Ponedeljak, 19.07.2010.

14:29

Partizan stigao u Jerevan

Fudbaleri Partizana doputovali su u ponedeljak u Jerevan na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pjunikom.

Izvor: NK

Partizan stigao u Jerevan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Makaveli

pre 13 godina

@Pedja_71: decko, jel opet vrucina udarila u glavu?
Pazi ti sta si napisao i koliko si se nalupetao gluposti u jednom, relativno kratkom, komentaru. Ako imate negde problem sa nama, to je samo u kosarci, kazes ti. Ali i to je diskutabilno, jel da? Koliko treba jos da vas ponizimo??? U fudbalu ste pred raspad kluba spaseni od strane sponzora, ali ni to ne moze da prikrije Partizanovu dominaciju (valjda ce te i ovde eventualno imati problem sa nama tek nakon 6. uzastopne titule Partizana?). U vaterpolu ste isto jaki, umete da plivate. Eto srpska vaterpolo reprezentacija je sacinjena od sadasnjih tj. nekoliko bivsih igraca Partizana. Kazi mi, je si li navijao za Srbiju sad u Nisu? Bas me zanima. Ili su hrvati i crnogorci veci Srbi od igraca Partizana pa si za njih navijao? Po tvojoj prici i logici, moze lako biti, pa cisto pitam.
Da ne nabrajam dalje sportove, gde ste 3 klase losiji od nas. Nego, da ti dam primer: nasu fudbalsku reprezentaciju cine skoro iskljucivo sadasnji tj. bivsi igraci tvog voljenog kluba, "partizanovaca" ima malo. Tebi je verovatno neshvatljivo kako sam ja bio u stanju da kupim i obucem dres te reprezentacije i da navijam za nju u J. Africi. E, posto to verovatno ne razumes, saberi dva i dva i videces sta si. Nije takvima kao tebi lako. Mogu samo da se nadam da si jos maloletan, pa da ces se mozda jos dozvati pameti (ja sam odavno u tridesetim, cisto da se razumemo).

Napred Partizan!

p.s.: Upravo, saberi se. Koji crni Iliev? Ako hocete uspeh, dovedite nekog s´perspektivom. Ovaj je propao odavno.

Miljan

pre 13 godina

Poruka za sve grobare koji imaju satelit direktan prenos imate na tv armenia 1 na hot birdu,upravo mi je stigao mail posto vise nisam znao gde da saznam da li ima prenos ili ne zamolio sam ljude iz pjunika da mi daju informaciju inace kanal nije skremblovan!

ChargerNS

pre 13 godina

Stvari bi trebale da budu jako jednostavne. Kako je mene moj ćale odveo na Marakanu, tako sam i Ja svog klinca, kako je čika Miloš odveo mog najboljeg druga Pedju na JNA tako će i Pedja svog. Neko navija za Partizan neko za Zvezdu. Ne mrzim Partizan ni partizanovce jer bih onda bio bolestan jer mrzim sve ono što smo Pedja i Ja u životu prošli zajedno. Da se bockamo to stoji ali nemate pojma na koliko smo utakmica što Zvezde što Partizana bili zajedno. 95% klinaca što ovde piše nije videlo stadiona a Pedja-grobar je bio na utakmicama kao što su Zvezda-Kajzerslauter, Zvezda Barselona... Prosto kad čitaš što crvene što crno bele komentare prosto se smeješ do besvesti koliko su ovi današnji klinci prolupali. Da volim Partizan , ne volim ali je često teškosebe naterati da navijaš protiv naših. JBGA KAKVI SU TAKVI SU, NAŠI SU. Grobari, srećno-naravno da prolazite dalje.

zoki

pre 13 godina

citam komentare "grobara" i "delija" ...... ahahahahahaha.... u kom vi svetu zivite???? najbolje je sto su i jedni i drugi sebi umislili kako je to ova godina... godina uspeha i haranja po evropi.... smesni ste... srbija je trenutno na 28. mestu uefine 5-godisnje rangliste klubova.... jedva ispred bosne i hercegovine...
ispred nas su sile kao: svajcarska,izrael,austrija,kipar,bugarska,hrvatska,norveska,belorusija,slovacka,.... u kom vi bre svetu zivite????
pa nas klupski fudbal je dno dna... i onda se pojave tu neke face i napadaju jedni druge kako smo eto "mi" bas ono jaki a "vi" mislim bas ono niste jaki... alo bre, 28. smo na ranglisti... 28. ! ! ! lose da gore ne moze, iz nas nema ni jedne drzave na listi koja za sebe smatra da znaci bila sta u fudbalu...iza nas su:finska,moldavija,azerbejdzan,lihtenstajn,albanija,srna gora,luksemburg,farska ostrva,andora,san marino... jel vidite vi na sta smo spali???

ali ajde prepucavajte se vi i dalje... mozgovi nema sta....

pedja_71

pre 13 godina

1.Kao većina navijača Zvezde, navijam uvek protiv partizana, a tako je i obratno, bez obzira što nas ona manjina koja navija za sve "naše" klubove proglašava budalama, ludacima i sl.
2. Normalno je da komentarišemo vesti koje se odnose na rivala, jer, priznaćete, zamisao administratora verovatno i nije bila da se ovde stručno komentariše utakmica, nego da se zajebavamo.
3. Grobari, ako već imamo neki problem sa vama, to je SAMO košarka, tako da je glupo reč kompleks koristiti u kontekstu fudbala, jer znate da ste daleko, još uvek.
4. Ako ispadnete od ovih indijanaca, zaje*avaćemo vas, a ako prođete, sigurno se nećemo sekirati, svejedno nam je.

StjepanBobek

pre 13 godina

Ajmo momci hrabro!!!!Parni valjak krece da melje,Evropo spremi se...A vidi mali Scepovic,do juce je skupljao lopte na Jna sa du prvom timu :) Bravo mali,grobareeee

GROBAR JUG

pre 13 godina

Ja kao vatreni navijac Partizana apelujem da se zabrani rts-u da prenosi ostale utakmice Partizana u kvalifikacijama,jer je ovo beozobrazluk sa njihove strane. Da Partizan ide u Barselonu prodali bi sve sto imaju da plate prava prenosa.Zasto gradjani Srbije placaju pretplatu i gde idu te pare ? I sta dobijamo za tu pretplatu od programa? Molim sve ostale televizije da reaguju i otkupe sve prenose kvalifikacija Partizana.

a

pre 13 godina

(Sir Oliver, 19. jul 2010 19:16)

ja, kao verujem i velika vecina navijaca crvene zvezde, od nabrojanih klubova sam navijao samo za olimpijakos iz dobro znanih razloga (bratstvo, teo, a i veci su srbi od vas)...

razlika izmedju nas i vas je jednostavna, da ne vredjam sad. mi bi u slucaju klea, lazetica, mrdje, kastilja oterali upravu posle dva dana, a vi je slavite, eto...

sto neko rece, cujem da dejan stankovic prodaje svoje kopacke, pa mozda da se djuric javi da kupi...

Analiticar

pre 13 godina

Samo jedna stvar moze da me iznervira vise od poraza...

Pogadjate..? To je javni servis.

Dobicu koprivnjacu ako neko do srede ne otkupi prokleti prenos srpskog sampiona.
E Srbijo, zemljo medj' sljivama...

P.S. Ajde indijance ove... !

Sir Oliver

pre 13 godina

Pita mali cigan tatu: Tata,kako moj drug navija samo za Partizan,a ja i za zvezdu i za Olimpijakos i za Makabi i za Cibonu i za Pro Reko i za Jug i za Pjunik... Tata se rasplace i ode... I nadam se da ce navijaci svih gore navedenih timova ubuduce zaobilaziti vesti o nama,jadno je to kad docekas da te jedino raduje uspeh suparnickog kluba i da jedino sto pratis jeste Jelen Super liga... Toliko od mene... Napred Momci IDEMO DALJE!!!

aca0808

pre 13 godina

Koliko navijaca Olympiakosa na vest o Partizanu... Ma da, ne zanima vas Partizan,vidim kako vas ne zanima... Drhtacete svi kompletno koliko vas ima da Partizan ispadne u sredu,ali to vam je jedino i ostalo da se nadate nasim neuspesima... Nadajte se i dalje,ali dzaba! Idemo dalje!

Dushan

pre 13 godina

Sta ste se vise uhvatili i jedni i drugi kompleks, pa kompleks. 90% i jednih i drugih navija za nase kad igraju u inostranstvu, samo par ima onih koji vise mrze protivnicki tim, nego sto vole svoj. Ja volim Zvezdu i ne mrzim Partizan, i navijacu za Partizan da prodje dalje, jer ne samo da su to nasi klubovi, nego igraju isto i za zajednicki koeficijent. Srecno nasima.

El Cid campeador

pre 13 godina

Da vidite kad izgube tamo! Već nekoliko puta čitam ovih dana kako ih u sledećm kolu očekuje pobednik neke druge utakmice ali nigde ne koriste AKO pobede Pjunik! Prodaju medveda pre nego što ga ulove! To obično loše završi.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ne znam sta je gore,da ispadnemo od Pjunika ili da prodjemo,a da nas "pojacaju" Iliev i Smiljanic?

P.S. Zivim u strahu,Rnic ne igra u Anderlehtu,a za Zarka Lazetica odavno nista nisam cuo. Mozda nekome padne na pamet da ih vrati u Partizan!

Дуле ГР

pre 13 godina

Не сумњам да ћемо проћи! Али већ у четвртак појачања, молим! Шнајдеру, ту прилику не пропусти у противном "јарца" ћеш помусти!

bez kompleksa!!!

pre 13 godina

Ajde pa da se vratite sa 2 ili 3 komada u mrezi....
(Napred Pjunik, 19. jul 2010 14:38)
Dole komleks!!!
(srdan, 19. jul 2010 15:40)


Sa 2,3 komada u mrezi ce da se vrati Zvezdana iz Bratislave...Kompleksasi blesavi...
(Giovanni, 19. jul 2010 15:47)


Znaci,ne mogu da verujem koliko ima kompleksasa I sa jedne,I sa druge strane!!! Zvezdas sam,i volim svoj klub,ali uvek navijam za sve srpske klubove kada nastupaju na evropskoj sceni!!! Napred Srpski fudbal,nadam se sve bolji I bolji!!!

Slavisha kotezanac

pre 13 godina

Grobari prolaze samo da se posle neobrukaju.Stvarno bi bilo dobro za ovaj nas bedni klupski fudbal, kad se uporedimo sa evropljanima da i zvezda i realno MNOGO jaci Partizan igraju u evropi ove sezone,bilo bi bas dobro ali tesko.

Pfc Rules

pre 13 godina

Citava sezona zavisi od ove utakmice,zato pamet u glavu!!!
Posle nje dovesti MRDJU na prvom mestu,na drugom tek Smiljanica i Ilieva,pa da licimo na ekipu,pravu ekipu!

mnogo ste mali klulb

pre 13 godina

mrdja prelazi u zvezdu, sta vam je bre!

zvezda je ponudila mnogo bolje uslove + sto je mrdja okoreli zvezdas...nije 100% sigurno, ali je mrdja blizu zvezde. to je jednostavno najprirodnji potez. da igra za grobare koji pljuju klub koji nosi u srcu. uostalom, kako vi mozete da trazite takvog igraca, koji vam peva one pesme. skoro kao da se ispisao po vama, a vi jos placete za njim

mnogo ste mali klub

Dragan

pre 13 godina

Zvezdas sam, od rodjenja... Svim igracima, navijacima i clanovima uprave naseg najveceg rivala OD SVEG SRCA zelim da pobede u Jeravanu!

Uzdravlje !

danko

pre 13 godina

a stvarno, de nadjoste tog ilijeva? pa on i kad je bio mladji nije valjao nishta. losha kopija perice ognjenovica-svaki dodir sa loptom on padne. ma ne moramo ni da prodjemo dalje samo da ne gledam te raspadnute igrache

ZEX

pre 13 godina

Najjaci su ovi navijace komsinice koji se ovde javljaju kao mi imamo kompleks alo bre za koga ste sve navijali prosle sezone samo za zlezdu niste makabijevci itd... CCC ma bitno je da vi ne idete nego mi SHAMPIONI trostruki uzastopni mada kako vidim bicemo i cetvorostruki.
NAPRED PARTIZAN

Sofronije

pre 13 godina

Zanimljivo. Od prvih sest komentara na ovu vest dva su Grobarska a ostala cetiri su od navijaca nekog kluba koji ocigledno imaju gadan kompleks od Partizana (ali dobro, razumljivo je to...). Nego, samo se pitam koji je to klub, da nisu Bombarderi iz Male Mostanice posto ostali tvrde da nemaju komplekse... Zbunjen sam...

as

pre 13 godina

Pa ni jedna nasa vest bez ciganskih komentara,toliko o kompleksima...Molim ljude iz uprave da dovedu sto pre KVALITETNA pojacanja,jer mislim da ove godine Partizan ima veliku sansu da se plasira u LS,a svi znamo koliki se novac tamo vrti i nije mi jasno zasto toliko stedite,pustili ste Diarru,sada dovedite adekvatnu zamenu za njega,i sta se to desava sa Mrdjom ako hoce, hoce ako nece da dodje neka ide gdje misli da ce napraviti uspeh u karijeri,ali njemu ocigledno nije do karijere nego do novca,moja preporuka je da dovedete Kaludjerovica momak rastura i odlicno bi se uklopio u sastav Partizana,a njega bi bilo mnogo lakse dovesti nego Mrdju i za mnogo manje novca... pozz za sve GROBARE :)

dovedite mrđu!

pre 13 godina

muka mi je od vas i vracanja ilijeva i ostalih,pa zar nemate nijednu ideju za nekim novim igracima nego vraate propalog ilijeva??!! sad je i transfer mrđe u magli igraa koji bi nam doneo plasman u lš..ali vi to ne možete da prepoznate....vama je i ilijev dobar.užas.

Dragan

pre 13 godina

Zvezdas sam, od rodjenja... Svim igracima, navijacima i clanovima uprave naseg najveceg rivala OD SVEG SRCA zelim da pobede u Jeravanu!

Uzdravlje !

Sir Oliver

pre 13 godina

Pita mali cigan tatu: Tata,kako moj drug navija samo za Partizan,a ja i za zvezdu i za Olimpijakos i za Makabi i za Cibonu i za Pro Reko i za Jug i za Pjunik... Tata se rasplace i ode... I nadam se da ce navijaci svih gore navedenih timova ubuduce zaobilaziti vesti o nama,jadno je to kad docekas da te jedino raduje uspeh suparnickog kluba i da jedino sto pratis jeste Jelen Super liga... Toliko od mene... Napred Momci IDEMO DALJE!!!

aca0808

pre 13 godina

Koliko navijaca Olympiakosa na vest o Partizanu... Ma da, ne zanima vas Partizan,vidim kako vas ne zanima... Drhtacete svi kompletno koliko vas ima da Partizan ispadne u sredu,ali to vam je jedino i ostalo da se nadate nasim neuspesima... Nadajte se i dalje,ali dzaba! Idemo dalje!

Sofronije

pre 13 godina

Zanimljivo. Od prvih sest komentara na ovu vest dva su Grobarska a ostala cetiri su od navijaca nekog kluba koji ocigledno imaju gadan kompleks od Partizana (ali dobro, razumljivo je to...). Nego, samo se pitam koji je to klub, da nisu Bombarderi iz Male Mostanice posto ostali tvrde da nemaju komplekse... Zbunjen sam...

dovedite mrđu!

pre 13 godina

muka mi je od vas i vracanja ilijeva i ostalih,pa zar nemate nijednu ideju za nekim novim igracima nego vraate propalog ilijeva??!! sad je i transfer mrđe u magli igraa koji bi nam doneo plasman u lš..ali vi to ne možete da prepoznate....vama je i ilijev dobar.užas.

Dushan

pre 13 godina

Sta ste se vise uhvatili i jedni i drugi kompleks, pa kompleks. 90% i jednih i drugih navija za nase kad igraju u inostranstvu, samo par ima onih koji vise mrze protivnicki tim, nego sto vole svoj. Ja volim Zvezdu i ne mrzim Partizan, i navijacu za Partizan da prodje dalje, jer ne samo da su to nasi klubovi, nego igraju isto i za zajednicki koeficijent. Srecno nasima.

GROBAR JUG

pre 13 godina

Ja kao vatreni navijac Partizana apelujem da se zabrani rts-u da prenosi ostale utakmice Partizana u kvalifikacijama,jer je ovo beozobrazluk sa njihove strane. Da Partizan ide u Barselonu prodali bi sve sto imaju da plate prava prenosa.Zasto gradjani Srbije placaju pretplatu i gde idu te pare ? I sta dobijamo za tu pretplatu od programa? Molim sve ostale televizije da reaguju i otkupe sve prenose kvalifikacija Partizana.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ne znam sta je gore,da ispadnemo od Pjunika ili da prodjemo,a da nas "pojacaju" Iliev i Smiljanic?

P.S. Zivim u strahu,Rnic ne igra u Anderlehtu,a za Zarka Lazetica odavno nista nisam cuo. Mozda nekome padne na pamet da ih vrati u Partizan!

ZEX

pre 13 godina

Najjaci su ovi navijace komsinice koji se ovde javljaju kao mi imamo kompleks alo bre za koga ste sve navijali prosle sezone samo za zlezdu niste makabijevci itd... CCC ma bitno je da vi ne idete nego mi SHAMPIONI trostruki uzastopni mada kako vidim bicemo i cetvorostruki.
NAPRED PARTIZAN

as

pre 13 godina

Pa ni jedna nasa vest bez ciganskih komentara,toliko o kompleksima...Molim ljude iz uprave da dovedu sto pre KVALITETNA pojacanja,jer mislim da ove godine Partizan ima veliku sansu da se plasira u LS,a svi znamo koliki se novac tamo vrti i nije mi jasno zasto toliko stedite,pustili ste Diarru,sada dovedite adekvatnu zamenu za njega,i sta se to desava sa Mrdjom ako hoce, hoce ako nece da dodje neka ide gdje misli da ce napraviti uspeh u karijeri,ali njemu ocigledno nije do karijere nego do novca,moja preporuka je da dovedete Kaludjerovica momak rastura i odlicno bi se uklopio u sastav Partizana,a njega bi bilo mnogo lakse dovesti nego Mrdju i za mnogo manje novca... pozz za sve GROBARE :)

Дуле ГР

pre 13 godina

Не сумњам да ћемо проћи! Али већ у четвртак појачања, молим! Шнајдеру, ту прилику не пропусти у противном "јарца" ћеш помусти!

bez kompleksa!!!

pre 13 godina

Ajde pa da se vratite sa 2 ili 3 komada u mrezi....
(Napred Pjunik, 19. jul 2010 14:38)
Dole komleks!!!
(srdan, 19. jul 2010 15:40)


Sa 2,3 komada u mrezi ce da se vrati Zvezdana iz Bratislave...Kompleksasi blesavi...
(Giovanni, 19. jul 2010 15:47)


Znaci,ne mogu da verujem koliko ima kompleksasa I sa jedne,I sa druge strane!!! Zvezdas sam,i volim svoj klub,ali uvek navijam za sve srpske klubove kada nastupaju na evropskoj sceni!!! Napred Srpski fudbal,nadam se sve bolji I bolji!!!

Analiticar

pre 13 godina

Samo jedna stvar moze da me iznervira vise od poraza...

Pogadjate..? To je javni servis.

Dobicu koprivnjacu ako neko do srede ne otkupi prokleti prenos srpskog sampiona.
E Srbijo, zemljo medj' sljivama...

P.S. Ajde indijance ove... !

Pfc Rules

pre 13 godina

Citava sezona zavisi od ove utakmice,zato pamet u glavu!!!
Posle nje dovesti MRDJU na prvom mestu,na drugom tek Smiljanica i Ilieva,pa da licimo na ekipu,pravu ekipu!

ChargerNS

pre 13 godina

Stvari bi trebale da budu jako jednostavne. Kako je mene moj ćale odveo na Marakanu, tako sam i Ja svog klinca, kako je čika Miloš odveo mog najboljeg druga Pedju na JNA tako će i Pedja svog. Neko navija za Partizan neko za Zvezdu. Ne mrzim Partizan ni partizanovce jer bih onda bio bolestan jer mrzim sve ono što smo Pedja i Ja u životu prošli zajedno. Da se bockamo to stoji ali nemate pojma na koliko smo utakmica što Zvezde što Partizana bili zajedno. 95% klinaca što ovde piše nije videlo stadiona a Pedja-grobar je bio na utakmicama kao što su Zvezda-Kajzerslauter, Zvezda Barselona... Prosto kad čitaš što crvene što crno bele komentare prosto se smeješ do besvesti koliko su ovi današnji klinci prolupali. Da volim Partizan , ne volim ali je često teškosebe naterati da navijaš protiv naših. JBGA KAKVI SU TAKVI SU, NAŠI SU. Grobari, srećno-naravno da prolazite dalje.

Slavisha kotezanac

pre 13 godina

Grobari prolaze samo da se posle neobrukaju.Stvarno bi bilo dobro za ovaj nas bedni klupski fudbal, kad se uporedimo sa evropljanima da i zvezda i realno MNOGO jaci Partizan igraju u evropi ove sezone,bilo bi bas dobro ali tesko.

mnogo ste mali klulb

pre 13 godina

mrdja prelazi u zvezdu, sta vam je bre!

zvezda je ponudila mnogo bolje uslove + sto je mrdja okoreli zvezdas...nije 100% sigurno, ali je mrdja blizu zvezde. to je jednostavno najprirodnji potez. da igra za grobare koji pljuju klub koji nosi u srcu. uostalom, kako vi mozete da trazite takvog igraca, koji vam peva one pesme. skoro kao da se ispisao po vama, a vi jos placete za njim

mnogo ste mali klub

danko

pre 13 godina

a stvarno, de nadjoste tog ilijeva? pa on i kad je bio mladji nije valjao nishta. losha kopija perice ognjenovica-svaki dodir sa loptom on padne. ma ne moramo ni da prodjemo dalje samo da ne gledam te raspadnute igrache

zoki

pre 13 godina

citam komentare "grobara" i "delija" ...... ahahahahahaha.... u kom vi svetu zivite???? najbolje je sto su i jedni i drugi sebi umislili kako je to ova godina... godina uspeha i haranja po evropi.... smesni ste... srbija je trenutno na 28. mestu uefine 5-godisnje rangliste klubova.... jedva ispred bosne i hercegovine...
ispred nas su sile kao: svajcarska,izrael,austrija,kipar,bugarska,hrvatska,norveska,belorusija,slovacka,.... u kom vi bre svetu zivite????
pa nas klupski fudbal je dno dna... i onda se pojave tu neke face i napadaju jedni druge kako smo eto "mi" bas ono jaki a "vi" mislim bas ono niste jaki... alo bre, 28. smo na ranglisti... 28. ! ! ! lose da gore ne moze, iz nas nema ni jedne drzave na listi koja za sebe smatra da znaci bila sta u fudbalu...iza nas su:finska,moldavija,azerbejdzan,lihtenstajn,albanija,srna gora,luksemburg,farska ostrva,andora,san marino... jel vidite vi na sta smo spali???

ali ajde prepucavajte se vi i dalje... mozgovi nema sta....

a

pre 13 godina

(Sir Oliver, 19. jul 2010 19:16)

ja, kao verujem i velika vecina navijaca crvene zvezde, od nabrojanih klubova sam navijao samo za olimpijakos iz dobro znanih razloga (bratstvo, teo, a i veci su srbi od vas)...

razlika izmedju nas i vas je jednostavna, da ne vredjam sad. mi bi u slucaju klea, lazetica, mrdje, kastilja oterali upravu posle dva dana, a vi je slavite, eto...

sto neko rece, cujem da dejan stankovic prodaje svoje kopacke, pa mozda da se djuric javi da kupi...

StjepanBobek

pre 13 godina

Ajmo momci hrabro!!!!Parni valjak krece da melje,Evropo spremi se...A vidi mali Scepovic,do juce je skupljao lopte na Jna sa du prvom timu :) Bravo mali,grobareeee

El Cid campeador

pre 13 godina

Da vidite kad izgube tamo! Već nekoliko puta čitam ovih dana kako ih u sledećm kolu očekuje pobednik neke druge utakmice ali nigde ne koriste AKO pobede Pjunik! Prodaju medveda pre nego što ga ulove! To obično loše završi.

pedja_71

pre 13 godina

1.Kao većina navijača Zvezde, navijam uvek protiv partizana, a tako je i obratno, bez obzira što nas ona manjina koja navija za sve "naše" klubove proglašava budalama, ludacima i sl.
2. Normalno je da komentarišemo vesti koje se odnose na rivala, jer, priznaćete, zamisao administratora verovatno i nije bila da se ovde stručno komentariše utakmica, nego da se zajebavamo.
3. Grobari, ako već imamo neki problem sa vama, to je SAMO košarka, tako da je glupo reč kompleks koristiti u kontekstu fudbala, jer znate da ste daleko, još uvek.
4. Ako ispadnete od ovih indijanaca, zaje*avaćemo vas, a ako prođete, sigurno se nećemo sekirati, svejedno nam je.

Miljan

pre 13 godina

Poruka za sve grobare koji imaju satelit direktan prenos imate na tv armenia 1 na hot birdu,upravo mi je stigao mail posto vise nisam znao gde da saznam da li ima prenos ili ne zamolio sam ljude iz pjunika da mi daju informaciju inace kanal nije skremblovan!

Makaveli

pre 13 godina

@Pedja_71: decko, jel opet vrucina udarila u glavu?
Pazi ti sta si napisao i koliko si se nalupetao gluposti u jednom, relativno kratkom, komentaru. Ako imate negde problem sa nama, to je samo u kosarci, kazes ti. Ali i to je diskutabilno, jel da? Koliko treba jos da vas ponizimo??? U fudbalu ste pred raspad kluba spaseni od strane sponzora, ali ni to ne moze da prikrije Partizanovu dominaciju (valjda ce te i ovde eventualno imati problem sa nama tek nakon 6. uzastopne titule Partizana?). U vaterpolu ste isto jaki, umete da plivate. Eto srpska vaterpolo reprezentacija je sacinjena od sadasnjih tj. nekoliko bivsih igraca Partizana. Kazi mi, je si li navijao za Srbiju sad u Nisu? Bas me zanima. Ili su hrvati i crnogorci veci Srbi od igraca Partizana pa si za njih navijao? Po tvojoj prici i logici, moze lako biti, pa cisto pitam.
Da ne nabrajam dalje sportove, gde ste 3 klase losiji od nas. Nego, da ti dam primer: nasu fudbalsku reprezentaciju cine skoro iskljucivo sadasnji tj. bivsi igraci tvog voljenog kluba, "partizanovaca" ima malo. Tebi je verovatno neshvatljivo kako sam ja bio u stanju da kupim i obucem dres te reprezentacije i da navijam za nju u J. Africi. E, posto to verovatno ne razumes, saberi dva i dva i videces sta si. Nije takvima kao tebi lako. Mogu samo da se nadam da si jos maloletan, pa da ces se mozda jos dozvati pameti (ja sam odavno u tridesetim, cisto da se razumemo).

Napred Partizan!

p.s.: Upravo, saberi se. Koji crni Iliev? Ako hocete uspeh, dovedite nekog s´perspektivom. Ovaj je propao odavno.

mnogo ste mali klulb

pre 13 godina

mrdja prelazi u zvezdu, sta vam je bre!

zvezda je ponudila mnogo bolje uslove + sto je mrdja okoreli zvezdas...nije 100% sigurno, ali je mrdja blizu zvezde. to je jednostavno najprirodnji potez. da igra za grobare koji pljuju klub koji nosi u srcu. uostalom, kako vi mozete da trazite takvog igraca, koji vam peva one pesme. skoro kao da se ispisao po vama, a vi jos placete za njim

mnogo ste mali klub

a

pre 13 godina

(Sir Oliver, 19. jul 2010 19:16)

ja, kao verujem i velika vecina navijaca crvene zvezde, od nabrojanih klubova sam navijao samo za olimpijakos iz dobro znanih razloga (bratstvo, teo, a i veci su srbi od vas)...

razlika izmedju nas i vas je jednostavna, da ne vredjam sad. mi bi u slucaju klea, lazetica, mrdje, kastilja oterali upravu posle dva dana, a vi je slavite, eto...

sto neko rece, cujem da dejan stankovic prodaje svoje kopacke, pa mozda da se djuric javi da kupi...

dovedite mrđu!

pre 13 godina

muka mi je od vas i vracanja ilijeva i ostalih,pa zar nemate nijednu ideju za nekim novim igracima nego vraate propalog ilijeva??!! sad je i transfer mrđe u magli igraa koji bi nam doneo plasman u lš..ali vi to ne možete da prepoznate....vama je i ilijev dobar.užas.

El Cid campeador

pre 13 godina

Da vidite kad izgube tamo! Već nekoliko puta čitam ovih dana kako ih u sledećm kolu očekuje pobednik neke druge utakmice ali nigde ne koriste AKO pobede Pjunik! Prodaju medveda pre nego što ga ulove! To obično loše završi.

pedja_71

pre 13 godina

1.Kao većina navijača Zvezde, navijam uvek protiv partizana, a tako je i obratno, bez obzira što nas ona manjina koja navija za sve "naše" klubove proglašava budalama, ludacima i sl.
2. Normalno je da komentarišemo vesti koje se odnose na rivala, jer, priznaćete, zamisao administratora verovatno i nije bila da se ovde stručno komentariše utakmica, nego da se zajebavamo.
3. Grobari, ako već imamo neki problem sa vama, to je SAMO košarka, tako da je glupo reč kompleks koristiti u kontekstu fudbala, jer znate da ste daleko, još uvek.
4. Ako ispadnete od ovih indijanaca, zaje*avaćemo vas, a ako prođete, sigurno se nećemo sekirati, svejedno nam je.

Sofronije

pre 13 godina

Zanimljivo. Od prvih sest komentara na ovu vest dva su Grobarska a ostala cetiri su od navijaca nekog kluba koji ocigledno imaju gadan kompleks od Partizana (ali dobro, razumljivo je to...). Nego, samo se pitam koji je to klub, da nisu Bombarderi iz Male Mostanice posto ostali tvrde da nemaju komplekse... Zbunjen sam...

danko

pre 13 godina

a stvarno, de nadjoste tog ilijeva? pa on i kad je bio mladji nije valjao nishta. losha kopija perice ognjenovica-svaki dodir sa loptom on padne. ma ne moramo ni da prodjemo dalje samo da ne gledam te raspadnute igrache

Sir Oliver

pre 13 godina

Pita mali cigan tatu: Tata,kako moj drug navija samo za Partizan,a ja i za zvezdu i za Olimpijakos i za Makabi i za Cibonu i za Pro Reko i za Jug i za Pjunik... Tata se rasplace i ode... I nadam se da ce navijaci svih gore navedenih timova ubuduce zaobilaziti vesti o nama,jadno je to kad docekas da te jedino raduje uspeh suparnickog kluba i da jedino sto pratis jeste Jelen Super liga... Toliko od mene... Napred Momci IDEMO DALJE!!!

ZEX

pre 13 godina

Najjaci su ovi navijace komsinice koji se ovde javljaju kao mi imamo kompleks alo bre za koga ste sve navijali prosle sezone samo za zlezdu niste makabijevci itd... CCC ma bitno je da vi ne idete nego mi SHAMPIONI trostruki uzastopni mada kako vidim bicemo i cetvorostruki.
NAPRED PARTIZAN

Dragan

pre 13 godina

Zvezdas sam, od rodjenja... Svim igracima, navijacima i clanovima uprave naseg najveceg rivala OD SVEG SRCA zelim da pobede u Jeravanu!

Uzdravlje !

as

pre 13 godina

Pa ni jedna nasa vest bez ciganskih komentara,toliko o kompleksima...Molim ljude iz uprave da dovedu sto pre KVALITETNA pojacanja,jer mislim da ove godine Partizan ima veliku sansu da se plasira u LS,a svi znamo koliki se novac tamo vrti i nije mi jasno zasto toliko stedite,pustili ste Diarru,sada dovedite adekvatnu zamenu za njega,i sta se to desava sa Mrdjom ako hoce, hoce ako nece da dodje neka ide gdje misli da ce napraviti uspeh u karijeri,ali njemu ocigledno nije do karijere nego do novca,moja preporuka je da dovedete Kaludjerovica momak rastura i odlicno bi se uklopio u sastav Partizana,a njega bi bilo mnogo lakse dovesti nego Mrdju i za mnogo manje novca... pozz za sve GROBARE :)

aca0808

pre 13 godina

Koliko navijaca Olympiakosa na vest o Partizanu... Ma da, ne zanima vas Partizan,vidim kako vas ne zanima... Drhtacete svi kompletno koliko vas ima da Partizan ispadne u sredu,ali to vam je jedino i ostalo da se nadate nasim neuspesima... Nadajte se i dalje,ali dzaba! Idemo dalje!

bez kompleksa!!!

pre 13 godina

Ajde pa da se vratite sa 2 ili 3 komada u mrezi....
(Napred Pjunik, 19. jul 2010 14:38)
Dole komleks!!!
(srdan, 19. jul 2010 15:40)


Sa 2,3 komada u mrezi ce da se vrati Zvezdana iz Bratislave...Kompleksasi blesavi...
(Giovanni, 19. jul 2010 15:47)


Znaci,ne mogu da verujem koliko ima kompleksasa I sa jedne,I sa druge strane!!! Zvezdas sam,i volim svoj klub,ali uvek navijam za sve srpske klubove kada nastupaju na evropskoj sceni!!! Napred Srpski fudbal,nadam se sve bolji I bolji!!!

Slavisha kotezanac

pre 13 godina

Grobari prolaze samo da se posle neobrukaju.Stvarno bi bilo dobro za ovaj nas bedni klupski fudbal, kad se uporedimo sa evropljanima da i zvezda i realno MNOGO jaci Partizan igraju u evropi ove sezone,bilo bi bas dobro ali tesko.

Pfc Rules

pre 13 godina

Citava sezona zavisi od ove utakmice,zato pamet u glavu!!!
Posle nje dovesti MRDJU na prvom mestu,na drugom tek Smiljanica i Ilieva,pa da licimo na ekipu,pravu ekipu!

GROBAR JUG

pre 13 godina

Ja kao vatreni navijac Partizana apelujem da se zabrani rts-u da prenosi ostale utakmice Partizana u kvalifikacijama,jer je ovo beozobrazluk sa njihove strane. Da Partizan ide u Barselonu prodali bi sve sto imaju da plate prava prenosa.Zasto gradjani Srbije placaju pretplatu i gde idu te pare ? I sta dobijamo za tu pretplatu od programa? Molim sve ostale televizije da reaguju i otkupe sve prenose kvalifikacija Partizana.

Analiticar

pre 13 godina

Samo jedna stvar moze da me iznervira vise od poraza...

Pogadjate..? To je javni servis.

Dobicu koprivnjacu ako neko do srede ne otkupi prokleti prenos srpskog sampiona.
E Srbijo, zemljo medj' sljivama...

P.S. Ajde indijance ove... !

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ne znam sta je gore,da ispadnemo od Pjunika ili da prodjemo,a da nas "pojacaju" Iliev i Smiljanic?

P.S. Zivim u strahu,Rnic ne igra u Anderlehtu,a za Zarka Lazetica odavno nista nisam cuo. Mozda nekome padne na pamet da ih vrati u Partizan!

Dushan

pre 13 godina

Sta ste se vise uhvatili i jedni i drugi kompleks, pa kompleks. 90% i jednih i drugih navija za nase kad igraju u inostranstvu, samo par ima onih koji vise mrze protivnicki tim, nego sto vole svoj. Ja volim Zvezdu i ne mrzim Partizan, i navijacu za Partizan da prodje dalje, jer ne samo da su to nasi klubovi, nego igraju isto i za zajednicki koeficijent. Srecno nasima.

Makaveli

pre 13 godina

@Pedja_71: decko, jel opet vrucina udarila u glavu?
Pazi ti sta si napisao i koliko si se nalupetao gluposti u jednom, relativno kratkom, komentaru. Ako imate negde problem sa nama, to je samo u kosarci, kazes ti. Ali i to je diskutabilno, jel da? Koliko treba jos da vas ponizimo??? U fudbalu ste pred raspad kluba spaseni od strane sponzora, ali ni to ne moze da prikrije Partizanovu dominaciju (valjda ce te i ovde eventualno imati problem sa nama tek nakon 6. uzastopne titule Partizana?). U vaterpolu ste isto jaki, umete da plivate. Eto srpska vaterpolo reprezentacija je sacinjena od sadasnjih tj. nekoliko bivsih igraca Partizana. Kazi mi, je si li navijao za Srbiju sad u Nisu? Bas me zanima. Ili su hrvati i crnogorci veci Srbi od igraca Partizana pa si za njih navijao? Po tvojoj prici i logici, moze lako biti, pa cisto pitam.
Da ne nabrajam dalje sportove, gde ste 3 klase losiji od nas. Nego, da ti dam primer: nasu fudbalsku reprezentaciju cine skoro iskljucivo sadasnji tj. bivsi igraci tvog voljenog kluba, "partizanovaca" ima malo. Tebi je verovatno neshvatljivo kako sam ja bio u stanju da kupim i obucem dres te reprezentacije i da navijam za nju u J. Africi. E, posto to verovatno ne razumes, saberi dva i dva i videces sta si. Nije takvima kao tebi lako. Mogu samo da se nadam da si jos maloletan, pa da ces se mozda jos dozvati pameti (ja sam odavno u tridesetim, cisto da se razumemo).

Napred Partizan!

p.s.: Upravo, saberi se. Koji crni Iliev? Ako hocete uspeh, dovedite nekog s´perspektivom. Ovaj je propao odavno.

Дуле ГР

pre 13 godina

Не сумњам да ћемо проћи! Али већ у четвртак појачања, молим! Шнајдеру, ту прилику не пропусти у противном "јарца" ћеш помусти!

ChargerNS

pre 13 godina

Stvari bi trebale da budu jako jednostavne. Kako je mene moj ćale odveo na Marakanu, tako sam i Ja svog klinca, kako je čika Miloš odveo mog najboljeg druga Pedju na JNA tako će i Pedja svog. Neko navija za Partizan neko za Zvezdu. Ne mrzim Partizan ni partizanovce jer bih onda bio bolestan jer mrzim sve ono što smo Pedja i Ja u životu prošli zajedno. Da se bockamo to stoji ali nemate pojma na koliko smo utakmica što Zvezde što Partizana bili zajedno. 95% klinaca što ovde piše nije videlo stadiona a Pedja-grobar je bio na utakmicama kao što su Zvezda-Kajzerslauter, Zvezda Barselona... Prosto kad čitaš što crvene što crno bele komentare prosto se smeješ do besvesti koliko su ovi današnji klinci prolupali. Da volim Partizan , ne volim ali je često teškosebe naterati da navijaš protiv naših. JBGA KAKVI SU TAKVI SU, NAŠI SU. Grobari, srećno-naravno da prolazite dalje.

StjepanBobek

pre 13 godina

Ajmo momci hrabro!!!!Parni valjak krece da melje,Evropo spremi se...A vidi mali Scepovic,do juce je skupljao lopte na Jna sa du prvom timu :) Bravo mali,grobareeee

zoki

pre 13 godina

citam komentare "grobara" i "delija" ...... ahahahahahaha.... u kom vi svetu zivite???? najbolje je sto su i jedni i drugi sebi umislili kako je to ova godina... godina uspeha i haranja po evropi.... smesni ste... srbija je trenutno na 28. mestu uefine 5-godisnje rangliste klubova.... jedva ispred bosne i hercegovine...
ispred nas su sile kao: svajcarska,izrael,austrija,kipar,bugarska,hrvatska,norveska,belorusija,slovacka,.... u kom vi bre svetu zivite????
pa nas klupski fudbal je dno dna... i onda se pojave tu neke face i napadaju jedni druge kako smo eto "mi" bas ono jaki a "vi" mislim bas ono niste jaki... alo bre, 28. smo na ranglisti... 28. ! ! ! lose da gore ne moze, iz nas nema ni jedne drzave na listi koja za sebe smatra da znaci bila sta u fudbalu...iza nas su:finska,moldavija,azerbejdzan,lihtenstajn,albanija,srna gora,luksemburg,farska ostrva,andora,san marino... jel vidite vi na sta smo spali???

ali ajde prepucavajte se vi i dalje... mozgovi nema sta....

Miljan

pre 13 godina

Poruka za sve grobare koji imaju satelit direktan prenos imate na tv armenia 1 na hot birdu,upravo mi je stigao mail posto vise nisam znao gde da saznam da li ima prenos ili ne zamolio sam ljude iz pjunika da mi daju informaciju inace kanal nije skremblovan!