Subota, 28.11.2009.

19:59

Stevanović: "Zaslužena pobeda"

Trener Partizana Goran Stevanović rekao je da nosi "veličanstvene" utiske sa prvenstvene pobede nad Crvenom zvezdom, a svoje fudbalere nazvao je herojima kluba.

Izvor: B92

Stevanoviæ: "Zaslužena pobeda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Zwer

pre 14 godina

E, dva puta smo šutnuli i dali dva gola! Nije im sudija kriv što su izgubili, pa će jednom za promenu da ne komentarišu suđenje kada izgube!
Pitanje za sudijsku organizaciju: kada će simuliranje jedanaesterca početi da se kažnjava žutim kartonom i u Srbiji?

zalosna sova

pre 14 godina

Potezi Knezevica su mogli da dovedu do gubitka titule i visemilionske stete za FK PARTIZAN.Takodje i neznanje Stevanovica koji nije uradio ono sto su i laici znali da ga treba zameniti u poluvremenu mogli su dovesti do gubitka titule.Sta bi se desilo u nekoj privatnoj firmi da sluzbenici zbog svoje gluposti i bezobrazluka dovedu do visemilionske stete za tu firmu?Istog trenutka bi dobili otkaz.U Partizanu se to nece desiti jer je klub drzavni,drugim recima Alajbegova slama.Pozivam gospodina Djurica da uradi iosto ono sto bi uradio u svojoj privatnoj firmi,da da otkaz Knezevicu zbog gluposti i bezobrazlika a Stevanovicu zbog nestrucnosti i opravdavanja postupka Knezevica umesto da ga zestoko kazni.Ukoliko to ne uradi onda bi gospodin Djuric trebao da sam ode jer nije u stanju da vodi fudbalski klub.Zato nam je i fudbal spsao na dno dna.

dekigrobar Paris

pre 14 godina

Hladne glave,uz jutarnju nedeljnu kaficu citam izvestaje sa Derbija i komentare uz isti.Neverovatno a istinito da ima toliko neostrasnjenih navijaca (koji su verovatno klinci)da se ovde moze procitati svasta.
Kao prvo-vise nego zasluzena pobeda Partizana ,bolja i opasnija igra u napadu,brojno slabiji i kaznjavani "slucajnim" greskama sudije.Niko od kaobajagi realnih gana se ne seca starta Ninkova u 1.poluvremenu gde sa ledja sece kontru na 35 metara od gola i za to ne dobija nista ???Ni cist penal zbog igranja rukom u sesnaetercu nije za sviranje (naravno uvek u korist Zvezde).Ni provokacije toboznje igracke velicine Lekica i simuliranje kod incidenta kad od gazenja u predelu slabine ustaje pa teatralno pada i hvata se za glavu nisu dovoljne da se coveku zaista smuci gledanje utakmica sa komsinicom koja na NAJ***ANSKIJE nacine pokusava da uradi nemoguce :da pobedi Partizana !Zato je zadovoljstvo vece i lepse !!!Crkavajte u nemoci i neka vam je Bog u pomoci !

ČIČA

pre 14 godina

Žašto je derbi loš?Zato što je zvezda izgubila?Njene pobede od 1-0 se veličaju,a Partizanove pobede sa više golova ponidaštavaju?Dobro znamo ko je ljubimica,ali novinari zar nije vaš posao da izveštavate pošteno i nepristrasno?

VladaNS

pre 14 godina

Knezevicu,

Ekipa je bitnija od svakog igraca ponaosob. Ako si besan, posle tekme lepo idi kuci i udaraj glavom o zid. Ili se napij sa drugarima i potucite se. Ali nemoj da ostavljas na cedilu celu svoju ekipu i navijace u najbitnijoj tekmi SAMO ZATO STO SI TI BESAN! Dakle, ili si neverovatno glup pa ne mozes to da razumes, ili te iskreno boli uvo za svoj klub. Za ovakav potez bi te neki inostrani klub ostavio bez plate pola godine. A ovi nasi igraci i trener ga jos tapsu po ledjima i brane. Boze blagi...

Nislija

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...
(Deki, 28. novembar 2009 20:16)

Vidi se koliko (ne)poznajes fudbal!Knezevic jeste bio nervozan od pocetka ali to je odlika derbija,vecina igraca je takva,naboj uvek postoji,sta je trebalo da treneri zamene pola tima u prvih pola sata??Seti se ranije Nadja,pa Koromana,Saviljica,Batice...Stevanovic je sigurno ohladio glavu koliko je mogao Knezevicu na poluvremenu ali opet ne moze on biti u kozi svih 11 igraca i da 100% utice na njihovo ponasanje...ja sam licno mislio da Stevanovic nije neki rener i pre meca sam pricao sa drugovima da je ovo mec gde se on mora dokazati!I uspeo je,sjajno vodjen mec od pocetka,napao je nejaku Zvezdu i mogli smo im dati bar 2 gola u prvom!Washingtona je uveo zbog skoka,znalo se da ce Zvezda napasti sa boka,oko kornera bi on narocito bio dominantan.Takodje izveo je Dijaru,ostavio viseg Clea i ovaj je dao gol a Dijara je ipak do sada stekao reputaciju prvoga napadaca Partizana...samo napred Crno beli!

car

pre 14 godina

Jasno je daje Zvezdu najviše presekla doping kontrola!!jer ovo je stvarnost a kad se našmrčeš jure ko maniti!!fali im lazetić al nisu smeli daga stave u tim.shvatate i zašto,ipak su oni mala zvezda a Partizan pravi Srpski Brend.

POLUX

pre 14 godina

cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.Derbi los do zla boga.Razloga vise,a na prvom mestu los kvalitet aktera na terenu ( a i na klupama ).Los teren jos losiji sudija,koji definitivno ne navija ni za koga vec jednostavno covek ne zna da sudi i to je to.Svojim neznanjem upropasti jedinu utakmicu u nasem prvenstvu koja je vredna pomena i koja bi trebalo da lici na one koje gledamo u prvenstvima ozbiljnih zemlalja.Ponasanje navijaca....SRAMOTNO.....a komentar da su " dali sebi oduska ".....za Monti Pajtona....sve u svemu...kakav nam je fudbal.....derbi jos bese i dobar.I da zakljucim...ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA.....na moju zalost :)

jale dobric

pre 14 godina

Pozdrav!
Normalno da mi je drago da je dobio Partizan, iako se ne lozim na ovakav fudbal. Timovi su nula, posebno Zvezda. Jedna me stvar zanima: Da li treba trenere kriviti za haos na derbijima? Odgovor je : DA. Objasnjenje: Stevanovic je juce zamalo ostetio Partizan. Pa, iz aviona se videlo da Knezevic leti napolje. Zasluzio je to jos u 1.poluvremenu. Zasto ga nije menjao? Zasto treneri nemaju petlju da kazu igracima da nece tolerisati grubijane? Volim ja i atmosferu i bodove, ali bih voleo da sa mnom deca idu na stadion i da uzivamo u fudbalu, kao u Engleskoj. Dokle god njihovi ljubimci budu zakuvavali ne moze se ocekivati da ce se navijaci ponasati drugacije. Da nije dobio Knezevic crveni dobio bi ga Petrovic ili Moreira, siguran sam. Preko glave mi je bilo onog Koromana. Sta ko ima da sudi umesto sudije? Na svim jakim svetskim utakmicama ima startova, muske igre, ali tu je sydija. Daj zuti u 2.minutu i nemas problema. Kad igraci krenu da sude e to je problem. Samo inostrani sudija je lek za to! Verujte mi.Napred Partizan

Babin_zub

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem."

Pa da li ti cujes sebe sta pricas???


A sto se utakmice tice,ne pamtim kada je pobeda Partizana bila zasluznija.Dominirali su po citavom terenu(za razliku od nasih "klizacica"),imali pas igru,bili konkretni u napadu,a da ne pricam da se iskljucenje Knezevica(apsolutno zasluzeno)nije ni osetilo.
Sto se sudjenja tice-zadovoljavajuce.Mogao je biti sviran po jedan penal na obe strane(ruka u Zvezdinom kaznenom,i povlacenje Isaha za rukav u Partizanovom kaznenom kada je izvrteo igraca)ali i nije morao jer su ti prekrsaju podpadali pod "slobodno sudijsko uverenje).Mogao je podeliti i jos po neki zuti karton,ali ok.Sve u svemu,prolazna ocena.
Nama nedostaju kreativci u veznom redu,Kadu i Obric,tako da Petrovicu to jedino zameram.Takodje se videlo da Zvezda nema srce kada nema Lazetica.Zao mi je sto je kisa sprecila lepsi fudbal,kao i veci broj gledalaca.

Rade Dzevi

pre 14 godina

Srecno se zavrsilo,jer se pobedi ne gleda u zube, ali je ostala jedna mrlja,koju je napravio Knezevic a na nju uticao Stevanovic. Naime,kada se videlo da Knezevic nervozan i da je vec dobio jedan ZUTI KARTON, trebao je da bude zamenje, bar u poluvremenu, ali to Stevanovic "nije video"i dozvolio da ostanemo sa igracem manje. To je podatak koji govori da Stevanovic jos nije sazreo za "velikog"trenera ili nije dalekovid. Naravno, ovo je dobronamerna kritika da bude jos bolji, pronicljiviji,dalekovidiji i samim tim uspesniji a sa njim i Partizan.

tuse

pre 14 godina

LEKIC popili su i Diara i Cleo i dali suvam dva gola a sad idemo na doping kontrolu da vidimo dali su popili LEKIC:))))
Kolko si jadna komsinice ni sama ne znas:))))

acasd

pre 14 godina

ko bre ovde prica oi prouzetku pizon ga nije ni spomenuo,a vas trener brani huligane ok nisu ni nasi navijaci za 10 ali smo danas bar u navijanju bili itekakko bolji. Sto se tice same utakmice cestitam vam na pobedi koja je vise nego zaluzena ali zivot ide dalje bice bolje nadam se za nas na vasem terenu.Ovom prilikom molim trenera petrovica da najzad pusti Kadua od 1 minuta objektivno on nam i vredi najvise.Slazem se sa tipom koji je rekao da zvezda dovede i Fabregasa taj decko bi grejao klupu dik bi bogdanovic igrao. Sto se tice Knezevica i sami partizanovi navijaci kritikuju igru ,po meni ovde ima posla sa disciplinski postupak u FSS_u. JOS JEDNOM ISKRENE CESTITKE PARTIZANU NA POBEDI, A ZVEZDI STO PRE DA ZABORAVI DERBI I OKRENE SE DALJEM TAKMICENJU NARAVNO SA MALO BOLJIMA SASTAVOM. POZDRAV!!! ZVEZDA SAMPION!!!

žen -šen

pre 14 godina

Bravo Pizon. Samo hrabro. Dugo je prvenstvo i ima jos vremena za pobede. Svi smo uz tebe i nasu Zvezdu.
(Misha, 28. novembar 2009 20:15)
Prvenstvo jeste dugo ali te na kraju svakoga čeka čika Tole da ti uruči slatke poklončiće.

epox76

pre 14 godina

Derbi kao i vecina prethodnih u skorije vreme,dosta slaba i nepovezana igra...Partizan na tom polju ipak bolji u prvom delu prvog poluvremena sto je i dalo rezultat...greska neizvodjenje Knezevica u poluvremenu a uvodjenje Washingtona je bilo logicno u datoj situaciji, pretpostavljam da je Plavi hteo da brazilac spusta lopte Moreiri i Ljajicu i da oni probaju iz drugog plana,naravno da on sam nista nije mogao da uradi...staviti niskog i brzog spica u tim okolnostima nema rezona unapred je greska...jer bi verovatno Zvezdini stoperi svaku loptu lako skupljali,povukli smo se u tim momentima i izbacivali lopte,ne kazem da je brazilac imao konkretan ucinak...ali je tu i tamo skupljao lopte i dodavao do veznih igraca cime smo trosili po malo vreme i dosli do pobede na kraju.

Zvezda SRBIJA nikad jugoslavija

pre 14 godina

schomy90
Zato sto u nasoj reprezentaciji 5 najboljih igraca su iz Zvezde, a 2 su iz partuzana, zato sto se taj vaterpolo igra u zemljama stare jugoslavije, italije i spanije, zato sta na trofeju lige sampiona ce uvek pisati 91` Crvena Zvezda Beograd, zato sto smo vas pobedili u zadnjem derbiju u basketu, zato sto je u fudbalu sudija uvek uz vas dok je Toleta Karadzica, ako je 4 minuta onda je 7 za partizan, ako je 7 minuta prekida, onda je 4 za zvezdu, zato sto smo mi igrali sa tim apoelom 1-1 dva puta i primili gol u 120`, zato sto je Nadja Higl srpkinja uvek uz zvezddu, a ne kao novak ili milorad (svaka njima cast) iz inostranstva koji navijaju za grobare, jer ipak se SRBIJA ne brani iz Ilinoisa, zato sto svako zna za ZVEZDU, jer ipak je ZVEZDA zivot, sve ostalo su sitnice. Vrednija je nasa titula 91 u fudbalu nego 10 vasih u basketu (opet cemo vas bijemo u basketu) ipak je fudbal sporedna stvar na svetu, pored te ``tvoje`` male :P

Shone

pre 14 godina

derbi vrlo slab,dzabe ikom pobeda kad se gledaoci smore,derbi je postala jedna obicna utakmica da se gleda uz kafu,a ne institucija,zato nas u Evropi pune prosecne Francuske i Ceske ekipe.Ja sam Partizanovac ali igra obe ekipe je bila sramota,smor,smor,smoooooooor!!

Doktor Mo

pre 14 godina

Dobar nam je onaj Srdja!Ume da napravi višak igrača!Sudija-takodje solidan.Kako li bi sudio da ga je Zvezda delegirala?
I po starom običaju.Kada zvezda dobije-to je zasluženo.Kada pobedi Partizan-onda nam fudbal ništa ne valja.
Samo mi jedno nije jasno.Da li se ono uporno nabijanje lopte u šesnaesterac uopšte može nazvati igrom.Ako je to slika zvezdinog napretka onda se oprostite za dugo vremena sa bilokojom titulom!!!

Vladimir

pre 14 godina

Zaslužena pobeda Partizana u onome što je ostalo od derbija...Svaki duel ova dva kluba gori je u svakom pogledu od prethodnog, a usiljeno podgrevanje atmosfere od strane novinara pre utakmice, kao i izjave šefova "stručnih štabova" posle utakmice, mnogo su interesantiji od samog meča. Isticanje pojedinih neodmerenih izjava bivših i marginalnih fudbalskih radnika u ovom našem inače eksplozivnom društvu, pre meča, u najmanju ruku je neozbiljno. Izjava gospodina Stevanovića o ponašanju navijača Partizana (inače naziv "Grobari" odlično im stoji u odnosu na momenat u kome se nalazi naš klupski fudbal) morala bi bar podjednako da zainteresuje gospodina Tužioca kao i Lukićeva dukserica ili Predsednikov šampanjac ! S druge strane, ako policija i druge nadležne institucije nisu u stanju da spreče uništavanje društvene imovine (jer klubovi i stadioni još uvek nisu privatni) onda bi trebalo prekinuti prvenstvo dok se ne stvore uslovi za njegovo normalno odvijanje ! Šta reći o Pižonu osim one čuvene fraze da dobar igrač nije automatski, po završetku karijere, i dobar trener. Zvezda je u velikoj većini utakmica jedva pobeđivala: ima valjda pet pobeda od po 1:0, zatim ove tesne pobede u Kupu...Ne pamtim kada je Zvezda igrala bez srednjeg reda kao sada. Od ispadanja iz Kupa UEFA do ove utakmice u Zvezdinoj igri se ništa nije promenilo, nisu napredovali ama uopšte ! Kakva nemoć sa igračem više, bezidejnost u igri, dodavanja kao u ragbiju - lopta ide isključivo unazad ! I tako iz meča u meč i uvek sa istim timom, bez ijedne izmene ! O igračima i ne treba trošiti reči, tu mislim i na crno i na crveno bele: Ninkov je pokazao da je daleko od reprezentacije, Vilotić i Đorđević da nisu nikakav tandem, a ponajmanje neprobojan. Jedine pohvale zaslužuje Lekić ali jedan igrač nikada nije činio tim; u Partizanu vrede samo stranci, ostarela odbrana može da gura samo na domaćoj scene, Ljaić jeste talentovan ali greši što rano odlazi (valjda vidi kako Tošić "igra" u MUtd), Kneževićevo ponašanje je za svaku osudu i za kaznu za primer svima. Neiskusna Zvezda, neiskusni Pižon i Stevanović, pa i Ljaić, Knežević, Petrović. "Kakav danak neiskustvu" ?!

Licemjesrstvo

pre 14 godina

@inb
Swcko, ne znam koliko imas godina, ali sa praksom paljenja stadiona, su poceli tvoji "uvazeni" grobari. Cupanje stolica itd. tako da nebi bilo umjesno da trazis krivca na drugoj strani.

goxy

pre 14 godina

A kako tek Bogdanovic izvodi slobodnjake, kao brazilci, iz mesta. Doduse putuje lopta 10 sekundi i 5m iznad gola. NAUCICE POTIV BSK, i niko da mu kaze da prepusti drugom. TRI PUTA. NE ZNA SE KO JE GORI. ZA NIJANSU ZVEZDA, NEMA NI JEDNOG IGRACA U VEZI SA IDEJOM SEM LAZETICA.

Soweto

pre 14 godina

Stevanovića obavezno treba zameniti nekim ozbiljnim trenerom. Svaka mu čast za ovo večeras, ali to nije ono što treba i mora da nam bude cilj. Igre u Evropi su pravi test a na svakom od njih Plavi je dobio čistu jedinicu! Posle izbora u klubu obavezno angažovati pravog stručnjaka, prava pojačanja i uložiti više novca u tim. Ako uprava to ne može da obezbedi neka se povuče i ustupi mesto nekome ko to može da obezbedi. Partizan mora da napreduje a ne da stagnira. Zvezda me ne interesuje. Naravno da se radujem pobedi, ali moramo mnogo bolje.

Ha?

pre 14 godina

Joj,slusaj ti ovog Stevanovica delovali su organizovano! Haha...Sad se ovi grobari bacaju tamo vamo pobedili su,sad su kao odigrali kao sampioni tamo vamo kako ste coravi ovo je igra za nulu a ovaj Stevanovic je velika nula od trenera,nezna ni sta prica! Ajde sad ce da se pojavi neki klinjo ili neki takozvani Grobar pa da kaze da nisam u pravu! Ni Zvezda nije bila bolja umesto da odigra najbolje kako zna ono nista,dobro ne krivim ih par debitanata,neiskustvo,ocajne lopte ka Lekicu onaj Ignjatijevic nula nikakav bek,Kadu od pocetka,treba je on da proigrava a ne onaj Bogdanovic samo ima takav takav centarsut,ali predpostavljam da se ne uklapa u Pizonovu filizofiju takite pa zato ne igra Kadu...

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (7) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

Peca

pre 14 godina

1. I dalje mislim da je Stevanović loš trener, koji forsira mrljav fudbal, onakav kakav je i sam igrao. Ovaj tim Partizana po kvalitetu igrača trebalo je da pregazi zvezdu. Pa za pola zvezdinih igrača do ove godine nisam ni čuo.
2. Zvezda je ove godine namestila najmanje pet utakmica, zato i ima toliko bodova. Njihov kvalitet video se danas-nemaju pojma.
3. Lazetić se 100% dopinguje. To zna svako ko ga je izbliza pogledao u oči. Zato ga dans nije bilo.

neko lekić a neko štokić!!!!

pre 14 godina

@DALIBOR

POPIJ LEKIĆ..uh što mi je drago zbog vas licemera najvećih na svetu...15 godina nema penala za partizan i ti pričaš o sudjenju i nameštanju....neka,neka..bravo kleo majstore!!!....ala volim gibanice s'makom...pa da mogu prkositi svakom!!!!!!

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

Ja

pre 14 godina

dajte sebi oduska na vasem stadionu divljaci a ovo je namestaljka decenije svaka cast karadzicu MAFIJO
(DALIBOR, 28. novembar 2009 20:36)

Bravo Tole %$#2 gane!!!

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

cetrvti sudija

pre 14 godina

Ne znam zasto se vise ne prica o cinjenicama koje je otkrio Vladimir Novakovic na KZS po pitanju nadoknade vremena kada je evidentno:
-da je prekid trajao 7 minuta...
-da je Srdja izlazio 2 minuta...
-da je bilo 6 izmena(pri cemu je samo Ljajic izlazio 54 sec, a o Perovicu da ne pricamo...)...
-da je decko koji dodaje loptu kod rekleme za toyotu dodavao loptu Ignjatijevicu bar 36 sec...
-da je pomocni sudija dva puta mahao ofsajd u siuacijama kada je Lekic bio 2m,a u drugom slucaju samo 1m iza poslednje linije Partizanove odbrane...
-da nije svirao bar tri ocigledna penala, pri cemu su u samo jednom napadu bila dva...a sta tek reci za perfektno bacanje Ninkova u sesnaestecu...ne, ni to nije penal...
-samo jedan crveni..premalo...
Poraz boli...znam...

dicvi

pre 14 godina

Anticu sram te bilo..ONAKVOG DESNOG BEKA TI NE ZOVES U REPKU ? od sada ko spomene Ninkova i reprezentaciju u istoj recenici da mu crkne televizor !

vico

pre 14 godina

Pizon, ne pali se tebra. Partizan je imao bar 5-6 suteva na gol za razliku od vas. Tako da, nemoj da trazis alibi tamo gde ga nema...

GrobaR

pre 14 godina

Inace jel igrao Kleo? Jel popio Lekic?

Pa nismo mi boranija , da vas pustamo da dajete golove da vam se sklanjamo, i da promasujemo prazne golove, to sto vas drugi pustaju ne znaci da cemo i mi

saint

pre 14 godina

Pa upravu su ljudi iz FK CZ - Sudija Stankovic uopste ne treba da svira derbi, jer je opet pomogao Partizanu - izbacio je jedinog coveka koji je dao gol za Zvezdu!

inb

pre 14 godina

@dalibore
namestaljka???jel ti dobro???seti se zadnjeg derbija i paljenja stolica od vasih kulturnih navijaca!!!daleko bilo da opravdavam,ali klasicno vracanje za ono od proslog derbija...

Haos

pre 14 godina

Onako jadni Partizan u Evropi je nabio Zvezdu koja je do ovg kola imala svega 2 primljena gola i 11 pobeda iz 12 meceva!!!
Treba da se zapitate i jedni i drugi, i grobari i delije,na sta se palite???

Alek

pre 14 godina

sto se tice same utakmice, Partizan davno nije ovoliko zasluzio pobedu...kvalitet je daleko od evropskog,ali...

"Partizan je dva puta sutnuo i dao dva gola"...ovo da nije tuzno, bilo bi smesno...a taman sam hteo da kazem kako ne znam da li je Zvezda ikad bila bezopasnija...bez suta na gol...
sudija jeste mogao da produzi utakmicu jos malo, ali realno trebalo je cudo da se desi pa da padne gol...
zanima me da li u Partizanu biraju desne bekove da budu retardi ili je to slucajnost?!
onaj Rnic je vise puta dobio crveni karton u derbiju, a sad ovaj Knezevic...
Stevanovic napravio dve OGROMNE greske...prvo sto nije u pauzi zamenio Knezevica,jer samo slep ne bi video da je "crveni karton u najavi"...i drugo, da li je moguce da je izveo Klea i ubacio ono "drvo" (izvinjavam se drvecu na uvredi)...u trenucima kada Zvezda mora da napadne pa se otvara sansa za kontre...umesto npr Brane Ilica...neverovatno!?

u svakom slucaju, drago mi je sto je moj Partizan pobedio (nikad slabiju Zvezdu)... a jos draze sto sam se kladio da Kleo postize gol!

ipak, mislim da je sreca sto Barsa-Real i Arsenal-Liverpul igraju dan posle...jer da je obrnuto, verovatno bih mislio za nas derbi da nije direktan prenos nego usporeni snimak

nikola

pre 14 godina

Kao navijač Partizana naravno da sam zadovoljan pobedom nad Zvezdom i to nije sporno. Međutim, onaj Knežević je zalutao kako u Partizanu tako i u fudbalu uopšte..em nema veze sa mozgom, em je bezobrazan i veoma zasluženo je dobio crveni karton. Trebalo bi da se kazni i mnogo oštrije...što se tiče Grobara i oni su me razočarali jer paljenjem i bacanjem stolica mogli su da izazovu mnogo veći incident, a to im nije trebalo jer je Partizan odigrao stvarno dovbru utakmicu i zaluženo pobedio, a takvo njihovo divljanje nema smisla. Svaka čast igračima i stručnom štabu.
Na kraju, drago mi je da i navijači Zvezde čestitaju večitom rivalu na pobedi i prikazanoj igri , zo bi trebalo da postane pravilo svima nama u budućnosti..mržnja i nasilje ništa ne rešavaju, trebalo bi svi da se borimo da pobeđuje fudbal i fair play.

dejan

pre 14 godina

Pižon je bio realan večeras. Partizan jeste bio bolji pobjedio je sve je to ok. Ni ona nadoknada nebi ništa promjenila da je bila duža. To nije razlog. Al Stevanović... Trebalo bi i njega kazniti pored onih što su stadion palili. Izjaviti da su sebi dali oduška je katastrofalno. Stao je i svrstao se, automatski, na njihovu stranu. A tek sa temperamentom Kneževića. Pa gdje će to reći. Temperament nije gaženje i uvaljivanje lakta drugima. Dva lakta, jedan Ignjatijeviću i drugi Lekiću te gaženje Lekića nije temperament nego problem za psihijatrije. A najgore od toga je što ima masa navijača koji taj start podržavaju i ponose se sa njim. To je još gore.

Markoni

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na pobedi, bila je zasluzena. Po mom misljenju ovo je bio jedan od interesantnijih derbija.Realnost je takva da Partizan ima za nijansu bolji i iskusniji tim pa samim tim i pobeda me nije zacudila. Ne bih mnogo kritikovao trenera Pizona. Za vrlo kratko vreme uspeo je da uigra potpuno novi tim kome pocetkom sezone nisu davane nikakve sanse da se bori za titulu. Mada moram priznati da forsiranje Bogdanovica i grejanje klupe Kadua mi nisu najjasniji. Ali ko zna, u zadnje vreme i Raca Petrovic pokazuje da poseduje neosporan kvalitet tako da verovatno postoji nesto sto treneri vide na treninzima a mi koji pratimo samo utakmice ne vidimo. Naravno prizeljkujem nekog boljeg strucnjaka na klupi Zvezde sledece godine, ali u trenutnoj finansijskoj situaciji to verovatno nije realno. Pozdrav Delijama i uz malo sportske srece bice ove godine titule i u fudbalu i kosarci.

MrRS1971

pre 14 godina

Svi ste vi neiskusni,
sram vas bilo 30 god. navijam za zvezdu

sto sam stari vi ste sve gori

vec nekoliko sati me boli glava

a vama je sve ravno do mora

Koliko puta ste pobjedili sa 1:0 jedva

Bane_Zemun

pre 14 godina

Grobar sam ali cu pokusati da budem objektivan. Dosta losa utakmica, Zvezda skroz bleda (iskreno mnogo sam vise ocekivao od komsija), Partizan prosecan, ali sve u svemu skroz zasluzena pobeda. Sto se sudjenja tice, dosta lose, nije sudio penal ni njima ni nama. A sta tek reci o nasem (kvazi)treneru? Kakav je to "stucni" potez ostaviti u igri Knezevica koji je bukvalno izgoreo i pravo je cudo kako nije dobio crveni u prvom pol... zatim ona "majstorska" izmena Kleo - Wasington?! Covek koji je dao gol i uz to se odlicno gradio i pokupio dosta lopti je izasao a uslo je DRVO ! I naravno sve je zacinila ova "sjajna" izjava trenera za koja je palila stolice: NAVIJACI su sebi dali oduska?! Koji BRE Navijaci?! Oni sto kod 2:1 za nas i rizikuju da se prekine mec i izgubimo 3 boda?! To nisu navijaci...

Igracima svaka cast na borbi !

Oooo Partizane, volimo te, srcem svim !!!

Aleksandar

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem. Treba ih, medjutim, obrazovati da dodju na stadion da gledaju fudbal. Ipak je večeras bilo lepih trenutaka", rekao je Stevanović.

Mislim da bi na ove reci trebao da reaguje javni tuzilac, kad vec cepidlaci sa duksom i sampanjcem, ovo je mnogo vise od toga!

Srdjan

pre 14 godina

Nisam imao priliku da gledam cesto Zvezdu ove godine, i nisam ni znao kakav je taj Ninkov. Stalno su neki navijaci prozivali Antica sto ga ne zove u reprezentaciju. Od dans mi je jasno zasto ga Antic ne zove. On protiv Partizanovih igraca nema sta da trazi, a ne protiv nekih boljih.

Daco P.F.C

pre 14 godina

Cestitke igracima Partizana na pobedi, do koje su dosli uz veliku zelju i borbenost. Mada opet ne shvatam na koji nacin Plavi vodi nas klub? Toliko sam se iznervirao Knezevicevim ispadima da to nije normalno, i smatram da ga je Plavi trebao zameniti na poluvremenu. Knezevic je bio vidno nervozan i ponasao se neverovatno neprofesionalno..Druga stvar je neobjasnjivo uvodjenje Vasingtona u igru umesto Klea, jer smo u tom trenutku imali 10 igraca i igrali sa jednim napadacem koji bi trebao da bude brz i spretan sa loptom, da moze da izvuce kontranapad kao Kleo, a on uvodi igraca koji nije ni brz, ni spretan sa loptom, koji moze da igra samo na centarsut a tada nije bilo nikoga da mu nabaci jer su se svi bazirali na odbranu..Mozda bi Bogunovic ili Brana Ilic bili bolja resenja..Zato mislim da smo do pobede dosli najvise zahvaljujuci velikoj zelji i borbenosti..Bravo momci!!!

saratikan

pre 14 godina

Ministre policije hocete li uhapsiti one divljake sto su danas palili stadion i lomili stolice??? Bitno je da ste vi nasli 60 baklji na severu 2h pre pocetka utakmice, a sto je bila baljada na jugu, te baklja nise nasli ??! kamere su sve snimile, jasno se vide lica tih huligana, pohapsite ih sve i dokazacete da idemo ka tome da budemo pravna drzava.

Nenad

pre 14 godina

Posle igraca vise "nastavili smo naivno da napadamo"??? ovakva filozofija fudbala nas i stavlja tamo gde nam je mesto.. tri zadnja vezna - najbolji tim srbije?? eeeeeeeeeeeej!

Vasil Kuschta

pre 14 godina

Kupi moj komsija (inace covek oko 70god) DVD plejer i normalno pozove mene kao nekog ko se ku**i da zna nesto oko tehnike da mu to namestim.Ja normalno pogresno povezem i ono nece,on covek uzme i sam napravi i kaze:MNOGO SI SMOTAN! E moj Pizone i moji zvezdasi,isti ste kao i ja BABE JEDNE!!!

aussie

pre 14 godina

Veoma sam srecan zbog pobede Partizana, jel sam Grobar od malih nogu. Ono sto me je duboko razocaralo, je nedostatak svesti Stevanovica, a u vezi je sa ponasanjem navijavca. Takvi incidenti moraju da se osude, pa i vise od toga. Huliganizam na stadionima treba ostaviti negde u osamdesetim, kada je to bilo vreme za to. Umesto toga trener moga kluba kaze da su ljudi sebi dali malo oduska. Zao mi je sto to moram da kazem ali ovakva njegova izjava je za svaku osudu. Jos jednom cestitke majstorima na pobedi, i nadam se da ce sledeca biti jos ubedljivija ali bez incidenta.

Uzas

pre 14 godina

Znaci, vec duze vreme mi nije jasno kako bilo koji tim u ligi moze da izgubi od veznog reda kojeg cine Isah, Savio i Bogdanovic?! To su korektni momci, ali tehnika im je 0.. Uopste mi nije jasno zasto Pizon, koji je bio dribler i tehnicar, forsira igru sa 3 Gatuza, a na klupi sede Kadu, Blazic, Darko Lazovic... Sa ovom trojcom u veznom redu u Evropi bi se brukali vise od Partizana (ako je to uopste moguce).. Ne bi mi bilo zao sto smo izgubili, da smo igrali sa kvalitetnim igracima, da su sevali driblinzi, pasovi.. Ovaj vezni red nije kriv sto ne zna, kriv je onaj ko ih je upario...

Mudri

pre 14 godina

Stevanovic izrasta u jednog od najboljih evropskih stratega,realno je da nasledi Fergusona. Zato je Junajted vec kupio Tosica i Ljajica.

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Zvezda nije izgubila zbog neiskustva, vec zbog tvoje vec cuvene taktike sa 3 zadnja vezna....au covece pa vise necu bre ni da vas gledam niti citam o vama! Tuzan si ti strucnjak....

Toni

pre 14 godina

Na Mondu je Stevanović još rekao kako je Kneza neko isprovocirao jer su znali da već ima žuti.Inače , isključenje je posledica toga što Stanković nije dosudio faul kada je Knežević laktom u lice udario Lekića ,što je bilo za žuti karton najmanje a i pre toga je isto tako nasrnuo na Ignjatijevića,pa je posle ovaj nastavio sa gaženjem što je bio samo provokativniji prekršaj od prethodnog nedosuđenog.

mille grobar

pre 14 godina

E,posle ove utakmice,vredi ostaviti Stevanovica da uziva,kako on to voli da kaze...a i izmene su mu stvarno bile prave,dobro je vodio utakmicu.Pizon je pravi sportmen i zvezdasi bi trebalo da ga podrze,jer sa ovako sklempanom ekipom od raznoraznih anonimusa i treceligasa i to samo pre par meseci,stvarno je napravio uspeh i njemu kapa dole!Da smo bolji,to je svakom realnom poznavaocu fudbala,jasno bilo i pre derbija ali to sto je Kleo dao gol,to je NEPROCENJIVO!

muamua

pre 14 godina

ali niko se ne pita zasto Lazetic nije igrao...heheheh dopingue.....elem zao mi je sto b92 sabira vreme koje je sudija trebao da produzi dok prosli put to nije radila...zao mi je sto ne spomenuste penal Partizanu...ali mi je drago sto to nije spomenuo i nas trener...da li Stevanovica stvarno onoliko vole igraci ako je to istina onda zasluzuje sansu ..pozdrav

Lav

pre 14 godina

To je isti onaj sudija koji je derbi na JNA produzio za 6 minuta , iako su Zvezdini fudbaleri u drugom poluvremenu proveli 8 min. lezeci na travi. (stopericu u ruke pa pogledajte snimak).
Tada je skratio za 2 min , sada za 1. Nebitno.. Obrni okreni - bolje vam je 1:2 nego 1:3.

A prekidanje derbija zbog 5 zapaljenih stolica je prica za sebe. Pa proletos je ceo sever izgoreo na JNA i nikom nista. Opet kazem - nebitno.
Serija se nastavlja..

Gari

pre 14 godina

"Hajde da pričamo sportski. Nije nam sudija kriv za poraz, ipak smo imali igrača više skoro celo poluvreme."

Sve je jasno...Svaka cast za ovo, a ne kukumavcenje zasto je produzeno 4 min. umesto 6-7...

MB-show

pre 14 godina

Petrovic bi trebalo da pruzi ruku i sportski cestita,a ne da nastupi ovako:
-"Partizan je trebalo da bude mnogo bolji zbog iskusnih igrača, ali nije. Dva puta su šutnuli i dali dva gola."
Sto nije pomenuo nesposobnost svojih igraca da postignu bar jedan gol a ne "slucajnost" dva Partizanova gola.
Ali sta ocekivati od takvog coveka.
Sramota.
Huligani-jos veca!

BRE!

pre 14 godina

Moju Zvezdu nije ponizio Partizan,nego njeni igraci,i to je prvi put od kad pratim derbije da je tako! A Pizonu da u polusezoni dovedu Fabregasa, verovatno bi grejao klupu Bogdanovicu...Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi i mnogo boljoj igri, nama samo Kadu nesto pokazao, ali naravno igrao je 15 min.
P.S. Sudija katastrofa, ne navija ni za koga, jednostavno covek ne zna i boji se da sudi.

no

pre 14 godina

Jedino sto je u Zvezdi valjalo su Delije. Bio sam na zapadu i em sto mi se cinilo da ceo zapad navija za Zvezdu, em sto se pesma sa severa mnogo vise cula nego ona sa juga. Sto se tice utakmice, Zvezda je odigrala najgoru u sezoni, Partizan prosecnu i nije nam niko kriv sto smo izgubili.
I ja da sam Grobar stideo bih se Srdje.

Deki

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...

empty

pre 14 godina

Stevanovicu nemoj se zanositi, nije ovo tvoja pobeda nego igraca.. ti nikakve veze nemas s ovom pobjedom. I dalje mislim da ovaj covek nije za partizan.

ajmo ajde

pre 14 godina

Bravo Gorane,
A svi su te pljuvali, pogotovo neki veliki partizanovci. Setite se Golca, najava "novih " predsednika o dovodjenju trenera... Pa Goran nije ni dobio pravu sansu.
Maestralno vodjena utakmica. Svaka cast !!!

dusan

pre 14 godina

"Platili smo danak neiskustvu. Mogli smo bar da izjednačimo, ali smo naivno nastavili da napadamo i dozvolili Partizanu da nam da drugi gol iz kontranapada", rekao je Petrović.

STA ZNACI OVA RECENICA DA SMO MOGLI BAR DA IZJEDNACIMO ALI DA SMO NAIVNO PRIMILI DRUGI GOL? PA MI JESMO IZJEDNACILI, I IMALI SMO IGRACA VISE, ALI TI NISI ZNAO DA MENJAS NA VREME I DA PROMENIS RITAM I DA GROGIRANOG PROTIVNIKA DOTUCES. jednostavno si se ponasao kao posmatrac a ne trener sve do 70-tog minuta, ali tada je vec voda usla u usi. kadu je morao ranije na teren, ali sta da se radi....

nislija

pre 14 godina

hahaha ,,navijaci su dali sebi oduska".. Gospode Boze ovaj covek i definitivno nije normalan.. bitno da smo uspeli da dobijemo kako god.. a ovaj pizon nema 2 blage veze, menjajte ga komsije ako hocete nesto od tima..

Grobar Cg

pre 14 godina

Nasa pobeda vise nego zasluzena,a to komentarisanje koliko je utakmica je smjesno opravdanje,cijelo drugo poluvreme imate igraca vise,plus cist nedosudjen penal...Mislim da ovo govori sve,i cestitke Pizonu na korektnoj izjavi! PARTIZAN SAMPION!!!

Grobarchina

pre 14 godina

Stevanović priča da nam ne treba euforija, a sam je u euforiji!? Razumem ga, navikao čovek na poraze u Evropi, pa sad dao malo sebi i oduška. Ako je objektivan, trebalo je da osudi ponašanje naših navijača koji su ponovo palili i da najavi kaznu za Kneževića, jer se dečko totalno neodgovorno poneo. Nije pedagoški da ga brani i tvrdi da je svemu kriv temperament.

kojekude

pre 14 godina

I ja kao Zvezdaš kažem da jeste zaslužena, I čestitke grobarima. Kako neće biti zaslužena kad smo odigrali jako slabo, i skoro bez ijedne prave šanse, izuzev ona dva pokušaja Jevtića? Nisu ni grobari imali neke prilike, ali su znali da odigraju na rezultat. O sudiji neću ni reči. Najvažnije da nije uticao na konačan ishod, ali je nadoknada na kraju od 4 minuta blago rečeno čudna!
Plašio sam se da uporavo ovo ne bude utakmica u kojoj će se videti koliko smo samo hendikeopirani jer NEMAMO bokove, nemamo prava krila. Naravno da bi bilo bolje da je Lazetić mogao da igra, ali... Pižonu ne zameram mnogo šta, osim toga da je trebao da igra sa Lazovićem od starta, a jednog od napadača da ostavi na klupi. Ok, njegova odluka. Stevanović nije ničim iznenadio! Čak bi bio i glavni krivac da kojim slučajem njegov tim nije pobedio. Naravno zbog Kneževića. Što se publike tiče, mislim da je bila solidna atmosfera, mada sam iskreno očekivao najmanje 35000 ljudi.
Sve u svemu, Partizan je zasluženo pobedio.
Ćeraćemo se još!

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Taton.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Kao veliki navijac Zvezde sportski vam cestitam pobjedu jer ste je zasluzili.Cinjenica jeste da je sudija ostetio Zvezdu zbog zaista male i pomalo smijesne nadoknade vremena ali kao sto Pizon kaze ne treba se na to vaditi.Veliki klubovi moraju da priznaju poraz i da cestitaju protivniku,a da greske prije svega traze u svojim redovima.Moje misljenje je da su igraci odigrali ocajno prije svega zbog nekog razgovora koji su vodili sa Pizonom u poluvremenu.Ocigledno im je naredio da brane bod jer kako drugacije ocjeniti onakvu igru narocito sa igracem vise?Po mom misljenju niskustvo jeste uticalo na poraz ali nije bilo presudno.Pizon je taj koji treba da preuzme krivicu jer uvijek igra na "sigurno",a sa igracem vise pred svojim navijacima to se ne smije tolerisati!Prema tome Pizon je glavni krivac,a posle njega svi ostali.Ja i dalje vjerujem u Zvezdinu titulu jer me je na ovom mecu vise moja Zvezda razocarala nego sto me je Prtizan nekom extra igrom odusevio.Bice njima kikseva sa Stevanovicem...Najgori utisak su na mene ostavili oni grobari sto su palili stolice i Srdja Knezevic koji je zasluzio 2 crvena kartona mada ce grobari za par godina opet spominjati kako su i u ovom derbiju imali igraca manje,naravno nezasluzeno! Pozz svima...

Dejaldinjo

pre 14 godina

Prekid je trajao tri minuta, od 75-78. Ali, nebitno, Zvezda osim jednog centarsuta nije odigrala bas nista. Zasluzena pobeda Partizana.

Balansero

pre 14 godina

Mozda da Pizon predje u kosarkaske trenere? bilo bi mu lakse uz tajm aut. A i u kosarci nema sredine terena pa mu odgovara koncepcija igre.

Jos kad bi i Stevanovic promenio sport...

partizanovac

pre 14 godina

Imali smo igru, postigli golove, delovali kao tim..! jedini ko je podbacio su opet saka ja... koja ne ume da voli svoj tim i postuje protivnicki!!Stevanovicu ne brani huligane i divljake.. Osudi divljake, razdvoj zito od kukolja! To te mole svi pravi navijaci PARTIZANA!!

ve

pre 14 godina

Slozicu se da smo zasluzeno pobedili! :)
A oni kojima je krivo zbog poraza ce se normalno vaditi na taj produzetak iako su imali domaci teren, domacinsko sudjenje i jos igraca vise jedno poluvreme!

divac

pre 14 godina

gol Klea u rupi...NEPROCENJIVO,cestitke vaterpolistima,vidim da ni kosarkasi nemaju problema sa zmajcekima,sve u svemu ja sam zadovoljan...ZASTO CUTITE,ZASTO CUTITE...

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Tanton.

bolest je uzela maha

pre 14 godina

Slusam na SOS-u ovog Sivica, cuvenog stratega koji kaze za Stevanovica da je gresio, da je neiskusan i mlad trener itd. Sta prica ovaj neurastenik, ne on je trener. Pa kako Sivic moze da deli lekcije Stevanovicu posle najboljeg Partizanovog derbija u poslednjih 10 godina. Sramota !

muamua

pre 14 godina

ali niko se ne pita zasto Lazetic nije igrao...heheheh dopingue.....elem zao mi je sto b92 sabira vreme koje je sudija trebao da produzi dok prosli put to nije radila...zao mi je sto ne spomenuste penal Partizanu...ali mi je drago sto to nije spomenuo i nas trener...da li Stevanovica stvarno onoliko vole igraci ako je to istina onda zasluzuje sansu ..pozdrav

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (7) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

Gari

pre 14 godina

"Hajde da pričamo sportski. Nije nam sudija kriv za poraz, ipak smo imali igrača više skoro celo poluvreme."

Sve je jasno...Svaka cast za ovo, a ne kukumavcenje zasto je produzeno 4 min. umesto 6-7...

divac

pre 14 godina

gol Klea u rupi...NEPROCENJIVO,cestitke vaterpolistima,vidim da ni kosarkasi nemaju problema sa zmajcekima,sve u svemu ja sam zadovoljan...ZASTO CUTITE,ZASTO CUTITE...

saint

pre 14 godina

Pa upravu su ljudi iz FK CZ - Sudija Stankovic uopste ne treba da svira derbi, jer je opet pomogao Partizanu - izbacio je jedinog coveka koji je dao gol za Zvezdu!

nislija

pre 14 godina

hahaha ,,navijaci su dali sebi oduska".. Gospode Boze ovaj covek i definitivno nije normalan.. bitno da smo uspeli da dobijemo kako god.. a ovaj pizon nema 2 blage veze, menjajte ga komsije ako hocete nesto od tima..

ve

pre 14 godina

Slozicu se da smo zasluzeno pobedili! :)
A oni kojima je krivo zbog poraza ce se normalno vaditi na taj produzetak iako su imali domaci teren, domacinsko sudjenje i jos igraca vise jedno poluvreme!

kojekude

pre 14 godina

I ja kao Zvezdaš kažem da jeste zaslužena, I čestitke grobarima. Kako neće biti zaslužena kad smo odigrali jako slabo, i skoro bez ijedne prave šanse, izuzev ona dva pokušaja Jevtića? Nisu ni grobari imali neke prilike, ali su znali da odigraju na rezultat. O sudiji neću ni reči. Najvažnije da nije uticao na konačan ishod, ali je nadoknada na kraju od 4 minuta blago rečeno čudna!
Plašio sam se da uporavo ovo ne bude utakmica u kojoj će se videti koliko smo samo hendikeopirani jer NEMAMO bokove, nemamo prava krila. Naravno da bi bilo bolje da je Lazetić mogao da igra, ali... Pižonu ne zameram mnogo šta, osim toga da je trebao da igra sa Lazovićem od starta, a jednog od napadača da ostavi na klupi. Ok, njegova odluka. Stevanović nije ničim iznenadio! Čak bi bio i glavni krivac da kojim slučajem njegov tim nije pobedio. Naravno zbog Kneževića. Što se publike tiče, mislim da je bila solidna atmosfera, mada sam iskreno očekivao najmanje 35000 ljudi.
Sve u svemu, Partizan je zasluženo pobedio.
Ćeraćemo se još!

Peca

pre 14 godina

1. I dalje mislim da je Stevanović loš trener, koji forsira mrljav fudbal, onakav kakav je i sam igrao. Ovaj tim Partizana po kvalitetu igrača trebalo je da pregazi zvezdu. Pa za pola zvezdinih igrača do ove godine nisam ni čuo.
2. Zvezda je ove godine namestila najmanje pet utakmica, zato i ima toliko bodova. Njihov kvalitet video se danas-nemaju pojma.
3. Lazetić se 100% dopinguje. To zna svako ko ga je izbliza pogledao u oči. Zato ga dans nije bilo.

partizanovac

pre 14 godina

Imali smo igru, postigli golove, delovali kao tim..! jedini ko je podbacio su opet saka ja... koja ne ume da voli svoj tim i postuje protivnicki!!Stevanovicu ne brani huligane i divljake.. Osudi divljake, razdvoj zito od kukolja! To te mole svi pravi navijaci PARTIZANA!!

dejan

pre 14 godina

Pižon je bio realan večeras. Partizan jeste bio bolji pobjedio je sve je to ok. Ni ona nadoknada nebi ništa promjenila da je bila duža. To nije razlog. Al Stevanović... Trebalo bi i njega kazniti pored onih što su stadion palili. Izjaviti da su sebi dali oduška je katastrofalno. Stao je i svrstao se, automatski, na njihovu stranu. A tek sa temperamentom Kneževića. Pa gdje će to reći. Temperament nije gaženje i uvaljivanje lakta drugima. Dva lakta, jedan Ignjatijeviću i drugi Lekiću te gaženje Lekića nije temperament nego problem za psihijatrije. A najgore od toga je što ima masa navijača koji taj start podržavaju i ponose se sa njim. To je još gore.

dicvi

pre 14 godina

Anticu sram te bilo..ONAKVOG DESNOG BEKA TI NE ZOVES U REPKU ? od sada ko spomene Ninkova i reprezentaciju u istoj recenici da mu crkne televizor !

BRE!

pre 14 godina

Moju Zvezdu nije ponizio Partizan,nego njeni igraci,i to je prvi put od kad pratim derbije da je tako! A Pizonu da u polusezoni dovedu Fabregasa, verovatno bi grejao klupu Bogdanovicu...Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi i mnogo boljoj igri, nama samo Kadu nesto pokazao, ali naravno igrao je 15 min.
P.S. Sudija katastrofa, ne navija ni za koga, jednostavno covek ne zna i boji se da sudi.

Dejaldinjo

pre 14 godina

Prekid je trajao tri minuta, od 75-78. Ali, nebitno, Zvezda osim jednog centarsuta nije odigrala bas nista. Zasluzena pobeda Partizana.

Lav

pre 14 godina

To je isti onaj sudija koji je derbi na JNA produzio za 6 minuta , iako su Zvezdini fudbaleri u drugom poluvremenu proveli 8 min. lezeci na travi. (stopericu u ruke pa pogledajte snimak).
Tada je skratio za 2 min , sada za 1. Nebitno.. Obrni okreni - bolje vam je 1:2 nego 1:3.

A prekidanje derbija zbog 5 zapaljenih stolica je prica za sebe. Pa proletos je ceo sever izgoreo na JNA i nikom nista. Opet kazem - nebitno.
Serija se nastavlja..

Alek

pre 14 godina

sto se tice same utakmice, Partizan davno nije ovoliko zasluzio pobedu...kvalitet je daleko od evropskog,ali...

"Partizan je dva puta sutnuo i dao dva gola"...ovo da nije tuzno, bilo bi smesno...a taman sam hteo da kazem kako ne znam da li je Zvezda ikad bila bezopasnija...bez suta na gol...
sudija jeste mogao da produzi utakmicu jos malo, ali realno trebalo je cudo da se desi pa da padne gol...
zanima me da li u Partizanu biraju desne bekove da budu retardi ili je to slucajnost?!
onaj Rnic je vise puta dobio crveni karton u derbiju, a sad ovaj Knezevic...
Stevanovic napravio dve OGROMNE greske...prvo sto nije u pauzi zamenio Knezevica,jer samo slep ne bi video da je "crveni karton u najavi"...i drugo, da li je moguce da je izveo Klea i ubacio ono "drvo" (izvinjavam se drvecu na uvredi)...u trenucima kada Zvezda mora da napadne pa se otvara sansa za kontre...umesto npr Brane Ilica...neverovatno!?

u svakom slucaju, drago mi je sto je moj Partizan pobedio (nikad slabiju Zvezdu)... a jos draze sto sam se kladio da Kleo postize gol!

ipak, mislim da je sreca sto Barsa-Real i Arsenal-Liverpul igraju dan posle...jer da je obrnuto, verovatno bih mislio za nas derbi da nije direktan prenos nego usporeni snimak

inb

pre 14 godina

@dalibore
namestaljka???jel ti dobro???seti se zadnjeg derbija i paljenja stolica od vasih kulturnih navijaca!!!daleko bilo da opravdavam,ali klasicno vracanje za ono od proslog derbija...

GrobaR

pre 14 godina

Inace jel igrao Kleo? Jel popio Lekic?

Pa nismo mi boranija , da vas pustamo da dajete golove da vam se sklanjamo, i da promasujemo prazne golove, to sto vas drugi pustaju ne znaci da cemo i mi

Balansero

pre 14 godina

Mozda da Pizon predje u kosarkaske trenere? bilo bi mu lakse uz tajm aut. A i u kosarci nema sredine terena pa mu odgovara koncepcija igre.

Jos kad bi i Stevanovic promenio sport...

Srdjan

pre 14 godina

Nisam imao priliku da gledam cesto Zvezdu ove godine, i nisam ni znao kakav je taj Ninkov. Stalno su neki navijaci prozivali Antica sto ga ne zove u reprezentaciju. Od dans mi je jasno zasto ga Antic ne zove. On protiv Partizanovih igraca nema sta da trazi, a ne protiv nekih boljih.

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

Grobarchina

pre 14 godina

Stevanović priča da nam ne treba euforija, a sam je u euforiji!? Razumem ga, navikao čovek na poraze u Evropi, pa sad dao malo sebi i oduška. Ako je objektivan, trebalo je da osudi ponašanje naših navijača koji su ponovo palili i da najavi kaznu za Kneževića, jer se dečko totalno neodgovorno poneo. Nije pedagoški da ga brani i tvrdi da je svemu kriv temperament.

no

pre 14 godina

Jedino sto je u Zvezdi valjalo su Delije. Bio sam na zapadu i em sto mi se cinilo da ceo zapad navija za Zvezdu, em sto se pesma sa severa mnogo vise cula nego ona sa juga. Sto se tice utakmice, Zvezda je odigrala najgoru u sezoni, Partizan prosecnu i nije nam niko kriv sto smo izgubili.
I ja da sam Grobar stideo bih se Srdje.

vico

pre 14 godina

Pizon, ne pali se tebra. Partizan je imao bar 5-6 suteva na gol za razliku od vas. Tako da, nemoj da trazis alibi tamo gde ga nema...

Bane_Zemun

pre 14 godina

Grobar sam ali cu pokusati da budem objektivan. Dosta losa utakmica, Zvezda skroz bleda (iskreno mnogo sam vise ocekivao od komsija), Partizan prosecan, ali sve u svemu skroz zasluzena pobeda. Sto se sudjenja tice, dosta lose, nije sudio penal ni njima ni nama. A sta tek reci o nasem (kvazi)treneru? Kakav je to "stucni" potez ostaviti u igri Knezevica koji je bukvalno izgoreo i pravo je cudo kako nije dobio crveni u prvom pol... zatim ona "majstorska" izmena Kleo - Wasington?! Covek koji je dao gol i uz to se odlicno gradio i pokupio dosta lopti je izasao a uslo je DRVO ! I naravno sve je zacinila ova "sjajna" izjava trenera za koja je palila stolice: NAVIJACI su sebi dali oduska?! Koji BRE Navijaci?! Oni sto kod 2:1 za nas i rizikuju da se prekine mec i izgubimo 3 boda?! To nisu navijaci...

Igracima svaka cast na borbi !

Oooo Partizane, volimo te, srcem svim !!!

Haos

pre 14 godina

Onako jadni Partizan u Evropi je nabio Zvezdu koja je do ovg kola imala svega 2 primljena gola i 11 pobeda iz 12 meceva!!!
Treba da se zapitate i jedni i drugi, i grobari i delije,na sta se palite???

cetrvti sudija

pre 14 godina

Ne znam zasto se vise ne prica o cinjenicama koje je otkrio Vladimir Novakovic na KZS po pitanju nadoknade vremena kada je evidentno:
-da je prekid trajao 7 minuta...
-da je Srdja izlazio 2 minuta...
-da je bilo 6 izmena(pri cemu je samo Ljajic izlazio 54 sec, a o Perovicu da ne pricamo...)...
-da je decko koji dodaje loptu kod rekleme za toyotu dodavao loptu Ignjatijevicu bar 36 sec...
-da je pomocni sudija dva puta mahao ofsajd u siuacijama kada je Lekic bio 2m,a u drugom slucaju samo 1m iza poslednje linije Partizanove odbrane...
-da nije svirao bar tri ocigledna penala, pri cemu su u samo jednom napadu bila dva...a sta tek reci za perfektno bacanje Ninkova u sesnaestecu...ne, ni to nije penal...
-samo jedan crveni..premalo...
Poraz boli...znam...

Doktor Mo

pre 14 godina

Dobar nam je onaj Srdja!Ume da napravi višak igrača!Sudija-takodje solidan.Kako li bi sudio da ga je Zvezda delegirala?
I po starom običaju.Kada zvezda dobije-to je zasluženo.Kada pobedi Partizan-onda nam fudbal ništa ne valja.
Samo mi jedno nije jasno.Da li se ono uporno nabijanje lopte u šesnaesterac uopšte može nazvati igrom.Ako je to slika zvezdinog napretka onda se oprostite za dugo vremena sa bilokojom titulom!!!

bolest je uzela maha

pre 14 godina

Slusam na SOS-u ovog Sivica, cuvenog stratega koji kaze za Stevanovica da je gresio, da je neiskusan i mlad trener itd. Sta prica ovaj neurastenik, ne on je trener. Pa kako Sivic moze da deli lekcije Stevanovicu posle najboljeg Partizanovog derbija u poslednjih 10 godina. Sramota !

MrRS1971

pre 14 godina

Svi ste vi neiskusni,
sram vas bilo 30 god. navijam za zvezdu

sto sam stari vi ste sve gori

vec nekoliko sati me boli glava

a vama je sve ravno do mora

Koliko puta ste pobjedili sa 1:0 jedva

neko lekić a neko štokić!!!!

pre 14 godina

@DALIBOR

POPIJ LEKIĆ..uh što mi je drago zbog vas licemera najvećih na svetu...15 godina nema penala za partizan i ti pričaš o sudjenju i nameštanju....neka,neka..bravo kleo majstore!!!....ala volim gibanice s'makom...pa da mogu prkositi svakom!!!!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Kao veliki navijac Zvezde sportski vam cestitam pobjedu jer ste je zasluzili.Cinjenica jeste da je sudija ostetio Zvezdu zbog zaista male i pomalo smijesne nadoknade vremena ali kao sto Pizon kaze ne treba se na to vaditi.Veliki klubovi moraju da priznaju poraz i da cestitaju protivniku,a da greske prije svega traze u svojim redovima.Moje misljenje je da su igraci odigrali ocajno prije svega zbog nekog razgovora koji su vodili sa Pizonom u poluvremenu.Ocigledno im je naredio da brane bod jer kako drugacije ocjeniti onakvu igru narocito sa igracem vise?Po mom misljenju niskustvo jeste uticalo na poraz ali nije bilo presudno.Pizon je taj koji treba da preuzme krivicu jer uvijek igra na "sigurno",a sa igracem vise pred svojim navijacima to se ne smije tolerisati!Prema tome Pizon je glavni krivac,a posle njega svi ostali.Ja i dalje vjerujem u Zvezdinu titulu jer me je na ovom mecu vise moja Zvezda razocarala nego sto me je Prtizan nekom extra igrom odusevio.Bice njima kikseva sa Stevanovicem...Najgori utisak su na mene ostavili oni grobari sto su palili stolice i Srdja Knezevic koji je zasluzio 2 crvena kartona mada ce grobari za par godina opet spominjati kako su i u ovom derbiju imali igraca manje,naravno nezasluzeno! Pozz svima...

MB-show

pre 14 godina

Petrovic bi trebalo da pruzi ruku i sportski cestita,a ne da nastupi ovako:
-"Partizan je trebalo da bude mnogo bolji zbog iskusnih igrača, ali nije. Dva puta su šutnuli i dali dva gola."
Sto nije pomenuo nesposobnost svojih igraca da postignu bar jedan gol a ne "slucajnost" dva Partizanova gola.
Ali sta ocekivati od takvog coveka.
Sramota.
Huligani-jos veca!

aussie

pre 14 godina

Veoma sam srecan zbog pobede Partizana, jel sam Grobar od malih nogu. Ono sto me je duboko razocaralo, je nedostatak svesti Stevanovica, a u vezi je sa ponasanjem navijavca. Takvi incidenti moraju da se osude, pa i vise od toga. Huliganizam na stadionima treba ostaviti negde u osamdesetim, kada je to bilo vreme za to. Umesto toga trener moga kluba kaze da su ljudi sebi dali malo oduska. Zao mi je sto to moram da kazem ali ovakva njegova izjava je za svaku osudu. Jos jednom cestitke majstorima na pobedi, i nadam se da ce sledeca biti jos ubedljivija ali bez incidenta.

empty

pre 14 godina

Stevanovicu nemoj se zanositi, nije ovo tvoja pobeda nego igraca.. ti nikakve veze nemas s ovom pobjedom. I dalje mislim da ovaj covek nije za partizan.

Soweto

pre 14 godina

Stevanovića obavezno treba zameniti nekim ozbiljnim trenerom. Svaka mu čast za ovo večeras, ali to nije ono što treba i mora da nam bude cilj. Igre u Evropi su pravi test a na svakom od njih Plavi je dobio čistu jedinicu! Posle izbora u klubu obavezno angažovati pravog stručnjaka, prava pojačanja i uložiti više novca u tim. Ako uprava to ne može da obezbedi neka se povuče i ustupi mesto nekome ko to može da obezbedi. Partizan mora da napreduje a ne da stagnira. Zvezda me ne interesuje. Naravno da se radujem pobedi, ali moramo mnogo bolje.

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

nikola

pre 14 godina

Kao navijač Partizana naravno da sam zadovoljan pobedom nad Zvezdom i to nije sporno. Međutim, onaj Knežević je zalutao kako u Partizanu tako i u fudbalu uopšte..em nema veze sa mozgom, em je bezobrazan i veoma zasluženo je dobio crveni karton. Trebalo bi da se kazni i mnogo oštrije...što se tiče Grobara i oni su me razočarali jer paljenjem i bacanjem stolica mogli su da izazovu mnogo veći incident, a to im nije trebalo jer je Partizan odigrao stvarno dovbru utakmicu i zaluženo pobedio, a takvo njihovo divljanje nema smisla. Svaka čast igračima i stručnom štabu.
Na kraju, drago mi je da i navijači Zvezde čestitaju večitom rivalu na pobedi i prikazanoj igri , zo bi trebalo da postane pravilo svima nama u budućnosti..mržnja i nasilje ništa ne rešavaju, trebalo bi svi da se borimo da pobeđuje fudbal i fair play.

Deki

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...

mille grobar

pre 14 godina

E,posle ove utakmice,vredi ostaviti Stevanovica da uziva,kako on to voli da kaze...a i izmene su mu stvarno bile prave,dobro je vodio utakmicu.Pizon je pravi sportmen i zvezdasi bi trebalo da ga podrze,jer sa ovako sklempanom ekipom od raznoraznih anonimusa i treceligasa i to samo pre par meseci,stvarno je napravio uspeh i njemu kapa dole!Da smo bolji,to je svakom realnom poznavaocu fudbala,jasno bilo i pre derbija ali to sto je Kleo dao gol,to je NEPROCENJIVO!

VladaNS

pre 14 godina

Knezevicu,

Ekipa je bitnija od svakog igraca ponaosob. Ako si besan, posle tekme lepo idi kuci i udaraj glavom o zid. Ili se napij sa drugarima i potucite se. Ali nemoj da ostavljas na cedilu celu svoju ekipu i navijace u najbitnijoj tekmi SAMO ZATO STO SI TI BESAN! Dakle, ili si neverovatno glup pa ne mozes to da razumes, ili te iskreno boli uvo za svoj klub. Za ovakav potez bi te neki inostrani klub ostavio bez plate pola godine. A ovi nasi igraci i trener ga jos tapsu po ledjima i brane. Boze blagi...

saratikan

pre 14 godina

Ministre policije hocete li uhapsiti one divljake sto su danas palili stadion i lomili stolice??? Bitno je da ste vi nasli 60 baklji na severu 2h pre pocetka utakmice, a sto je bila baljada na jugu, te baklja nise nasli ??! kamere su sve snimile, jasno se vide lica tih huligana, pohapsite ih sve i dokazacete da idemo ka tome da budemo pravna drzava.

Vasil Kuschta

pre 14 godina

Kupi moj komsija (inace covek oko 70god) DVD plejer i normalno pozove mene kao nekog ko se ku**i da zna nesto oko tehnike da mu to namestim.Ja normalno pogresno povezem i ono nece,on covek uzme i sam napravi i kaze:MNOGO SI SMOTAN! E moj Pizone i moji zvezdasi,isti ste kao i ja BABE JEDNE!!!

Aleksandar

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem. Treba ih, medjutim, obrazovati da dodju na stadion da gledaju fudbal. Ipak je večeras bilo lepih trenutaka", rekao je Stevanović.

Mislim da bi na ove reci trebao da reaguje javni tuzilac, kad vec cepidlaci sa duksom i sampanjcem, ovo je mnogo vise od toga!

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Zvezda nije izgubila zbog neiskustva, vec zbog tvoje vec cuvene taktike sa 3 zadnja vezna....au covece pa vise necu bre ni da vas gledam niti citam o vama! Tuzan si ti strucnjak....

ČIČA

pre 14 godina

Žašto je derbi loš?Zato što je zvezda izgubila?Njene pobede od 1-0 se veličaju,a Partizanove pobede sa više golova ponidaštavaju?Dobro znamo ko je ljubimica,ali novinari zar nije vaš posao da izveštavate pošteno i nepristrasno?

car

pre 14 godina

Jasno je daje Zvezdu najviše presekla doping kontrola!!jer ovo je stvarnost a kad se našmrčeš jure ko maniti!!fali im lazetić al nisu smeli daga stave u tim.shvatate i zašto,ipak su oni mala zvezda a Partizan pravi Srpski Brend.

Nenad

pre 14 godina

Posle igraca vise "nastavili smo naivno da napadamo"??? ovakva filozofija fudbala nas i stavlja tamo gde nam je mesto.. tri zadnja vezna - najbolji tim srbije?? eeeeeeeeeeeej!

Ja

pre 14 godina

dajte sebi oduska na vasem stadionu divljaci a ovo je namestaljka decenije svaka cast karadzicu MAFIJO
(DALIBOR, 28. novembar 2009 20:36)

Bravo Tole %$#2 gane!!!

Daco P.F.C

pre 14 godina

Cestitke igracima Partizana na pobedi, do koje su dosli uz veliku zelju i borbenost. Mada opet ne shvatam na koji nacin Plavi vodi nas klub? Toliko sam se iznervirao Knezevicevim ispadima da to nije normalno, i smatram da ga je Plavi trebao zameniti na poluvremenu. Knezevic je bio vidno nervozan i ponasao se neverovatno neprofesionalno..Druga stvar je neobjasnjivo uvodjenje Vasingtona u igru umesto Klea, jer smo u tom trenutku imali 10 igraca i igrali sa jednim napadacem koji bi trebao da bude brz i spretan sa loptom, da moze da izvuce kontranapad kao Kleo, a on uvodi igraca koji nije ni brz, ni spretan sa loptom, koji moze da igra samo na centarsut a tada nije bilo nikoga da mu nabaci jer su se svi bazirali na odbranu..Mozda bi Bogunovic ili Brana Ilic bili bolja resenja..Zato mislim da smo do pobede dosli najvise zahvaljujuci velikoj zelji i borbenosti..Bravo momci!!!

Mudri

pre 14 godina

Stevanovic izrasta u jednog od najboljih evropskih stratega,realno je da nasledi Fergusona. Zato je Junajted vec kupio Tosica i Ljajica.

dekigrobar Paris

pre 14 godina

Hladne glave,uz jutarnju nedeljnu kaficu citam izvestaje sa Derbija i komentare uz isti.Neverovatno a istinito da ima toliko neostrasnjenih navijaca (koji su verovatno klinci)da se ovde moze procitati svasta.
Kao prvo-vise nego zasluzena pobeda Partizana ,bolja i opasnija igra u napadu,brojno slabiji i kaznjavani "slucajnim" greskama sudije.Niko od kaobajagi realnih gana se ne seca starta Ninkova u 1.poluvremenu gde sa ledja sece kontru na 35 metara od gola i za to ne dobija nista ???Ni cist penal zbog igranja rukom u sesnaetercu nije za sviranje (naravno uvek u korist Zvezde).Ni provokacije toboznje igracke velicine Lekica i simuliranje kod incidenta kad od gazenja u predelu slabine ustaje pa teatralno pada i hvata se za glavu nisu dovoljne da se coveku zaista smuci gledanje utakmica sa komsinicom koja na NAJ***ANSKIJE nacine pokusava da uradi nemoguce :da pobedi Partizana !Zato je zadovoljstvo vece i lepse !!!Crkavajte u nemoci i neka vam je Bog u pomoci !

Vladimir

pre 14 godina

Zaslužena pobeda Partizana u onome što je ostalo od derbija...Svaki duel ova dva kluba gori je u svakom pogledu od prethodnog, a usiljeno podgrevanje atmosfere od strane novinara pre utakmice, kao i izjave šefova "stručnih štabova" posle utakmice, mnogo su interesantiji od samog meča. Isticanje pojedinih neodmerenih izjava bivših i marginalnih fudbalskih radnika u ovom našem inače eksplozivnom društvu, pre meča, u najmanju ruku je neozbiljno. Izjava gospodina Stevanovića o ponašanju navijača Partizana (inače naziv "Grobari" odlično im stoji u odnosu na momenat u kome se nalazi naš klupski fudbal) morala bi bar podjednako da zainteresuje gospodina Tužioca kao i Lukićeva dukserica ili Predsednikov šampanjac ! S druge strane, ako policija i druge nadležne institucije nisu u stanju da spreče uništavanje društvene imovine (jer klubovi i stadioni još uvek nisu privatni) onda bi trebalo prekinuti prvenstvo dok se ne stvore uslovi za njegovo normalno odvijanje ! Šta reći o Pižonu osim one čuvene fraze da dobar igrač nije automatski, po završetku karijere, i dobar trener. Zvezda je u velikoj većini utakmica jedva pobeđivala: ima valjda pet pobeda od po 1:0, zatim ove tesne pobede u Kupu...Ne pamtim kada je Zvezda igrala bez srednjeg reda kao sada. Od ispadanja iz Kupa UEFA do ove utakmice u Zvezdinoj igri se ništa nije promenilo, nisu napredovali ama uopšte ! Kakva nemoć sa igračem više, bezidejnost u igri, dodavanja kao u ragbiju - lopta ide isključivo unazad ! I tako iz meča u meč i uvek sa istim timom, bez ijedne izmene ! O igračima i ne treba trošiti reči, tu mislim i na crno i na crveno bele: Ninkov je pokazao da je daleko od reprezentacije, Vilotić i Đorđević da nisu nikakav tandem, a ponajmanje neprobojan. Jedine pohvale zaslužuje Lekić ali jedan igrač nikada nije činio tim; u Partizanu vrede samo stranci, ostarela odbrana može da gura samo na domaćoj scene, Ljaić jeste talentovan ali greši što rano odlazi (valjda vidi kako Tošić "igra" u MUtd), Kneževićevo ponašanje je za svaku osudu i za kaznu za primer svima. Neiskusna Zvezda, neiskusni Pižon i Stevanović, pa i Ljaić, Knežević, Petrović. "Kakav danak neiskustvu" ?!

Uzas

pre 14 godina

Znaci, vec duze vreme mi nije jasno kako bilo koji tim u ligi moze da izgubi od veznog reda kojeg cine Isah, Savio i Bogdanovic?! To su korektni momci, ali tehnika im je 0.. Uopste mi nije jasno zasto Pizon, koji je bio dribler i tehnicar, forsira igru sa 3 Gatuza, a na klupi sede Kadu, Blazic, Darko Lazovic... Sa ovom trojcom u veznom redu u Evropi bi se brukali vise od Partizana (ako je to uopste moguce).. Ne bi mi bilo zao sto smo izgubili, da smo igrali sa kvalitetnim igracima, da su sevali driblinzi, pasovi.. Ovaj vezni red nije kriv sto ne zna, kriv je onaj ko ih je upario...

Grobar Cg

pre 14 godina

Nasa pobeda vise nego zasluzena,a to komentarisanje koliko je utakmica je smjesno opravdanje,cijelo drugo poluvreme imate igraca vise,plus cist nedosudjen penal...Mislim da ovo govori sve,i cestitke Pizonu na korektnoj izjavi! PARTIZAN SAMPION!!!

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Taton.

dusan

pre 14 godina

"Platili smo danak neiskustvu. Mogli smo bar da izjednačimo, ali smo naivno nastavili da napadamo i dozvolili Partizanu da nam da drugi gol iz kontranapada", rekao je Petrović.

STA ZNACI OVA RECENICA DA SMO MOGLI BAR DA IZJEDNACIMO ALI DA SMO NAIVNO PRIMILI DRUGI GOL? PA MI JESMO IZJEDNACILI, I IMALI SMO IGRACA VISE, ALI TI NISI ZNAO DA MENJAS NA VREME I DA PROMENIS RITAM I DA GROGIRANOG PROTIVNIKA DOTUCES. jednostavno si se ponasao kao posmatrac a ne trener sve do 70-tog minuta, ali tada je vec voda usla u usi. kadu je morao ranije na teren, ali sta da se radi....

ajmo ajde

pre 14 godina

Bravo Gorane,
A svi su te pljuvali, pogotovo neki veliki partizanovci. Setite se Golca, najava "novih " predsednika o dovodjenju trenera... Pa Goran nije ni dobio pravu sansu.
Maestralno vodjena utakmica. Svaka cast !!!

Nislija

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...
(Deki, 28. novembar 2009 20:16)

Vidi se koliko (ne)poznajes fudbal!Knezevic jeste bio nervozan od pocetka ali to je odlika derbija,vecina igraca je takva,naboj uvek postoji,sta je trebalo da treneri zamene pola tima u prvih pola sata??Seti se ranije Nadja,pa Koromana,Saviljica,Batice...Stevanovic je sigurno ohladio glavu koliko je mogao Knezevicu na poluvremenu ali opet ne moze on biti u kozi svih 11 igraca i da 100% utice na njihovo ponasanje...ja sam licno mislio da Stevanovic nije neki rener i pre meca sam pricao sa drugovima da je ovo mec gde se on mora dokazati!I uspeo je,sjajno vodjen mec od pocetka,napao je nejaku Zvezdu i mogli smo im dati bar 2 gola u prvom!Washingtona je uveo zbog skoka,znalo se da ce Zvezda napasti sa boka,oko kornera bi on narocito bio dominantan.Takodje izveo je Dijaru,ostavio viseg Clea i ovaj je dao gol a Dijara je ipak do sada stekao reputaciju prvoga napadaca Partizana...samo napred Crno beli!

Toni

pre 14 godina

Na Mondu je Stevanović još rekao kako je Kneza neko isprovocirao jer su znali da već ima žuti.Inače , isključenje je posledica toga što Stanković nije dosudio faul kada je Knežević laktom u lice udario Lekića ,što je bilo za žuti karton najmanje a i pre toga je isto tako nasrnuo na Ignjatijevića,pa je posle ovaj nastavio sa gaženjem što je bio samo provokativniji prekršaj od prethodnog nedosuđenog.

goxy

pre 14 godina

A kako tek Bogdanovic izvodi slobodnjake, kao brazilci, iz mesta. Doduse putuje lopta 10 sekundi i 5m iznad gola. NAUCICE POTIV BSK, i niko da mu kaze da prepusti drugom. TRI PUTA. NE ZNA SE KO JE GORI. ZA NIJANSU ZVEZDA, NEMA NI JEDNOG IGRACA U VEZI SA IDEJOM SEM LAZETICA.

tuse

pre 14 godina

LEKIC popili su i Diara i Cleo i dali suvam dva gola a sad idemo na doping kontrolu da vidimo dali su popili LEKIC:))))
Kolko si jadna komsinice ni sama ne znas:))))

POLUX

pre 14 godina

cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.Derbi los do zla boga.Razloga vise,a na prvom mestu los kvalitet aktera na terenu ( a i na klupama ).Los teren jos losiji sudija,koji definitivno ne navija ni za koga vec jednostavno covek ne zna da sudi i to je to.Svojim neznanjem upropasti jedinu utakmicu u nasem prvenstvu koja je vredna pomena i koja bi trebalo da lici na one koje gledamo u prvenstvima ozbiljnih zemlalja.Ponasanje navijaca....SRAMOTNO.....a komentar da su " dali sebi oduska ".....za Monti Pajtona....sve u svemu...kakav nam je fudbal.....derbi jos bese i dobar.I da zakljucim...ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA.....na moju zalost :)

zalosna sova

pre 14 godina

Potezi Knezevica su mogli da dovedu do gubitka titule i visemilionske stete za FK PARTIZAN.Takodje i neznanje Stevanovica koji nije uradio ono sto su i laici znali da ga treba zameniti u poluvremenu mogli su dovesti do gubitka titule.Sta bi se desilo u nekoj privatnoj firmi da sluzbenici zbog svoje gluposti i bezobrazluka dovedu do visemilionske stete za tu firmu?Istog trenutka bi dobili otkaz.U Partizanu se to nece desiti jer je klub drzavni,drugim recima Alajbegova slama.Pozivam gospodina Djurica da uradi iosto ono sto bi uradio u svojoj privatnoj firmi,da da otkaz Knezevicu zbog gluposti i bezobrazlika a Stevanovicu zbog nestrucnosti i opravdavanja postupka Knezevica umesto da ga zestoko kazni.Ukoliko to ne uradi onda bi gospodin Djuric trebao da sam ode jer nije u stanju da vodi fudbalski klub.Zato nam je i fudbal spsao na dno dna.

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Tanton.

jale dobric

pre 14 godina

Pozdrav!
Normalno da mi je drago da je dobio Partizan, iako se ne lozim na ovakav fudbal. Timovi su nula, posebno Zvezda. Jedna me stvar zanima: Da li treba trenere kriviti za haos na derbijima? Odgovor je : DA. Objasnjenje: Stevanovic je juce zamalo ostetio Partizan. Pa, iz aviona se videlo da Knezevic leti napolje. Zasluzio je to jos u 1.poluvremenu. Zasto ga nije menjao? Zasto treneri nemaju petlju da kazu igracima da nece tolerisati grubijane? Volim ja i atmosferu i bodove, ali bih voleo da sa mnom deca idu na stadion i da uzivamo u fudbalu, kao u Engleskoj. Dokle god njihovi ljubimci budu zakuvavali ne moze se ocekivati da ce se navijaci ponasati drugacije. Da nije dobio Knezevic crveni dobio bi ga Petrovic ili Moreira, siguran sam. Preko glave mi je bilo onog Koromana. Sta ko ima da sudi umesto sudije? Na svim jakim svetskim utakmicama ima startova, muske igre, ali tu je sydija. Daj zuti u 2.minutu i nemas problema. Kad igraci krenu da sude e to je problem. Samo inostrani sudija je lek za to! Verujte mi.Napred Partizan

Markoni

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na pobedi, bila je zasluzena. Po mom misljenju ovo je bio jedan od interesantnijih derbija.Realnost je takva da Partizan ima za nijansu bolji i iskusniji tim pa samim tim i pobeda me nije zacudila. Ne bih mnogo kritikovao trenera Pizona. Za vrlo kratko vreme uspeo je da uigra potpuno novi tim kome pocetkom sezone nisu davane nikakve sanse da se bori za titulu. Mada moram priznati da forsiranje Bogdanovica i grejanje klupe Kadua mi nisu najjasniji. Ali ko zna, u zadnje vreme i Raca Petrovic pokazuje da poseduje neosporan kvalitet tako da verovatno postoji nesto sto treneri vide na treninzima a mi koji pratimo samo utakmice ne vidimo. Naravno prizeljkujem nekog boljeg strucnjaka na klupi Zvezde sledece godine, ali u trenutnoj finansijskoj situaciji to verovatno nije realno. Pozdrav Delijama i uz malo sportske srece bice ove godine titule i u fudbalu i kosarci.

acasd

pre 14 godina

ko bre ovde prica oi prouzetku pizon ga nije ni spomenuo,a vas trener brani huligane ok nisu ni nasi navijaci za 10 ali smo danas bar u navijanju bili itekakko bolji. Sto se tice same utakmice cestitam vam na pobedi koja je vise nego zaluzena ali zivot ide dalje bice bolje nadam se za nas na vasem terenu.Ovom prilikom molim trenera petrovica da najzad pusti Kadua od 1 minuta objektivno on nam i vredi najvise.Slazem se sa tipom koji je rekao da zvezda dovede i Fabregasa taj decko bi grejao klupu dik bi bogdanovic igrao. Sto se tice Knezevica i sami partizanovi navijaci kritikuju igru ,po meni ovde ima posla sa disciplinski postupak u FSS_u. JOS JEDNOM ISKRENE CESTITKE PARTIZANU NA POBEDI, A ZVEZDI STO PRE DA ZABORAVI DERBI I OKRENE SE DALJEM TAKMICENJU NARAVNO SA MALO BOLJIMA SASTAVOM. POZDRAV!!! ZVEZDA SAMPION!!!

Zwer

pre 14 godina

E, dva puta smo šutnuli i dali dva gola! Nije im sudija kriv što su izgubili, pa će jednom za promenu da ne komentarišu suđenje kada izgube!
Pitanje za sudijsku organizaciju: kada će simuliranje jedanaesterca početi da se kažnjava žutim kartonom i u Srbiji?

Zvezda SRBIJA nikad jugoslavija

pre 14 godina

schomy90
Zato sto u nasoj reprezentaciji 5 najboljih igraca su iz Zvezde, a 2 su iz partuzana, zato sto se taj vaterpolo igra u zemljama stare jugoslavije, italije i spanije, zato sta na trofeju lige sampiona ce uvek pisati 91` Crvena Zvezda Beograd, zato sto smo vas pobedili u zadnjem derbiju u basketu, zato sto je u fudbalu sudija uvek uz vas dok je Toleta Karadzica, ako je 4 minuta onda je 7 za partizan, ako je 7 minuta prekida, onda je 4 za zvezdu, zato sto smo mi igrali sa tim apoelom 1-1 dva puta i primili gol u 120`, zato sto je Nadja Higl srpkinja uvek uz zvezddu, a ne kao novak ili milorad (svaka njima cast) iz inostranstva koji navijaju za grobare, jer ipak se SRBIJA ne brani iz Ilinoisa, zato sto svako zna za ZVEZDU, jer ipak je ZVEZDA zivot, sve ostalo su sitnice. Vrednija je nasa titula 91 u fudbalu nego 10 vasih u basketu (opet cemo vas bijemo u basketu) ipak je fudbal sporedna stvar na svetu, pored te ``tvoje`` male :P

Licemjesrstvo

pre 14 godina

@inb
Swcko, ne znam koliko imas godina, ali sa praksom paljenja stadiona, su poceli tvoji "uvazeni" grobari. Cupanje stolica itd. tako da nebi bilo umjesno da trazis krivca na drugoj strani.

Ha?

pre 14 godina

Joj,slusaj ti ovog Stevanovica delovali su organizovano! Haha...Sad se ovi grobari bacaju tamo vamo pobedili su,sad su kao odigrali kao sampioni tamo vamo kako ste coravi ovo je igra za nulu a ovaj Stevanovic je velika nula od trenera,nezna ni sta prica! Ajde sad ce da se pojavi neki klinjo ili neki takozvani Grobar pa da kaze da nisam u pravu! Ni Zvezda nije bila bolja umesto da odigra najbolje kako zna ono nista,dobro ne krivim ih par debitanata,neiskustvo,ocajne lopte ka Lekicu onaj Ignjatijevic nula nikakav bek,Kadu od pocetka,treba je on da proigrava a ne onaj Bogdanovic samo ima takav takav centarsut,ali predpostavljam da se ne uklapa u Pizonovu filizofiju takite pa zato ne igra Kadu...

Rade Dzevi

pre 14 godina

Srecno se zavrsilo,jer se pobedi ne gleda u zube, ali je ostala jedna mrlja,koju je napravio Knezevic a na nju uticao Stevanovic. Naime,kada se videlo da Knezevic nervozan i da je vec dobio jedan ZUTI KARTON, trebao je da bude zamenje, bar u poluvremenu, ali to Stevanovic "nije video"i dozvolio da ostanemo sa igracem manje. To je podatak koji govori da Stevanovic jos nije sazreo za "velikog"trenera ili nije dalekovid. Naravno, ovo je dobronamerna kritika da bude jos bolji, pronicljiviji,dalekovidiji i samim tim uspesniji a sa njim i Partizan.

Babin_zub

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem."

Pa da li ti cujes sebe sta pricas???


A sto se utakmice tice,ne pamtim kada je pobeda Partizana bila zasluznija.Dominirali su po citavom terenu(za razliku od nasih "klizacica"),imali pas igru,bili konkretni u napadu,a da ne pricam da se iskljucenje Knezevica(apsolutno zasluzeno)nije ni osetilo.
Sto se sudjenja tice-zadovoljavajuce.Mogao je biti sviran po jedan penal na obe strane(ruka u Zvezdinom kaznenom,i povlacenje Isaha za rukav u Partizanovom kaznenom kada je izvrteo igraca)ali i nije morao jer su ti prekrsaju podpadali pod "slobodno sudijsko uverenje).Mogao je podeliti i jos po neki zuti karton,ali ok.Sve u svemu,prolazna ocena.
Nama nedostaju kreativci u veznom redu,Kadu i Obric,tako da Petrovicu to jedino zameram.Takodje se videlo da Zvezda nema srce kada nema Lazetica.Zao mi je sto je kisa sprecila lepsi fudbal,kao i veci broj gledalaca.

Shone

pre 14 godina

derbi vrlo slab,dzabe ikom pobeda kad se gledaoci smore,derbi je postala jedna obicna utakmica da se gleda uz kafu,a ne institucija,zato nas u Evropi pune prosecne Francuske i Ceske ekipe.Ja sam Partizanovac ali igra obe ekipe je bila sramota,smor,smor,smoooooooor!!

epox76

pre 14 godina

Derbi kao i vecina prethodnih u skorije vreme,dosta slaba i nepovezana igra...Partizan na tom polju ipak bolji u prvom delu prvog poluvremena sto je i dalo rezultat...greska neizvodjenje Knezevica u poluvremenu a uvodjenje Washingtona je bilo logicno u datoj situaciji, pretpostavljam da je Plavi hteo da brazilac spusta lopte Moreiri i Ljajicu i da oni probaju iz drugog plana,naravno da on sam nista nije mogao da uradi...staviti niskog i brzog spica u tim okolnostima nema rezona unapred je greska...jer bi verovatno Zvezdini stoperi svaku loptu lako skupljali,povukli smo se u tim momentima i izbacivali lopte,ne kazem da je brazilac imao konkretan ucinak...ali je tu i tamo skupljao lopte i dodavao do veznih igraca cime smo trosili po malo vreme i dosli do pobede na kraju.

žen -šen

pre 14 godina

Bravo Pizon. Samo hrabro. Dugo je prvenstvo i ima jos vremena za pobede. Svi smo uz tebe i nasu Zvezdu.
(Misha, 28. novembar 2009 20:15)
Prvenstvo jeste dugo ali te na kraju svakoga čeka čika Tole da ti uruči slatke poklončiće.

Zvezda SRBIJA nikad jugoslavija

pre 14 godina

schomy90
Zato sto u nasoj reprezentaciji 5 najboljih igraca su iz Zvezde, a 2 su iz partuzana, zato sto se taj vaterpolo igra u zemljama stare jugoslavije, italije i spanije, zato sta na trofeju lige sampiona ce uvek pisati 91` Crvena Zvezda Beograd, zato sto smo vas pobedili u zadnjem derbiju u basketu, zato sto je u fudbalu sudija uvek uz vas dok je Toleta Karadzica, ako je 4 minuta onda je 7 za partizan, ako je 7 minuta prekida, onda je 4 za zvezdu, zato sto smo mi igrali sa tim apoelom 1-1 dva puta i primili gol u 120`, zato sto je Nadja Higl srpkinja uvek uz zvezddu, a ne kao novak ili milorad (svaka njima cast) iz inostranstva koji navijaju za grobare, jer ipak se SRBIJA ne brani iz Ilinoisa, zato sto svako zna za ZVEZDU, jer ipak je ZVEZDA zivot, sve ostalo su sitnice. Vrednija je nasa titula 91 u fudbalu nego 10 vasih u basketu (opet cemo vas bijemo u basketu) ipak je fudbal sporedna stvar na svetu, pored te ``tvoje`` male :P

no

pre 14 godina

Jedino sto je u Zvezdi valjalo su Delije. Bio sam na zapadu i em sto mi se cinilo da ceo zapad navija za Zvezdu, em sto se pesma sa severa mnogo vise cula nego ona sa juga. Sto se tice utakmice, Zvezda je odigrala najgoru u sezoni, Partizan prosecnu i nije nam niko kriv sto smo izgubili.
I ja da sam Grobar stideo bih se Srdje.

schomy90

pre 14 godina

-Zato sto Partizan nije samo fudbal
-Zato sto ukupno imamo ukupno vise titula (362) u odnosu na Zvezdu (331)
-Zato sto ukupno imamo vise kupova (176) u odnosu na Zvezdu (142)
-Zato sto ukupno imamo vise evropskih trofeja (7) u odnosu na Zvezdu (1)
-Zato sto nismo osvojili imaginarne svetske trofeje kao Zvezda
-Zato sto imamo daleko vise povoda za hvaljenje ali se ipak ne hvalimo
-Zato sto ne lupamo da smo u proseku pobedili na svakih 7-8 godina
-Zato sto ne lupamo da na svaki gol u derbiju cekamo u proseku 5-6 godina
-Zato sto nas u kosarci pobedite jednom u 19 meceva
-Zato sto je prosecna razlika u kosarkaskom derbiju 12 razlike za Partizan
-Zato sto nas redovno derete u SMS kvizu
-Zato sto nasi kosarkasi umesto automobila na poklon od trenera dobiju knjige
-Zato sto smo bili prvaci Evrope u kosarci 1992 u Istanbulu a to ne pominjemo vec 16 godina
-Zato sto smo 6 puta bili prvaci Evrope u vaterpolu a to ne pominjemo vec 25 godina
-Zato sto smo '92 sve utakmice kao "domacini" igrali u Fuanlabradi
-Zato sto je prosek godina te generacije bio 22
-Zato sto je svaki reprezentativac u kosarci uvek bio igrac Partizana
-Zato sto je svaki reprezentativac u vaterpolu uvek bio igrac Partizana
-Zato sto su upravo kosarka i vaterpolo nasi najtrofejniji sportovi
-Zato sto za razliku od nekih ne lazemo da imamo vise pobeda na stadionu vecitog rivala
-Zato sto smo Vas pobedili 7:1
-Zato sto nam u derbiju nije sviran penal vec 14 godina, dok je Zvezda to zadovoljstvo imala pre nepunih 12 meseci
-Zato sto smo fudbalski klub koji je odigrao prvi mec Kupa Sampiona (Partizan-Sporting 3:3, 04.09.1955)
-Zato sto smo prvi klub koji je igrao finale Kupa Sampiona (Partizan-Real 1:2)
-Zato sto smo tada igrali protiv timova iz Engleske, Italije i Holandije
-Zato sto smo izgubili u finalu u kojem smo napadali, dali gol i vodili protiv Real Madrida
-Zato smo nismo igrali finale u kojem smo se branili i igrali bunker protiv Olimpik Marseja
-Zato sto nas Real Madrid zove da im gostujemo u prijateljskoj utakmici
-Zato sto mi isti taj Real Madrid napadnemo na Santiago Bernabeuu
-Zato sto imate vise navijaca, ali nasi su bolji
-Zato sto je bitan kvalitet, a ne kvantitet
-Zato sto Grobari svojim miljenicima NIKAD ne razbijaju stakla na automobilu niti ulecu u kancelariju direktora gde razbijaju saksije i prete lincem
-Zato sto je posle londonskih 2:6 protiv QPR-a u revansu na JNA ipak bilo 55000 grobara koji su nosili Partizan do pobede od 4:0
-Zato sto na -12 protiv Reala u Pioniru pevate da igraci igraju kao pi*ke
-Zato sto na -36 protiv CSKA u Pioniru Grobari sve jace i jace pevaju
-Zato sto smo prvi i jedini klub koji je sam organizovao utakmicu u Areni
-Zato sto drzimo rekord Evrolige po broju navijaca
-Zato sto smo zvanicno najbolji navijaci u Evropi
-Zato sto nas NBA timovi zovu da igramo protiv njih
-Zato sto je u Areni protiv Panatenaikosa bilo 22567 grobara
-Zato sto redovno dobijamo PAO i CSKA
-Zato sto je taj PAO ispao iz Evrolige jer nas je pustio
-Zato sto smo prvi srpski klub (a sigurno i jedini u buduce) koji je igrao protiv NBA timova
-Zato sto smo napravili bakljadu na sahu
-Zato sto imamo barem za kosilicu
-Zato sto nam grad ne placa novu atletsku stazu na stadionu
-Zato sto nam grad ne renovira stadion
-Zato sto igraci Zvezde prelaze u Partizan
-Zato sto ne pricamo kako smo srpski BREND, to rezultati sami govore...
-Zato sto ne spominjemo Ksamaks
-Zato sto ne spominjemo APOEL
-Zato sto ne spominjemo Sevojno
-Zato sto Franjo Tudjman nikada nije bio predsednik Partizana (pogotovo ne pocasni), to je banalna glupost nemocnih cigana
-Zato sto smo nesrpski klub, a Zvezda je '91 imala samo 4 Srbina u timu
-Zato sto rec Partizan na francuskom znaci "legionar-borac za cast i pravdu"
-Zato sto Partizani nisu bili samo Titovi vojnici. Postojali su i ceski partizani, poljski partizani, francuski partizani...
-Zato sto su Grobari oformljeni 1970. godine a Delije 1989.
-Zato sto nismo nicija kopija - mi smo svoji, jedinstveni i autenticni
-Zato sto na utakmicama ne pevamo sve vreme o banditu
-Zato sto na utakmici imamo Supermena koji leti po tribini
-Zato sto smo bili protiv Jadranske lige pa smo je ipak 3 puta osvojili (za sada...)
-Zato sto ne pravimo koreografije jer one ne pevaju
-Zato sto titulu ne napadamo sledece sezone
-Zato sto smo sa podmladjenom ekipom opet favoriti za tron
-Zato sto ne lupamo kako su cigani misevi, kako jedan Grobar prebije trojicu Delija, kako vi koristite utoke a mi ne, jer je to sve stvar pojedinca
-Zato sto je SD Crvena Zvezda jedna velika spanska sapunica bez kraja
-Zato sto smo davno pre vas spoznali kako je biti evropski i svetski sampion
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva i nekadasnjeg evropskog i svetskog sampiona (kosarka i vaterpolo)
-Zato sto smo navijaci najtrofejnijeg sportskog drustva na svetu
-Zato sto se za druge navija a Partizan VOLI
-Zato sto ne upotrebljavamo rec koja nema veze sa datom situacijom (kompleks)
-Zato sto ce nasi unuci znati za Bari i Tokio jer ce vasi unuci od nemoci i dalje spominjati Bari i Tokio
-Zato sto ne spominjemo titule osvojene u bridzu
-Zato sto je Ana Ivanovic clan TK Partizan
-Zato sto je Novak Djokovic clan TK Partizan
-Zato sto je Milorad Cavic clan PK Partizan
-Zato sto imamo Misu Tumbasa
-Zato sto imamo DV008 alias Debela Svinja
-Zato sto smo stoka koja nabija
-Zato sto imamo TNT
-Zato sto nasi Gabonci i Amerikanci napamet znaju grobarske pesme
-Zato sto ste titule u kosarci osvajali na Roland Garosu (sljaka)
-Zato sto ne pljujemo Vas da bi mi izgledali jaci, jer jedna nasa slika sve sama govori...
-Zato sto mozemo da napisemo mnogo vise nego sto vi imate, ali je i ovo sasvim dovoljno...


I ZATO...:

-sto imamo komplekse!!!!!!
-sto smo samo mali Partizan!!!!!!!!!!!!

I ZATO...:

-STO RK PARTIZAN SVE VISE LICI NA FK PARTIZAN, FK PARTIZAN SVE VISE LICI NA KK PARTIZAN, KK PARTIZAN SVE VISE LICI NA VK PARTIZAN, A VK PARTIZAN JE SESTOSTRUKI SAMPION EVROPE! A RK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA FK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA KK CRVENA ZVEZDA, KK CRVENA ZVEZDA SVE VISE LICI NA VK CRVENA ZVEZDA, A VK CRVENA ZVEZDA VISE NE POSTOJI ! ! !

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Kao veliki navijac Zvezde sportski vam cestitam pobjedu jer ste je zasluzili.Cinjenica jeste da je sudija ostetio Zvezdu zbog zaista male i pomalo smijesne nadoknade vremena ali kao sto Pizon kaze ne treba se na to vaditi.Veliki klubovi moraju da priznaju poraz i da cestitaju protivniku,a da greske prije svega traze u svojim redovima.Moje misljenje je da su igraci odigrali ocajno prije svega zbog nekog razgovora koji su vodili sa Pizonom u poluvremenu.Ocigledno im je naredio da brane bod jer kako drugacije ocjeniti onakvu igru narocito sa igracem vise?Po mom misljenju niskustvo jeste uticalo na poraz ali nije bilo presudno.Pizon je taj koji treba da preuzme krivicu jer uvijek igra na "sigurno",a sa igracem vise pred svojim navijacima to se ne smije tolerisati!Prema tome Pizon je glavni krivac,a posle njega svi ostali.Ja i dalje vjerujem u Zvezdinu titulu jer me je na ovom mecu vise moja Zvezda razocarala nego sto me je Prtizan nekom extra igrom odusevio.Bice njima kikseva sa Stevanovicem...Najgori utisak su na mene ostavili oni grobari sto su palili stolice i Srdja Knezevic koji je zasluzio 2 crvena kartona mada ce grobari za par godina opet spominjati kako su i u ovom derbiju imali igraca manje,naravno nezasluzeno! Pozz svima...

nislija

pre 14 godina

hahaha ,,navijaci su dali sebi oduska".. Gospode Boze ovaj covek i definitivno nije normalan.. bitno da smo uspeli da dobijemo kako god.. a ovaj pizon nema 2 blage veze, menjajte ga komsije ako hocete nesto od tima..

Ha?

pre 14 godina

Joj,slusaj ti ovog Stevanovica delovali su organizovano! Haha...Sad se ovi grobari bacaju tamo vamo pobedili su,sad su kao odigrali kao sampioni tamo vamo kako ste coravi ovo je igra za nulu a ovaj Stevanovic je velika nula od trenera,nezna ni sta prica! Ajde sad ce da se pojavi neki klinjo ili neki takozvani Grobar pa da kaze da nisam u pravu! Ni Zvezda nije bila bolja umesto da odigra najbolje kako zna ono nista,dobro ne krivim ih par debitanata,neiskustvo,ocajne lopte ka Lekicu onaj Ignjatijevic nula nikakav bek,Kadu od pocetka,treba je on da proigrava a ne onaj Bogdanovic samo ima takav takav centarsut,ali predpostavljam da se ne uklapa u Pizonovu filizofiju takite pa zato ne igra Kadu...

muamua

pre 14 godina

ali niko se ne pita zasto Lazetic nije igrao...heheheh dopingue.....elem zao mi je sto b92 sabira vreme koje je sudija trebao da produzi dok prosli put to nije radila...zao mi je sto ne spomenuste penal Partizanu...ali mi je drago sto to nije spomenuo i nas trener...da li Stevanovica stvarno onoliko vole igraci ako je to istina onda zasluzuje sansu ..pozdrav

divac

pre 14 godina

gol Klea u rupi...NEPROCENJIVO,cestitke vaterpolistima,vidim da ni kosarkasi nemaju problema sa zmajcekima,sve u svemu ja sam zadovoljan...ZASTO CUTITE,ZASTO CUTITE...

Licemjesrstvo

pre 14 godina

@inb
Swcko, ne znam koliko imas godina, ali sa praksom paljenja stadiona, su poceli tvoji "uvazeni" grobari. Cupanje stolica itd. tako da nebi bilo umjesno da trazis krivca na drugoj strani.

empty

pre 14 godina

Stevanovicu nemoj se zanositi, nije ovo tvoja pobeda nego igraca.. ti nikakve veze nemas s ovom pobjedom. I dalje mislim da ovaj covek nije za partizan.

bolest je uzela maha

pre 14 godina

Slusam na SOS-u ovog Sivica, cuvenog stratega koji kaze za Stevanovica da je gresio, da je neiskusan i mlad trener itd. Sta prica ovaj neurastenik, ne on je trener. Pa kako Sivic moze da deli lekcije Stevanovicu posle najboljeg Partizanovog derbija u poslednjih 10 godina. Sramota !

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Tanton.

ve

pre 14 godina

Slozicu se da smo zasluzeno pobedili! :)
A oni kojima je krivo zbog poraza ce se normalno vaditi na taj produzetak iako su imali domaci teren, domacinsko sudjenje i jos igraca vise jedno poluvreme!

cetrvti sudija

pre 14 godina

Ne znam zasto se vise ne prica o cinjenicama koje je otkrio Vladimir Novakovic na KZS po pitanju nadoknade vremena kada je evidentno:
-da je prekid trajao 7 minuta...
-da je Srdja izlazio 2 minuta...
-da je bilo 6 izmena(pri cemu je samo Ljajic izlazio 54 sec, a o Perovicu da ne pricamo...)...
-da je decko koji dodaje loptu kod rekleme za toyotu dodavao loptu Ignjatijevicu bar 36 sec...
-da je pomocni sudija dva puta mahao ofsajd u siuacijama kada je Lekic bio 2m,a u drugom slucaju samo 1m iza poslednje linije Partizanove odbrane...
-da nije svirao bar tri ocigledna penala, pri cemu su u samo jednom napadu bila dva...a sta tek reci za perfektno bacanje Ninkova u sesnaestecu...ne, ni to nije penal...
-samo jedan crveni..premalo...
Poraz boli...znam...

saratikan

pre 14 godina

Ministre policije hocete li uhapsiti one divljake sto su danas palili stadion i lomili stolice??? Bitno je da ste vi nasli 60 baklji na severu 2h pre pocetka utakmice, a sto je bila baljada na jugu, te baklja nise nasli ??! kamere su sve snimile, jasno se vide lica tih huligana, pohapsite ih sve i dokazacete da idemo ka tome da budemo pravna drzava.

Aleksandar

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem. Treba ih, medjutim, obrazovati da dodju na stadion da gledaju fudbal. Ipak je večeras bilo lepih trenutaka", rekao je Stevanović.

Mislim da bi na ove reci trebao da reaguje javni tuzilac, kad vec cepidlaci sa duksom i sampanjcem, ovo je mnogo vise od toga!

Opticus

pre 14 godina

Sramno ponasanje navijaca Partizana treba javno osuditi. Prvenstveno tu mislim na osudu iz samog kluba. Dok god im se budu ulagivali ovakve scene ce se ponavljati i ne treba posle da se cudimo kad strada neki novi Taton.

dejan

pre 14 godina

Pižon je bio realan večeras. Partizan jeste bio bolji pobjedio je sve je to ok. Ni ona nadoknada nebi ništa promjenila da je bila duža. To nije razlog. Al Stevanović... Trebalo bi i njega kazniti pored onih što su stadion palili. Izjaviti da su sebi dali oduška je katastrofalno. Stao je i svrstao se, automatski, na njihovu stranu. A tek sa temperamentom Kneževića. Pa gdje će to reći. Temperament nije gaženje i uvaljivanje lakta drugima. Dva lakta, jedan Ignjatijeviću i drugi Lekiću te gaženje Lekića nije temperament nego problem za psihijatrije. A najgore od toga je što ima masa navijača koji taj start podržavaju i ponose se sa njim. To je još gore.

partizanovac

pre 14 godina

Imali smo igru, postigli golove, delovali kao tim..! jedini ko je podbacio su opet saka ja... koja ne ume da voli svoj tim i postuje protivnicki!!Stevanovicu ne brani huligane i divljake.. Osudi divljake, razdvoj zito od kukolja! To te mole svi pravi navijaci PARTIZANA!!

BRE!

pre 14 godina

Moju Zvezdu nije ponizio Partizan,nego njeni igraci,i to je prvi put od kad pratim derbije da je tako! A Pizonu da u polusezoni dovedu Fabregasa, verovatno bi grejao klupu Bogdanovicu...Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi i mnogo boljoj igri, nama samo Kadu nesto pokazao, ali naravno igrao je 15 min.
P.S. Sudija katastrofa, ne navija ni za koga, jednostavno covek ne zna i boji se da sudi.

Grobarchina

pre 14 godina

Stevanović priča da nam ne treba euforija, a sam je u euforiji!? Razumem ga, navikao čovek na poraze u Evropi, pa sad dao malo sebi i oduška. Ako je objektivan, trebalo je da osudi ponašanje naših navijača koji su ponovo palili i da najavi kaznu za Kneževića, jer se dečko totalno neodgovorno poneo. Nije pedagoški da ga brani i tvrdi da je svemu kriv temperament.

kojekude

pre 14 godina

I ja kao Zvezdaš kažem da jeste zaslužena, I čestitke grobarima. Kako neće biti zaslužena kad smo odigrali jako slabo, i skoro bez ijedne prave šanse, izuzev ona dva pokušaja Jevtića? Nisu ni grobari imali neke prilike, ali su znali da odigraju na rezultat. O sudiji neću ni reči. Najvažnije da nije uticao na konačan ishod, ali je nadoknada na kraju od 4 minuta blago rečeno čudna!
Plašio sam se da uporavo ovo ne bude utakmica u kojoj će se videti koliko smo samo hendikeopirani jer NEMAMO bokove, nemamo prava krila. Naravno da bi bilo bolje da je Lazetić mogao da igra, ali... Pižonu ne zameram mnogo šta, osim toga da je trebao da igra sa Lazovićem od starta, a jednog od napadača da ostavi na klupi. Ok, njegova odluka. Stevanović nije ničim iznenadio! Čak bi bio i glavni krivac da kojim slučajem njegov tim nije pobedio. Naravno zbog Kneževića. Što se publike tiče, mislim da je bila solidna atmosfera, mada sam iskreno očekivao najmanje 35000 ljudi.
Sve u svemu, Partizan je zasluženo pobedio.
Ćeraćemo se još!

mille grobar

pre 14 godina

E,posle ove utakmice,vredi ostaviti Stevanovica da uziva,kako on to voli da kaze...a i izmene su mu stvarno bile prave,dobro je vodio utakmicu.Pizon je pravi sportmen i zvezdasi bi trebalo da ga podrze,jer sa ovako sklempanom ekipom od raznoraznih anonimusa i treceligasa i to samo pre par meseci,stvarno je napravio uspeh i njemu kapa dole!Da smo bolji,to je svakom realnom poznavaocu fudbala,jasno bilo i pre derbija ali to sto je Kleo dao gol,to je NEPROCENJIVO!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Grobar sam ali cu pokusati da budem objektivan. Dosta losa utakmica, Zvezda skroz bleda (iskreno mnogo sam vise ocekivao od komsija), Partizan prosecan, ali sve u svemu skroz zasluzena pobeda. Sto se sudjenja tice, dosta lose, nije sudio penal ni njima ni nama. A sta tek reci o nasem (kvazi)treneru? Kakav je to "stucni" potez ostaviti u igri Knezevica koji je bukvalno izgoreo i pravo je cudo kako nije dobio crveni u prvom pol... zatim ona "majstorska" izmena Kleo - Wasington?! Covek koji je dao gol i uz to se odlicno gradio i pokupio dosta lopti je izasao a uslo je DRVO ! I naravno sve je zacinila ova "sjajna" izjava trenera za koja je palila stolice: NAVIJACI su sebi dali oduska?! Koji BRE Navijaci?! Oni sto kod 2:1 za nas i rizikuju da se prekine mec i izgubimo 3 boda?! To nisu navijaci...

Igracima svaka cast na borbi !

Oooo Partizane, volimo te, srcem svim !!!

Gari

pre 14 godina

"Hajde da pričamo sportski. Nije nam sudija kriv za poraz, ipak smo imali igrača više skoro celo poluvreme."

Sve je jasno...Svaka cast za ovo, a ne kukumavcenje zasto je produzeno 4 min. umesto 6-7...

MB-show

pre 14 godina

Petrovic bi trebalo da pruzi ruku i sportski cestita,a ne da nastupi ovako:
-"Partizan je trebalo da bude mnogo bolji zbog iskusnih igrača, ali nije. Dva puta su šutnuli i dali dva gola."
Sto nije pomenuo nesposobnost svojih igraca da postignu bar jedan gol a ne "slucajnost" dva Partizanova gola.
Ali sta ocekivati od takvog coveka.
Sramota.
Huligani-jos veca!

ajmo ajde

pre 14 godina

Bravo Gorane,
A svi su te pljuvali, pogotovo neki veliki partizanovci. Setite se Golca, najava "novih " predsednika o dovodjenju trenera... Pa Goran nije ni dobio pravu sansu.
Maestralno vodjena utakmica. Svaka cast !!!

Markoni

pre 14 godina

Cestitke Partizanu na pobedi, bila je zasluzena. Po mom misljenju ovo je bio jedan od interesantnijih derbija.Realnost je takva da Partizan ima za nijansu bolji i iskusniji tim pa samim tim i pobeda me nije zacudila. Ne bih mnogo kritikovao trenera Pizona. Za vrlo kratko vreme uspeo je da uigra potpuno novi tim kome pocetkom sezone nisu davane nikakve sanse da se bori za titulu. Mada moram priznati da forsiranje Bogdanovica i grejanje klupe Kadua mi nisu najjasniji. Ali ko zna, u zadnje vreme i Raca Petrovic pokazuje da poseduje neosporan kvalitet tako da verovatno postoji nesto sto treneri vide na treninzima a mi koji pratimo samo utakmice ne vidimo. Naravno prizeljkujem nekog boljeg strucnjaka na klupi Zvezde sledece godine, ali u trenutnoj finansijskoj situaciji to verovatno nije realno. Pozdrav Delijama i uz malo sportske srece bice ove godine titule i u fudbalu i kosarci.

saint

pre 14 godina

Pa upravu su ljudi iz FK CZ - Sudija Stankovic uopste ne treba da svira derbi, jer je opet pomogao Partizanu - izbacio je jedinog coveka koji je dao gol za Zvezdu!

Mudri

pre 14 godina

Stevanovic izrasta u jednog od najboljih evropskih stratega,realno je da nasledi Fergusona. Zato je Junajted vec kupio Tosica i Ljajica.

Haos

pre 14 godina

Onako jadni Partizan u Evropi je nabio Zvezdu koja je do ovg kola imala svega 2 primljena gola i 11 pobeda iz 12 meceva!!!
Treba da se zapitate i jedni i drugi, i grobari i delije,na sta se palite???

Peca

pre 14 godina

1. I dalje mislim da je Stevanović loš trener, koji forsira mrljav fudbal, onakav kakav je i sam igrao. Ovaj tim Partizana po kvalitetu igrača trebalo je da pregazi zvezdu. Pa za pola zvezdinih igrača do ove godine nisam ni čuo.
2. Zvezda je ove godine namestila najmanje pet utakmica, zato i ima toliko bodova. Njihov kvalitet video se danas-nemaju pojma.
3. Lazetić se 100% dopinguje. To zna svako ko ga je izbliza pogledao u oči. Zato ga dans nije bilo.

Vladimir

pre 14 godina

Zaslužena pobeda Partizana u onome što je ostalo od derbija...Svaki duel ova dva kluba gori je u svakom pogledu od prethodnog, a usiljeno podgrevanje atmosfere od strane novinara pre utakmice, kao i izjave šefova "stručnih štabova" posle utakmice, mnogo su interesantiji od samog meča. Isticanje pojedinih neodmerenih izjava bivših i marginalnih fudbalskih radnika u ovom našem inače eksplozivnom društvu, pre meča, u najmanju ruku je neozbiljno. Izjava gospodina Stevanovića o ponašanju navijača Partizana (inače naziv "Grobari" odlično im stoji u odnosu na momenat u kome se nalazi naš klupski fudbal) morala bi bar podjednako da zainteresuje gospodina Tužioca kao i Lukićeva dukserica ili Predsednikov šampanjac ! S druge strane, ako policija i druge nadležne institucije nisu u stanju da spreče uništavanje društvene imovine (jer klubovi i stadioni još uvek nisu privatni) onda bi trebalo prekinuti prvenstvo dok se ne stvore uslovi za njegovo normalno odvijanje ! Šta reći o Pižonu osim one čuvene fraze da dobar igrač nije automatski, po završetku karijere, i dobar trener. Zvezda je u velikoj većini utakmica jedva pobeđivala: ima valjda pet pobeda od po 1:0, zatim ove tesne pobede u Kupu...Ne pamtim kada je Zvezda igrala bez srednjeg reda kao sada. Od ispadanja iz Kupa UEFA do ove utakmice u Zvezdinoj igri se ništa nije promenilo, nisu napredovali ama uopšte ! Kakva nemoć sa igračem više, bezidejnost u igri, dodavanja kao u ragbiju - lopta ide isključivo unazad ! I tako iz meča u meč i uvek sa istim timom, bez ijedne izmene ! O igračima i ne treba trošiti reči, tu mislim i na crno i na crveno bele: Ninkov je pokazao da je daleko od reprezentacije, Vilotić i Đorđević da nisu nikakav tandem, a ponajmanje neprobojan. Jedine pohvale zaslužuje Lekić ali jedan igrač nikada nije činio tim; u Partizanu vrede samo stranci, ostarela odbrana može da gura samo na domaćoj scene, Ljaić jeste talentovan ali greši što rano odlazi (valjda vidi kako Tošić "igra" u MUtd), Kneževićevo ponašanje je za svaku osudu i za kaznu za primer svima. Neiskusna Zvezda, neiskusni Pižon i Stevanović, pa i Ljaić, Knežević, Petrović. "Kakav danak neiskustvu" ?!

Lav

pre 14 godina

To je isti onaj sudija koji je derbi na JNA produzio za 6 minuta , iako su Zvezdini fudbaleri u drugom poluvremenu proveli 8 min. lezeci na travi. (stopericu u ruke pa pogledajte snimak).
Tada je skratio za 2 min , sada za 1. Nebitno.. Obrni okreni - bolje vam je 1:2 nego 1:3.

A prekidanje derbija zbog 5 zapaljenih stolica je prica za sebe. Pa proletos je ceo sever izgoreo na JNA i nikom nista. Opet kazem - nebitno.
Serija se nastavlja..

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

car

pre 14 godina

Jasno je daje Zvezdu najviše presekla doping kontrola!!jer ovo je stvarnost a kad se našmrčeš jure ko maniti!!fali im lazetić al nisu smeli daga stave u tim.shvatate i zašto,ipak su oni mala zvezda a Partizan pravi Srpski Brend.

Srdjan

pre 14 godina

Nisam imao priliku da gledam cesto Zvezdu ove godine, i nisam ni znao kakav je taj Ninkov. Stalno su neki navijaci prozivali Antica sto ga ne zove u reprezentaciju. Od dans mi je jasno zasto ga Antic ne zove. On protiv Partizanovih igraca nema sta da trazi, a ne protiv nekih boljih.

GrobaR

pre 14 godina

Inace jel igrao Kleo? Jel popio Lekic?

Pa nismo mi boranija , da vas pustamo da dajete golove da vam se sklanjamo, i da promasujemo prazne golove, to sto vas drugi pustaju ne znaci da cemo i mi

dekigrobar Paris

pre 14 godina

Hladne glave,uz jutarnju nedeljnu kaficu citam izvestaje sa Derbija i komentare uz isti.Neverovatno a istinito da ima toliko neostrasnjenih navijaca (koji su verovatno klinci)da se ovde moze procitati svasta.
Kao prvo-vise nego zasluzena pobeda Partizana ,bolja i opasnija igra u napadu,brojno slabiji i kaznjavani "slucajnim" greskama sudije.Niko od kaobajagi realnih gana se ne seca starta Ninkova u 1.poluvremenu gde sa ledja sece kontru na 35 metara od gola i za to ne dobija nista ???Ni cist penal zbog igranja rukom u sesnaetercu nije za sviranje (naravno uvek u korist Zvezde).Ni provokacije toboznje igracke velicine Lekica i simuliranje kod incidenta kad od gazenja u predelu slabine ustaje pa teatralno pada i hvata se za glavu nisu dovoljne da se coveku zaista smuci gledanje utakmica sa komsinicom koja na NAJ***ANSKIJE nacine pokusava da uradi nemoguce :da pobedi Partizana !Zato je zadovoljstvo vece i lepse !!!Crkavajte u nemoci i neka vam je Bog u pomoci !

Alek

pre 14 godina

sto se tice same utakmice, Partizan davno nije ovoliko zasluzio pobedu...kvalitet je daleko od evropskog,ali...

"Partizan je dva puta sutnuo i dao dva gola"...ovo da nije tuzno, bilo bi smesno...a taman sam hteo da kazem kako ne znam da li je Zvezda ikad bila bezopasnija...bez suta na gol...
sudija jeste mogao da produzi utakmicu jos malo, ali realno trebalo je cudo da se desi pa da padne gol...
zanima me da li u Partizanu biraju desne bekove da budu retardi ili je to slucajnost?!
onaj Rnic je vise puta dobio crveni karton u derbiju, a sad ovaj Knezevic...
Stevanovic napravio dve OGROMNE greske...prvo sto nije u pauzi zamenio Knezevica,jer samo slep ne bi video da je "crveni karton u najavi"...i drugo, da li je moguce da je izveo Klea i ubacio ono "drvo" (izvinjavam se drvecu na uvredi)...u trenucima kada Zvezda mora da napadne pa se otvara sansa za kontre...umesto npr Brane Ilica...neverovatno!?

u svakom slucaju, drago mi je sto je moj Partizan pobedio (nikad slabiju Zvezdu)... a jos draze sto sam se kladio da Kleo postize gol!

ipak, mislim da je sreca sto Barsa-Real i Arsenal-Liverpul igraju dan posle...jer da je obrnuto, verovatno bih mislio za nas derbi da nije direktan prenos nego usporeni snimak

neko lekić a neko štokić!!!!

pre 14 godina

@DALIBOR

POPIJ LEKIĆ..uh što mi je drago zbog vas licemera najvećih na svetu...15 godina nema penala za partizan i ti pričaš o sudjenju i nameštanju....neka,neka..bravo kleo majstore!!!....ala volim gibanice s'makom...pa da mogu prkositi svakom!!!!!!

zonpi

pre 14 godina

Pa sta ste vise okomili na Stevanovica ? Svi fudbalski radnici ga hvale da decko zaista zna da radi, da je posvecen fudbalu 100%... U nasem prvenstvu imao je samo kiks protiv Spartaka u Subotici kada je izgubio bod (Cuka se ne racuna jer je preuzeo ekipu dan dva ranije).Dobio je Zvezdu kao niko pre njega u poslednjih 15 godina - superiorno i pored igraca manje i to na Marakani.
Nema apsolutno nikakvu podrsku, ni proslu upravu, ni sadasnju, a po najavama ni buducu.
Za mene si car i samo tako nastavi, imas podrsku bar jednog realnog navijaca. Svaka cast

Shone

pre 14 godina

derbi vrlo slab,dzabe ikom pobeda kad se gledaoci smore,derbi je postala jedna obicna utakmica da se gleda uz kafu,a ne institucija,zato nas u Evropi pune prosecne Francuske i Ceske ekipe.Ja sam Partizanovac ali igra obe ekipe je bila sramota,smor,smor,smoooooooor!!

dusan

pre 14 godina

"Platili smo danak neiskustvu. Mogli smo bar da izjednačimo, ali smo naivno nastavili da napadamo i dozvolili Partizanu da nam da drugi gol iz kontranapada", rekao je Petrović.

STA ZNACI OVA RECENICA DA SMO MOGLI BAR DA IZJEDNACIMO ALI DA SMO NAIVNO PRIMILI DRUGI GOL? PA MI JESMO IZJEDNACILI, I IMALI SMO IGRACA VISE, ALI TI NISI ZNAO DA MENJAS NA VREME I DA PROMENIS RITAM I DA GROGIRANOG PROTIVNIKA DOTUCES. jednostavno si se ponasao kao posmatrac a ne trener sve do 70-tog minuta, ali tada je vec voda usla u usi. kadu je morao ranije na teren, ali sta da se radi....

MrRS1971

pre 14 godina

Svi ste vi neiskusni,
sram vas bilo 30 god. navijam za zvezdu

sto sam stari vi ste sve gori

vec nekoliko sati me boli glava

a vama je sve ravno do mora

Koliko puta ste pobjedili sa 1:0 jedva

nikola

pre 14 godina

Kao navijač Partizana naravno da sam zadovoljan pobedom nad Zvezdom i to nije sporno. Međutim, onaj Knežević je zalutao kako u Partizanu tako i u fudbalu uopšte..em nema veze sa mozgom, em je bezobrazan i veoma zasluženo je dobio crveni karton. Trebalo bi da se kazni i mnogo oštrije...što se tiče Grobara i oni su me razočarali jer paljenjem i bacanjem stolica mogli su da izazovu mnogo veći incident, a to im nije trebalo jer je Partizan odigrao stvarno dovbru utakmicu i zaluženo pobedio, a takvo njihovo divljanje nema smisla. Svaka čast igračima i stručnom štabu.
Na kraju, drago mi je da i navijači Zvezde čestitaju večitom rivalu na pobedi i prikazanoj igri , zo bi trebalo da postane pravilo svima nama u budućnosti..mržnja i nasilje ništa ne rešavaju, trebalo bi svi da se borimo da pobeđuje fudbal i fair play.

Soweto

pre 14 godina

Stevanovića obavezno treba zameniti nekim ozbiljnim trenerom. Svaka mu čast za ovo večeras, ali to nije ono što treba i mora da nam bude cilj. Igre u Evropi su pravi test a na svakom od njih Plavi je dobio čistu jedinicu! Posle izbora u klubu obavezno angažovati pravog stručnjaka, prava pojačanja i uložiti više novca u tim. Ako uprava to ne može da obezbedi neka se povuče i ustupi mesto nekome ko to može da obezbedi. Partizan mora da napreduje a ne da stagnira. Zvezda me ne interesuje. Naravno da se radujem pobedi, ali moramo mnogo bolje.

VladaNS

pre 14 godina

Knezevicu,

Ekipa je bitnija od svakog igraca ponaosob. Ako si besan, posle tekme lepo idi kuci i udaraj glavom o zid. Ili se napij sa drugarima i potucite se. Ali nemoj da ostavljas na cedilu celu svoju ekipu i navijace u najbitnijoj tekmi SAMO ZATO STO SI TI BESAN! Dakle, ili si neverovatno glup pa ne mozes to da razumes, ili te iskreno boli uvo za svoj klub. Za ovakav potez bi te neki inostrani klub ostavio bez plate pola godine. A ovi nasi igraci i trener ga jos tapsu po ledjima i brane. Boze blagi...

zalosna sova

pre 14 godina

Potezi Knezevica su mogli da dovedu do gubitka titule i visemilionske stete za FK PARTIZAN.Takodje i neznanje Stevanovica koji nije uradio ono sto su i laici znali da ga treba zameniti u poluvremenu mogli su dovesti do gubitka titule.Sta bi se desilo u nekoj privatnoj firmi da sluzbenici zbog svoje gluposti i bezobrazluka dovedu do visemilionske stete za tu firmu?Istog trenutka bi dobili otkaz.U Partizanu se to nece desiti jer je klub drzavni,drugim recima Alajbegova slama.Pozivam gospodina Djurica da uradi iosto ono sto bi uradio u svojoj privatnoj firmi,da da otkaz Knezevicu zbog gluposti i bezobrazlika a Stevanovicu zbog nestrucnosti i opravdavanja postupka Knezevica umesto da ga zestoko kazni.Ukoliko to ne uradi onda bi gospodin Djuric trebao da sam ode jer nije u stanju da vodi fudbalski klub.Zato nam je i fudbal spsao na dno dna.

Dejaldinjo

pre 14 godina

Prekid je trajao tri minuta, od 75-78. Ali, nebitno, Zvezda osim jednog centarsuta nije odigrala bas nista. Zasluzena pobeda Partizana.

Toni

pre 14 godina

Na Mondu je Stevanović još rekao kako je Kneza neko isprovocirao jer su znali da već ima žuti.Inače , isključenje je posledica toga što Stanković nije dosudio faul kada je Knežević laktom u lice udario Lekića ,što je bilo za žuti karton najmanje a i pre toga je isto tako nasrnuo na Ignjatijevića,pa je posle ovaj nastavio sa gaženjem što je bio samo provokativniji prekršaj od prethodnog nedosuđenog.

inb

pre 14 godina

@dalibore
namestaljka???jel ti dobro???seti se zadnjeg derbija i paljenja stolica od vasih kulturnih navijaca!!!daleko bilo da opravdavam,ali klasicno vracanje za ono od proslog derbija...

vico

pre 14 godina

Pizon, ne pali se tebra. Partizan je imao bar 5-6 suteva na gol za razliku od vas. Tako da, nemoj da trazis alibi tamo gde ga nema...

Ja

pre 14 godina

dajte sebi oduska na vasem stadionu divljaci a ovo je namestaljka decenije svaka cast karadzicu MAFIJO
(DALIBOR, 28. novembar 2009 20:36)

Bravo Tole %$#2 gane!!!

dicvi

pre 14 godina

Anticu sram te bilo..ONAKVOG DESNOG BEKA TI NE ZOVES U REPKU ? od sada ko spomene Ninkova i reprezentaciju u istoj recenici da mu crkne televizor !

jale dobric

pre 14 godina

Pozdrav!
Normalno da mi je drago da je dobio Partizan, iako se ne lozim na ovakav fudbal. Timovi su nula, posebno Zvezda. Jedna me stvar zanima: Da li treba trenere kriviti za haos na derbijima? Odgovor je : DA. Objasnjenje: Stevanovic je juce zamalo ostetio Partizan. Pa, iz aviona se videlo da Knezevic leti napolje. Zasluzio je to jos u 1.poluvremenu. Zasto ga nije menjao? Zasto treneri nemaju petlju da kazu igracima da nece tolerisati grubijane? Volim ja i atmosferu i bodove, ali bih voleo da sa mnom deca idu na stadion i da uzivamo u fudbalu, kao u Engleskoj. Dokle god njihovi ljubimci budu zakuvavali ne moze se ocekivati da ce se navijaci ponasati drugacije. Da nije dobio Knezevic crveni dobio bi ga Petrovic ili Moreira, siguran sam. Preko glave mi je bilo onog Koromana. Sta ko ima da sudi umesto sudije? Na svim jakim svetskim utakmicama ima startova, muske igre, ali tu je sydija. Daj zuti u 2.minutu i nemas problema. Kad igraci krenu da sude e to je problem. Samo inostrani sudija je lek za to! Verujte mi.Napred Partizan

Nislija

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...
(Deki, 28. novembar 2009 20:16)

Vidi se koliko (ne)poznajes fudbal!Knezevic jeste bio nervozan od pocetka ali to je odlika derbija,vecina igraca je takva,naboj uvek postoji,sta je trebalo da treneri zamene pola tima u prvih pola sata??Seti se ranije Nadja,pa Koromana,Saviljica,Batice...Stevanovic je sigurno ohladio glavu koliko je mogao Knezevicu na poluvremenu ali opet ne moze on biti u kozi svih 11 igraca i da 100% utice na njihovo ponasanje...ja sam licno mislio da Stevanovic nije neki rener i pre meca sam pricao sa drugovima da je ovo mec gde se on mora dokazati!I uspeo je,sjajno vodjen mec od pocetka,napao je nejaku Zvezdu i mogli smo im dati bar 2 gola u prvom!Washingtona je uveo zbog skoka,znalo se da ce Zvezda napasti sa boka,oko kornera bi on narocito bio dominantan.Takodje izveo je Dijaru,ostavio viseg Clea i ovaj je dao gol a Dijara je ipak do sada stekao reputaciju prvoga napadaca Partizana...samo napred Crno beli!

Grobar Cg

pre 14 godina

Nasa pobeda vise nego zasluzena,a to komentarisanje koliko je utakmica je smjesno opravdanje,cijelo drugo poluvreme imate igraca vise,plus cist nedosudjen penal...Mislim da ovo govori sve,i cestitke Pizonu na korektnoj izjavi! PARTIZAN SAMPION!!!

Balansero

pre 14 godina

Mozda da Pizon predje u kosarkaske trenere? bilo bi mu lakse uz tajm aut. A i u kosarci nema sredine terena pa mu odgovara koncepcija igre.

Jos kad bi i Stevanovic promenio sport...

Nenad

pre 14 godina

Posle igraca vise "nastavili smo naivno da napadamo"??? ovakva filozofija fudbala nas i stavlja tamo gde nam je mesto.. tri zadnja vezna - najbolji tim srbije?? eeeeeeeeeeeej!

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Zvezda nije izgubila zbog neiskustva, vec zbog tvoje vec cuvene taktike sa 3 zadnja vezna....au covece pa vise necu bre ni da vas gledam niti citam o vama! Tuzan si ti strucnjak....

Daco P.F.C

pre 14 godina

Cestitke igracima Partizana na pobedi, do koje su dosli uz veliku zelju i borbenost. Mada opet ne shvatam na koji nacin Plavi vodi nas klub? Toliko sam se iznervirao Knezevicevim ispadima da to nije normalno, i smatram da ga je Plavi trebao zameniti na poluvremenu. Knezevic je bio vidno nervozan i ponasao se neverovatno neprofesionalno..Druga stvar je neobjasnjivo uvodjenje Vasingtona u igru umesto Klea, jer smo u tom trenutku imali 10 igraca i igrali sa jednim napadacem koji bi trebao da bude brz i spretan sa loptom, da moze da izvuce kontranapad kao Kleo, a on uvodi igraca koji nije ni brz, ni spretan sa loptom, koji moze da igra samo na centarsut a tada nije bilo nikoga da mu nabaci jer su se svi bazirali na odbranu..Mozda bi Bogunovic ili Brana Ilic bili bolja resenja..Zato mislim da smo do pobede dosli najvise zahvaljujuci velikoj zelji i borbenosti..Bravo momci!!!

aussie

pre 14 godina

Veoma sam srecan zbog pobede Partizana, jel sam Grobar od malih nogu. Ono sto me je duboko razocaralo, je nedostatak svesti Stevanovica, a u vezi je sa ponasanjem navijavca. Takvi incidenti moraju da se osude, pa i vise od toga. Huliganizam na stadionima treba ostaviti negde u osamdesetim, kada je to bilo vreme za to. Umesto toga trener moga kluba kaze da su ljudi sebi dali malo oduska. Zao mi je sto to moram da kazem ali ovakva njegova izjava je za svaku osudu. Jos jednom cestitke majstorima na pobedi, i nadam se da ce sledeca biti jos ubedljivija ali bez incidenta.

acasd

pre 14 godina

ko bre ovde prica oi prouzetku pizon ga nije ni spomenuo,a vas trener brani huligane ok nisu ni nasi navijaci za 10 ali smo danas bar u navijanju bili itekakko bolji. Sto se tice same utakmice cestitam vam na pobedi koja je vise nego zaluzena ali zivot ide dalje bice bolje nadam se za nas na vasem terenu.Ovom prilikom molim trenera petrovica da najzad pusti Kadua od 1 minuta objektivno on nam i vredi najvise.Slazem se sa tipom koji je rekao da zvezda dovede i Fabregasa taj decko bi grejao klupu dik bi bogdanovic igrao. Sto se tice Knezevica i sami partizanovi navijaci kritikuju igru ,po meni ovde ima posla sa disciplinski postupak u FSS_u. JOS JEDNOM ISKRENE CESTITKE PARTIZANU NA POBEDI, A ZVEZDI STO PRE DA ZABORAVI DERBI I OKRENE SE DALJEM TAKMICENJU NARAVNO SA MALO BOLJIMA SASTAVOM. POZDRAV!!! ZVEZDA SAMPION!!!

POLUX

pre 14 godina

cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi.Derbi los do zla boga.Razloga vise,a na prvom mestu los kvalitet aktera na terenu ( a i na klupama ).Los teren jos losiji sudija,koji definitivno ne navija ni za koga vec jednostavno covek ne zna da sudi i to je to.Svojim neznanjem upropasti jedinu utakmicu u nasem prvenstvu koja je vredna pomena i koja bi trebalo da lici na one koje gledamo u prvenstvima ozbiljnih zemlalja.Ponasanje navijaca....SRAMOTNO.....a komentar da su " dali sebi oduska ".....za Monti Pajtona....sve u svemu...kakav nam je fudbal.....derbi jos bese i dobar.I da zakljucim...ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA.....na moju zalost :)

Deki

pre 14 godina

E, moji "strucnjaci"...Stevanovicu, mentalni sklop Knezevica je na nivou deteta od 10godina. Trebao si da ga menjas u prvom poluvremenu, kad mu je sudija progledao kroz prste i nije ga iskljucio. Ljajica si trebao davno izvesti, jer je decko ostao bez daha. Mozda i najgori potez je uvodjenje Vasingtona. Voleo bih neko objasnjenje za izmenu, imas igraca manje i umesto da ubacis brzog i tehnicki potkovanog spic igraca, koji je opasan iz kontri, ti ubacujes igraca kojem je jedina jaka strana skok igra i to samo zbog visine. Pa, ko je trebao da kupi lopte koje on skine, kad nikog u blizini nije bilo. Da je bio neki drugi spic sa Moreirom u kontri, sigurno bi napravili bar izglednu sansu. Pizon je posebna prica, njegova ekipa nije sastavila cestito sa loptom tokom celog susreta, celo drugo poluvreme sa igracem vise nisu sansu stvorili, Ninkov je dokazao da je daleko od reprezentacije...Uglavnom, losa utakmica, losi treneri, losi igraci...jedino vredno je lep gol Klea...

Uzas

pre 14 godina

Znaci, vec duze vreme mi nije jasno kako bilo koji tim u ligi moze da izgubi od veznog reda kojeg cine Isah, Savio i Bogdanovic?! To su korektni momci, ali tehnika im je 0.. Uopste mi nije jasno zasto Pizon, koji je bio dribler i tehnicar, forsira igru sa 3 Gatuza, a na klupi sede Kadu, Blazic, Darko Lazovic... Sa ovom trojcom u veznom redu u Evropi bi se brukali vise od Partizana (ako je to uopste moguce).. Ne bi mi bilo zao sto smo izgubili, da smo igrali sa kvalitetnim igracima, da su sevali driblinzi, pasovi.. Ovaj vezni red nije kriv sto ne zna, kriv je onaj ko ih je upario...

Doktor Mo

pre 14 godina

Dobar nam je onaj Srdja!Ume da napravi višak igrača!Sudija-takodje solidan.Kako li bi sudio da ga je Zvezda delegirala?
I po starom običaju.Kada zvezda dobije-to je zasluženo.Kada pobedi Partizan-onda nam fudbal ništa ne valja.
Samo mi jedno nije jasno.Da li se ono uporno nabijanje lopte u šesnaesterac uopšte može nazvati igrom.Ako je to slika zvezdinog napretka onda se oprostite za dugo vremena sa bilokojom titulom!!!

žen -šen

pre 14 godina

Bravo Pizon. Samo hrabro. Dugo je prvenstvo i ima jos vremena za pobede. Svi smo uz tebe i nasu Zvezdu.
(Misha, 28. novembar 2009 20:15)
Prvenstvo jeste dugo ali te na kraju svakoga čeka čika Tole da ti uruči slatke poklončiće.

Babin_zub

pre 14 godina

"Navijači su srce tima i uvek su uz nas, uprkos problemima. Večeras su sebi dali oduška i zato ne mogu da ih kritikujem."

Pa da li ti cujes sebe sta pricas???


A sto se utakmice tice,ne pamtim kada je pobeda Partizana bila zasluznija.Dominirali su po citavom terenu(za razliku od nasih "klizacica"),imali pas igru,bili konkretni u napadu,a da ne pricam da se iskljucenje Knezevica(apsolutno zasluzeno)nije ni osetilo.
Sto se sudjenja tice-zadovoljavajuce.Mogao je biti sviran po jedan penal na obe strane(ruka u Zvezdinom kaznenom,i povlacenje Isaha za rukav u Partizanovom kaznenom kada je izvrteo igraca)ali i nije morao jer su ti prekrsaju podpadali pod "slobodno sudijsko uverenje).Mogao je podeliti i jos po neki zuti karton,ali ok.Sve u svemu,prolazna ocena.
Nama nedostaju kreativci u veznom redu,Kadu i Obric,tako da Petrovicu to jedino zameram.Takodje se videlo da Zvezda nema srce kada nema Lazetica.Zao mi je sto je kisa sprecila lepsi fudbal,kao i veci broj gledalaca.

ČIČA

pre 14 godina

Žašto je derbi loš?Zato što je zvezda izgubila?Njene pobede od 1-0 se veličaju,a Partizanove pobede sa više golova ponidaštavaju?Dobro znamo ko je ljubimica,ali novinari zar nije vaš posao da izveštavate pošteno i nepristrasno?

goxy

pre 14 godina

A kako tek Bogdanovic izvodi slobodnjake, kao brazilci, iz mesta. Doduse putuje lopta 10 sekundi i 5m iznad gola. NAUCICE POTIV BSK, i niko da mu kaze da prepusti drugom. TRI PUTA. NE ZNA SE KO JE GORI. ZA NIJANSU ZVEZDA, NEMA NI JEDNOG IGRACA U VEZI SA IDEJOM SEM LAZETICA.

tuse

pre 14 godina

LEKIC popili su i Diara i Cleo i dali suvam dva gola a sad idemo na doping kontrolu da vidimo dali su popili LEKIC:))))
Kolko si jadna komsinice ni sama ne znas:))))

Rade Dzevi

pre 14 godina

Srecno se zavrsilo,jer se pobedi ne gleda u zube, ali je ostala jedna mrlja,koju je napravio Knezevic a na nju uticao Stevanovic. Naime,kada se videlo da Knezevic nervozan i da je vec dobio jedan ZUTI KARTON, trebao je da bude zamenje, bar u poluvremenu, ali to Stevanovic "nije video"i dozvolio da ostanemo sa igracem manje. To je podatak koji govori da Stevanovic jos nije sazreo za "velikog"trenera ili nije dalekovid. Naravno, ovo je dobronamerna kritika da bude jos bolji, pronicljiviji,dalekovidiji i samim tim uspesniji a sa njim i Partizan.

Vasil Kuschta

pre 14 godina

Kupi moj komsija (inace covek oko 70god) DVD plejer i normalno pozove mene kao nekog ko se ku**i da zna nesto oko tehnike da mu to namestim.Ja normalno pogresno povezem i ono nece,on covek uzme i sam napravi i kaze:MNOGO SI SMOTAN! E moj Pizone i moji zvezdasi,isti ste kao i ja BABE JEDNE!!!

epox76

pre 14 godina

Derbi kao i vecina prethodnih u skorije vreme,dosta slaba i nepovezana igra...Partizan na tom polju ipak bolji u prvom delu prvog poluvremena sto je i dalo rezultat...greska neizvodjenje Knezevica u poluvremenu a uvodjenje Washingtona je bilo logicno u datoj situaciji, pretpostavljam da je Plavi hteo da brazilac spusta lopte Moreiri i Ljajicu i da oni probaju iz drugog plana,naravno da on sam nista nije mogao da uradi...staviti niskog i brzog spica u tim okolnostima nema rezona unapred je greska...jer bi verovatno Zvezdini stoperi svaku loptu lako skupljali,povukli smo se u tim momentima i izbacivali lopte,ne kazem da je brazilac imao konkretan ucinak...ali je tu i tamo skupljao lopte i dodavao do veznih igraca cime smo trosili po malo vreme i dosli do pobede na kraju.

Zwer

pre 14 godina

E, dva puta smo šutnuli i dali dva gola! Nije im sudija kriv što su izgubili, pa će jednom za promenu da ne komentarišu suđenje kada izgube!
Pitanje za sudijsku organizaciju: kada će simuliranje jedanaesterca početi da se kažnjava žutim kartonom i u Srbiji?