Četvrtak, 18.02.2010.

01:49

Darko Miličić od četvrtka Minesotin

Srpski košarkaš Darko Miličić biće 'trejdovan' u Minesotu, objavio je IEsPiEn pozivajući se na "dobro obaveštene izvore".

Izvor: B92

Darko Milièiæ od èetvrtka Minesotin IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

il DUCA

pre 14 godina

Ovaj kao "nas golman Stojkovic, ne vole ga treneri ! Samo sto je svestan da nije za reprezentaciju pa se i ne izjasnjava kao najbolji! Moj savet; sponzorisi jednu godinu PARTIZAN pa da te cika DULE nesto nauci. ovako "CRKO KONJ"!

Dusan-Bela Palanka!!!!!

pre 14 godina

Narawno da ce da greje klupu,sta drugo ocekujete...decko ima talenat ali za evroligu,dok nba je mnoooooooogo za njega,sto se i pokazalo!!!!!!

wlado

pre 14 godina

svi pominjete darka, a niko se ne pita kako je on narusio ugled buducih srpskih kosarkasa, koji bi zeleli da se oprobaju u nba

koliko su ostali pre darka bili veliki uspesi, dokazuje cinjenica da su darka koji je sedeo na klupi u hemofarmu, postavili za drugog pika(ni kriv ni duzan), i zbog tog ugleda koji yugo-srpska kosarka ima, detroid ga dovodi na slepo....e kako su njemu divac, stojakovic i ostali pomogli, dako je on sada odmogao desetini mladih igraca iz srbije.

Ranko

pre 14 godina

najlakse je kritikovati,Darko nije dobio pravu sansu ni u jednom klubu,osim u Orlandu,i tu je prema minutazi imao sasvim solidan ucinak.Sto se tice Minesote,ni Love,ni Jeferson nisu klasicni centri ,tako da ima prostora za Darka da pokaze svoj kvalitet.

Fikus

pre 14 godina

Koliko god vas Darko nervirao meni je on idol i kad porastem voleo bi da budem kao on . Covek dobija milione a ne radi nista . Ima sampionski prsten a kos nije dao u tom play off-u . Hala milenijum ako bi bilo posteno bi se zvala Darkova sala .
Da sam na njegovom mestu ja bi iz NBA pravo dosao kod Krkobabica na doktorske studije iz penzionerstva .
Koliko samo prefiksa NAJ ide uz tog coveka tek ce vi cuti za Darka .

zoran montpellier

pre 14 godina

Milicic je zaista sjajan srbin,voli svoju zemlju iznad svega.Medjutim,kosarka nije sport niti stvar patriotizma i tu je problem.Jako talentovan ali jos nezreo................

zoki

pre 14 godina

Njega i Radmanovica nba je proglasavala za neverovatne talente za nba ligu.

Dok je npr Maric (koji je izput ubacivao bar po 20 poena svakoj nba ekipi protiv koje je igrao) - i Macvan (zbog koga je mlada reprezantacija US konstantno gubila od nase i to na svim frontovima) su proglaseni nedovoljno fizicki spremnim.

Van Der Berg

pre 14 godina

ne zavaravajte se, jedini razlog sto je on doveden je sto ima vrlo jak ugovor, koji istice na ljeto. cilj minesote je da ga se na ljeto rijesi, sto ce im osloboditi prostor da dovedu nekog od mnogo odlicnih potencijalnih slobodnih agenata. jednostavno.

svako ko misli da ce on odigrati i minutu ove sezone za minesotu, taj se vara - covjek ne trenira posljednja cetiri mjeseca, a do kraja sezone je ostalo jos malo. sjedice na tribinama do ljeta, dobice sve pare iz ugovora, a onda razlaz.

milicic je izgubljen za bilo kakvu ozbiljniju kosarku. ostatak karijere ce da otaljava po prosjecnim evropskim ekipama i onda ce sa negdje 30 da se penzionise. mentalni sklop mu nije dozvolio da razvije talenat. ni prvi ni posljednji takav.

Jovan Tucovic

pre 14 godina

Ovo automatski povlaci za sobom 2 veoma bitne stvari... a mozda i najbitnije... Minesota je angazovala centra, ako se Milicic pokaze nastavice tamo i posle leta da igra, sto znaci da Pekovic nece da ide iz PAO u Minesotu i sto znaci sigurno da Maric nece da popunjava redove PAO-a...Toliko o tome

dule

pre 14 godina

Meni nešto nije jasno. Na vest o Darku javljaju se neki likovi i spominju nekog trenera. Naravno, taj trener je jako uspešan a Darko je propao. S tim što je Darko propao u megapolisu (barem je probao), a trener je uspeo u selu. To što vi poredite je neuporedivo.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Za njega je najbolje da se vrati u Hemofarm, pa opet ispocetka. Nije mu jos kasno, a ima i bogato iskustvo. E' sada problem je jedino sto Hemofarm ne ulaze ni priblizno novca kao sto to rade NBA klubovi za tretman ocuvanja cistote dresova. Drugi problem je sto se i Milicic pita, a kada god je bilo tako (skoro uvek), niko nije imao nikakve koristi od tog angazmana, ni on, ni poslodavac. Srecom da reprezentaciji nemas placeni odmor.

Molle

pre 14 godina

Darko Milicic ima sampionski prsten,a Divac ili cak Ser Barkli nemaju. Majko moja. Licno mislim da bi trebalo da ostavi kosarku i predje u ugostitelje i sl. , a posle onih i onakvih izjava na koje ga je navukao senzacionalista Tegeltija, za kojeg licno mislim da je i vece zlo, ne da ne zelim da ga vidim u reprezentaciji, nego ni u Srbiji uopste.

KG

pre 14 godina

Ja mislim da Milicic ima najvecu platu po minutu u celom NBA?:))) Koliko je godina u NBA, a koliko je igrao i pokazao - mogli bi da ga plate metalnim novcem... Otisao je sa 18 ili 19god?,zbog kesha, bvz - gde je sada?

Decko evidentno ima problema sa disciplinom, kod Dulenceta takav nikada nece igrati...a i u reprezentaciji nije neophodan.

Zelim mu sve najbolje u NBA, i gde god.

O.J. Mayo

pre 14 godina

Darko lepo popunjava kolekciju NBA dresova : D Detroit, Orlando, Memphis, New York, Minnesota.......Eeee to je 10 original dresova od 180$ bre : D

Aca

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

Kako neko ko iole poznaje KK Partizan moze da napise ovako nesto. to znaci da ti ne znas ama bas nista o Duletovoj filiozofiji, ili nista o kosarci.Dule moze bilo koga napravi u igraca pdo uslovom da je ta osoba skromna, dobra i zeljna da uci. Ako to nije, tu i Dule ne pomaze, veruj mi. Sta ce Darko Milicic,jedan prepotentni, arogantni lik u Partizanu?? Kako on moze da pomogne timu, ako sigurno ne bi bio timski igrac? Rusio bi atmosferu a ta atmosfera je razlog zasto Partizanu ovako dobro ide. Zao mi je sto kao navijac Partizana, to jos nisi shvatio. Jel da jesi onda bih jos vise uzivao u Partizanovim pobedama. Ovako dosta propustas...al' nije basket za svakoga

Sasa The Grobar

pre 14 godina

NE brini ti nista Darko, SRBENDO, najsrBskiji igracu, care, faco, talentu, najbolji centru sveta (prema misljenju nekih, tvrdoglavih netrofejnih....).... Klupa je jako udobna u Minesoti, cuo sam to iz proverenih izvora. Makar te nece gurati na tribine, kao u fudbalu, pa mozes da pomirises i peskir....

Darko vrhunski igrac...u zivotu nesto smesnije nisam cuo... LOL

srbija

pre 14 godina

nadam se da ce igrati pristojno i biti koliko toliko spreman fizicki i mentalno da bi pomogao reprezentaciji...
sve se to promeni kad dodje kod dude da ne nabrajam sta je uradio sa perovicem koji je isto tako sebe trazio u nba pa sa radenovicem pa sa teodoscem pa bjelica raduljica macvan... kod dude ce biti druga prica

dak

pre 14 godina

Samo da podsjetim neke koji imaju slabo pamćenje, da je Darko odlično igrao na svetskom prvenstvu u japanu prije neku godinu i da je na svakoj utakmica na tom prvenstvu odlično igrao. E, šta se od tada desilo, nikako mi nije jasno, znam samo da je nabacio 10-15 kg preko leta, izgubio odraz i brzinu, i da više nije bio onaj stari (bar je do tada bio odličan bloker)

wu-tang

pre 14 godina

Konkurencija bi Milicicu takodje bio Ukrainski centar Oleh Pecherovi koji prilicno dobro koristi minutazu.
Cini mi se da je prevelika konkurencija u T-wolvsima za Darka da bi on ima prostora ostavit pozitivan utisak.

tibby

pre 14 godina

Ako nista drugo, bar se covek nagledao NBA utakmica i imao uvek jedno od najboljih sedista u halama :P

@Cale - kakav bre Partizan, gde bre kod Duleta??? ...pa taj ne dovodi takve igrace, ne dovodi probleme, ne dovodi zvezdice, ne dovodi one koji su iznad tima! Kad kazem Gurovic, da li ti je jasno? (samo da je ovaj nesretnik postigao bar pola kolko i Gurovic) :)

andromeda

pre 14 godina

Najbolji moguci rasplet za Darka - a da li ce to da iskoristi, pa na zalost najverovatnije nece, kao i mnogo puta do sada. U Minesoti znaju da ako startuju jednog undersized PFa (Love) i jednog PFa da glumi centra (Jefferson) nema nista od plej-ofa za njih u dogledno vreme (iako se skill-set ovoj dvojici u napadu prilicno dobro dopunjuje - Jefferson-ova low-post igra i Love-ova all-around, strech-PF, garbage-man/rebounding-machine; na zalost u odbrani ni jedan od njih ne moze da cuva iole ozbiljnog centra koji igra iznad obruca). Ono sto oni probaju da provale trenutno je: da li da trejduju jednog od njih dvojice (najverovatnije Jeffersona), da li da ostave Love-a kao 6-tog coveka i da manji deo meca igraju zajedno a veci deo da ih upare sa defanzivno orijentisanim centrom (citaj Hollins ili Darko). Tako da su jeftino (1.3M$) platili da vide kako izgleda kada upare svoje PFove sa centrom. Darko je, bez obzira na sve svoje mane, ipak nesto bolji od Hollinsa (cak i nesto mladji). Kada bi uspeo da se trudi svaki put kada dobije sansu, i da prihvati ulogu u timu, imalo bi nade da ostane jos koju sezonu u NBA i mozda i da postane solidan backup centar. Na zalost, umesto da radi na svojoj igri koja je puna rupa (posebno ovanzivno), on i dalje ima megalomanske ideje (tipa da se napad igra kroz njega na high-postu, uvek se nasmejem kada procitam njegove fantazije na tu temu, ne zna ni pick&roll da odigra i osim onog prilicno neefikasnog levog polu-horoka i relativno OK suta sa distance za svoju visinu, tesko da ima ista drugo u repertoaru; ako je nekad i imao zakrzljalo je u medjuvremenu). Ja bih bio srecan da on, svaki put kada dobije sansu, da sve od sebe na parketu, ali to je ono sto od njega najteze mozemo da ocekujemo.

Monden

pre 14 godina

Ne znam da li je taj Miličić gori košarkaš ili čovek. Izuzetno nevaspitan momak, rečnik mu više podseća na kriminalca nego na sportistu, ne poštuje nikakav autoritet, ni trenere, ni saigrače, ni sudije, njegov talenat je prenaduvan, jer osim sirove snage ne poseduje ama baš niti jedan kvalitet. O njegovom košarkaškom znanju i umeću najbolje govori podatak da je u meču koji je za reprezentaciju igrao protiv Nigerije imao procenat šuta za dva poena 17% (?!!!!) i bio najveći krivac za taj sramni poraz.

On je velika sramota za ovu zemlju, a bogami i za NBA, pošto je jedan takav igrač bio drugi pik na draftu i ima u svojoj vitrini šampionski prsten.

Savo

pre 14 godina

Darko je vec izjavio da na kraju ove sezone dolazi u Evropu, u tom razgovoru sa novinarom dva tri puta je ponovio da bi voleo da igra u Olimpijakosu.

Cale

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

MojBratBane

pre 14 godina

naravno da mu zelim sve najbolje, ali da se ne lazemo... darko je bio i u losijim klubovima (memfis naravno) pa nije uradio nista posebno... jedino je u orlandu kratko vreme imao neku kao konstantnost (8p,8s), ali siguran sam da ne bi izdrzao nivo koji sada ima orlando. a pogotovo sto u minesoti igraju Al Dzeferson i Kevin Lav. nema tu mnogo nade, niti im je trener genijalac pa da cukne sada darka u glavu. vise je ovo trejd dva ocajnika kako bi obe ekipe pokusale nesto da izvuku do kraja sezone (a realno i jedni i drugi se sada spremaju polako za 2010/11)

i dokle ce vise minesota da dovodi srbe? (rakoc, jaric, pavlovic, milicic) i da im stavlja samo peskire na glavu???

ali opet ko zna, mozda se sada bas desi neocekivano i milicic poludi i dokaze da je zasluzeno bio na draftu ispred karmela, vejda, bosha, hajnriha, kejmana itd itd itd :)))

....

pre 14 godina

neverovatno je da se o tom coveku toliko pise , da je zgrnuo toliko miliona dolara,da je bio drugi pik na draftu a da nema ni 2 dobre partije u karijeri ni za klub ni za reprezentaciju...a ja se iskreno ne secam ni jedne pa ako se neko seca neka podseti

Barry Ferguson

pre 14 godina

Darku samo trebaju minuti i dokazace da je dobar centar. Bilo bi mu bolje u Golden Stejtu npr. jer ima problema na poziciji 5. Milicic ce verovatno biti zamena za Dzefersona i dobijace od deset do petnaest minuta. Malo,opet malo. Holins je takodje odlican mladi igrac,poseduje neverovatnan odraz,ali mislim da je Miclicic u prednosti nad njim. Sjajno bi bilo ako Minesota trejduje Dzefersona u Kavse npr. sto je moguce.

Miloš

pre 14 godina

Mislim da nema sta da trazi u Minesoti,jednostavno hoce da odradi ovu godinu ugovora,da uzme pare(kojih trenutno nema dovoljno,jer da ima otisao bi u Evropu) a posle toga ce se preseliti u neki evropski klub,naravno ako se nadje neko ko bi ga zeleo

zzzzz

pre 14 godina

Dobro, ionako je rekao da na kraju sezone ide u Evropu, u Njujorku ne bi ocito uopste igrao, a ovde moze makar da pokusa, po svemu sudeci, poslednji put u NBA. Nista ga ne kosta.
Tuzno je sto karijera uopste nije morala da mu ide ovim tokom. Mnogo je bilo i njegovih i tudjih pogresnih poteza koji su ga doveli do ovoga sto je sad, a mogao je, da je imao samo malo vise srece, da prodje neizmerno bolje.

....

pre 14 godina

neverovatno je da se o tom coveku toliko pise , da je zgrnuo toliko miliona dolara,da je bio drugi pik na draftu a da nema ni 2 dobre partije u karijeri ni za klub ni za reprezentaciju...a ja se iskreno ne secam ni jedne pa ako se neko seca neka podseti

MojBratBane

pre 14 godina

naravno da mu zelim sve najbolje, ali da se ne lazemo... darko je bio i u losijim klubovima (memfis naravno) pa nije uradio nista posebno... jedino je u orlandu kratko vreme imao neku kao konstantnost (8p,8s), ali siguran sam da ne bi izdrzao nivo koji sada ima orlando. a pogotovo sto u minesoti igraju Al Dzeferson i Kevin Lav. nema tu mnogo nade, niti im je trener genijalac pa da cukne sada darka u glavu. vise je ovo trejd dva ocajnika kako bi obe ekipe pokusale nesto da izvuku do kraja sezone (a realno i jedni i drugi se sada spremaju polako za 2010/11)

i dokle ce vise minesota da dovodi srbe? (rakoc, jaric, pavlovic, milicic) i da im stavlja samo peskire na glavu???

ali opet ko zna, mozda se sada bas desi neocekivano i milicic poludi i dokaze da je zasluzeno bio na draftu ispred karmela, vejda, bosha, hajnriha, kejmana itd itd itd :)))

O.J. Mayo

pre 14 godina

Darko lepo popunjava kolekciju NBA dresova : D Detroit, Orlando, Memphis, New York, Minnesota.......Eeee to je 10 original dresova od 180$ bre : D

zzzzz

pre 14 godina

Dobro, ionako je rekao da na kraju sezone ide u Evropu, u Njujorku ne bi ocito uopste igrao, a ovde moze makar da pokusa, po svemu sudeci, poslednji put u NBA. Nista ga ne kosta.
Tuzno je sto karijera uopste nije morala da mu ide ovim tokom. Mnogo je bilo i njegovih i tudjih pogresnih poteza koji su ga doveli do ovoga sto je sad, a mogao je, da je imao samo malo vise srece, da prodje neizmerno bolje.

Cale

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

Monden

pre 14 godina

Ne znam da li je taj Miličić gori košarkaš ili čovek. Izuzetno nevaspitan momak, rečnik mu više podseća na kriminalca nego na sportistu, ne poštuje nikakav autoritet, ni trenere, ni saigrače, ni sudije, njegov talenat je prenaduvan, jer osim sirove snage ne poseduje ama baš niti jedan kvalitet. O njegovom košarkaškom znanju i umeću najbolje govori podatak da je u meču koji je za reprezentaciju igrao protiv Nigerije imao procenat šuta za dva poena 17% (?!!!!) i bio najveći krivac za taj sramni poraz.

On je velika sramota za ovu zemlju, a bogami i za NBA, pošto je jedan takav igrač bio drugi pik na draftu i ima u svojoj vitrini šampionski prsten.

andromeda

pre 14 godina

Najbolji moguci rasplet za Darka - a da li ce to da iskoristi, pa na zalost najverovatnije nece, kao i mnogo puta do sada. U Minesoti znaju da ako startuju jednog undersized PFa (Love) i jednog PFa da glumi centra (Jefferson) nema nista od plej-ofa za njih u dogledno vreme (iako se skill-set ovoj dvojici u napadu prilicno dobro dopunjuje - Jefferson-ova low-post igra i Love-ova all-around, strech-PF, garbage-man/rebounding-machine; na zalost u odbrani ni jedan od njih ne moze da cuva iole ozbiljnog centra koji igra iznad obruca). Ono sto oni probaju da provale trenutno je: da li da trejduju jednog od njih dvojice (najverovatnije Jeffersona), da li da ostave Love-a kao 6-tog coveka i da manji deo meca igraju zajedno a veci deo da ih upare sa defanzivno orijentisanim centrom (citaj Hollins ili Darko). Tako da su jeftino (1.3M$) platili da vide kako izgleda kada upare svoje PFove sa centrom. Darko je, bez obzira na sve svoje mane, ipak nesto bolji od Hollinsa (cak i nesto mladji). Kada bi uspeo da se trudi svaki put kada dobije sansu, i da prihvati ulogu u timu, imalo bi nade da ostane jos koju sezonu u NBA i mozda i da postane solidan backup centar. Na zalost, umesto da radi na svojoj igri koja je puna rupa (posebno ovanzivno), on i dalje ima megalomanske ideje (tipa da se napad igra kroz njega na high-postu, uvek se nasmejem kada procitam njegove fantazije na tu temu, ne zna ni pick&roll da odigra i osim onog prilicno neefikasnog levog polu-horoka i relativno OK suta sa distance za svoju visinu, tesko da ima ista drugo u repertoaru; ako je nekad i imao zakrzljalo je u medjuvremenu). Ja bih bio srecan da on, svaki put kada dobije sansu, da sve od sebe na parketu, ali to je ono sto od njega najteze mozemo da ocekujemo.

Aca

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

Kako neko ko iole poznaje KK Partizan moze da napise ovako nesto. to znaci da ti ne znas ama bas nista o Duletovoj filiozofiji, ili nista o kosarci.Dule moze bilo koga napravi u igraca pdo uslovom da je ta osoba skromna, dobra i zeljna da uci. Ako to nije, tu i Dule ne pomaze, veruj mi. Sta ce Darko Milicic,jedan prepotentni, arogantni lik u Partizanu?? Kako on moze da pomogne timu, ako sigurno ne bi bio timski igrac? Rusio bi atmosferu a ta atmosfera je razlog zasto Partizanu ovako dobro ide. Zao mi je sto kao navijac Partizana, to jos nisi shvatio. Jel da jesi onda bih jos vise uzivao u Partizanovim pobedama. Ovako dosta propustas...al' nije basket za svakoga

Van Der Berg

pre 14 godina

ne zavaravajte se, jedini razlog sto je on doveden je sto ima vrlo jak ugovor, koji istice na ljeto. cilj minesote je da ga se na ljeto rijesi, sto ce im osloboditi prostor da dovedu nekog od mnogo odlicnih potencijalnih slobodnih agenata. jednostavno.

svako ko misli da ce on odigrati i minutu ove sezone za minesotu, taj se vara - covjek ne trenira posljednja cetiri mjeseca, a do kraja sezone je ostalo jos malo. sjedice na tribinama do ljeta, dobice sve pare iz ugovora, a onda razlaz.

milicic je izgubljen za bilo kakvu ozbiljniju kosarku. ostatak karijere ce da otaljava po prosjecnim evropskim ekipama i onda ce sa negdje 30 da se penzionise. mentalni sklop mu nije dozvolio da razvije talenat. ni prvi ni posljednji takav.

Fikus

pre 14 godina

Koliko god vas Darko nervirao meni je on idol i kad porastem voleo bi da budem kao on . Covek dobija milione a ne radi nista . Ima sampionski prsten a kos nije dao u tom play off-u . Hala milenijum ako bi bilo posteno bi se zvala Darkova sala .
Da sam na njegovom mestu ja bi iz NBA pravo dosao kod Krkobabica na doktorske studije iz penzionerstva .
Koliko samo prefiksa NAJ ide uz tog coveka tek ce vi cuti za Darka .

tibby

pre 14 godina

Ako nista drugo, bar se covek nagledao NBA utakmica i imao uvek jedno od najboljih sedista u halama :P

@Cale - kakav bre Partizan, gde bre kod Duleta??? ...pa taj ne dovodi takve igrace, ne dovodi probleme, ne dovodi zvezdice, ne dovodi one koji su iznad tima! Kad kazem Gurovic, da li ti je jasno? (samo da je ovaj nesretnik postigao bar pola kolko i Gurovic) :)

Miloš

pre 14 godina

Mislim da nema sta da trazi u Minesoti,jednostavno hoce da odradi ovu godinu ugovora,da uzme pare(kojih trenutno nema dovoljno,jer da ima otisao bi u Evropu) a posle toga ce se preseliti u neki evropski klub,naravno ako se nadje neko ko bi ga zeleo

Sasa The Grobar

pre 14 godina

NE brini ti nista Darko, SRBENDO, najsrBskiji igracu, care, faco, talentu, najbolji centru sveta (prema misljenju nekih, tvrdoglavih netrofejnih....).... Klupa je jako udobna u Minesoti, cuo sam to iz proverenih izvora. Makar te nece gurati na tribine, kao u fudbalu, pa mozes da pomirises i peskir....

Darko vrhunski igrac...u zivotu nesto smesnije nisam cuo... LOL

KG

pre 14 godina

Ja mislim da Milicic ima najvecu platu po minutu u celom NBA?:))) Koliko je godina u NBA, a koliko je igrao i pokazao - mogli bi da ga plate metalnim novcem... Otisao je sa 18 ili 19god?,zbog kesha, bvz - gde je sada?

Decko evidentno ima problema sa disciplinom, kod Dulenceta takav nikada nece igrati...a i u reprezentaciji nije neophodan.

Zelim mu sve najbolje u NBA, i gde god.

Barry Ferguson

pre 14 godina

Darku samo trebaju minuti i dokazace da je dobar centar. Bilo bi mu bolje u Golden Stejtu npr. jer ima problema na poziciji 5. Milicic ce verovatno biti zamena za Dzefersona i dobijace od deset do petnaest minuta. Malo,opet malo. Holins je takodje odlican mladi igrac,poseduje neverovatnan odraz,ali mislim da je Miclicic u prednosti nad njim. Sjajno bi bilo ako Minesota trejduje Dzefersona u Kavse npr. sto je moguce.

Savo

pre 14 godina

Darko je vec izjavio da na kraju ove sezone dolazi u Evropu, u tom razgovoru sa novinarom dva tri puta je ponovio da bi voleo da igra u Olimpijakosu.

Jovan Tucovic

pre 14 godina

Ovo automatski povlaci za sobom 2 veoma bitne stvari... a mozda i najbitnije... Minesota je angazovala centra, ako se Milicic pokaze nastavice tamo i posle leta da igra, sto znaci da Pekovic nece da ide iz PAO u Minesotu i sto znaci sigurno da Maric nece da popunjava redove PAO-a...Toliko o tome

zoki

pre 14 godina

Njega i Radmanovica nba je proglasavala za neverovatne talente za nba ligu.

Dok je npr Maric (koji je izput ubacivao bar po 20 poena svakoj nba ekipi protiv koje je igrao) - i Macvan (zbog koga je mlada reprezantacija US konstantno gubila od nase i to na svim frontovima) su proglaseni nedovoljno fizicki spremnim.

Molle

pre 14 godina

Darko Milicic ima sampionski prsten,a Divac ili cak Ser Barkli nemaju. Majko moja. Licno mislim da bi trebalo da ostavi kosarku i predje u ugostitelje i sl. , a posle onih i onakvih izjava na koje ga je navukao senzacionalista Tegeltija, za kojeg licno mislim da je i vece zlo, ne da ne zelim da ga vidim u reprezentaciji, nego ni u Srbiji uopste.

dak

pre 14 godina

Samo da podsjetim neke koji imaju slabo pamćenje, da je Darko odlično igrao na svetskom prvenstvu u japanu prije neku godinu i da je na svakoj utakmica na tom prvenstvu odlično igrao. E, šta se od tada desilo, nikako mi nije jasno, znam samo da je nabacio 10-15 kg preko leta, izgubio odraz i brzinu, i da više nije bio onaj stari (bar je do tada bio odličan bloker)

dule

pre 14 godina

Meni nešto nije jasno. Na vest o Darku javljaju se neki likovi i spominju nekog trenera. Naravno, taj trener je jako uspešan a Darko je propao. S tim što je Darko propao u megapolisu (barem je probao), a trener je uspeo u selu. To što vi poredite je neuporedivo.

zoran montpellier

pre 14 godina

Milicic je zaista sjajan srbin,voli svoju zemlju iznad svega.Medjutim,kosarka nije sport niti stvar patriotizma i tu je problem.Jako talentovan ali jos nezreo................

wu-tang

pre 14 godina

Konkurencija bi Milicicu takodje bio Ukrainski centar Oleh Pecherovi koji prilicno dobro koristi minutazu.
Cini mi se da je prevelika konkurencija u T-wolvsima za Darka da bi on ima prostora ostavit pozitivan utisak.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Za njega je najbolje da se vrati u Hemofarm, pa opet ispocetka. Nije mu jos kasno, a ima i bogato iskustvo. E' sada problem je jedino sto Hemofarm ne ulaze ni priblizno novca kao sto to rade NBA klubovi za tretman ocuvanja cistote dresova. Drugi problem je sto se i Milicic pita, a kada god je bilo tako (skoro uvek), niko nije imao nikakve koristi od tog angazmana, ni on, ni poslodavac. Srecom da reprezentaciji nemas placeni odmor.

srbija

pre 14 godina

nadam se da ce igrati pristojno i biti koliko toliko spreman fizicki i mentalno da bi pomogao reprezentaciji...
sve se to promeni kad dodje kod dude da ne nabrajam sta je uradio sa perovicem koji je isto tako sebe trazio u nba pa sa radenovicem pa sa teodoscem pa bjelica raduljica macvan... kod dude ce biti druga prica

wlado

pre 14 godina

svi pominjete darka, a niko se ne pita kako je on narusio ugled buducih srpskih kosarkasa, koji bi zeleli da se oprobaju u nba

koliko su ostali pre darka bili veliki uspesi, dokazuje cinjenica da su darka koji je sedeo na klupi u hemofarmu, postavili za drugog pika(ni kriv ni duzan), i zbog tog ugleda koji yugo-srpska kosarka ima, detroid ga dovodi na slepo....e kako su njemu divac, stojakovic i ostali pomogli, dako je on sada odmogao desetini mladih igraca iz srbije.

Dusan-Bela Palanka!!!!!

pre 14 godina

Narawno da ce da greje klupu,sta drugo ocekujete...decko ima talenat ali za evroligu,dok nba je mnoooooooogo za njega,sto se i pokazalo!!!!!!

Ranko

pre 14 godina

najlakse je kritikovati,Darko nije dobio pravu sansu ni u jednom klubu,osim u Orlandu,i tu je prema minutazi imao sasvim solidan ucinak.Sto se tice Minesote,ni Love,ni Jeferson nisu klasicni centri ,tako da ima prostora za Darka da pokaze svoj kvalitet.

il DUCA

pre 14 godina

Ovaj kao "nas golman Stojkovic, ne vole ga treneri ! Samo sto je svestan da nije za reprezentaciju pa se i ne izjasnjava kao najbolji! Moj savet; sponzorisi jednu godinu PARTIZAN pa da te cika DULE nesto nauci. ovako "CRKO KONJ"!

Cale

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

....

pre 14 godina

neverovatno je da se o tom coveku toliko pise , da je zgrnuo toliko miliona dolara,da je bio drugi pik na draftu a da nema ni 2 dobre partije u karijeri ni za klub ni za reprezentaciju...a ja se iskreno ne secam ni jedne pa ako se neko seca neka podseti

Monden

pre 14 godina

Ne znam da li je taj Miličić gori košarkaš ili čovek. Izuzetno nevaspitan momak, rečnik mu više podseća na kriminalca nego na sportistu, ne poštuje nikakav autoritet, ni trenere, ni saigrače, ni sudije, njegov talenat je prenaduvan, jer osim sirove snage ne poseduje ama baš niti jedan kvalitet. O njegovom košarkaškom znanju i umeću najbolje govori podatak da je u meču koji je za reprezentaciju igrao protiv Nigerije imao procenat šuta za dva poena 17% (?!!!!) i bio najveći krivac za taj sramni poraz.

On je velika sramota za ovu zemlju, a bogami i za NBA, pošto je jedan takav igrač bio drugi pik na draftu i ima u svojoj vitrini šampionski prsten.

Aca

pre 14 godina

Darko, pamet u glavu i kod Duleta. jos nije kasno da postanes igrac a ako on tvoj talenat pretvori u moc (a samo on to moze), nadaj se Final Four-u sledece sezone.

Kako neko ko iole poznaje KK Partizan moze da napise ovako nesto. to znaci da ti ne znas ama bas nista o Duletovoj filiozofiji, ili nista o kosarci.Dule moze bilo koga napravi u igraca pdo uslovom da je ta osoba skromna, dobra i zeljna da uci. Ako to nije, tu i Dule ne pomaze, veruj mi. Sta ce Darko Milicic,jedan prepotentni, arogantni lik u Partizanu?? Kako on moze da pomogne timu, ako sigurno ne bi bio timski igrac? Rusio bi atmosferu a ta atmosfera je razlog zasto Partizanu ovako dobro ide. Zao mi je sto kao navijac Partizana, to jos nisi shvatio. Jel da jesi onda bih jos vise uzivao u Partizanovim pobedama. Ovako dosta propustas...al' nije basket za svakoga

Sasa The Grobar

pre 14 godina

NE brini ti nista Darko, SRBENDO, najsrBskiji igracu, care, faco, talentu, najbolji centru sveta (prema misljenju nekih, tvrdoglavih netrofejnih....).... Klupa je jako udobna u Minesoti, cuo sam to iz proverenih izvora. Makar te nece gurati na tribine, kao u fudbalu, pa mozes da pomirises i peskir....

Darko vrhunski igrac...u zivotu nesto smesnije nisam cuo... LOL

Barry Ferguson

pre 14 godina

Darku samo trebaju minuti i dokazace da je dobar centar. Bilo bi mu bolje u Golden Stejtu npr. jer ima problema na poziciji 5. Milicic ce verovatno biti zamena za Dzefersona i dobijace od deset do petnaest minuta. Malo,opet malo. Holins je takodje odlican mladi igrac,poseduje neverovatnan odraz,ali mislim da je Miclicic u prednosti nad njim. Sjajno bi bilo ako Minesota trejduje Dzefersona u Kavse npr. sto je moguce.

Jovan Tucovic

pre 14 godina

Ovo automatski povlaci za sobom 2 veoma bitne stvari... a mozda i najbitnije... Minesota je angazovala centra, ako se Milicic pokaze nastavice tamo i posle leta da igra, sto znaci da Pekovic nece da ide iz PAO u Minesotu i sto znaci sigurno da Maric nece da popunjava redove PAO-a...Toliko o tome

Molle

pre 14 godina

Darko Milicic ima sampionski prsten,a Divac ili cak Ser Barkli nemaju. Majko moja. Licno mislim da bi trebalo da ostavi kosarku i predje u ugostitelje i sl. , a posle onih i onakvih izjava na koje ga je navukao senzacionalista Tegeltija, za kojeg licno mislim da je i vece zlo, ne da ne zelim da ga vidim u reprezentaciji, nego ni u Srbiji uopste.

srbija

pre 14 godina

nadam se da ce igrati pristojno i biti koliko toliko spreman fizicki i mentalno da bi pomogao reprezentaciji...
sve se to promeni kad dodje kod dude da ne nabrajam sta je uradio sa perovicem koji je isto tako sebe trazio u nba pa sa radenovicem pa sa teodoscem pa bjelica raduljica macvan... kod dude ce biti druga prica

dule

pre 14 godina

Meni nešto nije jasno. Na vest o Darku javljaju se neki likovi i spominju nekog trenera. Naravno, taj trener je jako uspešan a Darko je propao. S tim što je Darko propao u megapolisu (barem je probao), a trener je uspeo u selu. To što vi poredite je neuporedivo.

Miloš

pre 14 godina

Mislim da nema sta da trazi u Minesoti,jednostavno hoce da odradi ovu godinu ugovora,da uzme pare(kojih trenutno nema dovoljno,jer da ima otisao bi u Evropu) a posle toga ce se preseliti u neki evropski klub,naravno ako se nadje neko ko bi ga zeleo

tibby

pre 14 godina

Ako nista drugo, bar se covek nagledao NBA utakmica i imao uvek jedno od najboljih sedista u halama :P

@Cale - kakav bre Partizan, gde bre kod Duleta??? ...pa taj ne dovodi takve igrace, ne dovodi probleme, ne dovodi zvezdice, ne dovodi one koji su iznad tima! Kad kazem Gurovic, da li ti je jasno? (samo da je ovaj nesretnik postigao bar pola kolko i Gurovic) :)

dak

pre 14 godina

Samo da podsjetim neke koji imaju slabo pamćenje, da je Darko odlično igrao na svetskom prvenstvu u japanu prije neku godinu i da je na svakoj utakmica na tom prvenstvu odlično igrao. E, šta se od tada desilo, nikako mi nije jasno, znam samo da je nabacio 10-15 kg preko leta, izgubio odraz i brzinu, i da više nije bio onaj stari (bar je do tada bio odličan bloker)

Van Der Berg

pre 14 godina

ne zavaravajte se, jedini razlog sto je on doveden je sto ima vrlo jak ugovor, koji istice na ljeto. cilj minesote je da ga se na ljeto rijesi, sto ce im osloboditi prostor da dovedu nekog od mnogo odlicnih potencijalnih slobodnih agenata. jednostavno.

svako ko misli da ce on odigrati i minutu ove sezone za minesotu, taj se vara - covjek ne trenira posljednja cetiri mjeseca, a do kraja sezone je ostalo jos malo. sjedice na tribinama do ljeta, dobice sve pare iz ugovora, a onda razlaz.

milicic je izgubljen za bilo kakvu ozbiljniju kosarku. ostatak karijere ce da otaljava po prosjecnim evropskim ekipama i onda ce sa negdje 30 da se penzionise. mentalni sklop mu nije dozvolio da razvije talenat. ni prvi ni posljednji takav.

andromeda

pre 14 godina

Najbolji moguci rasplet za Darka - a da li ce to da iskoristi, pa na zalost najverovatnije nece, kao i mnogo puta do sada. U Minesoti znaju da ako startuju jednog undersized PFa (Love) i jednog PFa da glumi centra (Jefferson) nema nista od plej-ofa za njih u dogledno vreme (iako se skill-set ovoj dvojici u napadu prilicno dobro dopunjuje - Jefferson-ova low-post igra i Love-ova all-around, strech-PF, garbage-man/rebounding-machine; na zalost u odbrani ni jedan od njih ne moze da cuva iole ozbiljnog centra koji igra iznad obruca). Ono sto oni probaju da provale trenutno je: da li da trejduju jednog od njih dvojice (najverovatnije Jeffersona), da li da ostave Love-a kao 6-tog coveka i da manji deo meca igraju zajedno a veci deo da ih upare sa defanzivno orijentisanim centrom (citaj Hollins ili Darko). Tako da su jeftino (1.3M$) platili da vide kako izgleda kada upare svoje PFove sa centrom. Darko je, bez obzira na sve svoje mane, ipak nesto bolji od Hollinsa (cak i nesto mladji). Kada bi uspeo da se trudi svaki put kada dobije sansu, i da prihvati ulogu u timu, imalo bi nade da ostane jos koju sezonu u NBA i mozda i da postane solidan backup centar. Na zalost, umesto da radi na svojoj igri koja je puna rupa (posebno ovanzivno), on i dalje ima megalomanske ideje (tipa da se napad igra kroz njega na high-postu, uvek se nasmejem kada procitam njegove fantazije na tu temu, ne zna ni pick&roll da odigra i osim onog prilicno neefikasnog levog polu-horoka i relativno OK suta sa distance za svoju visinu, tesko da ima ista drugo u repertoaru; ako je nekad i imao zakrzljalo je u medjuvremenu). Ja bih bio srecan da on, svaki put kada dobije sansu, da sve od sebe na parketu, ali to je ono sto od njega najteze mozemo da ocekujemo.

MojBratBane

pre 14 godina

naravno da mu zelim sve najbolje, ali da se ne lazemo... darko je bio i u losijim klubovima (memfis naravno) pa nije uradio nista posebno... jedino je u orlandu kratko vreme imao neku kao konstantnost (8p,8s), ali siguran sam da ne bi izdrzao nivo koji sada ima orlando. a pogotovo sto u minesoti igraju Al Dzeferson i Kevin Lav. nema tu mnogo nade, niti im je trener genijalac pa da cukne sada darka u glavu. vise je ovo trejd dva ocajnika kako bi obe ekipe pokusale nesto da izvuku do kraja sezone (a realno i jedni i drugi se sada spremaju polako za 2010/11)

i dokle ce vise minesota da dovodi srbe? (rakoc, jaric, pavlovic, milicic) i da im stavlja samo peskire na glavu???

ali opet ko zna, mozda se sada bas desi neocekivano i milicic poludi i dokaze da je zasluzeno bio na draftu ispred karmela, vejda, bosha, hajnriha, kejmana itd itd itd :)))

Ranko

pre 14 godina

najlakse je kritikovati,Darko nije dobio pravu sansu ni u jednom klubu,osim u Orlandu,i tu je prema minutazi imao sasvim solidan ucinak.Sto se tice Minesote,ni Love,ni Jeferson nisu klasicni centri ,tako da ima prostora za Darka da pokaze svoj kvalitet.

Dusan-Bela Palanka!!!!!

pre 14 godina

Narawno da ce da greje klupu,sta drugo ocekujete...decko ima talenat ali za evroligu,dok nba je mnoooooooogo za njega,sto se i pokazalo!!!!!!

zoran montpellier

pre 14 godina

Milicic je zaista sjajan srbin,voli svoju zemlju iznad svega.Medjutim,kosarka nije sport niti stvar patriotizma i tu je problem.Jako talentovan ali jos nezreo................

zzzzz

pre 14 godina

Dobro, ionako je rekao da na kraju sezone ide u Evropu, u Njujorku ne bi ocito uopste igrao, a ovde moze makar da pokusa, po svemu sudeci, poslednji put u NBA. Nista ga ne kosta.
Tuzno je sto karijera uopste nije morala da mu ide ovim tokom. Mnogo je bilo i njegovih i tudjih pogresnih poteza koji su ga doveli do ovoga sto je sad, a mogao je, da je imao samo malo vise srece, da prodje neizmerno bolje.

wu-tang

pre 14 godina

Konkurencija bi Milicicu takodje bio Ukrainski centar Oleh Pecherovi koji prilicno dobro koristi minutazu.
Cini mi se da je prevelika konkurencija u T-wolvsima za Darka da bi on ima prostora ostavit pozitivan utisak.

KG

pre 14 godina

Ja mislim da Milicic ima najvecu platu po minutu u celom NBA?:))) Koliko je godina u NBA, a koliko je igrao i pokazao - mogli bi da ga plate metalnim novcem... Otisao je sa 18 ili 19god?,zbog kesha, bvz - gde je sada?

Decko evidentno ima problema sa disciplinom, kod Dulenceta takav nikada nece igrati...a i u reprezentaciji nije neophodan.

Zelim mu sve najbolje u NBA, i gde god.

Fikus

pre 14 godina

Koliko god vas Darko nervirao meni je on idol i kad porastem voleo bi da budem kao on . Covek dobija milione a ne radi nista . Ima sampionski prsten a kos nije dao u tom play off-u . Hala milenijum ako bi bilo posteno bi se zvala Darkova sala .
Da sam na njegovom mestu ja bi iz NBA pravo dosao kod Krkobabica na doktorske studije iz penzionerstva .
Koliko samo prefiksa NAJ ide uz tog coveka tek ce vi cuti za Darka .

zoki

pre 14 godina

Njega i Radmanovica nba je proglasavala za neverovatne talente za nba ligu.

Dok je npr Maric (koji je izput ubacivao bar po 20 poena svakoj nba ekipi protiv koje je igrao) - i Macvan (zbog koga je mlada reprezantacija US konstantno gubila od nase i to na svim frontovima) su proglaseni nedovoljno fizicki spremnim.

wlado

pre 14 godina

svi pominjete darka, a niko se ne pita kako je on narusio ugled buducih srpskih kosarkasa, koji bi zeleli da se oprobaju u nba

koliko su ostali pre darka bili veliki uspesi, dokazuje cinjenica da su darka koji je sedeo na klupi u hemofarmu, postavili za drugog pika(ni kriv ni duzan), i zbog tog ugleda koji yugo-srpska kosarka ima, detroid ga dovodi na slepo....e kako su njemu divac, stojakovic i ostali pomogli, dako je on sada odmogao desetini mladih igraca iz srbije.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Za njega je najbolje da se vrati u Hemofarm, pa opet ispocetka. Nije mu jos kasno, a ima i bogato iskustvo. E' sada problem je jedino sto Hemofarm ne ulaze ni priblizno novca kao sto to rade NBA klubovi za tretman ocuvanja cistote dresova. Drugi problem je sto se i Milicic pita, a kada god je bilo tako (skoro uvek), niko nije imao nikakve koristi od tog angazmana, ni on, ni poslodavac. Srecom da reprezentaciji nemas placeni odmor.

il DUCA

pre 14 godina

Ovaj kao "nas golman Stojkovic, ne vole ga treneri ! Samo sto je svestan da nije za reprezentaciju pa se i ne izjasnjava kao najbolji! Moj savet; sponzorisi jednu godinu PARTIZAN pa da te cika DULE nesto nauci. ovako "CRKO KONJ"!

O.J. Mayo

pre 14 godina

Darko lepo popunjava kolekciju NBA dresova : D Detroit, Orlando, Memphis, New York, Minnesota.......Eeee to je 10 original dresova od 180$ bre : D

Savo

pre 14 godina

Darko je vec izjavio da na kraju ove sezone dolazi u Evropu, u tom razgovoru sa novinarom dva tri puta je ponovio da bi voleo da igra u Olimpijakosu.