Ponedeljak, 19.04.2010.

21:08

Bjekoviću smetaju stranci

U Humskoj 1 se spremaju da od leta uvedu novi kriterijum za igranje u prvom timu Partizana, ne kvalitet fudbalera, nego kvantitet ljubavi prema klubu.

Izvor: AK

Bjekoviæu smetaju stranci IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

NNN

pre 14 godina

Ja sam Zvezdaš (i ne volim Partizan), ali Moreira je jedan od najvećih "Grobara" koji je ikad igrao za Partizan.
Njemu je umrla majka, a on nije otišao na sahranu, nego je ostao da odigra važnu utakmicu za partizan. On je beskonačno veći Partizanovac od ovog koji voli klub samo dok može da lapa pare.

antonio

pre 14 godina

Pa Moreira je milion puta veci grobar nego TI..milion puta!!!Ono sto je uradio protiv Ziline se pamti i prepricava generacijama,isto kao i ono sto si TI uradio protiv Petah Tikve

alterfootball.com

pre 14 godina

I ovaj čovek je vodio jedan klub tolike godine. Kako se sami otkrivaju, kakvi su stručnjaci, samo im treba vremena!

taribowest

pre 14 godina

ajooj....ja sve kontam doce im u glavu sta treba za dobre rezultate i europi i u prvenstvu......dovodjenjem pravih stranih igraca i trenera poput mateusa mozes ocekivati nesto....

Grobar Mkd

pre 14 godina

Informator@:Skroz si u pravu,svaka cast!!!-i ja sam to primetio na nasem sajtu,sve ruzne vesti o nama dolaze prvenstveno iz "vecernjih novosti",treba ih bojkotovati.

Mecklejn

pre 14 godina

"Bjekovicu smetaju stranci" ... A kako Zeki-Bjeki(namerno pisem u jednini) nije smetalo da prodaje te iste klince kada je bio na celu klupa?A sto je jos gore,kako mu nije smetalo da pare od prodaje,trpa u svoj preduboki dzep(mozda je dzep kao rupa bez dna,prica se,nikad nije zvanicno potvrdjeno).

rasha iz medje

pre 14 godina

znam samo to da nema toga koji vise od Bjekovica zeli dobro PARTIZANU,ALI VELIKI PARTIZANOVAC ne mora biti i veliki grobar.A vi mozete pricati sta hocete.

Mensa

pre 14 godina

Od kada znam za sebe,ovaj je pun glupih izjava i jako nerealnih,povodom bilo čega.Kao da su od njega učili svi treneri partizana,osim Mateusa,kao i pojedinci poput Nađa,Smiljanića,Plavog itd.

igor

pre 14 godina

To je najobicnija glupost i populizam...Ni igraci ni treneri ne treba da se rangiraju na osnovu ljubavi prema klubu,vec na osnovu kvaliteta i ljudskih vrednosti...Gospodo fudbal je posao

nele

pre 14 godina

"Doprinos na terenu i kvalitet igrača slabije su rangirani"

Ovo je najozbiljniji kandidat za budalastinu godine u nasem sportu. Ljudi, batalite fudbal, tu ima toliko smrada i blata. Farma je za ovo suvi kvalitet.

Analog

pre 14 godina

Pa gde bas sada da ovo odluce. Evo citam u stranoj stampi da su se Mesi, Riberi, Ronaldo, Kaka, Anri, Eto... strasno razocarali zbog ove bjekine odluke, a mali Bojan Krkic place vec dva dana od tuge sto nije bar jednu nedelju proveo u Zemunelu da bi imao neke sanse da dodje.

Sasa

pre 14 godina

Naslov je trebao a glasi "Misa Tumbas centarfor" - on najvise voli Partizan i prvi je na listi po novim kriterijumima.
Salu na stranu, ja se ne slazem sa ovim silnim napadima na Bjekovica. Covek je rekao 60 do 70 procenata prvog tima treba da budu deca Partizana, znaci igraci igraci koji su napravljeni u Partizanovoij skoli, dok ostalih 30 do 40 % bi bili kupljeni igraci... Meni to zvuci kao dobar balans. Pri tome kupljeni igraci mogu biti i nasi i stranci, samo da su dobri.

Babin_zub

pre 14 godina

"Kod nas se ovakav tekst naziva diskriminacijskim na granici sa rasizmom.
(from_HR, 20. april 2010 10:02) "

E samo vi nemojte pricati o rasizmu,molim vas...

anti bjekovic

pre 14 godina

u pravu je bjekovic!treba dati sansu nasem podmlatku,one iste koje je on forsirao! studen,baljak,kutlačić iz zemunela,plojovic i mulina iz okruzenja u spicu bjekovica juniora a lopte one ala xavi da salje asen nikolov. igrali bi za gol vise

Partizan_PG

pre 14 godina

Od kada je ovaj dosao u Partizan i ne pratim fudbal a isao sam na sve derbije u bivsoj drzavi. Cim je dosao vidio sam da ce unesreciti Partizan sto je i uradio. Ako se vratite u proslost vidjet cete da sunovrat Partizana dolazi njegovim dolaskom. Ja nisata ne mogu promijeniti ali cu FK Partizan bojkotovati dok se ne privatizuje.

Sahbaz

pre 14 godina

Gospodine Bjekovicu,

ako mislite da klub moze ostvariti bilo kakav rezultat a da pri tome koristi samo igrace iz svoje skole, onda nikako ne smijete prodati Jovetica, Obradovica, Tosica, Ljajica, Sulejmanija, Vukcevica...
A uz to morate dovesti nekog dobrog domaceg igraca na pozicijama na kojima i pored dobrog rada nije izasao niko iz omladinske skole. Kad smo napravili dobrog golmana poslednji put? Ni stoperi nisu bas Teri(osim po ponasanju) i Ferdinand.

Mozda bude ne mora da znaci

pre 14 godina

Vrlo zanimljiv tekst... A to sto Bjekovic prica, ako uistinu tako misli, je cista glupost. Kakva skala kakvi bakraci? Pogledajte samo od tih fudbalera koji su ponikli u Zemunelu koliko njih igra ili je igralo vise od 2 najvise 3 sezone u slucaju da ne mogu da ih prodaju. Momci dodju u prvi tim sa 16,17,18 godina, pikaju fudbal polu sezonu ili dve umisle da su igracine i posle toga pale za inostranstvo.

Pa Djordjevica su oterali a on covek zadrzao titulu prosle godine svojim golovima. Da li ima navijaca Partizana koji ne voli Moreiru? Igrao je sa povredjenom rukom (cini mi se sa gipsom), kad mu je nmajka umrla bio je medju boljima na terenu...
I nije mi jasno zasto se govori u ovom slucaju samo o "strancima", a ne i o ispusenim mustiklama koji nemaju gde pa pokusaju u nasem Partizanu.
Izvinite sto sam smorio...

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Druze Bjeko a sta bi na tu vasu teoriju rekli veliki evropski klubovi npr. polufinalisti LS Bayern,Inter,Barselona,Lion? Koliko u njima ima domacih igraca 20,30 posto a mozda i manje? Neznam ka vama daje rec i ko vas pita za misljenje i zbog cega je vase misljenje vazno u danasnjem fudbalu Druze Bjeko?!?!?!

Bane

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovaj Bjekovic je uvek bio samo stetan za partizan,pa i za srpski fudbal ! Ko je bre on da se posle onakvih malverzacija u partizanu sada pojavljuje i daje ovako RETARDIRANE i GLUPE izjave !!! Matori idi igraj sah na kalisu ili pecaj,skroz si prolupao !

neko iz mase

pre 14 godina

Da navijam za zvezdu potpuno bih podrzao Nenada Bjekovica i njegovu pricu. Ali j... nisam zvezdas. Zao mi je samo sto njegov sin nije malo mladji pa da istrci na teren da nas pojaca (kakav je to nesrecnik bio na terenu)
A sto se tice Moreire, Klea, Dijare, Zuke... pa samo zbog njih sam i isao na stadio poslednje 3 godine. Na fudbal se ide ako imas nesto da vidis. Svaka cast Joveticu, ali osim njega ja nigde u Evropi ne vidim te nase mega talente... npr u nasoj reprezentaciji.
Ok ako moraju nek prodaju te strance, razumem da sa njihovim menadzerima ne mogu da rade sta hoce (to se vidi svakog dana iz novina). Ali budu li pustili na teren onog malog Stevanovica (sad je u Subotici, a upropastio nas je protiv APOELA) i sl. CRNO nam se pise.
Prosto neverovatno da svaki put kad partizan udje u sezonu nikad jaci, a zvezda nikad gora, krenu ovakva pametovanja a mi izgubimo titulu.
Jedan je Dule Vujosevic.
A ti klinci koje toliko gurate (KAO ODANI SU KLUBU, PARTIZANOVA SKOLA) jedva cekaju da zapale preko za neku sitnu lovu, i naravno posle ih nigde nema. Verovatno su odani zeki-bjeki pa su zato i isplativiji.
Ma sve ce nas nakraju kupiti domaci tajkuni... i to za male pare... znaju oni dobro sta rade... a ako bi im se neko sam i suprotstavio zna se kako bi prosao.
Lepo jedan moj drug rece: Ako te interesuje ko su najveci kriminalci u ovoj zemlji, samo pogledaj ko ima najvise para, a Legija, Bagzi, Siptar itd su samo obicne ubice.
Interesantno da kad god pomislim kako nesto treba urediti u ovoj nasoj zemlji Srbiji na TV vidim da sve kontra rade... Zao mi samo ovih nasih sto izginuse zbog ove zemlje, a evo sta se radi...

Strucnost ispred politike

pre 14 godina

Kako bi rekao onaj predsednik Seljacke stranke Srbije,onaj sa traktorom sto je dolazio pred skupstinu:"Nisam ja rekao Boyi majmune zato sto je crn,vec zato sto nema pojma"

Balansero

pre 14 godina

E jos da ovi nacionalno podobni "zemunelci" umeju nesto s loptom, mozda bi mogli bez stranaca.
Volim i ja Partizan pa ne igram.
Dzaba Knezevicu (gistro)ljubav prema klubu kad iz centarsuta u bazen ne ume da ubaci.
Da uzmu Duleta kao savetnika bar bi do polufinala lige evrope dosli.

Djuka

pre 14 godina

Znaci gledace se iskljucivo ljubav prema klubu i njen staz a ne kvalitet. Pa dobro, onda sledece sezone nam je kapiten Misa Tumbas sto i nije tako lose.
E moj Bjekovicu.

expert

pre 14 godina

a kad je on vladao(javno)prodavali su decu od 15 godina!!!
celu omladinsku skolu!!

i on sad nesto prica?!

jos cekam zeku da izjavi nesto o finansijama u klubu??

Marko R.

pre 14 godina

N. Bjekovic, u zavisnosti sa koje strane na sve to gledas, ova Bjekoviceva izjava moze da se opise i kao neonacizam. Znam na primer da bi ceo africki kontinent bio za takvu ocenu. Moralna, sportska i najgore od svega ljudska BEDA.

Kantona

pre 14 godina

Ko je tebe pitao za mišljenje...
KO VOLI KLUB VIŠE OD MOREIRE,koji igra i pored tragedije u porodici, koji bude najbolji na terenu sa povređenom nogom i rukom...!

Rdja

pre 14 godina

Sigurno da u omladinskom pogonu ima nekolicina talentovanih igraca,pa Bjekovic pokusava ovakvim ispadima da skrene paznju.Bjekovicu, rdjo.

SomborAC

pre 14 godina

Zavrsnica L.S. Bajern-10 stranaca plus trener,Barselona-11 stranaca,Lion-11stranaca,Inter-20stranaca plus trener.Cetiri kluba 52 strana igraca,a ti Bjeko sanjaj kada ces sa Zemunelom u ova navedeni "KREM".

Uvredjen i Zapanjen - Veciti Grobar

pre 14 godina

Najsramnija izjava u Istoriji Partizana...

Hocemo u EU a ne nazad u kameno doba.
Najveca rasisticka izjava od "legende" Partizana.
Zalim sto i Nica (Francuska)nije imala politiku koju Bjekovic danas podrzava...kakav licemer.
Vlada Srbije bi morala da reaguje na ovakve izjave pozivom Bjekovica na odgovornost u sirenju rasizma.
Veliku odgovornos snose i nase takozvane "slobodne" medije koje zaista potpiruju i podrzavaju neshvatljive rasisticke izjave u danasnja vremena.
Partizan mora da reaguje i to drasticno...da se JAVNO ogradi od ovakvih izjava,pocevsi od Bjekovica, da nema mesta,sada ni u buducnosti u Partizanu i osudi a i spreci bilo kakve rasisticke izjave.
Konacno Partizan je dokazao da nikada nije bio rasisticki klub da je uvek prvenstveno cenio i postovao kvalitete svojih fudbalera bez razlike na nacionalnost,rasu ili religiju.
Predlazem da se Nenad Bjekovic potpuno iskljuci iz svih sekcija Partizana samo u tom slucaju Partizan moze da dokaze celokupnoj sportskoj javnosti da se ovakve i slicne izjave nece i ne mogu tolerisati.Partizanovci udruzimo se protiv rasisma na miran i kulturan nacin pokazimo nasim ljubimcima da ih volimo i postujemo i iznad svega cenimo njihov doprinos za napredak naseg kluba koji oni konstantno pokazuju i imaju velikih zasluga za nase poslednje uspehe.
Svi koji misle ili se slazu sa Bjekovicem pod hitno NAPOLJE iz Partizana, njima nema mesta u velikom klubu kakav smo mi...treba postaviti mladje Generacije da vode nas klub,generacije danasnjice a ne isluzene "legende" koje nemaju bas nista zajednicko sa nasim klubom i koje,po ponasanju i misljenju, pripadaju dalekoj proslosti proslog veka.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ U Humskoj 1 se spremaju da od leta uvedu novi kriterijum za igranje u prvom timu Partizana, ne kvalitet fudbalera, nego kvantitet ljubavi prema klubu.

Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i "nacionalna pripadnost".
Konacno pravo lice ove postenjacine i nevinasca !

PES

pre 14 godina

Ljudi koji to izjavljuju, a ima ih puno, imaju ne manje od 50 god. i oni su vec odavno zaglavljeni u ranim 90-tim pa se dolazi do zakljucka da nemaju pojma sta i kakav je fudbal danas. Al dzaba kad mi mladji jedno sto mozemo je da komentarisemo njihove glupe izjave i jos gluplje odluke

Gox

pre 14 godina

"Nacionalna pripadnost"????? Ja stvarno nemogu da verujem da sportski radnik a i bivsi fudbaler (igrao i u inostranstvu) daje ovakvu izjavu!! Nadam se da je u pitanju neki nesporazum na liniji Bjekovic- medija.

svasta

pre 14 godina

Novinar(super kredibilnih Vecernjih Novosti)je "kreativno" izvukao svasta iz Bjekoviceve izjave, dao najgori moguci "spin", a raja se pali i zari... I odmah te bla-bla rasizam, te ovo te ono.

guido

pre 14 godina

ljudima je poremecen moral kao i osnovne civilizacijske vrijednosti.

osnovne civilizacijske vrijednosti su kosmopolitizam i otvorenost, a ne etnicnost i nacionalnost. smijesne su mi parole navijaca zvezde koji kazu "mi smo pravi srpski klub". pa vi ste onda budale. srbija moze da se promovise, kao i beograd, kroz poslovne, kulturoloske, naucne i sportske podvige, ali osnova svega treba da bude otvorenost i kosmopolitizam. to je ono sto nas cini velikim a ne zatvoreno srpstvo, iskljucivost, nacionalizam i slicne mitomanije.

Grobar Mkd

pre 14 godina

Zbog njega sam kupio prvi Partizanov dres,zbog njegove generacije zavoleo Partizan,radovao se golu u Ljubljani,i dan danas na Youtubu gledam taj Partizan i njega, Vukotica Zavisica,Golca,Klincarskog,Djordjevica....ali,isto se nadam da nije mislio tako -kako je preneto,nije valjda...jer ne bi bio u pravu nikako,jer tako ne funkcionisu klubovi,on bi trebalo da to zna,i da se tome protivi,a ne.....razocarao si me g-ne Bjekovicu !!!-pozdrav partizanovcima,ma gde bili.

Kutuzov

pre 14 godina

Prljav nam je sport, da ne moze biti prvljaviji.

Bjekovic je uzeo duplu krunu 93. sa Savom, Cirom, Nadjom ..

Sto ne bi mogao Mo da bude legenda kluba ? Kako je Mijat legenda Reala, Dejo Milana, Krojf Barselone, Van Basten i Gluit Milana ..

Miki

pre 14 godina

Verovatno je pametnjakovic mislio na Tomicev srednji prst navijacima,kao dokaz neizmerne ljubavi,a zaboravio Zukinu slomljenu ruku u derbiju,tragediju Moreire pred Apoel...

P.S.A,Neca luduje u kragujevackom Kazinu,pa se pitam zasto lose igra.

STIDI SE BJEKOVICU!!!

Grobar

pre 14 godina

Ovom Bjekovicu treba zabraniti da pridje nasem VOLJENOM KLUBU, A SIGURNO I NAJDALJI GROBAR NA PLANETI VISE ISKRENO VOLI PARTIZAN ( I BAR NA NJEMU NIJE ZARADJIVAO) NEGO BJEKOVIC!


ZIVELI SVI STRANI IGRACI U PARTIZANU I DACE BOG DA IH BUDE JOS VISE!!!

gogsal

pre 14 godina

ja sam bunjevac.do pre pet minuta sam bio(40 godina )partizanovac.sada kada mi je bjekovic objasnio da partizan nije klub ni za kog osim za srbe - pocecu da navijam samo za ...

antara

pre 14 godina

Ovaj Bjekovic je totalno prso!!! Pa najbitnije je kako igrac igra i koliko sebe daje za tim!Normalno to ne znaci da svih 11 igraca treba da budu stranci,jer Partizan ima obaveza i prema reprezentacij, ali za kvalitetne strance uvek mora biti mesta u Partizanu! P.S. Moram ispraviti i novinara, posto su stranci u Partizanu i Knezevic,D.Bozovic i M.Bozovic.

Vlado

pre 14 godina

Dokle ce unistavati ono sto se gradilo proslih sezona? Odakle se on opet pojavljuje i daje ovakve izjave?
Moreira i Crna Mamba su doneli mnogo vise tom Partizanu nego neki Tomic ili Jovanovic, koji je jedino dobar bokser. Pa zar je moguce da ovo pricaju, a Grobari se jos nisu oglasili? Ocekujem reakciju vernih navijaca, ipak su i oni deo kluba i oni se tu isto pitaju.
Ne dajmo im da nam ruse nas voljeni klub !!!!

sitnicar

pre 14 godina

Za mandata doticnog Bjekovica Partizan nije uzeo nijednu duplu krunu,a kad je on otisao 2 duple krune u 2 sezone zaredom.
Procenite sami zasto mu onda smetaju oni koji su tim titulama u zadnje 2 godine doprineli...

dovla_bg

pre 14 godina

Bjeko tebi su vrane popile mozak. Navijam za Zvezdu, ali kako mozes tako nesto da kazes. Pa Moreiri umre majka i on odigra protiv APOEL-a. Pricas gluposti. Problem je u tebi i takvima kao ti (kojih ima u svakom klubu naravno). Tek onda ce da ozdravi nas fudbal. Bagro jedna...

Nenad Bjekovic LICNO!

pre 14 godina

Iz Partizana cu otici kad umrem.... :) Jesam lik,nema sta :) I volim ja tako da "izvalim" nemoj da se przite dzabe ;) Opusteno,uzimamo titulu...

Mrle

pre 14 godina

Nije mi jasno sta Bjekovic vise hoce. Njegov sklerotican um je maligna celija Partizana. lako je Zvezdi kad mi imamo takve genijalne rukovodioce. Sto su oterali Savu Milosevica? Ne trebaju njima oni koji vole Partizan i umeju da rade, vec oni koji slusaju i pustaju ih da kradu.

David

pre 14 godina

Stvarno je izjava smešna ali nemojte zaboraviti da su veličine Partizana Mijatović, Milošević itd a ne neki Moreira i ovaj "sto igra za Francusku reprezentaciju":). Niti će ikad ova dvojica biti Partizanove zvezde. I ja sam voleo Castilla ali on nije ono što je bio Piksi, Prosinečki, Pančev, Binić itd.
Opet da naglasim Bjekovićeve izjave su smešne, kao i cela ta garnitura na čelu sa Toletom koji hoće da zabrani strance potpuno.

jovan

pre 14 godina

Valjda je poenta cele price da na strancima ne moze da se zaradi kao na domacim igracima.Zato i dovode trenere-marionete.U svakom slucaju,ovakve price treba ignorisati,pogotovo kad dolaze od likova kao sto je Bjekovic.

Parni valjak

pre 14 godina

Bjekoviću tebe je vreme pregazilo još sredinom osamdesetih i ti si glavni krivac što finansijsko blagostanje koje je Zečević obezbeđivao, nije došlo do punog izražaja u rezultatima. Iako si imao puno glupih izjava i poteza, ova ti je, u današnje vreme kada na svim meridijanima postoje vrsni fudbaleri, ipak najgluplja. A pobede nad Zvezdom u poslednje 3 godine nisu vezane samo za strance, nego i sa Bjekovićevim odlaskom.

PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Pravi klub ima 18 igraca iz svoje skole i 3 dovedena,iz inostranstva ili drugog naseg kluba,nije bitno ,ali oni moraju biti standardni.Samo postoji jos jedan uslov,TRENER mora biti TRENER, a ne imitacija u vidu "profi"trenera sa nekog kursa iz FSS,takvi nas odvedose u ambis.O Bjekovicu sve najlepse,posle MLADINICA i OSIMA,od TUMBAKOVICA nemamo boljeg.

zola

pre 14 godina

Bjekovicu, da nisi pustio Sulejmanija i Babovica za dzabe, Vukcevica za neku sicu, a pola Joveticevog ugovora stavio u svoj dzep, Partizan ne bi morao da dovodi strance. Sram te bilo, ti si nasao da drzis predavanja. Ostetio si klub za najmanje 20 miliona evra samo za ova cetiri igraca

vasa

pre 14 godina

Na ovu rasisticku izjavu bi po sluzbenoj duznosti trebala da reaguje drzava!!! Sram ga bilo... Pa Mo deset puta vise voli Partizan i pruza mu, nego dete Zemunelove skole Tomic koji navijacima pokazuje srednji prst!!!

m j

pre 14 godina

Ovakve gluposti jednostavno nisu vredne vesti.

Od toga da je on sam bio stranac kad je igrao van zemlje, do cinjenice da su stranci bili medju najboljim igracima fk partizana u poslednjih 8-9 godina, ovaj covek se ne pita nizasta vise.

Pripada proslom veku, i on i njegovo muljanje.

PS. Mozda ovo kaze posto treba da se oslobodi mesto za jos nekog rodjaka ili sinovca. Secate li se Bjekovica Jr-a?

Saki

pre 14 godina

Ko je u pravu možda najbolje pokazuju rezultati klubova u Evropi, fudbaleri su eliminisani od Kiprana u kvalifikacijama, dok košarkaši prvi put posle 12 godina igraju na fajnal foru...SAMO TO I NISTA VISE..

Pobesneli max

pre 14 godina

Ja, bre, ovog Bjekovica cenim za pametnog coveka. Sta li ti se desilo, covece, pa izjavi ovu nebulozu?! Ili ti je suzen prostor za manevrisanje i marifetluke pa si i ti, kao neki u basketu, resio da "spasavas" srpski fudbal i Partizan?

Saki

pre 14 godina

Jao Bjeko,ćuti k'o boga te molim,al' ćuti i stidi se reči izgovorenih! Idi što dalje ako te hoće idi i u Nicu i pametuj tamo do mile volje!
Zemunelo neće biti od koristi ako ne uči od velikih stranaca u Velikom Partizanu!!!
Napred PARTIZAN!!!

jug

pre 14 godina

Mislim da je sve objasni Dule zar je Moreira malo dao Partizanu,podseticu sve da je igrao na utakmici sa Apoelom i ako mu je umrla majka,da li postoji veci dokaz odanosti i ljubavi prema Partizanu,da li on manje voli Partizan od igraca iz Srbije!Mo zauvek u nasim srcima,Grobari pamte i ne zaboravljaju!

IvchaM

pre 14 godina

Posle ovoga moze da se kaze samo sledece:

1. Nadam se da je sada svim navijacima Partizana jasno ko (i dalje) vedri i oblaci Humskom; i

2. Jedna fudbalska ekipa moze da ima i 30 dobrih igraca, ali ako ima loseg trenera, dzaba svo znanje i talenat.

Eto toliko!

Branko

pre 14 godina

Potpuno je upravu! Igraci iz mladjih kategorija moraju da budu osnova. Strance dovoditi samo ako mogu da budu prvotimci a nikako da sede na klupu i zauzimaju mesto nasoj deci. Kod Duleta Mekejleb,Roberts i Veseli su kljucni igraci. Ne treba dovoditi ni domace igrace iz lige ako nece biti prvotimci. U nasoj skoli ima sigurno kvalitetnijih igraca od Brane Ilica,Mijica,Kamberovica. Igrace dovoditi samo ako moze biti prvotimac i da donese napredak u igri. Partizan zadnjih godina dosta lose uvodi igrace u prvi tim iz podmlatka. To pod hitno treba promeniti jer to moze doneti samo napredak u svakom pogledu!

Serbian Devil

pre 14 godina

Bjekovicu rasisto! Molim MUP da reaguje zbog ovih rasistickih ispada,njemu treba strucna pomoc! dr Moooooo i Crna Mambaaaaa foreverr!!

Dejan

pre 14 godina

E, ako ste im napravili paralelu izmedju KK i FK! Ne mogu da verujem sta ljudi (Bjekovic i sl.) pricaju u 21. veku! Slicnu politiku vodi i Athletic Bilbao, u kome igraju samo baskijci, i naravno vec godinama nista znacajno ne mogu da urade ni u Spaniji, a za Evropu i da ne pricam. Ko se razume u filozofiju sporta, sigurno zna za sve pozitivne strane dovodjenje stranaca u klub. Samo, prvo moraju da naprave dobru organizaciju unutar klupskog menadzmenta, pa tek onda da stranci ulaze u vec uhodan sistem. Dovedi Jose Mourinha za trenera i jos jednog stranca u FK, i nista ne bi mogli da urade pored ovakvih ljudi koji su u Upravi.
Pa covece, Mathaus nas je uveo u LS, i umesto da povecaju coveku primanja i puste ga da rade svoj posao i dalje, oni su ga smenili. Njima je Partizan samo poligon za licne "kombinacije".
To sto navijam za KK ne znaci da moram listom da navijam i za istoimeni FK. Za KK navijam jer mi je i zivot vrlo slican - bijem svoju bitku i pored svih nedaca i zivotnih udaraca. A ovo fudbalersko smaranje me uopste ne interesuje, jer je mnogo dinamicnije u novinama i medijima, dok je na terenu jad i cemer. Koga bre to interesuje...

GrobaR

pre 14 godina

Taj isti Moreira je igrao za Partizan iako je imao smrtni slucaj u porodici, a igrao je tako sto je bio najbolji i najborbeniji pojedinac na terenu to navijaci vide i postuju. Pa Roberts se na utakmici sa Makabijem bacio za loptu u publiku i pritom udario glavom o monitor , pa gde ces vise borbenosti i srca ! Nije problem u strancima , problem je u klubu , upravi i stalnom menjanju trenera. Pa dovedite vise trenera koji ce da radi ciklus od 5 godina, koji ce imati autoritet i cije se odluke nece dovoditi u pitanje, nesto kao Dule u basketu

Taribo West

pre 14 godina

I vrapci na grani znaju kako je igrao Partizan sa Zukom i Moreirom. Zbog te demagogije Bjekovica i njemu slicnih FK Partizan je smesan u evropi. Na drugoj strani imamo moderan kosarkaski klub Partizan,sa Danilovicem , Todoricem ,Silobadom i Vujosevicem, bez raznoraznih tatinih kvazimenadzera,bez prevazidjenih privrednika, bez politicara, sa fantasticnim skautingom, sa prijateljima sirom planete,pogotovo u Italiji i SAD-u, ali i od bivsih igraca ,poput Scepanovica koji je preporucio Marica, a da niko nije u evropi cuo za njega,sa minutazom od 3-4 minuta po utakmici.To je taj sistem koji se neguje i odrzava. I nisu halapljivi i gladni jer su ostvareni kao osobe, a u FK Partizanu i oko njega je sve suprotno, cak i tu jednu jedinu sezonu kad su se otvorile karte, umesto da poslusaju Mateusa i pojacaju se, "Bjekovicima" je jedini cilj bio jos jedna nula na prvatnom bankovnom racunu.E zato i tonu.A KK na f4. Razlika,zar ne?

Vladislav

pre 14 godina

Sram ga bilo....da nije tih "nepozeljnih stranaca" ne bi nikada uzeli 2 titule. Da ne pominjem prvi put u istoriji kluba odbranjenu duplu krunu. Kad neko nema nesto pametno da kaze - bolje da cuti.

Giovanni

pre 14 godina

E moj Bjekovicu,pa da nije stranaca,mi bi sad igrali Regionalnu ligu,u svakoj ekipi mora da bude stranaca...Da se ja pitam doveo bih jos nekog,ali pravog,pa da vidis kako bi igrao Partizan,kao preporodjen...

sky

pre 14 godina

Koga brige za tvoje misljenje i "zvanicno" tvoje misljenje ne bi trebalo da ima nikakvu tezinu jer odavno "nisi" vise u klubu. E Partizane sta ti rade senke "proslosti"!!

bole

pre 14 godina

E, moram nesto da prokomentarisem: utakmica u NS i Nebojsa Marnkovic koji kaze: gde bas po ovom suncu da igramo i Zuka koji daje gol na derbiju SA SLOMLJENOM RUKOM!!! Pametni shvataju poentu!!! Hvala

Penzioner

pre 14 godina

Bjekovicu,idi u penziju i ne pametuj vise sa kojekakvim patriotizmom i ljubavi prema Partizanu,Ljudi nam domeli dve duple krune,Mo igra utakmicu bez obzira na smrt svoje majke i bude najbolji na terenu.Budi navijac i ne pametuj...Hvala Moreiri,Zuki,Diari,Kleu na svim radostima i puno srece u borbi za titulu!!!

kibirh

pre 14 godina

Dobar tekst. Valjda se fudbal igra zbog rezultata, a kvalitet ga donosi. Kad pocnu bez argumenata da filozofiraju u nasem fudbalu najezim se. Kao i nedavno pravilo da se ogranici broj stranaca u timu, toboze u interesu srpskog fudbala. Pa onda, kad talentovani klinci odu sa 17 godina, a stranaca ne bude bilo, sta bi trebalo mi da gledamo?

C'esl la Serbie

pre 14 godina

"Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i nacionalna pripadnost."

Znaci igrace samo Jugosloveni?

Dusan

pre 14 godina

Ne smetaju oni,nego treneri koji nisu strucni da rade u mnogo manjim klubovima a kamoli u Partizanu....Treba naci filozofiju,ideju,trenera koji je mlad perspektivan i hoce da radi...i pustiti ga da radi sa kvalitetnim ljudima...NAZALOST TO JE KOD NAS NE MOGUCE....SANJAJMO!!!!

Ne znam matematiku, ali znam da sabiram

pre 14 godina

Oni traze da imamo 60-70% domacih igraca, je li? Sada imamo 3 u prvih jedanaest, sto znaci da 72% tima cine domaci igraci!!!
E sad, za ljubav ne znam, ali dr. Mo je pokazao kako se odnosi prema dresu i za tri sezone postao je legenda kluba. To, slozicete se, ne moze svako, pa makar i dete Partizana...
I sta ima uopste Bjekovic da se zgrazava. On je svoju pricu zavrsio u Partizanu. Drugi nam sada sudbinu kroje...

Boban

pre 14 godina

Bjekovic jos uvek zivi u proslom veku. Fudbal se vise ne igra iz ljubavi, vec za novac. E, sta sad njemu smeta? Pa covek bi hteo da poveca prodaju mladih fudbalera, nista vise, najveca je zarada, odnosno provizija, od prodaje igraca koji stasaju u Partizanu, sa ovima koji su promenili vec par klubova malo je komplikovanije...

Suk

pre 14 godina

Neverovatno. Provincijalci bi da vode Partizan; je li im neko rekao da je ovo 21 vek? Umesto da kazu hvala onima koji se bore za dobro tima, a oni pricaju kako "ne znaju sta ih je snaslo!" I smesno i tuzno u isto vreme! (Zapitajte se samo gde bi stigao npr. Arsenal sa takvom politikom!)

djomla

pre 14 godina

Vi isti koji ste ih doveli, sada vam oni smetaju...
Sad vam smetaju aa... a kad ste ih dovodil za male pare i da sto vise i bolje zaradite pri njihovoj prodaji, tad su vam bili dobri.. i bas ti isti stranci cine kostur tima, koji pobedjuje uz neke nase dobre igrace(njih 3-5),koji se svake god izgrade i odma ih prodate, posto poto..i uz dobrog trenera nam ti isti stranci donose titule (jos kad se vi nebi stekali za trenere kao i za sve drugo...i kad nebi dovodili pojacanja iz obrenovca i sevojna..mozda bi i imali bolje rezultate i bez tih stranaca)..A i nas fudbal i zemlja su takvi da se nema para i da se upravo na tim strancima najbolje zaradjuje i klubovi od njih zive..Ne podrzavam toliko te strance, da ne pomisli neko da ih branim itd.. ali nema leba samo od nasih igraca, jer oni trebaju da se izgrade, formiraju..a ni ne stignu do toga jer ih do tad vec prodate!! Pricate o omladinskoj skoli a deca nam odlaze u inostranstvo sa 17,18god.. proglasavate ih nedovoljnim talentima i stiskate se za potpisivanje stipendiskih ugovora..a posle par god ta ista deca postaju extra igraci i kostaju kao pola prvog tima partizana i zvezde !!!

Petar

pre 14 godina

Bez obzira sto je Bjekovic izjavio ovo,ja mislim da je BAS TO ono sto nedostaje....Pa ja mislim da ima mnogo takvih igraca koji vole Partizan,toliko vole da bi ginuli na svakoj utakmici,i ja bih iskreno to voleo da gledam!!!

Džo

pre 14 godina

Šta je bilo, teže je krasti na transferima stranih igrača, kojima agenti nemaju nikakve veze sa Partizanom, koji prethodno nisu bili vezani ceo život za klub pa neće da igraju onako kako vi svirate? Ako je ovo tačno što piše u ovoj vesti, ovakav besmislen stav koji nigde u evropskom fudbalu kojem težimo ne postoji - ne da se sledeće sezone nećemo boriti za titulu nego možda ni za Kup UEFA.

Vlada Edmonton

pre 14 godina

Ako ce kvantitet ljubavi prema klubu doneti rezultate, onda neka puste Grobare sa juga da igraju. Oni sigurno vole svoj klub. A koliko je Bjekoviceva ljubav dala napretka i boljitka Partizanu, to se videlo.

sasa

pre 14 godina

Pretpostavljam da je nesto od ove izjave pogresno interpretirano...jer ne mogu da verujem da neko kaze tako nesto za npr.Dr.Mo-a,coveka koji gine za nas klub...

Bojan

pre 14 godina

Stidite se izgovorenih reci, gospodine Bjekovicu.Pa upravo zbog tih stranaca mi smo osvojili 2 duple krune i poceli redovno da pobedjujemo na Marakani.Dok ste vi bili u upavi zvanicno, ja se ne secam kada su vasi "domaci"igraci pobedili na Marakani Zvezdu.Najpostovaniji igrac od vecine navijaca Partizana je dokror Moreira.Eh,
da je vise takvih stranaca.Gospodine Bjekovicu, zreli ste za penziju, zajedno sa vasim Sasom Ilicem.

Uzmi Dule Evro-titulu

pre 14 godina

Gde su ti tzv. "partizanovci" i dušebrižnici bili kada su se ispisnice redom delile partizanovim klincima iz Zemunela od kojih je retko koji skupio 50-ak zvanicnih utakmica u dresu voljenog kluba: Jovetiću (51 utakmica), Gulanu (21 ut.), Ljajiću (38 ut.), Babovicu (36 ut.), Bosančiću (19 ut.), I.Obradoviću (55 ut.), M.Radoviću (49 ut.), Sulejmaniju (1 ut.) i ostaloj partizanovoj deci... Proveravali su stanje na svojim deviznim racunima eto gde su bili, a sada kada su se racuni ispraznili shvatili su da vise i nemaju koga da prodaju pa bi opet da u prvi tim gurnu par klinaca koje ce vec sledece sezone prodati...

Lynx

pre 14 godina

Moreira i Diara su mnogo veci Grobari neko raznorazni Zeka, Bjeka i ova sadasnja uprava. To prvo... A drugo: Maric je Srbin, ne Australijanac, ima dvojno drzavljanstvo.

z

pre 14 godina

Od nacionalnosti nema rezultata. Potreban je talenat i tezak rad, kao sto se i radi u KK Partizan. A ne podobni treneri amateri koji se uce na Partizanu.

Johnny Depp

pre 14 godina

Nemas ti pojma kao i ti nazovi strucnjaci. U modernom fudbalu svaki tim treba da ima strance. U kom vi veku zivite? Da nam nisu bili Dijara-Juca-Moreira nebi bili prvaci ni prethodne dve godine.
Mi nemozemo da se ugledamo na engleske,spanske i italijanske klubove, ali mozemo na ruske, turske, ukrajinske gde su takodje stranci glavni igraci... Ako njih ne stignemo uskoro kog cemo?

aleksandar

pre 14 godina

Ma da ... stranci su krivi za sve! ccc Upravo je BRE krva za sve!Nesposobnjakovicu koji vode ekipu su krivi za sve!
Mozda Moreira i Diara ne igraju u formi kao do pre godinu dana,ali to ne znaci da treba da im udelimo sut kartu odmah!Sto se tice Diare... ma tu i moze,opasno me iznervirao pred kraj letnjeg prelaznog roka i od tad ga ne volim uopste.Sto se tice Moreire... pa videlo se u utakmici sa Radom koliko mu je stalo do igre... Cleo je ok,moze i bolje,ali sa obzirom kakve napadace imamo on nam je najbolji!
Partizan ove sezone zahvaljujuci nesposobnoj upravi nije uspeo nista da pokaze ni u domacoj ligi ni u kupu niti u evropi.
Postoje neke sanse da osvojimo titulu,ali ne verujem da ce zvezda tek tako da ispsusti duplu krunu...

JaXa

pre 14 godina

Losa ideja.Fobro je da igraci iz Teleoptika i mladjih kategorija da nastupaju za Partizan,ali svi cemo pamtiti Dr.Moa,Crnu Mambu i Clea koji se kleo i borbenog Zuku.Oni poseduju veliki kvalitet i bez njih Partizan nemoze funkcionisati!Pogledajte kosarkase,godinama su medju najboljima u Evropi,a fudbaleri nisu ni u 50 najboljih.Ove godine titula je nasa!Pozivam sve Grobare da dodju u subotu,na Metalac da pokazemo da volimo klub i ispunimo JNA.Ja cu licno doci i ocekujem to od drugih.VOLIM PARTIZAN

madmax

pre 14 godina

Jao ja gluplju ideju nisam cuo.Pa dali je Partizan profesionalni fudbalski klub ili amatersko drustvo?Mladi fudbaleri odu iz kluba jer ne moze da im ponudi uslove kao strani klubovi,stranci nepozeljni,znaci ostaju mediokriteti u najboljem slucaju.Pa ako neko vredi sada u partizanu to je Moreira,covek se bori bolje od 90% domacih igraca.Ako svi klubovi Evrope dovode u svoje redove strance nece biti da su svi blesavi.

Odlazi!

pre 14 godina

"Ne znam kako to da nazovem, tražim reči, ali ne znam šta nas je snašlo"

Kako ga nije sramota da daje ovakve izjave?Snaslo nas je to da si ti Nenad Bjekovic i dalje jedan od vodecih ljudi koji vuce sve konce u Partizanu sa par saradnika...

Dok nije bilo tih stranaca nismo derbi dobili dugo godina.Dok nisu dosle mladje snage : Tomic , Jokan , Bata pobeda u derbiju bila je nemoguca misija. Nenade Bjekovicu "snaslo" nas je ono najgore sto je moglo da nas snadje jedan sportski kub a to su : namestene utakmice , petah tikva , oterani igraci , prodate titule , sabotaze u kvalifikacijama lige sampiona , namesteni izbori predsenika kluba , rezultatska brukanja po evropi , i tako dalje...Nista dobro nas nije snaslo...A nece nas ni snaci dokle god je vasa senka prisutna u prostorijama kluba.

Bjeković, zar on nije otišao iz kluba???

pre 14 godina

Ako će nam sva 'deca' biti kao Nemanja Tomić, a svi stranci kao Moreira, onda sam ja za to da nam cela postava pre bude iz Afrike nego iz Zemuenla!!!

Bjeković, zar on nije otišao iz kluba???

pre 14 godina

Ako će nam sva 'deca' biti kao Nemanja Tomić, a svi stranci kao Moreira, onda sam ja za to da nam cela postava pre bude iz Afrike nego iz Zemuenla!!!

Uzmi Dule Evro-titulu

pre 14 godina

Gde su ti tzv. "partizanovci" i dušebrižnici bili kada su se ispisnice redom delile partizanovim klincima iz Zemunela od kojih je retko koji skupio 50-ak zvanicnih utakmica u dresu voljenog kluba: Jovetiću (51 utakmica), Gulanu (21 ut.), Ljajiću (38 ut.), Babovicu (36 ut.), Bosančiću (19 ut.), I.Obradoviću (55 ut.), M.Radoviću (49 ut.), Sulejmaniju (1 ut.) i ostaloj partizanovoj deci... Proveravali su stanje na svojim deviznim racunima eto gde su bili, a sada kada su se racuni ispraznili shvatili su da vise i nemaju koga da prodaju pa bi opet da u prvi tim gurnu par klinaca koje ce vec sledece sezone prodati...

Odlazi!

pre 14 godina

"Ne znam kako to da nazovem, tražim reči, ali ne znam šta nas je snašlo"

Kako ga nije sramota da daje ovakve izjave?Snaslo nas je to da si ti Nenad Bjekovic i dalje jedan od vodecih ljudi koji vuce sve konce u Partizanu sa par saradnika...

Dok nije bilo tih stranaca nismo derbi dobili dugo godina.Dok nisu dosle mladje snage : Tomic , Jokan , Bata pobeda u derbiju bila je nemoguca misija. Nenade Bjekovicu "snaslo" nas je ono najgore sto je moglo da nas snadje jedan sportski kub a to su : namestene utakmice , petah tikva , oterani igraci , prodate titule , sabotaze u kvalifikacijama lige sampiona , namesteni izbori predsenika kluba , rezultatska brukanja po evropi , i tako dalje...Nista dobro nas nije snaslo...A nece nas ni snaci dokle god je vasa senka prisutna u prostorijama kluba.

bole

pre 14 godina

E, moram nesto da prokomentarisem: utakmica u NS i Nebojsa Marnkovic koji kaze: gde bas po ovom suncu da igramo i Zuka koji daje gol na derbiju SA SLOMLJENOM RUKOM!!! Pametni shvataju poentu!!! Hvala

Bojan

pre 14 godina

Stidite se izgovorenih reci, gospodine Bjekovicu.Pa upravo zbog tih stranaca mi smo osvojili 2 duple krune i poceli redovno da pobedjujemo na Marakani.Dok ste vi bili u upavi zvanicno, ja se ne secam kada su vasi "domaci"igraci pobedili na Marakani Zvezdu.Najpostovaniji igrac od vecine navijaca Partizana je dokror Moreira.Eh,
da je vise takvih stranaca.Gospodine Bjekovicu, zreli ste za penziju, zajedno sa vasim Sasom Ilicem.

sasa

pre 14 godina

Pretpostavljam da je nesto od ove izjave pogresno interpretirano...jer ne mogu da verujem da neko kaze tako nesto za npr.Dr.Mo-a,coveka koji gine za nas klub...

GrobaR

pre 14 godina

Taj isti Moreira je igrao za Partizan iako je imao smrtni slucaj u porodici, a igrao je tako sto je bio najbolji i najborbeniji pojedinac na terenu to navijaci vide i postuju. Pa Roberts se na utakmici sa Makabijem bacio za loptu u publiku i pritom udario glavom o monitor , pa gde ces vise borbenosti i srca ! Nije problem u strancima , problem je u klubu , upravi i stalnom menjanju trenera. Pa dovedite vise trenera koji ce da radi ciklus od 5 godina, koji ce imati autoritet i cije se odluke nece dovoditi u pitanje, nesto kao Dule u basketu

z

pre 14 godina

Od nacionalnosti nema rezultata. Potreban je talenat i tezak rad, kao sto se i radi u KK Partizan. A ne podobni treneri amateri koji se uce na Partizanu.

Lynx

pre 14 godina

Moreira i Diara su mnogo veci Grobari neko raznorazni Zeka, Bjeka i ova sadasnja uprava. To prvo... A drugo: Maric je Srbin, ne Australijanac, ima dvojno drzavljanstvo.

Taribo West

pre 14 godina

I vrapci na grani znaju kako je igrao Partizan sa Zukom i Moreirom. Zbog te demagogije Bjekovica i njemu slicnih FK Partizan je smesan u evropi. Na drugoj strani imamo moderan kosarkaski klub Partizan,sa Danilovicem , Todoricem ,Silobadom i Vujosevicem, bez raznoraznih tatinih kvazimenadzera,bez prevazidjenih privrednika, bez politicara, sa fantasticnim skautingom, sa prijateljima sirom planete,pogotovo u Italiji i SAD-u, ali i od bivsih igraca ,poput Scepanovica koji je preporucio Marica, a da niko nije u evropi cuo za njega,sa minutazom od 3-4 minuta po utakmici.To je taj sistem koji se neguje i odrzava. I nisu halapljivi i gladni jer su ostvareni kao osobe, a u FK Partizanu i oko njega je sve suprotno, cak i tu jednu jedinu sezonu kad su se otvorile karte, umesto da poslusaju Mateusa i pojacaju se, "Bjekovicima" je jedini cilj bio jos jedna nula na prvatnom bankovnom racunu.E zato i tonu.A KK na f4. Razlika,zar ne?

jug

pre 14 godina

Mislim da je sve objasni Dule zar je Moreira malo dao Partizanu,podseticu sve da je igrao na utakmici sa Apoelom i ako mu je umrla majka,da li postoji veci dokaz odanosti i ljubavi prema Partizanu,da li on manje voli Partizan od igraca iz Srbije!Mo zauvek u nasim srcima,Grobari pamte i ne zaboravljaju!

dovla_bg

pre 14 godina

Bjeko tebi su vrane popile mozak. Navijam za Zvezdu, ali kako mozes tako nesto da kazes. Pa Moreiri umre majka i on odigra protiv APOEL-a. Pricas gluposti. Problem je u tebi i takvima kao ti (kojih ima u svakom klubu naravno). Tek onda ce da ozdravi nas fudbal. Bagro jedna...

vasa

pre 14 godina

Na ovu rasisticku izjavu bi po sluzbenoj duznosti trebala da reaguje drzava!!! Sram ga bilo... Pa Mo deset puta vise voli Partizan i pruza mu, nego dete Zemunelove skole Tomic koji navijacima pokazuje srednji prst!!!

Džo

pre 14 godina

Šta je bilo, teže je krasti na transferima stranih igrača, kojima agenti nemaju nikakve veze sa Partizanom, koji prethodno nisu bili vezani ceo život za klub pa neće da igraju onako kako vi svirate? Ako je ovo tačno što piše u ovoj vesti, ovakav besmislen stav koji nigde u evropskom fudbalu kojem težimo ne postoji - ne da se sledeće sezone nećemo boriti za titulu nego možda ni za Kup UEFA.

zola

pre 14 godina

Bjekovicu, da nisi pustio Sulejmanija i Babovica za dzabe, Vukcevica za neku sicu, a pola Joveticevog ugovora stavio u svoj dzep, Partizan ne bi morao da dovodi strance. Sram te bilo, ti si nasao da drzis predavanja. Ostetio si klub za najmanje 20 miliona evra samo za ova cetiri igraca

madmax

pre 14 godina

Jao ja gluplju ideju nisam cuo.Pa dali je Partizan profesionalni fudbalski klub ili amatersko drustvo?Mladi fudbaleri odu iz kluba jer ne moze da im ponudi uslove kao strani klubovi,stranci nepozeljni,znaci ostaju mediokriteti u najboljem slucaju.Pa ako neko vredi sada u partizanu to je Moreira,covek se bori bolje od 90% domacih igraca.Ako svi klubovi Evrope dovode u svoje redove strance nece biti da su svi blesavi.

Johnny Depp

pre 14 godina

Nemas ti pojma kao i ti nazovi strucnjaci. U modernom fudbalu svaki tim treba da ima strance. U kom vi veku zivite? Da nam nisu bili Dijara-Juca-Moreira nebi bili prvaci ni prethodne dve godine.
Mi nemozemo da se ugledamo na engleske,spanske i italijanske klubove, ali mozemo na ruske, turske, ukrajinske gde su takodje stranci glavni igraci... Ako njih ne stignemo uskoro kog cemo?

Serbian Devil

pre 14 godina

Bjekovicu rasisto! Molim MUP da reaguje zbog ovih rasistickih ispada,njemu treba strucna pomoc! dr Moooooo i Crna Mambaaaaa foreverr!!

Penzioner

pre 14 godina

Bjekovicu,idi u penziju i ne pametuj vise sa kojekakvim patriotizmom i ljubavi prema Partizanu,Ljudi nam domeli dve duple krune,Mo igra utakmicu bez obzira na smrt svoje majke i bude najbolji na terenu.Budi navijac i ne pametuj...Hvala Moreiri,Zuki,Diari,Kleu na svim radostima i puno srece u borbi za titulu!!!

Vlada Edmonton

pre 14 godina

Ako ce kvantitet ljubavi prema klubu doneti rezultate, onda neka puste Grobare sa juga da igraju. Oni sigurno vole svoj klub. A koliko je Bjekoviceva ljubav dala napretka i boljitka Partizanu, to se videlo.

m j

pre 14 godina

Ovakve gluposti jednostavno nisu vredne vesti.

Od toga da je on sam bio stranac kad je igrao van zemlje, do cinjenice da su stranci bili medju najboljim igracima fk partizana u poslednjih 8-9 godina, ovaj covek se ne pita nizasta vise.

Pripada proslom veku, i on i njegovo muljanje.

PS. Mozda ovo kaze posto treba da se oslobodi mesto za jos nekog rodjaka ili sinovca. Secate li se Bjekovica Jr-a?

Boban

pre 14 godina

Bjekovic jos uvek zivi u proslom veku. Fudbal se vise ne igra iz ljubavi, vec za novac. E, sta sad njemu smeta? Pa covek bi hteo da poveca prodaju mladih fudbalera, nista vise, najveca je zarada, odnosno provizija, od prodaje igraca koji stasaju u Partizanu, sa ovima koji su promenili vec par klubova malo je komplikovanije...

aleksandar

pre 14 godina

Ma da ... stranci su krivi za sve! ccc Upravo je BRE krva za sve!Nesposobnjakovicu koji vode ekipu su krivi za sve!
Mozda Moreira i Diara ne igraju u formi kao do pre godinu dana,ali to ne znaci da treba da im udelimo sut kartu odmah!Sto se tice Diare... ma tu i moze,opasno me iznervirao pred kraj letnjeg prelaznog roka i od tad ga ne volim uopste.Sto se tice Moreire... pa videlo se u utakmici sa Radom koliko mu je stalo do igre... Cleo je ok,moze i bolje,ali sa obzirom kakve napadace imamo on nam je najbolji!
Partizan ove sezone zahvaljujuci nesposobnoj upravi nije uspeo nista da pokaze ni u domacoj ligi ni u kupu niti u evropi.
Postoje neke sanse da osvojimo titulu,ali ne verujem da ce zvezda tek tako da ispsusti duplu krunu...

sky

pre 14 godina

Koga brige za tvoje misljenje i "zvanicno" tvoje misljenje ne bi trebalo da ima nikakvu tezinu jer odavno "nisi" vise u klubu. E Partizane sta ti rade senke "proslosti"!!

jovan

pre 14 godina

Valjda je poenta cele price da na strancima ne moze da se zaradi kao na domacim igracima.Zato i dovode trenere-marionete.U svakom slucaju,ovakve price treba ignorisati,pogotovo kad dolaze od likova kao sto je Bjekovic.

sitnicar

pre 14 godina

Za mandata doticnog Bjekovica Partizan nije uzeo nijednu duplu krunu,a kad je on otisao 2 duple krune u 2 sezone zaredom.
Procenite sami zasto mu onda smetaju oni koji su tim titulama u zadnje 2 godine doprineli...

Vlado

pre 14 godina

Dokle ce unistavati ono sto se gradilo proslih sezona? Odakle se on opet pojavljuje i daje ovakve izjave?
Moreira i Crna Mamba su doneli mnogo vise tom Partizanu nego neki Tomic ili Jovanovic, koji je jedino dobar bokser. Pa zar je moguce da ovo pricaju, a Grobari se jos nisu oglasili? Ocekujem reakciju vernih navijaca, ipak su i oni deo kluba i oni se tu isto pitaju.
Ne dajmo im da nam ruse nas voljeni klub !!!!

Parni valjak

pre 14 godina

Bjekoviću tebe je vreme pregazilo još sredinom osamdesetih i ti si glavni krivac što finansijsko blagostanje koje je Zečević obezbeđivao, nije došlo do punog izražaja u rezultatima. Iako si imao puno glupih izjava i poteza, ova ti je, u današnje vreme kada na svim meridijanima postoje vrsni fudbaleri, ipak najgluplja. A pobede nad Zvezdom u poslednje 3 godine nisu vezane samo za strance, nego i sa Bjekovićevim odlaskom.

C'esl la Serbie

pre 14 godina

"Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i nacionalna pripadnost."

Znaci igrace samo Jugosloveni?

Dejan

pre 14 godina

E, ako ste im napravili paralelu izmedju KK i FK! Ne mogu da verujem sta ljudi (Bjekovic i sl.) pricaju u 21. veku! Slicnu politiku vodi i Athletic Bilbao, u kome igraju samo baskijci, i naravno vec godinama nista znacajno ne mogu da urade ni u Spaniji, a za Evropu i da ne pricam. Ko se razume u filozofiju sporta, sigurno zna za sve pozitivne strane dovodjenje stranaca u klub. Samo, prvo moraju da naprave dobru organizaciju unutar klupskog menadzmenta, pa tek onda da stranci ulaze u vec uhodan sistem. Dovedi Jose Mourinha za trenera i jos jednog stranca u FK, i nista ne bi mogli da urade pored ovakvih ljudi koji su u Upravi.
Pa covece, Mathaus nas je uveo u LS, i umesto da povecaju coveku primanja i puste ga da rade svoj posao i dalje, oni su ga smenili. Njima je Partizan samo poligon za licne "kombinacije".
To sto navijam za KK ne znaci da moram listom da navijam i za istoimeni FK. Za KK navijam jer mi je i zivot vrlo slican - bijem svoju bitku i pored svih nedaca i zivotnih udaraca. A ovo fudbalersko smaranje me uopste ne interesuje, jer je mnogo dinamicnije u novinama i medijima, dok je na terenu jad i cemer. Koga bre to interesuje...

Ne znam matematiku, ali znam da sabiram

pre 14 godina

Oni traze da imamo 60-70% domacih igraca, je li? Sada imamo 3 u prvih jedanaest, sto znaci da 72% tima cine domaci igraci!!!
E sad, za ljubav ne znam, ali dr. Mo je pokazao kako se odnosi prema dresu i za tri sezone postao je legenda kluba. To, slozicete se, ne moze svako, pa makar i dete Partizana...
I sta ima uopste Bjekovic da se zgrazava. On je svoju pricu zavrsio u Partizanu. Drugi nam sada sudbinu kroje...

Vladislav

pre 14 godina

Sram ga bilo....da nije tih "nepozeljnih stranaca" ne bi nikada uzeli 2 titule. Da ne pominjem prvi put u istoriji kluba odbranjenu duplu krunu. Kad neko nema nesto pametno da kaze - bolje da cuti.

Mrle

pre 14 godina

Nije mi jasno sta Bjekovic vise hoce. Njegov sklerotican um je maligna celija Partizana. lako je Zvezdi kad mi imamo takve genijalne rukovodioce. Sto su oterali Savu Milosevica? Ne trebaju njima oni koji vole Partizan i umeju da rade, vec oni koji slusaju i pustaju ih da kradu.

IvchaM

pre 14 godina

Posle ovoga moze da se kaze samo sledece:

1. Nadam se da je sada svim navijacima Partizana jasno ko (i dalje) vedri i oblaci Humskom; i

2. Jedna fudbalska ekipa moze da ima i 30 dobrih igraca, ali ako ima loseg trenera, dzaba svo znanje i talenat.

Eto toliko!

Suk

pre 14 godina

Neverovatno. Provincijalci bi da vode Partizan; je li im neko rekao da je ovo 21 vek? Umesto da kazu hvala onima koji se bore za dobro tima, a oni pricaju kako "ne znaju sta ih je snaslo!" I smesno i tuzno u isto vreme! (Zapitajte se samo gde bi stigao npr. Arsenal sa takvom politikom!)

Giovanni

pre 14 godina

E moj Bjekovicu,pa da nije stranaca,mi bi sad igrali Regionalnu ligu,u svakoj ekipi mora da bude stranaca...Da se ja pitam doveo bih jos nekog,ali pravog,pa da vidis kako bi igrao Partizan,kao preporodjen...

Saki

pre 14 godina

Ko je u pravu možda najbolje pokazuju rezultati klubova u Evropi, fudbaleri su eliminisani od Kiprana u kvalifikacijama, dok košarkaši prvi put posle 12 godina igraju na fajnal foru...SAMO TO I NISTA VISE..

Mozda bude ne mora da znaci

pre 14 godina

Vrlo zanimljiv tekst... A to sto Bjekovic prica, ako uistinu tako misli, je cista glupost. Kakva skala kakvi bakraci? Pogledajte samo od tih fudbalera koji su ponikli u Zemunelu koliko njih igra ili je igralo vise od 2 najvise 3 sezone u slucaju da ne mogu da ih prodaju. Momci dodju u prvi tim sa 16,17,18 godina, pikaju fudbal polu sezonu ili dve umisle da su igracine i posle toga pale za inostranstvo.

Pa Djordjevica su oterali a on covek zadrzao titulu prosle godine svojim golovima. Da li ima navijaca Partizana koji ne voli Moreiru? Igrao je sa povredjenom rukom (cini mi se sa gipsom), kad mu je nmajka umrla bio je medju boljima na terenu...
I nije mi jasno zasto se govori u ovom slucaju samo o "strancima", a ne i o ispusenim mustiklama koji nemaju gde pa pokusaju u nasem Partizanu.
Izvinite sto sam smorio...

djomla

pre 14 godina

Vi isti koji ste ih doveli, sada vam oni smetaju...
Sad vam smetaju aa... a kad ste ih dovodil za male pare i da sto vise i bolje zaradite pri njihovoj prodaji, tad su vam bili dobri.. i bas ti isti stranci cine kostur tima, koji pobedjuje uz neke nase dobre igrace(njih 3-5),koji se svake god izgrade i odma ih prodate, posto poto..i uz dobrog trenera nam ti isti stranci donose titule (jos kad se vi nebi stekali za trenere kao i za sve drugo...i kad nebi dovodili pojacanja iz obrenovca i sevojna..mozda bi i imali bolje rezultate i bez tih stranaca)..A i nas fudbal i zemlja su takvi da se nema para i da se upravo na tim strancima najbolje zaradjuje i klubovi od njih zive..Ne podrzavam toliko te strance, da ne pomisli neko da ih branim itd.. ali nema leba samo od nasih igraca, jer oni trebaju da se izgrade, formiraju..a ni ne stignu do toga jer ih do tad vec prodate!! Pricate o omladinskoj skoli a deca nam odlaze u inostranstvo sa 17,18god.. proglasavate ih nedovoljnim talentima i stiskate se za potpisivanje stipendiskih ugovora..a posle par god ta ista deca postaju extra igraci i kostaju kao pola prvog tima partizana i zvezde !!!

kibirh

pre 14 godina

Dobar tekst. Valjda se fudbal igra zbog rezultata, a kvalitet ga donosi. Kad pocnu bez argumenata da filozofiraju u nasem fudbalu najezim se. Kao i nedavno pravilo da se ogranici broj stranaca u timu, toboze u interesu srpskog fudbala. Pa onda, kad talentovani klinci odu sa 17 godina, a stranaca ne bude bilo, sta bi trebalo mi da gledamo?

Bane

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovaj Bjekovic je uvek bio samo stetan za partizan,pa i za srpski fudbal ! Ko je bre on da se posle onakvih malverzacija u partizanu sada pojavljuje i daje ovako RETARDIRANE i GLUPE izjave !!! Matori idi igraj sah na kalisu ili pecaj,skroz si prolupao !

Sahbaz

pre 14 godina

Gospodine Bjekovicu,

ako mislite da klub moze ostvariti bilo kakav rezultat a da pri tome koristi samo igrace iz svoje skole, onda nikako ne smijete prodati Jovetica, Obradovica, Tosica, Ljajica, Sulejmanija, Vukcevica...
A uz to morate dovesti nekog dobrog domaceg igraca na pozicijama na kojima i pored dobrog rada nije izasao niko iz omladinske skole. Kad smo napravili dobrog golmana poslednji put? Ni stoperi nisu bas Teri(osim po ponasanju) i Ferdinand.

Analog

pre 14 godina

Pa gde bas sada da ovo odluce. Evo citam u stranoj stampi da su se Mesi, Riberi, Ronaldo, Kaka, Anri, Eto... strasno razocarali zbog ove bjekine odluke, a mali Bojan Krkic place vec dva dana od tuge sto nije bar jednu nedelju proveo u Zemunelu da bi imao neke sanse da dodje.

Saki

pre 14 godina

Jao Bjeko,ćuti k'o boga te molim,al' ćuti i stidi se reči izgovorenih! Idi što dalje ako te hoće idi i u Nicu i pametuj tamo do mile volje!
Zemunelo neće biti od koristi ako ne uči od velikih stranaca u Velikom Partizanu!!!
Napred PARTIZAN!!!

Babin_zub

pre 14 godina

"Kod nas se ovakav tekst naziva diskriminacijskim na granici sa rasizmom.
(from_HR, 20. april 2010 10:02) "

E samo vi nemojte pricati o rasizmu,molim vas...

nele

pre 14 godina

"Doprinos na terenu i kvalitet igrača slabije su rangirani"

Ovo je najozbiljniji kandidat za budalastinu godine u nasem sportu. Ljudi, batalite fudbal, tu ima toliko smrada i blata. Farma je za ovo suvi kvalitet.

Nenad Bjekovic LICNO!

pre 14 godina

Iz Partizana cu otici kad umrem.... :) Jesam lik,nema sta :) I volim ja tako da "izvalim" nemoj da se przite dzabe ;) Opusteno,uzimamo titulu...

JaXa

pre 14 godina

Losa ideja.Fobro je da igraci iz Teleoptika i mladjih kategorija da nastupaju za Partizan,ali svi cemo pamtiti Dr.Moa,Crnu Mambu i Clea koji se kleo i borbenog Zuku.Oni poseduju veliki kvalitet i bez njih Partizan nemoze funkcionisati!Pogledajte kosarkase,godinama su medju najboljima u Evropi,a fudbaleri nisu ni u 50 najboljih.Ove godine titula je nasa!Pozivam sve Grobare da dodju u subotu,na Metalac da pokazemo da volimo klub i ispunimo JNA.Ja cu licno doci i ocekujem to od drugih.VOLIM PARTIZAN

neko iz mase

pre 14 godina

Da navijam za zvezdu potpuno bih podrzao Nenada Bjekovica i njegovu pricu. Ali j... nisam zvezdas. Zao mi je samo sto njegov sin nije malo mladji pa da istrci na teren da nas pojaca (kakav je to nesrecnik bio na terenu)
A sto se tice Moreire, Klea, Dijare, Zuke... pa samo zbog njih sam i isao na stadio poslednje 3 godine. Na fudbal se ide ako imas nesto da vidis. Svaka cast Joveticu, ali osim njega ja nigde u Evropi ne vidim te nase mega talente... npr u nasoj reprezentaciji.
Ok ako moraju nek prodaju te strance, razumem da sa njihovim menadzerima ne mogu da rade sta hoce (to se vidi svakog dana iz novina). Ali budu li pustili na teren onog malog Stevanovica (sad je u Subotici, a upropastio nas je protiv APOELA) i sl. CRNO nam se pise.
Prosto neverovatno da svaki put kad partizan udje u sezonu nikad jaci, a zvezda nikad gora, krenu ovakva pametovanja a mi izgubimo titulu.
Jedan je Dule Vujosevic.
A ti klinci koje toliko gurate (KAO ODANI SU KLUBU, PARTIZANOVA SKOLA) jedva cekaju da zapale preko za neku sitnu lovu, i naravno posle ih nigde nema. Verovatno su odani zeki-bjeki pa su zato i isplativiji.
Ma sve ce nas nakraju kupiti domaci tajkuni... i to za male pare... znaju oni dobro sta rade... a ako bi im se neko sam i suprotstavio zna se kako bi prosao.
Lepo jedan moj drug rece: Ako te interesuje ko su najveci kriminalci u ovoj zemlji, samo pogledaj ko ima najvise para, a Legija, Bagzi, Siptar itd su samo obicne ubice.
Interesantno da kad god pomislim kako nesto treba urediti u ovoj nasoj zemlji Srbiji na TV vidim da sve kontra rade... Zao mi samo ovih nasih sto izginuse zbog ove zemlje, a evo sta se radi...

Dusan

pre 14 godina

Ne smetaju oni,nego treneri koji nisu strucni da rade u mnogo manjim klubovima a kamoli u Partizanu....Treba naci filozofiju,ideju,trenera koji je mlad perspektivan i hoce da radi...i pustiti ga da radi sa kvalitetnim ljudima...NAZALOST TO JE KOD NAS NE MOGUCE....SANJAJMO!!!!

expert

pre 14 godina

a kad je on vladao(javno)prodavali su decu od 15 godina!!!
celu omladinsku skolu!!

i on sad nesto prica?!

jos cekam zeku da izjavi nesto o finansijama u klubu??

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Druze Bjeko a sta bi na tu vasu teoriju rekli veliki evropski klubovi npr. polufinalisti LS Bayern,Inter,Barselona,Lion? Koliko u njima ima domacih igraca 20,30 posto a mozda i manje? Neznam ka vama daje rec i ko vas pita za misljenje i zbog cega je vase misljenje vazno u danasnjem fudbalu Druze Bjeko?!?!?!

Djuka

pre 14 godina

Znaci gledace se iskljucivo ljubav prema klubu i njen staz a ne kvalitet. Pa dobro, onda sledece sezone nam je kapiten Misa Tumbas sto i nije tako lose.
E moj Bjekovicu.

Uvredjen i Zapanjen - Veciti Grobar

pre 14 godina

Najsramnija izjava u Istoriji Partizana...

Hocemo u EU a ne nazad u kameno doba.
Najveca rasisticka izjava od "legende" Partizana.
Zalim sto i Nica (Francuska)nije imala politiku koju Bjekovic danas podrzava...kakav licemer.
Vlada Srbije bi morala da reaguje na ovakve izjave pozivom Bjekovica na odgovornost u sirenju rasizma.
Veliku odgovornos snose i nase takozvane "slobodne" medije koje zaista potpiruju i podrzavaju neshvatljive rasisticke izjave u danasnja vremena.
Partizan mora da reaguje i to drasticno...da se JAVNO ogradi od ovakvih izjava,pocevsi od Bjekovica, da nema mesta,sada ni u buducnosti u Partizanu i osudi a i spreci bilo kakve rasisticke izjave.
Konacno Partizan je dokazao da nikada nije bio rasisticki klub da je uvek prvenstveno cenio i postovao kvalitete svojih fudbalera bez razlike na nacionalnost,rasu ili religiju.
Predlazem da se Nenad Bjekovic potpuno iskljuci iz svih sekcija Partizana samo u tom slucaju Partizan moze da dokaze celokupnoj sportskoj javnosti da se ovakve i slicne izjave nece i ne mogu tolerisati.Partizanovci udruzimo se protiv rasisma na miran i kulturan nacin pokazimo nasim ljubimcima da ih volimo i postujemo i iznad svega cenimo njihov doprinos za napredak naseg kluba koji oni konstantno pokazuju i imaju velikih zasluga za nase poslednje uspehe.
Svi koji misle ili se slazu sa Bjekovicem pod hitno NAPOLJE iz Partizana, njima nema mesta u velikom klubu kakav smo mi...treba postaviti mladje Generacije da vode nas klub,generacije danasnjice a ne isluzene "legende" koje nemaju bas nista zajednicko sa nasim klubom i koje,po ponasanju i misljenju, pripadaju dalekoj proslosti proslog veka.

Miki

pre 14 godina

Verovatno je pametnjakovic mislio na Tomicev srednji prst navijacima,kao dokaz neizmerne ljubavi,a zaboravio Zukinu slomljenu ruku u derbiju,tragediju Moreire pred Apoel...

P.S.A,Neca luduje u kragujevackom Kazinu,pa se pitam zasto lose igra.

STIDI SE BJEKOVICU!!!

SomborAC

pre 14 godina

Zavrsnica L.S. Bajern-10 stranaca plus trener,Barselona-11 stranaca,Lion-11stranaca,Inter-20stranaca plus trener.Cetiri kluba 52 strana igraca,a ti Bjeko sanjaj kada ces sa Zemunelom u ova navedeni "KREM".

Grobar

pre 14 godina

Ovom Bjekovicu treba zabraniti da pridje nasem VOLJENOM KLUBU, A SIGURNO I NAJDALJI GROBAR NA PLANETI VISE ISKRENO VOLI PARTIZAN ( I BAR NA NJEMU NIJE ZARADJIVAO) NEGO BJEKOVIC!


ZIVELI SVI STRANI IGRACI U PARTIZANU I DACE BOG DA IH BUDE JOS VISE!!!

anti bjekovic

pre 14 godina

u pravu je bjekovic!treba dati sansu nasem podmlatku,one iste koje je on forsirao! studen,baljak,kutlačić iz zemunela,plojovic i mulina iz okruzenja u spicu bjekovica juniora a lopte one ala xavi da salje asen nikolov. igrali bi za gol vise

igor

pre 14 godina

To je najobicnija glupost i populizam...Ni igraci ni treneri ne treba da se rangiraju na osnovu ljubavi prema klubu,vec na osnovu kvaliteta i ljudskih vrednosti...Gospodo fudbal je posao

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ U Humskoj 1 se spremaju da od leta uvedu novi kriterijum za igranje u prvom timu Partizana, ne kvalitet fudbalera, nego kvantitet ljubavi prema klubu.

Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i "nacionalna pripadnost".
Konacno pravo lice ove postenjacine i nevinasca !

Kutuzov

pre 14 godina

Prljav nam je sport, da ne moze biti prvljaviji.

Bjekovic je uzeo duplu krunu 93. sa Savom, Cirom, Nadjom ..

Sto ne bi mogao Mo da bude legenda kluba ? Kako je Mijat legenda Reala, Dejo Milana, Krojf Barselone, Van Basten i Gluit Milana ..

Kantona

pre 14 godina

Ko je tebe pitao za mišljenje...
KO VOLI KLUB VIŠE OD MOREIRE,koji igra i pored tragedije u porodici, koji bude najbolji na terenu sa povređenom nogom i rukom...!

Strucnost ispred politike

pre 14 godina

Kako bi rekao onaj predsednik Seljacke stranke Srbije,onaj sa traktorom sto je dolazio pred skupstinu:"Nisam ja rekao Boyi majmune zato sto je crn,vec zato sto nema pojma"

Marko R.

pre 14 godina

N. Bjekovic, u zavisnosti sa koje strane na sve to gledas, ova Bjekoviceva izjava moze da se opise i kao neonacizam. Znam na primer da bi ceo africki kontinent bio za takvu ocenu. Moralna, sportska i najgore od svega ljudska BEDA.

Balansero

pre 14 godina

E jos da ovi nacionalno podobni "zemunelci" umeju nesto s loptom, mozda bi mogli bez stranaca.
Volim i ja Partizan pa ne igram.
Dzaba Knezevicu (gistro)ljubav prema klubu kad iz centarsuta u bazen ne ume da ubaci.
Da uzmu Duleta kao savetnika bar bi do polufinala lige evrope dosli.

Sasa

pre 14 godina

Naslov je trebao a glasi "Misa Tumbas centarfor" - on najvise voli Partizan i prvi je na listi po novim kriterijumima.
Salu na stranu, ja se ne slazem sa ovim silnim napadima na Bjekovica. Covek je rekao 60 do 70 procenata prvog tima treba da budu deca Partizana, znaci igraci igraci koji su napravljeni u Partizanovoij skoli, dok ostalih 30 do 40 % bi bili kupljeni igraci... Meni to zvuci kao dobar balans. Pri tome kupljeni igraci mogu biti i nasi i stranci, samo da su dobri.

Pobesneli max

pre 14 godina

Ja, bre, ovog Bjekovica cenim za pametnog coveka. Sta li ti se desilo, covece, pa izjavi ovu nebulozu?! Ili ti je suzen prostor za manevrisanje i marifetluke pa si i ti, kao neki u basketu, resio da "spasavas" srpski fudbal i Partizan?

Grobar Mkd

pre 14 godina

Zbog njega sam kupio prvi Partizanov dres,zbog njegove generacije zavoleo Partizan,radovao se golu u Ljubljani,i dan danas na Youtubu gledam taj Partizan i njega, Vukotica Zavisica,Golca,Klincarskog,Djordjevica....ali,isto se nadam da nije mislio tako -kako je preneto,nije valjda...jer ne bi bio u pravu nikako,jer tako ne funkcionisu klubovi,on bi trebalo da to zna,i da se tome protivi,a ne.....razocarao si me g-ne Bjekovicu !!!-pozdrav partizanovcima,ma gde bili.

antara

pre 14 godina

Ovaj Bjekovic je totalno prso!!! Pa najbitnije je kako igrac igra i koliko sebe daje za tim!Normalno to ne znaci da svih 11 igraca treba da budu stranci,jer Partizan ima obaveza i prema reprezentacij, ali za kvalitetne strance uvek mora biti mesta u Partizanu! P.S. Moram ispraviti i novinara, posto su stranci u Partizanu i Knezevic,D.Bozovic i M.Bozovic.

Rdja

pre 14 godina

Sigurno da u omladinskom pogonu ima nekolicina talentovanih igraca,pa Bjekovic pokusava ovakvim ispadima da skrene paznju.Bjekovicu, rdjo.

gogsal

pre 14 godina

ja sam bunjevac.do pre pet minuta sam bio(40 godina )partizanovac.sada kada mi je bjekovic objasnio da partizan nije klub ni za kog osim za srbe - pocecu da navijam samo za ...

NNN

pre 14 godina

Ja sam Zvezdaš (i ne volim Partizan), ali Moreira je jedan od najvećih "Grobara" koji je ikad igrao za Partizan.
Njemu je umrla majka, a on nije otišao na sahranu, nego je ostao da odigra važnu utakmicu za partizan. On je beskonačno veći Partizanovac od ovog koji voli klub samo dok može da lapa pare.

guido

pre 14 godina

ljudima je poremecen moral kao i osnovne civilizacijske vrijednosti.

osnovne civilizacijske vrijednosti su kosmopolitizam i otvorenost, a ne etnicnost i nacionalnost. smijesne su mi parole navijaca zvezde koji kazu "mi smo pravi srpski klub". pa vi ste onda budale. srbija moze da se promovise, kao i beograd, kroz poslovne, kulturoloske, naucne i sportske podvige, ali osnova svega treba da bude otvorenost i kosmopolitizam. to je ono sto nas cini velikim a ne zatvoreno srpstvo, iskljucivost, nacionalizam i slicne mitomanije.

Petar

pre 14 godina

Bez obzira sto je Bjekovic izjavio ovo,ja mislim da je BAS TO ono sto nedostaje....Pa ja mislim da ima mnogo takvih igraca koji vole Partizan,toliko vole da bi ginuli na svakoj utakmici,i ja bih iskreno to voleo da gledam!!!

Mecklejn

pre 14 godina

"Bjekovicu smetaju stranci" ... A kako Zeki-Bjeki(namerno pisem u jednini) nije smetalo da prodaje te iste klince kada je bio na celu klupa?A sto je jos gore,kako mu nije smetalo da pare od prodaje,trpa u svoj preduboki dzep(mozda je dzep kao rupa bez dna,prica se,nikad nije zvanicno potvrdjeno).

PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Pravi klub ima 18 igraca iz svoje skole i 3 dovedena,iz inostranstva ili drugog naseg kluba,nije bitno ,ali oni moraju biti standardni.Samo postoji jos jedan uslov,TRENER mora biti TRENER, a ne imitacija u vidu "profi"trenera sa nekog kursa iz FSS,takvi nas odvedose u ambis.O Bjekovicu sve najlepse,posle MLADINICA i OSIMA,od TUMBAKOVICA nemamo boljeg.

Gox

pre 14 godina

"Nacionalna pripadnost"????? Ja stvarno nemogu da verujem da sportski radnik a i bivsi fudbaler (igrao i u inostranstvu) daje ovakvu izjavu!! Nadam se da je u pitanju neki nesporazum na liniji Bjekovic- medija.

Branko

pre 14 godina

Potpuno je upravu! Igraci iz mladjih kategorija moraju da budu osnova. Strance dovoditi samo ako mogu da budu prvotimci a nikako da sede na klupu i zauzimaju mesto nasoj deci. Kod Duleta Mekejleb,Roberts i Veseli su kljucni igraci. Ne treba dovoditi ni domace igrace iz lige ako nece biti prvotimci. U nasoj skoli ima sigurno kvalitetnijih igraca od Brane Ilica,Mijica,Kamberovica. Igrace dovoditi samo ako moze biti prvotimac i da donese napredak u igri. Partizan zadnjih godina dosta lose uvodi igrace u prvi tim iz podmlatka. To pod hitno treba promeniti jer to moze doneti samo napredak u svakom pogledu!

Partizan_PG

pre 14 godina

Od kada je ovaj dosao u Partizan i ne pratim fudbal a isao sam na sve derbije u bivsoj drzavi. Cim je dosao vidio sam da ce unesreciti Partizan sto je i uradio. Ako se vratite u proslost vidjet cete da sunovrat Partizana dolazi njegovim dolaskom. Ja nisata ne mogu promijeniti ali cu FK Partizan bojkotovati dok se ne privatizuje.

Mensa

pre 14 godina

Od kada znam za sebe,ovaj je pun glupih izjava i jako nerealnih,povodom bilo čega.Kao da su od njega učili svi treneri partizana,osim Mateusa,kao i pojedinci poput Nađa,Smiljanića,Plavog itd.

PES

pre 14 godina

Ljudi koji to izjavljuju, a ima ih puno, imaju ne manje od 50 god. i oni su vec odavno zaglavljeni u ranim 90-tim pa se dolazi do zakljucka da nemaju pojma sta i kakav je fudbal danas. Al dzaba kad mi mladji jedno sto mozemo je da komentarisemo njihove glupe izjave i jos gluplje odluke

David

pre 14 godina

Stvarno je izjava smešna ali nemojte zaboraviti da su veličine Partizana Mijatović, Milošević itd a ne neki Moreira i ovaj "sto igra za Francusku reprezentaciju":). Niti će ikad ova dvojica biti Partizanove zvezde. I ja sam voleo Castilla ali on nije ono što je bio Piksi, Prosinečki, Pančev, Binić itd.
Opet da naglasim Bjekovićeve izjave su smešne, kao i cela ta garnitura na čelu sa Toletom koji hoće da zabrani strance potpuno.

Grobar Mkd

pre 14 godina

Informator@:Skroz si u pravu,svaka cast!!!-i ja sam to primetio na nasem sajtu,sve ruzne vesti o nama dolaze prvenstveno iz "vecernjih novosti",treba ih bojkotovati.

taribowest

pre 14 godina

ajooj....ja sve kontam doce im u glavu sta treba za dobre rezultate i europi i u prvenstvu......dovodjenjem pravih stranih igraca i trenera poput mateusa mozes ocekivati nesto....

antonio

pre 14 godina

Pa Moreira je milion puta veci grobar nego TI..milion puta!!!Ono sto je uradio protiv Ziline se pamti i prepricava generacijama,isto kao i ono sto si TI uradio protiv Petah Tikve

alterfootball.com

pre 14 godina

I ovaj čovek je vodio jedan klub tolike godine. Kako se sami otkrivaju, kakvi su stručnjaci, samo im treba vremena!

rasha iz medje

pre 14 godina

znam samo to da nema toga koji vise od Bjekovica zeli dobro PARTIZANU,ALI VELIKI PARTIZANOVAC ne mora biti i veliki grobar.A vi mozete pricati sta hocete.

svasta

pre 14 godina

Novinar(super kredibilnih Vecernjih Novosti)je "kreativno" izvukao svasta iz Bjekoviceve izjave, dao najgori moguci "spin", a raja se pali i zari... I odmah te bla-bla rasizam, te ovo te ono.

Petar

pre 14 godina

Bez obzira sto je Bjekovic izjavio ovo,ja mislim da je BAS TO ono sto nedostaje....Pa ja mislim da ima mnogo takvih igraca koji vole Partizan,toliko vole da bi ginuli na svakoj utakmici,i ja bih iskreno to voleo da gledam!!!

Branko

pre 14 godina

Potpuno je upravu! Igraci iz mladjih kategorija moraju da budu osnova. Strance dovoditi samo ako mogu da budu prvotimci a nikako da sede na klupu i zauzimaju mesto nasoj deci. Kod Duleta Mekejleb,Roberts i Veseli su kljucni igraci. Ne treba dovoditi ni domace igrace iz lige ako nece biti prvotimci. U nasoj skoli ima sigurno kvalitetnijih igraca od Brane Ilica,Mijica,Kamberovica. Igrace dovoditi samo ako moze biti prvotimac i da donese napredak u igri. Partizan zadnjih godina dosta lose uvodi igrace u prvi tim iz podmlatka. To pod hitno treba promeniti jer to moze doneti samo napredak u svakom pogledu!

David

pre 14 godina

Stvarno je izjava smešna ali nemojte zaboraviti da su veličine Partizana Mijatović, Milošević itd a ne neki Moreira i ovaj "sto igra za Francusku reprezentaciju":). Niti će ikad ova dvojica biti Partizanove zvezde. I ja sam voleo Castilla ali on nije ono što je bio Piksi, Prosinečki, Pančev, Binić itd.
Opet da naglasim Bjekovićeve izjave su smešne, kao i cela ta garnitura na čelu sa Toletom koji hoće da zabrani strance potpuno.

PARTIZANOVAC

pre 14 godina

Pravi klub ima 18 igraca iz svoje skole i 3 dovedena,iz inostranstva ili drugog naseg kluba,nije bitno ,ali oni moraju biti standardni.Samo postoji jos jedan uslov,TRENER mora biti TRENER, a ne imitacija u vidu "profi"trenera sa nekog kursa iz FSS,takvi nas odvedose u ambis.O Bjekovicu sve najlepse,posle MLADINICA i OSIMA,od TUMBAKOVICA nemamo boljeg.

C'esl la Serbie

pre 14 godina

"Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i nacionalna pripadnost."

Znaci igrace samo Jugosloveni?

Sasa

pre 14 godina

Naslov je trebao a glasi "Misa Tumbas centarfor" - on najvise voli Partizan i prvi je na listi po novim kriterijumima.
Salu na stranu, ja se ne slazem sa ovim silnim napadima na Bjekovica. Covek je rekao 60 do 70 procenata prvog tima treba da budu deca Partizana, znaci igraci igraci koji su napravljeni u Partizanovoij skoli, dok ostalih 30 do 40 % bi bili kupljeni igraci... Meni to zvuci kao dobar balans. Pri tome kupljeni igraci mogu biti i nasi i stranci, samo da su dobri.

Bjeković, zar on nije otišao iz kluba???

pre 14 godina

Ako će nam sva 'deca' biti kao Nemanja Tomić, a svi stranci kao Moreira, onda sam ja za to da nam cela postava pre bude iz Afrike nego iz Zemuenla!!!

Nenad Bjekovic LICNO!

pre 14 godina

Iz Partizana cu otici kad umrem.... :) Jesam lik,nema sta :) I volim ja tako da "izvalim" nemoj da se przite dzabe ;) Opusteno,uzimamo titulu...

rasha iz medje

pre 14 godina

znam samo to da nema toga koji vise od Bjekovica zeli dobro PARTIZANU,ALI VELIKI PARTIZANOVAC ne mora biti i veliki grobar.A vi mozete pricati sta hocete.

svasta

pre 14 godina

Novinar(super kredibilnih Vecernjih Novosti)je "kreativno" izvukao svasta iz Bjekoviceve izjave, dao najgori moguci "spin", a raja se pali i zari... I odmah te bla-bla rasizam, te ovo te ono.

sasa

pre 14 godina

Pretpostavljam da je nesto od ove izjave pogresno interpretirano...jer ne mogu da verujem da neko kaze tako nesto za npr.Dr.Mo-a,coveka koji gine za nas klub...

Pobesneli max

pre 14 godina

Ja, bre, ovog Bjekovica cenim za pametnog coveka. Sta li ti se desilo, covece, pa izjavi ovu nebulozu?! Ili ti je suzen prostor za manevrisanje i marifetluke pa si i ti, kao neki u basketu, resio da "spasavas" srpski fudbal i Partizan?

Partizan_PG

pre 14 godina

Od kada je ovaj dosao u Partizan i ne pratim fudbal a isao sam na sve derbije u bivsoj drzavi. Cim je dosao vidio sam da ce unesreciti Partizan sto je i uradio. Ako se vratite u proslost vidjet cete da sunovrat Partizana dolazi njegovim dolaskom. Ja nisata ne mogu promijeniti ali cu FK Partizan bojkotovati dok se ne privatizuje.

Dejan

pre 14 godina

E, ako ste im napravili paralelu izmedju KK i FK! Ne mogu da verujem sta ljudi (Bjekovic i sl.) pricaju u 21. veku! Slicnu politiku vodi i Athletic Bilbao, u kome igraju samo baskijci, i naravno vec godinama nista znacajno ne mogu da urade ni u Spaniji, a za Evropu i da ne pricam. Ko se razume u filozofiju sporta, sigurno zna za sve pozitivne strane dovodjenje stranaca u klub. Samo, prvo moraju da naprave dobru organizaciju unutar klupskog menadzmenta, pa tek onda da stranci ulaze u vec uhodan sistem. Dovedi Jose Mourinha za trenera i jos jednog stranca u FK, i nista ne bi mogli da urade pored ovakvih ljudi koji su u Upravi.
Pa covece, Mathaus nas je uveo u LS, i umesto da povecaju coveku primanja i puste ga da rade svoj posao i dalje, oni su ga smenili. Njima je Partizan samo poligon za licne "kombinacije".
To sto navijam za KK ne znaci da moram listom da navijam i za istoimeni FK. Za KK navijam jer mi je i zivot vrlo slican - bijem svoju bitku i pored svih nedaca i zivotnih udaraca. A ovo fudbalersko smaranje me uopste ne interesuje, jer je mnogo dinamicnije u novinama i medijima, dok je na terenu jad i cemer. Koga bre to interesuje...

gogsal

pre 14 godina

ja sam bunjevac.do pre pet minuta sam bio(40 godina )partizanovac.sada kada mi je bjekovic objasnio da partizan nije klub ni za kog osim za srbe - pocecu da navijam samo za ...

z

pre 14 godina

Od nacionalnosti nema rezultata. Potreban je talenat i tezak rad, kao sto se i radi u KK Partizan. A ne podobni treneri amateri koji se uce na Partizanu.

Babin_zub

pre 14 godina

"Kod nas se ovakav tekst naziva diskriminacijskim na granici sa rasizmom.
(from_HR, 20. april 2010 10:02) "

E samo vi nemojte pricati o rasizmu,molim vas...

aleksandar

pre 14 godina

Ma da ... stranci su krivi za sve! ccc Upravo je BRE krva za sve!Nesposobnjakovicu koji vode ekipu su krivi za sve!
Mozda Moreira i Diara ne igraju u formi kao do pre godinu dana,ali to ne znaci da treba da im udelimo sut kartu odmah!Sto se tice Diare... ma tu i moze,opasno me iznervirao pred kraj letnjeg prelaznog roka i od tad ga ne volim uopste.Sto se tice Moreire... pa videlo se u utakmici sa Radom koliko mu je stalo do igre... Cleo je ok,moze i bolje,ali sa obzirom kakve napadace imamo on nam je najbolji!
Partizan ove sezone zahvaljujuci nesposobnoj upravi nije uspeo nista da pokaze ni u domacoj ligi ni u kupu niti u evropi.
Postoje neke sanse da osvojimo titulu,ali ne verujem da ce zvezda tek tako da ispsusti duplu krunu...

JaXa

pre 14 godina

Losa ideja.Fobro je da igraci iz Teleoptika i mladjih kategorija da nastupaju za Partizan,ali svi cemo pamtiti Dr.Moa,Crnu Mambu i Clea koji se kleo i borbenog Zuku.Oni poseduju veliki kvalitet i bez njih Partizan nemoze funkcionisati!Pogledajte kosarkase,godinama su medju najboljima u Evropi,a fudbaleri nisu ni u 50 najboljih.Ove godine titula je nasa!Pozivam sve Grobare da dodju u subotu,na Metalac da pokazemo da volimo klub i ispunimo JNA.Ja cu licno doci i ocekujem to od drugih.VOLIM PARTIZAN

anti bjekovic

pre 14 godina

u pravu je bjekovic!treba dati sansu nasem podmlatku,one iste koje je on forsirao! studen,baljak,kutlačić iz zemunela,plojovic i mulina iz okruzenja u spicu bjekovica juniora a lopte one ala xavi da salje asen nikolov. igrali bi za gol vise

Grobar Mkd

pre 14 godina

Informator@:Skroz si u pravu,svaka cast!!!-i ja sam to primetio na nasem sajtu,sve ruzne vesti o nama dolaze prvenstveno iz "vecernjih novosti",treba ih bojkotovati.

Bojan

pre 14 godina

Stidite se izgovorenih reci, gospodine Bjekovicu.Pa upravo zbog tih stranaca mi smo osvojili 2 duple krune i poceli redovno da pobedjujemo na Marakani.Dok ste vi bili u upavi zvanicno, ja se ne secam kada su vasi "domaci"igraci pobedili na Marakani Zvezdu.Najpostovaniji igrac od vecine navijaca Partizana je dokror Moreira.Eh,
da je vise takvih stranaca.Gospodine Bjekovicu, zreli ste za penziju, zajedno sa vasim Sasom Ilicem.

Vlada Edmonton

pre 14 godina

Ako ce kvantitet ljubavi prema klubu doneti rezultate, onda neka puste Grobare sa juga da igraju. Oni sigurno vole svoj klub. A koliko je Bjekoviceva ljubav dala napretka i boljitka Partizanu, to se videlo.

Bane

pre 14 godina

Navijac sam Zvezde,ali ovaj Bjekovic je uvek bio samo stetan za partizan,pa i za srpski fudbal ! Ko je bre on da se posle onakvih malverzacija u partizanu sada pojavljuje i daje ovako RETARDIRANE i GLUPE izjave !!! Matori idi igraj sah na kalisu ili pecaj,skroz si prolupao !

Analog

pre 14 godina

Pa gde bas sada da ovo odluce. Evo citam u stranoj stampi da su se Mesi, Riberi, Ronaldo, Kaka, Anri, Eto... strasno razocarali zbog ove bjekine odluke, a mali Bojan Krkic place vec dva dana od tuge sto nije bar jednu nedelju proveo u Zemunelu da bi imao neke sanse da dodje.

Uzmi Dule Evro-titulu

pre 14 godina

Gde su ti tzv. "partizanovci" i dušebrižnici bili kada su se ispisnice redom delile partizanovim klincima iz Zemunela od kojih je retko koji skupio 50-ak zvanicnih utakmica u dresu voljenog kluba: Jovetiću (51 utakmica), Gulanu (21 ut.), Ljajiću (38 ut.), Babovicu (36 ut.), Bosančiću (19 ut.), I.Obradoviću (55 ut.), M.Radoviću (49 ut.), Sulejmaniju (1 ut.) i ostaloj partizanovoj deci... Proveravali su stanje na svojim deviznim racunima eto gde su bili, a sada kada su se racuni ispraznili shvatili su da vise i nemaju koga da prodaju pa bi opet da u prvi tim gurnu par klinaca koje ce vec sledece sezone prodati...

Serbian Devil

pre 14 godina

Bjekovicu rasisto! Molim MUP da reaguje zbog ovih rasistickih ispada,njemu treba strucna pomoc! dr Moooooo i Crna Mambaaaaa foreverr!!

bole

pre 14 godina

E, moram nesto da prokomentarisem: utakmica u NS i Nebojsa Marnkovic koji kaze: gde bas po ovom suncu da igramo i Zuka koji daje gol na derbiju SA SLOMLJENOM RUKOM!!! Pametni shvataju poentu!!! Hvala

Uvredjen i Zapanjen - Veciti Grobar

pre 14 godina

Najsramnija izjava u Istoriji Partizana...

Hocemo u EU a ne nazad u kameno doba.
Najveca rasisticka izjava od "legende" Partizana.
Zalim sto i Nica (Francuska)nije imala politiku koju Bjekovic danas podrzava...kakav licemer.
Vlada Srbije bi morala da reaguje na ovakve izjave pozivom Bjekovica na odgovornost u sirenju rasizma.
Veliku odgovornos snose i nase takozvane "slobodne" medije koje zaista potpiruju i podrzavaju neshvatljive rasisticke izjave u danasnja vremena.
Partizan mora da reaguje i to drasticno...da se JAVNO ogradi od ovakvih izjava,pocevsi od Bjekovica, da nema mesta,sada ni u buducnosti u Partizanu i osudi a i spreci bilo kakve rasisticke izjave.
Konacno Partizan je dokazao da nikada nije bio rasisticki klub da je uvek prvenstveno cenio i postovao kvalitete svojih fudbalera bez razlike na nacionalnost,rasu ili religiju.
Predlazem da se Nenad Bjekovic potpuno iskljuci iz svih sekcija Partizana samo u tom slucaju Partizan moze da dokaze celokupnoj sportskoj javnosti da se ovakve i slicne izjave nece i ne mogu tolerisati.Partizanovci udruzimo se protiv rasisma na miran i kulturan nacin pokazimo nasim ljubimcima da ih volimo i postujemo i iznad svega cenimo njihov doprinos za napredak naseg kluba koji oni konstantno pokazuju i imaju velikih zasluga za nase poslednje uspehe.
Svi koji misle ili se slazu sa Bjekovicem pod hitno NAPOLJE iz Partizana, njima nema mesta u velikom klubu kakav smo mi...treba postaviti mladje Generacije da vode nas klub,generacije danasnjice a ne isluzene "legende" koje nemaju bas nista zajednicko sa nasim klubom i koje,po ponasanju i misljenju, pripadaju dalekoj proslosti proslog veka.

Marko R.

pre 14 godina

N. Bjekovic, u zavisnosti sa koje strane na sve to gledas, ova Bjekoviceva izjava moze da se opise i kao neonacizam. Znam na primer da bi ceo africki kontinent bio za takvu ocenu. Moralna, sportska i najgore od svega ljudska BEDA.

Džo

pre 14 godina

Šta je bilo, teže je krasti na transferima stranih igrača, kojima agenti nemaju nikakve veze sa Partizanom, koji prethodno nisu bili vezani ceo život za klub pa neće da igraju onako kako vi svirate? Ako je ovo tačno što piše u ovoj vesti, ovakav besmislen stav koji nigde u evropskom fudbalu kojem težimo ne postoji - ne da se sledeće sezone nećemo boriti za titulu nego možda ni za Kup UEFA.

Kantona

pre 14 godina

Ko je tebe pitao za mišljenje...
KO VOLI KLUB VIŠE OD MOREIRE,koji igra i pored tragedije u porodici, koji bude najbolji na terenu sa povređenom nogom i rukom...!

Balansero

pre 14 godina

E jos da ovi nacionalno podobni "zemunelci" umeju nesto s loptom, mozda bi mogli bez stranaca.
Volim i ja Partizan pa ne igram.
Dzaba Knezevicu (gistro)ljubav prema klubu kad iz centarsuta u bazen ne ume da ubaci.
Da uzmu Duleta kao savetnika bar bi do polufinala lige evrope dosli.

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Druze Bjeko a sta bi na tu vasu teoriju rekli veliki evropski klubovi npr. polufinalisti LS Bayern,Inter,Barselona,Lion? Koliko u njima ima domacih igraca 20,30 posto a mozda i manje? Neznam ka vama daje rec i ko vas pita za misljenje i zbog cega je vase misljenje vazno u danasnjem fudbalu Druze Bjeko?!?!?!

madmax

pre 14 godina

Jao ja gluplju ideju nisam cuo.Pa dali je Partizan profesionalni fudbalski klub ili amatersko drustvo?Mladi fudbaleri odu iz kluba jer ne moze da im ponudi uslove kao strani klubovi,stranci nepozeljni,znaci ostaju mediokriteti u najboljem slucaju.Pa ako neko vredi sada u partizanu to je Moreira,covek se bori bolje od 90% domacih igraca.Ako svi klubovi Evrope dovode u svoje redove strance nece biti da su svi blesavi.

Odlazi!

pre 14 godina

"Ne znam kako to da nazovem, tražim reči, ali ne znam šta nas je snašlo"

Kako ga nije sramota da daje ovakve izjave?Snaslo nas je to da si ti Nenad Bjekovic i dalje jedan od vodecih ljudi koji vuce sve konce u Partizanu sa par saradnika...

Dok nije bilo tih stranaca nismo derbi dobili dugo godina.Dok nisu dosle mladje snage : Tomic , Jokan , Bata pobeda u derbiju bila je nemoguca misija. Nenade Bjekovicu "snaslo" nas je ono najgore sto je moglo da nas snadje jedan sportski kub a to su : namestene utakmice , petah tikva , oterani igraci , prodate titule , sabotaze u kvalifikacijama lige sampiona , namesteni izbori predsenika kluba , rezultatska brukanja po evropi , i tako dalje...Nista dobro nas nije snaslo...A nece nas ni snaci dokle god je vasa senka prisutna u prostorijama kluba.

kibirh

pre 14 godina

Dobar tekst. Valjda se fudbal igra zbog rezultata, a kvalitet ga donosi. Kad pocnu bez argumenata da filozofiraju u nasem fudbalu najezim se. Kao i nedavno pravilo da se ogranici broj stranaca u timu, toboze u interesu srpskog fudbala. Pa onda, kad talentovani klinci odu sa 17 godina, a stranaca ne bude bilo, sta bi trebalo mi da gledamo?

Suk

pre 14 godina

Neverovatno. Provincijalci bi da vode Partizan; je li im neko rekao da je ovo 21 vek? Umesto da kazu hvala onima koji se bore za dobro tima, a oni pricaju kako "ne znaju sta ih je snaslo!" I smesno i tuzno u isto vreme! (Zapitajte se samo gde bi stigao npr. Arsenal sa takvom politikom!)

Taribo West

pre 14 godina

I vrapci na grani znaju kako je igrao Partizan sa Zukom i Moreirom. Zbog te demagogije Bjekovica i njemu slicnih FK Partizan je smesan u evropi. Na drugoj strani imamo moderan kosarkaski klub Partizan,sa Danilovicem , Todoricem ,Silobadom i Vujosevicem, bez raznoraznih tatinih kvazimenadzera,bez prevazidjenih privrednika, bez politicara, sa fantasticnim skautingom, sa prijateljima sirom planete,pogotovo u Italiji i SAD-u, ali i od bivsih igraca ,poput Scepanovica koji je preporucio Marica, a da niko nije u evropi cuo za njega,sa minutazom od 3-4 minuta po utakmici.To je taj sistem koji se neguje i odrzava. I nisu halapljivi i gladni jer su ostvareni kao osobe, a u FK Partizanu i oko njega je sve suprotno, cak i tu jednu jedinu sezonu kad su se otvorile karte, umesto da poslusaju Mateusa i pojacaju se, "Bjekovicima" je jedini cilj bio jos jedna nula na prvatnom bankovnom racunu.E zato i tonu.A KK na f4. Razlika,zar ne?

Saki

pre 14 godina

Jao Bjeko,ćuti k'o boga te molim,al' ćuti i stidi se reči izgovorenih! Idi što dalje ako te hoće idi i u Nicu i pametuj tamo do mile volje!
Zemunelo neće biti od koristi ako ne uči od velikih stranaca u Velikom Partizanu!!!
Napred PARTIZAN!!!

IvchaM

pre 14 godina

Posle ovoga moze da se kaze samo sledece:

1. Nadam se da je sada svim navijacima Partizana jasno ko (i dalje) vedri i oblaci Humskom; i

2. Jedna fudbalska ekipa moze da ima i 30 dobrih igraca, ali ako ima loseg trenera, dzaba svo znanje i talenat.

Eto toliko!

vasa

pre 14 godina

Na ovu rasisticku izjavu bi po sluzbenoj duznosti trebala da reaguje drzava!!! Sram ga bilo... Pa Mo deset puta vise voli Partizan i pruza mu, nego dete Zemunelove skole Tomic koji navijacima pokazuje srednji prst!!!

sitnicar

pre 14 godina

Za mandata doticnog Bjekovica Partizan nije uzeo nijednu duplu krunu,a kad je on otisao 2 duple krune u 2 sezone zaredom.
Procenite sami zasto mu onda smetaju oni koji su tim titulama u zadnje 2 godine doprineli...

Parni valjak

pre 14 godina

Bjekoviću tebe je vreme pregazilo još sredinom osamdesetih i ti si glavni krivac što finansijsko blagostanje koje je Zečević obezbeđivao, nije došlo do punog izražaja u rezultatima. Iako si imao puno glupih izjava i poteza, ova ti je, u današnje vreme kada na svim meridijanima postoje vrsni fudbaleri, ipak najgluplja. A pobede nad Zvezdom u poslednje 3 godine nisu vezane samo za strance, nego i sa Bjekovićevim odlaskom.

Grobar Mkd

pre 14 godina

Zbog njega sam kupio prvi Partizanov dres,zbog njegove generacije zavoleo Partizan,radovao se golu u Ljubljani,i dan danas na Youtubu gledam taj Partizan i njega, Vukotica Zavisica,Golca,Klincarskog,Djordjevica....ali,isto se nadam da nije mislio tako -kako je preneto,nije valjda...jer ne bi bio u pravu nikako,jer tako ne funkcionisu klubovi,on bi trebalo da to zna,i da se tome protivi,a ne.....razocarao si me g-ne Bjekovicu !!!-pozdrav partizanovcima,ma gde bili.

Grobar

pre 14 godina

Ovom Bjekovicu treba zabraniti da pridje nasem VOLJENOM KLUBU, A SIGURNO I NAJDALJI GROBAR NA PLANETI VISE ISKRENO VOLI PARTIZAN ( I BAR NA NJEMU NIJE ZARADJIVAO) NEGO BJEKOVIC!


ZIVELI SVI STRANI IGRACI U PARTIZANU I DACE BOG DA IH BUDE JOS VISE!!!

PES

pre 14 godina

Ljudi koji to izjavljuju, a ima ih puno, imaju ne manje od 50 god. i oni su vec odavno zaglavljeni u ranim 90-tim pa se dolazi do zakljucka da nemaju pojma sta i kakav je fudbal danas. Al dzaba kad mi mladji jedno sto mozemo je da komentarisemo njihove glupe izjave i jos gluplje odluke

Mensa

pre 14 godina

Od kada znam za sebe,ovaj je pun glupih izjava i jako nerealnih,povodom bilo čega.Kao da su od njega učili svi treneri partizana,osim Mateusa,kao i pojedinci poput Nađa,Smiljanića,Plavog itd.

Mecklejn

pre 14 godina

"Bjekovicu smetaju stranci" ... A kako Zeki-Bjeki(namerno pisem u jednini) nije smetalo da prodaje te iste klince kada je bio na celu klupa?A sto je jos gore,kako mu nije smetalo da pare od prodaje,trpa u svoj preduboki dzep(mozda je dzep kao rupa bez dna,prica se,nikad nije zvanicno potvrdjeno).

Johnny Depp

pre 14 godina

Nemas ti pojma kao i ti nazovi strucnjaci. U modernom fudbalu svaki tim treba da ima strance. U kom vi veku zivite? Da nam nisu bili Dijara-Juca-Moreira nebi bili prvaci ni prethodne dve godine.
Mi nemozemo da se ugledamo na engleske,spanske i italijanske klubove, ali mozemo na ruske, turske, ukrajinske gde su takodje stranci glavni igraci... Ako njih ne stignemo uskoro kog cemo?

Lynx

pre 14 godina

Moreira i Diara su mnogo veci Grobari neko raznorazni Zeka, Bjeka i ova sadasnja uprava. To prvo... A drugo: Maric je Srbin, ne Australijanac, ima dvojno drzavljanstvo.

Giovanni

pre 14 godina

E moj Bjekovicu,pa da nije stranaca,mi bi sad igrali Regionalnu ligu,u svakoj ekipi mora da bude stranaca...Da se ja pitam doveo bih jos nekog,ali pravog,pa da vidis kako bi igrao Partizan,kao preporodjen...

djomla

pre 14 godina

Vi isti koji ste ih doveli, sada vam oni smetaju...
Sad vam smetaju aa... a kad ste ih dovodil za male pare i da sto vise i bolje zaradite pri njihovoj prodaji, tad su vam bili dobri.. i bas ti isti stranci cine kostur tima, koji pobedjuje uz neke nase dobre igrace(njih 3-5),koji se svake god izgrade i odma ih prodate, posto poto..i uz dobrog trenera nam ti isti stranci donose titule (jos kad se vi nebi stekali za trenere kao i za sve drugo...i kad nebi dovodili pojacanja iz obrenovca i sevojna..mozda bi i imali bolje rezultate i bez tih stranaca)..A i nas fudbal i zemlja su takvi da se nema para i da se upravo na tim strancima najbolje zaradjuje i klubovi od njih zive..Ne podrzavam toliko te strance, da ne pomisli neko da ih branim itd.. ali nema leba samo od nasih igraca, jer oni trebaju da se izgrade, formiraju..a ni ne stignu do toga jer ih do tad vec prodate!! Pricate o omladinskoj skoli a deca nam odlaze u inostranstvo sa 17,18god.. proglasavate ih nedovoljnim talentima i stiskate se za potpisivanje stipendiskih ugovora..a posle par god ta ista deca postaju extra igraci i kostaju kao pola prvog tima partizana i zvezde !!!

Vladislav

pre 14 godina

Sram ga bilo....da nije tih "nepozeljnih stranaca" ne bi nikada uzeli 2 titule. Da ne pominjem prvi put u istoriji kluba odbranjenu duplu krunu. Kad neko nema nesto pametno da kaze - bolje da cuti.

m j

pre 14 godina

Ovakve gluposti jednostavno nisu vredne vesti.

Od toga da je on sam bio stranac kad je igrao van zemlje, do cinjenice da su stranci bili medju najboljim igracima fk partizana u poslednjih 8-9 godina, ovaj covek se ne pita nizasta vise.

Pripada proslom veku, i on i njegovo muljanje.

PS. Mozda ovo kaze posto treba da se oslobodi mesto za jos nekog rodjaka ili sinovca. Secate li se Bjekovica Jr-a?

jug

pre 14 godina

Mislim da je sve objasni Dule zar je Moreira malo dao Partizanu,podseticu sve da je igrao na utakmici sa Apoelom i ako mu je umrla majka,da li postoji veci dokaz odanosti i ljubavi prema Partizanu,da li on manje voli Partizan od igraca iz Srbije!Mo zauvek u nasim srcima,Grobari pamte i ne zaboravljaju!

GrobaR

pre 14 godina

Taj isti Moreira je igrao za Partizan iako je imao smrtni slucaj u porodici, a igrao je tako sto je bio najbolji i najborbeniji pojedinac na terenu to navijaci vide i postuju. Pa Roberts se na utakmici sa Makabijem bacio za loptu u publiku i pritom udario glavom o monitor , pa gde ces vise borbenosti i srca ! Nije problem u strancima , problem je u klubu , upravi i stalnom menjanju trenera. Pa dovedite vise trenera koji ce da radi ciklus od 5 godina, koji ce imati autoritet i cije se odluke nece dovoditi u pitanje, nesto kao Dule u basketu

Penzioner

pre 14 godina

Bjekovicu,idi u penziju i ne pametuj vise sa kojekakvim patriotizmom i ljubavi prema Partizanu,Ljudi nam domeli dve duple krune,Mo igra utakmicu bez obzira na smrt svoje majke i bude najbolji na terenu.Budi navijac i ne pametuj...Hvala Moreiri,Zuki,Diari,Kleu na svim radostima i puno srece u borbi za titulu!!!

sky

pre 14 godina

Koga brige za tvoje misljenje i "zvanicno" tvoje misljenje ne bi trebalo da ima nikakvu tezinu jer odavno "nisi" vise u klubu. E Partizane sta ti rade senke "proslosti"!!

Boban

pre 14 godina

Bjekovic jos uvek zivi u proslom veku. Fudbal se vise ne igra iz ljubavi, vec za novac. E, sta sad njemu smeta? Pa covek bi hteo da poveca prodaju mladih fudbalera, nista vise, najveca je zarada, odnosno provizija, od prodaje igraca koji stasaju u Partizanu, sa ovima koji su promenili vec par klubova malo je komplikovanije...

zola

pre 14 godina

Bjekovicu, da nisi pustio Sulejmanija i Babovica za dzabe, Vukcevica za neku sicu, a pola Joveticevog ugovora stavio u svoj dzep, Partizan ne bi morao da dovodi strance. Sram te bilo, ti si nasao da drzis predavanja. Ostetio si klub za najmanje 20 miliona evra samo za ova cetiri igraca

dovla_bg

pre 14 godina

Bjeko tebi su vrane popile mozak. Navijam za Zvezdu, ali kako mozes tako nesto da kazes. Pa Moreiri umre majka i on odigra protiv APOEL-a. Pricas gluposti. Problem je u tebi i takvima kao ti (kojih ima u svakom klubu naravno). Tek onda ce da ozdravi nas fudbal. Bagro jedna...

Sahbaz

pre 14 godina

Gospodine Bjekovicu,

ako mislite da klub moze ostvariti bilo kakav rezultat a da pri tome koristi samo igrace iz svoje skole, onda nikako ne smijete prodati Jovetica, Obradovica, Tosica, Ljajica, Sulejmanija, Vukcevica...
A uz to morate dovesti nekog dobrog domaceg igraca na pozicijama na kojima i pored dobrog rada nije izasao niko iz omladinske skole. Kad smo napravili dobrog golmana poslednji put? Ni stoperi nisu bas Teri(osim po ponasanju) i Ferdinand.

nele

pre 14 godina

"Doprinos na terenu i kvalitet igrača slabije su rangirani"

Ovo je najozbiljniji kandidat za budalastinu godine u nasem sportu. Ljudi, batalite fudbal, tu ima toliko smrada i blata. Farma je za ovo suvi kvalitet.

igor

pre 14 godina

To je najobicnija glupost i populizam...Ni igraci ni treneri ne treba da se rangiraju na osnovu ljubavi prema klubu,vec na osnovu kvaliteta i ljudskih vrednosti...Gospodo fudbal je posao

NNN

pre 14 godina

Ja sam Zvezdaš (i ne volim Partizan), ali Moreira je jedan od najvećih "Grobara" koji je ikad igrao za Partizan.
Njemu je umrla majka, a on nije otišao na sahranu, nego je ostao da odigra važnu utakmicu za partizan. On je beskonačno veći Partizanovac od ovog koji voli klub samo dok može da lapa pare.

Saki

pre 14 godina

Ko je u pravu možda najbolje pokazuju rezultati klubova u Evropi, fudbaleri su eliminisani od Kiprana u kvalifikacijama, dok košarkaši prvi put posle 12 godina igraju na fajnal foru...SAMO TO I NISTA VISE..

Dusan

pre 14 godina

Ne smetaju oni,nego treneri koji nisu strucni da rade u mnogo manjim klubovima a kamoli u Partizanu....Treba naci filozofiju,ideju,trenera koji je mlad perspektivan i hoce da radi...i pustiti ga da radi sa kvalitetnim ljudima...NAZALOST TO JE KOD NAS NE MOGUCE....SANJAJMO!!!!

Ne znam matematiku, ali znam da sabiram

pre 14 godina

Oni traze da imamo 60-70% domacih igraca, je li? Sada imamo 3 u prvih jedanaest, sto znaci da 72% tima cine domaci igraci!!!
E sad, za ljubav ne znam, ali dr. Mo je pokazao kako se odnosi prema dresu i za tri sezone postao je legenda kluba. To, slozicete se, ne moze svako, pa makar i dete Partizana...
I sta ima uopste Bjekovic da se zgrazava. On je svoju pricu zavrsio u Partizanu. Drugi nam sada sudbinu kroje...

jovan

pre 14 godina

Valjda je poenta cele price da na strancima ne moze da se zaradi kao na domacim igracima.Zato i dovode trenere-marionete.U svakom slucaju,ovakve price treba ignorisati,pogotovo kad dolaze od likova kao sto je Bjekovic.

Mrle

pre 14 godina

Nije mi jasno sta Bjekovic vise hoce. Njegov sklerotican um je maligna celija Partizana. lako je Zvezdi kad mi imamo takve genijalne rukovodioce. Sto su oterali Savu Milosevica? Ne trebaju njima oni koji vole Partizan i umeju da rade, vec oni koji slusaju i pustaju ih da kradu.

Vlado

pre 14 godina

Dokle ce unistavati ono sto se gradilo proslih sezona? Odakle se on opet pojavljuje i daje ovakve izjave?
Moreira i Crna Mamba su doneli mnogo vise tom Partizanu nego neki Tomic ili Jovanovic, koji je jedino dobar bokser. Pa zar je moguce da ovo pricaju, a Grobari se jos nisu oglasili? Ocekujem reakciju vernih navijaca, ipak su i oni deo kluba i oni se tu isto pitaju.
Ne dajmo im da nam ruse nas voljeni klub !!!!

Miki

pre 14 godina

Verovatno je pametnjakovic mislio na Tomicev srednji prst navijacima,kao dokaz neizmerne ljubavi,a zaboravio Zukinu slomljenu ruku u derbiju,tragediju Moreire pred Apoel...

P.S.A,Neca luduje u kragujevackom Kazinu,pa se pitam zasto lose igra.

STIDI SE BJEKOVICU!!!

Kutuzov

pre 14 godina

Prljav nam je sport, da ne moze biti prvljaviji.

Bjekovic je uzeo duplu krunu 93. sa Savom, Cirom, Nadjom ..

Sto ne bi mogao Mo da bude legenda kluba ? Kako je Mijat legenda Reala, Dejo Milana, Krojf Barselone, Van Basten i Gluit Milana ..

antara

pre 14 godina

Ovaj Bjekovic je totalno prso!!! Pa najbitnije je kako igrac igra i koliko sebe daje za tim!Normalno to ne znaci da svih 11 igraca treba da budu stranci,jer Partizan ima obaveza i prema reprezentacij, ali za kvalitetne strance uvek mora biti mesta u Partizanu! P.S. Moram ispraviti i novinara, posto su stranci u Partizanu i Knezevic,D.Bozovic i M.Bozovic.

guido

pre 14 godina

ljudima je poremecen moral kao i osnovne civilizacijske vrijednosti.

osnovne civilizacijske vrijednosti su kosmopolitizam i otvorenost, a ne etnicnost i nacionalnost. smijesne su mi parole navijaca zvezde koji kazu "mi smo pravi srpski klub". pa vi ste onda budale. srbija moze da se promovise, kao i beograd, kroz poslovne, kulturoloske, naucne i sportske podvige, ali osnova svega treba da bude otvorenost i kosmopolitizam. to je ono sto nas cini velikim a ne zatvoreno srpstvo, iskljucivost, nacionalizam i slicne mitomanije.

Gox

pre 14 godina

"Nacionalna pripadnost"????? Ja stvarno nemogu da verujem da sportski radnik a i bivsi fudbaler (igrao i u inostranstvu) daje ovakvu izjavu!! Nadam se da je u pitanju neki nesporazum na liniji Bjekovic- medija.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ U Humskoj 1 se spremaju da od leta uvedu novi kriterijum za igranje u prvom timu Partizana, ne kvalitet fudbalera, nego kvantitet ljubavi prema klubu.

Na toj skali najviše poena donosi staž u omladinskoj školi u „Zemunelu“ i "nacionalna pripadnost".
Konacno pravo lice ove postenjacine i nevinasca !

SomborAC

pre 14 godina

Zavrsnica L.S. Bajern-10 stranaca plus trener,Barselona-11 stranaca,Lion-11stranaca,Inter-20stranaca plus trener.Cetiri kluba 52 strana igraca,a ti Bjeko sanjaj kada ces sa Zemunelom u ova navedeni "KREM".

Rdja

pre 14 godina

Sigurno da u omladinskom pogonu ima nekolicina talentovanih igraca,pa Bjekovic pokusava ovakvim ispadima da skrene paznju.Bjekovicu, rdjo.

Djuka

pre 14 godina

Znaci gledace se iskljucivo ljubav prema klubu i njen staz a ne kvalitet. Pa dobro, onda sledece sezone nam je kapiten Misa Tumbas sto i nije tako lose.
E moj Bjekovicu.

Strucnost ispred politike

pre 14 godina

Kako bi rekao onaj predsednik Seljacke stranke Srbije,onaj sa traktorom sto je dolazio pred skupstinu:"Nisam ja rekao Boyi majmune zato sto je crn,vec zato sto nema pojma"

expert

pre 14 godina

a kad je on vladao(javno)prodavali su decu od 15 godina!!!
celu omladinsku skolu!!

i on sad nesto prica?!

jos cekam zeku da izjavi nesto o finansijama u klubu??

neko iz mase

pre 14 godina

Da navijam za zvezdu potpuno bih podrzao Nenada Bjekovica i njegovu pricu. Ali j... nisam zvezdas. Zao mi je samo sto njegov sin nije malo mladji pa da istrci na teren da nas pojaca (kakav je to nesrecnik bio na terenu)
A sto se tice Moreire, Klea, Dijare, Zuke... pa samo zbog njih sam i isao na stadio poslednje 3 godine. Na fudbal se ide ako imas nesto da vidis. Svaka cast Joveticu, ali osim njega ja nigde u Evropi ne vidim te nase mega talente... npr u nasoj reprezentaciji.
Ok ako moraju nek prodaju te strance, razumem da sa njihovim menadzerima ne mogu da rade sta hoce (to se vidi svakog dana iz novina). Ali budu li pustili na teren onog malog Stevanovica (sad je u Subotici, a upropastio nas je protiv APOELA) i sl. CRNO nam se pise.
Prosto neverovatno da svaki put kad partizan udje u sezonu nikad jaci, a zvezda nikad gora, krenu ovakva pametovanja a mi izgubimo titulu.
Jedan je Dule Vujosevic.
A ti klinci koje toliko gurate (KAO ODANI SU KLUBU, PARTIZANOVA SKOLA) jedva cekaju da zapale preko za neku sitnu lovu, i naravno posle ih nigde nema. Verovatno su odani zeki-bjeki pa su zato i isplativiji.
Ma sve ce nas nakraju kupiti domaci tajkuni... i to za male pare... znaju oni dobro sta rade... a ako bi im se neko sam i suprotstavio zna se kako bi prosao.
Lepo jedan moj drug rece: Ako te interesuje ko su najveci kriminalci u ovoj zemlji, samo pogledaj ko ima najvise para, a Legija, Bagzi, Siptar itd su samo obicne ubice.
Interesantno da kad god pomislim kako nesto treba urediti u ovoj nasoj zemlji Srbiji na TV vidim da sve kontra rade... Zao mi samo ovih nasih sto izginuse zbog ove zemlje, a evo sta se radi...

Mozda bude ne mora da znaci

pre 14 godina

Vrlo zanimljiv tekst... A to sto Bjekovic prica, ako uistinu tako misli, je cista glupost. Kakva skala kakvi bakraci? Pogledajte samo od tih fudbalera koji su ponikli u Zemunelu koliko njih igra ili je igralo vise od 2 najvise 3 sezone u slucaju da ne mogu da ih prodaju. Momci dodju u prvi tim sa 16,17,18 godina, pikaju fudbal polu sezonu ili dve umisle da su igracine i posle toga pale za inostranstvo.

Pa Djordjevica su oterali a on covek zadrzao titulu prosle godine svojim golovima. Da li ima navijaca Partizana koji ne voli Moreiru? Igrao je sa povredjenom rukom (cini mi se sa gipsom), kad mu je nmajka umrla bio je medju boljima na terenu...
I nije mi jasno zasto se govori u ovom slucaju samo o "strancima", a ne i o ispusenim mustiklama koji nemaju gde pa pokusaju u nasem Partizanu.
Izvinite sto sam smorio...

taribowest

pre 14 godina

ajooj....ja sve kontam doce im u glavu sta treba za dobre rezultate i europi i u prvenstvu......dovodjenjem pravih stranih igraca i trenera poput mateusa mozes ocekivati nesto....

alterfootball.com

pre 14 godina

I ovaj čovek je vodio jedan klub tolike godine. Kako se sami otkrivaju, kakvi su stručnjaci, samo im treba vremena!

antonio

pre 14 godina

Pa Moreira je milion puta veci grobar nego TI..milion puta!!!Ono sto je uradio protiv Ziline se pamti i prepricava generacijama,isto kao i ono sto si TI uradio protiv Petah Tikve