Utorak, 15.06.2010.

15:42

Poraz Ivanovićeve u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom kolu turnira u holandskom Den Bošu od Nemice Andree Petković sa 6:4, 6:7 (4:7), 6:1.

Izvor: JT

Poraz Ivanoviæeve u drugom kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

micke

pre 13 godina

@nije istina
Nisam upozant sa materijom ali
logično je sve što si napisao.
Samo ima jedan izuzetak, koliko sam ja upoznat. Federer ima doživotni ugovor
sa Willson-m. Spominjala se i cifra(1M$).

Nina

pre 13 godina

@ anini fanovi

pogledaj koliko imas ,,ne preporucujem,, pa vidi koga to srbija voli. i,ne mozes da pricas u ime zemlje! alo!? toliku glupost ne mogu da razumem...

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

Advokat S.L.

pre 13 godina

@Nije istina
Šta nije istina? Čitao si taj ugovor i znaš šta piše u njemu? Nikakve veze nema poređenje Ane sa Australijancem, jer ti nisi dokazao da su imali iste ugovore. Ana ostaje doživotni "Adidasov" maneken, deo te kuće, što ne znači da će do kraja života od njih primati milionske svote, ali da će imati prava na izvesnu sumu novca, to je neosporno.

Nije Istina

pre 13 godina

Prestanite sa prepucavanjem...Ana ima ugovor sa Adidasom ali nikom nije poznat sadrzaj Ugovora...sta mislite da ce Adidas placati sportiste i kada ne postizu rezultate...to se nigde ne desava u Svetu...vise je nego sigurno da Ana MORA da ispuni odredjene obaveze prema Adidasu ali je isto VISE NEGO SIGURNO da njeni rezultati MORAJU biti zadovaljavajuci u protivnom ugovor se RASKIDA...jedan od najboljih primera za to je bivsi Australijski Teniser Mark Filipusis...takodje je imao "dozivotni" ugovor sa Adidasom ali nakon ne igranja,iz bilo kojih razloga,i naravno losih rezultata Adidas je raskinuo tu saradnju i to na stetu Tenisera...mada mu je bilo "garantovano" da nakon karijere pod podkroviteljstvom Adidasa ima raznorazne Medijske i cak Manekenske ugovore sa naglasenim "dozivotnim" predstavljanjem Adidasa u vidu njihovog Ambasadora...susta istina je da je Filipusis sada pod stecajem (bankrot).Cak je pokusao da sudskim putem,po njemu,nezakonitog raskida ugovora od strane Adidasa dobije neku vrstu obestecenja ali od toga nije bilo nista...Adidasova odbrana je bila bazirana na promociji njihove firme ali kako Filipusis nije irao na mnogim turnirima a samim tim nije postigao ocekivane odredjene rezultate (uspesne)Adidas je sudski slucaj dobio u svoju korist.Zato nije pozeljno a ni prihvatljivo tvrditi kako Ana ima dozivotni ugovor kada je sve to samo fiktivno...jednom recju nema uspesnih rezultata nema ugovora.Niko,bas niko u zapadnom svetu nece vam pokloniti pare dozivotno pogotovu kada izostanu ocekivani rezultati.Zapitajte se zasto su obadve Belgijanke izgubile Sponzore (obe su visestruke osvajacice GS-va) nisu igrale,nema rezultata a kada nema toga nema ni finansiskih privilegija.Na kraju Sponzori placaju ogromne sume za promovisanje svojih proizvoda sirom Sveta,pogotovu na prestiznim Turnirima i ako nema ocekivanih rezultata,budite sigurni,da nema ni "dozivotnih" ugovora.

Dragana

pre 13 godina

Lep intervju koji je Ana dala tokom turnira u Holandiji nekoj holandskoj televiziji http://www.videowired.com/watch/?id=3787465530

micke

pre 13 godina

@ti lupaš do bola

Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda).

Znači da sam u pravu.

@opet lupaš do bola.
Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire.

Ana bi morala da igra kvalifikacije za Madrid da nije dobiila WC. Ne može stalno dobijati WC (ograničen broj godišnje). U aprilu sam bio na njenom sajtu i planu je bio Istborn, a kasnije je promenjen je nije imala direktnog pristupa. Uostalom
uskoro ćeš se sam uveriti. A evo ti i linka pa možes i sam
da pogledaš.

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=405409

Ovde Možeš da vidiš njene "aktivosti" u Beogradu.

http://www.anaivanovic.com/sr/diary/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu


A ovde njenu haljinicu za Wimbldon.

http://www.anaivanovic.com/sr/news/haljina-za-wimbledon

Lupaš do bola

pre 13 godina

@micke

Prvo, Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda http://www.press.adidas.com/desktopdefault.aspx/tabid-11/16_read-10900/ )
Drugo, Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire
Trece, jedan od razloga zasto je odabrala da igra na UNICEF Open-u je i saradnja sa UNICEF-om, a nedelju dana pre turnira se pripremala u Svedskoj.

Srecno lepotice

pre 13 godina

Ana vec trenira na Wimbldonu

Sa Twitter-a
"The girls have arrived. Ana Ivanovic and Dinara Safina are warming up. Venus and Serena are scheduled for this afternoon."

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!

To nisam ja, to je moja schauma

pre 13 godina

Steta za poraz. Vidim da se servis mnogo popravio, problema sa izbacajem loptice prilikom istog gotovo da i nema. A i uvek kada je bila u nekom problemu (kao npr u onom maratonskom gemu na 2:2 u drugom setu) uvek bi je servis izvuk'o. Primetio sam male probleme sa kretanjem tj. namestanje na udarac. Moguce da je problem istog mali broj meceva odigranih na toj vrsti podloge. Srecno na wimbledonu. Samo da je zreb posluzi, da ne naleti u ranoj fazi turnira na sestre, Sarapovu ili Clijsters. I Agnjeska bi mogla napraviti dosta problema. Srecno.

micke

pre 13 godina

Ana više nije u tenisu,odnosno
samo onoliko koliko je to potrebno za njen glavni posao
- manekenstvo. Sada kada treba
najviše da se priprema za sezonu na travi, ona dolazi u Beograd i šeta se po revijama
i izajvljuje da ne očekuje neke rezultate na sledećeim turnirima. Tu je bila u pravu,
bar dosad. Ako loše prodje na
Wimbldonu biće negde oko 65 mesta i neće više moći da učestvuje na premier turnirima
bez kvalifikacija.Zato i nije
učestovala u Eastbornu je bi
tamo morala da igra kvalifikacije. Što se tiče manekenstava pogledaje sajt Adidasa, ona je njen glavni manken.Kreirali su joj novu garederbu za Wimlbdon i dovoljno je samo da je prošeta
rezultat uopšte nije važan. A objavlenja je informacija da ona ostaje maneken Adidasa i posle završetka karirjere(u pouzdanost ove informacije nisam siguran).I pogledajte
njen sajt, to nije sajt teniserke već manekenke ili
foto modela, malo tamo ima tenisa.

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam gledao mec.Rezultat me ne iznenadjuje,cak i da je pobedila Ana.Obe su nase.Andrea je poreklom iz Tuzle i igra odlicno.Ima odlican servis i ne dozvoljava da je mnogo brejkuju.

Mats Willander

pre 13 godina

Lep pozdrav na mrezi. Dobre su drugarice.

@Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz

"Onu drugu" ja ne mogu pohvaliti ni kada pobedjuje.

Branko

pre 13 godina

@(DD, 15. jun 2010 16:51)
Ana? Zar ona jos uvek se trudi da igra tenis?

Ma kakvi, samo se pojavi u prvom ili drugom kolu radi sponzora i zaradi ko da je osvojila turnir.

jas

pre 13 godina

A jel ono na Wimblendonu se igra u 3 dobivena seta?
Ako je tako Ana osvaja Wimblendon.
Kako? Pa dok se ona seti da je to u stvari tenis, a ne neka druga zanimacija vec je proslo dva seta ili 1,5 sata.
Tek tada se ona budi i pocima sa tenisom.
Ma sigurno osvaja Wimblendon ako se igra na tri seta.

Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz?

pre 13 godina

@milwood, 15. jun 2010 19:13

Nisi gledao Anin meč, al' ga komentarišeš kao da si ga gledao. A poenta je najvažnija, da nam staviš na znanje da „ona druga“ ni u jednom pogledu nije devojka za pohvalu. Samo i jedino kad dobro igra možeš da je pohvališ.

Najednostavnije je da „onu drugu“ ne gledaš i usput je ostaviš na miru.

mewtew

pre 13 godina

kako ste vi svi smesni :D, igracica na drugu stranu mreze se zove Andrea Petkovic i poreklom iz srbije, NAJBOLJA DRUGARICA SA ANOM I NOVAKOM (to mozete da procitate sa roland garros kad su nju intervjuisale). I sad do poenta da igrati protiv drugara je NAJTEZE STO POSTOJI u tenisu, jesi upusten 100% i zatim toga ne igras svoju a- igru, a za petkovicevu, ona ima igru da USKORO dodje u top 10, tako da je ovaj rez VRLO JASAN.

Djoksa

pre 13 godina

Nema problem Ana s bacanjem loptice nego sa KRETANJEM.Servisom namece svoj ritam,a posto i Ana ZNA da ima problem sa kretanjem,SVA KONCENTRACIJA joj je na servisu.Lose serviranje lancano dovodi do lose igre.Kada popravi kretanje,porasce joj i samopouzdanje

3. fizicar Srbije

pre 13 godina

Mislim da Anin problem oko bacanja loptice nastaje usled razmisljanja kako ce baciti lopticu....sigurno vam se nekad desilo da kada razmisljate kako disete u stvari teze disete?

WildeTennis;)

pre 13 godina

Kao sto se ocekivalo, oscilacije u njenoj igri ne prestaju, cas je odlicna, cas losa... Ni na jedan udarac se nije dobro namestila, ali zato je servis bio odlican;to je ono sto je Anu i dovelo do jednog seta... Servis jeste odlican za Wimbledon, ali da bi se proslo i drugo kolo mora to biti mnogo bolja i igra!
Ne preostaje nam nista drugo nego da se nadamo da ce biti bolje u buducnosti...

milwood

pre 13 godina

Nisam gledao meč , ali i ovaj i prethodni meč kazuju rezultatom da Ana strahovito u igri oscilira . Dakle , čas odigra savršeno , čas baca navijače u očaj . Anu možemo da '' grdimo '' samo kad loše igra , u svemu ostalom je devojka za pohvalu , za razliku od neke druge osobe koju jedino možemo da pohvalimo kada igra dobro . Napred Ana , lepo lice Srbije!

Vanja

pre 13 godina

Tako je Ivanović još jednom pokazala da nije zaboravila da igra tenis, ali nažalost i da nije rešila problem nedostataka samopuzdanja.

Sve su rekli .

KoZaK

pre 13 godina

Kad pogledam ovaj bedni zenski tenis, ko je sve u prvih 20 i cinjenicu da su premije totalno izjednacene sa muskim, namece se da svi treba svoju zensku decu u ovaj sport. Samo vitamini da narastu a talenat nije u prvom planu i zivecemo ko anini roditelji - a dete ne zna lopticu da baci pravolinijski u vis....

Persona upadljive prirode

pre 13 godina

Nekada je bila teniserka koja se rekreativno bavi manekenstvom.A sada je povremena manekenka koja se rekreativno bavi tenisom.

zlatko

pre 13 godina

Postalo mi je žao te cure dok gledam kako se na terenu pati dok igra nastojeći pogoditi pravi izbačaj kod servisa.Mislim da njoj u ovoj situaciji ne pomaže ni 5 Gintarda već samo dobar psiholog.

znanje-imanje

pre 13 godina

dobro podbačena loptica: as, servis viner ili prednost u poenu
loše podbačena loptica: problemi, plus razigravanje i ohrabrivanje protivnice

sve, sve, ali - podbacivane loptice?!?!
Ana, Ana, devojko draga, kako nas mučiš...

bilo kako bilo samo glavu gore i osmeh, sve je OK...
pošto te već savetuje horda svakakvih mogu i verni ja:
samo uživaj! probaj da kroz uživanje i na terenu nađeš svoju igru

Anini fanovi

pre 13 godina

nije Ana kao ona skupljacica bodova (jj) pa da se umara na ovim nizerazrednim turnirima. Ovaj kalibar turnira je za Jelenu i ona gine da bi ga osvojila(Marbelja)... bez obzira na poraz mi tebe volimo Anchy i ti ces uvek biti nasa najbolja teniserka. Srbija voli tebe!

Vanja

pre 13 godina

Tako je Ivanović još jednom pokazala da nije zaboravila da igra tenis, ali nažalost i da nije rešila problem nedostataka samopuzdanja.

Sve su rekli .

KoZaK

pre 13 godina

Kad pogledam ovaj bedni zenski tenis, ko je sve u prvih 20 i cinjenicu da su premije totalno izjednacene sa muskim, namece se da svi treba svoju zensku decu u ovaj sport. Samo vitamini da narastu a talenat nije u prvom planu i zivecemo ko anini roditelji - a dete ne zna lopticu da baci pravolinijski u vis....

znanje-imanje

pre 13 godina

dobro podbačena loptica: as, servis viner ili prednost u poenu
loše podbačena loptica: problemi, plus razigravanje i ohrabrivanje protivnice

sve, sve, ali - podbacivane loptice?!?!
Ana, Ana, devojko draga, kako nas mučiš...

bilo kako bilo samo glavu gore i osmeh, sve je OK...
pošto te već savetuje horda svakakvih mogu i verni ja:
samo uživaj! probaj da kroz uživanje i na terenu nađeš svoju igru

Persona upadljive prirode

pre 13 godina

Nekada je bila teniserka koja se rekreativno bavi manekenstvom.A sada je povremena manekenka koja se rekreativno bavi tenisom.

zlatko

pre 13 godina

Postalo mi je žao te cure dok gledam kako se na terenu pati dok igra nastojeći pogoditi pravi izbačaj kod servisa.Mislim da njoj u ovoj situaciji ne pomaže ni 5 Gintarda već samo dobar psiholog.

Anini fanovi

pre 13 godina

nije Ana kao ona skupljacica bodova (jj) pa da se umara na ovim nizerazrednim turnirima. Ovaj kalibar turnira je za Jelenu i ona gine da bi ga osvojila(Marbelja)... bez obzira na poraz mi tebe volimo Anchy i ti ces uvek biti nasa najbolja teniserka. Srbija voli tebe!

milwood

pre 13 godina

Nisam gledao meč , ali i ovaj i prethodni meč kazuju rezultatom da Ana strahovito u igri oscilira . Dakle , čas odigra savršeno , čas baca navijače u očaj . Anu možemo da '' grdimo '' samo kad loše igra , u svemu ostalom je devojka za pohvalu , za razliku od neke druge osobe koju jedino možemo da pohvalimo kada igra dobro . Napred Ana , lepo lice Srbije!

Djoksa

pre 13 godina

Nema problem Ana s bacanjem loptice nego sa KRETANJEM.Servisom namece svoj ritam,a posto i Ana ZNA da ima problem sa kretanjem,SVA KONCENTRACIJA joj je na servisu.Lose serviranje lancano dovodi do lose igre.Kada popravi kretanje,porasce joj i samopouzdanje

3. fizicar Srbije

pre 13 godina

Mislim da Anin problem oko bacanja loptice nastaje usled razmisljanja kako ce baciti lopticu....sigurno vam se nekad desilo da kada razmisljate kako disete u stvari teze disete?

Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz?

pre 13 godina

@milwood, 15. jun 2010 19:13

Nisi gledao Anin meč, al' ga komentarišeš kao da si ga gledao. A poenta je najvažnija, da nam staviš na znanje da „ona druga“ ni u jednom pogledu nije devojka za pohvalu. Samo i jedino kad dobro igra možeš da je pohvališ.

Najednostavnije je da „onu drugu“ ne gledaš i usput je ostaviš na miru.

WildeTennis;)

pre 13 godina

Kao sto se ocekivalo, oscilacije u njenoj igri ne prestaju, cas je odlicna, cas losa... Ni na jedan udarac se nije dobro namestila, ali zato je servis bio odlican;to je ono sto je Anu i dovelo do jednog seta... Servis jeste odlican za Wimbledon, ali da bi se proslo i drugo kolo mora to biti mnogo bolja i igra!
Ne preostaje nam nista drugo nego da se nadamo da ce biti bolje u buducnosti...

micke

pre 13 godina

Ana više nije u tenisu,odnosno
samo onoliko koliko je to potrebno za njen glavni posao
- manekenstvo. Sada kada treba
najviše da se priprema za sezonu na travi, ona dolazi u Beograd i šeta se po revijama
i izajvljuje da ne očekuje neke rezultate na sledećeim turnirima. Tu je bila u pravu,
bar dosad. Ako loše prodje na
Wimbldonu biće negde oko 65 mesta i neće više moći da učestvuje na premier turnirima
bez kvalifikacija.Zato i nije
učestovala u Eastbornu je bi
tamo morala da igra kvalifikacije. Što se tiče manekenstava pogledaje sajt Adidasa, ona je njen glavni manken.Kreirali su joj novu garederbu za Wimlbdon i dovoljno je samo da je prošeta
rezultat uopšte nije važan. A objavlenja je informacija da ona ostaje maneken Adidasa i posle završetka karirjere(u pouzdanost ove informacije nisam siguran).I pogledajte
njen sajt, to nije sajt teniserke već manekenke ili
foto modela, malo tamo ima tenisa.

To nisam ja, to je moja schauma

pre 13 godina

Steta za poraz. Vidim da se servis mnogo popravio, problema sa izbacajem loptice prilikom istog gotovo da i nema. A i uvek kada je bila u nekom problemu (kao npr u onom maratonskom gemu na 2:2 u drugom setu) uvek bi je servis izvuk'o. Primetio sam male probleme sa kretanjem tj. namestanje na udarac. Moguce da je problem istog mali broj meceva odigranih na toj vrsti podloge. Srecno na wimbledonu. Samo da je zreb posluzi, da ne naleti u ranoj fazi turnira na sestre, Sarapovu ili Clijsters. I Agnjeska bi mogla napraviti dosta problema. Srecno.

Mats Willander

pre 13 godina

Lep pozdrav na mrezi. Dobre su drugarice.

@Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz

"Onu drugu" ja ne mogu pohvaliti ni kada pobedjuje.

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam gledao mec.Rezultat me ne iznenadjuje,cak i da je pobedila Ana.Obe su nase.Andrea je poreklom iz Tuzle i igra odlicno.Ima odlican servis i ne dozvoljava da je mnogo brejkuju.

Lupaš do bola

pre 13 godina

@micke

Prvo, Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda http://www.press.adidas.com/desktopdefault.aspx/tabid-11/16_read-10900/ )
Drugo, Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire
Trece, jedan od razloga zasto je odabrala da igra na UNICEF Open-u je i saradnja sa UNICEF-om, a nedelju dana pre turnira se pripremala u Svedskoj.

Branko

pre 13 godina

@(DD, 15. jun 2010 16:51)
Ana? Zar ona jos uvek se trudi da igra tenis?

Ma kakvi, samo se pojavi u prvom ili drugom kolu radi sponzora i zaradi ko da je osvojila turnir.

mewtew

pre 13 godina

kako ste vi svi smesni :D, igracica na drugu stranu mreze se zove Andrea Petkovic i poreklom iz srbije, NAJBOLJA DRUGARICA SA ANOM I NOVAKOM (to mozete da procitate sa roland garros kad su nju intervjuisale). I sad do poenta da igrati protiv drugara je NAJTEZE STO POSTOJI u tenisu, jesi upusten 100% i zatim toga ne igras svoju a- igru, a za petkovicevu, ona ima igru da USKORO dodje u top 10, tako da je ovaj rez VRLO JASAN.

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!

Nije Istina

pre 13 godina

Prestanite sa prepucavanjem...Ana ima ugovor sa Adidasom ali nikom nije poznat sadrzaj Ugovora...sta mislite da ce Adidas placati sportiste i kada ne postizu rezultate...to se nigde ne desava u Svetu...vise je nego sigurno da Ana MORA da ispuni odredjene obaveze prema Adidasu ali je isto VISE NEGO SIGURNO da njeni rezultati MORAJU biti zadovaljavajuci u protivnom ugovor se RASKIDA...jedan od najboljih primera za to je bivsi Australijski Teniser Mark Filipusis...takodje je imao "dozivotni" ugovor sa Adidasom ali nakon ne igranja,iz bilo kojih razloga,i naravno losih rezultata Adidas je raskinuo tu saradnju i to na stetu Tenisera...mada mu je bilo "garantovano" da nakon karijere pod podkroviteljstvom Adidasa ima raznorazne Medijske i cak Manekenske ugovore sa naglasenim "dozivotnim" predstavljanjem Adidasa u vidu njihovog Ambasadora...susta istina je da je Filipusis sada pod stecajem (bankrot).Cak je pokusao da sudskim putem,po njemu,nezakonitog raskida ugovora od strane Adidasa dobije neku vrstu obestecenja ali od toga nije bilo nista...Adidasova odbrana je bila bazirana na promociji njihove firme ali kako Filipusis nije irao na mnogim turnirima a samim tim nije postigao ocekivane odredjene rezultate (uspesne)Adidas je sudski slucaj dobio u svoju korist.Zato nije pozeljno a ni prihvatljivo tvrditi kako Ana ima dozivotni ugovor kada je sve to samo fiktivno...jednom recju nema uspesnih rezultata nema ugovora.Niko,bas niko u zapadnom svetu nece vam pokloniti pare dozivotno pogotovu kada izostanu ocekivani rezultati.Zapitajte se zasto su obadve Belgijanke izgubile Sponzore (obe su visestruke osvajacice GS-va) nisu igrale,nema rezultata a kada nema toga nema ni finansiskih privilegija.Na kraju Sponzori placaju ogromne sume za promovisanje svojih proizvoda sirom Sveta,pogotovu na prestiznim Turnirima i ako nema ocekivanih rezultata,budite sigurni,da nema ni "dozivotnih" ugovora.

micke

pre 13 godina

@ti lupaš do bola

Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda).

Znači da sam u pravu.

@opet lupaš do bola.
Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire.

Ana bi morala da igra kvalifikacije za Madrid da nije dobiila WC. Ne može stalno dobijati WC (ograničen broj godišnje). U aprilu sam bio na njenom sajtu i planu je bio Istborn, a kasnije je promenjen je nije imala direktnog pristupa. Uostalom
uskoro ćeš se sam uveriti. A evo ti i linka pa možes i sam
da pogledaš.

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=405409

Ovde Možeš da vidiš njene "aktivosti" u Beogradu.

http://www.anaivanovic.com/sr/diary/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu


A ovde njenu haljinicu za Wimbldon.

http://www.anaivanovic.com/sr/news/haljina-za-wimbledon

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!

Dragana

pre 13 godina

Lep intervju koji je Ana dala tokom turnira u Holandiji nekoj holandskoj televiziji http://www.videowired.com/watch/?id=3787465530

Srecno lepotice

pre 13 godina

Ana vec trenira na Wimbldonu

Sa Twitter-a
"The girls have arrived. Ana Ivanovic and Dinara Safina are warming up. Venus and Serena are scheduled for this afternoon."

jas

pre 13 godina

A jel ono na Wimblendonu se igra u 3 dobivena seta?
Ako je tako Ana osvaja Wimblendon.
Kako? Pa dok se ona seti da je to u stvari tenis, a ne neka druga zanimacija vec je proslo dva seta ili 1,5 sata.
Tek tada se ona budi i pocima sa tenisom.
Ma sigurno osvaja Wimblendon ako se igra na tri seta.

Nina

pre 13 godina

@ anini fanovi

pogledaj koliko imas ,,ne preporucujem,, pa vidi koga to srbija voli. i,ne mozes da pricas u ime zemlje! alo!? toliku glupost ne mogu da razumem...

Advokat S.L.

pre 13 godina

@Nije istina
Šta nije istina? Čitao si taj ugovor i znaš šta piše u njemu? Nikakve veze nema poređenje Ane sa Australijancem, jer ti nisi dokazao da su imali iste ugovore. Ana ostaje doživotni "Adidasov" maneken, deo te kuće, što ne znači da će do kraja života od njih primati milionske svote, ali da će imati prava na izvesnu sumu novca, to je neosporno.

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

micke

pre 13 godina

@nije istina
Nisam upozant sa materijom ali
logično je sve što si napisao.
Samo ima jedan izuzetak, koliko sam ja upoznat. Federer ima doživotni ugovor
sa Willson-m. Spominjala se i cifra(1M$).

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

Anini fanovi

pre 13 godina

nije Ana kao ona skupljacica bodova (jj) pa da se umara na ovim nizerazrednim turnirima. Ovaj kalibar turnira je za Jelenu i ona gine da bi ga osvojila(Marbelja)... bez obzira na poraz mi tebe volimo Anchy i ti ces uvek biti nasa najbolja teniserka. Srbija voli tebe!

milwood

pre 13 godina

Nisam gledao meč , ali i ovaj i prethodni meč kazuju rezultatom da Ana strahovito u igri oscilira . Dakle , čas odigra savršeno , čas baca navijače u očaj . Anu možemo da '' grdimo '' samo kad loše igra , u svemu ostalom je devojka za pohvalu , za razliku od neke druge osobe koju jedino možemo da pohvalimo kada igra dobro . Napred Ana , lepo lice Srbije!

KoZaK

pre 13 godina

Kad pogledam ovaj bedni zenski tenis, ko je sve u prvih 20 i cinjenicu da su premije totalno izjednacene sa muskim, namece se da svi treba svoju zensku decu u ovaj sport. Samo vitamini da narastu a talenat nije u prvom planu i zivecemo ko anini roditelji - a dete ne zna lopticu da baci pravolinijski u vis....

Persona upadljive prirode

pre 13 godina

Nekada je bila teniserka koja se rekreativno bavi manekenstvom.A sada je povremena manekenka koja se rekreativno bavi tenisom.

mewtew

pre 13 godina

kako ste vi svi smesni :D, igracica na drugu stranu mreze se zove Andrea Petkovic i poreklom iz srbije, NAJBOLJA DRUGARICA SA ANOM I NOVAKOM (to mozete da procitate sa roland garros kad su nju intervjuisale). I sad do poenta da igrati protiv drugara je NAJTEZE STO POSTOJI u tenisu, jesi upusten 100% i zatim toga ne igras svoju a- igru, a za petkovicevu, ona ima igru da USKORO dodje u top 10, tako da je ovaj rez VRLO JASAN.

Mats Willander

pre 13 godina

Lep pozdrav na mrezi. Dobre su drugarice.

@Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz

"Onu drugu" ja ne mogu pohvaliti ni kada pobedjuje.

jas

pre 13 godina

A jel ono na Wimblendonu se igra u 3 dobivena seta?
Ako je tako Ana osvaja Wimblendon.
Kako? Pa dok se ona seti da je to u stvari tenis, a ne neka druga zanimacija vec je proslo dva seta ili 1,5 sata.
Tek tada se ona budi i pocima sa tenisom.
Ma sigurno osvaja Wimblendon ako se igra na tri seta.

Lupaš do bola

pre 13 godina

@micke

Prvo, Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda http://www.press.adidas.com/desktopdefault.aspx/tabid-11/16_read-10900/ )
Drugo, Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire
Trece, jedan od razloga zasto je odabrala da igra na UNICEF Open-u je i saradnja sa UNICEF-om, a nedelju dana pre turnira se pripremala u Svedskoj.

micke

pre 13 godina

Ana više nije u tenisu,odnosno
samo onoliko koliko je to potrebno za njen glavni posao
- manekenstvo. Sada kada treba
najviše da se priprema za sezonu na travi, ona dolazi u Beograd i šeta se po revijama
i izajvljuje da ne očekuje neke rezultate na sledećeim turnirima. Tu je bila u pravu,
bar dosad. Ako loše prodje na
Wimbldonu biće negde oko 65 mesta i neće više moći da učestvuje na premier turnirima
bez kvalifikacija.Zato i nije
učestovala u Eastbornu je bi
tamo morala da igra kvalifikacije. Što se tiče manekenstava pogledaje sajt Adidasa, ona je njen glavni manken.Kreirali su joj novu garederbu za Wimlbdon i dovoljno je samo da je prošeta
rezultat uopšte nije važan. A objavlenja je informacija da ona ostaje maneken Adidasa i posle završetka karirjere(u pouzdanost ove informacije nisam siguran).I pogledajte
njen sajt, to nije sajt teniserke već manekenke ili
foto modela, malo tamo ima tenisa.

micke

pre 13 godina

@ti lupaš do bola

Ana Ivanovic ima potpisan dozivotni sponzorski ugovor sa ADIDAS-om ( kada se povuce postace ambasador brenda).

Znači da sam u pravu.

@opet lupaš do bola.
Ana Ivanovic kao GS sampion NIKADA nece igrati kvalifikacije za turnire.

Ana bi morala da igra kvalifikacije za Madrid da nije dobiila WC. Ne može stalno dobijati WC (ograničen broj godišnje). U aprilu sam bio na njenom sajtu i planu je bio Istborn, a kasnije je promenjen je nije imala direktnog pristupa. Uostalom
uskoro ćeš se sam uveriti. A evo ti i linka pa možes i sam
da pogledaš.

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=405409

Ovde Možeš da vidiš njene "aktivosti" u Beogradu.

http://www.anaivanovic.com/sr/diary/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu


A ovde njenu haljinicu za Wimbldon.

http://www.anaivanovic.com/sr/news/haljina-za-wimbledon

Nije Istina

pre 13 godina

Prestanite sa prepucavanjem...Ana ima ugovor sa Adidasom ali nikom nije poznat sadrzaj Ugovora...sta mislite da ce Adidas placati sportiste i kada ne postizu rezultate...to se nigde ne desava u Svetu...vise je nego sigurno da Ana MORA da ispuni odredjene obaveze prema Adidasu ali je isto VISE NEGO SIGURNO da njeni rezultati MORAJU biti zadovaljavajuci u protivnom ugovor se RASKIDA...jedan od najboljih primera za to je bivsi Australijski Teniser Mark Filipusis...takodje je imao "dozivotni" ugovor sa Adidasom ali nakon ne igranja,iz bilo kojih razloga,i naravno losih rezultata Adidas je raskinuo tu saradnju i to na stetu Tenisera...mada mu je bilo "garantovano" da nakon karijere pod podkroviteljstvom Adidasa ima raznorazne Medijske i cak Manekenske ugovore sa naglasenim "dozivotnim" predstavljanjem Adidasa u vidu njihovog Ambasadora...susta istina je da je Filipusis sada pod stecajem (bankrot).Cak je pokusao da sudskim putem,po njemu,nezakonitog raskida ugovora od strane Adidasa dobije neku vrstu obestecenja ali od toga nije bilo nista...Adidasova odbrana je bila bazirana na promociji njihove firme ali kako Filipusis nije irao na mnogim turnirima a samim tim nije postigao ocekivane odredjene rezultate (uspesne)Adidas je sudski slucaj dobio u svoju korist.Zato nije pozeljno a ni prihvatljivo tvrditi kako Ana ima dozivotni ugovor kada je sve to samo fiktivno...jednom recju nema uspesnih rezultata nema ugovora.Niko,bas niko u zapadnom svetu nece vam pokloniti pare dozivotno pogotovu kada izostanu ocekivani rezultati.Zapitajte se zasto su obadve Belgijanke izgubile Sponzore (obe su visestruke osvajacice GS-va) nisu igrale,nema rezultata a kada nema toga nema ni finansiskih privilegija.Na kraju Sponzori placaju ogromne sume za promovisanje svojih proizvoda sirom Sveta,pogotovu na prestiznim Turnirima i ako nema ocekivanih rezultata,budite sigurni,da nema ni "dozivotnih" ugovora.

znanje-imanje

pre 13 godina

dobro podbačena loptica: as, servis viner ili prednost u poenu
loše podbačena loptica: problemi, plus razigravanje i ohrabrivanje protivnice

sve, sve, ali - podbacivane loptice?!?!
Ana, Ana, devojko draga, kako nas mučiš...

bilo kako bilo samo glavu gore i osmeh, sve je OK...
pošto te već savetuje horda svakakvih mogu i verni ja:
samo uživaj! probaj da kroz uživanje i na terenu nađeš svoju igru

Zašto uvek uplićete Jelenu u Anin poraz?

pre 13 godina

@milwood, 15. jun 2010 19:13

Nisi gledao Anin meč, al' ga komentarišeš kao da si ga gledao. A poenta je najvažnija, da nam staviš na znanje da „ona druga“ ni u jednom pogledu nije devojka za pohvalu. Samo i jedino kad dobro igra možeš da je pohvališ.

Najednostavnije je da „onu drugu“ ne gledaš i usput je ostaviš na miru.

zlatko

pre 13 godina

Postalo mi je žao te cure dok gledam kako se na terenu pati dok igra nastojeći pogoditi pravi izbačaj kod servisa.Mislim da njoj u ovoj situaciji ne pomaže ni 5 Gintarda već samo dobar psiholog.

Nina

pre 13 godina

@ anini fanovi

pogledaj koliko imas ,,ne preporucujem,, pa vidi koga to srbija voli. i,ne mozes da pricas u ime zemlje! alo!? toliku glupost ne mogu da razumem...

Branko

pre 13 godina

@(DD, 15. jun 2010 16:51)
Ana? Zar ona jos uvek se trudi da igra tenis?

Ma kakvi, samo se pojavi u prvom ili drugom kolu radi sponzora i zaradi ko da je osvojila turnir.

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

micke

pre 13 godina

@nije istina
Nisam upozant sa materijom ali
logično je sve što si napisao.
Samo ima jedan izuzetak, koliko sam ja upoznat. Federer ima doživotni ugovor
sa Willson-m. Spominjala se i cifra(1M$).

Tenis

pre 13 godina

@Nije Istina

Mark Philippoussis
US Open 1998 - finalista, Wimbledon 2003 - finalista
Najbolji plasman na ATP listi - 8

Ne moze Mark Philippoussis po teniskim rezultatima da se poredi sa Anom Ivanovic.

Anna Kournikova.
Kakav sponzorski ugovor je Anna Kournikova imala sa ADIDAS-om?

Sta mislis? Da li je prodavanija ADIDAS haljina Ane Ivanovic ili ADIDAS komplet Justine Henin ili Andya Murraya?

Advokat S.L.

pre 13 godina

@Nije istina
Šta nije istina? Čitao si taj ugovor i znaš šta piše u njemu? Nikakve veze nema poređenje Ane sa Australijancem, jer ti nisi dokazao da su imali iste ugovore. Ana ostaje doživotni "Adidasov" maneken, deo te kuće, što ne znači da će do kraja života od njih primati milionske svote, ali da će imati prava na izvesnu sumu novca, to je neosporno.

To nisam ja, to je moja schauma

pre 13 godina

Steta za poraz. Vidim da se servis mnogo popravio, problema sa izbacajem loptice prilikom istog gotovo da i nema. A i uvek kada je bila u nekom problemu (kao npr u onom maratonskom gemu na 2:2 u drugom setu) uvek bi je servis izvuk'o. Primetio sam male probleme sa kretanjem tj. namestanje na udarac. Moguce da je problem istog mali broj meceva odigranih na toj vrsti podloge. Srecno na wimbledonu. Samo da je zreb posluzi, da ne naleti u ranoj fazi turnira na sestre, Sarapovu ili Clijsters. I Agnjeska bi mogla napraviti dosta problema. Srecno.

Dermendziev

pre 13 godina

Nisam gledao mec.Rezultat me ne iznenadjuje,cak i da je pobedila Ana.Obe su nase.Andrea je poreklom iz Tuzle i igra odlicno.Ima odlican servis i ne dozvoljava da je mnogo brejkuju.

Dragana

pre 13 godina

Lep intervju koji je Ana dala tokom turnira u Holandiji nekoj holandskoj televiziji http://www.videowired.com/watch/?id=3787465530

Vanja

pre 13 godina

Tako je Ivanović još jednom pokazala da nije zaboravila da igra tenis, ali nažalost i da nije rešila problem nedostataka samopuzdanja.

Sve su rekli .

WildeTennis;)

pre 13 godina

Kao sto se ocekivalo, oscilacije u njenoj igri ne prestaju, cas je odlicna, cas losa... Ni na jedan udarac se nije dobro namestila, ali zato je servis bio odlican;to je ono sto je Anu i dovelo do jednog seta... Servis jeste odlican za Wimbledon, ali da bi se proslo i drugo kolo mora to biti mnogo bolja i igra!
Ne preostaje nam nista drugo nego da se nadamo da ce biti bolje u buducnosti...

Djoksa

pre 13 godina

Nema problem Ana s bacanjem loptice nego sa KRETANJEM.Servisom namece svoj ritam,a posto i Ana ZNA da ima problem sa kretanjem,SVA KONCENTRACIJA joj je na servisu.Lose serviranje lancano dovodi do lose igre.Kada popravi kretanje,porasce joj i samopouzdanje

3. fizicar Srbije

pre 13 godina

Mislim da Anin problem oko bacanja loptice nastaje usled razmisljanja kako ce baciti lopticu....sigurno vam se nekad desilo da kada razmisljate kako disete u stvari teze disete?

Srecno lepotice

pre 13 godina

Ana vec trenira na Wimbldonu

Sa Twitter-a
"The girls have arrived. Ana Ivanovic and Dinara Safina are warming up. Venus and Serena are scheduled for this afternoon."

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!

sima

pre 13 godina

Vecina komentara je 'nisam gledao mec'- e ja sam gledao mec i to UZIVO- napasao komentar ALI TAJ nije objavljen, verovatno kao sto i ovaj nece biti objavljen; ZASTo? Pa dragi B92- postoje i drugi sajtivi gde Vas nacin rada moze da budete popljuvan- s'pravom!