Petak, 18.12.2009.

23:34

Milan Jovanović u Milanu?

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović karijeru će nastaviti u Milanu, piše ‘Blic’.

Izvor: B92

Milan Jovanoviæ u Milanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Zeljko

pre 14 godina

Nemoj Lane da ides kod ''bunkerasa''. Njihova koncepcija je takva da dosta minuta ne bi bio u igri sto se tice akcija u napadu. Pa evo i Huntelar koji je sjajan napadac , i koji je dao Kataniji 2 gola u zaustavnom vremenu ne igra.Ni slucajno ne idi u timove kao sto su Inter, Milan , Juventus , Fiorentina itd.

cupko

pre 14 godina

ma on je ufuran lik meni se nesvidja uopste . sta ce on milanu . a uporedjivati ga sa ronijem je smejurija i moj savet takvim je da se neglupiraju vise.

darko

pre 14 godina

citam vase komentare i ne mogu da se nacudim cudu i vasoj gluposti.. pa vi uporedjujete jednog Ronaldinja i jednog Laneta .. najboljeg igraca sveta sa jednim prosecnim fudbalerom koji se proslavio od skoro .. ma dajte bre ne budite smesni .. place mi se od muke ..

novisad

pre 14 godina

@(Aloooo, 19. decembar 2009 04:48)

evo ovako. ja obozhavam Laneta, al chisto da ti objasnim gde je dechko pogreshio. ronaldinjo je par godina zaredom bio neshto shto u fudbalu nije vidjeno. ni pele, ni maradona, ni zidan... taj osecaj za igru, ta lepota. Ronaldinjo. mozhete vi svi sada da likujete i da vam je drago shto on ne mozhe da bude onaj stari, niti ce biti, al dok je bio u Barsi...pa, ako znate neshto o fudbalu, znate ko i shta je bio Ronaldinjo. danas, naaravno ne igra loshe, i dalje ima strashan pas, chuvanje lopte osecaj za igru, al danas vishe ne mozhe da pretrchi 5 igracha i da da gol.

gospodin coek

pre 14 godina

gotovo. poceli ste ko ovi sa indexa. jovanovic bolji od ronaldinha, modric najbolji vezni svijeta, srna najbolji bek svijeta.
svi su oni vec po jedno 16 hiljada puta presli u real, barselonu, celzi i ostale.

ilija

pre 14 godina

Nas klub? Po cemu su oni nasi? Igraju grozan fudbal godinama, u timu igraju sve sami starci, dede, penzioneri... Ne mogu ocima da ih gledam...

lala

pre 14 godina

svaka cast jovanovic-u! kolko god ti ponekad zvucis arogantno itd, ti to uopste nisi vec znas sta hoces i znas sta je dobro za tebe! upravu si skroz, ako te stvarno zele i ne samo da ti daju 2-3 utakmice da se isprobas, onda idi u milan bez ikakvih razmisljanja! cisto sumnjam da ces dobiti neke garancije da ces igrati, zato i neverujem licno u taj transfer! i ne govorim to da bi bio maksimalno spreman za SP, vec zbog tebe kao igracinu! sta god odlucio nek ti je sa srecom! pozdrav

Nikola

pre 14 godina

Jes nas klub, dobar klub... Svaka cast ako predje... A Dejo je srbin ko i svi crnogorci, nago se privoleo ovoj politicko-mafijaskoj struji koja pravi novu naciju. Kao sto se sad radi i na severu zemlje... Tako da mu je svaka na mjestu sto bi reko vladika!

stefan

pre 14 godina

milan kupuje laneta sa zakasnjenjem od godinu i po dana...galijani je prije neki dan izjavio da je najbolja kupovina u istoriji marko van basten,slazem se,tu negdje je i kaka,dosli su male pare ali milan jovanovic bi legao milanu kao budali šamar,jer napad u sastavu jovanovic-pato-ronaldinjo(poluspic) moze da napravi cuda,ako se tome pridodaju matori bekam,prlo,sidorf opet je respektabilna ekipa,mozda i za titulu prvaka evrope zato sto svi timovi imaju igracki kadar ali malo koji ima toliko rodjenih sampiona kao milan...

djordje petrovic

pre 14 godina

Iskreno,nemam nista protiv Milana,ali mislim da Jovanovic treba da predje u Liverpul!!!To je pravi klub za njega,a evo i par razloga...
1-Njemu odgovara Engleski fudbal:brz,okretan,drcan,eksplozivan...
2-Igrao bi sigurno,jer Babel odlazi,Rijera nije kalibar za Liverpul,tako da bi Lane sigurno igrao
3-Napredovao bi sigurno,uz Dzerarda,Toresa,Benajuna i Rafe...
4-U Milanu ne bi sigurno igrao,jer Dabra(Ronaldinjo)ne moze ni Obama da izbaci,a jos i Bekam...
Nadam se da cete se sloziti samnom,govorim za Lanetovo dobro...
Bar moje misljenje...
Pozdrav...

Woodoo

pre 14 godina

Jos i Krasic da ode u Milan i onda lepo da se uigravaju nasa dva krila za Svetsko prvenstvo u jakom klubu (i relativno) jakoj ligi.
BICEMO SVETSKI PRVACI !!!

Interista

pre 14 godina

Ma, nema od toga nista, sad ce Galliani da izadje i da kaze, da nemaju para...Uostalom, ne znam o kojem "velikom" Milanu pricate, mozda o ovom Milan-Inter 0-4...Bolje je za njega da ne ide tamo, Milan je mali klub za njega!

Iggy Pop

pre 14 godina

@ Meksički dripac . Majke ti , je li ono ispred Racinog prezimena MADAFAKA Petrović ? Lane , volim Milan , ali beži odatle - nećeš igrati doviljno pa nećeš ni biti u formi za SP , a bojim se da tako može biti i sa Kačarom i Krasićem . Jedino Subotić može biti bolji jer sve što je odigrao za reprezentaciju bilo je ispod nivoa .

rosonero

pre 14 godina

sasvim logicno...covek ide na operaciju kolena-za to ostali klubovi ne zele da cuju...milanu treba alternativa za pata i ronija...lanetu pada cijena i milan ga kupuje...mislim da je kod njega fora kao sa bufonom kad je mogao toliko da igra,to je samo mala popravka i nastavlja dalje normalno...

Budvanin

pre 14 godina

Prvo-bio bi prvi Srbin u Milanu,drugo-nece biti jer je Adriano Galjani fino juce objasnio da nece dovodit vise pojacanja,sem Bekama naravno.

Aloooo

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.
(m4rk0, 18. decembar 2009 23:55)

# Link komentara
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-167)

Gde je decko pogresio neka mi objasni neko od 167 "pametnih" posetilaca ovog sajta?!?!?!

vw

pre 14 godina

Da, da, kako da ne...kao i što je Ljajić otišao u Mančester...
Tako će i Lane u neki ruski Zenit...Nije ovo uvreda, nego samo opaska na naše senzacionalističko novinarstvo. Do juče ti isti novinari su blatili skoro iste ove sve fudbalere kad su bili pod Klementeom, sad ih dižu u nebesa, Mančester, Milam, Barsa, Real...Sve sam Zidan i Kaka..Kad bude bio fijasko u Africi svi ovde komentari će biti u stilu ko te stavio da igraš, sve sami selektori!
Antiću puna podrška, bio si prvih par tekmi pljuvan od svih ovde,hiljade zamerki gde je Kežman, zašto Žigić, Pantelić, ovaj onaj, sad su vidim svi svima ovde superstarovi.
Ipak si ti najzaslužniji!

@m4rk0

pre 14 godina

Ne diraj Ronaldinha, bolji pas niko nema danas, igracina bio i ostao! To sto ti i mnogi ocekujete da predribla sve i da go to je vec nerealno.

red devil 011

pre 14 godina

Ne govori Lane o minutazi bez razloga. On zna i mi znamo da je bolji igrac od Borijela, ali veliko je pitanje dali tako misle i Italijani. U Italiji moras biti duplo bolji od domaceg igraca na istoj poziciji da bi igrao u startnoj postavi umesto njega. Iskreno meni je Lane vise igrac za Engleski fudbal - jak, brz, okretan, i dobar suter.

Crnogorac

pre 14 godina

Milane zelim ti sve najbolje!!!ima za tebe mesta u milanu, siguran sam!!!

i svaka cast na odgovoru, naravno da nisi prvi srbin!!!

sve najbolje!

nikola

pre 14 godina

ne znam koliko mu je to pametno...jedino ako i Krasic predje...nema on tu realno sa kim da igra...a jos gore da greje klupu bledom Zubi...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Tako je, kralju, idi tamo gde's igrat... pa makar to bio i Atletico ili Birmingham. Mnogo bolje nego da grejes klupu u MU-u ili Barceloni. Ako, pak, to bude Milan, josh bolje...

NekoIzMase

pre 14 godina

Treba napomenuti da se i Beckham vraca u Milan, ali mislim da Lane zasluzuje bolje od neregularne Serie A.

Italijanska liga nije vise ono sto je nekad bila, Zbog afere nakon koje je nekoliko timova prebaceno u nizi rang kvalitet konstantno pada. Milan je trenutno ekipa kojoj je neophodan geriatar.

Nisam siguran i da bi imao prava nastupa za njih u LS posto je vec igrao za Standard?

dankulovski

pre 14 godina

haha lane izmislio fudbal za ronaldinja? e svashta moze da se prochita na netu :))
mislim da bi se lepo uklopio.

sempre con te grande milan!

darko

pre 14 godina

U ovakvom milanu bi imao mjesto u prvih 11 ako milan ne i idalje forsirao potrošene zvjezde...Nije nerealno pošto Milan i Standard imaju dobre dnose i u zadnje vrijeme je bilo dosta međusobnih transfera.

Marko_bgd

pre 14 godina

ne znam zasto se Lane plasi konkurencije...doduse,u Milanu se bas potrefilo da na njegovoj poziciji igra Ronaldinjo,a i trener je Leonardo,isto Brazilac..ali kada je Lane dosao u reprezentaciju,naknadno pozvan,i kada se nametnuo na treninzima svojom borbenoscu i velikim srcem..Antic vise i nije razmisljao ko ce da mu igra na levoj strani...Lane je u najboljim godinama za fudbalera,iskusan,i dobar...pa kad ce da se nosi sa konkurencijom ako nece sada...pa sta ako je Ronaldinjo,on je zasicen fudbala,sve je osvojiommi ako Lane dodje,morace da se pomuci da zadrzi mesto u timu..Ronaldinjo jeste bolji,ali Lane ima veliko srce,i uvek se bori sto posto za tim za koji igra..to treneri najvise cene...

zzzzz

pre 14 godina

Bilo bi sasvim u fazonu Milana (kluba, ne Jovanovica) da kupi igraca dok je na oporavku od operacije kolena. Jovanovica mnogo volim, pokazao je brdo puta kakav je igrac i izuzetno bi mi bilo drago da zaigra za jedan tako veliki klub, ali, kad bih bio navijac Milana (kluba), pitao bih odmah ko normalan kupuje igraca koji treba da ide na operaciju kolena.

zemun_grad

pre 14 godina

drago mi je zbog Laneta jer mislim da bi mu Italija najvise odgovarala , ono sto ne bih voleo je prelazak u Milan zbog nekoliko vrhunskih igraca na njegovoj poziciji a na kraju i zato sto navijam za gradskog rivala :-)

Mexichki Gripac

pre 14 godina

Album za sličice South Africa 2010
Reprezentacija Srbije

GK Stojković - Sporting
DF Kolarov - Juventus?
DF Vidić - Man Utd
DF Subotić - Real/Arsenal?
DF Ivanović - Chelsea
DF Obradović - Zaragoza
MF Milijaš - Wolverhampton
MF Stanković - Inter?
MF Kačar - Juventus?
MF Krasić - Real/Milan/Arsenal/Chelsea...? :)
MF Jovanović - Milan?
MF Tošić - Man Utd
MF Sulejmani - Ajax
FW Žigić - Valencia
FW Pantelić - Ajax
FW Lazović - PSV

Pa to je mnogo moćna ekipa da se zaključiti :)

i naravno

MF Petrović - Partizan :)))

m4rk0

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.

Corto Maltese

pre 14 godina

WOW!! Jovanovic i Krasic bi preporodili ovaj legendarni klub. Da budu opasan tandem kao nekada komsije Savicevic i Boban iz Milanovih najjacih dana (osim vremena 3 velika holandjana)...

SRB-IN

pre 14 godina

Ovo je skroman i dobar covek, strasan igrac i veliki profesionalac.
Najiskrenije mu zelim sve najbolje u karijeri, gde god otisao.
Siguran sam da bi ga svaki klub pozeleo, a Milan bi pogotovo profitirao od jednog ovakvog krila/krilnog napadaca, jer bi Pato bio rasterecen, i mogao bi da igra pravog spica, jer se ne bi gurao sa suntavim Borijelom.

SRB-IN

pre 14 godina

Ovo je skroman i dobar covek, strasan igrac i veliki profesionalac.
Najiskrenije mu zelim sve najbolje u karijeri, gde god otisao.
Siguran sam da bi ga svaki klub pozeleo, a Milan bi pogotovo profitirao od jednog ovakvog krila/krilnog napadaca, jer bi Pato bio rasterecen, i mogao bi da igra pravog spica, jer se ne bi gurao sa suntavim Borijelom.

Mexichki Gripac

pre 14 godina

Album za sličice South Africa 2010
Reprezentacija Srbije

GK Stojković - Sporting
DF Kolarov - Juventus?
DF Vidić - Man Utd
DF Subotić - Real/Arsenal?
DF Ivanović - Chelsea
DF Obradović - Zaragoza
MF Milijaš - Wolverhampton
MF Stanković - Inter?
MF Kačar - Juventus?
MF Krasić - Real/Milan/Arsenal/Chelsea...? :)
MF Jovanović - Milan?
MF Tošić - Man Utd
MF Sulejmani - Ajax
FW Žigić - Valencia
FW Pantelić - Ajax
FW Lazović - PSV

Pa to je mnogo moćna ekipa da se zaključiti :)

i naravno

MF Petrović - Partizan :)))

Corto Maltese

pre 14 godina

WOW!! Jovanovic i Krasic bi preporodili ovaj legendarni klub. Da budu opasan tandem kao nekada komsije Savicevic i Boban iz Milanovih najjacih dana (osim vremena 3 velika holandjana)...

m4rk0

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.

Crnogorac

pre 14 godina

Milane zelim ti sve najbolje!!!ima za tebe mesta u milanu, siguran sam!!!

i svaka cast na odgovoru, naravno da nisi prvi srbin!!!

sve najbolje!

Aloooo

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.
(m4rk0, 18. decembar 2009 23:55)

# Link komentara
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-167)

Gde je decko pogresio neka mi objasni neko od 167 "pametnih" posetilaca ovog sajta?!?!?!

red devil 011

pre 14 godina

Ne govori Lane o minutazi bez razloga. On zna i mi znamo da je bolji igrac od Borijela, ali veliko je pitanje dali tako misle i Italijani. U Italiji moras biti duplo bolji od domaceg igraca na istoj poziciji da bi igrao u startnoj postavi umesto njega. Iskreno meni je Lane vise igrac za Engleski fudbal - jak, brz, okretan, i dobar suter.

gospodin coek

pre 14 godina

gotovo. poceli ste ko ovi sa indexa. jovanovic bolji od ronaldinha, modric najbolji vezni svijeta, srna najbolji bek svijeta.
svi su oni vec po jedno 16 hiljada puta presli u real, barselonu, celzi i ostale.

@m4rk0

pre 14 godina

Ne diraj Ronaldinha, bolji pas niko nema danas, igracina bio i ostao! To sto ti i mnogi ocekujete da predribla sve i da go to je vec nerealno.

vw

pre 14 godina

Da, da, kako da ne...kao i što je Ljajić otišao u Mančester...
Tako će i Lane u neki ruski Zenit...Nije ovo uvreda, nego samo opaska na naše senzacionalističko novinarstvo. Do juče ti isti novinari su blatili skoro iste ove sve fudbalere kad su bili pod Klementeom, sad ih dižu u nebesa, Mančester, Milam, Barsa, Real...Sve sam Zidan i Kaka..Kad bude bio fijasko u Africi svi ovde komentari će biti u stilu ko te stavio da igraš, sve sami selektori!
Antiću puna podrška, bio si prvih par tekmi pljuvan od svih ovde,hiljade zamerki gde je Kežman, zašto Žigić, Pantelić, ovaj onaj, sad su vidim svi svima ovde superstarovi.
Ipak si ti najzaslužniji!

Nikola

pre 14 godina

Jes nas klub, dobar klub... Svaka cast ako predje... A Dejo je srbin ko i svi crnogorci, nago se privoleo ovoj politicko-mafijaskoj struji koja pravi novu naciju. Kao sto se sad radi i na severu zemlje... Tako da mu je svaka na mjestu sto bi reko vladika!

djordje petrovic

pre 14 godina

Iskreno,nemam nista protiv Milana,ali mislim da Jovanovic treba da predje u Liverpul!!!To je pravi klub za njega,a evo i par razloga...
1-Njemu odgovara Engleski fudbal:brz,okretan,drcan,eksplozivan...
2-Igrao bi sigurno,jer Babel odlazi,Rijera nije kalibar za Liverpul,tako da bi Lane sigurno igrao
3-Napredovao bi sigurno,uz Dzerarda,Toresa,Benajuna i Rafe...
4-U Milanu ne bi sigurno igrao,jer Dabra(Ronaldinjo)ne moze ni Obama da izbaci,a jos i Bekam...
Nadam se da cete se sloziti samnom,govorim za Lanetovo dobro...
Bar moje misljenje...
Pozdrav...

novisad

pre 14 godina

@(Aloooo, 19. decembar 2009 04:48)

evo ovako. ja obozhavam Laneta, al chisto da ti objasnim gde je dechko pogreshio. ronaldinjo je par godina zaredom bio neshto shto u fudbalu nije vidjeno. ni pele, ni maradona, ni zidan... taj osecaj za igru, ta lepota. Ronaldinjo. mozhete vi svi sada da likujete i da vam je drago shto on ne mozhe da bude onaj stari, niti ce biti, al dok je bio u Barsi...pa, ako znate neshto o fudbalu, znate ko i shta je bio Ronaldinjo. danas, naaravno ne igra loshe, i dalje ima strashan pas, chuvanje lopte osecaj za igru, al danas vishe ne mozhe da pretrchi 5 igracha i da da gol.

dankulovski

pre 14 godina

haha lane izmislio fudbal za ronaldinja? e svashta moze da se prochita na netu :))
mislim da bi se lepo uklopio.

sempre con te grande milan!

Marko_bgd

pre 14 godina

ne znam zasto se Lane plasi konkurencije...doduse,u Milanu se bas potrefilo da na njegovoj poziciji igra Ronaldinjo,a i trener je Leonardo,isto Brazilac..ali kada je Lane dosao u reprezentaciju,naknadno pozvan,i kada se nametnuo na treninzima svojom borbenoscu i velikim srcem..Antic vise i nije razmisljao ko ce da mu igra na levoj strani...Lane je u najboljim godinama za fudbalera,iskusan,i dobar...pa kad ce da se nosi sa konkurencijom ako nece sada...pa sta ako je Ronaldinjo,on je zasicen fudbala,sve je osvojiommi ako Lane dodje,morace da se pomuci da zadrzi mesto u timu..Ronaldinjo jeste bolji,ali Lane ima veliko srce,i uvek se bori sto posto za tim za koji igra..to treneri najvise cene...

Woodoo

pre 14 godina

Jos i Krasic da ode u Milan i onda lepo da se uigravaju nasa dva krila za Svetsko prvenstvo u jakom klubu (i relativno) jakoj ligi.
BICEMO SVETSKI PRVACI !!!

darko

pre 14 godina

citam vase komentare i ne mogu da se nacudim cudu i vasoj gluposti.. pa vi uporedjujete jednog Ronaldinja i jednog Laneta .. najboljeg igraca sveta sa jednim prosecnim fudbalerom koji se proslavio od skoro .. ma dajte bre ne budite smesni .. place mi se od muke ..

stefan

pre 14 godina

milan kupuje laneta sa zakasnjenjem od godinu i po dana...galijani je prije neki dan izjavio da je najbolja kupovina u istoriji marko van basten,slazem se,tu negdje je i kaka,dosli su male pare ali milan jovanovic bi legao milanu kao budali šamar,jer napad u sastavu jovanovic-pato-ronaldinjo(poluspic) moze da napravi cuda,ako se tome pridodaju matori bekam,prlo,sidorf opet je respektabilna ekipa,mozda i za titulu prvaka evrope zato sto svi timovi imaju igracki kadar ali malo koji ima toliko rodjenih sampiona kao milan...

zzzzz

pre 14 godina

Bilo bi sasvim u fazonu Milana (kluba, ne Jovanovica) da kupi igraca dok je na oporavku od operacije kolena. Jovanovica mnogo volim, pokazao je brdo puta kakav je igrac i izuzetno bi mi bilo drago da zaigra za jedan tako veliki klub, ali, kad bih bio navijac Milana (kluba), pitao bih odmah ko normalan kupuje igraca koji treba da ide na operaciju kolena.

zemun_grad

pre 14 godina

drago mi je zbog Laneta jer mislim da bi mu Italija najvise odgovarala , ono sto ne bih voleo je prelazak u Milan zbog nekoliko vrhunskih igraca na njegovoj poziciji a na kraju i zato sto navijam za gradskog rivala :-)

Lanejovanovic

pre 14 godina

Tako je, kralju, idi tamo gde's igrat... pa makar to bio i Atletico ili Birmingham. Mnogo bolje nego da grejes klupu u MU-u ili Barceloni. Ako, pak, to bude Milan, josh bolje...

lala

pre 14 godina

svaka cast jovanovic-u! kolko god ti ponekad zvucis arogantno itd, ti to uopste nisi vec znas sta hoces i znas sta je dobro za tebe! upravu si skroz, ako te stvarno zele i ne samo da ti daju 2-3 utakmice da se isprobas, onda idi u milan bez ikakvih razmisljanja! cisto sumnjam da ces dobiti neke garancije da ces igrati, zato i neverujem licno u taj transfer! i ne govorim to da bi bio maksimalno spreman za SP, vec zbog tebe kao igracinu! sta god odlucio nek ti je sa srecom! pozdrav

darko

pre 14 godina

U ovakvom milanu bi imao mjesto u prvih 11 ako milan ne i idalje forsirao potrošene zvjezde...Nije nerealno pošto Milan i Standard imaju dobre dnose i u zadnje vrijeme je bilo dosta međusobnih transfera.

nikola

pre 14 godina

ne znam koliko mu je to pametno...jedino ako i Krasic predje...nema on tu realno sa kim da igra...a jos gore da greje klupu bledom Zubi...

ilija

pre 14 godina

Nas klub? Po cemu su oni nasi? Igraju grozan fudbal godinama, u timu igraju sve sami starci, dede, penzioneri... Ne mogu ocima da ih gledam...

NekoIzMase

pre 14 godina

Treba napomenuti da se i Beckham vraca u Milan, ali mislim da Lane zasluzuje bolje od neregularne Serie A.

Italijanska liga nije vise ono sto je nekad bila, Zbog afere nakon koje je nekoliko timova prebaceno u nizi rang kvalitet konstantno pada. Milan je trenutno ekipa kojoj je neophodan geriatar.

Nisam siguran i da bi imao prava nastupa za njih u LS posto je vec igrao za Standard?

Budvanin

pre 14 godina

Prvo-bio bi prvi Srbin u Milanu,drugo-nece biti jer je Adriano Galjani fino juce objasnio da nece dovodit vise pojacanja,sem Bekama naravno.

rosonero

pre 14 godina

sasvim logicno...covek ide na operaciju kolena-za to ostali klubovi ne zele da cuju...milanu treba alternativa za pata i ronija...lanetu pada cijena i milan ga kupuje...mislim da je kod njega fora kao sa bufonom kad je mogao toliko da igra,to je samo mala popravka i nastavlja dalje normalno...

Iggy Pop

pre 14 godina

@ Meksički dripac . Majke ti , je li ono ispred Racinog prezimena MADAFAKA Petrović ? Lane , volim Milan , ali beži odatle - nećeš igrati doviljno pa nećeš ni biti u formi za SP , a bojim se da tako može biti i sa Kačarom i Krasićem . Jedino Subotić može biti bolji jer sve što je odigrao za reprezentaciju bilo je ispod nivoa .

Interista

pre 14 godina

Ma, nema od toga nista, sad ce Galliani da izadje i da kaze, da nemaju para...Uostalom, ne znam o kojem "velikom" Milanu pricate, mozda o ovom Milan-Inter 0-4...Bolje je za njega da ne ide tamo, Milan je mali klub za njega!

cupko

pre 14 godina

ma on je ufuran lik meni se nesvidja uopste . sta ce on milanu . a uporedjivati ga sa ronijem je smejurija i moj savet takvim je da se neglupiraju vise.

Zeljko

pre 14 godina

Nemoj Lane da ides kod ''bunkerasa''. Njihova koncepcija je takva da dosta minuta ne bi bio u igri sto se tice akcija u napadu. Pa evo i Huntelar koji je sjajan napadac , i koji je dao Kataniji 2 gola u zaustavnom vremenu ne igra.Ni slucajno ne idi u timove kao sto su Inter, Milan , Juventus , Fiorentina itd.

m4rk0

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.

Aloooo

pre 14 godina

Ok Pato je decko fenomenalan, al Ronaldinjo..lol. Lane je za njega izmislio fudbal. Ronaldinjo jeste nekad bio jedan od najboljih fudbalera danasnjice al je sada samo bleda senka.
(m4rk0, 18. decembar 2009 23:55)

# Link komentara
Preporučujem (+40)
Ne preporučujem (-167)

Gde je decko pogresio neka mi objasni neko od 167 "pametnih" posetilaca ovog sajta?!?!?!

zzzzz

pre 14 godina

Bilo bi sasvim u fazonu Milana (kluba, ne Jovanovica) da kupi igraca dok je na oporavku od operacije kolena. Jovanovica mnogo volim, pokazao je brdo puta kakav je igrac i izuzetno bi mi bilo drago da zaigra za jedan tako veliki klub, ali, kad bih bio navijac Milana (kluba), pitao bih odmah ko normalan kupuje igraca koji treba da ide na operaciju kolena.

Budvanin

pre 14 godina

Prvo-bio bi prvi Srbin u Milanu,drugo-nece biti jer je Adriano Galjani fino juce objasnio da nece dovodit vise pojacanja,sem Bekama naravno.

Iggy Pop

pre 14 godina

@ Meksički dripac . Majke ti , je li ono ispred Racinog prezimena MADAFAKA Petrović ? Lane , volim Milan , ali beži odatle - nećeš igrati doviljno pa nećeš ni biti u formi za SP , a bojim se da tako može biti i sa Kačarom i Krasićem . Jedino Subotić može biti bolji jer sve što je odigrao za reprezentaciju bilo je ispod nivoa .

ilija

pre 14 godina

Nas klub? Po cemu su oni nasi? Igraju grozan fudbal godinama, u timu igraju sve sami starci, dede, penzioneri... Ne mogu ocima da ih gledam...

Mexichki Gripac

pre 14 godina

Album za sličice South Africa 2010
Reprezentacija Srbije

GK Stojković - Sporting
DF Kolarov - Juventus?
DF Vidić - Man Utd
DF Subotić - Real/Arsenal?
DF Ivanović - Chelsea
DF Obradović - Zaragoza
MF Milijaš - Wolverhampton
MF Stanković - Inter?
MF Kačar - Juventus?
MF Krasić - Real/Milan/Arsenal/Chelsea...? :)
MF Jovanović - Milan?
MF Tošić - Man Utd
MF Sulejmani - Ajax
FW Žigić - Valencia
FW Pantelić - Ajax
FW Lazović - PSV

Pa to je mnogo moćna ekipa da se zaključiti :)

i naravno

MF Petrović - Partizan :)))

Interista

pre 14 godina

Ma, nema od toga nista, sad ce Galliani da izadje i da kaze, da nemaju para...Uostalom, ne znam o kojem "velikom" Milanu pricate, mozda o ovom Milan-Inter 0-4...Bolje je za njega da ne ide tamo, Milan je mali klub za njega!

zemun_grad

pre 14 godina

drago mi je zbog Laneta jer mislim da bi mu Italija najvise odgovarala , ono sto ne bih voleo je prelazak u Milan zbog nekoliko vrhunskih igraca na njegovoj poziciji a na kraju i zato sto navijam za gradskog rivala :-)

darko

pre 14 godina

citam vase komentare i ne mogu da se nacudim cudu i vasoj gluposti.. pa vi uporedjujete jednog Ronaldinja i jednog Laneta .. najboljeg igraca sveta sa jednim prosecnim fudbalerom koji se proslavio od skoro .. ma dajte bre ne budite smesni .. place mi se od muke ..

djordje petrovic

pre 14 godina

Iskreno,nemam nista protiv Milana,ali mislim da Jovanovic treba da predje u Liverpul!!!To je pravi klub za njega,a evo i par razloga...
1-Njemu odgovara Engleski fudbal:brz,okretan,drcan,eksplozivan...
2-Igrao bi sigurno,jer Babel odlazi,Rijera nije kalibar za Liverpul,tako da bi Lane sigurno igrao
3-Napredovao bi sigurno,uz Dzerarda,Toresa,Benajuna i Rafe...
4-U Milanu ne bi sigurno igrao,jer Dabra(Ronaldinjo)ne moze ni Obama da izbaci,a jos i Bekam...
Nadam se da cete se sloziti samnom,govorim za Lanetovo dobro...
Bar moje misljenje...
Pozdrav...

nikola

pre 14 godina

ne znam koliko mu je to pametno...jedino ako i Krasic predje...nema on tu realno sa kim da igra...a jos gore da greje klupu bledom Zubi...

vw

pre 14 godina

Da, da, kako da ne...kao i što je Ljajić otišao u Mančester...
Tako će i Lane u neki ruski Zenit...Nije ovo uvreda, nego samo opaska na naše senzacionalističko novinarstvo. Do juče ti isti novinari su blatili skoro iste ove sve fudbalere kad su bili pod Klementeom, sad ih dižu u nebesa, Mančester, Milam, Barsa, Real...Sve sam Zidan i Kaka..Kad bude bio fijasko u Africi svi ovde komentari će biti u stilu ko te stavio da igraš, sve sami selektori!
Antiću puna podrška, bio si prvih par tekmi pljuvan od svih ovde,hiljade zamerki gde je Kežman, zašto Žigić, Pantelić, ovaj onaj, sad su vidim svi svima ovde superstarovi.
Ipak si ti najzaslužniji!

@m4rk0

pre 14 godina

Ne diraj Ronaldinha, bolji pas niko nema danas, igracina bio i ostao! To sto ti i mnogi ocekujete da predribla sve i da go to je vec nerealno.

Nikola

pre 14 godina

Jes nas klub, dobar klub... Svaka cast ako predje... A Dejo je srbin ko i svi crnogorci, nago se privoleo ovoj politicko-mafijaskoj struji koja pravi novu naciju. Kao sto se sad radi i na severu zemlje... Tako da mu je svaka na mjestu sto bi reko vladika!

gospodin coek

pre 14 godina

gotovo. poceli ste ko ovi sa indexa. jovanovic bolji od ronaldinha, modric najbolji vezni svijeta, srna najbolji bek svijeta.
svi su oni vec po jedno 16 hiljada puta presli u real, barselonu, celzi i ostale.

cupko

pre 14 godina

ma on je ufuran lik meni se nesvidja uopste . sta ce on milanu . a uporedjivati ga sa ronijem je smejurija i moj savet takvim je da se neglupiraju vise.

dankulovski

pre 14 godina

haha lane izmislio fudbal za ronaldinja? e svashta moze da se prochita na netu :))
mislim da bi se lepo uklopio.

sempre con te grande milan!

SRB-IN

pre 14 godina

Ovo je skroman i dobar covek, strasan igrac i veliki profesionalac.
Najiskrenije mu zelim sve najbolje u karijeri, gde god otisao.
Siguran sam da bi ga svaki klub pozeleo, a Milan bi pogotovo profitirao od jednog ovakvog krila/krilnog napadaca, jer bi Pato bio rasterecen, i mogao bi da igra pravog spica, jer se ne bi gurao sa suntavim Borijelom.

Corto Maltese

pre 14 godina

WOW!! Jovanovic i Krasic bi preporodili ovaj legendarni klub. Da budu opasan tandem kao nekada komsije Savicevic i Boban iz Milanovih najjacih dana (osim vremena 3 velika holandjana)...

NekoIzMase

pre 14 godina

Treba napomenuti da se i Beckham vraca u Milan, ali mislim da Lane zasluzuje bolje od neregularne Serie A.

Italijanska liga nije vise ono sto je nekad bila, Zbog afere nakon koje je nekoliko timova prebaceno u nizi rang kvalitet konstantno pada. Milan je trenutno ekipa kojoj je neophodan geriatar.

Nisam siguran i da bi imao prava nastupa za njih u LS posto je vec igrao za Standard?

Crnogorac

pre 14 godina

Milane zelim ti sve najbolje!!!ima za tebe mesta u milanu, siguran sam!!!

i svaka cast na odgovoru, naravno da nisi prvi srbin!!!

sve najbolje!

stefan

pre 14 godina

milan kupuje laneta sa zakasnjenjem od godinu i po dana...galijani je prije neki dan izjavio da je najbolja kupovina u istoriji marko van basten,slazem se,tu negdje je i kaka,dosli su male pare ali milan jovanovic bi legao milanu kao budali šamar,jer napad u sastavu jovanovic-pato-ronaldinjo(poluspic) moze da napravi cuda,ako se tome pridodaju matori bekam,prlo,sidorf opet je respektabilna ekipa,mozda i za titulu prvaka evrope zato sto svi timovi imaju igracki kadar ali malo koji ima toliko rodjenih sampiona kao milan...

lala

pre 14 godina

svaka cast jovanovic-u! kolko god ti ponekad zvucis arogantno itd, ti to uopste nisi vec znas sta hoces i znas sta je dobro za tebe! upravu si skroz, ako te stvarno zele i ne samo da ti daju 2-3 utakmice da se isprobas, onda idi u milan bez ikakvih razmisljanja! cisto sumnjam da ces dobiti neke garancije da ces igrati, zato i neverujem licno u taj transfer! i ne govorim to da bi bio maksimalno spreman za SP, vec zbog tebe kao igracinu! sta god odlucio nek ti je sa srecom! pozdrav

darko

pre 14 godina

U ovakvom milanu bi imao mjesto u prvih 11 ako milan ne i idalje forsirao potrošene zvjezde...Nije nerealno pošto Milan i Standard imaju dobre dnose i u zadnje vrijeme je bilo dosta međusobnih transfera.

Woodoo

pre 14 godina

Jos i Krasic da ode u Milan i onda lepo da se uigravaju nasa dva krila za Svetsko prvenstvo u jakom klubu (i relativno) jakoj ligi.
BICEMO SVETSKI PRVACI !!!

Marko_bgd

pre 14 godina

ne znam zasto se Lane plasi konkurencije...doduse,u Milanu se bas potrefilo da na njegovoj poziciji igra Ronaldinjo,a i trener je Leonardo,isto Brazilac..ali kada je Lane dosao u reprezentaciju,naknadno pozvan,i kada se nametnuo na treninzima svojom borbenoscu i velikim srcem..Antic vise i nije razmisljao ko ce da mu igra na levoj strani...Lane je u najboljim godinama za fudbalera,iskusan,i dobar...pa kad ce da se nosi sa konkurencijom ako nece sada...pa sta ako je Ronaldinjo,on je zasicen fudbala,sve je osvojiommi ako Lane dodje,morace da se pomuci da zadrzi mesto u timu..Ronaldinjo jeste bolji,ali Lane ima veliko srce,i uvek se bori sto posto za tim za koji igra..to treneri najvise cene...

red devil 011

pre 14 godina

Ne govori Lane o minutazi bez razloga. On zna i mi znamo da je bolji igrac od Borijela, ali veliko je pitanje dali tako misle i Italijani. U Italiji moras biti duplo bolji od domaceg igraca na istoj poziciji da bi igrao u startnoj postavi umesto njega. Iskreno meni je Lane vise igrac za Engleski fudbal - jak, brz, okretan, i dobar suter.

novisad

pre 14 godina

@(Aloooo, 19. decembar 2009 04:48)

evo ovako. ja obozhavam Laneta, al chisto da ti objasnim gde je dechko pogreshio. ronaldinjo je par godina zaredom bio neshto shto u fudbalu nije vidjeno. ni pele, ni maradona, ni zidan... taj osecaj za igru, ta lepota. Ronaldinjo. mozhete vi svi sada da likujete i da vam je drago shto on ne mozhe da bude onaj stari, niti ce biti, al dok je bio u Barsi...pa, ako znate neshto o fudbalu, znate ko i shta je bio Ronaldinjo. danas, naaravno ne igra loshe, i dalje ima strashan pas, chuvanje lopte osecaj za igru, al danas vishe ne mozhe da pretrchi 5 igracha i da da gol.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Tako je, kralju, idi tamo gde's igrat... pa makar to bio i Atletico ili Birmingham. Mnogo bolje nego da grejes klupu u MU-u ili Barceloni. Ako, pak, to bude Milan, josh bolje...

rosonero

pre 14 godina

sasvim logicno...covek ide na operaciju kolena-za to ostali klubovi ne zele da cuju...milanu treba alternativa za pata i ronija...lanetu pada cijena i milan ga kupuje...mislim da je kod njega fora kao sa bufonom kad je mogao toliko da igra,to je samo mala popravka i nastavlja dalje normalno...

Zeljko

pre 14 godina

Nemoj Lane da ides kod ''bunkerasa''. Njihova koncepcija je takva da dosta minuta ne bi bio u igri sto se tice akcija u napadu. Pa evo i Huntelar koji je sjajan napadac , i koji je dao Kataniji 2 gola u zaustavnom vremenu ne igra.Ni slucajno ne idi u timove kao sto su Inter, Milan , Juventus , Fiorentina itd.