Van Gal: "Ostajem u Bajernu"

Trener Bajerna Luis Van Gal saopštio da će ostati u Minhenu i naredne sezone.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Cak su i hladni Nijemci ostali bez teksta kad su culi da je Van Gal natjerao svoje kcerke da ga persiraju. hahaha kakav diktator
  (sudnji dan, 17. maj 2010 21:23)

  # Link komentara

 2. Van Gaal je van Genial.
  (Rommel, 17. maj 2010 20:41)

  # Link komentara

 3. Van Gaal je definitivno jedan od najboljih trenera na svetu. Jedini kiks je imao kad je bio selektor reprezentacije Holandije. Inace, ovaj covek je retko arogantna osoba. Non stop je u ratu sa novinarima svih fela. Malo malo pa naruzi po nekoga tako da ovaj nesretnik skoro prezivi nervni slom. Bio je briliantan kada je u Minhenu kao trener Bajerna u vreme kada je sve islo nizbrdo, na konferenciji za stampu rekao Nemcu novinaru na njegovo postavljeno pitanje da mu je pitanje toliko glupo i da on pojma nema o fudbalu i da se bavi pogresnim poslom. Neverovatno kako taj covek ostaje dosledan sebi i kada se cini da je sve izgubljeno. U to vreme ga je Bavarska stampa nazvala "arogantnim Holandjaninom" i pozvala da napusti Bajern sto pre!!!
  Prosto uzivam kada neko snagom znanja i karaktera ustane iz pepela i dokaze se kada je najgore.
  Isti slucaj je i sa trenerom Twente-a Englezom Mc Larenom.
  Izvizden od strane navijaca i nemilosrdno ismejan od stampe posle neuspeha reprezentacije u kvalifikacijama, covek se povlaci u holandsku provinciju i uzima sampionat sa drugorazrednim klubom! To se zove uspeh.
  Valjda onaj zvezdin genije od predsednika prati ove stvari i da se ne hvali mnogo kako mu je sezona bila uspesna.
  (branko, 17. maj 2010 19:42)

  # Link komentara

 4. Gal General!!!
  (Markoni, 17. maj 2010 19:30)

  # Link komentara