Nedelja, 14.02.2010.

12:12

BBB "vređali" zvezdaše

Rukovodstvo Crvene zvezde imalo je manju neprijatnost prateći prijateljsku utakmicu između zagrebačkog Dinama i poljskog Leha na pripremama u Turskoj.

Izvor: B92

BBB "vreðali" zvezdaše IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

alca pone

pre 14 godina

Ja mislim da bi ova regionalna liga bila dobra za fudbal svih EX-Yu zemalja sudeci po Jadranskoj u kosarci vide se uspesi u evropi. Ali sta kad uvek ima debila kao ovih kojim je mozak kao grasak a to mislim na sve ljude u ex-yu drzavama.
Ako bi se napravila ova liga moralo bi da bude kao u kosarci. Bez gostujicih navijaca u drugim zemljama a igraci ce trpeti uvrede sa tribina .Ali barem bi fudbal napredovao zbog konkurencije.

Boky-bl

pre 14 godina

...Maksimir je jedini stadion na svijetu sa poljskim toaletima pod tribinom xaxaxa pa sta imam pricati sa vama kad nemate ni klonju u 21 vijeku!

RED STAR

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!
(manila, 15. februar 2010 10:30)


Evo link Zvezdinog sajta na kom pise poslednja utakmica i pise ko je sudio,kad je igrana itd,a izmedju ostalog pise i poseta na zadnjoj utakmici!15.000 zato tisina!

http://www.crvenazvezdafk.com/

Jebec

pre 14 godina

Sve dok vi neshvatite da ta regionalna liga ima smisla samo da nam klubovi igraju jače utakmice (da bi bili konkurentniji u europi) neće imat smisla. Ajde priznajte kolko bi na tu vašu marakanu došlo ljudi (i koja bi bila natjecateljski jača utakmica) da dođe hajduk iz splita ili hajduk iz kule? To je bit da nam klubovi prosperiraju. inače sam dinamovac i smješno mi je govorit koji je klub veći, kod nas su dinamo i hajduk kod vas cz i partizan i točka...

manila

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!

Zagreb

pre 14 godina

za komentar (:)
Činjenica je da je Kup Prvaka bio jače natjecanje od KVG, kao što je i Liga Šampiona jača od Kupa Uefa ili Europske lige.
Ali nije bilo neko stočno natjecanje. Tada je u Kup Prvaka išao samo prvak, a ne po 3-4 ekipa iz najjačih liga tako da su drugoplasirani igrali ovo natjecanje.
Evo link, te godine su igrale tri momčadi samo iz naše tadašnje lige, Crvena Zvezda i Olimpija
http://wapedia.mobi/en/Inter-Cities_Fairs_Cup_1966%E2%80%9367

Niko

pre 14 godina

joj kako mi je digo živce ovaj iz banja luke,šta je borac osvojio? KUP VELESAJMSKIH GRADOVA? ajde ne laži,i ne omalovažavaj najveći euro uspjeh hrvatskog kluba. ono što je vama zvezda(liga šampiona),to je nama dinamo(KVG-današnji kup uefa odnosno euro liga) i točka! evo ti tko je sve osvajač tog "jazavčarskog" natjecanja. Sezona Klub
1955.-58.Barcelona
1958.-60.Barcelona
1960./61.Roma
1961./62.Valencia CF
1962./63.Valencia CF
1963./64.Real Zaragoza
1964./65.Ferencvaros
1965./66.Barcelona
1966./67.Dinamo Zagreb
1967./68. Leeds United
1968./69.Newcastle United F.C.
1969./70.Arsenal
1970./71.Leeds United

stvarno sve neki bezvezni klubovi,a nabrojat ću ti i protiv koga je dinamo igro prije nego je osvojio to sranje od natjecanja.

Spartak Brno,Dunfermline,Dynamo Pitesti,Juventus,Eintracht Frankfurt,Leeds United.......još nešto za one koji seru da KVG nije današnji kup uefa odnosno euro liga----- Povijest [uredi]

Inicijator je bio švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Laussane, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.

Prvo izdanje zamišljeno je kao dvogodišnje natjecenje ali se protegnulo na tri godine. I slijedeća dva izdanja, 1958-60. i 1960-61., održana su kao natjecanja gradskih vrsta, a od sezone 1961-62. postaje jednosezonsko klupsko natjecanje u koje je svaki član UEFA-e imao pravo poslati do tri sudionika. Broj sudionika, konkurencija i ugled stalno su rasli. Od sezone 1971-72. organizaciju preuzima UEFA i mijenja mu naziv u Kup UEFA. Zagrebački Dinamo bio je pobjednik natjecanja 1967. i finalist 1963. POZDRAV BEOGRAD GRADE,NISI LJEPŠI OD ZAGREBA SA SAVE.

:)

pre 14 godina

(Zagreb, 14. februar 2010 15:50)

Izvini ali porediti dinamovo osvajanje stocnog kupa i Partizanovo finale lige prvaka 1966. godine je stvarno neukusno.

Kao sto je i neukusno ovo vredjanje Vujosevica i Stimca na trenutnom kosarkaskom derbiju

corazz

pre 14 godina

Pa ti ako si zavoleo fudbal zbog Ronaldinja,ti onda pratis fudbal 4 godine,sem ako nemas 10 godina!!! JEDAN JE VEJN RUNI!!!

Ne moze niko da bude kao R10...zbog njega sam i zavoleo fudbal...
(Aleksa, 14. februar 2010 19:06)

mille grobar

pre 14 godina

Pa kad Lukic raspiruje strasti svojim izjavama...kao da vodi neki seoski klub.Ne kazem da vas ne bi vredjali i bez obzira na Lukiceve izjave ali da jedan predsednik prica kako svi zele sa zvezdom bla,bla,truc,trua...al' rekoh ja jednom prilikom da je on zakucan u proslom veku i 90-im...

altair

pre 14 godina

nije ni čudo da ih zovu budale bez budućnosti..vidim da još nisu prestale te fore pa i slovenci su nogometaši znači i ono če se vidit afrike a sad hoce li obo bit objavljeno to je samo u modovim rukama i nemaju svi bbb kompleks od njih

Marko

pre 14 godina

Ici u inostranstvo i pratiti pripreme omiljenog kluba? Pa to mogu tatini sinovi bez ikakvih drugih obaveza i bez privatnog zivota. Nije ni cudo sto su vredjali (nase) fudbalere, mogu misliti koliko su iskompleksirani kad tako zive...

torca

pre 14 godina

kakvi likovi i kakvi komentari..pa što je tu čudno kao da je nešto bilo.mi smo navijači i što sad isto ako ne i gore bi se desilo među nama samima.nacija to samo pojačava ali ako nam naleti neki purger to je automatski tuča šta ima veze što je hrvat,nema tu milosti to znamo mi koji smo u tom điru.ostali ohladite to vama ionako nikada neće biti jasno..

TRIP

pre 14 godina

Neko pita šta rade ti navijači kada idu u strane zemlje pratiti svoj klu na priprememe? Ne rade ništa ali su puni novaca i to izazizava zavist kod nekih, naroćito onih koji rade kao crnci a nemaju para do prvog!

Mi kompleksaši?

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo
(CZV, 14. februar 2010 14:11)

Prijatelju, znaš li da na Indexovom forumu oko 50% napravljenih profila imaju Srbi?

Dovla

pre 14 godina

Ja se samo pitam, iz koga razloga fudbaleri Zvezde idu uopste gledati Dinamovu utakmicu? Mislite, da bi Dinamovi igraci gledali Zvezdine? Cisto sumnjam...

Boky-bl

pre 14 godina

xexexe cekajte ljudi,ima i Dinamo titulu zaradjenu u Evropi-Kup sajamskih gradova hahaha....kad bi samo znali kako se hvale sa tim,nema emisije o Dinamu da to ne spomenu,kako su osvojili kup pijacarskih gradova xexe ....cak i moj Borac je to osvojio kada smo tukli talijansku Fodju,tada '90-tih jak klub pa nikada to ne spominjemo a ovi jadnici se ubise kiteci se tim...sta tek da su kao Zvezda tukli Milan,bayern i Marsej p da oni gledaju pehar Lige Sampiona u svom muzeju....trubili bi o tome dan-noc!!!

visoki srba

pre 14 godina

Zvezda kupi Lekica za 40.000 e,odigra 6 meseci i zamisli Tomo,dodju neki tamo iz EUROPE i roknu 8,5 MILIJUNA eura,a Zvezda kaze ,,NEKA HVALA,,Toliko o prici ,koju si ti ovde prosuo.

redstar knele

pre 14 godina

Bez obzira na budžet koji Dinamo ima,da se sutra sastanu Zvezda i Dinamo Zvezda bi ih zgazila.Uvek smo za njih bili fudbalska institucija.

Longinus

pre 14 godina

O čemu mi da raspravljamo sa Hrvatima kada Zvezda kao fudbalski klub ima više navijača nego što Hrvatska ima stanovnika...Naše crveno bijele boje malim grupama ko veliki kompleks stoje...DELIJE SARAJEVO

Zagreb

pre 14 godina

Prvo bih se želio ispričati zbog ponašanja tih balavaca koji ništa ne rade u životu nego putuju s klubom i to im je neki vrhunac svega što će postići u životu. Nemojte mi zamjeriti vi koji idete na gostujuće utakmice jer to respektiram, ali ovo su zimske pripreme u Turskoj.
Naglasio bih da sam protiv regionalne lige kao većina navijača Dinama, to što narcis od Mamića baljezga ne shvaćajte kao stav pratitelja "plavih". Nije uzrok neka mržnja prema vama(barem ne s moje osobne strane), nego jednostavno sam da igramo ono što smo uvijek željeli, a to je hrvatska liga.
Želio bih odogovoriti na komentar osobe @Ja koji navodi činjenicu da Dinamo nema europski trofej. Odgovor je da je Dinamo osvojio prvi eurospki naslov na ovim prostorima Kup Uefa 1967. i naravno finale istog izgubljeno od Valencije 1963.. Svaka čast Crvenoj Zvezdi koja je najveći klub ovih prostora, ali nemojte mi "vojni" klub dovoditi u isti kontekst s Građanskim, degutantno je.

friend

pre 14 godina

bilo bi dobro da se organizuje jedna prijateljska tekma izmedju zbezde i dinama, pa da vidimo koliko smo daleko od regionalne lige.

branks

pre 14 godina

Jadranska liga u basketu je jedina kvalitetna liga u svim sportovima u ex-yu. Treca-cetvrta po kvalitetu u Evropi! To je postala od kada ne utakmice na dolaze fudbalski huligani, moze da se ode sa decom i provede prijatno vece. Fudbalska regionalna liga bi bila `liga mrznje` i spas za isfrustrirane nacionaliste. Ona bi vratila u zizu javnosti huligane i partije i pokrete koji ih finansiraju.

Maki_HR

pre 14 godina

Opet ove dosadne fore o "fudbalerima i nogometasima". Bas je bezveze,neinventivno,bila je zanimljiva i cak meni smijesna prvih tjedan-dva. Sad je vec ofucana. Kao da jedan te isti vic pričaš 20 puta zaredom,jednoj te istoj osobi. Prosla baka s kolacima,štono bi se reklo. Ni ja ne mogu zamisliti sto ti tzv. navijaci rade u 2.mjesecu u Turskoj,pa gdje im je privatni zivot? Od cega zive,rade li uopće,ili im je smisao zivota uporno u stopu pratiti jedan klub,iz nize klase europskog nogometa. Ili fudbala,da nema zamjerki.

CZV

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo

nenad73

pre 14 godina

Hteo neko to da prihvati ili ne, regionalna liga je jedini spas za klubove na ovim prostorima.Stadioni su prazni fudbal sve losiji, igraci se sada prodaju sa 16 godina...opiranje nekih klubova poput Zvezde proizilazi iz cinjenice da bi verovatno prvih par sezona igrali manje zapazenu ulogu u tom takmicenju obzirom na situaciju u kojoj se nalaze ali kao sto je NLB liga dala kvalitet da kosarkaski klubovi sada beleze uspehe u Evropi iako i dalje mizerno placeni tako bi i za fudbal ovo bio jedini spas.Regionalna liga sto pre!

ja

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Iako sam Grobar moram da kazem da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan viceprvak Evrope - a to je ono sto dinamo NIKAD nece moci da kupi

delije le

pre 14 godina

Tomo,Sarajevo-ajde kad je dinamo toliko jaci od ZVEZDE nek odigraju neku utakmicu pa da se vidi ko je ko!Sta mislis sto imate skuplje igrace pa ste neka sila?Mnogo su bre jaki ti navijaci!Sto tako ne dobacuju kad ima i nasih navijaca?Regionalna liga spas!ZA KOGA?Pa ako bude te lige bice gore od boja na kosovu!Lepo rece jedan decko treba da prodje jos najmanje 30 god pa da razmisljamo o regionalnoj ligi!

pirke

pre 14 godina

E lepo, a kad se samo setim dok je bilo EP u rukometu komentari kako nasi podrzavaju ``bracu`` hrvate, kako zele da oni osvoje EP, pa smucilo mi se od takvih. Evo sad su ista ta ``braca`` pokazala kako postuju ``bracu`` svoju, i lepo ih pocastili uvredama. Grobar sam, ali mislim da, iako drugog izlaza iz fudbalske krize u nasoj ligi nema, ne trebamo da pristupimo (ako je ikada i naprave) jadranskoj ligi u fudbalu zbog vrlo mogucih nereda.

DELIJE-KNIN

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)
Zvezda ima FUDBALERE a ne nogometase.
Nogometasi su oni sto sede kuci i gledaju FUDBALERE na Svetskom prvenstvu u Africi

Milos

pre 14 godina

Mene iskreno vise zanima fenomen tih "navijaca" koji usred februara idu u Antaliju da gledaju pripreme kluba. Bas se vidi da imaju sta da rade u zivotu. Ili to nije od njihovih para.

Tomo,Sarajevo

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..

Drug Orlovic iz Beograda

pre 14 godina

Jeste zvezda kupila 6 fudbalera za 100 hiljada evra, ali i procenat od njihove prodaje u narednom transferu... Zvezda nece u regionalnu ligu, jer joj ne treba. Zvezda nije kupila Bari i dve zvezdice, hiljade navijaca i stadion od 60 hiljada ljudi (u kakvom god da je stanju, bolji je od Maksimira) i zato joj ne treba regionalna liga. Dinamo ima skupe igrace samo u kombinacijama u kojima ih kupuje menadzer koji je trenutno u sudskom procesu zbog ugradnje u Portsmutu. Dinamo ima bolje igrace i tradiciju da je 40 godina bez evropskog proleca. Sarajlijo, ko je tu veci, i kome treba ta liga?

Pedja

pre 14 godina

Slazem se sa osobom koja je rekla da su hteli svoju drzavu i neka igraju svoju ligu.U svemu.U kosarci,vaterpolu,fudbalu,ragbiju...Jacajmo nasu,srpsku ligu u svemu,a njihovi igraci neka primaju i milion evra mesecno.To nije nikakav pokazatelj kvaliteta i uspeha.Hrvatima ce trebati jos milion godina da neki njihov klub osvoji ono sto je osvojila Zvezda.ali sad je nebitno sto sam zvezdas.Budimo vec jednom ljudi i slozni,i ne delimo se na zvezdase i partizanovce kad nas pocnu pljuvati ...Ipak smo mi klubovi iz Srbije.Razmislite malo..Pozdrav.

nirvana

pre 14 godina

Pa normalno, i ne treba iz tabora CZ da obraćaju puno pažnjena šačicu iskompleksiranih. Sećam se 91. na Maksimiru, u jednom momentu čitav stadion je skandirao : čobani, čobani. Delije su samo kratko odgovorile: ovce, ovce.

_SCG_

pre 14 godina

daj ljudi,ovako nam je zlatno,vidite na sta nam liga lici..cerate inat po svojoj grbaci.Ta regionalna liga bi nila od pomoci svim klubovima..ostavite se NACONALIZMA vise ! imali bi priliku da pokazemo ko je i dalje gazda na Balkanu ,ZVEDA ;)

balkanac

pre 14 godina

Nemogu vjerovat čemu se vi čudite. :))
Kao, vaši navijači bi pozdravljali hajdukovce il dinamovce? Neznam čemu sad rasprave o ljubavi ili kulturi kad se radi o navijačima. Pa dinamovci bi jednako, ako ne i gore "pozdravili" hajdukovce i obrnuto. Isto kao i zvezdaši partizanovce i obrnuto. Čemu sad čuđenje???

mile

pre 14 godina

Ma kakva crna regionalna liga u fudbalu? Pored toliko mržnje koja još uvek ne jenjava na ovim prostorima, pokrenuti zajedničku ligu u sportu koji okuplja najveći broj huligana i ostalih koji će koristiti svaku utakmciu da tu svoju mržnju pokažu i prenesu drugima - to je neverovatno glupo. Barem još jedno 30-tak godina.

vladabor

pre 14 godina

Ovo je uradila sacica njih,a zamislite sta bi se tek desavalo na gostovanjima u Zagrebu i Splitu,a o gostujucim navijacima ne vredi ni pricati.
Nista bolje ni njima kod nas.
Hiljaditi put ponavljam:Hteli su su svoju drzavu,nek igraju i svoju ligu.

Nikola

pre 14 godina

Jel sad jasno, vama "pametnima" koji ste pljuvali Lukica kada je pricao o regionalnoj ligi, o cemu je on mislio kada je rekao da je jos rano?

Snowberg

pre 14 godina

Ali, zasto tim Hrvatima toliko smetaju jugoslovenski timovi? Imaju nesto protiv drzave koja ne postoji? Da su videli grb Vose, ili Radnickog KG, ili Javora, Smedereva, pa da covek kaze da je napad na nacionalnoj osnovi...

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)
Zvezda ima FUDBALERE a ne nogometase.
Nogometasi su oni sto sede kuci i gledaju FUDBALERE na Svetskom prvenstvu u Africi

nirvana

pre 14 godina

Pa normalno, i ne treba iz tabora CZ da obraćaju puno pažnjena šačicu iskompleksiranih. Sećam se 91. na Maksimiru, u jednom momentu čitav stadion je skandirao : čobani, čobani. Delije su samo kratko odgovorile: ovce, ovce.

vladabor

pre 14 godina

Ovo je uradila sacica njih,a zamislite sta bi se tek desavalo na gostovanjima u Zagrebu i Splitu,a o gostujucim navijacima ne vredi ni pricati.
Nista bolje ni njima kod nas.
Hiljaditi put ponavljam:Hteli su su svoju drzavu,nek igraju i svoju ligu.

Milos

pre 14 godina

Mene iskreno vise zanima fenomen tih "navijaca" koji usred februara idu u Antaliju da gledaju pripreme kluba. Bas se vidi da imaju sta da rade u zivotu. Ili to nije od njihovih para.

Nikola

pre 14 godina

Jel sad jasno, vama "pametnima" koji ste pljuvali Lukica kada je pricao o regionalnoj ligi, o cemu je on mislio kada je rekao da je jos rano?

ja

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Iako sam Grobar moram da kazem da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan viceprvak Evrope - a to je ono sto dinamo NIKAD nece moci da kupi

balkanac

pre 14 godina

Nemogu vjerovat čemu se vi čudite. :))
Kao, vaši navijači bi pozdravljali hajdukovce il dinamovce? Neznam čemu sad rasprave o ljubavi ili kulturi kad se radi o navijačima. Pa dinamovci bi jednako, ako ne i gore "pozdravili" hajdukovce i obrnuto. Isto kao i zvezdaši partizanovce i obrnuto. Čemu sad čuđenje???

pirke

pre 14 godina

E lepo, a kad se samo setim dok je bilo EP u rukometu komentari kako nasi podrzavaju ``bracu`` hrvate, kako zele da oni osvoje EP, pa smucilo mi se od takvih. Evo sad su ista ta ``braca`` pokazala kako postuju ``bracu`` svoju, i lepo ih pocastili uvredama. Grobar sam, ali mislim da, iako drugog izlaza iz fudbalske krize u nasoj ligi nema, ne trebamo da pristupimo (ako je ikada i naprave) jadranskoj ligi u fudbalu zbog vrlo mogucih nereda.

mile

pre 14 godina

Ma kakva crna regionalna liga u fudbalu? Pored toliko mržnje koja još uvek ne jenjava na ovim prostorima, pokrenuti zajedničku ligu u sportu koji okuplja najveći broj huligana i ostalih koji će koristiti svaku utakmciu da tu svoju mržnju pokažu i prenesu drugima - to je neverovatno glupo. Barem još jedno 30-tak godina.

redstar knele

pre 14 godina

Bez obzira na budžet koji Dinamo ima,da se sutra sastanu Zvezda i Dinamo Zvezda bi ih zgazila.Uvek smo za njih bili fudbalska institucija.

Drug Orlovic iz Beograda

pre 14 godina

Jeste zvezda kupila 6 fudbalera za 100 hiljada evra, ali i procenat od njihove prodaje u narednom transferu... Zvezda nece u regionalnu ligu, jer joj ne treba. Zvezda nije kupila Bari i dve zvezdice, hiljade navijaca i stadion od 60 hiljada ljudi (u kakvom god da je stanju, bolji je od Maksimira) i zato joj ne treba regionalna liga. Dinamo ima skupe igrace samo u kombinacijama u kojima ih kupuje menadzer koji je trenutno u sudskom procesu zbog ugradnje u Portsmutu. Dinamo ima bolje igrace i tradiciju da je 40 godina bez evropskog proleca. Sarajlijo, ko je tu veci, i kome treba ta liga?

DELIJE-KNIN

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...

Longinus

pre 14 godina

O čemu mi da raspravljamo sa Hrvatima kada Zvezda kao fudbalski klub ima više navijača nego što Hrvatska ima stanovnika...Naše crveno bijele boje malim grupama ko veliki kompleks stoje...DELIJE SARAJEVO

Maki_HR

pre 14 godina

Opet ove dosadne fore o "fudbalerima i nogometasima". Bas je bezveze,neinventivno,bila je zanimljiva i cak meni smijesna prvih tjedan-dva. Sad je vec ofucana. Kao da jedan te isti vic pričaš 20 puta zaredom,jednoj te istoj osobi. Prosla baka s kolacima,štono bi se reklo. Ni ja ne mogu zamisliti sto ti tzv. navijaci rade u 2.mjesecu u Turskoj,pa gdje im je privatni zivot? Od cega zive,rade li uopće,ili im je smisao zivota uporno u stopu pratiti jedan klub,iz nize klase europskog nogometa. Ili fudbala,da nema zamjerki.

Tomo,Sarajevo

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..

Zagreb

pre 14 godina

Prvo bih se želio ispričati zbog ponašanja tih balavaca koji ništa ne rade u životu nego putuju s klubom i to im je neki vrhunac svega što će postići u životu. Nemojte mi zamjeriti vi koji idete na gostujuće utakmice jer to respektiram, ali ovo su zimske pripreme u Turskoj.
Naglasio bih da sam protiv regionalne lige kao većina navijača Dinama, to što narcis od Mamića baljezga ne shvaćajte kao stav pratitelja "plavih". Nije uzrok neka mržnja prema vama(barem ne s moje osobne strane), nego jednostavno sam da igramo ono što smo uvijek željeli, a to je hrvatska liga.
Želio bih odogovoriti na komentar osobe @Ja koji navodi činjenicu da Dinamo nema europski trofej. Odgovor je da je Dinamo osvojio prvi eurospki naslov na ovim prostorima Kup Uefa 1967. i naravno finale istog izgubljeno od Valencije 1963.. Svaka čast Crvenoj Zvezdi koja je najveći klub ovih prostora, ali nemojte mi "vojni" klub dovoditi u isti kontekst s Građanskim, degutantno je.

CZV

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo

Boky-bl

pre 14 godina

xexexe cekajte ljudi,ima i Dinamo titulu zaradjenu u Evropi-Kup sajamskih gradova hahaha....kad bi samo znali kako se hvale sa tim,nema emisije o Dinamu da to ne spomenu,kako su osvojili kup pijacarskih gradova xexe ....cak i moj Borac je to osvojio kada smo tukli talijansku Fodju,tada '90-tih jak klub pa nikada to ne spominjemo a ovi jadnici se ubise kiteci se tim...sta tek da su kao Zvezda tukli Milan,bayern i Marsej p da oni gledaju pehar Lige Sampiona u svom muzeju....trubili bi o tome dan-noc!!!

Snowberg

pre 14 godina

Ali, zasto tim Hrvatima toliko smetaju jugoslovenski timovi? Imaju nesto protiv drzave koja ne postoji? Da su videli grb Vose, ili Radnickog KG, ili Javora, Smedereva, pa da covek kaze da je napad na nacionalnoj osnovi...

Pedja

pre 14 godina

Slazem se sa osobom koja je rekla da su hteli svoju drzavu i neka igraju svoju ligu.U svemu.U kosarci,vaterpolu,fudbalu,ragbiju...Jacajmo nasu,srpsku ligu u svemu,a njihovi igraci neka primaju i milion evra mesecno.To nije nikakav pokazatelj kvaliteta i uspeha.Hrvatima ce trebati jos milion godina da neki njihov klub osvoji ono sto je osvojila Zvezda.ali sad je nebitno sto sam zvezdas.Budimo vec jednom ljudi i slozni,i ne delimo se na zvezdase i partizanovce kad nas pocnu pljuvati ...Ipak smo mi klubovi iz Srbije.Razmislite malo..Pozdrav.

branks

pre 14 godina

Jadranska liga u basketu je jedina kvalitetna liga u svim sportovima u ex-yu. Treca-cetvrta po kvalitetu u Evropi! To je postala od kada ne utakmice na dolaze fudbalski huligani, moze da se ode sa decom i provede prijatno vece. Fudbalska regionalna liga bi bila `liga mrznje` i spas za isfrustrirane nacionaliste. Ona bi vratila u zizu javnosti huligane i partije i pokrete koji ih finansiraju.

delije le

pre 14 godina

Tomo,Sarajevo-ajde kad je dinamo toliko jaci od ZVEZDE nek odigraju neku utakmicu pa da se vidi ko je ko!Sta mislis sto imate skuplje igrace pa ste neka sila?Mnogo su bre jaki ti navijaci!Sto tako ne dobacuju kad ima i nasih navijaca?Regionalna liga spas!ZA KOGA?Pa ako bude te lige bice gore od boja na kosovu!Lepo rece jedan decko treba da prodje jos najmanje 30 god pa da razmisljamo o regionalnoj ligi!

visoki srba

pre 14 godina

Zvezda kupi Lekica za 40.000 e,odigra 6 meseci i zamisli Tomo,dodju neki tamo iz EUROPE i roknu 8,5 MILIJUNA eura,a Zvezda kaze ,,NEKA HVALA,,Toliko o prici ,koju si ti ovde prosuo.

Mi kompleksaši?

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo
(CZV, 14. februar 2010 14:11)

Prijatelju, znaš li da na Indexovom forumu oko 50% napravljenih profila imaju Srbi?

:)

pre 14 godina

(Zagreb, 14. februar 2010 15:50)

Izvini ali porediti dinamovo osvajanje stocnog kupa i Partizanovo finale lige prvaka 1966. godine je stvarno neukusno.

Kao sto je i neukusno ovo vredjanje Vujosevica i Stimca na trenutnom kosarkaskom derbiju

Dovla

pre 14 godina

Ja se samo pitam, iz koga razloga fudbaleri Zvezde idu uopste gledati Dinamovu utakmicu? Mislite, da bi Dinamovi igraci gledali Zvezdine? Cisto sumnjam...

Marko

pre 14 godina

Ici u inostranstvo i pratiti pripreme omiljenog kluba? Pa to mogu tatini sinovi bez ikakvih drugih obaveza i bez privatnog zivota. Nije ni cudo sto su vredjali (nase) fudbalere, mogu misliti koliko su iskompleksirani kad tako zive...

nenad73

pre 14 godina

Hteo neko to da prihvati ili ne, regionalna liga je jedini spas za klubove na ovim prostorima.Stadioni su prazni fudbal sve losiji, igraci se sada prodaju sa 16 godina...opiranje nekih klubova poput Zvezde proizilazi iz cinjenice da bi verovatno prvih par sezona igrali manje zapazenu ulogu u tom takmicenju obzirom na situaciju u kojoj se nalaze ali kao sto je NLB liga dala kvalitet da kosarkaski klubovi sada beleze uspehe u Evropi iako i dalje mizerno placeni tako bi i za fudbal ovo bio jedini spas.Regionalna liga sto pre!

_SCG_

pre 14 godina

daj ljudi,ovako nam je zlatno,vidite na sta nam liga lici..cerate inat po svojoj grbaci.Ta regionalna liga bi nila od pomoci svim klubovima..ostavite se NACONALIZMA vise ! imali bi priliku da pokazemo ko je i dalje gazda na Balkanu ,ZVEDA ;)

Niko

pre 14 godina

joj kako mi je digo živce ovaj iz banja luke,šta je borac osvojio? KUP VELESAJMSKIH GRADOVA? ajde ne laži,i ne omalovažavaj najveći euro uspjeh hrvatskog kluba. ono što je vama zvezda(liga šampiona),to je nama dinamo(KVG-današnji kup uefa odnosno euro liga) i točka! evo ti tko je sve osvajač tog "jazavčarskog" natjecanja. Sezona Klub
1955.-58.Barcelona
1958.-60.Barcelona
1960./61.Roma
1961./62.Valencia CF
1962./63.Valencia CF
1963./64.Real Zaragoza
1964./65.Ferencvaros
1965./66.Barcelona
1966./67.Dinamo Zagreb
1967./68. Leeds United
1968./69.Newcastle United F.C.
1969./70.Arsenal
1970./71.Leeds United

stvarno sve neki bezvezni klubovi,a nabrojat ću ti i protiv koga je dinamo igro prije nego je osvojio to sranje od natjecanja.

Spartak Brno,Dunfermline,Dynamo Pitesti,Juventus,Eintracht Frankfurt,Leeds United.......još nešto za one koji seru da KVG nije današnji kup uefa odnosno euro liga----- Povijest [uredi]

Inicijator je bio švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Laussane, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.

Prvo izdanje zamišljeno je kao dvogodišnje natjecenje ali se protegnulo na tri godine. I slijedeća dva izdanja, 1958-60. i 1960-61., održana su kao natjecanja gradskih vrsta, a od sezone 1961-62. postaje jednosezonsko klupsko natjecanje u koje je svaki član UEFA-e imao pravo poslati do tri sudionika. Broj sudionika, konkurencija i ugled stalno su rasli. Od sezone 1971-72. organizaciju preuzima UEFA i mijenja mu naziv u Kup UEFA. Zagrebački Dinamo bio je pobjednik natjecanja 1967. i finalist 1963. POZDRAV BEOGRAD GRADE,NISI LJEPŠI OD ZAGREBA SA SAVE.

friend

pre 14 godina

bilo bi dobro da se organizuje jedna prijateljska tekma izmedju zbezde i dinama, pa da vidimo koliko smo daleko od regionalne lige.

mille grobar

pre 14 godina

Pa kad Lukic raspiruje strasti svojim izjavama...kao da vodi neki seoski klub.Ne kazem da vas ne bi vredjali i bez obzira na Lukiceve izjave ali da jedan predsednik prica kako svi zele sa zvezdom bla,bla,truc,trua...al' rekoh ja jednom prilikom da je on zakucan u proslom veku i 90-im...

TRIP

pre 14 godina

Neko pita šta rade ti navijači kada idu u strane zemlje pratiti svoj klu na priprememe? Ne rade ništa ali su puni novaca i to izazizava zavist kod nekih, naroćito onih koji rade kao crnci a nemaju para do prvog!

manila

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!

torca

pre 14 godina

kakvi likovi i kakvi komentari..pa što je tu čudno kao da je nešto bilo.mi smo navijači i što sad isto ako ne i gore bi se desilo među nama samima.nacija to samo pojačava ali ako nam naleti neki purger to je automatski tuča šta ima veze što je hrvat,nema tu milosti to znamo mi koji smo u tom điru.ostali ohladite to vama ionako nikada neće biti jasno..

Boky-bl

pre 14 godina

...Maksimir je jedini stadion na svijetu sa poljskim toaletima pod tribinom xaxaxa pa sta imam pricati sa vama kad nemate ni klonju u 21 vijeku!

alca pone

pre 14 godina

Ja mislim da bi ova regionalna liga bila dobra za fudbal svih EX-Yu zemalja sudeci po Jadranskoj u kosarci vide se uspesi u evropi. Ali sta kad uvek ima debila kao ovih kojim je mozak kao grasak a to mislim na sve ljude u ex-yu drzavama.
Ako bi se napravila ova liga moralo bi da bude kao u kosarci. Bez gostujicih navijaca u drugim zemljama a igraci ce trpeti uvrede sa tribina .Ali barem bi fudbal napredovao zbog konkurencije.

Jebec

pre 14 godina

Sve dok vi neshvatite da ta regionalna liga ima smisla samo da nam klubovi igraju jače utakmice (da bi bili konkurentniji u europi) neće imat smisla. Ajde priznajte kolko bi na tu vašu marakanu došlo ljudi (i koja bi bila natjecateljski jača utakmica) da dođe hajduk iz splita ili hajduk iz kule? To je bit da nam klubovi prosperiraju. inače sam dinamovac i smješno mi je govorit koji je klub veći, kod nas su dinamo i hajduk kod vas cz i partizan i točka...

Zagreb

pre 14 godina

za komentar (:)
Činjenica je da je Kup Prvaka bio jače natjecanje od KVG, kao što je i Liga Šampiona jača od Kupa Uefa ili Europske lige.
Ali nije bilo neko stočno natjecanje. Tada je u Kup Prvaka išao samo prvak, a ne po 3-4 ekipa iz najjačih liga tako da su drugoplasirani igrali ovo natjecanje.
Evo link, te godine su igrale tri momčadi samo iz naše tadašnje lige, Crvena Zvezda i Olimpija
http://wapedia.mobi/en/Inter-Cities_Fairs_Cup_1966%E2%80%9367

corazz

pre 14 godina

Pa ti ako si zavoleo fudbal zbog Ronaldinja,ti onda pratis fudbal 4 godine,sem ako nemas 10 godina!!! JEDAN JE VEJN RUNI!!!

Ne moze niko da bude kao R10...zbog njega sam i zavoleo fudbal...
(Aleksa, 14. februar 2010 19:06)

RED STAR

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!
(manila, 15. februar 2010 10:30)


Evo link Zvezdinog sajta na kom pise poslednja utakmica i pise ko je sudio,kad je igrana itd,a izmedju ostalog pise i poseta na zadnjoj utakmici!15.000 zato tisina!

http://www.crvenazvezdafk.com/

altair

pre 14 godina

nije ni čudo da ih zovu budale bez budućnosti..vidim da još nisu prestale te fore pa i slovenci su nogometaši znači i ono če se vidit afrike a sad hoce li obo bit objavljeno to je samo u modovim rukama i nemaju svi bbb kompleks od njih

Tomo,Sarajevo

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..

Snowberg

pre 14 godina

Ali, zasto tim Hrvatima toliko smetaju jugoslovenski timovi? Imaju nesto protiv drzave koja ne postoji? Da su videli grb Vose, ili Radnickog KG, ili Javora, Smedereva, pa da covek kaze da je napad na nacionalnoj osnovi...

Mi kompleksaši?

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo
(CZV, 14. februar 2010 14:11)

Prijatelju, znaš li da na Indexovom forumu oko 50% napravljenih profila imaju Srbi?

balkanac

pre 14 godina

Nemogu vjerovat čemu se vi čudite. :))
Kao, vaši navijači bi pozdravljali hajdukovce il dinamovce? Neznam čemu sad rasprave o ljubavi ili kulturi kad se radi o navijačima. Pa dinamovci bi jednako, ako ne i gore "pozdravili" hajdukovce i obrnuto. Isto kao i zvezdaši partizanovce i obrnuto. Čemu sad čuđenje???

Rocky Balboa

pre 14 godina

@ Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)
Zvezda ima FUDBALERE a ne nogometase.
Nogometasi su oni sto sede kuci i gledaju FUDBALERE na Svetskom prvenstvu u Africi

Niko

pre 14 godina

joj kako mi je digo živce ovaj iz banja luke,šta je borac osvojio? KUP VELESAJMSKIH GRADOVA? ajde ne laži,i ne omalovažavaj najveći euro uspjeh hrvatskog kluba. ono što je vama zvezda(liga šampiona),to je nama dinamo(KVG-današnji kup uefa odnosno euro liga) i točka! evo ti tko je sve osvajač tog "jazavčarskog" natjecanja. Sezona Klub
1955.-58.Barcelona
1958.-60.Barcelona
1960./61.Roma
1961./62.Valencia CF
1962./63.Valencia CF
1963./64.Real Zaragoza
1964./65.Ferencvaros
1965./66.Barcelona
1966./67.Dinamo Zagreb
1967./68. Leeds United
1968./69.Newcastle United F.C.
1969./70.Arsenal
1970./71.Leeds United

stvarno sve neki bezvezni klubovi,a nabrojat ću ti i protiv koga je dinamo igro prije nego je osvojio to sranje od natjecanja.

Spartak Brno,Dunfermline,Dynamo Pitesti,Juventus,Eintracht Frankfurt,Leeds United.......još nešto za one koji seru da KVG nije današnji kup uefa odnosno euro liga----- Povijest [uredi]

Inicijator je bio švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Laussane, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.

Prvo izdanje zamišljeno je kao dvogodišnje natjecenje ali se protegnulo na tri godine. I slijedeća dva izdanja, 1958-60. i 1960-61., održana su kao natjecanja gradskih vrsta, a od sezone 1961-62. postaje jednosezonsko klupsko natjecanje u koje je svaki član UEFA-e imao pravo poslati do tri sudionika. Broj sudionika, konkurencija i ugled stalno su rasli. Od sezone 1971-72. organizaciju preuzima UEFA i mijenja mu naziv u Kup UEFA. Zagrebački Dinamo bio je pobjednik natjecanja 1967. i finalist 1963. POZDRAV BEOGRAD GRADE,NISI LJEPŠI OD ZAGREBA SA SAVE.

nenad73

pre 14 godina

Hteo neko to da prihvati ili ne, regionalna liga je jedini spas za klubove na ovim prostorima.Stadioni su prazni fudbal sve losiji, igraci se sada prodaju sa 16 godina...opiranje nekih klubova poput Zvezde proizilazi iz cinjenice da bi verovatno prvih par sezona igrali manje zapazenu ulogu u tom takmicenju obzirom na situaciju u kojoj se nalaze ali kao sto je NLB liga dala kvalitet da kosarkaski klubovi sada beleze uspehe u Evropi iako i dalje mizerno placeni tako bi i za fudbal ovo bio jedini spas.Regionalna liga sto pre!

pirke

pre 14 godina

E lepo, a kad se samo setim dok je bilo EP u rukometu komentari kako nasi podrzavaju ``bracu`` hrvate, kako zele da oni osvoje EP, pa smucilo mi se od takvih. Evo sad su ista ta ``braca`` pokazala kako postuju ``bracu`` svoju, i lepo ih pocastili uvredama. Grobar sam, ali mislim da, iako drugog izlaza iz fudbalske krize u nasoj ligi nema, ne trebamo da pristupimo (ako je ikada i naprave) jadranskoj ligi u fudbalu zbog vrlo mogucih nereda.

Nikola

pre 14 godina

Jel sad jasno, vama "pametnima" koji ste pljuvali Lukica kada je pricao o regionalnoj ligi, o cemu je on mislio kada je rekao da je jos rano?

_SCG_

pre 14 godina

daj ljudi,ovako nam je zlatno,vidite na sta nam liga lici..cerate inat po svojoj grbaci.Ta regionalna liga bi nila od pomoci svim klubovima..ostavite se NACONALIZMA vise ! imali bi priliku da pokazemo ko je i dalje gazda na Balkanu ,ZVEDA ;)

Zagreb

pre 14 godina

Prvo bih se želio ispričati zbog ponašanja tih balavaca koji ništa ne rade u životu nego putuju s klubom i to im je neki vrhunac svega što će postići u životu. Nemojte mi zamjeriti vi koji idete na gostujuće utakmice jer to respektiram, ali ovo su zimske pripreme u Turskoj.
Naglasio bih da sam protiv regionalne lige kao većina navijača Dinama, to što narcis od Mamića baljezga ne shvaćajte kao stav pratitelja "plavih". Nije uzrok neka mržnja prema vama(barem ne s moje osobne strane), nego jednostavno sam da igramo ono što smo uvijek željeli, a to je hrvatska liga.
Želio bih odogovoriti na komentar osobe @Ja koji navodi činjenicu da Dinamo nema europski trofej. Odgovor je da je Dinamo osvojio prvi eurospki naslov na ovim prostorima Kup Uefa 1967. i naravno finale istog izgubljeno od Valencije 1963.. Svaka čast Crvenoj Zvezdi koja je najveći klub ovih prostora, ali nemojte mi "vojni" klub dovoditi u isti kontekst s Građanskim, degutantno je.

DELIJE-KNIN

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...

redstar knele

pre 14 godina

Bez obzira na budžet koji Dinamo ima,da se sutra sastanu Zvezda i Dinamo Zvezda bi ih zgazila.Uvek smo za njih bili fudbalska institucija.

mille grobar

pre 14 godina

Pa kad Lukic raspiruje strasti svojim izjavama...kao da vodi neki seoski klub.Ne kazem da vas ne bi vredjali i bez obzira na Lukiceve izjave ali da jedan predsednik prica kako svi zele sa zvezdom bla,bla,truc,trua...al' rekoh ja jednom prilikom da je on zakucan u proslom veku i 90-im...

mile

pre 14 godina

Ma kakva crna regionalna liga u fudbalu? Pored toliko mržnje koja još uvek ne jenjava na ovim prostorima, pokrenuti zajedničku ligu u sportu koji okuplja najveći broj huligana i ostalih koji će koristiti svaku utakmciu da tu svoju mržnju pokažu i prenesu drugima - to je neverovatno glupo. Barem još jedno 30-tak godina.

Longinus

pre 14 godina

O čemu mi da raspravljamo sa Hrvatima kada Zvezda kao fudbalski klub ima više navijača nego što Hrvatska ima stanovnika...Naše crveno bijele boje malim grupama ko veliki kompleks stoje...DELIJE SARAJEVO

vladabor

pre 14 godina

Ovo je uradila sacica njih,a zamislite sta bi se tek desavalo na gostovanjima u Zagrebu i Splitu,a o gostujucim navijacima ne vredi ni pricati.
Nista bolje ni njima kod nas.
Hiljaditi put ponavljam:Hteli su su svoju drzavu,nek igraju i svoju ligu.

torca

pre 14 godina

kakvi likovi i kakvi komentari..pa što je tu čudno kao da je nešto bilo.mi smo navijači i što sad isto ako ne i gore bi se desilo među nama samima.nacija to samo pojačava ali ako nam naleti neki purger to je automatski tuča šta ima veze što je hrvat,nema tu milosti to znamo mi koji smo u tom điru.ostali ohladite to vama ionako nikada neće biti jasno..

Pedja

pre 14 godina

Slazem se sa osobom koja je rekla da su hteli svoju drzavu i neka igraju svoju ligu.U svemu.U kosarci,vaterpolu,fudbalu,ragbiju...Jacajmo nasu,srpsku ligu u svemu,a njihovi igraci neka primaju i milion evra mesecno.To nije nikakav pokazatelj kvaliteta i uspeha.Hrvatima ce trebati jos milion godina da neki njihov klub osvoji ono sto je osvojila Zvezda.ali sad je nebitno sto sam zvezdas.Budimo vec jednom ljudi i slozni,i ne delimo se na zvezdase i partizanovce kad nas pocnu pljuvati ...Ipak smo mi klubovi iz Srbije.Razmislite malo..Pozdrav.

ja

pre 14 godina

Zvezda je nedavno kupila 6 nogometasa za 100 tisuca Eura.

Neki od najskupljih Dinamovih igraca zaradjuju 80-100 tisuca Eura mjesecno.

Mislim da je logicno sto Zvezda odbija regionalnu ligu..
(Tomo,Sarajevo, 14. februar 2010 13:00)

Iako sam Grobar moram da kazem da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan viceprvak Evrope - a to je ono sto dinamo NIKAD nece moci da kupi

CZV

pre 14 godina

Ja se izvinjavam svim grobarima sto sam im ikad govorio da imaju kopmlekse...tek sad shvatam koliko hrvati imaju kompleks od nas. Sta radite uopste vi na nasim sajtovima? Idite na vase one smijesne sajtove i komentarisite sta cete da radite dok mi budemo igrali svjetsko prventstvo

Boky-bl

pre 14 godina

xexexe cekajte ljudi,ima i Dinamo titulu zaradjenu u Evropi-Kup sajamskih gradova hahaha....kad bi samo znali kako se hvale sa tim,nema emisije o Dinamu da to ne spomenu,kako su osvojili kup pijacarskih gradova xexe ....cak i moj Borac je to osvojio kada smo tukli talijansku Fodju,tada '90-tih jak klub pa nikada to ne spominjemo a ovi jadnici se ubise kiteci se tim...sta tek da su kao Zvezda tukli Milan,bayern i Marsej p da oni gledaju pehar Lige Sampiona u svom muzeju....trubili bi o tome dan-noc!!!

nirvana

pre 14 godina

Pa normalno, i ne treba iz tabora CZ da obraćaju puno pažnjena šačicu iskompleksiranih. Sećam se 91. na Maksimiru, u jednom momentu čitav stadion je skandirao : čobani, čobani. Delije su samo kratko odgovorile: ovce, ovce.

Dovla

pre 14 godina

Ja se samo pitam, iz koga razloga fudbaleri Zvezde idu uopste gledati Dinamovu utakmicu? Mislite, da bi Dinamovi igraci gledali Zvezdine? Cisto sumnjam...

corazz

pre 14 godina

Pa ti ako si zavoleo fudbal zbog Ronaldinja,ti onda pratis fudbal 4 godine,sem ako nemas 10 godina!!! JEDAN JE VEJN RUNI!!!

Ne moze niko da bude kao R10...zbog njega sam i zavoleo fudbal...
(Aleksa, 14. februar 2010 19:06)

Drug Orlovic iz Beograda

pre 14 godina

Jeste zvezda kupila 6 fudbalera za 100 hiljada evra, ali i procenat od njihove prodaje u narednom transferu... Zvezda nece u regionalnu ligu, jer joj ne treba. Zvezda nije kupila Bari i dve zvezdice, hiljade navijaca i stadion od 60 hiljada ljudi (u kakvom god da je stanju, bolji je od Maksimira) i zato joj ne treba regionalna liga. Dinamo ima skupe igrace samo u kombinacijama u kojima ih kupuje menadzer koji je trenutno u sudskom procesu zbog ugradnje u Portsmutu. Dinamo ima bolje igrace i tradiciju da je 40 godina bez evropskog proleca. Sarajlijo, ko je tu veci, i kome treba ta liga?

:)

pre 14 godina

(Zagreb, 14. februar 2010 15:50)

Izvini ali porediti dinamovo osvajanje stocnog kupa i Partizanovo finale lige prvaka 1966. godine je stvarno neukusno.

Kao sto je i neukusno ovo vredjanje Vujosevica i Stimca na trenutnom kosarkaskom derbiju

manila

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!

branks

pre 14 godina

Jadranska liga u basketu je jedina kvalitetna liga u svim sportovima u ex-yu. Treca-cetvrta po kvalitetu u Evropi! To je postala od kada ne utakmice na dolaze fudbalski huligani, moze da se ode sa decom i provede prijatno vece. Fudbalska regionalna liga bi bila `liga mrznje` i spas za isfrustrirane nacionaliste. Ona bi vratila u zizu javnosti huligane i partije i pokrete koji ih finansiraju.

visoki srba

pre 14 godina

Zvezda kupi Lekica za 40.000 e,odigra 6 meseci i zamisli Tomo,dodju neki tamo iz EUROPE i roknu 8,5 MILIJUNA eura,a Zvezda kaze ,,NEKA HVALA,,Toliko o prici ,koju si ti ovde prosuo.

Boky-bl

pre 14 godina

...Maksimir je jedini stadion na svijetu sa poljskim toaletima pod tribinom xaxaxa pa sta imam pricati sa vama kad nemate ni klonju u 21 vijeku!

TRIP

pre 14 godina

Neko pita šta rade ti navijači kada idu u strane zemlje pratiti svoj klu na priprememe? Ne rade ništa ali su puni novaca i to izazizava zavist kod nekih, naroćito onih koji rade kao crnci a nemaju para do prvog!

delije le

pre 14 godina

Tomo,Sarajevo-ajde kad je dinamo toliko jaci od ZVEZDE nek odigraju neku utakmicu pa da se vidi ko je ko!Sta mislis sto imate skuplje igrace pa ste neka sila?Mnogo su bre jaki ti navijaci!Sto tako ne dobacuju kad ima i nasih navijaca?Regionalna liga spas!ZA KOGA?Pa ako bude te lige bice gore od boja na kosovu!Lepo rece jedan decko treba da prodje jos najmanje 30 god pa da razmisljamo o regionalnoj ligi!

altair

pre 14 godina

nije ni čudo da ih zovu budale bez budućnosti..vidim da još nisu prestale te fore pa i slovenci su nogometaši znači i ono če se vidit afrike a sad hoce li obo bit objavljeno to je samo u modovim rukama i nemaju svi bbb kompleks od njih

Maki_HR

pre 14 godina

Opet ove dosadne fore o "fudbalerima i nogometasima". Bas je bezveze,neinventivno,bila je zanimljiva i cak meni smijesna prvih tjedan-dva. Sad je vec ofucana. Kao da jedan te isti vic pričaš 20 puta zaredom,jednoj te istoj osobi. Prosla baka s kolacima,štono bi se reklo. Ni ja ne mogu zamisliti sto ti tzv. navijaci rade u 2.mjesecu u Turskoj,pa gdje im je privatni zivot? Od cega zive,rade li uopće,ili im je smisao zivota uporno u stopu pratiti jedan klub,iz nize klase europskog nogometa. Ili fudbala,da nema zamjerki.

Marko

pre 14 godina

Ici u inostranstvo i pratiti pripreme omiljenog kluba? Pa to mogu tatini sinovi bez ikakvih drugih obaveza i bez privatnog zivota. Nije ni cudo sto su vredjali (nase) fudbalere, mogu misliti koliko su iskompleksirani kad tako zive...

RED STAR

pre 14 godina

Logicno je....oni oce da igraju sa nama zato sto njima na utakmicu dodje 3000, a nama 15000 navijaca....kad bi dosli na marakanu pred 40000 pogubili bi se....jos kad zagrme krajisnici...
(DELIJE-KNIN, 14. februar 2010 13:58)
15000???!! ha ha! mozda tijekom cijele godine, sto lazes?!pa na tom vasem "vecitom derbiju" prosli puta bilo 20000 ljudi!a beograd 2 milijunski grad.a u splitu hajduk-dinamo pratilo 40000! i vi ste fanatici. kvalificirajte se u ligu uefa pa onda pametujte!
(manila, 15. februar 2010 10:30)


Evo link Zvezdinog sajta na kom pise poslednja utakmica i pise ko je sudio,kad je igrana itd,a izmedju ostalog pise i poseta na zadnjoj utakmici!15.000 zato tisina!

http://www.crvenazvezdafk.com/

friend

pre 14 godina

bilo bi dobro da se organizuje jedna prijateljska tekma izmedju zbezde i dinama, pa da vidimo koliko smo daleko od regionalne lige.

alca pone

pre 14 godina

Ja mislim da bi ova regionalna liga bila dobra za fudbal svih EX-Yu zemalja sudeci po Jadranskoj u kosarci vide se uspesi u evropi. Ali sta kad uvek ima debila kao ovih kojim je mozak kao grasak a to mislim na sve ljude u ex-yu drzavama.
Ako bi se napravila ova liga moralo bi da bude kao u kosarci. Bez gostujicih navijaca u drugim zemljama a igraci ce trpeti uvrede sa tribina .Ali barem bi fudbal napredovao zbog konkurencije.

Milos

pre 14 godina

Mene iskreno vise zanima fenomen tih "navijaca" koji usred februara idu u Antaliju da gledaju pripreme kluba. Bas se vidi da imaju sta da rade u zivotu. Ili to nije od njihovih para.

Zagreb

pre 14 godina

za komentar (:)
Činjenica je da je Kup Prvaka bio jače natjecanje od KVG, kao što je i Liga Šampiona jača od Kupa Uefa ili Europske lige.
Ali nije bilo neko stočno natjecanje. Tada je u Kup Prvaka išao samo prvak, a ne po 3-4 ekipa iz najjačih liga tako da su drugoplasirani igrali ovo natjecanje.
Evo link, te godine su igrale tri momčadi samo iz naše tadašnje lige, Crvena Zvezda i Olimpija
http://wapedia.mobi/en/Inter-Cities_Fairs_Cup_1966%E2%80%9367

Jebec

pre 14 godina

Sve dok vi neshvatite da ta regionalna liga ima smisla samo da nam klubovi igraju jače utakmice (da bi bili konkurentniji u europi) neće imat smisla. Ajde priznajte kolko bi na tu vašu marakanu došlo ljudi (i koja bi bila natjecateljski jača utakmica) da dođe hajduk iz splita ili hajduk iz kule? To je bit da nam klubovi prosperiraju. inače sam dinamovac i smješno mi je govorit koji je klub veći, kod nas su dinamo i hajduk kod vas cz i partizan i točka...