Petak, 22.01.2010.

10:06

Janevski tužio Crvenu zvezdu FIFA

Nekadašnji trener Crvene zvezde Čedomir Janevski tužio je beogradski klub zbog duga od 120.000 evra, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92

Janevski tužio Crvenu zvezdu FIFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...
(Makedonac, 22. januar 2010 20:25)

Kako covek od niceg napravi jednu veliku smesnu pricu koja treba da srusi ugled Zvezde.Nama ovamo nude 8.500M,a nedamo 100.000 evrica ... nja,nja,nja ...

comy SB

pre 14 godina

Čedomir Janevski, rođen 3. jula 1961. godine, trenutno je trener kiparske ekipe Eosis Neon iz Paralimnija.
.....odavno nisam procitao nesto smesnije.....e koje vama bio trener:);;;))))

Makedonac

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!!kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali...
(Del BoJ, 22. januar 2010 15:55)

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...

Po zakonu!

pre 14 godina

Samo jedno pitanje za ove pametnjakovice:
Radite u dobijete posao u firmi i imate ugovor i dobru platu i posto ne radite kako treba dobijete otkaz, a po ugovoru, ako dobijete otkaz treba da vam poslodavac nadoknadi odredjenu svotu novca. Sta cete uraditi?
a) kazacete "nema veze, necu taj novac, meni je bila cast da radim za vas"
b) tuzicete poslodavca i trazicete da vam se isplati svaki dinar

Shvatite, u sportu vise nema emocija! Ljudi rade za novac i tacka! Je l pise u ugovoru da treba da mu isplate toliko - pise! Sta vi mislite, da su Zvezda i Partizan sveti klubovi pa da im neko oprasta dugovanja! Smesni ste!

Lars

pre 14 godina

Pucaju po svim savovima.Duzni i bogu i narodu a hoce titulu.Nisu u stanju bar jednog igraca da prodaju i bar toliko poprave katastrofalnu financijsku situaciju...a zaboravio sam da imaju Lekica koji vredi bar 100 miliona.FK CZ - cirkus Krone.Katanac vam je sudbina.Amen !!

100%

pre 14 godina

Nisu ljdui to male pare...120.000 eura pa stan da se kupi... kakva ljubav u profesionalnom fudbalu.

Sta kao neuspeh 3 mesto, a el znate kako se kaze: "Igra Zvezda, al igra i Partizan".
Covek je radio svoj posao i zasluzio pare.

Bane_Zemun

pre 14 godina

Pojedinci mi ovde stvarno nisu jasni. Pitanje za one koji su u radnom odnosu a ovde pricaju o nekom licemerstvu: jel bi vi radili u nekoj firmi godinu dana za dzabe? Tuzno je to sto pricate o profesionalizmu a ne znate sta je to. U zemlji Srbiji pojedine vodje "vecitih rivala" nece da dodju na utakmice za dzaba, a trener ce da radi za dz?! Osvestite se vec jednom, ljubav u biznisu ne postoji!

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 14 godina

I što je nagore, ovakvi (ne)ljudi, kao što je on po dolasku pričaju kako im je san trenirati Zvezdu, kako su cijeli život to željeli, kako je svim svojim srcem vole, a kasnije su spremni da je tuže i zbog jede najmanje sitnice. takve (ne)ljude treba da je sramota!!!

on

pre 14 godina

eto kako su radile prethodne uprave. od odlaska dzajica, koji je istina krao ali umereno, svaka je bila sve gora, boze me sacuvaj ko je sve bio glavni, toplica pa den tana, sve su zivo upropastili i pokrali i zaduzili se toliko i sad sipak. ova uprava je najbolja do sad. mozda zato sto nema sta vise da pokrade.

Del BoJ

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!! Zvezda treba njega da tuzi kao najgoreg trenera ne u Zvezdi nego u Srbiji od kad fudbal postoji,toliko puta je obrukao nas najtrofejniji klub,porazima od Javora,Napretka,Hajduka,OFK-e i na kraju jedva 3.mesto i on da tuzi Zvezdu,kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali i ja na poslu kad ne ispunim neku kotu dodje mi da se odreknem dnevnice a kad mi firma bila u minusu a pritom sam ih ja doveo u tu situaciju,izvinuo bi se svima i lepo bi napustio radno mesto,a ne jos da ih tuzim. Sram te bilo necoveku jedan,stidi se...a vidim uveliko radis u drugom klubu...niko te nece a posao u Zvezdi ti je bio poslednji pa sad treba koji evro za ostatak zivota,gubitnice jedan!!!

Goran

pre 14 godina

@Peca

Pa zeleo je oduvek da postane trener CZ, ali za pare, a ne za badava :)

@ Ostali koji misle da treba on njima da plate

Pa nije tako u ugovoru pisalo :)

Makedonac

pre 14 godina

A sta reci o njemu, los trener a jos gori covek...
(ssergioack, 22. januar 2010 11:03)

A ti ga kao poznajes? E pa da te obavestim da je Janevski dusa od coveka. Sa raspalom ekipom ne moze biti prvak. I da, isti taj Ceda vam je pola duga oprostio, sad hocete da se odrekne i druge polovine,a? Ja bih da sam na njegovom mestu trazio svih 250.000 koje mu dugujete.Za inat.

eusebio

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje
(moje je ime ZVEZDA, 22. januar 2010 10:51)
Sa tom ekipom koju je imao sve izuzev ispadanja iz lige je bio uspeh... A on ga je visestruko nadmasio... Posteno je zasluzio je svaku paru...

vasa

pre 14 godina

Cime su ga zasluzili?
(Lignjoslav, 22. januar 2010 12:04)
Zasluzili su ga potpisanim ugovorom, niko nije naterao klub da potpisuje ugovor... Kada bi se placao samo uspeh pola trenera bi radilo za dzabe, a neki bi morali i da doplacuju klubu... Za uspehe postoje bonusi i nagrade, a rad se placa po ugovoru...

sasa

pre 14 godina

Dug se mora platiti, kao sto se ugovori moraju postovati. Zato postoji zakon.

To nema nikakve veze sa rezultatima koje je covek postigao. Osim ako i to nije precizirano ugovorom, a ne verujem da jeste, jer ne bi ni bilo tuzbe (a verovatno ni ugovora).

Ne moze se covek ne platiti, samo zato sto je napravio lose rezultate!? Ja jos ne cuh da je neki klub tuzio trenera zato sto tim igra lose!

Stvari se moraju razdvojiti, inace kraja haosu u nasem sportu i drzavi biti nikad nece.

Jerez

pre 14 godina

@ Lignjoslav

Zasluzili su ga potpisanim Ugovorom! A ti si izgleda jos uvek mali pa ne znas cemu to sluzi! Inace bi znao da je to jedini dokument koji nemoze da se pobije na sudu, jer ga svojevoljno potpisujes!!!

Vladan R

pre 14 godina

Posto izgleda da nema nikoga, da je u potpunosti ili cak i delimicno isplacen a da je doveden za vreme mandata prethodnog rukovodstva od odlaska Dzajica, zivo intresuje me odakle toliko dug. Posebno jer su u isto vreme prodali sve sto vredi a sto im je Dzajic ostavio amanet, odnosno tim, uz iole dobro upravljanje, vredan najmanje 30tak miliona evra. Da podsetim da je taj tim bio sastavljen od sve samih potencijalnih tj sadasnjih reprezentativaca bukvalno od prvog do poslednjeg.

lol

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!
(Allexa, 22. januar 2010 11:53)

Nije on odigrao ni lošu utakmicu, koliko me sjećanje služi. Kad bolje razmislim, mislim da nikakvu utakmicu nije odigrao. Stvarno ne znam na osnovu čega traži taj novac. :)

Lignjoslav

pre 14 godina

Treba osnovati neki sud ili "arbitraznu komisiju" koja ce OVAKVE pojave postaviti tamo gde im je i mesto. Da klub lepo moze da tuzi trenera, sportskog direktora i ostale funkcionere, ali i igrace koji zabeleze onako katastrofalne rezultate. Igraci potpisu astronomske ugovore i onda se cele sezone vuku po ambulanti, glumeci neke povrede, ali su zato za "cari nocnog zivota" uvek spremni!! Trener i sportski direktor dovode igraca koji kosta milion evra, na jednogodisnju pozajmicu za 800 000 evra!??? Dovode igrace kojima za 6 meseci "pripada" pola miliona, a ukupno su odigrali 4 CETIRI MINUTA!!??? Funkcioneri koji odbijaju sponzore i "pozajmljuju" novac klubu, drzeci ga namerno na vestackom disanju, kako bi ga sto vise unistili i onda kupili za Dz.
Zasto ne postoji u ovoj drzavi zakon, po kome bi Zvezda mogla da tuzi Kozica, Miskovica, Micovica??? Zasto Zvezda ne moze da tuzi Ivica koji je dovodio i astronomski placao svoje ortake (Janevski, Sisic...)???
Ovo je velika nepravda i kada kazem da drzava treba da se umesa, mislim upravo na donosenje nekog takvog zakona!
Platice Zvezda i ovoga, nije to problem, ali je problem sto njemu, Sisicu, Fereiri, Parkeru, Bronovickom, Jeffu Silvi, Ivicu i ostalima, taj novac NE PRIPADA!!! Cime su ga zasluzili?

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

Da li treneri kada potpisu ugovor ulaze i u neke obaveze ili imaju samo prava?.

Hajde sada idite vi na posao i nemojte da zavrsite ono sto vam je poslodavac zadao za taj dan ili nedelju ili mesec.
Koliko bi vas drzao na platnom spisku???

dragan Pfc

pre 14 godina

Juce sport objavio da je zvezda odbila ponudu za lekica od 8,5 miliona evra. Pitam se ko bi normalan odbio takvu ponudu i to za igraca cija je realna cena 1,5 milion. Cela zvezda ne vredi 8,5 miliona. a ceda cvorak je u pravu sto trazi svoje pare.

crno_bela_ironija_

pre 14 godina

I treba da ih tuzi, pa nece svako da im oprasta dug, neko da vrate ili ih ugasite vise!! to je bese onaj najbolji klub na balkanu, sto nema para da plati igracima da rucaju..ee jadni ste mnogo crveni..

Allexa

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!

moje je ime ZVEZDA

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje

Delija_ETF

pre 14 godina

Ми би њега требало да тужимо за највећу бруку у историји клуба! Надам се само да шибицари и вашарски мангупи попут дотичног више никада неће привирити капијама нашег стадиона.

Dragan

pre 14 godina

Pa da, Ilija Ivić, Čedo Janevski, Šišić...sve pripadnici iste struje koja je zaduživala klub nerealno! A sad samo kažu daj, piše na papiru...dokle idu ovi ljudi? Šta misle kad bi svi ljudi takvi bili, ništa ne bi imalo smisla, sve bi imalo samo trenutne vrednosti...
Zbog ovakvih LJUDI treba novi ISUS da se rodi !!!

Tužibaba Jeca...

pre 14 godina

Molio bih ako neko zna neka navede ko ih od bivših igrača ili trenera nije tužio. Ali baš ih briga, važno je da se hvale kako su izašli iz blokade.

mirko

pre 14 godina

daj platite coveku zasluzio je svaki dinar. to je taj trener koji sada ostavlja traga u CRVENOJ ZVEZDI, sve zakleti zvezdasi vidi kako vole klub, JEDAN JEDINI PRAVI ZVEZDAS JE BIO DRAGAN DZAJIC, KES, INTERKONTINENTALNI KUP....

Sima

pre 14 godina

Posto ce zvezdu da izbace iz svih evropskih takmicenja sbog velikih dugovanja, a nije red da samo mi igramo u evropi ja predlazem Grobarima, pomozite da spasemo kantu za napucavanje!

zvezda mi je sve

pre 14 godina

Toliko o Cedi i njegovoj ljubavi prema Zvezdi. Sramota. Najvise mrzim ljude koji govore jedno, a onda rade drugo, takve ljude prezirem a Ceda je ocigledno od njih. Treba da mu platimo 120.000 eura, a zbog njega smo ispali od Sevojna, i zavrsili na 3. mestu. Hvala bogu pa titulu nije uzeo

Tužibaba Jeca...

pre 14 godina

Molio bih ako neko zna neka navede ko ih od bivših igrača ili trenera nije tužio. Ali baš ih briga, važno je da se hvale kako su izašli iz blokade.

crno_bela_ironija_

pre 14 godina

I treba da ih tuzi, pa nece svako da im oprasta dug, neko da vrate ili ih ugasite vise!! to je bese onaj najbolji klub na balkanu, sto nema para da plati igracima da rucaju..ee jadni ste mnogo crveni..

Lignjoslav

pre 14 godina

Treba osnovati neki sud ili "arbitraznu komisiju" koja ce OVAKVE pojave postaviti tamo gde im je i mesto. Da klub lepo moze da tuzi trenera, sportskog direktora i ostale funkcionere, ali i igrace koji zabeleze onako katastrofalne rezultate. Igraci potpisu astronomske ugovore i onda se cele sezone vuku po ambulanti, glumeci neke povrede, ali su zato za "cari nocnog zivota" uvek spremni!! Trener i sportski direktor dovode igraca koji kosta milion evra, na jednogodisnju pozajmicu za 800 000 evra!??? Dovode igrace kojima za 6 meseci "pripada" pola miliona, a ukupno su odigrali 4 CETIRI MINUTA!!??? Funkcioneri koji odbijaju sponzore i "pozajmljuju" novac klubu, drzeci ga namerno na vestackom disanju, kako bi ga sto vise unistili i onda kupili za Dz.
Zasto ne postoji u ovoj drzavi zakon, po kome bi Zvezda mogla da tuzi Kozica, Miskovica, Micovica??? Zasto Zvezda ne moze da tuzi Ivica koji je dovodio i astronomski placao svoje ortake (Janevski, Sisic...)???
Ovo je velika nepravda i kada kazem da drzava treba da se umesa, mislim upravo na donosenje nekog takvog zakona!
Platice Zvezda i ovoga, nije to problem, ali je problem sto njemu, Sisicu, Fereiri, Parkeru, Bronovickom, Jeffu Silvi, Ivicu i ostalima, taj novac NE PRIPADA!!! Cime su ga zasluzili?

dragan Pfc

pre 14 godina

Juce sport objavio da je zvezda odbila ponudu za lekica od 8,5 miliona evra. Pitam se ko bi normalan odbio takvu ponudu i to za igraca cija je realna cena 1,5 milion. Cela zvezda ne vredi 8,5 miliona. a ceda cvorak je u pravu sto trazi svoje pare.

Delija_ETF

pre 14 godina

Ми би њега требало да тужимо за највећу бруку у историји клуба! Надам се само да шибицари и вашарски мангупи попут дотичног више никада неће привирити капијама нашег стадиона.

Makedonac

pre 14 godina

A sta reci o njemu, los trener a jos gori covek...
(ssergioack, 22. januar 2010 11:03)

A ti ga kao poznajes? E pa da te obavestim da je Janevski dusa od coveka. Sa raspalom ekipom ne moze biti prvak. I da, isti taj Ceda vam je pola duga oprostio, sad hocete da se odrekne i druge polovine,a? Ja bih da sam na njegovom mestu trazio svih 250.000 koje mu dugujete.Za inat.

Dragan

pre 14 godina

Pa da, Ilija Ivić, Čedo Janevski, Šišić...sve pripadnici iste struje koja je zaduživala klub nerealno! A sad samo kažu daj, piše na papiru...dokle idu ovi ljudi? Šta misle kad bi svi ljudi takvi bili, ništa ne bi imalo smisla, sve bi imalo samo trenutne vrednosti...
Zbog ovakvih LJUDI treba novi ISUS da se rodi !!!

Sima

pre 14 godina

Posto ce zvezdu da izbace iz svih evropskih takmicenja sbog velikih dugovanja, a nije red da samo mi igramo u evropi ja predlazem Grobarima, pomozite da spasemo kantu za napucavanje!

sasa

pre 14 godina

Dug se mora platiti, kao sto se ugovori moraju postovati. Zato postoji zakon.

To nema nikakve veze sa rezultatima koje je covek postigao. Osim ako i to nije precizirano ugovorom, a ne verujem da jeste, jer ne bi ni bilo tuzbe (a verovatno ni ugovora).

Ne moze se covek ne platiti, samo zato sto je napravio lose rezultate!? Ja jos ne cuh da je neki klub tuzio trenera zato sto tim igra lose!

Stvari se moraju razdvojiti, inace kraja haosu u nasem sportu i drzavi biti nikad nece.

vasa

pre 14 godina

Cime su ga zasluzili?
(Lignjoslav, 22. januar 2010 12:04)
Zasluzili su ga potpisanim ugovorom, niko nije naterao klub da potpisuje ugovor... Kada bi se placao samo uspeh pola trenera bi radilo za dzabe, a neki bi morali i da doplacuju klubu... Za uspehe postoje bonusi i nagrade, a rad se placa po ugovoru...

eusebio

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje
(moje je ime ZVEZDA, 22. januar 2010 10:51)
Sa tom ekipom koju je imao sve izuzev ispadanja iz lige je bio uspeh... A on ga je visestruko nadmasio... Posteno je zasluzio je svaku paru...

Po zakonu!

pre 14 godina

Samo jedno pitanje za ove pametnjakovice:
Radite u dobijete posao u firmi i imate ugovor i dobru platu i posto ne radite kako treba dobijete otkaz, a po ugovoru, ako dobijete otkaz treba da vam poslodavac nadoknadi odredjenu svotu novca. Sta cete uraditi?
a) kazacete "nema veze, necu taj novac, meni je bila cast da radim za vas"
b) tuzicete poslodavca i trazicete da vam se isplati svaki dinar

Shvatite, u sportu vise nema emocija! Ljudi rade za novac i tacka! Je l pise u ugovoru da treba da mu isplate toliko - pise! Sta vi mislite, da su Zvezda i Partizan sveti klubovi pa da im neko oprasta dugovanja! Smesni ste!

zvezda mi je sve

pre 14 godina

Toliko o Cedi i njegovoj ljubavi prema Zvezdi. Sramota. Najvise mrzim ljude koji govore jedno, a onda rade drugo, takve ljude prezirem a Ceda je ocigledno od njih. Treba da mu platimo 120.000 eura, a zbog njega smo ispali od Sevojna, i zavrsili na 3. mestu. Hvala bogu pa titulu nije uzeo

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

Da li treneri kada potpisu ugovor ulaze i u neke obaveze ili imaju samo prava?.

Hajde sada idite vi na posao i nemojte da zavrsite ono sto vam je poslodavac zadao za taj dan ili nedelju ili mesec.
Koliko bi vas drzao na platnom spisku???

Jerez

pre 14 godina

@ Lignjoslav

Zasluzili su ga potpisanim Ugovorom! A ti si izgleda jos uvek mali pa ne znas cemu to sluzi! Inace bi znao da je to jedini dokument koji nemoze da se pobije na sudu, jer ga svojevoljno potpisujes!!!

mirko

pre 14 godina

daj platite coveku zasluzio je svaki dinar. to je taj trener koji sada ostavlja traga u CRVENOJ ZVEZDI, sve zakleti zvezdasi vidi kako vole klub, JEDAN JEDINI PRAVI ZVEZDAS JE BIO DRAGAN DZAJIC, KES, INTERKONTINENTALNI KUP....

Vladan R

pre 14 godina

Posto izgleda da nema nikoga, da je u potpunosti ili cak i delimicno isplacen a da je doveden za vreme mandata prethodnog rukovodstva od odlaska Dzajica, zivo intresuje me odakle toliko dug. Posebno jer su u isto vreme prodali sve sto vredi a sto im je Dzajic ostavio amanet, odnosno tim, uz iole dobro upravljanje, vredan najmanje 30tak miliona evra. Da podsetim da je taj tim bio sastavljen od sve samih potencijalnih tj sadasnjih reprezentativaca bukvalno od prvog do poslednjeg.

moje je ime ZVEZDA

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje

Allexa

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!

lol

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!
(Allexa, 22. januar 2010 11:53)

Nije on odigrao ni lošu utakmicu, koliko me sjećanje služi. Kad bolje razmislim, mislim da nikakvu utakmicu nije odigrao. Stvarno ne znam na osnovu čega traži taj novac. :)

Bane_Zemun

pre 14 godina

Pojedinci mi ovde stvarno nisu jasni. Pitanje za one koji su u radnom odnosu a ovde pricaju o nekom licemerstvu: jel bi vi radili u nekoj firmi godinu dana za dzabe? Tuzno je to sto pricate o profesionalizmu a ne znate sta je to. U zemlji Srbiji pojedine vodje "vecitih rivala" nece da dodju na utakmice za dzaba, a trener ce da radi za dz?! Osvestite se vec jednom, ljubav u biznisu ne postoji!

Lars

pre 14 godina

Pucaju po svim savovima.Duzni i bogu i narodu a hoce titulu.Nisu u stanju bar jednog igraca da prodaju i bar toliko poprave katastrofalnu financijsku situaciju...a zaboravio sam da imaju Lekica koji vredi bar 100 miliona.FK CZ - cirkus Krone.Katanac vam je sudbina.Amen !!

100%

pre 14 godina

Nisu ljdui to male pare...120.000 eura pa stan da se kupi... kakva ljubav u profesionalnom fudbalu.

Sta kao neuspeh 3 mesto, a el znate kako se kaze: "Igra Zvezda, al igra i Partizan".
Covek je radio svoj posao i zasluzio pare.

Makedonac

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!!kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali...
(Del BoJ, 22. januar 2010 15:55)

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...

comy SB

pre 14 godina

Čedomir Janevski, rođen 3. jula 1961. godine, trenutno je trener kiparske ekipe Eosis Neon iz Paralimnija.
.....odavno nisam procitao nesto smesnije.....e koje vama bio trener:);;;))))

Goran

pre 14 godina

@Peca

Pa zeleo je oduvek da postane trener CZ, ali za pare, a ne za badava :)

@ Ostali koji misle da treba on njima da plate

Pa nije tako u ugovoru pisalo :)

Del BoJ

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!! Zvezda treba njega da tuzi kao najgoreg trenera ne u Zvezdi nego u Srbiji od kad fudbal postoji,toliko puta je obrukao nas najtrofejniji klub,porazima od Javora,Napretka,Hajduka,OFK-e i na kraju jedva 3.mesto i on da tuzi Zvezdu,kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali i ja na poslu kad ne ispunim neku kotu dodje mi da se odreknem dnevnice a kad mi firma bila u minusu a pritom sam ih ja doveo u tu situaciju,izvinuo bi se svima i lepo bi napustio radno mesto,a ne jos da ih tuzim. Sram te bilo necoveku jedan,stidi se...a vidim uveliko radis u drugom klubu...niko te nece a posao u Zvezdi ti je bio poslednji pa sad treba koji evro za ostatak zivota,gubitnice jedan!!!

on

pre 14 godina

eto kako su radile prethodne uprave. od odlaska dzajica, koji je istina krao ali umereno, svaka je bila sve gora, boze me sacuvaj ko je sve bio glavni, toplica pa den tana, sve su zivo upropastili i pokrali i zaduzili se toliko i sad sipak. ova uprava je najbolja do sad. mozda zato sto nema sta vise da pokrade.

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 14 godina

I što je nagore, ovakvi (ne)ljudi, kao što je on po dolasku pričaju kako im je san trenirati Zvezdu, kako su cijeli život to željeli, kako je svim svojim srcem vole, a kasnije su spremni da je tuže i zbog jede najmanje sitnice. takve (ne)ljude treba da je sramota!!!

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...
(Makedonac, 22. januar 2010 20:25)

Kako covek od niceg napravi jednu veliku smesnu pricu koja treba da srusi ugled Zvezde.Nama ovamo nude 8.500M,a nedamo 100.000 evrica ... nja,nja,nja ...

crno_bela_ironija_

pre 14 godina

I treba da ih tuzi, pa nece svako da im oprasta dug, neko da vrate ili ih ugasite vise!! to je bese onaj najbolji klub na balkanu, sto nema para da plati igracima da rucaju..ee jadni ste mnogo crveni..

Sima

pre 14 godina

Posto ce zvezdu da izbace iz svih evropskih takmicenja sbog velikih dugovanja, a nije red da samo mi igramo u evropi ja predlazem Grobarima, pomozite da spasemo kantu za napucavanje!

zvezda mi je sve

pre 14 godina

Toliko o Cedi i njegovoj ljubavi prema Zvezdi. Sramota. Najvise mrzim ljude koji govore jedno, a onda rade drugo, takve ljude prezirem a Ceda je ocigledno od njih. Treba da mu platimo 120.000 eura, a zbog njega smo ispali od Sevojna, i zavrsili na 3. mestu. Hvala bogu pa titulu nije uzeo

moje je ime ZVEZDA

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje

Lignjoslav

pre 14 godina

Treba osnovati neki sud ili "arbitraznu komisiju" koja ce OVAKVE pojave postaviti tamo gde im je i mesto. Da klub lepo moze da tuzi trenera, sportskog direktora i ostale funkcionere, ali i igrace koji zabeleze onako katastrofalne rezultate. Igraci potpisu astronomske ugovore i onda se cele sezone vuku po ambulanti, glumeci neke povrede, ali su zato za "cari nocnog zivota" uvek spremni!! Trener i sportski direktor dovode igraca koji kosta milion evra, na jednogodisnju pozajmicu za 800 000 evra!??? Dovode igrace kojima za 6 meseci "pripada" pola miliona, a ukupno su odigrali 4 CETIRI MINUTA!!??? Funkcioneri koji odbijaju sponzore i "pozajmljuju" novac klubu, drzeci ga namerno na vestackom disanju, kako bi ga sto vise unistili i onda kupili za Dz.
Zasto ne postoji u ovoj drzavi zakon, po kome bi Zvezda mogla da tuzi Kozica, Miskovica, Micovica??? Zasto Zvezda ne moze da tuzi Ivica koji je dovodio i astronomski placao svoje ortake (Janevski, Sisic...)???
Ovo je velika nepravda i kada kazem da drzava treba da se umesa, mislim upravo na donosenje nekog takvog zakona!
Platice Zvezda i ovoga, nije to problem, ali je problem sto njemu, Sisicu, Fereiri, Parkeru, Bronovickom, Jeffu Silvi, Ivicu i ostalima, taj novac NE PRIPADA!!! Cime su ga zasluzili?

Delija_ETF

pre 14 godina

Ми би њега требало да тужимо за највећу бруку у историји клуба! Надам се само да шибицари и вашарски мангупи попут дотичног више никада неће привирити капијама нашег стадиона.

Allexa

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!

dragan Pfc

pre 14 godina

Juce sport objavio da je zvezda odbila ponudu za lekica od 8,5 miliona evra. Pitam se ko bi normalan odbio takvu ponudu i to za igraca cija je realna cena 1,5 milion. Cela zvezda ne vredi 8,5 miliona. a ceda cvorak je u pravu sto trazi svoje pare.

mirko

pre 14 godina

daj platite coveku zasluzio je svaki dinar. to je taj trener koji sada ostavlja traga u CRVENOJ ZVEZDI, sve zakleti zvezdasi vidi kako vole klub, JEDAN JEDINI PRAVI ZVEZDAS JE BIO DRAGAN DZAJIC, KES, INTERKONTINENTALNI KUP....

Tužibaba Jeca...

pre 14 godina

Molio bih ako neko zna neka navede ko ih od bivših igrača ili trenera nije tužio. Ali baš ih briga, važno je da se hvale kako su izašli iz blokade.

Dragan

pre 14 godina

Pa da, Ilija Ivić, Čedo Janevski, Šišić...sve pripadnici iste struje koja je zaduživala klub nerealno! A sad samo kažu daj, piše na papiru...dokle idu ovi ljudi? Šta misle kad bi svi ljudi takvi bili, ništa ne bi imalo smisla, sve bi imalo samo trenutne vrednosti...
Zbog ovakvih LJUDI treba novi ISUS da se rodi !!!

Makedonac

pre 14 godina

A sta reci o njemu, los trener a jos gori covek...
(ssergioack, 22. januar 2010 11:03)

A ti ga kao poznajes? E pa da te obavestim da je Janevski dusa od coveka. Sa raspalom ekipom ne moze biti prvak. I da, isti taj Ceda vam je pola duga oprostio, sad hocete da se odrekne i druge polovine,a? Ja bih da sam na njegovom mestu trazio svih 250.000 koje mu dugujete.Za inat.

Del BoJ

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!! Zvezda treba njega da tuzi kao najgoreg trenera ne u Zvezdi nego u Srbiji od kad fudbal postoji,toliko puta je obrukao nas najtrofejniji klub,porazima od Javora,Napretka,Hajduka,OFK-e i na kraju jedva 3.mesto i on da tuzi Zvezdu,kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali i ja na poslu kad ne ispunim neku kotu dodje mi da se odreknem dnevnice a kad mi firma bila u minusu a pritom sam ih ja doveo u tu situaciju,izvinuo bi se svima i lepo bi napustio radno mesto,a ne jos da ih tuzim. Sram te bilo necoveku jedan,stidi se...a vidim uveliko radis u drugom klubu...niko te nece a posao u Zvezdi ti je bio poslednji pa sad treba koji evro za ostatak zivota,gubitnice jedan!!!

eusebio

pre 14 godina

treba on nama da plati, a ne zvezda njemu, cuj gluposti, dug od 120 000 evra, za sta, za trece mesto. Pa otkad se to neuspeh nagradjuje
(moje je ime ZVEZDA, 22. januar 2010 10:51)
Sa tom ekipom koju je imao sve izuzev ispadanja iz lige je bio uspeh... A on ga je visestruko nadmasio... Posteno je zasluzio je svaku paru...

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 14 godina

I što je nagore, ovakvi (ne)ljudi, kao što je on po dolasku pričaju kako im je san trenirati Zvezdu, kako su cijeli život to željeli, kako je svim svojim srcem vole, a kasnije su spremni da je tuže i zbog jede najmanje sitnice. takve (ne)ljude treba da je sramota!!!

lol

pre 14 godina

Rekao bih sta je on, ali ne bi okacili ovde.
Treba da ga je sramota, dosao je u Zvezdu, jednu dobru utakmicu nije odigrao i ima smelosti da se javi. Makedonce, ti nama dugujes!!!!
(Allexa, 22. januar 2010 11:53)

Nije on odigrao ni lošu utakmicu, koliko me sjećanje služi. Kad bolje razmislim, mislim da nikakvu utakmicu nije odigrao. Stvarno ne znam na osnovu čega traži taj novac. :)

Lars

pre 14 godina

Pucaju po svim savovima.Duzni i bogu i narodu a hoce titulu.Nisu u stanju bar jednog igraca da prodaju i bar toliko poprave katastrofalnu financijsku situaciju...a zaboravio sam da imaju Lekica koji vredi bar 100 miliona.FK CZ - cirkus Krone.Katanac vam je sudbina.Amen !!

comy SB

pre 14 godina

Čedomir Janevski, rođen 3. jula 1961. godine, trenutno je trener kiparske ekipe Eosis Neon iz Paralimnija.
.....odavno nisam procitao nesto smesnije.....e koje vama bio trener:);;;))))

Vladan R

pre 14 godina

Posto izgleda da nema nikoga, da je u potpunosti ili cak i delimicno isplacen a da je doveden za vreme mandata prethodnog rukovodstva od odlaska Dzajica, zivo intresuje me odakle toliko dug. Posebno jer su u isto vreme prodali sve sto vredi a sto im je Dzajic ostavio amanet, odnosno tim, uz iole dobro upravljanje, vredan najmanje 30tak miliona evra. Da podsetim da je taj tim bio sastavljen od sve samih potencijalnih tj sadasnjih reprezentativaca bukvalno od prvog do poslednjeg.

vasa

pre 14 godina

Cime su ga zasluzili?
(Lignjoslav, 22. januar 2010 12:04)
Zasluzili su ga potpisanim ugovorom, niko nije naterao klub da potpisuje ugovor... Kada bi se placao samo uspeh pola trenera bi radilo za dzabe, a neki bi morali i da doplacuju klubu... Za uspehe postoje bonusi i nagrade, a rad se placa po ugovoru...

Goran

pre 14 godina

@Peca

Pa zeleo je oduvek da postane trener CZ, ali za pare, a ne za badava :)

@ Ostali koji misle da treba on njima da plate

Pa nije tako u ugovoru pisalo :)

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

Da li treneri kada potpisu ugovor ulaze i u neke obaveze ili imaju samo prava?.

Hajde sada idite vi na posao i nemojte da zavrsite ono sto vam je poslodavac zadao za taj dan ili nedelju ili mesec.
Koliko bi vas drzao na platnom spisku???

Makedonac

pre 14 godina

On da tuzi Zvezdu!!!kako ima samo obraza to da uradi!!! Razumem ja da neko zaradi pare ali...
(Del BoJ, 22. januar 2010 15:55)

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...

Po zakonu!

pre 14 godina

Samo jedno pitanje za ove pametnjakovice:
Radite u dobijete posao u firmi i imate ugovor i dobru platu i posto ne radite kako treba dobijete otkaz, a po ugovoru, ako dobijete otkaz treba da vam poslodavac nadoknadi odredjenu svotu novca. Sta cete uraditi?
a) kazacete "nema veze, necu taj novac, meni je bila cast da radim za vas"
b) tuzicete poslodavca i trazicete da vam se isplati svaki dinar

Shvatite, u sportu vise nema emocija! Ljudi rade za novac i tacka! Je l pise u ugovoru da treba da mu isplate toliko - pise! Sta vi mislite, da su Zvezda i Partizan sveti klubovi pa da im neko oprasta dugovanja! Smesni ste!

Jerez

pre 14 godina

@ Lignjoslav

Zasluzili su ga potpisanim Ugovorom! A ti si izgleda jos uvek mali pa ne znas cemu to sluzi! Inace bi znao da je to jedini dokument koji nemoze da se pobije na sudu, jer ga svojevoljno potpisujes!!!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Pojedinci mi ovde stvarno nisu jasni. Pitanje za one koji su u radnom odnosu a ovde pricaju o nekom licemerstvu: jel bi vi radili u nekoj firmi godinu dana za dzabe? Tuzno je to sto pricate o profesionalizmu a ne znate sta je to. U zemlji Srbiji pojedine vodje "vecitih rivala" nece da dodju na utakmice za dzaba, a trener ce da radi za dz?! Osvestite se vec jednom, ljubav u biznisu ne postoji!

sasa

pre 14 godina

Dug se mora platiti, kao sto se ugovori moraju postovati. Zato postoji zakon.

To nema nikakve veze sa rezultatima koje je covek postigao. Osim ako i to nije precizirano ugovorom, a ne verujem da jeste, jer ne bi ni bilo tuzbe (a verovatno ni ugovora).

Ne moze se covek ne platiti, samo zato sto je napravio lose rezultate!? Ja jos ne cuh da je neki klub tuzio trenera zato sto tim igra lose!

Stvari se moraju razdvojiti, inace kraja haosu u nasem sportu i drzavi biti nikad nece.

on

pre 14 godina

eto kako su radile prethodne uprave. od odlaska dzajica, koji je istina krao ali umereno, svaka je bila sve gora, boze me sacuvaj ko je sve bio glavni, toplica pa den tana, sve su zivo upropastili i pokrali i zaduzili se toliko i sad sipak. ova uprava je najbolja do sad. mozda zato sto nema sta vise da pokrade.

100%

pre 14 godina

Nisu ljdui to male pare...120.000 eura pa stan da se kupi... kakva ljubav u profesionalnom fudbalu.

Sta kao neuspeh 3 mesto, a el znate kako se kaze: "Igra Zvezda, al igra i Partizan".
Covek je radio svoj posao i zasluzio pare.

Kleo popi lekic!

pre 14 godina

Janevski ima vise para nego sto vredi sadasnji tim CZ.Ali covek nece da ga zajebavaju.Pola duga vam je oprostio,sta hocete jos?Pa onaj Mirnes Sisic vam trazi 750.000,Ceda trazi 5 puta manje.Po vama bi on trebao da vam plati sto vas je trenirao.Tuzite ga,nek vam plati,trazite i kamate.
PS Za Lekica vam "daju" 8,5 miliona-vi ga "ne date",ovamo nemate 100.000.Kakav ste vi klub,to nije normalno...
(Makedonac, 22. januar 2010 20:25)

Kako covek od niceg napravi jednu veliku smesnu pricu koja treba da srusi ugled Zvezde.Nama ovamo nude 8.500M,a nedamo 100.000 evrica ... nja,nja,nja ...