Sreda, 03.03.2010.

21:11

Srbija ubedljiva u Alžiru

Reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Alžir sa ubedljivih 3:0 (1:0) u prvom od tri pripremna meča pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Izvor: B92

Srbija ubedljiva u Alžiru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

205 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Kad si vec toliko pametan ne pise se tea kwon dou vec taekwondo.Koliko ja znam tea znaci u prevodu caj.
I ne lupetaj vise.Idi se smucati ostavi fudbal onima koji znaju i koji idu na SP.

Crudelta

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Stani jesi li ti prvo procitao sta si napisao?!Pricas da je Bajern veci klub,da po trofejim iz proslosti a sta je trenutno stanje to ne pominjes.Pa ako gledas tako onda je i Benfika veci klub od Celzija,Intera...a sta bi se desilo da se slucajno nadju u LS,pa od Celzija je i veci klub onda CZ,Steaua...ma daj nemoj biti smesan,pa Celzi je jedan od najjacih klubova u zadnjih par godina.Jedno je istorija a jedno je trenutno stanje.Pominjes teakwondo a osecam da ne znas ni 5 najboljih takmicara u tom sportu.Pa takvi kao ti bi imisljali rezultate i u grudvanju,hvatanju leptira samo da dokazete da ste bolji i superiorni.Covece ja ne znam koliko ljudi iz Srbije posecuju sajtove po hrvatskoj ali vi bas preterujete.Ajde lepo ti idi i pisi sa svojim drugarima kako imate medalju u teakwondo-u,skijanju a kad dodje SP gledaj Srbiju,osim ako se ne budu poklapali termini sa nekim bitnim takmicenjem u teakwondo-u pa ces biti zauzet pracenjem tog najpopularnijeg sporta na svetu.

CCCCrbin

pre 14 godina

febozg a po cemu je vasa klupska kosark bolja od nase? pogledja zadnjih godina ko je sve osvajao onu jadransku ligu.pogledaj da je partizan 2godine a sada ce 3godinu za redom da budu medju 8najboljih ekipa u evropi.odakle tebi onda da je vama klupska kosarka bolja od nase? sto se fudbala tice nemozes ti da uopredis sadasnji bajern sa interom ili chelseam pa ni sa manchester unitedom.oni mnogo vise novca ulazu nego bajern.a isto tako nemoj da zaboravis da vi u bajernu imate 2 igraca a za ovoga pranjica nemci tvrde da cak nema kvalitet da igra u bundesligi a kamoli u bajernu.

FeboZg

pre 14 godina

Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)

Dakle..jedino Vidić od vaših igrača igra u renomiranijem klubu..od kada je to Inter i Chelsae bolji klub od Bayerna..veći..?pa Bayern je veči klub i od MUFC ako ćemo po titulama LP-a...kad spominješ ostale sportove..sinko moj dragi..kod nas jedna obitelj ima više medalja na OI nego vaši svi tzv sportaši u povijesti olimpizma...jedino ste u košarci bolji..jedino...kako vam nije bed pričati o nogometu nakon svih poraza koji ste doživjeli..???Pričajmo o atletici,hokeju,rukometu,skijanju,biatlonu,stolnom tenisu,tea kwon dou,plivanju,tenisu..ako ćemo rezultatski i vaterpolu..govorimo generalno..ne o zadnjim rezultatima..pa i klupska košarka je 2 000 000 godina ispred vas po rezultatima...samo Kostelići imaju 9 OI MEDALJA..DEVET.. a ti tu meni pričaš o nekom Dejis Stankoviću i ostalim folirantima koji nikog osim jadne Rumunjske nisu pobjedili...smiješni ste do bola

Karatista

pre 14 godina

Re : Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)


Brate ne diraj KARATE , tu smo najbolji na SVETU :PpPpPpP

http://www.youtube.com/watch?v=QRCQ0boDvxE

Zovi samo zovi....

pre 14 godina

Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.

DEJO

pre 14 godina

Za Davor
Ja ne znam dečko šta je sa tobom, pa koji ste vi nam....da dolazite ovamo pa pišete gluposti, a daj mi reci zar hrvatska igra na ovm kontinentu?Mislim da ne, a ti nisi kompetentan da daješ takve prognoze u stilu nečemo ništa napraviti. To čemo da vidimo ne možemo biti sigurni da čemo baš sve izgubiti ali možemo biti sigurni da vi nečete da izgubite ni jednu utakmicu na ovom svetskom jer nečete ni igrati tamo zato što ste loši. Nismo dobili Francusku to je istina ali nismo ni dobili 9 komada u dve utakmice kao vi protiv Engleza. Bili smo samo na jednom EP to je istina pa čak i to da nismo ništa napravili na prošlom SP, ali to ne znači da sada odmah ispadnemo, ali bar imamo mogučnost igrati na SP a vi ne i moraš priznati da je to velika razlika. Vi bolje gledajte svoja posla da se vama ne ponove ove kvalifikacije pa da ne idete ni na EP 2012 i da ne izgubite još od koje niže rangirane reprezentacije od Engleza sa još višom gol razlikom. Sada ste dobili laku grupu ali sam skoro siguran da čete ispasti (zauzet čete 3. mesto ) ali ne treba da ste tužni zbog toga ipak je to uspjeh za vas.
Pozdrav

buhahaha

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.
(Davor, 4. mart 2010 14:43)



decko, tvoji "vatreni" mogu u afriku al samo ako 'oce da sade papriku...

fabregas

pre 14 godina

@Davor

Alo decko ti si nebuloza.Pominjes odbojku.Da li ti znas da smo u muskoj konkurenciji 5 na svetu.A gde ste vi.Pominjes fudbal. Na najnovijoj rang listi ste samo jedno mesto ispred nas.Pominjes Belgiju. Igrala bez 5 standardnih.Jer treba da ih nabrajam.Da li ste se kvalifikovali za SP. Cekaj novu rang listu FIFA kada vam se bude obrisao minuli rad od pre cetiri godine. Skijanje. Pa mi nemamo tradiciju u skijanju. Nemamo uslove. vama je Austrija bliza. Moze se svaki vikend na trening.I mnogo vece zemlje napr Rusija nemaju tradiciju u alpskom skijanju.Kakve veze ima sto je Alzir izgubio od Egipta ali je Alzir na SP.Mesas zabe i babe

Djole

pre 14 godina

Davor@

Ima dosta istine u tome sto si napisao ali postoji jedan mali problem. Ti govoris o nekom PROSLOM VREMENU koje je odavno iza nas.I Zvezda je nekad bila prvak sveta. Tako da,bolje ti je da se vratis u stvarnost i za vas surovu realnost koja kaze da mi konstantno napredujemo za razliku od vas koji ste nekada bili treci na SP a sada ste prosek.Mislim da je trenutno i BiH jaca od vas jer stvarno imaju dobru ekipu.
I kada vec pominjes cinjenicu da Srbija nije pobedila nijednu vrhunsku reprezentaciju zaboravljas da je ta ista Srbija do sada igrala samo sa dve jake reprezentacije.Pa ne mozemo mi da idemo po svetu i molimo ekipe iz top 10 da igraju sa nama da bi ih pobedili.Zna se valjda neki red.Uverices se i sam na SP protiv Nemaca i u kvalifikacijama za EP protiv Italijana koliko vrede srpski igraci.Budi uveren da nam se one blamaze sa proslog SP ne mogu ponoviti iako to nije bila Srbija nego nekakva SCG. Od kada je Srbija pocela ubedljivo da dobija i kada lose igra i nema svoj dan,ja sam uveren da mozemo daleko da doguramo.Pozdrav.

CCCCrbin

pre 14 godina

davor pa ako imate bolje igrace od srbije zasto nemate nijednoga igraca u inter milanu,manchester unitedu,chelseu,liverpoolu itd.a da imate vaseg brazilca u aresenalu koji pretezno greje klupu.ako ste bolji od nas kako to da na transfermarktu nasa rep.vredi vise od vase? pa vama je trebalo 10godina da se izuvecete iz grupe.vi ste se brze vratili "doma" nego sto se otisli na sp ili ep.zasto ti spominjes neki rezultat od 6:1 od pre 10godina? bolje pogledaj vas rezultat od 4:1 i 5:1 protiv engleza.

LEKTOR

pre 14 godina

•Svaka cast Orlovi! Ajde sad da vidim dali ko ima sta kaze protiv STOJKOVICA SVAKA CAST IGRAC UTAKMICE.
(Aleksa Duke, 3.3.2010. 21:35)
Golman nam je bio super, nema šta da se kaže!!!
Ali šta je sa Tobom,
čitaš li Ti ono što potpišeš?
NEPISMENO - DO BOLA !!!

Davor

pre 14 godina

Marko? Vi uspjesni u svim sportovima? Mogu li te pitati, sta ti to pijes?

Jedini sport gdje ste nesto je vaterpolo a i kosarka vam je zadnjih 11 godina, losa. Ismijavate Hrvatsku kosarku, a mi osim prosle godine smo stalno bolji na velikim natjecanjima. I koji jos sport? Odbojka? Ni tu niste najbolji, ima sigurno 2, 3 ekipe bolje od vas

Da ne govorim o zimskim sportovima. Gdje nemate niti JEDNU medalju eee? Znam da zimski sportovi nisu vase, ali NITI JEDNU medalju u povijesti.

Davor

pre 14 godina

Marko? Mi Hrvati pisali? ima i realnih vas koji vide da Srbija uopce nista vise od grupnog natjecanja ne moze napraviti. A sad vec vidim: ''Srbija pripada medu 5 najbolje reprezentacije svijeta'' kakva komedija. Po cemu? Koga ste vi to pobjedili zadnjih ajde recimo 20 godina? Po cemu bi vi spadali u top? Pa ovaj plasman za Sp je kod vas uspjeh koji se nije vidio, a i treba kad ste i onako malo na velikim natjecanjima bili. I onaj jedan put na EP ste dobili 6-1 od Nizozmeske, da ne govorim SP 2006 gdje vas Argentina jos uvijek ismijava, i vi stavljata Srbiju u top? Kakva komedija

A sto se tice nas Hrvata. Pa vidi se rezultati zadnjih 20 godina. Imamo duplo vise natjuecanja od vas( a vi ste jos i s Crnom Gorom bili) vec 15 godina smo daleko bolji od vas na Fifinoj ljestvici, imamo duplo bolje rezultate od vas(2 cetvrtfinala, i 3 mijesto na SP) i uvijek smo imali bolje nogometase od vas. Boban, Prosinecki, Suker, Jarni, Boksic. Kod vas 2 najbolja Predrag Mijatovic i Dejan Savicevic a ta dvojica cisti Crno Gorci, i njih smatrate kao vasa 2 najbolja(to sve govori)

Znaci sto se tice iskompleksiranosti, se vi Srbi mislim od muke crkavali. Gdje ste bili proslo ljeto? Niti vas se culo nije! Kad je opet SAMO Hrvatska morala braniti boje bivsih YU zemalja. Opet ste morali gledati na vasim ekranima, a Austrija i Svicarska tako blizu. Mislim da ne treba koristiti vise rijeci od ISKOMPLEKSIRANOST

kaj si zepenusao? :p

pre 14 godina

@Davor, izvini "nogometas" a gde ste vi? Ah da, kod kuce... trpite medijske sprdnje brace slovenaca (potpuno zasluzeno jer ste smesni za oskara)! Samo nastavi da nas uveseljavas svojom ogorcenoscu ;)

Davor

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.

Njegos

pre 14 godina

Ne kazem da igramo lose, al do sada ni jednu ozbiljnu ekipu nismo dobili. Protiv jedinog boljeg sto smo igrali to ej francuska, a od njih smo izgubili i u u BGu igrali nereseno. O rumunima da ne pricamo , oni su u haos formi, sinoc izgubili od izreala kuci...
Nismo dobili neglesku, italiju, portugaliju, nemacku, spaniju, argentinu , holandiju, brazil....tako da nemojte da gi hvalite previse....

marko

pre 14 godina

Poslao sam 3-4 komentara ali moram jos jedan.Kad procitam ovoliko negativnih komentara pokusavam sebe da ubedim da su to mozda hrvati pisali da bi nas nervirali jer tad mi bude malo lakse.
Dokle cete da kritikujete nesto sto nema razloga za kritiku.Posetite neki hrvatski site da vidite kako su oni slozni i niko ne pljuje po rep. bez obzira sto ne idu na SP i bez obzira sto su se juce mucili sa slabom Belgijom.Njihov izbornik rekao pre jucerasnje utakmice igracemo ovu utakmicu-zamislicemo kao da se spremamo za SP i niko ne komentarise negativno.
Drugo ,shvatite mi smo jako mala zemlja 8 miliona a veoma smo uspesni u svim sportovima pa i u fudbalu jer ja sve ovo smatram uspehom.Pogledajte koliko ima mnogo vecih zemalja u svetu samo u Evropi(Rusija,Poljska,Rumunija,Bugarska,Svedska...)koje ne da se nisu kvalifikovale na SP vec ih uopste nema ni u kakvom sportu.Da ne pominjem i ne pricam o nekim Afrikancima i Azijatima.
Prema tome molim vas budimo ponosni i srecni uzivajmo u ovih 98 dana sto su pred nama i spremajmo se za veliki spektakl na kome ce da ucestvuju i nasi momci koji ce nadam se ostvariti dobar rezultat ustvari ne da se nadam vec sam ubedjen.
ZIVELA SRBIJA

ps.sta mislite da li neko od ovih nasih fudbalera dodju pa procitaju ove sve gluposti (Vidic,Ivanovic,Krasic)koji su veoma cenjeni u svojim klubovima pa procitaju ovo kako vi pljujete kako ne znaju kako ovo 3:0 nije nista sto znaci omalovazavanje njihovog truda i znanja...ali mislim da oni to gledaju kao pojedinacan poremecaj

sasajoe

pre 14 godina

nego sta nego razbijamooooo ajmo bre svi za jednog jedan za sve Srbijaaaaaaaaaaaa, lele bate al gi butamo hehe

Ziveo nas Trener i Nasa Reprezentacija stvarno smo SILA BREEEEE

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

OK je da hvalite Stojketa jer je utakmicu solidno branio. Ali setite se samo kakvu reakciju je imao posle one bombe izvan šesnaesterca... Odbila se lopta o njega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a to bi mogle iskoristiti (ne daj Bože) i neki kvalitetnije reprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Zato Antara staviti na treningu Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića pred Stojketa i rešetaj bombama dok ne dobije na samopouzdanju. Kad uspe da ukroti Kolarov šut onda će biti na svetskom nivou.

Moram i da primetim da se Žigić stavrno lepše kreće...onako elegantnije. Ne vuće se kao neko drvo više. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

Davor

pre 14 godina

Molim vas? Kako ti zbrka, stvari to je nenormalno. Srbija igra vrhunski nogomet? De mi reci koga ste pobjedili od top 10 reprezentacije, ako igrate tako vrhunski nogomet? I Italija bih pozelila nekog od vaseg igraca? Ma daj ne budi smijesan! Jedini koji bih mogao igrati kod Italije je Nemanja Vidic i to je to. Govoriti da je Srbija vrhunska ekipa, po cemu? Koga ste to dobili u kvalifikacijama? Nikad losiju Francusku niste niti tada mogli dobiti, dobili Rumunje koji su daleko najlosiji u zadnjih 20 godina, i koga jos? Nista nikad niste napravili na nekom natjecanju, BILI STE SAMO NA 1 EP i tamo ste igrali s bracom Crno Gorcima i dobili 6 komada, a i bili ste samo na 2 SP i od tih 1 SP ste dobili jos jednom 6 komada. Prvo napravite nesto u Africi, i onda mozes uopce reci da Srbija nesto znaci u nogometu. Mislim da ipak nista necete napraviti u Africi. To nije kontinent za vas, niti za bilo koju balkansku ekipu(pogotovo radi naseg mentaliteta) Ganu pobjediti u Africi? Ma daj, ta je sanse vrlo mala. Igraju na svom kontinentu, gdje ce vrijeme, okolnosti, navijaci biti drugi a i tereni. A Gana je odlicna ekipa, pogotovo kad vidis da i bez Essiena, Muntarija su bili dosli od finala Arika Cup. A da pobjedite Njemacku? Tu je sansa jos manja, jer svi znaju tko i sta su Njemci. Kakav mentalitet oni imaju!

Jedino vam vidim remi ili nekakvu malo pobjedu protiv Australije i to je to

BRE!

pre 14 godina

@Jovan----Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju.

E morao sam ovo da iskomentarisem..:)))Verujem da je ovo jedan od naj bisera na forumu.Kakve ima veze sto su levaci,pa se sudaraju? hehehe Imaju oni i desnu znas...Nije bas da se zanose u jednu stranu :))

molim vas...

pre 14 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...dakle u zadnjih 11 meceva Srbija ima skor 9-1-1, uz gol razliku 20:3, dakle 20:3! Postali smo kaznena ekspedicija, igramo necu reci moderan, nego vrhunski fudbal, dobijamo prosecne i jake reprezentacije sa po 3:0 i 5:0, imamo strasnog trenera, koji bi verovatno sada bio u rangu Kapela, Murinja i drustva da je neki Spanac ili Italijan, imamo igrace koji igraju u njaboljim klubovima, igrace koje bi jedna reprezentacija Italije ili Nemackke rado videla u svojim redovima, i iznad svega imamo igru dostojnu najvecih i najboljih , ponasanje igraca, volju, izgaranje, zelju da se Srbi i Srbija raduju, ponose... i ako posle svega ovoga postoje ljudi koji sada kritikuju, traze "dlaku u jajetu", posle ovakve pobede OD 3:0 i odlicne igre na ocajnom terenu, na gostojucem terenu, protiv reprezentacije koja se u jakim africkim kvalifikacijama kvalifikovala na SP, onda stvarno ne znam, onda stvarno nesto definitinvo nije u redu sa pojedincima, sa ljduima koji bi verovatno i da smo DOMINANTNI ko Spanija, ili USA dream-team u basketu, i dalje trazili neki problem i gresku ili sta vec , ma ne znam bre vise ne mogu da pisem samo se iznerviram! Umesto da budu ponosni na ovo sto imamo, na momke koji nam donose toliko radosti, da je sada bukvalno, ali bukvalno, glewdanje reprezentacije uzivanje, da cekamo prenos po 3 meseca da bi videli i gledali nase kako marsiraju evropom i svetom i uzduz i popreko. Ma, od 210 drzava na svetu, njih 205 bi se rado menjalo sa nama, 205, i svima su dobri a nama kao nisu.
BODRITE MOMKE, BODRITE SRBIJU, ZASLUZUJU TO, KRITIKE DA , ALI DOBRONAMERNE, KADA ZA TO IMA POVODA!!!
IMATE LI VI LJUDI PREDSTAVU KOLKO STE PRIVILEGOVANI STO STE SRBI, STO BODRITE SRPSKU REPREZENTACIJU!!! MA NE SAMO U FUDBALU, U SVIM GLAVNIM KOLEKTIVNIM SPRTOVIMA...MISLITE O TOME MALO! DAJMO MALO POZITIVNE ENERGIJE!!!

mo

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.
(Vlada_NBgd, 3. mart 2010 22:39)
Moram reci,rukavina ili subotic,lukovic je juce bio najbolji defanzivac,to je vec odavno jasno

zoran-beograd

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))
(Kako cudna utakmica, 3. mart 2010 22:20)

kako te nije sramota da ostavis ovakav komentar..ko si ti da komentarises alzirsku naciju i njihove obicaje ili navike,tipicno srpski,verovatno mislis da si superiorniji od njih a u zivotu nisi dalje otputovao od segedina i istanbula...
kada cete nauciti da respektujete druge jer srbi nisu bogom dani
ps:bravo za nase momke

dcz

pre 14 godina

@StefanGrobar
u potpunosti se slazem za rukavinu. Decko po meni nikad nije ni bio neki igrac, imao je samo par dobrih utakmica. Basta je poslednjih nekoliko meseci u zvezdi bio ocaj, ali ipak sada redovno igra celu utakmicu za udineze. Trebalo bi ga isprobati ili kao da idemo sa jednim desnim bekom. Lekic danas nije ni imao loptu kod sebe, ali mislim da nije za reprezentaciju. Petrovic danas nije bio los ali ipak je mnogo bolje da vodi sulejmanija, aleksica ili ljajica. To je samo moje misljenje.

Miki

pre 14 godina

Utakmica : Srbija 5 (odlicna); Komentator 0 ( uzas, katastrofa...).

Ne mogu da vjerujem da neki komentarisu strategiju, igru, a veze sa fudbalom imaju samo zato sto odgraju tiket u kladionici... Mislim, ko smo mi da govorimo jednom Anticu koji je vodio Barsu, Real, Atletiko, kako da vodi tim i kad koju izmenu treba izvrsiti a pogotovo koga da ubaci u igru... OPTIMIZAM, MASTA - GORE; PESIMIZAM - DOLE! SRBIJA

Napred ORLOVI!!!

pre 14 godina

Cestitke Antari i momcima na pobedi! Jednostavno, iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa, u svakom segmentu ove igre, kao i van njega, i to me raduje. Eh, lako je kad imas jednu takvu velicinu na klupi kao sto je Antic.
Kuzmanovic i Tosic su fantasticni, i iskreno nadam se da ce Kuzmanovic biti starter na prvenstvu u tandemu sa Stankovicem. Mislim da smo mnogo sigurniji i bolji sa Kuzmanovicem u timu.
I naravno, sve cestitke Vladi Stojkovicu. Jesam grobar, ali moram da priznam da odavno nismo imali ovako kvalitetnog golmana. Moze on mnogo, ne mora Srbija da brine za tu poziciju!
Idemo ORLOVI!!!

o ludaci

pre 14 godina

Nije ni cudo sto smo sve ratove izgubili kad imamo takvu bagru medju narodom....U onakvoj grupi smo bili prvi,nekoliko utakmica zaredom pobedjujemo sa nulom,(kvote na kladionici sve preko 2 i sve iz 2-2) i sve u gostima i.....I ljudi pljulju ovu reprezentaciju,to je bolest!!!Toliko smo mala zemlja,a pored vas ce mo biti jos manja,i svaki uspeh nasih sportista treba da budemo ponosni!!!!BRAVO SRBIJA!!!!

Bloki

pre 14 godina

Kako se Zigic dobro kretao kad nismo imali loptu,strasno kako covek ima osecaj za igru,pa nije ni cudo koliko je golova dao tako sto se nasao na pravom mestu i nekoliko puta je izbacio krila kao pravi veznjak...i Stankovic je neprocenjiv...a Vific kad se vrati ima da se odbrana zategne kao struna..

Srbin

pre 14 godina

E bre ljudi, pa ovo je prijateljska utakmica,sta ste vi to ocekovali, nesto spektakularno, pa vazno je da su ljudi dobili ovu tkmu, a Antic je selektor i valjda je uvide greske, pa nabolje je da ovi dusebriznici sto neznaju sta pricaju, umesto njega sasteva ekipu, a to su sve neki k.... koji nemaju pojma o fudbalu. Srbije u srcu!!!! SVAKA CAST MOMCIMA NA POPEDI, MA KAKVA JE IGRA BILA I JOS JEDNOM CESTITKE STO SU SE PLASIRALI NA SVETSKO PRVENSTVO I OBRADOVALI NAS ,,SRBE"

komsija HR

pre 14 godina

kad bi se srbija takmicila u broju kritika i kriticara bila bih velesila!!!!eeee srbi srbi pa vi ni sami sebe ne volite a kamoli druge....reprezentacija vam se plasirala na svetsko...pobedjuju sve redom a vi i dalje pljujete po njoj...mislim strasni ste!!!drzi te se vi onog sto vam je patrijarh Pavle rekao BUDIMO LJUDI I AKO SMO SRBI!!!zelim vam sve najbolje u JA!!!

Boki

pre 14 godina

Mislim da ce nase ucesce na prvenstvu u najvecoj meri zavisiti od tandema VIDIC-SUBOTIC....zao mi je sto je ova utakmica nije iskoriscena za njihovo uigravanje.

p.s. nisam gledao tekmu...kako je Subotic igrao? Kad god bih ga gledao u reprezentaciji, pitao bih se kako je moguce da ga trazi pola evrope...pa se nadam da je konacno uspeo da se uklopi i pruza partije na nivou onih u Dortmundu?!

Kragujevac

pre 14 godina

Ekipa je super! I klupa ja dobra! Samo mi se jedna stvar ne svidja a to je da u postavi u isto vreme budu i Stankovic i Milijas! Kad igraju njih dvojica ne mozemo da drzimo loptu. Znaci jedan od njih dvojice i Kuzmanovic ili Kacar. Ne poznajem fudbal bas najbolje ali sam uvek mrzeo kad se igra sa dva zadnja vezna.Krila su nam no comment. Krasic i Lane sabijaju. Kolarov mi se svidja ali kad Lane igra ovaj slabo ide u napad. Ja sam optimista i mislim da cemo na svetskom proci grupu i bar jos jedo kolo a posle je sve moguce!

Davor

pre 14 godina

Koliko je Alziar jak govori cinjenica da ih je Egipat na Afrika Kup pobjedio s 4-0. A koliko je Egipat jak opet govori cinjenica da si nisu niti plasirali na EP, iako su imali vrlo slabu grupu u kvalifikacijama

Bla Bla

pre 14 godina

@Zar ne

Ti kada budes imao svoju drzavu i kada budes selektor svoje reprezentacije mozes da vodis koga hoces.Nemas ni osnovnu skolu a hoces da se razumes u fudbali .Ili mozda su trebali fejsa, Davidov ,Ilic, Mrdja, Aleksic i ne znamko jos iz Partizana ili Vojvodine.Mani se corava posla i gledaj umetnicko klizanje

Samo koliko negativnih komentara od poznavaoca fudbala za Stankovica i Milijasa. Da leje to sto igraju zajedan seoski klub Inter ili Wulverhempton ili zato sto su bili clanovi kluba koji nosi crveno beledresove. Ne brinite Deki ceoboriti rekord Save.Ima SP i ceo ciklus kvalifikacija za EP i EP/Drugo sta vi mislite sta Deki i Milijas treba da igraju. Sve sami znalci koji fudbal gledaju kao bioskopsku predstavu

Barjaktar

pre 14 godina

Gde su golmanski strucnjaci da prozbore par reci o nasem golmanu Stojkovicu? Sinoc me njegove odbrane nisu iznenadile posto je Stojke tako branio kompletne kvalifikacije i ove i predhodne. Prva klasa golmana i nas definitivno najbolji golman. A vi pljuvaci bolje gledajte kako radite svoj posao ako ga uopste i imate!

posmatrac

pre 14 godina

Mislim da se ovde vec pokazalo da Antic nece u Afriku voditi 8 odbrambenih igraca, vec 7. Umesto Obradovica,koji je trebalo da bude osmi a koji ne igra, nece voditi drugog beka (jer vec ima Lukovica i Dragutinovica koji mogu da menjaju Kolarova)niti drugog stopera (jer tu moze da igra i Kacar), vec ce povesti samo 7 igraca odbrane oslobadjajuci mesto za jednog vise veznog igraca. Mislim, takodje, da Antic nece u Afriku voditi 4 napadaca, vec 3 (Zigic, Pantelic i Lazovic), pogotovo sto u slucaju potrebe i Jovanovic, Kacar, pa cak i Bosko Jankovic mogu da zaigraju u spicu. Dakle, mislim da Lekic otpada, kao i Obradovic, a da ta dva mesta popunjavaju kako sada stoje stvarni Petrovic i Ninkovic. To moze da poremeti samo neka povreda ili bas spektakularne igre na primer Ljajica, Matica, Fejse ili Sulejmanija (kad bi dobili i iskoristili sansu da se nametnu u svojim timovima).

Inace, mislim da su Kuzmanovic, Tosic i Jankovic juce igrali izvanredno. Slazem se da Kuzmanovic treba da postane starter umesto Milijasa dok su Tosic i Bosko sjajni "dzokeri".

Dominik

pre 14 godina

Mi nemamo tim koji moze da odigra bez greske. Niko nema. Nemamo nepogresive napadace, kao ni srednji red, kao ni odbranu. Ne treba da trazimo nepogresivost.A sto se tice neborbenosti? Pa svi znaju da ima onih "teskih" dana kad ne mozes ni da glavu drzis, a ne da trcis, i hteo to neko da prizna ili ne, nasu reprezentaciju cine ljudi sa svim njihovim eventualnim neraspolozenjima, frustracijama, odsustvom ali i prisustvom volje za igrom, zelje za dobrim rezultatom, borbom i, sto da ne, dodatnom afirmacijom. Igrace oni jos mnogo i dobrih i losih utakmica, a kojih ce i u kojem periodu biti zavisice od mnogo faktora. Licno se nadam najboljem na SP, ali ko zna...

marey

pre 14 godina

Pobeda!!! Hvala bogu dragom na Jovanovicu i Pantelicu, prvih 20 min. smo igrali kao da prvi put u zivotu vidimo fudbalsku loptu, ali smo se posle prvog gola i prvog poluvremena rasteretili i demonstrirali kako treba da izgleda moderan i kvalitetan fudbal i kako treba na igramo na mondijalu! Pasovi, dodavanja, prodor po boku, sve majstorski i precizno! Zabrinuo sam se posle izlaska Tosica na teren posto je decko stvarno u prethodnim mecevima sa s. Irskom i Korejom imao neki kompleks Ronaldninja i netimskog igraca, ali sada vidim zasto Rade insistira na tome da ga uklopi u tim, jer je mali stvarno vrhunski fudbaler! Gledao sam i meceve FRA-SPA i ENG-EGY i ni po cemu ne zaostajemo za favoritima! Svaka cast momci, iznenadjute sve vise i vise, Juzna Afrika je nasa!!!

Voja

pre 14 godina

Gledao sam prvo poluvreme na internetu. Na zalost, moram da kazem da, ako ovako budemo igrali, nemamo mnogo sansi u grupi na SP. Necemo da izgubimo sa 6:0, niposto, ali tesko da mozemo protiv ozbiljnog protivnika. Antic je stvorio cvrst, jak, jako borben tim. ALI, puno kvaliteta nema. Budimo iskreni i recimo da ni onakvu Francusku, koju Spanci siju na Sen Deniju kako stignu nismo mogli da dobijemo. To je moje misljenje., zivi bili, pa videli.

Cvexi

pre 14 godina

Ima samo jedna stvar koju nemozemo poreci a to je da smo napokon naucili da igramo na rezultat, sto i nije lose. Uostalom italijani su na tu foru postali svetski prvaci

posmatrač

pre 14 godina

Zar je moguće drugovi (pljuvači) da smo svi mi volovi?
Zar je trebalo da ih pobedimo sa 10:0 kao što je pre utakmice pokazao rezervni igrač Alžira na klupi pre početka utakmice? Samo što je on mislio da će oni pobediti!
Šta bi onda uradila naša državna delegacija na ekonomskom planu? Mislite o tome!

Mislite li da bi trebalo otkriti sve karte protivnicima na svetskom prvenstvu?
Ja ovu reprezentaciju vidim barem u polifinalu na SP!

M V P

pre 14 godina

Pljuvaci, selektori i ostali zamolio bih vas za jos malo paznje. U poslednjih godinu dana nasi fudbaleri su nam podarili toliko radosti kao sto nisu u zadnjih 10 godina. Pobijedjujemo sve redom bez obzira gdje igramo. Ja cu kao navijac Zvezde (sto je u ovom trenutku apsolutno nebitno) potpisati da u reprezentaciji ne igra nijedan igrac Zvezde a da Srbija ostavri dobar rezultat na SP. Nije nam odgovaralo kad smo gubili, ne odgovara nam kad pobijedjujemo, ne vjerujem da bi pojedinci bili zadovoljni i kad bi osvojili SP jer bi opet bilo komentara kako Raca, Milijas, Lekic, Rukavina....nisu trebali igrati. Mozda i meni neki igraci u reprezentaciji smetaju ali vidi cuda ja nisam selektor kao sto niste ni vi. Selektor je RADOMIR ANTIC i ON I SAMO ON bira igrace. Dosada je sve bilo kako treba i prema tome psssssst.

wlado

pre 14 godina

bambi pokazao !!!

igra toske, zabije gol, jednostavna jednacina

pantelica i zigica ne voditi uopste da se ja pitam, potentni su ko, da ne pravim komparacije sad

Иван-Ниш

pre 14 godina

Негатвни утисци из ове утакмице су следећи:
- одбрана без Видића је склона киксевима;
- резервни везњаци боље контролисали лопту и имали више смисла за организацију игре од стандарних;
- на СП-у мора да се поведе рачуна о понашању (потезању за дрес, дизање руку према судијама, крљање отпозади...) јер тада неће највероватније да буде суђење као на некој рекреативној утакмици.
- Красић превише беспотребно дриблао. Био је најслабији појединац на мечу од наших играча.
Позитивне стране:
- Стојковић одличан; Пантелић и већина резервиста пружили добре партије.
- Показали смо и да са пола снаге можемо да бијемо просечне екипе.
- Сви играчи показали жељу да се докажу да им је место у репрезентацији.
Све у свему добро је за једну пријатељску 3 месеца пред СП. Важно да се нико не повређује а очекујем да се ова екипа још боље уигра.

dario

pre 14 godina

ko misli da je alzir slab grdno se vara i nema poljma o fudbalu jednostavno nesrecan slucaj u zivotu i kad vidim stojkovica zadovoljan sam sa ucinkom !!!!i raduje me panta decko je zapusio bas onima koji su celu kvalifikaciju pljuvali na njega a i mogu reci ima nasih dosta koji glume da su neki srbi jadna je takva srbija po takvim ljudima priduzite se onima koji po medijama pljuju na repku i srbski sport jer nista bolji od njih niste pravi srbin navija i u dobrim i losim vremenima za svoju zemlju i ja sam ponosan na tome sto sam takav !!!! hvala gospodu bogu da sam posvecen pravoslavlju a vidim da neko ovde i u tome los pa najgore kad svu svetinju prodas i ponjoj pljujes ........... od takvih ljudi samo daleko sto dalje jer su stoka koja ne zasluzuje da zivi na ovom svetu pun kompleksa i ekoloski otpad drustva nista drugo !!!!!

Branislav

pre 14 godina

Vidim ima razlicitih komentara, slozio bih se sa onim pozitivnim. Nismo mi svetska sila u fudbalu, ali ocigledno imamo velika srca, dobili smo Alzir pred njihovom publikom sa 3:0!!! Cestitam igracima i strucnom stabu pogotovo, jer se videla velika promena u igri u drugom poluvremenu. Nismo igrali najsjajnije, a dobili smo ubedljivo mec, ne znam ko to smatra Alzir slabom reprezentacijom, ali mislim da se jako vara ili ne prati dovoljno africki fudbal. Sto se tice Tosica, izrasta u izvanrednog fudbalera i slozio bi se sa jednim komentarom da ce biti nas joker na SP.

tomtomtom

pre 14 godina

Apsolutno neadekvatna provera. Svaka čast Alžiru, učesnici su SP, ali su, koliko znam, igrali bez par prvotimaca. Što me dovodi do prvog zaključka: ne sme izostanak jednog igrača (Vidića) da bude hendikep za celu odbranu. Bili smo šuplji kao si to. To se već desilo pre 4 godine, i mnogo je bolelo. Večeras je sreća bila na našoj i Stojkovićevoj strani, a da li će na mondijalu... Drugo, Antiću Milijaš mnogo znači kod prekida, zato ga i forsira sve vreme, ali, šta ako ni na leto ne bude u formi kao što nije ni sad? Bio bi igrač manje u timu, kao i večeras, kao i protiv Francuske, iako je tada pogodio penal (ovo kažem kao Zvezdaš, s poštovanjem za nekadašnjeg kapitena). Kuzmanović je jednostavno bolji igrač, i trenutno sposobniji za teret ''plejmejkera'' u timu. Ostatak tima da ne komentarišem, po krilima smo jaki kao crna zemlja. Samo mi je žao Danka Lazovića, zašto mu nije ranije data prilika? Kad vidim onakvu želju da se udje na teren, iako je zaustavno vreme, ponosim se reprezentacijom!

kult

pre 14 godina

1) Nemanja Vidic je meni, posle Krasica, omiljeni igrac reprezentacije (licni izbor,imam pravo). Ako nije medju 3,onda je sigurno medju 5 najboljih odbrambenih fudbalera na svetu (realno).
I voleo bih kad bi on procitao ovo-NIKO nije iznad reprezentacije. I ne treba da bude. Mogao je bar da ode sa ostalima u Alzir,jer nema nijedan dobar razlog da glumi zvezdu,jer je on SVETSKA zvezda,ali to se pokazuje nekada i van terena. (C. Ronaldo je mogao da ide sa reprezentacijom na OI 2004,iako mu je Ferguson striktno zabranio).
2) Najvise bih voleo kada bi ljudi mogli da iskuliraju sve one koji pisu negativne komenatare,narocito kad pobedimo 3:0. EJ.3:0!!!! Uz Slovence,najubedljivija pobeda veceras.
3) Momci,svaka cast. Samo napred. Napokon se vratio kult reprezentacije. Veliki je GOSPODIN Radomir Antic

Nemanjikus

pre 14 godina

Sta se palite. Ovo nije jos finalna faza priprema. I ovako smo ih oduvali sa 0:3. To ranije nismo imali, taj smek. Ovako se postaje vele sila u fudbalu, i kad ne odrikas na nivou, a pobedis. Da, a jos i ubedljivo. ;)
Kazete, dajte nam ozbiljnijeg protivnika. Pa kad budemo imali ozbiljnijeg protivnika i mi cemo biti onda ozbiljniji. :)
Daj, ljudi, ne kukajte uvek i ne tracarite ko neke babe, vec podrzimo nas tim, bre! :)
Pantelic je stvarno izgleda Srbenda. Svaka cast.

tolimir84

pre 14 godina

Dodje mi da placem pa sta ljudi vi hocete da pobedimo sa 20;0 stvarno je ovo lud narod nikad mu nije dosta do pre tri godine nismo mogli ni Azerbejdzan da pobedimo ovako nisu napljuvani Francuzi koji su kuci izgubili ili Italijani koju su remizirali sa Camerunom a kome se ne svidja Stojkovic samo nek kaze koje je to bolji golman od njega i koja je jos to ekipa u istoriji fudbala smenila golmana pred svetsko prvenstvo koji je odlicno branio kvalifikacije izvinjavam se zbog nedostatka tacki i zareza pisem u dahu jer me ljudska glupost inervirala

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni neki komentari. Kada pobjedi Srbija pljuju jer je moglo bolje. Da je izgubila ponovo bi pljuvali. Ko bi nam ugodio!

LAki

pre 14 godina

Mislim da Antic mora da se zbog kulture tima pozabavi mahacima koji uce sudiju pticijem letu. Sramota da se osecaju kao da svaki faul nad njima mora da se sudi. Pa se stoga plasim da pojedini strucnjaci koje mi nazivamo zvezdama moraju na hladjenje. Antara napred!

Wade

pre 14 godina

Ja sam jako zadovoljan.Nije da su oni (Alzirci) slabi,nego smo mi izgleda zaista jaki.
Cak sam sklon,da uz dosta veliku sigurnost,ustvrdim da smo trenutno,po formi i kvalitetu,medju prvih 5 reprezentacija sveta.
Od nas su bolji Spanci (stvarno su fantasticni),Brazilci,mozda Holandjani,ali sa Englezima,Portugalcima i Argentincima mozemo da se "koljemo".Svi ostali,ukljucujuci Nemce,Italijane,Francuze i Ceo "drugi sesir", su ispod nas.
Naravno,to nista ne mora da znaci sve dok ne pocnemo da deremo i te najbolje.
Zato kao poslednju nasu pripremnu utakmicu koja ce biti odigrana u Beogradu pred sam odlazak na Svetsko prvenstvo,ocekujem neku spektakularnu utakmicu sa nekim protivnikom,po mogucstvu iz Juzne Amerike.
Brazil ili Argentina !!
Skupljajte vec sada pare vi iz FSS-a.
Ako treba,ZICKAJTE od Borisa Tadica.Nek natera Bozu derikozu i Dinkica da odrese kesu.Vratice se to od pune Marakane i TV prava sigurno...

aqualung

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri
(Baltazar, 3. mart 2010 23:09)
-----------
genije... kontam da je ovaj jedan jedini preporuceni on licno

m

pre 14 godina

promenite ovu bruku od smaraca komentatora..ako bude ovaj smarac a i onaj drugi,jos gori,,praticu na stranom kanalu!
sta nam radi korupcija..uzas.

Bojan

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))
(Zyzu, 4. mart 2010 00:04)

sta ti lupas bre???
mora da si neki teski poznavalac ovog sporta ili iskompleksiran!!!
Tosic je fenomenalan igrac, tehnika odlicna, mali, brz, okretan.
Jos samo da malcice vise proigraca saigrace biec pravi dzoker na Svetskom prvenstvu.

Zar ne

pre 14 godina

Bolji dio repke su oni koji nisu igrali ni za Zvezdu ni za Partizan: Bane, Krasić Kolarov, Kačar, Kuzmanović, Lane, Subotić, Dragutinović.
Polemika se stalno vodi oko Stojkovića, Milijaša, Lekića, odnosno Rukavine i Petrovića.

mo

pre 14 godina

odlika dobrih rep je u tome DA I KAD IGRAJU KATSTROFA POBEDJUJU.ZA TO JE POTREBNO 20IGRACA A NE 11.alo ljudi i klupa igra...alo konkurencija...BRAVO IGRACIMA BRAVO SELEKTORU BRAVO ST STABU BRAVO SVIMA.Vi sto pljujete nista drugo i ne znate...poz svima sto su verni nasim rep u svim sportovima.jednom srbin zauvek srbin.

David

pre 14 godina

(Zoan, 3. mart 2010 23:26)
To od kad ga ti znas moraces da nam kazes, prvo gde ste se upoznali, pa onda ko je kome platio pice pa tek onda sve ostalo... Inace Stankovic ne igra po desnoj aut liniji nego u sredini i obicno obavlja odbrambene zadatke. Drugo umesto Stankovica je usao Kuzma, a ne Tosic koji je usao umesto Laneta. 3ce ako vec hoces da kritikujes tako mozes samo Laneta, a mislim da ne bi smeo ni da se usudis da tako nesto ucinis, ti vrli poznavaoce fudbala koji nema pojma. Momci svaka cast s' pola snage :)))

Jovan

pre 14 godina

Rezultat dobar, igra nije bila na zavidnom nivou!

Svi mi koji smo gledali utakmicu na TV mogli smo primetiti neke stvari koje bi trebalo menjati i neke slabosti koje se mozda nece moci ispraviti.

Pre svega ovaj reporter me toliko nervirao da sam ipak morao iskljuciti ton.

20 minuta mi je trebalo da utvrdim u kojoj formaciji igra Srbija,a on nikako da u stvari pocne raditi svoj posao, pa ona arapska slova, a reporter izgubljen u vremenu i prostoru. Blagi uzas.

Napadaca nemamo nijednog pravog i samo je pitanje ko u stvari moze dati gol kad sa druge strane bude malo jaca obrana. Nijedan od Anticevih aduta nije standardan u svom timu osim mozda Pantelica, a i on ne zadovoljava. Lekic jos nije igrao jacu utakmicu i njega ne racunam za ozbiljno.

Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju. Mislim da bi za Kuzmanovica moralo biti mesta u prvoj postavi, ali problem je sto ni on nije standardan u Stutgartu.

Nije mi jasno zasto kapiten Stankovic nikako dobro ne igra za reprezentaciju? Dali je necim nezadovoljan ili ...ali kad usporedim njegove igre u dresu Intera i u reprezentaciji pa to kao da su u pitanju dva razlicita igraca. U Interu naprosto izgara na terenu i daje sve od sebe a kad igra za drzavni tim ponasa se ko gospodin i kao da nije zainteresovan.

Obrana vazi kao najbolji deo tima, a danas ih je u nekoliko navrata spasavao golman Stojkovic, koji je danas bio na visini zadatka, ali s obzirom da brani samo za reprezentaciju pitanje je u kakvom stanju ce biti u JAR. A boljeg nemamo, nazalost.

Mislim da se neke stvari jos mogu ispraviti (netreba zavaravati ovaj visoki rezultat), sto verujem da ce Antic kvalitetno odraditi, a za neke naprosto nema resenja.

I na kraju, ja licno zalim sto u tom timu nemamo jednog Vucinica i Jovetica.

nikola

pre 14 godina

Samo me nervira ovaj Vidic.Ako je B.Jankovic mogao da igra iako je imao pauyu od 6 meseci i skoro se vratio,sta onda iyvodi Vidic.Mogao je da podje pa neka sedi na klupi i igra yadnjih 10-tak minuta.
Stojkovic-malo me hrabre ove njegove odbrane,mada i dalje stoji to da smo najsuplji na toj poziciji.
Tosic-opet gol,svaka cast.
Odbrana Lukovic-Subotic nam je malo nesigurna,panice u nekim situacijama,vidi se koliko tu fali Vidic.

aleksandar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Idi zuri u sunce ili tako nesto

realan

pre 14 godina

momci moramo da budemo realni,svaki gol na sp je uspjeh.Imamo skroman tim,koji cine igraci skromnog kvaliteta.Nemamo vrhunske napadace koji igraju u velikim timovima,a ovi cak i nisu standardni.Antic je vrhunski trener jer sa ovim timom sam plasman na sp je enorman uspjeh

Lanejovanovic

pre 14 godina

"...dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!"
(prcmilojko, 3. mart 2010 22:49)

Obalu Slonovace? Jel' se ti salis? Tu tvoju Obalu je ovaj Alzir igracki i rezultatski rasturio na KAN-u! Reprezentacije tipa Obala Slonovace i Gana (koja veceras izgubi od Bosne) se mnogo i neopravdano precenjuju...

Zyzu

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))

Crudelta

pre 14 godina

Svaka cast momcima,stvarno se vidi da je reprezentacija mnogo napredovala jer bi pre par godina protiv ovakvih ekipa u ovakvim mecevima odigrali maksimalno nereseno.A veceras sa malim trudom lagano 3-0.Nego ljudi ajde sada realno za koga vi navijate?Dosta komentara je upuceno od navijaca partizana da treba izbaciti odredjene igrace koji su igrali u CZ,isto vazi za komentare upucenim u suprotnom pravcu.Dok su nam se po reprezntaciji vukli igraci koji realno nisu to zasluzivali prolazili smo kako smo prolazili.Da li je postigao gol Pantelic ili Tosic to nije vazno,vazno je da Srbija pobedjuje.Pustite Antica da radi svoj posao,koji iskreno za sada radi perfektno.A navijace niko ne tera da stoje zajedno na tribini ali bi zajednicka podrska mnogo znacila koju mi za sada nemamo.Pogledajte sve druge zemlje,kada igra reprezentacija tada klubovi ne postoje.Ako su Englezi za koje svi znamo kakvi su uspeli da se izdignu iznad toga i da zajedno bodre svoju zemlju zasto to ne mozemo i mi?

Kaži "osam"

pre 14 godina

Pa izgleda da se Antić stvarno ne sali. Ja mislim da je Stojković kiks golman i da će nas to koštati. Ali zasto tražiti boljeg golmana kad u ekipi imate pajsere:Subotića, Miliaša, Stankovića, Pantelića. Ovo je plafon, a u JAR maksimum jedan bod i bog da nas vidi. Bez sredine terena se možemo slikati.

Vladan R

pre 14 godina

Koliko god da se nekima ne svidja igra ili imaju neke primedbe ja sam izuzetno zadovoljan. Osnovni razlog za to je sto reprezentacija konacno ima sisitem igre napravljena je stabilna oksnica od nekih 17 do 18 igraca(sa vec poznatih startnih 11) a u medjuvremenu se polako prikljucuju i jos poneki igrtaci tako da se broj igraca na koje se moze u svakom trenutku racunati blizi broju 20. Posledica svega toga je da konacno redovno moze se reci i rutinski dobijamo utakmice protiv slabijih rivala a u kojima ne igramo bas bas(utakmica sa Litvanijom je izuzetak koji poptvrdjuje pravilo posebno sto ju je sudio onaj ludi Bugarin sto je poklonio ako ne oba ono bar jedan penal Litvancima). I upravo ovo je najveci kvalitete ove reprezentacije.

Zoan

pre 14 godina

Nismo loši. Mada mislim da treba da se odmerimo sa nekom jakom reprezentaijom kao što je Nemačka večeras igrala pa da vidimo realno gde smo. Ipak 3 puta je Alžir lako ušao u 100% šansu što ne sme da se dešava kada budemo igrali protiv jačih. Golman Stojković jeste odbranio 2-3 puta odlično ali se oseća nesigurnost u običnim intervencijama kao npr, kod onog šuta iz daleka kad mu se lopta odbila od grudi pet metara. Da je bio bliži protivnički igrač, što je realna situacija, primili bi prvi gol a sa ozbiljnijim protivnikom to je već pola poraza. Ne znam što neće Dišljenković da brani a pretpostavljam da neće da bude rezerva golmanu koji nigde ne brani i od kojeg je realno bolji. gledao sam ga sa Litvanijom i tada smo mogli primiti deset golova da nije bilo njega. Drugo poluvreme smo večeras igrali bolje zato što je Stanković zamenjen. Desna strana nije postojala dok je bio u igri. Nešto se gradi pored aut linije i glupira te usporava igru bez ikakve veze. Pojma nema. Kad je ušao mali Tošić bila je skroz druga priča. Jedino što zameram Antiću je što ga drži u repr. a ništa nije pokazao od kako ga znam. Pozdrav svima.

Baltazar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Bojan

pre 14 godina

Zlatko, prijatelju, ne mozemo u crveno-plavo-beloj kombinaciji, jer domaci tim ima bele stucne.... A ne mozemo ni u nasoj drugoj garnituri, iz istog razloga... Ovo danas je, da je nazovemo, treca garnitura, i koristi se u ovakvim situacijama... A i pored toga, ja cu za Srbiju da navijam i goli da igraju, jer su zasluzili. Svaka cast, momci... Svim srcem uz vas!

Analitičar

pre 14 godina

Trebalo je proveriti neke alternative Ninkov ili Basta umesto Rukavine, Stepanov ili Biševac umesto Dragutinovića, Marić i Ljajić umesto Petrovića i Milijaša.

marko

pre 14 godina

miki, 3. mart 2010 22:13)
Prva stvar utakmica je na TV a ne na radiu komentator i ne treba mnogo da prica.Gledao sam utakmicu BiH i Gane komentator u prvom poluvremenu nije uopste pomenuo ime nijednog igraca a kamoli da je prokomentarisao neku od akcija zato sto je tupio ko je ciji mladji sin koji sad igra ko bi trebao da igra negde a nije itd... strasno.Nemojte mnogo da se opterecujete nekim nebitnim stvarima na utakmici ima pravo tri izmene a to ce da bude postava koja je pocela utakmicu a izmena ce biti Kuzmanovic-Milijas , Tosic-Jovanovic i eventualno Lazovic-Zigic-Pantelic.

DJ

pre 14 godina

Pantela da je hteo da ga da , on bi ga omasio! :-))

Momci Svaka cast!! I da je losa igra, kao sto gomila prica, i da su svi kao bili losi, i da je formacija losa, i da igra ovaj ili onaj i da ne znam sta je "lose" bilo veceras, pobedio si ekipu u gostima, bez obzira sto se zove "Alzir"... To ime takodje igra na Svetskom Prvenstvu, To ime je igralo polu-finale Kupa AN, izbacilo Egipat u barazu za SP, igralo veceras pred 60.000 Fanatika (naroda)... i pobedis 3:0!! I sta ko ima da kaze na sve to, Ako je neko igrao lose, igrao je dovoljno dobro da pobedi jedno takvo ime gore navedeno! pa ako mi osvojimo mozda SP, i pobedimo lupam, Spaniju sa 2:0, bice dakle vise komentara ko je mogao bolje odigrati nego sto smo osvojili! Auh Doktori.. Doktori... Pa neko ce i od igraca ovo citati sve mozda.. Pitace se.. "Pa sta ovi Hoce od nas???" Sve se ponavlja uvek sto se Srba tice..
Moj predlog: Ili uvek pljujte, ili uvek hvalite kada i nema rezultata...! Volim Svoju Zemlju i jnene uspehe!

Jovan

pre 14 godina

Haha.. kad komentator Stojanovic kaze pred kraj " Cudno bi bilo da sam bio upravu" :)) I kad Danko moli Boska Jankovica da pusti loptu u aut da ovaj udje u igru :) jos smo i pravili komediju dole po Africi.. samo da ne bude komedija na Svetskom prvenstvu :)

ivan88

pre 14 godina

Ono sto me jedino brine jeste sta to toliko vidi Antic u Pantelicu i Milijasu, jes ovaj prvi dao gol, sve je to ok, ali dzaba kad stvarno nema kvalitete ni jednog prosecnog napadaca. Milijas do boga spor. Mislim da bi sa Lazovicem i Kuzmom mnogo bolje islo. Ali ruku na srce Antic sigurno ima neku zaokruzenu celokupnu sliku i viziju o timu i svakako ga treba podrzati.

zadnji vezni

pre 14 godina

Zoran Tosic je nas ubedljivo najopasniji igrac.Jos da teren nije bio onako dzombast pravio bi cuda.Ovako za jedno poluvreme gol i slobodnjak iz koga je postignut gol posle prekrsaja nad njim.

laki

pre 14 godina

Stojkovic je Kralj
(Serb, 3. mart 2010 21:37)
Ja koliko znam Ivica je Kralj.
Stojković neka bude ono što je danas bio.
pozdrav svim poštovaocima reprezentacije

Marko

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarisem,ali ne mogu.Moram da kazem sta mi je na dusi.Od 75 komentara koliko ih je stiglo do sada,samo su 20tak bili nekako pozitivni sto se tice reprezentacije i igre.Te ovaj igrao ovako,te ovaj ne treba uopste da igra,ovaj promasio ovo itd.da ne nabrajam.Ok,sajt zato i sluzi.Ali svi koji bar malo prate fudbal vole ga,treba da shvate da Antic nece promeniti preko noci ono sto je zacrtao,i po meni ne trba.Zato dajte 100 posto jeb... podrske strucnjaci jedni.NAPRED SRBIJA

miki

pre 14 godina

@ Zlatko

Smiri se decko. Stucne su crvene bile danas jer je Alzir nosio bele. Boja dresa sorca i stucni mora da se razlikuje, to je pravilo!

FeboBG

pre 14 godina

Ne, mi jednostavno moramo da jurišamo na svetsku titulu! Takva rutina, takva superiornost u susretu sa ponajboljom afričkom selekcijom... Čuvaj se svete Antarine čete!

jugo

pre 14 godina

Opet po malo pljuvanja i opet skoro bez razloga.
Itakmica ko utakmica prijateljska, rezultat odlican igra prosecna ali zadovoljavajuca.Sve u svemu treba biti i te kako zadovoljan jer puno igraca nisu u takmicarskoj formi jer su izali iz povreda ili slicnih stvrai kao sto je slucaj sa Stankovicem,Vidicem i Milijasom koji i ne igra standardno kao i Stojkovic koji je veceras odlicnio branio.
Antic dobro zna sta radi prvo je pustio prvu postavu, zatim je pravio zamene ne ko bi trebao da igra po vama nego kako bi to izgledalo tako da Kacara i Lazovica je uveu pred sam kraj susreta ali on za Lazovica i Kacara vec zna do sada ali ne i za Lekica covek ga je probao celo poluvreme zato ostavite stvar selektoru sigurno ubegjen sam da zna sta radi jos da su bili ovi iz saveza malo pametniji i da danas ili pred pocetak prvenstva budemo igrali sa nekim jacim i ozbiljnijim timom mi se zajebavasmo sa Alzircima koja ocigledni nije ekipa za neke jacije provere.
Najveca pridobivka iz danasnje utakmice je povratak Jankovica koje ce nam sigurno trebati na SP-u kao i od koristi uy nekim trenucima lekica iako ga vi napadate .
Na kraju ipak jedinstvo u tumu je zadrzano lepo druzenje i naravno pobeda je pobeda ma sa kim igrali ali bolje da je bila sa recimo jakim Nemcima koji su danas razocarali sa slabim Argentincima ili pak sa ganom koja je izgubila od BiH ili pak sa jakom Slovackom koja je izgubla od jos ace Norveske ili pak sa Italijom koja celi zivot igra nereseno ili pak sa rejakom Engleskom koja je kuci primila gol od Egipta kojeg je ovaj slabi Alzr rasturio u kvalifikacijama za SP , tako da osim jake Spanije i Brazila ako buemo ozbiljni rotiv svih drugih reprezentacija imamo sanse tako da napred nasi momi nas selektor.

Zyzu

pre 14 godina

Ko je bese pominjao da je Stojkovic rupa nad rupama.Decko je fantastican golman samo mu fali malo vise utakmica.Ja sam golman i znam kako je tesko kad si non stop na klupi.Mogu slobodno da kazem da je Vlada jedan od najboljih golmana u svetu,a sa malo vise utakmice bice i #1.Samo hrabro Vlado!!!

opasan

pre 14 godina

Anticu...svaka cast,ali molim te izbaci ovog Milijasa na klupu,a pusti Kacara ili Kuzmanovica,Milijas celu utakmicu je oretao zadnjicu i plasio se svakog duela,zato Milijasa na klupu,a Kacar ili Kuzma u prvu.pozz

Slobodan

pre 14 godina

Kako me iznervirao predsednik FSS-a sa svojom pričom za vreme intoniranja srpske himne! Kakvo nevaspitanje! I igrači bi svi mogli da nauče himnu i da je zajedno pevaju, a ne da se samo čuje Pantelić (inače svaka mu čast).

MimiBK1

pre 14 godina

Svaka cast momci...kontrolisali ste utakmicu od samog pocetka...odbrana dobro funkcionisala i bez Vidica...ovim strucnacima koji komentarisu Stojkovica porucujem da boljeg golmana nemamo...decko je danas odbranio 3 cista gola...samo tako igrajte i na SP i donecete nam dosta radosti...

Nikola

pre 14 godina

Svaka cast nasim na pobedi, veoma bitno je pobediti na gostovanju ubedljivom razlikom. Svi nasi reprezentativci su igrali odlicno, jedino sto nam je falilo malo vise centar-suteva i malo nesigurnost u odbrani, ali sa Vidom sve ce to biti drugacije. Posebno bih pohvalio Kuzmanovica jer od kada je usao prosto je dominirao na terenu. Petrovic je ipak premlad za A tim, a dok Lekica je drmala trema, a Brkic nije ni pipnuo loptu. Sve o svemu veoma slabo i bledo izdanje Alzira pred 60000 svojih navijaca, da se igralo u BG dali bi dvocifren broj golova.

Srbija do groba

pre 14 godina

svaka cast ,ali kad srbija pobedi neku jaku reprezentaciju onda moze da se prica nesto ,
ovo je sve igrarija i da su izgubili 3-0 isto je
(ivan, 3. mart 2010 21:50)

Da, a da smo izgubili ti bi rekao, loši, ne valja igra, igrači poletjeli, ne možemo puno očekivati od njih na SP... Zato bolje ćuti i uživaj u pobjedi, pa makar i da je protiv Turkmenistana!!! :-)

StefanGrobar

pre 14 godina

Stojkovic-dobar,Kolarov-prosek,Subotic-ocajan,Lukovic-ok,Bane Ivanovic-standardno dobar,Stankovic-ocajan je bio,Milijas-tu i tamo,Krasic-majstor,Lane-kida,Zigic-dobar,Pantelic-extra odigrao..od rezervnih me je odusevio Bosko Jankovic,kako decko igra posle povrede,kakav pas ima,razbija stvarno..Tosic takodje igra mnogo dobro...Mislim da nam ovako glasi najjaca postava..1.Stojkovic,2.Kolarov,3.Lukovic,4.Vidic,5.Ivanovic,6.Kacar,7.Jankovic,8.Krasic,9.Tosic,10.Jovanovic,11.Sulejmani...Klupa:Brkic,Dragutinovic,Obradovic,Stankovic,Kuzman,Zigic i Pantelic..Ideeemooooo!!!

P.S. Petrovic i Lekic i nisu bili toliko ocajni koliko su uh svi prozivali..Rukavina se raspao!

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.

miki

pre 14 godina

Komentator kao da komentarise sahranu! Kao da ne voli svoju zemlju nema srece uzbudjenja, smuci ti se da gledas kad ga cujes. Inace nije los Aca :)

Marijus

pre 14 godina

Rezultat extra igra slaba. Milijas i Stankovic katastrofalni igrali smo bez sredine terena. Formacija uzas, jel jos jedan covek na svetu osim Anticas misli da je Zigic poluspic????? Svaka mu cast na svemu ali je ovaj potez bio totalno bezveze. Pantelicu svaka cast pretrcao je vise od cele ekipe. Kuzmanovic osvezenje a bice i Jankovic kad udje u formu. Tosic bi bio dobar ako bi naucio da fudbal nije individualna igra vec timski sport. I najnejasnije u svemu je ko forsira Petrovica decko niodkuda u reprezentaciji sasvim nejasno ali valjda to neki nadlezni znaju. Ko zna ko ce sve tu imati procenat od prodaje. Ljudi zovite ramba na sredini smo najslabiji on bi uneo samopouzdanje. Samo napred!

из Републике Српске

pre 14 godina

Свака част момци !!Имамо стварно велике шансе на СП!!Република Српска је уз вас и радујемо се увек вашим победама!Још једном свака част орлови !!

NikolaS

pre 14 godina

Gledao sam tekmu preko neta, pa nisam mogao dobro da razlikujem igrace jer je slika bila malo losija. Imali smo prvih dvadeset minuta drugog poluvremena odlicnu igru. Voleo bih da tako odigramo bar 70 minuta meca. Primetio sam i da smo malo slabiji u kontakt igri. Najslabiji u timu je bio Lekic, i mislim da je potpuno jasno da covek nije za reprezentaciju. Ipak svaka cast za rezultat i pobedu. Napred.

CarlosNS

pre 14 godina

Opet je Stojkovic spasio neke teske situacije, ali mu je opet lopta ispadala iz ruku prilikom udaraca iz daljine. Kad to protivnici namirisu (ko sto su francuzi) bice nezgodno. Kiksara.

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Lepo je kada se pobedi...ali treba biti realan.
Pored dobrog rezultata mozemo biti zadovoljni i zalaganjem vecine (posebno sa kretanjem Zigica i aktivnostima Pantelica dok je lopta na protivnickoj polovini).
Kako god okrenes, Stojkovic je bio najbolji na terenu (em nije primio gol, em je tri zicera spasao-ako je i sa srecom, fakat je tako bilo).
verovatno zbog loseg terena, ali skoro niko nije umeo da kontrolise loptu (ajde kada je lopta na zemlji, ali otkud onoliko losih poteza glavom).
Lukovic i Subotic imali i kikseve.
Milijas, Stankovic, Rukavina, Petrovic, Jankovic van forme-bolje receno, "teskih" nogu.
Lekic nedovoljno pokretan i sto je najcudnije i neborben (neka se uglada na Zigica koji je svuda stizao i napravio cak najvise faulova).
Ostali solidni mada Jovanovic i Krasic se vec ponasaju "zvezdasto".
I jedna veoma vazna napomena- Stojkovic je tri puta presao liniju prilikom izbacivanja lopte, sto moze da bude opasno na SP.
Sve u svemu, dobro je kada se i sa ovoliko slabosti pobedjuje, ali daleko je to od igre za SP.
Tamo je sve mnogo teze i slozenije. Uz sve je potrebno da se sklopi mnogo kockica da se napravi uspeh.
A, uspeh ce biti svaki bod i svaki gol na SP.
Zato, SRECNO ORLOVI!!!

ckb

pre 14 godina

Mene je najvise odusevio Lazovic. Vice im da izbace loptu da bi usao. Da sam bio na mestu bilo koga od igraca to bih i uradio. U nekim drugim sportovima ne mozes naterati igrace da igraju, a ovaj vapi da udje u 90 minutu. Trebao je Antic ranije da ga ubaci. Od vecine koji su sedeli na klupi to vise zasluzuje. Da se ja nesto pitam (a stvarno nisam to zasluzio), Lazovic bi igrao u 11, a Pantelic bi na klupu... Lazovic je dao duplo vise golova od njega, a igrao je ako gledamo minute, pa bar tri puta manje, ako ne i cetiri...

Sava Stajic

pre 14 godina

Meni je drago sto se Jankovic vratio...A zao mi je sto je Lekic igrao celo poluvreme a loptu nije dobio,dok Lazovic sedi na klupi...Da nece Lekic mozda da igra na svetskom prvenstvu,a najbolji igrac protiv koga je igrao u dosadasnjoj karijeri je 36-ogodisnji Krstajic???Ni za Petrovica nema mesta u reprezentaciji,da ne misle neki da pljujem Lekica zato sto igra za zvezdu.Mozda u buducnosti ima mseta za njih dvojicu,ali sada nikako... Inace,sve ostalo je super...Cestitke igracima na pobedi i borbenosti...

Zlatko

pre 14 godina

Trudiću se da biram reči zbog Bogom dane cenzure. Prethodnih nedelja se ovde (a verovatno i po drugim mestima) pričalo o izgledu dresa na SP-u, o stvaranju nekog nacionalnog identiteta... A onda neki pametnjaković spakuje garnituru crveno-plavo-crveno. Da li je to naša prva garnitura? Nije. Stekao se utisak kao da je reprezentacija Kostarike ili (mislim) Belorusije. Kad smo bili Jugoslavija znalo se da je prva garnitura plavo-belo-crveno i to se nikad nije menjalo. Tu kombinaciju su imali (i još uvek imaju) samo Francuzi. Našu garnituru crveno-plavo-belo nema ni jedna reprezentacija osim možda Čilea, ali u tamnijoj varijanti. Prema tome, zbog čega se neki stide te kombinacije boja sa nacionalne zastave? Primetio sam da mlađe kategorije često igraju u garnituri kao naši večeras. Kako može da se stvori vizuelni identitet ako mi sami ne znamo koje su nam prve boje? Utakmicu ne igra dres, već igrač, ali nešto mora i da se poštuje pre izlaska na teren. Prema tome, 10% manja plata za onog ko dozvoli da se u takvoj garnituri izađe na teren. Hoćemo naše boje, dakle crveno-plavo-belo, a ne crveno-plavo-crveno, ili kao (ako se ne varam) na Farskim ostrvima kad smo nosili krimanalnu crveno-belo-crvenu kombinaciju, kao npr Švajcarska ili Austrija. Da su naši večeras izgubili ja im reč kritike ne bih rekao zato što nisu znali za čije se boje bore.

Ranko Zvezdas od 1954

pre 14 godina

Jel vam sada malo jasnije zasto igraju:Raca ,Stojkovic,Panta,Lekic itd.a NE igraju vasi kandidati.Zato sto Antic bolje zna od svih nas.Nije bitna trenutna forma,ni da li imas klub-bitno je da se uklapas u reprezentaciju.Tim se sprema pred prvenstvo 6-7 nedelja tako da sadasnja forma nema nikakve veze.Nije bitno ko daje golove vec da se daju golovi.Zigic danas nije dao gol ali je oduzeo vise lopti i napravio vise dobrih prekida nego Bane ili Neven.To je tim,ko se ne uklapa ne igra pa makar bio Mesi.Iako sam zvezdas 50g.nikad ne gledam klubaski kad je drzavni tim u pitanju.Ako Antic kaze da igra Raca,navijam za Racu.Neka igra 11 grobara navijam za njih jer ne nose Partizanov dres nego SRPSKI.Malo vise podrske ipoverenja a manje nebuloznih zamerki(sve su klubaski obojene),prvi put sam ponosan na nasu reprezentaciju jer sve za sada funkcionise besprekorno.Pozdrav za navijace Srbije bez obzira za koji klub navijaju.

iggy

pre 14 godina

Sve je ovo divno, krasno, ali kad pobedimo neku reprezentaciju iz samog svetskog vrha, onda mozemo tek tad reci da smo jaka reprezentacija

Predo

pre 14 godina

Alzir se pokazao slabijim protivnikom od ocekivanog, ili su ovi nasi prejaki. Prije ovo prvo, jer se standardni i sigurni prvotimci, poput Ivanovica, Stankovica, pa i Krasica i Jovanovica, nisu pretjrano ni trudili, nego su "odradjivali" posao i cuvali noge. Rezervisti su se vise trudili, pogotovo oni, koji nisu standardni u svojim klubovima. Tosic bi mogao da bude tajno oruzje u Africi. Neigranje se najvise vidi na Zigicu, ali se trudio. Sve u svemu, osjeti se dobra atmosfera, bez ljubomore i sukoba. Ako se takva atmosfera odrzi do ljeta, mozemo biti optimisti, ali ne pretjerani.

Sergio

pre 14 godina

@ ekipa je potpuno spremna, ali golman ce nas skupo kostati.
(haylee, 3. mart 2010 21:24)
Dečko ti ili nisi gledao utakmicu ili imaš neki stvarno veliki problem! Stojković je danas bio odličan na golu i u par navrata spasao čiste golove, pogotovo na početku utakmice kad je odbranio onu kontru.
Svako ko je i malo realan zna to da ceni.

Zvezdan

pre 14 godina

Protivnik je ipak ispod svakog nivoa,ali hajde,jedan je od zemalja učesnika narednog prvenstva!Ono što bi trebalo da bude apsolutno alarmantno za Antića je situacija sa prvim golmanom!Najgora stvar za jednog golmana je da mu se konstantno dešavaju gotovo identične greške!Danas je Stojković dopustio da mu pobegne jedna prilično benigna lopta nakon šuta sa 40 metara!Ozbiljnija ekipa sa ozbiljnim centarforom,Anri mi prvi pada na pamet,kažnjavaju onakve ludorije!Potpuno je suludo da golman koji pretenduje da bude u prvoj postavi ima onoliki problem sa hvatanjem lopte!Vrlo brzo mu se desilo da mu lopta ispadne iz ruku u petercu nakon skraćenog kornera Alžiraca!Za mene su takve stvari jednostavno neprihvatljive,i ako se na prvenstvu desi neki sličan kiks,Antić će biti najodgovorniji!

Golman

pre 14 godina

Kako je cudan ovaj Fudbal...Stojkovic (Golman) po mnogima igrac utakmice,bez ozbiljnije konkurencije...ZNACI NASA ODBRANA...KATASTROFALNO SLABA.Molim Boga da se to popravi pre odlaska u Juznu Afriku...inace, NEDAJ BOZE.

ForeverSRB

pre 14 godina

a i Dinkic bio u Alziru.

Morao sam ovo da pomenem
(Piksi, 3. mart 2010 21:47

Otishli on i jelashic da stabilizuju dinar prema Alzirskoj valuti... :)))

Bravo za orlove, sve chestitke!!!ANTARA, REFORMATORU!!!

Kako cudna utakmica

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))

prcmilojko

pre 14 godina

nisam siguran dali su svi koji su komentarisali uopste gledali utakmicu? 3-0 je ubedljiv rezultat. daj boze da nas tako "ukaki" na sp. alzir nije gana, a kamoli nemacka. po meni, igrali smo bledo, bez volje i ideje. sredina terena je u prvih 45min izgubila 99% lopti. napadaci nisu primali lopte. zigicu je doslo iz d u g da treba da trci. ali je preterao sa udaranjem i fauliranjem. u drugom poluvremenu malo bolje. kuzmanovic je pokazao sta vezni igrac treba da radi i kako da igra, bez obzira dali je dao gol ili ne. ne razumem zasto gosp. antic menja svih 11 igraca. jel ova utakmica humanitarna akcija ili priprema za sp? pripreme valjda sluze da se ekipa uigra a ne da bi svako upisao koji minut u dresu reprezentacije. dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!

i jos nesto: lekic pre lazovica? alo bre...

batterss

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se
(misko, 3. mart 2010 21:55)

To sam isto govorio za Milijasa al jos uvek kidam kosu kad vidim da taj vrhunski znalac igra za reprezentaciju. Joj Boze..........

marko

pre 14 godina

Bravo majstori,svaka cast,igrali smo sa 20% snage i pobedili smo ih 3:0,a da smo igrali sa 100% razbili bi ih najmanje 5:0.Napred Srbija idemo da osvojimo svetsko prvenstvo,jer sa ovom ekipom imamo velike sanse i da osvojimo prvensrtvo.

MVP

pre 14 godina

Iako je imao jednu nesigurnu intervenciju Stojkovic je veceras branio za cistu 10-ku. Pljuvanje Lekica mi je bez smisla jer nije dobio nijednu loptu a pogotovo je cijelo vrijeme prigovarao Tosicu sto mu nije u 2-3 navrata dao loptu u sesnaesterac kada je bio sam. Raca odigrao vrlo korektno i zapoceo akciju kod treceg gola. Molim vas bez pljuvanja jer je ovo nasa reprezentacija i NASA SRBIJA i treba da svi budemo uz nju bez obzira na to da li smo crveno ili crno bijeli. Srbi dajte da bar jednom budemo slozni i podrzimo ove momke jer su oni to bez obzira kakav ce biti rezultat u JAR to zasluzuju.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Srbija melje li melje...Bolje da ostavimo nesto i za Juznu Afriku,nema smisla sta radimo ovim protivnicima,cak smo ih natjerali i da nam vicu "ole" na svaki pas :)

Oddo

pre 14 godina

ja sam zvezdaš, cenim i poštujem sve što je milijaš dao i za klub i za reprezentaciju, ali ako on bude igrao pre kuzmanovića i kačara onda stvarno ne znam..

Magelan

pre 14 godina

Orlovi ponovo kao visokoletači,
Alžir očajan i bez ideje. Sve igrači su opravdali poverenje, posebno rezervni, mislim da je jedino Ivanović bio ispod svog nivoa. Ako bih birao igrača utakmice onda bez konkurencije; Stojković!

nasasrbija

pre 14 godina

Највећи непријатељ нам је био терен. Оно је срамота.
Момци свака част овако се прави победнички менталитет.
Стојке краљ!

nema spavanja

pre 14 godina

Svidja mi se sto nam je Novi Zeland protivnik na pripremama. Valjda su slicni Australijancima pa da nesto naucimo. A Poljaci znaju da budu tvrdi kao nemci tako da ce nam i to dobro doci. Samo napred!

Tony9

pre 14 godina

Dobar rezultat,mada me nesto nisu odusevili igrom.Igrali taman toliko da pobede Alzir.Mozda Antic i ostali ljudi iz saveza grese sto ne zakazu utakmicu sa nekom TOP10 reprezentacijom,mislim da bi smo tek tad imali pravu sliku a ovi momci imaju kvalitet da igraju sa bilo kojom ekipom.

Ali jos uvek mislim da moramo da pronadjemo,"izmislimo",naturalizujemo nekog golmana ako vec nemamo naseg,jer ce to da nas zakpa na SP.

orao javi se

pre 14 godina

Pa naravno da smo igrali bolje u drugom kad su izasli kumovi,stankovic ne moze da se pokrene,milijas ubijao saigrace sa dva metra jakim loptama,pantelica lopta pogodila u nogu i usla u gol,igralo se mnogo brze jos da nismo imali ona dva drveta u spicu da li bi im jos jedno 3,4 gola,dobra stvar je sto se Jankovic vraca,on je dosta kvalitetan igrac....

lesa

pre 14 godina

malo zgrcen pocetak, ali i ne sa svih 100%, kasnije ipak solidno odigrana utakmica i lep rezultat, uz bolje izdanje "rezervne postave" u drugom poluvremenu, tecniju i lepsu igru. Mislim da i one najmanje sitnice sedaju na svoje mesto i da cemo na SP biti oni pravi

Srbenda

pre 14 godina

Pre svega cestitke igracima i selektoru za dobro odigranu utakmicu. Raduje to sto smo se ponovo predstavili kao ozbiljna ekipa i nastavili niz dobrih rezultata.
Samo jos par konstatacija:
- Stojkovic je definitivno pokazao da je daleko najbolji golman kojeg imamo. Bez obzira sto ne brani u klubu,u reprezentaciji brani odlicno, a iskreno to nam je i najvaznije :)
- Ipak se primeti u par navrata koliko nam znaci prisustvo Vidica u zadnjoj liniji. Ne osporavam kvalitet nikoga, vec je jednostavno Vidic nas najbolji stoper, a to se i danas primetilo. Samo da se sacuva od povreda do pocetka prvenstva, a i dobro je sto je preskocio ovu utakmicu.
- Ostali standardno, uz pohvale Kuzmanovica koji je bio danas vrlo dobar na terenu.

DO KONACNE POBEDE, VOLIM TE SRBIJO!

Radomire Genije

pre 14 godina

Svaka cast momci......samo tako nastavite.... Antara moze mirno da spava.....
(Milanche_UE, 3. mart 2010 21:18)
Ubedjen sam da Antara mirno spava pre bi rekao da cela Srbija moze mirno da spava.

sale

pre 14 godina

dobri smo.imam samo jednu primedbu - KUZMANOVIC umesto milijasa.i Antic bi mogao da pozove nekog mladog igraca npr. "Aleksica" on bi mogao da eksplodira u africi, umesto sto zove ovu banderu lekica.

Ilke

pre 14 godina

Vidi se iz aviona da je Kuzmanovic mnogo bolji od Milijasa i da Tosic mora da igra najmanje 30 min na svakoj utkamici. Jedva cekam da Ljajic sazri (i sada je vec odlican) pa imamo jednog klasicnog plejmejkera! U drugom poluvremenu smo mnogo bolji igrali!!!

Djole

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic igrac utakmice. Bez ikakve polemike. I to mi je drago, pored svih silnih pljuvanja od forumskih navijaca koji stadion nisu videli. Tvrdio sam jos dok je igrao za Zvezdu da je jedan od najboljih nasih golmana u poslednje vreme i cak ga ja licno svrstavam u 5 najboljih u Evropi. Samo da nema problem "igrati po klubovica umesto u klubu" cenim da bi bio i najbolji.

Drugi utisak fantasticna partija Boleta Jankovica koji nije dugo igrao i u dobroj je formi! Zoran Tosic takodje odlican. Neverovatno je kakva krila mi imamo Krasic, Lane, Tosic i Jankovic. Po meni Tosic i Jankovic veceras bolji od pomenute dvojice.
U drugom poluvremenu mnogo tecnija i bolja igra mada nista specijalno...

I za kraj, LEKICA I PETROVICA napolje iz reprezentacije. Pa oni bre ne zasluzuju ni u Zvezdi odnosno Partizanu da igraju a kamoli u reprezentaciji!!!

nenad

pre 14 godina

oduševio me tošić. dečko uopšte nije sebičan non stop je proigravao dva centarfora.hahahahahahha samo je iz mrtvog ugla šutirao po koji put preko gola

njuska

pre 14 godina

Intoniranje himne,neko peva neko ne,Pantelic izgleda jedini zna od pocetka do kraja a onda kamera pokaza tribine i TOLE KARADZIC gleda u veliki ekran na stadionu i sav usplahiren govori LEKOVICU (cini mi se) ENO NAS,ENO NAS,VIDI ENO NAS,a ovaj mukica sramota ga pa sve gleda u pod i pravi se da nije cuo uzbudjenog dedicu.....Ah da,da ponovim HIMNA SE SVIRA !!!!!!!!

misko

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se

Danijel983

pre 14 godina

Doveli ga da upotpuni kvotu i bude treći golman a on srećan?
ej antara pokopaće nas kikser pitanje je samo trenutka.
(realno, 8. januar 2010 11:06)

Cekajuci pokopavanje :)))
Ajmo Stojke, ajmo SRBIJAAA !!!

STOVLA

pre 14 godina

E stvarno smo dandare!
Kupise ljudi sve karte za 6 sati
Napunise stadion
Poneli pirotehniku
Nalozili se
...
A ovi nasi ih isterase sa stadiona u 50.minutu

Nema smisla...

Stizemo_Afriko

pre 14 godina

Srbija ubedljiva u Alziru...svaka cast za naslov...Samo napred mozemo u drugu fazu a Alziru smo pokazali kakav kvalitet MORA da se ima da bi se nadao necemu na SP-u...Nisu losi navijaci u Alziru imaju zanimljivu koreografiju...Svaka cast za igru i borbu nasim igracima samo tako nastavite...

zar ne?

pre 14 godina

Kuzmanovic bi morao da igra umesto Milijasa, brzi je, bolji tehnicar i mnogo se bolje snalazi na ovako losim terenima gde je veoma bitna kontrola lopte i pas iz prve u cemu je kuzma ipak bolji, videla se velika razlika u igri kada je on usao, dominacija na sredini terena i tecna pas igra + gol i asistencija...samo slepac ne bi video da treba da igra pre Milijasa...

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kuzmanović i Luković impresivni,Janković odličan,Tošić vrlo dobar,ostali sasvim solidni.
Jedina mrlja je ona stopostotna šansa Alžira,kada je posle njihove kontre iz igre ispala praktično cela naša ekipa.Srećom,Stojković je odlično reagovao.

Nikola

pre 14 godina

Treba da daju državljanstvo Božoviću,ili da pozovu nekog iz Surdulice ili Gadžinog Hana,oni su dobri golmani!!!Stojković kad primi gol iz penala,opet je kriv za gol!Bravo za sve momke koji su igrali

todos

pre 14 godina

Uz sve čestitke, moram da napomenem da smo šuplji ko sito. UJeste golman pokazao velike kvalitete, ali i nesigurnost zbog ne igranja. Možda kad se vrati Vidić i bude bolje. A što se sredine, naročito krila, tu smo najači na svetu. Znam da ne može baš sve da bude najbolje...

Oddo

pre 14 godina

ja sam zvezdaš, cenim i poštujem sve što je milijaš dao i za klub i za reprezentaciju, ali ako on bude igrao pre kuzmanovića i kačara onda stvarno ne znam..

STOVLA

pre 14 godina

E stvarno smo dandare!
Kupise ljudi sve karte za 6 sati
Napunise stadion
Poneli pirotehniku
Nalozili se
...
A ovi nasi ih isterase sa stadiona u 50.minutu

Nema smisla...

Ilke

pre 14 godina

Vidi se iz aviona da je Kuzmanovic mnogo bolji od Milijasa i da Tosic mora da igra najmanje 30 min na svakoj utkamici. Jedva cekam da Ljajic sazri (i sada je vec odlican) pa imamo jednog klasicnog plejmejkera! U drugom poluvremenu smo mnogo bolji igrali!!!

njuska

pre 14 godina

Intoniranje himne,neko peva neko ne,Pantelic izgleda jedini zna od pocetka do kraja a onda kamera pokaza tribine i TOLE KARADZIC gleda u veliki ekran na stadionu i sav usplahiren govori LEKOVICU (cini mi se) ENO NAS,ENO NAS,VIDI ENO NAS,a ovaj mukica sramota ga pa sve gleda u pod i pravi se da nije cuo uzbudjenog dedicu.....Ah da,da ponovim HIMNA SE SVIRA !!!!!!!!

Ranko Zvezdas od 1954

pre 14 godina

Jel vam sada malo jasnije zasto igraju:Raca ,Stojkovic,Panta,Lekic itd.a NE igraju vasi kandidati.Zato sto Antic bolje zna od svih nas.Nije bitna trenutna forma,ni da li imas klub-bitno je da se uklapas u reprezentaciju.Tim se sprema pred prvenstvo 6-7 nedelja tako da sadasnja forma nema nikakve veze.Nije bitno ko daje golove vec da se daju golovi.Zigic danas nije dao gol ali je oduzeo vise lopti i napravio vise dobrih prekida nego Bane ili Neven.To je tim,ko se ne uklapa ne igra pa makar bio Mesi.Iako sam zvezdas 50g.nikad ne gledam klubaski kad je drzavni tim u pitanju.Ako Antic kaze da igra Raca,navijam za Racu.Neka igra 11 grobara navijam za njih jer ne nose Partizanov dres nego SRPSKI.Malo vise podrske ipoverenja a manje nebuloznih zamerki(sve su klubaski obojene),prvi put sam ponosan na nasu reprezentaciju jer sve za sada funkcionise besprekorno.Pozdrav za navijace Srbije bez obzira za koji klub navijaju.

zar ne?

pre 14 godina

Kuzmanovic bi morao da igra umesto Milijasa, brzi je, bolji tehnicar i mnogo se bolje snalazi na ovako losim terenima gde je veoma bitna kontrola lopte i pas iz prve u cemu je kuzma ipak bolji, videla se velika razlika u igri kada je on usao, dominacija na sredini terena i tecna pas igra + gol i asistencija...samo slepac ne bi video da treba da igra pre Milijasa...

Djole

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic igrac utakmice. Bez ikakve polemike. I to mi je drago, pored svih silnih pljuvanja od forumskih navijaca koji stadion nisu videli. Tvrdio sam jos dok je igrao za Zvezdu da je jedan od najboljih nasih golmana u poslednje vreme i cak ga ja licno svrstavam u 5 najboljih u Evropi. Samo da nema problem "igrati po klubovica umesto u klubu" cenim da bi bio i najbolji.

Drugi utisak fantasticna partija Boleta Jankovica koji nije dugo igrao i u dobroj je formi! Zoran Tosic takodje odlican. Neverovatno je kakva krila mi imamo Krasic, Lane, Tosic i Jankovic. Po meni Tosic i Jankovic veceras bolji od pomenute dvojice.
U drugom poluvremenu mnogo tecnija i bolja igra mada nista specijalno...

I za kraj, LEKICA I PETROVICA napolje iz reprezentacije. Pa oni bre ne zasluzuju ni u Zvezdi odnosno Partizanu da igraju a kamoli u reprezentaciji!!!

sale

pre 14 godina

dobri smo.imam samo jednu primedbu - KUZMANOVIC umesto milijasa.i Antic bi mogao da pozove nekog mladog igraca npr. "Aleksica" on bi mogao da eksplodira u africi, umesto sto zove ovu banderu lekica.

Srbenda

pre 14 godina

Pre svega cestitke igracima i selektoru za dobro odigranu utakmicu. Raduje to sto smo se ponovo predstavili kao ozbiljna ekipa i nastavili niz dobrih rezultata.
Samo jos par konstatacija:
- Stojkovic je definitivno pokazao da je daleko najbolji golman kojeg imamo. Bez obzira sto ne brani u klubu,u reprezentaciji brani odlicno, a iskreno to nam je i najvaznije :)
- Ipak se primeti u par navrata koliko nam znaci prisustvo Vidica u zadnjoj liniji. Ne osporavam kvalitet nikoga, vec je jednostavno Vidic nas najbolji stoper, a to se i danas primetilo. Samo da se sacuva od povreda do pocetka prvenstva, a i dobro je sto je preskocio ovu utakmicu.
- Ostali standardno, uz pohvale Kuzmanovica koji je bio danas vrlo dobar na terenu.

DO KONACNE POBEDE, VOLIM TE SRBIJO!

Kako cudna utakmica

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))

Magelan

pre 14 godina

Orlovi ponovo kao visokoletači,
Alžir očajan i bez ideje. Sve igrači su opravdali poverenje, posebno rezervni, mislim da je jedino Ivanović bio ispod svog nivoa. Ako bih birao igrača utakmice onda bez konkurencije; Stojković!

marko

pre 14 godina

Bravo majstori,svaka cast,igrali smo sa 20% snage i pobedili smo ih 3:0,a da smo igrali sa 100% razbili bi ih najmanje 5:0.Napred Srbija idemo da osvojimo svetsko prvenstvo,jer sa ovom ekipom imamo velike sanse i da osvojimo prvensrtvo.

nasasrbija

pre 14 godina

Највећи непријатељ нам је био терен. Оно је срамота.
Момци свака част овако се прави победнички менталитет.
Стојке краљ!

MVP

pre 14 godina

Iako je imao jednu nesigurnu intervenciju Stojkovic je veceras branio za cistu 10-ku. Pljuvanje Lekica mi je bez smisla jer nije dobio nijednu loptu a pogotovo je cijelo vrijeme prigovarao Tosicu sto mu nije u 2-3 navrata dao loptu u sesnaesterac kada je bio sam. Raca odigrao vrlo korektno i zapoceo akciju kod treceg gola. Molim vas bez pljuvanja jer je ovo nasa reprezentacija i NASA SRBIJA i treba da svi budemo uz nju bez obzira na to da li smo crveno ili crno bijeli. Srbi dajte da bar jednom budemo slozni i podrzimo ove momke jer su oni to bez obzira kakav ce biti rezultat u JAR to zasluzuju.

tolimir84

pre 14 godina

Dodje mi da placem pa sta ljudi vi hocete da pobedimo sa 20;0 stvarno je ovo lud narod nikad mu nije dosta do pre tri godine nismo mogli ni Azerbejdzan da pobedimo ovako nisu napljuvani Francuzi koji su kuci izgubili ili Italijani koju su remizirali sa Camerunom a kome se ne svidja Stojkovic samo nek kaze koje je to bolji golman od njega i koja je jos to ekipa u istoriji fudbala smenila golmana pred svetsko prvenstvo koji je odlicno branio kvalifikacije izvinjavam se zbog nedostatka tacki i zareza pisem u dahu jer me ljudska glupost inervirala

из Републике Српске

pre 14 godina

Свака част момци !!Имамо стварно велике шансе на СП!!Република Српска је уз вас и радујемо се увек вашим победама!Још једном свака част орлови !!

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kuzmanović i Luković impresivni,Janković odličan,Tošić vrlo dobar,ostali sasvim solidni.
Jedina mrlja je ona stopostotna šansa Alžira,kada je posle njihove kontre iz igre ispala praktično cela naša ekipa.Srećom,Stojković je odlično reagovao.

mo

pre 14 godina

odlika dobrih rep je u tome DA I KAD IGRAJU KATSTROFA POBEDJUJU.ZA TO JE POTREBNO 20IGRACA A NE 11.alo ljudi i klupa igra...alo konkurencija...BRAVO IGRACIMA BRAVO SELEKTORU BRAVO ST STABU BRAVO SVIMA.Vi sto pljujete nista drugo i ne znate...poz svima sto su verni nasim rep u svim sportovima.jednom srbin zauvek srbin.

Danijel983

pre 14 godina

Doveli ga da upotpuni kvotu i bude treći golman a on srećan?
ej antara pokopaće nas kikser pitanje je samo trenutka.
(realno, 8. januar 2010 11:06)

Cekajuci pokopavanje :)))
Ajmo Stojke, ajmo SRBIJAAA !!!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Srbija melje li melje...Bolje da ostavimo nesto i za Juznu Afriku,nema smisla sta radimo ovim protivnicima,cak smo ih natjerali i da nam vicu "ole" na svaki pas :)

Sava Stajic

pre 14 godina

Meni je drago sto se Jankovic vratio...A zao mi je sto je Lekic igrao celo poluvreme a loptu nije dobio,dok Lazovic sedi na klupi...Da nece Lekic mozda da igra na svetskom prvenstvu,a najbolji igrac protiv koga je igrao u dosadasnjoj karijeri je 36-ogodisnji Krstajic???Ni za Petrovica nema mesta u reprezentaciji,da ne misle neki da pljujem Lekica zato sto igra za zvezdu.Mozda u buducnosti ima mseta za njih dvojicu,ali sada nikako... Inace,sve ostalo je super...Cestitke igracima na pobedi i borbenosti...

misko

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se

Bojan

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))
(Zyzu, 4. mart 2010 00:04)

sta ti lupas bre???
mora da si neki teski poznavalac ovog sporta ili iskompleksiran!!!
Tosic je fenomenalan igrac, tehnika odlicna, mali, brz, okretan.
Jos samo da malcice vise proigraca saigrace biec pravi dzoker na Svetskom prvenstvu.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni neki komentari. Kada pobjedi Srbija pljuju jer je moglo bolje. Da je izgubila ponovo bi pljuvali. Ko bi nam ugodio!

ckb

pre 14 godina

Mene je najvise odusevio Lazovic. Vice im da izbace loptu da bi usao. Da sam bio na mestu bilo koga od igraca to bih i uradio. U nekim drugim sportovima ne mozes naterati igrace da igraju, a ovaj vapi da udje u 90 minutu. Trebao je Antic ranije da ga ubaci. Od vecine koji su sedeli na klupi to vise zasluzuje. Da se ja nesto pitam (a stvarno nisam to zasluzio), Lazovic bi igrao u 11, a Pantelic bi na klupu... Lazovic je dao duplo vise golova od njega, a igrao je ako gledamo minute, pa bar tri puta manje, ako ne i cetiri...

nenad

pre 14 godina

oduševio me tošić. dečko uopšte nije sebičan non stop je proigravao dva centarfora.hahahahahahha samo je iz mrtvog ugla šutirao po koji put preko gola

Slobodan

pre 14 godina

Kako me iznervirao predsednik FSS-a sa svojom pričom za vreme intoniranja srpske himne! Kakvo nevaspitanje! I igrači bi svi mogli da nauče himnu i da je zajedno pevaju, a ne da se samo čuje Pantelić (inače svaka mu čast).

Srbija do groba

pre 14 godina

svaka cast ,ali kad srbija pobedi neku jaku reprezentaciju onda moze da se prica nesto ,
ovo je sve igrarija i da su izgubili 3-0 isto je
(ivan, 3. mart 2010 21:50)

Da, a da smo izgubili ti bi rekao, loši, ne valja igra, igrači poletjeli, ne možemo puno očekivati od njih na SP... Zato bolje ćuti i uživaj u pobjedi, pa makar i da je protiv Turkmenistana!!! :-)

Marko

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarisem,ali ne mogu.Moram da kazem sta mi je na dusi.Od 75 komentara koliko ih je stiglo do sada,samo su 20tak bili nekako pozitivni sto se tice reprezentacije i igre.Te ovaj igrao ovako,te ovaj ne treba uopste da igra,ovaj promasio ovo itd.da ne nabrajam.Ok,sajt zato i sluzi.Ali svi koji bar malo prate fudbal vole ga,treba da shvate da Antic nece promeniti preko noci ono sto je zacrtao,i po meni ne trba.Zato dajte 100 posto jeb... podrske strucnjaci jedni.NAPRED SRBIJA

DJ

pre 14 godina

Pantela da je hteo da ga da , on bi ga omasio! :-))

Momci Svaka cast!! I da je losa igra, kao sto gomila prica, i da su svi kao bili losi, i da je formacija losa, i da igra ovaj ili onaj i da ne znam sta je "lose" bilo veceras, pobedio si ekipu u gostima, bez obzira sto se zove "Alzir"... To ime takodje igra na Svetskom Prvenstvu, To ime je igralo polu-finale Kupa AN, izbacilo Egipat u barazu za SP, igralo veceras pred 60.000 Fanatika (naroda)... i pobedis 3:0!! I sta ko ima da kaze na sve to, Ako je neko igrao lose, igrao je dovoljno dobro da pobedi jedno takvo ime gore navedeno! pa ako mi osvojimo mozda SP, i pobedimo lupam, Spaniju sa 2:0, bice dakle vise komentara ko je mogao bolje odigrati nego sto smo osvojili! Auh Doktori.. Doktori... Pa neko ce i od igraca ovo citati sve mozda.. Pitace se.. "Pa sta ovi Hoce od nas???" Sve se ponavlja uvek sto se Srba tice..
Moj predlog: Ili uvek pljujte, ili uvek hvalite kada i nema rezultata...! Volim Svoju Zemlju i jnene uspehe!

Lanejovanovic

pre 14 godina

"...dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!"
(prcmilojko, 3. mart 2010 22:49)

Obalu Slonovace? Jel' se ti salis? Tu tvoju Obalu je ovaj Alzir igracki i rezultatski rasturio na KAN-u! Reprezentacije tipa Obala Slonovace i Gana (koja veceras izgubi od Bosne) se mnogo i neopravdano precenjuju...

aqualung

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri
(Baltazar, 3. mart 2010 23:09)
-----------
genije... kontam da je ovaj jedan jedini preporuceni on licno

Sergio

pre 14 godina

@ ekipa je potpuno spremna, ali golman ce nas skupo kostati.
(haylee, 3. mart 2010 21:24)
Dečko ti ili nisi gledao utakmicu ili imaš neki stvarno veliki problem! Stojković je danas bio odličan na golu i u par navrata spasao čiste golove, pogotovo na početku utakmice kad je odbranio onu kontru.
Svako ko je i malo realan zna to da ceni.

CarlosNS

pre 14 godina

Opet je Stojkovic spasio neke teske situacije, ali mu je opet lopta ispadala iz ruku prilikom udaraca iz daljine. Kad to protivnici namirisu (ko sto su francuzi) bice nezgodno. Kiksara.

Bojan

pre 14 godina

Zlatko, prijatelju, ne mozemo u crveno-plavo-beloj kombinaciji, jer domaci tim ima bele stucne.... A ne mozemo ni u nasoj drugoj garnituri, iz istog razloga... Ovo danas je, da je nazovemo, treca garnitura, i koristi se u ovakvim situacijama... A i pored toga, ja cu za Srbiju da navijam i goli da igraju, jer su zasluzili. Svaka cast, momci... Svim srcem uz vas!

nema spavanja

pre 14 godina

Svidja mi se sto nam je Novi Zeland protivnik na pripremama. Valjda su slicni Australijancima pa da nesto naucimo. A Poljaci znaju da budu tvrdi kao nemci tako da ce nam i to dobro doci. Samo napred!

Wade

pre 14 godina

Ja sam jako zadovoljan.Nije da su oni (Alzirci) slabi,nego smo mi izgleda zaista jaki.
Cak sam sklon,da uz dosta veliku sigurnost,ustvrdim da smo trenutno,po formi i kvalitetu,medju prvih 5 reprezentacija sveta.
Od nas su bolji Spanci (stvarno su fantasticni),Brazilci,mozda Holandjani,ali sa Englezima,Portugalcima i Argentincima mozemo da se "koljemo".Svi ostali,ukljucujuci Nemce,Italijane,Francuze i Ceo "drugi sesir", su ispod nas.
Naravno,to nista ne mora da znaci sve dok ne pocnemo da deremo i te najbolje.
Zato kao poslednju nasu pripremnu utakmicu koja ce biti odigrana u Beogradu pred sam odlazak na Svetsko prvenstvo,ocekujem neku spektakularnu utakmicu sa nekim protivnikom,po mogucstvu iz Juzne Amerike.
Brazil ili Argentina !!
Skupljajte vec sada pare vi iz FSS-a.
Ako treba,ZICKAJTE od Borisa Tadica.Nek natera Bozu derikozu i Dinkica da odrese kesu.Vratice se to od pune Marakane i TV prava sigurno...

laki

pre 14 godina

Stojkovic je Kralj
(Serb, 3. mart 2010 21:37)
Ja koliko znam Ivica je Kralj.
Stojković neka bude ono što je danas bio.
pozdrav svim poštovaocima reprezentacije

miki

pre 14 godina

Komentator kao da komentarise sahranu! Kao da ne voli svoju zemlju nema srece uzbudjenja, smuci ti se da gledas kad ga cujes. Inace nije los Aca :)

ForeverSRB

pre 14 godina

a i Dinkic bio u Alziru.

Morao sam ovo da pomenem
(Piksi, 3. mart 2010 21:47

Otishli on i jelashic da stabilizuju dinar prema Alzirskoj valuti... :)))

Bravo za orlove, sve chestitke!!!ANTARA, REFORMATORU!!!

Predo

pre 14 godina

Alzir se pokazao slabijim protivnikom od ocekivanog, ili su ovi nasi prejaki. Prije ovo prvo, jer se standardni i sigurni prvotimci, poput Ivanovica, Stankovica, pa i Krasica i Jovanovica, nisu pretjrano ni trudili, nego su "odradjivali" posao i cuvali noge. Rezervisti su se vise trudili, pogotovo oni, koji nisu standardni u svojim klubovima. Tosic bi mogao da bude tajno oruzje u Africi. Neigranje se najvise vidi na Zigicu, ali se trudio. Sve u svemu, osjeti se dobra atmosfera, bez ljubomore i sukoba. Ako se takva atmosfera odrzi do ljeta, mozemo biti optimisti, ali ne pretjerani.

molim vas...

pre 14 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...dakle u zadnjih 11 meceva Srbija ima skor 9-1-1, uz gol razliku 20:3, dakle 20:3! Postali smo kaznena ekspedicija, igramo necu reci moderan, nego vrhunski fudbal, dobijamo prosecne i jake reprezentacije sa po 3:0 i 5:0, imamo strasnog trenera, koji bi verovatno sada bio u rangu Kapela, Murinja i drustva da je neki Spanac ili Italijan, imamo igrace koji igraju u njaboljim klubovima, igrace koje bi jedna reprezentacija Italije ili Nemackke rado videla u svojim redovima, i iznad svega imamo igru dostojnu najvecih i najboljih , ponasanje igraca, volju, izgaranje, zelju da se Srbi i Srbija raduju, ponose... i ako posle svega ovoga postoje ljudi koji sada kritikuju, traze "dlaku u jajetu", posle ovakve pobede OD 3:0 i odlicne igre na ocajnom terenu, na gostojucem terenu, protiv reprezentacije koja se u jakim africkim kvalifikacijama kvalifikovala na SP, onda stvarno ne znam, onda stvarno nesto definitinvo nije u redu sa pojedincima, sa ljduima koji bi verovatno i da smo DOMINANTNI ko Spanija, ili USA dream-team u basketu, i dalje trazili neki problem i gresku ili sta vec , ma ne znam bre vise ne mogu da pisem samo se iznerviram! Umesto da budu ponosni na ovo sto imamo, na momke koji nam donose toliko radosti, da je sada bukvalno, ali bukvalno, glewdanje reprezentacije uzivanje, da cekamo prenos po 3 meseca da bi videli i gledali nase kako marsiraju evropom i svetom i uzduz i popreko. Ma, od 210 drzava na svetu, njih 205 bi se rado menjalo sa nama, 205, i svima su dobri a nama kao nisu.
BODRITE MOMKE, BODRITE SRBIJU, ZASLUZUJU TO, KRITIKE DA , ALI DOBRONAMERNE, KADA ZA TO IMA POVODA!!!
IMATE LI VI LJUDI PREDSTAVU KOLKO STE PRIVILEGOVANI STO STE SRBI, STO BODRITE SRPSKU REPREZENTACIJU!!! MA NE SAMO U FUDBALU, U SVIM GLAVNIM KOLEKTIVNIM SPRTOVIMA...MISLITE O TOME MALO! DAJMO MALO POZITIVNE ENERGIJE!!!

Nikola

pre 14 godina

Treba da daju državljanstvo Božoviću,ili da pozovu nekog iz Surdulice ili Gadžinog Hana,oni su dobri golmani!!!Stojković kad primi gol iz penala,opet je kriv za gol!Bravo za sve momke koji su igrali

opasan

pre 14 godina

Anticu...svaka cast,ali molim te izbaci ovog Milijasa na klupu,a pusti Kacara ili Kuzmanovica,Milijas celu utakmicu je oretao zadnjicu i plasio se svakog duela,zato Milijasa na klupu,a Kacar ili Kuzma u prvu.pozz

Zar ne

pre 14 godina

Bolji dio repke su oni koji nisu igrali ni za Zvezdu ni za Partizan: Bane, Krasić Kolarov, Kačar, Kuzmanović, Lane, Subotić, Dragutinović.
Polemika se stalno vodi oko Stojkovića, Milijaša, Lekića, odnosno Rukavine i Petrovića.

Radomire Genije

pre 14 godina

Svaka cast momci......samo tako nastavite.... Antara moze mirno da spava.....
(Milanche_UE, 3. mart 2010 21:18)
Ubedjen sam da Antara mirno spava pre bi rekao da cela Srbija moze mirno da spava.

orao javi se

pre 14 godina

Pa naravno da smo igrali bolje u drugom kad su izasli kumovi,stankovic ne moze da se pokrene,milijas ubijao saigrace sa dva metra jakim loptama,pantelica lopta pogodila u nogu i usla u gol,igralo se mnogo brze jos da nismo imali ona dva drveta u spicu da li bi im jos jedno 3,4 gola,dobra stvar je sto se Jankovic vraca,on je dosta kvalitetan igrac....

Zyzu

pre 14 godina

Ko je bese pominjao da je Stojkovic rupa nad rupama.Decko je fantastican golman samo mu fali malo vise utakmica.Ja sam golman i znam kako je tesko kad si non stop na klupi.Mogu slobodno da kazem da je Vlada jedan od najboljih golmana u svetu,a sa malo vise utakmice bice i #1.Samo hrabro Vlado!!!

Crudelta

pre 14 godina

Svaka cast momcima,stvarno se vidi da je reprezentacija mnogo napredovala jer bi pre par godina protiv ovakvih ekipa u ovakvim mecevima odigrali maksimalno nereseno.A veceras sa malim trudom lagano 3-0.Nego ljudi ajde sada realno za koga vi navijate?Dosta komentara je upuceno od navijaca partizana da treba izbaciti odredjene igrace koji su igrali u CZ,isto vazi za komentare upucenim u suprotnom pravcu.Dok su nam se po reprezntaciji vukli igraci koji realno nisu to zasluzivali prolazili smo kako smo prolazili.Da li je postigao gol Pantelic ili Tosic to nije vazno,vazno je da Srbija pobedjuje.Pustite Antica da radi svoj posao,koji iskreno za sada radi perfektno.A navijace niko ne tera da stoje zajedno na tribini ali bi zajednicka podrska mnogo znacila koju mi za sada nemamo.Pogledajte sve druge zemlje,kada igra reprezentacija tada klubovi ne postoje.Ako su Englezi za koje svi znamo kakvi su uspeli da se izdignu iznad toga i da zajedno bodre svoju zemlju zasto to ne mozemo i mi?

batterss

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se
(misko, 3. mart 2010 21:55)

To sam isto govorio za Milijasa al jos uvek kidam kosu kad vidim da taj vrhunski znalac igra za reprezentaciju. Joj Boze..........

aleksandar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Idi zuri u sunce ili tako nesto

Stizemo_Afriko

pre 14 godina

Srbija ubedljiva u Alziru...svaka cast za naslov...Samo napred mozemo u drugu fazu a Alziru smo pokazali kakav kvalitet MORA da se ima da bi se nadao necemu na SP-u...Nisu losi navijaci u Alziru imaju zanimljivu koreografiju...Svaka cast za igru i borbu nasim igracima samo tako nastavite...

David

pre 14 godina

(Zoan, 3. mart 2010 23:26)
To od kad ga ti znas moraces da nam kazes, prvo gde ste se upoznali, pa onda ko je kome platio pice pa tek onda sve ostalo... Inace Stankovic ne igra po desnoj aut liniji nego u sredini i obicno obavlja odbrambene zadatke. Drugo umesto Stankovica je usao Kuzma, a ne Tosic koji je usao umesto Laneta. 3ce ako vec hoces da kritikujes tako mozes samo Laneta, a mislim da ne bi smeo ni da se usudis da tako nesto ucinis, ti vrli poznavaoce fudbala koji nema pojma. Momci svaka cast s' pola snage :)))

jugo

pre 14 godina

Opet po malo pljuvanja i opet skoro bez razloga.
Itakmica ko utakmica prijateljska, rezultat odlican igra prosecna ali zadovoljavajuca.Sve u svemu treba biti i te kako zadovoljan jer puno igraca nisu u takmicarskoj formi jer su izali iz povreda ili slicnih stvrai kao sto je slucaj sa Stankovicem,Vidicem i Milijasom koji i ne igra standardno kao i Stojkovic koji je veceras odlicnio branio.
Antic dobro zna sta radi prvo je pustio prvu postavu, zatim je pravio zamene ne ko bi trebao da igra po vama nego kako bi to izgledalo tako da Kacara i Lazovica je uveu pred sam kraj susreta ali on za Lazovica i Kacara vec zna do sada ali ne i za Lekica covek ga je probao celo poluvreme zato ostavite stvar selektoru sigurno ubegjen sam da zna sta radi jos da su bili ovi iz saveza malo pametniji i da danas ili pred pocetak prvenstva budemo igrali sa nekim jacim i ozbiljnijim timom mi se zajebavasmo sa Alzircima koja ocigledni nije ekipa za neke jacije provere.
Najveca pridobivka iz danasnje utakmice je povratak Jankovica koje ce nam sigurno trebati na SP-u kao i od koristi uy nekim trenucima lekica iako ga vi napadate .
Na kraju ipak jedinstvo u tumu je zadrzano lepo druzenje i naravno pobeda je pobeda ma sa kim igrali ali bolje da je bila sa recimo jakim Nemcima koji su danas razocarali sa slabim Argentincima ili pak sa ganom koja je izgubila od BiH ili pak sa jakom Slovackom koja je izgubla od jos ace Norveske ili pak sa Italijom koja celi zivot igra nereseno ili pak sa rejakom Engleskom koja je kuci primila gol od Egipta kojeg je ovaj slabi Alzr rasturio u kvalifikacijama za SP , tako da osim jake Spanije i Brazila ako buemo ozbiljni rotiv svih drugih reprezentacija imamo sanse tako da napred nasi momi nas selektor.

zadnji vezni

pre 14 godina

Zoran Tosic je nas ubedljivo najopasniji igrac.Jos da teren nije bio onako dzombast pravio bi cuda.Ovako za jedno poluvreme gol i slobodnjak iz koga je postignut gol posle prekrsaja nad njim.

miki

pre 14 godina

@ Zlatko

Smiri se decko. Stucne su crvene bile danas jer je Alzir nosio bele. Boja dresa sorca i stucni mora da se razlikuje, to je pravilo!

m

pre 14 godina

promenite ovu bruku od smaraca komentatora..ako bude ovaj smarac a i onaj drugi,jos gori,,praticu na stranom kanalu!
sta nam radi korupcija..uzas.

lesa

pre 14 godina

malo zgrcen pocetak, ali i ne sa svih 100%, kasnije ipak solidno odigrana utakmica i lep rezultat, uz bolje izdanje "rezervne postave" u drugom poluvremenu, tecniju i lepsu igru. Mislim da i one najmanje sitnice sedaju na svoje mesto i da cemo na SP biti oni pravi

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.

Jovan

pre 14 godina

Haha.. kad komentator Stojanovic kaze pred kraj " Cudno bi bilo da sam bio upravu" :)) I kad Danko moli Boska Jankovica da pusti loptu u aut da ovaj udje u igru :) jos smo i pravili komediju dole po Africi.. samo da ne bude komedija na Svetskom prvenstvu :)

todos

pre 14 godina

Uz sve čestitke, moram da napomenem da smo šuplji ko sito. UJeste golman pokazao velike kvalitete, ali i nesigurnost zbog ne igranja. Možda kad se vrati Vidić i bude bolje. A što se sredine, naročito krila, tu smo najači na svetu. Znam da ne može baš sve da bude najbolje...

Vladan R

pre 14 godina

Koliko god da se nekima ne svidja igra ili imaju neke primedbe ja sam izuzetno zadovoljan. Osnovni razlog za to je sto reprezentacija konacno ima sisitem igre napravljena je stabilna oksnica od nekih 17 do 18 igraca(sa vec poznatih startnih 11) a u medjuvremenu se polako prikljucuju i jos poneki igrtaci tako da se broj igraca na koje se moze u svakom trenutku racunati blizi broju 20. Posledica svega toga je da konacno redovno moze se reci i rutinski dobijamo utakmice protiv slabijih rivala a u kojima ne igramo bas bas(utakmica sa Litvanijom je izuzetak koji poptvrdjuje pravilo posebno sto ju je sudio onaj ludi Bugarin sto je poklonio ako ne oba ono bar jedan penal Litvancima). I upravo ovo je najveci kvalitete ove reprezentacije.

MimiBK1

pre 14 godina

Svaka cast momci...kontrolisali ste utakmicu od samog pocetka...odbrana dobro funkcionisala i bez Vidica...ovim strucnacima koji komentarisu Stojkovica porucujem da boljeg golmana nemamo...decko je danas odbranio 3 cista gola...samo tako igrajte i na SP i donecete nam dosta radosti...

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Lepo je kada se pobedi...ali treba biti realan.
Pored dobrog rezultata mozemo biti zadovoljni i zalaganjem vecine (posebno sa kretanjem Zigica i aktivnostima Pantelica dok je lopta na protivnickoj polovini).
Kako god okrenes, Stojkovic je bio najbolji na terenu (em nije primio gol, em je tri zicera spasao-ako je i sa srecom, fakat je tako bilo).
verovatno zbog loseg terena, ali skoro niko nije umeo da kontrolise loptu (ajde kada je lopta na zemlji, ali otkud onoliko losih poteza glavom).
Lukovic i Subotic imali i kikseve.
Milijas, Stankovic, Rukavina, Petrovic, Jankovic van forme-bolje receno, "teskih" nogu.
Lekic nedovoljno pokretan i sto je najcudnije i neborben (neka se uglada na Zigica koji je svuda stizao i napravio cak najvise faulova).
Ostali solidni mada Jovanovic i Krasic se vec ponasaju "zvezdasto".
I jedna veoma vazna napomena- Stojkovic je tri puta presao liniju prilikom izbacivanja lopte, sto moze da bude opasno na SP.
Sve u svemu, dobro je kada se i sa ovoliko slabosti pobedjuje, ali daleko je to od igre za SP.
Tamo je sve mnogo teze i slozenije. Uz sve je potrebno da se sklopi mnogo kockica da se napravi uspeh.
A, uspeh ce biti svaki bod i svaki gol na SP.
Zato, SRECNO ORLOVI!!!

Zlatko

pre 14 godina

Trudiću se da biram reči zbog Bogom dane cenzure. Prethodnih nedelja se ovde (a verovatno i po drugim mestima) pričalo o izgledu dresa na SP-u, o stvaranju nekog nacionalnog identiteta... A onda neki pametnjaković spakuje garnituru crveno-plavo-crveno. Da li je to naša prva garnitura? Nije. Stekao se utisak kao da je reprezentacija Kostarike ili (mislim) Belorusije. Kad smo bili Jugoslavija znalo se da je prva garnitura plavo-belo-crveno i to se nikad nije menjalo. Tu kombinaciju su imali (i još uvek imaju) samo Francuzi. Našu garnituru crveno-plavo-belo nema ni jedna reprezentacija osim možda Čilea, ali u tamnijoj varijanti. Prema tome, zbog čega se neki stide te kombinacije boja sa nacionalne zastave? Primetio sam da mlađe kategorije često igraju u garnituri kao naši večeras. Kako može da se stvori vizuelni identitet ako mi sami ne znamo koje su nam prve boje? Utakmicu ne igra dres, već igrač, ali nešto mora i da se poštuje pre izlaska na teren. Prema tome, 10% manja plata za onog ko dozvoli da se u takvoj garnituri izađe na teren. Hoćemo naše boje, dakle crveno-plavo-belo, a ne crveno-plavo-crveno, ili kao (ako se ne varam) na Farskim ostrvima kad smo nosili krimanalnu crveno-belo-crvenu kombinaciju, kao npr Švajcarska ili Austrija. Da su naši večeras izgubili ja im reč kritike ne bih rekao zato što nisu znali za čije se boje bore.

ivan88

pre 14 godina

Ono sto me jedino brine jeste sta to toliko vidi Antic u Pantelicu i Milijasu, jes ovaj prvi dao gol, sve je to ok, ali dzaba kad stvarno nema kvalitete ni jednog prosecnog napadaca. Milijas do boga spor. Mislim da bi sa Lazovicem i Kuzmom mnogo bolje islo. Ali ruku na srce Antic sigurno ima neku zaokruzenu celokupnu sliku i viziju o timu i svakako ga treba podrzati.

realan

pre 14 godina

momci moramo da budemo realni,svaki gol na sp je uspjeh.Imamo skroman tim,koji cine igraci skromnog kvaliteta.Nemamo vrhunske napadace koji igraju u velikim timovima,a ovi cak i nisu standardni.Antic je vrhunski trener jer sa ovim timom sam plasman na sp je enorman uspjeh

Zvezdan

pre 14 godina

Protivnik je ipak ispod svakog nivoa,ali hajde,jedan je od zemalja učesnika narednog prvenstva!Ono što bi trebalo da bude apsolutno alarmantno za Antića je situacija sa prvim golmanom!Najgora stvar za jednog golmana je da mu se konstantno dešavaju gotovo identične greške!Danas je Stojković dopustio da mu pobegne jedna prilično benigna lopta nakon šuta sa 40 metara!Ozbiljnija ekipa sa ozbiljnim centarforom,Anri mi prvi pada na pamet,kažnjavaju onakve ludorije!Potpuno je suludo da golman koji pretenduje da bude u prvoj postavi ima onoliki problem sa hvatanjem lopte!Vrlo brzo mu se desilo da mu lopta ispadne iz ruku u petercu nakon skraćenog kornera Alžiraca!Za mene su takve stvari jednostavno neprihvatljive,i ako se na prvenstvu desi neki sličan kiks,Antić će biti najodgovorniji!

NikolaS

pre 14 godina

Gledao sam tekmu preko neta, pa nisam mogao dobro da razlikujem igrace jer je slika bila malo losija. Imali smo prvih dvadeset minuta drugog poluvremena odlicnu igru. Voleo bih da tako odigramo bar 70 minuta meca. Primetio sam i da smo malo slabiji u kontakt igri. Najslabiji u timu je bio Lekic, i mislim da je potpuno jasno da covek nije za reprezentaciju. Ipak svaka cast za rezultat i pobedu. Napred.

StefanGrobar

pre 14 godina

Stojkovic-dobar,Kolarov-prosek,Subotic-ocajan,Lukovic-ok,Bane Ivanovic-standardno dobar,Stankovic-ocajan je bio,Milijas-tu i tamo,Krasic-majstor,Lane-kida,Zigic-dobar,Pantelic-extra odigrao..od rezervnih me je odusevio Bosko Jankovic,kako decko igra posle povrede,kakav pas ima,razbija stvarno..Tosic takodje igra mnogo dobro...Mislim da nam ovako glasi najjaca postava..1.Stojkovic,2.Kolarov,3.Lukovic,4.Vidic,5.Ivanovic,6.Kacar,7.Jankovic,8.Krasic,9.Tosic,10.Jovanovic,11.Sulejmani...Klupa:Brkic,Dragutinovic,Obradovic,Stankovic,Kuzman,Zigic i Pantelic..Ideeemooooo!!!

P.S. Petrovic i Lekic i nisu bili toliko ocajni koliko su uh svi prozivali..Rukavina se raspao!

FeboBG

pre 14 godina

Ne, mi jednostavno moramo da jurišamo na svetsku titulu! Takva rutina, takva superiornost u susretu sa ponajboljom afričkom selekcijom... Čuvaj se svete Antarine čete!

Nikola

pre 14 godina

Svaka cast nasim na pobedi, veoma bitno je pobediti na gostovanju ubedljivom razlikom. Svi nasi reprezentativci su igrali odlicno, jedino sto nam je falilo malo vise centar-suteva i malo nesigurnost u odbrani, ali sa Vidom sve ce to biti drugacije. Posebno bih pohvalio Kuzmanovica jer od kada je usao prosto je dominirao na terenu. Petrovic je ipak premlad za A tim, a dok Lekica je drmala trema, a Brkic nije ni pipnuo loptu. Sve o svemu veoma slabo i bledo izdanje Alzira pred 60000 svojih navijaca, da se igralo u BG dali bi dvocifren broj golova.

prcmilojko

pre 14 godina

nisam siguran dali su svi koji su komentarisali uopste gledali utakmicu? 3-0 je ubedljiv rezultat. daj boze da nas tako "ukaki" na sp. alzir nije gana, a kamoli nemacka. po meni, igrali smo bledo, bez volje i ideje. sredina terena je u prvih 45min izgubila 99% lopti. napadaci nisu primali lopte. zigicu je doslo iz d u g da treba da trci. ali je preterao sa udaranjem i fauliranjem. u drugom poluvremenu malo bolje. kuzmanovic je pokazao sta vezni igrac treba da radi i kako da igra, bez obzira dali je dao gol ili ne. ne razumem zasto gosp. antic menja svih 11 igraca. jel ova utakmica humanitarna akcija ili priprema za sp? pripreme valjda sluze da se ekipa uigra a ne da bi svako upisao koji minut u dresu reprezentacije. dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!

i jos nesto: lekic pre lazovica? alo bre...

Jovan

pre 14 godina

Rezultat dobar, igra nije bila na zavidnom nivou!

Svi mi koji smo gledali utakmicu na TV mogli smo primetiti neke stvari koje bi trebalo menjati i neke slabosti koje se mozda nece moci ispraviti.

Pre svega ovaj reporter me toliko nervirao da sam ipak morao iskljuciti ton.

20 minuta mi je trebalo da utvrdim u kojoj formaciji igra Srbija,a on nikako da u stvari pocne raditi svoj posao, pa ona arapska slova, a reporter izgubljen u vremenu i prostoru. Blagi uzas.

Napadaca nemamo nijednog pravog i samo je pitanje ko u stvari moze dati gol kad sa druge strane bude malo jaca obrana. Nijedan od Anticevih aduta nije standardan u svom timu osim mozda Pantelica, a i on ne zadovoljava. Lekic jos nije igrao jacu utakmicu i njega ne racunam za ozbiljno.

Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju. Mislim da bi za Kuzmanovica moralo biti mesta u prvoj postavi, ali problem je sto ni on nije standardan u Stutgartu.

Nije mi jasno zasto kapiten Stankovic nikako dobro ne igra za reprezentaciju? Dali je necim nezadovoljan ili ...ali kad usporedim njegove igre u dresu Intera i u reprezentaciji pa to kao da su u pitanju dva razlicita igraca. U Interu naprosto izgara na terenu i daje sve od sebe a kad igra za drzavni tim ponasa se ko gospodin i kao da nije zainteresovan.

Obrana vazi kao najbolji deo tima, a danas ih je u nekoliko navrata spasavao golman Stojkovic, koji je danas bio na visini zadatka, ali s obzirom da brani samo za reprezentaciju pitanje je u kakvom stanju ce biti u JAR. A boljeg nemamo, nazalost.

Mislim da se neke stvari jos mogu ispraviti (netreba zavaravati ovaj visoki rezultat), sto verujem da ce Antic kvalitetno odraditi, a za neke naprosto nema resenja.

I na kraju, ja licno zalim sto u tom timu nemamo jednog Vucinica i Jovetica.

LAki

pre 14 godina

Mislim da Antic mora da se zbog kulture tima pozabavi mahacima koji uce sudiju pticijem letu. Sramota da se osecaju kao da svaki faul nad njima mora da se sudi. Pa se stoga plasim da pojedini strucnjaci koje mi nazivamo zvezdama moraju na hladjenje. Antara napred!

Analitičar

pre 14 godina

Trebalo je proveriti neke alternative Ninkov ili Basta umesto Rukavine, Stepanov ili Biševac umesto Dragutinovića, Marić i Ljajić umesto Petrovića i Milijaša.

o ludaci

pre 14 godina

Nije ni cudo sto smo sve ratove izgubili kad imamo takvu bagru medju narodom....U onakvoj grupi smo bili prvi,nekoliko utakmica zaredom pobedjujemo sa nulom,(kvote na kladionici sve preko 2 i sve iz 2-2) i sve u gostima i.....I ljudi pljulju ovu reprezentaciju,to je bolest!!!Toliko smo mala zemlja,a pored vas ce mo biti jos manja,i svaki uspeh nasih sportista treba da budemo ponosni!!!!BRAVO SRBIJA!!!!

Marijus

pre 14 godina

Rezultat extra igra slaba. Milijas i Stankovic katastrofalni igrali smo bez sredine terena. Formacija uzas, jel jos jedan covek na svetu osim Anticas misli da je Zigic poluspic????? Svaka mu cast na svemu ali je ovaj potez bio totalno bezveze. Pantelicu svaka cast pretrcao je vise od cele ekipe. Kuzmanovic osvezenje a bice i Jankovic kad udje u formu. Tosic bi bio dobar ako bi naucio da fudbal nije individualna igra vec timski sport. I najnejasnije u svemu je ko forsira Petrovica decko niodkuda u reprezentaciji sasvim nejasno ali valjda to neki nadlezni znaju. Ko zna ko ce sve tu imati procenat od prodaje. Ljudi zovite ramba na sredini smo najslabiji on bi uneo samopouzdanje. Samo napred!

Tony9

pre 14 godina

Dobar rezultat,mada me nesto nisu odusevili igrom.Igrali taman toliko da pobede Alzir.Mozda Antic i ostali ljudi iz saveza grese sto ne zakazu utakmicu sa nekom TOP10 reprezentacijom,mislim da bi smo tek tad imali pravu sliku a ovi momci imaju kvalitet da igraju sa bilo kojom ekipom.

Ali jos uvek mislim da moramo da pronadjemo,"izmislimo",naturalizujemo nekog golmana ako vec nemamo naseg,jer ce to da nas zakpa na SP.

iggy

pre 14 godina

Sve je ovo divno, krasno, ali kad pobedimo neku reprezentaciju iz samog svetskog vrha, onda mozemo tek tad reci da smo jaka reprezentacija

nikola

pre 14 godina

Samo me nervira ovaj Vidic.Ako je B.Jankovic mogao da igra iako je imao pauyu od 6 meseci i skoro se vratio,sta onda iyvodi Vidic.Mogao je da podje pa neka sedi na klupi i igra yadnjih 10-tak minuta.
Stojkovic-malo me hrabre ove njegove odbrane,mada i dalje stoji to da smo najsuplji na toj poziciji.
Tosic-opet gol,svaka cast.
Odbrana Lukovic-Subotic nam je malo nesigurna,panice u nekim situacijama,vidi se koliko tu fali Vidic.

zoran-beograd

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))
(Kako cudna utakmica, 3. mart 2010 22:20)

kako te nije sramota da ostavis ovakav komentar..ko si ti da komentarises alzirsku naciju i njihove obicaje ili navike,tipicno srpski,verovatno mislis da si superiorniji od njih a u zivotu nisi dalje otputovao od segedina i istanbula...
kada cete nauciti da respektujete druge jer srbi nisu bogom dani
ps:bravo za nase momke

CCCCrbin

pre 14 godina

davor pa ako imate bolje igrace od srbije zasto nemate nijednoga igraca u inter milanu,manchester unitedu,chelseu,liverpoolu itd.a da imate vaseg brazilca u aresenalu koji pretezno greje klupu.ako ste bolji od nas kako to da na transfermarktu nasa rep.vredi vise od vase? pa vama je trebalo 10godina da se izuvecete iz grupe.vi ste se brze vratili "doma" nego sto se otisli na sp ili ep.zasto ti spominjes neki rezultat od 6:1 od pre 10godina? bolje pogledaj vas rezultat od 4:1 i 5:1 protiv engleza.

Zoan

pre 14 godina

Nismo loši. Mada mislim da treba da se odmerimo sa nekom jakom reprezentaijom kao što je Nemačka večeras igrala pa da vidimo realno gde smo. Ipak 3 puta je Alžir lako ušao u 100% šansu što ne sme da se dešava kada budemo igrali protiv jačih. Golman Stojković jeste odbranio 2-3 puta odlično ali se oseća nesigurnost u običnim intervencijama kao npr, kod onog šuta iz daleka kad mu se lopta odbila od grudi pet metara. Da je bio bliži protivnički igrač, što je realna situacija, primili bi prvi gol a sa ozbiljnijim protivnikom to je već pola poraza. Ne znam što neće Dišljenković da brani a pretpostavljam da neće da bude rezerva golmanu koji nigde ne brani i od kojeg je realno bolji. gledao sam ga sa Litvanijom i tada smo mogli primiti deset golova da nije bilo njega. Drugo poluvreme smo večeras igrali bolje zato što je Stanković zamenjen. Desna strana nije postojala dok je bio u igri. Nešto se gradi pored aut linije i glupira te usporava igru bez ikakve veze. Pojma nema. Kad je ušao mali Tošić bila je skroz druga priča. Jedino što zameram Antiću je što ga drži u repr. a ništa nije pokazao od kako ga znam. Pozdrav svima.

marko

pre 14 godina

Poslao sam 3-4 komentara ali moram jos jedan.Kad procitam ovoliko negativnih komentara pokusavam sebe da ubedim da su to mozda hrvati pisali da bi nas nervirali jer tad mi bude malo lakse.
Dokle cete da kritikujete nesto sto nema razloga za kritiku.Posetite neki hrvatski site da vidite kako su oni slozni i niko ne pljuje po rep. bez obzira sto ne idu na SP i bez obzira sto su se juce mucili sa slabom Belgijom.Njihov izbornik rekao pre jucerasnje utakmice igracemo ovu utakmicu-zamislicemo kao da se spremamo za SP i niko ne komentarise negativno.
Drugo ,shvatite mi smo jako mala zemlja 8 miliona a veoma smo uspesni u svim sportovima pa i u fudbalu jer ja sve ovo smatram uspehom.Pogledajte koliko ima mnogo vecih zemalja u svetu samo u Evropi(Rusija,Poljska,Rumunija,Bugarska,Svedska...)koje ne da se nisu kvalifikovale na SP vec ih uopste nema ni u kakvom sportu.Da ne pominjem i ne pricam o nekim Afrikancima i Azijatima.
Prema tome molim vas budimo ponosni i srecni uzivajmo u ovih 98 dana sto su pred nama i spremajmo se za veliki spektakl na kome ce da ucestvuju i nasi momci koji ce nadam se ostvariti dobar rezultat ustvari ne da se nadam vec sam ubedjen.
ZIVELA SRBIJA

ps.sta mislite da li neko od ovih nasih fudbalera dodju pa procitaju ove sve gluposti (Vidic,Ivanovic,Krasic)koji su veoma cenjeni u svojim klubovima pa procitaju ovo kako vi pljujete kako ne znaju kako ovo 3:0 nije nista sto znaci omalovazavanje njihovog truda i znanja...ali mislim da oni to gledaju kao pojedinacan poremecaj

kaj si zepenusao? :p

pre 14 godina

@Davor, izvini "nogometas" a gde ste vi? Ah da, kod kuce... trpite medijske sprdnje brace slovenaca (potpuno zasluzeno jer ste smesni za oskara)! Samo nastavi da nas uveseljavas svojom ogorcenoscu ;)

fabregas

pre 14 godina

@Davor

Alo decko ti si nebuloza.Pominjes odbojku.Da li ti znas da smo u muskoj konkurenciji 5 na svetu.A gde ste vi.Pominjes fudbal. Na najnovijoj rang listi ste samo jedno mesto ispred nas.Pominjes Belgiju. Igrala bez 5 standardnih.Jer treba da ih nabrajam.Da li ste se kvalifikovali za SP. Cekaj novu rang listu FIFA kada vam se bude obrisao minuli rad od pre cetiri godine. Skijanje. Pa mi nemamo tradiciju u skijanju. Nemamo uslove. vama je Austrija bliza. Moze se svaki vikend na trening.I mnogo vece zemlje napr Rusija nemaju tradiciju u alpskom skijanju.Kakve veze ima sto je Alzir izgubio od Egipta ali je Alzir na SP.Mesas zabe i babe

Djole

pre 14 godina

Davor@

Ima dosta istine u tome sto si napisao ali postoji jedan mali problem. Ti govoris o nekom PROSLOM VREMENU koje je odavno iza nas.I Zvezda je nekad bila prvak sveta. Tako da,bolje ti je da se vratis u stvarnost i za vas surovu realnost koja kaze da mi konstantno napredujemo za razliku od vas koji ste nekada bili treci na SP a sada ste prosek.Mislim da je trenutno i BiH jaca od vas jer stvarno imaju dobru ekipu.
I kada vec pominjes cinjenicu da Srbija nije pobedila nijednu vrhunsku reprezentaciju zaboravljas da je ta ista Srbija do sada igrala samo sa dve jake reprezentacije.Pa ne mozemo mi da idemo po svetu i molimo ekipe iz top 10 da igraju sa nama da bi ih pobedili.Zna se valjda neki red.Uverices se i sam na SP protiv Nemaca i u kvalifikacijama za EP protiv Italijana koliko vrede srpski igraci.Budi uveren da nam se one blamaze sa proslog SP ne mogu ponoviti iako to nije bila Srbija nego nekakva SCG. Od kada je Srbija pocela ubedljivo da dobija i kada lose igra i nema svoj dan,ja sam uveren da mozemo daleko da doguramo.Pozdrav.

marko

pre 14 godina

miki, 3. mart 2010 22:13)
Prva stvar utakmica je na TV a ne na radiu komentator i ne treba mnogo da prica.Gledao sam utakmicu BiH i Gane komentator u prvom poluvremenu nije uopste pomenuo ime nijednog igraca a kamoli da je prokomentarisao neku od akcija zato sto je tupio ko je ciji mladji sin koji sad igra ko bi trebao da igra negde a nije itd... strasno.Nemojte mnogo da se opterecujete nekim nebitnim stvarima na utakmici ima pravo tri izmene a to ce da bude postava koja je pocela utakmicu a izmena ce biti Kuzmanovic-Milijas , Tosic-Jovanovic i eventualno Lazovic-Zigic-Pantelic.

komsija HR

pre 14 godina

kad bi se srbija takmicila u broju kritika i kriticara bila bih velesila!!!!eeee srbi srbi pa vi ni sami sebe ne volite a kamoli druge....reprezentacija vam se plasirala na svetsko...pobedjuju sve redom a vi i dalje pljujete po njoj...mislim strasni ste!!!drzi te se vi onog sto vam je patrijarh Pavle rekao BUDIMO LJUDI I AKO SMO SRBI!!!zelim vam sve najbolje u JA!!!

Napred ORLOVI!!!

pre 14 godina

Cestitke Antari i momcima na pobedi! Jednostavno, iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa, u svakom segmentu ove igre, kao i van njega, i to me raduje. Eh, lako je kad imas jednu takvu velicinu na klupi kao sto je Antic.
Kuzmanovic i Tosic su fantasticni, i iskreno nadam se da ce Kuzmanovic biti starter na prvenstvu u tandemu sa Stankovicem. Mislim da smo mnogo sigurniji i bolji sa Kuzmanovicem u timu.
I naravno, sve cestitke Vladi Stojkovicu. Jesam grobar, ali moram da priznam da odavno nismo imali ovako kvalitetnog golmana. Moze on mnogo, ne mora Srbija da brine za tu poziciju!
Idemo ORLOVI!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

Негатвни утисци из ове утакмице су следећи:
- одбрана без Видића је склона киксевима;
- резервни везњаци боље контролисали лопту и имали више смисла за организацију игре од стандарних;
- на СП-у мора да се поведе рачуна о понашању (потезању за дрес, дизање руку према судијама, крљање отпозади...) јер тада неће највероватније да буде суђење као на некој рекреативној утакмици.
- Красић превише беспотребно дриблао. Био је најслабији појединац на мечу од наших играча.
Позитивне стране:
- Стојковић одличан; Пантелић и већина резервиста пружили добре партије.
- Показали смо и да са пола снаге можемо да бијемо просечне екипе.
- Сви играчи показали жељу да се докажу да им је место у репрезентацији.
Све у свему добро је за једну пријатељску 3 месеца пред СП. Важно да се нико не повређује а очекујем да се ова екипа још боље уигра.

Golman

pre 14 godina

Kako je cudan ovaj Fudbal...Stojkovic (Golman) po mnogima igrac utakmice,bez ozbiljnije konkurencije...ZNACI NASA ODBRANA...KATASTROFALNO SLABA.Molim Boga da se to popravi pre odlaska u Juznu Afriku...inace, NEDAJ BOZE.

Miki

pre 14 godina

Utakmica : Srbija 5 (odlicna); Komentator 0 ( uzas, katastrofa...).

Ne mogu da vjerujem da neki komentarisu strategiju, igru, a veze sa fudbalom imaju samo zato sto odgraju tiket u kladionici... Mislim, ko smo mi da govorimo jednom Anticu koji je vodio Barsu, Real, Atletiko, kako da vodi tim i kad koju izmenu treba izvrsiti a pogotovo koga da ubaci u igru... OPTIMIZAM, MASTA - GORE; PESIMIZAM - DOLE! SRBIJA

Kaži "osam"

pre 14 godina

Pa izgleda da se Antić stvarno ne sali. Ja mislim da je Stojković kiks golman i da će nas to koštati. Ali zasto tražiti boljeg golmana kad u ekipi imate pajsere:Subotića, Miliaša, Stankovića, Pantelića. Ovo je plafon, a u JAR maksimum jedan bod i bog da nas vidi. Bez sredine terena se možemo slikati.

BRE!

pre 14 godina

@Jovan----Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju.

E morao sam ovo da iskomentarisem..:)))Verujem da je ovo jedan od naj bisera na forumu.Kakve ima veze sto su levaci,pa se sudaraju? hehehe Imaju oni i desnu znas...Nije bas da se zanose u jednu stranu :))

Barjaktar

pre 14 godina

Gde su golmanski strucnjaci da prozbore par reci o nasem golmanu Stojkovicu? Sinoc me njegove odbrane nisu iznenadile posto je Stojke tako branio kompletne kvalifikacije i ove i predhodne. Prva klasa golmana i nas definitivno najbolji golman. A vi pljuvaci bolje gledajte kako radite svoj posao ako ga uopste i imate!

Bloki

pre 14 godina

Kako se Zigic dobro kretao kad nismo imali loptu,strasno kako covek ima osecaj za igru,pa nije ni cudo koliko je golova dao tako sto se nasao na pravom mestu i nekoliko puta je izbacio krila kao pravi veznjak...i Stankovic je neprocenjiv...a Vific kad se vrati ima da se odbrana zategne kao struna..

posmatrac

pre 14 godina

Mislim da se ovde vec pokazalo da Antic nece u Afriku voditi 8 odbrambenih igraca, vec 7. Umesto Obradovica,koji je trebalo da bude osmi a koji ne igra, nece voditi drugog beka (jer vec ima Lukovica i Dragutinovica koji mogu da menjaju Kolarova)niti drugog stopera (jer tu moze da igra i Kacar), vec ce povesti samo 7 igraca odbrane oslobadjajuci mesto za jednog vise veznog igraca. Mislim, takodje, da Antic nece u Afriku voditi 4 napadaca, vec 3 (Zigic, Pantelic i Lazovic), pogotovo sto u slucaju potrebe i Jovanovic, Kacar, pa cak i Bosko Jankovic mogu da zaigraju u spicu. Dakle, mislim da Lekic otpada, kao i Obradovic, a da ta dva mesta popunjavaju kako sada stoje stvarni Petrovic i Ninkovic. To moze da poremeti samo neka povreda ili bas spektakularne igre na primer Ljajica, Matica, Fejse ili Sulejmanija (kad bi dobili i iskoristili sansu da se nametnu u svojim timovima).

Inace, mislim da su Kuzmanovic, Tosic i Jankovic juce igrali izvanredno. Slazem se da Kuzmanovic treba da postane starter umesto Milijasa dok su Tosic i Bosko sjajni "dzokeri".

buhahaha

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.
(Davor, 4. mart 2010 14:43)



decko, tvoji "vatreni" mogu u afriku al samo ako 'oce da sade papriku...

M V P

pre 14 godina

Pljuvaci, selektori i ostali zamolio bih vas za jos malo paznje. U poslednjih godinu dana nasi fudbaleri su nam podarili toliko radosti kao sto nisu u zadnjih 10 godina. Pobijedjujemo sve redom bez obzira gdje igramo. Ja cu kao navijac Zvezde (sto je u ovom trenutku apsolutno nebitno) potpisati da u reprezentaciji ne igra nijedan igrac Zvezde a da Srbija ostavri dobar rezultat na SP. Nije nam odgovaralo kad smo gubili, ne odgovara nam kad pobijedjujemo, ne vjerujem da bi pojedinci bili zadovoljni i kad bi osvojili SP jer bi opet bilo komentara kako Raca, Milijas, Lekic, Rukavina....nisu trebali igrati. Mozda i meni neki igraci u reprezentaciji smetaju ali vidi cuda ja nisam selektor kao sto niste ni vi. Selektor je RADOMIR ANTIC i ON I SAMO ON bira igrace. Dosada je sve bilo kako treba i prema tome psssssst.

Nemanjikus

pre 14 godina

Sta se palite. Ovo nije jos finalna faza priprema. I ovako smo ih oduvali sa 0:3. To ranije nismo imali, taj smek. Ovako se postaje vele sila u fudbalu, i kad ne odrikas na nivou, a pobedis. Da, a jos i ubedljivo. ;)
Kazete, dajte nam ozbiljnijeg protivnika. Pa kad budemo imali ozbiljnijeg protivnika i mi cemo biti onda ozbiljniji. :)
Daj, ljudi, ne kukajte uvek i ne tracarite ko neke babe, vec podrzimo nas tim, bre! :)
Pantelic je stvarno izgleda Srbenda. Svaka cast.

Bla Bla

pre 14 godina

@Zar ne

Ti kada budes imao svoju drzavu i kada budes selektor svoje reprezentacije mozes da vodis koga hoces.Nemas ni osnovnu skolu a hoces da se razumes u fudbali .Ili mozda su trebali fejsa, Davidov ,Ilic, Mrdja, Aleksic i ne znamko jos iz Partizana ili Vojvodine.Mani se corava posla i gledaj umetnicko klizanje

Samo koliko negativnih komentara od poznavaoca fudbala za Stankovica i Milijasa. Da leje to sto igraju zajedan seoski klub Inter ili Wulverhempton ili zato sto su bili clanovi kluba koji nosi crveno beledresove. Ne brinite Deki ceoboriti rekord Save.Ima SP i ceo ciklus kvalifikacija za EP i EP/Drugo sta vi mislite sta Deki i Milijas treba da igraju. Sve sami znalci koji fudbal gledaju kao bioskopsku predstavu

sasajoe

pre 14 godina

nego sta nego razbijamooooo ajmo bre svi za jednog jedan za sve Srbijaaaaaaaaaaaa, lele bate al gi butamo hehe

Ziveo nas Trener i Nasa Reprezentacija stvarno smo SILA BREEEEE

Branislav

pre 14 godina

Vidim ima razlicitih komentara, slozio bih se sa onim pozitivnim. Nismo mi svetska sila u fudbalu, ali ocigledno imamo velika srca, dobili smo Alzir pred njihovom publikom sa 3:0!!! Cestitam igracima i strucnom stabu pogotovo, jer se videla velika promena u igri u drugom poluvremenu. Nismo igrali najsjajnije, a dobili smo ubedljivo mec, ne znam ko to smatra Alzir slabom reprezentacijom, ali mislim da se jako vara ili ne prati dovoljno africki fudbal. Sto se tice Tosica, izrasta u izvanrednog fudbalera i slozio bi se sa jednim komentarom da ce biti nas joker na SP.

Zovi samo zovi....

pre 14 godina

Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.

tomtomtom

pre 14 godina

Apsolutno neadekvatna provera. Svaka čast Alžiru, učesnici su SP, ali su, koliko znam, igrali bez par prvotimaca. Što me dovodi do prvog zaključka: ne sme izostanak jednog igrača (Vidića) da bude hendikep za celu odbranu. Bili smo šuplji kao si to. To se već desilo pre 4 godine, i mnogo je bolelo. Večeras je sreća bila na našoj i Stojkovićevoj strani, a da li će na mondijalu... Drugo, Antiću Milijaš mnogo znači kod prekida, zato ga i forsira sve vreme, ali, šta ako ni na leto ne bude u formi kao što nije ni sad? Bio bi igrač manje u timu, kao i večeras, kao i protiv Francuske, iako je tada pogodio penal (ovo kažem kao Zvezdaš, s poštovanjem za nekadašnjeg kapitena). Kuzmanović je jednostavno bolji igrač, i trenutno sposobniji za teret ''plejmejkera'' u timu. Ostatak tima da ne komentarišem, po krilima smo jaki kao crna zemlja. Samo mi je žao Danka Lazovića, zašto mu nije ranije data prilika? Kad vidim onakvu želju da se udje na teren, iako je zaustavno vreme, ponosim se reprezentacijom!

mo

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.
(Vlada_NBgd, 3. mart 2010 22:39)
Moram reci,rukavina ili subotic,lukovic je juce bio najbolji defanzivac,to je vec odavno jasno

DEJO

pre 14 godina

Za Davor
Ja ne znam dečko šta je sa tobom, pa koji ste vi nam....da dolazite ovamo pa pišete gluposti, a daj mi reci zar hrvatska igra na ovm kontinentu?Mislim da ne, a ti nisi kompetentan da daješ takve prognoze u stilu nečemo ništa napraviti. To čemo da vidimo ne možemo biti sigurni da čemo baš sve izgubiti ali možemo biti sigurni da vi nečete da izgubite ni jednu utakmicu na ovom svetskom jer nečete ni igrati tamo zato što ste loši. Nismo dobili Francusku to je istina ali nismo ni dobili 9 komada u dve utakmice kao vi protiv Engleza. Bili smo samo na jednom EP to je istina pa čak i to da nismo ništa napravili na prošlom SP, ali to ne znači da sada odmah ispadnemo, ali bar imamo mogučnost igrati na SP a vi ne i moraš priznati da je to velika razlika. Vi bolje gledajte svoja posla da se vama ne ponove ove kvalifikacije pa da ne idete ni na EP 2012 i da ne izgubite još od koje niže rangirane reprezentacije od Engleza sa još višom gol razlikom. Sada ste dobili laku grupu ali sam skoro siguran da čete ispasti (zauzet čete 3. mesto ) ali ne treba da ste tužni zbog toga ipak je to uspjeh za vas.
Pozdrav

Baltazar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

OK je da hvalite Stojketa jer je utakmicu solidno branio. Ali setite se samo kakvu reakciju je imao posle one bombe izvan šesnaesterca... Odbila se lopta o njega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a to bi mogle iskoristiti (ne daj Bože) i neki kvalitetnije reprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Zato Antara staviti na treningu Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića pred Stojketa i rešetaj bombama dok ne dobije na samopouzdanju. Kad uspe da ukroti Kolarov šut onda će biti na svetskom nivou.

Moram i da primetim da se Žigić stavrno lepše kreće...onako elegantnije. Ne vuće se kao neko drvo više. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

Zyzu

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))

kult

pre 14 godina

1) Nemanja Vidic je meni, posle Krasica, omiljeni igrac reprezentacije (licni izbor,imam pravo). Ako nije medju 3,onda je sigurno medju 5 najboljih odbrambenih fudbalera na svetu (realno).
I voleo bih kad bi on procitao ovo-NIKO nije iznad reprezentacije. I ne treba da bude. Mogao je bar da ode sa ostalima u Alzir,jer nema nijedan dobar razlog da glumi zvezdu,jer je on SVETSKA zvezda,ali to se pokazuje nekada i van terena. (C. Ronaldo je mogao da ide sa reprezentacijom na OI 2004,iako mu je Ferguson striktno zabranio).
2) Najvise bih voleo kada bi ljudi mogli da iskuliraju sve one koji pisu negativne komenatare,narocito kad pobedimo 3:0. EJ.3:0!!!! Uz Slovence,najubedljivija pobeda veceras.
3) Momci,svaka cast. Samo napred. Napokon se vratio kult reprezentacije. Veliki je GOSPODIN Radomir Antic

posmatrač

pre 14 godina

Zar je moguće drugovi (pljuvači) da smo svi mi volovi?
Zar je trebalo da ih pobedimo sa 10:0 kao što je pre utakmice pokazao rezervni igrač Alžira na klupi pre početka utakmice? Samo što je on mislio da će oni pobediti!
Šta bi onda uradila naša državna delegacija na ekonomskom planu? Mislite o tome!

Mislite li da bi trebalo otkriti sve karte protivnicima na svetskom prvenstvu?
Ja ovu reprezentaciju vidim barem u polifinalu na SP!

Cvexi

pre 14 godina

Ima samo jedna stvar koju nemozemo poreci a to je da smo napokon naucili da igramo na rezultat, sto i nije lose. Uostalom italijani su na tu foru postali svetski prvaci

dcz

pre 14 godina

@StefanGrobar
u potpunosti se slazem za rukavinu. Decko po meni nikad nije ni bio neki igrac, imao je samo par dobrih utakmica. Basta je poslednjih nekoliko meseci u zvezdi bio ocaj, ali ipak sada redovno igra celu utakmicu za udineze. Trebalo bi ga isprobati ili kao da idemo sa jednim desnim bekom. Lekic danas nije ni imao loptu kod sebe, ali mislim da nije za reprezentaciju. Petrovic danas nije bio los ali ipak je mnogo bolje da vodi sulejmanija, aleksica ili ljajica. To je samo moje misljenje.

Karatista

pre 14 godina

Re : Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)


Brate ne diraj KARATE , tu smo najbolji na SVETU :PpPpPpP

http://www.youtube.com/watch?v=QRCQ0boDvxE

dario

pre 14 godina

ko misli da je alzir slab grdno se vara i nema poljma o fudbalu jednostavno nesrecan slucaj u zivotu i kad vidim stojkovica zadovoljan sam sa ucinkom !!!!i raduje me panta decko je zapusio bas onima koji su celu kvalifikaciju pljuvali na njega a i mogu reci ima nasih dosta koji glume da su neki srbi jadna je takva srbija po takvim ljudima priduzite se onima koji po medijama pljuju na repku i srbski sport jer nista bolji od njih niste pravi srbin navija i u dobrim i losim vremenima za svoju zemlju i ja sam ponosan na tome sto sam takav !!!! hvala gospodu bogu da sam posvecen pravoslavlju a vidim da neko ovde i u tome los pa najgore kad svu svetinju prodas i ponjoj pljujes ........... od takvih ljudi samo daleko sto dalje jer su stoka koja ne zasluzuje da zivi na ovom svetu pun kompleksa i ekoloski otpad drustva nista drugo !!!!!

Srbin

pre 14 godina

E bre ljudi, pa ovo je prijateljska utakmica,sta ste vi to ocekovali, nesto spektakularno, pa vazno je da su ljudi dobili ovu tkmu, a Antic je selektor i valjda je uvide greske, pa nabolje je da ovi dusebriznici sto neznaju sta pricaju, umesto njega sasteva ekipu, a to su sve neki k.... koji nemaju pojma o fudbalu. Srbije u srcu!!!! SVAKA CAST MOMCIMA NA POPEDI, MA KAKVA JE IGRA BILA I JOS JEDNOM CESTITKE STO SU SE PLASIRALI NA SVETSKO PRVENSTVO I OBRADOVALI NAS ,,SRBE"

LEKTOR

pre 14 godina

•Svaka cast Orlovi! Ajde sad da vidim dali ko ima sta kaze protiv STOJKOVICA SVAKA CAST IGRAC UTAKMICE.
(Aleksa Duke, 3.3.2010. 21:35)
Golman nam je bio super, nema šta da se kaže!!!
Ali šta je sa Tobom,
čitaš li Ti ono što potpišeš?
NEPISMENO - DO BOLA !!!

marey

pre 14 godina

Pobeda!!! Hvala bogu dragom na Jovanovicu i Pantelicu, prvih 20 min. smo igrali kao da prvi put u zivotu vidimo fudbalsku loptu, ali smo se posle prvog gola i prvog poluvremena rasteretili i demonstrirali kako treba da izgleda moderan i kvalitetan fudbal i kako treba na igramo na mondijalu! Pasovi, dodavanja, prodor po boku, sve majstorski i precizno! Zabrinuo sam se posle izlaska Tosica na teren posto je decko stvarno u prethodnim mecevima sa s. Irskom i Korejom imao neki kompleks Ronaldninja i netimskog igraca, ali sada vidim zasto Rade insistira na tome da ga uklopi u tim, jer je mali stvarno vrhunski fudbaler! Gledao sam i meceve FRA-SPA i ENG-EGY i ni po cemu ne zaostajemo za favoritima! Svaka cast momci, iznenadjute sve vise i vise, Juzna Afrika je nasa!!!

wlado

pre 14 godina

bambi pokazao !!!

igra toske, zabije gol, jednostavna jednacina

pantelica i zigica ne voditi uopste da se ja pitam, potentni su ko, da ne pravim komparacije sad

CCCCrbin

pre 14 godina

febozg a po cemu je vasa klupska kosark bolja od nase? pogledja zadnjih godina ko je sve osvajao onu jadransku ligu.pogledaj da je partizan 2godine a sada ce 3godinu za redom da budu medju 8najboljih ekipa u evropi.odakle tebi onda da je vama klupska kosarka bolja od nase? sto se fudbala tice nemozes ti da uopredis sadasnji bajern sa interom ili chelseam pa ni sa manchester unitedom.oni mnogo vise novca ulazu nego bajern.a isto tako nemoj da zaboravis da vi u bajernu imate 2 igraca a za ovoga pranjica nemci tvrde da cak nema kvalitet da igra u bundesligi a kamoli u bajernu.

Crudelta

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Stani jesi li ti prvo procitao sta si napisao?!Pricas da je Bajern veci klub,da po trofejim iz proslosti a sta je trenutno stanje to ne pominjes.Pa ako gledas tako onda je i Benfika veci klub od Celzija,Intera...a sta bi se desilo da se slucajno nadju u LS,pa od Celzija je i veci klub onda CZ,Steaua...ma daj nemoj biti smesan,pa Celzi je jedan od najjacih klubova u zadnjih par godina.Jedno je istorija a jedno je trenutno stanje.Pominjes teakwondo a osecam da ne znas ni 5 najboljih takmicara u tom sportu.Pa takvi kao ti bi imisljali rezultate i u grudvanju,hvatanju leptira samo da dokazete da ste bolji i superiorni.Covece ja ne znam koliko ljudi iz Srbije posecuju sajtove po hrvatskoj ali vi bas preterujete.Ajde lepo ti idi i pisi sa svojim drugarima kako imate medalju u teakwondo-u,skijanju a kad dodje SP gledaj Srbiju,osim ako se ne budu poklapali termini sa nekim bitnim takmicenjem u teakwondo-u pa ces biti zauzet pracenjem tog najpopularnijeg sporta na svetu.

Voja

pre 14 godina

Gledao sam prvo poluvreme na internetu. Na zalost, moram da kazem da, ako ovako budemo igrali, nemamo mnogo sansi u grupi na SP. Necemo da izgubimo sa 6:0, niposto, ali tesko da mozemo protiv ozbiljnog protivnika. Antic je stvorio cvrst, jak, jako borben tim. ALI, puno kvaliteta nema. Budimo iskreni i recimo da ni onakvu Francusku, koju Spanci siju na Sen Deniju kako stignu nismo mogli da dobijemo. To je moje misljenje., zivi bili, pa videli.

Boki

pre 14 godina

Mislim da ce nase ucesce na prvenstvu u najvecoj meri zavisiti od tandema VIDIC-SUBOTIC....zao mi je sto je ova utakmica nije iskoriscena za njihovo uigravanje.

p.s. nisam gledao tekmu...kako je Subotic igrao? Kad god bih ga gledao u reprezentaciji, pitao bih se kako je moguce da ga trazi pola evrope...pa se nadam da je konacno uspeo da se uklopi i pruza partije na nivou onih u Dortmundu?!

Kragujevac

pre 14 godina

Ekipa je super! I klupa ja dobra! Samo mi se jedna stvar ne svidja a to je da u postavi u isto vreme budu i Stankovic i Milijas! Kad igraju njih dvojica ne mozemo da drzimo loptu. Znaci jedan od njih dvojice i Kuzmanovic ili Kacar. Ne poznajem fudbal bas najbolje ali sam uvek mrzeo kad se igra sa dva zadnja vezna.Krila su nam no comment. Krasic i Lane sabijaju. Kolarov mi se svidja ali kad Lane igra ovaj slabo ide u napad. Ja sam optimista i mislim da cemo na svetskom proci grupu i bar jos jedo kolo a posle je sve moguce!

marko

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Kad si vec toliko pametan ne pise se tea kwon dou vec taekwondo.Koliko ja znam tea znaci u prevodu caj.
I ne lupetaj vise.Idi se smucati ostavi fudbal onima koji znaju i koji idu na SP.

Dominik

pre 14 godina

Mi nemamo tim koji moze da odigra bez greske. Niko nema. Nemamo nepogresive napadace, kao ni srednji red, kao ni odbranu. Ne treba da trazimo nepogresivost.A sto se tice neborbenosti? Pa svi znaju da ima onih "teskih" dana kad ne mozes ni da glavu drzis, a ne da trcis, i hteo to neko da prizna ili ne, nasu reprezentaciju cine ljudi sa svim njihovim eventualnim neraspolozenjima, frustracijama, odsustvom ali i prisustvom volje za igrom, zelje za dobrim rezultatom, borbom i, sto da ne, dodatnom afirmacijom. Igrace oni jos mnogo i dobrih i losih utakmica, a kojih ce i u kojem periodu biti zavisice od mnogo faktora. Licno se nadam najboljem na SP, ali ko zna...

Davor

pre 14 godina

Molim vas? Kako ti zbrka, stvari to je nenormalno. Srbija igra vrhunski nogomet? De mi reci koga ste pobjedili od top 10 reprezentacije, ako igrate tako vrhunski nogomet? I Italija bih pozelila nekog od vaseg igraca? Ma daj ne budi smijesan! Jedini koji bih mogao igrati kod Italije je Nemanja Vidic i to je to. Govoriti da je Srbija vrhunska ekipa, po cemu? Koga ste to dobili u kvalifikacijama? Nikad losiju Francusku niste niti tada mogli dobiti, dobili Rumunje koji su daleko najlosiji u zadnjih 20 godina, i koga jos? Nista nikad niste napravili na nekom natjecanju, BILI STE SAMO NA 1 EP i tamo ste igrali s bracom Crno Gorcima i dobili 6 komada, a i bili ste samo na 2 SP i od tih 1 SP ste dobili jos jednom 6 komada. Prvo napravite nesto u Africi, i onda mozes uopce reci da Srbija nesto znaci u nogometu. Mislim da ipak nista necete napraviti u Africi. To nije kontinent za vas, niti za bilo koju balkansku ekipu(pogotovo radi naseg mentaliteta) Ganu pobjediti u Africi? Ma daj, ta je sanse vrlo mala. Igraju na svom kontinentu, gdje ce vrijeme, okolnosti, navijaci biti drugi a i tereni. A Gana je odlicna ekipa, pogotovo kad vidis da i bez Essiena, Muntarija su bili dosli od finala Arika Cup. A da pobjedite Njemacku? Tu je sansa jos manja, jer svi znaju tko i sta su Njemci. Kakav mentalitet oni imaju!

Jedino vam vidim remi ili nekakvu malo pobjedu protiv Australije i to je to

Njegos

pre 14 godina

Ne kazem da igramo lose, al do sada ni jednu ozbiljnu ekipu nismo dobili. Protiv jedinog boljeg sto smo igrali to ej francuska, a od njih smo izgubili i u u BGu igrali nereseno. O rumunima da ne pricamo , oni su u haos formi, sinoc izgubili od izreala kuci...
Nismo dobili neglesku, italiju, portugaliju, nemacku, spaniju, argentinu , holandiju, brazil....tako da nemojte da gi hvalite previse....

Davor

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.

FeboZg

pre 14 godina

Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)

Dakle..jedino Vidić od vaših igrača igra u renomiranijem klubu..od kada je to Inter i Chelsae bolji klub od Bayerna..veći..?pa Bayern je veči klub i od MUFC ako ćemo po titulama LP-a...kad spominješ ostale sportove..sinko moj dragi..kod nas jedna obitelj ima više medalja na OI nego vaši svi tzv sportaši u povijesti olimpizma...jedino ste u košarci bolji..jedino...kako vam nije bed pričati o nogometu nakon svih poraza koji ste doživjeli..???Pričajmo o atletici,hokeju,rukometu,skijanju,biatlonu,stolnom tenisu,tea kwon dou,plivanju,tenisu..ako ćemo rezultatski i vaterpolu..govorimo generalno..ne o zadnjim rezultatima..pa i klupska košarka je 2 000 000 godina ispred vas po rezultatima...samo Kostelići imaju 9 OI MEDALJA..DEVET.. a ti tu meni pričaš o nekom Dejis Stankoviću i ostalim folirantima koji nikog osim jadne Rumunjske nisu pobjedili...smiješni ste do bola

Davor

pre 14 godina

Koliko je Alziar jak govori cinjenica da ih je Egipat na Afrika Kup pobjedio s 4-0. A koliko je Egipat jak opet govori cinjenica da si nisu niti plasirali na EP, iako su imali vrlo slabu grupu u kvalifikacijama

Davor

pre 14 godina

Marko? Mi Hrvati pisali? ima i realnih vas koji vide da Srbija uopce nista vise od grupnog natjecanja ne moze napraviti. A sad vec vidim: ''Srbija pripada medu 5 najbolje reprezentacije svijeta'' kakva komedija. Po cemu? Koga ste vi to pobjedili zadnjih ajde recimo 20 godina? Po cemu bi vi spadali u top? Pa ovaj plasman za Sp je kod vas uspjeh koji se nije vidio, a i treba kad ste i onako malo na velikim natjecanjima bili. I onaj jedan put na EP ste dobili 6-1 od Nizozmeske, da ne govorim SP 2006 gdje vas Argentina jos uvijek ismijava, i vi stavljata Srbiju u top? Kakva komedija

A sto se tice nas Hrvata. Pa vidi se rezultati zadnjih 20 godina. Imamo duplo vise natjuecanja od vas( a vi ste jos i s Crnom Gorom bili) vec 15 godina smo daleko bolji od vas na Fifinoj ljestvici, imamo duplo bolje rezultate od vas(2 cetvrtfinala, i 3 mijesto na SP) i uvijek smo imali bolje nogometase od vas. Boban, Prosinecki, Suker, Jarni, Boksic. Kod vas 2 najbolja Predrag Mijatovic i Dejan Savicevic a ta dvojica cisti Crno Gorci, i njih smatrate kao vasa 2 najbolja(to sve govori)

Znaci sto se tice iskompleksiranosti, se vi Srbi mislim od muke crkavali. Gdje ste bili proslo ljeto? Niti vas se culo nije! Kad je opet SAMO Hrvatska morala braniti boje bivsih YU zemalja. Opet ste morali gledati na vasim ekranima, a Austrija i Svicarska tako blizu. Mislim da ne treba koristiti vise rijeci od ISKOMPLEKSIRANOST

Davor

pre 14 godina

Marko? Vi uspjesni u svim sportovima? Mogu li te pitati, sta ti to pijes?

Jedini sport gdje ste nesto je vaterpolo a i kosarka vam je zadnjih 11 godina, losa. Ismijavate Hrvatsku kosarku, a mi osim prosle godine smo stalno bolji na velikim natjecanjima. I koji jos sport? Odbojka? Ni tu niste najbolji, ima sigurno 2, 3 ekipe bolje od vas

Da ne govorim o zimskim sportovima. Gdje nemate niti JEDNU medalju eee? Znam da zimski sportovi nisu vase, ali NITI JEDNU medalju u povijesti.

Baltazar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Zyzu

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))

Kaži "osam"

pre 14 godina

Pa izgleda da se Antić stvarno ne sali. Ja mislim da je Stojković kiks golman i da će nas to koštati. Ali zasto tražiti boljeg golmana kad u ekipi imate pajsere:Subotića, Miliaša, Stankovića, Pantelića. Ovo je plafon, a u JAR maksimum jedan bod i bog da nas vidi. Bez sredine terena se možemo slikati.

Zlatko

pre 14 godina

Trudiću se da biram reči zbog Bogom dane cenzure. Prethodnih nedelja se ovde (a verovatno i po drugim mestima) pričalo o izgledu dresa na SP-u, o stvaranju nekog nacionalnog identiteta... A onda neki pametnjaković spakuje garnituru crveno-plavo-crveno. Da li je to naša prva garnitura? Nije. Stekao se utisak kao da je reprezentacija Kostarike ili (mislim) Belorusije. Kad smo bili Jugoslavija znalo se da je prva garnitura plavo-belo-crveno i to se nikad nije menjalo. Tu kombinaciju su imali (i još uvek imaju) samo Francuzi. Našu garnituru crveno-plavo-belo nema ni jedna reprezentacija osim možda Čilea, ali u tamnijoj varijanti. Prema tome, zbog čega se neki stide te kombinacije boja sa nacionalne zastave? Primetio sam da mlađe kategorije često igraju u garnituri kao naši večeras. Kako može da se stvori vizuelni identitet ako mi sami ne znamo koje su nam prve boje? Utakmicu ne igra dres, već igrač, ali nešto mora i da se poštuje pre izlaska na teren. Prema tome, 10% manja plata za onog ko dozvoli da se u takvoj garnituri izađe na teren. Hoćemo naše boje, dakle crveno-plavo-belo, a ne crveno-plavo-crveno, ili kao (ako se ne varam) na Farskim ostrvima kad smo nosili krimanalnu crveno-belo-crvenu kombinaciju, kao npr Švajcarska ili Austrija. Da su naši večeras izgubili ja im reč kritike ne bih rekao zato što nisu znali za čije se boje bore.

orao javi se

pre 14 godina

Pa naravno da smo igrali bolje u drugom kad su izasli kumovi,stankovic ne moze da se pokrene,milijas ubijao saigrace sa dva metra jakim loptama,pantelica lopta pogodila u nogu i usla u gol,igralo se mnogo brze jos da nismo imali ona dva drveta u spicu da li bi im jos jedno 3,4 gola,dobra stvar je sto se Jankovic vraca,on je dosta kvalitetan igrac....

Djole

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic igrac utakmice. Bez ikakve polemike. I to mi je drago, pored svih silnih pljuvanja od forumskih navijaca koji stadion nisu videli. Tvrdio sam jos dok je igrao za Zvezdu da je jedan od najboljih nasih golmana u poslednje vreme i cak ga ja licno svrstavam u 5 najboljih u Evropi. Samo da nema problem "igrati po klubovica umesto u klubu" cenim da bi bio i najbolji.

Drugi utisak fantasticna partija Boleta Jankovica koji nije dugo igrao i u dobroj je formi! Zoran Tosic takodje odlican. Neverovatno je kakva krila mi imamo Krasic, Lane, Tosic i Jankovic. Po meni Tosic i Jankovic veceras bolji od pomenute dvojice.
U drugom poluvremenu mnogo tecnija i bolja igra mada nista specijalno...

I za kraj, LEKICA I PETROVICA napolje iz reprezentacije. Pa oni bre ne zasluzuju ni u Zvezdi odnosno Partizanu da igraju a kamoli u reprezentaciji!!!

Marijus

pre 14 godina

Rezultat extra igra slaba. Milijas i Stankovic katastrofalni igrali smo bez sredine terena. Formacija uzas, jel jos jedan covek na svetu osim Anticas misli da je Zigic poluspic????? Svaka mu cast na svemu ali je ovaj potez bio totalno bezveze. Pantelicu svaka cast pretrcao je vise od cele ekipe. Kuzmanovic osvezenje a bice i Jankovic kad udje u formu. Tosic bi bio dobar ako bi naucio da fudbal nije individualna igra vec timski sport. I najnejasnije u svemu je ko forsira Petrovica decko niodkuda u reprezentaciji sasvim nejasno ali valjda to neki nadlezni znaju. Ko zna ko ce sve tu imati procenat od prodaje. Ljudi zovite ramba na sredini smo najslabiji on bi uneo samopouzdanje. Samo napred!

StefanGrobar

pre 14 godina

Stojkovic-dobar,Kolarov-prosek,Subotic-ocajan,Lukovic-ok,Bane Ivanovic-standardno dobar,Stankovic-ocajan je bio,Milijas-tu i tamo,Krasic-majstor,Lane-kida,Zigic-dobar,Pantelic-extra odigrao..od rezervnih me je odusevio Bosko Jankovic,kako decko igra posle povrede,kakav pas ima,razbija stvarno..Tosic takodje igra mnogo dobro...Mislim da nam ovako glasi najjaca postava..1.Stojkovic,2.Kolarov,3.Lukovic,4.Vidic,5.Ivanovic,6.Kacar,7.Jankovic,8.Krasic,9.Tosic,10.Jovanovic,11.Sulejmani...Klupa:Brkic,Dragutinovic,Obradovic,Stankovic,Kuzman,Zigic i Pantelic..Ideeemooooo!!!

P.S. Petrovic i Lekic i nisu bili toliko ocajni koliko su uh svi prozivali..Rukavina se raspao!

realan

pre 14 godina

momci moramo da budemo realni,svaki gol na sp je uspjeh.Imamo skroman tim,koji cine igraci skromnog kvaliteta.Nemamo vrhunske napadace koji igraju u velikim timovima,a ovi cak i nisu standardni.Antic je vrhunski trener jer sa ovim timom sam plasman na sp je enorman uspjeh

Tony9

pre 14 godina

Dobar rezultat,mada me nesto nisu odusevili igrom.Igrali taman toliko da pobede Alzir.Mozda Antic i ostali ljudi iz saveza grese sto ne zakazu utakmicu sa nekom TOP10 reprezentacijom,mislim da bi smo tek tad imali pravu sliku a ovi momci imaju kvalitet da igraju sa bilo kojom ekipom.

Ali jos uvek mislim da moramo da pronadjemo,"izmislimo",naturalizujemo nekog golmana ako vec nemamo naseg,jer ce to da nas zakpa na SP.

nikola

pre 14 godina

Samo me nervira ovaj Vidic.Ako je B.Jankovic mogao da igra iako je imao pauyu od 6 meseci i skoro se vratio,sta onda iyvodi Vidic.Mogao je da podje pa neka sedi na klupi i igra yadnjih 10-tak minuta.
Stojkovic-malo me hrabre ove njegove odbrane,mada i dalje stoji to da smo najsuplji na toj poziciji.
Tosic-opet gol,svaka cast.
Odbrana Lukovic-Subotic nam je malo nesigurna,panice u nekim situacijama,vidi se koliko tu fali Vidic.

Jovan

pre 14 godina

Rezultat dobar, igra nije bila na zavidnom nivou!

Svi mi koji smo gledali utakmicu na TV mogli smo primetiti neke stvari koje bi trebalo menjati i neke slabosti koje se mozda nece moci ispraviti.

Pre svega ovaj reporter me toliko nervirao da sam ipak morao iskljuciti ton.

20 minuta mi je trebalo da utvrdim u kojoj formaciji igra Srbija,a on nikako da u stvari pocne raditi svoj posao, pa ona arapska slova, a reporter izgubljen u vremenu i prostoru. Blagi uzas.

Napadaca nemamo nijednog pravog i samo je pitanje ko u stvari moze dati gol kad sa druge strane bude malo jaca obrana. Nijedan od Anticevih aduta nije standardan u svom timu osim mozda Pantelica, a i on ne zadovoljava. Lekic jos nije igrao jacu utakmicu i njega ne racunam za ozbiljno.

Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju. Mislim da bi za Kuzmanovica moralo biti mesta u prvoj postavi, ali problem je sto ni on nije standardan u Stutgartu.

Nije mi jasno zasto kapiten Stankovic nikako dobro ne igra za reprezentaciju? Dali je necim nezadovoljan ili ...ali kad usporedim njegove igre u dresu Intera i u reprezentaciji pa to kao da su u pitanju dva razlicita igraca. U Interu naprosto izgara na terenu i daje sve od sebe a kad igra za drzavni tim ponasa se ko gospodin i kao da nije zainteresovan.

Obrana vazi kao najbolji deo tima, a danas ih je u nekoliko navrata spasavao golman Stojkovic, koji je danas bio na visini zadatka, ali s obzirom da brani samo za reprezentaciju pitanje je u kakvom stanju ce biti u JAR. A boljeg nemamo, nazalost.

Mislim da se neke stvari jos mogu ispraviti (netreba zavaravati ovaj visoki rezultat), sto verujem da ce Antic kvalitetno odraditi, a za neke naprosto nema resenja.

I na kraju, ja licno zalim sto u tom timu nemamo jednog Vucinica i Jovetica.

aleksandar

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri

Idi zuri u sunce ili tako nesto

Zvezdan

pre 14 godina

Protivnik je ipak ispod svakog nivoa,ali hajde,jedan je od zemalja učesnika narednog prvenstva!Ono što bi trebalo da bude apsolutno alarmantno za Antića je situacija sa prvim golmanom!Najgora stvar za jednog golmana je da mu se konstantno dešavaju gotovo identične greške!Danas je Stojković dopustio da mu pobegne jedna prilično benigna lopta nakon šuta sa 40 metara!Ozbiljnija ekipa sa ozbiljnim centarforom,Anri mi prvi pada na pamet,kažnjavaju onakve ludorije!Potpuno je suludo da golman koji pretenduje da bude u prvoj postavi ima onoliki problem sa hvatanjem lopte!Vrlo brzo mu se desilo da mu lopta ispadne iz ruku u petercu nakon skraćenog kornera Alžiraca!Za mene su takve stvari jednostavno neprihvatljive,i ako se na prvenstvu desi neki sličan kiks,Antić će biti najodgovorniji!

ivan88

pre 14 godina

Ono sto me jedino brine jeste sta to toliko vidi Antic u Pantelicu i Milijasu, jes ovaj prvi dao gol, sve je to ok, ali dzaba kad stvarno nema kvalitete ni jednog prosecnog napadaca. Milijas do boga spor. Mislim da bi sa Lazovicem i Kuzmom mnogo bolje islo. Ali ruku na srce Antic sigurno ima neku zaokruzenu celokupnu sliku i viziju o timu i svakako ga treba podrzati.

Ilke

pre 14 godina

Vidi se iz aviona da je Kuzmanovic mnogo bolji od Milijasa i da Tosic mora da igra najmanje 30 min na svakoj utkamici. Jedva cekam da Ljajic sazri (i sada je vec odlican) pa imamo jednog klasicnog plejmejkera! U drugom poluvremenu smo mnogo bolji igrali!!!

misko

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se

marko

pre 14 godina

Bravo majstori,svaka cast,igrali smo sa 20% snage i pobedili smo ih 3:0,a da smo igrali sa 100% razbili bi ih najmanje 5:0.Napred Srbija idemo da osvojimo svetsko prvenstvo,jer sa ovom ekipom imamo velike sanse i da osvojimo prvensrtvo.

Analitičar

pre 14 godina

Trebalo je proveriti neke alternative Ninkov ili Basta umesto Rukavine, Stepanov ili Biševac umesto Dragutinovića, Marić i Ljajić umesto Petrovića i Milijaša.

Davor

pre 14 godina

Marko? Vi uspjesni u svim sportovima? Mogu li te pitati, sta ti to pijes?

Jedini sport gdje ste nesto je vaterpolo a i kosarka vam je zadnjih 11 godina, losa. Ismijavate Hrvatsku kosarku, a mi osim prosle godine smo stalno bolji na velikim natjecanjima. I koji jos sport? Odbojka? Ni tu niste najbolji, ima sigurno 2, 3 ekipe bolje od vas

Da ne govorim o zimskim sportovima. Gdje nemate niti JEDNU medalju eee? Znam da zimski sportovi nisu vase, ali NITI JEDNU medalju u povijesti.

nenad

pre 14 godina

oduševio me tošić. dečko uopšte nije sebičan non stop je proigravao dva centarfora.hahahahahahha samo je iz mrtvog ugla šutirao po koji put preko gola

CarlosNS

pre 14 godina

Opet je Stojkovic spasio neke teske situacije, ali mu je opet lopta ispadala iz ruku prilikom udaraca iz daljine. Kad to protivnici namirisu (ko sto su francuzi) bice nezgodno. Kiksara.

Davor

pre 14 godina

Molim vas? Kako ti zbrka, stvari to je nenormalno. Srbija igra vrhunski nogomet? De mi reci koga ste pobjedili od top 10 reprezentacije, ako igrate tako vrhunski nogomet? I Italija bih pozelila nekog od vaseg igraca? Ma daj ne budi smijesan! Jedini koji bih mogao igrati kod Italije je Nemanja Vidic i to je to. Govoriti da je Srbija vrhunska ekipa, po cemu? Koga ste to dobili u kvalifikacijama? Nikad losiju Francusku niste niti tada mogli dobiti, dobili Rumunje koji su daleko najlosiji u zadnjih 20 godina, i koga jos? Nista nikad niste napravili na nekom natjecanju, BILI STE SAMO NA 1 EP i tamo ste igrali s bracom Crno Gorcima i dobili 6 komada, a i bili ste samo na 2 SP i od tih 1 SP ste dobili jos jednom 6 komada. Prvo napravite nesto u Africi, i onda mozes uopce reci da Srbija nesto znaci u nogometu. Mislim da ipak nista necete napraviti u Africi. To nije kontinent za vas, niti za bilo koju balkansku ekipu(pogotovo radi naseg mentaliteta) Ganu pobjediti u Africi? Ma daj, ta je sanse vrlo mala. Igraju na svom kontinentu, gdje ce vrijeme, okolnosti, navijaci biti drugi a i tereni. A Gana je odlicna ekipa, pogotovo kad vidis da i bez Essiena, Muntarija su bili dosli od finala Arika Cup. A da pobjedite Njemacku? Tu je sansa jos manja, jer svi znaju tko i sta su Njemci. Kakav mentalitet oni imaju!

Jedino vam vidim remi ili nekakvu malo pobjedu protiv Australije i to je to

prcmilojko

pre 14 godina

nisam siguran dali su svi koji su komentarisali uopste gledali utakmicu? 3-0 je ubedljiv rezultat. daj boze da nas tako "ukaki" na sp. alzir nije gana, a kamoli nemacka. po meni, igrali smo bledo, bez volje i ideje. sredina terena je u prvih 45min izgubila 99% lopti. napadaci nisu primali lopte. zigicu je doslo iz d u g da treba da trci. ali je preterao sa udaranjem i fauliranjem. u drugom poluvremenu malo bolje. kuzmanovic je pokazao sta vezni igrac treba da radi i kako da igra, bez obzira dali je dao gol ili ne. ne razumem zasto gosp. antic menja svih 11 igraca. jel ova utakmica humanitarna akcija ili priprema za sp? pripreme valjda sluze da se ekipa uigra a ne da bi svako upisao koji minut u dresu reprezentacije. dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!

i jos nesto: lekic pre lazovica? alo bre...

Golman

pre 14 godina

Kako je cudan ovaj Fudbal...Stojkovic (Golman) po mnogima igrac utakmice,bez ozbiljnije konkurencije...ZNACI NASA ODBRANA...KATASTROFALNO SLABA.Molim Boga da se to popravi pre odlaska u Juznu Afriku...inace, NEDAJ BOZE.

Oddo

pre 14 godina

ja sam zvezdaš, cenim i poštujem sve što je milijaš dao i za klub i za reprezentaciju, ali ako on bude igrao pre kuzmanovića i kačara onda stvarno ne znam..

Zoan

pre 14 godina

Nismo loši. Mada mislim da treba da se odmerimo sa nekom jakom reprezentaijom kao što je Nemačka večeras igrala pa da vidimo realno gde smo. Ipak 3 puta je Alžir lako ušao u 100% šansu što ne sme da se dešava kada budemo igrali protiv jačih. Golman Stojković jeste odbranio 2-3 puta odlično ali se oseća nesigurnost u običnim intervencijama kao npr, kod onog šuta iz daleka kad mu se lopta odbila od grudi pet metara. Da je bio bliži protivnički igrač, što je realna situacija, primili bi prvi gol a sa ozbiljnijim protivnikom to je već pola poraza. Ne znam što neće Dišljenković da brani a pretpostavljam da neće da bude rezerva golmanu koji nigde ne brani i od kojeg je realno bolji. gledao sam ga sa Litvanijom i tada smo mogli primiti deset golova da nije bilo njega. Drugo poluvreme smo večeras igrali bolje zato što je Stanković zamenjen. Desna strana nije postojala dok je bio u igri. Nešto se gradi pored aut linije i glupira te usporava igru bez ikakve veze. Pojma nema. Kad je ušao mali Tošić bila je skroz druga priča. Jedino što zameram Antiću je što ga drži u repr. a ništa nije pokazao od kako ga znam. Pozdrav svima.

sale

pre 14 godina

dobri smo.imam samo jednu primedbu - KUZMANOVIC umesto milijasa.i Antic bi mogao da pozove nekog mladog igraca npr. "Aleksica" on bi mogao da eksplodira u africi, umesto sto zove ovu banderu lekica.

Davor

pre 14 godina

Marko? Mi Hrvati pisali? ima i realnih vas koji vide da Srbija uopce nista vise od grupnog natjecanja ne moze napraviti. A sad vec vidim: ''Srbija pripada medu 5 najbolje reprezentacije svijeta'' kakva komedija. Po cemu? Koga ste vi to pobjedili zadnjih ajde recimo 20 godina? Po cemu bi vi spadali u top? Pa ovaj plasman za Sp je kod vas uspjeh koji se nije vidio, a i treba kad ste i onako malo na velikim natjecanjima bili. I onaj jedan put na EP ste dobili 6-1 od Nizozmeske, da ne govorim SP 2006 gdje vas Argentina jos uvijek ismijava, i vi stavljata Srbiju u top? Kakva komedija

A sto se tice nas Hrvata. Pa vidi se rezultati zadnjih 20 godina. Imamo duplo vise natjuecanja od vas( a vi ste jos i s Crnom Gorom bili) vec 15 godina smo daleko bolji od vas na Fifinoj ljestvici, imamo duplo bolje rezultate od vas(2 cetvrtfinala, i 3 mijesto na SP) i uvijek smo imali bolje nogometase od vas. Boban, Prosinecki, Suker, Jarni, Boksic. Kod vas 2 najbolja Predrag Mijatovic i Dejan Savicevic a ta dvojica cisti Crno Gorci, i njih smatrate kao vasa 2 najbolja(to sve govori)

Znaci sto se tice iskompleksiranosti, se vi Srbi mislim od muke crkavali. Gdje ste bili proslo ljeto? Niti vas se culo nije! Kad je opet SAMO Hrvatska morala braniti boje bivsih YU zemalja. Opet ste morali gledati na vasim ekranima, a Austrija i Svicarska tako blizu. Mislim da ne treba koristiti vise rijeci od ISKOMPLEKSIRANOST

ckb

pre 14 godina

Mene je najvise odusevio Lazovic. Vice im da izbace loptu da bi usao. Da sam bio na mestu bilo koga od igraca to bih i uradio. U nekim drugim sportovima ne mozes naterati igrace da igraju, a ovaj vapi da udje u 90 minutu. Trebao je Antic ranije da ga ubaci. Od vecine koji su sedeli na klupi to vise zasluzuje. Da se ja nesto pitam (a stvarno nisam to zasluzio), Lazovic bi igrao u 11, a Pantelic bi na klupu... Lazovic je dao duplo vise golova od njega, a igrao je ako gledamo minute, pa bar tri puta manje, ako ne i cetiri...

NikolaS

pre 14 godina

Gledao sam tekmu preko neta, pa nisam mogao dobro da razlikujem igrace jer je slika bila malo losija. Imali smo prvih dvadeset minuta drugog poluvremena odlicnu igru. Voleo bih da tako odigramo bar 70 minuta meca. Primetio sam i da smo malo slabiji u kontakt igri. Najslabiji u timu je bio Lekic, i mislim da je potpuno jasno da covek nije za reprezentaciju. Ipak svaka cast za rezultat i pobedu. Napred.

Magelan

pre 14 godina

Orlovi ponovo kao visokoletači,
Alžir očajan i bez ideje. Sve igrači su opravdali poverenje, posebno rezervni, mislim da je jedino Ivanović bio ispod svog nivoa. Ako bih birao igrača utakmice onda bez konkurencije; Stojković!

Kako cudna utakmica

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))

FeboBG

pre 14 godina

Ne, mi jednostavno moramo da jurišamo na svetsku titulu! Takva rutina, takva superiornost u susretu sa ponajboljom afričkom selekcijom... Čuvaj se svete Antarine čete!

m

pre 14 godina

promenite ovu bruku od smaraca komentatora..ako bude ovaj smarac a i onaj drugi,jos gori,,praticu na stranom kanalu!
sta nam radi korupcija..uzas.

Wade

pre 14 godina

Ja sam jako zadovoljan.Nije da su oni (Alzirci) slabi,nego smo mi izgleda zaista jaki.
Cak sam sklon,da uz dosta veliku sigurnost,ustvrdim da smo trenutno,po formi i kvalitetu,medju prvih 5 reprezentacija sveta.
Od nas su bolji Spanci (stvarno su fantasticni),Brazilci,mozda Holandjani,ali sa Englezima,Portugalcima i Argentincima mozemo da se "koljemo".Svi ostali,ukljucujuci Nemce,Italijane,Francuze i Ceo "drugi sesir", su ispod nas.
Naravno,to nista ne mora da znaci sve dok ne pocnemo da deremo i te najbolje.
Zato kao poslednju nasu pripremnu utakmicu koja ce biti odigrana u Beogradu pred sam odlazak na Svetsko prvenstvo,ocekujem neku spektakularnu utakmicu sa nekim protivnikom,po mogucstvu iz Juzne Amerike.
Brazil ili Argentina !!
Skupljajte vec sada pare vi iz FSS-a.
Ako treba,ZICKAJTE od Borisa Tadica.Nek natera Bozu derikozu i Dinkica da odrese kesu.Vratice se to od pune Marakane i TV prava sigurno...

todos

pre 14 godina

Uz sve čestitke, moram da napomenem da smo šuplji ko sito. UJeste golman pokazao velike kvalitete, ali i nesigurnost zbog ne igranja. Možda kad se vrati Vidić i bude bolje. A što se sredine, naročito krila, tu smo najači na svetu. Znam da ne može baš sve da bude najbolje...

batterss

pre 14 godina

dobro je... Radosav je imao jos jedan zapazeni nastup... jos neki i bice dovoljno za radnu dozvolu a onda ga necemo vise gledati... nadam se
(misko, 3. mart 2010 21:55)

To sam isto govorio za Milijasa al jos uvek kidam kosu kad vidim da taj vrhunski znalac igra za reprezentaciju. Joj Boze..........

zar ne?

pre 14 godina

Kuzmanovic bi morao da igra umesto Milijasa, brzi je, bolji tehnicar i mnogo se bolje snalazi na ovako losim terenima gde je veoma bitna kontrola lopte i pas iz prve u cemu je kuzma ipak bolji, videla se velika razlika u igri kada je on usao, dominacija na sredini terena i tecna pas igra + gol i asistencija...samo slepac ne bi video da treba da igra pre Milijasa...

Zyzu

pre 14 godina

Ko je bese pominjao da je Stojkovic rupa nad rupama.Decko je fantastican golman samo mu fali malo vise utakmica.Ja sam golman i znam kako je tesko kad si non stop na klupi.Mogu slobodno da kazem da je Vlada jedan od najboljih golmana u svetu,a sa malo vise utakmice bice i #1.Samo hrabro Vlado!!!

njuska

pre 14 godina

Intoniranje himne,neko peva neko ne,Pantelic izgleda jedini zna od pocetka do kraja a onda kamera pokaza tribine i TOLE KARADZIC gleda u veliki ekran na stadionu i sav usplahiren govori LEKOVICU (cini mi se) ENO NAS,ENO NAS,VIDI ENO NAS,a ovaj mukica sramota ga pa sve gleda u pod i pravi se da nije cuo uzbudjenog dedicu.....Ah da,da ponovim HIMNA SE SVIRA !!!!!!!!

FeboZg

pre 14 godina

Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)

Dakle..jedino Vidić od vaših igrača igra u renomiranijem klubu..od kada je to Inter i Chelsae bolji klub od Bayerna..veći..?pa Bayern je veči klub i od MUFC ako ćemo po titulama LP-a...kad spominješ ostale sportove..sinko moj dragi..kod nas jedna obitelj ima više medalja na OI nego vaši svi tzv sportaši u povijesti olimpizma...jedino ste u košarci bolji..jedino...kako vam nije bed pričati o nogometu nakon svih poraza koji ste doživjeli..???Pričajmo o atletici,hokeju,rukometu,skijanju,biatlonu,stolnom tenisu,tea kwon dou,plivanju,tenisu..ako ćemo rezultatski i vaterpolu..govorimo generalno..ne o zadnjim rezultatima..pa i klupska košarka je 2 000 000 godina ispred vas po rezultatima...samo Kostelići imaju 9 OI MEDALJA..DEVET.. a ti tu meni pričaš o nekom Dejis Stankoviću i ostalim folirantima koji nikog osim jadne Rumunjske nisu pobjedili...smiješni ste do bola

iggy

pre 14 godina

Sve je ovo divno, krasno, ali kad pobedimo neku reprezentaciju iz samog svetskog vrha, onda mozemo tek tad reci da smo jaka reprezentacija

aqualung

pre 14 godina

Ja mislim da ova reprezentacija Srbije nece nista uraditi na svetskom prvenstvu izgubice sve utakmice sa po 3:0 i ici kuci tamo gde i amateri treba da budu, ovakav fudbal je razocarenje za jednu bivsu Jugoslaviju koja je bila velesila u fudbalu, prestao sam odavno da navijam za Srbiju zato sto je vode najobicniji amateri
(Baltazar, 3. mart 2010 23:09)
-----------
genije... kontam da je ovaj jedan jedini preporuceni on licno

Ranko Zvezdas od 1954

pre 14 godina

Jel vam sada malo jasnije zasto igraju:Raca ,Stojkovic,Panta,Lekic itd.a NE igraju vasi kandidati.Zato sto Antic bolje zna od svih nas.Nije bitna trenutna forma,ni da li imas klub-bitno je da se uklapas u reprezentaciju.Tim se sprema pred prvenstvo 6-7 nedelja tako da sadasnja forma nema nikakve veze.Nije bitno ko daje golove vec da se daju golovi.Zigic danas nije dao gol ali je oduzeo vise lopti i napravio vise dobrih prekida nego Bane ili Neven.To je tim,ko se ne uklapa ne igra pa makar bio Mesi.Iako sam zvezdas 50g.nikad ne gledam klubaski kad je drzavni tim u pitanju.Ako Antic kaze da igra Raca,navijam za Racu.Neka igra 11 grobara navijam za njih jer ne nose Partizanov dres nego SRPSKI.Malo vise podrske ipoverenja a manje nebuloznih zamerki(sve su klubaski obojene),prvi put sam ponosan na nasu reprezentaciju jer sve za sada funkcionise besprekorno.Pozdrav za navijace Srbije bez obzira za koji klub navijaju.

Davor

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.

Voja

pre 14 godina

Gledao sam prvo poluvreme na internetu. Na zalost, moram da kazem da, ako ovako budemo igrali, nemamo mnogo sansi u grupi na SP. Necemo da izgubimo sa 6:0, niposto, ali tesko da mozemo protiv ozbiljnog protivnika. Antic je stvorio cvrst, jak, jako borben tim. ALI, puno kvaliteta nema. Budimo iskreni i recimo da ni onakvu Francusku, koju Spanci siju na Sen Deniju kako stignu nismo mogli da dobijemo. To je moje misljenje., zivi bili, pa videli.

Danijel983

pre 14 godina

Doveli ga da upotpuni kvotu i bude treći golman a on srećan?
ej antara pokopaće nas kikser pitanje je samo trenutka.
(realno, 8. januar 2010 11:06)

Cekajuci pokopavanje :)))
Ajmo Stojke, ajmo SRBIJAAA !!!

wlado

pre 14 godina

bambi pokazao !!!

igra toske, zabije gol, jednostavna jednacina

pantelica i zigica ne voditi uopste da se ja pitam, potentni su ko, da ne pravim komparacije sad

Njegos

pre 14 godina

Ne kazem da igramo lose, al do sada ni jednu ozbiljnu ekipu nismo dobili. Protiv jedinog boljeg sto smo igrali to ej francuska, a od njih smo izgubili i u u BGu igrali nereseno. O rumunima da ne pricamo , oni su u haos formi, sinoc izgubili od izreala kuci...
Nismo dobili neglesku, italiju, portugaliju, nemacku, spaniju, argentinu , holandiju, brazil....tako da nemojte da gi hvalite previse....

Davor

pre 14 godina

Koliko je Alziar jak govori cinjenica da ih je Egipat na Afrika Kup pobjedio s 4-0. A koliko je Egipat jak opet govori cinjenica da si nisu niti plasirali na EP, iako su imali vrlo slabu grupu u kvalifikacijama

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Lepo je kada se pobedi...ali treba biti realan.
Pored dobrog rezultata mozemo biti zadovoljni i zalaganjem vecine (posebno sa kretanjem Zigica i aktivnostima Pantelica dok je lopta na protivnickoj polovini).
Kako god okrenes, Stojkovic je bio najbolji na terenu (em nije primio gol, em je tri zicera spasao-ako je i sa srecom, fakat je tako bilo).
verovatno zbog loseg terena, ali skoro niko nije umeo da kontrolise loptu (ajde kada je lopta na zemlji, ali otkud onoliko losih poteza glavom).
Lukovic i Subotic imali i kikseve.
Milijas, Stankovic, Rukavina, Petrovic, Jankovic van forme-bolje receno, "teskih" nogu.
Lekic nedovoljno pokretan i sto je najcudnije i neborben (neka se uglada na Zigica koji je svuda stizao i napravio cak najvise faulova).
Ostali solidni mada Jovanovic i Krasic se vec ponasaju "zvezdasto".
I jedna veoma vazna napomena- Stojkovic je tri puta presao liniju prilikom izbacivanja lopte, sto moze da bude opasno na SP.
Sve u svemu, dobro je kada se i sa ovoliko slabosti pobedjuje, ali daleko je to od igre za SP.
Tamo je sve mnogo teze i slozenije. Uz sve je potrebno da se sklopi mnogo kockica da se napravi uspeh.
A, uspeh ce biti svaki bod i svaki gol na SP.
Zato, SRECNO ORLOVI!!!

zadnji vezni

pre 14 godina

Zoran Tosic je nas ubedljivo najopasniji igrac.Jos da teren nije bio onako dzombast pravio bi cuda.Ovako za jedno poluvreme gol i slobodnjak iz koga je postignut gol posle prekrsaja nad njim.

opasan

pre 14 godina

Anticu...svaka cast,ali molim te izbaci ovog Milijasa na klupu,a pusti Kacara ili Kuzmanovica,Milijas celu utakmicu je oretao zadnjicu i plasio se svakog duela,zato Milijasa na klupu,a Kacar ili Kuzma u prvu.pozz

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.

Zar ne

pre 14 godina

Bolji dio repke su oni koji nisu igrali ni za Zvezdu ni za Partizan: Bane, Krasić Kolarov, Kačar, Kuzmanović, Lane, Subotić, Dragutinović.
Polemika se stalno vodi oko Stojkovića, Milijaša, Lekića, odnosno Rukavine i Petrovića.

laki

pre 14 godina

Stojkovic je Kralj
(Serb, 3. mart 2010 21:37)
Ja koliko znam Ivica je Kralj.
Stojković neka bude ono što je danas bio.
pozdrav svim poštovaocima reprezentacije

Sava Stajic

pre 14 godina

Meni je drago sto se Jankovic vratio...A zao mi je sto je Lekic igrao celo poluvreme a loptu nije dobio,dok Lazovic sedi na klupi...Da nece Lekic mozda da igra na svetskom prvenstvu,a najbolji igrac protiv koga je igrao u dosadasnjoj karijeri je 36-ogodisnji Krstajic???Ni za Petrovica nema mesta u reprezentaciji,da ne misle neki da pljujem Lekica zato sto igra za zvezdu.Mozda u buducnosti ima mseta za njih dvojicu,ali sada nikako... Inace,sve ostalo je super...Cestitke igracima na pobedi i borbenosti...

LEKTOR

pre 14 godina

•Svaka cast Orlovi! Ajde sad da vidim dali ko ima sta kaze protiv STOJKOVICA SVAKA CAST IGRAC UTAKMICE.
(Aleksa Duke, 3.3.2010. 21:35)
Golman nam je bio super, nema šta da se kaže!!!
Ali šta je sa Tobom,
čitaš li Ti ono što potpišeš?
NEPISMENO - DO BOLA !!!

Nikola

pre 14 godina

Treba da daju državljanstvo Božoviću,ili da pozovu nekog iz Surdulice ili Gadžinog Hana,oni su dobri golmani!!!Stojković kad primi gol iz penala,opet je kriv za gol!Bravo za sve momke koji su igrali

Slobodan

pre 14 godina

Kako me iznervirao predsednik FSS-a sa svojom pričom za vreme intoniranja srpske himne! Kakvo nevaspitanje! I igrači bi svi mogli da nauče himnu i da je zajedno pevaju, a ne da se samo čuje Pantelić (inače svaka mu čast).

o ludaci

pre 14 godina

Nije ni cudo sto smo sve ratove izgubili kad imamo takvu bagru medju narodom....U onakvoj grupi smo bili prvi,nekoliko utakmica zaredom pobedjujemo sa nulom,(kvote na kladionici sve preko 2 i sve iz 2-2) i sve u gostima i.....I ljudi pljulju ovu reprezentaciju,to je bolest!!!Toliko smo mala zemlja,a pored vas ce mo biti jos manja,i svaki uspeh nasih sportista treba da budemo ponosni!!!!BRAVO SRBIJA!!!!

marko

pre 14 godina

miki, 3. mart 2010 22:13)
Prva stvar utakmica je na TV a ne na radiu komentator i ne treba mnogo da prica.Gledao sam utakmicu BiH i Gane komentator u prvom poluvremenu nije uopste pomenuo ime nijednog igraca a kamoli da je prokomentarisao neku od akcija zato sto je tupio ko je ciji mladji sin koji sad igra ko bi trebao da igra negde a nije itd... strasno.Nemojte mnogo da se opterecujete nekim nebitnim stvarima na utakmici ima pravo tri izmene a to ce da bude postava koja je pocela utakmicu a izmena ce biti Kuzmanovic-Milijas , Tosic-Jovanovic i eventualno Lazovic-Zigic-Pantelic.

Srbenda

pre 14 godina

Pre svega cestitke igracima i selektoru za dobro odigranu utakmicu. Raduje to sto smo se ponovo predstavili kao ozbiljna ekipa i nastavili niz dobrih rezultata.
Samo jos par konstatacija:
- Stojkovic je definitivno pokazao da je daleko najbolji golman kojeg imamo. Bez obzira sto ne brani u klubu,u reprezentaciji brani odlicno, a iskreno to nam je i najvaznije :)
- Ipak se primeti u par navrata koliko nam znaci prisustvo Vidica u zadnjoj liniji. Ne osporavam kvalitet nikoga, vec je jednostavno Vidic nas najbolji stoper, a to se i danas primetilo. Samo da se sacuva od povreda do pocetka prvenstva, a i dobro je sto je preskocio ovu utakmicu.
- Ostali standardno, uz pohvale Kuzmanovica koji je bio danas vrlo dobar na terenu.

DO KONACNE POBEDE, VOLIM TE SRBIJO!

Bojan

pre 14 godina

Zaboravih da kazem! Ko bre zove onog Tosica u reprezentaciju?!Pa ja ga ne bi primio ni sa petlicima da igra,gol koji je dao dala bi i moja bakuta.Razocaran sam njegovom igrom.A on bi da igra u Mancesteru. Sa takvom igrom moze da bude najbolji u nekoj beton ligi :)))))))
(Zyzu, 4. mart 2010 00:04)

sta ti lupas bre???
mora da si neki teski poznavalac ovog sporta ili iskompleksiran!!!
Tosic je fenomenalan igrac, tehnika odlicna, mali, brz, okretan.
Jos samo da malcice vise proigraca saigrace biec pravi dzoker na Svetskom prvenstvu.

LAki

pre 14 godina

Mislim da Antic mora da se zbog kulture tima pozabavi mahacima koji uce sudiju pticijem letu. Sramota da se osecaju kao da svaki faul nad njima mora da se sudi. Pa se stoga plasim da pojedini strucnjaci koje mi nazivamo zvezdama moraju na hladjenje. Antara napred!

tolimir84

pre 14 godina

Dodje mi da placem pa sta ljudi vi hocete da pobedimo sa 20;0 stvarno je ovo lud narod nikad mu nije dosta do pre tri godine nismo mogli ni Azerbejdzan da pobedimo ovako nisu napljuvani Francuzi koji su kuci izgubili ili Italijani koju su remizirali sa Camerunom a kome se ne svidja Stojkovic samo nek kaze koje je to bolji golman od njega i koja je jos to ekipa u istoriji fudbala smenila golmana pred svetsko prvenstvo koji je odlicno branio kvalifikacije izvinjavam se zbog nedostatka tacki i zareza pisem u dahu jer me ljudska glupost inervirala

MVP

pre 14 godina

Iako je imao jednu nesigurnu intervenciju Stojkovic je veceras branio za cistu 10-ku. Pljuvanje Lekica mi je bez smisla jer nije dobio nijednu loptu a pogotovo je cijelo vrijeme prigovarao Tosicu sto mu nije u 2-3 navrata dao loptu u sesnaesterac kada je bio sam. Raca odigrao vrlo korektno i zapoceo akciju kod treceg gola. Molim vas bez pljuvanja jer je ovo nasa reprezentacija i NASA SRBIJA i treba da svi budemo uz nju bez obzira na to da li smo crveno ili crno bijeli. Srbi dajte da bar jednom budemo slozni i podrzimo ove momke jer su oni to bez obzira kakav ce biti rezultat u JAR to zasluzuju.

Sergio

pre 14 godina

@ ekipa je potpuno spremna, ali golman ce nas skupo kostati.
(haylee, 3. mart 2010 21:24)
Dečko ti ili nisi gledao utakmicu ili imaš neki stvarno veliki problem! Stojković je danas bio odličan na golu i u par navrata spasao čiste golove, pogotovo na početku utakmice kad je odbranio onu kontru.
Svako ko je i malo realan zna to da ceni.

jugo

pre 14 godina

Opet po malo pljuvanja i opet skoro bez razloga.
Itakmica ko utakmica prijateljska, rezultat odlican igra prosecna ali zadovoljavajuca.Sve u svemu treba biti i te kako zadovoljan jer puno igraca nisu u takmicarskoj formi jer su izali iz povreda ili slicnih stvrai kao sto je slucaj sa Stankovicem,Vidicem i Milijasom koji i ne igra standardno kao i Stojkovic koji je veceras odlicnio branio.
Antic dobro zna sta radi prvo je pustio prvu postavu, zatim je pravio zamene ne ko bi trebao da igra po vama nego kako bi to izgledalo tako da Kacara i Lazovica je uveu pred sam kraj susreta ali on za Lazovica i Kacara vec zna do sada ali ne i za Lekica covek ga je probao celo poluvreme zato ostavite stvar selektoru sigurno ubegjen sam da zna sta radi jos da su bili ovi iz saveza malo pametniji i da danas ili pred pocetak prvenstva budemo igrali sa nekim jacim i ozbiljnijim timom mi se zajebavasmo sa Alzircima koja ocigledni nije ekipa za neke jacije provere.
Najveca pridobivka iz danasnje utakmice je povratak Jankovica koje ce nam sigurno trebati na SP-u kao i od koristi uy nekim trenucima lekica iako ga vi napadate .
Na kraju ipak jedinstvo u tumu je zadrzano lepo druzenje i naravno pobeda je pobeda ma sa kim igrali ali bolje da je bila sa recimo jakim Nemcima koji su danas razocarali sa slabim Argentincima ili pak sa ganom koja je izgubila od BiH ili pak sa jakom Slovackom koja je izgubla od jos ace Norveske ili pak sa Italijom koja celi zivot igra nereseno ili pak sa rejakom Engleskom koja je kuci primila gol od Egipta kojeg je ovaj slabi Alzr rasturio u kvalifikacijama za SP , tako da osim jake Spanije i Brazila ako buemo ozbiljni rotiv svih drugih reprezentacija imamo sanse tako da napred nasi momi nas selektor.

STOVLA

pre 14 godina

E stvarno smo dandare!
Kupise ljudi sve karte za 6 sati
Napunise stadion
Poneli pirotehniku
Nalozili se
...
A ovi nasi ih isterase sa stadiona u 50.minutu

Nema smisla...

miki

pre 14 godina

Komentator kao da komentarise sahranu! Kao da ne voli svoju zemlju nema srece uzbudjenja, smuci ti se da gledas kad ga cujes. Inace nije los Aca :)

Lanejovanovic

pre 14 godina

"...dajte nam holandiju, obalu slonovace, englezku, argentinu....da vidimo gde tacno stojimo!"
(prcmilojko, 3. mart 2010 22:49)

Obalu Slonovace? Jel' se ti salis? Tu tvoju Obalu je ovaj Alzir igracki i rezultatski rasturio na KAN-u! Reprezentacije tipa Obala Slonovace i Gana (koja veceras izgubi od Bosne) se mnogo i neopravdano precenjuju...

dario

pre 14 godina

ko misli da je alzir slab grdno se vara i nema poljma o fudbalu jednostavno nesrecan slucaj u zivotu i kad vidim stojkovica zadovoljan sam sa ucinkom !!!!i raduje me panta decko je zapusio bas onima koji su celu kvalifikaciju pljuvali na njega a i mogu reci ima nasih dosta koji glume da su neki srbi jadna je takva srbija po takvim ljudima priduzite se onima koji po medijama pljuju na repku i srbski sport jer nista bolji od njih niste pravi srbin navija i u dobrim i losim vremenima za svoju zemlju i ja sam ponosan na tome sto sam takav !!!! hvala gospodu bogu da sam posvecen pravoslavlju a vidim da neko ovde i u tome los pa najgore kad svu svetinju prodas i ponjoj pljujes ........... od takvih ljudi samo daleko sto dalje jer su stoka koja ne zasluzuje da zivi na ovom svetu pun kompleksa i ekoloski otpad drustva nista drugo !!!!!

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

OK je da hvalite Stojketa jer je utakmicu solidno branio. Ali setite se samo kakvu reakciju je imao posle one bombe izvan šesnaesterca... Odbila se lopta o njega kao da je iz drveta. Takav poklon je već Henry iskoristio a to bi mogle iskoristiti (ne daj Bože) i neki kvalitetnije reprezentacije kao što je npr. Nemačka.

Zato Antara staviti na treningu Kolarova, Stankovića, Ivanovića, Jankovića pred Stojketa i rešetaj bombama dok ne dobije na samopouzdanju. Kad uspe da ukroti Kolarov šut onda će biti na svetskom nivou.

Moram i da primetim da se Žigić stavrno lepše kreće...onako elegantnije. Ne vuće se kao neko drvo više. Ipak ga je Španija promenila na bolje.

nasasrbija

pre 14 godina

Највећи непријатељ нам је био терен. Оно је срамота.
Момци свака част овако се прави победнички менталитет.
Стојке краљ!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Srbija melje li melje...Bolje da ostavimo nesto i za Juznu Afriku,nema smisla sta radimo ovim protivnicima,cak smo ih natjerali i da nam vicu "ole" na svaki pas :)

Jovan

pre 14 godina

Haha.. kad komentator Stojanovic kaze pred kraj " Cudno bi bilo da sam bio upravu" :)) I kad Danko moli Boska Jankovica da pusti loptu u aut da ovaj udje u igru :) jos smo i pravili komediju dole po Africi.. samo da ne bude komedija na Svetskom prvenstvu :)

miki

pre 14 godina

@ Zlatko

Smiri se decko. Stucne su crvene bile danas jer je Alzir nosio bele. Boja dresa sorca i stucni mora da se razlikuje, to je pravilo!

nema spavanja

pre 14 godina

Svidja mi se sto nam je Novi Zeland protivnik na pripremama. Valjda su slicni Australijancima pa da nesto naucimo. A Poljaci znaju da budu tvrdi kao nemci tako da ce nam i to dobro doci. Samo napred!

из Републике Српске

pre 14 godina

Свака част момци !!Имамо стварно велике шансе на СП!!Република Српска је уз вас и радујемо се увек вашим победама!Још једном свака част орлови !!

tomtomtom

pre 14 godina

Apsolutno neadekvatna provera. Svaka čast Alžiru, učesnici su SP, ali su, koliko znam, igrali bez par prvotimaca. Što me dovodi do prvog zaključka: ne sme izostanak jednog igrača (Vidića) da bude hendikep za celu odbranu. Bili smo šuplji kao si to. To se već desilo pre 4 godine, i mnogo je bolelo. Večeras je sreća bila na našoj i Stojkovićevoj strani, a da li će na mondijalu... Drugo, Antiću Milijaš mnogo znači kod prekida, zato ga i forsira sve vreme, ali, šta ako ni na leto ne bude u formi kao što nije ni sad? Bio bi igrač manje u timu, kao i večeras, kao i protiv Francuske, iako je tada pogodio penal (ovo kažem kao Zvezdaš, s poštovanjem za nekadašnjeg kapitena). Kuzmanović je jednostavno bolji igrač, i trenutno sposobniji za teret ''plejmejkera'' u timu. Ostatak tima da ne komentarišem, po krilima smo jaki kao crna zemlja. Samo mi je žao Danka Lazovića, zašto mu nije ranije data prilika? Kad vidim onakvu želju da se udje na teren, iako je zaustavno vreme, ponosim se reprezentacijom!

Nikola

pre 14 godina

Svaka cast nasim na pobedi, veoma bitno je pobediti na gostovanju ubedljivom razlikom. Svi nasi reprezentativci su igrali odlicno, jedino sto nam je falilo malo vise centar-suteva i malo nesigurnost u odbrani, ali sa Vidom sve ce to biti drugacije. Posebno bih pohvalio Kuzmanovica jer od kada je usao prosto je dominirao na terenu. Petrovic je ipak premlad za A tim, a dok Lekica je drmala trema, a Brkic nije ni pipnuo loptu. Sve o svemu veoma slabo i bledo izdanje Alzira pred 60000 svojih navijaca, da se igralo u BG dali bi dvocifren broj golova.

komsija HR

pre 14 godina

kad bi se srbija takmicila u broju kritika i kriticara bila bih velesila!!!!eeee srbi srbi pa vi ni sami sebe ne volite a kamoli druge....reprezentacija vam se plasirala na svetsko...pobedjuju sve redom a vi i dalje pljujete po njoj...mislim strasni ste!!!drzi te se vi onog sto vam je patrijarh Pavle rekao BUDIMO LJUDI I AKO SMO SRBI!!!zelim vam sve najbolje u JA!!!

mo

pre 14 godina

Stojkovic i Lukovic daleko najbolji na terenu. Navala pristojna, sredina jos uvek malo bugg-uje, ali sve je bolja.

Stojkovic apsolutni car - ne postoji jos jedan golman koji bi ono odbranio, ne postoji!!!

Rukavina i Petrovic delovali malo izgubljeno, isto vazi i za Lekica, no...kapiram da ce oni na SP ici za nedajboze situaciju. Tosic igra solidno, bolja je alternativa Jovanovicu od Ninkovica. Krasic i Jankovic rame uz rame, mada je realno da Krasa ima prednost u startu. Panta i Ziga zakucani na mestima napadaca, bice zanimljivo ko ce ispasti - Subotic ili Lukovic, kad se Vidic vrati.
(Vlada_NBgd, 3. mart 2010 22:39)
Moram reci,rukavina ili subotic,lukovic je juce bio najbolji defanzivac,to je vec odavno jasno

lesa

pre 14 godina

malo zgrcen pocetak, ali i ne sa svih 100%, kasnije ipak solidno odigrana utakmica i lep rezultat, uz bolje izdanje "rezervne postave" u drugom poluvremenu, tecniju i lepsu igru. Mislim da i one najmanje sitnice sedaju na svoje mesto i da cemo na SP biti oni pravi

Vicente Calderon

pre 14 godina

Kuzmanović i Luković impresivni,Janković odličan,Tošić vrlo dobar,ostali sasvim solidni.
Jedina mrlja je ona stopostotna šansa Alžira,kada je posle njihove kontre iz igre ispala praktično cela naša ekipa.Srećom,Stojković je odlično reagovao.

Predo

pre 14 godina

Alzir se pokazao slabijim protivnikom od ocekivanog, ili su ovi nasi prejaki. Prije ovo prvo, jer se standardni i sigurni prvotimci, poput Ivanovica, Stankovica, pa i Krasica i Jovanovica, nisu pretjrano ni trudili, nego su "odradjivali" posao i cuvali noge. Rezervisti su se vise trudili, pogotovo oni, koji nisu standardni u svojim klubovima. Tosic bi mogao da bude tajno oruzje u Africi. Neigranje se najvise vidi na Zigicu, ali se trudio. Sve u svemu, osjeti se dobra atmosfera, bez ljubomore i sukoba. Ako se takva atmosfera odrzi do ljeta, mozemo biti optimisti, ali ne pretjerani.

DJ

pre 14 godina

Pantela da je hteo da ga da , on bi ga omasio! :-))

Momci Svaka cast!! I da je losa igra, kao sto gomila prica, i da su svi kao bili losi, i da je formacija losa, i da igra ovaj ili onaj i da ne znam sta je "lose" bilo veceras, pobedio si ekipu u gostima, bez obzira sto se zove "Alzir"... To ime takodje igra na Svetskom Prvenstvu, To ime je igralo polu-finale Kupa AN, izbacilo Egipat u barazu za SP, igralo veceras pred 60.000 Fanatika (naroda)... i pobedis 3:0!! I sta ko ima da kaze na sve to, Ako je neko igrao lose, igrao je dovoljno dobro da pobedi jedno takvo ime gore navedeno! pa ako mi osvojimo mozda SP, i pobedimo lupam, Spaniju sa 2:0, bice dakle vise komentara ko je mogao bolje odigrati nego sto smo osvojili! Auh Doktori.. Doktori... Pa neko ce i od igraca ovo citati sve mozda.. Pitace se.. "Pa sta ovi Hoce od nas???" Sve se ponavlja uvek sto se Srba tice..
Moj predlog: Ili uvek pljujte, ili uvek hvalite kada i nema rezultata...! Volim Svoju Zemlju i jnene uspehe!

Vladan R

pre 14 godina

Koliko god da se nekima ne svidja igra ili imaju neke primedbe ja sam izuzetno zadovoljan. Osnovni razlog za to je sto reprezentacija konacno ima sisitem igre napravljena je stabilna oksnica od nekih 17 do 18 igraca(sa vec poznatih startnih 11) a u medjuvremenu se polako prikljucuju i jos poneki igrtaci tako da se broj igraca na koje se moze u svakom trenutku racunati blizi broju 20. Posledica svega toga je da konacno redovno moze se reci i rutinski dobijamo utakmice protiv slabijih rivala a u kojima ne igramo bas bas(utakmica sa Litvanijom je izuzetak koji poptvrdjuje pravilo posebno sto ju je sudio onaj ludi Bugarin sto je poklonio ako ne oba ono bar jedan penal Litvancima). I upravo ovo je najveci kvalitete ove reprezentacije.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Meni stvarno nisu jasni neki komentari. Kada pobjedi Srbija pljuju jer je moglo bolje. Da je izgubila ponovo bi pljuvali. Ko bi nam ugodio!

Kragujevac

pre 14 godina

Ekipa je super! I klupa ja dobra! Samo mi se jedna stvar ne svidja a to je da u postavi u isto vreme budu i Stankovic i Milijas! Kad igraju njih dvojica ne mozemo da drzimo loptu. Znaci jedan od njih dvojice i Kuzmanovic ili Kacar. Ne poznajem fudbal bas najbolje ali sam uvek mrzeo kad se igra sa dva zadnja vezna.Krila su nam no comment. Krasic i Lane sabijaju. Kolarov mi se svidja ali kad Lane igra ovaj slabo ide u napad. Ja sam optimista i mislim da cemo na svetskom proci grupu i bar jos jedo kolo a posle je sve moguce!

posmatrac

pre 14 godina

Mislim da se ovde vec pokazalo da Antic nece u Afriku voditi 8 odbrambenih igraca, vec 7. Umesto Obradovica,koji je trebalo da bude osmi a koji ne igra, nece voditi drugog beka (jer vec ima Lukovica i Dragutinovica koji mogu da menjaju Kolarova)niti drugog stopera (jer tu moze da igra i Kacar), vec ce povesti samo 7 igraca odbrane oslobadjajuci mesto za jednog vise veznog igraca. Mislim, takodje, da Antic nece u Afriku voditi 4 napadaca, vec 3 (Zigic, Pantelic i Lazovic), pogotovo sto u slucaju potrebe i Jovanovic, Kacar, pa cak i Bosko Jankovic mogu da zaigraju u spicu. Dakle, mislim da Lekic otpada, kao i Obradovic, a da ta dva mesta popunjavaju kako sada stoje stvarni Petrovic i Ninkovic. To moze da poremeti samo neka povreda ili bas spektakularne igre na primer Ljajica, Matica, Fejse ili Sulejmanija (kad bi dobili i iskoristili sansu da se nametnu u svojim timovima).

Inace, mislim da su Kuzmanovic, Tosic i Jankovic juce igrali izvanredno. Slazem se da Kuzmanovic treba da postane starter umesto Milijasa dok su Tosic i Bosko sjajni "dzokeri".

Bla Bla

pre 14 godina

@Zar ne

Ti kada budes imao svoju drzavu i kada budes selektor svoje reprezentacije mozes da vodis koga hoces.Nemas ni osnovnu skolu a hoces da se razumes u fudbali .Ili mozda su trebali fejsa, Davidov ,Ilic, Mrdja, Aleksic i ne znamko jos iz Partizana ili Vojvodine.Mani se corava posla i gledaj umetnicko klizanje

Samo koliko negativnih komentara od poznavaoca fudbala za Stankovica i Milijasa. Da leje to sto igraju zajedan seoski klub Inter ili Wulverhempton ili zato sto su bili clanovi kluba koji nosi crveno beledresove. Ne brinite Deki ceoboriti rekord Save.Ima SP i ceo ciklus kvalifikacija za EP i EP/Drugo sta vi mislite sta Deki i Milijas treba da igraju. Sve sami znalci koji fudbal gledaju kao bioskopsku predstavu

Miki

pre 14 godina

Utakmica : Srbija 5 (odlicna); Komentator 0 ( uzas, katastrofa...).

Ne mogu da vjerujem da neki komentarisu strategiju, igru, a veze sa fudbalom imaju samo zato sto odgraju tiket u kladionici... Mislim, ko smo mi da govorimo jednom Anticu koji je vodio Barsu, Real, Atletiko, kako da vodi tim i kad koju izmenu treba izvrsiti a pogotovo koga da ubaci u igru... OPTIMIZAM, MASTA - GORE; PESIMIZAM - DOLE! SRBIJA

Napred ORLOVI!!!

pre 14 godina

Cestitke Antari i momcima na pobedi! Jednostavno, iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa, u svakom segmentu ove igre, kao i van njega, i to me raduje. Eh, lako je kad imas jednu takvu velicinu na klupi kao sto je Antic.
Kuzmanovic i Tosic su fantasticni, i iskreno nadam se da ce Kuzmanovic biti starter na prvenstvu u tandemu sa Stankovicem. Mislim da smo mnogo sigurniji i bolji sa Kuzmanovicem u timu.
I naravno, sve cestitke Vladi Stojkovicu. Jesam grobar, ali moram da priznam da odavno nismo imali ovako kvalitetnog golmana. Moze on mnogo, ne mora Srbija da brine za tu poziciju!
Idemo ORLOVI!!!

molim vas...

pre 14 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...dakle u zadnjih 11 meceva Srbija ima skor 9-1-1, uz gol razliku 20:3, dakle 20:3! Postali smo kaznena ekspedicija, igramo necu reci moderan, nego vrhunski fudbal, dobijamo prosecne i jake reprezentacije sa po 3:0 i 5:0, imamo strasnog trenera, koji bi verovatno sada bio u rangu Kapela, Murinja i drustva da je neki Spanac ili Italijan, imamo igrace koji igraju u njaboljim klubovima, igrace koje bi jedna reprezentacija Italije ili Nemackke rado videla u svojim redovima, i iznad svega imamo igru dostojnu najvecih i najboljih , ponasanje igraca, volju, izgaranje, zelju da se Srbi i Srbija raduju, ponose... i ako posle svega ovoga postoje ljudi koji sada kritikuju, traze "dlaku u jajetu", posle ovakve pobede OD 3:0 i odlicne igre na ocajnom terenu, na gostojucem terenu, protiv reprezentacije koja se u jakim africkim kvalifikacijama kvalifikovala na SP, onda stvarno ne znam, onda stvarno nesto definitinvo nije u redu sa pojedincima, sa ljduima koji bi verovatno i da smo DOMINANTNI ko Spanija, ili USA dream-team u basketu, i dalje trazili neki problem i gresku ili sta vec , ma ne znam bre vise ne mogu da pisem samo se iznerviram! Umesto da budu ponosni na ovo sto imamo, na momke koji nam donose toliko radosti, da je sada bukvalno, ali bukvalno, glewdanje reprezentacije uzivanje, da cekamo prenos po 3 meseca da bi videli i gledali nase kako marsiraju evropom i svetom i uzduz i popreko. Ma, od 210 drzava na svetu, njih 205 bi se rado menjalo sa nama, 205, i svima su dobri a nama kao nisu.
BODRITE MOMKE, BODRITE SRBIJU, ZASLUZUJU TO, KRITIKE DA , ALI DOBRONAMERNE, KADA ZA TO IMA POVODA!!!
IMATE LI VI LJUDI PREDSTAVU KOLKO STE PRIVILEGOVANI STO STE SRBI, STO BODRITE SRPSKU REPREZENTACIJU!!! MA NE SAMO U FUDBALU, U SVIM GLAVNIM KOLEKTIVNIM SPRTOVIMA...MISLITE O TOME MALO! DAJMO MALO POZITIVNE ENERGIJE!!!

Djole

pre 14 godina

Davor@

Ima dosta istine u tome sto si napisao ali postoji jedan mali problem. Ti govoris o nekom PROSLOM VREMENU koje je odavno iza nas.I Zvezda je nekad bila prvak sveta. Tako da,bolje ti je da se vratis u stvarnost i za vas surovu realnost koja kaze da mi konstantno napredujemo za razliku od vas koji ste nekada bili treci na SP a sada ste prosek.Mislim da je trenutno i BiH jaca od vas jer stvarno imaju dobru ekipu.
I kada vec pominjes cinjenicu da Srbija nije pobedila nijednu vrhunsku reprezentaciju zaboravljas da je ta ista Srbija do sada igrala samo sa dve jake reprezentacije.Pa ne mozemo mi da idemo po svetu i molimo ekipe iz top 10 da igraju sa nama da bi ih pobedili.Zna se valjda neki red.Uverices se i sam na SP protiv Nemaca i u kvalifikacijama za EP protiv Italijana koliko vrede srpski igraci.Budi uveren da nam se one blamaze sa proslog SP ne mogu ponoviti iako to nije bila Srbija nego nekakva SCG. Od kada je Srbija pocela ubedljivo da dobija i kada lose igra i nema svoj dan,ja sam uveren da mozemo daleko da doguramo.Pozdrav.

CCCCrbin

pre 14 godina

febozg a po cemu je vasa klupska kosark bolja od nase? pogledja zadnjih godina ko je sve osvajao onu jadransku ligu.pogledaj da je partizan 2godine a sada ce 3godinu za redom da budu medju 8najboljih ekipa u evropi.odakle tebi onda da je vama klupska kosarka bolja od nase? sto se fudbala tice nemozes ti da uopredis sadasnji bajern sa interom ili chelseam pa ni sa manchester unitedom.oni mnogo vise novca ulazu nego bajern.a isto tako nemoj da zaboravis da vi u bajernu imate 2 igraca a za ovoga pranjica nemci tvrde da cak nema kvalitet da igra u bundesligi a kamoli u bajernu.

Crudelta

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Stani jesi li ti prvo procitao sta si napisao?!Pricas da je Bajern veci klub,da po trofejim iz proslosti a sta je trenutno stanje to ne pominjes.Pa ako gledas tako onda je i Benfika veci klub od Celzija,Intera...a sta bi se desilo da se slucajno nadju u LS,pa od Celzija je i veci klub onda CZ,Steaua...ma daj nemoj biti smesan,pa Celzi je jedan od najjacih klubova u zadnjih par godina.Jedno je istorija a jedno je trenutno stanje.Pominjes teakwondo a osecam da ne znas ni 5 najboljih takmicara u tom sportu.Pa takvi kao ti bi imisljali rezultate i u grudvanju,hvatanju leptira samo da dokazete da ste bolji i superiorni.Covece ja ne znam koliko ljudi iz Srbije posecuju sajtove po hrvatskoj ali vi bas preterujete.Ajde lepo ti idi i pisi sa svojim drugarima kako imate medalju u teakwondo-u,skijanju a kad dodje SP gledaj Srbiju,osim ako se ne budu poklapali termini sa nekim bitnim takmicenjem u teakwondo-u pa ces biti zauzet pracenjem tog najpopularnijeg sporta na svetu.

Radomire Genije

pre 14 godina

Svaka cast momci......samo tako nastavite.... Antara moze mirno da spava.....
(Milanche_UE, 3. mart 2010 21:18)
Ubedjen sam da Antara mirno spava pre bi rekao da cela Srbija moze mirno da spava.

David

pre 14 godina

(Zoan, 3. mart 2010 23:26)
To od kad ga ti znas moraces da nam kazes, prvo gde ste se upoznali, pa onda ko je kome platio pice pa tek onda sve ostalo... Inace Stankovic ne igra po desnoj aut liniji nego u sredini i obicno obavlja odbrambene zadatke. Drugo umesto Stankovica je usao Kuzma, a ne Tosic koji je usao umesto Laneta. 3ce ako vec hoces da kritikujes tako mozes samo Laneta, a mislim da ne bi smeo ni da se usudis da tako nesto ucinis, ti vrli poznavaoce fudbala koji nema pojma. Momci svaka cast s' pola snage :)))

Crudelta

pre 14 godina

Svaka cast momcima,stvarno se vidi da je reprezentacija mnogo napredovala jer bi pre par godina protiv ovakvih ekipa u ovakvim mecevima odigrali maksimalno nereseno.A veceras sa malim trudom lagano 3-0.Nego ljudi ajde sada realno za koga vi navijate?Dosta komentara je upuceno od navijaca partizana da treba izbaciti odredjene igrace koji su igrali u CZ,isto vazi za komentare upucenim u suprotnom pravcu.Dok su nam se po reprezntaciji vukli igraci koji realno nisu to zasluzivali prolazili smo kako smo prolazili.Da li je postigao gol Pantelic ili Tosic to nije vazno,vazno je da Srbija pobedjuje.Pustite Antica da radi svoj posao,koji iskreno za sada radi perfektno.A navijace niko ne tera da stoje zajedno na tribini ali bi zajednicka podrska mnogo znacila koju mi za sada nemamo.Pogledajte sve druge zemlje,kada igra reprezentacija tada klubovi ne postoje.Ako su Englezi za koje svi znamo kakvi su uspeli da se izdignu iznad toga i da zajedno bodre svoju zemlju zasto to ne mozemo i mi?

Nemanjikus

pre 14 godina

Sta se palite. Ovo nije jos finalna faza priprema. I ovako smo ih oduvali sa 0:3. To ranije nismo imali, taj smek. Ovako se postaje vele sila u fudbalu, i kad ne odrikas na nivou, a pobedis. Da, a jos i ubedljivo. ;)
Kazete, dajte nam ozbiljnijeg protivnika. Pa kad budemo imali ozbiljnijeg protivnika i mi cemo biti onda ozbiljniji. :)
Daj, ljudi, ne kukajte uvek i ne tracarite ko neke babe, vec podrzimo nas tim, bre! :)
Pantelic je stvarno izgleda Srbenda. Svaka cast.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Негатвни утисци из ове утакмице су следећи:
- одбрана без Видића је склона киксевима;
- резервни везњаци боље контролисали лопту и имали више смисла за организацију игре од стандарних;
- на СП-у мора да се поведе рачуна о понашању (потезању за дрес, дизање руку према судијама, крљање отпозади...) јер тада неће највероватније да буде суђење као на некој рекреативној утакмици.
- Красић превише беспотребно дриблао. Био је најслабији појединац на мечу од наших играча.
Позитивне стране:
- Стојковић одличан; Пантелић и већина резервиста пружили добре партије.
- Показали смо и да са пола снаге можемо да бијемо просечне екипе.
- Сви играчи показали жељу да се докажу да им је место у репрезентацији.
Све у свему добро је за једну пријатељску 3 месеца пред СП. Важно да се нико не повређује а очекујем да се ова екипа још боље уигра.

Barjaktar

pre 14 godina

Gde su golmanski strucnjaci da prozbore par reci o nasem golmanu Stojkovicu? Sinoc me njegove odbrane nisu iznenadile posto je Stojke tako branio kompletne kvalifikacije i ove i predhodne. Prva klasa golmana i nas definitivno najbolji golman. A vi pljuvaci bolje gledajte kako radite svoj posao ako ga uopste i imate!

zoran-beograd

pre 14 godina

Od kada pratim fudbal nisam pratio ovako cudnu utakmicu, od same igre, pa do navijaca i prenosa. Pocetak utakmice i domaci navijaci, koji kao pusteni sa lanca pale neke papire, pocinje mec, sudija koji verovatno sudi trecu ligu Burkine Faso (severna divizija), a pomocne sudije sviraju ofsajd Pantelicu iako mu je falilo samo 24 metra da bude u istom, teren kao iz nase domace lige posle zimske pauze, pasovi u prvom poluvremenu su vise izgledali kao kad neko kupi zeton za fliper u igraonici, igra spora i bezidejna, a tek brzina, pa kao na laksem treningu Poleta iz Ljubica, devojka koja se raduje prvom golu Srbije, a kad je primetila da je kamera prati bezi iz kadra (verovatno da je neko iz one gerile ne bi smakao), glavna kamera, koja je verovatno postavljena na sredini zapadne tribine izmedju navijaca koji pale baklje, pa se pola ekrana ne vidi i decak koji skace i ulece u prenos...i nasa pobeda od 3-0 u takvom mecu ni sam ne znam kako, a tek kako se ovakva reprezentacija kvalifikovala za Svetsko, pa onda one tri devojke u kadru iz drugog poluvremena kada mladic pored njih ustaje, a one se saginju i trepcu (imace tikove do kraja zivota) i tako bi moglo do sutra da se nabraja sve cudno sto se desavalo u ovom mecu...i da, zbog arapskog Srbija je bila na mestu domacina, umalo to da zaboravim! :)))
(Kako cudna utakmica, 3. mart 2010 22:20)

kako te nije sramota da ostavis ovakav komentar..ko si ti da komentarises alzirsku naciju i njihove obicaje ili navike,tipicno srpski,verovatno mislis da si superiorniji od njih a u zivotu nisi dalje otputovao od segedina i istanbula...
kada cete nauciti da respektujete druge jer srbi nisu bogom dani
ps:bravo za nase momke

CCCCrbin

pre 14 godina

davor pa ako imate bolje igrace od srbije zasto nemate nijednoga igraca u inter milanu,manchester unitedu,chelseu,liverpoolu itd.a da imate vaseg brazilca u aresenalu koji pretezno greje klupu.ako ste bolji od nas kako to da na transfermarktu nasa rep.vredi vise od vase? pa vama je trebalo 10godina da se izuvecete iz grupe.vi ste se brze vratili "doma" nego sto se otisli na sp ili ep.zasto ti spominjes neki rezultat od 6:1 od pre 10godina? bolje pogledaj vas rezultat od 4:1 i 5:1 protiv engleza.

fabregas

pre 14 godina

@Davor

Alo decko ti si nebuloza.Pominjes odbojku.Da li ti znas da smo u muskoj konkurenciji 5 na svetu.A gde ste vi.Pominjes fudbal. Na najnovijoj rang listi ste samo jedno mesto ispred nas.Pominjes Belgiju. Igrala bez 5 standardnih.Jer treba da ih nabrajam.Da li ste se kvalifikovali za SP. Cekaj novu rang listu FIFA kada vam se bude obrisao minuli rad od pre cetiri godine. Skijanje. Pa mi nemamo tradiciju u skijanju. Nemamo uslove. vama je Austrija bliza. Moze se svaki vikend na trening.I mnogo vece zemlje napr Rusija nemaju tradiciju u alpskom skijanju.Kakve veze ima sto je Alzir izgubio od Egipta ali je Alzir na SP.Mesas zabe i babe

Zovi samo zovi....

pre 14 godina

Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.

ForeverSRB

pre 14 godina

a i Dinkic bio u Alziru.

Morao sam ovo da pomenem
(Piksi, 3. mart 2010 21:47

Otishli on i jelashic da stabilizuju dinar prema Alzirskoj valuti... :)))

Bravo za orlove, sve chestitke!!!ANTARA, REFORMATORU!!!

Marko

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarisem,ali ne mogu.Moram da kazem sta mi je na dusi.Od 75 komentara koliko ih je stiglo do sada,samo su 20tak bili nekako pozitivni sto se tice reprezentacije i igre.Te ovaj igrao ovako,te ovaj ne treba uopste da igra,ovaj promasio ovo itd.da ne nabrajam.Ok,sajt zato i sluzi.Ali svi koji bar malo prate fudbal vole ga,treba da shvate da Antic nece promeniti preko noci ono sto je zacrtao,i po meni ne trba.Zato dajte 100 posto jeb... podrske strucnjaci jedni.NAPRED SRBIJA

MimiBK1

pre 14 godina

Svaka cast momci...kontrolisali ste utakmicu od samog pocetka...odbrana dobro funkcionisala i bez Vidica...ovim strucnacima koji komentarisu Stojkovica porucujem da boljeg golmana nemamo...decko je danas odbranio 3 cista gola...samo tako igrajte i na SP i donecete nam dosta radosti...

kult

pre 14 godina

1) Nemanja Vidic je meni, posle Krasica, omiljeni igrac reprezentacije (licni izbor,imam pravo). Ako nije medju 3,onda je sigurno medju 5 najboljih odbrambenih fudbalera na svetu (realno).
I voleo bih kad bi on procitao ovo-NIKO nije iznad reprezentacije. I ne treba da bude. Mogao je bar da ode sa ostalima u Alzir,jer nema nijedan dobar razlog da glumi zvezdu,jer je on SVETSKA zvezda,ali to se pokazuje nekada i van terena. (C. Ronaldo je mogao da ide sa reprezentacijom na OI 2004,iako mu je Ferguson striktno zabranio).
2) Najvise bih voleo kada bi ljudi mogli da iskuliraju sve one koji pisu negativne komenatare,narocito kad pobedimo 3:0. EJ.3:0!!!! Uz Slovence,najubedljivija pobeda veceras.
3) Momci,svaka cast. Samo napred. Napokon se vratio kult reprezentacije. Veliki je GOSPODIN Radomir Antic

Dominik

pre 14 godina

Mi nemamo tim koji moze da odigra bez greske. Niko nema. Nemamo nepogresive napadace, kao ni srednji red, kao ni odbranu. Ne treba da trazimo nepogresivost.A sto se tice neborbenosti? Pa svi znaju da ima onih "teskih" dana kad ne mozes ni da glavu drzis, a ne da trcis, i hteo to neko da prizna ili ne, nasu reprezentaciju cine ljudi sa svim njihovim eventualnim neraspolozenjima, frustracijama, odsustvom ali i prisustvom volje za igrom, zelje za dobrim rezultatom, borbom i, sto da ne, dodatnom afirmacijom. Igrace oni jos mnogo i dobrih i losih utakmica, a kojih ce i u kojem periodu biti zavisice od mnogo faktora. Licno se nadam najboljem na SP, ali ko zna...

Bloki

pre 14 godina

Kako se Zigic dobro kretao kad nismo imali loptu,strasno kako covek ima osecaj za igru,pa nije ni cudo koliko je golova dao tako sto se nasao na pravom mestu i nekoliko puta je izbacio krila kao pravi veznjak...i Stankovic je neprocenjiv...a Vific kad se vrati ima da se odbrana zategne kao struna..

Boki

pre 14 godina

Mislim da ce nase ucesce na prvenstvu u najvecoj meri zavisiti od tandema VIDIC-SUBOTIC....zao mi je sto je ova utakmica nije iskoriscena za njihovo uigravanje.

p.s. nisam gledao tekmu...kako je Subotic igrao? Kad god bih ga gledao u reprezentaciji, pitao bih se kako je moguce da ga trazi pola evrope...pa se nadam da je konacno uspeo da se uklopi i pruza partije na nivou onih u Dortmundu?!

dcz

pre 14 godina

@StefanGrobar
u potpunosti se slazem za rukavinu. Decko po meni nikad nije ni bio neki igrac, imao je samo par dobrih utakmica. Basta je poslednjih nekoliko meseci u zvezdi bio ocaj, ali ipak sada redovno igra celu utakmicu za udineze. Trebalo bi ga isprobati ili kao da idemo sa jednim desnim bekom. Lekic danas nije ni imao loptu kod sebe, ali mislim da nije za reprezentaciju. Petrovic danas nije bio los ali ipak je mnogo bolje da vodi sulejmanija, aleksica ili ljajica. To je samo moje misljenje.

kaj si zepenusao? :p

pre 14 godina

@Davor, izvini "nogometas" a gde ste vi? Ah da, kod kuce... trpite medijske sprdnje brace slovenaca (potpuno zasluzeno jer ste smesni za oskara)! Samo nastavi da nas uveseljavas svojom ogorcenoscu ;)

DEJO

pre 14 godina

Za Davor
Ja ne znam dečko šta je sa tobom, pa koji ste vi nam....da dolazite ovamo pa pišete gluposti, a daj mi reci zar hrvatska igra na ovm kontinentu?Mislim da ne, a ti nisi kompetentan da daješ takve prognoze u stilu nečemo ništa napraviti. To čemo da vidimo ne možemo biti sigurni da čemo baš sve izgubiti ali možemo biti sigurni da vi nečete da izgubite ni jednu utakmicu na ovom svetskom jer nečete ni igrati tamo zato što ste loši. Nismo dobili Francusku to je istina ali nismo ni dobili 9 komada u dve utakmice kao vi protiv Engleza. Bili smo samo na jednom EP to je istina pa čak i to da nismo ništa napravili na prošlom SP, ali to ne znači da sada odmah ispadnemo, ali bar imamo mogučnost igrati na SP a vi ne i moraš priznati da je to velika razlika. Vi bolje gledajte svoja posla da se vama ne ponove ove kvalifikacije pa da ne idete ni na EP 2012 i da ne izgubite još od koje niže rangirane reprezentacije od Engleza sa još višom gol razlikom. Sada ste dobili laku grupu ali sam skoro siguran da čete ispasti (zauzet čete 3. mesto ) ali ne treba da ste tužni zbog toga ipak je to uspjeh za vas.
Pozdrav

Stizemo_Afriko

pre 14 godina

Srbija ubedljiva u Alziru...svaka cast za naslov...Samo napred mozemo u drugu fazu a Alziru smo pokazali kakav kvalitet MORA da se ima da bi se nadao necemu na SP-u...Nisu losi navijaci u Alziru imaju zanimljivu koreografiju...Svaka cast za igru i borbu nasim igracima samo tako nastavite...

Bojan

pre 14 godina

Zlatko, prijatelju, ne mozemo u crveno-plavo-beloj kombinaciji, jer domaci tim ima bele stucne.... A ne mozemo ni u nasoj drugoj garnituri, iz istog razloga... Ovo danas je, da je nazovemo, treca garnitura, i koristi se u ovakvim situacijama... A i pored toga, ja cu za Srbiju da navijam i goli da igraju, jer su zasluzili. Svaka cast, momci... Svim srcem uz vas!

Srbija do groba

pre 14 godina

svaka cast ,ali kad srbija pobedi neku jaku reprezentaciju onda moze da se prica nesto ,
ovo je sve igrarija i da su izgubili 3-0 isto je
(ivan, 3. mart 2010 21:50)

Da, a da smo izgubili ti bi rekao, loši, ne valja igra, igrači poletjeli, ne možemo puno očekivati od njih na SP... Zato bolje ćuti i uživaj u pobjedi, pa makar i da je protiv Turkmenistana!!! :-)

mo

pre 14 godina

odlika dobrih rep je u tome DA I KAD IGRAJU KATSTROFA POBEDJUJU.ZA TO JE POTREBNO 20IGRACA A NE 11.alo ljudi i klupa igra...alo konkurencija...BRAVO IGRACIMA BRAVO SELEKTORU BRAVO ST STABU BRAVO SVIMA.Vi sto pljujete nista drugo i ne znate...poz svima sto su verni nasim rep u svim sportovima.jednom srbin zauvek srbin.

Branislav

pre 14 godina

Vidim ima razlicitih komentara, slozio bih se sa onim pozitivnim. Nismo mi svetska sila u fudbalu, ali ocigledno imamo velika srca, dobili smo Alzir pred njihovom publikom sa 3:0!!! Cestitam igracima i strucnom stabu pogotovo, jer se videla velika promena u igri u drugom poluvremenu. Nismo igrali najsjajnije, a dobili smo ubedljivo mec, ne znam ko to smatra Alzir slabom reprezentacijom, ali mislim da se jako vara ili ne prati dovoljno africki fudbal. Sto se tice Tosica, izrasta u izvanrednog fudbalera i slozio bi se sa jednim komentarom da ce biti nas joker na SP.

marey

pre 14 godina

Pobeda!!! Hvala bogu dragom na Jovanovicu i Pantelicu, prvih 20 min. smo igrali kao da prvi put u zivotu vidimo fudbalsku loptu, ali smo se posle prvog gola i prvog poluvremena rasteretili i demonstrirali kako treba da izgleda moderan i kvalitetan fudbal i kako treba na igramo na mondijalu! Pasovi, dodavanja, prodor po boku, sve majstorski i precizno! Zabrinuo sam se posle izlaska Tosica na teren posto je decko stvarno u prethodnim mecevima sa s. Irskom i Korejom imao neki kompleks Ronaldninja i netimskog igraca, ali sada vidim zasto Rade insistira na tome da ga uklopi u tim, jer je mali stvarno vrhunski fudbaler! Gledao sam i meceve FRA-SPA i ENG-EGY i ni po cemu ne zaostajemo za favoritima! Svaka cast momci, iznenadjute sve vise i vise, Juzna Afrika je nasa!!!

posmatrač

pre 14 godina

Zar je moguće drugovi (pljuvači) da smo svi mi volovi?
Zar je trebalo da ih pobedimo sa 10:0 kao što je pre utakmice pokazao rezervni igrač Alžira na klupi pre početka utakmice? Samo što je on mislio da će oni pobediti!
Šta bi onda uradila naša državna delegacija na ekonomskom planu? Mislite o tome!

Mislite li da bi trebalo otkriti sve karte protivnicima na svetskom prvenstvu?
Ja ovu reprezentaciju vidim barem u polifinalu na SP!

M V P

pre 14 godina

Pljuvaci, selektori i ostali zamolio bih vas za jos malo paznje. U poslednjih godinu dana nasi fudbaleri su nam podarili toliko radosti kao sto nisu u zadnjih 10 godina. Pobijedjujemo sve redom bez obzira gdje igramo. Ja cu kao navijac Zvezde (sto je u ovom trenutku apsolutno nebitno) potpisati da u reprezentaciji ne igra nijedan igrac Zvezde a da Srbija ostavri dobar rezultat na SP. Nije nam odgovaralo kad smo gubili, ne odgovara nam kad pobijedjujemo, ne vjerujem da bi pojedinci bili zadovoljni i kad bi osvojili SP jer bi opet bilo komentara kako Raca, Milijas, Lekic, Rukavina....nisu trebali igrati. Mozda i meni neki igraci u reprezentaciji smetaju ali vidi cuda ja nisam selektor kao sto niste ni vi. Selektor je RADOMIR ANTIC i ON I SAMO ON bira igrace. Dosada je sve bilo kako treba i prema tome psssssst.

Cvexi

pre 14 godina

Ima samo jedna stvar koju nemozemo poreci a to je da smo napokon naucili da igramo na rezultat, sto i nije lose. Uostalom italijani su na tu foru postali svetski prvaci

Srbin

pre 14 godina

E bre ljudi, pa ovo je prijateljska utakmica,sta ste vi to ocekovali, nesto spektakularno, pa vazno je da su ljudi dobili ovu tkmu, a Antic je selektor i valjda je uvide greske, pa nabolje je da ovi dusebriznici sto neznaju sta pricaju, umesto njega sasteva ekipu, a to su sve neki k.... koji nemaju pojma o fudbalu. Srbije u srcu!!!! SVAKA CAST MOMCIMA NA POPEDI, MA KAKVA JE IGRA BILA I JOS JEDNOM CESTITKE STO SU SE PLASIRALI NA SVETSKO PRVENSTVO I OBRADOVALI NAS ,,SRBE"

BRE!

pre 14 godina

@Jovan----Veznih puno, a previse levaka pa se sudaraju.

E morao sam ovo da iskomentarisem..:)))Verujem da je ovo jedan od naj bisera na forumu.Kakve ima veze sto su levaci,pa se sudaraju? hehehe Imaju oni i desnu znas...Nije bas da se zanose u jednu stranu :))

sasajoe

pre 14 godina

nego sta nego razbijamooooo ajmo bre svi za jednog jedan za sve Srbijaaaaaaaaaaaa, lele bate al gi butamo hehe

Ziveo nas Trener i Nasa Reprezentacija stvarno smo SILA BREEEEE

marko

pre 14 godina

Poslao sam 3-4 komentara ali moram jos jedan.Kad procitam ovoliko negativnih komentara pokusavam sebe da ubedim da su to mozda hrvati pisali da bi nas nervirali jer tad mi bude malo lakse.
Dokle cete da kritikujete nesto sto nema razloga za kritiku.Posetite neki hrvatski site da vidite kako su oni slozni i niko ne pljuje po rep. bez obzira sto ne idu na SP i bez obzira sto su se juce mucili sa slabom Belgijom.Njihov izbornik rekao pre jucerasnje utakmice igracemo ovu utakmicu-zamislicemo kao da se spremamo za SP i niko ne komentarise negativno.
Drugo ,shvatite mi smo jako mala zemlja 8 miliona a veoma smo uspesni u svim sportovima pa i u fudbalu jer ja sve ovo smatram uspehom.Pogledajte koliko ima mnogo vecih zemalja u svetu samo u Evropi(Rusija,Poljska,Rumunija,Bugarska,Svedska...)koje ne da se nisu kvalifikovale na SP vec ih uopste nema ni u kakvom sportu.Da ne pominjem i ne pricam o nekim Afrikancima i Azijatima.
Prema tome molim vas budimo ponosni i srecni uzivajmo u ovih 98 dana sto su pred nama i spremajmo se za veliki spektakl na kome ce da ucestvuju i nasi momci koji ce nadam se ostvariti dobar rezultat ustvari ne da se nadam vec sam ubedjen.
ZIVELA SRBIJA

ps.sta mislite da li neko od ovih nasih fudbalera dodju pa procitaju ove sve gluposti (Vidic,Ivanovic,Krasic)koji su veoma cenjeni u svojim klubovima pa procitaju ovo kako vi pljujete kako ne znaju kako ovo 3:0 nije nista sto znaci omalovazavanje njihovog truda i znanja...ali mislim da oni to gledaju kao pojedinacan poremecaj

buhahaha

pre 14 godina

Marko? Nitko ne pljuje? Mislim da si citao neki Kineski Hrvatski portal, jer svi su negativni sto se tice Hrvaske reprezentacije.

A slaba Belgija? Sigurno je 2x jaca od tog Alzira, kojeg je i Egipat dobio s 4-0 na Afrika Kupu.
(Davor, 4. mart 2010 14:43)



decko, tvoji "vatreni" mogu u afriku al samo ako 'oce da sade papriku...

Karatista

pre 14 godina

Re : Davor: Stari, moras da naucis da pravis razliku izmedju objektivnosti i tvoje iskompleksirane pristrasnosti. Prvo, ja ne znam nijednog vaseg nogometasa koji igra u timu koji je zadnjih 5 god osvojio nesto bitno (kao sto su Vidic, Dragutinovic i Stankovic osvajali i kao sto ce i ove godine Ivanovic (LS ili Premiership). Vas ubedljivo najbolji igrac je NATURALIZOVAN BRAZILAC koji nista nije niti ce do kraja karijere osvojiti u Arsenalu (najvecem klubu u kome neki vas reprezentativac igra). Iako sport ne priznaje prosle rezultate, ja cu te napomenuti da je daleko bolje odigrati 2:1 i 1:1 sa 1998. i 2000. evropskim i svetskim prvacima i finalistia SP 2006. nego 4:1 i 5:1 sa Englezima koji nisu nista osvojili zadnjih 50 godina. Bili ste i 3. na SP 1998. pa se secam da ste upravo zbog nas gledali EP 2000. u fotelji sa lulom i patofnama. Prosli smo kako jesmo, ali bolje i to nego da ne odemo na EP zbog vas.
Nije mi jasno kako covek ciste svesti i zdrave pameti moze reci da je Hrvatska kosarkaska reprezentacija bolje od nase jer ukucas na vikipediji videces da smo 1995. bili prvi, 1996. (Atlanta, drugi), 1997. (kad vas je Sale tricom cebovao, prvi), 2000. prvi. 2002. prvi, 2009. drugi. Svo to vreme bili ste iza nas. Jedino bolje rangirani bili ste u Barci 1992. ali tad se Srbija nije igrala lopte zbog sankcija. I da jeste, bilo bi opet po usima.
Vaterpolo - necu ni da komentarisem.
Rukomet - daleko ste bolji.
Odbojka - jel vi imate odbojkasku reprezentaciju!?
Tenis - jel vi imate tenisku reprezentaciju!?
Moguce da ste u karateu, bocanju, sahu i dominama bolji, ali ovde se to ne prati.
(Zovi samo zovi...., 5. mart 2010 01:16)


Brate ne diraj KARATE , tu smo najbolji na SVETU :PpPpPpP

http://www.youtube.com/watch?v=QRCQ0boDvxE

marko

pre 14 godina

(FeboZg, 5. mart 2010 09:45)

Kad si vec toliko pametan ne pise se tea kwon dou vec taekwondo.Koliko ja znam tea znaci u prevodu caj.
I ne lupetaj vise.Idi se smucati ostavi fudbal onima koji znaju i koji idu na SP.