Ostanic

Inace vidim navijaci zvezde pricaju kako Partizan u kvalifikacijama za LS ima lakse protivnike nego nasi klubovi za ligu Evrope. Da li vam je mozda palo na pamet to da Partizan izvlaci lakse protivnike jer za razliku od vas redovno igra u Evropi, i bar pobedjuje u kvalifikacijama. Znate ono - pobedjujes, skupljas bodove, izvlacis lakse protivnike. Nije tesko, probajte i vi !

Joao

pre 13 godina

Dostanic nije los trener, ali Zvezdi su potrebne radikalne promene u igrackom i trenerskom sastavu i filozofiji. Novac ne treba bacati na nepotrebna pojacanja, imamo gomilu igraca koje ne koristimo, a tamo gde skripi nemamo resenja. Milovanovic je tezak i nespreman, Koroman uvek pravi potez viska koji ne uspeva, Dusko Tosic - ne znam zasto igra levog beka kad ne ume da centrira levom nogom. Precenjeni Pavle Ninkov nije uspevao da predje nikoga, kao sto nikada nije ni mogao da prodje u ozbiljnoj utakmici. Aval Isah nam je juce bio pola tima! Decko je zakrpio sve rupe u odbrani i ipred nje. Zasluzio je svaki dinar koji dobija! Nasi igraci su tromi, ne zato sto su skoro bile pripreme, vec su jednostavno takvi, ne deluju kao sportisti i nemaju cvrstinu, startnost, ni atletske sposobnosti. Secate se kakvo je kukanje nastalo kada ih je Zeman podvrgao ozbiljnom mucenju na pripremama. Dril mora da pocne od omladinske skole u kojoj mora ozbiljno i mnogo da se radi na sportskim navikama i shvatanju fudbala. Moraju se favorizovati brza, snazna i bistra deca sa osecajem za odgovornost. Svako moze da nauci da igra fudbal, ali licnost se ne moze usaditi!

Red bull

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu.Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao

vlada

pre 13 godina

Teba da se uigramo, Dostanić snosi priličnu krivicu, a iako nije dao gol Trifunović je sjajan igra. Možda je ranije trebao da uđe Jeftić, ali je sada lako pričati. Sigurno dolaze bolji dani, a Dostanić treba da podnese ostavku samo ako u ovom trenutku imamo pravo rešenje.Nije rešenje da ode tek tako i da dođe bilo ko, pa da kasnije opet menjamo trenera. Doći će bolji dani, a sa njima i titule. Partizan protivnika dobija sutra, Ligu šampiona igra malo sutra, a pošto je Zvezda ojačala i protiv Karadžića ćemo se izboriti. Pre će Zvezda biti prvak sveta nego Partizan u Ligu šampiona.

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Nije da vas zezam...Da li ste razmišljali da sa ovom ekipom probate u nekoj ženskoj konkurenciji.Barem tu da donesete neki bod srpskom fudbalu...

vlajko

pre 13 godina

Oterali su Pižona posle jednog poraza i pet bodova prednosti. Doveli su ovog nesrećnika koji je uspeo da potroši svu tu prednost, da izgubi titulu i da izbaci zvezdu iz predtakmičenja. Lukić ostavka

veliki strumf

pre 13 godina

I sta sad?
Upropastio je proslu sezonu - nije osvojio titulu. Upropastio je ovu sezonu i pre nego sto je pocela! I sada naravno - odlazi! Kao i svaki mis - prvi napusta brod koji tone. Da se ja pitam radio bi kao trener celu sezonu u Zvezdi, ali bez dinara. Pa mora neko da ovaj finansijski krah nadoknadi, mora neko KONACNO DA ODGOVARA!!!
Dosao Toplica - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Den Tana - upropastio Zvezdu - otisao - i nikom nista!
Dosao Ivic - upropastio Zvezdu - otisao- i nikom nista!
Dosli Zeman, Kosan, Janevski i svi pobegli...
A niko nije odgovarao!!!
Pa kakva je to odgovornost kad lepo odes i nadjes posao u drugom klubu???
Ne - radi godinu dana bez dinara - to je jedini nacin da naucis posao kojim zelis da se bavis!
Zvezda ima 3 opcije: Muslina, Curcica i Saleta jankovica.
Glasam za saleta Jankovica jer je daleko najtalentovaniji i najedukovaniji nas trener UBEDLJIVO!!! Znanje i harizma, pa bar ove domace titule da uzmemo dok Partizan bude gubio snagu po Evropi.

Branko

pre 13 godina

Cudite se zasto ste ispali?! Zbog te vase arogancije! Ispod prosecna ekipa vas razbila i vi govorite lako do titule?!?! Partizan je sada za klasu jaca ekipa od vas jer za razliku od prosle sezone ima jacu ekipu(a prosle godine imate 2 poraza od nas) i normalnog trenera, dok vasa prosecna ekipa nece imati toliku pomoc sudija i penala. Smanjite te vase ambicije i ocekivanja,da ste to na vreme uradili u kosarci sad nebi bili u stecaju. U dugovima ste preko 20mil i vi ocekujete da budete bolji od ekipe koja ima stabilne finansije,kvalitetnu oml. skolu i realno dosta jaci igracki kadar?!?! Spustite se na vreme na zemlju i ne slusajte propagandu vaseg predsednika i bice nesto od vas za 3-4 god realno.

navijac sa zapada a ne severa

pre 13 godina

Vidim da je polovina zvezdasa protiv toga da Lukic da ostavku.Dokle god je Lukic tu za partizanovce nema zime.Dok je njemu marketing i bajke za siroke narodne mase najvazniji deo posla(povlacenje dresa sa brojem 12,dukserica,stubovi srpstva,ko je zvezdas taj je srbin i pravoslavac,ulizivanje delijama sa severa jer zna da mogu da ga smene za par dana...).Zvezda nece dici glavu.Veliki klub ne sme imati onakvog kapitena i ovakvog predednika.Na zalost davno je to Zvezda bila.

Rebellion

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Peco sine, haj' na spavanje...

Dukadjini

pre 13 godina

Zanimljivo je da su svi timovi koji pocinju na "S" utoka za ovu Zvezdu....
Slovan (Bratislava, Liberec), Sparta, Sevojno, SVEMOCNI Partizan.....

Viktor1982

pre 13 godina

Dostanicu,najmanja krivica je na tebi, Zvezda ove sezone kao i prethodnih nekoliko je sastavljena od prosecnih pojedinaca koji nisu cenjeni ni kod nas a kamoli u Evropskim razmerama...sreca je u nesreci sto ni ovi iz Humske nisu nista bolji, da ne pricam o fudbalskim amaterima sa Karaburme i Novog Sada, pa nada da uzmemo titulu u domacem sampionatu jos uvek ne jenjava...

zauvek ce biti ona , FK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

dovoljno je reci
hahahhahaahaahahahahaa

zokan

pre 13 godina

Dragi zvezdaši, Tošiću stvarno nije mesto u "Zvezdi", čovek je za mnogo mnogo bolji tim. Doduše još malo pa niko neće biti za zvezdu. Iskreno saučešće za Vaš gubitak.

Marko iz Beograda

pre 13 godina

Sto se tice upravljanja klubom,Lukicu svaka cast!Doveo je sponzore,vratio Zvezdu na noge.Ali Dostanic?!?!?!?Ja bih stvarno voleo da znam koji su to kvaliteti koje ima Dostanic?!?Koji?Ljudi,protiv Zvezde je sinoc igrao covek koji se zove Salata!Ej,Salata!Ali je DOstanic zadovoljan igrom!Kojom igrom?!?A oterali Pizona!Neverovatno!Samo me zanima ko ce sad da bude trener Zvezde.Neki anonimus verovatno,jer niko nece da mu razni menadzeri sastavljaju tim.Dok se fudbal ne ocisti od lopova nema nama pomaka!

Crni Gruja

pre 13 godina

Ajde i sta kazes Joca Slepac tvrdi da je video kako si dobar trener,ma Joca nema sanse da omane
(Crni Gruja, 6. avgust 2010 01:51)

Izvini Dostanicu neslana sala, zao mi je zbog ovoga mislim da nisi los trener

Nenad

pre 13 godina

Žao mi je Dostanića iako mora da ode, siguran sam da želi najbolje CZ. Već Lukića mi nije žao! On je čovek koji nastavlja da urniše Zvezdu (slučajno ili namerno), tek iz dana u dan vidimo (kao i na ovoj slici) da on na sve misli samo ne na tim CZ, uigranu ekipu, kvalitet više..
Možda bi bio dobar Direktor marketinga ili nešto slično ali je pokazao da je loš vođa celokupnog kluba koji je na sebe samo navukao gnev i razočarenje armije navijača, ismevanje suparničkih timova i svake sportske inteligencije. Važno je da se pojavio na klupi (manje važno) i da je metnuo grb Zvezde na sako (važnije) a kako igraju igrači na terenu i kakav je to autoritet trenera koji narušava lično predsednik kluba spuštajući se tako nisko da se meša u struku, to njemu nije važno. Nije, kao što nije važno ni ostalim vlastodršcima da podele uloge i odgovornosti. Počev od svoje! Iskreno, kao kada dete zgreši, možda je najbolje da i ovo bude poslednja Zvezdina greška pa da od iduće sezone gledamo neki novi tim i neku novu politiku kluba. Prevashodno sportsku!

zuba

pre 13 godina

Odlično smo odigrali, ali ispali. Cirkus. Gde je ona Zvezda za koju smo ginuli a koja je ginula zbog nas. Razmislite kuda nas sve ovo vodi. Treba menjati sve, ne samo trenera, jer on nije odgovoran za organizaciju kluba, budžet, igrace koje ima na raspolaganju. Gde su marketing, sponzori, pa da se dovedu skuplji i bolji igraci pa da se krene u Evropu. Boj se ne bije sa laganim naoružanjem. U nadi da će biti bolje stanje u našem fudbalu, pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Prave delije

pre 13 godina

Bajevic, Pizon, Stojanovic, oterani od nekih navujaca. Stavite Saviju i kompaniju (nazovite ih vodje navijaca, mi prave delije ih ne priznajemo) da treniraju ekipu. Pozdrav od DELIJA iz unutrasnjosti i dosta talenja ovih tzv. vodja navijaca.

frg

pre 13 godina

prvo da platite Jankovicu zaostali dug pa tek onda ga dovedite......eno ga Lukic nagovara Gasprom da plati lovu Jankovicu,zato se i ceka ostavka Ratka.......ali ako Rusi namirisu neku podvalu,eto nama Ratka na klupi dve godine i radosti nas Grobara.......

3fun

pre 13 godina

Kapiram da bi Ratko i Vladan ( imena kao iz partizanskog filma ) izjavili da je njihov tim pokazao da ima kvalitet i posle ispadanja iz JSL.
Samo tebi verni samo tebi odani

Julio

pre 13 godina

Sad kad ste mjauknuli iz Evrope, bezveze ga mijenjate, kakav god da je Dostanic je dobar za Jelen lige. Drugo ili trece mjesto na tabeli je zagarantovano, i sa njim. Samo bezveze bacate pare.

I STA SAD ?

pre 13 godina

Mislim da CZ ima odlican tim,i da su njene najslabije karike TRENER i TOSIC.Dovodjenjem Jankovica na trenersku klupu,bice to ekipa za respekt.Ako se partizan ne pojaca na par pozicija,misliim da ce zvezda lako do titule.Cestitke Pizonu za prolaz u sled.rundu,a LUKIC mora da odgovara za najgluplji potez koji je urad,sto je oterao Pizona i doneo titulu PARTIZANU
(peca, 6. avgust 2010 01:13)

Lose mislis ... da si malo realniji drugacije bi napisao! * Tosic nije los igrac nego je nespreman .
* Nemate dobar tim jer vam nedostaje pravi spic (prodat je Lekic)
* Stoperi su vam spori i nekvalitetni,dosta slabo pomazu veznom redu i imaju los pregled igre (Vilotic inertan )
* Milovanovic nespreman , a inace nije igrac playmaker
* Kadu dosta fizicki slab, opterecen odbranbenim zadacima
* Koroman nije ni bleda senka ,dosta sporo razmislja,sebican je ,arogantan i netimski igrac
* Ninkov mislima u inostranstvu
* Vesovic potencijal ali prilicno zelen igrac
* Nedostatak organizotora,mislioca na sredini terena ,pravog playmaker a
* Klupa tanka za nasu ligu a kamoli za evropu
***Jedino sto se slazem da bi trebalo da dodje Jankovic , kao i da Lukic treba da snosi svoj deo krivice
U svakom slucaju po jutru se dan poznaje , uvek bilo i bice ...SRECNO SLEDECE SEZONE

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

kokos

pre 13 godina

Dostana ostani! Dostana ostani! Dostanić je najbolji trener Partizana u istoriji, toliko je dobar da bi Zvezda sa njim na klupi bila vječito treća ili četvrta.

GdeLiJe, Sever

pre 13 godina

Nemam reci za ovakve izjave. Pa jel treba da se crta da Zvezda nije ni za 3. zapadno balkansku. Evropa je i malo dalje od Segedina.

pera

pre 13 godina

Meni je nekako zao Dostanica.Mozda je on najodgovorniji,ali sigurno i trpi najveci pritisak i mogu da zamislim kako mu je...Kad se setim samo njegove face posle poraza na Marakani od 2:1... Jeste kriv mozda za taktiku,ali nije on bio taj koji je dovodio Tosica,Koromana, Milovanovica,a oterao Lazetica.
Inace onaj Koroman je jedan obican siledzija,ja ne znam ni jednu utakmicu da on nije ulazio u konflikt sa protivnickim igracima i sudijom.Znaci strasno! A odmah tu uz njega su Djordjevic,Stamenkovic, Ninkov.
Interesantno mi je bilo skandiranje navijaca Slovana,prvo "Kososvo je srce Srbije",pa odmah sledece,opet na cistom srpskom "ciganske ....." (ko je gledao na Areni mogao je sve da cuje dok je trajao prekid),pa opet "Kosovo je srce Srbije" i tako u krug.Izgleda ni oni sami nisu znali sta znaci ono sto pevaju.

mikibg

pre 13 godina

Adzic i Dostanic odmah ostavke! Lukicu imas moju podrsku, ali nemoj vise da pravis ovakve greske, samo onaj ko nema veze sa fudbalom nije video da Dostanic nije za Zvezdu. Adzic mora da odgovara zbog lose odradjenog prelaznog roka i zbog pogresne podrske treneru koji mu je kum...

Đole

pre 13 godina

Pravi navijači Partizana sigurno žele da ostanu Piramida,Dostanić i Adžić,pobogu pa oni su nam doneli titulu a doneće i sledeću.

sasa dk

pre 13 godina

dostanicu podrska nevidim da neko moze bolje dosta kukanja napred zvezdo u nove pobede ako volimo zvezdu nemoj da itrazimo dlaku u jajaetu

tott10

pre 13 godina

Достанићу поштено је да одеш. Уз новог тренера потребан нам је и један нападач.

Добро знај да увек ту сам ја, Звеѕдо ѕнај да нећу никада да те оставим да те заборавим ...........

Miki

pre 13 godina

Vreme je za promene.Zvezda kao metafora ,Zvezda kao Srbija!Smenjivale su se pseudoelite svaka punila sopstvene džepove i odlazila.A klub je tonuo ,tonuo...Lukić ,Adžić , Dostanić treba mirno i bez reči da odu.Lukićeve namere su verovatno bajbolje ali ‚‚put do pakla često je popločan najboljim namerama‚‚!U Sopot pa neka vežba.Sale Janković je trebalo da ima kontinuitet sve do današnjeg dana ,nema veze treba ga vratiti i to ćr biti korenita promena kada je stručni rad u pitanju po vertikali od prvog tima do petlića.Mladje selekcije vode ljudio koji su skloniji alkoholu nego radu NA TERENU.TO NIJE ZVEZDA.Ovako je možda i bolja da se ne gaje lažne nade nego da se što pre krene u raščišćavanje!

dULE PA

pre 13 godina

Ko da mi ne znamo sta si ti odlucio, aj zajebi nas pa ostani, tad bi bio stvarno car, moja nervoza bi presla u histerican smeh, tako da bi mi bilo sve ravno......

petar

pre 13 godina

ljudi ja sam grobar,navijao sam svim srcem za zvijezdu veceras,ali generalno dostanic je los trener!!! ali on nije ogovoran za neuspeh!!! kakvi ljudi(adzic i lukic) sjede u zvezdi to majka nije radjala!!!! zvijezda se srozala,a za to su krivi uprava i ova pomenuta dvojica!!!! neka svaki pravi grobar ovo preporuci!!!!
pozz iz CG

sasa

pre 13 godina

sve mogu da shvatim,ali da se kod rezultata 1:1 u 70 minutu,ne ubace spicevi i ne krene dugim loptama ka golu,na sve ili nista,umesto toga razmenjivati pasove na svojoj polovini,i za 90 minuta nijedna,ponavljam nijedna uigrana akcija,nijedan dupli pas, prosto neshvatljivo.i na kraju je gospodin kratko zadovoljan igrom zvezde!!!dostanicu,adzicu,koromanu mars iz zvezde!iskusan trener i uigravati mlade igrace,koji ce igrati fudbal!!!a ova takozvana vrhunska pojacanja NAPOLJE!!!
ZVEZDA MI JE SVE!!!

FELIPE

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
Gde ces Kratko ako boga znas?!?!
Evo obecavam, necu vise da te zovem Kratko Ostanic, zvacu te, tepacu ti i pevati:
RATKO OSTANI! :)))

Jedan od mnogih

pre 13 godina

Zvezdu gledam godinama,ne samo kuci vec i na strani, gotovo na svim gostovanjima. Dajem sebi za pravo da iznesem komentar. Ako jedan trener bude oteran sa nase klupe, kako to da posle par godina opet ima poverenje da vodi tim? Kako to da sportski direktor dovede tog trenera na klupu, a bas sa tim njim drzi cafe-klub u cantru Bgd, a ciji je pravi vlasnik Andrija Draskovic. O cemu se tu radi? Ciji interes oni brane, za koga se bore sebe? ili Zvezdu??? Ko je lud da pomisli da ih ista uz zivotu zanima osim svog interesa. Ko je njima dozvolio da preko Zvezde peglaju svoje dugove koje imaju na ulici, a dosta nas zna koliko bivsi kapiten duguje. Kako to da taj trener na pripremama uigrava tim i u drugoj utakmici menja 3 kljucna igraca od 4. Menja zadnjeg veznog Gumu (koji nikad nije ni imao mesto u Zvezdi), i dva spica Perovica i Jevtica??? Gradis igru na njima, sezona ti zavisi od Evorpe (jer donosi zaradu) i menjas 3 kljucna od 4 (4. je centralni vezni)na drugoj utakmici??? I to za koga ih menja za Rajove male!!! Pa da li ja kao navijac treba da idem ponovo da gledam Zvezdu po Srbiji, a u stvari gledam nekogo Rajj-oovog, ili Rann-kooovog malog koji mora da igra zato sto ce oni da im donesu po kilo para (milion eura). A 40.000 dusa na Marakani protiv Slovana ce da misli i dalje da podrzava svoj klub???. Ne treba nam UEFA, ne treba nam FIFA, treba sami da im pokazemo sta hocemo od Zvezde. 5 utakmica ne treba da dodje niko na stadion, da budu prazne tribine. Pa neka dodje Vesoviceva u rodbina slicnih da gleda svoje, pardon Rajoooove-Rankoooove pulene.
Sve mora da stane da bi Zvezdi krenulo - druge nema. PA sta ce samo da se desi kada 2000 onih zaljubljenika u Zvezdu krene iz Bratislave kuci, ko ce da obuzda njihov opravdan gnev - njih smo svesno gurnuli u nevolju. Neka im je srecan put kuci!!!

Seki

pre 13 godina

Ovaj scenario da nedostatak rezultata biva pokrivan pojacanim marketingom, pricanjem praznih prica i davanjem istih takvih obecanja smo vec videli dok je gosn. Vesic bio u kosarkaskom klubu. Ako se budu drzali oprobane strategije, sledece sto cemo videti su iscenirani neredi na utakmicama i opravdavanje istih "revoltom navijaca zbog sudijskih nepravdi". Ne daj boze.

Dermendziev

pre 13 godina

Tuzno je sta se radi sa klubom bogate evropske i svetske istorije.Mozda to nekome godi?
Zasto je "oteran" Pizon?
U najtezim trenutcima je stvotio tim izanonimnih igraca i pij-pirt nevazi!
Dokle eksperimenti sa ljudima koji nikada nisu znacili posebno u fudbalu.Gde su slavna Zvezdina imena,do polovinom devedesetih?Zastoe angazovati ponovo trenere koji znaju da rade sa mladima?Muslin i ostalo drustvo...
Lukicu sta radis i ti si i te kako odgovoran?1

GeNeRaL

pre 13 godina

Sledi najjace pojacanje letnjeg prelaznog roka......

Dostanic odlazi!!!!!!!!!!

I da se vrati Aleksandar Jankovic odradili smo prelazni rok uz par promasaja (Tosic i Koroman - dzabe mu volja i zelja kada vise ne moze)

Silvester

pre 13 godina

Nadam se da si doneo odluku da odes??? Mada,i to je slaba satisfakcija koliko si nas ponizio i obogaljio. Poklonio Partizanu titulu,izbacio nas iz evrope,za to jos dobio pare po ugovoru,ti si stvarno bre jedna velika stetocina. A da,nemoj da zaboravis da povedes i Adzica sa sobom. Kupite Sony PlayStation,pa se igrajte fudbala.

kRatko

pre 13 godina

@peca>
Lukić je morao da snosi odgovornost još kad je izgubljena titula, a tome je prethodila smena Pižona. Ne kažem da bi sa Pižonom osvojili titulu, ali sa ovim klovnom je to bila nemoguća misija, a posledice te odluke se i dalje vide..

Vujke

pre 13 godina

Ne razumijem ljude koje traze Lukicevu ostavku. Zasto, covjek je stabilizovao klub, doveo sponzore, vratio navijace, klub posluje pozitivni (ako ne racunamo minus od ranije koji su napravili neki drugi). Je l treba da nam se Den Tana vrati ili Toplica, pa dajte molim vas, ali Dostanica i Adzica treba smijeniti. Adzic je kriv za smjenu Pizona, za dolazak Dostanica, za odlazak Lazetica koji nam je sinoc falio. Ova dvojica da odu, a Lukicu dati podrsku...

Ivan

pre 13 godina

I ja sam jos davno doneo odluku da Zvezdu iako sam njen zagrizeni navijac, ne mogu shvatai ozbiljno dok si joj ti trener. Daleko ti prijatelju lepa kuca, sve najbolje ti u daljoj karijeri zelim.
ACU JANKOVICA molim!

Komsija

pre 13 godina

Ocajna igra, los stadion, sudija pomalo naklonjen domacinu, veoma lose pripreme, losa odbrana a slab napad, uzasan trener, uzasan sportski direktor.

Nije mnogo vise bilo za ocekivati sa tako lose pripremljenim timom. Sada lepo da ovaj genije ode zajedno sa Adzicem (mozda bolje da ode Vesic ipak a?) pa da vidimo sta dalje.

pendulabgd

pre 13 godina

dakle covek kaze da je zadovoljan igrom!
auh.
e zemljo srbijo!

vama je djordjevic kapiten!
au zemljo srbijo!

btw ne treba samo dostanic da ode, jer nije on glavni krivac! pa nije on selektirao ekipu!
ADZIC! da onaj debeli sto nikad nije znao da igra fudbal!
LUKIC! onaj sto je jak na recima a zaboravlja da osnova svakog sportskog drustva i svakog sportiste je da pravi rezultate i osvaja trofeje.

gde je plan? sto nije rekao kako treba zvezda da ulaze u omladinski pogon?
partizan makar ima taj zemunelo gde imaju sve uslove za rad. imaju teleoptik gde se mladi igraci uvode u seniorske vode ...

ajde istinski zvezdasi pobunite se!
a ne vodje sto su placene od uprave pa ce trpeti lukica, koji svojim marketingskim trikovima cuva sebi fotelju.

uzas!

Kasno

pre 13 godina

Kasno je sada kakvu god odluku da si doneo. Trebalo je mnogo ranije, cak i nakon prosle sezone, jer ovako ste nas i ti i Lukic i Adzic mnogo kostali. Ode nam ugled, nista od Evrope ove godine, ode nam najveci deo sponzorskih ugovora, odose pripreme za dzabe, sace neko drugi ispocetka.
Dzaba ti i ostavka sada, idite sada svi najbolje a ne samo ti. Ovo je ogroman neuspeh!

DejanS

pre 13 godina

Ja bih na osnovu ove 2 utakmice rekao da je najslabija karika ujedno i kapiten Djordjevic. On ne samo da ne zna da igra, nego nema i nikakav potencijal. Po meni je on osnovni krivac. Mada mislim da je bolje da se sve to zaboravi i da se posvetimo prvenstvu. I da smo prosli pitanje sta bi bilo dalje. Ima dana...

Ljubivoje I

pre 13 godina

Nisam navijač Zvezde ali mi nije jasno da niko od komentatora ne razume zašto je Lukić doveo Adžića i Dostanića. Pa on je samo nastavio Srpsku tradiciju koja traje od 1945 pa naovamo. Važno je imati saradnike koji nisu sposobni i onda sam ja glavni. To se najmanje odnosi za fudbal. To je tako u svim oblastima a najviče je izraženo u politici.Svako traži klimoglavca. E pa vidite znam da Muslin nije klimoglavac a pretpostavljam da to nije ni Pižon.
Držite se vi Zvezdaši cuvene Miljanićeve izreke ** Vreme radi za nas i za Zvezdu**
Sa najlepšim željama da se Zvezda 2011 plasira u Evropu. I nemojte da budete nezadovoljni to će biti znatno ranije nego što će nas političari plasirati u tu istu Evropu.
Ispeva Dučić: Ti nepoznata ženo ostaj nema i daleka, sreća je lepa samo dok se čeka

Brzo Odlazic

pre 13 godina

Ja cak vise zelim da Adzic prvim letom ode sa Marakane. Covek je smenio Pizona i doveo OVOG..ne znam ni kako boh ga nazvao, nazovi trenera. I mora da odgovara za to.. Zvezda to ne sme oprostiti..

Srbin iz EU

pre 13 godina

Halo bre.....ako je ova igra Zvezde ili si slep ili nemas pojma. Sramota me bilo gledati kako se muce. Ni jedna prava akcija, a ti najbolje da se pokupis. Reaguj Lukici dok nije kasno. Sramota za fudbal ako ti ostanes trener Zvesde.

CG

pre 13 godina

...mislis Lukic je doneo ODLUKU!!!! Malo ste zakasnili,pustili su te da selektiras ekipu i da nas izbacis kao niko nikad do sada...A ko ce posle tebe,mozda neki konobar?

Kriik

pre 13 godina

Šteta je velika! Neko mora da plati!
Za mene nije kriv ovaj što je trener. Pa on je od ranije dokazano loš trener. Tako dokazanog ga je neko doveo. E taj neko mnogo priča i maže oči svima a na teren šalje nejaku vojsku ...

g4

pre 13 godina

Nije ni sve do njega. Mnogo igraca odlazi u inostranstvo, cak i onih ispodprosecnih a Srbija nema te bioloske kapacitete da nadoknadi te odlaske novim igracima iz nasih klubova ili mladjih kategorija.

popokatepetl

pre 13 godina

A kako će nesrećna Zvezda sa Lukićem u Evropu. Kakav đilkoš. Seoski. Dovesti Dostanića na klupu nekadašnjeg svjetskog prvaka može samo neznalica!

Sale

pre 13 godina

Partizanovac sam, ali ne zaludjeni (i to sam bio pre nekih 35 i vise godina - evo me danas u 55-oj). Danas, voleo bih da Zvezda ide tamo i onim putem gde je nekad bila. Zelim da joj, od srca, preporucim nekog od nasih mladih trenera, da ih angazuje i da ih ne menja bar 5-6 godina. Ubedjen sam 100% da ih ima. Igrace imamo, zelju, talenat, ali i koliko-toliko solidan rad u nasim klubovima imamo i... hajde da svi zajedno (roditelji, navijaci, komsije i dr.) pomognemo da vratimo nas fudbal gde je bio i da vratimo navijace i ljubitelje fudbala tamo gde su nekad bili. ZIVELI SVI LJUBITELJI FUDBALA!!!

Bosko

pre 13 godina

eto bar jedna pozitivna stvar u celoj prici
(K)ratko je opravdao nadimak ali ne i ukazano poverenje.
Daj Boze da ode i Adzija pa da vratimo Lazetica, ili Bogavca u ovakvoj situaciji dobro bi nam dosli. Jos Sale ili Muslin i eto titule

MenaĐer

pre 13 godina

Dobro, odlazi Dostanić. A hoće li otići i onaj koji mu je sastavljao spisak igrača koji moraju da igraju (Guma, Koroman, Stelt Milovanović, Kadu, Stameni, Kapiten Rus...)?

Ninoslav

pre 13 godina

Da ste zasluzili da budete u evropi vi bi ste i bili, ovako sve se svodi cekajuci da ode g-din trener koji nista nije osvojio i uradio

Budza

pre 13 godina

Dostanicu, ni slucajno da ti nepadne na pamet ona narodna: "od jutra je vecer pametnija", pa ne podneses ostavku!!!
Hvala ti za kamaru bruka i sikter iz CZ!

delk

pre 13 godina

cime si ti bio zadovoljan?! procentom lopti koje je kadu primio uspesno, ili procentom uspesnih dodavanja milovanovica?! ili procentom uspesnih izbijanja citave zadnje linije?! ili ipak zalaganjem citavog tima na terenu?! ipak mislim da je to u pitanju!

Avgustin cegevara

pre 13 godina

Nejasno mi je koji su to rezultati doveli K.Ostanica na klupu CZ ?
Cudi me da ga Dule Savic ,Bata Djora ,Kosan , dosada nisu kritikovali ili je i ovo uspeh? Burazeri. Dok god u Zvezdi budu takvi klo vodili zvrsavacemo polovinom avgusta . A

Ti si kriv kRatko

pre 13 godina

Ako ta odluka nije neopoziva ostavka, onda gosp. Dostanic zaista ili nije pametan, ili je toliko besraman da je to neverovatno. Vratite Sasu majku vam vasu! (nije uvreda, vec slogan).

jdghhhhhhhh

pre 13 godina

ima jedna dobra vest,bar ce ratko da ode.mene boli jedna stvar,,,to sto se to sto se prodaju price o srpskim igracima kpji ginu za klub,a na terenu jedini gine ISAH...

daleko vam lepa kuća

pre 13 godina

Nije dosta Dostanić, mora se smeniti i Adžić!!! Lukić je doveo sponzore, ali u buduće da manje utiče na izbor trenera, a pogotovu njegovi prijatelji bliži podzemlju nego zvezdama, koji su i doveli ovu dvojicu !!!

Ivan

pre 13 godina

Kasno prijatelju, kasno.
Ali ti si jos zlatan. Ma moze cak i Koroman da prodje, ALI TOSIC...jednostavno nemam reci. Kada gledam Tosica se stvarno pitam gde sam ja pogresio u svojoj skromnoj karijeri. Ko voli Zvezdu mora da oseca mucninu kada ga gleda. Za navijace ostalih timova on mora da je velika zabava.

realno

pre 13 godina

Crvena.. Zvezda Crvena Zvezda... sta je ostalo od kluba. Samo ime. A zasto? Koliko Lukica, Adzica, Dostanica(o ovom "treneru" i ne treba trositi reci), neki od njih marionete a neki i direktni krivci koji nikad nece biti optuzeni jer ce svi reci da rade za dobrobit naseg kluba a u stvari rade za pare(i svoje dupe bi prodali za iste)... Mozda ce neki reci: ovo smo culi milion puta ali ja cu reci jos jednom, jer to je nas mentalitet, nas srpski fudbal, to je nasa stvarnost.

mile jna

pre 13 godina

Ko je njemu dao za pravo da donosi odluku?Ne pitas se ti majstore nista,Lukic je trebo jos sinoc da obavesti da Kratko vise nije trener

krle

pre 13 godina

Može Dostanić i da ostane i da ode, svejedno mi je, jadni smo u svakom slučaju, ali kapiten ne sme da bude čovek koji u 3 evropske utakmice dobije 2 crvena kartona zbog udaranja protivničkog igrača (da ne pričam o njegovom fudbalskom neznanju).

Zvezdaš

pre 13 godina

Znaš šta?

Nemoj da mi tu glumiš samokritičnost nego budi ti srećan ako ne dobiješ nogu u tur, u pravom smislu reči!

Prvo, potpuno je netačno da ste u Bratislavi, kao tim, pokazali bilo kakav kvalitet,

POTPUNO NETAČNO!

Igrali ste bezidejno i individualno, bez imalo smisla u igri, a za to si TI KRIV!
Pa tvoji igrači nisu u stanju da odigraju jedan pas po zemlji, a da lopta dođe do cilja brzinom većom od 3 km/h.

Potpuno pogrešna fudbalska filozofija.

Onaj ko hoće dobro Zvezdi, neka pogleda kakav su pas, prijem, predaju lopte i kretnju bez lopte imali Nemci na SP, sa onako mladim timom, pa neka prema tom modelu usmere omladinsku školu.

Dejan

pre 13 godina

U redu je da Dostanic i Adzic odu. Ali neki ovde pisu iLukic. Azasto Lukic. Covek je doveo u red FK Crvenu Zvezdu. Vi koji imate kratku pamet ste zaporavili gdesmi i sta smo bili kada su Zvezdom rukovodili Toplica i Den tana i koliki dugovi su nam nametnuti. Tu ne amnestiram ni Piksija. Sa Dostanicem ne znam sta su cekali od kraja prvenstva. Sale Jankovic je opcija koja najvise odgovara Zvezdi jer posle Zenge najvise se pokazao
(Red bull, 6. avgust 2010 09:40)

Riba uvek i zapamti UVEK smrdi od glave a ne od repa. Ako ti misliš da je bilo šta u Zvezdi (recimo smena Pižona, dovođenje Dostanića, najurivanje Lazetića, dovođenje Koromana, Karleuše i Milovanovića, ubacivanje "nekih" igrača u tim) moglo da se desi a da to Lukić ne zna i ne odobri, odnosno da to ne potekne upravo od njega, onda si, izvini ali previše naivan.

Ja koliko znam detalji ugovora sa novim sponzorima nisu objavljeni pa to ostavlja prostor za veliku sumnju i špekulacije šta se iza svega krije.

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Jedini zasluzan za proslogodisnje uspehe je bio Pizon,ali su ovi umislili da su ustvari oni zasluzni pa su ga oterali misleci da je tim koji su skrpili dovoljno kvalitetan.Pizon je znao da ne mogu da igraju leprsavo ali mogu borbeno.Video je da je Kadu igrac ranga nasih omladinaca i zato je bio na klupi.Nase propadanje pocinje od kada je Ratko na klupi a Kadu organizator igre.Nismo dobili ni jednu ozbiljnu utakmicu.Onda sledi katastrofa:odlaze majstor Laza i talentovani Savic a dolaze ulicar Koroman i Karleusa,kapiten postaje DJordjevic(najtuzniji potez u istoriji Zvezde).DJordjevic rame uz rame sa Rajkom,Borom Kosticem,Dzajom,Pizonom,Piksijem.Iz kluba odlaze Krivokuca(da bi se doveo Ratko za direktora oml.pogona),Pizon,Dika,Dule Savic a dolaze Vesic,Rajo Bozovic,Kleut i nRatko.Ovo je toliko protiv interesa Zvezde da je to nemoguce ne primetiti.Zvezda je postala vasarski klub koji vode diletanti na klupi i u upravi koji zaradjuju ogromne pare.Steta koja je ovakvim potezima ucinjena nece moci da se ispravi veoma dugo.Kada u lozi budu sedele legende kluba znacu da se nesto promenilo.Ali iskreno mislim da ce Zvezda veoma tesko da se otme iz ruku ove interesne grupe.Jedina snaga koja moze da ih otera su navijaci,ali protiv Slovana se videlo da jednoj grupi to ne odgovara.Kad se i oni okrenu protiv njih,bice nazalost kasno.

A sad adio

pre 13 godina

Zvezda Srbija - nikada Jugoslavija,Zvezda Srbija-nikada Evropa.Ne preostaje nam nista drugo osim da se na poziv vojskovodje Lukica odazovemo na mobilizaciju.Sta da radim sa propusnicom ne znam,valjda ce proci ova depresija kao sto ce Tosica proci insomnia.Umalo da zaboravim:DOSTAnicu, idi iz kluba da odmorimo malo.Koromane,vrati se na Romaniju,prosao si svoj zenit.Po krilima tandem Vesovic-Lazovic,centralno Milovanovic-Isah.U spicu Jevtic-Kaludjerovic(nadam se da ce doci). Sto se kapitena i Stamenog tice neka nam je Bog u pomoci.

Delija BGD

pre 13 godina

Srećan ti put i nemoj se okretati kad budeš odlazio,i nemoj da više pomišljaš da se vratiš u zvezdu,a mogao bi da povedeš i kuma sa sobom i da zvezdi svane kada vama dvojci vidi ledja.Ako smo morali da ovako ispadnemo,neka smo,samo da nas oslobodiš muke sa tobom a i donosiš na nesreću,veoma si poguban po zvezdu(VELIKI BAKSUZ)Ratko Odlazi,Ratko Odlazi!!!

Dzimi

pre 13 godina

Najvece greske su dovodjenje Dostanica i Adzica. Prvi je omasio taktiku u obadva meca a drugi je rasturio najacu sponu iz prosle godine Ninkov-Lazetic. Tek sad se vidi da Ninkov nije ni senka igraca iz prosle sezone bez Lazetica. Sad treba obadvojica da odu, da se pokusa povratak Lazetica, dovodjenje Saleta Jankovica i forsirsnje igraca koji ce u klubu ostati sigurno jos dve godine i igrati naredne sezone u kvalifikacijama za evro takmicenje. Postavlja se pitanje sta sad sa Milovanovicem, Tosicem, Viloticem koji sigurno odlaze iz Zvezde najkasnije naredno leto a na njihovo mesto ce doci novi neiskusni igraci koji ce napraviti nove greske u narednim kvalifikacijama i tako u krug!?

vidim

pre 13 godina

Evo ja cu da treniram da ih naucim da igraju fudbal. Da im objasnim kako treba da stoje na sredini terena i na koji nachin treba da grade igru kako na jednostavan nacin mogu da izmene par duplih pasova i dodju u poziciju da naprave vishak na strani. Ovo sto smo gledali veceras je bruka i sramota za jedan tako veliki klub!!!
ODLAZI NEZNALICO ...

Ratko i Vladan

pre 13 godina

Da li ste verovali da postoji fudbalski stručnjak koji vodi na pobedu ekipu sa jednim špicem?Isti taj stručnjak drugog špica ubacuje u 82.minutu.Ekipa nije mogla da mu napravi jednu lepu aciju,o šansi i da ne govorimo i on kaže da je zaslužio opstanak u Evropi.To je već bezobrazluk bez presedana.

vlada

pre 13 godina

alo bre PECO kakav to kvalitet ima Zvezda,valjda ne mislis tu da svrstas istrulelog KOROMANA, STAMENOG koji nezna sta mu je levo a sta desno, NINKOVA koji trci samo ko muva bez glave,stopere koji neznaju nista, KADUA kojeg moze da odnese svaki povetarac,A SMESNO JE I DA POMINJEM IMENA SUBASICA, PEROVICA, IGNATIJEVICA, BOGDANOVICA...Ako ne vrate neku cvrstu ruku npr.MUSLINA ili barem nekog perspektivnog npr. CURCICA lose nam se pise na kraju ce da se borimo za 3 mesto jer je Vojvodina najzad dovela trenera kako lici a ne one trubadure kao do sada!!!

Pedja

pre 13 godina

On je zadovoljan igom?! Majstore, vređaš inteligenciju Zvezdaša. I mi smo gledali utakmicu i videli smo da tim ne može da se sastavi. Zato ajde ti najbolje polako...

Y/Kv

pre 13 godina

Podhitno dovesti jos jednog stopera, a onog Djordjevica na klupu, ne zbog sinocnog auto gola, vec i zbog kompletne igre u Bratislavi i one u beogradu....pored njega i Vilotica se igraci Slovana setaju kao da i ne postoje....

Nikola

pre 13 godina

Prvo nisam bio za smjenu trenera Dostanica ali ovakve izjave Dobro smo igrali i zadovoljan sam igrom?????letis Ratko,nema tu vise price.Ali meni nije jasno da ljudi na celu Zvezde nemaju talenta da nadju neke solidne igrace za jeftine pare ako vec nema para za kvalitet?
Napadac nam treba pod hitno ali sad je kasno kad smo ispali i izgubili kes od Gazproma...Igrac kreativan na sredini po mogucnosti juznoamerikanac(ili dva) i napadac pod hitno..a ti frajeri koji igraju za Zvezdu i sramote je po Evropi treba da se zatvore u stanove i vile a ne da se ponasaju po BG kao da igraju za Real a pola njih ne bi igralo ni u Hajduku sa Liona ako se gleda kvalitet a ne veze!!!!
Ako je dug preveliki i nema para za pojacanja,kazite lijepo Nismo ni za sta i tacka.A ne loziti masu kako nemate srece i sl.

Marko

pre 13 godina

Ovaj covek je za 15 god trenerske karijere promeio 17,18 klubova.Koji ti treba da budes mentol da ga dovedes!!!Neka ide u Bugarsku 2 ligu tamo mu je i mesto!!!

mene za novog trenera

pre 13 godina

Odlazi sto pre to bolje izgubio si sve vazne meceve i u jsl i u ligi evrope jedino sto si dobio je bio onaj kup koji da je partizan igrao u finalu sigurno izgubio.tako da sto pre to bolje RATKO ODLAZI.

Zbogom

pre 13 godina

Mi se nadamo,jedinu ispravnu,a to je ostavka.Povedi sa sobom i Adžića i neke od fudbalera.Ne razumem samo one koji su te ostavili posle završetka prošlog prvenstva,kad si izgubio već viđenu titulu.Svi navijači su primetili da nisi kadar za naš najbolji klub a oni ti pružaju šansu i evo dokle smo stigli.Sada poslušajte navijače i samo Janković ili Muslin.Nemoj samo da nekom padne na pamet Dujković,bilo bi pogubnije i od Dostanića,pogledajte kako nema veze sa mladom reprezentacijom.

Dobronamerni JA

pre 13 godina

Stvarno si ovo izjavio!!! Ali i da kažem da sam zadovoljan izdanjem mojih izabranika. Zaslužili su da ostanu na evrosceni, u Bratislavi smo pokazali da imamo kvalitet.
Ko boga te molim promeni profwsiju.

Dejan

pre 13 godina

Nisi ti kriv. Ti ne znas pa ne znas. Krivi smo mi, sto smo dosli dotle, da ti budes uopste tu, a onda jos i da cekamo da takvi kao ti donose ODLUKU.

malish

pre 13 godina

Pa sta nam sad vredi ostavka kad smo vec napravili najvecu glupost u istoriji kluba?
Ima jedan stih iz pesme Riblje corbe: "Ostani dj... do kraja"

Babin_zub

pre 13 godina

Nisi ti Dostanicu kriv sto si ocajan trener,vec Adzic koji te je doveo.Pa ti jos smes da kazes da ste igrali dobro,da si zadovoljan igrom?Kojom igrom?Ja Dostanicu nisam video ni I od IGRE.Ti si sramota za trenersku struku.Ovog proleca si izgubio titulu do koje te je Petrovic doveo,a ovog leta si nas osramotio i u Evropi.I imas obraza da kazes da ste dobro igrali???Pa po kojim ti to kriterijumima ocenjujes???Pa ja gore utakmice Crvene Zvezde nisam gledao od kako pratim fudbal,oko 25 godina.

pakleno spremni

pre 13 godina

Da bi ekipa nesto pokazala mora da ima trenera.Igraca ima za dobru ekipu ali sta vredi kada su totalno neutrenirani,tolika inostranstva,tolike pripreme,"treninzi",a lopta im se odbija kao od bandere,pitam se sta li su tamo radili??? Ako VAM ovaj da ostavku opet nadjite nekog iz Terziceve skole ,bice ista situacija jer se tamo i dalje kupuju licence i diplome a za znanje ,ko te pita,ali zamislite ovakvi "znalci" nam i decu treniraju, cak su i direktori omladinskih pogona sto je ubistvo fudbala,i zato ,ovo ispadanje i nije neki smak sveta,bice toga i u buduce,ako min. sporta , a i jos po neko ,ne ucini nesto po pitanju skolovanja fudbalskih trenera.

braco

pre 13 godina

''Doneo sam odluku,produzicu ugovor na jos 2 godine,jer znam sta radim''.Sve u svemu nije on los trener,al za petlice i mladje kategorije,ovo je vec nesto drugo.

Nenad

pre 13 godina

I naravno, sada on kao podnese ostavku, a Lukić kaže NE! Ostavka se ne prihvata, on mora da završi posao i ima još posla ispred sebe, ... Zvezdi je potreban ...

I onda Dostanić ostane, i propadnu sve pare koje su date za nove igrače jer nema ko da od njih napravi tim.
Uz to, najveći deo ugovora sa Gazpromom se odnosio na evropska takmičenja, tako da je on što se Zvezde tiče prilično obezvređen.

Sa Zvezdom (bez Dostanića) do kraja!

ivan

pre 13 godina

Realno od kada je dostanic dosao mi smo dobro odigrali samo jednu jedinu utakmicu, protiv Vojvodine u finalu kupa, sve ostalo bey ikakve igre i ideje. Vreme je da ode da ne bi na startu yaostajali 5-6 bodova za ovim crnima.

Bosko

pre 13 godina

ovako realno. . .
1)Covek koji juri rezultat igra sa jednim spicem, koji je uzgred potpuno odsecen skoro 70 minuta
2)Nadam se da je svima kojima sam mesecima objasnjavao da Milovanovic nije defanzivni vezni sada jasno. Culi ste dujkovica - Na zalost Dostanic to ne zna, NA ZALOST nije gledao prenos iz fotelje nego sa trenerske klupe.
3)U formaciji postojala je samo jedna linija tima - odbrana dok je vezni red bio rastrkan po terenu i samim tim nije bio efikasan.
4) Kada desni bek prodire a ne ume da centrira treba da postoji igrac koji ce centrirati umesto njega - Setite se Cirkovica i Ilijeva u sezonu u kojoj je Partizan igrao u LS
5)10 minuta pre kraja covek igra u formaciji 4-1-3 + jeremic koji ne zna gde je a ako racunamo u njega to je 4 pozadi sa defanzivnim veznim na stoperu jer stopera nemamo (oterali smo Vujadinasavica)
Ofanzivni vezni Kadu i desno krilo Jeremic bez levog krila i sa tri nesposobna potpuno odsecena napadaca.

Covek nema pojma o fudbalu. Pravo cudo da smo odigrali nereseno, a Slovan je realno smesan osim onog Babajoka koji je pokazao da ume da igra. Treba ga kupiti kad bude para!

Ali nije samo Dostanic kriv, treba i Adzic zajedno sa njim.
U mnogo navrata sam objasnjavao zasto! A siguran sam da i vi znate sve to

Y/Kv

pre 13 godina

Alo bre Lukicu....ili ga oterajte ili u paketu svi trojica sa Adzicem.... Doveli ste Dostanica u trenutku poraza od metalca u Kragujevcu, kada je Pizon imao +5 bodova u odnosu na tada drugi Partizan, on je to prokockao, a zatim i ispustio ligu Evrope, jeste li vi normalni i sta radite....koliko taj Dostanic ima kredita u Zvezdi, cime je to zasluzio voleo bih da mi neko kazem, sem sto je Adzicev KUM.... da ne bi doziveli ubrzo skandiranje uprava napolje, ratko pod hitno mora da se smeni, jer ne daj boze prvi poraz sa njim sledeci, letece glave mnogima u ZVEZDI zbog njega....

BENITO

pre 13 godina

Samo CELOSEN remont i da se trgnat ovie MAFIOZI od Zvezda. Ne bil vo red PIZON dobar bil Dostanic, go vidovme nie vo Makedonija kolku vredi Ratko. no nema vreme za kukanje celosna smena pa NAPRED. Pozdrav do ste ZVEZDASI od Makedonija

molim

pre 13 godina

koju si bre ti odluku doneo???
ako podnosis ostavku onda ti je to prva i jedina prava odluka u tvom mizernom trenerskom zivotu Dostanicu!!!

ika

pre 13 godina

Hm, ne znam odakle da pocnem.
Sednem, gledam i onda hocu da umrem.
Da ne govorim o sms-ovima grobara -) Al stoicki trpim.
Elem, toliko ima rupa u celoj konstalaciji mog jedinog kluba, da se uvek iznenadim da moze gore i grdje.....
Da krenem od omladinaca - kad smo poslednji put videli nekog dobrog igraca iz Zvezdine skole? Kako se tamo uopste radi? Igrom slucaja znam - katastrofa. Te da se ne cudimo sto sa 20- tak godina , ne znaju osnove fudbalske tehnike. Da se ne rasplinjavam dalje o tome. Fakti govori sami za sebe.

Navijaci - hm, odmah da se deklarisem. Ja sam Cigan i nikakav Delija. E , odrasli puleni Arkanovog udruzenja Delije su na sceni i to ce se tesko iscistiti. To je realnost. Bitno da je Lukic predao Delijama dres sa brojem 12.....
Sadasnja ekipa Zvezde - dunsteri totalni... Uglavnom trce ( na jedvite jade - uspomena loseg treniranja u omladincima ili ranije )i vrlo su borbeni. Hm, ja sam voleo da gledam tehnicku Zvezdu, tim sa mozgom, sa fudbalski inteligentnim igracima. Sta mi , po koji Cigan i Delije imamo od njihove borbenosti, srce na teren i ostale papazjanije?
Nista , samo sledeci blam.
Ne spremiti ekipu za najbitniju stvar - igranje u Evropi???????? Tu su svi krivi. Dovodjenje fudbalskih dzibera , da ne nabrajam, kapiten Djordjevic, moze li gore, moze li jos nize.....?!?

I dalje cu stoicki da trpim prozivanje Grobara........

Pozz svima

Djorgo

pre 13 godina

Dostanicu, najbolja odluka od kada ste imenovani za trenera. Od malena navijam za Zvezdu i zao mi je sto se jedna takva Institucija godinma, kruni, urusava, rusi ... . Na zalost, imam utiska da su problemi mnogo dublji i da dovodenje novog trenera (mlad covek, recimo Jankovic, zaista nemam mnogo podataka) ma kako dobra bio ne daje nade za znacajniji dobitak, ali bolje i to nego nista. Srecno!

sadat

pre 13 godina

Ja sam inace navijac novog pazara,ali ono sto radi zvezda,to je brukaa,to ne lici na veliki klub,kupuju igraca koji igra u novi pazar,nekog djordjevica,a hoce da igraju u ligu evrope,a nije mi jasno sto im taj djordjevic sada ne igra? Jes da je decko dobar,ali nije za zvezdu,samo su dzabe bacili pare....Ja dostanica nebih dao da trenira pazar a kamoli zvezdu,a onog sto igra levog beka ne mogu da se setim kako igra,nebih ga dao da igra za nasu josanicu :D
Sve pohvale za kadua i ninkova,jedini su se oni borili,a ne moze se izbeci isah...

beLIEve

pre 13 godina

Ti, Ratko, da si odgovoran covek, ne bi se ne prihvatao da vodis Zvezdu. Valjda je i tebi posle bugarske epizode jasno da si zalutao medju trenere. Samo ti mozes da uvedes Jeremica da igra po krilu, a da Lazovica ostavis u BGu. Samo ti mozes da zamenis ceo napad, jer ti treba pola godine da shvatis da "Rooney" Perovic nema veze, a da je Jevtic ko Kezman (samo se moli i hvata za glavu kad promasi, ne samo protiv Slovana, vec i protiv Rakara...). Treba da vratis sve pare od plate (i da vratis pare za 40000 karata) samo zbog toga sto ti je Bogdanovic imao prednost u odnosu na Isaha. Cemu su sluzile onolike pripreme, sa dva putovanja u inostranstvo? Zato, Ratko, odlazi i ne vracaj se vise nikad (cak ni u omladinsku skolu) i pocni da trazis novo zanimanje, ovo je sve brzo za tebe!

Batica

pre 13 godina

@Ranko zvezdas od 1954
Svaka cast za komentar,i ja tako mislim....po meni najbolje resenje je privatizacija.
pozdrav iz brisela

Bosko

pre 13 godina

Imam ja komsiju ima 10 godina i igra igricu koja se zove menadzer. Fora je kao ti si trener i pravis tim i taktiku. Onako prilicno retardirano sa nekim kuglicama ali jako zarazno. Elem igra mali komsa menadzra sa svojim mladjim bratom koji je prvi osnovne i kaze mu:
Ne tako budalo kako igras desnog krila.

Da je gledao utakmicu sinoc verovatno bi u trenutku kad smo igrali formaciju 4-2-3 bez jevog i sa jeremicem na desnom krilu a tri potpuno odsecena napadaca ali se subasic moze smatrati napadacem rekao Ratku:
Ne tako budalo. . . Gde ces bez levog krila

Sustina price da je Ratko strucnjak na nivou onog najmladjeg komse (prvi osnovne)

Petar

pre 13 godina

Dosta je više tvojih odluka.Kratko-Ostaniću idi i ne vraćaj se nikada više na trenersko mesto u Zvezdi.Sa sobom sada vodi i Adžića jer je on tebe doveo i loše radi taj odgovoran piosao.

Doca

pre 13 godina

Trener je GUBITNIK i nema dileme da mora da ode. Siguran sam da će Lukić radi mira delija i stvaranja nove atmosfere to uraditi jer će sve ostalo biti i za njega pa i CZ pogubno. Glasam za Jankovića ili Muslina. Istovremeno jasno je da mnogi mešetari, bivši kvazifudbaleri i muvadžije koriste priliku da iznesu svoja viđenja ali oni su do sada pokazali šta znaju a znaju samo kasu da "odrade".