Sreda, 10.03.2010.

13:14

Kleut: "Zvezdi duguju 4 miliona"

Crvena zvezda dužna igračima i trenerima oko 1.8 miliona evra, ukupan dug sada oko 16 miliona, Zvezdi duguju 4 iliona, tvrdi gensek Kleut.

Izvor: B92

Kleut: "Zvezdi duguju 4 miliona" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

До краја сезоне - пуна Маракана!

pre 14 godina

(son, 10. mart 2010 13:49)

Зови ти ове мафијаше да ти приватизују стан или кућу, а за Звезду се не брини много. Ни ти ни сви остали паметњаковићи који ће доћи онда "кад се приватизујемо и кад почнемо да играмо јадранску лигу". Не морате никада ни да дођете, слободно навијајте за Манчестер.
Овај тим ће освојити титулу, упркос свим својим "навијачима" који му предвиђају треће место и прижељкују приватизацију.

MANCE1

pre 14 godina

citam tu neki komentar prodace CZ na ljeto 5-6 igraca i dobro zaraditi i to je dobro ali gde ce da proda te igace.realno zvezdini igraci po kvalitetu koji imaju mogu se prodati jedino u bosansku i makedonsku ligu a transfer stoleca bi bio kad bi nekog igraca prodali u bugarsku ili madzarsku ligu crvena zvezda nikad nije imala slabijeg igrackog kadra CZ je bila sinonim za lepi fudbal sa kratkim pasovima po zemlji i jakom tehnikom,a vidite sad ovaj bedan fudbal koji igra sa visokim loptama i napucavanja pred gol i sta bude bude

Sirko

pre 14 godina

Lukica i Kleuta umjesto Dinkica i Jelasica...e po ovoj prici doticnog "sablje' odozgo...izspasce za jedno 2-3 komentara daje zvezda u plusu i da se bez potrebe dize hajka na nju...sve si lepo ispricao ali buraz ,fali ti jedna vrlo bitna stavka ,koji ekonomisti poput tebe,kleuta i liukica zovu-RAshodi...pa junace nabroji ti transfere ko da su u pitanju C.Ronaldo,Kaka a ne Milijas i kompanija...a plus sto njih nekolika moraju da stave nesto za trud u svoj dzep,,,OPaca reaguj

Aleks

pre 14 godina

И предходне управе су "смањивале" дугове па кад су напуштале Маракану а оно још горе! Доста шарлатана, оћемо правог газду а не ове самоуправљаче! Обавестите Лукића да је Берлински зид пао, а да комунизма у Европи нема 20 година. Кад уложи свој новац онда можда и може да се кандидује за председника клуба!!!Само још у Србији су фудбалски клубови удружења грађана. Удружили се Лукић и екипа да мазну лову ко и предходни, па кад ствар пукне беж из Звезде. За отимачину у Удружењу грађана ФК Црвена Звезда се не одговара кривично!!!
Ко још нормалан верује да су они вратили и један евро. У нашем фудбалу, игранка без престанка!!! Још само Миљанић да се врати.

sablja

pre 14 godina

posto neki jos nemogu da razumeju jos jednom da objasnim od prodaje 6-7 igraca(milijas,koroman,tomovic,burzanovic.....nesto vise od 8 miliona evra)+ od sponzora + ulzanica (preko 100 000 navijaca na 3 evropske utakmice pa puta 11e koliko je prosecna ulaznica) + preplatne karte(oko 15 000)
zvezda je prikupila oko 11 miliona evra koju je najvecim delom "dala" u servisiranje svog duga koji trenutno iznosi oko 16 miliona a kada se oduzmu i 4 koji nam duguju znaci stvarni dug CRVENE ZVEZDE JE 12 MILIONA EVRA I OVAJ DUG BI DO IZDUCE GODINE MOGAO BITI VRACEN UZ PAR TRANSVERA I JOS TOLIKO UTAKMICA U EVROPI A AKO BI SE CUDO DESILO I DA ZVEZDA ZAIGRA U LIGI SAMPIONA DUG BI DO KRAJA BIO POTPUNO VRACEN I JOS BI ZVEZDA BILA U DEBELOM PLUSU e sad da objasnim i ovo zvezdina propast je krenula sa piksijem zbog nerealnog budzeta od preko 20 000 000 evra koji bi se samo pokrio ako bi zvezda bila redovni ucesnik lige sampiona a svi znamo da zvezda nije igrala u istoj i da smo taj nerealni budzet pokrivali prodajom igraca zvezda je posle utakmice sa milanom prodala za dva dana ceo tim i inkasirala preko 25 000 000 evra (zigic,jankovic,lukovic,kovacevic,stojkovic...) + ogroman novac dobijen od sponzorai na taj nacin se odrzavala dve sezone kada je piksi svtio da propada njegov plan on nas je napustio i otisao slicno je bilo i sa njegovim naslednicima nastavili su sa kupovinom isluzenih zvezda i velikim budzetima ali ova uprava sve to promenila pa tako zvezdu ceo igracki kadar i troskovi vezani za plate istih i uprave i zaposlenih na godisnjem nivou kostaju 1 750 000 evra i zbog tako malog opterecenja godisnjeg budzeta (dakle rekao sam kod piksija 20 miliona kod lukica manje od 2 miliona evra)zvezda ce brzo vratiti svoj dug a treba napomenuti da klub odlicno funkcionise i da se mali budzet za sada ne oseca na terenu tj gotovo sigurno cemo biti sampioni!

Unknown19G70

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...….. sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e...….. a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........
(sablja, 10. mart 2010 18:13)

jes jes xD

mufliz

pre 14 godina

Pokusavam da se suzdrzim ali ne mogu.
Ovakve izjave sportskih zvanicnika mogu smao da prodju u Srbiji I BiH, i zato nam je drustvo ovakvo kakvo jeste. Covjek prvo kaze "Već sam i sebi dosadan kad kažem da je naša odlika i transparentnost" a onde bez ikakvih konkrentnih podataka izjavi da je dug smanjen na 16 miliona. Kako??? Kojim novcem??? Odakle??? Ko je uplatio???? Na osnovu kog ugovora???? Koliko??? Kada???? Uprava Zvezde svako malo izadje u javnost sa podacima da je dug manji za ovoliko ili manji za onoliko, i ja pratim te vijesti i ne mogu da se nacudim kako ljudi olako daju izjave o smanjenju duga bez ikakvih konkrentnih cinjenica. Smijesno!!!
Znam da cu dobiti mnogo " ne preporucujem" alli realno tesko nama svima dok ovakve izjave bez pokrica prolaze u javnosti.


Pozdrav iz BiH.

pera

pre 14 godina

Hteo sam sad da napisem nesto ali me je "sablja" preduhitrio.Svi se kao pitate i hvalite upravu kako je smanjila dug,a kao ne znate da ste rasprodali i oterali ceo tim od prosle godine.Pa gde su vam pare od tolikih igraca?? Milijas, Burzanovic,Koroman,Tomovic-od njhovih prodaja ste smanjili dug,ali sta ste uradili sa ostalima? Sutnuli ste neke skupe igrace da im nebi placali platu,ali ne znam sta ste time postigli jer opet morate da im isplatite ugovore do kraja i skoro svi su vas vec tuzili.Bolje da ste pokusali da ih prodate i za neke sitne pare nego sto im sada dugujete, a bar 10-15 igraca ste tako oterali i niste ni pokusali da ih prodate.
Vi ih jos hvalite...
Miljas+Tomovic+Koroman+Burzanovic (i mozda jos neko koga sam zaboravio) jednako smanjenju duga i zato neznam sta velicate upravu. Ostali bez celog tima (sa dosta skupih igraca),a dug vam se smanjio za par miliona.O tome treba da mislite.
A usput(ne zelim nikog da provociram)- sta bi sa Gaspromom? Jos pre par meseci sam procitao da su kao bili nezadovoljni sto je sve procurelo u javnost i evo vec nekoliko meseci nista,a na dresovima ste umesto generalnog sponzora odstampali br. poruke.

sablja

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...........sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e..............a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........

Jovan

pre 14 godina

@ DOBRO SVE RAZUMEM, ALI STO @
TURCI DA VAM PLATE ZA TUTORICA,VI NJIMA TREBA DA PLATITE STO SU GA UZELI
(Dejan, 10. mart 2010 13:26)
E buraz osecam da si sa pogresne strane Topciderskog brda, tj da si Grobar AL KOMENTAR TI JE SKROZ DOBAR HAHAHA :) Vala da im platimo da ge ne vrate slucajno :))

tutora

pre 14 godina

Turski Kodžaeli za Tutorića nije platio 800.000 evra još od leta 2008. godine i taj sam dug nasledio od prethodnika.......Odustanite od ovog nema nista...:D:D

Sirko

pre 14 godina

Je li ovo onaj Kleut sto je bio u KK crvena zvezda?CCc...zvezdi duguju a zvezda duzna i bogu i narodu...privatizovati klubove pod hitno ,dosta vise kradje od strane bivsih igraca i zabavljaca...barem neka kupi ih arapin pa da konacno znamo sta je sa fudbalom i Crvenom Zvezdom...

nshy

pre 14 godina

Naklon do poda.Nacin na koji vi vodite klub je za svaku pohvalu.
Od Kodzaelijevih 800k nema nista,taj klub se planski gasi,ko ne veruje neka se malo bolje raspita.Zele da sa njim urade isto sto i sa Fiorentinom Italijani.

NesaKrusevac

pre 14 godina

Pa dajte da gospodin Lukic bude ministar finansija jer je on uradio mnogo lepu stvar,sa 24 milke on duguje 16 pa sad jos i poverioci i nema krize

Zvezdaš

pre 14 godina

Ne znam šta da mislim o svemu ovome.

Igra nam je katastrofa, igrači toliko neuki da mi je čudno ako dobijaju i po 500€ mesečno. Jednostavno ne znaju osnovne elemente fudbalske igre: prijem, predaja lopte i kretanje bez iste. O pregledu igre, driblingu i prijemu lopte u trku da i ne govorim.

Sa druge strane, znam da Pižon odlično zna da igra fudbal, mislim da Lukić nema nameru da se obogati kao predsednik FK, jedino ne znam koliko su tačne ovakve izjave.

Lično, bio bih prezadovoljan drugim ili trećim mestom u prvenstvu i učešćem u finalu Kupa, pod uslovom da dug na kraju ove sezone padne ispod 10 miliona (mada ne vidim kako) i da Zvezda iz svog omladinskog pogona izbaci bar 2 do 3 igrača za prvi tim, ovog leta.

Ponavljam, sa ovakvom igrom, ni titula ni Kup, po meni, nemaju neku veliku važnost, najveća pobeda bi bila regeneracija omladinskog pogona.

Steva

pre 14 godina

Kodžaeli zahteva da mu Zvezda nadoknadi štetu nanetu Tutorićevim igrama. :) Pozdrav za Raleta Živanovića - Zver sa Peštera uz njegovu legendarnu misao - Tutora, Tutooraaa, slaviće se Tutoraaa! :))

увек неугодан противник

pre 14 godina

Сад ће Ланс и Расинг да уплате милион и по порука на 2344. Мислим што би их и тужили, није да су нам потребне паре?

Boki

pre 14 godina

Ovi u Zvezdi su FINANSIJSKI BOGOVI. Pa oni su za 6,7 meseci poslovanja napravili profit od minimum 8 miliona eura (smanjili dug sa 24 na 16 miliona)...i to neracunajuci tekuce troskove (plate igracima,kupovina novih igraca, putovanja, pripreme, odrzavanje stadiona...)

Klap klap klap...naklon do poda?!?!?!

lee scratch perry

pre 14 godina

Smanjuje se dug polako ali sigurno...

A ako zvezda uzme titulu,otici ce bar 5-6 igraca za pristojan novac,onda nekoliko punih marakana od evro-kupova...

son

pre 14 godina

koga vi lažete. nemojte da ste smešni. pa do juče ste pričali da je dug 28 miliona, a vi ste ga sanirali sa sponzorima kao što su beogradska filharmonija i aerodrom beograd. Ne pričajte gluposti neko dajte inicijativu za privatizaciju.

napred zvezdo

Boki

pre 14 godina

Ovi u Zvezdi su FINANSIJSKI BOGOVI. Pa oni su za 6,7 meseci poslovanja napravili profit od minimum 8 miliona eura (smanjili dug sa 24 na 16 miliona)...i to neracunajuci tekuce troskove (plate igracima,kupovina novih igraca, putovanja, pripreme, odrzavanje stadiona...)

Klap klap klap...naklon do poda?!?!?!

lee scratch perry

pre 14 godina

Smanjuje se dug polako ali sigurno...

A ako zvezda uzme titulu,otici ce bar 5-6 igraca za pristojan novac,onda nekoliko punih marakana od evro-kupova...

Zvezdaš

pre 14 godina

Ne znam šta da mislim o svemu ovome.

Igra nam je katastrofa, igrači toliko neuki da mi je čudno ako dobijaju i po 500€ mesečno. Jednostavno ne znaju osnovne elemente fudbalske igre: prijem, predaja lopte i kretanje bez iste. O pregledu igre, driblingu i prijemu lopte u trku da i ne govorim.

Sa druge strane, znam da Pižon odlično zna da igra fudbal, mislim da Lukić nema nameru da se obogati kao predsednik FK, jedino ne znam koliko su tačne ovakve izjave.

Lično, bio bih prezadovoljan drugim ili trećim mestom u prvenstvu i učešćem u finalu Kupa, pod uslovom da dug na kraju ove sezone padne ispod 10 miliona (mada ne vidim kako) i da Zvezda iz svog omladinskog pogona izbaci bar 2 do 3 igrača za prvi tim, ovog leta.

Ponavljam, sa ovakvom igrom, ni titula ni Kup, po meni, nemaju neku veliku važnost, najveća pobeda bi bila regeneracija omladinskog pogona.

увек неугодан противник

pre 14 godina

Сад ће Ланс и Расинг да уплате милион и по порука на 2344. Мислим што би их и тужили, није да су нам потребне паре?

Steva

pre 14 godina

Kodžaeli zahteva da mu Zvezda nadoknadi štetu nanetu Tutorićevim igrama. :) Pozdrav za Raleta Živanovića - Zver sa Peštera uz njegovu legendarnu misao - Tutora, Tutooraaa, slaviće se Tutoraaa! :))

Jovan

pre 14 godina

@ DOBRO SVE RAZUMEM, ALI STO @
TURCI DA VAM PLATE ZA TUTORICA,VI NJIMA TREBA DA PLATITE STO SU GA UZELI
(Dejan, 10. mart 2010 13:26)
E buraz osecam da si sa pogresne strane Topciderskog brda, tj da si Grobar AL KOMENTAR TI JE SKROZ DOBAR HAHAHA :) Vala da im platimo da ge ne vrate slucajno :))

sablja

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...........sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e..............a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........

mufliz

pre 14 godina

Pokusavam da se suzdrzim ali ne mogu.
Ovakve izjave sportskih zvanicnika mogu smao da prodju u Srbiji I BiH, i zato nam je drustvo ovakvo kakvo jeste. Covjek prvo kaze "Već sam i sebi dosadan kad kažem da je naša odlika i transparentnost" a onde bez ikakvih konkrentnih podataka izjavi da je dug smanjen na 16 miliona. Kako??? Kojim novcem??? Odakle??? Ko je uplatio???? Na osnovu kog ugovora???? Koliko??? Kada???? Uprava Zvezde svako malo izadje u javnost sa podacima da je dug manji za ovoliko ili manji za onoliko, i ja pratim te vijesti i ne mogu da se nacudim kako ljudi olako daju izjave o smanjenju duga bez ikakvih konkrentnih cinjenica. Smijesno!!!
Znam da cu dobiti mnogo " ne preporucujem" alli realno tesko nama svima dok ovakve izjave bez pokrica prolaze u javnosti.


Pozdrav iz BiH.

sablja

pre 14 godina

posto neki jos nemogu da razumeju jos jednom da objasnim od prodaje 6-7 igraca(milijas,koroman,tomovic,burzanovic.....nesto vise od 8 miliona evra)+ od sponzora + ulzanica (preko 100 000 navijaca na 3 evropske utakmice pa puta 11e koliko je prosecna ulaznica) + preplatne karte(oko 15 000)
zvezda je prikupila oko 11 miliona evra koju je najvecim delom "dala" u servisiranje svog duga koji trenutno iznosi oko 16 miliona a kada se oduzmu i 4 koji nam duguju znaci stvarni dug CRVENE ZVEZDE JE 12 MILIONA EVRA I OVAJ DUG BI DO IZDUCE GODINE MOGAO BITI VRACEN UZ PAR TRANSVERA I JOS TOLIKO UTAKMICA U EVROPI A AKO BI SE CUDO DESILO I DA ZVEZDA ZAIGRA U LIGI SAMPIONA DUG BI DO KRAJA BIO POTPUNO VRACEN I JOS BI ZVEZDA BILA U DEBELOM PLUSU e sad da objasnim i ovo zvezdina propast je krenula sa piksijem zbog nerealnog budzeta od preko 20 000 000 evra koji bi se samo pokrio ako bi zvezda bila redovni ucesnik lige sampiona a svi znamo da zvezda nije igrala u istoj i da smo taj nerealni budzet pokrivali prodajom igraca zvezda je posle utakmice sa milanom prodala za dva dana ceo tim i inkasirala preko 25 000 000 evra (zigic,jankovic,lukovic,kovacevic,stojkovic...) + ogroman novac dobijen od sponzorai na taj nacin se odrzavala dve sezone kada je piksi svtio da propada njegov plan on nas je napustio i otisao slicno je bilo i sa njegovim naslednicima nastavili su sa kupovinom isluzenih zvezda i velikim budzetima ali ova uprava sve to promenila pa tako zvezdu ceo igracki kadar i troskovi vezani za plate istih i uprave i zaposlenih na godisnjem nivou kostaju 1 750 000 evra i zbog tako malog opterecenja godisnjeg budzeta (dakle rekao sam kod piksija 20 miliona kod lukica manje od 2 miliona evra)zvezda ce brzo vratiti svoj dug a treba napomenuti da klub odlicno funkcionise i da se mali budzet za sada ne oseca na terenu tj gotovo sigurno cemo biti sampioni!

NesaKrusevac

pre 14 godina

Pa dajte da gospodin Lukic bude ministar finansija jer je on uradio mnogo lepu stvar,sa 24 milke on duguje 16 pa sad jos i poverioci i nema krize

son

pre 14 godina

koga vi lažete. nemojte da ste smešni. pa do juče ste pričali da je dug 28 miliona, a vi ste ga sanirali sa sponzorima kao što su beogradska filharmonija i aerodrom beograd. Ne pričajte gluposti neko dajte inicijativu za privatizaciju.

napred zvezdo

tutora

pre 14 godina

Turski Kodžaeli za Tutorića nije platio 800.000 evra još od leta 2008. godine i taj sam dug nasledio od prethodnika.......Odustanite od ovog nema nista...:D:D

До краја сезоне - пуна Маракана!

pre 14 godina

(son, 10. mart 2010 13:49)

Зови ти ове мафијаше да ти приватизују стан или кућу, а за Звезду се не брини много. Ни ти ни сви остали паметњаковићи који ће доћи онда "кад се приватизујемо и кад почнемо да играмо јадранску лигу". Не морате никада ни да дођете, слободно навијајте за Манчестер.
Овај тим ће освојити титулу, упркос свим својим "навијачима" који му предвиђају треће место и прижељкују приватизацију.

Unknown19G70

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...….. sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e...….. a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........
(sablja, 10. mart 2010 18:13)

jes jes xD

Sirko

pre 14 godina

Je li ovo onaj Kleut sto je bio u KK crvena zvezda?CCc...zvezdi duguju a zvezda duzna i bogu i narodu...privatizovati klubove pod hitno ,dosta vise kradje od strane bivsih igraca i zabavljaca...barem neka kupi ih arapin pa da konacno znamo sta je sa fudbalom i Crvenom Zvezdom...

nshy

pre 14 godina

Naklon do poda.Nacin na koji vi vodite klub je za svaku pohvalu.
Od Kodzaelijevih 800k nema nista,taj klub se planski gasi,ko ne veruje neka se malo bolje raspita.Zele da sa njim urade isto sto i sa Fiorentinom Italijani.

pera

pre 14 godina

Hteo sam sad da napisem nesto ali me je "sablja" preduhitrio.Svi se kao pitate i hvalite upravu kako je smanjila dug,a kao ne znate da ste rasprodali i oterali ceo tim od prosle godine.Pa gde su vam pare od tolikih igraca?? Milijas, Burzanovic,Koroman,Tomovic-od njhovih prodaja ste smanjili dug,ali sta ste uradili sa ostalima? Sutnuli ste neke skupe igrace da im nebi placali platu,ali ne znam sta ste time postigli jer opet morate da im isplatite ugovore do kraja i skoro svi su vas vec tuzili.Bolje da ste pokusali da ih prodate i za neke sitne pare nego sto im sada dugujete, a bar 10-15 igraca ste tako oterali i niste ni pokusali da ih prodate.
Vi ih jos hvalite...
Miljas+Tomovic+Koroman+Burzanovic (i mozda jos neko koga sam zaboravio) jednako smanjenju duga i zato neznam sta velicate upravu. Ostali bez celog tima (sa dosta skupih igraca),a dug vam se smanjio za par miliona.O tome treba da mislite.
A usput(ne zelim nikog da provociram)- sta bi sa Gaspromom? Jos pre par meseci sam procitao da su kao bili nezadovoljni sto je sve procurelo u javnost i evo vec nekoliko meseci nista,a na dresovima ste umesto generalnog sponzora odstampali br. poruke.

Sirko

pre 14 godina

Lukica i Kleuta umjesto Dinkica i Jelasica...e po ovoj prici doticnog "sablje' odozgo...izspasce za jedno 2-3 komentara daje zvezda u plusu i da se bez potrebe dize hajka na nju...sve si lepo ispricao ali buraz ,fali ti jedna vrlo bitna stavka ,koji ekonomisti poput tebe,kleuta i liukica zovu-RAshodi...pa junace nabroji ti transfere ko da su u pitanju C.Ronaldo,Kaka a ne Milijas i kompanija...a plus sto njih nekolika moraju da stave nesto za trud u svoj dzep,,,OPaca reaguj

MANCE1

pre 14 godina

citam tu neki komentar prodace CZ na ljeto 5-6 igraca i dobro zaraditi i to je dobro ali gde ce da proda te igace.realno zvezdini igraci po kvalitetu koji imaju mogu se prodati jedino u bosansku i makedonsku ligu a transfer stoleca bi bio kad bi nekog igraca prodali u bugarsku ili madzarsku ligu crvena zvezda nikad nije imala slabijeg igrackog kadra CZ je bila sinonim za lepi fudbal sa kratkim pasovima po zemlji i jakom tehnikom,a vidite sad ovaj bedan fudbal koji igra sa visokim loptama i napucavanja pred gol i sta bude bude

Aleks

pre 14 godina

И предходне управе су "смањивале" дугове па кад су напуштале Маракану а оно још горе! Доста шарлатана, оћемо правог газду а не ове самоуправљаче! Обавестите Лукића да је Берлински зид пао, а да комунизма у Европи нема 20 година. Кад уложи свој новац онда можда и може да се кандидује за председника клуба!!!Само још у Србији су фудбалски клубови удружења грађана. Удружили се Лукић и екипа да мазну лову ко и предходни, па кад ствар пукне беж из Звезде. За отимачину у Удружењу грађана ФК Црвена Звезда се не одговара кривично!!!
Ко још нормалан верује да су они вратили и један евро. У нашем фудбалу, игранка без престанка!!! Још само Миљанић да се врати.

Zvezdaš

pre 14 godina

Ne znam šta da mislim o svemu ovome.

Igra nam je katastrofa, igrači toliko neuki da mi je čudno ako dobijaju i po 500€ mesečno. Jednostavno ne znaju osnovne elemente fudbalske igre: prijem, predaja lopte i kretanje bez iste. O pregledu igre, driblingu i prijemu lopte u trku da i ne govorim.

Sa druge strane, znam da Pižon odlično zna da igra fudbal, mislim da Lukić nema nameru da se obogati kao predsednik FK, jedino ne znam koliko su tačne ovakve izjave.

Lično, bio bih prezadovoljan drugim ili trećim mestom u prvenstvu i učešćem u finalu Kupa, pod uslovom da dug na kraju ove sezone padne ispod 10 miliona (mada ne vidim kako) i da Zvezda iz svog omladinskog pogona izbaci bar 2 do 3 igrača za prvi tim, ovog leta.

Ponavljam, sa ovakvom igrom, ni titula ni Kup, po meni, nemaju neku veliku važnost, najveća pobeda bi bila regeneracija omladinskog pogona.

son

pre 14 godina

koga vi lažete. nemojte da ste smešni. pa do juče ste pričali da je dug 28 miliona, a vi ste ga sanirali sa sponzorima kao što su beogradska filharmonija i aerodrom beograd. Ne pričajte gluposti neko dajte inicijativu za privatizaciju.

napred zvezdo

Unknown19G70

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...….. sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e...….. a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........
(sablja, 10. mart 2010 18:13)

jes jes xD

mufliz

pre 14 godina

Pokusavam da se suzdrzim ali ne mogu.
Ovakve izjave sportskih zvanicnika mogu smao da prodju u Srbiji I BiH, i zato nam je drustvo ovakvo kakvo jeste. Covjek prvo kaze "Već sam i sebi dosadan kad kažem da je naša odlika i transparentnost" a onde bez ikakvih konkrentnih podataka izjavi da je dug smanjen na 16 miliona. Kako??? Kojim novcem??? Odakle??? Ko je uplatio???? Na osnovu kog ugovora???? Koliko??? Kada???? Uprava Zvezde svako malo izadje u javnost sa podacima da je dug manji za ovoliko ili manji za onoliko, i ja pratim te vijesti i ne mogu da se nacudim kako ljudi olako daju izjave o smanjenju duga bez ikakvih konkrentnih cinjenica. Smijesno!!!
Znam da cu dobiti mnogo " ne preporucujem" alli realno tesko nama svima dok ovakve izjave bez pokrica prolaze u javnosti.


Pozdrav iz BiH.

Boki

pre 14 godina

Ovi u Zvezdi su FINANSIJSKI BOGOVI. Pa oni su za 6,7 meseci poslovanja napravili profit od minimum 8 miliona eura (smanjili dug sa 24 na 16 miliona)...i to neracunajuci tekuce troskove (plate igracima,kupovina novih igraca, putovanja, pripreme, odrzavanje stadiona...)

Klap klap klap...naklon do poda?!?!?!

lee scratch perry

pre 14 godina

Smanjuje se dug polako ali sigurno...

A ako zvezda uzme titulu,otici ce bar 5-6 igraca za pristojan novac,onda nekoliko punih marakana od evro-kupova...

увек неугодан противник

pre 14 godina

Сад ће Ланс и Расинг да уплате милион и по порука на 2344. Мислим што би их и тужили, није да су нам потребне паре?

pera

pre 14 godina

Hteo sam sad da napisem nesto ali me je "sablja" preduhitrio.Svi se kao pitate i hvalite upravu kako je smanjila dug,a kao ne znate da ste rasprodali i oterali ceo tim od prosle godine.Pa gde su vam pare od tolikih igraca?? Milijas, Burzanovic,Koroman,Tomovic-od njhovih prodaja ste smanjili dug,ali sta ste uradili sa ostalima? Sutnuli ste neke skupe igrace da im nebi placali platu,ali ne znam sta ste time postigli jer opet morate da im isplatite ugovore do kraja i skoro svi su vas vec tuzili.Bolje da ste pokusali da ih prodate i za neke sitne pare nego sto im sada dugujete, a bar 10-15 igraca ste tako oterali i niste ni pokusali da ih prodate.
Vi ih jos hvalite...
Miljas+Tomovic+Koroman+Burzanovic (i mozda jos neko koga sam zaboravio) jednako smanjenju duga i zato neznam sta velicate upravu. Ostali bez celog tima (sa dosta skupih igraca),a dug vam se smanjio za par miliona.O tome treba da mislite.
A usput(ne zelim nikog da provociram)- sta bi sa Gaspromom? Jos pre par meseci sam procitao da su kao bili nezadovoljni sto je sve procurelo u javnost i evo vec nekoliko meseci nista,a na dresovima ste umesto generalnog sponzora odstampali br. poruke.

sablja

pre 14 godina

dakle ako mi trenutno dugujemo 16 miliona a nama 4 znaci stvarni dug je 12 miliona evra...........sto uopste nije lose :-) a za one koji se pitaju kako su uspeli da vrate prvih 8 miliona pa podseticu vas da su od milijasa dobili 3 500 000,tomica 2 500 000 burzanovica oko 1 500 000 + razni bonusi koji teba da dodju pa koroman oko 500 000e..............a naravno tu su i sponzori + par utakmica u evropi sa prosekom od 30 000 navijaca na marakani pa 15 000 pretplatnih karata itd.........

Aleks

pre 14 godina

И предходне управе су "смањивале" дугове па кад су напуштале Маракану а оно још горе! Доста шарлатана, оћемо правог газду а не ове самоуправљаче! Обавестите Лукића да је Берлински зид пао, а да комунизма у Европи нема 20 година. Кад уложи свој новац онда можда и може да се кандидује за председника клуба!!!Само још у Србији су фудбалски клубови удружења грађана. Удружили се Лукић и екипа да мазну лову ко и предходни, па кад ствар пукне беж из Звезде. За отимачину у Удружењу грађана ФК Црвена Звезда се не одговара кривично!!!
Ко још нормалан верује да су они вратили и један евро. У нашем фудбалу, игранка без престанка!!! Још само Миљанић да се врати.

MANCE1

pre 14 godina

citam tu neki komentar prodace CZ na ljeto 5-6 igraca i dobro zaraditi i to je dobro ali gde ce da proda te igace.realno zvezdini igraci po kvalitetu koji imaju mogu se prodati jedino u bosansku i makedonsku ligu a transfer stoleca bi bio kad bi nekog igraca prodali u bugarsku ili madzarsku ligu crvena zvezda nikad nije imala slabijeg igrackog kadra CZ je bila sinonim za lepi fudbal sa kratkim pasovima po zemlji i jakom tehnikom,a vidite sad ovaj bedan fudbal koji igra sa visokim loptama i napucavanja pred gol i sta bude bude

Sirko

pre 14 godina

Je li ovo onaj Kleut sto je bio u KK crvena zvezda?CCc...zvezdi duguju a zvezda duzna i bogu i narodu...privatizovati klubove pod hitno ,dosta vise kradje od strane bivsih igraca i zabavljaca...barem neka kupi ih arapin pa da konacno znamo sta je sa fudbalom i Crvenom Zvezdom...

sablja

pre 14 godina

posto neki jos nemogu da razumeju jos jednom da objasnim od prodaje 6-7 igraca(milijas,koroman,tomovic,burzanovic.....nesto vise od 8 miliona evra)+ od sponzora + ulzanica (preko 100 000 navijaca na 3 evropske utakmice pa puta 11e koliko je prosecna ulaznica) + preplatne karte(oko 15 000)
zvezda je prikupila oko 11 miliona evra koju je najvecim delom "dala" u servisiranje svog duga koji trenutno iznosi oko 16 miliona a kada se oduzmu i 4 koji nam duguju znaci stvarni dug CRVENE ZVEZDE JE 12 MILIONA EVRA I OVAJ DUG BI DO IZDUCE GODINE MOGAO BITI VRACEN UZ PAR TRANSVERA I JOS TOLIKO UTAKMICA U EVROPI A AKO BI SE CUDO DESILO I DA ZVEZDA ZAIGRA U LIGI SAMPIONA DUG BI DO KRAJA BIO POTPUNO VRACEN I JOS BI ZVEZDA BILA U DEBELOM PLUSU e sad da objasnim i ovo zvezdina propast je krenula sa piksijem zbog nerealnog budzeta od preko 20 000 000 evra koji bi se samo pokrio ako bi zvezda bila redovni ucesnik lige sampiona a svi znamo da zvezda nije igrala u istoj i da smo taj nerealni budzet pokrivali prodajom igraca zvezda je posle utakmice sa milanom prodala za dva dana ceo tim i inkasirala preko 25 000 000 evra (zigic,jankovic,lukovic,kovacevic,stojkovic...) + ogroman novac dobijen od sponzorai na taj nacin se odrzavala dve sezone kada je piksi svtio da propada njegov plan on nas je napustio i otisao slicno je bilo i sa njegovim naslednicima nastavili su sa kupovinom isluzenih zvezda i velikim budzetima ali ova uprava sve to promenila pa tako zvezdu ceo igracki kadar i troskovi vezani za plate istih i uprave i zaposlenih na godisnjem nivou kostaju 1 750 000 evra i zbog tako malog opterecenja godisnjeg budzeta (dakle rekao sam kod piksija 20 miliona kod lukica manje od 2 miliona evra)zvezda ce brzo vratiti svoj dug a treba napomenuti da klub odlicno funkcionise i da se mali budzet za sada ne oseca na terenu tj gotovo sigurno cemo biti sampioni!

Steva

pre 14 godina

Kodžaeli zahteva da mu Zvezda nadoknadi štetu nanetu Tutorićevim igrama. :) Pozdrav za Raleta Živanovića - Zver sa Peštera uz njegovu legendarnu misao - Tutora, Tutooraaa, slaviće se Tutoraaa! :))

Jovan

pre 14 godina

@ DOBRO SVE RAZUMEM, ALI STO @
TURCI DA VAM PLATE ZA TUTORICA,VI NJIMA TREBA DA PLATITE STO SU GA UZELI
(Dejan, 10. mart 2010 13:26)
E buraz osecam da si sa pogresne strane Topciderskog brda, tj da si Grobar AL KOMENTAR TI JE SKROZ DOBAR HAHAHA :) Vala da im platimo da ge ne vrate slucajno :))

tutora

pre 14 godina

Turski Kodžaeli za Tutorića nije platio 800.000 evra još od leta 2008. godine i taj sam dug nasledio od prethodnika.......Odustanite od ovog nema nista...:D:D

Sirko

pre 14 godina

Lukica i Kleuta umjesto Dinkica i Jelasica...e po ovoj prici doticnog "sablje' odozgo...izspasce za jedno 2-3 komentara daje zvezda u plusu i da se bez potrebe dize hajka na nju...sve si lepo ispricao ali buraz ,fali ti jedna vrlo bitna stavka ,koji ekonomisti poput tebe,kleuta i liukica zovu-RAshodi...pa junace nabroji ti transfere ko da su u pitanju C.Ronaldo,Kaka a ne Milijas i kompanija...a plus sto njih nekolika moraju da stave nesto za trud u svoj dzep,,,OPaca reaguj

NesaKrusevac

pre 14 godina

Pa dajte da gospodin Lukic bude ministar finansija jer je on uradio mnogo lepu stvar,sa 24 milke on duguje 16 pa sad jos i poverioci i nema krize

До краја сезоне - пуна Маракана!

pre 14 godina

(son, 10. mart 2010 13:49)

Зови ти ове мафијаше да ти приватизују стан или кућу, а за Звезду се не брини много. Ни ти ни сви остали паметњаковићи који ће доћи онда "кад се приватизујемо и кад почнемо да играмо јадранску лигу". Не морате никада ни да дођете, слободно навијајте за Манчестер.
Овај тим ће освојити титулу, упркос свим својим "навијачима" који му предвиђају треће место и прижељкују приватизацију.

nshy

pre 14 godina

Naklon do poda.Nacin na koji vi vodite klub je za svaku pohvalu.
Od Kodzaelijevih 800k nema nista,taj klub se planski gasi,ko ne veruje neka se malo bolje raspita.Zele da sa njim urade isto sto i sa Fiorentinom Italijani.