Utorak, 02.03.2010.

12:17

Ana izgubila, trofej pripao Venus

Venus Vilijams je osvojila revijalni kup "Bili Džin King", pošto je pobedila Kim Klajsters sa 2:1 (6:4, 3:6, 7:5). Klajsters je prethodno pobedila Anu Ivanović.

Izvor: B92

Ana izgubila, trofej pripao Venus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Verovatno si u pravu, Danas. Ali, trebalo bi sačekati da Ana napini 25 gidina, pa da vidimo šta će biti. Ana jeste lice i ona može od tog lica i bivše teniske slave dobro da zarađuje. A Žistin je morala da bude teniserka, jer od svog lica ne bi imala ni za kiselu vodu. Svet nije pravedan, i nije ovo uvreda velikoj teniserki, rač je o kapitalističkomm svetu koji ima svoja surova pravila. Ovo si pisao, verujem, pre Jeleninog kraha. Ana postaje lice, a šta postaje Jelena? Naličje? Odigrala je ove godine četiri turnira i ima četiri pobede (ili pet?), i četiri poraza. Ana je odigrala dva turnira i ima pet pobeda i dva poraza. Javi se. Budi ozbiljan. Možeš ti to.

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Ana je sve vise lice a sve manje teniserka.Postavlja se pitanje da li joj je tenis cilj ili sredstvo?Enen se svega odrekla da bi postigla to sto sad ima.Ana je izgubila fokus,"oci joj nisu vise na lopti".Fashion TV or Sport Channel?

Djalma

pre 14 godina

Pitanje Aninog povratka nije u predispoziciji,talentu,vecitoj mladosti.Mislim da je pitanje u padu:dali je to bio slobodan ili prinudni pad.

Stanoje Glavas

pre 14 godina

@Vendi
kako mozes da uporedjues Jelenu Jankovic sa Stojom ili Karleusom? Dobro, mozda ima neke slicnosti u pojavi i nastupu, ali bre Jelena je morala da radi da bi postigla to sto jeste, a one dve ...

GocaCA

pre 14 godina

Ana je kompletan i veoma uspesan sportsko-marketinski paket, sa karakteristikama koje se danas traze u velikom svetu (to neki u Srbiji ne mogu da svare).
A da li ce se vratiti u vrh svetskog tenisa? E, to nije pitanje da li ona to moze (jer moze sigurno, sve je u njenoj igri i dispoziciji na mestu), nego da li zeli.
Ozbiljna i odgovorna kakva Ana jeste, skoro sam sigurna da ce se vratiti.

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Ne znam šta si hteo da mi kažeš. Pišem: Ana, tek posle stečene t e n i s k e slave (RG, prva na listi, još dva velika finala, sve sa 20 godina), i lepote koju ima, može da zarađuje i kao foto-model. I da zarađuje više od devete na listi. Zato sam naveo Klaudiju i Sindi. Kako je prošla Jelena?

Vendi

pre 14 godina

@ Djoksa

Zaboravi više te bajke, otrezni se i shvati da je ona načisto pukla i pomirise sa tim. Za mene ona nikada nije predstavljala apsolutno ništa. ona je ravna jednoj Stoji ili Karleuši. A takve osobe za mene ne vrede ništa.

Jov

pre 14 godina

@ja
Lepo je pročitati ovako pošteno i analitično rezonovanje. Pre dva minuta Jelena je izgubila od neke Ruskinje i to mučenje trajalo je dva i po sata. Klajster je velika teniserka i samo je Anina nesigurnost doprinela da dođe do 6:6. Jako je važno kako si igrao, a poraz može da dođe i zbog najmanje sitnice. Verujem da je Ana udarala ponovo jako, čim se Kim našla na ivici poraza. Ana trenira sa pravim trenerom tek nedelju dana. Sama je rekla, mora da prođe još vremena... Čitam između redova: nisam dugo ozbiljno radila. Ja u njene razloge ne ulazim, ali slutim šta je nju uzdrmalo. Važno je samo da ona svoj emotivni život sredi (bez psihologa) i da krene sa treninzima, prema savremenim teniskim receptima. Ime Hajnca Guntharta u svetu tenisa mnogo znači.

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Najpozeljnija kombinacija za sponzore je biti lep i uspesan.Ana je najlepsa TENISERKA,ne znaci da je Mis Sveta vec je u poslu koji je odlicno placen i fantast. medijski pokriven.Ima mnogo tako lepih kao Ana ili uspesnijih(Enen).Ali kombinacija...

Djoksa

pre 14 godina

@ja...Titula se dobija ili gubi u mecevima sa malim timovima a ne u derbijima.Ana je bila supermotivisana protiv Kim,videcemo kako ce igrati protiv Cibulkove ili Zeng.Tek tada cemo videti da li je (ili nije) bilo pomaka u igri.Ja drzim fige da jeste...

Lorger

pre 14 godina

@Dana
Molim Vas, morate praviti razliku između foto-modela i manekenke. Vi govorite o Ani od pre dve godine. Ona je oslabila, danas je vitka, ima 186 visine i prelepo lice. Osporavajte njenu današnju igru, tu je zaista pala, ali setite se i one igre od pre dve godine. To je bila tada napadačka igra sa najboljim forhendom na svetu, i sjajnim riternom. U lepotu njenu nemojte dirati. Nisam je ja prošle godine proglasio za najlepšu sportistkinju sveta. Mada mislim da je sve ovo jedna mala šala, za nekoliko meseci Ana će biti jaka i u tenisu. Odigrala je, još nespremna (trenera ima tek nedelju dana) 6:6 sa Kim. Taj-brek je lutrija. Imala je i set-meč loptu, samo što to niko nije napisao, bitno je bilo da se javi narodu kako je ona doživela poraz, na jednoj egzibiciji.

ja

pre 14 godina

@Djoksa
Vidis mene zanima Anina igra, a ne to koliko je para uzela.
Ako je protiv aktuelne sampionke US Opena imala mec loptu i izgubila na penale u tai-brejku. To znaci da je igrala dobro, da ne kazem odlicno. To je nesto sto ohrabruje i sto daje nadu da ce nam se uskoro vratiti nekadasnja Ana.
Mislim da je ta egzibicija bila dobra stvar za nju, jer je sigurno malo povratila izgubljeno samopuzdanje. Ako je mogla tako ravnopravno da se bori sa jednom od najvecih i da cak bude bolja veci deo meca, siguran sam da ce sa ovom "buranijom" od teniserki mnogo lakse izlaziti na kraj.
Ne bih sada nabrajao koga sve smatram tom buranijom.

boombar

pre 14 godina

@Predo
Pa zar Vi tamo "preko bare" sem č, ć, ž, š, i đ nemato ni 0 nego morate pisati O :-)))
Što bi rek'o Đura "Malo šale nikad nije zgorega !"
Idemo dalje

nemaveze

pre 14 godina

Naravno da je JJ na ruke primila lovu i naravno da Ana igra za lovu, i sve je to lepo, ali tenisa nigde! Nisam ja protiv naših cura, ali hoću da gledam kako pošteno igraju na terenu! No, Ana opet daje potcenjivačke izjave (potcenjuje navijače): Opet sam bila nervozna (ko ne bi bio za tu lovu, mislim na amatere)i trala la..." Volim da podbadam Vas, tzv. navijače, ali stoje da ove ženske dižu ogromne pare, i drago mi je što je tako! Verovatno ćemo se načekati da imamo jednu jedinu igračicu njihovog kalibra; ako neko misli da već imamo naslednice Ane i JJ. taj se vara; vara se i taj koji misli da je JJ, otišla u nigdinu da igra za sitne pare. No, navijači ko navijači!

Djoksa

pre 14 godina

Navijate za Anu da digne sto vise love?!?!Vas ne interesuje njena igra nego to da ce ona na kraju karijere imati 50mil. evra?Ja navijam da moj komercijal. sklopi sto vise unosnih ugovora,bice svakom dobro u firmi.A u tenisu,ISKLJUCIVO ME INTERESUJE IGRA!!!

Igor

pre 14 godina

Ana je igrala protiv Kim i igrale su taj brejk. U tekstu nije napisano da je Ana imala mec loptu. Komentari su takodje nerealni i jadni. Ana napred, igras mnogo bolje, volimo te !!!

bogdan

pre 14 godina

A da li novine shvataju da ''Ana je izgubila''nije vest.Jako bih se zsčudio da pobedi. Nudim opkladu da Ana neće ove godine proći ni jednu osminu finala

Naslednica Babe Vange

pre 14 godina

A šta ima veze što je izgubila, kad je za tih pola sata provedenih na terenu uzela $250,ooo, koliko se otprilike dobije i za jedno Grand Slam polufinale. A što se tiče igre, mislim da će u sledećih nekoliko meseci osvojiti bar Indian Wells, Miami, Rim, Madrid, Eastbourne, Roland Garros, Wimbledon, US Open.

srb/utah

pre 14 godina

nije ana osvojila GS prosle godine vec, dva serena i po jedan svetlana i kim... a ana je bila prisutna iz razloga sto je serena otkazala....

Protest

pre 14 godina

Naslov je isprovocirao ovu asocijalnu decu da krenu na Anu svojim otrovnim jezikom. U tom uživanju, zaboravljaju da Ana nije veteranka. Biće tek za tri godine.

hvala

pre 14 godina

zdravo svima. ovo pisem uzpomoc drugoga. ja imam koeficijenat inteligencije ispod 80 pa ovo ne umem sam.
zelja mi je samo da spomenem da kada citam komentareve na anine vesti vidim da ima puno ljudi koji misle kao ja sto mislim. hvala svim sto se osecam manje usamljen. mi zajedno smo jaci.

Cogito ergo sum

pre 14 godina

"Ana izgubila, trofej pripao Venus." Izgubile su i Kuznjecova i Kim, ali naslov je toliko usiljen, da deluje komično. Ispada da je Ana igrala sa Venus. I da je samo ona izgubila. Jasna je bila namera - u naslovu je trebalo napisati da je Ana izgubila! I sad kreće lavina, Ana opet izgubila. Ali, i nije: ovo je bila egzibicija i igrale su 6:6. Kim je samo bolje pucala penale. Šta je ta Ana toliko bogu zgrešila, da prema njoj zaista nema nimalo razumevanja ni milosti. Ne prolazi bolje ni Jelena, i na nju se kidiše, a i na Novaka. Doduše, Jeca bar nije na meti novinara, nego Aninih navijača. Kada je pre godinu dana Jelena pobedila u Marbelji, neki lik sa javnog servisa, sav ustreptao, kao da je pogodio sedmicu, rekao je doslovce: "Čestitke Jeleni za ovaj veliki trijumf." To su sve srpska posla, zato smo u svetu omiljeni.

Miron

pre 14 godina

@Predo
Malo nas je, ali mislimo isto. Ana je dobila 250 hiljada dolara za jedan egzibicioni set. Igrala je očigledno dobro, jer je Kim nju dobila tek u taj-breku. Tenis se danas igra za novac! I za slavu, naravno. E pa ovaj događaj u "Gardenu", pred 20 hiljada ljudi, doneo je Ani više popularnosti nego da je pobedila u Marbelji. Jelena igra sada u Montereju, ukupan nagradni fond iznosi 220 hiljada dolara. Lomataće se tamo pet dana za pet puta manje para, a nijedne američke ili ozbiljnije evropske novine neće o tom turniru objaviti ni slova. To se više prati u Srbiji, nego u Meksiku. I gde piše da Ana mora više da igra tenis, mada mislim da ga ona već igra mnogo bolje nego prošle godine. Dok ne napuni 23, za osam meseci, ima vremena da se vrati u najbolju formu, ako joj se tenis bude igrao. A tu je i Adam, sa svojim milionima, tu su i veliki ženski časopisi. Nije valjda Žistin u svetu bila popularnija i bogatija od Klaudije Šifer ili Sindi Kraford? Klaudija se "dobro udala", Žistin još nije(samo se dobro razvela od jednog golaća), i kad bi Klaudija htela, mogla bi Srbiji da pozajmi koji dolar da pokrenemo proizvodnju.

djox

pre 14 godina

Ipak,sve u svemu odlična igra Ane iako je izgubila!Igrala je mnogo bolje nego na fed cupu!Napadala je,bila agresivna,jako udarale forhende,imala je šansu za pobedu,ali nije iskoristila!Ali igra mnogo,mnogo bolje!Prezadovoljan sam!Ajde Anči!

Predo

pre 14 godina

Opet Ana ispade najpametnija. Za pola sata, igrajuci jedan set, je zaradila 250 OOO zelembaca. Jos odredjeno vrijeme iskoristi medijsku popularnost, koja joj dosnosi jake sponzorske ugovore i moze se posvetiti drugim stvarima. Nema u mom komentaru nimalo negativnosti. Svijet jednostavno funkcionise na taj nacin i to treba pametno iskoristiti, a tenis se moze igrati i rekreativno.

Predo

pre 14 godina

Opet Ana ispade najpametnija. Za pola sata, igrajuci jedan set, je zaradila 250 OOO zelembaca. Jos odredjeno vrijeme iskoristi medijsku popularnost, koja joj dosnosi jake sponzorske ugovore i moze se posvetiti drugim stvarima. Nema u mom komentaru nimalo negativnosti. Svijet jednostavno funkcionise na taj nacin i to treba pametno iskoristiti, a tenis se moze igrati i rekreativno.

djox

pre 14 godina

Ipak,sve u svemu odlična igra Ane iako je izgubila!Igrala je mnogo bolje nego na fed cupu!Napadala je,bila agresivna,jako udarale forhende,imala je šansu za pobedu,ali nije iskoristila!Ali igra mnogo,mnogo bolje!Prezadovoljan sam!Ajde Anči!

hvala

pre 14 godina

zdravo svima. ovo pisem uzpomoc drugoga. ja imam koeficijenat inteligencije ispod 80 pa ovo ne umem sam.
zelja mi je samo da spomenem da kada citam komentareve na anine vesti vidim da ima puno ljudi koji misle kao ja sto mislim. hvala svim sto se osecam manje usamljen. mi zajedno smo jaci.

Protest

pre 14 godina

Naslov je isprovocirao ovu asocijalnu decu da krenu na Anu svojim otrovnim jezikom. U tom uživanju, zaboravljaju da Ana nije veteranka. Biće tek za tri godine.

Cogito ergo sum

pre 14 godina

"Ana izgubila, trofej pripao Venus." Izgubile su i Kuznjecova i Kim, ali naslov je toliko usiljen, da deluje komično. Ispada da je Ana igrala sa Venus. I da je samo ona izgubila. Jasna je bila namera - u naslovu je trebalo napisati da je Ana izgubila! I sad kreće lavina, Ana opet izgubila. Ali, i nije: ovo je bila egzibicija i igrale su 6:6. Kim je samo bolje pucala penale. Šta je ta Ana toliko bogu zgrešila, da prema njoj zaista nema nimalo razumevanja ni milosti. Ne prolazi bolje ni Jelena, i na nju se kidiše, a i na Novaka. Doduše, Jeca bar nije na meti novinara, nego Aninih navijača. Kada je pre godinu dana Jelena pobedila u Marbelji, neki lik sa javnog servisa, sav ustreptao, kao da je pogodio sedmicu, rekao je doslovce: "Čestitke Jeleni za ovaj veliki trijumf." To su sve srpska posla, zato smo u svetu omiljeni.

Naslednica Babe Vange

pre 14 godina

A šta ima veze što je izgubila, kad je za tih pola sata provedenih na terenu uzela $250,ooo, koliko se otprilike dobije i za jedno Grand Slam polufinale. A što se tiče igre, mislim da će u sledećih nekoliko meseci osvojiti bar Indian Wells, Miami, Rim, Madrid, Eastbourne, Roland Garros, Wimbledon, US Open.

Igor

pre 14 godina

Ana je igrala protiv Kim i igrale su taj brejk. U tekstu nije napisano da je Ana imala mec loptu. Komentari su takodje nerealni i jadni. Ana napred, igras mnogo bolje, volimo te !!!

Miron

pre 14 godina

@Predo
Malo nas je, ali mislimo isto. Ana je dobila 250 hiljada dolara za jedan egzibicioni set. Igrala je očigledno dobro, jer je Kim nju dobila tek u taj-breku. Tenis se danas igra za novac! I za slavu, naravno. E pa ovaj događaj u "Gardenu", pred 20 hiljada ljudi, doneo je Ani više popularnosti nego da je pobedila u Marbelji. Jelena igra sada u Montereju, ukupan nagradni fond iznosi 220 hiljada dolara. Lomataće se tamo pet dana za pet puta manje para, a nijedne američke ili ozbiljnije evropske novine neće o tom turniru objaviti ni slova. To se više prati u Srbiji, nego u Meksiku. I gde piše da Ana mora više da igra tenis, mada mislim da ga ona već igra mnogo bolje nego prošle godine. Dok ne napuni 23, za osam meseci, ima vremena da se vrati u najbolju formu, ako joj se tenis bude igrao. A tu je i Adam, sa svojim milionima, tu su i veliki ženski časopisi. Nije valjda Žistin u svetu bila popularnija i bogatija od Klaudije Šifer ili Sindi Kraford? Klaudija se "dobro udala", Žistin još nije(samo se dobro razvela od jednog golaća), i kad bi Klaudija htela, mogla bi Srbiji da pozajmi koji dolar da pokrenemo proizvodnju.

ja

pre 14 godina

@Djoksa
Vidis mene zanima Anina igra, a ne to koliko je para uzela.
Ako je protiv aktuelne sampionke US Opena imala mec loptu i izgubila na penale u tai-brejku. To znaci da je igrala dobro, da ne kazem odlicno. To je nesto sto ohrabruje i sto daje nadu da ce nam se uskoro vratiti nekadasnja Ana.
Mislim da je ta egzibicija bila dobra stvar za nju, jer je sigurno malo povratila izgubljeno samopuzdanje. Ako je mogla tako ravnopravno da se bori sa jednom od najvecih i da cak bude bolja veci deo meca, siguran sam da ce sa ovom "buranijom" od teniserki mnogo lakse izlaziti na kraj.
Ne bih sada nabrajao koga sve smatram tom buranijom.

Lorger

pre 14 godina

@Dana
Molim Vas, morate praviti razliku između foto-modela i manekenke. Vi govorite o Ani od pre dve godine. Ona je oslabila, danas je vitka, ima 186 visine i prelepo lice. Osporavajte njenu današnju igru, tu je zaista pala, ali setite se i one igre od pre dve godine. To je bila tada napadačka igra sa najboljim forhendom na svetu, i sjajnim riternom. U lepotu njenu nemojte dirati. Nisam je ja prošle godine proglasio za najlepšu sportistkinju sveta. Mada mislim da je sve ovo jedna mala šala, za nekoliko meseci Ana će biti jaka i u tenisu. Odigrala je, još nespremna (trenera ima tek nedelju dana) 6:6 sa Kim. Taj-brek je lutrija. Imala je i set-meč loptu, samo što to niko nije napisao, bitno je bilo da se javi narodu kako je ona doživela poraz, na jednoj egzibiciji.

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Najpozeljnija kombinacija za sponzore je biti lep i uspesan.Ana je najlepsa TENISERKA,ne znaci da je Mis Sveta vec je u poslu koji je odlicno placen i fantast. medijski pokriven.Ima mnogo tako lepih kao Ana ili uspesnijih(Enen).Ali kombinacija...

bogdan

pre 14 godina

A da li novine shvataju da ''Ana je izgubila''nije vest.Jako bih se zsčudio da pobedi. Nudim opkladu da Ana neće ove godine proći ni jednu osminu finala

srb/utah

pre 14 godina

nije ana osvojila GS prosle godine vec, dva serena i po jedan svetlana i kim... a ana je bila prisutna iz razloga sto je serena otkazala....

Djoksa

pre 14 godina

Navijate za Anu da digne sto vise love?!?!Vas ne interesuje njena igra nego to da ce ona na kraju karijere imati 50mil. evra?Ja navijam da moj komercijal. sklopi sto vise unosnih ugovora,bice svakom dobro u firmi.A u tenisu,ISKLJUCIVO ME INTERESUJE IGRA!!!

nemaveze

pre 14 godina

Naravno da je JJ na ruke primila lovu i naravno da Ana igra za lovu, i sve je to lepo, ali tenisa nigde! Nisam ja protiv naših cura, ali hoću da gledam kako pošteno igraju na terenu! No, Ana opet daje potcenjivačke izjave (potcenjuje navijače): Opet sam bila nervozna (ko ne bi bio za tu lovu, mislim na amatere)i trala la..." Volim da podbadam Vas, tzv. navijače, ali stoje da ove ženske dižu ogromne pare, i drago mi je što je tako! Verovatno ćemo se načekati da imamo jednu jedinu igračicu njihovog kalibra; ako neko misli da već imamo naslednice Ane i JJ. taj se vara; vara se i taj koji misli da je JJ, otišla u nigdinu da igra za sitne pare. No, navijači ko navijači!

boombar

pre 14 godina

@Predo
Pa zar Vi tamo "preko bare" sem č, ć, ž, š, i đ nemato ni 0 nego morate pisati O :-)))
Što bi rek'o Đura "Malo šale nikad nije zgorega !"
Idemo dalje

Djoksa

pre 14 godina

@ja...Titula se dobija ili gubi u mecevima sa malim timovima a ne u derbijima.Ana je bila supermotivisana protiv Kim,videcemo kako ce igrati protiv Cibulkove ili Zeng.Tek tada cemo videti da li je (ili nije) bilo pomaka u igri.Ja drzim fige da jeste...

GocaCA

pre 14 godina

Ana je kompletan i veoma uspesan sportsko-marketinski paket, sa karakteristikama koje se danas traze u velikom svetu (to neki u Srbiji ne mogu da svare).
A da li ce se vratiti u vrh svetskog tenisa? E, to nije pitanje da li ona to moze (jer moze sigurno, sve je u njenoj igri i dispoziciji na mestu), nego da li zeli.
Ozbiljna i odgovorna kakva Ana jeste, skoro sam sigurna da ce se vratiti.

Stanoje Glavas

pre 14 godina

@Vendi
kako mozes da uporedjues Jelenu Jankovic sa Stojom ili Karleusom? Dobro, mozda ima neke slicnosti u pojavi i nastupu, ali bre Jelena je morala da radi da bi postigla to sto jeste, a one dve ...

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Ana je sve vise lice a sve manje teniserka.Postavlja se pitanje da li joj je tenis cilj ili sredstvo?Enen se svega odrekla da bi postigla to sto sad ima.Ana je izgubila fokus,"oci joj nisu vise na lopti".Fashion TV or Sport Channel?

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Verovatno si u pravu, Danas. Ali, trebalo bi sačekati da Ana napini 25 gidina, pa da vidimo šta će biti. Ana jeste lice i ona može od tog lica i bivše teniske slave dobro da zarađuje. A Žistin je morala da bude teniserka, jer od svog lica ne bi imala ni za kiselu vodu. Svet nije pravedan, i nije ovo uvreda velikoj teniserki, rač je o kapitalističkomm svetu koji ima svoja surova pravila. Ovo si pisao, verujem, pre Jeleninog kraha. Ana postaje lice, a šta postaje Jelena? Naličje? Odigrala je ove godine četiri turnira i ima četiri pobede (ili pet?), i četiri poraza. Ana je odigrala dva turnira i ima pet pobeda i dva poraza. Javi se. Budi ozbiljan. Možeš ti to.

Jov

pre 14 godina

@ja
Lepo je pročitati ovako pošteno i analitično rezonovanje. Pre dva minuta Jelena je izgubila od neke Ruskinje i to mučenje trajalo je dva i po sata. Klajster je velika teniserka i samo je Anina nesigurnost doprinela da dođe do 6:6. Jako je važno kako si igrao, a poraz može da dođe i zbog najmanje sitnice. Verujem da je Ana udarala ponovo jako, čim se Kim našla na ivici poraza. Ana trenira sa pravim trenerom tek nedelju dana. Sama je rekla, mora da prođe još vremena... Čitam između redova: nisam dugo ozbiljno radila. Ja u njene razloge ne ulazim, ali slutim šta je nju uzdrmalo. Važno je samo da ona svoj emotivni život sredi (bez psihologa) i da krene sa treninzima, prema savremenim teniskim receptima. Ime Hajnca Guntharta u svetu tenisa mnogo znači.

Djalma

pre 14 godina

Pitanje Aninog povratka nije u predispoziciji,talentu,vecitoj mladosti.Mislim da je pitanje u padu:dali je to bio slobodan ili prinudni pad.

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Ne znam šta si hteo da mi kažeš. Pišem: Ana, tek posle stečene t e n i s k e slave (RG, prva na listi, još dva velika finala, sve sa 20 godina), i lepote koju ima, može da zarađuje i kao foto-model. I da zarađuje više od devete na listi. Zato sam naveo Klaudiju i Sindi. Kako je prošla Jelena?

Vendi

pre 14 godina

@ Djoksa

Zaboravi više te bajke, otrezni se i shvati da je ona načisto pukla i pomirise sa tim. Za mene ona nikada nije predstavljala apsolutno ništa. ona je ravna jednoj Stoji ili Karleuši. A takve osobe za mene ne vrede ništa.

bogdan

pre 14 godina

A da li novine shvataju da ''Ana je izgubila''nije vest.Jako bih se zsčudio da pobedi. Nudim opkladu da Ana neće ove godine proći ni jednu osminu finala

djox

pre 14 godina

Ipak,sve u svemu odlična igra Ane iako je izgubila!Igrala je mnogo bolje nego na fed cupu!Napadala je,bila agresivna,jako udarale forhende,imala je šansu za pobedu,ali nije iskoristila!Ali igra mnogo,mnogo bolje!Prezadovoljan sam!Ajde Anči!

Predo

pre 14 godina

Opet Ana ispade najpametnija. Za pola sata, igrajuci jedan set, je zaradila 250 OOO zelembaca. Jos odredjeno vrijeme iskoristi medijsku popularnost, koja joj dosnosi jake sponzorske ugovore i moze se posvetiti drugim stvarima. Nema u mom komentaru nimalo negativnosti. Svijet jednostavno funkcionise na taj nacin i to treba pametno iskoristiti, a tenis se moze igrati i rekreativno.

Cogito ergo sum

pre 14 godina

"Ana izgubila, trofej pripao Venus." Izgubile su i Kuznjecova i Kim, ali naslov je toliko usiljen, da deluje komično. Ispada da je Ana igrala sa Venus. I da je samo ona izgubila. Jasna je bila namera - u naslovu je trebalo napisati da je Ana izgubila! I sad kreće lavina, Ana opet izgubila. Ali, i nije: ovo je bila egzibicija i igrale su 6:6. Kim je samo bolje pucala penale. Šta je ta Ana toliko bogu zgrešila, da prema njoj zaista nema nimalo razumevanja ni milosti. Ne prolazi bolje ni Jelena, i na nju se kidiše, a i na Novaka. Doduše, Jeca bar nije na meti novinara, nego Aninih navijača. Kada je pre godinu dana Jelena pobedila u Marbelji, neki lik sa javnog servisa, sav ustreptao, kao da je pogodio sedmicu, rekao je doslovce: "Čestitke Jeleni za ovaj veliki trijumf." To su sve srpska posla, zato smo u svetu omiljeni.

Djoksa

pre 14 godina

Navijate za Anu da digne sto vise love?!?!Vas ne interesuje njena igra nego to da ce ona na kraju karijere imati 50mil. evra?Ja navijam da moj komercijal. sklopi sto vise unosnih ugovora,bice svakom dobro u firmi.A u tenisu,ISKLJUCIVO ME INTERESUJE IGRA!!!

Miron

pre 14 godina

@Predo
Malo nas je, ali mislimo isto. Ana je dobila 250 hiljada dolara za jedan egzibicioni set. Igrala je očigledno dobro, jer je Kim nju dobila tek u taj-breku. Tenis se danas igra za novac! I za slavu, naravno. E pa ovaj događaj u "Gardenu", pred 20 hiljada ljudi, doneo je Ani više popularnosti nego da je pobedila u Marbelji. Jelena igra sada u Montereju, ukupan nagradni fond iznosi 220 hiljada dolara. Lomataće se tamo pet dana za pet puta manje para, a nijedne američke ili ozbiljnije evropske novine neće o tom turniru objaviti ni slova. To se više prati u Srbiji, nego u Meksiku. I gde piše da Ana mora više da igra tenis, mada mislim da ga ona već igra mnogo bolje nego prošle godine. Dok ne napuni 23, za osam meseci, ima vremena da se vrati u najbolju formu, ako joj se tenis bude igrao. A tu je i Adam, sa svojim milionima, tu su i veliki ženski časopisi. Nije valjda Žistin u svetu bila popularnija i bogatija od Klaudije Šifer ili Sindi Kraford? Klaudija se "dobro udala", Žistin još nije(samo se dobro razvela od jednog golaća), i kad bi Klaudija htela, mogla bi Srbiji da pozajmi koji dolar da pokrenemo proizvodnju.

Protest

pre 14 godina

Naslov je isprovocirao ovu asocijalnu decu da krenu na Anu svojim otrovnim jezikom. U tom uživanju, zaboravljaju da Ana nije veteranka. Biće tek za tri godine.

hvala

pre 14 godina

zdravo svima. ovo pisem uzpomoc drugoga. ja imam koeficijenat inteligencije ispod 80 pa ovo ne umem sam.
zelja mi je samo da spomenem da kada citam komentareve na anine vesti vidim da ima puno ljudi koji misle kao ja sto mislim. hvala svim sto se osecam manje usamljen. mi zajedno smo jaci.

Vendi

pre 14 godina

@ Djoksa

Zaboravi više te bajke, otrezni se i shvati da je ona načisto pukla i pomirise sa tim. Za mene ona nikada nije predstavljala apsolutno ništa. ona je ravna jednoj Stoji ili Karleuši. A takve osobe za mene ne vrede ništa.

srb/utah

pre 14 godina

nije ana osvojila GS prosle godine vec, dva serena i po jedan svetlana i kim... a ana je bila prisutna iz razloga sto je serena otkazala....

Naslednica Babe Vange

pre 14 godina

A šta ima veze što je izgubila, kad je za tih pola sata provedenih na terenu uzela $250,ooo, koliko se otprilike dobije i za jedno Grand Slam polufinale. A što se tiče igre, mislim da će u sledećih nekoliko meseci osvojiti bar Indian Wells, Miami, Rim, Madrid, Eastbourne, Roland Garros, Wimbledon, US Open.

Djoksa

pre 14 godina

@ja...Titula se dobija ili gubi u mecevima sa malim timovima a ne u derbijima.Ana je bila supermotivisana protiv Kim,videcemo kako ce igrati protiv Cibulkove ili Zeng.Tek tada cemo videti da li je (ili nije) bilo pomaka u igri.Ja drzim fige da jeste...

Igor

pre 14 godina

Ana je igrala protiv Kim i igrale su taj brejk. U tekstu nije napisano da je Ana imala mec loptu. Komentari su takodje nerealni i jadni. Ana napred, igras mnogo bolje, volimo te !!!

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Verovatno si u pravu, Danas. Ali, trebalo bi sačekati da Ana napini 25 gidina, pa da vidimo šta će biti. Ana jeste lice i ona može od tog lica i bivše teniske slave dobro da zarađuje. A Žistin je morala da bude teniserka, jer od svog lica ne bi imala ni za kiselu vodu. Svet nije pravedan, i nije ovo uvreda velikoj teniserki, rač je o kapitalističkomm svetu koji ima svoja surova pravila. Ovo si pisao, verujem, pre Jeleninog kraha. Ana postaje lice, a šta postaje Jelena? Naličje? Odigrala je ove godine četiri turnira i ima četiri pobede (ili pet?), i četiri poraza. Ana je odigrala dva turnira i ima pet pobeda i dva poraza. Javi se. Budi ozbiljan. Možeš ti to.

nemaveze

pre 14 godina

Naravno da je JJ na ruke primila lovu i naravno da Ana igra za lovu, i sve je to lepo, ali tenisa nigde! Nisam ja protiv naših cura, ali hoću da gledam kako pošteno igraju na terenu! No, Ana opet daje potcenjivačke izjave (potcenjuje navijače): Opet sam bila nervozna (ko ne bi bio za tu lovu, mislim na amatere)i trala la..." Volim da podbadam Vas, tzv. navijače, ali stoje da ove ženske dižu ogromne pare, i drago mi je što je tako! Verovatno ćemo se načekati da imamo jednu jedinu igračicu njihovog kalibra; ako neko misli da već imamo naslednice Ane i JJ. taj se vara; vara se i taj koji misli da je JJ, otišla u nigdinu da igra za sitne pare. No, navijači ko navijači!

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Ana je sve vise lice a sve manje teniserka.Postavlja se pitanje da li joj je tenis cilj ili sredstvo?Enen se svega odrekla da bi postigla to sto sad ima.Ana je izgubila fokus,"oci joj nisu vise na lopti".Fashion TV or Sport Channel?

ja

pre 14 godina

@Djoksa
Vidis mene zanima Anina igra, a ne to koliko je para uzela.
Ako je protiv aktuelne sampionke US Opena imala mec loptu i izgubila na penale u tai-brejku. To znaci da je igrala dobro, da ne kazem odlicno. To je nesto sto ohrabruje i sto daje nadu da ce nam se uskoro vratiti nekadasnja Ana.
Mislim da je ta egzibicija bila dobra stvar za nju, jer je sigurno malo povratila izgubljeno samopuzdanje. Ako je mogla tako ravnopravno da se bori sa jednom od najvecih i da cak bude bolja veci deo meca, siguran sam da ce sa ovom "buranijom" od teniserki mnogo lakse izlaziti na kraj.
Ne bih sada nabrajao koga sve smatram tom buranijom.

Lorger

pre 14 godina

@Dana
Molim Vas, morate praviti razliku između foto-modela i manekenke. Vi govorite o Ani od pre dve godine. Ona je oslabila, danas je vitka, ima 186 visine i prelepo lice. Osporavajte njenu današnju igru, tu je zaista pala, ali setite se i one igre od pre dve godine. To je bila tada napadačka igra sa najboljim forhendom na svetu, i sjajnim riternom. U lepotu njenu nemojte dirati. Nisam je ja prošle godine proglasio za najlepšu sportistkinju sveta. Mada mislim da je sve ovo jedna mala šala, za nekoliko meseci Ana će biti jaka i u tenisu. Odigrala je, još nespremna (trenera ima tek nedelju dana) 6:6 sa Kim. Taj-brek je lutrija. Imala je i set-meč loptu, samo što to niko nije napisao, bitno je bilo da se javi narodu kako je ona doživela poraz, na jednoj egzibiciji.

GocaCA

pre 14 godina

Ana je kompletan i veoma uspesan sportsko-marketinski paket, sa karakteristikama koje se danas traze u velikom svetu (to neki u Srbiji ne mogu da svare).
A da li ce se vratiti u vrh svetskog tenisa? E, to nije pitanje da li ona to moze (jer moze sigurno, sve je u njenoj igri i dispoziciji na mestu), nego da li zeli.
Ozbiljna i odgovorna kakva Ana jeste, skoro sam sigurna da ce se vratiti.

Stanoje Glavas

pre 14 godina

@Vendi
kako mozes da uporedjues Jelenu Jankovic sa Stojom ili Karleusom? Dobro, mozda ima neke slicnosti u pojavi i nastupu, ali bre Jelena je morala da radi da bi postigla to sto jeste, a one dve ...

Lorger

pre 14 godina

@Djoksa
Ne znam šta si hteo da mi kažeš. Pišem: Ana, tek posle stečene t e n i s k e slave (RG, prva na listi, još dva velika finala, sve sa 20 godina), i lepote koju ima, može da zarađuje i kao foto-model. I da zarađuje više od devete na listi. Zato sam naveo Klaudiju i Sindi. Kako je prošla Jelena?

Jov

pre 14 godina

@ja
Lepo je pročitati ovako pošteno i analitično rezonovanje. Pre dva minuta Jelena je izgubila od neke Ruskinje i to mučenje trajalo je dva i po sata. Klajster je velika teniserka i samo je Anina nesigurnost doprinela da dođe do 6:6. Jako je važno kako si igrao, a poraz može da dođe i zbog najmanje sitnice. Verujem da je Ana udarala ponovo jako, čim se Kim našla na ivici poraza. Ana trenira sa pravim trenerom tek nedelju dana. Sama je rekla, mora da prođe još vremena... Čitam između redova: nisam dugo ozbiljno radila. Ja u njene razloge ne ulazim, ali slutim šta je nju uzdrmalo. Važno je samo da ona svoj emotivni život sredi (bez psihologa) i da krene sa treninzima, prema savremenim teniskim receptima. Ime Hajnca Guntharta u svetu tenisa mnogo znači.

boombar

pre 14 godina

@Predo
Pa zar Vi tamo "preko bare" sem č, ć, ž, š, i đ nemato ni 0 nego morate pisati O :-)))
Što bi rek'o Đura "Malo šale nikad nije zgorega !"
Idemo dalje

Djoksa

pre 14 godina

@Lorger...Najpozeljnija kombinacija za sponzore je biti lep i uspesan.Ana je najlepsa TENISERKA,ne znaci da je Mis Sveta vec je u poslu koji je odlicno placen i fantast. medijski pokriven.Ima mnogo tako lepih kao Ana ili uspesnijih(Enen).Ali kombinacija...

Djalma

pre 14 godina

Pitanje Aninog povratka nije u predispoziciji,talentu,vecitoj mladosti.Mislim da je pitanje u padu:dali je to bio slobodan ili prinudni pad.