Ponedeljak, 19.04.2010.

10:34

JJ i dalje sedma, AI na 57.mestu

Jelena Janković zadržala sedmo mesto na ovonedeljnoj WTA listi sa 4.740 poena, dok je Ana Ivanović popravila plasman za jednu poziciju - 57. sa 1.172 boda.

Izvor: B92

JJ i dalje sedma, AI na 57.mestu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Dragance

pre 13 godina

@MC
evo ja sam ti samo jedan Nick: "Dragance", al da ti kazem: brezobrazno agitujes za jednu neprijatnu zenu, kic zvezdu, zeljnu, gladnu, publiciteta, ko da te, ne daj boze, ona placa!

Petar

pre 13 godina

Pre nekoliko dana, posle poraza Carice od Hantuhove, neko je napisao da je naša teniserka igrala tromo i da nije mogla da stiže jake udarce Hantuhove. To je jedan manijak nazvao mržnjom i upitao ovog čoveka da li je on možda osakatio noge onog divnog kučenceta. Bio sam zapanjem ovim skotom, a još više time što ste vi to pustili. Grozno je sve to. Vi otvoreno navijate na nacionalistički naćin za Caricu i zato vam kažem da ste tabloidni sajt.

Gs

pre 13 godina

Ajmo ovako... Svi ste vec napomenuli da Jelena ima 26 godina, a Ana 23 itd... Kad je Ana osvojila RG, cela Srbija je digla u nebo, kraljica svetskog tenisa, najbolja, najjaca... A Jelenu niko nije spomenuo... Danas, Jelena je kraljica, borac, najjaca, a Ana... Ana OPET izgubila, Ana daleko od forme, Ana "pociscena" sa terena, i slični komentari... Zar niko ne može da stane na stranu obe, ili se to uvek mora birati strana??? Tačno je, Jelena ima 26 godina, i igrace tenis jos nekih 3-4 godine, dok Ana ima jos 7 godina tenisa ispred sebe... Pa zar mislite da devojka koja je igrala finale RG, polufinale Wimbldona, finale AO, i na kraju osvojila RG, nece biti ponovo u top 10??? Takva igra i taj duh se ne zaboravljaju... Gubi se forma, lose nekada ide, ali Ana je šampion i vratice se ona opet!!! Napred Ana!!!

MC

pre 13 godina

Neoplan, Gringo,Navaron,Dragan BGD, evo ti si organizovao demonstracije ovde, protiv Jelene Jankovic. Ubi te njen uspeh kroz zadnje cetiri gdine. Ne silazi z prvh deset, zaradjuje dobre pare, tenisk svet prca o njoj, u zapadnim zemljama govore o njenoj sjajnoj karijeri a ti nastavljas da trazs rupu na saksiji. Hoces da je "urnises".
Ko, bre, tebe uopste pita za bilo sta u ovom zivotu? Al, razumem te, pokusavas da osmislis svoj jadan zvot. Zato deset nikova na jedan naslov!

Head To Head

pre 13 godina

Andy Murray vodi protiv Rogera Federera 6:5 u medjusobnim mecevima. Menjao bi Andy svih 6 pobeda za pobedu u finalu US Open-a ili u finalu Australian Open-a. Roger je pobedio u velikim mecevima i pokazao ko ima sampionski karakter.

Neoplan

pre 13 godina

Zašto neko od poznatih pisaca sa ovoga sajta ne napiše ko to Jeleni potura teže loptice? To nije prvi put, to su uradili i na poslednjm RG. Sećam se njene tadašnje izjave. Ko su ti ljudi? Zašto mi ćutimo i trpimo sve ovo? Zašto niko nije organozovao mirne i demokratske proteste protiv N.N. lica?

Navaron

pre 13 godina

O kakvom vi to skoru protiv sestara govorite? Da možda Jelena ne vodi? Vodila je pre tri godine, ali sada Serena ima jednu pobedu više, Venus nerešeno, a ako dodamo Hong-Kong (6:2,6:2?, onda i venus vodi. Dosta je bilo obmana. Ubedljivo vode Enen, Klajsters, Šarapova i Ana. Malo je reči ubedljivo (9:0, 4:1, 5:1, 7:2). Šta sad imate da kažete? I Bartoli i tinejdžerka Udin vode. Itd.

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno
Poštujem vaše mišljenje, vreme će pokazati ko će duže ostati u tenisu, ali ne mogu da razumem kako ste mogli da napišete - zar se sa 57. mesta može osvojiti GS? Upravo sam rekao da će Ana, ako se vrati na pravi način tenisu, kraj sezone dočekati daleko napred od 57. mesta. A iduće može u prvih pet, i tada će imati 23 godine. Gledali smo njenu igru, a u Parizu nije RG uzela samo zato što je pobedila nestabilnu Dinaru, nego je pobedila i Jelenu. Stradala je i Stosur.

Ma sta mi napisa

pre 13 godina

@Realno, nerealno, isto nam se pise

Istices medjusobni skor Jelene Jankovic protiv Serene i Venus Williams. Zasto ne istaknes medjusobne skorove i protiv Kim Clijsters, Justine Henin, Marie Sharapove?
Jelena Jankovic je najvecu i najznacajniju titulu u karijeri ( Indian Wells ) osvojila u 25 godini ( u finalu je pobedila pateticnu Carolinu Wozniacki )
Venus, Serena, Justine i Kim su velike sampionke koje mogu da osvajaju GS titule i sa 30 godina. Dementieva i Jankovic ne mogu da se porede sa njima.

revolucionar

pre 13 godina

Koju je to sampionku Jelena dobila u IW i koliko sestre Vilijams imaju GS titula to si zaboravio da pomenes.Pises kao Djoksa kome su jedino finala protiv sestara Vilijams merodavna, ostala su za bacanje.Sto Serenu nije pobedila na US openu kad ima tako dobar skor ili Venus u Dohi?

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

@maticar
Ja zaista ne vidim da Ani te lepe godine daju neku prednost.
Kada se pogleda zenski tenis jasno se vidi ko uzima najvece titule, ko ustaje posle pada, povrede, povlacenja, ako tugu leci poziranjem, udajom itd.
No to smo mi Srbi, Anini navijaci vecito ponizavaju Jelenu nazivajuci je veterankom i kritikovajuci njen stil igre. U neba bi digli pre i Serenu nego Srpkinju.
Ali eto, pogledajte kakv skor ta Jelena ima protiv sestara Wilijams, Ana im ni setova nije uzela koliko JJ ima pobeda. Ana jeste osvojila GS u odnosu na JJ, ali je u tom finalu dobila Safinu koja je poznata po ocajnim nastupima kada se igra za titulu, a JJ je igrala sa istom tom Serenom, naJJboljom na svetu.
Jelena ima vise titula nego ona i sam tim "pasivnim, staromodnim tenisom" kako ga nazivate idalje osvaja najvece titule idalje ne ispada ni iz top 10. A mlada, talentovana Ana koju je nekada krasila agresivnost i pobednicki duh sta je ona osvojila od tog famoznog RG? Linc. I to koga je dobila u finalu? Veru koja igra jos defanzivniji tenis od ovde osporavane Jelene.
Ja ziasta zelim da verujem u Anu i njen povratak, ali mi ona svojim ponasanjem ne daje nikavu nadu.
Njene izjave, nepriznajanje poraza i ocajne forme, ponasanje na terenu, servis i nestabilnost mi ne daju za pravo da verujem da ce ponovo biti prva ili da ce osvojiti neku znacajnu titulu.
Sto vise gubite sve je teze da se vratite, nemaju svi taj borbeni duh, a i kakv bi zreb kao 57.na svetu trebala d aima pa da uzme GS?
Eto ja im zelim sve naJJbolje, ali zaista prednost dajem Jeleni, Sereni, Kim, Dementijevi, ma koliko godina imale. I mislim da ce Jelenina karijera duze trajati od Anine bez obzira sto je starija, Ana sledi put Kurnjikove, Vajdisove.
Toliko od mene. Hvala.

Gringo

pre 13 godina

@Anindas
Ima nešto što ti u tenisu ne razumeš: Venus, Serena, Klajsters, pa i Dementijeva, tenis igraju rukama, a ne nogama. I sve znaju da serviraju. Stosur, koja je samo godinu dana starija od Jelene, ali je pravi kamen-stamen, razara udarcima i servisom. Žistin, koja je mnogo trčala, morala je da uzme duži godišnji odmor. Tako agresivno će igrati i Ana kad se vrati, a ozbiljno se radi. Zato Jelena, koja je prvi veći turnir osvojila u 26, neće za dve godine igrati zajedno sa Anom. Inače, uvod ti je neduhovit, pominješ rešenje za penziju koje kasni, budiboksnama, netalentovan si, ne piši "priče" kad ne umeš. Voleo bih da pročitam tvoju basnu o teškim lopticama. Uzor potraži u onoj o lisici i o nedohvatljivom grožđu (...još je kiselo, ništa ne valja, trnu od njega zubi).

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, ovo je tvoj prvi komentar:

"Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je."
(Gringo, 19. april 2010 11:08)

A ovo je moj komentar, odgovor na tvoj:

"Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????
(Muchachos, 19. april 2010 13:40)

Dakle, sta ti meni imputiras u tvom sledecem komentaru?
Gde si ti spomenuo Anu u tvom prvom komentaru?
Ako jos nisi shvatio moju ironiju onda cu ti nacrtati:

Ponavljas stalno jedno te isto! Od reci do reci ISTO!

Zato mi ne imputiraj nesto sto nisam ni rekao ni pomislio. Da podvucem:

Anu nigde nisam spomenuo niti sam bilo sta napisao o njoj.
Ako neko uopstava i podmece to si ti!
Ja sam u svom komentaru napisao: "srpske teniserke" i na koga je to moglo da se odnosi?
Sto se tice mene obe mogu biti u vrhu jos deset godina pa neka se smenjuju u osvajanju titula i gren slemova kao i na prvom mestu svih narednih deset godina.

Anindas

pre 13 godina

@Gringo Matičar

Da, Jelena je odavno, još sa 22 godine postala veteranka. Tada je i podnela zahtev za penziju, ali se ne znaju razlozi što nije još dobila rešenje, a prošlo je 3 godine. No, najbitnije za tenis je da je Ana 3 godine mladja. Još važnije, možda nismo pomenuli, je, da je Ana 3 godine mladja. Od krucijalnog značaja za celu tenisku priču je i što Jelena neće biti na terenu dok će Ana još igrati tenis. Ali, ono fundamentalno, a ohrabruje, je činjenica da ove godine Venus navršava 30, Serena i Dementijeva 29, Enan, Cink, Koin i Petrova 28, Klajsters 27, Stosur 26 godina... valjda će i one napokon napustiti teren. Mladja konkurencija nije talentovana i ne trenira, pa se i ne računa.

Razocarana

pre 13 godina

@Razocaran Srbin iz Beograda

Ti znas da li se Ana Ivanovic ugojila, koliko kg se ugojila i da li ce se vratiti u svetski vrh.
Prekinula je saradnju sa kondicionim trenerom Scott Burnsom u julu 2009, a novog kondicionog trenera Damiana Prasarda je angazovala pred turnire u Australiji.

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ana bolje da ne igra...ima sanse da se vrati u sam vrh...mislim kada se lista okrene naopacke.Pa ona se ugojila bar 10 kila u poslednje vreme, nije ni cudo sto je spora i troma...nema njoj povratka nikada vise a mogli smo imati najbolju teniserku u svetu bar 5-6 godina da je malo pametnija i vrednija ali brzo bogatstvo i lepota napravise dar-mar od nase Ane.Nebi bilo iznenadjenje da pocne da igra Golf...tamo nije vazno da li si mrsav,debeo,nizak ili visok,brz ili spor a bogami imala bi vise navijaca od Tijger Vudsa u to sam siguran.

Gringo

pre 13 godina

@Mučačos
A zašto si se toliko naljutio? Šta sam netačno rekao? Ostavi se uopštavanja kad polemišeš i analizuj šta je ko rekao, pa mu onda daj svoje mišljenje. Normalno je da će Ana, koja dugo nije ozbiljno igrala ni trenirala (od avgusta do danas odigrala je četiri turnira, Jelena triput više) a ima 22 godine i konačno pravog trenera, neminovno napredovati ka vrhu liste. Ona je dokazala svoj veliki igrački talenat i potencijal. A Jelena je već zašla u zrele teniske godine, igra joj je defanzivna, zato mislim da ona ne može više da napravi veliki podvig. Zašto mirno ne primite tuđe mišljenje, izrečeno kulturnim jezikom, bez obzira što se sa njim ne slažete. Evo, počelo je već - Ana je pozerka... Možda je, ne poznajem je, ali znam da je bila prva na prvom mestu i da ima RG i da ubedljivo vodi protiv teniserke koja je zaštićena zakonom od kritike. To što vi radite, to je jedna navijačka ostrašćenost i isključivost.

Korak

pre 13 godina

Koliko vidim, većina glasača ne podržava mišljenje da se Jelena neće vratiti na vrh (čelo liste). Znači, većina misli da će Jelena opet biti prva. Kada, u kojoj godini?

amigo

pre 13 godina

Gringo, i ovo je veliki uspeh, čak i bez GS. Svaka čast i Jeleni i Ani. To je moje mišljenje ali cenim i tvoje.
Treba pomenuti mladu Bojanu Jovanovski koja se polako približava Top 100 kao i malu Aleksandru Krunić. Srećno deco, navijaćemo za vas.

Milka

pre 13 godina

Bitno je da ih razdvaja 50 mesta i 3600 bodova - piše neko. Znači, bitno je da Ana ne smanji razliku. Bitno je da se navija protiv Ane. A zašto?. Šta reći o ovome? Ostajemo nemi.

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno...
Bitno je da je Ana tri godine mlađa. A liste se menjaju. Kad Ana još bude igrala, Jelena će biti izvan terena. To si zaboravio?

Djoksa

pre 13 godina

Nadam se da ce se Jelena oporaviti od povrede zgloba i doneti nam krucijalnu prevagu u susretu sa Slovackom.Rekao bih da sve vrh.teniserke vec sad tempiraju formu za RG,tako da ce i dalje biti iznenadjujucih rez na pripremnim turnirima.Kao ovaj rez Stosur.

Gringo

pre 13 godina

Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je.

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

Bitno da ih razdvaja 50 mesta i skoro 3600 bodova iako JJ brani mnogo vise u poslednje dve sezone, Ana nikako da se pomeri sa te mrtve tacke.
Nase su podrzimo ih.

Djoksa

pre 13 godina

Nadam se da ce se Jelena oporaviti od povrede zgloba i doneti nam krucijalnu prevagu u susretu sa Slovackom.Rekao bih da sve vrh.teniserke vec sad tempiraju formu za RG,tako da ce i dalje biti iznenadjujucih rez na pripremnim turnirima.Kao ovaj rez Stosur.

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

Bitno da ih razdvaja 50 mesta i skoro 3600 bodova iako JJ brani mnogo vise u poslednje dve sezone, Ana nikako da se pomeri sa te mrtve tacke.
Nase su podrzimo ih.

amigo

pre 13 godina

Gringo, i ovo je veliki uspeh, čak i bez GS. Svaka čast i Jeleni i Ani. To je moje mišljenje ali cenim i tvoje.
Treba pomenuti mladu Bojanu Jovanovski koja se polako približava Top 100 kao i malu Aleksandru Krunić. Srećno deco, navijaćemo za vas.

Anindas

pre 13 godina

@Gringo Matičar

Da, Jelena je odavno, još sa 22 godine postala veteranka. Tada je i podnela zahtev za penziju, ali se ne znaju razlozi što nije još dobila rešenje, a prošlo je 3 godine. No, najbitnije za tenis je da je Ana 3 godine mladja. Još važnije, možda nismo pomenuli, je, da je Ana 3 godine mladja. Od krucijalnog značaja za celu tenisku priču je i što Jelena neće biti na terenu dok će Ana još igrati tenis. Ali, ono fundamentalno, a ohrabruje, je činjenica da ove godine Venus navršava 30, Serena i Dementijeva 29, Enan, Cink, Koin i Petrova 28, Klajsters 27, Stosur 26 godina... valjda će i one napokon napustiti teren. Mladja konkurencija nije talentovana i ne trenira, pa se i ne računa.

MC

pre 13 godina

Neoplan, Gringo,Navaron,Dragan BGD, evo ti si organizovao demonstracije ovde, protiv Jelene Jankovic. Ubi te njen uspeh kroz zadnje cetiri gdine. Ne silazi z prvh deset, zaradjuje dobre pare, tenisk svet prca o njoj, u zapadnim zemljama govore o njenoj sjajnoj karijeri a ti nastavljas da trazs rupu na saksiji. Hoces da je "urnises".
Ko, bre, tebe uopste pita za bilo sta u ovom zivotu? Al, razumem te, pokusavas da osmislis svoj jadan zvot. Zato deset nikova na jedan naslov!

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

@maticar
Ja zaista ne vidim da Ani te lepe godine daju neku prednost.
Kada se pogleda zenski tenis jasno se vidi ko uzima najvece titule, ko ustaje posle pada, povrede, povlacenja, ako tugu leci poziranjem, udajom itd.
No to smo mi Srbi, Anini navijaci vecito ponizavaju Jelenu nazivajuci je veterankom i kritikovajuci njen stil igre. U neba bi digli pre i Serenu nego Srpkinju.
Ali eto, pogledajte kakv skor ta Jelena ima protiv sestara Wilijams, Ana im ni setova nije uzela koliko JJ ima pobeda. Ana jeste osvojila GS u odnosu na JJ, ali je u tom finalu dobila Safinu koja je poznata po ocajnim nastupima kada se igra za titulu, a JJ je igrala sa istom tom Serenom, naJJboljom na svetu.
Jelena ima vise titula nego ona i sam tim "pasivnim, staromodnim tenisom" kako ga nazivate idalje osvaja najvece titule idalje ne ispada ni iz top 10. A mlada, talentovana Ana koju je nekada krasila agresivnost i pobednicki duh sta je ona osvojila od tog famoznog RG? Linc. I to koga je dobila u finalu? Veru koja igra jos defanzivniji tenis od ovde osporavane Jelene.
Ja ziasta zelim da verujem u Anu i njen povratak, ali mi ona svojim ponasanjem ne daje nikavu nadu.
Njene izjave, nepriznajanje poraza i ocajne forme, ponasanje na terenu, servis i nestabilnost mi ne daju za pravo da verujem da ce ponovo biti prva ili da ce osvojiti neku znacajnu titulu.
Sto vise gubite sve je teze da se vratite, nemaju svi taj borbeni duh, a i kakv bi zreb kao 57.na svetu trebala d aima pa da uzme GS?
Eto ja im zelim sve naJJbolje, ali zaista prednost dajem Jeleni, Sereni, Kim, Dementijevi, ma koliko godina imale. I mislim da ce Jelenina karijera duze trajati od Anine bez obzira sto je starija, Ana sledi put Kurnjikove, Vajdisove.
Toliko od mene. Hvala.

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????

Milka

pre 13 godina

Bitno je da ih razdvaja 50 mesta i 3600 bodova - piše neko. Znači, bitno je da Ana ne smanji razliku. Bitno je da se navija protiv Ane. A zašto?. Šta reći o ovome? Ostajemo nemi.

Gringo

pre 13 godina

Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je.

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ana bolje da ne igra...ima sanse da se vrati u sam vrh...mislim kada se lista okrene naopacke.Pa ona se ugojila bar 10 kila u poslednje vreme, nije ni cudo sto je spora i troma...nema njoj povratka nikada vise a mogli smo imati najbolju teniserku u svetu bar 5-6 godina da je malo pametnija i vrednija ali brzo bogatstvo i lepota napravise dar-mar od nase Ane.Nebi bilo iznenadjenje da pocne da igra Golf...tamo nije vazno da li si mrsav,debeo,nizak ili visok,brz ili spor a bogami imala bi vise navijaca od Tijger Vudsa u to sam siguran.

Gringo

pre 13 godina

@Mučačos
A zašto si se toliko naljutio? Šta sam netačno rekao? Ostavi se uopštavanja kad polemišeš i analizuj šta je ko rekao, pa mu onda daj svoje mišljenje. Normalno je da će Ana, koja dugo nije ozbiljno igrala ni trenirala (od avgusta do danas odigrala je četiri turnira, Jelena triput više) a ima 22 godine i konačno pravog trenera, neminovno napredovati ka vrhu liste. Ona je dokazala svoj veliki igrački talenat i potencijal. A Jelena je već zašla u zrele teniske godine, igra joj je defanzivna, zato mislim da ona ne može više da napravi veliki podvig. Zašto mirno ne primite tuđe mišljenje, izrečeno kulturnim jezikom, bez obzira što se sa njim ne slažete. Evo, počelo je već - Ana je pozerka... Možda je, ne poznajem je, ali znam da je bila prva na prvom mestu i da ima RG i da ubedljivo vodi protiv teniserke koja je zaštićena zakonom od kritike. To što vi radite, to je jedna navijačka ostrašćenost i isključivost.

Gs

pre 13 godina

Ajmo ovako... Svi ste vec napomenuli da Jelena ima 26 godina, a Ana 23 itd... Kad je Ana osvojila RG, cela Srbija je digla u nebo, kraljica svetskog tenisa, najbolja, najjaca... A Jelenu niko nije spomenuo... Danas, Jelena je kraljica, borac, najjaca, a Ana... Ana OPET izgubila, Ana daleko od forme, Ana "pociscena" sa terena, i slični komentari... Zar niko ne može da stane na stranu obe, ili se to uvek mora birati strana??? Tačno je, Jelena ima 26 godina, i igrace tenis jos nekih 3-4 godine, dok Ana ima jos 7 godina tenisa ispred sebe... Pa zar mislite da devojka koja je igrala finale RG, polufinale Wimbldona, finale AO, i na kraju osvojila RG, nece biti ponovo u top 10??? Takva igra i taj duh se ne zaboravljaju... Gubi se forma, lose nekada ide, ali Ana je šampion i vratice se ona opet!!! Napred Ana!!!

Navaron

pre 13 godina

O kakvom vi to skoru protiv sestara govorite? Da možda Jelena ne vodi? Vodila je pre tri godine, ali sada Serena ima jednu pobedu više, Venus nerešeno, a ako dodamo Hong-Kong (6:2,6:2?, onda i venus vodi. Dosta je bilo obmana. Ubedljivo vode Enen, Klajsters, Šarapova i Ana. Malo je reči ubedljivo (9:0, 4:1, 5:1, 7:2). Šta sad imate da kažete? I Bartoli i tinejdžerka Udin vode. Itd.

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, ovo je tvoj prvi komentar:

"Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je."
(Gringo, 19. april 2010 11:08)

A ovo je moj komentar, odgovor na tvoj:

"Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????
(Muchachos, 19. april 2010 13:40)

Dakle, sta ti meni imputiras u tvom sledecem komentaru?
Gde si ti spomenuo Anu u tvom prvom komentaru?
Ako jos nisi shvatio moju ironiju onda cu ti nacrtati:

Ponavljas stalno jedno te isto! Od reci do reci ISTO!

Zato mi ne imputiraj nesto sto nisam ni rekao ni pomislio. Da podvucem:

Anu nigde nisam spomenuo niti sam bilo sta napisao o njoj.
Ako neko uopstava i podmece to si ti!
Ja sam u svom komentaru napisao: "srpske teniserke" i na koga je to moglo da se odnosi?
Sto se tice mene obe mogu biti u vrhu jos deset godina pa neka se smenjuju u osvajanju titula i gren slemova kao i na prvom mestu svih narednih deset godina.

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno
Poštujem vaše mišljenje, vreme će pokazati ko će duže ostati u tenisu, ali ne mogu da razumem kako ste mogli da napišete - zar se sa 57. mesta može osvojiti GS? Upravo sam rekao da će Ana, ako se vrati na pravi način tenisu, kraj sezone dočekati daleko napred od 57. mesta. A iduće može u prvih pet, i tada će imati 23 godine. Gledali smo njenu igru, a u Parizu nije RG uzela samo zato što je pobedila nestabilnu Dinaru, nego je pobedila i Jelenu. Stradala je i Stosur.

Neoplan

pre 13 godina

Zašto neko od poznatih pisaca sa ovoga sajta ne napiše ko to Jeleni potura teže loptice? To nije prvi put, to su uradili i na poslednjm RG. Sećam se njene tadašnje izjave. Ko su ti ljudi? Zašto mi ćutimo i trpimo sve ovo? Zašto niko nije organozovao mirne i demokratske proteste protiv N.N. lica?

Petar

pre 13 godina

Pre nekoliko dana, posle poraza Carice od Hantuhove, neko je napisao da je naša teniserka igrala tromo i da nije mogla da stiže jake udarce Hantuhove. To je jedan manijak nazvao mržnjom i upitao ovog čoveka da li je on možda osakatio noge onog divnog kučenceta. Bio sam zapanjem ovim skotom, a još više time što ste vi to pustili. Grozno je sve to. Vi otvoreno navijate na nacionalistički naćin za Caricu i zato vam kažem da ste tabloidni sajt.

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno...
Bitno je da je Ana tri godine mlađa. A liste se menjaju. Kad Ana još bude igrala, Jelena će biti izvan terena. To si zaboravio?

Korak

pre 13 godina

Koliko vidim, većina glasača ne podržava mišljenje da se Jelena neće vratiti na vrh (čelo liste). Znači, većina misli da će Jelena opet biti prva. Kada, u kojoj godini?

Razocarana

pre 13 godina

@Razocaran Srbin iz Beograda

Ti znas da li se Ana Ivanovic ugojila, koliko kg se ugojila i da li ce se vratiti u svetski vrh.
Prekinula je saradnju sa kondicionim trenerom Scott Burnsom u julu 2009, a novog kondicionog trenera Damiana Prasarda je angazovala pred turnire u Australiji.

Gringo

pre 13 godina

@Anindas
Ima nešto što ti u tenisu ne razumeš: Venus, Serena, Klajsters, pa i Dementijeva, tenis igraju rukama, a ne nogama. I sve znaju da serviraju. Stosur, koja je samo godinu dana starija od Jelene, ali je pravi kamen-stamen, razara udarcima i servisom. Žistin, koja je mnogo trčala, morala je da uzme duži godišnji odmor. Tako agresivno će igrati i Ana kad se vrati, a ozbiljno se radi. Zato Jelena, koja je prvi veći turnir osvojila u 26, neće za dve godine igrati zajedno sa Anom. Inače, uvod ti je neduhovit, pominješ rešenje za penziju koje kasni, budiboksnama, netalentovan si, ne piši "priče" kad ne umeš. Voleo bih da pročitam tvoju basnu o teškim lopticama. Uzor potraži u onoj o lisici i o nedohvatljivom grožđu (...još je kiselo, ništa ne valja, trnu od njega zubi).

revolucionar

pre 13 godina

Koju je to sampionku Jelena dobila u IW i koliko sestre Vilijams imaju GS titula to si zaboravio da pomenes.Pises kao Djoksa kome su jedino finala protiv sestara Vilijams merodavna, ostala su za bacanje.Sto Serenu nije pobedila na US openu kad ima tako dobar skor ili Venus u Dohi?

Ma sta mi napisa

pre 13 godina

@Realno, nerealno, isto nam se pise

Istices medjusobni skor Jelene Jankovic protiv Serene i Venus Williams. Zasto ne istaknes medjusobne skorove i protiv Kim Clijsters, Justine Henin, Marie Sharapove?
Jelena Jankovic je najvecu i najznacajniju titulu u karijeri ( Indian Wells ) osvojila u 25 godini ( u finalu je pobedila pateticnu Carolinu Wozniacki )
Venus, Serena, Justine i Kim su velike sampionke koje mogu da osvajaju GS titule i sa 30 godina. Dementieva i Jankovic ne mogu da se porede sa njima.

Head To Head

pre 13 godina

Andy Murray vodi protiv Rogera Federera 6:5 u medjusobnim mecevima. Menjao bi Andy svih 6 pobeda za pobedu u finalu US Open-a ili u finalu Australian Open-a. Roger je pobedio u velikim mecevima i pokazao ko ima sampionski karakter.

Dragance

pre 13 godina

@MC
evo ja sam ti samo jedan Nick: "Dragance", al da ti kazem: brezobrazno agitujes za jednu neprijatnu zenu, kic zvezdu, zeljnu, gladnu, publiciteta, ko da te, ne daj boze, ona placa!

Gringo

pre 13 godina

Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je.

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno...
Bitno je da je Ana tri godine mlađa. A liste se menjaju. Kad Ana još bude igrala, Jelena će biti izvan terena. To si zaboravio?

Gringo

pre 13 godina

@Mučačos
A zašto si se toliko naljutio? Šta sam netačno rekao? Ostavi se uopštavanja kad polemišeš i analizuj šta je ko rekao, pa mu onda daj svoje mišljenje. Normalno je da će Ana, koja dugo nije ozbiljno igrala ni trenirala (od avgusta do danas odigrala je četiri turnira, Jelena triput više) a ima 22 godine i konačno pravog trenera, neminovno napredovati ka vrhu liste. Ona je dokazala svoj veliki igrački talenat i potencijal. A Jelena je već zašla u zrele teniske godine, igra joj je defanzivna, zato mislim da ona ne može više da napravi veliki podvig. Zašto mirno ne primite tuđe mišljenje, izrečeno kulturnim jezikom, bez obzira što se sa njim ne slažete. Evo, počelo je već - Ana je pozerka... Možda je, ne poznajem je, ali znam da je bila prva na prvom mestu i da ima RG i da ubedljivo vodi protiv teniserke koja je zaštićena zakonom od kritike. To što vi radite, to je jedna navijačka ostrašćenost i isključivost.

Korak

pre 13 godina

Koliko vidim, većina glasača ne podržava mišljenje da se Jelena neće vratiti na vrh (čelo liste). Znači, većina misli da će Jelena opet biti prva. Kada, u kojoj godini?

Milka

pre 13 godina

Bitno je da ih razdvaja 50 mesta i 3600 bodova - piše neko. Znači, bitno je da Ana ne smanji razliku. Bitno je da se navija protiv Ane. A zašto?. Šta reći o ovome? Ostajemo nemi.

Navaron

pre 13 godina

O kakvom vi to skoru protiv sestara govorite? Da možda Jelena ne vodi? Vodila je pre tri godine, ali sada Serena ima jednu pobedu više, Venus nerešeno, a ako dodamo Hong-Kong (6:2,6:2?, onda i venus vodi. Dosta je bilo obmana. Ubedljivo vode Enen, Klajsters, Šarapova i Ana. Malo je reči ubedljivo (9:0, 4:1, 5:1, 7:2). Šta sad imate da kažete? I Bartoli i tinejdžerka Udin vode. Itd.

Ma sta mi napisa

pre 13 godina

@Realno, nerealno, isto nam se pise

Istices medjusobni skor Jelene Jankovic protiv Serene i Venus Williams. Zasto ne istaknes medjusobne skorove i protiv Kim Clijsters, Justine Henin, Marie Sharapove?
Jelena Jankovic je najvecu i najznacajniju titulu u karijeri ( Indian Wells ) osvojila u 25 godini ( u finalu je pobedila pateticnu Carolinu Wozniacki )
Venus, Serena, Justine i Kim su velike sampionke koje mogu da osvajaju GS titule i sa 30 godina. Dementieva i Jankovic ne mogu da se porede sa njima.

revolucionar

pre 13 godina

Koju je to sampionku Jelena dobila u IW i koliko sestre Vilijams imaju GS titula to si zaboravio da pomenes.Pises kao Djoksa kome su jedino finala protiv sestara Vilijams merodavna, ostala su za bacanje.Sto Serenu nije pobedila na US openu kad ima tako dobar skor ili Venus u Dohi?

Neoplan

pre 13 godina

Zašto neko od poznatih pisaca sa ovoga sajta ne napiše ko to Jeleni potura teže loptice? To nije prvi put, to su uradili i na poslednjm RG. Sećam se njene tadašnje izjave. Ko su ti ljudi? Zašto mi ćutimo i trpimo sve ovo? Zašto niko nije organozovao mirne i demokratske proteste protiv N.N. lica?

Gringo

pre 13 godina

@Anindas
Ima nešto što ti u tenisu ne razumeš: Venus, Serena, Klajsters, pa i Dementijeva, tenis igraju rukama, a ne nogama. I sve znaju da serviraju. Stosur, koja je samo godinu dana starija od Jelene, ali je pravi kamen-stamen, razara udarcima i servisom. Žistin, koja je mnogo trčala, morala je da uzme duži godišnji odmor. Tako agresivno će igrati i Ana kad se vrati, a ozbiljno se radi. Zato Jelena, koja je prvi veći turnir osvojila u 26, neće za dve godine igrati zajedno sa Anom. Inače, uvod ti je neduhovit, pominješ rešenje za penziju koje kasni, budiboksnama, netalentovan si, ne piši "priče" kad ne umeš. Voleo bih da pročitam tvoju basnu o teškim lopticama. Uzor potraži u onoj o lisici i o nedohvatljivom grožđu (...još je kiselo, ništa ne valja, trnu od njega zubi).

Razocaran Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ana bolje da ne igra...ima sanse da se vrati u sam vrh...mislim kada se lista okrene naopacke.Pa ona se ugojila bar 10 kila u poslednje vreme, nije ni cudo sto je spora i troma...nema njoj povratka nikada vise a mogli smo imati najbolju teniserku u svetu bar 5-6 godina da je malo pametnija i vrednija ali brzo bogatstvo i lepota napravise dar-mar od nase Ane.Nebi bilo iznenadjenje da pocne da igra Golf...tamo nije vazno da li si mrsav,debeo,nizak ili visok,brz ili spor a bogami imala bi vise navijaca od Tijger Vudsa u to sam siguran.

Razocarana

pre 13 godina

@Razocaran Srbin iz Beograda

Ti znas da li se Ana Ivanovic ugojila, koliko kg se ugojila i da li ce se vratiti u svetski vrh.
Prekinula je saradnju sa kondicionim trenerom Scott Burnsom u julu 2009, a novog kondicionog trenera Damiana Prasarda je angazovala pred turnire u Australiji.

Petar

pre 13 godina

Pre nekoliko dana, posle poraza Carice od Hantuhove, neko je napisao da je naša teniserka igrala tromo i da nije mogla da stiže jake udarce Hantuhove. To je jedan manijak nazvao mržnjom i upitao ovog čoveka da li je on možda osakatio noge onog divnog kučenceta. Bio sam zapanjem ovim skotom, a još više time što ste vi to pustili. Grozno je sve to. Vi otvoreno navijate na nacionalistički naćin za Caricu i zato vam kažem da ste tabloidni sajt.

Matičar

pre 13 godina

@Realno,nerealno
Poštujem vaše mišljenje, vreme će pokazati ko će duže ostati u tenisu, ali ne mogu da razumem kako ste mogli da napišete - zar se sa 57. mesta može osvojiti GS? Upravo sam rekao da će Ana, ako se vrati na pravi način tenisu, kraj sezone dočekati daleko napred od 57. mesta. A iduće može u prvih pet, i tada će imati 23 godine. Gledali smo njenu igru, a u Parizu nije RG uzela samo zato što je pobedila nestabilnu Dinaru, nego je pobedila i Jelenu. Stradala je i Stosur.

Gs

pre 13 godina

Ajmo ovako... Svi ste vec napomenuli da Jelena ima 26 godina, a Ana 23 itd... Kad je Ana osvojila RG, cela Srbija je digla u nebo, kraljica svetskog tenisa, najbolja, najjaca... A Jelenu niko nije spomenuo... Danas, Jelena je kraljica, borac, najjaca, a Ana... Ana OPET izgubila, Ana daleko od forme, Ana "pociscena" sa terena, i slični komentari... Zar niko ne može da stane na stranu obe, ili se to uvek mora birati strana??? Tačno je, Jelena ima 26 godina, i igrace tenis jos nekih 3-4 godine, dok Ana ima jos 7 godina tenisa ispred sebe... Pa zar mislite da devojka koja je igrala finale RG, polufinale Wimbldona, finale AO, i na kraju osvojila RG, nece biti ponovo u top 10??? Takva igra i taj duh se ne zaboravljaju... Gubi se forma, lose nekada ide, ali Ana je šampion i vratice se ona opet!!! Napred Ana!!!

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

Bitno da ih razdvaja 50 mesta i skoro 3600 bodova iako JJ brani mnogo vise u poslednje dve sezone, Ana nikako da se pomeri sa te mrtve tacke.
Nase su podrzimo ih.

Head To Head

pre 13 godina

Andy Murray vodi protiv Rogera Federera 6:5 u medjusobnim mecevima. Menjao bi Andy svih 6 pobeda za pobedu u finalu US Open-a ili u finalu Australian Open-a. Roger je pobedio u velikim mecevima i pokazao ko ima sampionski karakter.

Realno, nerealno, isto nam se pise!

pre 13 godina

@maticar
Ja zaista ne vidim da Ani te lepe godine daju neku prednost.
Kada se pogleda zenski tenis jasno se vidi ko uzima najvece titule, ko ustaje posle pada, povrede, povlacenja, ako tugu leci poziranjem, udajom itd.
No to smo mi Srbi, Anini navijaci vecito ponizavaju Jelenu nazivajuci je veterankom i kritikovajuci njen stil igre. U neba bi digli pre i Serenu nego Srpkinju.
Ali eto, pogledajte kakv skor ta Jelena ima protiv sestara Wilijams, Ana im ni setova nije uzela koliko JJ ima pobeda. Ana jeste osvojila GS u odnosu na JJ, ali je u tom finalu dobila Safinu koja je poznata po ocajnim nastupima kada se igra za titulu, a JJ je igrala sa istom tom Serenom, naJJboljom na svetu.
Jelena ima vise titula nego ona i sam tim "pasivnim, staromodnim tenisom" kako ga nazivate idalje osvaja najvece titule idalje ne ispada ni iz top 10. A mlada, talentovana Ana koju je nekada krasila agresivnost i pobednicki duh sta je ona osvojila od tog famoznog RG? Linc. I to koga je dobila u finalu? Veru koja igra jos defanzivniji tenis od ovde osporavane Jelene.
Ja ziasta zelim da verujem u Anu i njen povratak, ali mi ona svojim ponasanjem ne daje nikavu nadu.
Njene izjave, nepriznajanje poraza i ocajne forme, ponasanje na terenu, servis i nestabilnost mi ne daju za pravo da verujem da ce ponovo biti prva ili da ce osvojiti neku znacajnu titulu.
Sto vise gubite sve je teze da se vratite, nemaju svi taj borbeni duh, a i kakv bi zreb kao 57.na svetu trebala d aima pa da uzme GS?
Eto ja im zelim sve naJJbolje, ali zaista prednost dajem Jeleni, Sereni, Kim, Dementijevi, ma koliko godina imale. I mislim da ce Jelenina karijera duze trajati od Anine bez obzira sto je starija, Ana sledi put Kurnjikove, Vajdisove.
Toliko od mene. Hvala.

MC

pre 13 godina

Neoplan, Gringo,Navaron,Dragan BGD, evo ti si organizovao demonstracije ovde, protiv Jelene Jankovic. Ubi te njen uspeh kroz zadnje cetiri gdine. Ne silazi z prvh deset, zaradjuje dobre pare, tenisk svet prca o njoj, u zapadnim zemljama govore o njenoj sjajnoj karijeri a ti nastavljas da trazs rupu na saksiji. Hoces da je "urnises".
Ko, bre, tebe uopste pita za bilo sta u ovom zivotu? Al, razumem te, pokusavas da osmislis svoj jadan zvot. Zato deset nikova na jedan naslov!

Anindas

pre 13 godina

@Gringo Matičar

Da, Jelena je odavno, još sa 22 godine postala veteranka. Tada je i podnela zahtev za penziju, ali se ne znaju razlozi što nije još dobila rešenje, a prošlo je 3 godine. No, najbitnije za tenis je da je Ana 3 godine mladja. Još važnije, možda nismo pomenuli, je, da je Ana 3 godine mladja. Od krucijalnog značaja za celu tenisku priču je i što Jelena neće biti na terenu dok će Ana još igrati tenis. Ali, ono fundamentalno, a ohrabruje, je činjenica da ove godine Venus navršava 30, Serena i Dementijeva 29, Enan, Cink, Koin i Petrova 28, Klajsters 27, Stosur 26 godina... valjda će i one napokon napustiti teren. Mladja konkurencija nije talentovana i ne trenira, pa se i ne računa.

Djoksa

pre 13 godina

Nadam se da ce se Jelena oporaviti od povrede zgloba i doneti nam krucijalnu prevagu u susretu sa Slovackom.Rekao bih da sve vrh.teniserke vec sad tempiraju formu za RG,tako da ce i dalje biti iznenadjujucih rez na pripremnim turnirima.Kao ovaj rez Stosur.

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????

amigo

pre 13 godina

Gringo, i ovo je veliki uspeh, čak i bez GS. Svaka čast i Jeleni i Ani. To je moje mišljenje ali cenim i tvoje.
Treba pomenuti mladu Bojanu Jovanovski koja se polako približava Top 100 kao i malu Aleksandru Krunić. Srećno deco, navijaćemo za vas.

Muchachos

pre 13 godina

Gringo, ovo je tvoj prvi komentar:

"Sedma ili osma, osma ili deveta... to je manje-više isto. I to će tako biti još izvesno vreme samo. Ona je već veteranka sa velikim oscilacijama, nema povratka na vrh, niti uzimanja "grend slema". Što je bilo, bilo je."
(Gringo, 19. april 2010 11:08)

A ovo je moj komentar, odgovor na tvoj:

"Gringo, "genijalan" ti je komentar. Al, ajd, mozda je ovo neki lek za silne frustracije i muke kad gledas srpske teniserke u vrhu?????
(Muchachos, 19. april 2010 13:40)

Dakle, sta ti meni imputiras u tvom sledecem komentaru?
Gde si ti spomenuo Anu u tvom prvom komentaru?
Ako jos nisi shvatio moju ironiju onda cu ti nacrtati:

Ponavljas stalno jedno te isto! Od reci do reci ISTO!

Zato mi ne imputiraj nesto sto nisam ni rekao ni pomislio. Da podvucem:

Anu nigde nisam spomenuo niti sam bilo sta napisao o njoj.
Ako neko uopstava i podmece to si ti!
Ja sam u svom komentaru napisao: "srpske teniserke" i na koga je to moglo da se odnosi?
Sto se tice mene obe mogu biti u vrhu jos deset godina pa neka se smenjuju u osvajanju titula i gren slemova kao i na prvom mestu svih narednih deset godina.

Dragance

pre 13 godina

@MC
evo ja sam ti samo jedan Nick: "Dragance", al da ti kazem: brezobrazno agitujes za jednu neprijatnu zenu, kic zvezdu, zeljnu, gladnu, publiciteta, ko da te, ne daj boze, ona placa!