Sreda, 26.05.2010.

22:49

PAO gazi ka novoj tituli!

Košarkaši Panatinaikosa ponizili su Olimpijakos sa 73:54 (19:16, 22:10, 25:16, 7:12) u prvom meču finala grčkog plejofa.

Izvor: AK

PAO gazi ka novoj tituli! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Koja boja se dobija od kombinacije crvene i bele? Pa roze. Sada sve jasno..

pre 13 godina

Što ti je grobarska škola, tresu crveno bele gde god da su.

b@Ta maRe

pre 13 godina

Evo, sad pročitah da je slučajnost što Partizan ode na F4, no dobro, svako ima pravo na mišljenje. Elem, poslednjih dana se po medijima provlači da bi pokojni Efes uložio 20 miliona eura u klub. Uz sačuvan tim i eventualno dovodjenje Nahbara, Smodiša i još neku pristojnu dvojku, možda bi imali šanse da prođu i u Top 16, a? ;)

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@les Lionceaux
Ako je nemoc PAOK-a to sto zbog njih vasa topla braca nece igrati u kvalifikacijama za LS, onda ok...I ko bre navija za pao?Meni je jedino drago zbog Zeljka, a i volim sto gazi ove, sto su nas onako srecno pobedili...

Dragan Stojkovic

pre 13 godina

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)



Nemamo slicnog, ali imamo bolje. Evo jednog
Darko Pancev - za Crvenu zvezdu, Svetskog Sampiona u periodu od 1988. do 1992. godine, odigrao 92 utakmice, na kojima je dao 94 golova! U medjuvremenu zaradio Zlatnu Kopacku Evrope, koju je primio nedavno, zbog sankcija u Jugoslaviji... Imate li vi takvog, Kale?

boske

pre 13 godina

Cuj ove ljubomorne sto kazu da f4 nije uspeh,i da smo najgori tim na istom...Pa ja bih voleo i sledece sezone da ostvarimo isti "neuspeh",a vi da se zadovoljite 3 mestom u nekoj smesnoj grupi..A ovi su najjaci sto kazu da zbog komlexa navijamo za PAO,a zasto ste vi navijali za Efes,Maccabi,Barsu,Unicaju,olympiacos(to i donekle mogu da razumem)????

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

... Navijamo za PAO zato sto je njihov trener nama doneo TITULU Evropskog Shampiona.. A da igraju, kojim slucajem PAO-PAOK.. naravno , neka sport pobedi :D ...
PS. meni samo nije jasno, zasto Simpatisete Teodosica, kad nije ni igrao u Zvezdi.. Njega treba cela nacija da Voli, kao Srbina koji nas predstavlja, ne da ga prisvajate , osim ako i KK nije izdao Saopstenje da su Zvezda i Olympijakos Srbija :D ?!

Klasika

pre 13 godina

Veseli olimpijakos,ne moze nijednu titulu da osvoji ove sezone,uzese u odbojci i to ex partizanov igrac Miljkovic im doneo titulu..A ovo za trojke? Je l se Tole Karadzic pita sta oko precnika obruca na koji oli napada??

shilja

pre 13 godina

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Kale,sve je to OK sto si napisao,al treba da ti je jasno,kao i ostalima koji sumnjaju u Tepica,da je njemu ovo prva sezona u klubu koji uz Barsu ima najbolju bekovsku liniju,a uz to cesto igra na poziciji 3,koja mu bas i ne lezi. Slican je slucaj i sa Novicom,al budite ubedjeni da ce ovaj dvojac imati znacajnu ulogu kod Dude i dati velik doprinos.
Toliko... zivi bili pa videli :)

stv

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!
(Teo, 27. maj 2010 01:42)

Za koju sezonu planirate da vi imate toliko sreće ?

stefan

pre 13 godina

cak je i pticama na grani jasno da je zeljko dobio instrukcije iz EL da ovu sezonu,takoreći,preskoci jer je ocigledno da je ovo najbolji tim u evropi,bez daljnjeg...ove sezone je sve islo kako treba,do povredjivanja igraca i tada je zeljko odlucio da digne nogu sa gasa jer je postalo providno...olimpijakos je doveo 10 igraca a opet nemaju (niti mogu dovesti) boljeg od teodosica...ovu utakmicu je obelezio tragicni janakis- bez ideje,iskompleksiran,na parketu 50 miliona eura a on nema autoritet nijednom od igraca da podvikne,bruka od trenera...sad polako postaje evidentno da je grcku do titule u beogradu 2005.godine doveo zeljko obradovic,a ne janakis...uostalom,grci su očevi filozofije,a mi tate njihove košarke ...

Ja

pre 13 godina

mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!
(Bivsi AS, 27. maj 2010 02:09)

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Vidis li kako igra Kecman posle sezone kod Zeljka u kojoj je imao minimalnu minutazu!

Kale

pre 13 godina

Necu se prepucavati i pisati svasta ovde..osvrnucu se na dva nasa igraca, koji ce biti u reprezentaciji...
Teodosic - nesporno, nas najbolji igrac, trenutno...medjutim, momak malo i preteruje, sa onim nemogucim dodavanjima. Mislim da u reprezentaciji ne moze tako da igra, ali se nadam da ce Ivkovic to ispraviti. Da kojim slucajem imamo jos jednog Teodosica....bio bih siguran u polufinale, ovako nadam se da ce bioritam Milosa biti u uzlaznoj liniji i da ce biti kadar da odigra optimalno po 30 minuta na svakoj utakmici...
Tepic - e, tugo moja, iako sam Zvezdas, volim tog momka, malo me podseca na Danilovica(ovo je individualno moje misljenje). Pa taj momak se izgubio. Ne mogu da ne kazem, da ga je Obradovic doveo, licno ON, i sta sad...Milenko igra koliko bih i ja igrao, nesiguran, u grcu, bez ucinka...a, treba nam jedan drski i spremni Tepic za svetsko....hm...mislim da on mora pod hitno da menja klub....bas kao i Velickovic...oni su nazadovali destruktivno, da su stagnirali, nebi se ljutio, ali oni su nazadovali...ne bih dalje, da pisem.

Bivsi AS

pre 13 godina

Grobari ne radujte se prerano,,jos ovde nije gotovo,,ubedjen sam da ce se igrati peta utakmica!!a interesantno je da ne pomonjete Tepica u komentarima,,koji igra "blistavo" cele sezone,,pa zar je to bek na koga treba srpska kosarka da se osloni narednih godina???decko je smesan,,bice tu dok mu ne istekne ugovor jel nece moci da ga se otarase ranije,,kao Kecmana,,koji je uzgred budi receno,,klasa za Tepica!mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!

Teo

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!

nikola

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

Mi za PAO navijamo zbog nasih: Obradovica, Pekovica,Tepica, Kecaman prosle sezone, ja mislim da imamo dovoljno razloga. Bitno je da vi navijate ,kao sto si rekao, i za Makabi,Barsu,Pro Reko, Cibonu,Jug..., bas bih voleo da vidim vase razloge navijanja za njih?

Slav

pre 13 godina

Dule i Zeljko nisu bre normalni!!! Pa pucaju kompleksi i ovde i u Grckoj, pa postace nasa i njihova komsinica bratski klubovi po "sledecoj sezoni"...mislim,vec su postali...odavno...

DOMINACIJA

pera

pre 13 godina

Gledao sam prenos na Areni, i jedno je sigurno. Olimpijakos gore od ovoga ne moze. A mislim da Pao osvaja iz jednog jedinog razloga. Ima neuporedivo boljeg trenera. Pored Zeljka, dzaba sto su braca Angelopulos potrosili izmedju 30 i 40 miliona evra.

dejan 1

pre 13 godina

PAO je imao pad forme u 2 najvaznije utakmice i to protiv Partizana u Atini i Marusija. Posle je bilo kasno, iako su nas demolirali u BGD sa 20p. Po meni su igracki najjaci tim Evrope, jedini tim koji moze da parira Barsi. Olypiakos je u autu, jedva su nas dobili na F4, iako je Partizan imao previse izgubljenih lopti. Realno, jako lose smo igrali, bez jake 3/4, bez serije trojki. Pritisak je ucinio svoje.
A da gledamo u svoje dvoriste, molimo se da komsinica bude cetvrta, pa da nam dodje u play-off. A FMP ne treba da tuguje, ici ce oni u NLB, komsinica ionako stavlja katanac!

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

A teo je Teo...
Nadam se da ce mnogo bolje igrati u dresu reprezentacije.
Oly je smesna ekipa za Pao. Mogu dobiti jednu utakmicu max i to je to.

...

pre 13 godina

očekivano...pogotovo posle odgledane dve utakmice Olimpijakosa na F4 videli smo da su u lošoj formi i da nemaju pravu koncepciju u igri...nema timske igre...sve se svodi na silovanje Klejze,Čildersa i Tea u napadu...inače Pao je konačno kompletan i doći će sigurno do titule...imaju najjaču centarsku liniju u Evropi...Peković i Batist su prave "životinje" pod koševima...a i Obradović je klasa za Janakisa...šteta što su ih zadesile brojne povrede ključnih igrača tokom cele sezone inače gotovo sam siguran da se Barsa ne bi tako lako dočepala evrotitule...a šut Olimpijakosa za 3 poena je za posebnu priču...najskuplji tim,a postavili negativan rekord u finalima!!!

pirke

pre 13 godina

Razbijaj bre, nastavljaj dominaciju!!! Sve vise mi se cini da se Zeljko i Dule takmice ko ce osvojiti vise uzastopnih titula u svojim nacionalnim takmicenjima.

Kompleks je kompleks

pre 13 godina

Zamislite ovo. Da nisu ispisana imena timova vec da je receno u jednoj zemlji u finalu kosarkaskog prvenstva i ispisan rezultat. Nisam siguran da bi iko provalio dal je u pitanju Srbija ili Grcka

boki

pre 13 godina

ala ova zadnja cetvrtina bode oci!!
pa sta su igrali zatvorenih ociju!?
i naravno drago mi je da ce gavrosi opet ostati bez bitnih trofeja i ove godine (:

les Lionceaux

pre 13 godina

očekujem komentare Grobara koji nas zezaju da navijamo za Olimpijakos, Cibonu, ProReko...

a za sve to vrijeme oni samo u Grčkoj (gdje nema CRVENE ZVEZDE)navijaju za dva kluba samo zbog kompleksa od nas i naše braće.. drugi razlog je što znaju da su njihova braća mala kao i oni sami pa zbog nemoći PAOK-a odjednom su postali i navijači PAO-a (a da stvar bude još gora, u pojedinim komentarima sam primjetio da oni čak i miješaju te dvije ekipe, ne znaju da PAOK i PAO nije ista stvar)

pirke

pre 13 godina

Razbijaj bre, nastavljaj dominaciju!!! Sve vise mi se cini da se Zeljko i Dule takmice ko ce osvojiti vise uzastopnih titula u svojim nacionalnim takmicenjima.

...

pre 13 godina

očekivano...pogotovo posle odgledane dve utakmice Olimpijakosa na F4 videli smo da su u lošoj formi i da nemaju pravu koncepciju u igri...nema timske igre...sve se svodi na silovanje Klejze,Čildersa i Tea u napadu...inače Pao je konačno kompletan i doći će sigurno do titule...imaju najjaču centarsku liniju u Evropi...Peković i Batist su prave "životinje" pod koševima...a i Obradović je klasa za Janakisa...šteta što su ih zadesile brojne povrede ključnih igrača tokom cele sezone inače gotovo sam siguran da se Barsa ne bi tako lako dočepala evrotitule...a šut Olimpijakosa za 3 poena je za posebnu priču...najskuplji tim,a postavili negativan rekord u finalima!!!

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

A teo je Teo...
Nadam se da ce mnogo bolje igrati u dresu reprezentacije.
Oly je smesna ekipa za Pao. Mogu dobiti jednu utakmicu max i to je to.

boki

pre 13 godina

ala ova zadnja cetvrtina bode oci!!
pa sta su igrali zatvorenih ociju!?
i naravno drago mi je da ce gavrosi opet ostati bez bitnih trofeja i ove godine (:

nikola

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

Mi za PAO navijamo zbog nasih: Obradovica, Pekovica,Tepica, Kecaman prosle sezone, ja mislim da imamo dovoljno razloga. Bitno je da vi navijate ,kao sto si rekao, i za Makabi,Barsu,Pro Reko, Cibonu,Jug..., bas bih voleo da vidim vase razloge navijanja za njih?

dejan 1

pre 13 godina

PAO je imao pad forme u 2 najvaznije utakmice i to protiv Partizana u Atini i Marusija. Posle je bilo kasno, iako su nas demolirali u BGD sa 20p. Po meni su igracki najjaci tim Evrope, jedini tim koji moze da parira Barsi. Olypiakos je u autu, jedva su nas dobili na F4, iako je Partizan imao previse izgubljenih lopti. Realno, jako lose smo igrali, bez jake 3/4, bez serije trojki. Pritisak je ucinio svoje.
A da gledamo u svoje dvoriste, molimo se da komsinica bude cetvrta, pa da nam dodje u play-off. A FMP ne treba da tuguje, ici ce oni u NLB, komsinica ionako stavlja katanac!

Kompleks je kompleks

pre 13 godina

Zamislite ovo. Da nisu ispisana imena timova vec da je receno u jednoj zemlji u finalu kosarkaskog prvenstva i ispisan rezultat. Nisam siguran da bi iko provalio dal je u pitanju Srbija ili Grcka

stefan

pre 13 godina

cak je i pticama na grani jasno da je zeljko dobio instrukcije iz EL da ovu sezonu,takoreći,preskoci jer je ocigledno da je ovo najbolji tim u evropi,bez daljnjeg...ove sezone je sve islo kako treba,do povredjivanja igraca i tada je zeljko odlucio da digne nogu sa gasa jer je postalo providno...olimpijakos je doveo 10 igraca a opet nemaju (niti mogu dovesti) boljeg od teodosica...ovu utakmicu je obelezio tragicni janakis- bez ideje,iskompleksiran,na parketu 50 miliona eura a on nema autoritet nijednom od igraca da podvikne,bruka od trenera...sad polako postaje evidentno da je grcku do titule u beogradu 2005.godine doveo zeljko obradovic,a ne janakis...uostalom,grci su očevi filozofije,a mi tate njihove košarke ...

Slav

pre 13 godina

Dule i Zeljko nisu bre normalni!!! Pa pucaju kompleksi i ovde i u Grckoj, pa postace nasa i njihova komsinica bratski klubovi po "sledecoj sezoni"...mislim,vec su postali...odavno...

DOMINACIJA

stv

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!
(Teo, 27. maj 2010 01:42)

Za koju sezonu planirate da vi imate toliko sreće ?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

... Navijamo za PAO zato sto je njihov trener nama doneo TITULU Evropskog Shampiona.. A da igraju, kojim slucajem PAO-PAOK.. naravno , neka sport pobedi :D ...
PS. meni samo nije jasno, zasto Simpatisete Teodosica, kad nije ni igrao u Zvezdi.. Njega treba cela nacija da Voli, kao Srbina koji nas predstavlja, ne da ga prisvajate , osim ako i KK nije izdao Saopstenje da su Zvezda i Olympijakos Srbija :D ?!

boske

pre 13 godina

Cuj ove ljubomorne sto kazu da f4 nije uspeh,i da smo najgori tim na istom...Pa ja bih voleo i sledece sezone da ostvarimo isti "neuspeh",a vi da se zadovoljite 3 mestom u nekoj smesnoj grupi..A ovi su najjaci sto kazu da zbog komlexa navijamo za PAO,a zasto ste vi navijali za Efes,Maccabi,Barsu,Unicaju,olympiacos(to i donekle mogu da razumem)????

les Lionceaux

pre 13 godina

očekujem komentare Grobara koji nas zezaju da navijamo za Olimpijakos, Cibonu, ProReko...

a za sve to vrijeme oni samo u Grčkoj (gdje nema CRVENE ZVEZDE)navijaju za dva kluba samo zbog kompleksa od nas i naše braće.. drugi razlog je što znaju da su njihova braća mala kao i oni sami pa zbog nemoći PAOK-a odjednom su postali i navijači PAO-a (a da stvar bude još gora, u pojedinim komentarima sam primjetio da oni čak i miješaju te dvije ekipe, ne znaju da PAOK i PAO nije ista stvar)

pera

pre 13 godina

Gledao sam prenos na Areni, i jedno je sigurno. Olimpijakos gore od ovoga ne moze. A mislim da Pao osvaja iz jednog jedinog razloga. Ima neuporedivo boljeg trenera. Pored Zeljka, dzaba sto su braca Angelopulos potrosili izmedju 30 i 40 miliona evra.

Klasika

pre 13 godina

Veseli olimpijakos,ne moze nijednu titulu da osvoji ove sezone,uzese u odbojci i to ex partizanov igrac Miljkovic im doneo titulu..A ovo za trojke? Je l se Tole Karadzic pita sta oko precnika obruca na koji oli napada??

Kale

pre 13 godina

Necu se prepucavati i pisati svasta ovde..osvrnucu se na dva nasa igraca, koji ce biti u reprezentaciji...
Teodosic - nesporno, nas najbolji igrac, trenutno...medjutim, momak malo i preteruje, sa onim nemogucim dodavanjima. Mislim da u reprezentaciji ne moze tako da igra, ali se nadam da ce Ivkovic to ispraviti. Da kojim slucajem imamo jos jednog Teodosica....bio bih siguran u polufinale, ovako nadam se da ce bioritam Milosa biti u uzlaznoj liniji i da ce biti kadar da odigra optimalno po 30 minuta na svakoj utakmici...
Tepic - e, tugo moja, iako sam Zvezdas, volim tog momka, malo me podseca na Danilovica(ovo je individualno moje misljenje). Pa taj momak se izgubio. Ne mogu da ne kazem, da ga je Obradovic doveo, licno ON, i sta sad...Milenko igra koliko bih i ja igrao, nesiguran, u grcu, bez ucinka...a, treba nam jedan drski i spremni Tepic za svetsko....hm...mislim da on mora pod hitno da menja klub....bas kao i Velickovic...oni su nazadovali destruktivno, da su stagnirali, nebi se ljutio, ali oni su nazadovali...ne bih dalje, da pisem.

Ja

pre 13 godina

mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!
(Bivsi AS, 27. maj 2010 02:09)

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Vidis li kako igra Kecman posle sezone kod Zeljka u kojoj je imao minimalnu minutazu!

shilja

pre 13 godina

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Kale,sve je to OK sto si napisao,al treba da ti je jasno,kao i ostalima koji sumnjaju u Tepica,da je njemu ovo prva sezona u klubu koji uz Barsu ima najbolju bekovsku liniju,a uz to cesto igra na poziciji 3,koja mu bas i ne lezi. Slican je slucaj i sa Novicom,al budite ubedjeni da ce ovaj dvojac imati znacajnu ulogu kod Dude i dati velik doprinos.
Toliko... zivi bili pa videli :)

Teo

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@les Lionceaux
Ako je nemoc PAOK-a to sto zbog njih vasa topla braca nece igrati u kvalifikacijama za LS, onda ok...I ko bre navija za pao?Meni je jedino drago zbog Zeljka, a i volim sto gazi ove, sto su nas onako srecno pobedili...

Bivsi AS

pre 13 godina

Grobari ne radujte se prerano,,jos ovde nije gotovo,,ubedjen sam da ce se igrati peta utakmica!!a interesantno je da ne pomonjete Tepica u komentarima,,koji igra "blistavo" cele sezone,,pa zar je to bek na koga treba srpska kosarka da se osloni narednih godina???decko je smesan,,bice tu dok mu ne istekne ugovor jel nece moci da ga se otarase ranije,,kao Kecmana,,koji je uzgred budi receno,,klasa za Tepica!mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!

Dragan Stojkovic

pre 13 godina

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)



Nemamo slicnog, ali imamo bolje. Evo jednog
Darko Pancev - za Crvenu zvezdu, Svetskog Sampiona u periodu od 1988. do 1992. godine, odigrao 92 utakmice, na kojima je dao 94 golova! U medjuvremenu zaradio Zlatnu Kopacku Evrope, koju je primio nedavno, zbog sankcija u Jugoslaviji... Imate li vi takvog, Kale?

Koja boja se dobija od kombinacije crvene i bele? Pa roze. Sada sve jasno..

pre 13 godina

Što ti je grobarska škola, tresu crveno bele gde god da su.

b@Ta maRe

pre 13 godina

Evo, sad pročitah da je slučajnost što Partizan ode na F4, no dobro, svako ima pravo na mišljenje. Elem, poslednjih dana se po medijima provlači da bi pokojni Efes uložio 20 miliona eura u klub. Uz sačuvan tim i eventualno dovodjenje Nahbara, Smodiša i još neku pristojnu dvojku, možda bi imali šanse da prođu i u Top 16, a? ;)

les Lionceaux

pre 13 godina

očekujem komentare Grobara koji nas zezaju da navijamo za Olimpijakos, Cibonu, ProReko...

a za sve to vrijeme oni samo u Grčkoj (gdje nema CRVENE ZVEZDE)navijaju za dva kluba samo zbog kompleksa od nas i naše braće.. drugi razlog je što znaju da su njihova braća mala kao i oni sami pa zbog nemoći PAOK-a odjednom su postali i navijači PAO-a (a da stvar bude još gora, u pojedinim komentarima sam primjetio da oni čak i miješaju te dvije ekipe, ne znaju da PAOK i PAO nije ista stvar)

Bivsi AS

pre 13 godina

Grobari ne radujte se prerano,,jos ovde nije gotovo,,ubedjen sam da ce se igrati peta utakmica!!a interesantno je da ne pomonjete Tepica u komentarima,,koji igra "blistavo" cele sezone,,pa zar je to bek na koga treba srpska kosarka da se osloni narednih godina???decko je smesan,,bice tu dok mu ne istekne ugovor jel nece moci da ga se otarase ranije,,kao Kecmana,,koji je uzgred budi receno,,klasa za Tepica!mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!

Teo

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!

Kale

pre 13 godina

Necu se prepucavati i pisati svasta ovde..osvrnucu se na dva nasa igraca, koji ce biti u reprezentaciji...
Teodosic - nesporno, nas najbolji igrac, trenutno...medjutim, momak malo i preteruje, sa onim nemogucim dodavanjima. Mislim da u reprezentaciji ne moze tako da igra, ali se nadam da ce Ivkovic to ispraviti. Da kojim slucajem imamo jos jednog Teodosica....bio bih siguran u polufinale, ovako nadam se da ce bioritam Milosa biti u uzlaznoj liniji i da ce biti kadar da odigra optimalno po 30 minuta na svakoj utakmici...
Tepic - e, tugo moja, iako sam Zvezdas, volim tog momka, malo me podseca na Danilovica(ovo je individualno moje misljenje). Pa taj momak se izgubio. Ne mogu da ne kazem, da ga je Obradovic doveo, licno ON, i sta sad...Milenko igra koliko bih i ja igrao, nesiguran, u grcu, bez ucinka...a, treba nam jedan drski i spremni Tepic za svetsko....hm...mislim da on mora pod hitno da menja klub....bas kao i Velickovic...oni su nazadovali destruktivno, da su stagnirali, nebi se ljutio, ali oni su nazadovali...ne bih dalje, da pisem.

Kompleks je kompleks

pre 13 godina

Zamislite ovo. Da nisu ispisana imena timova vec da je receno u jednoj zemlji u finalu kosarkaskog prvenstva i ispisan rezultat. Nisam siguran da bi iko provalio dal je u pitanju Srbija ili Grcka

pirke

pre 13 godina

Razbijaj bre, nastavljaj dominaciju!!! Sve vise mi se cini da se Zeljko i Dule takmice ko ce osvojiti vise uzastopnih titula u svojim nacionalnim takmicenjima.

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

A teo je Teo...
Nadam se da ce mnogo bolje igrati u dresu reprezentacije.
Oly je smesna ekipa za Pao. Mogu dobiti jednu utakmicu max i to je to.

dejan 1

pre 13 godina

PAO je imao pad forme u 2 najvaznije utakmice i to protiv Partizana u Atini i Marusija. Posle je bilo kasno, iako su nas demolirali u BGD sa 20p. Po meni su igracki najjaci tim Evrope, jedini tim koji moze da parira Barsi. Olypiakos je u autu, jedva su nas dobili na F4, iako je Partizan imao previse izgubljenih lopti. Realno, jako lose smo igrali, bez jake 3/4, bez serije trojki. Pritisak je ucinio svoje.
A da gledamo u svoje dvoriste, molimo se da komsinica bude cetvrta, pa da nam dodje u play-off. A FMP ne treba da tuguje, ici ce oni u NLB, komsinica ionako stavlja katanac!

Dragan Stojkovic

pre 13 godina

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)



Nemamo slicnog, ali imamo bolje. Evo jednog
Darko Pancev - za Crvenu zvezdu, Svetskog Sampiona u periodu od 1988. do 1992. godine, odigrao 92 utakmice, na kojima je dao 94 golova! U medjuvremenu zaradio Zlatnu Kopacku Evrope, koju je primio nedavno, zbog sankcija u Jugoslaviji... Imate li vi takvog, Kale?

stefan

pre 13 godina

cak je i pticama na grani jasno da je zeljko dobio instrukcije iz EL da ovu sezonu,takoreći,preskoci jer je ocigledno da je ovo najbolji tim u evropi,bez daljnjeg...ove sezone je sve islo kako treba,do povredjivanja igraca i tada je zeljko odlucio da digne nogu sa gasa jer je postalo providno...olimpijakos je doveo 10 igraca a opet nemaju (niti mogu dovesti) boljeg od teodosica...ovu utakmicu je obelezio tragicni janakis- bez ideje,iskompleksiran,na parketu 50 miliona eura a on nema autoritet nijednom od igraca da podvikne,bruka od trenera...sad polako postaje evidentno da je grcku do titule u beogradu 2005.godine doveo zeljko obradovic,a ne janakis...uostalom,grci su očevi filozofije,a mi tate njihove košarke ...

...

pre 13 godina

očekivano...pogotovo posle odgledane dve utakmice Olimpijakosa na F4 videli smo da su u lošoj formi i da nemaju pravu koncepciju u igri...nema timske igre...sve se svodi na silovanje Klejze,Čildersa i Tea u napadu...inače Pao je konačno kompletan i doći će sigurno do titule...imaju najjaču centarsku liniju u Evropi...Peković i Batist su prave "životinje" pod koševima...a i Obradović je klasa za Janakisa...šteta što su ih zadesile brojne povrede ključnih igrača tokom cele sezone inače gotovo sam siguran da se Barsa ne bi tako lako dočepala evrotitule...a šut Olimpijakosa za 3 poena je za posebnu priču...najskuplji tim,a postavili negativan rekord u finalima!!!

nikola

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

Mi za PAO navijamo zbog nasih: Obradovica, Pekovica,Tepica, Kecaman prosle sezone, ja mislim da imamo dovoljno razloga. Bitno je da vi navijate ,kao sto si rekao, i za Makabi,Barsu,Pro Reko, Cibonu,Jug..., bas bih voleo da vidim vase razloge navijanja za njih?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

(les Lionceaux, 26. maj 2010 23:36)

... Navijamo za PAO zato sto je njihov trener nama doneo TITULU Evropskog Shampiona.. A da igraju, kojim slucajem PAO-PAOK.. naravno , neka sport pobedi :D ...
PS. meni samo nije jasno, zasto Simpatisete Teodosica, kad nije ni igrao u Zvezdi.. Njega treba cela nacija da Voli, kao Srbina koji nas predstavlja, ne da ga prisvajate , osim ako i KK nije izdao Saopstenje da su Zvezda i Olympijakos Srbija :D ?!

stv

pre 13 godina

Prosto ne mogu da verujem kako su grobari nabedjeni i kako ne mogu da se oporave od poraza od Oly-ja u F4...najgori tim u F4 je bio bolji od vas,imali ste previse srece ove sezone i to je to...Napred,Zvezdo!
(Teo, 27. maj 2010 01:42)

Za koju sezonu planirate da vi imate toliko sreće ?

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@les Lionceaux
Ako je nemoc PAOK-a to sto zbog njih vasa topla braca nece igrati u kvalifikacijama za LS, onda ok...I ko bre navija za pao?Meni je jedino drago zbog Zeljka, a i volim sto gazi ove, sto su nas onako srecno pobedili...

b@Ta maRe

pre 13 godina

Evo, sad pročitah da je slučajnost što Partizan ode na F4, no dobro, svako ima pravo na mišljenje. Elem, poslednjih dana se po medijima provlači da bi pokojni Efes uložio 20 miliona eura u klub. Uz sačuvan tim i eventualno dovodjenje Nahbara, Smodiša i još neku pristojnu dvojku, možda bi imali šanse da prođu i u Top 16, a? ;)

boki

pre 13 godina

ala ova zadnja cetvrtina bode oci!!
pa sta su igrali zatvorenih ociju!?
i naravno drago mi je da ce gavrosi opet ostati bez bitnih trofeja i ove godine (:

Klasika

pre 13 godina

Veseli olimpijakos,ne moze nijednu titulu da osvoji ove sezone,uzese u odbojci i to ex partizanov igrac Miljkovic im doneo titulu..A ovo za trojke? Je l se Tole Karadzic pita sta oko precnika obruca na koji oli napada??

boske

pre 13 godina

Cuj ove ljubomorne sto kazu da f4 nije uspeh,i da smo najgori tim na istom...Pa ja bih voleo i sledece sezone da ostvarimo isti "neuspeh",a vi da se zadovoljite 3 mestom u nekoj smesnoj grupi..A ovi su najjaci sto kazu da zbog komlexa navijamo za PAO,a zasto ste vi navijali za Efes,Maccabi,Barsu,Unicaju,olympiacos(to i donekle mogu da razumem)????

Slav

pre 13 godina

Dule i Zeljko nisu bre normalni!!! Pa pucaju kompleksi i ovde i u Grckoj, pa postace nasa i njihova komsinica bratski klubovi po "sledecoj sezoni"...mislim,vec su postali...odavno...

DOMINACIJA

Ja

pre 13 godina

mislim da je u pitanju najveca kosarkaska prevara u zadnjih dvadesetak godina,,kao Kezman u fudbalu!!!
(Bivsi AS, 27. maj 2010 02:09)

Partizan, PSV, Celsi, Atletiko Madrid, Fenerbahce - 277 utakmica - 170 golova! Imate li vi nekog bar slicnog? :)

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Vidis li kako igra Kecman posle sezone kod Zeljka u kojoj je imao minimalnu minutazu!

pera

pre 13 godina

Gledao sam prenos na Areni, i jedno je sigurno. Olimpijakos gore od ovoga ne moze. A mislim da Pao osvaja iz jednog jedinog razloga. Ima neuporedivo boljeg trenera. Pored Zeljka, dzaba sto su braca Angelopulos potrosili izmedju 30 i 40 miliona evra.

shilja

pre 13 godina

(Kale, 27. maj 2010 07:47)
Kale,sve je to OK sto si napisao,al treba da ti je jasno,kao i ostalima koji sumnjaju u Tepica,da je njemu ovo prva sezona u klubu koji uz Barsu ima najbolju bekovsku liniju,a uz to cesto igra na poziciji 3,koja mu bas i ne lezi. Slican je slucaj i sa Novicom,al budite ubedjeni da ce ovaj dvojac imati znacajnu ulogu kod Dude i dati velik doprinos.
Toliko... zivi bili pa videli :)

Koja boja se dobija od kombinacije crvene i bele? Pa roze. Sada sve jasno..

pre 13 godina

Što ti je grobarska škola, tresu crveno bele gde god da su.