Utorak, 02.03.2010.

21:44

Nimburk bolji od Zvezde u Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u 5. kolu Evrokupa od češkog Nimburka 73:55 (15:15, 20:18, 21:10, 17:12 ), i tako umanjili šanse za prolaz u čevrtfinale.

Izvor: B92

Nimburk bolji od Zvezde u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 14 godina

Zaboravio sam da kazem: bolje bi bilo da su ubacili tim koji je prosle godine igrao u Prvoj B ligi, koji je pre dve godine bio sampion u juniorskoj konkurenciji,(nego ove velike zvezde (ima i dobrih igraca (Bjelica, Videnov, Stevic), koji i igraju nekako, a ostali, bolje i da ne govorim), bar bi igrali srcem i ginuli za svaku loptu i navijao bih za njih svim srcem makar i gubili svaku utakmicu po 50 razlike, nego za ove letargicne i bezvoljne, kojima je samo vazno koliko ce para dobiti, jer oni tu svoju letargiju prenose i na publiku i samim tim publika ne oseca potrebu da ih podrzi. Mislim da, kada bi zaigrali srcem, publika bi to prepoznala i nosila bi tim do pobede u svakoj utakmici, ovako, nista od toga! Trifunovic ne zna da motivise te igrace, i to mu je najveci nedostatak, kao i sto nema .... da ubaci mladje igrace u vatru i istrpi ih, jer bi to donelo visestruku korist nasem timu! jos jedno neznam, a to je zasto Nebojsa Ilic vec godinama pravi b..... od sebe i sve se vise srozava, a nekada je bio odlican igrac! Naravno sva podrska Laletu Lucicu, velikom treneru, nadam se i predsedniku, jer mislim da on ima snage da izbavi tim od daljeg propadanja! Na utakmice cu dolaziti dolaziti i davati im podrsku, jer volim Crvenu Zvezdu!

Džo

pre 14 godina

Dokle god političke stranke budu vodile klubove, nece biti rezultata. Para ima ali ovima nije cilj da Zvezda bude velika. Dok drugi koji bi hteli da ulože sredstva i kojima bi cilj bio da Zvezda postane moćna, ne mogu od stranackih vlastodržaca.

Lepi Fika, Stefan HN, Niksicko pivo, Milos, Deki car, Zvezdasica...

pre 14 godina

Videcemo mi sve vas kada oderemo ove spance, odemo dalje i osvojimo Evrokup, pa sledece sezone razvalimo Evroligu. Onda da vas cujemo da se javite!!!

fabregas

pre 14 godina

Ajde ljudi sta ste se okomili na Zvezdu.Celoprvenstvo igra bez centra.Celoprvenstvo ucvek po min dva igraca van stroja.Pa nije sve u pobedama. Zamislite jedan fudbalski klub Real iz madrida koji jedao silne milione za pojacanjai nece biti prvak Spanije. Ne mora Zvezda da bude prva i u Srbiji i u NLB ligi. U Evro ligi sa ovakvim timom dobro dosla i do ovde.Nije u sportu sve samo biti prvi. Sta cemoonada sa stotinamai hiljadama klubova sirom Evrope i sveta. pa ne mogu svi biti prvi ili se ne baviti sportom.Sta da kazemo za ACB ligu.Pamesa, Valencia, Bilbao, Real da li svi oni mogu biti prvi.Ne mogu.A svi skrckalimilione.dali Partizan moze da bude prvak Evrope. Ne moze. I oni se zadovoljavaju nekakvim 8 mestom koje nikone pamti i niko to nigde ne zabelezava. Istokao na OI. Cetvrti si sa stotinkom zaostatka za bronzom.Isto kao da si i 44

Afelaj

pre 14 godina

Jedina pozitivna stvar je mala minutaza Tejlora na parketu. Ukoliko se tim nalazi u ovakvoj seriji poraza, mislim da jedina pozitivna stvar moze biti vece ukazivanje sanse mladim igracima, oni ce najvise da napreduju u tim porazima i najvise ce shvatiti njihovu tezinu. Nema veze sto stranci imaju vecu platu i sto ih treba maksimalno iskoristiti, po meni ovo je idealan trenutak da se izjednace vrednosti-Mladi igraci imaju isti tretman u ekipi kao i stranci

Milan Rauš

pre 14 godina

Sinoć oko 20h u hali Pionir dogodio se ogroman incident kada je grupa mladića pokušala da oponaša igranje košarke, naime već negde oko 19:30h grupa koja je već od ranije poznata organima gonjenja počela je da se okuplja unutar hale Pionir, oko 19:42h malobrojno građanstvo koje podržava ovako nastrane manifestacije počelo je da ispunjava tribine hale Pionir. Tačno u 20:00h počeo je i sam incident, u svom začetku sve je izgledalo poprilično naivno, međutim već oko 21:30h počelo je vređanje košarke kao sporta, naime grupa koja sebe naziva KK Crvena Zvezda grubo i bez pardona počela je da primenjuje nešto što se samo može nazvati antikošarka. Ceo incident prenosila je i državna televizija, te su se zbog toga Ugrentnom centru Beogradu javljali stariji građani i hronični bolesnici i to sa klasičnim simptomima koji se javljaju kod gledanja tolikog stepena antikošarke: vrtoglavica, mučnina,aritmija, povraćanje i dijareja. Policija je reagovala tek negde posle 22h ali su pripadnici grupe već napustili halu Pionir, češki turisti koji su se zatekli pukim slučajem rekli su policiji da ovakvo nešto nikada nisu videli i da se oni košarkom bave čisto amaterski, ali da ovakvo oponašanje košarke i sporta uopšte još nisu videli i da su i sami zgroženi onim što se sinoć desilo u Pioniru.
Negde posle 23h časa ministar policije Ivica Dačić je izdao saopštenje u kome se navodi da policija već upoznata sa svim krivičnim delima koje je počinila grupa KK Crvena Zvezda ili kako je u kriminalnim vodama poznata kao Opačina grupa, ova grupa već 10-tak godina pokušava antikošarkom da ostavi bilo kakav utisak na bilo koga, rekao je ministar, takođe zamolio je sve građane koji primete članove ove grupe da odmah obaveste policiju, članovi grupe su:

Kešelj Marko, optužen za večiti talenat i šizofreniju
Kikanović Elmedin, optužen je za neuspešnu imitaciju centra
Radosavljevic Lazar, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Rondović Nikola, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Taylor Mike, optužen za nedostatak bilo kakvog smisla za grupne sportove, preterano bolesno soliranje i nedostak nervnog sistem u opšte a mozga pogotovo. Takođe povodom učešća ovog lica našim vlastima obratio se i Barack Obama, rečima: Braćo i sestre Srbi zgrožen sam onim što izvesni Teylor Mike radi u vašoj zemlji, i to kao američki državljanin, upravo zbog toga i zbog činjenice da se u Americi ovaj sport igra profesionalno spreman sam da kao izvinjenje zbog pomenutog gospodina povučem priznanje Kosova kao znak dobre volje.
Nedović Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Stević Oliver, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Radivojević Vuk, optužen za antitalenat epskih razmera, nemanje osnovnih motoričkih funkcija, za ovog člana sam ministar je izjavio da treba pucati bez predhodnog upozorenja jer je isti izuzetno opasno netalentovan i kao takav predstavlja orgomnu pretnju društvu i samoj košarci
Filip Videnov, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Štimac Vladimir, ovaj pripadnik grupe je teško bolestan, Daunov sindrom, obavezan nadzor nadležnih medicinskih službi
Bjelica Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Dragićević Tadija, trenutno bekstvu vođa grupe optužen za večiti talenat, biće mu suđeno u odsustvu

kao organizatori grupe navode se:

Radović Aleksandar, optužen za urušavanje košarke
Vučićević Slobodan, strani državljanin finansijer grupe
Maljković Božidar, idejni podstrekač
Lučić Lale, nema komentara

kao taoca ove grupe policija navodi izvesnog Trifunović Aleksandra koji je u ovu grupu uvučen na prevaru a iza koga stoje lepi trenutci evropske košarke u Grčkoj i Litvaniji.

da nije tuzno bilo bi

pre 14 godina

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/competition/results/showgame?gamenumber=11&gamecode=136&phasetypecode=L16

Uprava Zvezde posle utakmice: -Izgubili smo od Nimburka
-Šta?! Zar je već 22 časa?

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

U nesreci sreca! Ipak nije sve tako crno.
Naime, sigurno je da ce i Nimburk u poslednjem navijati za Zvezdu protiv Gran Kanarije, jer bi Zvezdinom pobedom Nimburk bio ukoliko kuci dobije vec otpisani Turk Telekom, prvi u grupi i isao bi na Panelinios u cetvrtfinalu i imao istorijsku sansu da se domogne zavrsnice evrokupa. Dakle dva protiv jedan, iliti nas i Ceha dvesta miliona :DDD

P.S.

Sramota!!!!!!

Mирјана...

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

Dragon

pre 14 godina

Puno je komentara pa ne znam da li je neko pitao za Nedovića. Zar Trifa nije rekao da je Zvezda dobila Nedovića u porazu od Cibone. Koliko je taj Nedović igrao sinoć ili je to bila priča da se izbegne tema poraza od Cibone. Kako god taj Nedović da je odigrao juče, dobili bi ga u budućnosti i sigurno ne bi bio lošiji od Vuka i Taylora. Trifa treba da preuzme odgovornost za postavku igre i za motivaciju igrača. Prozivke uprave od strane navijača je bez veze. Nisu sinoć članovi uprave bili na terenu, a ovi što su bili, treba da ih je sramota. Trudim se da budem objektivan i ako sam grobar, ali sam i sportski trener.

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!
(Nemanja, 3. mart 2010 00:11)

Izgleda da se ja i ti ne razumemo.....Kazem da je vecina vasih igraca ili ti kosarkasa stvarno navijaci Partizana, ali da bi ti to znao morao bi da pratis kosarku ili da znas nekoga od njih..... 90% su navijaci Partizana....zato i nema borbenosti u dresu Zvezde....pogledaj kako igraju igraci Partizana....srce na teren svih 40 minuta.....igraju za klub koji vole....stavi se ti u ulogu igraca kluba za koji navijas....pa ja bi bre grizao ljude ako nista drugo....ali nije ni vazno...izvinjavam se sto uopste komentarisem

zoran-rs

pre 14 godina

Vatreni sam navijac zvezde al ovo je sramota , mada iskreno zvezda u kosarci nema rezultate bar nekih 15 godina. mozda ponekad malo bljesne . medjutim to i nije toliko bitno koliko ovdje ima bolesnih komentara od strane komsija koji me blago zabrinjavaju da toliko mrze zvezdu . ja shvatam decenijske komplekse al ovo ipak prelazi svaku mjeru.drago mi je sto je zvezda izgubila ako je usrecila 20 % srba.potpisao bi da zvezda gubi nonstop ako ce ovi biti sretni. mene nikada nece usreciti porazi partizana od drugih stranih ekipa.uvijek za srpske ekipe.

mlada partizanka

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa, cak i da bude tako, pa cak i da ne prodjemo dalje, mi gubimo od Barselone i Panatanaikosa, a vi od Nimburka i Turk Telekoma. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, mi igramo u Evroligi a vi u Evrokupu. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, nase igrace ce uvek bodriti pun Pionir, a vase...mozda redari na ulazima. Ne vidis razliku?
Nemoj, molim te, da uporedjujes ova dva tima, vredjas Veliki Partizan, koji, cak i da ne prodje dalje, ima punu podrsku svojih navijaca, jer su stigli dotle, dokle Zvezda ne bi ni u Sledecem Veku.

kosta

pre 14 godina

Prvo da kazem da sam srbin. Nije bitno za koga navijam.
Hocu samo da analiziram neke stvari:
Nisam primetio nikakav napredak kod ovih igraca Zvezde od prosle godine?! Pa ako se nema para, to ne mora znaciti da se ne moze analizirati igra tih mladih igraca i unapredjivati je!? Pa to bar nista ne kosta, da napreduju i da usavrsavaju svoju igru ,pa ce zvezda da ima dobar tim kroz 3 do 4 godine. Ne treba ni trenera menjati?! Zasto , docice rezultati, samo brate mili , pa dovedete skoro sve nove igrace i odjednom treba da su uigrani. Ako su mala ocekivanja i nema pritisak na ekipu i postoji kontinuitet uigranosti ekipe , onda moze da se ocekuje i rezultat.Ali uz rad, rad, i samo rad, a talenat posle 20-te godine ne postoji.
I ko zivi od proslosti ( sem istoricara ).Gleda se sadasnjost i buducnost ,a ko nije naucio nesto iz proslosti , taj je samo spominje.

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

Vladan Jova

pre 14 godina

Prvo da kažem da sam partizanovac ali mi je stvarno žao što je Zvezda izgubila jer je Zvezda Srpski-naš klub. Ja smatram da bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obratno. Prvo što bitrebalo uraditi je napuštanje ove NLB lige jer zašto mi Slovence Hrvate i bosance da učimo košarci a na drugoj strani dosta naših timova, koji su dali velika svetska imena košarke Sloga iz Kraljeva, borac iz Čačka) zapostavljamo i na taj način uništavamo talente koji bi jednog dana igrali u Zvezdi i Partizanu. Sa uspesima Partizana u Evroligi zadnje 4 godine da imamo nacionalnu ligu imali bi sigurno još jedan tim u Evro ligi što bi dalje uticalo na razvoj košarke u Srbiji. Ovako dok se mi između sebe trvemo, jedna osrednja cibona igra Evro ligu ili Olimpija koja u bivšoj Jugi nije mogla ni do finala kupa. Zvezdaši dajte podršku klubu i treneru jer složna braća kuću grade.

grobar 100%

pre 14 godina

Ovaj Eurocup je keva,bio na FOX-u onaj cirkus,sad mislim da vishe nema ali imamo utorkom "Putujuci cirkus" na chelu sa onim Tejlorom!!! hehehehe....ovo je klub koji rekao da ce da osvoji ovaj kup i da igra Euroleague?! Nemojte ljudi,aj ugasite svetlo i na spavanje!!!

Crno na belo

pre 14 godina

Pre neko vece kod Tegija Covic rece da se Partizan plasi fuzije Zvezde i FMP-a.
Rece i ostade ziv.
Plasi se fuzije dva tima koji su u ligi 9 i 12, i koje iole jaci tim razbija kuci kao zvecku.
Pa onda bi se plasio i fuzije Bosne i Heliosa.
U domacim okvirima bi samo primetili spajanje HF i Cibone, najzad bi se stvorio tim koji ne bi dozvolio da se opustimo u uspesima.
U Evro okvirima to bi bila fuzija Pao i Marusija, ili Reala i Kahe.

Чија је оно Звезда

pre 14 godina

Радивојевић и Тејлор су у првом плувремену прпустили неколико прилика да Звезду дигну на 4-5 разлике. После њихових грешака и нерезонских потеза Нимбурк се враћао и осећало се у ваздуху да ће Звезда изгубити. Да не причамо о тренеру који не осећа утакмицу него форсира горе поменуте играче у време када им једноставно не иде ништа од руке! Од Гранд Канарије сигурно губе са оваквим приступом утакмици, можда чак успеју да изгубе и са већом разликом него што су овде победили. Стварно је напорно гледати овакве очајне, безвољне, НЕПРЕЦИЗНЕ "играче". Па тренирају ли они шут? Или су то само билдери у теретани и тркачи?

goranpfc

pre 14 godina

Od kakvih ste vi evropskih, kosarkaskih velicina uspeli da izgubite ove sezone! ZALOSNO!
Ne pratim komsinicine utakmice, slucajno sam odgledao na tv onu proslu protiv turskih telefondzija, slobodno mogu da kazem da je to jedna od najlosijih ekipa koju sam ikad gledao,vi ste uspeli da izgubite, STRASNO! A sinoc, ovim porazom od strasnih ceha, obrukali ste i sebe i zemlju.Pa kako vas nije sramota? Muka mi je da vas slusam, bravo evropska zvezdo! I, molim vas da ne pominjete PARTIZAN,vas je sramota poznavati.

vlad

pre 14 godina

Ustanem jutros, i posto nisam gledao utakmicu sednem da proverim sta je bilo sinoc, procitam ovo, kao iskreni zvezdas od svog postojanja nisam trebao ni da ustajem, stvarno vise SRAMOTA!

čika velja

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)

Batice, to se zove PROZIVKA! A tebi ako se to ne sviđa, idi na vesti iz ekonomije i biznisa,pa tamo uživaj u njihovim lažima i demagogijama i pričama o jednocifrenoj inflaciji. I ti i tebi slični se nama gadite, zato nama ostavite stranice o sportu da se prozivamo sa svijim prijateljima "delijama", GROBARIMA i ostalim ljubiteljima sporta! I za kraj, upotrebi neko veliko slovo, mali čoveče!

Гробар

pre 14 godina

На жалост, утакмицу сам преспавао (радио у две смене)...
Гледао сам репризу јутрос и потврдило се све што се већ одавно зна.
Оно што кочи Звезду јесу усијане главе људи из управе и међу навијачима, мегаломанске амбиције које немају никаквог реалног покрића у резултатима, играчком и тренерском саставу, итд. Створе се пренапумпане, нереалне амбиције, а када крену да се губе важне утакмице - посртању никад краја.
Оно што је Лале Лучић обећао јесте дугорочно оздрављење клуба финансијско, кадровско, резултатско. Ја бих предложио и психолошко: схватити шта је КК ЦЗ данас (и последњих 20 година!!!), прихватити то као чињеницу и радити на минималним помацима унапређења. То морају да схвате и навијачи, јер по њима сваки меч који је Звезда изгубила последица је неке уроте: гепек, судије, притисак, Д.В., тројка из аута, гробари прерушени у Звездине играче, потплаћени млади, талентовани играчи (лудило!!!).
На послу често не остварим жељене резултате, не испуним договорено, али сви, баш сви људи са којима радим знају да је моје залагање максимално.
Да ме било ко оптужи за нерад, опструкцију, кривинарење, злу вољу, радио бих као што је Звезда одиграла синоћ!
И један савет за крај: Тејлора и Н. Илића напоље!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))
(Stefan Herceg-Novi, 3. mart 2010 00:01)
grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26
Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.
(Serdjo, 2. mart 2010 23:17)

Na vas trojcu terapija ne deluje, hitno u ordinaciju na pregled!!!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa kad vam ne trebaju titule (kojih doduse i nema ) registrujte se kao poljoprivredno dobro imacete vise para!

mislim stvaaaarnooo

pre 14 godina

Kazu da je bioskop 'Zvezda' odavno zatvoren.Lazu nas, nije zatvoren samo je izmesten na drugu lokaciju, u Pionir.Projekcije idu utorkom i subotom.Uglavnom komedije i tragedije.
PS: pozdrav za Ljukovcana. Vazno je, decko, da ti nisi frustriran.A i kako bi bio kad navijas za 'najbolji' klub.

... KK Partizan je za sve kriv

pre 14 godina

(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa i da izgubimo od PAO,sta onda? Po tebi je to isto kao kad se izgubi od Nirnburga sa 20 razlike u sred Pionira?

serdjo

Da, Partizan je platio Keselja i Bjelicu da slabo igraju,oterao Pesica,sprecio fuziju sa FMP-om,ugasili Radnicki,imamo ljude u vasoj upravi... Kao sto rekoh...

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Heheheh…eheh e....
(djomla, 3. mart 2010 01:18)
Tvojo frustraciji nema leka.
Na vest o porazu KK CZ ti pominjes najveci uspeh naseg fudbala?
U redu,a sta imas ti da izjavis na vec pomenuti Bari,koje je vase mesto uspeha i trijumfa?
Ili slavite Brisel??

kriv je KK Partizan

pre 14 godina

"...ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA..."
(pedja, 2. mart 2010 22:57)

Kazem ja, sigurno je opet KK Partizan kriv. Nismo vam dali da se fuzionisete sa FMP-om,oterali smo Pesica, ugasili smo Radnicki Beograd,imamo nase ljude u vasoj upravi,gepekovanje,lobi...
E Boze Boze, zato tako i prolazite svih ovih godina.

E tako se to radi...

pre 14 godina

Ajde sto ih je ovaj Ninburg pregazio!
Nego se vratio u rikverc da ih dokrajci!
Da su uveli i na ovim dresovima sms pomoc ugrozenim pobedili bi sigurno!
Mada je 99% zbunilo igrace kkss to sto su culi da Evropske ekipe uglavnom gube u Pioniru! Pa su sada jos vise zbunjeni!
A poruka za ove ucveljene:
,, Za prosutim mlekom ne vredi plakati ,, !

herpes crno beli

pre 14 godina

Odusevljen sam ingenioznim komentarom doticnog malera bgd! Kralju,care,sahu,idolu razvalio si ih na krajnje pametan i dokumentovan nacin.

Svarce Neger

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!
(grobari1967, 2. mart 2010 22:45)
Jeste to je bitna razlika. Doduse neko jede jos nesto svaki put i na svakoj vesti o Zvezdi. Ipak, kad vidim da ti je 43 godine potpuno te razumem. Pola zivota ti je proslo cekajuci da pobedis "veliku zabludu i prevaru" na njenom stadionu i jos polovina od toga da je pobedis na svom. Pa sad, posto hvala Bogu postoji kosarka i istorija koja je za tebe pocela "pre par godina", nastavi da uzivas. I da nas redovno pratis. Da, i samo nastavite sa komentarima. Dobar je to melem. Leci skoro sve. Ono, doduse postoje i dobri cajevi al' aj sad.

Ljukovcan

pre 14 godina

Koliko god da mi je tesko zbog ovog poraza,ipak mi je drago da vidim koliko srece donose Zvezdini porazi,onom delu srpske populacije,koja mrzi sebe cim ustane ujutru i pogleda se u ogledalo i jedva ceka utakmice njihovog sparing partnera Evrolige, da bi istresli iz sebe sve frustracije nakupljene u toku nedelje.

BobRock

pre 14 godina

ja sam partizanovac..ali hteo bih realno da dam komentar...prvo...zvezda ima solidan tim,i solidan potencijal....dobro,ima 3-4 indijanaca,ali uglavnom nije lose..trener je ok..ali ne treba ga menjati bar 4 godina da bi se dobio neki rezultat...onda,publika..posle 3 poraza odmah bi da smenjuju trenera..samo govori koliko ste kosarkaski neobrazovani...da bi se pobedjivalo mora se gubiti prvo...i partizan je pocetkom ove dominacije gubio svuda...naravno...morate i napuniti pionir,..a ne poluprazan da bude...onda uprava treba da bude racionalna..a ne da dovede neproverene amerikance i istrosene lule...i na kraju,nije sramota uzeti recept od kk partizana,to treba da urade i fk partizan i zvezda,veliki rad,talenat,strpljenje i velika posvecenost treningu...ali..ipak je ovo Srbija:) pozz svima

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

cizik

pre 14 godina

nikad u zivotu nisam prokomentarisao neku vest o parizanu a da to nije bila pohvala, a bilo je prilika i za ismevanje... stvarno mi nisu jasni grobari koji komentarisu ovo! a 90% su vasi komentari! ako smo toliko mali i beznacajni zasto se bavite vise nama?! a najsmesniji su ovi sto prozivaju saku decacica koji skandiraju uprava napolje (pritom ne znaju nijednog clana iste uprave) i poistovecuju ih sa delijama! a svi znamo da delije bojkotuju kk vec duze vreme...

djomla

pre 14 godina

A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe....

bad777

pre 14 godina

Mala pesmica za komsije:
dotako sam dno zivota,
i pakao i ponore,
ali ti mi dusu uze,
ej prokleti DULE stvore,
pa zbog tebe nemam mira,
u snovima i na javi,
kako da te muko moja,
kako da te tugo moja,
na trenutak zaboravim.

p.s. nista strasno, bice
tm
bolje SS

Nikopol

pre 14 godina

ljudi ovi vashi me totalno razocharali. Shtimac promashuje zicere u seriji, Tejlor radi troskok ma daj.. Vuk pravi nenormalne piruete PA normalno da se sviraju koraci.. o bre..

adler

pre 14 godina

e za ovo dragi moji treba normalno da se nadju odgovorni krivci.ili su igraci ili trener ili uprava.za ovo se podnose ostavke.ovo je totalna blamaza.u zvezdi nesto ne stima,smrdi.pa pogledajte samo imena,zvezda ima dosta jak tim.e sad bez razmisljanja da se obelodani ko je kriv da se gubi od ceha,da cesi ponizavaju jedan klub kakav je zvezda.nije nama u interesu da vi propadnete,to su samo trenutni izlivi osecanja navijaca partizana.mi ne mozemo bez vas,kao ni vi bez nas.ja hocu da budete jaki,da sprecite ovo ponizavanje.igrace kazniti ako su oni,trenera poterati ako je on,upravu najuriti ako su oni.ovde mora neko snositi odgovornost.imali ste sve,super krenuli,a onda siroki,fmp,turci,cesi.uradite nesto jer ja licno zelim derbi protiv vas,a ne derbi sa neznam ti nekim tamo.bar dok smo zivi.ne terajte inat,pokupite neke fore i od partizana.to je rivalstvo,a ne mrznja

Zvezdaš

pre 14 godina

Ovim putem želim da uputim izvinjenje Gospodinu Ranku Žeravici, zbog svog komentara, u kojem ga pominjem, ALI SAMO, kao zastupnika i promotera brze i "slobodne" košarke!

Pristalica sam inteligentnije igre (po mome mišljenju), gde je pregled i razumevanje igre dominantno.

Jaka, oštra, poštena i do kraja timska odbrana se podrazumeva.

...

Kum

pre 14 godina

Krenimo redom o ucinku igraca:

Tejlor - (nebeski letac, sjajan igrac, odlican prodor i asistencija, igrao u LA Klipersima, hahahah)- neverovatno pogubljen na terenu, pokusava da igra 1 na 2, 1 na 3, pa cak i 1 na 4, dok ostali igraci cekaju loptu koju nece dobiti 100%, obican americki cirkuzant, zakucava se u protivnicke centre koji su po 20 cm visi od njega, gubi 6 lopti po utakmici, gleda samo svoju statistiku, za njega je Moris Bejli izmislio kosarku, a mi ga oterali, bruka,

Radivojevic - vazi isto sto i za Tejlora, samo sto je jos triput sporiji i tapka loptu u mestu bar 15 sekundi, i u tom tapkanju istekne napad, nikakav sut, i nije americki cirkuzant, olaksavajuca okolnost je sto nije klasican plej,

Nedovic - jedini od igraca koji igraju na poziciji pleja da nesto zna, ali jos uvek mlad, Trifunovic ga nije pustio da igra ovu utakmicu, da jeste smatram da bi bilo mnogo bolje,

Videnov - donekle dobar (kad pogledam kako su ostali igrali), previse ispucanih trojki(0/6)iz neizradjenih pozicija, za dobrog sutera neverovatno lose,

Keselj - totalno izgubljen na terenu, kao i da nije bio tamo, los sut na ovoj utakmici, lose pokrivanje igraca u odbrani, sto je kaznjavano lakim poenima za Nimburk,

Bakic - dosta falio, narociti u odbrani, steta sto nije igrao,

Bjelica - kao i Videnov donekle dobar, solidan u odbrani, malo se zaletao u igrace u napadu, od njega se ipak ocekuje mnogo vise,

Radosavljevic - dobio sansu na kraju kad je sve bilo izgubljeno, malo vremena da bilo sta pokaze, ali je bar dobio sansu,

Rondovic - bez ulaska u igru,

Stevic - najbolji nas igrac na ovoj utakmici, ali lose izvodio slobodna bacanja, skok solidan, narocito u napadu, nije pravio mnogo gresaka,

Kikanovic - kao da je pao sa kruske, najgori na utakmici, nikakav u skoku, u napadu beskoristan, lose pokrivao igrace u odbrani, pravio pocetnicke greske, ukupno gledano katastrofalno je odigrao, jad i beda,

Stimac - borio se dosta, vidi se da igra srcem, ali nema dovoljan kvalitet, promasio nekoliko zicera, za Kikanovica na ovoj utakmici izmislio kosarku,

Trifunovic - pogubio sve konce igre, gubio se u svojim rotacijama, forsirao zonu iako se videlo da igracima Nimburka ide sut, forsirao Vuka Radivojevica, po mom misljenu najgoreg igraca u nasem timu, Nedovicu nije pruzio sansu, forsirao Keselja takodje, igracima savetovao neke akcije koje i on sam ne razume i nezna sta je pokusavao sa njima,

Generalno gledano, katastrofalna igra Zvezde i poraz od tima prosecnog kvaliteta!

Cestitke igracima Nimburka na zasluzenoj pobedi, potpuno su nas nadigrali i zasluzili aplauz na kraju utakmice.

Jos samo da dodam, Dvejn Dzons, centar koga je Opacic doveo pa oterao, sada belezi preko 15 skokova po utakmici u NDBL-u, kako bi sada koristio ovom timu, velika steta!!!

manapana

pre 14 godina

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..
(misa, 2. mart 2010 22:07)
Ne,ne,ne prijatelju,CRNO-BELO vam se pise ;)

GrobaR

pre 14 godina

svaka cast delije jos jednom ste nam pokazali kako da navijamo za voljeni tim!Hvala puno copy-paste


HAHHAHAHAHAHAHAHAHAhahahahhahahahahahahahahaahhahahhaa

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...
(Sava Stajic, 2. mart 2010 23:21)

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))

vladan

pre 14 godina

P.S.mnogo mi zao zaboravih malo pre da pozdravim LEPOG FIKU i NIKSICKO PIVO,namerno ih pisam VELIKIM slovom,valjda ovo je tek pocetak bice toga jos ove,a ne SLEDECE SEZONE.MIRNO SPAVAJTE I LEPO SANJAJTE EUROLIGU VALJDA.

Nemanja

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!

zemunac

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)
----------------------------
Navijao sam ja večeras za tu zvezdu.Ali ovo nije žalosno,ovo je smešno.

CIKO

pre 14 godina

Tugo! Pa ova zvezdana nema ni I od igraca u svojoj ekipi. Trener neki ex igrac koji bi trebao da leti odmah. tAylor pa on je sesta liga igrac. Videnov i Stimac ... kuku majko... Bjelica polako ali sigurno poceo da propada, umjesto da napreduje on vec godinu dana nazaduje a to je u njegovim godinama ravno propasti i po mom misljenju u naredna 3 mjeseca ce se vidjeti sta on uopste moze i koliki su dometi a sve mi se cini da nisu visoki samo zato sto nije nista radio a imao je 2jake utakmice u karijeri. Kako neko moze da prenosi vase utakmice to mi nikako nece biti jasno!

Očajni

pre 14 godina

Ovaj tim Zvezde je po imenima najperspektivniji u poslednjih 5 godina i treba verovati u njih i u Trifu , ali, ...Vratiću poštom svoje kartice propusnice za KK C.Zvezda i adresiraću na novog predsednika ili Genseka.
Ukoliko Čović ne uzme Zvezdu, koliko već sutra, ugasićemo se kao klub. Sve uprave od 2000.godine na ovamo potrošile su najmanje 20-ak miliona evra a uzeli su ukupno 2 titule i to u Kupu. Zastrašujuće je i pomisliti šta bi uradili ozbiljni ljudi (Čović) na čelu kluba sa tolikim parama. Naravno, pare koje su trošili nisu bile njihove, već od javnih preduzeća, banaka, osiguranja, Telekoma i slično. To su sve pomalo i naše pare, nas očajnika sa Tribina koji 10 godina slušamo priče o novoj sezoni a kad ona dođe onda gledamo tugu, jad i očaj. Nema nama sreće ni sa ovom upravom, samo zato što ne troše svoje pare i brate ne znaju ...
Čitao sam skoro kako je u NBA ligi utakmicu Netsa gledalo nešto kao par stotina ljudi, to je onaj tim što ima 3 pobede i 50 poraza. Čeka nas ista sudbina ukoliko se Delije ne organizuju i ne izvrše pritisak na upravu da organizuje vanrednu Skupštinu sa samo jednom tačkom, predaja kluba Čoviću. Znam pouzdano da se ova sadašnja uprava plaši Čovića zato što on traži 2 stvari: da ima većinu u Upravnom odboru i u Skupštini kluba. E sad ovi sadašnji kažu da ako bude imao većinu u oba tela može da radi šta hoće, na primer da promeni ime kluba u KK Filip. Naravno da niko nije toliko LUD da bi i pomislio tako nešto da uradi, ali to je samo alibi priča sadašnje i bivših uprava, jer kako bi inače ti likovi bili na naslovnim stranama a da nisu u Zvezdi.
Znači organizovano Delije na svim mestima i na svim Zvezdinim utakmicama, bilo kog sporta, jasna poruka VANREDNA SKUPŠTINA, ČOVIĆU KLUB ... ili kraj, da platimo šta smo popili pa da se razilazimo.

ALeksandar

pre 14 godina

Trifo,o tome ti ja pricam...KESELJ-veciti talenat,STIMAC-treba da nauci da pogadja bacanja,pa tek onda da igra,KIKANOVIC-pod hitno kod hauarda iz orlanda na casove u teretanu,posto je preslab......Sve u svemu JADNO...!!!!!

Ivan

pre 14 godina

Boze koji su ovo amateri. Gube od nekih indijanaca iz Ceske sa 20 razlike... Zvezda bolje neka se ostavi kosarke da ne bruka Srbiju vise.

Stefan Nbgd

pre 14 godina

Grobar sam,nisam vise klinac da navijam protiv Zvezde u Evropi. Zelim da verujem da su velika vecina "navijaca" koji komentarisu poraze Partizana i Zvezde ne bitno da li u fudbalu ili kosarci ipak klinci. Navijao sam za Zvezdu veceras,ali forsiranje onog Amerikanca koji sve radi ne bi li sebi digao cenu za transfer u jaci klub je cista nebuloza. Sve u svemu jako losa partija Zvezde i od gotovog ste napravili veresiju. Sramno je izgubiti od Ceha u Pioniru ovolikom razlikom i onakvim zalaganjem ! Pozz za sve ljubitelje kosarke.

draugenthaler

pre 14 godina

Molio bih moje Grobare da se ne naslađuju, mi ne trebamo padati tako nisko, s Panatom je biti ili ne biti, ako nas kojim slucajem dobiju bojim se da ćemo ispasti s tri pobjede, zato se ne treba radovati tuđoj muci, mada to navijaci Crvene Zvezde zaslužuju, ali opet ponavljam da nam to ne treba, poz i srecno

Petar

pre 14 godina

Navijač sam Crvene zvezde, ali ovo što se dešava je bruka! Pa da li je moguće da gospodin Ilić bude sve ove godine na poziciji Tim menadžera i da se nijednom ne zapita da li mu je tu još mesto?! Očigledno da čovek ne namera da ode dok ne ode u penziju...za svo njegovo vreme u klubu uzeli smo samo dva kupa, što je više nego mršavo!

pharaoh

pre 14 godina

Još nešto htedoh reći. Prestanite više da Kešelja i Bjelicu proglašavate najvećim nadama srpske košarke (notorna glupost!!!). Zašto? Pa, zato što onaj jedan ulaz Mitrovića, na kraju prvog poluvremena protiv Barselone, više znači za samopuzdanje jednog talentovanog (i neafirmisanog) igrača, nego sve dosadašnje utakmice tih vaših "najvećih nada".

Da bi neko mogao da postane vrhunski igrač, on mora da igra utakmice protiv neuporedivo boljih igrača od sebe (prvi uslov!), a zatim i da osvaja trofeje (drugi uslov!). Da li ste vi videli taj njihov neverovatni potencijal u utakmicama protiv Nimburka, Gran Kanarije i ostalih smešnih ekipa, ili možda protiv Partizana i Cibone u NLB ligi, koju ovi timovi igraju sa 30% snage? Pa, ti vaši talenti u Evroligi ne bi mogli ni loptu preneti preko pola protiv Barse, PAO ili Olimpijakosa. Vi niste svesni koja se košarka igra u Evroligi. Prošlih sezona ste Tadiju proglašavali boljim igračem od Novice (hahaha), a ove sezone su Bjelica i Kešelj duplo veći potencijal od Veselija (još jednom, hahaha). Pa, Veseli je bio MVP na utakmici protiv Barselone (halo?!?!?!?!). Osvestite se malo. Dok živite u tim vašim iluzijama, Partizan će osvojiti Evroligu.

P.S. Prema tome, preporučujem Bjelici i Kešelju da pređu u Partizan (ako ih Dule želi), i onda možda imaju šansu da jednog dana postanu IGRAČI.

Zvezdaš

pre 14 godina

Uaaaa Ranko Žeravica!

Uaaaa: "Trči i pucaj!"

HOĆEMO KOŠARKU, a ne ova dečačka iživljavanja!

Nije "Pionir" školsko dvorište!

Treneru, obuzdaj ga, ili nađi zamenu za njega, Tejlora!

Napravi bar jedan napad, gde se timski pravi blok za jednog dobrog šutera, kao što je očajni Videnov!

Učini nešto, pokaži "karakter", uzmi stvar u svoje ruke, ako želiš i znaš!

Ja nemam za koga da navijam, osim za Zvezdu!

...

Sava Stajic

pre 14 godina

Bjelicu pod hitno odvesti kod DR DULETA VUJOSEVICA POD HITNO ! ! !Od igraca svetske klase i reprezentativca nase zemlje,zvezda je napravila gubitnika,upropastila ga...Njemu jos samo Dule moze pomoci inace ce propasti nacisto...Ovo nije sala,najozbiljnije mislim,zaista je steta da takav igrac propadne ! ! !

Realan zvezdas

pre 14 godina

Holivudski raspad večeras, od samopouzdanja tima, igre, preko članova uprave koji izlaze ranije sa tekme, potpuno isfrustriranih navijača koji više ne znaju koga da prozivaju...jezivo.

Stojim na parkingu posle tekme sa jednim igračem, koga svi inače ovde najviše cenimo koji kaže:

".... ja mater ovima što urlaju sa tribina na nas.Imam osećaj da jedva čekaju da izgubimo svaki put...više bih voleo da igramo pred praznim tribinama, lakše bi nam bilo.

Njegov drug (nije košarkaš) kaže "mrzim što navijam za ovaj klub".

Naš igrac, koji je večeras promašio koš sa linije za slobodna bacanja se nadovezuje: "brate, ja mrzim što igram u zvezdi".

p.s.
E da, gasite bre neki drugi klub... ili izaberite neki drugi za koji ćete da navijate. Verovali ili ne, bilo je i gorih dana od današnjeg u poslednjih 20 godina postojanja Zvezde.

Ako je po Marfiju, dobijamo u Španiji.

rema

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)
Dechko je zreo za posmatranje...

Urosh

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....

Radanko

pre 14 godina

E da...Bio sam veceras u Pioniru, i stvarno je sve bilo lose...ali, kada pogledam ovde zgubidane,samozvane majstore ironije,stvarno mi je muka, mnogo veca nego sto predstavlja poraz na terenu.
Bas me interesuje kako samozvani analiticari mogu da sjede i tek sto se zavrsila utakmica pokusavaju da bi budu duhoviti (vjerovatno je ovde jedino mjesto gdje to mogu biti),nekakav MalerBGD,Deki...i slicni.
Obicno ne komentarisem takve stvari, ali ljudi stvarno ste jadni. Potrazite svoj zivot umjesto sto se radujete komsijskim porazima.
Meni su dragi svi uspjesi Partizana, iako navijam za Zvezdu od rodjenja...
Ali necu vise da trosim rijeci na nebitno.
Veceras je stvarno zalaganje, koncentracija, kretanje, taktika, bukvalno sve, ali SVE bilo ispod svakog nivoa.
Ekipa potpuno paralisana posto su Cesi odigrali odlicnu odbranu na spoljnim pozicijama, a mi sa nespretnim Kikanovicem, presporim Stimcem i agresivnim ali u napadu neubjedljivim Stevicem nismo iskoristili njihov prilicno slabo zatvoren reket...I onda je Marfijem zakon poceo da radi i jedna lijepa prilika za dalju afirmaciju u Evropi je otisla u nepovrat. Ali ljudi, nije ovo Kosovski boj, nije Sudnji dan, treba odigrati hrabro u Spaniji. Vidjeli smo da su sve 4 ekipe tu negdje, trenutna inspiracija i forma presudjuju.
Ako i to ne uspije, ostaje domace prvenstvo.
Nadam se da Trifa nece razmisljati o ostavci, mlada je ovo ekipa, ima potencijala, makar sada to izgledalo i potpuno drugacije.
ZVEZDA UVIJEK U SRCU, narocito kada je tesko!!!

Dajte im Bari :))

pre 14 godina

Citam neke komentare,i ne mogu da verujem....
pre svega recite mi kakve veze uprava ima sa vecerasnjim porazom i ocajnom igrom???
pa nije ona ta koja priprema utakmicu,nije ona ta koja je igra,iako verovatno nesto smrdi u upravi i mozda je lose organizovana ,al ipak je strucni stab zajedno sa igracima kriv za ovo...
p.s ja sam samo dobronamerni komsija :)

Sava Stajic

pre 14 godina

Alo,Zvezdasi,vama jos jedino preostaje da gepekujete Vujosevica,da vas izvuce iz ambisa...Drugo resenje ne vidim :) ...SRAMOTA JE VELIKA,PREDSTAVNIK SRPSKE SKOLE KOSARKE DA IZGUBI OD NIZERAZREDNE EKIPE I TO IZ CESKE... Dok VESELI nije dosao u PARTIZAN,nisam ni znao da se tamo igra kosarka...Stvarno velika bruka i sramota ! ! !

Delije sever Zvezda forever

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.

Pjer

pre 14 godina

@Peđa
Ako bismo pošli tvojom logikom, koja nije vredna pažnje, ispada da je više od polovine Zvezdinih utakmica namešteno. Kad bi to bilo tačno, onda bi taj klub bio kažnjem stogodišnjim zabranomm takmičenja. Ne smišljaj koješta.

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....

Sava Stajic

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...

Nesa

pre 14 godina

Eh komšinice. Razumem ja da vi ne znate ali ne razumem zašto sam se zbog vas večeras nervirao. Šteta zbog Bjelice i Kešelja jer propadoše u ovom klubu. Bežite deco dok je vreme. Vi zaslužujete mnogo bolje.

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je za vecerasnje izdanje tzv. "KREATURA" koje su "nosile" crveno beli dres, suvise blago reci BRUKA I SRAMOTA.Ne zbog rezultata i ubedljivog poraza (jer su PRAVI LJUBITELJI KOSARKE navijaci Zvezde uz klub i u dobru i u zlu ), vec zbog nacina na koji su tzv. "igraci" odigrali utakmicu!!! Postovana gospodo..tako se ne nosi dres Crvene zvezde!!!! ZA ZVEZDU SE IGRA SRCEM,A VI VECERAS POSTOVANA GOSPODO NISTE ZASLUZILI DA NOSITE DRES KOJI STE OBUKLI!!! Tolika nezainteresovanost,pristup utakmici i ono sto je najgore od svega - ODSUSTVO ZELJE ZA POBEDOM, je samar za sve prave ljubitelje kosarke i navijace kojim je crveno beli dres u srcu.Pravdati se na umor,povrede,kasnjenje plata i stanje u klubu nije nikakav izgovor...!!!! Da se razumemo,nije bitan poraz u ovoj utakmici.Cak da je bilo i 100 poena razlike za protivnika.Vi postovana gospodo mozete i da osvojite Evro kup..to nece promeniti stanje stvari!!! JEDNOSTAVNO,VI POSTOVANA GOSPODO NEMATE SRCE!!!!! Mozda cete jednog dana postati vrhunski igraci i potpisati bogate ugovore za neki drugi klub..ALI VAM SRCE NE MOZE DATI NIJEDAN TRENER!!!!!!!!! To se na treningu ne stvara...to se dobija RODJENJEM!!! Ne morate biti najbolji igraci na svetu..ne morate pobediti cak nijednu utakmicu u karijeri..ali ono sto Vas cini VELIKIM igracima i odvaja od OBICNIH KREATURA koji se bave kosarkom je SRCE...a to je ono sto vi nazalost NEMATE!!! Da postovana gospodo,kako kaze narodna pesma.."Boj ne bije ljuto oruzije vec boj bije SRCE u junaka"..!!! Laletu i ljudima koji vode Zvezdu (obzirom da je ova sezona OCIGLEDNO jos jedna od izgubljenih i propalih u nizu),mogu samo da porucim,da kada budu pravili neke buduce selekcije igraca,glavni kriterijum za izbor,bude taj,da se izaberu prvo dobri i kvalitetni ljudi sa SRCEM,a tek posle toga da se gledaju igracke karakteristike.Nama su neophodni igraci koji ce "ginuti" za svaku loptu..i kojima ce biti cast da nose dres crveno bele boje,a ovi momci koji su trenutno u klubu,definitivno nisu zasluzili da ga nose.Ljubav prema Zvezdi se ne kupuje novcem..to se nosi u SRCU..jednostavno...ili jeste ili niste DELIJE!!!!! MOMCI, MISLITE O TOME!!!

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu. SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA; KO BI GORE SAD JE DOLE, A KO BI DOLE SAD JE GORE.

vladan

pre 14 godina

osvojicemo ligu lilijane ronketi,pa cemo igrati euroligu 2113,mozda,a sledece sezone cemo biti prvi u badmintonu npr..a Tole,D V,Nole,sosoni,apaci i arapaci krivi su za sve.PUTUJ EVROPO,ah ,da BILI SMO PRVACI EVROPE 1991,valjda...ZAUVEK CE BITI ONA FK I KK SLEDECA SEZONA

Lala

pre 14 godina

Nije ovo tako loše kako izgleda,treba razumeti sirote igrače tek su iz Dodževa prešli u Citroene pa još nisu navikli,ali ima nade biće bolje sl...

bombat

pre 14 godina

Neznam kako, ali imam neki osecaj da su sudije i Partizan nekako krive za poraz, sigurno je Danilovic gepekovao ove cehe koji su pritom bili u autu sve vreme!

bob

pre 14 godina

Vrati se Opaca ,sa tobom smo makar u Evrokupu pobedjivali,Lale odlazi!
Sad mi je tek jasno koliko je Tadija bio u pravu...jedan je Tadija kapiten

Slozna braca

pre 14 godina

I opet ja sa svojim komentarom, sjetite se. Da ce Zvezdi ici lose u Eurocup-u, da nece pbjediti Partizan dok je Trifa trener. Gospodin aleksandar Petrovic, odnosno raskid ugovora sa njim je doprinjeo ovome. Tako je i tu nema price.

Ogi

pre 14 godina

Ovo ne treba vise komentarisati,u principu nista bolje nisu igrali od obicnih basketasa iz kraja...Tuzno je i smesno u isto vreme,a navijaci Partizana,iako to nije sportski,imaju svako pravo da nam se smeju. Mozda mi opet budemo rival crno-belima nekad u daljoj buducnosti...dotle ja se izvinjavam svom voljenom klubu,ali nemam snage da vise rizikujem infarkte na svakoj utakmici. Pocivaj u miru Zvezdo.

majskor

pre 14 godina

dokle cete bre da brukate srpsku kosarku ? Vi ne zasluzujete da igrate ni ispred zgrade. Mnogo ste smesni. Jedino sto znate da radite, jeste da otpuzujuci druge, opravdavate vasu nemoc. Vi ste misevi i to pravi.

rus

pre 14 godina

kakva maestralna igra zvezde,kakvo fanaticno navijanje navijaca,kakva skripa patika u pioniru zbog preglasne publike,i naravno nebojsa ilic koga ni najgore vredjanje ne moze isterati sa klupe.covek jednostavno zeli da on bude taj koji ce staviti katanac.

hahahah

pre 14 godina

ma ovo je bila samo pripremna tekma zvezde za sledecu sezonu, zvezda ce uzeti sve trofeje,grobari cuvajte se!!!! ahaahahahahhahaahah komedija..

Dilber

pre 14 godina

Dinar se prosi, SMS-om se brani srbska svetinja,spas se trazi u fuziji sa klubom sa periferije. Hej,spas je klub koji postoji 15 godina...smesno i tuzno. Opravdanja i svake godine opravdanja. Isto ce biti i u fudbalu. Bicete pocepani,spominjacete Mazice i Milijase...A trofej ce opet kod nas. I posle? Opet cete svojom zaslepljenoscu da nisko udarate po Srbiji,cim granicu predjete samarace vas Tbilisi i ostali... Pistacete oko poraza Partizana protiv prosecnih evropskih klubova kakav vi vise niste a nekad ste bili Prvaci Evrope. Imali,pa nemali. Stiglo vas je najgore. Po zasluzi.

grobari1967

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!

Neuporedivi

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)
Ovo je tako dirljivo da sam se rasplakao...
ISTORIJSKA JE ČINJENICA da su delije ODUVEK BILE sinonim za SKROMNOST, VERNOST i ODANOST...
Po tome ih zna čitava evropa a bogami i svet...

I zbog svega navedenog izjavljujem:

NIKADA NIŠTA PATETIČNIJE U ŽIVOTU NISAM PROČITAO!!!

borko

pre 14 godina

I Zvezda i Fmp su uspeli da u dve utakmice upropaste sve ono sto su citave godine gradili u Evropi. Sto je najgore zbog te Evrope zrtvovana je Jadranska liga u kojoj nikad u istoriji iste nisu imali gori skor. Kad se doda tome da je Hemofarm ispao u prvoj fazi sa onakvim timom,ostaje Partizan koji jedino nije razocarao i morao bi proci dalje. Iako je bilo dosta pobeda nasih timova kad se podvuce crta ova sezona ce biti katastrofalna.

Sonny

pre 14 godina

Znam da poraz boli, ali me je oduševila atmosfera u Pioniru. Samo mi nije jasno kojoj upravi su poručili da ide napolje. Voleo bih da mi neko objasni. A svi koji žele da gledaju košarku, a ne komediju, za neupućene, košarka se igra četvrtkom u Pioniru, a utorkom se daju komedije. Žao mi je komšinice.

HERODOT

pre 14 godina

Dobro su se držali u prvoj a i u drugoj četvrtini.Postojala je nada.Da li još uvek postoji nada?
Od dve utakmice u BG trebala im je jedna pobeda.
Denda: "Samo da izgube sa manje od pet razlike.Ako pobede Grand Kanariju biće drug."
Epilog; Sa ovim porazom definitivno ste ušli u istoriju,čitaćemo o vama samo iz sportskih almanahaŠta vas briga bićete zapamćeni kao jedini KK sa najviše osvojenih trofeja na šljaci.

Ccccc

pre 14 godina

ma njjachi utisak na utakmici su povici navijacha , uprava napolje!!! Zar uprava nije smenjena tj koliko znam Luchic and company su preuzeli klub. Mozhda im smeta josh skupljach peshkira.hehehehe

pedja

pre 14 godina

Vrlo mi je sumnjiva ova utakmica-veliki sam zvezdas,ali ovde nesto ne stima-da li je namestena ne znam,ali da zvezda bude ovako ocajna,bez i jedne akcije,odbrana nula,cesi se i ne raduju na kraju ne znam.
ALI NESTO MORAM RECI-JEDINI ALI JEDINI SPAS JE DA COVIC DODJE U KLUB,I SA NJIM NAVIJACI-JER BEZ VATRENIH NEMA NISTA,TO JE SVAKOME IOLE NORMALNOM NAVIJACU JASNO-NE MOZE POZORISNA ATMOSFERA,I PEVANJE PESAMA KOJE SE VISE I NE PEVAJU NA SEVERU DOPRINETI POBEDI.ILI SMO UKLET KLUB,ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA,ALI OVAKO VISE NE MOZE-ILI DA STAVIMO KATANAC,ILI DA ZAISTA POSTANEMO NEKI KLUB-IMAMO 3-0 ,I NA KRAJU ISPADNEMO,JER CEMO OD GRAN KANARIJE SIGURNO IZGUBITI,JE VRLO TUZNO.DA LI TRIFUNOVIC ZNA NEKU AKCIJU,DA LI ONI TO NE ZNAJU DA ODIGRAJU,DA LI JE TO GRUPA DIVLJIH IGRACA,BEZ IKAKVOG IOLE OZBILJNIJEG NAPADA ZAISTA JE VRLO,VRLO CUDNO.VELIKI SAM ZVEZDAS,A SVAKOG PRAVOG ZVEZDASA BOLI OVO STO SE DOGADJA VEC GODINAMA-JER AKO DELIJE DOLAZE NE ZENSKU ODBOJKU,RUKOMET,FUDBAL,A SAMO IH NEMA NA KOSARCI TO GOVORI SVE.VOLIM ZVEZDU,I UVEK CU BITI UZ NJU I KADA JE TESKO,A DA SE NESTO MENJA,MORA I TO POD HITNO.

Serdjo

pre 14 godina

Uz svo poštovanje talenta Bjelice i Kešelja, moje laičko mišljenje je da od njih nikada neće biti velikih košarkaša. Razumem da imaju problema u Zvezdi ali ovakvo ponašanje, malodušnost i nezalaganje. Pa i Tepić i Tripković su nosioci igre u reprezentaciji, a sad su nosioci peškira u svojim ekipama. Partizan i Dule (100.000 evrića/god) kukaju na svakoj konferenciji za štampu kako nemaju leba da jedu, pa se bore za svoj klub, (čitaj) za svoj budući ugovor. U Zvezdi osim Videnova, Stevića, donekle Vuka i naravno Bakića, svi ostali su očigledno ili potplaćeni da igraju loše ili im nedostaje muškosti. Ajmo sad svi zajedno: Zoki Radović, Neša Ilić, Branko Kovačević u 181 eksperiment i promenu Predesdnika, Upravnog odbora i trenera. Samo njih trojica da ostanu. Pa bre, onaj Neša Ilić je poslednjoh petnaest godina u stručnom štabu i ništa. Čovek bio dobar košarkaš, ima li petlju da pukne i kaže neću više da se brukam. Možda bi g-din Maljković mogao da dovede svoju ćerku, kad već on ne želi da se lati trenerskog posla...A i ćerka je sigurno bolji trener od Trife, Ace Petrovića itd.

Zikopfc78

pre 14 godina

Mene je nimbruka kako zvezda Istrifovano tejlorishe po Evropi !

Sledece sezone sigurno uzimate FIBA Evrocelendz kup, samo mi nije jasno sta cete igrati kroz 3 sezone !

waverunner

pre 14 godina

I ova stoka ih nabila!ove nabije ko stigne!e moj Tifa,i ovi vas SEKU,tman kad pocnete da rastete,Zvezda ko Platani,sece ih ko stigne!nista gani,EVROLIGA JE TU,termine na rts znate!nije ovaj HLEB kup,jagodia pa ta namestet penale,xexe,dobro bez birge,bice bolje VALDJA sledece sezone!xxexe

bogdan bobo kula

pre 14 godina

Sad je definitivno vreme da se ukine KK Crvena zvezda. Dotakli smo dno i treba da već jednom okončamo agoniju. Ja više nemam živaca da se nerviram za jednu sindikalnu skupinu. Zato bolje da ih igasite i da ih već jednom prežalimo. Ovo više nema smisla. U P R A V A N A P O L J E !!!!!!!

boki_rs

pre 14 godina

ovi mecevi zvezde sa nimburkom prerastaju u pravo rivalstvo (:
steta sto i dogodine nece imati priliku da odmjere "snage" posto nimburk ne igra eurochallenge ligu (:

GROBAR UZICE

pre 14 godina

E vi ste bruka za srpsku kosarku, vi da igrate u Evrolige pa pucali bi u proseku sa 40 razlike, e gubite od nekog Nimburka prvi put cujem, sta je to jel se to mozda jede.Tejlor tuga veze nije imao on bolji od Mekkejleba pa nije mu ni do kolena decko je za njega igracina,krivo mi za Bjelicu bolje da bezi iz Zvezde dok moze jer ce ga upropastiti, zalosno je ko sve igra kosarku jad i beda!!!

Zenga

pre 14 godina

Pisem ovo na poluvremenu, i voleo bih da gresim ali ne verujem: Ove godine jedino smo dobro igrali u eurocup-u, i nadali se da cemo tu nesto da uradimo. Posle prolaza prve grupe, nisam ocekivao realno da cemo da uradimo nesto vise u ovoj grupi,ali posle 3-0 pomislio sam da ce da se desi cudo pa da mi igramo 1/4 finala, i borimo se za final-four, sto smo uradili jos samo 2005/06 sa Sakotom i lagano ispali od Dinama M. Medjutim u zadnjih mesec dana igramo ocajno i posle poraza od Turaka ovde, bio sam siguran da cemo ispasti, jedino sam polagao nade u Turke da ce pobediti G. Kanariju i omoguciti nam prolaz. Kada sam video da su izgubili na bedak 1 poen razlike oprostio sam se od prolaza jer od ovih nasih vise ne ocekujem nista, a igra u 1. pol. mi samo daje za pravo. Dugo sam bio protiv Covica, ali izgleda da bez njega ova agonija ne moze da se resi.

Realista

pre 14 godina

Realno vise nemate prava da komentarisete Partizan i njegove utakmice,jer ste pokazali koliko vredite...Prvo ste izgubili od Turk Telekoma na domacem terenu,zatim od Fmp-a u kupu,pa sad i od ove ekipe,a pricali ste da ce te da pobedite sve tri utakmice,svaki dalji komentar je suvisan.....

lud@zbunjen

pre 14 godina

E pa lepo- Na jesen imamo 3 predstavnika U Euroligi
1.Partizan (po inerciji)
2.Hemofarm (kroz kvalifikacije sto su sredili letos Kaponja, Opaca i Bertolomeu)
3. Zvezda (kao osvajac Eurokupa)
Ko ce bre sa nama???

Branko Rajevac

pre 14 godina

Pokušaću da budem realan. Crvena Zvezda, po mom mišljenju ima dobro selektiranu ekipu, ali nema TRENERA. Ovako vođenje ekipe,može biti od koristi samo na basket takmičenjima, a ne u profesionalnoj košarci. Na žalost, Zvezda trenutno gubi, biće godina kada će biti drugačije, ali za Bjelicu, Kešelja i Štimca više nema godina koje mogu da gube. Ostanu li u ovakvoj Zvezdi o njima će se pričati kao o nekadašnjim velikim talentima kojima je malo falilo da budu vanserijski igrači, kojima je falio samo jedan korak da postanu veliki igrači. U taj jedan korak spadaju svi ti Duletovi dečaci kojima se cela Evropa divi. Ne odvoji li Zvezda za sebe par godina, da promeni filozofiju i napravi sistem, ako svaka počne kao prošla uvek će se zvati SLEDEĆA SEZONA

BRADILKO

pre 14 godina

Nije sve tako crno kako izgleda. Ima sanse za ove momke i klub ali u DIZNILENDU , pa bili bi glavna atrakcija , Miki , Shilja i kompanija bi prsla zbog vas.

Andrija

pre 14 godina

"Uprava napolje"..
Sta vam je uprava kriva..ja bih jednu motku pa sve igrace redom..disciplina da se uvede.. Boze, vama kriva uprava..

vlajko front

pre 14 godina

kakav pakao,kakva atmosfera.svaki put kad pobede siroki napale se i ajmo da napunimo pionir...?!!!?kakva je ovo smejurija..opaca vrati se....cetvrtak..ej crno beli volimo vas volimo vas volimo

Nikola

pre 14 godina

Veliki sam grobar i uvek sam bio ravnodusan prema Zvezdi ili sam zeleo da izgubi ali kada sam procitao ovu vest osetio sam neku mucninu, ne mogu ni da vas zezam vise, STA VAM SE BRE DESAVA??

Džontra Volta

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.

Odavno nisam video bolji komentar,svaka čast majstore.

A ima i ona post faza,"dobili smo poslednja 3 derbija od 5 odigranih".
Ja stvarno ne zelim da vas zezam za Nimburk isuvise ste tuzni za tako nesto

superiorni

pre 14 godina

I vi (igraci) se lozite da cete otici na zavrsni turnir, i jos osvojiti ovo takmicenje. Bjelica i Keselj bi dobro dosli Partizanu, pa bar da pojacaju jedini nas tim koji nesto vredi i moze u Evropi. Ostali igraci Zvezde da se pokriju, jer tu su gdi su, za bolje nisu.

EUROLEAGUE

pre 14 godina

Ovoj ekipi komsinice je samo NEBO granica ,smesniji nego ikad brukaju sebe i Srpsku kosarku gde god stignu.
Evropski gigant je osvojio nosvojivu trvdjanu Pionir,na cemu mu zavide mali klubovi poput Barse,Panatenaikosa,Efesa ...kojima je to nedosanjani san

misa

pre 14 godina

Ajmo grobari svi na net pa dovrsite zapoceto veceras, verujem da ste srecni i zadovoljni!!!

Igrali smo bas onako kakvo nam je stanje u klubu.Bez organizacije,bez ideje,bez emocija,radosti,zelje,trenera,navijaca,ljubavi prema klubu...bez icega sto bi nas ucinilo dostojnim crveno bele boje.

I nemojte ponovo sve svaliti na igrace, ko zna sta se sve desava iza paravana i koje se stvari desavaju iza kulisa.Muka mi je od svega,od ovih iz stare uprave,iz nove uprave,od delija koji sede ispred tv-a,od ILICA,muka mi je da svake noci lezem sa mislju da ce biti bolje "sledece sezone",muka mi je da gledam jad i cemer od moje zvezde,muka mi je da gledam kako grobari slave svaki nas debakl...

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..

Deki

pre 14 godina

Sram bilo ove Cehe, ne dozvoljavaju Zvezdi da poleti.
Nije toliko vazan poraz, koliko je vazno da smo dobili Lazara Radosavljevica.
Nimburk odavno nije imao igraca sa takvim ucinkom, kao sto je to bio Tejlor veceras.
Vredjanje Covica je trajalo duze od navijanja veceras.
Eh, da nam je bio B. Bakic, ne bi imali ovako lose sutersko vece...
Na sledecoj utakmici ce biti bolje...
...ekipa dize formu za sam finis takmicenja u Kupu Bajre Zupica...

Rodjo komsija

pre 14 godina

Iznenadjen sam! Iako vam se vratio Mirko Pavlovic,poraz?Ipak najjaci utisak na mene je ostavila pesma navijaca>jos jedna pobeda i titula.Dirljivo.Da i vama krava bude ziva i zdrava!

realan

pre 14 godina

dobro ljudi,realno!mislim letnja liga,nezanimljiva i nebitna utakmica,sta sada?u cetvrtak je ono pravo,pionir,pravi timovi pravi navijaci,e to je vec nesto!

vladimir

pre 14 godina

Frustrirajuce!
Tesko je navijati za KK Crvena Zvezda.
Ko uopste vodi ovaj klub?
Ako je Pavlovic po preuzimanju duznosti zatekao to sto prica da je zatekao zasto ne podnese krivicne prijave.
Upropastena jos jedna generacija.

Bane

pre 14 godina

Strasno!!! Ocajno!!!! Stvarno neznam sta reci!?! Sramota je da navijaci Zvezde ne mogu da napune Pionir. Treba da se stidi svaki Zvezdas koji nezeli da svojim prisustvom na utakmici pomogne svom voljenom klubu da pobedi neki tamo Nirnburg iz Ceske. A sad im je kriva i uprava. Navijaci su ti koji treba da pomognu svom voljenom klubu, nazalost veceras Zvezda nije imala svog sestog igraca. Bruka i sramota!!!!!!!

Maki-Delija

pre 14 godina

Resenje za izlazak iz krize u 3 faze:

1. Najuriti kompletnu upravu (po mogucstvu motkama)

2.Proglasiti stecaj i staviti lanac & katanac

3. Baciti kljuc

crno-beli

pre 14 godina

Ovo je stvarno ocaj zivi! Ovaj Nimburk je sasvim prosecan tim, u rangu Radnickog, Sirokog ili FMP-a, igra sporo, staromodno, bekovi drze loptu skoro ceo napad, skoro i da nemaju centre, a i oni Ameri ponekad deluju izgubljeno.
Zvezda je i od takvog tima izgubila 18 razlike!
Onaj Tejlor veze nema s kosarkom, igra covek za sebe. Keselj se vuce po terenu kao prebijena macka, Stimac smesan, Kikanovic veceras katastrofa... Trifunovic ima podocnjake do zemlje i deluje potpuno izgubljeno.
Meni je stvarno zao sto je Zvezda pala na ovako niske grane, ali kako ko radi, tako mu se i vraca.

Uros Grobar

pre 14 godina

jaooooooo...pa sta to bi?!!! neocekivano! imali ste 3:0 i divne sanse da prodjete kao 1. u grupi i imali 2 mec lopte qci pred svojom publikom!!! neshvatljivo! sad recite zbogom evroqpu i dobar dan evrocelendz! KKP nikad ovako nesto ne bi propustio! uostalom mi nikada ne gubimo qci..:)

razocarani Zvezdas

pre 14 godina

Mila majko, sta se sa nama desava.
Ja vise ne mogu da gledam i slusam Vujosevica i grobare a jos manje ove nase demagoge i prodavce magle...
Bolje da nas nema nego da se ovako brukamo.

dr.b

pre 14 godina

Sta ce Butulija u "Pioniru" kad mu je ostecen slusni nerv? Zar ne treba da se odmara i da izbegava buku? Mada,neke buke nije ni bilo,al' opet,brinem za coveka...

Kole

pre 14 godina

Toliko o plasmanu u top 8! A kako su lepo počeli, a možda ih i treba razumeti (igrače) pošto sumnjam da je neko od njih primio platu već nekoliko meseci!

XAXA

pre 14 godina

A ipak mislim da je za vse kriv Jan Vesely,100000% je došao i poveo DULETA,da ih pripremi.

p.s.A ŠTA je sa onim "samo da očuvamo +30 proti Grand-a koji je pobedio "slabu" barcu

само ви губите,слободно,још неколико лоши

pre 14 godina

јес да сам делија,али ми је много драго што смо изгубили...волео бих и да испаднемо из еврокупа,да оду ове лоповчине из управе,да се лепо почне испочетка и да се онда вратимо у Пионир...док је на челу лоповска управа,Делија у Пиониру неће бити...КК Црвена Звезда ће Делије моћи да гледа само на ТВ-у...једино ми је криво због ових младих и талентованих играча и Трифуновића,зато што они испаштају због нечијег немара!
толико од мене...

kk sledeca sezona

pre 14 godina

verovatno su opet krive sudije....i carobnjak Dule sto im svake sezone ukrade titulu...sada se i evropa urotila protiv vas,pa neverovatno...dakle svi protiv vas,a tako strasna,sampionska ekipa....cccc

Srdjan

pre 14 godina

Kakvi navijaci, takvi i igraci!!
Sram vas, bre, bilo, vi tzv. navijaci!!!
Za koga navijate: za NLB ligu, za Trifu, Laleta, Vuka, ili za ZVEZDU?!!!
Protiv svega ste, a bas bi voleo da cujem za sta ste?!!!
Satro "vasa" ZVEZDA je veceras imala sansu da bar nesto uradi u ovoj sezoni, ali ne, vama to nije vazno, vi nesto bojkotujete, a vise ni ne znate sta!!!
Imaju puno pravo glodari da vas prozivaju, vas kojih nije bilo veceras, a ne one jadne ljude koji su ipak dosli da pomognu svom klubu.
STIDITE SE!!!
Verovatno se niste dogovorili oko cene sa upravom, pa vam je truba da dolazite?!
A STIDITE se i vi nazovi IGRACI!!!
Pa sta sto niste primili platu 7 meseci!!! Sto, kao zivite od plate?! Ili vam vasi zalizani menadzercici utrcavaju kintu? Znate dobro da bi svoje dobre igre kasnije dobro naplatili u inostranstvu? Sto, jel glodari dobijaju platu, pa opet dobiju Barsu?!!
MA BRE, STIDITE SE SVI, STVARNO ZASLUZUJETE JEDNI DRUGE!!!
Samo, ja sam i dalje ponosan sto sam ZVEZDAS, ali pravi, koji bodri svoj klub i u pikadu, a vas se stidim!!!!!!

nebojsa zuta cipelas

pre 14 godina

trifo,nebojsa,mirko,lale ostanite jos 100 godina i sacekajte revizore! opaca vrati se na najmanji kalemegdan,i onda svi zajedno,a zaboravih i pauka iscrtajte nova parking mesta,namaknite koji euro i titula je tu!naravno sledece sezone

darko

pre 14 godina

Sramota!!!Kako za igrače tako i za upravu...Jeste da ne dobijaju platu ali u karijeri im nece pomoći da prave ovakve neuspjehe sve su to mladi igraci i trebalo bi da imaju želju za dokazivanjem a uspjeh Zvezde u ovom takmičenju bi im otvorio vrata većih klubova...Neshvatljivo

Tony9

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce da ih saplicu?
I Lukica i Trifu?

P.S.Mozda dok ne zavedu disciplinu i ne proliju znoj prvo na treningu a posle i na utakmici?

titula ???

pre 14 godina

Pa ono više liči na neki radnički protest nego na navijanje !?!? Pa u skladu sa tim predlažem stečaj tj. KATANAC !!!
Ljudi nemojte nam više sramotiti srpsku košarku i naš Pionir ( dobro ne rekoše da je i sad bio pun ).

PFC 3

pre 14 godina

VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa titule necete ni imati, sad da vam ne trebaju to ti bas ne verujem, al ajde da vas ne secem sad.

г4

pre 14 godina

Био бих срећан да се открије ова купопродаја и Звезда нарочито избаци из свих европских такмичења 10 година, а играчима забрана кошарке 5 година па да иду на биро рада и чекају посао. Из авиона се видело да је утакмица дата, чим се ни Чеси нису нешто нарочито радовали. Трифуновић треба да иде не што је сам крив већ што има посла са будалама.

Basket

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja sam siguran da su sudije krive. Ovaj neki Ceh, inace vrlo poznat igrac, za koga nikada nisam cuo, je sutnuo posle isteka vremena, a i nagazio je na aut liniju. Nadam se da ce sudije adekvatno reagovati i dodeliti Crvenoj Zvezdi titulu, jer su oni najbolji.
Shljaka rules.

nikola

pre 14 godina

Najveca tragedija je sto ce se navijaci kkss posle nekog eventualnog poraza Partizana u Evroligi opet javiti da nam kazu da brukamo srpsku kosarku ili da nemamo pojma i ostalo.

nikola

pre 14 godina

Opet taj Nimburk i opet ogromna razlika u sred Pionira.Pa dobro ljudi, ja ne znam ima li svrhe zezati vas vise. A hteli ste da igrate Evroligu i pretili raznim trofejima i titulama pred pocetak sezone,kao i pred svaku sezonu. Sto je najgore ovo vas nece spreciti da i dalje pricate da Partizan bruka srpsku kosarku.

lazar

pre 14 godina

Ono je mnogo jadno.Kao veliki GROBAR sam se smejao u pojedinim trenucima navijanju sacice "navijaca" koja je svojim glasicima koji se na prste mogu izbrojati bodrila svoje ljubimce,pogotovu kad su gubili...xaxa.U tome je jedna od razlika,kad PARTIZAN gubi(sto je retkost)GRBARI PEVAJU SVE JACE I JACE.Prosto ne mogu da verujem da vi imate tu cast da igrate u Pioniru,mestu koje je popriste velikih meceva i u koji dolaze veliki evropski timovi poput Barselone,Panateneikosa,PARTIZANA...P.S.Ne pratim vase meceve,ali sam zeleo da vidim kako to izgleda kad neko od nasih "timova"izgubi u Pioniru,a i igrao sam dvojku bez hendikepa... PARTIZAN SAMPION !

bozic pera

pre 14 godina

bolje bi vam islo umetnicko klizanje,ili mozda badminton ali posto kosarku ne znate igrati gledajte u cetvrtak u 20.45 nekoga ko zna...najbilje bi bilo da se rasformirate:)

DELIJE SURCIN !

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!

koki

pre 14 godina

e moja komsinice,pa dokle?izbukaste nam srbiju totalno!ajde sada lepo smirite se i u cetvrtak gledajte kako se pravi tim i igraci bore za ime svog kluba i svoje zemlje.

МалерВГД

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.


Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.



"Ма шта причате ви Гробари,наш Тадија је много бољи",Пусти Ноле све те приле и само кољи :)

ПС Толе је крив,знамо.

МалерВГД

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.


Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.



"Ма шта причате ви Гробари,наш Тадија је много бољи",Пусти Ноле све те приле и само кољи :)

ПС Толе је крив,знамо.

Maki-Delija

pre 14 godina

Resenje za izlazak iz krize u 3 faze:

1. Najuriti kompletnu upravu (po mogucstvu motkama)

2.Proglasiti stecaj i staviti lanac & katanac

3. Baciti kljuc

Nikola

pre 14 godina

Veliki sam grobar i uvek sam bio ravnodusan prema Zvezdi ili sam zeleo da izgubi ali kada sam procitao ovu vest osetio sam neku mucninu, ne mogu ni da vas zezam vise, STA VAM SE BRE DESAVA??

Deki

pre 14 godina

Sram bilo ove Cehe, ne dozvoljavaju Zvezdi da poleti.
Nije toliko vazan poraz, koliko je vazno da smo dobili Lazara Radosavljevica.
Nimburk odavno nije imao igraca sa takvim ucinkom, kao sto je to bio Tejlor veceras.
Vredjanje Covica je trajalo duze od navijanja veceras.
Eh, da nam je bio B. Bakic, ne bi imali ovako lose sutersko vece...
Na sledecoj utakmici ce biti bolje...
...ekipa dize formu za sam finis takmicenja u Kupu Bajre Zupica...

Džontra Volta

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.

Odavno nisam video bolji komentar,svaka čast majstore.

A ima i ona post faza,"dobili smo poslednja 3 derbija od 5 odigranih".
Ja stvarno ne zelim da vas zezam za Nimburk isuvise ste tuzni za tako nesto

Dilber

pre 14 godina

Dinar se prosi, SMS-om se brani srbska svetinja,spas se trazi u fuziji sa klubom sa periferije. Hej,spas je klub koji postoji 15 godina...smesno i tuzno. Opravdanja i svake godine opravdanja. Isto ce biti i u fudbalu. Bicete pocepani,spominjacete Mazice i Milijase...A trofej ce opet kod nas. I posle? Opet cete svojom zaslepljenoscu da nisko udarate po Srbiji,cim granicu predjete samarace vas Tbilisi i ostali... Pistacete oko poraza Partizana protiv prosecnih evropskih klubova kakav vi vise niste a nekad ste bili Prvaci Evrope. Imali,pa nemali. Stiglo vas je najgore. Po zasluzi.

nikola

pre 14 godina

Najveca tragedija je sto ce se navijaci kkss posle nekog eventualnog poraza Partizana u Evroligi opet javiti da nam kazu da brukamo srpsku kosarku ili da nemamo pojma i ostalo.

Sonny

pre 14 godina

Znam da poraz boli, ali me je oduševila atmosfera u Pioniru. Samo mi nije jasno kojoj upravi su poručili da ide napolje. Voleo bih da mi neko objasni. A svi koji žele da gledaju košarku, a ne komediju, za neupućene, košarka se igra četvrtkom u Pioniru, a utorkom se daju komedije. Žao mi je komšinice.

EUROLEAGUE

pre 14 godina

Ovoj ekipi komsinice je samo NEBO granica ,smesniji nego ikad brukaju sebe i Srpsku kosarku gde god stignu.
Evropski gigant je osvojio nosvojivu trvdjanu Pionir,na cemu mu zavide mali klubovi poput Barse,Panatenaikosa,Efesa ...kojima je to nedosanjani san

Basket

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja sam siguran da su sudije krive. Ovaj neki Ceh, inace vrlo poznat igrac, za koga nikada nisam cuo, je sutnuo posle isteka vremena, a i nagazio je na aut liniju. Nadam se da ce sudije adekvatno reagovati i dodeliti Crvenoj Zvezdi titulu, jer su oni najbolji.
Shljaka rules.

... KK Partizan je za sve kriv

pre 14 godina

(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa i da izgubimo od PAO,sta onda? Po tebi je to isto kao kad se izgubi od Nirnburga sa 20 razlike u sred Pionira?

serdjo

Da, Partizan je platio Keselja i Bjelicu da slabo igraju,oterao Pesica,sprecio fuziju sa FMP-om,ugasili Radnicki,imamo ljude u vasoj upravi... Kao sto rekoh...

BobRock

pre 14 godina

ja sam partizanovac..ali hteo bih realno da dam komentar...prvo...zvezda ima solidan tim,i solidan potencijal....dobro,ima 3-4 indijanaca,ali uglavnom nije lose..trener je ok..ali ne treba ga menjati bar 4 godina da bi se dobio neki rezultat...onda,publika..posle 3 poraza odmah bi da smenjuju trenera..samo govori koliko ste kosarkaski neobrazovani...da bi se pobedjivalo mora se gubiti prvo...i partizan je pocetkom ove dominacije gubio svuda...naravno...morate i napuniti pionir,..a ne poluprazan da bude...onda uprava treba da bude racionalna..a ne da dovede neproverene amerikance i istrosene lule...i na kraju,nije sramota uzeti recept od kk partizana,to treba da urade i fk partizan i zvezda,veliki rad,talenat,strpljenje i velika posvecenost treningu...ali..ipak je ovo Srbija:) pozz svima

rus

pre 14 godina

kakva maestralna igra zvezde,kakvo fanaticno navijanje navijaca,kakva skripa patika u pioniru zbog preglasne publike,i naravno nebojsa ilic koga ni najgore vredjanje ne moze isterati sa klupe.covek jednostavno zeli da on bude taj koji ce staviti katanac.

Rodjo komsija

pre 14 godina

Iznenadjen sam! Iako vam se vratio Mirko Pavlovic,poraz?Ipak najjaci utisak na mene je ostavila pesma navijaca>jos jedna pobeda i titula.Dirljivo.Da i vama krava bude ziva i zdrava!

rema

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)
Dechko je zreo za posmatranje...

pharaoh

pre 14 godina

Još nešto htedoh reći. Prestanite više da Kešelja i Bjelicu proglašavate najvećim nadama srpske košarke (notorna glupost!!!). Zašto? Pa, zato što onaj jedan ulaz Mitrovića, na kraju prvog poluvremena protiv Barselone, više znači za samopuzdanje jednog talentovanog (i neafirmisanog) igrača, nego sve dosadašnje utakmice tih vaših "najvećih nada".

Da bi neko mogao da postane vrhunski igrač, on mora da igra utakmice protiv neuporedivo boljih igrača od sebe (prvi uslov!), a zatim i da osvaja trofeje (drugi uslov!). Da li ste vi videli taj njihov neverovatni potencijal u utakmicama protiv Nimburka, Gran Kanarije i ostalih smešnih ekipa, ili možda protiv Partizana i Cibone u NLB ligi, koju ovi timovi igraju sa 30% snage? Pa, ti vaši talenti u Evroligi ne bi mogli ni loptu preneti preko pola protiv Barse, PAO ili Olimpijakosa. Vi niste svesni koja se košarka igra u Evroligi. Prošlih sezona ste Tadiju proglašavali boljim igračem od Novice (hahaha), a ove sezone su Bjelica i Kešelj duplo veći potencijal od Veselija (još jednom, hahaha). Pa, Veseli je bio MVP na utakmici protiv Barselone (halo?!?!?!?!). Osvestite se malo. Dok živite u tim vašim iluzijama, Partizan će osvojiti Evroligu.

P.S. Prema tome, preporučujem Bjelici i Kešelju da pređu u Partizan (ako ih Dule želi), i onda možda imaju šansu da jednog dana postanu IGRAČI.

nikola

pre 14 godina

Opet taj Nimburk i opet ogromna razlika u sred Pionira.Pa dobro ljudi, ja ne znam ima li svrhe zezati vas vise. A hteli ste da igrate Evroligu i pretili raznim trofejima i titulama pred pocetak sezone,kao i pred svaku sezonu. Sto je najgore ovo vas nece spreciti da i dalje pricate da Partizan bruka srpsku kosarku.

HERODOT

pre 14 godina

Dobro su se držali u prvoj a i u drugoj četvrtini.Postojala je nada.Da li još uvek postoji nada?
Od dve utakmice u BG trebala im je jedna pobeda.
Denda: "Samo da izgube sa manje od pet razlike.Ako pobede Grand Kanariju biće drug."
Epilog; Sa ovim porazom definitivno ste ušli u istoriju,čitaćemo o vama samo iz sportskih almanahaŠta vas briga bićete zapamćeni kao jedini KK sa najviše osvojenih trofeja na šljaci.

Sava Stajic

pre 14 godina

Bjelicu pod hitno odvesti kod DR DULETA VUJOSEVICA POD HITNO ! ! !Od igraca svetske klase i reprezentativca nase zemlje,zvezda je napravila gubitnika,upropastila ga...Njemu jos samo Dule moze pomoci inace ce propasti nacisto...Ovo nije sala,najozbiljnije mislim,zaista je steta da takav igrac propadne ! ! !

lazar

pre 14 godina

Ono je mnogo jadno.Kao veliki GROBAR sam se smejao u pojedinim trenucima navijanju sacice "navijaca" koja je svojim glasicima koji se na prste mogu izbrojati bodrila svoje ljubimce,pogotovu kad su gubili...xaxa.U tome je jedna od razlika,kad PARTIZAN gubi(sto je retkost)GRBARI PEVAJU SVE JACE I JACE.Prosto ne mogu da verujem da vi imate tu cast da igrate u Pioniru,mestu koje je popriste velikih meceva i u koji dolaze veliki evropski timovi poput Barselone,Panateneikosa,PARTIZANA...P.S.Ne pratim vase meceve,ali sam zeleo da vidim kako to izgleda kad neko od nasih "timova"izgubi u Pioniru,a i igrao sam dvojku bez hendikepa... PARTIZAN SAMPION !

razocarani Zvezdas

pre 14 godina

Mila majko, sta se sa nama desava.
Ja vise ne mogu da gledam i slusam Vujosevica i grobare a jos manje ove nase demagoge i prodavce magle...
Bolje da nas nema nego da se ovako brukamo.

kriv je KK Partizan

pre 14 godina

"...ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA..."
(pedja, 2. mart 2010 22:57)

Kazem ja, sigurno je opet KK Partizan kriv. Nismo vam dali da se fuzionisete sa FMP-om,oterali smo Pesica, ugasili smo Radnicki Beograd,imamo nase ljude u vasoj upravi,gepekovanje,lobi...
E Boze Boze, zato tako i prolazite svih ovih godina.

Neuporedivi

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)
Ovo je tako dirljivo da sam se rasplakao...
ISTORIJSKA JE ČINJENICA da su delije ODUVEK BILE sinonim za SKROMNOST, VERNOST i ODANOST...
Po tome ih zna čitava evropa a bogami i svet...

I zbog svega navedenog izjavljujem:

NIKADA NIŠTA PATETIČNIJE U ŽIVOTU NISAM PROČITAO!!!

BRADILKO

pre 14 godina

Nije sve tako crno kako izgleda. Ima sanse za ove momke i klub ali u DIZNILENDU , pa bili bi glavna atrakcija , Miki , Shilja i kompanija bi prsla zbog vas.

misa

pre 14 godina

Ajmo grobari svi na net pa dovrsite zapoceto veceras, verujem da ste srecni i zadovoljni!!!

Igrali smo bas onako kakvo nam je stanje u klubu.Bez organizacije,bez ideje,bez emocija,radosti,zelje,trenera,navijaca,ljubavi prema klubu...bez icega sto bi nas ucinilo dostojnim crveno bele boje.

I nemojte ponovo sve svaliti na igrace, ko zna sta se sve desava iza paravana i koje se stvari desavaju iza kulisa.Muka mi je od svega,od ovih iz stare uprave,iz nove uprave,od delija koji sede ispred tv-a,od ILICA,muka mi je da svake noci lezem sa mislju da ce biti bolje "sledece sezone",muka mi je da gledam jad i cemer od moje zvezde,muka mi je da gledam kako grobari slave svaki nas debakl...

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..

borko

pre 14 godina

I Zvezda i Fmp su uspeli da u dve utakmice upropaste sve ono sto su citave godine gradili u Evropi. Sto je najgore zbog te Evrope zrtvovana je Jadranska liga u kojoj nikad u istoriji iste nisu imali gori skor. Kad se doda tome da je Hemofarm ispao u prvoj fazi sa onakvim timom,ostaje Partizan koji jedino nije razocarao i morao bi proci dalje. Iako je bilo dosta pobeda nasih timova kad se podvuce crta ova sezona ce biti katastrofalna.

Stefan Nbgd

pre 14 godina

Grobar sam,nisam vise klinac da navijam protiv Zvezde u Evropi. Zelim da verujem da su velika vecina "navijaca" koji komentarisu poraze Partizana i Zvezde ne bitno da li u fudbalu ili kosarci ipak klinci. Navijao sam za Zvezdu veceras,ali forsiranje onog Amerikanca koji sve radi ne bi li sebi digao cenu za transfer u jaci klub je cista nebuloza. Sve u svemu jako losa partija Zvezde i od gotovog ste napravili veresiju. Sramno je izgubiti od Ceha u Pioniru ovolikom razlikom i onakvim zalaganjem ! Pozz za sve ljubitelje kosarke.

vladimir

pre 14 godina

Frustrirajuce!
Tesko je navijati za KK Crvena Zvezda.
Ko uopste vodi ovaj klub?
Ako je Pavlovic po preuzimanju duznosti zatekao to sto prica da je zatekao zasto ne podnese krivicne prijave.
Upropastena jos jedna generacija.

lud@zbunjen

pre 14 godina

E pa lepo- Na jesen imamo 3 predstavnika U Euroligi
1.Partizan (po inerciji)
2.Hemofarm (kroz kvalifikacije sto su sredili letos Kaponja, Opaca i Bertolomeu)
3. Zvezda (kao osvajac Eurokupa)
Ko ce bre sa nama???

PFC 3

pre 14 godina

VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa titule necete ni imati, sad da vam ne trebaju to ti bas ne verujem, al ajde da vas ne secem sad.

koki

pre 14 godina

e moja komsinice,pa dokle?izbukaste nam srbiju totalno!ajde sada lepo smirite se i u cetvrtak gledajte kako se pravi tim i igraci bore za ime svog kluba i svoje zemlje.

GROBAR UZICE

pre 14 godina

E vi ste bruka za srpsku kosarku, vi da igrate u Evrolige pa pucali bi u proseku sa 40 razlike, e gubite od nekog Nimburka prvi put cujem, sta je to jel se to mozda jede.Tejlor tuga veze nije imao on bolji od Mekkejleba pa nije mu ni do kolena decko je za njega igracina,krivo mi za Bjelicu bolje da bezi iz Zvezde dok moze jer ce ga upropastiti, zalosno je ko sve igra kosarku jad i beda!!!

crno-beli

pre 14 godina

Ovo je stvarno ocaj zivi! Ovaj Nimburk je sasvim prosecan tim, u rangu Radnickog, Sirokog ili FMP-a, igra sporo, staromodno, bekovi drze loptu skoro ceo napad, skoro i da nemaju centre, a i oni Ameri ponekad deluju izgubljeno.
Zvezda je i od takvog tima izgubila 18 razlike!
Onaj Tejlor veze nema s kosarkom, igra covek za sebe. Keselj se vuce po terenu kao prebijena macka, Stimac smesan, Kikanovic veceras katastrofa... Trifunovic ima podocnjake do zemlje i deluje potpuno izgubljeno.
Meni je stvarno zao sto je Zvezda pala na ovako niske grane, ali kako ko radi, tako mu se i vraca.

Ogi

pre 14 godina

Ovo ne treba vise komentarisati,u principu nista bolje nisu igrali od obicnih basketasa iz kraja...Tuzno je i smesno u isto vreme,a navijaci Partizana,iako to nije sportski,imaju svako pravo da nam se smeju. Mozda mi opet budemo rival crno-belima nekad u daljoj buducnosti...dotle ja se izvinjavam svom voljenom klubu,ali nemam snage da vise rizikujem infarkte na svakoj utakmici. Pocivaj u miru Zvezdo.

E tako se to radi...

pre 14 godina

Ajde sto ih je ovaj Ninburg pregazio!
Nego se vratio u rikverc da ih dokrajci!
Da su uveli i na ovim dresovima sms pomoc ugrozenim pobedili bi sigurno!
Mada je 99% zbunilo igrace kkss to sto su culi da Evropske ekipe uglavnom gube u Pioniru! Pa su sada jos vise zbunjeni!
A poruka za ove ucveljene:
,, Za prosutim mlekom ne vredi plakati ,, !

DELIJE SURCIN !

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!

titula ???

pre 14 godina

Pa ono više liči na neki radnički protest nego na navijanje !?!? Pa u skladu sa tim predlažem stečaj tj. KATANAC !!!
Ljudi nemojte nam više sramotiti srpsku košarku i naš Pionir ( dobro ne rekoše da je i sad bio pun ).

Zikopfc78

pre 14 godina

Mene je nimbruka kako zvezda Istrifovano tejlorishe po Evropi !

Sledece sezone sigurno uzimate FIBA Evrocelendz kup, samo mi nije jasno sta cete igrati kroz 3 sezone !

hahahah

pre 14 godina

ma ovo je bila samo pripremna tekma zvezde za sledecu sezonu, zvezda ce uzeti sve trofeje,grobari cuvajte se!!!! ahaahahahahhahaahah komedija..

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

manapana

pre 14 godina

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..
(misa, 2. mart 2010 22:07)
Ne,ne,ne prijatelju,CRNO-BELO vam se pise ;)

XAXA

pre 14 godina

A ipak mislim da je za vse kriv Jan Vesely,100000% je došao i poveo DULETA,da ih pripremi.

p.s.A ŠTA je sa onim "samo da očuvamo +30 proti Grand-a koji je pobedio "slabu" barcu

Realista

pre 14 godina

Realno vise nemate prava da komentarisete Partizan i njegove utakmice,jer ste pokazali koliko vredite...Prvo ste izgubili od Turk Telekoma na domacem terenu,zatim od Fmp-a u kupu,pa sad i od ove ekipe,a pricali ste da ce te da pobedite sve tri utakmice,svaki dalji komentar je suvisan.....

bad777

pre 14 godina

Mala pesmica za komsije:
dotako sam dno zivota,
i pakao i ponore,
ali ti mi dusu uze,
ej prokleti DULE stvore,
pa zbog tebe nemam mira,
u snovima i na javi,
kako da te muko moja,
kako da te tugo moja,
na trenutak zaboravim.

p.s. nista strasno, bice
tm
bolje SS

majskor

pre 14 godina

dokle cete bre da brukate srpsku kosarku ? Vi ne zasluzujete da igrate ni ispred zgrade. Mnogo ste smesni. Jedino sto znate da radite, jeste da otpuzujuci druge, opravdavate vasu nemoc. Vi ste misevi i to pravi.

vladan

pre 14 godina

osvojicemo ligu lilijane ronketi,pa cemo igrati euroligu 2113,mozda,a sledece sezone cemo biti prvi u badmintonu npr..a Tole,D V,Nole,sosoni,apaci i arapaci krivi su za sve.PUTUJ EVROPO,ah ,da BILI SMO PRVACI EVROPE 1991,valjda...ZAUVEK CE BITI ONA FK I KK SLEDECA SEZONA

Milan Rauš

pre 14 godina

Sinoć oko 20h u hali Pionir dogodio se ogroman incident kada je grupa mladića pokušala da oponaša igranje košarke, naime već negde oko 19:30h grupa koja je već od ranije poznata organima gonjenja počela je da se okuplja unutar hale Pionir, oko 19:42h malobrojno građanstvo koje podržava ovako nastrane manifestacije počelo je da ispunjava tribine hale Pionir. Tačno u 20:00h počeo je i sam incident, u svom začetku sve je izgledalo poprilično naivno, međutim već oko 21:30h počelo je vređanje košarke kao sporta, naime grupa koja sebe naziva KK Crvena Zvezda grubo i bez pardona počela je da primenjuje nešto što se samo može nazvati antikošarka. Ceo incident prenosila je i državna televizija, te su se zbog toga Ugrentnom centru Beogradu javljali stariji građani i hronični bolesnici i to sa klasičnim simptomima koji se javljaju kod gledanja tolikog stepena antikošarke: vrtoglavica, mučnina,aritmija, povraćanje i dijareja. Policija je reagovala tek negde posle 22h ali su pripadnici grupe već napustili halu Pionir, češki turisti koji su se zatekli pukim slučajem rekli su policiji da ovakvo nešto nikada nisu videli i da se oni košarkom bave čisto amaterski, ali da ovakvo oponašanje košarke i sporta uopšte još nisu videli i da su i sami zgroženi onim što se sinoć desilo u Pioniru.
Negde posle 23h časa ministar policije Ivica Dačić je izdao saopštenje u kome se navodi da policija već upoznata sa svim krivičnim delima koje je počinila grupa KK Crvena Zvezda ili kako je u kriminalnim vodama poznata kao Opačina grupa, ova grupa već 10-tak godina pokušava antikošarkom da ostavi bilo kakav utisak na bilo koga, rekao je ministar, takođe zamolio je sve građane koji primete članove ove grupe da odmah obaveste policiju, članovi grupe su:

Kešelj Marko, optužen za večiti talenat i šizofreniju
Kikanović Elmedin, optužen je za neuspešnu imitaciju centra
Radosavljevic Lazar, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Rondović Nikola, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Taylor Mike, optužen za nedostatak bilo kakvog smisla za grupne sportove, preterano bolesno soliranje i nedostak nervnog sistem u opšte a mozga pogotovo. Takođe povodom učešća ovog lica našim vlastima obratio se i Barack Obama, rečima: Braćo i sestre Srbi zgrožen sam onim što izvesni Teylor Mike radi u vašoj zemlji, i to kao američki državljanin, upravo zbog toga i zbog činjenice da se u Americi ovaj sport igra profesionalno spreman sam da kao izvinjenje zbog pomenutog gospodina povučem priznanje Kosova kao znak dobre volje.
Nedović Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Stević Oliver, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Radivojević Vuk, optužen za antitalenat epskih razmera, nemanje osnovnih motoričkih funkcija, za ovog člana sam ministar je izjavio da treba pucati bez predhodnog upozorenja jer je isti izuzetno opasno netalentovan i kao takav predstavlja orgomnu pretnju društvu i samoj košarci
Filip Videnov, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Štimac Vladimir, ovaj pripadnik grupe je teško bolestan, Daunov sindrom, obavezan nadzor nadležnih medicinskih službi
Bjelica Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Dragićević Tadija, trenutno bekstvu vođa grupe optužen za večiti talenat, biće mu suđeno u odsustvu

kao organizatori grupe navode se:

Radović Aleksandar, optužen za urušavanje košarke
Vučićević Slobodan, strani državljanin finansijer grupe
Maljković Božidar, idejni podstrekač
Lučić Lale, nema komentara

kao taoca ove grupe policija navodi izvesnog Trifunović Aleksandra koji je u ovu grupu uvučen na prevaru a iza koga stoje lepi trenutci evropske košarke u Grčkoj i Litvaniji.

realan

pre 14 godina

dobro ljudi,realno!mislim letnja liga,nezanimljiva i nebitna utakmica,sta sada?u cetvrtak je ono pravo,pionir,pravi timovi pravi navijaci,e to je vec nesto!

bombat

pre 14 godina

Neznam kako, ali imam neki osecaj da su sudije i Partizan nekako krive za poraz, sigurno je Danilovic gepekovao ove cehe koji su pritom bili u autu sve vreme!

dr.b

pre 14 godina

Sta ce Butulija u "Pioniru" kad mu je ostecen slusni nerv? Zar ne treba da se odmara i da izbegava buku? Mada,neke buke nije ni bilo,al' opet,brinem za coveka...

draugenthaler

pre 14 godina

Molio bih moje Grobare da se ne naslađuju, mi ne trebamo padati tako nisko, s Panatom je biti ili ne biti, ako nas kojim slucajem dobiju bojim se da ćemo ispasti s tri pobjede, zato se ne treba radovati tuđoj muci, mada to navijaci Crvene Zvezde zaslužuju, ali opet ponavljam da nam to ne treba, poz i srecno

Kum

pre 14 godina

Krenimo redom o ucinku igraca:

Tejlor - (nebeski letac, sjajan igrac, odlican prodor i asistencija, igrao u LA Klipersima, hahahah)- neverovatno pogubljen na terenu, pokusava da igra 1 na 2, 1 na 3, pa cak i 1 na 4, dok ostali igraci cekaju loptu koju nece dobiti 100%, obican americki cirkuzant, zakucava se u protivnicke centre koji su po 20 cm visi od njega, gubi 6 lopti po utakmici, gleda samo svoju statistiku, za njega je Moris Bejli izmislio kosarku, a mi ga oterali, bruka,

Radivojevic - vazi isto sto i za Tejlora, samo sto je jos triput sporiji i tapka loptu u mestu bar 15 sekundi, i u tom tapkanju istekne napad, nikakav sut, i nije americki cirkuzant, olaksavajuca okolnost je sto nije klasican plej,

Nedovic - jedini od igraca koji igraju na poziciji pleja da nesto zna, ali jos uvek mlad, Trifunovic ga nije pustio da igra ovu utakmicu, da jeste smatram da bi bilo mnogo bolje,

Videnov - donekle dobar (kad pogledam kako su ostali igrali), previse ispucanih trojki(0/6)iz neizradjenih pozicija, za dobrog sutera neverovatno lose,

Keselj - totalno izgubljen na terenu, kao i da nije bio tamo, los sut na ovoj utakmici, lose pokrivanje igraca u odbrani, sto je kaznjavano lakim poenima za Nimburk,

Bakic - dosta falio, narociti u odbrani, steta sto nije igrao,

Bjelica - kao i Videnov donekle dobar, solidan u odbrani, malo se zaletao u igrace u napadu, od njega se ipak ocekuje mnogo vise,

Radosavljevic - dobio sansu na kraju kad je sve bilo izgubljeno, malo vremena da bilo sta pokaze, ali je bar dobio sansu,

Rondovic - bez ulaska u igru,

Stevic - najbolji nas igrac na ovoj utakmici, ali lose izvodio slobodna bacanja, skok solidan, narocito u napadu, nije pravio mnogo gresaka,

Kikanovic - kao da je pao sa kruske, najgori na utakmici, nikakav u skoku, u napadu beskoristan, lose pokrivao igrace u odbrani, pravio pocetnicke greske, ukupno gledano katastrofalno je odigrao, jad i beda,

Stimac - borio se dosta, vidi se da igra srcem, ali nema dovoljan kvalitet, promasio nekoliko zicera, za Kikanovica na ovoj utakmici izmislio kosarku,

Trifunovic - pogubio sve konce igre, gubio se u svojim rotacijama, forsirao zonu iako se videlo da igracima Nimburka ide sut, forsirao Vuka Radivojevica, po mom misljenu najgoreg igraca u nasem timu, Nedovicu nije pruzio sansu, forsirao Keselja takodje, igracima savetovao neke akcije koje i on sam ne razume i nezna sta je pokusavao sa njima,

Generalno gledano, katastrofalna igra Zvezde i poraz od tima prosecnog kvaliteta!

Cestitke igracima Nimburka na zasluzenoj pobedi, potpuno su nas nadigrali i zasluzili aplauz na kraju utakmice.

Jos samo da dodam, Dvejn Dzons, centar koga je Opacic doveo pa oterao, sada belezi preko 15 skokova po utakmici u NDBL-u, kako bi sada koristio ovom timu, velika steta!!!

Srdjan

pre 14 godina

Kakvi navijaci, takvi i igraci!!
Sram vas, bre, bilo, vi tzv. navijaci!!!
Za koga navijate: za NLB ligu, za Trifu, Laleta, Vuka, ili za ZVEZDU?!!!
Protiv svega ste, a bas bi voleo da cujem za sta ste?!!!
Satro "vasa" ZVEZDA je veceras imala sansu da bar nesto uradi u ovoj sezoni, ali ne, vama to nije vazno, vi nesto bojkotujete, a vise ni ne znate sta!!!
Imaju puno pravo glodari da vas prozivaju, vas kojih nije bilo veceras, a ne one jadne ljude koji su ipak dosli da pomognu svom klubu.
STIDITE SE!!!
Verovatno se niste dogovorili oko cene sa upravom, pa vam je truba da dolazite?!
A STIDITE se i vi nazovi IGRACI!!!
Pa sta sto niste primili platu 7 meseci!!! Sto, kao zivite od plate?! Ili vam vasi zalizani menadzercici utrcavaju kintu? Znate dobro da bi svoje dobre igre kasnije dobro naplatili u inostranstvu? Sto, jel glodari dobijaju platu, pa opet dobiju Barsu?!!
MA BRE, STIDITE SE SVI, STVARNO ZASLUZUJETE JEDNI DRUGE!!!
Samo, ja sam i dalje ponosan sto sam ZVEZDAS, ali pravi, koji bodri svoj klub i u pikadu, a vas se stidim!!!!!!

Bane

pre 14 godina

Strasno!!! Ocajno!!!! Stvarno neznam sta reci!?! Sramota je da navijaci Zvezde ne mogu da napune Pionir. Treba da se stidi svaki Zvezdas koji nezeli da svojim prisustvom na utakmici pomogne svom voljenom klubu da pobedi neki tamo Nirnburg iz Ceske. A sad im je kriva i uprava. Navijaci su ti koji treba da pomognu svom voljenom klubu, nazalost veceras Zvezda nije imala svog sestog igraca. Bruka i sramota!!!!!!!

bozic pera

pre 14 godina

bolje bi vam islo umetnicko klizanje,ili mozda badminton ali posto kosarku ne znate igrati gledajte u cetvrtak u 20.45 nekoga ko zna...najbilje bi bilo da se rasformirate:)

djomla

pre 14 godina

A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe....

Sava Stajic

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...

Zvezdaš

pre 14 godina

Uaaaa Ranko Žeravica!

Uaaaa: "Trči i pucaj!"

HOĆEMO KOŠARKU, a ne ova dečačka iživljavanja!

Nije "Pionir" školsko dvorište!

Treneru, obuzdaj ga, ili nađi zamenu za njega, Tejlora!

Napravi bar jedan napad, gde se timski pravi blok za jednog dobrog šutera, kao što je očajni Videnov!

Učini nešto, pokaži "karakter", uzmi stvar u svoje ruke, ako želiš i znaš!

Ja nemam za koga da navijam, osim za Zvezdu!

...

vlajko front

pre 14 godina

kakav pakao,kakva atmosfera.svaki put kad pobede siroki napale se i ajmo da napunimo pionir...?!!!?kakva je ovo smejurija..opaca vrati se....cetvrtak..ej crno beli volimo vas volimo vas volimo

superiorni

pre 14 godina

I vi (igraci) se lozite da cete otici na zavrsni turnir, i jos osvojiti ovo takmicenje. Bjelica i Keselj bi dobro dosli Partizanu, pa bar da pojacaju jedini nas tim koji nesto vredi i moze u Evropi. Ostali igraci Zvezde da se pokriju, jer tu su gdi su, za bolje nisu.

vladan

pre 14 godina

P.S.mnogo mi zao zaboravih malo pre da pozdravim LEPOG FIKU i NIKSICKO PIVO,namerno ih pisam VELIKIM slovom,valjda ovo je tek pocetak bice toga jos ove,a ne SLEDECE SEZONE.MIRNO SPAVAJTE I LEPO SANJAJTE EUROLIGU VALJDA.

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....

waverunner

pre 14 godina

I ova stoka ih nabila!ove nabije ko stigne!e moj Tifa,i ovi vas SEKU,tman kad pocnete da rastete,Zvezda ko Platani,sece ih ko stigne!nista gani,EVROLIGA JE TU,termine na rts znate!nije ovaj HLEB kup,jagodia pa ta namestet penale,xexe,dobro bez birge,bice bolje VALDJA sledece sezone!xxexe

bogdan bobo kula

pre 14 godina

Sad je definitivno vreme da se ukine KK Crvena zvezda. Dotakli smo dno i treba da već jednom okončamo agoniju. Ja više nemam živaca da se nerviram za jednu sindikalnu skupinu. Zato bolje da ih igasite i da ih već jednom prežalimo. Ovo više nema smisla. U P R A V A N A P O L J E !!!!!!!

г4

pre 14 godina

Био бих срећан да се открије ова купопродаја и Звезда нарочито избаци из свих европских такмичења 10 година, а играчима забрана кошарке 5 година па да иду на биро рада и чекају посао. Из авиона се видело да је утакмица дата, чим се ни Чеси нису нешто нарочито радовали. Трифуновић треба да иде не што је сам крив већ што има посла са будалама.

само ви губите,слободно,још неколико лоши

pre 14 godina

јес да сам делија,али ми је много драго што смо изгубили...волео бих и да испаднемо из еврокупа,да оду ове лоповчине из управе,да се лепо почне испочетка и да се онда вратимо у Пионир...док је на челу лоповска управа,Делија у Пиониру неће бити...КК Црвена Звезда ће Делије моћи да гледа само на ТВ-у...једино ми је криво због ових младих и талентованих играча и Трифуновића,зато што они испаштају због нечијег немара!
толико од мене...

Ccccc

pre 14 godina

ma njjachi utisak na utakmici su povici navijacha , uprava napolje!!! Zar uprava nije smenjena tj koliko znam Luchic and company su preuzeli klub. Mozhda im smeta josh skupljach peshkira.hehehehe

zemunac

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)
----------------------------
Navijao sam ja večeras za tu zvezdu.Ali ovo nije žalosno,ovo je smešno.

Sava Stajic

pre 14 godina

Alo,Zvezdasi,vama jos jedino preostaje da gepekujete Vujosevica,da vas izvuce iz ambisa...Drugo resenje ne vidim :) ...SRAMOTA JE VELIKA,PREDSTAVNIK SRPSKE SKOLE KOSARKE DA IZGUBI OD NIZERAZREDNE EKIPE I TO IZ CESKE... Dok VESELI nije dosao u PARTIZAN,nisam ni znao da se tamo igra kosarka...Stvarno velika bruka i sramota ! ! !

Realan zvezdas

pre 14 godina

Holivudski raspad večeras, od samopouzdanja tima, igre, preko članova uprave koji izlaze ranije sa tekme, potpuno isfrustriranih navijača koji više ne znaju koga da prozivaju...jezivo.

Stojim na parkingu posle tekme sa jednim igračem, koga svi inače ovde najviše cenimo koji kaže:

".... ja mater ovima što urlaju sa tribina na nas.Imam osećaj da jedva čekaju da izgubimo svaki put...više bih voleo da igramo pred praznim tribinama, lakše bi nam bilo.

Njegov drug (nije košarkaš) kaže "mrzim što navijam za ovaj klub".

Naš igrac, koji je večeras promašio koš sa linije za slobodna bacanja se nadovezuje: "brate, ja mrzim što igram u zvezdi".

p.s.
E da, gasite bre neki drugi klub... ili izaberite neki drugi za koji ćete da navijate. Verovali ili ne, bilo je i gorih dana od današnjeg u poslednjih 20 godina postojanja Zvezde.

Ako je po Marfiju, dobijamo u Španiji.

boki_rs

pre 14 godina

ovi mecevi zvezde sa nimburkom prerastaju u pravo rivalstvo (:
steta sto i dogodine nece imati priliku da odmjere "snage" posto nimburk ne igra eurochallenge ligu (:

grobari1967

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!

GrobaR

pre 14 godina

svaka cast delije jos jednom ste nam pokazali kako da navijamo za voljeni tim!Hvala puno copy-paste


HAHHAHAHAHAHAHAHAHAhahahahhahahahahahahahahaahhahahhaa

Nikopol

pre 14 godina

ljudi ovi vashi me totalno razocharali. Shtimac promashuje zicere u seriji, Tejlor radi troskok ma daj.. Vuk pravi nenormalne piruete PA normalno da se sviraju koraci.. o bre..

nebojsa zuta cipelas

pre 14 godina

trifo,nebojsa,mirko,lale ostanite jos 100 godina i sacekajte revizore! opaca vrati se na najmanji kalemegdan,i onda svi zajedno,a zaboravih i pauka iscrtajte nova parking mesta,namaknite koji euro i titula je tu!naravno sledece sezone

bob

pre 14 godina

Vrati se Opaca ,sa tobom smo makar u Evrokupu pobedjivali,Lale odlazi!
Sad mi je tek jasno koliko je Tadija bio u pravu...jedan je Tadija kapiten

Urosh

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....

adler

pre 14 godina

e za ovo dragi moji treba normalno da se nadju odgovorni krivci.ili su igraci ili trener ili uprava.za ovo se podnose ostavke.ovo je totalna blamaza.u zvezdi nesto ne stima,smrdi.pa pogledajte samo imena,zvezda ima dosta jak tim.e sad bez razmisljanja da se obelodani ko je kriv da se gubi od ceha,da cesi ponizavaju jedan klub kakav je zvezda.nije nama u interesu da vi propadnete,to su samo trenutni izlivi osecanja navijaca partizana.mi ne mozemo bez vas,kao ni vi bez nas.ja hocu da budete jaki,da sprecite ovo ponizavanje.igrace kazniti ako su oni,trenera poterati ako je on,upravu najuriti ako su oni.ovde mora neko snositi odgovornost.imali ste sve,super krenuli,a onda siroki,fmp,turci,cesi.uradite nesto jer ja licno zelim derbi protiv vas,a ne derbi sa neznam ti nekim tamo.bar dok smo zivi.ne terajte inat,pokupite neke fore i od partizana.to je rivalstvo,a ne mrznja

Svarce Neger

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!
(grobari1967, 2. mart 2010 22:45)
Jeste to je bitna razlika. Doduse neko jede jos nesto svaki put i na svakoj vesti o Zvezdi. Ipak, kad vidim da ti je 43 godine potpuno te razumem. Pola zivota ti je proslo cekajuci da pobedis "veliku zabludu i prevaru" na njenom stadionu i jos polovina od toga da je pobedis na svom. Pa sad, posto hvala Bogu postoji kosarka i istorija koja je za tebe pocela "pre par godina", nastavi da uzivas. I da nas redovno pratis. Da, i samo nastavite sa komentarima. Dobar je to melem. Leci skoro sve. Ono, doduse postoje i dobri cajevi al' aj sad.

Uros Grobar

pre 14 godina

jaooooooo...pa sta to bi?!!! neocekivano! imali ste 3:0 i divne sanse da prodjete kao 1. u grupi i imali 2 mec lopte qci pred svojom publikom!!! neshvatljivo! sad recite zbogom evroqpu i dobar dan evrocelendz! KKP nikad ovako nesto ne bi propustio! uostalom mi nikada ne gubimo qci..:)

Tony9

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce da ih saplicu?
I Lukica i Trifu?

P.S.Mozda dok ne zavedu disciplinu i ne proliju znoj prvo na treningu a posle i na utakmici?

kk sledeca sezona

pre 14 godina

verovatno su opet krive sudije....i carobnjak Dule sto im svake sezone ukrade titulu...sada se i evropa urotila protiv vas,pa neverovatno...dakle svi protiv vas,a tako strasna,sampionska ekipa....cccc

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...
(Sava Stajic, 2. mart 2010 23:21)

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))

Radanko

pre 14 godina

E da...Bio sam veceras u Pioniru, i stvarno je sve bilo lose...ali, kada pogledam ovde zgubidane,samozvane majstore ironije,stvarno mi je muka, mnogo veca nego sto predstavlja poraz na terenu.
Bas me interesuje kako samozvani analiticari mogu da sjede i tek sto se zavrsila utakmica pokusavaju da bi budu duhoviti (vjerovatno je ovde jedino mjesto gdje to mogu biti),nekakav MalerBGD,Deki...i slicni.
Obicno ne komentarisem takve stvari, ali ljudi stvarno ste jadni. Potrazite svoj zivot umjesto sto se radujete komsijskim porazima.
Meni su dragi svi uspjesi Partizana, iako navijam za Zvezdu od rodjenja...
Ali necu vise da trosim rijeci na nebitno.
Veceras je stvarno zalaganje, koncentracija, kretanje, taktika, bukvalno sve, ali SVE bilo ispod svakog nivoa.
Ekipa potpuno paralisana posto su Cesi odigrali odlicnu odbranu na spoljnim pozicijama, a mi sa nespretnim Kikanovicem, presporim Stimcem i agresivnim ali u napadu neubjedljivim Stevicem nismo iskoristili njihov prilicno slabo zatvoren reket...I onda je Marfijem zakon poceo da radi i jedna lijepa prilika za dalju afirmaciju u Evropi je otisla u nepovrat. Ali ljudi, nije ovo Kosovski boj, nije Sudnji dan, treba odigrati hrabro u Spaniji. Vidjeli smo da su sve 4 ekipe tu negdje, trenutna inspiracija i forma presudjuju.
Ako i to ne uspije, ostaje domace prvenstvo.
Nadam se da Trifa nece razmisljati o ostavci, mlada je ovo ekipa, ima potencijala, makar sada to izgledalo i potpuno drugacije.
ZVEZDA UVIJEK U SRCU, narocito kada je tesko!!!

Dajte im Bari :))

pre 14 godina

Citam neke komentare,i ne mogu da verujem....
pre svega recite mi kakve veze uprava ima sa vecerasnjim porazom i ocajnom igrom???
pa nije ona ta koja priprema utakmicu,nije ona ta koja je igra,iako verovatno nesto smrdi u upravi i mozda je lose organizovana ,al ipak je strucni stab zajedno sa igracima kriv za ovo...
p.s ja sam samo dobronamerni komsija :)

CIKO

pre 14 godina

Tugo! Pa ova zvezdana nema ni I od igraca u svojoj ekipi. Trener neki ex igrac koji bi trebao da leti odmah. tAylor pa on je sesta liga igrac. Videnov i Stimac ... kuku majko... Bjelica polako ali sigurno poceo da propada, umjesto da napreduje on vec godinu dana nazaduje a to je u njegovim godinama ravno propasti i po mom misljenju u naredna 3 mjeseca ce se vidjeti sta on uopste moze i koliki su dometi a sve mi se cini da nisu visoki samo zato sto nije nista radio a imao je 2jake utakmice u karijeri. Kako neko moze da prenosi vase utakmice to mi nikako nece biti jasno!

Nesa

pre 14 godina

Eh komšinice. Razumem ja da vi ne znate ali ne razumem zašto sam se zbog vas večeras nervirao. Šteta zbog Bjelice i Kešelja jer propadoše u ovom klubu. Bežite deco dok je vreme. Vi zaslužujete mnogo bolje.

Branko Rajevac

pre 14 godina

Pokušaću da budem realan. Crvena Zvezda, po mom mišljenju ima dobro selektiranu ekipu, ali nema TRENERA. Ovako vođenje ekipe,može biti od koristi samo na basket takmičenjima, a ne u profesionalnoj košarci. Na žalost, Zvezda trenutno gubi, biće godina kada će biti drugačije, ali za Bjelicu, Kešelja i Štimca više nema godina koje mogu da gube. Ostanu li u ovakvoj Zvezdi o njima će se pričati kao o nekadašnjim velikim talentima kojima je malo falilo da budu vanserijski igrači, kojima je falio samo jedan korak da postanu veliki igrači. U taj jedan korak spadaju svi ti Duletovi dečaci kojima se cela Evropa divi. Ne odvoji li Zvezda za sebe par godina, da promeni filozofiju i napravi sistem, ako svaka počne kao prošla uvek će se zvati SLEDEĆA SEZONA

herpes crno beli

pre 14 godina

Odusevljen sam ingenioznim komentarom doticnog malera bgd! Kralju,care,sahu,idolu razvalio si ih na krajnje pametan i dokumentovan nacin.

darko

pre 14 godina

Sramota!!!Kako za igrače tako i za upravu...Jeste da ne dobijaju platu ali u karijeri im nece pomoći da prave ovakve neuspjehe sve su to mladi igraci i trebalo bi da imaju želju za dokazivanjem a uspjeh Zvezde u ovom takmičenju bi im otvorio vrata većih klubova...Neshvatljivo

Lala

pre 14 godina

Nije ovo tako loše kako izgleda,treba razumeti sirote igrače tek su iz Dodževa prešli u Citroene pa još nisu navikli,ali ima nade biće bolje sl...

Ljukovcan

pre 14 godina

Koliko god da mi je tesko zbog ovog poraza,ipak mi je drago da vidim koliko srece donose Zvezdini porazi,onom delu srpske populacije,koja mrzi sebe cim ustane ujutru i pogleda se u ogledalo i jedva ceka utakmice njihovog sparing partnera Evrolige, da bi istresli iz sebe sve frustracije nakupljene u toku nedelje.

Pjer

pre 14 godina

@Peđa
Ako bismo pošli tvojom logikom, koja nije vredna pažnje, ispada da je više od polovine Zvezdinih utakmica namešteno. Kad bi to bilo tačno, onda bi taj klub bio kažnjem stogodišnjim zabranomm takmičenja. Ne smišljaj koješta.

Ivan

pre 14 godina

Boze koji su ovo amateri. Gube od nekih indijanaca iz Ceske sa 20 razlike... Zvezda bolje neka se ostavi kosarke da ne bruka Srbiju vise.

ALeksandar

pre 14 godina

Trifo,o tome ti ja pricam...KESELJ-veciti talenat,STIMAC-treba da nauci da pogadja bacanja,pa tek onda da igra,KIKANOVIC-pod hitno kod hauarda iz orlanda na casove u teretanu,posto je preslab......Sve u svemu JADNO...!!!!!

Nemanja

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!

Andrija

pre 14 godina

"Uprava napolje"..
Sta vam je uprava kriva..ja bih jednu motku pa sve igrace redom..disciplina da se uvede.. Boze, vama kriva uprava..

Zvezdaš

pre 14 godina

Ovim putem želim da uputim izvinjenje Gospodinu Ranku Žeravici, zbog svog komentara, u kojem ga pominjem, ALI SAMO, kao zastupnika i promotera brze i "slobodne" košarke!

Pristalica sam inteligentnije igre (po mome mišljenju), gde je pregled i razumevanje igre dominantno.

Jaka, oštra, poštena i do kraja timska odbrana se podrazumeva.

...

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je za vecerasnje izdanje tzv. "KREATURA" koje su "nosile" crveno beli dres, suvise blago reci BRUKA I SRAMOTA.Ne zbog rezultata i ubedljivog poraza (jer su PRAVI LJUBITELJI KOSARKE navijaci Zvezde uz klub i u dobru i u zlu ), vec zbog nacina na koji su tzv. "igraci" odigrali utakmicu!!! Postovana gospodo..tako se ne nosi dres Crvene zvezde!!!! ZA ZVEZDU SE IGRA SRCEM,A VI VECERAS POSTOVANA GOSPODO NISTE ZASLUZILI DA NOSITE DRES KOJI STE OBUKLI!!! Tolika nezainteresovanost,pristup utakmici i ono sto je najgore od svega - ODSUSTVO ZELJE ZA POBEDOM, je samar za sve prave ljubitelje kosarke i navijace kojim je crveno beli dres u srcu.Pravdati se na umor,povrede,kasnjenje plata i stanje u klubu nije nikakav izgovor...!!!! Da se razumemo,nije bitan poraz u ovoj utakmici.Cak da je bilo i 100 poena razlike za protivnika.Vi postovana gospodo mozete i da osvojite Evro kup..to nece promeniti stanje stvari!!! JEDNOSTAVNO,VI POSTOVANA GOSPODO NEMATE SRCE!!!!! Mozda cete jednog dana postati vrhunski igraci i potpisati bogate ugovore za neki drugi klub..ALI VAM SRCE NE MOZE DATI NIJEDAN TRENER!!!!!!!!! To se na treningu ne stvara...to se dobija RODJENJEM!!! Ne morate biti najbolji igraci na svetu..ne morate pobediti cak nijednu utakmicu u karijeri..ali ono sto Vas cini VELIKIM igracima i odvaja od OBICNIH KREATURA koji se bave kosarkom je SRCE...a to je ono sto vi nazalost NEMATE!!! Da postovana gospodo,kako kaze narodna pesma.."Boj ne bije ljuto oruzije vec boj bije SRCE u junaka"..!!! Laletu i ljudima koji vode Zvezdu (obzirom da je ova sezona OCIGLEDNO jos jedna od izgubljenih i propalih u nizu),mogu samo da porucim,da kada budu pravili neke buduce selekcije igraca,glavni kriterijum za izbor,bude taj,da se izaberu prvo dobri i kvalitetni ljudi sa SRCEM,a tek posle toga da se gledaju igracke karakteristike.Nama su neophodni igraci koji ce "ginuti" za svaku loptu..i kojima ce biti cast da nose dres crveno bele boje,a ovi momci koji su trenutno u klubu,definitivno nisu zasluzili da ga nose.Ljubav prema Zvezdi se ne kupuje novcem..to se nosi u SRCU..jednostavno...ili jeste ili niste DELIJE!!!!! MOMCI, MISLITE O TOME!!!

mlada partizanka

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa, cak i da bude tako, pa cak i da ne prodjemo dalje, mi gubimo od Barselone i Panatanaikosa, a vi od Nimburka i Turk Telekoma. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, mi igramo u Evroligi a vi u Evrokupu. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, nase igrace ce uvek bodriti pun Pionir, a vase...mozda redari na ulazima. Ne vidis razliku?
Nemoj, molim te, da uporedjujes ova dva tima, vredjas Veliki Partizan, koji, cak i da ne prodje dalje, ima punu podrsku svojih navijaca, jer su stigli dotle, dokle Zvezda ne bi ni u Sledecem Veku.

Serdjo

pre 14 godina

Uz svo poštovanje talenta Bjelice i Kešelja, moje laičko mišljenje je da od njih nikada neće biti velikih košarkaša. Razumem da imaju problema u Zvezdi ali ovakvo ponašanje, malodušnost i nezalaganje. Pa i Tepić i Tripković su nosioci igre u reprezentaciji, a sad su nosioci peškira u svojim ekipama. Partizan i Dule (100.000 evrića/god) kukaju na svakoj konferenciji za štampu kako nemaju leba da jedu, pa se bore za svoj klub, (čitaj) za svoj budući ugovor. U Zvezdi osim Videnova, Stevića, donekle Vuka i naravno Bakića, svi ostali su očigledno ili potplaćeni da igraju loše ili im nedostaje muškosti. Ajmo sad svi zajedno: Zoki Radović, Neša Ilić, Branko Kovačević u 181 eksperiment i promenu Predesdnika, Upravnog odbora i trenera. Samo njih trojica da ostanu. Pa bre, onaj Neša Ilić je poslednjoh petnaest godina u stručnom štabu i ništa. Čovek bio dobar košarkaš, ima li petlju da pukne i kaže neću više da se brukam. Možda bi g-din Maljković mogao da dovede svoju ćerku, kad već on ne želi da se lati trenerskog posla...A i ćerka je sigurno bolji trener od Trife, Ace Petrovića itd.

Slozna braca

pre 14 godina

I opet ja sa svojim komentarom, sjetite se. Da ce Zvezdi ici lose u Eurocup-u, da nece pbjediti Partizan dok je Trifa trener. Gospodin aleksandar Petrovic, odnosno raskid ugovora sa njim je doprinjeo ovome. Tako je i tu nema price.

pedja

pre 14 godina

Vrlo mi je sumnjiva ova utakmica-veliki sam zvezdas,ali ovde nesto ne stima-da li je namestena ne znam,ali da zvezda bude ovako ocajna,bez i jedne akcije,odbrana nula,cesi se i ne raduju na kraju ne znam.
ALI NESTO MORAM RECI-JEDINI ALI JEDINI SPAS JE DA COVIC DODJE U KLUB,I SA NJIM NAVIJACI-JER BEZ VATRENIH NEMA NISTA,TO JE SVAKOME IOLE NORMALNOM NAVIJACU JASNO-NE MOZE POZORISNA ATMOSFERA,I PEVANJE PESAMA KOJE SE VISE I NE PEVAJU NA SEVERU DOPRINETI POBEDI.ILI SMO UKLET KLUB,ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA,ALI OVAKO VISE NE MOZE-ILI DA STAVIMO KATANAC,ILI DA ZAISTA POSTANEMO NEKI KLUB-IMAMO 3-0 ,I NA KRAJU ISPADNEMO,JER CEMO OD GRAN KANARIJE SIGURNO IZGUBITI,JE VRLO TUZNO.DA LI TRIFUNOVIC ZNA NEKU AKCIJU,DA LI ONI TO NE ZNAJU DA ODIGRAJU,DA LI JE TO GRUPA DIVLJIH IGRACA,BEZ IKAKVOG IOLE OZBILJNIJEG NAPADA ZAISTA JE VRLO,VRLO CUDNO.VELIKI SAM ZVEZDAS,A SVAKOG PRAVOG ZVEZDASA BOLI OVO STO SE DOGADJA VEC GODINAMA-JER AKO DELIJE DOLAZE NE ZENSKU ODBOJKU,RUKOMET,FUDBAL,A SAMO IH NEMA NA KOSARCI TO GOVORI SVE.VOLIM ZVEZDU,I UVEK CU BITI UZ NJU I KADA JE TESKO,A DA SE NESTO MENJA,MORA I TO POD HITNO.

Petar

pre 14 godina

Navijač sam Crvene zvezde, ali ovo što se dešava je bruka! Pa da li je moguće da gospodin Ilić bude sve ove godine na poziciji Tim menadžera i da se nijednom ne zapita da li mu je tu još mesto?! Očigledno da čovek ne namera da ode dok ne ode u penziju...za svo njegovo vreme u klubu uzeli smo samo dva kupa, što je više nego mršavo!

Kole

pre 14 godina

Toliko o plasmanu u top 8! A kako su lepo počeli, a možda ih i treba razumeti (igrače) pošto sumnjam da je neko od njih primio platu već nekoliko meseci!

Delije sever Zvezda forever

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Heheheh…eheh e....
(djomla, 3. mart 2010 01:18)
Tvojo frustraciji nema leka.
Na vest o porazu KK CZ ti pominjes najveci uspeh naseg fudbala?
U redu,a sta imas ti da izjavis na vec pomenuti Bari,koje je vase mesto uspeha i trijumfa?
Ili slavite Brisel??

Lepi Fika, Stefan HN, Niksicko pivo, Milos, Deki car, Zvezdasica...

pre 14 godina

Videcemo mi sve vas kada oderemo ove spance, odemo dalje i osvojimo Evrokup, pa sledece sezone razvalimo Evroligu. Onda da vas cujemo da se javite!!!

cizik

pre 14 godina

nikad u zivotu nisam prokomentarisao neku vest o parizanu a da to nije bila pohvala, a bilo je prilika i za ismevanje... stvarno mi nisu jasni grobari koji komentarisu ovo! a 90% su vasi komentari! ako smo toliko mali i beznacajni zasto se bavite vise nama?! a najsmesniji su ovi sto prozivaju saku decacica koji skandiraju uprava napolje (pritom ne znaju nijednog clana iste uprave) i poistovecuju ih sa delijama! a svi znamo da delije bojkotuju kk vec duze vreme...

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.

čika velja

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)

Batice, to se zove PROZIVKA! A tebi ako se to ne sviđa, idi na vesti iz ekonomije i biznisa,pa tamo uživaj u njihovim lažima i demagogijama i pričama o jednocifrenoj inflaciji. I ti i tebi slični se nama gadite, zato nama ostavite stranice o sportu da se prozivamo sa svijim prijateljima "delijama", GROBARIMA i ostalim ljubiteljima sporta! I za kraj, upotrebi neko veliko slovo, mali čoveče!

Crno na belo

pre 14 godina

Pre neko vece kod Tegija Covic rece da se Partizan plasi fuzije Zvezde i FMP-a.
Rece i ostade ziv.
Plasi se fuzije dva tima koji su u ligi 9 i 12, i koje iole jaci tim razbija kuci kao zvecku.
Pa onda bi se plasio i fuzije Bosne i Heliosa.
U domacim okvirima bi samo primetili spajanje HF i Cibone, najzad bi se stvorio tim koji ne bi dozvolio da se opustimo u uspesima.
U Evro okvirima to bi bila fuzija Pao i Marusija, ili Reala i Kahe.

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!
(Nemanja, 3. mart 2010 00:11)

Izgleda da se ja i ti ne razumemo.....Kazem da je vecina vasih igraca ili ti kosarkasa stvarno navijaci Partizana, ali da bi ti to znao morao bi da pratis kosarku ili da znas nekoga od njih..... 90% su navijaci Partizana....zato i nema borbenosti u dresu Zvezde....pogledaj kako igraju igraci Partizana....srce na teren svih 40 minuta.....igraju za klub koji vole....stavi se ti u ulogu igraca kluba za koji navijas....pa ja bi bre grizao ljude ako nista drugo....ali nije ni vazno...izvinjavam se sto uopste komentarisem

Očajni

pre 14 godina

Ovaj tim Zvezde je po imenima najperspektivniji u poslednjih 5 godina i treba verovati u njih i u Trifu , ali, ...Vratiću poštom svoje kartice propusnice za KK C.Zvezda i adresiraću na novog predsednika ili Genseka.
Ukoliko Čović ne uzme Zvezdu, koliko već sutra, ugasićemo se kao klub. Sve uprave od 2000.godine na ovamo potrošile su najmanje 20-ak miliona evra a uzeli su ukupno 2 titule i to u Kupu. Zastrašujuće je i pomisliti šta bi uradili ozbiljni ljudi (Čović) na čelu kluba sa tolikim parama. Naravno, pare koje su trošili nisu bile njihove, već od javnih preduzeća, banaka, osiguranja, Telekoma i slično. To su sve pomalo i naše pare, nas očajnika sa Tribina koji 10 godina slušamo priče o novoj sezoni a kad ona dođe onda gledamo tugu, jad i očaj. Nema nama sreće ni sa ovom upravom, samo zato što ne troše svoje pare i brate ne znaju ...
Čitao sam skoro kako je u NBA ligi utakmicu Netsa gledalo nešto kao par stotina ljudi, to je onaj tim što ima 3 pobede i 50 poraza. Čeka nas ista sudbina ukoliko se Delije ne organizuju i ne izvrše pritisak na upravu da organizuje vanrednu Skupštinu sa samo jednom tačkom, predaja kluba Čoviću. Znam pouzdano da se ova sadašnja uprava plaši Čovića zato što on traži 2 stvari: da ima većinu u Upravnom odboru i u Skupštini kluba. E sad ovi sadašnji kažu da ako bude imao većinu u oba tela može da radi šta hoće, na primer da promeni ime kluba u KK Filip. Naravno da niko nije toliko LUD da bi i pomislio tako nešto da uradi, ali to je samo alibi priča sadašnje i bivših uprava, jer kako bi inače ti likovi bili na naslovnim stranama a da nisu u Zvezdi.
Znači organizovano Delije na svim mestima i na svim Zvezdinim utakmicama, bilo kog sporta, jasna poruka VANREDNA SKUPŠTINA, ČOVIĆU KLUB ... ili kraj, da platimo šta smo popili pa da se razilazimo.

mislim stvaaaarnooo

pre 14 godina

Kazu da je bioskop 'Zvezda' odavno zatvoren.Lazu nas, nije zatvoren samo je izmesten na drugu lokaciju, u Pionir.Projekcije idu utorkom i subotom.Uglavnom komedije i tragedije.
PS: pozdrav za Ljukovcana. Vazno je, decko, da ti nisi frustriran.A i kako bi bio kad navijas za 'najbolji' klub.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))
(Stefan Herceg-Novi, 3. mart 2010 00:01)
grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26
Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.
(Serdjo, 2. mart 2010 23:17)

Na vas trojcu terapija ne deluje, hitno u ordinaciju na pregled!!!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa kad vam ne trebaju titule (kojih doduse i nema ) registrujte se kao poljoprivredno dobro imacete vise para!

grobar 100%

pre 14 godina

Ovaj Eurocup je keva,bio na FOX-u onaj cirkus,sad mislim da vishe nema ali imamo utorkom "Putujuci cirkus" na chelu sa onim Tejlorom!!! hehehehe....ovo je klub koji rekao da ce da osvoji ovaj kup i da igra Euroleague?! Nemojte ljudi,aj ugasite svetlo i na spavanje!!!

Dragon

pre 14 godina

Puno je komentara pa ne znam da li je neko pitao za Nedovića. Zar Trifa nije rekao da je Zvezda dobila Nedovića u porazu od Cibone. Koliko je taj Nedović igrao sinoć ili je to bila priča da se izbegne tema poraza od Cibone. Kako god taj Nedović da je odigrao juče, dobili bi ga u budućnosti i sigurno ne bi bio lošiji od Vuka i Taylora. Trifa treba da preuzme odgovornost za postavku igre i za motivaciju igrača. Prozivke uprave od strane navijača je bez veze. Nisu sinoć članovi uprave bili na terenu, a ovi što su bili, treba da ih je sramota. Trudim se da budem objektivan i ako sam grobar, ali sam i sportski trener.

Mирјана...

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu. SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA; KO BI GORE SAD JE DOLE, A KO BI DOLE SAD JE GORE.

vlad

pre 14 godina

Ustanem jutros, i posto nisam gledao utakmicu sednem da proverim sta je bilo sinoc, procitam ovo, kao iskreni zvezdas od svog postojanja nisam trebao ni da ustajem, stvarno vise SRAMOTA!

Vladan Jova

pre 14 godina

Prvo da kažem da sam partizanovac ali mi je stvarno žao što je Zvezda izgubila jer je Zvezda Srpski-naš klub. Ja smatram da bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obratno. Prvo što bitrebalo uraditi je napuštanje ove NLB lige jer zašto mi Slovence Hrvate i bosance da učimo košarci a na drugoj strani dosta naših timova, koji su dali velika svetska imena košarke Sloga iz Kraljeva, borac iz Čačka) zapostavljamo i na taj način uništavamo talente koji bi jednog dana igrali u Zvezdi i Partizanu. Sa uspesima Partizana u Evroligi zadnje 4 godine da imamo nacionalnu ligu imali bi sigurno još jedan tim u Evro ligi što bi dalje uticalo na razvoj košarke u Srbiji. Ovako dok se mi između sebe trvemo, jedna osrednja cibona igra Evro ligu ili Olimpija koja u bivšoj Jugi nije mogla ni do finala kupa. Zvezdaši dajte podršku klubu i treneru jer složna braća kuću grade.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

U nesreci sreca! Ipak nije sve tako crno.
Naime, sigurno je da ce i Nimburk u poslednjem navijati za Zvezdu protiv Gran Kanarije, jer bi Zvezdinom pobedom Nimburk bio ukoliko kuci dobije vec otpisani Turk Telekom, prvi u grupi i isao bi na Panelinios u cetvrtfinalu i imao istorijsku sansu da se domogne zavrsnice evrokupa. Dakle dva protiv jedan, iliti nas i Ceha dvesta miliona :DDD

P.S.

Sramota!!!!!!

Džo

pre 14 godina

Dokle god političke stranke budu vodile klubove, nece biti rezultata. Para ima ali ovima nije cilj da Zvezda bude velika. Dok drugi koji bi hteli da ulože sredstva i kojima bi cilj bio da Zvezda postane moćna, ne mogu od stranackih vlastodržaca.

Zenga

pre 14 godina

Pisem ovo na poluvremenu, i voleo bih da gresim ali ne verujem: Ove godine jedino smo dobro igrali u eurocup-u, i nadali se da cemo tu nesto da uradimo. Posle prolaza prve grupe, nisam ocekivao realno da cemo da uradimo nesto vise u ovoj grupi,ali posle 3-0 pomislio sam da ce da se desi cudo pa da mi igramo 1/4 finala, i borimo se za final-four, sto smo uradili jos samo 2005/06 sa Sakotom i lagano ispali od Dinama M. Medjutim u zadnjih mesec dana igramo ocajno i posle poraza od Turaka ovde, bio sam siguran da cemo ispasti, jedino sam polagao nade u Turke da ce pobediti G. Kanariju i omoguciti nam prolaz. Kada sam video da su izgubili na bedak 1 poen razlike oprostio sam se od prolaza jer od ovih nasih vise ne ocekujem nista, a igra u 1. pol. mi samo daje za pravo. Dugo sam bio protiv Covica, ali izgleda da bez njega ova agonija ne moze da se resi.

goranpfc

pre 14 godina

Od kakvih ste vi evropskih, kosarkaskih velicina uspeli da izgubite ove sezone! ZALOSNO!
Ne pratim komsinicine utakmice, slucajno sam odgledao na tv onu proslu protiv turskih telefondzija, slobodno mogu da kazem da je to jedna od najlosijih ekipa koju sam ikad gledao,vi ste uspeli da izgubite, STRASNO! A sinoc, ovim porazom od strasnih ceha, obrukali ste i sebe i zemlju.Pa kako vas nije sramota? Muka mi je da vas slusam, bravo evropska zvezdo! I, molim vas da ne pominjete PARTIZAN,vas je sramota poznavati.

da nije tuzno bilo bi

pre 14 godina

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/competition/results/showgame?gamenumber=11&gamecode=136&phasetypecode=L16

Uprava Zvezde posle utakmice: -Izgubili smo od Nimburka
-Šta?! Zar je već 22 časa?

Kum

pre 14 godina

Zaboravio sam da kazem: bolje bi bilo da su ubacili tim koji je prosle godine igrao u Prvoj B ligi, koji je pre dve godine bio sampion u juniorskoj konkurenciji,(nego ove velike zvezde (ima i dobrih igraca (Bjelica, Videnov, Stevic), koji i igraju nekako, a ostali, bolje i da ne govorim), bar bi igrali srcem i ginuli za svaku loptu i navijao bih za njih svim srcem makar i gubili svaku utakmicu po 50 razlike, nego za ove letargicne i bezvoljne, kojima je samo vazno koliko ce para dobiti, jer oni tu svoju letargiju prenose i na publiku i samim tim publika ne oseca potrebu da ih podrzi. Mislim da, kada bi zaigrali srcem, publika bi to prepoznala i nosila bi tim do pobede u svakoj utakmici, ovako, nista od toga! Trifunovic ne zna da motivise te igrace, i to mu je najveci nedostatak, kao i sto nema .... da ubaci mladje igrace u vatru i istrpi ih, jer bi to donelo visestruku korist nasem timu! jos jedno neznam, a to je zasto Nebojsa Ilic vec godinama pravi b..... od sebe i sve se vise srozava, a nekada je bio odlican igrac! Naravno sva podrska Laletu Lucicu, velikom treneru, nadam se i predsedniku, jer mislim da on ima snage da izbavi tim od daljeg propadanja! Na utakmice cu dolaziti dolaziti i davati im podrsku, jer volim Crvenu Zvezdu!

Гробар

pre 14 godina

На жалост, утакмицу сам преспавао (радио у две смене)...
Гледао сам репризу јутрос и потврдило се све што се већ одавно зна.
Оно што кочи Звезду јесу усијане главе људи из управе и међу навијачима, мегаломанске амбиције које немају никаквог реалног покрића у резултатима, играчком и тренерском саставу, итд. Створе се пренапумпане, нереалне амбиције, а када крену да се губе важне утакмице - посртању никад краја.
Оно што је Лале Лучић обећао јесте дугорочно оздрављење клуба финансијско, кадровско, резултатско. Ја бих предложио и психолошко: схватити шта је КК ЦЗ данас (и последњих 20 година!!!), прихватити то као чињеницу и радити на минималним помацима унапређења. То морају да схвате и навијачи, јер по њима сваки меч који је Звезда изгубила последица је неке уроте: гепек, судије, притисак, Д.В., тројка из аута, гробари прерушени у Звездине играче, потплаћени млади, талентовани играчи (лудило!!!).
На послу често не остварим жељене резултате, не испуним договорено, али сви, баш сви људи са којима радим знају да је моје залагање максимално.
Да ме било ко оптужи за нерад, опструкцију, кривинарење, злу вољу, радио бих као што је Звезда одиграла синоћ!
И један савет за крај: Тејлора и Н. Илића напоље!

kosta

pre 14 godina

Prvo da kazem da sam srbin. Nije bitno za koga navijam.
Hocu samo da analiziram neke stvari:
Nisam primetio nikakav napredak kod ovih igraca Zvezde od prosle godine?! Pa ako se nema para, to ne mora znaciti da se ne moze analizirati igra tih mladih igraca i unapredjivati je!? Pa to bar nista ne kosta, da napreduju i da usavrsavaju svoju igru ,pa ce zvezda da ima dobar tim kroz 3 do 4 godine. Ne treba ni trenera menjati?! Zasto , docice rezultati, samo brate mili , pa dovedete skoro sve nove igrace i odjednom treba da su uigrani. Ako su mala ocekivanja i nema pritisak na ekipu i postoji kontinuitet uigranosti ekipe , onda moze da se ocekuje i rezultat.Ali uz rad, rad, i samo rad, a talenat posle 20-te godine ne postoji.
I ko zivi od proslosti ( sem istoricara ).Gleda se sadasnjost i buducnost ,a ko nije naucio nesto iz proslosti , taj je samo spominje.

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

Чија је оно Звезда

pre 14 godina

Радивојевић и Тејлор су у првом плувремену прпустили неколико прилика да Звезду дигну на 4-5 разлике. После њихових грешака и нерезонских потеза Нимбурк се враћао и осећало се у ваздуху да ће Звезда изгубити. Да не причамо о тренеру који не осећа утакмицу него форсира горе поменуте играче у време када им једноставно не иде ништа од руке! Од Гранд Канарије сигурно губе са оваквим приступом утакмици, можда чак успеју да изгубе и са већом разликом него што су овде победили. Стварно је напорно гледати овакве очајне, безвољне, НЕПРЕЦИЗНЕ "играче". Па тренирају ли они шут? Или су то само билдери у теретани и тркачи?

fabregas

pre 14 godina

Ajde ljudi sta ste se okomili na Zvezdu.Celoprvenstvo igra bez centra.Celoprvenstvo ucvek po min dva igraca van stroja.Pa nije sve u pobedama. Zamislite jedan fudbalski klub Real iz madrida koji jedao silne milione za pojacanjai nece biti prvak Spanije. Ne mora Zvezda da bude prva i u Srbiji i u NLB ligi. U Evro ligi sa ovakvim timom dobro dosla i do ovde.Nije u sportu sve samo biti prvi. Sta cemoonada sa stotinamai hiljadama klubova sirom Evrope i sveta. pa ne mogu svi biti prvi ili se ne baviti sportom.Sta da kazemo za ACB ligu.Pamesa, Valencia, Bilbao, Real da li svi oni mogu biti prvi.Ne mogu.A svi skrckalimilione.dali Partizan moze da bude prvak Evrope. Ne moze. I oni se zadovoljavaju nekakvim 8 mestom koje nikone pamti i niko to nigde ne zabelezava. Istokao na OI. Cetvrti si sa stotinkom zaostatka za bronzom.Isto kao da si i 44

Afelaj

pre 14 godina

Jedina pozitivna stvar je mala minutaza Tejlora na parketu. Ukoliko se tim nalazi u ovakvoj seriji poraza, mislim da jedina pozitivna stvar moze biti vece ukazivanje sanse mladim igracima, oni ce najvise da napreduju u tim porazima i najvise ce shvatiti njihovu tezinu. Nema veze sto stranci imaju vecu platu i sto ih treba maksimalno iskoristiti, po meni ovo je idealan trenutak da se izjednace vrednosti-Mladi igraci imaju isti tretman u ekipi kao i stranci

zoran-rs

pre 14 godina

Vatreni sam navijac zvezde al ovo je sramota , mada iskreno zvezda u kosarci nema rezultate bar nekih 15 godina. mozda ponekad malo bljesne . medjutim to i nije toliko bitno koliko ovdje ima bolesnih komentara od strane komsija koji me blago zabrinjavaju da toliko mrze zvezdu . ja shvatam decenijske komplekse al ovo ipak prelazi svaku mjeru.drago mi je sto je zvezda izgubila ako je usrecila 20 % srba.potpisao bi da zvezda gubi nonstop ako ce ovi biti sretni. mene nikada nece usreciti porazi partizana od drugih stranih ekipa.uvijek za srpske ekipe.

DELIJE SURCIN !

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!

Delije sever Zvezda forever

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...
(Sava Stajic, 2. mart 2010 23:21)

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.

Serdjo

pre 14 godina

Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu. SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA; KO BI GORE SAD JE DOLE, A KO BI DOLE SAD JE GORE.

Ljukovcan

pre 14 godina

Koliko god da mi je tesko zbog ovog poraza,ipak mi je drago da vidim koliko srece donose Zvezdini porazi,onom delu srpske populacije,koja mrzi sebe cim ustane ujutru i pogleda se u ogledalo i jedva ceka utakmice njihovog sparing partnera Evrolige, da bi istresli iz sebe sve frustracije nakupljene u toku nedelje.

Svarce Neger

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!
(grobari1967, 2. mart 2010 22:45)
Jeste to je bitna razlika. Doduse neko jede jos nesto svaki put i na svakoj vesti o Zvezdi. Ipak, kad vidim da ti je 43 godine potpuno te razumem. Pola zivota ti je proslo cekajuci da pobedis "veliku zabludu i prevaru" na njenom stadionu i jos polovina od toga da je pobedis na svom. Pa sad, posto hvala Bogu postoji kosarka i istorija koja je za tebe pocela "pre par godina", nastavi da uzivas. I da nas redovno pratis. Da, i samo nastavite sa komentarima. Dobar je to melem. Leci skoro sve. Ono, doduse postoje i dobri cajevi al' aj sad.

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Heheheh…eheh e....
(djomla, 3. mart 2010 01:18)
Tvojo frustraciji nema leka.
Na vest o porazu KK CZ ti pominjes najveci uspeh naseg fudbala?
U redu,a sta imas ti da izjavis na vec pomenuti Bari,koje je vase mesto uspeha i trijumfa?
Ili slavite Brisel??

pedja

pre 14 godina

Vrlo mi je sumnjiva ova utakmica-veliki sam zvezdas,ali ovde nesto ne stima-da li je namestena ne znam,ali da zvezda bude ovako ocajna,bez i jedne akcije,odbrana nula,cesi se i ne raduju na kraju ne znam.
ALI NESTO MORAM RECI-JEDINI ALI JEDINI SPAS JE DA COVIC DODJE U KLUB,I SA NJIM NAVIJACI-JER BEZ VATRENIH NEMA NISTA,TO JE SVAKOME IOLE NORMALNOM NAVIJACU JASNO-NE MOZE POZORISNA ATMOSFERA,I PEVANJE PESAMA KOJE SE VISE I NE PEVAJU NA SEVERU DOPRINETI POBEDI.ILI SMO UKLET KLUB,ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA,ALI OVAKO VISE NE MOZE-ILI DA STAVIMO KATANAC,ILI DA ZAISTA POSTANEMO NEKI KLUB-IMAMO 3-0 ,I NA KRAJU ISPADNEMO,JER CEMO OD GRAN KANARIJE SIGURNO IZGUBITI,JE VRLO TUZNO.DA LI TRIFUNOVIC ZNA NEKU AKCIJU,DA LI ONI TO NE ZNAJU DA ODIGRAJU,DA LI JE TO GRUPA DIVLJIH IGRACA,BEZ IKAKVOG IOLE OZBILJNIJEG NAPADA ZAISTA JE VRLO,VRLO CUDNO.VELIKI SAM ZVEZDAS,A SVAKOG PRAVOG ZVEZDASA BOLI OVO STO SE DOGADJA VEC GODINAMA-JER AKO DELIJE DOLAZE NE ZENSKU ODBOJKU,RUKOMET,FUDBAL,A SAMO IH NEMA NA KOSARCI TO GOVORI SVE.VOLIM ZVEZDU,I UVEK CU BITI UZ NJU I KADA JE TESKO,A DA SE NESTO MENJA,MORA I TO POD HITNO.

Nemanja

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!

cizik

pre 14 godina

nikad u zivotu nisam prokomentarisao neku vest o parizanu a da to nije bila pohvala, a bilo je prilika i za ismevanje... stvarno mi nisu jasni grobari koji komentarisu ovo! a 90% su vasi komentari! ako smo toliko mali i beznacajni zasto se bavite vise nama?! a najsmesniji su ovi sto prozivaju saku decacica koji skandiraju uprava napolje (pritom ne znaju nijednog clana iste uprave) i poistovecuju ih sa delijama! a svi znamo da delije bojkotuju kk vec duze vreme...

Radanko

pre 14 godina

E da...Bio sam veceras u Pioniru, i stvarno je sve bilo lose...ali, kada pogledam ovde zgubidane,samozvane majstore ironije,stvarno mi je muka, mnogo veca nego sto predstavlja poraz na terenu.
Bas me interesuje kako samozvani analiticari mogu da sjede i tek sto se zavrsila utakmica pokusavaju da bi budu duhoviti (vjerovatno je ovde jedino mjesto gdje to mogu biti),nekakav MalerBGD,Deki...i slicni.
Obicno ne komentarisem takve stvari, ali ljudi stvarno ste jadni. Potrazite svoj zivot umjesto sto se radujete komsijskim porazima.
Meni su dragi svi uspjesi Partizana, iako navijam za Zvezdu od rodjenja...
Ali necu vise da trosim rijeci na nebitno.
Veceras je stvarno zalaganje, koncentracija, kretanje, taktika, bukvalno sve, ali SVE bilo ispod svakog nivoa.
Ekipa potpuno paralisana posto su Cesi odigrali odlicnu odbranu na spoljnim pozicijama, a mi sa nespretnim Kikanovicem, presporim Stimcem i agresivnim ali u napadu neubjedljivim Stevicem nismo iskoristili njihov prilicno slabo zatvoren reket...I onda je Marfijem zakon poceo da radi i jedna lijepa prilika za dalju afirmaciju u Evropi je otisla u nepovrat. Ali ljudi, nije ovo Kosovski boj, nije Sudnji dan, treba odigrati hrabro u Spaniji. Vidjeli smo da su sve 4 ekipe tu negdje, trenutna inspiracija i forma presudjuju.
Ako i to ne uspije, ostaje domace prvenstvo.
Nadam se da Trifa nece razmisljati o ostavci, mlada je ovo ekipa, ima potencijala, makar sada to izgledalo i potpuno drugacije.
ZVEZDA UVIJEK U SRCU, narocito kada je tesko!!!

Dilber

pre 14 godina

Dinar se prosi, SMS-om se brani srbska svetinja,spas se trazi u fuziji sa klubom sa periferije. Hej,spas je klub koji postoji 15 godina...smesno i tuzno. Opravdanja i svake godine opravdanja. Isto ce biti i u fudbalu. Bicete pocepani,spominjacete Mazice i Milijase...A trofej ce opet kod nas. I posle? Opet cete svojom zaslepljenoscu da nisko udarate po Srbiji,cim granicu predjete samarace vas Tbilisi i ostali... Pistacete oko poraza Partizana protiv prosecnih evropskih klubova kakav vi vise niste a nekad ste bili Prvaci Evrope. Imali,pa nemali. Stiglo vas je najgore. Po zasluzi.

МалерВГД

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.


Ако пажљивије посматрамо КК Црвена Звезда у последњих рецимо 10 година, можемо да уочимо да се свака њихова сезона састоји од 6 фаза:
Прва фаза почиње у јулу причама о тешкој материјалној ситуацији и фузионисању са ФМП-ом, Хемофармом или неким другим клубом.
Друга фаза је фаза еуфорије. Почиње у августу довођењем нових политичких и финансијских моћника, новог тренера и читавог низа играча. У тој фази сваки потписани Американац је Јордан, а сваки нови млади играч аутоматски постаје најталентованији у Европи. Тад се обично дефинишу циљеви, а то су 3 домаћа трофеја и ФИБА или УЛЕБ куп у наступајућој сезони и наравно освајање Евролиге у сезони после ње. Ова фаза траје све до краја октобра, односно до првог дербија и шамара отрежњења.
Тада наступа трећа фаза и сазнање да је Хаус бољи од Ричардсона, да Авоџоби не може да заустави Милојевића ни фаулом, да је Камингс плеј а Буркс баскеташ и да Пековић може да убаци у кош и лопту и Мишановића и Кикановића, све у пакету. После дербија уследе порази од ФМП-а, Хемофарма, Олимпије и сличних, а после Домжала или Загреба кривица почне да се сваљује на тренера.
Четврта фаза почиње бекством неког играча за Нову Годину и карактерише се губљењем домаћег купа и променљивим играма у ФИБА или УЛЕБ купу, уз понеку победу над великаном од пре 20 година или тимом који има чувено име али у фудбалу.
Пета фаза се поклапа са елиминацијама из ФИБА или УЛЕБ купа и Јадранске лиге, уз довођење дуго чеканог појачања које треба да донесе превагу и спаси сезону. Једини је проблем што то појачање нико није хтео широм света.
Шесту фазу представља домаће првенство у мају и јуну. Тада се навијачи потпаљују причама о куповини судија, гепековању и намештеном првенству, а свака утакмица у плејофу је инцидент. Ипак крајњи резултат свега овога је чишћење у 3 максимално 4 утакмице, што представља и крај шесте фазе а и целе сезоне.



"Ма шта причате ви Гробари,наш Тадија је много бољи",Пусти Ноле све те приле и само кољи :)

ПС Толе је крив,знамо.

Urosh

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....

Očajni

pre 14 godina

Ovaj tim Zvezde je po imenima najperspektivniji u poslednjih 5 godina i treba verovati u njih i u Trifu , ali, ...Vratiću poštom svoje kartice propusnice za KK C.Zvezda i adresiraću na novog predsednika ili Genseka.
Ukoliko Čović ne uzme Zvezdu, koliko već sutra, ugasićemo se kao klub. Sve uprave od 2000.godine na ovamo potrošile su najmanje 20-ak miliona evra a uzeli su ukupno 2 titule i to u Kupu. Zastrašujuće je i pomisliti šta bi uradili ozbiljni ljudi (Čović) na čelu kluba sa tolikim parama. Naravno, pare koje su trošili nisu bile njihove, već od javnih preduzeća, banaka, osiguranja, Telekoma i slično. To su sve pomalo i naše pare, nas očajnika sa Tribina koji 10 godina slušamo priče o novoj sezoni a kad ona dođe onda gledamo tugu, jad i očaj. Nema nama sreće ni sa ovom upravom, samo zato što ne troše svoje pare i brate ne znaju ...
Čitao sam skoro kako je u NBA ligi utakmicu Netsa gledalo nešto kao par stotina ljudi, to je onaj tim što ima 3 pobede i 50 poraza. Čeka nas ista sudbina ukoliko se Delije ne organizuju i ne izvrše pritisak na upravu da organizuje vanrednu Skupštinu sa samo jednom tačkom, predaja kluba Čoviću. Znam pouzdano da se ova sadašnja uprava plaši Čovića zato što on traži 2 stvari: da ima većinu u Upravnom odboru i u Skupštini kluba. E sad ovi sadašnji kažu da ako bude imao većinu u oba tela može da radi šta hoće, na primer da promeni ime kluba u KK Filip. Naravno da niko nije toliko LUD da bi i pomislio tako nešto da uradi, ali to je samo alibi priča sadašnje i bivših uprava, jer kako bi inače ti likovi bili na naslovnim stranama a da nisu u Zvezdi.
Znači organizovano Delije na svim mestima i na svim Zvezdinim utakmicama, bilo kog sporta, jasna poruka VANREDNA SKUPŠTINA, ČOVIĆU KLUB ... ili kraj, da platimo šta smo popili pa da se razilazimo.

само ви губите,слободно,још неколико лоши

pre 14 godina

јес да сам делија,али ми је много драго што смо изгубили...волео бих и да испаднемо из еврокупа,да оду ове лоповчине из управе,да се лепо почне испочетка и да се онда вратимо у Пионир...док је на челу лоповска управа,Делија у Пиониру неће бити...КК Црвена Звезда ће Делије моћи да гледа само на ТВ-у...једино ми је криво због ових младих и талентованих играча и Трифуновића,зато што они испаштају због нечијег немара!
толико од мене...

Deki

pre 14 godina

Sram bilo ove Cehe, ne dozvoljavaju Zvezdi da poleti.
Nije toliko vazan poraz, koliko je vazno da smo dobili Lazara Radosavljevica.
Nimburk odavno nije imao igraca sa takvim ucinkom, kao sto je to bio Tejlor veceras.
Vredjanje Covica je trajalo duze od navijanja veceras.
Eh, da nam je bio B. Bakic, ne bi imali ovako lose sutersko vece...
Na sledecoj utakmici ce biti bolje...
...ekipa dize formu za sam finis takmicenja u Kupu Bajre Zupica...

djomla

pre 14 godina

A Bari `91.????? Kako to da se zaboravi,aaaaa? Jedini srpski, svetski, zemaljski, ma jedini brend u svetu!!!!
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe....

lazar

pre 14 godina

Ono je mnogo jadno.Kao veliki GROBAR sam se smejao u pojedinim trenucima navijanju sacice "navijaca" koja je svojim glasicima koji se na prste mogu izbrojati bodrila svoje ljubimce,pogotovu kad su gubili...xaxa.U tome je jedna od razlika,kad PARTIZAN gubi(sto je retkost)GRBARI PEVAJU SVE JACE I JACE.Prosto ne mogu da verujem da vi imate tu cast da igrate u Pioniru,mestu koje je popriste velikih meceva i u koji dolaze veliki evropski timovi poput Barselone,Panateneikosa,PARTIZANA...P.S.Ne pratim vase meceve,ali sam zeleo da vidim kako to izgleda kad neko od nasih "timova"izgubi u Pioniru,a i igrao sam dvojku bez hendikepa... PARTIZAN SAMPION !

г4

pre 14 godina

Био бих срећан да се открије ова купопродаја и Звезда нарочито избаци из свих европских такмичења 10 година, а играчима забрана кошарке 5 година па да иду на биро рада и чекају посао. Из авиона се видело да је утакмица дата, чим се ни Чеси нису нешто нарочито радовали. Трифуновић треба да иде не што је сам крив већ што има посла са будалама.

Maki-Delija

pre 14 godina

Resenje za izlazak iz krize u 3 faze:

1. Najuriti kompletnu upravu (po mogucstvu motkama)

2.Proglasiti stecaj i staviti lanac & katanac

3. Baciti kljuc

fabregas

pre 14 godina

Ajde ljudi sta ste se okomili na Zvezdu.Celoprvenstvo igra bez centra.Celoprvenstvo ucvek po min dva igraca van stroja.Pa nije sve u pobedama. Zamislite jedan fudbalski klub Real iz madrida koji jedao silne milione za pojacanjai nece biti prvak Spanije. Ne mora Zvezda da bude prva i u Srbiji i u NLB ligi. U Evro ligi sa ovakvim timom dobro dosla i do ovde.Nije u sportu sve samo biti prvi. Sta cemoonada sa stotinamai hiljadama klubova sirom Evrope i sveta. pa ne mogu svi biti prvi ili se ne baviti sportom.Sta da kazemo za ACB ligu.Pamesa, Valencia, Bilbao, Real da li svi oni mogu biti prvi.Ne mogu.A svi skrckalimilione.dali Partizan moze da bude prvak Evrope. Ne moze. I oni se zadovoljavaju nekakvim 8 mestom koje nikone pamti i niko to nigde ne zabelezava. Istokao na OI. Cetvrti si sa stotinkom zaostatka za bronzom.Isto kao da si i 44

Zenga

pre 14 godina

Pisem ovo na poluvremenu, i voleo bih da gresim ali ne verujem: Ove godine jedino smo dobro igrali u eurocup-u, i nadali se da cemo tu nesto da uradimo. Posle prolaza prve grupe, nisam ocekivao realno da cemo da uradimo nesto vise u ovoj grupi,ali posle 3-0 pomislio sam da ce da se desi cudo pa da mi igramo 1/4 finala, i borimo se za final-four, sto smo uradili jos samo 2005/06 sa Sakotom i lagano ispali od Dinama M. Medjutim u zadnjih mesec dana igramo ocajno i posle poraza od Turaka ovde, bio sam siguran da cemo ispasti, jedino sam polagao nade u Turke da ce pobediti G. Kanariju i omoguciti nam prolaz. Kada sam video da su izgubili na bedak 1 poen razlike oprostio sam se od prolaza jer od ovih nasih vise ne ocekujem nista, a igra u 1. pol. mi samo daje za pravo. Dugo sam bio protiv Covica, ali izgleda da bez njega ova agonija ne moze da se resi.

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

GROBAR UZICE

pre 14 godina

E vi ste bruka za srpsku kosarku, vi da igrate u Evrolige pa pucali bi u proseku sa 40 razlike, e gubite od nekog Nimburka prvi put cujem, sta je to jel se to mozda jede.Tejlor tuga veze nije imao on bolji od Mekkejleba pa nije mu ni do kolena decko je za njega igracina,krivo mi za Bjelicu bolje da bezi iz Zvezde dok moze jer ce ga upropastiti, zalosno je ko sve igra kosarku jad i beda!!!

Bane

pre 14 godina

Strasno!!! Ocajno!!!! Stvarno neznam sta reci!?! Sramota je da navijaci Zvezde ne mogu da napune Pionir. Treba da se stidi svaki Zvezdas koji nezeli da svojim prisustvom na utakmici pomogne svom voljenom klubu da pobedi neki tamo Nirnburg iz Ceske. A sad im je kriva i uprava. Navijaci su ti koji treba da pomognu svom voljenom klubu, nazalost veceras Zvezda nije imala svog sestog igraca. Bruka i sramota!!!!!!!

vladan

pre 14 godina

osvojicemo ligu lilijane ronketi,pa cemo igrati euroligu 2113,mozda,a sledece sezone cemo biti prvi u badmintonu npr..a Tole,D V,Nole,sosoni,apaci i arapaci krivi su za sve.PUTUJ EVROPO,ah ,da BILI SMO PRVACI EVROPE 1991,valjda...ZAUVEK CE BITI ONA FK I KK SLEDECA SEZONA

pharaoh

pre 14 godina

Još nešto htedoh reći. Prestanite više da Kešelja i Bjelicu proglašavate najvećim nadama srpske košarke (notorna glupost!!!). Zašto? Pa, zato što onaj jedan ulaz Mitrovića, na kraju prvog poluvremena protiv Barselone, više znači za samopuzdanje jednog talentovanog (i neafirmisanog) igrača, nego sve dosadašnje utakmice tih vaših "najvećih nada".

Da bi neko mogao da postane vrhunski igrač, on mora da igra utakmice protiv neuporedivo boljih igrača od sebe (prvi uslov!), a zatim i da osvaja trofeje (drugi uslov!). Da li ste vi videli taj njihov neverovatni potencijal u utakmicama protiv Nimburka, Gran Kanarije i ostalih smešnih ekipa, ili možda protiv Partizana i Cibone u NLB ligi, koju ovi timovi igraju sa 30% snage? Pa, ti vaši talenti u Evroligi ne bi mogli ni loptu preneti preko pola protiv Barse, PAO ili Olimpijakosa. Vi niste svesni koja se košarka igra u Evroligi. Prošlih sezona ste Tadiju proglašavali boljim igračem od Novice (hahaha), a ove sezone su Bjelica i Kešelj duplo veći potencijal od Veselija (još jednom, hahaha). Pa, Veseli je bio MVP na utakmici protiv Barselone (halo?!?!?!?!). Osvestite se malo. Dok živite u tim vašim iluzijama, Partizan će osvojiti Evroligu.

P.S. Prema tome, preporučujem Bjelici i Kešelju da pređu u Partizan (ako ih Dule želi), i onda možda imaju šansu da jednog dana postanu IGRAČI.

GrobaR

pre 14 godina

svaka cast delije jos jednom ste nam pokazali kako da navijamo za voljeni tim!Hvala puno copy-paste


HAHHAHAHAHAHAHAHAHAhahahahhahahahahahahahahaahhahahhaa

bad777

pre 14 godina

Mala pesmica za komsije:
dotako sam dno zivota,
i pakao i ponore,
ali ti mi dusu uze,
ej prokleti DULE stvore,
pa zbog tebe nemam mira,
u snovima i na javi,
kako da te muko moja,
kako da te tugo moja,
na trenutak zaboravim.

p.s. nista strasno, bice
tm
bolje SS

Sava Stajic

pre 14 godina

Ljudi,zamislite da zvezda kojim slucajem igra Euroligu i da dobije u Grupi Olimpijakos,Unikahu,Efes,Lijetvus...I zamislite prodju u drugu fazu i dobiju u Grupi Barsu,Panatenaikos i Marusi...Ja to ne mogu ni da zamislim...Pa svaku utakmicu bi gubili od 50 do 100 poena razlike u zavisnosti od jacine protivnika.Tugo moja...

... KK Partizan je za sve kriv

pre 14 godina

(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa i da izgubimo od PAO,sta onda? Po tebi je to isto kao kad se izgubi od Nirnburga sa 20 razlike u sred Pionira?

serdjo

Da, Partizan je platio Keselja i Bjelicu da slabo igraju,oterao Pesica,sprecio fuziju sa FMP-om,ugasili Radnicki,imamo ljude u vasoj upravi... Kao sto rekoh...

Nikola

pre 14 godina

Veliki sam grobar i uvek sam bio ravnodusan prema Zvezdi ili sam zeleo da izgubi ali kada sam procitao ovu vest osetio sam neku mucninu, ne mogu ni da vas zezam vise, STA VAM SE BRE DESAVA??

kriv je KK Partizan

pre 14 godina

"...ILI NAS PARTIZAN SA SVOJIM LJUDIMA U NASEM KLUBU UNISTAVA..."
(pedja, 2. mart 2010 22:57)

Kazem ja, sigurno je opet KK Partizan kriv. Nismo vam dali da se fuzionisete sa FMP-om,oterali smo Pesica, ugasili smo Radnicki Beograd,imamo nase ljude u vasoj upravi,gepekovanje,lobi...
E Boze Boze, zato tako i prolazite svih ovih godina.

crno-beli

pre 14 godina

Ovo je stvarno ocaj zivi! Ovaj Nimburk je sasvim prosecan tim, u rangu Radnickog, Sirokog ili FMP-a, igra sporo, staromodno, bekovi drze loptu skoro ceo napad, skoro i da nemaju centre, a i oni Ameri ponekad deluju izgubljeno.
Zvezda je i od takvog tima izgubila 18 razlike!
Onaj Tejlor veze nema s kosarkom, igra covek za sebe. Keselj se vuce po terenu kao prebijena macka, Stimac smesan, Kikanovic veceras katastrofa... Trifunovic ima podocnjake do zemlje i deluje potpuno izgubljeno.
Meni je stvarno zao sto je Zvezda pala na ovako niske grane, ali kako ko radi, tako mu se i vraca.

Srdjan

pre 14 godina

Kakvi navijaci, takvi i igraci!!
Sram vas, bre, bilo, vi tzv. navijaci!!!
Za koga navijate: za NLB ligu, za Trifu, Laleta, Vuka, ili za ZVEZDU?!!!
Protiv svega ste, a bas bi voleo da cujem za sta ste?!!!
Satro "vasa" ZVEZDA je veceras imala sansu da bar nesto uradi u ovoj sezoni, ali ne, vama to nije vazno, vi nesto bojkotujete, a vise ni ne znate sta!!!
Imaju puno pravo glodari da vas prozivaju, vas kojih nije bilo veceras, a ne one jadne ljude koji su ipak dosli da pomognu svom klubu.
STIDITE SE!!!
Verovatno se niste dogovorili oko cene sa upravom, pa vam je truba da dolazite?!
A STIDITE se i vi nazovi IGRACI!!!
Pa sta sto niste primili platu 7 meseci!!! Sto, kao zivite od plate?! Ili vam vasi zalizani menadzercici utrcavaju kintu? Znate dobro da bi svoje dobre igre kasnije dobro naplatili u inostranstvu? Sto, jel glodari dobijaju platu, pa opet dobiju Barsu?!!
MA BRE, STIDITE SE SVI, STVARNO ZASLUZUJETE JEDNI DRUGE!!!
Samo, ja sam i dalje ponosan sto sam ZVEZDAS, ali pravi, koji bodri svoj klub i u pikadu, a vas se stidim!!!!!!

rema

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)
Dechko je zreo za posmatranje...

waverunner

pre 14 godina

I ova stoka ih nabila!ove nabije ko stigne!e moj Tifa,i ovi vas SEKU,tman kad pocnete da rastete,Zvezda ko Platani,sece ih ko stigne!nista gani,EVROLIGA JE TU,termine na rts znate!nije ovaj HLEB kup,jagodia pa ta namestet penale,xexe,dobro bez birge,bice bolje VALDJA sledece sezone!xxexe

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je za vecerasnje izdanje tzv. "KREATURA" koje su "nosile" crveno beli dres, suvise blago reci BRUKA I SRAMOTA.Ne zbog rezultata i ubedljivog poraza (jer su PRAVI LJUBITELJI KOSARKE navijaci Zvezde uz klub i u dobru i u zlu ), vec zbog nacina na koji su tzv. "igraci" odigrali utakmicu!!! Postovana gospodo..tako se ne nosi dres Crvene zvezde!!!! ZA ZVEZDU SE IGRA SRCEM,A VI VECERAS POSTOVANA GOSPODO NISTE ZASLUZILI DA NOSITE DRES KOJI STE OBUKLI!!! Tolika nezainteresovanost,pristup utakmici i ono sto je najgore od svega - ODSUSTVO ZELJE ZA POBEDOM, je samar za sve prave ljubitelje kosarke i navijace kojim je crveno beli dres u srcu.Pravdati se na umor,povrede,kasnjenje plata i stanje u klubu nije nikakav izgovor...!!!! Da se razumemo,nije bitan poraz u ovoj utakmici.Cak da je bilo i 100 poena razlike za protivnika.Vi postovana gospodo mozete i da osvojite Evro kup..to nece promeniti stanje stvari!!! JEDNOSTAVNO,VI POSTOVANA GOSPODO NEMATE SRCE!!!!! Mozda cete jednog dana postati vrhunski igraci i potpisati bogate ugovore za neki drugi klub..ALI VAM SRCE NE MOZE DATI NIJEDAN TRENER!!!!!!!!! To se na treningu ne stvara...to se dobija RODJENJEM!!! Ne morate biti najbolji igraci na svetu..ne morate pobediti cak nijednu utakmicu u karijeri..ali ono sto Vas cini VELIKIM igracima i odvaja od OBICNIH KREATURA koji se bave kosarkom je SRCE...a to je ono sto vi nazalost NEMATE!!! Da postovana gospodo,kako kaze narodna pesma.."Boj ne bije ljuto oruzije vec boj bije SRCE u junaka"..!!! Laletu i ljudima koji vode Zvezdu (obzirom da je ova sezona OCIGLEDNO jos jedna od izgubljenih i propalih u nizu),mogu samo da porucim,da kada budu pravili neke buduce selekcije igraca,glavni kriterijum za izbor,bude taj,da se izaberu prvo dobri i kvalitetni ljudi sa SRCEM,a tek posle toga da se gledaju igracke karakteristike.Nama su neophodni igraci koji ce "ginuti" za svaku loptu..i kojima ce biti cast da nose dres crveno bele boje,a ovi momci koji su trenutno u klubu,definitivno nisu zasluzili da ga nose.Ljubav prema Zvezdi se ne kupuje novcem..to se nosi u SRCU..jednostavno...ili jeste ili niste DELIJE!!!!! MOMCI, MISLITE O TOME!!!

Sava Stajic

pre 14 godina

Alo,Zvezdasi,vama jos jedino preostaje da gepekujete Vujosevica,da vas izvuce iz ambisa...Drugo resenje ne vidim :) ...SRAMOTA JE VELIKA,PREDSTAVNIK SRPSKE SKOLE KOSARKE DA IZGUBI OD NIZERAZREDNE EKIPE I TO IZ CESKE... Dok VESELI nije dosao u PARTIZAN,nisam ni znao da se tamo igra kosarka...Stvarno velika bruka i sramota ! ! !

Zvezdaš

pre 14 godina

Uaaaa Ranko Žeravica!

Uaaaa: "Trči i pucaj!"

HOĆEMO KOŠARKU, a ne ova dečačka iživljavanja!

Nije "Pionir" školsko dvorište!

Treneru, obuzdaj ga, ili nađi zamenu za njega, Tejlora!

Napravi bar jedan napad, gde se timski pravi blok za jednog dobrog šutera, kao što je očajni Videnov!

Učini nešto, pokaži "karakter", uzmi stvar u svoje ruke, ako želiš i znaš!

Ja nemam za koga da navijam, osim za Zvezdu!

...

borko

pre 14 godina

I Zvezda i Fmp su uspeli da u dve utakmice upropaste sve ono sto su citave godine gradili u Evropi. Sto je najgore zbog te Evrope zrtvovana je Jadranska liga u kojoj nikad u istoriji iste nisu imali gori skor. Kad se doda tome da je Hemofarm ispao u prvoj fazi sa onakvim timom,ostaje Partizan koji jedino nije razocarao i morao bi proci dalje. Iako je bilo dosta pobeda nasih timova kad se podvuce crta ova sezona ce biti katastrofalna.

HERODOT

pre 14 godina

Dobro su se držali u prvoj a i u drugoj četvrtini.Postojala je nada.Da li još uvek postoji nada?
Od dve utakmice u BG trebala im je jedna pobeda.
Denda: "Samo da izgube sa manje od pet razlike.Ako pobede Grand Kanariju biće drug."
Epilog; Sa ovim porazom definitivno ste ušli u istoriju,čitaćemo o vama samo iz sportskih almanahaŠta vas briga bićete zapamćeni kao jedini KK sa najviše osvojenih trofeja na šljaci.

Serdjo

pre 14 godina

Uz svo poštovanje talenta Bjelice i Kešelja, moje laičko mišljenje je da od njih nikada neće biti velikih košarkaša. Razumem da imaju problema u Zvezdi ali ovakvo ponašanje, malodušnost i nezalaganje. Pa i Tepić i Tripković su nosioci igre u reprezentaciji, a sad su nosioci peškira u svojim ekipama. Partizan i Dule (100.000 evrića/god) kukaju na svakoj konferenciji za štampu kako nemaju leba da jedu, pa se bore za svoj klub, (čitaj) za svoj budući ugovor. U Zvezdi osim Videnova, Stevića, donekle Vuka i naravno Bakića, svi ostali su očigledno ili potplaćeni da igraju loše ili im nedostaje muškosti. Ajmo sad svi zajedno: Zoki Radović, Neša Ilić, Branko Kovačević u 181 eksperiment i promenu Predesdnika, Upravnog odbora i trenera. Samo njih trojica da ostanu. Pa bre, onaj Neša Ilić je poslednjoh petnaest godina u stručnom štabu i ništa. Čovek bio dobar košarkaš, ima li petlju da pukne i kaže neću više da se brukam. Možda bi g-din Maljković mogao da dovede svoju ćerku, kad već on ne želi da se lati trenerskog posla...A i ćerka je sigurno bolji trener od Trife, Ace Petrovića itd.

draugenthaler

pre 14 godina

Molio bih moje Grobare da se ne naslađuju, mi ne trebamo padati tako nisko, s Panatom je biti ili ne biti, ako nas kojim slucajem dobiju bojim se da ćemo ispasti s tri pobjede, zato se ne treba radovati tuđoj muci, mada to navijaci Crvene Zvezde zaslužuju, ali opet ponavljam da nam to ne treba, poz i srecno

Mирјана...

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

bogdan bobo kula

pre 14 godina

Sad je definitivno vreme da se ukine KK Crvena zvezda. Dotakli smo dno i treba da već jednom okončamo agoniju. Ja više nemam živaca da se nerviram za jednu sindikalnu skupinu. Zato bolje da ih igasite i da ih već jednom prežalimo. Ovo više nema smisla. U P R A V A N A P O L J E !!!!!!!

Nesa

pre 14 godina

Eh komšinice. Razumem ja da vi ne znate ali ne razumem zašto sam se zbog vas večeras nervirao. Šteta zbog Bjelice i Kešelja jer propadoše u ovom klubu. Bežite deco dok je vreme. Vi zaslužujete mnogo bolje.

Sava Stajic

pre 14 godina

Bjelicu pod hitno odvesti kod DR DULETA VUJOSEVICA POD HITNO ! ! !Od igraca svetske klase i reprezentativca nase zemlje,zvezda je napravila gubitnika,upropastila ga...Njemu jos samo Dule moze pomoci inace ce propasti nacisto...Ovo nije sala,najozbiljnije mislim,zaista je steta da takav igrac propadne ! ! !

Kum

pre 14 godina

Krenimo redom o ucinku igraca:

Tejlor - (nebeski letac, sjajan igrac, odlican prodor i asistencija, igrao u LA Klipersima, hahahah)- neverovatno pogubljen na terenu, pokusava da igra 1 na 2, 1 na 3, pa cak i 1 na 4, dok ostali igraci cekaju loptu koju nece dobiti 100%, obican americki cirkuzant, zakucava se u protivnicke centre koji su po 20 cm visi od njega, gubi 6 lopti po utakmici, gleda samo svoju statistiku, za njega je Moris Bejli izmislio kosarku, a mi ga oterali, bruka,

Radivojevic - vazi isto sto i za Tejlora, samo sto je jos triput sporiji i tapka loptu u mestu bar 15 sekundi, i u tom tapkanju istekne napad, nikakav sut, i nije americki cirkuzant, olaksavajuca okolnost je sto nije klasican plej,

Nedovic - jedini od igraca koji igraju na poziciji pleja da nesto zna, ali jos uvek mlad, Trifunovic ga nije pustio da igra ovu utakmicu, da jeste smatram da bi bilo mnogo bolje,

Videnov - donekle dobar (kad pogledam kako su ostali igrali), previse ispucanih trojki(0/6)iz neizradjenih pozicija, za dobrog sutera neverovatno lose,

Keselj - totalno izgubljen na terenu, kao i da nije bio tamo, los sut na ovoj utakmici, lose pokrivanje igraca u odbrani, sto je kaznjavano lakim poenima za Nimburk,

Bakic - dosta falio, narociti u odbrani, steta sto nije igrao,

Bjelica - kao i Videnov donekle dobar, solidan u odbrani, malo se zaletao u igrace u napadu, od njega se ipak ocekuje mnogo vise,

Radosavljevic - dobio sansu na kraju kad je sve bilo izgubljeno, malo vremena da bilo sta pokaze, ali je bar dobio sansu,

Rondovic - bez ulaska u igru,

Stevic - najbolji nas igrac na ovoj utakmici, ali lose izvodio slobodna bacanja, skok solidan, narocito u napadu, nije pravio mnogo gresaka,

Kikanovic - kao da je pao sa kruske, najgori na utakmici, nikakav u skoku, u napadu beskoristan, lose pokrivao igrace u odbrani, pravio pocetnicke greske, ukupno gledano katastrofalno je odigrao, jad i beda,

Stimac - borio se dosta, vidi se da igra srcem, ali nema dovoljan kvalitet, promasio nekoliko zicera, za Kikanovica na ovoj utakmici izmislio kosarku,

Trifunovic - pogubio sve konce igre, gubio se u svojim rotacijama, forsirao zonu iako se videlo da igracima Nimburka ide sut, forsirao Vuka Radivojevica, po mom misljenu najgoreg igraca u nasem timu, Nedovicu nije pruzio sansu, forsirao Keselja takodje, igracima savetovao neke akcije koje i on sam ne razume i nezna sta je pokusavao sa njima,

Generalno gledano, katastrofalna igra Zvezde i poraz od tima prosecnog kvaliteta!

Cestitke igracima Nimburka na zasluzenoj pobedi, potpuno su nas nadigrali i zasluzili aplauz na kraju utakmice.

Jos samo da dodam, Dvejn Dzons, centar koga je Opacic doveo pa oterao, sada belezi preko 15 skokova po utakmici u NDBL-u, kako bi sada koristio ovom timu, velika steta!!!

misa

pre 14 godina

Ajmo grobari svi na net pa dovrsite zapoceto veceras, verujem da ste srecni i zadovoljni!!!

Igrali smo bas onako kakvo nam je stanje u klubu.Bez organizacije,bez ideje,bez emocija,radosti,zelje,trenera,navijaca,ljubavi prema klubu...bez icega sto bi nas ucinilo dostojnim crveno bele boje.

I nemojte ponovo sve svaliti na igrace, ko zna sta se sve desava iza paravana i koje se stvari desavaju iza kulisa.Muka mi je od svega,od ovih iz stare uprave,iz nove uprave,od delija koji sede ispred tv-a,od ILICA,muka mi je da svake noci lezem sa mislju da ce biti bolje "sledece sezone",muka mi je da gledam jad i cemer od moje zvezde,muka mi je da gledam kako grobari slave svaki nas debakl...

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..

nikola

pre 14 godina

Najveca tragedija je sto ce se navijaci kkss posle nekog eventualnog poraza Partizana u Evroligi opet javiti da nam kazu da brukamo srpsku kosarku ili da nemamo pojma i ostalo.

Realan zvezdas

pre 14 godina

Holivudski raspad večeras, od samopouzdanja tima, igre, preko članova uprave koji izlaze ranije sa tekme, potpuno isfrustriranih navijača koji više ne znaju koga da prozivaju...jezivo.

Stojim na parkingu posle tekme sa jednim igračem, koga svi inače ovde najviše cenimo koji kaže:

".... ja mater ovima što urlaju sa tribina na nas.Imam osećaj da jedva čekaju da izgubimo svaki put...više bih voleo da igramo pred praznim tribinama, lakše bi nam bilo.

Njegov drug (nije košarkaš) kaže "mrzim što navijam za ovaj klub".

Naš igrac, koji je večeras promašio koš sa linije za slobodna bacanja se nadovezuje: "brate, ja mrzim što igram u zvezdi".

p.s.
E da, gasite bre neki drugi klub... ili izaberite neki drugi za koji ćete da navijate. Verovali ili ne, bilo je i gorih dana od današnjeg u poslednjih 20 godina postojanja Zvezde.

Ako je po Marfiju, dobijamo u Španiji.

Branko Rajevac

pre 14 godina

Pokušaću da budem realan. Crvena Zvezda, po mom mišljenju ima dobro selektiranu ekipu, ali nema TRENERA. Ovako vođenje ekipe,može biti od koristi samo na basket takmičenjima, a ne u profesionalnoj košarci. Na žalost, Zvezda trenutno gubi, biće godina kada će biti drugačije, ali za Bjelicu, Kešelja i Štimca više nema godina koje mogu da gube. Ostanu li u ovakvoj Zvezdi o njima će se pričati kao o nekadašnjim velikim talentima kojima je malo falilo da budu vanserijski igrači, kojima je falio samo jedan korak da postanu veliki igrači. U taj jedan korak spadaju svi ti Duletovi dečaci kojima se cela Evropa divi. Ne odvoji li Zvezda za sebe par godina, da promeni filozofiju i napravi sistem, ako svaka počne kao prošla uvek će se zvati SLEDEĆA SEZONA

nebojsa zuta cipelas

pre 14 godina

trifo,nebojsa,mirko,lale ostanite jos 100 godina i sacekajte revizore! opaca vrati se na najmanji kalemegdan,i onda svi zajedno,a zaboravih i pauka iscrtajte nova parking mesta,namaknite koji euro i titula je tu!naravno sledece sezone

manapana

pre 14 godina

Trenutno se samo nadam da se necemo ugasiti kao klub i da ce bar neko uciniti napor da se nadje resenje(trajno) kako bi opstali u ovom najgorem trenutku za Zvezdu u njenoj istoriji. Kako je krenulo crno nam se pise..
(misa, 2. mart 2010 22:07)
Ne,ne,ne prijatelju,CRNO-BELO vam se pise ;)

Džontra Volta

pre 14 godina

Лагани прелаз из четврте у пету фазу.

Odavno nisam video bolji komentar,svaka čast majstore.

A ima i ona post faza,"dobili smo poslednja 3 derbija od 5 odigranih".
Ja stvarno ne zelim da vas zezam za Nimburk isuvise ste tuzni za tako nesto

Neuporedivi

pre 14 godina

I da budes uvek zadnja na tabeli,
I da izgubis i od Pristine,
I da nikada vise ne pobedis nijednu utakmicu,
I da se raspadnes,
I da ispadnes iz lige
I da se ugasis,
VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)
Ovo je tako dirljivo da sam se rasplakao...
ISTORIJSKA JE ČINJENICA da su delije ODUVEK BILE sinonim za SKROMNOST, VERNOST i ODANOST...
Po tome ih zna čitava evropa a bogami i svet...

I zbog svega navedenog izjavljujem:

NIKADA NIŠTA PATETIČNIJE U ŽIVOTU NISAM PROČITAO!!!

vladan

pre 14 godina

P.S.mnogo mi zao zaboravih malo pre da pozdravim LEPOG FIKU i NIKSICKO PIVO,namerno ih pisam VELIKIM slovom,valjda ovo je tek pocetak bice toga jos ove,a ne SLEDECE SEZONE.MIRNO SPAVAJTE I LEPO SANJAJTE EUROLIGU VALJDA.

E tako se to radi...

pre 14 godina

Ajde sto ih je ovaj Ninburg pregazio!
Nego se vratio u rikverc da ih dokrajci!
Da su uveli i na ovim dresovima sms pomoc ugrozenim pobedili bi sigurno!
Mada je 99% zbunilo igrace kkss to sto su culi da Evropske ekipe uglavnom gube u Pioniru! Pa su sada jos vise zbunjeni!
A poruka za ove ucveljene:
,, Za prosutim mlekom ne vredi plakati ,, !

bozic pera

pre 14 godina

bolje bi vam islo umetnicko klizanje,ili mozda badminton ali posto kosarku ne znate igrati gledajte u cetvrtak u 20.45 nekoga ko zna...najbilje bi bilo da se rasformirate:)

Realista

pre 14 godina

Realno vise nemate prava da komentarisete Partizan i njegove utakmice,jer ste pokazali koliko vredite...Prvo ste izgubili od Turk Telekoma na domacem terenu,zatim od Fmp-a u kupu,pa sad i od ove ekipe,a pricali ste da ce te da pobedite sve tri utakmice,svaki dalji komentar je suvisan.....

realan

pre 14 godina

dobro ljudi,realno!mislim letnja liga,nezanimljiva i nebitna utakmica,sta sada?u cetvrtak je ono pravo,pionir,pravi timovi pravi navijaci,e to je vec nesto!

Stefan Nbgd

pre 14 godina

Grobar sam,nisam vise klinac da navijam protiv Zvezde u Evropi. Zelim da verujem da su velika vecina "navijaca" koji komentarisu poraze Partizana i Zvezde ne bitno da li u fudbalu ili kosarci ipak klinci. Navijao sam za Zvezdu veceras,ali forsiranje onog Amerikanca koji sve radi ne bi li sebi digao cenu za transfer u jaci klub je cista nebuloza. Sve u svemu jako losa partija Zvezde i od gotovog ste napravili veresiju. Sramno je izgubiti od Ceha u Pioniru ovolikom razlikom i onakvim zalaganjem ! Pozz za sve ljubitelje kosarke.

adler

pre 14 godina

e za ovo dragi moji treba normalno da se nadju odgovorni krivci.ili su igraci ili trener ili uprava.za ovo se podnose ostavke.ovo je totalna blamaza.u zvezdi nesto ne stima,smrdi.pa pogledajte samo imena,zvezda ima dosta jak tim.e sad bez razmisljanja da se obelodani ko je kriv da se gubi od ceha,da cesi ponizavaju jedan klub kakav je zvezda.nije nama u interesu da vi propadnete,to su samo trenutni izlivi osecanja navijaca partizana.mi ne mozemo bez vas,kao ni vi bez nas.ja hocu da budete jaki,da sprecite ovo ponizavanje.igrace kazniti ako su oni,trenera poterati ako je on,upravu najuriti ako su oni.ovde mora neko snositi odgovornost.imali ste sve,super krenuli,a onda siroki,fmp,turci,cesi.uradite nesto jer ja licno zelim derbi protiv vas,a ne derbi sa neznam ti nekim tamo.bar dok smo zivi.ne terajte inat,pokupite neke fore i od partizana.to je rivalstvo,a ne mrznja

koki

pre 14 godina

e moja komsinice,pa dokle?izbukaste nam srbiju totalno!ajde sada lepo smirite se i u cetvrtak gledajte kako se pravi tim i igraci bore za ime svog kluba i svoje zemlje.

nikola

pre 14 godina

Opet taj Nimburk i opet ogromna razlika u sred Pionira.Pa dobro ljudi, ja ne znam ima li svrhe zezati vas vise. A hteli ste da igrate Evroligu i pretili raznim trofejima i titulama pred pocetak sezone,kao i pred svaku sezonu. Sto je najgore ovo vas nece spreciti da i dalje pricate da Partizan bruka srpsku kosarku.

Pjer

pre 14 godina

@Peđa
Ako bismo pošli tvojom logikom, koja nije vredna pažnje, ispada da je više od polovine Zvezdinih utakmica namešteno. Kad bi to bilo tačno, onda bi taj klub bio kažnjem stogodišnjim zabranomm takmičenja. Ne smišljaj koješta.

lud@zbunjen

pre 14 godina

E pa lepo- Na jesen imamo 3 predstavnika U Euroligi
1.Partizan (po inerciji)
2.Hemofarm (kroz kvalifikacije sto su sredili letos Kaponja, Opaca i Bertolomeu)
3. Zvezda (kao osvajac Eurokupa)
Ko ce bre sa nama???

Rodjo komsija

pre 14 godina

Iznenadjen sam! Iako vam se vratio Mirko Pavlovic,poraz?Ipak najjaci utisak na mene je ostavila pesma navijaca>jos jedna pobeda i titula.Dirljivo.Da i vama krava bude ziva i zdrava!

majskor

pre 14 godina

dokle cete bre da brukate srpsku kosarku ? Vi ne zasluzujete da igrate ni ispred zgrade. Mnogo ste smesni. Jedino sto znate da radite, jeste da otpuzujuci druge, opravdavate vasu nemoc. Vi ste misevi i to pravi.

titula ???

pre 14 godina

Pa ono više liči na neki radnički protest nego na navijanje !?!? Pa u skladu sa tim predlažem stečaj tj. KATANAC !!!
Ljudi nemojte nam više sramotiti srpsku košarku i naš Pionir ( dobro ne rekoše da je i sad bio pun ).

Basket

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja sam siguran da su sudije krive. Ovaj neki Ceh, inace vrlo poznat igrac, za koga nikada nisam cuo, je sutnuo posle isteka vremena, a i nagazio je na aut liniju. Nadam se da ce sudije adekvatno reagovati i dodeliti Crvenoj Zvezdi titulu, jer su oni najbolji.
Shljaka rules.

Ivan

pre 14 godina

Boze koji su ovo amateri. Gube od nekih indijanaca iz Ceske sa 20 razlike... Zvezda bolje neka se ostavi kosarke da ne bruka Srbiju vise.

CIKO

pre 14 godina

Tugo! Pa ova zvezdana nema ni I od igraca u svojoj ekipi. Trener neki ex igrac koji bi trebao da leti odmah. tAylor pa on je sesta liga igrac. Videnov i Stimac ... kuku majko... Bjelica polako ali sigurno poceo da propada, umjesto da napreduje on vec godinu dana nazaduje a to je u njegovim godinama ravno propasti i po mom misljenju u naredna 3 mjeseca ce se vidjeti sta on uopste moze i koliki su dometi a sve mi se cini da nisu visoki samo zato sto nije nista radio a imao je 2jake utakmice u karijeri. Kako neko moze da prenosi vase utakmice to mi nikako nece biti jasno!

zoran-rs

pre 14 godina

Vatreni sam navijac zvezde al ovo je sramota , mada iskreno zvezda u kosarci nema rezultate bar nekih 15 godina. mozda ponekad malo bljesne . medjutim to i nije toliko bitno koliko ovdje ima bolesnih komentara od strane komsija koji me blago zabrinjavaju da toliko mrze zvezdu . ja shvatam decenijske komplekse al ovo ipak prelazi svaku mjeru.drago mi je sto je zvezda izgubila ako je usrecila 20 % srba.potpisao bi da zvezda gubi nonstop ako ce ovi biti sretni. mene nikada nece usreciti porazi partizana od drugih stranih ekipa.uvijek za srpske ekipe.

XAXA

pre 14 godina

A ipak mislim da je za vse kriv Jan Vesely,100000% je došao i poveo DULETA,da ih pripremi.

p.s.A ŠTA je sa onim "samo da očuvamo +30 proti Grand-a koji je pobedio "slabu" barcu

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....

zemunac

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)
----------------------------
Navijao sam ja večeras za tu zvezdu.Ali ovo nije žalosno,ovo je smešno.

superiorni

pre 14 godina

I vi (igraci) se lozite da cete otici na zavrsni turnir, i jos osvojiti ovo takmicenje. Bjelica i Keselj bi dobro dosli Partizanu, pa bar da pojacaju jedini nas tim koji nesto vredi i moze u Evropi. Ostali igraci Zvezde da se pokriju, jer tu su gdi su, za bolje nisu.

Ccccc

pre 14 godina

ma njjachi utisak na utakmici su povici navijacha , uprava napolje!!! Zar uprava nije smenjena tj koliko znam Luchic and company su preuzeli klub. Mozhda im smeta josh skupljach peshkira.hehehehe

BobRock

pre 14 godina

ja sam partizanovac..ali hteo bih realno da dam komentar...prvo...zvezda ima solidan tim,i solidan potencijal....dobro,ima 3-4 indijanaca,ali uglavnom nije lose..trener je ok..ali ne treba ga menjati bar 4 godina da bi se dobio neki rezultat...onda,publika..posle 3 poraza odmah bi da smenjuju trenera..samo govori koliko ste kosarkaski neobrazovani...da bi se pobedjivalo mora se gubiti prvo...i partizan je pocetkom ove dominacije gubio svuda...naravno...morate i napuniti pionir,..a ne poluprazan da bude...onda uprava treba da bude racionalna..a ne da dovede neproverene amerikance i istrosene lule...i na kraju,nije sramota uzeti recept od kk partizana,to treba da urade i fk partizan i zvezda,veliki rad,talenat,strpljenje i velika posvecenost treningu...ali..ipak je ovo Srbija:) pozz svima

rus

pre 14 godina

kakva maestralna igra zvezde,kakvo fanaticno navijanje navijaca,kakva skripa patika u pioniru zbog preglasne publike,i naravno nebojsa ilic koga ni najgore vredjanje ne moze isterati sa klupe.covek jednostavno zeli da on bude taj koji ce staviti katanac.

BRADILKO

pre 14 godina

Nije sve tako crno kako izgleda. Ima sanse za ove momke i klub ali u DIZNILENDU , pa bili bi glavna atrakcija , Miki , Shilja i kompanija bi prsla zbog vas.

bob

pre 14 godina

Vrati se Opaca ,sa tobom smo makar u Evrokupu pobedjivali,Lale odlazi!
Sad mi je tek jasno koliko je Tadija bio u pravu...jedan je Tadija kapiten

Sonny

pre 14 godina

Znam da poraz boli, ali me je oduševila atmosfera u Pioniru. Samo mi nije jasno kojoj upravi su poručili da ide napolje. Voleo bih da mi neko objasni. A svi koji žele da gledaju košarku, a ne komediju, za neupućene, košarka se igra četvrtkom u Pioniru, a utorkom se daju komedije. Žao mi je komšinice.

Petar

pre 14 godina

Navijač sam Crvene zvezde, ali ovo što se dešava je bruka! Pa da li je moguće da gospodin Ilić bude sve ove godine na poziciji Tim menadžera i da se nijednom ne zapita da li mu je tu još mesto?! Očigledno da čovek ne namera da ode dok ne ode u penziju...za svo njegovo vreme u klubu uzeli smo samo dva kupa, što je više nego mršavo!

Lepi Fika, Stefan HN, Niksicko pivo, Milos, Deki car, Zvezdasica...

pre 14 godina

Videcemo mi sve vas kada oderemo ove spance, odemo dalje i osvojimo Evrokup, pa sledece sezone razvalimo Evroligu. Onda da vas cujemo da se javite!!!

vlajko front

pre 14 godina

kakav pakao,kakva atmosfera.svaki put kad pobede siroki napale se i ajmo da napunimo pionir...?!!!?kakva je ovo smejurija..opaca vrati se....cetvrtak..ej crno beli volimo vas volimo vas volimo

EUROLEAGUE

pre 14 godina

Ovoj ekipi komsinice je samo NEBO granica ,smesniji nego ikad brukaju sebe i Srpsku kosarku gde god stignu.
Evropski gigant je osvojio nosvojivu trvdjanu Pionir,na cemu mu zavide mali klubovi poput Barse,Panatenaikosa,Efesa ...kojima je to nedosanjani san

bombat

pre 14 godina

Neznam kako, ali imam neki osecaj da su sudije i Partizan nekako krive za poraz, sigurno je Danilovic gepekovao ove cehe koji su pritom bili u autu sve vreme!

herpes crno beli

pre 14 godina

Odusevljen sam ingenioznim komentarom doticnog malera bgd! Kralju,care,sahu,idolu razvalio si ih na krajnje pametan i dokumentovan nacin.

boki_rs

pre 14 godina

ovi mecevi zvezde sa nimburkom prerastaju u pravo rivalstvo (:
steta sto i dogodine nece imati priliku da odmjere "snage" posto nimburk ne igra eurochallenge ligu (:

Uros Grobar

pre 14 godina

jaooooooo...pa sta to bi?!!! neocekivano! imali ste 3:0 i divne sanse da prodjete kao 1. u grupi i imali 2 mec lopte qci pred svojom publikom!!! neshvatljivo! sad recite zbogom evroqpu i dobar dan evrocelendz! KKP nikad ovako nesto ne bi propustio! uostalom mi nikada ne gubimo qci..:)

grobari1967

pre 14 godina

A sledece godine Balkanski kup, put pod noge, pa u Turn Severin, Staru Zagoru, Titov Veles i Drac i Valonu. Cak vam ni onih fanaticnih 19.000 gledalaca, koliko ih se sakupilo veceras u Pioniru, nije pomoglo. Da li shvatate da ste vi, u kompletu sa Lukicem, Adzicem i bivsim tastom mu Shabanom, jedna velika zabluda i prevara. Jedino vam ostaje da i dalje mrzite Duska Vujosevica i da i dalje zivite u nadi da cete konacno "pobediti Partizan" (procitati intervju sa Opacicem od pre-neki-dan u Vecernjim novostima). Neko jede jagnjetinu samo na Djurdjevdan, a neko je jede svaki dan. U tome je razlika izmedju NAS i vas!!!

mlada partizanka

pre 14 godina

grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26)

Pa, cak i da bude tako, pa cak i da ne prodjemo dalje, mi gubimo od Barselone i Panatanaikosa, a vi od Nimburka i Turk Telekoma. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, mi igramo u Evroligi a vi u Evrokupu. Ne vidis razliku? Pa, cak i da bude tako, nase igrace ce uvek bodriti pun Pionir, a vase...mozda redari na ulazima. Ne vidis razliku?
Nemoj, molim te, da uporedjujes ova dva tima, vredjas Veliki Partizan, koji, cak i da ne prodje dalje, ima punu podrsku svojih navijaca, jer su stigli dotle, dokle Zvezda ne bi ni u Sledecem Veku.

darko

pre 14 godina

Sramota!!!Kako za igrače tako i za upravu...Jeste da ne dobijaju platu ali u karijeri im nece pomoći da prave ovakve neuspjehe sve su to mladi igraci i trebalo bi da imaju želju za dokazivanjem a uspjeh Zvezde u ovom takmičenju bi im otvorio vrata većih klubova...Neshvatljivo

kk sledeca sezona

pre 14 godina

verovatno su opet krive sudije....i carobnjak Dule sto im svake sezone ukrade titulu...sada se i evropa urotila protiv vas,pa neverovatno...dakle svi protiv vas,a tako strasna,sampionska ekipa....cccc

Dalibor

pre 14 godina

Gospodo samo provjerite koliko imate igraca koji stvarno ALI STVARNO navijaju za Zvezdu........90% su navijaci Partizana-----I CETVRTKOM IH GLEDAJU KRISOM.....
(Dalibor, 2. mart 2010 23:36)

Da, naravno...jagodina 20.000...šahtjor 2.000...pametnom dosta!
(Nemanja, 3. mart 2010 00:11)

Izgleda da se ja i ti ne razumemo.....Kazem da je vecina vasih igraca ili ti kosarkasa stvarno navijaci Partizana, ali da bi ti to znao morao bi da pratis kosarku ili da znas nekoga od njih..... 90% su navijaci Partizana....zato i nema borbenosti u dresu Zvezde....pogledaj kako igraju igraci Partizana....srce na teren svih 40 minuta.....igraju za klub koji vole....stavi se ti u ulogu igraca kluba za koji navijas....pa ja bi bre grizao ljude ako nista drugo....ali nije ni vazno...izvinjavam se sto uopste komentarisem

Ogi

pre 14 godina

Ovo ne treba vise komentarisati,u principu nista bolje nisu igrali od obicnih basketasa iz kraja...Tuzno je i smesno u isto vreme,a navijaci Partizana,iako to nije sportski,imaju svako pravo da nam se smeju. Mozda mi opet budemo rival crno-belima nekad u daljoj buducnosti...dotle ja se izvinjavam svom voljenom klubu,ali nemam snage da vise rizikujem infarkte na svakoj utakmici. Pocivaj u miru Zvezdo.

Lala

pre 14 godina

Nije ovo tako loše kako izgleda,treba razumeti sirote igrače tek su iz Dodževa prešli u Citroene pa još nisu navikli,ali ima nade biće bolje sl...

Dajte im Bari :))

pre 14 godina

Citam neke komentare,i ne mogu da verujem....
pre svega recite mi kakve veze uprava ima sa vecerasnjim porazom i ocajnom igrom???
pa nije ona ta koja priprema utakmicu,nije ona ta koja je igra,iako verovatno nesto smrdi u upravi i mozda je lose organizovana ,al ipak je strucni stab zajedno sa igracima kriv za ovo...
p.s ja sam samo dobronamerni komsija :)

Vladan Jova

pre 14 godina

Prvo da kažem da sam partizanovac ali mi je stvarno žao što je Zvezda izgubila jer je Zvezda Srpski-naš klub. Ja smatram da bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obratno. Prvo što bitrebalo uraditi je napuštanje ove NLB lige jer zašto mi Slovence Hrvate i bosance da učimo košarci a na drugoj strani dosta naših timova, koji su dali velika svetska imena košarke Sloga iz Kraljeva, borac iz Čačka) zapostavljamo i na taj način uništavamo talente koji bi jednog dana igrali u Zvezdi i Partizanu. Sa uspesima Partizana u Evroligi zadnje 4 godine da imamo nacionalnu ligu imali bi sigurno još jedan tim u Evro ligi što bi dalje uticalo na razvoj košarke u Srbiji. Ovako dok se mi između sebe trvemo, jedna osrednja cibona igra Evro ligu ili Olimpija koja u bivšoj Jugi nije mogla ni do finala kupa. Zvezdaši dajte podršku klubu i treneru jer složna braća kuću grade.

grobar 100%

pre 14 godina

Ovaj Eurocup je keva,bio na FOX-u onaj cirkus,sad mislim da vishe nema ali imamo utorkom "Putujuci cirkus" na chelu sa onim Tejlorom!!! hehehehe....ovo je klub koji rekao da ce da osvoji ovaj kup i da igra Euroleague?! Nemojte ljudi,aj ugasite svetlo i na spavanje!!!

Kole

pre 14 godina

Toliko o plasmanu u top 8! A kako su lepo počeli, a možda ih i treba razumeti (igrače) pošto sumnjam da je neko od njih primio platu već nekoliko meseci!

Andrija

pre 14 godina

"Uprava napolje"..
Sta vam je uprava kriva..ja bih jednu motku pa sve igrace redom..disciplina da se uvede.. Boze, vama kriva uprava..

Slozna braca

pre 14 godina

I opet ja sa svojim komentarom, sjetite se. Da ce Zvezdi ici lose u Eurocup-u, da nece pbjediti Partizan dok je Trifa trener. Gospodin aleksandar Petrovic, odnosno raskid ugovora sa njim je doprinjeo ovome. Tako je i tu nema price.

Crno na belo

pre 14 godina

Pre neko vece kod Tegija Covic rece da se Partizan plasi fuzije Zvezde i FMP-a.
Rece i ostade ziv.
Plasi se fuzije dva tima koji su u ligi 9 i 12, i koje iole jaci tim razbija kuci kao zvecku.
Pa onda bi se plasio i fuzije Bosne i Heliosa.
U domacim okvirima bi samo primetili spajanje HF i Cibone, najzad bi se stvorio tim koji ne bi dozvolio da se opustimo u uspesima.
U Evro okvirima to bi bila fuzija Pao i Marusija, ili Reala i Kahe.

razocarani Zvezdas

pre 14 godina

Mila majko, sta se sa nama desava.
Ja vise ne mogu da gledam i slusam Vujosevica i grobare a jos manje ove nase demagoge i prodavce magle...
Bolje da nas nema nego da se ovako brukamo.

hahahah

pre 14 godina

ma ovo je bila samo pripremna tekma zvezde za sledecu sezonu, zvezda ce uzeti sve trofeje,grobari cuvajte se!!!! ahaahahahahhahaahah komedija..

PFC 3

pre 14 godina

VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa titule necete ni imati, sad da vam ne trebaju to ti bas ne verujem, al ajde da vas ne secem sad.

Zvezdaš

pre 14 godina

Ovim putem želim da uputim izvinjenje Gospodinu Ranku Žeravici, zbog svog komentara, u kojem ga pominjem, ALI SAMO, kao zastupnika i promotera brze i "slobodne" košarke!

Pristalica sam inteligentnije igre (po mome mišljenju), gde je pregled i razumevanje igre dominantno.

Jaka, oštra, poštena i do kraja timska odbrana se podrazumeva.

...

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

VOLECU TE ZVEZDO I DALJE NAJVISE NA SVETU!
TI SI NAS ZIVOT, TI SI NAMA SVE,
VOLECEMO TE DO SMRTI NE TREBAJU NAM TITULE!
(DELIJE SURCIN !, 2. mart 2010 21:51)

Pa kad vam ne trebaju titule (kojih doduse i nema ) registrujte se kao poljoprivredno dobro imacete vise para!

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

Afelaj

pre 14 godina

Jedina pozitivna stvar je mala minutaza Tejlora na parketu. Ukoliko se tim nalazi u ovakvoj seriji poraza, mislim da jedina pozitivna stvar moze biti vece ukazivanje sanse mladim igracima, oni ce najvise da napreduju u tim porazima i najvise ce shvatiti njihovu tezinu. Nema veze sto stranci imaju vecu platu i sto ih treba maksimalno iskoristiti, po meni ovo je idealan trenutak da se izjednace vrednosti-Mladi igraci imaju isti tretman u ekipi kao i stranci

Zikopfc78

pre 14 godina

Mene je nimbruka kako zvezda Istrifovano tejlorishe po Evropi !

Sledece sezone sigurno uzimate FIBA Evrocelendz kup, samo mi nije jasno sta cete igrati kroz 3 sezone !

dr.b

pre 14 godina

Sta ce Butulija u "Pioniru" kad mu je ostecen slusni nerv? Zar ne treba da se odmara i da izbegava buku? Mada,neke buke nije ni bilo,al' opet,brinem za coveka...

ALeksandar

pre 14 godina

Trifo,o tome ti ja pricam...KESELJ-veciti talenat,STIMAC-treba da nauci da pogadja bacanja,pa tek onda da igra,KIKANOVIC-pod hitno kod hauarda iz orlanda na casove u teretanu,posto je preslab......Sve u svemu JADNO...!!!!!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Ajde ti sada lijepo udahni i zamisli da si normalan.Fin osjecaj,a?Gledaj fino svoj mali partizan i ne opterecuj svoju pametnu glavicu nasim problemima :))
(Stefan Herceg-Novi, 3. mart 2010 00:01)
grobari, ovako ce da izgleda i vasa tabela u cetvrtak. marussi dobija barselonu, pao dobija vas i dalje idu barsa i marussi a vi nastavite da namestate i menjate igrace sa vasim zeljkom.
A kad vas budemo oprali u nasem prvenstvu moci cete i da se preselite u grcku pa se tamo talite, otimajte i gepekujte.
(Delije sever Zvezda forever, 2. mart 2010 23:26
Eto nove radosti za neutralnog experta Tegeltiju, pristrasnog experta za sve i pedagoga Vujoševića i sve grobare. A onda će moralna veličina Dule Vujošević da priča kako neko ruši Partizan...Pa ovde se iz avaxa vidi da su Bjelica i Kešelj plaćeni da igraju ovako loše...I kako se Grobari iživljavaju nad Zvezdinim porazima, tako se naivni Dule čudi kako cela Srbija, pa i Delije ne prepoznaju da Partizan igra i u njihovom interesu.
(Serdjo, 2. mart 2010 23:17)

Na vas trojcu terapija ne deluje, hitno u ordinaciju na pregled!!!

Milan Rauš

pre 14 godina

Sinoć oko 20h u hali Pionir dogodio se ogroman incident kada je grupa mladića pokušala da oponaša igranje košarke, naime već negde oko 19:30h grupa koja je već od ranije poznata organima gonjenja počela je da se okuplja unutar hale Pionir, oko 19:42h malobrojno građanstvo koje podržava ovako nastrane manifestacije počelo je da ispunjava tribine hale Pionir. Tačno u 20:00h počeo je i sam incident, u svom začetku sve je izgledalo poprilično naivno, međutim već oko 21:30h počelo je vređanje košarke kao sporta, naime grupa koja sebe naziva KK Crvena Zvezda grubo i bez pardona počela je da primenjuje nešto što se samo može nazvati antikošarka. Ceo incident prenosila je i državna televizija, te su se zbog toga Ugrentnom centru Beogradu javljali stariji građani i hronični bolesnici i to sa klasičnim simptomima koji se javljaju kod gledanja tolikog stepena antikošarke: vrtoglavica, mučnina,aritmija, povraćanje i dijareja. Policija je reagovala tek negde posle 22h ali su pripadnici grupe već napustili halu Pionir, češki turisti koji su se zatekli pukim slučajem rekli su policiji da ovakvo nešto nikada nisu videli i da se oni košarkom bave čisto amaterski, ali da ovakvo oponašanje košarke i sporta uopšte još nisu videli i da su i sami zgroženi onim što se sinoć desilo u Pioniru.
Negde posle 23h časa ministar policije Ivica Dačić je izdao saopštenje u kome se navodi da policija već upoznata sa svim krivičnim delima koje je počinila grupa KK Crvena Zvezda ili kako je u kriminalnim vodama poznata kao Opačina grupa, ova grupa već 10-tak godina pokušava antikošarkom da ostavi bilo kakav utisak na bilo koga, rekao je ministar, takođe zamolio je sve građane koji primete članove ove grupe da odmah obaveste policiju, članovi grupe su:

Kešelj Marko, optužen za večiti talenat i šizofreniju
Kikanović Elmedin, optužen je za neuspešnu imitaciju centra
Radosavljevic Lazar, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Rondović Nikola, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Taylor Mike, optužen za nedostatak bilo kakvog smisla za grupne sportove, preterano bolesno soliranje i nedostak nervnog sistem u opšte a mozga pogotovo. Takođe povodom učešća ovog lica našim vlastima obratio se i Barack Obama, rečima: Braćo i sestre Srbi zgrožen sam onim što izvesni Teylor Mike radi u vašoj zemlji, i to kao američki državljanin, upravo zbog toga i zbog činjenice da se u Americi ovaj sport igra profesionalno spreman sam da kao izvinjenje zbog pomenutog gospodina povučem priznanje Kosova kao znak dobre volje.
Nedović Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Stević Oliver, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Radivojević Vuk, optužen za antitalenat epskih razmera, nemanje osnovnih motoričkih funkcija, za ovog člana sam ministar je izjavio da treba pucati bez predhodnog upozorenja jer je isti izuzetno opasno netalentovan i kao takav predstavlja orgomnu pretnju društvu i samoj košarci
Filip Videnov, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Štimac Vladimir, ovaj pripadnik grupe je teško bolestan, Daunov sindrom, obavezan nadzor nadležnih medicinskih službi
Bjelica Nemanja, nema optužnicu ali se vodi kao saradnik grupe
Dragićević Tadija, trenutno bekstvu vođa grupe optužen za večiti talenat, biće mu suđeno u odsustvu

kao organizatori grupe navode se:

Radović Aleksandar, optužen za urušavanje košarke
Vučićević Slobodan, strani državljanin finansijer grupe
Maljković Božidar, idejni podstrekač
Lučić Lale, nema komentara

kao taoca ove grupe policija navodi izvesnog Trifunović Aleksandra koji je u ovu grupu uvučen na prevaru a iza koga stoje lepi trenutci evropske košarke u Grčkoj i Litvaniji.

Džo

pre 14 godina

Dokle god političke stranke budu vodile klubove, nece biti rezultata. Para ima ali ovima nije cilj da Zvezda bude velika. Dok drugi koji bi hteli da ulože sredstva i kojima bi cilj bio da Zvezda postane moćna, ne mogu od stranackih vlastodržaca.

Tony9

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce da ih saplicu?
I Lukica i Trifu?

P.S.Mozda dok ne zavedu disciplinu i ne proliju znoj prvo na treningu a posle i na utakmici?

mislim stvaaaarnooo

pre 14 godina

Kazu da je bioskop 'Zvezda' odavno zatvoren.Lazu nas, nije zatvoren samo je izmesten na drugu lokaciju, u Pionir.Projekcije idu utorkom i subotom.Uglavnom komedije i tragedije.
PS: pozdrav za Ljukovcana. Vazno je, decko, da ti nisi frustriran.A i kako bi bio kad navijas za 'najbolji' klub.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

U nesreci sreca! Ipak nije sve tako crno.
Naime, sigurno je da ce i Nimburk u poslednjem navijati za Zvezdu protiv Gran Kanarije, jer bi Zvezdinom pobedom Nimburk bio ukoliko kuci dobije vec otpisani Turk Telekom, prvi u grupi i isao bi na Panelinios u cetvrtfinalu i imao istorijsku sansu da se domogne zavrsnice evrokupa. Dakle dva protiv jedan, iliti nas i Ceha dvesta miliona :DDD

P.S.

Sramota!!!!!!

Nikopol

pre 14 godina

ljudi ovi vashi me totalno razocharali. Shtimac promashuje zicere u seriji, Tejlor radi troskok ma daj.. Vuk pravi nenormalne piruete PA normalno da se sviraju koraci.. o bre..

Гробар

pre 14 godina

На жалост, утакмицу сам преспавао (радио у две смене)...
Гледао сам репризу јутрос и потврдило се све што се већ одавно зна.
Оно што кочи Звезду јесу усијане главе људи из управе и међу навијачима, мегаломанске амбиције које немају никаквог реалног покрића у резултатима, играчком и тренерском саставу, итд. Створе се пренапумпане, нереалне амбиције, а када крену да се губе важне утакмице - посртању никад краја.
Оно што је Лале Лучић обећао јесте дугорочно оздрављење клуба финансијско, кадровско, резултатско. Ја бих предложио и психолошко: схватити шта је КК ЦЗ данас (и последњих 20 година!!!), прихватити то као чињеницу и радити на минималним помацима унапређења. То морају да схвате и навијачи, јер по њима сваки меч који је Звезда изгубила последица је неке уроте: гепек, судије, притисак, Д.В., тројка из аута, гробари прерушени у Звездине играче, потплаћени млади, талентовани играчи (лудило!!!).
На послу често не остварим жељене резултате, не испуним договорено, али сви, баш сви људи са којима радим знају да је моје залагање максимално.
Да ме било ко оптужи за нерад, опструкцију, кривинарење, злу вољу, радио бих као што је Звезда одиграла синоћ!
И један савет за крај: Тејлора и Н. Илића напоље!

goranpfc

pre 14 godina

Od kakvih ste vi evropskih, kosarkaskih velicina uspeli da izgubite ove sezone! ZALOSNO!
Ne pratim komsinicine utakmice, slucajno sam odgledao na tv onu proslu protiv turskih telefondzija, slobodno mogu da kazem da je to jedna od najlosijih ekipa koju sam ikad gledao,vi ste uspeli da izgubite, STRASNO! A sinoc, ovim porazom od strasnih ceha, obrukali ste i sebe i zemlju.Pa kako vas nije sramota? Muka mi je da vas slusam, bravo evropska zvezdo! I, molim vas da ne pominjete PARTIZAN,vas je sramota poznavati.

čika velja

pre 14 godina

covece, koliko mi se gadite svi, grobari, delije, cigani, ma svi koji se samo prepucavate!! ponekad bas zalim sto smo sugradjani i zivimo u istoj jadnoj, napacenoj zemlji.... navijate protiv klubova iz svoje zemlje, genijalci!! a glumite najvece patriote i velikosrpce sveostalemrsce!!! i da zvezda/partizan igraju protiv albanca i hrvata ne bi me cudilo da pocnete i za njih da navija te i sladite se tidem neuspehu... takve ste vi patriote, junaci u masi, coporu... bruka ste za ovu zemlju svi do jednog koliko vas ima! pa banujte me slobodno... pozzz noralnim ljubitelima sporta....
(Urosh, 2. mart 2010 23:07)

Batice, to se zove PROZIVKA! A tebi ako se to ne sviđa, idi na vesti iz ekonomije i biznisa,pa tamo uživaj u njihovim lažima i demagogijama i pričama o jednocifrenoj inflaciji. I ti i tebi slični se nama gadite, zato nama ostavite stranice o sportu da se prozivamo sa svijim prijateljima "delijama", GROBARIMA i ostalim ljubiteljima sporta! I za kraj, upotrebi neko veliko slovo, mali čoveče!

da nije tuzno bilo bi

pre 14 godina

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/competition/results/showgame?gamenumber=11&gamecode=136&phasetypecode=L16

Uprava Zvezde posle utakmice: -Izgubili smo od Nimburka
-Šta?! Zar je već 22 časa?

vladimir

pre 14 godina

Frustrirajuce!
Tesko je navijati za KK Crvena Zvezda.
Ko uopste vodi ovaj klub?
Ako je Pavlovic po preuzimanju duznosti zatekao to sto prica da je zatekao zasto ne podnese krivicne prijave.
Upropastena jos jedna generacija.

Dragon

pre 14 godina

Puno je komentara pa ne znam da li je neko pitao za Nedovića. Zar Trifa nije rekao da je Zvezda dobila Nedovića u porazu od Cibone. Koliko je taj Nedović igrao sinoć ili je to bila priča da se izbegne tema poraza od Cibone. Kako god taj Nedović da je odigrao juče, dobili bi ga u budućnosti i sigurno ne bi bio lošiji od Vuka i Taylora. Trifa treba da preuzme odgovornost za postavku igre i za motivaciju igrača. Prozivke uprave od strane navijača je bez veze. Nisu sinoć članovi uprave bili na terenu, a ovi što su bili, treba da ih je sramota. Trudim se da budem objektivan i ako sam grobar, ali sam i sportski trener.

vlad

pre 14 godina

Ustanem jutros, i posto nisam gledao utakmicu sednem da proverim sta je bilo sinoc, procitam ovo, kao iskreni zvezdas od svog postojanja nisam trebao ni da ustajem, stvarno vise SRAMOTA!

Чија је оно Звезда

pre 14 godina

Радивојевић и Тејлор су у првом плувремену прпустили неколико прилика да Звезду дигну на 4-5 разлике. После њихових грешака и нерезонских потеза Нимбурк се враћао и осећало се у ваздуху да ће Звезда изгубити. Да не причамо о тренеру који не осећа утакмицу него форсира горе поменуте играче у време када им једноставно не иде ништа од руке! Од Гранд Канарије сигурно губе са оваквим приступом утакмици, можда чак успеју да изгубе и са већом разликом него што су овде победили. Стварно је напорно гледати овакве очајне, безвољне, НЕПРЕЦИЗНЕ "играче". Па тренирају ли они шут? Или су то само билдери у теретани и тркачи?

kosta

pre 14 godina

Prvo da kazem da sam srbin. Nije bitno za koga navijam.
Hocu samo da analiziram neke stvari:
Nisam primetio nikakav napredak kod ovih igraca Zvezde od prosle godine?! Pa ako se nema para, to ne mora znaciti da se ne moze analizirati igra tih mladih igraca i unapredjivati je!? Pa to bar nista ne kosta, da napreduju i da usavrsavaju svoju igru ,pa ce zvezda da ima dobar tim kroz 3 do 4 godine. Ne treba ni trenera menjati?! Zasto , docice rezultati, samo brate mili , pa dovedete skoro sve nove igrace i odjednom treba da su uigrani. Ako su mala ocekivanja i nema pritisak na ekipu i postoji kontinuitet uigranosti ekipe , onda moze da se ocekuje i rezultat.Ali uz rad, rad, i samo rad, a talenat posle 20-te godine ne postoji.
I ko zivi od proslosti ( sem istoricara ).Gleda se sadasnjost i buducnost ,a ko nije naucio nesto iz proslosti , taj je samo spominje.

Kum

pre 14 godina

Zaboravio sam da kazem: bolje bi bilo da su ubacili tim koji je prosle godine igrao u Prvoj B ligi, koji je pre dve godine bio sampion u juniorskoj konkurenciji,(nego ove velike zvezde (ima i dobrih igraca (Bjelica, Videnov, Stevic), koji i igraju nekako, a ostali, bolje i da ne govorim), bar bi igrali srcem i ginuli za svaku loptu i navijao bih za njih svim srcem makar i gubili svaku utakmicu po 50 razlike, nego za ove letargicne i bezvoljne, kojima je samo vazno koliko ce para dobiti, jer oni tu svoju letargiju prenose i na publiku i samim tim publika ne oseca potrebu da ih podrzi. Mislim da, kada bi zaigrali srcem, publika bi to prepoznala i nosila bi tim do pobede u svakoj utakmici, ovako, nista od toga! Trifunovic ne zna da motivise te igrace, i to mu je najveci nedostatak, kao i sto nema .... da ubaci mladje igrace u vatru i istrpi ih, jer bi to donelo visestruku korist nasem timu! jos jedno neznam, a to je zasto Nebojsa Ilic vec godinama pravi b..... od sebe i sve se vise srozava, a nekada je bio odlican igrac! Naravno sva podrska Laletu Lucicu, velikom treneru, nadam se i predsedniku, jer mislim da on ima snage da izbavi tim od daljeg propadanja! Na utakmice cu dolaziti dolaziti i davati im podrsku, jer volim Crvenu Zvezdu!