Petak, 14.05.2010.

10:08

Igrači Zvezde novčano kažnjeni

Izvor: B92

Igraèi Zvezde novèano kažnjeni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 13 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna...zar jos uvek ima ovih sto misle, da je namestena utakmica sa BSK? Znam ja da nada umire zadnja i da je vera isto tako neka opasna zena...ali pogledajte utakmicu, golove i sve ce vam biti jasno. Jednostavno, BSK vas je razbio, tako se ne namestaju utakmice...! Sudije nisu svirale vase lometanje po sesnaestercu, tako da vi drugacije niste ni mogli da pobedite. Da vam sudije ove sezone na svakoij utakmici nisu pomagale i svirale nepostojece penale, borili bi se vi sa BSK za opstanak. Ko je gledao utakmicu, lako mu je da zakljuci koja bi ekipa isla u drugu ligu!

Vesna

pre 13 godina

Hoce li sad Adzic i Dostanic od tih para da vrate svoje dugove koje imaju od vremena dok su drzali Havanu???
Btw, u sredu Zvezdina deca nisu mogla da dobiju rucak posle utakmice jer je klub duzan restoranu ali se zato Adzicu iz kase kluba placa kazna za parking!
Molila bih polusvet koji hara nasom Zvezdom, da se sto pre pokupi i ode!

Ajmooooooo....

pre 13 godina

Na godisnjicu velikog Barija 29.5. u Areni, Dzej poziva sve navijace komsinice na svoj koncert uz pesmu: SVI PEVAJU A JA TUZAN CUTIM!

mister NO

pre 13 godina

Bolje bi bilo da se kazni Ivan Adzic! Covek ocigledno preko zvezde resava neke svoje ranije probleme. igraci nisu krivi oni igraju koliko znaju, kriv je onaj koi dovodi polu i limitirane igrace u Zvezdu od koih nema ni rezultatske ni finansiske koristi! Skauting se neradi iz kafane!!!!!!

Kalimero

pre 13 godina

Pa cekajte, taj isti Lukic koga sad pljujete je prosle godine promovisan kao spasitelje! Isto je sa Pizonom koga ste pustili niz vodu, a sada nevalja Dostanic, Pizon je bio majka!
Vi ste najveca moguca gomila nezahvalnika i razmazenih navijaca.

djenoveze

pre 13 godina

Mislim da ovo nije fer prema igracima. Jednostavno, stavite se u njihovu poziciju. Bilo je nemoguce naci motivaciju posle svega sto se dogodilio i jos se igralo na praznoj Marakani.
Te price o 'prodaji bodova' po meni ne piju vodu. Ko je gledao prenos utakmice zna o cemu pricam. Igraci BSK-a definitivno nisu 'pusteni' u situacijama kada su postizali golove. Ajde, za treci gol moze se reci da je kriv Jevtic kome je pobegao igrac koga je cuvao, ali prvi i drugi gol su bas bili dobri.

djole

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.
(zile, 14. maj 2010 11:18)

Pa kud nadje Italiju prijatelju, pratis li ti njihovu ligu, tamo su kvote na "x" 1.3, pa nikom ne fali nista :)))

Nenad

pre 13 godina

Inace na sajtu Zvezde ne pustaju niti jedan komentar koji nije u funkciji velicanja Lukica i sposobnog menadzera Adzica. Toliko o njima...samo se nadam da cete ovde pustiti.
Svi napolje iz Zvezde, zajedno sa igracima.

sigurica

pre 13 godina

ne znaci njima te 2000 nista,uplatili su tikete po inostranstvu iz 1 u 2,vjerovatno je i lukic bacio koju kintu,pa sad javnosti mazu oci kaznjavanjem

Apis

pre 13 godina

Bravo Lukicu zvani "zvezdas znaci biti Srbin", poceo je haos, i onako ne primaju plate mesecima a ti im jos malo smanji, neka im ostane za parce hleba to im je dovoljno, do skoro nisu imali ni za to.
Ajmo sad svi u glas:
- Zvezda Srbija nikad Jugoslavija nja-nja-nja-nja
- Dok je bilo dobro Zvezdi bilo je dobro i Srbiji nja-nja-nja-nja
- Zvezdas znaci biti Srbin nja-nja-nja-nja
- Ne priznajemo titulu kao sto ne priznajemo okupirano Kosovo nja-nja-nja-nja
- Razglas pored severne tribine nja-nja-nja-nja

- Tole Karadzic nja-nja-nja-nja

- Sudije nja-nja-nja-nja

- Drobnjak dao kos iz aut-a nja-nja-nja-nja

- bicemo prvaci "sledece sezone" nja-nja-nja-nja

- krcun nije osnivac zvezde nja-nja-nja-nja

- Anton Rudinski - Bela Palfi - Ivan Toplak - Branko Zebec - Robert Prosinecki - Darko Pancev - Sanibal Orahovac - Ilija Najdoski - Husref Musemic - Srdjan Mrkusic - Tomislav Ivkovic -Dragan Kanatlarovski - Kazimir Gajdos - Marko Elsner - Kiril Dojcinovski - Ardijan Djokaj - Elvir Bolic - Refik Sabanadzovic - Sulejman Halilovic - Mihalj Keri - Sead Susic - Miralem Zjajo - Enes Besic - Goran Juric - Tihomir Ognjanov - Nino Pekaric - Mirnes Sisic - Zoran Vujovic - Srebrenko Repcic, Ivan Jurisic, Milivoj Bracun, Miroslav Sugar, Dejan Savicevic itd. su SRBI nja-nja-nja-nja

- Marakana neosvojiva tvrdjava nja-nja-nja-nja

- Romi ne navijaju za Zvezdu nja-nja-nja-nja

- Dragan Stojkovic Piksi ne letuje na hrvatskoj obali nja-nja-nja-nja

- Krcun nije ubio cica Drazu nja-nja-nja-nja

- Zvezdu je osnovao car Lazar nja-nja-nja-nja

- Petokraka u zvezdinom grbu nema veze sa komunizmom i partijom nja-nja-nja-nja


< Gejlije 100 m

dragan cvetković

pre 13 godina

A obogaćena motka? Vreme je za razlaz, svi mrš iz Zvezde u kolonu jedan po jedan: Lukić. Adžić, Dostanić do zadnjeg - nek ugasi svetlo.

PosmatraC

pre 13 godina

BSK pod hitno izbaciti iz lige zbog neprimerenih golova,brate tuku sve negde pod precku.Sram ih bilo.A Zvezda, ona je sama sebi kazna.Ja ih ne bi vise spominjao kao jedan ozbiljan klub.

mille grobar

pre 13 godina

Izvinjavam se sto se medju prvima javljam ali ovo ako se desi je toliko licemerno od strane rukovodstva Zvezde,da nemam reci!Pa taj Pizon je CUDO napravio od postojeceg igrackog kadra,koji je svi znamo kakav,izvukao maksimum iz njega...i ovo mu je hvala?!Videcete sta ce biti sa novim trenerom a onda ce i Pizon dobiti pravu potvrdu svoga rada.
(mille grobar, 21. mart 2010 09:58)
Adzicu,Adzicu,reagovao si :)

bojan_nis

pre 13 godina

E, to je problem u nasem fudbalu. Taj isti koji ih je doveo u Zvezdu sa sve Pizonom, sada kad vidi da nisu onoliko dobri koliko je on ocekivao, on ih kaznjava. Pizona otkazom, igrace novcano. A sta sa njim, koji ih je doveo, koji je sklepao taj tim, koji je pre 2-3 nedelje tvrdio da je taj tim najbolji u Srbiji i da ce osvojiti duplu krunu? On ce ostati sam na udarima dusmana da cuva srpsku svetinju... Ma daj! On prvi treba da leti, a vi kako ocete...

roko

pre 13 godina

Ako je istina koje su pare dobili, od koga i za chega stvarno ne znam.A ti narode se tuci i jos im plati ulaz.Dobise 10 velikih a chak se i ne prtljaju u svoj posao. teski radnici, muka mi je!!!

ohoh

pre 13 godina

Tako to ide.
1. Lukić proda utakmicu
Svi su kivni na upravu.
2. Lukić zakaže razgovor sa igračima i "novčano ih kazni"
Zaboravi se šta je uzrok kazne, igrači iznesu teret, a svi počnu da pričaju: "To Lukiću legendo. Tako i treba. Sram ih bilo".
Tako Lukić skine ljagu, postane faca :) i dobije podršku ljudi

rikukawa_akira

pre 13 godina

smesno...sta covek drugo da vam kaze nego smesni ste...niste imali da platite ni obecane premije,pa ste morali da ih "kaznite"...pa zar vama ima vece kazne nego sto ste to sto jeste....imate parce istorije...i umislili ste da se od necega sto je davno,davno,davno bilo zivi...pa ne zivi se...
a ti lukicu,pakuj kofere i vrati se na to tvoje selo i uzgajaj ovce,jer si izgleda u tome najbolji....
cao komsinice...uvek ti ostaje sledeca sezona....

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

Grobar od malena...

pre 13 godina

Naravno da je Lukić poludeo jer mu je priča da je zbog nedosuđenog penala komšinica izgubila titulu ovim porazom pala u vodu. Inače bi Lukić celu sledeću sezonu kokodakao kako je jadnoj zvezdi titula oteta. Bajo moj, kad ne možeš BSK Borču da dobiješ šta očekuješ!?

Komsija

pre 13 godina

Dajte vi otkaz ovoj sali od trenera, vratite Pizona i pustite coveka par godina da radi svoj posao. Neka napravi ekipu i uigra ih kako valja covek zna svoj posao.

Ako mislite da ce ijedan trener moci nesto da uradi posle ovako kratkog vremena onda ste se gadno zajeb...

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

Milenko

pre 13 godina

Lukicu mars iz zvezde , ovo je tvoja krivica koliko i njihova.Sramno je da na ovaj nacin zeli da se opere rukovodstvo zvezde od svega sto se desavalo u proteklom periodu.
Ne shvatam ponasanje Lukica koji se ponasa kao da je nastavnik u skoli , koga smo mi direktori postavili na to mesto.Prvo treba poceti od sebe i priznati krivicu, ako neznas da vodis klub daj nekome ko zna.Koji su to rezultati postignuti ove godine???
sta ce biti sledece?
Ukoliko Lukic nije dorastao ovom zadatku , treba da se povuche, a zvezda treba da pod hitno nadje coveka koji moze da je izvuce iz apatije.Da li neko kao Antic moze da dodje u klub?Da li neko kao Dzajic moze da dodje u klubu?Umesto sto se terorisu nasi igraci mislim da bi pametnije bilo da se nadje pravi covek za taj posao.
Uprava Napolje!!!

Hoćemo Cicerona

pre 13 godina

Veliki mag literature i pisac poetskih saopštenja, održao je sastanak sa igračima, posle istorijske sezone koju su ostvarili gani. Taj Lukićev govor trebalo bi štampati i podeliti studentima prava i mladim piscima da se uče besedništvu. Čovek je iz Sopota, ali i Tesla je bio iz Smiljana, malog sela u Lici.

bivsi Zvezdas

pre 13 godina

Ne samo fudbaleri, trebaju biti kaznjeni!
Sta se tu sve u zadnje vreme izdesavalo sramota je prava i za upravu, igrace pa i navijace!

POMOZITE eSRBIJI http://www.erepublik.com/en/referrer/cweleman

pre 13 godina

I treba da budu kaznjen. Mada kada se sa pogleda od njih se nisu ocekivali trofeji, tako da je mozda ovo bilo i malo prestrogo, ali sta ces...

trece oko

pre 13 godina

Kakav vikend. Ne samo sto su im Partizan i PAOK mozak pomerili vec su ih Kolubara i Hemofarm dotukli. BSK im je samo pripalio svecu.

Ciganska je tuga pregolema,
svi ih redom pune a premije nema.

Ivan

pre 13 godina

Sta je Lukic rekao u svlacionici: "Dobro je momci,hvala na pomoci,da Binic i Dzomba vide sa kime imaju posla!Uostalom niste ni vi lose prosli,kvota 50 za prelaz iz 1-2 vam je dobro napunila dzepove..."
A vi Zvezdasi i dalje dozvoljavajte da vas prave na budale i da srozavaju ime vasega voljenoga kluba!

Micun Jaukovic

pre 13 godina

Dragi navijaci i igraci crvene zvezde!
Ako volite da vas ovako k***** vasi rukovodioci, zasto bi to nama, navijacima partizan smetalo?
Da ste nam samo vi zivi,zdravi i patriotski raspolzeni!

ninfomajka

pre 13 godina

8000 eu?! malo li je?ja nemogu godinu dana da zaradim toliko!sramota...bolje i da ne prenosite ove cifre samo narod razmislja bezveze!a inace kako se to isplacuje?ako se ne varam njihov racun je u blokadi od pamtiveka,i duzni su ko grcka a oni sebi lepo po 8000 eu u dzep!opa djurdjo!!!

djole

pre 13 godina

Nije ni chudo sto da su dugovi Crvene Zvezde ovoliki kada se igraci i dalje toliko premiraju i placaju. Ovako jadna i bedna privreda ne moze da izdrzi fudbalerska primanja na ovom nivou. Sve to mora da se smanji inace odosmo u bankrot. Krajnje je vreme da se zamislimo!!!

St. Dejan

pre 13 godina

Ja mogu da razumem da si utučen posle krađe i da ti nije do ničega ali onakav neprofesionalizam davno nisam video. Pljunuli su na dres i na grb koji nose, obrukali su i sebe i klub. Bilo mi je jasno odmah na početku šta će biti kada sam im video izraze lica i totalnu nezaintersovanost za utakmicu. Vreme je za selekciju ko može a ko ne može da igra u Zvezdi i za Zvezdu.

Srdjan

pre 13 godina

E, jesu kaznjeni, svaka vam cast.
Ja sam zavrsio 17 godina skole, inzinjer informatike. Radim u kulturi kao strucni konsultant, i vrlo sam zadovoljan svojom platom, jer mogu da prehranim svoju kcerku. Moja godisnja primanja su 6.000 Evra.
Oni su kaznjeni i dobice samo za osvajanje samo 8.000.
Pa, sta smo onda mi, normalni ljudi: kaznjeni po rodjenju!!?

Cvijo

pre 13 godina

Ako premije za osvajanje kupa budu umanjene za jedan jedini dinar, igraci Crvene zvezde su u obavezi da tuze upravu.. Taj novac su posteno zaradili.. Kazna ne bi smela da se odnosi ni na premije za Super ligu, posto rezultat nije uticao na plasman.. Kazna sme da se odnosi samo eventualno na premije za utakmicu sa BSKom...

zile

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

ilija

pre 13 godina

Lukića treba kazniti jer je razbio zvezdu i prizemljio kada je onako sramno oterao Pižona čoveka koji je imao viziu nove igre zvezde.Eto mu ga sada Dostanić ...

MareBG

pre 13 godina

Alo ljudi da pogledamo realno,Zvezda je nemerno izgubila kako bi Hajduk i njihov Džomba otisli iz lige,plus utakmica je došla iz keca u dva i znate kolika je kvota.

S2par

pre 13 godina

Kome smeta jaka Zvezda? xD
Uz novchanu kaznu Lukic im je zabranio i da chitaju njegova saopshtenja shto je igrache posebno pogodilo pa su odluchili da se u poslednjem kolu oduze predsedniku sa josh jednim prelazom,ali sada iz 2 u 1.

STOVLA

pre 13 godina

1. dan pre meca Kratko Ostanic veli kako su igraci psihicki rastrojeni nakon teskog poraza u derbiju
2. ekipa koja nema svoj stadion sutradan pobedjuje na nasem najvecem iz keca u dvojku
3. gospodin najveci Srbin Lukic i gore pomenuti strucnjak izjavljuju: "tako se ne nosi dres Zvezde"
4. Igraci novcano kaznjeni

Sjajan scenario gospodina Lukica i njegovog ortaka Adzica

Samo sto nisu svi zvezdasi glupi da se loze na price "ne priznajemo nezavisno Kosovo i titulu Partizana" ili "Zvezda=Srbija"
A mi sa druge strane brda vidimo stvari jos malo bolje

Ko li uze pare i gde?
Nazovite me glupim i ostrascenim grobarom ali ako su ovde cista posla prihvaticu laskavu titulu najglupljeg komentara:-)

Blaza

pre 13 godina

E moj Lukicu kome ti pridajes ovu pricu kada svi znamo da su svi u klubu odigrali iz 1-2, tako da je ta tvoja kazna veliko zamazivanje ocuju. Ti si nama uzeo 2000 a mi na kladionici digli 8000 * 50 (kvota 1-2)... pa ti vidi koga si kaznio...

delija

pre 13 godina

I kad podele pare dobijene od namestanja utakmice - svi su u plusu,osim 10000 budala koji dolaze iz vikenda u vikend da ih gledaju,bruka! I onda prica o ozivljavanju centara kao sto je Nis,Uzice...potpuno gubi smisao,tramvaj liga u krugu dvojke!!!

milos

pre 13 godina

Koja glupost. Pa jesu igrali sa rezervnim timom? Koliko je igrača igralo i finale kupa i ovu protiv bsk? Sve je ovo bilo isplanirano. Kvota na iz keca u dvojku je bila 60!!!! Ovo je samo način da podele taj novac kroz KAO kazne...

Mr Finac

pre 13 godina

Verujem da je Vladan Lukic u svlacionici na miran,argumentovan i nadasve civilizovan nacin, kako samo on to ume, objasnio igracima da se tako ne smeju vise ponasati.

Apis

pre 13 godina

Bravo Lukicu zvani "zvezdas znaci biti Srbin", poceo je haos, i onako ne primaju plate mesecima a ti im jos malo smanji, neka im ostane za parce hleba to im je dovoljno, do skoro nisu imali ni za to.
Ajmo sad svi u glas:
- Zvezda Srbija nikad Jugoslavija nja-nja-nja-nja
- Dok je bilo dobro Zvezdi bilo je dobro i Srbiji nja-nja-nja-nja
- Zvezdas znaci biti Srbin nja-nja-nja-nja
- Ne priznajemo titulu kao sto ne priznajemo okupirano Kosovo nja-nja-nja-nja
- Razglas pored severne tribine nja-nja-nja-nja

- Tole Karadzic nja-nja-nja-nja

- Sudije nja-nja-nja-nja

- Drobnjak dao kos iz aut-a nja-nja-nja-nja

- bicemo prvaci "sledece sezone" nja-nja-nja-nja

- krcun nije osnivac zvezde nja-nja-nja-nja

- Anton Rudinski - Bela Palfi - Ivan Toplak - Branko Zebec - Robert Prosinecki - Darko Pancev - Sanibal Orahovac - Ilija Najdoski - Husref Musemic - Srdjan Mrkusic - Tomislav Ivkovic -Dragan Kanatlarovski - Kazimir Gajdos - Marko Elsner - Kiril Dojcinovski - Ardijan Djokaj - Elvir Bolic - Refik Sabanadzovic - Sulejman Halilovic - Mihalj Keri - Sead Susic - Miralem Zjajo - Enes Besic - Goran Juric - Tihomir Ognjanov - Nino Pekaric - Mirnes Sisic - Zoran Vujovic - Srebrenko Repcic, Ivan Jurisic, Milivoj Bracun, Miroslav Sugar, Dejan Savicevic itd. su SRBI nja-nja-nja-nja

- Marakana neosvojiva tvrdjava nja-nja-nja-nja

- Romi ne navijaju za Zvezdu nja-nja-nja-nja

- Dragan Stojkovic Piksi ne letuje na hrvatskoj obali nja-nja-nja-nja

- Krcun nije ubio cica Drazu nja-nja-nja-nja

- Zvezdu je osnovao car Lazar nja-nja-nja-nja

- Petokraka u zvezdinom grbu nema veze sa komunizmom i partijom nja-nja-nja-nja


< Gejlije 100 m

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

STOVLA

pre 13 godina

1. dan pre meca Kratko Ostanic veli kako su igraci psihicki rastrojeni nakon teskog poraza u derbiju
2. ekipa koja nema svoj stadion sutradan pobedjuje na nasem najvecem iz keca u dvojku
3. gospodin najveci Srbin Lukic i gore pomenuti strucnjak izjavljuju: "tako se ne nosi dres Zvezde"
4. Igraci novcano kaznjeni

Sjajan scenario gospodina Lukica i njegovog ortaka Adzica

Samo sto nisu svi zvezdasi glupi da se loze na price "ne priznajemo nezavisno Kosovo i titulu Partizana" ili "Zvezda=Srbija"
A mi sa druge strane brda vidimo stvari jos malo bolje

Ko li uze pare i gde?
Nazovite me glupim i ostrascenim grobarom ali ako su ovde cista posla prihvaticu laskavu titulu najglupljeg komentara:-)

Mr Finac

pre 13 godina

Verujem da je Vladan Lukic u svlacionici na miran,argumentovan i nadasve civilizovan nacin, kako samo on to ume, objasnio igracima da se tako ne smeju vise ponasati.

zile

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.

ohoh

pre 13 godina

Tako to ide.
1. Lukić proda utakmicu
Svi su kivni na upravu.
2. Lukić zakaže razgovor sa igračima i "novčano ih kazni"
Zaboravi se šta je uzrok kazne, igrači iznesu teret, a svi počnu da pričaju: "To Lukiću legendo. Tako i treba. Sram ih bilo".
Tako Lukić skine ljagu, postane faca :) i dobije podršku ljudi

Srdjan

pre 13 godina

E, jesu kaznjeni, svaka vam cast.
Ja sam zavrsio 17 godina skole, inzinjer informatike. Radim u kulturi kao strucni konsultant, i vrlo sam zadovoljan svojom platom, jer mogu da prehranim svoju kcerku. Moja godisnja primanja su 6.000 Evra.
Oni su kaznjeni i dobice samo za osvajanje samo 8.000.
Pa, sta smo onda mi, normalni ljudi: kaznjeni po rodjenju!!?

sigurica

pre 13 godina

ne znaci njima te 2000 nista,uplatili su tikete po inostranstvu iz 1 u 2,vjerovatno je i lukic bacio koju kintu,pa sad javnosti mazu oci kaznjavanjem

delija

pre 13 godina

I kad podele pare dobijene od namestanja utakmice - svi su u plusu,osim 10000 budala koji dolaze iz vikenda u vikend da ih gledaju,bruka! I onda prica o ozivljavanju centara kao sto je Nis,Uzice...potpuno gubi smisao,tramvaj liga u krugu dvojke!!!

mille grobar

pre 13 godina

Izvinjavam se sto se medju prvima javljam ali ovo ako se desi je toliko licemerno od strane rukovodstva Zvezde,da nemam reci!Pa taj Pizon je CUDO napravio od postojeceg igrackog kadra,koji je svi znamo kakav,izvukao maksimum iz njega...i ovo mu je hvala?!Videcete sta ce biti sa novim trenerom a onda ce i Pizon dobiti pravu potvrdu svoga rada.
(mille grobar, 21. mart 2010 09:58)
Adzicu,Adzicu,reagovao si :)

trece oko

pre 13 godina

Kakav vikend. Ne samo sto su im Partizan i PAOK mozak pomerili vec su ih Kolubara i Hemofarm dotukli. BSK im je samo pripalio svecu.

Ciganska je tuga pregolema,
svi ih redom pune a premije nema.

PosmatraC

pre 13 godina

BSK pod hitno izbaciti iz lige zbog neprimerenih golova,brate tuku sve negde pod precku.Sram ih bilo.A Zvezda, ona je sama sebi kazna.Ja ih ne bi vise spominjao kao jedan ozbiljan klub.

Blaza

pre 13 godina

E moj Lukicu kome ti pridajes ovu pricu kada svi znamo da su svi u klubu odigrali iz 1-2, tako da je ta tvoja kazna veliko zamazivanje ocuju. Ti si nama uzeo 2000 a mi na kladionici digli 8000 * 50 (kvota 1-2)... pa ti vidi koga si kaznio...

S2par

pre 13 godina

Kome smeta jaka Zvezda? xD
Uz novchanu kaznu Lukic im je zabranio i da chitaju njegova saopshtenja shto je igrache posebno pogodilo pa su odluchili da se u poslednjem kolu oduze predsedniku sa josh jednim prelazom,ali sada iz 2 u 1.

Hoćemo Cicerona

pre 13 godina

Veliki mag literature i pisac poetskih saopštenja, održao je sastanak sa igračima, posle istorijske sezone koju su ostvarili gani. Taj Lukićev govor trebalo bi štampati i podeliti studentima prava i mladim piscima da se uče besedništvu. Čovek je iz Sopota, ali i Tesla je bio iz Smiljana, malog sela u Lici.

rikukawa_akira

pre 13 godina

smesno...sta covek drugo da vam kaze nego smesni ste...niste imali da platite ni obecane premije,pa ste morali da ih "kaznite"...pa zar vama ima vece kazne nego sto ste to sto jeste....imate parce istorije...i umislili ste da se od necega sto je davno,davno,davno bilo zivi...pa ne zivi se...
a ti lukicu,pakuj kofere i vrati se na to tvoje selo i uzgajaj ovce,jer si izgleda u tome najbolji....
cao komsinice...uvek ti ostaje sledeca sezona....

Ivan

pre 13 godina

Sta je Lukic rekao u svlacionici: "Dobro je momci,hvala na pomoci,da Binic i Dzomba vide sa kime imaju posla!Uostalom niste ni vi lose prosli,kvota 50 za prelaz iz 1-2 vam je dobro napunila dzepove..."
A vi Zvezdasi i dalje dozvoljavajte da vas prave na budale i da srozavaju ime vasega voljenoga kluba!

Micun Jaukovic

pre 13 godina

Dragi navijaci i igraci crvene zvezde!
Ako volite da vas ovako k***** vasi rukovodioci, zasto bi to nama, navijacima partizan smetalo?
Da ste nam samo vi zivi,zdravi i patriotski raspolzeni!

ilija

pre 13 godina

Lukića treba kazniti jer je razbio zvezdu i prizemljio kada je onako sramno oterao Pižona čoveka koji je imao viziu nove igre zvezde.Eto mu ga sada Dostanić ...

milos

pre 13 godina

Koja glupost. Pa jesu igrali sa rezervnim timom? Koliko je igrača igralo i finale kupa i ovu protiv bsk? Sve je ovo bilo isplanirano. Kvota na iz keca u dvojku je bila 60!!!! Ovo je samo način da podele taj novac kroz KAO kazne...

MareBG

pre 13 godina

Alo ljudi da pogledamo realno,Zvezda je nemerno izgubila kako bi Hajduk i njihov Džomba otisli iz lige,plus utakmica je došla iz keca u dva i znate kolika je kvota.

Grobar od malena...

pre 13 godina

Naravno da je Lukić poludeo jer mu je priča da je zbog nedosuđenog penala komšinica izgubila titulu ovim porazom pala u vodu. Inače bi Lukić celu sledeću sezonu kokodakao kako je jadnoj zvezdi titula oteta. Bajo moj, kad ne možeš BSK Borču da dobiješ šta očekuješ!?

dragan cvetković

pre 13 godina

A obogaćena motka? Vreme je za razlaz, svi mrš iz Zvezde u kolonu jedan po jedan: Lukić. Adžić, Dostanić do zadnjeg - nek ugasi svetlo.

Nenad

pre 13 godina

Inace na sajtu Zvezde ne pustaju niti jedan komentar koji nije u funkciji velicanja Lukica i sposobnog menadzera Adzica. Toliko o njima...samo se nadam da cete ovde pustiti.
Svi napolje iz Zvezde, zajedno sa igracima.

Cvijo

pre 13 godina

Ako premije za osvajanje kupa budu umanjene za jedan jedini dinar, igraci Crvene zvezde su u obavezi da tuze upravu.. Taj novac su posteno zaradili.. Kazna ne bi smela da se odnosi ni na premije za Super ligu, posto rezultat nije uticao na plasman.. Kazna sme da se odnosi samo eventualno na premije za utakmicu sa BSKom...

bojan_nis

pre 13 godina

E, to je problem u nasem fudbalu. Taj isti koji ih je doveo u Zvezdu sa sve Pizonom, sada kad vidi da nisu onoliko dobri koliko je on ocekivao, on ih kaznjava. Pizona otkazom, igrace novcano. A sta sa njim, koji ih je doveo, koji je sklepao taj tim, koji je pre 2-3 nedelje tvrdio da je taj tim najbolji u Srbiji i da ce osvojiti duplu krunu? On ce ostati sam na udarima dusmana da cuva srpsku svetinju... Ma daj! On prvi treba da leti, a vi kako ocete...

djole

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.
(zile, 14. maj 2010 11:18)

Pa kud nadje Italiju prijatelju, pratis li ti njihovu ligu, tamo su kvote na "x" 1.3, pa nikom ne fali nista :)))

Vesna

pre 13 godina

Hoce li sad Adzic i Dostanic od tih para da vrate svoje dugove koje imaju od vremena dok su drzali Havanu???
Btw, u sredu Zvezdina deca nisu mogla da dobiju rucak posle utakmice jer je klub duzan restoranu ali se zato Adzicu iz kase kluba placa kazna za parking!
Molila bih polusvet koji hara nasom Zvezdom, da se sto pre pokupi i ode!

Milenko

pre 13 godina

Lukicu mars iz zvezde , ovo je tvoja krivica koliko i njihova.Sramno je da na ovaj nacin zeli da se opere rukovodstvo zvezde od svega sto se desavalo u proteklom periodu.
Ne shvatam ponasanje Lukica koji se ponasa kao da je nastavnik u skoli , koga smo mi direktori postavili na to mesto.Prvo treba poceti od sebe i priznati krivicu, ako neznas da vodis klub daj nekome ko zna.Koji su to rezultati postignuti ove godine???
sta ce biti sledece?
Ukoliko Lukic nije dorastao ovom zadatku , treba da se povuche, a zvezda treba da pod hitno nadje coveka koji moze da je izvuce iz apatije.Da li neko kao Antic moze da dodje u klub?Da li neko kao Dzajic moze da dodje u klubu?Umesto sto se terorisu nasi igraci mislim da bi pametnije bilo da se nadje pravi covek za taj posao.
Uprava Napolje!!!

mister NO

pre 13 godina

Bolje bi bilo da se kazni Ivan Adzic! Covek ocigledno preko zvezde resava neke svoje ranije probleme. igraci nisu krivi oni igraju koliko znaju, kriv je onaj koi dovodi polu i limitirane igrace u Zvezdu od koih nema ni rezultatske ni finansiske koristi! Skauting se neradi iz kafane!!!!!!

Kalimero

pre 13 godina

Pa cekajte, taj isti Lukic koga sad pljujete je prosle godine promovisan kao spasitelje! Isto je sa Pizonom koga ste pustili niz vodu, a sada nevalja Dostanic, Pizon je bio majka!
Vi ste najveca moguca gomila nezahvalnika i razmazenih navijaca.

Komsija

pre 13 godina

Dajte vi otkaz ovoj sali od trenera, vratite Pizona i pustite coveka par godina da radi svoj posao. Neka napravi ekipu i uigra ih kako valja covek zna svoj posao.

Ako mislite da ce ijedan trener moci nesto da uradi posle ovako kratkog vremena onda ste se gadno zajeb...

ninfomajka

pre 13 godina

8000 eu?! malo li je?ja nemogu godinu dana da zaradim toliko!sramota...bolje i da ne prenosite ove cifre samo narod razmislja bezveze!a inace kako se to isplacuje?ako se ne varam njihov racun je u blokadi od pamtiveka,i duzni su ko grcka a oni sebi lepo po 8000 eu u dzep!opa djurdjo!!!

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

djole

pre 13 godina

Nije ni chudo sto da su dugovi Crvene Zvezde ovoliki kada se igraci i dalje toliko premiraju i placaju. Ovako jadna i bedna privreda ne moze da izdrzi fudbalerska primanja na ovom nivou. Sve to mora da se smanji inace odosmo u bankrot. Krajnje je vreme da se zamislimo!!!

Ajmooooooo....

pre 13 godina

Na godisnjicu velikog Barija 29.5. u Areni, Dzej poziva sve navijace komsinice na svoj koncert uz pesmu: SVI PEVAJU A JA TUZAN CUTIM!

djenoveze

pre 13 godina

Mislim da ovo nije fer prema igracima. Jednostavno, stavite se u njihovu poziciju. Bilo je nemoguce naci motivaciju posle svega sto se dogodilio i jos se igralo na praznoj Marakani.
Te price o 'prodaji bodova' po meni ne piju vodu. Ko je gledao prenos utakmice zna o cemu pricam. Igraci BSK-a definitivno nisu 'pusteni' u situacijama kada su postizali golove. Ajde, za treci gol moze se reci da je kriv Jevtic kome je pobegao igrac koga je cuvao, ali prvi i drugi gol su bas bili dobri.

roko

pre 13 godina

Ako je istina koje su pare dobili, od koga i za chega stvarno ne znam.A ti narode se tuci i jos im plati ulaz.Dobise 10 velikih a chak se i ne prtljaju u svoj posao. teski radnici, muka mi je!!!

POMOZITE eSRBIJI http://www.erepublik.com/en/referrer/cweleman

pre 13 godina

I treba da budu kaznjen. Mada kada se sa pogleda od njih se nisu ocekivali trofeji, tako da je mozda ovo bilo i malo prestrogo, ali sta ces...

Pedja

pre 13 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna...zar jos uvek ima ovih sto misle, da je namestena utakmica sa BSK? Znam ja da nada umire zadnja i da je vera isto tako neka opasna zena...ali pogledajte utakmicu, golove i sve ce vam biti jasno. Jednostavno, BSK vas je razbio, tako se ne namestaju utakmice...! Sudije nisu svirale vase lometanje po sesnaestercu, tako da vi drugacije niste ni mogli da pobedite. Da vam sudije ove sezone na svakoij utakmici nisu pomagale i svirale nepostojece penale, borili bi se vi sa BSK za opstanak. Ko je gledao utakmicu, lako mu je da zakljuci koja bi ekipa isla u drugu ligu!

bivsi Zvezdas

pre 13 godina

Ne samo fudbaleri, trebaju biti kaznjeni!
Sta se tu sve u zadnje vreme izdesavalo sramota je prava i za upravu, igrace pa i navijace!

St. Dejan

pre 13 godina

Ja mogu da razumem da si utučen posle krađe i da ti nije do ničega ali onakav neprofesionalizam davno nisam video. Pljunuli su na dres i na grb koji nose, obrukali su i sebe i klub. Bilo mi je jasno odmah na početku šta će biti kada sam im video izraze lica i totalnu nezaintersovanost za utakmicu. Vreme je za selekciju ko može a ko ne može da igra u Zvezdi i za Zvezdu.

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

Apis

pre 13 godina

Bravo Lukicu zvani "zvezdas znaci biti Srbin", poceo je haos, i onako ne primaju plate mesecima a ti im jos malo smanji, neka im ostane za parce hleba to im je dovoljno, do skoro nisu imali ni za to.
Ajmo sad svi u glas:
- Zvezda Srbija nikad Jugoslavija nja-nja-nja-nja
- Dok je bilo dobro Zvezdi bilo je dobro i Srbiji nja-nja-nja-nja
- Zvezdas znaci biti Srbin nja-nja-nja-nja
- Ne priznajemo titulu kao sto ne priznajemo okupirano Kosovo nja-nja-nja-nja
- Razglas pored severne tribine nja-nja-nja-nja

- Tole Karadzic nja-nja-nja-nja

- Sudije nja-nja-nja-nja

- Drobnjak dao kos iz aut-a nja-nja-nja-nja

- bicemo prvaci "sledece sezone" nja-nja-nja-nja

- krcun nije osnivac zvezde nja-nja-nja-nja

- Anton Rudinski - Bela Palfi - Ivan Toplak - Branko Zebec - Robert Prosinecki - Darko Pancev - Sanibal Orahovac - Ilija Najdoski - Husref Musemic - Srdjan Mrkusic - Tomislav Ivkovic -Dragan Kanatlarovski - Kazimir Gajdos - Marko Elsner - Kiril Dojcinovski - Ardijan Djokaj - Elvir Bolic - Refik Sabanadzovic - Sulejman Halilovic - Mihalj Keri - Sead Susic - Miralem Zjajo - Enes Besic - Goran Juric - Tihomir Ognjanov - Nino Pekaric - Mirnes Sisic - Zoran Vujovic - Srebrenko Repcic, Ivan Jurisic, Milivoj Bracun, Miroslav Sugar, Dejan Savicevic itd. su SRBI nja-nja-nja-nja

- Marakana neosvojiva tvrdjava nja-nja-nja-nja

- Romi ne navijaju za Zvezdu nja-nja-nja-nja

- Dragan Stojkovic Piksi ne letuje na hrvatskoj obali nja-nja-nja-nja

- Krcun nije ubio cica Drazu nja-nja-nja-nja

- Zvezdu je osnovao car Lazar nja-nja-nja-nja

- Petokraka u zvezdinom grbu nema veze sa komunizmom i partijom nja-nja-nja-nja


< Gejlije 100 m

zile

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.

rikukawa_akira

pre 13 godina

smesno...sta covek drugo da vam kaze nego smesni ste...niste imali da platite ni obecane premije,pa ste morali da ih "kaznite"...pa zar vama ima vece kazne nego sto ste to sto jeste....imate parce istorije...i umislili ste da se od necega sto je davno,davno,davno bilo zivi...pa ne zivi se...
a ti lukicu,pakuj kofere i vrati se na to tvoje selo i uzgajaj ovce,jer si izgleda u tome najbolji....
cao komsinice...uvek ti ostaje sledeca sezona....

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

ohoh

pre 13 godina

Tako to ide.
1. Lukić proda utakmicu
Svi su kivni na upravu.
2. Lukić zakaže razgovor sa igračima i "novčano ih kazni"
Zaboravi se šta je uzrok kazne, igrači iznesu teret, a svi počnu da pričaju: "To Lukiću legendo. Tako i treba. Sram ih bilo".
Tako Lukić skine ljagu, postane faca :) i dobije podršku ljudi

Kalimero

pre 13 godina

Pa cekajte, taj isti Lukic koga sad pljujete je prosle godine promovisan kao spasitelje! Isto je sa Pizonom koga ste pustili niz vodu, a sada nevalja Dostanic, Pizon je bio majka!
Vi ste najveca moguca gomila nezahvalnika i razmazenih navijaca.

djole

pre 13 godina

Nije ni chudo sto da su dugovi Crvene Zvezde ovoliki kada se igraci i dalje toliko premiraju i placaju. Ovako jadna i bedna privreda ne moze da izdrzi fudbalerska primanja na ovom nivou. Sve to mora da se smanji inace odosmo u bankrot. Krajnje je vreme da se zamislimo!!!

STOVLA

pre 13 godina

1. dan pre meca Kratko Ostanic veli kako su igraci psihicki rastrojeni nakon teskog poraza u derbiju
2. ekipa koja nema svoj stadion sutradan pobedjuje na nasem najvecem iz keca u dvojku
3. gospodin najveci Srbin Lukic i gore pomenuti strucnjak izjavljuju: "tako se ne nosi dres Zvezde"
4. Igraci novcano kaznjeni

Sjajan scenario gospodina Lukica i njegovog ortaka Adzica

Samo sto nisu svi zvezdasi glupi da se loze na price "ne priznajemo nezavisno Kosovo i titulu Partizana" ili "Zvezda=Srbija"
A mi sa druge strane brda vidimo stvari jos malo bolje

Ko li uze pare i gde?
Nazovite me glupim i ostrascenim grobarom ali ako su ovde cista posla prihvaticu laskavu titulu najglupljeg komentara:-)

trece oko

pre 13 godina

Kakav vikend. Ne samo sto su im Partizan i PAOK mozak pomerili vec su ih Kolubara i Hemofarm dotukli. BSK im je samo pripalio svecu.

Ciganska je tuga pregolema,
svi ih redom pune a premije nema.

djenoveze

pre 13 godina

Mislim da ovo nije fer prema igracima. Jednostavno, stavite se u njihovu poziciju. Bilo je nemoguce naci motivaciju posle svega sto se dogodilio i jos se igralo na praznoj Marakani.
Te price o 'prodaji bodova' po meni ne piju vodu. Ko je gledao prenos utakmice zna o cemu pricam. Igraci BSK-a definitivno nisu 'pusteni' u situacijama kada su postizali golove. Ajde, za treci gol moze se reci da je kriv Jevtic kome je pobegao igrac koga je cuvao, ali prvi i drugi gol su bas bili dobri.

PosmatraC

pre 13 godina

BSK pod hitno izbaciti iz lige zbog neprimerenih golova,brate tuku sve negde pod precku.Sram ih bilo.A Zvezda, ona je sama sebi kazna.Ja ih ne bi vise spominjao kao jedan ozbiljan klub.

Ajmooooooo....

pre 13 godina

Na godisnjicu velikog Barija 29.5. u Areni, Dzej poziva sve navijace komsinice na svoj koncert uz pesmu: SVI PEVAJU A JA TUZAN CUTIM!

Milenko

pre 13 godina

Lukicu mars iz zvezde , ovo je tvoja krivica koliko i njihova.Sramno je da na ovaj nacin zeli da se opere rukovodstvo zvezde od svega sto se desavalo u proteklom periodu.
Ne shvatam ponasanje Lukica koji se ponasa kao da je nastavnik u skoli , koga smo mi direktori postavili na to mesto.Prvo treba poceti od sebe i priznati krivicu, ako neznas da vodis klub daj nekome ko zna.Koji su to rezultati postignuti ove godine???
sta ce biti sledece?
Ukoliko Lukic nije dorastao ovom zadatku , treba da se povuche, a zvezda treba da pod hitno nadje coveka koji moze da je izvuce iz apatije.Da li neko kao Antic moze da dodje u klub?Da li neko kao Dzajic moze da dodje u klubu?Umesto sto se terorisu nasi igraci mislim da bi pametnije bilo da se nadje pravi covek za taj posao.
Uprava Napolje!!!

ilija

pre 13 godina

Lukića treba kazniti jer je razbio zvezdu i prizemljio kada je onako sramno oterao Pižona čoveka koji je imao viziu nove igre zvezde.Eto mu ga sada Dostanić ...

ninfomajka

pre 13 godina

8000 eu?! malo li je?ja nemogu godinu dana da zaradim toliko!sramota...bolje i da ne prenosite ove cifre samo narod razmislja bezveze!a inace kako se to isplacuje?ako se ne varam njihov racun je u blokadi od pamtiveka,i duzni su ko grcka a oni sebi lepo po 8000 eu u dzep!opa djurdjo!!!

dragan cvetković

pre 13 godina

A obogaćena motka? Vreme je za razlaz, svi mrš iz Zvezde u kolonu jedan po jedan: Lukić. Adžić, Dostanić do zadnjeg - nek ugasi svetlo.

POMOZITE eSRBIJI http://www.erepublik.com/en/referrer/cweleman

pre 13 godina

I treba da budu kaznjen. Mada kada se sa pogleda od njih se nisu ocekivali trofeji, tako da je mozda ovo bilo i malo prestrogo, ali sta ces...

Grobar od malena...

pre 13 godina

Naravno da je Lukić poludeo jer mu je priča da je zbog nedosuđenog penala komšinica izgubila titulu ovim porazom pala u vodu. Inače bi Lukić celu sledeću sezonu kokodakao kako je jadnoj zvezdi titula oteta. Bajo moj, kad ne možeš BSK Borču da dobiješ šta očekuješ!?

Komsija

pre 13 godina

Dajte vi otkaz ovoj sali od trenera, vratite Pizona i pustite coveka par godina da radi svoj posao. Neka napravi ekipu i uigra ih kako valja covek zna svoj posao.

Ako mislite da ce ijedan trener moci nesto da uradi posle ovako kratkog vremena onda ste se gadno zajeb...

bivsi Zvezdas

pre 13 godina

Ne samo fudbaleri, trebaju biti kaznjeni!
Sta se tu sve u zadnje vreme izdesavalo sramota je prava i za upravu, igrace pa i navijace!

Micun Jaukovic

pre 13 godina

Dragi navijaci i igraci crvene zvezde!
Ako volite da vas ovako k***** vasi rukovodioci, zasto bi to nama, navijacima partizan smetalo?
Da ste nam samo vi zivi,zdravi i patriotski raspolzeni!

sigurica

pre 13 godina

ne znaci njima te 2000 nista,uplatili su tikete po inostranstvu iz 1 u 2,vjerovatno je i lukic bacio koju kintu,pa sad javnosti mazu oci kaznjavanjem

Blaza

pre 13 godina

E moj Lukicu kome ti pridajes ovu pricu kada svi znamo da su svi u klubu odigrali iz 1-2, tako da je ta tvoja kazna veliko zamazivanje ocuju. Ti si nama uzeo 2000 a mi na kladionici digli 8000 * 50 (kvota 1-2)... pa ti vidi koga si kaznio...

St. Dejan

pre 13 godina

Ja mogu da razumem da si utučen posle krađe i da ti nije do ničega ali onakav neprofesionalizam davno nisam video. Pljunuli su na dres i na grb koji nose, obrukali su i sebe i klub. Bilo mi je jasno odmah na početku šta će biti kada sam im video izraze lica i totalnu nezaintersovanost za utakmicu. Vreme je za selekciju ko može a ko ne može da igra u Zvezdi i za Zvezdu.

Srdjan

pre 13 godina

E, jesu kaznjeni, svaka vam cast.
Ja sam zavrsio 17 godina skole, inzinjer informatike. Radim u kulturi kao strucni konsultant, i vrlo sam zadovoljan svojom platom, jer mogu da prehranim svoju kcerku. Moja godisnja primanja su 6.000 Evra.
Oni su kaznjeni i dobice samo za osvajanje samo 8.000.
Pa, sta smo onda mi, normalni ljudi: kaznjeni po rodjenju!!?

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

mille grobar

pre 13 godina

Izvinjavam se sto se medju prvima javljam ali ovo ako se desi je toliko licemerno od strane rukovodstva Zvezde,da nemam reci!Pa taj Pizon je CUDO napravio od postojeceg igrackog kadra,koji je svi znamo kakav,izvukao maksimum iz njega...i ovo mu je hvala?!Videcete sta ce biti sa novim trenerom a onda ce i Pizon dobiti pravu potvrdu svoga rada.
(mille grobar, 21. mart 2010 09:58)
Adzicu,Adzicu,reagovao si :)

Nenad

pre 13 godina

Inace na sajtu Zvezde ne pustaju niti jedan komentar koji nije u funkciji velicanja Lukica i sposobnog menadzera Adzica. Toliko o njima...samo se nadam da cete ovde pustiti.
Svi napolje iz Zvezde, zajedno sa igracima.

Pedja

pre 13 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna...zar jos uvek ima ovih sto misle, da je namestena utakmica sa BSK? Znam ja da nada umire zadnja i da je vera isto tako neka opasna zena...ali pogledajte utakmicu, golove i sve ce vam biti jasno. Jednostavno, BSK vas je razbio, tako se ne namestaju utakmice...! Sudije nisu svirale vase lometanje po sesnaestercu, tako da vi drugacije niste ni mogli da pobedite. Da vam sudije ove sezone na svakoij utakmici nisu pomagale i svirale nepostojece penale, borili bi se vi sa BSK za opstanak. Ko je gledao utakmicu, lako mu je da zakljuci koja bi ekipa isla u drugu ligu!

delija

pre 13 godina

I kad podele pare dobijene od namestanja utakmice - svi su u plusu,osim 10000 budala koji dolaze iz vikenda u vikend da ih gledaju,bruka! I onda prica o ozivljavanju centara kao sto je Nis,Uzice...potpuno gubi smisao,tramvaj liga u krugu dvojke!!!

MareBG

pre 13 godina

Alo ljudi da pogledamo realno,Zvezda je nemerno izgubila kako bi Hajduk i njihov Džomba otisli iz lige,plus utakmica je došla iz keca u dva i znate kolika je kvota.

Mr Finac

pre 13 godina

Verujem da je Vladan Lukic u svlacionici na miran,argumentovan i nadasve civilizovan nacin, kako samo on to ume, objasnio igracima da se tako ne smeju vise ponasati.

Ivan

pre 13 godina

Sta je Lukic rekao u svlacionici: "Dobro je momci,hvala na pomoci,da Binic i Dzomba vide sa kime imaju posla!Uostalom niste ni vi lose prosli,kvota 50 za prelaz iz 1-2 vam je dobro napunila dzepove..."
A vi Zvezdasi i dalje dozvoljavajte da vas prave na budale i da srozavaju ime vasega voljenoga kluba!

Hoćemo Cicerona

pre 13 godina

Veliki mag literature i pisac poetskih saopštenja, održao je sastanak sa igračima, posle istorijske sezone koju su ostvarili gani. Taj Lukićev govor trebalo bi štampati i podeliti studentima prava i mladim piscima da se uče besedništvu. Čovek je iz Sopota, ali i Tesla je bio iz Smiljana, malog sela u Lici.

bojan_nis

pre 13 godina

E, to je problem u nasem fudbalu. Taj isti koji ih je doveo u Zvezdu sa sve Pizonom, sada kad vidi da nisu onoliko dobri koliko je on ocekivao, on ih kaznjava. Pizona otkazom, igrace novcano. A sta sa njim, koji ih je doveo, koji je sklepao taj tim, koji je pre 2-3 nedelje tvrdio da je taj tim najbolji u Srbiji i da ce osvojiti duplu krunu? On ce ostati sam na udarima dusmana da cuva srpsku svetinju... Ma daj! On prvi treba da leti, a vi kako ocete...

roko

pre 13 godina

Ako je istina koje su pare dobili, od koga i za chega stvarno ne znam.A ti narode se tuci i jos im plati ulaz.Dobise 10 velikih a chak se i ne prtljaju u svoj posao. teski radnici, muka mi je!!!

milos

pre 13 godina

Koja glupost. Pa jesu igrali sa rezervnim timom? Koliko je igrača igralo i finale kupa i ovu protiv bsk? Sve je ovo bilo isplanirano. Kvota na iz keca u dvojku je bila 60!!!! Ovo je samo način da podele taj novac kroz KAO kazne...

S2par

pre 13 godina

Kome smeta jaka Zvezda? xD
Uz novchanu kaznu Lukic im je zabranio i da chitaju njegova saopshtenja shto je igrache posebno pogodilo pa su odluchili da se u poslednjem kolu oduze predsedniku sa josh jednim prelazom,ali sada iz 2 u 1.

Kratko Ostanic

pre 13 godina

Nema sta,Pizon je majstor za motivaciju u odnosu na naslednika.Kao Lukic ne zna kakve neznalice od igraca ima u timu.Videcemo u prelaznom roku ko je zainteresovan za Zvezdine igrace.Lazetic priprema teren za odlazak,kao smucio mu se srpski fudbal.A dosao je da bi se ponovo prodao(kao i Koroman).Inace on i Kadu su ove sezone bili totalno slabi u defanzivi,lenji i bez kondicije.Videlo se u tri jake utakmice(2xPartizan i Slavija) koliko je Zvezda prosecna ekipa.Ovaj kup je premija s obzirom na okolnosti.Razmislicu da li da kupim sezonsku kartu u avgustu,jer je igracima Zvezda samo prolazna stanica,slabo napreduju(Lekic,Perovic,Lazovic...) slusaju samo menadzere i cekaju prvu priliku da se prodaju.Zvezda treba da bude nesto vise.

Cvijo

pre 13 godina

Ako premije za osvajanje kupa budu umanjene za jedan jedini dinar, igraci Crvene zvezde su u obavezi da tuze upravu.. Taj novac su posteno zaradili.. Kazna ne bi smela da se odnosi ni na premije za Super ligu, posto rezultat nije uticao na plasman.. Kazna sme da se odnosi samo eventualno na premije za utakmicu sa BSKom...

Vesna

pre 13 godina

Hoce li sad Adzic i Dostanic od tih para da vrate svoje dugove koje imaju od vremena dok su drzali Havanu???
Btw, u sredu Zvezdina deca nisu mogla da dobiju rucak posle utakmice jer je klub duzan restoranu ali se zato Adzicu iz kase kluba placa kazna za parking!
Molila bih polusvet koji hara nasom Zvezdom, da se sto pre pokupi i ode!

djole

pre 13 godina

Smešno! To je malo da nam zamažete oči, kao biće kažnjeni... Pa zar mislite da smo mi navijači Zvezde toliko glupi. Uzeli ste na kladionicama pare iz 1-2, plus od BSK-a i 6 sigurnih bodova od njih za sledeću sezonu. Sram da Vas bude! Da smo u Italiji, za ovo bi bili kažnjeni izbacivanjem iz prve lige ali ovo je Srbija.
(zile, 14. maj 2010 11:18)

Pa kud nadje Italiju prijatelju, pratis li ti njihovu ligu, tamo su kvote na "x" 1.3, pa nikom ne fali nista :)))

mister NO

pre 13 godina

Bolje bi bilo da se kazni Ivan Adzic! Covek ocigledno preko zvezde resava neke svoje ranije probleme. igraci nisu krivi oni igraju koliko znaju, kriv je onaj koi dovodi polu i limitirane igrace u Zvezdu od koih nema ni rezultatske ni finansiske koristi! Skauting se neradi iz kafane!!!!!!