Sreda, 21.07.2010.

17:57

LŠ: Partizan u trećem kolu

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su i u revanšu savladali jermenski Pjunik rezultatom 1:0.

Izvor: LB

LŠ: Partizan u treæem kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

maradona

pre 13 godina

Dosadniju tekmu nisam skoro gledao. Prebacih na B92 kad tamo neka serija "stjuardese". Ribe zgodne, vole da se zezaju ima i poneki gej.Sto bi se reklo za svakog po nesto. Kad ono i kraj utakmice. Bitan je rezultat, NAPRED PARTIZAN i stjuardese !

bbb

pre 13 godina

Dinamo Zg je pobijedio Pyunik prošle godine 3-0 golovima u 30., 61. i 66. minuti. Prva utakmica je završila 0-0 Dakle nije bilo tako teško kako ovdje neki kommentiraju.

ZNAISHA

pre 13 godina

Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj.
(Pera sa Vracara, 22. jul 2010 09:50)

ALA si nasmejao siroke narodne mase....fali samo Ljaja-djavo,crna mamba,doktor i forsiranje Barsinog sistema (u slucaju da se sutra radja sunce)!!! Ludilo mozga...

Вук Караџић

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.
(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

A neko ne zna pravopis...

Matori grobar

pre 13 godina

Bitno dasmo prošli,tačno je da nam trebaju pojačanja.nadam se daće se poboljšati kretanje igrača koje je očajno!golman solidan,krstajić siguran,mo odličan i pokazuje kako treba dase bori i igra, kleo i kizito solidni.dolaskom ilijeva ispašće tomić koji je očajan u svakom pogledu kao i desni bek.treba nam i lola + 2
južnoamerikanca i biće to solidan tim jer su ipak velike pare u igri.

Ludi Srbin

pre 13 godina

Plakace na noukampu i oldtrafordu,kada protutnji kaznena ekspedicija ...Osvajamo ligu sampiona...i to bez primljenog gola...pozdrav za sve grobare

BurleskA

pre 13 godina

Imamo mnogo losiju ekipu nego prosle godine,ali ipak verujem da se moze do LS.Samo da se malo uigra tim i da dodje jedan brz napadac,dobar je Scepovic ali je previse malad,ali ima svijetlu buducnost nadam se u Partazanu!

mandza

pre 13 godina

Rezime ove dve utakmice, moj utisak je sledeci:

* Trener : Aleksandar Stanojevic

Svidja mi se nacin na koji radi, sto zeli ofanzivan fudbal, samo jedini problem mu je sto nema adekvatne igrace za sistem ili ti formaciju koju forsira...
Po mom misljenju on forsira formaciju slicnu kao sto su Spanci igrali na svetskom, i ovde cu dati neko moje poredjenje , ali da mi pogresno ne shvatite, dajem poredjenje na pozicije a ne poredjenje igraca...daleko smo mi od Spanaca :)

1. Iker CASILLAS - Radisa Ilic
Radisa, nije imao do sada nekog posla tako da sam po pitanju njega neutralan.

2. SERGIO RAMOS - Ivan Stevanovic

Stevanovic je na mene ostavio najgori utisak iz ove dve utakmice, momak odbranu kao da ne zna da igra a u napadu, tu nesto i pokusava ali njegova strana je najveci problem. ( ko moze zameniti njega na toj strani ni sam ne znam, mozda je bolje dati sansu nekom mladom igracu - ovaj ce nas unistiti)

3. Joan CAPDEVILA - Lazevski - Kizito

I jedan i drugi su sta da kazem dobili prelaznu ocenu, samo sto moraju mnogo vise da se ubacuju u napad, jer nije bilo njihovih centarsuteva...

4.Gerard PIQUE - Marko Jovanovic
5.Carles PUYOL - Krastajic - Vojislav Stankovic

Ovi momci su na mene mnogo bolji utisak ostavili nego nasi bekovi i treba im dati sansu, po meni odigrali su na nivou i treba ih forsirati, mislim na malde...


toliko o defanzivi 4 u liniji - bekovi moraju dosta bolje da igraju...

6. XABI ALONSO - Radosav Petrovic
7. Sergio BUSQUETS - ? ( Branislav Jovanovic)

Po mom misljenju, ovaj deo tima u sredini nam je najslabiji i mislim da Stanojevic bi ipak trebao da forsira dva zadnja veyna, jer igraci iz sredine terena ( Moreira, Ilic pa ni Tomic nemaju defanzivne karakteristike iole bolji tim od Pjunika bi nam zadavao vece glavobolje i sami ste videli) - plasim se da samo sa jednim zadnjim veznim nemamo mi kapacitet igraca da isprate celu utakmicu mislim na preostale i u fazi napada i odbrane.

8. DAVID SILVA ( Pedro) - Sasa Ilic
Buduci da nemamo pravo krilo, Ilic najvise igra po toj poziciji i do sada je na mene ostavio najbolji utisak, Sale igra i defanzivu, krece se i po krilu i ulazi u sredinu, ali mislim da se mnogo trosi u formaciji sa jednjim zadnjim veznim, jer i sami ste videli da u zavrsnici da li centarsut ili sut on nema snage.

9. XAVI - Moreira

Isto kao i Sale, dobar je bio, ali opet u defanzivi se i on trosi...

10. Andres INIESTA - Nemanja Tomic

Isto kao i Ilic, nije krilo a pokriva desnu stranu, sredinu i odbranu...

11. David VILLA - Kleo

Takodje sve pohvale za njega, on nas je fakticki odveo u sledecu rundu....

Sumarum:
Formacija : 4-2-3-1 Tako su Spanci odigrali celo svetsko i forsirali su pas igru ( koliko vidim i Stanojevic zeli da se igraci sto brze oslobadjaju lopte a ovo je idealna taktika,mi na centarsuteve, malo tezecemo uspeti jer mi nemamo igrace tog kova da centriraju, odnosno prava krila)

Takodje treba pruzati Sansu i Bogunovicu u ovoj formaciji gde bi on mogao da deluje ili po levoj ili desnoj strani jer je za te pozicije bolji od Scepovica, mislim da sa dva robusna centarfora kao sto su Kleo i Scepovic, gubi se pas igra i dosta prostora ima protivnik kad napada.

Setite se kad je Vilja isao na levo krilo dok je Tores igrao...

Znam neko ce reci nismo mi Spanija, al ako vec zelimo pas igru, nema bolje formacije od njihove :)

uros

pre 13 godina

zasto navijaci zvezde i partizana nazivaju jedni druge komplexasima kad kod nas ta rec nema nikakvo znacenje?svaki treci komentar komplexi,komplexi!

srdjan

pre 13 godina

igra ovaj partizan lepo,,jos kad ilijev zaigra.covek nije igro utakmicu 4 godine,sad je svez i odmoran,treba ga gurnuti u vatru protiv ovi jaki finaca

Popovic

pre 13 godina

Ne znam za vas, ali ja sam bas optimista kada je ova sezona u pitanju.
Ekipa se tek zagreva, a i cini mi se da je Stanojevic namerno tempirao formu za cetvrto kolo kvalifikacija, sto je ekstrmno dobar i pametan potez.
Secate se kako samo prosle godine sa Jokanom najbolje meceve odigrali u prva dva meca sezone protiv amaterskog Rila, a onda smo totalno pali u svakom smislu, sto je samo pokazatelj lose tempirane forme tadasnjeg strucnog staba.
Protiv Pjunika smo pametno igrali, taman kolko je potrebno, a i oni nisu bas slabi, mislim da ce se tek protiv Helsinkija videti koliko smo takmicarki i timski jaka ekipa.
Smiljanica dovesti, Iliev je pun pogodak, i mozda jos jednog brzog napadaca razbijaca, posto Mrdja nece, najbolje je raspitati se oko Kaludjerovica, mislim da bi bio pun pogodak.
Mladi Scepovic je veliki potencijal, ali ga Kleo "gusi", nisu dobar tandem. Zato i mislim da nam treba brzi igrac uz Klea, a Scepovica polako uvoditi lagano u igru, da bi za sledecu sezonu psotao starter i nosilac napada Partizana. Ima potencijal za to.
Sve u svemu dobro skockan tim, sa Smiljanicem i Ilievim bicemo jso jaci, hrabar i pametan trener na klupi je najveci plus, bice dobra ova sezona.
Liga sampiona je vrlo vrlo moguca.

inb

pre 13 godina

@nenad
koliko si nepismen,sacuvaj boze!
evo da te naucim iako navijas za zvezdu.Pise se NEMATE,znaci zajedno
Prvi cas besplatan!

A sto se tice utakmice klasicno otaljavanje posla,ne najbolje da izginu posle 0:1

Svetski i Evropski prvak

pre 13 godina

Shearer I sam znaš da je sve to postignuto isključivo zahvaljujući T.Karadžiću,zato se ne bih ponosio da sam na tvom mestu.

shearer

pre 13 godina

@(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

Neko je tri godine zaredom šampion Srbije, od toga dve duple krune, znači 5 od 6 trofeja, a neko je zaboravio kako izgleda pehar Šampiona.
Toliko o tome ko je ko u Srbiji!

Krle

pre 13 godina

Najlepse od svega mi je kad vidim vrsne kriticare, a ne znaju ni ko na kojoj strani terena igra, ni kako nam se zovu igraci. Utakmica je odradjena rutinski, pobeda je zabelezena i ide se u sledece kolo kvalifikacija. Zasto su igraci uopste bili duzni da po izuzetno sparnom vremenu i sa onako prljavim protivnikom, jure po terenu i ulaze u nepotrebne duele ( sreca je da se samo Krle lakse povredio ). Inter je sve sa leprsavim i napadackim fudbalom osvojio ligu sampiona... Pjunik nam uopste nije neki bitan protivnik da mi moramo da ga zgazimo, kako bi nesto dokazali. Pobedili smo protivnika u obe utakmice, izvukli maksimum mogucih bodova za koeficijent nase zemlje i idemo dalje. Ekipa je jos u fazi uigravanja i u fazi dizanja forme, tako da ovo sigurno nije reper kako ce Partizan igrati ove sezone. Sam trener je izjavio da je zadovoljan samo sa 15 minuta igre, samim tim pokazuje da ne laze ni sebe, a ni nas. Ostaje jos nedelju dana da se ekipa jos malo uigra, pa da krenemo u napad na cetvrto kolo.

Pera sa Vracara

pre 13 godina

Dobro, ovi jesu indijanci, i udarali su cim stignu, ali mi ljudi imamo igru, tj imamo ideju kako da tu igru i ostvarimo. Kvalitet igraca je takav kakav jeste, ali se vidi da se pokusava da se igra ofanzivno i moderno, sa striktnim defanzivnim obligacijama. Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj. Ovo pisem bez imalo ironije. Sta ce biti do kraja kvalifikacija i uopste ove sezone ne znam, ali ovaj Stanojevic ipak ima dva klikera u glavi, sto se nije moglo reci za mnoge trenere Partizana od Mateusa naovamo. Na kraju mec je odradjen totalno rutinski, sa 10% truda i kapaciteta. Ni Usein Bolt ne bi trcao 100m za 8 sekundi protiv amatera, nego tek koliko je potrebno da prvi prodje kroz cilj, makar mu trebalo i pola sata... Daj dalje...

Hobotnica Paul

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.
(NENAD, 21. jul 2010 21:14)

Nije me sramota. Dugi niz godina ispred vas smo u šampionatu, za razliku od vas, igramo u Evropi, pobeđujemo u derbi utakmicama i ne ložimo se nebitnim rezultatima u pripremnom periodu. Ne igramo lepo, ali pobeđujemo, opet, za razliku od vas, koji ne igrate lepo i gubite. Zašto bi nas onda bilo sramota?

jug

pre 13 godina

Ovde komentare ostavljaju mnogi koji se lažno predstavljaju kao navijači i simpatizeri Partizana! Žašto? To su izkompleksirane osobe,oni koji nemaju hrabrosti, koji se nadaju da će tim izazvati kog grobara nemir, nespokojstvo. Na vašu žalost neće moći,ato govori da ste bez morala,ćasti i poštenja! Žao mi vas je da i u srbiji ima takvih.

Nemanja

pre 13 godina

Ja sam prezadovoljan. Nije Pjunik neka ekipa, ali su u takmičarskom ritmu i zbog toga su u formi, a mi smo tek na početku. I mi smo ih u dve utakmice dobili, i što je najbitnije kontrolisali rezultat i igru i stvarali šanse. Nadam se da će forma ići uzlaznom putanjom

DObro je što igramo sa Helsinkijem, tamo je 20 stepeni, odlični uslovi za igru, a oni kad dodju kod nas imaće problema sa vrućinom. U svakom slučaju, samo strpljivo i ne pričati previše, nego raditi i trebalo bi da prodjemo, a to je već Liga Evrope, a posle je već sve moguće

vhgj48

pre 13 godina

ne vidim da je bilo ikakvih problema na utakmici.Učinak Pjunika je bio samo simboličan i kada je rezultat došao na 0-1 utakmica je tek bila pod punom kontrolom,nije bilo ozbiljnijih napada za povećanje rezultata, odbrana je bila kao kineski zid i šta je još trebalo...

IVORY

pre 13 godina

Uvek sam optimista i znam da mozemo bolje, ali ovo danas je bilo ocajno izdanje, i ako se ponovi ovako slaba igra, bice kobna za dalje takmicenje.

Moji utisci:

1. Odbrana i dalje smusena, neuigrana i smotana.

2. Niko (sem Moreire) ni da potrci. Mogli su sad da ubace onu statistiku sa kojom su smarali na derbiju ko je koliko pretrcao, zivo me intereduje ko je najmanje pretrcao (a za vreme derbija to kao da je bio najvazniji statisticki podatak, udavise dusu).

3. Tomic se dosta obrukao na ovom mecu, driblinzi OK, ali ni jedan upotrebljiv pas.

4. Moreira ubedljivo i bez konkurencije igrac meca, svaka mu cast, bukvalno gine za svaku loptu.

5. Kad je Kleo dao gol, slatko sam se ismejao, ne zbog Klea i njegovog suta, nego zbog smotanog golmana. Koliko svi potencirali da je sut bio "bomba", ono bi trebalo da odbrani rezervni golman Mladog Radnika. Ja sam slicne golove davao na FIFA-i 98 reprezentaciji Vanuate.

6. Ja ne znam da li smo ja i komentator gledali istu utakmicu, ali covek nahvali sve zive, da ga je neko sam slusao imao bi utisak da gleda utakmicu sa SP. Kakav amater, koliko gresaka, ko sve danas radi na televiziji.

Strucnjak :P

pre 13 godina

Jadni ste, selektori, treneri! Idite u svoje misje rupe(sta nove,kuce) u kojima cete ostati celog svog zivota, i komentarisati fudbalska razmislanja, ali ona nikada nece dospeti dalje od ovog sajta!!! Pustite nama, kompetentnim i obrazovanim ljudima da se pobrinemo da se Partizan plasira u Ligu sampiona ove godine, i onda mi podignite kapu na ovom komentaru!!! :D jadni ste :P

Zhhika

pre 13 godina

Prvo naučite nešto o fudbalu pa onda kritikujte.Dobro smo počeli utakmicu,a onda su igrači videli da ovi iz Pjunika ne gledaju gde udaraju.Nakon toga je samo bilo bitno da se niko ne povredi,zato su u par navrata izbegavali duele i ispucavali loptu.Iako to nije lepo za oko,u ovim okolnostima je bilo najbolje.Koliko su samo puta naši igrači hramali,evo Krstajić se i povredio.Ne brinite ništa,biće mnogo bolja igra kad to bude potrebno i manje opasno.

BoB-

pre 13 godina

Pa ja ne znam sto se vi zalite na igru ! Pa jel se nedelju dana prica da ce se "ubiti" igra i da cuvaju rezultat . Sasvim realna taktika ! I cestitam !

Taktika

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.

rodney

pre 13 godina

Rutinski.....i bez omalovazavanja.Prosle godine Dinamo Zg jedva 0:0 u Jerevanu,i tek u 80 minuti dao gol u Zg.
Od Finaca smo definitivno bolji,tehnicki i takticki,treba samo da im pariramo sto se trcanja tice,i nece biti problema...
Sto se tice igraca na danasnjem mecu,Kizito me pozitivno iznenadio,I Scepovic je bio bolji nego u prvoj utakmici.Sasa Ilic i Moreira dizu formu,dobro povezuju igru,Raca malo odsutan,sto je i normalno,Kleo u seriji,sve OK.
Sto se mene tice Stanojevic je do sada opravdao ocekivanja.....

nsdule

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.
(milan, 21. jul 2010 20:46)

BABA ZA SELEKTORA.... KAKVA IZJAVA VEKA... SVAKA JE CAST !!!!

bane

pre 13 godina

joj sto su dosadni ovi gani!nemaju sta svoje da komentarisu pa se nakacili na nas.ajde vi rekreativci igrajte prijateljske,pa onda dve u evropi i jelen super liga cele godine.

Boki SU

pre 13 godina

Ocigledan faul za PFC koji je cak i taj POljak dosudio a komentator MIkic ce: " Da li je ovo bio faul za Partizan,da li je to stvarno bio tako ozbiljan start?" wtf?!!!????????????? pa da li je taj covek zaposlen na jermenskoj tv ili staaa???Naravno na sajtu rts ne objavljuju ovakve komenatare,javni servis olicenje demokratije?!Ako ce on da prenosi i protiv Helsinkija bolje da ni nema prenosa...eh, gde je sad Marija Kilibarda...:)

bobanmkd

pre 13 godina

Izvinite,nisam infirmiran,pa na osnovu ovih 50 komentara koje sam pročitao pitam:koliko je Partizan danas izgubio,2:0,3:0? Sa kim igra Pjunik,sa Helsinkijem? Ako ste vi Partizanovci,koji ste ovo pisali,bolje da se P rasformira!? Sramota! Svi imamo oci,druga utakmica u sezoni,lagani prolaz,početak sezone,tim se uigrava,a vi kukate kao da smo ispali?! Ili padate u nesvest nerealno ko protiv Rila ili Kukate?! Sredine nema! Muka mi je od vas! PS:onom sto je sa babom gledao:ako još nisi odabrao životni poziv,treba da pišeš bajke druže!

nenad

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.
(laki, 21. jul 2010 19:38) Nece biti nikakvih problema sa iole ozbiljnijim protivnikom vec ce Partizan biti eliminisan.

drakula

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..
(zoran, 21. jul 2010 18:18)

Pa jel komedija il' horor?! :D

Milko Djurovski

pre 13 godina

Kad se nesto kaze i obeca onda neka se tezi ispunjenju toga...
Nista od napadacke igre a ako je ovo igra koja uliva sigurnost i samopouzdanje, skidam kapu.
Cestitke samo na prolazu iako ih niste zasluzili !!!

dane++++

pre 13 godina

Da vam kazem moje misljenje o igri pojedinaca!

1.Radisa Ilic- Solidna utakmica, imao je jednu sjajnu odbranu, ostalo odradio rutinski!

2.Ivan Stevanovic- Ljudi moji ja ne mogu da verujem kolika je on rupa! Pa Jermeni su se prosto poigravali sa njim, cak je umalo dobio crveni karton. Imao je ogroman kiks kada je izgubio loptu i umalo nismo primili gol posle toga.Nespreman je to se vidi na njemu, u ofanzivi se nije video a defanziva blaga katastrofa. Precizan centarsut je za njega nemoguc.
3. Mladen Krstajic(Vojislav Stankovic) Kapiten kapitenski, sve je odradio rutinski, nadam se da se nije teze povredio, jer je nasa igra u odbrani bez njega nezamisliva. Stankovic odrigrao solidno ali moze to jos mnogo bolje.
4. Marko Jovanovic- Solidno odigrao, ali ipak ima prisutnu dozu nesigurnosti, koja ako dodje do izrazaja u sl. utakmicama ima da bude pogubna po nas. Nadam se da ce srediti to sa sobom.
5. Kizito- Stvarno vise nego solidan debi za njega, kada udje u formu ocekujem od njega veci doprinos u ofanzivi. Primetio sam da ima prilicno preciza centarsut.
6. Raca Petrovic- Blaga katastrofa!! Ljudi moji on je vec mislima u inostranstvu, ne trci, ne trudi se, ostavlja veliki prostor napadacima Pjunika, nekad mi je izgledalo kao da nemamo def. veznog na terenu. Lola bi bio sasvim dobro resenje.
7. Sasa Ilic- Mogao je mnogo bolje, cini mi se da je jedva cekao kraj utakmice, nije se trudio mnogo.
8. Moreira- Trenutna ikona ovog kluba i pravi vodja na terenu. Nikada mi nece biti jasno, kako je moguce da jedan stranac izgra za svoj tim koa Moreira, a oni koji navijaju za njega od malene se vuku kao babe. Doktor odigrao doktorski.
9. Neca Tomic- E ovo je posebna prica!! Covek misli da je Mesi, dribla, trci u prazno ali je beskoristan bio u ovoj utakmici. Cak se znalo desiti da dobrim driblingom izbaci dvojicu igraca, ali ne zna da centrira ili jos gore nastavi da dribla jos njihovih igraca dok ne izgubi loptu. Malo bi bilo korisno da ga Stanojevic nauci termin TIMSKA IGRA. I obavezno da popravi centarsut, ponekad me podseti na Milivoja Cirkovica.
10.Scepovic- Ima potencijal,ali morace jos mnogoda radi, da bi postao igrac. Zelim mu sve najbolje, ali u ovom trenutkobih vise dao prednost Bogunovicu.
11. Kleo- Fenomenalan igrac. Od vremena kada je Delibasic igrao kod nas, nismo imali ovakvog igraca. Odusevio me je golom i samo neka tako nastavi.

Sve u svemu jako se brinem za poziciju desnog beka, i nadam se da ce se nesto uciniti po tom pitanju. Mogli smo mnogo bolje, ali je bilo ocigledno da igramo na rezultat. Zelim mom timu srecu u daljoj fazi takmicenja, i nadam se boljoj igri pojedinaca. U trenera ne sumnjam uopste i mislim da ce on od ovog tima, napraviti pravu stvar.
Komentator je blaga katastrofa!
POZZ

ime bato

pre 13 godina

Mi da imamo Barselonu,mi bismo imali primedbi,kakav smo narod!Prosli dalje,rutinski odradili posao,a vi kao dosadna utakmice.Alo Partizan je iz Srbije nismo mi Spanija,Nemacka...pa da zahtevamo leprsavost.Vi biste brzu igru,driblinge,da igraju zatvorenih ociju sve samo da Vi budete zadovoljni.Kakvih komentara ima nismo ni zasluzili ni ovakav Partizan.Stvarno bedno!Najvaznije da se niko nije povredio,a to ko se smorio dok je gledao prenos,pa brate postoji daljinski.Ako ti je neki program dosadan ti ga promeni i svi problemi reseni.

Nemanja

pre 13 godina

Sta se svi zalite na igru?ja sam prezadovoljan igrali smo bas koliko treba lagano,mnogo bolje u odbrani,bez rizika a i morali su da paze na povrede posle onog sa Krstajicem.

Wallter83

pre 13 godina

Realno Moreira je najbolji fudbaler kojeg imamo,pa on sam treba da igra u veznom redu,a ovi ostali neka se podele, 5 u odbrani, 4 u napadu,pa da imamo tatkiku kao pre sto godina xexe... A sto se Race tice,na pozajmicu u Radnicki ali iz Koceljeve,kakva je to lokomotorna konstrukcija,defanzivne sposobnosti su mu otisle u minus. O Scepovicu sve najbolje,dobro se gradi i ume da pakuje lopte,polako,to nam je novi Savo Milosevic. Pozz svim grobarima

merlin

pre 13 godina

Gle stručnjaka što se uskomešali. Pa Partizan je rutinski odradio posao bez trke, ozljeda i drhtanja. Slažem se da je utakmica uspavanka ali mora se odraditi na sigurno. Pogledajte samo Maltežane, Kiprane i ostale. Nema više protiv nikog grlom u jagode. Ajd zdravo!

NENAD

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.

RrRrRonaldinh0o0

pre 13 godina

Znaci utakmica smor. A komentator ocaj! Padoh u depresiju gledajuci "utakmicu". Tesicu se da ce u sledecoj utakmici igrati bolje..kao pravi fudbaleri,a ne kao babe.. Aj pa se vidimo na stadion! Dodjite.. Nemojte da se lenjite.

sasa

pre 13 godina

Pa ljudi ja ne mogu da verujem,da u Partizanu ima mesto za jednog igraca kao sto je Marko Jovanovic???pricamo o pojacanjima,a mi smo najslabiji na mestu stopera!imam jedinog pravog stopera krleta-ali se stalno povredjuje-godine!!! daj nadjite zamenu za ovog jovanovica0ko njega gura !!boze,boze!!pfc

milan

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.

batistuta

pre 13 godina

fudbal je igra, i treba se igrati fudbala, a S.Ilic na terenu izgleda kao da ga neko puskom tera da bude tu, i bojim se da ce klub zbog njega uciniti nepravdu Moreiri koji mnogo vise daje za ekipu od Ilica. A LS je nedostupna, covek koji je uveo u Partizan, Cirkovic, doziveo jenepravdu od kluba, cim se povredio odstranili su ga od ekipe i vise nikad nisu dali sancu da zaigra, a bio bi bolji od Stevanovica koji kad trci po terenu izgleda kao da ce svakog casa da padne sam od sebe.

Mis'im nemo' se ljutite

pre 13 godina

Najinteresantniji delovi meca:
-debeli pandur sa shapkom hoda a mladic u maskirnoj uniformi ga pozdravlja
-komentarisem kako dobra Jermenka,kad ona dize srpsku zastavu koja je pala
-sudija koji ocigledno voli da sudi tekme posto je produzio prvo poluvreme za 4 minuta
-loza sa glavesinama Pyunika sa pljugom i votkom u casicama.
Ostalo, kao sto neko pomenu u komentarima-HOROR!

007

pre 13 godina

uhh smorio sam se gledajuci
kada je sevnula bomba Klea pod precku .. samo sam se slatko okrenuo na drugu stranu i zadremao ..

Cestitke Partizanu na pobedi i prolasku u sledece kolo , nadam se da ce popraviti igru na vreme .

i da . jesam rekao vec .. hvala Kleo

Stefan CG

pre 13 godina

Znaci utakmica je bila tako dosadna,igrali su bez zelje,ali dobro znali su da ce da prodju pa se izgleda nisu ni trudili.. Ja mislim da i sljedeceg rivala pobedjujemo,ali bilo bi fino da svi dodjemo na JNA kad se bude igralo,evo ja cu doci iz CG,vala mozete i vi iz SRB.. Ajmo braco! Zajedno mozemo sve! Pozdrav!

Grobar Kg

pre 13 godina

Igrali smo koliko je potrebno. Pamtićemo samo rezultat. Bekovi definitivno najslabiji deo ekipe, nesigurni u odbrani, neupotrebljivi u napadu. Šćepović sve bolji... A sad napad na Ligu šampiona!!!

Vitez Koja

pre 13 godina

Ovi kukavci izginuše po terenu,nego sreća pa smo mnogo jači od njih,a ovi naši kao da su došli da vide gde je Noje pravio barku...razumem ja da je sparno vreme,da je rezultat dobar,ali ako si plaćen da igraš fudbal ima da igraš fudbal!!!

pirke

pre 13 godina

E pa kako god da smo igrali, mi smo prosli. Ima mesta za napredak, zadnja linija je dobro funkcionisala posle izlaska Krstajica, ja sam zadovoljan. Nije se igralo lepo, islo se na rezultat, cuvali smo prednost i u tome uspeli. Niko se nije povredio, Krstajiceva povreda ne deluje ozbiljno, tako da uz Ilijeva, Smiljanica mozemo makar do LE, mada moze i bez njih.

Iz pouzdanih izvora znam da je Partizan prodao utakmicu,za velike pare! Pa dokle vise?!?!?!
(Aleksandar, 21. jul 2010 01:21)

Ja bih zamolio doticnog i osobe slicne njemu da se ne javlaju vise sa pouzdanim informacijama u vezi prodavanja meceva, dovodjenja igraca itd. Hvala.

PAja

pre 13 godina

Sta ocekivati DALJE?Sa ovakvom igrom,crno nam se pise.Krstajic zreo za penziju,Robija pretrcava ko stigne,trudi se on,ali decko nezna ni aut da izvede a kamoli pas precizan,pa nije ni cudo sto ga je Soso brze bolje vratio nazad.KIZA,daleko od one forme,videlo se da je ostavilo traga suspenzija.Jovanovic par neverovatnih kikseva,S.Ilica nigde na terenu,voda u plucima.Raca sto pre da ode,Scepa jos zelen,a mali Tomic isfolieano dete bez ijednog centar suta.POJACANJA POD HITNO!!!

laki

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.

partizanovac 067

pre 13 godina

Kleo je zamislio da igramo protiv fk sledeća sezona a da je na golu njegova stara mušterija,projektil i prolaz dalje...he,he,he

grobar-españa

pre 13 godina

Umesto da drugo poluvreme iskoristimo za uvezbavanje npr. brzog prenosa lopte na protivnicku polovinu,brzih kontranapada i uopste uigravanje razno raznih kombinacija,mi se vucemo k'o prebijeni i cekamo kraj utakmice.
Ovi nesretni Jermeni imaju bolji odnos prema igri dvaes' puta.
Cemu li se mi nadamo sa takvim mentalitetom?

Pfc Rules

pre 13 godina

1.Radisa Ilic-obavezno da se osisa jer deluje mnogo neozbiljno!
2.Stevanovic-previse prepotentan i nervozan!
3.Kizito-iznenadio pozitivno
4.Petrovic-bolje krugove da je trcao sa 2 timom,nego sto se ovoliko providno cuvao zbog prodaje
5.Krstajic-solidan
6.Jovanovic-skroman
7.Tomic-prepotentan i slab u duelima i dalje
8.Ilic-bez zelje,bez volje,on MORA mnogo bolje!
9.Kleo-Prespor cak i za ove Jermene!
10.Moreira-borben,ali jednostavno nema kome da gurne loptu u prazno,jer svaki nas spic je duplo sporiji od njihovih stopera!
11.Scepovic-previse mlad,previse je za njega da igra ove sezone za Partizan!
12.TRENER-obecavao napadacku i zanimljivu igru,a gledali uspavanku nikad vidjenu,jednu od najgorih utakmica Partizana ikada!
P>S> Bez 3 odlicna pojacanja,pogotovu jednog dobrog i brzog spica,mi nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu,a kamoli u evropi!!!

Posmatrac

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava s Partizanom, ali ovo je blagi uzas od igre, ovde nema ni zelje ni volje, ne mogu da shvatim da igraci ne zele da daju 4-5 komada, pa zar nije to fudbal, sta su se prepali od ovih nesretnika koji nemaju pojma, amateri.....Ipak nisam rekao ono najbitnije, nemaju ovi nasi znanje za fudbal, ovaj Scepovic mi je nesto mnogo spor, najgori su dvojac Robi Stevanovic, marko jovanovic, oni su zaista dokaz da danas svako moze da igra u Partizanu uz dobru vezu i malo trcanja. Stanojevicu, ti si najmanje kriv, ok si momak, ali ovo je bruka od igre, UPRAVA NAPOLJE!!!!

Red bull

pre 13 godina

Kakva utakmica. Strasna utakmica. U bukvalnom smislu reci strasna utakmica.Igra Partizana na vrhunskom nivou. Jos malo pa ko Barsa.Pa ovaj Pyunik malo jaci od Rhyla ali slabiji od BPI Pekar. A komentator RTS-a sav ushicen. Izmedju njega i Predraga Strajnica mrtva trka. Cuvajte se velikani stize mocni Partizan

Zdravko

pre 13 godina

Iskrene čestitke partizanu za prolaz u 3-će kolo kvalifikacija za LŠ.
Što se tiče gornjih komentara oni mahom dolaze od delija i veoma su , po običaju, zluradi. Pred oodlazak Partizanove ekspedicije u Jerevan prognozirali su dva tri gola u našoj mreži i ispadanje iz daljeg takmičenja, a sada im je utakmica bila dosadna, a Pjunik, iaok šampion Jermenije dobile bi ekipe poput Radničkog iz Bijeljine. Moje je misljenje da se poslužim onom Makijavelijevom izrekom: "Da cilj opravdava sredstva". dakle, mani fudbalsku lepotu, nego ostvari cilj i idi dalje, a "delije" neka pričaju što god hoće.
Vidimo se ako Bog da u LŠ ove godine.
P.S. Za razliku od komšija, ja Zvezdi želim sve najbolje i da što dalje dogura u Ligi Evrope ove sezone.

Sa poštovanjem,

realni Grobar

ja

pre 13 godina

Cekajte, meni nesto nije jasno - toliko ljudi osporavaju kvalitet Race Petrovica a covek pored toga sto je komsinici desnom nogom zavuko golcinu sa Kalemegdana on je sada pokazao da isto tako razoran sut ima i levom nogom

A i ovaj Kleo, pa dokle bre vise golovi samo protiv amatera ? Daj nekad gol protiv Vojvodine ili OFK-e a ne samo protiv Rila, zvezde, Jermena i ostalih pacera...

sve je u redu

pre 13 godina

da ne preterujemo, ovo je sasvim ok rezultat. kleo i mo se izdvajaju, ali prednjaci trener koji je i priznao da partizan ne treba precenjivati. sa njim, ovaj tim dostignuce svoj maksimum i to je sa ovim igracima, akodje sasvim ok.

jedan od nas

pre 13 godina

Posle dvomeca sa Pjunikom: nemamo desnog beka, desnog stopera, dva zadnja vezna, jednog ofanzivnog veznog i jednog spica. Stevanovic moze da bude samo rezerva, o M. Jovanovicu sam imao mnogo bolje misljenje (sada je da je mnogo bolje resenje Stankovic), dok Tomic tripuje da je Mesi, a Iliev kakav god bio je u odnosu na Tomica dobitak za Partizan. Posle dugo, dugo godina na golu nemamo kiksaru, vec coveka koji ce odbraniti ono sto je realno, a Kizito ce kad se uigra biti pojacanje. Slazem se za Lolu, Mrdju, Peruance, ali nama, takodje, kao leba fale kvalitean stoper i desni bek. Uzdravlje!

nikola

pre 13 godina

Nervira me neverovatna nonsalantnost u igri igraca Partizana.Ajde kada su poveli,ali celo prvo poluvreme igraju kao da ih je bas briga, niko ni da se potrudi oko neke lopte,trckaraju lagano,salju neke lopte po principu "ako prodje prodje", driblaju,prave neke egzibicije,a o velikom broju tehnickih gresaka(losa dodavanja,izgubljene lopte bez razloga,usporavanje napada ili pogresne lopte kada postoji sansa za kontru...) da ne pricam.
Igrac utakme je Moreira, covek gine za svaku loptu i zasluzuje svaki evro koji mu se daje, i vise od toga.

Krle

pre 13 godina

Nista vise nisam ni ocekivao, rutinski odradjena utakmica, bez mnogo zamora i bez reskiranja od povreda. Ko je ocekivao vise, taj se varao od pocetka. Posebno kad se vidi kako Jermeni prljavo igraju i da stalno idu da povrede igraca. Ja sam zadovoljan prolaskom dalje, ekipa se jos malo uigrala, samo se jos nadam da povreda Krleta nije ozbiljina jer se zna koliko nam on znaci u odbrani.

zoran

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..

Ogi

pre 13 godina

Zar nije Petrovic vec trebao da bude u Italiji,Spaniji ili Engleskoj.Toliko puta je pisalo u novinama,toliko interesovanja i na kraju nista..Morace njegov menadzer da pozove par novinara pa da proba ponovo.

Milan

pre 13 godina

Najvazniji je prolaz, ali sta je sa igrom? Tuzno i jadno deluje ova igra! Stanojevicu, cista jedinica! Trebalo bi da te je sramota! Vratite Djukica!!!

Zvezdaš!

pre 13 godina

I ovi su namučili Dinamo prošle godine. Pa komšije nisu oni dobri već ste vi loši! Ipak ste slabiji! Partizan do LŠ! Evo i Zvezda vodi protiv Hanovera.lepo..možda šta i bude ove godine Pfc u Lš,CZ u LE! Pozdrav za normalne navijače koji ne navijaju protiv naših klubova u Evropi

igrajte fudbal

pre 13 godina

Mora da se igra, a ne da se ceka da vreme prodje...
Svidja mi se sto to nas trener Stanojević vidi i sto ocigledno nije zadovoljan.

Sportski miljenik

pre 13 godina

Pre svega da cestitam Partizanu na prolazu u naredno kolo...Zasluzeno su prosli...ali imam i nekih neslaganja....Da li se slazete da napadac pfc Pesovic treba da igra 1 postavu?...Mislim da momak je jos nezreo i neiskusan da igra vazne utakmice...Treba to mesto ustupiti nekome 2 kao npr Bogunovic ili sada eto Ilijevu...A za Moreiru samo reci hvala...Sramota je sto su mu smanjili platu covek koliko se zalaze na terenu,trci,bori, i sa onolikom zeljom igra za Pfc kao ni jedan drugi igrac Partizana...Jedan je od boljih igraca na Balkanu....I da cestitka svim igracima i Treneru Pfc na prolazu..Idemo u Ligu sampiona..Lalalallalalalal liga sampionaaa....

igrajte fudbal

pre 13 godina

Mora da se igra, a ne da se ceka da vreme prodje...
Svidja mi se sto to nas trener Stanojević vidi i sto ocigledno nije zadovoljan.

zoran

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..

milan

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.

ja

pre 13 godina

Cekajte, meni nesto nije jasno - toliko ljudi osporavaju kvalitet Race Petrovica a covek pored toga sto je komsinici desnom nogom zavuko golcinu sa Kalemegdana on je sada pokazao da isto tako razoran sut ima i levom nogom

A i ovaj Kleo, pa dokle bre vise golovi samo protiv amatera ? Daj nekad gol protiv Vojvodine ili OFK-e a ne samo protiv Rila, zvezde, Jermena i ostalih pacera...

Zvezdaš!

pre 13 godina

I ovi su namučili Dinamo prošle godine. Pa komšije nisu oni dobri već ste vi loši! Ipak ste slabiji! Partizan do LŠ! Evo i Zvezda vodi protiv Hanovera.lepo..možda šta i bude ove godine Pfc u Lš,CZ u LE! Pozdrav za normalne navijače koji ne navijaju protiv naših klubova u Evropi

drakula

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..
(zoran, 21. jul 2010 18:18)

Pa jel komedija il' horor?! :D

Ogi

pre 13 godina

Zar nije Petrovic vec trebao da bude u Italiji,Spaniji ili Engleskoj.Toliko puta je pisalo u novinama,toliko interesovanja i na kraju nista..Morace njegov menadzer da pozove par novinara pa da proba ponovo.

nikola

pre 13 godina

Nervira me neverovatna nonsalantnost u igri igraca Partizana.Ajde kada su poveli,ali celo prvo poluvreme igraju kao da ih je bas briga, niko ni da se potrudi oko neke lopte,trckaraju lagano,salju neke lopte po principu "ako prodje prodje", driblaju,prave neke egzibicije,a o velikom broju tehnickih gresaka(losa dodavanja,izgubljene lopte bez razloga,usporavanje napada ili pogresne lopte kada postoji sansa za kontru...) da ne pricam.
Igrac utakme je Moreira, covek gine za svaku loptu i zasluzuje svaki evro koji mu se daje, i vise od toga.

jedan od nas

pre 13 godina

Posle dvomeca sa Pjunikom: nemamo desnog beka, desnog stopera, dva zadnja vezna, jednog ofanzivnog veznog i jednog spica. Stevanovic moze da bude samo rezerva, o M. Jovanovicu sam imao mnogo bolje misljenje (sada je da je mnogo bolje resenje Stankovic), dok Tomic tripuje da je Mesi, a Iliev kakav god bio je u odnosu na Tomica dobitak za Partizan. Posle dugo, dugo godina na golu nemamo kiksaru, vec coveka koji ce odbraniti ono sto je realno, a Kizito ce kad se uigra biti pojacanje. Slazem se za Lolu, Mrdju, Peruance, ali nama, takodje, kao leba fale kvalitean stoper i desni bek. Uzdravlje!

007

pre 13 godina

uhh smorio sam se gledajuci
kada je sevnula bomba Klea pod precku .. samo sam se slatko okrenuo na drugu stranu i zadremao ..

Cestitke Partizanu na pobedi i prolasku u sledece kolo , nadam se da ce popraviti igru na vreme .

i da . jesam rekao vec .. hvala Kleo

bobanmkd

pre 13 godina

Izvinite,nisam infirmiran,pa na osnovu ovih 50 komentara koje sam pročitao pitam:koliko je Partizan danas izgubio,2:0,3:0? Sa kim igra Pjunik,sa Helsinkijem? Ako ste vi Partizanovci,koji ste ovo pisali,bolje da se P rasformira!? Sramota! Svi imamo oci,druga utakmica u sezoni,lagani prolaz,početak sezone,tim se uigrava,a vi kukate kao da smo ispali?! Ili padate u nesvest nerealno ko protiv Rila ili Kukate?! Sredine nema! Muka mi je od vas! PS:onom sto je sa babom gledao:ako još nisi odabrao životni poziv,treba da pišeš bajke druže!

Mis'im nemo' se ljutite

pre 13 godina

Najinteresantniji delovi meca:
-debeli pandur sa shapkom hoda a mladic u maskirnoj uniformi ga pozdravlja
-komentarisem kako dobra Jermenka,kad ona dize srpsku zastavu koja je pala
-sudija koji ocigledno voli da sudi tekme posto je produzio prvo poluvreme za 4 minuta
-loza sa glavesinama Pyunika sa pljugom i votkom u casicama.
Ostalo, kao sto neko pomenu u komentarima-HOROR!

pirke

pre 13 godina

E pa kako god da smo igrali, mi smo prosli. Ima mesta za napredak, zadnja linija je dobro funkcionisala posle izlaska Krstajica, ja sam zadovoljan. Nije se igralo lepo, islo se na rezultat, cuvali smo prednost i u tome uspeli. Niko se nije povredio, Krstajiceva povreda ne deluje ozbiljno, tako da uz Ilijeva, Smiljanica mozemo makar do LE, mada moze i bez njih.

Iz pouzdanih izvora znam da je Partizan prodao utakmicu,za velike pare! Pa dokle vise?!?!?!
(Aleksandar, 21. jul 2010 01:21)

Ja bih zamolio doticnog i osobe slicne njemu da se ne javlaju vise sa pouzdanim informacijama u vezi prodavanja meceva, dovodjenja igraca itd. Hvala.

partizanovac 067

pre 13 godina

Kleo je zamislio da igramo protiv fk sledeća sezona a da je na golu njegova stara mušterija,projektil i prolaz dalje...he,he,he

Pfc Rules

pre 13 godina

1.Radisa Ilic-obavezno da se osisa jer deluje mnogo neozbiljno!
2.Stevanovic-previse prepotentan i nervozan!
3.Kizito-iznenadio pozitivno
4.Petrovic-bolje krugove da je trcao sa 2 timom,nego sto se ovoliko providno cuvao zbog prodaje
5.Krstajic-solidan
6.Jovanovic-skroman
7.Tomic-prepotentan i slab u duelima i dalje
8.Ilic-bez zelje,bez volje,on MORA mnogo bolje!
9.Kleo-Prespor cak i za ove Jermene!
10.Moreira-borben,ali jednostavno nema kome da gurne loptu u prazno,jer svaki nas spic je duplo sporiji od njihovih stopera!
11.Scepovic-previse mlad,previse je za njega da igra ove sezone za Partizan!
12.TRENER-obecavao napadacku i zanimljivu igru,a gledali uspavanku nikad vidjenu,jednu od najgorih utakmica Partizana ikada!
P>S> Bez 3 odlicna pojacanja,pogotovu jednog dobrog i brzog spica,mi nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu,a kamoli u evropi!!!

Zdravko

pre 13 godina

Iskrene čestitke partizanu za prolaz u 3-će kolo kvalifikacija za LŠ.
Što se tiče gornjih komentara oni mahom dolaze od delija i veoma su , po običaju, zluradi. Pred oodlazak Partizanove ekspedicije u Jerevan prognozirali su dva tri gola u našoj mreži i ispadanje iz daljeg takmičenja, a sada im je utakmica bila dosadna, a Pjunik, iaok šampion Jermenije dobile bi ekipe poput Radničkog iz Bijeljine. Moje je misljenje da se poslužim onom Makijavelijevom izrekom: "Da cilj opravdava sredstva". dakle, mani fudbalsku lepotu, nego ostvari cilj i idi dalje, a "delije" neka pričaju što god hoće.
Vidimo se ako Bog da u LŠ ove godine.
P.S. Za razliku od komšija, ja Zvezdi želim sve najbolje i da što dalje dogura u Ligi Evrope ove sezone.

Sa poštovanjem,

realni Grobar

dane++++

pre 13 godina

Da vam kazem moje misljenje o igri pojedinaca!

1.Radisa Ilic- Solidna utakmica, imao je jednu sjajnu odbranu, ostalo odradio rutinski!

2.Ivan Stevanovic- Ljudi moji ja ne mogu da verujem kolika je on rupa! Pa Jermeni su se prosto poigravali sa njim, cak je umalo dobio crveni karton. Imao je ogroman kiks kada je izgubio loptu i umalo nismo primili gol posle toga.Nespreman je to se vidi na njemu, u ofanzivi se nije video a defanziva blaga katastrofa. Precizan centarsut je za njega nemoguc.
3. Mladen Krstajic(Vojislav Stankovic) Kapiten kapitenski, sve je odradio rutinski, nadam se da se nije teze povredio, jer je nasa igra u odbrani bez njega nezamisliva. Stankovic odrigrao solidno ali moze to jos mnogo bolje.
4. Marko Jovanovic- Solidno odigrao, ali ipak ima prisutnu dozu nesigurnosti, koja ako dodje do izrazaja u sl. utakmicama ima da bude pogubna po nas. Nadam se da ce srediti to sa sobom.
5. Kizito- Stvarno vise nego solidan debi za njega, kada udje u formu ocekujem od njega veci doprinos u ofanzivi. Primetio sam da ima prilicno preciza centarsut.
6. Raca Petrovic- Blaga katastrofa!! Ljudi moji on je vec mislima u inostranstvu, ne trci, ne trudi se, ostavlja veliki prostor napadacima Pjunika, nekad mi je izgledalo kao da nemamo def. veznog na terenu. Lola bi bio sasvim dobro resenje.
7. Sasa Ilic- Mogao je mnogo bolje, cini mi se da je jedva cekao kraj utakmice, nije se trudio mnogo.
8. Moreira- Trenutna ikona ovog kluba i pravi vodja na terenu. Nikada mi nece biti jasno, kako je moguce da jedan stranac izgra za svoj tim koa Moreira, a oni koji navijaju za njega od malene se vuku kao babe. Doktor odigrao doktorski.
9. Neca Tomic- E ovo je posebna prica!! Covek misli da je Mesi, dribla, trci u prazno ali je beskoristan bio u ovoj utakmici. Cak se znalo desiti da dobrim driblingom izbaci dvojicu igraca, ali ne zna da centrira ili jos gore nastavi da dribla jos njihovih igraca dok ne izgubi loptu. Malo bi bilo korisno da ga Stanojevic nauci termin TIMSKA IGRA. I obavezno da popravi centarsut, ponekad me podseti na Milivoja Cirkovica.
10.Scepovic- Ima potencijal,ali morace jos mnogoda radi, da bi postao igrac. Zelim mu sve najbolje, ali u ovom trenutkobih vise dao prednost Bogunovicu.
11. Kleo- Fenomenalan igrac. Od vremena kada je Delibasic igrao kod nas, nismo imali ovakvog igraca. Odusevio me je golom i samo neka tako nastavi.

Sve u svemu jako se brinem za poziciju desnog beka, i nadam se da ce se nesto uciniti po tom pitanju. Mogli smo mnogo bolje, ali je bilo ocigledno da igramo na rezultat. Zelim mom timu srecu u daljoj fazi takmicenja, i nadam se boljoj igri pojedinaca. U trenera ne sumnjam uopste i mislim da ce on od ovog tima, napraviti pravu stvar.
Komentator je blaga katastrofa!
POZZ

grobar-españa

pre 13 godina

Umesto da drugo poluvreme iskoristimo za uvezbavanje npr. brzog prenosa lopte na protivnicku polovinu,brzih kontranapada i uopste uigravanje razno raznih kombinacija,mi se vucemo k'o prebijeni i cekamo kraj utakmice.
Ovi nesretni Jermeni imaju bolji odnos prema igri dvaes' puta.
Cemu li se mi nadamo sa takvim mentalitetom?

ime bato

pre 13 godina

Mi da imamo Barselonu,mi bismo imali primedbi,kakav smo narod!Prosli dalje,rutinski odradili posao,a vi kao dosadna utakmice.Alo Partizan je iz Srbije nismo mi Spanija,Nemacka...pa da zahtevamo leprsavost.Vi biste brzu igru,driblinge,da igraju zatvorenih ociju sve samo da Vi budete zadovoljni.Kakvih komentara ima nismo ni zasluzili ni ovakav Partizan.Stvarno bedno!Najvaznije da se niko nije povredio,a to ko se smorio dok je gledao prenos,pa brate postoji daljinski.Ako ti je neki program dosadan ti ga promeni i svi problemi reseni.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.
(NENAD, 21. jul 2010 21:14)

Nije me sramota. Dugi niz godina ispred vas smo u šampionatu, za razliku od vas, igramo u Evropi, pobeđujemo u derbi utakmicama i ne ložimo se nebitnim rezultatima u pripremnom periodu. Ne igramo lepo, ali pobeđujemo, opet, za razliku od vas, koji ne igrate lepo i gubite. Zašto bi nas onda bilo sramota?

PAja

pre 13 godina

Sta ocekivati DALJE?Sa ovakvom igrom,crno nam se pise.Krstajic zreo za penziju,Robija pretrcava ko stigne,trudi se on,ali decko nezna ni aut da izvede a kamoli pas precizan,pa nije ni cudo sto ga je Soso brze bolje vratio nazad.KIZA,daleko od one forme,videlo se da je ostavilo traga suspenzija.Jovanovic par neverovatnih kikseva,S.Ilica nigde na terenu,voda u plucima.Raca sto pre da ode,Scepa jos zelen,a mali Tomic isfolieano dete bez ijednog centar suta.POJACANJA POD HITNO!!!

batistuta

pre 13 godina

fudbal je igra, i treba se igrati fudbala, a S.Ilic na terenu izgleda kao da ga neko puskom tera da bude tu, i bojim se da ce klub zbog njega uciniti nepravdu Moreiri koji mnogo vise daje za ekipu od Ilica. A LS je nedostupna, covek koji je uveo u Partizan, Cirkovic, doziveo jenepravdu od kluba, cim se povredio odstranili su ga od ekipe i vise nikad nisu dali sancu da zaigra, a bio bi bolji od Stevanovica koji kad trci po terenu izgleda kao da ce svakog casa da padne sam od sebe.

Posmatrac

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava s Partizanom, ali ovo je blagi uzas od igre, ovde nema ni zelje ni volje, ne mogu da shvatim da igraci ne zele da daju 4-5 komada, pa zar nije to fudbal, sta su se prepali od ovih nesretnika koji nemaju pojma, amateri.....Ipak nisam rekao ono najbitnije, nemaju ovi nasi znanje za fudbal, ovaj Scepovic mi je nesto mnogo spor, najgori su dvojac Robi Stevanovic, marko jovanovic, oni su zaista dokaz da danas svako moze da igra u Partizanu uz dobru vezu i malo trcanja. Stanojevicu, ti si najmanje kriv, ok si momak, ali ovo je bruka od igre, UPRAVA NAPOLJE!!!!

shearer

pre 13 godina

@(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

Neko je tri godine zaredom šampion Srbije, od toga dve duple krune, znači 5 od 6 trofeja, a neko je zaboravio kako izgleda pehar Šampiona.
Toliko o tome ko je ko u Srbiji!

merlin

pre 13 godina

Gle stručnjaka što se uskomešali. Pa Partizan je rutinski odradio posao bez trke, ozljeda i drhtanja. Slažem se da je utakmica uspavanka ali mora se odraditi na sigurno. Pogledajte samo Maltežane, Kiprane i ostale. Nema više protiv nikog grlom u jagode. Ajd zdravo!

Sportski miljenik

pre 13 godina

Pre svega da cestitam Partizanu na prolazu u naredno kolo...Zasluzeno su prosli...ali imam i nekih neslaganja....Da li se slazete da napadac pfc Pesovic treba da igra 1 postavu?...Mislim da momak je jos nezreo i neiskusan da igra vazne utakmice...Treba to mesto ustupiti nekome 2 kao npr Bogunovic ili sada eto Ilijevu...A za Moreiru samo reci hvala...Sramota je sto su mu smanjili platu covek koliko se zalaze na terenu,trci,bori, i sa onolikom zeljom igra za Pfc kao ni jedan drugi igrac Partizana...Jedan je od boljih igraca na Balkanu....I da cestitka svim igracima i Treneru Pfc na prolazu..Idemo u Ligu sampiona..Lalalallalalalal liga sampionaaa....

Krle

pre 13 godina

Nista vise nisam ni ocekivao, rutinski odradjena utakmica, bez mnogo zamora i bez reskiranja od povreda. Ko je ocekivao vise, taj se varao od pocetka. Posebno kad se vidi kako Jermeni prljavo igraju i da stalno idu da povrede igraca. Ja sam zadovoljan prolaskom dalje, ekipa se jos malo uigrala, samo se jos nadam da povreda Krleta nije ozbiljina jer se zna koliko nam on znaci u odbrani.

Stefan CG

pre 13 godina

Znaci utakmica je bila tako dosadna,igrali su bez zelje,ali dobro znali su da ce da prodju pa se izgleda nisu ni trudili.. Ja mislim da i sljedeceg rivala pobedjujemo,ali bilo bi fino da svi dodjemo na JNA kad se bude igralo,evo ja cu doci iz CG,vala mozete i vi iz SRB.. Ajmo braco! Zajedno mozemo sve! Pozdrav!

Vitez Koja

pre 13 godina

Ovi kukavci izginuše po terenu,nego sreća pa smo mnogo jači od njih,a ovi naši kao da su došli da vide gde je Noje pravio barku...razumem ja da je sparno vreme,da je rezultat dobar,ali ako si plaćen da igraš fudbal ima da igraš fudbal!!!

sve je u redu

pre 13 godina

da ne preterujemo, ovo je sasvim ok rezultat. kleo i mo se izdvajaju, ali prednjaci trener koji je i priznao da partizan ne treba precenjivati. sa njim, ovaj tim dostignuce svoj maksimum i to je sa ovim igracima, akodje sasvim ok.

Pera sa Vracara

pre 13 godina

Dobro, ovi jesu indijanci, i udarali su cim stignu, ali mi ljudi imamo igru, tj imamo ideju kako da tu igru i ostvarimo. Kvalitet igraca je takav kakav jeste, ali se vidi da se pokusava da se igra ofanzivno i moderno, sa striktnim defanzivnim obligacijama. Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj. Ovo pisem bez imalo ironije. Sta ce biti do kraja kvalifikacija i uopste ove sezone ne znam, ali ovaj Stanojevic ipak ima dva klikera u glavi, sto se nije moglo reci za mnoge trenere Partizana od Mateusa naovamo. Na kraju mec je odradjen totalno rutinski, sa 10% truda i kapaciteta. Ni Usein Bolt ne bi trcao 100m za 8 sekundi protiv amatera, nego tek koliko je potrebno da prvi prodje kroz cilj, makar mu trebalo i pola sata... Daj dalje...

Wallter83

pre 13 godina

Realno Moreira je najbolji fudbaler kojeg imamo,pa on sam treba da igra u veznom redu,a ovi ostali neka se podele, 5 u odbrani, 4 u napadu,pa da imamo tatkiku kao pre sto godina xexe... A sto se Race tice,na pozajmicu u Radnicki ali iz Koceljeve,kakva je to lokomotorna konstrukcija,defanzivne sposobnosti su mu otisle u minus. O Scepovicu sve najbolje,dobro se gradi i ume da pakuje lopte,polako,to nam je novi Savo Milosevic. Pozz svim grobarima

Nemanja

pre 13 godina

Sta se svi zalite na igru?ja sam prezadovoljan igrali smo bas koliko treba lagano,mnogo bolje u odbrani,bez rizika a i morali su da paze na povrede posle onog sa Krstajicem.

rodney

pre 13 godina

Rutinski.....i bez omalovazavanja.Prosle godine Dinamo Zg jedva 0:0 u Jerevanu,i tek u 80 minuti dao gol u Zg.
Od Finaca smo definitivno bolji,tehnicki i takticki,treba samo da im pariramo sto se trcanja tice,i nece biti problema...
Sto se tice igraca na danasnjem mecu,Kizito me pozitivno iznenadio,I Scepovic je bio bolji nego u prvoj utakmici.Sasa Ilic i Moreira dizu formu,dobro povezuju igru,Raca malo odsutan,sto je i normalno,Kleo u seriji,sve OK.
Sto se mene tice Stanojevic je do sada opravdao ocekivanja.....

Krle

pre 13 godina

Najlepse od svega mi je kad vidim vrsne kriticare, a ne znaju ni ko na kojoj strani terena igra, ni kako nam se zovu igraci. Utakmica je odradjena rutinski, pobeda je zabelezena i ide se u sledece kolo kvalifikacija. Zasto su igraci uopste bili duzni da po izuzetno sparnom vremenu i sa onako prljavim protivnikom, jure po terenu i ulaze u nepotrebne duele ( sreca je da se samo Krle lakse povredio ). Inter je sve sa leprsavim i napadackim fudbalom osvojio ligu sampiona... Pjunik nam uopste nije neki bitan protivnik da mi moramo da ga zgazimo, kako bi nesto dokazali. Pobedili smo protivnika u obe utakmice, izvukli maksimum mogucih bodova za koeficijent nase zemlje i idemo dalje. Ekipa je jos u fazi uigravanja i u fazi dizanja forme, tako da ovo sigurno nije reper kako ce Partizan igrati ove sezone. Sam trener je izjavio da je zadovoljan samo sa 15 minuta igre, samim tim pokazuje da ne laze ni sebe, a ni nas. Ostaje jos nedelju dana da se ekipa jos malo uigra, pa da krenemo u napad na cetvrto kolo.

Grobar Kg

pre 13 godina

Igrali smo koliko je potrebno. Pamtićemo samo rezultat. Bekovi definitivno najslabiji deo ekipe, nesigurni u odbrani, neupotrebljivi u napadu. Šćepović sve bolji... A sad napad na Ligu šampiona!!!

sasa

pre 13 godina

Pa ljudi ja ne mogu da verujem,da u Partizanu ima mesto za jednog igraca kao sto je Marko Jovanovic???pricamo o pojacanjima,a mi smo najslabiji na mestu stopera!imam jedinog pravog stopera krleta-ali se stalno povredjuje-godine!!! daj nadjite zamenu za ovog jovanovica0ko njega gura !!boze,boze!!pfc

nsdule

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.
(milan, 21. jul 2010 20:46)

BABA ZA SELEKTORA.... KAKVA IZJAVA VEKA... SVAKA JE CAST !!!!

Вук Караџић

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.
(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

A neko ne zna pravopis...

Red bull

pre 13 godina

Kakva utakmica. Strasna utakmica. U bukvalnom smislu reci strasna utakmica.Igra Partizana na vrhunskom nivou. Jos malo pa ko Barsa.Pa ovaj Pyunik malo jaci od Rhyla ali slabiji od BPI Pekar. A komentator RTS-a sav ushicen. Izmedju njega i Predraga Strajnica mrtva trka. Cuvajte se velikani stize mocni Partizan

bane

pre 13 godina

joj sto su dosadni ovi gani!nemaju sta svoje da komentarisu pa se nakacili na nas.ajde vi rekreativci igrajte prijateljske,pa onda dve u evropi i jelen super liga cele godine.

Nemanja

pre 13 godina

Ja sam prezadovoljan. Nije Pjunik neka ekipa, ali su u takmičarskom ritmu i zbog toga su u formi, a mi smo tek na početku. I mi smo ih u dve utakmice dobili, i što je najbitnije kontrolisali rezultat i igru i stvarali šanse. Nadam se da će forma ići uzlaznom putanjom

DObro je što igramo sa Helsinkijem, tamo je 20 stepeni, odlični uslovi za igru, a oni kad dodju kod nas imaće problema sa vrućinom. U svakom slučaju, samo strpljivo i ne pričati previše, nego raditi i trebalo bi da prodjemo, a to je već Liga Evrope, a posle je već sve moguće

vhgj48

pre 13 godina

ne vidim da je bilo ikakvih problema na utakmici.Učinak Pjunika je bio samo simboličan i kada je rezultat došao na 0-1 utakmica je tek bila pod punom kontrolom,nije bilo ozbiljnijih napada za povećanje rezultata, odbrana je bila kao kineski zid i šta je još trebalo...

Ludi Srbin

pre 13 godina

Plakace na noukampu i oldtrafordu,kada protutnji kaznena ekspedicija ...Osvajamo ligu sampiona...i to bez primljenog gola...pozdrav za sve grobare

uros

pre 13 godina

zasto navijaci zvezde i partizana nazivaju jedni druge komplexasima kad kod nas ta rec nema nikakvo znacenje?svaki treci komentar komplexi,komplexi!

Boki SU

pre 13 godina

Ocigledan faul za PFC koji je cak i taj POljak dosudio a komentator MIkic ce: " Da li je ovo bio faul za Partizan,da li je to stvarno bio tako ozbiljan start?" wtf?!!!????????????? pa da li je taj covek zaposlen na jermenskoj tv ili staaa???Naravno na sajtu rts ne objavljuju ovakve komenatare,javni servis olicenje demokratije?!Ako ce on da prenosi i protiv Helsinkija bolje da ni nema prenosa...eh, gde je sad Marija Kilibarda...:)

Zhhika

pre 13 godina

Prvo naučite nešto o fudbalu pa onda kritikujte.Dobro smo počeli utakmicu,a onda su igrači videli da ovi iz Pjunika ne gledaju gde udaraju.Nakon toga je samo bilo bitno da se niko ne povredi,zato su u par navrata izbegavali duele i ispucavali loptu.Iako to nije lepo za oko,u ovim okolnostima je bilo najbolje.Koliko su samo puta naši igrači hramali,evo Krstajić se i povredio.Ne brinite ništa,biće mnogo bolja igra kad to bude potrebno i manje opasno.

BoB-

pre 13 godina

Pa ja ne znam sto se vi zalite na igru ! Pa jel se nedelju dana prica da ce se "ubiti" igra i da cuvaju rezultat . Sasvim realna taktika ! I cestitam !

Popovic

pre 13 godina

Ne znam za vas, ali ja sam bas optimista kada je ova sezona u pitanju.
Ekipa se tek zagreva, a i cini mi se da je Stanojevic namerno tempirao formu za cetvrto kolo kvalifikacija, sto je ekstrmno dobar i pametan potez.
Secate se kako samo prosle godine sa Jokanom najbolje meceve odigrali u prva dva meca sezone protiv amaterskog Rila, a onda smo totalno pali u svakom smislu, sto je samo pokazatelj lose tempirane forme tadasnjeg strucnog staba.
Protiv Pjunika smo pametno igrali, taman kolko je potrebno, a i oni nisu bas slabi, mislim da ce se tek protiv Helsinkija videti koliko smo takmicarki i timski jaka ekipa.
Smiljanica dovesti, Iliev je pun pogodak, i mozda jos jednog brzog napadaca razbijaca, posto Mrdja nece, najbolje je raspitati se oko Kaludjerovica, mislim da bi bio pun pogodak.
Mladi Scepovic je veliki potencijal, ali ga Kleo "gusi", nisu dobar tandem. Zato i mislim da nam treba brzi igrac uz Klea, a Scepovica polako uvoditi lagano u igru, da bi za sledecu sezonu psotao starter i nosilac napada Partizana. Ima potencijal za to.
Sve u svemu dobro skockan tim, sa Smiljanicem i Ilievim bicemo jso jaci, hrabar i pametan trener na klupi je najveci plus, bice dobra ova sezona.
Liga sampiona je vrlo vrlo moguca.

Milan

pre 13 godina

Najvazniji je prolaz, ali sta je sa igrom? Tuzno i jadno deluje ova igra! Stanojevicu, cista jedinica! Trebalo bi da te je sramota! Vratite Djukica!!!

RrRrRonaldinh0o0

pre 13 godina

Znaci utakmica smor. A komentator ocaj! Padoh u depresiju gledajuci "utakmicu". Tesicu se da ce u sledecoj utakmici igrati bolje..kao pravi fudbaleri,a ne kao babe.. Aj pa se vidimo na stadion! Dodjite.. Nemojte da se lenjite.

laki

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.

jug

pre 13 godina

Ovde komentare ostavljaju mnogi koji se lažno predstavljaju kao navijači i simpatizeri Partizana! Žašto? To su izkompleksirane osobe,oni koji nemaju hrabrosti, koji se nadaju da će tim izazvati kog grobara nemir, nespokojstvo. Na vašu žalost neće moći,ato govori da ste bez morala,ćasti i poštenja! Žao mi vas je da i u srbiji ima takvih.

inb

pre 13 godina

@nenad
koliko si nepismen,sacuvaj boze!
evo da te naucim iako navijas za zvezdu.Pise se NEMATE,znaci zajedno
Prvi cas besplatan!

A sto se tice utakmice klasicno otaljavanje posla,ne najbolje da izginu posle 0:1

nenad

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.
(laki, 21. jul 2010 19:38) Nece biti nikakvih problema sa iole ozbiljnijim protivnikom vec ce Partizan biti eliminisan.

Strucnjak :P

pre 13 godina

Jadni ste, selektori, treneri! Idite u svoje misje rupe(sta nove,kuce) u kojima cete ostati celog svog zivota, i komentarisati fudbalska razmislanja, ali ona nikada nece dospeti dalje od ovog sajta!!! Pustite nama, kompetentnim i obrazovanim ljudima da se pobrinemo da se Partizan plasira u Ligu sampiona ove godine, i onda mi podignite kapu na ovom komentaru!!! :D jadni ste :P

IVORY

pre 13 godina

Uvek sam optimista i znam da mozemo bolje, ali ovo danas je bilo ocajno izdanje, i ako se ponovi ovako slaba igra, bice kobna za dalje takmicenje.

Moji utisci:

1. Odbrana i dalje smusena, neuigrana i smotana.

2. Niko (sem Moreire) ni da potrci. Mogli su sad da ubace onu statistiku sa kojom su smarali na derbiju ko je koliko pretrcao, zivo me intereduje ko je najmanje pretrcao (a za vreme derbija to kao da je bio najvazniji statisticki podatak, udavise dusu).

3. Tomic se dosta obrukao na ovom mecu, driblinzi OK, ali ni jedan upotrebljiv pas.

4. Moreira ubedljivo i bez konkurencije igrac meca, svaka mu cast, bukvalno gine za svaku loptu.

5. Kad je Kleo dao gol, slatko sam se ismejao, ne zbog Klea i njegovog suta, nego zbog smotanog golmana. Koliko svi potencirali da je sut bio "bomba", ono bi trebalo da odbrani rezervni golman Mladog Radnika. Ja sam slicne golove davao na FIFA-i 98 reprezentaciji Vanuate.

6. Ja ne znam da li smo ja i komentator gledali istu utakmicu, ali covek nahvali sve zive, da ga je neko sam slusao imao bi utisak da gleda utakmicu sa SP. Kakav amater, koliko gresaka, ko sve danas radi na televiziji.

mandza

pre 13 godina

Rezime ove dve utakmice, moj utisak je sledeci:

* Trener : Aleksandar Stanojevic

Svidja mi se nacin na koji radi, sto zeli ofanzivan fudbal, samo jedini problem mu je sto nema adekvatne igrace za sistem ili ti formaciju koju forsira...
Po mom misljenju on forsira formaciju slicnu kao sto su Spanci igrali na svetskom, i ovde cu dati neko moje poredjenje , ali da mi pogresno ne shvatite, dajem poredjenje na pozicije a ne poredjenje igraca...daleko smo mi od Spanaca :)

1. Iker CASILLAS - Radisa Ilic
Radisa, nije imao do sada nekog posla tako da sam po pitanju njega neutralan.

2. SERGIO RAMOS - Ivan Stevanovic

Stevanovic je na mene ostavio najgori utisak iz ove dve utakmice, momak odbranu kao da ne zna da igra a u napadu, tu nesto i pokusava ali njegova strana je najveci problem. ( ko moze zameniti njega na toj strani ni sam ne znam, mozda je bolje dati sansu nekom mladom igracu - ovaj ce nas unistiti)

3. Joan CAPDEVILA - Lazevski - Kizito

I jedan i drugi su sta da kazem dobili prelaznu ocenu, samo sto moraju mnogo vise da se ubacuju u napad, jer nije bilo njihovih centarsuteva...

4.Gerard PIQUE - Marko Jovanovic
5.Carles PUYOL - Krastajic - Vojislav Stankovic

Ovi momci su na mene mnogo bolji utisak ostavili nego nasi bekovi i treba im dati sansu, po meni odigrali su na nivou i treba ih forsirati, mislim na malde...


toliko o defanzivi 4 u liniji - bekovi moraju dosta bolje da igraju...

6. XABI ALONSO - Radosav Petrovic
7. Sergio BUSQUETS - ? ( Branislav Jovanovic)

Po mom misljenju, ovaj deo tima u sredini nam je najslabiji i mislim da Stanojevic bi ipak trebao da forsira dva zadnja veyna, jer igraci iz sredine terena ( Moreira, Ilic pa ni Tomic nemaju defanzivne karakteristike iole bolji tim od Pjunika bi nam zadavao vece glavobolje i sami ste videli) - plasim se da samo sa jednim zadnjim veznim nemamo mi kapacitet igraca da isprate celu utakmicu mislim na preostale i u fazi napada i odbrane.

8. DAVID SILVA ( Pedro) - Sasa Ilic
Buduci da nemamo pravo krilo, Ilic najvise igra po toj poziciji i do sada je na mene ostavio najbolji utisak, Sale igra i defanzivu, krece se i po krilu i ulazi u sredinu, ali mislim da se mnogo trosi u formaciji sa jednjim zadnjim veznim, jer i sami ste videli da u zavrsnici da li centarsut ili sut on nema snage.

9. XAVI - Moreira

Isto kao i Sale, dobar je bio, ali opet u defanzivi se i on trosi...

10. Andres INIESTA - Nemanja Tomic

Isto kao i Ilic, nije krilo a pokriva desnu stranu, sredinu i odbranu...

11. David VILLA - Kleo

Takodje sve pohvale za njega, on nas je fakticki odveo u sledecu rundu....

Sumarum:
Formacija : 4-2-3-1 Tako su Spanci odigrali celo svetsko i forsirali su pas igru ( koliko vidim i Stanojevic zeli da se igraci sto brze oslobadjaju lopte a ovo je idealna taktika,mi na centarsuteve, malo tezecemo uspeti jer mi nemamo igrace tog kova da centriraju, odnosno prava krila)

Takodje treba pruzati Sansu i Bogunovicu u ovoj formaciji gde bi on mogao da deluje ili po levoj ili desnoj strani jer je za te pozicije bolji od Scepovica, mislim da sa dva robusna centarfora kao sto su Kleo i Scepovic, gubi se pas igra i dosta prostora ima protivnik kad napada.

Setite se kad je Vilja isao na levo krilo dok je Tores igrao...

Znam neko ce reci nismo mi Spanija, al ako vec zelimo pas igru, nema bolje formacije od njihove :)

ZNAISHA

pre 13 godina

Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj.
(Pera sa Vracara, 22. jul 2010 09:50)

ALA si nasmejao siroke narodne mase....fali samo Ljaja-djavo,crna mamba,doktor i forsiranje Barsinog sistema (u slucaju da se sutra radja sunce)!!! Ludilo mozga...

srdjan

pre 13 godina

igra ovaj partizan lepo,,jos kad ilijev zaigra.covek nije igro utakmicu 4 godine,sad je svez i odmoran,treba ga gurnuti u vatru protiv ovi jaki finaca

BurleskA

pre 13 godina

Imamo mnogo losiju ekipu nego prosle godine,ali ipak verujem da se moze do LS.Samo da se malo uigra tim i da dodje jedan brz napadac,dobar je Scepovic ali je previse malad,ali ima svijetlu buducnost nadam se u Partazanu!

Taktika

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.

NENAD

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.

Milko Djurovski

pre 13 godina

Kad se nesto kaze i obeca onda neka se tezi ispunjenju toga...
Nista od napadacke igre a ako je ovo igra koja uliva sigurnost i samopouzdanje, skidam kapu.
Cestitke samo na prolazu iako ih niste zasluzili !!!

Matori grobar

pre 13 godina

Bitno dasmo prošli,tačno je da nam trebaju pojačanja.nadam se daće se poboljšati kretanje igrača koje je očajno!golman solidan,krstajić siguran,mo odličan i pokazuje kako treba dase bori i igra, kleo i kizito solidni.dolaskom ilijeva ispašće tomić koji je očajan u svakom pogledu kao i desni bek.treba nam i lola + 2
južnoamerikanca i biće to solidan tim jer su ipak velike pare u igri.

bbb

pre 13 godina

Dinamo Zg je pobijedio Pyunik prošle godine 3-0 golovima u 30., 61. i 66. minuti. Prva utakmica je završila 0-0 Dakle nije bilo tako teško kako ovdje neki kommentiraju.

Svetski i Evropski prvak

pre 13 godina

Shearer I sam znaš da je sve to postignuto isključivo zahvaljujući T.Karadžiću,zato se ne bih ponosio da sam na tvom mestu.

maradona

pre 13 godina

Dosadniju tekmu nisam skoro gledao. Prebacih na B92 kad tamo neka serija "stjuardese". Ribe zgodne, vole da se zezaju ima i poneki gej.Sto bi se reklo za svakog po nesto. Kad ono i kraj utakmice. Bitan je rezultat, NAPRED PARTIZAN i stjuardese !

zoran

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..

Ogi

pre 13 godina

Zar nije Petrovic vec trebao da bude u Italiji,Spaniji ili Engleskoj.Toliko puta je pisalo u novinama,toliko interesovanja i na kraju nista..Morace njegov menadzer da pozove par novinara pa da proba ponovo.

ja

pre 13 godina

Cekajte, meni nesto nije jasno - toliko ljudi osporavaju kvalitet Race Petrovica a covek pored toga sto je komsinici desnom nogom zavuko golcinu sa Kalemegdana on je sada pokazao da isto tako razoran sut ima i levom nogom

A i ovaj Kleo, pa dokle bre vise golovi samo protiv amatera ? Daj nekad gol protiv Vojvodine ili OFK-e a ne samo protiv Rila, zvezde, Jermena i ostalih pacera...

NENAD

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.

Milan

pre 13 godina

Najvazniji je prolaz, ali sta je sa igrom? Tuzno i jadno deluje ova igra! Stanojevicu, cista jedinica! Trebalo bi da te je sramota! Vratite Djukica!!!

nenad

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.
(laki, 21. jul 2010 19:38) Nece biti nikakvih problema sa iole ozbiljnijim protivnikom vec ce Partizan biti eliminisan.

Pfc Rules

pre 13 godina

1.Radisa Ilic-obavezno da se osisa jer deluje mnogo neozbiljno!
2.Stevanovic-previse prepotentan i nervozan!
3.Kizito-iznenadio pozitivno
4.Petrovic-bolje krugove da je trcao sa 2 timom,nego sto se ovoliko providno cuvao zbog prodaje
5.Krstajic-solidan
6.Jovanovic-skroman
7.Tomic-prepotentan i slab u duelima i dalje
8.Ilic-bez zelje,bez volje,on MORA mnogo bolje!
9.Kleo-Prespor cak i za ove Jermene!
10.Moreira-borben,ali jednostavno nema kome da gurne loptu u prazno,jer svaki nas spic je duplo sporiji od njihovih stopera!
11.Scepovic-previse mlad,previse je za njega da igra ove sezone za Partizan!
12.TRENER-obecavao napadacku i zanimljivu igru,a gledali uspavanku nikad vidjenu,jednu od najgorih utakmica Partizana ikada!
P>S> Bez 3 odlicna pojacanja,pogotovu jednog dobrog i brzog spica,mi nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu,a kamoli u evropi!!!

Red bull

pre 13 godina

Kakva utakmica. Strasna utakmica. U bukvalnom smislu reci strasna utakmica.Igra Partizana na vrhunskom nivou. Jos malo pa ko Barsa.Pa ovaj Pyunik malo jaci od Rhyla ali slabiji od BPI Pekar. A komentator RTS-a sav ushicen. Izmedju njega i Predraga Strajnica mrtva trka. Cuvajte se velikani stize mocni Partizan

milan

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.

Taktika

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.

Posmatrac

pre 13 godina

Ne znam sta se ovo desava s Partizanom, ali ovo je blagi uzas od igre, ovde nema ni zelje ni volje, ne mogu da shvatim da igraci ne zele da daju 4-5 komada, pa zar nije to fudbal, sta su se prepali od ovih nesretnika koji nemaju pojma, amateri.....Ipak nisam rekao ono najbitnije, nemaju ovi nasi znanje za fudbal, ovaj Scepovic mi je nesto mnogo spor, najgori su dvojac Robi Stevanovic, marko jovanovic, oni su zaista dokaz da danas svako moze da igra u Partizanu uz dobru vezu i malo trcanja. Stanojevicu, ti si najmanje kriv, ok si momak, ali ovo je bruka od igre, UPRAVA NAPOLJE!!!!

Milko Djurovski

pre 13 godina

Kad se nesto kaze i obeca onda neka se tezi ispunjenju toga...
Nista od napadacke igre a ako je ovo igra koja uliva sigurnost i samopouzdanje, skidam kapu.
Cestitke samo na prolazu iako ih niste zasluzili !!!

partizanovac 067

pre 13 godina

Kleo je zamislio da igramo protiv fk sledeća sezona a da je na golu njegova stara mušterija,projektil i prolaz dalje...he,he,he

Svetski i Evropski prvak

pre 13 godina

Shearer I sam znaš da je sve to postignuto isključivo zahvaljujući T.Karadžiću,zato se ne bih ponosio da sam na tvom mestu.

Zvezdaš!

pre 13 godina

I ovi su namučili Dinamo prošle godine. Pa komšije nisu oni dobri već ste vi loši! Ipak ste slabiji! Partizan do LŠ! Evo i Zvezda vodi protiv Hanovera.lepo..možda šta i bude ove godine Pfc u Lš,CZ u LE! Pozdrav za normalne navijače koji ne navijaju protiv naših klubova u Evropi

ZNAISHA

pre 13 godina

Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj.
(Pera sa Vracara, 22. jul 2010 09:50)

ALA si nasmejao siroke narodne mase....fali samo Ljaja-djavo,crna mamba,doktor i forsiranje Barsinog sistema (u slucaju da se sutra radja sunce)!!! Ludilo mozga...

RrRrRonaldinh0o0

pre 13 godina

Znaci utakmica smor. A komentator ocaj! Padoh u depresiju gledajuci "utakmicu". Tesicu se da ce u sledecoj utakmici igrati bolje..kao pravi fudbaleri,a ne kao babe.. Aj pa se vidimo na stadion! Dodjite.. Nemojte da se lenjite.

batistuta

pre 13 godina

fudbal je igra, i treba se igrati fudbala, a S.Ilic na terenu izgleda kao da ga neko puskom tera da bude tu, i bojim se da ce klub zbog njega uciniti nepravdu Moreiri koji mnogo vise daje za ekipu od Ilica. A LS je nedostupna, covek koji je uveo u Partizan, Cirkovic, doziveo jenepravdu od kluba, cim se povredio odstranili su ga od ekipe i vise nikad nisu dali sancu da zaigra, a bio bi bolji od Stevanovica koji kad trci po terenu izgleda kao da ce svakog casa da padne sam od sebe.

IVORY

pre 13 godina

Uvek sam optimista i znam da mozemo bolje, ali ovo danas je bilo ocajno izdanje, i ako se ponovi ovako slaba igra, bice kobna za dalje takmicenje.

Moji utisci:

1. Odbrana i dalje smusena, neuigrana i smotana.

2. Niko (sem Moreire) ni da potrci. Mogli su sad da ubace onu statistiku sa kojom su smarali na derbiju ko je koliko pretrcao, zivo me intereduje ko je najmanje pretrcao (a za vreme derbija to kao da je bio najvazniji statisticki podatak, udavise dusu).

3. Tomic se dosta obrukao na ovom mecu, driblinzi OK, ali ni jedan upotrebljiv pas.

4. Moreira ubedljivo i bez konkurencije igrac meca, svaka mu cast, bukvalno gine za svaku loptu.

5. Kad je Kleo dao gol, slatko sam se ismejao, ne zbog Klea i njegovog suta, nego zbog smotanog golmana. Koliko svi potencirali da je sut bio "bomba", ono bi trebalo da odbrani rezervni golman Mladog Radnika. Ja sam slicne golove davao na FIFA-i 98 reprezentaciji Vanuate.

6. Ja ne znam da li smo ja i komentator gledali istu utakmicu, ali covek nahvali sve zive, da ga je neko sam slusao imao bi utisak da gleda utakmicu sa SP. Kakav amater, koliko gresaka, ko sve danas radi na televiziji.

bbb

pre 13 godina

Dinamo Zg je pobijedio Pyunik prošle godine 3-0 golovima u 30., 61. i 66. minuti. Prva utakmica je završila 0-0 Dakle nije bilo tako teško kako ovdje neki kommentiraju.

PAja

pre 13 godina

Sta ocekivati DALJE?Sa ovakvom igrom,crno nam se pise.Krstajic zreo za penziju,Robija pretrcava ko stigne,trudi se on,ali decko nezna ni aut da izvede a kamoli pas precizan,pa nije ni cudo sto ga je Soso brze bolje vratio nazad.KIZA,daleko od one forme,videlo se da je ostavilo traga suspenzija.Jovanovic par neverovatnih kikseva,S.Ilica nigde na terenu,voda u plucima.Raca sto pre da ode,Scepa jos zelen,a mali Tomic isfolieano dete bez ijednog centar suta.POJACANJA POD HITNO!!!

sasa

pre 13 godina

Pa ljudi ja ne mogu da verujem,da u Partizanu ima mesto za jednog igraca kao sto je Marko Jovanovic???pricamo o pojacanjima,a mi smo najslabiji na mestu stopera!imam jedinog pravog stopera krleta-ali se stalno povredjuje-godine!!! daj nadjite zamenu za ovog jovanovica0ko njega gura !!boze,boze!!pfc

srdjan

pre 13 godina

igra ovaj partizan lepo,,jos kad ilijev zaigra.covek nije igro utakmicu 4 godine,sad je svez i odmoran,treba ga gurnuti u vatru protiv ovi jaki finaca

igrajte fudbal

pre 13 godina

Mora da se igra, a ne da se ceka da vreme prodje...
Svidja mi se sto to nas trener Stanojević vidi i sto ocigledno nije zadovoljan.

Mis'im nemo' se ljutite

pre 13 godina

Najinteresantniji delovi meca:
-debeli pandur sa shapkom hoda a mladic u maskirnoj uniformi ga pozdravlja
-komentarisem kako dobra Jermenka,kad ona dize srpsku zastavu koja je pala
-sudija koji ocigledno voli da sudi tekme posto je produzio prvo poluvreme za 4 minuta
-loza sa glavesinama Pyunika sa pljugom i votkom u casicama.
Ostalo, kao sto neko pomenu u komentarima-HOROR!

laki

pre 13 godina

Čestitke na pobjedi ali uz konstatciju da će biti problema sa iole ozbiljnijim protivnikom. Ova ekipa ima dosta slabih pozicija a najslabija je po mom mišljenju lijevi bek, Ivan Stevanović. Nadam se da i Stanojević radi analizu jer je njemu cijelo vrijeme visio crveni u vazduhu. Petrović u totalnom autu. Ima toga još ali se nadam da će to u Partizanu prepoznati do susreta, kako sada stoje stvari sa Ekranasom. Pozdrav svim poštovaocima Partizana.

grobar-españa

pre 13 godina

Umesto da drugo poluvreme iskoristimo za uvezbavanje npr. brzog prenosa lopte na protivnicku polovinu,brzih kontranapada i uopste uigravanje razno raznih kombinacija,mi se vucemo k'o prebijeni i cekamo kraj utakmice.
Ovi nesretni Jermeni imaju bolji odnos prema igri dvaes' puta.
Cemu li se mi nadamo sa takvim mentalitetom?

Sportski miljenik

pre 13 godina

Pre svega da cestitam Partizanu na prolazu u naredno kolo...Zasluzeno su prosli...ali imam i nekih neslaganja....Da li se slazete da napadac pfc Pesovic treba da igra 1 postavu?...Mislim da momak je jos nezreo i neiskusan da igra vazne utakmice...Treba to mesto ustupiti nekome 2 kao npr Bogunovic ili sada eto Ilijevu...A za Moreiru samo reci hvala...Sramota je sto su mu smanjili platu covek koliko se zalaze na terenu,trci,bori, i sa onolikom zeljom igra za Pfc kao ni jedan drugi igrac Partizana...Jedan je od boljih igraca na Balkanu....I da cestitka svim igracima i Treneru Pfc na prolazu..Idemo u Ligu sampiona..Lalalallalalalal liga sampionaaa....

jedan od nas

pre 13 godina

Posle dvomeca sa Pjunikom: nemamo desnog beka, desnog stopera, dva zadnja vezna, jednog ofanzivnog veznog i jednog spica. Stevanovic moze da bude samo rezerva, o M. Jovanovicu sam imao mnogo bolje misljenje (sada je da je mnogo bolje resenje Stankovic), dok Tomic tripuje da je Mesi, a Iliev kakav god bio je u odnosu na Tomica dobitak za Partizan. Posle dugo, dugo godina na golu nemamo kiksaru, vec coveka koji ce odbraniti ono sto je realno, a Kizito ce kad se uigra biti pojacanje. Slazem se za Lolu, Mrdju, Peruance, ali nama, takodje, kao leba fale kvalitean stoper i desni bek. Uzdravlje!

mandza

pre 13 godina

Rezime ove dve utakmice, moj utisak je sledeci:

* Trener : Aleksandar Stanojevic

Svidja mi se nacin na koji radi, sto zeli ofanzivan fudbal, samo jedini problem mu je sto nema adekvatne igrace za sistem ili ti formaciju koju forsira...
Po mom misljenju on forsira formaciju slicnu kao sto su Spanci igrali na svetskom, i ovde cu dati neko moje poredjenje , ali da mi pogresno ne shvatite, dajem poredjenje na pozicije a ne poredjenje igraca...daleko smo mi od Spanaca :)

1. Iker CASILLAS - Radisa Ilic
Radisa, nije imao do sada nekog posla tako da sam po pitanju njega neutralan.

2. SERGIO RAMOS - Ivan Stevanovic

Stevanovic je na mene ostavio najgori utisak iz ove dve utakmice, momak odbranu kao da ne zna da igra a u napadu, tu nesto i pokusava ali njegova strana je najveci problem. ( ko moze zameniti njega na toj strani ni sam ne znam, mozda je bolje dati sansu nekom mladom igracu - ovaj ce nas unistiti)

3. Joan CAPDEVILA - Lazevski - Kizito

I jedan i drugi su sta da kazem dobili prelaznu ocenu, samo sto moraju mnogo vise da se ubacuju u napad, jer nije bilo njihovih centarsuteva...

4.Gerard PIQUE - Marko Jovanovic
5.Carles PUYOL - Krastajic - Vojislav Stankovic

Ovi momci su na mene mnogo bolji utisak ostavili nego nasi bekovi i treba im dati sansu, po meni odigrali su na nivou i treba ih forsirati, mislim na malde...


toliko o defanzivi 4 u liniji - bekovi moraju dosta bolje da igraju...

6. XABI ALONSO - Radosav Petrovic
7. Sergio BUSQUETS - ? ( Branislav Jovanovic)

Po mom misljenju, ovaj deo tima u sredini nam je najslabiji i mislim da Stanojevic bi ipak trebao da forsira dva zadnja veyna, jer igraci iz sredine terena ( Moreira, Ilic pa ni Tomic nemaju defanzivne karakteristike iole bolji tim od Pjunika bi nam zadavao vece glavobolje i sami ste videli) - plasim se da samo sa jednim zadnjim veznim nemamo mi kapacitet igraca da isprate celu utakmicu mislim na preostale i u fazi napada i odbrane.

8. DAVID SILVA ( Pedro) - Sasa Ilic
Buduci da nemamo pravo krilo, Ilic najvise igra po toj poziciji i do sada je na mene ostavio najbolji utisak, Sale igra i defanzivu, krece se i po krilu i ulazi u sredinu, ali mislim da se mnogo trosi u formaciji sa jednjim zadnjim veznim, jer i sami ste videli da u zavrsnici da li centarsut ili sut on nema snage.

9. XAVI - Moreira

Isto kao i Sale, dobar je bio, ali opet u defanzivi se i on trosi...

10. Andres INIESTA - Nemanja Tomic

Isto kao i Ilic, nije krilo a pokriva desnu stranu, sredinu i odbranu...

11. David VILLA - Kleo

Takodje sve pohvale za njega, on nas je fakticki odveo u sledecu rundu....

Sumarum:
Formacija : 4-2-3-1 Tako su Spanci odigrali celo svetsko i forsirali su pas igru ( koliko vidim i Stanojevic zeli da se igraci sto brze oslobadjaju lopte a ovo je idealna taktika,mi na centarsuteve, malo tezecemo uspeti jer mi nemamo igrace tog kova da centriraju, odnosno prava krila)

Takodje treba pruzati Sansu i Bogunovicu u ovoj formaciji gde bi on mogao da deluje ili po levoj ili desnoj strani jer je za te pozicije bolji od Scepovica, mislim da sa dva robusna centarfora kao sto su Kleo i Scepovic, gubi se pas igra i dosta prostora ima protivnik kad napada.

Setite se kad je Vilja isao na levo krilo dok je Tores igrao...

Znam neko ce reci nismo mi Spanija, al ako vec zelimo pas igru, nema bolje formacije od njihove :)

Hobotnica Paul

pre 13 godina

GOSPODE BOZE...pa ,kako vas nemrzi i kako vas nije sramota,da komentarisete ovu tekmu.ZVEZDA-HANOVER 3-2 E,tako se to radi...Sa kim igrate sledecu...Pa,vas tim je blago receno UZAS.Nije mi namera da vas provociram,ali vi pojma nema te.
(NENAD, 21. jul 2010 21:14)

Nije me sramota. Dugi niz godina ispred vas smo u šampionatu, za razliku od vas, igramo u Evropi, pobeđujemo u derbi utakmicama i ne ložimo se nebitnim rezultatima u pripremnom periodu. Ne igramo lepo, ali pobeđujemo, opet, za razliku od vas, koji ne igrate lepo i gubite. Zašto bi nas onda bilo sramota?

Ludi Srbin

pre 13 godina

Plakace na noukampu i oldtrafordu,kada protutnji kaznena ekspedicija ...Osvajamo ligu sampiona...i to bez primljenog gola...pozdrav za sve grobare

Zdravko

pre 13 godina

Iskrene čestitke partizanu za prolaz u 3-će kolo kvalifikacija za LŠ.
Što se tiče gornjih komentara oni mahom dolaze od delija i veoma su , po običaju, zluradi. Pred oodlazak Partizanove ekspedicije u Jerevan prognozirali su dva tri gola u našoj mreži i ispadanje iz daljeg takmičenja, a sada im je utakmica bila dosadna, a Pjunik, iaok šampion Jermenije dobile bi ekipe poput Radničkog iz Bijeljine. Moje je misljenje da se poslužim onom Makijavelijevom izrekom: "Da cilj opravdava sredstva". dakle, mani fudbalsku lepotu, nego ostvari cilj i idi dalje, a "delije" neka pričaju što god hoće.
Vidimo se ako Bog da u LŠ ove godine.
P.S. Za razliku od komšija, ja Zvezdi želim sve najbolje i da što dalje dogura u Ligi Evrope ove sezone.

Sa poštovanjem,

realni Grobar

Wallter83

pre 13 godina

Realno Moreira je najbolji fudbaler kojeg imamo,pa on sam treba da igra u veznom redu,a ovi ostali neka se podele, 5 u odbrani, 4 u napadu,pa da imamo tatkiku kao pre sto godina xexe... A sto se Race tice,na pozajmicu u Radnicki ali iz Koceljeve,kakva je to lokomotorna konstrukcija,defanzivne sposobnosti su mu otisle u minus. O Scepovicu sve najbolje,dobro se gradi i ume da pakuje lopte,polako,to nam je novi Savo Milosevic. Pozz svim grobarima

bobanmkd

pre 13 godina

Izvinite,nisam infirmiran,pa na osnovu ovih 50 komentara koje sam pročitao pitam:koliko je Partizan danas izgubio,2:0,3:0? Sa kim igra Pjunik,sa Helsinkijem? Ako ste vi Partizanovci,koji ste ovo pisali,bolje da se P rasformira!? Sramota! Svi imamo oci,druga utakmica u sezoni,lagani prolaz,početak sezone,tim se uigrava,a vi kukate kao da smo ispali?! Ili padate u nesvest nerealno ko protiv Rila ili Kukate?! Sredine nema! Muka mi je od vas! PS:onom sto je sa babom gledao:ako još nisi odabrao životni poziv,treba da pišeš bajke druže!

nsdule

pre 13 godina

Sedim ja u sobi i gledam utakmicu,a moja baba od 80. godina u drugoj sobi,i takodje gleda utakmicu.Negde oko osamdesetog minuta pitam ja nju sta radi,a ona kaze pa gledam Partizan.Ja joj na to kazem bas me nervira ovaj komentator,a ona kaze,ej baba od 80. godina,pa ovo nasi tako glupo igraju,da on mora glupo da prica i prenosi.
(milan, 21. jul 2010 20:46)

BABA ZA SELEKTORA.... KAKVA IZJAVA VEKA... SVAKA JE CAST !!!!

007

pre 13 godina

uhh smorio sam se gledajuci
kada je sevnula bomba Klea pod precku .. samo sam se slatko okrenuo na drugu stranu i zadremao ..

Cestitke Partizanu na pobedi i prolasku u sledece kolo , nadam se da ce popraviti igru na vreme .

i da . jesam rekao vec .. hvala Kleo

jug

pre 13 godina

Ovde komentare ostavljaju mnogi koji se lažno predstavljaju kao navijači i simpatizeri Partizana! Žašto? To su izkompleksirane osobe,oni koji nemaju hrabrosti, koji se nadaju da će tim izazvati kog grobara nemir, nespokojstvo. Na vašu žalost neće moći,ato govori da ste bez morala,ćasti i poštenja! Žao mi vas je da i u srbiji ima takvih.

Grobar Kg

pre 13 godina

Igrali smo koliko je potrebno. Pamtićemo samo rezultat. Bekovi definitivno najslabiji deo ekipe, nesigurni u odbrani, neupotrebljivi u napadu. Šćepović sve bolji... A sad napad na Ligu šampiona!!!

dane++++

pre 13 godina

Da vam kazem moje misljenje o igri pojedinaca!

1.Radisa Ilic- Solidna utakmica, imao je jednu sjajnu odbranu, ostalo odradio rutinski!

2.Ivan Stevanovic- Ljudi moji ja ne mogu da verujem kolika je on rupa! Pa Jermeni su se prosto poigravali sa njim, cak je umalo dobio crveni karton. Imao je ogroman kiks kada je izgubio loptu i umalo nismo primili gol posle toga.Nespreman je to se vidi na njemu, u ofanzivi se nije video a defanziva blaga katastrofa. Precizan centarsut je za njega nemoguc.
3. Mladen Krstajic(Vojislav Stankovic) Kapiten kapitenski, sve je odradio rutinski, nadam se da se nije teze povredio, jer je nasa igra u odbrani bez njega nezamisliva. Stankovic odrigrao solidno ali moze to jos mnogo bolje.
4. Marko Jovanovic- Solidno odigrao, ali ipak ima prisutnu dozu nesigurnosti, koja ako dodje do izrazaja u sl. utakmicama ima da bude pogubna po nas. Nadam se da ce srediti to sa sobom.
5. Kizito- Stvarno vise nego solidan debi za njega, kada udje u formu ocekujem od njega veci doprinos u ofanzivi. Primetio sam da ima prilicno preciza centarsut.
6. Raca Petrovic- Blaga katastrofa!! Ljudi moji on je vec mislima u inostranstvu, ne trci, ne trudi se, ostavlja veliki prostor napadacima Pjunika, nekad mi je izgledalo kao da nemamo def. veznog na terenu. Lola bi bio sasvim dobro resenje.
7. Sasa Ilic- Mogao je mnogo bolje, cini mi se da je jedva cekao kraj utakmice, nije se trudio mnogo.
8. Moreira- Trenutna ikona ovog kluba i pravi vodja na terenu. Nikada mi nece biti jasno, kako je moguce da jedan stranac izgra za svoj tim koa Moreira, a oni koji navijaju za njega od malene se vuku kao babe. Doktor odigrao doktorski.
9. Neca Tomic- E ovo je posebna prica!! Covek misli da je Mesi, dribla, trci u prazno ali je beskoristan bio u ovoj utakmici. Cak se znalo desiti da dobrim driblingom izbaci dvojicu igraca, ali ne zna da centrira ili jos gore nastavi da dribla jos njihovih igraca dok ne izgubi loptu. Malo bi bilo korisno da ga Stanojevic nauci termin TIMSKA IGRA. I obavezno da popravi centarsut, ponekad me podseti na Milivoja Cirkovica.
10.Scepovic- Ima potencijal,ali morace jos mnogoda radi, da bi postao igrac. Zelim mu sve najbolje, ali u ovom trenutkobih vise dao prednost Bogunovicu.
11. Kleo- Fenomenalan igrac. Od vremena kada je Delibasic igrao kod nas, nismo imali ovakvog igraca. Odusevio me je golom i samo neka tako nastavi.

Sve u svemu jako se brinem za poziciju desnog beka, i nadam se da ce se nesto uciniti po tom pitanju. Mogli smo mnogo bolje, ali je bilo ocigledno da igramo na rezultat. Zelim mom timu srecu u daljoj fazi takmicenja, i nadam se boljoj igri pojedinaca. U trenera ne sumnjam uopste i mislim da ce on od ovog tima, napraviti pravu stvar.
Komentator je blaga katastrofa!
POZZ

ime bato

pre 13 godina

Mi da imamo Barselonu,mi bismo imali primedbi,kakav smo narod!Prosli dalje,rutinski odradili posao,a vi kao dosadna utakmice.Alo Partizan je iz Srbije nismo mi Spanija,Nemacka...pa da zahtevamo leprsavost.Vi biste brzu igru,driblinge,da igraju zatvorenih ociju sve samo da Vi budete zadovoljni.Kakvih komentara ima nismo ni zasluzili ni ovakav Partizan.Stvarno bedno!Najvaznije da se niko nije povredio,a to ko se smorio dok je gledao prenos,pa brate postoji daljinski.Ako ti je neki program dosadan ti ga promeni i svi problemi reseni.

Vitez Koja

pre 13 godina

Ovi kukavci izginuše po terenu,nego sreća pa smo mnogo jači od njih,a ovi naši kao da su došli da vide gde je Noje pravio barku...razumem ja da je sparno vreme,da je rezultat dobar,ali ako si plaćen da igraš fudbal ima da igraš fudbal!!!

shearer

pre 13 godina

@(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

Neko je tri godine zaredom šampion Srbije, od toga dve duple krune, znači 5 od 6 trofeja, a neko je zaboravio kako izgleda pehar Šampiona.
Toliko o tome ko je ko u Srbiji!

Krle

pre 13 godina

Nista vise nisam ni ocekivao, rutinski odradjena utakmica, bez mnogo zamora i bez reskiranja od povreda. Ko je ocekivao vise, taj se varao od pocetka. Posebno kad se vidi kako Jermeni prljavo igraju i da stalno idu da povrede igraca. Ja sam zadovoljan prolaskom dalje, ekipa se jos malo uigrala, samo se jos nadam da povreda Krleta nije ozbiljina jer se zna koliko nam on znaci u odbrani.

Boki SU

pre 13 godina

Ocigledan faul za PFC koji je cak i taj POljak dosudio a komentator MIkic ce: " Da li je ovo bio faul za Partizan,da li je to stvarno bio tako ozbiljan start?" wtf?!!!????????????? pa da li je taj covek zaposlen na jermenskoj tv ili staaa???Naravno na sajtu rts ne objavljuju ovakve komenatare,javni servis olicenje demokratije?!Ako ce on da prenosi i protiv Helsinkija bolje da ni nema prenosa...eh, gde je sad Marija Kilibarda...:)

Вук Караџић

pre 13 godina

Neko umrtvljuje igru protiv jermena,koji neznaju ni da hodaju a neko razbija bundesligaša.Tek toliko da se zna,ko je ko u našem fudbalu.
(Taktika, 22. jul 2010 01:33)

A neko ne zna pravopis...

drakula

pre 13 godina

Ova utakmica je ravna horor filmu za prave ljubitelje fudbala.
Nivo je ravan bekgradskoj zoni u staroj Jugoslaviji.
Komedija na zelenom tepihu..
(zoran, 21. jul 2010 18:18)

Pa jel komedija il' horor?! :D

Strucnjak :P

pre 13 godina

Jadni ste, selektori, treneri! Idite u svoje misje rupe(sta nove,kuce) u kojima cete ostati celog svog zivota, i komentarisati fudbalska razmislanja, ali ona nikada nece dospeti dalje od ovog sajta!!! Pustite nama, kompetentnim i obrazovanim ljudima da se pobrinemo da se Partizan plasira u Ligu sampiona ove godine, i onda mi podignite kapu na ovom komentaru!!! :D jadni ste :P

nikola

pre 13 godina

Nervira me neverovatna nonsalantnost u igri igraca Partizana.Ajde kada su poveli,ali celo prvo poluvreme igraju kao da ih je bas briga, niko ni da se potrudi oko neke lopte,trckaraju lagano,salju neke lopte po principu "ako prodje prodje", driblaju,prave neke egzibicije,a o velikom broju tehnickih gresaka(losa dodavanja,izgubljene lopte bez razloga,usporavanje napada ili pogresne lopte kada postoji sansa za kontru...) da ne pricam.
Igrac utakme je Moreira, covek gine za svaku loptu i zasluzuje svaki evro koji mu se daje, i vise od toga.

merlin

pre 13 godina

Gle stručnjaka što se uskomešali. Pa Partizan je rutinski odradio posao bez trke, ozljeda i drhtanja. Slažem se da je utakmica uspavanka ali mora se odraditi na sigurno. Pogledajte samo Maltežane, Kiprane i ostale. Nema više protiv nikog grlom u jagode. Ajd zdravo!

rodney

pre 13 godina

Rutinski.....i bez omalovazavanja.Prosle godine Dinamo Zg jedva 0:0 u Jerevanu,i tek u 80 minuti dao gol u Zg.
Od Finaca smo definitivno bolji,tehnicki i takticki,treba samo da im pariramo sto se trcanja tice,i nece biti problema...
Sto se tice igraca na danasnjem mecu,Kizito me pozitivno iznenadio,I Scepovic je bio bolji nego u prvoj utakmici.Sasa Ilic i Moreira dizu formu,dobro povezuju igru,Raca malo odsutan,sto je i normalno,Kleo u seriji,sve OK.
Sto se mene tice Stanojevic je do sada opravdao ocekivanja.....

Zhhika

pre 13 godina

Prvo naučite nešto o fudbalu pa onda kritikujte.Dobro smo počeli utakmicu,a onda su igrači videli da ovi iz Pjunika ne gledaju gde udaraju.Nakon toga je samo bilo bitno da se niko ne povredi,zato su u par navrata izbegavali duele i ispucavali loptu.Iako to nije lepo za oko,u ovim okolnostima je bilo najbolje.Koliko su samo puta naši igrači hramali,evo Krstajić se i povredio.Ne brinite ništa,biće mnogo bolja igra kad to bude potrebno i manje opasno.

maradona

pre 13 godina

Dosadniju tekmu nisam skoro gledao. Prebacih na B92 kad tamo neka serija "stjuardese". Ribe zgodne, vole da se zezaju ima i poneki gej.Sto bi se reklo za svakog po nesto. Kad ono i kraj utakmice. Bitan je rezultat, NAPRED PARTIZAN i stjuardese !

pirke

pre 13 godina

E pa kako god da smo igrali, mi smo prosli. Ima mesta za napredak, zadnja linija je dobro funkcionisala posle izlaska Krstajica, ja sam zadovoljan. Nije se igralo lepo, islo se na rezultat, cuvali smo prednost i u tome uspeli. Niko se nije povredio, Krstajiceva povreda ne deluje ozbiljno, tako da uz Ilijeva, Smiljanica mozemo makar do LE, mada moze i bez njih.

Iz pouzdanih izvora znam da je Partizan prodao utakmicu,za velike pare! Pa dokle vise?!?!?!
(Aleksandar, 21. jul 2010 01:21)

Ja bih zamolio doticnog i osobe slicne njemu da se ne javlaju vise sa pouzdanim informacijama u vezi prodavanja meceva, dovodjenja igraca itd. Hvala.

Stefan CG

pre 13 godina

Znaci utakmica je bila tako dosadna,igrali su bez zelje,ali dobro znali su da ce da prodju pa se izgleda nisu ni trudili.. Ja mislim da i sljedeceg rivala pobedjujemo,ali bilo bi fino da svi dodjemo na JNA kad se bude igralo,evo ja cu doci iz CG,vala mozete i vi iz SRB.. Ajmo braco! Zajedno mozemo sve! Pozdrav!

Pera sa Vracara

pre 13 godina

Dobro, ovi jesu indijanci, i udarali su cim stignu, ali mi ljudi imamo igru, tj imamo ideju kako da tu igru i ostvarimo. Kvalitet igraca je takav kakav jeste, ali se vidi da se pokusava da se igra ofanzivno i moderno, sa striktnim defanzivnim obligacijama. Jeste videli pasove ala Spanija, onda ubacivanje preko krila ala Nemacka, i koriscenje praznog prostora ala Urugvaj. Ovo pisem bez imalo ironije. Sta ce biti do kraja kvalifikacija i uopste ove sezone ne znam, ali ovaj Stanojevic ipak ima dva klikera u glavi, sto se nije moglo reci za mnoge trenere Partizana od Mateusa naovamo. Na kraju mec je odradjen totalno rutinski, sa 10% truda i kapaciteta. Ni Usein Bolt ne bi trcao 100m za 8 sekundi protiv amatera, nego tek koliko je potrebno da prvi prodje kroz cilj, makar mu trebalo i pola sata... Daj dalje...

Nemanja

pre 13 godina

Sta se svi zalite na igru?ja sam prezadovoljan igrali smo bas koliko treba lagano,mnogo bolje u odbrani,bez rizika a i morali su da paze na povrede posle onog sa Krstajicem.

bane

pre 13 godina

joj sto su dosadni ovi gani!nemaju sta svoje da komentarisu pa se nakacili na nas.ajde vi rekreativci igrajte prijateljske,pa onda dve u evropi i jelen super liga cele godine.

vhgj48

pre 13 godina

ne vidim da je bilo ikakvih problema na utakmici.Učinak Pjunika je bio samo simboličan i kada je rezultat došao na 0-1 utakmica je tek bila pod punom kontrolom,nije bilo ozbiljnijih napada za povećanje rezultata, odbrana je bila kao kineski zid i šta je još trebalo...

sve je u redu

pre 13 godina

da ne preterujemo, ovo je sasvim ok rezultat. kleo i mo se izdvajaju, ali prednjaci trener koji je i priznao da partizan ne treba precenjivati. sa njim, ovaj tim dostignuce svoj maksimum i to je sa ovim igracima, akodje sasvim ok.

BoB-

pre 13 godina

Pa ja ne znam sto se vi zalite na igru ! Pa jel se nedelju dana prica da ce se "ubiti" igra i da cuvaju rezultat . Sasvim realna taktika ! I cestitam !

Krle

pre 13 godina

Najlepse od svega mi je kad vidim vrsne kriticare, a ne znaju ni ko na kojoj strani terena igra, ni kako nam se zovu igraci. Utakmica je odradjena rutinski, pobeda je zabelezena i ide se u sledece kolo kvalifikacija. Zasto su igraci uopste bili duzni da po izuzetno sparnom vremenu i sa onako prljavim protivnikom, jure po terenu i ulaze u nepotrebne duele ( sreca je da se samo Krle lakse povredio ). Inter je sve sa leprsavim i napadackim fudbalom osvojio ligu sampiona... Pjunik nam uopste nije neki bitan protivnik da mi moramo da ga zgazimo, kako bi nesto dokazali. Pobedili smo protivnika u obe utakmice, izvukli maksimum mogucih bodova za koeficijent nase zemlje i idemo dalje. Ekipa je jos u fazi uigravanja i u fazi dizanja forme, tako da ovo sigurno nije reper kako ce Partizan igrati ove sezone. Sam trener je izjavio da je zadovoljan samo sa 15 minuta igre, samim tim pokazuje da ne laze ni sebe, a ni nas. Ostaje jos nedelju dana da se ekipa jos malo uigra, pa da krenemo u napad na cetvrto kolo.

Popovic

pre 13 godina

Ne znam za vas, ali ja sam bas optimista kada je ova sezona u pitanju.
Ekipa se tek zagreva, a i cini mi se da je Stanojevic namerno tempirao formu za cetvrto kolo kvalifikacija, sto je ekstrmno dobar i pametan potez.
Secate se kako samo prosle godine sa Jokanom najbolje meceve odigrali u prva dva meca sezone protiv amaterskog Rila, a onda smo totalno pali u svakom smislu, sto je samo pokazatelj lose tempirane forme tadasnjeg strucnog staba.
Protiv Pjunika smo pametno igrali, taman kolko je potrebno, a i oni nisu bas slabi, mislim da ce se tek protiv Helsinkija videti koliko smo takmicarki i timski jaka ekipa.
Smiljanica dovesti, Iliev je pun pogodak, i mozda jos jednog brzog napadaca razbijaca, posto Mrdja nece, najbolje je raspitati se oko Kaludjerovica, mislim da bi bio pun pogodak.
Mladi Scepovic je veliki potencijal, ali ga Kleo "gusi", nisu dobar tandem. Zato i mislim da nam treba brzi igrac uz Klea, a Scepovica polako uvoditi lagano u igru, da bi za sledecu sezonu psotao starter i nosilac napada Partizana. Ima potencijal za to.
Sve u svemu dobro skockan tim, sa Smiljanicem i Ilievim bicemo jso jaci, hrabar i pametan trener na klupi je najveci plus, bice dobra ova sezona.
Liga sampiona je vrlo vrlo moguca.

inb

pre 13 godina

@nenad
koliko si nepismen,sacuvaj boze!
evo da te naucim iako navijas za zvezdu.Pise se NEMATE,znaci zajedno
Prvi cas besplatan!

A sto se tice utakmice klasicno otaljavanje posla,ne najbolje da izginu posle 0:1

Matori grobar

pre 13 godina

Bitno dasmo prošli,tačno je da nam trebaju pojačanja.nadam se daće se poboljšati kretanje igrača koje je očajno!golman solidan,krstajić siguran,mo odličan i pokazuje kako treba dase bori i igra, kleo i kizito solidni.dolaskom ilijeva ispašće tomić koji je očajan u svakom pogledu kao i desni bek.treba nam i lola + 2
južnoamerikanca i biće to solidan tim jer su ipak velike pare u igri.

BurleskA

pre 13 godina

Imamo mnogo losiju ekipu nego prosle godine,ali ipak verujem da se moze do LS.Samo da se malo uigra tim i da dodje jedan brz napadac,dobar je Scepovic ali je previse malad,ali ima svijetlu buducnost nadam se u Partazanu!

Nemanja

pre 13 godina

Ja sam prezadovoljan. Nije Pjunik neka ekipa, ali su u takmičarskom ritmu i zbog toga su u formi, a mi smo tek na početku. I mi smo ih u dve utakmice dobili, i što je najbitnije kontrolisali rezultat i igru i stvarali šanse. Nadam se da će forma ići uzlaznom putanjom

DObro je što igramo sa Helsinkijem, tamo je 20 stepeni, odlični uslovi za igru, a oni kad dodju kod nas imaće problema sa vrućinom. U svakom slučaju, samo strpljivo i ne pričati previše, nego raditi i trebalo bi da prodjemo, a to je već Liga Evrope, a posle je već sve moguće

uros

pre 13 godina

zasto navijaci zvezde i partizana nazivaju jedni druge komplexasima kad kod nas ta rec nema nikakvo znacenje?svaki treci komentar komplexi,komplexi!