Četvrtak, 24.12.2009.

14:00

Mugoša i Đorđević pojačali Zvezdu

Fudbaleri Marko Mugoša i Bojan Đorđević prva su pojačanja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92

Mugoša i Ðorðeviæ pojaèali Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 14 godina

Mugosa je jedan od najboljih igraca ko nas!Snalazi se odlicno na svakoj poziciji i vrhunski je kreator igre!Svi sto ste razocarani ocigledno da nemate pojma o fudbalu jer da je bilo srece i normalne uprave ovaj momak bi odavno igrao za prvu italijansku ili spansku igru.Pravi je umjetnik za fudbal!Sto ce se i dokazati cim krene sezona.Tako da, pustite momka da se dokaze,pa onda pricajte!A desetka,i vise nego zasluzena!!!!

Babin_zub

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...
(nemke, 24. decembar 2009 17:28)

Da si ti ziv i zdrav,Sanibal bi u ovoj nasoj ligi bio najbolji igrach.

Душан

pre 14 godina

Ако ове године Звезда не буде првак, цела управа да пакује лофере али без Звездиних пара.

Najjaci_smo

pre 14 godina

Nikad se ne zna,ziv dokaz je Lekic!Momak igrao 3 ligu,a sada kljucan igrac zvezde!Da se ja pitam stranci nikada ne bi ni krocili u Srbiju,jer imamo mi dosta talentovanih fudbalera!Dakle razviti malo omladinske skole i samo nasi igraci!

DusanRS

pre 14 godina

Zvezda mora da ima jaci skauting po cijeloj jugoistocnoj evopi, Mugosa nije los igrac ali nije ni mlad a tim treba da zasnivamo na mladima. Mladi Bilbija iz Borca banjaluckog pod hitno mora da zapadne za oko nekome iz kluba, mali je 91 godiste a prvi je igrac u BiH ligi. taman neka vrate onog Vranjesa i dovedu malog dok mu cijena nije itsla u milione

B.B.R.S

pre 14 godina

Sve veliki poznavaoci Fudbala sa negativnim komentarima za ova dva momka .. a jos nisu ni jednu utakmicu odigrali .. Koga bi vi da dovedu?? Mesija, Cavija .. ????

Kole

pre 14 godina

A ono sto posebno raduje je, provereno tamo gde treba, povratak Mauricia Moline. MAO ponovo na Marakani vec pre Nove Godine. Tandem Mao-Kadu i ponovo driblinzi i zabava u nasoj "rupi".

Marko_bgd

pre 14 godina

da li su pojacanje ili ne,videce se...do sada,njih 75 posto koji su dovedeni nisu kalibar za Zvezdu...tako da ne treba odmah vikati bravo upravo...Tom Mugosi su dali dres sa brojem 10...a cime je on zasluzio da nosi broj 10 u Zvezdi?...od ovih momaka sto su sada tu,pa niko nije uzeo taj broj...kada se setim ko je sve nosio taj broj na ledjima,ovo mi prosto zvuci neverovatno...decko je dosao u Zvezdu,i odmah uzeo desetku...pre bih dao 10 lazeticu perovicu,ili kadu...ovaj iz Novog pazara je dobar igrac,ali nije kao Ninkov...i zasto Darko Lazovic ne dobije sansu konacno...

i broj 9 treba zabraniti!!!

pre 14 godina

da bi neko mogao da nosi broj10 u zvezdi, treba doneti odluku na referendumu!!!!!

aman bre, PA NE MOZE SVAKO DA NOSI DESETKU!!!!!

ovo je strasno....

Nikola Ultras Gm

pre 14 godina

Kad ih covek pogleda rekao bi da su neke mlakonje ali ajde da vidimo dali ce biti prava pojacanja kao sto kaze gospodin Adzic.Ma ne treba nikog pljuvati jos je rano,nismo u situaciji da dovodimo igrace od 2-3 miliona evra jedino pozitivno je to ako klub kasnije nesto zaradi na njima daj boze.Treba vratiti bar jednog solidnog igraca koji igra u inostranstvu.

ervin

pre 14 godina

super pojacanja mugosa je vrlo dobar tehnicar i kreativac,a dordevic decko je brz i jak u duel igri.dobro bi bilo da dovedete levog beka ofk beograda stankovica.

DS1989

pre 14 godina

Mugosa po Transfermarkt-u vredi 580 000 eur,a Djordjevic 65 000
(Hennessey, 24. decembar 2009 20:57)


jbg Lekic je kostao 75.000 kad je dosao... sad kosta 850.000 i ta cena ce rasti, rasti... cena nista ne govori!

interista 8

pre 14 godina

Nekoliko podataka za vas koji sumnjate u Djordjevica... Decko je najbolji desni bek u Srbiji, dajem ruku da je bolji od Ninkova... Videcete tek kakvog ste igraca dobili... Brz, jak, dobar centarsut, prodoran, sjajan kad se brani i gine za svaku loptu... Djole hvala za sve, za samo pola godine si kupio sve navijace Novog Pazara, a i mi znamo da nosis lepe uspomene iz Pazara

lvzifer

pre 14 godina

Daj kupite nekog od juznoamerickih bogova fudbala.
(samo podsecam)

Hmmm .. kad si vec to spomenuo, zanimljivo je da su svi sad saglasni nakon (serije promasaja sa dovodjenjem stranih igraca) tipa Barkos , Salas, Rzasa itd .. Da strane igrace treba "izbegavati" u prelaznom roku. Ali cinjenica je da su nam stranci potrebni, nijedna liga na svetu ne moze bez njih. Upravo iz tog razloga je jedan Rambo Petkovic legenda Brazila (lige u kojoj talenti nicu kao pecurke posle kise) i ne bi ga drzali u 4oj deceniji da ne donosi tu klasu vise koja im treba. Ali problem je sto mi u nasoj ligi nemamo dobar skauting.Vecina tih likova prica kako za dobrog "stranca" treba ogroman novac .. A jedan Dijara koji je sasvim pristojan igrac za nase prilike je dosao iz Zrinjskog (kome smo mi dali u 2 meca 11 golova) i to za neke smesne pare .. Pa i taj Dzeko koga trazi sada pola Evrope je do pre par godina igrao u Zelji da bi potom otisao u Teplice?!Iz tog razloga se oni protive dovodjenju stranaca (i prodaju pricu imamo mi nase igrace) iz sopstevnog neznanja ..Dok jedan Javor recimo dovodi sasvim solidne strance za nasu ligu Adjuru, Odita i ostali .. Ne kazem da mi nemamo, imamo i mi talenata na pretek, ali i njih prvi primete strani klubovi pre nasih na nasu zalost ..

Topalko

pre 14 godina

Djordjevic je sjajan igrac i igrao je u par solidnih inostranih klubova od kojih cak jedan igra Ligu sampiona.Mislim da ce on biti najvece iznenadjenje u kvalitetu igre.Videcete!!!

Rade

pre 14 godina

Ljudi,vi niste normalni!!! U svakog igraca sumnjate!!! Tako ste i u ove sumnjali,pa smo uzeli jesenju titulu! U ovoj Srbiji sta god da uradis,nista nije dobro! Daj da ih vidimo pa im onda sudite,a ne sada!!!

tri f , x

pre 14 godina

Evo jos informacija o Bojanu Djordjevicu, ponikao u Radnickom iz Nisa, igrao u Sindjelicu iz Nisa,Zeleynicaru iz Nisa i jos po nekim niyerayrednim ekipama, misli da nije kalibar za CZV,

nemke

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...

SUX

pre 14 godina

Jao u jedno mi je zao sto je otisao Djordjevic super je bio za Novi Pazar... hvala mu na svemu... Dokazace se na terenu igra beka ofanzivnog brz je mnogo

којекуде

pre 14 godina

•Pravi potez Zvijezde...pustite ga da igra pa da vidite sta Mugi zna...sve najbolje bratu mom...brastvo Mugosa
(ivan, 24. decembar 2009 15:38)

Дечко, не ради се овде ни о каквој "Звијезди", него Звезди. Као што се не каже "Наприједак" из Крушевца, него Напредак. Или као што не можемо Бијело Поље називати "Белим Пољем". Дал разумеш? Иначе, ја као велики Звездаш сматрам да овај Мугоша нема квалитет за Звезду. Чак није ни бледа копија Игора Бурзановића. Поздрав.

veerghoen

pre 14 godina

Dobrodosli momci!! Nek vam je sa srecom... Imam neki predosecaj da ce ovaj Mugosa biti opak plejmejker...Skoplje je celo crveno-belo,pozdrav svim delijama!!

podgorica-sever

pre 14 godina

E boze sto se napravi od legendarne zvijezdine 10-ke... kakva pojacanja crna, nidje veze... jes' Mugi da si mi sugradjanin ali nijesi ti za zvijezdu, borac je za tebe barsa... da su makar neku djecu doveli..

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Dakle samo kod nas se ne iznose podaci o visini transfera bilo da su to dolazni ili odlazni, svi je šatro poslovna tajna. Daj recite koliko ste ih platili? Slažite, samo recite.

Fox Molder

pre 14 godina

I dobro, sta je sad ovaj Mugoša ? Jel zadnji vezni, jel centralni (plejmejker), sta je ?! Te igrao sam zadnjeg, te sve u vezi sam igrao, te se najbolje snalazim na centralnom ... Gde je on to igrao ovo, a gde ono ?! I u kojoj ulozi su ga gledali ovi iz Zvezde ...

Ali bitnije od toga je za sta su planirali ovi u Zvezdi ? Da li za šestog zadnjeg veznog, ili ne daj Boze plejmejkera, jer Pizon sasvim sigurno Kadua ne planira da znacajnije uvodi u igru, odnosno da igra sa makar jednim kreativcem na sredini terena ... Zaista neverovatno, kako se ne seti kakav tip igraca je on bio ... (naravno, ne poredim kvalitet) ...

U stvari, lepo je covek rekao, nije smeo zbog rezultata ... Ne mogu da verujem kolika je piz.a !

Neka neko sacuva ovaj komentar do marta

pre 14 godina

Uh! najezio sam se! Kako neko ko se preziva MUGOSA moze da bude vrhunski fudbaler?
Salu na stranu, obojica su promasaji i to teski, pazite sta sam vam rekao.

ostali samo dugmici

pre 14 godina

Obratite paznju na glagol pojacali. Pojacaste zvezdu kao sto ce neki Stankovic pojacati Partizan. Da spojis ta dva kluba nebi opet prosli Apoel, kao sto ga nisu ni jedni ni drugi. Zamisli potez da se delije i grobari dogovore i da zajedno dolaze na sve utakmice gde igraju zvezda i partizan i da zajednickim navijanjem stave do znaja upravama oba kluba sta misle o njima, bolje i to nego da se tuku i da vredjaju ljude koji nisu krivi sto parizan i zvezda odavno imaju samo imena.

Montenegro

pre 14 godina

svaka cast Mugi, yasluyio si bio si najveci talenat u Podgorickoj buducnosti i nadam se da ces odlicno preyentovat crnogorski fudbal!

Zoran

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!
(cuzla, 24. decembar 2009 14:28) Moze on da prasi, ali komarce.

MilanForza

pre 14 godina

Jesu obezbedili Mugosi rulet u skolpu stadiona?
I kako njega licno nije sramota da prihvati br. 10?!?!
Za tu desetku moras prvo dzak soli da pojedes pa onda da je stavis na ledja.

Crveno-Beli

pre 14 godina

Bravo za upravu, dobra pojačanja. Nadam se da su i ovo igrači koji će ginuti za dres koji nose. To je jedino što Delije i traže od njih. Još par dobrih pojačanja, uz to ne prodavati glavne igrače, pa da uzmemo titulu i nadam se da konačno uđemo u LŠ.
NPRIJED ZVEZDO!!!

Delija4ever

pre 14 godina

E ljudi, da li neko ima neku informaciju o mogucem povratku Muricia Moline? Prica se da se vraca, pa ako neko nesto zna, nek objavi.

Grobar

pre 14 godina

Mugosa je dobar fudbaler i tehnicar,za Djordjevica prvi put cujem,ali Partizan realno ima bolju ekipu...
Samo opet stare boljke lopovi u upravi koji razaraju klub i prodaju igrace kako stignu....Isto kao sto je bilo i kod vas.

Slavkoo7

pre 14 godina

Nadam se da ste uštedeli nešto para iz predhodnih klubova, jer ovde platu nećete dobijati...Ako budete imali sreće zapašćete za oko nekom grčkom trećeligašu!

Stojanka

pre 14 godina

U kako smo se pojacali za ligu sampiona, nasa Zvezda u ligi sampiona ili lampiona! Evropska igraca bas takav profil je falio a uzgred i Murinjo je jednom prigodom hvalio igre nasih novih pojacanja.

buf

pre 14 godina

@Jos jedan 'odlican' potez uprave...
(Savarakatikataka, 24. decembar 2009 14:07)

A šta tebi, majstore, ako si uopšte zvezdaš, fali od ove uprave?
To što smo finansijski stabilizovani i sa timom koji košta duplo manje nego nečiji smo prvi na tabeli i u polufinalu kupa?

rastko

pre 14 godina

Ovo je strasno,nekad je postojala granica ko sve moze igrati u Zvezdi danas ona uopste ne postoji.Godinama u zvezdu dolaze igraci ispod prosecnih kvaliteta a Adzic nastavlja da od nekad velikog kluba pravi ruglo.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da mi je neko pricao prije 4-5 godina da će Maœa u 26. godini da završi u Zvezdi, ne bih nu vjerovao. Eto i takve se stvari počele dešavat. Više se ne uvaljuju neki 20godišnjaci samo radi prodaje.

звездан

pre 14 godina

aђићу,лукићу-стојан вранјеш,неманја билбија,милан јелић-бар неког од нјих тројица доведите.милјан мрдаковић,играч са искуством би био добро ријешенје.шта је са луком пајовићем,зар је отпао из свих комбинација?

cuzla

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!

cuzla

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!

buf

pre 14 godina

@Jos jedan 'odlican' potez uprave...
(Savarakatikataka, 24. decembar 2009 14:07)

A šta tebi, majstore, ako si uopšte zvezdaš, fali od ove uprave?
To što smo finansijski stabilizovani i sa timom koji košta duplo manje nego nečiji smo prvi na tabeli i u polufinalu kupa?

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da mi je neko pricao prije 4-5 godina da će Maœa u 26. godini da završi u Zvezdi, ne bih nu vjerovao. Eto i takve se stvari počele dešavat. Više se ne uvaljuju neki 20godišnjaci samo radi prodaje.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Dakle samo kod nas se ne iznose podaci o visini transfera bilo da su to dolazni ili odlazni, svi je šatro poslovna tajna. Daj recite koliko ste ih platili? Slažite, samo recite.

Delija4ever

pre 14 godina

E ljudi, da li neko ima neku informaciju o mogucem povratku Muricia Moline? Prica se da se vraca, pa ako neko nesto zna, nek objavi.

Rade

pre 14 godina

Ljudi,vi niste normalni!!! U svakog igraca sumnjate!!! Tako ste i u ove sumnjali,pa smo uzeli jesenju titulu! U ovoj Srbiji sta god da uradis,nista nije dobro! Daj da ih vidimo pa im onda sudite,a ne sada!!!

MilanForza

pre 14 godina

Jesu obezbedili Mugosi rulet u skolpu stadiona?
I kako njega licno nije sramota da prihvati br. 10?!?!
Za tu desetku moras prvo dzak soli da pojedes pa onda da je stavis na ledja.

lvzifer

pre 14 godina

Daj kupite nekog od juznoamerickih bogova fudbala.
(samo podsecam)

Hmmm .. kad si vec to spomenuo, zanimljivo je da su svi sad saglasni nakon (serije promasaja sa dovodjenjem stranih igraca) tipa Barkos , Salas, Rzasa itd .. Da strane igrace treba "izbegavati" u prelaznom roku. Ali cinjenica je da su nam stranci potrebni, nijedna liga na svetu ne moze bez njih. Upravo iz tog razloga je jedan Rambo Petkovic legenda Brazila (lige u kojoj talenti nicu kao pecurke posle kise) i ne bi ga drzali u 4oj deceniji da ne donosi tu klasu vise koja im treba. Ali problem je sto mi u nasoj ligi nemamo dobar skauting.Vecina tih likova prica kako za dobrog "stranca" treba ogroman novac .. A jedan Dijara koji je sasvim pristojan igrac za nase prilike je dosao iz Zrinjskog (kome smo mi dali u 2 meca 11 golova) i to za neke smesne pare .. Pa i taj Dzeko koga trazi sada pola Evrope je do pre par godina igrao u Zelji da bi potom otisao u Teplice?!Iz tog razloga se oni protive dovodjenju stranaca (i prodaju pricu imamo mi nase igrace) iz sopstevnog neznanja ..Dok jedan Javor recimo dovodi sasvim solidne strance za nasu ligu Adjuru, Odita i ostali .. Ne kazem da mi nemamo, imamo i mi talenata na pretek, ali i njih prvi primete strani klubovi pre nasih na nasu zalost ..

којекуде

pre 14 godina

•Pravi potez Zvijezde...pustite ga da igra pa da vidite sta Mugi zna...sve najbolje bratu mom...brastvo Mugosa
(ivan, 24. decembar 2009 15:38)

Дечко, не ради се овде ни о каквој "Звијезди", него Звезди. Као што се не каже "Наприједак" из Крушевца, него Напредак. Или као што не можемо Бијело Поље називати "Белим Пољем". Дал разумеш? Иначе, ја као велики Звездаш сматрам да овај Мугоша нема квалитет за Звезду. Чак није ни бледа копија Игора Бурзановића. Поздрав.

DS1989

pre 14 godina

Mugosa po Transfermarkt-u vredi 580 000 eur,a Djordjevic 65 000
(Hennessey, 24. decembar 2009 20:57)


jbg Lekic je kostao 75.000 kad je dosao... sad kosta 850.000 i ta cena ce rasti, rasti... cena nista ne govori!

Neka neko sacuva ovaj komentar do marta

pre 14 godina

Uh! najezio sam se! Kako neko ko se preziva MUGOSA moze da bude vrhunski fudbaler?
Salu na stranu, obojica su promasaji i to teski, pazite sta sam vam rekao.

SUX

pre 14 godina

Jao u jedno mi je zao sto je otisao Djordjevic super je bio za Novi Pazar... hvala mu na svemu... Dokazace se na terenu igra beka ofanzivnog brz je mnogo

interista 8

pre 14 godina

Nekoliko podataka za vas koji sumnjate u Djordjevica... Decko je najbolji desni bek u Srbiji, dajem ruku da je bolji od Ninkova... Videcete tek kakvog ste igraca dobili... Brz, jak, dobar centarsut, prodoran, sjajan kad se brani i gine za svaku loptu... Djole hvala za sve, za samo pola godine si kupio sve navijace Novog Pazara, a i mi znamo da nosis lepe uspomene iz Pazara

Grobar

pre 14 godina

Mugosa je dobar fudbaler i tehnicar,za Djordjevica prvi put cujem,ali Partizan realno ima bolju ekipu...
Samo opet stare boljke lopovi u upravi koji razaraju klub i prodaju igrace kako stignu....Isto kao sto je bilo i kod vas.

veerghoen

pre 14 godina

Dobrodosli momci!! Nek vam je sa srecom... Imam neki predosecaj da ce ovaj Mugosa biti opak plejmejker...Skoplje je celo crveno-belo,pozdrav svim delijama!!

Crveno-Beli

pre 14 godina

Bravo za upravu, dobra pojačanja. Nadam se da su i ovo igrači koji će ginuti za dres koji nose. To je jedino što Delije i traže od njih. Još par dobrih pojačanja, uz to ne prodavati glavne igrače, pa da uzmemo titulu i nadam se da konačno uđemo u LŠ.
NPRIJED ZVEZDO!!!

Slavkoo7

pre 14 godina

Nadam se da ste uštedeli nešto para iz predhodnih klubova, jer ovde platu nećete dobijati...Ako budete imali sreće zapašćete za oko nekom grčkom trećeligašu!

ostali samo dugmici

pre 14 godina

Obratite paznju na glagol pojacali. Pojacaste zvezdu kao sto ce neki Stankovic pojacati Partizan. Da spojis ta dva kluba nebi opet prosli Apoel, kao sto ga nisu ni jedni ni drugi. Zamisli potez da se delije i grobari dogovore i da zajedno dolaze na sve utakmice gde igraju zvezda i partizan i da zajednickim navijanjem stave do znaja upravama oba kluba sta misle o njima, bolje i to nego da se tuku i da vredjaju ljude koji nisu krivi sto parizan i zvezda odavno imaju samo imena.

Kole

pre 14 godina

A ono sto posebno raduje je, provereno tamo gde treba, povratak Mauricia Moline. MAO ponovo na Marakani vec pre Nove Godine. Tandem Mao-Kadu i ponovo driblinzi i zabava u nasoj "rupi".

rastko

pre 14 godina

Ovo je strasno,nekad je postojala granica ko sve moze igrati u Zvezdi danas ona uopste ne postoji.Godinama u zvezdu dolaze igraci ispod prosecnih kvaliteta a Adzic nastavlja da od nekad velikog kluba pravi ruglo.

Montenegro

pre 14 godina

svaka cast Mugi, yasluyio si bio si najveci talenat u Podgorickoj buducnosti i nadam se da ces odlicno preyentovat crnogorski fudbal!

Zoran

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!
(cuzla, 24. decembar 2009 14:28) Moze on da prasi, ali komarce.

звездан

pre 14 godina

aђићу,лукићу-стојан вранјеш,неманја билбија,милан јелић-бар неког од нјих тројица доведите.милјан мрдаковић,играч са искуством би био добро ријешенје.шта је са луком пајовићем,зар је отпао из свих комбинација?

Topalko

pre 14 godina

Djordjevic je sjajan igrac i igrao je u par solidnih inostranih klubova od kojih cak jedan igra Ligu sampiona.Mislim da ce on biti najvece iznenadjenje u kvalitetu igre.Videcete!!!

i broj 9 treba zabraniti!!!

pre 14 godina

da bi neko mogao da nosi broj10 u zvezdi, treba doneti odluku na referendumu!!!!!

aman bre, PA NE MOZE SVAKO DA NOSI DESETKU!!!!!

ovo je strasno....

Fox Molder

pre 14 godina

I dobro, sta je sad ovaj Mugoša ? Jel zadnji vezni, jel centralni (plejmejker), sta je ?! Te igrao sam zadnjeg, te sve u vezi sam igrao, te se najbolje snalazim na centralnom ... Gde je on to igrao ovo, a gde ono ?! I u kojoj ulozi su ga gledali ovi iz Zvezde ...

Ali bitnije od toga je za sta su planirali ovi u Zvezdi ? Da li za šestog zadnjeg veznog, ili ne daj Boze plejmejkera, jer Pizon sasvim sigurno Kadua ne planira da znacajnije uvodi u igru, odnosno da igra sa makar jednim kreativcem na sredini terena ... Zaista neverovatno, kako se ne seti kakav tip igraca je on bio ... (naravno, ne poredim kvalitet) ...

U stvari, lepo je covek rekao, nije smeo zbog rezultata ... Ne mogu da verujem kolika je piz.a !

ervin

pre 14 godina

super pojacanja mugosa je vrlo dobar tehnicar i kreativac,a dordevic decko je brz i jak u duel igri.dobro bi bilo da dovedete levog beka ofk beograda stankovica.

Stojanka

pre 14 godina

U kako smo se pojacali za ligu sampiona, nasa Zvezda u ligi sampiona ili lampiona! Evropska igraca bas takav profil je falio a uzgred i Murinjo je jednom prigodom hvalio igre nasih novih pojacanja.

nemke

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...

B.B.R.S

pre 14 godina

Sve veliki poznavaoci Fudbala sa negativnim komentarima za ova dva momka .. a jos nisu ni jednu utakmicu odigrali .. Koga bi vi da dovedu?? Mesija, Cavija .. ????

podgorica-sever

pre 14 godina

E boze sto se napravi od legendarne zvijezdine 10-ke... kakva pojacanja crna, nidje veze... jes' Mugi da si mi sugradjanin ali nijesi ti za zvijezdu, borac je za tebe barsa... da su makar neku djecu doveli..

tri f , x

pre 14 godina

Evo jos informacija o Bojanu Djordjevicu, ponikao u Radnickom iz Nisa, igrao u Sindjelicu iz Nisa,Zeleynicaru iz Nisa i jos po nekim niyerayrednim ekipama, misli da nije kalibar za CZV,

Nikola Ultras Gm

pre 14 godina

Kad ih covek pogleda rekao bi da su neke mlakonje ali ajde da vidimo dali ce biti prava pojacanja kao sto kaze gospodin Adzic.Ma ne treba nikog pljuvati jos je rano,nismo u situaciji da dovodimo igrace od 2-3 miliona evra jedino pozitivno je to ako klub kasnije nesto zaradi na njima daj boze.Treba vratiti bar jednog solidnog igraca koji igra u inostranstvu.

Marko_bgd

pre 14 godina

da li su pojacanje ili ne,videce se...do sada,njih 75 posto koji su dovedeni nisu kalibar za Zvezdu...tako da ne treba odmah vikati bravo upravo...Tom Mugosi su dali dres sa brojem 10...a cime je on zasluzio da nosi broj 10 u Zvezdi?...od ovih momaka sto su sada tu,pa niko nije uzeo taj broj...kada se setim ko je sve nosio taj broj na ledjima,ovo mi prosto zvuci neverovatno...decko je dosao u Zvezdu,i odmah uzeo desetku...pre bih dao 10 lazeticu perovicu,ili kadu...ovaj iz Novog pazara je dobar igrac,ali nije kao Ninkov...i zasto Darko Lazovic ne dobije sansu konacno...

DusanRS

pre 14 godina

Zvezda mora da ima jaci skauting po cijeloj jugoistocnoj evopi, Mugosa nije los igrac ali nije ni mlad a tim treba da zasnivamo na mladima. Mladi Bilbija iz Borca banjaluckog pod hitno mora da zapadne za oko nekome iz kluba, mali je 91 godiste a prvi je igrac u BiH ligi. taman neka vrate onog Vranjesa i dovedu malog dok mu cijena nije itsla u milione

Babin_zub

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...
(nemke, 24. decembar 2009 17:28)

Da si ti ziv i zdrav,Sanibal bi u ovoj nasoj ligi bio najbolji igrach.

Najjaci_smo

pre 14 godina

Nikad se ne zna,ziv dokaz je Lekic!Momak igrao 3 ligu,a sada kljucan igrac zvezde!Da se ja pitam stranci nikada ne bi ni krocili u Srbiju,jer imamo mi dosta talentovanih fudbalera!Dakle razviti malo omladinske skole i samo nasi igraci!

milos

pre 14 godina

Mugosa je jedan od najboljih igraca ko nas!Snalazi se odlicno na svakoj poziciji i vrhunski je kreator igre!Svi sto ste razocarani ocigledno da nemate pojma o fudbalu jer da je bilo srece i normalne uprave ovaj momak bi odavno igrao za prvu italijansku ili spansku igru.Pravi je umjetnik za fudbal!Sto ce se i dokazati cim krene sezona.Tako da, pustite momka da se dokaze,pa onda pricajte!A desetka,i vise nego zasluzena!!!!

Душан

pre 14 godina

Ако ове године Звезда не буде првак, цела управа да пакује лофере али без Звездиних пара.

Slavkoo7

pre 14 godina

Nadam se da ste uštedeli nešto para iz predhodnih klubova, jer ovde platu nećete dobijati...Ako budete imali sreće zapašćete za oko nekom grčkom trećeligašu!

Neka neko sacuva ovaj komentar do marta

pre 14 godina

Uh! najezio sam se! Kako neko ko se preziva MUGOSA moze da bude vrhunski fudbaler?
Salu na stranu, obojica su promasaji i to teski, pazite sta sam vam rekao.

rastko

pre 14 godina

Ovo je strasno,nekad je postojala granica ko sve moze igrati u Zvezdi danas ona uopste ne postoji.Godinama u zvezdu dolaze igraci ispod prosecnih kvaliteta a Adzic nastavlja da od nekad velikog kluba pravi ruglo.

Grobar

pre 14 godina

Mugosa je dobar fudbaler i tehnicar,za Djordjevica prvi put cujem,ali Partizan realno ima bolju ekipu...
Samo opet stare boljke lopovi u upravi koji razaraju klub i prodaju igrace kako stignu....Isto kao sto je bilo i kod vas.

Stojanka

pre 14 godina

U kako smo se pojacali za ligu sampiona, nasa Zvezda u ligi sampiona ili lampiona! Evropska igraca bas takav profil je falio a uzgred i Murinjo je jednom prigodom hvalio igre nasih novih pojacanja.

Zoran

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!
(cuzla, 24. decembar 2009 14:28) Moze on da prasi, ali komarce.

ostali samo dugmici

pre 14 godina

Obratite paznju na glagol pojacali. Pojacaste zvezdu kao sto ce neki Stankovic pojacati Partizan. Da spojis ta dva kluba nebi opet prosli Apoel, kao sto ga nisu ni jedni ni drugi. Zamisli potez da se delije i grobari dogovore i da zajedno dolaze na sve utakmice gde igraju zvezda i partizan i da zajednickim navijanjem stave do znaja upravama oba kluba sta misle o njima, bolje i to nego da se tuku i da vredjaju ljude koji nisu krivi sto parizan i zvezda odavno imaju samo imena.

звездан

pre 14 godina

aђићу,лукићу-стојан вранјеш,неманја билбија,милан јелић-бар неког од нјих тројица доведите.милјан мрдаковић,играч са искуством би био добро ријешенје.шта је са луком пајовићем,зар је отпао из свих комбинација?

којекуде

pre 14 godina

•Pravi potez Zvijezde...pustite ga da igra pa da vidite sta Mugi zna...sve najbolje bratu mom...brastvo Mugosa
(ivan, 24. decembar 2009 15:38)

Дечко, не ради се овде ни о каквој "Звијезди", него Звезди. Као што се не каже "Наприједак" из Крушевца, него Напредак. Или као што не можемо Бијело Поље називати "Белим Пољем". Дал разумеш? Иначе, ја као велики Звездаш сматрам да овај Мугоша нема квалитет за Звезду. Чак није ни бледа копија Игора Бурзановића. Поздрав.

podgorica-sever

pre 14 godina

E boze sto se napravi od legendarne zvijezdine 10-ke... kakva pojacanja crna, nidje veze... jes' Mugi da si mi sugradjanin ali nijesi ti za zvijezdu, borac je za tebe barsa... da su makar neku djecu doveli..

tri f , x

pre 14 godina

Evo jos informacija o Bojanu Djordjevicu, ponikao u Radnickom iz Nisa, igrao u Sindjelicu iz Nisa,Zeleynicaru iz Nisa i jos po nekim niyerayrednim ekipama, misli da nije kalibar za CZV,

Fox Molder

pre 14 godina

I dobro, sta je sad ovaj Mugoša ? Jel zadnji vezni, jel centralni (plejmejker), sta je ?! Te igrao sam zadnjeg, te sve u vezi sam igrao, te se najbolje snalazim na centralnom ... Gde je on to igrao ovo, a gde ono ?! I u kojoj ulozi su ga gledali ovi iz Zvezde ...

Ali bitnije od toga je za sta su planirali ovi u Zvezdi ? Da li za šestog zadnjeg veznog, ili ne daj Boze plejmejkera, jer Pizon sasvim sigurno Kadua ne planira da znacajnije uvodi u igru, odnosno da igra sa makar jednim kreativcem na sredini terena ... Zaista neverovatno, kako se ne seti kakav tip igraca je on bio ... (naravno, ne poredim kvalitet) ...

U stvari, lepo je covek rekao, nije smeo zbog rezultata ... Ne mogu da verujem kolika je piz.a !

cuzla

pre 14 godina

pizon samo dovodi zadnje vezne, do sad smo igrali sa 3 zadnja vezna sad cemo sa 4.
daj covece pusti malo tog kadua da prasi malo, nema smisla!

MilanForza

pre 14 godina

Jesu obezbedili Mugosi rulet u skolpu stadiona?
I kako njega licno nije sramota da prihvati br. 10?!?!
Za tu desetku moras prvo dzak soli da pojedes pa onda da je stavis na ledja.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da mi je neko pricao prije 4-5 godina da će Maœa u 26. godini da završi u Zvezdi, ne bih nu vjerovao. Eto i takve se stvari počele dešavat. Više se ne uvaljuju neki 20godišnjaci samo radi prodaje.

nemke

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...

Montenegro

pre 14 godina

svaka cast Mugi, yasluyio si bio si najveci talenat u Podgorickoj buducnosti i nadam se da ces odlicno preyentovat crnogorski fudbal!

Crveno-Beli

pre 14 godina

Bravo za upravu, dobra pojačanja. Nadam se da su i ovo igrači koji će ginuti za dres koji nose. To je jedino što Delije i traže od njih. Još par dobrih pojačanja, uz to ne prodavati glavne igrače, pa da uzmemo titulu i nadam se da konačno uđemo u LŠ.
NPRIJED ZVEZDO!!!

buf

pre 14 godina

@Jos jedan 'odlican' potez uprave...
(Savarakatikataka, 24. decembar 2009 14:07)

A šta tebi, majstore, ako si uopšte zvezdaš, fali od ove uprave?
To što smo finansijski stabilizovani i sa timom koji košta duplo manje nego nečiji smo prvi na tabeli i u polufinalu kupa?

i broj 9 treba zabraniti!!!

pre 14 godina

da bi neko mogao da nosi broj10 u zvezdi, treba doneti odluku na referendumu!!!!!

aman bre, PA NE MOZE SVAKO DA NOSI DESETKU!!!!!

ovo je strasno....

Kole

pre 14 godina

A ono sto posebno raduje je, provereno tamo gde treba, povratak Mauricia Moline. MAO ponovo na Marakani vec pre Nove Godine. Tandem Mao-Kadu i ponovo driblinzi i zabava u nasoj "rupi".

B.B.R.S

pre 14 godina

Sve veliki poznavaoci Fudbala sa negativnim komentarima za ova dva momka .. a jos nisu ni jednu utakmicu odigrali .. Koga bi vi da dovedu?? Mesija, Cavija .. ????

Delija4ever

pre 14 godina

E ljudi, da li neko ima neku informaciju o mogucem povratku Muricia Moline? Prica se da se vraca, pa ako neko nesto zna, nek objavi.

veerghoen

pre 14 godina

Dobrodosli momci!! Nek vam je sa srecom... Imam neki predosecaj da ce ovaj Mugosa biti opak plejmejker...Skoplje je celo crveno-belo,pozdrav svim delijama!!

ervin

pre 14 godina

super pojacanja mugosa je vrlo dobar tehnicar i kreativac,a dordevic decko je brz i jak u duel igri.dobro bi bilo da dovedete levog beka ofk beograda stankovica.

Marko_bgd

pre 14 godina

da li su pojacanje ili ne,videce se...do sada,njih 75 posto koji su dovedeni nisu kalibar za Zvezdu...tako da ne treba odmah vikati bravo upravo...Tom Mugosi su dali dres sa brojem 10...a cime je on zasluzio da nosi broj 10 u Zvezdi?...od ovih momaka sto su sada tu,pa niko nije uzeo taj broj...kada se setim ko je sve nosio taj broj na ledjima,ovo mi prosto zvuci neverovatno...decko je dosao u Zvezdu,i odmah uzeo desetku...pre bih dao 10 lazeticu perovicu,ili kadu...ovaj iz Novog pazara je dobar igrac,ali nije kao Ninkov...i zasto Darko Lazovic ne dobije sansu konacno...

Душан

pre 14 godina

Ако ове године Звезда не буде првак, цела управа да пакује лофере али без Звездиних пара.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

Dakle samo kod nas se ne iznose podaci o visini transfera bilo da su to dolazni ili odlazni, svi je šatro poslovna tajna. Daj recite koliko ste ih platili? Slažite, samo recite.

Topalko

pre 14 godina

Djordjevic je sjajan igrac i igrao je u par solidnih inostranih klubova od kojih cak jedan igra Ligu sampiona.Mislim da ce on biti najvece iznenadjenje u kvalitetu igre.Videcete!!!

interista 8

pre 14 godina

Nekoliko podataka za vas koji sumnjate u Djordjevica... Decko je najbolji desni bek u Srbiji, dajem ruku da je bolji od Ninkova... Videcete tek kakvog ste igraca dobili... Brz, jak, dobar centarsut, prodoran, sjajan kad se brani i gine za svaku loptu... Djole hvala za sve, za samo pola godine si kupio sve navijace Novog Pazara, a i mi znamo da nosis lepe uspomene iz Pazara

Rade

pre 14 godina

Ljudi,vi niste normalni!!! U svakog igraca sumnjate!!! Tako ste i u ove sumnjali,pa smo uzeli jesenju titulu! U ovoj Srbiji sta god da uradis,nista nije dobro! Daj da ih vidimo pa im onda sudite,a ne sada!!!

Nikola Ultras Gm

pre 14 godina

Kad ih covek pogleda rekao bi da su neke mlakonje ali ajde da vidimo dali ce biti prava pojacanja kao sto kaze gospodin Adzic.Ma ne treba nikog pljuvati jos je rano,nismo u situaciji da dovodimo igrace od 2-3 miliona evra jedino pozitivno je to ako klub kasnije nesto zaradi na njima daj boze.Treba vratiti bar jednog solidnog igraca koji igra u inostranstvu.

DS1989

pre 14 godina

Mugosa po Transfermarkt-u vredi 580 000 eur,a Djordjevic 65 000
(Hennessey, 24. decembar 2009 20:57)


jbg Lekic je kostao 75.000 kad je dosao... sad kosta 850.000 i ta cena ce rasti, rasti... cena nista ne govori!

Babin_zub

pre 14 godina

pratim nas fudbal ,ali za ovu dvojicu nikad cuo....
samo se nadam da nece biti pojacanja kao je bio SANIBAL ORAHOVAC ,ili sadasnji OBRIC...
(nemke, 24. decembar 2009 17:28)

Da si ti ziv i zdrav,Sanibal bi u ovoj nasoj ligi bio najbolji igrach.

SUX

pre 14 godina

Jao u jedno mi je zao sto je otisao Djordjevic super je bio za Novi Pazar... hvala mu na svemu... Dokazace se na terenu igra beka ofanzivnog brz je mnogo

lvzifer

pre 14 godina

Daj kupite nekog od juznoamerickih bogova fudbala.
(samo podsecam)

Hmmm .. kad si vec to spomenuo, zanimljivo je da su svi sad saglasni nakon (serije promasaja sa dovodjenjem stranih igraca) tipa Barkos , Salas, Rzasa itd .. Da strane igrace treba "izbegavati" u prelaznom roku. Ali cinjenica je da su nam stranci potrebni, nijedna liga na svetu ne moze bez njih. Upravo iz tog razloga je jedan Rambo Petkovic legenda Brazila (lige u kojoj talenti nicu kao pecurke posle kise) i ne bi ga drzali u 4oj deceniji da ne donosi tu klasu vise koja im treba. Ali problem je sto mi u nasoj ligi nemamo dobar skauting.Vecina tih likova prica kako za dobrog "stranca" treba ogroman novac .. A jedan Dijara koji je sasvim pristojan igrac za nase prilike je dosao iz Zrinjskog (kome smo mi dali u 2 meca 11 golova) i to za neke smesne pare .. Pa i taj Dzeko koga trazi sada pola Evrope je do pre par godina igrao u Zelji da bi potom otisao u Teplice?!Iz tog razloga se oni protive dovodjenju stranaca (i prodaju pricu imamo mi nase igrace) iz sopstevnog neznanja ..Dok jedan Javor recimo dovodi sasvim solidne strance za nasu ligu Adjuru, Odita i ostali .. Ne kazem da mi nemamo, imamo i mi talenata na pretek, ali i njih prvi primete strani klubovi pre nasih na nasu zalost ..

DusanRS

pre 14 godina

Zvezda mora da ima jaci skauting po cijeloj jugoistocnoj evopi, Mugosa nije los igrac ali nije ni mlad a tim treba da zasnivamo na mladima. Mladi Bilbija iz Borca banjaluckog pod hitno mora da zapadne za oko nekome iz kluba, mali je 91 godiste a prvi je igrac u BiH ligi. taman neka vrate onog Vranjesa i dovedu malog dok mu cijena nije itsla u milione

Najjaci_smo

pre 14 godina

Nikad se ne zna,ziv dokaz je Lekic!Momak igrao 3 ligu,a sada kljucan igrac zvezde!Da se ja pitam stranci nikada ne bi ni krocili u Srbiju,jer imamo mi dosta talentovanih fudbalera!Dakle razviti malo omladinske skole i samo nasi igraci!

milos

pre 14 godina

Mugosa je jedan od najboljih igraca ko nas!Snalazi se odlicno na svakoj poziciji i vrhunski je kreator igre!Svi sto ste razocarani ocigledno da nemate pojma o fudbalu jer da je bilo srece i normalne uprave ovaj momak bi odavno igrao za prvu italijansku ili spansku igru.Pravi je umjetnik za fudbal!Sto ce se i dokazati cim krene sezona.Tako da, pustite momka da se dokaze,pa onda pricajte!A desetka,i vise nego zasluzena!!!!