Sreda, 10.03.2010.

22:48

LŠ: Miralem Pjanić izbacio Real

Na stadionu Santjago Bernabeu Olimpik Lion je uspeo da napravi senzaciju i izbaci favorizovani madridski Real, zahvaljujući golu Miralema Pjanića u 75. minutu.

Izvor: B92

LŠ: Miralem Pjaniæ izbacio Real IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

komsija

pre 14 godina

mislim marko da nisi u pravu pogledaj i nase portale vidjet ces da jednako inf o vasim igracima...al eto mozda ne pratis nase sport portale....puno serce Srbiji u africi mislim iskreno da ce ce te Ganu otpuhat jednostvano snagom se ne mogu poredit sa vama :D pozzz

Chiggy

pre 14 godina

Nema ovaj Real gazi. Melje! Ronaldo, obecao 3 titule ove godine. Ramos, pobedicemo 3-0. Kaka, prizeljkuje Finale sa Barcelonom. Pipita! Ne zovu ga ovde Higuain nego Pipitica.

HALA MADRID!

xx bata

pre 14 godina

Boli me uvo i za real i za barselonu, ali poslednje tri sezone je dvaputa bio real šampion primere, mislim da nisu baš propali tim ako jednu sezonu ostanu bez trofeja(prošlu). Liga šampiona je druga stvar

Marko

pre 14 godina

Bas me briga sto je neki tamo Bosanac dao gol koga sisa.
Dokle sa ovim glupim naslovima "Miralem Pjanic izbacio Real". Dnevni Avaz, Osloboljenje pisu o njima stalno a mi daj da pisemo o nasima malo vise o Filipu Krajinovicu, nasim ljudima koji se probijaju Filip Djuricic itd.
Cak i ako vidite na B92 sajtu vidjecete da Pjanic zauzima puno bolje mjseto na listi nego Nemanja Vidic.
Mi Bosance ne interesujemo nimalo otiddjite u Sarajevo, Zenicu, Tuzlu ili bilo gdje u federaciji pa ih pitajte nesto za Srbiju ili nas nista lijepo nema da se kaze.
Zivjela Srbija

stex

pre 14 godina

navijaci reala posle poraza milana i izbacivanja od lyona znaju samo za jedan izgovor ...

a to je Bwin kladionica ...

alo bre indijanci motivacija, zelja, srcanost se ne kupuje ...

igraci kao ronaldo, kaka, alonso itd koriste real madrid kao jedinu stanicu u svojoj karijeri u kojoj ce se namlatit para ... oni su ugovore potpisali i sad mogu da igraju kako hoce , nije ni cudo sto je kaka puko ... jedina prava titula reala je ona iz 98 ! tad su igraci igrali srcano, navijaci su bili pravi navijaci ... gledas sad neke zvezde, kosmopolitanska publika na bernabeu , nema navijanja... fudbal u nekom desetom planu ...

Chuck Norris a.k.a Miralem Pjanic :)

pre 14 godina

pare pokrecu svijet ali ne pokrecu loptu :) fudbal je timska igra, bez obzira koliko dobrih pojedinaca imate bez kohezije tu nema ekipe.glavna greska reala je sto prvo kupi igrace a ne strucnjaka koji ce ih voditi!glavni dokaz (u realu) je kapelo, covjek je sebi dovodio igrace s kojima je osvojio titulu.a ferguson je krunski dokaz, on kroji tim godinama. a na kraju se opet pojavi neki tvrdoglavi bosanac kojeg ce inat natjerati da promjeni sve pa makar mu milioni realovih navijaca jbali sve po redu. zao mi je sto nema reala u nastavku takmicenja jer nece biti isto bez njih ali mi je drago sto se pokazalo da u fubdalu pobjeduje tim!

bojan bl

pre 14 godina

Mislim da je prije svega ovo poraz kukavicke igre tokom drugog poluvremena. Ne moze sve na o-ruk sistem, kako su pobijedili sevilju.

marko

pre 14 godina

jos jednom se pokazuje da sam u pravu,cim real naidje na neku iole bolje ekipu u evropi,odmah ispada,a znate zasto???zato sto nema sudija kao u primeri koje im tako providno pomazu i dopustaju da rade sta hoce,pogledajte samo mec protiv sevilje,nije svirano nista za goste a bilo je dosta cistih faulova...sramota je koliko im sudije pomazu,ali ovo je dokaz da ima Boga

djenoveze

pre 14 godina

Iako nisam navijac Reala, ipak mi nije drago sto su ispali ovako rano. Kao istinski ljubitelj fudbala zaista bih voleo da gledam Real protiv nekog od trenutno najjacih timova evrope u dvomecu (ManUtd, Barca, Arsenal, Inter ili Celsi). Nadam se da ce vec sledece sezone imati zapazeniju ulogu u LS. Naravno, momcima iz Liona svaka cast za prolaz dalje, zasluzili su to na kraju krajeva.

antimadridista

pre 14 godina

konacno je pravda pobedila! imaju pare,imaju marketing,imaju sudije,zvezde...tradiciju,istoriju...ali nemaju igru! fudbal je pobedio!!!

Forbes

pre 14 godina

Meni je drago.Ponasaju se nadmeno.Imaju lovu i kupuju sve sto stignu.Ali nije sve u parama..Treba imati nesto i u glavi.Barsa to mnogo pametnije radi.Stvara igrace a kupuje ono stoje neophodno. Kaka ce proci u Realu kao Sevcenko u Celziju. Ronaldo nije igrac koji je koristan za ekipu kao napr Mesi za Barcelonu. Voli samoisticanje koje je pokazao i u MU i svugde de je igrao i zato mu na svakom stadionu zvizde.I na kraju drago mi je sto ce finale na Santiago Bernabeu proci bez domacina i gledacemo jedno pravo finale. A ovi sto pisu da je rekorder.jeste rekorder ali sest titula osvojio dalekih sezdesetih godina.Milan je tu mnogo jacijer je titule osvajao u novije vreme

FK Sarajevo

pre 14 godina

Nevjerovatna količina ljubomore svojstvene za balkanski mentalitet. Ljudi imaju pare i svi ih mrze, kao oni su napuhani, umišljeni. da su jadni i bijedni, svi bi ih simpatisali. Nisam navijač Reala, ali mi smeta kako se svi naslađuju kada ovakavi realno giganti ispadnu. Smijte se vi, ali velika su ono gospoda.

Ivan

pre 14 godina

Svi dolaze i odlaze ali Real uvek ostaje NAJVECI FUDBALKI KLUB NA SVETU!
Real nije kao recimo Celzi ili Inter koji funkcionisu po sistemu...sad ih ima, sutra se utope u sivilo i prosek ostalih.
Jednom Real - uvek Real!

jova

pre 14 godina

Dragi Stevane,nisi pazljivo gledao utakmicu pa nemoj biti pljuvacki nastrojen prema legendi Reala.Raul je gurnuo Krisa rukama a kad je ovaj pao kao pogodjen raketom,Raul je pao preko njega.Tada ga je Kris sa zemlje sutnuo nogom u grudi i na to je reagovao kapiten Reala.

Mako

pre 14 godina

Nije senzacija, Svaka cas za Lion, fudbal igraju svi i da ne zaboravimo ovo je Liga Sampiona, a fudbalske zvede kao sto su u Real ne vrede za taj novac sto su uzeli.

Igor

pre 14 godina

Razumem da u Realu moraju da igraju najvece zvezde,ali ne razumem zasto to godinama nisu najvece zvezde veznog reda...sve je u manevru...setite se sta su im na sredini radili i "matorci" iz Milana!!!

vlado

pre 14 godina

A bwin kladionice su sinoc zaradile 10 puta vise nego sto ce uzeti osvajac ls.
veliki deo ode realu i onada na leto opet 200 miliona za pojacanja bez problema....

madridista

pre 14 godina

Lakše je ući u meč hladne glave kad te niko ne pritiska za rezultat što je slučaj sa Lionom , oni nisu imali sinoć šta da izgube.Ali Real je pod stalnim pritiskom prvo zbog uloženog novca u pojačanja na početku sezone , zatim što se finale igra na Bernabeu.

Popalija

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

E deco, deco, ne zivi se od stare slave. I zvezda nasa je bila sampion sveta pa gde su sada? I partizan je nekad bio u finalu pa gde su sada?
Prepotentni igraci Reala su dobili sta su zasluzili. Nemaju sta da traze na nasem terenu?! Brate mili, pa to ste govorili i prethodna dva puta kada Vas je isti taj Lyon izbacio iz LŠ. Adios amigos ;)

wlado

pre 14 godina

neka im, obilo se o glavu, sto su lajali po medijima, kako ce razbiti lion, toliko nepostovanja prema protivniku, iako sam veliki simpatizer reala, ruku na srce i treba da ispadnu.

veljko

pre 14 godina

@ Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...
(John Malkovich, 11. mart 2010 01:24)


..... za sve ostalo tu je MANCHESTER UNITED!!!!
MU osvaja!!

haz

pre 14 godina

I treba da ispadnu,kad su ocekivali da ce dobiti samo zato sto se zovu Real Madrid. Jos da ima Barsa uzme i titulu,pa da se opet raspadnu. A onda ce moliti Kapela da ih opet uzme,i da osvaja trofeje,iako igra Italijanski na 1:0. A Cristiano je,hteli da priznamo ili ne,sigurno jedan od najboljih igraca danas,mnogo odskace po kvalitetu,ali dzaba kad nema trenera koji ce to iskoristiti na pravi nacin.

Tomi Dzeri

pre 14 godina

Tim vredan trilion ziliona evra, opet ispalio corak. Ne pomaze da imate na svakoj poziciji najbolje igrace, ako NEMATE TIM. To Real vec DUGO nije imao, a svake godine ulazu stotine miliona evra. Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka :)

Djomla

pre 14 godina

Sto mi miloooooo.....manje zbog prolaznosti liona, nego sto je real ispao...a jos mi je draze sto su dali toooolike pare,a na kraju nece nista da osvoje..ha..

NEPROCENLJIV KOMENTAR... :))

pre 14 godina

Šta zna Bosanac šta je 300 miliona evra...
(marko, 10. mart 2010 23:35)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

John Malkovich

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

Stevan

pre 14 godina

Jedan detalj mi je zapao za oko pred sam kraj susreta. Veliki igrac Raul Gonzales, i gledajuci kroz fudbalski zargon prilicno fer osoba na terenu pravi jedan veoma nesportski potez. Kapiten Liona gradi loptu da izadje u aut (pri zadnjem kontaktu igraca Reala) pri tom ga Raul gura i na prljav nacin udara po nozi, i pri tom bez imalo stida dok je igrac Liona lezao na zemlji prilazi i buni se zasto on simulira...Neverovatno nesportski potez ikone reala,ocigledno naviknute da na neki treci nacin bi oni trebali da idu dalje...spustite se na zemlju malo, i naucite od Liona kako se igra timski, i mozda Vam se posreci neki sledeci put!!!

Pedja

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!
(GORAN C, 10. mart 2010 23:49)

Ne petu, nego sestu xaxaxa

roman empire

pre 14 godina

Razgovaraju dva Beogradjanina sa Liona i prvi upita drugog kako si? A drugi odgovori fenomenalno,nash Lion upravo otresao galaktikose.

Zeljko

pre 14 godina

Svaka cast Lionu! Izbacili su najodvratniji klub na svetu! Neko je vec primetio da cim su naisli na malo organizovaniji tim kao sto je Lion, odmah su udarili glavom u zid. A u spanskom prvenstvu bi ovakvu utakmicu dobili na silu. Sudija bi po obicaju sudio svaki i najmanji kontakt nad igracima Reala, dodelio protivnickom timu nekoliko zutih kartona (mozda i crveni) za svaki slucaj, a igracima Reala bi dozvolio ostru igru u kojoj bi oni oduzeli nekoliko lopti ostrim startovima i iz neke od tih akcija bi postigli gol ili dva, koliko je vec potrebno. Masu utakmica u prvenstvu dobijaju po ovoj formuli, poslednji mec protiv Sevilje, na primer, pa se onda pisu hvalospevi o sjajnoj igri Reala. A sa timom iz Evrope vec je druga prica. Kako tu nema te "nadahnute, sjajne, furiozne" igre? E pa nema sudija da poguraju! I tako iz godine u godinu u Ligi sampiona. Na zalost, u prvenstvu ce im to silovanje verovatno proci, jer, molim vas, moraju da se opravdaju stotine miliona bacenih u ovu rupu bez dna od "kraljevskog kluba".

Zlatko

pre 14 godina

Na kraju snimka sam prokomentarisao "Koliko će tek da ih boli ako Barsa na njihovom stadionu podigne pehar". Nisam navijač Barselone, ali to sam u tom momentu pomislio.

Hermit

pre 14 godina

... ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope!...
(Kol, 10. mart 2010 23:16)

A sta im treba da osvoje LS?
p.s. nadam se da je ovo sarkazam

ne znaju mali ljudi

pre 14 godina

Svi vi sto pisete ovakve komentare protiv Reala stvarno me podsecate na " male ljude" kojima je jedina radost kad neko Veliki ne uspe
toliko

mance1

pre 14 godina

real je upropastio jos jednu sezonu a to je posledica kupovinom isluzenih igraca(kaka,manekenka cristijana ronalda)koji su dostigli zenit u svojim karijerama i sada se ponasaju kao razmazena deca. problem reala je u tome sto nema pravog lidera,vodju na terenu. real igra napadacki,na gol vise bez taktike,ne zna se ko gde igra.igraju kao mala deca gde je lopta tamo su svi.takvom igrom mozes pobedjivati u spanskoj primeri ali u ligi sampiona ne moze se proci.a ona manekenka CR9 neka mi neko kaze jednu derbi utakmicu u njenoj karijeri gde je bila-bio najbolji igrac meca i u mancesteru i u portugalskoj reprezentaciji i sada u realu. problem reala je i u tome sto trener pelegrini jos ne zna koja mu je prva postava i sastavlja tim po necijem nalogu i gde neko mora da igra. zato cem realu dati ime FC SLEDECA SEZONA

dragan

pre 14 godina

mesi, krkic, pujol, pedro, valdes, cavi, inijesta, pike, buskec. svi barsini petlici.koliko je barsa za njih platila???

a neko trosi milione...

AcA

pre 14 godina

Kada sam za vikend komentarisao mec Reala i Seville i izneo mnogo kritika na racun sudjenja na mecevima Real Madrida u spanskoj ligi svi su kliktali "NE PREPORUCUJEM" !
Ja iza ovoga stojim sa jos cvrscim ubedjenjem da je Real ovim ispadanjem verovatno osvojio spansku ligu.
Veliki sam simpatizer Barselone ali znam da ce tako biti,znaju galaktikosi da u ligi sampiona nece imati kriterijum sudjenja kao u domacem prvenstvu te ce verovatno i dalje redjati pobede u nedogled----njihova prava snaga,timska igra,kvalitet,taktika pokazani su pred celim svetom sesti put zaredom u 1/8 finala lige samiona.
Sa druge strane ako zreb bude tako hteo Barsa ce u reprizi finala lige sampiona dobiti Manchester United u sred Madrida-pazite sta vam kazem,Xavi,Iniesta i Messi ce biti mnogo naostreni da to urade a oni su najbolji fudbaleri na svetu uz Runija u ovom trenutku

www.hattrick.org

pre 14 godina

Najjaca scena je kad Pjanic posle datog gola, u trenucima euforije, nabedjene madridske zvezdice casti sa jednim ......"! Neprocenjivo...:-)

Vlado

pre 14 godina

Kad su 2002 postali prvaci Evrope, smijenil su jednog od najboljih evropskih trenera Del Boskea, jer po njima nije igrao fino i otad krece njihov pad, takodje su smijenili Kapela, koji im je donio titulu prvaka sa istim objasnjenjem, i i tad od Del Boskeom i pod Kapelom su igrali fin fusbal, ko jos pamti igru, pamte se trofeji, no sad igraju fino po njihovom, a ispadaju, svaka cast za Lion, navijao sam za njih, ljudi su postali eksperti za Real.

strale

pre 14 godina

Dzaba vam novci moji sinovci...
Ma kako cim je Real Madrid ispao Liga Sampiona je namestena bla-bla, ne zanosite se svi danas znaju da igraju fudbal, Perez ako je pljunuo 250 miliona na pojacanja ne mora da znaci da ce svaki trofej da uzme, tj. da ce uopste trofej da uzme... Zvucite kao raspali kladionicari cim vam se nesto ne svidja-namesteno....

Bozidar

pre 14 godina

Milo mi je sto je Lion izbacio onu bulumentu nadmenih manekena koji posle zavrsetka utakmice, ne pruzise ni ruke svojim rivalima(sem face Gutija)da im ljudski i sportski cestitaju...sramota!
Samo da vam kazem jos nesto..U zadnjih 10-ak godina ovo veceras je bio 6-ti duel ova dva rivala u LS, a skor krajnje zanimljiv :)
3 neresene utakmice (sve igrane u Madridu!) i naravno, 3 pobede Lyon-a u Francuskoj.
Galaktikosi, sanjajte o danu kada cete prvi put da pobedite Lyon:}
Pozdrav svima

Dejan

pre 14 godina

Ne znam zasto svi pominju Ronalda u fazonu "bacenih 90 miliona" kad je on igra odlicno ove sezone i daje gol na skoro svakoj utakmici. Razumem ljude da im je antipatican, i meni je, ali on je ubedljivo najbolji igrac Reala trenutno, bez konkurencije. E sad, ako je iko od Realovih zvezda podbacio u dosadasnjem delu sezone, a jeste, i to mnogi, to se najvise odnosi na Kaku.
Lionu svaka cast, odigrali su doktorski drugo poluvreme, ali to je to sto se njih tice, na koga god sledeceg da nalete oni su dovidjenja.

da da da

pre 14 godina

Iskreno zao mi je sto je ispao Real,a to je zato sto je Real po meni kvalitetnija jaca ekipa,iako nisu to veceras pokazali,ali po imenima sigurno jesu...Drugim recima bilo bi mi zanimjlivije da gledam recimo Real vs Mancester,ili Real sta znam arsenal,ne bitno u svakom slucaju ne bitno protiv koje ekipe bi igrali...Ovako ce sad Lion da igra sa lupam Mancesterom,u francuskoj ima da bude neki gust remi,ili jedan gol za mancester u 93 min,u engleskoj ima mancester da im da 3 komada i j..m ti ja to cetrvti finale lige sampion..
po ko zna koji put se pokazalo da su SRCE,ZELJA i VOLJA jaci od silnih MILIONA i para :)

nenad

pre 14 godina

ovo mi najbolji dan u 2010 real je ispao koja bruka nemogu da verujem jos majke mi al mi drago sada da im osvojimo na santiagu titulu i da zacute za sva vremena barcelona je sampion na santiagu pozzzz za sve navijace barse

Sloba

pre 14 godina

Kako sam se slatko nasmejao,Realu je sponzor BWIN pa zato nije pobedio,mislim ima dosta namestanja ali ovo je LS i to odlucujuca utakmica,ae da su rekli za prvu utakmicu namesteno da Real izgubi pa u redu,(a videli smo 1 utakmicu Lyon ih pregazio),...a ja mislim da je Milan namerno izgubio 4:0,i namerno nije hteo da da gol jer je BWIN dobio dojavu da je vecina igrala x,2,x2,Milan daje go,0-2,0-1,(bice tvrda utakmica) ,..xaxaxaaax ;))

Milos RU

pre 14 godina

Drago mi je sto je Junajtedu olaksan put do finala, ali je Real ipak daleko kvalitetnija ekipa od Liona koji je nezasluzeno prosao dalje.

modrić

pre 14 godina

žao mi zbog kake,ali kad vidim onog ronalda koji je vjerojatno bio danas od 1 do 7 naveče na friziranju,onda mi drago...bravo pjaniću gospodine

fantom

pre 14 godina

Mnogo para u Madridu i Milanu, pa opet ništa!Mora malo i da se voli klub za koji se igra, a ne samo da se voli "štek"!!!Sledeće nedelje pada i FC "Gastos" iz Milana!!!Kada već ne može Roma, neka Topdžije sa H2o Arene budu prvaci Evrope!!! Venger-mag!!!

killer

pre 14 godina

Kaze Ramos dobijamo 3-0,kaze Guti nemaju oni sta da traze na nasem stadionu...e boranijo jedna,smesni ste ! Dzaba sve pare sveta,nema vam spasa !

zlatan

pre 14 godina

Ali Real, ahahahaha... Iguain i njegova stativa aahahahahah... Ne mogu da prestanem da se smejem!! Pa sto meni nisu dali tih 300 miliona!! ahahahah

Paks

pre 14 godina

Ha ha ha ha ha nista nece da osvoje! Debili prodaju Robena a onaj je jedini sto je licio na igraca u tom sad vec "Seoskom klubu"! Ej sest godina ne mogu da prodju medju osam a potrosili silne milijarde evra. Jos im igrao onaj matori Raul u spicu kao da nemaju para za boljeg.

AYAN

pre 14 godina

Real je odavno bio klub kome se i navijači i igrači ponašaju prepotentno i pušu se nešto kao da su plave krvi...

Takve hinje uvijek pokažu kukavički karakter, kad gube... A primjer za to je bila ona raulova reakcija na Crisovo građenje lopte.

Pjanić, ovo mu je najvažniji gol karijere...Najvažniji!!!

Raul

pre 14 godina

Teren: domaci
Domacin: FC Real Madrid
Cena ekipe: oko 400 mil. Eura
Jacina domacina: poprilicna
Protivnik: Olympique Lyonnais
Cena ekipe: pa..... dosta dosta manja
Jacina protivnika: (recimo) srednja
Rezultat iz predhodne utakmice: 1:0 za Lyon

Taktika igre Madrida na svom terenu: polu-bunker i brze kontre preko Ronalda i Kake (koji kao da nije igrao pred kraj)

Rezultat: 1:1 (1:2 za Lyon sa proslom utakmicom)

Hmm.... meni ovde nesto nije jasno, a vama???

ps
Budjav Madrid i pored svih para na ovom svetu koje ulazu, uvek bio, jeste i uvek ce biti i ostati.

ZIVELA BARCA!

Kol

pre 14 godina

Kakva utakmica Lion pregazen u prvom poluvremenu trebalo je biti 3:0 za Real ali nisu imali dovoljno srece, svaka cast Pjanicu on ce tek izrasti u velikog igraca! Sad ce krenuti prozivka na racun utrosenog novca ali Real zaista ima strasan tim pogotovo u napadu zaista neverovatno deluju njihovi napadi njima treba bolji trener, nije Pelegrnini los ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope! Meni licno je drago sto je Lion prosao dalje!

DjoleBBGK

pre 14 godina

nema potrebe da pisete opsirnije o ovom tuznom Realu.. :)) ee pa koje pare su oni pukli,al neka im,neka i dalje daju toliko para pa ce sl put u grupi da ispadnu 8))

alen

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahLA madrid.
hohohohohohohohohohoohohoohohohohohohohohohoh.
hihihihihihihihihihihihihihihihihih.
pjanic 19 godina,4 gola,3 asistencije nije sto je nas :) al stvarno vrijedi.

Bojan

pre 14 godina

Tako bre!
Serhio Ramos : "Dobijamo 3-0"!
Miralem Pjanić : "Vazi,legendo".
Nakon ovog prigodnog uvoda da kazem da se po ko zna koji put pokazalo da su Realu dzaba svi oni milioni koje potrose pred svaku sezonu kad ih vode sve gori i gori treneri.Trebali su da ostave Kapela na klupi prije par sezona,ali sad im je kasno.Lako je davati tenerifeu i herezu 5 golova,ali kad treba dati 2 gola ekipi koja je malo bolje organizovana-ne moze.

Dodara

pre 14 godina

Ma ovi u madridu su svukli grdne pare na kladionici, sad i ligu sampiona namestaju, bruka...
Salim se svaka cast Lionu i Miralemu. Ovaj Ronaldo izgleda ko da ga je krava lizala...

bokelaaa

pre 14 godina

Hhaha pa ovaj Real da nakupuje sve najbolje igrace sveta opet ce ga Lion izbaciti :D a ovi Lionovi igraci su ladno reala mogli dotuci socno usred Bernanbeua al se izgleda boje Kasiljasa :D

JaXa srbin francuske krvi

pre 14 godina

Cestitam Lionu i najboljem mladom igracu u bosni pjanicu,decko je zaista talentovan,u finalu prizeljkujem bar jednog francuza(lion ili bordo)

Davis

pre 14 godina

Da cujem sad sve one kladionicare, teoreticare zavere!
Idemo, na 1, 2, 3 .... NAMESTENO ZBOG KLADIONICE NJA NJA NJA .... REALU JE SPONZOR BWIN NJA NJA NJA .....
Smesni ste, PSSSSSST!!!

GORAN C

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!

057

pre 14 godina

Sve cestitke Pjanicu,svaka čast,sjajan go. A Real dobio ono sto zasluzuje. Klub cija je politika da kupovinom najboljih svjetskih fudbalera, iz vodecih evropskih klubova, prvenstveno oslabi te klubove,pa tek onda da misli na sebe, nema nikakvu buducnost. Sesta godina zaredom kako nisu prosli 1/8 finala dovoljan je dokaz nepostojanja sistematicnosti, kako u pogledu rada u klubu, tako i dovodjenju igraca i pravljenja tima.

gigi buffon

pre 14 godina

sjajni brat bosanac, svaka cast, jako mi je drago sto je "veliki" real ispao. mislim da im je lyon pokazao u poslednjih par godina ko je jaci... svaka cast jos jednom!!!

aleksandar

pre 14 godina

Kraj utakmice a Ronaldo i ostale milionske zvezde odlaze sa terena,a ni da čestitaju igračima Liona. Svaka čast Gutiju, istinskom zvezdom Reala, koji se poneo sportski.
Još se jednom pokazalo da novac nije garancija uspjeha, kao niti velika imena.

Laza

pre 14 godina

"Real Madrid je i šestu sezonu zaredom ispao u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja."

Ne razumeme kako ne uvidjaju da nije sve u racbacivanju para i kupovini najskupljih igraca?!

Valencia Forever

pre 14 godina

Ma sta vas briga.Vi ste ionako doveli sve ove igrace da obrnete lovu i zaradite od reklama,sponzorskih ugovora i prodaje dresova,a ne da ostvarite neki rezultat u Evropi.Samo se setite izjave Pereza kad je bio aktuelan transfer naseg (Valensija) najboljeg igraca (Davida Vilje) u Real,citiram:"Postoje igraci koji imaju fudbalsku vrednost,dok neki drugi imaju marketinsku vrednost",aludirajuci na to da nema nameru da placa ono sto Valensija trazi za njega,a to je bilo 50 miliona eura.Pa dobro,valjda on najbolje zna sta je najbolje za njegov klub,zar ne?

Vani

pre 14 godina

Sve cestitke lionu sto su pokazali da nije sve u parama i igrali su svim srcem.Oni mogu bar do polufinala LS.I posebno mi je drago sto su pokazali Benzemi da je pogresio sto je otisao u ovaj skupoceni tim zvezda

Urosch

pre 14 godina

Ja toliko ne volim ovaj Real da ne mogu ni na PES-u da igram sa njima.
Lyonu svaka čast, iz godine u godinu uspešno se nose sa klubovima 10 puta bogatijim od njih.

miralem pjaninho pernabukano

pre 14 godina

8 utakmica
4 gola
3 asistencije
19 godina
neprocjenjivo



real
miliarda
manekeni
nepoznavaoci fudbala na celu kluba
smijesni

Boris

pre 14 godina

Evo jos jednog (od gomilu) dokaza da lepe parice u fudbalu (a i u drugim sportovima) ne pomazu stalno, u slucaju Madrida vec godinama i godinama ne.......
Neopisivo mi je drago sto je Madrid opet, po peti put, ispao u osimini finala L.S.-a sa multi-milionskim timom.
A i Spansku ligu sigurno nece uzeti.

gile_sampion

pre 14 godina

Miralem Pjanic srusio projekat “vrijedan” 300 miliona eura na Bernabeu i na taj nacin onemogucio Real da vec 5-u godinu za redom osjeti draz cetvrtine finala LS!!!!
Jos jednom se izvinjavam upravi i navijacima Reala jer ovaj bosanac nije znao da ste favoriti za osvajanje LS…..

Vidjeti uplakanu manekenku posle meca - NEPROCJENJIVO!!!!

Игор

pre 14 godina

Како ми је само драго. Изуринирали су се по свим тим силним више-милионским трансферима, по Каки, Роналду, Алонсу ... ма по свиме !
НЕКА !

gile_sampion

pre 14 godina

Miralem Pjanic srusio projekat “vrijedan” 300 miliona eura na Bernabeu i na taj nacin onemogucio Real da vec 5-u godinu za redom osjeti draz cetvrtine finala LS!!!!
Jos jednom se izvinjavam upravi i navijacima Reala jer ovaj bosanac nije znao da ste favoriti za osvajanje LS…..

Vidjeti uplakanu manekenku posle meca - NEPROCJENJIVO!!!!

057

pre 14 godina

Sve cestitke Pjanicu,svaka čast,sjajan go. A Real dobio ono sto zasluzuje. Klub cija je politika da kupovinom najboljih svjetskih fudbalera, iz vodecih evropskih klubova, prvenstveno oslabi te klubove,pa tek onda da misli na sebe, nema nikakvu buducnost. Sesta godina zaredom kako nisu prosli 1/8 finala dovoljan je dokaz nepostojanja sistematicnosti, kako u pogledu rada u klubu, tako i dovodjenju igraca i pravljenja tima.

Игор

pre 14 godina

Како ми је само драго. Изуринирали су се по свим тим силним више-милионским трансферима, по Каки, Роналду, Алонсу ... ма по свиме !
НЕКА !

aleksandar

pre 14 godina

Kraj utakmice a Ronaldo i ostale milionske zvezde odlaze sa terena,a ni da čestitaju igračima Liona. Svaka čast Gutiju, istinskom zvezdom Reala, koji se poneo sportski.
Još se jednom pokazalo da novac nije garancija uspjeha, kao niti velika imena.

Boris

pre 14 godina

Evo jos jednog (od gomilu) dokaza da lepe parice u fudbalu (a i u drugim sportovima) ne pomazu stalno, u slucaju Madrida vec godinama i godinama ne.......
Neopisivo mi je drago sto je Madrid opet, po peti put, ispao u osimini finala L.S.-a sa multi-milionskim timom.
A i Spansku ligu sigurno nece uzeti.

gigi buffon

pre 14 godina

sjajni brat bosanac, svaka cast, jako mi je drago sto je "veliki" real ispao. mislim da im je lyon pokazao u poslednjih par godina ko je jaci... svaka cast jos jednom!!!

miralem pjaninho pernabukano

pre 14 godina

8 utakmica
4 gola
3 asistencije
19 godina
neprocjenjivo



real
miliarda
manekeni
nepoznavaoci fudbala na celu kluba
smijesni

Dodara

pre 14 godina

Ma ovi u madridu su svukli grdne pare na kladionici, sad i ligu sampiona namestaju, bruka...
Salim se svaka cast Lionu i Miralemu. Ovaj Ronaldo izgleda ko da ga je krava lizala...

Bojan

pre 14 godina

Tako bre!
Serhio Ramos : "Dobijamo 3-0"!
Miralem Pjanić : "Vazi,legendo".
Nakon ovog prigodnog uvoda da kazem da se po ko zna koji put pokazalo da su Realu dzaba svi oni milioni koje potrose pred svaku sezonu kad ih vode sve gori i gori treneri.Trebali su da ostave Kapela na klupi prije par sezona,ali sad im je kasno.Lako je davati tenerifeu i herezu 5 golova,ali kad treba dati 2 gola ekipi koja je malo bolje organizovana-ne moze.

Davis

pre 14 godina

Da cujem sad sve one kladionicare, teoreticare zavere!
Idemo, na 1, 2, 3 .... NAMESTENO ZBOG KLADIONICE NJA NJA NJA .... REALU JE SPONZOR BWIN NJA NJA NJA .....
Smesni ste, PSSSSSST!!!

modrić

pre 14 godina

žao mi zbog kake,ali kad vidim onog ronalda koji je vjerojatno bio danas od 1 do 7 naveče na friziranju,onda mi drago...bravo pjaniću gospodine

alen

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahLA madrid.
hohohohohohohohohohoohohoohohohohohohohohohoh.
hihihihihihihihihihihihihihihihihih.
pjanic 19 godina,4 gola,3 asistencije nije sto je nas :) al stvarno vrijedi.

AYAN

pre 14 godina

Real je odavno bio klub kome se i navijači i igrači ponašaju prepotentno i pušu se nešto kao da su plave krvi...

Takve hinje uvijek pokažu kukavički karakter, kad gube... A primjer za to je bila ona raulova reakcija na Crisovo građenje lopte.

Pjanić, ovo mu je najvažniji gol karijere...Najvažniji!!!

killer

pre 14 godina

Kaze Ramos dobijamo 3-0,kaze Guti nemaju oni sta da traze na nasem stadionu...e boranijo jedna,smesni ste ! Dzaba sve pare sveta,nema vam spasa !

JaXa srbin francuske krvi

pre 14 godina

Cestitam Lionu i najboljem mladom igracu u bosni pjanicu,decko je zaista talentovan,u finalu prizeljkujem bar jednog francuza(lion ili bordo)

Stevan

pre 14 godina

Jedan detalj mi je zapao za oko pred sam kraj susreta. Veliki igrac Raul Gonzales, i gledajuci kroz fudbalski zargon prilicno fer osoba na terenu pravi jedan veoma nesportski potez. Kapiten Liona gradi loptu da izadje u aut (pri zadnjem kontaktu igraca Reala) pri tom ga Raul gura i na prljav nacin udara po nozi, i pri tom bez imalo stida dok je igrac Liona lezao na zemlji prilazi i buni se zasto on simulira...Neverovatno nesportski potez ikone reala,ocigledno naviknute da na neki treci nacin bi oni trebali da idu dalje...spustite se na zemlju malo, i naucite od Liona kako se igra timski, i mozda Vam se posreci neki sledeci put!!!

Urosch

pre 14 godina

Ja toliko ne volim ovaj Real da ne mogu ni na PES-u da igram sa njima.
Lyonu svaka čast, iz godine u godinu uspešno se nose sa klubovima 10 puta bogatijim od njih.

fantom

pre 14 godina

Mnogo para u Madridu i Milanu, pa opet ništa!Mora malo i da se voli klub za koji se igra, a ne samo da se voli "štek"!!!Sledeće nedelje pada i FC "Gastos" iz Milana!!!Kada već ne može Roma, neka Topdžije sa H2o Arene budu prvaci Evrope!!! Venger-mag!!!

Raul

pre 14 godina

Teren: domaci
Domacin: FC Real Madrid
Cena ekipe: oko 400 mil. Eura
Jacina domacina: poprilicna
Protivnik: Olympique Lyonnais
Cena ekipe: pa..... dosta dosta manja
Jacina protivnika: (recimo) srednja
Rezultat iz predhodne utakmice: 1:0 za Lyon

Taktika igre Madrida na svom terenu: polu-bunker i brze kontre preko Ronalda i Kake (koji kao da nije igrao pred kraj)

Rezultat: 1:1 (1:2 za Lyon sa proslom utakmicom)

Hmm.... meni ovde nesto nije jasno, a vama???

ps
Budjav Madrid i pored svih para na ovom svetu koje ulazu, uvek bio, jeste i uvek ce biti i ostati.

ZIVELA BARCA!

Valencia Forever

pre 14 godina

Ma sta vas briga.Vi ste ionako doveli sve ove igrace da obrnete lovu i zaradite od reklama,sponzorskih ugovora i prodaje dresova,a ne da ostvarite neki rezultat u Evropi.Samo se setite izjave Pereza kad je bio aktuelan transfer naseg (Valensija) najboljeg igraca (Davida Vilje) u Real,citiram:"Postoje igraci koji imaju fudbalsku vrednost,dok neki drugi imaju marketinsku vrednost",aludirajuci na to da nema nameru da placa ono sto Valensija trazi za njega,a to je bilo 50 miliona eura.Pa dobro,valjda on najbolje zna sta je najbolje za njegov klub,zar ne?

bokelaaa

pre 14 godina

Hhaha pa ovaj Real da nakupuje sve najbolje igrace sveta opet ce ga Lion izbaciti :D a ovi Lionovi igraci su ladno reala mogli dotuci socno usred Bernanbeua al se izgleda boje Kasiljasa :D

Paks

pre 14 godina

Ha ha ha ha ha nista nece da osvoje! Debili prodaju Robena a onaj je jedini sto je licio na igraca u tom sad vec "Seoskom klubu"! Ej sest godina ne mogu da prodju medju osam a potrosili silne milijarde evra. Jos im igrao onaj matori Raul u spicu kao da nemaju para za boljeg.

Pedja

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!
(GORAN C, 10. mart 2010 23:49)

Ne petu, nego sestu xaxaxa

Vani

pre 14 godina

Sve cestitke lionu sto su pokazali da nije sve u parama i igrali su svim srcem.Oni mogu bar do polufinala LS.I posebno mi je drago sto su pokazali Benzemi da je pogresio sto je otisao u ovaj skupoceni tim zvezda

GORAN C

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!

Laza

pre 14 godina

"Real Madrid je i šestu sezonu zaredom ispao u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja."

Ne razumeme kako ne uvidjaju da nije sve u racbacivanju para i kupovini najskupljih igraca?!

zlatan

pre 14 godina

Ali Real, ahahahaha... Iguain i njegova stativa aahahahahah... Ne mogu da prestanem da se smejem!! Pa sto meni nisu dali tih 300 miliona!! ahahahah

Milos RU

pre 14 godina

Drago mi je sto je Junajtedu olaksan put do finala, ali je Real ipak daleko kvalitetnija ekipa od Liona koji je nezasluzeno prosao dalje.

DjoleBBGK

pre 14 godina

nema potrebe da pisete opsirnije o ovom tuznom Realu.. :)) ee pa koje pare su oni pukli,al neka im,neka i dalje daju toliko para pa ce sl put u grupi da ispadnu 8))

Kol

pre 14 godina

Kakva utakmica Lion pregazen u prvom poluvremenu trebalo je biti 3:0 za Real ali nisu imali dovoljno srece, svaka cast Pjanicu on ce tek izrasti u velikog igraca! Sad ce krenuti prozivka na racun utrosenog novca ali Real zaista ima strasan tim pogotovo u napadu zaista neverovatno deluju njihovi napadi njima treba bolji trener, nije Pelegrnini los ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope! Meni licno je drago sto je Lion prosao dalje!

NEPROCENLJIV KOMENTAR... :))

pre 14 godina

Šta zna Bosanac šta je 300 miliona evra...
(marko, 10. mart 2010 23:35)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Popalija

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

E deco, deco, ne zivi se od stare slave. I zvezda nasa je bila sampion sveta pa gde su sada? I partizan je nekad bio u finalu pa gde su sada?
Prepotentni igraci Reala su dobili sta su zasluzili. Nemaju sta da traze na nasem terenu?! Brate mili, pa to ste govorili i prethodna dva puta kada Vas je isti taj Lyon izbacio iz LŠ. Adios amigos ;)

ne znaju mali ljudi

pre 14 godina

Svi vi sto pisete ovakve komentare protiv Reala stvarno me podsecate na " male ljude" kojima je jedina radost kad neko Veliki ne uspe
toliko

antimadridista

pre 14 godina

konacno je pravda pobedila! imaju pare,imaju marketing,imaju sudije,zvezde...tradiciju,istoriju...ali nemaju igru! fudbal je pobedio!!!

stex

pre 14 godina

navijaci reala posle poraza milana i izbacivanja od lyona znaju samo za jedan izgovor ...

a to je Bwin kladionica ...

alo bre indijanci motivacija, zelja, srcanost se ne kupuje ...

igraci kao ronaldo, kaka, alonso itd koriste real madrid kao jedinu stanicu u svojoj karijeri u kojoj ce se namlatit para ... oni su ugovore potpisali i sad mogu da igraju kako hoce , nije ni cudo sto je kaka puko ... jedina prava titula reala je ona iz 98 ! tad su igraci igrali srcano, navijaci su bili pravi navijaci ... gledas sad neke zvezde, kosmopolitanska publika na bernabeu , nema navijanja... fudbal u nekom desetom planu ...

Dejan

pre 14 godina

Ne znam zasto svi pominju Ronalda u fazonu "bacenih 90 miliona" kad je on igra odlicno ove sezone i daje gol na skoro svakoj utakmici. Razumem ljude da im je antipatican, i meni je, ali on je ubedljivo najbolji igrac Reala trenutno, bez konkurencije. E sad, ako je iko od Realovih zvezda podbacio u dosadasnjem delu sezone, a jeste, i to mnogi, to se najvise odnosi na Kaku.
Lionu svaka cast, odigrali su doktorski drugo poluvreme, ali to je to sto se njih tice, na koga god sledeceg da nalete oni su dovidjenja.

John Malkovich

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

Hermit

pre 14 godina

... ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope!...
(Kol, 10. mart 2010 23:16)

A sta im treba da osvoje LS?
p.s. nadam se da je ovo sarkazam

Zeljko

pre 14 godina

Svaka cast Lionu! Izbacili su najodvratniji klub na svetu! Neko je vec primetio da cim su naisli na malo organizovaniji tim kao sto je Lion, odmah su udarili glavom u zid. A u spanskom prvenstvu bi ovakvu utakmicu dobili na silu. Sudija bi po obicaju sudio svaki i najmanji kontakt nad igracima Reala, dodelio protivnickom timu nekoliko zutih kartona (mozda i crveni) za svaki slucaj, a igracima Reala bi dozvolio ostru igru u kojoj bi oni oduzeli nekoliko lopti ostrim startovima i iz neke od tih akcija bi postigli gol ili dva, koliko je vec potrebno. Masu utakmica u prvenstvu dobijaju po ovoj formuli, poslednji mec protiv Sevilje, na primer, pa se onda pisu hvalospevi o sjajnoj igri Reala. A sa timom iz Evrope vec je druga prica. Kako tu nema te "nadahnute, sjajne, furiozne" igre? E pa nema sudija da poguraju! I tako iz godine u godinu u Ligi sampiona. Na zalost, u prvenstvu ce im to silovanje verovatno proci, jer, molim vas, moraju da se opravdaju stotine miliona bacenih u ovu rupu bez dna od "kraljevskog kluba".

Zlatko

pre 14 godina

Na kraju snimka sam prokomentarisao "Koliko će tek da ih boli ako Barsa na njihovom stadionu podigne pehar". Nisam navijač Barselone, ali to sam u tom momentu pomislio.

roman empire

pre 14 godina

Razgovaraju dva Beogradjanina sa Liona i prvi upita drugog kako si? A drugi odgovori fenomenalno,nash Lion upravo otresao galaktikose.

strale

pre 14 godina

Dzaba vam novci moji sinovci...
Ma kako cim je Real Madrid ispao Liga Sampiona je namestena bla-bla, ne zanosite se svi danas znaju da igraju fudbal, Perez ako je pljunuo 250 miliona na pojacanja ne mora da znaci da ce svaki trofej da uzme, tj. da ce uopste trofej da uzme... Zvucite kao raspali kladionicari cim vam se nesto ne svidja-namesteno....

wlado

pre 14 godina

neka im, obilo se o glavu, sto su lajali po medijima, kako ce razbiti lion, toliko nepostovanja prema protivniku, iako sam veliki simpatizer reala, ruku na srce i treba da ispadnu.

Chuck Norris a.k.a Miralem Pjanic :)

pre 14 godina

pare pokrecu svijet ali ne pokrecu loptu :) fudbal je timska igra, bez obzira koliko dobrih pojedinaca imate bez kohezije tu nema ekipe.glavna greska reala je sto prvo kupi igrace a ne strucnjaka koji ce ih voditi!glavni dokaz (u realu) je kapelo, covjek je sebi dovodio igrace s kojima je osvojio titulu.a ferguson je krunski dokaz, on kroji tim godinama. a na kraju se opet pojavi neki tvrdoglavi bosanac kojeg ce inat natjerati da promjeni sve pa makar mu milioni realovih navijaca jbali sve po redu. zao mi je sto nema reala u nastavku takmicenja jer nece biti isto bez njih ali mi je drago sto se pokazalo da u fubdalu pobjeduje tim!

Bozidar

pre 14 godina

Milo mi je sto je Lion izbacio onu bulumentu nadmenih manekena koji posle zavrsetka utakmice, ne pruzise ni ruke svojim rivalima(sem face Gutija)da im ljudski i sportski cestitaju...sramota!
Samo da vam kazem jos nesto..U zadnjih 10-ak godina ovo veceras je bio 6-ti duel ova dva rivala u LS, a skor krajnje zanimljiv :)
3 neresene utakmice (sve igrane u Madridu!) i naravno, 3 pobede Lyon-a u Francuskoj.
Galaktikosi, sanjajte o danu kada cete prvi put da pobedite Lyon:}
Pozdrav svima

Igor

pre 14 godina

Razumem da u Realu moraju da igraju najvece zvezde,ali ne razumem zasto to godinama nisu najvece zvezde veznog reda...sve je u manevru...setite se sta su im na sredini radili i "matorci" iz Milana!!!

FK Sarajevo

pre 14 godina

Nevjerovatna količina ljubomore svojstvene za balkanski mentalitet. Ljudi imaju pare i svi ih mrze, kao oni su napuhani, umišljeni. da su jadni i bijedni, svi bi ih simpatisali. Nisam navijač Reala, ali mi smeta kako se svi naslađuju kada ovakavi realno giganti ispadnu. Smijte se vi, ali velika su ono gospoda.

madridista

pre 14 godina

Lakše je ući u meč hladne glave kad te niko ne pritiska za rezultat što je slučaj sa Lionom , oni nisu imali sinoć šta da izgube.Ali Real je pod stalnim pritiskom prvo zbog uloženog novca u pojačanja na početku sezone , zatim što se finale igra na Bernabeu.

haz

pre 14 godina

I treba da ispadnu,kad su ocekivali da ce dobiti samo zato sto se zovu Real Madrid. Jos da ima Barsa uzme i titulu,pa da se opet raspadnu. A onda ce moliti Kapela da ih opet uzme,i da osvaja trofeje,iako igra Italijanski na 1:0. A Cristiano je,hteli da priznamo ili ne,sigurno jedan od najboljih igraca danas,mnogo odskace po kvalitetu,ali dzaba kad nema trenera koji ce to iskoristiti na pravi nacin.

Tomi Dzeri

pre 14 godina

Tim vredan trilion ziliona evra, opet ispalio corak. Ne pomaze da imate na svakoj poziciji najbolje igrace, ako NEMATE TIM. To Real vec DUGO nije imao, a svake godine ulazu stotine miliona evra. Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka :)

Mako

pre 14 godina

Nije senzacija, Svaka cas za Lion, fudbal igraju svi i da ne zaboravimo ovo je Liga Sampiona, a fudbalske zvede kao sto su u Real ne vrede za taj novac sto su uzeli.

www.hattrick.org

pre 14 godina

Najjaca scena je kad Pjanic posle datog gola, u trenucima euforije, nabedjene madridske zvezdice casti sa jednim ......"! Neprocenjivo...:-)

dragan

pre 14 godina

mesi, krkic, pujol, pedro, valdes, cavi, inijesta, pike, buskec. svi barsini petlici.koliko je barsa za njih platila???

a neko trosi milione...

mance1

pre 14 godina

real je upropastio jos jednu sezonu a to je posledica kupovinom isluzenih igraca(kaka,manekenka cristijana ronalda)koji su dostigli zenit u svojim karijerama i sada se ponasaju kao razmazena deca. problem reala je u tome sto nema pravog lidera,vodju na terenu. real igra napadacki,na gol vise bez taktike,ne zna se ko gde igra.igraju kao mala deca gde je lopta tamo su svi.takvom igrom mozes pobedjivati u spanskoj primeri ali u ligi sampiona ne moze se proci.a ona manekenka CR9 neka mi neko kaze jednu derbi utakmicu u njenoj karijeri gde je bila-bio najbolji igrac meca i u mancesteru i u portugalskoj reprezentaciji i sada u realu. problem reala je i u tome sto trener pelegrini jos ne zna koja mu je prva postava i sastavlja tim po necijem nalogu i gde neko mora da igra. zato cem realu dati ime FC SLEDECA SEZONA

Marko

pre 14 godina

Bas me briga sto je neki tamo Bosanac dao gol koga sisa.
Dokle sa ovim glupim naslovima "Miralem Pjanic izbacio Real". Dnevni Avaz, Osloboljenje pisu o njima stalno a mi daj da pisemo o nasima malo vise o Filipu Krajinovicu, nasim ljudima koji se probijaju Filip Djuricic itd.
Cak i ako vidite na B92 sajtu vidjecete da Pjanic zauzima puno bolje mjseto na listi nego Nemanja Vidic.
Mi Bosance ne interesujemo nimalo otiddjite u Sarajevo, Zenicu, Tuzlu ili bilo gdje u federaciji pa ih pitajte nesto za Srbiju ili nas nista lijepo nema da se kaze.
Zivjela Srbija

veljko

pre 14 godina

@ Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...
(John Malkovich, 11. mart 2010 01:24)


..... za sve ostalo tu je MANCHESTER UNITED!!!!
MU osvaja!!

Forbes

pre 14 godina

Meni je drago.Ponasaju se nadmeno.Imaju lovu i kupuju sve sto stignu.Ali nije sve u parama..Treba imati nesto i u glavi.Barsa to mnogo pametnije radi.Stvara igrace a kupuje ono stoje neophodno. Kaka ce proci u Realu kao Sevcenko u Celziju. Ronaldo nije igrac koji je koristan za ekipu kao napr Mesi za Barcelonu. Voli samoisticanje koje je pokazao i u MU i svugde de je igrao i zato mu na svakom stadionu zvizde.I na kraju drago mi je sto ce finale na Santiago Bernabeu proci bez domacina i gledacemo jedno pravo finale. A ovi sto pisu da je rekorder.jeste rekorder ali sest titula osvojio dalekih sezdesetih godina.Milan je tu mnogo jacijer je titule osvajao u novije vreme

vlado

pre 14 godina

A bwin kladionice su sinoc zaradile 10 puta vise nego sto ce uzeti osvajac ls.
veliki deo ode realu i onada na leto opet 200 miliona za pojacanja bez problema....

AcA

pre 14 godina

Kada sam za vikend komentarisao mec Reala i Seville i izneo mnogo kritika na racun sudjenja na mecevima Real Madrida u spanskoj ligi svi su kliktali "NE PREPORUCUJEM" !
Ja iza ovoga stojim sa jos cvrscim ubedjenjem da je Real ovim ispadanjem verovatno osvojio spansku ligu.
Veliki sam simpatizer Barselone ali znam da ce tako biti,znaju galaktikosi da u ligi sampiona nece imati kriterijum sudjenja kao u domacem prvenstvu te ce verovatno i dalje redjati pobede u nedogled----njihova prava snaga,timska igra,kvalitet,taktika pokazani su pred celim svetom sesti put zaredom u 1/8 finala lige samiona.
Sa druge strane ako zreb bude tako hteo Barsa ce u reprizi finala lige sampiona dobiti Manchester United u sred Madrida-pazite sta vam kazem,Xavi,Iniesta i Messi ce biti mnogo naostreni da to urade a oni su najbolji fudbaleri na svetu uz Runija u ovom trenutku

Vlado

pre 14 godina

Kad su 2002 postali prvaci Evrope, smijenil su jednog od najboljih evropskih trenera Del Boskea, jer po njima nije igrao fino i otad krece njihov pad, takodje su smijenili Kapela, koji im je donio titulu prvaka sa istim objasnjenjem, i i tad od Del Boskeom i pod Kapelom su igrali fin fusbal, ko jos pamti igru, pamte se trofeji, no sad igraju fino po njihovom, a ispadaju, svaka cast za Lion, navijao sam za njih, ljudi su postali eksperti za Real.

Djomla

pre 14 godina

Sto mi miloooooo.....manje zbog prolaznosti liona, nego sto je real ispao...a jos mi je draze sto su dali toooolike pare,a na kraju nece nista da osvoje..ha..

djenoveze

pre 14 godina

Iako nisam navijac Reala, ipak mi nije drago sto su ispali ovako rano. Kao istinski ljubitelj fudbala zaista bih voleo da gledam Real protiv nekog od trenutno najjacih timova evrope u dvomecu (ManUtd, Barca, Arsenal, Inter ili Celsi). Nadam se da ce vec sledece sezone imati zapazeniju ulogu u LS. Naravno, momcima iz Liona svaka cast za prolaz dalje, zasluzili su to na kraju krajeva.

da da da

pre 14 godina

Iskreno zao mi je sto je ispao Real,a to je zato sto je Real po meni kvalitetnija jaca ekipa,iako nisu to veceras pokazali,ali po imenima sigurno jesu...Drugim recima bilo bi mi zanimjlivije da gledam recimo Real vs Mancester,ili Real sta znam arsenal,ne bitno u svakom slucaju ne bitno protiv koje ekipe bi igrali...Ovako ce sad Lion da igra sa lupam Mancesterom,u francuskoj ima da bude neki gust remi,ili jedan gol za mancester u 93 min,u engleskoj ima mancester da im da 3 komada i j..m ti ja to cetrvti finale lige sampion..
po ko zna koji put se pokazalo da su SRCE,ZELJA i VOLJA jaci od silnih MILIONA i para :)

nenad

pre 14 godina

ovo mi najbolji dan u 2010 real je ispao koja bruka nemogu da verujem jos majke mi al mi drago sada da im osvojimo na santiagu titulu i da zacute za sva vremena barcelona je sampion na santiagu pozzzz za sve navijace barse

jova

pre 14 godina

Dragi Stevane,nisi pazljivo gledao utakmicu pa nemoj biti pljuvacki nastrojen prema legendi Reala.Raul je gurnuo Krisa rukama a kad je ovaj pao kao pogodjen raketom,Raul je pao preko njega.Tada ga je Kris sa zemlje sutnuo nogom u grudi i na to je reagovao kapiten Reala.

marko

pre 14 godina

jos jednom se pokazuje da sam u pravu,cim real naidje na neku iole bolje ekipu u evropi,odmah ispada,a znate zasto???zato sto nema sudija kao u primeri koje im tako providno pomazu i dopustaju da rade sta hoce,pogledajte samo mec protiv sevilje,nije svirano nista za goste a bilo je dosta cistih faulova...sramota je koliko im sudije pomazu,ali ovo je dokaz da ima Boga

Ivan

pre 14 godina

Svi dolaze i odlaze ali Real uvek ostaje NAJVECI FUDBALKI KLUB NA SVETU!
Real nije kao recimo Celzi ili Inter koji funkcionisu po sistemu...sad ih ima, sutra se utope u sivilo i prosek ostalih.
Jednom Real - uvek Real!

xx bata

pre 14 godina

Boli me uvo i za real i za barselonu, ali poslednje tri sezone je dvaputa bio real šampion primere, mislim da nisu baš propali tim ako jednu sezonu ostanu bez trofeja(prošlu). Liga šampiona je druga stvar

bojan bl

pre 14 godina

Mislim da je prije svega ovo poraz kukavicke igre tokom drugog poluvremena. Ne moze sve na o-ruk sistem, kako su pobijedili sevilju.

Chiggy

pre 14 godina

Nema ovaj Real gazi. Melje! Ronaldo, obecao 3 titule ove godine. Ramos, pobedicemo 3-0. Kaka, prizeljkuje Finale sa Barcelonom. Pipita! Ne zovu ga ovde Higuain nego Pipitica.

HALA MADRID!

Sloba

pre 14 godina

Kako sam se slatko nasmejao,Realu je sponzor BWIN pa zato nije pobedio,mislim ima dosta namestanja ali ovo je LS i to odlucujuca utakmica,ae da su rekli za prvu utakmicu namesteno da Real izgubi pa u redu,(a videli smo 1 utakmicu Lyon ih pregazio),...a ja mislim da je Milan namerno izgubio 4:0,i namerno nije hteo da da gol jer je BWIN dobio dojavu da je vecina igrala x,2,x2,Milan daje go,0-2,0-1,(bice tvrda utakmica) ,..xaxaxaaax ;))

komsija

pre 14 godina

mislim marko da nisi u pravu pogledaj i nase portale vidjet ces da jednako inf o vasim igracima...al eto mozda ne pratis nase sport portale....puno serce Srbiji u africi mislim iskreno da ce ce te Ganu otpuhat jednostvano snagom se ne mogu poredit sa vama :D pozzz

Milos RU

pre 14 godina

Drago mi je sto je Junajtedu olaksan put do finala, ali je Real ipak daleko kvalitetnija ekipa od Liona koji je nezasluzeno prosao dalje.

John Malkovich

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

ne znaju mali ljudi

pre 14 godina

Svi vi sto pisete ovakve komentare protiv Reala stvarno me podsecate na " male ljude" kojima je jedina radost kad neko Veliki ne uspe
toliko

Marko

pre 14 godina

Bas me briga sto je neki tamo Bosanac dao gol koga sisa.
Dokle sa ovim glupim naslovima "Miralem Pjanic izbacio Real". Dnevni Avaz, Osloboljenje pisu o njima stalno a mi daj da pisemo o nasima malo vise o Filipu Krajinovicu, nasim ljudima koji se probijaju Filip Djuricic itd.
Cak i ako vidite na B92 sajtu vidjecete da Pjanic zauzima puno bolje mjseto na listi nego Nemanja Vidic.
Mi Bosance ne interesujemo nimalo otiddjite u Sarajevo, Zenicu, Tuzlu ili bilo gdje u federaciji pa ih pitajte nesto za Srbiju ili nas nista lijepo nema da se kaze.
Zivjela Srbija

FK Sarajevo

pre 14 godina

Nevjerovatna količina ljubomore svojstvene za balkanski mentalitet. Ljudi imaju pare i svi ih mrze, kao oni su napuhani, umišljeni. da su jadni i bijedni, svi bi ih simpatisali. Nisam navijač Reala, ali mi smeta kako se svi naslađuju kada ovakavi realno giganti ispadnu. Smijte se vi, ali velika su ono gospoda.

Raul

pre 14 godina

Teren: domaci
Domacin: FC Real Madrid
Cena ekipe: oko 400 mil. Eura
Jacina domacina: poprilicna
Protivnik: Olympique Lyonnais
Cena ekipe: pa..... dosta dosta manja
Jacina protivnika: (recimo) srednja
Rezultat iz predhodne utakmice: 1:0 za Lyon

Taktika igre Madrida na svom terenu: polu-bunker i brze kontre preko Ronalda i Kake (koji kao da nije igrao pred kraj)

Rezultat: 1:1 (1:2 za Lyon sa proslom utakmicom)

Hmm.... meni ovde nesto nije jasno, a vama???

ps
Budjav Madrid i pored svih para na ovom svetu koje ulazu, uvek bio, jeste i uvek ce biti i ostati.

ZIVELA BARCA!

fantom

pre 14 godina

Mnogo para u Madridu i Milanu, pa opet ništa!Mora malo i da se voli klub za koji se igra, a ne samo da se voli "štek"!!!Sledeće nedelje pada i FC "Gastos" iz Milana!!!Kada već ne može Roma, neka Topdžije sa H2o Arene budu prvaci Evrope!!! Venger-mag!!!

gile_sampion

pre 14 godina

Miralem Pjanic srusio projekat “vrijedan” 300 miliona eura na Bernabeu i na taj nacin onemogucio Real da vec 5-u godinu za redom osjeti draz cetvrtine finala LS!!!!
Jos jednom se izvinjavam upravi i navijacima Reala jer ovaj bosanac nije znao da ste favoriti za osvajanje LS…..

Vidjeti uplakanu manekenku posle meca - NEPROCJENJIVO!!!!

Ivan

pre 14 godina

Svi dolaze i odlaze ali Real uvek ostaje NAJVECI FUDBALKI KLUB NA SVETU!
Real nije kao recimo Celzi ili Inter koji funkcionisu po sistemu...sad ih ima, sutra se utope u sivilo i prosek ostalih.
Jednom Real - uvek Real!

vlado

pre 14 godina

A bwin kladionice su sinoc zaradile 10 puta vise nego sto ce uzeti osvajac ls.
veliki deo ode realu i onada na leto opet 200 miliona za pojacanja bez problema....

Kol

pre 14 godina

Kakva utakmica Lion pregazen u prvom poluvremenu trebalo je biti 3:0 za Real ali nisu imali dovoljno srece, svaka cast Pjanicu on ce tek izrasti u velikog igraca! Sad ce krenuti prozivka na racun utrosenog novca ali Real zaista ima strasan tim pogotovo u napadu zaista neverovatno deluju njihovi napadi njima treba bolji trener, nije Pelegrnini los ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope! Meni licno je drago sto je Lion prosao dalje!

Игор

pre 14 godina

Како ми је само драго. Изуринирали су се по свим тим силним више-милионским трансферима, по Каки, Роналду, Алонсу ... ма по свиме !
НЕКА !

gigi buffon

pre 14 godina

sjajni brat bosanac, svaka cast, jako mi je drago sto je "veliki" real ispao. mislim da im je lyon pokazao u poslednjih par godina ko je jaci... svaka cast jos jednom!!!

057

pre 14 godina

Sve cestitke Pjanicu,svaka čast,sjajan go. A Real dobio ono sto zasluzuje. Klub cija je politika da kupovinom najboljih svjetskih fudbalera, iz vodecih evropskih klubova, prvenstveno oslabi te klubove,pa tek onda da misli na sebe, nema nikakvu buducnost. Sesta godina zaredom kako nisu prosli 1/8 finala dovoljan je dokaz nepostojanja sistematicnosti, kako u pogledu rada u klubu, tako i dovodjenju igraca i pravljenja tima.

miralem pjaninho pernabukano

pre 14 godina

8 utakmica
4 gola
3 asistencije
19 godina
neprocjenjivo



real
miliarda
manekeni
nepoznavaoci fudbala na celu kluba
smijesni

Davis

pre 14 godina

Da cujem sad sve one kladionicare, teoreticare zavere!
Idemo, na 1, 2, 3 .... NAMESTENO ZBOG KLADIONICE NJA NJA NJA .... REALU JE SPONZOR BWIN NJA NJA NJA .....
Smesni ste, PSSSSSST!!!

Boris

pre 14 godina

Evo jos jednog (od gomilu) dokaza da lepe parice u fudbalu (a i u drugim sportovima) ne pomazu stalno, u slucaju Madrida vec godinama i godinama ne.......
Neopisivo mi je drago sto je Madrid opet, po peti put, ispao u osimini finala L.S.-a sa multi-milionskim timom.
A i Spansku ligu sigurno nece uzeti.

Forbes

pre 14 godina

Meni je drago.Ponasaju se nadmeno.Imaju lovu i kupuju sve sto stignu.Ali nije sve u parama..Treba imati nesto i u glavi.Barsa to mnogo pametnije radi.Stvara igrace a kupuje ono stoje neophodno. Kaka ce proci u Realu kao Sevcenko u Celziju. Ronaldo nije igrac koji je koristan za ekipu kao napr Mesi za Barcelonu. Voli samoisticanje koje je pokazao i u MU i svugde de je igrao i zato mu na svakom stadionu zvizde.I na kraju drago mi je sto ce finale na Santiago Bernabeu proci bez domacina i gledacemo jedno pravo finale. A ovi sto pisu da je rekorder.jeste rekorder ali sest titula osvojio dalekih sezdesetih godina.Milan je tu mnogo jacijer je titule osvajao u novije vreme

zlatan

pre 14 godina

Ali Real, ahahahaha... Iguain i njegova stativa aahahahahah... Ne mogu da prestanem da se smejem!! Pa sto meni nisu dali tih 300 miliona!! ahahahah

Dodara

pre 14 godina

Ma ovi u madridu su svukli grdne pare na kladionici, sad i ligu sampiona namestaju, bruka...
Salim se svaka cast Lionu i Miralemu. Ovaj Ronaldo izgleda ko da ga je krava lizala...

Popalija

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...

E deco, deco, ne zivi se od stare slave. I zvezda nasa je bila sampion sveta pa gde su sada? I partizan je nekad bio u finalu pa gde su sada?
Prepotentni igraci Reala su dobili sta su zasluzili. Nemaju sta da traze na nasem terenu?! Brate mili, pa to ste govorili i prethodna dva puta kada Vas je isti taj Lyon izbacio iz LŠ. Adios amigos ;)

da da da

pre 14 godina

Iskreno zao mi je sto je ispao Real,a to je zato sto je Real po meni kvalitetnija jaca ekipa,iako nisu to veceras pokazali,ali po imenima sigurno jesu...Drugim recima bilo bi mi zanimjlivije da gledam recimo Real vs Mancester,ili Real sta znam arsenal,ne bitno u svakom slucaju ne bitno protiv koje ekipe bi igrali...Ovako ce sad Lion da igra sa lupam Mancesterom,u francuskoj ima da bude neki gust remi,ili jedan gol za mancester u 93 min,u engleskoj ima mancester da im da 3 komada i j..m ti ja to cetrvti finale lige sampion..
po ko zna koji put se pokazalo da su SRCE,ZELJA i VOLJA jaci od silnih MILIONA i para :)

madridista

pre 14 godina

Lakše je ući u meč hladne glave kad te niko ne pritiska za rezultat što je slučaj sa Lionom , oni nisu imali sinoć šta da izgube.Ali Real je pod stalnim pritiskom prvo zbog uloženog novca u pojačanja na početku sezone , zatim što se finale igra na Bernabeu.

Paks

pre 14 godina

Ha ha ha ha ha nista nece da osvoje! Debili prodaju Robena a onaj je jedini sto je licio na igraca u tom sad vec "Seoskom klubu"! Ej sest godina ne mogu da prodju medju osam a potrosili silne milijarde evra. Jos im igrao onaj matori Raul u spicu kao da nemaju para za boljeg.

DjoleBBGK

pre 14 godina

nema potrebe da pisete opsirnije o ovom tuznom Realu.. :)) ee pa koje pare su oni pukli,al neka im,neka i dalje daju toliko para pa ce sl put u grupi da ispadnu 8))

alen

pre 14 godina

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahLA madrid.
hohohohohohohohohohoohohoohohohohohohohohohoh.
hihihihihihihihihihihihihihihihihih.
pjanic 19 godina,4 gola,3 asistencije nije sto je nas :) al stvarno vrijedi.

veljko

pre 14 godina

@ Pricajte sta hocete, ali Real je pregazio Lion... Svaka cast Lionu i Pjanicu i srecno u nastavku takmicenja... Svi vi koji likujete sad nad porazom Reala, dovoljno vam je samo reci, 9 titula u Ligi sampiona, "neprocenjivo", za sve ostalo tu je Master Card... Heh...
(John Malkovich, 11. mart 2010 01:24)


..... za sve ostalo tu je MANCHESTER UNITED!!!!
MU osvaja!!

JaXa srbin francuske krvi

pre 14 godina

Cestitam Lionu i najboljem mladom igracu u bosni pjanicu,decko je zaista talentovan,u finalu prizeljkujem bar jednog francuza(lion ili bordo)

Pedja

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!
(GORAN C, 10. mart 2010 23:49)

Ne petu, nego sestu xaxaxa

djenoveze

pre 14 godina

Iako nisam navijac Reala, ipak mi nije drago sto su ispali ovako rano. Kao istinski ljubitelj fudbala zaista bih voleo da gledam Real protiv nekog od trenutno najjacih timova evrope u dvomecu (ManUtd, Barca, Arsenal, Inter ili Celsi). Nadam se da ce vec sledece sezone imati zapazeniju ulogu u LS. Naravno, momcima iz Liona svaka cast za prolaz dalje, zasluzili su to na kraju krajeva.

xx bata

pre 14 godina

Boli me uvo i za real i za barselonu, ali poslednje tri sezone je dvaputa bio real šampion primere, mislim da nisu baš propali tim ako jednu sezonu ostanu bez trofeja(prošlu). Liga šampiona je druga stvar

bokelaaa

pre 14 godina

Hhaha pa ovaj Real da nakupuje sve najbolje igrace sveta opet ce ga Lion izbaciti :D a ovi Lionovi igraci su ladno reala mogli dotuci socno usred Bernanbeua al se izgleda boje Kasiljasa :D

modrić

pre 14 godina

žao mi zbog kake,ali kad vidim onog ronalda koji je vjerojatno bio danas od 1 do 7 naveče na friziranju,onda mi drago...bravo pjaniću gospodine

mance1

pre 14 godina

real je upropastio jos jednu sezonu a to je posledica kupovinom isluzenih igraca(kaka,manekenka cristijana ronalda)koji su dostigli zenit u svojim karijerama i sada se ponasaju kao razmazena deca. problem reala je u tome sto nema pravog lidera,vodju na terenu. real igra napadacki,na gol vise bez taktike,ne zna se ko gde igra.igraju kao mala deca gde je lopta tamo su svi.takvom igrom mozes pobedjivati u spanskoj primeri ali u ligi sampiona ne moze se proci.a ona manekenka CR9 neka mi neko kaze jednu derbi utakmicu u njenoj karijeri gde je bila-bio najbolji igrac meca i u mancesteru i u portugalskoj reprezentaciji i sada u realu. problem reala je i u tome sto trener pelegrini jos ne zna koja mu je prva postava i sastavlja tim po necijem nalogu i gde neko mora da igra. zato cem realu dati ime FC SLEDECA SEZONA

Stevan

pre 14 godina

Jedan detalj mi je zapao za oko pred sam kraj susreta. Veliki igrac Raul Gonzales, i gledajuci kroz fudbalski zargon prilicno fer osoba na terenu pravi jedan veoma nesportski potez. Kapiten Liona gradi loptu da izadje u aut (pri zadnjem kontaktu igraca Reala) pri tom ga Raul gura i na prljav nacin udara po nozi, i pri tom bez imalo stida dok je igrac Liona lezao na zemlji prilazi i buni se zasto on simulira...Neverovatno nesportski potez ikone reala,ocigledno naviknute da na neki treci nacin bi oni trebali da idu dalje...spustite se na zemlju malo, i naucite od Liona kako se igra timski, i mozda Vam se posreci neki sledeci put!!!

jova

pre 14 godina

Dragi Stevane,nisi pazljivo gledao utakmicu pa nemoj biti pljuvacki nastrojen prema legendi Reala.Raul je gurnuo Krisa rukama a kad je ovaj pao kao pogodjen raketom,Raul je pao preko njega.Tada ga je Kris sa zemlje sutnuo nogom u grudi i na to je reagovao kapiten Reala.

antimadridista

pre 14 godina

konacno je pravda pobedila! imaju pare,imaju marketing,imaju sudije,zvezde...tradiciju,istoriju...ali nemaju igru! fudbal je pobedio!!!

Chuck Norris a.k.a Miralem Pjanic :)

pre 14 godina

pare pokrecu svijet ali ne pokrecu loptu :) fudbal je timska igra, bez obzira koliko dobrih pojedinaca imate bez kohezije tu nema ekipe.glavna greska reala je sto prvo kupi igrace a ne strucnjaka koji ce ih voditi!glavni dokaz (u realu) je kapelo, covjek je sebi dovodio igrace s kojima je osvojio titulu.a ferguson je krunski dokaz, on kroji tim godinama. a na kraju se opet pojavi neki tvrdoglavi bosanac kojeg ce inat natjerati da promjeni sve pa makar mu milioni realovih navijaca jbali sve po redu. zao mi je sto nema reala u nastavku takmicenja jer nece biti isto bez njih ali mi je drago sto se pokazalo da u fubdalu pobjeduje tim!

Bojan

pre 14 godina

Tako bre!
Serhio Ramos : "Dobijamo 3-0"!
Miralem Pjanić : "Vazi,legendo".
Nakon ovog prigodnog uvoda da kazem da se po ko zna koji put pokazalo da su Realu dzaba svi oni milioni koje potrose pred svaku sezonu kad ih vode sve gori i gori treneri.Trebali su da ostave Kapela na klupi prije par sezona,ali sad im je kasno.Lako je davati tenerifeu i herezu 5 golova,ali kad treba dati 2 gola ekipi koja je malo bolje organizovana-ne moze.

Valencia Forever

pre 14 godina

Ma sta vas briga.Vi ste ionako doveli sve ove igrace da obrnete lovu i zaradite od reklama,sponzorskih ugovora i prodaje dresova,a ne da ostvarite neki rezultat u Evropi.Samo se setite izjave Pereza kad je bio aktuelan transfer naseg (Valensija) najboljeg igraca (Davida Vilje) u Real,citiram:"Postoje igraci koji imaju fudbalsku vrednost,dok neki drugi imaju marketinsku vrednost",aludirajuci na to da nema nameru da placa ono sto Valensija trazi za njega,a to je bilo 50 miliona eura.Pa dobro,valjda on najbolje zna sta je najbolje za njegov klub,zar ne?

Sloba

pre 14 godina

Kako sam se slatko nasmejao,Realu je sponzor BWIN pa zato nije pobedio,mislim ima dosta namestanja ali ovo je LS i to odlucujuca utakmica,ae da su rekli za prvu utakmicu namesteno da Real izgubi pa u redu,(a videli smo 1 utakmicu Lyon ih pregazio),...a ja mislim da je Milan namerno izgubio 4:0,i namerno nije hteo da da gol jer je BWIN dobio dojavu da je vecina igrala x,2,x2,Milan daje go,0-2,0-1,(bice tvrda utakmica) ,..xaxaxaaax ;))

Dejan

pre 14 godina

Ne znam zasto svi pominju Ronalda u fazonu "bacenih 90 miliona" kad je on igra odlicno ove sezone i daje gol na skoro svakoj utakmici. Razumem ljude da im je antipatican, i meni je, ali on je ubedljivo najbolji igrac Reala trenutno, bez konkurencije. E sad, ako je iko od Realovih zvezda podbacio u dosadasnjem delu sezone, a jeste, i to mnogi, to se najvise odnosi na Kaku.
Lionu svaka cast, odigrali su doktorski drugo poluvreme, ali to je to sto se njih tice, na koga god sledeceg da nalete oni su dovidjenja.

dragan

pre 14 godina

mesi, krkic, pujol, pedro, valdes, cavi, inijesta, pike, buskec. svi barsini petlici.koliko je barsa za njih platila???

a neko trosi milione...

Vani

pre 14 godina

Sve cestitke lionu sto su pokazali da nije sve u parama i igrali su svim srcem.Oni mogu bar do polufinala LS.I posebno mi je drago sto su pokazali Benzemi da je pogresio sto je otisao u ovaj skupoceni tim zvezda

AYAN

pre 14 godina

Real je odavno bio klub kome se i navijači i igrači ponašaju prepotentno i pušu se nešto kao da su plave krvi...

Takve hinje uvijek pokažu kukavički karakter, kad gube... A primjer za to je bila ona raulova reakcija na Crisovo građenje lopte.

Pjanić, ovo mu je najvažniji gol karijere...Najvažniji!!!

Urosch

pre 14 godina

Ja toliko ne volim ovaj Real da ne mogu ni na PES-u da igram sa njima.
Lyonu svaka čast, iz godine u godinu uspešno se nose sa klubovima 10 puta bogatijim od njih.

nenad

pre 14 godina

ovo mi najbolji dan u 2010 real je ispao koja bruka nemogu da verujem jos majke mi al mi drago sada da im osvojimo na santiagu titulu i da zacute za sva vremena barcelona je sampion na santiagu pozzzz za sve navijace barse

Mako

pre 14 godina

Nije senzacija, Svaka cas za Lion, fudbal igraju svi i da ne zaboravimo ovo je Liga Sampiona, a fudbalske zvede kao sto su u Real ne vrede za taj novac sto su uzeli.

marko

pre 14 godina

jos jednom se pokazuje da sam u pravu,cim real naidje na neku iole bolje ekipu u evropi,odmah ispada,a znate zasto???zato sto nema sudija kao u primeri koje im tako providno pomazu i dopustaju da rade sta hoce,pogledajte samo mec protiv sevilje,nije svirano nista za goste a bilo je dosta cistih faulova...sramota je koliko im sudije pomazu,ali ovo je dokaz da ima Boga

Laza

pre 14 godina

"Real Madrid je i šestu sezonu zaredom ispao u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja."

Ne razumeme kako ne uvidjaju da nije sve u racbacivanju para i kupovini najskupljih igraca?!

GORAN C

pre 14 godina

Gde ste sada galaktosi?Vi(Realovci) rekoste da imate najaci tim i da ce osvojite ligu sampiona na vasem stadionu,a ono ispadoste 5 godinu za redom u 1/8 finala.Sledecu godinu potrosite jos 500 miliona pa cete i tad ispasti u 1/8finalu.Ne igraju pare fudbal!

killer

pre 14 godina

Kaze Ramos dobijamo 3-0,kaze Guti nemaju oni sta da traze na nasem stadionu...e boranijo jedna,smesni ste ! Dzaba sve pare sveta,nema vam spasa !

www.hattrick.org

pre 14 godina

Najjaca scena je kad Pjanic posle datog gola, u trenucima euforije, nabedjene madridske zvezdice casti sa jednim ......"! Neprocenjivo...:-)

Zeljko

pre 14 godina

Svaka cast Lionu! Izbacili su najodvratniji klub na svetu! Neko je vec primetio da cim su naisli na malo organizovaniji tim kao sto je Lion, odmah su udarili glavom u zid. A u spanskom prvenstvu bi ovakvu utakmicu dobili na silu. Sudija bi po obicaju sudio svaki i najmanji kontakt nad igracima Reala, dodelio protivnickom timu nekoliko zutih kartona (mozda i crveni) za svaki slucaj, a igracima Reala bi dozvolio ostru igru u kojoj bi oni oduzeli nekoliko lopti ostrim startovima i iz neke od tih akcija bi postigli gol ili dva, koliko je vec potrebno. Masu utakmica u prvenstvu dobijaju po ovoj formuli, poslednji mec protiv Sevilje, na primer, pa se onda pisu hvalospevi o sjajnoj igri Reala. A sa timom iz Evrope vec je druga prica. Kako tu nema te "nadahnute, sjajne, furiozne" igre? E pa nema sudija da poguraju! I tako iz godine u godinu u Ligi sampiona. Na zalost, u prvenstvu ce im to silovanje verovatno proci, jer, molim vas, moraju da se opravdaju stotine miliona bacenih u ovu rupu bez dna od "kraljevskog kluba".

haz

pre 14 godina

I treba da ispadnu,kad su ocekivali da ce dobiti samo zato sto se zovu Real Madrid. Jos da ima Barsa uzme i titulu,pa da se opet raspadnu. A onda ce moliti Kapela da ih opet uzme,i da osvaja trofeje,iako igra Italijanski na 1:0. A Cristiano je,hteli da priznamo ili ne,sigurno jedan od najboljih igraca danas,mnogo odskace po kvalitetu,ali dzaba kad nema trenera koji ce to iskoristiti na pravi nacin.

wlado

pre 14 godina

neka im, obilo se o glavu, sto su lajali po medijima, kako ce razbiti lion, toliko nepostovanja prema protivniku, iako sam veliki simpatizer reala, ruku na srce i treba da ispadnu.

aleksandar

pre 14 godina

Kraj utakmice a Ronaldo i ostale milionske zvezde odlaze sa terena,a ni da čestitaju igračima Liona. Svaka čast Gutiju, istinskom zvezdom Reala, koji se poneo sportski.
Još se jednom pokazalo da novac nije garancija uspjeha, kao niti velika imena.

AcA

pre 14 godina

Kada sam za vikend komentarisao mec Reala i Seville i izneo mnogo kritika na racun sudjenja na mecevima Real Madrida u spanskoj ligi svi su kliktali "NE PREPORUCUJEM" !
Ja iza ovoga stojim sa jos cvrscim ubedjenjem da je Real ovim ispadanjem verovatno osvojio spansku ligu.
Veliki sam simpatizer Barselone ali znam da ce tako biti,znaju galaktikosi da u ligi sampiona nece imati kriterijum sudjenja kao u domacem prvenstvu te ce verovatno i dalje redjati pobede u nedogled----njihova prava snaga,timska igra,kvalitet,taktika pokazani su pred celim svetom sesti put zaredom u 1/8 finala lige samiona.
Sa druge strane ako zreb bude tako hteo Barsa ce u reprizi finala lige sampiona dobiti Manchester United u sred Madrida-pazite sta vam kazem,Xavi,Iniesta i Messi ce biti mnogo naostreni da to urade a oni su najbolji fudbaleri na svetu uz Runija u ovom trenutku

roman empire

pre 14 godina

Razgovaraju dva Beogradjanina sa Liona i prvi upita drugog kako si? A drugi odgovori fenomenalno,nash Lion upravo otresao galaktikose.

NEPROCENLJIV KOMENTAR... :))

pre 14 godina

Šta zna Bosanac šta je 300 miliona evra...
(marko, 10. mart 2010 23:35)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Zlatko

pre 14 godina

Na kraju snimka sam prokomentarisao "Koliko će tek da ih boli ako Barsa na njihovom stadionu podigne pehar". Nisam navijač Barselone, ali to sam u tom momentu pomislio.

Djomla

pre 14 godina

Sto mi miloooooo.....manje zbog prolaznosti liona, nego sto je real ispao...a jos mi je draze sto su dali toooolike pare,a na kraju nece nista da osvoje..ha..

Bozidar

pre 14 godina

Milo mi je sto je Lion izbacio onu bulumentu nadmenih manekena koji posle zavrsetka utakmice, ne pruzise ni ruke svojim rivalima(sem face Gutija)da im ljudski i sportski cestitaju...sramota!
Samo da vam kazem jos nesto..U zadnjih 10-ak godina ovo veceras je bio 6-ti duel ova dva rivala u LS, a skor krajnje zanimljiv :)
3 neresene utakmice (sve igrane u Madridu!) i naravno, 3 pobede Lyon-a u Francuskoj.
Galaktikosi, sanjajte o danu kada cete prvi put da pobedite Lyon:}
Pozdrav svima

Hermit

pre 14 godina

... ali za takvu ekipu treba mnogo bolji trener kao i nekoliko igraca u odbrani i jaca klupa i bice real sledece sezone u prva 4 kluba evrope!...
(Kol, 10. mart 2010 23:16)

A sta im treba da osvoje LS?
p.s. nadam se da je ovo sarkazam

Igor

pre 14 godina

Razumem da u Realu moraju da igraju najvece zvezde,ali ne razumem zasto to godinama nisu najvece zvezde veznog reda...sve je u manevru...setite se sta su im na sredini radili i "matorci" iz Milana!!!

bojan bl

pre 14 godina

Mislim da je prije svega ovo poraz kukavicke igre tokom drugog poluvremena. Ne moze sve na o-ruk sistem, kako su pobijedili sevilju.

Chiggy

pre 14 godina

Nema ovaj Real gazi. Melje! Ronaldo, obecao 3 titule ove godine. Ramos, pobedicemo 3-0. Kaka, prizeljkuje Finale sa Barcelonom. Pipita! Ne zovu ga ovde Higuain nego Pipitica.

HALA MADRID!

Vlado

pre 14 godina

Kad su 2002 postali prvaci Evrope, smijenil su jednog od najboljih evropskih trenera Del Boskea, jer po njima nije igrao fino i otad krece njihov pad, takodje su smijenili Kapela, koji im je donio titulu prvaka sa istim objasnjenjem, i i tad od Del Boskeom i pod Kapelom su igrali fin fusbal, ko jos pamti igru, pamte se trofeji, no sad igraju fino po njihovom, a ispadaju, svaka cast za Lion, navijao sam za njih, ljudi su postali eksperti za Real.

strale

pre 14 godina

Dzaba vam novci moji sinovci...
Ma kako cim je Real Madrid ispao Liga Sampiona je namestena bla-bla, ne zanosite se svi danas znaju da igraju fudbal, Perez ako je pljunuo 250 miliona na pojacanja ne mora da znaci da ce svaki trofej da uzme, tj. da ce uopste trofej da uzme... Zvucite kao raspali kladionicari cim vam se nesto ne svidja-namesteno....

Tomi Dzeri

pre 14 godina

Tim vredan trilion ziliona evra, opet ispalio corak. Ne pomaze da imate na svakoj poziciji najbolje igrace, ako NEMATE TIM. To Real vec DUGO nije imao, a svake godine ulazu stotine miliona evra. Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka :)

stex

pre 14 godina

navijaci reala posle poraza milana i izbacivanja od lyona znaju samo za jedan izgovor ...

a to je Bwin kladionica ...

alo bre indijanci motivacija, zelja, srcanost se ne kupuje ...

igraci kao ronaldo, kaka, alonso itd koriste real madrid kao jedinu stanicu u svojoj karijeri u kojoj ce se namlatit para ... oni su ugovore potpisali i sad mogu da igraju kako hoce , nije ni cudo sto je kaka puko ... jedina prava titula reala je ona iz 98 ! tad su igraci igrali srcano, navijaci su bili pravi navijaci ... gledas sad neke zvezde, kosmopolitanska publika na bernabeu , nema navijanja... fudbal u nekom desetom planu ...

komsija

pre 14 godina

mislim marko da nisi u pravu pogledaj i nase portale vidjet ces da jednako inf o vasim igracima...al eto mozda ne pratis nase sport portale....puno serce Srbiji u africi mislim iskreno da ce ce te Ganu otpuhat jednostvano snagom se ne mogu poredit sa vama :D pozzz