Sreda, 17.03.2010.

22:13

Vujošević: "Bezobrazno suđenje"

Košarkaši Partizana <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2010&amp;mm=03&amp;dd=17&amp;nav_id=418464" class="text-link" target= "_blank">izgubili su od Cedevite u Zagrebu</a>, a trener ’crno-belih’ Duško Vujošević ogorčen je na sudije i delegata Radića.

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Bezobrazno suðenje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Deki

pre 14 godina

Najbolji su ovde komentari zvezdasica. Porazom Partizana protiv cedevite one su izgubili i zadnju sansu da udju u Evropu.
I sad umesto da pisu o sudjenju koje ih je izbacilo, one napadaju Duleta koji ih brani.
Nebrojano puta do sad pokazuju da vise mrze Partizan nego sto vole zvezdanu (bez grba).

i tamo smo dobri

pre 14 godina

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?
(Niksicko pivo, 18. mart 2010 13:06)

Dule i u Evroligi delegira sudije...

Nikola

pre 14 godina

Видим овде свакакве коментаре, као неко ко дуго прати кошарку и нисам баш много острашћен навијач могу да кажем да кад год Вујошевић пуца по судијама има право. За оне са кратким памћењем присетите се задње утакмице са Олимпијом колико је техничких грешака суђено Партизану. Ја лично верујем да Партизану није дозвољено да победи у овој утакмици као што није требао да победи Олимпију прошле недеље.
А сада ћу да дам једну прогнозу која ће највероватније да се оствари.
Партизан има велике шансе да освоји Евро лигу.
Никола-Ниш

Niksicko pivo

pre 14 godina

treba istupiti iznlb lige svaki put sudije jedu.....ono što se ne jede
(saša.župa, 18. mart 2010 18:40)

ja nzm za tu iznlb ligu.

Јокић

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

У "великом клубу" можда неби издржао два дана,али зато у НАЈВЕЋЕМ КЛУБУ он ради годинамааааааа!!!

Realan

pre 14 godina

Ma nemoj!A koliko ste utakmica dobili uz takvo bezobrazno suđenje,i u NLB a posebno u domaćoj ligi.Dovoljno je da napsuješ sudije i da im pripretite i aršin se menja u toku utakmice na vašu stranu.Mislite o tome,obiće vam se o glavu kad,tad.

Misa

pre 14 godina

Verovao bih Vujosevicu da je bar jednom u zivotu pomenuo gresku sudija na stetu protivnika. Da li je realno da kad Partizan pobedi je sve u redu, a kada izgubi sudije su krive , i tako uvek. Jednostavno covek se pretvorio u Ješića.

Willzykk

pre 14 godina

Za sve ovo što su nam sudije radile(ne govorim samo o Partizanu) čitave sezone, vratiće se Ciboni ili Olimpiji na F4. Iako je cilj svake ekipe biti prvi i imati prednost domaćeg terena, posle ovakve sezone mislim da bi najslađe bilo da Partizan osvoji titulu u sred Zagreba ili u Ljubljani(ali bi bilo lepše u Zagrebu, pa neka se vidi da je na kraju pobedila sportska pravda.

Grobar Ni

pre 14 godina

„...koja komedija od trenera:)) u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana...“

У великом можда заиста неби, али у НАЈВЕЋЕМ он ево издржа већ пуних 10 у континуитету.

Niksicko pivo

pre 14 godina

, ali smo na kraju tretirani od slovenačke sudijske trojke koju je odredio onaj koji delegira sudije u ligi, Danko Radić, predsednik KS Hrvatske", istakao je Vujošević.

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?

srbin

pre 14 godina

Kad gospoda Hrvati nauce da igraju kosarku ( kad budu imali vise uspeha od Srba u Evropi ) onda nek se jave . Do tad neka treniraju , mislim kosarku a ne pljuvanje po srpskim klubovima . Vas najveci uspeh na proslom evropskom prvenstvu je cinjenica da ga mi nismo osvojili .

lud & zbunjen

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. sudjenje veoma cudno.Nisam kompetentan da uocim nameru ali da je lose videlo se kao na dlanu. Slicne stvari i na Zagreb-Hemofarm video na SOSu sinoc. Sta iz toga zakljucujemo- I Partizan i Hemofarm uprkos tome idu na F4 sto ce reci toliko su jaci od ostalih da i uprkos namestaljkama probija kvalitet. Sto se Dule buni- prvo nije tacno da je u sudjenju trazio alibi.Na samom pocetku je rekao da je Cedevita nadigrala Partizan, da je imala bolji sut, ofanzivni skok, slobodna bacanja .Da je Partizan veoma umoran ali i da je sudjenje skandalozno. Da je hteo da Zvezda ne prodje , ne bi se vadio.Rekao bi odigrali smo losije , umorni smo i mirna Backa. A sto se tice koeficijenta i polozaja na tabeli- pa ne goji se prase pred Bozic!!!

milivoje markovic

pre 14 godina

retko koja utakmica prodje a da dusko ne dobije tehnicku gresku(nevaspitanu).mnoge utakmice su izgubljene zbog tih gresaka.da je pesic trener partizana mi bih bili sigurno prvaci evrope sa ovakvim timom.dobra uprava dobri igraci los trener.

UB40

pre 14 godina

Vujošević je vidno umoran i iscrpljen čovjek. To je bilo očigledno. Ima mnogo do kraja sezone i morao bi da uzme par dana odmora jer će mu zdravlje nastradati. Za prvu tehničku nije trebao reagirati jer je ionako Pertizan bio u posjedu lopte. Suci su mogli svirati faul,ali bilo bi isto jer Cedevita nije bila u bonusu. Ovako je samo oštetio svoju momčad. Ali čovjek je stvarno jako iscrpljen.

Vuk23

pre 14 godina

Zvezda i interes srpske košarke ne mogu u istu rečenicu,sem ako se kaže da ne mogu u istu rečenicu.
Tako da je to glupo komentarisati.Pomenuću samo jednu stvar,da se ne bih mnogo vraćao unazad,najveći uspeh Zvezde prošle godine po rečima svih zvezdaša na mnogim forumima je oduzimanje 1 godine Evrolige Partizanu kao i hvalospevi Opačiću zbog toga.
Zvezda nije imala nikakvih šansi za 7.mesto to je jasno ko dan,poraz u Sarajevu je izvestan 100%,plus i u slučaju neverovatne pobede,morali bi da izgube i Cedevita i Zadar,što nije realno,videćete već i sami.
Partizan je i pored toga što mu je utakmica u principu nebitna,mada se eto bori za 1.mesto igrao koliko je mogao.Očito da su igrači umorni ne samo od utakmica svaka 2 dana već i od stravično teških putovanja i raznih maltretiranja,a pre svega nam je potreban odmor pred odlučujuće mečeve sa Makabijem.Pored svega mi smo odigrali svom snagom,ali umor i loš procenat šuta su uzeli danak.Naravno i pored toga smo imali šansu za pobedu ali prema onome što sam čuo od pouzdanih ljudi koji su pratili meč ila je velika krađa sudija,tako šta je tu je.Idemo dalje borba za 1.mesto još nioje završena ali bez obzira na to na F4 idemo po još jednu titulu.
Trenutno nam je najvažnije da se odmorimo za Makabi.
Što se tiče istupanja iz ove Lige to mogu da potenciraju samo oni koji će naše prvenstvo završiti na 5. mestu i samo oni mogu da se bore za interese "Srpske košarke" ha ha ha ha.
Vi odlučite ko su ti.

zd

pre 14 godina

# Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.
(Gogo, 18. mart 2010 08:24)

krecemo polako putem splita i sibenika..
a vujosevicu,iako ga ne mogu nacrtanog viditi, skidam kapu kad ima mu*a sve ovo reci i napraviti

Percik

pre 14 godina

Nije mi stvarno jasno zašto više srpski klubovi ne istupe iz NLB lige.

Svakodnevno stižu prijetnje, svakodnevno se žalite, svakodnevno ste pokradeni.

Nitko vas nije natjerao u ligu, nitko vas u njoj ne drži, ne sviđa vam se - Daleko vam lepa kuća.

Samo za kraj par činjenica ovim mitomanima koji drobe o tome kako Srbi dižu nekome kvalitetu lige i košarke. Većina mladih igrača koja je stasala u NLB-u kroz Partizan, Zvezdu i ostale vaše klubove nosila vam je repku do finala na zadnjem Euru. Ona rupa koju ste imali između generacije odgojene u Jugi i ove bila je upravo posljedica velebne samostalne srpske lige i vaših centara u kojima razvijate košarkaše. Partizanovi rezultati, koji su fantastični, su isto tako iznenađujuće krenuli na bolje od NLB-a, ali dajte više istupite prestanite nam pomagati i samarati s ovim žalopojkama o belosvetskim zaverama protiv srpskog sporta...

Autogol

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pobednik, 18. mart 2010 00:27)

Onda nebi bili deveti, već peti. Nije neki pomak. :))

zg euroskeptik

pre 14 godina

Dvije vodeće momčadi u istom kolu izgube od dva pikzibnera za veliki koeficijent. Dosta više političko-trgovačko-kladioničarske lige.

boki zagreb

pre 14 godina

Vujo,Vujo..opet suci..a?! Ajd jednom u životu priznaj kad si poražen, da je protivnik bio bolji, pa 80% susreta ste gubili od Cedevite,a ti se žališ. Ja sam Cibonaš i drago mi je radi Cedevite,jer najvjerojatnije iduće godine Cibona i Cedevita sklapaju suradnju, gazda Cedveite preuzima Cibonu ( Atlantic grupa) i bit će love i dobrih igrača. Onda ćete opet čekati 20.god na pobjedu u azgrebu.

Bagra je to...

pre 14 godina

Sudjenje je bilo takvo da Duletu ne bih zamerio ni da je nasred terena išamarao svu trojicu sudija! Od početka utakmice su krali, a ono što je priređeno u 4/4...to je bilo za zatvor. ZA ZATVOR!

from_HR

pre 14 godina

Koja komedija...Cjenim Vujoševića kao trenera, jer je postigao stvarno lijepe rezultate, al nemogu vjerovat da taj čovjek stalno kuka o nekim urotama od strane sudaca. Čim Partizan izgubi- "Sudije su nas pokrale". Dosadan je više s tim izjavama.

čika velja

pre 14 godina

Samo opušteno,PROFESORE! Pripazi da učenici sačuvaju zdravlje i snagu za ono što sledi. A ostali, koji se bave raznoraznim računicama, imali su gotovo celu sezonu da naprave rezultat i koeficijent za sebe. Znači, OPUŠTENO i pazi učenike,slede nam Makabi,F4(jedan),F4(drugi)...

Gogo

pre 14 godina

Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.

hijena1

pre 14 godina

Svima je jasno da su srpski klubovi u podredjenom polozaju u odnosu na hrvatske klubove i slovenacke. Vjerovatno ce i Bosna ispasti a Domzale ostati u ligi. Moje je misljenje da je nekadasnja Winston YUBA liga bila najbolja od raspada velike drzave. Bilo bi dobro kad bi se opet moglo tako nesto organizovati i u njoj da ucestvuju timovi iz Srbije i CG. Naravno dali ce to podrzati i ULEB i dali je to u interesu najvecih klubova iz obje drzave malo je realno ali u svakom slucaju bilo bi mnogo bolje nego sto je sad.

nikola

pre 14 godina

A bre Cedevita je puna para, platili su pozivnicu da udju u ovu ligu, doveli skupe igrace(2 amera, Zizic,Rudez, Bazdaric,Kastropil...), pa zar mislite da nisu dali neku kintu za sudije u ovoj po njih najbitnijoj utakmici ove sezone,gde im pobeda omogucava igranje Evro kupa sl. godine, i samim tim opravdava sva sredstva ulozena ove sezone? Ovo je providno da providnije ne moze biti.

Sc

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

Pa burazeru on je u velikom klubu vec skoro 10 godina (racunam samo uzastopno) i osvoijo je sve sto se moze osvojiti, sem jednog trofeja koji ce, ja se nadam, stici ove godine...
A da nije po tvom kriterijumu veliki klub KKSS, posto vi menjate trenere svakih nekoliko nedelja...Izgleda da ni jedan ne moze da udovolji vasim sampionskim ambicijama...

Bolje cuti i ne brukaj vise vas grb! A da, vi u stvari vise nemate grb...

SMRT FASIZMU,ZIVEO DULE!

Не заборави никад ...

pre 14 godina

Па ми смо још увек једини кошаркашки клуб из бивше југе који је играо са НБА екипама!За вас преко дунава Партизан је НБА шампион,а и шире!

Buducnost :)

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede
(Dule Veliki, 17. mart 2010 23:57)

Ajde kad se probudis,kazi lepo, koliko je to miliona partizan uzeo dok ti je potrajao san? :) ijos nesto,zvezda je sama htela da igra ovu ligu i tada su,zvezda i buducnost,povukli,tj,bukvalno naterali sve ostale da se prikljuce. Buducnost je ocigledno gledala svoj interes,sad se to vidi,a zvezda,sta je htela to je i dobila.. sad pstttt svi,hteli ste da se igrate bivse jugoslavije?! pa igrajte se!

Pobednik

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.

Dokle?

pre 14 godina

Koja će kap preliti čašu? Šta još treba da se desi pa da napustimo ovo bezvezno takmičenje? Imamo najlošiji tretman a najbolji kvalitet!

Avol

pre 14 godina

Gospodo, ne pripadam pobornicima raznih teorija zavere, i generalno imam pozitivno misljenje o NLB ligi, navijac sam Partizana, i ne mrzim Zvezdu, ali ovo veceras je bila jedna velika kradja. To jest, takvo sudjenje u kosarci ja jos nisam video. Iskreno sam mislio da ce Vujosevic da povuce ekipu sa parketa (a sa tim i nas kontigent klubova iz NLB), jer ono vise nije moglo da se gleda. Cudo je samo sto se to nije desilo, i oznacilo kraj ovoj ligi u kojoj se tek sada vidi koliko Hrvati i Slovenci vuku konce protiv Srpskih klubova.

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Bili smo na utakmici i stvarno je suđenje bilo katastrofalno na štetu PARTIZANA, a i pritisak na suce kako od strane domaće klupe tako i od strane Cedevitinog rukovodstva bio je više nego očigledan. No bez obzira na to, vidljivo je da su naši igrači preumorni, šta nije ništa čudno jer polako počinjemo ličiti na NBA ekipe; četiri službene utakmice u tjedan dana. Bilo kako bilo sigurno smo drugi i odlazimo na završni turnir i tamo ćemo svima pokazati pravu snagu.Mnogo uspeha u 1/4 finalu Evrolige protiv Makabija, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.
PARTIZAN FOREVER.

Misha

pre 14 godina

Postoji li ikakav nacin da mi istupimo iz ove lige. Svi nasi klubovi. Pratim sve utakmice Partizana, dete mi nosi grb Partizana u jednom sportu ali me utakmice NLB lige uopste ne zanimaju kao ni trofeji koje tu osvojimo. Ne mrzim nikoga. Mi prosto imamo nasu drzavu i dovoljno klubova za kvalitetnu ligu a rezultatima Partizana pa i ostalih nasih klubova u Evropi sigurno ne doprinosi ta liga nego im samo oduzima snagu. Sto svi ne istupe, pa nek nas kazne godinu dve neigranjem u evroligi pa sta. Morace da nas vrate a tu seosku ligu ostaviti onima koji su je napravili.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Узми Дуле и 4.титулу за редом, а онда лепо сви наши клубови да иступе и играмо само нашу СРПСКУ лигу и подигнемо квалитет СРПСКЕ кошарке.

nikola

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...
(sale blokovi, 17. mart 2010 22:40)

Samo te molim nemoj vise kao navijac kkss da pominjes "interese srpske kosarke", jer ste nam objasnili kako se oni brane i prethodnih i ove godine,a i kako se direktno lobira protiv Partizana!
I neka smo ih pustili,ako smo ih uopste pustili!Sta bre hocete,jel smo mi trebali da ispravljamo vase brljotine i ponizavanja ove sezone i to pred utkmicu sa Makabijem i u 4. utakmici u 6 dana?Ma ako smo izgubili,samo kad se setim sta ste sve pisali na ovom forumu posle svakog naseg poraza i koliko ste mrznje ispoljavali prema nama, a sada ocekujete da igramo za vas??
Jos se ovde javljaju pojedinci kao-ovom Duletu uvek krive sudije..., a kad ste vi zadnji put izgubili od nekog,a da niste ovde pisali da su vas sudije pokrale.Svaki derbi,sve titule u svim sportovima-uvek po pravilu sudije krive!

Звезда - Хрватска, никад Србија.

pre 14 godina

Ово је лига која је наметнута Партизану од стране бивших клубова који више не постоје (Звезда или тако нешто).

Уместо да пунимо хале по Србији, ми то радимо по Хрватској, Словенији и Босни. Преко нашег зноја стижу у Европу, а онда нас на кваран начин избацују из лиге (смањујући број места српским клубовима).
НЕКА ЈАВНО ОДГОВОРЕ ОНИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ ОВУ ЛИГУ(мислим на наше КК).

Marko

pre 14 godina

Trenutno Srbija ima koeficijent 28,2, a Hrvatska 28,0. Sto znaci da nama trebaju dve pobede u poslednjem kolu da bismo sacuvali prednost i bolji koeficijent u odnosu na komsije jer oni igraju dve tekme izmedju sebe. Znaci trebaju nam SAMO 2 POBEDE U POSLEDNJEM KOLU.

Boki SU

pre 14 godina

Pa poceli su u Ljubljani,nastavili u Sarajevu i dokrajcili nas u Zagrebu!ZASTO MI DA IGRAMO UOPSTE TU LIGU KAD SVE ODLUKE DONOSE ONI??? za kaznu cemo opet mi da budemo PRVI na F4 pa posle nek rade sta hoce!

baki bb

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23) a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)
partizan igra sledece godine evroligu ovo dule prica zbog klubova u srbiji i koeficijenta,ali ako vas ne zanima mene jos manje ja i sledece godine uzimam pretplatnu kartu i meni milina.

Sejn

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu, i moguce da je sudija stvarno lose sudio, ali je simptomaticno kako Dule kada god izgubi, krivi sudije. Kao odlican trener i pedagod trebao bi da zna da to ne donosi nikom dobro, ni klubu, ni njegovim igracima, kao ni samoj kosarci. Za sve ostalo Dule majstore, svaka cast...

Dule Veliki

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede

akroni

pre 14 godina

alooo..."ofk"...propali strucnjak koji misli da zna sve o kosarci...idi momce negde pa pecaj i pricaj sa udicama,tamo ces biti najbolji.
ovu utakmicu Partizan je morao da izgubi,a sudjenje je bilo skandalozno.
ja sam bio na licu mesta...i ovi horvati oko mene su videli o cemu se radi.
a sada,hvataj stapove i na pecanje!

Mirko

pre 14 godina

Pa jel vam nije dosta sto je Dr. Dule vas pustio jednom da ga dobijete, pa sada hocete i da pobedjuje umesto vas! Ova je utakmica mogla da stavi Partizan na prvu poziciju pred F4. Razmislite malo, imamo mi svojih problema i ciljeva pa nema potrebe da mislimo jos o vasoj evropi SLEDECE SEZONE.

Ivica

pre 14 godina

Dajte ljudi da bataljujemo gumu. Ima Srbija sta da ponudi. Cela ova liga, van Srbije, ima samo jedan iole vredan tim, Cibonu... a i oni ovde gube od Radnickog, Zvezde... sta nam to treba vise.

sale blokovi

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...

norijega

pre 14 godina

pratio sam tekmu na netu,12 minut 15 sudjenih lichnih gresaka Paerizanu,bez tehnuichke VUJOSEVICA,a samo 4 greshek kosarkashima,iskreno podrzavam Vujosevica bez obzira sto je greshio par puta u vezi sa sudijama,ovoga puta cvrsto stojim za njega,neverovatno je bilo gledati na internetu sta se desava,sve je govovorilo da ce vujosevic dobiti tehnichku i na kraju iskljuchnjenje,

Kriiik

pre 14 godina

Za sve imbe ee cile koji prozivaju Partizan za manjak predstavnika u Evro kupu!
Proverite koji klub je skupio najviše bodova/pobeda za srpske predstavnike. Hemofarm je takodje svoj deo posla odradio. Radničkom svaka čast na sezoni. Osvetalali su obraz i prevazišli očekivanja. Ko je to zatajio ove sezone? Sledeće sezone oće biti bolje?

kit-kat

pre 14 godina

a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)


Talentu, jos je najmanje nas pogodio ovaj poraz... a mnogo vise SRPSKU KOSARKU i recimo zvezdu sto se tice evrope! Hrvati delegiraju sudije i nema tu sta vise da se dodaje... koeficijent im je diktirao pobedu u ovom mecu i KRAJ! Pametnom dosta.

Vuk PFC

pre 14 godina

Ja ne razumem samo vas koji pricate kako mu ne dosadi vise da kuka na sudije, zar ne vidite da covek brani srpsku kosarku i da bi ga trebalo podrzati nebitno za koga navijate!!!!

mali si i nemas pravo glasa!

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23)


Vidi se da si mali, brojis poraze Partizana tokom sezone na prste JEDNE RUKE i pricas o DOSADJIVANJU?!? Aj' leci se :p

Michael Scofield

pre 14 godina

Zakljucno sa utakmicom protiv Sirokog u subotu, Partizan ce odigrati 5 utakmica za 10 dana!
Umor kod igraca je ogroman i poraz je razumljiv!
Steta je samo sto ce u polufinalu igrati Partizan i Hemofarm, jer ce to biti finale pre finala!
A sudjenje je zaista bilo kriminalno! Pa sa ovakvim sudjenjem bi neka druga ekipa iz NLB izgubila minimum 25 razlike!
Ali dzaba bilo, Partizan ce biti SAMPION!

Michael Scofield

pre 14 godina

Zakljucno sa utakmicom protiv Sirokog u subotu, Partizan ce odigrati 5 utakmica za 10 dana!
Umor kod igraca je ogroman i poraz je razumljiv!
Steta je samo sto ce u polufinalu igrati Partizan i Hemofarm, jer ce to biti finale pre finala!
A sudjenje je zaista bilo kriminalno! Pa sa ovakvim sudjenjem bi neka druga ekipa iz NLB izgubila minimum 25 razlike!
Ali dzaba bilo, Partizan ce biti SAMPION!

norijega

pre 14 godina

pratio sam tekmu na netu,12 minut 15 sudjenih lichnih gresaka Paerizanu,bez tehnuichke VUJOSEVICA,a samo 4 greshek kosarkashima,iskreno podrzavam Vujosevica bez obzira sto je greshio par puta u vezi sa sudijama,ovoga puta cvrsto stojim za njega,neverovatno je bilo gledati na internetu sta se desava,sve je govovorilo da ce vujosevic dobiti tehnichku i na kraju iskljuchnjenje,

mali si i nemas pravo glasa!

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23)


Vidi se da si mali, brojis poraze Partizana tokom sezone na prste JEDNE RUKE i pricas o DOSADJIVANJU?!? Aj' leci se :p

kit-kat

pre 14 godina

a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)


Talentu, jos je najmanje nas pogodio ovaj poraz... a mnogo vise SRPSKU KOSARKU i recimo zvezdu sto se tice evrope! Hrvati delegiraju sudije i nema tu sta vise da se dodaje... koeficijent im je diktirao pobedu u ovom mecu i KRAJ! Pametnom dosta.

Kriiik

pre 14 godina

Za sve imbe ee cile koji prozivaju Partizan za manjak predstavnika u Evro kupu!
Proverite koji klub je skupio najviše bodova/pobeda za srpske predstavnike. Hemofarm je takodje svoj deo posla odradio. Radničkom svaka čast na sezoni. Osvetalali su obraz i prevazišli očekivanja. Ko je to zatajio ove sezone? Sledeće sezone oće biti bolje?

Vuk PFC

pre 14 godina

Ja ne razumem samo vas koji pricate kako mu ne dosadi vise da kuka na sudije, zar ne vidite da covek brani srpsku kosarku i da bi ga trebalo podrzati nebitno za koga navijate!!!!

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Bili smo na utakmici i stvarno je suđenje bilo katastrofalno na štetu PARTIZANA, a i pritisak na suce kako od strane domaće klupe tako i od strane Cedevitinog rukovodstva bio je više nego očigledan. No bez obzira na to, vidljivo je da su naši igrači preumorni, šta nije ništa čudno jer polako počinjemo ličiti na NBA ekipe; četiri službene utakmice u tjedan dana. Bilo kako bilo sigurno smo drugi i odlazimo na završni turnir i tamo ćemo svima pokazati pravu snagu.Mnogo uspeha u 1/4 finalu Evrolige protiv Makabija, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.
PARTIZAN FOREVER.

baki bb

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23) a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)
partizan igra sledece godine evroligu ovo dule prica zbog klubova u srbiji i koeficijenta,ali ako vas ne zanima mene jos manje ja i sledece godine uzimam pretplatnu kartu i meni milina.

Ivica

pre 14 godina

Dajte ljudi da bataljujemo gumu. Ima Srbija sta da ponudi. Cela ova liga, van Srbije, ima samo jedan iole vredan tim, Cibonu... a i oni ovde gube od Radnickog, Zvezde... sta nam to treba vise.

Sc

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

Pa burazeru on je u velikom klubu vec skoro 10 godina (racunam samo uzastopno) i osvoijo je sve sto se moze osvojiti, sem jednog trofeja koji ce, ja se nadam, stici ove godine...
A da nije po tvom kriterijumu veliki klub KKSS, posto vi menjate trenere svakih nekoliko nedelja...Izgleda da ni jedan ne moze da udovolji vasim sampionskim ambicijama...

Bolje cuti i ne brukaj vise vas grb! A da, vi u stvari vise nemate grb...

SMRT FASIZMU,ZIVEO DULE!

Avol

pre 14 godina

Gospodo, ne pripadam pobornicima raznih teorija zavere, i generalno imam pozitivno misljenje o NLB ligi, navijac sam Partizana, i ne mrzim Zvezdu, ali ovo veceras je bila jedna velika kradja. To jest, takvo sudjenje u kosarci ja jos nisam video. Iskreno sam mislio da ce Vujosevic da povuce ekipu sa parketa (a sa tim i nas kontigent klubova iz NLB), jer ono vise nije moglo da se gleda. Cudo je samo sto se to nije desilo, i oznacilo kraj ovoj ligi u kojoj se tek sada vidi koliko Hrvati i Slovenci vuku konce protiv Srpskih klubova.

Звезда - Хрватска, никад Србија.

pre 14 godina

Ово је лига која је наметнута Партизану од стране бивших клубова који више не постоје (Звезда или тако нешто).

Уместо да пунимо хале по Србији, ми то радимо по Хрватској, Словенији и Босни. Преко нашег зноја стижу у Европу, а онда нас на кваран начин избацују из лиге (смањујући број места српским клубовима).
НЕКА ЈАВНО ОДГОВОРЕ ОНИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ ОВУ ЛИГУ(мислим на наше КК).

nikola

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...
(sale blokovi, 17. mart 2010 22:40)

Samo te molim nemoj vise kao navijac kkss da pominjes "interese srpske kosarke", jer ste nam objasnili kako se oni brane i prethodnih i ove godine,a i kako se direktno lobira protiv Partizana!
I neka smo ih pustili,ako smo ih uopste pustili!Sta bre hocete,jel smo mi trebali da ispravljamo vase brljotine i ponizavanja ove sezone i to pred utkmicu sa Makabijem i u 4. utakmici u 6 dana?Ma ako smo izgubili,samo kad se setim sta ste sve pisali na ovom forumu posle svakog naseg poraza i koliko ste mrznje ispoljavali prema nama, a sada ocekujete da igramo za vas??
Jos se ovde javljaju pojedinci kao-ovom Duletu uvek krive sudije..., a kad ste vi zadnji put izgubili od nekog,a da niste ovde pisali da su vas sudije pokrale.Svaki derbi,sve titule u svim sportovima-uvek po pravilu sudije krive!

Gogo

pre 14 godina

Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.

Boki SU

pre 14 godina

Pa poceli su u Ljubljani,nastavili u Sarajevu i dokrajcili nas u Zagrebu!ZASTO MI DA IGRAMO UOPSTE TU LIGU KAD SVE ODLUKE DONOSE ONI??? za kaznu cemo opet mi da budemo PRVI na F4 pa posle nek rade sta hoce!

akroni

pre 14 godina

alooo..."ofk"...propali strucnjak koji misli da zna sve o kosarci...idi momce negde pa pecaj i pricaj sa udicama,tamo ces biti najbolji.
ovu utakmicu Partizan je morao da izgubi,a sudjenje je bilo skandalozno.
ja sam bio na licu mesta...i ovi horvati oko mene su videli o cemu se radi.
a sada,hvataj stapove i na pecanje!

Marko

pre 14 godina

Trenutno Srbija ima koeficijent 28,2, a Hrvatska 28,0. Sto znaci da nama trebaju dve pobede u poslednjem kolu da bismo sacuvali prednost i bolji koeficijent u odnosu na komsije jer oni igraju dve tekme izmedju sebe. Znaci trebaju nam SAMO 2 POBEDE U POSLEDNJEM KOLU.

Не заборави никад ...

pre 14 godina

Па ми смо још увек једини кошаркашки клуб из бивше југе који је играо са НБА екипама!За вас преко дунава Партизан је НБА шампион,а и шире!

Buducnost :)

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede
(Dule Veliki, 17. mart 2010 23:57)

Ajde kad se probudis,kazi lepo, koliko je to miliona partizan uzeo dok ti je potrajao san? :) ijos nesto,zvezda je sama htela da igra ovu ligu i tada su,zvezda i buducnost,povukli,tj,bukvalno naterali sve ostale da se prikljuce. Buducnost je ocigledno gledala svoj interes,sad se to vidi,a zvezda,sta je htela to je i dobila.. sad pstttt svi,hteli ste da se igrate bivse jugoslavije?! pa igrajte se!

Pobednik

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.

zd

pre 14 godina

# Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.
(Gogo, 18. mart 2010 08:24)

krecemo polako putem splita i sibenika..
a vujosevicu,iako ga ne mogu nacrtanog viditi, skidam kapu kad ima mu*a sve ovo reci i napraviti

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Узми Дуле и 4.титулу за редом, а онда лепо сви наши клубови да иступе и играмо само нашу СРПСКУ лигу и подигнемо квалитет СРПСКЕ кошарке.

Dokle?

pre 14 godina

Koja će kap preliti čašu? Šta još treba da se desi pa da napustimo ovo bezvezno takmičenje? Imamo najlošiji tretman a najbolji kvalitet!

Bagra je to...

pre 14 godina

Sudjenje je bilo takvo da Duletu ne bih zamerio ni da je nasred terena išamarao svu trojicu sudija! Od početka utakmice su krali, a ono što je priređeno u 4/4...to je bilo za zatvor. ZA ZATVOR!

sale blokovi

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...

Mirko

pre 14 godina

Pa jel vam nije dosta sto je Dr. Dule vas pustio jednom da ga dobijete, pa sada hocete i da pobedjuje umesto vas! Ova je utakmica mogla da stavi Partizan na prvu poziciju pred F4. Razmislite malo, imamo mi svojih problema i ciljeva pa nema potrebe da mislimo jos o vasoj evropi SLEDECE SEZONE.

čika velja

pre 14 godina

Samo opušteno,PROFESORE! Pripazi da učenici sačuvaju zdravlje i snagu za ono što sledi. A ostali, koji se bave raznoraznim računicama, imali su gotovo celu sezonu da naprave rezultat i koeficijent za sebe. Znači, OPUŠTENO i pazi učenike,slede nam Makabi,F4(jedan),F4(drugi)...

nikola

pre 14 godina

A bre Cedevita je puna para, platili su pozivnicu da udju u ovu ligu, doveli skupe igrace(2 amera, Zizic,Rudez, Bazdaric,Kastropil...), pa zar mislite da nisu dali neku kintu za sudije u ovoj po njih najbitnijoj utakmici ove sezone,gde im pobeda omogucava igranje Evro kupa sl. godine, i samim tim opravdava sva sredstva ulozena ove sezone? Ovo je providno da providnije ne moze biti.

Grobar Ni

pre 14 godina

„...koja komedija od trenera:)) u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana...“

У великом можда заиста неби, али у НАЈВЕЋЕМ он ево издржа већ пуних 10 у континуитету.

Misa

pre 14 godina

Verovao bih Vujosevicu da je bar jednom u zivotu pomenuo gresku sudija na stetu protivnika. Da li je realno da kad Partizan pobedi je sve u redu, a kada izgubi sudije su krive , i tako uvek. Jednostavno covek se pretvorio u Ješića.

Јокић

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

У "великом клубу" можда неби издржао два дана,али зато у НАЈВЕЋЕМ КЛУБУ он ради годинамааааааа!!!

srbin

pre 14 godina

Kad gospoda Hrvati nauce da igraju kosarku ( kad budu imali vise uspeha od Srba u Evropi ) onda nek se jave . Do tad neka treniraju , mislim kosarku a ne pljuvanje po srpskim klubovima . Vas najveci uspeh na proslom evropskom prvenstvu je cinjenica da ga mi nismo osvojili .

Vuk23

pre 14 godina

Zvezda i interes srpske košarke ne mogu u istu rečenicu,sem ako se kaže da ne mogu u istu rečenicu.
Tako da je to glupo komentarisati.Pomenuću samo jednu stvar,da se ne bih mnogo vraćao unazad,najveći uspeh Zvezde prošle godine po rečima svih zvezdaša na mnogim forumima je oduzimanje 1 godine Evrolige Partizanu kao i hvalospevi Opačiću zbog toga.
Zvezda nije imala nikakvih šansi za 7.mesto to je jasno ko dan,poraz u Sarajevu je izvestan 100%,plus i u slučaju neverovatne pobede,morali bi da izgube i Cedevita i Zadar,što nije realno,videćete već i sami.
Partizan je i pored toga što mu je utakmica u principu nebitna,mada se eto bori za 1.mesto igrao koliko je mogao.Očito da su igrači umorni ne samo od utakmica svaka 2 dana već i od stravično teških putovanja i raznih maltretiranja,a pre svega nam je potreban odmor pred odlučujuće mečeve sa Makabijem.Pored svega mi smo odigrali svom snagom,ali umor i loš procenat šuta su uzeli danak.Naravno i pored toga smo imali šansu za pobedu ali prema onome što sam čuo od pouzdanih ljudi koji su pratili meč ila je velika krađa sudija,tako šta je tu je.Idemo dalje borba za 1.mesto još nioje završena ali bez obzira na to na F4 idemo po još jednu titulu.
Trenutno nam je najvažnije da se odmorimo za Makabi.
Što se tiče istupanja iz ove Lige to mogu da potenciraju samo oni koji će naše prvenstvo završiti na 5. mestu i samo oni mogu da se bore za interese "Srpske košarke" ha ha ha ha.
Vi odlučite ko su ti.

Misha

pre 14 godina

Postoji li ikakav nacin da mi istupimo iz ove lige. Svi nasi klubovi. Pratim sve utakmice Partizana, dete mi nosi grb Partizana u jednom sportu ali me utakmice NLB lige uopste ne zanimaju kao ni trofeji koje tu osvojimo. Ne mrzim nikoga. Mi prosto imamo nasu drzavu i dovoljno klubova za kvalitetnu ligu a rezultatima Partizana pa i ostalih nasih klubova u Evropi sigurno ne doprinosi ta liga nego im samo oduzima snagu. Sto svi ne istupe, pa nek nas kazne godinu dve neigranjem u evroligi pa sta. Morace da nas vrate a tu seosku ligu ostaviti onima koji su je napravili.

zg euroskeptik

pre 14 godina

Dvije vodeće momčadi u istom kolu izgube od dva pikzibnera za veliki koeficijent. Dosta više političko-trgovačko-kladioničarske lige.

Niksicko pivo

pre 14 godina

, ali smo na kraju tretirani od slovenačke sudijske trojke koju je odredio onaj koji delegira sudije u ligi, Danko Radić, predsednik KS Hrvatske", istakao je Vujošević.

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?

Autogol

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pobednik, 18. mart 2010 00:27)

Onda nebi bili deveti, već peti. Nije neki pomak. :))

lud & zbunjen

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. sudjenje veoma cudno.Nisam kompetentan da uocim nameru ali da je lose videlo se kao na dlanu. Slicne stvari i na Zagreb-Hemofarm video na SOSu sinoc. Sta iz toga zakljucujemo- I Partizan i Hemofarm uprkos tome idu na F4 sto ce reci toliko su jaci od ostalih da i uprkos namestaljkama probija kvalitet. Sto se Dule buni- prvo nije tacno da je u sudjenju trazio alibi.Na samom pocetku je rekao da je Cedevita nadigrala Partizan, da je imala bolji sut, ofanzivni skok, slobodna bacanja .Da je Partizan veoma umoran ali i da je sudjenje skandalozno. Da je hteo da Zvezda ne prodje , ne bi se vadio.Rekao bi odigrali smo losije , umorni smo i mirna Backa. A sto se tice koeficijenta i polozaja na tabeli- pa ne goji se prase pred Bozic!!!

Realan

pre 14 godina

Ma nemoj!A koliko ste utakmica dobili uz takvo bezobrazno suđenje,i u NLB a posebno u domaćoj ligi.Dovoljno je da napsuješ sudije i da im pripretite i aršin se menja u toku utakmice na vašu stranu.Mislite o tome,obiće vam se o glavu kad,tad.

Willzykk

pre 14 godina

Za sve ovo što su nam sudije radile(ne govorim samo o Partizanu) čitave sezone, vratiće se Ciboni ili Olimpiji na F4. Iako je cilj svake ekipe biti prvi i imati prednost domaćeg terena, posle ovakve sezone mislim da bi najslađe bilo da Partizan osvoji titulu u sred Zagreba ili u Ljubljani(ali bi bilo lepše u Zagrebu, pa neka se vidi da je na kraju pobedila sportska pravda.

UB40

pre 14 godina

Vujošević je vidno umoran i iscrpljen čovjek. To je bilo očigledno. Ima mnogo do kraja sezone i morao bi da uzme par dana odmora jer će mu zdravlje nastradati. Za prvu tehničku nije trebao reagirati jer je ionako Pertizan bio u posjedu lopte. Suci su mogli svirati faul,ali bilo bi isto jer Cedevita nije bila u bonusu. Ovako je samo oštetio svoju momčad. Ali čovjek je stvarno jako iscrpljen.

Dule Veliki

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede

Sejn

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu, i moguce da je sudija stvarno lose sudio, ali je simptomaticno kako Dule kada god izgubi, krivi sudije. Kao odlican trener i pedagod trebao bi da zna da to ne donosi nikom dobro, ni klubu, ni njegovim igracima, kao ni samoj kosarci. Za sve ostalo Dule majstore, svaka cast...

Percik

pre 14 godina

Nije mi stvarno jasno zašto više srpski klubovi ne istupe iz NLB lige.

Svakodnevno stižu prijetnje, svakodnevno se žalite, svakodnevno ste pokradeni.

Nitko vas nije natjerao u ligu, nitko vas u njoj ne drži, ne sviđa vam se - Daleko vam lepa kuća.

Samo za kraj par činjenica ovim mitomanima koji drobe o tome kako Srbi dižu nekome kvalitetu lige i košarke. Većina mladih igrača koja je stasala u NLB-u kroz Partizan, Zvezdu i ostale vaše klubove nosila vam je repku do finala na zadnjem Euru. Ona rupa koju ste imali između generacije odgojene u Jugi i ove bila je upravo posljedica velebne samostalne srpske lige i vaših centara u kojima razvijate košarkaše. Partizanovi rezultati, koji su fantastični, su isto tako iznenađujuće krenuli na bolje od NLB-a, ali dajte više istupite prestanite nam pomagati i samarati s ovim žalopojkama o belosvetskim zaverama protiv srpskog sporta...

Niksicko pivo

pre 14 godina

treba istupiti iznlb lige svaki put sudije jedu.....ono što se ne jede
(saša.župa, 18. mart 2010 18:40)

ja nzm za tu iznlb ligu.

i tamo smo dobri

pre 14 godina

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?
(Niksicko pivo, 18. mart 2010 13:06)

Dule i u Evroligi delegira sudije...

Deki

pre 14 godina

Najbolji su ovde komentari zvezdasica. Porazom Partizana protiv cedevite one su izgubili i zadnju sansu da udju u Evropu.
I sad umesto da pisu o sudjenju koje ih je izbacilo, one napadaju Duleta koji ih brani.
Nebrojano puta do sad pokazuju da vise mrze Partizan nego sto vole zvezdanu (bez grba).

from_HR

pre 14 godina

Koja komedija...Cjenim Vujoševića kao trenera, jer je postigao stvarno lijepe rezultate, al nemogu vjerovat da taj čovjek stalno kuka o nekim urotama od strane sudaca. Čim Partizan izgubi- "Sudije su nas pokrale". Dosadan je više s tim izjavama.

boki zagreb

pre 14 godina

Vujo,Vujo..opet suci..a?! Ajd jednom u životu priznaj kad si poražen, da je protivnik bio bolji, pa 80% susreta ste gubili od Cedevite,a ti se žališ. Ja sam Cibonaš i drago mi je radi Cedevite,jer najvjerojatnije iduće godine Cibona i Cedevita sklapaju suradnju, gazda Cedveite preuzima Cibonu ( Atlantic grupa) i bit će love i dobrih igrača. Onda ćete opet čekati 20.god na pobjedu u azgrebu.

Nikola

pre 14 godina

Видим овде свакакве коментаре, као неко ко дуго прати кошарку и нисам баш много острашћен навијач могу да кажем да кад год Вујошевић пуца по судијама има право. За оне са кратким памћењем присетите се задње утакмице са Олимпијом колико је техничких грешака суђено Партизану. Ја лично верујем да Партизану није дозвољено да победи у овој утакмици као што није требао да победи Олимпију прошле недеље.
А сада ћу да дам једну прогнозу која ће највероватније да се оствари.
Партизан има велике шансе да освоји Евро лигу.
Никола-Ниш

hijena1

pre 14 godina

Svima je jasno da su srpski klubovi u podredjenom polozaju u odnosu na hrvatske klubove i slovenacke. Vjerovatno ce i Bosna ispasti a Domzale ostati u ligi. Moje je misljenje da je nekadasnja Winston YUBA liga bila najbolja od raspada velike drzave. Bilo bi dobro kad bi se opet moglo tako nesto organizovati i u njoj da ucestvuju timovi iz Srbije i CG. Naravno dali ce to podrzati i ULEB i dali je to u interesu najvecih klubova iz obje drzave malo je realno ali u svakom slucaju bilo bi mnogo bolje nego sto je sad.

milivoje markovic

pre 14 godina

retko koja utakmica prodje a da dusko ne dobije tehnicku gresku(nevaspitanu).mnoge utakmice su izgubljene zbog tih gresaka.da je pesic trener partizana mi bih bili sigurno prvaci evrope sa ovakvim timom.dobra uprava dobri igraci los trener.

sale blokovi

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...

milivoje markovic

pre 14 godina

retko koja utakmica prodje a da dusko ne dobije tehnicku gresku(nevaspitanu).mnoge utakmice su izgubljene zbog tih gresaka.da je pesic trener partizana mi bih bili sigurno prvaci evrope sa ovakvim timom.dobra uprava dobri igraci los trener.

from_HR

pre 14 godina

Koja komedija...Cjenim Vujoševića kao trenera, jer je postigao stvarno lijepe rezultate, al nemogu vjerovat da taj čovjek stalno kuka o nekim urotama od strane sudaca. Čim Partizan izgubi- "Sudije su nas pokrale". Dosadan je više s tim izjavama.

boki zagreb

pre 14 godina

Vujo,Vujo..opet suci..a?! Ajd jednom u životu priznaj kad si poražen, da je protivnik bio bolji, pa 80% susreta ste gubili od Cedevite,a ti se žališ. Ja sam Cibonaš i drago mi je radi Cedevite,jer najvjerojatnije iduće godine Cibona i Cedevita sklapaju suradnju, gazda Cedveite preuzima Cibonu ( Atlantic grupa) i bit će love i dobrih igrača. Onda ćete opet čekati 20.god na pobjedu u azgrebu.

Sejn

pre 14 godina

Nisam gledao utakmicu, i moguce da je sudija stvarno lose sudio, ali je simptomaticno kako Dule kada god izgubi, krivi sudije. Kao odlican trener i pedagod trebao bi da zna da to ne donosi nikom dobro, ni klubu, ni njegovim igracima, kao ni samoj kosarci. Za sve ostalo Dule majstore, svaka cast...

Dule Veliki

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede

Niksicko pivo

pre 14 godina

, ali smo na kraju tretirani od slovenačke sudijske trojke koju je odredio onaj koji delegira sudije u ligi, Danko Radić, predsednik KS Hrvatske", istakao je Vujošević.

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?

Звезда - Хрватска, никад Србија.

pre 14 godina

Ово је лига која је наметнута Партизану од стране бивших клубова који више не постоје (Звезда или тако нешто).

Уместо да пунимо хале по Србији, ми то радимо по Хрватској, Словенији и Босни. Преко нашег зноја стижу у Европу, а онда нас на кваран начин избацују из лиге (смањујући број места српским клубовима).
НЕКА ЈАВНО ОДГОВОРЕ ОНИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ ОВУ ЛИГУ(мислим на наше КК).

Percik

pre 14 godina

Nije mi stvarno jasno zašto više srpski klubovi ne istupe iz NLB lige.

Svakodnevno stižu prijetnje, svakodnevno se žalite, svakodnevno ste pokradeni.

Nitko vas nije natjerao u ligu, nitko vas u njoj ne drži, ne sviđa vam se - Daleko vam lepa kuća.

Samo za kraj par činjenica ovim mitomanima koji drobe o tome kako Srbi dižu nekome kvalitetu lige i košarke. Većina mladih igrača koja je stasala u NLB-u kroz Partizan, Zvezdu i ostale vaše klubove nosila vam je repku do finala na zadnjem Euru. Ona rupa koju ste imali između generacije odgojene u Jugi i ove bila je upravo posljedica velebne samostalne srpske lige i vaših centara u kojima razvijate košarkaše. Partizanovi rezultati, koji su fantastični, su isto tako iznenađujuće krenuli na bolje od NLB-a, ali dajte više istupite prestanite nam pomagati i samarati s ovim žalopojkama o belosvetskim zaverama protiv srpskog sporta...

mali si i nemas pravo glasa!

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23)


Vidi se da si mali, brojis poraze Partizana tokom sezone na prste JEDNE RUKE i pricas o DOSADJIVANJU?!? Aj' leci se :p

UB40

pre 14 godina

Vujošević je vidno umoran i iscrpljen čovjek. To je bilo očigledno. Ima mnogo do kraja sezone i morao bi da uzme par dana odmora jer će mu zdravlje nastradati. Za prvu tehničku nije trebao reagirati jer je ionako Pertizan bio u posjedu lopte. Suci su mogli svirati faul,ali bilo bi isto jer Cedevita nije bila u bonusu. Ovako je samo oštetio svoju momčad. Ali čovjek je stvarno jako iscrpljen.

Misa

pre 14 godina

Verovao bih Vujosevicu da je bar jednom u zivotu pomenuo gresku sudija na stetu protivnika. Da li je realno da kad Partizan pobedi je sve u redu, a kada izgubi sudije su krive , i tako uvek. Jednostavno covek se pretvorio u Ješića.

Realan

pre 14 godina

Ma nemoj!A koliko ste utakmica dobili uz takvo bezobrazno suđenje,i u NLB a posebno u domaćoj ligi.Dovoljno je da napsuješ sudije i da im pripretite i aršin se menja u toku utakmice na vašu stranu.Mislite o tome,obiće vam se o glavu kad,tad.

Ivica

pre 14 godina

Dajte ljudi da bataljujemo gumu. Ima Srbija sta da ponudi. Cela ova liga, van Srbije, ima samo jedan iole vredan tim, Cibonu... a i oni ovde gube od Radnickog, Zvezde... sta nam to treba vise.

Michael Scofield

pre 14 godina

Zakljucno sa utakmicom protiv Sirokog u subotu, Partizan ce odigrati 5 utakmica za 10 dana!
Umor kod igraca je ogroman i poraz je razumljiv!
Steta je samo sto ce u polufinalu igrati Partizan i Hemofarm, jer ce to biti finale pre finala!
A sudjenje je zaista bilo kriminalno! Pa sa ovakvim sudjenjem bi neka druga ekipa iz NLB izgubila minimum 25 razlike!
Ali dzaba bilo, Partizan ce biti SAMPION!

Kriiik

pre 14 godina

Za sve imbe ee cile koji prozivaju Partizan za manjak predstavnika u Evro kupu!
Proverite koji klub je skupio najviše bodova/pobeda za srpske predstavnike. Hemofarm je takodje svoj deo posla odradio. Radničkom svaka čast na sezoni. Osvetalali su obraz i prevazišli očekivanja. Ko je to zatajio ove sezone? Sledeće sezone oće biti bolje?

Vuk PFC

pre 14 godina

Ja ne razumem samo vas koji pricate kako mu ne dosadi vise da kuka na sudije, zar ne vidite da covek brani srpsku kosarku i da bi ga trebalo podrzati nebitno za koga navijate!!!!

Sc

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

Pa burazeru on je u velikom klubu vec skoro 10 godina (racunam samo uzastopno) i osvoijo je sve sto se moze osvojiti, sem jednog trofeja koji ce, ja se nadam, stici ove godine...
A da nije po tvom kriterijumu veliki klub KKSS, posto vi menjate trenere svakih nekoliko nedelja...Izgleda da ni jedan ne moze da udovolji vasim sampionskim ambicijama...

Bolje cuti i ne brukaj vise vas grb! A da, vi u stvari vise nemate grb...

SMRT FASIZMU,ZIVEO DULE!

Misha

pre 14 godina

Postoji li ikakav nacin da mi istupimo iz ove lige. Svi nasi klubovi. Pratim sve utakmice Partizana, dete mi nosi grb Partizana u jednom sportu ali me utakmice NLB lige uopste ne zanimaju kao ni trofeji koje tu osvojimo. Ne mrzim nikoga. Mi prosto imamo nasu drzavu i dovoljno klubova za kvalitetnu ligu a rezultatima Partizana pa i ostalih nasih klubova u Evropi sigurno ne doprinosi ta liga nego im samo oduzima snagu. Sto svi ne istupe, pa nek nas kazne godinu dve neigranjem u evroligi pa sta. Morace da nas vrate a tu seosku ligu ostaviti onima koji su je napravili.

akroni

pre 14 godina

alooo..."ofk"...propali strucnjak koji misli da zna sve o kosarci...idi momce negde pa pecaj i pricaj sa udicama,tamo ces biti najbolji.
ovu utakmicu Partizan je morao da izgubi,a sudjenje je bilo skandalozno.
ja sam bio na licu mesta...i ovi horvati oko mene su videli o cemu se radi.
a sada,hvataj stapove i na pecanje!

Vuk23

pre 14 godina

Zvezda i interes srpske košarke ne mogu u istu rečenicu,sem ako se kaže da ne mogu u istu rečenicu.
Tako da je to glupo komentarisati.Pomenuću samo jednu stvar,da se ne bih mnogo vraćao unazad,najveći uspeh Zvezde prošle godine po rečima svih zvezdaša na mnogim forumima je oduzimanje 1 godine Evrolige Partizanu kao i hvalospevi Opačiću zbog toga.
Zvezda nije imala nikakvih šansi za 7.mesto to je jasno ko dan,poraz u Sarajevu je izvestan 100%,plus i u slučaju neverovatne pobede,morali bi da izgube i Cedevita i Zadar,što nije realno,videćete već i sami.
Partizan je i pored toga što mu je utakmica u principu nebitna,mada se eto bori za 1.mesto igrao koliko je mogao.Očito da su igrači umorni ne samo od utakmica svaka 2 dana već i od stravično teških putovanja i raznih maltretiranja,a pre svega nam je potreban odmor pred odlučujuće mečeve sa Makabijem.Pored svega mi smo odigrali svom snagom,ali umor i loš procenat šuta su uzeli danak.Naravno i pored toga smo imali šansu za pobedu ali prema onome što sam čuo od pouzdanih ljudi koji su pratili meč ila je velika krađa sudija,tako šta je tu je.Idemo dalje borba za 1.mesto još nioje završena ali bez obzira na to na F4 idemo po još jednu titulu.
Trenutno nam je najvažnije da se odmorimo za Makabi.
Što se tiče istupanja iz ove Lige to mogu da potenciraju samo oni koji će naše prvenstvo završiti na 5. mestu i samo oni mogu da se bore za interese "Srpske košarke" ha ha ha ha.
Vi odlučite ko su ti.

Pobednik

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.

Grobar Ni

pre 14 godina

„...koja komedija od trenera:)) u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana...“

У великом можда заиста неби, али у НАЈВЕЋЕМ он ево издржа већ пуних 10 у континуитету.

kit-kat

pre 14 godina

a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)


Talentu, jos je najmanje nas pogodio ovaj poraz... a mnogo vise SRPSKU KOSARKU i recimo zvezdu sto se tice evrope! Hrvati delegiraju sudije i nema tu sta vise da se dodaje... koeficijent im je diktirao pobedu u ovom mecu i KRAJ! Pametnom dosta.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Узми Дуле и 4.титулу за редом, а онда лепо сви наши клубови да иступе и играмо само нашу СРПСКУ лигу и подигнемо квалитет СРПСКЕ кошарке.

Buducnost :)

pre 14 godina

Nisam od 81. propustio skoro ni jednu utakmicu Partizana u Beogradu a gledao sam i mnoge u Sarajevu, Splitu, Zagrebu dok se to moglo. Sve mi je jasno i suduje i umor i strasan uspeh (istina slucajan)plasmanom u cetvrtfinale, ali i 250 000 evra u kesu na zadnje 3 evro utakmice, pa napori nisu uzaludni. A bice jos pola milionceta, bar, od Makabija. I onda me je sramota kao SRBINA i veceg Tose od Tose da smo sve cetri utakmice u Hrvatskoj izgubili plus od Cibone u Beogradu. Tako smo u tom pogledu gori i od Radnickog i od KKSS. Bas me to onako jede
(Dule Veliki, 17. mart 2010 23:57)

Ajde kad se probudis,kazi lepo, koliko je to miliona partizan uzeo dok ti je potrajao san? :) ijos nesto,zvezda je sama htela da igra ovu ligu i tada su,zvezda i buducnost,povukli,tj,bukvalno naterali sve ostale da se prikljuce. Buducnost je ocigledno gledala svoj interes,sad se to vidi,a zvezda,sta je htela to je i dobila.. sad pstttt svi,hteli ste da se igrate bivse jugoslavije?! pa igrajte se!

nikola

pre 14 godina

Nemoj da se pravdas! namerno si izgubio da bi Zvezda ispala. Dosta vise demagogije! Tako se ne brane interesi srpske kosarke. lepo si smislio opravdanje, ali i ptice na grani znaju da si ih namerno pustio...
(sale blokovi, 17. mart 2010 22:40)

Samo te molim nemoj vise kao navijac kkss da pominjes "interese srpske kosarke", jer ste nam objasnili kako se oni brane i prethodnih i ove godine,a i kako se direktno lobira protiv Partizana!
I neka smo ih pustili,ako smo ih uopste pustili!Sta bre hocete,jel smo mi trebali da ispravljamo vase brljotine i ponizavanja ove sezone i to pred utkmicu sa Makabijem i u 4. utakmici u 6 dana?Ma ako smo izgubili,samo kad se setim sta ste sve pisali na ovom forumu posle svakog naseg poraza i koliko ste mrznje ispoljavali prema nama, a sada ocekujete da igramo za vas??
Jos se ovde javljaju pojedinci kao-ovom Duletu uvek krive sudije..., a kad ste vi zadnji put izgubili od nekog,a da niste ovde pisali da su vas sudije pokrale.Svaki derbi,sve titule u svim sportovima-uvek po pravilu sudije krive!

norijega

pre 14 godina

pratio sam tekmu na netu,12 minut 15 sudjenih lichnih gresaka Paerizanu,bez tehnuichke VUJOSEVICA,a samo 4 greshek kosarkashima,iskreno podrzavam Vujosevica bez obzira sto je greshio par puta u vezi sa sudijama,ovoga puta cvrsto stojim za njega,neverovatno je bilo gledati na internetu sta se desava,sve je govovorilo da ce vujosevic dobiti tehnichku i na kraju iskljuchnjenje,

zd

pre 14 godina

# Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.
(Gogo, 18. mart 2010 08:24)

krecemo polako putem splita i sibenika..
a vujosevicu,iako ga ne mogu nacrtanog viditi, skidam kapu kad ima mu*a sve ovo reci i napraviti

baki bb

pre 14 godina

Pa kako mu ne dosadi da prica uvek isto o sudijama
(mali, 17. mart 2010 22:23) a mozda su i lopte bile izduvane..a mozda to i nije bio Zagreb....mojne te price kad izgubis...budi tata i u porazu
(ofk, 17. mart 2010 22:24)
partizan igra sledece godine evroligu ovo dule prica zbog klubova u srbiji i koeficijenta,ali ako vas ne zanima mene jos manje ja i sledece godine uzimam pretplatnu kartu i meni milina.

Willzykk

pre 14 godina

Za sve ovo što su nam sudije radile(ne govorim samo o Partizanu) čitave sezone, vratiće se Ciboni ili Olimpiji na F4. Iako je cilj svake ekipe biti prvi i imati prednost domaćeg terena, posle ovakve sezone mislim da bi najslađe bilo da Partizan osvoji titulu u sred Zagreba ili u Ljubljani(ali bi bilo lepše u Zagrebu, pa neka se vidi da je na kraju pobedila sportska pravda.

Јокић

pre 14 godina

koja komedija od trenera:))
u velikom klubu nebi izdrzao ni dva dana.
(Dejo, 17. mart 2010 22:41)

У "великом клубу" можда неби издржао два дана,али зато у НАЈВЕЋЕМ КЛУБУ он ради годинамааааааа!!!

Marko

pre 14 godina

Trenutno Srbija ima koeficijent 28,2, a Hrvatska 28,0. Sto znaci da nama trebaju dve pobede u poslednjem kolu da bismo sacuvali prednost i bolji koeficijent u odnosu na komsije jer oni igraju dve tekme izmedju sebe. Znaci trebaju nam SAMO 2 POBEDE U POSLEDNJEM KOLU.

Boki SU

pre 14 godina

Pa poceli su u Ljubljani,nastavili u Sarajevu i dokrajcili nas u Zagrebu!ZASTO MI DA IGRAMO UOPSTE TU LIGU KAD SVE ODLUKE DONOSE ONI??? za kaznu cemo opet mi da budemo PRVI na F4 pa posle nek rade sta hoce!

Avol

pre 14 godina

Gospodo, ne pripadam pobornicima raznih teorija zavere, i generalno imam pozitivno misljenje o NLB ligi, navijac sam Partizana, i ne mrzim Zvezdu, ali ovo veceras je bila jedna velika kradja. To jest, takvo sudjenje u kosarci ja jos nisam video. Iskreno sam mislio da ce Vujosevic da povuce ekipu sa parketa (a sa tim i nas kontigent klubova iz NLB), jer ono vise nije moglo da se gleda. Cudo je samo sto se to nije desilo, i oznacilo kraj ovoj ligi u kojoj se tek sada vidi koliko Hrvati i Slovenci vuku konce protiv Srpskih klubova.

Niksicko pivo

pre 14 godina

treba istupiti iznlb lige svaki put sudije jedu.....ono što se ne jede
(saša.župa, 18. mart 2010 18:40)

ja nzm za tu iznlb ligu.

hijena1

pre 14 godina

Svima je jasno da su srpski klubovi u podredjenom polozaju u odnosu na hrvatske klubove i slovenacke. Vjerovatno ce i Bosna ispasti a Domzale ostati u ligi. Moje je misljenje da je nekadasnja Winston YUBA liga bila najbolja od raspada velike drzave. Bilo bi dobro kad bi se opet moglo tako nesto organizovati i u njoj da ucestvuju timovi iz Srbije i CG. Naravno dali ce to podrzati i ULEB i dali je to u interesu najvecih klubova iz obje drzave malo je realno ali u svakom slucaju bilo bi mnogo bolje nego sto je sad.

Autogol

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu, ali postujem to sto je Partizan na celu sa Vujosevicem uradio za nasu kosarku u poslednjih par godina. Ovo sto se desava SRPSKOJ kosarci u jadranskoj ligi je katastrofa i za Partizan i za Zvezdu i za sve srpske klubove! Zato je jedino resenje istupiti iz ovog takmicenja.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pobednik, 18. mart 2010 00:27)

Onda nebi bili deveti, već peti. Nije neki pomak. :))

Не заборави никад ...

pre 14 godina

Па ми смо још увек једини кошаркашки клуб из бивше југе који је играо са НБА екипама!За вас преко дунава Партизан је НБА шампион,а и шире!

zg euroskeptik

pre 14 godina

Dvije vodeće momčadi u istom kolu izgube od dva pikzibnera za veliki koeficijent. Dosta više političko-trgovačko-kladioničarske lige.

Bagra je to...

pre 14 godina

Sudjenje je bilo takvo da Duletu ne bih zamerio ni da je nasred terena išamarao svu trojicu sudija! Od početka utakmice su krali, a ono što je priređeno u 4/4...to je bilo za zatvor. ZA ZATVOR!

Dokle?

pre 14 godina

Koja će kap preliti čašu? Šta još treba da se desi pa da napustimo ovo bezvezno takmičenje? Imamo najlošiji tretman a najbolji kvalitet!

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Bili smo na utakmici i stvarno je suđenje bilo katastrofalno na štetu PARTIZANA, a i pritisak na suce kako od strane domaće klupe tako i od strane Cedevitinog rukovodstva bio je više nego očigledan. No bez obzira na to, vidljivo je da su naši igrači preumorni, šta nije ništa čudno jer polako počinjemo ličiti na NBA ekipe; četiri službene utakmice u tjedan dana. Bilo kako bilo sigurno smo drugi i odlazimo na završni turnir i tamo ćemo svima pokazati pravu snagu.Mnogo uspeha u 1/4 finalu Evrolige protiv Makabija, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.
PARTIZAN FOREVER.

Gogo

pre 14 godina

Iz Zadra sam, pratim košarku odavno. Za ovu utakmicu se znalo da će Cedevita pobijediti, bilo na koji način bude trebalo. Ovu ligu gura isključivo novac, Cedevita ga ima, i ovo im je bila bogomdana prilika da se plasiraju u UlebCup.
Radić i kompanija su najobičniji lopovi.

lud & zbunjen

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na netu. sudjenje veoma cudno.Nisam kompetentan da uocim nameru ali da je lose videlo se kao na dlanu. Slicne stvari i na Zagreb-Hemofarm video na SOSu sinoc. Sta iz toga zakljucujemo- I Partizan i Hemofarm uprkos tome idu na F4 sto ce reci toliko su jaci od ostalih da i uprkos namestaljkama probija kvalitet. Sto se Dule buni- prvo nije tacno da je u sudjenju trazio alibi.Na samom pocetku je rekao da je Cedevita nadigrala Partizan, da je imala bolji sut, ofanzivni skok, slobodna bacanja .Da je Partizan veoma umoran ali i da je sudjenje skandalozno. Da je hteo da Zvezda ne prodje , ne bi se vadio.Rekao bi odigrali smo losije , umorni smo i mirna Backa. A sto se tice koeficijenta i polozaja na tabeli- pa ne goji se prase pred Bozic!!!

srbin

pre 14 godina

Kad gospoda Hrvati nauce da igraju kosarku ( kad budu imali vise uspeha od Srba u Evropi ) onda nek se jave . Do tad neka treniraju , mislim kosarku a ne pljuvanje po srpskim klubovima . Vas najveci uspeh na proslom evropskom prvenstvu je cinjenica da ga mi nismo osvojili .

Mirko

pre 14 godina

Pa jel vam nije dosta sto je Dr. Dule vas pustio jednom da ga dobijete, pa sada hocete i da pobedjuje umesto vas! Ova je utakmica mogla da stavi Partizan na prvu poziciju pred F4. Razmislite malo, imamo mi svojih problema i ciljeva pa nema potrebe da mislimo jos o vasoj evropi SLEDECE SEZONE.

čika velja

pre 14 godina

Samo opušteno,PROFESORE! Pripazi da učenici sačuvaju zdravlje i snagu za ono što sledi. A ostali, koji se bave raznoraznim računicama, imali su gotovo celu sezonu da naprave rezultat i koeficijent za sebe. Znači, OPUŠTENO i pazi učenike,slede nam Makabi,F4(jedan),F4(drugi)...

nikola

pre 14 godina

A bre Cedevita je puna para, platili su pozivnicu da udju u ovu ligu, doveli skupe igrace(2 amera, Zizic,Rudez, Bazdaric,Kastropil...), pa zar mislite da nisu dali neku kintu za sudije u ovoj po njih najbitnijoj utakmici ove sezone,gde im pobeda omogucava igranje Evro kupa sl. godine, i samim tim opravdava sva sredstva ulozena ove sezone? Ovo je providno da providnije ne moze biti.

i tamo smo dobri

pre 14 godina

a ko delegira sudije u nasoj ligi? mozda.... TI..?
(Niksicko pivo, 18. mart 2010 13:06)

Dule i u Evroligi delegira sudije...

Nikola

pre 14 godina

Видим овде свакакве коментаре, као неко ко дуго прати кошарку и нисам баш много острашћен навијач могу да кажем да кад год Вујошевић пуца по судијама има право. За оне са кратким памћењем присетите се задње утакмице са Олимпијом колико је техничких грешака суђено Партизану. Ја лично верујем да Партизану није дозвољено да победи у овој утакмици као што није требао да победи Олимпију прошле недеље.
А сада ћу да дам једну прогнозу која ће највероватније да се оствари.
Партизан има велике шансе да освоји Евро лигу.
Никола-Ниш

Deki

pre 14 godina

Najbolji su ovde komentari zvezdasica. Porazom Partizana protiv cedevite one su izgubili i zadnju sansu da udju u Evropu.
I sad umesto da pisu o sudjenju koje ih je izbacilo, one napadaju Duleta koji ih brani.
Nebrojano puta do sad pokazuju da vise mrze Partizan nego sto vole zvezdanu (bez grba).