Sreda, 10.03.2010.

22:09

EL: Barselona – Partizan (20:45h)

Košarkaši Partizana u četvrtak igraju poslednju utakmicu u Top 16 fazi Evrolige protiv Barselone u 'Blaugrani'.

Izvor: B92

EL: Barselona – Partizan (20:45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

TIGER

pre 14 godina

(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Samo jedno mogu reci. BUKVA rodjace kakva sekvoja... BUKVA!
(13. prase, 11. mart 2010 00:47)


Ma nije ni bukva nego balvan i to truli...

ma da

pre 14 godina

@50 razlike
izvinite dečki mi igramo u četvrt finalu a vaš klub!?Moram da priznam da ti se onaj kometar o Partizanovoj strategiji jako interesatan najverovatnije će te zvati da treniraš Barsu!

Гробарчина са Цетиња

pre 14 godina

Пао-Маруси 82:79
ЖЕЉКО ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕ.....
Поново у осам најбољих...тамо нам је мјесто...још ако онако без оптерећења одиграмо против Барсе може свашта бити...а онда куме за ПАРИЗ..........

Nele CZ

pre 14 godina

Svaka čast Panatinaikosu na utakmici protiv Marusija. Bio sam veliki skeptik misleći da će Pao pustiti Marusi. Srećno Partizanu u top 8, i neka rasterećeno odigraju protiv Barce!

Grobari Brcko!!!

pre 14 godina

Bravo Pao, bravo Zeljko, bravo Partizane....Panainaikos sa 9 igraca pobjedio na misice Marusija uz odlican ucinak Tepica(7poe.,4 sko., 5asi., 24 min.).Partizan je znaci sto posto prosao u top 8,i ocekujem extra utakmicu veceras jer momci treba da udju rastereceno i odigraju dobro....svedno je koga dobijemo u cetvrtfinalu jer i Real i Makabi su podjednako jaki i po mom misljenju mozemo proci dalje...hvala ti crno bela ljubavi...

vlada Kv

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)


a sta mislis da skoknes do Atine da nam doneses karte i pozdravi nam Zeljka i ekipu bas pre 10 min su pobedili Marousi...

Samo Jedan klub svima znan...

Nikopol

pre 14 godina

Panata se ne moze prepoznati. Nikolas popio banana i mnogooo
izgubljenih lopti. Previshe. Manje od minuta do kraja, neresheno. Strepim.

Ray Ban

pre 14 godina

@Rale
Rale, majstore, ovo je nesto najbolje sto sam procitao!!!
SVAKA CAST MAJSTORCINO!!!
To je duh koji je Partizan i doveo ovde gde je!
Jos jednom, svaka cast!

Braindead

pre 14 godina

Link za Panata-Marusi

http://livetv.ru/webplayer.php?t=mms&c=7371&lang=en&eid=40748&lid=7371

Trenuton je 13:7 u prvoj cetvrtini. Izgleda da Panata igra ozbiljno.

igor

pre 14 godina

pa ovaj Tepic nije normalan,Batist je motivisanije usao u mec od njega,vuce se po terenu kao creva,a do prosle godine je igrao za Partizan.Hajde bre Tepo igraj za grobare... Napred Partizan

Nemanja

pre 14 godina

VI sto vam sledi Katanac vicete sta je realno a sta ne, ima da se pokrijete usima i da vas nema!!!! Jel ste videli kako prolazi Napoli u Italijanskoj kosarkaskoj ligi? Gube u proseku od 100-120 razlike, zadnju su izgubili 186-72..e tako bi vi prolazili REALNO..

Rale

pre 14 godina

Želim samo ono najbolje i najvrednije, želim maksimum.

Želim da Marusi dobije PAO, da svi padnu u bedak a sitne duše da se raduju i likuju, želim da i 90% navijača Partizana ispljuje Željka, Pao, grčke mućke i da sa gorčinom kaže "ma nema šanse, pukli smo, odraće nas Barsa ko mačiće", želim da vidim naše momke kako zabrinuto ulaze na parket svesni da moraju da naprave Č U D O. E onda želim da se čudo i dogodi, da napucamo Barsu u sred Barselone i da dignuta čela idemo u Top8 a ne da ove sitne duše pričaju da nas je neko pustio. Želim da ih ponovo čekamo na aerodromu uz pesmicu "hiljade grobara i stjuardesa, biće...".

Za to se živi o tome se priča godinama. I zato napred Marusi, želim vam da pobedite i imate prolaz u Top8 cirka 2 sata.

Kakva bre Barsa njih je 5 nas je 5, oni imaju pare mi imamo srce, kom opanci tom i džeri.

50 razlike

pre 14 godina

"Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama."
"Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise"
[4:32:02 PM] Goran Ristic: "Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija"

bravo, covek je u samo par recenica uspeo da sazme sustinu filozofije igre partizana u poslednjih par godina. kao, posto su jaci 546565465 puta, i realna razlika je 50 koseva, bar ih tucite. covek napisa a ostali preporucise.

1/7000 Ratnika

pre 14 godina

Uopšte nije važno šta će se dešavati u Atini.
Cilj je osvojiti Evroligu, a da bi se to uradilo moraš pobediti velike, inače je sve jedno da li si treći ili 16.
Nemati respekta ni prema kome!!!!!

Tony9

pre 14 godina

PARTIZAN JE EX SAMPION EVROPE!!!
I ono na sta treba "pucati" svake sezone u Evroligi je F4.
Nije ni onaj tim 1992 imao budzet kao Juventut pa je osvojio Evroligu.
Kosarku cini,talenat,znanje,hrabrosti i sreca a sreca prati hrabre!!

Tako da navijam za PARTIZAN veceras i nadam se da ce pobediti Barcelonu u Palau!!

Utakmica izmedju PAO-a i Maroussia me ne interesuje!!

GrobarZa

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)


A kako ti izgleda sa tvog zagrebackog diskursa, da Cibona prodje sa ukupnim skorom 5:11 u TOP 8, a Partizan ispadne sa ukupnim skorom 8:8??

PAO 1 poklon

pre 14 godina

Svi vi koji imate "dojave", "informacije iz prve ruke", "svi vi dobro obavijesteni"... igrajte na Marusi. Ja znam da je kvota na PAO raste i tako cu lagano da odigram na keca na PAO (sad ostavite po strani to kome treba pobjeda, zamislite samo da vam neko da koeficijent na mec PAO - Marusi 1 (1,85) ) Pa samo ludi nece odigrati na PAO. Dojavljivaci i svi vi dobro informisani batalite tu pricku da ce PAO da pusti Marusi. Nema sanse! Zivi bili pa vidjeli.

milos

pre 14 godina

link za sve utakmice Evrolige koje ce se igrati veceras:

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Basketball-Euroleague.html

volim basket

pre 14 godina

Navijam iz sveg srca za svaki nas klub koji igra u evropi. Mislim da PAO cak i ako da sve od sebe da dobije utakmicu, tesko da to moze da uradi sa bez skoro cele prve petorke. Nije Marusi toliko inferioran u odnosu na PAO. Srecno Partizane!

zli

pre 14 godina

Bane Dule ne bi pustio ni rodjeno dete tako da ti je pitanje bezveze. Osim toga pitaj Vojvodinu. Zbog toga Partizan i ima ovakve navijace kave ima najbolje na svetu i za razliko od ostalih voli se isto i kada je pobedio i kada je izgubio.

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Kako čitav svet gleda na Partizan govori i to da je utakmica 6 kola Top16 faze Evrolige izmedju Barselone i Partizana utakmica koju prenosi najveći broj TV stanica, u odnosu na druge utakmice 6 kola. I zato, samo hrabro, da ceo svet vidi kako igra naš Partizan.

Do konačne pobede!

Info http://www.euroleague.net/main/tv/by-date

grcke mucke

pre 14 godina

Imam pouzdane informacije da su u nekim grckim kladionicama stopirane uplate na mec PAO - marusi!!!
Sad ne znam kakvo je stanje kod nas, nisam jos bio.
Ako moze da se igra onda je 2,75 na Marusi poklon.
Cak citam da Panatinaikosu ne igra pola tima i da su potpuno nezainteresovani za ovaj mec. Cak i navijaci uopste ne razmisljaju o njemu, svi se spremaju za mec sa Standardom, tako da sumnjam da ce doci da podrze klub u nevaznom mecu, bez obzira na pomeranje termina. To je samo stos da ispadne kako je Panatinaikosu stalo do ovog meca sa Marusijem i kao da ih publika podrzi.
Zato ljudi nemojte se previte nervirati, a ni previse nadati. Barsa i Marusi idu dalje i to se vec zna!

...Mada ima tu jos nesto sto vidim da niko i ne pominje. Barsa ce igrati pametno i osluskivati vesti iz Madrida zbo cega ne ocekujte veliki hendikep na poluvremenu. Verujem da bi Barsa mogla da pusti Partizan u slucaju da dobije vesti da Makabi vodi, mada u to je tesko poverovati.

bOoK

pre 14 godina

Real pred pocetak sezone ulozi 300 miliona evra u fudbalski klub i ne moze da izbaci Lion koji na svakoj poziciji ima duplo losijeg igraca i ja sad trebam da budem u depresiji ako Partizan ne prodje..Ja sam ponosan na sve sto su uradili svih ovih godina i hvala im na tome.Cak i danas,u ovoj situaciji je po meni sigurno da Partizan prolazi dalje!!Nemojte da lupate gluposti o pustanju ,o dogovoru dva kluba i slicno.Ne postoji nikakve sanse da Zeljko Obradovic pusti Marusi u ovom mecu.Siguran sam da je na njemu OGROMAN pristisak da dobije ovaj mec zbog Partizana i nase kosarke.Ako Marusi pobedi pobedice samo zbog mnogo vece zelje,boljeg suta i motiva.Obradovic zeli da pomogne svom Partizanu i pomoci ce mu.ZELJKO POMOZI!

Racionalni navijac Zvezde

pre 14 godina

Kad PAO dobije Marusi, mi cemo to znati i pre pocetka Partizanovog meca, pa mislim da ce to uticati na rasterecenje Partizanovih igraca, pa se sa blagim optimizmom nadam najboljoj partiji Partizana na gostujucim terenima ove sezone, a koliko ce to biti dovoljno, zaista ne znam. Ali, niko nam ne moze zabraniti da se nadamo da je moguce pobediti Barsu, uostalom desavalo se...

Molle

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)

Cudan taj zagrebacki diskurs, sa sve Mursijom...

Realno

pre 14 godina

Kao prvo svaka cast Partizanu na dosadasnjim igrama i rezultatima u EL,jer im niko na pocetku sezone nije predvidjao da prodju u top16,cak su im predvidjali da nece postici 3 ili vise pobede u grupama a ne u top 16,ovi momci su postigli i vise nego sto je iko i ocekivao i da im je neko ponudio ove rezultate na pocetku sezone oberucke bi prihvatili,pa i da ispadnu sa skorom 3-3,...e sada treba biti realan,PAO je bolji od Marusija i ako Pao dobije Marusi,Partizan ne bi trebalo da izgubi vise od 10 razlike od Barselone jer ce dobiti dodatni motiv,a ako Marusi dobije Pao,iako ce Partizanu trebati pobeda za prolaz dalje,mislim da se mogu drzati eventualno prve dve cetvrtine,jer ce dati sve od sebe da dobiju a da ce u nastavku "izgoreti" od zelje i da ce ih Barselona dotuci pre svega zbog dosta jace i duze klupe,i da svaki poraz ispood 20 i vise razlike bi bio iznenadjenje,...e sad pravi Grobari ce podrzati klub i da izgube i sa 50 razlike,i ne prodju dalje,...

Јокић

pre 14 godina

Napred Barsa! Napred Marusi!
(Vojvodina NOVI SAD, 11. mart 2010 00:47)

Уз ПАРТИЗАН одрасто сам ја,за војводину сада навијам.......
даље знаш и сам!

НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

mlada partizanka

pre 14 godina

Kako je lepo kad udjes na Google, pa ukucas "euroleague", i ispod ponudjenog zvanicnog sajta stoji jos: Standings, Schedules, Teams, TV, Top 16, Final Four, i samo dva tima - Makabi i PARTIZAN. ne ni PAO, ni Barsa, niti bilo koji veci klub, vec nas PARTIZAN od dva ponudjena. Neprocenljivo!!!

sakal

pre 14 godina

ako marusi pobedi, onda je to prava mala katastkofa...sto se tice presednika ova dva kluba oni se bas i ne podnose, ali novac je cudo...
a sto se tice obradovica ako pao izgubi iduci put ga treba izvizdati gore nego gurovica, jer je lagono mogao da nas pusti a ne da nam se sveti za proslogodisnje poraze...
Momci samo hrabro i sve sto izgubite manje od 20 bice uspeh...svi u pionir za vikend kad igra partizan...dr. Dule je najbolji

boki zagreb

pre 14 godina

Mislim da ćete plakati, jer će vam grci smjestiti.Barcu ne možete pobijediti u gostima, u hendikepu će vas maznuti. Zato što su trenutno najbolji u europi,a doma melju!

Deki 79

pre 14 godina

Ljudi ,sama cinjenica da smo u situaciji,pa makar i nerealnoj,da mozemo da mastamo o tome da pobedimo Barsu u gostima i da budemo prvi u grupi je meni vise nego dovoljna.Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na ove momke.pa sta i ako puknemo 50 razlike ili Pao igra za grcki interes,to i dalje ne umanjuje ono sto smo do sada uradili.Definitivno da je Evroligi vise stalo do jos nekog spektakla u BGD-u nego do praznih tribina u atini,ali opet i to je nebitno.Ono sto je bitno je da smo mi 3 puta pobedili u top 16,u grupi sa bivsim i novim sampionom Evrope,i da ako vec ne prolazimo to je zbog par koseva manje,a ne zbog par pobeda manje.
Momci srecno i zasluzite srecu,prebite ih u odbrani pa sta Bog da.
PS.to sto barsa zeli osvetu,moze da im se vrati ko bumerang,i mi kad god smo hteli nekog da nabijemo 30 razlike(cast izuzecima)jedva smo zavrsavali utakmicu sa 2 ,3 kosa razlike

magija

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.

Petar

pre 14 godina

ne bi me uopste iznenadilo da postoje dogovori izmedju grckih timova. Partizan u Barseloni nece dobiti, nemojmo se zamajavati, ali je vrlo moguce da Marusi drkne PAO, tako da i nisam preterani optimista.

SinishaGL

pre 14 godina

@sekvoja,hvala na lepim zeljama...Veceras samo Hrabro,pa shta BOG da...barselona,barselona ima jednu manu,a koju svi znamo...Napred Partizan !

crnobeli delija

pre 14 godina

realno, partizan je propustio priliku za miran san kad nije pobedio marusi vecom razlikom nego sto je izgubio u grckoj. PAO verovatno vise nikad nece odigrati ovako slabu sezonu u evropi, tako da je ovo bila kolosalna prilika da se neki od "malih" klubova provuce vrlo daleko, pa i do F4.

ovako, Zeljko je Zeljko, ali i grci su grci,kao sto rece Dule, u bgd su odigrali kao da je finale F4, a sad se vec uveliko pise da pola igraca nece igrati zbog "povreda".

a Barsa je na svom terenu jaka ko zemlja, jos ima besa i inata zbog cele one price oko poraza kod nas, lakos e moze desiti da ubace u petu.

bilo kako bilo, nadam se da ce igraci partizana dati sve od sebe i da se nece uplasiti vaznosti utakmice i velicine protivnika - pa nek bude sta bude, i ovako su nas obradovali i ove godine dajuci mnogo vise nego sto je to iko ocekivao.

za ove bolesnike koji radije navijajo za Olimpijakos (ili bilo koji drugi klub) a ne za klub iz svoje zemlje - nema terapije za vas, vi ste kao zadah sa smetlista, treba vas ostaviti negde daleko van civilizacije i ignorisati.

Boban80

pre 14 godina

Momci, samo hrabro. Ako PAO izneveri, nema veze, samo glavu gore, naoštrite zube i prsa u prsa. Jedino mi žao ovih dušmana koji "navijaju" za Barsu. Tužan je ovaj svet...

Dragan

pre 14 godina

Hendikep za tu utakmicu je +15 za Barselonu a za drugu +4 za Panatinaikos pa ko voli da se kladi neka izvoli a ko ne voli i samo prati kosarku neka vidi sta klandionicari misle da je realno.Srecno Partizan !

pfcabara

pre 14 godina

Voleo bih, vise nego ikad(hm! to kazem svaki put), da veceras PATRIZAN pobedi!Ajmo crno-beli ooo... Da, Grobari, ne zaboravite, da kako god Pao veceras odigra, Zeljko je jedan od nas.

pera

pre 14 godina

Mene najvise plasi na ovoj utakmici sudjenje.Daleko od toga da mislim da mi imamo neku veliku sansu protiv Barse pa ce sudije tu odluciti, ali situacija da je Grk zaduzen da delegira sudije i da on odredi da opet dva grka sude u nasoj utakmici i to kada se na toj utakmici moze odluciti da li ce Marusi proci dalje(ako pobede PAO) je stvarno neverovatno.Neka me neko ubedi da je to slucajnost?Ajde da je situacija da je neko drugi odredio da nam sude dva grka(mada bi i tako bilo sumnjivo),ali kad se na to doda da je upravo jos jedan grk zaduzen da odredi ko ce suditi onda je to sve samo ne slucajno.Mislim da je tu i Partizan trebao ostrije da reaguje,a ne samo da se pomene na konferenciji,jer posle utakmice to vise nece biti bitno i smatrace se samo kao obican alibi za poraz.
Posto taj Grk (kako god se zvao) delegira sudije za sve utakmice nebi me cudilo da je postavio "odredjene" sudije i za PAO-Marusi.
Daj boze da se sve nekako resi pre nase utakmice(da PAO pobedi) pa onda ovi i nece imati potrebe da vuku na neku stranu u nasoj utakmici.
Nisam pobornik nekih teorija zavera (kao na pr. komsinici kome je vecito neko treci kriv za neuspehe), ali ovo sa Grcima je ocigledno da ociglednije ne moze biti...

.

pre 14 godina

Vidim da je retko ko primetio ali to koliko smo veliki pokazuje da sa Barselonom imamo pozitivan skor u pobedama, 8:6.Osim toga sa PAO imamo mislim 7:7,a Olimpijakos ima bolji skor od nas,mislim 7:5.

rax gravediiger

pre 14 godina

Samo jedan podatak:

Televizije koje će prenositi, ili davati odloženo, utakmicu Barselona - Partizan (podaci sa sajta evrolige):

Spain: CANAL 33 (20:45 CET) Turkey: SPORTMAX (20:45 CET)
Serbia: RTS (20:45 CET) Iberoamerica: ESPN, Friday (Delayed, 13:30 CET)
Germany: SPORTDIGITAL (20:45 CET) Pacific: ESPN, Saturday (Delayed, 10:00 CET)
Spain: TELEDEPORTE (Delayed, 20:45 CET) Africa: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Czech Rep.: CT4 SPORT (20:45 CET) Israel: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Israel: CHANNEL 5 (20:45 CET) Brazil: ESPN, Friday (Delayed, 12:30 CET)
Denmark: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Caribbean: ESPN, Friday (Delayed, 23:00 CET)
Estonia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: ESPN 360º (20:45 CET)
Finland: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: ESPN 360º (20:45 CET)
Latvia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: NBATV (20:45 CET)
Lithuania: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: NBATV (20:45 CET)
Serbia: SPORTKLUB (20:45 CET) Italy: POP CORN TV (20:45 CET)
Greece: NOVASPORTS 3 (20:45 CET) Internet: EUROLEAGUE.TV (20:45 CET).


Što znači samo Kinezi i Australijanci neće moći da gledaju utakmicu (osim preko interneta), što dalje znači, potencijalnih 3, 4 milijarde gledalaca!



Pa neka mi neko kaže da nijedna ozbiljna firma (osim propalog NIS-a) ne želi da ima reklamu na dresovima Partizana i da za to da milion - dva!

Samo napred junaci, ako nemate para, imate nejveće srce!

P.S. Kod mene se pije već od 18h, pa se slavi do duboko u noć!

Pozdrav iz Niša

Narodna biblioteka

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...
(Energicni, 11. mart 2010 02:12)

Bajke za decu - I sprat, levo!

Easy Money

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!
(Paks, 10. mart 2010 23:13)

A da staviš tih 500 dindži na Marusi?

Energicni

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...

nije li vas sramota?

pre 14 godina

Najjaci utisak je da se opet javljaju ovi crveni! Pa dobro da li vas nije vise sramota posle onih silnih poraza,odakle vam obraza da se javljate na vesti o kosarci i jos pricate nesto o Partizanu.
Da vas podsetim da ste nam na pocetku sezone najavljivali 1-2 pobede u grupi(kao i prethodnih godina).Kad smo prosli u top16 predvidjali ste nam svih 6 poraza (kao i prethodnih godina).I sad vas nije sramota da nas zezate ako ne prodjemo u 8 najboljih i nije vas sramota da nas zezate kada izgubimo od prvaka Evrope. I to vi,vi koje pune neki nizerazredni timovi u sred Pionira sa 20 razlike i koji ne mozete da prodjete u 8 u Evrokupu,a mi to radimo svake godine u Evroligi.
Ima nekog smisla kad mi vas zezamo,ali obratno...

Javor Stjasni

pre 14 godina

Realno bi bilo da prvak Evrope dobije lagano prosecan klub grcke lige,isto je realno da trenutno najjaci evropski klub kao domacin dobije Partizan,i to bi bilo to,sve drugacije bice splet cudnih okolnosti!!!

Srbin do koske

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Ti si samo jedan mali covek !

pošteno do kraja

pre 14 godina

Ne razumem, na mnogo drugih sajtova pojavljuje se informacija da Spanulis, Dijamantidis, Perperoglu i Peković neće nastupiti u meču sa Marusijem, ali to se na mom omiljenom mestu informisanja nigde ne pominje. Gospodo , ne morate da pustite ovaj komentar , zbog sujete ali peći će Vas savest!! Razmislite malo, kome dajete da pravi najave i u čiju korist? Nadam se da nisam nikoga uvredio i da će ovaj komentar proći kroz Vas filter. Hvala

Analitičar

pre 14 godina

Dajte bre ljudi pa nemojte biti toliko naivni. Obradović se tu pita koliko vi i ja zajedno. Ako su se gazde dva Grčka kluba dogovorile tu više nema priče. A s obzirom da PAO-u ovaj meč baš ništa ne znači, a Marusiju bi značio istorijski uspeh, nije nemoguće da je pao neki dogovor. Uostalom setite se Švedske i Danske na EP, do dana današnjeg niko nije dokazao da je bio namešten meš iako se iz aviona videlo. Pogledajte samo golove pa će vam sve biti jasno.
To što sada igrači i trener PAO-a pričaju kako žarko žele tu drugu popedu u top16 nije ništa neobično, pa šta ste očekivali da će reći pustićemo marusi da prođe oni su Grčki klub.
Partizan je sam kriv za to što zavisi od "Grčkog lonca"!
1. Mogli su da pobede Marusi više nego što su izgubili u Atini
2. Mogli su da pobede PAO prošlo kolo
3. Mada je i PAO mogao lako pobediti Barsu u Atini, malo je falilo.
Sve u svemu 2 meč lopte su propuštene. Vaditi se u Barseloni u slučaju da Marusi pobedi nije realno. Pogotovo što će igrači Partizana sigurno saznati vesti iz Atine pred početak meča u Barseloni i ako one budu negativne to će značiti veliki psihički pritisak i verovatno ubedljiv poraz.

Kažem ostaje nam samo da vidimo šta se kuva u grčkom loncu?!
Bojim se da će biti čorba - Grčka čorba!

GrobarooS - Australia

pre 14 godina

Izbacicu zastave na balkon veceras, leci u krevet i odspavati do 3AM, ustati, provjeriti zastave, gledati Murusi i onda gledati nas Partizan, pjevati sa salom iznad glave uz "Da voooolim crno bele...", urlati i skakati na svaku trojku, na svako zakucavanje, svim srcem bodriti nase momke koje cemo nadam se, gledati i u Top 8.

Naprijed momci !!!

"Gde god ti da igras - tu su tvoji Grobari, SAMO TEBI VERNI, SAMO TEBI ODANI"

GrobarooS - Australia

Lynx

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!
(Willzykk, 10. mart 2010 23:38)

Dace Bog da pise "Cudo u Barseloni, Partizan prvi u grupi!!!"

delija

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

ti da si pravi delija kao ja a verujem ne samo kao ja,ne bi ovako zeleo nekom timu koji brani boje srbije u evroligi...znam da sve vas poput tebe boli to sto mi ne mozemo da zaigramo tamo gde igra partizan,ali budimo realni i navijajmo za partizan a samim tim i za srbiju!!!grobari zelim vam svu srecu i naravno prolazak u top 8! a ti sekvoja samo dokazujes koliki si navijac zvezde,naravno nisi jedini,a takodje ima i onih poput tebe sto misle tako nesto i o zvezdi i ne opravdavam ni jedne ni druge!!!nikada necu biti okrenut protivnickim ekipama,navijacu za nase srbe!!!srecno jos jednom komsijama i poz za sve navijace zvezde i partizana!!!

nikola

pre 14 godina

Mene samo plasi ovo sa sudijama.Znaci GRK KOJI JE ZADUZEN DA DELEGIRA SUDIJE JE ODABRAO DA GRCI SUDE NASU UTAKMICU?! Neka mi neko kaze da je to slucajno? Ne kazem ja da mi imamo tu neke velike sanse protiv Barse,pa ce sudije da nas sprece u tome,ali sto rece jedan na jednom forumu "resili su da pokriju sve varijante".

dulepan

pre 14 godina

i da ne prodju dalje...Sta drugo da kazem...Hvala vam grobari,na toliko fenomenalnih i uzbudljivih utakmica...Toliko mogu da kezem...Srecno

JaXa

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva borim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski PARTIZAN ooooooooo!
GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

Willzykk

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!

Paks

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!

sekvoja

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu

mislim stvarno

pre 14 godina

Pa dobro, Duco, svi znamo ko si i šta si, ali nemoj baš toliko da ih potcenjuješ. Ipak su pobedili sve do sada. Dobro, nisu nas, to stoji, ali ipak da su oni Golijat...

Boki

pre 14 godina

Skeptican sam po pitanju plasmana u top8 (dva grcka kluba jedan protiv drugog, grcke sudije, barselona u gostima...mnogo otezavajucih faktora) ali sve u svemu, kako god se zavrsilo za mene ce Dule ostati BOG!!

-=BARBARIAN=-

pre 14 godina

taman sam se malo opustio
reko .. odoh spavati , ali da navratim na b92 na trenutak ..

kako sad da spavam .. nemogu ..

uopste se ne uzdam u Pao .. svaka njima cast , ali osecam da ce biti lose po nas ..



SRCE NA TEREN

pa sta bude bude

..ko oka dva..

mille grobar

pre 14 godina

Pa dal' iko misli da Obradovic ima obraza da proda utakmicu?!Prolazimo bre dalje,Pao bije Marusi a mislim i da Barsa nece lako izaci na kraj sa nama,uz malo srece,dobre koncetracije u odbrani,dobrog ritma,da nas posluzi sut...znam da mnogo trazim ali imali smo sve to kada je trebalo.Ipak,tesko ce biti...

vlajko front

pre 14 godina

CRNO BELI HRABRO HRABRO...SAMO HRABRO JUNACI..I kad ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada Partizane znaj da te volim ja

Boki

pre 14 godina

Skeptican sam po pitanju plasmana u top8 (dva grcka kluba jedan protiv drugog, grcke sudije, barselona u gostima...mnogo otezavajucih faktora) ali sve u svemu, kako god se zavrsilo za mene ce Dule ostati BOG!!

Paks

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!

-=BARBARIAN=-

pre 14 godina

taman sam se malo opustio
reko .. odoh spavati , ali da navratim na b92 na trenutak ..

kako sad da spavam .. nemogu ..

uopste se ne uzdam u Pao .. svaka njima cast , ali osecam da ce biti lose po nas ..



SRCE NA TEREN

pa sta bude bude

..ko oka dva..

Energicni

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...

Srbin do koske

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Ti si samo jedan mali covek !

vlajko front

pre 14 godina

CRNO BELI HRABRO HRABRO...SAMO HRABRO JUNACI..I kad ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada Partizane znaj da te volim ja

crnobeli delija

pre 14 godina

realno, partizan je propustio priliku za miran san kad nije pobedio marusi vecom razlikom nego sto je izgubio u grckoj. PAO verovatno vise nikad nece odigrati ovako slabu sezonu u evropi, tako da je ovo bila kolosalna prilika da se neki od "malih" klubova provuce vrlo daleko, pa i do F4.

ovako, Zeljko je Zeljko, ali i grci su grci,kao sto rece Dule, u bgd su odigrali kao da je finale F4, a sad se vec uveliko pise da pola igraca nece igrati zbog "povreda".

a Barsa je na svom terenu jaka ko zemlja, jos ima besa i inata zbog cele one price oko poraza kod nas, lakos e moze desiti da ubace u petu.

bilo kako bilo, nadam se da ce igraci partizana dati sve od sebe i da se nece uplasiti vaznosti utakmice i velicine protivnika - pa nek bude sta bude, i ovako su nas obradovali i ove godine dajuci mnogo vise nego sto je to iko ocekivao.

za ove bolesnike koji radije navijajo za Olimpijakos (ili bilo koji drugi klub) a ne za klub iz svoje zemlje - nema terapije za vas, vi ste kao zadah sa smetlista, treba vas ostaviti negde daleko van civilizacije i ignorisati.

Willzykk

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!

GrobarooS - Australia

pre 14 godina

Izbacicu zastave na balkon veceras, leci u krevet i odspavati do 3AM, ustati, provjeriti zastave, gledati Murusi i onda gledati nas Partizan, pjevati sa salom iznad glave uz "Da voooolim crno bele...", urlati i skakati na svaku trojku, na svako zakucavanje, svim srcem bodriti nase momke koje cemo nadam se, gledati i u Top 8.

Naprijed momci !!!

"Gde god ti da igras - tu su tvoji Grobari, SAMO TEBI VERNI, SAMO TEBI ODANI"

GrobarooS - Australia

mille grobar

pre 14 godina

Pa dal' iko misli da Obradovic ima obraza da proda utakmicu?!Prolazimo bre dalje,Pao bije Marusi a mislim i da Barsa nece lako izaci na kraj sa nama,uz malo srece,dobre koncetracije u odbrani,dobrog ritma,da nas posluzi sut...znam da mnogo trazim ali imali smo sve to kada je trebalo.Ipak,tesko ce biti...

rax gravediiger

pre 14 godina

Samo jedan podatak:

Televizije koje će prenositi, ili davati odloženo, utakmicu Barselona - Partizan (podaci sa sajta evrolige):

Spain: CANAL 33 (20:45 CET) Turkey: SPORTMAX (20:45 CET)
Serbia: RTS (20:45 CET) Iberoamerica: ESPN, Friday (Delayed, 13:30 CET)
Germany: SPORTDIGITAL (20:45 CET) Pacific: ESPN, Saturday (Delayed, 10:00 CET)
Spain: TELEDEPORTE (Delayed, 20:45 CET) Africa: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Czech Rep.: CT4 SPORT (20:45 CET) Israel: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Israel: CHANNEL 5 (20:45 CET) Brazil: ESPN, Friday (Delayed, 12:30 CET)
Denmark: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Caribbean: ESPN, Friday (Delayed, 23:00 CET)
Estonia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: ESPN 360º (20:45 CET)
Finland: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: ESPN 360º (20:45 CET)
Latvia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: NBATV (20:45 CET)
Lithuania: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: NBATV (20:45 CET)
Serbia: SPORTKLUB (20:45 CET) Italy: POP CORN TV (20:45 CET)
Greece: NOVASPORTS 3 (20:45 CET) Internet: EUROLEAGUE.TV (20:45 CET).


Što znači samo Kinezi i Australijanci neće moći da gledaju utakmicu (osim preko interneta), što dalje znači, potencijalnih 3, 4 milijarde gledalaca!



Pa neka mi neko kaže da nijedna ozbiljna firma (osim propalog NIS-a) ne želi da ima reklamu na dresovima Partizana i da za to da milion - dva!

Samo napred junaci, ako nemate para, imate nejveće srce!

P.S. Kod mene se pije već od 18h, pa se slavi do duboko u noć!

Pozdrav iz Niša

JaXa

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva borim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski PARTIZAN ooooooooo!
GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

delija

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

ti da si pravi delija kao ja a verujem ne samo kao ja,ne bi ovako zeleo nekom timu koji brani boje srbije u evroligi...znam da sve vas poput tebe boli to sto mi ne mozemo da zaigramo tamo gde igra partizan,ali budimo realni i navijajmo za partizan a samim tim i za srbiju!!!grobari zelim vam svu srecu i naravno prolazak u top 8! a ti sekvoja samo dokazujes koliki si navijac zvezde,naravno nisi jedini,a takodje ima i onih poput tebe sto misle tako nesto i o zvezdi i ne opravdavam ni jedne ni druge!!!nikada necu biti okrenut protivnickim ekipama,navijacu za nase srbe!!!srecno jos jednom komsijama i poz za sve navijace zvezde i partizana!!!

Deki 79

pre 14 godina

Ljudi ,sama cinjenica da smo u situaciji,pa makar i nerealnoj,da mozemo da mastamo o tome da pobedimo Barsu u gostima i da budemo prvi u grupi je meni vise nego dovoljna.Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na ove momke.pa sta i ako puknemo 50 razlike ili Pao igra za grcki interes,to i dalje ne umanjuje ono sto smo do sada uradili.Definitivno da je Evroligi vise stalo do jos nekog spektakla u BGD-u nego do praznih tribina u atini,ali opet i to je nebitno.Ono sto je bitno je da smo mi 3 puta pobedili u top 16,u grupi sa bivsim i novim sampionom Evrope,i da ako vec ne prolazimo to je zbog par koseva manje,a ne zbog par pobeda manje.
Momci srecno i zasluzite srecu,prebite ih u odbrani pa sta Bog da.
PS.to sto barsa zeli osvetu,moze da im se vrati ko bumerang,i mi kad god smo hteli nekog da nabijemo 30 razlike(cast izuzecima)jedva smo zavrsavali utakmicu sa 2 ,3 kosa razlike

Јокић

pre 14 godina

Napred Barsa! Napred Marusi!
(Vojvodina NOVI SAD, 11. mart 2010 00:47)

Уз ПАРТИЗАН одрасто сам ја,за војводину сада навијам.......
даље знаш и сам!

НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

mlada partizanka

pre 14 godina

Kako je lepo kad udjes na Google, pa ukucas "euroleague", i ispod ponudjenog zvanicnog sajta stoji jos: Standings, Schedules, Teams, TV, Top 16, Final Four, i samo dva tima - Makabi i PARTIZAN. ne ni PAO, ni Barsa, niti bilo koji veci klub, vec nas PARTIZAN od dva ponudjena. Neprocenljivo!!!

Boban80

pre 14 godina

Momci, samo hrabro. Ako PAO izneveri, nema veze, samo glavu gore, naoštrite zube i prsa u prsa. Jedino mi žao ovih dušmana koji "navijaju" za Barsu. Tužan je ovaj svet...

Molle

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)

Cudan taj zagrebacki diskurs, sa sve Mursijom...

Racionalni navijac Zvezde

pre 14 godina

Kad PAO dobije Marusi, mi cemo to znati i pre pocetka Partizanovog meca, pa mislim da ce to uticati na rasterecenje Partizanovih igraca, pa se sa blagim optimizmom nadam najboljoj partiji Partizana na gostujucim terenima ove sezone, a koliko ce to biti dovoljno, zaista ne znam. Ali, niko nam ne moze zabraniti da se nadamo da je moguce pobediti Barsu, uostalom desavalo se...

mislim stvarno

pre 14 godina

Pa dobro, Duco, svi znamo ko si i šta si, ali nemoj baš toliko da ih potcenjuješ. Ipak su pobedili sve do sada. Dobro, nisu nas, to stoji, ali ipak da su oni Golijat...

GrobarZa

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)


A kako ti izgleda sa tvog zagrebackog diskursa, da Cibona prodje sa ukupnim skorom 5:11 u TOP 8, a Partizan ispadne sa ukupnim skorom 8:8??

dulepan

pre 14 godina

i da ne prodju dalje...Sta drugo da kazem...Hvala vam grobari,na toliko fenomenalnih i uzbudljivih utakmica...Toliko mogu da kezem...Srecno

sekvoja

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu

Rale

pre 14 godina

Želim samo ono najbolje i najvrednije, želim maksimum.

Želim da Marusi dobije PAO, da svi padnu u bedak a sitne duše da se raduju i likuju, želim da i 90% navijača Partizana ispljuje Željka, Pao, grčke mućke i da sa gorčinom kaže "ma nema šanse, pukli smo, odraće nas Barsa ko mačiće", želim da vidim naše momke kako zabrinuto ulaze na parket svesni da moraju da naprave Č U D O. E onda želim da se čudo i dogodi, da napucamo Barsu u sred Barselone i da dignuta čela idemo u Top8 a ne da ove sitne duše pričaju da nas je neko pustio. Želim da ih ponovo čekamo na aerodromu uz pesmicu "hiljade grobara i stjuardesa, biće...".

Za to se živi o tome se priča godinama. I zato napred Marusi, želim vam da pobedite i imate prolaz u Top8 cirka 2 sata.

Kakva bre Barsa njih je 5 nas je 5, oni imaju pare mi imamo srce, kom opanci tom i džeri.

Lynx

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!
(Willzykk, 10. mart 2010 23:38)

Dace Bog da pise "Cudo u Barseloni, Partizan prvi u grupi!!!"

nije li vas sramota?

pre 14 godina

Najjaci utisak je da se opet javljaju ovi crveni! Pa dobro da li vas nije vise sramota posle onih silnih poraza,odakle vam obraza da se javljate na vesti o kosarci i jos pricate nesto o Partizanu.
Da vas podsetim da ste nam na pocetku sezone najavljivali 1-2 pobede u grupi(kao i prethodnih godina).Kad smo prosli u top16 predvidjali ste nam svih 6 poraza (kao i prethodnih godina).I sad vas nije sramota da nas zezate ako ne prodjemo u 8 najboljih i nije vas sramota da nas zezate kada izgubimo od prvaka Evrope. I to vi,vi koje pune neki nizerazredni timovi u sred Pionira sa 20 razlike i koji ne mozete da prodjete u 8 u Evrokupu,a mi to radimo svake godine u Evroligi.
Ima nekog smisla kad mi vas zezamo,ali obratno...

Narodna biblioteka

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...
(Energicni, 11. mart 2010 02:12)

Bajke za decu - I sprat, levo!

SinishaGL

pre 14 godina

@sekvoja,hvala na lepim zeljama...Veceras samo Hrabro,pa shta BOG da...barselona,barselona ima jednu manu,a koju svi znamo...Napred Partizan !

Tony9

pre 14 godina

PARTIZAN JE EX SAMPION EVROPE!!!
I ono na sta treba "pucati" svake sezone u Evroligi je F4.
Nije ni onaj tim 1992 imao budzet kao Juventut pa je osvojio Evroligu.
Kosarku cini,talenat,znanje,hrabrosti i sreca a sreca prati hrabre!!

Tako da navijam za PARTIZAN veceras i nadam se da ce pobediti Barcelonu u Palau!!

Utakmica izmedju PAO-a i Maroussia me ne interesuje!!

1/7000 Ratnika

pre 14 godina

Uopšte nije važno šta će se dešavati u Atini.
Cilj je osvojiti Evroligu, a da bi se to uradilo moraš pobediti velike, inače je sve jedno da li si treći ili 16.
Nemati respekta ni prema kome!!!!!

nikola

pre 14 godina

Mene samo plasi ovo sa sudijama.Znaci GRK KOJI JE ZADUZEN DA DELEGIRA SUDIJE JE ODABRAO DA GRCI SUDE NASU UTAKMICU?! Neka mi neko kaze da je to slucajno? Ne kazem ja da mi imamo tu neke velike sanse protiv Barse,pa ce sudije da nas sprece u tome,ali sto rece jedan na jednom forumu "resili su da pokriju sve varijante".

Javor Stjasni

pre 14 godina

Realno bi bilo da prvak Evrope dobije lagano prosecan klub grcke lige,isto je realno da trenutno najjaci evropski klub kao domacin dobije Partizan,i to bi bilo to,sve drugacije bice splet cudnih okolnosti!!!

Realno

pre 14 godina

Kao prvo svaka cast Partizanu na dosadasnjim igrama i rezultatima u EL,jer im niko na pocetku sezone nije predvidjao da prodju u top16,cak su im predvidjali da nece postici 3 ili vise pobede u grupama a ne u top 16,ovi momci su postigli i vise nego sto je iko i ocekivao i da im je neko ponudio ove rezultate na pocetku sezone oberucke bi prihvatili,pa i da ispadnu sa skorom 3-3,...e sada treba biti realan,PAO je bolji od Marusija i ako Pao dobije Marusi,Partizan ne bi trebalo da izgubi vise od 10 razlike od Barselone jer ce dobiti dodatni motiv,a ako Marusi dobije Pao,iako ce Partizanu trebati pobeda za prolaz dalje,mislim da se mogu drzati eventualno prve dve cetvrtine,jer ce dati sve od sebe da dobiju a da ce u nastavku "izgoreti" od zelje i da ce ih Barselona dotuci pre svega zbog dosta jace i duze klupe,i da svaki poraz ispood 20 i vise razlike bi bio iznenadjenje,...e sad pravi Grobari ce podrzati klub i da izgube i sa 50 razlike,i ne prodju dalje,...

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Kako čitav svet gleda na Partizan govori i to da je utakmica 6 kola Top16 faze Evrolige izmedju Barselone i Partizana utakmica koju prenosi najveći broj TV stanica, u odnosu na druge utakmice 6 kola. I zato, samo hrabro, da ceo svet vidi kako igra naš Partizan.

Do konačne pobede!

Info http://www.euroleague.net/main/tv/by-date

bOoK

pre 14 godina

Real pred pocetak sezone ulozi 300 miliona evra u fudbalski klub i ne moze da izbaci Lion koji na svakoj poziciji ima duplo losijeg igraca i ja sad trebam da budem u depresiji ako Partizan ne prodje..Ja sam ponosan na sve sto su uradili svih ovih godina i hvala im na tome.Cak i danas,u ovoj situaciji je po meni sigurno da Partizan prolazi dalje!!Nemojte da lupate gluposti o pustanju ,o dogovoru dva kluba i slicno.Ne postoji nikakve sanse da Zeljko Obradovic pusti Marusi u ovom mecu.Siguran sam da je na njemu OGROMAN pristisak da dobije ovaj mec zbog Partizana i nase kosarke.Ako Marusi pobedi pobedice samo zbog mnogo vece zelje,boljeg suta i motiva.Obradovic zeli da pomogne svom Partizanu i pomoci ce mu.ZELJKO POMOZI!

PAO 1 poklon

pre 14 godina

Svi vi koji imate "dojave", "informacije iz prve ruke", "svi vi dobro obavijesteni"... igrajte na Marusi. Ja znam da je kvota na PAO raste i tako cu lagano da odigram na keca na PAO (sad ostavite po strani to kome treba pobjeda, zamislite samo da vam neko da koeficijent na mec PAO - Marusi 1 (1,85) ) Pa samo ludi nece odigrati na PAO. Dojavljivaci i svi vi dobro informisani batalite tu pricku da ce PAO da pusti Marusi. Nema sanse! Zivi bili pa vidjeli.

Nemanja

pre 14 godina

VI sto vam sledi Katanac vicete sta je realno a sta ne, ima da se pokrijete usima i da vas nema!!!! Jel ste videli kako prolazi Napoli u Italijanskoj kosarkaskoj ligi? Gube u proseku od 100-120 razlike, zadnju su izgubili 186-72..e tako bi vi prolazili REALNO..

volim basket

pre 14 godina

Navijam iz sveg srca za svaki nas klub koji igra u evropi. Mislim da PAO cak i ako da sve od sebe da dobije utakmicu, tesko da to moze da uradi sa bez skoro cele prve petorke. Nije Marusi toliko inferioran u odnosu na PAO. Srecno Partizane!

zli

pre 14 godina

Bane Dule ne bi pustio ni rodjeno dete tako da ti je pitanje bezveze. Osim toga pitaj Vojvodinu. Zbog toga Partizan i ima ovakve navijace kave ima najbolje na svetu i za razliko od ostalih voli se isto i kada je pobedio i kada je izgubio.

pera

pre 14 godina

Mene najvise plasi na ovoj utakmici sudjenje.Daleko od toga da mislim da mi imamo neku veliku sansu protiv Barse pa ce sudije tu odluciti, ali situacija da je Grk zaduzen da delegira sudije i da on odredi da opet dva grka sude u nasoj utakmici i to kada se na toj utakmici moze odluciti da li ce Marusi proci dalje(ako pobede PAO) je stvarno neverovatno.Neka me neko ubedi da je to slucajnost?Ajde da je situacija da je neko drugi odredio da nam sude dva grka(mada bi i tako bilo sumnjivo),ali kad se na to doda da je upravo jos jedan grk zaduzen da odredi ko ce suditi onda je to sve samo ne slucajno.Mislim da je tu i Partizan trebao ostrije da reaguje,a ne samo da se pomene na konferenciji,jer posle utakmice to vise nece biti bitno i smatrace se samo kao obican alibi za poraz.
Posto taj Grk (kako god se zvao) delegira sudije za sve utakmice nebi me cudilo da je postavio "odredjene" sudije i za PAO-Marusi.
Daj boze da se sve nekako resi pre nase utakmice(da PAO pobedi) pa onda ovi i nece imati potrebe da vuku na neku stranu u nasoj utakmici.
Nisam pobornik nekih teorija zavera (kao na pr. komsinici kome je vecito neko treci kriv za neuspehe), ali ovo sa Grcima je ocigledno da ociglednije ne moze biti...

magija

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.

pfcabara

pre 14 godina

Voleo bih, vise nego ikad(hm! to kazem svaki put), da veceras PATRIZAN pobedi!Ajmo crno-beli ooo... Da, Grobari, ne zaboravite, da kako god Pao veceras odigra, Zeljko je jedan od nas.

sakal

pre 14 godina

ako marusi pobedi, onda je to prava mala katastkofa...sto se tice presednika ova dva kluba oni se bas i ne podnose, ali novac je cudo...
a sto se tice obradovica ako pao izgubi iduci put ga treba izvizdati gore nego gurovica, jer je lagono mogao da nas pusti a ne da nam se sveti za proslogodisnje poraze...
Momci samo hrabro i sve sto izgubite manje od 20 bice uspeh...svi u pionir za vikend kad igra partizan...dr. Dule je najbolji

.

pre 14 godina

Vidim da je retko ko primetio ali to koliko smo veliki pokazuje da sa Barselonom imamo pozitivan skor u pobedama, 8:6.Osim toga sa PAO imamo mislim 7:7,a Olimpijakos ima bolji skor od nas,mislim 7:5.

pošteno do kraja

pre 14 godina

Ne razumem, na mnogo drugih sajtova pojavljuje se informacija da Spanulis, Dijamantidis, Perperoglu i Peković neće nastupiti u meču sa Marusijem, ali to se na mom omiljenom mestu informisanja nigde ne pominje. Gospodo , ne morate da pustite ovaj komentar , zbog sujete ali peći će Vas savest!! Razmislite malo, kome dajete da pravi najave i u čiju korist? Nadam se da nisam nikoga uvredio i da će ovaj komentar proći kroz Vas filter. Hvala

Analitičar

pre 14 godina

Dajte bre ljudi pa nemojte biti toliko naivni. Obradović se tu pita koliko vi i ja zajedno. Ako su se gazde dva Grčka kluba dogovorile tu više nema priče. A s obzirom da PAO-u ovaj meč baš ništa ne znači, a Marusiju bi značio istorijski uspeh, nije nemoguće da je pao neki dogovor. Uostalom setite se Švedske i Danske na EP, do dana današnjeg niko nije dokazao da je bio namešten meš iako se iz aviona videlo. Pogledajte samo golove pa će vam sve biti jasno.
To što sada igrači i trener PAO-a pričaju kako žarko žele tu drugu popedu u top16 nije ništa neobično, pa šta ste očekivali da će reći pustićemo marusi da prođe oni su Grčki klub.
Partizan je sam kriv za to što zavisi od "Grčkog lonca"!
1. Mogli su da pobede Marusi više nego što su izgubili u Atini
2. Mogli su da pobede PAO prošlo kolo
3. Mada je i PAO mogao lako pobediti Barsu u Atini, malo je falilo.
Sve u svemu 2 meč lopte su propuštene. Vaditi se u Barseloni u slučaju da Marusi pobedi nije realno. Pogotovo što će igrači Partizana sigurno saznati vesti iz Atine pred početak meča u Barseloni i ako one budu negativne to će značiti veliki psihički pritisak i verovatno ubedljiv poraz.

Kažem ostaje nam samo da vidimo šta se kuva u grčkom loncu?!
Bojim se da će biti čorba - Grčka čorba!

Petar

pre 14 godina

ne bi me uopste iznenadilo da postoje dogovori izmedju grckih timova. Partizan u Barseloni nece dobiti, nemojmo se zamajavati, ali je vrlo moguce da Marusi drkne PAO, tako da i nisam preterani optimista.

igor

pre 14 godina

pa ovaj Tepic nije normalan,Batist je motivisanije usao u mec od njega,vuce se po terenu kao creva,a do prosle godine je igrao za Partizan.Hajde bre Tepo igraj za grobare... Napred Partizan

Dragan

pre 14 godina

Hendikep za tu utakmicu je +15 za Barselonu a za drugu +4 za Panatinaikos pa ko voli da se kladi neka izvoli a ko ne voli i samo prati kosarku neka vidi sta klandionicari misle da je realno.Srecno Partizan !

Easy Money

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!
(Paks, 10. mart 2010 23:13)

A da staviš tih 500 dindži na Marusi?

grcke mucke

pre 14 godina

Imam pouzdane informacije da su u nekim grckim kladionicama stopirane uplate na mec PAO - marusi!!!
Sad ne znam kakvo je stanje kod nas, nisam jos bio.
Ako moze da se igra onda je 2,75 na Marusi poklon.
Cak citam da Panatinaikosu ne igra pola tima i da su potpuno nezainteresovani za ovaj mec. Cak i navijaci uopste ne razmisljaju o njemu, svi se spremaju za mec sa Standardom, tako da sumnjam da ce doci da podrze klub u nevaznom mecu, bez obzira na pomeranje termina. To je samo stos da ispadne kako je Panatinaikosu stalo do ovog meca sa Marusijem i kao da ih publika podrzi.
Zato ljudi nemojte se previte nervirati, a ni previse nadati. Barsa i Marusi idu dalje i to se vec zna!

...Mada ima tu jos nesto sto vidim da niko i ne pominje. Barsa ce igrati pametno i osluskivati vesti iz Madrida zbo cega ne ocekujte veliki hendikep na poluvremenu. Verujem da bi Barsa mogla da pusti Partizan u slucaju da dobije vesti da Makabi vodi, mada u to je tesko poverovati.

vlada Kv

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)


a sta mislis da skoknes do Atine da nam doneses karte i pozdravi nam Zeljka i ekipu bas pre 10 min su pobedili Marousi...

Samo Jedan klub svima znan...

ma da

pre 14 godina

@50 razlike
izvinite dečki mi igramo u četvrt finalu a vaš klub!?Moram da priznam da ti se onaj kometar o Partizanovoj strategiji jako interesatan najverovatnije će te zvati da treniraš Barsu!

boki zagreb

pre 14 godina

Mislim da ćete plakati, jer će vam grci smjestiti.Barcu ne možete pobijediti u gostima, u hendikepu će vas maznuti. Zato što su trenutno najbolji u europi,a doma melju!

milos

pre 14 godina

link za sve utakmice Evrolige koje ce se igrati veceras:

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Basketball-Euroleague.html

50 razlike

pre 14 godina

"Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama."
"Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise"
[4:32:02 PM] Goran Ristic: "Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija"

bravo, covek je u samo par recenica uspeo da sazme sustinu filozofije igre partizana u poslednjih par godina. kao, posto su jaci 546565465 puta, i realna razlika je 50 koseva, bar ih tucite. covek napisa a ostali preporucise.

Ray Ban

pre 14 godina

@Rale
Rale, majstore, ovo je nesto najbolje sto sam procitao!!!
SVAKA CAST MAJSTORCINO!!!
To je duh koji je Partizan i doveo ovde gde je!
Jos jednom, svaka cast!

Гробарчина са Цетиња

pre 14 godina

Пао-Маруси 82:79
ЖЕЉКО ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕ.....
Поново у осам најбољих...тамо нам је мјесто...још ако онако без оптерећења одиграмо против Барсе може свашта бити...а онда куме за ПАРИЗ..........

Braindead

pre 14 godina

Link za Panata-Marusi

http://livetv.ru/webplayer.php?t=mms&c=7371&lang=en&eid=40748&lid=7371

Trenuton je 13:7 u prvoj cetvrtini. Izgleda da Panata igra ozbiljno.

Grobari Brcko!!!

pre 14 godina

Bravo Pao, bravo Zeljko, bravo Partizane....Panainaikos sa 9 igraca pobjedio na misice Marusija uz odlican ucinak Tepica(7poe.,4 sko., 5asi., 24 min.).Partizan je znaci sto posto prosao u top 8,i ocekujem extra utakmicu veceras jer momci treba da udju rastereceno i odigraju dobro....svedno je koga dobijemo u cetvrtfinalu jer i Real i Makabi su podjednako jaki i po mom misljenju mozemo proci dalje...hvala ti crno bela ljubavi...

Nele CZ

pre 14 godina

Svaka čast Panatinaikosu na utakmici protiv Marusija. Bio sam veliki skeptik misleći da će Pao pustiti Marusi. Srećno Partizanu u top 8, i neka rasterećeno odigraju protiv Barce!

TIGER

pre 14 godina

(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Samo jedno mogu reci. BUKVA rodjace kakva sekvoja... BUKVA!
(13. prase, 11. mart 2010 00:47)


Ma nije ni bukva nego balvan i to truli...

Nikopol

pre 14 godina

Panata se ne moze prepoznati. Nikolas popio banana i mnogooo
izgubljenih lopti. Previshe. Manje od minuta do kraja, neresheno. Strepim.

sekvoja

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu

magija

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.

Narodna biblioteka

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...
(Energicni, 11. mart 2010 02:12)

Bajke za decu - I sprat, levo!

boki zagreb

pre 14 godina

Mislim da ćete plakati, jer će vam grci smjestiti.Barcu ne možete pobijediti u gostima, u hendikepu će vas maznuti. Zato što su trenutno najbolji u europi,a doma melju!

Petar

pre 14 godina

ne bi me uopste iznenadilo da postoje dogovori izmedju grckih timova. Partizan u Barseloni nece dobiti, nemojmo se zamajavati, ali je vrlo moguce da Marusi drkne PAO, tako da i nisam preterani optimista.

50 razlike

pre 14 godina

"Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama."
"Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise"
[4:32:02 PM] Goran Ristic: "Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija"

bravo, covek je u samo par recenica uspeo da sazme sustinu filozofije igre partizana u poslednjih par godina. kao, posto su jaci 546565465 puta, i realna razlika je 50 koseva, bar ih tucite. covek napisa a ostali preporucise.

Energicni

pre 14 godina

Prevod na naš jezik naslova spanske Marke petak 12 mart u vezi utakmice barselona-partizan: Bogovi žive u Beogradu. (Partizan ponizio Barselonu) NBA tim iz Beograda ponizio Barselonu na njenom terenu 77-45 Nevjerovatni centar Vranes dao 22 koša uz 13 asistencija i čak 18 skokova je MVP kola...

Easy Money

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!
(Paks, 10. mart 2010 23:13)

A da staviš tih 500 dindži na Marusi?

grcke mucke

pre 14 godina

Imam pouzdane informacije da su u nekim grckim kladionicama stopirane uplate na mec PAO - marusi!!!
Sad ne znam kakvo je stanje kod nas, nisam jos bio.
Ako moze da se igra onda je 2,75 na Marusi poklon.
Cak citam da Panatinaikosu ne igra pola tima i da su potpuno nezainteresovani za ovaj mec. Cak i navijaci uopste ne razmisljaju o njemu, svi se spremaju za mec sa Standardom, tako da sumnjam da ce doci da podrze klub u nevaznom mecu, bez obzira na pomeranje termina. To je samo stos da ispadne kako je Panatinaikosu stalo do ovog meca sa Marusijem i kao da ih publika podrzi.
Zato ljudi nemojte se previte nervirati, a ni previse nadati. Barsa i Marusi idu dalje i to se vec zna!

...Mada ima tu jos nesto sto vidim da niko i ne pominje. Barsa ce igrati pametno i osluskivati vesti iz Madrida zbo cega ne ocekujte veliki hendikep na poluvremenu. Verujem da bi Barsa mogla da pusti Partizan u slucaju da dobije vesti da Makabi vodi, mada u to je tesko poverovati.

Srbin do koske

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Ti si samo jedan mali covek !

Boki

pre 14 godina

Skeptican sam po pitanju plasmana u top8 (dva grcka kluba jedan protiv drugog, grcke sudije, barselona u gostima...mnogo otezavajucih faktora) ali sve u svemu, kako god se zavrsilo za mene ce Dule ostati BOG!!

Paks

pre 14 godina

Samo sto jace da ih bijete i napravite 40 faulova ako treba ali nemoj da dozvolite da se sprdaju sa vama. To je samo jedna utakmica i moze svasta da se dogodi. Ja kao zvezdas planiram da stavim 500 dinara na partizana i da zaradim lepu lovu. :) Ako ste ih dobili u Beogradu mozete i tamo jos ste jaci za Marica tako da onaj Lorbek nece mnogo da talasa. Takodje dobro obratite paznju na onog nafuranog Lakovica i njega mi posebno nasamarajte sto vise jel mi je ogadio jos od Eura u Poljskoj. Takodje dobro da bijete i onog malog Rikija (nabedjenog kosarkasa) i kad god krene da skakuce ko malo majmunce vi mu dajte bananu!

sakal

pre 14 godina

ako marusi pobedi, onda je to prava mala katastkofa...sto se tice presednika ova dva kluba oni se bas i ne podnose, ali novac je cudo...
a sto se tice obradovica ako pao izgubi iduci put ga treba izvizdati gore nego gurovica, jer je lagono mogao da nas pusti a ne da nam se sveti za proslogodisnje poraze...
Momci samo hrabro i sve sto izgubite manje od 20 bice uspeh...svi u pionir za vikend kad igra partizan...dr. Dule je najbolji

Analitičar

pre 14 godina

Dajte bre ljudi pa nemojte biti toliko naivni. Obradović se tu pita koliko vi i ja zajedno. Ako su se gazde dva Grčka kluba dogovorile tu više nema priče. A s obzirom da PAO-u ovaj meč baš ništa ne znači, a Marusiju bi značio istorijski uspeh, nije nemoguće da je pao neki dogovor. Uostalom setite se Švedske i Danske na EP, do dana današnjeg niko nije dokazao da je bio namešten meš iako se iz aviona videlo. Pogledajte samo golove pa će vam sve biti jasno.
To što sada igrači i trener PAO-a pričaju kako žarko žele tu drugu popedu u top16 nije ništa neobično, pa šta ste očekivali da će reći pustićemo marusi da prođe oni su Grčki klub.
Partizan je sam kriv za to što zavisi od "Grčkog lonca"!
1. Mogli su da pobede Marusi više nego što su izgubili u Atini
2. Mogli su da pobede PAO prošlo kolo
3. Mada je i PAO mogao lako pobediti Barsu u Atini, malo je falilo.
Sve u svemu 2 meč lopte su propuštene. Vaditi se u Barseloni u slučaju da Marusi pobedi nije realno. Pogotovo što će igrači Partizana sigurno saznati vesti iz Atine pred početak meča u Barseloni i ako one budu negativne to će značiti veliki psihički pritisak i verovatno ubedljiv poraz.

Kažem ostaje nam samo da vidimo šta se kuva u grčkom loncu?!
Bojim se da će biti čorba - Grčka čorba!

mille grobar

pre 14 godina

Pa dal' iko misli da Obradovic ima obraza da proda utakmicu?!Prolazimo bre dalje,Pao bije Marusi a mislim i da Barsa nece lako izaci na kraj sa nama,uz malo srece,dobre koncetracije u odbrani,dobrog ritma,da nas posluzi sut...znam da mnogo trazim ali imali smo sve to kada je trebalo.Ipak,tesko ce biti...

-=BARBARIAN=-

pre 14 godina

taman sam se malo opustio
reko .. odoh spavati , ali da navratim na b92 na trenutak ..

kako sad da spavam .. nemogu ..

uopste se ne uzdam u Pao .. svaka njima cast , ali osecam da ce biti lose po nas ..



SRCE NA TEREN

pa sta bude bude

..ko oka dva..

delija

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

ti da si pravi delija kao ja a verujem ne samo kao ja,ne bi ovako zeleo nekom timu koji brani boje srbije u evroligi...znam da sve vas poput tebe boli to sto mi ne mozemo da zaigramo tamo gde igra partizan,ali budimo realni i navijajmo za partizan a samim tim i za srbiju!!!grobari zelim vam svu srecu i naravno prolazak u top 8! a ti sekvoja samo dokazujes koliki si navijac zvezde,naravno nisi jedini,a takodje ima i onih poput tebe sto misle tako nesto i o zvezdi i ne opravdavam ni jedne ni druge!!!nikada necu biti okrenut protivnickim ekipama,navijacu za nase srbe!!!srecno jos jednom komsijama i poz za sve navijace zvezde i partizana!!!

Willzykk

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!

Javor Stjasni

pre 14 godina

Realno bi bilo da prvak Evrope dobije lagano prosecan klub grcke lige,isto je realno da trenutno najjaci evropski klub kao domacin dobije Partizan,i to bi bilo to,sve drugacije bice splet cudnih okolnosti!!!

Boban80

pre 14 godina

Momci, samo hrabro. Ako PAO izneveri, nema veze, samo glavu gore, naoštrite zube i prsa u prsa. Jedino mi žao ovih dušmana koji "navijaju" za Barsu. Tužan je ovaj svet...

Јокић

pre 14 godina

Napred Barsa! Napred Marusi!
(Vojvodina NOVI SAD, 11. mart 2010 00:47)

Уз ПАРТИЗАН одрасто сам ја,за војводину сада навијам.......
даље знаш и сам!

НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

GrobarooS - Australia

pre 14 godina

Izbacicu zastave na balkon veceras, leci u krevet i odspavati do 3AM, ustati, provjeriti zastave, gledati Murusi i onda gledati nas Partizan, pjevati sa salom iznad glave uz "Da voooolim crno bele...", urlati i skakati na svaku trojku, na svako zakucavanje, svim srcem bodriti nase momke koje cemo nadam se, gledati i u Top 8.

Naprijed momci !!!

"Gde god ti da igras - tu su tvoji Grobari, SAMO TEBI VERNI, SAMO TEBI ODANI"

GrobarooS - Australia

crnobeli delija

pre 14 godina

realno, partizan je propustio priliku za miran san kad nije pobedio marusi vecom razlikom nego sto je izgubio u grckoj. PAO verovatno vise nikad nece odigrati ovako slabu sezonu u evropi, tako da je ovo bila kolosalna prilika da se neki od "malih" klubova provuce vrlo daleko, pa i do F4.

ovako, Zeljko je Zeljko, ali i grci su grci,kao sto rece Dule, u bgd su odigrali kao da je finale F4, a sad se vec uveliko pise da pola igraca nece igrati zbog "povreda".

a Barsa je na svom terenu jaka ko zemlja, jos ima besa i inata zbog cele one price oko poraza kod nas, lakos e moze desiti da ubace u petu.

bilo kako bilo, nadam se da ce igraci partizana dati sve od sebe i da se nece uplasiti vaznosti utakmice i velicine protivnika - pa nek bude sta bude, i ovako su nas obradovali i ove godine dajuci mnogo vise nego sto je to iko ocekivao.

za ove bolesnike koji radije navijajo za Olimpijakos (ili bilo koji drugi klub) a ne za klub iz svoje zemlje - nema terapije za vas, vi ste kao zadah sa smetlista, treba vas ostaviti negde daleko van civilizacije i ignorisati.

mlada partizanka

pre 14 godina

Kako je lepo kad udjes na Google, pa ukucas "euroleague", i ispod ponudjenog zvanicnog sajta stoji jos: Standings, Schedules, Teams, TV, Top 16, Final Four, i samo dva tima - Makabi i PARTIZAN. ne ni PAO, ni Barsa, niti bilo koji veci klub, vec nas PARTIZAN od dva ponudjena. Neprocenljivo!!!

Rale

pre 14 godina

Želim samo ono najbolje i najvrednije, želim maksimum.

Želim da Marusi dobije PAO, da svi padnu u bedak a sitne duše da se raduju i likuju, želim da i 90% navijača Partizana ispljuje Željka, Pao, grčke mućke i da sa gorčinom kaže "ma nema šanse, pukli smo, odraće nas Barsa ko mačiće", želim da vidim naše momke kako zabrinuto ulaze na parket svesni da moraju da naprave Č U D O. E onda želim da se čudo i dogodi, da napucamo Barsu u sred Barselone i da dignuta čela idemo u Top8 a ne da ove sitne duše pričaju da nas je neko pustio. Želim da ih ponovo čekamo na aerodromu uz pesmicu "hiljade grobara i stjuardesa, biće...".

Za to se živi o tome se priča godinama. I zato napred Marusi, želim vam da pobedite i imate prolaz u Top8 cirka 2 sata.

Kakva bre Barsa njih je 5 nas je 5, oni imaju pare mi imamo srce, kom opanci tom i džeri.

vlajko front

pre 14 godina

CRNO BELI HRABRO HRABRO...SAMO HRABRO JUNACI..I kad ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada Partizane znaj da te volim ja

mislim stvarno

pre 14 godina

Pa dobro, Duco, svi znamo ko si i šta si, ali nemoj baš toliko da ih potcenjuješ. Ipak su pobedili sve do sada. Dobro, nisu nas, to stoji, ali ipak da su oni Golijat...

Lynx

pre 14 godina

11.3.2010. će nadam se biti jedan od najlepših dana Partizana u ovoj sezuni, a isto tako se nadam da će se 12.3.2010. na naslovnoj strani svih novina nalaziti naslov ,,Željko dobio Marusi, Partizan u osam najboljih timova Evrope''. Srećno Crno-beli, srećno PAO!!!
(Willzykk, 10. mart 2010 23:38)

Dace Bog da pise "Cudo u Barseloni, Partizan prvi u grupi!!!"

SinishaGL

pre 14 godina

@sekvoja,hvala na lepim zeljama...Veceras samo Hrabro,pa shta BOG da...barselona,barselona ima jednu manu,a koju svi znamo...Napred Partizan !

Tony9

pre 14 godina

PARTIZAN JE EX SAMPION EVROPE!!!
I ono na sta treba "pucati" svake sezone u Evroligi je F4.
Nije ni onaj tim 1992 imao budzet kao Juventut pa je osvojio Evroligu.
Kosarku cini,talenat,znanje,hrabrosti i sreca a sreca prati hrabre!!

Tako da navijam za PARTIZAN veceras i nadam se da ce pobediti Barcelonu u Palau!!

Utakmica izmedju PAO-a i Maroussia me ne interesuje!!

JaXa

pre 14 godina

Volim ga ko oka dva borim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski PARTIZAN ooooooooo!
GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE

pošteno do kraja

pre 14 godina

Ne razumem, na mnogo drugih sajtova pojavljuje se informacija da Spanulis, Dijamantidis, Perperoglu i Peković neće nastupiti u meču sa Marusijem, ali to se na mom omiljenom mestu informisanja nigde ne pominje. Gospodo , ne morate da pustite ovaj komentar , zbog sujete ali peći će Vas savest!! Razmislite malo, kome dajete da pravi najave i u čiju korist? Nadam se da nisam nikoga uvredio i da će ovaj komentar proći kroz Vas filter. Hvala

dulepan

pre 14 godina

i da ne prodju dalje...Sta drugo da kazem...Hvala vam grobari,na toliko fenomenalnih i uzbudljivih utakmica...Toliko mogu da kezem...Srecno

nije li vas sramota?

pre 14 godina

Najjaci utisak je da se opet javljaju ovi crveni! Pa dobro da li vas nije vise sramota posle onih silnih poraza,odakle vam obraza da se javljate na vesti o kosarci i jos pricate nesto o Partizanu.
Da vas podsetim da ste nam na pocetku sezone najavljivali 1-2 pobede u grupi(kao i prethodnih godina).Kad smo prosli u top16 predvidjali ste nam svih 6 poraza (kao i prethodnih godina).I sad vas nije sramota da nas zezate ako ne prodjemo u 8 najboljih i nije vas sramota da nas zezate kada izgubimo od prvaka Evrope. I to vi,vi koje pune neki nizerazredni timovi u sred Pionira sa 20 razlike i koji ne mozete da prodjete u 8 u Evrokupu,a mi to radimo svake godine u Evroligi.
Ima nekog smisla kad mi vas zezamo,ali obratno...

Realno

pre 14 godina

Kao prvo svaka cast Partizanu na dosadasnjim igrama i rezultatima u EL,jer im niko na pocetku sezone nije predvidjao da prodju u top16,cak su im predvidjali da nece postici 3 ili vise pobede u grupama a ne u top 16,ovi momci su postigli i vise nego sto je iko i ocekivao i da im je neko ponudio ove rezultate na pocetku sezone oberucke bi prihvatili,pa i da ispadnu sa skorom 3-3,...e sada treba biti realan,PAO je bolji od Marusija i ako Pao dobije Marusi,Partizan ne bi trebalo da izgubi vise od 10 razlike od Barselone jer ce dobiti dodatni motiv,a ako Marusi dobije Pao,iako ce Partizanu trebati pobeda za prolaz dalje,mislim da se mogu drzati eventualno prve dve cetvrtine,jer ce dati sve od sebe da dobiju a da ce u nastavku "izgoreti" od zelje i da ce ih Barselona dotuci pre svega zbog dosta jace i duze klupe,i da svaki poraz ispood 20 i vise razlike bi bio iznenadjenje,...e sad pravi Grobari ce podrzati klub i da izgube i sa 50 razlike,i ne prodju dalje,...

Racionalni navijac Zvezde

pre 14 godina

Kad PAO dobije Marusi, mi cemo to znati i pre pocetka Partizanovog meca, pa mislim da ce to uticati na rasterecenje Partizanovih igraca, pa se sa blagim optimizmom nadam najboljoj partiji Partizana na gostujucim terenima ove sezone, a koliko ce to biti dovoljno, zaista ne znam. Ali, niko nam ne moze zabraniti da se nadamo da je moguce pobediti Barsu, uostalom desavalo se...

zli

pre 14 godina

Bane Dule ne bi pustio ni rodjeno dete tako da ti je pitanje bezveze. Osim toga pitaj Vojvodinu. Zbog toga Partizan i ima ovakve navijace kave ima najbolje na svetu i za razliko od ostalih voli se isto i kada je pobedio i kada je izgubio.

nikola

pre 14 godina

Mene samo plasi ovo sa sudijama.Znaci GRK KOJI JE ZADUZEN DA DELEGIRA SUDIJE JE ODABRAO DA GRCI SUDE NASU UTAKMICU?! Neka mi neko kaze da je to slucajno? Ne kazem ja da mi imamo tu neke velike sanse protiv Barse,pa ce sudije da nas sprece u tome,ali sto rece jedan na jednom forumu "resili su da pokriju sve varijante".

Deki 79

pre 14 godina

Ljudi ,sama cinjenica da smo u situaciji,pa makar i nerealnoj,da mozemo da mastamo o tome da pobedimo Barsu u gostima i da budemo prvi u grupi je meni vise nego dovoljna.Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na ove momke.pa sta i ako puknemo 50 razlike ili Pao igra za grcki interes,to i dalje ne umanjuje ono sto smo do sada uradili.Definitivno da je Evroligi vise stalo do jos nekog spektakla u BGD-u nego do praznih tribina u atini,ali opet i to je nebitno.Ono sto je bitno je da smo mi 3 puta pobedili u top 16,u grupi sa bivsim i novim sampionom Evrope,i da ako vec ne prolazimo to je zbog par koseva manje,a ne zbog par pobeda manje.
Momci srecno i zasluzite srecu,prebite ih u odbrani pa sta Bog da.
PS.to sto barsa zeli osvetu,moze da im se vrati ko bumerang,i mi kad god smo hteli nekog da nabijemo 30 razlike(cast izuzecima)jedva smo zavrsavali utakmicu sa 2 ,3 kosa razlike

bOoK

pre 14 godina

Real pred pocetak sezone ulozi 300 miliona evra u fudbalski klub i ne moze da izbaci Lion koji na svakoj poziciji ima duplo losijeg igraca i ja sad trebam da budem u depresiji ako Partizan ne prodje..Ja sam ponosan na sve sto su uradili svih ovih godina i hvala im na tome.Cak i danas,u ovoj situaciji je po meni sigurno da Partizan prolazi dalje!!Nemojte da lupate gluposti o pustanju ,o dogovoru dva kluba i slicno.Ne postoji nikakve sanse da Zeljko Obradovic pusti Marusi u ovom mecu.Siguran sam da je na njemu OGROMAN pristisak da dobije ovaj mec zbog Partizana i nase kosarke.Ako Marusi pobedi pobedice samo zbog mnogo vece zelje,boljeg suta i motiva.Obradovic zeli da pomogne svom Partizanu i pomoci ce mu.ZELJKO POMOZI!

igor

pre 14 godina

pa ovaj Tepic nije normalan,Batist je motivisanije usao u mec od njega,vuce se po terenu kao creva,a do prosle godine je igrao za Partizan.Hajde bre Tepo igraj za grobare... Napred Partizan

Nikopol

pre 14 godina

Panata se ne moze prepoznati. Nikolas popio banana i mnogooo
izgubljenih lopti. Previshe. Manje od minuta do kraja, neresheno. Strepim.

rax gravediiger

pre 14 godina

Samo jedan podatak:

Televizije koje će prenositi, ili davati odloženo, utakmicu Barselona - Partizan (podaci sa sajta evrolige):

Spain: CANAL 33 (20:45 CET) Turkey: SPORTMAX (20:45 CET)
Serbia: RTS (20:45 CET) Iberoamerica: ESPN, Friday (Delayed, 13:30 CET)
Germany: SPORTDIGITAL (20:45 CET) Pacific: ESPN, Saturday (Delayed, 10:00 CET)
Spain: TELEDEPORTE (Delayed, 20:45 CET) Africa: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Czech Rep.: CT4 SPORT (20:45 CET) Israel: ESPN, Friday (Delayed, 09:00 CET)
Israel: CHANNEL 5 (20:45 CET) Brazil: ESPN, Friday (Delayed, 12:30 CET)
Denmark: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Caribbean: ESPN, Friday (Delayed, 23:00 CET)
Estonia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: ESPN 360º (20:45 CET)
Finland: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: ESPN 360º (20:45 CET)
Latvia: VIASAT BALTIC (20:45 CET) USA: NBATV (20:45 CET)
Lithuania: VIASAT BALTIC (20:45 CET) Canada: NBATV (20:45 CET)
Serbia: SPORTKLUB (20:45 CET) Italy: POP CORN TV (20:45 CET)
Greece: NOVASPORTS 3 (20:45 CET) Internet: EUROLEAGUE.TV (20:45 CET).


Što znači samo Kinezi i Australijanci neće moći da gledaju utakmicu (osim preko interneta), što dalje znači, potencijalnih 3, 4 milijarde gledalaca!



Pa neka mi neko kaže da nijedna ozbiljna firma (osim propalog NIS-a) ne želi da ima reklamu na dresovima Partizana i da za to da milion - dva!

Samo napred junaci, ako nemate para, imate nejveće srce!

P.S. Kod mene se pije već od 18h, pa se slavi do duboko u noć!

Pozdrav iz Niša

pera

pre 14 godina

Mene najvise plasi na ovoj utakmici sudjenje.Daleko od toga da mislim da mi imamo neku veliku sansu protiv Barse pa ce sudije tu odluciti, ali situacija da je Grk zaduzen da delegira sudije i da on odredi da opet dva grka sude u nasoj utakmici i to kada se na toj utakmici moze odluciti da li ce Marusi proci dalje(ako pobede PAO) je stvarno neverovatno.Neka me neko ubedi da je to slucajnost?Ajde da je situacija da je neko drugi odredio da nam sude dva grka(mada bi i tako bilo sumnjivo),ali kad se na to doda da je upravo jos jedan grk zaduzen da odredi ko ce suditi onda je to sve samo ne slucajno.Mislim da je tu i Partizan trebao ostrije da reaguje,a ne samo da se pomene na konferenciji,jer posle utakmice to vise nece biti bitno i smatrace se samo kao obican alibi za poraz.
Posto taj Grk (kako god se zvao) delegira sudije za sve utakmice nebi me cudilo da je postavio "odredjene" sudije i za PAO-Marusi.
Daj boze da se sve nekako resi pre nase utakmice(da PAO pobedi) pa onda ovi i nece imati potrebe da vuku na neku stranu u nasoj utakmici.
Nisam pobornik nekih teorija zavera (kao na pr. komsinici kome je vecito neko treci kriv za neuspehe), ali ovo sa Grcima je ocigledno da ociglednije ne moze biti...

.

pre 14 godina

Vidim da je retko ko primetio ali to koliko smo veliki pokazuje da sa Barselonom imamo pozitivan skor u pobedama, 8:6.Osim toga sa PAO imamo mislim 7:7,a Olimpijakos ima bolji skor od nas,mislim 7:5.

Nemanja Radojevic

pre 14 godina

Kako čitav svet gleda na Partizan govori i to da je utakmica 6 kola Top16 faze Evrolige izmedju Barselone i Partizana utakmica koju prenosi najveći broj TV stanica, u odnosu na druge utakmice 6 kola. I zato, samo hrabro, da ceo svet vidi kako igra naš Partizan.

Do konačne pobede!

Info http://www.euroleague.net/main/tv/by-date

volim basket

pre 14 godina

Navijam iz sveg srca za svaki nas klub koji igra u evropi. Mislim da PAO cak i ako da sve od sebe da dobije utakmicu, tesko da to moze da uradi sa bez skoro cele prve petorke. Nije Marusi toliko inferioran u odnosu na PAO. Srecno Partizane!

GrobarZa

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)


A kako ti izgleda sa tvog zagrebackog diskursa, da Cibona prodje sa ukupnim skorom 5:11 u TOP 8, a Partizan ispadne sa ukupnim skorom 8:8??

PAO 1 poklon

pre 14 godina

Svi vi koji imate "dojave", "informacije iz prve ruke", "svi vi dobro obavijesteni"... igrajte na Marusi. Ja znam da je kvota na PAO raste i tako cu lagano da odigram na keca na PAO (sad ostavite po strani to kome treba pobjeda, zamislite samo da vam neko da koeficijent na mec PAO - Marusi 1 (1,85) ) Pa samo ludi nece odigrati na PAO. Dojavljivaci i svi vi dobro informisani batalite tu pricku da ce PAO da pusti Marusi. Nema sanse! Zivi bili pa vidjeli.

1/7000 Ratnika

pre 14 godina

Uopšte nije važno šta će se dešavati u Atini.
Cilj je osvojiti Evroligu, a da bi se to uradilo moraš pobediti velike, inače je sve jedno da li si treći ili 16.
Nemati respekta ni prema kome!!!!!

pfcabara

pre 14 godina

Voleo bih, vise nego ikad(hm! to kazem svaki put), da veceras PATRIZAN pobedi!Ajmo crno-beli ooo... Da, Grobari, ne zaboravite, da kako god Pao veceras odigra, Zeljko je jedan od nas.

Dragan

pre 14 godina

Hendikep za tu utakmicu je +15 za Barselonu a za drugu +4 za Panatinaikos pa ko voli da se kladi neka izvoli a ko ne voli i samo prati kosarku neka vidi sta klandionicari misle da je realno.Srecno Partizan !

Molle

pre 14 godina

Večeras će završiti ovako : Partizan će proći dalje a imat će negativni međusobni skor sa sva tri konkurenta (PAO,Mursia,Barca). To je stvarno čudo a može ga kreirati samo Dule. Mislim da je to nezabilježeno u povijesti. Tako to izgleda iz mog zagrebačkog diskursa.
(magija, 11. mart 2010 09:24)

Cudan taj zagrebacki diskurs, sa sve Mursijom...

Nemanja

pre 14 godina

VI sto vam sledi Katanac vicete sta je realno a sta ne, ima da se pokrijete usima i da vas nema!!!! Jel ste videli kako prolazi Napoli u Italijanskoj kosarkaskoj ligi? Gube u proseku od 100-120 razlike, zadnju su izgubili 186-72..e tako bi vi prolazili REALNO..

Ray Ban

pre 14 godina

@Rale
Rale, majstore, ovo je nesto najbolje sto sam procitao!!!
SVAKA CAST MAJSTORCINO!!!
To je duh koji je Partizan i doveo ovde gde je!
Jos jednom, svaka cast!

Braindead

pre 14 godina

Link za Panata-Marusi

http://livetv.ru/webplayer.php?t=mms&c=7371&lang=en&eid=40748&lid=7371

Trenuton je 13:7 u prvoj cetvrtini. Izgleda da Panata igra ozbiljno.

vlada Kv

pre 14 godina

Zelim vam sve najgore... a karte za final 4 prodajte nama delijama, idemo u Pariz da gledamo nas Olympiakos! Mrzi nas da se cimamo do Pariza ili Atine za karte... 30+ za Barsu
(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)


a sta mislis da skoknes do Atine da nam doneses karte i pozdravi nam Zeljka i ekipu bas pre 10 min su pobedili Marousi...

Samo Jedan klub svima znan...

milos

pre 14 godina

link za sve utakmice Evrolige koje ce se igrati veceras:

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Basketball-Euroleague.html

Grobari Brcko!!!

pre 14 godina

Bravo Pao, bravo Zeljko, bravo Partizane....Panainaikos sa 9 igraca pobjedio na misice Marusija uz odlican ucinak Tepica(7poe.,4 sko., 5asi., 24 min.).Partizan je znaci sto posto prosao u top 8,i ocekujem extra utakmicu veceras jer momci treba da udju rastereceno i odigraju dobro....svedno je koga dobijemo u cetvrtfinalu jer i Real i Makabi su podjednako jaki i po mom misljenju mozemo proci dalje...hvala ti crno bela ljubavi...

Гробарчина са Цетиња

pre 14 godina

Пао-Маруси 82:79
ЖЕЉКО ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕ.....
Поново у осам најбољих...тамо нам је мјесто...још ако онако без оптерећења одиграмо против Барсе може свашта бити...а онда куме за ПАРИЗ..........

Nele CZ

pre 14 godina

Svaka čast Panatinaikosu na utakmici protiv Marusija. Bio sam veliki skeptik misleći da će Pao pustiti Marusi. Srećno Partizanu u top 8, i neka rasterećeno odigraju protiv Barce!

ma da

pre 14 godina

@50 razlike
izvinite dečki mi igramo u četvrt finalu a vaš klub!?Moram da priznam da ti se onaj kometar o Partizanovoj strategiji jako interesatan najverovatnije će te zvati da treniraš Barsu!

TIGER

pre 14 godina

(sekvoja, 10. mart 2010 23:45)

Samo jedno mogu reci. BUKVA rodjace kakva sekvoja... BUKVA!
(13. prase, 11. mart 2010 00:47)


Ma nije ni bukva nego balvan i to truli...