Četvrtak, 17.12.2009.

23:03

Prvenac Orleana protiv Partizana

Košarkaši Partizana izgubili su 75:72 (20:27, 19:7, 18:15, 18:23) u gostima od Orleana koji je u osmom kolu grupe B Evrolige zabeležio tek prvu pobedu.

Izvor: B92

Prvenac Orleana protiv Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Loznica

pre 14 godina

Roberts do sinoc bio los, a sinoc je naglo popustio... Bolje forsirati Djekica, pa i kada pogresi bar znamo da je mlad i da nije placen kao gore pomenuti!

Nino

pre 14 godina

Ako se ne varam imenadžer Zvezde je Robertsa vijao po aerodromu da ga nagovori da sačeka platu!
Bojim se da će posle Božića ispariti sa kartom u jednom pravcu!

RichiPFC

pre 14 godina

Najveci krivac za ovaj poraz je Dule, posle njega jednako su zasluzni Kecman i Roberts. Ocajna igra Kecmana u napadu ( odlican prosle nedelje, doneo je pobedu i hvala mu za to ). Neki ovde pisu da je postigao dve trojke (svaka mu cast za to ) da nije njih bilo ne bi se borili za pobedu, to stoji. Ali sem te dve trojke nista znacajnije nije uradio u napadu. Promasio je dva bacanja i cist zicer pod kosem sa ta cetiri pojena dobili bi utakmicu. Milosevic je odigrao fantasticno, po meni on bi trebao da ima mnogo vecu minutazu i da je odigrao do kraja verovatno bi dobili, ali Dule misli drugacije.....

strucnjak

pre 14 godina

Veceras je Bozic igrao previse, skoro 27 minuta - kao Rasic i Strahinja zajedno. Bozic odlican u odbrani u napadu spor i neupotrebljiv. Da ne spominjem da bi Rakocevic, koga su nicim izazvano otpustili, na onu asistenciju McCaleba razvalio kos sve sa tablom! Zato polovni Roberts mora da igra ceo mec iako sutira iz igre 0-7

grobar kumanovos

pre 14 godina

dule je stvarno trener bez premca i ubedljivo najbolji trener kako na ovim prostorima tako i u evropi ali sinocnu utakmicu je upravo izgubio on milosevic je doneo preokret i kad je poveo partizan dule ga je povukao iz igre i ubacio kecmana kojem sinoc nista mu nije polazilo iz ruke i mi smo tad izgubili utakmicu ali nema veze idemo dalje

zvezdas

pre 14 godina

Kao i svaki, recimo normalni, navijac Zvezde, navijao sam (vrlo umereno ali ipak navijao) za Partizan kada igra evro ligu. Ali posle onog pevanja Brankici (navijaci i igraci) zelim im da sve, sve izgube i navijam protiv njih. Zato su i izgubili sinoc, zato ce i sve ostale da izgube.

Queen++

pre 14 godina

Jedna mala nada za Grobare:
Ako u sledećem kolu Partizan pobedi Lijetuvos Ritas a Efes izgubi od Olimpijakosa, prolazi dalje. Tabela 9. kola Evrolige bi izgledala ovako:
1. Olimpijakos 7-2
2. Unikaha 7-2
3. Partizan 5-4
4. Lijetuvos Ritas 4-5
5. Efes Pilsen 3-6
6. Orlean 1-8
Ovo je moje mišljenje. Ako neko misli drugačije, neka napiše svoje mišljenje.

Gabon

pre 14 godina

Malo je nedostajalo za pobedu ali da je stvarno pobedio to bi bilo slavljeno kao pobeda-exclusive umesto da se shvati da svi igraju i da ne poklanjaju već da treba da se igra i navija sportski do kraja i uvek.

Matematika je tu jasna!

pre 14 godina

Ubedljivo najgori igrač Partizana u Evroligi je Vesely! Pogledajte njegovu statistiku:
- Do sada je ukupno dao 16 koševa, a napravio 36 faula (6 puta izašao sa 5 ličnih)!
- Sa svojih 210 cm beleži rekordnih 3 skoka po utakmici
- Kao spoljni igrač šutira bacanja ispod 50% !
- Izgubljenih lopti ima više nego asistencija i osvojenih zajedno!

nije sramota uzeti time out kad voda udje u usi

pre 14 godina

Slab skok, slabo izvodjenje bacanja, mnogo izgubljenih lopti, ali i lose vodjenje tekme!
Veseli umesto Milosevica!?
Dozvoljen preokret bez tajm auta da se isti presece!
Prevelika minutaza indisponiranom Robertsu!

Ryjeef

pre 14 godina

KAko je izgledalo na pocetku sezone sada je odlicno!Glavu gore momci,samo napred!Bice bolje,mora da bude!
Roberts sinoc losije odigrao,dogadja se.
Zao mi je sto Veseli nekako slabo igra cele sezone,a to je prilika da Strahinja pokaze sta zna i da nije dzabe u Partizanu..
Ako gledate redovno utakmice PArtizana sigurno ste zapazili da takticke zamisli Dr Duleta osim Bozica cesto Strahinja kad je na terenu iznosi igracima,znaci Dule mu veruje.Dule zna sta je anjbolje za ekipu,i zasto je poslao Strahinju na klupu itd...
Samo hrabro napred!!!

...ostalo su sitnice

pre 14 godina

....Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...
(mislite o tome, 18. decembar 2009 00:06)

Čuj, nije Bari...

Pearl Jam

pre 14 godina

Navijač sam Cibone i divim se Partizanu kako svake sezone usprkos brojnoj prodaji igrača ima respektabilnu ekipu za euroligu. Jučerašnju tekmu sam gledao na netu i falilo je malo za pobjedu. Vjerujem da će se Partizan plasirati dalje, po kvaliteti i igri to i zaslužuju. Kad se uzme u obzir koliko košta Efesov tim, a koliko Partizanov, onda se vidi koliko je Partizan dobar. Pozdrav iz Hrvatske!

Che

pre 14 godina

Spustio vas Orlean na zemlju...:)))) Zvezdina skola naucila Robertsa da promasi slobodna bacanja...:))) Kada sam citao komentare posle utakmice sa Soleom...nisam mogao da odolim i da ne napisem koje slovo ovde...:))) Zvezda mi je sve...Zvezda zivot je!!!! Milko Bjelica za top 16....kraj za sanjare....i golobrade...:))))

duli

pre 14 godina

Samo napred, sve je u nasim rukama! Idemo dalje sigurno!
PS Zasto zvezdasi upadaju na stranicu gde se radi o partizanu? Ne mogu da verujem da jedva cekaju da partizan izgubi i da komentarisu. Kako li je njima to samo oni znaju...

pedja

pre 14 godina

Ljudi, da nam je neko davao ovakav skor pre pocetka lige svi bi ga oberucke prihvatili, pa mi nismo ni tim skrpili i u prvom kolu tesko izgubili od Unikahe u BG. Sto se tice prolaza, Oly i Unikaha su ga vec obezbedili, tako da ce Efes kuci dobiti Oly. Inace je Efes vezao 2 poraza, sigurno je da su debelo iskritikovani i da ce im visoke premije biti motiv da dobiju Oly i u zadnjem kolu Orlean u F.Imace 5:5. Ritas gubi u BG (sa manje od -22 sto je realno)i u zadnjem kolu docekuje Unikahu koja ce pre toga dobiti Orlean kuci i uci u zadnje kolo rasterecena sa 7:2. Ritas ce to verovatno dobiti i imati 5:5 kao i mi (tesko je ocekivati da dobijemo Oly u Atini). Stvara se trougao i mi ne idemo. Ako nam zvezde budu naklonjene pa da Unikaha dobije Ritas u zadnjem kolu. Daj Boze. Sve u svemu moramo biti zadovoljni dosadasnjim ucinkom. U nasem slucaju "mnogo muzike za malo para". Pa gde to ima. Napred Partizan !!!

LosMI

pre 14 godina

Roberts je proveo na parketu oko 27 minuta, 7 poena, 1 skok, index -3.
Promasio je zicer polaganje i 2 slobodna u kljucnim trenucima.
Ovo je kljuc poraza Partizana i to je to.

Felix

pre 14 godina

Ima nesto cudno vezeno za ovu utakmicu . Obicno u 90% slucajeva osecam koju ce izmenu da napravi Vujosevic .

I onda Roberts pocinje da trosi lopte 0/2 za 3 , 0/7 za dva i 1/4 za 1 ( naravno posle 0/9 dve trojke ) + 4 izgubljene lopte a Dule ga forsira 27 min.

Stvarno mi nije jasno , Milosevic konacno dobro ali samo 15 min . Rashic 12 min bez greske . Bo 27 min sa 5 izgubljenih lopti .

Roberts na pozajmicu ako udjemo u top 16 . Uzeti nekog igraca iz ispalih timova .400 000 Evrica moze da kupi + Josh jednog centra i krilo. Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede .

Ne moze Maric sam !

_em ti nas mentalitet!

pre 14 godina

nadam se da ce se u buducnosti pronaci neki lijek za tu gresku u nasim mozgovima da uvijek ali UVIJEK potcjenjujemo rivale

zna se ko je :)

pre 14 godina

vi ste podcenili protivnika? xaxaxaxaxaxaxa...pa mi kao ne znamo da su i olimpijakos i unikaha bili desetkovani i drasticno oslabljeni...da se neki tim sprema sigurno bi sacuvao marica to je jasno

Velja

pre 14 godina

lJudi sta kukate na Robertsa?kad pogodi za tri poena i kad se bori Roberts je dobar a kad sad promasi bacanje,ne valja..Grobari niste realni!Nije lako igrati u malim dvoranama,one su najakusticnije i najnezgodnije!

samo pitam

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.
(Miki Srpski sin, 17. decembar 2009 23:23)

A mi nismo bolji od vas??!!

Dule14

pre 14 godina

Svi pljuju Robertsa i to nikako nije u redu. Covek je dao dve trojke zahvaljujuci kojim smo se uopste i nadali pobedi. Sto niko nije pljuvao Tepica kad je prosle sezone skoro svaki zadnji napad za pobedu promasivao? Niko nije ni ocekivao ovakav skor partizana vec vise kao orleana a0kao i obicno mi srpski pljujemn zbog ovog poraza! Napred Partizan, idemo dalje!!!

mikele

pre 14 godina

Daj bre niste normalni,sta radite.Koliko ste dobro igrali protiv efesa,a sad ovo.Sutra imate trening da vam čuka vrisne,pa vas posle dule oživi sa svojom magijom(zato sto to on moze),i onda jos jedan trening,da vam pređe iz dupeta u glavu,konji jedni.

Zemun

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere
(empty, 17. decembar 2009 23:28) Ritas dobije Unukahu je realnost?Prognoziram da Litvanci gube obe do kraja,Partizan ide dalje.

ZEMUN

pre 14 godina

Da sam nivijac Zvezde zaista bi me bilo sramota da se javljam na vesti o Partizanovim kosarkaskim utakmicama,ipak smo mi za vas veliki PARTIZAN i vi to znate.

VlaD

pre 14 godina

Roberts zeznuo - Maric MVP kola sa 29 poena, drugi Rakocevic sa 27!

Sada se vidi da nam nedostaje jos jedna 4-ka u rotaciji. Ne moze svako da odigra svaku utakmicu jako dobro. Ovo nije bilo Robertsovo vece... Bice i dobrih, ali na zalost danas ne. Steta, veceras bi nam jako koristio Rakocevic, da ga nisu oterali onako bez veze. Vesely je isto sve manje upotrebljiv! Nadam se da ce ga Vujosevic na vreme iscupati iz te "apatije", te da ce ga ovaj uveriti da je nepotrebno da se toliko dugo tokom utakmice "hladi" na klupi... Bice bolje! Uz malo srce, idemo dalje... Pozz

Mrcha

pre 14 godina

pa kako vas nije sramota da pljujete robertsa??? a one dve trojke sto je dao za prikljucak i banana za prekid serije na -13 ??? pa nije mi jasno kako mozete tako nesto da zaboravite!

i drugo: da malo pratite situaciju u grupi, videli bi da ako pobedimo lijetuvos pa i pola kosa- oni moraju da dobiju posle kuci unikahu za prolaz(aj nek mi kaze neko da unikaha nece biti rasterecena!!!) ok da kazemo da ce dobiti to...
a sta ce efes sa olimpijakosom??
imamo sanse, samo do kuci pobedimo a za to su naravno ogromne sanse! mnogo nam znace porazi efesa i lijetuvosa iz ovog kola
NAPRED PARTIZAN verujemo u vas

mare PFC

pre 14 godina

da nije neko primetio,da je sudija litvanc i da navija za rytas 3 lopte nam je uzeo bez razloga.Zasto,dokle vise?????????????????????????????????????????????

zi

pre 14 godina

Partizan ide u top 16 pa makar i kao 4ti u grupi, a vi kako te? pucate od nekih Soleta koje je bre to takmicenje, Lilijana Ronketi?
(Sone, 17. decembar 2009 23:53)


Prvo,kaze se Solea,a ne Soleta.A drugo,Sole je ove godine tri puta bolja ekipa od Orleana.

mislite o tome

pre 14 godina

Vidim komentarišu zlobno iz komšijskog tabora. Samo da vam kažem da je Partizan jedini srpski klub i u basketu i u fudbalu koji nastupa u Evropi. Kako tako ali nastupa. I tako je iz godine u godinu. Često sam u kontaktu sa klincima iz cele Evrope, pa kad kažem odakle sam, oni kao iz topa: Partizan - sa akcentom na ono prvo a, a za zvezdu nisu maltene ni čuli...kao jesu čuli, 'al nisu me baš uverili u to. Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...

jan zg

pre 14 godina

Ljudi ovo je sport. Ne može nitko non-stop pružati svoj maximum. K tome svake godine prodavati najbolje igrače a konstantno pobjeđivati. Uostalom nema mjesta defetizmu dok se ima šanse proći dalje. KK Partizan ide dalje a da i ne prođe nije smak svijeta.

Oui

pre 14 godina

Tradicionalno neugodni Francuzi!
Asvel, Ortez, Orlean... svi se raduju kad izvuku Francuze osim Partizana.
(Parlez-vous français?, 17. decembar 2009 23:34)
...Le Man.

Dule14

pre 14 godina

A za one koji kazu da je orlean deseti u francuskoj,evo podsetnika : UNICAJA je 3. u spaniji, OLIMPIAKOS je drugi u grckoj a EFES je spnnzor evrolige,hvala!

veljko

pre 14 godina

Izgubuli smo jer se Sava nije nista pitao.....
Sto ga niste doveli za strucnog komentatora ?
On se razume i u kosarku, kao i u racunovodstvo, finansije, dobar je pregovarac, ma sila jedna...
Eh da mozemo da ga kloniramo, pa i ciganima jednog da posaljemo, posto vidim u komentarima je puno onih - "veliki sam zvezdas, ali mislim da bi za Partizan bilo dobro resenje da dodje Sava" !
E bas vam hvala sto brinete...

Kaktus

pre 14 godina

Bravo Orlean! Prvi put sam navijao protiv Partizana u nekoj medjunarodnoj utakmici, bas onako, od srca. Razlog: zajednicko skandiranje huligana sa tribina i terena Brankici, posle prosle pobede! Prezir, nego sta!

jvstaljin

pre 14 godina

Dule, posle svakog treninga ostavi celu ekipu da vezba slobodna bacanja... Ako je mogao Sekil O'Nil onda mogu svi (i spusti malo Robertsa na zemlju). Ajmo sad protiv Litvanaca srce na teren kao i uvek a sa tribina cete imati podrsku, kao i uvek. I na kraju - idemo po pobedu u Atinu. Grobari s'tobom sve do pobede ! ! !

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Posle onog neverovatnog prodora McCaleba i asistencije Robertsu,mislio sam da je zakucao,a ono dva slobodna,i bar jedno da je dao. Odlicno su svi igrali ali su nas slobodna bacanja unistila. Sudije retko korektne,sta ces,maler.Sad treba razbiti Lijetvas sa preko 22 poena,znaci izgibija i ludilo od prvog minuta.

Iggy Pop

pre 14 godina

Ceo dan sam imao osećaj . Najverovatnije smo prokockali TOP 16 . Voleo bih da grešim .Jedna kritika Duletu - Strahinju kao retko kada krene , a on ga odmori. A u situaciji kada ima veoma malo raspoloženih igrača ,to nas je , možda i koštalo .

Roberts se kleo...

pre 14 godina

Da podsetim-Orlean je u Francuskoj ispod Solea,a ismevali ste nas poraz od njih pre 2 dana!!!
pa sta je onda ovo, osim jos veca bruka, jer Orleanu je ovo prva pobeda u EL!!!
Eto vam Robertsa, mi nas skart saljemo vama za velike pare...

Babin_zub

pre 14 godina

"Sutra ce svanuti sunce i tako svaki dan, eh moji grobari ponizi vas strasni Orlean!
(Prognoza, 17. decembar 2009 23:23)"

Chemu likovanje?Za razliku od fudbalskog,kosarkaski klub zasluzuje svako postovanje zbog prikazane borbenosti proteklih godina po evropi.Steta je sto nisu iskoristili sansu,svaka ostala rec je suvisna.

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

cestitke Duletu Vujosevicu na ekipi koju je spremio za ovu godinu...potpuno mi je nejasno kako je uspeo da jednu takvu ekipu ukomponuje u celinu...
I nemojte da prozivate Milosevica,Robertsa,Vranesa niti bilo koga....Zna dobar majstor sta radi....Ovaj poraz je posledica sitnih okolnosti....koje su bile na strani Partizana protiv Efesa...navijam da ne prodjete,ali skidam kapu pred velikim majstorom Vujosevicem....

SRB-IN

pre 14 godina

Pocetkom druge cetvrtine, Duletu je iznenada opao pritisak i usled toga, on je zaspao.
Igraci su bili zbunjeni jer nije imao ko da se dernja na njih, pa su mogli do mile volje da se izivljavaju...ovakav rezultat je bio neminovan

Nikola Beograd

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh da je usao onaj Maricev sut!!!
Nema veze, ima jos da se igra. Momcima hvala na jos jednoj utakmici u kojoj su ginuli za nas grb i za nase boje, iako nisu bili sjajni.
Jos jednom, hvala vam legende sto postojite

Braindead

pre 14 godina

Vise je opcija za prolazak u 16.

1. Pobjeda kuci od 20ak razlike protiv Litvanaca - nemoguce
2. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i na strani protiv Grka - tesko izvodljivo
3. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i poraz jedan poraz efesa u dva kola ili jos jedan poraz litvanaca (u poslednjem kolu) - moguce i nadam se tome.

Steta je sto zbog ovog poraza zavisimo od rezultata drugih. Tim je objektivno limitiran, ali jako borben i treba im dati svu podrsku.

PARTIZAN!

Btw, bice jako smijesno citati komentare navijaca zvezde. Daj, pratite svoj klub :)

Cvijo

pre 14 godina

I dalje je sve u Partizanovim rukama.. Pobeda u sledecem kolu od 23+ razlike garantuje cetvrto mesto.. Ako pobeda bude sa manjom razlikom, Top 16 nam moze doneti Milos protiv Igora, dan posle..

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.

Milan

pre 14 godina

Steta za poraz, ali dobro, nakon povoljnih vesti iz Turske i Litvanije, ne tako bitan poraz. Sledece kolo najbitnije, pobediti Litvance i cekati pobedu Olimpijakosa nad Efesom i to je to top 16!

Boki

pre 14 godina

katastrofa smo odigrali... ovo nam je najgori mec ove sezone :-( jos mi je onaj trener Orleana tako isao na zivce... uhhh... daj Boze da dobijemo Lietuvos i da Lietuvos izgubi od Unikahe u zadnjem kolu... svejedno ipak je PARTIZAN SHAMPION! :-)

eh tako to bude

pre 14 godina

Najvise me i plasila ova utakmica, i bas kada nam je sve islo na ruku mi izgubimo... :(
Za moj ukus veceras su najlosiji bili Bo (dzaba mu sve ukradene lopte kad toliko i izgubi istih), Roberts( ona bacanja na kraju HAOS) i Kecman.... Ne kazem da su ostali bili ekstra nego manje losi. Ali sta je tu je i ovo ucinjeno je uspeh, ali ipak glavu gore i da damo sve od sebe da u naredne dve utakmice obezbedimo prolaz u top16. SRECNO CRNO-BELI, zajedno do top16 uz dobro izvodjenje slobodnih bacanja :))))))))))))))))))))))))

nz

pre 14 godina

I nazalost opet smo dosli u situaciju da zavisimo od drugih. Olimp i Unikaha moraju da dobiju opet Lijetvos ili Efes u gostima da bismo uz pobedu protiv Lijetvosa bili sigurni za TOP 16. A ovu utakmicu su izgubili na glup nacin. P.S. za one koji se uvek javljaju nakon nasih poraza: i vas je Sole dobio na domacem terenu pa nema potrebe za nekim glupim izjavama.

Nananan

pre 14 godina

Dajte ljudi nije ovaj poraz toliko strasan, dovoljno je da dobijemo Rytas i Olimpijakos u gostima Efes, sto je sasvim realno...Tako da idemo dalje GROBARI!!!!!

New ORLEANs

pre 14 godina

Zasluzena pobeda 10 tima francuske lige. Znaci, Grcka braca ce u poslednjem kolu da im zapecate sudbinu. I naravno, onaj transparent dug 40 metara na tribini sa Olimpiakosovim navijacima. Svako jutro svaki dan, uvek hladan Orlean.

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Pa protiv koga, nego protiv nas!:) Iako smo odigrali samo cetvrtinu i po dobro mogli smo do pobede, ali bacanja bacanja bacanja. Mozda, je Dule video naslov na netu u pauzi i svesno izgubio da se ne bi pravila zavera tipa, Omar Kuk je crnogorac pa nam pomogao! :)

empty

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта да се ради,идемо даље,свака част момцима,борили су се.Најважније да наши ривали нису победили тј. можемо да одлучујемо о својој судбини.ПРОЛАЗИМО ДАЉЕ!!!

Junglezburn

pre 14 godina

Roberts, L. 27:18 min, index -3 Milošević, S. 15:58 min, index 9
Eto zašto smo izgubili...

Samo malo zapažanje... Idemo u Top 16!

Aleks Marić ZMAJ

pre 14 godina

Šta reći osim zaslužena pobeda Orleana, ipak smo promašili previše bacanja.Svaka čast grobarima koji su bili u Francuskoj

MOLIM VAS

pre 14 godina

Gospodine Dušane Vujoševiću,oterajte već jednom ovog Robertsa,ako mislite da i dalje budemo sila,pa on je čovek najgori stranac u istoriji Partizana,ja ga ne bih pustio da igra ni u Mladom Radniku (koji je inače u zadnjoj ligi).

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

Gaja

pre 14 godina

Steta sto smo izgubili imali smo stvar u svojim rukama, ali kao da nismo hteli pobedu!Zakomplikovali smo situaciju skroz sebi, ali mislim da i dalje imamo dobre sanse za prolaz dalje!Dobijamo litvance i Efes bi mogao da izgubi od Grka!

Neko

pre 14 godina

Miki sine, mi smo tu evroligu osvojili. Sta je to KKSS uradila? Osim onog uleb kupa iz kamenog doba. Tako da mi i jesmo bolji, svidelo se to tebi ili ne. Vi ne mozete ni da prismrdite evroligi. Tako da....

PARTIZAN je ŠAMPION

pre 14 godina

joj šta se ovi zvezdaši javljaju

p.s.Marić opet MVP

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=136981

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Musavi,obrni-okreni za vas smo i dalje nindže!

Idemo momci,situacija je i suviše smešna sobzirom šta smo sve zajedno prolazili...Možemo mi to!!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Neverovatno! Užasno sam se iznervirao! Utakmicu je definitivno izgubio Roberts. Nedopustivo je šutirati 0/2 kada se odlučuje pobednik. Bruka i sramota,ništa više. Izgubili smo od Orleana a sve nam je islo na ruku-Unikaha dobila,Oly dobio...Sve pohvale za Strahinju Miloševića. Biće teško do kraja...

cb

pre 14 godina

Svi su usli u utakmicu po onoj nasoj "lako cemo", a takvi su bili i komentari na B92 i Blic sajtu pred tekmu. Ovaj Roberts nas je upropastio, skroz je podbacio, bravo za Strahinju.
Dzaba sto je Unikaha pobedila, kada mi ne znamo da iskoristimo svoje sanse. Mislim da je najveci propust ovde bila motivacija, i nista drugo.
Sta je tu je, sada su sanse jako male, ali ja i dalje podrzavam mog Partizana, napred momci, samo jako i bice sve OK.

Sasa

pre 14 godina

Potcenili smo protivnika, i to je glavni uzrok poraza. Roberts ne zasluzuje da igra za Partizan, nije to samo zbog vecerasnje utakmice. Covek jednostavno nema potreban kvalitet za Evroligu. Vrlo tesko cemo do F16, zavisimo od drugih pod uslovom da pobedimo Ritas a izgubimo od Olyja: 9.kolo: Efes-Oly i Par-Rit 10.kolo: Oly-Par, Rit-Uni i Orl-Efes. Dakle, Partizanu "treba" jedan poraz Efesa ili oba Ritasa, jedino ako ne pobedimo Litvance sa +23.

LoBe_djuice150

pre 14 godina

Steta sto smo propustili ovakvu priliku. Ali sledece kolo cemo obezbijediti prolaz u TOP16 sigurno mislim da cemo da razbijemo Litvance, a EFES nema sanse protiv Oly pa cak ni kuci!!!

mikicons

pre 14 godina

Daleko od toga da je Orlean losa ekipa, ali sto bas mi moramo uvek da gubimo od fenjerasa, Brose basket pre neku godinu, pa sada i Orlean.
U principu, i ovako i onako nam treba pobeda protiv Lietvosa, ali da smo dobili veceras i uz pobedu u sledecem kolu, bili bi sigurno treci u grupi.
Sto se igre tice, po meni glavni krivci za poraz su McCaleb i Roberts. Bo je 2. i 3. cetvrtinu odigrao katastrofalno, neorganizovan napad, gomila izgubljenih lopti i jos vise losih pasova koji su Francuzi sekli i poentirali iz kontre. Popravio je utisak u poslednjoj cetvrtini, ali je i on promasio dva puta po jedan penal pre nego sto je Roberts masio odlucujuca dva (ukupno 5 od 9), sto kao jedan plej ne bi smeo sebi da dopusti. Roberts, osim dve trojke, potpuno beskoristan u napadu - sut za dva 0 od 7. Kad god se zavuce pod kos, pisi propalo. Ako bilo ko stane ispred njega niti je u stanju da polozi jednom rukom, niti da se digne i zakuca, samo se nesto izvija i obavezno izgubi loptu. Ovaj put je podbacio i u skokovima - samo jedan odbrambeni. Uz sve to je imao minutazu kao Veseli i Djekic zajedno - veceras potpuno nesazluzeno. Da ne spominjem i onaj promasen zicer na +3 i oko 2 minuta do kraja.
Necu da ispadne da solim pamet Duletu, posto on najbolje zna sta radi, ali koliko god je takticki pogodio protiv Efesa, ovoga puta ima i njegove krivice. Kada smo bili u najvecem naletu u poslednjoj cetvrtini, vadi Milosevica i Rasica, koji su bili najzasluzniji za preokret, jer su podigli tenziju i u napadu i u odbrani, pogotovo Strahinja. Sa druge strane, osim vec pomenute prevelike minutaze Robertsa, u 2. i 3. cetvrtini je mrcvario McCaleba koji je bio u kontraritmu i gubio jednu loptu za drugom.
Uprkos svemu, jos uvek imamo dobre sanse za prolaz, a igraju nam cetiri varijante:
1. Da dobijemo obe utakmice do kraja.
2. Pobedimo Lietvos sa + 23 ili vise, Efes dobija i Olimpijakos i Orlean, Lietvos dobija Unikahu u poslednjem kolu kuci i u trouglu, Lietvos ispada.
3. Dobijamo Lietvos sa bilo kojom razlikom, a Efes gubi barem jednu od preostale dve utakmice ili Lietvos gubi kuci od Unikahe.
4. Gubimo od Lietvosa, Efes gubi preostale dve utakmice.
Obzirom na dosadasnje rezultate u grupi, sve je moguce i nista nije nemoguce.
Idemo dalje, pa sta bude.
Puno pozdrava svim iskrenim ljubiteljima sporta.

Predo

pre 14 godina

Vecina nas je ocekivala prije takmicenja da ce Partizan u Evroligi imati skor, poput ovog, koji ima ovaj Orlean, koji sigurno ima vise novca od Partizana. Ovo je veliki uspjeh tima, koji ima samo jednog vrhunskog igraca, nema klasicnog lidera na terenu.

srpska posla

pre 14 godina

Pobedili Olimpijakos, Unikahu, Efes Pilsen i dobili ovde prvu cetvrtinu 27:20... a onda im neko prenese kako su u Istambulu Spanci upravo porazili Turke. Zadnjih mesec dana igraci su znali da im za plasman u TOP-16 trebaju samo pobede, a sada im se najednom ukazalo ono nase cuveno "LAKO CEMO"... i kako to obicno biva...

marko

pre 14 godina

Sramota bre, na kraju da izgubimo utakmicu, mada ni pre toga nismo bas sjajno igrali, ali da je roberts ubacio barem jedno slobodno, moli bismo da izvucemo, ovako, sad moramo da pobedimo i lijetuvos i olimpijakos, sto je nerealno. Ali BOG je uz nas. NUSKNVP

Kaktus

pre 14 godina

Bravo Orlean! Prvi put sam navijao protiv Partizana u nekoj medjunarodnoj utakmici, bas onako, od srca. Razlog: zajednicko skandiranje huligana sa tribina i terena Brankici, posle prosle pobede! Prezir, nego sta!

MOLIM VAS

pre 14 godina

Gospodine Dušane Vujoševiću,oterajte već jednom ovog Robertsa,ako mislite da i dalje budemo sila,pa on je čovek najgori stranac u istoriji Partizana,ja ga ne bih pustio da igra ni u Mladom Radniku (koji je inače u zadnjoj ligi).

mikicons

pre 14 godina

Daleko od toga da je Orlean losa ekipa, ali sto bas mi moramo uvek da gubimo od fenjerasa, Brose basket pre neku godinu, pa sada i Orlean.
U principu, i ovako i onako nam treba pobeda protiv Lietvosa, ali da smo dobili veceras i uz pobedu u sledecem kolu, bili bi sigurno treci u grupi.
Sto se igre tice, po meni glavni krivci za poraz su McCaleb i Roberts. Bo je 2. i 3. cetvrtinu odigrao katastrofalno, neorganizovan napad, gomila izgubljenih lopti i jos vise losih pasova koji su Francuzi sekli i poentirali iz kontre. Popravio je utisak u poslednjoj cetvrtini, ali je i on promasio dva puta po jedan penal pre nego sto je Roberts masio odlucujuca dva (ukupno 5 od 9), sto kao jedan plej ne bi smeo sebi da dopusti. Roberts, osim dve trojke, potpuno beskoristan u napadu - sut za dva 0 od 7. Kad god se zavuce pod kos, pisi propalo. Ako bilo ko stane ispred njega niti je u stanju da polozi jednom rukom, niti da se digne i zakuca, samo se nesto izvija i obavezno izgubi loptu. Ovaj put je podbacio i u skokovima - samo jedan odbrambeni. Uz sve to je imao minutazu kao Veseli i Djekic zajedno - veceras potpuno nesazluzeno. Da ne spominjem i onaj promasen zicer na +3 i oko 2 minuta do kraja.
Necu da ispadne da solim pamet Duletu, posto on najbolje zna sta radi, ali koliko god je takticki pogodio protiv Efesa, ovoga puta ima i njegove krivice. Kada smo bili u najvecem naletu u poslednjoj cetvrtini, vadi Milosevica i Rasica, koji su bili najzasluzniji za preokret, jer su podigli tenziju i u napadu i u odbrani, pogotovo Strahinja. Sa druge strane, osim vec pomenute prevelike minutaze Robertsa, u 2. i 3. cetvrtini je mrcvario McCaleba koji je bio u kontraritmu i gubio jednu loptu za drugom.
Uprkos svemu, jos uvek imamo dobre sanse za prolaz, a igraju nam cetiri varijante:
1. Da dobijemo obe utakmice do kraja.
2. Pobedimo Lietvos sa + 23 ili vise, Efes dobija i Olimpijakos i Orlean, Lietvos dobija Unikahu u poslednjem kolu kuci i u trouglu, Lietvos ispada.
3. Dobijamo Lietvos sa bilo kojom razlikom, a Efes gubi barem jednu od preostale dve utakmice ili Lietvos gubi kuci od Unikahe.
4. Gubimo od Lietvosa, Efes gubi preostale dve utakmice.
Obzirom na dosadasnje rezultate u grupi, sve je moguce i nista nije nemoguce.
Idemo dalje, pa sta bude.
Puno pozdrava svim iskrenim ljubiteljima sporta.

Milan

pre 14 godina

Steta za poraz, ali dobro, nakon povoljnih vesti iz Turske i Litvanije, ne tako bitan poraz. Sledece kolo najbitnije, pobediti Litvance i cekati pobedu Olimpijakosa nad Efesom i to je to top 16!

Braindead

pre 14 godina

Vise je opcija za prolazak u 16.

1. Pobjeda kuci od 20ak razlike protiv Litvanaca - nemoguce
2. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i na strani protiv Grka - tesko izvodljivo
3. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i poraz jedan poraz efesa u dva kola ili jos jedan poraz litvanaca (u poslednjem kolu) - moguce i nadam se tome.

Steta je sto zbog ovog poraza zavisimo od rezultata drugih. Tim je objektivno limitiran, ali jako borben i treba im dati svu podrsku.

PARTIZAN!

Btw, bice jako smijesno citati komentare navijaca zvezde. Daj, pratite svoj klub :)

Predo

pre 14 godina

Vecina nas je ocekivala prije takmicenja da ce Partizan u Evroligi imati skor, poput ovog, koji ima ovaj Orlean, koji sigurno ima vise novca od Partizana. Ovo je veliki uspjeh tima, koji ima samo jednog vrhunskog igraca, nema klasicnog lidera na terenu.

cb

pre 14 godina

Svi su usli u utakmicu po onoj nasoj "lako cemo", a takvi su bili i komentari na B92 i Blic sajtu pred tekmu. Ovaj Roberts nas je upropastio, skroz je podbacio, bravo za Strahinju.
Dzaba sto je Unikaha pobedila, kada mi ne znamo da iskoristimo svoje sanse. Mislim da je najveci propust ovde bila motivacija, i nista drugo.
Sta je tu je, sada su sanse jako male, ali ja i dalje podrzavam mog Partizana, napred momci, samo jako i bice sve OK.

New ORLEANs

pre 14 godina

Zasluzena pobeda 10 tima francuske lige. Znaci, Grcka braca ce u poslednjem kolu da im zapecate sudbinu. I naravno, onaj transparent dug 40 metara na tribini sa Olimpiakosovim navijacima. Svako jutro svaki dan, uvek hladan Orlean.

srpska posla

pre 14 godina

Pobedili Olimpijakos, Unikahu, Efes Pilsen i dobili ovde prvu cetvrtinu 27:20... a onda im neko prenese kako su u Istambulu Spanci upravo porazili Turke. Zadnjih mesec dana igraci su znali da im za plasman u TOP-16 trebaju samo pobede, a sada im se najednom ukazalo ono nase cuveno "LAKO CEMO"... i kako to obicno biva...

Iggy Pop

pre 14 godina

Ceo dan sam imao osećaj . Najverovatnije smo prokockali TOP 16 . Voleo bih da grešim .Jedna kritika Duletu - Strahinju kao retko kada krene , a on ga odmori. A u situaciji kada ima veoma malo raspoloženih igrača ,to nas je , možda i koštalo .

Babin_zub

pre 14 godina

"Sutra ce svanuti sunce i tako svaki dan, eh moji grobari ponizi vas strasni Orlean!
(Prognoza, 17. decembar 2009 23:23)"

Chemu likovanje?Za razliku od fudbalskog,kosarkaski klub zasluzuje svako postovanje zbog prikazane borbenosti proteklih godina po evropi.Steta je sto nisu iskoristili sansu,svaka ostala rec je suvisna.

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Musavi,obrni-okreni za vas smo i dalje nindže!

Idemo momci,situacija je i suviše smešna sobzirom šta smo sve zajedno prolazili...Možemo mi to!!

mislite o tome

pre 14 godina

Vidim komentarišu zlobno iz komšijskog tabora. Samo da vam kažem da je Partizan jedini srpski klub i u basketu i u fudbalu koji nastupa u Evropi. Kako tako ali nastupa. I tako je iz godine u godinu. Često sam u kontaktu sa klincima iz cele Evrope, pa kad kažem odakle sam, oni kao iz topa: Partizan - sa akcentom na ono prvo a, a za zvezdu nisu maltene ni čuli...kao jesu čuli, 'al nisu me baš uverili u to. Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...

SRB-IN

pre 14 godina

Pocetkom druge cetvrtine, Duletu je iznenada opao pritisak i usled toga, on je zaspao.
Igraci su bili zbunjeni jer nije imao ko da se dernja na njih, pa su mogli do mile volje da se izivljavaju...ovakav rezultat je bio neminovan

Nikola Beograd

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh da je usao onaj Maricev sut!!!
Nema veze, ima jos da se igra. Momcima hvala na jos jednoj utakmici u kojoj su ginuli za nas grb i za nase boje, iako nisu bili sjajni.
Jos jednom, hvala vam legende sto postojite

Neko

pre 14 godina

Miki sine, mi smo tu evroligu osvojili. Sta je to KKSS uradila? Osim onog uleb kupa iz kamenog doba. Tako da mi i jesmo bolji, svidelo se to tebi ili ne. Vi ne mozete ni da prismrdite evroligi. Tako da....

Dule14

pre 14 godina

Svi pljuju Robertsa i to nikako nije u redu. Covek je dao dve trojke zahvaljujuci kojim smo se uopste i nadali pobedi. Sto niko nije pljuvao Tepica kad je prosle sezone skoro svaki zadnji napad za pobedu promasivao? Niko nije ni ocekivao ovakav skor partizana vec vise kao orleana a0kao i obicno mi srpski pljujemn zbog ovog poraza! Napred Partizan, idemo dalje!!!

duli

pre 14 godina

Samo napred, sve je u nasim rukama! Idemo dalje sigurno!
PS Zasto zvezdasi upadaju na stranicu gde se radi o partizanu? Ne mogu da verujem da jedva cekaju da partizan izgubi i da komentarisu. Kako li je njima to samo oni znaju...

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Neverovatno! Užasno sam se iznervirao! Utakmicu je definitivno izgubio Roberts. Nedopustivo je šutirati 0/2 kada se odlučuje pobednik. Bruka i sramota,ništa više. Izgubili smo od Orleana a sve nam je islo na ruku-Unikaha dobila,Oly dobio...Sve pohvale za Strahinju Miloševića. Biće teško do kraja...

PARTIZAN je ŠAMPION

pre 14 godina

joj šta se ovi zvezdaši javljaju

p.s.Marić opet MVP

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=136981

Boki

pre 14 godina

katastrofa smo odigrali... ovo nam je najgori mec ove sezone :-( jos mi je onaj trener Orleana tako isao na zivce... uhhh... daj Boze da dobijemo Lietuvos i da Lietuvos izgubi od Unikahe u zadnjem kolu... svejedno ipak je PARTIZAN SHAMPION! :-)

jan zg

pre 14 godina

Ljudi ovo je sport. Ne može nitko non-stop pružati svoj maximum. K tome svake godine prodavati najbolje igrače a konstantno pobjeđivati. Uostalom nema mjesta defetizmu dok se ima šanse proći dalje. KK Partizan ide dalje a da i ne prođe nije smak svijeta.

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.

Mrcha

pre 14 godina

pa kako vas nije sramota da pljujete robertsa??? a one dve trojke sto je dao za prikljucak i banana za prekid serije na -13 ??? pa nije mi jasno kako mozete tako nesto da zaboravite!

i drugo: da malo pratite situaciju u grupi, videli bi da ako pobedimo lijetuvos pa i pola kosa- oni moraju da dobiju posle kuci unikahu za prolaz(aj nek mi kaze neko da unikaha nece biti rasterecena!!!) ok da kazemo da ce dobiti to...
a sta ce efes sa olimpijakosom??
imamo sanse, samo do kuci pobedimo a za to su naravno ogromne sanse! mnogo nam znace porazi efesa i lijetuvosa iz ovog kola
NAPRED PARTIZAN verujemo u vas

Roberts se kleo...

pre 14 godina

Da podsetim-Orlean je u Francuskoj ispod Solea,a ismevali ste nas poraz od njih pre 2 dana!!!
pa sta je onda ovo, osim jos veca bruka, jer Orleanu je ovo prva pobeda u EL!!!
Eto vam Robertsa, mi nas skart saljemo vama za velike pare...

Aleks Marić ZMAJ

pre 14 godina

Šta reći osim zaslužena pobeda Orleana, ipak smo promašili previše bacanja.Svaka čast grobarima koji su bili u Francuskoj

Dule14

pre 14 godina

A za one koji kazu da je orlean deseti u francuskoj,evo podsetnika : UNICAJA je 3. u spaniji, OLIMPIAKOS je drugi u grckoj a EFES je spnnzor evrolige,hvala!

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

ZEMUN

pre 14 godina

Da sam nivijac Zvezde zaista bi me bilo sramota da se javljam na vesti o Partizanovim kosarkaskim utakmicama,ipak smo mi za vas veliki PARTIZAN i vi to znate.

VlaD

pre 14 godina

Roberts zeznuo - Maric MVP kola sa 29 poena, drugi Rakocevic sa 27!

Sada se vidi da nam nedostaje jos jedna 4-ka u rotaciji. Ne moze svako da odigra svaku utakmicu jako dobro. Ovo nije bilo Robertsovo vece... Bice i dobrih, ali na zalost danas ne. Steta, veceras bi nam jako koristio Rakocevic, da ga nisu oterali onako bez veze. Vesely je isto sve manje upotrebljiv! Nadam se da ce ga Vujosevic na vreme iscupati iz te "apatije", te da ce ga ovaj uveriti da je nepotrebno da se toliko dugo tokom utakmice "hladi" na klupi... Bice bolje! Uz malo srce, idemo dalje... Pozz

Junglezburn

pre 14 godina

Roberts, L. 27:18 min, index -3 Milošević, S. 15:58 min, index 9
Eto zašto smo izgubili...

Samo malo zapažanje... Idemo u Top 16!

Zemun

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere
(empty, 17. decembar 2009 23:28) Ritas dobije Unukahu je realnost?Prognoziram da Litvanci gube obe do kraja,Partizan ide dalje.

zi

pre 14 godina

Partizan ide u top 16 pa makar i kao 4ti u grupi, a vi kako te? pucate od nekih Soleta koje je bre to takmicenje, Lilijana Ronketi?
(Sone, 17. decembar 2009 23:53)


Prvo,kaze se Solea,a ne Soleta.A drugo,Sole je ove godine tri puta bolja ekipa od Orleana.

jvstaljin

pre 14 godina

Dule, posle svakog treninga ostavi celu ekipu da vezba slobodna bacanja... Ako je mogao Sekil O'Nil onda mogu svi (i spusti malo Robertsa na zemlju). Ajmo sad protiv Litvanaca srce na teren kao i uvek a sa tribina cete imati podrsku, kao i uvek. I na kraju - idemo po pobedu u Atinu. Grobari s'tobom sve do pobede ! ! !

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта да се ради,идемо даље,свака част момцима,борили су се.Најважније да наши ривали нису победили тј. можемо да одлучујемо о својој судбини.ПРОЛАЗИМО ДАЉЕ!!!

mare PFC

pre 14 godina

da nije neko primetio,da je sudija litvanc i da navija za rytas 3 lopte nam je uzeo bez razloga.Zasto,dokle vise?????????????????????????????????????????????

Sasa

pre 14 godina

Potcenili smo protivnika, i to je glavni uzrok poraza. Roberts ne zasluzuje da igra za Partizan, nije to samo zbog vecerasnje utakmice. Covek jednostavno nema potreban kvalitet za Evroligu. Vrlo tesko cemo do F16, zavisimo od drugih pod uslovom da pobedimo Ritas a izgubimo od Olyja: 9.kolo: Efes-Oly i Par-Rit 10.kolo: Oly-Par, Rit-Uni i Orl-Efes. Dakle, Partizanu "treba" jedan poraz Efesa ili oba Ritasa, jedino ako ne pobedimo Litvance sa +23.

Nananan

pre 14 godina

Dajte ljudi nije ovaj poraz toliko strasan, dovoljno je da dobijemo Rytas i Olimpijakos u gostima Efes, sto je sasvim realno...Tako da idemo dalje GROBARI!!!!!

Queen++

pre 14 godina

Jedna mala nada za Grobare:
Ako u sledećem kolu Partizan pobedi Lijetuvos Ritas a Efes izgubi od Olimpijakosa, prolazi dalje. Tabela 9. kola Evrolige bi izgledala ovako:
1. Olimpijakos 7-2
2. Unikaha 7-2
3. Partizan 5-4
4. Lijetuvos Ritas 4-5
5. Efes Pilsen 3-6
6. Orlean 1-8
Ovo je moje mišljenje. Ako neko misli drugačije, neka napiše svoje mišljenje.

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

cestitke Duletu Vujosevicu na ekipi koju je spremio za ovu godinu...potpuno mi je nejasno kako je uspeo da jednu takvu ekipu ukomponuje u celinu...
I nemojte da prozivate Milosevica,Robertsa,Vranesa niti bilo koga....Zna dobar majstor sta radi....Ovaj poraz je posledica sitnih okolnosti....koje su bile na strani Partizana protiv Efesa...navijam da ne prodjete,ali skidam kapu pred velikim majstorom Vujosevicem....

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

Oui

pre 14 godina

Tradicionalno neugodni Francuzi!
Asvel, Ortez, Orlean... svi se raduju kad izvuku Francuze osim Partizana.
(Parlez-vous français?, 17. decembar 2009 23:34)
...Le Man.

Pearl Jam

pre 14 godina

Navijač sam Cibone i divim se Partizanu kako svake sezone usprkos brojnoj prodaji igrača ima respektabilnu ekipu za euroligu. Jučerašnju tekmu sam gledao na netu i falilo je malo za pobjedu. Vjerujem da će se Partizan plasirati dalje, po kvaliteti i igri to i zaslužuju. Kad se uzme u obzir koliko košta Efesov tim, a koliko Partizanov, onda se vidi koliko je Partizan dobar. Pozdrav iz Hrvatske!

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Posle onog neverovatnog prodora McCaleba i asistencije Robertsu,mislio sam da je zakucao,a ono dva slobodna,i bar jedno da je dao. Odlicno su svi igrali ali su nas slobodna bacanja unistila. Sudije retko korektne,sta ces,maler.Sad treba razbiti Lijetvas sa preko 22 poena,znaci izgibija i ludilo od prvog minuta.

eh tako to bude

pre 14 godina

Najvise me i plasila ova utakmica, i bas kada nam je sve islo na ruku mi izgubimo... :(
Za moj ukus veceras su najlosiji bili Bo (dzaba mu sve ukradene lopte kad toliko i izgubi istih), Roberts( ona bacanja na kraju HAOS) i Kecman.... Ne kazem da su ostali bili ekstra nego manje losi. Ali sta je tu je i ovo ucinjeno je uspeh, ali ipak glavu gore i da damo sve od sebe da u naredne dve utakmice obezbedimo prolaz u top16. SRECNO CRNO-BELI, zajedno do top16 uz dobro izvodjenje slobodnih bacanja :))))))))))))))))))))))))

empty

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere

Gaja

pre 14 godina

Steta sto smo izgubili imali smo stvar u svojim rukama, ali kao da nismo hteli pobedu!Zakomplikovali smo situaciju skroz sebi, ali mislim da i dalje imamo dobre sanse za prolaz dalje!Dobijamo litvance i Efes bi mogao da izgubi od Grka!

marko

pre 14 godina

Sramota bre, na kraju da izgubimo utakmicu, mada ni pre toga nismo bas sjajno igrali, ali da je roberts ubacio barem jedno slobodno, moli bismo da izvucemo, ovako, sad moramo da pobedimo i lijetuvos i olimpijakos, sto je nerealno. Ali BOG je uz nas. NUSKNVP

_em ti nas mentalitet!

pre 14 godina

nadam se da ce se u buducnosti pronaci neki lijek za tu gresku u nasim mozgovima da uvijek ali UVIJEK potcjenjujemo rivale

zvezdas

pre 14 godina

Kao i svaki, recimo normalni, navijac Zvezde, navijao sam (vrlo umereno ali ipak navijao) za Partizan kada igra evro ligu. Ali posle onog pevanja Brankici (navijaci i igraci) zelim im da sve, sve izgube i navijam protiv njih. Zato su i izgubili sinoc, zato ce i sve ostale da izgube.

Cvijo

pre 14 godina

I dalje je sve u Partizanovim rukama.. Pobeda u sledecem kolu od 23+ razlike garantuje cetvrto mesto.. Ako pobeda bude sa manjom razlikom, Top 16 nam moze doneti Milos protiv Igora, dan posle..

samo pitam

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.
(Miki Srpski sin, 17. decembar 2009 23:23)

A mi nismo bolji od vas??!!

grobar kumanovos

pre 14 godina

dule je stvarno trener bez premca i ubedljivo najbolji trener kako na ovim prostorima tako i u evropi ali sinocnu utakmicu je upravo izgubio on milosevic je doneo preokret i kad je poveo partizan dule ga je povukao iz igre i ubacio kecmana kojem sinoc nista mu nije polazilo iz ruke i mi smo tad izgubili utakmicu ali nema veze idemo dalje

LoBe_djuice150

pre 14 godina

Steta sto smo propustili ovakvu priliku. Ali sledece kolo cemo obezbijediti prolaz u TOP16 sigurno mislim da cemo da razbijemo Litvance, a EFES nema sanse protiv Oly pa cak ni kuci!!!

mikele

pre 14 godina

Daj bre niste normalni,sta radite.Koliko ste dobro igrali protiv efesa,a sad ovo.Sutra imate trening da vam čuka vrisne,pa vas posle dule oživi sa svojom magijom(zato sto to on moze),i onda jos jedan trening,da vam pređe iz dupeta u glavu,konji jedni.

zna se ko je :)

pre 14 godina

vi ste podcenili protivnika? xaxaxaxaxaxaxa...pa mi kao ne znamo da su i olimpijakos i unikaha bili desetkovani i drasticno oslabljeni...da se neki tim sprema sigurno bi sacuvao marica to je jasno

nz

pre 14 godina

I nazalost opet smo dosli u situaciju da zavisimo od drugih. Olimp i Unikaha moraju da dobiju opet Lijetvos ili Efes u gostima da bismo uz pobedu protiv Lijetvosa bili sigurni za TOP 16. A ovu utakmicu su izgubili na glup nacin. P.S. za one koji se uvek javljaju nakon nasih poraza: i vas je Sole dobio na domacem terenu pa nema potrebe za nekim glupim izjavama.

LosMI

pre 14 godina

Roberts je proveo na parketu oko 27 minuta, 7 poena, 1 skok, index -3.
Promasio je zicer polaganje i 2 slobodna u kljucnim trenucima.
Ovo je kljuc poraza Partizana i to je to.

Velja

pre 14 godina

lJudi sta kukate na Robertsa?kad pogodi za tri poena i kad se bori Roberts je dobar a kad sad promasi bacanje,ne valja..Grobari niste realni!Nije lako igrati u malim dvoranama,one su najakusticnije i najnezgodnije!

Matematika je tu jasna!

pre 14 godina

Ubedljivo najgori igrač Partizana u Evroligi je Vesely! Pogledajte njegovu statistiku:
- Do sada je ukupno dao 16 koševa, a napravio 36 faula (6 puta izašao sa 5 ličnih)!
- Sa svojih 210 cm beleži rekordnih 3 skoka po utakmici
- Kao spoljni igrač šutira bacanja ispod 50% !
- Izgubljenih lopti ima više nego asistencija i osvojenih zajedno!

Felix

pre 14 godina

Ima nesto cudno vezeno za ovu utakmicu . Obicno u 90% slucajeva osecam koju ce izmenu da napravi Vujosevic .

I onda Roberts pocinje da trosi lopte 0/2 za 3 , 0/7 za dva i 1/4 za 1 ( naravno posle 0/9 dve trojke ) + 4 izgubljene lopte a Dule ga forsira 27 min.

Stvarno mi nije jasno , Milosevic konacno dobro ali samo 15 min . Rashic 12 min bez greske . Bo 27 min sa 5 izgubljenih lopti .

Roberts na pozajmicu ako udjemo u top 16 . Uzeti nekog igraca iz ispalih timova .400 000 Evrica moze da kupi + Josh jednog centra i krilo. Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede .

Ne moze Maric sam !

RichiPFC

pre 14 godina

Najveci krivac za ovaj poraz je Dule, posle njega jednako su zasluzni Kecman i Roberts. Ocajna igra Kecmana u napadu ( odlican prosle nedelje, doneo je pobedu i hvala mu za to ). Neki ovde pisu da je postigao dve trojke (svaka mu cast za to ) da nije njih bilo ne bi se borili za pobedu, to stoji. Ali sem te dve trojke nista znacajnije nije uradio u napadu. Promasio je dva bacanja i cist zicer pod kosem sa ta cetiri pojena dobili bi utakmicu. Milosevic je odigrao fantasticno, po meni on bi trebao da ima mnogo vecu minutazu i da je odigrao do kraja verovatno bi dobili, ali Dule misli drugacije.....

Loznica

pre 14 godina

Roberts do sinoc bio los, a sinoc je naglo popustio... Bolje forsirati Djekica, pa i kada pogresi bar znamo da je mlad i da nije placen kao gore pomenuti!

pedja

pre 14 godina

Ljudi, da nam je neko davao ovakav skor pre pocetka lige svi bi ga oberucke prihvatili, pa mi nismo ni tim skrpili i u prvom kolu tesko izgubili od Unikahe u BG. Sto se tice prolaza, Oly i Unikaha su ga vec obezbedili, tako da ce Efes kuci dobiti Oly. Inace je Efes vezao 2 poraza, sigurno je da su debelo iskritikovani i da ce im visoke premije biti motiv da dobiju Oly i u zadnjem kolu Orlean u F.Imace 5:5. Ritas gubi u BG (sa manje od -22 sto je realno)i u zadnjem kolu docekuje Unikahu koja ce pre toga dobiti Orlean kuci i uci u zadnje kolo rasterecena sa 7:2. Ritas ce to verovatno dobiti i imati 5:5 kao i mi (tesko je ocekivati da dobijemo Oly u Atini). Stvara se trougao i mi ne idemo. Ako nam zvezde budu naklonjene pa da Unikaha dobije Ritas u zadnjem kolu. Daj Boze. Sve u svemu moramo biti zadovoljni dosadasnjim ucinkom. U nasem slucaju "mnogo muzike za malo para". Pa gde to ima. Napred Partizan !!!

Ryjeef

pre 14 godina

KAko je izgledalo na pocetku sezone sada je odlicno!Glavu gore momci,samo napred!Bice bolje,mora da bude!
Roberts sinoc losije odigrao,dogadja se.
Zao mi je sto Veseli nekako slabo igra cele sezone,a to je prilika da Strahinja pokaze sta zna i da nije dzabe u Partizanu..
Ako gledate redovno utakmice PArtizana sigurno ste zapazili da takticke zamisli Dr Duleta osim Bozica cesto Strahinja kad je na terenu iznosi igracima,znaci Dule mu veruje.Dule zna sta je anjbolje za ekipu,i zasto je poslao Strahinju na klupu itd...
Samo hrabro napred!!!

strucnjak

pre 14 godina

Veceras je Bozic igrao previse, skoro 27 minuta - kao Rasic i Strahinja zajedno. Bozic odlican u odbrani u napadu spor i neupotrebljiv. Da ne spominjem da bi Rakocevic, koga su nicim izazvano otpustili, na onu asistenciju McCaleba razvalio kos sve sa tablom! Zato polovni Roberts mora da igra ceo mec iako sutira iz igre 0-7

veljko

pre 14 godina

Izgubuli smo jer se Sava nije nista pitao.....
Sto ga niste doveli za strucnog komentatora ?
On se razume i u kosarku, kao i u racunovodstvo, finansije, dobar je pregovarac, ma sila jedna...
Eh da mozemo da ga kloniramo, pa i ciganima jednog da posaljemo, posto vidim u komentarima je puno onih - "veliki sam zvezdas, ali mislim da bi za Partizan bilo dobro resenje da dodje Sava" !
E bas vam hvala sto brinete...

Che

pre 14 godina

Spustio vas Orlean na zemlju...:)))) Zvezdina skola naucila Robertsa da promasi slobodna bacanja...:))) Kada sam citao komentare posle utakmice sa Soleom...nisam mogao da odolim i da ne napisem koje slovo ovde...:))) Zvezda mi je sve...Zvezda zivot je!!!! Milko Bjelica za top 16....kraj za sanjare....i golobrade...:))))

nije sramota uzeti time out kad voda udje u usi

pre 14 godina

Slab skok, slabo izvodjenje bacanja, mnogo izgubljenih lopti, ali i lose vodjenje tekme!
Veseli umesto Milosevica!?
Dozvoljen preokret bez tajm auta da se isti presece!
Prevelika minutaza indisponiranom Robertsu!

Gabon

pre 14 godina

Malo je nedostajalo za pobedu ali da je stvarno pobedio to bi bilo slavljeno kao pobeda-exclusive umesto da se shvati da svi igraju i da ne poklanjaju već da treba da se igra i navija sportski do kraja i uvek.

Nino

pre 14 godina

Ako se ne varam imenadžer Zvezde je Robertsa vijao po aerodromu da ga nagovori da sačeka platu!
Bojim se da će posle Božića ispariti sa kartom u jednom pravcu!

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Pa protiv koga, nego protiv nas!:) Iako smo odigrali samo cetvrtinu i po dobro mogli smo do pobede, ali bacanja bacanja bacanja. Mozda, je Dule video naslov na netu u pauzi i svesno izgubio da se ne bi pravila zavera tipa, Omar Kuk je crnogorac pa nam pomogao! :)

...ostalo su sitnice

pre 14 godina

....Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...
(mislite o tome, 18. decembar 2009 00:06)

Čuj, nije Bari...

Kaktus

pre 14 godina

Bravo Orlean! Prvi put sam navijao protiv Partizana u nekoj medjunarodnoj utakmici, bas onako, od srca. Razlog: zajednicko skandiranje huligana sa tribina i terena Brankici, posle prosle pobede! Prezir, nego sta!

New ORLEANs

pre 14 godina

Zasluzena pobeda 10 tima francuske lige. Znaci, Grcka braca ce u poslednjem kolu da im zapecate sudbinu. I naravno, onaj transparent dug 40 metara na tribini sa Olimpiakosovim navijacima. Svako jutro svaki dan, uvek hladan Orlean.

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.

MOLIM VAS

pre 14 godina

Gospodine Dušane Vujoševiću,oterajte već jednom ovog Robertsa,ako mislite da i dalje budemo sila,pa on je čovek najgori stranac u istoriji Partizana,ja ga ne bih pustio da igra ni u Mladom Radniku (koji je inače u zadnjoj ligi).

zi

pre 14 godina

Partizan ide u top 16 pa makar i kao 4ti u grupi, a vi kako te? pucate od nekih Soleta koje je bre to takmicenje, Lilijana Ronketi?
(Sone, 17. decembar 2009 23:53)


Prvo,kaze se Solea,a ne Soleta.A drugo,Sole je ove godine tri puta bolja ekipa od Orleana.

zvezdas

pre 14 godina

Kao i svaki, recimo normalni, navijac Zvezde, navijao sam (vrlo umereno ali ipak navijao) za Partizan kada igra evro ligu. Ali posle onog pevanja Brankici (navijaci i igraci) zelim im da sve, sve izgube i navijam protiv njih. Zato su i izgubili sinoc, zato ce i sve ostale da izgube.

marko

pre 14 godina

Sramota bre, na kraju da izgubimo utakmicu, mada ni pre toga nismo bas sjajno igrali, ali da je roberts ubacio barem jedno slobodno, moli bismo da izvucemo, ovako, sad moramo da pobedimo i lijetuvos i olimpijakos, sto je nerealno. Ali BOG je uz nas. NUSKNVP

zna se ko je :)

pre 14 godina

vi ste podcenili protivnika? xaxaxaxaxaxaxa...pa mi kao ne znamo da su i olimpijakos i unikaha bili desetkovani i drasticno oslabljeni...da se neki tim sprema sigurno bi sacuvao marica to je jasno

Roberts se kleo...

pre 14 godina

Da podsetim-Orlean je u Francuskoj ispod Solea,a ismevali ste nas poraz od njih pre 2 dana!!!
pa sta je onda ovo, osim jos veca bruka, jer Orleanu je ovo prva pobeda u EL!!!
Eto vam Robertsa, mi nas skart saljemo vama za velike pare...

empty

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere

mislite o tome

pre 14 godina

Vidim komentarišu zlobno iz komšijskog tabora. Samo da vam kažem da je Partizan jedini srpski klub i u basketu i u fudbalu koji nastupa u Evropi. Kako tako ali nastupa. I tako je iz godine u godinu. Često sam u kontaktu sa klincima iz cele Evrope, pa kad kažem odakle sam, oni kao iz topa: Partizan - sa akcentom na ono prvo a, a za zvezdu nisu maltene ni čuli...kao jesu čuli, 'al nisu me baš uverili u to. Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...

Che

pre 14 godina

Spustio vas Orlean na zemlju...:)))) Zvezdina skola naucila Robertsa da promasi slobodna bacanja...:))) Kada sam citao komentare posle utakmice sa Soleom...nisam mogao da odolim i da ne napisem koje slovo ovde...:))) Zvezda mi je sve...Zvezda zivot je!!!! Milko Bjelica za top 16....kraj za sanjare....i golobrade...:))))

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

cestitke Duletu Vujosevicu na ekipi koju je spremio za ovu godinu...potpuno mi je nejasno kako je uspeo da jednu takvu ekipu ukomponuje u celinu...
I nemojte da prozivate Milosevica,Robertsa,Vranesa niti bilo koga....Zna dobar majstor sta radi....Ovaj poraz je posledica sitnih okolnosti....koje su bile na strani Partizana protiv Efesa...navijam da ne prodjete,ali skidam kapu pred velikim majstorom Vujosevicem....

Boki

pre 14 godina

katastrofa smo odigrali... ovo nam je najgori mec ove sezone :-( jos mi je onaj trener Orleana tako isao na zivce... uhhh... daj Boze da dobijemo Lietuvos i da Lietuvos izgubi od Unikahe u zadnjem kolu... svejedno ipak je PARTIZAN SHAMPION! :-)

veljko

pre 14 godina

Izgubuli smo jer se Sava nije nista pitao.....
Sto ga niste doveli za strucnog komentatora ?
On se razume i u kosarku, kao i u racunovodstvo, finansije, dobar je pregovarac, ma sila jedna...
Eh da mozemo da ga kloniramo, pa i ciganima jednog da posaljemo, posto vidim u komentarima je puno onih - "veliki sam zvezdas, ali mislim da bi za Partizan bilo dobro resenje da dodje Sava" !
E bas vam hvala sto brinete...

Iggy Pop

pre 14 godina

Ceo dan sam imao osećaj . Najverovatnije smo prokockali TOP 16 . Voleo bih da grešim .Jedna kritika Duletu - Strahinju kao retko kada krene , a on ga odmori. A u situaciji kada ima veoma malo raspoloženih igrača ,to nas je , možda i koštalo .

mare PFC

pre 14 godina

da nije neko primetio,da je sudija litvanc i da navija za rytas 3 lopte nam je uzeo bez razloga.Zasto,dokle vise?????????????????????????????????????????????

cb

pre 14 godina

Svi su usli u utakmicu po onoj nasoj "lako cemo", a takvi su bili i komentari na B92 i Blic sajtu pred tekmu. Ovaj Roberts nas je upropastio, skroz je podbacio, bravo za Strahinju.
Dzaba sto je Unikaha pobedila, kada mi ne znamo da iskoristimo svoje sanse. Mislim da je najveci propust ovde bila motivacija, i nista drugo.
Sta je tu je, sada su sanse jako male, ali ja i dalje podrzavam mog Partizana, napred momci, samo jako i bice sve OK.

duli

pre 14 godina

Samo napred, sve je u nasim rukama! Idemo dalje sigurno!
PS Zasto zvezdasi upadaju na stranicu gde se radi o partizanu? Ne mogu da verujem da jedva cekaju da partizan izgubi i da komentarisu. Kako li je njima to samo oni znaju...

ZEMUN

pre 14 godina

Da sam nivijac Zvezde zaista bi me bilo sramota da se javljam na vesti o Partizanovim kosarkaskim utakmicama,ipak smo mi za vas veliki PARTIZAN i vi to znate.

Milan

pre 14 godina

Steta za poraz, ali dobro, nakon povoljnih vesti iz Turske i Litvanije, ne tako bitan poraz. Sledece kolo najbitnije, pobediti Litvance i cekati pobedu Olimpijakosa nad Efesom i to je to top 16!

Braindead

pre 14 godina

Vise je opcija za prolazak u 16.

1. Pobjeda kuci od 20ak razlike protiv Litvanaca - nemoguce
2. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i na strani protiv Grka - tesko izvodljivo
3. Pobjeda kuci protiv Litvanaca i poraz jedan poraz efesa u dva kola ili jos jedan poraz litvanaca (u poslednjem kolu) - moguce i nadam se tome.

Steta je sto zbog ovog poraza zavisimo od rezultata drugih. Tim je objektivno limitiran, ali jako borben i treba im dati svu podrsku.

PARTIZAN!

Btw, bice jako smijesno citati komentare navijaca zvezde. Daj, pratite svoj klub :)

RichiPFC

pre 14 godina

Najveci krivac za ovaj poraz je Dule, posle njega jednako su zasluzni Kecman i Roberts. Ocajna igra Kecmana u napadu ( odlican prosle nedelje, doneo je pobedu i hvala mu za to ). Neki ovde pisu da je postigao dve trojke (svaka mu cast za to ) da nije njih bilo ne bi se borili za pobedu, to stoji. Ali sem te dve trojke nista znacajnije nije uradio u napadu. Promasio je dva bacanja i cist zicer pod kosem sa ta cetiri pojena dobili bi utakmicu. Milosevic je odigrao fantasticno, po meni on bi trebao da ima mnogo vecu minutazu i da je odigrao do kraja verovatno bi dobili, ali Dule misli drugacije.....

SRB-IN

pre 14 godina

Pocetkom druge cetvrtine, Duletu je iznenada opao pritisak i usled toga, on je zaspao.
Igraci su bili zbunjeni jer nije imao ko da se dernja na njih, pa su mogli do mile volje da se izivljavaju...ovakav rezultat je bio neminovan

Dule14

pre 14 godina

A za one koji kazu da je orlean deseti u francuskoj,evo podsetnika : UNICAJA je 3. u spaniji, OLIMPIAKOS je drugi u grckoj a EFES je spnnzor evrolige,hvala!

Predo

pre 14 godina

Vecina nas je ocekivala prije takmicenja da ce Partizan u Evroligi imati skor, poput ovog, koji ima ovaj Orlean, koji sigurno ima vise novca od Partizana. Ovo je veliki uspjeh tima, koji ima samo jednog vrhunskog igraca, nema klasicnog lidera na terenu.

Sasa

pre 14 godina

Potcenili smo protivnika, i to je glavni uzrok poraza. Roberts ne zasluzuje da igra za Partizan, nije to samo zbog vecerasnje utakmice. Covek jednostavno nema potreban kvalitet za Evroligu. Vrlo tesko cemo do F16, zavisimo od drugih pod uslovom da pobedimo Ritas a izgubimo od Olyja: 9.kolo: Efes-Oly i Par-Rit 10.kolo: Oly-Par, Rit-Uni i Orl-Efes. Dakle, Partizanu "treba" jedan poraz Efesa ili oba Ritasa, jedino ako ne pobedimo Litvance sa +23.

Junglezburn

pre 14 godina

Roberts, L. 27:18 min, index -3 Milošević, S. 15:58 min, index 9
Eto zašto smo izgubili...

Samo malo zapažanje... Idemo u Top 16!

Nananan

pre 14 godina

Dajte ljudi nije ovaj poraz toliko strasan, dovoljno je da dobijemo Rytas i Olimpijakos u gostima Efes, sto je sasvim realno...Tako da idemo dalje GROBARI!!!!!

Nino

pre 14 godina

Ako se ne varam imenadžer Zvezde je Robertsa vijao po aerodromu da ga nagovori da sačeka platu!
Bojim se da će posle Božića ispariti sa kartom u jednom pravcu!

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Pa protiv koga, nego protiv nas!:) Iako smo odigrali samo cetvrtinu i po dobro mogli smo do pobede, ali bacanja bacanja bacanja. Mozda, je Dule video naslov na netu u pauzi i svesno izgubio da se ne bi pravila zavera tipa, Omar Kuk je crnogorac pa nam pomogao! :)

AJZAKLIJA

pre 14 godina

Musavi,obrni-okreni za vas smo i dalje nindže!

Idemo momci,situacija je i suviše smešna sobzirom šta smo sve zajedno prolazili...Možemo mi to!!

Neko

pre 14 godina

Miki sine, mi smo tu evroligu osvojili. Sta je to KKSS uradila? Osim onog uleb kupa iz kamenog doba. Tako da mi i jesmo bolji, svidelo se to tebi ili ne. Vi ne mozete ni da prismrdite evroligi. Tako da....

Nikola Beograd

pre 14 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh da je usao onaj Maricev sut!!!
Nema veze, ima jos da se igra. Momcima hvala na jos jednoj utakmici u kojoj su ginuli za nas grb i za nase boje, iako nisu bili sjajni.
Jos jednom, hvala vam legende sto postojite

LoBe_djuice150

pre 14 godina

Steta sto smo propustili ovakvu priliku. Ali sledece kolo cemo obezbijediti prolaz u TOP16 sigurno mislim da cemo da razbijemo Litvance, a EFES nema sanse protiv Oly pa cak ni kuci!!!

nz

pre 14 godina

I nazalost opet smo dosli u situaciju da zavisimo od drugih. Olimp i Unikaha moraju da dobiju opet Lijetvos ili Efes u gostima da bismo uz pobedu protiv Lijetvosa bili sigurni za TOP 16. A ovu utakmicu su izgubili na glup nacin. P.S. za one koji se uvek javljaju nakon nasih poraza: i vas je Sole dobio na domacem terenu pa nema potrebe za nekim glupim izjavama.

samo pitam

pre 14 godina

Prošao juče Plavi autom pored Surčina kada je "Dulova nepobediva četa" poletala.
Pobeda Orleana je rangu vaše nad Šjahtorm, samo Šjahtor nije ništa izgubio, a ni Orlean nije ništa dobio. Ko je onda dvostruki gubitnik?
Nije kompleks,(kompleks imaš od boljih od sebe) al' morao sam da odgovorim na komentar da je Dule prošao autom pored stadiona u vreme utakmice.
(Miki Srpski sin, 17. decembar 2009 23:23)

A mi nismo bolji od vas??!!

_em ti nas mentalitet!

pre 14 godina

nadam se da ce se u buducnosti pronaci neki lijek za tu gresku u nasim mozgovima da uvijek ali UVIJEK potcjenjujemo rivale

Matematika je tu jasna!

pre 14 godina

Ubedljivo najgori igrač Partizana u Evroligi je Vesely! Pogledajte njegovu statistiku:
- Do sada je ukupno dao 16 koševa, a napravio 36 faula (6 puta izašao sa 5 ličnih)!
- Sa svojih 210 cm beleži rekordnih 3 skoka po utakmici
- Kao spoljni igrač šutira bacanja ispod 50% !
- Izgubljenih lopti ima više nego asistencija i osvojenih zajedno!

mikicons

pre 14 godina

Daleko od toga da je Orlean losa ekipa, ali sto bas mi moramo uvek da gubimo od fenjerasa, Brose basket pre neku godinu, pa sada i Orlean.
U principu, i ovako i onako nam treba pobeda protiv Lietvosa, ali da smo dobili veceras i uz pobedu u sledecem kolu, bili bi sigurno treci u grupi.
Sto se igre tice, po meni glavni krivci za poraz su McCaleb i Roberts. Bo je 2. i 3. cetvrtinu odigrao katastrofalno, neorganizovan napad, gomila izgubljenih lopti i jos vise losih pasova koji su Francuzi sekli i poentirali iz kontre. Popravio je utisak u poslednjoj cetvrtini, ali je i on promasio dva puta po jedan penal pre nego sto je Roberts masio odlucujuca dva (ukupno 5 od 9), sto kao jedan plej ne bi smeo sebi da dopusti. Roberts, osim dve trojke, potpuno beskoristan u napadu - sut za dva 0 od 7. Kad god se zavuce pod kos, pisi propalo. Ako bilo ko stane ispred njega niti je u stanju da polozi jednom rukom, niti da se digne i zakuca, samo se nesto izvija i obavezno izgubi loptu. Ovaj put je podbacio i u skokovima - samo jedan odbrambeni. Uz sve to je imao minutazu kao Veseli i Djekic zajedno - veceras potpuno nesazluzeno. Da ne spominjem i onaj promasen zicer na +3 i oko 2 minuta do kraja.
Necu da ispadne da solim pamet Duletu, posto on najbolje zna sta radi, ali koliko god je takticki pogodio protiv Efesa, ovoga puta ima i njegove krivice. Kada smo bili u najvecem naletu u poslednjoj cetvrtini, vadi Milosevica i Rasica, koji su bili najzasluzniji za preokret, jer su podigli tenziju i u napadu i u odbrani, pogotovo Strahinja. Sa druge strane, osim vec pomenute prevelike minutaze Robertsa, u 2. i 3. cetvrtini je mrcvario McCaleba koji je bio u kontraritmu i gubio jednu loptu za drugom.
Uprkos svemu, jos uvek imamo dobre sanse za prolaz, a igraju nam cetiri varijante:
1. Da dobijemo obe utakmice do kraja.
2. Pobedimo Lietvos sa + 23 ili vise, Efes dobija i Olimpijakos i Orlean, Lietvos dobija Unikahu u poslednjem kolu kuci i u trouglu, Lietvos ispada.
3. Dobijamo Lietvos sa bilo kojom razlikom, a Efes gubi barem jednu od preostale dve utakmice ili Lietvos gubi kuci od Unikahe.
4. Gubimo od Lietvosa, Efes gubi preostale dve utakmice.
Obzirom na dosadasnje rezultate u grupi, sve je moguce i nista nije nemoguce.
Idemo dalje, pa sta bude.
Puno pozdrava svim iskrenim ljubiteljima sporta.

Babin_zub

pre 14 godina

"Sutra ce svanuti sunce i tako svaki dan, eh moji grobari ponizi vas strasni Orlean!
(Prognoza, 17. decembar 2009 23:23)"

Chemu likovanje?Za razliku od fudbalskog,kosarkaski klub zasluzuje svako postovanje zbog prikazane borbenosti proteklih godina po evropi.Steta je sto nisu iskoristili sansu,svaka ostala rec je suvisna.

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

Michael Jeffrey Jordan 009

pre 14 godina

Posle onog neverovatnog prodora McCaleba i asistencije Robertsu,mislio sam da je zakucao,a ono dva slobodna,i bar jedno da je dao. Odlicno su svi igrali ali su nas slobodna bacanja unistila. Sudije retko korektne,sta ces,maler.Sad treba razbiti Lijetvas sa preko 22 poena,znaci izgibija i ludilo od prvog minuta.

eh tako to bude

pre 14 godina

Najvise me i plasila ova utakmica, i bas kada nam je sve islo na ruku mi izgubimo... :(
Za moj ukus veceras su najlosiji bili Bo (dzaba mu sve ukradene lopte kad toliko i izgubi istih), Roberts( ona bacanja na kraju HAOS) i Kecman.... Ne kazem da su ostali bili ekstra nego manje losi. Ali sta je tu je i ovo ucinjeno je uspeh, ali ipak glavu gore i da damo sve od sebe da u naredne dve utakmice obezbedimo prolaz u top16. SRECNO CRNO-BELI, zajedno do top16 uz dobro izvodjenje slobodnih bacanja :))))))))))))))))))))))))

jvstaljin

pre 14 godina

Dule, posle svakog treninga ostavi celu ekipu da vezba slobodna bacanja... Ako je mogao Sekil O'Nil onda mogu svi (i spusti malo Robertsa na zemlju). Ajmo sad protiv Litvanaca srce na teren kao i uvek a sa tribina cete imati podrsku, kao i uvek. I na kraju - idemo po pobedu u Atinu. Grobari s'tobom sve do pobede ! ! !

srpska posla

pre 14 godina

Pobedili Olimpijakos, Unikahu, Efes Pilsen i dobili ovde prvu cetvrtinu 27:20... a onda im neko prenese kako su u Istambulu Spanci upravo porazili Turke. Zadnjih mesec dana igraci su znali da im za plasman u TOP-16 trebaju samo pobede, a sada im se najednom ukazalo ono nase cuveno "LAKO CEMO"... i kako to obicno biva...

mikele

pre 14 godina

Daj bre niste normalni,sta radite.Koliko ste dobro igrali protiv efesa,a sad ovo.Sutra imate trening da vam čuka vrisne,pa vas posle dule oživi sa svojom magijom(zato sto to on moze),i onda jos jedan trening,da vam pređe iz dupeta u glavu,konji jedni.

tako to bude

pre 14 godina

Naravno treba pohvaliti igru Strahinje Milosevica, svaka mu cast taman ga krenulo napravismo preokret, a Dule ga izvede mozda je to bila greska,ali sta sad.... :(((((

PARTIZAN je ŠAMPION

pre 14 godina

joj šta se ovi zvezdaši javljaju

p.s.Marić opet MVP

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=136981

Mrcha

pre 14 godina

pa kako vas nije sramota da pljujete robertsa??? a one dve trojke sto je dao za prikljucak i banana za prekid serije na -13 ??? pa nije mi jasno kako mozete tako nesto da zaboravite!

i drugo: da malo pratite situaciju u grupi, videli bi da ako pobedimo lijetuvos pa i pola kosa- oni moraju da dobiju posle kuci unikahu za prolaz(aj nek mi kaze neko da unikaha nece biti rasterecena!!!) ok da kazemo da ce dobiti to...
a sta ce efes sa olimpijakosom??
imamo sanse, samo do kuci pobedimo a za to su naravno ogromne sanse! mnogo nam znace porazi efesa i lijetuvosa iz ovog kola
NAPRED PARTIZAN verujemo u vas

Zemun

pre 14 godina

Efes dobije Olimpijakos i Orlean, Ritas dobije Unikahu i poraz od partizana manje od 22 i partizan ispada. realnost u ovome trenutku.

p.s Ko vam je kriv kad nijesti mogli da dobijete ove amatere
(empty, 17. decembar 2009 23:28) Ritas dobije Unukahu je realnost?Prognoziram da Litvanci gube obe do kraja,Partizan ide dalje.

Oui

pre 14 godina

Tradicionalno neugodni Francuzi!
Asvel, Ortez, Orlean... svi se raduju kad izvuku Francuze osim Partizana.
(Parlez-vous français?, 17. decembar 2009 23:34)
...Le Man.

Dule14

pre 14 godina

Svi pljuju Robertsa i to nikako nije u redu. Covek je dao dve trojke zahvaljujuci kojim smo se uopste i nadali pobedi. Sto niko nije pljuvao Tepica kad je prosle sezone skoro svaki zadnji napad za pobedu promasivao? Niko nije ni ocekivao ovakav skor partizana vec vise kao orleana a0kao i obicno mi srpski pljujemn zbog ovog poraza! Napred Partizan, idemo dalje!!!

...ostalo su sitnice

pre 14 godina

....Hoću da kažem: man'te se vi ćorava posla i prvo očistite svoje dvorište. Bari ? To bre bilo pre dva'es godina. Ma kome ja ovo pričam, sanjajte i dalje. Čuj Bari...
(mislite o tome, 18. decembar 2009 00:06)

Čuj, nije Bari...

Gabon

pre 14 godina

Malo je nedostajalo za pobedu ali da je stvarno pobedio to bi bilo slavljeno kao pobeda-exclusive umesto da se shvati da svi igraju i da ne poklanjaju već da treba da se igra i navija sportski do kraja i uvek.

Cvijo

pre 14 godina

I dalje je sve u Partizanovim rukama.. Pobeda u sledecem kolu od 23+ razlike garantuje cetvrto mesto.. Ako pobeda bude sa manjom razlikom, Top 16 nam moze doneti Milos protiv Igora, dan posle..

grobar kumanovos

pre 14 godina

dule je stvarno trener bez premca i ubedljivo najbolji trener kako na ovim prostorima tako i u evropi ali sinocnu utakmicu je upravo izgubio on milosevic je doneo preokret i kad je poveo partizan dule ga je povukao iz igre i ubacio kecmana kojem sinoc nista mu nije polazilo iz ruke i mi smo tad izgubili utakmicu ali nema veze idemo dalje

Вук ПФК

pre 14 godina

Шта да се ради,идемо даље,свака част момцима,борили су се.Најважније да наши ривали нису победили тј. можемо да одлучујемо о својој судбини.ПРОЛАЗИМО ДАЉЕ!!!

pedja

pre 14 godina

Ljudi, da nam je neko davao ovakav skor pre pocetka lige svi bi ga oberucke prihvatili, pa mi nismo ni tim skrpili i u prvom kolu tesko izgubili od Unikahe u BG. Sto se tice prolaza, Oly i Unikaha su ga vec obezbedili, tako da ce Efes kuci dobiti Oly. Inace je Efes vezao 2 poraza, sigurno je da su debelo iskritikovani i da ce im visoke premije biti motiv da dobiju Oly i u zadnjem kolu Orlean u F.Imace 5:5. Ritas gubi u BG (sa manje od -22 sto je realno)i u zadnjem kolu docekuje Unikahu koja ce pre toga dobiti Orlean kuci i uci u zadnje kolo rasterecena sa 7:2. Ritas ce to verovatno dobiti i imati 5:5 kao i mi (tesko je ocekivati da dobijemo Oly u Atini). Stvara se trougao i mi ne idemo. Ako nam zvezde budu naklonjene pa da Unikaha dobije Ritas u zadnjem kolu. Daj Boze. Sve u svemu moramo biti zadovoljni dosadasnjim ucinkom. U nasem slucaju "mnogo muzike za malo para". Pa gde to ima. Napred Partizan !!!

Queen++

pre 14 godina

Jedna mala nada za Grobare:
Ako u sledećem kolu Partizan pobedi Lijetuvos Ritas a Efes izgubi od Olimpijakosa, prolazi dalje. Tabela 9. kola Evrolige bi izgledala ovako:
1. Olimpijakos 7-2
2. Unikaha 7-2
3. Partizan 5-4
4. Lijetuvos Ritas 4-5
5. Efes Pilsen 3-6
6. Orlean 1-8
Ovo je moje mišljenje. Ako neko misli drugačije, neka napiše svoje mišljenje.

strucnjak

pre 14 godina

Veceras je Bozic igrao previse, skoro 27 minuta - kao Rasic i Strahinja zajedno. Bozic odlican u odbrani u napadu spor i neupotrebljiv. Da ne spominjem da bi Rakocevic, koga su nicim izazvano otpustili, na onu asistenciju McCaleba razvalio kos sve sa tablom! Zato polovni Roberts mora da igra ceo mec iako sutira iz igre 0-7

Gaja

pre 14 godina

Steta sto smo izgubili imali smo stvar u svojim rukama, ali kao da nismo hteli pobedu!Zakomplikovali smo situaciju skroz sebi, ali mislim da i dalje imamo dobre sanse za prolaz dalje!Dobijamo litvance i Efes bi mogao da izgubi od Grka!

Velja

pre 14 godina

lJudi sta kukate na Robertsa?kad pogodi za tri poena i kad se bori Roberts je dobar a kad sad promasi bacanje,ne valja..Grobari niste realni!Nije lako igrati u malim dvoranama,one su najakusticnije i najnezgodnije!

jan zg

pre 14 godina

Ljudi ovo je sport. Ne može nitko non-stop pružati svoj maximum. K tome svake godine prodavati najbolje igrače a konstantno pobjeđivati. Uostalom nema mjesta defetizmu dok se ima šanse proći dalje. KK Partizan ide dalje a da i ne prođe nije smak svijeta.

Felix

pre 14 godina

Ima nesto cudno vezeno za ovu utakmicu . Obicno u 90% slucajeva osecam koju ce izmenu da napravi Vujosevic .

I onda Roberts pocinje da trosi lopte 0/2 za 3 , 0/7 za dva i 1/4 za 1 ( naravno posle 0/9 dve trojke ) + 4 izgubljene lopte a Dule ga forsira 27 min.

Stvarno mi nije jasno , Milosevic konacno dobro ali samo 15 min . Rashic 12 min bez greske . Bo 27 min sa 5 izgubljenih lopti .

Roberts na pozajmicu ako udjemo u top 16 . Uzeti nekog igraca iz ispalih timova .400 000 Evrica moze da kupi + Josh jednog centra i krilo. Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede .

Ne moze Maric sam !

Pearl Jam

pre 14 godina

Navijač sam Cibone i divim se Partizanu kako svake sezone usprkos brojnoj prodaji igrača ima respektabilnu ekipu za euroligu. Jučerašnju tekmu sam gledao na netu i falilo je malo za pobjedu. Vjerujem da će se Partizan plasirati dalje, po kvaliteti i igri to i zaslužuju. Kad se uzme u obzir koliko košta Efesov tim, a koliko Partizanov, onda se vidi koliko je Partizan dobar. Pozdrav iz Hrvatske!

Aleks Marić ZMAJ

pre 14 godina

Šta reći osim zaslužena pobeda Orleana, ipak smo promašili previše bacanja.Svaka čast grobarima koji su bili u Francuskoj

nije sramota uzeti time out kad voda udje u usi

pre 14 godina

Slab skok, slabo izvodjenje bacanja, mnogo izgubljenih lopti, ali i lose vodjenje tekme!
Veseli umesto Milosevica!?
Dozvoljen preokret bez tajm auta da se isti presece!
Prevelika minutaza indisponiranom Robertsu!

Ryjeef

pre 14 godina

KAko je izgledalo na pocetku sezone sada je odlicno!Glavu gore momci,samo napred!Bice bolje,mora da bude!
Roberts sinoc losije odigrao,dogadja se.
Zao mi je sto Veseli nekako slabo igra cele sezone,a to je prilika da Strahinja pokaze sta zna i da nije dzabe u Partizanu..
Ako gledate redovno utakmice PArtizana sigurno ste zapazili da takticke zamisli Dr Duleta osim Bozica cesto Strahinja kad je na terenu iznosi igracima,znaci Dule mu veruje.Dule zna sta je anjbolje za ekipu,i zasto je poslao Strahinju na klupu itd...
Samo hrabro napred!!!

VlaD

pre 14 godina

Roberts zeznuo - Maric MVP kola sa 29 poena, drugi Rakocevic sa 27!

Sada se vidi da nam nedostaje jos jedna 4-ka u rotaciji. Ne moze svako da odigra svaku utakmicu jako dobro. Ovo nije bilo Robertsovo vece... Bice i dobrih, ali na zalost danas ne. Steta, veceras bi nam jako koristio Rakocevic, da ga nisu oterali onako bez veze. Vesely je isto sve manje upotrebljiv! Nadam se da ce ga Vujosevic na vreme iscupati iz te "apatije", te da ce ga ovaj uveriti da je nepotrebno da se toliko dugo tokom utakmice "hladi" na klupi... Bice bolje! Uz malo srce, idemo dalje... Pozz

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Neverovatno! Užasno sam se iznervirao! Utakmicu je definitivno izgubio Roberts. Nedopustivo je šutirati 0/2 kada se odlučuje pobednik. Bruka i sramota,ništa više. Izgubili smo od Orleana a sve nam je islo na ruku-Unikaha dobila,Oly dobio...Sve pohvale za Strahinju Miloševića. Biće teško do kraja...

LosMI

pre 14 godina

Roberts je proveo na parketu oko 27 minuta, 7 poena, 1 skok, index -3.
Promasio je zicer polaganje i 2 slobodna u kljucnim trenucima.
Ovo je kljuc poraza Partizana i to je to.

Loznica

pre 14 godina

Roberts do sinoc bio los, a sinoc je naglo popustio... Bolje forsirati Djekica, pa i kada pogresi bar znamo da je mlad i da nije placen kao gore pomenuti!