Sreda, 16.06.2010.

10:20

Radiša Ilić dolazi, Moreira odlazi

Nekadašnji golman Partizana Radiša Ilić vratio se u klub iz Humske 1, objavio je „Sportski žurnal“.

Izvor: MT

Radiša Iliæ dolazi, Moreira odlazi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Vučko

pre 13 godina

Iz Čačka sam, pre mesečak dana sedim u parku au susret mi ide tip- pomislih neki bivši roker ili haevy metal zvezda,duga kosa, punk majica, iz ruke se dimi cigara, ali ne, shvatam da je to golman našeg Borca! I eto i on će da bude deo Nadjovog evropskog Partizana... Svi na Bili Idola možda i Radiša bude u bendu!!!!!!!!!!

kakavbremoreira!!!

pre 13 godina

I treba da ode Moreira , po vama on bi karieru trebao da zavrsi u Partizanu a da nas opeljesi ...hocu da u mom klubu igraju nasa deca ...Pa nisu samo on i Dijara doneli 3 titule ...eto zasto ne treba dovoditi crnce iz siromasnih sredina , jer kad malo osete kintu glume zvezde(Moreira cist primer , a Dijari svaka cast on je decko ostao skroman )Jednostavno se treba otvoriti sansa nasim mladim igracima ...pa nisu nas crnci odveli u ligu sampiona vec Sale kapiten ...Ovi iz uprave jesu lopovi , ali su upravu kada hoce da se otarase Moreire .Stvarno je smesno davati mu epitet legende Partizana i porediti ga sa Manceom , Cavom , Saletom

da nije tuzno,bilo bi smesno,e ja cu tako da se izrazim!!

pre 13 godina

Petrovic odlazi! Moreira odlazi! dijara trazi drugi klub!Kleo uveliko pregovara sa drugim klubom i to je razlog ne dolaska na pripreme!Djordjevic otisao! Ko je sledeci? Vazno da nam Radisa dolazi!! E moj partizane!!!!

JA

pre 13 godina

I treba da ode Moreira,ne moze na osnovu dobrih igara iz prve 2 godine da ima zagrantovvano mesto u timu. Imao je ocajnu proslu sezonu,puno izlazi po splavovima,vec je 3 godine ovde,zasitio se i jos ima velik ugovor.

A vi koji govorite kako necete vise da gledate Partizan zbog toga,onda niste pravi navijaci,vec razmazeni ljudi...

Njam Njam

pre 13 godina

I opet cu da dosadjujem... Kupite nekog igracha iz tima Severne Koreje videli ste kao igraju protiv brazila to nam treba borbrnost kazem vam vredece posle milione

marjan

pre 13 godina

Objektivno, Moreira u zadnje dve sezone nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo.Za jake evropske utakmice prespor,preslab u duelu,prilicno nonsalantan kada treba pokriti igrace prilikom prekida i kada protivnik ima loptu.Za domacu ligu bi bio upotrebljiv itekako,ali zar nam nije cilj da napravimo tim za evropu.Kada vec odlazi Moreira(nadam se,mada mislim da niko ni u ludilu nece da mu da 400.000 eur po sezoni kao mi), red je da se dovede kvalitetan igrac koji ce zaista da bude pojacanje za srednji red. Sto se tice golmana Radisa Ilic je dobro resenje, puno je napredovao u poslednjih nekoliko sezona.To vise nije onaj neiskusni Radisa Ilic koji nas je zavio u crno sa tri klasicna kiksa protiv Rapida iz Beca. U napadu treba se zahvaliti na saradnji Vashingtonu(pokazao vrlo malo) i Brani Ilicu(obecavao u novinama bar 15 golova po sezoni). Sa Diarom videti kakva je situacija po pitanju motivacije,on ima kvalitet ali deluje veoma nemotivisano na utakmicama. Takodje, dolazak Stevanovica na poziciji desnog beka je dobra vest.

dule dudule

pre 13 godina

Lemondzava?...E jbt, siguran sam da neko ko se tako preziva, ne moze da pipne loptu...Ovo vam je poslednja sezona u upravi. Paceri!!!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Zaboravio sam da napomenem da ne znam sta je sa Zarkom Lazeticem,Malbasom,Lazarevicem,Rnicem i ostalim "igracinama" koje su zaduzile Partizan! Ako su bez kluba,mogao bi mudri i prepametni Nadj da im ponudi ugovore!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ovoj upravi nije cilj Liga Sampiona,ovoj upravi je cilj da Partizan postane beogradsko-sabanski klub!
Ovoj upravi nisu bitni milioni eura koji mogu da se zarade u Ligi sampiona,ovoj upravi je bitno da uzme Moreiri 200 000 eura (i tako da ga oteraju iz Partizana)!
Ovoj upravi nisu bitni dokazani fudbaleri i ljudine koje vole Partizan,ovoj upravi su bitni polu-igraci bez kluba i muzevi
pevacica-sponzorusa!
Ovoj upravi ne treba dobar golman,ovoj upravi treba golman koji ce da bude partner za cirkanje svom prezime! MOREIRA = PARTIZAN!
PARTIZAN BEZ MOREIRE = BSK BORCA,CUKARICKI,C. ZVEZDA...

P.S. Ovo ne znaci da sam za Sava Milosevica!

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Nemojmo biti negativni,sačekajmo da vidimo kako će izgledati tim za sledeću sezonu!Jako bi bilo dobro vratiti Vukića ako postoji šansa za to,on je pravi plejmejker(znalac),jednog dobrog brzog prodornog špica koji bio igrao u tandemu sa Kleom.Što se tiče dr.Moa i Dijare mislim da su oni doživeli vrhunac ovde i da teško da imaju motiva za nešto više,uvek će biti u našim srcima, hvala im za sve u prethodne tri godine dali su svoj maksimum i više od toga(ljudske osobine i odanost klubu).Partizan je naš mi smo njegovi,uvek verni,uvek odani!!!

XXL

pre 13 godina

Daj bre sta ste se odmah digli zbog Moovog 'odlaska'. Pa sta ako ide, odlazili su i bolji od njega. Pa jer treba da placamo igraca toliko zbog domace lige!!! Najbolju utakmicu smo odigrali protiv Fenera u BGD kada on nije igrao. Nigde ga nije bilo u Evropi od kad je dosao kod nas. Ja nekako mislim da je trebao da uradi vise na takvim utakmicama, svaka mu cast na golu protiv Apoela, ali to mi je nekako malo za ono sto od takvog i toliko placenog I TOLIKO MATOROG/ISKUSNOG igraca ocekujem. Hvala mu i na golu protiv cigana, ali ako hoce da ide, a nama je skup, idemo dalje. Nema tu mesta za kukanjem i razocaranjem. Meni je nekako zalije sto su otisli Jovetic, Ljajic, Obradovic jer su nasi- u smislu partizanove skole,i dugo su bili tu- nego sto ce da ode Moreira. Zalije mi je sto ce da ode Raca, ako tako bude, nego Moreira.
U svakom slucaju, hvala mu za sve i zelim mu puno srece.

20 miliona eura i nemaju para.....ehehehehh

pre 13 godina

nemam snage više da pišem bilo šta.džabe mi trubimo ovde...kad ovi iz uprave rade šta hoće i niko nema da im replicira.gde su pare od transfera,gde?to hoću više jednom da vidim ovde za čega se namesnki troše pare...pa nemamo da da mo za moreiru 400.000.ugasite se vec jednom da mi ne kidate živce sram vas bilo,napunio bih zatvor sa vama.

žika obretković

pre 13 godina

vratite i klinčarskog.opet se pravi ona tazv ekipa za petarde...sa saom ilićem i radišom ilićem.nije vam valjala dominacija nad zvezdom otkad su stigli moreira i dijara.e sad braćo grobari pozdravite se sa pobedama u derbiju sa ova dva luzera.žika obretković bi bolje vodio klub ja mislim.

UM CARUJE

pre 13 godina

Ovako.Prvi moj potez ako puste Moreiru je da ove godine necu kupiti godisnju kartu.Nisam klinac,imam 34 godine,tako da odluke ne donosim na precac.
Nasa laicka uprava pusta najboljeg i najborbenijeg igraca - Moreiru,a pre toga su to ucinili i sa Zukom.DOSTA VISE!
Ovoga puta cete osetiti gnev navijaca,a smanjice se ionako losa poseta,u to sam siguran.
Samo kratkovidi i sujetni ljudi(ne mogu da podnesu da je stranac toliki ljubimac juga) mogu da puste coveka koji je najzasluzniji za totalnu dominaciju kod nas,bez obzira kolika mu je plata.A ni ona nije nenormalna.
Pa zar posle prodaje Jovetica,Tosica,Ljajica i Obradovica u zadne 2 godine(preko 20 miliona eura zarade)ne moze da se plati godisnja plata najboljeg igraca od 400000 eura.Lopovi!
Sve vam je lepo objasnio Mateus - ne pravi se veliki klub bez rizika i ulaganja koji se nece mozda isplatiti odmah, ali sigurno hoce u vidu veceg broja prodatih ulaznica,jacih sponzorskih ugovora, zarade od Uefe, tv prava...

ljubozzz

pre 13 godina

moreira odlazi?! sramota za upravu a ovaj napadac sto dolazi je smesan malo reci smesan , dok teraju jednog velikog borca branu ilica i dovode igrace sto igraju za stan i hranu e onda stvarno sramota za manekensku upravu! odraicati se svih igraca koji nesto vrede za saku dolara ili evra je vise nego sramno umesto da se radi na marketigu privlacenju publike na stadion i pre svega stvaranje jedne velike porodice i zdrave sredine , fc partizan i njegova uprava rade suprotno ! zasto ?! svi mi znamoo da je tesko stanje u zemlji i da se nema para i sve to ali zadnjih godina prodali smo tosica , ljajica , jovetica , smiljanica , obradovica i opet u dugu i finansikim problemima . za to bi mi grobari melbourne zamolili gospodina DUSKA VUJOSEVICA da preuzme fc partizan u potpunosti . GROBARI MELBOURNE BROTHER WITH GROBARI CRVENKA,SIVAC ,KULA,KUMOVI VRBAS ,GROBARI SOMBOR ,TOPOLA LOVCENAC , NA KRAJU SVETA DFA IGRA PARTIZAN....

ogorcen navijac

pre 13 godina

ocekujete da Partizan napadne ligu sampiona sa sastavom koji vredi kao Radnicki iz Nisa? HAHA! Znate kako upravo Partizana, vi nemate Duska Vujosevica a ni para ocigledno jer ste ih raspodelili medju sobom, lepo manite fudbal i napravite klub za hokej na travi jer ako ovako nastavite ima i albanski Partizani da nas dere u kvalifikacijama a navijacima je toga i preko glave.

Partizan u srcu

pre 13 godina

Prosto volim kada se isluzene krpe vracaju u klub kao velika pojacanja... Tako rade veliki evropski klubovi zar ne? UPRAVA NAPOLJE!!!

realan

pre 13 godina

Umesto shto hocete da oterate Dr.Mo-a i Crnu mambu koji su nam poslednje tri godine doneli 3 titule,2 kupa,dominaciju nad komsinicom(setite se shta je bilo pre njih) spakuj se ti snajderu i povedi svoje poltrone(Nadj,Grubor...), fosile u upravi(Rasa Babic,Jovin...)i placenike koji su na skupstini glasali za tebe.Vi od Partizana zivite,mi za njega zivimo

UM CARUJE

pre 13 godina

Ovako.Prvi moj potez ako puste Moreiru je da ove godine necu kupiti godisnju kartu.Nisam klinac,imam 34 godine,tako da odluke ne donosim na precac.
Nasa laicka uprava pusta najboljeg i najborbenijeg igraca - Moreiru,a pre toga su to ucinili i sa Zukom.DOSTA VISE!
Ovoga puta cete osetiti gnev navijaca,a smanjice se ionako losa poseta,u to sam siguran.
Samo kratkovidi i sujetni ljudi(ne mogu da podnesu da je stranac toliki ljubimac juga) mogu da puste coveka koji je najzasluzniji za totalnu dominaciju kod nas,bez obzira kolika mu je plata.A ni ona nije nenormalna.
Pa zar posle prodaje Jovetica,Tosica,Ljajica i Obradovica u zadne 2 godine(preko 20 miliona eura zarade)ne moze da se plati godisnja plata najboljeg igraca od 400000 eura.Lopovi!
Sve vam je lepo objasnio Mateus - ne pravi se veliki klub bez rizika i ulaganja koji se nece mozda isplatiti odmah, ali sigurno hoce u vidu veceg broja prodatih ulaznica,jacih sponzorskih ugovora, zarade od Uefe, tv prava...

realan

pre 13 godina

Umesto shto hocete da oterate Dr.Mo-a i Crnu mambu koji su nam poslednje tri godine doneli 3 titule,2 kupa,dominaciju nad komsinicom(setite se shta je bilo pre njih) spakuj se ti snajderu i povedi svoje poltrone(Nadj,Grubor...), fosile u upravi(Rasa Babic,Jovin...)i placenike koji su na skupstini glasali za tebe.Vi od Partizana zivite,mi za njega zivimo

ogorcen navijac

pre 13 godina

ocekujete da Partizan napadne ligu sampiona sa sastavom koji vredi kao Radnicki iz Nisa? HAHA! Znate kako upravo Partizana, vi nemate Duska Vujosevica a ni para ocigledno jer ste ih raspodelili medju sobom, lepo manite fudbal i napravite klub za hokej na travi jer ako ovako nastavite ima i albanski Partizani da nas dere u kvalifikacijama a navijacima je toga i preko glave.

ljubozzz

pre 13 godina

moreira odlazi?! sramota za upravu a ovaj napadac sto dolazi je smesan malo reci smesan , dok teraju jednog velikog borca branu ilica i dovode igrace sto igraju za stan i hranu e onda stvarno sramota za manekensku upravu! odraicati se svih igraca koji nesto vrede za saku dolara ili evra je vise nego sramno umesto da se radi na marketigu privlacenju publike na stadion i pre svega stvaranje jedne velike porodice i zdrave sredine , fc partizan i njegova uprava rade suprotno ! zasto ?! svi mi znamoo da je tesko stanje u zemlji i da se nema para i sve to ali zadnjih godina prodali smo tosica , ljajica , jovetica , smiljanica , obradovica i opet u dugu i finansikim problemima . za to bi mi grobari melbourne zamolili gospodina DUSKA VUJOSEVICA da preuzme fc partizan u potpunosti . GROBARI MELBOURNE BROTHER WITH GROBARI CRVENKA,SIVAC ,KULA,KUMOVI VRBAS ,GROBARI SOMBOR ,TOPOLA LOVCENAC , NA KRAJU SVETA DFA IGRA PARTIZAN....

XXL

pre 13 godina

Daj bre sta ste se odmah digli zbog Moovog 'odlaska'. Pa sta ako ide, odlazili su i bolji od njega. Pa jer treba da placamo igraca toliko zbog domace lige!!! Najbolju utakmicu smo odigrali protiv Fenera u BGD kada on nije igrao. Nigde ga nije bilo u Evropi od kad je dosao kod nas. Ja nekako mislim da je trebao da uradi vise na takvim utakmicama, svaka mu cast na golu protiv Apoela, ali to mi je nekako malo za ono sto od takvog i toliko placenog I TOLIKO MATOROG/ISKUSNOG igraca ocekujem. Hvala mu i na golu protiv cigana, ali ako hoce da ide, a nama je skup, idemo dalje. Nema tu mesta za kukanjem i razocaranjem. Meni je nekako zalije sto su otisli Jovetic, Ljajic, Obradovic jer su nasi- u smislu partizanove skole,i dugo su bili tu- nego sto ce da ode Moreira. Zalije mi je sto ce da ode Raca, ako tako bude, nego Moreira.
U svakom slucaju, hvala mu za sve i zelim mu puno srece.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ovoj upravi nije cilj Liga Sampiona,ovoj upravi je cilj da Partizan postane beogradsko-sabanski klub!
Ovoj upravi nisu bitni milioni eura koji mogu da se zarade u Ligi sampiona,ovoj upravi je bitno da uzme Moreiri 200 000 eura (i tako da ga oteraju iz Partizana)!
Ovoj upravi nisu bitni dokazani fudbaleri i ljudine koje vole Partizan,ovoj upravi su bitni polu-igraci bez kluba i muzevi
pevacica-sponzorusa!
Ovoj upravi ne treba dobar golman,ovoj upravi treba golman koji ce da bude partner za cirkanje svom prezime! MOREIRA = PARTIZAN!
PARTIZAN BEZ MOREIRE = BSK BORCA,CUKARICKI,C. ZVEZDA...

P.S. Ovo ne znaci da sam za Sava Milosevica!

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Zaboravio sam da napomenem da ne znam sta je sa Zarkom Lazeticem,Malbasom,Lazarevicem,Rnicem i ostalim "igracinama" koje su zaduzile Partizan! Ako su bez kluba,mogao bi mudri i prepametni Nadj da im ponudi ugovore!

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Nemojmo biti negativni,sačekajmo da vidimo kako će izgledati tim za sledeću sezonu!Jako bi bilo dobro vratiti Vukića ako postoji šansa za to,on je pravi plejmejker(znalac),jednog dobrog brzog prodornog špica koji bio igrao u tandemu sa Kleom.Što se tiče dr.Moa i Dijare mislim da su oni doživeli vrhunac ovde i da teško da imaju motiva za nešto više,uvek će biti u našim srcima, hvala im za sve u prethodne tri godine dali su svoj maksimum i više od toga(ljudske osobine i odanost klubu).Partizan je naš mi smo njegovi,uvek verni,uvek odani!!!

Njam Njam

pre 13 godina

I opet cu da dosadjujem... Kupite nekog igracha iz tima Severne Koreje videli ste kao igraju protiv brazila to nam treba borbrnost kazem vam vredece posle milione

žika obretković

pre 13 godina

vratite i klinčarskog.opet se pravi ona tazv ekipa za petarde...sa saom ilićem i radišom ilićem.nije vam valjala dominacija nad zvezdom otkad su stigli moreira i dijara.e sad braćo grobari pozdravite se sa pobedama u derbiju sa ova dva luzera.žika obretković bi bolje vodio klub ja mislim.

20 miliona eura i nemaju para.....ehehehehh

pre 13 godina

nemam snage više da pišem bilo šta.džabe mi trubimo ovde...kad ovi iz uprave rade šta hoće i niko nema da im replicira.gde su pare od transfera,gde?to hoću više jednom da vidim ovde za čega se namesnki troše pare...pa nemamo da da mo za moreiru 400.000.ugasite se vec jednom da mi ne kidate živce sram vas bilo,napunio bih zatvor sa vama.

da nije tuzno,bilo bi smesno,e ja cu tako da se izrazim!!

pre 13 godina

Petrovic odlazi! Moreira odlazi! dijara trazi drugi klub!Kleo uveliko pregovara sa drugim klubom i to je razlog ne dolaska na pripreme!Djordjevic otisao! Ko je sledeci? Vazno da nam Radisa dolazi!! E moj partizane!!!!

Vučko

pre 13 godina

Iz Čačka sam, pre mesečak dana sedim u parku au susret mi ide tip- pomislih neki bivši roker ili haevy metal zvezda,duga kosa, punk majica, iz ruke se dimi cigara, ali ne, shvatam da je to golman našeg Borca! I eto i on će da bude deo Nadjovog evropskog Partizana... Svi na Bili Idola možda i Radiša bude u bendu!!!!!!!!!!

Partizan u srcu

pre 13 godina

Prosto volim kada se isluzene krpe vracaju u klub kao velika pojacanja... Tako rade veliki evropski klubovi zar ne? UPRAVA NAPOLJE!!!

dule dudule

pre 13 godina

Lemondzava?...E jbt, siguran sam da neko ko se tako preziva, ne moze da pipne loptu...Ovo vam je poslednja sezona u upravi. Paceri!!!

JA

pre 13 godina

I treba da ode Moreira,ne moze na osnovu dobrih igara iz prve 2 godine da ima zagrantovvano mesto u timu. Imao je ocajnu proslu sezonu,puno izlazi po splavovima,vec je 3 godine ovde,zasitio se i jos ima velik ugovor.

A vi koji govorite kako necete vise da gledate Partizan zbog toga,onda niste pravi navijaci,vec razmazeni ljudi...

marjan

pre 13 godina

Objektivno, Moreira u zadnje dve sezone nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo.Za jake evropske utakmice prespor,preslab u duelu,prilicno nonsalantan kada treba pokriti igrace prilikom prekida i kada protivnik ima loptu.Za domacu ligu bi bio upotrebljiv itekako,ali zar nam nije cilj da napravimo tim za evropu.Kada vec odlazi Moreira(nadam se,mada mislim da niko ni u ludilu nece da mu da 400.000 eur po sezoni kao mi), red je da se dovede kvalitetan igrac koji ce zaista da bude pojacanje za srednji red. Sto se tice golmana Radisa Ilic je dobro resenje, puno je napredovao u poslednjih nekoliko sezona.To vise nije onaj neiskusni Radisa Ilic koji nas je zavio u crno sa tri klasicna kiksa protiv Rapida iz Beca. U napadu treba se zahvaliti na saradnji Vashingtonu(pokazao vrlo malo) i Brani Ilicu(obecavao u novinama bar 15 golova po sezoni). Sa Diarom videti kakva je situacija po pitanju motivacije,on ima kvalitet ali deluje veoma nemotivisano na utakmicama. Takodje, dolazak Stevanovica na poziciji desnog beka je dobra vest.

kakavbremoreira!!!

pre 13 godina

I treba da ode Moreira , po vama on bi karieru trebao da zavrsi u Partizanu a da nas opeljesi ...hocu da u mom klubu igraju nasa deca ...Pa nisu samo on i Dijara doneli 3 titule ...eto zasto ne treba dovoditi crnce iz siromasnih sredina , jer kad malo osete kintu glume zvezde(Moreira cist primer , a Dijari svaka cast on je decko ostao skroman )Jednostavno se treba otvoriti sansa nasim mladim igracima ...pa nisu nas crnci odveli u ligu sampiona vec Sale kapiten ...Ovi iz uprave jesu lopovi , ali su upravu kada hoce da se otarase Moreire .Stvarno je smesno davati mu epitet legende Partizana i porediti ga sa Manceom , Cavom , Saletom

kakavbremoreira!!!

pre 13 godina

I treba da ode Moreira , po vama on bi karieru trebao da zavrsi u Partizanu a da nas opeljesi ...hocu da u mom klubu igraju nasa deca ...Pa nisu samo on i Dijara doneli 3 titule ...eto zasto ne treba dovoditi crnce iz siromasnih sredina , jer kad malo osete kintu glume zvezde(Moreira cist primer , a Dijari svaka cast on je decko ostao skroman )Jednostavno se treba otvoriti sansa nasim mladim igracima ...pa nisu nas crnci odveli u ligu sampiona vec Sale kapiten ...Ovi iz uprave jesu lopovi , ali su upravu kada hoce da se otarase Moreire .Stvarno je smesno davati mu epitet legende Partizana i porediti ga sa Manceom , Cavom , Saletom

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ovoj upravi nije cilj Liga Sampiona,ovoj upravi je cilj da Partizan postane beogradsko-sabanski klub!
Ovoj upravi nisu bitni milioni eura koji mogu da se zarade u Ligi sampiona,ovoj upravi je bitno da uzme Moreiri 200 000 eura (i tako da ga oteraju iz Partizana)!
Ovoj upravi nisu bitni dokazani fudbaleri i ljudine koje vole Partizan,ovoj upravi su bitni polu-igraci bez kluba i muzevi
pevacica-sponzorusa!
Ovoj upravi ne treba dobar golman,ovoj upravi treba golman koji ce da bude partner za cirkanje svom prezime! MOREIRA = PARTIZAN!
PARTIZAN BEZ MOREIRE = BSK BORCA,CUKARICKI,C. ZVEZDA...

P.S. Ovo ne znaci da sam za Sava Milosevica!

realan

pre 13 godina

Umesto shto hocete da oterate Dr.Mo-a i Crnu mambu koji su nam poslednje tri godine doneli 3 titule,2 kupa,dominaciju nad komsinicom(setite se shta je bilo pre njih) spakuj se ti snajderu i povedi svoje poltrone(Nadj,Grubor...), fosile u upravi(Rasa Babic,Jovin...)i placenike koji su na skupstini glasali za tebe.Vi od Partizana zivite,mi za njega zivimo

XXL

pre 13 godina

Daj bre sta ste se odmah digli zbog Moovog 'odlaska'. Pa sta ako ide, odlazili su i bolji od njega. Pa jer treba da placamo igraca toliko zbog domace lige!!! Najbolju utakmicu smo odigrali protiv Fenera u BGD kada on nije igrao. Nigde ga nije bilo u Evropi od kad je dosao kod nas. Ja nekako mislim da je trebao da uradi vise na takvim utakmicama, svaka mu cast na golu protiv Apoela, ali to mi je nekako malo za ono sto od takvog i toliko placenog I TOLIKO MATOROG/ISKUSNOG igraca ocekujem. Hvala mu i na golu protiv cigana, ali ako hoce da ide, a nama je skup, idemo dalje. Nema tu mesta za kukanjem i razocaranjem. Meni je nekako zalije sto su otisli Jovetic, Ljajic, Obradovic jer su nasi- u smislu partizanove skole,i dugo su bili tu- nego sto ce da ode Moreira. Zalije mi je sto ce da ode Raca, ako tako bude, nego Moreira.
U svakom slucaju, hvala mu za sve i zelim mu puno srece.

dule dudule

pre 13 godina

Lemondzava?...E jbt, siguran sam da neko ko se tako preziva, ne moze da pipne loptu...Ovo vam je poslednja sezona u upravi. Paceri!!!

UM CARUJE

pre 13 godina

Ovako.Prvi moj potez ako puste Moreiru je da ove godine necu kupiti godisnju kartu.Nisam klinac,imam 34 godine,tako da odluke ne donosim na precac.
Nasa laicka uprava pusta najboljeg i najborbenijeg igraca - Moreiru,a pre toga su to ucinili i sa Zukom.DOSTA VISE!
Ovoga puta cete osetiti gnev navijaca,a smanjice se ionako losa poseta,u to sam siguran.
Samo kratkovidi i sujetni ljudi(ne mogu da podnesu da je stranac toliki ljubimac juga) mogu da puste coveka koji je najzasluzniji za totalnu dominaciju kod nas,bez obzira kolika mu je plata.A ni ona nije nenormalna.
Pa zar posle prodaje Jovetica,Tosica,Ljajica i Obradovica u zadne 2 godine(preko 20 miliona eura zarade)ne moze da se plati godisnja plata najboljeg igraca od 400000 eura.Lopovi!
Sve vam je lepo objasnio Mateus - ne pravi se veliki klub bez rizika i ulaganja koji se nece mozda isplatiti odmah, ali sigurno hoce u vidu veceg broja prodatih ulaznica,jacih sponzorskih ugovora, zarade od Uefe, tv prava...

JA

pre 13 godina

I treba da ode Moreira,ne moze na osnovu dobrih igara iz prve 2 godine da ima zagrantovvano mesto u timu. Imao je ocajnu proslu sezonu,puno izlazi po splavovima,vec je 3 godine ovde,zasitio se i jos ima velik ugovor.

A vi koji govorite kako necete vise da gledate Partizan zbog toga,onda niste pravi navijaci,vec razmazeni ljudi...

ljubozzz

pre 13 godina

moreira odlazi?! sramota za upravu a ovaj napadac sto dolazi je smesan malo reci smesan , dok teraju jednog velikog borca branu ilica i dovode igrace sto igraju za stan i hranu e onda stvarno sramota za manekensku upravu! odraicati se svih igraca koji nesto vrede za saku dolara ili evra je vise nego sramno umesto da se radi na marketigu privlacenju publike na stadion i pre svega stvaranje jedne velike porodice i zdrave sredine , fc partizan i njegova uprava rade suprotno ! zasto ?! svi mi znamoo da je tesko stanje u zemlji i da se nema para i sve to ali zadnjih godina prodali smo tosica , ljajica , jovetica , smiljanica , obradovica i opet u dugu i finansikim problemima . za to bi mi grobari melbourne zamolili gospodina DUSKA VUJOSEVICA da preuzme fc partizan u potpunosti . GROBARI MELBOURNE BROTHER WITH GROBARI CRVENKA,SIVAC ,KULA,KUMOVI VRBAS ,GROBARI SOMBOR ,TOPOLA LOVCENAC , NA KRAJU SVETA DFA IGRA PARTIZAN....

ogorcen navijac

pre 13 godina

ocekujete da Partizan napadne ligu sampiona sa sastavom koji vredi kao Radnicki iz Nisa? HAHA! Znate kako upravo Partizana, vi nemate Duska Vujosevica a ni para ocigledno jer ste ih raspodelili medju sobom, lepo manite fudbal i napravite klub za hokej na travi jer ako ovako nastavite ima i albanski Partizani da nas dere u kvalifikacijama a navijacima je toga i preko glave.

marjan

pre 13 godina

Objektivno, Moreira u zadnje dve sezone nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo.Za jake evropske utakmice prespor,preslab u duelu,prilicno nonsalantan kada treba pokriti igrace prilikom prekida i kada protivnik ima loptu.Za domacu ligu bi bio upotrebljiv itekako,ali zar nam nije cilj da napravimo tim za evropu.Kada vec odlazi Moreira(nadam se,mada mislim da niko ni u ludilu nece da mu da 400.000 eur po sezoni kao mi), red je da se dovede kvalitetan igrac koji ce zaista da bude pojacanje za srednji red. Sto se tice golmana Radisa Ilic je dobro resenje, puno je napredovao u poslednjih nekoliko sezona.To vise nije onaj neiskusni Radisa Ilic koji nas je zavio u crno sa tri klasicna kiksa protiv Rapida iz Beca. U napadu treba se zahvaliti na saradnji Vashingtonu(pokazao vrlo malo) i Brani Ilicu(obecavao u novinama bar 15 golova po sezoni). Sa Diarom videti kakva je situacija po pitanju motivacije,on ima kvalitet ali deluje veoma nemotivisano na utakmicama. Takodje, dolazak Stevanovica na poziciji desnog beka je dobra vest.

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Nemojmo biti negativni,sačekajmo da vidimo kako će izgledati tim za sledeću sezonu!Jako bi bilo dobro vratiti Vukića ako postoji šansa za to,on je pravi plejmejker(znalac),jednog dobrog brzog prodornog špica koji bio igrao u tandemu sa Kleom.Što se tiče dr.Moa i Dijare mislim da su oni doživeli vrhunac ovde i da teško da imaju motiva za nešto više,uvek će biti u našim srcima, hvala im za sve u prethodne tri godine dali su svoj maksimum i više od toga(ljudske osobine i odanost klubu).Partizan je naš mi smo njegovi,uvek verni,uvek odani!!!

žika obretković

pre 13 godina

vratite i klinčarskog.opet se pravi ona tazv ekipa za petarde...sa saom ilićem i radišom ilićem.nije vam valjala dominacija nad zvezdom otkad su stigli moreira i dijara.e sad braćo grobari pozdravite se sa pobedama u derbiju sa ova dva luzera.žika obretković bi bolje vodio klub ja mislim.

Partizan u srcu

pre 13 godina

Prosto volim kada se isluzene krpe vracaju u klub kao velika pojacanja... Tako rade veliki evropski klubovi zar ne? UPRAVA NAPOLJE!!!

20 miliona eura i nemaju para.....ehehehehh

pre 13 godina

nemam snage više da pišem bilo šta.džabe mi trubimo ovde...kad ovi iz uprave rade šta hoće i niko nema da im replicira.gde su pare od transfera,gde?to hoću više jednom da vidim ovde za čega se namesnki troše pare...pa nemamo da da mo za moreiru 400.000.ugasite se vec jednom da mi ne kidate živce sram vas bilo,napunio bih zatvor sa vama.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Zaboravio sam da napomenem da ne znam sta je sa Zarkom Lazeticem,Malbasom,Lazarevicem,Rnicem i ostalim "igracinama" koje su zaduzile Partizan! Ako su bez kluba,mogao bi mudri i prepametni Nadj da im ponudi ugovore!

da nije tuzno,bilo bi smesno,e ja cu tako da se izrazim!!

pre 13 godina

Petrovic odlazi! Moreira odlazi! dijara trazi drugi klub!Kleo uveliko pregovara sa drugim klubom i to je razlog ne dolaska na pripreme!Djordjevic otisao! Ko je sledeci? Vazno da nam Radisa dolazi!! E moj partizane!!!!

Njam Njam

pre 13 godina

I opet cu da dosadjujem... Kupite nekog igracha iz tima Severne Koreje videli ste kao igraju protiv brazila to nam treba borbrnost kazem vam vredece posle milione

Vučko

pre 13 godina

Iz Čačka sam, pre mesečak dana sedim u parku au susret mi ide tip- pomislih neki bivši roker ili haevy metal zvezda,duga kosa, punk majica, iz ruke se dimi cigara, ali ne, shvatam da je to golman našeg Borca! I eto i on će da bude deo Nadjovog evropskog Partizana... Svi na Bili Idola možda i Radiša bude u bendu!!!!!!!!!!