Utorak, 02.03.2010.

14:40

VL: "Đuriću, a Jagodina u Humskoj?"

Vladan Lukić oštro replicirao svom kolegi Draganu Đuriću, nakon izjave da " su mnogi oštećeni protiv Crvene zvezde"

Izvor: B92

VL: "Ðuriæu, a Jagodina u Humskoj?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

JAGODINA

pre 14 godina

Dok se ne dokaze da je namesteno NIJE NAMESTENO. A kada se dokaze tada ce se izmisliti razlog da ne bude namesteno. PS Sta se hvatate za jagodinu? U JSL nema kluba koji nije namestao utakmice. Najvise utakmica su namestali CZV i PTZN i to svi znaju. da ne pominjem utakmice koje su bile zatvorene za javnost... POZZZ svim navijacima(ne huliganima) :D

Pedja

pre 14 godina

Ovaj KOKOS hoce da kaze da je sudija Sipka lopov zato sto nije ponistio gol Vladana Lukica u 89 minutu. Lukic vam je naneo mnogo zla, taj gol u 89 minutu pa Bari, pa sada pokusava da podigne Zvezdu na noge i vi grobari se ocigledno toga mnogo plasite cim ste ovako nervozni. Priznacu i ako sam Zvezdas da mi je cesto bilo zao vas grobara, te 18 godina ne dobijete derbi na Marakani, pa onda 11 godina ne dobijete na Marakani, pa 6 godina ne dobijete na vasem stadionu, pa ste par godina imali veliki problem da postignete gol u derbiju... Stvarno niste to zasluzili sto smo vam uradili ali sta da se radi. Ja da sam predsednik Zvezde izvinio bih se Partizanu i grobarima zbog svega sto smo vam uradili i zato sto je kao posledicu na vas ostavilo brojne traume i komplekse.

kokos

pre 14 godina

Pitao bih (pre)časnog Lukića da li se sjeća utakmice Crvena zvezda - Partizan 1:0 1989. godine i načina na koji su u tom derbiju došli do pobjede. Sudija Šipka i danas je sinonim za sudijski lopovluk u derbiju. Inače na tom meču upravo Lukić je dao gol u 89. minutu.
Isto tako pitao bih Lukića da li zna koliko derbija uzastopno nije sviran penal za Partizan. Lukiću, 40, posljednji je sviran u 99. derbiju, a realizovao ga je Čakar. Kako je to davno bilo, prije 15 godine, gospodine Lukić.

Lionac

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)

Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.
(Allexa, 3. mart 2010 13:28)

Sarkazam, ironija, ne znam kako bih ti to bolje objasnio. U principu ne mogu da verujem da nekom treba da objasnjavam da je u pitanju karikiranje komentara navijaca vojvodine koji je uradio bas to sto i ja samo ne 3 sec pre ulaska u 16 nego 1 sec, sto je dovoljno da izleda da je bilo van... I dalje ne mogu da verujem da moram da objasnjavam screen shot koji je 3 sec pre faula...

Mafija

pre 14 godina

Iskreno briga me dal Partizan ili Zvezda,Jagodinai ostali namestaju zato sto svi su krivi.Najgore je to sto cela javnost zna i sto se prica ladno javno a da niko nista ne preduzima kako sa jedne tako sa druge strane. Srbijo volim te vise od svega ali ipak nam je drzava jedna banana republika...

Vladimir-Bari

pre 14 godina

Hahaha, sve sami komentari onih koji mrze Zvezdu vise nego sto vole bilo sta drugo na svetu. Ljudi, to nije zdravo.
Drugo, nemojte molim vas o namestanju. Pogotovo ne partizanovci.
Trece, taj Lukic je igrao u tim godinama u 5-6 najjacih timova na svetu sa velikim uspehom - Zvezdi. Zato, tisina. Neke starije ovde sigurno jos boli 17.9.1989. i 90' minut?:-)

op,op...

pre 14 godina

Dug od nekoliko miliona(evra). Počinje nova sezona i više niko nespominje Zvezdin dug. I Zvezda odjedanput prva na tabeli i to sa nikakvom igrom.
Protiv Vojvodine pređu jedanput pola terena u 70 i nekom minutu i daju smešan gol, koji bi i baba odbranila. A Mrđa je ima 3-4 šanse jedan na jedan sa golmanom i nije htio da im da gol. I nemojte molim vas da mlatite više.
Ove godine se javno lobira da zvezda bude prva, na SILU.
I tu Lukić nešta prosipa,neku filozofiu.
Žalosni ste.
Daće Bog pa ćemo i ove godine uzeti sve.

grobar

pre 14 godina

Isti ste vi i jedan i drugi. Trebalo bi vlast malo vise da se pozabavi vama i da proda te klubove strancima, pa da vidite da li cemo igrati LS i namestati utakmice.

ForeverSRB

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..
(medjutim, 2. mart 2010 14:54)

Nije meni krivo shto nas vode ovakvi ljudi, meni je zao shto postoje takvi kao ti!!!!!!

Pa dobro bre, polupismeni choveche...Zar je uspeh da ti FK vodi jedan "biznismen", jer se time zadovoljavate?? DA nam na chelu tima stoji neko ko se ne razume u fudbal??Mnooooogooo gledash Premier ligu... :)

Allexa

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)


Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.

Pera

pre 14 godina

Lukicu, mozes da pricas i mastas do prekosutra, ali cinjenica je, da tvoj tim - nema pojma!
Tokom jesenjeg dela prvenstva, takvi, kakvi ste, pobedjivali ste u seriji, ne na kvalitet, vec uz pomoc sudija, ili dogovor sa "bliskim" klubovima.
Da ne duzim: Ako ova ekipa Zvezde (najgora u istoriji tog kluba) uspe da dogura do titule prvaka Srbija, bice to najveca sprdacina u istoriji fudbala na ovim prostorima.

marc

pre 14 godina

Zvezda je ove godine igra nesto sto je najlosiji fudbal od kad ja pratim domacu ligu. Ipak, i s takvim igrama, niko ne moze da joj uzme ni bod, a sudijske odluke na tim mecevima su skandalozne. Zvezda je ove sezone imala pet ozbiljnih meceva- dvomec sa onim mocnim Gruzinima, koje je prosla golom u 180-om minutu dvomeca, dvomec sa Slavijom iz Praga, koja ih je u prvoj razbila, pa skroz potcenila, pa dodala gas i lako prosla, i derbi sa Partizanom koji im je sa 10 igraca odrzao cas fudbala. Tih 5 meceva nije moglo da se namesti, i iz njih se moze zakljuciti kolika je stvarna fudbalska snaga Crvene Zvezde. A ove pobedice- ta to niko vise ne shvata ozbiljno...

E moj Lukicu i Djuricu

pre 14 godina

Pazi ti molimte ova prepucavanja. Udari covek na coveka koje posteniji. Dva navodno predsednika "velikih" kluba se po novinama tuzakaju kao mala deca. Sada treba da cekamo i odgovor Toelta s obzirom da i njega malo napadaju posto oba tima igrajnu "posteno". Samo za razliku od ove dvojice Tole zna kada treba da cuti.

Lionac

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
[link]
(Djole, 3. mart 2010 00:59)

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16

http://img443.imageshack.us/img443/2189/nijepenal.jpg

nesa_Ks

pre 14 godina

A gde ti je dug Lukicu od 23 miliona,sto se sad to ne spominje..Lopovcina si kao i svi u nasem fudbalu samo neki se manje eksponiraju...Dokle vise ta prica hoce da nas sruse kad realno nemate tim za neke poduhvate i tti to znas...na klupi imas trenera koji poznaje nas fudbal i na sredini terena igra sa 4 zadnja vezna ali opet to je njegova taktika....Uveren sam da ce PARTIZAN i ove godine osvojiti krunu jer je realno najbolji tim na nasim prostorima..

rules

pre 14 godina

Pa dolke ide cinizam i osećaj da su postali daleko niža vrednost i da su po njima neki nazovi mali postali puno veći od njihove zvezdice, pa ljudi dovoljno je pogledati u zadnjih 20 godina broj dosuđenih penala zvezdi i partizanu i svakom i najvećem laiku sve postaje jasno, što pre shvatite da su došla neka nova vremena biće vam lakše, čuj došlo 20000 na njihovu utakmicu i sad je to ko nešto, pa partizan 25000 na košarkaškoj skupi!!!

jonzzz

pre 14 godina

o ljudi,pustite komsije nek se tese,dovoljno je da covek bude samo malo realan i da pogleda njihove utakmice,yadnji primer protiv jagodine i onaj penal,pa ono ni babarogic ne bi svirao,ali to je normalno,jadnoj zvezdi stvarno treba pomoc,razumem ja to,raspadaju su u svim strukturama,eno i ona "evropska" zvezda puca svakih 5 dana u pioniru od kosarkaskih velikana iz ceske i slinih kosarkaskih zemalja...tako je lukicu majstore,sve si ti u pravu,ti najbolje znas ti si bio igrac kad je tvoj uvazeni clan uprave sudio,znas kako se radilo...vi da pricate o sudijama,bruke jedne,vama su svirani penali zbog kojih se svaki iole normalan zvezdas stideo...to lukicu kralju,legedno,hahahah

jonzzz

pre 14 godina

citam dole kako je partizan bio los u evropi...da,taj tako los partizan je ipak igrao ligu sampiona,a vi niste mogli da prismrdite ls,niste gubili ste od shabanskih ekipa,i to radite i dan danas,i vi nesto da pricate o evropi,vi i vasa evropska titula,lakse je tad bilu osvojiti tu vasu legendarnu evropu,nego sad uci u ligu sapmiona...bravo majstori,vi ste se u prethodnih 10 god dokazali u evropi,hehehehehe

REVOLUCIJA

pre 14 godina

Jujuju gamadi, znaci haos!Zvezda kao zvezda, grbava uvek bila i ostala, komunjare se kote ko tekuti!Partizan je isto tako zalostan, mafijas do mafijasa, sudije su plac majke bozije!Giljotina treba da radi!

lonca

pre 14 godina

Tako ti je to,kad se svadjaju, predsjednici,dva "najveca" srpska kluba.Ja bih rekao predsjednik najbogatijeg i predsjednik najsiromasnijeg srpskog kluba.Jel koliko su u minusu ovi drugi (Zvezda),svi ostali,sem najbogatijeg(Partizan),nemaju ni priblizno toliko duga.Medjutim ima predsednik Zvezde "dug jezik" i tu je jaci.Boli njega nesto drugo.Sujeta! Djaba, dug od 2o i kusur milki eura se ne smanjuje.Dzaba i 20 ooo besplatno pustenih na poslednjoj utakmici.Dzaba Bari i ostalo.Moc je u novcu i zato "Zvezdina svadjalica",sav zapjenut,samo sto ne pukne od muke.Nema para.Zar je moguce u "najvecem srpskom sportskom brendu".Zato, primitivno omalovazavanje " kolege" iz suprotnog tabora,koji su eto sada jaci u svemu.Umesto da nesto nauci od boljih.Lukicu crkni pukni ali sada je Partizan za Zvezdu Veliki Partizan.Za dva tri kola situacija na tabeli ce se promeniti

Filip

pre 14 godina

Nije bre ni cudo sto nam zemlja propada, kako vas nije sramota da pisete komentare? Samo se svadjate. Hocete time pomoci fudbalu mozda, hoce li se promeniti rezultati utakmica koje su Zvezda, Partizan, Vojvodina...dobili na ne posten nacin??? Nece!!! Zasto trosite reci na gluposti?

mikibg

pre 14 godina

Gledam ovde ljudi povadise oci ko namesta a ko ne namesta...Uzalud se prepucavate kad je vise svima jasno da su domace utakmice od prvog do zadnjeg kola namestene. Ko vise i bolje namesti taj je prvak i u tom smislu ne znam sta vam vise nije jasno. A ovaj Djuric je smesan kao bioskop, on je nasao nama da prica kako namestamo utakmice ko da oni ne rade to isto. Najbolji dokaz je sto ni APOEL nisu mogli da pobede, to je slika i prilika naseg fudbala. I jos nesto kako god bilo, i na tu zvezdu kakva jeste je doslo u prvom kolu gledalaca koliko partizan nije mogao da skupi za celu sezonu...mislite o tome. A da smo ocajni, ocajni smo kao i nasa cela liga, ne zna se ko je gori...

Crudelta

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem upravu i navijace partizana.Konstantno pricate o rezultatima 1-0!!!Pa imam par pitanja,kad mi vec toliko namestamo a vi posteni i kad mi dobijamo stalno po 1 razlike a vi razbijate protivnike,kako to da je CZ dala 30 golova a pfc 34,CZ primila 6 a pfc 10 sto govori da nam je ista gol razlika +24 stim da CZ ima poraz upravo od partizana sto ide u vas prilog pa bi ta gol razlika trebala da bude mnogo veca.CZ je dobila 7 meceva sa 1 golom razlike a pfc 6.Tako da ne lupetajte vise o tome da smo mi lopvi a vi posteni.

nikola

pre 14 godina

Da li je neko sumnjao da se Vladan Lukic nece obratiti saopstenjem?
Nevezano za to ko namesta i kome pomazu sudije, mislim da zvezdini navijaci treba da se stide koga imaju za predsednika.Predsednik kluba treba da bude gospodin covek koji nece svaki dan pisati saopstenja,pricati non stop o nekim zaverama protiv "institucije","namestanjima,spletkarenjima...",koji nece svakog dana,nicim izazvan,kukati kako neko hoce da srusu "mocnu" zvezdu... i to sve na jedan prost,arogantan i nedolican nacin kakav uopste ne prilici jednom predsedniku bivseg evropskog prvaka.Isti vam je slucaj i sa vasim sportskim direktorom.Ako neko treba da prica o takvi stvarima, neka ih ostave nekima koji su na nizim polozajima pa neka se prepucavaju svakog dana.
Mislim da vam predsednik nije doraso posla koji obavlja i da izgleda nije ni svestan koja je njegova funkcija u klubu.
O njegovoj strucnosti da ne pricam.Procenite sami da li mislite da je on covek koji se razume u ono sto radi i da li je on dovoljno strucan da vrati vase dugove i da vas izvede na pravi put.Iz samih njegovi saopsteja i intervjua koje daje se namece zakljucak. Jos nesto pljuje Djurica zato sto nije fudbaler,a kao da je to bitno za funkciju koja se obavlja i kao da ako nisi igrao fudbal odmah se automatski ne razumes i ne mozes da procenis da li je penal ili nije ili nebitno sta.Kao sto neko rece- ko od velikih fudbalskih timova evrope ima za predsednika nekog bivseg fudbalera?
Ocekujemo narednih dana nova saopstenja Lukica o zaverama,spletkarenjama,podmetanjima... Jos ako izgube sl. utakmicu, mogu samo da zamislim sta ce se desiti.

pera

pre 14 godina

...Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...
(AcA, 2. mart 2010 18:22)

Ma da,a vi ste tih godina briljirali u evropi,...ajde ne pali se!

MASKA

pre 14 godina

Lukicu,sto ne kazes za utakmice sa M.RADNIKOM,SPARTAKOM,SMEDEREVOM,JAVOROM,NAPRETKOM.To su sve klubovi ciji su ljudi bliski sa C.zvezdom.Pricas o kladionici?Pomeni onda SPARTAK 7+,SMEDEREVO7+ i 1-2,NAPREDAK X.SMESAN SI

Pfc rules

pre 14 godina

Pa sto nisi rekao dal je bio penal ili ne?
Pa nije ovo Sopot,pa da mozes da namestas koliko zelis,ima ovde jos vecih od tebe...samo polako.
Mnooogo si prepotantan,ali vi svi ste takvi,zato ste tu gde jeste!

Djole

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
http://img706.imageshack.us/img706/21/zvezdap.png

Kompleksi me muce!

pre 14 godina

(Dexterijus, 2. mart 2010 17:21)

Brate, bio sam i ja na zapadnoj tribini i nije tacno da je tako nesto komentarisano. Da si pogledao prvih pola sata igre video bi da je sudio svaki kontakt svirao faul, samo do 29 min je bilo preko 25 faulova. Sto mu dodje na svaki minut faul. Nisu samo Zvezdi svrali nego i Jagodini, bukvalno svaki kontakt. Zbog toga je i utakmica bila losa, ali to nase sudije nikada nece razumeti. Verovatno se sudije iz engleske i spanije smeju nasim kvazi sudijama koje i ne mogu negde vise da sude. Setite se kada smo imali poslednji put sudiju na svetskom ili evropskom takmicenju. Ko god da bude prvi, sudije ce biti delimicno zasluzne za to. Nasa liga ti je takva, posle svake utakmice jedino se secas sudije. On je naravno najbitniji covek na terenu! Uostalom, Zvezdi je ponisten penal, momci iz Jagodine su 10ak puta imali otvoren put ka golu, da su dve iskoristili ne bi se niko bunio. Perica kralj, njemu skidam kapu - igra covek kao da mu je 20-ta.Vi koji komentarisete utakmice a niste dva minuta od svake pogledali, razmislite malo ko nije normalan!

Nesa

pre 14 godina

Da nema Lukića valjalo bi ga izmisliti. Ej Vladane, dok ćutiš narod sumnja ali kad progovoriš, narod zna. Retko si pametan momak. Trebao bi da budeš i češćše.

Gradjevinar

pre 14 godina

:), znate zbog cega prvo Adzic, a sada i Lukic reaguju ovako nervozno, bez ikakvog takta? U nedelju igraju protiv Rada na Banjici. Rad (citaj Ranko Stojic) ne zeli da igra "zatvorenu utakmicu", a na Banjici ne moze da se izvrsi pritisak na sudije kao na "nasem najvecem stadonu". Zbog toga i nervoza, jer retke su bile utakmice Zvezde u ovoj sezoni koje nisu bile "zatvorene" ili barem pokrivene sudijama.

Bane

pre 14 godina

Optuzivati Zvezdu i sudijsku odluku u vezi ovog penala je smesno. Zasto? Pa isti taj sudija da je imao nameru pomoci Zvezdi ne bi ponavljao penal vec bi priznao gol bez obzira na sve. Toliko je ocigledno da bez ikakvog razloga gospoda iz Partizana kao sto je i sam Djuric priznao u clanku dole stoje iza poganosti koje su usmerene prema Zvezdi. Cilj je napraviti buku, vrsiti pritisak na sve strane, aktivirati njihove novinare, predsednike klubova da pocnu sa omalovazavanjem zvezdine igre pa i same Zvezde. Sramota je da takvi ljudi u jednoj pravnoj drzavi ako opste i postoji imaju toliku podrsku vlasti i prostor u novinama. Svemu dodje kraj pa ce i vama i to vrlo brzo..Jugoslavije vise nema gospodo crveni.

kvalitet

pre 14 godina

Jaoj sta oce ovaj Lukic nije mi jasno koliko je zvezda jaka videlo se u derbiju kad je na svom terenu izgubila od 10 igraca Partizana...o cemu dalje da pricamo...da je pravde kao sto nije zvezda bi bila iza vojvodine jer ko je gledao utakmicu izmedju zvezde i vojvodine video bi da je vojvodina jaca od zvezde...zvezda nema sastav da osvoji ovoliko bodova koliko je osvojila vec tu ima jos necega...

николица

pre 14 godina

владанов одговор на све прозивке је перфектан. после овога мислим да би и миша тумбас остао без текста :-)

Sramota

pre 14 godina

Izvini ti gospodine ali svakome je jasno da ovaj zvazdin tim nije bas toliko dobar za skor 14:1:1!
Tako da je sramota to sto vi radite a ovamo svi su protiv zlezde.
Dokle ber vise, lopta ide po zemlji golman vojvodine je promasi, ostane kratak,
lekic u ivaljici vuce loptu od pola terena do gola javaora oko njega cetvorica protivnickih igraca i nijedan da ne pokusa da mu uzme loptu ili napravi faul...

crnjo

pre 14 godina

U Dzajino vreme ovakvi su na Marakanu dolazili samo ako kupe ulaznicu, i to na blagajni. Radnim danima ne bi mogao ni da vidi stadion, sa Autokomande bi ga vratili u Sopot

crnobeli delija

pre 14 godina

tuzna liga, otuzni igraci, jos tuznija rukovodstva.

uvek me zaprepasti broj komentara na ovakve vesti, pa nije valjda da toliko ljudi prati ovo?

Grobar Ni

pre 14 godina

„....da su se cele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proleća, a da je prvi deo njihovog plana....“

Шта хоће овај Ђурић, односно „мали“ Партизан? Хоће овог пролећа да сруше „институцију“, а заборављају да јој је Крцун у наслеђе оставио крилатицу „звездино пролеће“, по којој се Лукићев клубић у том годишњем добу никако не може да руши. Лукић ово чак и проширује: „институција“ се не сме да руши. Теоријски јој се може само да припрети, мада је и то по Лукићу богохулство, али без права да се заиста и сруши. То Лукић ником неће дозволити, зато и овај и овакав његов иступ у јавности. О, Србијо, међу шљивама. Такође говори о Партизановом тајном премирању звездиних противника, а заборавља да су се његови претходници пре две године чак и дичили тиме што је Звезда тада премирала партизанове такмаце, који су, због таквог распореда већ у следећем колу били и звездини противници. У одбрани овог, по мени неморалног чина, укључили су били тада и спортске новинаре који су на сва уста разглабали како је то европски стандард и све поштено. Чудно. Новинари данас мудро ћуте. Срамота.

partizan se voli

pre 14 godina

e Lukicu,pa ko ce da ti poveruje da sa ovom grupom gradjana ti osvajas titulu??
da nije mozda njihovo veliko nadahnuce jer igaju za Zvezdu??alo druze pa nije ti ovo holivud,ovo je Srbija,gde mozes da kupis svaku utakmicu i gde mozes Lekica paora da gurnes u reprezentaciju...mora da se tvoji fudbaleri mnogo dobro hrane u Tempu i Maxi-u, i verovatno cela sudijska organizacija...i nemojte da se cudis sto jos nisi prodao Ninkova,jer su vas svi provalili kakve momak koktelcice pije,pa trci kao Usaim Bolt...i daj vise saopstenje svojim recima,nisi mi ti toliko nacitan...

Marko

pre 14 godina

Sramota i za jedne i za druge... Ovakva prepucavanja, izjave i jadni fazoni ne bi smeli sebi da dopuste predsednici 2 nase najvece sportske institucije... Jadno i bedno...

pustite nas

pre 14 godina

sustinske razlike izmedju cz i partizana nema.zvezda i partizan su unistili srpski fudbal osvajajuci titule svojim mafijaskim i politickim igrama i unistavanjem fer play-a.ovde glume superiorne klubove na kraju imaju po 30 bodova vise od ostalih a onda od avgusta ligu sampiona igraju na sonyplaystation ko i svake godine,jer ih u beogradu ponizavaju razne fudbalske velicine iz moldavije,gruzije,kipra, izraela..to se radi da bi oni mogli da prodaju igrace za velike pare a njihovi tajkuni da uzimaju te pare i unistavaju klub.u svemu ucestvuje i reprezentacija pa poziva njihove smesne igrace dizuci im cenu kao sad lekica i petrovica.garantujem da barsa i mancester ne bi ovde bili sampioni pored bg brace.prvi posteni sampion srbije ce se prosetati do lige sampiona do tada propadajmo srecni sto imamo ovakve samoprozvane velikane

mix

pre 14 godina

Bože me sačuvaj i sakloni, čovek ne zna šta priča!!! Ovakvu glupost odavno neki čelnik u našem fudbalu nije izjavi!! Partizan premira sudije da bi: svirali penale nepostojeće pebale zvezdi, setimo se penala protiv smedereva na marakani jedno 2m izvan šesnaesterca, nepostojeće faulove ,go protiv jagodine, isključivao protivničke igrače, produžavao utakmice kad neide .......
Još sam ovo, gospodin Babarogić B., proslavljeni sudija, predsednik zajednice superligaša, član UO FKCZ se nelibi i bez imalo srama izjavljuje da je uvek navijao za zvezdu. Uzgred budi rečeno čovek je svirao 10-ak derbija gde partizan nije nijednom pobedio a penal protiv CZ čekamo 18 godina.

Pa nek kaže onda Babarogić ko ga je zbog čega premirao !!!!!

Pedja

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem ovo sto je napisao DEXTERIUS. I ja sam bio na zapadnoj tribini i to sto ti pises da ti je drug rekao nije istina. Niko nije bio 100% siguran da li je penal. A ta ogorcena radost jeste bila ali zbog Zvezdine jadne igre a ne zbog sudjenja. A bice da si ti jedan iskompleksirani grobar pa si izmislio tu pricu kao da ti je to rekao drug.

"Penal"

pre 14 godina

@
•[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

Bravo majstore, svaka ti dala! Sad da vidiš kad brže bolje sklone taj snimak sa sajta.

Darko

pre 14 godina

Medijska satanizacija Zvezde?! Iz koje priče je ovaj čovek?
Svi znaju da je prvenstvo namešteno i da će Zvezda biti šampion...ovo je stari, oprobani recept iz Miloševićevog vremena, kada su se pravile lažne afere da bi se prikrile mnogo veće prevare...putujte...

AcA

pre 14 godina

Navijac sam Crvene Zvezde, uopste me ne zanima sta do skora potpuno nepoznat covek u fudbalskim krugovima govori i time skrece paznju na sebe.
Ipak kada smo vec kod namestanja utakmica u svim najjacim ligama sudije uvek pomazu najboljim i najbogatijim ekipama da pobede.
U Engleskoj Manchester United gotovo da nikada i nije bio ostecen moze samo da mu se pomogne,u Italiji ranijih sezona Juve i Milan,sada Inter.U Spaniji dovoljno je reci da je Real kraljevski klub i da je vlast uvek bila uz njega najveci broj titula su i osvojili za vreme diktature kralja Franka.

E sad kod nas kad se igra hvala Bogu da cu ja kao i svi navijaci Zvezde reci da mi ne namestamo utakmice sto je i tacno ali imamo podrsku sudija u bitnim trenutcima kad ekipi ne ide.
S druge strane za Partizan cemo uvek pricati i verovati da namestaju utakmice kao sto i oni pricaju za nas sto je i normalno.
Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...

70%Srbije

pre 14 godina

Svaka ti je na mestu,ako si mu rekao.Neka se seti šnajder kako je osvojio zadnje dve duple krune(sudije spasići,čika Tole itd. a sve utakmice su zatvorili još na polusezoni)da ne pominjem vreme Zeke i Bjeke,kad ste osvojili sve uz nameštaljke.

Dexterijus

pre 14 godina

Drug koji je bio na zapadu Marakane na utakmici Zvezda-Jagodina mi je priznao da je toliko bilo providno sudjenje u korist zvezde da je ogroman broj ljudi oko njega zbog toga negodovalo, i da kad je postugnut gol sa gorcinom su ga "proslavili" ......kaze da je svaki kontakt sa igracima zvezde bio faul.
Uglavnom mislim da Zvezda i Partizan trebaju da imaju kontra tretman kod sudija, da sudije uvek zastite male klubove, i da se takvim sudjenjem malo oteza Zvedi i Partizanu osvajanje trofeja,jel postaje totalo nezanimljivo prvesnstvo sa dva kluba koja dele trofeje...

kobayashi

pre 14 godina

Junak na junaka udario!!!
Pazi majku mu, na VEEELIKU ZVEZDU i JOSH VECEG Vladana Lukica, svetske fudbalske velichine, udario onaj Djuric, legenda Partizna!!!
Pa, gledanje jean claude van damme-ovih filmova ima vishe smisla. Po stoti put!
"Prvo ce da ga bije, posle ce da ga ..."

Tony9

pre 14 godina

@(Flynn, 2. mart 2010 15:50)

Jesam,jer su najcitanije sportske internet stranice.

A nisam opsednut kako ti kazes vec volim Partizan a ne volim zvezdu..znam da je lopovluk prisutan u nasem fudbalu i ima ga u svakom klubu ali kod vas je najocigledniji.

Nikola

pre 14 godina

Pa nije Zvezda kriva Djuricu i Partizanu sto imaju najskuplji tim a nisu prvi,kako ih nije sramota da vise tako pricaju,nek igraju i cute!pobedili su jednu utakmicu cisto i sad se osilili,nek pogledaju snimke njihovih utakmica u prvom delu da vide dal su sve dobili zato sto su bili bolji!

Johny Grobar

pre 14 godina

Veliki sam Partizanovac i nikad nisam voleo da pljujem Zvezdine rukovodioce ali ovaj Lukic se stvarno mnogo eksponira i ruzno prica o svemu cega se dotakne. Ni Djuric nije cvecka ali je marka za ovog coveka. Zvezda je svarno dno sa Lukicem.

REALAN

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Nisam gledao utakmicu i nisam znao da li je bio penal. I aj kad se digla tolika frka, nadjem na netu snimak penala, da vidim sta je tu bilo. E sad posle pogledanog snimka samo NEZNALICA moze da kaze da nije bilo penala. Da obrazlozimo:
1) Igrac Jagodine kod starta nije ni dotakao loptu!
2) Igrac Jagodine jeste uklizao van 16m ali je igraca pokupio tek U 16m!!! Pokupio ga je telom, grudima, jer nije mogao da se zaustavi. Pustite snimak i pauzirajte pa cete videti.
A ovo stvarno pocinje da lici na neke iza kulisne radnje protiv Zvezde, i izgleda Zvezda stvarno nekom smeta.
Penal je cist ko suza a meni stvarno nije jasno sta hoce ovaj Djuric.

kozmi

pre 14 godina

Svaka čast Butuliji,ali još uvek mi nije jasno kako je to on pao kao pokosen 2 metara od topovskog udara,a igraču Vojvodine koji je bio do samog topovskog udara nije nista?!?!

Neuporedivi

pre 14 godina

Inače sam Grobar i imam jedno pitanje za g-dina Lukića: Šta je definicija mantre u narodu poznate kao "zvezdino proleće"?

Znam da INAČE, a NAROČITO U SRPSKOM FUDBALU nema ni P od poštenja, pa ni u Partizanu i zbog toga nemam više nameru da pojedem ni delić svog živca, ali veruj mi: VI IZ ZVEZDE STE POSLEDNJI NA KUGLI ZEMALJSKOJ KOJI SMEJU DA DRUGE PROZIVAJU ZBOG MANIFETLUKA... Toliko

Bla Bla

pre 14 godina

Ko o cemu baba o ustipcima. Navijaci vojnog kluba JSD Partizan nikako da izlece kompleks. Srecom bolest ne izleciva i ne prelazna. Ajde malo mastajte i zamislite vas vojni klub da je osvoji nekakav znacajniji evropski trofej. Pa od vas ne bi moglo da se zivi. Ali zato nas je uveselila izjava Bore Milutinovica da hoce partizan iz 1966. Covek savetnik. Kome?Pametnom savet ne treba a glup ne prihvata. Jeste slazem se sve titule Zvezde su na kvarno. Ona je drzavni projekat, sve pobede ne zasluzene, osvojen Bari na kvarno na penale, u Tokiju nije osvojena svetska titula i kada se sve sabere Partizan je imao veci trijumf te 1966 i najbolji klub je sa ovih prostora.

ams

pre 14 godina

Groblje u standardnim kombinacijama...

Pa vi kao da se ne secate trilera na Banjici, tekmi na Karaburmi dok ne padne mrak, svih mogucih i nemogucih akcija u kojima ste davali golove u poslednjih minutima.

Sto neko rece malocas, Zvezdin neuspeh je Partizanov uspeh. Taman tako.
Mislim da nikada necu zaboraviti lice Bjekovica koji sedi iznad caleta i mene na Marakani 24. aprila 1991. na tekmi sa Bajernom. 1:2 i Nenad steze pesnice i zube, osmeh na njegovom licu. Zlo i naopako od ludila.
Al' kao sto se kaze da nije Hitler napravio Nemacku kakva je bila tih vremena, vec su Nemci napravili Hitlera, tako je i u nekoj drugoj nesrecnoj analogiji kada ste vi u pitanju.

A sad se vratite u Pionir i nastavite da obmanjujete javnost kako je kosarka najpopularniji sport na svetu.
Ruku na srce, vama bi svakako trebao da bude.

Dragan

pre 14 godina

Ko će da se oblači u Zekstri? Samo budžetske firme plaćaju odela i ostalo...e Đuriću, nikad ali nikad ne bih kupio ništa u Zekstri. Pa makar jedino odelo bilo tu da se kupi!!!

kikiriki drzava

pre 14 godina

i jedan i drugi klub su dno dna... bez strukture, bez para, i jedni i drugi lopovi, navijaci su im huligani, bez igraca, liga nikad slabija, igra se na livadama pred 250 ljudi, menadzeri haraju decom, evropa nam se smeje, itd. itd.... i jedan i drugi nesto kao o postenju... kao neka deca kad im se ukrade cokolada...

uvek sam mislio da se ljudi, svadjaju, prepucavaju, provociraju iz dosade, bez sanse da nesto urade u zivotu. ali kad vidim ove nasa predsednike shvatam da nam je to u krvi...

Braco

pre 14 godina

Realno,Zvezda nema ni tim ni igru,podseca me na onaj Obilicev koji je osvojio titulu,bez ideje i na snagu,ali ce posle ovoga jos vise gristi.Znaci dzaba ti,DJurice!

Aleksandar

pre 14 godina

Cisto sumnjam da ce se prvenstvo zavrsiti!! Strasno je to kakvi nam likovi vode dva najveca kluba. Javite mi prosek posete na stadionima posle sledeceg kola!

zvezdine zvezde

pre 14 godina

Velicina kluba,kao i velicina bilo koje firme,preduzeca,fabrike,banke itd. se u ogromnoj meri ogleda u sposobnosti,kulturi i izgledu njihovih rukovodioca.Jedan test za zvezdase:stavite sliku vaseg predsednika,a pored njega stavite sliku sportskog direktora,i zapitajte se: DA LI STE VI ZAISTA VELIKI KLUB?

pfc

pre 14 godina

Ohoho ovo je prva izjava Lukica gde svoju "veliku" zvezdicu ne naziva STUBOM PRAVOSLAVLJA (ne srpstva vec pravoslavlja).

Mi Grobari treba da budemo srecni zbog toga sto sudije pomazu zvezdi. Oni ce da dobijaju pomocu sudija a mi pomocu kvaliteta koji imamo, i zato kad dodje odlucujuca utakmica (derbi na JNA) bas da vidimo dal ce IJEDAN sudija imati hrabrosti da ista svira zvezdici (cak i ocigledne situacije). Dicice se prasina oko zvezde i sudija i zato ce recimo zvezda u derbiju da bude ostecena za ocigledan penal (dajem primer).

A posle derbija ce da kukaju kako su ih sudije ostetile pazite sta vam kazem...

Vladan Jova

pre 14 godina

Ono što je najtužnije u celoj priči je ko vodi naše najveće klubove. Umesto da fudbalere obrazuju da se bore časno i pošteno vodeći ljudi Zvezde i Partizana se prepucavaju koje koju utakmicu kupio i namestio. Pa ovde ima mesta i za policiju i za tužilaštvo. Sramota jedna. Kakvu poruku šaljete navijačima nesreće jedne? Kakvu poruku deci koja hoće da treniraju fudbal??? Odlazite iz sporta ako i malo obraza imate i jedan i drugi, a sudovi neka utamniče sve koji su imali ikakve veze sa nameštanjem utakmica. Ali pošto je ovo Srbistan ništa od ovoga neće biti moguće. Utakmice će se i dalje kupovati a klinci ubijati zbog boje šalova koji su nečasnim radnjama pojedinaca uprljani do stida.

boki_rs

pre 14 godina

navijam za Partizan, naravno, Djurica ne volim, naravno, ali kad vidim da ga "legenda" Lukic pljuje i proziva moracu malo da promjenim misljenje.
Kako smo to mi sada tri puta skuplji kad ste samo za lekica odbijali ponude od 7 mil E!?
Fudbaleri su svoje rekli na terenu-jednom smo vec vidjeli, vidjecemo i drugi put siguran sam!
Sudije navlace za zvezdu i to smo vec u prvom kolu vdijeli kod sviranog penala, koji nit je bio faul niti je bio u 16m.

ups

pre 14 godina

Realnost za Zvezdu je III mesto, zbog slabih igraca i prodaja velikog broja istih, zbog duga. Ovako, imamo lazno napumpanu Zvezdu koja ce puci kao balon. To pucanje ce se, naravno, desiti u Evropi.

Sremac

pre 14 godina

Kad se samo setim utakmice partizan-Zeta od pre par sezaona i brnovicevih "driblinga" od centra terena pri cemu se zetini igraci redom sklanjaju zakljucno sa tadasnjim reprezentativcem Mitrom Pekovicem koji se baca na zemlju ne bi li slucajno sprecio doticnog da postigne gol. A bio je 85.minut,rezultat 2:2... Pa iste sezone,1. kolo u Zelezniku,bata mirkovic u 100-tom minutu centrira,a igrac zeleznika sutira petom u svoj gol pri cemu je jos jedan reprezentativac,Oliver Kovacevic,gura preko linije. Ista sezona,hajduk-partizan,igrac domacih daje auto gol,pa u Novom Sadu Vosa povede,Vukelja daje neki gol sutem van 16,verovatno nenamerno i odmah posle par minuta penal za partizan. Igrac Vojvodine na roglju sesnaesterca nicim izazvan udara loptu rukom.

pedja,partizan champion

pre 14 godina

Pa da djuricu stvarno dzabe ih premiras kad je zvezda vec sve kupila do kraja.Ali ima tu jedan mali problem igra se jos jedan derbi,ali valjde ce i tu da im sviraju neki penalcic.

tnt

pre 14 godina

Pitanje za b92 zasto nepitate presednika zvezde koliko je kafica izreketirao dok je radio za arkana,sto se tice njegove karijere stvarno zavidan CV ima covek da se rasplaces od smeha.
Da li vi gani stvarno mislite da ce neko iole normalan da vam da pare kad vidi onog vaseg nesretnog presednika koji lici na kolumbiskog mafijasa stvarno ste prosjaci i pacenici

Jagodinac

pre 14 godina

Pa covek loptu tako nije. Sta je nego penal?

A sto se nivoa izjava tice... Alal! Samo jos Palma da se ubaci, onako na kuk sa strane i bice ko slag na tortu :))

Pozdrav svim ljudima koji vole fudbal, bez obzira na nivo!

Realan

pre 14 godina

Izgleda da neki navijaci naseg ljutog rivala Partizana zaboravljaju silne utakmice od 1:0 i penale u 97. minutu jos u vreme Ilica i Ivica. Verovatno i Zvezda nesto muti nema ovde naivnih ali vis eje glupo kad se misli da to samo jedna strana radi.

:)

BBRS

pre 14 godina

Lukicu,ne radi se to tako koliko god da si u pravu.Dzaja je bio tata za to,nikad ih nije spomenuo,nikad im nije odgovarao,jer sto da se spusta na njihov nivo.Pa i u Spaniji Real sigurno ne reaguje kad ih proziva Hetafe,prema tome,vodis Zvezdu i pusti Jagodinu,Partizan i ostale male klubove.Pozz za sve DELIJE

mr. djuric

pre 14 godina

gospodine Lucicu posle ove vase izjave mogu da vam kazem da ce Partizan opet uzeti titulu a vi ce te ostati tamo gde ste i bili pre Zvezde .

nikola92

pre 14 godina

Grobari, dosta vise o postenju. Izgleda da ste vec zaboravili titule koje ste osvojili namestanjima tipa svaka druga utakmica penal, golovi iz ofsajda, neopravdano ponisteni golovi protivnicima itd. Ne mogu vise da se setim kako sve niste pobedjivali. Naravno da i zvezda namesta, to je ocigledno, ali bar vi nemate prava da pricate o tome.
A sto se tice penala, mi ga nismo iskoristili, i sto se onda bunite.

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Strasno je kakav smo mi narod! Cim je nesto vezano za Zvezdu ili Partizan znaci da je namesteno... Pa koliko je bilo situacija u fudbalu u kojima je sudija pogresio, i izao pre javnost i rekao izvinite... Anrijeva ruka, nedosudjen penal za Celzi protiv Barse, gol Bajerna iz ofsajda, Maradonina ruka, gol Sanderlenda protiv Liverpula i jos mnogo drugih... u svim tim situacijama ljudi optuze sudiju, on covek izadje i kaze niko nije svemocan i niko ne moze sve da vidi i tu prica staje! Samo u nasoj drzavi nije tako, pa nisu greske sudija prisutne samo na utakmicama nasa 2 najveca kluba, ali samo se te greske provlace kroz medijima, i odmah pocinju price o kupovanju sudija i dogovaranju utakmica! Sami smo sebi najveci neprijatelj, sve radimo samo da bi onaj koji navija za drugi klub ispao lose!


Samo sloga Srbina spasava!

Ogi

pre 14 godina

Braco Grobari,
nemojte se opterecivati ovim covekom. Mi smo i ovakvi kakvi smo, svetlosnu godinu daleko ispred njih. Znate kako se kaze, cega se pametan stidi, budala se ponosi. A prizemljenje ce biti bolno i ja ga jedva cekam.
Mislim, u 4 evropske utakmica zvezda primi golova koliko nije za celu jesenju polusezonu, a igrali su sa trecerazrednim klubovima. Dosta spornih situacija (pri tom ne mislim na zalbe drugih klubova jer se oni uvek zale) pokazuje da nesto definitivno nije u redu. A onda dodje Partizan i otkine ih sa igracem manje na njihovom terenu. Da ne pricam dalje o silnim 1:0 rezultatima. Poseta se na zvezdinom stadionu itekako popravila, ali se u zavisnosti od medija za jednu istu utakmicu krece od 10 do 20 hiljada!?!?! Dug se navodno smanjuje, ali to ce se videti zapravo tek kad ovog Lukica budu oterali.
Na kraju, zvezda ce verovatno uzeti titulu ove godine (svi znamo kako i zasto), ali nije nikakva tragedija. Nikad nas vise nece stici.

Petar

pre 14 godina

Ljudi fudbalski savez mora nešto da uradi povodom ovakvih stvari, neka se sprovede istraga i ako se utvrdi da je bilo šta od ovoga tačno krivce u drugu ligu, kad je mogao Juventus mogu i Partizan i Zvezda. E onda će ih to naučiti da se bave fudbalom a ne nameštanjem i potplaćivanjem.

David

pre 14 godina

(Selena, 2. mart 2010 15:10)
Ti si vrlo pismena, vidi se po tvom recniku. Ajde mi pojasni iz kog si recnika izvukla rec "stupidan" - engleski nije, turski nije, a nije ni srpski. Mora da je indijanski, tako vi Indijanci pricate?

...salefcrs...

pre 14 godina

I sad neka neko kaze da covek laze? Sve sto je rekao je 100% tacno ali deo koji opisuje djuricevu fudbalsku karijeru e to je pun pogodak!!!

Nebitan

pre 14 godina

Bravo predsednice.Ne obracajte paznju na topalovice , oni su poslednji koji imaju pravo da se zale na necije sudjenje.Setite se samo polufinala kupa protiv nas , pa im sada njihov tata Tole smanjio kaznu za onu neznalicu knezevica , pa im i smanjio jednu tekmu koju su trebali da igraju bez publike.Koliko je samo timova samo sebi davalo golove da bi pobedili.Kao sto kaze nas Adzic,samo hoce da nas destabilizuju.Mislim da crkavaju od muke sto se polako ali sigurno vracamo tamo gde nam je i mesto.Krojac ce nesto da nam prica.Neka se oni drze tole super lige. A za Jagodinu prosle sezone treba da se ispita.Poklanjaju bodove da bi ove sezone uzimali.To su ti topalovici.Napadom brane sebe.Ali istina uvek izadje na videlo.Ipak ste vi mali partizan.

Peca

pre 14 godina

Došlo krajnje vreme kad ja šnajdera moram da branim od ovog gang...ra. Uhvatio se lukić za Jagodinu a cela Srbija zna da je zvezda u jesenjoj polusezoni kupila bar 5 utakmica. Prava snaga zvezde videla se na derbiju. Koliko pobeda sa po 1:0, koliko loših utakmica a izgubili samo 4 boda. Smešna ste ekipa, još smešniji krimi direktor.

PFC

pre 14 godina

Lukiću krenuo si da se češkaš, a? Neka, neka. Svako se češe tamo gde ga svrbi. Provaljeni ste. Hvala Bogu da je Partizan reagovao na vreme. Nećete u nastavku sezone moći tako da kradete kao do sad. Sad vas svi posmatraju. Svi. A pod posebnom prismotrom (osim vaših sudija i vašeg člana UO koji je bio komesar za suđenje što nema nigde više na kugli zamaljskoj) biće golman Napretka kao i napadač Vojvodine po imenu Mrđa.

Milan

pre 14 godina

Ovo priznanje će verovatno otkriti ono o čemu se u čaršiji „šuška“ – kako Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike...

Ovaj je ludji od Djure Cvorovica.

crna zvezdana

pre 14 godina

Lukiću,tvoja inteligencija je na zabrinjavajućem nivou a drskost,bezobrazluk i samoreklamerstvo na najvišem!Ti si slika i prilika kluba koji vodiš.Prestani više tako nisko da se dodvoravaš navijačima sa tom uličarskom demagogijom,tvojim velikim zvezdaškim srcem,urotama i zaverama protiv zvezde,"spasioče zvezdin veliki"!Jednog dana će ti pokucati na vrata ti koje obmanjuješ i manipulišeš njihovim emocijama i vratiće te tamo odakle si i došao u tvoj proslavljeni seoski f.k.sopot!!!

Zeljko

pre 14 godina

Sta kaki ovaj predsednik zvezdane,sta hoce vise????kako ga nije sramota da moli narod koji nemaju za hleba da 'pomogne' sirotinji tj zvezdi...Jedva cekam derbi stoka ce ih nabiti!

Dejan S.

pre 14 godina

Grobari, tišina! Jel' bio penal? Možda i nije! Da li je Kadu dao gol iz penala-NIJE! I drago mi je da nije! Zato tišina i gledajte svoje pulene i suđenje vašem klubu.

dole

pre 14 godina

Djuric osvojio 2 duple krune, a sta si ti, Proslavljeni funkcioneru velikog kluba fk sopot?
samo znas zvat sudije u upravni odbor kluba, nista vise ...

Micun Jaukovic

pre 14 godina

kad neko nekoga javno optuzi za davanje ili primanje mita mora da za to ima nekakve dokaze, jer u suprotnom povlaci odgovornost pred zakonom! da sam na mestu gospodina djurica ne bih zalio ni para ni vremna da se pred sudom dokaze istinitost izjava koje gospodin lukic ovih dana pusta u javnost!

ovoono

pre 14 godina

A da malo radite svoj posao obojica.. te varijante Molder, Skali, CIA, BIA... kad pokupite "kajmak" sa tih funkcija, ima vremena za to!

partizan sampion

pre 14 godina

lukicu zna se da ste ti i drustvo namestili pola utakmica u jesenjem delu prvenstva zato ne javljaj se!
videcemo da li ces istu pesmu pevati kad partizan ponovo bude uzeo duplu krunu

neskonis

pre 14 godina

"Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike i više se bavi Zvezdinim utakmicama nego svojim. Posle ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama."

Pa jeste, narocito to radi sa babarogicem.

barry lyndon

pre 14 godina

Da li je neko ostecen ili ne to necu da komentarisem, a da je Zvezda igrala ocajno na toj utakmici tacno je i mene kao navijaca sramota je... nazalost to je u ovom trenutku realnost jer sa Pizonom se ne moze vise.

Realno

pre 14 godina

Pa ti imas svoje misljenje??/ Ovaj covek se toliko dodvorava navijacima da veceg poltrona sigurno nema u Srbiji pa sam zato i prestao da slusam njegove izjave jer sve vise podsecaju na izjave huligana sa severne tribine(ne normalnih navijaca)...
O tome da li se ne namestaju utakmice najbolji je pokazatelj bio derbi,ljudi imaju sve pobede,a protiv partizana sa igracem vise ne mogu da naprave sansu-istom partizanu kojem su davali golove svi,kako su hteli.. Na jedvite jade pobede tamo neke gruzine a kod nas u ligi dominanti-realno..7 utakmica po 1:0-realno,penali-realno.. Videce se za nekoliko godina ko je novi Babarogic-realno:)

STUPAR

pre 14 godina

Kao Partizanovac moram da kazem sledece..Prekrsaj za Zvezdu je bio u kaznenom prostoru i ako je prekrsaj onda je i penal naravno i toliko o tome,meni je samo krivo sto mi nemamo ovakvog predsednika kao sto je Lukic..Kao prvo i ja se pitam kako bi Djuric reagovao da je jagodini svirano kao Stutgartu protiv Barselone pa to bi bilo strasno a kao drugo uvek sam za to da gledas sebe i svoj tim a ne protivnika jer si na taj nacin opterecen njime,plasis ga se i dajes mu dodatni motiv takvim izjavama i uplitanjem..Zamislite samo kako ce motivisani igraci Zvezde uci u sledecu utakmicu i to sve zbog izjava ovog naseg zalizanka..A povrh svega to za zadnje kolo i za pobedu Jagodine je nazalost ziva istina jer sam i ja to znao i hteo da se opkladim ali nisam imao gde jer je bilo blokirano,cak su se neke od vodja naljutile na upravu sto se tako brzo razglasilo i sto nisu malo duze to krili(tako sam na jugu cuo),prema tome teska srca cu da priznam da je Lukic za vecinu stvari u pravu i jos jednom pozovem grobare (iskrene i prave a ne one placenike koji su glasali zarad svojih dzepova)da pokrenemo bojkot pisemo peticiju ako treba i ministarstvu da dodje i preceslja sve sta se radilo sigurno ce puno toga naci i srusimo Djukica po cenu proterivanja u drugu ligu..

Aleksandar

pre 14 godina

Tri puta skuplji,to je tacno,videlo se u rupi sa igracem manje lagana pobeda.Ostalo je smesno,mislim Vladan Lukic,pa njega delije postrojavaju u kancelariji,100po100 se on tamo nista nepita,sa ovakvim izjavama sebi dize ugled.Pa kakve veze ima sto Djuric nije igrao fudbal,kao Berluskoni i ostali iz Barse i Reala itd su igrali,smesno.

Zocco

pre 14 godina

A, bre ljudi...dokle vise?! Ma dokle bre vise da se svi zajedno brukate po medijima posle svaku odigranu utakmicu?! Pa zaista nije ni cudo da nam se fudbal nalazi tamo gde trenutno tavori kad ima tako fantasticno postene sportske radnike! Nije se ni zavrsilo prvo prolecno kolo a vec se svi hvatate za to prokleto sudjenje!! Dokle vise da svi klece "institucijama" - tj FK Bari '91 i FK Snajder - cim neko digne glas protiv njih?! Ako si posteno zasluzio pobedu - dobro - ako nisi - nemoj da kukas/kukate kad se neko buni protiv vaseg lopovluka!! Nije za vas potrebna Regionalna liga (i ako sam ja licno "za" to takmicenje). Vama je, gospodo beogradska dovoljno jedno posteno sudjenje na svaku utakmicu - i opa - izjednacenije takmicenje sa mnogo vise tvrdih utakmica iz kola u kolo gde bi stasali talenti a ne tatini baletani!!
Kako samo nije sramota sva zvanicna lica Barija'91 i Snajdera da se non-stop ko neki arapi svadjaju po medijima i onda da se cude sto ih niko - NIKO - ne ceni i postuje?! Ne podrzvavam Snajdera nikako ali je covek u pravu sto se tice tendecioznog sudjenja prema Bariju'91. To stoji. Ali isto tako stoji i da se FK Snajder moze (pa i FK Provincijalac/In-tha-Hood-Frizura - tj. Vojvodina) "pohvaliti" na tu vanrednu pomoc... Gde to onda stavlja i dovodi nas domaci fudbal? Pa zna se, odmah tu do siptarskog! Ipak smo mi svi braca... Kako da nasi klubovi prezive Evropu kad nasi beogradjani i novosadjani odigraju po 3-4 postene utakmice svaku sezonu? Uopste nije lepo da jedan Adzic, Lukic (covek stvarno lici na huligana), Duric, Frizuras i ostali odmah pricaju o "postenju prema institucijama" jer oni to vec GODINAMA svakako da nisu! FK Bari'91, FK Snajdes i FK In-tha-Hood-Frizura su velike stetocine naseg domaceg fudbala i dok se u SRZ takmicarski sistem i duh svih sportskih radnika ne promeni - nema izlaska iz ove more zvana domaci fudbal!
Ipak, imam nadu da cemo i mi jednog dana promeniti taj mentalitet koji nas uvek vuce nazad u neka prosla vremena i da svi zajedno cestitamo prvaku drzave uz komsijske cestitke a ne po principu "...pa da, 7 penala - a nama ni jedan!"...

Branko

pre 14 godina

Napad je najbolja odbrana. Ali to ne menja cinjenicu da Zvezdu za razliku od Partizana forsiraju sudije. Lukicu ne pravi milione ljudi slepima! Cini mi se da ovim Lukic priprema teren da uslucaju nekog kiksa Zvezde izvrsi OGROMAN pritisak na sudije i na njih prebaci krivicu zbog slabog tima i jos goreg trenera.

Sergio

pre 14 godina

Lukiću, ko visoko leti - nisko pada, a more tvojih prepotentnih izjava će ti se olupati o glavu. skoro nisam sreo nekog prepotentnijeg, a bez osnova.
Osim ako ne misliš da ti je klimava igračka karijera u zvezdi toliko veliki reper? Možda u tvojim snovima...
Shvatićeš da glava ne služi samo za šišanje i da to što si ti bio neki fudbaler ne znači baš puno za funkciju koju obavljaš.

Shadow

pre 14 godina

Bravo Lukiću... Ne dopusti da se Zvezdine pobede omalovažavaju i ne dozvoli da ovi umišljenici koji su umislili da je Partizan bolji klub i da njima samim tim pripada titula nekog "večnog šampiona" ostvare svoje ciljeve na ovakve prljave načine!

Selena

pre 14 godina

Kakav kafanski recnik, kakav nedostatak kulture izrazavanja! Obojica su efektivno polupismeni! A sada ce gomila klinaca sa jos nizim stepenom pismenosti da se ovde prepucava oko ovih stupidnih izjava, i tako u krug. Zalosno, Srbijo, zalosno.

Urosch

pre 14 godina

I kad cujes ovakve izjave od predsednika klubova, kako onda mozes da ocekujes da se navijaci ne ubijaju gde god se sretnu? Ova dvojica ih samo loze ovakvim pricama a oni padaju na to. A dovoljno je samo pogledati i jednog i drugog pa da zakljucis kako suva inteligencija izvire iz njih. Dok iz oba kluba ne ode ova bagra nece svanuti ni Zvezdi ni Partizanu, a samim tim ni nasem klupskom fudbalu.

Zipo

pre 14 godina

Bravo Lukicu! Njihov predsednik je isti kao i njihovi navijaci, samo mu Zvezda u glavi.

Inace, IFHHS (oni sto prave liste za sve i svasta) je stavio grobare na prvo mesto liste gde se gleda kolicnik (br.navijaca na netu)/(br.navijaca na stadionu)

Napad je najbolja odbrana1

pre 14 godina

Klasika, ista prica se vrti u krug godinama.Kada Partizan nekoga pobedi to je verovatno zahvaljujuci sudijama, kada osvoji titulu napada se organizacija, predsednik,sekretar,kafe kuvarica.Govori se o losem kvalitetu fudbala, lige...Ma nista ne valja ali kad taj isti Partizan izgubi e onda je prodao utakmicu,dogovorio se za sledecu sezonu,pustio protivnika.I tako u krug,stalno ista prica.
A cinjenice govore sledece, od kada je Jagodina u prvoj ligi jedno od najtezih ako ne i najteze gostovanje za Partizan je upravo ta Jagodina.Prosle sezone jedva pobeda sa 1:0,ove u kupu igraci su ostavili i poslednje kapi znoja kako bi se nekako proslo dalje i uvek mucenje,uvek potpuno neizvesna utakmice.A kako je Zvezda prolazila tamo...i prosle i ove sezone ih je dobila lagano dajuci im po 4 komada!Da li treba nabrajati sve one penale i sumnjive golove koje je dao lider ove sezone naspram drugoplasiranog na tabeli koji nije imao nijedan(NIJEDAN) penal u ovom prvenstvu?!I opet sve u krug, napadaj druge, matketing nikad jaci, institucija, dodvoravanje navijacima i tako dalje...Valjda ce jednog dana sami sebi dosaditi(mada cisto sumnjam).

Marko-ch

pre 14 godina

Gospodine Lukicu,pa dokle vise cete vise da prodajete demagogiju.Kukali ste kako je ceo savez zajedno sa sudisksom organizacijom na strani Partizana,a subotu se sve jasno videlo kao dan,ko koga gura i ko je u stanju da da gol ako to zatreba onda kada vec sami akteri na terenu nisu sposobni da to sami urade.Pa jer to gospodine Lukicu Partizanove sudije sudise vama u subotu ili cije vec?Zar treba da stavljamo naocare za pomracenje kada vi igrate da nebismo videli ono sto ne treba da vidimo pa da posle slusamo kako je sve bilo cisto da cistije ne moze biti.PARTIZAN SAMPION.

Delija Krusevac

pre 14 godina

Ma na svakoj da sude penal za Zvezdu i nek bude svaka pobeda 1:0.Crknite grobari, bravo djuro sada ce samo da dodje vise ljudi sa Napretkom hahaha, titula, pa Liga sampiona!!!

nemanja s

pre 14 godina

Lukic napada Djurica zbog toga sto je prodao utakmicu, ali ne negira da je on (Lukic) KUPIO utakmicu. Bravo! A cime je to Jagodina platila najstabilnijem klubu u zemlji? Zirafama?

svat010

pre 14 godina

samo neka se priseti taj predsednik partizana na koji je nacin dosao na to mesto,kako je pljuvao po savi milosevicu kupivsi sve pa i glasove tih nazovi navijaca koji su do juce bili protiv tih ljudi koji su sada i desna i leva ruka tog coveka sa losom frizurom,zato neka na svakoj narednoj utakmici bude 1-0 za zvezdu pa da na kraju sezone stave veliki katanac na stadion jugoslovenske narodne armije,jer su se ove zime izvadili! igraj zvezdo,igraj i pobedi!

Che

pre 14 godina

Bravo Lukicu!!! Zvezda iznad svega i tako se brani njeno ime i istorija...
"Đurić je proslavljeni fudbaler, koji je odigrao stotine utakmica za Partizan i reprezentaciju i kao takav se sigurno razume u fudbal."...ovo mi je posebno zanimljivo....:)

ТВЦЗ

pre 14 godina

Кад је већ почео причу, хајде да клупко почне да се размотава. Треба му поставити пар питања о прошлој сезони:
Колико је голова поништено (због "рекорда")против партизана прошле године?
Недосуђено 5(четири пута играно руком)пенала Звезди против Хајдука (Звезда требала да дође на -4 и чека дерби за -1!!)?
Исти тај Хајдук после месец дана против њих доводи омладинце и не прави ни један жути картон на утакмици. Зашто?
Да ли је гол на дербију (послије Хајдука)за 1:1 пао у 98-ом минуту?
Како је одмах послије те утакмице поништен гол Клеа против ОФК-а за 1:0 и дат црвени ни због чега Џефу Силви?
Кажњавање стадиона и играча без помиловања. Дупли аршин можда?
Да не дужим, а могао бих до ујутро. Кад одговори на ова питања онда треба прећи на сезону прије и питати га за куп, за њихове побједе 1:0 и голове у зауставном времену.
Доста је било ћутања!

xxx

pre 14 godina

ma svi su oni jednaki...kad im zatrebaju bodovi onda ne bi imali nista protiv toga da im neko pokloni a kad drugi to rade onda im smeta

Kajzer Soze

pre 14 godina

Kako mu je odgovorio , profesionalno , pa stvarno ovom narodu je kratko pamcenje kako je partizan osvajao mnoge titule , Bjeka , Zeka itd...

SAMO NAPRED LUKICU!!!

Forbes

pre 14 godina

@PFC

Pogodila te izjava pa nemas argumenata i lupas gluposti.Ko god prati fudbal u Beogradu i krece se u tim krugovima zna da je tacno to stojeLukic rekao da Partizan premira protivnike Zvezde da izginu na terenu. tacno je to i da je jagodina pustena u Beogradu i tacno je to da ni jedna jedina kladionica nije primala uplatu na taj par i to pobedu Jagodine. Krojac bolje da se drzi igle i konca nego sto prosipa pamet u fudbalu. Kada Zvezda pobedjuje sve je neregularno.Kada Partizan osvaja Kup(Spasic) iprvenstvo mnema niceg ne postenog. Poceli ste prljavu igru i rat e pa dobicete ga isto tako prljavo

Neuk

pre 14 godina

Ko si ti da bilo kome poručuješ - ne uzimaj Zvezdu više u usta! A šta ako je uzme? Izrekao si pretnju, neznalico. Kako bi bilo da nešto u životu pročitaš i naučiš.

Alexandar

pre 14 godina

Bravo Lukicu, legendo!
Djuricu bi bolje bilo da porazmisli o svojoj frizuri (a Boga mi i o onome sto mu je ispod nje - aku tu ima icega), nego sto prica o Zvezdi.

mare

pre 14 godina

Ooooooh kako profesionalno napisano saopstenje, kao da je kelner u lokalnoj kafani a ne predsednik fudbalske institucije na ovim prostorima.

Blago nama kad nas ovakvi vode

Tony9

pre 14 godina

A koliko si ti utakmica odigrao za reprezentaciju?
Uhvatila te prpa jer si i ti ukapirao da su vam sudije malo izasle u susret,da li pod vasim pritiskom ili samostalno to nije ni bitno.Ali definitivno bez igre vise od 1:0 ne mozete a ako se protivnik razigra odmah se svira penal za zvezdu.
Zato PSSST!
P.S.Iako bi ja najradije da vidim zvezdu u drugoj ligi ipak normalno je da drzava pomaze zvezdi da izadje iz krize pa i Barsi je savez pomogao da ne ispadne iz prve lige pre par sezona jer se na taj nacin stiti i fudbal te zemlje a i rivalitet koji je jedan sportski brend Beograda.Ali toliko da vam izadju u susret da osvojite titulu bez igre i sa 1:0,penalima i autogolovima E PA TO NEMA!!

medjutim

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..

Selena

pre 14 godina

Kakav kafanski recnik, kakav nedostatak kulture izrazavanja! Obojica su efektivno polupismeni! A sada ce gomila klinaca sa jos nizim stepenom pismenosti da se ovde prepucava oko ovih stupidnih izjava, i tako u krug. Zalosno, Srbijo, zalosno.

neskonis

pre 14 godina

"Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike i više se bavi Zvezdinim utakmicama nego svojim. Posle ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama."

Pa jeste, narocito to radi sa babarogicem.

mare

pre 14 godina

Ooooooh kako profesionalno napisano saopstenje, kao da je kelner u lokalnoj kafani a ne predsednik fudbalske institucije na ovim prostorima.

Blago nama kad nas ovakvi vode

medjutim

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..

Che

pre 14 godina

Bravo Lukicu!!! Zvezda iznad svega i tako se brani njeno ime i istorija...
"Đurić je proslavljeni fudbaler, koji je odigrao stotine utakmica za Partizan i reprezentaciju i kao takav se sigurno razume u fudbal."...ovo mi je posebno zanimljivo....:)

...salefcrs...

pre 14 godina

I sad neka neko kaze da covek laze? Sve sto je rekao je 100% tacno ali deo koji opisuje djuricevu fudbalsku karijeru e to je pun pogodak!!!

Kajzer Soze

pre 14 godina

Kako mu je odgovorio , profesionalno , pa stvarno ovom narodu je kratko pamcenje kako je partizan osvajao mnoge titule , Bjeka , Zeka itd...

SAMO NAPRED LUKICU!!!

Sergio

pre 14 godina

Lukiću, ko visoko leti - nisko pada, a more tvojih prepotentnih izjava će ti se olupati o glavu. skoro nisam sreo nekog prepotentnijeg, a bez osnova.
Osim ako ne misliš da ti je klimava igračka karijera u zvezdi toliko veliki reper? Možda u tvojim snovima...
Shvatićeš da glava ne služi samo za šišanje i da to što si ti bio neki fudbaler ne znači baš puno za funkciju koju obavljaš.

PFC

pre 14 godina

Lukiću krenuo si da se češkaš, a? Neka, neka. Svako se češe tamo gde ga svrbi. Provaljeni ste. Hvala Bogu da je Partizan reagovao na vreme. Nećete u nastavku sezone moći tako da kradete kao do sad. Sad vas svi posmatraju. Svi. A pod posebnom prismotrom (osim vaših sudija i vašeg člana UO koji je bio komesar za suđenje što nema nigde više na kugli zamaljskoj) biće golman Napretka kao i napadač Vojvodine po imenu Mrđa.

Tony9

pre 14 godina

A koliko si ti utakmica odigrao za reprezentaciju?
Uhvatila te prpa jer si i ti ukapirao da su vam sudije malo izasle u susret,da li pod vasim pritiskom ili samostalno to nije ni bitno.Ali definitivno bez igre vise od 1:0 ne mozete a ako se protivnik razigra odmah se svira penal za zvezdu.
Zato PSSST!
P.S.Iako bi ja najradije da vidim zvezdu u drugoj ligi ipak normalno je da drzava pomaze zvezdi da izadje iz krize pa i Barsi je savez pomogao da ne ispadne iz prve lige pre par sezona jer se na taj nacin stiti i fudbal te zemlje a i rivalitet koji je jedan sportski brend Beograda.Ali toliko da vam izadju u susret da osvojite titulu bez igre i sa 1:0,penalima i autogolovima E PA TO NEMA!!

Nebitan

pre 14 godina

Bravo predsednice.Ne obracajte paznju na topalovice , oni su poslednji koji imaju pravo da se zale na necije sudjenje.Setite se samo polufinala kupa protiv nas , pa im sada njihov tata Tole smanjio kaznu za onu neznalicu knezevica , pa im i smanjio jednu tekmu koju su trebali da igraju bez publike.Koliko je samo timova samo sebi davalo golove da bi pobedili.Kao sto kaze nas Adzic,samo hoce da nas destabilizuju.Mislim da crkavaju od muke sto se polako ali sigurno vracamo tamo gde nam je i mesto.Krojac ce nesto da nam prica.Neka se oni drze tole super lige. A za Jagodinu prosle sezone treba da se ispita.Poklanjaju bodove da bi ove sezone uzimali.To su ti topalovici.Napadom brane sebe.Ali istina uvek izadje na videlo.Ipak ste vi mali partizan.

Branko

pre 14 godina

Napad je najbolja odbrana. Ali to ne menja cinjenicu da Zvezdu za razliku od Partizana forsiraju sudije. Lukicu ne pravi milione ljudi slepima! Cini mi se da ovim Lukic priprema teren da uslucaju nekog kiksa Zvezde izvrsi OGROMAN pritisak na sudije i na njih prebaci krivicu zbog slabog tima i jos goreg trenera.

Marko-ch

pre 14 godina

Gospodine Lukicu,pa dokle vise cete vise da prodajete demagogiju.Kukali ste kako je ceo savez zajedno sa sudisksom organizacijom na strani Partizana,a subotu se sve jasno videlo kao dan,ko koga gura i ko je u stanju da da gol ako to zatreba onda kada vec sami akteri na terenu nisu sposobni da to sami urade.Pa jer to gospodine Lukicu Partizanove sudije sudise vama u subotu ili cije vec?Zar treba da stavljamo naocare za pomracenje kada vi igrate da nebismo videli ono sto ne treba da vidimo pa da posle slusamo kako je sve bilo cisto da cistije ne moze biti.PARTIZAN SAMPION.

николица

pre 14 godina

владанов одговор на све прозивке је перфектан. после овога мислим да би и миша тумбас остао без текста :-)

Grobar Ni

pre 14 godina

„....da su se cele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proleća, a da je prvi deo njihovog plana....“

Шта хоће овај Ђурић, односно „мали“ Партизан? Хоће овог пролећа да сруше „институцију“, а заборављају да јој је Крцун у наслеђе оставио крилатицу „звездино пролеће“, по којој се Лукићев клубић у том годишњем добу никако не може да руши. Лукић ово чак и проширује: „институција“ се не сме да руши. Теоријски јој се може само да припрети, мада је и то по Лукићу богохулство, али без права да се заиста и сруши. То Лукић ником неће дозволити, зато и овај и овакав његов иступ у јавности. О, Србијо, међу шљивама. Такође говори о Партизановом тајном премирању звездиних противника, а заборавља да су се његови претходници пре две године чак и дичили тиме што је Звезда тада премирала партизанове такмаце, који су, због таквог распореда већ у следећем колу били и звездини противници. У одбрани овог, по мени неморалног чина, укључили су били тада и спортске новинаре који су на сва уста разглабали како је то европски стандард и све поштено. Чудно. Новинари данас мудро ћуте. Срамота.

crnjo

pre 14 godina

U Dzajino vreme ovakvi su na Marakanu dolazili samo ako kupe ulaznicu, i to na blagajni. Radnim danima ne bi mogao ni da vidi stadion, sa Autokomande bi ga vratili u Sopot

Gradjevinar

pre 14 godina

:), znate zbog cega prvo Adzic, a sada i Lukic reaguju ovako nervozno, bez ikakvog takta? U nedelju igraju protiv Rada na Banjici. Rad (citaj Ranko Stojic) ne zeli da igra "zatvorenu utakmicu", a na Banjici ne moze da se izvrsi pritisak na sudije kao na "nasem najvecem stadonu". Zbog toga i nervoza, jer retke su bile utakmice Zvezde u ovoj sezoni koje nisu bile "zatvorene" ili barem pokrivene sudijama.

barry lyndon

pre 14 godina

Da li je neko ostecen ili ne to necu da komentarisem, a da je Zvezda igrala ocajno na toj utakmici tacno je i mene kao navijaca sramota je... nazalost to je u ovom trenutku realnost jer sa Pizonom se ne moze vise.

Crudelta

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem upravu i navijace partizana.Konstantno pricate o rezultatima 1-0!!!Pa imam par pitanja,kad mi vec toliko namestamo a vi posteni i kad mi dobijamo stalno po 1 razlike a vi razbijate protivnike,kako to da je CZ dala 30 golova a pfc 34,CZ primila 6 a pfc 10 sto govori da nam je ista gol razlika +24 stim da CZ ima poraz upravo od partizana sto ide u vas prilog pa bi ta gol razlika trebala da bude mnogo veca.CZ je dobila 7 meceva sa 1 golom razlike a pfc 6.Tako da ne lupetajte vise o tome da smo mi lopvi a vi posteni.

ТВЦЗ

pre 14 godina

Кад је већ почео причу, хајде да клупко почне да се размотава. Треба му поставити пар питања о прошлој сезони:
Колико је голова поништено (због "рекорда")против партизана прошле године?
Недосуђено 5(четири пута играно руком)пенала Звезди против Хајдука (Звезда требала да дође на -4 и чека дерби за -1!!)?
Исти тај Хајдук после месец дана против њих доводи омладинце и не прави ни један жути картон на утакмици. Зашто?
Да ли је гол на дербију (послије Хајдука)за 1:1 пао у 98-ом минуту?
Како је одмах послије те утакмице поништен гол Клеа против ОФК-а за 1:0 и дат црвени ни због чега Џефу Силви?
Кажњавање стадиона и играча без помиловања. Дупли аршин можда?
Да не дужим, а могао бих до ујутро. Кад одговори на ова питања онда треба прећи на сезону прије и питати га за куп, за њихове побједе 1:0 и голове у зауставном времену.
Доста је било ћутања!

lonca

pre 14 godina

Tako ti je to,kad se svadjaju, predsjednici,dva "najveca" srpska kluba.Ja bih rekao predsjednik najbogatijeg i predsjednik najsiromasnijeg srpskog kluba.Jel koliko su u minusu ovi drugi (Zvezda),svi ostali,sem najbogatijeg(Partizan),nemaju ni priblizno toliko duga.Medjutim ima predsednik Zvezde "dug jezik" i tu je jaci.Boli njega nesto drugo.Sujeta! Djaba, dug od 2o i kusur milki eura se ne smanjuje.Dzaba i 20 ooo besplatno pustenih na poslednjoj utakmici.Dzaba Bari i ostalo.Moc je u novcu i zato "Zvezdina svadjalica",sav zapjenut,samo sto ne pukne od muke.Nema para.Zar je moguce u "najvecem srpskom sportskom brendu".Zato, primitivno omalovazavanje " kolege" iz suprotnog tabora,koji su eto sada jaci u svemu.Umesto da nesto nauci od boljih.Lukicu crkni pukni ali sada je Partizan za Zvezdu Veliki Partizan.Za dva tri kola situacija na tabeli ce se promeniti

Neuporedivi

pre 14 godina

Inače sam Grobar i imam jedno pitanje za g-dina Lukića: Šta je definicija mantre u narodu poznate kao "zvezdino proleće"?

Znam da INAČE, a NAROČITO U SRPSKOM FUDBALU nema ni P od poštenja, pa ni u Partizanu i zbog toga nemam više nameru da pojedem ni delić svog živca, ali veruj mi: VI IZ ZVEZDE STE POSLEDNJI NA KUGLI ZEMALJSKOJ KOJI SMEJU DA DRUGE PROZIVAJU ZBOG MANIFETLUKA... Toliko

Johny Grobar

pre 14 godina

Veliki sam Partizanovac i nikad nisam voleo da pljujem Zvezdine rukovodioce ali ovaj Lukic se stvarno mnogo eksponira i ruzno prica o svemu cega se dotakne. Ni Djuric nije cvecka ali je marka za ovog coveka. Zvezda je svarno dno sa Lukicem.

Ogi

pre 14 godina

Braco Grobari,
nemojte se opterecivati ovim covekom. Mi smo i ovakvi kakvi smo, svetlosnu godinu daleko ispred njih. Znate kako se kaze, cega se pametan stidi, budala se ponosi. A prizemljenje ce biti bolno i ja ga jedva cekam.
Mislim, u 4 evropske utakmica zvezda primi golova koliko nije za celu jesenju polusezonu, a igrali su sa trecerazrednim klubovima. Dosta spornih situacija (pri tom ne mislim na zalbe drugih klubova jer se oni uvek zale) pokazuje da nesto definitivno nije u redu. A onda dodje Partizan i otkine ih sa igracem manje na njihovom terenu. Da ne pricam dalje o silnim 1:0 rezultatima. Poseta se na zvezdinom stadionu itekako popravila, ali se u zavisnosti od medija za jednu istu utakmicu krece od 10 do 20 hiljada!?!?! Dug se navodno smanjuje, ali to ce se videti zapravo tek kad ovog Lukica budu oterali.
Na kraju, zvezda ce verovatno uzeti titulu ove godine (svi znamo kako i zasto), ali nije nikakva tragedija. Nikad nas vise nece stici.

crna zvezdana

pre 14 godina

Lukiću,tvoja inteligencija je na zabrinjavajućem nivou a drskost,bezobrazluk i samoreklamerstvo na najvišem!Ti si slika i prilika kluba koji vodiš.Prestani više tako nisko da se dodvoravaš navijačima sa tom uličarskom demagogijom,tvojim velikim zvezdaškim srcem,urotama i zaverama protiv zvezde,"spasioče zvezdin veliki"!Jednog dana će ti pokucati na vrata ti koje obmanjuješ i manipulišeš njihovim emocijama i vratiće te tamo odakle si i došao u tvoj proslavljeni seoski f.k.sopot!!!

Realno

pre 14 godina

Pa ti imas svoje misljenje??/ Ovaj covek se toliko dodvorava navijacima da veceg poltrona sigurno nema u Srbiji pa sam zato i prestao da slusam njegove izjave jer sve vise podsecaju na izjave huligana sa severne tribine(ne normalnih navijaca)...
O tome da li se ne namestaju utakmice najbolji je pokazatelj bio derbi,ljudi imaju sve pobede,a protiv partizana sa igracem vise ne mogu da naprave sansu-istom partizanu kojem su davali golove svi,kako su hteli.. Na jedvite jade pobede tamo neke gruzine a kod nas u ligi dominanti-realno..7 utakmica po 1:0-realno,penali-realno.. Videce se za nekoliko godina ko je novi Babarogic-realno:)

mix

pre 14 godina

Bože me sačuvaj i sakloni, čovek ne zna šta priča!!! Ovakvu glupost odavno neki čelnik u našem fudbalu nije izjavi!! Partizan premira sudije da bi: svirali penale nepostojeće pebale zvezdi, setimo se penala protiv smedereva na marakani jedno 2m izvan šesnaesterca, nepostojeće faulove ,go protiv jagodine, isključivao protivničke igrače, produžavao utakmice kad neide .......
Još sam ovo, gospodin Babarogić B., proslavljeni sudija, predsednik zajednice superligaša, član UO FKCZ se nelibi i bez imalo srama izjavljuje da je uvek navijao za zvezdu. Uzgred budi rečeno čovek je svirao 10-ak derbija gde partizan nije nijednom pobedio a penal protiv CZ čekamo 18 godina.

Pa nek kaže onda Babarogić ko ga je zbog čega premirao !!!!!

tnt

pre 14 godina

Pitanje za b92 zasto nepitate presednika zvezde koliko je kafica izreketirao dok je radio za arkana,sto se tice njegove karijere stvarno zavidan CV ima covek da se rasplaces od smeha.
Da li vi gani stvarno mislite da ce neko iole normalan da vam da pare kad vidi onog vaseg nesretnog presednika koji lici na kolumbiskog mafijasa stvarno ste prosjaci i pacenici

Sramota

pre 14 godina

Izvini ti gospodine ali svakome je jasno da ovaj zvazdin tim nije bas toliko dobar za skor 14:1:1!
Tako da je sramota to sto vi radite a ovamo svi su protiv zlezde.
Dokle ber vise, lopta ide po zemlji golman vojvodine je promasi, ostane kratak,
lekic u ivaljici vuce loptu od pola terena do gola javaora oko njega cetvorica protivnickih igraca i nijedan da ne pokusa da mu uzme loptu ili napravi faul...

Bla Bla

pre 14 godina

Ko o cemu baba o ustipcima. Navijaci vojnog kluba JSD Partizan nikako da izlece kompleks. Srecom bolest ne izleciva i ne prelazna. Ajde malo mastajte i zamislite vas vojni klub da je osvoji nekakav znacajniji evropski trofej. Pa od vas ne bi moglo da se zivi. Ali zato nas je uveselila izjava Bore Milutinovica da hoce partizan iz 1966. Covek savetnik. Kome?Pametnom savet ne treba a glup ne prihvata. Jeste slazem se sve titule Zvezde su na kvarno. Ona je drzavni projekat, sve pobede ne zasluzene, osvojen Bari na kvarno na penale, u Tokiju nije osvojena svetska titula i kada se sve sabere Partizan je imao veci trijumf te 1966 i najbolji klub je sa ovih prostora.

pfc

pre 14 godina

Ohoho ovo je prva izjava Lukica gde svoju "veliku" zvezdicu ne naziva STUBOM PRAVOSLAVLJA (ne srpstva vec pravoslavlja).

Mi Grobari treba da budemo srecni zbog toga sto sudije pomazu zvezdi. Oni ce da dobijaju pomocu sudija a mi pomocu kvaliteta koji imamo, i zato kad dodje odlucujuca utakmica (derbi na JNA) bas da vidimo dal ce IJEDAN sudija imati hrabrosti da ista svira zvezdici (cak i ocigledne situacije). Dicice se prasina oko zvezde i sudija i zato ce recimo zvezda u derbiju da bude ostecena za ocigledan penal (dajem primer).

A posle derbija ce da kukaju kako su ih sudije ostetile pazite sta vam kazem...

kvalitet

pre 14 godina

Jaoj sta oce ovaj Lukic nije mi jasno koliko je zvezda jaka videlo se u derbiju kad je na svom terenu izgubila od 10 igraca Partizana...o cemu dalje da pricamo...da je pravde kao sto nije zvezda bi bila iza vojvodine jer ko je gledao utakmicu izmedju zvezde i vojvodine video bi da je vojvodina jaca od zvezde...zvezda nema sastav da osvoji ovoliko bodova koliko je osvojila vec tu ima jos necega...

partizan sampion

pre 14 godina

lukicu zna se da ste ti i drustvo namestili pola utakmica u jesenjem delu prvenstva zato ne javljaj se!
videcemo da li ces istu pesmu pevati kad partizan ponovo bude uzeo duplu krunu

partizan se voli

pre 14 godina

e Lukicu,pa ko ce da ti poveruje da sa ovom grupom gradjana ti osvajas titulu??
da nije mozda njihovo veliko nadahnuce jer igaju za Zvezdu??alo druze pa nije ti ovo holivud,ovo je Srbija,gde mozes da kupis svaku utakmicu i gde mozes Lekica paora da gurnes u reprezentaciju...mora da se tvoji fudbaleri mnogo dobro hrane u Tempu i Maxi-u, i verovatno cela sudijska organizacija...i nemojte da se cudis sto jos nisi prodao Ninkova,jer su vas svi provalili kakve momak koktelcice pije,pa trci kao Usaim Bolt...i daj vise saopstenje svojim recima,nisi mi ti toliko nacitan...

boki_rs

pre 14 godina

navijam za Partizan, naravno, Djurica ne volim, naravno, ali kad vidim da ga "legenda" Lukic pljuje i proziva moracu malo da promjenim misljenje.
Kako smo to mi sada tri puta skuplji kad ste samo za lekica odbijali ponude od 7 mil E!?
Fudbaleri su svoje rekli na terenu-jednom smo vec vidjeli, vidjecemo i drugi put siguran sam!
Sudije navlace za zvezdu i to smo vec u prvom kolu vdijeli kod sviranog penala, koji nit je bio faul niti je bio u 16m.

Aleksandar

pre 14 godina

Tri puta skuplji,to je tacno,videlo se u rupi sa igracem manje lagana pobeda.Ostalo je smesno,mislim Vladan Lukic,pa njega delije postrojavaju u kancelariji,100po100 se on tamo nista nepita,sa ovakvim izjavama sebi dize ugled.Pa kakve veze ima sto Djuric nije igrao fudbal,kao Berluskoni i ostali iz Barse i Reala itd su igrali,smesno.

Peca

pre 14 godina

Došlo krajnje vreme kad ja šnajdera moram da branim od ovog gang...ra. Uhvatio se lukić za Jagodinu a cela Srbija zna da je zvezda u jesenjoj polusezoni kupila bar 5 utakmica. Prava snaga zvezde videla se na derbiju. Koliko pobeda sa po 1:0, koliko loših utakmica a izgubili samo 4 boda. Smešna ste ekipa, još smešniji krimi direktor.

STUPAR

pre 14 godina

Kao Partizanovac moram da kazem sledece..Prekrsaj za Zvezdu je bio u kaznenom prostoru i ako je prekrsaj onda je i penal naravno i toliko o tome,meni je samo krivo sto mi nemamo ovakvog predsednika kao sto je Lukic..Kao prvo i ja se pitam kako bi Djuric reagovao da je jagodini svirano kao Stutgartu protiv Barselone pa to bi bilo strasno a kao drugo uvek sam za to da gledas sebe i svoj tim a ne protivnika jer si na taj nacin opterecen njime,plasis ga se i dajes mu dodatni motiv takvim izjavama i uplitanjem..Zamislite samo kako ce motivisani igraci Zvezde uci u sledecu utakmicu i to sve zbog izjava ovog naseg zalizanka..A povrh svega to za zadnje kolo i za pobedu Jagodine je nazalost ziva istina jer sam i ja to znao i hteo da se opkladim ali nisam imao gde jer je bilo blokirano,cak su se neke od vodja naljutile na upravu sto se tako brzo razglasilo i sto nisu malo duze to krili(tako sam na jugu cuo),prema tome teska srca cu da priznam da je Lukic za vecinu stvari u pravu i jos jednom pozovem grobare (iskrene i prave a ne one placenike koji su glasali zarad svojih dzepova)da pokrenemo bojkot pisemo peticiju ako treba i ministarstvu da dodje i preceslja sve sta se radilo sigurno ce puno toga naci i srusimo Djukica po cenu proterivanja u drugu ligu..

pedja,partizan champion

pre 14 godina

Pa da djuricu stvarno dzabe ih premiras kad je zvezda vec sve kupila do kraja.Ali ima tu jedan mali problem igra se jos jedan derbi,ali valjde ce i tu da im sviraju neki penalcic.

David

pre 14 godina

(Selena, 2. mart 2010 15:10)
Ti si vrlo pismena, vidi se po tvom recniku. Ajde mi pojasni iz kog si recnika izvukla rec "stupidan" - engleski nije, turski nije, a nije ni srpski. Mora da je indijanski, tako vi Indijanci pricate?

Neuk

pre 14 godina

Ko si ti da bilo kome poručuješ - ne uzimaj Zvezdu više u usta! A šta ako je uzme? Izrekao si pretnju, neznalico. Kako bi bilo da nešto u životu pročitaš i naučiš.

ams

pre 14 godina

Groblje u standardnim kombinacijama...

Pa vi kao da se ne secate trilera na Banjici, tekmi na Karaburmi dok ne padne mrak, svih mogucih i nemogucih akcija u kojima ste davali golove u poslednjih minutima.

Sto neko rece malocas, Zvezdin neuspeh je Partizanov uspeh. Taman tako.
Mislim da nikada necu zaboraviti lice Bjekovica koji sedi iznad caleta i mene na Marakani 24. aprila 1991. na tekmi sa Bajernom. 1:2 i Nenad steze pesnice i zube, osmeh na njegovom licu. Zlo i naopako od ludila.
Al' kao sto se kaze da nije Hitler napravio Nemacku kakva je bila tih vremena, vec su Nemci napravili Hitlera, tako je i u nekoj drugoj nesrecnoj analogiji kada ste vi u pitanju.

A sad se vratite u Pionir i nastavite da obmanjujete javnost kako je kosarka najpopularniji sport na svetu.
Ruku na srce, vama bi svakako trebao da bude.

REALAN

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Nisam gledao utakmicu i nisam znao da li je bio penal. I aj kad se digla tolika frka, nadjem na netu snimak penala, da vidim sta je tu bilo. E sad posle pogledanog snimka samo NEZNALICA moze da kaze da nije bilo penala. Da obrazlozimo:
1) Igrac Jagodine kod starta nije ni dotakao loptu!
2) Igrac Jagodine jeste uklizao van 16m ali je igraca pokupio tek U 16m!!! Pokupio ga je telom, grudima, jer nije mogao da se zaustavi. Pustite snimak i pauzirajte pa cete videti.
A ovo stvarno pocinje da lici na neke iza kulisne radnje protiv Zvezde, i izgleda Zvezda stvarno nekom smeta.
Penal je cist ko suza a meni stvarno nije jasno sta hoce ovaj Djuric.

nemanja s

pre 14 godina

Lukic napada Djurica zbog toga sto je prodao utakmicu, ali ne negira da je on (Lukic) KUPIO utakmicu. Bravo! A cime je to Jagodina platila najstabilnijem klubu u zemlji? Zirafama?

dole

pre 14 godina

Djuric osvojio 2 duple krune, a sta si ti, Proslavljeni funkcioneru velikog kluba fk sopot?
samo znas zvat sudije u upravni odbor kluba, nista vise ...

MASKA

pre 14 godina

Lukicu,sto ne kazes za utakmice sa M.RADNIKOM,SPARTAKOM,SMEDEREVOM,JAVOROM,NAPRETKOM.To su sve klubovi ciji su ljudi bliski sa C.zvezdom.Pricas o kladionici?Pomeni onda SPARTAK 7+,SMEDEREVO7+ i 1-2,NAPREDAK X.SMESAN SI

Milan

pre 14 godina

Ovo priznanje će verovatno otkriti ono o čemu se u čaršiji „šuška“ – kako Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike...

Ovaj je ludji od Djure Cvorovica.

Sremac

pre 14 godina

Kad se samo setim utakmice partizan-Zeta od pre par sezaona i brnovicevih "driblinga" od centra terena pri cemu se zetini igraci redom sklanjaju zakljucno sa tadasnjim reprezentativcem Mitrom Pekovicem koji se baca na zemlju ne bi li slucajno sprecio doticnog da postigne gol. A bio je 85.minut,rezultat 2:2... Pa iste sezone,1. kolo u Zelezniku,bata mirkovic u 100-tom minutu centrira,a igrac zeleznika sutira petom u svoj gol pri cemu je jos jedan reprezentativac,Oliver Kovacevic,gura preko linije. Ista sezona,hajduk-partizan,igrac domacih daje auto gol,pa u Novom Sadu Vosa povede,Vukelja daje neki gol sutem van 16,verovatno nenamerno i odmah posle par minuta penal za partizan. Igrac Vojvodine na roglju sesnaesterca nicim izazvan udara loptu rukom.

pustite nas

pre 14 godina

sustinske razlike izmedju cz i partizana nema.zvezda i partizan su unistili srpski fudbal osvajajuci titule svojim mafijaskim i politickim igrama i unistavanjem fer play-a.ovde glume superiorne klubove na kraju imaju po 30 bodova vise od ostalih a onda od avgusta ligu sampiona igraju na sonyplaystation ko i svake godine,jer ih u beogradu ponizavaju razne fudbalske velicine iz moldavije,gruzije,kipra, izraela..to se radi da bi oni mogli da prodaju igrace za velike pare a njihovi tajkuni da uzimaju te pare i unistavaju klub.u svemu ucestvuje i reprezentacija pa poziva njihove smesne igrace dizuci im cenu kao sad lekica i petrovica.garantujem da barsa i mancester ne bi ovde bili sampioni pored bg brace.prvi posteni sampion srbije ce se prosetati do lige sampiona do tada propadajmo srecni sto imamo ovakve samoprozvane velikane

Zeljko

pre 14 godina

Sta kaki ovaj predsednik zvezdane,sta hoce vise????kako ga nije sramota da moli narod koji nemaju za hleba da 'pomogne' sirotinji tj zvezdi...Jedva cekam derbi stoka ce ih nabiti!

nikola92

pre 14 godina

Grobari, dosta vise o postenju. Izgleda da ste vec zaboravili titule koje ste osvojili namestanjima tipa svaka druga utakmica penal, golovi iz ofsajda, neopravdano ponisteni golovi protivnicima itd. Ne mogu vise da se setim kako sve niste pobedjivali. Naravno da i zvezda namesta, to je ocigledno, ali bar vi nemate prava da pricate o tome.
A sto se tice penala, mi ga nismo iskoristili, i sto se onda bunite.

70%Srbije

pre 14 godina

Svaka ti je na mestu,ako si mu rekao.Neka se seti šnajder kako je osvojio zadnje dve duple krune(sudije spasići,čika Tole itd. a sve utakmice su zatvorili još na polusezoni)da ne pominjem vreme Zeke i Bjeke,kad ste osvojili sve uz nameštaljke.

mr. djuric

pre 14 godina

gospodine Lucicu posle ove vase izjave mogu da vam kazem da ce Partizan opet uzeti titulu a vi ce te ostati tamo gde ste i bili pre Zvezde .

Nesa

pre 14 godina

Da nema Lukića valjalo bi ga izmisliti. Ej Vladane, dok ćutiš narod sumnja ali kad progovoriš, narod zna. Retko si pametan momak. Trebao bi da budeš i češćše.

zvezdine zvezde

pre 14 godina

Velicina kluba,kao i velicina bilo koje firme,preduzeca,fabrike,banke itd. se u ogromnoj meri ogleda u sposobnosti,kulturi i izgledu njihovih rukovodioca.Jedan test za zvezdase:stavite sliku vaseg predsednika,a pored njega stavite sliku sportskog direktora,i zapitajte se: DA LI STE VI ZAISTA VELIKI KLUB?

nikola

pre 14 godina

Da li je neko sumnjao da se Vladan Lukic nece obratiti saopstenjem?
Nevezano za to ko namesta i kome pomazu sudije, mislim da zvezdini navijaci treba da se stide koga imaju za predsednika.Predsednik kluba treba da bude gospodin covek koji nece svaki dan pisati saopstenja,pricati non stop o nekim zaverama protiv "institucije","namestanjima,spletkarenjima...",koji nece svakog dana,nicim izazvan,kukati kako neko hoce da srusu "mocnu" zvezdu... i to sve na jedan prost,arogantan i nedolican nacin kakav uopste ne prilici jednom predsedniku bivseg evropskog prvaka.Isti vam je slucaj i sa vasim sportskim direktorom.Ako neko treba da prica o takvi stvarima, neka ih ostave nekima koji su na nizim polozajima pa neka se prepucavaju svakog dana.
Mislim da vam predsednik nije doraso posla koji obavlja i da izgleda nije ni svestan koja je njegova funkcija u klubu.
O njegovoj strucnosti da ne pricam.Procenite sami da li mislite da je on covek koji se razume u ono sto radi i da li je on dovoljno strucan da vrati vase dugove i da vas izvede na pravi put.Iz samih njegovi saopsteja i intervjua koje daje se namece zakljucak. Jos nesto pljuje Djurica zato sto nije fudbaler,a kao da je to bitno za funkciju koja se obavlja i kao da ako nisi igrao fudbal odmah se automatski ne razumes i ne mozes da procenis da li je penal ili nije ili nebitno sta.Kao sto neko rece- ko od velikih fudbalskih timova evrope ima za predsednika nekog bivseg fudbalera?
Ocekujemo narednih dana nova saopstenja Lukica o zaverama,spletkarenjama,podmetanjima... Jos ako izgube sl. utakmicu, mogu samo da zamislim sta ce se desiti.

Marko

pre 14 godina

Sramota i za jedne i za druge... Ovakva prepucavanja, izjave i jadni fazoni ne bi smeli sebi da dopuste predsednici 2 nase najvece sportske institucije... Jadno i bedno...

BBRS

pre 14 godina

Lukicu,ne radi se to tako koliko god da si u pravu.Dzaja je bio tata za to,nikad ih nije spomenuo,nikad im nije odgovarao,jer sto da se spusta na njihov nivo.Pa i u Spaniji Real sigurno ne reaguje kad ih proziva Hetafe,prema tome,vodis Zvezdu i pusti Jagodinu,Partizan i ostale male klubove.Pozz za sve DELIJE

kozmi

pre 14 godina

Svaka čast Butuliji,ali još uvek mi nije jasno kako je to on pao kao pokosen 2 metara od topovskog udara,a igraču Vojvodine koji je bio do samog topovskog udara nije nista?!?!

Napad je najbolja odbrana1

pre 14 godina

Klasika, ista prica se vrti u krug godinama.Kada Partizan nekoga pobedi to je verovatno zahvaljujuci sudijama, kada osvoji titulu napada se organizacija, predsednik,sekretar,kafe kuvarica.Govori se o losem kvalitetu fudbala, lige...Ma nista ne valja ali kad taj isti Partizan izgubi e onda je prodao utakmicu,dogovorio se za sledecu sezonu,pustio protivnika.I tako u krug,stalno ista prica.
A cinjenice govore sledece, od kada je Jagodina u prvoj ligi jedno od najtezih ako ne i najteze gostovanje za Partizan je upravo ta Jagodina.Prosle sezone jedva pobeda sa 1:0,ove u kupu igraci su ostavili i poslednje kapi znoja kako bi se nekako proslo dalje i uvek mucenje,uvek potpuno neizvesna utakmice.A kako je Zvezda prolazila tamo...i prosle i ove sezone ih je dobila lagano dajuci im po 4 komada!Da li treba nabrajati sve one penale i sumnjive golove koje je dao lider ove sezone naspram drugoplasiranog na tabeli koji nije imao nijedan(NIJEDAN) penal u ovom prvenstvu?!I opet sve u krug, napadaj druge, matketing nikad jaci, institucija, dodvoravanje navijacima i tako dalje...Valjda ce jednog dana sami sebi dosaditi(mada cisto sumnjam).

ups

pre 14 godina

Realnost za Zvezdu je III mesto, zbog slabih igraca i prodaja velikog broja istih, zbog duga. Ovako, imamo lazno napumpanu Zvezdu koja ce puci kao balon. To pucanje ce se, naravno, desiti u Evropi.

Pfc rules

pre 14 godina

Pa sto nisi rekao dal je bio penal ili ne?
Pa nije ovo Sopot,pa da mozes da namestas koliko zelis,ima ovde jos vecih od tebe...samo polako.
Mnooogo si prepotantan,ali vi svi ste takvi,zato ste tu gde jeste!

Zipo

pre 14 godina

Bravo Lukicu! Njihov predsednik je isti kao i njihovi navijaci, samo mu Zvezda u glavi.

Inace, IFHHS (oni sto prave liste za sve i svasta) je stavio grobare na prvo mesto liste gde se gleda kolicnik (br.navijaca na netu)/(br.navijaca na stadionu)

Urosch

pre 14 godina

I kad cujes ovakve izjave od predsednika klubova, kako onda mozes da ocekujes da se navijaci ne ubijaju gde god se sretnu? Ova dvojica ih samo loze ovakvim pricama a oni padaju na to. A dovoljno je samo pogledati i jednog i drugog pa da zakljucis kako suva inteligencija izvire iz njih. Dok iz oba kluba ne ode ova bagra nece svanuti ni Zvezdi ni Partizanu, a samim tim ni nasem klupskom fudbalu.

mikibg

pre 14 godina

Gledam ovde ljudi povadise oci ko namesta a ko ne namesta...Uzalud se prepucavate kad je vise svima jasno da su domace utakmice od prvog do zadnjeg kola namestene. Ko vise i bolje namesti taj je prvak i u tom smislu ne znam sta vam vise nije jasno. A ovaj Djuric je smesan kao bioskop, on je nasao nama da prica kako namestamo utakmice ko da oni ne rade to isto. Najbolji dokaz je sto ni APOEL nisu mogli da pobede, to je slika i prilika naseg fudbala. I jos nesto kako god bilo, i na tu zvezdu kakva jeste je doslo u prvom kolu gledalaca koliko partizan nije mogao da skupi za celu sezonu...mislite o tome. A da smo ocajni, ocajni smo kao i nasa cela liga, ne zna se ko je gori...

Dexterijus

pre 14 godina

Drug koji je bio na zapadu Marakane na utakmici Zvezda-Jagodina mi je priznao da je toliko bilo providno sudjenje u korist zvezde da je ogroman broj ljudi oko njega zbog toga negodovalo, i da kad je postugnut gol sa gorcinom su ga "proslavili" ......kaze da je svaki kontakt sa igracima zvezde bio faul.
Uglavnom mislim da Zvezda i Partizan trebaju da imaju kontra tretman kod sudija, da sudije uvek zastite male klubove, i da se takvim sudjenjem malo oteza Zvedi i Partizanu osvajanje trofeja,jel postaje totalo nezanimljivo prvesnstvo sa dva kluba koja dele trofeje...

"Penal"

pre 14 godina

@
•[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

Bravo majstore, svaka ti dala! Sad da vidiš kad brže bolje sklone taj snimak sa sajta.

Micun Jaukovic

pre 14 godina

kad neko nekoga javno optuzi za davanje ili primanje mita mora da za to ima nekakve dokaze, jer u suprotnom povlaci odgovornost pred zakonom! da sam na mestu gospodina djurica ne bih zalio ni para ni vremna da se pred sudom dokaze istinitost izjava koje gospodin lukic ovih dana pusta u javnost!

kobayashi

pre 14 godina

Junak na junaka udario!!!
Pazi majku mu, na VEEELIKU ZVEZDU i JOSH VECEG Vladana Lukica, svetske fudbalske velichine, udario onaj Djuric, legenda Partizna!!!
Pa, gledanje jean claude van damme-ovih filmova ima vishe smisla. Po stoti put!
"Prvo ce da ga bije, posle ce da ga ..."

AcA

pre 14 godina

Navijac sam Crvene Zvezde, uopste me ne zanima sta do skora potpuno nepoznat covek u fudbalskim krugovima govori i time skrece paznju na sebe.
Ipak kada smo vec kod namestanja utakmica u svim najjacim ligama sudije uvek pomazu najboljim i najbogatijim ekipama da pobede.
U Engleskoj Manchester United gotovo da nikada i nije bio ostecen moze samo da mu se pomogne,u Italiji ranijih sezona Juve i Milan,sada Inter.U Spaniji dovoljno je reci da je Real kraljevski klub i da je vlast uvek bila uz njega najveci broj titula su i osvojili za vreme diktature kralja Franka.

E sad kod nas kad se igra hvala Bogu da cu ja kao i svi navijaci Zvezde reci da mi ne namestamo utakmice sto je i tacno ali imamo podrsku sudija u bitnim trenutcima kad ekipi ne ide.
S druge strane za Partizan cemo uvek pricati i verovati da namestaju utakmice kao sto i oni pricaju za nas sto je i normalno.
Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...

Kompleksi me muce!

pre 14 godina

(Dexterijus, 2. mart 2010 17:21)

Brate, bio sam i ja na zapadnoj tribini i nije tacno da je tako nesto komentarisano. Da si pogledao prvih pola sata igre video bi da je sudio svaki kontakt svirao faul, samo do 29 min je bilo preko 25 faulova. Sto mu dodje na svaki minut faul. Nisu samo Zvezdi svrali nego i Jagodini, bukvalno svaki kontakt. Zbog toga je i utakmica bila losa, ali to nase sudije nikada nece razumeti. Verovatno se sudije iz engleske i spanije smeju nasim kvazi sudijama koje i ne mogu negde vise da sude. Setite se kada smo imali poslednji put sudiju na svetskom ili evropskom takmicenju. Ko god da bude prvi, sudije ce biti delimicno zasluzne za to. Nasa liga ti je takva, posle svake utakmice jedino se secas sudije. On je naravno najbitniji covek na terenu! Uostalom, Zvezdi je ponisten penal, momci iz Jagodine su 10ak puta imali otvoren put ka golu, da su dve iskoristili ne bi se niko bunio. Perica kralj, njemu skidam kapu - igra covek kao da mu je 20-ta.Vi koji komentarisete utakmice a niste dva minuta od svake pogledali, razmislite malo ko nije normalan!

pera

pre 14 godina

...Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...
(AcA, 2. mart 2010 18:22)

Ma da,a vi ste tih godina briljirali u evropi,...ajde ne pali se!

Petar

pre 14 godina

Ljudi fudbalski savez mora nešto da uradi povodom ovakvih stvari, neka se sprovede istraga i ako se utvrdi da je bilo šta od ovoga tačno krivce u drugu ligu, kad je mogao Juventus mogu i Partizan i Zvezda. E onda će ih to naučiti da se bave fudbalom a ne nameštanjem i potplaćivanjem.

Djole

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
http://img706.imageshack.us/img706/21/zvezdap.png

Braco

pre 14 godina

Realno,Zvezda nema ni tim ni igru,podseca me na onaj Obilicev koji je osvojio titulu,bez ideje i na snagu,ali ce posle ovoga jos vise gristi.Znaci dzaba ti,DJurice!

Nikola

pre 14 godina

Pa nije Zvezda kriva Djuricu i Partizanu sto imaju najskuplji tim a nisu prvi,kako ih nije sramota da vise tako pricaju,nek igraju i cute!pobedili su jednu utakmicu cisto i sad se osilili,nek pogledaju snimke njihovih utakmica u prvom delu da vide dal su sve dobili zato sto su bili bolji!

Darko

pre 14 godina

Medijska satanizacija Zvezde?! Iz koje priče je ovaj čovek?
Svi znaju da je prvenstvo namešteno i da će Zvezda biti šampion...ovo je stari, oprobani recept iz Miloševićevog vremena, kada su se pravile lažne afere da bi se prikrile mnogo veće prevare...putujte...

Bane

pre 14 godina

Optuzivati Zvezdu i sudijsku odluku u vezi ovog penala je smesno. Zasto? Pa isti taj sudija da je imao nameru pomoci Zvezdi ne bi ponavljao penal vec bi priznao gol bez obzira na sve. Toliko je ocigledno da bez ikakvog razloga gospoda iz Partizana kao sto je i sam Djuric priznao u clanku dole stoje iza poganosti koje su usmerene prema Zvezdi. Cilj je napraviti buku, vrsiti pritisak na sve strane, aktivirati njihove novinare, predsednike klubova da pocnu sa omalovazavanjem zvezdine igre pa i same Zvezde. Sramota je da takvi ljudi u jednoj pravnoj drzavi ako opste i postoji imaju toliku podrsku vlasti i prostor u novinama. Svemu dodje kraj pa ce i vama i to vrlo brzo..Jugoslavije vise nema gospodo crveni.

Tony9

pre 14 godina

@(Flynn, 2. mart 2010 15:50)

Jesam,jer su najcitanije sportske internet stranice.

A nisam opsednut kako ti kazes vec volim Partizan a ne volim zvezdu..znam da je lopovluk prisutan u nasem fudbalu i ima ga u svakom klubu ali kod vas je najocigledniji.

crnobeli delija

pre 14 godina

tuzna liga, otuzni igraci, jos tuznija rukovodstva.

uvek me zaprepasti broj komentara na ovakve vesti, pa nije valjda da toliko ljudi prati ovo?

Alexandar

pre 14 godina

Bravo Lukicu, legendo!
Djuricu bi bolje bilo da porazmisli o svojoj frizuri (a Boga mi i o onome sto mu je ispod nje - aku tu ima icega), nego sto prica o Zvezdi.

Dejan S.

pre 14 godina

Grobari, tišina! Jel' bio penal? Možda i nije! Da li je Kadu dao gol iz penala-NIJE! I drago mi je da nije! Zato tišina i gledajte svoje pulene i suđenje vašem klubu.

Vladan Jova

pre 14 godina

Ono što je najtužnije u celoj priči je ko vodi naše najveće klubove. Umesto da fudbalere obrazuju da se bore časno i pošteno vodeći ljudi Zvezde i Partizana se prepucavaju koje koju utakmicu kupio i namestio. Pa ovde ima mesta i za policiju i za tužilaštvo. Sramota jedna. Kakvu poruku šaljete navijačima nesreće jedne? Kakvu poruku deci koja hoće da treniraju fudbal??? Odlazite iz sporta ako i malo obraza imate i jedan i drugi, a sudovi neka utamniče sve koji su imali ikakve veze sa nameštanjem utakmica. Ali pošto je ovo Srbistan ništa od ovoga neće biti moguće. Utakmice će se i dalje kupovati a klinci ubijati zbog boje šalova koji su nečasnim radnjama pojedinaca uprljani do stida.

Forbes

pre 14 godina

@PFC

Pogodila te izjava pa nemas argumenata i lupas gluposti.Ko god prati fudbal u Beogradu i krece se u tim krugovima zna da je tacno to stojeLukic rekao da Partizan premira protivnike Zvezde da izginu na terenu. tacno je to i da je jagodina pustena u Beogradu i tacno je to da ni jedna jedina kladionica nije primala uplatu na taj par i to pobedu Jagodine. Krojac bolje da se drzi igle i konca nego sto prosipa pamet u fudbalu. Kada Zvezda pobedjuje sve je neregularno.Kada Partizan osvaja Kup(Spasic) iprvenstvo mnema niceg ne postenog. Poceli ste prljavu igru i rat e pa dobicete ga isto tako prljavo

Realan

pre 14 godina

Izgleda da neki navijaci naseg ljutog rivala Partizana zaboravljaju silne utakmice od 1:0 i penale u 97. minutu jos u vreme Ilica i Ivica. Verovatno i Zvezda nesto muti nema ovde naivnih ali vis eje glupo kad se misli da to samo jedna strana radi.

:)

Aleksandar

pre 14 godina

Cisto sumnjam da ce se prvenstvo zavrsiti!! Strasno je to kakvi nam likovi vode dva najveca kluba. Javite mi prosek posete na stadionima posle sledeceg kola!

Delija Krusevac

pre 14 godina

Ma na svakoj da sude penal za Zvezdu i nek bude svaka pobeda 1:0.Crknite grobari, bravo djuro sada ce samo da dodje vise ljudi sa Napretkom hahaha, titula, pa Liga sampiona!!!

xxx

pre 14 godina

ma svi su oni jednaki...kad im zatrebaju bodovi onda ne bi imali nista protiv toga da im neko pokloni a kad drugi to rade onda im smeta

svat010

pre 14 godina

samo neka se priseti taj predsednik partizana na koji je nacin dosao na to mesto,kako je pljuvao po savi milosevicu kupivsi sve pa i glasove tih nazovi navijaca koji su do juce bili protiv tih ljudi koji su sada i desna i leva ruka tog coveka sa losom frizurom,zato neka na svakoj narednoj utakmici bude 1-0 za zvezdu pa da na kraju sezone stave veliki katanac na stadion jugoslovenske narodne armije,jer su se ove zime izvadili! igraj zvezdo,igraj i pobedi!

Shadow

pre 14 godina

Bravo Lukiću... Ne dopusti da se Zvezdine pobede omalovažavaju i ne dozvoli da ovi umišljenici koji su umislili da je Partizan bolji klub i da njima samim tim pripada titula nekog "večnog šampiona" ostvare svoje ciljeve na ovakve prljave načine!

Dragan

pre 14 godina

Ko će da se oblači u Zekstri? Samo budžetske firme plaćaju odela i ostalo...e Đuriću, nikad ali nikad ne bih kupio ništa u Zekstri. Pa makar jedino odelo bilo tu da se kupi!!!

ovoono

pre 14 godina

A da malo radite svoj posao obojica.. te varijante Molder, Skali, CIA, BIA... kad pokupite "kajmak" sa tih funkcija, ima vremena za to!

kikiriki drzava

pre 14 godina

i jedan i drugi klub su dno dna... bez strukture, bez para, i jedni i drugi lopovi, navijaci su im huligani, bez igraca, liga nikad slabija, igra se na livadama pred 250 ljudi, menadzeri haraju decom, evropa nam se smeje, itd. itd.... i jedan i drugi nesto kao o postenju... kao neka deca kad im se ukrade cokolada...

uvek sam mislio da se ljudi, svadjaju, prepucavaju, provociraju iz dosade, bez sanse da nesto urade u zivotu. ali kad vidim ove nasa predsednike shvatam da nam je to u krvi...

Pedja

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem ovo sto je napisao DEXTERIUS. I ja sam bio na zapadnoj tribini i to sto ti pises da ti je drug rekao nije istina. Niko nije bio 100% siguran da li je penal. A ta ogorcena radost jeste bila ali zbog Zvezdine jadne igre a ne zbog sudjenja. A bice da si ti jedan iskompleksirani grobar pa si izmislio tu pricu kao da ti je to rekao drug.

Pera

pre 14 godina

Lukicu, mozes da pricas i mastas do prekosutra, ali cinjenica je, da tvoj tim - nema pojma!
Tokom jesenjeg dela prvenstva, takvi, kakvi ste, pobedjivali ste u seriji, ne na kvalitet, vec uz pomoc sudija, ili dogovor sa "bliskim" klubovima.
Da ne duzim: Ako ova ekipa Zvezde (najgora u istoriji tog kluba) uspe da dogura do titule prvaka Srbija, bice to najveca sprdacina u istoriji fudbala na ovim prostorima.

Zocco

pre 14 godina

A, bre ljudi...dokle vise?! Ma dokle bre vise da se svi zajedno brukate po medijima posle svaku odigranu utakmicu?! Pa zaista nije ni cudo da nam se fudbal nalazi tamo gde trenutno tavori kad ima tako fantasticno postene sportske radnike! Nije se ni zavrsilo prvo prolecno kolo a vec se svi hvatate za to prokleto sudjenje!! Dokle vise da svi klece "institucijama" - tj FK Bari '91 i FK Snajder - cim neko digne glas protiv njih?! Ako si posteno zasluzio pobedu - dobro - ako nisi - nemoj da kukas/kukate kad se neko buni protiv vaseg lopovluka!! Nije za vas potrebna Regionalna liga (i ako sam ja licno "za" to takmicenje). Vama je, gospodo beogradska dovoljno jedno posteno sudjenje na svaku utakmicu - i opa - izjednacenije takmicenje sa mnogo vise tvrdih utakmica iz kola u kolo gde bi stasali talenti a ne tatini baletani!!
Kako samo nije sramota sva zvanicna lica Barija'91 i Snajdera da se non-stop ko neki arapi svadjaju po medijima i onda da se cude sto ih niko - NIKO - ne ceni i postuje?! Ne podrzvavam Snajdera nikako ali je covek u pravu sto se tice tendecioznog sudjenja prema Bariju'91. To stoji. Ali isto tako stoji i da se FK Snajder moze (pa i FK Provincijalac/In-tha-Hood-Frizura - tj. Vojvodina) "pohvaliti" na tu vanrednu pomoc... Gde to onda stavlja i dovodi nas domaci fudbal? Pa zna se, odmah tu do siptarskog! Ipak smo mi svi braca... Kako da nasi klubovi prezive Evropu kad nasi beogradjani i novosadjani odigraju po 3-4 postene utakmice svaku sezonu? Uopste nije lepo da jedan Adzic, Lukic (covek stvarno lici na huligana), Duric, Frizuras i ostali odmah pricaju o "postenju prema institucijama" jer oni to vec GODINAMA svakako da nisu! FK Bari'91, FK Snajdes i FK In-tha-Hood-Frizura su velike stetocine naseg domaceg fudbala i dok se u SRZ takmicarski sistem i duh svih sportskih radnika ne promeni - nema izlaska iz ove more zvana domaci fudbal!
Ipak, imam nadu da cemo i mi jednog dana promeniti taj mentalitet koji nas uvek vuce nazad u neka prosla vremena i da svi zajedno cestitamo prvaku drzave uz komsijske cestitke a ne po principu "...pa da, 7 penala - a nama ni jedan!"...

marc

pre 14 godina

Zvezda je ove godine igra nesto sto je najlosiji fudbal od kad ja pratim domacu ligu. Ipak, i s takvim igrama, niko ne moze da joj uzme ni bod, a sudijske odluke na tim mecevima su skandalozne. Zvezda je ove sezone imala pet ozbiljnih meceva- dvomec sa onim mocnim Gruzinima, koje je prosla golom u 180-om minutu dvomeca, dvomec sa Slavijom iz Praga, koja ih je u prvoj razbila, pa skroz potcenila, pa dodala gas i lako prosla, i derbi sa Partizanom koji im je sa 10 igraca odrzao cas fudbala. Tih 5 meceva nije moglo da se namesti, i iz njih se moze zakljuciti kolika je stvarna fudbalska snaga Crvene Zvezde. A ove pobedice- ta to niko vise ne shvata ozbiljno...

Jagodinac

pre 14 godina

Pa covek loptu tako nije. Sta je nego penal?

A sto se nivoa izjava tice... Alal! Samo jos Palma da se ubaci, onako na kuk sa strane i bice ko slag na tortu :))

Pozdrav svim ljudima koji vole fudbal, bez obzira na nivo!

Filip

pre 14 godina

Nije bre ni cudo sto nam zemlja propada, kako vas nije sramota da pisete komentare? Samo se svadjate. Hocete time pomoci fudbalu mozda, hoce li se promeniti rezultati utakmica koje su Zvezda, Partizan, Vojvodina...dobili na ne posten nacin??? Nece!!! Zasto trosite reci na gluposti?

Allexa

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)


Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.

jonzzz

pre 14 godina

citam dole kako je partizan bio los u evropi...da,taj tako los partizan je ipak igrao ligu sampiona,a vi niste mogli da prismrdite ls,niste gubili ste od shabanskih ekipa,i to radite i dan danas,i vi nesto da pricate o evropi,vi i vasa evropska titula,lakse je tad bilu osvojiti tu vasu legendarnu evropu,nego sad uci u ligu sapmiona...bravo majstori,vi ste se u prethodnih 10 god dokazali u evropi,hehehehehe

nesa_Ks

pre 14 godina

A gde ti je dug Lukicu od 23 miliona,sto se sad to ne spominje..Lopovcina si kao i svi u nasem fudbalu samo neki se manje eksponiraju...Dokle vise ta prica hoce da nas sruse kad realno nemate tim za neke poduhvate i tti to znas...na klupi imas trenera koji poznaje nas fudbal i na sredini terena igra sa 4 zadnja vezna ali opet to je njegova taktika....Uveren sam da ce PARTIZAN i ove godine osvojiti krunu jer je realno najbolji tim na nasim prostorima..

Lionac

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
[link]
(Djole, 3. mart 2010 00:59)

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16

http://img443.imageshack.us/img443/2189/nijepenal.jpg

ForeverSRB

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..
(medjutim, 2. mart 2010 14:54)

Nije meni krivo shto nas vode ovakvi ljudi, meni je zao shto postoje takvi kao ti!!!!!!

Pa dobro bre, polupismeni choveche...Zar je uspeh da ti FK vodi jedan "biznismen", jer se time zadovoljavate?? DA nam na chelu tima stoji neko ko se ne razume u fudbal??Mnooooogooo gledash Premier ligu... :)

op,op...

pre 14 godina

Dug od nekoliko miliona(evra). Počinje nova sezona i više niko nespominje Zvezdin dug. I Zvezda odjedanput prva na tabeli i to sa nikakvom igrom.
Protiv Vojvodine pređu jedanput pola terena u 70 i nekom minutu i daju smešan gol, koji bi i baba odbranila. A Mrđa je ima 3-4 šanse jedan na jedan sa golmanom i nije htio da im da gol. I nemojte molim vas da mlatite više.
Ove godine se javno lobira da zvezda bude prva, na SILU.
I tu Lukić nešta prosipa,neku filozofiu.
Žalosni ste.
Daće Bog pa ćemo i ove godine uzeti sve.

jonzzz

pre 14 godina

o ljudi,pustite komsije nek se tese,dovoljno je da covek bude samo malo realan i da pogleda njihove utakmice,yadnji primer protiv jagodine i onaj penal,pa ono ni babarogic ne bi svirao,ali to je normalno,jadnoj zvezdi stvarno treba pomoc,razumem ja to,raspadaju su u svim strukturama,eno i ona "evropska" zvezda puca svakih 5 dana u pioniru od kosarkaskih velikana iz ceske i slinih kosarkaskih zemalja...tako je lukicu majstore,sve si ti u pravu,ti najbolje znas ti si bio igrac kad je tvoj uvazeni clan uprave sudio,znas kako se radilo...vi da pricate o sudijama,bruke jedne,vama su svirani penali zbog kojih se svaki iole normalan zvezdas stideo...to lukicu kralju,legedno,hahahah

rules

pre 14 godina

Pa dolke ide cinizam i osećaj da su postali daleko niža vrednost i da su po njima neki nazovi mali postali puno veći od njihove zvezdice, pa ljudi dovoljno je pogledati u zadnjih 20 godina broj dosuđenih penala zvezdi i partizanu i svakom i najvećem laiku sve postaje jasno, što pre shvatite da su došla neka nova vremena biće vam lakše, čuj došlo 20000 na njihovu utakmicu i sad je to ko nešto, pa partizan 25000 na košarkaškoj skupi!!!

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Strasno je kakav smo mi narod! Cim je nesto vezano za Zvezdu ili Partizan znaci da je namesteno... Pa koliko je bilo situacija u fudbalu u kojima je sudija pogresio, i izao pre javnost i rekao izvinite... Anrijeva ruka, nedosudjen penal za Celzi protiv Barse, gol Bajerna iz ofsajda, Maradonina ruka, gol Sanderlenda protiv Liverpula i jos mnogo drugih... u svim tim situacijama ljudi optuze sudiju, on covek izadje i kaze niko nije svemocan i niko ne moze sve da vidi i tu prica staje! Samo u nasoj drzavi nije tako, pa nisu greske sudija prisutne samo na utakmicama nasa 2 najveca kluba, ali samo se te greske provlace kroz medijima, i odmah pocinju price o kupovanju sudija i dogovaranju utakmica! Sami smo sebi najveci neprijatelj, sve radimo samo da bi onaj koji navija za drugi klub ispao lose!


Samo sloga Srbina spasava!

REVOLUCIJA

pre 14 godina

Jujuju gamadi, znaci haos!Zvezda kao zvezda, grbava uvek bila i ostala, komunjare se kote ko tekuti!Partizan je isto tako zalostan, mafijas do mafijasa, sudije su plac majke bozije!Giljotina treba da radi!

kokos

pre 14 godina

Pitao bih (pre)časnog Lukića da li se sjeća utakmice Crvena zvezda - Partizan 1:0 1989. godine i načina na koji su u tom derbiju došli do pobjede. Sudija Šipka i danas je sinonim za sudijski lopovluk u derbiju. Inače na tom meču upravo Lukić je dao gol u 89. minutu.
Isto tako pitao bih Lukića da li zna koliko derbija uzastopno nije sviran penal za Partizan. Lukiću, 40, posljednji je sviran u 99. derbiju, a realizovao ga je Čakar. Kako je to davno bilo, prije 15 godine, gospodine Lukić.

grobar

pre 14 godina

Isti ste vi i jedan i drugi. Trebalo bi vlast malo vise da se pozabavi vama i da proda te klubove strancima, pa da vidite da li cemo igrati LS i namestati utakmice.

Vladimir-Bari

pre 14 godina

Hahaha, sve sami komentari onih koji mrze Zvezdu vise nego sto vole bilo sta drugo na svetu. Ljudi, to nije zdravo.
Drugo, nemojte molim vas o namestanju. Pogotovo ne partizanovci.
Trece, taj Lukic je igrao u tim godinama u 5-6 najjacih timova na svetu sa velikim uspehom - Zvezdi. Zato, tisina. Neke starije ovde sigurno jos boli 17.9.1989. i 90' minut?:-)

Pedja

pre 14 godina

Ovaj KOKOS hoce da kaze da je sudija Sipka lopov zato sto nije ponistio gol Vladana Lukica u 89 minutu. Lukic vam je naneo mnogo zla, taj gol u 89 minutu pa Bari, pa sada pokusava da podigne Zvezdu na noge i vi grobari se ocigledno toga mnogo plasite cim ste ovako nervozni. Priznacu i ako sam Zvezdas da mi je cesto bilo zao vas grobara, te 18 godina ne dobijete derbi na Marakani, pa onda 11 godina ne dobijete na Marakani, pa 6 godina ne dobijete na vasem stadionu, pa ste par godina imali veliki problem da postignete gol u derbiju... Stvarno niste to zasluzili sto smo vam uradili ali sta da se radi. Ja da sam predsednik Zvezde izvinio bih se Partizanu i grobarima zbog svega sto smo vam uradili i zato sto je kao posledicu na vas ostavilo brojne traume i komplekse.

E moj Lukicu i Djuricu

pre 14 godina

Pazi ti molimte ova prepucavanja. Udari covek na coveka koje posteniji. Dva navodno predsednika "velikih" kluba se po novinama tuzakaju kao mala deca. Sada treba da cekamo i odgovor Toelta s obzirom da i njega malo napadaju posto oba tima igrajnu "posteno". Samo za razliku od ove dvojice Tole zna kada treba da cuti.

Mafija

pre 14 godina

Iskreno briga me dal Partizan ili Zvezda,Jagodinai ostali namestaju zato sto svi su krivi.Najgore je to sto cela javnost zna i sto se prica ladno javno a da niko nista ne preduzima kako sa jedne tako sa druge strane. Srbijo volim te vise od svega ali ipak nam je drzava jedna banana republika...

Lionac

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)

Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.
(Allexa, 3. mart 2010 13:28)

Sarkazam, ironija, ne znam kako bih ti to bolje objasnio. U principu ne mogu da verujem da nekom treba da objasnjavam da je u pitanju karikiranje komentara navijaca vojvodine koji je uradio bas to sto i ja samo ne 3 sec pre ulaska u 16 nego 1 sec, sto je dovoljno da izleda da je bilo van... I dalje ne mogu da verujem da moram da objasnjavam screen shot koji je 3 sec pre faula...

JAGODINA

pre 14 godina

Dok se ne dokaze da je namesteno NIJE NAMESTENO. A kada se dokaze tada ce se izmisliti razlog da ne bude namesteno. PS Sta se hvatate za jagodinu? U JSL nema kluba koji nije namestao utakmice. Najvise utakmica su namestali CZV i PTZN i to svi znaju. da ne pominjem utakmice koje su bile zatvorene za javnost... POZZZ svim navijacima(ne huliganima) :D

Tony9

pre 14 godina

A koliko si ti utakmica odigrao za reprezentaciju?
Uhvatila te prpa jer si i ti ukapirao da su vam sudije malo izasle u susret,da li pod vasim pritiskom ili samostalno to nije ni bitno.Ali definitivno bez igre vise od 1:0 ne mozete a ako se protivnik razigra odmah se svira penal za zvezdu.
Zato PSSST!
P.S.Iako bi ja najradije da vidim zvezdu u drugoj ligi ipak normalno je da drzava pomaze zvezdi da izadje iz krize pa i Barsi je savez pomogao da ne ispadne iz prve lige pre par sezona jer se na taj nacin stiti i fudbal te zemlje a i rivalitet koji je jedan sportski brend Beograda.Ali toliko da vam izadju u susret da osvojite titulu bez igre i sa 1:0,penalima i autogolovima E PA TO NEMA!!

neskonis

pre 14 godina

"Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike i više se bavi Zvezdinim utakmicama nego svojim. Posle ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama."

Pa jeste, narocito to radi sa babarogicem.

Selena

pre 14 godina

Kakav kafanski recnik, kakav nedostatak kulture izrazavanja! Obojica su efektivno polupismeni! A sada ce gomila klinaca sa jos nizim stepenom pismenosti da se ovde prepucava oko ovih stupidnih izjava, i tako u krug. Zalosno, Srbijo, zalosno.

mare

pre 14 godina

Ooooooh kako profesionalno napisano saopstenje, kao da je kelner u lokalnoj kafani a ne predsednik fudbalske institucije na ovim prostorima.

Blago nama kad nas ovakvi vode

Che

pre 14 godina

Bravo Lukicu!!! Zvezda iznad svega i tako se brani njeno ime i istorija...
"Đurić je proslavljeni fudbaler, koji je odigrao stotine utakmica za Partizan i reprezentaciju i kao takav se sigurno razume u fudbal."...ovo mi je posebno zanimljivo....:)

PFC

pre 14 godina

Lukiću krenuo si da se češkaš, a? Neka, neka. Svako se češe tamo gde ga svrbi. Provaljeni ste. Hvala Bogu da je Partizan reagovao na vreme. Nećete u nastavku sezone moći tako da kradete kao do sad. Sad vas svi posmatraju. Svi. A pod posebnom prismotrom (osim vaših sudija i vašeg člana UO koji je bio komesar za suđenje što nema nigde više na kugli zamaljskoj) biće golman Napretka kao i napadač Vojvodine po imenu Mrđa.

Sergio

pre 14 godina

Lukiću, ko visoko leti - nisko pada, a more tvojih prepotentnih izjava će ti se olupati o glavu. skoro nisam sreo nekog prepotentnijeg, a bez osnova.
Osim ako ne misliš da ti je klimava igračka karijera u zvezdi toliko veliki reper? Možda u tvojim snovima...
Shvatićeš da glava ne služi samo za šišanje i da to što si ti bio neki fudbaler ne znači baš puno za funkciju koju obavljaš.

...salefcrs...

pre 14 godina

I sad neka neko kaze da covek laze? Sve sto je rekao je 100% tacno ali deo koji opisuje djuricevu fudbalsku karijeru e to je pun pogodak!!!

Nebitan

pre 14 godina

Bravo predsednice.Ne obracajte paznju na topalovice , oni su poslednji koji imaju pravo da se zale na necije sudjenje.Setite se samo polufinala kupa protiv nas , pa im sada njihov tata Tole smanjio kaznu za onu neznalicu knezevica , pa im i smanjio jednu tekmu koju su trebali da igraju bez publike.Koliko je samo timova samo sebi davalo golove da bi pobedili.Kao sto kaze nas Adzic,samo hoce da nas destabilizuju.Mislim da crkavaju od muke sto se polako ali sigurno vracamo tamo gde nam je i mesto.Krojac ce nesto da nam prica.Neka se oni drze tole super lige. A za Jagodinu prosle sezone treba da se ispita.Poklanjaju bodove da bi ove sezone uzimali.To su ti topalovici.Napadom brane sebe.Ali istina uvek izadje na videlo.Ipak ste vi mali partizan.

Kajzer Soze

pre 14 godina

Kako mu je odgovorio , profesionalno , pa stvarno ovom narodu je kratko pamcenje kako je partizan osvajao mnoge titule , Bjeka , Zeka itd...

SAMO NAPRED LUKICU!!!

medjutim

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..

Marko-ch

pre 14 godina

Gospodine Lukicu,pa dokle vise cete vise da prodajete demagogiju.Kukali ste kako je ceo savez zajedno sa sudisksom organizacijom na strani Partizana,a subotu se sve jasno videlo kao dan,ko koga gura i ko je u stanju da da gol ako to zatreba onda kada vec sami akteri na terenu nisu sposobni da to sami urade.Pa jer to gospodine Lukicu Partizanove sudije sudise vama u subotu ili cije vec?Zar treba da stavljamo naocare za pomracenje kada vi igrate da nebismo videli ono sto ne treba da vidimo pa da posle slusamo kako je sve bilo cisto da cistije ne moze biti.PARTIZAN SAMPION.

lonca

pre 14 godina

Tako ti je to,kad se svadjaju, predsjednici,dva "najveca" srpska kluba.Ja bih rekao predsjednik najbogatijeg i predsjednik najsiromasnijeg srpskog kluba.Jel koliko su u minusu ovi drugi (Zvezda),svi ostali,sem najbogatijeg(Partizan),nemaju ni priblizno toliko duga.Medjutim ima predsednik Zvezde "dug jezik" i tu je jaci.Boli njega nesto drugo.Sujeta! Djaba, dug od 2o i kusur milki eura se ne smanjuje.Dzaba i 20 ooo besplatno pustenih na poslednjoj utakmici.Dzaba Bari i ostalo.Moc je u novcu i zato "Zvezdina svadjalica",sav zapjenut,samo sto ne pukne od muke.Nema para.Zar je moguce u "najvecem srpskom sportskom brendu".Zato, primitivno omalovazavanje " kolege" iz suprotnog tabora,koji su eto sada jaci u svemu.Umesto da nesto nauci od boljih.Lukicu crkni pukni ali sada je Partizan za Zvezdu Veliki Partizan.Za dva tri kola situacija na tabeli ce se promeniti

Branko

pre 14 godina

Napad je najbolja odbrana. Ali to ne menja cinjenicu da Zvezdu za razliku od Partizana forsiraju sudije. Lukicu ne pravi milione ljudi slepima! Cini mi se da ovim Lukic priprema teren da uslucaju nekog kiksa Zvezde izvrsi OGROMAN pritisak na sudije i na njih prebaci krivicu zbog slabog tima i jos goreg trenera.

STUPAR

pre 14 godina

Kao Partizanovac moram da kazem sledece..Prekrsaj za Zvezdu je bio u kaznenom prostoru i ako je prekrsaj onda je i penal naravno i toliko o tome,meni je samo krivo sto mi nemamo ovakvog predsednika kao sto je Lukic..Kao prvo i ja se pitam kako bi Djuric reagovao da je jagodini svirano kao Stutgartu protiv Barselone pa to bi bilo strasno a kao drugo uvek sam za to da gledas sebe i svoj tim a ne protivnika jer si na taj nacin opterecen njime,plasis ga se i dajes mu dodatni motiv takvim izjavama i uplitanjem..Zamislite samo kako ce motivisani igraci Zvezde uci u sledecu utakmicu i to sve zbog izjava ovog naseg zalizanka..A povrh svega to za zadnje kolo i za pobedu Jagodine je nazalost ziva istina jer sam i ja to znao i hteo da se opkladim ali nisam imao gde jer je bilo blokirano,cak su se neke od vodja naljutile na upravu sto se tako brzo razglasilo i sto nisu malo duze to krili(tako sam na jugu cuo),prema tome teska srca cu da priznam da je Lukic za vecinu stvari u pravu i jos jednom pozovem grobare (iskrene i prave a ne one placenike koji su glasali zarad svojih dzepova)da pokrenemo bojkot pisemo peticiju ako treba i ministarstvu da dodje i preceslja sve sta se radilo sigurno ce puno toga naci i srusimo Djukica po cenu proterivanja u drugu ligu..

nikola92

pre 14 godina

Grobari, dosta vise o postenju. Izgleda da ste vec zaboravili titule koje ste osvojili namestanjima tipa svaka druga utakmica penal, golovi iz ofsajda, neopravdano ponisteni golovi protivnicima itd. Ne mogu vise da se setim kako sve niste pobedjivali. Naravno da i zvezda namesta, to je ocigledno, ali bar vi nemate prava da pricate o tome.
A sto se tice penala, mi ga nismo iskoristili, i sto se onda bunite.

ТВЦЗ

pre 14 godina

Кад је већ почео причу, хајде да клупко почне да се размотава. Треба му поставити пар питања о прошлој сезони:
Колико је голова поништено (због "рекорда")против партизана прошле године?
Недосуђено 5(четири пута играно руком)пенала Звезди против Хајдука (Звезда требала да дође на -4 и чека дерби за -1!!)?
Исти тај Хајдук после месец дана против њих доводи омладинце и не прави ни један жути картон на утакмици. Зашто?
Да ли је гол на дербију (послије Хајдука)за 1:1 пао у 98-ом минуту?
Како је одмах послије те утакмице поништен гол Клеа против ОФК-а за 1:0 и дат црвени ни због чега Џефу Силви?
Кажњавање стадиона и играча без помиловања. Дупли аршин можда?
Да не дужим, а могао бих до ујутро. Кад одговори на ова питања онда треба прећи на сезону прије и питати га за куп, за њихове побједе 1:0 и голове у зауставном времену.
Доста је било ћутања!

REALAN

pre 14 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Nisam gledao utakmicu i nisam znao da li je bio penal. I aj kad se digla tolika frka, nadjem na netu snimak penala, da vidim sta je tu bilo. E sad posle pogledanog snimka samo NEZNALICA moze da kaze da nije bilo penala. Da obrazlozimo:
1) Igrac Jagodine kod starta nije ni dotakao loptu!
2) Igrac Jagodine jeste uklizao van 16m ali je igraca pokupio tek U 16m!!! Pokupio ga je telom, grudima, jer nije mogao da se zaustavi. Pustite snimak i pauzirajte pa cete videti.
A ovo stvarno pocinje da lici na neke iza kulisne radnje protiv Zvezde, i izgleda Zvezda stvarno nekom smeta.
Penal je cist ko suza a meni stvarno nije jasno sta hoce ovaj Djuric.

Grobar Ni

pre 14 godina

„....da su se cele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proleća, a da je prvi deo njihovog plana....“

Шта хоће овај Ђурић, односно „мали“ Партизан? Хоће овог пролећа да сруше „институцију“, а заборављају да јој је Крцун у наслеђе оставио крилатицу „звездино пролеће“, по којој се Лукићев клубић у том годишњем добу никако не може да руши. Лукић ово чак и проширује: „институција“ се не сме да руши. Теоријски јој се може само да припрети, мада је и то по Лукићу богохулство, али без права да се заиста и сруши. То Лукић ником неће дозволити, зато и овај и овакав његов иступ у јавности. О, Србијо, међу шљивама. Такође говори о Партизановом тајном премирању звездиних противника, а заборавља да су се његови претходници пре две године чак и дичили тиме што је Звезда тада премирала партизанове такмаце, који су, због таквог распореда већ у следећем колу били и звездини противници. У одбрани овог, по мени неморалног чина, укључили су били тада и спортске новинаре који су на сва уста разглабали како је то европски стандард и све поштено. Чудно. Новинари данас мудро ћуте. Срамота.

ams

pre 14 godina

Groblje u standardnim kombinacijama...

Pa vi kao da se ne secate trilera na Banjici, tekmi na Karaburmi dok ne padne mrak, svih mogucih i nemogucih akcija u kojima ste davali golove u poslednjih minutima.

Sto neko rece malocas, Zvezdin neuspeh je Partizanov uspeh. Taman tako.
Mislim da nikada necu zaboraviti lice Bjekovica koji sedi iznad caleta i mene na Marakani 24. aprila 1991. na tekmi sa Bajernom. 1:2 i Nenad steze pesnice i zube, osmeh na njegovom licu. Zlo i naopako od ludila.
Al' kao sto se kaze da nije Hitler napravio Nemacku kakva je bila tih vremena, vec su Nemci napravili Hitlera, tako je i u nekoj drugoj nesrecnoj analogiji kada ste vi u pitanju.

A sad se vratite u Pionir i nastavite da obmanjujete javnost kako je kosarka najpopularniji sport na svetu.
Ruku na srce, vama bi svakako trebao da bude.

Bla Bla

pre 14 godina

Ko o cemu baba o ustipcima. Navijaci vojnog kluba JSD Partizan nikako da izlece kompleks. Srecom bolest ne izleciva i ne prelazna. Ajde malo mastajte i zamislite vas vojni klub da je osvoji nekakav znacajniji evropski trofej. Pa od vas ne bi moglo da se zivi. Ali zato nas je uveselila izjava Bore Milutinovica da hoce partizan iz 1966. Covek savetnik. Kome?Pametnom savet ne treba a glup ne prihvata. Jeste slazem se sve titule Zvezde su na kvarno. Ona je drzavni projekat, sve pobede ne zasluzene, osvojen Bari na kvarno na penale, u Tokiju nije osvojena svetska titula i kada se sve sabere Partizan je imao veci trijumf te 1966 i najbolji klub je sa ovih prostora.

Darko

pre 14 godina

Medijska satanizacija Zvezde?! Iz koje priče je ovaj čovek?
Svi znaju da je prvenstvo namešteno i da će Zvezda biti šampion...ovo je stari, oprobani recept iz Miloševićevog vremena, kada su se pravile lažne afere da bi se prikrile mnogo veće prevare...putujte...

Sremac

pre 14 godina

Kad se samo setim utakmice partizan-Zeta od pre par sezaona i brnovicevih "driblinga" od centra terena pri cemu se zetini igraci redom sklanjaju zakljucno sa tadasnjim reprezentativcem Mitrom Pekovicem koji se baca na zemlju ne bi li slucajno sprecio doticnog da postigne gol. A bio je 85.minut,rezultat 2:2... Pa iste sezone,1. kolo u Zelezniku,bata mirkovic u 100-tom minutu centrira,a igrac zeleznika sutira petom u svoj gol pri cemu je jos jedan reprezentativac,Oliver Kovacevic,gura preko linije. Ista sezona,hajduk-partizan,igrac domacih daje auto gol,pa u Novom Sadu Vosa povede,Vukelja daje neki gol sutem van 16,verovatno nenamerno i odmah posle par minuta penal za partizan. Igrac Vojvodine na roglju sesnaesterca nicim izazvan udara loptu rukom.

Neuporedivi

pre 14 godina

Inače sam Grobar i imam jedno pitanje za g-dina Lukića: Šta je definicija mantre u narodu poznate kao "zvezdino proleće"?

Znam da INAČE, a NAROČITO U SRPSKOM FUDBALU nema ni P od poštenja, pa ni u Partizanu i zbog toga nemam više nameru da pojedem ni delić svog živca, ali veruj mi: VI IZ ZVEZDE STE POSLEDNJI NA KUGLI ZEMALJSKOJ KOJI SMEJU DA DRUGE PROZIVAJU ZBOG MANIFETLUKA... Toliko

Johny Grobar

pre 14 godina

Veliki sam Partizanovac i nikad nisam voleo da pljujem Zvezdine rukovodioce ali ovaj Lukic se stvarno mnogo eksponira i ruzno prica o svemu cega se dotakne. Ni Djuric nije cvecka ali je marka za ovog coveka. Zvezda je svarno dno sa Lukicem.

Gradjevinar

pre 14 godina

:), znate zbog cega prvo Adzic, a sada i Lukic reaguju ovako nervozno, bez ikakvog takta? U nedelju igraju protiv Rada na Banjici. Rad (citaj Ranko Stojic) ne zeli da igra "zatvorenu utakmicu", a na Banjici ne moze da se izvrsi pritisak na sudije kao na "nasem najvecem stadonu". Zbog toga i nervoza, jer retke su bile utakmice Zvezde u ovoj sezoni koje nisu bile "zatvorene" ili barem pokrivene sudijama.

nikola

pre 14 godina

Da li je neko sumnjao da se Vladan Lukic nece obratiti saopstenjem?
Nevezano za to ko namesta i kome pomazu sudije, mislim da zvezdini navijaci treba da se stide koga imaju za predsednika.Predsednik kluba treba da bude gospodin covek koji nece svaki dan pisati saopstenja,pricati non stop o nekim zaverama protiv "institucije","namestanjima,spletkarenjima...",koji nece svakog dana,nicim izazvan,kukati kako neko hoce da srusu "mocnu" zvezdu... i to sve na jedan prost,arogantan i nedolican nacin kakav uopste ne prilici jednom predsedniku bivseg evropskog prvaka.Isti vam je slucaj i sa vasim sportskim direktorom.Ako neko treba da prica o takvi stvarima, neka ih ostave nekima koji su na nizim polozajima pa neka se prepucavaju svakog dana.
Mislim da vam predsednik nije doraso posla koji obavlja i da izgleda nije ni svestan koja je njegova funkcija u klubu.
O njegovoj strucnosti da ne pricam.Procenite sami da li mislite da je on covek koji se razume u ono sto radi i da li je on dovoljno strucan da vrati vase dugove i da vas izvede na pravi put.Iz samih njegovi saopsteja i intervjua koje daje se namece zakljucak. Jos nesto pljuje Djurica zato sto nije fudbaler,a kao da je to bitno za funkciju koja se obavlja i kao da ako nisi igrao fudbal odmah se automatski ne razumes i ne mozes da procenis da li je penal ili nije ili nebitno sta.Kao sto neko rece- ko od velikih fudbalskih timova evrope ima za predsednika nekog bivseg fudbalera?
Ocekujemo narednih dana nova saopstenja Lukica o zaverama,spletkarenjama,podmetanjima... Jos ako izgube sl. utakmicu, mogu samo da zamislim sta ce se desiti.

partizan se voli

pre 14 godina

e Lukicu,pa ko ce da ti poveruje da sa ovom grupom gradjana ti osvajas titulu??
da nije mozda njihovo veliko nadahnuce jer igaju za Zvezdu??alo druze pa nije ti ovo holivud,ovo je Srbija,gde mozes da kupis svaku utakmicu i gde mozes Lekica paora da gurnes u reprezentaciju...mora da se tvoji fudbaleri mnogo dobro hrane u Tempu i Maxi-u, i verovatno cela sudijska organizacija...i nemojte da se cudis sto jos nisi prodao Ninkova,jer su vas svi provalili kakve momak koktelcice pije,pa trci kao Usaim Bolt...i daj vise saopstenje svojim recima,nisi mi ti toliko nacitan...

70%Srbije

pre 14 godina

Svaka ti je na mestu,ako si mu rekao.Neka se seti šnajder kako je osvojio zadnje dve duple krune(sudije spasići,čika Tole itd. a sve utakmice su zatvorili još na polusezoni)da ne pominjem vreme Zeke i Bjeke,kad ste osvojili sve uz nameštaljke.

Delija Krusevac

pre 14 godina

Ma na svakoj da sude penal za Zvezdu i nek bude svaka pobeda 1:0.Crknite grobari, bravo djuro sada ce samo da dodje vise ljudi sa Napretkom hahaha, titula, pa Liga sampiona!!!

kvalitet

pre 14 godina

Jaoj sta oce ovaj Lukic nije mi jasno koliko je zvezda jaka videlo se u derbiju kad je na svom terenu izgubila od 10 igraca Partizana...o cemu dalje da pricamo...da je pravde kao sto nije zvezda bi bila iza vojvodine jer ko je gledao utakmicu izmedju zvezde i vojvodine video bi da je vojvodina jaca od zvezde...zvezda nema sastav da osvoji ovoliko bodova koliko je osvojila vec tu ima jos necega...

svat010

pre 14 godina

samo neka se priseti taj predsednik partizana na koji je nacin dosao na to mesto,kako je pljuvao po savi milosevicu kupivsi sve pa i glasove tih nazovi navijaca koji su do juce bili protiv tih ljudi koji su sada i desna i leva ruka tog coveka sa losom frizurom,zato neka na svakoj narednoj utakmici bude 1-0 za zvezdu pa da na kraju sezone stave veliki katanac na stadion jugoslovenske narodne armije,jer su se ove zime izvadili! igraj zvezdo,igraj i pobedi!

Dejan S.

pre 14 godina

Grobari, tišina! Jel' bio penal? Možda i nije! Da li je Kadu dao gol iz penala-NIJE! I drago mi je da nije! Zato tišina i gledajte svoje pulene i suđenje vašem klubu.

tnt

pre 14 godina

Pitanje za b92 zasto nepitate presednika zvezde koliko je kafica izreketirao dok je radio za arkana,sto se tice njegove karijere stvarno zavidan CV ima covek da se rasplaces od smeha.
Da li vi gani stvarno mislite da ce neko iole normalan da vam da pare kad vidi onog vaseg nesretnog presednika koji lici na kolumbiskog mafijasa stvarno ste prosjaci i pacenici

Forbes

pre 14 godina

@PFC

Pogodila te izjava pa nemas argumenata i lupas gluposti.Ko god prati fudbal u Beogradu i krece se u tim krugovima zna da je tacno to stojeLukic rekao da Partizan premira protivnike Zvezde da izginu na terenu. tacno je to i da je jagodina pustena u Beogradu i tacno je to da ni jedna jedina kladionica nije primala uplatu na taj par i to pobedu Jagodine. Krojac bolje da se drzi igle i konca nego sto prosipa pamet u fudbalu. Kada Zvezda pobedjuje sve je neregularno.Kada Partizan osvaja Kup(Spasic) iprvenstvo mnema niceg ne postenog. Poceli ste prljavu igru i rat e pa dobicete ga isto tako prljavo

BBRS

pre 14 godina

Lukicu,ne radi se to tako koliko god da si u pravu.Dzaja je bio tata za to,nikad ih nije spomenuo,nikad im nije odgovarao,jer sto da se spusta na njihov nivo.Pa i u Spaniji Real sigurno ne reaguje kad ih proziva Hetafe,prema tome,vodis Zvezdu i pusti Jagodinu,Partizan i ostale male klubove.Pozz za sve DELIJE

mix

pre 14 godina

Bože me sačuvaj i sakloni, čovek ne zna šta priča!!! Ovakvu glupost odavno neki čelnik u našem fudbalu nije izjavi!! Partizan premira sudije da bi: svirali penale nepostojeće pebale zvezdi, setimo se penala protiv smedereva na marakani jedno 2m izvan šesnaesterca, nepostojeće faulove ,go protiv jagodine, isključivao protivničke igrače, produžavao utakmice kad neide .......
Još sam ovo, gospodin Babarogić B., proslavljeni sudija, predsednik zajednice superligaša, član UO FKCZ se nelibi i bez imalo srama izjavljuje da je uvek navijao za zvezdu. Uzgred budi rečeno čovek je svirao 10-ak derbija gde partizan nije nijednom pobedio a penal protiv CZ čekamo 18 godina.

Pa nek kaže onda Babarogić ko ga je zbog čega premirao !!!!!

Pfc rules

pre 14 godina

Pa sto nisi rekao dal je bio penal ili ne?
Pa nije ovo Sopot,pa da mozes da namestas koliko zelis,ima ovde jos vecih od tebe...samo polako.
Mnooogo si prepotantan,ali vi svi ste takvi,zato ste tu gde jeste!

Shadow

pre 14 godina

Bravo Lukiću... Ne dopusti da se Zvezdine pobede omalovažavaju i ne dozvoli da ovi umišljenici koji su umislili da je Partizan bolji klub i da njima samim tim pripada titula nekog "večnog šampiona" ostvare svoje ciljeve na ovakve prljave načine!

Realan

pre 14 godina

Izgleda da neki navijaci naseg ljutog rivala Partizana zaboravljaju silne utakmice od 1:0 i penale u 97. minutu jos u vreme Ilica i Ivica. Verovatno i Zvezda nesto muti nema ovde naivnih ali vis eje glupo kad se misli da to samo jedna strana radi.

:)

Dexterijus

pre 14 godina

Drug koji je bio na zapadu Marakane na utakmici Zvezda-Jagodina mi je priznao da je toliko bilo providno sudjenje u korist zvezde da je ogroman broj ljudi oko njega zbog toga negodovalo, i da kad je postugnut gol sa gorcinom su ga "proslavili" ......kaze da je svaki kontakt sa igracima zvezde bio faul.
Uglavnom mislim da Zvezda i Partizan trebaju da imaju kontra tretman kod sudija, da sudije uvek zastite male klubove, i da se takvim sudjenjem malo oteza Zvedi i Partizanu osvajanje trofeja,jel postaje totalo nezanimljivo prvesnstvo sa dva kluba koja dele trofeje...

Nikola

pre 14 godina

Pa nije Zvezda kriva Djuricu i Partizanu sto imaju najskuplji tim a nisu prvi,kako ih nije sramota da vise tako pricaju,nek igraju i cute!pobedili su jednu utakmicu cisto i sad se osilili,nek pogledaju snimke njihovih utakmica u prvom delu da vide dal su sve dobili zato sto su bili bolji!

partizan sampion

pre 14 godina

lukicu zna se da ste ti i drustvo namestili pola utakmica u jesenjem delu prvenstva zato ne javljaj se!
videcemo da li ces istu pesmu pevati kad partizan ponovo bude uzeo duplu krunu

barry lyndon

pre 14 godina

Da li je neko ostecen ili ne to necu da komentarisem, a da je Zvezda igrala ocajno na toj utakmici tacno je i mene kao navijaca sramota je... nazalost to je u ovom trenutku realnost jer sa Pizonom se ne moze vise.

Zipo

pre 14 godina

Bravo Lukicu! Njihov predsednik je isti kao i njihovi navijaci, samo mu Zvezda u glavi.

Inace, IFHHS (oni sto prave liste za sve i svasta) je stavio grobare na prvo mesto liste gde se gleda kolicnik (br.navijaca na netu)/(br.navijaca na stadionu)

Pedja

pre 14 godina

Moram da prokomentarisem ovo sto je napisao DEXTERIUS. I ja sam bio na zapadnoj tribini i to sto ti pises da ti je drug rekao nije istina. Niko nije bio 100% siguran da li je penal. A ta ogorcena radost jeste bila ali zbog Zvezdine jadne igre a ne zbog sudjenja. A bice da si ti jedan iskompleksirani grobar pa si izmislio tu pricu kao da ti je to rekao drug.

Crudelta

pre 14 godina

Ja stvarno ne razumem upravu i navijace partizana.Konstantno pricate o rezultatima 1-0!!!Pa imam par pitanja,kad mi vec toliko namestamo a vi posteni i kad mi dobijamo stalno po 1 razlike a vi razbijate protivnike,kako to da je CZ dala 30 golova a pfc 34,CZ primila 6 a pfc 10 sto govori da nam je ista gol razlika +24 stim da CZ ima poraz upravo od partizana sto ide u vas prilog pa bi ta gol razlika trebala da bude mnogo veca.CZ je dobila 7 meceva sa 1 golom razlike a pfc 6.Tako da ne lupetajte vise o tome da smo mi lopvi a vi posteni.

Alexandar

pre 14 godina

Bravo Lukicu, legendo!
Djuricu bi bolje bilo da porazmisli o svojoj frizuri (a Boga mi i o onome sto mu je ispod nje - aku tu ima icega), nego sto prica o Zvezdi.

Neuk

pre 14 godina

Ko si ti da bilo kome poručuješ - ne uzimaj Zvezdu više u usta! A šta ako je uzme? Izrekao si pretnju, neznalico. Kako bi bilo da nešto u životu pročitaš i naučiš.

mikibg

pre 14 godina

Gledam ovde ljudi povadise oci ko namesta a ko ne namesta...Uzalud se prepucavate kad je vise svima jasno da su domace utakmice od prvog do zadnjeg kola namestene. Ko vise i bolje namesti taj je prvak i u tom smislu ne znam sta vam vise nije jasno. A ovaj Djuric je smesan kao bioskop, on je nasao nama da prica kako namestamo utakmice ko da oni ne rade to isto. Najbolji dokaz je sto ni APOEL nisu mogli da pobede, to je slika i prilika naseg fudbala. I jos nesto kako god bilo, i na tu zvezdu kakva jeste je doslo u prvom kolu gledalaca koliko partizan nije mogao da skupi za celu sezonu...mislite o tome. A da smo ocajni, ocajni smo kao i nasa cela liga, ne zna se ko je gori...

Ogi

pre 14 godina

Braco Grobari,
nemojte se opterecivati ovim covekom. Mi smo i ovakvi kakvi smo, svetlosnu godinu daleko ispred njih. Znate kako se kaze, cega se pametan stidi, budala se ponosi. A prizemljenje ce biti bolno i ja ga jedva cekam.
Mislim, u 4 evropske utakmica zvezda primi golova koliko nije za celu jesenju polusezonu, a igrali su sa trecerazrednim klubovima. Dosta spornih situacija (pri tom ne mislim na zalbe drugih klubova jer se oni uvek zale) pokazuje da nesto definitivno nije u redu. A onda dodje Partizan i otkine ih sa igracem manje na njihovom terenu. Da ne pricam dalje o silnim 1:0 rezultatima. Poseta se na zvezdinom stadionu itekako popravila, ali se u zavisnosti od medija za jednu istu utakmicu krece od 10 do 20 hiljada!?!?! Dug se navodno smanjuje, ali to ce se videti zapravo tek kad ovog Lukica budu oterali.
Na kraju, zvezda ce verovatno uzeti titulu ove godine (svi znamo kako i zasto), ali nije nikakva tragedija. Nikad nas vise nece stici.

Djole

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
http://img706.imageshack.us/img706/21/zvezdap.png

pustite nas

pre 14 godina

sustinske razlike izmedju cz i partizana nema.zvezda i partizan su unistili srpski fudbal osvajajuci titule svojim mafijaskim i politickim igrama i unistavanjem fer play-a.ovde glume superiorne klubove na kraju imaju po 30 bodova vise od ostalih a onda od avgusta ligu sampiona igraju na sonyplaystation ko i svake godine,jer ih u beogradu ponizavaju razne fudbalske velicine iz moldavije,gruzije,kipra, izraela..to se radi da bi oni mogli da prodaju igrace za velike pare a njihovi tajkuni da uzimaju te pare i unistavaju klub.u svemu ucestvuje i reprezentacija pa poziva njihove smesne igrace dizuci im cenu kao sad lekica i petrovica.garantujem da barsa i mancester ne bi ovde bili sampioni pored bg brace.prvi posteni sampion srbije ce se prosetati do lige sampiona do tada propadajmo srecni sto imamo ovakve samoprozvane velikane

MASKA

pre 14 godina

Lukicu,sto ne kazes za utakmice sa M.RADNIKOM,SPARTAKOM,SMEDEREVOM,JAVOROM,NAPRETKOM.To su sve klubovi ciji su ljudi bliski sa C.zvezdom.Pricas o kladionici?Pomeni onda SPARTAK 7+,SMEDEREVO7+ i 1-2,NAPREDAK X.SMESAN SI

Peca

pre 14 godina

Došlo krajnje vreme kad ja šnajdera moram da branim od ovog gang...ra. Uhvatio se lukić za Jagodinu a cela Srbija zna da je zvezda u jesenjoj polusezoni kupila bar 5 utakmica. Prava snaga zvezde videla se na derbiju. Koliko pobeda sa po 1:0, koliko loših utakmica a izgubili samo 4 boda. Smešna ste ekipa, još smešniji krimi direktor.

Zeljko

pre 14 godina

Sta kaki ovaj predsednik zvezdane,sta hoce vise????kako ga nije sramota da moli narod koji nemaju za hleba da 'pomogne' sirotinji tj zvezdi...Jedva cekam derbi stoka ce ih nabiti!

Jagodinac

pre 14 godina

Pa covek loptu tako nije. Sta je nego penal?

A sto se nivoa izjava tice... Alal! Samo jos Palma da se ubaci, onako na kuk sa strane i bice ko slag na tortu :))

Pozdrav svim ljudima koji vole fudbal, bez obzira na nivo!

Sramota

pre 14 godina

Izvini ti gospodine ali svakome je jasno da ovaj zvazdin tim nije bas toliko dobar za skor 14:1:1!
Tako da je sramota to sto vi radite a ovamo svi su protiv zlezde.
Dokle ber vise, lopta ide po zemlji golman vojvodine je promasi, ostane kratak,
lekic u ivaljici vuce loptu od pola terena do gola javaora oko njega cetvorica protivnickih igraca i nijedan da ne pokusa da mu uzme loptu ili napravi faul...

dole

pre 14 godina

Djuric osvojio 2 duple krune, a sta si ti, Proslavljeni funkcioneru velikog kluba fk sopot?
samo znas zvat sudije u upravni odbor kluba, nista vise ...

Napad je najbolja odbrana1

pre 14 godina

Klasika, ista prica se vrti u krug godinama.Kada Partizan nekoga pobedi to je verovatno zahvaljujuci sudijama, kada osvoji titulu napada se organizacija, predsednik,sekretar,kafe kuvarica.Govori se o losem kvalitetu fudbala, lige...Ma nista ne valja ali kad taj isti Partizan izgubi e onda je prodao utakmicu,dogovorio se za sledecu sezonu,pustio protivnika.I tako u krug,stalno ista prica.
A cinjenice govore sledece, od kada je Jagodina u prvoj ligi jedno od najtezih ako ne i najteze gostovanje za Partizan je upravo ta Jagodina.Prosle sezone jedva pobeda sa 1:0,ove u kupu igraci su ostavili i poslednje kapi znoja kako bi se nekako proslo dalje i uvek mucenje,uvek potpuno neizvesna utakmice.A kako je Zvezda prolazila tamo...i prosle i ove sezone ih je dobila lagano dajuci im po 4 komada!Da li treba nabrajati sve one penale i sumnjive golove koje je dao lider ove sezone naspram drugoplasiranog na tabeli koji nije imao nijedan(NIJEDAN) penal u ovom prvenstvu?!I opet sve u krug, napadaj druge, matketing nikad jaci, institucija, dodvoravanje navijacima i tako dalje...Valjda ce jednog dana sami sebi dosaditi(mada cisto sumnjam).

pfc

pre 14 godina

Ohoho ovo je prva izjava Lukica gde svoju "veliku" zvezdicu ne naziva STUBOM PRAVOSLAVLJA (ne srpstva vec pravoslavlja).

Mi Grobari treba da budemo srecni zbog toga sto sudije pomazu zvezdi. Oni ce da dobijaju pomocu sudija a mi pomocu kvaliteta koji imamo, i zato kad dodje odlucujuca utakmica (derbi na JNA) bas da vidimo dal ce IJEDAN sudija imati hrabrosti da ista svira zvezdici (cak i ocigledne situacije). Dicice se prasina oko zvezde i sudija i zato ce recimo zvezda u derbiju da bude ostecena za ocigledan penal (dajem primer).

A posle derbija ce da kukaju kako su ih sudije ostetile pazite sta vam kazem...

ups

pre 14 godina

Realnost za Zvezdu je III mesto, zbog slabih igraca i prodaja velikog broja istih, zbog duga. Ovako, imamo lazno napumpanu Zvezdu koja ce puci kao balon. To pucanje ce se, naravno, desiti u Evropi.

crnjo

pre 14 godina

U Dzajino vreme ovakvi su na Marakanu dolazili samo ako kupe ulaznicu, i to na blagajni. Radnim danima ne bi mogao ni da vidi stadion, sa Autokomande bi ga vratili u Sopot

Bane

pre 14 godina

Optuzivati Zvezdu i sudijsku odluku u vezi ovog penala je smesno. Zasto? Pa isti taj sudija da je imao nameru pomoci Zvezdi ne bi ponavljao penal vec bi priznao gol bez obzira na sve. Toliko je ocigledno da bez ikakvog razloga gospoda iz Partizana kao sto je i sam Djuric priznao u clanku dole stoje iza poganosti koje su usmerene prema Zvezdi. Cilj je napraviti buku, vrsiti pritisak na sve strane, aktivirati njihove novinare, predsednike klubova da pocnu sa omalovazavanjem zvezdine igre pa i same Zvezde. Sramota je da takvi ljudi u jednoj pravnoj drzavi ako opste i postoji imaju toliku podrsku vlasti i prostor u novinama. Svemu dodje kraj pa ce i vama i to vrlo brzo..Jugoslavije vise nema gospodo crveni.

pedja,partizan champion

pre 14 godina

Pa da djuricu stvarno dzabe ih premiras kad je zvezda vec sve kupila do kraja.Ali ima tu jedan mali problem igra se jos jedan derbi,ali valjde ce i tu da im sviraju neki penalcic.

mr. djuric

pre 14 godina

gospodine Lucicu posle ove vase izjave mogu da vam kazem da ce Partizan opet uzeti titulu a vi ce te ostati tamo gde ste i bili pre Zvezde .

kozmi

pre 14 godina

Svaka čast Butuliji,ali još uvek mi nije jasno kako je to on pao kao pokosen 2 metara od topovskog udara,a igraču Vojvodine koji je bio do samog topovskog udara nije nista?!?!

Aleksandar

pre 14 godina

Tri puta skuplji,to je tacno,videlo se u rupi sa igracem manje lagana pobeda.Ostalo je smesno,mislim Vladan Lukic,pa njega delije postrojavaju u kancelariji,100po100 se on tamo nista nepita,sa ovakvim izjavama sebi dize ugled.Pa kakve veze ima sto Djuric nije igrao fudbal,kao Berluskoni i ostali iz Barse i Reala itd su igrali,smesno.

Dragan

pre 14 godina

Ko će da se oblači u Zekstri? Samo budžetske firme plaćaju odela i ostalo...e Đuriću, nikad ali nikad ne bih kupio ništa u Zekstri. Pa makar jedino odelo bilo tu da se kupi!!!

kobayashi

pre 14 godina

Junak na junaka udario!!!
Pazi majku mu, na VEEELIKU ZVEZDU i JOSH VECEG Vladana Lukica, svetske fudbalske velichine, udario onaj Djuric, legenda Partizna!!!
Pa, gledanje jean claude van damme-ovih filmova ima vishe smisla. Po stoti put!
"Prvo ce da ga bije, posle ce da ga ..."

boki_rs

pre 14 godina

navijam za Partizan, naravno, Djurica ne volim, naravno, ali kad vidim da ga "legenda" Lukic pljuje i proziva moracu malo da promjenim misljenje.
Kako smo to mi sada tri puta skuplji kad ste samo za lekica odbijali ponude od 7 mil E!?
Fudbaleri su svoje rekli na terenu-jednom smo vec vidjeli, vidjecemo i drugi put siguran sam!
Sudije navlace za zvezdu i to smo vec u prvom kolu vdijeli kod sviranog penala, koji nit je bio faul niti je bio u 16m.

Tony9

pre 14 godina

@(Flynn, 2. mart 2010 15:50)

Jesam,jer su najcitanije sportske internet stranice.

A nisam opsednut kako ti kazes vec volim Partizan a ne volim zvezdu..znam da je lopovluk prisutan u nasem fudbalu i ima ga u svakom klubu ali kod vas je najocigledniji.

Realno

pre 14 godina

Pa ti imas svoje misljenje??/ Ovaj covek se toliko dodvorava navijacima da veceg poltrona sigurno nema u Srbiji pa sam zato i prestao da slusam njegove izjave jer sve vise podsecaju na izjave huligana sa severne tribine(ne normalnih navijaca)...
O tome da li se ne namestaju utakmice najbolji je pokazatelj bio derbi,ljudi imaju sve pobede,a protiv partizana sa igracem vise ne mogu da naprave sansu-istom partizanu kojem su davali golove svi,kako su hteli.. Na jedvite jade pobede tamo neke gruzine a kod nas u ligi dominanti-realno..7 utakmica po 1:0-realno,penali-realno.. Videce se za nekoliko godina ko je novi Babarogic-realno:)

crnobeli delija

pre 14 godina

tuzna liga, otuzni igraci, jos tuznija rukovodstva.

uvek me zaprepasti broj komentara na ovakve vesti, pa nije valjda da toliko ljudi prati ovo?

crna zvezdana

pre 14 godina

Lukiću,tvoja inteligencija je na zabrinjavajućem nivou a drskost,bezobrazluk i samoreklamerstvo na najvišem!Ti si slika i prilika kluba koji vodiš.Prestani više tako nisko da se dodvoravaš navijačima sa tom uličarskom demagogijom,tvojim velikim zvezdaškim srcem,urotama i zaverama protiv zvezde,"spasioče zvezdin veliki"!Jednog dana će ti pokucati na vrata ti koje obmanjuješ i manipulišeš njihovim emocijama i vratiće te tamo odakle si i došao u tvoj proslavljeni seoski f.k.sopot!!!

"Penal"

pre 14 godina

@
•[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

Bravo majstore, svaka ti dala! Sad da vidiš kad brže bolje sklone taj snimak sa sajta.

Braco

pre 14 godina

Realno,Zvezda nema ni tim ni igru,podseca me na onaj Obilicev koji je osvojio titulu,bez ideje i na snagu,ali ce posle ovoga jos vise gristi.Znaci dzaba ti,DJurice!

AcA

pre 14 godina

Navijac sam Crvene Zvezde, uopste me ne zanima sta do skora potpuno nepoznat covek u fudbalskim krugovima govori i time skrece paznju na sebe.
Ipak kada smo vec kod namestanja utakmica u svim najjacim ligama sudije uvek pomazu najboljim i najbogatijim ekipama da pobede.
U Engleskoj Manchester United gotovo da nikada i nije bio ostecen moze samo da mu se pomogne,u Italiji ranijih sezona Juve i Milan,sada Inter.U Spaniji dovoljno je reci da je Real kraljevski klub i da je vlast uvek bila uz njega najveci broj titula su i osvojili za vreme diktature kralja Franka.

E sad kod nas kad se igra hvala Bogu da cu ja kao i svi navijaci Zvezde reci da mi ne namestamo utakmice sto je i tacno ali imamo podrsku sudija u bitnim trenutcima kad ekipi ne ide.
S druge strane za Partizan cemo uvek pricati i verovati da namestaju utakmice kao sto i oni pricaju za nas sto je i normalno.
Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...

Nesa

pre 14 godina

Da nema Lukića valjalo bi ga izmisliti. Ej Vladane, dok ćutiš narod sumnja ali kad progovoriš, narod zna. Retko si pametan momak. Trebao bi da budeš i češćše.

Filip

pre 14 godina

Nije bre ni cudo sto nam zemlja propada, kako vas nije sramota da pisete komentare? Samo se svadjate. Hocete time pomoci fudbalu mozda, hoce li se promeniti rezultati utakmica koje su Zvezda, Partizan, Vojvodina...dobili na ne posten nacin??? Nece!!! Zasto trosite reci na gluposti?

nesa_Ks

pre 14 godina

A gde ti je dug Lukicu od 23 miliona,sto se sad to ne spominje..Lopovcina si kao i svi u nasem fudbalu samo neki se manje eksponiraju...Dokle vise ta prica hoce da nas sruse kad realno nemate tim za neke poduhvate i tti to znas...na klupi imas trenera koji poznaje nas fudbal i na sredini terena igra sa 4 zadnja vezna ali opet to je njegova taktika....Uveren sam da ce PARTIZAN i ove godine osvojiti krunu jer je realno najbolji tim na nasim prostorima..

David

pre 14 godina

(Selena, 2. mart 2010 15:10)
Ti si vrlo pismena, vidi se po tvom recniku. Ajde mi pojasni iz kog si recnika izvukla rec "stupidan" - engleski nije, turski nije, a nije ni srpski. Mora da je indijanski, tako vi Indijanci pricate?

Marko

pre 14 godina

Sramota i za jedne i za druge... Ovakva prepucavanja, izjave i jadni fazoni ne bi smeli sebi da dopuste predsednici 2 nase najvece sportske institucije... Jadno i bedno...

pera

pre 14 godina

...Ali kako objasniti onoliko titula Partizana devedesetih godina,i tada su cesto gubili od Zvezde a komotno osvajali titule,a u Evropi bukvalno nisu mogli ni pocetne kvalifikacije za LS da prodju iako se tada evropski fubdbal nije mogao pohvaliti kvalitetom kakav je sad prisutan i u manjim ligama ...
(AcA, 2. mart 2010 18:22)

Ma da,a vi ste tih godina briljirali u evropi,...ajde ne pali se!

jonzzz

pre 14 godina

citam dole kako je partizan bio los u evropi...da,taj tako los partizan je ipak igrao ligu sampiona,a vi niste mogli da prismrdite ls,niste gubili ste od shabanskih ekipa,i to radite i dan danas,i vi nesto da pricate o evropi,vi i vasa evropska titula,lakse je tad bilu osvojiti tu vasu legendarnu evropu,nego sad uci u ligu sapmiona...bravo majstori,vi ste se u prethodnih 10 god dokazali u evropi,hehehehehe

Zocco

pre 14 godina

A, bre ljudi...dokle vise?! Ma dokle bre vise da se svi zajedno brukate po medijima posle svaku odigranu utakmicu?! Pa zaista nije ni cudo da nam se fudbal nalazi tamo gde trenutno tavori kad ima tako fantasticno postene sportske radnike! Nije se ni zavrsilo prvo prolecno kolo a vec se svi hvatate za to prokleto sudjenje!! Dokle vise da svi klece "institucijama" - tj FK Bari '91 i FK Snajder - cim neko digne glas protiv njih?! Ako si posteno zasluzio pobedu - dobro - ako nisi - nemoj da kukas/kukate kad se neko buni protiv vaseg lopovluka!! Nije za vas potrebna Regionalna liga (i ako sam ja licno "za" to takmicenje). Vama je, gospodo beogradska dovoljno jedno posteno sudjenje na svaku utakmicu - i opa - izjednacenije takmicenje sa mnogo vise tvrdih utakmica iz kola u kolo gde bi stasali talenti a ne tatini baletani!!
Kako samo nije sramota sva zvanicna lica Barija'91 i Snajdera da se non-stop ko neki arapi svadjaju po medijima i onda da se cude sto ih niko - NIKO - ne ceni i postuje?! Ne podrzvavam Snajdera nikako ali je covek u pravu sto se tice tendecioznog sudjenja prema Bariju'91. To stoji. Ali isto tako stoji i da se FK Snajder moze (pa i FK Provincijalac/In-tha-Hood-Frizura - tj. Vojvodina) "pohvaliti" na tu vanrednu pomoc... Gde to onda stavlja i dovodi nas domaci fudbal? Pa zna se, odmah tu do siptarskog! Ipak smo mi svi braca... Kako da nasi klubovi prezive Evropu kad nasi beogradjani i novosadjani odigraju po 3-4 postene utakmice svaku sezonu? Uopste nije lepo da jedan Adzic, Lukic (covek stvarno lici na huligana), Duric, Frizuras i ostali odmah pricaju o "postenju prema institucijama" jer oni to vec GODINAMA svakako da nisu! FK Bari'91, FK Snajdes i FK In-tha-Hood-Frizura su velike stetocine naseg domaceg fudbala i dok se u SRZ takmicarski sistem i duh svih sportskih radnika ne promeni - nema izlaska iz ove more zvana domaci fudbal!
Ipak, imam nadu da cemo i mi jednog dana promeniti taj mentalitet koji nas uvek vuce nazad u neka prosla vremena i da svi zajedno cestitamo prvaku drzave uz komsijske cestitke a ne po principu "...pa da, 7 penala - a nama ni jedan!"...

jonzzz

pre 14 godina

o ljudi,pustite komsije nek se tese,dovoljno je da covek bude samo malo realan i da pogleda njihove utakmice,yadnji primer protiv jagodine i onaj penal,pa ono ni babarogic ne bi svirao,ali to je normalno,jadnoj zvezdi stvarno treba pomoc,razumem ja to,raspadaju su u svim strukturama,eno i ona "evropska" zvezda puca svakih 5 dana u pioniru od kosarkaskih velikana iz ceske i slinih kosarkaskih zemalja...tako je lukicu majstore,sve si ti u pravu,ti najbolje znas ti si bio igrac kad je tvoj uvazeni clan uprave sudio,znas kako se radilo...vi da pricate o sudijama,bruke jedne,vama su svirani penali zbog kojih se svaki iole normalan zvezdas stideo...to lukicu kralju,legedno,hahahah

rules

pre 14 godina

Pa dolke ide cinizam i osećaj da su postali daleko niža vrednost i da su po njima neki nazovi mali postali puno veći od njihove zvezdice, pa ljudi dovoljno je pogledati u zadnjih 20 godina broj dosuđenih penala zvezdi i partizanu i svakom i najvećem laiku sve postaje jasno, što pre shvatite da su došla neka nova vremena biće vam lakše, čuj došlo 20000 na njihovu utakmicu i sad je to ko nešto, pa partizan 25000 na košarkaškoj skupi!!!

zvezdine zvezde

pre 14 godina

Velicina kluba,kao i velicina bilo koje firme,preduzeca,fabrike,banke itd. se u ogromnoj meri ogleda u sposobnosti,kulturi i izgledu njihovih rukovodioca.Jedan test za zvezdase:stavite sliku vaseg predsednika,a pored njega stavite sliku sportskog direktora,i zapitajte se: DA LI STE VI ZAISTA VELIKI KLUB?

Milan

pre 14 godina

Ovo priznanje će verovatno otkriti ono o čemu se u čaršiji „šuška“ – kako Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike...

Ovaj je ludji od Djure Cvorovica.

Kompleksi me muce!

pre 14 godina

(Dexterijus, 2. mart 2010 17:21)

Brate, bio sam i ja na zapadnoj tribini i nije tacno da je tako nesto komentarisano. Da si pogledao prvih pola sata igre video bi da je sudio svaki kontakt svirao faul, samo do 29 min je bilo preko 25 faulova. Sto mu dodje na svaki minut faul. Nisu samo Zvezdi svrali nego i Jagodini, bukvalno svaki kontakt. Zbog toga je i utakmica bila losa, ali to nase sudije nikada nece razumeti. Verovatno se sudije iz engleske i spanije smeju nasim kvazi sudijama koje i ne mogu negde vise da sude. Setite se kada smo imali poslednji put sudiju na svetskom ili evropskom takmicenju. Ko god da bude prvi, sudije ce biti delimicno zasluzne za to. Nasa liga ti je takva, posle svake utakmice jedino se secas sudije. On je naravno najbitniji covek na terenu! Uostalom, Zvezdi je ponisten penal, momci iz Jagodine su 10ak puta imali otvoren put ka golu, da su dve iskoristili ne bi se niko bunio. Perica kralj, njemu skidam kapu - igra covek kao da mu je 20-ta.Vi koji komentarisete utakmice a niste dva minuta od svake pogledali, razmislite malo ko nije normalan!

marc

pre 14 godina

Zvezda je ove godine igra nesto sto je najlosiji fudbal od kad ja pratim domacu ligu. Ipak, i s takvim igrama, niko ne moze da joj uzme ni bod, a sudijske odluke na tim mecevima su skandalozne. Zvezda je ove sezone imala pet ozbiljnih meceva- dvomec sa onim mocnim Gruzinima, koje je prosla golom u 180-om minutu dvomeca, dvomec sa Slavijom iz Praga, koja ih je u prvoj razbila, pa skroz potcenila, pa dodala gas i lako prosla, i derbi sa Partizanom koji im je sa 10 igraca odrzao cas fudbala. Tih 5 meceva nije moglo da se namesti, i iz njih se moze zakljuciti kolika je stvarna fudbalska snaga Crvene Zvezde. A ove pobedice- ta to niko vise ne shvata ozbiljno...

op,op...

pre 14 godina

Dug od nekoliko miliona(evra). Počinje nova sezona i više niko nespominje Zvezdin dug. I Zvezda odjedanput prva na tabeli i to sa nikakvom igrom.
Protiv Vojvodine pređu jedanput pola terena u 70 i nekom minutu i daju smešan gol, koji bi i baba odbranila. A Mrđa je ima 3-4 šanse jedan na jedan sa golmanom i nije htio da im da gol. I nemojte molim vas da mlatite više.
Ove godine se javno lobira da zvezda bude prva, na SILU.
I tu Lukić nešta prosipa,neku filozofiu.
Žalosni ste.
Daće Bog pa ćemo i ove godine uzeti sve.

nemanja s

pre 14 godina

Lukic napada Djurica zbog toga sto je prodao utakmicu, ali ne negira da je on (Lukic) KUPIO utakmicu. Bravo! A cime je to Jagodina platila najstabilnijem klubu u zemlji? Zirafama?

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Strasno je kakav smo mi narod! Cim je nesto vezano za Zvezdu ili Partizan znaci da je namesteno... Pa koliko je bilo situacija u fudbalu u kojima je sudija pogresio, i izao pre javnost i rekao izvinite... Anrijeva ruka, nedosudjen penal za Celzi protiv Barse, gol Bajerna iz ofsajda, Maradonina ruka, gol Sanderlenda protiv Liverpula i jos mnogo drugih... u svim tim situacijama ljudi optuze sudiju, on covek izadje i kaze niko nije svemocan i niko ne moze sve da vidi i tu prica staje! Samo u nasoj drzavi nije tako, pa nisu greske sudija prisutne samo na utakmicama nasa 2 najveca kluba, ali samo se te greske provlace kroz medijima, i odmah pocinju price o kupovanju sudija i dogovaranju utakmica! Sami smo sebi najveci neprijatelj, sve radimo samo da bi onaj koji navija za drugi klub ispao lose!


Samo sloga Srbina spasava!

Pera

pre 14 godina

Lukicu, mozes da pricas i mastas do prekosutra, ali cinjenica je, da tvoj tim - nema pojma!
Tokom jesenjeg dela prvenstva, takvi, kakvi ste, pobedjivali ste u seriji, ne na kvalitet, vec uz pomoc sudija, ili dogovor sa "bliskim" klubovima.
Da ne duzim: Ako ova ekipa Zvezde (najgora u istoriji tog kluba) uspe da dogura do titule prvaka Srbija, bice to najveca sprdacina u istoriji fudbala na ovim prostorima.

николица

pre 14 godina

владанов одговор на све прозивке је перфектан. после овога мислим да би и миша тумбас остао без текста :-)

REVOLUCIJA

pre 14 godina

Jujuju gamadi, znaci haos!Zvezda kao zvezda, grbava uvek bila i ostala, komunjare se kote ko tekuti!Partizan je isto tako zalostan, mafijas do mafijasa, sudije su plac majke bozije!Giljotina treba da radi!

Urosch

pre 14 godina

I kad cujes ovakve izjave od predsednika klubova, kako onda mozes da ocekujes da se navijaci ne ubijaju gde god se sretnu? Ova dvojica ih samo loze ovakvim pricama a oni padaju na to. A dovoljno je samo pogledati i jednog i drugog pa da zakljucis kako suva inteligencija izvire iz njih. Dok iz oba kluba ne ode ova bagra nece svanuti ni Zvezdi ni Partizanu, a samim tim ni nasem klupskom fudbalu.

ForeverSRB

pre 14 godina

.. i zamislite, Lukic nista ne kaze o spornim situacijama sa poslednje utakmice, kao sto niko iz zvezde nije ni rec rekao o onome sto se vidi na svakom snimku, ali znaju sve o tajnim zaverama..

a Djuric je odigrao stotine utakmica za Partizan reprezentaciju taman koliko je i Lukic uspesno vodio nekoliko velikih firmi..
(medjutim, 2. mart 2010 14:54)

Nije meni krivo shto nas vode ovakvi ljudi, meni je zao shto postoje takvi kao ti!!!!!!

Pa dobro bre, polupismeni choveche...Zar je uspeh da ti FK vodi jedan "biznismen", jer se time zadovoljavate?? DA nam na chelu tima stoji neko ko se ne razume u fudbal??Mnooooogooo gledash Premier ligu... :)

ovoono

pre 14 godina

A da malo radite svoj posao obojica.. te varijante Molder, Skali, CIA, BIA... kad pokupite "kajmak" sa tih funkcija, ima vremena za to!

Micun Jaukovic

pre 14 godina

kad neko nekoga javno optuzi za davanje ili primanje mita mora da za to ima nekakve dokaze, jer u suprotnom povlaci odgovornost pred zakonom! da sam na mestu gospodina djurica ne bih zalio ni para ni vremna da se pred sudom dokaze istinitost izjava koje gospodin lukic ovih dana pusta u javnost!

kikiriki drzava

pre 14 godina

i jedan i drugi klub su dno dna... bez strukture, bez para, i jedni i drugi lopovi, navijaci su im huligani, bez igraca, liga nikad slabija, igra se na livadama pred 250 ljudi, menadzeri haraju decom, evropa nam se smeje, itd. itd.... i jedan i drugi nesto kao o postenju... kao neka deca kad im se ukrade cokolada...

uvek sam mislio da se ljudi, svadjaju, prepucavaju, provociraju iz dosade, bez sanse da nesto urade u zivotu. ali kad vidim ove nasa predsednike shvatam da nam je to u krvi...

Vladan Jova

pre 14 godina

Ono što je najtužnije u celoj priči je ko vodi naše najveće klubove. Umesto da fudbalere obrazuju da se bore časno i pošteno vodeći ljudi Zvezde i Partizana se prepucavaju koje koju utakmicu kupio i namestio. Pa ovde ima mesta i za policiju i za tužilaštvo. Sramota jedna. Kakvu poruku šaljete navijačima nesreće jedne? Kakvu poruku deci koja hoće da treniraju fudbal??? Odlazite iz sporta ako i malo obraza imate i jedan i drugi, a sudovi neka utamniče sve koji su imali ikakve veze sa nameštanjem utakmica. Ali pošto je ovo Srbistan ništa od ovoga neće biti moguće. Utakmice će se i dalje kupovati a klinci ubijati zbog boje šalova koji su nečasnim radnjama pojedinaca uprljani do stida.

Lionac

pre 14 godina

[link]

Ako je ovo penal onda su i ovi sa sajta Crvene zvezde coravi!
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:54)

E prijatelju da pogledamo mi ipak pravu istinu kad je nogom protivnik dotakao Ninkova!!!
[link]
(Djole, 3. mart 2010 00:59)

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16

http://img443.imageshack.us/img443/2189/nijepenal.jpg

E moj Lukicu i Djuricu

pre 14 godina

Pazi ti molimte ova prepucavanja. Udari covek na coveka koje posteniji. Dva navodno predsednika "velikih" kluba se po novinama tuzakaju kao mala deca. Sada treba da cekamo i odgovor Toelta s obzirom da i njega malo napadaju posto oba tima igrajnu "posteno". Samo za razliku od ove dvojice Tole zna kada treba da cuti.

xxx

pre 14 godina

ma svi su oni jednaki...kad im zatrebaju bodovi onda ne bi imali nista protiv toga da im neko pokloni a kad drugi to rade onda im smeta

Pedja

pre 14 godina

Ovaj KOKOS hoce da kaze da je sudija Sipka lopov zato sto nije ponistio gol Vladana Lukica u 89 minutu. Lukic vam je naneo mnogo zla, taj gol u 89 minutu pa Bari, pa sada pokusava da podigne Zvezdu na noge i vi grobari se ocigledno toga mnogo plasite cim ste ovako nervozni. Priznacu i ako sam Zvezdas da mi je cesto bilo zao vas grobara, te 18 godina ne dobijete derbi na Marakani, pa onda 11 godina ne dobijete na Marakani, pa 6 godina ne dobijete na vasem stadionu, pa ste par godina imali veliki problem da postignete gol u derbiju... Stvarno niste to zasluzili sto smo vam uradili ali sta da se radi. Ja da sam predsednik Zvezde izvinio bih se Partizanu i grobarima zbog svega sto smo vam uradili i zato sto je kao posledicu na vas ostavilo brojne traume i komplekse.

Petar

pre 14 godina

Ljudi fudbalski savez mora nešto da uradi povodom ovakvih stvari, neka se sprovede istraga i ako se utvrdi da je bilo šta od ovoga tačno krivce u drugu ligu, kad je mogao Juventus mogu i Partizan i Zvezda. E onda će ih to naučiti da se bave fudbalom a ne nameštanjem i potplaćivanjem.

grobar

pre 14 godina

Isti ste vi i jedan i drugi. Trebalo bi vlast malo vise da se pozabavi vama i da proda te klubove strancima, pa da vidite da li cemo igrati LS i namestati utakmice.

Vladimir-Bari

pre 14 godina

Hahaha, sve sami komentari onih koji mrze Zvezdu vise nego sto vole bilo sta drugo na svetu. Ljudi, to nije zdravo.
Drugo, nemojte molim vas o namestanju. Pogotovo ne partizanovci.
Trece, taj Lukic je igrao u tim godinama u 5-6 najjacih timova na svetu sa velikim uspehom - Zvezdi. Zato, tisina. Neke starije ovde sigurno jos boli 17.9.1989. i 90' minut?:-)

Aleksandar

pre 14 godina

Cisto sumnjam da ce se prvenstvo zavrsiti!! Strasno je to kakvi nam likovi vode dva najveca kluba. Javite mi prosek posete na stadionima posle sledeceg kola!

Allexa

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)


Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.

Mafija

pre 14 godina

Iskreno briga me dal Partizan ili Zvezda,Jagodinai ostali namestaju zato sto svi su krivi.Najgore je to sto cela javnost zna i sto se prica ladno javno a da niko nista ne preduzima kako sa jedne tako sa druge strane. Srbijo volim te vise od svega ali ipak nam je drzava jedna banana republika...

Lionac

pre 14 godina

Djole i ja navijam za zvezdu ali moramo biti objektivni kao slaninari i grobari. Ipak se na mom linku vidi da su bili van 16
[link]
(Lionac, 3. mart 2010 08:58)

Brate da si vrati jos pet minuta ranije video bi da nisu ni bili jedan pored drugog, ali nije taj momenat sporan nego kada je Ninkov okrenuo protivnika, a tu se jasno vidi da ga ovaj cisti U kaznenom. Ovo ti je dobra fora, samo nismo deca.
(Allexa, 3. mart 2010 13:28)

Sarkazam, ironija, ne znam kako bih ti to bolje objasnio. U principu ne mogu da verujem da nekom treba da objasnjavam da je u pitanju karikiranje komentara navijaca vojvodine koji je uradio bas to sto i ja samo ne 3 sec pre ulaska u 16 nego 1 sec, sto je dovoljno da izleda da je bilo van... I dalje ne mogu da verujem da moram da objasnjavam screen shot koji je 3 sec pre faula...

kokos

pre 14 godina

Pitao bih (pre)časnog Lukića da li se sjeća utakmice Crvena zvezda - Partizan 1:0 1989. godine i načina na koji su u tom derbiju došli do pobjede. Sudija Šipka i danas je sinonim za sudijski lopovluk u derbiju. Inače na tom meču upravo Lukić je dao gol u 89. minutu.
Isto tako pitao bih Lukića da li zna koliko derbija uzastopno nije sviran penal za Partizan. Lukiću, 40, posljednji je sviran u 99. derbiju, a realizovao ga je Čakar. Kako je to davno bilo, prije 15 godine, gospodine Lukić.

JAGODINA

pre 14 godina

Dok se ne dokaze da je namesteno NIJE NAMESTENO. A kada se dokaze tada ce se izmisliti razlog da ne bude namesteno. PS Sta se hvatate za jagodinu? U JSL nema kluba koji nije namestao utakmice. Najvise utakmica su namestali CZV i PTZN i to svi znaju. da ne pominjem utakmice koje su bile zatvorene za javnost... POZZZ svim navijacima(ne huliganima) :D