Nedelja, 21.03.2010.

14:14

Lukić: "Petrović ostaje legenda"

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić rekao je da su UO kluba i dosadašnji trener Vladimir Petrović Pižon sporazumno postigli dogovor o <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=03&amp;dd=21&amp;nav_id=419180" class="text-link" target= "_blank">prekidu saradnje</a>.

Izvor: B92

Lukiæ: "Petroviæ ostaje legenda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 14 godina

На лето све по старом без обзира узели или не титулу, Пижон је смењен јер је против распродаје играча која ће у сваком случају уследити на лето!
Лукићу и ја знам да продајем играче па нисам председник клуба!

Fernando

pre 14 godina

Ako je na temu Pizonove smene na raznim forumima postavljeno
hiljade komentara i svi osudjuju ovu sramotu ,Predsedniče zapitaj se !!! btw zvanični portal CZ selektivno objavljuje komentare navijača a blam izbija iz svakog od njih .ima ih preko 200 ,a moj nisu objavili iako sam ‚‚birao ‚‚ reči ...
Pozdravlja te razočarani vlasnik porodične propusnice za istok (ulaz 15 sektor 3red
31 sedišta 25 i 26 ) i donator 10 sms . Mnogo ste nas usrećili-ceo UO -jednoglasno .HVALA

Milan

pre 14 godina

Vladan Lukic ? Ko je taj covek
imam 40 godina i nikad cini mi se nisam cuo za njega eventualno jel to onaj sto jednu sezonu bese rezerva u Vojvodini. Ili onaj sto pricase da je Ceca kao njega volela tj, on trcao za njom. Ali ko je taj stvarno Vladanko Lukic da sudi da li je Pizon zvezdina zvezda jos ili ne. O onom podvoljku Adzicu necu da trosinm kilobajte.

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Ljudi,o cemu vi pricate? Pa koju je Zenga imao ekipu (Stojkovic,Bisevac,Lukovic, Kovacevic,Jankovic,Zigic,Pantelic,i dr.),a kakvu Muslin (Disljenkovic,Vidic,Dudic, Boskovic,Drulic,Pjanovic,...),a kakvu je imao Pizon na pocetku prvenstva? Pa mi smo u zimskom prelaznom roku doveli 6-7 pojacanja za ukupnu cifru od oko 150hiljada evra!!! Pa jel Pizon za to kriv sto Lukic dovodi nazovi fudbalere iz raznih krajeva Srbije? Dobro odigra protiv zvezde i partizana u prvom delu sezone i on je kao dobar igrac,i onda aj ti u zvezdu!!! PS.Gde su Lukicu ta "skupocena" pojacanja na terenu? Ma samo reci kriv je pizon,i to je to!!!!

На северу од 1982 год

pre 14 godina

Поред Славољуба Муслина, Драгослава Степановића и Ратомира Дујковића ми изаберемо овог за тренера. Страшно. Не волим Пижона као тренера али Достанић, ужас. Ако је он изабран између неколико кандидата, ко су они били? Милољуб Остојић, Земан, Јаневски, Косановић?

sanjaknezevicbn@yahoo.com

pre 14 godina

Koliko je meni poznato, istorija odredjuje ko je zasluzio da udje u legendu, ko ostaje i ko postaje legenda.Lukic hoce da ode u istoriju?Samo napred!Moze se samo diskutovati o trenerskim dostignucima gospodina Pizona,a to naravno nema uticaja na njegov renome koji je stekao kao igrac.

sale worms

pre 14 godina

Zanimljivo je da sam ovu vest video na nemackom videotextu i prosto nisam mogao da poverujem. Jest da Pizon i nije imao neki stil igre al rezultate jeste,verovatno je nekom smetao, samo se plasim da sad zvezdina kola ne podju nizbrdo ako to vec nisu. A ko su vec hteli da dovedu nekog pa sto ne uzose nekog boljeg nema veze iz Srbije ili inostranstva. Bojim se da Dostanic nema ama bas nikakvog autoriteta a to ce bude rasulo

Predsednik navijaca Partizana

pre 14 godina

Lukicu, puno hvala na 3. uzastopnoj tituli Partizana. Proglasavam te pocasnim Partizanovcem veka.
Care kako se ponasas tebi je mesto na Severu a ne u fotelji.

FKCZ

pre 14 godina

Podrzavam Lukica u potpunosti sto se tice Pizona. Hvala mu na svemu ali kad vidim Blazica u timu... Pa izgubljene utakmice protiv Slavije i partizana za koje je Pizon jedini krivac. Pobedjivao je domacu boraniju minimalcem ali igra nula. Sto se tice novog trenera bilo je mnooogo boljih resenja. Npr. Muslin, Jankovic, Bozovic... Mislim da pod hitno treba smeniti ogranicenog sportskog direktora!

ode titula

pre 14 godina

Ja za svojih 19 god jedino se secam da su Zenga i Muslin napravili nesto...a ovog se secam po uzasnoj sezoni..nadam se da se ista nece ponoviti...

Kalimero

pre 14 godina

Kako vas nije sramota. Pa u tog Lukića i Pižona ste gledali kao u bogove kad su vas preuzeli prošle godine. Sad vam ne valjaju ni jedan ni drugi. Isti ste kao ona razmažena gomila Realovih i Barseloninih kilavaca koja maše belim maramicama čim im legija stranaca odigra prvu nerešenu utakmicu u prvenstvu, jer oni su navikli, bože moj, da svake godine budu prvaci sveta!!!

Wien

pre 14 godina

Otkuda odjednom smjena trenera,kad je do juce po Pizonu i Lukicu sve bilo uredu.Izgleda da je g.Lukic shvatio da se nemoze bas sve dobiti na silu i srecu.Hteli to da prihvate ili ne Zvezda je vec duze vremena mali klub sa velikom tradicijom i bas takvog trenera i presednika imaju trenutno!

Pitanje

pre 14 godina

Zašto mislite da je nekome toliko stalo da kupi Zvezdu ili Partizan? Bogati ljudi kupuju samo one firme koje mogu da im donesu profit. Fudbal u Beogradu je obična gubitnička pojava, ne verujem da bi iko bacao novac u bure bez dna. Jedino što je tu interesdantno, to je kupiti stadion, srušiti sve to zajedno i napraviti zgrade, hotele, kafane, ili velike trgovačke centre.

Rasa

pre 14 godina

Potpuno podržavam Lukića i upravni odbor CZ. Pižon ostaje legenda i uvek je u CZ i našim srcima. Smena je bila neminovna jer tim NIJE IMAO IGRU DUŽE VREME. Možda je nešto i pogrešno ali NEŠTO SE HITNO MORALO DA URADI. Bez promene u slučaju neuspeha bili bi krivi i Pižon i svi, ovako čitava odgovornost je na upravi kluba i naravno novom treneru koji mora mnogo da zna da radi i da ima puno sreće. Takav je to posao!

Sirko

pre 14 godina

Pa pusto ima li iko u ovoj drzavi od trenera a da to nisu Bekvalac,Pizon ,Dostanic,Muslin...ako jedan trener u 4 godine 3 puta vodi jedan te isti klub,o kakvim se to promjenama prica?

Bozza

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovaj potez, zašto čovek ode!!! Pa dobro nije on kriv što sudija nije imao vremena da svira još neki penal protiv Metalca!!!

Miodrag

pre 14 godina

Šta reći o našem prvenstvu, treneri se smenjuju posle jednog poraza,a na njihova mesta dolaze drugi koji se za celu svoju karijeru nisu nigde istakli.Dostanić je već jednom bio trener Zvezde i pokazao da nije nivo ni za drugu ligu.No činjenica je da mi odličnih i vrlo dobrih trenera i nemamo,možda dva dobra i nekoliko dovoljnih... Pogledajte čitavu ligu i recite ko je tu neki trener,ko je tu nešto osvojio ?!?

banderaš

pre 14 godina

Adžić i Lukić su intelektualne veličine. Poslednju knjigu koju su pročitali je "Bela griva" (Adžić) i "Magareće godine" (Lukić). Lopta im je išla od noge. Na šta je spala Zvezda da je vode ovi mangupi, stvarno ne znam šta da mislim... Ne branim Petrovića, ali ko ga je ono beše doveo?

Ljuba

pre 14 godina

Dostanica znam licno,mislim da nema autoritet,bolje resenje je bio A.Jankovic npr.A sto se tice ovih grobara i prozivka na racun namestanja i Toleta,nek se samo sete kup utakmice.Zvezda gubila 2>0,pa 2>2 i onda...ponisten regularan 3 go zbog ofsajda????????? naravno Jovetic za 3>2 i mi namestali...ccc...pogledajte tu utakmicu ponovo,bice vam jasno!!!!

Katanac

pre 14 godina

Lukiću i ti i ja znamo da sam upravo JA jedino resenje za sve vase probleme i muke!
http://blog.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg

Lignjoslav

pre 14 godina

Pokusacu realno da sagledam obe strane ove odluke.
Dobra strana Pizona je ta, sto je bio veliki motivator. Tacno je da je iz ove ekipe crpeo maksimum. Takodje, na neki nacin, on je i simbol promena koje su se desile prosle godine. To su sve stvari koje govore Pizonu u prilog.
E, sad da vidimo, i one lose njegove strane.
Prvo, sad vec cuveni, BLAZIC. Ne postoji covek koji voli zvezdu, a da ima stomak za njega. Ok, decko se trudi, trci, ali, ljudi, pobogu, ON NE UME DA IGRA FUDBAL!!!
Druga stvar: Mnogo puta nam se desavalo da se branimo protiv nekih manjih ekipa i to na marakani. Zasto? Odgovor je prost. Zato sto u timu nemamo igraca koji moze da bude organizator igre, da stalno preti protivnickim odbranama iz drugog plana! Sve se svodilo na Ninkova, Lazetica i centarsut sa desne strane, na Lekica, pa sta bude. Odbrane su znale da treba samo Leku da zaustave i stvar resena! To je posledica igre sa TRI zadnja vezna! Bogdanovi, Savio i Issah su se 15 godina "skolovali" da kvare igru protivnika, a Pizon je hteo da mu oni grade napade. Drugim recima, kad nema Lazetica, sve pada u vodu i igra nam se svodi na frljoke.
Trece je to sto mnogi kazu da je od "nicega" napravio nesto.
Samo da vas podsetim da Zvezda ima Lekica (reprezentativac), Lazetica(iskusan, bivsi reprezentativac), Ninkova (bio u repki i opet ce), Perovica, Savica i Lazovica(mladi reprezentativci), Vilotica(bivsi mladi reprezentativac), Jevtica i Bogdanovica(isto bivse malde repr.), Issaha(potencijalnog rep. Gane), Stamenog(verovatno rep. i najboljeg golmana u Srbiji)......Pa jos, Kadu, Nikolic(rep CG)....Mugosu(najboljeg igraca Borca prosle sezone)
I kako je onda on to od "nicega" naporavio nesto??
Jednostavno, to nije tacno.
Cetvrto je njegov inat. Ignjatijevic centrira sa pola terena, u odbrani pored njega prolecu, kao pored groblja, a on ga drzi u timu. Blazic je vec pomenut, a i Perovic je u zescoj krizi, a Jevtic sedi na klupi!!?? Lazetic se povredi, a Lazovica ni na klupi??
Mnogo je gresaka pravio i iako ga veoma postujem kao Zvezdinu zvezdu, drago mi je da je doslo do promene, jer nije tacno da je "preuzeo klub, kad niko nije hteo". Alo, ljudi, pricamo o Zvezdi!!! Ima toliko trenera koji su Zvezdasi i koji bi jedva docekali sansu da preuzmu Zvezdu (Radovan Curcic, Nesko Milovanovic, pa i Dostanic)....
Navijao sam da dodje grof, ali mi nije zao ni sto je dosao Ratko. Igrali smo veoma lep fudbal, kad je on bio trener(Muslinova skola), a smenjen je zato sto je Pixi doveo Zengu!!
SVI NA MARAKANU I SVI UZ ZVEZDU!!!!

dragan pfc

pre 14 godina

Samo se ti tesi da i dalje imas bodovnu prednost nad Partizanom,ali neces je jos dugo imati.Tole je stao na put ciganskoj kupovini i ucenama. ZIVEO TOLE.DUPLA KRUNA U HUMSKOJ SE CUVA.

Marko

pre 14 godina

Dakle ovako...kako ljudima u Zvezdi nije jasno da se preko noci nista ne moze uraditi, odnosno da je potreban kontinuitet u radu jednog trenera bar godinu-dve dana da bi rezultati i igra bili na nivou. Da stvar bude gora, Zvezda je prva na tabeli, a sto se igre tice, bez obzira na sve kritike bolju igru nismo imali jos od vremena kada je Muslin bio trener. O Dostanicu ne vredi trositi reci, covek je pokazao vise puta da nije kalibar za Zvezdu, a to cemo se na zalost ponovo uveriti posle samo par utakmica. Na kraju da rezimiram: ili su i ovi ljudi u upravi nestrucni kao i u predhodnim upravama ili su ponovo aktuelizovani neki licni interesi iznad klupskih. Bruka i sramota za Lukica i kompaniju.

Dragan

pre 14 godina

Ne znam kojim kriteriumima se sluzio UO kada su izabrali Dostanica! Zvezdi treba trener koji poznaje moderan fudbal ima rezultate iza sebe bar neki trofej da je osvojio i autoritet kod igraca . Realno Dostanic nema nista od gore navedenoga.Mislim da se u pozadini ovakve odluke kriju neki drugi ne sportski razlozi!

aaaaa

pre 14 godina

Grof ne bi dosao u Zvezdu ni da ste mu prepisali vlasnistvo nad Marakanom. Mogli ste reci i da je Kapelo bio kandidat ali ste eto izabrali ovoga.

Cika Daca

pre 14 godina

Grof Bozovic je vec potpisao ugovor u Ukrajini. Ti si, Lukicu Vladane, veliki manipulator. Ti i Adzic se doveli Dostanica, dali mu da bude direktor skole, vrebajuci trenutak da ga ustolicite i tako zaokruzite 'svoju' vlast u Crvenoj zvezdi. Sram vas bilo!

295

pre 14 godina

izmedju bozovica i dostanica ste birali..a izabrali dostanica...to je isto kao kad bi meni neko da biram sta cu da vozim...x6 il bajs...a ja izaberem bajs...pizon je bio ocajan al je imao rez...bojim se da ovaj ce biti ocajan al da nece imati rez...KOJI BRE DOSTANIC

Dekkki

pre 14 godina

E moj Vladane. I ti si izgleda potpao pod uticaj nekih ljudi koji zele da sto vise uruse klub pred privatizaciju ili nisi imao hrabrosti da im se suprotstavis ! Siguran sam da si bio protiv smene Pizona ali nisi imao hrabrosti da ga podrzis.Seti se sta si pricao na pocetku sezone,kako je Pizon nase najvece pojacanje i da je Zvezda dobila trenera na duze staze,kome je prevashodni zadatak da stvori tim za narednu sezonu. A sa ovim igracima Pizon je ostvario dobar rezultat a jak tim od njih ni kapelo ne bi mogao da stvori.

MOLIM

pre 14 godina

"Imali smo dva kandidata, Dostanića i (Miodraga) 'Grofa' Božovića", pojasnio je Vladan Lukić jednoglasnu odluku Upravnog odbora.

I vi ste izabrali Dostanica????????

dukaneze

pre 14 godina

Lukicu,dobro radis..najjache!Pizon ne zna i to je hladna cinjenica!Dostanic i nije neki struchnjak,ali moralo se nesto mijenjati..puna podrska za svaki potez koji vuches..a ovi maliciozni komentari Mome,Djoleta su skromno receno plitki..izmedju ostalog,loshe se snalaze sa pravopisom,a drze propovjed za isti..horor! samo da ponovim ili na 'klupu',ili 'klupi' isto je ..kod nas u Crnoj Gori je to zapravo isto,kad kazemo na 'klupu' to je vise zargonski;)
tako,pozdrav srbima i Delijama iz srpske crne gore,na marakani se vidimo;)

u najavi

pre 14 godina

Svi imamo deo odgovornosti za to, ali nema razloga da sada padamo u depresiju. I dalje imamo bodovnu prednost nad Partizanom. Da nam je neko pre početka sezone ponudio ovakvu situaciju, sigurno bismo je prihvatili", rekao je Lukić.

Tako je i Trifa za EC govorio pa vidi dokle je dogurao...

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Zvezdaši moji, pogledajte vaše komentare ispod jučerašnjih vesti. Dobili ste što ste tražili, ja kad sam rekao da treba strpljenja da se izgradi tim od nule, dobio sam skoro najviše nepreporučenih. Sad je ovo odjednom sramota, pa se pitam ima li ovde ljudi sa svojim stavom?
Grobari su naravno isti. Samo teraju upravu, trenere, sad kad ih je malo krenulo, mnogo su moćni do sledećeg poraza, a onda stara priča.
Mnogo jadno.

Antagonist

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare tipe "Prvi smo na tabeli, zasto smenjujemo Pizona..."
Treba biti realan i reci da je vecina Zvezdinih utakmica bila namestena, i da nije bilo toga sa ovakvom igrom bismo tesko i do drugog mesta stogli. Ako hocemo u Ligu sampiona na leto, onda je nesto moralo da se promeni, jer ja se ne secam kada je zvezda igrala ovako lose(a jos mi je u svezem pamcenju Zdenjek Zeman).

Đole

pre 14 godina

e moj Lukiću!!izabrati Dostanića umesto Grofa je stvarno teška glupost,treba i ti da podneseš ostavku zbog ovoga,jer ovo vodi opet urušavanju Zvezde,a možda si ti postavljen da to uradiš.

Coa

pre 14 godina

Ako ste vec imali izbor izmedju Dosanica i Grofa, kako se odluchiste za ovog prvog?? Nadam se da znate sta radite. Pizon je ni od chega napravio ekipu koja se kako tako drzi na prvom mestu. Trebalo je pustiti ga da zavrsi sezonu, a ako ga vec smenjujete postoje MNOGO bolje opcije od Ratka Dostanica.

Cika Daca

pre 14 godina

Grof Bozovic je vec potpisao ugovor u Ukrajini. Ti si, Lukicu Vladane, veliki manipulator. Ti i Adzic se doveli Dostanica, dali mu da bude direktor skole, vrebajuci trenutak da ga ustolicite i tako zaokruzite 'svoju' vlast u Crvenoj zvezdi. Sram vas bilo!

MOLIM

pre 14 godina

"Imali smo dva kandidata, Dostanića i (Miodraga) 'Grofa' Božovića", pojasnio je Vladan Lukić jednoglasnu odluku Upravnog odbora.

I vi ste izabrali Dostanica????????

Lignjoslav

pre 14 godina

Pokusacu realno da sagledam obe strane ove odluke.
Dobra strana Pizona je ta, sto je bio veliki motivator. Tacno je da je iz ove ekipe crpeo maksimum. Takodje, na neki nacin, on je i simbol promena koje su se desile prosle godine. To su sve stvari koje govore Pizonu u prilog.
E, sad da vidimo, i one lose njegove strane.
Prvo, sad vec cuveni, BLAZIC. Ne postoji covek koji voli zvezdu, a da ima stomak za njega. Ok, decko se trudi, trci, ali, ljudi, pobogu, ON NE UME DA IGRA FUDBAL!!!
Druga stvar: Mnogo puta nam se desavalo da se branimo protiv nekih manjih ekipa i to na marakani. Zasto? Odgovor je prost. Zato sto u timu nemamo igraca koji moze da bude organizator igre, da stalno preti protivnickim odbranama iz drugog plana! Sve se svodilo na Ninkova, Lazetica i centarsut sa desne strane, na Lekica, pa sta bude. Odbrane su znale da treba samo Leku da zaustave i stvar resena! To je posledica igre sa TRI zadnja vezna! Bogdanovi, Savio i Issah su se 15 godina "skolovali" da kvare igru protivnika, a Pizon je hteo da mu oni grade napade. Drugim recima, kad nema Lazetica, sve pada u vodu i igra nam se svodi na frljoke.
Trece je to sto mnogi kazu da je od "nicega" napravio nesto.
Samo da vas podsetim da Zvezda ima Lekica (reprezentativac), Lazetica(iskusan, bivsi reprezentativac), Ninkova (bio u repki i opet ce), Perovica, Savica i Lazovica(mladi reprezentativci), Vilotica(bivsi mladi reprezentativac), Jevtica i Bogdanovica(isto bivse malde repr.), Issaha(potencijalnog rep. Gane), Stamenog(verovatno rep. i najboljeg golmana u Srbiji)......Pa jos, Kadu, Nikolic(rep CG)....Mugosu(najboljeg igraca Borca prosle sezone)
I kako je onda on to od "nicega" naporavio nesto??
Jednostavno, to nije tacno.
Cetvrto je njegov inat. Ignjatijevic centrira sa pola terena, u odbrani pored njega prolecu, kao pored groblja, a on ga drzi u timu. Blazic je vec pomenut, a i Perovic je u zescoj krizi, a Jevtic sedi na klupi!!?? Lazetic se povredi, a Lazovica ni na klupi??
Mnogo je gresaka pravio i iako ga veoma postujem kao Zvezdinu zvezdu, drago mi je da je doslo do promene, jer nije tacno da je "preuzeo klub, kad niko nije hteo". Alo, ljudi, pricamo o Zvezdi!!! Ima toliko trenera koji su Zvezdasi i koji bi jedva docekali sansu da preuzmu Zvezdu (Radovan Curcic, Nesko Milovanovic, pa i Dostanic)....
Navijao sam da dodje grof, ali mi nije zao ni sto je dosao Ratko. Igrali smo veoma lep fudbal, kad je on bio trener(Muslinova skola), a smenjen je zato sto je Pixi doveo Zengu!!
SVI NA MARAKANU I SVI UZ ZVEZDU!!!!

Antagonist

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare tipe "Prvi smo na tabeli, zasto smenjujemo Pizona..."
Treba biti realan i reci da je vecina Zvezdinih utakmica bila namestena, i da nije bilo toga sa ovakvom igrom bismo tesko i do drugog mesta stogli. Ako hocemo u Ligu sampiona na leto, onda je nesto moralo da se promeni, jer ja se ne secam kada je zvezda igrala ovako lose(a jos mi je u svezem pamcenju Zdenjek Zeman).

Katanac

pre 14 godina

Lukiću i ti i ja znamo da sam upravo JA jedino resenje za sve vase probleme i muke!
http://blog.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg

dragan pfc

pre 14 godina

Samo se ti tesi da i dalje imas bodovnu prednost nad Partizanom,ali neces je jos dugo imati.Tole je stao na put ciganskoj kupovini i ucenama. ZIVEO TOLE.DUPLA KRUNA U HUMSKOJ SE CUVA.

banderaš

pre 14 godina

Adžić i Lukić su intelektualne veličine. Poslednju knjigu koju su pročitali je "Bela griva" (Adžić) i "Magareće godine" (Lukić). Lopta im je išla od noge. Na šta je spala Zvezda da je vode ovi mangupi, stvarno ne znam šta da mislim... Ne branim Petrovića, ali ko ga je ono beše doveo?

aaaaa

pre 14 godina

Grof ne bi dosao u Zvezdu ni da ste mu prepisali vlasnistvo nad Marakanom. Mogli ste reci i da je Kapelo bio kandidat ali ste eto izabrali ovoga.

Dekkki

pre 14 godina

E moj Vladane. I ti si izgleda potpao pod uticaj nekih ljudi koji zele da sto vise uruse klub pred privatizaciju ili nisi imao hrabrosti da im se suprotstavis ! Siguran sam da si bio protiv smene Pizona ali nisi imao hrabrosti da ga podrzis.Seti se sta si pricao na pocetku sezone,kako je Pizon nase najvece pojacanje i da je Zvezda dobila trenera na duze staze,kome je prevashodni zadatak da stvori tim za narednu sezonu. A sa ovim igracima Pizon je ostvario dobar rezultat a jak tim od njih ni kapelo ne bi mogao da stvori.

295

pre 14 godina

izmedju bozovica i dostanica ste birali..a izabrali dostanica...to je isto kao kad bi meni neko da biram sta cu da vozim...x6 il bajs...a ja izaberem bajs...pizon je bio ocajan al je imao rez...bojim se da ovaj ce biti ocajan al da nece imati rez...KOJI BRE DOSTANIC

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Zvezdaši moji, pogledajte vaše komentare ispod jučerašnjih vesti. Dobili ste što ste tražili, ja kad sam rekao da treba strpljenja da se izgradi tim od nule, dobio sam skoro najviše nepreporučenih. Sad je ovo odjednom sramota, pa se pitam ima li ovde ljudi sa svojim stavom?
Grobari su naravno isti. Samo teraju upravu, trenere, sad kad ih je malo krenulo, mnogo su moćni do sledećeg poraza, a onda stara priča.
Mnogo jadno.

Bozza

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovaj potez, zašto čovek ode!!! Pa dobro nije on kriv što sudija nije imao vremena da svira još neki penal protiv Metalca!!!

u najavi

pre 14 godina

Svi imamo deo odgovornosti za to, ali nema razloga da sada padamo u depresiju. I dalje imamo bodovnu prednost nad Partizanom. Da nam je neko pre početka sezone ponudio ovakvu situaciju, sigurno bismo je prihvatili", rekao je Lukić.

Tako je i Trifa za EC govorio pa vidi dokle je dogurao...

Coa

pre 14 godina

Ako ste vec imali izbor izmedju Dosanica i Grofa, kako se odluchiste za ovog prvog?? Nadam se da znate sta radite. Pizon je ni od chega napravio ekipu koja se kako tako drzi na prvom mestu. Trebalo je pustiti ga da zavrsi sezonu, a ako ga vec smenjujete postoje MNOGO bolje opcije od Ratka Dostanica.

Sirko

pre 14 godina

Pa pusto ima li iko u ovoj drzavi od trenera a da to nisu Bekvalac,Pizon ,Dostanic,Muslin...ako jedan trener u 4 godine 3 puta vodi jedan te isti klub,o kakvim se to promjenama prica?

Đole

pre 14 godina

e moj Lukiću!!izabrati Dostanića umesto Grofa je stvarno teška glupost,treba i ti da podneseš ostavku zbog ovoga,jer ovo vodi opet urušavanju Zvezde,a možda si ti postavljen da to uradiš.

Predsednik navijaca Partizana

pre 14 godina

Lukicu, puno hvala na 3. uzastopnoj tituli Partizana. Proglasavam te pocasnim Partizanovcem veka.
Care kako se ponasas tebi je mesto na Severu a ne u fotelji.

Marko

pre 14 godina

Dakle ovako...kako ljudima u Zvezdi nije jasno da se preko noci nista ne moze uraditi, odnosno da je potreban kontinuitet u radu jednog trenera bar godinu-dve dana da bi rezultati i igra bili na nivou. Da stvar bude gora, Zvezda je prva na tabeli, a sto se igre tice, bez obzira na sve kritike bolju igru nismo imali jos od vremena kada je Muslin bio trener. O Dostanicu ne vredi trositi reci, covek je pokazao vise puta da nije kalibar za Zvezdu, a to cemo se na zalost ponovo uveriti posle samo par utakmica. Na kraju da rezimiram: ili su i ovi ljudi u upravi nestrucni kao i u predhodnim upravama ili su ponovo aktuelizovani neki licni interesi iznad klupskih. Bruka i sramota za Lukica i kompaniju.

Wien

pre 14 godina

Otkuda odjednom smjena trenera,kad je do juce po Pizonu i Lukicu sve bilo uredu.Izgleda da je g.Lukic shvatio da se nemoze bas sve dobiti na silu i srecu.Hteli to da prihvate ili ne Zvezda je vec duze vremena mali klub sa velikom tradicijom i bas takvog trenera i presednika imaju trenutno!

Ljuba

pre 14 godina

Dostanica znam licno,mislim da nema autoritet,bolje resenje je bio A.Jankovic npr.A sto se tice ovih grobara i prozivka na racun namestanja i Toleta,nek se samo sete kup utakmice.Zvezda gubila 2>0,pa 2>2 i onda...ponisten regularan 3 go zbog ofsajda????????? naravno Jovetic za 3>2 i mi namestali...ccc...pogledajte tu utakmicu ponovo,bice vam jasno!!!!

Dragan

pre 14 godina

Ne znam kojim kriteriumima se sluzio UO kada su izabrali Dostanica! Zvezdi treba trener koji poznaje moderan fudbal ima rezultate iza sebe bar neki trofej da je osvojio i autoritet kod igraca . Realno Dostanic nema nista od gore navedenoga.Mislim da se u pozadini ovakve odluke kriju neki drugi ne sportski razlozi!

ode titula

pre 14 godina

Ja za svojih 19 god jedino se secam da su Zenga i Muslin napravili nesto...a ovog se secam po uzasnoj sezoni..nadam se da se ista nece ponoviti...

Kalimero

pre 14 godina

Kako vas nije sramota. Pa u tog Lukića i Pižona ste gledali kao u bogove kad su vas preuzeli prošle godine. Sad vam ne valjaju ni jedan ni drugi. Isti ste kao ona razmažena gomila Realovih i Barseloninih kilavaca koja maše belim maramicama čim im legija stranaca odigra prvu nerešenu utakmicu u prvenstvu, jer oni su navikli, bože moj, da svake godine budu prvaci sveta!!!

Pitanje

pre 14 godina

Zašto mislite da je nekome toliko stalo da kupi Zvezdu ili Partizan? Bogati ljudi kupuju samo one firme koje mogu da im donesu profit. Fudbal u Beogradu je obična gubitnička pojava, ne verujem da bi iko bacao novac u bure bez dna. Jedino što je tu interesdantno, to je kupiti stadion, srušiti sve to zajedno i napraviti zgrade, hotele, kafane, ili velike trgovačke centre.

Miodrag

pre 14 godina

Šta reći o našem prvenstvu, treneri se smenjuju posle jednog poraza,a na njihova mesta dolaze drugi koji se za celu svoju karijeru nisu nigde istakli.Dostanić je već jednom bio trener Zvezde i pokazao da nije nivo ni za drugu ligu.No činjenica je da mi odličnih i vrlo dobrih trenera i nemamo,možda dva dobra i nekoliko dovoljnih... Pogledajte čitavu ligu i recite ko je tu neki trener,ko je tu nešto osvojio ?!?

dukaneze

pre 14 godina

Lukicu,dobro radis..najjache!Pizon ne zna i to je hladna cinjenica!Dostanic i nije neki struchnjak,ali moralo se nesto mijenjati..puna podrska za svaki potez koji vuches..a ovi maliciozni komentari Mome,Djoleta su skromno receno plitki..izmedju ostalog,loshe se snalaze sa pravopisom,a drze propovjed za isti..horor! samo da ponovim ili na 'klupu',ili 'klupi' isto je ..kod nas u Crnoj Gori je to zapravo isto,kad kazemo na 'klupu' to je vise zargonski;)
tako,pozdrav srbima i Delijama iz srpske crne gore,na marakani se vidimo;)

Milan

pre 14 godina

Vladan Lukic ? Ko je taj covek
imam 40 godina i nikad cini mi se nisam cuo za njega eventualno jel to onaj sto jednu sezonu bese rezerva u Vojvodini. Ili onaj sto pricase da je Ceca kao njega volela tj, on trcao za njom. Ali ko je taj stvarno Vladanko Lukic da sudi da li je Pizon zvezdina zvezda jos ili ne. O onom podvoljku Adzicu necu da trosinm kilobajte.

sale worms

pre 14 godina

Zanimljivo je da sam ovu vest video na nemackom videotextu i prosto nisam mogao da poverujem. Jest da Pizon i nije imao neki stil igre al rezultate jeste,verovatno je nekom smetao, samo se plasim da sad zvezdina kola ne podju nizbrdo ako to vec nisu. A ko su vec hteli da dovedu nekog pa sto ne uzose nekog boljeg nema veze iz Srbije ili inostranstva. Bojim se da Dostanic nema ama bas nikakvog autoriteta a to ce bude rasulo

FKCZ

pre 14 godina

Podrzavam Lukica u potpunosti sto se tice Pizona. Hvala mu na svemu ali kad vidim Blazica u timu... Pa izgubljene utakmice protiv Slavije i partizana za koje je Pizon jedini krivac. Pobedjivao je domacu boraniju minimalcem ali igra nula. Sto se tice novog trenera bilo je mnooogo boljih resenja. Npr. Muslin, Jankovic, Bozovic... Mislim da pod hitno treba smeniti ogranicenog sportskog direktora!

На северу од 1982 год

pre 14 godina

Поред Славољуба Муслина, Драгослава Степановића и Ратомира Дујковића ми изаберемо овог за тренера. Страшно. Не волим Пижона као тренера али Достанић, ужас. Ако је он изабран између неколико кандидата, ко су они били? Милољуб Остојић, Земан, Јаневски, Косановић?

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Ljudi,o cemu vi pricate? Pa koju je Zenga imao ekipu (Stojkovic,Bisevac,Lukovic, Kovacevic,Jankovic,Zigic,Pantelic,i dr.),a kakvu Muslin (Disljenkovic,Vidic,Dudic, Boskovic,Drulic,Pjanovic,...),a kakvu je imao Pizon na pocetku prvenstva? Pa mi smo u zimskom prelaznom roku doveli 6-7 pojacanja za ukupnu cifru od oko 150hiljada evra!!! Pa jel Pizon za to kriv sto Lukic dovodi nazovi fudbalere iz raznih krajeva Srbije? Dobro odigra protiv zvezde i partizana u prvom delu sezone i on je kao dobar igrac,i onda aj ti u zvezdu!!! PS.Gde su Lukicu ta "skupocena" pojacanja na terenu? Ma samo reci kriv je pizon,i to je to!!!!

Rasa

pre 14 godina

Potpuno podržavam Lukića i upravni odbor CZ. Pižon ostaje legenda i uvek je u CZ i našim srcima. Smena je bila neminovna jer tim NIJE IMAO IGRU DUŽE VREME. Možda je nešto i pogrešno ali NEŠTO SE HITNO MORALO DA URADI. Bez promene u slučaju neuspeha bili bi krivi i Pižon i svi, ovako čitava odgovornost je na upravi kluba i naravno novom treneru koji mora mnogo da zna da radi i da ima puno sreće. Takav je to posao!

Fernando

pre 14 godina

Ako je na temu Pizonove smene na raznim forumima postavljeno
hiljade komentara i svi osudjuju ovu sramotu ,Predsedniče zapitaj se !!! btw zvanični portal CZ selektivno objavljuje komentare navijača a blam izbija iz svakog od njih .ima ih preko 200 ,a moj nisu objavili iako sam ‚‚birao ‚‚ reči ...
Pozdravlja te razočarani vlasnik porodične propusnice za istok (ulaz 15 sektor 3red
31 sedišta 25 i 26 ) i donator 10 sms . Mnogo ste nas usrećili-ceo UO -jednoglasno .HVALA

sanjaknezevicbn@yahoo.com

pre 14 godina

Koliko je meni poznato, istorija odredjuje ko je zasluzio da udje u legendu, ko ostaje i ko postaje legenda.Lukic hoce da ode u istoriju?Samo napred!Moze se samo diskutovati o trenerskim dostignucima gospodina Pizona,a to naravno nema uticaja na njegov renome koji je stekao kao igrac.

Aleks

pre 14 godina

На лето све по старом без обзира узели или не титулу, Пижон је смењен јер је против распродаје играча која ће у сваком случају уследити на лето!
Лукићу и ја знам да продајем играче па нисам председник клуба!

Ljuba

pre 14 godina

Dostanica znam licno,mislim da nema autoritet,bolje resenje je bio A.Jankovic npr.A sto se tice ovih grobara i prozivka na racun namestanja i Toleta,nek se samo sete kup utakmice.Zvezda gubila 2>0,pa 2>2 i onda...ponisten regularan 3 go zbog ofsajda????????? naravno Jovetic za 3>2 i mi namestali...ccc...pogledajte tu utakmicu ponovo,bice vam jasno!!!!

Lignjoslav

pre 14 godina

Pokusacu realno da sagledam obe strane ove odluke.
Dobra strana Pizona je ta, sto je bio veliki motivator. Tacno je da je iz ove ekipe crpeo maksimum. Takodje, na neki nacin, on je i simbol promena koje su se desile prosle godine. To su sve stvari koje govore Pizonu u prilog.
E, sad da vidimo, i one lose njegove strane.
Prvo, sad vec cuveni, BLAZIC. Ne postoji covek koji voli zvezdu, a da ima stomak za njega. Ok, decko se trudi, trci, ali, ljudi, pobogu, ON NE UME DA IGRA FUDBAL!!!
Druga stvar: Mnogo puta nam se desavalo da se branimo protiv nekih manjih ekipa i to na marakani. Zasto? Odgovor je prost. Zato sto u timu nemamo igraca koji moze da bude organizator igre, da stalno preti protivnickim odbranama iz drugog plana! Sve se svodilo na Ninkova, Lazetica i centarsut sa desne strane, na Lekica, pa sta bude. Odbrane su znale da treba samo Leku da zaustave i stvar resena! To je posledica igre sa TRI zadnja vezna! Bogdanovi, Savio i Issah su se 15 godina "skolovali" da kvare igru protivnika, a Pizon je hteo da mu oni grade napade. Drugim recima, kad nema Lazetica, sve pada u vodu i igra nam se svodi na frljoke.
Trece je to sto mnogi kazu da je od "nicega" napravio nesto.
Samo da vas podsetim da Zvezda ima Lekica (reprezentativac), Lazetica(iskusan, bivsi reprezentativac), Ninkova (bio u repki i opet ce), Perovica, Savica i Lazovica(mladi reprezentativci), Vilotica(bivsi mladi reprezentativac), Jevtica i Bogdanovica(isto bivse malde repr.), Issaha(potencijalnog rep. Gane), Stamenog(verovatno rep. i najboljeg golmana u Srbiji)......Pa jos, Kadu, Nikolic(rep CG)....Mugosu(najboljeg igraca Borca prosle sezone)
I kako je onda on to od "nicega" naporavio nesto??
Jednostavno, to nije tacno.
Cetvrto je njegov inat. Ignjatijevic centrira sa pola terena, u odbrani pored njega prolecu, kao pored groblja, a on ga drzi u timu. Blazic je vec pomenut, a i Perovic je u zescoj krizi, a Jevtic sedi na klupi!!?? Lazetic se povredi, a Lazovica ni na klupi??
Mnogo je gresaka pravio i iako ga veoma postujem kao Zvezdinu zvezdu, drago mi je da je doslo do promene, jer nije tacno da je "preuzeo klub, kad niko nije hteo". Alo, ljudi, pricamo o Zvezdi!!! Ima toliko trenera koji su Zvezdasi i koji bi jedva docekali sansu da preuzmu Zvezdu (Radovan Curcic, Nesko Milovanovic, pa i Dostanic)....
Navijao sam da dodje grof, ali mi nije zao ni sto je dosao Ratko. Igrali smo veoma lep fudbal, kad je on bio trener(Muslinova skola), a smenjen je zato sto je Pixi doveo Zengu!!
SVI NA MARAKANU I SVI UZ ZVEZDU!!!!

dragan pfc

pre 14 godina

Samo se ti tesi da i dalje imas bodovnu prednost nad Partizanom,ali neces je jos dugo imati.Tole je stao na put ciganskoj kupovini i ucenama. ZIVEO TOLE.DUPLA KRUNA U HUMSKOJ SE CUVA.

Katanac

pre 14 godina

Lukiću i ti i ja znamo da sam upravo JA jedino resenje za sve vase probleme i muke!
http://blog.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg

dukaneze

pre 14 godina

Lukicu,dobro radis..najjache!Pizon ne zna i to je hladna cinjenica!Dostanic i nije neki struchnjak,ali moralo se nesto mijenjati..puna podrska za svaki potez koji vuches..a ovi maliciozni komentari Mome,Djoleta su skromno receno plitki..izmedju ostalog,loshe se snalaze sa pravopisom,a drze propovjed za isti..horor! samo da ponovim ili na 'klupu',ili 'klupi' isto je ..kod nas u Crnoj Gori je to zapravo isto,kad kazemo na 'klupu' to je vise zargonski;)
tako,pozdrav srbima i Delijama iz srpske crne gore,na marakani se vidimo;)

Antagonist

pre 14 godina

Ne razumem ove komentare tipe "Prvi smo na tabeli, zasto smenjujemo Pizona..."
Treba biti realan i reci da je vecina Zvezdinih utakmica bila namestena, i da nije bilo toga sa ovakvom igrom bismo tesko i do drugog mesta stogli. Ako hocemo u Ligu sampiona na leto, onda je nesto moralo da se promeni, jer ja se ne secam kada je zvezda igrala ovako lose(a jos mi je u svezem pamcenju Zdenjek Zeman).

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Zvezdaši moji, pogledajte vaše komentare ispod jučerašnjih vesti. Dobili ste što ste tražili, ja kad sam rekao da treba strpljenja da se izgradi tim od nule, dobio sam skoro najviše nepreporučenih. Sad je ovo odjednom sramota, pa se pitam ima li ovde ljudi sa svojim stavom?
Grobari su naravno isti. Samo teraju upravu, trenere, sad kad ih je malo krenulo, mnogo su moćni do sledećeg poraza, a onda stara priča.
Mnogo jadno.

Cika Daca

pre 14 godina

Grof Bozovic je vec potpisao ugovor u Ukrajini. Ti si, Lukicu Vladane, veliki manipulator. Ti i Adzic se doveli Dostanica, dali mu da bude direktor skole, vrebajuci trenutak da ga ustolicite i tako zaokruzite 'svoju' vlast u Crvenoj zvezdi. Sram vas bilo!

Rasa

pre 14 godina

Potpuno podržavam Lukića i upravni odbor CZ. Pižon ostaje legenda i uvek je u CZ i našim srcima. Smena je bila neminovna jer tim NIJE IMAO IGRU DUŽE VREME. Možda je nešto i pogrešno ali NEŠTO SE HITNO MORALO DA URADI. Bez promene u slučaju neuspeha bili bi krivi i Pižon i svi, ovako čitava odgovornost je na upravi kluba i naravno novom treneru koji mora mnogo da zna da radi i da ima puno sreće. Takav je to posao!

Bozza

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem ovaj potez, zašto čovek ode!!! Pa dobro nije on kriv što sudija nije imao vremena da svira još neki penal protiv Metalca!!!

aaaaa

pre 14 godina

Grof ne bi dosao u Zvezdu ni da ste mu prepisali vlasnistvo nad Marakanom. Mogli ste reci i da je Kapelo bio kandidat ali ste eto izabrali ovoga.

FKCZ

pre 14 godina

Podrzavam Lukica u potpunosti sto se tice Pizona. Hvala mu na svemu ali kad vidim Blazica u timu... Pa izgubljene utakmice protiv Slavije i partizana za koje je Pizon jedini krivac. Pobedjivao je domacu boraniju minimalcem ali igra nula. Sto se tice novog trenera bilo je mnooogo boljih resenja. Npr. Muslin, Jankovic, Bozovic... Mislim da pod hitno treba smeniti ogranicenog sportskog direktora!

MOLIM

pre 14 godina

"Imali smo dva kandidata, Dostanića i (Miodraga) 'Grofa' Božovića", pojasnio je Vladan Lukić jednoglasnu odluku Upravnog odbora.

I vi ste izabrali Dostanica????????

Kalimero

pre 14 godina

Kako vas nije sramota. Pa u tog Lukića i Pižona ste gledali kao u bogove kad su vas preuzeli prošle godine. Sad vam ne valjaju ni jedan ni drugi. Isti ste kao ona razmažena gomila Realovih i Barseloninih kilavaca koja maše belim maramicama čim im legija stranaca odigra prvu nerešenu utakmicu u prvenstvu, jer oni su navikli, bože moj, da svake godine budu prvaci sveta!!!

Đole

pre 14 godina

e moj Lukiću!!izabrati Dostanića umesto Grofa je stvarno teška glupost,treba i ti da podneseš ostavku zbog ovoga,jer ovo vodi opet urušavanju Zvezde,a možda si ti postavljen da to uradiš.

u najavi

pre 14 godina

Svi imamo deo odgovornosti za to, ali nema razloga da sada padamo u depresiju. I dalje imamo bodovnu prednost nad Partizanom. Da nam je neko pre početka sezone ponudio ovakvu situaciju, sigurno bismo je prihvatili", rekao je Lukić.

Tako je i Trifa za EC govorio pa vidi dokle je dogurao...

banderaš

pre 14 godina

Adžić i Lukić su intelektualne veličine. Poslednju knjigu koju su pročitali je "Bela griva" (Adžić) i "Magareće godine" (Lukić). Lopta im je išla od noge. Na šta je spala Zvezda da je vode ovi mangupi, stvarno ne znam šta da mislim... Ne branim Petrovića, ali ko ga je ono beše doveo?

sale worms

pre 14 godina

Zanimljivo je da sam ovu vest video na nemackom videotextu i prosto nisam mogao da poverujem. Jest da Pizon i nije imao neki stil igre al rezultate jeste,verovatno je nekom smetao, samo se plasim da sad zvezdina kola ne podju nizbrdo ako to vec nisu. A ko su vec hteli da dovedu nekog pa sto ne uzose nekog boljeg nema veze iz Srbije ili inostranstva. Bojim se da Dostanic nema ama bas nikakvog autoriteta a to ce bude rasulo

Pitanje

pre 14 godina

Zašto mislite da je nekome toliko stalo da kupi Zvezdu ili Partizan? Bogati ljudi kupuju samo one firme koje mogu da im donesu profit. Fudbal u Beogradu je obična gubitnička pojava, ne verujem da bi iko bacao novac u bure bez dna. Jedino što je tu interesdantno, to je kupiti stadion, srušiti sve to zajedno i napraviti zgrade, hotele, kafane, ili velike trgovačke centre.

Dekkki

pre 14 godina

E moj Vladane. I ti si izgleda potpao pod uticaj nekih ljudi koji zele da sto vise uruse klub pred privatizaciju ili nisi imao hrabrosti da im se suprotstavis ! Siguran sam da si bio protiv smene Pizona ali nisi imao hrabrosti da ga podrzis.Seti se sta si pricao na pocetku sezone,kako je Pizon nase najvece pojacanje i da je Zvezda dobila trenera na duze staze,kome je prevashodni zadatak da stvori tim za narednu sezonu. A sa ovim igracima Pizon je ostvario dobar rezultat a jak tim od njih ni kapelo ne bi mogao da stvori.

Marko

pre 14 godina

Dakle ovako...kako ljudima u Zvezdi nije jasno da se preko noci nista ne moze uraditi, odnosno da je potreban kontinuitet u radu jednog trenera bar godinu-dve dana da bi rezultati i igra bili na nivou. Da stvar bude gora, Zvezda je prva na tabeli, a sto se igre tice, bez obzira na sve kritike bolju igru nismo imali jos od vremena kada je Muslin bio trener. O Dostanicu ne vredi trositi reci, covek je pokazao vise puta da nije kalibar za Zvezdu, a to cemo se na zalost ponovo uveriti posle samo par utakmica. Na kraju da rezimiram: ili su i ovi ljudi u upravi nestrucni kao i u predhodnim upravama ili su ponovo aktuelizovani neki licni interesi iznad klupskih. Bruka i sramota za Lukica i kompaniju.

Dragan

pre 14 godina

Ne znam kojim kriteriumima se sluzio UO kada su izabrali Dostanica! Zvezdi treba trener koji poznaje moderan fudbal ima rezultate iza sebe bar neki trofej da je osvojio i autoritet kod igraca . Realno Dostanic nema nista od gore navedenoga.Mislim da se u pozadini ovakve odluke kriju neki drugi ne sportski razlozi!

Wien

pre 14 godina

Otkuda odjednom smjena trenera,kad je do juce po Pizonu i Lukicu sve bilo uredu.Izgleda da je g.Lukic shvatio da se nemoze bas sve dobiti na silu i srecu.Hteli to da prihvate ili ne Zvezda je vec duze vremena mali klub sa velikom tradicijom i bas takvog trenera i presednika imaju trenutno!

295

pre 14 godina

izmedju bozovica i dostanica ste birali..a izabrali dostanica...to je isto kao kad bi meni neko da biram sta cu da vozim...x6 il bajs...a ja izaberem bajs...pizon je bio ocajan al je imao rez...bojim se da ovaj ce biti ocajan al da nece imati rez...KOJI BRE DOSTANIC

ode titula

pre 14 godina

Ja za svojih 19 god jedino se secam da su Zenga i Muslin napravili nesto...a ovog se secam po uzasnoj sezoni..nadam se da se ista nece ponoviti...

Predsednik navijaca Partizana

pre 14 godina

Lukicu, puno hvala na 3. uzastopnoj tituli Partizana. Proglasavam te pocasnim Partizanovcem veka.
Care kako se ponasas tebi je mesto na Severu a ne u fotelji.

Coa

pre 14 godina

Ako ste vec imali izbor izmedju Dosanica i Grofa, kako se odluchiste za ovog prvog?? Nadam se da znate sta radite. Pizon je ni od chega napravio ekipu koja se kako tako drzi na prvom mestu. Trebalo je pustiti ga da zavrsi sezonu, a ako ga vec smenjujete postoje MNOGO bolje opcije od Ratka Dostanica.

Miodrag

pre 14 godina

Šta reći o našem prvenstvu, treneri se smenjuju posle jednog poraza,a na njihova mesta dolaze drugi koji se za celu svoju karijeru nisu nigde istakli.Dostanić je već jednom bio trener Zvezde i pokazao da nije nivo ni za drugu ligu.No činjenica je da mi odličnih i vrlo dobrih trenera i nemamo,možda dva dobra i nekoliko dovoljnih... Pogledajte čitavu ligu i recite ko je tu neki trener,ko je tu nešto osvojio ?!?

sanjaknezevicbn@yahoo.com

pre 14 godina

Koliko je meni poznato, istorija odredjuje ko je zasluzio da udje u legendu, ko ostaje i ko postaje legenda.Lukic hoce da ode u istoriju?Samo napred!Moze se samo diskutovati o trenerskim dostignucima gospodina Pizona,a to naravno nema uticaja na njegov renome koji je stekao kao igrac.

На северу од 1982 год

pre 14 godina

Поред Славољуба Муслина, Драгослава Степановића и Ратомира Дујковића ми изаберемо овог за тренера. Страшно. Не волим Пижона као тренера али Достанић, ужас. Ако је он изабран између неколико кандидата, ко су они били? Милољуб Остојић, Земан, Јаневски, Косановић?

Sirko

pre 14 godina

Pa pusto ima li iko u ovoj drzavi od trenera a da to nisu Bekvalac,Pizon ,Dostanic,Muslin...ako jedan trener u 4 godine 3 puta vodi jedan te isti klub,o kakvim se to promjenama prica?

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

Ljudi,o cemu vi pricate? Pa koju je Zenga imao ekipu (Stojkovic,Bisevac,Lukovic, Kovacevic,Jankovic,Zigic,Pantelic,i dr.),a kakvu Muslin (Disljenkovic,Vidic,Dudic, Boskovic,Drulic,Pjanovic,...),a kakvu je imao Pizon na pocetku prvenstva? Pa mi smo u zimskom prelaznom roku doveli 6-7 pojacanja za ukupnu cifru od oko 150hiljada evra!!! Pa jel Pizon za to kriv sto Lukic dovodi nazovi fudbalere iz raznih krajeva Srbije? Dobro odigra protiv zvezde i partizana u prvom delu sezone i on je kao dobar igrac,i onda aj ti u zvezdu!!! PS.Gde su Lukicu ta "skupocena" pojacanja na terenu? Ma samo reci kriv je pizon,i to je to!!!!

Milan

pre 14 godina

Vladan Lukic ? Ko je taj covek
imam 40 godina i nikad cini mi se nisam cuo za njega eventualno jel to onaj sto jednu sezonu bese rezerva u Vojvodini. Ili onaj sto pricase da je Ceca kao njega volela tj, on trcao za njom. Ali ko je taj stvarno Vladanko Lukic da sudi da li je Pizon zvezdina zvezda jos ili ne. O onom podvoljku Adzicu necu da trosinm kilobajte.

Fernando

pre 14 godina

Ako je na temu Pizonove smene na raznim forumima postavljeno
hiljade komentara i svi osudjuju ovu sramotu ,Predsedniče zapitaj se !!! btw zvanični portal CZ selektivno objavljuje komentare navijača a blam izbija iz svakog od njih .ima ih preko 200 ,a moj nisu objavili iako sam ‚‚birao ‚‚ reči ...
Pozdravlja te razočarani vlasnik porodične propusnice za istok (ulaz 15 sektor 3red
31 sedišta 25 i 26 ) i donator 10 sms . Mnogo ste nas usrećili-ceo UO -jednoglasno .HVALA

Aleks

pre 14 godina

На лето све по старом без обзира узели или не титулу, Пижон је смењен јер је против распродаје играча која ће у сваком случају уследити на лето!
Лукићу и ја знам да продајем играче па нисам председник клуба!