Sreda, 07.04.2010.

13:12

Lagana trojka Srbije u Osaki

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Jelen Superlige, savladala je selekciju Japana rezultatom 3:0 u prijateljskoj utakmici u Osaki.

Izvor: Nina Kolundžija

Lagana trojka Srbije u Osaki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

Mile karaoke!

pre 14 godina

Pokusajmo malo da razmisljamo! Lekic je zamena za Zigu, eventualnosti radi! Lazovic svakako menja Pantu. To je dakle pitanje tipa igraca kojeg Antic zeli da ima stalno na terenu zbog strategije igre. Ipak, po meni je to dosta usko gledanje, makar da je i Anticevo!Da se moja malenkost pita uzeo bih Zigu i Pantu(zbog iskustva) a kao dopune za c-for poziciju Lazovica i Sulejmanija, tek Mrdju kao krajnju opciju.Ko sumnja u Sulejmanija neka vidi njegove golove protiv Norveske. Jedan od tih golova je nezaboravan (ceo svet je pricao o toj kifli , vidite to na youtube-u!).Ja ne mogu da razumem zasto Antic ne smeka Mikija? On je najsvetlija buducnost nase reprezentacije i mnoge reprezentacije bi bile sretne da ga imaju! Mlad, brz, tehnicki neverovatan, treba malo da se bolje fizicki spremi nakon duze povrede! Dalje,uvek bih iz CZ pre uzeo Perovica nego Lekica(ako bas neko mora iz "branda"!)
Na poziciji zadnji vezni smo dosta slabi, mozda najlabiji! Milijas-katastrofa! Nije odigrao ukupno tri utakmice celu sezonu. Takav igrac ne moze nista pruziti vredno na SP. Racca jeste buducnost nase eprezentacije ali je Fejsa bolji i mnogo korisniji igrac od njega. Kuzmanovic ce verovatno sa Dekijem biti prva opcija!Tu je, naravno i Kacar, izvanredan talenat jos nepotvrdjen i sa neistrazenim mogucnostima na nekim pozicijama u timu.
Sto se odbrane tice, mislim da smo vise nego odlicni. Pitanje je opredelenja selektora npr. da li da uzme Rukavinu(dominantno ofanzivnog i supersonicnog beka) ili Ninkova kojeg preporucuje crveno-bela hemisfera....momka koji igra vrlo dobro u nasoj ligi. Uz to, verovatno boljeg u defanzivi a nesto skromnijeg od Rukavine u defanzivi. Koga god uzme od njih nece pogresiti jer su svakako druga opcija za Baneta.Dok je za c-halfove sve vec jasno, manje je bitno ko igra sa Vidom-da li Subotic ili Lukovic(iskusniji), a ima i drugih opcija.Levi bek je pozicija koja je dosta dobro popunjena ali bilo je dosta promena:Obradovic(povredjen), stari dobri Drago, cak Lukovic ponekad ili nova varijanta sa super trazenim i vrednim Kolarovim?!Uopste nemam licnu preferenciju i potaman je koga god bude vodio! Najvise mi se svidjao Obrad, ali ako se ne oporavi.... onda recimo Kolarov jer je autenticni bek . I Dragutinovic, naravno!Igra covek standardno u velikoj Sevilji!
Golman?
Sta da se radi, Stojkovic je bio i ostao nase prvo resenje. On dobro brani u Orlovima, ne razumem kriticare. Ali, SP je specificno takmicenje pa treba voditi talentovanog rezervnog vratara i jednog iskusnog, za svaki slucaj. Dakle, Stojkovic, Isajlovic i ...i Brkic! Nemam razloga da oklevam nakon Japana, zaista!

Panto

pre 14 godina

Mislim da smo napokon nasli pravog golmana.Izbacimo Stojkovica ,netreba nam,jer nezna vise da brani,kao sto ga nece vise ni jedan klub na ovoj planeti zemlji.
Ostalima ,odlicno su odigrali.

PRVA EKIPA JAPANA

pre 14 godina

Znaci 552 nastupa za repku, malo li je?

Toliko ih je imala startna postava Japana, pa vi i dalje kenjajte da Honda nije bio tu (decko koji ima samo 16 nastupa, morimoto iz catanije kazete? samo 3 nastupa)

Ko ne zna, nek cuti

Babin_zub

pre 14 godina

"•Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.
(ZEX, 7. april 2010 14:06) "

A kad treba da se prodaju u inostranstvo onda ih gurate preko Karadzica u repku.Ajde tisina!

Red bull

pre 14 godina

@Avol

Sve san selektor do selektora i strucnjak za fudbal.Ja ne znam sta si ti gledao.Pa nije centarfor da se ucauri na jedanaest i da ceka. Nisi primetio koliko se puta vracao nazad po loptu jer mu je niko nije ni dodavao.Drugo Mrdja je hteo da postane heroj.U barem dva slucaja je imao priliku da asistira Lekicu ali hteo decko ko Mesi da da cetiri gola.Gledaj utakmicu kompletno a ne onosto se tebi svidi.Lekic ce ici na SP

scout

pre 14 godina

Ne mogu a da ne ostavim komentar, posto ovde nekiod ovog Mrdje napravise Boga, a pljuju Pantelica, Lazovica, Zigica... Samo primer da je Pantelic odigrao preko sto utakmicau Bundes ligi, Zigic se dokazao dva puta u Santanderu, Lazovic decko mnogo bolji i potkovaniji od Mrdje. Tako da uopste ne treba dovoditi u pitanje ko ide na SP, to su Panta, Ziga, Lazovic i Sulejmani od spiceva. Sulejmani mora ici, jer je decko ogroman potencijal, a to sto ovde neki ne vide dalje od svog sela, njihov problem. I za kraj, Mrdja da je vredeo nesto, ostao bi u Belgiji...

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам сигуран да би први тим одиграо боље. Просто, ови момци отишли да се доказују и ухвате вероватно задњи воз за репрезентацију пред СП. Наши играчи који добро зарађују у иностранству обично се на оваквим утакмицама чувају и изводе керефеке, а богами, склони су и уобразиљи. Ево нпр. Станковић кад не жели да игра неку утакмицу у квалификацијама, лепо скрља два-три играча за редом и осигура неиграње на следећој, за њега незанимљивој утакмици.

Slavko

pre 14 godina

Svaka cast ali zasto ste naveli da je nasa reprezentacija igrala sa igracima iz domaceg prvenstva a niste naveli da su i Japanci igrali sa nekim tamo sarenimsastavom bez jednog bitnog igraca?

Realno

pre 14 godina

"Bravo Mrdja,bravo Raćo,bravo Nemanja,bravo Tadiću.Zahvaljujući Partizanu i Vojvodini ne moramo da brinemo za budućnost srpskog fudbala".
(Zhhika, 7. april 2010 15:08)

Ako nisi primetio sadasnjost srpskog fudbala su bivsi igraci Zvezde i Vojvodine .Od Partizanovih tu je samo Danko Lazovic i to na klupi

kakve ste vi paljevine :)

pre 14 godina

Pa i japan je igrao samo sa igracima iz domaceg prvenstva. Njima su inace 6-7 glavnih igraca iz inostranstva.
Evo citata sa http://www.goal.com/en/news/1775/asian-editorials/2010/04/08/1868692/asian-angle-jeers-and-world-cup-fears-return-to-japan

"Serbia arrived in Kansai armed only with players from their domestic league with not a Vidic, Stankovic or Zigic in sight. The term second-string was a little polite. As a warm-up for games with Denmark, Netherlands and Cameroon it didn’t look to be the best option but when you arrange a game on April 7 when the European season is building to a climax then options are limited.
JAPAN WERE ALSO RESTRICTED TO A SQUAD DRAWN FROM THE DOMESTIC LEAGUE"

Svi su to naznacili u svojim izvestajima sa ove utakmice osim izgleda nasih medija.

Bez blama

pre 14 godina

Prosto da ne poverujes kako navijaci FK Partizan velicaju ovu pobedu kao svoju...valjda ih je blam sto ce na SP igru orlova nositi Vidic, Stankovic, Zigic, Stojkovic, Pantelic, Lukovic, Milijas, i Bosko Jankovic da nije povredjen.....Njihovi puleni iz 2006 Kezman, Ilic, Milosevic, Vukic, Duljaj, Nadj, Krstajic, Gavrancic su ostavili neizbrisiv trag u srpskom fudbalu pa im sada ostaju Fejsa i Raca Petrovic da ih na silu proguraju u reprezentaciju......hocu da kazem da se vise prica o Fejsi, Petrovicu i Tomicu nego o stvarnim junacima danasnje pobede Mrdji i Brkicu...kao vezni red odradio posao, a Japanci imali 65% lopte u posedu

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.
(Krstic, 7. april 2010 21:09)
A sta kaze tvoj njuh na to da je Anticev sin menadzer Petrovicu ?

Normalan

pre 14 godina

halo bre!!!Dali ste vi ludi?Pustite ljude nek se raduju ipak neki nece imati sansu obuci taj dres vise.A uostalom ipak su nasi i pobedili su!Svaka cast momci!!!!

Moler

pre 14 godina

Ajde sad šabani koji ste pljuvali ovaj tim izvucite se iz rupa u koje ste se zavukli i izvinite se.
Grobari, nemojte da se sramotimo, za Srbiju ako treba i 11 igraca!!!

mislis na ovo

pre 14 godina

korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....
(Aha, 7. april 2010 20:39)

08-10-2009 Friendly
Croatia 3 - 2 Qatar

14-11-2009 Friendly
Croatia 5 - 0 Liechtenstein

18-06-2006 WORLD CUP
Japan 0 - 0 Croatia

Suboticanin

pre 14 godina

Spartak - Javor je bila lepa atmosfera i lepa posecenost, ali je kvalitet igre bio kriminalan.. Pogotovo posto se na utakmicu islo posle utisaka sa utakmice Celzi - Inter prethodne veceri. Odmah mi je bilo jasno zasto Mesi dobije 100 000 evra dnevno a ovi nasi 500 evra mesecno.. Ipak je velika razlika u kvalitetu...

ciganDOgroba

pre 14 godina

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

must be funy in rich men world???

polako, bre

pre 14 godina

Iskreno, rezultat je plod nadahnuca Dragana Mrdje, srece, odlicnih odbrana Brkica i totalne nekreativnosti Japanaca....ovo je ipak daleko od igre....bunkerisanje i ispucavanje lopte...kakav vezni red...malo smo previse poleteli....ipak sve cestitke momcima na srcanoj igri...tako se brane boje reprezentacije, cak i na prijateljskim mecevima

ciganDOgroba

pre 14 godina

Svi hvale teren,semafor i sav konfor koji su nasi imali a racunica je jednstavna:50000 gledalaca sa prosecnom cenom karte od 50e i dobijemo budzet za jedan ozbiljan klub u Srbiji tipa Vose

FIRMAS

pre 14 godina

Svaka cast momci posebno bih pohvalio MRDJU i BRKICA. Ne znam samo sto su se zvezdasi bunili da ima malo zvezdinih igraca jer i ti koji su bili bolje da nisu.

Krstic

pre 14 godina

Cestitam igacima na pobedi.Hteo bih posebno da pohvalim igru Petrovica,koji je uzet na zub od strane,znate kojih navijaca.Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.

Svarce Neger

pre 14 godina

E moram ovo da vam ispricam. "Izmislim" jutros da imam neke obaveze da pozavrsavam u gradu i oko podneva zapalim sa posla. E sad, gde da gledam utakmicu pa svratim do najblize kladze. Sedam, utakmica samo sto je pocela ali paznju mi privlaci rasprava nekog momka sa cerom-radnicom. Obratim paznju i ukapiram da mu je pogresno otkucala tiket. On hteo 1-1 a ona mu otkucala 2-2 (rec je naravno o nasoj utakmici). Tako je on dramio jedno 10 minuta, ona cak htela da pozove obezbedjenje al se ovaj smirio. I onda pocinje. 0:1, 0:2. E kad je Tomic dao i treci gol ono smejanje "oko usiju" ne mogu vam opisati. Ono je trebalo videti. Sto kazu neki, neprocenjivo.
p.s. Nadam se da je "ni kriv ni duzan" dig'o kintu danas (da su mu i druge utakmice prosle). Momcima hvala sto su mi ulepsali dan. Svaka cast.

Aha

pre 14 godina

s.irska SRBIJA 0-1
korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....

Abacab

pre 14 godina

Sa trećim timom pobedili najbolju selekciju Azije! Ako sad ne budemo barem vicešampioni sveta...
(FeboBG, 7. april 2010 15:39)

Istuširaj se dečko, nećemo biti ni među najboljih 8, pa Azija je najslabiji kontinent u fudbalu, a na SP će, čujem, biti i neki Brazil, pa neka Argentina i koji timovi iz Evrope....

goran

pre 14 godina

brkic ne bi trebalo da je ni 3. golman reprezentacije, a ne prvi. nije bolji ni od stamenkovica ni od stojkovica. ali ljudi ne prate fudbal i ne gledaju utakmice pa ne znaju o cemu pricam. na svakoj, ali svakoj bitnioj utakmici imao je neshvatljive kikseve. ep za mlade, austrija iz beca, partizan...

Avol

pre 14 godina

Par stvari. Prvo, Lekic je pokazao da nije kadar za A tim nase ipak dosta kvalitetne reprezentacije. Takodje videlo smo da Ninkov treba da dobije poziv, a da je Fejsa i te kako spreman za A tim. Cvrst u duelu, precizni pasovi, uvek na mestu. Iskreno verujem da bi dosta bolje odradio posao od Milijasa koji je totalno van forme. Drugo, ne znam da li je neko primetio, ali nasa ekipa je takticki superiorna. Uvek smo znali sa fudbalom, ali cini mi se da nikad nismo bilo ovako takticki potkovani. Svako zna gde treba da stoji, svako pokriva svakog, pravovremena istrcavanja i kompletan 'osecaj' za prostor, pa cak i u momentima kada fali komunikacija kao sto je neko nize zapazio. Ne zaboravite da ovi momci nikad jednu utakmicu nisu odigrali zajedno. E to je sve delo jednog dobrog trenera, to jest menadzera, da sve to ukomponuje. Svaka cast!!!

Slobodan-BG

pre 14 godina

Bravo za Srbiju, pavo Alzir 0-3 pa sada Japan 0-3.
Nego, zanima me da li ce mo opet da padnemo za nekoliko mesta na Fifinoj rang listi jer nam se to desava svaki put kad pobedimo...

Гате 7

pre 14 godina

"Japanci su nekoliko puta zapretili našem timu, ali je na golu odličan bio Željko Brkić."

Мени најважнија вест из овог меча. Да се прекину дебате око голмана који ће путовати у ЈА!

Браво момчино!

Milos

pre 14 godina

Ja samo moram da kazem da me je komentar " Donation from the people of Serbia" silno nasmejao!!!! svaka cast!

Bravo Petrovicu,samo nek pljuju!

Aleksandar

pre 14 godina

Moje iskrene cestitke svim momcima na pobedi,a našem tzv.selektoru tj.dugogodišnjem treneru Javora jedan dobronamerni savet da hitno poseti oftalmologa jer prosto neverovatno da neko sa tolikim iskustvom u ovaj naš tim za 90 minuta ne uvrsti jednog od možda najboljih budućih centralnih bekova naše zemlje Milana Vilotica...da mi neko ne zameri ali za mene je to SRAMOTA...

Miki Tmm

pre 14 godina

Mrdja ne moze vodu da nosi ni Zigicu, a ni Lazovicu, Pantelicu, Sulejmaniju itd. Nije on za reprezentaciju. Japanci su odigrali katastrofalno, pa kad im je Mrdja dao dva komada, mozes misliti?! Realno, najbolji su bili Petrovic i Ninkov, mada ni oni nisu za Afriku. I Stankovic je bio odlican.

Znalac

pre 14 godina

Mrđa je pokazao da mora biti prva opcija u špicu,pretrčava japance kao od šale a zna sa loptom.Neverovatno da najbolji štoper lige Vilotić bude rezerva Stankoviću,stvarno sramota ali cilj opravdava sredstva.

paki

pre 14 godina

bravo mrdja bravo brkicu ostale necu ni da komentarisem jel su losi svi pa i onaj ninkov sa viskom kilograma .brka mora biti prvi golman a stojkovic rezerva jer nas je vec par puta upropastioa mrki umesto lazovica

selektor

pre 14 godina

Ova utakmica je imala za cilj da se vidi ko ce da popuni rupe u reprezentaciji na SP, a Mrdja i Brkic su to ja mislim ovom utakmicom zagarantovali... Brkic branio sjajno, a Mrdja moze da bude odlican dzoker na SP. Brz, snalazljiv i lagano bi mogao da menja Pantelinja ili Zigica u svakom momentu...

Realno

pre 14 godina

skoro nikako ne ostavljam komentare, ali danas sam stvarno morao zbog pojedinih koji pisu sve i svasta...
Ko prvo: Lekic pojma nema, i ne zasluzuje da igra za reprezentaciju, kao ni pantelic koji je totalno mrtav, dok je Mrdja pokazao da je veoma dobar, a svakako bolji od Lekica..
Drugo: Brkic je odlicno branio, a takodje svi DOBRO znaju kakav je stojkovic golman i nemam pojma kakva veza ili ko zna sta ili ko drzi njega u reprezentaciji, jer je napravio mali milion gresaka braneci za reprezencatiju, a vec za klub koji brani pune ga stalno, minimum po 2 primi.
Sto se tice onih koji kukaju na to sto je pozvano ovoliko igraca partizana, a ne njihove voljene zvezde, danasnja utakmica treba sve da ih ucutka jer su partizanovi fudbaleri pokazali svoj kvalitet, pogotovo petrovic koji je bio odlican i pokazao da itekako zasluzuje mesto u reprezentaciji uprkos velikoj konkurenciji u veznom redu.

FELIPE

pre 14 godina

Ала ћу да вадим маст мом шефу Јапанцу сутра на послу.
(Dr I, 7. april 2010 15:12)

Ako ne izvrsi harikiri veceras :)))

forzaforza

pre 14 godina

@fora
fora ti je da ne koristis komplikovane reci koje ne znas pravilno da napises jer onda koliko god tvoj komentar bio na mestu ispadas smesan :D. evo ja ti se i dalje smejem :DDDD.

todos

pre 14 godina

Sad mi je tek jasno zašto je Antić odveo treću postavu. Međutim ko se nadao ovakvom uspehu. Možda su Japanci sakrili igru da bi iznenadili Holanđane, Dance i Kamerunce. Bre ništa mi nije jasno!!!

milos

pre 14 godina

Bravo za trenera Javora-uspeo je u svemu sto je zamislio
1.Drzao je igrace Partizana do kraja ,do potpune iznemoglosti,ili dok se neko ne povredi kao sto je bilo sa Fejsom.
2.Zvezdasi tj.Ninkov igrao poluvreme i otisao na odmor,Lekic se setao -nije pretrcao kilometar,niti ulazio sa nekim u duel.
3.Vilotic bio kao turista i ucio sa klupe.
Na kraju je Mrda pokazao da kada hoce zna da igra i daje golove-problem je sto to nece na sve utakmice u prvenstvu podjadnako.
U kakvom raspolozenju ce igraci Partizana igrati u nedelju na gostovanju jasno je!!

Srbin

pre 14 godina

Isti taj Mrdja nikom ne bi dao loptu, zato nece ni imati nikakvu karijeru. Lepo je to sto je dao dva gola, ali njegova sebicnost se oseti i u igrama Vojvodine i sada za nacionalni tim, garantujem da bi dali jos gol dva da se nije preterano islo na njega.

M V P

pre 14 godina

Kada pogrijesim ja cu da priznam.

Neke igrace sam pljuvao ali sad vidim da sam pogrijesio. Svi su odigrali odlicno i nemam nijednu zamjerku.

Bravo momci.

red star

pre 14 godina

Glupa utakmica u glupo vreme, al dobro ne treba napadati Antica.Poveo je igrace iz nase lige da ih proveri.Mrdja se dobro pokazao,Ninkov,Brkic sigurno medju tri golmana(uz Stamenkovica i Stojkovica),ostali su zeleni za reprezentaciju tj. ovi koji su sad u timu su mnogo bolji, da ne pominjem da vec duze igraju u jacim ligama.

Nikola

pre 14 godina

Svidelo mi se jako kako se bore nasi momci! Da je srece da se ovako bore i u nasem prvenstvu, i da ovako igraju. Pritom ne mislim samo na dobro, vec i na fer igru...

Sto se tice Mrdje, decko je fantasticno brz, spretan s loptim i ima jako dobro kretanje po terenu. Zna sta treba da radi. Ali, mislim da on, kao i svi nasi igraci, jednostavno ne razmisljaju bas tako brzo dok imaju loptu kod sebe... samo to da se popravi kod nasih igraca od sada pa nadalje. Petljanje s loptom mora da prestane pod hitno! Sve u svemu, ja im dajem dobru ocenu. :)

filip

pre 14 godina

Svaka cast svim momcima a posebno mom Ivanjicaninu Mikiju Milovicu! Majstore, dokazao si da si najbolji stoper u ligi ali dzaba kada u mom Partizanu vec godinama igraju neki koji imaju jace menadzere i veci procenat od prodaje. Dok je tako desavace nam se Apoeli i Petah Tikve.

veli

pre 14 godina

svaka cast japancima na fer i sportskom navijanju to je milina gledat a sta se tice nas opet smo razocarali ako se tako moze reci jel mi u biti organiziranu navijacku skupinu niti nemamo sta je zalosno

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Kada se uporede komentari pred putovanje nasih igraca u Japan i sada posle ove lagane pobede nad prvim timom Japana bez Honde, igraca CSKA, a koja je trebala da bude izrazena sa jos vecom razlikom (nepostejece ofsajd-pozicije u drugom poluvremenu), jasno je zasto su nam stadioni prazni i zasto nam liga nije cenjena i postovana. Kako ce je drugi ceniti kada je ni mi sami nepostujemo? U poslednjih 10-ak godina se jednostavno izgubio sportski duh nacije u punom smislu reci, nemamo vise ljubitelje fudbala i sporta kao sto to imaju nacije poput Belgije, Danske, Svedske i slicnih zemalja koje su po humanom kapitalu na nivou Srbije, ali ekonomski daleko ispred. Tim pre zalosnije! Jer iako nemamo infrastrukturu (nismo mi industrijska velesila sa 50+ miliona stanovnika!) mozemo da se nosimo sa elitom svetskog fudbala, sto je danas jos jednom potvrdjeno. Jedino sto nam je ostalo su tzv. sajber-navijaci koji se u sve razumeju, koji sve nipodastavaju i koji umisljaju da Srbija treba da ima ekonomsku moc poput Velike Britanije, uz to preko 50 miliona stanovnika i status svetske velesile... Pametnome dosta!
Na ovakvom talentu nam zavide nacije u nasem rangu, poput vec navedenih, samo mi ne vidimo prst pred nosom. Zbog ovih momaka kojim iskreno cestitam na zasluzenoj pobedi i dopadljivoj i fudbalski zreloj predstavi, vredi ici na stadione, vredi odvajati subotnjo poslepodne jer su Bogom nadareni za fudbalsku vestinu, s obzirom u kakvim uslovima zivimo sportisti su svetla tacka naseg drustva koja bi trebala biti uzor svim mladim ljudima u ovoj napacenoj zemlji.
I molim vas man'te se prica kako ove trebamo slati u Juznu Afriku, a ne slati proverene fudbalere iz zapadnoevropskih klubova. Ne zaboravite da su iste te zvezde kojima se danas mnogi na Zapadu klanjaju, pikali loptu na nasim poljanama i stadionima, i da ih je cesce bilo vise na terenu nego publike na tribinama. S obzirom na njihov neosporan talenat nasa je sreca da nam uzvracaju paznju svojim nastupima u drzavnom dresu, iako im mi prethodno nismo pruzili paznju kada im je bilo potrebno i kada su se profiriali kao fudbaleri sto je i najtezi deo u gradnji jedne fudbalske karijere. Ne zaboravite da je fudbal igra, pa tek onda biznis (infrastruktura i sl.) i postujmo je kao igru koja nam donosi opustanje i radost.
Cestitke jos jednom nasim momcima!!!

Diego

pre 14 godina

@mille grobar

Dečko, jesi ti stvarno toliko iskompleksiran da ni u jednom komentaru ne možeš, a da ne pomeneš Zvezdu pa taman da je vest o drugoj ligi Australije u kriketu? A što se tiče ovih komentara koje si stavio samo jedan (lignjoslav) je zvezdaški dok se za ostale ne može utvrditi. Bitno je da se tebi priviđa Zvezda na savkom koraku... samo polako, da ne poludiš!

Što se tiče utakmice, stvarno neočekivan rezultat, cenim za preko 90% ljudi. Svaka čast, ali ostaje nam još jednu stvar da uradimo ako želimo da ostvarimo dobar rezultat na SP, a to je da pobedimo jednu od tzv "velikih reprezentacija" koje nismo dobili ravno 20 godina od pobede nad Španijom. Bez toga nećemo ostvariti ništa sem eventualnog prolaska grupe.
Neka Švabe budu prve! :)

E, jeste teški

pre 14 godina

"...Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama."
(PFC, 7. april 2010 14:59)

Pa Vi ste ovo organizovali da bi podigli cene svojih igrača.

Znači sebi u inat!

SQI

pre 14 godina

Ne da mi je krivo što nisam ni znao da će biti prenos :( Ovaj rezultat je fantastičan, pošto je pobediti Japan u gostima sigurno teže od pripremnih utakmica A tima protiv nesrećnog Alžira, očajnog Novog Zelanda i posrnule Poljske.

Opet, ne želim da kažem nijednu ružnu reč o timu koji vodi Radomir Antić - dok nas je vodio Đukić za kojim su ovde mnogi plakali, pobediti bilo koga je bila misaona imenica.

anabela

pre 14 godina

Samo cu reci, svaka cast momci, opravdali ste poverenje koje vam je ukazano i mozemo samo da budemo ponosni na vas! Nemamo sta da brinemo, buducnost srpskog fudbala je u odlicnim rukama!!!

aaaaaa

pre 14 godina

Мрђа у Африку!!!!
(Пишите ћирилицом!, 7. april 2010 13:29)

Moze on da da 67 golova Japanu, al' ako Dragan Mrdja ode u Afriku ja tamo navijam za Novi Zeland.

L

pre 14 godina

Lekis je retko dobijao loptu a kad je dobio u 66,67 minutu napravio je odlicnu akciju i assistenciju Mrdji koju je Lekic mogao da zavrsi golom da sudija nije svirao offsajd iako je jasno bilo da on nije postojao.

keptn kranciz

pre 14 godina

ja ne znam jesam li gledao istu utakmicu kao i ovi sto hvale Ninkova, ali ovi japanci su samo po toj strani probijali.. nisu pokusavali da probiju, PROBIJALI SU.. konstantno.. on moze da bude borben do mile volje, ali mesta u reprezentaciji za njega nema.. nekako i moze da prodje u napadu, ali odbrana rupa..
Lekic potpuno izgubljen u prostoru, da li je vremenska zona, ili zato sto nije dobio ni jednu jedniu loptu..
Petrovic na trenutke zasija ali daleko je to od onoga sto pokazuje Fejsa.. :)

ofsajd zamka

pre 14 godina

U postavci ovih Japanca kljucni "igrac" kada treba da se postavi ofsajd zamka izgleda je linijski sudija, pa se onaj sto im je sudio u drugom poluvremenu "pokazao" mnogo boljim od onoga u prvom, koji je tri puta grubim previdima (nije izmislio ofsajd) "dozvolio" Mrdji da da dva gola i jednu stativu.

Beretka

pre 14 godina

Ja mislim da bi Brkic trebalo da bude 1. golman reprezentacije... Zbog neigranja Stojkovica i zbog kikseve sto radi... A Brkic sto je pokazao danas dovoljno je da se vidi da je solidan golman a nama ni ne treba neki extra zbog nase odbrane sto imamo... Samo da ne primi lake golove sto Stojkovic ume i to je to... Ne kazem da je on los golman ali jednostavno ne igranje u klubu ne moze da na internacionalnom nivou igra, i to jos na SP... dalje mozda bi bilo bolje da Ninkov bude rezerva umesto Rukavine al sad pred pocetka SPa ne treba nista menjati vec posle SPa... A ja mislim da Antic zna sta radi i ne bi bilo ni problem da ostavi Rukavinu jer secamo se kako je igrao dok je bio u Partizanu... E sad sto se tice Mrdje danas je pokazao da ima mesto za njega za JA... Sad dilema da li on ili Lekic ali mozda bilo bi odgovarajuce da pozove obojicu... Umesto povredjenog Boska Jankovica... Jeste da ne igraju istu poziciju ali ipak imamo dosta igraca na krilnim pozicijama... Pre svega Ninkovic moze da igra umesto Krasica a imamo i Tosica jokera...Posle SPa treba jos pozvati Ljajica i Aleksica... On ce nam u buducnosti menjati Pantelica...
Dakle nama prva postava bi trebalo da izgleda ovako na SP:
Brkic, Kolarov, Vidic, Subotic(Lukovic), Ivanovic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic, Krasic, Zigic, Pantelic...Pre svega da povrede zaobidju nase orlove i mozemo ocekivati nesto pozitivno na SP...

2+2=5

pre 14 godina

Ja ne idem na ispitni rok u junu i julu, a ostali od 11.juna do 11.jula uzimajte odmore, izmislite neka bolovanja... vi mladji, ne spremajte prijemne ispite, a ostali koji su na raspustima, ne idite nigde, najlepse ljetovanje upravo dolazi.

Zipo

pre 14 godina

@Mile Grobare ala ti nemas zivot kada su i u ovoj situaciji kompleksi izvukli ono najgore iz tebe.

Sto se tice utakmice, par igraca je odskocilo (Mrdja, Brkic) ali vazno je da niko nije podbacio, sem sto se pokazalo da Lekic potpuno zavisi od tima tj. ako mu ne dodaju loptu pred golom, malo sta moze da uradi za razliku od Mrdje koji je pokazao da zasluzuje poziv pre njega.

Tole

pre 14 godina

Japan-Partizan 0-3
(saša čačak, 5. april 2010 21:12)

Preporučujem (+44)
Ne preporučujem (-79)

Čovek zna znanje... Svaka čast majstore!!!

Predo

pre 14 godina

Iznenadjenje. Jeste, bez obzira sto ni jednog od ovih japanskih fudbalera nikad nisam gledao i ne znam koliko je ova japanska reprezentacija ustvari jaka, ali znam da smo u proslosti gubili od njih u najjacem sastavu. Znao sam da ce da igraju motivisano, jer ova utakmica je za vecinu jedna od najvaznijih u karijeri, ali nisam znao da ce odigrati ovako organizovano kao da godinama igraju zajedno. Jedna promjena je ocigledna: Duh i kult reprezentacije. Ono sto su imali Hrvati 2008. Samo jedna stvar nas moze unistiti - pretjerana euforija, a ova danasnja utakmica bi mogla da pomogne u tome. Srecom, ne vjerujem da jednog Stankovica, Vidica (pade mi na pamet da bi volio da ih vidim jednog protiv drugog u finalu LS), pa i Antica moze da uhvati euforija nakon svega sto su prosli. BEZ EUFORIJE MOLIM!

Bane

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))
(Pejka, 7. april 2010 13:47)

Slazem se sa svim,a mogu i dati objasnjennje za poslednju stavku.Naime igraci nase lige uopste ne trce na nasim utakmicama,zato su i imali ovoliko snage da nadtrce Japance koji verujem ginu na terenu kad igraju u svom prvenstvu pa smo samim tim bili bolji u tom segmentu.

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?
(GA Bell, 7. april 2010 14:39)
#
Apsolutno se slazem..nasa liga nije losa,al ambijent u kojem se igraju utakmice je katastrofalan i zato sve to tako jadno izgleda ...

madmax

pre 14 godina

Jao al ce ovi Japanci lepo da se provedu na SP.Iskreno iznenadio sam se dobrom igrom naseg tima.Brkic pokazao zasto treba da bude prvi golman reprezentacije.

dragan nis

pre 14 godina

Odlicna utakmica i veliko zalaganje nasih igraca. Mislim da ce selektor svom spisku dodati i imena Mrdje, Lekica, Lomica, Ninkova i golmana Brkica.

MojBratBane

pre 14 godina

svaka cast ekipi!

rekao bih da je ovim mrdja presisao lekica za mesto 4. napadaca... raca petrovic je odigrao dobro (kapitenski), nemojte da se smejete i meni je cudno! a ostatak ekipe vrlo dobro... brkic naravno fenomenalan i imacemo u njemu odlicnog golmana za sledecu deceniju...

nije ovo moja ideja, vec najrealnije moguce ovako ce nam izgledati tim:
1 - Stojkovic
2 - Rukavina
3 - Dragutinovic
4 - Kacar
5 - Vidic
6 - Ivanovic
7 - Tosic
8 - Lazovic
9 - Pantelic
10- Stankovic
11- Milijas
12- Brkic
13- Lukovic
14- Jovanovic
15- Zigic
16- Kolarov
17- Krasic
18- Ninkovic
19- Mrdja
20- Subotic
21- Isailovic
22- Kuzmanovic
23- Petrovic

...svaka promena mene bi bas iznenadila... mozda sulejmani umesto ninkovica, ali cisto sumnjam da bi ga antic sada ubacio tek tako i tim, jer on sve vreme igra za mladu...

alegria do povo

pre 14 godina

Mislio sam da ce biti mnogo teze. Kad se uzme u obzir da prvi put igraju zajedno bilo je super. Voleo bih da su igrali ofanzivnije bar u pojedinim trenutcima, celu utakmicu smo se branili. Sve ove prijateljske dobijamo nekako lagano, ne stvaramo puno prilika, nemamo puno loptu a opet lagano...

cvija021

pre 14 godina

Mrdja sjajan u prvom poluvremenu, da je imao nekog da prati njegov ritam u napadu tokom drugog poluvremena bilo bi jos nekoliko golova u mrezi jadnih japanaca.
brkic, fejsa, ninkov i milovic takodje bili sjajni!
a onaj lekic ni prdno na terenu nije!!! :D

PFC

pre 14 godina

Sve je nebitno kad se Fejsa povredio. Ovo je strašno šta se radi a Partizanom. Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama.

ПИШИМО ЋИРИЛИЦОМ

pre 14 godina

Зар ово није доказ да имамо квалитетнију лигу него што мислимо, односно да клубове воде људи који немају појма о томе и ту су само да се уграде...?!! Да нису толики лопови имали би и успеха у Европи..

ZEX

pre 14 godina

Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.

mille grobar

pre 14 godina

A zvezdasi su ovako pisali pred utakmicu:

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

Na celu sa Racom ima da ih razvalimo :)
(eSrbija http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp, 7. april 2010 12:04)

Ako je to "velika obaveza i odgovornost" onda nije trebao da pravi Miki Maus spisak za Japan, već da pozove igrače iz naše lige koji mnogo više zaslužuju da odigraju ovu utakmicu od pojedinaca.
(darcoolio, 6. april 2010 12:16)

KAKVI ASOVI! :)
kakav kec na japan.
ne znam kako ce uopste da sastave kvotu bujkmejkeri?!
(uzmi sve sto ti zivot pruza!, 4. april 2010 22:57)

Gospodine Curcicu. Vi ste mald i "perspektivan" trener. Zanima me zasto ste prihvatili ovu ulogu "selektora" kada ste znali da necete imati puno pravo da sami odabirate igrace? Nemojte mi reci da zaista mislite da Neca Tomic, Davidov i Stankovic zasluzuju sansu!! PA i Fejsa. Golmani su posebna prica. Zanima me odakle dolazi naredba da se preskace NAJBOLJI, ali ubedljivo najbolji golman lige, Sasa Stamenkovic??
Posmatrajmo to ovako. Zvezda je prva, a u njoj su uglavnom domaci igraci. IZ te Zvezde ste pozvali SAMO trojicu, a iz partizana cak 6oricu, iako su drugi? Osim toga, glavno igraci partizana su STRANCI!! Kleo, Moreira, Diara....Kada se na to dodaju Krstajic koji ima 37 godina i S. Ilic sa 34, jasno je da NI JEDAN od ovih igraca koje ste pozvali, apsolutno ne zasluzuje da se nadje u reprezentaciji.
Tomislav Karadzic ce otici sa mesta predsednika FSS i Partizana (svi znamo da je jos glavni i tamo), a vi ce te ukaljati vase ime i nosicete to zauvek!!
(Lignjoslav, 29. mart 2010 13:27)
# Link komentara

Zeljku Brkicu sretan odlazak u Japan sa tri primljena pogodka!
(hybrid, 29. mart 2010 15:06)
...

Slobodan

pre 14 godina

Svaka cast momcima na trijumfu.Da se ova utakmica igrala u Beogradu,ne bi sigurno bilo vise od 5000 ljudi.Ovo je skoro najjaci sastav Japana,a mi igramo sa Jsl-om.Moramo malo vise postovati i ceniti svoju ligu.Gube ljudi kuci 3-0,niko nije otisao sa stadiona.Kod nas bi otsilo vise od pola.Imaju ljudi kulturu.Jeste da ne znaju da navijaju,al ne vidjoh ni jednu slomljenu stolicu....Jos jednom,sve cestitke

MOSA

pre 14 godina

Svaka cast momci....
Gde su sad ljudi iz onog kluba koji su osporavali pozivanje Brkica a taj isti je danas maestralno branio...
Ti isti su trazili jos neke igrace iz njihovog tima u reprezentaciji a i ovi koji su pozvani nista nisu pokazali,sa izuzetkom Ninkova koji je jos i nekako igrao....

Tako da kad se sledeci put funkcioneri tog kluba jave neka prvo dobro pogledaju formu svojih igraca i formu drugih pa tek onda neka pricaju!!!!!!!

dusan

pre 14 godina

svaka cast. mislio sam da ce na nad razbiju, bacio sam pare na keca i drago mi je da sam porgesio. treba biti poste i priznati gresku. jos jednom sjajno!

mirko22

pre 14 godina

eto i u nasoj ligi ima svetstih igraca!! odma bolji fudbal cim ne prigovaraju sudiji,i ne foliraju! zao mi je fejse,valjda ce biti dobro!!!!
NE NAVIJAJTE IZ FOTELJE - DODJITE NA STADION!!

Coa!

pre 14 godina

Svaka cast! Japanci su igrali, mi davali golove.. Jedino mi je krivo za Fejsu, iako sam Delija, krivo mi je da se na ovakav nacin povredi..

Kojovici

pre 14 godina

Bravo, respekt za ove momke. Prvi put igraju zajedno, i naprave vrhunski rezultat protiv verovatno najbolje azijske selekcije. Samo napred Srbijo!

Шоне

pre 14 godina

Па Петровић је измислио фудбал за овог Лекића ! Мрђа на светско обавезно.
Браво момци !

ljilja

pre 14 godina

I posle ovoga, ljudi dodjite na stadione, ima sta da se vidi i u nasoj ligi. Problem je sto neke ekipe igraju bunker, ali generalno: IMA FUDBALA U SRBIJI.

TheBeast

pre 14 godina

Cestitke na pobedi, bitno je pobedjivati, rezultat je sjajan mada je igra bila uglavnom losa. Kao da smo igrali bez veznog reda, interesantno bi bilo videti posed lopte. Ocekivao sam bolju igru veznjaka s obzirom da svi igraju u istom klubu. Pred utakmice sam se skroz smorio pa sam vise slusao a ne gledao tekmu. Mrdja sjajan.

Kum

pre 14 godina

Kakva bruka za Japance! Naš D tim (da, D!! B bi bile rezerve prvog tima, C ostali dobri igrači iz inostranstva, a ovo je D :) je rastavio njihov A tim u sred Japana na krcatom stadionu :D
Svaka čast momci!!!!

Srdja

pre 14 godina

Lekic definitivno otpada,za klasu je slabiji od Zigica,nema potrebe za tim tipom igraca,ali mislim da za Ninkova ima mesta sigurno,bar pre Rukavine...Mrdja,nije lose...

slepcu

pre 14 godina

Zar Mrdja nije bolji napadac od Pantelica i Lazovica zajedno.
(Milan, 7. april 2010 14:01)

Brate i Pantelic i Lazovic da dodju u ovu nasu ligu,bili bi najbolji strelci.Lako je tebi da dajes golove ovim jadnim ekipama iz Srbije!

GA Bell

pre 14 godina

E sad mi ništa nije jasno.
Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?

AAAAAAAAAA

pre 14 godina

ajde sad pljuvaci nase lige navalite! pa mi smo prvi tim japana sa nasom trecom postavom dobili 3-0 !! i bez obzira koliko su mozda bili ne motivisani igraci Japana 3-0 nije naivan rezultat...

ima nade za nas...posle Afrike krecemo ka vrhu...

stexFKV

pre 14 godina

Mrdja igraj tako i za vosu! dobri smo stvarno, pohvala za sve igrace ostavili su srce na teren. SRBIJA DO TOKIJA!!!A Japanu 3 komada hahahaha

Dušan

pre 14 godina

Moram na početku da se izvinim momcima jer sam i ja malo potpao pod masovnu histeriju i malodušnost kako ćemo da izgubimo. Drago mi je da su me momci demantovali na najbolji moguci način.
Manje i više su svi igrali dobro. Posebno bi istakao Mrđu, koji je stvarno činio da svaki put kad lopta ode napred počnem da očekujem gol za našu selekciju. Takav osećaj ne pamtim da sam nikad imao sa Pantelićem. Takođe je Brkić imao nekoliko odličnih intervencija i sve vreme je ostavljao utisak jako sigurnog golmana. Pavle Ninkov je takođe pokazao odličnu partiju, kao i Milović. Ostali su pružili solidne partije, ali se nisu nekako nametnuli igrom.
Šta reći osim svaka čast momci i gospodo Ćurčiću i Antiću. Komentator kaže da je ovo najteži poraz Japana od 2006-:). Veliko BRAVO za Super ligu!

laki

pre 14 godina

Dokaz da u ekipnim sportovima uvek pobedjuje tim a ne pojedinci i da kolektiv od prosecno kvalitetnih igraca moze da pobedi i na papiru mnogo bolje ako je sve podredjeno kolektivu.Ali da bi se sve to dogodilo nephodan je strucnjak koji zna to da napravi. Setite se samo Reala sa Zidanom, Bekamom i ostalim zvezdama kako su gubili od treceligasa u kupu.

Antic je zlata vredan sam ga je Bog poslao

COJKO

pre 14 godina

Pod hitno neverovatnog borca i sjajnog fudbalera Ljubomira Fejsu,na svetsko prvenstvo,zajedno sa pravim napadacem Mrdjom,a ovog Lekica sto dalje od reprezentacije molim vas,pa on veze nema sa fudbalom.

Pedja

pre 14 godina

Ovo samo jos jednom potvrdjuje da nasi igraci dok igraju u SRbiji ne mogu da pronadju motivaciju i nemaju zelju da igraju fudbal na nivou na kojem mogu...

Nema para...
Nema publike...
Uzasni tereni...
Uplasene sudije...


Sve ovo samo potvrdjuje da je gledanje nase lige vise mucenje nego uzivanje u najlepsoj igri na svetu...
Nadam se da ce im ovaj Japanski vetar malo razbistriti razmisljanja i da ce poceti da se zalazu ovako i na domacim terenima a ne samo kad igraju ispred Radomira Antica...

Napred Srbija...

pozz

boban

pre 14 godina

Dali sam ja gledao neku drugu utakmici,ili mi se cini da u drugom poluvremenu skoro da nismo presli polovinu terena.posto u izvestaju pise da smo imali inicijativu tokom cele utakmice.

Bravo

pre 14 godina

Lomic precizan, Raca prijatno iznenadio sa lepom asistencijom, Ninkov po obicaju borben, Tomic odlican izveden slobodnjak, Lekic se nije video (ruku na srce nije ni dobio loptu), Mrdja prijatno iznenadjenje, sve u svemu ni A selekcija ne bi bolje odigrala! Bravo momci...

delija

pre 14 godina

Posle ovoga vise niko da nije pljuvao po JSL.Pljuvanje iskljucivo po FSS-u zbog infrastrukture koja nam je sramotna.Po ovim nasim pasnjacima ni Mesi ne bi pokazao Bog zna sta.U celoj ligi imamo 2 pristojna terena a o tribinama i reflektorima da ne pricamo...

Cvexi

pre 14 godina

Svaka cast momcima, lepo takticki odigrana utakmica. Odlicno prvo poluvreme. Moram da priznam da sam se nadao minimalnom porazu ali ovo je sjajno. Svaka cast treneru i igracima.

Бели Орао

pre 14 godina

Момци,сви заједно,показали су како се бори за свети српски дрес и у потпуности оправдали поверење и част који су им указани.
Још једном је потврђено да смо земља са великим спортским потенцијалом и да нам знања и талента никада није недостајало.Основни проблем је очајна инфраструктура,недостатак закона,а пре свега новца као последица економске ситуације у којој се налазимо.
Са друге стране ми,навијачи,показали смо стару српску бољку омаловажавањем и потцењивањем свега што је домаће.Овога пута то је био фудбал,па су се многи пре меча просто утркивали у писању коментара који ће на прави начин дочарати дебакл који нам предстоји.Нека им навијање и однос јапанског народа према националном тиму послужи као наук за у будуће.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА,ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА !

Saša Miličić

pre 14 godina

Ljudi DOBRO ZAPAMTITE jednu stvar: OVO JE DRUGI (TREĆI) TIM SRBIJE!!! Ne radi se tu samo o igračima... jednostavno Antić je uveo takav stil igre da igrač na terenu mora da grize!!! Čova iz Javora je samo primjenio to i gotova stvar!!! Srbija do TOKIJA!!!

fora

pre 14 godina

Tako, tako, Japanci u najjacem sastavu a nasi pravo iz Jelen SuperLige.. Koja li je tu fora da mi je znati...
(Vlada, 5. april 2010 12:33)

fora ti je sto to nije oficijalni termin fife za reprezentativne utakmice pa ne igraju najbolji!
fora ti je da se vidi kako stojimo sa igrackim kadrom koji je samo iz nase lige!
fora ti je da tako jaka reprezentacija kao sto je japan zelela da igra sa nama!
fora ti je da nasi koji nisu bili u planu za reprezentativni sastav, osetu draz naseg grba i himne!
fora moze da ti bude da se neki momak iskrstalizira za nesto vise sto se tice buducnosti u srpskom dresu!
fora moza da ti bude da menadzeri lakse prodaju igrace posto su obukli nacionalni dres!

znaci ima kolko hoces fore!

a mene interesuje koja vam to fora da pljujete po sve zivom? odakle vam inspiracija da pljujete po nasim momcima?
eto ja sam siguran da nas nece obrukati, sta vise mislim da ce da dobijemo japance. a i siguran sam da ce njih 3-4 biti u kombinaciji za sp u ja...
(fora, 5. april 2010 13:56)

sad kapirate sta sam mislio!
neka se stide svi koji su pluvalji po ovim momcima, cak i kladili se protiv istih...

za mrdju, petrovica, ninkova, brkica itekako postoju sanse da se nadju na spisku za sp-o!

Alooo

pre 14 godina

Sjajno su momci odigrali!!! Sve pohvale! Jel vam sada jasno zasto Raca igra za A reprezentaciju ??? Mrdja za 10-ku Lekic isto.Brikc mora na SP obavenzo, Samo napred! Antic na slatkim mukama :)

Grof

pre 14 godina

Verujem da se ovome niko nije nadao (komentarisem prvo poluvreme) Za sada sve pohvale za igru i za iskoriscene prilike. Mrdja je dobro realizovao 2 od tri dobre situacije.
Jedna zanimljivost kapiten je imao 2 asistencije :))) (cudno ali istinito). Tako i njega javno pohvaljujem.

P.S. LJULJAJ SRBIJO (JAVORE) :)))

Pejka

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))

Carbone

pre 14 godina

Igra je sasvim korektna, mada, ono sto meni bode oci je nedostatak komunikacije izmedju igraca, ne da ne pricaju medjusobno, nego ne mogu ni jedni drugima da mahnu...

Takodje ne bi skodilo ni malo sportskog i fer plej duha, ovo je prijateljska utakmica, a oni ne mogu protivniku ni da pruze ruku nakon faula. A srpski Felaini, Raca Petrovic, ne prestaje da psuje.

Pejka

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))

Alooo

pre 14 godina

Sjajno su momci odigrali!!! Sve pohvale! Jel vam sada jasno zasto Raca igra za A reprezentaciju ??? Mrdja za 10-ku Lekic isto.Brikc mora na SP obavenzo, Samo napred! Antic na slatkim mukama :)

Grof

pre 14 godina

Verujem da se ovome niko nije nadao (komentarisem prvo poluvreme) Za sada sve pohvale za igru i za iskoriscene prilike. Mrdja je dobro realizovao 2 od tri dobre situacije.
Jedna zanimljivost kapiten je imao 2 asistencije :))) (cudno ali istinito). Tako i njega javno pohvaljujem.

P.S. LJULJAJ SRBIJO (JAVORE) :)))

mille grobar

pre 14 godina

A zvezdasi su ovako pisali pred utakmicu:

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

Na celu sa Racom ima da ih razvalimo :)
(eSrbija http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp, 7. april 2010 12:04)

Ako je to "velika obaveza i odgovornost" onda nije trebao da pravi Miki Maus spisak za Japan, već da pozove igrače iz naše lige koji mnogo više zaslužuju da odigraju ovu utakmicu od pojedinaca.
(darcoolio, 6. april 2010 12:16)

KAKVI ASOVI! :)
kakav kec na japan.
ne znam kako ce uopste da sastave kvotu bujkmejkeri?!
(uzmi sve sto ti zivot pruza!, 4. april 2010 22:57)

Gospodine Curcicu. Vi ste mald i "perspektivan" trener. Zanima me zasto ste prihvatili ovu ulogu "selektora" kada ste znali da necete imati puno pravo da sami odabirate igrace? Nemojte mi reci da zaista mislite da Neca Tomic, Davidov i Stankovic zasluzuju sansu!! PA i Fejsa. Golmani su posebna prica. Zanima me odakle dolazi naredba da se preskace NAJBOLJI, ali ubedljivo najbolji golman lige, Sasa Stamenkovic??
Posmatrajmo to ovako. Zvezda je prva, a u njoj su uglavnom domaci igraci. IZ te Zvezde ste pozvali SAMO trojicu, a iz partizana cak 6oricu, iako su drugi? Osim toga, glavno igraci partizana su STRANCI!! Kleo, Moreira, Diara....Kada se na to dodaju Krstajic koji ima 37 godina i S. Ilic sa 34, jasno je da NI JEDAN od ovih igraca koje ste pozvali, apsolutno ne zasluzuje da se nadje u reprezentaciji.
Tomislav Karadzic ce otici sa mesta predsednika FSS i Partizana (svi znamo da je jos glavni i tamo), a vi ce te ukaljati vase ime i nosicete to zauvek!!
(Lignjoslav, 29. mart 2010 13:27)
# Link komentara

Zeljku Brkicu sretan odlazak u Japan sa tri primljena pogodka!
(hybrid, 29. mart 2010 15:06)
...

delija

pre 14 godina

Posle ovoga vise niko da nije pljuvao po JSL.Pljuvanje iskljucivo po FSS-u zbog infrastrukture koja nam je sramotna.Po ovim nasim pasnjacima ni Mesi ne bi pokazao Bog zna sta.U celoj ligi imamo 2 pristojna terena a o tribinama i reflektorima da ne pricamo...

GA Bell

pre 14 godina

E sad mi ništa nije jasno.
Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?

Slobodan

pre 14 godina

Svaka cast momcima na trijumfu.Da se ova utakmica igrala u Beogradu,ne bi sigurno bilo vise od 5000 ljudi.Ovo je skoro najjaci sastav Japana,a mi igramo sa Jsl-om.Moramo malo vise postovati i ceniti svoju ligu.Gube ljudi kuci 3-0,niko nije otisao sa stadiona.Kod nas bi otsilo vise od pola.Imaju ljudi kulturu.Jeste da ne znaju da navijaju,al ne vidjoh ni jednu slomljenu stolicu....Jos jednom,sve cestitke

Kum

pre 14 godina

Kakva bruka za Japance! Naš D tim (da, D!! B bi bile rezerve prvog tima, C ostali dobri igrači iz inostranstva, a ovo je D :) je rastavio njihov A tim u sred Japana na krcatom stadionu :D
Svaka čast momci!!!!

ljilja

pre 14 godina

I posle ovoga, ljudi dodjite na stadione, ima sta da se vidi i u nasoj ligi. Problem je sto neke ekipe igraju bunker, ali generalno: IMA FUDBALA U SRBIJI.

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?
(GA Bell, 7. april 2010 14:39)
#
Apsolutno se slazem..nasa liga nije losa,al ambijent u kojem se igraju utakmice je katastrofalan i zato sve to tako jadno izgleda ...

Srdja

pre 14 godina

Lekic definitivno otpada,za klasu je slabiji od Zigica,nema potrebe za tim tipom igraca,ali mislim da za Ninkova ima mesta sigurno,bar pre Rukavine...Mrdja,nije lose...

Bravo

pre 14 godina

Lomic precizan, Raca prijatno iznenadio sa lepom asistencijom, Ninkov po obicaju borben, Tomic odlican izveden slobodnjak, Lekic se nije video (ruku na srce nije ni dobio loptu), Mrdja prijatno iznenadjenje, sve u svemu ni A selekcija ne bi bolje odigrala! Bravo momci...

ПИШИМО ЋИРИЛИЦОМ

pre 14 godina

Зар ово није доказ да имамо квалитетнију лигу него што мислимо, односно да клубове воде људи који немају појма о томе и ту су само да се уграде...?!! Да нису толики лопови имали би и успеха у Европи..

Шоне

pre 14 godina

Па Петровић је измислио фудбал за овог Лекића ! Мрђа на светско обавезно.
Браво момци !

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Kada se uporede komentari pred putovanje nasih igraca u Japan i sada posle ove lagane pobede nad prvim timom Japana bez Honde, igraca CSKA, a koja je trebala da bude izrazena sa jos vecom razlikom (nepostejece ofsajd-pozicije u drugom poluvremenu), jasno je zasto su nam stadioni prazni i zasto nam liga nije cenjena i postovana. Kako ce je drugi ceniti kada je ni mi sami nepostujemo? U poslednjih 10-ak godina se jednostavno izgubio sportski duh nacije u punom smislu reci, nemamo vise ljubitelje fudbala i sporta kao sto to imaju nacije poput Belgije, Danske, Svedske i slicnih zemalja koje su po humanom kapitalu na nivou Srbije, ali ekonomski daleko ispred. Tim pre zalosnije! Jer iako nemamo infrastrukturu (nismo mi industrijska velesila sa 50+ miliona stanovnika!) mozemo da se nosimo sa elitom svetskog fudbala, sto je danas jos jednom potvrdjeno. Jedino sto nam je ostalo su tzv. sajber-navijaci koji se u sve razumeju, koji sve nipodastavaju i koji umisljaju da Srbija treba da ima ekonomsku moc poput Velike Britanije, uz to preko 50 miliona stanovnika i status svetske velesile... Pametnome dosta!
Na ovakvom talentu nam zavide nacije u nasem rangu, poput vec navedenih, samo mi ne vidimo prst pred nosom. Zbog ovih momaka kojim iskreno cestitam na zasluzenoj pobedi i dopadljivoj i fudbalski zreloj predstavi, vredi ici na stadione, vredi odvajati subotnjo poslepodne jer su Bogom nadareni za fudbalsku vestinu, s obzirom u kakvim uslovima zivimo sportisti su svetla tacka naseg drustva koja bi trebala biti uzor svim mladim ljudima u ovoj napacenoj zemlji.
I molim vas man'te se prica kako ove trebamo slati u Juznu Afriku, a ne slati proverene fudbalere iz zapadnoevropskih klubova. Ne zaboravite da su iste te zvezde kojima se danas mnogi na Zapadu klanjaju, pikali loptu na nasim poljanama i stadionima, i da ih je cesce bilo vise na terenu nego publike na tribinama. S obzirom na njihov neosporan talenat nasa je sreca da nam uzvracaju paznju svojim nastupima u drzavnom dresu, iako im mi prethodno nismo pruzili paznju kada im je bilo potrebno i kada su se profiriali kao fudbaleri sto je i najtezi deo u gradnji jedne fudbalske karijere. Ne zaboravite da je fudbal igra, pa tek onda biznis (infrastruktura i sl.) i postujmo je kao igru koja nam donosi opustanje i radost.
Cestitke jos jednom nasim momcima!!!

fora

pre 14 godina

Tako, tako, Japanci u najjacem sastavu a nasi pravo iz Jelen SuperLige.. Koja li je tu fora da mi je znati...
(Vlada, 5. april 2010 12:33)

fora ti je sto to nije oficijalni termin fife za reprezentativne utakmice pa ne igraju najbolji!
fora ti je da se vidi kako stojimo sa igrackim kadrom koji je samo iz nase lige!
fora ti je da tako jaka reprezentacija kao sto je japan zelela da igra sa nama!
fora ti je da nasi koji nisu bili u planu za reprezentativni sastav, osetu draz naseg grba i himne!
fora moze da ti bude da se neki momak iskrstalizira za nesto vise sto se tice buducnosti u srpskom dresu!
fora moza da ti bude da menadzeri lakse prodaju igrace posto su obukli nacionalni dres!

znaci ima kolko hoces fore!

a mene interesuje koja vam to fora da pljujete po sve zivom? odakle vam inspiracija da pljujete po nasim momcima?
eto ja sam siguran da nas nece obrukati, sta vise mislim da ce da dobijemo japance. a i siguran sam da ce njih 3-4 biti u kombinaciji za sp u ja...
(fora, 5. april 2010 13:56)

sad kapirate sta sam mislio!
neka se stide svi koji su pluvalji po ovim momcima, cak i kladili se protiv istih...

za mrdju, petrovica, ninkova, brkica itekako postoju sanse da se nadju na spisku za sp-o!

Бели Орао

pre 14 godina

Момци,сви заједно,показали су како се бори за свети српски дрес и у потпуности оправдали поверење и част који су им указани.
Још једном је потврђено да смо земља са великим спортским потенцијалом и да нам знања и талента никада није недостајало.Основни проблем је очајна инфраструктура,недостатак закона,а пре свега новца као последица економске ситуације у којој се налазимо.
Са друге стране ми,навијачи,показали смо стару српску бољку омаловажавањем и потцењивањем свега што је домаће.Овога пута то је био фудбал,па су се многи пре меча просто утркивали у писању коментара који ће на прави начин дочарати дебакл који нам предстоји.Нека им навијање и однос јапанског народа према националном тиму послужи као наук за у будуће.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА,ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА !

COJKO

pre 14 godina

Pod hitno neverovatnog borca i sjajnog fudbalera Ljubomira Fejsu,na svetsko prvenstvo,zajedno sa pravim napadacem Mrdjom,a ovog Lekica sto dalje od reprezentacije molim vas,pa on veze nema sa fudbalom.

Carbone

pre 14 godina

Igra je sasvim korektna, mada, ono sto meni bode oci je nedostatak komunikacije izmedju igraca, ne da ne pricaju medjusobno, nego ne mogu ni jedni drugima da mahnu...

Takodje ne bi skodilo ni malo sportskog i fer plej duha, ovo je prijateljska utakmica, a oni ne mogu protivniku ni da pruze ruku nakon faula. A srpski Felaini, Raca Petrovic, ne prestaje da psuje.

M V P

pre 14 godina

Kada pogrijesim ja cu da priznam.

Neke igrace sam pljuvao ali sad vidim da sam pogrijesio. Svi su odigrali odlicno i nemam nijednu zamjerku.

Bravo momci.

mirko22

pre 14 godina

eto i u nasoj ligi ima svetstih igraca!! odma bolji fudbal cim ne prigovaraju sudiji,i ne foliraju! zao mi je fejse,valjda ce biti dobro!!!!
NE NAVIJAJTE IZ FOTELJE - DODJITE NA STADION!!

ZEX

pre 14 godina

Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.

Coa!

pre 14 godina

Svaka cast! Japanci su igrali, mi davali golove.. Jedino mi je krivo za Fejsu, iako sam Delija, krivo mi je da se na ovakav nacin povredi..

Kojovici

pre 14 godina

Bravo, respekt za ove momke. Prvi put igraju zajedno, i naprave vrhunski rezultat protiv verovatno najbolje azijske selekcije. Samo napred Srbijo!

Saša Miličić

pre 14 godina

Ljudi DOBRO ZAPAMTITE jednu stvar: OVO JE DRUGI (TREĆI) TIM SRBIJE!!! Ne radi se tu samo o igračima... jednostavno Antić je uveo takav stil igre da igrač na terenu mora da grize!!! Čova iz Javora je samo primjenio to i gotova stvar!!! Srbija do TOKIJA!!!

Avol

pre 14 godina

Par stvari. Prvo, Lekic je pokazao da nije kadar za A tim nase ipak dosta kvalitetne reprezentacije. Takodje videlo smo da Ninkov treba da dobije poziv, a da je Fejsa i te kako spreman za A tim. Cvrst u duelu, precizni pasovi, uvek na mestu. Iskreno verujem da bi dosta bolje odradio posao od Milijasa koji je totalno van forme. Drugo, ne znam da li je neko primetio, ali nasa ekipa je takticki superiorna. Uvek smo znali sa fudbalom, ali cini mi se da nikad nismo bilo ovako takticki potkovani. Svako zna gde treba da stoji, svako pokriva svakog, pravovremena istrcavanja i kompletan 'osecaj' za prostor, pa cak i u momentima kada fali komunikacija kao sto je neko nize zapazio. Ne zaboravite da ovi momci nikad jednu utakmicu nisu odigrali zajedno. E to je sve delo jednog dobrog trenera, to jest menadzera, da sve to ukomponuje. Svaka cast!!!

FELIPE

pre 14 godina

Ала ћу да вадим маст мом шефу Јапанцу сутра на послу.
(Dr I, 7. april 2010 15:12)

Ako ne izvrsi harikiri veceras :)))

anabela

pre 14 godina

Samo cu reci, svaka cast momci, opravdali ste poverenje koje vam je ukazano i mozemo samo da budemo ponosni na vas! Nemamo sta da brinemo, buducnost srpskog fudbala je u odlicnim rukama!!!

Dušan

pre 14 godina

Moram na početku da se izvinim momcima jer sam i ja malo potpao pod masovnu histeriju i malodušnost kako ćemo da izgubimo. Drago mi je da su me momci demantovali na najbolji moguci način.
Manje i više su svi igrali dobro. Posebno bi istakao Mrđu, koji je stvarno činio da svaki put kad lopta ode napred počnem da očekujem gol za našu selekciju. Takav osećaj ne pamtim da sam nikad imao sa Pantelićem. Takođe je Brkić imao nekoliko odličnih intervencija i sve vreme je ostavljao utisak jako sigurnog golmana. Pavle Ninkov je takođe pokazao odličnu partiju, kao i Milović. Ostali su pružili solidne partije, ali se nisu nekako nametnuli igrom.
Šta reći osim svaka čast momci i gospodo Ćurčiću i Antiću. Komentator kaže da je ovo najteži poraz Japana od 2006-:). Veliko BRAVO za Super ligu!

AAAAAAAAAA

pre 14 godina

ajde sad pljuvaci nase lige navalite! pa mi smo prvi tim japana sa nasom trecom postavom dobili 3-0 !! i bez obzira koliko su mozda bili ne motivisani igraci Japana 3-0 nije naivan rezultat...

ima nade za nas...posle Afrike krecemo ka vrhu...

E, jeste teški

pre 14 godina

"...Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama."
(PFC, 7. april 2010 14:59)

Pa Vi ste ovo organizovali da bi podigli cene svojih igrača.

Znači sebi u inat!

Pedja

pre 14 godina

Ovo samo jos jednom potvrdjuje da nasi igraci dok igraju u SRbiji ne mogu da pronadju motivaciju i nemaju zelju da igraju fudbal na nivou na kojem mogu...

Nema para...
Nema publike...
Uzasni tereni...
Uplasene sudije...


Sve ovo samo potvrdjuje da je gledanje nase lige vise mucenje nego uzivanje u najlepsoj igri na svetu...
Nadam se da ce im ovaj Japanski vetar malo razbistriti razmisljanja i da ce poceti da se zalazu ovako i na domacim terenima a ne samo kad igraju ispred Radomira Antica...

Napred Srbija...

pozz

MojBratBane

pre 14 godina

svaka cast ekipi!

rekao bih da je ovim mrdja presisao lekica za mesto 4. napadaca... raca petrovic je odigrao dobro (kapitenski), nemojte da se smejete i meni je cudno! a ostatak ekipe vrlo dobro... brkic naravno fenomenalan i imacemo u njemu odlicnog golmana za sledecu deceniju...

nije ovo moja ideja, vec najrealnije moguce ovako ce nam izgledati tim:
1 - Stojkovic
2 - Rukavina
3 - Dragutinovic
4 - Kacar
5 - Vidic
6 - Ivanovic
7 - Tosic
8 - Lazovic
9 - Pantelic
10- Stankovic
11- Milijas
12- Brkic
13- Lukovic
14- Jovanovic
15- Zigic
16- Kolarov
17- Krasic
18- Ninkovic
19- Mrdja
20- Subotic
21- Isailovic
22- Kuzmanovic
23- Petrovic

...svaka promena mene bi bas iznenadila... mozda sulejmani umesto ninkovica, ali cisto sumnjam da bi ga antic sada ubacio tek tako i tim, jer on sve vreme igra za mladu...

mislis na ovo

pre 14 godina

korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....
(Aha, 7. april 2010 20:39)

08-10-2009 Friendly
Croatia 3 - 2 Qatar

14-11-2009 Friendly
Croatia 5 - 0 Liechtenstein

18-06-2006 WORLD CUP
Japan 0 - 0 Croatia

laki

pre 14 godina

Dokaz da u ekipnim sportovima uvek pobedjuje tim a ne pojedinci i da kolektiv od prosecno kvalitetnih igraca moze da pobedi i na papiru mnogo bolje ako je sve podredjeno kolektivu.Ali da bi se sve to dogodilo nephodan je strucnjak koji zna to da napravi. Setite se samo Reala sa Zidanom, Bekamom i ostalim zvezdama kako su gubili od treceligasa u kupu.

Antic je zlata vredan sam ga je Bog poslao

Milos

pre 14 godina

Ja samo moram da kazem da me je komentar " Donation from the people of Serbia" silno nasmejao!!!! svaka cast!

Bravo Petrovicu,samo nek pljuju!

2+2=5

pre 14 godina

Ja ne idem na ispitni rok u junu i julu, a ostali od 11.juna do 11.jula uzimajte odmore, izmislite neka bolovanja... vi mladji, ne spremajte prijemne ispite, a ostali koji su na raspustima, ne idite nigde, najlepse ljetovanje upravo dolazi.

Bane

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))
(Pejka, 7. april 2010 13:47)

Slazem se sa svim,a mogu i dati objasnjennje za poslednju stavku.Naime igraci nase lige uopste ne trce na nasim utakmicama,zato su i imali ovoliko snage da nadtrce Japance koji verujem ginu na terenu kad igraju u svom prvenstvu pa smo samim tim bili bolji u tom segmentu.

L

pre 14 godina

Lekis je retko dobijao loptu a kad je dobio u 66,67 minutu napravio je odlicnu akciju i assistenciju Mrdji koju je Lekic mogao da zavrsi golom da sudija nije svirao offsajd iako je jasno bilo da on nije postojao.

madmax

pre 14 godina

Jao al ce ovi Japanci lepo da se provedu na SP.Iskreno iznenadio sam se dobrom igrom naseg tima.Brkic pokazao zasto treba da bude prvi golman reprezentacije.

Zipo

pre 14 godina

@Mile Grobare ala ti nemas zivot kada su i u ovoj situaciji kompleksi izvukli ono najgore iz tebe.

Sto se tice utakmice, par igraca je odskocilo (Mrdja, Brkic) ali vazno je da niko nije podbacio, sem sto se pokazalo da Lekic potpuno zavisi od tima tj. ako mu ne dodaju loptu pred golom, malo sta moze da uradi za razliku od Mrdje koji je pokazao da zasluzuje poziv pre njega.

slepcu

pre 14 godina

Zar Mrdja nije bolji napadac od Pantelica i Lazovica zajedno.
(Milan, 7. april 2010 14:01)

Brate i Pantelic i Lazovic da dodju u ovu nasu ligu,bili bi najbolji strelci.Lako je tebi da dajes golove ovim jadnim ekipama iz Srbije!

PFC

pre 14 godina

Sve je nebitno kad se Fejsa povredio. Ovo je strašno šta se radi a Partizanom. Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

must be funy in rich men world???

dusan

pre 14 godina

svaka cast. mislio sam da ce na nad razbiju, bacio sam pare na keca i drago mi je da sam porgesio. treba biti poste i priznati gresku. jos jednom sjajno!

stexFKV

pre 14 godina

Mrdja igraj tako i za vosu! dobri smo stvarno, pohvala za sve igrace ostavili su srce na teren. SRBIJA DO TOKIJA!!!A Japanu 3 komada hahahaha

todos

pre 14 godina

Sad mi je tek jasno zašto je Antić odveo treću postavu. Međutim ko se nadao ovakvom uspehu. Možda su Japanci sakrili igru da bi iznenadili Holanđane, Dance i Kamerunce. Bre ništa mi nije jasno!!!

Predo

pre 14 godina

Iznenadjenje. Jeste, bez obzira sto ni jednog od ovih japanskih fudbalera nikad nisam gledao i ne znam koliko je ova japanska reprezentacija ustvari jaka, ali znam da smo u proslosti gubili od njih u najjacem sastavu. Znao sam da ce da igraju motivisano, jer ova utakmica je za vecinu jedna od najvaznijih u karijeri, ali nisam znao da ce odigrati ovako organizovano kao da godinama igraju zajedno. Jedna promjena je ocigledna: Duh i kult reprezentacije. Ono sto su imali Hrvati 2008. Samo jedna stvar nas moze unistiti - pretjerana euforija, a ova danasnja utakmica bi mogla da pomogne u tome. Srecom, ne vjerujem da jednog Stankovica, Vidica (pade mi na pamet da bi volio da ih vidim jednog protiv drugog u finalu LS), pa i Antica moze da uhvati euforija nakon svega sto su prosli. BEZ EUFORIJE MOLIM!

Slobodan-BG

pre 14 godina

Bravo za Srbiju, pavo Alzir 0-3 pa sada Japan 0-3.
Nego, zanima me da li ce mo opet da padnemo za nekoliko mesta na Fifinoj rang listi jer nam se to desava svaki put kad pobedimo...

cvija021

pre 14 godina

Mrdja sjajan u prvom poluvremenu, da je imao nekog da prati njegov ritam u napadu tokom drugog poluvremena bilo bi jos nekoliko golova u mrezi jadnih japanaca.
brkic, fejsa, ninkov i milovic takodje bili sjajni!
a onaj lekic ni prdno na terenu nije!!! :D

Realno

pre 14 godina

skoro nikako ne ostavljam komentare, ali danas sam stvarno morao zbog pojedinih koji pisu sve i svasta...
Ko prvo: Lekic pojma nema, i ne zasluzuje da igra za reprezentaciju, kao ni pantelic koji je totalno mrtav, dok je Mrdja pokazao da je veoma dobar, a svakako bolji od Lekica..
Drugo: Brkic je odlicno branio, a takodje svi DOBRO znaju kakav je stojkovic golman i nemam pojma kakva veza ili ko zna sta ili ko drzi njega u reprezentaciji, jer je napravio mali milion gresaka braneci za reprezencatiju, a vec za klub koji brani pune ga stalno, minimum po 2 primi.
Sto se tice onih koji kukaju na to sto je pozvano ovoliko igraca partizana, a ne njihove voljene zvezde, danasnja utakmica treba sve da ih ucutka jer su partizanovi fudbaleri pokazali svoj kvalitet, pogotovo petrovic koji je bio odlican i pokazao da itekako zasluzuje mesto u reprezentaciji uprkos velikoj konkurenciji u veznom redu.

aaaaaa

pre 14 godina

Мрђа у Африку!!!!
(Пишите ћирилицом!, 7. april 2010 13:29)

Moze on da da 67 golova Japanu, al' ako Dragan Mrdja ode u Afriku ja tamo navijam za Novi Zeland.

alegria do povo

pre 14 godina

Mislio sam da ce biti mnogo teze. Kad se uzme u obzir da prvi put igraju zajedno bilo je super. Voleo bih da su igrali ofanzivnije bar u pojedinim trenutcima, celu utakmicu smo se branili. Sve ove prijateljske dobijamo nekako lagano, ne stvaramo puno prilika, nemamo puno loptu a opet lagano...

Tole

pre 14 godina

Japan-Partizan 0-3
(saša čačak, 5. april 2010 21:12)

Preporučujem (+44)
Ne preporučujem (-79)

Čovek zna znanje... Svaka čast majstore!!!

Beretka

pre 14 godina

Ja mislim da bi Brkic trebalo da bude 1. golman reprezentacije... Zbog neigranja Stojkovica i zbog kikseve sto radi... A Brkic sto je pokazao danas dovoljno je da se vidi da je solidan golman a nama ni ne treba neki extra zbog nase odbrane sto imamo... Samo da ne primi lake golove sto Stojkovic ume i to je to... Ne kazem da je on los golman ali jednostavno ne igranje u klubu ne moze da na internacionalnom nivou igra, i to jos na SP... dalje mozda bi bilo bolje da Ninkov bude rezerva umesto Rukavine al sad pred pocetka SPa ne treba nista menjati vec posle SPa... A ja mislim da Antic zna sta radi i ne bi bilo ni problem da ostavi Rukavinu jer secamo se kako je igrao dok je bio u Partizanu... E sad sto se tice Mrdje danas je pokazao da ima mesto za njega za JA... Sad dilema da li on ili Lekic ali mozda bilo bi odgovarajuce da pozove obojicu... Umesto povredjenog Boska Jankovica... Jeste da ne igraju istu poziciju ali ipak imamo dosta igraca na krilnim pozicijama... Pre svega Ninkovic moze da igra umesto Krasica a imamo i Tosica jokera...Posle SPa treba jos pozvati Ljajica i Aleksica... On ce nam u buducnosti menjati Pantelica...
Dakle nama prva postava bi trebalo da izgleda ovako na SP:
Brkic, Kolarov, Vidic, Subotic(Lukovic), Ivanovic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic, Krasic, Zigic, Pantelic...Pre svega da povrede zaobidju nase orlove i mozemo ocekivati nesto pozitivno na SP...

keptn kranciz

pre 14 godina

ja ne znam jesam li gledao istu utakmicu kao i ovi sto hvale Ninkova, ali ovi japanci su samo po toj strani probijali.. nisu pokusavali da probiju, PROBIJALI SU.. konstantno.. on moze da bude borben do mile volje, ali mesta u reprezentaciji za njega nema.. nekako i moze da prodje u napadu, ali odbrana rupa..
Lekic potpuno izgubljen u prostoru, da li je vremenska zona, ili zato sto nije dobio ni jednu jedniu loptu..
Petrovic na trenutke zasija ali daleko je to od onoga sto pokazuje Fejsa.. :)

milos

pre 14 godina

Bravo za trenera Javora-uspeo je u svemu sto je zamislio
1.Drzao je igrace Partizana do kraja ,do potpune iznemoglosti,ili dok se neko ne povredi kao sto je bilo sa Fejsom.
2.Zvezdasi tj.Ninkov igrao poluvreme i otisao na odmor,Lekic se setao -nije pretrcao kilometar,niti ulazio sa nekim u duel.
3.Vilotic bio kao turista i ucio sa klupe.
Na kraju je Mrda pokazao da kada hoce zna da igra i daje golove-problem je sto to nece na sve utakmice u prvenstvu podjadnako.
U kakvom raspolozenju ce igraci Partizana igrati u nedelju na gostovanju jasno je!!

boban

pre 14 godina

Dali sam ja gledao neku drugu utakmici,ili mi se cini da u drugom poluvremenu skoro da nismo presli polovinu terena.posto u izvestaju pise da smo imali inicijativu tokom cele utakmice.

Гате 7

pre 14 godina

"Japanci su nekoliko puta zapretili našem timu, ali je na golu odličan bio Željko Brkić."

Мени најважнија вест из овог меча. Да се прекину дебате око голмана који ће путовати у ЈА!

Браво момчино!

MOSA

pre 14 godina

Svaka cast momci....
Gde su sad ljudi iz onog kluba koji su osporavali pozivanje Brkica a taj isti je danas maestralno branio...
Ti isti su trazili jos neke igrace iz njihovog tima u reprezentaciji a i ovi koji su pozvani nista nisu pokazali,sa izuzetkom Ninkova koji je jos i nekako igrao....

Tako da kad se sledeci put funkcioneri tog kluba jave neka prvo dobro pogledaju formu svojih igraca i formu drugih pa tek onda neka pricaju!!!!!!!

selektor

pre 14 godina

Ova utakmica je imala za cilj da se vidi ko ce da popuni rupe u reprezentaciji na SP, a Mrdja i Brkic su to ja mislim ovom utakmicom zagarantovali... Brkic branio sjajno, a Mrdja moze da bude odlican dzoker na SP. Brz, snalazljiv i lagano bi mogao da menja Pantelinja ili Zigica u svakom momentu...

FIRMAS

pre 14 godina

Svaka cast momci posebno bih pohvalio MRDJU i BRKICA. Ne znam samo sto su se zvezdasi bunili da ima malo zvezdinih igraca jer i ti koji su bili bolje da nisu.

polako, bre

pre 14 godina

Iskreno, rezultat je plod nadahnuca Dragana Mrdje, srece, odlicnih odbrana Brkica i totalne nekreativnosti Japanaca....ovo je ipak daleko od igre....bunkerisanje i ispucavanje lopte...kakav vezni red...malo smo previse poleteli....ipak sve cestitke momcima na srcanoj igri...tako se brane boje reprezentacije, cak i na prijateljskim mecevima

Krstic

pre 14 godina

Cestitam igacima na pobedi.Hteo bih posebno da pohvalim igru Petrovica,koji je uzet na zub od strane,znate kojih navijaca.Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.

Cvexi

pre 14 godina

Svaka cast momcima, lepo takticki odigrana utakmica. Odlicno prvo poluvreme. Moram da priznam da sam se nadao minimalnom porazu ali ovo je sjajno. Svaka cast treneru i igracima.

Znalac

pre 14 godina

Mrđa je pokazao da mora biti prva opcija u špicu,pretrčava japance kao od šale a zna sa loptom.Neverovatno da najbolji štoper lige Vilotić bude rezerva Stankoviću,stvarno sramota ali cilj opravdava sredstva.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Svi hvale teren,semafor i sav konfor koji su nasi imali a racunica je jednstavna:50000 gledalaca sa prosecnom cenom karte od 50e i dobijemo budzet za jedan ozbiljan klub u Srbiji tipa Vose

Diego

pre 14 godina

@mille grobar

Dečko, jesi ti stvarno toliko iskompleksiran da ni u jednom komentaru ne možeš, a da ne pomeneš Zvezdu pa taman da je vest o drugoj ligi Australije u kriketu? A što se tiče ovih komentara koje si stavio samo jedan (lignjoslav) je zvezdaški dok se za ostale ne može utvrditi. Bitno je da se tebi priviđa Zvezda na savkom koraku... samo polako, da ne poludiš!

Što se tiče utakmice, stvarno neočekivan rezultat, cenim za preko 90% ljudi. Svaka čast, ali ostaje nam još jednu stvar da uradimo ako želimo da ostvarimo dobar rezultat na SP, a to je da pobedimo jednu od tzv "velikih reprezentacija" koje nismo dobili ravno 20 godina od pobede nad Španijom. Bez toga nećemo ostvariti ništa sem eventualnog prolaska grupe.
Neka Švabe budu prve! :)

scout

pre 14 godina

Ne mogu a da ne ostavim komentar, posto ovde nekiod ovog Mrdje napravise Boga, a pljuju Pantelica, Lazovica, Zigica... Samo primer da je Pantelic odigrao preko sto utakmicau Bundes ligi, Zigic se dokazao dva puta u Santanderu, Lazovic decko mnogo bolji i potkovaniji od Mrdje. Tako da uopste ne treba dovoditi u pitanje ko ide na SP, to su Panta, Ziga, Lazovic i Sulejmani od spiceva. Sulejmani mora ici, jer je decko ogroman potencijal, a to sto ovde neki ne vide dalje od svog sela, njihov problem. I za kraj, Mrdja da je vredeo nesto, ostao bi u Belgiji...

dragan nis

pre 14 godina

Odlicna utakmica i veliko zalaganje nasih igraca. Mislim da ce selektor svom spisku dodati i imena Mrdje, Lekica, Lomica, Ninkova i golmana Brkica.

ofsajd zamka

pre 14 godina

U postavci ovih Japanca kljucni "igrac" kada treba da se postavi ofsajd zamka izgleda je linijski sudija, pa se onaj sto im je sudio u drugom poluvremenu "pokazao" mnogo boljim od onoga u prvom, koji je tri puta grubim previdima (nije izmislio ofsajd) "dozvolio" Mrdji da da dva gola i jednu stativu.

Nikola

pre 14 godina

Svidelo mi se jako kako se bore nasi momci! Da je srece da se ovako bore i u nasem prvenstvu, i da ovako igraju. Pritom ne mislim samo na dobro, vec i na fer igru...

Sto se tice Mrdje, decko je fantasticno brz, spretan s loptim i ima jako dobro kretanje po terenu. Zna sta treba da radi. Ali, mislim da on, kao i svi nasi igraci, jednostavno ne razmisljaju bas tako brzo dok imaju loptu kod sebe... samo to da se popravi kod nasih igraca od sada pa nadalje. Petljanje s loptom mora da prestane pod hitno! Sve u svemu, ja im dajem dobru ocenu. :)

filip

pre 14 godina

Svaka cast svim momcima a posebno mom Ivanjicaninu Mikiju Milovicu! Majstore, dokazao si da si najbolji stoper u ligi ali dzaba kada u mom Partizanu vec godinama igraju neki koji imaju jace menadzere i veci procenat od prodaje. Dok je tako desavace nam se Apoeli i Petah Tikve.

Aleksandar

pre 14 godina

Moje iskrene cestitke svim momcima na pobedi,a našem tzv.selektoru tj.dugogodišnjem treneru Javora jedan dobronamerni savet da hitno poseti oftalmologa jer prosto neverovatno da neko sa tolikim iskustvom u ovaj naš tim za 90 minuta ne uvrsti jednog od možda najboljih budućih centralnih bekova naše zemlje Milana Vilotica...da mi neko ne zameri ali za mene je to SRAMOTA...

TheBeast

pre 14 godina

Cestitke na pobedi, bitno je pobedjivati, rezultat je sjajan mada je igra bila uglavnom losa. Kao da smo igrali bez veznog reda, interesantno bi bilo videti posed lopte. Ocekivao sam bolju igru veznjaka s obzirom da svi igraju u istom klubu. Pred utakmice sam se skroz smorio pa sam vise slusao a ne gledao tekmu. Mrdja sjajan.

PRVA EKIPA JAPANA

pre 14 godina

Znaci 552 nastupa za repku, malo li je?

Toliko ih je imala startna postava Japana, pa vi i dalje kenjajte da Honda nije bio tu (decko koji ima samo 16 nastupa, morimoto iz catanije kazete? samo 3 nastupa)

Ko ne zna, nek cuti

Realno

pre 14 godina

"Bravo Mrdja,bravo Raćo,bravo Nemanja,bravo Tadiću.Zahvaljujući Partizanu i Vojvodini ne moramo da brinemo za budućnost srpskog fudbala".
(Zhhika, 7. april 2010 15:08)

Ako nisi primetio sadasnjost srpskog fudbala su bivsi igraci Zvezde i Vojvodine .Od Partizanovih tu je samo Danko Lazovic i to na klupi

forzaforza

pre 14 godina

@fora
fora ti je da ne koristis komplikovane reci koje ne znas pravilno da napises jer onda koliko god tvoj komentar bio na mestu ispadas smesan :D. evo ja ti se i dalje smejem :DDDD.

Babin_zub

pre 14 godina

"•Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.
(ZEX, 7. april 2010 14:06) "

A kad treba da se prodaju u inostranstvo onda ih gurate preko Karadzica u repku.Ajde tisina!

SQI

pre 14 godina

Ne da mi je krivo što nisam ni znao da će biti prenos :( Ovaj rezultat je fantastičan, pošto je pobediti Japan u gostima sigurno teže od pripremnih utakmica A tima protiv nesrećnog Alžira, očajnog Novog Zelanda i posrnule Poljske.

Opet, ne želim da kažem nijednu ružnu reč o timu koji vodi Radomir Antić - dok nas je vodio Đukić za kojim su ovde mnogi plakali, pobediti bilo koga je bila misaona imenica.

goran

pre 14 godina

brkic ne bi trebalo da je ni 3. golman reprezentacije, a ne prvi. nije bolji ni od stamenkovica ni od stojkovica. ali ljudi ne prate fudbal i ne gledaju utakmice pa ne znaju o cemu pricam. na svakoj, ali svakoj bitnioj utakmici imao je neshvatljive kikseve. ep za mlade, austrija iz beca, partizan...

Bez blama

pre 14 godina

Prosto da ne poverujes kako navijaci FK Partizan velicaju ovu pobedu kao svoju...valjda ih je blam sto ce na SP igru orlova nositi Vidic, Stankovic, Zigic, Stojkovic, Pantelic, Lukovic, Milijas, i Bosko Jankovic da nije povredjen.....Njihovi puleni iz 2006 Kezman, Ilic, Milosevic, Vukic, Duljaj, Nadj, Krstajic, Gavrancic su ostavili neizbrisiv trag u srpskom fudbalu pa im sada ostaju Fejsa i Raca Petrovic da ih na silu proguraju u reprezentaciju......hocu da kazem da se vise prica o Fejsi, Petrovicu i Tomicu nego o stvarnim junacima danasnje pobede Mrdji i Brkicu...kao vezni red odradio posao, a Japanci imali 65% lopte u posedu

Miki Tmm

pre 14 godina

Mrdja ne moze vodu da nosi ni Zigicu, a ni Lazovicu, Pantelicu, Sulejmaniju itd. Nije on za reprezentaciju. Japanci su odigrali katastrofalno, pa kad im je Mrdja dao dva komada, mozes misliti?! Realno, najbolji su bili Petrovic i Ninkov, mada ni oni nisu za Afriku. I Stankovic je bio odlican.

Abacab

pre 14 godina

Sa trećim timom pobedili najbolju selekciju Azije! Ako sad ne budemo barem vicešampioni sveta...
(FeboBG, 7. april 2010 15:39)

Istuširaj se dečko, nećemo biti ni među najboljih 8, pa Azija je najslabiji kontinent u fudbalu, a na SP će, čujem, biti i neki Brazil, pa neka Argentina i koji timovi iz Evrope....

Suboticanin

pre 14 godina

Spartak - Javor je bila lepa atmosfera i lepa posecenost, ali je kvalitet igre bio kriminalan.. Pogotovo posto se na utakmicu islo posle utisaka sa utakmice Celzi - Inter prethodne veceri. Odmah mi je bilo jasno zasto Mesi dobije 100 000 evra dnevno a ovi nasi 500 evra mesecno.. Ipak je velika razlika u kvalitetu...

paki

pre 14 godina

bravo mrdja bravo brkicu ostale necu ni da komentarisem jel su losi svi pa i onaj ninkov sa viskom kilograma .brka mora biti prvi golman a stojkovic rezerva jer nas je vec par puta upropastioa mrki umesto lazovica

red star

pre 14 godina

Glupa utakmica u glupo vreme, al dobro ne treba napadati Antica.Poveo je igrace iz nase lige da ih proveri.Mrdja se dobro pokazao,Ninkov,Brkic sigurno medju tri golmana(uz Stamenkovica i Stojkovica),ostali su zeleni za reprezentaciju tj. ovi koji su sad u timu su mnogo bolji, da ne pominjem da vec duze igraju u jacim ligama.

Srbin

pre 14 godina

Isti taj Mrdja nikom ne bi dao loptu, zato nece ni imati nikakvu karijeru. Lepo je to sto je dao dva gola, ali njegova sebicnost se oseti i u igrama Vojvodine i sada za nacionalni tim, garantujem da bi dali jos gol dva da se nije preterano islo na njega.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.
(Krstic, 7. april 2010 21:09)
A sta kaze tvoj njuh na to da je Anticev sin menadzer Petrovicu ?

Moler

pre 14 godina

Ajde sad šabani koji ste pljuvali ovaj tim izvucite se iz rupa u koje ste se zavukli i izvinite se.
Grobari, nemojte da se sramotimo, za Srbiju ako treba i 11 igraca!!!

veli

pre 14 godina

svaka cast japancima na fer i sportskom navijanju to je milina gledat a sta se tice nas opet smo razocarali ako se tako moze reci jel mi u biti organiziranu navijacku skupinu niti nemamo sta je zalosno

kakve ste vi paljevine :)

pre 14 godina

Pa i japan je igrao samo sa igracima iz domaceg prvenstva. Njima su inace 6-7 glavnih igraca iz inostranstva.
Evo citata sa http://www.goal.com/en/news/1775/asian-editorials/2010/04/08/1868692/asian-angle-jeers-and-world-cup-fears-return-to-japan

"Serbia arrived in Kansai armed only with players from their domestic league with not a Vidic, Stankovic or Zigic in sight. The term second-string was a little polite. As a warm-up for games with Denmark, Netherlands and Cameroon it didn’t look to be the best option but when you arrange a game on April 7 when the European season is building to a climax then options are limited.
JAPAN WERE ALSO RESTRICTED TO A SQUAD DRAWN FROM THE DOMESTIC LEAGUE"

Svi su to naznacili u svojim izvestajima sa ove utakmice osim izgleda nasih medija.

Red bull

pre 14 godina

@Avol

Sve san selektor do selektora i strucnjak za fudbal.Ja ne znam sta si ti gledao.Pa nije centarfor da se ucauri na jedanaest i da ceka. Nisi primetio koliko se puta vracao nazad po loptu jer mu je niko nije ni dodavao.Drugo Mrdja je hteo da postane heroj.U barem dva slucaja je imao priliku da asistira Lekicu ali hteo decko ko Mesi da da cetiri gola.Gledaj utakmicu kompletno a ne onosto se tebi svidi.Lekic ce ici na SP

Aha

pre 14 godina

s.irska SRBIJA 0-1
korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....

Normalan

pre 14 godina

halo bre!!!Dali ste vi ludi?Pustite ljude nek se raduju ipak neki nece imati sansu obuci taj dres vise.A uostalom ipak su nasi i pobedili su!Svaka cast momci!!!!

Panto

pre 14 godina

Mislim da smo napokon nasli pravog golmana.Izbacimo Stojkovica ,netreba nam,jer nezna vise da brani,kao sto ga nece vise ni jedan klub na ovoj planeti zemlji.
Ostalima ,odlicno su odigrali.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам сигуран да би први тим одиграо боље. Просто, ови момци отишли да се доказују и ухвате вероватно задњи воз за репрезентацију пред СП. Наши играчи који добро зарађују у иностранству обично се на оваквим утакмицама чувају и изводе керефеке, а богами, склони су и уобразиљи. Ево нпр. Станковић кад не жели да игра неку утакмицу у квалификацијама, лепо скрља два-три играча за редом и осигура неиграње на следећој, за њега незанимљивој утакмици.

Slavko

pre 14 godina

Svaka cast ali zasto ste naveli da je nasa reprezentacija igrala sa igracima iz domaceg prvenstva a niste naveli da su i Japanci igrali sa nekim tamo sarenimsastavom bez jednog bitnog igraca?

Svarce Neger

pre 14 godina

E moram ovo da vam ispricam. "Izmislim" jutros da imam neke obaveze da pozavrsavam u gradu i oko podneva zapalim sa posla. E sad, gde da gledam utakmicu pa svratim do najblize kladze. Sedam, utakmica samo sto je pocela ali paznju mi privlaci rasprava nekog momka sa cerom-radnicom. Obratim paznju i ukapiram da mu je pogresno otkucala tiket. On hteo 1-1 a ona mu otkucala 2-2 (rec je naravno o nasoj utakmici). Tako je on dramio jedno 10 minuta, ona cak htela da pozove obezbedjenje al se ovaj smirio. I onda pocinje. 0:1, 0:2. E kad je Tomic dao i treci gol ono smejanje "oko usiju" ne mogu vam opisati. Ono je trebalo videti. Sto kazu neki, neprocenjivo.
p.s. Nadam se da je "ni kriv ni duzan" dig'o kintu danas (da su mu i druge utakmice prosle). Momcima hvala sto su mi ulepsali dan. Svaka cast.

Mile karaoke!

pre 14 godina

Pokusajmo malo da razmisljamo! Lekic je zamena za Zigu, eventualnosti radi! Lazovic svakako menja Pantu. To je dakle pitanje tipa igraca kojeg Antic zeli da ima stalno na terenu zbog strategije igre. Ipak, po meni je to dosta usko gledanje, makar da je i Anticevo!Da se moja malenkost pita uzeo bih Zigu i Pantu(zbog iskustva) a kao dopune za c-for poziciju Lazovica i Sulejmanija, tek Mrdju kao krajnju opciju.Ko sumnja u Sulejmanija neka vidi njegove golove protiv Norveske. Jedan od tih golova je nezaboravan (ceo svet je pricao o toj kifli , vidite to na youtube-u!).Ja ne mogu da razumem zasto Antic ne smeka Mikija? On je najsvetlija buducnost nase reprezentacije i mnoge reprezentacije bi bile sretne da ga imaju! Mlad, brz, tehnicki neverovatan, treba malo da se bolje fizicki spremi nakon duze povrede! Dalje,uvek bih iz CZ pre uzeo Perovica nego Lekica(ako bas neko mora iz "branda"!)
Na poziciji zadnji vezni smo dosta slabi, mozda najlabiji! Milijas-katastrofa! Nije odigrao ukupno tri utakmice celu sezonu. Takav igrac ne moze nista pruziti vredno na SP. Racca jeste buducnost nase eprezentacije ali je Fejsa bolji i mnogo korisniji igrac od njega. Kuzmanovic ce verovatno sa Dekijem biti prva opcija!Tu je, naravno i Kacar, izvanredan talenat jos nepotvrdjen i sa neistrazenim mogucnostima na nekim pozicijama u timu.
Sto se odbrane tice, mislim da smo vise nego odlicni. Pitanje je opredelenja selektora npr. da li da uzme Rukavinu(dominantno ofanzivnog i supersonicnog beka) ili Ninkova kojeg preporucuje crveno-bela hemisfera....momka koji igra vrlo dobro u nasoj ligi. Uz to, verovatno boljeg u defanzivi a nesto skromnijeg od Rukavine u defanzivi. Koga god uzme od njih nece pogresiti jer su svakako druga opcija za Baneta.Dok je za c-halfove sve vec jasno, manje je bitno ko igra sa Vidom-da li Subotic ili Lukovic(iskusniji), a ima i drugih opcija.Levi bek je pozicija koja je dosta dobro popunjena ali bilo je dosta promena:Obradovic(povredjen), stari dobri Drago, cak Lukovic ponekad ili nova varijanta sa super trazenim i vrednim Kolarovim?!Uopste nemam licnu preferenciju i potaman je koga god bude vodio! Najvise mi se svidjao Obrad, ali ako se ne oporavi.... onda recimo Kolarov jer je autenticni bek . I Dragutinovic, naravno!Igra covek standardno u velikoj Sevilji!
Golman?
Sta da se radi, Stojkovic je bio i ostao nase prvo resenje. On dobro brani u Orlovima, ne razumem kriticare. Ali, SP je specificno takmicenje pa treba voditi talentovanog rezervnog vratara i jednog iskusnog, za svaki slucaj. Dakle, Stojkovic, Isajlovic i ...i Brkic! Nemam razloga da oklevam nakon Japana, zaista!

aaaaaa

pre 14 godina

Мрђа у Африку!!!!
(Пишите ћирилицом!, 7. april 2010 13:29)

Moze on da da 67 golova Japanu, al' ako Dragan Mrdja ode u Afriku ja tamo navijam za Novi Zeland.

ZEX

pre 14 godina

Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.

PFC

pre 14 godina

Sve je nebitno kad se Fejsa povredio. Ovo je strašno šta se radi a Partizanom. Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama.

red star

pre 14 godina

Glupa utakmica u glupo vreme, al dobro ne treba napadati Antica.Poveo je igrace iz nase lige da ih proveri.Mrdja se dobro pokazao,Ninkov,Brkic sigurno medju tri golmana(uz Stamenkovica i Stojkovica),ostali su zeleni za reprezentaciju tj. ovi koji su sad u timu su mnogo bolji, da ne pominjem da vec duze igraju u jacim ligama.

Aha

pre 14 godina

s.irska SRBIJA 0-1
korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....

mille grobar

pre 14 godina

A zvezdasi su ovako pisali pred utakmicu:

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

Na celu sa Racom ima da ih razvalimo :)
(eSrbija http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp, 7. april 2010 12:04)

Ako je to "velika obaveza i odgovornost" onda nije trebao da pravi Miki Maus spisak za Japan, već da pozove igrače iz naše lige koji mnogo više zaslužuju da odigraju ovu utakmicu od pojedinaca.
(darcoolio, 6. april 2010 12:16)

KAKVI ASOVI! :)
kakav kec na japan.
ne znam kako ce uopste da sastave kvotu bujkmejkeri?!
(uzmi sve sto ti zivot pruza!, 4. april 2010 22:57)

Gospodine Curcicu. Vi ste mald i "perspektivan" trener. Zanima me zasto ste prihvatili ovu ulogu "selektora" kada ste znali da necete imati puno pravo da sami odabirate igrace? Nemojte mi reci da zaista mislite da Neca Tomic, Davidov i Stankovic zasluzuju sansu!! PA i Fejsa. Golmani su posebna prica. Zanima me odakle dolazi naredba da se preskace NAJBOLJI, ali ubedljivo najbolji golman lige, Sasa Stamenkovic??
Posmatrajmo to ovako. Zvezda je prva, a u njoj su uglavnom domaci igraci. IZ te Zvezde ste pozvali SAMO trojicu, a iz partizana cak 6oricu, iako su drugi? Osim toga, glavno igraci partizana su STRANCI!! Kleo, Moreira, Diara....Kada se na to dodaju Krstajic koji ima 37 godina i S. Ilic sa 34, jasno je da NI JEDAN od ovih igraca koje ste pozvali, apsolutno ne zasluzuje da se nadje u reprezentaciji.
Tomislav Karadzic ce otici sa mesta predsednika FSS i Partizana (svi znamo da je jos glavni i tamo), a vi ce te ukaljati vase ime i nosicete to zauvek!!
(Lignjoslav, 29. mart 2010 13:27)
# Link komentara

Zeljku Brkicu sretan odlazak u Japan sa tri primljena pogodka!
(hybrid, 29. mart 2010 15:06)
...

Tole

pre 14 godina

Japan-Partizan 0-3
(saša čačak, 5. april 2010 21:12)

Preporučujem (+44)
Ne preporučujem (-79)

Čovek zna znanje... Svaka čast majstore!!!

Abacab

pre 14 godina

Sa trećim timom pobedili najbolju selekciju Azije! Ako sad ne budemo barem vicešampioni sveta...
(FeboBG, 7. april 2010 15:39)

Istuširaj se dečko, nećemo biti ni među najboljih 8, pa Azija je najslabiji kontinent u fudbalu, a na SP će, čujem, biti i neki Brazil, pa neka Argentina i koji timovi iz Evrope....

Carbone

pre 14 godina

Igra je sasvim korektna, mada, ono sto meni bode oci je nedostatak komunikacije izmedju igraca, ne da ne pricaju medjusobno, nego ne mogu ni jedni drugima da mahnu...

Takodje ne bi skodilo ni malo sportskog i fer plej duha, ovo je prijateljska utakmica, a oni ne mogu protivniku ni da pruze ruku nakon faula. A srpski Felaini, Raca Petrovic, ne prestaje da psuje.

Alooo

pre 14 godina

Sjajno su momci odigrali!!! Sve pohvale! Jel vam sada jasno zasto Raca igra za A reprezentaciju ??? Mrdja za 10-ku Lekic isto.Brikc mora na SP obavenzo, Samo napred! Antic na slatkim mukama :)

Шоне

pre 14 godina

Па Петровић је измислио фудбал за овог Лекића ! Мрђа на светско обавезно.
Браво момци !

milos

pre 14 godina

Bravo za trenera Javora-uspeo je u svemu sto je zamislio
1.Drzao je igrace Partizana do kraja ,do potpune iznemoglosti,ili dok se neko ne povredi kao sto je bilo sa Fejsom.
2.Zvezdasi tj.Ninkov igrao poluvreme i otisao na odmor,Lekic se setao -nije pretrcao kilometar,niti ulazio sa nekim u duel.
3.Vilotic bio kao turista i ucio sa klupe.
Na kraju je Mrda pokazao da kada hoce zna da igra i daje golove-problem je sto to nece na sve utakmice u prvenstvu podjadnako.
U kakvom raspolozenju ce igraci Partizana igrati u nedelju na gostovanju jasno je!!

COJKO

pre 14 godina

Pod hitno neverovatnog borca i sjajnog fudbalera Ljubomira Fejsu,na svetsko prvenstvo,zajedno sa pravim napadacem Mrdjom,a ovog Lekica sto dalje od reprezentacije molim vas,pa on veze nema sa fudbalom.

Realno

pre 14 godina

skoro nikako ne ostavljam komentare, ali danas sam stvarno morao zbog pojedinih koji pisu sve i svasta...
Ko prvo: Lekic pojma nema, i ne zasluzuje da igra za reprezentaciju, kao ni pantelic koji je totalno mrtav, dok je Mrdja pokazao da je veoma dobar, a svakako bolji od Lekica..
Drugo: Brkic je odlicno branio, a takodje svi DOBRO znaju kakav je stojkovic golman i nemam pojma kakva veza ili ko zna sta ili ko drzi njega u reprezentaciji, jer je napravio mali milion gresaka braneci za reprezencatiju, a vec za klub koji brani pune ga stalno, minimum po 2 primi.
Sto se tice onih koji kukaju na to sto je pozvano ovoliko igraca partizana, a ne njihove voljene zvezde, danasnja utakmica treba sve da ih ucutka jer su partizanovi fudbaleri pokazali svoj kvalitet, pogotovo petrovic koji je bio odlican i pokazao da itekako zasluzuje mesto u reprezentaciji uprkos velikoj konkurenciji u veznom redu.

Aleksandar

pre 14 godina

Moje iskrene cestitke svim momcima na pobedi,a našem tzv.selektoru tj.dugogodišnjem treneru Javora jedan dobronamerni savet da hitno poseti oftalmologa jer prosto neverovatno da neko sa tolikim iskustvom u ovaj naš tim za 90 minuta ne uvrsti jednog od možda najboljih budućih centralnih bekova naše zemlje Milana Vilotica...da mi neko ne zameri ali za mene je to SRAMOTA...

goran

pre 14 godina

brkic ne bi trebalo da je ni 3. golman reprezentacije, a ne prvi. nije bolji ni od stamenkovica ni od stojkovica. ali ljudi ne prate fudbal i ne gledaju utakmice pa ne znaju o cemu pricam. na svakoj, ali svakoj bitnioj utakmici imao je neshvatljive kikseve. ep za mlade, austrija iz beca, partizan...

L

pre 14 godina

Lekis je retko dobijao loptu a kad je dobio u 66,67 minutu napravio je odlicnu akciju i assistenciju Mrdji koju je Lekic mogao da zavrsi golom da sudija nije svirao offsajd iako je jasno bilo da on nije postojao.

paki

pre 14 godina

bravo mrdja bravo brkicu ostale necu ni da komentarisem jel su losi svi pa i onaj ninkov sa viskom kilograma .brka mora biti prvi golman a stojkovic rezerva jer nas je vec par puta upropastioa mrki umesto lazovica

Miki Tmm

pre 14 godina

Mrdja ne moze vodu da nosi ni Zigicu, a ni Lazovicu, Pantelicu, Sulejmaniju itd. Nije on za reprezentaciju. Japanci su odigrali katastrofalno, pa kad im je Mrdja dao dva komada, mozes misliti?! Realno, najbolji su bili Petrovic i Ninkov, mada ni oni nisu za Afriku. I Stankovic je bio odlican.

Krstic

pre 14 godina

Cestitam igacima na pobedi.Hteo bih posebno da pohvalim igru Petrovica,koji je uzet na zub od strane,znate kojih navijaca.Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.

slepcu

pre 14 godina

Zar Mrdja nije bolji napadac od Pantelica i Lazovica zajedno.
(Milan, 7. april 2010 14:01)

Brate i Pantelic i Lazovic da dodju u ovu nasu ligu,bili bi najbolji strelci.Lako je tebi da dajes golove ovim jadnim ekipama iz Srbije!

Znalac

pre 14 godina

Mrđa je pokazao da mora biti prva opcija u špicu,pretrčava japance kao od šale a zna sa loptom.Neverovatno da najbolji štoper lige Vilotić bude rezerva Stankoviću,stvarno sramota ali cilj opravdava sredstva.

MOSA

pre 14 godina

Svaka cast momci....
Gde su sad ljudi iz onog kluba koji su osporavali pozivanje Brkica a taj isti je danas maestralno branio...
Ti isti su trazili jos neke igrace iz njihovog tima u reprezentaciji a i ovi koji su pozvani nista nisu pokazali,sa izuzetkom Ninkova koji je jos i nekako igrao....

Tako da kad se sledeci put funkcioneri tog kluba jave neka prvo dobro pogledaju formu svojih igraca i formu drugih pa tek onda neka pricaju!!!!!!!

keptn kranciz

pre 14 godina

ja ne znam jesam li gledao istu utakmicu kao i ovi sto hvale Ninkova, ali ovi japanci su samo po toj strani probijali.. nisu pokusavali da probiju, PROBIJALI SU.. konstantno.. on moze da bude borben do mile volje, ali mesta u reprezentaciji za njega nema.. nekako i moze da prodje u napadu, ali odbrana rupa..
Lekic potpuno izgubljen u prostoru, da li je vremenska zona, ili zato sto nije dobio ni jednu jedniu loptu..
Petrovic na trenutke zasija ali daleko je to od onoga sto pokazuje Fejsa.. :)

E, jeste teški

pre 14 godina

"...Bićemo ipak šampioni u inat ovim diletantima koji organizuju jednu ovako nebitnu utakmicu u ovakvom trenutku. Budi Bog s nama."
(PFC, 7. april 2010 14:59)

Pa Vi ste ovo organizovali da bi podigli cene svojih igrača.

Znači sebi u inat!

veli

pre 14 godina

svaka cast japancima na fer i sportskom navijanju to je milina gledat a sta se tice nas opet smo razocarali ako se tako moze reci jel mi u biti organiziranu navijacku skupinu niti nemamo sta je zalosno

FIRMAS

pre 14 godina

Svaka cast momci posebno bih pohvalio MRDJU i BRKICA. Ne znam samo sto su se zvezdasi bunili da ima malo zvezdinih igraca jer i ti koji su bili bolje da nisu.

boban

pre 14 godina

Dali sam ja gledao neku drugu utakmici,ili mi se cini da u drugom poluvremenu skoro da nismo presli polovinu terena.posto u izvestaju pise da smo imali inicijativu tokom cele utakmice.

Srbin

pre 14 godina

Isti taj Mrdja nikom ne bi dao loptu, zato nece ni imati nikakvu karijeru. Lepo je to sto je dao dva gola, ali njegova sebicnost se oseti i u igrama Vojvodine i sada za nacionalni tim, garantujem da bi dali jos gol dva da se nije preterano islo na njega.

MojBratBane

pre 14 godina

svaka cast ekipi!

rekao bih da je ovim mrdja presisao lekica za mesto 4. napadaca... raca petrovic je odigrao dobro (kapitenski), nemojte da se smejete i meni je cudno! a ostatak ekipe vrlo dobro... brkic naravno fenomenalan i imacemo u njemu odlicnog golmana za sledecu deceniju...

nije ovo moja ideja, vec najrealnije moguce ovako ce nam izgledati tim:
1 - Stojkovic
2 - Rukavina
3 - Dragutinovic
4 - Kacar
5 - Vidic
6 - Ivanovic
7 - Tosic
8 - Lazovic
9 - Pantelic
10- Stankovic
11- Milijas
12- Brkic
13- Lukovic
14- Jovanovic
15- Zigic
16- Kolarov
17- Krasic
18- Ninkovic
19- Mrdja
20- Subotic
21- Isailovic
22- Kuzmanovic
23- Petrovic

...svaka promena mene bi bas iznenadila... mozda sulejmani umesto ninkovica, ali cisto sumnjam da bi ga antic sada ubacio tek tako i tim, jer on sve vreme igra za mladu...

Grof

pre 14 godina

Verujem da se ovome niko nije nadao (komentarisem prvo poluvreme) Za sada sve pohvale za igru i za iskoriscene prilike. Mrdja je dobro realizovao 2 od tri dobre situacije.
Jedna zanimljivost kapiten je imao 2 asistencije :))) (cudno ali istinito). Tako i njega javno pohvaljujem.

P.S. LJULJAJ SRBIJO (JAVORE) :)))

Zipo

pre 14 godina

@Mile Grobare ala ti nemas zivot kada su i u ovoj situaciji kompleksi izvukli ono najgore iz tebe.

Sto se tice utakmice, par igraca je odskocilo (Mrdja, Brkic) ali vazno je da niko nije podbacio, sem sto se pokazalo da Lekic potpuno zavisi od tima tj. ako mu ne dodaju loptu pred golom, malo sta moze da uradi za razliku od Mrdje koji je pokazao da zasluzuje poziv pre njega.

dragan nis

pre 14 godina

Odlicna utakmica i veliko zalaganje nasih igraca. Mislim da ce selektor svom spisku dodati i imena Mrdje, Lekica, Lomica, Ninkova i golmana Brkica.

Bane

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))
(Pejka, 7. april 2010 13:47)

Slazem se sa svim,a mogu i dati objasnjennje za poslednju stavku.Naime igraci nase lige uopste ne trce na nasim utakmicama,zato su i imali ovoliko snage da nadtrce Japance koji verujem ginu na terenu kad igraju u svom prvenstvu pa smo samim tim bili bolji u tom segmentu.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам сигуран да би први тим одиграо боље. Просто, ови момци отишли да се доказују и ухвате вероватно задњи воз за репрезентацију пред СП. Наши играчи који добро зарађују у иностранству обично се на оваквим утакмицама чувају и изводе керефеке, а богами, склони су и уобразиљи. Ево нпр. Станковић кад не жели да игра неку утакмицу у квалификацијама, лепо скрља два-три играча за редом и осигура неиграње на следећој, за њега незанимљивој утакмици.

Realno

pre 14 godina

"Bravo Mrdja,bravo Raćo,bravo Nemanja,bravo Tadiću.Zahvaljujući Partizanu i Vojvodini ne moramo da brinemo za budućnost srpskog fudbala".
(Zhhika, 7. april 2010 15:08)

Ako nisi primetio sadasnjost srpskog fudbala su bivsi igraci Zvezde i Vojvodine .Od Partizanovih tu je samo Danko Lazovic i to na klupi

Avol

pre 14 godina

Par stvari. Prvo, Lekic je pokazao da nije kadar za A tim nase ipak dosta kvalitetne reprezentacije. Takodje videlo smo da Ninkov treba da dobije poziv, a da je Fejsa i te kako spreman za A tim. Cvrst u duelu, precizni pasovi, uvek na mestu. Iskreno verujem da bi dosta bolje odradio posao od Milijasa koji je totalno van forme. Drugo, ne znam da li je neko primetio, ali nasa ekipa je takticki superiorna. Uvek smo znali sa fudbalom, ali cini mi se da nikad nismo bilo ovako takticki potkovani. Svako zna gde treba da stoji, svako pokriva svakog, pravovremena istrcavanja i kompletan 'osecaj' za prostor, pa cak i u momentima kada fali komunikacija kao sto je neko nize zapazio. Ne zaboravite da ovi momci nikad jednu utakmicu nisu odigrali zajedno. E to je sve delo jednog dobrog trenera, to jest menadzera, da sve to ukomponuje. Svaka cast!!!

Kum

pre 14 godina

Kakva bruka za Japance! Naš D tim (da, D!! B bi bile rezerve prvog tima, C ostali dobri igrači iz inostranstva, a ovo je D :) je rastavio njihov A tim u sred Japana na krcatom stadionu :D
Svaka čast momci!!!!

Srdja

pre 14 godina

Lekic definitivno otpada,za klasu je slabiji od Zigica,nema potrebe za tim tipom igraca,ali mislim da za Ninkova ima mesta sigurno,bar pre Rukavine...Mrdja,nije lose...

Beretka

pre 14 godina

Ja mislim da bi Brkic trebalo da bude 1. golman reprezentacije... Zbog neigranja Stojkovica i zbog kikseve sto radi... A Brkic sto je pokazao danas dovoljno je da se vidi da je solidan golman a nama ni ne treba neki extra zbog nase odbrane sto imamo... Samo da ne primi lake golove sto Stojkovic ume i to je to... Ne kazem da je on los golman ali jednostavno ne igranje u klubu ne moze da na internacionalnom nivou igra, i to jos na SP... dalje mozda bi bilo bolje da Ninkov bude rezerva umesto Rukavine al sad pred pocetka SPa ne treba nista menjati vec posle SPa... A ja mislim da Antic zna sta radi i ne bi bilo ni problem da ostavi Rukavinu jer secamo se kako je igrao dok je bio u Partizanu... E sad sto se tice Mrdje danas je pokazao da ima mesto za njega za JA... Sad dilema da li on ili Lekic ali mozda bilo bi odgovarajuce da pozove obojicu... Umesto povredjenog Boska Jankovica... Jeste da ne igraju istu poziciju ali ipak imamo dosta igraca na krilnim pozicijama... Pre svega Ninkovic moze da igra umesto Krasica a imamo i Tosica jokera...Posle SPa treba jos pozvati Ljajica i Aleksica... On ce nam u buducnosti menjati Pantelica...
Dakle nama prva postava bi trebalo da izgleda ovako na SP:
Brkic, Kolarov, Vidic, Subotic(Lukovic), Ivanovic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic, Krasic, Zigic, Pantelic...Pre svega da povrede zaobidju nase orlove i mozemo ocekivati nesto pozitivno na SP...

polako, bre

pre 14 godina

Iskreno, rezultat je plod nadahnuca Dragana Mrdje, srece, odlicnih odbrana Brkica i totalne nekreativnosti Japanaca....ovo je ipak daleko od igre....bunkerisanje i ispucavanje lopte...kakav vezni red...malo smo previse poleteli....ipak sve cestitke momcima na srcanoj igri...tako se brane boje reprezentacije, cak i na prijateljskim mecevima

Dušan

pre 14 godina

Moram na početku da se izvinim momcima jer sam i ja malo potpao pod masovnu histeriju i malodušnost kako ćemo da izgubimo. Drago mi je da su me momci demantovali na najbolji moguci način.
Manje i više su svi igrali dobro. Posebno bi istakao Mrđu, koji je stvarno činio da svaki put kad lopta ode napred počnem da očekujem gol za našu selekciju. Takav osećaj ne pamtim da sam nikad imao sa Pantelićem. Takođe je Brkić imao nekoliko odličnih intervencija i sve vreme je ostavljao utisak jako sigurnog golmana. Pavle Ninkov je takođe pokazao odličnu partiju, kao i Milović. Ostali su pružili solidne partije, ali se nisu nekako nametnuli igrom.
Šta reći osim svaka čast momci i gospodo Ćurčiću i Antiću. Komentator kaže da je ovo najteži poraz Japana od 2006-:). Veliko BRAVO za Super ligu!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Kada se uporede komentari pred putovanje nasih igraca u Japan i sada posle ove lagane pobede nad prvim timom Japana bez Honde, igraca CSKA, a koja je trebala da bude izrazena sa jos vecom razlikom (nepostejece ofsajd-pozicije u drugom poluvremenu), jasno je zasto su nam stadioni prazni i zasto nam liga nije cenjena i postovana. Kako ce je drugi ceniti kada je ni mi sami nepostujemo? U poslednjih 10-ak godina se jednostavno izgubio sportski duh nacije u punom smislu reci, nemamo vise ljubitelje fudbala i sporta kao sto to imaju nacije poput Belgije, Danske, Svedske i slicnih zemalja koje su po humanom kapitalu na nivou Srbije, ali ekonomski daleko ispred. Tim pre zalosnije! Jer iako nemamo infrastrukturu (nismo mi industrijska velesila sa 50+ miliona stanovnika!) mozemo da se nosimo sa elitom svetskog fudbala, sto je danas jos jednom potvrdjeno. Jedino sto nam je ostalo su tzv. sajber-navijaci koji se u sve razumeju, koji sve nipodastavaju i koji umisljaju da Srbija treba da ima ekonomsku moc poput Velike Britanije, uz to preko 50 miliona stanovnika i status svetske velesile... Pametnome dosta!
Na ovakvom talentu nam zavide nacije u nasem rangu, poput vec navedenih, samo mi ne vidimo prst pred nosom. Zbog ovih momaka kojim iskreno cestitam na zasluzenoj pobedi i dopadljivoj i fudbalski zreloj predstavi, vredi ici na stadione, vredi odvajati subotnjo poslepodne jer su Bogom nadareni za fudbalsku vestinu, s obzirom u kakvim uslovima zivimo sportisti su svetla tacka naseg drustva koja bi trebala biti uzor svim mladim ljudima u ovoj napacenoj zemlji.
I molim vas man'te se prica kako ove trebamo slati u Juznu Afriku, a ne slati proverene fudbalere iz zapadnoevropskih klubova. Ne zaboravite da su iste te zvezde kojima se danas mnogi na Zapadu klanjaju, pikali loptu na nasim poljanama i stadionima, i da ih je cesce bilo vise na terenu nego publike na tribinama. S obzirom na njihov neosporan talenat nasa je sreca da nam uzvracaju paznju svojim nastupima u drzavnom dresu, iako im mi prethodno nismo pruzili paznju kada im je bilo potrebno i kada su se profiriali kao fudbaleri sto je i najtezi deo u gradnji jedne fudbalske karijere. Ne zaboravite da je fudbal igra, pa tek onda biznis (infrastruktura i sl.) i postujmo je kao igru koja nam donosi opustanje i radost.
Cestitke jos jednom nasim momcima!!!

ПИШИМО ЋИРИЛИЦОМ

pre 14 godina

Зар ово није доказ да имамо квалитетнију лигу него што мислимо, односно да клубове воде људи који немају појма о томе и ту су само да се уграде...?!! Да нису толики лопови имали би и успеха у Европи..

kakve ste vi paljevine :)

pre 14 godina

Pa i japan je igrao samo sa igracima iz domaceg prvenstva. Njima su inace 6-7 glavnih igraca iz inostranstva.
Evo citata sa http://www.goal.com/en/news/1775/asian-editorials/2010/04/08/1868692/asian-angle-jeers-and-world-cup-fears-return-to-japan

"Serbia arrived in Kansai armed only with players from their domestic league with not a Vidic, Stankovic or Zigic in sight. The term second-string was a little polite. As a warm-up for games with Denmark, Netherlands and Cameroon it didn’t look to be the best option but when you arrange a game on April 7 when the European season is building to a climax then options are limited.
JAPAN WERE ALSO RESTRICTED TO A SQUAD DRAWN FROM THE DOMESTIC LEAGUE"

Svi su to naznacili u svojim izvestajima sa ove utakmice osim izgleda nasih medija.

TheBeast

pre 14 godina

Cestitke na pobedi, bitno je pobedjivati, rezultat je sjajan mada je igra bila uglavnom losa. Kao da smo igrali bez veznog reda, interesantno bi bilo videti posed lopte. Ocekivao sam bolju igru veznjaka s obzirom da svi igraju u istom klubu. Pred utakmice sam se skroz smorio pa sam vise slusao a ne gledao tekmu. Mrdja sjajan.

Milos

pre 14 godina

Ja samo moram da kazem da me je komentar " Donation from the people of Serbia" silno nasmejao!!!! svaka cast!

Bravo Petrovicu,samo nek pljuju!

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Mogu reci da me Petrovic potseca stasom i igrom na Flecera iz M.U. za koju godinu bice okosnica naseg drzavnog tima.Bili zivi pa videli,nije Antic bez njuha pa da ne oseti pravog igraca.Treneru Partizana zameram sa moje strane sto ga ne koristi,koliko on vredi.Ko ga bude kupio isplatice mu se sigurno.
(Krstic, 7. april 2010 21:09)
A sta kaze tvoj njuh na to da je Anticev sin menadzer Petrovicu ?

Babin_zub

pre 14 godina

"•Ako je Fejsina povreda ozbiljnije prirode onda mi ova pobed neznaci ama bas nista. U jeku borbe za titulu nama odvode 6 igraca pa to nema nigde. Kada se islo na olimpijadu bilo je istih problema . Nadam se da ce uprava Partizana ne samo ova vec bilo koja ako joj je na prvom mestu klub imati sluha i nepustati igrace za repku u nebitnim utakmicama.
(ZEX, 7. april 2010 14:06) "

A kad treba da se prodaju u inostranstvo onda ih gurate preko Karadzica u repku.Ajde tisina!

Slavko

pre 14 godina

Svaka cast ali zasto ste naveli da je nasa reprezentacija igrala sa igracima iz domaceg prvenstva a niste naveli da su i Japanci igrali sa nekim tamo sarenimsastavom bez jednog bitnog igraca?

madmax

pre 14 godina

Jao al ce ovi Japanci lepo da se provedu na SP.Iskreno iznenadio sam se dobrom igrom naseg tima.Brkic pokazao zasto treba da bude prvi golman reprezentacije.

Red bull

pre 14 godina

@Avol

Sve san selektor do selektora i strucnjak za fudbal.Ja ne znam sta si ti gledao.Pa nije centarfor da se ucauri na jedanaest i da ceka. Nisi primetio koliko se puta vracao nazad po loptu jer mu je niko nije ni dodavao.Drugo Mrdja je hteo da postane heroj.U barem dva slucaja je imao priliku da asistira Lekicu ali hteo decko ko Mesi da da cetiri gola.Gledaj utakmicu kompletno a ne onosto se tebi svidi.Lekic ce ici na SP

ofsajd zamka

pre 14 godina

U postavci ovih Japanca kljucni "igrac" kada treba da se postavi ofsajd zamka izgleda je linijski sudija, pa se onaj sto im je sudio u drugom poluvremenu "pokazao" mnogo boljim od onoga u prvom, koji je tri puta grubim previdima (nije izmislio ofsajd) "dozvolio" Mrdji da da dva gola i jednu stativu.

Гате 7

pre 14 godina

"Japanci su nekoliko puta zapretili našem timu, ali je na golu odličan bio Željko Brkić."

Мени најважнија вест из овог меча. Да се прекину дебате око голмана који ће путовати у ЈА!

Браво момчино!

Bravo

pre 14 godina

Lomic precizan, Raca prijatno iznenadio sa lepom asistencijom, Ninkov po obicaju borben, Tomic odlican izveden slobodnjak, Lekic se nije video (ruku na srce nije ni dobio loptu), Mrdja prijatno iznenadjenje, sve u svemu ni A selekcija ne bi bolje odigrala! Bravo momci...

cvija021

pre 14 godina

Mrdja sjajan u prvom poluvremenu, da je imao nekog da prati njegov ritam u napadu tokom drugog poluvremena bilo bi jos nekoliko golova u mrezi jadnih japanaca.
brkic, fejsa, ninkov i milovic takodje bili sjajni!
a onaj lekic ni prdno na terenu nije!!! :D

Diego

pre 14 godina

@mille grobar

Dečko, jesi ti stvarno toliko iskompleksiran da ni u jednom komentaru ne možeš, a da ne pomeneš Zvezdu pa taman da je vest o drugoj ligi Australije u kriketu? A što se tiče ovih komentara koje si stavio samo jedan (lignjoslav) je zvezdaški dok se za ostale ne može utvrditi. Bitno je da se tebi priviđa Zvezda na savkom koraku... samo polako, da ne poludiš!

Što se tiče utakmice, stvarno neočekivan rezultat, cenim za preko 90% ljudi. Svaka čast, ali ostaje nam još jednu stvar da uradimo ako želimo da ostvarimo dobar rezultat na SP, a to je da pobedimo jednu od tzv "velikih reprezentacija" koje nismo dobili ravno 20 godina od pobede nad Španijom. Bez toga nećemo ostvariti ništa sem eventualnog prolaska grupe.
Neka Švabe budu prve! :)

mirko22

pre 14 godina

eto i u nasoj ligi ima svetstih igraca!! odma bolji fudbal cim ne prigovaraju sudiji,i ne foliraju! zao mi je fejse,valjda ce biti dobro!!!!
NE NAVIJAJTE IZ FOTELJE - DODJITE NA STADION!!

2+2=5

pre 14 godina

Ja ne idem na ispitni rok u junu i julu, a ostali od 11.juna do 11.jula uzimajte odmore, izmislite neka bolovanja... vi mladji, ne spremajte prijemne ispite, a ostali koji su na raspustima, ne idite nigde, najlepse ljetovanje upravo dolazi.

todos

pre 14 godina

Sad mi je tek jasno zašto je Antić odveo treću postavu. Međutim ko se nadao ovakvom uspehu. Možda su Japanci sakrili igru da bi iznenadili Holanđane, Dance i Kamerunce. Bre ništa mi nije jasno!!!

Slobodan-BG

pre 14 godina

Bravo za Srbiju, pavo Alzir 0-3 pa sada Japan 0-3.
Nego, zanima me da li ce mo opet da padnemo za nekoliko mesta na Fifinoj rang listi jer nam se to desava svaki put kad pobedimo...

ciganDOgroba

pre 14 godina

Idem da stavim 100e na Japance i Mancester
Mada se razmisljam i za 4+ jer mislim da ce da nas napune Japanci
(Realno, 7. april 2010 11:50)

must be funy in rich men world???

Bez blama

pre 14 godina

Prosto da ne poverujes kako navijaci FK Partizan velicaju ovu pobedu kao svoju...valjda ih je blam sto ce na SP igru orlova nositi Vidic, Stankovic, Zigic, Stojkovic, Pantelic, Lukovic, Milijas, i Bosko Jankovic da nije povredjen.....Njihovi puleni iz 2006 Kezman, Ilic, Milosevic, Vukic, Duljaj, Nadj, Krstajic, Gavrancic su ostavili neizbrisiv trag u srpskom fudbalu pa im sada ostaju Fejsa i Raca Petrovic da ih na silu proguraju u reprezentaciju......hocu da kazem da se vise prica o Fejsi, Petrovicu i Tomicu nego o stvarnim junacima danasnje pobede Mrdji i Brkicu...kao vezni red odradio posao, a Japanci imali 65% lopte u posedu

Saša Miličić

pre 14 godina

Ljudi DOBRO ZAPAMTITE jednu stvar: OVO JE DRUGI (TREĆI) TIM SRBIJE!!! Ne radi se tu samo o igračima... jednostavno Antić je uveo takav stil igre da igrač na terenu mora da grize!!! Čova iz Javora je samo primjenio to i gotova stvar!!! Srbija do TOKIJA!!!

Predo

pre 14 godina

Iznenadjenje. Jeste, bez obzira sto ni jednog od ovih japanskih fudbalera nikad nisam gledao i ne znam koliko je ova japanska reprezentacija ustvari jaka, ali znam da smo u proslosti gubili od njih u najjacem sastavu. Znao sam da ce da igraju motivisano, jer ova utakmica je za vecinu jedna od najvaznijih u karijeri, ali nisam znao da ce odigrati ovako organizovano kao da godinama igraju zajedno. Jedna promjena je ocigledna: Duh i kult reprezentacije. Ono sto su imali Hrvati 2008. Samo jedna stvar nas moze unistiti - pretjerana euforija, a ova danasnja utakmica bi mogla da pomogne u tome. Srecom, ne vjerujem da jednog Stankovica, Vidica (pade mi na pamet da bi volio da ih vidim jednog protiv drugog u finalu LS), pa i Antica moze da uhvati euforija nakon svega sto su prosli. BEZ EUFORIJE MOLIM!

SQI

pre 14 godina

Ne da mi je krivo što nisam ni znao da će biti prenos :( Ovaj rezultat je fantastičan, pošto je pobediti Japan u gostima sigurno teže od pripremnih utakmica A tima protiv nesrećnog Alžira, očajnog Novog Zelanda i posrnule Poljske.

Opet, ne želim da kažem nijednu ružnu reč o timu koji vodi Radomir Antić - dok nas je vodio Đukić za kojim su ovde mnogi plakali, pobediti bilo koga je bila misaona imenica.

selektor

pre 14 godina

Ova utakmica je imala za cilj da se vidi ko ce da popuni rupe u reprezentaciji na SP, a Mrdja i Brkic su to ja mislim ovom utakmicom zagarantovali... Brkic branio sjajno, a Mrdja moze da bude odlican dzoker na SP. Brz, snalazljiv i lagano bi mogao da menja Pantelinja ili Zigica u svakom momentu...

Pejka

pre 14 godina

imam 3 utiska sa tekme:
-Milović liči na Kolinu :)
-snimak kad simpatični Japanac koji je ostao pozadi kod 2.gola lagano odlazi napred kao da se krije da ga niko od njegovih ne vidi :)))
-igrači naše lige nadtrčali Japance - ovo je za Ripleya :))))

ljilja

pre 14 godina

I posle ovoga, ljudi dodjite na stadione, ima sta da se vidi i u nasoj ligi. Problem je sto neke ekipe igraju bunker, ali generalno: IMA FUDBALA U SRBIJI.

dusan

pre 14 godina

svaka cast. mislio sam da ce na nad razbiju, bacio sam pare na keca i drago mi je da sam porgesio. treba biti poste i priznati gresku. jos jednom sjajno!

M V P

pre 14 godina

Kada pogrijesim ja cu da priznam.

Neke igrace sam pljuvao ali sad vidim da sam pogrijesio. Svi su odigrali odlicno i nemam nijednu zamjerku.

Bravo momci.

anabela

pre 14 godina

Samo cu reci, svaka cast momci, opravdali ste poverenje koje vam je ukazano i mozemo samo da budemo ponosni na vas! Nemamo sta da brinemo, buducnost srpskog fudbala je u odlicnim rukama!!!

forzaforza

pre 14 godina

@fora
fora ti je da ne koristis komplikovane reci koje ne znas pravilno da napises jer onda koliko god tvoj komentar bio na mestu ispadas smesan :D. evo ja ti se i dalje smejem :DDDD.

Panto

pre 14 godina

Mislim da smo napokon nasli pravog golmana.Izbacimo Stojkovica ,netreba nam,jer nezna vise da brani,kao sto ga nece vise ni jedan klub na ovoj planeti zemlji.
Ostalima ,odlicno su odigrali.

fora

pre 14 godina

Tako, tako, Japanci u najjacem sastavu a nasi pravo iz Jelen SuperLige.. Koja li je tu fora da mi je znati...
(Vlada, 5. april 2010 12:33)

fora ti je sto to nije oficijalni termin fife za reprezentativne utakmice pa ne igraju najbolji!
fora ti je da se vidi kako stojimo sa igrackim kadrom koji je samo iz nase lige!
fora ti je da tako jaka reprezentacija kao sto je japan zelela da igra sa nama!
fora ti je da nasi koji nisu bili u planu za reprezentativni sastav, osetu draz naseg grba i himne!
fora moze da ti bude da se neki momak iskrstalizira za nesto vise sto se tice buducnosti u srpskom dresu!
fora moza da ti bude da menadzeri lakse prodaju igrace posto su obukli nacionalni dres!

znaci ima kolko hoces fore!

a mene interesuje koja vam to fora da pljujete po sve zivom? odakle vam inspiracija da pljujete po nasim momcima?
eto ja sam siguran da nas nece obrukati, sta vise mislim da ce da dobijemo japance. a i siguran sam da ce njih 3-4 biti u kombinaciji za sp u ja...
(fora, 5. april 2010 13:56)

sad kapirate sta sam mislio!
neka se stide svi koji su pluvalji po ovim momcima, cak i kladili se protiv istih...

za mrdju, petrovica, ninkova, brkica itekako postoju sanse da se nadju na spisku za sp-o!

GA Bell

pre 14 godina

E sad mi ništa nije jasno.
Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?

Suboticanin

pre 14 godina

Spartak - Javor je bila lepa atmosfera i lepa posecenost, ali je kvalitet igre bio kriminalan.. Pogotovo posto se na utakmicu islo posle utisaka sa utakmice Celzi - Inter prethodne veceri. Odmah mi je bilo jasno zasto Mesi dobije 100 000 evra dnevno a ovi nasi 500 evra mesecno.. Ipak je velika razlika u kvalitetu...

ciganDOgroba

pre 14 godina

Svi hvale teren,semafor i sav konfor koji su nasi imali a racunica je jednstavna:50000 gledalaca sa prosecnom cenom karte od 50e i dobijemo budzet za jedan ozbiljan klub u Srbiji tipa Vose

Moler

pre 14 godina

Ajde sad šabani koji ste pljuvali ovaj tim izvucite se iz rupa u koje ste se zavukli i izvinite se.
Grobari, nemojte da se sramotimo, za Srbiju ako treba i 11 igraca!!!

AAAAAAAAAA

pre 14 godina

ajde sad pljuvaci nase lige navalite! pa mi smo prvi tim japana sa nasom trecom postavom dobili 3-0 !! i bez obzira koliko su mozda bili ne motivisani igraci Japana 3-0 nije naivan rezultat...

ima nade za nas...posle Afrike krecemo ka vrhu...

delija

pre 14 godina

Posle ovoga vise niko da nije pljuvao po JSL.Pljuvanje iskljucivo po FSS-u zbog infrastrukture koja nam je sramotna.Po ovim nasim pasnjacima ni Mesi ne bi pokazao Bog zna sta.U celoj ligi imamo 2 pristojna terena a o tribinama i reflektorima da ne pricamo...

Бели Орао

pre 14 godina

Момци,сви заједно,показали су како се бори за свети српски дрес и у потпуности оправдали поверење и част који су им указани.
Још једном је потврђено да смо земља са великим спортским потенцијалом и да нам знања и талента никада није недостајало.Основни проблем је очајна инфраструктура,недостатак закона,а пре свега новца као последица економске ситуације у којој се налазимо.
Са друге стране ми,навијачи,показали смо стару српску бољку омаловажавањем и потцењивањем свега што је домаће.Овога пута то је био фудбал,па су се многи пре меча просто утркивали у писању коментара који ће на прави начин дочарати дебакл који нам предстоји.Нека им навијање и однос јапанског народа према националном тиму послужи као наук за у будуће.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА,ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА !

stexFKV

pre 14 godina

Mrdja igraj tako i za vosu! dobri smo stvarno, pohvala za sve igrace ostavili su srce na teren. SRBIJA DO TOKIJA!!!A Japanu 3 komada hahahaha

filip

pre 14 godina

Svaka cast svim momcima a posebno mom Ivanjicaninu Mikiju Milovicu! Majstore, dokazao si da si najbolji stoper u ligi ali dzaba kada u mom Partizanu vec godinama igraju neki koji imaju jace menadzere i veci procenat od prodaje. Dok je tako desavace nam se Apoeli i Petah Tikve.

Normalan

pre 14 godina

halo bre!!!Dali ste vi ludi?Pustite ljude nek se raduju ipak neki nece imati sansu obuci taj dres vise.A uostalom ipak su nasi i pobedili su!Svaka cast momci!!!!

Slobodan

pre 14 godina

Svaka cast momcima na trijumfu.Da se ova utakmica igrala u Beogradu,ne bi sigurno bilo vise od 5000 ljudi.Ovo je skoro najjaci sastav Japana,a mi igramo sa Jsl-om.Moramo malo vise postovati i ceniti svoju ligu.Gube ljudi kuci 3-0,niko nije otisao sa stadiona.Kod nas bi otsilo vise od pola.Imaju ljudi kulturu.Jeste da ne znaju da navijaju,al ne vidjoh ni jednu slomljenu stolicu....Jos jednom,sve cestitke

scout

pre 14 godina

Ne mogu a da ne ostavim komentar, posto ovde nekiod ovog Mrdje napravise Boga, a pljuju Pantelica, Lazovica, Zigica... Samo primer da je Pantelic odigrao preko sto utakmicau Bundes ligi, Zigic se dokazao dva puta u Santanderu, Lazovic decko mnogo bolji i potkovaniji od Mrdje. Tako da uopste ne treba dovoditi u pitanje ko ide na SP, to su Panta, Ziga, Lazovic i Sulejmani od spiceva. Sulejmani mora ici, jer je decko ogroman potencijal, a to sto ovde neki ne vide dalje od svog sela, njihov problem. I za kraj, Mrdja da je vredeo nesto, ostao bi u Belgiji...

Coa!

pre 14 godina

Svaka cast! Japanci su igrali, mi davali golove.. Jedino mi je krivo za Fejsu, iako sam Delija, krivo mi je da se na ovakav nacin povredi..

Pedja

pre 14 godina

Ovo samo jos jednom potvrdjuje da nasi igraci dok igraju u SRbiji ne mogu da pronadju motivaciju i nemaju zelju da igraju fudbal na nivou na kojem mogu...

Nema para...
Nema publike...
Uzasni tereni...
Uplasene sudije...


Sve ovo samo potvrdjuje da je gledanje nase lige vise mucenje nego uzivanje u najlepsoj igri na svetu...
Nadam se da ce im ovaj Japanski vetar malo razbistriti razmisljanja i da ce poceti da se zalazu ovako i na domacim terenima a ne samo kad igraju ispred Radomira Antica...

Napred Srbija...

pozz

Cvexi

pre 14 godina

Svaka cast momcima, lepo takticki odigrana utakmica. Odlicno prvo poluvreme. Moram da priznam da sam se nadao minimalnom porazu ali ovo je sjajno. Svaka cast treneru i igracima.

sinisa Prijepolje

pre 14 godina

Voleo bih, eksperimentalno, da vidim utakmicu Javor Habitfarm - Spartak Zlatibor voda na nekom punom engleskom stadionu ( ne mora neki veliki, eto Craven Cottage npr. ) pa da sagledam da li je naša liga jadna zato što se igra na bunjištima ograđenim štalama ili bi to u normalnom fudbalskom ambijentu i sa normalnim fudbalskim prenosom izgledalo sasvim pristojno.
Mislim, ovi danas su igrali moderan, brz, lep fudbal, pa gde se sakriju u našoj Super Rogonja ligi onda, kad toga ne vidimo nikad?
(GA Bell, 7. april 2010 14:39)
#
Apsolutno se slazem..nasa liga nije losa,al ambijent u kojem se igraju utakmice je katastrofalan i zato sve to tako jadno izgleda ...

Kojovici

pre 14 godina

Bravo, respekt za ove momke. Prvi put igraju zajedno, i naprave vrhunski rezultat protiv verovatno najbolje azijske selekcije. Samo napred Srbijo!

laki

pre 14 godina

Dokaz da u ekipnim sportovima uvek pobedjuje tim a ne pojedinci i da kolektiv od prosecno kvalitetnih igraca moze da pobedi i na papiru mnogo bolje ako je sve podredjeno kolektivu.Ali da bi se sve to dogodilo nephodan je strucnjak koji zna to da napravi. Setite se samo Reala sa Zidanom, Bekamom i ostalim zvezdama kako su gubili od treceligasa u kupu.

Antic je zlata vredan sam ga je Bog poslao

alegria do povo

pre 14 godina

Mislio sam da ce biti mnogo teze. Kad se uzme u obzir da prvi put igraju zajedno bilo je super. Voleo bih da su igrali ofanzivnije bar u pojedinim trenutcima, celu utakmicu smo se branili. Sve ove prijateljske dobijamo nekako lagano, ne stvaramo puno prilika, nemamo puno loptu a opet lagano...

Nikola

pre 14 godina

Svidelo mi se jako kako se bore nasi momci! Da je srece da se ovako bore i u nasem prvenstvu, i da ovako igraju. Pritom ne mislim samo na dobro, vec i na fer igru...

Sto se tice Mrdje, decko je fantasticno brz, spretan s loptim i ima jako dobro kretanje po terenu. Zna sta treba da radi. Ali, mislim da on, kao i svi nasi igraci, jednostavno ne razmisljaju bas tako brzo dok imaju loptu kod sebe... samo to da se popravi kod nasih igraca od sada pa nadalje. Petljanje s loptom mora da prestane pod hitno! Sve u svemu, ja im dajem dobru ocenu. :)

FELIPE

pre 14 godina

Ала ћу да вадим маст мом шефу Јапанцу сутра на послу.
(Dr I, 7. april 2010 15:12)

Ako ne izvrsi harikiri veceras :)))

Svarce Neger

pre 14 godina

E moram ovo da vam ispricam. "Izmislim" jutros da imam neke obaveze da pozavrsavam u gradu i oko podneva zapalim sa posla. E sad, gde da gledam utakmicu pa svratim do najblize kladze. Sedam, utakmica samo sto je pocela ali paznju mi privlaci rasprava nekog momka sa cerom-radnicom. Obratim paznju i ukapiram da mu je pogresno otkucala tiket. On hteo 1-1 a ona mu otkucala 2-2 (rec je naravno o nasoj utakmici). Tako je on dramio jedno 10 minuta, ona cak htela da pozove obezbedjenje al se ovaj smirio. I onda pocinje. 0:1, 0:2. E kad je Tomic dao i treci gol ono smejanje "oko usiju" ne mogu vam opisati. Ono je trebalo videti. Sto kazu neki, neprocenjivo.
p.s. Nadam se da je "ni kriv ni duzan" dig'o kintu danas (da su mu i druge utakmice prosle). Momcima hvala sto su mi ulepsali dan. Svaka cast.

mislis na ovo

pre 14 godina

korea SRBIJA 0-1
alzir SRBIJA 0-3
japan SRBIJA 0-3
(samo tako samo tako, 7. april 2010 18:02)

Na redu su još fudbalske velesile, Kao Honkong, Indonezija, Farska ostrva, San Marino....
(Aha, 7. april 2010 20:39)

08-10-2009 Friendly
Croatia 3 - 2 Qatar

14-11-2009 Friendly
Croatia 5 - 0 Liechtenstein

18-06-2006 WORLD CUP
Japan 0 - 0 Croatia

PRVA EKIPA JAPANA

pre 14 godina

Znaci 552 nastupa za repku, malo li je?

Toliko ih je imala startna postava Japana, pa vi i dalje kenjajte da Honda nije bio tu (decko koji ima samo 16 nastupa, morimoto iz catanije kazete? samo 3 nastupa)

Ko ne zna, nek cuti

Mile karaoke!

pre 14 godina

Pokusajmo malo da razmisljamo! Lekic je zamena za Zigu, eventualnosti radi! Lazovic svakako menja Pantu. To je dakle pitanje tipa igraca kojeg Antic zeli da ima stalno na terenu zbog strategije igre. Ipak, po meni je to dosta usko gledanje, makar da je i Anticevo!Da se moja malenkost pita uzeo bih Zigu i Pantu(zbog iskustva) a kao dopune za c-for poziciju Lazovica i Sulejmanija, tek Mrdju kao krajnju opciju.Ko sumnja u Sulejmanija neka vidi njegove golove protiv Norveske. Jedan od tih golova je nezaboravan (ceo svet je pricao o toj kifli , vidite to na youtube-u!).Ja ne mogu da razumem zasto Antic ne smeka Mikija? On je najsvetlija buducnost nase reprezentacije i mnoge reprezentacije bi bile sretne da ga imaju! Mlad, brz, tehnicki neverovatan, treba malo da se bolje fizicki spremi nakon duze povrede! Dalje,uvek bih iz CZ pre uzeo Perovica nego Lekica(ako bas neko mora iz "branda"!)
Na poziciji zadnji vezni smo dosta slabi, mozda najlabiji! Milijas-katastrofa! Nije odigrao ukupno tri utakmice celu sezonu. Takav igrac ne moze nista pruziti vredno na SP. Racca jeste buducnost nase eprezentacije ali je Fejsa bolji i mnogo korisniji igrac od njega. Kuzmanovic ce verovatno sa Dekijem biti prva opcija!Tu je, naravno i Kacar, izvanredan talenat jos nepotvrdjen i sa neistrazenim mogucnostima na nekim pozicijama u timu.
Sto se odbrane tice, mislim da smo vise nego odlicni. Pitanje je opredelenja selektora npr. da li da uzme Rukavinu(dominantno ofanzivnog i supersonicnog beka) ili Ninkova kojeg preporucuje crveno-bela hemisfera....momka koji igra vrlo dobro u nasoj ligi. Uz to, verovatno boljeg u defanzivi a nesto skromnijeg od Rukavine u defanzivi. Koga god uzme od njih nece pogresiti jer su svakako druga opcija za Baneta.Dok je za c-halfove sve vec jasno, manje je bitno ko igra sa Vidom-da li Subotic ili Lukovic(iskusniji), a ima i drugih opcija.Levi bek je pozicija koja je dosta dobro popunjena ali bilo je dosta promena:Obradovic(povredjen), stari dobri Drago, cak Lukovic ponekad ili nova varijanta sa super trazenim i vrednim Kolarovim?!Uopste nemam licnu preferenciju i potaman je koga god bude vodio! Najvise mi se svidjao Obrad, ali ako se ne oporavi.... onda recimo Kolarov jer je autenticni bek . I Dragutinovic, naravno!Igra covek standardno u velikoj Sevilji!
Golman?
Sta da se radi, Stojkovic je bio i ostao nase prvo resenje. On dobro brani u Orlovima, ne razumem kriticare. Ali, SP je specificno takmicenje pa treba voditi talentovanog rezervnog vratara i jednog iskusnog, za svaki slucaj. Dakle, Stojkovic, Isajlovic i ...i Brkic! Nemam razloga da oklevam nakon Japana, zaista!