Ponedeljak, 28.06.2010.

16:11

Jovanović novi trener Partizana

Upravni odbor KK Partizan je jednoglasnom odlukom postavio Vladu Jovanovića za novog šefa stručnog štaba šampiona.

Izvor: B92

Jovanoviæ novi trener Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

M

pre 13 godina

@Ajme
Brate, javi se da ti uzmem sezonsku kartu kad toliko voliš i pratiš Partizan. Postaćeš uz Mišu Tumbasa još jedan naš zaštitni znak.

crofna kg

pre 13 godina

Kao veliki navijac radnickog,krivo mi je sto nam je otiso Milosevic jel nam je bio jedan od najboljih igraca,ali kada znam gde je otiso u kakav klub onda mi je u jednu ruku i drago.Najbolji potez je napravio,ma da je mogo jos 1 god. kod nas da ostane!!!!

Шумадинац

pre 13 godina

Када је прошлог пута Дуле одлазио, место њега је дошао млади неискусни тренер(Жељко Обрадовић). Те сезоне смо постали прваци Европе, а Жекс је сада најтрофејнији тренер на свету! Срећно Владо и да се историја понови!

joimontenegro

pre 13 godina

Samo me interesuje od nekih komentara ova imena:Gordic,Marjanović,Lazme ..Znaci ovi silni šuteri,blokeri,zatim Marić.Odakle vam informacije da su oni ili će biti odnosno ostati u Partizanu?Bilo bi lijepo samo ne znam je li istinito.I znate sta iskreno kad počnete da mi uporedjujete ove mlade igrače sa Tepićem i kad se sjetim koliko je on upropastio utakmica svojom brzopletošću stvarno ste pretjerali.U svakom slučaju uprava zna sta radi to smo se uvjerili i nadam se da će Partizan i ove godine praviti ne više iznenadjenja već rezultate.

realno

pre 13 godina

da da da.....lofton je taj momak koji nam fali definitivno....vec sam smislio taktiku....dvojica udvoje marica,dvojica drze veselog da ne poleti sa bacanja....gordic ima extra igru 1 na 1...ako ga zatvore u reketu vraca loftonu,koji cepa mrezu sa 8 metara....a ako kojim slucajem promashi,a retko to cini....skace lazme nebu pod oblake i imamo novi napad....strasna,ma atomska kosarka bi to bila.....bravo za danilovica i todorica....ako uspeju da naprave ovakvu ekipu....samo nam shuter tipa loftona fali

bo mccalebb

pre 13 godina

sale slazem se sa tobom,igrao sam prosle godine u mersinu sa loftonom,paklen je igrac ...pogledajte samo....http://www.youtube.com/watch?v=fOH4spIjBe8&feature=related

sale milanovic

pre 13 godina

apelujem na trenera vladu i direktora todorica da pokusaju da angazuju ubedljivo najboljeg shutera evrope kristofera loftona,decko nema klub trenutno,mislim da nije skup ,sjajno bi se uklopio u sistem i petorka gordic(bozic),lofton(milosavljevic),vesely(kecman),lazme(djekic),maric(vranesh) bi sejala strah shirom evrope

Slav

pre 13 godina

Verujem u novog trenera,treba mu dati podrsku i razumevanje ako lose krene,Partizan je EVROPSKI KLUB i nije lako biti trener Partizana.NAJVAZNIJE je da se navijaci vrate na tribine kada bude sve opet pocelo,jer sada smo mi GROBARI Partizanu potrebni vise nego ikad!!!!

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 13 godina

Nije vise tajna da ce KK Partizan dobiti velikog sponzora ove sezone, da je vec sada u pozitivnoj finansijskoj situaciji. Partizan ce ove sezone napraviti vrhunski tim, to cete videti, a Vlada Jovanovic je strucnjak za respekt, to svi oni koji prate Partizan znaju!
Moje misljenje je da se sve ovo uradilo planski i da Todoricevo obecanje da cemo sledece godine da idemo korak dalje u Evroligi nije uzaludno!
NAPRED PARTIZAN!

ljuba

pre 13 godina

Samo da se nastavi skauting kao i do sada, da se dovode mladi igraci koji ce napredovati i dokazivati se kao i do sada!!!
Verujemo u Duletovu pomoc i smatram da cemo mu mi biti klub sa kojim ce najvise saradjivati u svakom smislu te reci ;-)!!!

Nikopol

pre 13 godina

Nadao sam se da ce pricha sa EFESom i pozitivnim deshavanjima oko pomoci drzave i grada biti tas koji ce prevagnuti na vagi i da ce DV ostati.. Nazalost nije.
Drago mi je da njegov prvi pomocnik preuzima tim s obzirom na to da je upijao znanje od nasheg charobnjaka.
Takodje se nadam da ce navijachi preci preko afere "karte" i podrzati novi tim i trenera. Pojachanje je vrlo dobro, nadam se da ce biti bolji od Rashica :)
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

Razumem te...

pre 13 godina

ajme.... @ a kad ne budes imao vremena,recimo neka mala pauza...pauza izmedju dva dima cigareta ili dok traje pauza izmedju dve reklame ili u treptaju oka ...mozes da napises celu istoriju i sve trofeje svog kluba,osvojene i one koje ce osvojiti...

Knjazevac

pre 13 godina

Ponovo smo dokazali koliko smo veliki klub! Dati klub u ruke coveku koji tek treba da dokaze sebe posle odlaska najboljeg trenera u istoriji kluba samo pokazuje koliko smo zapravo veliki klub i koliko smo sigurni u sistem koji se godinama gradio! DOMINACIJA SE NASTAVLJA!!!

SSSS

pre 13 godina

lone wolf

Pa Partizan je i proslu sezonu lose krenuo i u EL i NLB,a zna se dokle je stigao...Parni valjak je tezak,treba mu malo vremena da se zauka,a kad se zauka gazi sve redom,samo palcinke ostaju ;) ...

lalic robert

pre 13 godina

drago mi je da uprava veruje mladom strucnjaku,pa makar i po cenu 2/3 mozda manje trofejne sezone,treba biti samo strpljiv,rezultat nece izostati.Pevace se VLADA JOVANOVIC sha lalalala,garant.Jos da se i GROBARI vrate u Pionir.A i Nas T E G I moze da bude zadovoljan,nastavljamo dominaciju. ROBERT SOMBOR

zeljko_bn

pre 13 godina

i bilo je za ocekivati,Vlado samo hrabro Grobari su uz tebe,a i dosta podsjeca na Aleksandra Stanojevica:mlad,ambiciozan,pametan,hrabar...sve ekspozicije za nastavak dominacije...!!!!

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

DBZ

pre 13 godina

KK Partizan me podseca na neko uspesno preduzece sa Zapada: kad se uprazni sefovsko mesto, prvo se kandidat trazi u sopstvenim redovima, pa bas ako niko ne odgovara raspisuje se oglas... Zelim puno uspeha u radu g. Jovanovicu, pobede u nizu, zdrave i motivisane igrace, naklonjene sudije (pa sto da ne?), nekog jakog sponzora, zagrejanu i dobru salu za treniranje, A licencu Evrolige i prijatan odmor. I naravno dobrodoslica mladom Milosavljevicu.

nexy

pre 13 godina

Pravi potez! Odlichno! Vladi sve najbolje, znachi sledetji F4 gledamo u sastavu: Partizan sa Vladom, CSKA sa Duletom, Panateneikos sa Zheljkom i Olimpijakos sa Dudom...
Sjajno!

pbk

pre 13 godina

Pravi covek za Partizan.Mlad,inteligentan,hrabar...sve sto je potrebno za vrhunskog strucnjaka kakav nam je potreban.Napred Vlado Grobari su uz tebe.

Djorgo

pre 13 godina

Svu srecu i uspeh zelim mladom treneru. A oni koji nose crveno belu boju, koja mi je bliza, imaju mnoooogo toga da nauce.
Da nam deca igraju i uzivaju u kosarci, a ne na ulici.

Maroki KG

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ukazanom poverenju treneru Vladi Jovanovicu..bio je dugo pomocni trener Duletu Vujosevicu pa se iskreno nadam da je dosta toga naucio i da ce na pravi nacin da zameni Duleta..sada treba zadrzati tim na okupu i dovesti prava pojacanja za narednu sezonu..sto se tice Milosavljevica on je odlican igrac..prosle sezone je nosio dres Radnickog iz Kragujevca i imao odlicnu sezonu i pored toga sto je dugo mucio muku sa povredom koju je imao..sve u svemu ja sam zadovoljan prvim pojacanjem..idemo dalje,samo napred pa u nove pobede....partizan forever!!!!

PBC_girl_ksh

pre 13 godina

Bas mi je drago zbog mog sugradjanina... Samo naprad... :)
A mislim da ce Vlada nastaviti dominaciju Partizana... :)))
Volim ga k'o oka dva...

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan trenjer iz cacanske skole i ovaj decko sto je dosao iz kragujevca je pravo pojacanje za partizan uz jovanovica nema zime bice 10 titula po redu

Ja

pre 13 godina

Uspon Partizana pocinje dolaskom Jovanovica na mesto pomocnika. Svi stranci i mladi igraci koji su drasticno napredovali su njegovo delo to zna svak ko iole ima uvid u rad u Pratizanu. Ove godine pored Duleta je iskoristio i za napredovanje na taktickom planu i ako zadrze isti tim ja cu 1.000 eura da ulozim u kladionici za osvajanje Evrolige!

sale milanovic

pre 13 godina

gordic(najperspektivniji plej evrope),kriss lofton(najbolji shuter evrope),vesely(najbolje i najatraktivnije krilo evrope),lazme(najbolji skakach i bloker evrope),maric(najbolji centar evrope).....a sa klupe najbolji i najtrofejniji kapiten evrope,kecman(najkorisniji sesti igrac evrope),djekic (najperspektivnija 4-ka evrope),vranesh(najvishi i najnezgodniji centar evrope) i milosavljevic i mitrovic extra bekovi sa velikim potencijalom......a na klupi najperspektivniji trener evrope vlada jovanovic,direktor Todoric najtrofejniji u evropi,predsednik naj naj trofejniji predsednik u istoriji kosarke.....drhtacje mnogi....HVALA TI,HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

Markan

pre 13 godina

Milosavljevic je kombo-bek, po stilu igre i konstituciji prilicno slican Tepicu. Po onome sto je pokazao u Jadranskoj ligi u Radnickom - uz dobar rad moze mnogo. Jos uvek ima oscilacije u igri i cesto serijski igra i napad i odbranu, ali mislim da u njemu imamo prilicno ozbiljno pojacanje.

Naravno, Vladi Jovanovicu sve najbolje i puno uspeha!

lone wolf

pre 13 godina

Najbitnije od svega je sto je ovaj momak pravi Duletov ucenik i sto ima apsolutnu podrsku kluba.

Na njemu ce biti sada ogroman pritisak i jako je vazno da mu navijaci daju vremena da pokaze svoje mogucnosti. Ako se desi da Partizan slabije krene ove godine, ne smemo odmah da kritikujemo i omalovazavamo.

U svakom slucaju, nek je sa srecom!

Samo jedan klub!
Samo jedan grad!

Top

pre 13 godina

eeeee... jedan je bio Dule Vujosevic.. posto od FK Patizana, nema nista...nadam se da se sada nece isto desiti i sa KK Partizan..
(Djomla, 28. jun 2010 16:51)

Dzaba se radujete ionako idete u stecaj.

ajme...

pre 13 godina

Sada ce izuzetno simpaticni navijaci izuzetno simpaticnog kluba govoriti;
Vlado nas general,mi smo njegovi hrabri ratnici!!
Preslatko:))

P.S-Imam u planu(kad uhvatim vremena)napisat knjigu o europskoj klupskoj kosarci.

Ono sto ce vas veselit da ce se spominjat i Partizan i to u poglavlju koje planiram nazvat
"Himiki,Partizan,Prokom....Palac gore ili zvono za uzbunu??"

kragujevcanin

pre 13 godina

Prava je sreca za nasu kosarku sto iz nje odlazi Vujosevic.Ponovo ce se vratiti sportski principi u kosarku;potisnuce se i nestati kriminalna ponasanja;obnovice se regularnost u takmicenju;nece se minirati i minimizirati reprezentacija;odlazi veliko zlo iz Srpske kosarke...

sestric

pre 13 godina

Ajmo Vlado osvajaj tu evropu a mislim da ako mekaleb ostane,Maric i Vesely ostaju sigurno,nasi starci takodje ostaju(bez starca nema udarca narocito 0.6 sekunde pred kraj) i ovaj mali koji retko kad promasuje trice,mozda jos koje pojacanje jos jedan krilni centar uz Djekica, i eto nama evro titule!

KG

pre 13 godina

Odlicna vest!!! I odlicno sto je dosao Milosavljevic, odavno sam to zeleo!:) Jos samo kada bi uspeli da dovedu i Cakarevica iz Radnickog...ali bilo bi mnogo.

B

pre 13 godina

Milosavljevic je standardni mladi reprezentativac u svim selekcijama, sada i u seniorskoj. Pamtim ga kao jednog od najboljih igraca krusevackog Napretka. Odlikuje ga pozitivna drskost u igri, dobar sut i izuzetna skocnost, atraktivna zakucavanja. Pravi naslednik Carapana Gorana Grbovica i Cede Vitkovca. Koliko vidim u Kragujevcu je kod Mute potpuno sazreo kao igrac.

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Kada je Vujosevic prvi put otisao iz Partizana, na klupi ga je zamenio Zeljko Obradovic i u svojoj debitantskoj sezoni 1992. osvojio titulu prvaka Evrope! I Zeljko Obradovic i Vlada Jovanovic su iz Cacka!!!

Malo mi je lakse

pre 13 godina

dobro dosao...siguran sam da znas koliki ce to biti teret i odgovornost prema nama navijacima. ocekujemo nastavak uspesne serije i puno veselih trenutaka. srecno!

Miloš1976

pre 13 godina

Da krenem redom...Prvo,odličan potez što je Vlada postavljen za trenera.Mislim da se svi koji volimo Partizan slažemo da je ovaj sistem imao efekta i da je kad tad Dule morao da ode.Jovanović je maltene ravnopravno sporovodio taj sistem u delo a u nekim segmentima i samostalno.Na kraju i to što je izabran za selektora juniorske reprezentacije nešto znači.Nije ga Partizan tamo postavio.Drugo,Milosavljević je odlično rešenje.Mlad,na deficitarnoj poziciji može biti igrač za budućnost i Partizana i naše košarke.Uostalom nije Duda blesav,ako dečko bude imao srca i petlje da preuzme odgovornost igranja u najboljem klubu sa ovih prostora daleko će dogurati.Kad ovo kažem nemam zle namere ali jednostavno nije isto igrati u Radničkom i Partizanu.
Samo napred,podrška Daniloviću i Todoriću za sve što rade a ovi što nas mrze...ha,to jedino i ostaje da ih hrani ne treba se obazirati na to.Pozdrav Grobarima

nek je sa srećom

pre 13 godina

Vlado čestitam od srca...i budi svoj! Nemoj nikoga da kopiraš. Od prethodnika uzmi ono najbolje, a sve što je loše (ako je bilo) ti odbaci.

Gagi, dobrodošao u Familiju! U najboljem klubu Srbije i regiona imaćeš mogućnosti da kroz Evroligu još više razviješ svoje velike potencijale i postaneš jedan od najboljih bekova/niskih krila u Evropi. Srećno!

darence

pre 13 godina

Pravi izbor.Vlada je to zasluzio....
Mislim da je Milosavljevic daleko bolje resenje od Sinovca.
Imam veru da ce i naredne sezone utakmice Partizana biti praznik, kao sto su bile i ove...

treba davati sansu mladim trenerima i igracima, isplatice se to

pre 13 godina

Novi trener Jovanovic najbolje zna sta je sve prosao da bi dobio ovu sansu da vodi tim Partizana. Svaka cast za izbor trenera i podrska za Jovanovica koji ce imati tezak posao da postigne bar priblizno dobre rezultate kao i prosle sezone. Sve najbolje treneru

Bo

pre 13 godina

To BRE! Tako se to radi u vrhunski organizovanom klubu! Uvek se razmislja unapred, nema iznenadjenja! Dule je odradio svoje! Vecno smo mu zahvalni! A sada je vreme za njegove ucenike! JEDVA CEKAM NOVU SEZONU!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno Jovanovicu!!! Nisam bio siguran da si bas ti najbolji izbor za Partizan u ovom trenutku, ali molim te demantuj me svojim radom i rezultatima u narednom periodu. Zelim ti od sveg srce mnogo uspeha. Drago mi je da smo konacno poceli da dovodimo i nove igrace za iducu sezonu. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

stefan

pre 13 godina

nadam se da ce nastaviti tamo gde je vujosevic stao...svi nasi veliki treneri su ovako postajali veliki-nasledili su svog ucitelja i bili bolji od njega...puno srece...

Volim crno-bele

pre 13 godina

Cestitam,Vlado!A sad pokazi sta znas!Zelim ti mnogo srece i da sa nasim Partizanom osvojis bar onoliko titula koliko je Dule osvojio.

L@ki

pre 13 godina

Svaka cast, odlican izbor za trenera i odlicno pojacanje,jos samo da ostanu Maric i Vesely (kad vec Bo i Li po svemu sudeci odlaze). Nadam se da od ovog trenutka pocinje era Vlade Jovanovica.

Patriota

pre 13 godina

SREĆNO Jovanoviću, i da budeš upola uspješan kako Dule, ući ćeš u istoriju!!! Samo naprijed,želim ti mnogo mnogo uspjeha u vođenju najtrofejnijeg košarkaškog kluba !~

Miloš

pre 13 godina

Svi oni koji su posle Duletovog odlaska najavili raspad Partizana, biće veoma neprijatno iznenađeni.
Mi koji znamo ko je Vlada i šta zna i ume, samo se zadovoljno smeškamo :)
Dobrodošao :)

ivan_partizan u srcu

pre 13 godina

Izbor Vlade Jovanovica je logican i realan!!! Sa Duletom je proveo pet godina,ucio je od Duleta, skautirao je protivnike i Dule ga je hvalio u svakom pogledu!!! Videcemo koliko ce dobar naslednik biti, ali u svakom slucaju verujem da ima podrsku cele crno bele porodice, ne samo Danilovica i Todorica!!!

Drago mi je sto je Milosavljevic potpisao za Partizan!!! Verujem da ce se dokazati i pokazati na delu!!!

I samo bih pitao jedno, zasto se nigde ne pominje kao pojacanje Aleksandar Vlahovic, decko koji razvaljuje po Prvoj B ligi u Partizanu II!!!

Istu skolu su prosli mnogi nasi prvotimci (Novica ubica, Kosta Perovic, Dejan Borovnjak, Darko Balaban...)!!!

Mislim da ima dovoljno godina da mu vredi dati sansu, jer je odavno prerastao igranje u Prvoj B ligi!!!

Nije Mekejleb, ali mislim da ima mesta u prvih 12 igraca Partizana, makar kao treci plejmejker!!!

Volim ga ko oka dva...

dj22

pre 13 godina

Мајсторе, имаш подршку Гробара! Само напред. Ако нам је подршка некад била неопходнија...

Ivan

pre 13 godina

Zasluzio si majstore! Puna podrska za ovaj potez, ipak covek zna situaciju u klubu i verujem da ce na pravi nacin zameniti Duleta. Sve najbolje!

il bimbo del oro

pre 13 godina

Dule je otisao...za svojim dugogodisnjim snom... prostrane Ruske stepe...Moskva i mocni CSKA...
a nama ostaje da sa Vladom nas san pretvorimo u javu...sanjamo od 92-ge...bice pakleno tesko, ali smo uvek bili najjaci kad je najteze...nasa prica se nastavlja...
COPY DULE - PASTE VLADA!!!

nikolica

pre 13 godina

Dovoljno je samo sto sam procitao da je Vlada Jovanovic reko da preporuka Duska Vujosevica ima odredjenu tezinu.
Za mene vise nema dileme PRAVI POTEZ UPRAVE
Kvalitet
Kontinuitet
Pobeda

panniss

pre 13 godina

drago mi je zbog ove vesti jer mislim da on moze da vodi partizan do velikih rezultata i nastavi sa sistemom D.V. i cak i da ga poboljsa a vreme ce pokazati kakav je on trener

raco

pre 13 godina

Vlado je radio sa DV i mislim da je dosta toga naucio od njega,i da moze uspjesno voditi PARTIZAN,dok dovodjenjem Milosavljevica pojacavaju poziciju u slucaju da Roberts ili Veseli napuste PARTIZAN.

Vlado

pre 13 godina

Dobro je da su brzo reagovali. Verovatno se sve to pre znalo, ali sada treba najpre nagovoriti igrace da ostanu (Maric, Mc Calebb, Roberts). Za ostale se ne sekiram, imacemo solidnu ekipu i dogodine. Prvo pojacanje moze da bude super bek, bolji od Rasica verovatno...
Ma sve u svemu,
Pazi,
Parni valjak gazi !

danilo bp

pre 13 godina

milo mi je za vlada, mislim da je pravo resenje, ipak bio je toliko godina sa duletom. u vezi ovoga milosavljevica ne znam nista pa bi volio ako neko nesto zna neka mi kaze.

Ortodox

pre 13 godina

Svaka čast za Vladu i prvo pojačanje. Jel neko zna nešto o informaciji da će Dominic James da dođe u Partizan i jel ima neke konkretne informacije o njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=J9uHFsRx2yA

Milovan

pre 13 godina

Vlado,puno sreće u radu i da,kada jednog dana budeš odlazio,za tobom žalimo kao danas za Duletom!Puno sreće i Draganu Milosavljeviću.Sve najbolje!!

Miloš

pre 13 godina

Svi oni koji su posle Duletovog odlaska najavili raspad Partizana, biće veoma neprijatno iznenađeni.
Mi koji znamo ko je Vlada i šta zna i ume, samo se zadovoljno smeškamo :)
Dobrodošao :)

il bimbo del oro

pre 13 godina

Dule je otisao...za svojim dugogodisnjim snom... prostrane Ruske stepe...Moskva i mocni CSKA...
a nama ostaje da sa Vladom nas san pretvorimo u javu...sanjamo od 92-ge...bice pakleno tesko, ali smo uvek bili najjaci kad je najteze...nasa prica se nastavlja...
COPY DULE - PASTE VLADA!!!

nikolica

pre 13 godina

Dovoljno je samo sto sam procitao da je Vlada Jovanovic reko da preporuka Duska Vujosevica ima odredjenu tezinu.
Za mene vise nema dileme PRAVI POTEZ UPRAVE
Kvalitet
Kontinuitet
Pobeda

L@ki

pre 13 godina

Svaka cast, odlican izbor za trenera i odlicno pojacanje,jos samo da ostanu Maric i Vesely (kad vec Bo i Li po svemu sudeci odlaze). Nadam se da od ovog trenutka pocinje era Vlade Jovanovica.

treba davati sansu mladim trenerima i igracima, isplatice se to

pre 13 godina

Novi trener Jovanovic najbolje zna sta je sve prosao da bi dobio ovu sansu da vodi tim Partizana. Svaka cast za izbor trenera i podrska za Jovanovica koji ce imati tezak posao da postigne bar priblizno dobre rezultate kao i prosle sezone. Sve najbolje treneru

Ivan

pre 13 godina

Zasluzio si majstore! Puna podrska za ovaj potez, ipak covek zna situaciju u klubu i verujem da ce na pravi nacin zameniti Duleta. Sve najbolje!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Kada je Vujosevic prvi put otisao iz Partizana, na klupi ga je zamenio Zeljko Obradovic i u svojoj debitantskoj sezoni 1992. osvojio titulu prvaka Evrope! I Zeljko Obradovic i Vlada Jovanovic su iz Cacka!!!

sale milanovic

pre 13 godina

gordic(najperspektivniji plej evrope),kriss lofton(najbolji shuter evrope),vesely(najbolje i najatraktivnije krilo evrope),lazme(najbolji skakach i bloker evrope),maric(najbolji centar evrope).....a sa klupe najbolji i najtrofejniji kapiten evrope,kecman(najkorisniji sesti igrac evrope),djekic (najperspektivnija 4-ka evrope),vranesh(najvishi i najnezgodniji centar evrope) i milosavljevic i mitrovic extra bekovi sa velikim potencijalom......a na klupi najperspektivniji trener evrope vlada jovanovic,direktor Todoric najtrofejniji u evropi,predsednik naj naj trofejniji predsednik u istoriji kosarke.....drhtacje mnogi....HVALA TI,HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

Vlado

pre 13 godina

Dobro je da su brzo reagovali. Verovatno se sve to pre znalo, ali sada treba najpre nagovoriti igrace da ostanu (Maric, Mc Calebb, Roberts). Za ostale se ne sekiram, imacemo solidnu ekipu i dogodine. Prvo pojacanje moze da bude super bek, bolji od Rasica verovatno...
Ma sve u svemu,
Pazi,
Parni valjak gazi !

Malo mi je lakse

pre 13 godina

dobro dosao...siguran sam da znas koliki ce to biti teret i odgovornost prema nama navijacima. ocekujemo nastavak uspesne serije i puno veselih trenutaka. srecno!

danilo bp

pre 13 godina

milo mi je za vlada, mislim da je pravo resenje, ipak bio je toliko godina sa duletom. u vezi ovoga milosavljevica ne znam nista pa bi volio ako neko nesto zna neka mi kaze.

Miloš1976

pre 13 godina

Da krenem redom...Prvo,odličan potez što je Vlada postavljen za trenera.Mislim da se svi koji volimo Partizan slažemo da je ovaj sistem imao efekta i da je kad tad Dule morao da ode.Jovanović je maltene ravnopravno sporovodio taj sistem u delo a u nekim segmentima i samostalno.Na kraju i to što je izabran za selektora juniorske reprezentacije nešto znači.Nije ga Partizan tamo postavio.Drugo,Milosavljević je odlično rešenje.Mlad,na deficitarnoj poziciji može biti igrač za budućnost i Partizana i naše košarke.Uostalom nije Duda blesav,ako dečko bude imao srca i petlje da preuzme odgovornost igranja u najboljem klubu sa ovih prostora daleko će dogurati.Kad ovo kažem nemam zle namere ali jednostavno nije isto igrati u Radničkom i Partizanu.
Samo napred,podrška Daniloviću i Todoriću za sve što rade a ovi što nas mrze...ha,to jedino i ostaje da ih hrani ne treba se obazirati na to.Pozdrav Grobarima

pbk

pre 13 godina

Pravi covek za Partizan.Mlad,inteligentan,hrabar...sve sto je potrebno za vrhunskog strucnjaka kakav nam je potreban.Napred Vlado Grobari su uz tebe.

Ja

pre 13 godina

Uspon Partizana pocinje dolaskom Jovanovica na mesto pomocnika. Svi stranci i mladi igraci koji su drasticno napredovali su njegovo delo to zna svak ko iole ima uvid u rad u Pratizanu. Ove godine pored Duleta je iskoristio i za napredovanje na taktickom planu i ako zadrze isti tim ja cu 1.000 eura da ulozim u kladionici za osvajanje Evrolige!

Bo

pre 13 godina

To BRE! Tako se to radi u vrhunski organizovanom klubu! Uvek se razmislja unapred, nema iznenadjenja! Dule je odradio svoje! Vecno smo mu zahvalni! A sada je vreme za njegove ucenike! JEDVA CEKAM NOVU SEZONU!

PBC_girl_ksh

pre 13 godina

Bas mi je drago zbog mog sugradjanina... Samo naprad... :)
A mislim da ce Vlada nastaviti dominaciju Partizana... :)))
Volim ga k'o oka dva...

nexy

pre 13 godina

Pravi potez! Odlichno! Vladi sve najbolje, znachi sledetji F4 gledamo u sastavu: Partizan sa Vladom, CSKA sa Duletom, Panateneikos sa Zheljkom i Olimpijakos sa Dudom...
Sjajno!

Knjazevac

pre 13 godina

Ponovo smo dokazali koliko smo veliki klub! Dati klub u ruke coveku koji tek treba da dokaze sebe posle odlaska najboljeg trenera u istoriji kluba samo pokazuje koliko smo zapravo veliki klub i koliko smo sigurni u sistem koji se godinama gradio! DOMINACIJA SE NASTAVLJA!!!

Razumem te...

pre 13 godina

ajme.... @ a kad ne budes imao vremena,recimo neka mala pauza...pauza izmedju dva dima cigareta ili dok traje pauza izmedju dve reklame ili u treptaju oka ...mozes da napises celu istoriju i sve trofeje svog kluba,osvojene i one koje ce osvojiti...

B

pre 13 godina

Milosavljevic je standardni mladi reprezentativac u svim selekcijama, sada i u seniorskoj. Pamtim ga kao jednog od najboljih igraca krusevackog Napretka. Odlikuje ga pozitivna drskost u igri, dobar sut i izuzetna skocnost, atraktivna zakucavanja. Pravi naslednik Carapana Gorana Grbovica i Cede Vitkovca. Koliko vidim u Kragujevcu je kod Mute potpuno sazreo kao igrac.

Top

pre 13 godina

eeeee... jedan je bio Dule Vujosevic.. posto od FK Patizana, nema nista...nadam se da se sada nece isto desiti i sa KK Partizan..
(Djomla, 28. jun 2010 16:51)

Dzaba se radujete ionako idete u stecaj.

SSSS

pre 13 godina

lone wolf

Pa Partizan je i proslu sezonu lose krenuo i u EL i NLB,a zna se dokle je stigao...Parni valjak je tezak,treba mu malo vremena da se zauka,a kad se zauka gazi sve redom,samo palcinke ostaju ;) ...

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan trenjer iz cacanske skole i ovaj decko sto je dosao iz kragujevca je pravo pojacanje za partizan uz jovanovica nema zime bice 10 titula po redu

lone wolf

pre 13 godina

Najbitnije od svega je sto je ovaj momak pravi Duletov ucenik i sto ima apsolutnu podrsku kluba.

Na njemu ce biti sada ogroman pritisak i jako je vazno da mu navijaci daju vremena da pokaze svoje mogucnosti. Ako se desi da Partizan slabije krene ove godine, ne smemo odmah da kritikujemo i omalovazavamo.

U svakom slucaju, nek je sa srecom!

Samo jedan klub!
Samo jedan grad!

nek je sa srećom

pre 13 godina

Vlado čestitam od srca...i budi svoj! Nemoj nikoga da kopiraš. Od prethodnika uzmi ono najbolje, a sve što je loše (ako je bilo) ti odbaci.

Gagi, dobrodošao u Familiju! U najboljem klubu Srbije i regiona imaćeš mogućnosti da kroz Evroligu još više razviješ svoje velike potencijale i postaneš jedan od najboljih bekova/niskih krila u Evropi. Srećno!

Markan

pre 13 godina

Milosavljevic je kombo-bek, po stilu igre i konstituciji prilicno slican Tepicu. Po onome sto je pokazao u Jadranskoj ligi u Radnickom - uz dobar rad moze mnogo. Jos uvek ima oscilacije u igri i cesto serijski igra i napad i odbranu, ali mislim da u njemu imamo prilicno ozbiljno pojacanje.

Naravno, Vladi Jovanovicu sve najbolje i puno uspeha!

Maroki KG

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ukazanom poverenju treneru Vladi Jovanovicu..bio je dugo pomocni trener Duletu Vujosevicu pa se iskreno nadam da je dosta toga naucio i da ce na pravi nacin da zameni Duleta..sada treba zadrzati tim na okupu i dovesti prava pojacanja za narednu sezonu..sto se tice Milosavljevica on je odlican igrac..prosle sezone je nosio dres Radnickog iz Kragujevca i imao odlicnu sezonu i pored toga sto je dugo mucio muku sa povredom koju je imao..sve u svemu ja sam zadovoljan prvim pojacanjem..idemo dalje,samo napred pa u nove pobede....partizan forever!!!!

sale milanovic

pre 13 godina

apelujem na trenera vladu i direktora todorica da pokusaju da angazuju ubedljivo najboljeg shutera evrope kristofera loftona,decko nema klub trenutno,mislim da nije skup ,sjajno bi se uklopio u sistem i petorka gordic(bozic),lofton(milosavljevic),vesely(kecman),lazme(djekic),maric(vranesh) bi sejala strah shirom evrope

Шумадинац

pre 13 godina

Када је прошлог пута Дуле одлазио, место њега је дошао млади неискусни тренер(Жељко Обрадовић). Те сезоне смо постали прваци Европе, а Жекс је сада најтрофејнији тренер на свету! Срећно Владо и да се историја понови!

Djorgo

pre 13 godina

Svu srecu i uspeh zelim mladom treneru. A oni koji nose crveno belu boju, koja mi je bliza, imaju mnoooogo toga da nauce.
Da nam deca igraju i uzivaju u kosarci, a ne na ulici.

DBZ

pre 13 godina

KK Partizan me podseca na neko uspesno preduzece sa Zapada: kad se uprazni sefovsko mesto, prvo se kandidat trazi u sopstvenim redovima, pa bas ako niko ne odgovara raspisuje se oglas... Zelim puno uspeha u radu g. Jovanovicu, pobede u nizu, zdrave i motivisane igrace, naklonjene sudije (pa sto da ne?), nekog jakog sponzora, zagrejanu i dobru salu za treniranje, A licencu Evrolige i prijatan odmor. I naravno dobrodoslica mladom Milosavljevicu.

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 13 godina

Nije vise tajna da ce KK Partizan dobiti velikog sponzora ove sezone, da je vec sada u pozitivnoj finansijskoj situaciji. Partizan ce ove sezone napraviti vrhunski tim, to cete videti, a Vlada Jovanovic je strucnjak za respekt, to svi oni koji prate Partizan znaju!
Moje misljenje je da se sve ovo uradilo planski i da Todoricevo obecanje da cemo sledece godine da idemo korak dalje u Evroligi nije uzaludno!
NAPRED PARTIZAN!

ivan_partizan u srcu

pre 13 godina

Izbor Vlade Jovanovica je logican i realan!!! Sa Duletom je proveo pet godina,ucio je od Duleta, skautirao je protivnike i Dule ga je hvalio u svakom pogledu!!! Videcemo koliko ce dobar naslednik biti, ali u svakom slucaju verujem da ima podrsku cele crno bele porodice, ne samo Danilovica i Todorica!!!

Drago mi je sto je Milosavljevic potpisao za Partizan!!! Verujem da ce se dokazati i pokazati na delu!!!

I samo bih pitao jedno, zasto se nigde ne pominje kao pojacanje Aleksandar Vlahovic, decko koji razvaljuje po Prvoj B ligi u Partizanu II!!!

Istu skolu su prosli mnogi nasi prvotimci (Novica ubica, Kosta Perovic, Dejan Borovnjak, Darko Balaban...)!!!

Mislim da ima dovoljno godina da mu vredi dati sansu, jer je odavno prerastao igranje u Prvoj B ligi!!!

Nije Mekejleb, ali mislim da ima mesta u prvih 12 igraca Partizana, makar kao treci plejmejker!!!

Volim ga ko oka dva...

Milovan

pre 13 godina

Vlado,puno sreće u radu i da,kada jednog dana budeš odlazio,za tobom žalimo kao danas za Duletom!Puno sreće i Draganu Milosavljeviću.Sve najbolje!!

darence

pre 13 godina

Pravi izbor.Vlada je to zasluzio....
Mislim da je Milosavljevic daleko bolje resenje od Sinovca.
Imam veru da ce i naredne sezone utakmice Partizana biti praznik, kao sto su bile i ove...

dj22

pre 13 godina

Мајсторе, имаш подршку Гробара! Само напред. Ако нам је подршка некад била неопходнија...

realno

pre 13 godina

da da da.....lofton je taj momak koji nam fali definitivno....vec sam smislio taktiku....dvojica udvoje marica,dvojica drze veselog da ne poleti sa bacanja....gordic ima extra igru 1 na 1...ako ga zatvore u reketu vraca loftonu,koji cepa mrezu sa 8 metara....a ako kojim slucajem promashi,a retko to cini....skace lazme nebu pod oblake i imamo novi napad....strasna,ma atomska kosarka bi to bila.....bravo za danilovica i todorica....ako uspeju da naprave ovakvu ekipu....samo nam shuter tipa loftona fali

sestric

pre 13 godina

Ajmo Vlado osvajaj tu evropu a mislim da ako mekaleb ostane,Maric i Vesely ostaju sigurno,nasi starci takodje ostaju(bez starca nema udarca narocito 0.6 sekunde pred kraj) i ovaj mali koji retko kad promasuje trice,mozda jos koje pojacanje jos jedan krilni centar uz Djekica, i eto nama evro titule!

panniss

pre 13 godina

drago mi je zbog ove vesti jer mislim da on moze da vodi partizan do velikih rezultata i nastavi sa sistemom D.V. i cak i da ga poboljsa a vreme ce pokazati kakav je on trener

Ortodox

pre 13 godina

Svaka čast za Vladu i prvo pojačanje. Jel neko zna nešto o informaciji da će Dominic James da dođe u Partizan i jel ima neke konkretne informacije o njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=J9uHFsRx2yA

lalic robert

pre 13 godina

drago mi je da uprava veruje mladom strucnjaku,pa makar i po cenu 2/3 mozda manje trofejne sezone,treba biti samo strpljiv,rezultat nece izostati.Pevace se VLADA JOVANOVIC sha lalalala,garant.Jos da se i GROBARI vrate u Pionir.A i Nas T E G I moze da bude zadovoljan,nastavljamo dominaciju. ROBERT SOMBOR

KG

pre 13 godina

Odlicna vest!!! I odlicno sto je dosao Milosavljevic, odavno sam to zeleo!:) Jos samo kada bi uspeli da dovedu i Cakarevica iz Radnickog...ali bilo bi mnogo.

zeljko_bn

pre 13 godina

i bilo je za ocekivati,Vlado samo hrabro Grobari su uz tebe,a i dosta podsjeca na Aleksandra Stanojevica:mlad,ambiciozan,pametan,hrabar...sve ekspozicije za nastavak dominacije...!!!!

stefan

pre 13 godina

nadam se da ce nastaviti tamo gde je vujosevic stao...svi nasi veliki treneri su ovako postajali veliki-nasledili su svog ucitelja i bili bolji od njega...puno srece...

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

raco

pre 13 godina

Vlado je radio sa DV i mislim da je dosta toga naucio od njega,i da moze uspjesno voditi PARTIZAN,dok dovodjenjem Milosavljevica pojacavaju poziciju u slucaju da Roberts ili Veseli napuste PARTIZAN.

Slav

pre 13 godina

Verujem u novog trenera,treba mu dati podrsku i razumevanje ako lose krene,Partizan je EVROPSKI KLUB i nije lako biti trener Partizana.NAJVAZNIJE je da se navijaci vrate na tribine kada bude sve opet pocelo,jer sada smo mi GROBARI Partizanu potrebni vise nego ikad!!!!

Patriota

pre 13 godina

SREĆNO Jovanoviću, i da budeš upola uspješan kako Dule, ući ćeš u istoriju!!! Samo naprijed,želim ti mnogo mnogo uspjeha u vođenju najtrofejnijeg košarkaškog kluba !~

Nikopol

pre 13 godina

Nadao sam se da ce pricha sa EFESom i pozitivnim deshavanjima oko pomoci drzave i grada biti tas koji ce prevagnuti na vagi i da ce DV ostati.. Nazalost nije.
Drago mi je da njegov prvi pomocnik preuzima tim s obzirom na to da je upijao znanje od nasheg charobnjaka.
Takodje se nadam da ce navijachi preci preko afere "karte" i podrzati novi tim i trenera. Pojachanje je vrlo dobro, nadam se da ce biti bolji od Rashica :)
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

bo mccalebb

pre 13 godina

sale slazem se sa tobom,igrao sam prosle godine u mersinu sa loftonom,paklen je igrac ...pogledajte samo....http://www.youtube.com/watch?v=fOH4spIjBe8&feature=related

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno Jovanovicu!!! Nisam bio siguran da si bas ti najbolji izbor za Partizan u ovom trenutku, ali molim te demantuj me svojim radom i rezultatima u narednom periodu. Zelim ti od sveg srce mnogo uspeha. Drago mi je da smo konacno poceli da dovodimo i nove igrace za iducu sezonu. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

Volim crno-bele

pre 13 godina

Cestitam,Vlado!A sad pokazi sta znas!Zelim ti mnogo srece i da sa nasim Partizanom osvojis bar onoliko titula koliko je Dule osvojio.

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

ljuba

pre 13 godina

Samo da se nastavi skauting kao i do sada, da se dovode mladi igraci koji ce napredovati i dokazivati se kao i do sada!!!
Verujemo u Duletovu pomoc i smatram da cemo mu mi biti klub sa kojim ce najvise saradjivati u svakom smislu te reci ;-)!!!

kragujevcanin

pre 13 godina

Prava je sreca za nasu kosarku sto iz nje odlazi Vujosevic.Ponovo ce se vratiti sportski principi u kosarku;potisnuce se i nestati kriminalna ponasanja;obnovice se regularnost u takmicenju;nece se minirati i minimizirati reprezentacija;odlazi veliko zlo iz Srpske kosarke...

joimontenegro

pre 13 godina

Samo me interesuje od nekih komentara ova imena:Gordic,Marjanović,Lazme ..Znaci ovi silni šuteri,blokeri,zatim Marić.Odakle vam informacije da su oni ili će biti odnosno ostati u Partizanu?Bilo bi lijepo samo ne znam je li istinito.I znate sta iskreno kad počnete da mi uporedjujete ove mlade igrače sa Tepićem i kad se sjetim koliko je on upropastio utakmica svojom brzopletošću stvarno ste pretjerali.U svakom slučaju uprava zna sta radi to smo se uvjerili i nadam se da će Partizan i ove godine praviti ne više iznenadjenja već rezultate.

crofna kg

pre 13 godina

Kao veliki navijac radnickog,krivo mi je sto nam je otiso Milosevic jel nam je bio jedan od najboljih igraca,ali kada znam gde je otiso u kakav klub onda mi je u jednu ruku i drago.Najbolji potez je napravio,ma da je mogo jos 1 god. kod nas da ostane!!!!

M

pre 13 godina

@Ajme
Brate, javi se da ti uzmem sezonsku kartu kad toliko voliš i pratiš Partizan. Postaćeš uz Mišu Tumbasa još jedan naš zaštitni znak.

ajme...

pre 13 godina

Sada ce izuzetno simpaticni navijaci izuzetno simpaticnog kluba govoriti;
Vlado nas general,mi smo njegovi hrabri ratnici!!
Preslatko:))

P.S-Imam u planu(kad uhvatim vremena)napisat knjigu o europskoj klupskoj kosarci.

Ono sto ce vas veselit da ce se spominjat i Partizan i to u poglavlju koje planiram nazvat
"Himiki,Partizan,Prokom....Palac gore ili zvono za uzbunu??"

kragujevcanin

pre 13 godina

Prava je sreca za nasu kosarku sto iz nje odlazi Vujosevic.Ponovo ce se vratiti sportski principi u kosarku;potisnuce se i nestati kriminalna ponasanja;obnovice se regularnost u takmicenju;nece se minirati i minimizirati reprezentacija;odlazi veliko zlo iz Srpske kosarke...

ajme...

pre 13 godina

Sada ce izuzetno simpaticni navijaci izuzetno simpaticnog kluba govoriti;
Vlado nas general,mi smo njegovi hrabri ratnici!!
Preslatko:))

P.S-Imam u planu(kad uhvatim vremena)napisat knjigu o europskoj klupskoj kosarci.

Ono sto ce vas veselit da ce se spominjat i Partizan i to u poglavlju koje planiram nazvat
"Himiki,Partizan,Prokom....Palac gore ili zvono za uzbunu??"

Miloš

pre 13 godina

Svi oni koji su posle Duletovog odlaska najavili raspad Partizana, biće veoma neprijatno iznenađeni.
Mi koji znamo ko je Vlada i šta zna i ume, samo se zadovoljno smeškamo :)
Dobrodošao :)

Vlado

pre 13 godina

Dobro je da su brzo reagovali. Verovatno se sve to pre znalo, ali sada treba najpre nagovoriti igrace da ostanu (Maric, Mc Calebb, Roberts). Za ostale se ne sekiram, imacemo solidnu ekipu i dogodine. Prvo pojacanje moze da bude super bek, bolji od Rasica verovatno...
Ma sve u svemu,
Pazi,
Parni valjak gazi !

il bimbo del oro

pre 13 godina

Dule je otisao...za svojim dugogodisnjim snom... prostrane Ruske stepe...Moskva i mocni CSKA...
a nama ostaje da sa Vladom nas san pretvorimo u javu...sanjamo od 92-ge...bice pakleno tesko, ali smo uvek bili najjaci kad je najteze...nasa prica se nastavlja...
COPY DULE - PASTE VLADA!!!

joimontenegro

pre 13 godina

Samo me interesuje od nekih komentara ova imena:Gordic,Marjanović,Lazme ..Znaci ovi silni šuteri,blokeri,zatim Marić.Odakle vam informacije da su oni ili će biti odnosno ostati u Partizanu?Bilo bi lijepo samo ne znam je li istinito.I znate sta iskreno kad počnete da mi uporedjujete ove mlade igrače sa Tepićem i kad se sjetim koliko je on upropastio utakmica svojom brzopletošću stvarno ste pretjerali.U svakom slučaju uprava zna sta radi to smo se uvjerili i nadam se da će Partizan i ove godine praviti ne više iznenadjenja već rezultate.

nikolica

pre 13 godina

Dovoljno je samo sto sam procitao da je Vlada Jovanovic reko da preporuka Duska Vujosevica ima odredjenu tezinu.
Za mene vise nema dileme PRAVI POTEZ UPRAVE
Kvalitet
Kontinuitet
Pobeda

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno Jovanovicu!!! Nisam bio siguran da si bas ti najbolji izbor za Partizan u ovom trenutku, ali molim te demantuj me svojim radom i rezultatima u narednom periodu. Zelim ti od sveg srce mnogo uspeha. Drago mi je da smo konacno poceli da dovodimo i nove igrace za iducu sezonu. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

sale milanovic

pre 13 godina

gordic(najperspektivniji plej evrope),kriss lofton(najbolji shuter evrope),vesely(najbolje i najatraktivnije krilo evrope),lazme(najbolji skakach i bloker evrope),maric(najbolji centar evrope).....a sa klupe najbolji i najtrofejniji kapiten evrope,kecman(najkorisniji sesti igrac evrope),djekic (najperspektivnija 4-ka evrope),vranesh(najvishi i najnezgodniji centar evrope) i milosavljevic i mitrovic extra bekovi sa velikim potencijalom......a na klupi najperspektivniji trener evrope vlada jovanovic,direktor Todoric najtrofejniji u evropi,predsednik naj naj trofejniji predsednik u istoriji kosarke.....drhtacje mnogi....HVALA TI,HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

Ivan

pre 13 godina

Zasluzio si majstore! Puna podrska za ovaj potez, ipak covek zna situaciju u klubu i verujem da ce na pravi nacin zameniti Duleta. Sve najbolje!

Malo mi je lakse

pre 13 godina

dobro dosao...siguran sam da znas koliki ce to biti teret i odgovornost prema nama navijacima. ocekujemo nastavak uspesne serije i puno veselih trenutaka. srecno!

danilo bp

pre 13 godina

milo mi je za vlada, mislim da je pravo resenje, ipak bio je toliko godina sa duletom. u vezi ovoga milosavljevica ne znam nista pa bi volio ako neko nesto zna neka mi kaze.

L@ki

pre 13 godina

Svaka cast, odlican izbor za trenera i odlicno pojacanje,jos samo da ostanu Maric i Vesely (kad vec Bo i Li po svemu sudeci odlaze). Nadam se da od ovog trenutka pocinje era Vlade Jovanovica.

raco

pre 13 godina

Vlado je radio sa DV i mislim da je dosta toga naucio od njega,i da moze uspjesno voditi PARTIZAN,dok dovodjenjem Milosavljevica pojacavaju poziciju u slucaju da Roberts ili Veseli napuste PARTIZAN.

treba davati sansu mladim trenerima i igracima, isplatice se to

pre 13 godina

Novi trener Jovanovic najbolje zna sta je sve prosao da bi dobio ovu sansu da vodi tim Partizana. Svaka cast za izbor trenera i podrska za Jovanovica koji ce imati tezak posao da postigne bar priblizno dobre rezultate kao i prosle sezone. Sve najbolje treneru

KG

pre 13 godina

Odlicna vest!!! I odlicno sto je dosao Milosavljevic, odavno sam to zeleo!:) Jos samo kada bi uspeli da dovedu i Cakarevica iz Radnickog...ali bilo bi mnogo.

sestric

pre 13 godina

Ajmo Vlado osvajaj tu evropu a mislim da ako mekaleb ostane,Maric i Vesely ostaju sigurno,nasi starci takodje ostaju(bez starca nema udarca narocito 0.6 sekunde pred kraj) i ovaj mali koji retko kad promasuje trice,mozda jos koje pojacanje jos jedan krilni centar uz Djekica, i eto nama evro titule!

Knjazevac

pre 13 godina

Ponovo smo dokazali koliko smo veliki klub! Dati klub u ruke coveku koji tek treba da dokaze sebe posle odlaska najboljeg trenera u istoriji kluba samo pokazuje koliko smo zapravo veliki klub i koliko smo sigurni u sistem koji se godinama gradio! DOMINACIJA SE NASTAVLJA!!!

panniss

pre 13 godina

drago mi je zbog ove vesti jer mislim da on moze da vodi partizan do velikih rezultata i nastavi sa sistemom D.V. i cak i da ga poboljsa a vreme ce pokazati kakav je on trener

PBC_girl_ksh

pre 13 godina

Bas mi je drago zbog mog sugradjanina... Samo naprad... :)
A mislim da ce Vlada nastaviti dominaciju Partizana... :)))
Volim ga k'o oka dva...

pbk

pre 13 godina

Pravi covek za Partizan.Mlad,inteligentan,hrabar...sve sto je potrebno za vrhunskog strucnjaka kakav nam je potreban.Napred Vlado Grobari su uz tebe.

Djorgo

pre 13 godina

Svu srecu i uspeh zelim mladom treneru. A oni koji nose crveno belu boju, koja mi je bliza, imaju mnoooogo toga da nauce.
Da nam deca igraju i uzivaju u kosarci, a ne na ulici.

Ortodox

pre 13 godina

Svaka čast za Vladu i prvo pojačanje. Jel neko zna nešto o informaciji da će Dominic James da dođe u Partizan i jel ima neke konkretne informacije o njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=J9uHFsRx2yA

darence

pre 13 godina

Pravi izbor.Vlada je to zasluzio....
Mislim da je Milosavljevic daleko bolje resenje od Sinovca.
Imam veru da ce i naredne sezone utakmice Partizana biti praznik, kao sto su bile i ove...

Miloš1976

pre 13 godina

Da krenem redom...Prvo,odličan potez što je Vlada postavljen za trenera.Mislim da se svi koji volimo Partizan slažemo da je ovaj sistem imao efekta i da je kad tad Dule morao da ode.Jovanović je maltene ravnopravno sporovodio taj sistem u delo a u nekim segmentima i samostalno.Na kraju i to što je izabran za selektora juniorske reprezentacije nešto znači.Nije ga Partizan tamo postavio.Drugo,Milosavljević je odlično rešenje.Mlad,na deficitarnoj poziciji može biti igrač za budućnost i Partizana i naše košarke.Uostalom nije Duda blesav,ako dečko bude imao srca i petlje da preuzme odgovornost igranja u najboljem klubu sa ovih prostora daleko će dogurati.Kad ovo kažem nemam zle namere ali jednostavno nije isto igrati u Radničkom i Partizanu.
Samo napred,podrška Daniloviću i Todoriću za sve što rade a ovi što nas mrze...ha,to jedino i ostaje da ih hrani ne treba se obazirati na to.Pozdrav Grobarima

Ja

pre 13 godina

Uspon Partizana pocinje dolaskom Jovanovica na mesto pomocnika. Svi stranci i mladi igraci koji su drasticno napredovali su njegovo delo to zna svak ko iole ima uvid u rad u Pratizanu. Ove godine pored Duleta je iskoristio i za napredovanje na taktickom planu i ako zadrze isti tim ja cu 1.000 eura da ulozim u kladionici za osvajanje Evrolige!

B

pre 13 godina

Milosavljevic je standardni mladi reprezentativac u svim selekcijama, sada i u seniorskoj. Pamtim ga kao jednog od najboljih igraca krusevackog Napretka. Odlikuje ga pozitivna drskost u igri, dobar sut i izuzetna skocnost, atraktivna zakucavanja. Pravi naslednik Carapana Gorana Grbovica i Cede Vitkovca. Koliko vidim u Kragujevcu je kod Mute potpuno sazreo kao igrac.

Markan

pre 13 godina

Milosavljevic je kombo-bek, po stilu igre i konstituciji prilicno slican Tepicu. Po onome sto je pokazao u Jadranskoj ligi u Radnickom - uz dobar rad moze mnogo. Jos uvek ima oscilacije u igri i cesto serijski igra i napad i odbranu, ali mislim da u njemu imamo prilicno ozbiljno pojacanje.

Naravno, Vladi Jovanovicu sve najbolje i puno uspeha!

lone wolf

pre 13 godina

Najbitnije od svega je sto je ovaj momak pravi Duletov ucenik i sto ima apsolutnu podrsku kluba.

Na njemu ce biti sada ogroman pritisak i jako je vazno da mu navijaci daju vremena da pokaze svoje mogucnosti. Ako se desi da Partizan slabije krene ove godine, ne smemo odmah da kritikujemo i omalovazavamo.

U svakom slucaju, nek je sa srecom!

Samo jedan klub!
Samo jedan grad!

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan trenjer iz cacanske skole i ovaj decko sto je dosao iz kragujevca je pravo pojacanje za partizan uz jovanovica nema zime bice 10 titula po redu

Maroki KG

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ukazanom poverenju treneru Vladi Jovanovicu..bio je dugo pomocni trener Duletu Vujosevicu pa se iskreno nadam da je dosta toga naucio i da ce na pravi nacin da zameni Duleta..sada treba zadrzati tim na okupu i dovesti prava pojacanja za narednu sezonu..sto se tice Milosavljevica on je odlican igrac..prosle sezone je nosio dres Radnickog iz Kragujevca i imao odlicnu sezonu i pored toga sto je dugo mucio muku sa povredom koju je imao..sve u svemu ja sam zadovoljan prvim pojacanjem..idemo dalje,samo napred pa u nove pobede....partizan forever!!!!

zeljko_bn

pre 13 godina

i bilo je za ocekivati,Vlado samo hrabro Grobari su uz tebe,a i dosta podsjeca na Aleksandra Stanojevica:mlad,ambiciozan,pametan,hrabar...sve ekspozicije za nastavak dominacije...!!!!

SSSS

pre 13 godina

lone wolf

Pa Partizan je i proslu sezonu lose krenuo i u EL i NLB,a zna se dokle je stigao...Parni valjak je tezak,treba mu malo vremena da se zauka,a kad se zauka gazi sve redom,samo palcinke ostaju ;) ...

sale milanovic

pre 13 godina

apelujem na trenera vladu i direktora todorica da pokusaju da angazuju ubedljivo najboljeg shutera evrope kristofera loftona,decko nema klub trenutno,mislim da nije skup ,sjajno bi se uklopio u sistem i petorka gordic(bozic),lofton(milosavljevic),vesely(kecman),lazme(djekic),maric(vranesh) bi sejala strah shirom evrope

Шумадинац

pre 13 godina

Када је прошлог пута Дуле одлазио, место њега је дошао млади неискусни тренер(Жељко Обрадовић). Те сезоне смо постали прваци Европе, а Жекс је сада најтрофејнији тренер на свету! Срећно Владо и да се историја понови!

ivan_partizan u srcu

pre 13 godina

Izbor Vlade Jovanovica je logican i realan!!! Sa Duletom je proveo pet godina,ucio je od Duleta, skautirao je protivnike i Dule ga je hvalio u svakom pogledu!!! Videcemo koliko ce dobar naslednik biti, ali u svakom slucaju verujem da ima podrsku cele crno bele porodice, ne samo Danilovica i Todorica!!!

Drago mi je sto je Milosavljevic potpisao za Partizan!!! Verujem da ce se dokazati i pokazati na delu!!!

I samo bih pitao jedno, zasto se nigde ne pominje kao pojacanje Aleksandar Vlahovic, decko koji razvaljuje po Prvoj B ligi u Partizanu II!!!

Istu skolu su prosli mnogi nasi prvotimci (Novica ubica, Kosta Perovic, Dejan Borovnjak, Darko Balaban...)!!!

Mislim da ima dovoljno godina da mu vredi dati sansu, jer je odavno prerastao igranje u Prvoj B ligi!!!

Nije Mekejleb, ali mislim da ima mesta u prvih 12 igraca Partizana, makar kao treci plejmejker!!!

Volim ga ko oka dva...

Milovan

pre 13 godina

Vlado,puno sreće u radu i da,kada jednog dana budeš odlazio,za tobom žalimo kao danas za Duletom!Puno sreće i Draganu Milosavljeviću.Sve najbolje!!

dj22

pre 13 godina

Мајсторе, имаш подршку Гробара! Само напред. Ако нам је подршка некад била неопходнија...

Patriota

pre 13 godina

SREĆNO Jovanoviću, i da budeš upola uspješan kako Dule, ući ćeš u istoriju!!! Samo naprijed,želim ti mnogo mnogo uspjeha u vođenju najtrofejnijeg košarkaškog kluba !~

stefan

pre 13 godina

nadam se da ce nastaviti tamo gde je vujosevic stao...svi nasi veliki treneri su ovako postajali veliki-nasledili su svog ucitelja i bili bolji od njega...puno srece...

Volim crno-bele

pre 13 godina

Cestitam,Vlado!A sad pokazi sta znas!Zelim ti mnogo srece i da sa nasim Partizanom osvojis bar onoliko titula koliko je Dule osvojio.

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Kada je Vujosevic prvi put otisao iz Partizana, na klupi ga je zamenio Zeljko Obradovic i u svojoj debitantskoj sezoni 1992. osvojio titulu prvaka Evrope! I Zeljko Obradovic i Vlada Jovanovic su iz Cacka!!!

DBZ

pre 13 godina

KK Partizan me podseca na neko uspesno preduzece sa Zapada: kad se uprazni sefovsko mesto, prvo se kandidat trazi u sopstvenim redovima, pa bas ako niko ne odgovara raspisuje se oglas... Zelim puno uspeha u radu g. Jovanovicu, pobede u nizu, zdrave i motivisane igrace, naklonjene sudije (pa sto da ne?), nekog jakog sponzora, zagrejanu i dobru salu za treniranje, A licencu Evrolige i prijatan odmor. I naravno dobrodoslica mladom Milosavljevicu.

nexy

pre 13 godina

Pravi potez! Odlichno! Vladi sve najbolje, znachi sledetji F4 gledamo u sastavu: Partizan sa Vladom, CSKA sa Duletom, Panateneikos sa Zheljkom i Olimpijakos sa Dudom...
Sjajno!

lalic robert

pre 13 godina

drago mi je da uprava veruje mladom strucnjaku,pa makar i po cenu 2/3 mozda manje trofejne sezone,treba biti samo strpljiv,rezultat nece izostati.Pevace se VLADA JOVANOVIC sha lalalala,garant.Jos da se i GROBARI vrate u Pionir.A i Nas T E G I moze da bude zadovoljan,nastavljamo dominaciju. ROBERT SOMBOR

Nikopol

pre 13 godina

Nadao sam se da ce pricha sa EFESom i pozitivnim deshavanjima oko pomoci drzave i grada biti tas koji ce prevagnuti na vagi i da ce DV ostati.. Nazalost nije.
Drago mi je da njegov prvi pomocnik preuzima tim s obzirom na to da je upijao znanje od nasheg charobnjaka.
Takodje se nadam da ce navijachi preci preko afere "karte" i podrzati novi tim i trenera. Pojachanje je vrlo dobro, nadam se da ce biti bolji od Rashica :)
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

ljuba

pre 13 godina

Samo da se nastavi skauting kao i do sada, da se dovode mladi igraci koji ce napredovati i dokazivati se kao i do sada!!!
Verujemo u Duletovu pomoc i smatram da cemo mu mi biti klub sa kojim ce najvise saradjivati u svakom smislu te reci ;-)!!!

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 13 godina

Nije vise tajna da ce KK Partizan dobiti velikog sponzora ove sezone, da je vec sada u pozitivnoj finansijskoj situaciji. Partizan ce ove sezone napraviti vrhunski tim, to cete videti, a Vlada Jovanovic je strucnjak za respekt, to svi oni koji prate Partizan znaju!
Moje misljenje je da se sve ovo uradilo planski i da Todoricevo obecanje da cemo sledece godine da idemo korak dalje u Evroligi nije uzaludno!
NAPRED PARTIZAN!

realno

pre 13 godina

da da da.....lofton je taj momak koji nam fali definitivno....vec sam smislio taktiku....dvojica udvoje marica,dvojica drze veselog da ne poleti sa bacanja....gordic ima extra igru 1 na 1...ako ga zatvore u reketu vraca loftonu,koji cepa mrezu sa 8 metara....a ako kojim slucajem promashi,a retko to cini....skace lazme nebu pod oblake i imamo novi napad....strasna,ma atomska kosarka bi to bila.....bravo za danilovica i todorica....ako uspeju da naprave ovakvu ekipu....samo nam shuter tipa loftona fali

M

pre 13 godina

@Ajme
Brate, javi se da ti uzmem sezonsku kartu kad toliko voliš i pratiš Partizan. Postaćeš uz Mišu Tumbasa još jedan naš zaštitni znak.

nek je sa srećom

pre 13 godina

Vlado čestitam od srca...i budi svoj! Nemoj nikoga da kopiraš. Od prethodnika uzmi ono najbolje, a sve što je loše (ako je bilo) ti odbaci.

Gagi, dobrodošao u Familiju! U najboljem klubu Srbije i regiona imaćeš mogućnosti da kroz Evroligu još više razviješ svoje velike potencijale i postaneš jedan od najboljih bekova/niskih krila u Evropi. Srećno!

Bo

pre 13 godina

To BRE! Tako se to radi u vrhunski organizovanom klubu! Uvek se razmislja unapred, nema iznenadjenja! Dule je odradio svoje! Vecno smo mu zahvalni! A sada je vreme za njegove ucenike! JEDVA CEKAM NOVU SEZONU!

Top

pre 13 godina

eeeee... jedan je bio Dule Vujosevic.. posto od FK Patizana, nema nista...nadam se da se sada nece isto desiti i sa KK Partizan..
(Djomla, 28. jun 2010 16:51)

Dzaba se radujete ionako idete u stecaj.

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

Sale Ars

pre 13 godina

Od svih mladjih trenera najbolji izbor. Samo se nadam da nece kopirati Duleta. Ok je da zadrzi taj sistem rada ali da bi bio uspesan mora uneti i nesto svoje, nesto novo. Zna li neko pouzdano kako igraci reaguju na njega? Da li je autokrata ili jedna od varijanti blazih trenera? Puna podrska za ovu odluku, za koju je bila potrebna obostrana hrabrost, i uprave i njega da preuzme klub posle Duleta nakon tolikih (nerealnih) uspeha. Svaka cast na tome i zelim mu uspeha barem upola ali da obavezno poveze i desetku, posle moze koju i da omane.

Razumem te...

pre 13 godina

ajme.... @ a kad ne budes imao vremena,recimo neka mala pauza...pauza izmedju dva dima cigareta ili dok traje pauza izmedju dve reklame ili u treptaju oka ...mozes da napises celu istoriju i sve trofeje svog kluba,osvojene i one koje ce osvojiti...

Slav

pre 13 godina

Verujem u novog trenera,treba mu dati podrsku i razumevanje ako lose krene,Partizan je EVROPSKI KLUB i nije lako biti trener Partizana.NAJVAZNIJE je da se navijaci vrate na tribine kada bude sve opet pocelo,jer sada smo mi GROBARI Partizanu potrebni vise nego ikad!!!!

bo mccalebb

pre 13 godina

sale slazem se sa tobom,igrao sam prosle godine u mersinu sa loftonom,paklen je igrac ...pogledajte samo....http://www.youtube.com/watch?v=fOH4spIjBe8&feature=related

crofna kg

pre 13 godina

Kao veliki navijac radnickog,krivo mi je sto nam je otiso Milosevic jel nam je bio jedan od najboljih igraca,ali kada znam gde je otiso u kakav klub onda mi je u jednu ruku i drago.Najbolji potez je napravio,ma da je mogo jos 1 god. kod nas da ostane!!!!