Subota, 21.11.2009.

19:32

Zvezda deklasirala Cibonu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su zagrebačku Cibonu 72:51, u derbiju devetog kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Zvezda deklasirala Cibonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

zeljko

pre 14 godina

@ zeljko:
Izvini, a koji je to EVROPSKI USPEH od 91?
(slowhand, 23. novembar 2009 14:25)

Igrali smo Ligu sampiona, igrali smo 1/8 kupa uefa, skoro svake godine igramo ligu uefa za razliku od vas...

Indijanac Dzons

pre 14 godina

@ Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

Nazalost Delije ne bojkotuju samo NLB ligu nego ceo klub.Nisu ni na Evro kupu ni na domacem prvenstvu sto ces uostalom videti i u utorak.

tjale

pre 14 godina

Neznam sta se uopste raspravljate sa grobarima.Dovoljno je reci:partizan-cibona 51-64
Zvezda-Cibona 72-51....

Neko je ovde pominjao i fudbal i 91'.To sto smo mi osvojili pre 100 godina vi necete ni za 500.

gUrke

pre 14 godina

Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

zeljko

pre 14 godina

Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???
(Franjevcima, 22. novembar 2009 06:51)

Posteno i mene zanima to, ko ima veci ugled u Evropi. Imate vi taj fudbal, koji je najpopularniji sport, ali gde ste u drugim sportovima? Mi imamo 4 evropska trofeja u kosarci i 8 u vaterpolu.Drugo, vec 10-20 godina unazad Partizan je taj koji nas predstavlja najbolje u Evropi i u kosarci i u vaterpolu, a i u fudbalu posle te famozne '91 imamo vise evropski uspeha.Isto zadnjih godina jedini mi ucestvujemo u evropi u malopre navedenim sportovima, dok vas ili nema ili kao da vas nema...

Zoki

pre 14 godina

Bravo za ZVEZDU sta reci a da se ne ponavlljam pocelo je dobro sada kada su dosli i ova dva amera tek ce da bude haos napred Zvezdo pozdrav svim Delijama ovo je Zvezdina godina usvim sportovima Zoki Austrija

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...
(Niksicko pivo, 22. novembar 2009 13:00)

A zasto da ne gledam? Ne razumem? A vi ne gledate Evroligu kad igra Partizan?

Anemija

pre 14 godina

Bila je ovo frustrirajuca decenija al' ko sto narodna mudrost kaze: NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE....
PS
Bjelica i Keselj ce da kidaju u aprilu i maju!

I

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.
(nikola, 21. novembar 2009 20:14)

Pa diok se tako cesto desava NIJE SIGURNO SLUCAJNO

Niksicko pivo

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...

dex

pre 14 godina

Evo pfc, kazes u tom KES-u niko nije ucestvovao...
Pa ajde po 7895 put ovde da napisem ko je ucestvovao... Dakle nisu ucestvovali englezi zbog suspenzije, a ucestvovali su prvaci Spanije (Real), Francuske (Olimpik), Zapadne Nemacke (Bajern) prvaci Evrpoe i Italije (Napoli i Milan), Istocne Nemacke (DInamo Drezden), SSSR-a (Spartak), Portugala (Porto), Skotske (Rendzers) kao i prvaci Belgije, Austrije, Rumunije, Svedske, Poljske, Svajcarske itd.... Niko tu osim engleza ne fali, koji su naravno bili suspendovani 5 godina. To sto vasi kompleksi ne dozvoljavaju da vi to prihvatite, kao i da Zvezda jeste prvak Evrope, bez obzira na sistem takmicenja, to je vas problem. Tom logikom, Realu se ne bi priznalo 6 titula, reprezentativni svetski sampioni ko zna da li bi se brojali, a za vreme suspenzije engleza, Milanu bi trebalo oduzeti titule. Nema sta, sjajno razmisljanje...

KoToTamoPeva

pre 14 godina

Iako su igrači Cibone najavili da će, ukoliko im se ne bude počelo s isplatom dugovanja za plaće, početi sa štrajkom nakon utakmice s Crvenom zvezdom, izgleda da su rečeno porekli te sa štrajkom započeli u poluvremenu te utakmice.

Red bull

pre 14 godina

@Pfc

Vidim date stalno boli i pece Trijumf Zvezde u Bariju. Idi decko na sajt i pricuitaj ko nije ucestvovao ( samoenglezi zbog kazne). Olimpik u polufinalu izbacio Milan.Ali nema veze i daje po tvome zivi u ubedjenju mi to osvojismo i na peharu i dan danas pise FK Crvena Zvezda Beograd.Vi bi bili sretni kada bi i kartonsku kutiju od tog pehara osvojili. Ko u Evropi pamti finale 1966.pamte se pobednici.Ali ovde nije rec o fudbalu..Kad god nemate argument vi menjate tezu iprepacujete se na vaterpolo.Bensedin uusta i bice ti lakse

Stanko

pre 14 godina

Jasno da komentari ne odlučuju ali se u potpunosti slažem sa onima koji traže promenu kapitena jer se Tadija odavno ponaša da ga bole k...., igra samo za sebe i usput se kao nešto ljuti na saigrače a da on ništa ne pokazuje svojim primerom!
Bio sam u Pioniru i on kod razlike 20 poena u zadnjim minutama po svaku cenu pokušava popraviti svoju statistiku!Ako je i od AP previše mu dopušta i toleriše!
On se tako i ponaša jer mu je sve dopušteno!

Van Gundy

pre 14 godina

Znaci sve one godine kad su bili ostrvljani suspendovani ne racunamo... svaki osvojen KES ili UEFA ili KUP KUPOVA se ne racuna... po toj logici ne racunamo ni onu godinu kad je Partizan izbacen posle utakmica sa Zrinjskim jer moglo je tu svasta da bude... Jadan Milan on je najvise ostecen. Osporicete mu sve titule u tom periodu.

ТВЦЗ

pre 14 godina

Немам воље да тражим коментар оног пророка што нам је предвидио црну серију против Партизана, Цибоне и Динама. Не знам само у каквој је серији он тренутно.

Franjevcima

pre 14 godina

zvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)
(pfc, 22. novembar 2009 00:21)


Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???

s.m

pre 14 godina

ne lozi te se,ceka vas uleb kup jos jednu godinu minimum.
(bee, 21. novembar 2009 22:36)


"Lozite" se pise sastavljeno, a vas ceka "nemocni" Radnicki da vas Muta pocepa i zakuje na dno.

Sto se Tadije tice, njemu je manje vise i kod Pesica bilo sve dozvoljeno, jeste zvezdas ali treba i da daje. S druge strane ACO Petrovic jos nije ni blizu totalno ukomponovane ekipe sto se vidi po divljackim napadima i po tome sto centru sutiraju trojke (makar i davali)

Tacno je da ce problem nastati kada taj procenat suta pocne da pada.
Nije na nama koji volimo Zvezdu da odredjujemo kapitena. To sto covek igra 32-37 min je stvar trenera ali je poznato da masa ovih koji pisu nikad kosarkasku loptu u ruke nisu uzeli.
Zato ajde svi lepo da podrzimo Zvezdu i moja procena i poruka Opacicu da mazne Bobana Marjanovica pre nego ga uzme real ili neki veliki NBA klub jer decko igra ko lud trenutno.
Samo napred u NLB.
Partizan ce strepeti za opstanak.

Podsetnik

pre 14 godina

Ajmo sada komentari kako osvajate evro cup, kako sve trofeje u nasim takmicenjima osvajate, kako ste sampioni univerzuma...I tako sve do subote i Cibone! A onda posle novog otreznjenja sledi pljuvanje Ace i igraca,po tome ste najpoznatiji!
(nacionalnost GROBAR, 20. novembar 2009 10:54)

Ne brini, za vikend stize Lekic, bice ti bolje.

doktor za mozak

pre 14 godina

alo pfc mali podsetnik:
cz: prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa(sudijskom nepravdom oduzeta titula)
polufinalista drugog kupa sampiona 56
polufinala 71,naravno 91 zatim 92 i pored igranja u inostranstvu
ove srednjoevropske kupove ne racunam a da 5 god bez poraza u derbiju a ha ha ha
ma cekaj ima toga jos puno ali ubice me moderatori sem ako nemaju smisla za humor :)
e da a hajduk iz splita ima 1/2 kupa uefa i 1/2 kupa pobednika kupova
dinamo osvojio kup sajamskih gradova sto je preteca kupa uefa i da o da da to je evropski trofej a vi to nemate
a jesi tezak slucaj...

samo polako

pre 14 godina

Nisam ih pljuvao kad ste se svi ređali pa neću ni da ih veličam kad svi to rade. Samo ću reći polako ljudi, sezona je tek počela. Prošle godine u ovo vreme smo imali mnogo bolje rezultate i nenormalno bolju igru pa se nije baš završilo kako valja. Oprezno da vas ne bih podsećao uskoro šta ste večeras izjavljivali.
Dobro je što je Radivojević odigrao extra, dobro je što je Videnov postao standardno dobar, najbolje je što se igrala angažovana odbrana. Šut je krenuo a morao je da krene i sve je leglo.

Ne valja što se i dalje mnogo greši, Petrović mi nije bap najjasniji sa svojim stilom vođenja igre, Dragićević je daleko od forme, pod košem je definitivno promaja iako je danas Kikanović odigrao sasvim solidno.

Treba videti novog pleja i tog centra što se priča. Od Amera ne znam šta da očekujem, plašim se da će više da solira nego da igra za ekipu, baš kao crnci iz Cibone ali ne znam dok ne vidim. Bolji plej od Vuka večeras Zvezdi ne treba, on je bio ključni šraf u mašini.

Sve će se lepo videti protiv Dinama, ne zaboravite da pripreme nisu odrađene i kad se uđe u ritam utorak - subota sa dosta teških utakmica sve ovo mođe da krene potpuno neželjenim tokom. Kako je bilo sad je extra samo polako i strpljivo

Bratislav

pre 14 godina

Ljudi ne smemo pljuvati tadiju koi je prosle sezone ostao sam igrac zvezde,on je veliki zvezdas i polako proradice kada to bude najpotrebnije zapamtite! pocetak je sezone i jos nismo dostigli formu ali kvalitet ce se pokazati pogotovo u odbrani jer je kari ostavio sistemsku odbranu punu agresivnosti koja nam je zastitni znak!! pozdrav uzivao sam danas!!

Serbian KING

pre 14 godina

Svaka cast zvezdi! Konacni je krenula sa dobrim partijama!! Videnovi kralj!! Ali sam se jako iznenadio i razocarao, a evo i zasto: na txt-u hrvatske RTL televizije pise naslov: Cibona dozivela prvi poraz.. pise sve to lepo rezultat, ali pise da je izgubila od partizana?! I os kao njefikasniji u redovima PARTIZANA su bili Videnov i KIKENOVIC?? SRAMOTA !!!
*ZVEZDA SAMPION*

pera

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)
(bekrija, 21. novembar 2009 20:05)

Valjda KK Proslih 8 sezona. Sledece godine menjamo naziv u KK Prolih 9 sezona.

A zanimljivi ste mi povodom ovog broja publike u hali. Komentator na Kosavi rece da u hali ima 2 hiljade ljudi, posle se ispravio pa rece da ima 3 hiljade.Ovde neko rece 3500, pa posle vidim neko pise da je bilo 4000.Pretpostavljam da ce do sutra ujutru biti 5000.

I evo ono o cemu sam pricao. Do juce ste pljuvali upravu, trenera, igrace; sada ste povezali 2 pobede i odmah bravo za upravu, AP je dobar trener,odlicno uklopio ekipu,osvajate Evro kup, sve trofeje... Vec posle sledeceg poraza opet cete pricati da AP ne zna svoj posao,los trener, uprava napolje...

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Momci veliko bravo za ovo kidanje Cibosa!
Sto se same igre tice, vec drugu utakmicu za redom imamo brutalan procenat suta. Postoji problem koji ce se kad tad javiti, a to je padanje gore pomenutog procenta. E sad, s obzirom na nacin na koji ekipa stvara pozicije za sut za tri poena, verujem da isto tako momci umeju da naprave mesta za ulaz ili za suteve sa poludistance. Sto se novog igraca tice, bolje da su Hrvati stigli da ga registruju, verujem da bi nasi momci onda bili malo tolerantniji ;-)

@ Velika vecina ljudi koja pise komentare ovde:

Momci, nas trener se zove Aco Petrovic, a ne Aca Petrovic. Razlika je naizgled mala, ali i Aca Petrovic je kosarkaski trener, inace brat pokojnog Drazena Petrovica. Molim vas nemojte gresiti u tome jer mi se kosa na glavi dize od same pomisli da nam je Aca Petrovic trener.

Pozdrav.

A da, Zvezdo zgazi ih sve...

bobex

pre 14 godina

daj bre oni i ne znaju gde su dosli i protiv koga su igrali....

pre utakmice su se hvalili ovo je nasa pobeda....

gde ste sad?

a?

gde ste?

aj vezbajte sa zagrebom, splitom, zadrom, pa onda dodjite u Beograd da vas razbijemo 20-30 razlike....

surreal

pre 14 godina

Kao sto rekoh u komentaru za Bosna-Hemofarm, Vuk vise nije najgori bek lige, vec je to Feliks :)) Vuk se potrudio veceras da to i potvrdi i svaka mu cast, sad sutira velikih 32% iz igre i postigao je trojku nakon 5 utakmica promasivanja... izgleda da od ove sezone jos mozda nesto bidne.... ZVEZDA!!!

pfc

pre 14 godina

prc

Izvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)

nikola

pre 14 godina

molim strucnjake koji, posle jedne, na televiziji pogledane utakmice, komentarisu kapitena, njegovu formu, i stanje u ekipi da se dovedu u red i da ne kvare atmosferu u jednoj dobroj i kompaktnoj ekipi. To sto tadija nije u formi, ne znaci da je on los igrac, a isto tako, to, sto je vuk, silom prilika igrao na kecu, pa su mu brojke vece od onog sto je uobicajeno, ne znaci da ce na kraju sezone biti izabran od lakersa kao pik iz prve runde.
jel vi stvarno mislite da je dobro menjati kapitane u sred sezone, posle 3 dobijene tekme?

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi,tako se to radi,ali ovo je tek pocetak serije pobeda!drugo nista i ne ocekujemo,samo tako nastavite,i prvo mesto je zagarantovano!BRAVO!POZZ ZA Slavka!

JA original

pre 14 godina

Ne ucestvujemo u evroligi a ostvarili smo vise pobeda nad evroligaskim ekipama nego partizan koji ucestvuje :)))
Napred Zvezdo sve ih zgazi!!!

Srpski dinamit

pre 14 godina

Partizan gubi od Cibone kući,mi ih deklasiramo,Partizan se opet bruka protiv hrvata i to zagreba,mi te iste odvaljujemo! Partizan gubi od naše braće naredne nedelje,Partizan gubi derbi od nas...Partizan gubi mesto naredne godine na Jadranu ako ovako nastavi,jer sledeći poraz je od Olimpije i to opet u Pioniru.Mislite o tome...ZVEZDA ĆE BITI ŠAMPION,DABOME!

emontije

pre 14 godina

pa vi sada lepo pljujte po opaci i petrovicu...
prvi put u zadnjih 20 godina zvezdina kosarkaska sekcija ima veze sa mozgom. nazalost jos kada bi navijaci imali veze sa zvezdom kao klubom koji se voli imali bi i vise ljudi u pioniru. mada meni je bilo lepo...

Nemanja

pre 14 godina

Vuka za kapitena on ima petlje,Tadija za 32 minuta, 0-4 za tri, 5 izg.l,učinak 7 !Da ga je rodio bre AP promenio bi ga!
Šta radi bre svaku utakmicu mu igra 32-37 min prosek izgubi 5-6 lopti!Sramota!Gurke bi kao od šale trpao 15-tak koševa!

Titula u fudbalu i kosarci

pre 14 godina

Fenomenalna partija,i to bez novih pojacanja,2 pobede za redom protiv evroligasa,ova druga veoma ubedljiva.
A tek cemo da pobedjujemo!!!

DO TITULE!!!

Filip

pre 14 godina

Čitam komentar "Dragićević i .... su takođe bili raspoloženi.."Kako li će to izgledati kad bude neraspoložen!
Za 32 minuta igre 5 izgubljenih lopti (to mu je prosek ove sezone)učinak7!
Gurke KAPITEN!Na teren ili Vučini traka!Ovo postaje kapiten Tragičević!

jokanos

pre 14 godina

Sedeo sam iznad Gurketa i sve vreme smo bucno navijali.Sta da se kaze, ako postoji savrsenstvo, onda je to ova nasa partija. Mada, znam da mozemo jos bolje, moramo zonu agresivnije da napadamo sa vise utrcavanja po ceonoj liniji. Tejlor ce doci sjajno, da podeli sa Vukom minutazu koji je bio maestralan- 13 pts, 8 ast, 6 rbd, 2 st-NBA statistika. Tadija je ocajan, jedina rupa u ekipi. Uzimamo NLB i domace prvenstvo, jedini konkurent Hemofarm!

veerghoen

pre 14 godina

Bomba se siri gradom-Luka Bogdanovic dolazi u Zvezdu!! Pozdrav i postovanje dobronamernim komentarima iz Zg-a..drago mi je kada mozemo ovako normalno da komuniciramo

Josif Semjanov

pre 14 godina

Kao prvo cestitam Zvezdi na novoj pobedi koja je jako bitna da se udje u jedan pobednicki ritam i da se jos poboljsa atmosvera u ekipi i vrati pobednicki mentalitet pred vazne utakmice koje nam slede.Drugo,jasno je da ne sme da nas uhvati euforija nego da razmisljamo po principu svaka naredna utakmica da st pre kompletiramo tim da zaigra Tejlor i dodje Kjuzan pa da budemo odlicno pokriveni na svim pozicijama i mislim da cemo u drugom delu sezone pokazati pravo lice i osvojiti bar jedan trofej moze bilo koji ali najsladja bi bila domaca titula ali jos je rano o tome,za sada smo krenuli u dobrom pravcu i nadam se da ce nas pobede zaobici i uprava znati da isprati klub posto je to najvaznije da koliko toliko imamo finansijsku stabilnost.Pozz.MKD UVEK UZ TEBE.

Ivan

pre 14 godina

Sve čestitke košarkašima Zvezde!
Jedina mrlja je AP koji Tadiji dozvoljava zajebanciju!Sva sreća da su ostali odigrali iznad nivoa pa nas njegova blamaža nije koštala poraza! Ali stvarno se pitam šta treba da uradi pa da ga trener izvede i ukaže na gluposti koje radi?
Ili je njemu sve dopušteno, a trener nema autoriteta ni da ga zameni?Nek pogleda kako je to radio gospodin Kari!
Napred Zvezdo po titule!

Eto ga!

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali ovome se nisam nadao. Nisam verovao da možemo da vežemo dve pobede protiv, realno, dva najjača rivala u ligi.
I to BEZ pravog play-a, odn. bez (otpisanog) Bejlija i Tejlora!
I to ovako ubedljivo, protiv tima koji je dobio sve prethodne utakmice (mislim da ne grešim)?

Sada je očigledno: ovaj tim, uz Tejlora i jednog poštenog centra, će biti mnoooogo opak.

prc

pre 14 godina

za momka koji se potpisuje kao pfc

necu uopšte da komentarisem ovu utakmicu zelim nesto drugo da kazem. druze ja sam osoba koja redovno prati sport pre svega fudbal i redovno gledam izjave na raznoraznim forumima od b92,monda ili u ovom sl.sportala. redovno idem na utakmice(fudbalske) i bez obzira na navijacka opredeljenja zaista osecam potrebu da ti se obratim. kao prvo vec mesecima saljes krajnje neukusne i detinjaste komentare koji su u pocetku cak bili i simpaticni pod uslovom da si neki balavac ali sto je najgore izgleda da nisi neverovatna potreba da komentarises i vredjas zvezdu i sve sto je vezano za zvezdu prerasta u zestok idiotizam i ozbiljan kompleks. iskreno ti savetujem da malo poradis na svoom ocigledno narusenom dusevnom stanju,mozda si drustveno izopsten,mozda niko ne zeli sa tobom da se druzi ili si nedaj boze invalid koji je prikovan za kolica pa si osudjen da po citav dan lovis vesti o cz na kompu ja znam da boli sto je zvezda daleko vece ime od partizana i ovo nije provokacija jer ne bi mancester,čelsi,barsa,milan bili to sto su da su imena gradili u tamo nekom vaterpolu,odbojci ,rukometu.. respekt prema kosarci ali dodje fudbal,zatim 10 praznih mesta kosarka pa sve ostalo znas i sam koliki ugled zvezda cak i ovakva nesretna kakva je trenutno uziva ugled u svetu i to vraski pece,znas ko ima vise trofeja,navijaca,ko ima bolju organizaciju,stadion sa kim se dijaspora identifikuje itd... na kraju krajeva onaj pehar lš meni svakog dana puni baterije a tebi stvara čir u zeludcu ali ok ne moze svaciji klub biti evropski prvak za ovih 50 i kusur godina to su uradila samo ako se nevaram 21-22 kluba tako da ima puno takvih ozaloscenih nisi sam zato za tvoje dobro mani se zvezde,navijaj za svoj klub normalno i dostojanstveno , zezaj drugove ako ih uopste imas kad tvoj klub pobedi idi popij pivo,smuvaj neku devojcicu izadji malo na vazduh jos uvek je relativno lepo vreme , zivot ti prodje u mrznji prema zvezdi, zvezda je velika mnogo veca od tebe i mene i kad nas ne bude vise bilo ona ce i dalje pobedjivati samo nemoj da se tada okreces u grobu
pozdrav

reggie

pre 14 godina

Pa mi imamo isti broj pobeda nad evroligaskim ekipama u zadnja 3 dana koliko Partizan, Cibona i Olimpija zajedno u dosadasnjem toku Evrolige :-)

unuk

pre 14 godina

alo bre deco nemoj da se palite. da li znate ko je najbolji trener u evropi. do juce ste pljuvali ovu ekipu , a sad ih dizete u nebesa. znate da na ovim prosorima ima samo jedan tim. ali dobro ljudski je nadati se!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kakvo smo mi pojacanje dobili u odlasku Bejlija.To sam sve vreme govorio sada se pokazalo istinito.Nema vise ko da trosi lopte i napucava nase igrace.

Beogradjanin, vrsta koja izumire

pre 14 godina

Sto je jos vise interesantnije, primetite koliko kulturniji svet dolazi na kosarkaske utakmice, za razliku od onih fudbalskih. Nema incidenata.

Игор

pre 14 godina

Одлична партија, посебно у другом полувремену где смо одиграли фантастичну одбрану. Атмосфера у Пиониру на завидном нивоу. Судије су нам оно, украле 3-4 лопте али добро, показали смо надмоћ.
Напред Звездо !

milutin

pre 14 godina

hahaha posle 15 godina ste vezali 2 pobede za redom :) pa mi se ovoliko ne bi smo palili da osvojimo evroligu, ako uopste i znate sta je evroliga, koliko se secam igrali ste je zadnji put proslog milenijuma. mada kad bolje razmlislim ja i razumem pojedine komentare, kad je zvezda zadnji put bila sampion vise od 50% ljudi koji se sad pale su ili polazili u prvi razred ili drzali cuclu. samo se vi radujte ovoliko, pokazujete da ste mali klub koji je pobedio 2 najbolje ekipe u ligi i odmah poleteo visoko. a zna se, ko visoko leti...

sablja

pre 14 godina

trk mi je sada zao sto nismo krenuli "normalno" u sezonu zamislite kako bi tek igrali da smo krenuli u pripreme u avgustu kad i sav normalan svet ili cak u julu pa pregazili bi i panatinaikos :-) dobro ajde za ovo sam se malo salio nebi ih pregazlili albi ih dobili,e prosto neverujem da smo ovako dobro odigrali dve tekme za 44,45 sati pa to nemoze niko i to sa samo 5,6 igraca a sta ce tek biti sa ubicom tejlorom i ovim markusom centrom pa poigravacemo se .......................
p.s opaca i slobo i ako me nekada iznervirate ipak hvala za sve :-)))))))))))))))))) iiii danas smo imali opravdanje za 3.500 gledalaca u pioniru jel ipak ARANDJELOVDAN JE JEDNA OD NAJVECIH SRPSKIH SLAVA ali zato utorak protiv dinama nece biti opravdanja ako i jedno mesto bude slobodno

bekrija

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)

Djole Lo

pre 14 godina

...bilo je komentara posle derbija da je zvezda imala srece u derbiju...sada ce ti isti reci da je sreca bila presudni faktor i protiv Cibone...e da bih preduhitrio drage komsije u takvim komentarima moram jasno da vam stavim do znanja-ZVER SE PROBUDILA...tek ce se to osetiti u nastavku NLB-a...ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE...

Delija4ever

pre 14 godina

Odlicna igra. Nisam ni sumnjao da ce biti ubedljiva pobeda, posle one pobede nad Partizanom. Odlicni smo, jos samo da dobijemo derbi u fudbalu sledeci vikend i gde ce nam biti kraj!!!

navijac

pre 14 godina

gledajuci ovaj mec shvatio sam jednu stvar, a to je da je Partizan jako jako los ove godine. Izgubiti od ovakvih ekipa kao sto su veceras bili zvezda i cibona je proslih godina bilo nemoguce. Obe ekipe su veceras igrale lose, samo sto je zvezda pogadjala. Cibona jeste igrala bez centara, zvezda bez novog pleja i mozda centra, ali stvarno...igra je bila bas ... Sta ce biti kad zvezdu stane sut? Morace da izmisle nesto drugo. A koliko su lose ove tri ekipe vidi se i videce se u Evropi.

bobex

pre 14 godina

kako smo se poigrali malo,a?

malo je reci deklasirala....dajte neki drugi naslov da opisete ovo gazenje...

svaka cast igracima...sjajna partija.

pedja

pre 14 godina

Svaka cast momci,iz meca u mec igramo sve bolje-mislim da smo mnogo jaci nego prosle sezone,jos dok se kockice spoje,bicemo mnogo jaki-na redu je Dinamo u utorek,pa Helios u subotu u gostima.
Mislim da ove sezone trofeji su vrlo blizu,ali vrlo-samo natsavite momci tako,sa novim playom i centrom bice to ubitacan tim.NAPRED ZVEZDA DO NOVIH POBEDA

nikola

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.

Realno

pre 14 godina

Bio sam na utak.,sve je bilo odlicno osim cinjenice da u Pioniru po mojoj proceni nije bilo vise od 4000 ljudi...zar je moguce da posle pobede nad grobarima i utakmicom sa 'rvatima ne dodje vise navijaca?
Nadam se da cemo ovo ispraviti protiv Dinama!
Jos DELIJE kad bi htele da podrze projekat zvani KK OVA SEZONA gde bi nam bio kraj...Takodje svi vi koji ste vec poslali komentar(a Zvezdasi ste) nadam se da vas je bar pola bilo na utakmici...

Lignjoslav

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi.
Ima nekoliko stvari koje mi se jako svidjaju u sadasnjoj Zvezdi.
Prvo, imamo SKOLOVANE kosarkase, koji su igrali u svim mladjim reprezentativnim selekcijama (Keselj, Bjelica, Stimac, Nedovic...)neki su vec i A reprezentativci.
Drugo:Imamo dovoljan broj igraca, koji nisu tu samo da popune broj, vec koji mogu da odigraju kvalitetno i ceo mec (racunam Tejlora i novog centra). Za razliku od proslih sezona, ne oslanjamo se na ucinak dvojice igraca, vec igramo timski i svako daje svoj doprinos.
Imamo trenera koji zna kvalitetno da vodi tim.
Mislim da je Zvezda daleko jaca nego svih prethodnih godina i da sada mozemo da pricamo o trofejima, ali realno. Videnov se pokazao kao odlicno pojacanje, Tejlor je svakako iznad proseka za nase uslove, cujem da je i novi centar odlican igrac...ostali su Tadija, Bjelica, Keselj, Stimac, Kikanovic, vratio se Vuk, uz mlade Radosavljevica, Nedovica, Rondovica, mislim da konacno radimo kako treba.

realno

pre 14 godina

Jesmo pobedili ali igra 0,samo sutamo za 3 nema tecnosti u igri svi samo stoje i cekaju da neko sutne trojku.Sreca sto cibona nije imala pojma inace...

boki zg

pre 14 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi. Iznenadili ste nas sa fenomenalnim šutem za 3 poena, stvarno vas je danas išao svaki šut!Imate dobru mladu ekipu i nadam se da ćete skinuti grobare konačno. Cibonaši su podbacili drugo pol . totalno, dati 2 koša u zadnjoj četvrtini,dovoljno govori koliko su željeli pobjedu i kako ih je išao šut. Mi se trebamo riješiti onog Gravesa, jer frajer ne vrijedi ni lipe i dovesti nekog boljeg igrača!

Nesa-1968

pre 14 godina

Hrvati (rukovodstvo NLB lige) nam nisu dali da registrujemo novog playmaker-a a mi im nismo dali da postignu vise od 2 poena u poslednjoj cetvrtini! Svaki komentar je suvisan. Bravo Zvezdo! U narednim utakmicama da se malo poboljsa organizacija igre, nece uvek sut ici ovako dobro... NAPRED ZVEZDA!

sljukic

pre 14 godina

Jadna li je ova Cibona...
Pa oni samo trojke pa trojke.
Igra nula, ma velika NULA!
Ne znam, mozda si imali los dan, ali posto sam gledao utakmicu, ne cudi me da u EL dobijaju po tamburi sa 40 razlike.

petronije

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Vukovi, ostadoste bez zuba. Bas bih voleo da vas cujem. Nadam se da ste vi zapamtili imena Bjelice, Stimca, Keselja... velikih nada srpske kosarke, koja je druga u Evropi.

libelula

pre 14 godina

Bez Tejlora,sa neraspolozenim Bjelicom.Nespremni Stimac i Keselj.Bez centra koji nadam se uskoro stize,deklasirali smo Cibonu.U sledecem derbiju poigravacemo se sa Grobarima

branko

pre 14 godina

После утакмице са Партизаном сам рекао да ОВАЈ састав Звезде није мање квалитетан од ОВОГ састава Партизана а сад мислим да је квалитетнији и од Партизана а вероватно и од свих других екипа из НЛБ лиге. Иако и сад играју сасвим солидно, сви знамо да Драгићевић, Бјелица, Радивојевић, Кикановић, поготово Кешељ, а и сви остали могу и боље, а ако ти очекивани Американци буду бар на нивоу оне двојице од прошле године, спремна и уиграна Звезда би била одличан тим. Нећу ни да помишљам шта би тек било ако би се средила и Управа !

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, ja sam prezadovoljan, napredak u igri je ocigledan... Sut za tri u zadnje dve utakmice je odlican, sa Tejlorom i jednim kvalitetnim centrom Zvezda ce biti odlican tim. Jedino mi nije jasno zasto Dragicevic ima toliko slobode u odnosu na ostatk ekipe, nicim to nije zasluzio u zadnje dve sezone. Ne zivi se od proslosti, mora se malo smiriti. Videnov odlican, svaka cast za ovo pojacanje.

zvezdas iz kragujevca

pre 14 godina

i radnicki dobio cedevitu,a zadar trsi fmp na poluvremenu srbija hrvatska 2:1 videcemo ko je bolji na kraju utakmice zagreb partizan

Kaktus

pre 14 godina

Pa dobro bre, dokad mi da vraćamo komšijske dugove: danas Čukaričkom, večeras Cibosima?! Još sledećeg vikenda da ih vakcinišemo Lekićem protiv svih vrsta epidemija... :)))))

Veljko

pre 14 godina

Svaka cast momci sjajna partija! Ljude koji su iz Beograda bi trebalo da bude sramota ako ne podrze ovu ekipu u narednim mecevima. Pogotovu sad protiv dinama. Zato svi u halu i da se nevija. Bravo jos jednom!

OVO JE ZVEZDA!!!!

Sergio

pre 14 godina

Neko reče da ovo nije drebi! Pa i nije kad nekog oduvaš sa 21 razlike... Hrvati su poleteli visoko pre vremena, polako se Srbi zahuhtavaju!!!

Montoya

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Za Zvezdu ste vec proslost bicete samo laksi trening u grotlu pionira.Mi se vec fokusiramo na utakmicu protiv Dinama
Poz svim Zvezdasima i voleo bi da dodju u sto vecem broju
(Montoya, 21. novembar 2009 00:24)

Decko neces da me slusas,ja ti rece samo laksi trening!
Cibona dosla u Beograd da sutira trojke!
Koliko veselje u ovih par dana
1.prvo derbi sa partizanom
2.pobeda danas sa 3:0 mada sam ljut sto nisu fudbaleri pobedili sa 1:0:))
3.Slag na tortu Cibona,cisto da ih spustimo na zemlju.Dosli su da nas pobede,imali 100%-tan ucinak,kad ono prc ni manje ni vise nego 21 razlike,a da ne pominjem sta bi bilo da je igrao jos Taylor

Kole

pre 14 godina

A da su nam samo dozvolili da zaigra i Taylor, verovatno bi izgubili samo sa 10 razlike. Ovako...lepo je zvezda krenula sa pobedama, najpre nad ovim hrvatskim pacerima u crno-belom i plavom a onda ce i ostali doci na red.

Hogar

pre 14 godina

Znaci pobeda protiv bivseg kluba JSD Partizan nije bila slucajna.Jos jedan dokaz da kada je kompletna Zvezda je ozbiljan tim i bez Taylora i centra.Eha da tri utakmice nisu izgubili u produzetku gde bi nam sada kraj bio

Eagle

pre 14 godina

Na celom svetu mi je sve...Bravo za momke, vrhunski mec, samo ne znam cime hrane onog Tomasa.Da kapiten i Stimac malo podignu nivo igre, da dodje plej i bice sve vrhunski.

Kaktus

pre 14 godina

Pa dobro bre, dokad mi da vraćamo komšijske dugove: danas Čukaričkom, večeras Cibosima?! Još sledećeg vikenda da ih vakcinišemo Lekićem protiv svih vrsta epidemija... :)))))

Hogar

pre 14 godina

Znaci pobeda protiv bivseg kluba JSD Partizan nije bila slucajna.Jos jedan dokaz da kada je kompletna Zvezda je ozbiljan tim i bez Taylora i centra.Eha da tri utakmice nisu izgubili u produzetku gde bi nam sada kraj bio

boki zg

pre 14 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi. Iznenadili ste nas sa fenomenalnim šutem za 3 poena, stvarno vas je danas išao svaki šut!Imate dobru mladu ekipu i nadam se da ćete skinuti grobare konačno. Cibonaši su podbacili drugo pol . totalno, dati 2 koša u zadnjoj četvrtini,dovoljno govori koliko su željeli pobjedu i kako ih je išao šut. Mi se trebamo riješiti onog Gravesa, jer frajer ne vrijedi ni lipe i dovesti nekog boljeg igrača!

prc

pre 14 godina

za momka koji se potpisuje kao pfc

necu uopšte da komentarisem ovu utakmicu zelim nesto drugo da kazem. druze ja sam osoba koja redovno prati sport pre svega fudbal i redovno gledam izjave na raznoraznim forumima od b92,monda ili u ovom sl.sportala. redovno idem na utakmice(fudbalske) i bez obzira na navijacka opredeljenja zaista osecam potrebu da ti se obratim. kao prvo vec mesecima saljes krajnje neukusne i detinjaste komentare koji su u pocetku cak bili i simpaticni pod uslovom da si neki balavac ali sto je najgore izgleda da nisi neverovatna potreba da komentarises i vredjas zvezdu i sve sto je vezano za zvezdu prerasta u zestok idiotizam i ozbiljan kompleks. iskreno ti savetujem da malo poradis na svoom ocigledno narusenom dusevnom stanju,mozda si drustveno izopsten,mozda niko ne zeli sa tobom da se druzi ili si nedaj boze invalid koji je prikovan za kolica pa si osudjen da po citav dan lovis vesti o cz na kompu ja znam da boli sto je zvezda daleko vece ime od partizana i ovo nije provokacija jer ne bi mancester,čelsi,barsa,milan bili to sto su da su imena gradili u tamo nekom vaterpolu,odbojci ,rukometu.. respekt prema kosarci ali dodje fudbal,zatim 10 praznih mesta kosarka pa sve ostalo znas i sam koliki ugled zvezda cak i ovakva nesretna kakva je trenutno uziva ugled u svetu i to vraski pece,znas ko ima vise trofeja,navijaca,ko ima bolju organizaciju,stadion sa kim se dijaspora identifikuje itd... na kraju krajeva onaj pehar lš meni svakog dana puni baterije a tebi stvara čir u zeludcu ali ok ne moze svaciji klub biti evropski prvak za ovih 50 i kusur godina to su uradila samo ako se nevaram 21-22 kluba tako da ima puno takvih ozaloscenih nisi sam zato za tvoje dobro mani se zvezde,navijaj za svoj klub normalno i dostojanstveno , zezaj drugove ako ih uopste imas kad tvoj klub pobedi idi popij pivo,smuvaj neku devojcicu izadji malo na vazduh jos uvek je relativno lepo vreme , zivot ti prodje u mrznji prema zvezdi, zvezda je velika mnogo veca od tebe i mene i kad nas ne bude vise bilo ona ce i dalje pobedjivati samo nemoj da se tada okreces u grobu
pozdrav

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, ja sam prezadovoljan, napredak u igri je ocigledan... Sut za tri u zadnje dve utakmice je odlican, sa Tejlorom i jednim kvalitetnim centrom Zvezda ce biti odlican tim. Jedino mi nije jasno zasto Dragicevic ima toliko slobode u odnosu na ostatk ekipe, nicim to nije zasluzio u zadnje dve sezone. Ne zivi se od proslosti, mora se malo smiriti. Videnov odlican, svaka cast za ovo pojacanje.

petronije

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Vukovi, ostadoste bez zuba. Bas bih voleo da vas cujem. Nadam se da ste vi zapamtili imena Bjelice, Stimca, Keselja... velikih nada srpske kosarke, koja je druga u Evropi.

Montoya

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Za Zvezdu ste vec proslost bicete samo laksi trening u grotlu pionira.Mi se vec fokusiramo na utakmicu protiv Dinama
Poz svim Zvezdasima i voleo bi da dodju u sto vecem broju
(Montoya, 21. novembar 2009 00:24)

Decko neces da me slusas,ja ti rece samo laksi trening!
Cibona dosla u Beograd da sutira trojke!
Koliko veselje u ovih par dana
1.prvo derbi sa partizanom
2.pobeda danas sa 3:0 mada sam ljut sto nisu fudbaleri pobedili sa 1:0:))
3.Slag na tortu Cibona,cisto da ih spustimo na zemlju.Dosli su da nas pobede,imali 100%-tan ucinak,kad ono prc ni manje ni vise nego 21 razlike,a da ne pominjem sta bi bilo da je igrao jos Taylor

branko

pre 14 godina

После утакмице са Партизаном сам рекао да ОВАЈ састав Звезде није мање квалитетан од ОВОГ састава Партизана а сад мислим да је квалитетнији и од Партизана а вероватно и од свих других екипа из НЛБ лиге. Иако и сад играју сасвим солидно, сви знамо да Драгићевић, Бјелица, Радивојевић, Кикановић, поготово Кешељ, а и сви остали могу и боље, а ако ти очекивани Американци буду бар на нивоу оне двојице од прошле године, спремна и уиграна Звезда би била одличан тим. Нећу ни да помишљам шта би тек било ако би се средила и Управа !

Nesa-1968

pre 14 godina

Hrvati (rukovodstvo NLB lige) nam nisu dali da registrujemo novog playmaker-a a mi im nismo dali da postignu vise od 2 poena u poslednjoj cetvrtini! Svaki komentar je suvisan. Bravo Zvezdo! U narednim utakmicama da se malo poboljsa organizacija igre, nece uvek sut ici ovako dobro... NAPRED ZVEZDA!

bekrija

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)

reggie

pre 14 godina

Pa mi imamo isti broj pobeda nad evroligaskim ekipama u zadnja 3 dana koliko Partizan, Cibona i Olimpija zajedno u dosadasnjem toku Evrolige :-)

Sergio

pre 14 godina

Neko reče da ovo nije drebi! Pa i nije kad nekog oduvaš sa 21 razlike... Hrvati su poleteli visoko pre vremena, polako se Srbi zahuhtavaju!!!

Lignjoslav

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi.
Ima nekoliko stvari koje mi se jako svidjaju u sadasnjoj Zvezdi.
Prvo, imamo SKOLOVANE kosarkase, koji su igrali u svim mladjim reprezentativnim selekcijama (Keselj, Bjelica, Stimac, Nedovic...)neki su vec i A reprezentativci.
Drugo:Imamo dovoljan broj igraca, koji nisu tu samo da popune broj, vec koji mogu da odigraju kvalitetno i ceo mec (racunam Tejlora i novog centra). Za razliku od proslih sezona, ne oslanjamo se na ucinak dvojice igraca, vec igramo timski i svako daje svoj doprinos.
Imamo trenera koji zna kvalitetno da vodi tim.
Mislim da je Zvezda daleko jaca nego svih prethodnih godina i da sada mozemo da pricamo o trofejima, ali realno. Videnov se pokazao kao odlicno pojacanje, Tejlor je svakako iznad proseka za nase uslove, cujem da je i novi centar odlican igrac...ostali su Tadija, Bjelica, Keselj, Stimac, Kikanovic, vratio se Vuk, uz mlade Radosavljevica, Nedovica, Rondovica, mislim da konacno radimo kako treba.

Veljko

pre 14 godina

Svaka cast momci sjajna partija! Ljude koji su iz Beograda bi trebalo da bude sramota ako ne podrze ovu ekipu u narednim mecevima. Pogotovu sad protiv dinama. Zato svi u halu i da se nevija. Bravo jos jednom!

OVO JE ZVEZDA!!!!

JA original

pre 14 godina

Ne ucestvujemo u evroligi a ostvarili smo vise pobeda nad evroligaskim ekipama nego partizan koji ucestvuje :)))
Napred Zvezdo sve ih zgazi!!!

libelula

pre 14 godina

Bez Tejlora,sa neraspolozenim Bjelicom.Nespremni Stimac i Keselj.Bez centra koji nadam se uskoro stize,deklasirali smo Cibonu.U sledecem derbiju poigravacemo se sa Grobarima

sljukic

pre 14 godina

Jadna li je ova Cibona...
Pa oni samo trojke pa trojke.
Igra nula, ma velika NULA!
Ne znam, mozda si imali los dan, ali posto sam gledao utakmicu, ne cudi me da u EL dobijaju po tamburi sa 40 razlike.

Red bull

pre 14 godina

@Pfc

Vidim date stalno boli i pece Trijumf Zvezde u Bariju. Idi decko na sajt i pricuitaj ko nije ucestvovao ( samoenglezi zbog kazne). Olimpik u polufinalu izbacio Milan.Ali nema veze i daje po tvome zivi u ubedjenju mi to osvojismo i na peharu i dan danas pise FK Crvena Zvezda Beograd.Vi bi bili sretni kada bi i kartonsku kutiju od tog pehara osvojili. Ko u Evropi pamti finale 1966.pamte se pobednici.Ali ovde nije rec o fudbalu..Kad god nemate argument vi menjate tezu iprepacujete se na vaterpolo.Bensedin uusta i bice ti lakse

navijac

pre 14 godina

gledajuci ovaj mec shvatio sam jednu stvar, a to je da je Partizan jako jako los ove godine. Izgubiti od ovakvih ekipa kao sto su veceras bili zvezda i cibona je proslih godina bilo nemoguce. Obe ekipe su veceras igrale lose, samo sto je zvezda pogadjala. Cibona jeste igrala bez centara, zvezda bez novog pleja i mozda centra, ali stvarno...igra je bila bas ... Sta ce biti kad zvezdu stane sut? Morace da izmisle nesto drugo. A koliko su lose ove tri ekipe vidi se i videce se u Evropi.

Realno

pre 14 godina

Bio sam na utak.,sve je bilo odlicno osim cinjenice da u Pioniru po mojoj proceni nije bilo vise od 4000 ljudi...zar je moguce da posle pobede nad grobarima i utakmicom sa 'rvatima ne dodje vise navijaca?
Nadam se da cemo ovo ispraviti protiv Dinama!
Jos DELIJE kad bi htele da podrze projekat zvani KK OVA SEZONA gde bi nam bio kraj...Takodje svi vi koji ste vec poslali komentar(a Zvezdasi ste) nadam se da vas je bar pola bilo na utakmici...

Kole

pre 14 godina

A da su nam samo dozvolili da zaigra i Taylor, verovatno bi izgubili samo sa 10 razlike. Ovako...lepo je zvezda krenula sa pobedama, najpre nad ovim hrvatskim pacerima u crno-belom i plavom a onda ce i ostali doci na red.

sablja

pre 14 godina

trk mi je sada zao sto nismo krenuli "normalno" u sezonu zamislite kako bi tek igrali da smo krenuli u pripreme u avgustu kad i sav normalan svet ili cak u julu pa pregazili bi i panatinaikos :-) dobro ajde za ovo sam se malo salio nebi ih pregazlili albi ih dobili,e prosto neverujem da smo ovako dobro odigrali dve tekme za 44,45 sati pa to nemoze niko i to sa samo 5,6 igraca a sta ce tek biti sa ubicom tejlorom i ovim markusom centrom pa poigravacemo se .......................
p.s opaca i slobo i ako me nekada iznervirate ipak hvala za sve :-)))))))))))))))))) iiii danas smo imali opravdanje za 3.500 gledalaca u pioniru jel ipak ARANDJELOVDAN JE JEDNA OD NAJVECIH SRPSKIH SLAVA ali zato utorak protiv dinama nece biti opravdanja ako i jedno mesto bude slobodno

Delija4ever

pre 14 godina

Odlicna igra. Nisam ni sumnjao da ce biti ubedljiva pobeda, posle one pobede nad Partizanom. Odlicni smo, jos samo da dobijemo derbi u fudbalu sledeci vikend i gde ce nam biti kraj!!!

Djole Lo

pre 14 godina

...bilo je komentara posle derbija da je zvezda imala srece u derbiju...sada ce ti isti reci da je sreca bila presudni faktor i protiv Cibone...e da bih preduhitrio drage komsije u takvim komentarima moram jasno da vam stavim do znanja-ZVER SE PROBUDILA...tek ce se to osetiti u nastavku NLB-a...ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Partizan gubi od Cibone kući,mi ih deklasiramo,Partizan se opet bruka protiv hrvata i to zagreba,mi te iste odvaljujemo! Partizan gubi od naše braće naredne nedelje,Partizan gubi derbi od nas...Partizan gubi mesto naredne godine na Jadranu ako ovako nastavi,jer sledeći poraz je od Olimpije i to opet u Pioniru.Mislite o tome...ZVEZDA ĆE BITI ŠAMPION,DABOME!

bobex

pre 14 godina

kako smo se poigrali malo,a?

malo je reci deklasirala....dajte neki drugi naslov da opisete ovo gazenje...

svaka cast igracima...sjajna partija.

Serbian KING

pre 14 godina

Svaka cast zvezdi! Konacni je krenula sa dobrim partijama!! Videnovi kralj!! Ali sam se jako iznenadio i razocarao, a evo i zasto: na txt-u hrvatske RTL televizije pise naslov: Cibona dozivela prvi poraz.. pise sve to lepo rezultat, ali pise da je izgubila od partizana?! I os kao njefikasniji u redovima PARTIZANA su bili Videnov i KIKENOVIC?? SRAMOTA !!!
*ZVEZDA SAMPION*

Podsetnik

pre 14 godina

Ajmo sada komentari kako osvajate evro cup, kako sve trofeje u nasim takmicenjima osvajate, kako ste sampioni univerzuma...I tako sve do subote i Cibone! A onda posle novog otreznjenja sledi pljuvanje Ace i igraca,po tome ste najpoznatiji!
(nacionalnost GROBAR, 20. novembar 2009 10:54)

Ne brini, za vikend stize Lekic, bice ti bolje.

nikola

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.

zvezdas iz kragujevca

pre 14 godina

i radnicki dobio cedevitu,a zadar trsi fmp na poluvremenu srbija hrvatska 2:1 videcemo ko je bolji na kraju utakmice zagreb partizan

Eagle

pre 14 godina

Na celom svetu mi je sve...Bravo za momke, vrhunski mec, samo ne znam cime hrane onog Tomasa.Da kapiten i Stimac malo podignu nivo igre, da dodje plej i bice sve vrhunski.

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kakvo smo mi pojacanje dobili u odlasku Bejlija.To sam sve vreme govorio sada se pokazalo istinito.Nema vise ko da trosi lopte i napucava nase igrace.

Franjevcima

pre 14 godina

zvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)
(pfc, 22. novembar 2009 00:21)


Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???

realno

pre 14 godina

Jesmo pobedili ali igra 0,samo sutamo za 3 nema tecnosti u igri svi samo stoje i cekaju da neko sutne trojku.Sreca sto cibona nije imala pojma inace...

Eto ga!

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali ovome se nisam nadao. Nisam verovao da možemo da vežemo dve pobede protiv, realno, dva najjača rivala u ligi.
I to BEZ pravog play-a, odn. bez (otpisanog) Bejlija i Tejlora!
I to ovako ubedljivo, protiv tima koji je dobio sve prethodne utakmice (mislim da ne grešim)?

Sada je očigledno: ovaj tim, uz Tejlora i jednog poštenog centra, će biti mnoooogo opak.

Ivan

pre 14 godina

Sve čestitke košarkašima Zvezde!
Jedina mrlja je AP koji Tadiji dozvoljava zajebanciju!Sva sreća da su ostali odigrali iznad nivoa pa nas njegova blamaža nije koštala poraza! Ali stvarno se pitam šta treba da uradi pa da ga trener izvede i ukaže na gluposti koje radi?
Ili je njemu sve dopušteno, a trener nema autoriteta ni da ga zameni?Nek pogleda kako je to radio gospodin Kari!
Napred Zvezdo po titule!

jokanos

pre 14 godina

Sedeo sam iznad Gurketa i sve vreme smo bucno navijali.Sta da se kaze, ako postoji savrsenstvo, onda je to ova nasa partija. Mada, znam da mozemo jos bolje, moramo zonu agresivnije da napadamo sa vise utrcavanja po ceonoj liniji. Tejlor ce doci sjajno, da podeli sa Vukom minutazu koji je bio maestralan- 13 pts, 8 ast, 6 rbd, 2 st-NBA statistika. Tadija je ocajan, jedina rupa u ekipi. Uzimamo NLB i domace prvenstvo, jedini konkurent Hemofarm!

dex

pre 14 godina

Evo pfc, kazes u tom KES-u niko nije ucestvovao...
Pa ajde po 7895 put ovde da napisem ko je ucestvovao... Dakle nisu ucestvovali englezi zbog suspenzije, a ucestvovali su prvaci Spanije (Real), Francuske (Olimpik), Zapadne Nemacke (Bajern) prvaci Evrpoe i Italije (Napoli i Milan), Istocne Nemacke (DInamo Drezden), SSSR-a (Spartak), Portugala (Porto), Skotske (Rendzers) kao i prvaci Belgije, Austrije, Rumunije, Svedske, Poljske, Svajcarske itd.... Niko tu osim engleza ne fali, koji su naravno bili suspendovani 5 godina. To sto vasi kompleksi ne dozvoljavaju da vi to prihvatite, kao i da Zvezda jeste prvak Evrope, bez obzira na sistem takmicenja, to je vas problem. Tom logikom, Realu se ne bi priznalo 6 titula, reprezentativni svetski sampioni ko zna da li bi se brojali, a za vreme suspenzije engleza, Milanu bi trebalo oduzeti titule. Nema sta, sjajno razmisljanje...

Игор

pre 14 godina

Одлична партија, посебно у другом полувремену где смо одиграли фантастичну одбрану. Атмосфера у Пиониру на завидном нивоу. Судије су нам оно, украле 3-4 лопте али добро, показали смо надмоћ.
Напред Звездо !

emontije

pre 14 godina

pa vi sada lepo pljujte po opaci i petrovicu...
prvi put u zadnjih 20 godina zvezdina kosarkaska sekcija ima veze sa mozgom. nazalost jos kada bi navijaci imali veze sa zvezdom kao klubom koji se voli imali bi i vise ljudi u pioniru. mada meni je bilo lepo...

doktor za mozak

pre 14 godina

alo pfc mali podsetnik:
cz: prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa(sudijskom nepravdom oduzeta titula)
polufinalista drugog kupa sampiona 56
polufinala 71,naravno 91 zatim 92 i pored igranja u inostranstvu
ove srednjoevropske kupove ne racunam a da 5 god bez poraza u derbiju a ha ha ha
ma cekaj ima toga jos puno ali ubice me moderatori sem ako nemaju smisla za humor :)
e da a hajduk iz splita ima 1/2 kupa uefa i 1/2 kupa pobednika kupova
dinamo osvojio kup sajamskih gradova sto je preteca kupa uefa i da o da da to je evropski trofej a vi to nemate
a jesi tezak slucaj...

ТВЦЗ

pre 14 godina

Немам воље да тражим коментар оног пророка што нам је предвидио црну серију против Партизана, Цибоне и Динама. Не знам само у каквој је серији он тренутно.

pedja

pre 14 godina

Svaka cast momci,iz meca u mec igramo sve bolje-mislim da smo mnogo jaci nego prosle sezone,jos dok se kockice spoje,bicemo mnogo jaki-na redu je Dinamo u utorek,pa Helios u subotu u gostima.
Mislim da ove sezone trofeji su vrlo blizu,ali vrlo-samo natsavite momci tako,sa novim playom i centrom bice to ubitacan tim.NAPRED ZVEZDA DO NOVIH POBEDA

Titula u fudbalu i kosarci

pre 14 godina

Fenomenalna partija,i to bez novih pojacanja,2 pobede za redom protiv evroligasa,ova druga veoma ubedljiva.
A tek cemo da pobedjujemo!!!

DO TITULE!!!

veerghoen

pre 14 godina

Bomba se siri gradom-Luka Bogdanovic dolazi u Zvezdu!! Pozdrav i postovanje dobronamernim komentarima iz Zg-a..drago mi je kada mozemo ovako normalno da komuniciramo

Beogradjanin, vrsta koja izumire

pre 14 godina

Sto je jos vise interesantnije, primetite koliko kulturniji svet dolazi na kosarkaske utakmice, za razliku od onih fudbalskih. Nema incidenata.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Kao prvo cestitam Zvezdi na novoj pobedi koja je jako bitna da se udje u jedan pobednicki ritam i da se jos poboljsa atmosvera u ekipi i vrati pobednicki mentalitet pred vazne utakmice koje nam slede.Drugo,jasno je da ne sme da nas uhvati euforija nego da razmisljamo po principu svaka naredna utakmica da st pre kompletiramo tim da zaigra Tejlor i dodje Kjuzan pa da budemo odlicno pokriveni na svim pozicijama i mislim da cemo u drugom delu sezone pokazati pravo lice i osvojiti bar jedan trofej moze bilo koji ali najsladja bi bila domaca titula ali jos je rano o tome,za sada smo krenuli u dobrom pravcu i nadam se da ce nas pobede zaobici i uprava znati da isprati klub posto je to najvaznije da koliko toliko imamo finansijsku stabilnost.Pozz.MKD UVEK UZ TEBE.

s.m

pre 14 godina

ne lozi te se,ceka vas uleb kup jos jednu godinu minimum.
(bee, 21. novembar 2009 22:36)


"Lozite" se pise sastavljeno, a vas ceka "nemocni" Radnicki da vas Muta pocepa i zakuje na dno.

Sto se Tadije tice, njemu je manje vise i kod Pesica bilo sve dozvoljeno, jeste zvezdas ali treba i da daje. S druge strane ACO Petrovic jos nije ni blizu totalno ukomponovane ekipe sto se vidi po divljackim napadima i po tome sto centru sutiraju trojke (makar i davali)

Tacno je da ce problem nastati kada taj procenat suta pocne da pada.
Nije na nama koji volimo Zvezdu da odredjujemo kapitena. To sto covek igra 32-37 min je stvar trenera ali je poznato da masa ovih koji pisu nikad kosarkasku loptu u ruke nisu uzeli.
Zato ajde svi lepo da podrzimo Zvezdu i moja procena i poruka Opacicu da mazne Bobana Marjanovica pre nego ga uzme real ili neki veliki NBA klub jer decko igra ko lud trenutno.
Samo napred u NLB.
Partizan ce strepeti za opstanak.

Nemanja

pre 14 godina

Vuka za kapitena on ima petlje,Tadija za 32 minuta, 0-4 za tri, 5 izg.l,učinak 7 !Da ga je rodio bre AP promenio bi ga!
Šta radi bre svaku utakmicu mu igra 32-37 min prosek izgubi 5-6 lopti!Sramota!Gurke bi kao od šale trpao 15-tak koševa!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Momci veliko bravo za ovo kidanje Cibosa!
Sto se same igre tice, vec drugu utakmicu za redom imamo brutalan procenat suta. Postoji problem koji ce se kad tad javiti, a to je padanje gore pomenutog procenta. E sad, s obzirom na nacin na koji ekipa stvara pozicije za sut za tri poena, verujem da isto tako momci umeju da naprave mesta za ulaz ili za suteve sa poludistance. Sto se novog igraca tice, bolje da su Hrvati stigli da ga registruju, verujem da bi nasi momci onda bili malo tolerantniji ;-)

@ Velika vecina ljudi koja pise komentare ovde:

Momci, nas trener se zove Aco Petrovic, a ne Aca Petrovic. Razlika je naizgled mala, ali i Aca Petrovic je kosarkaski trener, inace brat pokojnog Drazena Petrovica. Molim vas nemojte gresiti u tome jer mi se kosa na glavi dize od same pomisli da nam je Aca Petrovic trener.

Pozdrav.

A da, Zvezdo zgazi ih sve...

Van Gundy

pre 14 godina

Znaci sve one godine kad su bili ostrvljani suspendovani ne racunamo... svaki osvojen KES ili UEFA ili KUP KUPOVA se ne racuna... po toj logici ne racunamo ni onu godinu kad je Partizan izbacen posle utakmica sa Zrinjskim jer moglo je tu svasta da bude... Jadan Milan on je najvise ostecen. Osporicete mu sve titule u tom periodu.

milutin

pre 14 godina

hahaha posle 15 godina ste vezali 2 pobede za redom :) pa mi se ovoliko ne bi smo palili da osvojimo evroligu, ako uopste i znate sta je evroliga, koliko se secam igrali ste je zadnji put proslog milenijuma. mada kad bolje razmlislim ja i razumem pojedine komentare, kad je zvezda zadnji put bila sampion vise od 50% ljudi koji se sad pale su ili polazili u prvi razred ili drzali cuclu. samo se vi radujte ovoliko, pokazujete da ste mali klub koji je pobedio 2 najbolje ekipe u ligi i odmah poleteo visoko. a zna se, ko visoko leti...

Niksicko pivo

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...

nikola

pre 14 godina

molim strucnjake koji, posle jedne, na televiziji pogledane utakmice, komentarisu kapitena, njegovu formu, i stanje u ekipi da se dovedu u red i da ne kvare atmosferu u jednoj dobroj i kompaktnoj ekipi. To sto tadija nije u formi, ne znaci da je on los igrac, a isto tako, to, sto je vuk, silom prilika igrao na kecu, pa su mu brojke vece od onog sto je uobicajeno, ne znaci da ce na kraju sezone biti izabran od lakersa kao pik iz prve runde.
jel vi stvarno mislite da je dobro menjati kapitane u sred sezone, posle 3 dobijene tekme?

bobex

pre 14 godina

daj bre oni i ne znaju gde su dosli i protiv koga su igrali....

pre utakmice su se hvalili ovo je nasa pobeda....

gde ste sad?

a?

gde ste?

aj vezbajte sa zagrebom, splitom, zadrom, pa onda dodjite u Beograd da vas razbijemo 20-30 razlike....

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi,tako se to radi,ali ovo je tek pocetak serije pobeda!drugo nista i ne ocekujemo,samo tako nastavite,i prvo mesto je zagarantovano!BRAVO!POZZ ZA Slavka!

pera

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)
(bekrija, 21. novembar 2009 20:05)

Valjda KK Proslih 8 sezona. Sledece godine menjamo naziv u KK Prolih 9 sezona.

A zanimljivi ste mi povodom ovog broja publike u hali. Komentator na Kosavi rece da u hali ima 2 hiljade ljudi, posle se ispravio pa rece da ima 3 hiljade.Ovde neko rece 3500, pa posle vidim neko pise da je bilo 4000.Pretpostavljam da ce do sutra ujutru biti 5000.

I evo ono o cemu sam pricao. Do juce ste pljuvali upravu, trenera, igrace; sada ste povezali 2 pobede i odmah bravo za upravu, AP je dobar trener,odlicno uklopio ekipu,osvajate Evro kup, sve trofeje... Vec posle sledeceg poraza opet cete pricati da AP ne zna svoj posao,los trener, uprava napolje...

Bratislav

pre 14 godina

Ljudi ne smemo pljuvati tadiju koi je prosle sezone ostao sam igrac zvezde,on je veliki zvezdas i polako proradice kada to bude najpotrebnije zapamtite! pocetak je sezone i jos nismo dostigli formu ali kvalitet ce se pokazati pogotovo u odbrani jer je kari ostavio sistemsku odbranu punu agresivnosti koja nam je zastitni znak!! pozdrav uzivao sam danas!!

KoToTamoPeva

pre 14 godina

Iako su igrači Cibone najavili da će, ukoliko im se ne bude počelo s isplatom dugovanja za plaće, početi sa štrajkom nakon utakmice s Crvenom zvezdom, izgleda da su rečeno porekli te sa štrajkom započeli u poluvremenu te utakmice.

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.

pfc

pre 14 godina

prc

Izvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)

samo polako

pre 14 godina

Nisam ih pljuvao kad ste se svi ređali pa neću ni da ih veličam kad svi to rade. Samo ću reći polako ljudi, sezona je tek počela. Prošle godine u ovo vreme smo imali mnogo bolje rezultate i nenormalno bolju igru pa se nije baš završilo kako valja. Oprezno da vas ne bih podsećao uskoro šta ste večeras izjavljivali.
Dobro je što je Radivojević odigrao extra, dobro je što je Videnov postao standardno dobar, najbolje je što se igrala angažovana odbrana. Šut je krenuo a morao je da krene i sve je leglo.

Ne valja što se i dalje mnogo greši, Petrović mi nije bap najjasniji sa svojim stilom vođenja igre, Dragićević je daleko od forme, pod košem je definitivno promaja iako je danas Kikanović odigrao sasvim solidno.

Treba videti novog pleja i tog centra što se priča. Od Amera ne znam šta da očekujem, plašim se da će više da solira nego da igra za ekipu, baš kao crnci iz Cibone ali ne znam dok ne vidim. Bolji plej od Vuka večeras Zvezdi ne treba, on je bio ključni šraf u mašini.

Sve će se lepo videti protiv Dinama, ne zaboravite da pripreme nisu odrađene i kad se uđe u ritam utorak - subota sa dosta teških utakmica sve ovo mođe da krene potpuno neželjenim tokom. Kako je bilo sad je extra samo polako i strpljivo

I

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.
(nikola, 21. novembar 2009 20:14)

Pa diok se tako cesto desava NIJE SIGURNO SLUCAJNO

Anemija

pre 14 godina

Bila je ovo frustrirajuca decenija al' ko sto narodna mudrost kaze: NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE....
PS
Bjelica i Keselj ce da kidaju u aprilu i maju!

Filip

pre 14 godina

Čitam komentar "Dragićević i .... su takođe bili raspoloženi.."Kako li će to izgledati kad bude neraspoložen!
Za 32 minuta igre 5 izgubljenih lopti (to mu je prosek ove sezone)učinak7!
Gurke KAPITEN!Na teren ili Vučini traka!Ovo postaje kapiten Tragičević!

Stanko

pre 14 godina

Jasno da komentari ne odlučuju ali se u potpunosti slažem sa onima koji traže promenu kapitena jer se Tadija odavno ponaša da ga bole k...., igra samo za sebe i usput se kao nešto ljuti na saigrače a da on ništa ne pokazuje svojim primerom!
Bio sam u Pioniru i on kod razlike 20 poena u zadnjim minutama po svaku cenu pokušava popraviti svoju statistiku!Ako je i od AP previše mu dopušta i toleriše!
On se tako i ponaša jer mu je sve dopušteno!

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...
(Niksicko pivo, 22. novembar 2009 13:00)

A zasto da ne gledam? Ne razumem? A vi ne gledate Evroligu kad igra Partizan?

tjale

pre 14 godina

Neznam sta se uopste raspravljate sa grobarima.Dovoljno je reci:partizan-cibona 51-64
Zvezda-Cibona 72-51....

Neko je ovde pominjao i fudbal i 91'.To sto smo mi osvojili pre 100 godina vi necete ni za 500.

Zoki

pre 14 godina

Bravo za ZVEZDU sta reci a da se ne ponavlljam pocelo je dobro sada kada su dosli i ova dva amera tek ce da bude haos napred Zvezdo pozdrav svim Delijama ovo je Zvezdina godina usvim sportovima Zoki Austrija

unuk

pre 14 godina

alo bre deco nemoj da se palite. da li znate ko je najbolji trener u evropi. do juce ste pljuvali ovu ekipu , a sad ih dizete u nebesa. znate da na ovim prosorima ima samo jedan tim. ali dobro ljudski je nadati se!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

gUrke

pre 14 godina

Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

surreal

pre 14 godina

Kao sto rekoh u komentaru za Bosna-Hemofarm, Vuk vise nije najgori bek lige, vec je to Feliks :)) Vuk se potrudio veceras da to i potvrdi i svaka mu cast, sad sutira velikih 32% iz igre i postigao je trojku nakon 5 utakmica promasivanja... izgleda da od ove sezone jos mozda nesto bidne.... ZVEZDA!!!

zeljko

pre 14 godina

Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???
(Franjevcima, 22. novembar 2009 06:51)

Posteno i mene zanima to, ko ima veci ugled u Evropi. Imate vi taj fudbal, koji je najpopularniji sport, ali gde ste u drugim sportovima? Mi imamo 4 evropska trofeja u kosarci i 8 u vaterpolu.Drugo, vec 10-20 godina unazad Partizan je taj koji nas predstavlja najbolje u Evropi i u kosarci i u vaterpolu, a i u fudbalu posle te famozne '91 imamo vise evropski uspeha.Isto zadnjih godina jedini mi ucestvujemo u evropi u malopre navedenim sportovima, dok vas ili nema ili kao da vas nema...

Indijanac Dzons

pre 14 godina

@ Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

Nazalost Delije ne bojkotuju samo NLB ligu nego ceo klub.Nisu ni na Evro kupu ni na domacem prvenstvu sto ces uostalom videti i u utorak.

zeljko

pre 14 godina

@ zeljko:
Izvini, a koji je to EVROPSKI USPEH od 91?
(slowhand, 23. novembar 2009 14:25)

Igrali smo Ligu sampiona, igrali smo 1/8 kupa uefa, skoro svake godine igramo ligu uefa za razliku od vas...

realno

pre 14 godina

Jesmo pobedili ali igra 0,samo sutamo za 3 nema tecnosti u igri svi samo stoje i cekaju da neko sutne trojku.Sreca sto cibona nije imala pojma inace...

pfc

pre 14 godina

prc

Izvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)

navijac

pre 14 godina

gledajuci ovaj mec shvatio sam jednu stvar, a to je da je Partizan jako jako los ove godine. Izgubiti od ovakvih ekipa kao sto su veceras bili zvezda i cibona je proslih godina bilo nemoguce. Obe ekipe su veceras igrale lose, samo sto je zvezda pogadjala. Cibona jeste igrala bez centara, zvezda bez novog pleja i mozda centra, ali stvarno...igra je bila bas ... Sta ce biti kad zvezdu stane sut? Morace da izmisle nesto drugo. A koliko su lose ove tri ekipe vidi se i videce se u Evropi.

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.

milutin

pre 14 godina

hahaha posle 15 godina ste vezali 2 pobede za redom :) pa mi se ovoliko ne bi smo palili da osvojimo evroligu, ako uopste i znate sta je evroliga, koliko se secam igrali ste je zadnji put proslog milenijuma. mada kad bolje razmlislim ja i razumem pojedine komentare, kad je zvezda zadnji put bila sampion vise od 50% ljudi koji se sad pale su ili polazili u prvi razred ili drzali cuclu. samo se vi radujte ovoliko, pokazujete da ste mali klub koji je pobedio 2 najbolje ekipe u ligi i odmah poleteo visoko. a zna se, ko visoko leti...

Kaktus

pre 14 godina

Pa dobro bre, dokad mi da vraćamo komšijske dugove: danas Čukaričkom, večeras Cibosima?! Još sledećeg vikenda da ih vakcinišemo Lekićem protiv svih vrsta epidemija... :)))))

unuk

pre 14 godina

alo bre deco nemoj da se palite. da li znate ko je najbolji trener u evropi. do juce ste pljuvali ovu ekipu , a sad ih dizete u nebesa. znate da na ovim prosorima ima samo jedan tim. ali dobro ljudski je nadati se!
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

Hogar

pre 14 godina

Znaci pobeda protiv bivseg kluba JSD Partizan nije bila slucajna.Jos jedan dokaz da kada je kompletna Zvezda je ozbiljan tim i bez Taylora i centra.Eha da tri utakmice nisu izgubili u produzetku gde bi nam sada kraj bio

pera

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)
(bekrija, 21. novembar 2009 20:05)

Valjda KK Proslih 8 sezona. Sledece godine menjamo naziv u KK Prolih 9 sezona.

A zanimljivi ste mi povodom ovog broja publike u hali. Komentator na Kosavi rece da u hali ima 2 hiljade ljudi, posle se ispravio pa rece da ima 3 hiljade.Ovde neko rece 3500, pa posle vidim neko pise da je bilo 4000.Pretpostavljam da ce do sutra ujutru biti 5000.

I evo ono o cemu sam pricao. Do juce ste pljuvali upravu, trenera, igrace; sada ste povezali 2 pobede i odmah bravo za upravu, AP je dobar trener,odlicno uklopio ekipu,osvajate Evro kup, sve trofeje... Vec posle sledeceg poraza opet cete pricati da AP ne zna svoj posao,los trener, uprava napolje...

Filip

pre 14 godina

Čitam komentar "Dragićević i .... su takođe bili raspoloženi.."Kako li će to izgledati kad bude neraspoložen!
Za 32 minuta igre 5 izgubljenih lopti (to mu je prosek ove sezone)učinak7!
Gurke KAPITEN!Na teren ili Vučini traka!Ovo postaje kapiten Tragičević!

boki zg

pre 14 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi. Iznenadili ste nas sa fenomenalnim šutem za 3 poena, stvarno vas je danas išao svaki šut!Imate dobru mladu ekipu i nadam se da ćete skinuti grobare konačno. Cibonaši su podbacili drugo pol . totalno, dati 2 koša u zadnjoj četvrtini,dovoljno govori koliko su željeli pobjedu i kako ih je išao šut. Mi se trebamo riješiti onog Gravesa, jer frajer ne vrijedi ni lipe i dovesti nekog boljeg igrača!

jokanos

pre 14 godina

Sedeo sam iznad Gurketa i sve vreme smo bucno navijali.Sta da se kaze, ako postoji savrsenstvo, onda je to ova nasa partija. Mada, znam da mozemo jos bolje, moramo zonu agresivnije da napadamo sa vise utrcavanja po ceonoj liniji. Tejlor ce doci sjajno, da podeli sa Vukom minutazu koji je bio maestralan- 13 pts, 8 ast, 6 rbd, 2 st-NBA statistika. Tadija je ocajan, jedina rupa u ekipi. Uzimamo NLB i domace prvenstvo, jedini konkurent Hemofarm!

nikola

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.

veerghoen

pre 14 godina

Bomba se siri gradom-Luka Bogdanovic dolazi u Zvezdu!! Pozdrav i postovanje dobronamernim komentarima iz Zg-a..drago mi je kada mozemo ovako normalno da komuniciramo

zeljko

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...
(Niksicko pivo, 22. novembar 2009 13:00)

A zasto da ne gledam? Ne razumem? A vi ne gledate Evroligu kad igra Partizan?

prc

pre 14 godina

za momka koji se potpisuje kao pfc

necu uopšte da komentarisem ovu utakmicu zelim nesto drugo da kazem. druze ja sam osoba koja redovno prati sport pre svega fudbal i redovno gledam izjave na raznoraznim forumima od b92,monda ili u ovom sl.sportala. redovno idem na utakmice(fudbalske) i bez obzira na navijacka opredeljenja zaista osecam potrebu da ti se obratim. kao prvo vec mesecima saljes krajnje neukusne i detinjaste komentare koji su u pocetku cak bili i simpaticni pod uslovom da si neki balavac ali sto je najgore izgleda da nisi neverovatna potreba da komentarises i vredjas zvezdu i sve sto je vezano za zvezdu prerasta u zestok idiotizam i ozbiljan kompleks. iskreno ti savetujem da malo poradis na svoom ocigledno narusenom dusevnom stanju,mozda si drustveno izopsten,mozda niko ne zeli sa tobom da se druzi ili si nedaj boze invalid koji je prikovan za kolica pa si osudjen da po citav dan lovis vesti o cz na kompu ja znam da boli sto je zvezda daleko vece ime od partizana i ovo nije provokacija jer ne bi mancester,čelsi,barsa,milan bili to sto su da su imena gradili u tamo nekom vaterpolu,odbojci ,rukometu.. respekt prema kosarci ali dodje fudbal,zatim 10 praznih mesta kosarka pa sve ostalo znas i sam koliki ugled zvezda cak i ovakva nesretna kakva je trenutno uziva ugled u svetu i to vraski pece,znas ko ima vise trofeja,navijaca,ko ima bolju organizaciju,stadion sa kim se dijaspora identifikuje itd... na kraju krajeva onaj pehar lš meni svakog dana puni baterije a tebi stvara čir u zeludcu ali ok ne moze svaciji klub biti evropski prvak za ovih 50 i kusur godina to su uradila samo ako se nevaram 21-22 kluba tako da ima puno takvih ozaloscenih nisi sam zato za tvoje dobro mani se zvezde,navijaj za svoj klub normalno i dostojanstveno , zezaj drugove ako ih uopste imas kad tvoj klub pobedi idi popij pivo,smuvaj neku devojcicu izadji malo na vazduh jos uvek je relativno lepo vreme , zivot ti prodje u mrznji prema zvezdi, zvezda je velika mnogo veca od tebe i mene i kad nas ne bude vise bilo ona ce i dalje pobedjivati samo nemoj da se tada okreces u grobu
pozdrav

bobex

pre 14 godina

daj bre oni i ne znaju gde su dosli i protiv koga su igrali....

pre utakmice su se hvalili ovo je nasa pobeda....

gde ste sad?

a?

gde ste?

aj vezbajte sa zagrebom, splitom, zadrom, pa onda dodjite u Beograd da vas razbijemo 20-30 razlike....

surreal

pre 14 godina

Kao sto rekoh u komentaru za Bosna-Hemofarm, Vuk vise nije najgori bek lige, vec je to Feliks :)) Vuk se potrudio veceras da to i potvrdi i svaka mu cast, sad sutira velikih 32% iz igre i postigao je trojku nakon 5 utakmica promasivanja... izgleda da od ove sezone jos mozda nesto bidne.... ZVEZDA!!!

bekrija

pre 14 godina

a sa Tejlorom i Kuzenom ima da padne Cibona i u zagrebu...to je ta sezona mi smo sada KK Ova Sezona a Partizan je sada KK Prosla Sezona :)

sablja

pre 14 godina

trk mi je sada zao sto nismo krenuli "normalno" u sezonu zamislite kako bi tek igrali da smo krenuli u pripreme u avgustu kad i sav normalan svet ili cak u julu pa pregazili bi i panatinaikos :-) dobro ajde za ovo sam se malo salio nebi ih pregazlili albi ih dobili,e prosto neverujem da smo ovako dobro odigrali dve tekme za 44,45 sati pa to nemoze niko i to sa samo 5,6 igraca a sta ce tek biti sa ubicom tejlorom i ovim markusom centrom pa poigravacemo se .......................
p.s opaca i slobo i ako me nekada iznervirate ipak hvala za sve :-)))))))))))))))))) iiii danas smo imali opravdanje za 3.500 gledalaca u pioniru jel ipak ARANDJELOVDAN JE JEDNA OD NAJVECIH SRPSKIH SLAVA ali zato utorak protiv dinama nece biti opravdanja ako i jedno mesto bude slobodno

petronije

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Vukovi, ostadoste bez zuba. Bas bih voleo da vas cujem. Nadam se da ste vi zapamtili imena Bjelice, Stimca, Keselja... velikih nada srpske kosarke, koja je druga u Evropi.

Ivan

pre 14 godina

Sve čestitke košarkašima Zvezde!
Jedina mrlja je AP koji Tadiji dozvoljava zajebanciju!Sva sreća da su ostali odigrali iznad nivoa pa nas njegova blamaža nije koštala poraza! Ali stvarno se pitam šta treba da uradi pa da ga trener izvede i ukaže na gluposti koje radi?
Ili je njemu sve dopušteno, a trener nema autoriteta ni da ga zameni?Nek pogleda kako je to radio gospodin Kari!
Napred Zvezdo po titule!

JA original

pre 14 godina

Ne ucestvujemo u evroligi a ostvarili smo vise pobeda nad evroligaskim ekipama nego partizan koji ucestvuje :)))
Napred Zvezdo sve ih zgazi!!!

Montoya

pre 14 godina

naprijed cibosi,idemo po pobjedu,mladi igraci ce sigurno opet dobiti veliku minutazu u pioniru.zapamtite prezimena:tomas,bogdanovic,radosevic i zupcic.to su velike nade hr.kosarke..
(vukovi sa tushkanca, 20. novembar 2009 19:06)

Za Zvezdu ste vec proslost bicete samo laksi trening u grotlu pionira.Mi se vec fokusiramo na utakmicu protiv Dinama
Poz svim Zvezdasima i voleo bi da dodju u sto vecem broju
(Montoya, 21. novembar 2009 00:24)

Decko neces da me slusas,ja ti rece samo laksi trening!
Cibona dosla u Beograd da sutira trojke!
Koliko veselje u ovih par dana
1.prvo derbi sa partizanom
2.pobeda danas sa 3:0 mada sam ljut sto nisu fudbaleri pobedili sa 1:0:))
3.Slag na tortu Cibona,cisto da ih spustimo na zemlju.Dosli su da nas pobede,imali 100%-tan ucinak,kad ono prc ni manje ni vise nego 21 razlike,a da ne pominjem sta bi bilo da je igrao jos Taylor

zeljko

pre 14 godina

Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???
(Franjevcima, 22. novembar 2009 06:51)

Posteno i mene zanima to, ko ima veci ugled u Evropi. Imate vi taj fudbal, koji je najpopularniji sport, ali gde ste u drugim sportovima? Mi imamo 4 evropska trofeja u kosarci i 8 u vaterpolu.Drugo, vec 10-20 godina unazad Partizan je taj koji nas predstavlja najbolje u Evropi i u kosarci i u vaterpolu, a i u fudbalu posle te famozne '91 imamo vise evropski uspeha.Isto zadnjih godina jedini mi ucestvujemo u evropi u malopre navedenim sportovima, dok vas ili nema ili kao da vas nema...

Franjevcima

pre 14 godina

zvini brate ali zvezda ime u fudbalu??? Odavno se nisam ovako nasmejao. Pa vi niste videli evropu 17-18 godina O CEMU MI PRICAMO ???

A da, osvojili ste famozni KES bez ucesca ekipa iz Italije, Engleske i Holandije nema sta PODATAK ZA PONOS. Pa Partizan je daleko pre vas igrao finale KES-a i to uz ucesce najjacih ekipa u Evropi pa sta? Dobijali smo vas 7:1 6:1 5:0

I sad ispade po tvojoj prici da je zvezda neka velicina u fudbalu a Partizan neki mali klubic. Da da bas je klub koji je bio viceprvak Evrope mali (vi bi ste to hteli ali nije bas tako)
(pfc, 22. novembar 2009 00:21)


Majstore,hajde da prekinemo sa komsijšijskim prepoucavanjima. Vi kažete da ste vi veći,bolji, ugledniji, a mi tvrdimo suprotno. Stoga, kako bi bilo da upitamo nekog trećeg, objektivnog? nekoga ko ne pati od "derbija"? Šta misliš šta će oni da kažu? Koji tim im je poznat? A ko im tu deluje kao potpuni uljez???

Daj, uozbilji se, stvarno!

Nije valjda da ozbiljno uporedjuješ ugled koji u Evropi i u svetu uživaju Zvezda i JSD???

Sergio

pre 14 godina

Neko reče da ovo nije drebi! Pa i nije kad nekog oduvaš sa 21 razlike... Hrvati su poleteli visoko pre vremena, polako se Srbi zahuhtavaju!!!

Delija4ever

pre 14 godina

Odlicna igra. Nisam ni sumnjao da ce biti ubedljiva pobeda, posle one pobede nad Partizanom. Odlicni smo, jos samo da dobijemo derbi u fudbalu sledeci vikend i gde ce nam biti kraj!!!

Nemanja

pre 14 godina

Vuka za kapitena on ima petlje,Tadija za 32 minuta, 0-4 za tri, 5 izg.l,učinak 7 !Da ga je rodio bre AP promenio bi ga!
Šta radi bre svaku utakmicu mu igra 32-37 min prosek izgubi 5-6 lopti!Sramota!Gurke bi kao od šale trpao 15-tak koševa!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Momci veliko bravo za ovo kidanje Cibosa!
Sto se same igre tice, vec drugu utakmicu za redom imamo brutalan procenat suta. Postoji problem koji ce se kad tad javiti, a to je padanje gore pomenutog procenta. E sad, s obzirom na nacin na koji ekipa stvara pozicije za sut za tri poena, verujem da isto tako momci umeju da naprave mesta za ulaz ili za suteve sa poludistance. Sto se novog igraca tice, bolje da su Hrvati stigli da ga registruju, verujem da bi nasi momci onda bili malo tolerantniji ;-)

@ Velika vecina ljudi koja pise komentare ovde:

Momci, nas trener se zove Aco Petrovic, a ne Aca Petrovic. Razlika je naizgled mala, ali i Aca Petrovic je kosarkaski trener, inace brat pokojnog Drazena Petrovica. Molim vas nemojte gresiti u tome jer mi se kosa na glavi dize od same pomisli da nam je Aca Petrovic trener.

Pozdrav.

A da, Zvezdo zgazi ih sve...

sever 4ever

pre 14 godina

Svaka cast, ja sam prezadovoljan, napredak u igri je ocigledan... Sut za tri u zadnje dve utakmice je odlican, sa Tejlorom i jednim kvalitetnim centrom Zvezda ce biti odlican tim. Jedino mi nije jasno zasto Dragicevic ima toliko slobode u odnosu na ostatk ekipe, nicim to nije zasluzio u zadnje dve sezone. Ne zivi se od proslosti, mora se malo smiriti. Videnov odlican, svaka cast za ovo pojacanje.

libelula

pre 14 godina

Bez Tejlora,sa neraspolozenim Bjelicom.Nespremni Stimac i Keselj.Bez centra koji nadam se uskoro stize,deklasirali smo Cibonu.U sledecem derbiju poigravacemo se sa Grobarima

Beogradjanin, vrsta koja izumire

pre 14 godina

Sto je jos vise interesantnije, primetite koliko kulturniji svet dolazi na kosarkaske utakmice, za razliku od onih fudbalskih. Nema incidenata.

reggie

pre 14 godina

Pa mi imamo isti broj pobeda nad evroligaskim ekipama u zadnja 3 dana koliko Partizan, Cibona i Olimpija zajedno u dosadasnjem toku Evrolige :-)

Kole

pre 14 godina

A da su nam samo dozvolili da zaigra i Taylor, verovatno bi izgubili samo sa 10 razlike. Ovako...lepo je zvezda krenula sa pobedama, najpre nad ovim hrvatskim pacerima u crno-belom i plavom a onda ce i ostali doci na red.

Djole Lo

pre 14 godina

...bilo je komentara posle derbija da je zvezda imala srece u derbiju...sada ce ti isti reci da je sreca bila presudni faktor i protiv Cibone...e da bih preduhitrio drage komsije u takvim komentarima moram jasno da vam stavim do znanja-ZVER SE PROBUDILA...tek ce se to osetiti u nastavku NLB-a...ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE...

pedja

pre 14 godina

Svaka cast momci,iz meca u mec igramo sve bolje-mislim da smo mnogo jaci nego prosle sezone,jos dok se kockice spoje,bicemo mnogo jaki-na redu je Dinamo u utorek,pa Helios u subotu u gostima.
Mislim da ove sezone trofeji su vrlo blizu,ali vrlo-samo natsavite momci tako,sa novim playom i centrom bice to ubitacan tim.NAPRED ZVEZDA DO NOVIH POBEDA

Игор

pre 14 godina

Одлична партија, посебно у другом полувремену где смо одиграли фантастичну одбрану. Атмосфера у Пиониру на завидном нивоу. Судије су нам оно, украле 3-4 лопте али добро, показали смо надмоћ.
Напред Звездо !

Srpski dinamit

pre 14 godina

Partizan gubi od Cibone kući,mi ih deklasiramo,Partizan se opet bruka protiv hrvata i to zagreba,mi te iste odvaljujemo! Partizan gubi od naše braće naredne nedelje,Partizan gubi derbi od nas...Partizan gubi mesto naredne godine na Jadranu ako ovako nastavi,jer sledeći poraz je od Olimpije i to opet u Pioniru.Mislite o tome...ZVEZDA ĆE BITI ŠAMPION,DABOME!

nikola

pre 14 godina

molim strucnjake koji, posle jedne, na televiziji pogledane utakmice, komentarisu kapitena, njegovu formu, i stanje u ekipi da se dovedu u red i da ne kvare atmosferu u jednoj dobroj i kompaktnoj ekipi. To sto tadija nije u formi, ne znaci da je on los igrac, a isto tako, to, sto je vuk, silom prilika igrao na kecu, pa su mu brojke vece od onog sto je uobicajeno, ne znaci da ce na kraju sezone biti izabran od lakersa kao pik iz prve runde.
jel vi stvarno mislite da je dobro menjati kapitane u sred sezone, posle 3 dobijene tekme?

Bratislav

pre 14 godina

Ljudi ne smemo pljuvati tadiju koi je prosle sezone ostao sam igrac zvezde,on je veliki zvezdas i polako proradice kada to bude najpotrebnije zapamtite! pocetak je sezone i jos nismo dostigli formu ali kvalitet ce se pokazati pogotovo u odbrani jer je kari ostavio sistemsku odbranu punu agresivnosti koja nam je zastitni znak!! pozdrav uzivao sam danas!!

Podsetnik

pre 14 godina

Ajmo sada komentari kako osvajate evro cup, kako sve trofeje u nasim takmicenjima osvajate, kako ste sampioni univerzuma...I tako sve do subote i Cibone! A onda posle novog otreznjenja sledi pljuvanje Ace i igraca,po tome ste najpoznatiji!
(nacionalnost GROBAR, 20. novembar 2009 10:54)

Ne brini, za vikend stize Lekic, bice ti bolje.

Stanko

pre 14 godina

Jasno da komentari ne odlučuju ali se u potpunosti slažem sa onima koji traže promenu kapitena jer se Tadija odavno ponaša da ga bole k...., igra samo za sebe i usput se kao nešto ljuti na saigrače a da on ništa ne pokazuje svojim primerom!
Bio sam u Pioniru i on kod razlike 20 poena u zadnjim minutama po svaku cenu pokušava popraviti svoju statistiku!Ako je i od AP previše mu dopušta i toleriše!
On se tako i ponaša jer mu je sve dopušteno!

KoToTamoPeva

pre 14 godina

Iako su igrači Cibone najavili da će, ukoliko im se ne bude počelo s isplatom dugovanja za plaće, početi sa štrajkom nakon utakmice s Crvenom zvezdom, izgleda da su rečeno porekli te sa štrajkom započeli u poluvremenu te utakmice.

I

pre 14 godina

Sa ovakvi sutom za 3 vi bi i Lejkerse pobedili. Razumem ja dobro izgradjene pozicije, ali opet neke divljacke trojke koje po pravilu uvek ulaze: Kikanovic od table (standardno) u poslednjoj sekundi (standardno) sa 8 metara (standardno),pa Radivojevic iz traka kroz 2 igraca u petoj sekundi napada,pa onda opet u drugom poluvremenu Radivojevic,pa Videnov, pa Dragicevic ,svi sa 8 metara trojke..., pa na sve to kad se dodaju one trojke protiv Partizana(Bejli od table,Bakic i Bjelica sa 8 metara u poslednjij sekundi napada)... ne znam sta da kazem. Nije mi isto jasno sto pojedini igraci igraju skoro celu utakmicu(Tadija,Radivojevic) iako su pre 2 dana isto igrali skoro celu utakmicu, i opet nista, nikakav umor.
U svakom slucaju mi je drago sto ce Cibona sada da se spusti malo na zemlju.
(nikola, 21. novembar 2009 20:14)

Pa diok se tako cesto desava NIJE SIGURNO SLUCAJNO

Veljko

pre 14 godina

Svaka cast momci sjajna partija! Ljude koji su iz Beograda bi trebalo da bude sramota ako ne podrze ovu ekipu u narednim mecevima. Pogotovu sad protiv dinama. Zato svi u halu i da se nevija. Bravo jos jednom!

OVO JE ZVEZDA!!!!

Nesa-1968

pre 14 godina

Hrvati (rukovodstvo NLB lige) nam nisu dali da registrujemo novog playmaker-a a mi im nismo dali da postignu vise od 2 poena u poslednjoj cetvrtini! Svaki komentar je suvisan. Bravo Zvezdo! U narednim utakmicama da se malo poboljsa organizacija igre, nece uvek sut ici ovako dobro... NAPRED ZVEZDA!

zvezdas iz kragujevca

pre 14 godina

i radnicki dobio cedevitu,a zadar trsi fmp na poluvremenu srbija hrvatska 2:1 videcemo ko je bolji na kraju utakmice zagreb partizan

doktor za mozak

pre 14 godina

alo pfc mali podsetnik:
cz: prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa(sudijskom nepravdom oduzeta titula)
polufinalista drugog kupa sampiona 56
polufinala 71,naravno 91 zatim 92 i pored igranja u inostranstvu
ove srednjoevropske kupove ne racunam a da 5 god bez poraza u derbiju a ha ha ha
ma cekaj ima toga jos puno ali ubice me moderatori sem ako nemaju smisla za humor :)
e da a hajduk iz splita ima 1/2 kupa uefa i 1/2 kupa pobednika kupova
dinamo osvojio kup sajamskih gradova sto je preteca kupa uefa i da o da da to je evropski trofej a vi to nemate
a jesi tezak slucaj...

sljukic

pre 14 godina

Jadna li je ova Cibona...
Pa oni samo trojke pa trojke.
Igra nula, ma velika NULA!
Ne znam, mozda si imali los dan, ali posto sam gledao utakmicu, ne cudi me da u EL dobijaju po tamburi sa 40 razlike.

Lignjoslav

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi.
Ima nekoliko stvari koje mi se jako svidjaju u sadasnjoj Zvezdi.
Prvo, imamo SKOLOVANE kosarkase, koji su igrali u svim mladjim reprezentativnim selekcijama (Keselj, Bjelica, Stimac, Nedovic...)neki su vec i A reprezentativci.
Drugo:Imamo dovoljan broj igraca, koji nisu tu samo da popune broj, vec koji mogu da odigraju kvalitetno i ceo mec (racunam Tejlora i novog centra). Za razliku od proslih sezona, ne oslanjamo se na ucinak dvojice igraca, vec igramo timski i svako daje svoj doprinos.
Imamo trenera koji zna kvalitetno da vodi tim.
Mislim da je Zvezda daleko jaca nego svih prethodnih godina i da sada mozemo da pricamo o trofejima, ali realno. Videnov se pokazao kao odlicno pojacanje, Tejlor je svakako iznad proseka za nase uslove, cujem da je i novi centar odlican igrac...ostali su Tadija, Bjelica, Keselj, Stimac, Kikanovic, vratio se Vuk, uz mlade Radosavljevica, Nedovica, Rondovica, mislim da konacno radimo kako treba.

Realno

pre 14 godina

Bio sam na utak.,sve je bilo odlicno osim cinjenice da u Pioniru po mojoj proceni nije bilo vise od 4000 ljudi...zar je moguce da posle pobede nad grobarima i utakmicom sa 'rvatima ne dodje vise navijaca?
Nadam se da cemo ovo ispraviti protiv Dinama!
Jos DELIJE kad bi htele da podrze projekat zvani KK OVA SEZONA gde bi nam bio kraj...Takodje svi vi koji ste vec poslali komentar(a Zvezdasi ste) nadam se da vas je bar pola bilo na utakmici...

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Kakvo smo mi pojacanje dobili u odlasku Bejlija.To sam sve vreme govorio sada se pokazalo istinito.Nema vise ko da trosi lopte i napucava nase igrace.

Titula u fudbalu i kosarci

pre 14 godina

Fenomenalna partija,i to bez novih pojacanja,2 pobede za redom protiv evroligasa,ova druga veoma ubedljiva.
A tek cemo da pobedjujemo!!!

DO TITULE!!!

s.m

pre 14 godina

ne lozi te se,ceka vas uleb kup jos jednu godinu minimum.
(bee, 21. novembar 2009 22:36)


"Lozite" se pise sastavljeno, a vas ceka "nemocni" Radnicki da vas Muta pocepa i zakuje na dno.

Sto se Tadije tice, njemu je manje vise i kod Pesica bilo sve dozvoljeno, jeste zvezdas ali treba i da daje. S druge strane ACO Petrovic jos nije ni blizu totalno ukomponovane ekipe sto se vidi po divljackim napadima i po tome sto centru sutiraju trojke (makar i davali)

Tacno je da ce problem nastati kada taj procenat suta pocne da pada.
Nije na nama koji volimo Zvezdu da odredjujemo kapitena. To sto covek igra 32-37 min je stvar trenera ali je poznato da masa ovih koji pisu nikad kosarkasku loptu u ruke nisu uzeli.
Zato ajde svi lepo da podrzimo Zvezdu i moja procena i poruka Opacicu da mazne Bobana Marjanovica pre nego ga uzme real ili neki veliki NBA klub jer decko igra ko lud trenutno.
Samo napred u NLB.
Partizan ce strepeti za opstanak.

Red bull

pre 14 godina

@Pfc

Vidim date stalno boli i pece Trijumf Zvezde u Bariju. Idi decko na sajt i pricuitaj ko nije ucestvovao ( samoenglezi zbog kazne). Olimpik u polufinalu izbacio Milan.Ali nema veze i daje po tvome zivi u ubedjenju mi to osvojismo i na peharu i dan danas pise FK Crvena Zvezda Beograd.Vi bi bili sretni kada bi i kartonsku kutiju od tog pehara osvojili. Ko u Evropi pamti finale 1966.pamte se pobednici.Ali ovde nije rec o fudbalu..Kad god nemate argument vi menjate tezu iprepacujete se na vaterpolo.Bensedin uusta i bice ti lakse

branko

pre 14 godina

После утакмице са Партизаном сам рекао да ОВАЈ састав Звезде није мање квалитетан од ОВОГ састава Партизана а сад мислим да је квалитетнији и од Партизана а вероватно и од свих других екипа из НЛБ лиге. Иако и сад играју сасвим солидно, сви знамо да Драгићевић, Бјелица, Радивојевић, Кикановић, поготово Кешељ, а и сви остали могу и боље, а ако ти очекивани Американци буду бар на нивоу оне двојице од прошле године, спремна и уиграна Звезда би била одличан тим. Нећу ни да помишљам шта би тек било ако би се средила и Управа !

bobex

pre 14 godina

kako smo se poigrali malo,a?

malo je reci deklasirala....dajte neki drugi naslov da opisete ovo gazenje...

svaka cast igracima...sjajna partija.

emontije

pre 14 godina

pa vi sada lepo pljujte po opaci i petrovicu...
prvi put u zadnjih 20 godina zvezdina kosarkaska sekcija ima veze sa mozgom. nazalost jos kada bi navijaci imali veze sa zvezdom kao klubom koji se voli imali bi i vise ljudi u pioniru. mada meni je bilo lepo...

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi,tako se to radi,ali ovo je tek pocetak serije pobeda!drugo nista i ne ocekujemo,samo tako nastavite,i prvo mesto je zagarantovano!BRAVO!POZZ ZA Slavka!

Van Gundy

pre 14 godina

Znaci sve one godine kad su bili ostrvljani suspendovani ne racunamo... svaki osvojen KES ili UEFA ili KUP KUPOVA se ne racuna... po toj logici ne racunamo ni onu godinu kad je Partizan izbacen posle utakmica sa Zrinjskim jer moglo je tu svasta da bude... Jadan Milan on je najvise ostecen. Osporicete mu sve titule u tom periodu.

dex

pre 14 godina

Evo pfc, kazes u tom KES-u niko nije ucestvovao...
Pa ajde po 7895 put ovde da napisem ko je ucestvovao... Dakle nisu ucestvovali englezi zbog suspenzije, a ucestvovali su prvaci Spanije (Real), Francuske (Olimpik), Zapadne Nemacke (Bajern) prvaci Evrpoe i Italije (Napoli i Milan), Istocne Nemacke (DInamo Drezden), SSSR-a (Spartak), Portugala (Porto), Skotske (Rendzers) kao i prvaci Belgije, Austrije, Rumunije, Svedske, Poljske, Svajcarske itd.... Niko tu osim engleza ne fali, koji su naravno bili suspendovani 5 godina. To sto vasi kompleksi ne dozvoljavaju da vi to prihvatite, kao i da Zvezda jeste prvak Evrope, bez obzira na sistem takmicenja, to je vas problem. Tom logikom, Realu se ne bi priznalo 6 titula, reprezentativni svetski sampioni ko zna da li bi se brojali, a za vreme suspenzije engleza, Milanu bi trebalo oduzeti titule. Nema sta, sjajno razmisljanje...

Niksicko pivo

pre 14 godina

da Tomasu nije sve "upadalo" i da je Mike igrao... bilo bi ja mislim +40.
(Niksicko pivo, 21. novembar 2009 19:55)

Ha ha. Ma da vama nije sve upadalo bilo bi +20 za Cibonu.Ista prica kao i protiv Partizana.
(zeljko, 22. novembar 2009 00:25)

znaci, gledao si Zvezdu...

gUrke

pre 14 godina

Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

tjale

pre 14 godina

Neznam sta se uopste raspravljate sa grobarima.Dovoljno je reci:partizan-cibona 51-64
Zvezda-Cibona 72-51....

Neko je ovde pominjao i fudbal i 91'.To sto smo mi osvojili pre 100 godina vi necete ni za 500.

Eto ga!

pre 14 godina

Jesam Zvezdaš, ali ovome se nisam nadao. Nisam verovao da možemo da vežemo dve pobede protiv, realno, dva najjača rivala u ligi.
I to BEZ pravog play-a, odn. bez (otpisanog) Bejlija i Tejlora!
I to ovako ubedljivo, protiv tima koji je dobio sve prethodne utakmice (mislim da ne grešim)?

Sada je očigledno: ovaj tim, uz Tejlora i jednog poštenog centra, će biti mnoooogo opak.

Serbian KING

pre 14 godina

Svaka cast zvezdi! Konacni je krenula sa dobrim partijama!! Videnovi kralj!! Ali sam se jako iznenadio i razocarao, a evo i zasto: na txt-u hrvatske RTL televizije pise naslov: Cibona dozivela prvi poraz.. pise sve to lepo rezultat, ali pise da je izgubila od partizana?! I os kao njefikasniji u redovima PARTIZANA su bili Videnov i KIKENOVIC?? SRAMOTA !!!
*ZVEZDA SAMPION*

Zoki

pre 14 godina

Bravo za ZVEZDU sta reci a da se ne ponavlljam pocelo je dobro sada kada su dosli i ova dva amera tek ce da bude haos napred Zvezdo pozdrav svim Delijama ovo je Zvezdina godina usvim sportovima Zoki Austrija

Eagle

pre 14 godina

Na celom svetu mi je sve...Bravo za momke, vrhunski mec, samo ne znam cime hrane onog Tomasa.Da kapiten i Stimac malo podignu nivo igre, da dodje plej i bice sve vrhunski.

ТВЦЗ

pre 14 godina

Немам воље да тражим коментар оног пророка што нам је предвидио црну серију против Партизана, Цибоне и Динама. Не знам само у каквој је серији он тренутно.

Anemija

pre 14 godina

Bila je ovo frustrirajuca decenija al' ko sto narodna mudrost kaze: NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE....
PS
Bjelica i Keselj ce da kidaju u aprilu i maju!

Josif Semjanov

pre 14 godina

Kao prvo cestitam Zvezdi na novoj pobedi koja je jako bitna da se udje u jedan pobednicki ritam i da se jos poboljsa atmosvera u ekipi i vrati pobednicki mentalitet pred vazne utakmice koje nam slede.Drugo,jasno je da ne sme da nas uhvati euforija nego da razmisljamo po principu svaka naredna utakmica da st pre kompletiramo tim da zaigra Tejlor i dodje Kjuzan pa da budemo odlicno pokriveni na svim pozicijama i mislim da cemo u drugom delu sezone pokazati pravo lice i osvojiti bar jedan trofej moze bilo koji ali najsladja bi bila domaca titula ali jos je rano o tome,za sada smo krenuli u dobrom pravcu i nadam se da ce nas pobede zaobici i uprava znati da isprati klub posto je to najvaznije da koliko toliko imamo finansijsku stabilnost.Pozz.MKD UVEK UZ TEBE.

samo polako

pre 14 godina

Nisam ih pljuvao kad ste se svi ređali pa neću ni da ih veličam kad svi to rade. Samo ću reći polako ljudi, sezona je tek počela. Prošle godine u ovo vreme smo imali mnogo bolje rezultate i nenormalno bolju igru pa se nije baš završilo kako valja. Oprezno da vas ne bih podsećao uskoro šta ste večeras izjavljivali.
Dobro je što je Radivojević odigrao extra, dobro je što je Videnov postao standardno dobar, najbolje je što se igrala angažovana odbrana. Šut je krenuo a morao je da krene i sve je leglo.

Ne valja što se i dalje mnogo greši, Petrović mi nije bap najjasniji sa svojim stilom vođenja igre, Dragićević je daleko od forme, pod košem je definitivno promaja iako je danas Kikanović odigrao sasvim solidno.

Treba videti novog pleja i tog centra što se priča. Od Amera ne znam šta da očekujem, plašim se da će više da solira nego da igra za ekipu, baš kao crnci iz Cibone ali ne znam dok ne vidim. Bolji plej od Vuka večeras Zvezdi ne treba, on je bio ključni šraf u mašini.

Sve će se lepo videti protiv Dinama, ne zaboravite da pripreme nisu odrađene i kad se uđe u ritam utorak - subota sa dosta teških utakmica sve ovo mođe da krene potpuno neželjenim tokom. Kako je bilo sad je extra samo polako i strpljivo

Indijanac Dzons

pre 14 godina

@ Tadija... Iskreno, mislim da ga Petrovic gura toliko u igru, ne bi li sto pre usao u formu... Zna on odlicno te statistike o kojima vi pricate, jer on provodi mnogo vise vremena sa njim na treninzima i na utakmicama, a vi gledate svaku petu utakmicu preko TV-a... Sto se navijaca tice, Delije i dalje bojkotuju NLB ligu, mada mislim da taj bojkot postao totalno besmislen, posto je NLB liga postala jedina opcija Zvezde i ostalih srpskih klubova. Nadam se da ce taj bojkot uskoro biti prekinut, pa da se krene opet organizovano na utakmice KK-a.

Nazalost Delije ne bojkotuju samo NLB ligu nego ceo klub.Nisu ni na Evro kupu ni na domacem prvenstvu sto ces uostalom videti i u utorak.

zeljko

pre 14 godina

@ zeljko:
Izvini, a koji je to EVROPSKI USPEH od 91?
(slowhand, 23. novembar 2009 14:25)

Igrali smo Ligu sampiona, igrali smo 1/8 kupa uefa, skoro svake godine igramo ligu uefa za razliku od vas...