Subota, 15.05.2010.

13:23

LŠ: Partizan nosilac u 2. i 3. kolu

Fudbaleri Partizana biće nosioci u 2. i 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ali su bez izgleda da taj status imaju i u poslednjoj rundi kvalifikacija.

Izvor: B92

LŠ: Partizan nosilac u 2. i 3. kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vidovnjaci .. a da sacekamo kraj kfalifikacija, pa onda o svemu.. Mnogo toga se smatralo nemogucim, pa se dogodilo.. Protiv Artmedije su vec vidjeni u Ligi Shampiona, pa su ispali.. a protiv Njukastla imali poraz na svom terenu, pa u revansu bilo veselo..a niko nije davao sanse tad (setite se pre revansa.. sta se pricalo)..
PS. govorim ovo iz razloga sto prelazni rok nije poceo, te ne znamo tim..a sa druge strane..ekipa ne mora da bude pojedinacno igracki jaka, da bi isla napred..vec da sto duze igraju zajedno..a ako ostane okosnica tima..to znaci da su za godinu dana iskusniji, sto u fudbalu nije malo..Zato postoji izraz TIM..Tim se stvara..i ako igras Timski.. nema veze da li ces pred gol da izbacis Diarra-u ili Runi-a.. bitno da imas svoju Timsku igru..zar Kosarkasi nisu to pokazali..kad su im predvidjali 2 pobede..mozda Stanojevic ima potencijala za to.. kako mozemo unapred da znamo.. sacekajmo ipak kraj kvalifikacija..
Ko Veruje i nada se ..moze da ide na stepenik vise.. i neka se nadaju i veruju(to je sportski i treba da bude tako)..i neka rade za to u sta veruju..a vreme je najbolji pokazatelj..

Negativni

pre 13 godina

Sa ovakvim timom kome treba pomoc fudbalskog saveza da pobedi najjadniju Zvezdu u njenoj istoriji,Partizan nema ni promil sansi da udje u LS.Bice dobro ako prodje i prvo kolo,s obzirom da ce opet prodati nekoliko igraca,a zadrzati najgoreg medju najgorima,Krstajica.Proci ce isto kao Petkova reprezentacija protiv Argentine kad je Krstaja bio stub odbrane.Jos da uz njega bude Gavran,eto vama bericeta i veselja.

Sale

pre 13 godina

Potpuno ste povrsno napisali o svemu ovome! Ne znam sta je grobarima pa vi ste naredjali 11 poraza za redom i cudite se sto ste slabije rangiranih od nekih timova! Ove godine ce vam biti daleko teze da udjete u LS nego prosle kada ste do kraja bili nosioci! Sada vama u poslednjem kolu mogu da dodju svi sem Engleza,Spanaca,Nemaca,Italijana,Francuza ... A mogu da vam dodju Rumuni,Ukrajinci,Rusi,Grci,turci i td... A to ovde ne pise! Sto se tice konobara bili su jedni konobari pre 2 ipo godine na Marakanu i zaista izbacise nasu Zvezdu! Igrom slucajeva posle su isti ti konobari kojima ste se smejali i pricali svasta su mnogo lakse izbacili vas! (Apoel) Jedan London nema Evropskog prvaka, ali ga zato imas ti Beograde!!!

niks

pre 13 godina

@Nike paprike

Netacno zboris, prijatelju. 2004 godine pobedila PSV (koji je tada vodio jedan od najboljih trenera na planeti, Hidink) 3:2 na Marakani (vodila 3:1, imala 2 velike sanse za 4:1), ali izgubila 0:5 u Ajndhovenu. Nije da sad nesto branim klub za koji navijam, ali je cinjenica da je od 5 ekipa od kojih je ispadala u poslednjoj rundi cak 4 doguralo do same zavrsnice evrokupova. Dakle, te godine je PSV nesrecno ispao u polufinalu LS od Milana poraz od 0:2, pa pobeda 3:1 u revansu. Zvezda je 2006 ispala od Milana, osvajaca LS te sezone. 2007 je ispala od Rendzersa, finaliste UEFA kupa te sezone. 2001 je ispala od Bajer Leverkuzena finaliste LS te sezone. 2004 je ispala od vec pomenutog PSV-a, polufinaliste LS te sezone. Jedino kad je bila vrlo blizu ulasku u grupe, je sad vec davne 2000 protiv Dinama iz Kijeva. Posle 0:0 u Kijevu, bilo je 1:1 u Beogradu. A Dinamo je brzo zavrsio ucesce u LS te sezone, vec u takmicenju po grupama, tako da je realno tada propustena najveca sansa za ulaz u grupni deo LS. Inace, svu srecu zelim i Partizanu, OFK-u i Spartaku, s nadom da se sto duze sva 4 nasa kluba zadrze u Evropi. Mada, s obzirom na kvalitet naseg klupskog fudbala, bice to vrlo, vrlo tesko…Nazalost…

Realno

pre 13 godina

Partizan nema sta da trazi u Evropi, i nikakvim kvalifikacijama za LS sa ovakvim timom! Podrzite komentar ako se slazete, pa da vidimo ako moze da dodje do nekih promena u upravi i klubu ubuduce posto je njihov interes vec unapred poznat.

pera

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.
(Artmedija, 15. maj 2010 18:09)

Sta bih dao da nam se svake godine tako "vraca" i da igramo svaki put F4 Evrolige u dva sporta... Najjace ti je ono "tezak je zivot vas grobara" ha ha ha... To mi kaze navijac ciji se klub u vaterpulu ugasio,a u fudbalu i kosarci je blizu toga, navijac koji titulu svog kluba u nekom sportu nije video vec nekoliko godina,a u evropi i ne postoje.

snowman

pre 13 godina

Kao prvo koef. je nesto veci od 13.8 (proverite to). :)
Kao drugo, postoji i 4. runda. :)
(Dragan, 15. maj 2010 14:46)


Провери ти то мало боље...
Коеф. износи тачно 13,800, па баш ме интересује откуд ти тих 125 препорука на коментар.

Bari1991

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP
(likvidator, 15. maj 2010 15:40)

Zao mi je sto si u zabludi, jer je makar 5 danskih klubova bolje i od Partizana i Dinama zajedno, a FCK je najbolji u Danskoj.

Lenny

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)


A zaboravio si napomenuti da ste u tih 4 nastupa u 5 godina sakupili ravno 5 veliki bodova. Pa Dinamo je samo prosle sezone skupio vise bodova nego Partizan u 5 godina. Da ne pricam sezonu prije toga. Zato psssttt..

mitko

pre 13 godina

UEFA se vec zainteresovala za namestaljku protiv BSK, jer je bilo mnogo nerezonskih uplata iz keca u dvojku i za broj golova u prvom i drugom poluvremenu, pa cete uskoro da vidite kako oni kaznjavaju. Pobeda iz Prilepa je kaznjena sa 8 GODINA ZABRANE IGRANJA U EVROPI I IZBACENA IZ SVIH DOMACIH TAKMICENJA ZA TAJ PERIOD. Imacete dovoljno vremena za konsolidaciju i nalazenja sponzora...

bokiBGD

pre 13 godina

S obzirom da je partizan mnogo mocan pokazuje tabela .. mislim jedina ekipa pored ceskog prvaka bez ijednog PORAZA. Prosetace se kroz kvalifikacije i verovatno do minimum osmine finala tu mozda ispadne od celzija na penale.. STRASNO svake godine ista bajka na pocetku sezone i evrope naravno. Jedno je sigurno uvek prvak zavrsi u ligi kupa uefa iz jednostavnog razloga jer kada ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona dolazi kao neki vajni nosioc u zadnjem predkolu lige uefa inace nijedan klub nebi usao cak ni u ligu uefa a tu svi znamo rezultate... nego okrenimo se balkan lizi ovo postaje jako tuzno.

Nike paprike

pre 13 godina

Partizanu zelim mnogo srece u kvalifikacijama za LS.
Za navijace Zvezde,koji se prave pametni,od kada nasi klubovi igraju kvalifikacije za Ligu Sampiona FKCZ je 5 puta pokusavala i 5 puta ispadala, sa 0 pobeda u zavrsnom kolu kvalifikacija!

Zii

pre 13 godina

Partizanu je koeficijent skoro 3 puta manji nego ranije jer se vise ne racunaju godine kad smo igrali Ligu sampiona i osminu finala UEFA kupa, a dosta nam je osakacen i zbog onog izbacivanja protiv Zrinjskog, kao i zbog komicnih nastupa u grupnoj fazi u poslednje 2-3 godine. Prosle godine bismo bili nosioci i u zadnjem kolu, ali dzabe kad nam klupski fudbal propada sve brze i brze...

nkdz

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)

Odličan argument! Piši žalbu Platiniju da smanji koeficijent Dinamu, a poveća Partizanu.

A-Ha

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)



LOL, pa da vi ste igrali LS i 1/8 finala kupa UEFA... vas su zvale ekipe kao sto je Real Madrid da im gostujete u zvanicnoj utakmici itd. itd.

Osim prvorazrednih blamaza ne pamtim nikakav "rezultat" Dinama, prema tome mora da su neki jaki opijati na delu...

crni bombarder

pre 13 godina

Ti ribari i konobari uglavnom igraju sa Zvezdom u evropi u uvek pobede. A da li je petrovic namjestio utakmicu sa 25m pogledaj jos jedamput. A Dinamo nemoze ni Karlovcu vise nista; Hajduk ih je ove godine povaljao sa tri puta manjim ulaganjima. Mi smo najbolji klub ovif prostora pogledajte statistiku. GROBARI JUG....

mrzim_nlb

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)



Dinamo je ove sezone prvi put ušao u grupnu fazu lige europe, tj. starog kupa uefa, nakon dvanaest dugih godina. U gradu je bilo preko sto tisuća navijača koji su slavili taj nevjerojatni podvig Dinama. Kad bi barem bili kao Partizan koji je pobjedio osvajača tog kupa, ali to je nama nedostižan san.

ja

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)

Kojim rezultatima ? 1 pobeda vise u grupi ?

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)

Delija_Sever

pre 13 godina

Ide FK Konobar sa Kipra i salje Sampione Srbije u kvalifikacije za Ligu Evrope a odatle FK Ribar sa Kipra zavrsava san Toleta&Co. o igranju u Evropi.Moze da se namesta u Srbiji, ali da biste namestali u Evropi, onda morate da ste vec velika faca a vi to niste.

Zabu

pre 13 godina

Nema sanse da Partizan dodje do LS.Jedino Dinamo od ex yu klubova ima realne sanse(ljudi,pa oni su odbili 4 mil. eura od Sevilje da prodaju Badelja sto dovoljno govori o snazi i organizovanosti).Bice rasprodaje u PFC,odlazi pola ekipe i sa tim su sve nade nerealne.Ove godine je uspeh ako dodjemo do 3. kola!

Artmedija

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.

čovek

pre 13 godina

artmedia

Težak ti je život, zar ne?Nadam se da uživaš ovih dana u fudbalu, košarci i vaterpolu. Kad već nemaš svoj klub moraš da navijač za Olimpijakos, CSKA, Maccabi, Pro Reco, Jug. Cenim to jer su to sve svetska imena, doduše ni izbliza kao BSK, Javor, ali kad je već stečaj na vratima nemaš kud.

Zaista, nije ti lako.
Hrabro prijatelju jer te čeka još dugogodišnja privrženost svetskim timovima koji će igrati protiv Partizana.

Dusan

pre 13 godina

U celim kvalifikacijama samo je 5 timova jace od (trenutnog) sastava Partizana:Anderleht,Red Bull,Sparta (ako osvoji cesko prvenstvo),Bazel ili young boys,Rozenborg.

Ima neka rejting lista na uefinom sajtu:
http://www.uefa.com/memberassociations/news/newsid=1478487.html

metalac

pre 13 godina

Kakva liga šampiona sa ovakvom igrom! Potpuno je nebitno ko je osvojio prventsvo ili kup, kad naši timovi ne mogu da prezime u Ligi Evrope, a ne da se plasirajju u Ligu šampiona, iako bi svi to želeli.

Jovanetić

pre 13 godina

Ispadaju milion posto u 3.kolu,ma kog izvukli,čak i da ne prodaju nijednog igrača.U Evropi nema T.Karadžića da namešta sudije.Pitanje je i da li će doći do 3.kola.

nemam pojma

pre 13 godina

Voleo bih da se ne proda sve što vredi više od 700.000 eur/kom., ali poznajući Đuru & comp., teško je verovati u to.Slabija ekipa od ove nema šanse ni za treću rundu. Zato bez jače lige, regionalne, i kvalitetnijeg rada, bolje kondicije i stopiranja rasprodaje da bi ugodno živeli paraziti, "navijači", nema ništa.

ja

pre 13 godina

da se razumemo Delija sam i stvarno nisam zlonameran,ali ljudi ajde recite realno...Zvezda je ispadala od Bajera,Milana,Kijeva,PSV-a...zato i ima toliko slabiji rating

likvidator

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP

гробар до гроба

pre 13 godina

Ако задржи ову екипу (ок ако оду један или два играча) уз неколико нових младих играча,Партизан има шансе да прође у ЛШ али да ми прво прођемо ово друго и треће коло квалификација па ћемо онда да причамо задњем колу

goran1970 b.jerkovic

pre 13 godina

Ljudi,lepo je navijati za svoj klub i nadati se necemu,ali bez para nema nista.Dok se ne ulozi lova,tj.dovedu pojacanja,nema nama evrope do daljnjeg.Sa ovim timom imamo sanse da prodjemo ova dva kola,ali u trecem...nisam optimista.Mada,do tada ima vremena i verujem da Stanojevic zna sta radi i sta hoce.Samo da ga puste da samostalno radi.

Ivan_Ni

pre 13 godina

Mislim da je prohodan put do LS,cak ni u 4. rundi nema onih najacih ekipa kao ranije medjutim sa ovim timom koji je jak samo za Srbiju mi cemo se muciti u 3. kolu a kamoli tek u zadnjem kolu kvalifikacija.Zato ako uprava misli da napadne LS neka prodaju najvise jednog dobrog igraca a neka dovedu par proverenih i iskusnih,pre svega dobroga golmana.Ako se nastavi trend rasporodaje ekipe kao do sada nemojmo gajiti iluzije.

Shvaba

pre 13 godina

Ispadamo najkasnije u trecem kolu. Tako da necemo videti ni Ligu Evrope!

Posto sigurno odlaze, Dijara, Raca, Dr.Mo a zbog finasijskih problema u koje nas je uvela ova nesposobna uprava. Nebi me cudilo da utope jos i Klea i Tomica. Tako da neznam ko bi mogao da nas odvede u zadnji krug kvalifikacija!

UPRAVA NAPOLJE!!!!!

Mourinjo

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom gde svako mora da loptu bar pet puta "overi",sa sporim razmisljanjem sve ijednog igraca,sa visokim procentom nepreciznih pasova, bice opet razni Tuluzi i Brizovi prejaki,razni Apoeli i Sahtjori popravljace gol razliku na Partizanu, sve u svemu,morali bi da trcimo i pretrcimo bar 30 % vise od bilo koje ekipe da bi,kolko tolko mogli da pariramo srednjim evropskim ekipama.

rema

pre 13 godina

zvezda do sada nikada nije imala slabog protivnika u to rundi kvalifikacija... uvek smo igrali ili sa polufinalistima, finalistima, pobednicima LS...
to je definitivno jedan veliki hendikep, zbog koga sada ispastamo...
ejjj Milan

018

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana ali ljudi... daleeeekooooo je Liga Sampiona! Ne samo Partizanu nego bilo kom klubu kod nas.... Na zalost ali ja sam jedan od retkih koji ume da prizna iztinu i kada boli... Daj mi da se uguramo u Ligu Evrope nekako i puna kapa...

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Za ligu sampiona treba puno rada i discipline,a toga u nasem fudbalu nema vec duze vreme.Prema tome ja ove godine necu ocekivati nikakvu senzaciju pa ako me iznenade bicu presrecan.NAPRED PARTIZAN!

Urbani momci = Crno-beli pitomci!

pre 13 godina

Od svega ovoga nece biti nista ako okosnica tima ne ostane i ako se ne dovedu par dobrih i iskusnih pojacanja u svakoj liniji...
Pozdrav za bracu Grobare!

matsumoto

pre 13 godina

Pa i nisu neki protivnici (u 3. rundi)..
To da li ce P da se plasira u LS zavisi od njih samih a ne od toga dal su nosioci il ne, sto smo dosad naucili iz iskustva -njukastl petrzalka isl

Ganac

pre 13 godina

Opet relativno lagan put, samo da se nesto ne iskomplikuje. Ispadanje od APOEL-a je okarakterisano kao debakl, a niko nije obratio paznju na njihove odlicne igre ui LS, pa Celzija su mogli da razvale kuci. Samo realno i LS je blizu, ako se ne rasproda ceo tim naravno.

deki

pre 13 godina

Partizan ako dospe do C play off
portivnici mogu biti sam
basel,anderlecht,sparta prag,rosenburg,kopenhagen.
u slucaj da naravno i ovde navedeni klubovi sem ( Basela )prebrode 3 rundu kvalifikacija za ligu sampiona.

matsumoto

pre 13 godina

Pa i nisu neki protivnici (u 3. rundi)..
To da li ce P da se plasira u LS zavisi od njih samih a ne od toga dal su nosioci il ne, sto smo dosad naucili iz iskustva -njukastl petrzalka isl

likvidator

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP

018

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana ali ljudi... daleeeekooooo je Liga Sampiona! Ne samo Partizanu nego bilo kom klubu kod nas.... Na zalost ali ja sam jedan od retkih koji ume da prizna iztinu i kada boli... Daj mi da se uguramo u Ligu Evrope nekako i puna kapa...

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Za ligu sampiona treba puno rada i discipline,a toga u nasem fudbalu nema vec duze vreme.Prema tome ja ove godine necu ocekivati nikakvu senzaciju pa ako me iznenade bicu presrecan.NAPRED PARTIZAN!

čovek

pre 13 godina

artmedia

Težak ti je život, zar ne?Nadam se da uživaš ovih dana u fudbalu, košarci i vaterpolu. Kad već nemaš svoj klub moraš da navijač za Olimpijakos, CSKA, Maccabi, Pro Reco, Jug. Cenim to jer su to sve svetska imena, doduše ni izbliza kao BSK, Javor, ali kad je već stečaj na vratima nemaš kud.

Zaista, nije ti lako.
Hrabro prijatelju jer te čeka još dugogodišnja privrženost svetskim timovima koji će igrati protiv Partizana.

Ganac

pre 13 godina

Opet relativno lagan put, samo da se nesto ne iskomplikuje. Ispadanje od APOEL-a je okarakterisano kao debakl, a niko nije obratio paznju na njihove odlicne igre ui LS, pa Celzija su mogli da razvale kuci. Samo realno i LS je blizu, ako se ne rasproda ceo tim naravno.

Shvaba

pre 13 godina

Ispadamo najkasnije u trecem kolu. Tako da necemo videti ni Ligu Evrope!

Posto sigurno odlaze, Dijara, Raca, Dr.Mo a zbog finasijskih problema u koje nas je uvela ova nesposobna uprava. Nebi me cudilo da utope jos i Klea i Tomica. Tako da neznam ko bi mogao da nas odvede u zadnji krug kvalifikacija!

UPRAVA NAPOLJE!!!!!

Ivan_Ni

pre 13 godina

Mislim da je prohodan put do LS,cak ni u 4. rundi nema onih najacih ekipa kao ranije medjutim sa ovim timom koji je jak samo za Srbiju mi cemo se muciti u 3. kolu a kamoli tek u zadnjem kolu kvalifikacija.Zato ako uprava misli da napadne LS neka prodaju najvise jednog dobrog igraca a neka dovedu par proverenih i iskusnih,pre svega dobroga golmana.Ako se nastavi trend rasporodaje ekipe kao do sada nemojmo gajiti iluzije.

Mourinjo

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom gde svako mora da loptu bar pet puta "overi",sa sporim razmisljanjem sve ijednog igraca,sa visokim procentom nepreciznih pasova, bice opet razni Tuluzi i Brizovi prejaki,razni Apoeli i Sahtjori popravljace gol razliku na Partizanu, sve u svemu,morali bi da trcimo i pretrcimo bar 30 % vise od bilo koje ekipe da bi,kolko tolko mogli da pariramo srednjim evropskim ekipama.

гробар до гроба

pre 13 godina

Ако задржи ову екипу (ок ако оду један или два играча) уз неколико нових младих играча,Партизан има шансе да прође у ЛШ али да ми прво прођемо ово друго и треће коло квалификација па ћемо онда да причамо задњем колу

ja

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)

Kojim rezultatima ? 1 pobeda vise u grupi ?

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)

nemam pojma

pre 13 godina

Voleo bih da se ne proda sve što vredi više od 700.000 eur/kom., ali poznajući Đuru & comp., teško je verovati u to.Slabija ekipa od ove nema šanse ni za treću rundu. Zato bez jače lige, regionalne, i kvalitetnijeg rada, bolje kondicije i stopiranja rasprodaje da bi ugodno živeli paraziti, "navijači", nema ništa.

Urbani momci = Crno-beli pitomci!

pre 13 godina

Od svega ovoga nece biti nista ako okosnica tima ne ostane i ako se ne dovedu par dobrih i iskusnih pojacanja u svakoj liniji...
Pozdrav za bracu Grobare!

metalac

pre 13 godina

Kakva liga šampiona sa ovakvom igrom! Potpuno je nebitno ko je osvojio prventsvo ili kup, kad naši timovi ne mogu da prezime u Ligi Evrope, a ne da se plasirajju u Ligu šampiona, iako bi svi to želeli.

deki

pre 13 godina

Partizan ako dospe do C play off
portivnici mogu biti sam
basel,anderlecht,sparta prag,rosenburg,kopenhagen.
u slucaj da naravno i ovde navedeni klubovi sem ( Basela )prebrode 3 rundu kvalifikacija za ligu sampiona.

mrzim_nlb

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)



Dinamo je ove sezone prvi put ušao u grupnu fazu lige europe, tj. starog kupa uefa, nakon dvanaest dugih godina. U gradu je bilo preko sto tisuća navijača koji su slavili taj nevjerojatni podvig Dinama. Kad bi barem bili kao Partizan koji je pobjedio osvajača tog kupa, ali to je nama nedostižan san.

crni bombarder

pre 13 godina

Ti ribari i konobari uglavnom igraju sa Zvezdom u evropi u uvek pobede. A da li je petrovic namjestio utakmicu sa 25m pogledaj jos jedamput. A Dinamo nemoze ni Karlovcu vise nista; Hajduk ih je ove godine povaljao sa tri puta manjim ulaganjima. Mi smo najbolji klub ovif prostora pogledajte statistiku. GROBARI JUG....

rema

pre 13 godina

zvezda do sada nikada nije imala slabog protivnika u to rundi kvalifikacija... uvek smo igrali ili sa polufinalistima, finalistima, pobednicima LS...
to je definitivno jedan veliki hendikep, zbog koga sada ispastamo...
ejjj Milan

pera

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.
(Artmedija, 15. maj 2010 18:09)

Sta bih dao da nam se svake godine tako "vraca" i da igramo svaki put F4 Evrolige u dva sporta... Najjace ti je ono "tezak je zivot vas grobara" ha ha ha... To mi kaze navijac ciji se klub u vaterpulu ugasio,a u fudbalu i kosarci je blizu toga, navijac koji titulu svog kluba u nekom sportu nije video vec nekoliko godina,a u evropi i ne postoje.

goran1970 b.jerkovic

pre 13 godina

Ljudi,lepo je navijati za svoj klub i nadati se necemu,ali bez para nema nista.Dok se ne ulozi lova,tj.dovedu pojacanja,nema nama evrope do daljnjeg.Sa ovim timom imamo sanse da prodjemo ova dva kola,ali u trecem...nisam optimista.Mada,do tada ima vremena i verujem da Stanojevic zna sta radi i sta hoce.Samo da ga puste da samostalno radi.

Artmedija

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.

Zii

pre 13 godina

Partizanu je koeficijent skoro 3 puta manji nego ranije jer se vise ne racunaju godine kad smo igrali Ligu sampiona i osminu finala UEFA kupa, a dosta nam je osakacen i zbog onog izbacivanja protiv Zrinjskog, kao i zbog komicnih nastupa u grupnoj fazi u poslednje 2-3 godine. Prosle godine bismo bili nosioci i u zadnjem kolu, ali dzabe kad nam klupski fudbal propada sve brze i brze...

Realno

pre 13 godina

Partizan nema sta da trazi u Evropi, i nikakvim kvalifikacijama za LS sa ovakvim timom! Podrzite komentar ako se slazete, pa da vidimo ako moze da dodje do nekih promena u upravi i klubu ubuduce posto je njihov interes vec unapred poznat.

Zabu

pre 13 godina

Nema sanse da Partizan dodje do LS.Jedino Dinamo od ex yu klubova ima realne sanse(ljudi,pa oni su odbili 4 mil. eura od Sevilje da prodaju Badelja sto dovoljno govori o snazi i organizovanosti).Bice rasprodaje u PFC,odlazi pola ekipe i sa tim su sve nade nerealne.Ove godine je uspeh ako dodjemo do 3. kola!

Jovanetić

pre 13 godina

Ispadaju milion posto u 3.kolu,ma kog izvukli,čak i da ne prodaju nijednog igrača.U Evropi nema T.Karadžića da namešta sudije.Pitanje je i da li će doći do 3.kola.

Nike paprike

pre 13 godina

Partizanu zelim mnogo srece u kvalifikacijama za LS.
Za navijace Zvezde,koji se prave pametni,od kada nasi klubovi igraju kvalifikacije za Ligu Sampiona FKCZ je 5 puta pokusavala i 5 puta ispadala, sa 0 pobeda u zavrsnom kolu kvalifikacija!

A-Ha

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)



LOL, pa da vi ste igrali LS i 1/8 finala kupa UEFA... vas su zvale ekipe kao sto je Real Madrid da im gostujete u zvanicnoj utakmici itd. itd.

Osim prvorazrednih blamaza ne pamtim nikakav "rezultat" Dinama, prema tome mora da su neki jaki opijati na delu...

ja

pre 13 godina

da se razumemo Delija sam i stvarno nisam zlonameran,ali ljudi ajde recite realno...Zvezda je ispadala od Bajera,Milana,Kijeva,PSV-a...zato i ima toliko slabiji rating

nkdz

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)

Odličan argument! Piši žalbu Platiniju da smanji koeficijent Dinamu, a poveća Partizanu.

Delija_Sever

pre 13 godina

Ide FK Konobar sa Kipra i salje Sampione Srbije u kvalifikacije za Ligu Evrope a odatle FK Ribar sa Kipra zavrsava san Toleta&Co. o igranju u Evropi.Moze da se namesta u Srbiji, ali da biste namestali u Evropi, onda morate da ste vec velika faca a vi to niste.

niks

pre 13 godina

@Nike paprike

Netacno zboris, prijatelju. 2004 godine pobedila PSV (koji je tada vodio jedan od najboljih trenera na planeti, Hidink) 3:2 na Marakani (vodila 3:1, imala 2 velike sanse za 4:1), ali izgubila 0:5 u Ajndhovenu. Nije da sad nesto branim klub za koji navijam, ali je cinjenica da je od 5 ekipa od kojih je ispadala u poslednjoj rundi cak 4 doguralo do same zavrsnice evrokupova. Dakle, te godine je PSV nesrecno ispao u polufinalu LS od Milana poraz od 0:2, pa pobeda 3:1 u revansu. Zvezda je 2006 ispala od Milana, osvajaca LS te sezone. 2007 je ispala od Rendzersa, finaliste UEFA kupa te sezone. 2001 je ispala od Bajer Leverkuzena finaliste LS te sezone. 2004 je ispala od vec pomenutog PSV-a, polufinaliste LS te sezone. Jedino kad je bila vrlo blizu ulasku u grupe, je sad vec davne 2000 protiv Dinama iz Kijeva. Posle 0:0 u Kijevu, bilo je 1:1 u Beogradu. A Dinamo je brzo zavrsio ucesce u LS te sezone, vec u takmicenju po grupama, tako da je realno tada propustena najveca sansa za ulaz u grupni deo LS. Inace, svu srecu zelim i Partizanu, OFK-u i Spartaku, s nadom da se sto duze sva 4 nasa kluba zadrze u Evropi. Mada, s obzirom na kvalitet naseg klupskog fudbala, bice to vrlo, vrlo tesko…Nazalost…

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vidovnjaci .. a da sacekamo kraj kfalifikacija, pa onda o svemu.. Mnogo toga se smatralo nemogucim, pa se dogodilo.. Protiv Artmedije su vec vidjeni u Ligi Shampiona, pa su ispali.. a protiv Njukastla imali poraz na svom terenu, pa u revansu bilo veselo..a niko nije davao sanse tad (setite se pre revansa.. sta se pricalo)..
PS. govorim ovo iz razloga sto prelazni rok nije poceo, te ne znamo tim..a sa druge strane..ekipa ne mora da bude pojedinacno igracki jaka, da bi isla napred..vec da sto duze igraju zajedno..a ako ostane okosnica tima..to znaci da su za godinu dana iskusniji, sto u fudbalu nije malo..Zato postoji izraz TIM..Tim se stvara..i ako igras Timski.. nema veze da li ces pred gol da izbacis Diarra-u ili Runi-a.. bitno da imas svoju Timsku igru..zar Kosarkasi nisu to pokazali..kad su im predvidjali 2 pobede..mozda Stanojevic ima potencijala za to.. kako mozemo unapred da znamo.. sacekajmo ipak kraj kvalifikacija..
Ko Veruje i nada se ..moze da ide na stepenik vise.. i neka se nadaju i veruju(to je sportski i treba da bude tako)..i neka rade za to u sta veruju..a vreme je najbolji pokazatelj..

Lenny

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)


A zaboravio si napomenuti da ste u tih 4 nastupa u 5 godina sakupili ravno 5 veliki bodova. Pa Dinamo je samo prosle sezone skupio vise bodova nego Partizan u 5 godina. Da ne pricam sezonu prije toga. Zato psssttt..

Sale

pre 13 godina

Potpuno ste povrsno napisali o svemu ovome! Ne znam sta je grobarima pa vi ste naredjali 11 poraza za redom i cudite se sto ste slabije rangiranih od nekih timova! Ove godine ce vam biti daleko teze da udjete u LS nego prosle kada ste do kraja bili nosioci! Sada vama u poslednjem kolu mogu da dodju svi sem Engleza,Spanaca,Nemaca,Italijana,Francuza ... A mogu da vam dodju Rumuni,Ukrajinci,Rusi,Grci,turci i td... A to ovde ne pise! Sto se tice konobara bili su jedni konobari pre 2 ipo godine na Marakanu i zaista izbacise nasu Zvezdu! Igrom slucajeva posle su isti ti konobari kojima ste se smejali i pricali svasta su mnogo lakse izbacili vas! (Apoel) Jedan London nema Evropskog prvaka, ali ga zato imas ti Beograde!!!

Dusan

pre 13 godina

U celim kvalifikacijama samo je 5 timova jace od (trenutnog) sastava Partizana:Anderleht,Red Bull,Sparta (ako osvoji cesko prvenstvo),Bazel ili young boys,Rozenborg.

Ima neka rejting lista na uefinom sajtu:
http://www.uefa.com/memberassociations/news/newsid=1478487.html

mitko

pre 13 godina

UEFA se vec zainteresovala za namestaljku protiv BSK, jer je bilo mnogo nerezonskih uplata iz keca u dvojku i za broj golova u prvom i drugom poluvremenu, pa cete uskoro da vidite kako oni kaznjavaju. Pobeda iz Prilepa je kaznjena sa 8 GODINA ZABRANE IGRANJA U EVROPI I IZBACENA IZ SVIH DOMACIH TAKMICENJA ZA TAJ PERIOD. Imacete dovoljno vremena za konsolidaciju i nalazenja sponzora...

snowman

pre 13 godina

Kao prvo koef. je nesto veci od 13.8 (proverite to). :)
Kao drugo, postoji i 4. runda. :)
(Dragan, 15. maj 2010 14:46)


Провери ти то мало боље...
Коеф. износи тачно 13,800, па баш ме интересује откуд ти тих 125 препорука на коментар.

Bari1991

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP
(likvidator, 15. maj 2010 15:40)

Zao mi je sto si u zabludi, jer je makar 5 danskih klubova bolje i od Partizana i Dinama zajedno, a FCK je najbolji u Danskoj.

bokiBGD

pre 13 godina

S obzirom da je partizan mnogo mocan pokazuje tabela .. mislim jedina ekipa pored ceskog prvaka bez ijednog PORAZA. Prosetace se kroz kvalifikacije i verovatno do minimum osmine finala tu mozda ispadne od celzija na penale.. STRASNO svake godine ista bajka na pocetku sezone i evrope naravno. Jedno je sigurno uvek prvak zavrsi u ligi kupa uefa iz jednostavnog razloga jer kada ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona dolazi kao neki vajni nosioc u zadnjem predkolu lige uefa inace nijedan klub nebi usao cak ni u ligu uefa a tu svi znamo rezultate... nego okrenimo se balkan lizi ovo postaje jako tuzno.

Negativni

pre 13 godina

Sa ovakvim timom kome treba pomoc fudbalskog saveza da pobedi najjadniju Zvezdu u njenoj istoriji,Partizan nema ni promil sansi da udje u LS.Bice dobro ako prodje i prvo kolo,s obzirom da ce opet prodati nekoliko igraca,a zadrzati najgoreg medju najgorima,Krstajica.Proci ce isto kao Petkova reprezentacija protiv Argentine kad je Krstaja bio stub odbrane.Jos da uz njega bude Gavran,eto vama bericeta i veselja.

Artmedija

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.

rema

pre 13 godina

zvezda do sada nikada nije imala slabog protivnika u to rundi kvalifikacija... uvek smo igrali ili sa polufinalistima, finalistima, pobednicima LS...
to je definitivno jedan veliki hendikep, zbog koga sada ispastamo...
ejjj Milan

Jovanetić

pre 13 godina

Ispadaju milion posto u 3.kolu,ma kog izvukli,čak i da ne prodaju nijednog igrača.U Evropi nema T.Karadžića da namešta sudije.Pitanje je i da li će doći do 3.kola.

Delija_Sever

pre 13 godina

Ide FK Konobar sa Kipra i salje Sampione Srbije u kvalifikacije za Ligu Evrope a odatle FK Ribar sa Kipra zavrsava san Toleta&Co. o igranju u Evropi.Moze da se namesta u Srbiji, ali da biste namestali u Evropi, onda morate da ste vec velika faca a vi to niste.

ja

pre 13 godina

da se razumemo Delija sam i stvarno nisam zlonameran,ali ljudi ajde recite realno...Zvezda je ispadala od Bajera,Milana,Kijeva,PSV-a...zato i ima toliko slabiji rating

Zabu

pre 13 godina

Nema sanse da Partizan dodje do LS.Jedino Dinamo od ex yu klubova ima realne sanse(ljudi,pa oni su odbili 4 mil. eura od Sevilje da prodaju Badelja sto dovoljno govori o snazi i organizovanosti).Bice rasprodaje u PFC,odlazi pola ekipe i sa tim su sve nade nerealne.Ove godine je uspeh ako dodjemo do 3. kola!

Shvaba

pre 13 godina

Ispadamo najkasnije u trecem kolu. Tako da necemo videti ni Ligu Evrope!

Posto sigurno odlaze, Dijara, Raca, Dr.Mo a zbog finasijskih problema u koje nas je uvela ova nesposobna uprava. Nebi me cudilo da utope jos i Klea i Tomica. Tako da neznam ko bi mogao da nas odvede u zadnji krug kvalifikacija!

UPRAVA NAPOLJE!!!!!

crni bombarder

pre 13 godina

Ti ribari i konobari uglavnom igraju sa Zvezdom u evropi u uvek pobede. A da li je petrovic namjestio utakmicu sa 25m pogledaj jos jedamput. A Dinamo nemoze ni Karlovcu vise nista; Hajduk ih je ove godine povaljao sa tri puta manjim ulaganjima. Mi smo najbolji klub ovif prostora pogledajte statistiku. GROBARI JUG....

nkdz

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)

Odličan argument! Piši žalbu Platiniju da smanji koeficijent Dinamu, a poveća Partizanu.

likvidator

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP

ja

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)

Kojim rezultatima ? 1 pobeda vise u grupi ?

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)

matsumoto

pre 13 godina

Pa i nisu neki protivnici (u 3. rundi)..
To da li ce P da se plasira u LS zavisi od njih samih a ne od toga dal su nosioci il ne, sto smo dosad naucili iz iskustva -njukastl petrzalka isl

čovek

pre 13 godina

artmedia

Težak ti je život, zar ne?Nadam se da uživaš ovih dana u fudbalu, košarci i vaterpolu. Kad već nemaš svoj klub moraš da navijač za Olimpijakos, CSKA, Maccabi, Pro Reco, Jug. Cenim to jer su to sve svetska imena, doduše ni izbliza kao BSK, Javor, ali kad je već stečaj na vratima nemaš kud.

Zaista, nije ti lako.
Hrabro prijatelju jer te čeka još dugogodišnja privrženost svetskim timovima koji će igrati protiv Partizana.

018

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana ali ljudi... daleeeekooooo je Liga Sampiona! Ne samo Partizanu nego bilo kom klubu kod nas.... Na zalost ali ja sam jedan od retkih koji ume da prizna iztinu i kada boli... Daj mi da se uguramo u Ligu Evrope nekako i puna kapa...

гробар до гроба

pre 13 godina

Ако задржи ову екипу (ок ако оду један или два играча) уз неколико нових младих играча,Партизан има шансе да прође у ЛШ али да ми прво прођемо ово друго и треће коло квалификација па ћемо онда да причамо задњем колу

Dusan

pre 13 godina

U celim kvalifikacijama samo je 5 timova jace od (trenutnog) sastava Partizana:Anderleht,Red Bull,Sparta (ako osvoji cesko prvenstvo),Bazel ili young boys,Rozenborg.

Ima neka rejting lista na uefinom sajtu:
http://www.uefa.com/memberassociations/news/newsid=1478487.html

Ganac

pre 13 godina

Opet relativno lagan put, samo da se nesto ne iskomplikuje. Ispadanje od APOEL-a je okarakterisano kao debakl, a niko nije obratio paznju na njihove odlicne igre ui LS, pa Celzija su mogli da razvale kuci. Samo realno i LS je blizu, ako se ne rasproda ceo tim naravno.

A-Ha

pre 13 godina

Po cemu je Dinamo(Z) ispred Partizana?
(shone0709, 15. maj 2010 14:15)

Po rezultatima!
(ivan23, 15. maj 2010 16:48)



LOL, pa da vi ste igrali LS i 1/8 finala kupa UEFA... vas su zvale ekipe kao sto je Real Madrid da im gostujete u zvanicnoj utakmici itd. itd.

Osim prvorazrednih blamaza ne pamtim nikakav "rezultat" Dinama, prema tome mora da su neki jaki opijati na delu...

Lenny

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)


A zaboravio si napomenuti da ste u tih 4 nastupa u 5 godina sakupili ravno 5 veliki bodova. Pa Dinamo je samo prosle sezone skupio vise bodova nego Partizan u 5 godina. Da ne pricam sezonu prije toga. Zato psssttt..

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Za ligu sampiona treba puno rada i discipline,a toga u nasem fudbalu nema vec duze vreme.Prema tome ja ove godine necu ocekivati nikakvu senzaciju pa ako me iznenade bicu presrecan.NAPRED PARTIZAN!

Nike paprike

pre 13 godina

Partizanu zelim mnogo srece u kvalifikacijama za LS.
Za navijace Zvezde,koji se prave pametni,od kada nasi klubovi igraju kvalifikacije za Ligu Sampiona FKCZ je 5 puta pokusavala i 5 puta ispadala, sa 0 pobeda u zavrsnom kolu kvalifikacija!

Negativni

pre 13 godina

Sa ovakvim timom kome treba pomoc fudbalskog saveza da pobedi najjadniju Zvezdu u njenoj istoriji,Partizan nema ni promil sansi da udje u LS.Bice dobro ako prodje i prvo kolo,s obzirom da ce opet prodati nekoliko igraca,a zadrzati najgoreg medju najgorima,Krstajica.Proci ce isto kao Petkova reprezentacija protiv Argentine kad je Krstaja bio stub odbrane.Jos da uz njega bude Gavran,eto vama bericeta i veselja.

Bari1991

pre 13 godina

Svake godine sve lakše za klubove iz HRV i SRB...Prije par godina za ulazak u Ligu prvaka je trebalo pobjediti Arsenal,Werder..,a sad Kopenhagen.. Bilo bi vrijeme da Dinamo i Partizan uđu u LP
(likvidator, 15. maj 2010 15:40)

Zao mi je sto si u zabludi, jer je makar 5 danskih klubova bolje i od Partizana i Dinama zajedno, a FCK je najbolji u Danskoj.

Sale

pre 13 godina

Potpuno ste povrsno napisali o svemu ovome! Ne znam sta je grobarima pa vi ste naredjali 11 poraza za redom i cudite se sto ste slabije rangiranih od nekih timova! Ove godine ce vam biti daleko teze da udjete u LS nego prosle kada ste do kraja bili nosioci! Sada vama u poslednjem kolu mogu da dodju svi sem Engleza,Spanaca,Nemaca,Italijana,Francuza ... A mogu da vam dodju Rumuni,Ukrajinci,Rusi,Grci,turci i td... A to ovde ne pise! Sto se tice konobara bili su jedni konobari pre 2 ipo godine na Marakanu i zaista izbacise nasu Zvezdu! Igrom slucajeva posle su isti ti konobari kojima ste se smejali i pricali svasta su mnogo lakse izbacili vas! (Apoel) Jedan London nema Evropskog prvaka, ali ga zato imas ti Beograde!!!

Urbani momci = Crno-beli pitomci!

pre 13 godina

Od svega ovoga nece biti nista ako okosnica tima ne ostane i ako se ne dovedu par dobrih i iskusnih pojacanja u svakoj liniji...
Pozdrav za bracu Grobare!

Mourinjo

pre 13 godina

Sa ovakvom igrom gde svako mora da loptu bar pet puta "overi",sa sporim razmisljanjem sve ijednog igraca,sa visokim procentom nepreciznih pasova, bice opet razni Tuluzi i Brizovi prejaki,razni Apoeli i Sahtjori popravljace gol razliku na Partizanu, sve u svemu,morali bi da trcimo i pretrcimo bar 30 % vise od bilo koje ekipe da bi,kolko tolko mogli da pariramo srednjim evropskim ekipama.

mrzim_nlb

pre 13 godina

Ajde molim te, pa oni skacu od srece kad udju u Ligu Evrope a za nas Grobare je to postalo sasvim normalno (u poslednjih 5 godina 4 puta smo usli i to jedanput nismo zbog Zrinjskog)
(ja, 15. maj 2010 19:04)



Dinamo je ove sezone prvi put ušao u grupnu fazu lige europe, tj. starog kupa uefa, nakon dvanaest dugih godina. U gradu je bilo preko sto tisuća navijača koji su slavili taj nevjerojatni podvig Dinama. Kad bi barem bili kao Partizan koji je pobjedio osvajača tog kupa, ali to je nama nedostižan san.

Realno

pre 13 godina

Partizan nema sta da trazi u Evropi, i nikakvim kvalifikacijama za LS sa ovakvim timom! Podrzite komentar ako se slazete, pa da vidimo ako moze da dodje do nekih promena u upravi i klubu ubuduce posto je njihov interes vec unapred poznat.

metalac

pre 13 godina

Kakva liga šampiona sa ovakvom igrom! Potpuno je nebitno ko je osvojio prventsvo ili kup, kad naši timovi ne mogu da prezime u Ligi Evrope, a ne da se plasirajju u Ligu šampiona, iako bi svi to želeli.

goran1970 b.jerkovic

pre 13 godina

Ljudi,lepo je navijati za svoj klub i nadati se necemu,ali bez para nema nista.Dok se ne ulozi lova,tj.dovedu pojacanja,nema nama evrope do daljnjeg.Sa ovim timom imamo sanse da prodjemo ova dva kola,ali u trecem...nisam optimista.Mada,do tada ima vremena i verujem da Stanojevic zna sta radi i sta hoce.Samo da ga puste da samostalno radi.

mitko

pre 13 godina

UEFA se vec zainteresovala za namestaljku protiv BSK, jer je bilo mnogo nerezonskih uplata iz keca u dvojku i za broj golova u prvom i drugom poluvremenu, pa cete uskoro da vidite kako oni kaznjavaju. Pobeda iz Prilepa je kaznjena sa 8 GODINA ZABRANE IGRANJA U EVROPI I IZBACENA IZ SVIH DOMACIH TAKMICENJA ZA TAJ PERIOD. Imacete dovoljno vremena za konsolidaciju i nalazenja sponzora...

pera

pre 13 godina

Kako je osvojena titula u domacem sampionatu tako ce se i igrati liga sampiona. Danilovic i Vujosevic su napadali sudije po svlacionicama i eto kako su prosli na fajnal foru u Parizu. Skratili svojim navijacima po 10 godina zivota. Bolje da su ostali u BG. Vaterpolisti morali isto da ispastaju zbog prokletstva SD Partizan (mada mislim da oni nisu zasluzili). Puleni Tomislava Kradoslavica ce tek doci na red. Ne bi me cudilo da se ponovi Artmedija Petrzalka.
Eh, tezak je zivot vas grobara morate priznati. Lozite se lozite i onda odjednom glava dole. Tako je to u zivotu, sve po zasluzi.
(Artmedija, 15. maj 2010 18:09)

Sta bih dao da nam se svake godine tako "vraca" i da igramo svaki put F4 Evrolige u dva sporta... Najjace ti je ono "tezak je zivot vas grobara" ha ha ha... To mi kaze navijac ciji se klub u vaterpulu ugasio,a u fudbalu i kosarci je blizu toga, navijac koji titulu svog kluba u nekom sportu nije video vec nekoliko godina,a u evropi i ne postoje.

deki

pre 13 godina

Partizan ako dospe do C play off
portivnici mogu biti sam
basel,anderlecht,sparta prag,rosenburg,kopenhagen.
u slucaj da naravno i ovde navedeni klubovi sem ( Basela )prebrode 3 rundu kvalifikacija za ligu sampiona.

Ivan_Ni

pre 13 godina

Mislim da je prohodan put do LS,cak ni u 4. rundi nema onih najacih ekipa kao ranije medjutim sa ovim timom koji je jak samo za Srbiju mi cemo se muciti u 3. kolu a kamoli tek u zadnjem kolu kvalifikacija.Zato ako uprava misli da napadne LS neka prodaju najvise jednog dobrog igraca a neka dovedu par proverenih i iskusnih,pre svega dobroga golmana.Ako se nastavi trend rasporodaje ekipe kao do sada nemojmo gajiti iluzije.

niks

pre 13 godina

@Nike paprike

Netacno zboris, prijatelju. 2004 godine pobedila PSV (koji je tada vodio jedan od najboljih trenera na planeti, Hidink) 3:2 na Marakani (vodila 3:1, imala 2 velike sanse za 4:1), ali izgubila 0:5 u Ajndhovenu. Nije da sad nesto branim klub za koji navijam, ali je cinjenica da je od 5 ekipa od kojih je ispadala u poslednjoj rundi cak 4 doguralo do same zavrsnice evrokupova. Dakle, te godine je PSV nesrecno ispao u polufinalu LS od Milana poraz od 0:2, pa pobeda 3:1 u revansu. Zvezda je 2006 ispala od Milana, osvajaca LS te sezone. 2007 je ispala od Rendzersa, finaliste UEFA kupa te sezone. 2001 je ispala od Bajer Leverkuzena finaliste LS te sezone. 2004 je ispala od vec pomenutog PSV-a, polufinaliste LS te sezone. Jedino kad je bila vrlo blizu ulasku u grupe, je sad vec davne 2000 protiv Dinama iz Kijeva. Posle 0:0 u Kijevu, bilo je 1:1 u Beogradu. A Dinamo je brzo zavrsio ucesce u LS te sezone, vec u takmicenju po grupama, tako da je realno tada propustena najveca sansa za ulaz u grupni deo LS. Inace, svu srecu zelim i Partizanu, OFK-u i Spartaku, s nadom da se sto duze sva 4 nasa kluba zadrze u Evropi. Mada, s obzirom na kvalitet naseg klupskog fudbala, bice to vrlo, vrlo tesko…Nazalost…

nemam pojma

pre 13 godina

Voleo bih da se ne proda sve što vredi više od 700.000 eur/kom., ali poznajući Đuru & comp., teško je verovati u to.Slabija ekipa od ove nema šanse ni za treću rundu. Zato bez jače lige, regionalne, i kvalitetnijeg rada, bolje kondicije i stopiranja rasprodaje da bi ugodno živeli paraziti, "navijači", nema ništa.

bokiBGD

pre 13 godina

S obzirom da je partizan mnogo mocan pokazuje tabela .. mislim jedina ekipa pored ceskog prvaka bez ijednog PORAZA. Prosetace se kroz kvalifikacije i verovatno do minimum osmine finala tu mozda ispadne od celzija na penale.. STRASNO svake godine ista bajka na pocetku sezone i evrope naravno. Jedno je sigurno uvek prvak zavrsi u ligi kupa uefa iz jednostavnog razloga jer kada ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona dolazi kao neki vajni nosioc u zadnjem predkolu lige uefa inace nijedan klub nebi usao cak ni u ligu uefa a tu svi znamo rezultate... nego okrenimo se balkan lizi ovo postaje jako tuzno.

Zii

pre 13 godina

Partizanu je koeficijent skoro 3 puta manji nego ranije jer se vise ne racunaju godine kad smo igrali Ligu sampiona i osminu finala UEFA kupa, a dosta nam je osakacen i zbog onog izbacivanja protiv Zrinjskog, kao i zbog komicnih nastupa u grupnoj fazi u poslednje 2-3 godine. Prosle godine bismo bili nosioci i u zadnjem kolu, ali dzabe kad nam klupski fudbal propada sve brze i brze...

snowman

pre 13 godina

Kao prvo koef. je nesto veci od 13.8 (proverite to). :)
Kao drugo, postoji i 4. runda. :)
(Dragan, 15. maj 2010 14:46)


Провери ти то мало боље...
Коеф. износи тачно 13,800, па баш ме интересује откуд ти тих 125 препорука на коментар.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vidovnjaci .. a da sacekamo kraj kfalifikacija, pa onda o svemu.. Mnogo toga se smatralo nemogucim, pa se dogodilo.. Protiv Artmedije su vec vidjeni u Ligi Shampiona, pa su ispali.. a protiv Njukastla imali poraz na svom terenu, pa u revansu bilo veselo..a niko nije davao sanse tad (setite se pre revansa.. sta se pricalo)..
PS. govorim ovo iz razloga sto prelazni rok nije poceo, te ne znamo tim..a sa druge strane..ekipa ne mora da bude pojedinacno igracki jaka, da bi isla napred..vec da sto duze igraju zajedno..a ako ostane okosnica tima..to znaci da su za godinu dana iskusniji, sto u fudbalu nije malo..Zato postoji izraz TIM..Tim se stvara..i ako igras Timski.. nema veze da li ces pred gol da izbacis Diarra-u ili Runi-a.. bitno da imas svoju Timsku igru..zar Kosarkasi nisu to pokazali..kad su im predvidjali 2 pobede..mozda Stanojevic ima potencijala za to.. kako mozemo unapred da znamo.. sacekajmo ipak kraj kvalifikacija..
Ko Veruje i nada se ..moze da ide na stepenik vise.. i neka se nadaju i veruju(to je sportski i treba da bude tako)..i neka rade za to u sta veruju..a vreme je najbolji pokazatelj..