Subota, 29.05.2010.

22:00

Tim iz Barija šesta Zvezdina zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda proglasio je ekipu koja je osvojila evropski Kup šampiona 1991. godine za šestu Zvezdinu zvezdu.

Izvor: B92

Tim iz Barija šesta Zvezdina zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Kuki

pre 13 godina

Robi, majstore i legendo, hvala ti što si došao. I hvala ti što si onako igrao za Zvezdu.
I ostali na toj slici, Dejo genije i svi, lepo vam stoji taj ušati pehar.
Te godine bili ste najbolja ekipa na svetu.

SINISA

pre 13 godina

Ipak je ROBERT PROSINECKI prvi na listi od Piksija do danas. I to ubedljivo. Samo se to u Srbiji tesko prihvata.
Ovaj covek da nije pusio i pio bio bi najbolji na svetu. Svaka cast svima ali najbolji je PROSINECKI DR ROBERT.

ja

pre 13 godina

Zna li neko zasto na spisku nema Dejana Joksimovica? Putovao je u Bari i ima ga nas vim posterima iz tog doba.
Mozda je i Zvonko Milojevic zasluzio da se nadje na spisku. Ima ga na posteru sa peharom.

bocasso

pre 13 godina

Kakav samo komadant odbrane Belodedic,u svoje vreme verovatno jedan od najboljih igraca odbrane Evrope,Jugovic i Mihajlovic motori tima neumoljivi trkaci i borci najmladji u toj generaciji,Savicevic i Prosinecki cista umetnost tesko je izmeriti ko je bio virtuozniji,i stvarno centarfor za sva vremena Darko Pancev,tesko da ce se takav roditi ponovo...kakav Inzagi kakav Milito,niko ama bas niko kao Pancev...I zelim da Robert Prosinecki zna ukoliko ovo cita,da ce uvek ziveti u nasima srcima,sta god da se desi izmedju dve zemlje,on ce za mene biti velicina...deci i unucima cu pricati ko je bio Robert Prosinecki i kako je igrao

Barry Lyndon

pre 13 godina

Idemo braco svi uglas!!! NANANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! NANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! Hvala ti matori...

red@white

pre 13 godina

@Partizan forever


Decko tvoj jugoslovenski fudbalski klub i da hoceda napravi ovakvu predstavu ne bi imao sa cim.Koji su rezultati. Nula.Koji su vam igraci igrali.Koji se proslavio u Evropi osvajanjem nekog trofeja. Jugovic ima tri trofeja KS. Stankovic koliko titula i sada trofej Ls.Gde danas i jedan vas igracigra u nekom velikom evropskom timu.Nema ga. A fol stvorili generaciju mladih igraca.Gde su. Sve ih vracate u Partizan.Koloiko ih ima u A reprezentaciji. U mladoj kada su dosli mi pukli a saPizonom Stojkovic,Lukovoc, Jankovic, Basta, Bisevac, Kovacevic. mozda sam nekog zaboravio bili igrali finale.A ti ces meni mi imamo kosarku NJa NJa NJa NJa.Ovde je tema fudbal

Сутрадан Глупић

pre 13 godina

Било би лепо када би Лукић и екпа из управе мало поразмислили како да направе тим који ће поново значити нешто у Европи. Овако само лепе успомене за које дотични и није заслужан! Лепо је проглашавати звезде и звездице, али треба нешто урадити да таквих играча буде и сад. а за то ова управа нема ни снаге ни знања! Него да ми садашњу управу прогласимо за седму Звездину звезду па да лепо и они оду у историју ваљда ће после њих доћи неки ваљани!!!

FCRS

pre 13 godina

Najjaci su mi ovi grobari sto se predstavljaju kao Delije i kao teraju Lukica i upravu. Moze samo da vam bude krivo! Odavno nismo imali ovakvu upravu koja brine o Zvezdi i tradiciji. Videlo se kako Delije podrzavaju Lukica, po aplauzu i ovacijama koje je dobio juce. Samo napred Lukicu imas punu podrsku! Napred Zvezdo! SAMO TI, U MOME SRCU SI!

kokos

pre 13 godina

Šsta Zvezdina zvezda je morao biti Dejan Savićević, ali to se ne uklapa u koncept Dragana Džajića koji tamo i dalje na sebi svojstven način vedri i oblači. Džajić je osujetio i Piksija da mu obori rekord po broju utakmica za reprezentaciju, a potom je to pokušao i u slučaju Miloševića. Za sve prljave poslove je imao blagoslov beogradskih novinara. Na dan kada je Milošević oborio rekord u Žurnalu je izašla informacija da Džajić već neko vrijeme nije rekorder i da je to Piksi jer matorcu FIFA ne prizna tri utakmice koje su bile nezvanične.

Dragan

pre 13 godina

Jedan covjek rece kako je Dejan Savicevic trebao da bude Sesta Zvezdina Zvezda a kompletan tim je trebao da bude proglasen Zlatnom Generacijom. Ja se potpuno slazem sa time.

vlada

pre 13 godina

Jbt. stvarno smo institucija,pa vise ovih kompleksasa u diskusiji nego nas cigana hahahahaha ali dobro,to je i razumljivo,50-60 godina fudbalskog terora nije mala stvar

Zvezda!!!

Nenad

pre 13 godina

Došlo je 9 igrača!?
Kakve bre sahrane? Pa još pre nedelju dana!? A Pižon? A Dika? A mala li je stvar proslava "zvezdine zvezde" pa je sve ostalo važnije? A Piksi? Tako li je važno to kolo u japanskoj ligi da nije mogao doći? Ne ume Đurovski jedan meč sam da vodi sam sa klupe? Ili se Piksi plaši robije?
A Miljanić? Nije mogao video linkom ili bilo kako drugačije da nas udostoji pozdrava.. I na kraju kriminalac Lukić (poznat po raspirivanju nemira na stadionima i prećenju ubistvom neistomišljenicima, čitaj: Karadžiću, i ostalim lažima i valjanjima po terenu..), i on je postao zvezdina zvezda?! Lukiću Zvezdo! Lukiću kralju! Ušao si u istoriju! Daj Bože da Lukić ostane još dugo predsednik Zvezde! Kraj je tako blizu i to se oseti u vazduhu..

Suk

pre 13 godina

Nije sporno da je taj zvezdin tim osvojio sve, i da se zauvek upisao u istoriju. Medjutim proglasavati citav tim za zvezdu je cini mi se u suprotnosti sa samim konceptom "Zvezdina zvezda" i dakle neprimereno. Mislim da je to vise Zvezdin ocajnicki pokusaj da se nesto pozitivno promovise u javnosti, ali je potpuno van vremena... Treba stvarati buduci tim, a ne stalno bezati u proslost (sto je uglavnom posledica neprijatne stvarnosti).

Red Skull

pre 13 godina

Robert prosinecki je 6 zvezda,a Lukic je daje sebi na poklon ....smesni su svi oni direktori klubova koji svojataju tude golove,snove i fudbalske uspehe.

bocasso

pre 13 godina

ufff...suze su mi krenule kad sam video Prosineckog,koliko samo emocija...koliko mi je ta ekipa ulepsala detinjstvo,koliko sam ih samo voleo,lepio postere po sobi,imitirao ih,sanjao u snu...kakvi umetnici Dejo,Robi,neponovljivi Pancev...srecan sam sto sam ziveo u njihovom vremenu

Doca

pre 13 godina

Mnogi ne žele da priznaju, za sve klubove sa ovih prostora, neponovljiv uspeh a svoj imidž grane na omalovažavanju i mnogim prljavim i prizemnim pa i jako primitivnim trikovima. U jednom trenutku Zvezda je bila NAJVEĆA u Evropi pa i Svetu i to je zauvek tako. Kada se pročitaju komentari to je za mnoge bolno a za navijače Zvezde velika radost zauvek. Zvezda ima lik, imidž i pobednički mentalitet i siguran sam da će se vratiti na visoko mesto u Evropskoj hijerarhiji bez obzira na mnoga vansportska saplitanja.

ponos

pre 13 godina

zbog dominacije, pre svega u peroidu kada nam je liga bila jaka, zbog silnih asova koji su sazreli u zvezdi, zbog straha koji smo nekada ulivali svim gostujucim klubovima, zbog severa i najvise zbog neizbrisivog i vecnog ponosa koji osetis od momenta kada sa zvezdom dotaknes vrh sveta, i da zvezda vise nikada nista ne uradi, i da je sutra uniste i ugase, osecaj i ponos ostaju vecni, a srce puno.

zavarov

pre 13 godina

Ovog dana se uvek rado secam, samo sam bio srecniji kad mi se rodio sin. Uvek vas je lepo videti, Belodedic, Dejo,Robi, Juga, Mare, Maza,Bina... Znam da su Ilija i Miha imali smrtne slucajeve a ostalima veliki minus jer vas uvek volimo videti. Sledece godine ocu sve da vas vidim! Zvezdas Toronto!

zzzzz

pre 13 godina

Meni je pojam "Zvezdine zvezde" uvek zvucao pomalo glupo. Izdvojeno je nekoliko, bez sumnje velikih, ali ipak igraca koji su bili deo tima. A neki drugi, kao sto su Bora Kostic, Kule Acimovic, Dule Savic, Beara, pa evo, sve dosad i Savicevic, su to mogli da smatraju kao objektivnu nepravdu. Ne vidim ni jedan jedini razlog za takvo izdvajanje nekolicine igraca, dok se svi ostali time definisu kao nedovoljno vredni i nebitni. Samim tim, za "Zvezdine zvezde" jesu deo istorije, ali, po meni, od pocetka pogresna ideja koja se i zavrsava onako kako je pocela - dezorganizovano i bez prave svrhe i poente.

ТВЦЗ

pre 13 godina

# London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!
(Sale, 29. maj 2010 22:44)

Нема га ни Рим, Париз, Берлин, Москва, Беч, Атина...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Ово је велика неправда за тројицу људи који су Звезди донели толико радости и трофеја : Славка Шајбера, Клауса Аугенталера и Бранимира Бабарогића.

Zvezdaš

pre 13 godina

Samo da pozdravim Roberta (ma kakvog bre Karlosa) Prosinečkog, bre!

Prva, protiv Prištine, 6:1, Robi daje gol i pada na dupe!

Al` što rola loptu, šibicar mu nije ravan!

Dobro došao kući, Majstore!

kes1991

pre 13 godina

jaooo grobari kako vas nije sramota da komentarisete vest koja nije u vasoj sferi postojanja :) pustite navijace drugih evropskih prvaka da komentarisu ovu vest ...ahahahahah...jel vas boli sto ste izgubili u finalu 66? boli,boli....

jocca

pre 13 godina

Kako da tim bude šesta zvezdina zvezda. Svaka čast timu, ali glupo je nešto na silu promovisati. Kao zvezdinu zvedu doživljavam pojedinca i neznam zašto je to sada ukinuto

Sergio

pre 13 godina

Pa čekali 20 godina da osvoje nešto , pa kad su videli da su nejaki i da je Partizan mnogo uspešniji, onda hajde da izvučemo iz naftalina malo starog sjaja i uz pomoć te istorijske i jedine generacije kao ponovo se malo osetimo velikim....
Komentar dalji nije potreban, sve već od Lukića viđeno!

Zoran

pre 13 godina

@Sale
Nije London jedini glavni grad u Evropi koji nema Sampiona.. Pored pomenutog Londona nemaju ga ni Berlin, ni Rim, ni Pariz,.. A ostale manje "fudbalske sile" ne vredi ni pominjati.. Ali zato ga ima Beograd, Bukurest, Madrid, Lisabon, Amsterdam.. Uostalom, svi se secamo kako pocinje film "Davitelj protiv davitelja": "...Beograd. Grad od milion i po stanovnika. Lezi na dve reke i ima JEDAN VELIKI fudbalski klub.." Svaki dalji komentar je suvisan.

Vlado

pre 13 godina

Kuca slavnih treba da postoji jer ima onih koji nisu bili vrhunski igraci a mnogo su uradili za Zvezdu. Ali, to ne znaci da treba ukinuti i Zvezdine zvezde! Sinisi Mihajlovicu je preminuo otac, zato nije dosao.

Dragan

pre 13 godina

Ocekivao sam da ce Sesta Zvezdina Zvezda biti samo Dejan Savicevic. Ali u redu je i sto su je dali citavom timu. Ipak su svi zajedno dosli do vrha Evrope. Ko zna kada ce i hoce li uopste to neka generacija uspjeti da ponovi. Zaista su bili sjajni. Sve cestitke. Pozdrav iz Podgorice.

Milentije

pre 13 godina

Sramno je sta ovaj lukic radi od zvezde, daj covece ostavi nas vise na miru.Odakle tebi pravo da pravis maskaradu od naseg kluba!!

Sve postovanje prema nasem timu iz barija , ali zar ne bi trebalo da stvaramo novi , a ne da dizemo u nebesa stare igrace.Uz svo duzno postovanje.

Pokazao plan trznog centra, ma idi , a hoce li biti mozda i aqua park i zoo vrt???Smejurija!!!

Boze pomozi sa ovakvim direktorom, samo kao i uvek sto jedan covek moze da unazadi pricu ne moze ni deset posle njega da ispravi!!

Pomozi boze nasoj zvezdi!!!

Igo_Francuz

pre 13 godina

Inter je cekao 30 i kusur godina za novu titulu prvaka Evrope....
Zvezdino vreme pocinje da dolazi a uz nju naravno i njenih vernih DELIJA SA SEVERA !!!
pozz :)

Ceca Raznatovic

pre 13 godina

A Ja mislila da ce biti Vladan Lukic samo nisam se mogla setiti kad je igrao za zvezdu ako je igrao. Mislim da je bio rezerva u Vojvodini.

retardirani tv servis

pre 13 godina

Zasto ovde niko nije pomenuo da se gospoda iz rts-a ponovo nisu udostojila da prenose uzivo prenos a na zvanicnoj tv semi pise prenos u 18.00
Sad molim Boga da repriza u 1.30 bude emitovana ali rts je to

Delija Kovin

pre 13 godina

„Dragi prijatelji, zvezdaši moji. Na moju veliku žalost danas ne mogu da budem uz vas i moj Bari, naš pehar i našu veliku Crvenu zvezdu. Smrtni slučaj u porodici me je odvojio od proslave, ali znajte da sam radostan koliko i vi i zahvalan zbog istorijskog priznanja koje ste dodelili mojoj generaciji. Znam da je teško bilo nekog izdvojiti i da su imena Deje, Darka, Robija, Juge ili Bine dovoljno velika i bez priznanja. Ipak, ovo je znak da zvezdaši nikada neće zaboraviti svoju generciju – 1991. Ostanite mi zdravi, i živela Zvezda.“

Vaš Ilija Najdoski

To je poslao Ilija Najdoski! Svaka mu cast!!! A Dika, Miha... Cucemo vec.

Babin_zub

pre 13 godina

Partizanovci,sta gledate,ovo nije tema za vas.Ama nikakve veze nema sa vama...nit ste osvajali ligu sampiona,niti ste osvajali Tojota kup,niti ste dali ni priblizno "velike" igrace za reprezentaciju,niti...U stvari jedino zajednicko nam je bela boja na dresovima i naravno crvena zvezda na grudima :)

A sto se komentara na ovaj dogadjaj tice stace u jednu rec...NAPOKON!!!

p.s.Krivo mi je sto nisu bili Pancev,Najdoski i Sabanadzovic,a mali Dika je nesto sto zbog cenzurisanja ne smem da napisem ovde.

jovanTB

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti ih opet zajedno i prisjetiti se divnog vremena u kome je Zvezda bila svjetska institucija, što želim da opet bude u što skorijoj budućnosti, jer bez jake Zvezde nema ni srpske fudbalske perspektive.

Lose mi je

pre 13 godina

Pa ovo je strasno sta ovaj covek radi od Zvezde! Proglasio je sebe za Zvezdinu zvezdu, a svi ostali buduci ce ici u kucu slavnih, i jos nam prosipa pricu o nekom novom stadionu koji se i ne vidi od trznog centra i stambenih zgrada. Koliko ce samo lokala i stanova da uzmu Vesic i kompanija? Zaista nam se mnogo lose pise sa ovim Lukicem ako se veci deo navijaca ne osvesti pod hitno!!!

Zvezda, Zvezda, Zvezda, hej, hej, hej...

pre 13 godina

Divno je bilo veceras u Ekspu, Seki, Bata Zivojinovic, Dragan Dzajic, Dragan Nikolic i jos mnogo velikih imena. Hvala ti Zvezdo!

Ветеран

pre 13 godina

Недостајали су Стојановић, Радиновић, Шабанаџовић, Најдоски, Михајловић, Панчев.... Чему онда све ово? Волим Звезду и увек ћу је волети, али ова "свечаност" је мање-више бесмислена. Једино вредно пажње је "стадион будућности", мада се плашим да ћемо бити у "гробарској" кожи (знамо сви колико година њих лажу у вези стадиона). Дај Боже да грешим...
Да се разумемо, поносан сам на целу генерацију која нам је донела највећу радост икада, која нам је донела титулу првака Европе. Поносан сам што сам Звездаш. Али, остајем код става да је ова "свечаност" била непотребна и несврсисходна. Желим да видим како клуб напредује, како јача играчки кадар, како се трофеји враћају на Маракану. Томе морамо тежити!

Delija Kovin

pre 13 godina

Bas me zanima zasto nisu dosli Mihajlovic i Dika Stojanovic. Dobro, Dika verovatno nije hteo jer su mu ovi urucili otkaz... Sramno sa njegove strane!

po

pre 13 godina

Mislim, sta reci? Ako ce ovim da se stavi tacka na zamazivanje realnosti Barijem, onda podrzavam. Znaci slavimo titulu iz '91 dvadeset godina, aman bre...

Господин Ганци

pre 13 godina

Све супер, свака част, само зашто кажу да се више неће одређивати "Звездине звезде". А шта да радимо када за десет година опет освојимо Лигу шампиона?

ZVEZDAS

pre 13 godina

Prvo ne svidja mi se sto je cela genracija proglasena za zvezdinu zvezdu. Drugo, odakle Lukicu pravo da ukine zvanje zvezdine zvezde. Ne moze on da ukine tradiciju koja postoji 65 godina. Suvise je sebi dao za pravo. Podrzavao sam ga od pocetka mandata, ali veceras me je razocarao....

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

pa prije pola minute sam procitao da ovde na Balkanu ima vecih klubova od nas.

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Pogledaj, Srdjo(Knezevicu, znam da ovo citas), svoje plave oci u ogledalu, pa im reci to sto si rekao u Poljskoj, neces valjda njih lagati. fcrs.banjaluka

roman empire

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA-Svi mi obicni ljudi tj.navijaci smo smrtni i prolazni,a nasa Zvezda ce trajati dok god postoji ova planeta.HVALA TI ZVEZDO STO POSTOJIS!!!

epidemius

pre 13 godina

pa kad nema sta drugo, ajde da pravite gluposti...
bravo zvezdo! -jos jedna glupost u nizu
sledeci put kad budete imali nesto pametno ne vadite iz istorije vec izlizano
zmislite da nottingham forest stalno ponavlja 1979 i 1980 godinu!!!???

Sale

pre 13 godina

London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!

Zvezda, Zvezda, Zvezda, hej, hej, hej...

pre 13 godina

Divno je bilo veceras u Ekspu, Seki, Bata Zivojinovic, Dragan Dzajic, Dragan Nikolic i jos mnogo velikih imena. Hvala ti Zvezdo!

Господин Ганци

pre 13 godina

Све супер, свака част, само зашто кажу да се више неће одређивати "Звездине звезде". А шта да радимо када за десет година опет освојимо Лигу шампиона?

roman empire

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA-Svi mi obicni ljudi tj.navijaci smo smrtni i prolazni,a nasa Zvezda ce trajati dok god postoji ova planeta.HVALA TI ZVEZDO STO POSTOJIS!!!

Sale

pre 13 godina

London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!

Delija Kovin

pre 13 godina

„Dragi prijatelji, zvezdaši moji. Na moju veliku žalost danas ne mogu da budem uz vas i moj Bari, naš pehar i našu veliku Crvenu zvezdu. Smrtni slučaj u porodici me je odvojio od proslave, ali znajte da sam radostan koliko i vi i zahvalan zbog istorijskog priznanja koje ste dodelili mojoj generaciji. Znam da je teško bilo nekog izdvojiti i da su imena Deje, Darka, Robija, Juge ili Bine dovoljno velika i bez priznanja. Ipak, ovo je znak da zvezdaši nikada neće zaboraviti svoju generciju – 1991. Ostanite mi zdravi, i živela Zvezda.“

Vaš Ilija Najdoski

To je poslao Ilija Najdoski! Svaka mu cast!!! A Dika, Miha... Cucemo vec.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

pa prije pola minute sam procitao da ovde na Balkanu ima vecih klubova od nas.

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Pogledaj, Srdjo(Knezevicu, znam da ovo citas), svoje plave oci u ogledalu, pa im reci to sto si rekao u Poljskoj, neces valjda njih lagati. fcrs.banjaluka

Ветеран

pre 13 godina

Недостајали су Стојановић, Радиновић, Шабанаџовић, Најдоски, Михајловић, Панчев.... Чему онда све ово? Волим Звезду и увек ћу је волети, али ова "свечаност" је мање-више бесмислена. Једино вредно пажње је "стадион будућности", мада се плашим да ћемо бити у "гробарској" кожи (знамо сви колико година њих лажу у вези стадиона). Дај Боже да грешим...
Да се разумемо, поносан сам на целу генерацију која нам је донела највећу радост икада, која нам је донела титулу првака Европе. Поносан сам што сам Звездаш. Али, остајем код става да је ова "свечаност" била непотребна и несврсисходна. Желим да видим како клуб напредује, како јача играчки кадар, како се трофеји враћају на Маракану. Томе морамо тежити!

Zvezdaš

pre 13 godina

Samo da pozdravim Roberta (ma kakvog bre Karlosa) Prosinečkog, bre!

Prva, protiv Prištine, 6:1, Robi daje gol i pada na dupe!

Al` što rola loptu, šibicar mu nije ravan!

Dobro došao kući, Majstore!

Lose mi je

pre 13 godina

Pa ovo je strasno sta ovaj covek radi od Zvezde! Proglasio je sebe za Zvezdinu zvezdu, a svi ostali buduci ce ici u kucu slavnih, i jos nam prosipa pricu o nekom novom stadionu koji se i ne vidi od trznog centra i stambenih zgrada. Koliko ce samo lokala i stanova da uzmu Vesic i kompanija? Zaista nam se mnogo lose pise sa ovim Lukicem ako se veci deo navijaca ne osvesti pod hitno!!!

Babin_zub

pre 13 godina

Partizanovci,sta gledate,ovo nije tema za vas.Ama nikakve veze nema sa vama...nit ste osvajali ligu sampiona,niti ste osvajali Tojota kup,niti ste dali ni priblizno "velike" igrace za reprezentaciju,niti...U stvari jedino zajednicko nam je bela boja na dresovima i naravno crvena zvezda na grudima :)

A sto se komentara na ovaj dogadjaj tice stace u jednu rec...NAPOKON!!!

p.s.Krivo mi je sto nisu bili Pancev,Najdoski i Sabanadzovic,a mali Dika je nesto sto zbog cenzurisanja ne smem da napisem ovde.

bocasso

pre 13 godina

ufff...suze su mi krenule kad sam video Prosineckog,koliko samo emocija...koliko mi je ta ekipa ulepsala detinjstvo,koliko sam ih samo voleo,lepio postere po sobi,imitirao ih,sanjao u snu...kakvi umetnici Dejo,Robi,neponovljivi Pancev...srecan sam sto sam ziveo u njihovom vremenu

Zoran

pre 13 godina

@Sale
Nije London jedini glavni grad u Evropi koji nema Sampiona.. Pored pomenutog Londona nemaju ga ni Berlin, ni Rim, ni Pariz,.. A ostale manje "fudbalske sile" ne vredi ni pominjati.. Ali zato ga ima Beograd, Bukurest, Madrid, Lisabon, Amsterdam.. Uostalom, svi se secamo kako pocinje film "Davitelj protiv davitelja": "...Beograd. Grad od milion i po stanovnika. Lezi na dve reke i ima JEDAN VELIKI fudbalski klub.." Svaki dalji komentar je suvisan.

ZVEZDAS

pre 13 godina

Prvo ne svidja mi se sto je cela genracija proglasena za zvezdinu zvezdu. Drugo, odakle Lukicu pravo da ukine zvanje zvezdine zvezde. Ne moze on da ukine tradiciju koja postoji 65 godina. Suvise je sebi dao za pravo. Podrzavao sam ga od pocetka mandata, ali veceras me je razocarao....

jovanTB

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti ih opet zajedno i prisjetiti se divnog vremena u kome je Zvezda bila svjetska institucija, što želim da opet bude u što skorijoj budućnosti, jer bez jake Zvezde nema ni srpske fudbalske perspektive.

Ceca Raznatovic

pre 13 godina

A Ja mislila da ce biti Vladan Lukic samo nisam se mogla setiti kad je igrao za zvezdu ako je igrao. Mislim da je bio rezerva u Vojvodini.

ТВЦЗ

pre 13 godina

# London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!
(Sale, 29. maj 2010 22:44)

Нема га ни Рим, Париз, Берлин, Москва, Беч, Атина...

ponos

pre 13 godina

zbog dominacije, pre svega u peroidu kada nam je liga bila jaka, zbog silnih asova koji su sazreli u zvezdi, zbog straha koji smo nekada ulivali svim gostujucim klubovima, zbog severa i najvise zbog neizbrisivog i vecnog ponosa koji osetis od momenta kada sa zvezdom dotaknes vrh sveta, i da zvezda vise nikada nista ne uradi, i da je sutra uniste i ugase, osecaj i ponos ostaju vecni, a srce puno.

Doca

pre 13 godina

Mnogi ne žele da priznaju, za sve klubove sa ovih prostora, neponovljiv uspeh a svoj imidž grane na omalovažavanju i mnogim prljavim i prizemnim pa i jako primitivnim trikovima. U jednom trenutku Zvezda je bila NAJVEĆA u Evropi pa i Svetu i to je zauvek tako. Kada se pročitaju komentari to je za mnoge bolno a za navijače Zvezde velika radost zauvek. Zvezda ima lik, imidž i pobednički mentalitet i siguran sam da će se vratiti na visoko mesto u Evropskoj hijerarhiji bez obzira na mnoga vansportska saplitanja.

Delija Kovin

pre 13 godina

Bas me zanima zasto nisu dosli Mihajlovic i Dika Stojanovic. Dobro, Dika verovatno nije hteo jer su mu ovi urucili otkaz... Sramno sa njegove strane!

epidemius

pre 13 godina

pa kad nema sta drugo, ajde da pravite gluposti...
bravo zvezdo! -jos jedna glupost u nizu
sledeci put kad budete imali nesto pametno ne vadite iz istorije vec izlizano
zmislite da nottingham forest stalno ponavlja 1979 i 1980 godinu!!!???

po

pre 13 godina

Mislim, sta reci? Ako ce ovim da se stavi tacka na zamazivanje realnosti Barijem, onda podrzavam. Znaci slavimo titulu iz '91 dvadeset godina, aman bre...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Ово је велика неправда за тројицу људи који су Звезди донели толико радости и трофеја : Славка Шајбера, Клауса Аугенталера и Бранимира Бабарогића.

kes1991

pre 13 godina

jaooo grobari kako vas nije sramota da komentarisete vest koja nije u vasoj sferi postojanja :) pustite navijace drugih evropskih prvaka da komentarisu ovu vest ...ahahahahah...jel vas boli sto ste izgubili u finalu 66? boli,boli....

retardirani tv servis

pre 13 godina

Zasto ovde niko nije pomenuo da se gospoda iz rts-a ponovo nisu udostojila da prenose uzivo prenos a na zvanicnoj tv semi pise prenos u 18.00
Sad molim Boga da repriza u 1.30 bude emitovana ali rts je to

Red Skull

pre 13 godina

Robert prosinecki je 6 zvezda,a Lukic je daje sebi na poklon ....smesni su svi oni direktori klubova koji svojataju tude golove,snove i fudbalske uspehe.

zavarov

pre 13 godina

Ovog dana se uvek rado secam, samo sam bio srecniji kad mi se rodio sin. Uvek vas je lepo videti, Belodedic, Dejo,Robi, Juga, Mare, Maza,Bina... Znam da su Ilija i Miha imali smrtne slucajeve a ostalima veliki minus jer vas uvek volimo videti. Sledece godine ocu sve da vas vidim! Zvezdas Toronto!

FCRS

pre 13 godina

Najjaci su mi ovi grobari sto se predstavljaju kao Delije i kao teraju Lukica i upravu. Moze samo da vam bude krivo! Odavno nismo imali ovakvu upravu koja brine o Zvezdi i tradiciji. Videlo se kako Delije podrzavaju Lukica, po aplauzu i ovacijama koje je dobio juce. Samo napred Lukicu imas punu podrsku! Napred Zvezdo! SAMO TI, U MOME SRCU SI!

Barry Lyndon

pre 13 godina

Idemo braco svi uglas!!! NANANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! NANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! Hvala ti matori...

Suk

pre 13 godina

Nije sporno da je taj zvezdin tim osvojio sve, i da se zauvek upisao u istoriju. Medjutim proglasavati citav tim za zvezdu je cini mi se u suprotnosti sa samim konceptom "Zvezdina zvezda" i dakle neprimereno. Mislim da je to vise Zvezdin ocajnicki pokusaj da se nesto pozitivno promovise u javnosti, ali je potpuno van vremena... Treba stvarati buduci tim, a ne stalno bezati u proslost (sto je uglavnom posledica neprijatne stvarnosti).

Igo_Francuz

pre 13 godina

Inter je cekao 30 i kusur godina za novu titulu prvaka Evrope....
Zvezdino vreme pocinje da dolazi a uz nju naravno i njenih vernih DELIJA SA SEVERA !!!
pozz :)

vlada

pre 13 godina

Jbt. stvarno smo institucija,pa vise ovih kompleksasa u diskusiji nego nas cigana hahahahaha ali dobro,to je i razumljivo,50-60 godina fudbalskog terora nije mala stvar

Zvezda!!!

bocasso

pre 13 godina

Kakav samo komadant odbrane Belodedic,u svoje vreme verovatno jedan od najboljih igraca odbrane Evrope,Jugovic i Mihajlovic motori tima neumoljivi trkaci i borci najmladji u toj generaciji,Savicevic i Prosinecki cista umetnost tesko je izmeriti ko je bio virtuozniji,i stvarno centarfor za sva vremena Darko Pancev,tesko da ce se takav roditi ponovo...kakav Inzagi kakav Milito,niko ama bas niko kao Pancev...I zelim da Robert Prosinecki zna ukoliko ovo cita,da ce uvek ziveti u nasima srcima,sta god da se desi izmedju dve zemlje,on ce za mene biti velicina...deci i unucima cu pricati ko je bio Robert Prosinecki i kako je igrao

Dragan

pre 13 godina

Ocekivao sam da ce Sesta Zvezdina Zvezda biti samo Dejan Savicevic. Ali u redu je i sto su je dali citavom timu. Ipak su svi zajedno dosli do vrha Evrope. Ko zna kada ce i hoce li uopste to neka generacija uspjeti da ponovi. Zaista su bili sjajni. Sve cestitke. Pozdrav iz Podgorice.

red@white

pre 13 godina

@Partizan forever


Decko tvoj jugoslovenski fudbalski klub i da hoceda napravi ovakvu predstavu ne bi imao sa cim.Koji su rezultati. Nula.Koji su vam igraci igrali.Koji se proslavio u Evropi osvajanjem nekog trofeja. Jugovic ima tri trofeja KS. Stankovic koliko titula i sada trofej Ls.Gde danas i jedan vas igracigra u nekom velikom evropskom timu.Nema ga. A fol stvorili generaciju mladih igraca.Gde su. Sve ih vracate u Partizan.Koloiko ih ima u A reprezentaciji. U mladoj kada su dosli mi pukli a saPizonom Stojkovic,Lukovoc, Jankovic, Basta, Bisevac, Kovacevic. mozda sam nekog zaboravio bili igrali finale.A ti ces meni mi imamo kosarku NJa NJa NJa NJa.Ovde je tema fudbal

Milentije

pre 13 godina

Sramno je sta ovaj lukic radi od zvezde, daj covece ostavi nas vise na miru.Odakle tebi pravo da pravis maskaradu od naseg kluba!!

Sve postovanje prema nasem timu iz barija , ali zar ne bi trebalo da stvaramo novi , a ne da dizemo u nebesa stare igrace.Uz svo duzno postovanje.

Pokazao plan trznog centra, ma idi , a hoce li biti mozda i aqua park i zoo vrt???Smejurija!!!

Boze pomozi sa ovakvim direktorom, samo kao i uvek sto jedan covek moze da unazadi pricu ne moze ni deset posle njega da ispravi!!

Pomozi boze nasoj zvezdi!!!

Dragan

pre 13 godina

Jedan covjek rece kako je Dejan Savicevic trebao da bude Sesta Zvezdina Zvezda a kompletan tim je trebao da bude proglasen Zlatnom Generacijom. Ja se potpuno slazem sa time.

zzzzz

pre 13 godina

Meni je pojam "Zvezdine zvezde" uvek zvucao pomalo glupo. Izdvojeno je nekoliko, bez sumnje velikih, ali ipak igraca koji su bili deo tima. A neki drugi, kao sto su Bora Kostic, Kule Acimovic, Dule Savic, Beara, pa evo, sve dosad i Savicevic, su to mogli da smatraju kao objektivnu nepravdu. Ne vidim ni jedan jedini razlog za takvo izdvajanje nekolicine igraca, dok se svi ostali time definisu kao nedovoljno vredni i nebitni. Samim tim, za "Zvezdine zvezde" jesu deo istorije, ali, po meni, od pocetka pogresna ideja koja se i zavrsava onako kako je pocela - dezorganizovano i bez prave svrhe i poente.

Nenad

pre 13 godina

Došlo je 9 igrača!?
Kakve bre sahrane? Pa još pre nedelju dana!? A Pižon? A Dika? A mala li je stvar proslava "zvezdine zvezde" pa je sve ostalo važnije? A Piksi? Tako li je važno to kolo u japanskoj ligi da nije mogao doći? Ne ume Đurovski jedan meč sam da vodi sam sa klupe? Ili se Piksi plaši robije?
A Miljanić? Nije mogao video linkom ili bilo kako drugačije da nas udostoji pozdrava.. I na kraju kriminalac Lukić (poznat po raspirivanju nemira na stadionima i prećenju ubistvom neistomišljenicima, čitaj: Karadžiću, i ostalim lažima i valjanjima po terenu..), i on je postao zvezdina zvezda?! Lukiću Zvezdo! Lukiću kralju! Ušao si u istoriju! Daj Bože da Lukić ostane još dugo predsednik Zvezde! Kraj je tako blizu i to se oseti u vazduhu..

Vlado

pre 13 godina

Kuca slavnih treba da postoji jer ima onih koji nisu bili vrhunski igraci a mnogo su uradili za Zvezdu. Ali, to ne znaci da treba ukinuti i Zvezdine zvezde! Sinisi Mihajlovicu je preminuo otac, zato nije dosao.

Sergio

pre 13 godina

Pa čekali 20 godina da osvoje nešto , pa kad su videli da su nejaki i da je Partizan mnogo uspešniji, onda hajde da izvučemo iz naftalina malo starog sjaja i uz pomoć te istorijske i jedine generacije kao ponovo se malo osetimo velikim....
Komentar dalji nije potreban, sve već od Lukića viđeno!

SINISA

pre 13 godina

Ipak je ROBERT PROSINECKI prvi na listi od Piksija do danas. I to ubedljivo. Samo se to u Srbiji tesko prihvata.
Ovaj covek da nije pusio i pio bio bi najbolji na svetu. Svaka cast svima ali najbolji je PROSINECKI DR ROBERT.

Сутрадан Глупић

pre 13 godina

Било би лепо када би Лукић и екпа из управе мало поразмислили како да направе тим који ће поново значити нешто у Европи. Овако само лепе успомене за које дотични и није заслужан! Лепо је проглашавати звезде и звездице, али треба нешто урадити да таквих играча буде и сад. а за то ова управа нема ни снаге ни знања! Него да ми садашњу управу прогласимо за седму Звездину звезду па да лепо и они оду у историју ваљда ће после њих доћи неки ваљани!!!

jocca

pre 13 godina

Kako da tim bude šesta zvezdina zvezda. Svaka čast timu, ali glupo je nešto na silu promovisati. Kao zvezdinu zvedu doživljavam pojedinca i neznam zašto je to sada ukinuto

kokos

pre 13 godina

Šsta Zvezdina zvezda je morao biti Dejan Savićević, ali to se ne uklapa u koncept Dragana Džajića koji tamo i dalje na sebi svojstven način vedri i oblači. Džajić je osujetio i Piksija da mu obori rekord po broju utakmica za reprezentaciju, a potom je to pokušao i u slučaju Miloševića. Za sve prljave poslove je imao blagoslov beogradskih novinara. Na dan kada je Milošević oborio rekord u Žurnalu je izašla informacija da Džajić već neko vrijeme nije rekorder i da je to Piksi jer matorcu FIFA ne prizna tri utakmice koje su bile nezvanične.

Kuki

pre 13 godina

Robi, majstore i legendo, hvala ti što si došao. I hvala ti što si onako igrao za Zvezdu.
I ostali na toj slici, Dejo genije i svi, lepo vam stoji taj ušati pehar.
Te godine bili ste najbolja ekipa na svetu.

ja

pre 13 godina

Zna li neko zasto na spisku nema Dejana Joksimovica? Putovao je u Bari i ima ga nas vim posterima iz tog doba.
Mozda je i Zvonko Milojevic zasluzio da se nadje na spisku. Ima ga na posteru sa peharom.

Ceca Raznatovic

pre 13 godina

A Ja mislila da ce biti Vladan Lukic samo nisam se mogla setiti kad je igrao za zvezdu ako je igrao. Mislim da je bio rezerva u Vojvodini.

epidemius

pre 13 godina

pa kad nema sta drugo, ajde da pravite gluposti...
bravo zvezdo! -jos jedna glupost u nizu
sledeci put kad budete imali nesto pametno ne vadite iz istorije vec izlizano
zmislite da nottingham forest stalno ponavlja 1979 i 1980 godinu!!!???

Lose mi je

pre 13 godina

Pa ovo je strasno sta ovaj covek radi od Zvezde! Proglasio je sebe za Zvezdinu zvezdu, a svi ostali buduci ce ici u kucu slavnih, i jos nam prosipa pricu o nekom novom stadionu koji se i ne vidi od trznog centra i stambenih zgrada. Koliko ce samo lokala i stanova da uzmu Vesic i kompanija? Zaista nam se mnogo lose pise sa ovim Lukicem ako se veci deo navijaca ne osvesti pod hitno!!!

Zvezda, Zvezda, Zvezda, hej, hej, hej...

pre 13 godina

Divno je bilo veceras u Ekspu, Seki, Bata Zivojinovic, Dragan Dzajic, Dragan Nikolic i jos mnogo velikih imena. Hvala ti Zvezdo!

po

pre 13 godina

Mislim, sta reci? Ako ce ovim da se stavi tacka na zamazivanje realnosti Barijem, onda podrzavam. Znaci slavimo titulu iz '91 dvadeset godina, aman bre...

Господин Ганци

pre 13 godina

Све супер, свака част, само зашто кажу да се више неће одређивати "Звездине звезде". А шта да радимо када за десет година опет освојимо Лигу шампиона?

roman empire

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA-Svi mi obicni ljudi tj.navijaci smo smrtni i prolazni,a nasa Zvezda ce trajati dok god postoji ova planeta.HVALA TI ZVEZDO STO POSTOJIS!!!

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Ово је велика неправда за тројицу људи који су Звезди донели толико радости и трофеја : Славка Шајбера, Клауса Аугенталера и Бранимира Бабарогића.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

pa prije pola minute sam procitao da ovde na Balkanu ima vecih klubova od nas.

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Pogledaj, Srdjo(Knezevicu, znam da ovo citas), svoje plave oci u ogledalu, pa im reci to sto si rekao u Poljskoj, neces valjda njih lagati. fcrs.banjaluka

Babin_zub

pre 13 godina

Partizanovci,sta gledate,ovo nije tema za vas.Ama nikakve veze nema sa vama...nit ste osvajali ligu sampiona,niti ste osvajali Tojota kup,niti ste dali ni priblizno "velike" igrace za reprezentaciju,niti...U stvari jedino zajednicko nam je bela boja na dresovima i naravno crvena zvezda na grudima :)

A sto se komentara na ovaj dogadjaj tice stace u jednu rec...NAPOKON!!!

p.s.Krivo mi je sto nisu bili Pancev,Najdoski i Sabanadzovic,a mali Dika je nesto sto zbog cenzurisanja ne smem da napisem ovde.

Sergio

pre 13 godina

Pa čekali 20 godina da osvoje nešto , pa kad su videli da su nejaki i da je Partizan mnogo uspešniji, onda hajde da izvučemo iz naftalina malo starog sjaja i uz pomoć te istorijske i jedine generacije kao ponovo se malo osetimo velikim....
Komentar dalji nije potreban, sve već od Lukića viđeno!

Nenad

pre 13 godina

Došlo je 9 igrača!?
Kakve bre sahrane? Pa još pre nedelju dana!? A Pižon? A Dika? A mala li je stvar proslava "zvezdine zvezde" pa je sve ostalo važnije? A Piksi? Tako li je važno to kolo u japanskoj ligi da nije mogao doći? Ne ume Đurovski jedan meč sam da vodi sam sa klupe? Ili se Piksi plaši robije?
A Miljanić? Nije mogao video linkom ili bilo kako drugačije da nas udostoji pozdrava.. I na kraju kriminalac Lukić (poznat po raspirivanju nemira na stadionima i prećenju ubistvom neistomišljenicima, čitaj: Karadžiću, i ostalim lažima i valjanjima po terenu..), i on je postao zvezdina zvezda?! Lukiću Zvezdo! Lukiću kralju! Ušao si u istoriju! Daj Bože da Lukić ostane još dugo predsednik Zvezde! Kraj je tako blizu i to se oseti u vazduhu..

ZVEZDAS

pre 13 godina

Prvo ne svidja mi se sto je cela genracija proglasena za zvezdinu zvezdu. Drugo, odakle Lukicu pravo da ukine zvanje zvezdine zvezde. Ne moze on da ukine tradiciju koja postoji 65 godina. Suvise je sebi dao za pravo. Podrzavao sam ga od pocetka mandata, ali veceras me je razocarao....

Sale

pre 13 godina

London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!

kokos

pre 13 godina

Šsta Zvezdina zvezda je morao biti Dejan Savićević, ali to se ne uklapa u koncept Dragana Džajića koji tamo i dalje na sebi svojstven način vedri i oblači. Džajić je osujetio i Piksija da mu obori rekord po broju utakmica za reprezentaciju, a potom je to pokušao i u slučaju Miloševića. Za sve prljave poslove je imao blagoslov beogradskih novinara. Na dan kada je Milošević oborio rekord u Žurnalu je izašla informacija da Džajić već neko vrijeme nije rekorder i da je to Piksi jer matorcu FIFA ne prizna tri utakmice koje su bile nezvanične.

Ветеран

pre 13 godina

Недостајали су Стојановић, Радиновић, Шабанаџовић, Најдоски, Михајловић, Панчев.... Чему онда све ово? Волим Звезду и увек ћу је волети, али ова "свечаност" је мање-више бесмислена. Једино вредно пажње је "стадион будућности", мада се плашим да ћемо бити у "гробарској" кожи (знамо сви колико година њих лажу у вези стадиона). Дај Боже да грешим...
Да се разумемо, поносан сам на целу генерацију која нам је донела највећу радост икада, која нам је донела титулу првака Европе. Поносан сам што сам Звездаш. Али, остајем код става да је ова "свечаност" била непотребна и несврсисходна. Желим да видим како клуб напредује, како јача играчки кадар, како се трофеји враћају на Маракану. Томе морамо тежити!

Delija Kovin

pre 13 godina

Bas me zanima zasto nisu dosli Mihajlovic i Dika Stojanovic. Dobro, Dika verovatno nije hteo jer su mu ovi urucili otkaz... Sramno sa njegove strane!

FCRS

pre 13 godina

Najjaci su mi ovi grobari sto se predstavljaju kao Delije i kao teraju Lukica i upravu. Moze samo da vam bude krivo! Odavno nismo imali ovakvu upravu koja brine o Zvezdi i tradiciji. Videlo se kako Delije podrzavaju Lukica, po aplauzu i ovacijama koje je dobio juce. Samo napred Lukicu imas punu podrsku! Napred Zvezdo! SAMO TI, U MOME SRCU SI!

Zoran

pre 13 godina

@Sale
Nije London jedini glavni grad u Evropi koji nema Sampiona.. Pored pomenutog Londona nemaju ga ni Berlin, ni Rim, ni Pariz,.. A ostale manje "fudbalske sile" ne vredi ni pominjati.. Ali zato ga ima Beograd, Bukurest, Madrid, Lisabon, Amsterdam.. Uostalom, svi se secamo kako pocinje film "Davitelj protiv davitelja": "...Beograd. Grad od milion i po stanovnika. Lezi na dve reke i ima JEDAN VELIKI fudbalski klub.." Svaki dalji komentar je suvisan.

jovanTB

pre 13 godina

Lijepo je vidjeti ih opet zajedno i prisjetiti se divnog vremena u kome je Zvezda bila svjetska institucija, što želim da opet bude u što skorijoj budućnosti, jer bez jake Zvezde nema ni srpske fudbalske perspektive.

Milentije

pre 13 godina

Sramno je sta ovaj lukic radi od zvezde, daj covece ostavi nas vise na miru.Odakle tebi pravo da pravis maskaradu od naseg kluba!!

Sve postovanje prema nasem timu iz barija , ali zar ne bi trebalo da stvaramo novi , a ne da dizemo u nebesa stare igrace.Uz svo duzno postovanje.

Pokazao plan trznog centra, ma idi , a hoce li biti mozda i aqua park i zoo vrt???Smejurija!!!

Boze pomozi sa ovakvim direktorom, samo kao i uvek sto jedan covek moze da unazadi pricu ne moze ni deset posle njega da ispravi!!

Pomozi boze nasoj zvezdi!!!

vlada

pre 13 godina

Jbt. stvarno smo institucija,pa vise ovih kompleksasa u diskusiji nego nas cigana hahahahaha ali dobro,to je i razumljivo,50-60 godina fudbalskog terora nije mala stvar

Zvezda!!!

Red Skull

pre 13 godina

Robert prosinecki je 6 zvezda,a Lukic je daje sebi na poklon ....smesni su svi oni direktori klubova koji svojataju tude golove,snove i fudbalske uspehe.

Doca

pre 13 godina

Mnogi ne žele da priznaju, za sve klubove sa ovih prostora, neponovljiv uspeh a svoj imidž grane na omalovažavanju i mnogim prljavim i prizemnim pa i jako primitivnim trikovima. U jednom trenutku Zvezda je bila NAJVEĆA u Evropi pa i Svetu i to je zauvek tako. Kada se pročitaju komentari to je za mnoge bolno a za navijače Zvezde velika radost zauvek. Zvezda ima lik, imidž i pobednički mentalitet i siguran sam da će se vratiti na visoko mesto u Evropskoj hijerarhiji bez obzira na mnoga vansportska saplitanja.

kes1991

pre 13 godina

jaooo grobari kako vas nije sramota da komentarisete vest koja nije u vasoj sferi postojanja :) pustite navijace drugih evropskih prvaka da komentarisu ovu vest ...ahahahahah...jel vas boli sto ste izgubili u finalu 66? boli,boli....

Dragan

pre 13 godina

Jedan covjek rece kako je Dejan Savicevic trebao da bude Sesta Zvezdina Zvezda a kompletan tim je trebao da bude proglasen Zlatnom Generacijom. Ja se potpuno slazem sa time.

Сутрадан Глупић

pre 13 godina

Било би лепо када би Лукић и екпа из управе мало поразмислили како да направе тим који ће поново значити нешто у Европи. Овако само лепе успомене за које дотични и није заслужан! Лепо је проглашавати звезде и звездице, али треба нешто урадити да таквих играча буде и сад. а за то ова управа нема ни снаге ни знања! Него да ми садашњу управу прогласимо за седму Звездину звезду па да лепо и они оду у историју ваљда ће после њих доћи неки ваљани!!!

retardirani tv servis

pre 13 godina

Zasto ovde niko nije pomenuo da se gospoda iz rts-a ponovo nisu udostojila da prenose uzivo prenos a na zvanicnoj tv semi pise prenos u 18.00
Sad molim Boga da repriza u 1.30 bude emitovana ali rts je to

jocca

pre 13 godina

Kako da tim bude šesta zvezdina zvezda. Svaka čast timu, ali glupo je nešto na silu promovisati. Kao zvezdinu zvedu doživljavam pojedinca i neznam zašto je to sada ukinuto

Igo_Francuz

pre 13 godina

Inter je cekao 30 i kusur godina za novu titulu prvaka Evrope....
Zvezdino vreme pocinje da dolazi a uz nju naravno i njenih vernih DELIJA SA SEVERA !!!
pozz :)

Suk

pre 13 godina

Nije sporno da je taj zvezdin tim osvojio sve, i da se zauvek upisao u istoriju. Medjutim proglasavati citav tim za zvezdu je cini mi se u suprotnosti sa samim konceptom "Zvezdina zvezda" i dakle neprimereno. Mislim da je to vise Zvezdin ocajnicki pokusaj da se nesto pozitivno promovise u javnosti, ali je potpuno van vremena... Treba stvarati buduci tim, a ne stalno bezati u proslost (sto je uglavnom posledica neprijatne stvarnosti).

ТВЦЗ

pre 13 godina

# London ga nema ali ga Beograd ima, Evropskog prvaka! Kolko smo mi veliki klub ustvari! Ono ako se ostvari sto se tice stadiona, bice savrseno! Ljubav prema klubu nikad ne umire!!!
(Sale, 29. maj 2010 22:44)

Нема га ни Рим, Париз, Берлин, Москва, Беч, Атина...

Dragan

pre 13 godina

Ocekivao sam da ce Sesta Zvezdina Zvezda biti samo Dejan Savicevic. Ali u redu je i sto su je dali citavom timu. Ipak su svi zajedno dosli do vrha Evrope. Ko zna kada ce i hoce li uopste to neka generacija uspjeti da ponovi. Zaista su bili sjajni. Sve cestitke. Pozdrav iz Podgorice.

zzzzz

pre 13 godina

Meni je pojam "Zvezdine zvezde" uvek zvucao pomalo glupo. Izdvojeno je nekoliko, bez sumnje velikih, ali ipak igraca koji su bili deo tima. A neki drugi, kao sto su Bora Kostic, Kule Acimovic, Dule Savic, Beara, pa evo, sve dosad i Savicevic, su to mogli da smatraju kao objektivnu nepravdu. Ne vidim ni jedan jedini razlog za takvo izdvajanje nekolicine igraca, dok se svi ostali time definisu kao nedovoljno vredni i nebitni. Samim tim, za "Zvezdine zvezde" jesu deo istorije, ali, po meni, od pocetka pogresna ideja koja se i zavrsava onako kako je pocela - dezorganizovano i bez prave svrhe i poente.

red@white

pre 13 godina

@Partizan forever


Decko tvoj jugoslovenski fudbalski klub i da hoceda napravi ovakvu predstavu ne bi imao sa cim.Koji su rezultati. Nula.Koji su vam igraci igrali.Koji se proslavio u Evropi osvajanjem nekog trofeja. Jugovic ima tri trofeja KS. Stankovic koliko titula i sada trofej Ls.Gde danas i jedan vas igracigra u nekom velikom evropskom timu.Nema ga. A fol stvorili generaciju mladih igraca.Gde su. Sve ih vracate u Partizan.Koloiko ih ima u A reprezentaciji. U mladoj kada su dosli mi pukli a saPizonom Stojkovic,Lukovoc, Jankovic, Basta, Bisevac, Kovacevic. mozda sam nekog zaboravio bili igrali finale.A ti ces meni mi imamo kosarku NJa NJa NJa NJa.Ovde je tema fudbal

zavarov

pre 13 godina

Ovog dana se uvek rado secam, samo sam bio srecniji kad mi se rodio sin. Uvek vas je lepo videti, Belodedic, Dejo,Robi, Juga, Mare, Maza,Bina... Znam da su Ilija i Miha imali smrtne slucajeve a ostalima veliki minus jer vas uvek volimo videti. Sledece godine ocu sve da vas vidim! Zvezdas Toronto!

bocasso

pre 13 godina

ufff...suze su mi krenule kad sam video Prosineckog,koliko samo emocija...koliko mi je ta ekipa ulepsala detinjstvo,koliko sam ih samo voleo,lepio postere po sobi,imitirao ih,sanjao u snu...kakvi umetnici Dejo,Robi,neponovljivi Pancev...srecan sam sto sam ziveo u njihovom vremenu

Barry Lyndon

pre 13 godina

Idemo braco svi uglas!!! NANANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! NANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI, ROBERT PROSINECKI!!! Hvala ti matori...

ja

pre 13 godina

Zna li neko zasto na spisku nema Dejana Joksimovica? Putovao je u Bari i ima ga nas vim posterima iz tog doba.
Mozda je i Zvonko Milojevic zasluzio da se nadje na spisku. Ima ga na posteru sa peharom.

Delija Kovin

pre 13 godina

„Dragi prijatelji, zvezdaši moji. Na moju veliku žalost danas ne mogu da budem uz vas i moj Bari, naš pehar i našu veliku Crvenu zvezdu. Smrtni slučaj u porodici me je odvojio od proslave, ali znajte da sam radostan koliko i vi i zahvalan zbog istorijskog priznanja koje ste dodelili mojoj generaciji. Znam da je teško bilo nekog izdvojiti i da su imena Deje, Darka, Robija, Juge ili Bine dovoljno velika i bez priznanja. Ipak, ovo je znak da zvezdaši nikada neće zaboraviti svoju generciju – 1991. Ostanite mi zdravi, i živela Zvezda.“

Vaš Ilija Najdoski

To je poslao Ilija Najdoski! Svaka mu cast!!! A Dika, Miha... Cucemo vec.

ponos

pre 13 godina

zbog dominacije, pre svega u peroidu kada nam je liga bila jaka, zbog silnih asova koji su sazreli u zvezdi, zbog straha koji smo nekada ulivali svim gostujucim klubovima, zbog severa i najvise zbog neizbrisivog i vecnog ponosa koji osetis od momenta kada sa zvezdom dotaknes vrh sveta, i da zvezda vise nikada nista ne uradi, i da je sutra uniste i ugase, osecaj i ponos ostaju vecni, a srce puno.

Vlado

pre 13 godina

Kuca slavnih treba da postoji jer ima onih koji nisu bili vrhunski igraci a mnogo su uradili za Zvezdu. Ali, to ne znaci da treba ukinuti i Zvezdine zvezde! Sinisi Mihajlovicu je preminuo otac, zato nije dosao.

bocasso

pre 13 godina

Kakav samo komadant odbrane Belodedic,u svoje vreme verovatno jedan od najboljih igraca odbrane Evrope,Jugovic i Mihajlovic motori tima neumoljivi trkaci i borci najmladji u toj generaciji,Savicevic i Prosinecki cista umetnost tesko je izmeriti ko je bio virtuozniji,i stvarno centarfor za sva vremena Darko Pancev,tesko da ce se takav roditi ponovo...kakav Inzagi kakav Milito,niko ama bas niko kao Pancev...I zelim da Robert Prosinecki zna ukoliko ovo cita,da ce uvek ziveti u nasima srcima,sta god da se desi izmedju dve zemlje,on ce za mene biti velicina...deci i unucima cu pricati ko je bio Robert Prosinecki i kako je igrao

Zvezdaš

pre 13 godina

Samo da pozdravim Roberta (ma kakvog bre Karlosa) Prosinečkog, bre!

Prva, protiv Prištine, 6:1, Robi daje gol i pada na dupe!

Al` što rola loptu, šibicar mu nije ravan!

Dobro došao kući, Majstore!

SINISA

pre 13 godina

Ipak je ROBERT PROSINECKI prvi na listi od Piksija do danas. I to ubedljivo. Samo se to u Srbiji tesko prihvata.
Ovaj covek da nije pusio i pio bio bi najbolji na svetu. Svaka cast svima ali najbolji je PROSINECKI DR ROBERT.

Kuki

pre 13 godina

Robi, majstore i legendo, hvala ti što si došao. I hvala ti što si onako igrao za Zvezdu.
I ostali na toj slici, Dejo genije i svi, lepo vam stoji taj ušati pehar.
Te godine bili ste najbolja ekipa na svetu.