Petak, 25.06.2010.

16:47

Duško Vujošević i zvanično u CSKA

<a href="http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=06&amp;dd=24&amp;nav_id=440910" class="text-link" target= "_blank">Kako je B92 prvi najavio</a>, dosadašnji trener Partizana Duško Vujošević potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim CSKA.

Izvor: B92

Duško Vujoševiæ i zvanièno u CSKA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

Jelena

pre 13 godina

dosaoje i taj dan da postane autsajder kk partizan, ima da ih dere cak i siroki, zagreb i domzala:
(delia glingon, 26. jun 2010 18:29) Svet je lep kada sanjamo... Samo ti sanjaj i uzivaj, nada i onako umire poslednja!

master valjevac

pre 13 godina

bice zanimljivo da CSKA dodje u evroligi ove godine u BG, pa da ceo Pionir odjekuje: DULE LEGENDO! DULE LEGENDO! DULE LEGENDO!

Sabahudin

pre 13 godina

Molite vi grobari Boga da vam iz kluba ne odu Danilovic,Todoric,Divac,Djordjevic,Zare...oni su moc Partizana,ljudi od autoriteta,lako cete vi bez Dula.
Dok je njih,postojace i KK Partizan,kad vam oni odu,gubite i monopol i sve privilegije koje uzivate.
Sto se tice DV,to sto je postao,postao je jer se nasao u Partizanu sa jakim ljudima iza sebe.
Za mene,prosjecan trener sa manirima ulicara,ali,covjeku se posrecilo.
U svakom slucaju respekt za postignute rezultate(ali samo u domacoj ligi).

A za vasu informaciju(posto mu pare nikad nisu bile vazne hahaha Dule demagog) u Partizanu je primao 400000eura godisnje x 9god=3.600.000 eura!!!

Razumite ga,mora i on covjek od necega da zivi ;)

Gogo

pre 13 godina

Dule Majstore veliko hvala za sve velicanstvene pobjede.Neka ti je srecno i bericetno u novom klubu,a nama se nadati da ces se vratiti jednog dana.

Drki

pre 13 godina

prognoziram da ce se ubrzo vratiti, jer nije samo on stvorio partizan nego je i partizan stvorio njega. nece se snaci u CSKA, i ubrzo sledi povratak u crno belu boju. ne moze on bez partizana niti partizan bez njega.

Laki- Ruma

pre 13 godina

DULE je zaslužio sreću:-))Sreća nije nešto što se nađe iza kioska ili bere sa grane...Doktore postavio si standarde i zadao domaći zadatak ko god bio tvoj naslednik ali ja sam mišljenja da je Vlada Jovanović čovek koji je dorastao svim izazovima:-)) Grobari da li se slažete???

milan

pre 13 godina

Pa kako vas nije sramota da pricate da je dule otisao zbog para,pa svako bi otisao,covek svake godine stvara sjajne igrace,kupe ih bogatiji klubovi i sve od pocetka pa vise mu se smucilo ,a i zasluzio je vise od 3 miliona.DULE HVALA ZA SVE!!!

zlio

pre 13 godina

Sta reci ... Hvala Gospodine na svemu, hvala na 9 uzastopnih titula, hvala i na NLB i na nasim Kupovima....hvala ti sto si razbio najace,10x bogatije,i postavio ime BGDa,na mapu Kosarake europe... Hvala Mnogo i srecno ....

wolfman

pre 13 godina

Dušan Kecman, Jan Veseli, Lester MekKejleb, Petar Božić, Aleksandar Marić, Aleksandar Rašić, Slavko Vraneš, Branislav Đekić, Lorens Roberts, Novica Veličković, Nikola Peković, Stefan Lazme, Milton Palasio, Predrag Drobnjak, Milenko Tepić, Kosta Perovic, Luka Bogdanović, Blejk Step, Vontigo Kamings, Dejan Milojević, Nenad Krstić, Frederik Haus, Predrag Šuput, Đuro Ostojić, Jovo Stanojević, Nenad Čanak, Vule Avdalović, Vlado Šćepanović, Miloš Vujanić, Veselin Petrović...HARIS BRKIC. . . Sve su to sjani kosarkasi...ali NAJBOLJI IGRAC SVIH OVIH GODINA U KK PARTIZAN JE GOSPODIN DUSKO DULE VUJOSEVIC!!! HVALA TI LEGENDO I SRECNO........pa se vidimo opet... ;)

Ranko RS

pre 13 godina

Osjećam neku prazninu i tugu i nesposobnost..kao da je neko umro ne daj Bože. Ali Dule želim ti svu sreću i slavu ovog svijeta i Bog te blagoslovio! Mene da se pita ja bih te postavio za doživotnog predsednika Partizana sa svim ovlaštenjima. Hvala ti još jednom za sve! :((

Bogi

pre 13 godina

Uglavnom ne ostavljam komentare, ali na ovu vest moram... Ovo je za mene dogadjaj godine, mnogo vece razocaranje nego utakmica Australija - Srbija! Sve najbolje Dule i do skorog vidjenja u EL...

Boza1971

pre 13 godina

Posle pogibije Dragana Mancea,odlazak Duleta Vujosevica mi je najteze pao.Dule,hvala ti na svemu i da nam se vratis za par godina da zavrsis ono sto si zapoceo sa nasim PARTIZANOM.

Milan Besevic

pre 13 godina

Vekliko hvala velikom coveku, Dule neka ti je srecno.
Kad tad i bilo sta verujem da ces opet biti u Partizanu jer ti si dusa tog tima.

kojot 93

pre 13 godina

DULE MAJSTORE!!bio si i ostao najbolji trener koga je partizan ikada imao!!
niko ti ne moze ni prici,a kamoli zameniti!!
HVALA TI ZA SVE !
DUSKO VUJOSEVIC ZAUVEK U ♥ SVAKOG GROBARA!!
DULE VUJOSEVIC SALALALALA!!!

Milos Brcko

pre 13 godina

Postovani gospodine Vujoševiću,
hvala Vam za sve!Najveći odlaze kad su na vrhuncu, a vi bi ste po toj logici mogli ostati stotinu godina!

Mladen

pre 13 godina

Dule Hvala Vam ! Želim Vam pre svega zdravlja i da osvojite Evroligu a da na tom F4 bude i Vaš i naš Partizan.
Puno sreće - trebaće Vam !! Drago mi je da ste u bratskoj Rusiji jer je poznato koliko tu zemlju volite i neka Vam vrati na siti način

sladjan petkovic

pre 13 godina

za jedno godinu dana dolazi cska u arenu.......službeni spiker najavljuje GOSPODIN DULE VUJOŠEVIĆ!!22222 GROBARA!!!STANDING OVATIONS!!!NEPROCENJIVO!VEĆ SE JEŽIM....E DA I NAKON TOGA KOMENTARI :PUSTIO IH DULE

unuk

pre 13 godina

U iscekivanju dana kada ces ponovo sesti na klupu najdrazeg kluba, zelim vam puno srece GOSPODINE VUJOSEVICU. HVALA VAM ZA SVE!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

Joe

pre 13 godina

Dule legendo, puno sreće i sve najbolje! Apsolutno zasluženo ideš u jedan od najvećih evropskih klubova. Želim ti da osvojiš sve što se može osvojiti i da im uzmeš mnogo više od tih 5 miliona koje spominju. Uzmi im srce, pa kada budeš odlazio neka plaču oni kao što sada plačemo mi. Želim ti i da 3 godine prođu što brže, a onda nazad u svoju kuću da nastaviš gde si stao i da doneseš Partizanu bar još jednu titulu prvaka Evrope!

Sve najbolje, Grobari će biti sa tobom u mislima, a vidimo se u Areni!

obodo

pre 13 godina

Hvala Dule na svemu! Ipak je doslo do zasicenja... Cak i kod nas navijaca... Mali Jovanovic ili Big Dzi-kic za trenera, ostala imena nebi donela boljitak Partizanu. Za organizaciju i funkcionisanje tima se ne brinem. Danilovic je izbrusio zanat, stari Todor je tu, ako docekamo septembar sa oformljenom ekipom mozemo da nastavimo sa dominacijom. I naravno- Ziveo PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

Slavko

pre 13 godina

Rizican potez CSKA. Dule je dobra trener za mlade neafirmisane igrace, cisto sumnjam da ce imati vecih uspeha sa CSKA. Mozda je i on toga svestan ali 5 mil. eura se ne odbija.

Zoki

pre 13 godina

ma vratices se ti ekspresno nije ti to Srbija da sve moze da se kupi i da sudije uvek budu na tvojoj strani nema veze u partizanu si uvek dobrodosao

Knjazevac

pre 13 godina

Verovao sam da pare ne mogu sve da kupe, da emocije nisu na prodaju ipak nemam sta da zamerim Duletu, zasluzio je bolje "uslove" nego sto ima u Partizanu ali nigde nece biti voljen, cenjen i postovan kao u Srbiji, mislim da ce to ubrzo da shvati!? Emocije ce ipak da ga pobede i morace da se vrati tamo gde mu je i mesto!!! HVALA TI ZA SVE STO SI NAM DAO, HVALA TI ZA SVE STO SI NAS NAUCIO, HVALA TI STO SI UCINIO DA NAM SE CEO SVET DIVI! VOLE TE TVOJI GROBARI ZAUVEK!!!

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

Dule majstore puno srece u CSKA i da ne nabrjama sada zaista mrzi me da pisem ali mislim da je ova vijest najvise pogodila MISU TUMBAS .ko se slaze nek preporuci...:))

Ja

pre 13 godina

"Moj prelazak u Moskvu definitivo je korak napred u karijeri"
(ha, 25. jun 2010 17:55)

Prvak SSSR i Rusije: 40 puta
Kup SSSR i Rusije: 7 puta
EVROLIGA: 6 puta
Finale Evrolige 11 puta
Fajnal for Evrolige: 10 puta

Jeste otisao u veci klub mi nemamo problem sa kompleksima kao vi.

aussie

pre 13 godina

Prvo-hvala ti za sve sto si uradio za Partizan u prethodnih devet godina.
Drugo-iskreno verujem da je Partizan mnogo veci od Duleta Vujosevica, pa cu zato i napisati ovo sto sledi.
Jos pre dvadeset dve godine, kad je Dule stvorio igracku generaciju Divca, Danilovica, Djordevica..., formirao sam misljenje da je on trener koji pravi fenomenalne igrace, ali nije bas najvestiji kada trebaju da se uzimaju znacajni trofeji. To misljenje nisam promenio ni do danasnjeg dana.
DV je trener koji je najbolji u situaciji kada hoce da se napravi dosta sa malo para.CSK je tim koji ima druge ambicije. Oni hoce vrhunski rezultat (evro titulu) za ulozeni novac. U toj situaciji ne verujem da ce se Dule snaci, i da ce se njegov trenerski stil sloziti sa ambicijama kluba. Sto je najgore mislim da ovaj put, za razliku od pre dvadeset godina, iz njega u Partizanu nisu ostali igraci koji mogu da osvoje evropu sledece sezone.
Ah da jos jena mozda i najvaznija stvar. U CSK Dule nece imati navijace koji ce stajati iza njega i pruzati mu podrsku.
Jos jednom, Dule hvala ti za sve i vidimo te uskoro nazad na klupi Partizana.

Milan

pre 13 godina

Dule legendo hvala ti za sve bio si najbolji trener koji je ikada vodio partizan.Nadam se samo da ce sale djordjevic preuzeti klupu partizana.Grobari iz bara milan i goran.

XXL

pre 13 godina

Sve naj, naj, naj bolje vam zelim. Hvala vam za sve, zaduzili ste nas mnogo. To je nazaboravno, stvarno ste 'carobnjak', ali se nadam da se necete vracati kao trener KK Partizan. Tacnije, nadam se da nece biti potrebe za vama. Ziveo KK Partizan, nasa prica se nastavlja.

Uzmi Vlado Evro tituluu, Evro tituluu...

Srale

pre 13 godina

Smatram da je Dule pogrešio jer neće izdržati do kraja ugovora. Bolji mu je vrabac u ruci nego jastreb na nebu. To je odnos Partizanove ponude s ponudom Csk -a. Dule je slab s stranim jezicima a i način njegova odnosa s igračima (psovke, urlikanje, ...) teško da će naći plodno tlo u Moskvi. U redu, ovo je novac za dvije egzistencije ali za to treba dobro zaorati i raskopati puteve do titula i u Rusiji i u Europi. A i ruska liga je sve jača a u Europi uvek čekaju Barcelona, Pao, Oly, Real, Cahalaboral, Maccaby, ... Ej, Dule zar ti nije bio dovoljan ugovor s Partizanom (150.000 eura godišnje + premije) i s Crnom Gorom (120.000 eura + dodatci). I to su bili bogati ugovori za srpske prilike. Da si štedeo već bi imao u ovih 9 godina barem 1 milion eura.

Ali tko danas štedi ...

hijena1

pre 13 godina

Odlazi najveci trener u istoriji Partizana, ali odlazili su i najveci igraci da ih ne nabrajam pa je Partizan i posle toga ostao institucija. Ovo je realnost i mora se prihvatiti i uraditi sve da klub i narednih sezona nastavi dominaciju na domacoj sceni i Evroligi. Dule srecno i ocekujemo da nam se vratis kad budes mislio da je vrijeme za to.

sasa fandjo

pre 13 godina

Dule, hvala ti za sve ove godine... Zelim ti da osvojis Euroleague sa CSKA jer si to zasluzio... I krajnje je vreme da naplatis sav ovaj rad u jednom vrhunskom klubu kao sto je Partizan... Jos jednom hvala i puno srece... Pozdrav od velikog GROBARA, i naravno, nasa vrata su ti uvek otvorena... SVE NAJBOLJE!!!

grobar sa korenom

pre 13 godina

pa sta ovo znaci, da ce dule protiv nas da bije ili sta je ovo zar nije imao dosta love kod nas, nego eto oce da nas icepa CSKA 115 - Partizan 63

MarkoPN

pre 13 godina

Shmrk shmrk cmizdr,Srećno i vrati se molim te!!!Na današnji dan je Dule otišao privremeno,ali mi je i stigla šampionska majica!!!

aleksandar- Ruma

pre 13 godina

Hehehe, najbolji trenutak za odlazak kad je svima po ko zna koji put dokazao da poseduje energiju,inteligenciju,strast i ljubav prema košarci kao retko koji trener....Umetnik,sinonim za uspeh..Želim ti Dule da ostavriš "San koji srećan sanjaš sam"...Vladu Jovanovića za naslednika...Puno sreće u CSKA i da se vratiš u Partizan posle ostvrenog sna..

Sasa The Grobar

pre 13 godina

I meni je uzasno tesko sto je Dule otisao, ali PRESTANITE DA LUPATE da cemo se raspasti bez njega !!! OD zvezdasa to i mogu da ocekujem, ali kad procitam kako grobari pisu da cemo se raspati, muka mi je.... Dule je naveca legenda kluba, ali Partizan je uvek pretendent na trofeje, ZAPAMTITE TO !!!

NE gubite nadu, navijajmo jace nego ikada i punimo Pionir i na najmanjim utakmicama, jer to je sada apsolutno neophodno, sezona koja dolazi je NAJVAZNIJA U ISTORIJI (ko razume, pametan je)...

vladan

pre 13 godina

nemogu da vjerujem da je ovo uradio dule zahvalan sam mu na svemu ali da zbog para da ode nemogu da vjerujem vidjecete da nece praviti nikakve rezultate .nemogu da zamislim partizan bez duleta.ako budu igrali partizan vs cska zaplakacu

Ralemvp

pre 13 godina

Zasluzio je taj ugovor i ne sumnjam da ce se vratiti kad mu istekne ugovor sa CSKA. Ako mi ne osvojimo Evroligu sledece godine nek je uzme Dule.Voleo bi da Sale Djordjevic dodje na klupu.Doneo nam je Evroligu kao igrac mozda ce i kao trener!A sad po pojacanja za sledecu godinu.

aleksa

pre 13 godina

Pisem ovo a dusa me boli. Znam, i ovo je moralo da se desi, kad-tad. Za ovih 9 godina mnogo se i ruznih i lepih stvari u mom zivotu desilo. Ali ono sto ce odneti prevagu u korist lepog je Dule i moj Partizan. Svaki put kad se setim Miloja, Scepe Velikog, omiljenog House-a,ludog Blek Stepa, Brown-a, Mikija Radosevica , smotanog Perovica, tria TNT, Krleta, Palasija , Vuleta Avdalovica, Vujanica, kapitena Ostoje - Pere - Vese...... joj zaboravio sam toiko njih..... srce mi je puno.
Nadam se da nije kraj!!
Cika Dule, puno srece (osim protiv nas) i da nam se jednog dana vratite.

pfc apatin

pre 13 godina

Nisi samo zaslužan za ove silne titule i uspehe koje ćemo pamtiti dok smo živi,,stvorio si košarkaškog giganta svetskih razmera KK PARTZAN koji je za nas navijače boginja ljubavi a za protivnike na terenu strah i trepet.Takođe si i jedan od najzaslužnijih što naš klub ima najbolje navijače o kojima priča ceo svet i o kojima maštaju sve ekipe na svetu.Žao nam je što odlaziš ali nam je isto i drago što si konačno naplatio rad,trud i sva odricanja u životu.Ostaćeš zauvek u našim srcima-GROBARI APATIN

Maxim

pre 13 godina

Puklo na lovi. I na Evroligi... Znači na lovi, kako god okreneš. U Partizanu ne daju lovu ni za trenera ni za pojačanja, pa čovek otiš'o gde daju i skrenuo im pažnju šta je napravio.
A u Moskvi dao rok i napomenuo da cilja samo na jedan trofej.

goranpfc

pre 13 godina

Tuzan sam ali sam i srecan zbog njega.Daj dda vidim ko bi to od nas odbio takvu ponudu?
HVALA GOSPODINE VUJOSEVICU,HVALA MAESTRO,ZELIM TI SVE NAJBOLJE,ZELIM TI DA DODJES DO FINALA EL I TAMO IZGUBIS OD PARTIZANA :)))
MISLIM DA BI ZA TEBE TO BILO KAO DA SI JE TI OSVOJIO.
SVE NAJBOLJE,MAJSTORE,GENIJE,LEGENDO,DOKTORE VUJOSEVICU!!!

the king

pre 13 godina

dok citam ovo suze mi samo pljuste . . . samo kad se setim svih onih dozivljaja . . .
Ali nije mi zao
Sa srecom DULE NAJVECI

i da budes drugi u evroligi da u finalu izgubis od nas ;)

Pa da te ugostimo u top16 kako dolikuje NAJVECEM

aaa

pre 13 godina

Ljudi pa zar mislite da bih dule otisao iz partizana a da nije siguran da ce partizan i bez njega odlicno funkcionisati..i kao sto je i on rekao partizan ne zavisi od jednog coveka!!!! HVALA TI DULE ZA SVE

drnda

pre 13 godina

Zelim Ti da osvojis Evro ligu jos ove sezone,a da u finalu pobedis Partizan sa 10 ralike...a dogodine da ti se revansiramo...istom merom...DULE CAR,KRALJ,prvak skoka u dalj...

ACA

pre 13 godina

Posle danasnjeg dana nista nece biti kao pre,nema vise izlaska na bis sa pesmom Dule Vujosevic shalalalala...Dule VELIKO HVALA za sve!!!!!!

Partizan Sampion!!!

pre 13 godina

Veoma mi je krivo sto je covek otisao,ali klub ce funkcionisati i posle njega.Partizan je INSTITUCIJA!!!Za druge se navija PARTIZAN SE VOLI!!Srecno Dule i hvala ti za sve!!

Nikola

pre 13 godina

Ovo je mozda veci gubitak za Partizan nego odlazak par igraca.Hvala na svemu i dodji ponovo.Nadam se da ce Sale nastaviti njegovim stopama :)

aleksandar

pre 13 godina

Hvala DULE,ali sad smo ga nadrljalo,pogotovu ako odu,kao sto hoce MARIC,McCALEB,ROBERTS,mozda i VESELY...!!!!....neeeeeeeeeeeeeeeeee

LoBe_djuice150

pre 13 godina

Srecno u CSKA.Nadam se da cemo te opet videti u Partizanu za koju godinu.Dobar naslednik Duleta je Vlada Jovanovic ali niko nece biti kao on.

da volim crno-bele.....

pre 13 godina

Biće ovo jedna jako zanimljiva sezona, sve novo, ali rezultat isti......Partizan-Šampion!!!
P.S. Vratiće se Dule da odradi doživotni ugovor sa Partizanom

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Sta reci osim:"JEDNO VELIKO HVALA NA SVEMU STO SI URADIO ZA PARTIZAN" sto je mnogo vise nego sto ljudi mogu i da zamisle.Puno srece u novom klubu da osvojis sve trofeje koji postoje, pa na godinu dve u NBA tamo malo da haras cisto iz zezanja pa opet nazad u PARTIZAN da i sa nama podignes Euroligu.Jos jednom HVALA.

sudnji dan

pre 13 godina

Ne bih da budem zlosutan, ali ne ocekujem da ce Vujosevic biti uspjesan na klupi CSKA. On je trener koji radi uspjesno bez rezultatskih imperativa i pritom afirmise mlade igrace po cemu mu niko u Evropi nije ravan. Ni jedno ni drugo nece imati u Moskvi, uostalom njegove dosadasnje inostrane avanture nisu dobro zavrsile.

matejasale

pre 13 godina

DO VIDJENJA DULE za 3 godine.Hvala ti doktore,generale,magistre,docente,inzenjeru,majstore,care,kralju,prince,predsednice na svemu.Bog ti dao zdravlja i srece u zivotu i u daljoj karijeri,a neznam dali su svesni u CSKA da ce imati jos vecu armiju navijaca.HVALA DULE I VIDIMO SE,ti si samo na sluzbenom putu,a naravno za 3 godine ispocetka idemo

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Ovu vest sam prihvatio vrlo tesko, i tuzan sam kao i svi vi. Ali opet covek sasvim zasluzeno ide u klub koji nije veci od Partizana, ali novac je taj koji ce obezbediti njemu i njegovoj porodici egzistenciju.
Kada bude bio zreb za euroligu verujem da cemo 99% izvuci cska za protivnika, i bice mi posebno drago da docekamo Duleta onako kako zasluzuje, a verujem da ce i njega samog emocije savladati...
PUNO SRECE LEGENDO U NOVOM KLUBU!!! tvoj verni obozavatelj

rade

pre 13 godina

setite se ljubise tumbakovica koji kad god je otiso napolje nista nije postigo.bojim se da ce isto da se desi i vujosevicu.
bogu hvala pa ode odavde da ne slusamo vise njegove odvratne psovke

zivi bili...

pre 13 godina

Za razliku od mnogih drugih, mislim da je dv izabrao najgori trenutak da ode iz partizana. U casu kada su se otvorile mogucnosti da klub resi najvaznija pitanja svoje buducnosti, odlazi covek oko koga se sve okrece u klubu. Sada je veliko pitanje sta ce biti od sponzora, sta ce biti od hale, da ne govorimo o pojacanjima. I kada za par meseci DV prekine svoju avanturu u moskvi, i od brace ruasa dobije mali deo onoga o cemu se sada prica, shvatice kakav je uzasan korak napravio, po sbe i partizan. Ovde je bio prvi do Boga, i mogao je to ostati dokle je hteo. Siguran sam da bi u partizanu zaradio naredne sezone, nego sto ce dobiti u moskvi. Katastrofalan potez coveka za koga smo verov ali da je nepogresiv. Zivi bili...

bi

pre 13 godina

rad i istrajnost daju rezultat...mislim da su reci suvisne...ulepsao si mi zivot mada su mnogi pokusavali ti si jedini uspeo...zelim ti srecu iako se ti na nju nikada i nikada nisi oslanjao...pozdrav sa zeljom i nadom da ces nam se jednog dana vratiti!!!

Goran Gajic

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve radosti koje si nam doneo u ova teska vremena!Ne mogu da verujem da je dosao i taj dan!Vise nista nece biti isto...Srecno kralju!

Ivan

pre 13 godina

Mislim da bi Dzikic bio idealna zamena Duletu. Ipak ga je Dule ucio zanatu a i uvek kada je Dule izbacen a Dzikic ga menjao uvek smo pobedili.

sale_MB

pre 13 godina

Dok citam ove komentare suze mi teku, a verujem i Duletu jer je i sam izjavio da cita komentare na internetu.

Srecno u CSKA i vrati nam se jednog dana!!!

Avatar

pre 13 godina

E svega mi na svetu, ja sam danas zaplakao kad sam cuo ovu vest! Ne mogu da vam opisem koliko volim ovog coveka kao jednog velikog trenera bez koga ce Partizan tesko nesto da uradi u sledecoj sezoni! Ali hvala mu na svemu i zelim mu puno uspeha u daljem radu!

ivan kotor

pre 13 godina

Mnogi navijači Partizana, više u šali, podsećaju da je Vujoševića 1991, kada je drugi put napustio Partizan, zamenio Čačanin Željko Obradović, a znate šta je posle bilo. I Vlada Jovanović je Čačanin...

iskusni

pre 13 godina

Od stca ti zelim sve najbolje i veliko ti HVALA za sve sto si ucinio za Tvoj i Moj Partizan. Normalno je da je moralo jednom doci do rastanka, a takva ponuda se ne odbija. Sa novim timom ti zelim sve same uspehe, jedino protiv Partizana ti zelim poraz i taj poraz neka bude na FINALU EVRO LIGE.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

nenad73

pre 13 godina

Dule srecno i zelim ti da osvojis Evroligu, trofej koji ti neosporno pripada. Sada kada nece biti toliko potkradanja od sudija i drugih podmetanja vise sam nego siguran da je to krajnje realan ishod tvog angazmana!
Sa druge strane Partizan ce dobiti trening halu, ostaje Danilovic i rukovodstvo kluba koje sam siguran da ce naci adektvatna pojacanja ove godine. Licno bih voleo Saleta Djordjevica coveka koji je vec toliko toga dao Partizanu!

dwight

pre 13 godina

Dule HVALA ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!! Cinio si cuda u koja cak i mi grobari nismo verovali. Zelim ti svu srecu u CSKA ida se sto pre vratis i nastavis zapoceto.

Miki

pre 13 godina

9 godina unazad sam se pribojavao ovog naslova i eto desilo se i to. Sada moramo biti jaci nego ikad i dokazati da je cak i Dule Vujosevic zamenljiv! Napred Partizan!

Juras(ik) park

pre 13 godina

Ko ce sada da drzi vrata od svlacionice? Vlado hvataj se za prvu kvaku i treniraj, dugo je leto...Sistem je postavljen kako rece Vujosevic.

nenad

pre 13 godina

Ako Partizan ne osvoji titulu u sledecoj sezoni,to ce samo znaciti da je Vujosevicev pritisak na sudije imao dosta rezultata svih ovih godina,kada je domace prvenstvo u pitanju...

Sale Niš

pre 13 godina

Po mom skromnom mišljenju, najuspešniji, ali i najomiljeniji član Partizanove porodice, svih vremena, jednom rečju - LEGENDA ! Za sve što je uradio - jedno veliko HVALA I DOVIDJENJA ! A osim ove dve reči, mogli bismo uraditi bar nešto od predloga - popeti na krov Pionira njegovu košulju, dati novoj trenažnoj hali ime po njemu, na dresovima upisati inicijale DV, bilo šta, njemu u čast... Duletu srećno, neka udje u finale Evrolige i tamo pruži ruku - Vladi Jovanoviću i Peri Božiću !

Zarko

pre 13 godina

Kad okoreli zvezdas pozeli dv puno srece u rusiji, mnogi pomisle da je razlog toga slobodan prostor za druge klubove u zemlji.A nije...Na zalost, ne verujem, a i ne navijam za to da partizan bude slabiji od zvezde, vec zvezda jaca od partizana. DV za sobom ostavlja sistem koji je napravio, stabilan u bilo kom smislu klub i prava preporuka za moju zvezdu je da krene da radi istu stvar.Jako mi tesko pada da kazem da treba da se ugledamo na partizan i ucinimo sve da postanemo stablilni kao oni, a da onda za 9 godina isto tako ispratimo Trifketa u Real ili Panatenaikos...Dule , puno srece

BrankoNS

pre 13 godina

Žao mi je što je otišao iz Partizana, za koji smatram da će se obrukati u EL sledeće sezone.
Nisam partizanovac, ali sam stotinu puta skakao ispred televizora navijajući za KK Partizan, dok ih je vodio košarkaški genije, jedan i neponovljivi Dule Vujošević.
Dule, hvala ti za sve!
Srećno!

Veliko hvala

pre 13 godina

Tesko je...
ali i u najtezem trenutku nas veliki vodja poziva na ujedinjenje svih snaga.
Poslusajte navijaci najpametnijeg medju nama, posle ce biti kasno, produbice se sukob i Partizan ce samo patiti, a sa njm i svi mi.
Dule, hvala ti sto sam bolji covek, sto sam iz tvojih reci shvato mnogo, hvala ti za sve.

Aleksandar

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si ucinio za nas Partizan! Nikad nijedan grobar to nece zaboraviti! Jednog dana kad pozelis da se vratis,docekacemo te siroko rasirenih ruku!
Jedan je DULE VUJOSEVIC!!!

Ne diraj Marića i Veselog !!!

pre 13 godina

Dule želim ti svaku sreću i uspeh u radu osim kad igraš protiv Partizana...i molim te...NE DIRAJ Marića i Veselog!

Ako si već ti otišao nije u redu da očerupaš Partizan za ključne igrače!

Trebinje RS

pre 13 godina

Da prvo kazem da sam Zvezdas od 5 evo do 17.
Dule hvala ti za sve nase igrace koje si ti stvorio i koji igraju sada za Srbiju,i za isticanje da si Srbin,ali non stop si pricao da te pare ne interesuju,blablabla,a sad je otisao upravo radi toga.Znam ja da treba da se obezbjedi egzistencija,ali nemoj onda da pricas da ti pare nisu bitne.

Ненад

pre 13 godina

Дуле велики Србине, хвала ти за све што си дао Партизану, желим ти пуно успеха у братској Русији!

Joe

pre 13 godina

Dule, ideš u bogatiji ali ne i bolji klub. Pomiješana osjećanja su sad u meni - drago mi je zbog tebe, jer zaslužuješ više materijalne koristi za svoje umijeće, kao i da se ne maltretiraš vapeći da se prepoznaju uspjesi i finansijki pomogne KK Partizan. Po drugoj strani šok i tuga..

StanKobra

pre 13 godina

"pet miliona evra za tri godine" a ja mislio da su braca Rusi pametan narod... ovo je vece bacanje para nego kad si malo zedan a kupis pola litra Koka Kole pa bacis vise od pola

Glas Razuma

pre 13 godina

Slazem se da veliki placenici poput Lengdona,Holdena,Siskauskasa itd. ne zele da trpe tu vrstu pedagogije.Hvala mu za sve sto je ucinio.Ostavio je Partizan u dobrim rukama sigurno...

Zeljko Obradovic

pre 13 godina

Ne zelimo TE gledati vise na klupi PARTIZANA.
(KK Cibona,KKCZ,KKHF..., 25. jun 2010 17:05)

Ni ja ga vise ne mogu gledati uzeo mi je najmanje 3 Evrolige! :)))

Luka

pre 13 godina

Srecno, Dule! Sad uz nase u Evroligi navijamo i za CSKA :)

Daj, Boze, da je bar jednom sastanemo sa CSKA-om u Pioniru, da mu napravimo nezapamceni docek..

Goran

pre 13 godina

Mislio sam da se vise nikad necu osecati kao sto sam se osecao posle vesti da smo ostali bez Zorana.Sada se potpuno isto osecam jer znam da bez Duleta vise nemamo sanse da gledamo Partizan kao do sada,izgubili smo mnogo ali zivot ide dalje....

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Dule hvala ti za sve!!! Srecno u nastavku karijere,nauci ih tamo da igraju kosarku ,a onda nam se vrati nazad da uzmemo evroligu!! :)

Житељ Москве

pre 13 godina

Дуле ништа не брини.Имаћеш најбоље услове за рад,стисни их као Партизан,испуниће ти се сан. Покорићеш Европу са Русима кад већ ниси са Партизаном. Москва и навијачи ЦСКА те чекају.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Хвала Ти Дуле за незаборавне тренутке. Увек добро дошао кући.

П.С.
После Атине, отворили смо филијалу и у Москви.

Boki

pre 13 godina

Kada je prosli put otisao nasledio ga je Zeljko Obradovic i usledila je 1992.Sada neka ga nasledi covek koji je pogodio tu legendarnu trojku,ta paralela se sama po sebi namece.Gospodine Vujosevicu,hvala Vam za sve titule,pobede,spektakle,hvala Vam i za punu Arenu i za F4 i za...Ma,ko ce sve to pobrojati sta ste nam Vi doneli.Po prvi put u zivotu navijacu za i jedan crveno-beli tim-CSKA.

paka

pre 13 godina

Zbog ovog osjecam neku zebnju, strah od pada. Ali vjerujem u Duletove rijeci i znam da je napravio sistem o kojem govori.
A Duletu mogu samo da kazem jedno veliko HVALA, hvala za sve titule koje je osvojio, hvala za sve majstore koje je stvorio, hvala za svu srecu koju nam je pruzio!
Zelim mu sve najbolje u Moskvi, zasluzeno je presao u tako veliki klub.
Volimo te DULE!!!

broz

pre 13 godina

Auuu,bice katastrofa... Puno srece mu zelim i da nam se vrati jednom... Svake sezone mi je bilo bitno samo da li on ostaje,roster me nije zanimao... A sada me ne bi usrecilo ni da u Partizan dodju Kobi i Lebron...

sasa

pre 13 godina

Neka ti je sa srecom Generale!!!

Hvala za sve sto si ucinio za Partizan i za Grobare...

Da budes drugi u Evropi iza Partizana sledece sezone i da nam se sto pre vratis i sa ruskom krunom na glavi i titulom kralja koja te ovde dozivotno ceka!!!

DULE VUJOSEVIC SALALALALA....

mens

pre 13 godina

Sve prolazi, PARTIZAN ostaje. Biti deo porodice privilegija je velika, posebno u momentima kada zatvaramo jedno poglavlje, kao onda kada smo prelazili iz Hale sportova u Pionir, kada smo trpeli, padali i dizali se. Partizan je sistem, to je vrednost vecita.

Srecko

pre 13 godina

::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Zobnica

pre 13 godina

Boravak Vujoshevica u CSKA ce biti pravi fijasko. Dodushe odlichno placen fijasko. Znachi u pitanju je sledece "Za odredjenu cifru chak i Dule Vujoshevic ce da pljune sve sto je uchio javnost, igrache , struku " ... Hvala za neizmernu radost koju je donosio Partizanu proteklih godina i jedva ga chekamo u Pioniru da mu uzmemo meru! Na kraju, zamislite nekog navijacha koji za odredjenu svotu novca predje da navija za jedan a pocne za drugi klub. E zato su navijachi uvek u pravu bez obzira sta kaze bilo ko... neke stvari nemaju cenu ostalo je ionako trivijalno. ZBOGOM Dule Majstore!

Gleamer

pre 13 godina

Kao sto je jedan Bog tako je i jedan Dule Vujosevic. Svu srecu u daljem zivotu i radu mu zelim. Zelim mu isto da se po isteku ugovora vrati u nas Partizan, medju njegove Grobare.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan i Dule legenda!

Nikola

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve shto si nam pruzio za sve pobede koje si nam doneo znash da cesh uvek ostati legenda medju grobarima!!!
Josh jednom hvala i srecno!!!

GrobaR

pre 13 godina

Kao da sanjam , ne verujem , Dule raci sa kim si se posvadjao da li su to vodje navijaca , pa jel moguce da su te oterali, sramota , pa jel moguce da u zemlji Srbiji toliko nema sluha za neke stvari pa najbolji i najkvalitetniji nam idu iz zemlje , ovo mi je najtuznija vest ikada

Shone

pre 13 godina

Dule je ikona partizana,to ce uvek i biti.Moram da priznam da sam malo razocaran njegovom odlukom,naravno zelim mu svu srecu u karijeri ali ne i da pobedi PARTIZAN.Onaj ko i malo poznaje kosarku mora da zna da ovaj uspeh ostvaren u Parizu,Zagrebu i Beogradu kao i mnogi drugi ne bi bili moguci bez Duleta.

E tako se to radi...

pre 13 godina

Svako dobro ziva legendo.!! Nikada te necu zaboraviti, a nadam se da neces ni ti nas!!
Svakako da si zasluzio i egzistenciju i jedini trofej koji ti nedostaje!!
Tvome odlasku znamo svi ko se naj vise raduje... Ali neka... Naj vaznije je radovati se na kraju sezone a to je ipak nase vreme...
Jos jednom srecno i veliko HVALA!!

Давид

pre 13 godina

Срце те наше кроз песму зове,
Дуле љубави,
ако у ЦСКА не будеш срећан,
врати се нама ти !!! Дуле легендо све најбоље ти желим!!! И даље ће се орити Пиониром Дуле Вујошевић шалалалала!..!!!

Marko

pre 13 godina

Dule osvaja EL sa CSKA, a mi i dalje ovako nastavljamo sa uspesima dok se On ne vrati, a onda mozda osvoji EL i sa Partizanom. Ko zna, mozda nam finansije u buducnosti budu bolje...
Srecno i Duletu u CSKA i Partizanu!

Dudulence

pre 13 godina

Dolazi Dusko Vujosevic kod Duska Vujosevica i kaze mu: "Ja sam za tebe Dusko Vujosevic"!
Toliko o 3 najbolja trenera u Evropi, puno srece majstore i hvala na svemu!

Viktorovski

pre 13 godina

Hvala ti LEGENDO za sve sto su uradio za Partizan, za svu radost koju si nam donosio ruseci najvece Evropske timove, za veliku ljubav koju si poklonio nasem klubu i zelim ti sve najljepse u CSKA, pa da se nekad opet vratis i nastavis osvajanje titula sa Partizanom.

Dule Vujosevic - osoba koju nijedan navijac Partizana ne smije zaboraviti!!!

Stevan

pre 13 godina

Gospodinu Vujosevicu jedno HVALA za sve.
Ovo je svet profesionalizma, ljubav je odvano prestala da postoji u sportu ali verujem da je odnos koji je postignut izmedju nas navijaca i naseg bivseg trenera nesto najblize sto je moglo da pridje tom pojmu. Za nas je zavrsena jedna velika i lepa era ali smatram da na ovo ne treba gledati kao tragediju i kraj - nego kao sansu za novi pocetak. Dule je iza sebe ostavio kvalitetan i zdrav sistem i svakako da u tom smeru treba nastaviti razvoj KK Partizan. Svako dobro u Moskvi i zelim Vam da svake godine gubite finale EL od Partizana

Grobar Crvenka

pre 13 godina

HVALA ZA SVE OVE LUDE GODINE!!!
....koje nebi bile iste da nisi bio sa nama!!!
H V A L A
i vrati se svojoj kuci, mi te cekamo...

crno-beli

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si uradio za nas Grobare!Sve najbolje i uvek si u nasim srcima i nadam se da ces se kad tad vratiti u Partizan!

Realno

pre 13 godina

Ma covek je, sta god se pricalo o njemu i mislilo, odavno prevazisao ovu nasu bolesnu zemlju sto se tice raznoraznih struktura, muvanja i sl. I pored toga uspeo je da pokaze da je odlican u nadmetanju sa ostalim klubovima Evrope. Ako je otisao, i siguran sam da zeli da osvoji Evro ligu i da to ostvari u karijeri. Video je da moze, ali bez para koje se kradu i sl. to ne moze.
Svaka mu cast, zasluzio je.

realno

pre 13 godina

Legendo, veliko HVALA za sve sto si ucinio za Partizan, Srbiju i kosarku u opste!

Puno uspeha u novom klubu.

Braco grobari, ne ocajavaj te. Partizan je institucija i to ce se vrlo brzo pokazati!

Za nova vremena, za nove pobede, za nove titule...

Nebolood

pre 13 godina

Otishao je najbolji medju nama, lider, chovek koji nas je doveo na korak do vrha evrope, do totalne dominacije u zemlji i regionu, i posle ove vesti, ostaju samo pomeshana osecanja.. Prvo, velika tuga, jer nash Partizan nece biti isti, to je sigurno, iako se nadam, ostace shampion i narednih godina.. Drugo, osecaj velike zahvalnosti ovom choveku, jer je od Partizana napravio tim koji svi respektuju, i chak u svetskim okvirima poznaju i poshtuju (turneja po USA letos), i jedino shto nam preostaje jeste da gospodinu Duletu Vujoshevicu pozhelimo sve najbolje u Rusiji, nastavak niske trofeja, i poraze samo u eventualnim duelima s Partizanom.. :)
Grobari nikad nece zaboraviti ove sjajne godine pod Duletom, HVALA na svemu od srca MAJSTORE!

MILE

pre 13 godina

SREĆNO , ljudino gde god bio želim ti mnogo uspeha .Vrati NAM se jednog dana jer GROBARI nikog nisu vileli kao tebe .Dobro zdravlje i puno sreće.

al

pre 13 godina

D.V. je literarni rusofil,pa ne cudi da je otisao u Moskvu.Mada,ne verujem da ce svoje ''pedagoske metode'' i recnik moci tamo da primenjuje,a bez tih atributa nije trademark...

pirke

pre 13 godina

Legendo srecno i sve najbolje. Previse si zaduzio nas voljeni klub i nasu kosarku, previse srece nam je doneo voljeni klub pod tvojim vodjstvom da bi neko mogao da ti nesto zameri na odlasku. Samo napred i napreduj, pa osvoji tu EL vise. Vrhunski uslovi su u Rusiji, nema razloga ne ocekivati CSKA na vrhu Evrope najkasnije za dve godine. I naravno, jos jedan razlog zasto navijati za najveci ruski klub.

018

pre 13 godina

kada ode igrac iz bilo kog naseg kluba u neki inostrani takodje zbog vece plate i egzistencije u zivotu svi ga pljuju a sada svi razumeju vujosevica... kako to? pa i on je iz istih razloga otisao u CSKA. nema razlike. zato lokalni pljuvaci razmislite dobro kada to radite ponovo

Kriger

pre 13 godina

Moralo je jednom i ovo da se desi! Dule HVALA TI na svemu! Nadam se finalu EL Partizan-CSKA pa da slavimo!!! Grobari pevajte još JAČE! Da nas bude VIŠE i VIŠE nego što može! NAPRED PARTIZAN!

kobe bryant

pre 13 godina

Dule legendo, srećan ti put i zelim ti da tamo napravis posao kakav si napravio s Partizanom. U stvari zelim da osvojis Evroligu - trofej koji ti nedostaje i koga zasluzujes. Grobari će ti zauvek ostati duzni za sve lepe trenutke koje si im podario. Ali da znas, ako dodje do duela Partizan-CSKA, nema protekcije. Idemo na pobedu kao i uvek :)))

DidierDrogba

pre 13 godina

Vec nam nedostajes :(((
Ali ako je Dule rekao da je klub u dobrim rukama ja mu verujem.

Srecno Legendo! I da nam se vratis sto pre...

Kriger

pre 13 godina

Moralo je jednom i ovo da se desi! Dule HVALA TI na svemu! Nadam se finalu EL Partizan-CSKA pa da slavimo!!! Grobari pevajte još JAČE! Da nas bude VIŠE i VIŠE nego što može! NAPRED PARTIZAN!

Nebolood

pre 13 godina

Otishao je najbolji medju nama, lider, chovek koji nas je doveo na korak do vrha evrope, do totalne dominacije u zemlji i regionu, i posle ove vesti, ostaju samo pomeshana osecanja.. Prvo, velika tuga, jer nash Partizan nece biti isti, to je sigurno, iako se nadam, ostace shampion i narednih godina.. Drugo, osecaj velike zahvalnosti ovom choveku, jer je od Partizana napravio tim koji svi respektuju, i chak u svetskim okvirima poznaju i poshtuju (turneja po USA letos), i jedino shto nam preostaje jeste da gospodinu Duletu Vujoshevicu pozhelimo sve najbolje u Rusiji, nastavak niske trofeja, i poraze samo u eventualnim duelima s Partizanom.. :)
Grobari nikad nece zaboraviti ove sjajne godine pod Duletom, HVALA na svemu od srca MAJSTORE!

DidierDrogba

pre 13 godina

Vec nam nedostajes :(((
Ali ako je Dule rekao da je klub u dobrim rukama ja mu verujem.

Srecno Legendo! I da nam se vratis sto pre...

al

pre 13 godina

D.V. je literarni rusofil,pa ne cudi da je otisao u Moskvu.Mada,ne verujem da ce svoje ''pedagoske metode'' i recnik moci tamo da primenjuje,a bez tih atributa nije trademark...

sasa

pre 13 godina

Neka ti je sa srecom Generale!!!

Hvala za sve sto si ucinio za Partizan i za Grobare...

Da budes drugi u Evropi iza Partizana sledece sezone i da nam se sto pre vratis i sa ruskom krunom na glavi i titulom kralja koja te ovde dozivotno ceka!!!

DULE VUJOSEVIC SALALALALA....

Ne diraj Marića i Veselog !!!

pre 13 godina

Dule želim ti svaku sreću i uspeh u radu osim kad igraš protiv Partizana...i molim te...NE DIRAJ Marića i Veselog!

Ako si već ti otišao nije u redu da očerupaš Partizan za ključne igrače!

ivan kotor

pre 13 godina

Mnogi navijači Partizana, više u šali, podsećaju da je Vujoševića 1991, kada je drugi put napustio Partizan, zamenio Čačanin Željko Obradović, a znate šta je posle bilo. I Vlada Jovanović je Čačanin...

Marko

pre 13 godina

Dule osvaja EL sa CSKA, a mi i dalje ovako nastavljamo sa uspesima dok se On ne vrati, a onda mozda osvoji EL i sa Partizanom. Ko zna, mozda nam finansije u buducnosti budu bolje...
Srecno i Duletu u CSKA i Partizanu!

Dudulence

pre 13 godina

Dolazi Dusko Vujosevic kod Duska Vujosevica i kaze mu: "Ja sam za tebe Dusko Vujosevic"!
Toliko o 3 najbolja trenera u Evropi, puno srece majstore i hvala na svemu!

Ja

pre 13 godina

"Moj prelazak u Moskvu definitivo je korak napred u karijeri"
(ha, 25. jun 2010 17:55)

Prvak SSSR i Rusije: 40 puta
Kup SSSR i Rusije: 7 puta
EVROLIGA: 6 puta
Finale Evrolige 11 puta
Fajnal for Evrolige: 10 puta

Jeste otisao u veci klub mi nemamo problem sa kompleksima kao vi.

Viktorovski

pre 13 godina

Hvala ti LEGENDO za sve sto su uradio za Partizan, za svu radost koju si nam donosio ruseci najvece Evropske timove, za veliku ljubav koju si poklonio nasem klubu i zelim ti sve najljepse u CSKA, pa da se nekad opet vratis i nastavis osvajanje titula sa Partizanom.

Dule Vujosevic - osoba koju nijedan navijac Partizana ne smije zaboraviti!!!

Zeljko Obradovic

pre 13 godina

Ne zelimo TE gledati vise na klupi PARTIZANA.
(KK Cibona,KKCZ,KKHF..., 25. jun 2010 17:05)

Ni ja ga vise ne mogu gledati uzeo mi je najmanje 3 Evrolige! :)))

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Хвала Ти Дуле за незаборавне тренутке. Увек добро дошао кући.

П.С.
После Атине, отворили смо филијалу и у Москви.

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

Dule majstore puno srece u CSKA i da ne nabrjama sada zaista mrzi me da pisem ali mislim da je ova vijest najvise pogodila MISU TUMBAS .ko se slaze nek preporuci...:))

Sale Niš

pre 13 godina

Po mom skromnom mišljenju, najuspešniji, ali i najomiljeniji član Partizanove porodice, svih vremena, jednom rečju - LEGENDA ! Za sve što je uradio - jedno veliko HVALA I DOVIDJENJA ! A osim ove dve reči, mogli bismo uraditi bar nešto od predloga - popeti na krov Pionira njegovu košulju, dati novoj trenažnoj hali ime po njemu, na dresovima upisati inicijale DV, bilo šta, njemu u čast... Duletu srećno, neka udje u finale Evrolige i tamo pruži ruku - Vladi Jovanoviću i Peri Božiću !

crno-beli

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si uradio za nas Grobare!Sve najbolje i uvek si u nasim srcima i nadam se da ces se kad tad vratiti u Partizan!

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Ovu vest sam prihvatio vrlo tesko, i tuzan sam kao i svi vi. Ali opet covek sasvim zasluzeno ide u klub koji nije veci od Partizana, ali novac je taj koji ce obezbediti njemu i njegovoj porodici egzistenciju.
Kada bude bio zreb za euroligu verujem da cemo 99% izvuci cska za protivnika, i bice mi posebno drago da docekamo Duleta onako kako zasluzuje, a verujem da ce i njega samog emocije savladati...
PUNO SRECE LEGENDO U NOVOM KLUBU!!! tvoj verni obozavatelj

Joe

pre 13 godina

Dule, ideš u bogatiji ali ne i bolji klub. Pomiješana osjećanja su sad u meni - drago mi je zbog tebe, jer zaslužuješ više materijalne koristi za svoje umijeće, kao i da se ne maltretiraš vapeći da se prepoznaju uspjesi i finansijki pomogne KK Partizan. Po drugoj strani šok i tuga..

sale_MB

pre 13 godina

Dok citam ove komentare suze mi teku, a verujem i Duletu jer je i sam izjavio da cita komentare na internetu.

Srecno u CSKA i vrati nam se jednog dana!!!

Boki

pre 13 godina

Kada je prosli put otisao nasledio ga je Zeljko Obradovic i usledila je 1992.Sada neka ga nasledi covek koji je pogodio tu legendarnu trojku,ta paralela se sama po sebi namece.Gospodine Vujosevicu,hvala Vam za sve titule,pobede,spektakle,hvala Vam i za punu Arenu i za F4 i za...Ma,ko ce sve to pobrojati sta ste nam Vi doneli.Po prvi put u zivotu navijacu za i jedan crveno-beli tim-CSKA.

Miki

pre 13 godina

9 godina unazad sam se pribojavao ovog naslova i eto desilo se i to. Sada moramo biti jaci nego ikad i dokazati da je cak i Dule Vujosevic zamenljiv! Napred Partizan!

Sasa The Grobar

pre 13 godina

I meni je uzasno tesko sto je Dule otisao, ali PRESTANITE DA LUPATE da cemo se raspasti bez njega !!! OD zvezdasa to i mogu da ocekujem, ali kad procitam kako grobari pisu da cemo se raspati, muka mi je.... Dule je naveca legenda kluba, ali Partizan je uvek pretendent na trofeje, ZAPAMTITE TO !!!

NE gubite nadu, navijajmo jace nego ikada i punimo Pionir i na najmanjim utakmicama, jer to je sada apsolutno neophodno, sezona koja dolazi je NAJVAZNIJA U ISTORIJI (ko razume, pametan je)...

Zarko

pre 13 godina

Kad okoreli zvezdas pozeli dv puno srece u rusiji, mnogi pomisle da je razlog toga slobodan prostor za druge klubove u zemlji.A nije...Na zalost, ne verujem, a i ne navijam za to da partizan bude slabiji od zvezde, vec zvezda jaca od partizana. DV za sobom ostavlja sistem koji je napravio, stabilan u bilo kom smislu klub i prava preporuka za moju zvezdu je da krene da radi istu stvar.Jako mi tesko pada da kazem da treba da se ugledamo na partizan i ucinimo sve da postanemo stablilni kao oni, a da onda za 9 godina isto tako ispratimo Trifketa u Real ili Panatenaikos...Dule , puno srece

broz

pre 13 godina

Auuu,bice katastrofa... Puno srece mu zelim i da nam se vrati jednom... Svake sezone mi je bilo bitno samo da li on ostaje,roster me nije zanimao... A sada me ne bi usrecilo ni da u Partizan dodju Kobi i Lebron...

realno

pre 13 godina

Legendo, veliko HVALA za sve sto si ucinio za Partizan, Srbiju i kosarku u opste!

Puno uspeha u novom klubu.

Braco grobari, ne ocajavaj te. Partizan je institucija i to ce se vrlo brzo pokazati!

Za nova vremena, za nove pobede, za nove titule...

mens

pre 13 godina

Sve prolazi, PARTIZAN ostaje. Biti deo porodice privilegija je velika, posebno u momentima kada zatvaramo jedno poglavlje, kao onda kada smo prelazili iz Hale sportova u Pionir, kada smo trpeli, padali i dizali se. Partizan je sistem, to je vrednost vecita.

aleksandar- Ruma

pre 13 godina

Hehehe, najbolji trenutak za odlazak kad je svima po ko zna koji put dokazao da poseduje energiju,inteligenciju,strast i ljubav prema košarci kao retko koji trener....Umetnik,sinonim za uspeh..Želim ti Dule da ostavriš "San koji srećan sanjaš sam"...Vladu Jovanovića za naslednika...Puno sreće u CSKA i da se vratiš u Partizan posle ostvrenog sna..

sladjan petkovic

pre 13 godina

za jedno godinu dana dolazi cska u arenu.......službeni spiker najavljuje GOSPODIN DULE VUJOŠEVIĆ!!22222 GROBARA!!!STANDING OVATIONS!!!NEPROCENJIVO!VEĆ SE JEŽIM....E DA I NAKON TOGA KOMENTARI :PUSTIO IH DULE

matejasale

pre 13 godina

DO VIDJENJA DULE za 3 godine.Hvala ti doktore,generale,magistre,docente,inzenjeru,majstore,care,kralju,prince,predsednice na svemu.Bog ti dao zdravlja i srece u zivotu i u daljoj karijeri,a neznam dali su svesni u CSKA da ce imati jos vecu armiju navijaca.HVALA DULE I VIDIMO SE,ti si samo na sluzbenom putu,a naravno za 3 godine ispocetka idemo

da volim crno-bele.....

pre 13 godina

Biće ovo jedna jako zanimljiva sezona, sve novo, ali rezultat isti......Partizan-Šampion!!!
P.S. Vratiće se Dule da odradi doživotni ugovor sa Partizanom

GrobaR

pre 13 godina

Kao da sanjam , ne verujem , Dule raci sa kim si se posvadjao da li su to vodje navijaca , pa jel moguce da su te oterali, sramota , pa jel moguce da u zemlji Srbiji toliko nema sluha za neke stvari pa najbolji i najkvalitetniji nam idu iz zemlje , ovo mi je najtuznija vest ikada

Gleamer

pre 13 godina

Kao sto je jedan Bog tako je i jedan Dule Vujosevic. Svu srecu u daljem zivotu i radu mu zelim. Zelim mu isto da se po isteku ugovora vrati u nas Partizan, medju njegove Grobare.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan i Dule legenda!

LoBe_djuice150

pre 13 godina

Srecno u CSKA.Nadam se da cemo te opet videti u Partizanu za koju godinu.Dobar naslednik Duleta je Vlada Jovanovic ali niko nece biti kao on.

hijena1

pre 13 godina

Odlazi najveci trener u istoriji Partizana, ali odlazili su i najveci igraci da ih ne nabrajam pa je Partizan i posle toga ostao institucija. Ovo je realnost i mora se prihvatiti i uraditi sve da klub i narednih sezona nastavi dominaciju na domacoj sceni i Evroligi. Dule srecno i ocekujemo da nam se vratis kad budes mislio da je vrijeme za to.

XXL

pre 13 godina

Sve naj, naj, naj bolje vam zelim. Hvala vam za sve, zaduzili ste nas mnogo. To je nazaboravno, stvarno ste 'carobnjak', ali se nadam da se necete vracati kao trener KK Partizan. Tacnije, nadam se da nece biti potrebe za vama. Ziveo KK Partizan, nasa prica se nastavlja.

Uzmi Vlado Evro tituluu, Evro tituluu...

Ненад

pre 13 godina

Дуле велики Србине, хвала ти за све што си дао Партизану, желим ти пуно успеха у братској Русији!

dwight

pre 13 godina

Dule HVALA ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!! Cinio si cuda u koja cak i mi grobari nismo verovali. Zelim ti svu srecu u CSKA ida se sto pre vratis i nastavis zapoceto.

iskusni

pre 13 godina

Od stca ti zelim sve najbolje i veliko ti HVALA za sve sto si ucinio za Tvoj i Moj Partizan. Normalno je da je moralo jednom doci do rastanka, a takva ponuda se ne odbija. Sa novim timom ti zelim sve same uspehe, jedino protiv Partizana ti zelim poraz i taj poraz neka bude na FINALU EVRO LIGE.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

Житељ Москве

pre 13 godina

Дуле ништа не брини.Имаћеш најбоље услове за рад,стисни их као Партизан,испуниће ти се сан. Покорићеш Европу са Русима кад већ ниси са Партизаном. Москва и навијачи ЦСКА те чекају.

sasa fandjo

pre 13 godina

Dule, hvala ti za sve ove godine... Zelim ti da osvojis Euroleague sa CSKA jer si to zasluzio... I krajnje je vreme da naplatis sav ovaj rad u jednom vrhunskom klubu kao sto je Partizan... Jos jednom hvala i puno srece... Pozdrav od velikog GROBARA, i naravno, nasa vrata su ti uvek otvorena... SVE NAJBOLJE!!!

kobe bryant

pre 13 godina

Dule legendo, srećan ti put i zelim ti da tamo napravis posao kakav si napravio s Partizanom. U stvari zelim da osvojis Evroligu - trofej koji ti nedostaje i koga zasluzujes. Grobari će ti zauvek ostati duzni za sve lepe trenutke koje si im podario. Ali da znas, ako dodje do duela Partizan-CSKA, nema protekcije. Idemo na pobedu kao i uvek :)))

StanKobra

pre 13 godina

"pet miliona evra za tri godine" a ja mislio da su braca Rusi pametan narod... ovo je vece bacanje para nego kad si malo zedan a kupis pola litra Koka Kole pa bacis vise od pola

BrankoNS

pre 13 godina

Žao mi je što je otišao iz Partizana, za koji smatram da će se obrukati u EL sledeće sezone.
Nisam partizanovac, ali sam stotinu puta skakao ispred televizora navijajući za KK Partizan, dok ih je vodio košarkaški genije, jedan i neponovljivi Dule Vujošević.
Dule, hvala ti za sve!
Srećno!

Avatar

pre 13 godina

E svega mi na svetu, ja sam danas zaplakao kad sam cuo ovu vest! Ne mogu da vam opisem koliko volim ovog coveka kao jednog velikog trenera bez koga ce Partizan tesko nesto da uradi u sledecoj sezoni! Ali hvala mu na svemu i zelim mu puno uspeha u daljem radu!

Stevan

pre 13 godina

Gospodinu Vujosevicu jedno HVALA za sve.
Ovo je svet profesionalizma, ljubav je odvano prestala da postoji u sportu ali verujem da je odnos koji je postignut izmedju nas navijaca i naseg bivseg trenera nesto najblize sto je moglo da pridje tom pojmu. Za nas je zavrsena jedna velika i lepa era ali smatram da na ovo ne treba gledati kao tragediju i kraj - nego kao sansu za novi pocetak. Dule je iza sebe ostavio kvalitetan i zdrav sistem i svakako da u tom smeru treba nastaviti razvoj KK Partizan. Svako dobro u Moskvi i zelim Vam da svake godine gubite finale EL od Partizana

Luka

pre 13 godina

Srecno, Dule! Sad uz nase u Evroligi navijamo i za CSKA :)

Daj, Boze, da je bar jednom sastanemo sa CSKA-om u Pioniru, da mu napravimo nezapamceni docek..

Ivan

pre 13 godina

Mislim da bi Dzikic bio idealna zamena Duletu. Ipak ga je Dule ucio zanatu a i uvek kada je Dule izbacen a Dzikic ga menjao uvek smo pobedili.

E tako se to radi...

pre 13 godina

Svako dobro ziva legendo.!! Nikada te necu zaboraviti, a nadam se da neces ni ti nas!!
Svakako da si zasluzio i egzistenciju i jedini trofej koji ti nedostaje!!
Tvome odlasku znamo svi ko se naj vise raduje... Ali neka... Naj vaznije je radovati se na kraju sezone a to je ipak nase vreme...
Jos jednom srecno i veliko HVALA!!

aaa

pre 13 godina

Ljudi pa zar mislite da bih dule otisao iz partizana a da nije siguran da ce partizan i bez njega odlicno funkcionisati..i kao sto je i on rekao partizan ne zavisi od jednog coveka!!!! HVALA TI DULE ZA SVE

wolfman

pre 13 godina

Dušan Kecman, Jan Veseli, Lester MekKejleb, Petar Božić, Aleksandar Marić, Aleksandar Rašić, Slavko Vraneš, Branislav Đekić, Lorens Roberts, Novica Veličković, Nikola Peković, Stefan Lazme, Milton Palasio, Predrag Drobnjak, Milenko Tepić, Kosta Perovic, Luka Bogdanović, Blejk Step, Vontigo Kamings, Dejan Milojević, Nenad Krstić, Frederik Haus, Predrag Šuput, Đuro Ostojić, Jovo Stanojević, Nenad Čanak, Vule Avdalović, Vlado Šćepanović, Miloš Vujanić, Veselin Petrović...HARIS BRKIC. . . Sve su to sjani kosarkasi...ali NAJBOLJI IGRAC SVIH OVIH GODINA U KK PARTIZAN JE GOSPODIN DUSKO DULE VUJOSEVIC!!! HVALA TI LEGENDO I SRECNO........pa se vidimo opet... ;)

Shone

pre 13 godina

Dule je ikona partizana,to ce uvek i biti.Moram da priznam da sam malo razocaran njegovom odlukom,naravno zelim mu svu srecu u karijeri ali ne i da pobedi PARTIZAN.Onaj ko i malo poznaje kosarku mora da zna da ovaj uspeh ostvaren u Parizu,Zagrebu i Beogradu kao i mnogi drugi ne bi bili moguci bez Duleta.

paka

pre 13 godina

Zbog ovog osjecam neku zebnju, strah od pada. Ali vjerujem u Duletove rijeci i znam da je napravio sistem o kojem govori.
A Duletu mogu samo da kazem jedno veliko HVALA, hvala za sve titule koje je osvojio, hvala za sve majstore koje je stvorio, hvala za svu srecu koju nam je pruzio!
Zelim mu sve najbolje u Moskvi, zasluzeno je presao u tako veliki klub.
Volimo te DULE!!!

Давид

pre 13 godina

Срце те наше кроз песму зове,
Дуле љубави,
ако у ЦСКА не будеш срећан,
врати се нама ти !!! Дуле легендо све најбоље ти желим!!! И даље ће се орити Пиониром Дуле Вујошевић шалалалала!..!!!

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Sta reci osim:"JEDNO VELIKO HVALA NA SVEMU STO SI URADIO ZA PARTIZAN" sto je mnogo vise nego sto ljudi mogu i da zamisle.Puno srece u novom klubu da osvojis sve trofeje koji postoje, pa na godinu dve u NBA tamo malo da haras cisto iz zezanja pa opet nazad u PARTIZAN da i sa nama podignes Euroligu.Jos jednom HVALA.

Srecko

pre 13 godina

::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Grobar Crvenka

pre 13 godina

HVALA ZA SVE OVE LUDE GODINE!!!
....koje nebi bile iste da nisi bio sa nama!!!
H V A L A
i vrati se svojoj kuci, mi te cekamo...

Bogi

pre 13 godina

Uglavnom ne ostavljam komentare, ali na ovu vest moram... Ovo je za mene dogadjaj godine, mnogo vece razocaranje nego utakmica Australija - Srbija! Sve najbolje Dule i do skorog vidjenja u EL...

Boza1971

pre 13 godina

Posle pogibije Dragana Mancea,odlazak Duleta Vujosevica mi je najteze pao.Dule,hvala ti na svemu i da nam se vratis za par godina da zavrsis ono sto si zapoceo sa nasim PARTIZANOM.

Realno

pre 13 godina

Ma covek je, sta god se pricalo o njemu i mislilo, odavno prevazisao ovu nasu bolesnu zemlju sto se tice raznoraznih struktura, muvanja i sl. I pored toga uspeo je da pokaze da je odlican u nadmetanju sa ostalim klubovima Evrope. Ako je otisao, i siguran sam da zeli da osvoji Evro ligu i da to ostvari u karijeri. Video je da moze, ali bez para koje se kradu i sl. to ne moze.
Svaka mu cast, zasluzio je.

Goran Gajic

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve radosti koje si nam doneo u ova teska vremena!Ne mogu da verujem da je dosao i taj dan!Vise nista nece biti isto...Srecno kralju!

Aleksandar

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si ucinio za nas Partizan! Nikad nijedan grobar to nece zaboraviti! Jednog dana kad pozelis da se vratis,docekacemo te siroko rasirenih ruku!
Jedan je DULE VUJOSEVIC!!!

Glas Razuma

pre 13 godina

Slazem se da veliki placenici poput Lengdona,Holdena,Siskauskasa itd. ne zele da trpe tu vrstu pedagogije.Hvala mu za sve sto je ucinio.Ostavio je Partizan u dobrim rukama sigurno...

Veliko hvala

pre 13 godina

Tesko je...
ali i u najtezem trenutku nas veliki vodja poziva na ujedinjenje svih snaga.
Poslusajte navijaci najpametnijeg medju nama, posle ce biti kasno, produbice se sukob i Partizan ce samo patiti, a sa njm i svi mi.
Dule, hvala ti sto sam bolji covek, sto sam iz tvojih reci shvato mnogo, hvala ti za sve.

MarkoPN

pre 13 godina

Shmrk shmrk cmizdr,Srećno i vrati se molim te!!!Na današnji dan je Dule otišao privremeno,ali mi je i stigla šampionska majica!!!

MILE

pre 13 godina

SREĆNO , ljudino gde god bio želim ti mnogo uspeha .Vrati NAM se jednog dana jer GROBARI nikog nisu vileli kao tebe .Dobro zdravlje i puno sreće.

Mladen

pre 13 godina

Dule Hvala Vam ! Želim Vam pre svega zdravlja i da osvojite Evroligu a da na tom F4 bude i Vaš i naš Partizan.
Puno sreće - trebaće Vam !! Drago mi je da ste u bratskoj Rusiji jer je poznato koliko tu zemlju volite i neka Vam vrati na siti način

018

pre 13 godina

kada ode igrac iz bilo kog naseg kluba u neki inostrani takodje zbog vece plate i egzistencije u zivotu svi ga pljuju a sada svi razumeju vujosevica... kako to? pa i on je iz istih razloga otisao u CSKA. nema razlike. zato lokalni pljuvaci razmislite dobro kada to radite ponovo

nenad73

pre 13 godina

Dule srecno i zelim ti da osvojis Evroligu, trofej koji ti neosporno pripada. Sada kada nece biti toliko potkradanja od sudija i drugih podmetanja vise sam nego siguran da je to krajnje realan ishod tvog angazmana!
Sa druge strane Partizan ce dobiti trening halu, ostaje Danilovic i rukovodstvo kluba koje sam siguran da ce naci adektvatna pojacanja ove godine. Licno bih voleo Saleta Djordjevica coveka koji je vec toliko toga dao Partizanu!

aussie

pre 13 godina

Prvo-hvala ti za sve sto si uradio za Partizan u prethodnih devet godina.
Drugo-iskreno verujem da je Partizan mnogo veci od Duleta Vujosevica, pa cu zato i napisati ovo sto sledi.
Jos pre dvadeset dve godine, kad je Dule stvorio igracku generaciju Divca, Danilovica, Djordevica..., formirao sam misljenje da je on trener koji pravi fenomenalne igrace, ali nije bas najvestiji kada trebaju da se uzimaju znacajni trofeji. To misljenje nisam promenio ni do danasnjeg dana.
DV je trener koji je najbolji u situaciji kada hoce da se napravi dosta sa malo para.CSK je tim koji ima druge ambicije. Oni hoce vrhunski rezultat (evro titulu) za ulozeni novac. U toj situaciji ne verujem da ce se Dule snaci, i da ce se njegov trenerski stil sloziti sa ambicijama kluba. Sto je najgore mislim da ovaj put, za razliku od pre dvadeset godina, iz njega u Partizanu nisu ostali igraci koji mogu da osvoje evropu sledece sezone.
Ah da jos jena mozda i najvaznija stvar. U CSK Dule nece imati navijace koji ce stajati iza njega i pruzati mu podrsku.
Jos jednom, Dule hvala ti za sve i vidimo te uskoro nazad na klupi Partizana.

milan

pre 13 godina

Pa kako vas nije sramota da pricate da je dule otisao zbog para,pa svako bi otisao,covek svake godine stvara sjajne igrace,kupe ih bogatiji klubovi i sve od pocetka pa vise mu se smucilo ,a i zasluzio je vise od 3 miliona.DULE HVALA ZA SVE!!!

rade

pre 13 godina

setite se ljubise tumbakovica koji kad god je otiso napolje nista nije postigo.bojim se da ce isto da se desi i vujosevicu.
bogu hvala pa ode odavde da ne slusamo vise njegove odvratne psovke

aleksa

pre 13 godina

Pisem ovo a dusa me boli. Znam, i ovo je moralo da se desi, kad-tad. Za ovih 9 godina mnogo se i ruznih i lepih stvari u mom zivotu desilo. Ali ono sto ce odneti prevagu u korist lepog je Dule i moj Partizan. Svaki put kad se setim Miloja, Scepe Velikog, omiljenog House-a,ludog Blek Stepa, Brown-a, Mikija Radosevica , smotanog Perovica, tria TNT, Krleta, Palasija , Vuleta Avdalovica, Vujanica, kapitena Ostoje - Pere - Vese...... joj zaboravio sam toiko njih..... srce mi je puno.
Nadam se da nije kraj!!
Cika Dule, puno srece (osim protiv nas) i da nam se jednog dana vratite.

unuk

pre 13 godina

U iscekivanju dana kada ces ponovo sesti na klupu najdrazeg kluba, zelim vam puno srece GOSPODINE VUJOSEVICU. HVALA VAM ZA SVE!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Dule hvala ti za sve!!! Srecno u nastavku karijere,nauci ih tamo da igraju kosarku ,a onda nam se vrati nazad da uzmemo evroligu!! :)

Knjazevac

pre 13 godina

Verovao sam da pare ne mogu sve da kupe, da emocije nisu na prodaju ipak nemam sta da zamerim Duletu, zasluzio je bolje "uslove" nego sto ima u Partizanu ali nigde nece biti voljen, cenjen i postovan kao u Srbiji, mislim da ce to ubrzo da shvati!? Emocije ce ipak da ga pobede i morace da se vrati tamo gde mu je i mesto!!! HVALA TI ZA SVE STO SI NAM DAO, HVALA TI ZA SVE STO SI NAS NAUCIO, HVALA TI STO SI UCINIO DA NAM SE CEO SVET DIVI! VOLE TE TVOJI GROBARI ZAUVEK!!!

obodo

pre 13 godina

Hvala Dule na svemu! Ipak je doslo do zasicenja... Cak i kod nas navijaca... Mali Jovanovic ili Big Dzi-kic za trenera, ostala imena nebi donela boljitak Partizanu. Za organizaciju i funkcionisanje tima se ne brinem. Danilovic je izbrusio zanat, stari Todor je tu, ako docekamo septembar sa oformljenom ekipom mozemo da nastavimo sa dominacijom. I naravno- Ziveo PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

zivi bili...

pre 13 godina

Za razliku od mnogih drugih, mislim da je dv izabrao najgori trenutak da ode iz partizana. U casu kada su se otvorile mogucnosti da klub resi najvaznija pitanja svoje buducnosti, odlazi covek oko koga se sve okrece u klubu. Sada je veliko pitanje sta ce biti od sponzora, sta ce biti od hale, da ne govorimo o pojacanjima. I kada za par meseci DV prekine svoju avanturu u moskvi, i od brace ruasa dobije mali deo onoga o cemu se sada prica, shvatice kakav je uzasan korak napravio, po sbe i partizan. Ovde je bio prvi do Boga, i mogao je to ostati dokle je hteo. Siguran sam da bi u partizanu zaradio naredne sezone, nego sto ce dobiti u moskvi. Katastrofalan potez coveka za koga smo verov ali da je nepogresiv. Zivi bili...

drnda

pre 13 godina

Zelim Ti da osvojis Evro ligu jos ove sezone,a da u finalu pobedis Partizan sa 10 ralike...a dogodine da ti se revansiramo...istom merom...DULE CAR,KRALJ,prvak skoka u dalj...

pfc apatin

pre 13 godina

Nisi samo zaslužan za ove silne titule i uspehe koje ćemo pamtiti dok smo živi,,stvorio si košarkaškog giganta svetskih razmera KK PARTZAN koji je za nas navijače boginja ljubavi a za protivnike na terenu strah i trepet.Takođe si i jedan od najzaslužnijih što naš klub ima najbolje navijače o kojima priča ceo svet i o kojima maštaju sve ekipe na svetu.Žao nam je što odlaziš ali nam je isto i drago što si konačno naplatio rad,trud i sva odricanja u životu.Ostaćeš zauvek u našim srcima-GROBARI APATIN

Laki- Ruma

pre 13 godina

DULE je zaslužio sreću:-))Sreća nije nešto što se nađe iza kioska ili bere sa grane...Doktore postavio si standarde i zadao domaći zadatak ko god bio tvoj naslednik ali ja sam mišljenja da je Vlada Jovanović čovek koji je dorastao svim izazovima:-)) Grobari da li se slažete???

nenad

pre 13 godina

Ako Partizan ne osvoji titulu u sledecoj sezoni,to ce samo znaciti da je Vujosevicev pritisak na sudije imao dosta rezultata svih ovih godina,kada je domace prvenstvo u pitanju...

Milan

pre 13 godina

Dule legendo hvala ti za sve bio si najbolji trener koji je ikada vodio partizan.Nadam se samo da ce sale djordjevic preuzeti klupu partizana.Grobari iz bara milan i goran.

Goran

pre 13 godina

Mislio sam da se vise nikad necu osecati kao sto sam se osecao posle vesti da smo ostali bez Zorana.Sada se potpuno isto osecam jer znam da bez Duleta vise nemamo sanse da gledamo Partizan kao do sada,izgubili smo mnogo ali zivot ide dalje....

bi

pre 13 godina

rad i istrajnost daju rezultat...mislim da su reci suvisne...ulepsao si mi zivot mada su mnogi pokusavali ti si jedini uspeo...zelim ti srecu iako se ti na nju nikada i nikada nisi oslanjao...pozdrav sa zeljom i nadom da ces nam se jednog dana vratiti!!!

zlio

pre 13 godina

Sta reci ... Hvala Gospodine na svemu, hvala na 9 uzastopnih titula, hvala i na NLB i na nasim Kupovima....hvala ti sto si razbio najace,10x bogatije,i postavio ime BGDa,na mapu Kosarake europe... Hvala Mnogo i srecno ....

Nikola

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve shto si nam pruzio za sve pobede koje si nam doneo znash da cesh uvek ostati legenda medju grobarima!!!
Josh jednom hvala i srecno!!!

pirke

pre 13 godina

Legendo srecno i sve najbolje. Previse si zaduzio nas voljeni klub i nasu kosarku, previse srece nam je doneo voljeni klub pod tvojim vodjstvom da bi neko mogao da ti nesto zameri na odlasku. Samo napred i napreduj, pa osvoji tu EL vise. Vrhunski uslovi su u Rusiji, nema razloga ne ocekivati CSKA na vrhu Evrope najkasnije za dve godine. I naravno, jos jedan razlog zasto navijati za najveci ruski klub.

Joe

pre 13 godina

Dule legendo, puno sreće i sve najbolje! Apsolutno zasluženo ideš u jedan od najvećih evropskih klubova. Želim ti da osvojiš sve što se može osvojiti i da im uzmeš mnogo više od tih 5 miliona koje spominju. Uzmi im srce, pa kada budeš odlazio neka plaču oni kao što sada plačemo mi. Želim ti i da 3 godine prođu što brže, a onda nazad u svoju kuću da nastaviš gde si stao i da doneseš Partizanu bar još jednu titulu prvaka Evrope!

Sve najbolje, Grobari će biti sa tobom u mislima, a vidimo se u Areni!

goranpfc

pre 13 godina

Tuzan sam ali sam i srecan zbog njega.Daj dda vidim ko bi to od nas odbio takvu ponudu?
HVALA GOSPODINE VUJOSEVICU,HVALA MAESTRO,ZELIM TI SVE NAJBOLJE,ZELIM TI DA DODJES DO FINALA EL I TAMO IZGUBIS OD PARTIZANA :)))
MISLIM DA BI ZA TEBE TO BILO KAO DA SI JE TI OSVOJIO.
SVE NAJBOLJE,MAJSTORE,GENIJE,LEGENDO,DOKTORE VUJOSEVICU!!!

Trebinje RS

pre 13 godina

Da prvo kazem da sam Zvezdas od 5 evo do 17.
Dule hvala ti za sve nase igrace koje si ti stvorio i koji igraju sada za Srbiju,i za isticanje da si Srbin,ali non stop si pricao da te pare ne interesuju,blablabla,a sad je otisao upravo radi toga.Znam ja da treba da se obezbjedi egzistencija,ali nemoj onda da pricas da ti pare nisu bitne.

Ranko RS

pre 13 godina

Osjećam neku prazninu i tugu i nesposobnost..kao da je neko umro ne daj Bože. Ali Dule želim ti svu sreću i slavu ovog svijeta i Bog te blagoslovio! Mene da se pita ja bih te postavio za doživotnog predsednika Partizana sa svim ovlaštenjima. Hvala ti još jednom za sve! :((

the king

pre 13 godina

dok citam ovo suze mi samo pljuste . . . samo kad se setim svih onih dozivljaja . . .
Ali nije mi zao
Sa srecom DULE NAJVECI

i da budes drugi u evroligi da u finalu izgubis od nas ;)

Pa da te ugostimo u top16 kako dolikuje NAJVECEM

Juras(ik) park

pre 13 godina

Ko ce sada da drzi vrata od svlacionice? Vlado hvataj se za prvu kvaku i treniraj, dugo je leto...Sistem je postavljen kako rece Vujosevic.

Partizan Sampion!!!

pre 13 godina

Veoma mi je krivo sto je covek otisao,ali klub ce funkcionisati i posle njega.Partizan je INSTITUCIJA!!!Za druge se navija PARTIZAN SE VOLI!!Srecno Dule i hvala ti za sve!!

Milos Brcko

pre 13 godina

Postovani gospodine Vujoševiću,
hvala Vam za sve!Najveći odlaze kad su na vrhuncu, a vi bi ste po toj logici mogli ostati stotinu godina!

kojot 93

pre 13 godina

DULE MAJSTORE!!bio si i ostao najbolji trener koga je partizan ikada imao!!
niko ti ne moze ni prici,a kamoli zameniti!!
HVALA TI ZA SVE !
DUSKO VUJOSEVIC ZAUVEK U ♥ SVAKOG GROBARA!!
DULE VUJOSEVIC SALALALALA!!!

Zobnica

pre 13 godina

Boravak Vujoshevica u CSKA ce biti pravi fijasko. Dodushe odlichno placen fijasko. Znachi u pitanju je sledece "Za odredjenu cifru chak i Dule Vujoshevic ce da pljune sve sto je uchio javnost, igrache , struku " ... Hvala za neizmernu radost koju je donosio Partizanu proteklih godina i jedva ga chekamo u Pioniru da mu uzmemo meru! Na kraju, zamislite nekog navijacha koji za odredjenu svotu novca predje da navija za jedan a pocne za drugi klub. E zato su navijachi uvek u pravu bez obzira sta kaze bilo ko... neke stvari nemaju cenu ostalo je ionako trivijalno. ZBOGOM Dule Majstore!

Gogo

pre 13 godina

Dule Majstore veliko hvala za sve velicanstvene pobjede.Neka ti je srecno i bericetno u novom klubu,a nama se nadati da ces se vratiti jednog dana.

ACA

pre 13 godina

Posle danasnjeg dana nista nece biti kao pre,nema vise izlaska na bis sa pesmom Dule Vujosevic shalalalala...Dule VELIKO HVALA za sve!!!!!!

Ralemvp

pre 13 godina

Zasluzio je taj ugovor i ne sumnjam da ce se vratiti kad mu istekne ugovor sa CSKA. Ako mi ne osvojimo Evroligu sledece godine nek je uzme Dule.Voleo bi da Sale Djordjevic dodje na klupu.Doneo nam je Evroligu kao igrac mozda ce i kao trener!A sad po pojacanja za sledecu godinu.

Milan Besevic

pre 13 godina

Vekliko hvala velikom coveku, Dule neka ti je srecno.
Kad tad i bilo sta verujem da ces opet biti u Partizanu jer ti si dusa tog tima.

Nikola

pre 13 godina

Ovo je mozda veci gubitak za Partizan nego odlazak par igraca.Hvala na svemu i dodji ponovo.Nadam se da ce Sale nastaviti njegovim stopama :)

Jelena

pre 13 godina

dosaoje i taj dan da postane autsajder kk partizan, ima da ih dere cak i siroki, zagreb i domzala:
(delia glingon, 26. jun 2010 18:29) Svet je lep kada sanjamo... Samo ti sanjaj i uzivaj, nada i onako umire poslednja!

sudnji dan

pre 13 godina

Ne bih da budem zlosutan, ali ne ocekujem da ce Vujosevic biti uspjesan na klupi CSKA. On je trener koji radi uspjesno bez rezultatskih imperativa i pritom afirmise mlade igrace po cemu mu niko u Evropi nije ravan. Ni jedno ni drugo nece imati u Moskvi, uostalom njegove dosadasnje inostrane avanture nisu dobro zavrsile.

Drki

pre 13 godina

prognoziram da ce se ubrzo vratiti, jer nije samo on stvorio partizan nego je i partizan stvorio njega. nece se snaci u CSKA, i ubrzo sledi povratak u crno belu boju. ne moze on bez partizana niti partizan bez njega.

Zoki

pre 13 godina

ma vratices se ti ekspresno nije ti to Srbija da sve moze da se kupi i da sudije uvek budu na tvojoj strani nema veze u partizanu si uvek dobrodosao

Srale

pre 13 godina

Smatram da je Dule pogrešio jer neće izdržati do kraja ugovora. Bolji mu je vrabac u ruci nego jastreb na nebu. To je odnos Partizanove ponude s ponudom Csk -a. Dule je slab s stranim jezicima a i način njegova odnosa s igračima (psovke, urlikanje, ...) teško da će naći plodno tlo u Moskvi. U redu, ovo je novac za dvije egzistencije ali za to treba dobro zaorati i raskopati puteve do titula i u Rusiji i u Europi. A i ruska liga je sve jača a u Europi uvek čekaju Barcelona, Pao, Oly, Real, Cahalaboral, Maccaby, ... Ej, Dule zar ti nije bio dovoljan ugovor s Partizanom (150.000 eura godišnje + premije) i s Crnom Gorom (120.000 eura + dodatci). I to su bili bogati ugovori za srpske prilike. Da si štedeo već bi imao u ovih 9 godina barem 1 milion eura.

Ali tko danas štedi ...

Slavko

pre 13 godina

Rizican potez CSKA. Dule je dobra trener za mlade neafirmisane igrace, cisto sumnjam da ce imati vecih uspeha sa CSKA. Mozda je i on toga svestan ali 5 mil. eura se ne odbija.

aleksandar

pre 13 godina

Hvala DULE,ali sad smo ga nadrljalo,pogotovu ako odu,kao sto hoce MARIC,McCALEB,ROBERTS,mozda i VESELY...!!!!....neeeeeeeeeeeeeeeeee

Sabahudin

pre 13 godina

Molite vi grobari Boga da vam iz kluba ne odu Danilovic,Todoric,Divac,Djordjevic,Zare...oni su moc Partizana,ljudi od autoriteta,lako cete vi bez Dula.
Dok je njih,postojace i KK Partizan,kad vam oni odu,gubite i monopol i sve privilegije koje uzivate.
Sto se tice DV,to sto je postao,postao je jer se nasao u Partizanu sa jakim ljudima iza sebe.
Za mene,prosjecan trener sa manirima ulicara,ali,covjeku se posrecilo.
U svakom slucaju respekt za postignute rezultate(ali samo u domacoj ligi).

A za vasu informaciju(posto mu pare nikad nisu bile vazne hahaha Dule demagog) u Partizanu je primao 400000eura godisnje x 9god=3.600.000 eura!!!

Razumite ga,mora i on covjek od necega da zivi ;)

master valjevac

pre 13 godina

bice zanimljivo da CSKA dodje u evroligi ove godine u BG, pa da ceo Pionir odjekuje: DULE LEGENDO! DULE LEGENDO! DULE LEGENDO!

Maxim

pre 13 godina

Puklo na lovi. I na Evroligi... Znači na lovi, kako god okreneš. U Partizanu ne daju lovu ni za trenera ni za pojačanja, pa čovek otiš'o gde daju i skrenuo im pažnju šta je napravio.
A u Moskvi dao rok i napomenuo da cilja samo na jedan trofej.

vladan

pre 13 godina

nemogu da vjerujem da je ovo uradio dule zahvalan sam mu na svemu ali da zbog para da ode nemogu da vjerujem vidjecete da nece praviti nikakve rezultate .nemogu da zamislim partizan bez duleta.ako budu igrali partizan vs cska zaplakacu

grobar sa korenom

pre 13 godina

pa sta ovo znaci, da ce dule protiv nas da bije ili sta je ovo zar nije imao dosta love kod nas, nego eto oce da nas icepa CSKA 115 - Partizan 63

al

pre 13 godina

D.V. je literarni rusofil,pa ne cudi da je otisao u Moskvu.Mada,ne verujem da ce svoje ''pedagoske metode'' i recnik moci tamo da primenjuje,a bez tih atributa nije trademark...

StanKobra

pre 13 godina

"pet miliona evra za tri godine" a ja mislio da su braca Rusi pametan narod... ovo je vece bacanje para nego kad si malo zedan a kupis pola litra Koka Kole pa bacis vise od pola

rade

pre 13 godina

setite se ljubise tumbakovica koji kad god je otiso napolje nista nije postigo.bojim se da ce isto da se desi i vujosevicu.
bogu hvala pa ode odavde da ne slusamo vise njegove odvratne psovke

nenad

pre 13 godina

Ako Partizan ne osvoji titulu u sledecoj sezoni,to ce samo znaciti da je Vujosevicev pritisak na sudije imao dosta rezultata svih ovih godina,kada je domace prvenstvo u pitanju...

Zobnica

pre 13 godina

Boravak Vujoshevica u CSKA ce biti pravi fijasko. Dodushe odlichno placen fijasko. Znachi u pitanju je sledece "Za odredjenu cifru chak i Dule Vujoshevic ce da pljune sve sto je uchio javnost, igrache , struku " ... Hvala za neizmernu radost koju je donosio Partizanu proteklih godina i jedva ga chekamo u Pioniru da mu uzmemo meru! Na kraju, zamislite nekog navijacha koji za odredjenu svotu novca predje da navija za jedan a pocne za drugi klub. E zato su navijachi uvek u pravu bez obzira sta kaze bilo ko... neke stvari nemaju cenu ostalo je ionako trivijalno. ZBOGOM Dule Majstore!

018

pre 13 godina

kada ode igrac iz bilo kog naseg kluba u neki inostrani takodje zbog vece plate i egzistencije u zivotu svi ga pljuju a sada svi razumeju vujosevica... kako to? pa i on je iz istih razloga otisao u CSKA. nema razlike. zato lokalni pljuvaci razmislite dobro kada to radite ponovo

GrobaR

pre 13 godina

Kao da sanjam , ne verujem , Dule raci sa kim si se posvadjao da li su to vodje navijaca , pa jel moguce da su te oterali, sramota , pa jel moguce da u zemlji Srbiji toliko nema sluha za neke stvari pa najbolji i najkvalitetniji nam idu iz zemlje , ovo mi je najtuznija vest ikada

Trebinje RS

pre 13 godina

Da prvo kazem da sam Zvezdas od 5 evo do 17.
Dule hvala ti za sve nase igrace koje si ti stvorio i koji igraju sada za Srbiju,i za isticanje da si Srbin,ali non stop si pricao da te pare ne interesuju,blablabla,a sad je otisao upravo radi toga.Znam ja da treba da se obezbjedi egzistencija,ali nemoj onda da pricas da ti pare nisu bitne.

zivi bili...

pre 13 godina

Za razliku od mnogih drugih, mislim da je dv izabrao najgori trenutak da ode iz partizana. U casu kada su se otvorile mogucnosti da klub resi najvaznija pitanja svoje buducnosti, odlazi covek oko koga se sve okrece u klubu. Sada je veliko pitanje sta ce biti od sponzora, sta ce biti od hale, da ne govorimo o pojacanjima. I kada za par meseci DV prekine svoju avanturu u moskvi, i od brace ruasa dobije mali deo onoga o cemu se sada prica, shvatice kakav je uzasan korak napravio, po sbe i partizan. Ovde je bio prvi do Boga, i mogao je to ostati dokle je hteo. Siguran sam da bi u partizanu zaradio naredne sezone, nego sto ce dobiti u moskvi. Katastrofalan potez coveka za koga smo verov ali da je nepogresiv. Zivi bili...

Zoki

pre 13 godina

ma vratices se ti ekspresno nije ti to Srbija da sve moze da se kupi i da sudije uvek budu na tvojoj strani nema veze u partizanu si uvek dobrodosao

Srale

pre 13 godina

Smatram da je Dule pogrešio jer neće izdržati do kraja ugovora. Bolji mu je vrabac u ruci nego jastreb na nebu. To je odnos Partizanove ponude s ponudom Csk -a. Dule je slab s stranim jezicima a i način njegova odnosa s igračima (psovke, urlikanje, ...) teško da će naći plodno tlo u Moskvi. U redu, ovo je novac za dvije egzistencije ali za to treba dobro zaorati i raskopati puteve do titula i u Rusiji i u Europi. A i ruska liga je sve jača a u Europi uvek čekaju Barcelona, Pao, Oly, Real, Cahalaboral, Maccaby, ... Ej, Dule zar ti nije bio dovoljan ugovor s Partizanom (150.000 eura godišnje + premije) i s Crnom Gorom (120.000 eura + dodatci). I to su bili bogati ugovori za srpske prilike. Da si štedeo već bi imao u ovih 9 godina barem 1 milion eura.

Ali tko danas štedi ...

grobar sa korenom

pre 13 godina

pa sta ovo znaci, da ce dule protiv nas da bije ili sta je ovo zar nije imao dosta love kod nas, nego eto oce da nas icepa CSKA 115 - Partizan 63

Sabahudin

pre 13 godina

Molite vi grobari Boga da vam iz kluba ne odu Danilovic,Todoric,Divac,Djordjevic,Zare...oni su moc Partizana,ljudi od autoriteta,lako cete vi bez Dula.
Dok je njih,postojace i KK Partizan,kad vam oni odu,gubite i monopol i sve privilegije koje uzivate.
Sto se tice DV,to sto je postao,postao je jer se nasao u Partizanu sa jakim ljudima iza sebe.
Za mene,prosjecan trener sa manirima ulicara,ali,covjeku se posrecilo.
U svakom slucaju respekt za postignute rezultate(ali samo u domacoj ligi).

A za vasu informaciju(posto mu pare nikad nisu bile vazne hahaha Dule demagog) u Partizanu je primao 400000eura godisnje x 9god=3.600.000 eura!!!

Razumite ga,mora i on covjek od necega da zivi ;)

Slavko

pre 13 godina

Rizican potez CSKA. Dule je dobra trener za mlade neafirmisane igrace, cisto sumnjam da ce imati vecih uspeha sa CSKA. Mozda je i on toga svestan ali 5 mil. eura se ne odbija.

BrankoNS

pre 13 godina

Žao mi je što je otišao iz Partizana, za koji smatram da će se obrukati u EL sledeće sezone.
Nisam partizanovac, ali sam stotinu puta skakao ispred televizora navijajući za KK Partizan, dok ih je vodio košarkaški genije, jedan i neponovljivi Dule Vujošević.
Dule, hvala ti za sve!
Srećno!

Juras(ik) park

pre 13 godina

Ko ce sada da drzi vrata od svlacionice? Vlado hvataj se za prvu kvaku i treniraj, dugo je leto...Sistem je postavljen kako rece Vujosevic.

vladan

pre 13 godina

nemogu da vjerujem da je ovo uradio dule zahvalan sam mu na svemu ali da zbog para da ode nemogu da vjerujem vidjecete da nece praviti nikakve rezultate .nemogu da zamislim partizan bez duleta.ako budu igrali partizan vs cska zaplakacu

Maxim

pre 13 godina

Puklo na lovi. I na Evroligi... Znači na lovi, kako god okreneš. U Partizanu ne daju lovu ni za trenera ni za pojačanja, pa čovek otiš'o gde daju i skrenuo im pažnju šta je napravio.
A u Moskvi dao rok i napomenuo da cilja samo na jedan trofej.

sudnji dan

pre 13 godina

Ne bih da budem zlosutan, ali ne ocekujem da ce Vujosevic biti uspjesan na klupi CSKA. On je trener koji radi uspjesno bez rezultatskih imperativa i pritom afirmise mlade igrace po cemu mu niko u Evropi nije ravan. Ni jedno ni drugo nece imati u Moskvi, uostalom njegove dosadasnje inostrane avanture nisu dobro zavrsile.

Dudulence

pre 13 godina

Dolazi Dusko Vujosevic kod Duska Vujosevica i kaze mu: "Ja sam za tebe Dusko Vujosevic"!
Toliko o 3 najbolja trenera u Evropi, puno srece majstore i hvala na svemu!

Kriger

pre 13 godina

Moralo je jednom i ovo da se desi! Dule HVALA TI na svemu! Nadam se finalu EL Partizan-CSKA pa da slavimo!!! Grobari pevajte još JAČE! Da nas bude VIŠE i VIŠE nego što može! NAPRED PARTIZAN!

aussie

pre 13 godina

Prvo-hvala ti za sve sto si uradio za Partizan u prethodnih devet godina.
Drugo-iskreno verujem da je Partizan mnogo veci od Duleta Vujosevica, pa cu zato i napisati ovo sto sledi.
Jos pre dvadeset dve godine, kad je Dule stvorio igracku generaciju Divca, Danilovica, Djordevica..., formirao sam misljenje da je on trener koji pravi fenomenalne igrace, ali nije bas najvestiji kada trebaju da se uzimaju znacajni trofeji. To misljenje nisam promenio ni do danasnjeg dana.
DV je trener koji je najbolji u situaciji kada hoce da se napravi dosta sa malo para.CSK je tim koji ima druge ambicije. Oni hoce vrhunski rezultat (evro titulu) za ulozeni novac. U toj situaciji ne verujem da ce se Dule snaci, i da ce se njegov trenerski stil sloziti sa ambicijama kluba. Sto je najgore mislim da ovaj put, za razliku od pre dvadeset godina, iz njega u Partizanu nisu ostali igraci koji mogu da osvoje evropu sledece sezone.
Ah da jos jena mozda i najvaznija stvar. U CSK Dule nece imati navijace koji ce stajati iza njega i pruzati mu podrsku.
Jos jednom, Dule hvala ti za sve i vidimo te uskoro nazad na klupi Partizana.

Nebolood

pre 13 godina

Otishao je najbolji medju nama, lider, chovek koji nas je doveo na korak do vrha evrope, do totalne dominacije u zemlji i regionu, i posle ove vesti, ostaju samo pomeshana osecanja.. Prvo, velika tuga, jer nash Partizan nece biti isti, to je sigurno, iako se nadam, ostace shampion i narednih godina.. Drugo, osecaj velike zahvalnosti ovom choveku, jer je od Partizana napravio tim koji svi respektuju, i chak u svetskim okvirima poznaju i poshtuju (turneja po USA letos), i jedino shto nam preostaje jeste da gospodinu Duletu Vujoshevicu pozhelimo sve najbolje u Rusiji, nastavak niske trofeja, i poraze samo u eventualnim duelima s Partizanom.. :)
Grobari nikad nece zaboraviti ove sjajne godine pod Duletom, HVALA na svemu od srca MAJSTORE!

Goran

pre 13 godina

Mislio sam da se vise nikad necu osecati kao sto sam se osecao posle vesti da smo ostali bez Zorana.Sada se potpuno isto osecam jer znam da bez Duleta vise nemamo sanse da gledamo Partizan kao do sada,izgubili smo mnogo ali zivot ide dalje....

Gleamer

pre 13 godina

Kao sto je jedan Bog tako je i jedan Dule Vujosevic. Svu srecu u daljem zivotu i radu mu zelim. Zelim mu isto da se po isteku ugovora vrati u nas Partizan, medju njegove Grobare.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan i Dule legenda!

DidierDrogba

pre 13 godina

Vec nam nedostajes :(((
Ali ako je Dule rekao da je klub u dobrim rukama ja mu verujem.

Srecno Legendo! I da nam se vratis sto pre...

Ne diraj Marića i Veselog !!!

pre 13 godina

Dule želim ti svaku sreću i uspeh u radu osim kad igraš protiv Partizana...i molim te...NE DIRAJ Marića i Veselog!

Ako si već ti otišao nije u redu da očerupaš Partizan za ključne igrače!

Milan

pre 13 godina

Dule legendo hvala ti za sve bio si najbolji trener koji je ikada vodio partizan.Nadam se samo da ce sale djordjevic preuzeti klupu partizana.Grobari iz bara milan i goran.

sasa

pre 13 godina

Neka ti je sa srecom Generale!!!

Hvala za sve sto si ucinio za Partizan i za Grobare...

Da budes drugi u Evropi iza Partizana sledece sezone i da nam se sto pre vratis i sa ruskom krunom na glavi i titulom kralja koja te ovde dozivotno ceka!!!

DULE VUJOSEVIC SALALALALA....

Ненад

pre 13 godina

Дуле велики Србине, хвала ти за све што си дао Партизану, желим ти пуно успеха у братској Русији!

drnda

pre 13 godina

Zelim Ti da osvojis Evro ligu jos ove sezone,a da u finalu pobedis Partizan sa 10 ralike...a dogodine da ti se revansiramo...istom merom...DULE CAR,KRALJ,prvak skoka u dalj...

Marko

pre 13 godina

Dule osvaja EL sa CSKA, a mi i dalje ovako nastavljamo sa uspesima dok se On ne vrati, a onda mozda osvoji EL i sa Partizanom. Ko zna, mozda nam finansije u buducnosti budu bolje...
Srecno i Duletu u CSKA i Partizanu!

Realno

pre 13 godina

Ma covek je, sta god se pricalo o njemu i mislilo, odavno prevazisao ovu nasu bolesnu zemlju sto se tice raznoraznih struktura, muvanja i sl. I pored toga uspeo je da pokaze da je odlican u nadmetanju sa ostalim klubovima Evrope. Ako je otisao, i siguran sam da zeli da osvoji Evro ligu i da to ostvari u karijeri. Video je da moze, ali bez para koje se kradu i sl. to ne moze.
Svaka mu cast, zasluzio je.

Bogi

pre 13 godina

Uglavnom ne ostavljam komentare, ali na ovu vest moram... Ovo je za mene dogadjaj godine, mnogo vece razocaranje nego utakmica Australija - Srbija! Sve najbolje Dule i do skorog vidjenja u EL...

Sale Niš

pre 13 godina

Po mom skromnom mišljenju, najuspešniji, ali i najomiljeniji član Partizanove porodice, svih vremena, jednom rečju - LEGENDA ! Za sve što je uradio - jedno veliko HVALA I DOVIDJENJA ! A osim ove dve reči, mogli bismo uraditi bar nešto od predloga - popeti na krov Pionira njegovu košulju, dati novoj trenažnoj hali ime po njemu, na dresovima upisati inicijale DV, bilo šta, njemu u čast... Duletu srećno, neka udje u finale Evrolige i tamo pruži ruku - Vladi Jovanoviću i Peri Božiću !

nenad73

pre 13 godina

Dule srecno i zelim ti da osvojis Evroligu, trofej koji ti neosporno pripada. Sada kada nece biti toliko potkradanja od sudija i drugih podmetanja vise sam nego siguran da je to krajnje realan ishod tvog angazmana!
Sa druge strane Partizan ce dobiti trening halu, ostaje Danilovic i rukovodstvo kluba koje sam siguran da ce naci adektvatna pojacanja ove godine. Licno bih voleo Saleta Djordjevica coveka koji je vec toliko toga dao Partizanu!

Avatar

pre 13 godina

E svega mi na svetu, ja sam danas zaplakao kad sam cuo ovu vest! Ne mogu da vam opisem koliko volim ovog coveka kao jednog velikog trenera bez koga ce Partizan tesko nesto da uradi u sledecoj sezoni! Ali hvala mu na svemu i zelim mu puno uspeha u daljem radu!

matejasale

pre 13 godina

DO VIDJENJA DULE za 3 godine.Hvala ti doktore,generale,magistre,docente,inzenjeru,majstore,care,kralju,prince,predsednice na svemu.Bog ti dao zdravlja i srece u zivotu i u daljoj karijeri,a neznam dali su svesni u CSKA da ce imati jos vecu armiju navijaca.HVALA DULE I VIDIMO SE,ti si samo na sluzbenom putu,a naravno za 3 godine ispocetka idemo

Zarko

pre 13 godina

Kad okoreli zvezdas pozeli dv puno srece u rusiji, mnogi pomisle da je razlog toga slobodan prostor za druge klubove u zemlji.A nije...Na zalost, ne verujem, a i ne navijam za to da partizan bude slabiji od zvezde, vec zvezda jaca od partizana. DV za sobom ostavlja sistem koji je napravio, stabilan u bilo kom smislu klub i prava preporuka za moju zvezdu je da krene da radi istu stvar.Jako mi tesko pada da kazem da treba da se ugledamo na partizan i ucinimo sve da postanemo stablilni kao oni, a da onda za 9 godina isto tako ispratimo Trifketa u Real ili Panatenaikos...Dule , puno srece

Joe

pre 13 godina

Dule, ideš u bogatiji ali ne i bolji klub. Pomiješana osjećanja su sad u meni - drago mi je zbog tebe, jer zaslužuješ više materijalne koristi za svoje umijeće, kao i da se ne maltretiraš vapeći da se prepoznaju uspjesi i finansijki pomogne KK Partizan. Po drugoj strani šok i tuga..

Zeljko Obradovic

pre 13 godina

Ne zelimo TE gledati vise na klupi PARTIZANA.
(KK Cibona,KKCZ,KKHF..., 25. jun 2010 17:05)

Ni ja ga vise ne mogu gledati uzeo mi je najmanje 3 Evrolige! :)))

aleksandar- Ruma

pre 13 godina

Hehehe, najbolji trenutak za odlazak kad je svima po ko zna koji put dokazao da poseduje energiju,inteligenciju,strast i ljubav prema košarci kao retko koji trener....Umetnik,sinonim za uspeh..Želim ti Dule da ostavriš "San koji srećan sanjaš sam"...Vladu Jovanovića za naslednika...Puno sreće u CSKA i da se vratiš u Partizan posle ostvrenog sna..

milan

pre 13 godina

Pa kako vas nije sramota da pricate da je dule otisao zbog para,pa svako bi otisao,covek svake godine stvara sjajne igrace,kupe ih bogatiji klubovi i sve od pocetka pa vise mu se smucilo ,a i zasluzio je vise od 3 miliona.DULE HVALA ZA SVE!!!

Viktorovski

pre 13 godina

Hvala ti LEGENDO za sve sto su uradio za Partizan, za svu radost koju si nam donosio ruseci najvece Evropske timove, za veliku ljubav koju si poklonio nasem klubu i zelim ti sve najljepse u CSKA, pa da se nekad opet vratis i nastavis osvajanje titula sa Partizanom.

Dule Vujosevic - osoba koju nijedan navijac Partizana ne smije zaboraviti!!!

sale_MB

pre 13 godina

Dok citam ove komentare suze mi teku, a verujem i Duletu jer je i sam izjavio da cita komentare na internetu.

Srecno u CSKA i vrati nam se jednog dana!!!

Ivan

pre 13 godina

Mislim da bi Dzikic bio idealna zamena Duletu. Ipak ga je Dule ucio zanatu a i uvek kada je Dule izbacen a Dzikic ga menjao uvek smo pobedili.

LoBe_djuice150

pre 13 godina

Srecno u CSKA.Nadam se da cemo te opet videti u Partizanu za koju godinu.Dobar naslednik Duleta je Vlada Jovanovic ali niko nece biti kao on.

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

Dule majstore puno srece u CSKA i da ne nabrjama sada zaista mrzi me da pisem ali mislim da je ova vijest najvise pogodila MISU TUMBAS .ko se slaze nek preporuci...:))

wolfman

pre 13 godina

Dušan Kecman, Jan Veseli, Lester MekKejleb, Petar Božić, Aleksandar Marić, Aleksandar Rašić, Slavko Vraneš, Branislav Đekić, Lorens Roberts, Novica Veličković, Nikola Peković, Stefan Lazme, Milton Palasio, Predrag Drobnjak, Milenko Tepić, Kosta Perovic, Luka Bogdanović, Blejk Step, Vontigo Kamings, Dejan Milojević, Nenad Krstić, Frederik Haus, Predrag Šuput, Đuro Ostojić, Jovo Stanojević, Nenad Čanak, Vule Avdalović, Vlado Šćepanović, Miloš Vujanić, Veselin Petrović...HARIS BRKIC. . . Sve su to sjani kosarkasi...ali NAJBOLJI IGRAC SVIH OVIH GODINA U KK PARTIZAN JE GOSPODIN DUSKO DULE VUJOSEVIC!!! HVALA TI LEGENDO I SRECNO........pa se vidimo opet... ;)

crno-beli

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si uradio za nas Grobare!Sve najbolje i uvek si u nasim srcima i nadam se da ces se kad tad vratiti u Partizan!

Житељ Москве

pre 13 godina

Дуле ништа не брини.Имаћеш најбоље услове за рад,стисни их као Партизан,испуниће ти се сан. Покорићеш Европу са Русима кад већ ниси са Партизаном. Москва и навијачи ЦСКА те чекају.

aaa

pre 13 godina

Ljudi pa zar mislite da bih dule otisao iz partizana a da nije siguran da ce partizan i bez njega odlicno funkcionisati..i kao sto je i on rekao partizan ne zavisi od jednog coveka!!!! HVALA TI DULE ZA SVE

aleksandar

pre 13 godina

Hvala DULE,ali sad smo ga nadrljalo,pogotovu ako odu,kao sto hoce MARIC,McCALEB,ROBERTS,mozda i VESELY...!!!!....neeeeeeeeeeeeeeeeee

Boza1971

pre 13 godina

Posle pogibije Dragana Mancea,odlazak Duleta Vujosevica mi je najteze pao.Dule,hvala ti na svemu i da nam se vratis za par godina da zavrsis ono sto si zapoceo sa nasim PARTIZANOM.

Veliko hvala

pre 13 godina

Tesko je...
ali i u najtezem trenutku nas veliki vodja poziva na ujedinjenje svih snaga.
Poslusajte navijaci najpametnijeg medju nama, posle ce biti kasno, produbice se sukob i Partizan ce samo patiti, a sa njm i svi mi.
Dule, hvala ti sto sam bolji covek, sto sam iz tvojih reci shvato mnogo, hvala ti za sve.

Miki

pre 13 godina

9 godina unazad sam se pribojavao ovog naslova i eto desilo se i to. Sada moramo biti jaci nego ikad i dokazati da je cak i Dule Vujosevic zamenljiv! Napred Partizan!

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Ovu vest sam prihvatio vrlo tesko, i tuzan sam kao i svi vi. Ali opet covek sasvim zasluzeno ide u klub koji nije veci od Partizana, ali novac je taj koji ce obezbediti njemu i njegovoj porodici egzistenciju.
Kada bude bio zreb za euroligu verujem da cemo 99% izvuci cska za protivnika, i bice mi posebno drago da docekamo Duleta onako kako zasluzuje, a verujem da ce i njega samog emocije savladati...
PUNO SRECE LEGENDO U NOVOM KLUBU!!! tvoj verni obozavatelj

sladjan petkovic

pre 13 godina

za jedno godinu dana dolazi cska u arenu.......službeni spiker najavljuje GOSPODIN DULE VUJOŠEVIĆ!!22222 GROBARA!!!STANDING OVATIONS!!!NEPROCENJIVO!VEĆ SE JEŽIM....E DA I NAKON TOGA KOMENTARI :PUSTIO IH DULE

E tako se to radi...

pre 13 godina

Svako dobro ziva legendo.!! Nikada te necu zaboraviti, a nadam se da neces ni ti nas!!
Svakako da si zasluzio i egzistenciju i jedini trofej koji ti nedostaje!!
Tvome odlasku znamo svi ko se naj vise raduje... Ali neka... Naj vaznije je radovati se na kraju sezone a to je ipak nase vreme...
Jos jednom srecno i veliko HVALA!!

mens

pre 13 godina

Sve prolazi, PARTIZAN ostaje. Biti deo porodice privilegija je velika, posebno u momentima kada zatvaramo jedno poglavlje, kao onda kada smo prelazili iz Hale sportova u Pionir, kada smo trpeli, padali i dizali se. Partizan je sistem, to je vrednost vecita.

realno

pre 13 godina

Legendo, veliko HVALA za sve sto si ucinio za Partizan, Srbiju i kosarku u opste!

Puno uspeha u novom klubu.

Braco grobari, ne ocajavaj te. Partizan je institucija i to ce se vrlo brzo pokazati!

Za nova vremena, za nove pobede, za nove titule...

broz

pre 13 godina

Auuu,bice katastrofa... Puno srece mu zelim i da nam se vrati jednom... Svake sezone mi je bilo bitno samo da li on ostaje,roster me nije zanimao... A sada me ne bi usrecilo ni da u Partizan dodju Kobi i Lebron...

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Sta reci osim:"JEDNO VELIKO HVALA NA SVEMU STO SI URADIO ZA PARTIZAN" sto je mnogo vise nego sto ljudi mogu i da zamisle.Puno srece u novom klubu da osvojis sve trofeje koji postoje, pa na godinu dve u NBA tamo malo da haras cisto iz zezanja pa opet nazad u PARTIZAN da i sa nama podignes Euroligu.Jos jednom HVALA.

sasa fandjo

pre 13 godina

Dule, hvala ti za sve ove godine... Zelim ti da osvojis Euroleague sa CSKA jer si to zasluzio... I krajnje je vreme da naplatis sav ovaj rad u jednom vrhunskom klubu kao sto je Partizan... Jos jednom hvala i puno srece... Pozdrav od velikog GROBARA, i naravno, nasa vrata su ti uvek otvorena... SVE NAJBOLJE!!!

Srecko

pre 13 godina

::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nikola

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve shto si nam pruzio za sve pobede koje si nam doneo znash da cesh uvek ostati legenda medju grobarima!!!
Josh jednom hvala i srecno!!!

paka

pre 13 godina

Zbog ovog osjecam neku zebnju, strah od pada. Ali vjerujem u Duletove rijeci i znam da je napravio sistem o kojem govori.
A Duletu mogu samo da kazem jedno veliko HVALA, hvala za sve titule koje je osvojio, hvala za sve majstore koje je stvorio, hvala za svu srecu koju nam je pruzio!
Zelim mu sve najbolje u Moskvi, zasluzeno je presao u tako veliki klub.
Volimo te DULE!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve sto si ucinio za nas Partizan! Nikad nijedan grobar to nece zaboraviti! Jednog dana kad pozelis da se vratis,docekacemo te siroko rasirenih ruku!
Jedan je DULE VUJOSEVIC!!!

ivan kotor

pre 13 godina

Mnogi navijači Partizana, više u šali, podsećaju da je Vujoševića 1991, kada je drugi put napustio Partizan, zamenio Čačanin Željko Obradović, a znate šta je posle bilo. I Vlada Jovanović je Čačanin...

goranpfc

pre 13 godina

Tuzan sam ali sam i srecan zbog njega.Daj dda vidim ko bi to od nas odbio takvu ponudu?
HVALA GOSPODINE VUJOSEVICU,HVALA MAESTRO,ZELIM TI SVE NAJBOLJE,ZELIM TI DA DODJES DO FINALA EL I TAMO IZGUBIS OD PARTIZANA :)))
MISLIM DA BI ZA TEBE TO BILO KAO DA SI JE TI OSVOJIO.
SVE NAJBOLJE,MAJSTORE,GENIJE,LEGENDO,DOKTORE VUJOSEVICU!!!

ACA

pre 13 godina

Posle danasnjeg dana nista nece biti kao pre,nema vise izlaska na bis sa pesmom Dule Vujosevic shalalalala...Dule VELIKO HVALA za sve!!!!!!

aleksa

pre 13 godina

Pisem ovo a dusa me boli. Znam, i ovo je moralo da se desi, kad-tad. Za ovih 9 godina mnogo se i ruznih i lepih stvari u mom zivotu desilo. Ali ono sto ce odneti prevagu u korist lepog je Dule i moj Partizan. Svaki put kad se setim Miloja, Scepe Velikog, omiljenog House-a,ludog Blek Stepa, Brown-a, Mikija Radosevica , smotanog Perovica, tria TNT, Krleta, Palasija , Vuleta Avdalovica, Vujanica, kapitena Ostoje - Pere - Vese...... joj zaboravio sam toiko njih..... srce mi je puno.
Nadam se da nije kraj!!
Cika Dule, puno srece (osim protiv nas) i da nam se jednog dana vratite.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

I meni je uzasno tesko sto je Dule otisao, ali PRESTANITE DA LUPATE da cemo se raspasti bez njega !!! OD zvezdasa to i mogu da ocekujem, ali kad procitam kako grobari pisu da cemo se raspati, muka mi je.... Dule je naveca legenda kluba, ali Partizan je uvek pretendent na trofeje, ZAPAMTITE TO !!!

NE gubite nadu, navijajmo jace nego ikada i punimo Pionir i na najmanjim utakmicama, jer to je sada apsolutno neophodno, sezona koja dolazi je NAJVAZNIJA U ISTORIJI (ko razume, pametan je)...

hijena1

pre 13 godina

Odlazi najveci trener u istoriji Partizana, ali odlazili su i najveci igraci da ih ne nabrajam pa je Partizan i posle toga ostao institucija. Ovo je realnost i mora se prihvatiti i uraditi sve da klub i narednih sezona nastavi dominaciju na domacoj sceni i Evroligi. Dule srecno i ocekujemo da nam se vratis kad budes mislio da je vrijeme za to.

Jelena

pre 13 godina

dosaoje i taj dan da postane autsajder kk partizan, ima da ih dere cak i siroki, zagreb i domzala:
(delia glingon, 26. jun 2010 18:29) Svet je lep kada sanjamo... Samo ti sanjaj i uzivaj, nada i onako umire poslednja!

Давид

pre 13 godina

Срце те наше кроз песму зове,
Дуле љубави,
ако у ЦСКА не будеш срећан,
врати се нама ти !!! Дуле легендо све најбоље ти желим!!! И даље ће се орити Пиониром Дуле Вујошевић шалалалала!..!!!

Boki

pre 13 godina

Kada je prosli put otisao nasledio ga je Zeljko Obradovic i usledila je 1992.Sada neka ga nasledi covek koji je pogodio tu legendarnu trojku,ta paralela se sama po sebi namece.Gospodine Vujosevicu,hvala Vam za sve titule,pobede,spektakle,hvala Vam i za punu Arenu i za F4 i za...Ma,ko ce sve to pobrojati sta ste nam Vi doneli.Po prvi put u zivotu navijacu za i jedan crveno-beli tim-CSKA.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Хвала Ти Дуле за незаборавне тренутке. Увек добро дошао кући.

П.С.
После Атине, отворили смо филијалу и у Москви.

Partizan Sampion!!!

pre 13 godina

Veoma mi je krivo sto je covek otisao,ali klub ce funkcionisati i posle njega.Partizan je INSTITUCIJA!!!Za druge se navija PARTIZAN SE VOLI!!Srecno Dule i hvala ti za sve!!

the king

pre 13 godina

dok citam ovo suze mi samo pljuste . . . samo kad se setim svih onih dozivljaja . . .
Ali nije mi zao
Sa srecom DULE NAJVECI

i da budes drugi u evroligi da u finalu izgubis od nas ;)

Pa da te ugostimo u top16 kako dolikuje NAJVECEM

pfc apatin

pre 13 godina

Nisi samo zaslužan za ove silne titule i uspehe koje ćemo pamtiti dok smo živi,,stvorio si košarkaškog giganta svetskih razmera KK PARTZAN koji je za nas navijače boginja ljubavi a za protivnike na terenu strah i trepet.Takođe si i jedan od najzaslužnijih što naš klub ima najbolje navijače o kojima priča ceo svet i o kojima maštaju sve ekipe na svetu.Žao nam je što odlaziš ali nam je isto i drago što si konačno naplatio rad,trud i sva odricanja u životu.Ostaćeš zauvek u našim srcima-GROBARI APATIN

Ja

pre 13 godina

"Moj prelazak u Moskvu definitivo je korak napred u karijeri"
(ha, 25. jun 2010 17:55)

Prvak SSSR i Rusije: 40 puta
Kup SSSR i Rusije: 7 puta
EVROLIGA: 6 puta
Finale Evrolige 11 puta
Fajnal for Evrolige: 10 puta

Jeste otisao u veci klub mi nemamo problem sa kompleksima kao vi.

MarkoPN

pre 13 godina

Shmrk shmrk cmizdr,Srećno i vrati se molim te!!!Na današnji dan je Dule otišao privremeno,ali mi je i stigla šampionska majica!!!

XXL

pre 13 godina

Sve naj, naj, naj bolje vam zelim. Hvala vam za sve, zaduzili ste nas mnogo. To je nazaboravno, stvarno ste 'carobnjak', ali se nadam da se necete vracati kao trener KK Partizan. Tacnije, nadam se da nece biti potrebe za vama. Ziveo KK Partizan, nasa prica se nastavlja.

Uzmi Vlado Evro tituluu, Evro tituluu...

obodo

pre 13 godina

Hvala Dule na svemu! Ipak je doslo do zasicenja... Cak i kod nas navijaca... Mali Jovanovic ili Big Dzi-kic za trenera, ostala imena nebi donela boljitak Partizanu. Za organizaciju i funkcionisanje tima se ne brinem. Danilovic je izbrusio zanat, stari Todor je tu, ako docekamo septembar sa oformljenom ekipom mozemo da nastavimo sa dominacijom. I naravno- Ziveo PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

Drki

pre 13 godina

prognoziram da ce se ubrzo vratiti, jer nije samo on stvorio partizan nego je i partizan stvorio njega. nece se snaci u CSKA, i ubrzo sledi povratak u crno belu boju. ne moze on bez partizana niti partizan bez njega.

pirke

pre 13 godina

Legendo srecno i sve najbolje. Previse si zaduzio nas voljeni klub i nasu kosarku, previse srece nam je doneo voljeni klub pod tvojim vodjstvom da bi neko mogao da ti nesto zameri na odlasku. Samo napred i napreduj, pa osvoji tu EL vise. Vrhunski uslovi su u Rusiji, nema razloga ne ocekivati CSKA na vrhu Evrope najkasnije za dve godine. I naravno, jos jedan razlog zasto navijati za najveci ruski klub.

Stevan

pre 13 godina

Gospodinu Vujosevicu jedno HVALA za sve.
Ovo je svet profesionalizma, ljubav je odvano prestala da postoji u sportu ali verujem da je odnos koji je postignut izmedju nas navijaca i naseg bivseg trenera nesto najblize sto je moglo da pridje tom pojmu. Za nas je zavrsena jedna velika i lepa era ali smatram da na ovo ne treba gledati kao tragediju i kraj - nego kao sansu za novi pocetak. Dule je iza sebe ostavio kvalitetan i zdrav sistem i svakako da u tom smeru treba nastaviti razvoj KK Partizan. Svako dobro u Moskvi i zelim Vam da svake godine gubite finale EL od Partizana

Glas Razuma

pre 13 godina

Slazem se da veliki placenici poput Lengdona,Holdena,Siskauskasa itd. ne zele da trpe tu vrstu pedagogije.Hvala mu za sve sto je ucinio.Ostavio je Partizan u dobrim rukama sigurno...

Goran Gajic

pre 13 godina

Hvala ti Dule za sve radosti koje si nam doneo u ova teska vremena!Ne mogu da verujem da je dosao i taj dan!Vise nista nece biti isto...Srecno kralju!

Mladen

pre 13 godina

Dule Hvala Vam ! Želim Vam pre svega zdravlja i da osvojite Evroligu a da na tom F4 bude i Vaš i naš Partizan.
Puno sreće - trebaće Vam !! Drago mi je da ste u bratskoj Rusiji jer je poznato koliko tu zemlju volite i neka Vam vrati na siti način

Milan Besevic

pre 13 godina

Vekliko hvala velikom coveku, Dule neka ti je srecno.
Kad tad i bilo sta verujem da ces opet biti u Partizanu jer ti si dusa tog tima.

Laki- Ruma

pre 13 godina

DULE je zaslužio sreću:-))Sreća nije nešto što se nađe iza kioska ili bere sa grane...Doktore postavio si standarde i zadao domaći zadatak ko god bio tvoj naslednik ali ja sam mišljenja da je Vlada Jovanović čovek koji je dorastao svim izazovima:-)) Grobari da li se slažete???

MILE

pre 13 godina

SREĆNO , ljudino gde god bio želim ti mnogo uspeha .Vrati NAM se jednog dana jer GROBARI nikog nisu vileli kao tebe .Dobro zdravlje i puno sreće.

Grobar Crvenka

pre 13 godina

HVALA ZA SVE OVE LUDE GODINE!!!
....koje nebi bile iste da nisi bio sa nama!!!
H V A L A
i vrati se svojoj kuci, mi te cekamo...

kobe bryant

pre 13 godina

Dule legendo, srećan ti put i zelim ti da tamo napravis posao kakav si napravio s Partizanom. U stvari zelim da osvojis Evroligu - trofej koji ti nedostaje i koga zasluzujes. Grobari će ti zauvek ostati duzni za sve lepe trenutke koje si im podario. Ali da znas, ako dodje do duela Partizan-CSKA, nema protekcije. Idemo na pobedu kao i uvek :)))

Shone

pre 13 godina

Dule je ikona partizana,to ce uvek i biti.Moram da priznam da sam malo razocaran njegovom odlukom,naravno zelim mu svu srecu u karijeri ali ne i da pobedi PARTIZAN.Onaj ko i malo poznaje kosarku mora da zna da ovaj uspeh ostvaren u Parizu,Zagrebu i Beogradu kao i mnogi drugi ne bi bili moguci bez Duleta.

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Dule hvala ti za sve!!! Srecno u nastavku karijere,nauci ih tamo da igraju kosarku ,a onda nam se vrati nazad da uzmemo evroligu!! :)

Luka

pre 13 godina

Srecno, Dule! Sad uz nase u Evroligi navijamo i za CSKA :)

Daj, Boze, da je bar jednom sastanemo sa CSKA-om u Pioniru, da mu napravimo nezapamceni docek..

iskusni

pre 13 godina

Od stca ti zelim sve najbolje i veliko ti HVALA za sve sto si ucinio za Tvoj i Moj Partizan. Normalno je da je moralo jednom doci do rastanka, a takva ponuda se ne odbija. Sa novim timom ti zelim sve same uspehe, jedino protiv Partizana ti zelim poraz i taj poraz neka bude na FINALU EVRO LIGE.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

dwight

pre 13 godina

Dule HVALA ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!! Cinio si cuda u koja cak i mi grobari nismo verovali. Zelim ti svu srecu u CSKA ida se sto pre vratis i nastavis zapoceto.

bi

pre 13 godina

rad i istrajnost daju rezultat...mislim da su reci suvisne...ulepsao si mi zivot mada su mnogi pokusavali ti si jedini uspeo...zelim ti srecu iako se ti na nju nikada i nikada nisi oslanjao...pozdrav sa zeljom i nadom da ces nam se jednog dana vratiti!!!

Nikola

pre 13 godina

Ovo je mozda veci gubitak za Partizan nego odlazak par igraca.Hvala na svemu i dodji ponovo.Nadam se da ce Sale nastaviti njegovim stopama :)

Ralemvp

pre 13 godina

Zasluzio je taj ugovor i ne sumnjam da ce se vratiti kad mu istekne ugovor sa CSKA. Ako mi ne osvojimo Evroligu sledece godine nek je uzme Dule.Voleo bi da Sale Djordjevic dodje na klupu.Doneo nam je Evroligu kao igrac mozda ce i kao trener!A sad po pojacanja za sledecu godinu.

zlio

pre 13 godina

Sta reci ... Hvala Gospodine na svemu, hvala na 9 uzastopnih titula, hvala i na NLB i na nasim Kupovima....hvala ti sto si razbio najace,10x bogatije,i postavio ime BGDa,na mapu Kosarake europe... Hvala Mnogo i srecno ....

Gogo

pre 13 godina

Dule Majstore veliko hvala za sve velicanstvene pobjede.Neka ti je srecno i bericetno u novom klubu,a nama se nadati da ces se vratiti jednog dana.

da volim crno-bele.....

pre 13 godina

Biće ovo jedna jako zanimljiva sezona, sve novo, ali rezultat isti......Partizan-Šampion!!!
P.S. Vratiće se Dule da odradi doživotni ugovor sa Partizanom

Knjazevac

pre 13 godina

Verovao sam da pare ne mogu sve da kupe, da emocije nisu na prodaju ipak nemam sta da zamerim Duletu, zasluzio je bolje "uslove" nego sto ima u Partizanu ali nigde nece biti voljen, cenjen i postovan kao u Srbiji, mislim da ce to ubrzo da shvati!? Emocije ce ipak da ga pobede i morace da se vrati tamo gde mu je i mesto!!! HVALA TI ZA SVE STO SI NAM DAO, HVALA TI ZA SVE STO SI NAS NAUCIO, HVALA TI STO SI UCINIO DA NAM SE CEO SVET DIVI! VOLE TE TVOJI GROBARI ZAUVEK!!!

unuk

pre 13 godina

U iscekivanju dana kada ces ponovo sesti na klupu najdrazeg kluba, zelim vam puno srece GOSPODINE VUJOSEVICU. HVALA VAM ZA SVE!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

Milos Brcko

pre 13 godina

Postovani gospodine Vujoševiću,
hvala Vam za sve!Najveći odlaze kad su na vrhuncu, a vi bi ste po toj logici mogli ostati stotinu godina!

Joe

pre 13 godina

Dule legendo, puno sreće i sve najbolje! Apsolutno zasluženo ideš u jedan od najvećih evropskih klubova. Želim ti da osvojiš sve što se može osvojiti i da im uzmeš mnogo više od tih 5 miliona koje spominju. Uzmi im srce, pa kada budeš odlazio neka plaču oni kao što sada plačemo mi. Želim ti i da 3 godine prođu što brže, a onda nazad u svoju kuću da nastaviš gde si stao i da doneseš Partizanu bar još jednu titulu prvaka Evrope!

Sve najbolje, Grobari će biti sa tobom u mislima, a vidimo se u Areni!

kojot 93

pre 13 godina

DULE MAJSTORE!!bio si i ostao najbolji trener koga je partizan ikada imao!!
niko ti ne moze ni prici,a kamoli zameniti!!
HVALA TI ZA SVE !
DUSKO VUJOSEVIC ZAUVEK U ♥ SVAKOG GROBARA!!
DULE VUJOSEVIC SALALALALA!!!

Ranko RS

pre 13 godina

Osjećam neku prazninu i tugu i nesposobnost..kao da je neko umro ne daj Bože. Ali Dule želim ti svu sreću i slavu ovog svijeta i Bog te blagoslovio! Mene da se pita ja bih te postavio za doživotnog predsednika Partizana sa svim ovlaštenjima. Hvala ti još jednom za sve! :((

master valjevac

pre 13 godina

bice zanimljivo da CSKA dodje u evroligi ove godine u BG, pa da ceo Pionir odjekuje: DULE LEGENDO! DULE LEGENDO! DULE LEGENDO!