Nedelja, 06.12.2009.

11:20

Rvači Partizana prvaci Evrope!

Rvači Partizana osvojili su titulu prvaka Evrope pošto su u finalu Lige evropskih šampiona u Novosibirsku savladali domaći Sibirjak sa 4:3!

Izvor: B92

Rvaèi Partizana prvaci Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

bojan

pre 14 godina

SVAKA CAST postigli ste veliki uspeh..godine truda rada su se isplatile...U fudbal i kosarku se slivaju sve pare..a rvaci se jedva izborili da skupe pare da odu na takmicenje.Momci jos i osvoje LS,naprave najveci uspeh kluba i prezentuju srpski sport na najbolji nacin.ono sto me najvise nervira jeste losa finansijska situacija u borilackim sportovima i nadam se da ce ovim uspehom nesto promeniti bar u rvackom sportu.Povraca mi se od likova koji se raspravljaju na temu fudbalskih klubova Zvezda-Partizan..i po ko zna koji put ne pokazuju postovanje prema uspehu nekih drugih sportista.a ne zna se koji je jadniji klub da li fk zvezda ili fk partizan.Rvaci svaka cast samo napred u nove pobede pozz iz Loznice

vlada

pre 14 godina

Hvala svima!!!! Ja sam jedan od momaka iz ove cete Partizana koja je bila u dalekom Sibiru,uvek ce se naci neko ko ce blatiti ono sto nasi sportisti urade da bi dostojno predstavili svoju zemlju i svoj klub!!! Mi smo to uradili i za jedno i za drugo. Nebitno sad da li je to Zvezda ILI nas PARTIZAN,takav uspeh treba proslaviti na pravi nacin, a oni koji ne navijaju za Partizan makar dostojno da ga pozdrave! MAKSIMOVIC BULATOVIC RADOSAVLJEVIC PETKOVIC FRIS KNEZEVIC STEFANEK TOTROV SU PRVACI EVROPE,RK PARTIZAN JE PRVAK EVROPE sa 2000-3000 dinara u dzepu sa kojima smo krenuli na put :)))) Mi nista i ne ocekujemo jer dobili smo nesto sto se ne moze kupiti, jos jednom hvala svima od Prvaka Evrope

delia glingon

pre 14 godina

Ipak cestitke Partizanu na osvajanju jedne mizerne titule sto bas neznaci nista, pa ni za RK Partizan.
Bravo Partizan, kupite vi titule u vaterpolu, karateu, neljutise covece, sahu, rvanju a mi cemo samo u FUZBALU.
Ovi sto pricaju o CSKA i Barcelona, ali Real Madrid FC je veci od ta oba sportska drustva jer titule evrope u fudbalu su nenadmaseno i jos dodas svetske titule, kup uefa, super kupove i 31 titulu premiera divizion.
Titula u fudbalu i titule ostalih sportova je kao dijamant 56 karat i perculanska kastrulja.
CZ ima Bari i Tokio sto vredi Partizan SD i CSKA SD zajedno:

samsung

pre 14 godina

@ljubitelj sporta
kako bre nemamo rezultata na reprezentativnom nivou?
fris 3 u svetu 3 u evropi
stefanek 2 u evropi juniorski prvak sveta
maksimovic 2x juniorski prvak evrope 2 u svetu za juniore
njih trojica imaju i medalje i sa mediteranskih igara...petkovic isto

borko

pre 14 godina

@7.decembar
imas pravo.Te godine vec smo bili razdvojeni od Hrvata!Od POP(ç smo izgubili godinu pre.Pisao je jps masu gluposti(veruju mu samo zvezdasi..a i oni vise sto je "nji`ov"

.

pre 14 godina

Onaj sto je napisao da je 1992-ge (kad smo bili prvaci Evrope) Partizan izgubio od u finalu prvenstva Jugoslavije od Jugoplastike,mnogo laze.Partizan je te godine osvojio i prvenstvo i kup!

Bivsi Rvac Partizana

pre 14 godina

Svaka cast momci ...S obzirom da sam trenirao u Partizanu sa nekima odavde,mogu vam reci da su veliki radnici i borci...Posebno Aleksandar Maksimovic

čika velja

pre 14 godina

...Partizane BRAVO BRAVO! Samo nemogu da shvatim ove "istoričare" ...ma voleli bi ste vi da budete prvaci Evrope u još nečemu, osim u trčanju za krpenjačom. A do tada, ostavite nas da uživamo u svim evropskim uspesima CRNO-BELE FAMILIJE!

Пеђа

pre 14 godina

Боже, чему оваква усхићеност, па ЦСКА из Москве само у одбојци има 13 титула првака Европе! А да би неко СД и било најбоље на свету, ваљда мора имати и неки светски трофеј, рецимо Интерконтинентални куп?!

majvuk

pre 14 godina

8 titula sampiona evrope. Posto fudbalski nikad nece biti, gledam da mozda bude jos koji put kosarkaski, mozda ragbi i dzudo, uz jos neki podvig nasih rvaca

bane

pre 14 godina

ŠTA REĆI!!!
ne bih ja da me neko pogrešno razumije ali Nađa Higl je dobila i stan i pare od države,ona sama,a ovima je trebao recimo njen stan samo da odu tamo...treba i Nađa da dobije ali je dobila samo zato što je to sport koji se više prati i bolji za slikanje kad se nešto osvoji,a i Nađa je otišla i bez kučeta i bez mačeta i osvojila je...ako je tako najmanje što država može je da izmiri ovaj dug i da neku premiju rvačima...ili možda oni ne predstavljaju srbiju jer su iz partizana?

Radomir

pre 14 godina

Sve cestitke Partizanu. Pre 4 godine Proleter je bio treci u Evropi, a potom drugi. Partizan je sada prvi. To je veliki uspeh za nase rvanje. Ne znam tacno, ali najmanje 15 godina trener Partizana je Bosko Kecman. E tako se postaje sampion Evrope, a ne oterati trenera posle dva poraza.

Ja

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo [link]
(Hronicar istoricar, 6. decembar 2009 19:39)

Verovatno necemo pamtiti jer ko zna koliko cemo titula osvojiti za to vreme!

serge

pre 14 godina

Svaka čast rvačima, nadam se da će ih košarkaši pozvati u goste u četvrtak da ih i mi pozdravimo...

Nije ovo mesto za rasprave ali moram replicirati...


Tekst iz "Večernjih novosti"


Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE

DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Stefan

pre 14 godina

Bravo Šampioniii…ii !!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!
(Fantom, 6. decembar 2009 20:24)


Zaboravio si i 156 titula u bocanju i 99 titula u pikadu... Nisam siguran ali mislim i da ste nekoliko puta bili prvaci u badbmintonu!!! Svaka cast!!!

Anonimus*PFC

pre 14 godina

Aha ... samo sto Partizan ima 650 trofeja pa je nazalost "malo" ispred zvezde! Ovo je 13 titula prvaka Evrope a zvezda ima 2! Bedara malo a?

shaka69

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.
(Rvamo se mi,ali i pobeđujemo, 6. decembar 2009 20:52)

O cemu ti to, maaaajke ti?

Александар

pre 14 godina

Безобразлук иде до те мере да сада се оспорава Бари због "лоше" игре. Ејјјјјјј бре. Па јел се чујете ви уопште? Поново понављам, мењали бисте ви све те ваше 30000 титуле за ту једну лошу игру у Барију. Само изузетно лош човек може да ниподаштава такав успех којим се не може подичити ни престоница колевке фудбала!

navijac cz

pre 14 godina

svaka cast majstori!!!!
svaki uspeh nasih sportista me zaista obraduje, a pogotovu u nekom od sportova koji se jedva finansiraju.
kada bi se pare koje se ulazu u fudbal, ulagale u ostale sportove, bili bismo svetsko cudo.

Rvamo se mi,ali i pobeđujemo

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.

Fantom

pre 14 godina

Bravo Šampioniiiiiiiiiiiiii!!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Cestitke rvacima Partizana za titulu prvaka Evrope u rvanju ! Kao najtrofeinija institucija u Evropi , doslo je vreme da se broj evropskih titula....UVECA ! Kosarkasi i vaterpolisti su sledeci ! Jos jednom CESTITKE za trofej ! Bog voli hrabre, verne i postene !

Sever je uz tebe

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Svaka cast majtore! Lepo si mu rekao... I ZA SVE NJIH CRVENA ZVEZDA JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO U SRBIJI SA 495 TROFEJA. ZVEZDA JE ZIVOT, HVALA TI BOZE STO SAM DELIJA.

Hronicar istoricar

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo www.crvenazvezdafk.com/zvezda-na-hajberiju-2703-c15-event.htm

slobodan

pre 14 godina

za ove sto se prepucavaju, grobari, delije i njima slicne grupe: evropski prvak u rvanju je postala jedna srpska ekipa ili tim, i to bi trerbalo da nas sve obraduje, bez obzira za koji klub "navujamo"! vama preostaje "fudbalski derbi" gde ce te moci ponovo da dizanjem tri prsta , paljenjem zastava i rusenjem svega i svacega iskazete svoj pravi "patriotizam" i "ljubav" prema svom klubu koji volite, a ujedno i prema zemlji srbiji!pozdrav

ТВЦЗ

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Хахахаха!!! Човјече! Одавно ме нико није тако насмијао (изузев гробара у ЛЕ). Свака ти част прије свега за живце које имаш да полемишеш са инфериорнима. Хахахаха!!! Ајмо опет ЗАШТО-ЗАТО. Хахахаха!!!
Напалиће се неко, сигуран сам.

Psihijatar volonter

pre 14 godina

Svaka cast majstori,izuzetno lepa vest za sve kojima je srce crno-belo
(Dr Mo, 6. decembar 2009 15:47)

Ej Mo, izasao si! Super covece. Jel` ti sad bolje?

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@zvezda je nasa vera 1977
Nisam siguran da ovo je ovo poteklo od vas...Koliko se ja secam neki nasi su ovo pisali pa ste vi odgovarali, ali nebitno...Hahahahahaha, vi nama bili uzor decenijama?!Zaista ste veoma komicni...Ko ste bre vi bili 80-ih i ranije?Ocigledno ima 13 godina i nemas pojma ni ocemu, isektasen si maksimalno...LAKO CETE DRUGE LAGATI, ALI KAKO SEBE LAZETE?

evo ti

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal (naravno,tu ste svjetlosnim godinama daleko iza nas)
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331) (mi imamo 495 ekipnih trofeja, sve popisano pa pogledaj: http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=hst&hid=67 )
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1) (Zvezda ima 7 evropskih trofeja, prvaci evrope: fudbaleri,atleticari, 2xkaratisti, kosarkasice, kup kupova kosarkasi)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda (za vas je imaginarno ono sto je citavom svijetu fakat)
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo (bas si vickast)
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina (od 2001-2007 je takodje dug priod)
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva (u zadnja 4 derbija Zvezda dobila 3)
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan (izmisljas)
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu (mi to ne gledamo)
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige (jes, sve nacitani momci, a trener olicenje intelektualnosti)
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina (probiste nam usi sa tim svaki dan, bili prvaci evrope a ufinalu plej ofa SFRJ taj isti tim vam je pregazila Jugoplastika- 3:0, svaka utakmica 20-30 razlike)
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina (da, tada su se jos vaterpolo golovi drzali na suvom)
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi(tamo vam je mjesto, Beograd je crveno-beli)
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana (ha, ha..Kukoc i Petrovic su legende Partizana, Simonovic i Slavnic isto, Kapicic takodje, Divac i Djordjevic nisu ama bas nikad igrali u Zvezdi)
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana (i Sapic i Ciric i Jelenic,Uskokovic, Vicevic, Simenc, Bukic, Gopcevic kod nas su igrali i "vasi" Vujas, Milanovic itd, dakle jesi siguran da su svi ovi uvek vasi?)
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala (imamo vise pobjeda jer se prvih 10 godina derbi igrao samo na JNA)
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1(i mi vas 6:1, pa sto, valjda je vaznije sve ostalo sto je ubjedljivo na nasoj strani)
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci (evo mi suze krecu..)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)(da, te godine ste dosli do finala sa 3 poraza plus taj u finalu, ukupno 4.Te godine ste bili 12 u nacionalnom sampionatu.Kuriozitet.)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije (kad smo mi osvojili nisu igrali samo englezi, a oni tada i nisu bili klupski jaki. Protiv kojeg to tima iz Italije i Holandije ste igrali te godine?)
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja (ta Zvezdina ekipa je bila supersila, nisi dobro gledao mec.Osvojili smo Kup sampiona dominantno, bez ijednog poraza)
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu (jes, prica se o tome u fudbalskoj evropi)
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji (ahahhahaahahaha)
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet (ovo me podsjeca na ono zensko: velicina ili tehnika?)
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem (mnogo lijepih stvari ste rekli Zeki i Bjeki..)
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke (pa kad igraju..)
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju (i koliko zavrsi?jeli ispod 40?)
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni (frapantan podatak)
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca (ti rece da nije bitna kolicina..)
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi (jes, proglasila vas baba Vidana)
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih (kazu da je Fil Dzekson trazio neke savjete od Super Duleta..)
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara (to si gore vec pomenuo)
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA (jeste, bas ste redovni, pogotovo protiv CSKA)
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova (niste vi srpski, vec Jugoslovenski)
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu (konj g-4)
-Zato sto imamo barem za kosilicu (al nemate za stipendije)
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu (ali vam je drzava izgradila zemunelo, dala Banjicu..)
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan (da, Zebec, Vasovic, Gurovic, Divac itd.)
-Zato sto ne spominjemo APOEL (i nemojte, znate kako ste prosli sa njima)
-Zato sto ne spominjemo Sevojno (Timok, Bsk iz Batajnice...)
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana (to ti pise u svim monografijama kluba za koji navijas, ali ti o istoriji tog toma nemas blage veze)
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"(rekao ti Curkovic?)
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...(joj, prevrnuh se od smijeha)
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini (to vas vadi..)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju (pravite, pravite, ali se sve svodi na dvije, debele i krive crno bijele linije na jugu)
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone (rezervisana za nas)
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron (u rvanju?)
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja (u sapunicama je kraj uvjek srecan)
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion (u koji sport ste bili svjetski sampioni?)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio (nekom Bari-nekom Fljamurtari)
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan (koliko meceva je igrala za Partizan)
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan (covjek deklarisan kao vekiki Zvezdas)
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan (pitanje kao kod Ane)
-Zato sto imamo Misu Tumbasa (on vam je najbolji primjer kakvi ste)
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja (tako o voljenom treneru?)
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme (vrlo su jednostavne pa ih lako uce)


SAMO TI RVAJ, SINKO!

anti franjevac

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...
(MB-show, 6. decembar 2009 16:39)

Supalj ili ne, spavali ili bili budni, pretesko ili ne...www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

.

Samo pitam i smejem se

pre 14 godina

Koliko sportskih drustava ima u SAD, Engleskoj, Kini, Nemackoj, Francuskoj, Australiji, Brazilu, Argentini, Holandiji...?
Koji su uspesi SD Boka Juniors, SD Ajaks, SD Totenhem, SD Santos, SD Mancester Junajtrd, SD Bajern, SD Bordo, SD LA Lakers, SD Detroit pistons, SD Inter, SD Mladost Zagreb, SD Posilipo...?
Da, znam da postoje Real i Barsa u 3-4 sporta.
Sta? Lozite se na CSK-a iz raznih zemalja?
Buuuuahahahahaaaa! Sportsko drustvo! Hahahaha!! Svet i sportska drustva aaaahahahaha!!! Naj trofejnije.. hahahaha.. na svetu... ahahahaha!!!!

AJZAKLIJA

pre 14 godina

(zvezda je nasa vera 1977, 6. decembar 2009 16:34)

Dečko zašto lupaš gluposti...Ne ide ti uz godine!Hahahah,kompleksi pusti!Samo mi reci jednu rečenicu tamo a da nije istinita,i napiši mi da je sve kopirano od vas,i da ste vi to prvi pisali i bla bla!Uvek ste bre bili manji od nas,uvek...Pomiri se sa tim i nastavi da živiš!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Jedan Jermenin i Frisk i Stefanek. I onda se ponose titulom u takmicenju gde se u Evropi u Ligi sampiona ukupno takmici osam ekipa. Zamislte da su rusi sakupili sve najbolje sto imaju u zemlji u ekipu. da li bi bili prvaci. Ili da su na takmicenje dovsli i kazahstanci sa svim sto najbolje imaju. Na takmicenju bili svedjani .Jaka rvacka reprezentacija

no

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/borilacki/rvanje.php?yyyy=2008&mm=12&dd=24&nav_id=336096

Samo da se potsetite kako je uopste postao sampion Srbije.

Srb-in

pre 14 godina

Svaka cast momci! Zao mi je samo sto, da nije ovakvog uspeha, verovatno 99% posto ljudi ne bi ni znalo da postoji ovaj klub i da smo toliko jaki!

P.S. Malo ironije - mislim da je vreme da drzava pomogne R.K. Crvena Zvezda! Sram vas bilo sto zatvarate oci pred ovakvim uspesima Partizana!

MB-show

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...

Boki

pre 14 godina

Sto se javljate vi sa negativnim komentarima?Zar stavrno mislite da je rvanje lak sport?Znate li vi koliko je treninga potrebno da se postane samo osrednji takmicar? NE ocigledno ne znate.Sram bilo sve koji nesto negativno imaju da kazu na ovu vest.Ja mogu reci samo ovo:Crno-beli,BRAVO,BRAVO !!!

Filip

pre 14 godina

Najpre cestitam na tituli, biti prvi i u klikerima je uspeh... Ali ipak postoji jed na velika mrlja... Ucestvovalo je samo 4 kluba (ne 8 kako ovde neko rece). Neko poredi final 4 u kosarci... Kakva budalastina, pa tamo sampion odigra 30-ak utakmica, ovde je samo 3 meca dovoljno za titulu... I jos veca prevara, doveli su 2 Rusa i 2 Madjara samo za ovo takmicenje. Cela 2 Srbina u timu!!! Kakvo crno rvanje!!!

zvezda je nasa vera 1977

pre 14 godina

(schomy90 6. decembar 13:24)

Zeleo si da ispadnes originalan, a u stvari si ispao smesan. Komentari poput tvog su ranije vec napisani, ALI U NASOJ REZIJI, pa bi mogao malo da pogledas po arhivi i vidis kako se to radi, a sa druge strane uveris koliki si plagijator( ako znas sta to znaci). Smogni snage i napisi nesto zaista autenticno grobarsko( ako znas sta znaci autenticno), i prestanite sa kopiranjem onih koji vam decenijama sluze kao uzor!
PS Cestitke rvacima Partizana na uspehu

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Neko pominje SOS i Bari u sećanjima.
Bilo bi lepo da se pusti Fljarmutari u sećanjima.
Jel računate u titutule i Partizanija iz Tirane?

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Bravo momci, nadam se da će vaš uspeh proći zapaženo kako i zaslužuje i da će finansijski problemi biti prošlost.
Jedino se pitam zašto i na reprezentativnoj sceni nemamo takve uspehe, ali uz podršku nadležnih i to mora da dođe, jer je očigledno da imamo talenat. Samo napred!

GROBAR do groba a i posle toga

pre 14 godina

Zaplakao sam od srece kad sam saznao...bravo momci, svaka cast...Srbijo prst na celo !!!

Nedelja je svanula, u srce me ganula...

aleksandar stevanovic

pre 14 godina

Svi koji bi sada da poreski obveznici placaju neciji hobi (ma koliko rvaci Partizana bili uspesni u istom) mogu da odmah krenu put RK Partizan i da im doniraju novac. Mene i 99,9% ljudi u Srbiji ne interesuje da dajem novac za takve stvari.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

ПАРТИЗАН - ИНСТИТУЦИЈА БРЕ !
Најбројније и најтрофејније спортско друштво на планети...

Darko

pre 14 godina

Hvala vam crno beli rvači na evropskoj tituli. Pozivam upravu košarkaškog kluba Partizan da pozove naše rvače u Pionir u četvrtak da dobiju aplauz od Grobara.

matejasale

pre 14 godina

A pozajmili su pare da bi otisli uopste na finalni turnir.Sada ce ih primati svi zivi od ministarke sporta koja nije ni znala da postoji rvacki klub Partizan.Oni moraju biti pocasni gosti kosarkasima na utakmici sa Efesom.SVAKA CAST MOMCI.Uspeh je neverovatan jer dobijati Ukrajince i Ruse jos na njihovom terenu u sportu gde su neprevazidjeni.Zovi ih Danilovicu da nam budu pocasni gosti u Pioniru protiv Efesa,zajedno sa Cavicem,Anom Ivanovic,Kezmanom(vratio se u Bgd)....PARTIZAN SAMPION

4 marko

pre 14 godina

Kažeš obmana. A da li ti je Final Four turnir u košarci obmana? I tu učestvuju samo 4 ekipe a pobednik je prvak evrope...
Kakvih ljudi ima majko moja...

dule pfc bg

pre 14 godina

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan
(goran, 6. decembar 2009 14:01)

Velicina i uspeh nekog SD se ne meri titulama u fudbalu.
Vase sd ima ukupno 5 evropskih trofeja(verovatno ne znas ni kojih)a nase SD 19. Smem da se kladim da nijedan Grobar,Partizanovac ne bi dao ni jedan ovaj trofej za taj vas. Budi srecan sto imas u drzavi najtrofejnije SD na Svetu!

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!
(marko, 6. decembar 2009 14:39)
Реално ти немаш појма шта се овдје дешава.Сад си видио кога је ПАРТИЗАН побиједио у финалу и полуфиналу и залљичио да је учествовало 4 екипе.То је исто ко да је неко рекао да је у ЛШ у фудбалу учествовали барса,манчестер,челси.На овом завршном турниру је учествовало 8 екипа које су прије тога прошли квалификације.Значи нешто као фајнал фор и кошарци,ватерполу само са осам екипа.Нема потребе да пљујеш по момцима кад није обмана него су стварно најјачи у европи.
П.С.Наведи ми један наш сајт који је објавио ко је рецимо шампион русије или чешке у хокеју,или рецимо француске у рагбију иако су то тамо једни од најпопуларнијих спортова.
Зато не очекуј да медији из западне европе пишу о томе кад у том спорту скоро не постоје.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛ ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

navijac partizana

pre 14 godina

Mene najvise raduje sto se od ovih momaka moze ocekivati i veliki uspeh na Olimpijskim igrama!

Voleo bih da vidim one koji s omalovazavanjem gledaju na rvanje i ovaj uspeh Partizana, kada ovi isti momci jednog dana sa zlatnom medaljom na prsima iz sveg srca zapevaju "Boze Pravde" u centru Londona.

Grobar

pre 14 godina

Tužno. Tužno i pretužno. Šta su oni Bogu skrivili da postanu prvaci Evrope i budu trn u oku ovoj državi? Ministarko, gdje si sad? Taman, manje im je novca trebalo za osvajanje titule šampiona Evrope nego što je jedan naš političar platio kuhinju! (50 000 evra, on je samo kao primjer, 99% njih su takvi)

guli 66

pre 14 godina

Tek smo poceli,sa osvajanjem evropskih titula sada su na redu vaterpolisti pa kosarkasi i tako redom dok evropa ne postane crno bela. Kada kazem PARTIZAN to je nacin zivljenja!!!

goran

pre 14 godina

jos jedna pobeda i titula!!!

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan

marko

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!

SD

pre 14 godina

@...ko oka dva

Svaka cast za ovaj trofej, ali mi nije jasno zasto moras ispoljiti komplekse. Na penale, 5:0, auto golom, sluzbeno zbog dopingovanja igraca,prvak Evrope u fudbalu je prvak Evrope u fudbalu. Osim toga Zvezda je bila prvak Evrope u karateu 2 puta, u zenskoj kosarci i atletici i naravno Interkontinentali kup (koji jeste zvanicni trofej, sto mozes proveriti na sajtu UEFE).
Dakle SD PArtizan ima vise titula u Evropi od SD Crvena zvezda, a sad da li je bitnije to ili je bitnije to sto je Zvezda bila prvak u fudbalu je subjektivno.

EVRO TITULA

pre 14 godina

Dakle 8 titula evropskog sampiona sportskom drustvu Partizana..... 1 kosarka,1 rvanje i 6 vaterpolo......najtrofejnije SD partizan na ovim prostorima.....komsinica ima samo Bari a i to finale je proglaseno kao najgore u istoriji a da ne pricamo sto englezi nisu ni ucestvovali te godine kao i to da nisu igrali sa spanskim i italijanskim timovima.....Ovo vam je ***ani velika istina, "mali Partizan" ima vrednije trofeje od vase "velike zvezde".....opet taj Tole

dule pfc bg

pre 14 godina

SD Partizan:

Vaterpolo:
6x Prvak Evrope
1x Super Sampion Evrope
1xPobednik kupa pobednika kupova Evrope
1x Pobednik Mediteranskog kupa
1x Len Kup

Kosarka:
1x Prvaci Evrope
3x Kup Radivoja Koraca

Karate:
2x Prvaci Evrope

Rvanje:
1x Prvaci Evrope

Sah:
1x Prvaci Evrope

Fudbal:
1x Pobednik Srednjeevropskog kupa

19 Evropskih trofeja! Najtrofejnije SD na svetu!
BRAVO CRNO-BELI!

dejan

pre 14 godina

ajde sad da pomognemo kao sto se predlagalo za kosarkase - dobrovoljnim prilozima pa kolko se skupi. bar malo da ublazimo porbleme ako ne mozemo da resimo. ne vidim ni sajt da imaju pa moze neko da im uradi.za pocetak, pa onda reklamiranje istog itd... znaju oni koji se bave propagandom. ja ne znam da izradjujem sajtove, ali mogu da pomognem pri promociji. evo ga moja mail, pa da pocnemo. ljudi su prvaci evrope!

Milanche

pre 14 godina

A oni nesrećni fudbaleri samo nas brukaju po Evropi, ne bi postali prvaci Evrope ni da im je budžet 100 milijardi evra. Treba im zakonom zabraniti da se takmiče

Toni

pre 14 godina

"Mali" Partizan se ponovo okitio jednim velikim internacionalnim trofejom.Respekt i cestitke.Zlonamerni ce reci "j.b.s ovaj sport".Ja cu reci "j.b.s takve ljude koji ostavljaju takve komentare.Bravo crno beli.

Plikuscht

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu ...
(Veliki uspeh, 6. decembar 2009 12:45)

A ti mislis da se to ne radi!? Telekom spoznorise barem 20-ak sto klubova sto nacionalnih timova, sto sportskih saveza ... i sve je to na naredbu drzave. Mislis da oni imaju ikakve komercijalne vajde od toga!?

No, da se vratimo na temu ... nije ovo ni izbliza popularan sport kao sto su fudbal ili kosarka ... ali biti prvi u Evropi u bilo cemu - to je samo za dubok naklon i respekt do neba. Posebnu tezinu uspehu daje opisana situacija, u kojoj su ti ljudi morali da mole i pozajmljuju samo da bi sebi omogucili sansu da se oprobaju sa najboljima. Izuzetno mi je drago zbog toga i zelim im samo da nastave tako i dalje, a da makar najosnovniji finansijski problemi nestanu.

I za kraj, ne spominjem zvezdu, ne verujem da iko treba. Ovo je vest koja veze nema sa njima, vec samo sa nama. Nemojte da 'prljate' ovaj uspeh uvezujuci price o drugima, o 'drzavnim projektima', itd. Nema potrebe. Nisu ovi ljudi postigli ovaj uspeh uprkos ili u inat nekome ... vec zbog sebe, zbog kluba. Cenite to.

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

simulacija drzave

pre 14 godina

A koja to drzava da naredi da Telekom nagradi rvace? Ista ona koja nije htela da im pomogne i da pare za put? Malo je falilo da do ovog uspeha ne dodje. Naslov moze da glasi i "Rvaci Partizana prvaci Evrope UPRKOS tretmanu drzave!"

Markec

pre 14 godina

Voleo bih da budu gosti na kosarkaskoj utakmici izmedju Partizana i Efesa, i da ih publika pozdravi velikim ovacijama i aplauzom!!! Ja mislim da bi to bilo fenomenalno, crno bela porodica je najtrofejnija!!! Na kraju, svaka im cast, iako malo ko prati rvanje, ali ulepsali su mi dan, pozdrav!!!

Flynn

pre 14 godina

Bice:"Sta vas briga, vi imate NOVOSIBIR i SIBIRJAK" (partizanski Bari i Tokio)

Salu na stranu, svaka cast ovim ljudima jer su morali da misle o stvarima koje nemaju veze sa onim cime se bave, a imaju veze sa nesposobnom ministarkom za sport, i celi ministarstvom. Cestitke od mene, Zvezdasa. Jeste najjace sportsko drustvo, ali u glavnom i najpopularnijem sportu - fudbalu, nema rasprave da smo bolji i da ce proci mnogo vremena pre nego sto se FK Partizan nadje na originalnom PES-u a kamoli na tronu Evrope i sveta.

gravedigger

pre 14 godina

•Osma evropska titula naseg sportskog drustva!Svaka cast!!!!!
(Fredy House, 6. decembar 2009 12:38)

mnogo si pogresio , raspitaj se ponovo!! ocigledno si mlad pa ne znas!

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

JOS JEDNA EVROPSKA TITULA ZA NAJUSPESNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA!!!!!
Neko ima samo Bari u secanju i na SOS kanalu u milion repriznih termina,a neko ne moze ni da se seti svih gradova gde smo bili prvaci...SD INSTITUCIJA!!!

...ko oka dva

pre 14 godina

Da se zna ko je ko.
Bilo bi lepo kad bi neko nabrojao sve evropske titule u svim sportovima koje je osvojio PARTIZAN.A koliko jedna Zvezda (Bari ne računam,na penale).
Nisam nikog čuo da se hvali sa tom finalnom utakmicom,mađuti mnogo sam slušao o dotičnom finalu koje je Partizan igrao protiv jednog Reala,to je ono što je ostalo u sećanju onih generacija koje su mogle da do otprate (moja generacije i dduge samo su mogle da slušaju i uživaju u pričama svojih roditelja).
Da li se ikad reprizirala ta utakmica,samo kad vidim koliko se ona utakmica u Bariju reprizirala.Utakmica koja je zakovala Srpski fudbal za dno,dok se nije pojavio Antić smo da ostane na tom putu.
Hvala rvačima Partizana na uspehu i reprezentovanju Srbije u sportu

Veliki uspeh

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu (kad vec nema sponzora) da novacno nagradi celokupan RK Partizan i sve sportiste koji su zasluzni za ovoliki uspeh, jer pored toga sto izuzetno reklamiraju Beograd i Srbiju ocigledno je da ce navedeni rvaci Partizana u bliskoj buducnosti osvajati i medalje za drzavu.

dane

pre 14 godina

eee, tugo moja i jadna zemljo Srbijo. a pre samo 15 dana su ti isti rvaci molili drzava da im donira 50 evra da bi mogli da odu na tu ligu sampiona, 10 su dobili od sponzora a ostali 40 pozajmili! ali pazi POZAJMILI!!! kako nije sramota drzavu!? SVAKA CAST MOMCI! VI STE PRVACI MOG SRCA! I SVAKOG GROBARA PRAVOG! VOLIM TE PARTIZANE!!!

pogrebnjak

pre 14 godina

Svaka vam chast crno beli momci!Jeste da bash ne pratim rvanje ali ovo shto ste vi uradili je vredno paznje,ipak postati prvak evrope nije mala stvar pogotovo imajuci u vidu uslove u kojima radite!Josh jednom svaka chast!

starkan

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! NEVEROVATAN USPEH, A JOS KADA SE ZNA DA JE KLUB MORAO DA POZAJMI 30 000E DA BI UOPSTE OTISLI NA TAKMICENJE,ALI TO SU PRAVI GROBAR-KAD JE NAJTEZE-NAJBOLJI SU!!! NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM SVE DO SMRTI ZAJEDNO S NASIM PARTIZANOM!!!!!!

partizanov uspeh sramota za drzavu!

pre 14 godina

"pozajme"??? svaka cast momci. a ti drzavo opet pomozi zvezdi da nastavi da nas dobro predstavlja u rvanju, vaterpolu, kosarci.

dane

pre 14 godina

eee, tugo moja i jadna zemljo Srbijo. a pre samo 15 dana su ti isti rvaci molili drzava da im donira 50 evra da bi mogli da odu na tu ligu sampiona, 10 su dobili od sponzora a ostali 40 pozajmili! ali pazi POZAJMILI!!! kako nije sramota drzavu!? SVAKA CAST MOMCI! VI STE PRVACI MOG SRCA! I SVAKOG GROBARA PRAVOG! VOLIM TE PARTIZANE!!!

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

JOS JEDNA EVROPSKA TITULA ZA NAJUSPESNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA!!!!!
Neko ima samo Bari u secanju i na SOS kanalu u milion repriznih termina,a neko ne moze ni da se seti svih gradova gde smo bili prvaci...SD INSTITUCIJA!!!

partizanov uspeh sramota za drzavu!

pre 14 godina

"pozajme"??? svaka cast momci. a ti drzavo opet pomozi zvezdi da nastavi da nas dobro predstavlja u rvanju, vaterpolu, kosarci.

...ko oka dva

pre 14 godina

Da se zna ko je ko.
Bilo bi lepo kad bi neko nabrojao sve evropske titule u svim sportovima koje je osvojio PARTIZAN.A koliko jedna Zvezda (Bari ne računam,na penale).
Nisam nikog čuo da se hvali sa tom finalnom utakmicom,mađuti mnogo sam slušao o dotičnom finalu koje je Partizan igrao protiv jednog Reala,to je ono što je ostalo u sećanju onih generacija koje su mogle da do otprate (moja generacije i dduge samo su mogle da slušaju i uživaju u pričama svojih roditelja).
Da li se ikad reprizirala ta utakmica,samo kad vidim koliko se ona utakmica u Bariju reprizirala.Utakmica koja je zakovala Srpski fudbal za dno,dok se nije pojavio Antić smo da ostane na tom putu.
Hvala rvačima Partizana na uspehu i reprezentovanju Srbije u sportu

Veliki uspeh

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu (kad vec nema sponzora) da novacno nagradi celokupan RK Partizan i sve sportiste koji su zasluzni za ovoliki uspeh, jer pored toga sto izuzetno reklamiraju Beograd i Srbiju ocigledno je da ce navedeni rvaci Partizana u bliskoj buducnosti osvajati i medalje za drzavu.

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!
(marko, 6. decembar 2009 14:39)
Реално ти немаш појма шта се овдје дешава.Сад си видио кога је ПАРТИЗАН побиједио у финалу и полуфиналу и залљичио да је учествовало 4 екипе.То је исто ко да је неко рекао да је у ЛШ у фудбалу учествовали барса,манчестер,челси.На овом завршном турниру је учествовало 8 екипа које су прије тога прошли квалификације.Значи нешто као фајнал фор и кошарци,ватерполу само са осам екипа.Нема потребе да пљујеш по момцима кад није обмана него су стварно најјачи у европи.
П.С.Наведи ми један наш сајт који је објавио ко је рецимо шампион русије или чешке у хокеју,или рецимо француске у рагбију иако су то тамо једни од најпопуларнијих спортова.
Зато не очекуј да медији из западне европе пишу о томе кад у том спорту скоро не постоје.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛ ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

starkan

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! NEVEROVATAN USPEH, A JOS KADA SE ZNA DA JE KLUB MORAO DA POZAJMI 30 000E DA BI UOPSTE OTISLI NA TAKMICENJE,ALI TO SU PRAVI GROBAR-KAD JE NAJTEZE-NAJBOLJI SU!!! NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM SVE DO SMRTI ZAJEDNO S NASIM PARTIZANOM!!!!!!

dule pfc bg

pre 14 godina

SD Partizan:

Vaterpolo:
6x Prvak Evrope
1x Super Sampion Evrope
1xPobednik kupa pobednika kupova Evrope
1x Pobednik Mediteranskog kupa
1x Len Kup

Kosarka:
1x Prvaci Evrope
3x Kup Radivoja Koraca

Karate:
2x Prvaci Evrope

Rvanje:
1x Prvaci Evrope

Sah:
1x Prvaci Evrope

Fudbal:
1x Pobednik Srednjeevropskog kupa

19 Evropskih trofeja! Najtrofejnije SD na svetu!
BRAVO CRNO-BELI!

serge

pre 14 godina

Svaka čast rvačima, nadam se da će ih košarkaši pozvati u goste u četvrtak da ih i mi pozdravimo...

Nije ovo mesto za rasprave ali moram replicirati...


Tekst iz "Večernjih novosti"


Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE

DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

gravedigger

pre 14 godina

•Osma evropska titula naseg sportskog drustva!Svaka cast!!!!!
(Fredy House, 6. decembar 2009 12:38)

mnogo si pogresio , raspitaj se ponovo!! ocigledno si mlad pa ne znas!

pogrebnjak

pre 14 godina

Svaka vam chast crno beli momci!Jeste da bash ne pratim rvanje ali ovo shto ste vi uradili je vredno paznje,ipak postati prvak evrope nije mala stvar pogotovo imajuci u vidu uslove u kojima radite!Josh jednom svaka chast!

Markec

pre 14 godina

Voleo bih da budu gosti na kosarkaskoj utakmici izmedju Partizana i Efesa, i da ih publika pozdravi velikim ovacijama i aplauzom!!! Ja mislim da bi to bilo fenomenalno, crno bela porodica je najtrofejnija!!! Na kraju, svaka im cast, iako malo ko prati rvanje, ali ulepsali su mi dan, pozdrav!!!

Toni

pre 14 godina

"Mali" Partizan se ponovo okitio jednim velikim internacionalnim trofejom.Respekt i cestitke.Zlonamerni ce reci "j.b.s ovaj sport".Ja cu reci "j.b.s takve ljude koji ostavljaju takve komentare.Bravo crno beli.

dule pfc bg

pre 14 godina

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan
(goran, 6. decembar 2009 14:01)

Velicina i uspeh nekog SD se ne meri titulama u fudbalu.
Vase sd ima ukupno 5 evropskih trofeja(verovatno ne znas ni kojih)a nase SD 19. Smem da se kladim da nijedan Grobar,Partizanovac ne bi dao ni jedan ovaj trofej za taj vas. Budi srecan sto imas u drzavi najtrofejnije SD na Svetu!

simulacija drzave

pre 14 godina

A koja to drzava da naredi da Telekom nagradi rvace? Ista ona koja nije htela da im pomogne i da pare za put? Malo je falilo da do ovog uspeha ne dodje. Naslov moze da glasi i "Rvaci Partizana prvaci Evrope UPRKOS tretmanu drzave!"

4 marko

pre 14 godina

Kažeš obmana. A da li ti je Final Four turnir u košarci obmana? I tu učestvuju samo 4 ekipe a pobednik je prvak evrope...
Kakvih ljudi ima majko moja...

Plikuscht

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu ...
(Veliki uspeh, 6. decembar 2009 12:45)

A ti mislis da se to ne radi!? Telekom spoznorise barem 20-ak sto klubova sto nacionalnih timova, sto sportskih saveza ... i sve je to na naredbu drzave. Mislis da oni imaju ikakve komercijalne vajde od toga!?

No, da se vratimo na temu ... nije ovo ni izbliza popularan sport kao sto su fudbal ili kosarka ... ali biti prvi u Evropi u bilo cemu - to je samo za dubok naklon i respekt do neba. Posebnu tezinu uspehu daje opisana situacija, u kojoj su ti ljudi morali da mole i pozajmljuju samo da bi sebi omogucili sansu da se oprobaju sa najboljima. Izuzetno mi je drago zbog toga i zelim im samo da nastave tako i dalje, a da makar najosnovniji finansijski problemi nestanu.

I za kraj, ne spominjem zvezdu, ne verujem da iko treba. Ovo je vest koja veze nema sa njima, vec samo sa nama. Nemojte da 'prljate' ovaj uspeh uvezujuci price o drugima, o 'drzavnim projektima', itd. Nema potrebe. Nisu ovi ljudi postigli ovaj uspeh uprkos ili u inat nekome ... vec zbog sebe, zbog kluba. Cenite to.

Grobar

pre 14 godina

Tužno. Tužno i pretužno. Šta su oni Bogu skrivili da postanu prvaci Evrope i budu trn u oku ovoj državi? Ministarko, gdje si sad? Taman, manje im je novca trebalo za osvajanje titule šampiona Evrope nego što je jedan naš političar platio kuhinju! (50 000 evra, on je samo kao primjer, 99% njih su takvi)

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

ПАРТИЗАН - ИНСТИТУЦИЈА БРЕ !
Најбројније и најтрофејније спортско друштво на планети...

EVRO TITULA

pre 14 godina

Dakle 8 titula evropskog sampiona sportskom drustvu Partizana..... 1 kosarka,1 rvanje i 6 vaterpolo......najtrofejnije SD partizan na ovim prostorima.....komsinica ima samo Bari a i to finale je proglaseno kao najgore u istoriji a da ne pricamo sto englezi nisu ni ucestvovali te godine kao i to da nisu igrali sa spanskim i italijanskim timovima.....Ovo vam je ***ani velika istina, "mali Partizan" ima vrednije trofeje od vase "velike zvezde".....opet taj Tole

GROBAR do groba a i posle toga

pre 14 godina

Zaplakao sam od srece kad sam saznao...bravo momci, svaka cast...Srbijo prst na celo !!!

Nedelja je svanula, u srce me ganula...

Ja

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo [link]
(Hronicar istoricar, 6. decembar 2009 19:39)

Verovatno necemo pamtiti jer ko zna koliko cemo titula osvojiti za to vreme!

dejan

pre 14 godina

ajde sad da pomognemo kao sto se predlagalo za kosarkase - dobrovoljnim prilozima pa kolko se skupi. bar malo da ublazimo porbleme ako ne mozemo da resimo. ne vidim ni sajt da imaju pa moze neko da im uradi.za pocetak, pa onda reklamiranje istog itd... znaju oni koji se bave propagandom. ja ne znam da izradjujem sajtove, ali mogu da pomognem pri promociji. evo ga moja mail, pa da pocnemo. ljudi su prvaci evrope!

guli 66

pre 14 godina

Tek smo poceli,sa osvajanjem evropskih titula sada su na redu vaterpolisti pa kosarkasi i tako redom dok evropa ne postane crno bela. Kada kazem PARTIZAN to je nacin zivljenja!!!

evo ti

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal (naravno,tu ste svjetlosnim godinama daleko iza nas)
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331) (mi imamo 495 ekipnih trofeja, sve popisano pa pogledaj: http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=hst&hid=67 )
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1) (Zvezda ima 7 evropskih trofeja, prvaci evrope: fudbaleri,atleticari, 2xkaratisti, kosarkasice, kup kupova kosarkasi)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda (za vas je imaginarno ono sto je citavom svijetu fakat)
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo (bas si vickast)
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina (od 2001-2007 je takodje dug priod)
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva (u zadnja 4 derbija Zvezda dobila 3)
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan (izmisljas)
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu (mi to ne gledamo)
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige (jes, sve nacitani momci, a trener olicenje intelektualnosti)
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina (probiste nam usi sa tim svaki dan, bili prvaci evrope a ufinalu plej ofa SFRJ taj isti tim vam je pregazila Jugoplastika- 3:0, svaka utakmica 20-30 razlike)
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina (da, tada su se jos vaterpolo golovi drzali na suvom)
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi(tamo vam je mjesto, Beograd je crveno-beli)
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana (ha, ha..Kukoc i Petrovic su legende Partizana, Simonovic i Slavnic isto, Kapicic takodje, Divac i Djordjevic nisu ama bas nikad igrali u Zvezdi)
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana (i Sapic i Ciric i Jelenic,Uskokovic, Vicevic, Simenc, Bukic, Gopcevic kod nas su igrali i "vasi" Vujas, Milanovic itd, dakle jesi siguran da su svi ovi uvek vasi?)
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala (imamo vise pobjeda jer se prvih 10 godina derbi igrao samo na JNA)
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1(i mi vas 6:1, pa sto, valjda je vaznije sve ostalo sto je ubjedljivo na nasoj strani)
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci (evo mi suze krecu..)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)(da, te godine ste dosli do finala sa 3 poraza plus taj u finalu, ukupno 4.Te godine ste bili 12 u nacionalnom sampionatu.Kuriozitet.)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije (kad smo mi osvojili nisu igrali samo englezi, a oni tada i nisu bili klupski jaki. Protiv kojeg to tima iz Italije i Holandije ste igrali te godine?)
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja (ta Zvezdina ekipa je bila supersila, nisi dobro gledao mec.Osvojili smo Kup sampiona dominantno, bez ijednog poraza)
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu (jes, prica se o tome u fudbalskoj evropi)
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji (ahahhahaahahaha)
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet (ovo me podsjeca na ono zensko: velicina ili tehnika?)
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem (mnogo lijepih stvari ste rekli Zeki i Bjeki..)
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke (pa kad igraju..)
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju (i koliko zavrsi?jeli ispod 40?)
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni (frapantan podatak)
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca (ti rece da nije bitna kolicina..)
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi (jes, proglasila vas baba Vidana)
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih (kazu da je Fil Dzekson trazio neke savjete od Super Duleta..)
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara (to si gore vec pomenuo)
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA (jeste, bas ste redovni, pogotovo protiv CSKA)
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova (niste vi srpski, vec Jugoslovenski)
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu (konj g-4)
-Zato sto imamo barem za kosilicu (al nemate za stipendije)
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu (ali vam je drzava izgradila zemunelo, dala Banjicu..)
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan (da, Zebec, Vasovic, Gurovic, Divac itd.)
-Zato sto ne spominjemo APOEL (i nemojte, znate kako ste prosli sa njima)
-Zato sto ne spominjemo Sevojno (Timok, Bsk iz Batajnice...)
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana (to ti pise u svim monografijama kluba za koji navijas, ali ti o istoriji tog toma nemas blage veze)
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"(rekao ti Curkovic?)
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...(joj, prevrnuh se od smijeha)
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini (to vas vadi..)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju (pravite, pravite, ali se sve svodi na dvije, debele i krive crno bijele linije na jugu)
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone (rezervisana za nas)
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron (u rvanju?)
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja (u sapunicama je kraj uvjek srecan)
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion (u koji sport ste bili svjetski sampioni?)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio (nekom Bari-nekom Fljamurtari)
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan (koliko meceva je igrala za Partizan)
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan (covjek deklarisan kao vekiki Zvezdas)
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan (pitanje kao kod Ane)
-Zato sto imamo Misu Tumbasa (on vam je najbolji primjer kakvi ste)
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja (tako o voljenom treneru?)
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme (vrlo su jednostavne pa ih lako uce)


SAMO TI RVAJ, SINKO!

Fantom

pre 14 godina

Bravo Šampioniiiiiiiiiiiiii!!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!

Rvamo se mi,ali i pobeđujemo

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.

matejasale

pre 14 godina

A pozajmili su pare da bi otisli uopste na finalni turnir.Sada ce ih primati svi zivi od ministarke sporta koja nije ni znala da postoji rvacki klub Partizan.Oni moraju biti pocasni gosti kosarkasima na utakmici sa Efesom.SVAKA CAST MOMCI.Uspeh je neverovatan jer dobijati Ukrajince i Ruse jos na njihovom terenu u sportu gde su neprevazidjeni.Zovi ih Danilovicu da nam budu pocasni gosti u Pioniru protiv Efesa,zajedno sa Cavicem,Anom Ivanovic,Kezmanom(vratio se u Bgd)....PARTIZAN SAMPION

slobodan

pre 14 godina

za ove sto se prepucavaju, grobari, delije i njima slicne grupe: evropski prvak u rvanju je postala jedna srpska ekipa ili tim, i to bi trerbalo da nas sve obraduje, bez obzira za koji klub "navujamo"! vama preostaje "fudbalski derbi" gde ce te moci ponovo da dizanjem tri prsta , paljenjem zastava i rusenjem svega i svacega iskazete svoj pravi "patriotizam" i "ljubav" prema svom klubu koji volite, a ujedno i prema zemlji srbiji!pozdrav

Darko

pre 14 godina

Hvala vam crno beli rvači na evropskoj tituli. Pozivam upravu košarkaškog kluba Partizan da pozove naše rvače u Pionir u četvrtak da dobiju aplauz od Grobara.

navijac partizana

pre 14 godina

Mene najvise raduje sto se od ovih momaka moze ocekivati i veliki uspeh na Olimpijskim igrama!

Voleo bih da vidim one koji s omalovazavanjem gledaju na rvanje i ovaj uspeh Partizana, kada ovi isti momci jednog dana sa zlatnom medaljom na prsima iz sveg srca zapevaju "Boze Pravde" u centru Londona.

Boki

pre 14 godina

Sto se javljate vi sa negativnim komentarima?Zar stavrno mislite da je rvanje lak sport?Znate li vi koliko je treninga potrebno da se postane samo osrednji takmicar? NE ocigledno ne znate.Sram bilo sve koji nesto negativno imaju da kazu na ovu vest.Ja mogu reci samo ovo:Crno-beli,BRAVO,BRAVO !!!

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@zvezda je nasa vera 1977
Nisam siguran da ovo je ovo poteklo od vas...Koliko se ja secam neki nasi su ovo pisali pa ste vi odgovarali, ali nebitno...Hahahahahaha, vi nama bili uzor decenijama?!Zaista ste veoma komicni...Ko ste bre vi bili 80-ih i ranije?Ocigledno ima 13 godina i nemas pojma ni ocemu, isektasen si maksimalno...LAKO CETE DRUGE LAGATI, ALI KAKO SEBE LAZETE?

SD

pre 14 godina

@...ko oka dva

Svaka cast za ovaj trofej, ali mi nije jasno zasto moras ispoljiti komplekse. Na penale, 5:0, auto golom, sluzbeno zbog dopingovanja igraca,prvak Evrope u fudbalu je prvak Evrope u fudbalu. Osim toga Zvezda je bila prvak Evrope u karateu 2 puta, u zenskoj kosarci i atletici i naravno Interkontinentali kup (koji jeste zvanicni trofej, sto mozes proveriti na sajtu UEFE).
Dakle SD PArtizan ima vise titula u Evropi od SD Crvena zvezda, a sad da li je bitnije to ili je bitnije to sto je Zvezda bila prvak u fudbalu je subjektivno.

Anonimus*PFC

pre 14 godina

Aha ... samo sto Partizan ima 650 trofeja pa je nazalost "malo" ispred zvezde! Ovo je 13 titula prvaka Evrope a zvezda ima 2! Bedara malo a?

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Cestitke rvacima Partizana za titulu prvaka Evrope u rvanju ! Kao najtrofeinija institucija u Evropi , doslo je vreme da se broj evropskih titula....UVECA ! Kosarkasi i vaterpolisti su sledeci ! Jos jednom CESTITKE za trofej ! Bog voli hrabre, verne i postene !

AJZAKLIJA

pre 14 godina

(zvezda je nasa vera 1977, 6. decembar 2009 16:34)

Dečko zašto lupaš gluposti...Ne ide ti uz godine!Hahahah,kompleksi pusti!Samo mi reci jednu rečenicu tamo a da nije istinita,i napiši mi da je sve kopirano od vas,i da ste vi to prvi pisali i bla bla!Uvek ste bre bili manji od nas,uvek...Pomiri se sa tim i nastavi da živiš!

čika velja

pre 14 godina

...Partizane BRAVO BRAVO! Samo nemogu da shvatim ove "istoričare" ...ma voleli bi ste vi da budete prvaci Evrope u još nečemu, osim u trčanju za krpenjačom. A do tada, ostavite nas da uživamo u svim evropskim uspesima CRNO-BELE FAMILIJE!

MB-show

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...

Milanche

pre 14 godina

A oni nesrećni fudbaleri samo nas brukaju po Evropi, ne bi postali prvaci Evrope ni da im je budžet 100 milijardi evra. Treba im zakonom zabraniti da se takmiče

Srb-in

pre 14 godina

Svaka cast momci! Zao mi je samo sto, da nije ovakvog uspeha, verovatno 99% posto ljudi ne bi ni znalo da postoji ovaj klub i da smo toliko jaki!

P.S. Malo ironije - mislim da je vreme da drzava pomogne R.K. Crvena Zvezda! Sram vas bilo sto zatvarate oci pred ovakvim uspesima Partizana!

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Bravo momci, nadam se da će vaš uspeh proći zapaženo kako i zaslužuje i da će finansijski problemi biti prošlost.
Jedino se pitam zašto i na reprezentativnoj sceni nemamo takve uspehe, ali uz podršku nadležnih i to mora da dođe, jer je očigledno da imamo talenat. Samo napred!

Psihijatar volonter

pre 14 godina

Svaka cast majstori,izuzetno lepa vest za sve kojima je srce crno-belo
(Dr Mo, 6. decembar 2009 15:47)

Ej Mo, izasao si! Super covece. Jel` ti sad bolje?

marko

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!

Flynn

pre 14 godina

Bice:"Sta vas briga, vi imate NOVOSIBIR i SIBIRJAK" (partizanski Bari i Tokio)

Salu na stranu, svaka cast ovim ljudima jer su morali da misle o stvarima koje nemaju veze sa onim cime se bave, a imaju veze sa nesposobnom ministarkom za sport, i celi ministarstvom. Cestitke od mene, Zvezdasa. Jeste najjace sportsko drustvo, ali u glavnom i najpopularnijem sportu - fudbalu, nema rasprave da smo bolji i da ce proci mnogo vremena pre nego sto se FK Partizan nadje na originalnom PES-u a kamoli na tronu Evrope i sveta.

goran

pre 14 godina

jos jedna pobeda i titula!!!

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan

navijac cz

pre 14 godina

svaka cast majstori!!!!
svaki uspeh nasih sportista me zaista obraduje, a pogotovu u nekom od sportova koji se jedva finansiraju.
kada bi se pare koje se ulazu u fudbal, ulagale u ostale sportove, bili bismo svetsko cudo.

zvezda je nasa vera 1977

pre 14 godina

(schomy90 6. decembar 13:24)

Zeleo si da ispadnes originalan, a u stvari si ispao smesan. Komentari poput tvog su ranije vec napisani, ALI U NASOJ REZIJI, pa bi mogao malo da pogledas po arhivi i vidis kako se to radi, a sa druge strane uveris koliki si plagijator( ako znas sta to znaci). Smogni snage i napisi nesto zaista autenticno grobarsko( ako znas sta znaci autenticno), i prestanite sa kopiranjem onih koji vam decenijama sluze kao uzor!
PS Cestitke rvacima Partizana na uspehu

shaka69

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.
(Rvamo se mi,ali i pobeđujemo, 6. decembar 2009 20:52)

O cemu ti to, maaaajke ti?

Stefan

pre 14 godina

Bravo Šampioniii…ii !!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!
(Fantom, 6. decembar 2009 20:24)


Zaboravio si i 156 titula u bocanju i 99 titula u pikadu... Nisam siguran ali mislim i da ste nekoliko puta bili prvaci u badbmintonu!!! Svaka cast!!!

Bivsi Rvac Partizana

pre 14 godina

Svaka cast momci ...S obzirom da sam trenirao u Partizanu sa nekima odavde,mogu vam reci da su veliki radnici i borci...Posebno Aleksandar Maksimovic

.

pre 14 godina

Onaj sto je napisao da je 1992-ge (kad smo bili prvaci Evrope) Partizan izgubio od u finalu prvenstva Jugoslavije od Jugoplastike,mnogo laze.Partizan je te godine osvojio i prvenstvo i kup!

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Neko pominje SOS i Bari u sećanjima.
Bilo bi lepo da se pusti Fljarmutari u sećanjima.
Jel računate u titutule i Partizanija iz Tirane?

Radomir

pre 14 godina

Sve cestitke Partizanu. Pre 4 godine Proleter je bio treci u Evropi, a potom drugi. Partizan je sada prvi. To je veliki uspeh za nase rvanje. Ne znam tacno, ali najmanje 15 godina trener Partizana je Bosko Kecman. E tako se postaje sampion Evrope, a ne oterati trenera posle dva poraza.

bane

pre 14 godina

ŠTA REĆI!!!
ne bih ja da me neko pogrešno razumije ali Nađa Higl je dobila i stan i pare od države,ona sama,a ovima je trebao recimo njen stan samo da odu tamo...treba i Nađa da dobije ali je dobila samo zato što je to sport koji se više prati i bolji za slikanje kad se nešto osvoji,a i Nađa je otišla i bez kučeta i bez mačeta i osvojila je...ako je tako najmanje što država može je da izmiri ovaj dug i da neku premiju rvačima...ili možda oni ne predstavljaju srbiju jer su iz partizana?

Hronicar istoricar

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo www.crvenazvezdafk.com/zvezda-na-hajberiju-2703-c15-event.htm

Sever je uz tebe

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Svaka cast majtore! Lepo si mu rekao... I ZA SVE NJIH CRVENA ZVEZDA JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO U SRBIJI SA 495 TROFEJA. ZVEZDA JE ZIVOT, HVALA TI BOZE STO SAM DELIJA.

Александар

pre 14 godina

Безобразлук иде до те мере да сада се оспорава Бари због "лоше" игре. Ејјјјјјј бре. Па јел се чујете ви уопште? Поново понављам, мењали бисте ви све те ваше 30000 титуле за ту једну лошу игру у Барију. Само изузетно лош човек може да ниподаштава такав успех којим се не може подичити ни престоница колевке фудбала!

Filip

pre 14 godina

Najpre cestitam na tituli, biti prvi i u klikerima je uspeh... Ali ipak postoji jed na velika mrlja... Ucestvovalo je samo 4 kluba (ne 8 kako ovde neko rece). Neko poredi final 4 u kosarci... Kakva budalastina, pa tamo sampion odigra 30-ak utakmica, ovde je samo 3 meca dovoljno za titulu... I jos veca prevara, doveli su 2 Rusa i 2 Madjara samo za ovo takmicenje. Cela 2 Srbina u timu!!! Kakvo crno rvanje!!!

Samo pitam i smejem se

pre 14 godina

Koliko sportskih drustava ima u SAD, Engleskoj, Kini, Nemackoj, Francuskoj, Australiji, Brazilu, Argentini, Holandiji...?
Koji su uspesi SD Boka Juniors, SD Ajaks, SD Totenhem, SD Santos, SD Mancester Junajtrd, SD Bajern, SD Bordo, SD LA Lakers, SD Detroit pistons, SD Inter, SD Mladost Zagreb, SD Posilipo...?
Da, znam da postoje Real i Barsa u 3-4 sporta.
Sta? Lozite se na CSK-a iz raznih zemalja?
Buuuuahahahahaaaa! Sportsko drustvo! Hahahaha!! Svet i sportska drustva aaaahahahaha!!! Naj trofejnije.. hahahaha.. na svetu... ahahahaha!!!!

no

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/borilacki/rvanje.php?yyyy=2008&mm=12&dd=24&nav_id=336096

Samo da se potsetite kako je uopste postao sampion Srbije.

ТВЦЗ

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Хахахаха!!! Човјече! Одавно ме нико није тако насмијао (изузев гробара у ЛЕ). Свака ти част прије свега за живце које имаш да полемишеш са инфериорнима. Хахахаха!!! Ајмо опет ЗАШТО-ЗАТО. Хахахаха!!!
Напалиће се неко, сигуран сам.

anti franjevac

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...
(MB-show, 6. decembar 2009 16:39)

Supalj ili ne, spavali ili bili budni, pretesko ili ne...www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

.

Пеђа

pre 14 godina

Боже, чему оваква усхићеност, па ЦСКА из Москве само у одбојци има 13 титула првака Европе! А да би неко СД и било најбоље на свету, ваљда мора имати и неки светски трофеј, рецимо Интерконтинентални куп?!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Jedan Jermenin i Frisk i Stefanek. I onda se ponose titulom u takmicenju gde se u Evropi u Ligi sampiona ukupno takmici osam ekipa. Zamislte da su rusi sakupili sve najbolje sto imaju u zemlji u ekipu. da li bi bili prvaci. Ili da su na takmicenje dovsli i kazahstanci sa svim sto najbolje imaju. Na takmicenju bili svedjani .Jaka rvacka reprezentacija

aleksandar stevanovic

pre 14 godina

Svi koji bi sada da poreski obveznici placaju neciji hobi (ma koliko rvaci Partizana bili uspesni u istom) mogu da odmah krenu put RK Partizan i da im doniraju novac. Mene i 99,9% ljudi u Srbiji ne interesuje da dajem novac za takve stvari.

majvuk

pre 14 godina

8 titula sampiona evrope. Posto fudbalski nikad nece biti, gledam da mozda bude jos koji put kosarkaski, mozda ragbi i dzudo, uz jos neki podvig nasih rvaca

delia glingon

pre 14 godina

Ipak cestitke Partizanu na osvajanju jedne mizerne titule sto bas neznaci nista, pa ni za RK Partizan.
Bravo Partizan, kupite vi titule u vaterpolu, karateu, neljutise covece, sahu, rvanju a mi cemo samo u FUZBALU.
Ovi sto pricaju o CSKA i Barcelona, ali Real Madrid FC je veci od ta oba sportska drustva jer titule evrope u fudbalu su nenadmaseno i jos dodas svetske titule, kup uefa, super kupove i 31 titulu premiera divizion.
Titula u fudbalu i titule ostalih sportova je kao dijamant 56 karat i perculanska kastrulja.
CZ ima Bari i Tokio sto vredi Partizan SD i CSKA SD zajedno:

borko

pre 14 godina

@7.decembar
imas pravo.Te godine vec smo bili razdvojeni od Hrvata!Od POP(ç smo izgubili godinu pre.Pisao je jps masu gluposti(veruju mu samo zvezdasi..a i oni vise sto je "nji`ov"

bojan

pre 14 godina

SVAKA CAST postigli ste veliki uspeh..godine truda rada su se isplatile...U fudbal i kosarku se slivaju sve pare..a rvaci se jedva izborili da skupe pare da odu na takmicenje.Momci jos i osvoje LS,naprave najveci uspeh kluba i prezentuju srpski sport na najbolji nacin.ono sto me najvise nervira jeste losa finansijska situacija u borilackim sportovima i nadam se da ce ovim uspehom nesto promeniti bar u rvackom sportu.Povraca mi se od likova koji se raspravljaju na temu fudbalskih klubova Zvezda-Partizan..i po ko zna koji put ne pokazuju postovanje prema uspehu nekih drugih sportista.a ne zna se koji je jadniji klub da li fk zvezda ili fk partizan.Rvaci svaka cast samo napred u nove pobede pozz iz Loznice

samsung

pre 14 godina

@ljubitelj sporta
kako bre nemamo rezultata na reprezentativnom nivou?
fris 3 u svetu 3 u evropi
stefanek 2 u evropi juniorski prvak sveta
maksimovic 2x juniorski prvak evrope 2 u svetu za juniore
njih trojica imaju i medalje i sa mediteranskih igara...petkovic isto

vlada

pre 14 godina

Hvala svima!!!! Ja sam jedan od momaka iz ove cete Partizana koja je bila u dalekom Sibiru,uvek ce se naci neko ko ce blatiti ono sto nasi sportisti urade da bi dostojno predstavili svoju zemlju i svoj klub!!! Mi smo to uradili i za jedno i za drugo. Nebitno sad da li je to Zvezda ILI nas PARTIZAN,takav uspeh treba proslaviti na pravi nacin, a oni koji ne navijaju za Partizan makar dostojno da ga pozdrave! MAKSIMOVIC BULATOVIC RADOSAVLJEVIC PETKOVIC FRIS KNEZEVIC STEFANEK TOTROV SU PRVACI EVROPE,RK PARTIZAN JE PRVAK EVROPE sa 2000-3000 dinara u dzepu sa kojima smo krenuli na put :)))) Mi nista i ne ocekujemo jer dobili smo nesto sto se ne moze kupiti, jos jednom hvala svima od Prvaka Evrope

marko

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!

evo ti

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal (naravno,tu ste svjetlosnim godinama daleko iza nas)
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331) (mi imamo 495 ekipnih trofeja, sve popisano pa pogledaj: http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=hst&hid=67 )
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1) (Zvezda ima 7 evropskih trofeja, prvaci evrope: fudbaleri,atleticari, 2xkaratisti, kosarkasice, kup kupova kosarkasi)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda (za vas je imaginarno ono sto je citavom svijetu fakat)
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo (bas si vickast)
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina (od 2001-2007 je takodje dug priod)
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva (u zadnja 4 derbija Zvezda dobila 3)
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan (izmisljas)
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu (mi to ne gledamo)
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige (jes, sve nacitani momci, a trener olicenje intelektualnosti)
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina (probiste nam usi sa tim svaki dan, bili prvaci evrope a ufinalu plej ofa SFRJ taj isti tim vam je pregazila Jugoplastika- 3:0, svaka utakmica 20-30 razlike)
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina (da, tada su se jos vaterpolo golovi drzali na suvom)
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi(tamo vam je mjesto, Beograd je crveno-beli)
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana (ha, ha..Kukoc i Petrovic su legende Partizana, Simonovic i Slavnic isto, Kapicic takodje, Divac i Djordjevic nisu ama bas nikad igrali u Zvezdi)
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana (i Sapic i Ciric i Jelenic,Uskokovic, Vicevic, Simenc, Bukic, Gopcevic kod nas su igrali i "vasi" Vujas, Milanovic itd, dakle jesi siguran da su svi ovi uvek vasi?)
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala (imamo vise pobjeda jer se prvih 10 godina derbi igrao samo na JNA)
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1(i mi vas 6:1, pa sto, valjda je vaznije sve ostalo sto je ubjedljivo na nasoj strani)
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci (evo mi suze krecu..)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)(da, te godine ste dosli do finala sa 3 poraza plus taj u finalu, ukupno 4.Te godine ste bili 12 u nacionalnom sampionatu.Kuriozitet.)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije (kad smo mi osvojili nisu igrali samo englezi, a oni tada i nisu bili klupski jaki. Protiv kojeg to tima iz Italije i Holandije ste igrali te godine?)
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja (ta Zvezdina ekipa je bila supersila, nisi dobro gledao mec.Osvojili smo Kup sampiona dominantno, bez ijednog poraza)
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu (jes, prica se o tome u fudbalskoj evropi)
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji (ahahhahaahahaha)
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet (ovo me podsjeca na ono zensko: velicina ili tehnika?)
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem (mnogo lijepih stvari ste rekli Zeki i Bjeki..)
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke (pa kad igraju..)
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju (i koliko zavrsi?jeli ispod 40?)
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni (frapantan podatak)
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca (ti rece da nije bitna kolicina..)
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi (jes, proglasila vas baba Vidana)
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih (kazu da je Fil Dzekson trazio neke savjete od Super Duleta..)
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara (to si gore vec pomenuo)
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA (jeste, bas ste redovni, pogotovo protiv CSKA)
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova (niste vi srpski, vec Jugoslovenski)
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu (konj g-4)
-Zato sto imamo barem za kosilicu (al nemate za stipendije)
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu (ali vam je drzava izgradila zemunelo, dala Banjicu..)
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan (da, Zebec, Vasovic, Gurovic, Divac itd.)
-Zato sto ne spominjemo APOEL (i nemojte, znate kako ste prosli sa njima)
-Zato sto ne spominjemo Sevojno (Timok, Bsk iz Batajnice...)
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana (to ti pise u svim monografijama kluba za koji navijas, ali ti o istoriji tog toma nemas blage veze)
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"(rekao ti Curkovic?)
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...(joj, prevrnuh se od smijeha)
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini (to vas vadi..)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju (pravite, pravite, ali se sve svodi na dvije, debele i krive crno bijele linije na jugu)
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone (rezervisana za nas)
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron (u rvanju?)
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja (u sapunicama je kraj uvjek srecan)
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion (u koji sport ste bili svjetski sampioni?)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio (nekom Bari-nekom Fljamurtari)
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan (koliko meceva je igrala za Partizan)
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan (covjek deklarisan kao vekiki Zvezdas)
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan (pitanje kao kod Ane)
-Zato sto imamo Misu Tumbasa (on vam je najbolji primjer kakvi ste)
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja (tako o voljenom treneru?)
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme (vrlo su jednostavne pa ih lako uce)


SAMO TI RVAJ, SINKO!

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Neko pominje SOS i Bari u sećanjima.
Bilo bi lepo da se pusti Fljarmutari u sećanjima.
Jel računate u titutule i Partizanija iz Tirane?

Sever je uz tebe

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Svaka cast majtore! Lepo si mu rekao... I ZA SVE NJIH CRVENA ZVEZDA JE NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO U SRBIJI SA 495 TROFEJA. ZVEZDA JE ZIVOT, HVALA TI BOZE STO SAM DELIJA.

Stefan

pre 14 godina

Bravo Šampioniii…ii !!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!
(Fantom, 6. decembar 2009 20:24)


Zaboravio si i 156 titula u bocanju i 99 titula u pikadu... Nisam siguran ali mislim i da ste nekoliko puta bili prvaci u badbmintonu!!! Svaka cast!!!

goran

pre 14 godina

jos jedna pobeda i titula!!!

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan

Filip

pre 14 godina

Najpre cestitam na tituli, biti prvi i u klikerima je uspeh... Ali ipak postoji jed na velika mrlja... Ucestvovalo je samo 4 kluba (ne 8 kako ovde neko rece). Neko poredi final 4 u kosarci... Kakva budalastina, pa tamo sampion odigra 30-ak utakmica, ovde je samo 3 meca dovoljno za titulu... I jos veca prevara, doveli su 2 Rusa i 2 Madjara samo za ovo takmicenje. Cela 2 Srbina u timu!!! Kakvo crno rvanje!!!

Samo pitam i smejem se

pre 14 godina

Koliko sportskih drustava ima u SAD, Engleskoj, Kini, Nemackoj, Francuskoj, Australiji, Brazilu, Argentini, Holandiji...?
Koji su uspesi SD Boka Juniors, SD Ajaks, SD Totenhem, SD Santos, SD Mancester Junajtrd, SD Bajern, SD Bordo, SD LA Lakers, SD Detroit pistons, SD Inter, SD Mladost Zagreb, SD Posilipo...?
Da, znam da postoje Real i Barsa u 3-4 sporta.
Sta? Lozite se na CSK-a iz raznih zemalja?
Buuuuahahahahaaaa! Sportsko drustvo! Hahahaha!! Svet i sportska drustva aaaahahahaha!!! Naj trofejnije.. hahahaha.. na svetu... ahahahaha!!!!

zvezda je nasa vera 1977

pre 14 godina

(schomy90 6. decembar 13:24)

Zeleo si da ispadnes originalan, a u stvari si ispao smesan. Komentari poput tvog su ranije vec napisani, ALI U NASOJ REZIJI, pa bi mogao malo da pogledas po arhivi i vidis kako se to radi, a sa druge strane uveris koliki si plagijator( ako znas sta to znaci). Smogni snage i napisi nesto zaista autenticno grobarsko( ako znas sta znaci autenticno), i prestanite sa kopiranjem onih koji vam decenijama sluze kao uzor!
PS Cestitke rvacima Partizana na uspehu

ТВЦЗ

pre 14 godina

SAMO TI RVAJ, SINKO!
(evo ti, 6. decembar 2009 18:07)

Хахахаха!!! Човјече! Одавно ме нико није тако насмијао (изузев гробара у ЛЕ). Свака ти част прије свега за живце које имаш да полемишеш са инфериорнима. Хахахаха!!! Ајмо опет ЗАШТО-ЗАТО. Хахахаха!!!
Напалиће се неко, сигуран сам.

Hronicar istoricar

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo www.crvenazvezdafk.com/zvezda-na-hajberiju-2703-c15-event.htm

Александар

pre 14 godina

Безобразлук иде до те мере да сада се оспорава Бари због "лоше" игре. Ејјјјјјј бре. Па јел се чујете ви уопште? Поново понављам, мењали бисте ви све те ваше 30000 титуле за ту једну лошу игру у Барију. Само изузетно лош човек може да ниподаштава такав успех којим се не може подичити ни престоница колевке фудбала!

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Jedan Jermenin i Frisk i Stefanek. I onda se ponose titulom u takmicenju gde se u Evropi u Ligi sampiona ukupno takmici osam ekipa. Zamislte da su rusi sakupili sve najbolje sto imaju u zemlji u ekipu. da li bi bili prvaci. Ili da su na takmicenje dovsli i kazahstanci sa svim sto najbolje imaju. Na takmicenju bili svedjani .Jaka rvacka reprezentacija

Flynn

pre 14 godina

Bice:"Sta vas briga, vi imate NOVOSIBIR i SIBIRJAK" (partizanski Bari i Tokio)

Salu na stranu, svaka cast ovim ljudima jer su morali da misle o stvarima koje nemaju veze sa onim cime se bave, a imaju veze sa nesposobnom ministarkom za sport, i celi ministarstvom. Cestitke od mene, Zvezdasa. Jeste najjace sportsko drustvo, ali u glavnom i najpopularnijem sportu - fudbalu, nema rasprave da smo bolji i da ce proci mnogo vremena pre nego sto se FK Partizan nadje na originalnom PES-u a kamoli na tronu Evrope i sveta.

Пеђа

pre 14 godina

Боже, чему оваква усхићеност, па ЦСКА из Москве само у одбојци има 13 титула првака Европе! А да би неко СД и било најбоље на свету, ваљда мора имати и неки светски трофеј, рецимо Интерконтинентални куп?!

aleksandar stevanovic

pre 14 godina

Svi koji bi sada da poreski obveznici placaju neciji hobi (ma koliko rvaci Partizana bili uspesni u istom) mogu da odmah krenu put RK Partizan i da im doniraju novac. Mene i 99,9% ljudi u Srbiji ne interesuje da dajem novac za takve stvari.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

JOS JEDNA EVROPSKA TITULA ZA NAJUSPESNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA!!!!!
Neko ima samo Bari u secanju i na SOS kanalu u milion repriznih termina,a neko ne moze ni da se seti svih gradova gde smo bili prvaci...SD INSTITUCIJA!!!

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (8) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

Psihijatar volonter

pre 14 godina

Svaka cast majstori,izuzetno lepa vest za sve kojima je srce crno-belo
(Dr Mo, 6. decembar 2009 15:47)

Ej Mo, izasao si! Super covece. Jel` ti sad bolje?

anti franjevac

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...
(MB-show, 6. decembar 2009 16:39)

Supalj ili ne, spavali ili bili budni, pretesko ili ne...www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

.

...ko oka dva

pre 14 godina

Da se zna ko je ko.
Bilo bi lepo kad bi neko nabrojao sve evropske titule u svim sportovima koje je osvojio PARTIZAN.A koliko jedna Zvezda (Bari ne računam,na penale).
Nisam nikog čuo da se hvali sa tom finalnom utakmicom,mađuti mnogo sam slušao o dotičnom finalu koje je Partizan igrao protiv jednog Reala,to je ono što je ostalo u sećanju onih generacija koje su mogle da do otprate (moja generacije i dduge samo su mogle da slušaju i uživaju u pričama svojih roditelja).
Da li se ikad reprizirala ta utakmica,samo kad vidim koliko se ona utakmica u Bariju reprizirala.Utakmica koja je zakovala Srpski fudbal za dno,dok se nije pojavio Antić smo da ostane na tom putu.
Hvala rvačima Partizana na uspehu i reprezentovanju Srbije u sportu

shaka69

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.
(Rvamo se mi,ali i pobeđujemo, 6. decembar 2009 20:52)

O cemu ti to, maaaajke ti?

partizanov uspeh sramota za drzavu!

pre 14 godina

"pozajme"??? svaka cast momci. a ti drzavo opet pomozi zvezdi da nastavi da nas dobro predstavlja u rvanju, vaterpolu, kosarci.

no

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/borilacki/rvanje.php?yyyy=2008&mm=12&dd=24&nav_id=336096

Samo da se potsetite kako je uopste postao sampion Srbije.

Milanche

pre 14 godina

A oni nesrećni fudbaleri samo nas brukaju po Evropi, ne bi postali prvaci Evrope ni da im je budžet 100 milijardi evra. Treba im zakonom zabraniti da se takmiče

majvuk

pre 14 godina

8 titula sampiona evrope. Posto fudbalski nikad nece biti, gledam da mozda bude jos koji put kosarkaski, mozda ragbi i dzudo, uz jos neki podvig nasih rvaca

dane

pre 14 godina

eee, tugo moja i jadna zemljo Srbijo. a pre samo 15 dana su ti isti rvaci molili drzava da im donira 50 evra da bi mogli da odu na tu ligu sampiona, 10 su dobili od sponzora a ostali 40 pozajmili! ali pazi POZAJMILI!!! kako nije sramota drzavu!? SVAKA CAST MOMCI! VI STE PRVACI MOG SRCA! I SVAKOG GROBARA PRAVOG! VOLIM TE PARTIZANE!!!

Rvamo se mi,ali i pobeđujemo

pre 14 godina

Stvarno mislite da ste pobedili u Bariju.Koliko se sećam penali su vam doneli taj pehar,ali ne i čast.
Taj bezobrazluk od igre u tom finalu je delo trenera koji više a ma baš ništa nije uradio.
Bilo bi časnije izgubiti to finale a pri tome igrati fudbal.Zato nespominjite taj Bari.
Vidim da neki spominju kao 4 ekipe Rusi nisu imali najači satav,alo bre jel vi to zamišljate prvenstvo sveta i olimpijadu.
Da i u završnici evrolige u basketu igraju čerti najjača tima(svaki od tih timova smo pobeđivali u ligaškom takmičenju.Ti timovi su puni stranaca,i ti stranci igraju za reprezentacije svojih zemalja.
Kome smetaji stranci koji nose svete dresove crno-bele boje?
Uspeh rvača je nešto što čemu treba da se svi mi ponosimo u ovoj zemlji.
Ko se od vas seća utakmice u Bariju,niko!
To je zbog sramotne igre koja je prikazana.

delia glingon

pre 14 godina

Ipak cestitke Partizanu na osvajanju jedne mizerne titule sto bas neznaci nista, pa ni za RK Partizan.
Bravo Partizan, kupite vi titule u vaterpolu, karateu, neljutise covece, sahu, rvanju a mi cemo samo u FUZBALU.
Ovi sto pricaju o CSKA i Barcelona, ali Real Madrid FC je veci od ta oba sportska drustva jer titule evrope u fudbalu su nenadmaseno i jos dodas svetske titule, kup uefa, super kupove i 31 titulu premiera divizion.
Titula u fudbalu i titule ostalih sportova je kao dijamant 56 karat i perculanska kastrulja.
CZ ima Bari i Tokio sto vredi Partizan SD i CSKA SD zajedno:

serge

pre 14 godina

Svaka čast rvačima, nadam se da će ih košarkaši pozvati u goste u četvrtak da ih i mi pozdravimo...

Nije ovo mesto za rasprave ali moram replicirati...


Tekst iz "Večernjih novosti"


Partizan trofejniji od Zvezde!

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE

DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

EVRO TITULA

pre 14 godina

Dakle 8 titula evropskog sampiona sportskom drustvu Partizana..... 1 kosarka,1 rvanje i 6 vaterpolo......najtrofejnije SD partizan na ovim prostorima.....komsinica ima samo Bari a i to finale je proglaseno kao najgore u istoriji a da ne pricamo sto englezi nisu ni ucestvovali te godine kao i to da nisu igrali sa spanskim i italijanskim timovima.....Ovo vam je ***ani velika istina, "mali Partizan" ima vrednije trofeje od vase "velike zvezde".....opet taj Tole

SD

pre 14 godina

@...ko oka dva

Svaka cast za ovaj trofej, ali mi nije jasno zasto moras ispoljiti komplekse. Na penale, 5:0, auto golom, sluzbeno zbog dopingovanja igraca,prvak Evrope u fudbalu je prvak Evrope u fudbalu. Osim toga Zvezda je bila prvak Evrope u karateu 2 puta, u zenskoj kosarci i atletici i naravno Interkontinentali kup (koji jeste zvanicni trofej, sto mozes proveriti na sajtu UEFE).
Dakle SD PArtizan ima vise titula u Evropi od SD Crvena zvezda, a sad da li je bitnije to ili je bitnije to sto je Zvezda bila prvak u fudbalu je subjektivno.

Ja

pre 14 godina

Sta mislite sta ce ljudi pamtiti za nekih 5, 10, 20, 50 godina, ovu "titulu" ili na primer ovo [link]
(Hronicar istoricar, 6. decembar 2009 19:39)

Verovatno necemo pamtiti jer ko zna koliko cemo titula osvojiti za to vreme!

dule pfc bg

pre 14 godina

lepo je to sto vi nabrajate sve te titule u vaterpolu, kuglanju, rvanju, bocanju... ali i mi i vi dobro znamo da biste ih sve dal za onu jednu najvecu u fudbalu! pozdrav i cestitke svim pripadnicima jsd partizan
(goran, 6. decembar 2009 14:01)

Velicina i uspeh nekog SD se ne meri titulama u fudbalu.
Vase sd ima ukupno 5 evropskih trofeja(verovatno ne znas ni kojih)a nase SD 19. Smem da se kladim da nijedan Grobar,Partizanovac ne bi dao ni jedan ovaj trofej za taj vas. Budi srecan sto imas u drzavi najtrofejnije SD na Svetu!

Veliki uspeh

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu (kad vec nema sponzora) da novacno nagradi celokupan RK Partizan i sve sportiste koji su zasluzni za ovoliki uspeh, jer pored toga sto izuzetno reklamiraju Beograd i Srbiju ocigledno je da ce navedeni rvaci Partizana u bliskoj buducnosti osvajati i medalje za drzavu.

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

KAKVA OBMANA! prvaci evrope na turniru na kojem je ucestvovalo „cak” 4 ekipe! da se radi o „ozbiljnnom” takmicenju najbolje svedoci podatak da nijedna vest o ovome ne moze da se nadje ni na jednom sajtu. ko uspe neka mi pusti adresu. toliko o istorijskom uspehu. odmah da napomenem da ne navijam ni za jedan klub nego samo zelim da skrenem paznju kako se kod nas sve preuvelicava. samo cekam kada ce na osnovu ovog nazovi uspeha traziti ogromnu finansijsku pomoc sa svih strana!
(marko, 6. decembar 2009 14:39)
Реално ти немаш појма шта се овдје дешава.Сад си видио кога је ПАРТИЗАН побиједио у финалу и полуфиналу и залљичио да је учествовало 4 екипе.То је исто ко да је неко рекао да је у ЛШ у фудбалу учествовали барса,манчестер,челси.На овом завршном турниру је учествовало 8 екипа које су прије тога прошли квалификације.Значи нешто као фајнал фор и кошарци,ватерполу само са осам екипа.Нема потребе да пљујеш по момцима кад није обмана него су стварно најјачи у европи.
П.С.Наведи ми један наш сајт који је објавио ко је рецимо шампион русије или чешке у хокеју,или рецимо француске у рагбију иако су то тамо једни од најпопуларнијих спортова.
Зато не очекуј да медији из западне европе пишу о томе кад у том спорту скоро не постоје.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛ ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Anonimus*PFC

pre 14 godina

Aha ... samo sto Partizan ima 650 trofeja pa je nazalost "malo" ispred zvezde! Ovo je 13 titula prvaka Evrope a zvezda ima 2! Bedara malo a?

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@zvezda je nasa vera 1977
Nisam siguran da ovo je ovo poteklo od vas...Koliko se ja secam neki nasi su ovo pisali pa ste vi odgovarali, ali nebitno...Hahahahahaha, vi nama bili uzor decenijama?!Zaista ste veoma komicni...Ko ste bre vi bili 80-ih i ranije?Ocigledno ima 13 godina i nemas pojma ni ocemu, isektasen si maksimalno...LAKO CETE DRUGE LAGATI, ALI KAKO SEBE LAZETE?

dule pfc bg

pre 14 godina

SD Partizan:

Vaterpolo:
6x Prvak Evrope
1x Super Sampion Evrope
1xPobednik kupa pobednika kupova Evrope
1x Pobednik Mediteranskog kupa
1x Len Kup

Kosarka:
1x Prvaci Evrope
3x Kup Radivoja Koraca

Karate:
2x Prvaci Evrope

Rvanje:
1x Prvaci Evrope

Sah:
1x Prvaci Evrope

Fudbal:
1x Pobednik Srednjeevropskog kupa

19 Evropskih trofeja! Najtrofejnije SD na svetu!
BRAVO CRNO-BELI!

GROBAR do groba a i posle toga

pre 14 godina

Zaplakao sam od srece kad sam saznao...bravo momci, svaka cast...Srbijo prst na celo !!!

Nedelja je svanula, u srce me ganula...

starkan

pre 14 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! NEVEROVATAN USPEH, A JOS KADA SE ZNA DA JE KLUB MORAO DA POZAJMI 30 000E DA BI UOPSTE OTISLI NA TAKMICENJE,ALI TO SU PRAVI GROBAR-KAD JE NAJTEZE-NAJBOLJI SU!!! NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM SVE DO SMRTI ZAJEDNO S NASIM PARTIZANOM!!!!!!

4 marko

pre 14 godina

Kažeš obmana. A da li ti je Final Four turnir u košarci obmana? I tu učestvuju samo 4 ekipe a pobednik je prvak evrope...
Kakvih ljudi ima majko moja...

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

ПАРТИЗАН - ИНСТИТУЦИЈА БРЕ !
Најбројније и најтрофејније спортско друштво на планети...

AJZAKLIJA

pre 14 godina

(zvezda je nasa vera 1977, 6. decembar 2009 16:34)

Dečko zašto lupaš gluposti...Ne ide ti uz godine!Hahahah,kompleksi pusti!Samo mi reci jednu rečenicu tamo a da nije istinita,i napiši mi da je sve kopirano od vas,i da ste vi to prvi pisali i bla bla!Uvek ste bre bili manji od nas,uvek...Pomiri se sa tim i nastavi da živiš!

Fantom

pre 14 godina

Bravo Šampioniiiiiiiiiiiiii!!!! Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije... Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije, Partizan je Ponos Srbije,Ponos Srbije,Ponos Srbije!!!

Za sve koji ne znaju,ovo je 13. Titula Šampiona Evrope za klubove Sportskog Društva Partizan! Košarkaški Klub Partizan 1992, Vaterpolo Klub Partizan 6 puta, 1964,1966,1967,1971,1975,1976, Karate Klub Partizan 2001,2001, Šahovski Klub Partizan 1954,1955,1956, i Rvački Klub Partizan 2009.!!!

Bravo momci,bez pare i dinara ste tamo otišli,prethodno se zaduživši,pokazali ste veliko Grobarsko Srce i to vam se vratilo!!! Alal vam vera Junaci!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu - Tigar

pre 14 godina

Cestitke rvacima Partizana za titulu prvaka Evrope u rvanju ! Kao najtrofeinija institucija u Evropi , doslo je vreme da se broj evropskih titula....UVECA ! Kosarkasi i vaterpolisti su sledeci ! Jos jednom CESTITKE za trofej ! Bog voli hrabre, verne i postene !

guli 66

pre 14 godina

Tek smo poceli,sa osvajanjem evropskih titula sada su na redu vaterpolisti pa kosarkasi i tako redom dok evropa ne postane crno bela. Kada kazem PARTIZAN to je nacin zivljenja!!!

Boki

pre 14 godina

Sto se javljate vi sa negativnim komentarima?Zar stavrno mislite da je rvanje lak sport?Znate li vi koliko je treninga potrebno da se postane samo osrednji takmicar? NE ocigledno ne znate.Sram bilo sve koji nesto negativno imaju da kazu na ovu vest.Ja mogu reci samo ovo:Crno-beli,BRAVO,BRAVO !!!

navijac cz

pre 14 godina

svaka cast majstori!!!!
svaki uspeh nasih sportista me zaista obraduje, a pogotovu u nekom od sportova koji se jedva finansiraju.
kada bi se pare koje se ulazu u fudbal, ulagale u ostale sportove, bili bismo svetsko cudo.

gravedigger

pre 14 godina

•Osma evropska titula naseg sportskog drustva!Svaka cast!!!!!
(Fredy House, 6. decembar 2009 12:38)

mnogo si pogresio , raspitaj se ponovo!! ocigledno si mlad pa ne znas!

Grobar

pre 14 godina

Tužno. Tužno i pretužno. Šta su oni Bogu skrivili da postanu prvaci Evrope i budu trn u oku ovoj državi? Ministarko, gdje si sad? Taman, manje im je novca trebalo za osvajanje titule šampiona Evrope nego što je jedan naš političar platio kuhinju! (50 000 evra, on je samo kao primjer, 99% njih su takvi)

Darko

pre 14 godina

Hvala vam crno beli rvači na evropskoj tituli. Pozivam upravu košarkaškog kluba Partizan da pozove naše rvače u Pionir u četvrtak da dobiju aplauz od Grobara.

Toni

pre 14 godina

"Mali" Partizan se ponovo okitio jednim velikim internacionalnim trofejom.Respekt i cestitke.Zlonamerni ce reci "j.b.s ovaj sport".Ja cu reci "j.b.s takve ljude koji ostavljaju takve komentare.Bravo crno beli.

Radomir

pre 14 godina

Sve cestitke Partizanu. Pre 4 godine Proleter je bio treci u Evropi, a potom drugi. Partizan je sada prvi. To je veliki uspeh za nase rvanje. Ne znam tacno, ali najmanje 15 godina trener Partizana je Bosko Kecman. E tako se postaje sampion Evrope, a ne oterati trenera posle dva poraza.

bane

pre 14 godina

ŠTA REĆI!!!
ne bih ja da me neko pogrešno razumije ali Nađa Higl je dobila i stan i pare od države,ona sama,a ovima je trebao recimo njen stan samo da odu tamo...treba i Nađa da dobije ali je dobila samo zato što je to sport koji se više prati i bolji za slikanje kad se nešto osvoji,a i Nađa je otišla i bez kučeta i bez mačeta i osvojila je...ako je tako najmanje što država može je da izmiri ovaj dug i da neku premiju rvačima...ili možda oni ne predstavljaju srbiju jer su iz partizana?

pogrebnjak

pre 14 godina

Svaka vam chast crno beli momci!Jeste da bash ne pratim rvanje ali ovo shto ste vi uradili je vredno paznje,ipak postati prvak evrope nije mala stvar pogotovo imajuci u vidu uslove u kojima radite!Josh jednom svaka chast!

matejasale

pre 14 godina

A pozajmili su pare da bi otisli uopste na finalni turnir.Sada ce ih primati svi zivi od ministarke sporta koja nije ni znala da postoji rvacki klub Partizan.Oni moraju biti pocasni gosti kosarkasima na utakmici sa Efesom.SVAKA CAST MOMCI.Uspeh je neverovatan jer dobijati Ukrajince i Ruse jos na njihovom terenu u sportu gde su neprevazidjeni.Zovi ih Danilovicu da nam budu pocasni gosti u Pioniru protiv Efesa,zajedno sa Cavicem,Anom Ivanovic,Kezmanom(vratio se u Bgd)....PARTIZAN SAMPION

navijac partizana

pre 14 godina

Mene najvise raduje sto se od ovih momaka moze ocekivati i veliki uspeh na Olimpijskim igrama!

Voleo bih da vidim one koji s omalovazavanjem gledaju na rvanje i ovaj uspeh Partizana, kada ovi isti momci jednog dana sa zlatnom medaljom na prsima iz sveg srca zapevaju "Boze Pravde" u centru Londona.

čika velja

pre 14 godina

...Partizane BRAVO BRAVO! Samo nemogu da shvatim ove "istoričare" ...ma voleli bi ste vi da budete prvaci Evrope u još nečemu, osim u trčanju za krpenjačom. A do tada, ostavite nas da uživamo u svim evropskim uspesima CRNO-BELE FAMILIJE!

.

pre 14 godina

Onaj sto je napisao da je 1992-ge (kad smo bili prvaci Evrope) Partizan izgubio od u finalu prvenstva Jugoslavije od Jugoplastike,mnogo laze.Partizan je te godine osvojio i prvenstvo i kup!

Markec

pre 14 godina

Voleo bih da budu gosti na kosarkaskoj utakmici izmedju Partizana i Efesa, i da ih publika pozdravi velikim ovacijama i aplauzom!!! Ja mislim da bi to bilo fenomenalno, crno bela porodica je najtrofejnija!!! Na kraju, svaka im cast, iako malo ko prati rvanje, ali ulepsali su mi dan, pozdrav!!!

MB-show

pre 14 godina

Znam, znam, ali...[link]
(anti franjevac, 6. decembar 2009 15:33)

Sta ti znas majke ti? Pa ne znas ni gde si supalj a ne nesto drugo.
Daj prestanite da zivite u proslosti,probudite se vec jednom i shvatite da smo u 21. veku. A da...ipak je to pretesko za vasu inteligenciju...

slobodan

pre 14 godina

za ove sto se prepucavaju, grobari, delije i njima slicne grupe: evropski prvak u rvanju je postala jedna srpska ekipa ili tim, i to bi trerbalo da nas sve obraduje, bez obzira za koji klub "navujamo"! vama preostaje "fudbalski derbi" gde ce te moci ponovo da dizanjem tri prsta , paljenjem zastava i rusenjem svega i svacega iskazete svoj pravi "patriotizam" i "ljubav" prema svom klubu koji volite, a ujedno i prema zemlji srbiji!pozdrav

ljubitelj sporta

pre 14 godina

Bravo momci, nadam se da će vaš uspeh proći zapaženo kako i zaslužuje i da će finansijski problemi biti prošlost.
Jedino se pitam zašto i na reprezentativnoj sceni nemamo takve uspehe, ali uz podršku nadležnih i to mora da dođe, jer je očigledno da imamo talenat. Samo napred!

Srb-in

pre 14 godina

Svaka cast momci! Zao mi je samo sto, da nije ovakvog uspeha, verovatno 99% posto ljudi ne bi ni znalo da postoji ovaj klub i da smo toliko jaki!

P.S. Malo ironije - mislim da je vreme da drzava pomogne R.K. Crvena Zvezda! Sram vas bilo sto zatvarate oci pred ovakvim uspesima Partizana!

Bivsi Rvac Partizana

pre 14 godina

Svaka cast momci ...S obzirom da sam trenirao u Partizanu sa nekima odavde,mogu vam reci da su veliki radnici i borci...Posebno Aleksandar Maksimovic

borko

pre 14 godina

@7.decembar
imas pravo.Te godine vec smo bili razdvojeni od Hrvata!Od POP(ç smo izgubili godinu pre.Pisao je jps masu gluposti(veruju mu samo zvezdasi..a i oni vise sto je "nji`ov"

dejan

pre 14 godina

ajde sad da pomognemo kao sto se predlagalo za kosarkase - dobrovoljnim prilozima pa kolko se skupi. bar malo da ublazimo porbleme ako ne mozemo da resimo. ne vidim ni sajt da imaju pa moze neko da im uradi.za pocetak, pa onda reklamiranje istog itd... znaju oni koji se bave propagandom. ja ne znam da izradjujem sajtove, ali mogu da pomognem pri promociji. evo ga moja mail, pa da pocnemo. ljudi su prvaci evrope!

simulacija drzave

pre 14 godina

A koja to drzava da naredi da Telekom nagradi rvace? Ista ona koja nije htela da im pomogne i da pare za put? Malo je falilo da do ovog uspeha ne dodje. Naslov moze da glasi i "Rvaci Partizana prvaci Evrope UPRKOS tretmanu drzave!"

Plikuscht

pre 14 godina

Sada bi drzava trebalo da NAREDI Telekomu ili nekoj drugoj kompaniji u njenom vlasnistvu ...
(Veliki uspeh, 6. decembar 2009 12:45)

A ti mislis da se to ne radi!? Telekom spoznorise barem 20-ak sto klubova sto nacionalnih timova, sto sportskih saveza ... i sve je to na naredbu drzave. Mislis da oni imaju ikakve komercijalne vajde od toga!?

No, da se vratimo na temu ... nije ovo ni izbliza popularan sport kao sto su fudbal ili kosarka ... ali biti prvi u Evropi u bilo cemu - to je samo za dubok naklon i respekt do neba. Posebnu tezinu uspehu daje opisana situacija, u kojoj su ti ljudi morali da mole i pozajmljuju samo da bi sebi omogucili sansu da se oprobaju sa najboljima. Izuzetno mi je drago zbog toga i zelim im samo da nastave tako i dalje, a da makar najosnovniji finansijski problemi nestanu.

I za kraj, ne spominjem zvezdu, ne verujem da iko treba. Ovo je vest koja veze nema sa njima, vec samo sa nama. Nemojte da 'prljate' ovaj uspeh uvezujuci price o drugima, o 'drzavnim projektima', itd. Nema potrebe. Nisu ovi ljudi postigli ovaj uspeh uprkos ili u inat nekome ... vec zbog sebe, zbog kluba. Cenite to.

samsung

pre 14 godina

@ljubitelj sporta
kako bre nemamo rezultata na reprezentativnom nivou?
fris 3 u svetu 3 u evropi
stefanek 2 u evropi juniorski prvak sveta
maksimovic 2x juniorski prvak evrope 2 u svetu za juniore
njih trojica imaju i medalje i sa mediteranskih igara...petkovic isto

vlada

pre 14 godina

Hvala svima!!!! Ja sam jedan od momaka iz ove cete Partizana koja je bila u dalekom Sibiru,uvek ce se naci neko ko ce blatiti ono sto nasi sportisti urade da bi dostojno predstavili svoju zemlju i svoj klub!!! Mi smo to uradili i za jedno i za drugo. Nebitno sad da li je to Zvezda ILI nas PARTIZAN,takav uspeh treba proslaviti na pravi nacin, a oni koji ne navijaju za Partizan makar dostojno da ga pozdrave! MAKSIMOVIC BULATOVIC RADOSAVLJEVIC PETKOVIC FRIS KNEZEVIC STEFANEK TOTROV SU PRVACI EVROPE,RK PARTIZAN JE PRVAK EVROPE sa 2000-3000 dinara u dzepu sa kojima smo krenuli na put :)))) Mi nista i ne ocekujemo jer dobili smo nesto sto se ne moze kupiti, jos jednom hvala svima od Prvaka Evrope

bojan

pre 14 godina

SVAKA CAST postigli ste veliki uspeh..godine truda rada su se isplatile...U fudbal i kosarku se slivaju sve pare..a rvaci se jedva izborili da skupe pare da odu na takmicenje.Momci jos i osvoje LS,naprave najveci uspeh kluba i prezentuju srpski sport na najbolji nacin.ono sto me najvise nervira jeste losa finansijska situacija u borilackim sportovima i nadam se da ce ovim uspehom nesto promeniti bar u rvackom sportu.Povraca mi se od likova koji se raspravljaju na temu fudbalskih klubova Zvezda-Partizan..i po ko zna koji put ne pokazuju postovanje prema uspehu nekih drugih sportista.a ne zna se koji je jadniji klub da li fk zvezda ili fk partizan.Rvaci svaka cast samo napred u nove pobede pozz iz Loznice