Nedelja, 09.05.2010.

20:27

Vujošević: "Teže je ali i časnije"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle utakmice za treće mesto da se "na ovakvim takmičenjima stiče iskustvo neophodno da bi se osvajala".

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Teže je ali i èasnije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.
(kosarkas, 10. maj 2010 10:05)

Auu koliko si ti izlupao da ne znam da li ima svrhe da te komentarisem ali moracu... Neuspeh bi bio mozda izgubiti 2 utakmice od nekih drugih timova ,ali izgubiti utakmice na F4 Evrolige na produzetke (i to smo imali obe utakmice dobijene) od CSKA i Olimpijakosa koji imaju po 40-50 miliona budzeta, bas i nije... Pa onda "5 stranih igraca sigurno dobro placenih...". Veseli je dosao sa 18 godina i Slovana kao anonimus i potpisao petogodisnji ugovor i prima neku minimalnu platu, Vranjes-dosao kada ga niko nije hteo, za takodje neku malu platu, Maric- igrao u Granadi po 5 minuta u proseku, pa zakluci koliko je placen, Roberts i Mekejleb su dosli u poslednjem momentu i igraju za koliko znam po 100 000 evra, mada zna da je Dule pricao da je jos manje.Pa kod stimac ima platu 100 000 evra, Videnov 120 000, Tejlor-120 000, Keselj- 120 000... Sepa(koji ni ne igra nego je na pozajmici u radnickom) je placen 200 000 evra! Pare od grada smo dobili tek po plasmanu na F4, a pre toga nista ni od njih ni od drzave, zato smo i u dugovima vec godinama i zato Dule stalno kuka na konferencijama, a i te pare koje smo dobili (200 000 evra) su mizerne, pogotovo u odnosu budzete koje imaju drugi timovi u EL.O kojim ti parama pricas, koje su to pare ulozene u KK Partizan?? ZOK C.Zvezda je finalista drugog po rangu takmicenja u zenskoj odbojci,a KK Partizan 4. u najjacek kosarkaskom takmicenju... Ne mogu vise, ali ima jos dosta toga da se napise,a vidim da te i svi drugi ignorisu...

Mister_X

pre 13 godina

@Trica Kecmana protiv Cibone se dvostruko vratila :).
(Pasivni posmatrac, 9. maj 2010 22:41)

Jeste prijatelju vratila se i to trostruko:
Bo promasio dve i Rasic jednu u zadnjim sekundama ALI
to nam daje jos veci podstrek za buducnost...
pre cetri godine usli u top 16, pa sledeca stepenica 2 g. u top 8, pa sada F4 mozda ce sledeca biti opet F4 i finale samo...mozda...a mozda i sam tron Evrope...jer mi svi verujemo u Partizan da to moze.
I da ne uspe odmah sledecih godina opet cemo imati strpljenja, ako treba jos 10 godina Ali opet cemo biti tu u vrhu Evrope dok drugi Srpski klubovi na zalost moraju da navijaju za protivnicke ekipe kako bi se i oni radovali necemu i imali razloga da napisu poneki komentar ovde na B92.

Mogu se opkladiti da si ti lisno navijao za Cibonu u finalu i zato te onaj kos toliko boli!

Zvezdas

pre 13 godina

Nema vise mesta za podele, nema vise vremena za svadje!!! Partizan je otisao na vrh evrope, srpski tim, I TU SU SVI PRAVI SRBI DA GA PODRZE, IZ SVE SNAGE!!! HVALA MOMCI, BILO JE PRAVO ZADOVOLJSTVO NAVIJATI ZA VAS!!!

Bane Kumanovo

pre 13 godina

Svaka cast,za borbenost,za zeljom za pobedu,za postenje.Vi ste ponos zemlje,ponos svih navijaca na celoj planeti.Nije bitno iz koje zemlje dolazite vi uvek se borite za veliki klub po imenu PARTIZAN.Sve ovo sto se desilo u Parizu vratice se mnogo brzo samo da tim ostane samo malo isti i naravno trenjer.Svim onim koji zele da blate najbolji klub u svim sportovima otkako se je Jugoslavija raspala,samo bih porucio ostali ste mnogo,mnogo daleko iza nas.Pozdrav svim GROBARIMA uzivajte u igri SAMPIONA.

jugo

pre 13 godina

nemu da razumem ove sto zaviduju Partizanu a i uopste srpskoj kosarci, pa klub je nas srpski nije bitno ko igra u njemu jer recimo koliko italijana igra u Interu ili koliko engleza igra u Arsenalu tako da smesni ste vise i vise od toga zivi bili pa videli Partizan za koju godinu osvaja Evroligu a vi samo uzivajte u patetici

kosarkas

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.

...

pre 13 godina

Partizan je izgubio jer njegovi igraci nemaju dovoljno srca za prelomne momente na ovom nivou, a ocigledno da ni trener nije sposoban da u dovoljnoj meri motivise tim. Pre svega je potreban novi trener, a zatim i bitna igracka pojacanja.

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Uglavnom si u pravu, ali moguce je da ce ostati i Milosevic i Rasic, ne zbog njihovih kvaliteta nego zbog ciste hemije u ekipi.Dule jednom rece da tim ne cini prost zbir igraca.Kod Rasica je problem psiholoske prirode.Setite se kako je igrao u FMP-u ili kako je u Partizanu igrao pojedine utakmice.Njega ako krene bice nam najbolji igrac sl. sezone. Sa druge strane Mitrovic, Sinovec i Djekic ce sigurno biti mnogo bolji i dobiti vecu sansu i time rastereiti druge igrace, pa cemo u njima takoreci dobiti pojacanja. Ceo tim ce posle ovoga biti mnogo jaci i iskusniji, uopste nam nisu potrebna neka posebna pojacanja.
Maric sigurno ostaje. Vujanic skoro sigurno nece doci (da su ga hteli dosao bi i na pocetku ove sezone u Partizan),ali ce sigurno doci neko dobro pojacanje umesto Mekejleba, koga sumnjam da cemo uspeti da zadrzimo. Todoric je kod Tegija pominjao jednog Australijanca (mislim da igra na koledzu u Americi) koji je vec zimus dolazio na probu i kao dogovorili su se da se jos jednom vide na leto.Isto je rekao da ce se truditi "da ne tumbaju mnogo sa timom na leto" tj. da ga sacuvaju, a mislim da je ovaj put to sasvim realno.

P.S. "Na ovakvim takmičenjima stiče se iskustvo koje je neophodno da bi se takva takmičenja i osvajala," završio je Vujošević.
Sami zakljucite sta je Vujosevic hteo da kaze... Secam se da je Danilovic pre par meseci u jednoj emisiji na RTS-u, na pitanje koji su mu planovi i zelje u narednim godinama rekao- "Da osvojim Evroligu sa Partizanom". Nesto slicno je pricao i Todoric i bas mi je drago sto svi oni tako razmisljaju.

Milutin

pre 13 godina

Sve se vraca, sve se placa (Grk i rus, 9. maj 2010 22:56)
Nemas pojma koliko si u pravu! Ovo je je valjda objasnjenje zasto se u stecaju?! Niste cetvrti u Evropi, zar ne?!

veljko

pre 13 godina

ko visoko leti, nisko pada(Lazar, 9. maj 2010 21:13) E da mi je da vidim da vi padnete na cetvrto mesto u Evropi! Ili u jadranskoj?! Ili u Beogradskoj zoni?!

Nemanja

pre 13 godina

Po nekim informacijama koje imam, MekKejleb ima ponudu od CSKA koju ne verujem da ce da odbije, a mi nemamo tih para. Sto se tice eventualne zamene za njega, spominje se povratak Vujanica. Roberts mozda ostane, realnije nego MekKejleb, mada bice i to tesko. Od dolaska Raduljice nema nista. Sa Kecmanom i Bozicem ce se razgovarati, zelja da ostanu je obostrana, i verovatno ce tako i biti, dok Maric, Veseli, Mitovic i Djekic sigurno ostaju. Enigma su Vranes, Milosevic i Rasic. Po nekim pricama, Vranesu ce isto ponuditi nov ugovor, jer mu stari istice na kraju sezone, a mislim da ce se ovoj dvojici zahvaliti. Ko god da dodje umesto njih, znam da ce biti pravi izbor. U svakom slucaju, ako ostanu Roberts, Vranes, Kecman i Bozic, uz sigurne Marica, Veselog, Djekica i Mitrovica, imacemo okosnicu kojoj ce dodavanje tri dobra igraca doneti sansu da sledece godine napadnemo EL i pokusamo da je osvojimo. Ova sezona je potvrdila da Duletu bezrezervno moramo verovati. Koga god da dovede, sistem ostaje!!!

XXL

pre 13 godina

@ Lazar

Zato ti cvrsto hodaj, ili stoj na zemlji. Ni ne probaj da se odlepis, a kamoli da poletis. Prosek je strava ili cak uspeh za takve.
Iskren pozdrav

Oscar

pre 13 godina

hvala momci vi ste definicija reci SPORTISTI!!! veliki i u porazu! znam da je vama najteze ali glavu gore! ima jos da se bori ove sezone!

a za sledecu, daj Boze da dovedemo Raduljicu i nekog krshtenog shutera 1/2 i to je to...

Velja

pre 13 godina

Ponosan sam sto sam grobar.......kosarkasi,bili ste sjajni..pokazali smo da mozemo da igramo sa svima i da ne moze niko da racuna na sigurnu pobedu protiv nas......bravo,heroji.......najbolji ste

duka

pre 13 godina

Momci, svaka čast i hvala za sve što ste uradili ne samo ove, već i prethodnih sezona.
Veliki od najvećih treneru!
Danas nije trebalo forsirati zonu!!!
To kod CSKA ne prolazi.
Svi se nadamo sledeće godine da ponovimo ovu, a možda i korak dalje.
Hvala Partizane!!!

grobarmg

pre 13 godina

Dule izvini zato sto nisam vjerovao u tebe prije 10 godina. Izvini sto sam se nervirao i psovao na utakmicama koje smo gubili. Izvini sto me zivcirala tvoja taktika, tvoja vika, a posebno uvodjenje Avdalovica da napravi faul, silne tehnicke greske, tvoja pojava uopste... Dokazao si mi da si sve ispravno radio i da je svaki tvoj potez bio na mestu.
Majstore imas moje VELIKO izvinjenje. A siguran sam da ce ga tvoja ljudska velicina i prihvatiti.
Tebi i tvojim momcima zelim da se zahvalim za sve trenutke srece koje ste priredili svim grobarima i svim Srbima s obe strane Drine. Hvala vam!!!
VOLIM GA K'O OKA DVA...

Merlin

pre 13 godina

Po prvi put mislim da su se stekli uslovi da Partizan NE proda nijednog igraca,probati zadrzati Boa, jer decko je toliki profesionalac plus veliko srce ima,kako se samo pozrtvovano bacao ,zakucavao,krao lopte,asistirao,preuzimao odgovornost,uklopio se neverovatno u koncepciju Partizanove igre. Veseli ima fizicke predizpozicije da sutira trojke sa 7,25 m, i niko ne bi mogao njegov skok sut da blokira kad se ispravi, i on bi mogao biti kljuc sledece godine da osvojimo evroligu. Mozda ce eventualno biti samo problem ako neko ponudi visoku obestecenje za Marica, i zamena za njega,ostali bi svi trebalo da ostanu,ukljucujuci i Robersta. Sad treba biti pametan i zadrzati kompletnu ekipu i dovesti jedno pojacanje.

Zovite me Dule

pre 13 godina

Od ovog coveka treba uciti i kako i sta se govori. Tacno, nama je u ovom trenutku potrebna stabilnost. Teze je ovako ali i casnije.

Anarhimed

pre 13 godina

Carevi, hvala vam!
Prelepo je bilo gledati vas ove sezone u Evroligi. Zaista je bio užitak gledati kako se, sa takvom mizerijom od budžeta, svim srcem borite sa neuporedivo skupljim timovima.
Hvala i Velikom Duletu Vujoševiću, čoveku koji predvodi ove lavove!
Kapa dole, momci!
Posle svega, predivan je osećaj kada znate da su iza vasostali takvi timovi kao što su Real, Panatinaikos, Makabi...

brat Bo Mekejleb :)

pre 13 godina

Veliko HVALA Parizanu na svemu sto je priredio svojim navijacima ali i citavoj zemlji, tokom citave ovogodisnje epizode u evroligi...Mekejleb dozivotno u Partizanu :)moramo po tom pitanju nesto uciniti :)
Dule HVALA na SVEMU...

pirke

pre 13 godina

Sta reci, Dile standardan intervju, ali mene posebno raduje zadnji pasus u kome se indirektno pominju finansije. Mislim da cemo naci strasnog sponzora, kao sto i igrace nalazimo. Napred Partizan!

dex

pre 13 godina

Poslednji komentar koji cu ostaviti ove godine u vezi Partizana:

Hvala Vam na svemu, odigrali ste jednu od najuzbudljivijih sezona poslednjih godina, vratili nas na mesto na kome volimo da budemo, mesto na kome se sanjaju vrhunski sportski podvizi, gde klinci od 8 godina broje 3,2,1 na terenima i sanjaju pobednicki kosh u poslednjoj sekundi, mesto koje zasluzujemo jer imamo najbolje trenere i najvise ljubavi za kraljicu igara.

Mika NS

pre 13 godina

Za borbenost,
za posvecenost timu,
za posvecenost igri,
za veru,
za nadu,
za zelju,
za pobedu,
za poraz,
za nas koji vas bodrimo,
za kosarku
hvala vam do neba !!!
PS Znam da se ponavljam,ali recima se ne moze opisati moja zahvalnost za ono sto KK Partizan cini za nas.

Danja

pre 13 godina

Cast je ucestvovati na final For i ne izgubiti ni jednu utakmicu u regularnom vremenu,produzeci su isto kao i penali u fudbalu,casno su parzanovci odigrali obe utakmice!Na sudjenje necu ostaviti komentar ali je bilo ocigledno da bogati pobedjuju na kraju.Treba docekati ove momke koji casno zaradjuju svaki dinar,koji su se borili maksimalno za svoj klub.Cestitam Partzanu na velikom uspehu.

MIRKO

pre 13 godina

Treba da se priredi velicanstven docek ovim mldaim momcima!
Ako Bog da sledece godine u jos jacem sastavu da se makar ponovi ovaj uspjeh.Da li neko zna kolika je vjerovatnoca da se sacuva ova ekipa za narednu godinu uz mozda neko pojacanje?
Je li sponzorima u ovoj zemlji treba neki veci motiv od ovoga da dugorocno uloze u Partizan ?

Nikola

pre 13 godina

Politicari moji nema posla nema srece nema nicega samo je tu Partizan, umesto sto rasipate budzet ove zemlje, izdvojite koji milion(nije to nista, mnogo vise stavljate u svoj dzep), pomognite Partizanu, on je nas antidepresiv on je pravi ponos Srbije!

Nino

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!
Glavu gore, nastavite sa dobrim radom, ako Vam pomognu (mislim na državu, odnosno na njene institucije), dobro bi bilo, ako ne, šta da se radi, već ste se navikli na to...
Još jednom ste pokazali da ste ubedljivo najbolji „proizvod“ i reprezent ove zemlje!

boki

pre 13 godina

eto svi sa strane vide da su nas fino pokrali u ova dva meca ali nema veze, borili smo se protiv svega i naravno necemo nikakva saopstenja da izdajemo...radimo dalje

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bez obzira na ova dva poraza, za nas vi ste pobednici. Ovako predstavljati svoj klub, svoju zemlju je za svaku pohvalu. Iskustvo koje su ovi momci dobili igranjem na Final 4 je neprocenjivo. Jos da sacuvamo ovu ekipu za naredne sezone i nema problema. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

red devil 011

pre 13 godina

Niko ne komentarise tendenciozno sudjenje onog italijana tokom skoro celog toka utakmice, posebno u prvoj i poslednjoj cetvrtini!!! Uglavnom su to bili nasi izmisljeni faulovi pod kosem, a njima koji su konstantno tukli Marica i Veselog nista...cak je i morao da menja odluku kad je dao aut za CSKA a drugi sudija mu prilazi i kaze alo prijatelju pa imamo i mi oci... Puno mi je srce zbog znoja i suza i krvi koju su prolili ovi momci boreci se za svaku loptu, ali i boli, BOOLI sto smo ovako 2 puta nesrecno izgubili, mogli smo na sam krov Evrope ove godine, imali smo u saci onaj Olimpijakos...i onda opet nesrecno protiv CSKA, ali i uz pomoc sudija. A i videlo se da su umorni igraci od NLBa, kupa, domace lige...popustala je koncentracija na kraju kada to nije smelo da se desi. Znam da su ljudi sad u fazonu ma jaki smo kao crna zemlja, sledece sezone cemo biti jos jaci...ali morate priznati da cemo na ovakvo cudo i ovakvu priliku mozda morati da pricekamo...

Mika NS

pre 13 godina

Za borbenost,
za posvecenost timu,
za posvecenost igri,
za veru,
za nadu,
za zelju,
za pobedu,
za poraz,
za nas koji vas bodrimo,
za kosarku
hvala vam do neba !!!
PS Znam da se ponavljam,ali recima se ne moze opisati moja zahvalnost za ono sto KK Partizan cini za nas.

Merlin

pre 13 godina

Po prvi put mislim da su se stekli uslovi da Partizan NE proda nijednog igraca,probati zadrzati Boa, jer decko je toliki profesionalac plus veliko srce ima,kako se samo pozrtvovano bacao ,zakucavao,krao lopte,asistirao,preuzimao odgovornost,uklopio se neverovatno u koncepciju Partizanove igre. Veseli ima fizicke predizpozicije da sutira trojke sa 7,25 m, i niko ne bi mogao njegov skok sut da blokira kad se ispravi, i on bi mogao biti kljuc sledece godine da osvojimo evroligu. Mozda ce eventualno biti samo problem ako neko ponudi visoku obestecenje za Marica, i zamena za njega,ostali bi svi trebalo da ostanu,ukljucujuci i Robersta. Sad treba biti pametan i zadrzati kompletnu ekipu i dovesti jedno pojacanje.

dex

pre 13 godina

Poslednji komentar koji cu ostaviti ove godine u vezi Partizana:

Hvala Vam na svemu, odigrali ste jednu od najuzbudljivijih sezona poslednjih godina, vratili nas na mesto na kome volimo da budemo, mesto na kome se sanjaju vrhunski sportski podvizi, gde klinci od 8 godina broje 3,2,1 na terenima i sanjaju pobednicki kosh u poslednjoj sekundi, mesto koje zasluzujemo jer imamo najbolje trenere i najvise ljubavi za kraljicu igara.

red devil 011

pre 13 godina

Niko ne komentarise tendenciozno sudjenje onog italijana tokom skoro celog toka utakmice, posebno u prvoj i poslednjoj cetvrtini!!! Uglavnom su to bili nasi izmisljeni faulovi pod kosem, a njima koji su konstantno tukli Marica i Veselog nista...cak je i morao da menja odluku kad je dao aut za CSKA a drugi sudija mu prilazi i kaze alo prijatelju pa imamo i mi oci... Puno mi je srce zbog znoja i suza i krvi koju su prolili ovi momci boreci se za svaku loptu, ali i boli, BOOLI sto smo ovako 2 puta nesrecno izgubili, mogli smo na sam krov Evrope ove godine, imali smo u saci onaj Olimpijakos...i onda opet nesrecno protiv CSKA, ali i uz pomoc sudija. A i videlo se da su umorni igraci od NLBa, kupa, domace lige...popustala je koncentracija na kraju kada to nije smelo da se desi. Znam da su ljudi sad u fazonu ma jaki smo kao crna zemlja, sledece sezone cemo biti jos jaci...ali morate priznati da cemo na ovakvo cudo i ovakvu priliku mozda morati da pricekamo...

brat Bo Mekejleb :)

pre 13 godina

Veliko HVALA Parizanu na svemu sto je priredio svojim navijacima ali i citavoj zemlji, tokom citave ovogodisnje epizode u evroligi...Mekejleb dozivotno u Partizanu :)moramo po tom pitanju nesto uciniti :)
Dule HVALA na SVEMU...

Danja

pre 13 godina

Cast je ucestvovati na final For i ne izgubiti ni jednu utakmicu u regularnom vremenu,produzeci su isto kao i penali u fudbalu,casno su parzanovci odigrali obe utakmice!Na sudjenje necu ostaviti komentar ali je bilo ocigledno da bogati pobedjuju na kraju.Treba docekati ove momke koji casno zaradjuju svaki dinar,koji su se borili maksimalno za svoj klub.Cestitam Partzanu na velikom uspehu.

MIRKO

pre 13 godina

Treba da se priredi velicanstven docek ovim mldaim momcima!
Ako Bog da sledece godine u jos jacem sastavu da se makar ponovi ovaj uspjeh.Da li neko zna kolika je vjerovatnoca da se sacuva ova ekipa za narednu godinu uz mozda neko pojacanje?
Je li sponzorima u ovoj zemlji treba neki veci motiv od ovoga da dugorocno uloze u Partizan ?

Nemanja

pre 13 godina

Po nekim informacijama koje imam, MekKejleb ima ponudu od CSKA koju ne verujem da ce da odbije, a mi nemamo tih para. Sto se tice eventualne zamene za njega, spominje se povratak Vujanica. Roberts mozda ostane, realnije nego MekKejleb, mada bice i to tesko. Od dolaska Raduljice nema nista. Sa Kecmanom i Bozicem ce se razgovarati, zelja da ostanu je obostrana, i verovatno ce tako i biti, dok Maric, Veseli, Mitovic i Djekic sigurno ostaju. Enigma su Vranes, Milosevic i Rasic. Po nekim pricama, Vranesu ce isto ponuditi nov ugovor, jer mu stari istice na kraju sezone, a mislim da ce se ovoj dvojici zahvaliti. Ko god da dodje umesto njih, znam da ce biti pravi izbor. U svakom slucaju, ako ostanu Roberts, Vranes, Kecman i Bozic, uz sigurne Marica, Veselog, Djekica i Mitrovica, imacemo okosnicu kojoj ce dodavanje tri dobra igraca doneti sansu da sledece godine napadnemo EL i pokusamo da je osvojimo. Ova sezona je potvrdila da Duletu bezrezervno moramo verovati. Koga god da dovede, sistem ostaje!!!

Nikola

pre 13 godina

Politicari moji nema posla nema srece nema nicega samo je tu Partizan, umesto sto rasipate budzet ove zemlje, izdvojite koji milion(nije to nista, mnogo vise stavljate u svoj dzep), pomognite Partizanu, on je nas antidepresiv on je pravi ponos Srbije!

grobarmg

pre 13 godina

Dule izvini zato sto nisam vjerovao u tebe prije 10 godina. Izvini sto sam se nervirao i psovao na utakmicama koje smo gubili. Izvini sto me zivcirala tvoja taktika, tvoja vika, a posebno uvodjenje Avdalovica da napravi faul, silne tehnicke greske, tvoja pojava uopste... Dokazao si mi da si sve ispravno radio i da je svaki tvoj potez bio na mestu.
Majstore imas moje VELIKO izvinjenje. A siguran sam da ce ga tvoja ljudska velicina i prihvatiti.
Tebi i tvojim momcima zelim da se zahvalim za sve trenutke srece koje ste priredili svim grobarima i svim Srbima s obe strane Drine. Hvala vam!!!
VOLIM GA K'O OKA DVA...

Anarhimed

pre 13 godina

Carevi, hvala vam!
Prelepo je bilo gledati vas ove sezone u Evroligi. Zaista je bio užitak gledati kako se, sa takvom mizerijom od budžeta, svim srcem borite sa neuporedivo skupljim timovima.
Hvala i Velikom Duletu Vujoševiću, čoveku koji predvodi ove lavove!
Kapa dole, momci!
Posle svega, predivan je osećaj kada znate da su iza vasostali takvi timovi kao što su Real, Panatinaikos, Makabi...

Zovite me Dule

pre 13 godina

Od ovog coveka treba uciti i kako i sta se govori. Tacno, nama je u ovom trenutku potrebna stabilnost. Teze je ovako ali i casnije.

Nino

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!
Glavu gore, nastavite sa dobrim radom, ako Vam pomognu (mislim na državu, odnosno na njene institucije), dobro bi bilo, ako ne, šta da se radi, već ste se navikli na to...
Još jednom ste pokazali da ste ubedljivo najbolji „proizvod“ i reprezent ove zemlje!

boki

pre 13 godina

eto svi sa strane vide da su nas fino pokrali u ova dva meca ali nema veze, borili smo se protiv svega i naravno necemo nikakva saopstenja da izdajemo...radimo dalje

pirke

pre 13 godina

Sta reci, Dile standardan intervju, ali mene posebno raduje zadnji pasus u kome se indirektno pominju finansije. Mislim da cemo naci strasnog sponzora, kao sto i igrace nalazimo. Napred Partizan!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bez obzira na ova dva poraza, za nas vi ste pobednici. Ovako predstavljati svoj klub, svoju zemlju je za svaku pohvalu. Iskustvo koje su ovi momci dobili igranjem na Final 4 je neprocenjivo. Jos da sacuvamo ovu ekipu za naredne sezone i nema problema. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

Velja

pre 13 godina

Ponosan sam sto sam grobar.......kosarkasi,bili ste sjajni..pokazali smo da mozemo da igramo sa svima i da ne moze niko da racuna na sigurnu pobedu protiv nas......bravo,heroji.......najbolji ste

Oscar

pre 13 godina

hvala momci vi ste definicija reci SPORTISTI!!! veliki i u porazu! znam da je vama najteze ali glavu gore! ima jos da se bori ove sezone!

a za sledecu, daj Boze da dovedemo Raduljicu i nekog krshtenog shutera 1/2 i to je to...

veljko

pre 13 godina

ko visoko leti, nisko pada(Lazar, 9. maj 2010 21:13) E da mi je da vidim da vi padnete na cetvrto mesto u Evropi! Ili u jadranskoj?! Ili u Beogradskoj zoni?!

Milutin

pre 13 godina

Sve se vraca, sve se placa (Grk i rus, 9. maj 2010 22:56)
Nemas pojma koliko si u pravu! Ovo je je valjda objasnjenje zasto se u stecaju?! Niste cetvrti u Evropi, zar ne?!

XXL

pre 13 godina

@ Lazar

Zato ti cvrsto hodaj, ili stoj na zemlji. Ni ne probaj da se odlepis, a kamoli da poletis. Prosek je strava ili cak uspeh za takve.
Iskren pozdrav

duka

pre 13 godina

Momci, svaka čast i hvala za sve što ste uradili ne samo ove, već i prethodnih sezona.
Veliki od najvećih treneru!
Danas nije trebalo forsirati zonu!!!
To kod CSKA ne prolazi.
Svi se nadamo sledeće godine da ponovimo ovu, a možda i korak dalje.
Hvala Partizane!!!

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Uglavnom si u pravu, ali moguce je da ce ostati i Milosevic i Rasic, ne zbog njihovih kvaliteta nego zbog ciste hemije u ekipi.Dule jednom rece da tim ne cini prost zbir igraca.Kod Rasica je problem psiholoske prirode.Setite se kako je igrao u FMP-u ili kako je u Partizanu igrao pojedine utakmice.Njega ako krene bice nam najbolji igrac sl. sezone. Sa druge strane Mitrovic, Sinovec i Djekic ce sigurno biti mnogo bolji i dobiti vecu sansu i time rastereiti druge igrace, pa cemo u njima takoreci dobiti pojacanja. Ceo tim ce posle ovoga biti mnogo jaci i iskusniji, uopste nam nisu potrebna neka posebna pojacanja.
Maric sigurno ostaje. Vujanic skoro sigurno nece doci (da su ga hteli dosao bi i na pocetku ove sezone u Partizan),ali ce sigurno doci neko dobro pojacanje umesto Mekejleba, koga sumnjam da cemo uspeti da zadrzimo. Todoric je kod Tegija pominjao jednog Australijanca (mislim da igra na koledzu u Americi) koji je vec zimus dolazio na probu i kao dogovorili su se da se jos jednom vide na leto.Isto je rekao da ce se truditi "da ne tumbaju mnogo sa timom na leto" tj. da ga sacuvaju, a mislim da je ovaj put to sasvim realno.

P.S. "Na ovakvim takmičenjima stiče se iskustvo koje je neophodno da bi se takva takmičenja i osvajala," završio je Vujošević.
Sami zakljucite sta je Vujosevic hteo da kaze... Secam se da je Danilovic pre par meseci u jednoj emisiji na RTS-u, na pitanje koji su mu planovi i zelje u narednim godinama rekao- "Da osvojim Evroligu sa Partizanom". Nesto slicno je pricao i Todoric i bas mi je drago sto svi oni tako razmisljaju.

jugo

pre 13 godina

nemu da razumem ove sto zaviduju Partizanu a i uopste srpskoj kosarci, pa klub je nas srpski nije bitno ko igra u njemu jer recimo koliko italijana igra u Interu ili koliko engleza igra u Arsenalu tako da smesni ste vise i vise od toga zivi bili pa videli Partizan za koju godinu osvaja Evroligu a vi samo uzivajte u patetici

Zvezdas

pre 13 godina

Nema vise mesta za podele, nema vise vremena za svadje!!! Partizan je otisao na vrh evrope, srpski tim, I TU SU SVI PRAVI SRBI DA GA PODRZE, IZ SVE SNAGE!!! HVALA MOMCI, BILO JE PRAVO ZADOVOLJSTVO NAVIJATI ZA VAS!!!

Mister_X

pre 13 godina

@Trica Kecmana protiv Cibone se dvostruko vratila :).
(Pasivni posmatrac, 9. maj 2010 22:41)

Jeste prijatelju vratila se i to trostruko:
Bo promasio dve i Rasic jednu u zadnjim sekundama ALI
to nam daje jos veci podstrek za buducnost...
pre cetri godine usli u top 16, pa sledeca stepenica 2 g. u top 8, pa sada F4 mozda ce sledeca biti opet F4 i finale samo...mozda...a mozda i sam tron Evrope...jer mi svi verujemo u Partizan da to moze.
I da ne uspe odmah sledecih godina opet cemo imati strpljenja, ako treba jos 10 godina Ali opet cemo biti tu u vrhu Evrope dok drugi Srpski klubovi na zalost moraju da navijaju za protivnicke ekipe kako bi se i oni radovali necemu i imali razloga da napisu poneki komentar ovde na B92.

Mogu se opkladiti da si ti lisno navijao za Cibonu u finalu i zato te onaj kos toliko boli!

...

pre 13 godina

Partizan je izgubio jer njegovi igraci nemaju dovoljno srca za prelomne momente na ovom nivou, a ocigledno da ni trener nije sposoban da u dovoljnoj meri motivise tim. Pre svega je potreban novi trener, a zatim i bitna igracka pojacanja.

Bane Kumanovo

pre 13 godina

Svaka cast,za borbenost,za zeljom za pobedu,za postenje.Vi ste ponos zemlje,ponos svih navijaca na celoj planeti.Nije bitno iz koje zemlje dolazite vi uvek se borite za veliki klub po imenu PARTIZAN.Sve ovo sto se desilo u Parizu vratice se mnogo brzo samo da tim ostane samo malo isti i naravno trenjer.Svim onim koji zele da blate najbolji klub u svim sportovima otkako se je Jugoslavija raspala,samo bih porucio ostali ste mnogo,mnogo daleko iza nas.Pozdrav svim GROBARIMA uzivajte u igri SAMPIONA.

kosarkas

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.

nikola

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.
(kosarkas, 10. maj 2010 10:05)

Auu koliko si ti izlupao da ne znam da li ima svrhe da te komentarisem ali moracu... Neuspeh bi bio mozda izgubiti 2 utakmice od nekih drugih timova ,ali izgubiti utakmice na F4 Evrolige na produzetke (i to smo imali obe utakmice dobijene) od CSKA i Olimpijakosa koji imaju po 40-50 miliona budzeta, bas i nije... Pa onda "5 stranih igraca sigurno dobro placenih...". Veseli je dosao sa 18 godina i Slovana kao anonimus i potpisao petogodisnji ugovor i prima neku minimalnu platu, Vranjes-dosao kada ga niko nije hteo, za takodje neku malu platu, Maric- igrao u Granadi po 5 minuta u proseku, pa zakluci koliko je placen, Roberts i Mekejleb su dosli u poslednjem momentu i igraju za koliko znam po 100 000 evra, mada zna da je Dule pricao da je jos manje.Pa kod stimac ima platu 100 000 evra, Videnov 120 000, Tejlor-120 000, Keselj- 120 000... Sepa(koji ni ne igra nego je na pozajmici u radnickom) je placen 200 000 evra! Pare od grada smo dobili tek po plasmanu na F4, a pre toga nista ni od njih ni od drzave, zato smo i u dugovima vec godinama i zato Dule stalno kuka na konferencijama, a i te pare koje smo dobili (200 000 evra) su mizerne, pogotovo u odnosu budzete koje imaju drugi timovi u EL.O kojim ti parama pricas, koje su to pare ulozene u KK Partizan?? ZOK C.Zvezda je finalista drugog po rangu takmicenja u zenskoj odbojci,a KK Partizan 4. u najjacek kosarkaskom takmicenju... Ne mogu vise, ali ima jos dosta toga da se napise,a vidim da te i svi drugi ignorisu...

kosarkas

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.

...

pre 13 godina

Partizan je izgubio jer njegovi igraci nemaju dovoljno srca za prelomne momente na ovom nivou, a ocigledno da ni trener nije sposoban da u dovoljnoj meri motivise tim. Pre svega je potreban novi trener, a zatim i bitna igracka pojacanja.

red devil 011

pre 13 godina

Niko ne komentarise tendenciozno sudjenje onog italijana tokom skoro celog toka utakmice, posebno u prvoj i poslednjoj cetvrtini!!! Uglavnom su to bili nasi izmisljeni faulovi pod kosem, a njima koji su konstantno tukli Marica i Veselog nista...cak je i morao da menja odluku kad je dao aut za CSKA a drugi sudija mu prilazi i kaze alo prijatelju pa imamo i mi oci... Puno mi je srce zbog znoja i suza i krvi koju su prolili ovi momci boreci se za svaku loptu, ali i boli, BOOLI sto smo ovako 2 puta nesrecno izgubili, mogli smo na sam krov Evrope ove godine, imali smo u saci onaj Olimpijakos...i onda opet nesrecno protiv CSKA, ali i uz pomoc sudija. A i videlo se da su umorni igraci od NLBa, kupa, domace lige...popustala je koncentracija na kraju kada to nije smelo da se desi. Znam da su ljudi sad u fazonu ma jaki smo kao crna zemlja, sledece sezone cemo biti jos jaci...ali morate priznati da cemo na ovakvo cudo i ovakvu priliku mozda morati da pricekamo...

Mika NS

pre 13 godina

Za borbenost,
za posvecenost timu,
za posvecenost igri,
za veru,
za nadu,
za zelju,
za pobedu,
za poraz,
za nas koji vas bodrimo,
za kosarku
hvala vam do neba !!!
PS Znam da se ponavljam,ali recima se ne moze opisati moja zahvalnost za ono sto KK Partizan cini za nas.

duka

pre 13 godina

Momci, svaka čast i hvala za sve što ste uradili ne samo ove, već i prethodnih sezona.
Veliki od najvećih treneru!
Danas nije trebalo forsirati zonu!!!
To kod CSKA ne prolazi.
Svi se nadamo sledeće godine da ponovimo ovu, a možda i korak dalje.
Hvala Partizane!!!

jugo

pre 13 godina

nemu da razumem ove sto zaviduju Partizanu a i uopste srpskoj kosarci, pa klub je nas srpski nije bitno ko igra u njemu jer recimo koliko italijana igra u Interu ili koliko engleza igra u Arsenalu tako da smesni ste vise i vise od toga zivi bili pa videli Partizan za koju godinu osvaja Evroligu a vi samo uzivajte u patetici

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bez obzira na ova dva poraza, za nas vi ste pobednici. Ovako predstavljati svoj klub, svoju zemlju je za svaku pohvalu. Iskustvo koje su ovi momci dobili igranjem na Final 4 je neprocenjivo. Jos da sacuvamo ovu ekipu za naredne sezone i nema problema. Srecno!!!

http://www.worldofbasketball.org

boki

pre 13 godina

eto svi sa strane vide da su nas fino pokrali u ova dva meca ali nema veze, borili smo se protiv svega i naravno necemo nikakva saopstenja da izdajemo...radimo dalje

veljko

pre 13 godina

ko visoko leti, nisko pada(Lazar, 9. maj 2010 21:13) E da mi je da vidim da vi padnete na cetvrto mesto u Evropi! Ili u jadranskoj?! Ili u Beogradskoj zoni?!

Zovite me Dule

pre 13 godina

Od ovog coveka treba uciti i kako i sta se govori. Tacno, nama je u ovom trenutku potrebna stabilnost. Teze je ovako ali i casnije.

Anarhimed

pre 13 godina

Carevi, hvala vam!
Prelepo je bilo gledati vas ove sezone u Evroligi. Zaista je bio užitak gledati kako se, sa takvom mizerijom od budžeta, svim srcem borite sa neuporedivo skupljim timovima.
Hvala i Velikom Duletu Vujoševiću, čoveku koji predvodi ove lavove!
Kapa dole, momci!
Posle svega, predivan je osećaj kada znate da su iza vasostali takvi timovi kao što su Real, Panatinaikos, Makabi...

dex

pre 13 godina

Poslednji komentar koji cu ostaviti ove godine u vezi Partizana:

Hvala Vam na svemu, odigrali ste jednu od najuzbudljivijih sezona poslednjih godina, vratili nas na mesto na kome volimo da budemo, mesto na kome se sanjaju vrhunski sportski podvizi, gde klinci od 8 godina broje 3,2,1 na terenima i sanjaju pobednicki kosh u poslednjoj sekundi, mesto koje zasluzujemo jer imamo najbolje trenere i najvise ljubavi za kraljicu igara.

brat Bo Mekejleb :)

pre 13 godina

Veliko HVALA Parizanu na svemu sto je priredio svojim navijacima ali i citavoj zemlji, tokom citave ovogodisnje epizode u evroligi...Mekejleb dozivotno u Partizanu :)moramo po tom pitanju nesto uciniti :)
Dule HVALA na SVEMU...

Oscar

pre 13 godina

hvala momci vi ste definicija reci SPORTISTI!!! veliki i u porazu! znam da je vama najteze ali glavu gore! ima jos da se bori ove sezone!

a za sledecu, daj Boze da dovedemo Raduljicu i nekog krshtenog shutera 1/2 i to je to...

Nino

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!
Glavu gore, nastavite sa dobrim radom, ako Vam pomognu (mislim na državu, odnosno na njene institucije), dobro bi bilo, ako ne, šta da se radi, već ste se navikli na to...
Još jednom ste pokazali da ste ubedljivo najbolji „proizvod“ i reprezent ove zemlje!

MIRKO

pre 13 godina

Treba da se priredi velicanstven docek ovim mldaim momcima!
Ako Bog da sledece godine u jos jacem sastavu da se makar ponovi ovaj uspjeh.Da li neko zna kolika je vjerovatnoca da se sacuva ova ekipa za narednu godinu uz mozda neko pojacanje?
Je li sponzorima u ovoj zemlji treba neki veci motiv od ovoga da dugorocno uloze u Partizan ?

pirke

pre 13 godina

Sta reci, Dile standardan intervju, ali mene posebno raduje zadnji pasus u kome se indirektno pominju finansije. Mislim da cemo naci strasnog sponzora, kao sto i igrace nalazimo. Napred Partizan!

Nikola

pre 13 godina

Politicari moji nema posla nema srece nema nicega samo je tu Partizan, umesto sto rasipate budzet ove zemlje, izdvojite koji milion(nije to nista, mnogo vise stavljate u svoj dzep), pomognite Partizanu, on je nas antidepresiv on je pravi ponos Srbije!

Merlin

pre 13 godina

Po prvi put mislim da su se stekli uslovi da Partizan NE proda nijednog igraca,probati zadrzati Boa, jer decko je toliki profesionalac plus veliko srce ima,kako se samo pozrtvovano bacao ,zakucavao,krao lopte,asistirao,preuzimao odgovornost,uklopio se neverovatno u koncepciju Partizanove igre. Veseli ima fizicke predizpozicije da sutira trojke sa 7,25 m, i niko ne bi mogao njegov skok sut da blokira kad se ispravi, i on bi mogao biti kljuc sledece godine da osvojimo evroligu. Mozda ce eventualno biti samo problem ako neko ponudi visoku obestecenje za Marica, i zamena za njega,ostali bi svi trebalo da ostanu,ukljucujuci i Robersta. Sad treba biti pametan i zadrzati kompletnu ekipu i dovesti jedno pojacanje.

Danja

pre 13 godina

Cast je ucestvovati na final For i ne izgubiti ni jednu utakmicu u regularnom vremenu,produzeci su isto kao i penali u fudbalu,casno su parzanovci odigrali obe utakmice!Na sudjenje necu ostaviti komentar ali je bilo ocigledno da bogati pobedjuju na kraju.Treba docekati ove momke koji casno zaradjuju svaki dinar,koji su se borili maksimalno za svoj klub.Cestitam Partzanu na velikom uspehu.

Velja

pre 13 godina

Ponosan sam sto sam grobar.......kosarkasi,bili ste sjajni..pokazali smo da mozemo da igramo sa svima i da ne moze niko da racuna na sigurnu pobedu protiv nas......bravo,heroji.......najbolji ste

grobarmg

pre 13 godina

Dule izvini zato sto nisam vjerovao u tebe prije 10 godina. Izvini sto sam se nervirao i psovao na utakmicama koje smo gubili. Izvini sto me zivcirala tvoja taktika, tvoja vika, a posebno uvodjenje Avdalovica da napravi faul, silne tehnicke greske, tvoja pojava uopste... Dokazao si mi da si sve ispravno radio i da je svaki tvoj potez bio na mestu.
Majstore imas moje VELIKO izvinjenje. A siguran sam da ce ga tvoja ljudska velicina i prihvatiti.
Tebi i tvojim momcima zelim da se zahvalim za sve trenutke srece koje ste priredili svim grobarima i svim Srbima s obe strane Drine. Hvala vam!!!
VOLIM GA K'O OKA DVA...

Nemanja

pre 13 godina

Po nekim informacijama koje imam, MekKejleb ima ponudu od CSKA koju ne verujem da ce da odbije, a mi nemamo tih para. Sto se tice eventualne zamene za njega, spominje se povratak Vujanica. Roberts mozda ostane, realnije nego MekKejleb, mada bice i to tesko. Od dolaska Raduljice nema nista. Sa Kecmanom i Bozicem ce se razgovarati, zelja da ostanu je obostrana, i verovatno ce tako i biti, dok Maric, Veseli, Mitovic i Djekic sigurno ostaju. Enigma su Vranes, Milosevic i Rasic. Po nekim pricama, Vranesu ce isto ponuditi nov ugovor, jer mu stari istice na kraju sezone, a mislim da ce se ovoj dvojici zahvaliti. Ko god da dodje umesto njih, znam da ce biti pravi izbor. U svakom slucaju, ako ostanu Roberts, Vranes, Kecman i Bozic, uz sigurne Marica, Veselog, Djekica i Mitrovica, imacemo okosnicu kojoj ce dodavanje tri dobra igraca doneti sansu da sledece godine napadnemo EL i pokusamo da je osvojimo. Ova sezona je potvrdila da Duletu bezrezervno moramo verovati. Koga god da dovede, sistem ostaje!!!

Milutin

pre 13 godina

Sve se vraca, sve se placa (Grk i rus, 9. maj 2010 22:56)
Nemas pojma koliko si u pravu! Ovo je je valjda objasnjenje zasto se u stecaju?! Niste cetvrti u Evropi, zar ne?!

XXL

pre 13 godina

@ Lazar

Zato ti cvrsto hodaj, ili stoj na zemlji. Ni ne probaj da se odlepis, a kamoli da poletis. Prosek je strava ili cak uspeh za takve.
Iskren pozdrav

VOLIM PARTIZAN

pre 13 godina

(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Uglavnom si u pravu, ali moguce je da ce ostati i Milosevic i Rasic, ne zbog njihovih kvaliteta nego zbog ciste hemije u ekipi.Dule jednom rece da tim ne cini prost zbir igraca.Kod Rasica je problem psiholoske prirode.Setite se kako je igrao u FMP-u ili kako je u Partizanu igrao pojedine utakmice.Njega ako krene bice nam najbolji igrac sl. sezone. Sa druge strane Mitrovic, Sinovec i Djekic ce sigurno biti mnogo bolji i dobiti vecu sansu i time rastereiti druge igrace, pa cemo u njima takoreci dobiti pojacanja. Ceo tim ce posle ovoga biti mnogo jaci i iskusniji, uopste nam nisu potrebna neka posebna pojacanja.
Maric sigurno ostaje. Vujanic skoro sigurno nece doci (da su ga hteli dosao bi i na pocetku ove sezone u Partizan),ali ce sigurno doci neko dobro pojacanje umesto Mekejleba, koga sumnjam da cemo uspeti da zadrzimo. Todoric je kod Tegija pominjao jednog Australijanca (mislim da igra na koledzu u Americi) koji je vec zimus dolazio na probu i kao dogovorili su se da se jos jednom vide na leto.Isto je rekao da ce se truditi "da ne tumbaju mnogo sa timom na leto" tj. da ga sacuvaju, a mislim da je ovaj put to sasvim realno.

P.S. "Na ovakvim takmičenjima stiče se iskustvo koje je neophodno da bi se takva takmičenja i osvajala," završio je Vujošević.
Sami zakljucite sta je Vujosevic hteo da kaze... Secam se da je Danilovic pre par meseci u jednoj emisiji na RTS-u, na pitanje koji su mu planovi i zelje u narednim godinama rekao- "Da osvojim Evroligu sa Partizanom". Nesto slicno je pricao i Todoric i bas mi je drago sto svi oni tako razmisljaju.

Zvezdas

pre 13 godina

Nema vise mesta za podele, nema vise vremena za svadje!!! Partizan je otisao na vrh evrope, srpski tim, I TU SU SVI PRAVI SRBI DA GA PODRZE, IZ SVE SNAGE!!! HVALA MOMCI, BILO JE PRAVO ZADOVOLJSTVO NAVIJATI ZA VAS!!!

Bane Kumanovo

pre 13 godina

Svaka cast,za borbenost,za zeljom za pobedu,za postenje.Vi ste ponos zemlje,ponos svih navijaca na celoj planeti.Nije bitno iz koje zemlje dolazite vi uvek se borite za veliki klub po imenu PARTIZAN.Sve ovo sto se desilo u Parizu vratice se mnogo brzo samo da tim ostane samo malo isti i naravno trenjer.Svim onim koji zele da blate najbolji klub u svim sportovima otkako se je Jugoslavija raspala,samo bih porucio ostali ste mnogo,mnogo daleko iza nas.Pozdrav svim GROBARIMA uzivajte u igri SAMPIONA.

Mister_X

pre 13 godina

@Trica Kecmana protiv Cibone se dvostruko vratila :).
(Pasivni posmatrac, 9. maj 2010 22:41)

Jeste prijatelju vratila se i to trostruko:
Bo promasio dve i Rasic jednu u zadnjim sekundama ALI
to nam daje jos veci podstrek za buducnost...
pre cetri godine usli u top 16, pa sledeca stepenica 2 g. u top 8, pa sada F4 mozda ce sledeca biti opet F4 i finale samo...mozda...a mozda i sam tron Evrope...jer mi svi verujemo u Partizan da to moze.
I da ne uspe odmah sledecih godina opet cemo imati strpljenja, ako treba jos 10 godina Ali opet cemo biti tu u vrhu Evrope dok drugi Srpski klubovi na zalost moraju da navijaju za protivnicke ekipe kako bi se i oni radovali necemu i imali razloga da napisu poneki komentar ovde na B92.

Mogu se opkladiti da si ti lisno navijao za Cibonu u finalu i zato te onaj kos toliko boli!

nikola

pre 13 godina

Igrati dve utakmice i obe izgubiti je zaista neuspeh.Angazovati cak 5 stranih igraca,sigurno dobro placenih,dobiti ne male pare od Grada i Republike i doziveti poraze od protivnika koji su mnogo oslabljeni u odnosu na proslu i prosle godine,znaci neodgovornost ili nedoraslost.Kada bi u druge sportove i klubove ulozili mnogo manje dobili bi mnogo vise nego sto je pruzio KK Partizan.Uzmite samo primer ZOK Crvena Zvezda koje su postigle veci uspeh pa se to precutkuje.
(kosarkas, 10. maj 2010 10:05)

Auu koliko si ti izlupao da ne znam da li ima svrhe da te komentarisem ali moracu... Neuspeh bi bio mozda izgubiti 2 utakmice od nekih drugih timova ,ali izgubiti utakmice na F4 Evrolige na produzetke (i to smo imali obe utakmice dobijene) od CSKA i Olimpijakosa koji imaju po 40-50 miliona budzeta, bas i nije... Pa onda "5 stranih igraca sigurno dobro placenih...". Veseli je dosao sa 18 godina i Slovana kao anonimus i potpisao petogodisnji ugovor i prima neku minimalnu platu, Vranjes-dosao kada ga niko nije hteo, za takodje neku malu platu, Maric- igrao u Granadi po 5 minuta u proseku, pa zakluci koliko je placen, Roberts i Mekejleb su dosli u poslednjem momentu i igraju za koliko znam po 100 000 evra, mada zna da je Dule pricao da je jos manje.Pa kod stimac ima platu 100 000 evra, Videnov 120 000, Tejlor-120 000, Keselj- 120 000... Sepa(koji ni ne igra nego je na pozajmici u radnickom) je placen 200 000 evra! Pare od grada smo dobili tek po plasmanu na F4, a pre toga nista ni od njih ni od drzave, zato smo i u dugovima vec godinama i zato Dule stalno kuka na konferencijama, a i te pare koje smo dobili (200 000 evra) su mizerne, pogotovo u odnosu budzete koje imaju drugi timovi u EL.O kojim ti parama pricas, koje su to pare ulozene u KK Partizan?? ZOK C.Zvezda je finalista drugog po rangu takmicenja u zenskoj odbojci,a KK Partizan 4. u najjacek kosarkaskom takmicenju... Ne mogu vise, ali ima jos dosta toga da se napise,a vidim da te i svi drugi ignorisu...