Utorak, 02.03.2010.

13:09

Đurić: "Svi oštećeni protiv Zvezde"

Penal koji je dosuđen za fudbalere Crvene zvezde u duelu sa Jagodinom, podigao je veliku “prašinu” u srpskoj javnosti.

Izvor: B92

Ðuriæ: "Svi ošteæeni protiv Zvezde" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 14 godina

Secamo se kada je Dragan Ciric u solo prodoru rukom sebi dao for i postigao gol za pobedu Partizana u derbiju 2:1. Secamo se kada je Drazen Bolic postigao autogol koji je ponisten zbog pasivnog ofsajda u kojem je bio Zvezdin igrac pa je tako sudija spasio Partizan da ne bude 5:0 nego 4:0. Secamo se Milijasevog gola u kupu... To sto vama 15 godina nije dosudjen penal i vi to stalno ponavljte je besmisleno zato sto Zvezdini igraci zaista retko prave penale. Od Barija do danas retke su i Evropske ekipe kojima je dosudjen penal protiv Zvezde. TO ZNACI DA IH ZVEZDINI IGRACI NE PRAVE. U tom duelu Gaj-Moreira, Gaj je zasluzio crveni karton a Moreira iskreno nije bez obzira sto je Moreira najprljaviji i najbezobrazniji igrac u ligi.

Svašta na svetu

pre 14 godina

Shommy82
Oćemo i mi nabrajati? 130.derbi - Milijaš sam pada pored Smiljanića,sudija svira penal. 133.derbi - Gaj šutira Jovetića u stomak u gol-šansi za našeg igrača - sudija ne svira ništa.Dalje:134.derbi - Gaj davi Moreiru i obojica dobijaju crveni karton.135.derbi - poništen čist gol Bogunovića.137.derbi - Ignjatijević kupi loptu rukom u svom šesnaestercu - naravno,nema penala.Dakle, ko je oštećen?

Shommy82

pre 14 godina

(Nikopol, 3. mart 2010 04:09)
Secamo se da ste trazili ofsajd iz auta (genijalno). Secamo se Piksijevog gola sa centra koji je ponisten zbog ofsajda (ili mozda ne sme da se da gol sa pola?), secamo se i kada Radomanov pomocnik ne dize zastavicu iako je Kezman u debelom ofsajdu (2:2 na Marakani 20.3.1999.)...

jumper

pre 14 godina

cujes ovog kralja,ono je bio penal protiv jagodine,hahah,onde nije bilo ni faula,a kamoli penala majstore,ti si fudbal ocigledno igrao samo na sony-u...uhvatili ste se ya ponisten gol milijasu,i sta jos...pa nama bre 35 derbija nije sviran penal,a bilo je najmanje 10,gospodo babarogici,vi o sudjenju da ste malo realni ne bi smeli da se javljate,al za vas je realnost nepoznanica...tisina

fabregas

pre 14 godina

Stalno vam nesto navijaci vojnog kluba JSD Partizan smete.Secam se jedne utakmice derbija sedamdesetih godina kadaje MilkoDjurovski jos igrao za Zvezdu.Izvodi se aut Milko mozda za korak ispred protivnickog igraca i dajegol.Digla se prasina kako je Milko bio uofsajdu (iz auta nema ofsajda).Kako TV kamera ne stoji u dobrom poloZaju. Isli su dotle da su zvali profesore sa arhitekture koji predaju perspektivu dadokazu da je Milko bio u ofsajdu.Ovo pisem koliko vas samo poraz od Zvezde bolii oliko svaka pobeda zvezde boli

shkan

pre 14 godina

nemojte vise da placete, nego igrajte taj fudbal....
djuricu ne blamiraj nas vise, nemamo mi sta da pricamo o "nasem" a pogotovo tvom postenju....

zyx

pre 14 godina

@shone
Ono u subotu nije bio start u sesnaestercu. Ja licno mislim da nije bio ni faul, ali o tome bismo mogli da raspravljamo. Ono o cemu ne mozemo je da je start bio VAN sesnaesterca. I kako sad da se vodi bilo kakva normalna diskusija kad se kaze laz za nesto sto je potpuno ocigledno?

Иван-Ниш

pre 14 godina

Изгледа да у Партизану и Ц. Звезди воде некакав рат ван терена пошто изгледа на терену у Европи више неће ништа да значе неко догледно време. Пре неки дан Лукић са небулозним изјавама, сада Ђурић скреће тему... ма лепота. Још кад им се придруже фудбалски зналци из кладионица, "ватрени навијачи", балавурдија и остала елита, ето нама просперитета у фудбалу. Срећом да имамо једног господина за селектора, бар док га мафија не натера да псује и да се куне у Живојина Мишића као онај 2006, па има зашта да се прати домаћи фудбал. Ако и то пукне, савршено ни је свеједно да ли ће ФК Ц.Звезда и ФК Партизан уопште и да постоје.

Nikopol

pre 14 godina

Shommy82
greshka kod tog gola nije ofsajd Milijasha nego pasivni ofsajd. Ajd' sad kad bih se setio podizanja zastavice pa spushtanja pomocnog sudije kod nekog vasheg pogodka..

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Setimo se autogola Bajalice koji je tada igrao za OFK protiv Partizana, autogol je bio postignutu 107-om minutu... Dakle, psssst! Tisina.

shone

pre 14 godina

Po ovome što sada zaključujem najbolje da se Zvezdi ne sviraju penali kada stvarno postoje da bi neki "mali" ljudu bili zadovoljni. Ono u subotu je prekršaj u prostoru prdviđenom za sviranje penala.
A što se tiče drugoplasiranog tima na tabeli i samo jednog sviranog penala, ehh šta sad treba da se penalom sankcionišu startovi na vaše igrače oko centra terena pa da bi ih imali više. Jednostavno rečeno nije postojalo uslova za sviranje više od jednog penala.
Alooo, penal se svira kada je došlo do prekršaja ili igranja rukom u prostoru koji nazivamo šesnaesterac ili kazneni prostor i nigde drugde na terenu.

srbijazarekg

pre 14 godina

Poslednji penal na derbiju koji je sviran u korist Partizana je bio jaaako davno...bio sam mali...proguglajte malo i nadjite statistiku...a onda ce biti samo...psssst!!!

Shommy82

pre 14 godina

Grobari hocemo o sudijama? Derbi na jna Djordjevic kao poslednji obara RUKAMA Koromana - nema faula. Kup na Marakani Milijas postize cist pogodak za 3:2 od 0:2 - ofsajd, iako je poslednji igrac odbrane bio 5 (slovima: pet) metara ispred Milijasa... Kada bih nastavio pisao bih nedelju dana i komentar bi se protegao na tri stranice minimum. Ali ako hocete mogu i to, jos kad krenemo sa ostalim utakmicama.

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Ne bih da me neko pogresno shvati da podrzavam previse Djurica ili tako nesto, al moram da priznam da je covek rekao istinu. Penali za zvezdu se sviraju kao od sale dok nekim drugim klubovima to ne ide bas tako lako. Drugo, ovo nije stvar procene ili ubedjenja nego jednostavno statisticki podaci govore da je za Partizan dosudjen 1 a za zvezdu mnogo vise penala i to samo u ovoj sezoni (bese nas neki zovu penaltizan). Isti ti podaci kazu da za nas na derbiju nije sviran penal vec skoro 20 godina. Da ne govorimo o cinjenicama da na svakom drugom derbiju neko od nasih popije crveni, a na drugoj strani igrac zvezde moze da bude iskljucen samo ukoliko pokusa ubistvo Moreire kao sto je to prosle godine uradio Gaj, a cak je i u toj situaciji ni kriv ni duzan i Mo bio iskljucen. E sad, moze neko da misli sta 'oce al brojevi ne lazu.

E da, ne zelim cak ni da se prisecam poslednjih 5 ili 6 meceva izmedju zvezde i Rada. To sta se tu sve desavalo je tuzno i pominjati, na kraju krajeva ima sigurno ko navija za Rad pa se sigurno ti ljudi secaju sta je sve tu bilo. Svaka slucajnost pominjanja upravo tog duela je apsolutno namerna.

Baba Roga

pre 14 godina

Ja samo jos ocekujem da sudije na terenu pocnu skakati i ljubiti se sa igracima Cz kad zveda postigne pogodak. Samo jos to nedostaje.

anlišDbist!

pre 14 godina

E zbog ovakvih kao što je đurić je srbija seljačka zemlja i zbog takvih nas niko neuzima za ozbiljno. Malo štiha nije na odmet..

oooj djuricu moje lanee sljive su mi neobraneee...

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Au brate mili... A dobro ko izgubi ima pravo da se ljuti!!
Sledece kolo pobedjujemo 5:0, mozda vas tad ubedimo da nema namestanja!!!

Navijac najboljih

pre 14 godina

Citao sam redom komentare dok nisam procitao ovaj.

@Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?
(Voja Delija, 2. mart 2010 14:39)


Zamislite samo kako razmisljaju zvezdini navijaci!!!

Pedja

pre 14 godina

Posle utakmice Zvezda-Jagodina bila je konferencija za medije na kojoj je pored ostalih bio i trener Jagodine. On se ni jednom nije zalio na sudjenje i lepo je cestitao Zvezdi pobedu i cak rekao (iz kurtoazije) da je i Zvezda odigrala dobro. I zanimljivo je da su se setili tek dva dana posle utakmice da su osteceni. Sto to nisu rekli odmah? Kao sto Barsa i Real u Primeri imaju povlasceno sudjenje tako i Zvezda i Partizan to imaju u nasoj ligi, ali to nije uvek i nije tako drasticno kao sto se prica. Ja sam Zvezdas ali nisam ostrascen kao neke delije i grobari ovde. Ako mi sa ovakvim timom osvojimo titulu osvojicemo je zato sto ce Partizan koji je mnogo jaci odigrati sezonu jos slabije.

pfc

pre 14 godina

Kako tako ne razmisljate? Kakve veze ima sto je sudija ponovio penal? Ajde sad - ako sam vec jednom ostetio Jagodinu svirajuci nepostojeci penal daj da ih i drugi put ostetim priznajuci nepravilno izveden isti. STO JE MNOGO MNOGO JE SLOZICETE SE !

Druga stvar - to je najgluplje pravilo u fudbalu. Imas penal, ako ga ne izvedes kako treba CAO DOVIDJENJA a ne da ponavlja sve dok ga ne izvede lepo. Kad nepravilno izvedes aut nema ponavljanja. Stvarno glupo pravilo...

Zhhika

pre 14 godina

Braćo grobari ne nasedajte na ovo šlihtanje jer, verujte mi, to je jedini cilj ovakve izjave dragog nam predsednika.Poenta je da se sad mi napljujemo sa komšijama i da se stvori utisak da smo mi zapravo mnogo jaki i da dragi nam predsednik savršeno obavlja svoj posao ali eto, sudije favorizuju druge.Da me ne shvatite pogrešno, vrlo moguće da ima nečega u ovome što je rekao, ali prvo neka on obavi svoj posao kako treba, neka napravi jak i stabilan klub, pa neka onda priča o drugima, a do tada ima ko će to da radi.Većina navijača (beše 93%?) će se složiti sa mnom kad kažem da Dragan Djurić pomaže Zvezdi više nego sve sudije zajedno.Pozdrav svim objektivnim grobarima i delijama...

boki

pre 14 godina

Argument@ Imaš li ti neke dokaze za svoje tvrdnje ili ti naprosto smeta što smo ispred vas? Zanimljivo pričao sa predstavnicima BSK. Koje su pobijedili autogolom i iz nepostojećeg penala!

LJuba iz Nis

pre 14 godina

Činjenica je da i za CZ i Partizan kad im ne ide rade sudije.I ovako ispada da se fudbal u ovoj Srbija igra zbog CZ i Partizana,a ostale klubove ko šljivi.Prošle sezone i ove sezone FK Rad je oštećen drastično u duelima sa CZ što govori da je sudija Gobeljić dobio 8 utakmica kazne zato što ponistio dva regularna gola.Ove sezone je kažnjen isto i sudija Marko Popović sa 4 utakmice zbog previda na štetu Rada u korist CZ. Prošle sezone sudija D.Stanković kažnjen sa dve utakmice ne suđenja zbog previda na račun FK Rad protiv Partizana i farsa se dalje nažalost nastavlja na štetu malih klubova.

sramota

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...
(sasko, 2. mart 2010 14:23)

tipican beogradski "mangup"
da se nadovezem na temu-zaboravio je da spomene utakmicu poslednjeg kola prvog dela zvezda-SPARTAK,gde pri vodjstvu 1:0 za spale i mnogo bolje igre golubova,svira penal da se covek nogom prekrsti,a u sledecem napadu propusta da svira vise nego ocigledan faul nad mijicem na sredini posle cega zvezda postize drugi pogodak,samim tim demoralise igrace spartaka,i ubija im svaku zelju za fudbalom...

KK Dominacija

pre 14 godina

Da, ovo što tvrde navijači Zvezde kako igrači Partizana retko ulaze u šesnaesterac stvarno je istina. Valjda je zato Partizan i dao više golova od njihovog kluba. Sve sa svoje polovine.

jedna jedina

pre 14 godina

Svako se prvenstvo do sada resavalo izmedju Partizana i Zvezde. Niko drugi nije mogao da uzme titutulu (odnosno, mogao je najveci mafijas). Ostali - kus. Moze da se prepucavate ovde koliko hocete nista vam ne vredi. Drzavni projekti su drzavni projekti, pa neka se smenjuju...

Ogi

pre 14 godina

Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)

Sta, ti sada kao vise verujes svojim ocima nego Djuricu i pajtosu mu iz Jagodine?? Ma daj molim te.

Markos1325

pre 14 godina

Što se lože ovi navijači...svi znaju da titule idu 2 za 2. I to znaju i Lukić i Đurić i Zeka i Džaja...a oni kao kada nisu "njihove" sezone repliciraju ovako da se ne vidi da nije namešteno prvenstvo i da zamute vodu o navodnoj borbi za titulu.... Sve veliki zvezdaši i partizanovci tu su da peru novac i ugrade se u ugovore...Srbija do Sremske Mitrovice i do Požrevca ko shvati shvatiće...

Monden

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .
(DRAGAN CG, 2. mart 2010 14:03)

Prvi put u životu čujemo za klub koji se zove 'Zvijezda'.

LoshMi

pre 14 godina

# @: Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)


BOGAMI NIJE

[link]
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:55)

Ti brate nisi normalan! Penal jeste smeshan ali i ispravan. Uporedi ove dve slike i videcesh gde je kontakt! Na tvojoj slici nema kontakta. Strashno!!

Joker

pre 14 godina

Nije čudo što živimo u ovakvoj zemlji kad svi navijaju za ova dva režimska kluba. Smešno je i žalosno kad se naša velika dvojka žali na suđenje

Stoper

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!
(Lignjoslav, 2. mart 2010 14:27)

Ne lupaj, pravi si Lignjoslav :)
Tada kad je Bozovic oborio rekord, Partizanu su ponistavani golovi, kako u prvenstvu tako i na evropskoj sceni! Cak i u tom pomenutom derbiju se desila ista stvar, a vam su priznavani neregularni golovi! I kad vec volis da preuvelicavas, reci da nije u 98 minutu nego 128!

Toliko ste isfrustrirani poslednjih deceniju i po, da ne znate sta vise da pisete osim cuvenog Barija i ovakvih gluposti!
Ne volim snajdera i Nadju ne mogu da oprostim za razne gluposti, ali oni ne cine Partizan! Partizan cinim ja i jos milion drugih, jer volim ga kao oka dva!

Molle

pre 14 godina

Ja, ka' sam bio mali, rekli mi da je "Hrabri krojac" bajka. I da od kafe raste rep i da od masturbiranja dlakave dlanovi i sve tako nesto...

Nikopol

pre 14 godina

Izvinjavam se zbog spama.
Lignjoslave,
da li se secash kako su se igrachi sunchali na JNA? prelezali su pola 2 poluvremena. Mae-geri Koromana? Bogunovicev pogodak koji se sa tribine video.. i + samo za tebe, pogledaj bolje vreme kad je pao pogodak. Sva ova kuknjava ne sluzi nichemu drugom nego da podigne tenziju u fudbalu poshto ochigledno kvalitetom ne moze da se namame gledaoci.. toliko.

LoshMi

pre 14 godina

Ove taktichno plasirane nebuloze od strane vasheg predsednika ne mogu da poremete Zvezdu i njene mlade igrache zato shto je Pizon napravio sjajnu atmosferu u timu i takve stvari ih i ne dotichu. Zato vam preporuchujem da nastavite da trchite da ne izgubite i drugo mesto.

darko_trebinje

pre 14 godina

sta se ovaj javlja,je li ga neko prozivao ili se sam prepoznao pa da se na vreme odgovori...nasla k..va da prica o postenju...jasno je da niko nije cist i da je stanje takvo kakvo je,nije ni u Evropi mnogo bolje,mislim na sudjenje i naravno da su sudije pod pritiskom kad sude Zvezdi i Partizanu,jer ovi hoce da pobede po svaku cenu...a Djuric je inace advokat manjih klubova,koji ne znaju sami da se oglase pa iznosi cinjenice da su ovi znali sudije i 5 dana ranije...STRASNO

Svetozar

pre 14 godina

Ljudi nemoj da ste glupi i da stalno nasedate na iste jeftine for.Posto znaju da nam je fudbal ocajan, svi oni zajedno pokusavaju da dignu tenzije i zainteresuju javnost koju iniace ovakav fudbal ne zanima.

GOXSTAR

pre 14 godina

dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju, ali nece im poci za rukom jer oni neznaju, nasi sinovi na marakani svi, bez ove zvezde nemogu ziveti!

komsija

pre 14 godina

Zvezdas sam i ne kazem da nema po malo "navijanja" sudija za Beogradski dvojac kad su domaca takmicenja u pitanju. Ali toga ima i u evropskim ligama kad su veliki klubovi u pitanju, bas kao sto rece i Binic. Medjutim, izjaviti da su gosti unapred izgubili sva gostovanja u Beogradu, to vec nema veze sa istinom. Ponekad ima verovatno i namestanja, ali je "malo" upadljiv ovaj orkestriran i koordiniran nastup Jagodinca i krojacha, onako, upada u oci ta njihova sloga kad su optuzbe protiv CZ u pitanju. Uostalom, sto se niko nije bunio proteklih par godina na sudjenje kad je CZ u pitanju? Dok smo bili u kanalu i kad je svako otkidao bodove Zvezdi i na Marakani i drugde, i kad je Zvezda igrala ocajnu, rezultatski najgoru sezonu u istoriji, sudjenje je znaci bilo u redu. Medjutim, cim smo se konsolidovali, stali na noge, cim je zaveden red u klubu i u timu, i kad su rezultati svega toga poceli da dolaze na terenu a mi se nasli na vrhu tabele, sad odjednom sudjenje ne valja? Providna teorija, pretanka... Uostalom, taj penal je ponovljen pa promasen (mozda i pravicno), ali je zato onaj gol Ignjatijevica postignut iz apsolutno pravedno dosudjenog slobodnog udarca, i ne znam sta tu nije jasno Jagodincima? Odlicnu partiju koju su pruzili na Marakani su samo pokvarili ovakvim lupetanjima, a njima niko nije kriv sto svoje prilike na toj utakmici nisu znali da realizuju. Dakle, sramota za njih. Medjutim, da sramota bude jos veca, isti ovaj predsednik FK Jagodina je koliko prosle sezone uveliko "mutio" sa FKP, i kao sto mu je i porucio Adzic, on je najmanje kompetentan od svih da prica o (ne)regularnosti takmicenja, ali taj covek izgleda ima "tanku" pamet a podeblji obraz.
Medjutim, vrhunac cinizma, malicioznosti, neprofesionalnosti, nesportskog duha, zavisti, i naravno kompleksa je izjava ovog shnajdera kojeg niko nista nije pitao ali eto, mora covek da prokomentarise CZ pa to ti je. Dobro kaze ona izreka: koga svrbi, taj se cese =) Dakle, znamo svi sta boli krojacha, ali ovo je stvarno sramota kako se on ponasa. To sta radi sa FKP me ne interesuje, neka tera on prave grobare iz kluba i zavodi diktaturu do mile volje, ali ako i pored daleko skupljeg tima on opet nema rezultate, najmanje mu je kriva Zvezda i zato bolje mu je da cuti. Ako pored Toleta i kompanije on ima obraza da pominje neregularnost sudjenja kad je FK CZ u pitanju, onda je jos gori od svog "ortaka" iz Jagodine, sa kojim je lepo "saradjivao" prosle sezone. Sem toga, evo lepo rece i ovaj iz FK Javor da im je prosle sezone ponisten cist gol protiv FKP, tako da je krojachu bolje da gleda svoja posla i cisti svoje dvoriste nego sto gleda u komsijsko. Znamo svi da su u komsiluku "malo" nervozni zbog stanja na tabeli i da su ocekivali da se "prosetaju" kroz ovu sezonu i da nisu ocekivali da ce Zvezda tako brzo da stane na noge. Tesko i naporno su radili da bi unistili FK CZ, podrivali i spolja ali i iznutra, i taman kad su pomislili da su je bacili na kolena Zvezda se vratila za par meseci i iz nicega napravila tim i rezultate, a najmanje sto su u komsiluku ocekivali je da tako brzo vide CZ na celu tabele. I sad naravno, nervoza se uvlaci polako, a ovaj nastup shnajdera je samo dokaz toga. To samo pokazuje KOLIKO on i svi oni imaju stvarno kompleksa od CZ, a sa druge strane dosta govori i o njegovoj profesionalnosti i sportskim manirima. Jad i beda. Kao okoreli Zvezdas, mogu samo da izjavim da mi je drago sto ovakav covek vodi FKP, doduse sami ste ga hteli. A ruku na srce, boljeg i ne zasluzujete =)
Trofeji se vracaju kuci!

Zika

pre 14 godina

Rece Djuric i ostade ziv... A sto su Partizanovim protivnicima ponistena 4 regularna gola da bi valjda onaj nesrecni golman bio nesavladan ne znam koliko, to nema veze... Ali s druge strane, ako provereni fudbalski strucnjak Djuric to tvrdi, onda je verovatno istina. Sacuvaj Boze!

crta

pre 14 godina

Šta nije jasno,sve je bilo u kaznenom,vidi se na slici dole?Faul je kad je prekšaj van ali ga igrač vuče do kaznenog!Setite se Njukasl Partizan i penala na Bjekoviću koji je bio van kaznenog!

au bre...

pre 14 godina

iako nisam pristalica teorija zavere, lukic je bio izgleda potpuno u pravu kada je govorio da krece hajka protiv zvezde...

dusmani hoce da te uniste...

djape

pre 14 godina

Đurić sada radi ono što su *ani radili poslednjih sezona, tj. svoju nesposobnost svaljuje na sudije. Da u poslednje dve sezone nisu otišli Rukavina, Obradović, Jovetić, Lazić, Tošić, Žuka, Stevanović, Ljajić, itd. ne bi sad zvezdi pomoglo ni 100 sudija.

Neko tamo

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”

Da niste celu jesen igrali sa 4 zadnja vezna, devet bekova i jednim golmanom, mozda biste i usli u protivnicki sesnaesterac i stvorili neku gol priliku pa i povecali sansu da vam se svira penal usled startova protivnickih fudbalera.

Gledaj malo u svoje dvoriste... idi namesti mini val... mani se Zvezde...

obican prosecan lik

pre 14 godina

Čovek koji je na izborima pobedio Savu Miloševića, onako kako je pobedio, je poslednji koji sme da priča o poštenju.

Verovatno sprema izgovor za drugo mesto ove sezone. Neverovatno je da ljudi smatraju da sudija svira "nepostojeći" penal, ako isti taj sudija, odmah potom poništi gol iz tog penala? No, neki kompleksi se nikada neće izlečiti.

A sada će hiljade "web grobara" pohrliti da ga podrže i daju negativne komentare na svaki tekst koji iole odražava realnost ili podržava Zvezdu.

Inače, interesantna je ova pojava zvana "web gorbari". Ima ih sigurno oko 1000 kom i otvaraju sve teme gde se pominje CZ i odmah pišu protiv, a zatim jedni drugima daju pozitivne, a svima ostalima negativne komentare... Pojava za stručno izučavanje... izađite malo, lepo je vreme, prošetajte, dišite kiseonik, dobro je i zdravo. Od sujete, ljubomore i besa se čovek razboli.

Dacha

pre 14 godina

...očekujemo brzu reakciju i demante na ovakve neistine, laži i napade na instituciju srpstva od istaknutog člana uprave crvene zvezde - Branimira Babarogića

anti franjevac

pre 14 godina

O postenju pricaju bas Partizan i Jagodina. Dva kluba za koje se vezuje namesten mec pri kraju proslog prvenstva. Tada je gle cuda Jagodina spektakularnom pobedom nad "rekorderom" na stadionu JNA obezbedila opstanak. Kakva podudarnost.

sasko

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...

amateri

pre 14 godina

ja mislim da bi vam svima bilo najbolje da pustite te velikane (pogotovo Zvezdu koju tako zdusno svi napadate, sad kad se jedva malo povadila iz bule mislite da ce trositi vreme i novac na neke malverzacije na koje insinuirate ) i da pocnete svi za promenu malo da igrate fudbal jer svi zajedno ne vredite za jedan Vulverhempton da ne pominjem neke jace klubove!!

Brankica - Delija! 5. stub srpstva!

pre 14 godina

Sta je grobari?! Nema titule ove sezone, pa cemo odmah da trazimo opravdanja. Mr. zekstra, umesto da se bavi spasavanjem svog kluba, glumi advokata provincijskim klubcicma - "penaltizan nije ostecen protiv Zvezde, al, eto svi drugi kazu da jesu, znaci prvenstvo koje ce Zvezda da osvoji nije regularno. Nema veze sto mi nemamo pojma, krivo je sudjenje"! A onda se jave "svi drugi" i sve demantuju. Bolje cuti da te tvoji "navijaci" ne ture u pesmu pored Brankice!

Voja Delija

pre 14 godina

Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

Djuric jedva docekao da se opravda za drugo mesto,a jel se secas predhodne 2 sezone,utakmica sa Vojvodinom,ponistenih golova,ponistenog gola Milijasu u kupu,i mnogih drugih 'slucajnih' gresaka? Grobari vas da nema trebalo bi vas izmisliti.

Moma

pre 14 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti...reko bi nas narod!
OK
Ali nacin na koji se to uvek radi je uvek 'srpski'...Uvek je neko drugi kriv i uvek je neka velika zavera protiv nas i mi uvek vidimo kad je sudjeno protiv nas, a uopste ne registrujemo kad se sudi u nasu korist, a na ociglednu stetu protivnika - jer to je tako normalno!!
Zasto uvek traziti krivca i to na ovakav nacin, provlacenjem i prozivanjem sudija kroz medije, pozivanjem na nepravdu, jer mi smo opet ponavljam izuzetno pravicni - to nam je na prvom mestu kad smo mi ostecenim, ali iskljucivo MI?
Pa to je jasno. Posto u drustvu ni jedan sistem ne funkcionise kako treba, niko nikome ne veruje, pa zasto bi u fudbalu bili bolji...?
Dakle tu popravke ni napretka nema do daljnjeg. Dok se ne uspostavi jedna institucija od poverenja mozemo samo da se izduvavamo/prepucavamo na stadionima, halama ili na ovaj nacin (za one koji ne posecuju live utakmice)...

...do sledece zavere!

fg

pre 14 godina

pa naravno da se lukic oglasio da pocinje hajka jer svi znamo da igrate SVE sem fudbala....ogradio se a pojma nema.Idi lukicu,terzic te zove

kole pfc

pre 14 godina

Kazi tom malom liliputancu da imamo oci i da znamo kako se navlace utakmice za zvezdu.Pokusavaju svim silama da uzmu titulu iako imaju smesnu ekipu,svesni su toga ali su resili na silu da uzmu pa sta bude.SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN

Tačno

pre 14 godina

Ove godine, ali tako je oduvek, sve se radi da "CeZe" bude prva. Šta se ovaj tu čudi? Ima li igde u svetu da sudija, koji je godinama navijao za "CeZe", svirao penale i razna čuda, sada sedi u upravi svog omiljenog kluba? Velika srpska bruka.

radoslav

pre 14 godina

Svaka čast Lukiću i svima u Zvezdi.
U ovoj zemlji se sve prašta osim uspeha.
Izvučeš klub sa ivice provalije gde je sistematski guran godinama.
Ovo nem a veze sa rivalstvom ovo su jaaako bolesni ljudi.

Vicente Calderon

pre 14 godina

Gospodin sa 'ladnom trajnom je zaboravio da napomene da je sviran nepostojeći penal za Partizan protiv BSK-a,i to kod vodjstva Borčana od 1-0.I još ima obraza da kaže da je BSK oštećen protiv Zvezde.

Iskren čo'ek

pre 14 godina

Haha, pa ne mogu da verujem... Ovaj Đurić definitivno nije poliven svom vodom... Pa šta on priča da mi je znati? Kad je prošle godine Partizan jedva pobeđivao sve je bilo regularno, a sad kad je Zvezda u pitanju odmah "se oseti nešto u vazduhu"... Pitam gospodina Đurića koliko je Partizan prošle sezone dao golova "iz svlačionice", koliko je bilo poništenih golova za protivnike...
Gospodine Đuriću pssssst... Pustite lepo fudbalere da igraju, a vi radite vaš posao...

DRAGAN CG

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .

delija

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju da na Marakani svi,tvoji sinovi ZVEZDO bez tebe ne mogu ziveti

Didi

pre 14 godina

Obecao Djuric ligu sampiona...propalo...Obecao opet,propalo opet...Sad kad Zvezda sigurno koraca ka tituli,mora na neki nacin da skrene paznju sa svojih praznih obecanja time sto ce blatiti Zvezdu.Vec su zaboravili polufinale Kupa Srbije? Sto tada ne rece da se Zvezda favorizuje.Ovo je tipican primer paranoje Topalovica...

Milan

pre 14 godina

Objavite koliko je penala svirano ove, prošle ili bilo koje druge sezone za Partizan, a koliko za zvezdu! Opet kreću čuvena "zvezdina proleća"

vracar navija za zvezdu

pre 14 godina

svi odavno znamo da su sudijske greske deo fudbala i meni je na prvi pogled delovalo da je penal. posle ponovljenog snimka mi je bilo jasno da nije.
medjutim bilo je i kardinalnijih gresaka u mnogo vecim takmicenjima i to samo u zadnjih par meseci. i premijer ligi se to cesto desava, pa se ne prave toliko drame i konspiracije ko kod nas. aman!
mene kao zvezdasa vise brine igra koju je zvezda prikazala u subotu, ali s obzirom na sve okolnosti u klubu i radikalnih promena koje su napravljene pocetkom sezone sa igrackim kadrom, to je ipak ocekivano. strpljenje....

Serdjo

pre 14 godina

Sve stručnjak do stručnjaka: Djurić veliki fudbaler i Binić koji je najuren iz Zvezde pa sad pljuje po bivšem klubu, a sutra da mu vrate neku funkciju u klubu svim srcem bi bio uz Zvezdu.

grobar bg

pre 14 godina

ko o cemu, lopov o postenju. iako sam zagrizeni grobar, i ptice na grani znaju da su zeka, bjeka i kompanija vise od svih imali na platnom spisku nekolicinu sudija. i kao neko ko vrlo dobro poznaje pravila fudbalske igre, takodje tvrdim da je vec dosadna prica o nedosudjenom penalu za pfc u derbijima u zadnjih x derbija, u najmanju ruku glupa, jer samo budala misli da je neki i postojao. cak sam sklon da kazem da su romi vise osteceni u duelima sa nama. i da se razumemo, ne mislim da su u drugim klubovima nesto posteniji, ali ako iko ne treba da prica o postenju, onda su to ljudi iz pfc. i da iskoristim priliku i napisem: Djuric,Nadj,Plavi-mars iz Partizana sa sve Ilicima,Lomicima,Knezevicima i jos nekima!

germinal

pre 14 godina

Kako te nije sramota Djuricu?
Namestate i kradete godinama i sad se pravis blesav, kao samo Zvezda namesta, a Partizan jadan samo posteno..samo budala moze da veruje tebi i tebi slicnima..

penaltik

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna."

Pa naravno, da bi vam sudili penal, igrac mora da udje u sesnesterac, u tome je problem...

Shadow

pre 14 godina

Smešan je ovaj partizan... Pa ako Zvezda plaća sudijama kao što partizan iz očaja želi da dokaže,zašto je onda poništen gol Kadua iz penala? Zašto nije priznat ako je po vama (grobarima) namešteno da Zvezda pobedjuje? Nebuloze... Naučite da podnosite poraze i shvatite da je Zvezda veći klub od vas!

Argument

pre 14 godina

CZV ima jako puno ukradenih titula, ali nikada nije ovako bezočno krala kao ove sezone. To samo slepac, ili neko totalno ostrašćen ne vidi.

Lignjoslav

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!

bgd

pre 14 godina

I posle je Lukic paranoican i lud!?!

Kako vas nije sramota da pominjete sudjenja i ,navodno,nepostojece penale i faulove?
Pa poslednjih 20 trofeja ste uzeli na taj nacin.Sto bezocnim sudijskim kradjama,sto pustanjem vasih filijala.

Hermann

pre 14 godina

Najverovatnije su u pravu Lukic i Adzic,i ja sam se zacudio otkud sad odjednom ta prica na pocetku sezone...eto vam...ko zna mozda je cak Djuric sredio takvo sudjenje u nebitnoj utakmici kod kuce da bi sad digao dreku i stvorio losu atmosferu...a i taj lik iz Jagodine je koliko sam razumeo neki mutan tip...

takva su pravila

pre 14 godina

ocigledno nisi gledao snimak a izgleda da se i nerazumes, gleda gde je poceo kontakt a ne gde je igrac pao, ovde je uklizavanje bilo van 16, a ninkov je sam pao preko igraca, odgledaj snimak polako i sve ce ti biti jasno!

neutralni

pre 14 godina

Stvarno je sramota da to izjavi jedan visoki funkcioner Partizana... Svi u Srbiji koji i povrsno poznaju fudbalske prilike, znaju da i Zvezda i Partizan imaju ogroman uticaj u fudbalskoj organizaciji i da oba kluba imaju veliku pomoc sudija u njihovim mecevima.. To je jedina istina i to sto sada radi taj covek ocito je posledica nemoci i nervoze, jer Partizan nikako ne uspeva da dostigne Zvezdu na prvoj poziciji. Kako god, nije dobro da se stvara takva atmosfera na samom pocetku drugog dela prvenstva, sta li mozemo da ocekujemo u nastavku ?!

Jo

pre 14 godina

Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”, izjavio je Đurić za dnevnik "Blic".

Partizan - BSK Borča 2:1 (1:1)
/Kleo 30 penal, Dijara 51 - Babić 24/



Kako te nije sramota da lazes!!


Imate na Partizan.rs
Jedan bloger priznaje da su titule iz devedesetih osvajane preko Marjanovica i vi nesto pricate o postenju?

grobarrr

pre 14 godina

ma zvezda namesta milion posto..svaku utakmicu da dobiju kao sa 1-0,ma daj bree..a nikad gori tim imaju,realno pripada im neko 3,4 mesto u nasoj ligi..ali ni to im nece pomoci da Partizan opet osvoji duplu krunu..NAPRED PARTIZAN!!!

Nebitan

pre 14 godina

Vrlo je jasno da zelite da destabilizujete CRVENU ZVEZDU jer vam je svima jasno da je krenula pravim putem pa joj zavidite.Penal je bio cist kao suza.A ti i tvoj klub ste poslednji koji ce te o tim laznim sudjenjima pricati.Onaj vas indijanac od igraca,srdja ili kako vec,skratili mu pauzu,kao i vasu kaznu da igrate bez publike.Koristite priliku da se uvucete u guzicu drugim glubovima zbog bodova,pa da svi radite protiv zvezde.Priseti se polufinala kupa partizan ZVEZDA ko je ostecen i koliko puta su sami sebi igraci davali golove da bi partizan dosao do pobede.Ali volim sto shvatate da ste jedan MALI partizan,seoski klub i nista vise.Drzite se vi vase tole super lige.

Dzoooo

pre 14 godina

a sta je djuric predstavnik OFK-e, BSK-a i drugih? pa oni imaju usta a koliko vidim samo to nejmu smeta...ostali nista nisu rekli aiko to smeju i niko nije kaznjen za pricu u nasoj ligi kao sto to rade u drugim zemljama! penal nije ni iskoriscen a o kradji bolje da ne pricaju jer kad se setimo samo ponistenog gola milijasa na derbiju prosle godine,menjanje sudije dan pred utakmicu i ostalog odmah mi ej jasna relacija Djuric-karadzic

x

pre 14 godina

E Sudija ponistio Kaduov prvi penal i vi ovde govorite da je Sudija navalacio na nas??
E sad ispade Partizan kao nikad ne namesta vi ste casni??ccc Koji ste vi licemeri..A ono kad je Vojvodina htela da izadje iz prvenstva??Brzo ce se ovo zaboraviti kao i sve ostalo..briga me sta prica snajder..

Daj molim te!

pre 14 godina

Pravi se javio...proslu sezonu osvajate svaka utakmica 1-0...a sad nama ne sto popujete...a da ne pricam o vasim sudijama tipa Spasojevic.

RR

pre 14 godina

I ko je najglasniji? Pa ravnopravnost je samo za jednake i velike.A ovi mali sa vojnog poligona su ravnopravni koliko i Aston Vila sa Junajtedom ili Majorka sa Realom.Ravnopravnost se zaslužuje a ne dobija tek tako.Budite prvaci Evrope pa se javite.Zvezda mora ,bar malo da bude povlašćena.Ostalo je utopija malog Kalimera.Tako je svuda u uvek.Zar ne?

Joao

pre 14 godina

Ono nauljeno kovrdžavo cnogorče opet ima nešto protiv ovdašnjeg najvećeg kluba... a trebalo bi da ćuti. Ako neko od ovih, bez uvrede, manjih klubova, možda i ima svoje dobre razloge da se žali, predsednik komšijskog kluba stvarno nema.

Gagi_83

pre 14 godina

A ti si se Djuricu bas naigrao profesionalnog fudbala, pa si izuzetno strucan da komentarises sudjenje i pravila fudbalske igre!!! dok te nisu gurnuli da budes predsednik Partizana, fudbal si gledao samo na televiziji... Ali razumem te da kada imas tri puta skuplji tim od ZVEZDE, a zaostajes na tabeli nije svejedno. Uplasio si se kako ces da vratis ulozene pare, posto ove godine nema nista od Lige sampiona...

Bojan red star union

pre 14 godina

Djuricu,sredjuj ti stvari u svojoj kuci. Ne skreci paznju na druge. Da,svi su osteceni kad su igrali protiv Zvezde,kako da ne. To sto su pricali ti ljudi,predstavnici klubova,za Zvezdu isto su pricali i da su osteceni protiv Partizana. Tako da te price bolje da ne plasiras,izlazes sam sebe podsmehu. Realno,nasa liga je nula,zato sto takvi uspesni biznismeni,dovode institucije kao sto su Zvezda i Partizan do prosjackog stapa. Razbacivali ste se milionima za Tosica i Ljajica,gde su vam te pare? A igracima ne dajete plate,sramota. Tako da sredi stvari u svojoj kuci,i ne kukaj da ste stalno osteceni,jer to nije tacno.

les Lionceaux

pre 14 godina

ajde nešto pametno i od Binića :-0 ko bi rekao da će baš od njega doći najpametnija izjava ovdje

a ovaj Đurić, biser.. pa valjda onaj ko namješta zna sudije pet dana pred meč, a ne onaj protiv koga se namješta?! sam se čovjek zapetlja u svoje izmišljanje protiv CRVENE ZVEZDE

Cofi

pre 14 godina

Ko moze da bude 'ostecen' protiv Zvezde?Samo grobari i niko drugi jer ostali deo Srbije,bar njen vecinski deo navija za Zvezdu.I jel Zvezda kriva sto je postigla gol?Sto ga nisu dali na drugoj strani?Komsije vec pocele sa hajkom i izvlacenjima,jadno,a tvrde kako imaju bolji tim,smesno.Nisu nasi igraci krivi sto su dosli iz trece lige i sto su skupljeni kako su skupljeni,momci se bore i daju sve od sebe i za sada su sasvim zasluzeno tu gde jesu,na prvom mestu.A drugima zbog toga moze samo jos vise da bude krivo i neka,bas neka,drago mi je zbog toga!Napred Zvezdo,napred njeni igraci iz trece lige,dokazite svima da i igraci iz 'trece' lige mogu da kada dodju da igraju za Zvezdu da budu sampioni!Ali ne zato sto Zvezda namesta da to budu,vec zato sto Zvezda stvara sampione.Zato igraci i zele u nju da dodju i zaigraju za nju.A neki ce ovde opet o dugovima i ko zna cemu,sitne su to duse kad se raduju tudjoj nesreci,ali za bolje i nisu...napred Zvezda!;))))

hleba bez igara.

pre 14 godina

kad se vec ne igra fudbal, a ono hajde da se bavimo intrigama.

koga uopshte briga? ovo shto ganjaju loptu po (uglavnom) nekim poljanama se ionako ne moze nazvati fudbalom..

tu su strane lige za gledanje - na ovaj otuzan pokushaj lige ogrezao u korupciju, pohlepu i neosnovane ambicije ne treba troshiti vreme...

Ognjen

pre 14 godina

E pa sad...da je neko drugi napao Zvezdu kako ima pomoc sudija pa i da ga podrzim,ali ovako...

I Zvezda i Partizan imaju ogromnu podrsku sudija u prvenstu i svako ko to nece da prizna ispada smesan. Jednostavno imaju ime koje nesto znaci u nasem fudbalu i ljude u savezu i cak i da ne kupe sudiju, sudija ce od straha da ga sutra ne napadaju naginjati na stranu Zvezde i Partizana. Nije to fenomen samo kod nas, toga ima i u Engleskoj, Spaniji, Italiji itd, mozda jedino ne u tolikom obimu kao kod nas i ne tako ocigledno. Tako da mi ova Djuriceva izjava deluje smesna, nikada necu zaboraviti prosle sezone utakmicu Partizan - Jagodina kada je Jagodina dobila na JNA, ljudi to je smesno bilo koliko su ih ovi pustali jer je Jagodini ta pobeda bila neophodna za opsanak, a za uzvrat je Partizan lagano dobio Jagodinu ove sezone. A isti taj Djuric (na nesrecu Grobara) koji sada napada Zvezdu je bio i tada predsednik kluba. Ne kaze se dzabe:" Ko o cemu k**** o postenju"

Conga

pre 14 godina

Eh,Đurić se odmah brani rečima kako su i oni oštećeni protiv Zvezde...ti funkcioneri Partizana u poslednjih nekoliko godina baš daju licemerne i nesportske izjave...najblaže rečeno.
Pazi molim te,onaj kaže da se oseća nešto u vazduhu...kakav je to argument!Uh čoveče i dobar nam je fudbal.....

Michael Scofield

pre 14 godina

Da se razumemo, svi u ligi namestaju, i ne samo kod nas, nego i u regioni, ali Zvezda to radi bas seljacki, pred ocima sviju, a niko ne reaguje!
No nije ni cudo da im se moze, ako je istina da taj supertrazeni Darko Saric stoji iza njih i da placa kako sudije, tako i njihove vodje navijaca kako bi nahuskale masu da ide na utakmice navija za antifudbalere, pa da posle rukovodstvo Zvezde ima alibi da negira namestanje, a krajnje sumnjive rezultate pravda time sto fudbaleri pred toliko navijaca daju 200 % sebe!

mille grobar

pre 14 godina

Ma ajde bre,Zvezda do sada primi 4 gola na svim utakmicama,ne racunajuci derbi, i sada treba da pricamo o regularnosti?!Bespredmetno je.Sve ekipe van JSL,sto u evropi,sto na pripremama,toliko golova ili priblizno,daju im u jednoj utakmici?!Ajde onda da pricamo kako su nasi klubovi amaterski a da Zvezda ima atomsku odbranu i ekstra kvalitet igraca u odnosu na druge superligase...?Ne mrzim ja zvezdu pa da sam jedva docekao priliku da je ispljujem,nego kao obicnom navijacu,gubi mi smisao cela ova prica oko naseg prvenstva...a vi me ubedite da sam ostrascen,naivan,nemoralan ili sta vec...

dux

pre 14 godina

GROBARI ČESTITAM!!!
Predsednik Đurić je i definitivno postao jedan od vas - čim pročita neku vest o Zvezdi, brže bolje se potrudi da je prokomentariše...

Vuk Samotnjak

pre 14 godina

Cekaj, da li se meni cini, ili je sudija trazio da se penal ponovi posto je postignut gol? Ako je tako, onda izgleda da se radi o tome da je sudija los i da mu je kao takvom lakse da sudi za Zvezdu, a ne radi se o nekom namestanju.
To sto se ovaj ukljucuje zvuci vise kao "drzte lopova!". Skretanje paznje sa sopstvenih problema i bedni populizam u najmanju ruku. Ali ne brini, nece te navijaci voleti vise zbog toga.
Sa druge strane, i Lukic i Adzic mnogo pene oko nekih teorija zavere. Ako neko destabilizuje ekipu to su oni! Pustite bre fudbalere i trenera da se usredsrede na fudbal, a oni kakvi su - takvi su.
I na kraju, i ovi iz drugih klubova daju doprinos da u celoj fudbalskoj ligi ima najmanje fudbala. Kada je paznja bila usmerena na neku uzbudljivu utakmicu ili neki vrhunski potez? Ja se vise i ne secam, ali svi zato prde o kradji a loptu ne umeju ni da sutnu.

Der Hesse

pre 14 godina

Mi Srbi postali smo smesniji od nemaca. Sto se pravi tolika buka oko tog penala??? Zar je Cadu doa gol iz tog penala? Nije!!! O cemu mi sad pricamo? I vi sa pogresne strane brda nemojte da pricate da sudije sviraju za Zvezdu, jer u tom slucaju nebi ponavljao penal vec bi dao gol.

dule pfc bg

pre 14 godina

Hvala Bogu da neko ustane i kaze! Posle sramnog priznanja babarogica da je pomagao c***i tokom cele karijere,c***ari i dalje imaju obraza da pricaju o postenju. Svako kolo novi penal za zvezdu.SRAMOTA!!!

Kum

pre 14 godina

Djurić - Ko o čemu,...
Jasno je da su i Partizan i Zvezda uvek tu i tamo povlašćeni od strane sudija, i kao Zvezdaš kažem, to mora pod hitno da se reši, a što se tiče podmetačina, isto važi za svaki klub: odgovarajući u zatvor! Ne želim da zalazim u to ko je i da li je, ali za to se traže dokazi i na sud tojest u zatvor.
Ali ovde videti kako svi prebacuju krivicu na druge, je više nego smešno. Sudija ako hoće da ošteti jedan tim i svira im nepostojeći penal onda ga NE poništava da bi se ponovio!!!
A Djurić nema obraza, tako da njega i njegovu priču ne treba komentarisati.

Lignjoslav

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!

au bre...

pre 14 godina

iako nisam pristalica teorija zavere, lukic je bio izgleda potpuno u pravu kada je govorio da krece hajka protiv zvezde...

dusmani hoce da te uniste...

dux

pre 14 godina

GROBARI ČESTITAM!!!
Predsednik Đurić je i definitivno postao jedan od vas - čim pročita neku vest o Zvezdi, brže bolje se potrudi da je prokomentariše...

Jo

pre 14 godina

Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”, izjavio je Đurić za dnevnik "Blic".

Partizan - BSK Borča 2:1 (1:1)
/Kleo 30 penal, Dijara 51 - Babić 24/



Kako te nije sramota da lazes!!


Imate na Partizan.rs
Jedan bloger priznaje da su titule iz devedesetih osvajane preko Marjanovica i vi nesto pricate o postenju?

Ognjen

pre 14 godina

E pa sad...da je neko drugi napao Zvezdu kako ima pomoc sudija pa i da ga podrzim,ali ovako...

I Zvezda i Partizan imaju ogromnu podrsku sudija u prvenstu i svako ko to nece da prizna ispada smesan. Jednostavno imaju ime koje nesto znaci u nasem fudbalu i ljude u savezu i cak i da ne kupe sudiju, sudija ce od straha da ga sutra ne napadaju naginjati na stranu Zvezde i Partizana. Nije to fenomen samo kod nas, toga ima i u Engleskoj, Spaniji, Italiji itd, mozda jedino ne u tolikom obimu kao kod nas i ne tako ocigledno. Tako da mi ova Djuriceva izjava deluje smesna, nikada necu zaboraviti prosle sezone utakmicu Partizan - Jagodina kada je Jagodina dobila na JNA, ljudi to je smesno bilo koliko su ih ovi pustali jer je Jagodini ta pobeda bila neophodna za opsanak, a za uzvrat je Partizan lagano dobio Jagodinu ove sezone. A isti taj Djuric (na nesrecu Grobara) koji sada napada Zvezdu je bio i tada predsednik kluba. Ne kaze se dzabe:" Ko o cemu k**** o postenju"

penaltik

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna."

Pa naravno, da bi vam sudili penal, igrac mora da udje u sesnesterac, u tome je problem...

x

pre 14 godina

E Sudija ponistio Kaduov prvi penal i vi ovde govorite da je Sudija navalacio na nas??
E sad ispade Partizan kao nikad ne namesta vi ste casni??ccc Koji ste vi licemeri..A ono kad je Vojvodina htela da izadje iz prvenstva??Brzo ce se ovo zaboraviti kao i sve ostalo..briga me sta prica snajder..

Joao

pre 14 godina

Ono nauljeno kovrdžavo cnogorče opet ima nešto protiv ovdašnjeg najvećeg kluba... a trebalo bi da ćuti. Ako neko od ovih, bez uvrede, manjih klubova, možda i ima svoje dobre razloge da se žali, predsednik komšijskog kluba stvarno nema.

dule pfc bg

pre 14 godina

Hvala Bogu da neko ustane i kaze! Posle sramnog priznanja babarogica da je pomagao c***i tokom cele karijere,c***ari i dalje imaju obraza da pricaju o postenju. Svako kolo novi penal za zvezdu.SRAMOTA!!!

radoslav

pre 14 godina

Svaka čast Lukiću i svima u Zvezdi.
U ovoj zemlji se sve prašta osim uspeha.
Izvučeš klub sa ivice provalije gde je sistematski guran godinama.
Ovo nem a veze sa rivalstvom ovo su jaaako bolesni ljudi.

Neko tamo

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”

Da niste celu jesen igrali sa 4 zadnja vezna, devet bekova i jednim golmanom, mozda biste i usli u protivnicki sesnaesterac i stvorili neku gol priliku pa i povecali sansu da vam se svira penal usled startova protivnickih fudbalera.

Gledaj malo u svoje dvoriste... idi namesti mini val... mani se Zvezde...

Der Hesse

pre 14 godina

Mi Srbi postali smo smesniji od nemaca. Sto se pravi tolika buka oko tog penala??? Zar je Cadu doa gol iz tog penala? Nije!!! O cemu mi sad pricamo? I vi sa pogresne strane brda nemojte da pricate da sudije sviraju za Zvezdu, jer u tom slucaju nebi ponavljao penal vec bi dao gol.

Dzoooo

pre 14 godina

a sta je djuric predstavnik OFK-e, BSK-a i drugih? pa oni imaju usta a koliko vidim samo to nejmu smeta...ostali nista nisu rekli aiko to smeju i niko nije kaznjen za pricu u nasoj ligi kao sto to rade u drugim zemljama! penal nije ni iskoriscen a o kradji bolje da ne pricaju jer kad se setimo samo ponistenog gola milijasa na derbiju prosle godine,menjanje sudije dan pred utakmicu i ostalog odmah mi ej jasna relacija Djuric-karadzic

RR

pre 14 godina

I ko je najglasniji? Pa ravnopravnost je samo za jednake i velike.A ovi mali sa vojnog poligona su ravnopravni koliko i Aston Vila sa Junajtedom ili Majorka sa Realom.Ravnopravnost se zaslužuje a ne dobija tek tako.Budite prvaci Evrope pa se javite.Zvezda mora ,bar malo da bude povlašćena.Ostalo je utopija malog Kalimera.Tako je svuda u uvek.Zar ne?

les Lionceaux

pre 14 godina

ajde nešto pametno i od Binića :-0 ko bi rekao da će baš od njega doći najpametnija izjava ovdje

a ovaj Đurić, biser.. pa valjda onaj ko namješta zna sudije pet dana pred meč, a ne onaj protiv koga se namješta?! sam se čovjek zapetlja u svoje izmišljanje protiv CRVENE ZVEZDE

Baba Roga

pre 14 godina

Ja samo jos ocekujem da sudije na terenu pocnu skakati i ljubiti se sa igracima Cz kad zveda postigne pogodak. Samo jos to nedostaje.

Daj molim te!

pre 14 godina

Pravi se javio...proslu sezonu osvajate svaka utakmica 1-0...a sad nama ne sto popujete...a da ne pricam o vasim sudijama tipa Spasojevic.

grobarrr

pre 14 godina

ma zvezda namesta milion posto..svaku utakmicu da dobiju kao sa 1-0,ma daj bree..a nikad gori tim imaju,realno pripada im neko 3,4 mesto u nasoj ligi..ali ni to im nece pomoci da Partizan opet osvoji duplu krunu..NAPRED PARTIZAN!!!

Cofi

pre 14 godina

Ko moze da bude 'ostecen' protiv Zvezde?Samo grobari i niko drugi jer ostali deo Srbije,bar njen vecinski deo navija za Zvezdu.I jel Zvezda kriva sto je postigla gol?Sto ga nisu dali na drugoj strani?Komsije vec pocele sa hajkom i izvlacenjima,jadno,a tvrde kako imaju bolji tim,smesno.Nisu nasi igraci krivi sto su dosli iz trece lige i sto su skupljeni kako su skupljeni,momci se bore i daju sve od sebe i za sada su sasvim zasluzeno tu gde jesu,na prvom mestu.A drugima zbog toga moze samo jos vise da bude krivo i neka,bas neka,drago mi je zbog toga!Napred Zvezdo,napred njeni igraci iz trece lige,dokazite svima da i igraci iz 'trece' lige mogu da kada dodju da igraju za Zvezdu da budu sampioni!Ali ne zato sto Zvezda namesta da to budu,vec zato sto Zvezda stvara sampione.Zato igraci i zele u nju da dodju i zaigraju za nju.A neki ce ovde opet o dugovima i ko zna cemu,sitne su to duse kad se raduju tudjoj nesreci,ali za bolje i nisu...napred Zvezda!;))))

mille grobar

pre 14 godina

Ma ajde bre,Zvezda do sada primi 4 gola na svim utakmicama,ne racunajuci derbi, i sada treba da pricamo o regularnosti?!Bespredmetno je.Sve ekipe van JSL,sto u evropi,sto na pripremama,toliko golova ili priblizno,daju im u jednoj utakmici?!Ajde onda da pricamo kako su nasi klubovi amaterski a da Zvezda ima atomsku odbranu i ekstra kvalitet igraca u odnosu na druge superligase...?Ne mrzim ja zvezdu pa da sam jedva docekao priliku da je ispljujem,nego kao obicnom navijacu,gubi mi smisao cela ova prica oko naseg prvenstva...a vi me ubedite da sam ostrascen,naivan,nemoralan ili sta vec...

DRAGAN CG

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .

Shadow

pre 14 godina

Smešan je ovaj partizan... Pa ako Zvezda plaća sudijama kao što partizan iz očaja želi da dokaže,zašto je onda poništen gol Kadua iz penala? Zašto nije priznat ako je po vama (grobarima) namešteno da Zvezda pobedjuje? Nebuloze... Naučite da podnosite poraze i shvatite da je Zvezda veći klub od vas!

Bojan red star union

pre 14 godina

Djuricu,sredjuj ti stvari u svojoj kuci. Ne skreci paznju na druge. Da,svi su osteceni kad su igrali protiv Zvezde,kako da ne. To sto su pricali ti ljudi,predstavnici klubova,za Zvezdu isto su pricali i da su osteceni protiv Partizana. Tako da te price bolje da ne plasiras,izlazes sam sebe podsmehu. Realno,nasa liga je nula,zato sto takvi uspesni biznismeni,dovode institucije kao sto su Zvezda i Partizan do prosjackog stapa. Razbacivali ste se milionima za Tosica i Ljajica,gde su vam te pare? A igracima ne dajete plate,sramota. Tako da sredi stvari u svojoj kuci,i ne kukaj da ste stalno osteceni,jer to nije tacno.

Gagi_83

pre 14 godina

A ti si se Djuricu bas naigrao profesionalnog fudbala, pa si izuzetno strucan da komentarises sudjenje i pravila fudbalske igre!!! dok te nisu gurnuli da budes predsednik Partizana, fudbal si gledao samo na televiziji... Ali razumem te da kada imas tri puta skuplji tim od ZVEZDE, a zaostajes na tabeli nije svejedno. Uplasio si se kako ces da vratis ulozene pare, posto ove godine nema nista od Lige sampiona...

sramota

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...
(sasko, 2. mart 2010 14:23)

tipican beogradski "mangup"
da se nadovezem na temu-zaboravio je da spomene utakmicu poslednjeg kola prvog dela zvezda-SPARTAK,gde pri vodjstvu 1:0 za spale i mnogo bolje igre golubova,svira penal da se covek nogom prekrsti,a u sledecem napadu propusta da svira vise nego ocigledan faul nad mijicem na sredini posle cega zvezda postize drugi pogodak,samim tim demoralise igrace spartaka,i ubija im svaku zelju za fudbalom...

Milan

pre 14 godina

Objavite koliko je penala svirano ove, prošle ili bilo koje druge sezone za Partizan, a koliko za zvezdu! Opet kreću čuvena "zvezdina proleća"

Stoper

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!
(Lignjoslav, 2. mart 2010 14:27)

Ne lupaj, pravi si Lignjoslav :)
Tada kad je Bozovic oborio rekord, Partizanu su ponistavani golovi, kako u prvenstvu tako i na evropskoj sceni! Cak i u tom pomenutom derbiju se desila ista stvar, a vam su priznavani neregularni golovi! I kad vec volis da preuvelicavas, reci da nije u 98 minutu nego 128!

Toliko ste isfrustrirani poslednjih deceniju i po, da ne znate sta vise da pisete osim cuvenog Barija i ovakvih gluposti!
Ne volim snajdera i Nadju ne mogu da oprostim za razne gluposti, ali oni ne cine Partizan! Partizan cinim ja i jos milion drugih, jer volim ga kao oka dva!

Nebitan

pre 14 godina

Vrlo je jasno da zelite da destabilizujete CRVENU ZVEZDU jer vam je svima jasno da je krenula pravim putem pa joj zavidite.Penal je bio cist kao suza.A ti i tvoj klub ste poslednji koji ce te o tim laznim sudjenjima pricati.Onaj vas indijanac od igraca,srdja ili kako vec,skratili mu pauzu,kao i vasu kaznu da igrate bez publike.Koristite priliku da se uvucete u guzicu drugim glubovima zbog bodova,pa da svi radite protiv zvezde.Priseti se polufinala kupa partizan ZVEZDA ko je ostecen i koliko puta su sami sebi igraci davali golove da bi partizan dosao do pobede.Ali volim sto shvatate da ste jedan MALI partizan,seoski klub i nista vise.Drzite se vi vase tole super lige.

Dacha

pre 14 godina

...očekujemo brzu reakciju i demante na ovakve neistine, laži i napade na instituciju srpstva od istaknutog člana uprave crvene zvezde - Branimira Babarogića

Navijac najboljih

pre 14 godina

Citao sam redom komentare dok nisam procitao ovaj.

@Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?
(Voja Delija, 2. mart 2010 14:39)


Zamislite samo kako razmisljaju zvezdini navijaci!!!

anti franjevac

pre 14 godina

O postenju pricaju bas Partizan i Jagodina. Dva kluba za koje se vezuje namesten mec pri kraju proslog prvenstva. Tada je gle cuda Jagodina spektakularnom pobedom nad "rekorderom" na stadionu JNA obezbedila opstanak. Kakva podudarnost.

Zhhika

pre 14 godina

Braćo grobari ne nasedajte na ovo šlihtanje jer, verujte mi, to je jedini cilj ovakve izjave dragog nam predsednika.Poenta je da se sad mi napljujemo sa komšijama i da se stvori utisak da smo mi zapravo mnogo jaki i da dragi nam predsednik savršeno obavlja svoj posao ali eto, sudije favorizuju druge.Da me ne shvatite pogrešno, vrlo moguće da ima nečega u ovome što je rekao, ali prvo neka on obavi svoj posao kako treba, neka napravi jak i stabilan klub, pa neka onda priča o drugima, a do tada ima ko će to da radi.Većina navijača (beše 93%?) će se složiti sa mnom kad kažem da Dragan Djurić pomaže Zvezdi više nego sve sudije zajedno.Pozdrav svim objektivnim grobarima i delijama...

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Setimo se autogola Bajalice koji je tada igrao za OFK protiv Partizana, autogol je bio postignutu 107-om minutu... Dakle, psssst! Tisina.

Conga

pre 14 godina

Eh,Đurić se odmah brani rečima kako su i oni oštećeni protiv Zvezde...ti funkcioneri Partizana u poslednjih nekoliko godina baš daju licemerne i nesportske izjave...najblaže rečeno.
Pazi molim te,onaj kaže da se oseća nešto u vazduhu...kakav je to argument!Uh čoveče i dobar nam je fudbal.....

LoshMi

pre 14 godina

Ove taktichno plasirane nebuloze od strane vasheg predsednika ne mogu da poremete Zvezdu i njene mlade igrache zato shto je Pizon napravio sjajnu atmosferu u timu i takve stvari ih i ne dotichu. Zato vam preporuchujem da nastavite da trchite da ne izgubite i drugo mesto.

Argument

pre 14 godina

CZV ima jako puno ukradenih titula, ali nikada nije ovako bezočno krala kao ove sezone. To samo slepac, ili neko totalno ostrašćen ne vidi.

Ogi

pre 14 godina

Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)

Sta, ti sada kao vise verujes svojim ocima nego Djuricu i pajtosu mu iz Jagodine?? Ma daj molim te.

Tačno

pre 14 godina

Ove godine, ali tako je oduvek, sve se radi da "CeZe" bude prva. Šta se ovaj tu čudi? Ima li igde u svetu da sudija, koji je godinama navijao za "CeZe", svirao penale i razna čuda, sada sedi u upravi svog omiljenog kluba? Velika srpska bruka.

shone

pre 14 godina

Po ovome što sada zaključujem najbolje da se Zvezdi ne sviraju penali kada stvarno postoje da bi neki "mali" ljudu bili zadovoljni. Ono u subotu je prekršaj u prostoru prdviđenom za sviranje penala.
A što se tiče drugoplasiranog tima na tabeli i samo jednog sviranog penala, ehh šta sad treba da se penalom sankcionišu startovi na vaše igrače oko centra terena pa da bi ih imali više. Jednostavno rečeno nije postojalo uslova za sviranje više od jednog penala.
Alooo, penal se svira kada je došlo do prekršaja ili igranja rukom u prostoru koji nazivamo šesnaesterac ili kazneni prostor i nigde drugde na terenu.

Vuk Samotnjak

pre 14 godina

Cekaj, da li se meni cini, ili je sudija trazio da se penal ponovi posto je postignut gol? Ako je tako, onda izgleda da se radi o tome da je sudija los i da mu je kao takvom lakse da sudi za Zvezdu, a ne radi se o nekom namestanju.
To sto se ovaj ukljucuje zvuci vise kao "drzte lopova!". Skretanje paznje sa sopstvenih problema i bedni populizam u najmanju ruku. Ali ne brini, nece te navijaci voleti vise zbog toga.
Sa druge strane, i Lukic i Adzic mnogo pene oko nekih teorija zavere. Ako neko destabilizuje ekipu to su oni! Pustite bre fudbalere i trenera da se usredsrede na fudbal, a oni kakvi su - takvi su.
I na kraju, i ovi iz drugih klubova daju doprinos da u celoj fudbalskoj ligi ima najmanje fudbala. Kada je paznja bila usmerena na neku uzbudljivu utakmicu ili neki vrhunski potez? Ja se vise i ne secam, ali svi zato prde o kradji a loptu ne umeju ni da sutnu.

komsija

pre 14 godina

Zvezdas sam i ne kazem da nema po malo "navijanja" sudija za Beogradski dvojac kad su domaca takmicenja u pitanju. Ali toga ima i u evropskim ligama kad su veliki klubovi u pitanju, bas kao sto rece i Binic. Medjutim, izjaviti da su gosti unapred izgubili sva gostovanja u Beogradu, to vec nema veze sa istinom. Ponekad ima verovatno i namestanja, ali je "malo" upadljiv ovaj orkestriran i koordiniran nastup Jagodinca i krojacha, onako, upada u oci ta njihova sloga kad su optuzbe protiv CZ u pitanju. Uostalom, sto se niko nije bunio proteklih par godina na sudjenje kad je CZ u pitanju? Dok smo bili u kanalu i kad je svako otkidao bodove Zvezdi i na Marakani i drugde, i kad je Zvezda igrala ocajnu, rezultatski najgoru sezonu u istoriji, sudjenje je znaci bilo u redu. Medjutim, cim smo se konsolidovali, stali na noge, cim je zaveden red u klubu i u timu, i kad su rezultati svega toga poceli da dolaze na terenu a mi se nasli na vrhu tabele, sad odjednom sudjenje ne valja? Providna teorija, pretanka... Uostalom, taj penal je ponovljen pa promasen (mozda i pravicno), ali je zato onaj gol Ignjatijevica postignut iz apsolutno pravedno dosudjenog slobodnog udarca, i ne znam sta tu nije jasno Jagodincima? Odlicnu partiju koju su pruzili na Marakani su samo pokvarili ovakvim lupetanjima, a njima niko nije kriv sto svoje prilike na toj utakmici nisu znali da realizuju. Dakle, sramota za njih. Medjutim, da sramota bude jos veca, isti ovaj predsednik FK Jagodina je koliko prosle sezone uveliko "mutio" sa FKP, i kao sto mu je i porucio Adzic, on je najmanje kompetentan od svih da prica o (ne)regularnosti takmicenja, ali taj covek izgleda ima "tanku" pamet a podeblji obraz.
Medjutim, vrhunac cinizma, malicioznosti, neprofesionalnosti, nesportskog duha, zavisti, i naravno kompleksa je izjava ovog shnajdera kojeg niko nista nije pitao ali eto, mora covek da prokomentarise CZ pa to ti je. Dobro kaze ona izreka: koga svrbi, taj se cese =) Dakle, znamo svi sta boli krojacha, ali ovo je stvarno sramota kako se on ponasa. To sta radi sa FKP me ne interesuje, neka tera on prave grobare iz kluba i zavodi diktaturu do mile volje, ali ako i pored daleko skupljeg tima on opet nema rezultate, najmanje mu je kriva Zvezda i zato bolje mu je da cuti. Ako pored Toleta i kompanije on ima obraza da pominje neregularnost sudjenja kad je FK CZ u pitanju, onda je jos gori od svog "ortaka" iz Jagodine, sa kojim je lepo "saradjivao" prosle sezone. Sem toga, evo lepo rece i ovaj iz FK Javor da im je prosle sezone ponisten cist gol protiv FKP, tako da je krojachu bolje da gleda svoja posla i cisti svoje dvoriste nego sto gleda u komsijsko. Znamo svi da su u komsiluku "malo" nervozni zbog stanja na tabeli i da su ocekivali da se "prosetaju" kroz ovu sezonu i da nisu ocekivali da ce Zvezda tako brzo da stane na noge. Tesko i naporno su radili da bi unistili FK CZ, podrivali i spolja ali i iznutra, i taman kad su pomislili da su je bacili na kolena Zvezda se vratila za par meseci i iz nicega napravila tim i rezultate, a najmanje sto su u komsiluku ocekivali je da tako brzo vide CZ na celu tabele. I sad naravno, nervoza se uvlaci polako, a ovaj nastup shnajdera je samo dokaz toga. To samo pokazuje KOLIKO on i svi oni imaju stvarno kompleksa od CZ, a sa druge strane dosta govori i o njegovoj profesionalnosti i sportskim manirima. Jad i beda. Kao okoreli Zvezdas, mogu samo da izjavim da mi je drago sto ovakav covek vodi FKP, doduse sami ste ga hteli. A ruku na srce, boljeg i ne zasluzujete =)
Trofeji se vracaju kuci!

bgd

pre 14 godina

I posle je Lukic paranoican i lud!?!

Kako vas nije sramota da pominjete sudjenja i ,navodno,nepostojece penale i faulove?
Pa poslednjih 20 trofeja ste uzeli na taj nacin.Sto bezocnim sudijskim kradjama,sto pustanjem vasih filijala.

Monden

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .
(DRAGAN CG, 2. mart 2010 14:03)

Prvi put u životu čujemo za klub koji se zove 'Zvijezda'.

Kum

pre 14 godina

Djurić - Ko o čemu,...
Jasno je da su i Partizan i Zvezda uvek tu i tamo povlašćeni od strane sudija, i kao Zvezdaš kažem, to mora pod hitno da se reši, a što se tiče podmetačina, isto važi za svaki klub: odgovarajući u zatvor! Ne želim da zalazim u to ko je i da li je, ali za to se traže dokazi i na sud tojest u zatvor.
Ali ovde videti kako svi prebacuju krivicu na druge, je više nego smešno. Sudija ako hoće da ošteti jedan tim i svira im nepostojeći penal onda ga NE poništava da bi se ponovio!!!
A Djurić nema obraza, tako da njega i njegovu priču ne treba komentarisati.

Michael Scofield

pre 14 godina

Da se razumemo, svi u ligi namestaju, i ne samo kod nas, nego i u regioni, ali Zvezda to radi bas seljacki, pred ocima sviju, a niko ne reaguje!
No nije ni cudo da im se moze, ako je istina da taj supertrazeni Darko Saric stoji iza njih i da placa kako sudije, tako i njihove vodje navijaca kako bi nahuskale masu da ide na utakmice navija za antifudbalere, pa da posle rukovodstvo Zvezde ima alibi da negira namestanje, a krajnje sumnjive rezultate pravda time sto fudbaleri pred toliko navijaca daju 200 % sebe!

Didi

pre 14 godina

Obecao Djuric ligu sampiona...propalo...Obecao opet,propalo opet...Sad kad Zvezda sigurno koraca ka tituli,mora na neki nacin da skrene paznju sa svojih praznih obecanja time sto ce blatiti Zvezdu.Vec su zaboravili polufinale Kupa Srbije? Sto tada ne rece da se Zvezda favorizuje.Ovo je tipican primer paranoje Topalovica...

KK Dominacija

pre 14 godina

Da, ovo što tvrde navijači Zvezde kako igrači Partizana retko ulaze u šesnaesterac stvarno je istina. Valjda je zato Partizan i dao više golova od njihovog kluba. Sve sa svoje polovine.

Pedja

pre 14 godina

Posle utakmice Zvezda-Jagodina bila je konferencija za medije na kojoj je pored ostalih bio i trener Jagodine. On se ni jednom nije zalio na sudjenje i lepo je cestitao Zvezdi pobedu i cak rekao (iz kurtoazije) da je i Zvezda odigrala dobro. I zanimljivo je da su se setili tek dva dana posle utakmice da su osteceni. Sto to nisu rekli odmah? Kao sto Barsa i Real u Primeri imaju povlasceno sudjenje tako i Zvezda i Partizan to imaju u nasoj ligi, ali to nije uvek i nije tako drasticno kao sto se prica. Ja sam Zvezdas ali nisam ostrascen kao neke delije i grobari ovde. Ako mi sa ovakvim timom osvojimo titulu osvojicemo je zato sto ce Partizan koji je mnogo jaci odigrati sezonu jos slabije.

Shommy82

pre 14 godina

Grobari hocemo o sudijama? Derbi na jna Djordjevic kao poslednji obara RUKAMA Koromana - nema faula. Kup na Marakani Milijas postize cist pogodak za 3:2 od 0:2 - ofsajd, iako je poslednji igrac odbrane bio 5 (slovima: pet) metara ispred Milijasa... Kada bih nastavio pisao bih nedelju dana i komentar bi se protegao na tri stranice minimum. Ali ako hocete mogu i to, jos kad krenemo sa ostalim utakmicama.

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Ne bih da me neko pogresno shvati da podrzavam previse Djurica ili tako nesto, al moram da priznam da je covek rekao istinu. Penali za zvezdu se sviraju kao od sale dok nekim drugim klubovima to ne ide bas tako lako. Drugo, ovo nije stvar procene ili ubedjenja nego jednostavno statisticki podaci govore da je za Partizan dosudjen 1 a za zvezdu mnogo vise penala i to samo u ovoj sezoni (bese nas neki zovu penaltizan). Isti ti podaci kazu da za nas na derbiju nije sviran penal vec skoro 20 godina. Da ne govorimo o cinjenicama da na svakom drugom derbiju neko od nasih popije crveni, a na drugoj strani igrac zvezde moze da bude iskljucen samo ukoliko pokusa ubistvo Moreire kao sto je to prosle godine uradio Gaj, a cak je i u toj situaciji ni kriv ni duzan i Mo bio iskljucen. E sad, moze neko da misli sta 'oce al brojevi ne lazu.

E da, ne zelim cak ni da se prisecam poslednjih 5 ili 6 meceva izmedju zvezde i Rada. To sta se tu sve desavalo je tuzno i pominjati, na kraju krajeva ima sigurno ko navija za Rad pa se sigurno ti ljudi secaju sta je sve tu bilo. Svaka slucajnost pominjanja upravo tog duela je apsolutno namerna.

anlišDbist!

pre 14 godina

E zbog ovakvih kao što je đurić je srbija seljačka zemlja i zbog takvih nas niko neuzima za ozbiljno. Malo štiha nije na odmet..

Svetozar

pre 14 godina

Ljudi nemoj da ste glupi i da stalno nasedate na iste jeftine for.Posto znaju da nam je fudbal ocajan, svi oni zajedno pokusavaju da dignu tenzije i zainteresuju javnost koju iniace ovakav fudbal ne zanima.

oooj djuricu moje lanee sljive su mi neobraneee...

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Au brate mili... A dobro ko izgubi ima pravo da se ljuti!!
Sledece kolo pobedjujemo 5:0, mozda vas tad ubedimo da nema namestanja!!!

germinal

pre 14 godina

Kako te nije sramota Djuricu?
Namestate i kradete godinama i sad se pravis blesav, kao samo Zvezda namesta, a Partizan jadan samo posteno..samo budala moze da veruje tebi i tebi slicnima..

Serdjo

pre 14 godina

Sve stručnjak do stručnjaka: Djurić veliki fudbaler i Binić koji je najuren iz Zvezde pa sad pljuje po bivšem klubu, a sutra da mu vrate neku funkciju u klubu svim srcem bi bio uz Zvezdu.

amateri

pre 14 godina

ja mislim da bi vam svima bilo najbolje da pustite te velikane (pogotovo Zvezdu koju tako zdusno svi napadate, sad kad se jedva malo povadila iz bule mislite da ce trositi vreme i novac na neke malverzacije na koje insinuirate ) i da pocnete svi za promenu malo da igrate fudbal jer svi zajedno ne vredite za jedan Vulverhempton da ne pominjem neke jace klubove!!

Nikopol

pre 14 godina

Izvinjavam se zbog spama.
Lignjoslave,
da li se secash kako su se igrachi sunchali na JNA? prelezali su pola 2 poluvremena. Mae-geri Koromana? Bogunovicev pogodak koji se sa tribine video.. i + samo za tebe, pogledaj bolje vreme kad je pao pogodak. Sva ova kuknjava ne sluzi nichemu drugom nego da podigne tenziju u fudbalu poshto ochigledno kvalitetom ne moze da se namame gledaoci.. toliko.

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

Djuric jedva docekao da se opravda za drugo mesto,a jel se secas predhodne 2 sezone,utakmica sa Vojvodinom,ponistenih golova,ponistenog gola Milijasu u kupu,i mnogih drugih 'slucajnih' gresaka? Grobari vas da nema trebalo bi vas izmisliti.

Vicente Calderon

pre 14 godina

Gospodin sa 'ladnom trajnom je zaboravio da napomene da je sviran nepostojeći penal za Partizan protiv BSK-a,i to kod vodjstva Borčana od 1-0.I još ima obraza da kaže da je BSK oštećen protiv Zvezde.

srbijazarekg

pre 14 godina

Poslednji penal na derbiju koji je sviran u korist Partizana je bio jaaako davno...bio sam mali...proguglajte malo i nadjite statistiku...a onda ce biti samo...psssst!!!

grobar bg

pre 14 godina

ko o cemu, lopov o postenju. iako sam zagrizeni grobar, i ptice na grani znaju da su zeka, bjeka i kompanija vise od svih imali na platnom spisku nekolicinu sudija. i kao neko ko vrlo dobro poznaje pravila fudbalske igre, takodje tvrdim da je vec dosadna prica o nedosudjenom penalu za pfc u derbijima u zadnjih x derbija, u najmanju ruku glupa, jer samo budala misli da je neki i postojao. cak sam sklon da kazem da su romi vise osteceni u duelima sa nama. i da se razumemo, ne mislim da su u drugim klubovima nesto posteniji, ali ako iko ne treba da prica o postenju, onda su to ljudi iz pfc. i da iskoristim priliku i napisem: Djuric,Nadj,Plavi-mars iz Partizana sa sve Ilicima,Lomicima,Knezevicima i jos nekima!

LoshMi

pre 14 godina

# @: Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)


BOGAMI NIJE

[link]
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:55)

Ti brate nisi normalan! Penal jeste smeshan ali i ispravan. Uporedi ove dve slike i videcesh gde je kontakt! Na tvojoj slici nema kontakta. Strashno!!

obican prosecan lik

pre 14 godina

Čovek koji je na izborima pobedio Savu Miloševića, onako kako je pobedio, je poslednji koji sme da priča o poštenju.

Verovatno sprema izgovor za drugo mesto ove sezone. Neverovatno je da ljudi smatraju da sudija svira "nepostojeći" penal, ako isti taj sudija, odmah potom poništi gol iz tog penala? No, neki kompleksi se nikada neće izlečiti.

A sada će hiljade "web grobara" pohrliti da ga podrže i daju negativne komentare na svaki tekst koji iole odražava realnost ili podržava Zvezdu.

Inače, interesantna je ova pojava zvana "web gorbari". Ima ih sigurno oko 1000 kom i otvaraju sve teme gde se pominje CZ i odmah pišu protiv, a zatim jedni drugima daju pozitivne, a svima ostalima negativne komentare... Pojava za stručno izučavanje... izađite malo, lepo je vreme, prošetajte, dišite kiseonik, dobro je i zdravo. Od sujete, ljubomore i besa se čovek razboli.

LJuba iz Nis

pre 14 godina

Činjenica je da i za CZ i Partizan kad im ne ide rade sudije.I ovako ispada da se fudbal u ovoj Srbija igra zbog CZ i Partizana,a ostale klubove ko šljivi.Prošle sezone i ove sezone FK Rad je oštećen drastično u duelima sa CZ što govori da je sudija Gobeljić dobio 8 utakmica kazne zato što ponistio dva regularna gola.Ove sezone je kažnjen isto i sudija Marko Popović sa 4 utakmice zbog previda na štetu Rada u korist CZ. Prošle sezone sudija D.Stanković kažnjen sa dve utakmice ne suđenja zbog previda na račun FK Rad protiv Partizana i farsa se dalje nažalost nastavlja na štetu malih klubova.

Voja Delija

pre 14 godina

Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?

Hermann

pre 14 godina

Najverovatnije su u pravu Lukic i Adzic,i ja sam se zacudio otkud sad odjednom ta prica na pocetku sezone...eto vam...ko zna mozda je cak Djuric sredio takvo sudjenje u nebitnoj utakmici kod kuce da bi sad digao dreku i stvorio losu atmosferu...a i taj lik iz Jagodine je koliko sam razumeo neki mutan tip...

Markos1325

pre 14 godina

Što se lože ovi navijači...svi znaju da titule idu 2 za 2. I to znaju i Lukić i Đurić i Zeka i Džaja...a oni kao kada nisu "njihove" sezone repliciraju ovako da se ne vidi da nije namešteno prvenstvo i da zamute vodu o navodnoj borbi za titulu.... Sve veliki zvezdaši i partizanovci tu su da peru novac i ugrade se u ugovore...Srbija do Sremske Mitrovice i do Požrevca ko shvati shvatiće...

GOXSTAR

pre 14 godina

dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju, ali nece im poci za rukom jer oni neznaju, nasi sinovi na marakani svi, bez ove zvezde nemogu ziveti!

Brankica - Delija! 5. stub srpstva!

pre 14 godina

Sta je grobari?! Nema titule ove sezone, pa cemo odmah da trazimo opravdanja. Mr. zekstra, umesto da se bavi spasavanjem svog kluba, glumi advokata provincijskim klubcicma - "penaltizan nije ostecen protiv Zvezde, al, eto svi drugi kazu da jesu, znaci prvenstvo koje ce Zvezda da osvoji nije regularno. Nema veze sto mi nemamo pojma, krivo je sudjenje"! A onda se jave "svi drugi" i sve demantuju. Bolje cuti da te tvoji "navijaci" ne ture u pesmu pored Brankice!

Iskren čo'ek

pre 14 godina

Haha, pa ne mogu da verujem... Ovaj Đurić definitivno nije poliven svom vodom... Pa šta on priča da mi je znati? Kad je prošle godine Partizan jedva pobeđivao sve je bilo regularno, a sad kad je Zvezda u pitanju odmah "se oseti nešto u vazduhu"... Pitam gospodina Đurića koliko je Partizan prošle sezone dao golova "iz svlačionice", koliko je bilo poništenih golova za protivnike...
Gospodine Đuriću pssssst... Pustite lepo fudbalere da igraju, a vi radite vaš posao...

Zika

pre 14 godina

Rece Djuric i ostade ziv... A sto su Partizanovim protivnicima ponistena 4 regularna gola da bi valjda onaj nesrecni golman bio nesavladan ne znam koliko, to nema veze... Ali s druge strane, ako provereni fudbalski strucnjak Djuric to tvrdi, onda je verovatno istina. Sacuvaj Boze!

takva su pravila

pre 14 godina

ocigledno nisi gledao snimak a izgleda da se i nerazumes, gleda gde je poceo kontakt a ne gde je igrac pao, ovde je uklizavanje bilo van 16, a ninkov je sam pao preko igraca, odgledaj snimak polako i sve ce ti biti jasno!

delija

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju da na Marakani svi,tvoji sinovi ZVEZDO bez tebe ne mogu ziveti

vracar navija za zvezdu

pre 14 godina

svi odavno znamo da su sudijske greske deo fudbala i meni je na prvi pogled delovalo da je penal. posle ponovljenog snimka mi je bilo jasno da nije.
medjutim bilo je i kardinalnijih gresaka u mnogo vecim takmicenjima i to samo u zadnjih par meseci. i premijer ligi se to cesto desava, pa se ne prave toliko drame i konspiracije ko kod nas. aman!
mene kao zvezdasa vise brine igra koju je zvezda prikazala u subotu, ali s obzirom na sve okolnosti u klubu i radikalnih promena koje su napravljene pocetkom sezone sa igrackim kadrom, to je ipak ocekivano. strpljenje....

kole pfc

pre 14 godina

Kazi tom malom liliputancu da imamo oci i da znamo kako se navlace utakmice za zvezdu.Pokusavaju svim silama da uzmu titulu iako imaju smesnu ekipu,svesni su toga ali su resili na silu da uzmu pa sta bude.SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN

Molle

pre 14 godina

Ja, ka' sam bio mali, rekli mi da je "Hrabri krojac" bajka. I da od kafe raste rep i da od masturbiranja dlakave dlanovi i sve tako nesto...

Nikopol

pre 14 godina

Shommy82
greshka kod tog gola nije ofsajd Milijasha nego pasivni ofsajd. Ajd' sad kad bih se setio podizanja zastavice pa spushtanja pomocnog sudije kod nekog vasheg pogodka..

Svašta na svetu

pre 14 godina

Shommy82
Oćemo i mi nabrajati? 130.derbi - Milijaš sam pada pored Smiljanića,sudija svira penal. 133.derbi - Gaj šutira Jovetića u stomak u gol-šansi za našeg igrača - sudija ne svira ništa.Dalje:134.derbi - Gaj davi Moreiru i obojica dobijaju crveni karton.135.derbi - poništen čist gol Bogunovića.137.derbi - Ignjatijević kupi loptu rukom u svom šesnaestercu - naravno,nema penala.Dakle, ko je oštećen?

hleba bez igara.

pre 14 godina

kad se vec ne igra fudbal, a ono hajde da se bavimo intrigama.

koga uopshte briga? ovo shto ganjaju loptu po (uglavnom) nekim poljanama se ionako ne moze nazvati fudbalom..

tu su strane lige za gledanje - na ovaj otuzan pokushaj lige ogrezao u korupciju, pohlepu i neosnovane ambicije ne treba troshiti vreme...

pfc

pre 14 godina

Kako tako ne razmisljate? Kakve veze ima sto je sudija ponovio penal? Ajde sad - ako sam vec jednom ostetio Jagodinu svirajuci nepostojeci penal daj da ih i drugi put ostetim priznajuci nepravilno izveden isti. STO JE MNOGO MNOGO JE SLOZICETE SE !

Druga stvar - to je najgluplje pravilo u fudbalu. Imas penal, ako ga ne izvedes kako treba CAO DOVIDJENJA a ne da ponavlja sve dok ga ne izvede lepo. Kad nepravilno izvedes aut nema ponavljanja. Stvarno glupo pravilo...

darko_trebinje

pre 14 godina

sta se ovaj javlja,je li ga neko prozivao ili se sam prepoznao pa da se na vreme odgovori...nasla k..va da prica o postenju...jasno je da niko nije cist i da je stanje takvo kakvo je,nije ni u Evropi mnogo bolje,mislim na sudjenje i naravno da su sudije pod pritiskom kad sude Zvezdi i Partizanu,jer ovi hoce da pobede po svaku cenu...a Djuric je inace advokat manjih klubova,koji ne znaju sami da se oglase pa iznosi cinjenice da su ovi znali sudije i 5 dana ranije...STRASNO

boki

pre 14 godina

Argument@ Imaš li ti neke dokaze za svoje tvrdnje ili ti naprosto smeta što smo ispred vas? Zanimljivo pričao sa predstavnicima BSK. Koje su pobijedili autogolom i iz nepostojećeg penala!

sasko

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...

djape

pre 14 godina

Đurić sada radi ono što su *ani radili poslednjih sezona, tj. svoju nesposobnost svaljuje na sudije. Da u poslednje dve sezone nisu otišli Rukavina, Obradović, Jovetić, Lazić, Tošić, Žuka, Stevanović, Ljajić, itd. ne bi sad zvezdi pomoglo ni 100 sudija.

fg

pre 14 godina

pa naravno da se lukic oglasio da pocinje hajka jer svi znamo da igrate SVE sem fudbala....ogradio se a pojma nema.Idi lukicu,terzic te zove

fabregas

pre 14 godina

Stalno vam nesto navijaci vojnog kluba JSD Partizan smete.Secam se jedne utakmice derbija sedamdesetih godina kadaje MilkoDjurovski jos igrao za Zvezdu.Izvodi se aut Milko mozda za korak ispred protivnickog igraca i dajegol.Digla se prasina kako je Milko bio uofsajdu (iz auta nema ofsajda).Kako TV kamera ne stoji u dobrom poloZaju. Isli su dotle da su zvali profesore sa arhitekture koji predaju perspektivu dadokazu da je Milko bio u ofsajdu.Ovo pisem koliko vas samo poraz od Zvezde bolii oliko svaka pobeda zvezde boli

neutralni

pre 14 godina

Stvarno je sramota da to izjavi jedan visoki funkcioner Partizana... Svi u Srbiji koji i povrsno poznaju fudbalske prilike, znaju da i Zvezda i Partizan imaju ogroman uticaj u fudbalskoj organizaciji i da oba kluba imaju veliku pomoc sudija u njihovim mecevima.. To je jedina istina i to sto sada radi taj covek ocito je posledica nemoci i nervoze, jer Partizan nikako ne uspeva da dostigne Zvezdu na prvoj poziciji. Kako god, nije dobro da se stvara takva atmosfera na samom pocetku drugog dela prvenstva, sta li mozemo da ocekujemo u nastavku ?!

shkan

pre 14 godina

nemojte vise da placete, nego igrajte taj fudbal....
djuricu ne blamiraj nas vise, nemamo mi sta da pricamo o "nasem" a pogotovo tvom postenju....

crta

pre 14 godina

Šta nije jasno,sve je bilo u kaznenom,vidi se na slici dole?Faul je kad je prekšaj van ali ga igrač vuče do kaznenog!Setite se Njukasl Partizan i penala na Bjekoviću koji je bio van kaznenog!

Moma

pre 14 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti...reko bi nas narod!
OK
Ali nacin na koji se to uvek radi je uvek 'srpski'...Uvek je neko drugi kriv i uvek je neka velika zavera protiv nas i mi uvek vidimo kad je sudjeno protiv nas, a uopste ne registrujemo kad se sudi u nasu korist, a na ociglednu stetu protivnika - jer to je tako normalno!!
Zasto uvek traziti krivca i to na ovakav nacin, provlacenjem i prozivanjem sudija kroz medije, pozivanjem na nepravdu, jer mi smo opet ponavljam izuzetno pravicni - to nam je na prvom mestu kad smo mi ostecenim, ali iskljucivo MI?
Pa to je jasno. Posto u drustvu ni jedan sistem ne funkcionise kako treba, niko nikome ne veruje, pa zasto bi u fudbalu bili bolji...?
Dakle tu popravke ni napretka nema do daljnjeg. Dok se ne uspostavi jedna institucija od poverenja mozemo samo da se izduvavamo/prepucavamo na stadionima, halama ili na ovaj nacin (za one koji ne posecuju live utakmice)...

...do sledece zavere!

jumper

pre 14 godina

cujes ovog kralja,ono je bio penal protiv jagodine,hahah,onde nije bilo ni faula,a kamoli penala majstore,ti si fudbal ocigledno igrao samo na sony-u...uhvatili ste se ya ponisten gol milijasu,i sta jos...pa nama bre 35 derbija nije sviran penal,a bilo je najmanje 10,gospodo babarogici,vi o sudjenju da ste malo realni ne bi smeli da se javljate,al za vas je realnost nepoznanica...tisina

Pedja

pre 14 godina

Secamo se kada je Dragan Ciric u solo prodoru rukom sebi dao for i postigao gol za pobedu Partizana u derbiju 2:1. Secamo se kada je Drazen Bolic postigao autogol koji je ponisten zbog pasivnog ofsajda u kojem je bio Zvezdin igrac pa je tako sudija spasio Partizan da ne bude 5:0 nego 4:0. Secamo se Milijasevog gola u kupu... To sto vama 15 godina nije dosudjen penal i vi to stalno ponavljte je besmisleno zato sto Zvezdini igraci zaista retko prave penale. Od Barija do danas retke su i Evropske ekipe kojima je dosudjen penal protiv Zvezde. TO ZNACI DA IH ZVEZDINI IGRACI NE PRAVE. U tom duelu Gaj-Moreira, Gaj je zasluzio crveni karton a Moreira iskreno nije bez obzira sto je Moreira najprljaviji i najbezobrazniji igrac u ligi.

zyx

pre 14 godina

@shone
Ono u subotu nije bio start u sesnaestercu. Ja licno mislim da nije bio ni faul, ali o tome bismo mogli da raspravljamo. Ono o cemu ne mozemo je da je start bio VAN sesnaesterca. I kako sad da se vodi bilo kakva normalna diskusija kad se kaze laz za nesto sto je potpuno ocigledno?

jedna jedina

pre 14 godina

Svako se prvenstvo do sada resavalo izmedju Partizana i Zvezde. Niko drugi nije mogao da uzme titutulu (odnosno, mogao je najveci mafijas). Ostali - kus. Moze da se prepucavate ovde koliko hocete nista vam ne vredi. Drzavni projekti su drzavni projekti, pa neka se smenjuju...

Иван-Ниш

pre 14 godina

Изгледа да у Партизану и Ц. Звезди воде некакав рат ван терена пошто изгледа на терену у Европи више неће ништа да значе неко догледно време. Пре неки дан Лукић са небулозним изјавама, сада Ђурић скреће тему... ма лепота. Још кад им се придруже фудбалски зналци из кладионица, "ватрени навијачи", балавурдија и остала елита, ето нама просперитета у фудбалу. Срећом да имамо једног господина за селектора, бар док га мафија не натера да псује и да се куне у Живојина Мишића као онај 2006, па има зашта да се прати домаћи фудбал. Ако и то пукне, савршено ни је свеједно да ли ће ФК Ц.Звезда и ФК Партизан уопште и да постоје.

Shommy82

pre 14 godina

(Nikopol, 3. mart 2010 04:09)
Secamo se da ste trazili ofsajd iz auta (genijalno). Secamo se Piksijevog gola sa centra koji je ponisten zbog ofsajda (ili mozda ne sme da se da gol sa pola?), secamo se i kada Radomanov pomocnik ne dize zastavicu iako je Kezman u debelom ofsajdu (2:2 na Marakani 20.3.1999.)...

Joker

pre 14 godina

Nije čudo što živimo u ovakvoj zemlji kad svi navijaju za ova dva režimska kluba. Smešno je i žalosno kad se naša velika dvojka žali na suđenje

Lignjoslav

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!

au bre...

pre 14 godina

iako nisam pristalica teorija zavere, lukic je bio izgleda potpuno u pravu kada je govorio da krece hajka protiv zvezde...

dusmani hoce da te uniste...

dule pfc bg

pre 14 godina

Hvala Bogu da neko ustane i kaze! Posle sramnog priznanja babarogica da je pomagao c***i tokom cele karijere,c***ari i dalje imaju obraza da pricaju o postenju. Svako kolo novi penal za zvezdu.SRAMOTA!!!

grobarrr

pre 14 godina

ma zvezda namesta milion posto..svaku utakmicu da dobiju kao sa 1-0,ma daj bree..a nikad gori tim imaju,realno pripada im neko 3,4 mesto u nasoj ligi..ali ni to im nece pomoci da Partizan opet osvoji duplu krunu..NAPRED PARTIZAN!!!

RR

pre 14 godina

I ko je najglasniji? Pa ravnopravnost je samo za jednake i velike.A ovi mali sa vojnog poligona su ravnopravni koliko i Aston Vila sa Junajtedom ili Majorka sa Realom.Ravnopravnost se zaslužuje a ne dobija tek tako.Budite prvaci Evrope pa se javite.Zvezda mora ,bar malo da bude povlašćena.Ostalo je utopija malog Kalimera.Tako je svuda u uvek.Zar ne?

Jo

pre 14 godina

Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”, izjavio je Đurić za dnevnik "Blic".

Partizan - BSK Borča 2:1 (1:1)
/Kleo 30 penal, Dijara 51 - Babić 24/



Kako te nije sramota da lazes!!


Imate na Partizan.rs
Jedan bloger priznaje da su titule iz devedesetih osvajane preko Marjanovica i vi nesto pricate o postenju?

dux

pre 14 godina

GROBARI ČESTITAM!!!
Predsednik Đurić je i definitivno postao jedan od vas - čim pročita neku vest o Zvezdi, brže bolje se potrudi da je prokomentariše...

Argument

pre 14 godina

CZV ima jako puno ukradenih titula, ali nikada nije ovako bezočno krala kao ove sezone. To samo slepac, ili neko totalno ostrašćen ne vidi.

mille grobar

pre 14 godina

Ma ajde bre,Zvezda do sada primi 4 gola na svim utakmicama,ne racunajuci derbi, i sada treba da pricamo o regularnosti?!Bespredmetno je.Sve ekipe van JSL,sto u evropi,sto na pripremama,toliko golova ili priblizno,daju im u jednoj utakmici?!Ajde onda da pricamo kako su nasi klubovi amaterski a da Zvezda ima atomsku odbranu i ekstra kvalitet igraca u odnosu na druge superligase...?Ne mrzim ja zvezdu pa da sam jedva docekao priliku da je ispljujem,nego kao obicnom navijacu,gubi mi smisao cela ova prica oko naseg prvenstva...a vi me ubedite da sam ostrascen,naivan,nemoralan ili sta vec...

Michael Scofield

pre 14 godina

Da se razumemo, svi u ligi namestaju, i ne samo kod nas, nego i u regioni, ali Zvezda to radi bas seljacki, pred ocima sviju, a niko ne reaguje!
No nije ni cudo da im se moze, ako je istina da taj supertrazeni Darko Saric stoji iza njih i da placa kako sudije, tako i njihove vodje navijaca kako bi nahuskale masu da ide na utakmice navija za antifudbalere, pa da posle rukovodstvo Zvezde ima alibi da negira namestanje, a krajnje sumnjive rezultate pravda time sto fudbaleri pred toliko navijaca daju 200 % sebe!

Milan

pre 14 godina

Objavite koliko je penala svirano ove, prošle ili bilo koje druge sezone za Partizan, a koliko za zvezdu! Opet kreću čuvena "zvezdina proleća"

Navijac najboljih

pre 14 godina

Citao sam redom komentare dok nisam procitao ovaj.

@Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?
(Voja Delija, 2. mart 2010 14:39)


Zamislite samo kako razmisljaju zvezdini navijaci!!!

penaltik

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna."

Pa naravno, da bi vam sudili penal, igrac mora da udje u sesnesterac, u tome je problem...

Dacha

pre 14 godina

...očekujemo brzu reakciju i demante na ovakve neistine, laži i napade na instituciju srpstva od istaknutog člana uprave crvene zvezde - Branimira Babarogića

Stoper

pre 14 godina

Ovo jue definitivno, najsramnija izjava u prethodnih 10 godina!!!!
Predsednik partizana prica o sudijama???? Zaboravili ste gol u 98. minutu na derbiju? Zaboravili ste "rekord" Bozovica, kad je protivnicima ponisteno 5-6 REGULARNIH golova?? Zaboravili ste koliko je protivnickih igraca iskljuceno protiv partizana???
Zaboravili ste kradje protiv Vojvodine, protiv Borca, protiv Javora????
Zaboravili ste da je pola lige htelo da istupi iz takmicenja zbog PARTIZANA??????
Zaboravili ste smanjanje kazne Knezevicu, zbog divljackog starta nad Lekicem na SAMO jednu utakmicu (Pepe za istu stvar pauzirao 10 utakmica)????
Zaboravili ste i ofsajd Milijasa, kad je na svim evropskim TV stanicama, taj snimak pustan u rubrici "verovali ili ne"??????
Zaboravili ste da je Tomislav Karadzic u isto vreme bio predsednik partizana i FSS?????
A uhvatili ste se za jedan penal koji je CIST KAO SUZA??? A sto ne pominjete kako su Zvezdi sudjeni ofsajdi u sansama 1 na 1, nekoliko puta, a ofsajda nije bilo??
I sad ce ljudi iz partizana da nam drze lekcije o postenju???
Ljudi koji sami sebi odredjuju sudije???
Ljudi iz kluba zbog koga je POLA LIGE htelo da napusti takmicenje, zbog neregularnosti????
SRAMOTA!!!!!
Ali nece vam pomoci ni te necasne radnje, ZVEZDA ce biti SAMPION iako vam je Tomislav predsednik FSS!!!!
(Lignjoslav, 2. mart 2010 14:27)

Ne lupaj, pravi si Lignjoslav :)
Tada kad je Bozovic oborio rekord, Partizanu su ponistavani golovi, kako u prvenstvu tako i na evropskoj sceni! Cak i u tom pomenutom derbiju se desila ista stvar, a vam su priznavani neregularni golovi! I kad vec volis da preuvelicavas, reci da nije u 98 minutu nego 128!

Toliko ste isfrustrirani poslednjih deceniju i po, da ne znate sta vise da pisete osim cuvenog Barija i ovakvih gluposti!
Ne volim snajdera i Nadju ne mogu da oprostim za razne gluposti, ali oni ne cine Partizan! Partizan cinim ja i jos milion drugih, jer volim ga kao oka dva!

Cofi

pre 14 godina

Ko moze da bude 'ostecen' protiv Zvezde?Samo grobari i niko drugi jer ostali deo Srbije,bar njen vecinski deo navija za Zvezdu.I jel Zvezda kriva sto je postigla gol?Sto ga nisu dali na drugoj strani?Komsije vec pocele sa hajkom i izvlacenjima,jadno,a tvrde kako imaju bolji tim,smesno.Nisu nasi igraci krivi sto su dosli iz trece lige i sto su skupljeni kako su skupljeni,momci se bore i daju sve od sebe i za sada su sasvim zasluzeno tu gde jesu,na prvom mestu.A drugima zbog toga moze samo jos vise da bude krivo i neka,bas neka,drago mi je zbog toga!Napred Zvezdo,napred njeni igraci iz trece lige,dokazite svima da i igraci iz 'trece' lige mogu da kada dodju da igraju za Zvezdu da budu sampioni!Ali ne zato sto Zvezda namesta da to budu,vec zato sto Zvezda stvara sampione.Zato igraci i zele u nju da dodju i zaigraju za nju.A neki ce ovde opet o dugovima i ko zna cemu,sitne su to duse kad se raduju tudjoj nesreci,ali za bolje i nisu...napred Zvezda!;))))

Tačno

pre 14 godina

Ove godine, ali tako je oduvek, sve se radi da "CeZe" bude prva. Šta se ovaj tu čudi? Ima li igde u svetu da sudija, koji je godinama navijao za "CeZe", svirao penale i razna čuda, sada sedi u upravi svog omiljenog kluba? Velika srpska bruka.

radoslav

pre 14 godina

Svaka čast Lukiću i svima u Zvezdi.
U ovoj zemlji se sve prašta osim uspeha.
Izvučeš klub sa ivice provalije gde je sistematski guran godinama.
Ovo nem a veze sa rivalstvom ovo su jaaako bolesni ljudi.

Neko tamo

pre 14 godina

"Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna”

Da niste celu jesen igrali sa 4 zadnja vezna, devet bekova i jednim golmanom, mozda biste i usli u protivnicki sesnaesterac i stvorili neku gol priliku pa i povecali sansu da vam se svira penal usled startova protivnickih fudbalera.

Gledaj malo u svoje dvoriste... idi namesti mini val... mani se Zvezde...

Nebitan

pre 14 godina

Vrlo je jasno da zelite da destabilizujete CRVENU ZVEZDU jer vam je svima jasno da je krenula pravim putem pa joj zavidite.Penal je bio cist kao suza.A ti i tvoj klub ste poslednji koji ce te o tim laznim sudjenjima pricati.Onaj vas indijanac od igraca,srdja ili kako vec,skratili mu pauzu,kao i vasu kaznu da igrate bez publike.Koristite priliku da se uvucete u guzicu drugim glubovima zbog bodova,pa da svi radite protiv zvezde.Priseti se polufinala kupa partizan ZVEZDA ko je ostecen i koliko puta su sami sebi igraci davali golove da bi partizan dosao do pobede.Ali volim sto shvatate da ste jedan MALI partizan,seoski klub i nista vise.Drzite se vi vase tole super lige.

x

pre 14 godina

E Sudija ponistio Kaduov prvi penal i vi ovde govorite da je Sudija navalacio na nas??
E sad ispade Partizan kao nikad ne namesta vi ste casni??ccc Koji ste vi licemeri..A ono kad je Vojvodina htela da izadje iz prvenstva??Brzo ce se ovo zaboraviti kao i sve ostalo..briga me sta prica snajder..

Der Hesse

pre 14 godina

Mi Srbi postali smo smesniji od nemaca. Sto se pravi tolika buka oko tog penala??? Zar je Cadu doa gol iz tog penala? Nije!!! O cemu mi sad pricamo? I vi sa pogresne strane brda nemojte da pricate da sudije sviraju za Zvezdu, jer u tom slucaju nebi ponavljao penal vec bi dao gol.

Shommy82

pre 14 godina

Grobari hocemo o sudijama? Derbi na jna Djordjevic kao poslednji obara RUKAMA Koromana - nema faula. Kup na Marakani Milijas postize cist pogodak za 3:2 od 0:2 - ofsajd, iako je poslednji igrac odbrane bio 5 (slovima: pet) metara ispred Milijasa... Kada bih nastavio pisao bih nedelju dana i komentar bi se protegao na tri stranice minimum. Ali ako hocete mogu i to, jos kad krenemo sa ostalim utakmicama.

Conga

pre 14 godina

Eh,Đurić se odmah brani rečima kako su i oni oštećeni protiv Zvezde...ti funkcioneri Partizana u poslednjih nekoliko godina baš daju licemerne i nesportske izjave...najblaže rečeno.
Pazi molim te,onaj kaže da se oseća nešto u vazduhu...kakav je to argument!Uh čoveče i dobar nam je fudbal.....

Shone P.F.C.

pre 14 godina

Ne bih da me neko pogresno shvati da podrzavam previse Djurica ili tako nesto, al moram da priznam da je covek rekao istinu. Penali za zvezdu se sviraju kao od sale dok nekim drugim klubovima to ne ide bas tako lako. Drugo, ovo nije stvar procene ili ubedjenja nego jednostavno statisticki podaci govore da je za Partizan dosudjen 1 a za zvezdu mnogo vise penala i to samo u ovoj sezoni (bese nas neki zovu penaltizan). Isti ti podaci kazu da za nas na derbiju nije sviran penal vec skoro 20 godina. Da ne govorimo o cinjenicama da na svakom drugom derbiju neko od nasih popije crveni, a na drugoj strani igrac zvezde moze da bude iskljucen samo ukoliko pokusa ubistvo Moreire kao sto je to prosle godine uradio Gaj, a cak je i u toj situaciji ni kriv ni duzan i Mo bio iskljucen. E sad, moze neko da misli sta 'oce al brojevi ne lazu.

E da, ne zelim cak ni da se prisecam poslednjih 5 ili 6 meceva izmedju zvezde i Rada. To sta se tu sve desavalo je tuzno i pominjati, na kraju krajeva ima sigurno ko navija za Rad pa se sigurno ti ljudi secaju sta je sve tu bilo. Svaka slucajnost pominjanja upravo tog duela je apsolutno namerna.

srbijazarekg

pre 14 godina

Poslednji penal na derbiju koji je sviran u korist Partizana je bio jaaako davno...bio sam mali...proguglajte malo i nadjite statistiku...a onda ce biti samo...psssst!!!

kole pfc

pre 14 godina

Kazi tom malom liliputancu da imamo oci i da znamo kako se navlace utakmice za zvezdu.Pokusavaju svim silama da uzmu titulu iako imaju smesnu ekipu,svesni su toga ali su resili na silu da uzmu pa sta bude.SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN

Nikopol

pre 14 godina

Shommy82
greshka kod tog gola nije ofsajd Milijasha nego pasivni ofsajd. Ajd' sad kad bih se setio podizanja zastavice pa spushtanja pomocnog sudije kod nekog vasheg pogodka..

Gagi_83

pre 14 godina

A ti si se Djuricu bas naigrao profesionalnog fudbala, pa si izuzetno strucan da komentarises sudjenje i pravila fudbalske igre!!! dok te nisu gurnuli da budes predsednik Partizana, fudbal si gledao samo na televiziji... Ali razumem te da kada imas tri puta skuplji tim od ZVEZDE, a zaostajes na tabeli nije svejedno. Uplasio si se kako ces da vratis ulozene pare, posto ove godine nema nista od Lige sampiona...

sramota

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...
(sasko, 2. mart 2010 14:23)

tipican beogradski "mangup"
da se nadovezem na temu-zaboravio je da spomene utakmicu poslednjeg kola prvog dela zvezda-SPARTAK,gde pri vodjstvu 1:0 za spale i mnogo bolje igre golubova,svira penal da se covek nogom prekrsti,a u sledecem napadu propusta da svira vise nego ocigledan faul nad mijicem na sredini posle cega zvezda postize drugi pogodak,samim tim demoralise igrace spartaka,i ubija im svaku zelju za fudbalom...

Baba Roga

pre 14 godina

Ja samo jos ocekujem da sudije na terenu pocnu skakati i ljubiti se sa igracima Cz kad zveda postigne pogodak. Samo jos to nedostaje.

Ognjen

pre 14 godina

E pa sad...da je neko drugi napao Zvezdu kako ima pomoc sudija pa i da ga podrzim,ali ovako...

I Zvezda i Partizan imaju ogromnu podrsku sudija u prvenstu i svako ko to nece da prizna ispada smesan. Jednostavno imaju ime koje nesto znaci u nasem fudbalu i ljude u savezu i cak i da ne kupe sudiju, sudija ce od straha da ga sutra ne napadaju naginjati na stranu Zvezde i Partizana. Nije to fenomen samo kod nas, toga ima i u Engleskoj, Spaniji, Italiji itd, mozda jedino ne u tolikom obimu kao kod nas i ne tako ocigledno. Tako da mi ova Djuriceva izjava deluje smesna, nikada necu zaboraviti prosle sezone utakmicu Partizan - Jagodina kada je Jagodina dobila na JNA, ljudi to je smesno bilo koliko su ih ovi pustali jer je Jagodini ta pobeda bila neophodna za opsanak, a za uzvrat je Partizan lagano dobio Jagodinu ove sezone. A isti taj Djuric (na nesrecu Grobara) koji sada napada Zvezdu je bio i tada predsednik kluba. Ne kaze se dzabe:" Ko o cemu k**** o postenju"

DRAGAN CG

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .

Serdjo

pre 14 godina

Sve stručnjak do stručnjaka: Djurić veliki fudbaler i Binić koji je najuren iz Zvezde pa sad pljuje po bivšem klubu, a sutra da mu vrate neku funkciju u klubu svim srcem bi bio uz Zvezdu.

LoshMi

pre 14 godina

Ove taktichno plasirane nebuloze od strane vasheg predsednika ne mogu da poremete Zvezdu i njene mlade igrache zato shto je Pizon napravio sjajnu atmosferu u timu i takve stvari ih i ne dotichu. Zato vam preporuchujem da nastavite da trchite da ne izgubite i drugo mesto.

komsija

pre 14 godina

Zvezdas sam i ne kazem da nema po malo "navijanja" sudija za Beogradski dvojac kad su domaca takmicenja u pitanju. Ali toga ima i u evropskim ligama kad su veliki klubovi u pitanju, bas kao sto rece i Binic. Medjutim, izjaviti da su gosti unapred izgubili sva gostovanja u Beogradu, to vec nema veze sa istinom. Ponekad ima verovatno i namestanja, ali je "malo" upadljiv ovaj orkestriran i koordiniran nastup Jagodinca i krojacha, onako, upada u oci ta njihova sloga kad su optuzbe protiv CZ u pitanju. Uostalom, sto se niko nije bunio proteklih par godina na sudjenje kad je CZ u pitanju? Dok smo bili u kanalu i kad je svako otkidao bodove Zvezdi i na Marakani i drugde, i kad je Zvezda igrala ocajnu, rezultatski najgoru sezonu u istoriji, sudjenje je znaci bilo u redu. Medjutim, cim smo se konsolidovali, stali na noge, cim je zaveden red u klubu i u timu, i kad su rezultati svega toga poceli da dolaze na terenu a mi se nasli na vrhu tabele, sad odjednom sudjenje ne valja? Providna teorija, pretanka... Uostalom, taj penal je ponovljen pa promasen (mozda i pravicno), ali je zato onaj gol Ignjatijevica postignut iz apsolutno pravedno dosudjenog slobodnog udarca, i ne znam sta tu nije jasno Jagodincima? Odlicnu partiju koju su pruzili na Marakani su samo pokvarili ovakvim lupetanjima, a njima niko nije kriv sto svoje prilike na toj utakmici nisu znali da realizuju. Dakle, sramota za njih. Medjutim, da sramota bude jos veca, isti ovaj predsednik FK Jagodina je koliko prosle sezone uveliko "mutio" sa FKP, i kao sto mu je i porucio Adzic, on je najmanje kompetentan od svih da prica o (ne)regularnosti takmicenja, ali taj covek izgleda ima "tanku" pamet a podeblji obraz.
Medjutim, vrhunac cinizma, malicioznosti, neprofesionalnosti, nesportskog duha, zavisti, i naravno kompleksa je izjava ovog shnajdera kojeg niko nista nije pitao ali eto, mora covek da prokomentarise CZ pa to ti je. Dobro kaze ona izreka: koga svrbi, taj se cese =) Dakle, znamo svi sta boli krojacha, ali ovo je stvarno sramota kako se on ponasa. To sta radi sa FKP me ne interesuje, neka tera on prave grobare iz kluba i zavodi diktaturu do mile volje, ali ako i pored daleko skupljeg tima on opet nema rezultate, najmanje mu je kriva Zvezda i zato bolje mu je da cuti. Ako pored Toleta i kompanije on ima obraza da pominje neregularnost sudjenja kad je FK CZ u pitanju, onda je jos gori od svog "ortaka" iz Jagodine, sa kojim je lepo "saradjivao" prosle sezone. Sem toga, evo lepo rece i ovaj iz FK Javor da im je prosle sezone ponisten cist gol protiv FKP, tako da je krojachu bolje da gleda svoja posla i cisti svoje dvoriste nego sto gleda u komsijsko. Znamo svi da su u komsiluku "malo" nervozni zbog stanja na tabeli i da su ocekivali da se "prosetaju" kroz ovu sezonu i da nisu ocekivali da ce Zvezda tako brzo da stane na noge. Tesko i naporno su radili da bi unistili FK CZ, podrivali i spolja ali i iznutra, i taman kad su pomislili da su je bacili na kolena Zvezda se vratila za par meseci i iz nicega napravila tim i rezultate, a najmanje sto su u komsiluku ocekivali je da tako brzo vide CZ na celu tabele. I sad naravno, nervoza se uvlaci polako, a ovaj nastup shnajdera je samo dokaz toga. To samo pokazuje KOLIKO on i svi oni imaju stvarno kompleksa od CZ, a sa druge strane dosta govori i o njegovoj profesionalnosti i sportskim manirima. Jad i beda. Kao okoreli Zvezdas, mogu samo da izjavim da mi je drago sto ovakav covek vodi FKP, doduse sami ste ga hteli. A ruku na srce, boljeg i ne zasluzujete =)
Trofeji se vracaju kuci!

Daj molim te!

pre 14 godina

Pravi se javio...proslu sezonu osvajate svaka utakmica 1-0...a sad nama ne sto popujete...a da ne pricam o vasim sudijama tipa Spasojevic.

Joao

pre 14 godina

Ono nauljeno kovrdžavo cnogorče opet ima nešto protiv ovdašnjeg najvećeg kluba... a trebalo bi da ćuti. Ako neko od ovih, bez uvrede, manjih klubova, možda i ima svoje dobre razloge da se žali, predsednik komšijskog kluba stvarno nema.

grobar bg

pre 14 godina

ko o cemu, lopov o postenju. iako sam zagrizeni grobar, i ptice na grani znaju da su zeka, bjeka i kompanija vise od svih imali na platnom spisku nekolicinu sudija. i kao neko ko vrlo dobro poznaje pravila fudbalske igre, takodje tvrdim da je vec dosadna prica o nedosudjenom penalu za pfc u derbijima u zadnjih x derbija, u najmanju ruku glupa, jer samo budala misli da je neki i postojao. cak sam sklon da kazem da su romi vise osteceni u duelima sa nama. i da se razumemo, ne mislim da su u drugim klubovima nesto posteniji, ali ako iko ne treba da prica o postenju, onda su to ljudi iz pfc. i da iskoristim priliku i napisem: Djuric,Nadj,Plavi-mars iz Partizana sa sve Ilicima,Lomicima,Knezevicima i jos nekima!

fg

pre 14 godina

pa naravno da se lukic oglasio da pocinje hajka jer svi znamo da igrate SVE sem fudbala....ogradio se a pojma nema.Idi lukicu,terzic te zove

les Lionceaux

pre 14 godina

ajde nešto pametno i od Binića :-0 ko bi rekao da će baš od njega doći najpametnija izjava ovdje

a ovaj Đurić, biser.. pa valjda onaj ko namješta zna sudije pet dana pred meč, a ne onaj protiv koga se namješta?! sam se čovjek zapetlja u svoje izmišljanje protiv CRVENE ZVEZDE

LoshMi

pre 14 godina

# @: Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)


BOGAMI NIJE

[link]
(Zelja fcv, 2. mart 2010 14:55)

Ti brate nisi normalan! Penal jeste smeshan ali i ispravan. Uporedi ove dve slike i videcesh gde je kontakt! Na tvojoj slici nema kontakta. Strashno!!

pfc

pre 14 godina

Kako tako ne razmisljate? Kakve veze ima sto je sudija ponovio penal? Ajde sad - ako sam vec jednom ostetio Jagodinu svirajuci nepostojeci penal daj da ih i drugi put ostetim priznajuci nepravilno izveden isti. STO JE MNOGO MNOGO JE SLOZICETE SE !

Druga stvar - to je najgluplje pravilo u fudbalu. Imas penal, ako ga ne izvedes kako treba CAO DOVIDJENJA a ne da ponavlja sve dok ga ne izvede lepo. Kad nepravilno izvedes aut nema ponavljanja. Stvarno glupo pravilo...

Zika

pre 14 godina

Rece Djuric i ostade ziv... A sto su Partizanovim protivnicima ponistena 4 regularna gola da bi valjda onaj nesrecni golman bio nesavladan ne znam koliko, to nema veze... Ali s druge strane, ako provereni fudbalski strucnjak Djuric to tvrdi, onda je verovatno istina. Sacuvaj Boze!

Shadow

pre 14 godina

Smešan je ovaj partizan... Pa ako Zvezda plaća sudijama kao što partizan iz očaja želi da dokaže,zašto je onda poništen gol Kadua iz penala? Zašto nije priznat ako je po vama (grobarima) namešteno da Zvezda pobedjuje? Nebuloze... Naučite da podnosite poraze i shvatite da je Zvezda veći klub od vas!

Voja Delija

pre 14 godina

Pa, kako ovog Djurica nije sramota?!? Svi znamo kako je Partizan prosle godine osvojio titulu... svi klubovi ginuli protiv Zvezde, dok Partizan sve svoje utakmice resavao minimalnim rezultatom... pa ko je na celu saveza, nije Dzajic sigurno... a jos je najgore sto pominje da se Zvezdi uvek zna ko ce da sudi... ako cemo po tom osnovu, zasto njima uvek bitne utakmice sudi Mazic?

Didi

pre 14 godina

Obecao Djuric ligu sampiona...propalo...Obecao opet,propalo opet...Sad kad Zvezda sigurno koraca ka tituli,mora na neki nacin da skrene paznju sa svojih praznih obecanja time sto ce blatiti Zvezdu.Vec su zaboravili polufinale Kupa Srbije? Sto tada ne rece da se Zvezda favorizuje.Ovo je tipican primer paranoje Topalovica...

Bojan red star union

pre 14 godina

Djuricu,sredjuj ti stvari u svojoj kuci. Ne skreci paznju na druge. Da,svi su osteceni kad su igrali protiv Zvezde,kako da ne. To sto su pricali ti ljudi,predstavnici klubova,za Zvezdu isto su pricali i da su osteceni protiv Partizana. Tako da te price bolje da ne plasiras,izlazes sam sebe podsmehu. Realno,nasa liga je nula,zato sto takvi uspesni biznismeni,dovode institucije kao sto su Zvezda i Partizan do prosjackog stapa. Razbacivali ste se milionima za Tosica i Ljajica,gde su vam te pare? A igracima ne dajete plate,sramota. Tako da sredi stvari u svojoj kuci,i ne kukaj da ste stalno osteceni,jer to nije tacno.

anlišDbist!

pre 14 godina

E zbog ovakvih kao što je đurić je srbija seljačka zemlja i zbog takvih nas niko neuzima za ozbiljno. Malo štiha nije na odmet..

Iskren čo'ek

pre 14 godina

Haha, pa ne mogu da verujem... Ovaj Đurić definitivno nije poliven svom vodom... Pa šta on priča da mi je znati? Kad je prošle godine Partizan jedva pobeđivao sve je bilo regularno, a sad kad je Zvezda u pitanju odmah "se oseti nešto u vazduhu"... Pitam gospodina Đurića koliko je Partizan prošle sezone dao golova "iz svlačionice", koliko je bilo poništenih golova za protivnike...
Gospodine Đuriću pssssst... Pustite lepo fudbalere da igraju, a vi radite vaš posao...

GOXSTAR

pre 14 godina

dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju, ali nece im poci za rukom jer oni neznaju, nasi sinovi na marakani svi, bez ove zvezde nemogu ziveti!

Dzoooo

pre 14 godina

a sta je djuric predstavnik OFK-e, BSK-a i drugih? pa oni imaju usta a koliko vidim samo to nejmu smeta...ostali nista nisu rekli aiko to smeju i niko nije kaznjen za pricu u nasoj ligi kao sto to rade u drugim zemljama! penal nije ni iskoriscen a o kradji bolje da ne pricaju jer kad se setimo samo ponistenog gola milijasa na derbiju prosle godine,menjanje sudije dan pred utakmicu i ostalog odmah mi ej jasna relacija Djuric-karadzic

obican prosecan lik

pre 14 godina

Čovek koji je na izborima pobedio Savu Miloševića, onako kako je pobedio, je poslednji koji sme da priča o poštenju.

Verovatno sprema izgovor za drugo mesto ove sezone. Neverovatno je da ljudi smatraju da sudija svira "nepostojeći" penal, ako isti taj sudija, odmah potom poništi gol iz tog penala? No, neki kompleksi se nikada neće izlečiti.

A sada će hiljade "web grobara" pohrliti da ga podrže i daju negativne komentare na svaki tekst koji iole odražava realnost ili podržava Zvezdu.

Inače, interesantna je ova pojava zvana "web gorbari". Ima ih sigurno oko 1000 kom i otvaraju sve teme gde se pominje CZ i odmah pišu protiv, a zatim jedni drugima daju pozitivne, a svima ostalima negativne komentare... Pojava za stručno izučavanje... izađite malo, lepo je vreme, prošetajte, dišite kiseonik, dobro je i zdravo. Od sujete, ljubomore i besa se čovek razboli.

bgd

pre 14 godina

I posle je Lukic paranoican i lud!?!

Kako vas nije sramota da pominjete sudjenja i ,navodno,nepostojece penale i faulove?
Pa poslednjih 20 trofeja ste uzeli na taj nacin.Sto bezocnim sudijskim kradjama,sto pustanjem vasih filijala.

jumper

pre 14 godina

cujes ovog kralja,ono je bio penal protiv jagodine,hahah,onde nije bilo ni faula,a kamoli penala majstore,ti si fudbal ocigledno igrao samo na sony-u...uhvatili ste se ya ponisten gol milijasu,i sta jos...pa nama bre 35 derbija nije sviran penal,a bilo je najmanje 10,gospodo babarogici,vi o sudjenju da ste malo realni ne bi smeli da se javljate,al za vas je realnost nepoznanica...tisina

Vuk Samotnjak

pre 14 godina

Cekaj, da li se meni cini, ili je sudija trazio da se penal ponovi posto je postignut gol? Ako je tako, onda izgleda da se radi o tome da je sudija los i da mu je kao takvom lakse da sudi za Zvezdu, a ne radi se o nekom namestanju.
To sto se ovaj ukljucuje zvuci vise kao "drzte lopova!". Skretanje paznje sa sopstvenih problema i bedni populizam u najmanju ruku. Ali ne brini, nece te navijaci voleti vise zbog toga.
Sa druge strane, i Lukic i Adzic mnogo pene oko nekih teorija zavere. Ako neko destabilizuje ekipu to su oni! Pustite bre fudbalere i trenera da se usredsrede na fudbal, a oni kakvi su - takvi su.
I na kraju, i ovi iz drugih klubova daju doprinos da u celoj fudbalskoj ligi ima najmanje fudbala. Kada je paznja bila usmerena na neku uzbudljivu utakmicu ili neki vrhunski potez? Ja se vise i ne secam, ali svi zato prde o kradji a loptu ne umeju ni da sutnu.

Brankica - Delija! 5. stub srpstva!

pre 14 godina

Sta je grobari?! Nema titule ove sezone, pa cemo odmah da trazimo opravdanja. Mr. zekstra, umesto da se bavi spasavanjem svog kluba, glumi advokata provincijskim klubcicma - "penaltizan nije ostecen protiv Zvezde, al, eto svi drugi kazu da jesu, znaci prvenstvo koje ce Zvezda da osvoji nije regularno. Nema veze sto mi nemamo pojma, krivo je sudjenje"! A onda se jave "svi drugi" i sve demantuju. Bolje cuti da te tvoji "navijaci" ne ture u pesmu pored Brankice!

takva su pravila

pre 14 godina

ocigledno nisi gledao snimak a izgleda da se i nerazumes, gleda gde je poceo kontakt a ne gde je igrac pao, ovde je uklizavanje bilo van 16, a ninkov je sam pao preko igraca, odgledaj snimak polako i sve ce ti biti jasno!

Joker

pre 14 godina

Nije čudo što živimo u ovakvoj zemlji kad svi navijaju za ova dva režimska kluba. Smešno je i žalosno kad se naša velika dvojka žali na suđenje

Nikopol

pre 14 godina

Izvinjavam se zbog spama.
Lignjoslave,
da li se secash kako su se igrachi sunchali na JNA? prelezali su pola 2 poluvremena. Mae-geri Koromana? Bogunovicev pogodak koji se sa tribine video.. i + samo za tebe, pogledaj bolje vreme kad je pao pogodak. Sva ova kuknjava ne sluzi nichemu drugom nego da podigne tenziju u fudbalu poshto ochigledno kvalitetom ne moze da se namame gledaoci.. toliko.

boki

pre 14 godina

Argument@ Imaš li ti neke dokaze za svoje tvrdnje ili ti naprosto smeta što smo ispred vas? Zanimljivo pričao sa predstavnicima BSK. Koje su pobijedili autogolom i iz nepostojećeg penala!

Svetozar

pre 14 godina

Ljudi nemoj da ste glupi i da stalno nasedate na iste jeftine for.Posto znaju da nam je fudbal ocajan, svi oni zajedno pokusavaju da dignu tenzije i zainteresuju javnost koju iniace ovakav fudbal ne zanima.

Zhhika

pre 14 godina

Braćo grobari ne nasedajte na ovo šlihtanje jer, verujte mi, to je jedini cilj ovakve izjave dragog nam predsednika.Poenta je da se sad mi napljujemo sa komšijama i da se stvori utisak da smo mi zapravo mnogo jaki i da dragi nam predsednik savršeno obavlja svoj posao ali eto, sudije favorizuju druge.Da me ne shvatite pogrešno, vrlo moguće da ima nečega u ovome što je rekao, ali prvo neka on obavi svoj posao kako treba, neka napravi jak i stabilan klub, pa neka onda priča o drugima, a do tada ima ko će to da radi.Većina navijača (beše 93%?) će se složiti sa mnom kad kažem da Dragan Djurić pomaže Zvezdi više nego sve sudije zajedno.Pozdrav svim objektivnim grobarima i delijama...

shone

pre 14 godina

Po ovome što sada zaključujem najbolje da se Zvezdi ne sviraju penali kada stvarno postoje da bi neki "mali" ljudu bili zadovoljni. Ono u subotu je prekršaj u prostoru prdviđenom za sviranje penala.
A što se tiče drugoplasiranog tima na tabeli i samo jednog sviranog penala, ehh šta sad treba da se penalom sankcionišu startovi na vaše igrače oko centra terena pa da bi ih imali više. Jednostavno rečeno nije postojalo uslova za sviranje više od jednog penala.
Alooo, penal se svira kada je došlo do prekršaja ili igranja rukom u prostoru koji nazivamo šesnaesterac ili kazneni prostor i nigde drugde na terenu.

Grobari nasi idoli,njihove koreografije nasi su snovi!

pre 14 godina

Djuric jedva docekao da se opravda za drugo mesto,a jel se secas predhodne 2 sezone,utakmica sa Vojvodinom,ponistenih golova,ponistenog gola Milijasu u kupu,i mnogih drugih 'slucajnih' gresaka? Grobari vas da nema trebalo bi vas izmisliti.

KK Dominacija

pre 14 godina

Da, ovo što tvrde navijači Zvezde kako igrači Partizana retko ulaze u šesnaesterac stvarno je istina. Valjda je zato Partizan i dao više golova od njihovog kluba. Sve sa svoje polovine.

oooj djuricu moje lanee sljive su mi neobraneee...

pre 14 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Au brate mili... A dobro ko izgubi ima pravo da se ljuti!!
Sledece kolo pobedjujemo 5:0, mozda vas tad ubedimo da nema namestanja!!!

Pedja

pre 14 godina

Secamo se kada je Dragan Ciric u solo prodoru rukom sebi dao for i postigao gol za pobedu Partizana u derbiju 2:1. Secamo se kada je Drazen Bolic postigao autogol koji je ponisten zbog pasivnog ofsajda u kojem je bio Zvezdin igrac pa je tako sudija spasio Partizan da ne bude 5:0 nego 4:0. Secamo se Milijasevog gola u kupu... To sto vama 15 godina nije dosudjen penal i vi to stalno ponavljte je besmisleno zato sto Zvezdini igraci zaista retko prave penale. Od Barija do danas retke su i Evropske ekipe kojima je dosudjen penal protiv Zvezde. TO ZNACI DA IH ZVEZDINI IGRACI NE PRAVE. U tom duelu Gaj-Moreira, Gaj je zasluzio crveni karton a Moreira iskreno nije bez obzira sto je Moreira najprljaviji i najbezobrazniji igrac u ligi.

Kum

pre 14 godina

Djurić - Ko o čemu,...
Jasno je da su i Partizan i Zvezda uvek tu i tamo povlašćeni od strane sudija, i kao Zvezdaš kažem, to mora pod hitno da se reši, a što se tiče podmetačina, isto važi za svaki klub: odgovarajući u zatvor! Ne želim da zalazim u to ko je i da li je, ali za to se traže dokazi i na sud tojest u zatvor.
Ali ovde videti kako svi prebacuju krivicu na druge, je više nego smešno. Sudija ako hoće da ošteti jedan tim i svira im nepostojeći penal onda ga NE poništava da bi se ponovio!!!
A Djurić nema obraza, tako da njega i njegovu priču ne treba komentarisati.

delija

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da te prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju da na Marakani svi,tvoji sinovi ZVEZDO bez tebe ne mogu ziveti

jedna jedina

pre 14 godina

Svako se prvenstvo do sada resavalo izmedju Partizana i Zvezde. Niko drugi nije mogao da uzme titutulu (odnosno, mogao je najveci mafijas). Ostali - kus. Moze da se prepucavate ovde koliko hocete nista vam ne vredi. Drzavni projekti su drzavni projekti, pa neka se smenjuju...

Monden

pre 14 godina

A sto su se prepali Zvijezde , pa gledaju da svakoj pobjedi nadju neku manu . Dzabe je sve , ovi momci ce Zvjezdi vratit staru slavu . Zvijezda je bila i bice opet tamo dje joj je i mjesto .
(DRAGAN CG, 2. mart 2010 14:03)

Prvi put u životu čujemo za klub koji se zove 'Zvijezda'.

hleba bez igara.

pre 14 godina

kad se vec ne igra fudbal, a ono hajde da se bavimo intrigama.

koga uopshte briga? ovo shto ganjaju loptu po (uglavnom) nekim poljanama se ionako ne moze nazvati fudbalom..

tu su strane lige za gledanje - na ovaj otuzan pokushaj lige ogrezao u korupciju, pohlepu i neosnovane ambicije ne treba troshiti vreme...

djape

pre 14 godina

Đurić sada radi ono što su *ani radili poslednjih sezona, tj. svoju nesposobnost svaljuje na sudije. Da u poslednje dve sezone nisu otišli Rukavina, Obradović, Jovetić, Lazić, Tošić, Žuka, Stevanović, Ljajić, itd. ne bi sad zvezdi pomoglo ni 100 sudija.

Pedja

pre 14 godina

Posle utakmice Zvezda-Jagodina bila je konferencija za medije na kojoj je pored ostalih bio i trener Jagodine. On se ni jednom nije zalio na sudjenje i lepo je cestitao Zvezdi pobedu i cak rekao (iz kurtoazije) da je i Zvezda odigrala dobro. I zanimljivo je da su se setili tek dva dana posle utakmice da su osteceni. Sto to nisu rekli odmah? Kao sto Barsa i Real u Primeri imaju povlasceno sudjenje tako i Zvezda i Partizan to imaju u nasoj ligi, ali to nije uvek i nije tako drasticno kao sto se prica. Ja sam Zvezdas ali nisam ostrascen kao neke delije i grobari ovde. Ako mi sa ovakvim timom osvojimo titulu osvojicemo je zato sto ce Partizan koji je mnogo jaci odigrati sezonu jos slabije.

Da nije smesno bilo bi...

pre 14 godina

Setimo se autogola Bajalice koji je tada igrao za OFK protiv Partizana, autogol je bio postignutu 107-om minutu... Dakle, psssst! Tisina.

sasko

pre 14 godina

To sto se oseca u vazduhu, to VAM je isto kao kod vas na selu, samo bez isparenja iz septickih jama i bez mirisa stajskog djubriva. sledeci put kad dodjete, ponesite i foto aparat pa malo Kalemegdan, pa asfaltiranom ulicom gor-dol, pa ima kanta za smece, ma svasta da da vidite...

Vicente Calderon

pre 14 godina

Gospodin sa 'ladnom trajnom je zaboravio da napomene da je sviran nepostojeći penal za Partizan protiv BSK-a,i to kod vodjstva Borčana od 1-0.I još ima obraza da kaže da je BSK oštećen protiv Zvezde.

anti franjevac

pre 14 godina

O postenju pricaju bas Partizan i Jagodina. Dva kluba za koje se vezuje namesten mec pri kraju proslog prvenstva. Tada je gle cuda Jagodina spektakularnom pobedom nad "rekorderom" na stadionu JNA obezbedila opstanak. Kakva podudarnost.

Hermann

pre 14 godina

Najverovatnije su u pravu Lukic i Adzic,i ja sam se zacudio otkud sad odjednom ta prica na pocetku sezone...eto vam...ko zna mozda je cak Djuric sredio takvo sudjenje u nebitnoj utakmici kod kuce da bi sad digao dreku i stvorio losu atmosferu...a i taj lik iz Jagodine je koliko sam razumeo neki mutan tip...

Ogi

pre 14 godina

Sta nije u Kaznenom?
[link]
(d, 2. mart 2010 14:19)

Sta, ti sada kao vise verujes svojim ocima nego Djuricu i pajtosu mu iz Jagodine?? Ma daj molim te.

Markos1325

pre 14 godina

Što se lože ovi navijači...svi znaju da titule idu 2 za 2. I to znaju i Lukić i Đurić i Zeka i Džaja...a oni kao kada nisu "njihove" sezone repliciraju ovako da se ne vidi da nije namešteno prvenstvo i da zamute vodu o navodnoj borbi za titulu.... Sve veliki zvezdaši i partizanovci tu su da peru novac i ugrade se u ugovore...Srbija do Sremske Mitrovice i do Požrevca ko shvati shvatiće...

crta

pre 14 godina

Šta nije jasno,sve je bilo u kaznenom,vidi se na slici dole?Faul je kad je prekšaj van ali ga igrač vuče do kaznenog!Setite se Njukasl Partizan i penala na Bjekoviću koji je bio van kaznenog!

fabregas

pre 14 godina

Stalno vam nesto navijaci vojnog kluba JSD Partizan smete.Secam se jedne utakmice derbija sedamdesetih godina kadaje MilkoDjurovski jos igrao za Zvezdu.Izvodi se aut Milko mozda za korak ispred protivnickog igraca i dajegol.Digla se prasina kako je Milko bio uofsajdu (iz auta nema ofsajda).Kako TV kamera ne stoji u dobrom poloZaju. Isli su dotle da su zvali profesore sa arhitekture koji predaju perspektivu dadokazu da je Milko bio u ofsajdu.Ovo pisem koliko vas samo poraz od Zvezde bolii oliko svaka pobeda zvezde boli

shkan

pre 14 godina

nemojte vise da placete, nego igrajte taj fudbal....
djuricu ne blamiraj nas vise, nemamo mi sta da pricamo o "nasem" a pogotovo tvom postenju....

Svašta na svetu

pre 14 godina

Shommy82
Oćemo i mi nabrajati? 130.derbi - Milijaš sam pada pored Smiljanića,sudija svira penal. 133.derbi - Gaj šutira Jovetića u stomak u gol-šansi za našeg igrača - sudija ne svira ništa.Dalje:134.derbi - Gaj davi Moreiru i obojica dobijaju crveni karton.135.derbi - poništen čist gol Bogunovića.137.derbi - Ignjatijević kupi loptu rukom u svom šesnaestercu - naravno,nema penala.Dakle, ko je oštećen?

germinal

pre 14 godina

Kako te nije sramota Djuricu?
Namestate i kradete godinama i sad se pravis blesav, kao samo Zvezda namesta, a Partizan jadan samo posteno..samo budala moze da veruje tebi i tebi slicnima..

Иван-Ниш

pre 14 godina

Изгледа да у Партизану и Ц. Звезди воде некакав рат ван терена пошто изгледа на терену у Европи више неће ништа да значе неко догледно време. Пре неки дан Лукић са небулозним изјавама, сада Ђурић скреће тему... ма лепота. Још кад им се придруже фудбалски зналци из кладионица, "ватрени навијачи", балавурдија и остала елита, ето нама просперитета у фудбалу. Срећом да имамо једног господина за селектора, бар док га мафија не натера да псује и да се куне у Живојина Мишића као онај 2006, па има зашта да се прати домаћи фудбал. Ако и то пукне, савршено ни је свеједно да ли ће ФК Ц.Звезда и ФК Партизан уопште и да постоје.

zyx

pre 14 godina

@shone
Ono u subotu nije bio start u sesnaestercu. Ja licno mislim da nije bio ni faul, ali o tome bismo mogli da raspravljamo. Ono o cemu ne mozemo je da je start bio VAN sesnaesterca. I kako sad da se vodi bilo kakva normalna diskusija kad se kaze laz za nesto sto je potpuno ocigledno?

Moma

pre 14 godina

ko gubi ima pravo da se ljuti...reko bi nas narod!
OK
Ali nacin na koji se to uvek radi je uvek 'srpski'...Uvek je neko drugi kriv i uvek je neka velika zavera protiv nas i mi uvek vidimo kad je sudjeno protiv nas, a uopste ne registrujemo kad se sudi u nasu korist, a na ociglednu stetu protivnika - jer to je tako normalno!!
Zasto uvek traziti krivca i to na ovakav nacin, provlacenjem i prozivanjem sudija kroz medije, pozivanjem na nepravdu, jer mi smo opet ponavljam izuzetno pravicni - to nam je na prvom mestu kad smo mi ostecenim, ali iskljucivo MI?
Pa to je jasno. Posto u drustvu ni jedan sistem ne funkcionise kako treba, niko nikome ne veruje, pa zasto bi u fudbalu bili bolji...?
Dakle tu popravke ni napretka nema do daljnjeg. Dok se ne uspostavi jedna institucija od poverenja mozemo samo da se izduvavamo/prepucavamo na stadionima, halama ili na ovaj nacin (za one koji ne posecuju live utakmice)...

...do sledece zavere!

amateri

pre 14 godina

ja mislim da bi vam svima bilo najbolje da pustite te velikane (pogotovo Zvezdu koju tako zdusno svi napadate, sad kad se jedva malo povadila iz bule mislite da ce trositi vreme i novac na neke malverzacije na koje insinuirate ) i da pocnete svi za promenu malo da igrate fudbal jer svi zajedno ne vredite za jedan Vulverhempton da ne pominjem neke jace klubove!!

neutralni

pre 14 godina

Stvarno je sramota da to izjavi jedan visoki funkcioner Partizana... Svi u Srbiji koji i povrsno poznaju fudbalske prilike, znaju da i Zvezda i Partizan imaju ogroman uticaj u fudbalskoj organizaciji i da oba kluba imaju veliku pomoc sudija u njihovim mecevima.. To je jedina istina i to sto sada radi taj covek ocito je posledica nemoci i nervoze, jer Partizan nikako ne uspeva da dostigne Zvezdu na prvoj poziciji. Kako god, nije dobro da se stvara takva atmosfera na samom pocetku drugog dela prvenstva, sta li mozemo da ocekujemo u nastavku ?!

darko_trebinje

pre 14 godina

sta se ovaj javlja,je li ga neko prozivao ili se sam prepoznao pa da se na vreme odgovori...nasla k..va da prica o postenju...jasno je da niko nije cist i da je stanje takvo kakvo je,nije ni u Evropi mnogo bolje,mislim na sudjenje i naravno da su sudije pod pritiskom kad sude Zvezdi i Partizanu,jer ovi hoce da pobede po svaku cenu...a Djuric je inace advokat manjih klubova,koji ne znaju sami da se oglase pa iznosi cinjenice da su ovi znali sudije i 5 dana ranije...STRASNO

vracar navija za zvezdu

pre 14 godina

svi odavno znamo da su sudijske greske deo fudbala i meni je na prvi pogled delovalo da je penal. posle ponovljenog snimka mi je bilo jasno da nije.
medjutim bilo je i kardinalnijih gresaka u mnogo vecim takmicenjima i to samo u zadnjih par meseci. i premijer ligi se to cesto desava, pa se ne prave toliko drame i konspiracije ko kod nas. aman!
mene kao zvezdasa vise brine igra koju je zvezda prikazala u subotu, ali s obzirom na sve okolnosti u klubu i radikalnih promena koje su napravljene pocetkom sezone sa igrackim kadrom, to je ipak ocekivano. strpljenje....

Molle

pre 14 godina

Ja, ka' sam bio mali, rekli mi da je "Hrabri krojac" bajka. I da od kafe raste rep i da od masturbiranja dlakave dlanovi i sve tako nesto...

Shommy82

pre 14 godina

(Nikopol, 3. mart 2010 04:09)
Secamo se da ste trazili ofsajd iz auta (genijalno). Secamo se Piksijevog gola sa centra koji je ponisten zbog ofsajda (ili mozda ne sme da se da gol sa pola?), secamo se i kada Radomanov pomocnik ne dize zastavicu iako je Kezman u debelom ofsajdu (2:2 na Marakani 20.3.1999.)...

LJuba iz Nis

pre 14 godina

Činjenica je da i za CZ i Partizan kad im ne ide rade sudije.I ovako ispada da se fudbal u ovoj Srbija igra zbog CZ i Partizana,a ostale klubove ko šljivi.Prošle sezone i ove sezone FK Rad je oštećen drastično u duelima sa CZ što govori da je sudija Gobeljić dobio 8 utakmica kazne zato što ponistio dva regularna gola.Ove sezone je kažnjen isto i sudija Marko Popović sa 4 utakmice zbog previda na štetu Rada u korist CZ. Prošle sezone sudija D.Stanković kažnjen sa dve utakmice ne suđenja zbog previda na račun FK Rad protiv Partizana i farsa se dalje nažalost nastavlja na štetu malih klubova.