Nedelja, 09.05.2010.

10:38

Antić: „Žigić će obeležiti SP“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je uveren da će predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi obeležiti Nikola Žigić.

Izvor: JT

Antiæ: „Žigiæ æe obeležiti SP“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

KONDICIONI PSIHOLOG

pre 13 godina

(A)Имамо одличне играче само је важно да ФИЗИЧКИ и ПСИХИЧКИ буду најспремнији за прве две утакмице( 13.06.Гана и 18.06.Немачка). Зато су поред Антића најважнији (1)КОНДИЦИОНИ ТРЕНЕР који мора прво да одмори играче, а затим да их физички спреми тј побoљша брзину и издржљивост; (2)ПСИХОЛОГ који ће их припремити за ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ а после за сваку појединачно до ФИНАЛА, тј. како да се понашају као СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ.!!!
(B) ZLATNO PRAVILO, svi da znaju: IGRAJU NAJSPREMNIJI a za to je odgovoran kondicioni trener i Antić.

VrscanIN

pre 13 godina

Koliko vas ima sto pljujete po repki i ostalima ? Kad budete samo prosli kroz gradove a kamoli da trenirate i ostvarite uspehe kao gospodin selektor onda popujte jedino vam je ovaj bedni sajt i ostao za pljuvanje.

Dusan

pre 13 godina

S'obzirom da on igra 20 min po utakmici,ni toliko,ne sumnjam da ce biti jedan od najspremnijih sto se tice gladi za golovima i trcanja,a sta cemo sa tim sto oni koji treba da mu daju loptu igraju u klubovima koliko i on,npr milijas..ili stojkovic koji je totalno van forme . Nisam siguran ko ce obeleziti,ali msm trenutno u nasoj reprezentaciji da je to Vidic,jer cemo se dosta branati na ovom prvenstvu...razlog nemamo sredinu koja moze odgovoriti na agresivnu i cvrstu igru reprezentacije arg i gane!!!

dlagan

pre 13 godina

Kladim se po velike pare da niko u zivotu od nas sto pisemo komentare nije ostvario karijeru u svojoj struci kao Radomir Antic. Mislim da svaka izjava ima neku vezu, i ne pada mi napamet da kritikujem coveka koji me ucinio srecnim u poslejdnjih godinu i po. ANTICU MOZES MNOGO!!!

Cooltywattor

pre 13 godina

Ne vidim čemu ova salva kritika na Antićev račun zbog jedne ovakve izjave. Ako neko misli da čovek ne zna šta radi, da lupa utaman i sl., -nek razmisli ponovo.
Stvar je vrlo prosta, Žigić je, realno, neosnovano zapostavljen u Valensiji, što kod njega lako može dovesti do pada morala. A prvenstvo se bliži.
Antara je hteo da ovim potezom "ubije dve muve". Da Žigu okuraži i ulije mu samopouzdanja, a istovremeno izvrši mali pritisak na trenera Valensije, jer Antić je ipak neko čija se reč u Španiji ceni i poštuje.

blakrules

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.
(robinho, 10. maj 2010 10:40)

Tako je i bilo dok nije dosao Antic i u repku doveo Krasica, Jovanovica i Ivanovica.

Dejan

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...
(Bos il' hadzija, 9. maj 2010 12:47)

Gledao i covek nije primio niti jedan gol protiv prvaka Engleske - nemas pojma!!!

Indifferent

pre 13 godina

Ako se vec zna da ce predstojece SP biti najkrvavije onda Anticevom izjavom mozda i dobijemo nesto. U kasnijim fazama takmicenja zavidna konstitucija pojedinaca kao sto je Zigic moze da odluci finis meca protiv umornije ekipe.

robinho

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.

NAJSPREMNIJI

pre 13 godina

Antić mora FIZIČKI pripremiti CELU ekipu i ne sme da napravi istu grešku kao Petković 2006 kada su igrali "najzaslužniji ". Sada NAJSPREMNIJI moraju da počnu PRVE DVE utakmice, protiv Gane i Nemačke.!!

Milan90KL

pre 13 godina

Antara, care ne stvaraj mu dodatni pritisak tim izjavama... Ionako nije imao bas neku sezonu... Mada, mozda ovo i nije lose, mozda se malo napali posle ovij izjava pa turi Svabama 2 komada... :)

pedja

pre 13 godina

ma postaviti Anticu Duleta Vujosevica kao pomocnog trenera reprezentacije i bar polufinale nam sleduje... ipak on ume najbolje sa visokim igracima... ;-)...

zeka

pre 13 godina

Pre ce biti da ce SP obeleziti Vidic i Ivanovic, jer kad Nemacka i Gana pocnu da napadaju eto njima posla...znajuci jos koga imaju na golu morace visestruko da se namuce.

LukaKV

pre 13 godina

Bojkot reprezentacije dok su na celu fss-a oni lopovi na celu sa toletom.Skoro cela reprezentacija su bivsi igraci Zvzede a vidimo kako se fss ophodi prema nama BOJOKT!!!

Andrija

pre 13 godina

Ne znam zasto toliko hvale Tosica a pljuju Zigica?!? Valjda opet realacije Partizan - Zvezda?!? Gledao sam Tosica u Jagodini protiv Ukrajine kada je igrao za mladu reprezentaciju. Covek nije mogao da dobaci do sesnaesterca. Jos mora da radi na sebi, a Zigic je kompletan igrac. Trebaju nam i jedan i drugi - zato dajte podrsku!!!

Napred Srbija!!!

Njam Njam

pre 13 godina

Svaka chast na uspeh gospodine Anticu ali pochinjete da me brinete..Ne sporim Zigiceve kvalitete ali kako to da mesto u timu ima jedan igrach koji nije igrao 2 GODINE za klub nego grejao klupu da nam brani golman koji u vecini slucajeva greje klupu u klubu a kad brani ne zelim ni da me komentarishem ako ovako budeo kao shto najavljujete onda se iskreno ne nadam nikakvom uspehu

СВЕ САМИ СЕЛЕКТОРИ

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.
(Ja, 9. maj 2010 13:30)

Прве две реченице су ти баш опасне. Ја мислим да би ти требао да научих Антића како се води репрезентација. Човек иоанко није ништа урадио у каријери као тренер...само је освојио дуплу круну са једним шупљим Атлетико Мадридом.

Krivokapic

pre 13 godina

Svaka cast Zigicu, ali ce svetsko prvenstvo sto se tice srpske reprezentacije da obelezi Milos KRasic. Covek standadno igra dobro i mislim da je jedan od najpozrtvovanijih igraca u reprezentaciji. Zigic ce da odigra dobor kao sto je igrao i 2006 na toj jednoj utakmici koju je igrao. Tada bismo pobedili Obalu Slonovace da nismu izdajnici iz nasih redova poceli da prave namerno penale i dobijaju crvene kartone. Ne ponovilo se. Jedini koji me brine je Pantelic. Mnogo se folira a nikako da postigne odlucujuci gol. Ono protiv Rumuna je vec bilo reseno kad je on poceo da daje golovoe. Drugo sta mi se ne svoidja kod njega je to sto se stalno zali sudiji i ono njegovo gestikuliranje da se protivnickom igracu da zuti karton. To nije sportski.
Isto bih preporucio nasim igracima da ne padaju bez veze vec da trce i probaju da daju gol iz igre, a ne da imitriaju Italijane.
Ako budu igrali hrabro i borbeno rezultat ce doci. Ako budu glumili zvezdice i pokusavali da nadmudre sudije procicemo kao i 2006.

sujeta

pre 13 godina

sramota,sujeta govori a ne realizam.stavili bi ste sulejmanija i lazovica,zato sto su deca partizana a ne pantelica i zigica koji su daleko iznad ove dvojce samo zato sto su deca zvezde,lazovic moze da bude ko panta ali nije jos,pogledajte igre u repprezentaciji pa cete videti,a to da anticu neko sastavlja tim,to je smesno,zar je petrovic bolji od stankovica,kuzmanovica,milijasa,nema sanse,mozda bude ali nije igrao ni za partizan u prvih jedanaest

adje

pre 13 godina

otkud zna antic da ce srbija daleko da dogura,jedino postoji sansa da su unapred namestene utakmice,nije lepo tako da prica jedan profecionalni strucnjak,kaze se sve cemo dati od sebe da sto vise doguramo,a ne ovakve izjave.

prolazimo i Argentinu

pre 13 godina

Ovo je bilo samo za Spanske medije, da pomogne Zigicu, a mi znamo da je bitnija nasa timska igra, a ne ko ce da se istakne. Ljudi, svi lepo znamo da su dobri i Krasic, Jovanovic, Tosic, Vidic, Ivanovic, Kuzmanovic, ma svako moze da ugrozi gol i sto se nas tice mogu da daju svi po 1-2, a svakako ce obeleziti SP ako budemo igrali kao sto znamo. Ajmo bre, Srbijo! Ne velicajmo nikoga, mi smo tim.

cime se on proslavio

pre 13 godina

a sto se bambija tice,dobar je i treba reprezentaciji,ali de ce on pored krasica i laneta,ocete mozda srdju knezevica umesto baneta ivanovica ili lukovica,ili lomica kao rezervnog beka,sve za crno bele ajmo tole lobiraj,tako ste sa nadjom krstajicem i gomilom vezara prosli put sve upropastili

sto se mene tice ceo tim nek budu grobari ali nek budu najbolji,a u prvih jedanaest jedino obradovic moze da igra
ljudi igra Srbija ne Zvezda i partizan

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi ocekujemo od vas mnogo u Juznoj Africi. Ja takodje verujem da bi Zigic mogao da bude jedan od najboljih igraca ovog prvenstva. Srecno nam bilo u Juznoj Africi, svi smo uz vas. Srecno!!!

živorad

pre 13 godina

mislim da će srbi poslje prvog kruga kući,realno ništa osobno,odbrana odlična,trener top clase,al komšije mislim da to nije dovoljno,Hrvatska bez Šukera 1998 0 bodova.

Bos il' hadzija

pre 13 godina

@Ja

Od 1992. reprezentacija Jugoslavije, SCG ili Srbije(sta god) nije pobedila u takmicarskom mecu nijedanu od 7 najboljih evropskih reprezentacija(Spanija, Italija, Portugal, Nemacka, Francuska, Holandija, Engleska)ni 2 najbolje svetske(Brazil, Argentina). Znaci ne par godina vec 18 godina. Tuga...

Dexterijus

pre 13 godina

I ja dajem prednost Zoranu Tosicu kao mogucem "otkrovljenjem" SP u JA.
Mali je, brz je, ima dobru tehniku i ume da pogodi slobodnjake, jedina mana je sto je gubi u duel igri,ali on nije igrac da se "gura" vec da trci po boku....u svakom slucaju neka i on i Ziga budu i najboljem timu SP i bicemo svi zadovoljni na kraju!!!!

Пеки

pre 13 godina

Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10) Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10)

Добар је Бамби , али он нема везе са Жигићем. Зоки игра по левој страни коју за сад држи Лане Јовановић који је уз Красу био наше најјаче офанзивно оружје у квалификацијама. Може Зоки и по десној , али тамо је Красић...

Све у свему , Бамби ће своје шансе да добија са клупе , а и кад буде улазио , неће сигурно уместо Жигића.

Mirko

pre 13 godina

Normalno da je toliko negativnih komentara, kada ima toliko grobara! Ne mogu da prebole sto protiv Rumunije (5:0) nije bio NIJEDAN njihov igrac. A na proslom Mundijalu, Krstajic je bio najveca rupa, jer tamo nije bilo sudije Jovanetica da ga "podupire"...

Ja

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.

Bane

pre 13 godina

Gospodine Anticu,ako ne razumete zasto trener Valensije ne koristi cesce Zigica da li razumete zasto Zigic nece da napusti klub koji ga ne koristi cesto?

strasnoo

pre 13 godina

znaci ne mogu da verujem kakvi ljudi postoje...mogu da razumem da ne cenite neke druge igrace pr.pantelica(koji jednostavno nema srece u reprezenaciji),ali sta vam je sad kriv bre ZIGIC...pa da nam nije on ko zna kako bi smo zavrsili ove kvalifikacije...nek vas je sramota!!!!!

pedja

pre 13 godina

Kako nece obeleziti. To je frhunski igrac, samo to ne znaju ovi u Valensiji! Mada se je ne slazem u potpunosti sa Anticem. Ja mislim da ce prvenstvo da obelezi onaj nas strucnjak na golu! I on je vrhunski golman, samo to ne znaju ovi iz Sportinga, Vitesea, Hetafea, Vigana...

Sloba

pre 13 godina

@zemun_grad
Ja stvarno ne znam da li si ti gledao ijednu kvalifikacionu utakmicu ove godine za SP.Stoji da i Sulejmani i Lazovic imaju kvalitet,ali se Zigic vise uklapa u koncept igre koji igra Srbija ove godine.Jeste on napadac i njegov cilj je da postize golove,ali nije merilo kvaliteta samo u golovima,i on i Pantelic kada prime loptu navuku po 2 odabrena igraca na sebe i samim tim ostavljaju vise prostora za Krasica i Jovanovica,a da ne pricam o tome koliko su znacajni u odbrani (napadu) kod prekida (pogotovu Zigic) a i Pantelic koji se stalno vraca u sredinu,i pored toga sto daje malo golova jedan je od kljucnih igraca Srbije,voleli ga vi ili ne,jer mi trenutno bolje napadace nemamo,a ni ovi nisu toliko losi.;)))

alegria do povo

pre 13 godina

Nemojte ovo pogresno da tumacite jer ipak je ovo izjava koja je data spanskom listu, verovatno je to Antic rekao da bi pomogao Zigucu u vezi sa njegovim statusom u ekipi Valensije. Drugo, pred strancima i treba da zvucimo samouvereno. Realnost sacuvajmo za nase krugove. Prodjemo grupu i prezadovoljan sam. Napred Srbija!

Bos il' hadzija

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...

Mikica

pre 13 godina

Zeko, Antic je potpuno u pravu, i u vezi zigica i u vezi nase reprezentacije. Sreca jeste neophodna, ali kvalitet imamo i nema potrebe da se Antic ili bilo ko drugi stidi ili bude lazno skroman. na pobedu u svakoj utakmici (!!!) jer za svakog protivika postoji lek. Svojevremeno je lek bio Sinisa Mihajlovic koji bi doneo gol nasoj reprezentaciji bez igre i bez gol sansi - sada je to Zigic kome je dovoljno da se lopta nadje u 16 - ili po zemlji ili visoooko u vazduhu. I jos nesto - garantujem da svaki odbrambeni igac strepi kada igracuva Zigica, posto njega niko ne moze zaista da sacuva - samo od Zigica i servisa koji dobije zavisi da li ce da da gol i odbrana protivi=nika se tu malo pita. Srbija!!!

bg

pre 13 godina

ziva istina, realno bi smo bolje prosli i kad nas je vodio petkovic da je igra bila podredjena njemu, ali ne savo milosevic je morao da skuplja nastupe u reprezentaciji... samo da se tako nesto ne ponovi!

aha

pre 13 godina

ziga je jedan od najboljih napadaca na svetu. volim da ga vidim srecnog kada postize golove i obozavam taj njegov zarazni osmeh. mogu samo da ga mrze, ziga je bog fudbala.

растко љајић

pre 13 godina

Не желим да будем скептик, али ми ово мало буди ружне успомене на "бићемо хит мундијала".

zeka

pre 13 godina

Kako nasi selektori pred svako SP pocunju da "lupetaju" i gube tlo pod nogama... Zigic ce obleleziti SP, sigurno...ali kao najvisi igrac, a Srbija ce dogurati daleko, kao i svi ostali...pa daleko je Juzna Afrika.

zemun_grad

pre 13 godina

Da nije drugih koji sastavljaju spisak spic bi izgledao ovako Danko Lazovic i Miralem Sulejmani , napadaci koji sami sebi mogu da stvore sansu za gol , a ne onaj koji stalno pada i siri ruke ka sudiji , vecito je ledjima okrenut golu i onaj drugi koji dobije 1 od 3-4 vazdusna duela , ne zna da spusti saigracu loptu glavom i kao pojava remeti koncepciju igre . Tesko nama sa takvim napadom ali nema veze - SP se odrzava svake godine pa imamo priliku za popravni ubrzo .

alegria do povo

pre 13 godina

Nemojte ovo pogresno da tumacite jer ipak je ovo izjava koja je data spanskom listu, verovatno je to Antic rekao da bi pomogao Zigucu u vezi sa njegovim statusom u ekipi Valensije. Drugo, pred strancima i treba da zvucimo samouvereno. Realnost sacuvajmo za nase krugove. Prodjemo grupu i prezadovoljan sam. Napred Srbija!

aha

pre 13 godina

ziga je jedan od najboljih napadaca na svetu. volim da ga vidim srecnog kada postize golove i obozavam taj njegov zarazni osmeh. mogu samo da ga mrze, ziga je bog fudbala.

Mikica

pre 13 godina

Zeko, Antic je potpuno u pravu, i u vezi zigica i u vezi nase reprezentacije. Sreca jeste neophodna, ali kvalitet imamo i nema potrebe da se Antic ili bilo ko drugi stidi ili bude lazno skroman. na pobedu u svakoj utakmici (!!!) jer za svakog protivika postoji lek. Svojevremeno je lek bio Sinisa Mihajlovic koji bi doneo gol nasoj reprezentaciji bez igre i bez gol sansi - sada je to Zigic kome je dovoljno da se lopta nadje u 16 - ili po zemlji ili visoooko u vazduhu. I jos nesto - garantujem da svaki odbrambeni igac strepi kada igracuva Zigica, posto njega niko ne moze zaista da sacuva - samo od Zigica i servisa koji dobije zavisi da li ce da da gol i odbrana protivi=nika se tu malo pita. Srbija!!!

Sloba

pre 13 godina

@zemun_grad
Ja stvarno ne znam da li si ti gledao ijednu kvalifikacionu utakmicu ove godine za SP.Stoji da i Sulejmani i Lazovic imaju kvalitet,ali se Zigic vise uklapa u koncept igre koji igra Srbija ove godine.Jeste on napadac i njegov cilj je da postize golove,ali nije merilo kvaliteta samo u golovima,i on i Pantelic kada prime loptu navuku po 2 odabrena igraca na sebe i samim tim ostavljaju vise prostora za Krasica i Jovanovica,a da ne pricam o tome koliko su znacajni u odbrani (napadu) kod prekida (pogotovu Zigic) a i Pantelic koji se stalno vraca u sredinu,i pored toga sto daje malo golova jedan je od kljucnih igraca Srbije,voleli ga vi ili ne,jer mi trenutno bolje napadace nemamo,a ni ovi nisu toliko losi.;)))

Mirko

pre 13 godina

Normalno da je toliko negativnih komentara, kada ima toliko grobara! Ne mogu da prebole sto protiv Rumunije (5:0) nije bio NIJEDAN njihov igrac. A na proslom Mundijalu, Krstajic je bio najveca rupa, jer tamo nije bilo sudije Jovanetica da ga "podupire"...

pedja

pre 13 godina

Kako nece obeleziti. To je frhunski igrac, samo to ne znaju ovi u Valensiji! Mada se je ne slazem u potpunosti sa Anticem. Ja mislim da ce prvenstvo da obelezi onaj nas strucnjak na golu! I on je vrhunski golman, samo to ne znaju ovi iz Sportinga, Vitesea, Hetafea, Vigana...

bg

pre 13 godina

ziva istina, realno bi smo bolje prosli i kad nas je vodio petkovic da je igra bila podredjena njemu, ali ne savo milosevic je morao da skuplja nastupe u reprezentaciji... samo da se tako nesto ne ponovi!

СВЕ САМИ СЕЛЕКТОРИ

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.
(Ja, 9. maj 2010 13:30)

Прве две реченице су ти баш опасне. Ја мислим да би ти требао да научих Антића како се води репрезентација. Човек иоанко није ништа урадио у каријери као тренер...само је освојио дуплу круну са једним шупљим Атлетико Мадридом.

strasnoo

pre 13 godina

znaci ne mogu da verujem kakvi ljudi postoje...mogu da razumem da ne cenite neke druge igrace pr.pantelica(koji jednostavno nema srece u reprezenaciji),ali sta vam je sad kriv bre ZIGIC...pa da nam nije on ko zna kako bi smo zavrsili ove kvalifikacije...nek vas je sramota!!!!!

растко љајић

pre 13 godina

Не желим да будем скептик, али ми ово мало буди ружне успомене на "бићемо хит мундијала".

Пеки

pre 13 godina

Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10) Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10)

Добар је Бамби , али он нема везе са Жигићем. Зоки игра по левој страни коју за сад држи Лане Јовановић који је уз Красу био наше најјаче офанзивно оружје у квалификацијама. Може Зоки и по десној , али тамо је Красић...

Све у свему , Бамби ће своје шансе да добија са клупе , а и кад буде улазио , неће сигурно уместо Жигића.

prolazimo i Argentinu

pre 13 godina

Ovo je bilo samo za Spanske medije, da pomogne Zigicu, a mi znamo da je bitnija nasa timska igra, a ne ko ce da se istakne. Ljudi, svi lepo znamo da su dobri i Krasic, Jovanovic, Tosic, Vidic, Ivanovic, Kuzmanovic, ma svako moze da ugrozi gol i sto se nas tice mogu da daju svi po 1-2, a svakako ce obeleziti SP ako budemo igrali kao sto znamo. Ajmo bre, Srbijo! Ne velicajmo nikoga, mi smo tim.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi ocekujemo od vas mnogo u Juznoj Africi. Ja takodje verujem da bi Zigic mogao da bude jedan od najboljih igraca ovog prvenstva. Srecno nam bilo u Juznoj Africi, svi smo uz vas. Srecno!!!

cime se on proslavio

pre 13 godina

a sto se bambija tice,dobar je i treba reprezentaciji,ali de ce on pored krasica i laneta,ocete mozda srdju knezevica umesto baneta ivanovica ili lukovica,ili lomica kao rezervnog beka,sve za crno bele ajmo tole lobiraj,tako ste sa nadjom krstajicem i gomilom vezara prosli put sve upropastili

sto se mene tice ceo tim nek budu grobari ali nek budu najbolji,a u prvih jedanaest jedino obradovic moze da igra
ljudi igra Srbija ne Zvezda i partizan

Ja

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.

Andrija

pre 13 godina

Ne znam zasto toliko hvale Tosica a pljuju Zigica?!? Valjda opet realacije Partizan - Zvezda?!? Gledao sam Tosica u Jagodini protiv Ukrajine kada je igrao za mladu reprezentaciju. Covek nije mogao da dobaci do sesnaesterca. Jos mora da radi na sebi, a Zigic je kompletan igrac. Trebaju nam i jedan i drugi - zato dajte podrsku!!!

Napred Srbija!!!

Krivokapic

pre 13 godina

Svaka cast Zigicu, ali ce svetsko prvenstvo sto se tice srpske reprezentacije da obelezi Milos KRasic. Covek standadno igra dobro i mislim da je jedan od najpozrtvovanijih igraca u reprezentaciji. Zigic ce da odigra dobor kao sto je igrao i 2006 na toj jednoj utakmici koju je igrao. Tada bismo pobedili Obalu Slonovace da nismu izdajnici iz nasih redova poceli da prave namerno penale i dobijaju crvene kartone. Ne ponovilo se. Jedini koji me brine je Pantelic. Mnogo se folira a nikako da postigne odlucujuci gol. Ono protiv Rumuna je vec bilo reseno kad je on poceo da daje golovoe. Drugo sta mi se ne svoidja kod njega je to sto se stalno zali sudiji i ono njegovo gestikuliranje da se protivnickom igracu da zuti karton. To nije sportski.
Isto bih preporucio nasim igracima da ne padaju bez veze vec da trce i probaju da daju gol iz igre, a ne da imitriaju Italijane.
Ako budu igrali hrabro i borbeno rezultat ce doci. Ako budu glumili zvezdice i pokusavali da nadmudre sudije procicemo kao i 2006.

Bane

pre 13 godina

Gospodine Anticu,ako ne razumete zasto trener Valensije ne koristi cesce Zigica da li razumete zasto Zigic nece da napusti klub koji ga ne koristi cesto?

zeka

pre 13 godina

Kako nasi selektori pred svako SP pocunju da "lupetaju" i gube tlo pod nogama... Zigic ce obleleziti SP, sigurno...ali kao najvisi igrac, a Srbija ce dogurati daleko, kao i svi ostali...pa daleko je Juzna Afrika.

sujeta

pre 13 godina

sramota,sujeta govori a ne realizam.stavili bi ste sulejmanija i lazovica,zato sto su deca partizana a ne pantelica i zigica koji su daleko iznad ove dvojce samo zato sto su deca zvezde,lazovic moze da bude ko panta ali nije jos,pogledajte igre u repprezentaciji pa cete videti,a to da anticu neko sastavlja tim,to je smesno,zar je petrovic bolji od stankovica,kuzmanovica,milijasa,nema sanse,mozda bude ali nije igrao ni za partizan u prvih jedanaest

Dexterijus

pre 13 godina

I ja dajem prednost Zoranu Tosicu kao mogucem "otkrovljenjem" SP u JA.
Mali je, brz je, ima dobru tehniku i ume da pogodi slobodnjake, jedina mana je sto je gubi u duel igri,ali on nije igrac da se "gura" vec da trci po boku....u svakom slucaju neka i on i Ziga budu i najboljem timu SP i bicemo svi zadovoljni na kraju!!!!

pedja

pre 13 godina

ma postaviti Anticu Duleta Vujosevica kao pomocnog trenera reprezentacije i bar polufinale nam sleduje... ipak on ume najbolje sa visokim igracima... ;-)...

LukaKV

pre 13 godina

Bojkot reprezentacije dok su na celu fss-a oni lopovi na celu sa toletom.Skoro cela reprezentacija su bivsi igraci Zvzede a vidimo kako se fss ophodi prema nama BOJOKT!!!

zemun_grad

pre 13 godina

Da nije drugih koji sastavljaju spisak spic bi izgledao ovako Danko Lazovic i Miralem Sulejmani , napadaci koji sami sebi mogu da stvore sansu za gol , a ne onaj koji stalno pada i siri ruke ka sudiji , vecito je ledjima okrenut golu i onaj drugi koji dobije 1 od 3-4 vazdusna duela , ne zna da spusti saigracu loptu glavom i kao pojava remeti koncepciju igre . Tesko nama sa takvim napadom ali nema veze - SP se odrzava svake godine pa imamo priliku za popravni ubrzo .

zeka

pre 13 godina

Pre ce biti da ce SP obeleziti Vidic i Ivanovic, jer kad Nemacka i Gana pocnu da napadaju eto njima posla...znajuci jos koga imaju na golu morace visestruko da se namuce.

Dejan

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...
(Bos il' hadzija, 9. maj 2010 12:47)

Gledao i covek nije primio niti jedan gol protiv prvaka Engleske - nemas pojma!!!

Bos il' hadzija

pre 13 godina

@Ja

Od 1992. reprezentacija Jugoslavije, SCG ili Srbije(sta god) nije pobedila u takmicarskom mecu nijedanu od 7 najboljih evropskih reprezentacija(Spanija, Italija, Portugal, Nemacka, Francuska, Holandija, Engleska)ni 2 najbolje svetske(Brazil, Argentina). Znaci ne par godina vec 18 godina. Tuga...

Bos il' hadzija

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...

NAJSPREMNIJI

pre 13 godina

Antić mora FIZIČKI pripremiti CELU ekipu i ne sme da napravi istu grešku kao Petković 2006 kada su igrali "najzaslužniji ". Sada NAJSPREMNIJI moraju da počnu PRVE DVE utakmice, protiv Gane i Nemačke.!!

Njam Njam

pre 13 godina

Svaka chast na uspeh gospodine Anticu ali pochinjete da me brinete..Ne sporim Zigiceve kvalitete ali kako to da mesto u timu ima jedan igrach koji nije igrao 2 GODINE za klub nego grejao klupu da nam brani golman koji u vecini slucajeva greje klupu u klubu a kad brani ne zelim ni da me komentarishem ako ovako budeo kao shto najavljujete onda se iskreno ne nadam nikakvom uspehu

Indifferent

pre 13 godina

Ako se vec zna da ce predstojece SP biti najkrvavije onda Anticevom izjavom mozda i dobijemo nesto. U kasnijim fazama takmicenja zavidna konstitucija pojedinaca kao sto je Zigic moze da odluci finis meca protiv umornije ekipe.

blakrules

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.
(robinho, 10. maj 2010 10:40)

Tako je i bilo dok nije dosao Antic i u repku doveo Krasica, Jovanovica i Ivanovica.

dlagan

pre 13 godina

Kladim se po velike pare da niko u zivotu od nas sto pisemo komentare nije ostvario karijeru u svojoj struci kao Radomir Antic. Mislim da svaka izjava ima neku vezu, i ne pada mi napamet da kritikujem coveka koji me ucinio srecnim u poslejdnjih godinu i po. ANTICU MOZES MNOGO!!!

adje

pre 13 godina

otkud zna antic da ce srbija daleko da dogura,jedino postoji sansa da su unapred namestene utakmice,nije lepo tako da prica jedan profecionalni strucnjak,kaze se sve cemo dati od sebe da sto vise doguramo,a ne ovakve izjave.

Milan90KL

pre 13 godina

Antara, care ne stvaraj mu dodatni pritisak tim izjavama... Ionako nije imao bas neku sezonu... Mada, mozda ovo i nije lose, mozda se malo napali posle ovij izjava pa turi Svabama 2 komada... :)

živorad

pre 13 godina

mislim da će srbi poslje prvog kruga kući,realno ništa osobno,odbrana odlična,trener top clase,al komšije mislim da to nije dovoljno,Hrvatska bez Šukera 1998 0 bodova.

Cooltywattor

pre 13 godina

Ne vidim čemu ova salva kritika na Antićev račun zbog jedne ovakve izjave. Ako neko misli da čovek ne zna šta radi, da lupa utaman i sl., -nek razmisli ponovo.
Stvar je vrlo prosta, Žigić je, realno, neosnovano zapostavljen u Valensiji, što kod njega lako može dovesti do pada morala. A prvenstvo se bliži.
Antara je hteo da ovim potezom "ubije dve muve". Da Žigu okuraži i ulije mu samopouzdanja, a istovremeno izvrši mali pritisak na trenera Valensije, jer Antić je ipak neko čija se reč u Španiji ceni i poštuje.

VrscanIN

pre 13 godina

Koliko vas ima sto pljujete po repki i ostalima ? Kad budete samo prosli kroz gradove a kamoli da trenirate i ostvarite uspehe kao gospodin selektor onda popujte jedino vam je ovaj bedni sajt i ostao za pljuvanje.

KONDICIONI PSIHOLOG

pre 13 godina

(A)Имамо одличне играче само је важно да ФИЗИЧКИ и ПСИХИЧКИ буду најспремнији за прве две утакмице( 13.06.Гана и 18.06.Немачка). Зато су поред Антића најважнији (1)КОНДИЦИОНИ ТРЕНЕР који мора прво да одмори играче, а затим да их физички спреми тј побoљша брзину и издржљивост; (2)ПСИХОЛОГ који ће их припремити за ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ а после за сваку појединачно до ФИНАЛА, тј. како да се понашају као СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ.!!!
(B) ZLATNO PRAVILO, svi da znaju: IGRAJU NAJSPREMNIJI a za to je odgovoran kondicioni trener i Antić.

robinho

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.

Dusan

pre 13 godina

S'obzirom da on igra 20 min po utakmici,ni toliko,ne sumnjam da ce biti jedan od najspremnijih sto se tice gladi za golovima i trcanja,a sta cemo sa tim sto oni koji treba da mu daju loptu igraju u klubovima koliko i on,npr milijas..ili stojkovic koji je totalno van forme . Nisam siguran ko ce obeleziti,ali msm trenutno u nasoj reprezentaciji da je to Vidic,jer cemo se dosta branati na ovom prvenstvu...razlog nemamo sredinu koja moze odgovoriti na agresivnu i cvrstu igru reprezentacije arg i gane!!!

zemun_grad

pre 13 godina

Da nije drugih koji sastavljaju spisak spic bi izgledao ovako Danko Lazovic i Miralem Sulejmani , napadaci koji sami sebi mogu da stvore sansu za gol , a ne onaj koji stalno pada i siri ruke ka sudiji , vecito je ledjima okrenut golu i onaj drugi koji dobije 1 od 3-4 vazdusna duela , ne zna da spusti saigracu loptu glavom i kao pojava remeti koncepciju igre . Tesko nama sa takvim napadom ali nema veze - SP se odrzava svake godine pa imamo priliku za popravni ubrzo .

zeka

pre 13 godina

Kako nasi selektori pred svako SP pocunju da "lupetaju" i gube tlo pod nogama... Zigic ce obleleziti SP, sigurno...ali kao najvisi igrac, a Srbija ce dogurati daleko, kao i svi ostali...pa daleko je Juzna Afrika.

растко љајић

pre 13 godina

Не желим да будем скептик, али ми ово мало буди ружне успомене на "бићемо хит мундијала".

živorad

pre 13 godina

mislim da će srbi poslje prvog kruga kući,realno ništa osobno,odbrana odlična,trener top clase,al komšije mislim da to nije dovoljno,Hrvatska bez Šukera 1998 0 bodova.

LukaKV

pre 13 godina

Bojkot reprezentacije dok su na celu fss-a oni lopovi na celu sa toletom.Skoro cela reprezentacija su bivsi igraci Zvzede a vidimo kako se fss ophodi prema nama BOJOKT!!!

Ja

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.

adje

pre 13 godina

otkud zna antic da ce srbija daleko da dogura,jedino postoji sansa da su unapred namestene utakmice,nije lepo tako da prica jedan profecionalni strucnjak,kaze se sve cemo dati od sebe da sto vise doguramo,a ne ovakve izjave.

pedja

pre 13 godina

Kako nece obeleziti. To je frhunski igrac, samo to ne znaju ovi u Valensiji! Mada se je ne slazem u potpunosti sa Anticem. Ja mislim da ce prvenstvo da obelezi onaj nas strucnjak na golu! I on je vrhunski golman, samo to ne znaju ovi iz Sportinga, Vitesea, Hetafea, Vigana...

Njam Njam

pre 13 godina

Svaka chast na uspeh gospodine Anticu ali pochinjete da me brinete..Ne sporim Zigiceve kvalitete ali kako to da mesto u timu ima jedan igrach koji nije igrao 2 GODINE za klub nego grejao klupu da nam brani golman koji u vecini slucajeva greje klupu u klubu a kad brani ne zelim ni da me komentarishem ako ovako budeo kao shto najavljujete onda se iskreno ne nadam nikakvom uspehu

zeka

pre 13 godina

Pre ce biti da ce SP obeleziti Vidic i Ivanovic, jer kad Nemacka i Gana pocnu da napadaju eto njima posla...znajuci jos koga imaju na golu morace visestruko da se namuce.

Mirko

pre 13 godina

Normalno da je toliko negativnih komentara, kada ima toliko grobara! Ne mogu da prebole sto protiv Rumunije (5:0) nije bio NIJEDAN njihov igrac. A na proslom Mundijalu, Krstajic je bio najveca rupa, jer tamo nije bilo sudije Jovanetica da ga "podupire"...

Bos il' hadzija

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...

Bos il' hadzija

pre 13 godina

@Ja

Od 1992. reprezentacija Jugoslavije, SCG ili Srbije(sta god) nije pobedila u takmicarskom mecu nijedanu od 7 najboljih evropskih reprezentacija(Spanija, Italija, Portugal, Nemacka, Francuska, Holandija, Engleska)ni 2 najbolje svetske(Brazil, Argentina). Znaci ne par godina vec 18 godina. Tuga...

aha

pre 13 godina

ziga je jedan od najboljih napadaca na svetu. volim da ga vidim srecnog kada postize golove i obozavam taj njegov zarazni osmeh. mogu samo da ga mrze, ziga je bog fudbala.

СВЕ САМИ СЕЛЕКТОРИ

pre 13 godina

G-dine Anticu, ovo nisu izjave koje ce Vas daleko odvesti u Juznoj Africi.
Ovako se ne postaje sampion, nego realnoscu i napornim radom.
Ne zelim ovim da iskljucim da je do sada uradjeno dobrih stvari, ali ovakva izjava jednostavno nije pametna, ne zato sto se radi o Zigicu da me neko navijacki ne protumaci, nego da se radi o bilo kome od reprezentativaca, mislio bih isto.
Mi smo jos uvek osrednja reprezentacija, sa 2-3 "vrhunska" fudbalera koji igraju u vrhunskim klubovima, sa 4-5 prosecnih igraca koji igraju u ligi sampiona i mnostvom igraca koji igraju ili ne igraju u svojim klubovima u zavisnosti od njihovog rada.
Mi jos uvek godinama unazad nismo pobedili nijednu od TOP 10 reprezentacija na svetu, nijednu nismo cak ni nadigrali u kvalifikacijama za EURO ili SP, a takodje ni sa jednom nismo u stanju da zakazemo prijateljsku utakmicu pred ovako vazno takmicenje da uvidimo gde se zaista nalazimo.
Sve ovo kada uzmemo u obzir, treba da budemo realni da mi na prvenstvo odlazimo kao jedna sasvim prosecna reprezentacija od cije ce ozbiljnosti, posvecenosti i psiholoske pripremljenosti zavisiti da li ce napraviti kvalitetan rezultat na mundijalu, a za mene je kvalitetan rezultat prolazak u 2. krug...za sve ostalo trebace nam litre znoja prosute vise od drugih u toku priprema za mundijal i na samim utakmicama tamo, gomila muskih startova, disanja protivniku za vratom, pretrcanih kilometara, razmisljanja na svakoj utakmici da nas glava zaboli posle iste, i naravno malo sportske srece!
Poz svima i nadajmo se da cemo uspeti da pariramo casno.
(Ja, 9. maj 2010 13:30)

Прве две реченице су ти баш опасне. Ја мислим да би ти требао да научих Антића како се води репрезентација. Човек иоанко није ништа урадио у каријери као тренер...само је освојио дуплу круну са једним шупљим Атлетико Мадридом.

bg

pre 13 godina

ziva istina, realno bi smo bolje prosli i kad nas je vodio petkovic da je igra bila podredjena njemu, ali ne savo milosevic je morao da skuplja nastupe u reprezentaciji... samo da se tako nesto ne ponovi!

robinho

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.

pedja

pre 13 godina

ma postaviti Anticu Duleta Vujosevica kao pomocnog trenera reprezentacije i bar polufinale nam sleduje... ipak on ume najbolje sa visokim igracima... ;-)...

Dexterijus

pre 13 godina

I ja dajem prednost Zoranu Tosicu kao mogucem "otkrovljenjem" SP u JA.
Mali je, brz je, ima dobru tehniku i ume da pogodi slobodnjake, jedina mana je sto je gubi u duel igri,ali on nije igrac da se "gura" vec da trci po boku....u svakom slucaju neka i on i Ziga budu i najboljem timu SP i bicemo svi zadovoljni na kraju!!!!

Bane

pre 13 godina

Gospodine Anticu,ako ne razumete zasto trener Valensije ne koristi cesce Zigica da li razumete zasto Zigic nece da napusti klub koji ga ne koristi cesto?

alegria do povo

pre 13 godina

Nemojte ovo pogresno da tumacite jer ipak je ovo izjava koja je data spanskom listu, verovatno je to Antic rekao da bi pomogao Zigucu u vezi sa njegovim statusom u ekipi Valensije. Drugo, pred strancima i treba da zvucimo samouvereno. Realnost sacuvajmo za nase krugove. Prodjemo grupu i prezadovoljan sam. Napred Srbija!

Andrija

pre 13 godina

Ne znam zasto toliko hvale Tosica a pljuju Zigica?!? Valjda opet realacije Partizan - Zvezda?!? Gledao sam Tosica u Jagodini protiv Ukrajine kada je igrao za mladu reprezentaciju. Covek nije mogao da dobaci do sesnaesterca. Jos mora da radi na sebi, a Zigic je kompletan igrac. Trebaju nam i jedan i drugi - zato dajte podrsku!!!

Napred Srbija!!!

sujeta

pre 13 godina

sramota,sujeta govori a ne realizam.stavili bi ste sulejmanija i lazovica,zato sto su deca partizana a ne pantelica i zigica koji su daleko iznad ove dvojce samo zato sto su deca zvezde,lazovic moze da bude ko panta ali nije jos,pogledajte igre u repprezentaciji pa cete videti,a to da anticu neko sastavlja tim,to je smesno,zar je petrovic bolji od stankovica,kuzmanovica,milijasa,nema sanse,mozda bude ali nije igrao ni za partizan u prvih jedanaest

cime se on proslavio

pre 13 godina

a sto se bambija tice,dobar je i treba reprezentaciji,ali de ce on pored krasica i laneta,ocete mozda srdju knezevica umesto baneta ivanovica ili lukovica,ili lomica kao rezervnog beka,sve za crno bele ajmo tole lobiraj,tako ste sa nadjom krstajicem i gomilom vezara prosli put sve upropastili

sto se mene tice ceo tim nek budu grobari ali nek budu najbolji,a u prvih jedanaest jedino obradovic moze da igra
ljudi igra Srbija ne Zvezda i partizan

blakrules

pre 13 godina

Svojim nerealnim izjavama Antic sve vise podseca na nase politicare. Zigic nece imati priliku da pipne loptu na SP, kao ni mnogi nasi igraci, jer da bi se doslo do lopte valja trcati 90 minuta sto nasi igraci ne umeju i nece. Cak i Australijanci trce duplo vise i brze, zivi bili pa videli. Mozemo dati samo gol iz prekida ili kornera, od nekakve igre nema nista. Zato ne zaludjujmo se nego se usavrsimo mentalno i fizicki kao ostale profesionalne ekipe.
(robinho, 10. maj 2010 10:40)

Tako je i bilo dok nije dosao Antic i u repku doveo Krasica, Jovanovica i Ivanovica.

Krivokapic

pre 13 godina

Svaka cast Zigicu, ali ce svetsko prvenstvo sto se tice srpske reprezentacije da obelezi Milos KRasic. Covek standadno igra dobro i mislim da je jedan od najpozrtvovanijih igraca u reprezentaciji. Zigic ce da odigra dobor kao sto je igrao i 2006 na toj jednoj utakmici koju je igrao. Tada bismo pobedili Obalu Slonovace da nismu izdajnici iz nasih redova poceli da prave namerno penale i dobijaju crvene kartone. Ne ponovilo se. Jedini koji me brine je Pantelic. Mnogo se folira a nikako da postigne odlucujuci gol. Ono protiv Rumuna je vec bilo reseno kad je on poceo da daje golovoe. Drugo sta mi se ne svoidja kod njega je to sto se stalno zali sudiji i ono njegovo gestikuliranje da se protivnickom igracu da zuti karton. To nije sportski.
Isto bih preporucio nasim igracima da ne padaju bez veze vec da trce i probaju da daju gol iz igre, a ne da imitriaju Italijane.
Ako budu igrali hrabro i borbeno rezultat ce doci. Ako budu glumili zvezdice i pokusavali da nadmudre sudije procicemo kao i 2006.

Sloba

pre 13 godina

@zemun_grad
Ja stvarno ne znam da li si ti gledao ijednu kvalifikacionu utakmicu ove godine za SP.Stoji da i Sulejmani i Lazovic imaju kvalitet,ali se Zigic vise uklapa u koncept igre koji igra Srbija ove godine.Jeste on napadac i njegov cilj je da postize golove,ali nije merilo kvaliteta samo u golovima,i on i Pantelic kada prime loptu navuku po 2 odabrena igraca na sebe i samim tim ostavljaju vise prostora za Krasica i Jovanovica,a da ne pricam o tome koliko su znacajni u odbrani (napadu) kod prekida (pogotovu Zigic) a i Pantelic koji se stalno vraca u sredinu,i pored toga sto daje malo golova jedan je od kljucnih igraca Srbije,voleli ga vi ili ne,jer mi trenutno bolje napadace nemamo,a ni ovi nisu toliko losi.;)))

prolazimo i Argentinu

pre 13 godina

Ovo je bilo samo za Spanske medije, da pomogne Zigicu, a mi znamo da je bitnija nasa timska igra, a ne ko ce da se istakne. Ljudi, svi lepo znamo da su dobri i Krasic, Jovanovic, Tosic, Vidic, Ivanovic, Kuzmanovic, ma svako moze da ugrozi gol i sto se nas tice mogu da daju svi po 1-2, a svakako ce obeleziti SP ako budemo igrali kao sto znamo. Ajmo bre, Srbijo! Ne velicajmo nikoga, mi smo tim.

Milan90KL

pre 13 godina

Antara, care ne stvaraj mu dodatni pritisak tim izjavama... Ionako nije imao bas neku sezonu... Mada, mozda ovo i nije lose, mozda se malo napali posle ovij izjava pa turi Svabama 2 komada... :)

Пеки

pre 13 godina

Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10) Nece on,nego Zoran Bambi Tosic...
(ivan-valjevo, 9. maj 2010 12:10)

Добар је Бамби , али он нема везе са Жигићем. Зоки игра по левој страни коју за сад држи Лане Јовановић који је уз Красу био наше најјаче офанзивно оружје у квалификацијама. Може Зоки и по десној , али тамо је Красић...

Све у свему , Бамби ће своје шансе да добија са клупе , а и кад буде улазио , неће сигурно уместо Жигића.

Dusan

pre 13 godina

S'obzirom da on igra 20 min po utakmici,ni toliko,ne sumnjam da ce biti jedan od najspremnijih sto se tice gladi za golovima i trcanja,a sta cemo sa tim sto oni koji treba da mu daju loptu igraju u klubovima koliko i on,npr milijas..ili stojkovic koji je totalno van forme . Nisam siguran ko ce obeleziti,ali msm trenutno u nasoj reprezentaciji da je to Vidic,jer cemo se dosta branati na ovom prvenstvu...razlog nemamo sredinu koja moze odgovoriti na agresivnu i cvrstu igru reprezentacije arg i gane!!!

Mikica

pre 13 godina

Zeko, Antic je potpuno u pravu, i u vezi zigica i u vezi nase reprezentacije. Sreca jeste neophodna, ali kvalitet imamo i nema potrebe da se Antic ili bilo ko drugi stidi ili bude lazno skroman. na pobedu u svakoj utakmici (!!!) jer za svakog protivika postoji lek. Svojevremeno je lek bio Sinisa Mihajlovic koji bi doneo gol nasoj reprezentaciji bez igre i bez gol sansi - sada je to Zigic kome je dovoljno da se lopta nadje u 16 - ili po zemlji ili visoooko u vazduhu. I jos nesto - garantujem da svaki odbrambeni igac strepi kada igracuva Zigica, posto njega niko ne moze zaista da sacuva - samo od Zigica i servisa koji dobije zavisi da li ce da da gol i odbrana protivi=nika se tu malo pita. Srbija!!!

strasnoo

pre 13 godina

znaci ne mogu da verujem kakvi ljudi postoje...mogu da razumem da ne cenite neke druge igrace pr.pantelica(koji jednostavno nema srece u reprezenaciji),ali sta vam je sad kriv bre ZIGIC...pa da nam nije on ko zna kako bi smo zavrsili ove kvalifikacije...nek vas je sramota!!!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi ocekujemo od vas mnogo u Juznoj Africi. Ja takodje verujem da bi Zigic mogao da bude jedan od najboljih igraca ovog prvenstva. Srecno nam bilo u Juznoj Africi, svi smo uz vas. Srecno!!!

KONDICIONI PSIHOLOG

pre 13 godina

(A)Имамо одличне играче само је важно да ФИЗИЧКИ и ПСИХИЧКИ буду најспремнији за прве две утакмице( 13.06.Гана и 18.06.Немачка). Зато су поред Антића најважнији (1)КОНДИЦИОНИ ТРЕНЕР који мора прво да одмори играче, а затим да их физички спреми тј побoљша брзину и издржљивост; (2)ПСИХОЛОГ који ће их припремити за ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ а после за сваку појединачно до ФИНАЛА, тј. како да се понашају као СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ.!!!
(B) ZLATNO PRAVILO, svi da znaju: IGRAJU NAJSPREMNIJI a za to je odgovoran kondicioni trener i Antić.

VrscanIN

pre 13 godina

Koliko vas ima sto pljujete po repki i ostalima ? Kad budete samo prosli kroz gradove a kamoli da trenirate i ostvarite uspehe kao gospodin selektor onda popujte jedino vam je ovaj bedni sajt i ostao za pljuvanje.

NAJSPREMNIJI

pre 13 godina

Antić mora FIZIČKI pripremiti CELU ekipu i ne sme da napravi istu grešku kao Petković 2006 kada su igrali "najzaslužniji ". Sada NAJSPREMNIJI moraju da počnu PRVE DVE utakmice, protiv Gane i Nemačke.!!

Indifferent

pre 13 godina

Ako se vec zna da ce predstojece SP biti najkrvavije onda Anticevom izjavom mozda i dobijemo nesto. U kasnijim fazama takmicenja zavidna konstitucija pojedinaca kao sto je Zigic moze da odluci finis meca protiv umornije ekipe.

Dejan

pre 13 godina

I Stojkovic ce da obelezi SP, ali ne kako mnogi misle. Gledajte danas mec Celsi-Wigan pa cete videti kako cemo proci sa Stojkovicem...
(Bos il' hadzija, 9. maj 2010 12:47)

Gledao i covek nije primio niti jedan gol protiv prvaka Engleske - nemas pojma!!!

Cooltywattor

pre 13 godina

Ne vidim čemu ova salva kritika na Antićev račun zbog jedne ovakve izjave. Ako neko misli da čovek ne zna šta radi, da lupa utaman i sl., -nek razmisli ponovo.
Stvar je vrlo prosta, Žigić je, realno, neosnovano zapostavljen u Valensiji, što kod njega lako može dovesti do pada morala. A prvenstvo se bliži.
Antara je hteo da ovim potezom "ubije dve muve". Da Žigu okuraži i ulije mu samopouzdanja, a istovremeno izvrši mali pritisak na trenera Valensije, jer Antić je ipak neko čija se reč u Španiji ceni i poštuje.

dlagan

pre 13 godina

Kladim se po velike pare da niko u zivotu od nas sto pisemo komentare nije ostvario karijeru u svojoj struci kao Radomir Antic. Mislim da svaka izjava ima neku vezu, i ne pada mi napamet da kritikujem coveka koji me ucinio srecnim u poslejdnjih godinu i po. ANTICU MOZES MNOGO!!!