Nedelja, 29.11.2009.

19:01

Didije Drogba nokautirao Arsenal

Fudbaleri Čelsija pobedili su Arsenal sa 3:0 na “Emirejtsu” u derbiju 14. kola Premijer lige i tako su se učvrstili na čelnoj poziciji.

Izvor: B92

Didije Drogba nokautirao Arsenal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Anemija

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..
(hiddink, 30. novembar 2009 19:14)
Nemoj tako da pricas,mlad si.Kalco je 90-ih bio ono sto je sad premier, tj liga sa najvise vrhunskih timova.Svi najbolji odbrambeni igraci su igrali tamo a i vecina napadaca.Engleska je bila mesto za norveske mesare i talijanske penzionere da uzmu jos koju kintu na kraju karijere ,narocito za period posle eura96 u Engleskoj.

d

pre 14 godina

najbolji igraci od '94. naovamo:
prvi je brazilac ronaldo, drugi je ronaldinho a treci je cristiano ronaldo
najbolji napadacki tandem su romario i bebeto sa svjetskog 1994.
najbolji igraci iz ex-yu su suker i savicevic
i drogba i batistuta i vieri su majstori

hiddink

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..

tony

pre 14 godina

Najbolji igrac svih vremena je Brazilac RONALDO. A napadaci:naravno Ronaldo, Batistuta, Birof, Vijeri, Ortega, Salas, Mijatovic, Ravaneli, Del Pijero&Inzagi, Prosinecki, Di badjo i Rivaldo.

Afro Samurai

pre 14 godina

Cestitao bih Chelsiju na verovatnoj tituli. A chestitam i Topdzijama na tome sto sam se uopste nadao tituli, i to je nesto. Vracam se na dve utakmice u Manchesteru, i dalje tvrdim da je tada titula izgubljena, ne toliko zbog bodova koliko zbog protivnika i nacinana koji su prosuti. A Chelsea? Uh, kako sam se nadao kada su redom pred mec otpisivani Teri, Lampard i ponajvise Drogba. Kad ono, svi se oporavili a RvP pet meseci, sta reci.

chelsea u srcu

pre 14 godina

Ovako momci....danas je DROGBA SAMO JEDAN JEDINI...navijam za CHELSEA naravno,ali nismo zasluzili bas da damo tricu...najveca greska arsenala je bila sto nije ostvio anrija posto vidi se da ne mogu dati gol...onaj "gol"arsenala ponisten je zbog INDIREKTA onog hrvata... a samo da znate....GLEDASE SADASNJOST I BUDUCNOST!!!a ne proslost...ne ocjenjujte chelsea po proslosti nego po sadasnjosti!

Viola

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Batistuta! Kad raspali dijagonalu za ivice sesnaesterca....aaaaaaaaaaaa
E to su bila vremena.
PS
Adriano je imao sve uslove da postane spic kao Drogba.Nazalost....

v21

pre 14 godina

Obozavam Arsenal, Obozavam Vengera, ali iskljucivi krivac za poraz od ekipe sacinjene od 8 zivotinja je sam Venger. Prosto nesvatljiva formacija 4-3-3, bez robusnog spica, sa oslabljenom sredinom terena (Celzi ima fizicki presnaznu ekipu), gde je Andrej Arsavin dva puta zaboravio na Eslija i pustio ga da dva puta neometano centrira. Izmena Songa umesto Denilsona, Nasrija umesto najgoreg na terenu Arsavina. Taktika gde se forsiraju centar sutevi na Eduarda...Btw ponisten gol je skroz regularan, ali ni on nista ne bi promenio!!!

DV ZEVS BOG SVIH BOGOVA

pre 14 godina

KADA BI IGRALI MALOG FUDBALA OVAJ TIM ARSENALA BI MOZDA SVAKOGI DOBIO , ALI OVO JE VELIKI FUDBAL I TU TREBA IMATI I NEKOG KO UME DA SUTNE NA GOL A TO ONI DEFINITIVNO NEMAJU OSIM VAN PERSIJA NIKO VISE A I KAD PROBIJU PO BOKU BADAVA KADA NEMA KO DA SKOCI

wolfenstein

pre 14 godina

@dule

Ja imam 19 godina i počeo sam pratit nogomet tek sa 16. Za mene Chelsea tako ne predstavlja neku trulu ekipu plaćenika već jedan od najboljih klubova na svijetu. To što si ti neki ogorčeni starac i što sada kukaš kako stvari nisu uvijek bile takve,kako je arsenal 79' pobijedio chelsea 5-0...to mene zbilja ne zanima.

tobdzija

pre 14 godina

interesuje me odkud sad toliki broj navijaca celsija kada do pre 4 godine niko od vas koji sebe nazivate navijacima jednog smesnog kluba celsija ,nikada nije cuo za plavce?

aca

pre 14 godina

Mala skola fudbala. A ovi skauzeri nek se pokriju usima i cute. Lepo rece Murinjo "Lako je Vengeru i Benitezu, 6 godina nista nisu osvojili i niko ih ne dira". Napred plavci, Bane za 10,a igru MARSALA je suvisno komentarisati,KRALJ. VREme je da se naplati ona kradja veka u polufinalu LS

Batigol

pre 14 godina

Drogba je ubica. Konstantno daje golove,i stvarno je velika pretnja citavih 90 min. Ali za one mladje koji pitaju,igrao je jedan igrac ne tako davno u proslosti,i bio je ipak bolji od Drogbe. Klasican napadac,klasicna 9ka. I ima spomenik za zivota dignut od strane navijaca u Firenci. Naravno-Gabriel Omar Batistuta.

GunnerBYKosovo

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Da sinko postojao napadac koga je Drogba gledao preko tv-a i mislio dal cu ja ikad biti ovakav,a to je Tijeri Anri,zaviri malo u statistiku i bice ti sve jasno!
Mlad si,naucices!

barrrca

pre 14 godina

Hiddink, imas 18 godina, nisam puno stariji od tebe, i sad gledamo sve ove spiceve, ima fantasticnih igraca, Drogba, Eto'o, Ibrahimovic, Vilja, Tores, Raul, Inzagi, itd, itd, ali jedan je jedini
**Ronaldo Luis Nazário de Lima**, to je najveci napadac svih vremena. Imao je te teske povrede, i uvijek se vracao, ali protiv sudbine se ne moze. E svi ovi sto sam ih nabrojao gore su mala maca za njega.

Red Veteran

pre 14 godina

Zna Sir Fergie sta prica...samo dva kluba za titulu - Arsenal daleko od titule. Ipak Celski ima najvece sanse mada Man Utd je Man Utd, s djavolima nema sale posto su oni i jedini tim koje je stvarno nadigrao plavce ali i nesretno izgubio (Abramovicev dzep je dublji...).

rale77

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I ja ga isto mrzim...verovatno vise od tebe, ali danas su zasluzili pobedu naravno, tako su mlitavi i slabi i cim nalete na neku malo cvrscu odbranu ne mogu nista da urade...Venger bi mogao malo vise vremena da posveti odbrani, dakle pod hitno Vengeru nekog Srbina u odbranu, ovako vise neide stvarno... a Hrvat se pokazao stvarno nije mogao 2 lopte da prihvati kako treba

2+2=5

pre 14 godina

Sta je bre ovo!!!!!!!
Drogba je po meni igrac svetske klase... ali zasto ga toliko napljuvaste posle finala LS sa Man. i sukoba sa Vidicem da se o coveku dve godine nije znalo nista a sada pevate hvalospeve o njemu. Nije mi jasno.

Ja sam simpatizer Arsenala (jer sebe ne smatram navijacem "Engleskog" kluba) od vremena Jan Rajta. Mozete da pricate o tome koliko je Arsenal nemocan i mlad tim, ali je ipak TIM...i kako se Wenger vise bavi ekonomijom nego fudbalom....Ma da bre! A kakvim se to fudbalom bave direktori i vlasnici ovde vec navedenih klubova. 95.000.000,00-, 75.000.000,00-, 50.000.000,00-... Kada prebrojite nule javice vam se...Robovlasnickim!

xx bata

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...
(dule, 29. novembar 2009 22:28)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-17)
Šta je ovo




Ljubomora je čudna stvar.

Vuk

pre 14 godina

Lepota igre,mladost,tehnika,omladinska skola,vrhunski trener i fudbal sa jedne strane i mafijaski novac,surovi placenici,steroidima napumpani polubilderi placeni stotine miliona funti,sreca i vrhunski trener sa druge strane.Rezultat-svi vec znamo...Ovo pokazuje da je fudbal konacno umro.I sta sad?Nista...Arsenal ce kupiti Usmanov ili onaj amer i pretvorice se u Real,Chelsea,Manchester-city ili united,svejedno...Kupuj,kupuj i samo kupuj.Nadam se da ce Wenger uspeti da izdrzi jos malo pre nego sto i njega progutaju seici-predsednici,igraci skuplji od 100.000.000 eura i pomama za trofejima.Pozdrav svim navijacima Arsenala i sve cestitke navijacima Celsija-cestitam na osvajanju Premijer lige 2009/2010.

m

pre 14 godina

@Sladjan Lazarevac
Vidim Liverpulu bas lepo ide, LS im nije vise zanimljiva pa krenuli na LE. A kad pominjes veliku cetvorku:
1. Čelsi 14 12 0 2 36:8 36
2. Mančester Junajted 14 10 1 3 30:13 31
3. Totenhem 14 8 2 4 33:19 26
4. Arsenal 13 8 1 4 36:18 25
Nesto ne vdim Liverpul tu...

dule

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...

d

pre 14 godina

"reterva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija
arsenal los
ivanoic je igrao beka a ne stopera tako da ni da je htio nije mogao zaustavir eduarda

Sladjan Lazarevac

pre 14 godina

Navijači Arsenala gde vam je sad Aršavin?Jeli igrao uopšte?Ajde sad krenite sa izgovorima kao mlada ekipa,lepota igre,samo što niste prvaci i slične gluposti.Ovo je vaša realnost.Najslabiji ste od svih ekipa iz velike 4 i to što vam je večeras uradio Chelsea nije ništa prema onom što će da vam uradi Liverpool.
YNWA

Dovla

pre 14 godina

Divno je vidjeti jos jedan klub iz velike cetvorke (za one koji ne znaju, Tottenham) tako visoko plasiranog. Samo naprijed "pjetlovi"! ;)

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci,covek UBIJA! Kakvi Kaka,Mesi i ostali...Ovom coveku treba dati zlatnu loptu jer je to u proteklih 6-7 godina apsolutno zasluzio konstantno dobrim igrama.

red devil 011

pre 14 godina

@ hiddink
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

@ bgboy
Slazem se 100%. Meni je upala u oci dosta drugacija uvertira za derbi nego sto je lani bio slucaj, stekao sam utisak da Fox pokusava na svoj amerikanizovani nacin da nam proda nas rodjeni fudbal (ko je gledao americki Fox zna na sta mislim). Ne mislim samo na cinjenicu da su uzeli prenos RTSu, nego i na one komentatore cirkuzante, citavu koreografiju koja je pratila derbi, pa kao satro spontane izjave Sekularca i Zecevica da se podgreje atmosfera, i to nakon sto je eto po prvi put odrzana zajednicka press konferencija zvezde i partizana, pa na kraju svega toga vest o nekoj kao visokoj tehnologiji koja je koristena u toku utakmice, a u pitanju samo one bubice za komunikaciju sudija na terenu (ovo sve na b92) ne bi li se stekao utisak kako svakim danom u svakom pogledu...sve vise napredujemo... a ono je bio u fudbalskom smislu mozda i najgori derbi u zadnjih 10god...znaci zemljo otvori se. U prevodu, misle se direktori Foxa, ako se sve to lepo upakuje, gledace ti srbi i trku muflona na 200m sa preponama. I uopste nisam primetio komentare kao sto je tvoj nakon derbija, sto mi je palo cudno, nismo valjda postali stado ovaca.

@ liverpool is the best ili kako vec
Znaci molim te prestani. Kad porastes kasce ti se samo sta je glupa fora, ali do tada mojne smarati.

Раца Хаубица

pre 14 godina

Нажалост овај тим Арсенала је незрео за титулу и ма колико лепо за око да играју против озбиљних екипа (Манчестер Ј. и Челзи) једноставно немају шта да траже.Колико волим Арсенал исто толико мрзим Челзи и навијам да не освоје титулу али након свега што смо видели јеедино их је Манчестер надиграо и та 2 тима одлучују о титули стим да веће шансе има Манчестер.Венгер с овом децом никад ништа неће да освоји и мора да уложи озбиљну кинту у појачања да би конкурисали за трофеје

bobcha

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I da su bili kompletni, opet bi bili porazeni.

Ja samo mogu reci, opet Drogba.

Molim Boga, da se opet sretnu Celzi i Barsa u Ligi sampiona

johny

pre 14 godina

celsi je zasluzeno pobedio ali mislim da je arsenalov gol neopravdano ponisten jer bih rekao da nije eduardo izbio loptu cehu vec bane, a da je taj gol priznat sasvim bi se drugacije mec odvijao

d

pre 14 godina

"rezerva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija, ivanovic ga definitvno nije ustopao jer je igrao beka a ne stopera
a i da je igrao stopera ne bi se moglo to govorit jer je cijeli arsenal bio los

AxA

pre 14 godina

arsenal igra najbolji fudbal a celsi igra najdosadniji i najruzniji fudbal bla bla bla bla bla bla...
jedino sto mogu da kazem je da arsenal danas nije mogao ni da pripreti kako treba
a celsi je bio prejak i vrlo konkretan,.


SAMO NAPRED DO TITULE
CHELSEA

Milos RU

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igra (lepa za oko) kakvu igra Arsenal protiv ozbiljnijih ekipa ne donosi rezultate. Momci moraju dosta da porade na fizickoj spremi, nisu ni jedan duel dobili.

TRUE IS THE BLUE

pre 14 godina

kakva demonstracije sile... nema sta posljednjih 5, a izgleda iducih 10 godina u Engleskoj postoje samo 2 kluba koji mogu da osvoje titulu? pitanje za 2 dinara (najlakse), a koji su to klubovi? :))))

m

pre 14 godina

Kao velik inavijac Arsenala cestitam Celziju na pobedi..

Sa druge strane,o vako ubedljiv rezultat nije realan. Pre svega fali nam napadac. Edurado vrlo los nekoliko utakmica unazad, Vela bi mogao da igra po strani, ali u napadu ne, isto i Volkot. Odsustvo Van Persija i Bendtera( da cak i njega, jer kakav god bio, on ima fizicke predispozicije za napadaca) je dovelo do ovog rezultata. Sa druge strane Drogba, pravi napadac za razliku od dudua i Vele. Za zimski prelazni rok bi Venger trebao da prestane da eksperimentise i da dovede jednog snaznog spica. Sa njim verujem, mogao bi Arsenal do drugog mesta sigurno i da se nada (mada tesko) nekim kiksevima Celzija. I naravno u maju da krene na Bernabeu !

arsene

pre 14 godina

To je neka greska, gde neko moze da pobedi najbolji tim na svetu, koji jos igra i najbolji fudbal na planeti. Cilj u fudbalu je dodavati se bez veze celu utakmicu dok protivnicki igraci ne izvrse samoubistvo, zar ne ?

roman empire

pre 14 godina

DROGbA je smrt, bavite se sportom. Celzi je ko svaka brizna majka ispricala Arsenovim bebama bajku o osvajanju titule. LAKU NOC ARSENAL!!!!

Arya

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.

Michael Jackson

pre 14 godina

Samo tako nastavite momci, arsenal je previse zelen za nas... juce partizan danas chelsea! kakav vikend... Mada priznajem da Chelsea vise volim...

Zakmo

pre 14 godina

Valjda ce posle ovoga Venger napokon promeniti filozofiju stvaranja tima, i poceti da namenski da kupuje igrace zbog osvajanja trofeja!

Zmaj

pre 14 godina

@Arya

Smesna si. Celsi trenutno igra najbolji fudbal u Premier ligi. To sto ti nekog gotivis ili ne je tvoj problem, ali bolje se nemoj javljati da lupetas ovde ako ne mozes realno da sagledas.

Razbijanje

pre 14 godina

Batalio ih Celzi. Realno, a ne navijam za njih, imaju najveci fond odlicnih igraca i to im je veeeelika prednost nad ostalima u PL. Arsenal ima dobru ekipu ali ako se povrede npr. Arsavin ili Fabregas to im je tesko nadoknadiv minus. Ivanovic standardno dobar.

bgboy

pre 14 godina

Imam utisak da ce vest o derbiju premier lige izazvati vise komentara nego bilo koja utakmica nase tzv "superlige", ne racunajuci derbi. To najbolje govori o tome da se ne moze "na silu" popularizovati nas fudbal kroz zanemarivanje stranih liga na "jedinom sportskom kanalu u Srbiji" i forsiranjem nekih "kukuruz" liga, zabranom prenosa stranih liga za vreme domacih utakmica jer svako ocigledno zeli da gleda kvalitetan fudbal a ne mrcvarenje lopte na nekim livadama gde 90% utakmica dolazi 0-2 gola

Liverpool Is The Best

pre 14 godina

Nula Na Prema Tri Ha Ha Ha Ha Kako Gi Je Celzi Razbio Da Se Ne Palu Vise Da Ce Osvoje Titulu Jerbo Ako Gi Je Celzi Dao Tri Komata Tores I Djerard Ima Gi Dadu Sedam Minimum

Razbijanje

pre 14 godina

Batalio ih Celzi. Realno, a ne navijam za njih, imaju najveci fond odlicnih igraca i to im je veeeelika prednost nad ostalima u PL. Arsenal ima dobru ekipu ali ako se povrede npr. Arsavin ili Fabregas to im je tesko nadoknadiv minus. Ivanovic standardno dobar.

roman empire

pre 14 godina

DROGbA je smrt, bavite se sportom. Celzi je ko svaka brizna majka ispricala Arsenovim bebama bajku o osvajanju titule. LAKU NOC ARSENAL!!!!

bgboy

pre 14 godina

Imam utisak da ce vest o derbiju premier lige izazvati vise komentara nego bilo koja utakmica nase tzv "superlige", ne racunajuci derbi. To najbolje govori o tome da se ne moze "na silu" popularizovati nas fudbal kroz zanemarivanje stranih liga na "jedinom sportskom kanalu u Srbiji" i forsiranjem nekih "kukuruz" liga, zabranom prenosa stranih liga za vreme domacih utakmica jer svako ocigledno zeli da gleda kvalitetan fudbal a ne mrcvarenje lopte na nekim livadama gde 90% utakmica dolazi 0-2 gola

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci,covek UBIJA! Kakvi Kaka,Mesi i ostali...Ovom coveku treba dati zlatnu loptu jer je to u proteklih 6-7 godina apsolutno zasluzio konstantno dobrim igrama.

arsene

pre 14 godina

To je neka greska, gde neko moze da pobedi najbolji tim na svetu, koji jos igra i najbolji fudbal na planeti. Cilj u fudbalu je dodavati se bez veze celu utakmicu dok protivnicki igraci ne izvrse samoubistvo, zar ne ?

Zmaj

pre 14 godina

@Arya

Smesna si. Celsi trenutno igra najbolji fudbal u Premier ligi. To sto ti nekog gotivis ili ne je tvoj problem, ali bolje se nemoj javljati da lupetas ovde ako ne mozes realno da sagledas.

TRUE IS THE BLUE

pre 14 godina

kakva demonstracije sile... nema sta posljednjih 5, a izgleda iducih 10 godina u Engleskoj postoje samo 2 kluba koji mogu da osvoje titulu? pitanje za 2 dinara (najlakse), a koji su to klubovi? :))))

Milos RU

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igra (lepa za oko) kakvu igra Arsenal protiv ozbiljnijih ekipa ne donosi rezultate. Momci moraju dosta da porade na fizickoj spremi, nisu ni jedan duel dobili.

AxA

pre 14 godina

arsenal igra najbolji fudbal a celsi igra najdosadniji i najruzniji fudbal bla bla bla bla bla bla...
jedino sto mogu da kazem je da arsenal danas nije mogao ni da pripreti kako treba
a celsi je bio prejak i vrlo konkretan,.


SAMO NAPRED DO TITULE
CHELSEA

Michael Jackson

pre 14 godina

Samo tako nastavite momci, arsenal je previse zelen za nas... juce partizan danas chelsea! kakav vikend... Mada priznajem da Chelsea vise volim...

bobcha

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I da su bili kompletni, opet bi bili porazeni.

Ja samo mogu reci, opet Drogba.

Molim Boga, da se opet sretnu Celzi i Barsa u Ligi sampiona

Arya

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.

Раца Хаубица

pre 14 godina

Нажалост овај тим Арсенала је незрео за титулу и ма колико лепо за око да играју против озбиљних екипа (Манчестер Ј. и Челзи) једноставно немају шта да траже.Колико волим Арсенал исто толико мрзим Челзи и навијам да не освоје титулу али након свега што смо видели јеедино их је Манчестер надиграо и та 2 тима одлучују о титули стим да веће шансе има Манчестер.Венгер с овом децом никад ништа неће да освоји и мора да уложи озбиљну кинту у појачања да би конкурисали за трофеје

red devil 011

pre 14 godina

@ hiddink
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

@ bgboy
Slazem se 100%. Meni je upala u oci dosta drugacija uvertira za derbi nego sto je lani bio slucaj, stekao sam utisak da Fox pokusava na svoj amerikanizovani nacin da nam proda nas rodjeni fudbal (ko je gledao americki Fox zna na sta mislim). Ne mislim samo na cinjenicu da su uzeli prenos RTSu, nego i na one komentatore cirkuzante, citavu koreografiju koja je pratila derbi, pa kao satro spontane izjave Sekularca i Zecevica da se podgreje atmosfera, i to nakon sto je eto po prvi put odrzana zajednicka press konferencija zvezde i partizana, pa na kraju svega toga vest o nekoj kao visokoj tehnologiji koja je koristena u toku utakmice, a u pitanju samo one bubice za komunikaciju sudija na terenu (ovo sve na b92) ne bi li se stekao utisak kako svakim danom u svakom pogledu...sve vise napredujemo... a ono je bio u fudbalskom smislu mozda i najgori derbi u zadnjih 10god...znaci zemljo otvori se. U prevodu, misle se direktori Foxa, ako se sve to lepo upakuje, gledace ti srbi i trku muflona na 200m sa preponama. I uopste nisam primetio komentare kao sto je tvoj nakon derbija, sto mi je palo cudno, nismo valjda postali stado ovaca.

@ liverpool is the best ili kako vec
Znaci molim te prestani. Kad porastes kasce ti se samo sta je glupa fora, ali do tada mojne smarati.

dule

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...

m

pre 14 godina

@Sladjan Lazarevac
Vidim Liverpulu bas lepo ide, LS im nije vise zanimljiva pa krenuli na LE. A kad pominjes veliku cetvorku:
1. Čelsi 14 12 0 2 36:8 36
2. Mančester Junajted 14 10 1 3 30:13 31
3. Totenhem 14 8 2 4 33:19 26
4. Arsenal 13 8 1 4 36:18 25
Nesto ne vdim Liverpul tu...

m

pre 14 godina

Kao velik inavijac Arsenala cestitam Celziju na pobedi..

Sa druge strane,o vako ubedljiv rezultat nije realan. Pre svega fali nam napadac. Edurado vrlo los nekoliko utakmica unazad, Vela bi mogao da igra po strani, ali u napadu ne, isto i Volkot. Odsustvo Van Persija i Bendtera( da cak i njega, jer kakav god bio, on ima fizicke predispozicije za napadaca) je dovelo do ovog rezultata. Sa druge strane Drogba, pravi napadac za razliku od dudua i Vele. Za zimski prelazni rok bi Venger trebao da prestane da eksperimentise i da dovede jednog snaznog spica. Sa njim verujem, mogao bi Arsenal do drugog mesta sigurno i da se nada (mada tesko) nekim kiksevima Celzija. I naravno u maju da krene na Bernabeu !

Zakmo

pre 14 godina

Valjda ce posle ovoga Venger napokon promeniti filozofiju stvaranja tima, i poceti da namenski da kupuje igrace zbog osvajanja trofeja!

wolfenstein

pre 14 godina

@dule

Ja imam 19 godina i počeo sam pratit nogomet tek sa 16. Za mene Chelsea tako ne predstavlja neku trulu ekipu plaćenika već jedan od najboljih klubova na svijetu. To što si ti neki ogorčeni starac i što sada kukaš kako stvari nisu uvijek bile takve,kako je arsenal 79' pobijedio chelsea 5-0...to mene zbilja ne zanima.

Vuk

pre 14 godina

Lepota igre,mladost,tehnika,omladinska skola,vrhunski trener i fudbal sa jedne strane i mafijaski novac,surovi placenici,steroidima napumpani polubilderi placeni stotine miliona funti,sreca i vrhunski trener sa druge strane.Rezultat-svi vec znamo...Ovo pokazuje da je fudbal konacno umro.I sta sad?Nista...Arsenal ce kupiti Usmanov ili onaj amer i pretvorice se u Real,Chelsea,Manchester-city ili united,svejedno...Kupuj,kupuj i samo kupuj.Nadam se da ce Wenger uspeti da izdrzi jos malo pre nego sto i njega progutaju seici-predsednici,igraci skuplji od 100.000.000 eura i pomama za trofejima.Pozdrav svim navijacima Arsenala i sve cestitke navijacima Celsija-cestitam na osvajanju Premijer lige 2009/2010.

johny

pre 14 godina

celsi je zasluzeno pobedio ali mislim da je arsenalov gol neopravdano ponisten jer bih rekao da nije eduardo izbio loptu cehu vec bane, a da je taj gol priznat sasvim bi se drugacije mec odvijao

Liverpool Is The Best

pre 14 godina

Nula Na Prema Tri Ha Ha Ha Ha Kako Gi Je Celzi Razbio Da Se Ne Palu Vise Da Ce Osvoje Titulu Jerbo Ako Gi Je Celzi Dao Tri Komata Tores I Djerard Ima Gi Dadu Sedam Minimum

Viola

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Batistuta! Kad raspali dijagonalu za ivice sesnaesterca....aaaaaaaaaaaa
E to su bila vremena.
PS
Adriano je imao sve uslove da postane spic kao Drogba.Nazalost....

Sladjan Lazarevac

pre 14 godina

Navijači Arsenala gde vam je sad Aršavin?Jeli igrao uopšte?Ajde sad krenite sa izgovorima kao mlada ekipa,lepota igre,samo što niste prvaci i slične gluposti.Ovo je vaša realnost.Najslabiji ste od svih ekipa iz velike 4 i to što vam je večeras uradio Chelsea nije ništa prema onom što će da vam uradi Liverpool.
YNWA

Batigol

pre 14 godina

Drogba je ubica. Konstantno daje golove,i stvarno je velika pretnja citavih 90 min. Ali za one mladje koji pitaju,igrao je jedan igrac ne tako davno u proslosti,i bio je ipak bolji od Drogbe. Klasican napadac,klasicna 9ka. I ima spomenik za zivota dignut od strane navijaca u Firenci. Naravno-Gabriel Omar Batistuta.

tobdzija

pre 14 godina

interesuje me odkud sad toliki broj navijaca celsija kada do pre 4 godine niko od vas koji sebe nazivate navijacima jednog smesnog kluba celsija ,nikada nije cuo za plavce?

aca

pre 14 godina

Mala skola fudbala. A ovi skauzeri nek se pokriju usima i cute. Lepo rece Murinjo "Lako je Vengeru i Benitezu, 6 godina nista nisu osvojili i niko ih ne dira". Napred plavci, Bane za 10,a igru MARSALA je suvisno komentarisati,KRALJ. VREme je da se naplati ona kradja veka u polufinalu LS

DV ZEVS BOG SVIH BOGOVA

pre 14 godina

KADA BI IGRALI MALOG FUDBALA OVAJ TIM ARSENALA BI MOZDA SVAKOGI DOBIO , ALI OVO JE VELIKI FUDBAL I TU TREBA IMATI I NEKOG KO UME DA SUTNE NA GOL A TO ONI DEFINITIVNO NEMAJU OSIM VAN PERSIJA NIKO VISE A I KAD PROBIJU PO BOKU BADAVA KADA NEMA KO DA SKOCI

Afro Samurai

pre 14 godina

Cestitao bih Chelsiju na verovatnoj tituli. A chestitam i Topdzijama na tome sto sam se uopste nadao tituli, i to je nesto. Vracam se na dve utakmice u Manchesteru, i dalje tvrdim da je tada titula izgubljena, ne toliko zbog bodova koliko zbog protivnika i nacinana koji su prosuti. A Chelsea? Uh, kako sam se nadao kada su redom pred mec otpisivani Teri, Lampard i ponajvise Drogba. Kad ono, svi se oporavili a RvP pet meseci, sta reci.

xx bata

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...
(dule, 29. novembar 2009 22:28)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-17)
Šta je ovo




Ljubomora je čudna stvar.

barrrca

pre 14 godina

Hiddink, imas 18 godina, nisam puno stariji od tebe, i sad gledamo sve ove spiceve, ima fantasticnih igraca, Drogba, Eto'o, Ibrahimovic, Vilja, Tores, Raul, Inzagi, itd, itd, ali jedan je jedini
**Ronaldo Luis Nazário de Lima**, to je najveci napadac svih vremena. Imao je te teske povrede, i uvijek se vracao, ali protiv sudbine se ne moze. E svi ovi sto sam ih nabrojao gore su mala maca za njega.

v21

pre 14 godina

Obozavam Arsenal, Obozavam Vengera, ali iskljucivi krivac za poraz od ekipe sacinjene od 8 zivotinja je sam Venger. Prosto nesvatljiva formacija 4-3-3, bez robusnog spica, sa oslabljenom sredinom terena (Celzi ima fizicki presnaznu ekipu), gde je Andrej Arsavin dva puta zaboravio na Eslija i pustio ga da dva puta neometano centrira. Izmena Songa umesto Denilsona, Nasrija umesto najgoreg na terenu Arsavina. Taktika gde se forsiraju centar sutevi na Eduarda...Btw ponisten gol je skroz regularan, ali ni on nista ne bi promenio!!!

chelsea u srcu

pre 14 godina

Ovako momci....danas je DROGBA SAMO JEDAN JEDINI...navijam za CHELSEA naravno,ali nismo zasluzili bas da damo tricu...najveca greska arsenala je bila sto nije ostvio anrija posto vidi se da ne mogu dati gol...onaj "gol"arsenala ponisten je zbog INDIREKTA onog hrvata... a samo da znate....GLEDASE SADASNJOST I BUDUCNOST!!!a ne proslost...ne ocjenjujte chelsea po proslosti nego po sadasnjosti!

Anemija

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..
(hiddink, 30. novembar 2009 19:14)
Nemoj tako da pricas,mlad si.Kalco je 90-ih bio ono sto je sad premier, tj liga sa najvise vrhunskih timova.Svi najbolji odbrambeni igraci su igrali tamo a i vecina napadaca.Engleska je bila mesto za norveske mesare i talijanske penzionere da uzmu jos koju kintu na kraju karijere ,narocito za period posle eura96 u Engleskoj.

hiddink

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..

d

pre 14 godina

najbolji igraci od '94. naovamo:
prvi je brazilac ronaldo, drugi je ronaldinho a treci je cristiano ronaldo
najbolji napadacki tandem su romario i bebeto sa svjetskog 1994.
najbolji igraci iz ex-yu su suker i savicevic
i drogba i batistuta i vieri su majstori

rale77

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I ja ga isto mrzim...verovatno vise od tebe, ali danas su zasluzili pobedu naravno, tako su mlitavi i slabi i cim nalete na neku malo cvrscu odbranu ne mogu nista da urade...Venger bi mogao malo vise vremena da posveti odbrani, dakle pod hitno Vengeru nekog Srbina u odbranu, ovako vise neide stvarno... a Hrvat se pokazao stvarno nije mogao 2 lopte da prihvati kako treba

Red Veteran

pre 14 godina

Zna Sir Fergie sta prica...samo dva kluba za titulu - Arsenal daleko od titule. Ipak Celski ima najvece sanse mada Man Utd je Man Utd, s djavolima nema sale posto su oni i jedini tim koje je stvarno nadigrao plavce ali i nesretno izgubio (Abramovicev dzep je dublji...).

GunnerBYKosovo

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Da sinko postojao napadac koga je Drogba gledao preko tv-a i mislio dal cu ja ikad biti ovakav,a to je Tijeri Anri,zaviri malo u statistiku i bice ti sve jasno!
Mlad si,naucices!

Dovla

pre 14 godina

Divno je vidjeti jos jedan klub iz velike cetvorke (za one koji ne znaju, Tottenham) tako visoko plasiranog. Samo naprijed "pjetlovi"! ;)

2+2=5

pre 14 godina

Sta je bre ovo!!!!!!!
Drogba je po meni igrac svetske klase... ali zasto ga toliko napljuvaste posle finala LS sa Man. i sukoba sa Vidicem da se o coveku dve godine nije znalo nista a sada pevate hvalospeve o njemu. Nije mi jasno.

Ja sam simpatizer Arsenala (jer sebe ne smatram navijacem "Engleskog" kluba) od vremena Jan Rajta. Mozete da pricate o tome koliko je Arsenal nemocan i mlad tim, ali je ipak TIM...i kako se Wenger vise bavi ekonomijom nego fudbalom....Ma da bre! A kakvim se to fudbalom bave direktori i vlasnici ovde vec navedenih klubova. 95.000.000,00-, 75.000.000,00-, 50.000.000,00-... Kada prebrojite nule javice vam se...Robovlasnickim!

d

pre 14 godina

"rezerva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija, ivanovic ga definitvno nije ustopao jer je igrao beka a ne stopera
a i da je igrao stopera ne bi se moglo to govorit jer je cijeli arsenal bio los

tony

pre 14 godina

Najbolji igrac svih vremena je Brazilac RONALDO. A napadaci:naravno Ronaldo, Batistuta, Birof, Vijeri, Ortega, Salas, Mijatovic, Ravaneli, Del Pijero&Inzagi, Prosinecki, Di badjo i Rivaldo.

d

pre 14 godina

"reterva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija
arsenal los
ivanoic je igrao beka a ne stopera tako da ni da je htio nije mogao zaustavir eduarda

Arya

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.

Michael Jackson

pre 14 godina

Samo tako nastavite momci, arsenal je previse zelen za nas... juce partizan danas chelsea! kakav vikend... Mada priznajem da Chelsea vise volim...

Sladjan Lazarevac

pre 14 godina

Navijači Arsenala gde vam je sad Aršavin?Jeli igrao uopšte?Ajde sad krenite sa izgovorima kao mlada ekipa,lepota igre,samo što niste prvaci i slične gluposti.Ovo je vaša realnost.Najslabiji ste od svih ekipa iz velike 4 i to što vam je večeras uradio Chelsea nije ništa prema onom što će da vam uradi Liverpool.
YNWA

Liverpool Is The Best

pre 14 godina

Nula Na Prema Tri Ha Ha Ha Ha Kako Gi Je Celzi Razbio Da Se Ne Palu Vise Da Ce Osvoje Titulu Jerbo Ako Gi Je Celzi Dao Tri Komata Tores I Djerard Ima Gi Dadu Sedam Minimum

dule

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...

d

pre 14 godina

"rezerva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija, ivanovic ga definitvno nije ustopao jer je igrao beka a ne stopera
a i da je igrao stopera ne bi se moglo to govorit jer je cijeli arsenal bio los

Vuk

pre 14 godina

Lepota igre,mladost,tehnika,omladinska skola,vrhunski trener i fudbal sa jedne strane i mafijaski novac,surovi placenici,steroidima napumpani polubilderi placeni stotine miliona funti,sreca i vrhunski trener sa druge strane.Rezultat-svi vec znamo...Ovo pokazuje da je fudbal konacno umro.I sta sad?Nista...Arsenal ce kupiti Usmanov ili onaj amer i pretvorice se u Real,Chelsea,Manchester-city ili united,svejedno...Kupuj,kupuj i samo kupuj.Nadam se da ce Wenger uspeti da izdrzi jos malo pre nego sto i njega progutaju seici-predsednici,igraci skuplji od 100.000.000 eura i pomama za trofejima.Pozdrav svim navijacima Arsenala i sve cestitke navijacima Celsija-cestitam na osvajanju Premijer lige 2009/2010.

johny

pre 14 godina

celsi je zasluzeno pobedio ali mislim da je arsenalov gol neopravdano ponisten jer bih rekao da nije eduardo izbio loptu cehu vec bane, a da je taj gol priznat sasvim bi se drugacije mec odvijao

roman empire

pre 14 godina

DROGbA je smrt, bavite se sportom. Celzi je ko svaka brizna majka ispricala Arsenovim bebama bajku o osvajanju titule. LAKU NOC ARSENAL!!!!

d

pre 14 godina

"reterva" eduardo u prvoj postavi protiv chelsija
arsenal los
ivanoic je igrao beka a ne stopera tako da ni da je htio nije mogao zaustavir eduarda

Раца Хаубица

pre 14 godina

Нажалост овај тим Арсенала је незрео за титулу и ма колико лепо за око да играју против озбиљних екипа (Манчестер Ј. и Челзи) једноставно немају шта да траже.Колико волим Арсенал исто толико мрзим Челзи и навијам да не освоје титулу али након свега што смо видели јеедино их је Манчестер надиграо и та 2 тима одлучују о титули стим да веће шансе има Манчестер.Венгер с овом децом никад ништа неће да освоји и мора да уложи озбиљну кинту у појачања да би конкурисали за трофеје

Dovla

pre 14 godina

Divno je vidjeti jos jedan klub iz velike cetvorke (za one koji ne znaju, Tottenham) tako visoko plasiranog. Samo naprijed "pjetlovi"! ;)

TRUE IS THE BLUE

pre 14 godina

kakva demonstracije sile... nema sta posljednjih 5, a izgleda iducih 10 godina u Engleskoj postoje samo 2 kluba koji mogu da osvoje titulu? pitanje za 2 dinara (najlakse), a koji su to klubovi? :))))

tobdzija

pre 14 godina

interesuje me odkud sad toliki broj navijaca celsija kada do pre 4 godine niko od vas koji sebe nazivate navijacima jednog smesnog kluba celsija ,nikada nije cuo za plavce?

GunnerBYKosovo

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Da sinko postojao napadac koga je Drogba gledao preko tv-a i mislio dal cu ja ikad biti ovakav,a to je Tijeri Anri,zaviri malo u statistiku i bice ti sve jasno!
Mlad si,naucices!

bobcha

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I da su bili kompletni, opet bi bili porazeni.

Ja samo mogu reci, opet Drogba.

Molim Boga, da se opet sretnu Celzi i Barsa u Ligi sampiona

arsene

pre 14 godina

To je neka greska, gde neko moze da pobedi najbolji tim na svetu, koji jos igra i najbolji fudbal na planeti. Cilj u fudbalu je dodavati se bez veze celu utakmicu dok protivnicki igraci ne izvrse samoubistvo, zar ne ?

Zmaj

pre 14 godina

@Arya

Smesna si. Celsi trenutno igra najbolji fudbal u Premier ligi. To sto ti nekog gotivis ili ne je tvoj problem, ali bolje se nemoj javljati da lupetas ovde ako ne mozes realno da sagledas.

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci,covek UBIJA! Kakvi Kaka,Mesi i ostali...Ovom coveku treba dati zlatnu loptu jer je to u proteklih 6-7 godina apsolutno zasluzio konstantno dobrim igrama.

AxA

pre 14 godina

arsenal igra najbolji fudbal a celsi igra najdosadniji i najruzniji fudbal bla bla bla bla bla bla...
jedino sto mogu da kazem je da arsenal danas nije mogao ni da pripreti kako treba
a celsi je bio prejak i vrlo konkretan,.


SAMO NAPRED DO TITULE
CHELSEA

xx bata

pre 14 godina

to je kao kad se neka smesna klinka nasminka i glumi ribu...

secam se ja tog Celsija, to je bila ekipa koja je iz najbogatijeg dela glavnog grada Engleske koja je uvek kao glumila neku jaku ekipu a nikad nista...Dzimi Flojd, Desai, Zola...svi oni bili tamo ali nikad nista, koja titula nisu medju prvih pet mogli ljudski da se ufunjaju...najbogatiji navijaci, super sponzori...podrska...sve to al opet NISTA...traljavo da poludis...Notingem Forest, Aston Vila imaju vise titula od njih...ma bre Celsi je bio blago smesan uz svu tu podrsku...I onda dodje Rus i grune finansijsku injekciju, preko noci pokupuje sve zivo istrosi se strasno...i sad oni kao ,,velika ekipa" ,,super" ,,strava"...
a sad + gomila nekih novopecenih navijaca Celsija koje sve da saberes nemaju 18 godina...tuga neki likovi...klub koji je tako dosao do uspeha...to bre i nije za neku pohvalu sto se mene tice...

ma neka su pobedili Arsenal i 10:0...Arsenal gradi svoju pricu...mozda uspesno, mozda neuspesno, al bar radi da se poboljsa i da bude nekada nesto...uci iz gresaka...radi...godine stoje iza tog Vengera, osvajao je covek titule...nije da nije...a ne ovo...to bre nije uopste za neku hvalu.....Manchester Shity je ta slicna prica...i on sebi nabacio gomilu navijaca od kad su ga kupili oni Arapi sto ne znaju sta ce od para...al ja necu da zaboravim da je taj klub koliko juce bio smesan, i kako je dosao do ugleda...imao je samo srece sto je bas on kupljen...jer ti likovi nisu neki poznavaoci fudbala...

Jos ovde neki likovi pricaju o Celsiju ko da su njihovi dedovi gradili Stamford Bridge krvlju svojom, a culi za Celsi kad ga Roman kupio...hahahahahah...

Nekom je u prirodi da navija uvek za jaceg, a nekom obavezno za slabijeg...
(dule, 29. novembar 2009 22:28)
# Link komentara
Preporučujem (+18)
Ne preporučujem (-17)
Šta je ovo




Ljubomora je čudna stvar.

red devil 011

pre 14 godina

@ hiddink
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

@ bgboy
Slazem se 100%. Meni je upala u oci dosta drugacija uvertira za derbi nego sto je lani bio slucaj, stekao sam utisak da Fox pokusava na svoj amerikanizovani nacin da nam proda nas rodjeni fudbal (ko je gledao americki Fox zna na sta mislim). Ne mislim samo na cinjenicu da su uzeli prenos RTSu, nego i na one komentatore cirkuzante, citavu koreografiju koja je pratila derbi, pa kao satro spontane izjave Sekularca i Zecevica da se podgreje atmosfera, i to nakon sto je eto po prvi put odrzana zajednicka press konferencija zvezde i partizana, pa na kraju svega toga vest o nekoj kao visokoj tehnologiji koja je koristena u toku utakmice, a u pitanju samo one bubice za komunikaciju sudija na terenu (ovo sve na b92) ne bi li se stekao utisak kako svakim danom u svakom pogledu...sve vise napredujemo... a ono je bio u fudbalskom smislu mozda i najgori derbi u zadnjih 10god...znaci zemljo otvori se. U prevodu, misle se direktori Foxa, ako se sve to lepo upakuje, gledace ti srbi i trku muflona na 200m sa preponama. I uopste nisam primetio komentare kao sto je tvoj nakon derbija, sto mi je palo cudno, nismo valjda postali stado ovaca.

@ liverpool is the best ili kako vec
Znaci molim te prestani. Kad porastes kasce ti se samo sta je glupa fora, ali do tada mojne smarati.

rale77

pre 14 godina

Uf, što mrzim Čelsi. Navijala sam za Arsenal i smatram da oni imaju najbolju ekipu na svetu. Prosto im nije bio dan, a i ekipa nije bila kompletna.
(Arya, 29. novembar 2009 19:27)

I ja ga isto mrzim...verovatno vise od tebe, ali danas su zasluzili pobedu naravno, tako su mlitavi i slabi i cim nalete na neku malo cvrscu odbranu ne mogu nista da urade...Venger bi mogao malo vise vremena da posveti odbrani, dakle pod hitno Vengeru nekog Srbina u odbranu, ovako vise neide stvarno... a Hrvat se pokazao stvarno nije mogao 2 lopte da prihvati kako treba

Red Veteran

pre 14 godina

Zna Sir Fergie sta prica...samo dva kluba za titulu - Arsenal daleko od titule. Ipak Celski ima najvece sanse mada Man Utd je Man Utd, s djavolima nema sale posto su oni i jedini tim koje je stvarno nadigrao plavce ali i nesretno izgubio (Abramovicev dzep je dublji...).

m

pre 14 godina

@Sladjan Lazarevac
Vidim Liverpulu bas lepo ide, LS im nije vise zanimljiva pa krenuli na LE. A kad pominjes veliku cetvorku:
1. Čelsi 14 12 0 2 36:8 36
2. Mančester Junajted 14 10 1 3 30:13 31
3. Totenhem 14 8 2 4 33:19 26
4. Arsenal 13 8 1 4 36:18 25
Nesto ne vdim Liverpul tu...

wolfenstein

pre 14 godina

@dule

Ja imam 19 godina i počeo sam pratit nogomet tek sa 16. Za mene Chelsea tako ne predstavlja neku trulu ekipu plaćenika već jedan od najboljih klubova na svijetu. To što si ti neki ogorčeni starac i što sada kukaš kako stvari nisu uvijek bile takve,kako je arsenal 79' pobijedio chelsea 5-0...to mene zbilja ne zanima.

v21

pre 14 godina

Obozavam Arsenal, Obozavam Vengera, ali iskljucivi krivac za poraz od ekipe sacinjene od 8 zivotinja je sam Venger. Prosto nesvatljiva formacija 4-3-3, bez robusnog spica, sa oslabljenom sredinom terena (Celzi ima fizicki presnaznu ekipu), gde je Andrej Arsavin dva puta zaboravio na Eslija i pustio ga da dva puta neometano centrira. Izmena Songa umesto Denilsona, Nasrija umesto najgoreg na terenu Arsavina. Taktika gde se forsiraju centar sutevi na Eduarda...Btw ponisten gol je skroz regularan, ali ni on nista ne bi promenio!!!

m

pre 14 godina

Kao velik inavijac Arsenala cestitam Celziju na pobedi..

Sa druge strane,o vako ubedljiv rezultat nije realan. Pre svega fali nam napadac. Edurado vrlo los nekoliko utakmica unazad, Vela bi mogao da igra po strani, ali u napadu ne, isto i Volkot. Odsustvo Van Persija i Bendtera( da cak i njega, jer kakav god bio, on ima fizicke predispozicije za napadaca) je dovelo do ovog rezultata. Sa druge strane Drogba, pravi napadac za razliku od dudua i Vele. Za zimski prelazni rok bi Venger trebao da prestane da eksperimentise i da dovede jednog snaznog spica. Sa njim verujem, mogao bi Arsenal do drugog mesta sigurno i da se nada (mada tesko) nekim kiksevima Celzija. I naravno u maju da krene na Bernabeu !

2+2=5

pre 14 godina

Sta je bre ovo!!!!!!!
Drogba je po meni igrac svetske klase... ali zasto ga toliko napljuvaste posle finala LS sa Man. i sukoba sa Vidicem da se o coveku dve godine nije znalo nista a sada pevate hvalospeve o njemu. Nije mi jasno.

Ja sam simpatizer Arsenala (jer sebe ne smatram navijacem "Engleskog" kluba) od vremena Jan Rajta. Mozete da pricate o tome koliko je Arsenal nemocan i mlad tim, ali je ipak TIM...i kako se Wenger vise bavi ekonomijom nego fudbalom....Ma da bre! A kakvim se to fudbalom bave direktori i vlasnici ovde vec navedenih klubova. 95.000.000,00-, 75.000.000,00-, 50.000.000,00-... Kada prebrojite nule javice vam se...Robovlasnickim!

bgboy

pre 14 godina

Imam utisak da ce vest o derbiju premier lige izazvati vise komentara nego bilo koja utakmica nase tzv "superlige", ne racunajuci derbi. To najbolje govori o tome da se ne moze "na silu" popularizovati nas fudbal kroz zanemarivanje stranih liga na "jedinom sportskom kanalu u Srbiji" i forsiranjem nekih "kukuruz" liga, zabranom prenosa stranih liga za vreme domacih utakmica jer svako ocigledno zeli da gleda kvalitetan fudbal a ne mrcvarenje lopte na nekim livadama gde 90% utakmica dolazi 0-2 gola

Zakmo

pre 14 godina

Valjda ce posle ovoga Venger napokon promeniti filozofiju stvaranja tima, i poceti da namenski da kupuje igrace zbog osvajanja trofeja!

barrrca

pre 14 godina

Hiddink, imas 18 godina, nisam puno stariji od tebe, i sad gledamo sve ove spiceve, ima fantasticnih igraca, Drogba, Eto'o, Ibrahimovic, Vilja, Tores, Raul, Inzagi, itd, itd, ali jedan je jedini
**Ronaldo Luis Nazário de Lima**, to je najveci napadac svih vremena. Imao je te teske povrede, i uvijek se vracao, ali protiv sudbine se ne moze. E svi ovi sto sam ih nabrojao gore su mala maca za njega.

aca

pre 14 godina

Mala skola fudbala. A ovi skauzeri nek se pokriju usima i cute. Lepo rece Murinjo "Lako je Vengeru i Benitezu, 6 godina nista nisu osvojili i niko ih ne dira". Napred plavci, Bane za 10,a igru MARSALA je suvisno komentarisati,KRALJ. VREme je da se naplati ona kradja veka u polufinalu LS

Razbijanje

pre 14 godina

Batalio ih Celzi. Realno, a ne navijam za njih, imaju najveci fond odlicnih igraca i to im je veeeelika prednost nad ostalima u PL. Arsenal ima dobru ekipu ali ako se povrede npr. Arsavin ili Fabregas to im je tesko nadoknadiv minus. Ivanovic standardno dobar.

chelsea u srcu

pre 14 godina

Ovako momci....danas je DROGBA SAMO JEDAN JEDINI...navijam za CHELSEA naravno,ali nismo zasluzili bas da damo tricu...najveca greska arsenala je bila sto nije ostvio anrija posto vidi se da ne mogu dati gol...onaj "gol"arsenala ponisten je zbog INDIREKTA onog hrvata... a samo da znate....GLEDASE SADASNJOST I BUDUCNOST!!!a ne proslost...ne ocjenjujte chelsea po proslosti nego po sadasnjosti!

tony

pre 14 godina

Najbolji igrac svih vremena je Brazilac RONALDO. A napadaci:naravno Ronaldo, Batistuta, Birof, Vijeri, Ortega, Salas, Mijatovic, Ravaneli, Del Pijero&Inzagi, Prosinecki, Di badjo i Rivaldo.

hiddink

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..

Afro Samurai

pre 14 godina

Cestitao bih Chelsiju na verovatnoj tituli. A chestitam i Topdzijama na tome sto sam se uopste nadao tituli, i to je nesto. Vracam se na dve utakmice u Manchesteru, i dalje tvrdim da je tada titula izgubljena, ne toliko zbog bodova koliko zbog protivnika i nacinana koji su prosuti. A Chelsea? Uh, kako sam se nadao kada su redom pred mec otpisivani Teri, Lampard i ponajvise Drogba. Kad ono, svi se oporavili a RvP pet meseci, sta reci.

Anemija

pre 14 godina

@@@@
Slican stil je imao jedan cika, zvao se Gabriel Omar Batistuta. I nije mu trebao savrseni vezni red iza ledja da bi jos bolje od Drogbe punio protivnicke mreze. Isto vazi za cika Kristijana Vijerija. Pri tom ni jedan ni drugi nisu bili ni blizu padavicari kao Drogbinho, pri cemu je Vijeri Italijan...sta dalje da se prica.

i pri tome nijedan od njih nije igrao u engleskoj ligi u kojoj te STOPERI ZIVOTINJE udaraju 90. minuta..
(hiddink, 30. novembar 2009 19:14)
Nemoj tako da pricas,mlad si.Kalco je 90-ih bio ono sto je sad premier, tj liga sa najvise vrhunskih timova.Svi najbolji odbrambeni igraci su igrali tamo a i vecina napadaca.Engleska je bila mesto za norveske mesare i talijanske penzionere da uzmu jos koju kintu na kraju karijere ,narocito za period posle eura96 u Engleskoj.

Milos RU

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igra (lepa za oko) kakvu igra Arsenal protiv ozbiljnijih ekipa ne donosi rezultate. Momci moraju dosta da porade na fizickoj spremi, nisu ni jedan duel dobili.

Batigol

pre 14 godina

Drogba je ubica. Konstantno daje golove,i stvarno je velika pretnja citavih 90 min. Ali za one mladje koji pitaju,igrao je jedan igrac ne tako davno u proslosti,i bio je ipak bolji od Drogbe. Klasican napadac,klasicna 9ka. I ima spomenik za zivota dignut od strane navijaca u Firenci. Naravno-Gabriel Omar Batistuta.

Viola

pre 14 godina

posto sam prilicno mlad (18 god.) zamolio bih da mi neko kaze da li je nekad postojao napadac kakav je danas Didier Drogba??
(hiddink, 29. novembar 2009 19:23)
Batistuta! Kad raspali dijagonalu za ivice sesnaesterca....aaaaaaaaaaaa
E to su bila vremena.
PS
Adriano je imao sve uslove da postane spic kao Drogba.Nazalost....

d

pre 14 godina

najbolji igraci od '94. naovamo:
prvi je brazilac ronaldo, drugi je ronaldinho a treci je cristiano ronaldo
najbolji napadacki tandem su romario i bebeto sa svjetskog 1994.
najbolji igraci iz ex-yu su suker i savicevic
i drogba i batistuta i vieri su majstori

DV ZEVS BOG SVIH BOGOVA

pre 14 godina

KADA BI IGRALI MALOG FUDBALA OVAJ TIM ARSENALA BI MOZDA SVAKOGI DOBIO , ALI OVO JE VELIKI FUDBAL I TU TREBA IMATI I NEKOG KO UME DA SUTNE NA GOL A TO ONI DEFINITIVNO NEMAJU OSIM VAN PERSIJA NIKO VISE A I KAD PROBIJU PO BOKU BADAVA KADA NEMA KO DA SKOCI