Nedelja, 07.03.2010.

13:53

Partizan siguran u Ljubljani

Košarkaši Partizana savladali su Olimpiju u Ljubljani sa 81:73 (19:17, 18:24, 23:14, 21:18) u derbi meču 23. kola NLB lige.

Izvor: B92

Partizan siguran u Ljubljani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 14 godina

Ovi zlonamerni komentari protiv Duleta Vujosevica su prava smejurija, a nije ni cudo jer znamo odakle dolaze . Svaka cast
moj voljeni Partizane (kosarkasi naravno)!

milos

pre 14 godina

@SMK
nemoj da vredjas Bjelicu, ipak on igra za nasu reprezentaciju, i ne trebaju nam sada tu neke price kako je Vesely bolji od Bjelice, pogotovo kad je ovaj Ceh i ne moze da igra za Srbiju.

zmajček grobar

pre 14 godina

@moje ime
Slažem se sa tobom što se tiče Aleksandrova, polako se vraća. Šteta što je Olimpija ovako trula. Ko se seti da kupi njega i Ožbolta... Nemanja je prvo poluvreme u odbrani kod reketa imao dobrih odbrana, iako ga je baš Veseli izradio nekoliko puta. Napad kako tako, u drugom poluvremenu se potpuno izgubio.

moje ime

pre 14 godina

"Medjutim,tesko da iko sa Balkana moze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli"


U zadnjih pet godina Aleksandrov je igrao kosarku ukupno oko 15 meseci,a i to sto je igrao bilo je na kasicicu u raspaloj zvezdi pored Gurovica siledzije i sada u prosecnoj ekipi olimpije(opet na kasicicu do skoro).Kada je on zario i palio pre povrede, niko od domacih i stranih talenata mu nije bio ni blizu, ali eto sta moze jedna teza povreda da ucini.IPAK, imam neke posredne informacije da je koleno konacno u redu, jos uvek je jako mlad i ako nastavi da igra bez zdravstvenih problema samo je pitanje vremena kada ce se vratiti u staru formu.Mnogo igraca je takodje godinama pauziralo zbog jedne povrede,ali su uspeli da se vrate i ostvare 80-90 % svog potencijala. Becirovic, Ilgauskas, Raul Lopez, Grent Hil(koji se vratio sa 32 godine), Mekdajs itd. Samo da je zdrav i Nemanja je tempirana bomba nase kosarke.
Posto nisam gledao utakmicu zanima me da li je on cuvao Veselog, posto vidim da je bio starter na "trojci". Kakav je utisak on ostavio, posto vidim da svi hvalite ceha koji je stvarno sjajan igrac i jako gotivan lik, ali Aleksandrov je veci talenat od njega a niko ga ne pominje.Stvarno tuzno...

Ja

pre 14 godina

NAPRED CRNO-BELI,SAMO NAPRED CRNO-BELI,a sad mec odluke se igra u Atini.
(juzna tribina Chonoplja, 7. mart 2010 17:02)

Nas mec odluke se igra u Barseloni nas ne zanimaju drugi!

juzna tribina Chonoplja

pre 14 godina

Slazem se da NAS ne zanimaju drugi ali tesko cemo brate dobiti u Barsi,igraju ko drogirani,ja se nadan da ce PAO.pobediti pa da jurimo F4 kroz 5meceva protiv NOVICE I jarica.

nikola

pre 14 godina

...p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!
(nikolas leandros, 7. mart 2010 14:17)

Covek je i dalje najkorisniji igrac Evrolige, tek se vratio posle povrede i zaocekivati je da ne moze odmah da se vrati u onu formu, a ti jedva docekao da ga iskritikujes, a zaboravljas sve njegove dobre igre pre toga.A ko da nam igra u reprezentaciju? Stimac?

grobar 100%

pre 14 godina

E oni fudbaleri treba da prestanu da se bave fudbalom,neka idu na shah,tamo se ne trchi,nije velika trava,nema dzombi,nema golova,nema blata...da nema ovog basketa,ne znam shta bi radio!!!

Zmajček Grobar

pre 14 godina

Bio sam na utakmici, sudjenje katastrofa, ali po obe ekipe, ne samo Partizan (namerne su bile preterane, a tehničke opravdane, ali prekasno). N prekršaja i na Ožboltu (jedinom igraču Olimpije, ostalo je katastrofa) nesudjenih. Dule se ponaša kao da je cela liga njegova, za ono bacanje flaša sa zapisničarskog stola bi mu rebnuo bar 10k€ kazne. Olimpija igra kao neka drugoligaška ekipa Farskih ostrva, sramota. Partizan sa 25% snage i jednim Veselim protiv Olimpijinih 10.
U NLB je Partizan najbolji, pa onda duuuugo ništa, pa Cibona, pa opet duuuugo ništa, pa ostali. Olimpiji bi zabranio da ovako bruka nekada respektabilan klub. Pozdrav iz Lj.

Blagota

pre 14 godina

Tako i bi !!!! hvala Partizanu na pobjedi protiv Olimpije, red je i bio da odigra za nas kad cijela CG navija za Partizan u Evropi...a za Vujesevica posebno

Milos

pre 14 godina

A Olimpija je Veselog odbacila kao netalentovani :-)))) Kakvi genijalci! Svaka cas ta za Vlada, nije covek slucajno vodio prosle godine jednu od mladjih selekcija reprezentacije!

Konan-BG

pre 14 godina

Svaka cast!Stvarno nam nema premca...Pogotovo cestitke Veseliju,zamislite sl.sezone Veseli i Bjelica u istom timu?!Kakvi su to potencijali...a sjajno bi se dopunjavali.Nebo je granica...

dule pfc bg

pre 14 godina

Kakvo sramotno sudjenje!2 namerne,4 ili 5 tehnickih. Bozic prodje pored igraca olimpije dok ovaj sutira sudija svira 3 bacanja za olimpiju. Pravili su iz olimpije duple ali sudije ostaju neme. Sramota!!! Bravo Dule,tako treba sa njima,samo cvrsto!Opet pokazujemo koliko smo jaki kad pored ocigledne sudijske kradje ne mogu da nas dobiju.Ove godine uzimamo 4 trofeja!

Paok

pre 14 godina

Sudije sramote.Ono je neverovatno sta su radili.5 tehnickih,i to dve vezane,mislim sudjenje katastrofa.Kad su sudije uspele Kecmana da iznerviraju.Gledo sam utakmicu,i mogli da tvrdim da su sudije bilo 6 igrac Olimpije.Oni koji su dali komentar,trebali su da pogledaju utakmicu,a ne da komentrisu pristrasno.Olimpija je imala 34 slobodna bacanja,a Partizan 16.Pristrasnije sudjenje u zivotu nisam video.

Горан ГХН

pre 14 godina

Гледао сам утакмицу на Арениспорт.Одлична игра,дисциплинована.Није се форсиро Марић и американци.Јан Весели ко змија 27 поена одлична игра.Одушевио сам се кад је фуло бацање ухватио лопту и закуц+фаул.ГРОБАРИ СЛОВЕНИЈА ОДЛИЧНИ ! поздрав и да добијемо Барселону!

Krle

pre 14 godina

Sta im napravi danas Veseli, pa to je strasno! :) Decka ceka lepa buducnost, samo ako ovako nastavi! 4-2 za jedan; 8-8 za dva; 4-3 za tri! Zakucavanja...neprocenjivo!!!! :):) Zmajciki su imali 12 bacanja i 5 lopti sa strane zbog tehnickih gresaka Partizana, Dule nije vodio tim celo drugo poluvreme i ni to im nije pomoglo :) Jedino sto je valjalo kod njih, su one ribe sto djuskaju :):) Svaka cast momcima na borbenosti, videlo se da im je stalo do pobede bez obzira sto nije toliko bitna samom Partizanu...nadam se da ce normalni navijaci, znati bar sad da cene angazovanje Partizana za bolji koeficijent nase zemlje. Veliki pozdrav za sve :)

Strasno

pre 14 godina

Pa ovi nasi bolje igraju bez Vujosevica!!! Opuste se bez njega i igraju pravu, jos bolju kosarku! Mislim da je konanco vreme da se Vujosevic "smiri", onoliko vredjanja, negativnih emocija, dranja, pa ono nije normalno!!! Kako trpe igraci to, nije mi jasno! Pa i sama liga i sudije!

KK PARTIZAN

pre 14 godina

svaka cast na pobjedi..Vesely je odigrao fantasticno..znao sam da ce ovako odigrati..kako se iznervirao na kraju protiv paoa.znaci poludio je..bio sam ubjedjen da ce danas ispravit sve tadasnje greske...sretno protiv barselone!

Zareee

pre 14 godina

Nikoga mi ne pustamo,a kako prolaze oni koji hoce da nam ukradu nesto osetila je Olimpija danas...Strasno sta se radi u ovoj ligi,ali u inat svima 4. put za redom najbolji ce biti "gospodari prstenova"...sve pohvale za Veselog,kao i za celu ekipu...

Keyser Söze

pre 14 godina

Nas mogu da pobede i da nadigraju samo aktuelni prvak Evrope - Panatinaikos (koga smo inače pobedili usred Atine) i budući prvak Evrope Barselona koja istini za volju još uvek nas nije pobedila ali je veliki favorit u predstojećem susretu za PRVO mesto u grupi!!!
Ovakvoj boraniji kao što je Olimpija nisu dovoljni ni domaći teren, ni pet tehničkih i dve nesportske lične greške da bi nas pobedili!!!

nikolas leandros

pre 14 godina

da siguran, kad mu nije islo poceo da psuje, da bije da provocira... o tome govore i pet tehnicke greske plus iskljucenje velikog "srbina".

p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!

~ S M K ~

pre 14 godina

Hah,kako igra ovaj Veseli,to je strasno! Da ste samo gledali,bio je prenos na Arena Sport 1,decko zakucava ko neka NBA zvezda. Takodje ga i sut za tri sve bolje i bolje sluzi. A neko rece Bjelica bolji od Veselog...kad bi Bjelica sutirao slobodna bacanja,prvo dao,zatim drugo promasio i UHVATIO loptu (ofanzivni skok) i pritom zakucao i dobio PLUS faul (jos jedno slobodno bacanje) kao sto je danas Veseli uradio,bio bi tu negde Bjelica. Medjutim,tesko da iko sa Balkanamoze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli.

Sever

pre 14 godina

koja smejurija od ovog trenera ,samo kuka cim zagusti vrsi toliki pritisak na sudije da je nemoguce,kaznite ga jednom dobro da se ne seti vise ni da pogleda sudije,draze je za mene i zadnji nego kukanje ,kukanje ,kukanje......

Jan Rash

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu , treba napomenuti i 18 slobodnih bacanja vise koje je imala Olimpija (34 - 16) , i 20 skokova vishe Partizana .
Veseli je bio odlican , lepo je videti ovoliko zalaganje igraca , nadam se da ce ova pobeda pomoci Buducnosti ili Hemofarmu da se plasiraju na F4

Michael Scofield

pre 14 godina

Tradicionalno bijemo Olimpiju, a oni biju nasu komsinicu!

Elem, sinoc na SOS-u gledam Tegijev prilog iz Ljubljane i na njegovo pitanje Duletu:
"G. Vujosevicu, sta mislite o ponovnom vracanju Jadranske lige na 14 klubova i za kakvu ste vi NLB ligu dogodine,
sa 12 ili 14 klubova?"

Dule, mrtav' ladan odgovara: "Ne mislim nista. Ja sam za 13 kluaova!"

Tegi osta zbunjen!

Srbija

pre 14 godina

Partizanu je dosuđeno neverovatnih 5 tehničkih greški: jedna Vranešu (odakle je počela nervoza na utakmici), zatim jedna klupi, dve Vujoševiću i jedna ko zna kome u situaciji kad je Partizan imao kontru i napravljena je lična nad Rašićem!!! Olimpija je imala 34 slobodna bacanja, a Partizan 16! I sve to opet nije vredelo da se pobedom slovenački tim ugura u prve 4 ekipe, što ne znači da na sledećim utakmicama neće pokušati da urade. Ova pobeda Partizana je ujedno važna pobeda za Hemofarm.

DZvezdas

pre 14 godina

Bas melju ... . Svaka cast.
p.s. Mislim da lupetate oko Vujosevica, nisam gledao, ali verujem da je namerno trazio iskljucenje, da digne ekipu i izvrsi pritisak na studije.
Dok pobedjuje tesko mu je nesto zameriti ...

m.s.

pre 14 godina

bravo ljudi...ajmo pobjedite i u barseloni...kecman je danas bio dobar Vesely odlican,al drugi...fale nam pojedinci, maric rasic..srecno u cetvrtak...

~ S M K ~

pre 14 godina

Hah,kako igra ovaj Veseli,to je strasno! Da ste samo gledali,bio je prenos na Arena Sport 1,decko zakucava ko neka NBA zvezda. Takodje ga i sut za tri sve bolje i bolje sluzi. A neko rece Bjelica bolji od Veselog...kad bi Bjelica sutirao slobodna bacanja,prvo dao,zatim drugo promasio i UHVATIO loptu (ofanzivni skok) i pritom zakucao i dobio PLUS faul (jos jedno slobodno bacanje) kao sto je danas Veseli uradio,bio bi tu negde Bjelica. Medjutim,tesko da iko sa Balkanamoze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli.

Michael Scofield

pre 14 godina

Tradicionalno bijemo Olimpiju, a oni biju nasu komsinicu!

Elem, sinoc na SOS-u gledam Tegijev prilog iz Ljubljane i na njegovo pitanje Duletu:
"G. Vujosevicu, sta mislite o ponovnom vracanju Jadranske lige na 14 klubova i za kakvu ste vi NLB ligu dogodine,
sa 12 ili 14 klubova?"

Dule, mrtav' ladan odgovara: "Ne mislim nista. Ja sam za 13 kluaova!"

Tegi osta zbunjen!

Srbija

pre 14 godina

Partizanu je dosuđeno neverovatnih 5 tehničkih greški: jedna Vranešu (odakle je počela nervoza na utakmici), zatim jedna klupi, dve Vujoševiću i jedna ko zna kome u situaciji kad je Partizan imao kontru i napravljena je lična nad Rašićem!!! Olimpija je imala 34 slobodna bacanja, a Partizan 16! I sve to opet nije vredelo da se pobedom slovenački tim ugura u prve 4 ekipe, što ne znači da na sledećim utakmicama neće pokušati da urade. Ova pobeda Partizana je ujedno važna pobeda za Hemofarm.

Jan Rash

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu , treba napomenuti i 18 slobodnih bacanja vise koje je imala Olimpija (34 - 16) , i 20 skokova vishe Partizana .
Veseli je bio odlican , lepo je videti ovoliko zalaganje igraca , nadam se da ce ova pobeda pomoci Buducnosti ili Hemofarmu da se plasiraju na F4

Горан ГХН

pre 14 godina

Гледао сам утакмицу на Арениспорт.Одлична игра,дисциплинована.Није се форсиро Марић и американци.Јан Весели ко змија 27 поена одлична игра.Одушевио сам се кад је фуло бацање ухватио лопту и закуц+фаул.ГРОБАРИ СЛОВЕНИЈА ОДЛИЧНИ ! поздрав и да добијемо Барселону!

Keyser Söze

pre 14 godina

Nas mogu da pobede i da nadigraju samo aktuelni prvak Evrope - Panatinaikos (koga smo inače pobedili usred Atine) i budući prvak Evrope Barselona koja istini za volju još uvek nas nije pobedila ali je veliki favorit u predstojećem susretu za PRVO mesto u grupi!!!
Ovakvoj boraniji kao što je Olimpija nisu dovoljni ni domaći teren, ni pet tehničkih i dve nesportske lične greške da bi nas pobedili!!!

nikola

pre 14 godina

...p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!
(nikolas leandros, 7. mart 2010 14:17)

Covek je i dalje najkorisniji igrac Evrolige, tek se vratio posle povrede i zaocekivati je da ne moze odmah da se vrati u onu formu, a ti jedva docekao da ga iskritikujes, a zaboravljas sve njegove dobre igre pre toga.A ko da nam igra u reprezentaciju? Stimac?

dule pfc bg

pre 14 godina

Kakvo sramotno sudjenje!2 namerne,4 ili 5 tehnickih. Bozic prodje pored igraca olimpije dok ovaj sutira sudija svira 3 bacanja za olimpiju. Pravili su iz olimpije duple ali sudije ostaju neme. Sramota!!! Bravo Dule,tako treba sa njima,samo cvrsto!Opet pokazujemo koliko smo jaki kad pored ocigledne sudijske kradje ne mogu da nas dobiju.Ove godine uzimamo 4 trofeja!

Paok

pre 14 godina

Sudije sramote.Ono je neverovatno sta su radili.5 tehnickih,i to dve vezane,mislim sudjenje katastrofa.Kad su sudije uspele Kecmana da iznerviraju.Gledo sam utakmicu,i mogli da tvrdim da su sudije bilo 6 igrac Olimpije.Oni koji su dali komentar,trebali su da pogledaju utakmicu,a ne da komentrisu pristrasno.Olimpija je imala 34 slobodna bacanja,a Partizan 16.Pristrasnije sudjenje u zivotu nisam video.

Zareee

pre 14 godina

Nikoga mi ne pustamo,a kako prolaze oni koji hoce da nam ukradu nesto osetila je Olimpija danas...Strasno sta se radi u ovoj ligi,ali u inat svima 4. put za redom najbolji ce biti "gospodari prstenova"...sve pohvale za Veselog,kao i za celu ekipu...

Krle

pre 14 godina

Sta im napravi danas Veseli, pa to je strasno! :) Decka ceka lepa buducnost, samo ako ovako nastavi! 4-2 za jedan; 8-8 za dva; 4-3 za tri! Zakucavanja...neprocenjivo!!!! :):) Zmajciki su imali 12 bacanja i 5 lopti sa strane zbog tehnickih gresaka Partizana, Dule nije vodio tim celo drugo poluvreme i ni to im nije pomoglo :) Jedino sto je valjalo kod njih, su one ribe sto djuskaju :):) Svaka cast momcima na borbenosti, videlo se da im je stalo do pobede bez obzira sto nije toliko bitna samom Partizanu...nadam se da ce normalni navijaci, znati bar sad da cene angazovanje Partizana za bolji koeficijent nase zemlje. Veliki pozdrav za sve :)

Blagota

pre 14 godina

Tako i bi !!!! hvala Partizanu na pobjedi protiv Olimpije, red je i bio da odigra za nas kad cijela CG navija za Partizan u Evropi...a za Vujesevica posebno

KK PARTIZAN

pre 14 godina

svaka cast na pobjedi..Vesely je odigrao fantasticno..znao sam da ce ovako odigrati..kako se iznervirao na kraju protiv paoa.znaci poludio je..bio sam ubjedjen da ce danas ispravit sve tadasnje greske...sretno protiv barselone!

m.s.

pre 14 godina

bravo ljudi...ajmo pobjedite i u barseloni...kecman je danas bio dobar Vesely odlican,al drugi...fale nam pojedinci, maric rasic..srecno u cetvrtak...

Milos

pre 14 godina

A Olimpija je Veselog odbacila kao netalentovani :-)))) Kakvi genijalci! Svaka cas ta za Vlada, nije covek slucajno vodio prosle godine jednu od mladjih selekcija reprezentacije!

grobar 100%

pre 14 godina

E oni fudbaleri treba da prestanu da se bave fudbalom,neka idu na shah,tamo se ne trchi,nije velika trava,nema dzombi,nema golova,nema blata...da nema ovog basketa,ne znam shta bi radio!!!

Ja

pre 14 godina

NAPRED CRNO-BELI,SAMO NAPRED CRNO-BELI,a sad mec odluke se igra u Atini.
(juzna tribina Chonoplja, 7. mart 2010 17:02)

Nas mec odluke se igra u Barseloni nas ne zanimaju drugi!

DZvezdas

pre 14 godina

Bas melju ... . Svaka cast.
p.s. Mislim da lupetate oko Vujosevica, nisam gledao, ali verujem da je namerno trazio iskljucenje, da digne ekipu i izvrsi pritisak na studije.
Dok pobedjuje tesko mu je nesto zameriti ...

Zmajček Grobar

pre 14 godina

Bio sam na utakmici, sudjenje katastrofa, ali po obe ekipe, ne samo Partizan (namerne su bile preterane, a tehničke opravdane, ali prekasno). N prekršaja i na Ožboltu (jedinom igraču Olimpije, ostalo je katastrofa) nesudjenih. Dule se ponaša kao da je cela liga njegova, za ono bacanje flaša sa zapisničarskog stola bi mu rebnuo bar 10k€ kazne. Olimpija igra kao neka drugoligaška ekipa Farskih ostrva, sramota. Partizan sa 25% snage i jednim Veselim protiv Olimpijinih 10.
U NLB je Partizan najbolji, pa onda duuuugo ništa, pa Cibona, pa opet duuuugo ništa, pa ostali. Olimpiji bi zabranio da ovako bruka nekada respektabilan klub. Pozdrav iz Lj.

Konan-BG

pre 14 godina

Svaka cast!Stvarno nam nema premca...Pogotovo cestitke Veseliju,zamislite sl.sezone Veseli i Bjelica u istom timu?!Kakvi su to potencijali...a sjajno bi se dopunjavali.Nebo je granica...

juzna tribina Chonoplja

pre 14 godina

Slazem se da NAS ne zanimaju drugi ali tesko cemo brate dobiti u Barsi,igraju ko drogirani,ja se nadan da ce PAO.pobediti pa da jurimo F4 kroz 5meceva protiv NOVICE I jarica.

Sever

pre 14 godina

koja smejurija od ovog trenera ,samo kuka cim zagusti vrsi toliki pritisak na sudije da je nemoguce,kaznite ga jednom dobro da se ne seti vise ni da pogleda sudije,draze je za mene i zadnji nego kukanje ,kukanje ,kukanje......

zmajček grobar

pre 14 godina

@moje ime
Slažem se sa tobom što se tiče Aleksandrova, polako se vraća. Šteta što je Olimpija ovako trula. Ko se seti da kupi njega i Ožbolta... Nemanja je prvo poluvreme u odbrani kod reketa imao dobrih odbrana, iako ga je baš Veseli izradio nekoliko puta. Napad kako tako, u drugom poluvremenu se potpuno izgubio.

Strasno

pre 14 godina

Pa ovi nasi bolje igraju bez Vujosevica!!! Opuste se bez njega i igraju pravu, jos bolju kosarku! Mislim da je konanco vreme da se Vujosevic "smiri", onoliko vredjanja, negativnih emocija, dranja, pa ono nije normalno!!! Kako trpe igraci to, nije mi jasno! Pa i sama liga i sudije!

nikolas leandros

pre 14 godina

da siguran, kad mu nije islo poceo da psuje, da bije da provocira... o tome govore i pet tehnicke greske plus iskljucenje velikog "srbina".

p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!

moje ime

pre 14 godina

"Medjutim,tesko da iko sa Balkana moze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli"


U zadnjih pet godina Aleksandrov je igrao kosarku ukupno oko 15 meseci,a i to sto je igrao bilo je na kasicicu u raspaloj zvezdi pored Gurovica siledzije i sada u prosecnoj ekipi olimpije(opet na kasicicu do skoro).Kada je on zario i palio pre povrede, niko od domacih i stranih talenata mu nije bio ni blizu, ali eto sta moze jedna teza povreda da ucini.IPAK, imam neke posredne informacije da je koleno konacno u redu, jos uvek je jako mlad i ako nastavi da igra bez zdravstvenih problema samo je pitanje vremena kada ce se vratiti u staru formu.Mnogo igraca je takodje godinama pauziralo zbog jedne povrede,ali su uspeli da se vrate i ostvare 80-90 % svog potencijala. Becirovic, Ilgauskas, Raul Lopez, Grent Hil(koji se vratio sa 32 godine), Mekdajs itd. Samo da je zdrav i Nemanja je tempirana bomba nase kosarke.
Posto nisam gledao utakmicu zanima me da li je on cuvao Veselog, posto vidim da je bio starter na "trojci". Kakav je utisak on ostavio, posto vidim da svi hvalite ceha koji je stvarno sjajan igrac i jako gotivan lik, ali Aleksandrov je veci talenat od njega a niko ga ne pominje.Stvarno tuzno...

Milan

pre 14 godina

Ovi zlonamerni komentari protiv Duleta Vujosevica su prava smejurija, a nije ni cudo jer znamo odakle dolaze . Svaka cast
moj voljeni Partizane (kosarkasi naravno)!

milos

pre 14 godina

@SMK
nemoj da vredjas Bjelicu, ipak on igra za nasu reprezentaciju, i ne trebaju nam sada tu neke price kako je Vesely bolji od Bjelice, pogotovo kad je ovaj Ceh i ne moze da igra za Srbiju.

nikolas leandros

pre 14 godina

da siguran, kad mu nije islo poceo da psuje, da bije da provocira... o tome govore i pet tehnicke greske plus iskljucenje velikog "srbina".

p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!

Strasno

pre 14 godina

Pa ovi nasi bolje igraju bez Vujosevica!!! Opuste se bez njega i igraju pravu, jos bolju kosarku! Mislim da je konanco vreme da se Vujosevic "smiri", onoliko vredjanja, negativnih emocija, dranja, pa ono nije normalno!!! Kako trpe igraci to, nije mi jasno! Pa i sama liga i sudije!

Sever

pre 14 godina

koja smejurija od ovog trenera ,samo kuka cim zagusti vrsi toliki pritisak na sudije da je nemoguce,kaznite ga jednom dobro da se ne seti vise ni da pogleda sudije,draze je za mene i zadnji nego kukanje ,kukanje ,kukanje......

moje ime

pre 14 godina

"Medjutim,tesko da iko sa Balkana moze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli"


U zadnjih pet godina Aleksandrov je igrao kosarku ukupno oko 15 meseci,a i to sto je igrao bilo je na kasicicu u raspaloj zvezdi pored Gurovica siledzije i sada u prosecnoj ekipi olimpije(opet na kasicicu do skoro).Kada je on zario i palio pre povrede, niko od domacih i stranih talenata mu nije bio ni blizu, ali eto sta moze jedna teza povreda da ucini.IPAK, imam neke posredne informacije da je koleno konacno u redu, jos uvek je jako mlad i ako nastavi da igra bez zdravstvenih problema samo je pitanje vremena kada ce se vratiti u staru formu.Mnogo igraca je takodje godinama pauziralo zbog jedne povrede,ali su uspeli da se vrate i ostvare 80-90 % svog potencijala. Becirovic, Ilgauskas, Raul Lopez, Grent Hil(koji se vratio sa 32 godine), Mekdajs itd. Samo da je zdrav i Nemanja je tempirana bomba nase kosarke.
Posto nisam gledao utakmicu zanima me da li je on cuvao Veselog, posto vidim da je bio starter na "trojci". Kakav je utisak on ostavio, posto vidim da svi hvalite ceha koji je stvarno sjajan igrac i jako gotivan lik, ali Aleksandrov je veci talenat od njega a niko ga ne pominje.Stvarno tuzno...

~ S M K ~

pre 14 godina

Hah,kako igra ovaj Veseli,to je strasno! Da ste samo gledali,bio je prenos na Arena Sport 1,decko zakucava ko neka NBA zvezda. Takodje ga i sut za tri sve bolje i bolje sluzi. A neko rece Bjelica bolji od Veselog...kad bi Bjelica sutirao slobodna bacanja,prvo dao,zatim drugo promasio i UHVATIO loptu (ofanzivni skok) i pritom zakucao i dobio PLUS faul (jos jedno slobodno bacanje) kao sto je danas Veseli uradio,bio bi tu negde Bjelica. Medjutim,tesko da iko sa Balkanamoze da bude ovakva zivotinja kao sto je to Veseli.

DZvezdas

pre 14 godina

Bas melju ... . Svaka cast.
p.s. Mislim da lupetate oko Vujosevica, nisam gledao, ali verujem da je namerno trazio iskljucenje, da digne ekipu i izvrsi pritisak na studije.
Dok pobedjuje tesko mu je nesto zameriti ...

Zmajček Grobar

pre 14 godina

Bio sam na utakmici, sudjenje katastrofa, ali po obe ekipe, ne samo Partizan (namerne su bile preterane, a tehničke opravdane, ali prekasno). N prekršaja i na Ožboltu (jedinom igraču Olimpije, ostalo je katastrofa) nesudjenih. Dule se ponaša kao da je cela liga njegova, za ono bacanje flaša sa zapisničarskog stola bi mu rebnuo bar 10k€ kazne. Olimpija igra kao neka drugoligaška ekipa Farskih ostrva, sramota. Partizan sa 25% snage i jednim Veselim protiv Olimpijinih 10.
U NLB je Partizan najbolji, pa onda duuuugo ništa, pa Cibona, pa opet duuuugo ništa, pa ostali. Olimpiji bi zabranio da ovako bruka nekada respektabilan klub. Pozdrav iz Lj.

milos

pre 14 godina

@SMK
nemoj da vredjas Bjelicu, ipak on igra za nasu reprezentaciju, i ne trebaju nam sada tu neke price kako je Vesely bolji od Bjelice, pogotovo kad je ovaj Ceh i ne moze da igra za Srbiju.

Michael Scofield

pre 14 godina

Tradicionalno bijemo Olimpiju, a oni biju nasu komsinicu!

Elem, sinoc na SOS-u gledam Tegijev prilog iz Ljubljane i na njegovo pitanje Duletu:
"G. Vujosevicu, sta mislite o ponovnom vracanju Jadranske lige na 14 klubova i za kakvu ste vi NLB ligu dogodine,
sa 12 ili 14 klubova?"

Dule, mrtav' ladan odgovara: "Ne mislim nista. Ja sam za 13 kluaova!"

Tegi osta zbunjen!

Konan-BG

pre 14 godina

Svaka cast!Stvarno nam nema premca...Pogotovo cestitke Veseliju,zamislite sl.sezone Veseli i Bjelica u istom timu?!Kakvi su to potencijali...a sjajno bi se dopunjavali.Nebo je granica...

Keyser Söze

pre 14 godina

Nas mogu da pobede i da nadigraju samo aktuelni prvak Evrope - Panatinaikos (koga smo inače pobedili usred Atine) i budući prvak Evrope Barselona koja istini za volju još uvek nas nije pobedila ali je veliki favorit u predstojećem susretu za PRVO mesto u grupi!!!
Ovakvoj boraniji kao što je Olimpija nisu dovoljni ni domaći teren, ni pet tehničkih i dve nesportske lične greške da bi nas pobedili!!!

Jan Rash

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu , treba napomenuti i 18 slobodnih bacanja vise koje je imala Olimpija (34 - 16) , i 20 skokova vishe Partizana .
Veseli je bio odlican , lepo je videti ovoliko zalaganje igraca , nadam se da ce ova pobeda pomoci Buducnosti ili Hemofarmu da se plasiraju na F4

dule pfc bg

pre 14 godina

Kakvo sramotno sudjenje!2 namerne,4 ili 5 tehnickih. Bozic prodje pored igraca olimpije dok ovaj sutira sudija svira 3 bacanja za olimpiju. Pravili su iz olimpije duple ali sudije ostaju neme. Sramota!!! Bravo Dule,tako treba sa njima,samo cvrsto!Opet pokazujemo koliko smo jaki kad pored ocigledne sudijske kradje ne mogu da nas dobiju.Ove godine uzimamo 4 trofeja!

Горан ГХН

pre 14 godina

Гледао сам утакмицу на Арениспорт.Одлична игра,дисциплинована.Није се форсиро Марић и американци.Јан Весели ко змија 27 поена одлична игра.Одушевио сам се кад је фуло бацање ухватио лопту и закуц+фаул.ГРОБАРИ СЛОВЕНИЈА ОДЛИЧНИ ! поздрав и да добијемо Барселону!

nikola

pre 14 godina

...p.s: sto dalje marica od reprezentacije, ono sto on igra je sve samo ne kosarka, svaka cast za veselog!
(nikolas leandros, 7. mart 2010 14:17)

Covek je i dalje najkorisniji igrac Evrolige, tek se vratio posle povrede i zaocekivati je da ne moze odmah da se vrati u onu formu, a ti jedva docekao da ga iskritikujes, a zaboravljas sve njegove dobre igre pre toga.A ko da nam igra u reprezentaciju? Stimac?

Krle

pre 14 godina

Sta im napravi danas Veseli, pa to je strasno! :) Decka ceka lepa buducnost, samo ako ovako nastavi! 4-2 za jedan; 8-8 za dva; 4-3 za tri! Zakucavanja...neprocenjivo!!!! :):) Zmajciki su imali 12 bacanja i 5 lopti sa strane zbog tehnickih gresaka Partizana, Dule nije vodio tim celo drugo poluvreme i ni to im nije pomoglo :) Jedino sto je valjalo kod njih, su one ribe sto djuskaju :):) Svaka cast momcima na borbenosti, videlo se da im je stalo do pobede bez obzira sto nije toliko bitna samom Partizanu...nadam se da ce normalni navijaci, znati bar sad da cene angazovanje Partizana za bolji koeficijent nase zemlje. Veliki pozdrav za sve :)

Zareee

pre 14 godina

Nikoga mi ne pustamo,a kako prolaze oni koji hoce da nam ukradu nesto osetila je Olimpija danas...Strasno sta se radi u ovoj ligi,ali u inat svima 4. put za redom najbolji ce biti "gospodari prstenova"...sve pohvale za Veselog,kao i za celu ekipu...

Srbija

pre 14 godina

Partizanu je dosuđeno neverovatnih 5 tehničkih greški: jedna Vranešu (odakle je počela nervoza na utakmici), zatim jedna klupi, dve Vujoševiću i jedna ko zna kome u situaciji kad je Partizan imao kontru i napravljena je lična nad Rašićem!!! Olimpija je imala 34 slobodna bacanja, a Partizan 16! I sve to opet nije vredelo da se pobedom slovenački tim ugura u prve 4 ekipe, što ne znači da na sledećim utakmicama neće pokušati da urade. Ova pobeda Partizana je ujedno važna pobeda za Hemofarm.

Blagota

pre 14 godina

Tako i bi !!!! hvala Partizanu na pobjedi protiv Olimpije, red je i bio da odigra za nas kad cijela CG navija za Partizan u Evropi...a za Vujesevica posebno

m.s.

pre 14 godina

bravo ljudi...ajmo pobjedite i u barseloni...kecman je danas bio dobar Vesely odlican,al drugi...fale nam pojedinci, maric rasic..srecno u cetvrtak...

KK PARTIZAN

pre 14 godina

svaka cast na pobjedi..Vesely je odigrao fantasticno..znao sam da ce ovako odigrati..kako se iznervirao na kraju protiv paoa.znaci poludio je..bio sam ubjedjen da ce danas ispravit sve tadasnje greske...sretno protiv barselone!

Paok

pre 14 godina

Sudije sramote.Ono je neverovatno sta su radili.5 tehnickih,i to dve vezane,mislim sudjenje katastrofa.Kad su sudije uspele Kecmana da iznerviraju.Gledo sam utakmicu,i mogli da tvrdim da su sudije bilo 6 igrac Olimpije.Oni koji su dali komentar,trebali su da pogledaju utakmicu,a ne da komentrisu pristrasno.Olimpija je imala 34 slobodna bacanja,a Partizan 16.Pristrasnije sudjenje u zivotu nisam video.

Milos

pre 14 godina

A Olimpija je Veselog odbacila kao netalentovani :-)))) Kakvi genijalci! Svaka cas ta za Vlada, nije covek slucajno vodio prosle godine jednu od mladjih selekcija reprezentacije!

Ja

pre 14 godina

NAPRED CRNO-BELI,SAMO NAPRED CRNO-BELI,a sad mec odluke se igra u Atini.
(juzna tribina Chonoplja, 7. mart 2010 17:02)

Nas mec odluke se igra u Barseloni nas ne zanimaju drugi!

juzna tribina Chonoplja

pre 14 godina

Slazem se da NAS ne zanimaju drugi ali tesko cemo brate dobiti u Barsi,igraju ko drogirani,ja se nadan da ce PAO.pobediti pa da jurimo F4 kroz 5meceva protiv NOVICE I jarica.

zmajček grobar

pre 14 godina

@moje ime
Slažem se sa tobom što se tiče Aleksandrova, polako se vraća. Šteta što je Olimpija ovako trula. Ko se seti da kupi njega i Ožbolta... Nemanja je prvo poluvreme u odbrani kod reketa imao dobrih odbrana, iako ga je baš Veseli izradio nekoliko puta. Napad kako tako, u drugom poluvremenu se potpuno izgubio.

grobar 100%

pre 14 godina

E oni fudbaleri treba da prestanu da se bave fudbalom,neka idu na shah,tamo se ne trchi,nije velika trava,nema dzombi,nema golova,nema blata...da nema ovog basketa,ne znam shta bi radio!!!

Milan

pre 14 godina

Ovi zlonamerni komentari protiv Duleta Vujosevica su prava smejurija, a nije ni cudo jer znamo odakle dolaze . Svaka cast
moj voljeni Partizane (kosarkasi naravno)!