Petak, 18.12.2009.

21:27

Mugoša: "Želim da pređem u Zvezdu"

Fudbaler sredine terena čačanskog Borca Marko Mugoša kaže za „Večernje novosti“ da želi da pređe u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Mugoša: "Želim da preðem u Zvezdu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Dexterijus

pre 14 godina

Dovodjenje "najboljih" igraca sa domace scene je u redu,ali kad bi ta domaca scena imala veci kvalitet.Ovako daj sta das.
I CZ i Partizan bi trebalo da reorganizuju rad sa podmaladkom jer se vidi da zadnjih par godina nijedan kvalitetan igrac nije izasao iz ove dve skole.
Mozda je resenje u kaljenju u drugim klubovima prve i druge lige, po bar sezonu,ili cak dve, pa tek onda natrag u prve timove,sa 20-ak godina.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

@PFC
Što se œekiraš čovječe?! Nikad nisam rekao za te igrače da su ekstra. I to što Vujović ne igra, ne mora da znači da nije bolji od pola tima iz prve postave. A lično ne bih volio da igra za klub za koji ja navijam, jer bi možda uzeo mjesto kvalitetnijim igračima. A R. Lakić nije mogao da igra, a œeti se samo ko je bio desni bek u Partizanu u tom periodu. Možda sam ponekad prećerivao u hvaljenju, jer sam možda bio malo i sarkastičan. I nema to veze što su Crnogorci. Osim Lakića, nijedan od tih što si nabrojao nije imao neke Bog zna pohvale od mene. A što ne znači da su loši igrači. Samo nisu ništa gori od gomile igrača iz Partizana i Zvezde. Svi su izreda truba. A Baša je odbio poziv Srbije, a dva puta je pozivan, ali nikad nije odbio poziv Crne Gore. Baša je vrhunski štoper, a izgleda i čovjek. Mogao je u Zvezdana Terzića eri iskoristiti situaciju, ali je momak znao ko je i odakle. Ako su ti preci sa Cetinja i otac ti rođen na Cetinju i živi tamo, onda bi glupo bilo da se smatraš Trsteničaninom (ako se tako kaže za stanovnike Trstenika), Beogradjaninom, a sad već i Moskovljaninom.

PFC

pre 14 godina

Mr_Signore,mogu sam da ti kazem da nemas pojma o fudbalu!!!Necu da pricam kakav je Mugosa igrac,jer ga iskreno nisam ni pratio,mozda je i stvarno dobar igrac,ali ti si Ristu Lakica,dizao u nebesa,kad je dolazio u Partizan,pricao kako je to jedan od najboljih desnih bekova one lige SCG,a svi vidimo da decko nema pojma.Pa sta si tek pricao za Marka Cetkovica i Slavena Stjepanovica,da su jedni od najtalentovanijih igraca na blakanu,a ispostavlja se da su jedva i prosek.Nikolu Vujovica si isto hvalio kao da je igrac za Real,a ispostavlja se da je takodje prosek,koga je iz ekipe izbacio mladi Nemanja Tomic,zato cuti vise i ne hvali svoje crnogorce!!! Tebi je najbitnije,da je neko cenogorac i odmah zna da igra fudbal,ali pomiri se da nijedan do sada(stjepanovic,lakic,cetkovic,burzanovic,raskovic,vujovic)nisu pokazali nista jer su PROSEK i pomiri se sa tim da imate 4 dobra igraca,a to su Jovetic,Vucinic,Vukcevic i Basa,2 igraca vam je napravio Partizan i nama mozete da se zahvalite zato sto imate 2 igraca kao sto su Simon i Jovetic,Basa je Srbin,koji je 2god.cekao poziv u rep.Srbije,ali kad mu je jasno receno da ga nece dobiti,otiso je kod vas,po principu "daj sta das",tako da mani se vise sa hvaljenjem tvojih sunarodnika,jer se niko nije pokazao!!!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Njegovi kvaliteti nikad nisu bili sporni. I kakvi su to komentari "želim i ja...". Da nije možda Maœa loš igrač. Naprotiv, to bi trebalo da bude najbolje pojačanje Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Voljeli ste Burza, ali ja sam imao tu mogućnost da svake druge subote ih gledam zajedno kad igraju. Mogao je Maœa i sa klupe da uđe, ali uvjek je vladalo mišljenje da je kompletniji igrač od Burza. I pritom nije nimalo priglup. Mozda neki njegov intervju bi vam to otkrio. Razumije se u kladionicu, što znači da prati sport za razliku od mnogih sportista koji vole sport jer primaju platu zbog istog...

Bla Bla

pre 14 godina

@Richi PFC

Cim nisu za MU nisu ni za Zvezdu. Takvi nam ne trebaju. Da trosimo pare na netalentovane igrace. Takvi samo mogu u vojni klub. Kakav bre Moreira. Taj ne moze ni za klub iz sela gdese rodio.Ljajic. Drzavna prevara, Tadic i Aleksic da su igraci Vojvodina bi se borilaza titulu

janas@yahoo.com

pre 14 godina

Nemojte jos jednog zadnjeg veznog !!! Pa imamo vec i Savia i Isaha i Bogdanovica i Nikolica... Daj, bre, nekog kreativnog, ofanzivniejeg... Pizon vec igra sa tri zadnja vezna, koliko jos da ih stavi u prvih 11...

sa Juga

pre 14 godina

„Kažu mi u šali, prodao si se na toj utakmici,..." Hahaha da, da, rekli su ti u šali, a nikad nisu bili ozbiljniji. Poznata taktika kako Zvezda igra ovo prvenstvo! I ne samo ovo!

Y/Kv

pre 14 godina

Idi ti druze na leto u Inostranstvo bolje je....Zvezda se zeli srcem a ne dzepom, pa kad vidim kako ti je sve jedno gde ces, onda je iskren da budem i meni sve jedno ako dolazis ili ne dolazis!

Vlada

pre 14 godina

Boze, pored 4 zadnja vezna, Pizon bi da kupi igraca na toj poziciji?! Molim te nadji levog beka i levo krilo, na toj strani nigde nikog pa onda spicevi konstanto moraju da se izvlace ulevo... Ignjatijevic je vise nego smesan igrac. Valjda se toliko razumete u fudbal da to vidite kad vec od njega zivite, a ne da vas ja podsecam.

MilanForza

pre 14 godina

Ono sto sam ja cuo je da to kako ce odigra mec zavisi od toga kako je prethodno vece prosao na ruletu.
Uprava Zvezde-pamet u glavu.

MOBILIZOVAN

pre 14 godina

@Dubok trag? U snegu? Ta generacija budućnosti je bila više puta prvak jugoslavije(SCG) pored zvezde,partizana,zemuna,ofk bgd,vojvodine i drugih koji su imali mnogo bolje uslove i više ulagali u mladje kategorije. Mugoša je dobar igrač,al ne znam dali bi to bilo pravo pojačanje za duplu krunu,dako BOG da da jednom jedan skaut dovede nekog normalnog stranca,i da on bude TAJ koji će imati klasu da ,,sam,, dobija utakmice.Ako dodje Rambo i jedan kvalitetan stranac,eto jedino iz naše lige neka dovedu nekog levog beka,ne odu ninkov,perović,lekić ili lazetić,sledeće godine dupla kruna i ulazak u ligu šampiona.I mora se više forsirati lazović,dečko je kvalitetan igrač.

nislija

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/mastajmo-zajedno-o-europskom-proljecu-skupina-koju-je-cak-i-dinamo-mogao-proci/465945.aspx


provalite samo sta hrvati sanjaju

Lignjoslav

pre 14 godina

Ja cenim ovo sto je rekao da bi voleo da dodje u Zvezdu, pre potpisa! Obicno igraci kazu " videcemo gde cu nastaviti karijeru" ili na pitanje u koji ce klub od vecitih, odgovori " ne zelim da pricam dok ne potpisem" a onda izjavljuju kako navijaju za , gle cuda, bas klub u koji odu i to od malih nogu!? Mislim, svi znamo da vise od 3/4 Srba navija za Zvezdu, sto je potvrdjeno milion puta u milion anketa i istrazivanja, pa je tako i medju igracima. Ali oni koji nisu bas nesto, ipak cekaju, pa posle izjavljuju nesto tipa "navijam za partizan oduvek".....smesno. U partizanu trenutno igra nekoliko Zvezdasa : Gavrancic (prosao Zvezdinu skolu), Ljajic (hteo u Zvezdu, pa ga Rasim odveo na groblje), Brana Ilic ( na facebook-u imao vezu sa Zvezdinim sajtom), Bogunovic i Stevanovic vidjani na Marakani (Zvezda-Milan), Marko Jovanovic (bio na probi u omladincima Zvezde), Mladen Bozovic........
BRAVO MUGOSA!!!!

KOLIPJU

pre 14 godina

Hahahahha,Mugosa pojacanje!Na koga se vi uzdate,prvice vam samo manjak u budzetu,placacete ga,a koristi od njega slabo cete imati.Tipican antitalenat.

rang

pre 14 godina

Daleko od toga da se radi o ekstra i neophodnom pojačanju, ali Mugoša je dobar igrač za domaću ligu i mogao bi da zablista u Zvezdi. Nadam se da će, ukoliko se transfer ostvari, to doprineti ofanzivnijoj igri veznog reda Zvezda, pošto je stvarno mučno gledati da bilo koji tim, a ne Zvezda, igra sa 3 zadnja vezna.

RichiPFC

pre 14 godina

to zele i Ljaja, Moreira, Aleksic, Tadic....ali ne smeju da kazu!!! Dobro dosao!!!
(filter, 18. decembar 2009 22:51)


mozda oni to stvarno "zele" ako imate po 7-8 miliona evra ponudite "mozda" dodju kod vas. sta je to za nekoga ko ima bari 32 miliona evra!!!! umalo da zaboravim pa vi ste toliko u minusu, tako da samo pomenutu gospodu mozete da sanjate!!!!!!

Aca

pre 14 godina

Ja se najbolje snalazim na poziciji levog golmana koji igra ofanzivno desno krilo sa defanzivnim zadacima i kreativnim osobinama. Inace dobar mi je i pocetni pas.

baxus

pre 14 godina

"Inače, najbolje se snalazim u sistemu 4-4-2, gde igram ofanzivnijeg zadnjeg veznog"

priznajem da nisam neki strucnjak, ali ovo je prvi put da cujem za poziciju "ofanzivnijeg zadnjeg veznog"...
to mora da je neka uzasna tvorevina vidjena samo na nasim prvoligaskim livadama

sinisa

pre 14 godina

jos jedan koji nije valjao ,,strucnjacima'' iz fk buducnost. dobro je da visnjic ,adamovic ,haime,gustavo lopez i jos bog zna koliko ,,igraca'' imaju ili su imali mjesto u prvoj postavi

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one "liste pojacanja" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

Marko

pre 14 godina

"Trener Zvezde Vladimir Petrović idealno nedavno ga je opisao da vezni igrač kojeg želi mora da ima ideju i završni pas, ali i da igra defanzivu" - evo i ja dizem ruke da mi neko objasni redosled reci u recenic xexe ..

Skaut

pre 14 godina

Čudi me da zvezdini skauti nisu primetili još jednog igrača Borca, Dragana Milovanovića. To je prototip modernog špic igrača, eksplozivan, efikasan, jak u duelu, podseća igrom na Fernanda Toresa. Postigao je za ove 2 godine 45 golova u svim takmičenjima.

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one \"liste pojacanja\" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

Marko

pre 14 godina

"Trener Zvezde Vladimir Petrović idealno nedavno ga je opisao da vezni igrač kojeg želi mora da ima ideju i završni pas, ali i da igra defanzivu" - evo i ja dizem ruke da mi neko objasni redosled reci u recenic xexe ..

baxus

pre 14 godina

"Inače, najbolje se snalazim u sistemu 4-4-2, gde igram ofanzivnijeg zadnjeg veznog"

priznajem da nisam neki strucnjak, ali ovo je prvi put da cujem za poziciju "ofanzivnijeg zadnjeg veznog"...
to mora da je neka uzasna tvorevina vidjena samo na nasim prvoligaskim livadama

Skaut

pre 14 godina

Čudi me da zvezdini skauti nisu primetili još jednog igrača Borca, Dragana Milovanovića. To je prototip modernog špic igrača, eksplozivan, efikasan, jak u duelu, podseća igrom na Fernanda Toresa. Postigao je za ove 2 godine 45 golova u svim takmičenjima.

Lignjoslav

pre 14 godina

Ja cenim ovo sto je rekao da bi voleo da dodje u Zvezdu, pre potpisa! Obicno igraci kazu " videcemo gde cu nastaviti karijeru" ili na pitanje u koji ce klub od vecitih, odgovori " ne zelim da pricam dok ne potpisem" a onda izjavljuju kako navijaju za , gle cuda, bas klub u koji odu i to od malih nogu!? Mislim, svi znamo da vise od 3/4 Srba navija za Zvezdu, sto je potvrdjeno milion puta u milion anketa i istrazivanja, pa je tako i medju igracima. Ali oni koji nisu bas nesto, ipak cekaju, pa posle izjavljuju nesto tipa "navijam za partizan oduvek".....smesno. U partizanu trenutno igra nekoliko Zvezdasa : Gavrancic (prosao Zvezdinu skolu), Ljajic (hteo u Zvezdu, pa ga Rasim odveo na groblje), Brana Ilic ( na facebook-u imao vezu sa Zvezdinim sajtom), Bogunovic i Stevanovic vidjani na Marakani (Zvezda-Milan), Marko Jovanovic (bio na probi u omladincima Zvezde), Mladen Bozovic........
BRAVO MUGOSA!!!!

sinisa

pre 14 godina

jos jedan koji nije valjao ,,strucnjacima'' iz fk buducnost. dobro je da visnjic ,adamovic ,haime,gustavo lopez i jos bog zna koliko ,,igraca'' imaju ili su imali mjesto u prvoj postavi

Aca

pre 14 godina

Ja se najbolje snalazim na poziciji levog golmana koji igra ofanzivno desno krilo sa defanzivnim zadacima i kreativnim osobinama. Inace dobar mi je i pocetni pas.

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one "liste pojacanja" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

Vlada

pre 14 godina

Boze, pored 4 zadnja vezna, Pizon bi da kupi igraca na toj poziciji?! Molim te nadji levog beka i levo krilo, na toj strani nigde nikog pa onda spicevi konstanto moraju da se izvlace ulevo... Ignjatijevic je vise nego smesan igrac. Valjda se toliko razumete u fudbal da to vidite kad vec od njega zivite, a ne da vas ja podsecam.

nislija

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/mastajmo-zajedno-o-europskom-proljecu-skupina-koju-je-cak-i-dinamo-mogao-proci/465945.aspx


provalite samo sta hrvati sanjaju

MOBILIZOVAN

pre 14 godina

@Dubok trag? U snegu? Ta generacija budućnosti je bila više puta prvak jugoslavije(SCG) pored zvezde,partizana,zemuna,ofk bgd,vojvodine i drugih koji su imali mnogo bolje uslove i više ulagali u mladje kategorije. Mugoša je dobar igrač,al ne znam dali bi to bilo pravo pojačanje za duplu krunu,dako BOG da da jednom jedan skaut dovede nekog normalnog stranca,i da on bude TAJ koji će imati klasu da ,,sam,, dobija utakmice.Ako dodje Rambo i jedan kvalitetan stranac,eto jedino iz naše lige neka dovedu nekog levog beka,ne odu ninkov,perović,lekić ili lazetić,sledeće godine dupla kruna i ulazak u ligu šampiona.I mora se više forsirati lazović,dečko je kvalitetan igrač.

MilanForza

pre 14 godina

Ono sto sam ja cuo je da to kako ce odigra mec zavisi od toga kako je prethodno vece prosao na ruletu.
Uprava Zvezde-pamet u glavu.

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one \"liste pojacanja\" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

Bla Bla

pre 14 godina

@Richi PFC

Cim nisu za MU nisu ni za Zvezdu. Takvi nam ne trebaju. Da trosimo pare na netalentovane igrace. Takvi samo mogu u vojni klub. Kakav bre Moreira. Taj ne moze ni za klub iz sela gdese rodio.Ljajic. Drzavna prevara, Tadic i Aleksic da su igraci Vojvodina bi se borilaza titulu

RichiPFC

pre 14 godina

to zele i Ljaja, Moreira, Aleksic, Tadic....ali ne smeju da kazu!!! Dobro dosao!!!
(filter, 18. decembar 2009 22:51)


mozda oni to stvarno "zele" ako imate po 7-8 miliona evra ponudite "mozda" dodju kod vas. sta je to za nekoga ko ima bari 32 miliona evra!!!! umalo da zaboravim pa vi ste toliko u minusu, tako da samo pomenutu gospodu mozete da sanjate!!!!!!

rang

pre 14 godina

Daleko od toga da se radi o ekstra i neophodnom pojačanju, ali Mugoša je dobar igrač za domaću ligu i mogao bi da zablista u Zvezdi. Nadam se da će, ukoliko se transfer ostvari, to doprineti ofanzivnijoj igri veznog reda Zvezda, pošto je stvarno mučno gledati da bilo koji tim, a ne Zvezda, igra sa 3 zadnja vezna.

Y/Kv

pre 14 godina

Idi ti druze na leto u Inostranstvo bolje je....Zvezda se zeli srcem a ne dzepom, pa kad vidim kako ti je sve jedno gde ces, onda je iskren da budem i meni sve jedno ako dolazis ili ne dolazis!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Njegovi kvaliteti nikad nisu bili sporni. I kakvi su to komentari "želim i ja...". Da nije možda Maœa loš igrač. Naprotiv, to bi trebalo da bude najbolje pojačanje Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Voljeli ste Burza, ali ja sam imao tu mogućnost da svake druge subote ih gledam zajedno kad igraju. Mogao je Maœa i sa klupe da uđe, ali uvjek je vladalo mišljenje da je kompletniji igrač od Burza. I pritom nije nimalo priglup. Mozda neki njegov intervju bi vam to otkrio. Razumije se u kladionicu, što znači da prati sport za razliku od mnogih sportista koji vole sport jer primaju platu zbog istog...

sa Juga

pre 14 godina

„Kažu mi u šali, prodao si se na toj utakmici,..." Hahaha da, da, rekli su ti u šali, a nikad nisu bili ozbiljniji. Poznata taktika kako Zvezda igra ovo prvenstvo! I ne samo ovo!

janas@yahoo.com

pre 14 godina

Nemojte jos jednog zadnjeg veznog !!! Pa imamo vec i Savia i Isaha i Bogdanovica i Nikolica... Daj, bre, nekog kreativnog, ofanzivniejeg... Pizon vec igra sa tri zadnja vezna, koliko jos da ih stavi u prvih 11...

KOLIPJU

pre 14 godina

Hahahahha,Mugosa pojacanje!Na koga se vi uzdate,prvice vam samo manjak u budzetu,placacete ga,a koristi od njega slabo cete imati.Tipican antitalenat.

PFC

pre 14 godina

Mr_Signore,mogu sam da ti kazem da nemas pojma o fudbalu!!!Necu da pricam kakav je Mugosa igrac,jer ga iskreno nisam ni pratio,mozda je i stvarno dobar igrac,ali ti si Ristu Lakica,dizao u nebesa,kad je dolazio u Partizan,pricao kako je to jedan od najboljih desnih bekova one lige SCG,a svi vidimo da decko nema pojma.Pa sta si tek pricao za Marka Cetkovica i Slavena Stjepanovica,da su jedni od najtalentovanijih igraca na blakanu,a ispostavlja se da su jedva i prosek.Nikolu Vujovica si isto hvalio kao da je igrac za Real,a ispostavlja se da je takodje prosek,koga je iz ekipe izbacio mladi Nemanja Tomic,zato cuti vise i ne hvali svoje crnogorce!!! Tebi je najbitnije,da je neko cenogorac i odmah zna da igra fudbal,ali pomiri se da nijedan do sada(stjepanovic,lakic,cetkovic,burzanovic,raskovic,vujovic)nisu pokazali nista jer su PROSEK i pomiri se sa tim da imate 4 dobra igraca,a to su Jovetic,Vucinic,Vukcevic i Basa,2 igraca vam je napravio Partizan i nama mozete da se zahvalite zato sto imate 2 igraca kao sto su Simon i Jovetic,Basa je Srbin,koji je 2god.cekao poziv u rep.Srbije,ali kad mu je jasno receno da ga nece dobiti,otiso je kod vas,po principu "daj sta das",tako da mani se vise sa hvaljenjem tvojih sunarodnika,jer se niko nije pokazao!!!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

@PFC
Što se œekiraš čovječe?! Nikad nisam rekao za te igrače da su ekstra. I to što Vujović ne igra, ne mora da znači da nije bolji od pola tima iz prve postave. A lično ne bih volio da igra za klub za koji ja navijam, jer bi možda uzeo mjesto kvalitetnijim igračima. A R. Lakić nije mogao da igra, a œeti se samo ko je bio desni bek u Partizanu u tom periodu. Možda sam ponekad prećerivao u hvaljenju, jer sam možda bio malo i sarkastičan. I nema to veze što su Crnogorci. Osim Lakića, nijedan od tih što si nabrojao nije imao neke Bog zna pohvale od mene. A što ne znači da su loši igrači. Samo nisu ništa gori od gomile igrača iz Partizana i Zvezde. Svi su izreda truba. A Baša je odbio poziv Srbije, a dva puta je pozivan, ali nikad nije odbio poziv Crne Gore. Baša je vrhunski štoper, a izgleda i čovjek. Mogao je u Zvezdana Terzića eri iskoristiti situaciju, ali je momak znao ko je i odakle. Ako su ti preci sa Cetinja i otac ti rođen na Cetinju i živi tamo, onda bi glupo bilo da se smatraš Trsteničaninom (ako se tako kaže za stanovnike Trstenika), Beogradjaninom, a sad već i Moskovljaninom.

Dexterijus

pre 14 godina

Dovodjenje "najboljih" igraca sa domace scene je u redu,ali kad bi ta domaca scena imala veci kvalitet.Ovako daj sta das.
I CZ i Partizan bi trebalo da reorganizuju rad sa podmaladkom jer se vidi da zadnjih par godina nijedan kvalitetan igrac nije izasao iz ove dve skole.
Mozda je resenje u kaljenju u drugim klubovima prve i druge lige, po bar sezonu,ili cak dve, pa tek onda natrag u prve timove,sa 20-ak godina.

RichiPFC

pre 14 godina

to zele i Ljaja, Moreira, Aleksic, Tadic....ali ne smeju da kazu!!! Dobro dosao!!!
(filter, 18. decembar 2009 22:51)


mozda oni to stvarno "zele" ako imate po 7-8 miliona evra ponudite "mozda" dodju kod vas. sta je to za nekoga ko ima bari 32 miliona evra!!!! umalo da zaboravim pa vi ste toliko u minusu, tako da samo pomenutu gospodu mozete da sanjate!!!!!!

sa Juga

pre 14 godina

„Kažu mi u šali, prodao si se na toj utakmici,..." Hahaha da, da, rekli su ti u šali, a nikad nisu bili ozbiljniji. Poznata taktika kako Zvezda igra ovo prvenstvo! I ne samo ovo!

baxus

pre 14 godina

"Inače, najbolje se snalazim u sistemu 4-4-2, gde igram ofanzivnijeg zadnjeg veznog"

priznajem da nisam neki strucnjak, ali ovo je prvi put da cujem za poziciju "ofanzivnijeg zadnjeg veznog"...
to mora da je neka uzasna tvorevina vidjena samo na nasim prvoligaskim livadama

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one \"liste pojacanja\" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

KOLIPJU

pre 14 godina

Hahahahha,Mugosa pojacanje!Na koga se vi uzdate,prvice vam samo manjak u budzetu,placacete ga,a koristi od njega slabo cete imati.Tipican antitalenat.

Skaut

pre 14 godina

Čudi me da zvezdini skauti nisu primetili još jednog igrača Borca, Dragana Milovanovića. To je prototip modernog špic igrača, eksplozivan, efikasan, jak u duelu, podseća igrom na Fernanda Toresa. Postigao je za ove 2 godine 45 golova u svim takmičenjima.

Y/Kv

pre 14 godina

Idi ti druze na leto u Inostranstvo bolje je....Zvezda se zeli srcem a ne dzepom, pa kad vidim kako ti je sve jedno gde ces, onda je iskren da budem i meni sve jedno ako dolazis ili ne dolazis!

Nemanja

pre 14 godina

Dobar je Mugosa, samo da Pizon ne pocne da forsira i njega pa da Kadu opet ne igra. Ipak sigurno je da je jedan od boljih sa one "liste pojacanja" koju je sastavio Adzic i na kojoj su sve sama neatraktivna i nepoznata imena. Misle da ako su letos imali srece i uboli par igraca da ce opet.

Marko

pre 14 godina

"Trener Zvezde Vladimir Petrović idealno nedavno ga je opisao da vezni igrač kojeg želi mora da ima ideju i završni pas, ali i da igra defanzivu" - evo i ja dizem ruke da mi neko objasni redosled reci u recenic xexe ..

Bla Bla

pre 14 godina

@Richi PFC

Cim nisu za MU nisu ni za Zvezdu. Takvi nam ne trebaju. Da trosimo pare na netalentovane igrace. Takvi samo mogu u vojni klub. Kakav bre Moreira. Taj ne moze ni za klub iz sela gdese rodio.Ljajic. Drzavna prevara, Tadic i Aleksic da su igraci Vojvodina bi se borilaza titulu

Lignjoslav

pre 14 godina

Ja cenim ovo sto je rekao da bi voleo da dodje u Zvezdu, pre potpisa! Obicno igraci kazu " videcemo gde cu nastaviti karijeru" ili na pitanje u koji ce klub od vecitih, odgovori " ne zelim da pricam dok ne potpisem" a onda izjavljuju kako navijaju za , gle cuda, bas klub u koji odu i to od malih nogu!? Mislim, svi znamo da vise od 3/4 Srba navija za Zvezdu, sto je potvrdjeno milion puta u milion anketa i istrazivanja, pa je tako i medju igracima. Ali oni koji nisu bas nesto, ipak cekaju, pa posle izjavljuju nesto tipa "navijam za partizan oduvek".....smesno. U partizanu trenutno igra nekoliko Zvezdasa : Gavrancic (prosao Zvezdinu skolu), Ljajic (hteo u Zvezdu, pa ga Rasim odveo na groblje), Brana Ilic ( na facebook-u imao vezu sa Zvezdinim sajtom), Bogunovic i Stevanovic vidjani na Marakani (Zvezda-Milan), Marko Jovanovic (bio na probi u omladincima Zvezde), Mladen Bozovic........
BRAVO MUGOSA!!!!

MilanForza

pre 14 godina

Ono sto sam ja cuo je da to kako ce odigra mec zavisi od toga kako je prethodno vece prosao na ruletu.
Uprava Zvezde-pamet u glavu.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

@PFC
Što se œekiraš čovječe?! Nikad nisam rekao za te igrače da su ekstra. I to što Vujović ne igra, ne mora da znači da nije bolji od pola tima iz prve postave. A lično ne bih volio da igra za klub za koji ja navijam, jer bi možda uzeo mjesto kvalitetnijim igračima. A R. Lakić nije mogao da igra, a œeti se samo ko je bio desni bek u Partizanu u tom periodu. Možda sam ponekad prećerivao u hvaljenju, jer sam možda bio malo i sarkastičan. I nema to veze što su Crnogorci. Osim Lakića, nijedan od tih što si nabrojao nije imao neke Bog zna pohvale od mene. A što ne znači da su loši igrači. Samo nisu ništa gori od gomile igrača iz Partizana i Zvezde. Svi su izreda truba. A Baša je odbio poziv Srbije, a dva puta je pozivan, ali nikad nije odbio poziv Crne Gore. Baša je vrhunski štoper, a izgleda i čovjek. Mogao je u Zvezdana Terzića eri iskoristiti situaciju, ali je momak znao ko je i odakle. Ako su ti preci sa Cetinja i otac ti rođen na Cetinju i živi tamo, onda bi glupo bilo da se smatraš Trsteničaninom (ako se tako kaže za stanovnike Trstenika), Beogradjaninom, a sad već i Moskovljaninom.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Njegovi kvaliteti nikad nisu bili sporni. I kakvi su to komentari "želim i ja...". Da nije možda Maœa loš igrač. Naprotiv, to bi trebalo da bude najbolje pojačanje Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Voljeli ste Burza, ali ja sam imao tu mogućnost da svake druge subote ih gledam zajedno kad igraju. Mogao je Maœa i sa klupe da uđe, ali uvjek je vladalo mišljenje da je kompletniji igrač od Burza. I pritom nije nimalo priglup. Mozda neki njegov intervju bi vam to otkrio. Razumije se u kladionicu, što znači da prati sport za razliku od mnogih sportista koji vole sport jer primaju platu zbog istog...

PFC

pre 14 godina

Mr_Signore,mogu sam da ti kazem da nemas pojma o fudbalu!!!Necu da pricam kakav je Mugosa igrac,jer ga iskreno nisam ni pratio,mozda je i stvarno dobar igrac,ali ti si Ristu Lakica,dizao u nebesa,kad je dolazio u Partizan,pricao kako je to jedan od najboljih desnih bekova one lige SCG,a svi vidimo da decko nema pojma.Pa sta si tek pricao za Marka Cetkovica i Slavena Stjepanovica,da su jedni od najtalentovanijih igraca na blakanu,a ispostavlja se da su jedva i prosek.Nikolu Vujovica si isto hvalio kao da je igrac za Real,a ispostavlja se da je takodje prosek,koga je iz ekipe izbacio mladi Nemanja Tomic,zato cuti vise i ne hvali svoje crnogorce!!! Tebi je najbitnije,da je neko cenogorac i odmah zna da igra fudbal,ali pomiri se da nijedan do sada(stjepanovic,lakic,cetkovic,burzanovic,raskovic,vujovic)nisu pokazali nista jer su PROSEK i pomiri se sa tim da imate 4 dobra igraca,a to su Jovetic,Vucinic,Vukcevic i Basa,2 igraca vam je napravio Partizan i nama mozete da se zahvalite zato sto imate 2 igraca kao sto su Simon i Jovetic,Basa je Srbin,koji je 2god.cekao poziv u rep.Srbije,ali kad mu je jasno receno da ga nece dobiti,otiso je kod vas,po principu "daj sta das",tako da mani se vise sa hvaljenjem tvojih sunarodnika,jer se niko nije pokazao!!!

Aca

pre 14 godina

Ja se najbolje snalazim na poziciji levog golmana koji igra ofanzivno desno krilo sa defanzivnim zadacima i kreativnim osobinama. Inace dobar mi je i pocetni pas.

MOBILIZOVAN

pre 14 godina

@Dubok trag? U snegu? Ta generacija budućnosti je bila više puta prvak jugoslavije(SCG) pored zvezde,partizana,zemuna,ofk bgd,vojvodine i drugih koji su imali mnogo bolje uslove i više ulagali u mladje kategorije. Mugoša je dobar igrač,al ne znam dali bi to bilo pravo pojačanje za duplu krunu,dako BOG da da jednom jedan skaut dovede nekog normalnog stranca,i da on bude TAJ koji će imati klasu da ,,sam,, dobija utakmice.Ako dodje Rambo i jedan kvalitetan stranac,eto jedino iz naše lige neka dovedu nekog levog beka,ne odu ninkov,perović,lekić ili lazetić,sledeće godine dupla kruna i ulazak u ligu šampiona.I mora se više forsirati lazović,dečko je kvalitetan igrač.

Vlada

pre 14 godina

Boze, pored 4 zadnja vezna, Pizon bi da kupi igraca na toj poziciji?! Molim te nadji levog beka i levo krilo, na toj strani nigde nikog pa onda spicevi konstanto moraju da se izvlace ulevo... Ignjatijevic je vise nego smesan igrac. Valjda se toliko razumete u fudbal da to vidite kad vec od njega zivite, a ne da vas ja podsecam.

sinisa

pre 14 godina

jos jedan koji nije valjao ,,strucnjacima'' iz fk buducnost. dobro je da visnjic ,adamovic ,haime,gustavo lopez i jos bog zna koliko ,,igraca'' imaju ili su imali mjesto u prvoj postavi

rang

pre 14 godina

Daleko od toga da se radi o ekstra i neophodnom pojačanju, ali Mugoša je dobar igrač za domaću ligu i mogao bi da zablista u Zvezdi. Nadam se da će, ukoliko se transfer ostvari, to doprineti ofanzivnijoj igri veznog reda Zvezda, pošto je stvarno mučno gledati da bilo koji tim, a ne Zvezda, igra sa 3 zadnja vezna.

nislija

pre 14 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/mastajmo-zajedno-o-europskom-proljecu-skupina-koju-je-cak-i-dinamo-mogao-proci/465945.aspx


provalite samo sta hrvati sanjaju

janas@yahoo.com

pre 14 godina

Nemojte jos jednog zadnjeg veznog !!! Pa imamo vec i Savia i Isaha i Bogdanovica i Nikolica... Daj, bre, nekog kreativnog, ofanzivniejeg... Pizon vec igra sa tri zadnja vezna, koliko jos da ih stavi u prvih 11...

Dexterijus

pre 14 godina

Dovodjenje "najboljih" igraca sa domace scene je u redu,ali kad bi ta domaca scena imala veci kvalitet.Ovako daj sta das.
I CZ i Partizan bi trebalo da reorganizuju rad sa podmaladkom jer se vidi da zadnjih par godina nijedan kvalitetan igrac nije izasao iz ove dve skole.
Mozda je resenje u kaljenju u drugim klubovima prve i druge lige, po bar sezonu,ili cak dve, pa tek onda natrag u prve timove,sa 20-ak godina.