Četvrtak, 19.11.2009.

21:32

Zvezdi prvi derbi u sezoni - 76:73

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 76:73 u osmom kolu NLB lige, a presudila je trojka Morisa Bejlija od table na devet sekundi do kraja za 74:71.

Izvor: B92

Zvezdi prvi derbi u sezoni - 76:73 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

412 Komentari

Sortiraj po:

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi.Od ovog dana pocinje serija vasih pobeda,a prvo mesto je neizbezno.samo tako nastavite,svaka cast!poz za slavka!

veljko

pre 14 godina

Svaka šast na pobedi, ali i prošle godine je bilo 71-70 za zvezdu i posle toga roken roll. Istorija će se ponoviti i ove godine. Zato slatko sanjajte cigani

nikola

pre 14 godina

...Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)

Pa pogledaj malo bolje nase i vase protivnike u narednim utakmicama. Vama tek sledi Cibona,Hemofarm i Zadar, a nama je od jacih ostala samo Olimpija i to u Pioniru. Ko je u boljoj poziciji? Vi ste imali lagan raspored na pocetku koji niste znali da iskoristite. Jeste i Zagreb ove sezone dobar, ali daleko je od malopre nabrojanih.

Wllaxy

pre 14 godina

@ IVAN STANKOVIC NISH
Dete ajde malo knjigu u sake, nauci pravopis pa se javi da komentarises jedne i druge.
Ja bih takvim nepismenim zabranio da pomisle na utakmice dok ne usvoje bar malo elementarne kulture u sta definitivno spada i pravopis. A posle pravopisa moras da se potrudis da shvatis sta znaci rec realnost.

pera

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)


Pa covece nama je ostala samo jos Olimpija od jacih, a vama tek predstoje utakmice sa Cibonom,Hemofarmom,Zadrom...Niste umeli da iskoristete lak raspored na pocetku NLB-a.

A sad i za tebe,a i za grobare: Setite se sta ste pricali prethodnih sezona.Pogotovo preprosle kada su nam starteri postali Pekovic (koji je bio obicno drvo pre te sezone i igrao po 5 minuta)i Velickovic (koji je isto ulazio na 5 minuta sezonu pre te, i uglavnom sve nervirao i nista nije znao)! Pazi, bili su starteri! Pa prosle sezone posle odlazaka Pekovica,Palasia,Kecmana opet je bila ista prica- slabi smo, tesko je ponoviti one rezultate... Sada opet isto. Ne kazem da ce i sada biti isto kao prethodnih sezona, ali treba sacekati. Neki pricaju zasto nismo vise dali para na pojacanja- u ovoj fin.situaciji mi smo se sasvim solidno otvorili, isto tako Mekaleb,Maric,Kecman i Roberts su sasvim solidne zamene za TNT i Lazmea. Naravno da ne mogu da ih zamene i da budu kao oni, ali nije to toliko lose odradjeno. Promlem je ocigledno sto nema te uigranosti i hemije,promenjen je veliki broj igraca,a i naravno neocekivano lose igre Robertsa, Rasica, pa i Veselog ili Kecmana. Ja sam generalno prelaznim rokom zadovoljan, ali ovde su druge stvari u pitanju.

nikola

pre 14 godina

(s.m., 20. novembar 2009 06:24)

Sve sve, ali da kazes da je Maric drvo... mislim stvarno. Ocigledno slabo pratis utakmice Partizana. A isto ne znam kakav plej of pominjes, posto u NLB-u nema plej of, nego odmah F4, i tu svakako, u trenutnoj situaciji na tabeli i obzirom da zvezdi tek pretstoje teske utakmice, mnogo vece sanse ima Partizan da se plasira. A i onu sinocnu utakmicu ne uzimaj zdravo za gotovo, jer onakav sut za 3 zvezde i onakva nevidjeno losa igra partizana tesko da mogu opet da se ponove.

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Uveeek uvek ista pricaaa! ***ANI VI I POSLE 9 GODINA NIKAKO DA SHVATITE !! UVEK SE NAPALITE JADNI NA PRVU TEKMU A ONDA sledi NABIJANJE U RUPE I BOJAZLJIV POGLED U KOMPIJUTER !!

Đole

pre 14 godina

Čoveče, preko 400 komentara na pobedu zvezde protiv Partizana! Neko je pomenuo komplekse...
Inače i prošle sezone su dobili prvi derbi. Deja vu...

Felix

pre 14 godina

Pricam od pocetka sezone da je menadjment Partizana missmenadjment . Tuzno je gledati kako bezidejno dobacuju loptu Maricu koji nezna da vrati bez obzira shto tri igraca mu vise na ledjima . A Maric je najbolji ove sezone.

Da se razumemo komshinica bez Pesica i sa Bejlijem takodje tuga .. Idite iza zgrade na teren i nacice te boljeg od Bejlija . Radivojevic prijateljsko pojacanje nadam se da moze bolje jer igra kao da ima 34 godine .

E Srbijo gledali ste juce derbi .

Sudije su krive

pre 14 godina

Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?
(Omni, 20. novembar 2009 00:25)
Bravo majstore, a Zvezda igra sve sa iskusnim igracima (Keselj '88, Kikanovic '88, Stimac '87, Bjelica '88, Tadija '86, Bakic '86). Pa ko treba da igra, momci sa 16 godina, pa da izgubimo. Dule je ubacio te igrace jer nije imao koga boljeg.

A za grobare, molim vas nemojte vi da se zalite na sudjenje, pa vece protekcije je juce imao Djekic sa 18 godina nego nas kapiten. Da ne govorim o koracima, ali nema veze, ovako je sladje.
Mozda treba i da zabrane trojku od tablu, to ne pise u Duletovim knjigama

Hogar

pre 14 godina

A ja cu i peti put da posaljem isti komentarjer je to komentra koji "vredja" pa ga vi ne objavljujete

Grobari,ja sam i pre par meseci pisao da ste vi bivsi tim.da li iko pametan misli da ce anonimusi kojima je ovo prva seniorska sezona uci u Top 16 Evro lige, Uci u F4 NLB lige i pobediti ao nasem prvenstvu i da ne govorim.Svi ste se raskukurikali dolaskom Sinovca,Djekica,Marica, Robertsa.Ja tvrdim a i mnogi mnogo veci strucnjaci od mene da Zvezda na vecini pozicija ima bolje igrace, duzu klupu i za sezonu iskusniji tim.Ako ih mimoidju povrede i dovedu dobru peticu eto tima za veci domet.Bjelica vasa neostvarena zelja ( a koliko je samo letos vas pisalo Bjelica u partizanu) vas je razbio.Bejli se verovatno nece dugo zadrzati ali sa kompletnim i zdravim timom vi ste mala deca za bas

Milos Kg

pre 14 godina

Ja kao veliki Grobar ne mogu reci da mi nije zao sto izgubili,ali boze moj malo nade i za njih(cigane)smorili se jadni toliko god nisu nista osvojili.I sto se tice radovanja istih,pa ne pobedjuje se Partizan svakog dana pusti te ih bar na kratko da se raduju.Cekamo ih na fajnal foru,naravno ako budu medju prvih 10.Nasa je titula

bolton

pre 14 godina

Realno, ni jedni pojma nemaju...u Partizanu jedino sto vredi jeste plej Mekkaleb i Maric, ostali ne mogu ni u da im pridju, pogotovo Sinovec, Rasic, Veseli( ocajno u poslednjim utakmicama ), a o Vranesu i da ne govorim...i jos mladim igracima fali tog nekog iskustva za ovakve tekme, mada tih mladih ima i dobrih, ali u drugim klubovima.Sve u svemu, Partizan nece daleko dogurati u ovoj sezoni, to je sigurno, ali u nekim narednim...

MICKEY

pre 14 godina

Zaslužena pobeda zvezde. Partizan nije imao ovako očajan sastav najmanje 10 godina. Ovo nemiriše na dobro. Očajna igra sa očajnim Rašićem, bez pravog beka šutera i bez pravog krilnog. U regionalnoj srpski klub ove godine neće uzeti titulu sigurno, ali partizan je ove godine slabiji od zvezde koja se još uvek pojačava i teško će sa ovim igračima moći do titule i u našem šampionatu.
p.s. Gde su pare od prodaje igrača partizana? Kako nikada nemamo novca za pojačanja? Balvani će nas skupo koštati ove godine!

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

Svi rezultati u poslednjih 9 godina:

Sezona 2000/01
Partizan – Crvena zvezda 93:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 74:83 (Liga)

Sezona 2001/02
Partizan – Crvena zvezda 73:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 84:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:72 (Plej of )
Crvena zvezda – Partizan 71:77 (Plej of )

Sezona 2002/03
Partizan – Crvena zvezda 88:78 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:104 (Liga)

Sezona 2003/04
crvena zvezda – Partizan 91:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 84:67 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 105:99 (Kup)

Sezona 2004/05
Partizan – Crvena zvezda 97:87 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 93:84 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 104:68 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 86:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 81:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 87:85 (Jadranska liga F4)

Sezona 2005/06
Partizan – Crvena zvezda 84:78 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 20:0 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 73:89 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:75 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 88:74 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:83 (Kup)

Sezona 2006/07
Crvena zvezda – Partizan 88:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:89 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 83:100 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 67:84 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 76:88 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:80 (Jadranska liga)

Sezona 2007/08
Partizan – Crvena zvezda 82:67 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 81:88 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 78:83 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:77 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:83 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 80:89 (Plej of)

Sezona 2008/09
Partizan – Crvena zvezda 80:81 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 82:85 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 64:58 (Jadranska liga F4)
Partizan – Crvena zvezda 70:58 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 54:68 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 58:63 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 75:73 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 73:61 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 80:65 (Kup) znaci pobede komsinice na nivou statisticke greske i bez ikakvog znacaja u konacnoj raspodeli trofeja...kao i ova sinocna...i opet se nadate...

Bari-91

pre 14 godina

Sta je bilo grobari,gde ste sad a???Pre utakmice je bilo:maric zakucao ZVEZDU, a sad je ispalo da su Bjelica i Bejli zakucali partizan.A sad ste nas kao pustili a,pa vi samo to znate da kazete...samo me cudi sto Dule nije reko:bili smo umorni...eee moji grobari..ccc
TI SE BORI SEVER CE DA GORI

Ivan95

pre 14 godina

da bejli sutne jos sto puta onako trojku ida gadja od table ne bi pogodio.dalje nije sviran cist faul nad Maricem na poslednjem izjednacenju mada je i on morao da pogodi oba bacanja za izjednacenje

crninajcrnji

pre 14 godina

Visegodisnji Partizanov sistem TRANGE FRANGE+sumanuta, ali iskrena podrska sa tribina pocela da beleyi negativne poene. Dule se istrosio,a ovi novi ne shvataju gde su dosli...i ide se ka apsurdu/Partizan dobija skuplji , a slabiji tim, iako su igraci dobri individualno. Ne goji se prase pred Bozica. Dva stara iskusna igraca sklona sve vise povredama ne mogu da budu motor pokretac ove legionarske ekipe koja ce da odradi neku svoju solidnu statistiku, ali bez DUSE-ONO STO JE PARTIZAN UVEK bio. Tek ce na nedostajati ona atmosfera oko osovine TNT. Izvinite, na ovom kompjuteru nemam cirilicu...;(

reca

pre 14 godina

Cemu se nadate?? cemu se nadate? .... ciganske... tako ste i prosle godine dobili prvi derbi sa Pesicem....a znamo ko je osvojio triplu krunu...pozz

VLADA

pre 14 godina

Zgazi ih sve ooo zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve, ZGAZI IH SVE... a moze i ona pesma.. NA NA NA NA NA CRVENA ZVEZDA ooooooo NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA ...

Vule

pre 14 godina

Kao navijač Partizana uopšte nemam problem da čestitam Zvezdi na pobedi ali mogu da konstatujem da je ovo bila vrlo loša utakmica prikazana od strane obadva kluba. Stoga se ne ložita da ste mnogo bolji jer i jedni i drugi su očajani.

Peca BGD

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)

Jedi bez 'leba.

Aleks

pre 14 godina

Zvezdina pobeda je zasluzena. Nije zvezda uopste igrala vrhunsku kosarku, cak sta vise, uopste ne mislim da ce napraviti nesto znacajno ove sezone, ali me na kraju to ni ne zanima mnogo, jer sam grobar. Ono sto me zanima je zasto je ovako los Partizan, koji nije ni zasluzio nista bolje od poraza. Bilo je jako tesko gledati ono mucenje u napadu, ono silovanje reketa, sa vrlo predvidljivim resenjima. Jednostavno, ova ekipa Partizana je mnogo, mnogo losija od onih u proteklih par sezona i ne moze se ocekivati od ovakve ekipe da pravi rezultate na nivou rezultata iz prethodnih sezona. Zasto je to tako? Mora li to tako biti? Dule Vujosevic (i uprava Partizana) je apsolutno zasluzan za sve dobro sto je priustio Partizan svojim navijacima u poslednjim sezonama. Ali to ga (ih) ne amnestira od odgovornosti za ovo sto se sad desava. Razumem ja strategiju da "se pravi ekipa za buducnost", ali da li to sme da podrazumeva da budemo tako losi u sadasnjosti? Ne bih da zatvaram oci pred problemima u kojim posluje Partizan, oni su sigurno prisutni i tesko je sve izbalansirati. Ali nije bas apsolutno logicno da iz Partizana odu 4 vrhunska igraca, a da ne dodju makar priblizne zamene na tim pozicijama. Nije valjda da su svi otisli besplatno iz Partizana...Moguce je da neke od ovih elaboracija ne stoje, da postoje argumenti koji bi opravdali ovakvu situaciju, ali jedno je sigurno: nema te strategije ulaganja u buducnost koja opravdava ovako los Partizan! Nije Partizan Napredak iz Krusevca (bez uvrede) da moze sebi priustiti da jednu sezonu bude katastrofalan. Partizan jeste razmazio svoje navijace, ali to nije samo kredit, to je i obaveza: Partizan mora svake sezone biti dovoljno dobar, da opravda veliko poverenje koje navijaci imaju u njega. A ne treba govoriti o tome kakve navijace ima Partizan...Dakle, cestitke Zvezdi na pobedi, ona je zasluzena. A Partizan mora hitno da reaguje, da unapredi igracki kadar, inace mrka kapa ove godine.

Markoni

pre 14 godina

Ja goru utakmicu nisam odavno gledao, koje silovanje i mucenje majko mila. Komentar mene i caleta pred kraj utakmice je bio, neka i izgubim samo da ne gledamo produzetke ovoga :)
Mene ovaj poraz uopste ne pogadja, jasno se vidi da tu jos nema igra i da dosta igraca trazi formu. Bice ova ekipa dobra, kada bude trebalo i ja u to uopste ne sumnjam.

markozgb

pre 14 godina

Stavanger-Frisk-1(+),Skelleftea-Sodertalje-1(+),LAL-Bulls-(+),Linkoping-Djurgarden-1(+),Real-Joventut-1(+),Sarpsborg-Manglerud-1(+),Frolunda-Brynas-1(+),Zurich-Zug-1x(+),Ldu Quito-R.P-1(+).partizan-Zvezda-1X!(-)...
100kn(15eura)-2640kn(oko 370 eura) .Tugo moja prijeđi na drugoga..

Dusan

pre 14 godina

Nije Zvezda igrala dobro, nego je Partizan igrao lose, i nemojte toliko da se lozite cigani molim Vas,pa mi svake godine prodajemo najbolje igrace koje imamo,evo ove sezone smo poceli bez TNT-a,Lasmea,Milojevic se povredio i okacio patike o klin...nije da se vadim ali ne bih bilo realno da vas stalno samaramo...ali opet imamo bolji tim od vaseg,nego eto-losa partija Partizana,onog vaseg crnju je ukakila ona trojka i to je to...jednostavno lose vece za Partizan.

Zorz Vea

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi,pobedio je srecniji tim,ne bi bilo ne zasluzeno i da smo mi dobili,ali ja KK Partizanu ne mogu nista,apriori nista da zamerim da citava sezona bude fijasko,jer su mi toliko veselja i licnog zadovoljstva doneli u prethodnih 15 godina da bi bilo u najmanju ruku nevaspitano i bezobrazno da ih kudim i kritikujem.Moram da izrazim veliko ohrabrenje kada gledam Djekica kako se decko nosi sa pritiskom u svojim godinama,kod Mekaleba ja nista ne bih menjao,a ekipa ce se navici na ovog fantasticnog plejmejkera,dok ce Maric tek pokazati pravu vrednost.Sve u svemu buducnost nam je svetla...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka

divac

pre 14 godina

ok Dule probao si sa ovim igracima ne ide,mislim da je pravo vreme da se dovede POJACANJE, ali POJACANJE gospodo iz uprave jer sa ovim timom nemamo sta da trazimo ni u NLB,a narocito u Evropi,a i cigani ce nam uzeti titulu 99 posto ne budemo li odreagovali odmah...Vranes,Rasic napolje i dodati malo kesa za jednog ekstra sutera,ako zelimo rezultate ove godine,a ako ne recite da se ne nerviram vise zbog debilnih Vranesa i Rasica...

Hogar

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo

kornjaca

pre 14 godina

Svaka cast patrijarhu Pavlu, jos jednom je ucinio nemoguce. Ovaj put je ujedinio navijace Zvezde i Partizana tako da smo opet licili na kulturan narod. Sto se tice same utakmice, mislim da je igrana losa kosarka ali bar su zivci bili na ivici. Igra zvezde i posebno pobeda nesto obecava, Keselju svaka cast, treba njemu pripisati ovu pobedu, Bejli je ovom utakmicom verovatno obezbedio ostanak u Zvezdi. Bjelici je ovo bilo odlicno iskustvo koje cemu puno pomoci u karijeri. Dragicevic dobar, bice jos bolji, samo mi se ne svidja tretman koji ima (citaj nema) kod sudija. Sto se tice Partizana Maric, Veseli su OK, ne znam sta Rasic trazi u Partizanu.
O Vujosevicu nemam reci.

Nikola

pre 14 godina

Duplo nerviranje!

Em izgubismo em samo 17 poena na fantaziju od McCaleba i Marica! http://www.basketball-fantasy.net

Inace stvarno me izludjuje igra Partizana, tolike izgubljene lopte - zivce pogubih!

Tyger

pre 14 godina

Ova ekipa Partizana je najgora u zadnjih 10g definitivno.Osim Marica koji je posebno cuvan sinoc sto je logicno i donekle Mc Caleba SVI ostali su za zonsku ligu.
Neverovatno kriminalan odabir igraca a ne mogu da verujem da nemaju para,toliko ekstra igraca je prodato samo...
Bice tuzno gledati ih ove sezone.

ivan

pre 14 godina

cestitam zvezdi na pobedi.Ja sam grobar ali i to je naravno moralo da se desi.Partizan je ostao bez sjajnog tima iz prosle godine i ovo je samo krpljenje.Kao i sve sto se radi u ovoj zemlji ostacemo doveka samo bedna evropska provincija.Niko nema viziju i ne radi da se stvari promene.Pogledajte realno,za razliku od prosle godine gde je bio bar jedan dobar tim,sad imamo dva srednje losa tima.Jel to napredovanje.Zelim i zvezdinim navijacima da to uvide jer smo u istom problemu.

boki zagreb

pre 14 godina

Grobari zgubili ste od Cibone na domaćem terenu, od delija, od zadra, ko je sljedeći. A vi delije, pripremite se jer dolazi sutra Express Cibona Zagreb!

Dzemo

pre 14 godina

Cutanje je majka.Bravo za ovoga sto to rece.Zato sad mogu da pricam i recicu-pobedila je manje ocajna ekipa jer ovo nije kosarka ovo je mucno,krajnje...
Ima jos dosta da se igra ali Partizan neubicajeno dugo trazi formu,sto me raduje jer jedino ako nastavi ovako Zvezda ima neku sansu inace...Bice tesno.
Zvezdi pod hitno treba centar!!!
I da, ne mogu da verujem da sam opet procitao ono "i corava koka ubode neko zrno",e pa zna sta bolje i corava koka nego nikakva koka.

Milorad

pre 14 godina

Definitivno imamo slab tim...Ne vredi se vaditi na:neuigranost,psihičku spremu,sudije ili šta već.Uzdam se u Duleta ali mi je nejasan potez uigravanje igrača sa jednosezonskim ugovorom i dovođenje Roberts-a koji ne prikazuje ništa specijalno,za razliku od McCalebb-a.Generalno,mislim da je najveća greška što dadosmo Lasme-a.

s.m.

pre 14 godina

"Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!
(Nikola, 19. novembar 2009 22:13) "


Ti decko ocigledno nisi gledao istu zvezdu kao i ja.
Pa taj sut je resio utakmicu a ti kad budes trener zvezde ti stavi i stevica i stimca i ako moze i bobana marjanovica pa cemo onda igrati austrougarsku kosarku od pre 2 veka.

Slazem se da Aco Petrovic nije najsrecnije resenje za trenera Zvezde ali obzirom na njegove prethodne uspehe u drugim klubovima mislim da je ok.
Svakako je bolji od Steve Karadzica koji da zna nesto Boban bi davao po 30 po utakmici odavno a ima najboljeg asistenta u ligi.
Zato ne vredjaj bejlija on je amer, ne zna (jos) da igra za ekipu.

Sto se tice Marica, decko je drvo ali takve dule pravi igracima, steta sto ce mu trebati dosta a malo se popalio pa danas bacao kamenje, pobedio je i tomasevica u bacanjima.

Mislim da partizan nece ni u play off ove godine, a takodje da im nece trebati ni arena ove eurolige jer to sto su pobedili najlosiju ekipu u grupi to im je i gotovo!!!

A sad svi na nocni suterski trening, mozda podignete formu pre nego dodje Radnicki jer sa ovakvom igrom i njih necete pobediti

.

pre 14 godina

Da se samo ispravim- Zvezda imala sut za tri 64% (ucinilo mi se da sam video 53%). Pa ovo se desilo sad i nikad vise.Ja se ne secam da sam neki put gledao neku utakmicu ,a da jedna ekipa ima toliki procenat za 3. I opet jedva pobeda na kraju, uz katastrofalni igru Partizana.
Mislim da je napravljena losa selekcija igraca u Partizanu, jer se dovode prvenstveno dobri odbrambeni igraci,a oni su po pravilu losi napadaci.Takva je situacija bila i godinama unazad ali se ipak dobro igralo, ali sada evidentno ne stima. Sada su u timu: Bozic,Milosevic, Veseli, Kecman,Vranjes,Sinovec iskljucivo dobri odbrambeni. Prethodnih godina je to bio Lazme,Haus, ali mislim da nikad nismo imali ovoliko takvih odbrambenih igraca, pa otuda i onakva smusenost u napadu, bez kretanja,blokova i sto je glavno bez dobrog suta.
Ipak, ovo je tek pocetak sezone.I prosle godine smo izgubili prvi derbi pa smo posle sve osvojili. Ali mene ne brine ovaj poraz koliko losa i neorganizovana i bezidejna igra u napadu, od pocetka sezone.

Komar

pre 14 godina

@Izgleda da postaje tradicija da vas pustimo da dobijete prvu u sezoni... da se malo nadate...
(djape, 19. novembar 2009 23:56)

A cemu onda onakvi nalozeni komentari na vest pre utakmice???ajde mi to objasni molim te???sto ste komentarisali "bice 20 razlike","sigurno pobedjujemo" itd kada ste znali (kako ti kazes) da cete nas pustiti???da li shvatas kakav kompleks imas??mnogo letite pre utakmice,a veoma nisko padate posle...slicno kao pre plejofa prosle sezone,kada ste pre utakmica bili vec pobednici,a na kraju ste drhtali i jedva pobedili sa 3-2...sledeci put pre derbije tisinchina,pa nas mozda i pobedite...

Vlada016

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, al' Pesic je bio u pravu. Pogodio je i pobednika i kako ce se mec odvijati. Ne bas kvalitetna kosarka, ali kvalitetna odbrana.

dule

pre 14 godina

Partizan nikad losije nije odigrao.Ali realno,bez preterivanja.Isto bih rekao i da smo pobedili.Izgubljene lopte kada smo mogli da napravimo razliku,pa i pored svega opet pred kraj imamo +2 i uzimamo loptu ,ali je Sinovec odmah vraca zvezdi... znaci neverovatan broj gresaka, pogotovo u onim kontrama kada i nije moralo da se srlja, a oni su to uporno radili i gubili lopte!
Sa druge strane sut zvezde za 3! I jos trojke iz nemogucih situacija, u poslednjim sekundama napada,sa 8 metara: prvo Bakic u prvom, pa Bjelica u drugom i na kraju Bejli od table!
I opet, i pored nikad losije igre Partizana i nikad boljeg suta Zvezde, opet 3 razlike za zvezdu, priznacete uz dosta srece. To mi nekako daje nadu,kao grobaru, jer ne verujem da vise ikad moze Zvezda ponoviti ovako nesto,a i Partizan gore od ovoga ne moze .
Ipak mislim da bi mozda, dok je vreme trebalo da se urade neke promene u sastavu Partizana, jer je sezona tek pocela. Nesto mora da se preduzme.Ne znam zasto Lesic ne dobija sansu, ako smo vec slabi na cetvorci.Pa moze i on da dobije svojih 10 minuta umesto Robertsa i Djekica, jer ne moze biti losiji od njih.Sa druge strane moze Roberts da se malo pusta i na petici umesto Marica,jer je to odlicno radio u Zvezdi prosle godine.

P.S. Koliko komentara zvezdinih navijaca:)! Pa ovoliko ih nije bilo kad smo pravili one uspehe sa reprezentacijom.Ovoliko ih nije bilo ni kad je Partizan pobedjivao Evroligaske velikane. Kolika euforija. Ovim nam samo dajete do znanja koliko smo mi veliki, a da nismo ni svesni bili toga. Pa ono radovanje igraca, kao da ste osvojili Evroligu.

Mare

pre 14 godina

Neki od komentara pred derbi:

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone)

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)
(Radowan III PFC)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR)

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc)

I tako dalje, i tako dalje...
A sada kazu, 'ma pustili smo vas'...

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

POBEDA TITULA,NAMA JE POTREBNA,OVU NOC CELU I ZORU BELU PESMA NEK DOCEKA,NANANANANANANANA..... MA BRE LUDILO,MA BRE SJAJNO! ZVEZDA ZIVOT JE..... IDEMO....

ljuki

pre 14 godina

PARTIZAN SAMPION .DIARA DIARA UBICO CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Marko

pre 14 godina

Uhuhuhuhuhu, toliko buke i dreke, pregazicemo vas, ovo ono...kad ono...BUUUUM, od tablu !
Jao grobarcici, nisam nista drugo ni ocekivao od vas nego da kazete 'pustili smo vas'!
Zao mi je zaoooo !!! :)
Hahahaah, KK Prosla Sezona...

napred partizan

pre 14 godina

Opet sudije! Vama je to krenulo u naviku posle svih onih poraza u derbijima i titula Partizana. Sada cim sudija donese jednu odluku koja vam se ne svidja vi odmah pricate o kradjama i zaverama! Od onog Drobnjaka iz auta pa na ovamo, nema utakmice ,a da vi ne pominjete zavere i kradje. Jednostavno to vam je vec preslo u naviku , kao sto rekoh. Sto je najgore to su uvek razlicite sudije, a u NLB-u su sudije iz okolnih zemalja. Zasto bi neko pomagao Partizanu? I vasa uprava je mnogo mocnija, sto se vidi i u onom konstantnom vasem lobiranju da se stalno mejaju sistemi bodovanja koje prethodno vi postavite, Bartomeu, "interesi srpske kosarke",uvlacenje Partizana u Jadransku ligu,na sta Partizan nikad nije imao odgovor i nije mogao da vam se suprotstavi,a i sto se tice finansija gde ste takodje mnogo jaci godinama unazad.Prema tome ne vidim logiku da bi mi mogli da imamo neki uticaj sto se sudjenja tice. A da ne pominjem na ovoj utakmici: standardno laktanje Tadije pod kosem gde je uvek koristio drugu ruku da zagradi protivnika,sto odavno nije dozvoljeno, a samo su mu jednom svirali faul u napadu, pa nekoliko faula koja se nisu svirala Mekalebu prilikom ulaza, pa Maricu pod kosem kad mu skacu na ledja po nekoliko igraca...
Pogledajte malo realno stvari. Pogledajte ostale sportove gde su vam prosle godine u svim sportovima bile krive sudije za svaku osvojenu titulu Partizana i svaku pobedu u derbiju.Jel je vama to normalno?

Unknown19G70

pre 14 godina

jedna pobeda ne cini titulu, ali mi smo tako VELIKI klub da kad nas pobedite kao da ste osvojili nzm sta tako se ponasate, sto dokazaju koliko ste mali.. ali opet KK SS

Miki

pre 14 godina

Bre!!!!!!!O kojem sudjenju vi pricate?????Gde ste to osteceni veceras????Onaj pogodi trojku od tablu i sad je sila od igraca,Stimac ne moze obruc da pogodi celu tekmu,da dva bacanja na kraju i 'vi' ste razbili Partizan????Smesno da nema kud dalje...Partizan je uvek bio i zna se ko je u Srpskoj kosarci...

Ziwe

pre 14 godina

neko rece pre utakmice:,,Vec vidim naslov Maric zakucao Zvezdu!!!xaxaxaxaxaxaxax,Ipak ce biti:BEJLI ZAKUCAO PARTIZAN!!!!
(delija, 20. novembar 2009 00:02)

Sad mozes da se pozz sa njim :)))

Omni

pre 14 godina

Lepo rece neko da je pobedio manje los tim. Mi smo pobedili sa tri razlike ekipu koja je imala petnaest promasenih slobodnih bacanja i dvadeset izgubljenih lopti!!!
Grobari ocajni, ali debeli gura klince da igraju, dok nasi sede na klupi i dodaju peskire a kapiten igra 38 minuta. Sve mi se nesto cini da je njihova politika bolja od nase. Bez obzira na pobedu, daleko smo mi od pravog tima i rezultata sa kojima se sada mnogi navijaci zanose.

I ono sto meni posebno smeta je to da mozemo da ih lupamo sve meceve do kraja (kao sto ce i Olimpijakos da ih nalupa sledece nedelje) i mogu i svi ostali da ih pobedjuju stalno ove sezone, oni ce opet i dogodine igrati Evroligu sa ovim klincima koji ce biti iskusniji i jaci i zbog ovakvih utakmica.
Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?

roman empire

pre 14 godina

Auuu brate kakav dan za mene,prvo sam se osecao tuzno za vreme sahrane Patrijarha Pavla,pa mi je zatim oko 18h buknuo pozar u zgradi u kojoj stanujem i na kraju sam pomislio jos da izgubimo derbi i KRAJ,kad ne lezi vraze,Zvezdini kosarkasi se potrudise koliko toliko da mi ulepsaju ovaj turoban dan.BRAVO ZVEZDA!!!!
U narednom kolu NLB lige je dupli okrsaj klubova iz Zagreba i Beograda i pozivam sve da stanemo iza Zvezde i Partizana.

Sikiriki

pre 14 godina

Rasic neverovatnom brzinom napreduju iz utakmice u utakmicu. Posle evroligaskig -5 indeksnih poena ovoga puta je ima -0 :) Igra covek 15 min i indek mu NULA. A BOUROUSIS za 12 minuta u evrloligaskoj utakmici ostvari indeks od +32 :)

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti,tako bi trebao da glasi naslov za ovaj derbi ! Aco Petrovic kaze,ovo nam je najbolja utakmica do sada ! Do sada ? Pa vi bi sa ovakom igrom (a i mi) od prosecne Evroligaske ekipe izgubili sa najmanje 25 razlike,najmanje,izgubljene lopte,ishitreni sutevi i napadi,znaci katastrofa,repriza onog derbija od prosle godine 80:81 ! Ako je ovo ta ekipa crvene zvezde u koju se ulaze poverenje i prica se o nekim titulama onda sam siguran da ako Partizan ne bude sampion to ce biti Hemofarm ! U poslednjih 10 godina ja nisam gledao goru utakmicu Partizana,bekovi nula,krilni centri nula,centar nula,preko 10 promasenih slobodnih bacanja,sut za tri oko 30% i crvena zvezda jedva dobila 3 razlike,ako vam je ovo za diku i ponos onda jedva cekam sledeci derbi,jer ova utakmica koju je Partizan vecerash odigrao je ponavljam bila najgora u poslednjih 10 godina,trcanje,bacanje,greske,igra mi je licila na onu zvezdinu kada je u njoj igrao gurovic,znaci katastrofa.No dobro ovi momci i ovaj trener su nas toliko zaduzili da moramo da im oprostimo i da cekamo da budu najbolji kada je to najpotrebnije,a zna se kada smo najjaci i kada imamo najvishe karaktera,kada dodje borba za trofeje.

Pozdrav i cestitam komsijama na dobijenoj ''utakmici''

grobar do koske

pre 14 godina

@Remus Lupin
ovakvima i njemu slicnima:uzivajte (do sledeceg derbija)...mi mali partizan,a vi velika zvezda?pa sto se vi uopste javljate,kad vi bojkotujete basket...vas ovo uopste ne bi trebalo da interesuje...

dule

pre 14 godina

ovu utakmicu smo i morali da izgubimo posle ovih srecnih trojki u poslednjim sekundama,odbijanja lopti na stranu zvezde...jedino mi nije jasno sto se pale,i prosle godine su nas dobili u prvoj utakmici,ali na kraju zna se sampion.pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Wllaxy

pre 14 godina

Koliko bi ste tek izgubili da nije bilo onakvog arsina u sudjenju kada je Maricu dozvoljeno da razgrce zvezdine igrace kako hoce i da S. Milosevic laktom odnese Bakica i da kos a vec u sledecem napadu da mnogo blazi potez Dragicevica nisu karakterisali kao faul i da niste imali cak 14 slobodnih bacanja vise!!!
I onda Vujosevic ima obraza da kaze da su sudije uvek protiv njega i njegove ekipe. A iste te sudije koje razumeju dobro sta govori nemaju onu stvar da mu dosude tehnicku iako ih ispsuje na njihove oci.
Btw. verovatno je i Vujoseviceva skola da nauci mladog igraca da prilikom poslednjeg slobodnog bacanja koje je izveo Keselj i pre suta stane bukvalno ispred njega a sudije to "kao" nisu videle i dale da se ponvi bacanje.
Na svu srecu ima boga koji i to vidi ako vec sudije ne vide.

nikola

pre 14 godina

Meni je ovo najgora igra Partizana koju sam gledao zadnjih godina!! Mislim da gore od ovog ne moze. Ali isto tako mislim da je sad trenutak da se dovede neki kosgeter na bekovskoj poziciji, dok ne bude kasno, jer se vidi da nam fali takav igrac. Od ovih mladih (Sinovec,Mitrovic,Lucic) ocigledno mozemo samo da imamo stetu ove sezone.I cetvorka je losa ali ne mozemo sad da otpustamo Robertsa,a i mozda se razigra tokom sezone. Neka se oni rotiraju kada utakmica nije nije dramaticna i neizvasna.

Koleman

pre 14 godina

Iako je Bejli slucajno dao trojku ne znaci da je dobar igrac.Do te trojke je igrao ocjano, zaista.Svaka cast momcima ulepsali su mi dan i mesec.Gledajte Gurketa i Miloja na SOS-u trenutno.Grobari sta je bese derbi Partiza-Hemofarm?

mArko

pre 14 godina

Polako , stanite svi , da , navijam za PARTIZAN , i stvarno se pitam, ustvari pitam navijace zvezde , cemu svi ovi komentari ???? Pa kad svi lepo znate da svaki ali svaki tim ima loshe vece , ae neka mi kaze neki noramlni pristalica zvezde da li stvarno misli da je zvezda bolja od Partizana ii je u pitanju sreca , ali posteno ! DIJARA , DIJARA ....

pera

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?
(Боки ултрас, 19. novembar 2009 21:45)

A ti mislis da ste bolji zato sto ste nas pobedili? Jel treba da vas podsetim koliko ste utakmica izgubili do sada u NLB?

Damir So

pre 14 godina

Evroligasi, gde ste evroligasi??? Ni 8 na 5 nas ne mozete dobiti, ni momci u sivom vam ne mogu pomoci... Koja bruka od sudjenja!!! Svaka cast momcima sto su ostali smireni do kraja, sto nisu dozvolili da ih iznerviraju sudijske odluke... Mene ste zadovoljili ovom pobedom, jos da oduvate hrvate za vikend, cisto da se ne duvaju i onda mozete da ispadnete iz lige... Zasto da vam spominju sve zivo i nezivo po hrvatsko, da vas jure po aerodromima i nikom nista... Zar nije lepse putovati po Srbiji, gde god dodjete pune dvorane... Ova kvazi liga moze da da inspiraciju samo Muti Nikolicu i cedeviti i kome jos???
Jos da dovedemo tandem iz Hemofarma, Marijanovica i Markovica i gde bi nam bio kraj, mmmmmmm...
ZVEZDA ZAUVEK

boki

pre 14 godina

dok nisam pogledao statistiku cinilo mi se da je milosevic mogao vise da igra
a sad sam u nevjerici da je decko odigrao ni 8 minuta
ne znam o cemu se radi!
rasicu ispisnicu pa makar ne nasli nikoga do kraja sezone.

otac

pre 14 godina

Sin me pita, tata da nije ovo zato sto sam presao u srednju skolu, dok sam bio u osnovnoj nismo gubili.
P.S. Nemam vremena da citam sve komentare, jel se opet nadaju i slicno?

delija

pre 14 godina

realno ko je u partizanu bolji od Bjelice,Kikanovica,Tadije!!! Kaze milorad cavic na poluvremenu:Partizan ce pobediti,ima iskusniji tim..Najveca glupost,koju sam cuo!!!Komentator sa kosave kralj!!!

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

i prosle godine ste dobili prvi derbi...i poslednji..:P
cujemo se za 2-3 meseca...:)
dok Genral Dule uvezba svoje kapetane.....:))))
pozdrav za sve GROBARE....i poruka"i kada ne budes prvi ti....",,,,,ostalo sve znate....
:D

Queen++

pre 14 godina

Ovo je dno dna. Na šta ovo liči? Da je prodata utakmica pa da razumem. Nemojte pogrešno da me razumete, ali ovi igrači koji su došli, došli su sa jednim ciljem - da unište ono što je Partizan godinama gradio, a to je ime.

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

i jedni i drugi su katastrofa,ovoliko izgubljenih lopti na jednoj utakmici nisam video,navijac sam zvezde mislim da mora mnogo bolje...ovo je smesno

Webber

pre 14 godina

Citam sve ove komentare Zvezdinih navijaca, kao da su uradili ne znam ni ja sta.. Partizan i dalje ima 8 vezanih domacih titula, a Zvezda je i prosle sezone dobila prvi derbi- i opet ostala bez ijedne titule.

Tempirace Dule formu, i uigrati tim, bez brige ;)
Sa druge strane drago mi je sto ce ovog mucenika sto je seo na klupu Zvezde da postede kritika narednih par dana..

zivim za sever

pre 14 godina

@Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.
(jel tako, 19. novembar 2009 21:52)
haha kralju, mnogo si me nasmejao sa tvojim komentarom

Ma jaci i od sudija, onaj robertsov faul na kraju je za zatvor, ali da vi gepekujete sudije...svakom dodje ono sto zasluzuje, samo se vi sladite nasim mukama.Opet kazem nas ima u neverovatnom broju i mi se izvlacimo iz svake kriza A VI?
sa 3.500 navijaca na tekmi NEMA SANSE

dule vujosevic

pre 14 godina

krive su sudije...nije bio ujednacen kriterijum...dokle ce partizan najveci klub svih vremena da ima los status kod sudija...bla bla bla!!!

Pionir

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi.Petrovic je takticki u toku cele utakmice nadmudrivao Vujosevica.Sudije su neprestano bile pod pritiskom Vujosevica.Sem Medana, ostala dvojica su podlegle i Zvezda je vise puta bila ostecena.Ipak je pobedio bolji tim.

desetar cokulic

pre 14 godina

Petrović mislio da su spremni za masakr
(u prevodu masakr= -30)
Ajmo šampioni rasturite ovu jadu i raspršite im nadu da mogu izbeći poslednje mesto ove sezone u NLB.
XAXAXAXAXA
(GrobarBG, 19. novembar 2009 15:02)

Ti si moj idol, ajde sad idi da spavas...

Ivan

pre 14 godina

...pa kako?pa zasto?zar to nije Duda,supersonicni trener extra jakih grobara koji je izgubio protiv "uvek slabije" Zvezde...e jadni Vi,ajde cutite,ajde cutite...ili zasto cutite...svejedno

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

sramota!!!

pre 14 godina

Grobari, kad ce te da odigrate jedan derbi bez sudija?? Sta im to radite kad ovako sude u vasu korist? Ovo je strasno! Predlazem da se Zvezdini igraci povuku sa terena i predaju mec, jer je vec odluceno ko mora da pobedi! SRAMOTA!!

suma striborova

pre 14 godina

eh,ljudi moji sada sam siguran,da ce ova sezona biti duga i mucna i za nas grobare i Partizan.Provalila nas zvezda skroz.Roberts ocajan,ne zainteresovan totalno,skoro da nema nista.Izgleda da ovi igraci nemaju znanja da ispostuju dogovor iz svlacionice.Ona zabijana u reket,sut jako slab,cini mi se kao da nemaju srccca.Nadamo se boljem,i verujemo u uspeh.pozdrav,sa zeljom da ce fudbaleri da poprave stvari.

Новица-бивши убица

pre 14 godina

добро је одиграо овај мали,високи убица,дечијег лица.кажем вам ја..одличан играч...

goran 71

pre 14 godina

Rašić mora napolje . Ovo je sramota kako taj čovek upropaštava Partizan . Izbacite ga dosta je više . Nema tu više privikavanja,užas pa pitanje da li bi igrao u Vizuri on nije igrač za Partizan . Zvezda prosek trice nerezonske a sreća njihova Partizan u agoniji sa puno izgubljenih lopti bez šuta sa poludistance i distance . I opet da nismo promašivali bacanja i da smo rešili bar tri zicera pobedili bi , ovako ako ne izbace Rašića borićemo se za opstanak . Mi ne ulazimo u formu i ovo do sada je bio neki maksimum sada će uslediti pad na žalost . Nemamo četvorku , Roberts nije dovoljan kvalitet i sada će biti sve teže . Po meni nije trebalo dovoditi nikoga a ovi klinci šta urade, urade . Pozdrav grobari vratićemo se ali možda sledeće sezone.

Bumerang

pre 14 godina

Zvezda je i u fudbalu i u košarci do ove sezone bila prilično na kolenima.
Sve više sam siguran da je ideja Partizanovih uprava sa kupovinama Klea i Robertsa bila da se grogirani protivnik dotuče, mnogo više nego što su im oni stvarno trebali.
Ali ispade da su kupili škartove :)
A i zaboravili su da se uvek vraćam!

djOle

pre 14 godina

Zvezda je realno bila bolja. Sudija je seckajući igru sprečavao da se zvezda razigra, a pomagao mu mali Dule sa 12562148538 izmena. Ponovo kriminalno suđenje

milos

pre 14 godina

Odmah na pocetku da cestitam C.Z.na sasvim zasluzenoj pobedi u derbiju.Utakmica dosta losa sa puno izgubljenih lopti sa obe strane,i pobednika je odlucila velika borbenost i zelja za pobedom C.Zvezde.
Kao Partizanovcu mi je to tesko priznati ali ste veceras zasluzili pobedu.
Kod nas Veseli,Rasic i Kecman jos igraju u grcu i kada oni podignu formu bice bolje.
Za grobare pozdrav i da ne tuguju puno ,jer je i prosla sezona pocela ovako pa znamo sta je bilo na kraju.

Kulut

pre 14 godina

Rado bih cestitao mom timu, ali moram i pobedi u zube da zagledam... Zvezda nema igru, solidno se brani sut, ali za igru 2 na dva nemaju ni inteligencije, ni znanja... U napadu se previse solira, retki su napadi Zvezde sa vise od jednim dodavanjem. Pobeda govori da Zvezda mozda i ima potencijal kada se individualni kvaliteti uzmu u obzir, ali Zvezda nema igru, a čini mi se ni stručni stab koji kvalitetnu i sadrzajnu može da stvori...

boki

pre 14 godina

nevezano ko je pobjedio veoma losa kosarka
posebno sam iznenadjen partizanom i bez neke jake odbrane zvezde gubili su lopte bezveze!
kao i prosle godine zvezdi prvi derbi

Vladan

pre 14 godina

U sta se pretvara ova kosarka, jos malo pa ce igraci morati da nose i zastitnu opremu kao ragbisti. Kosarka je nekad bila umetnost a danas se zasniva samo na fizickoj snazi. Nemam prava da kritikujem Vujosevica ali mi je stvarno nejasno cemu ovoliki broj izmena. Igraci ne mogu ni posteno da se zagreju, da se usude da neki sut ili prodor a vec su na klupi. Mislim da strani plej previse drzi loptu u svom posedu. Maricu se najvise moze pomoci time sto ce se rasiriti protivnicka odbrana sa par suteva za 3 poena a ne po svaku cenu spustati loptu u reket. Od pojedinih igraca (Rasic, Kecman) ocekujem vise hrabrosti i borbenosti makar u tim segmentima da budu uzor mladim igracima. Sve u svemu bilo je mucenje gledati ovakvu kosarku.

psp

pre 14 godina

ajde sada....kos nije bio pod pravim uglom jupiter nije uso u sedmu kucu....igraci nisu ispostovali dogovor iz svlacionice njanjanja

ZVEZDA JE ZIVOT!

koji kapiten???

pre 14 godina

Dragicevic ocajan, treba ga drzati sto dalje od Zvezde.
Bailey iako je odlucio derbi,najgori play stranac u zadnjih 10 godina u Zvezdi!!!

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

oleeee...oleeee!

pre 14 godina

hhhahhaha....bjelica the king...ja sam mislio da ce puci..kad je napravio prekrsaj..koji sekund pre kraja....aa da i vule je bio nesto besan....jadni igraci partizana..sad .... :// :PppP

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

Je l' bolelo? Trebaju li igla i konac?

volim partizan

pre 14 godina

Nisu mi bas jasna bila ona preuzimanja koja su bez potreba,cak i bez nekog bloka, radili Roberts i Mekaleb u zadnjoj cetvrtini, pa je Mekaleb ostajao sa "cetvorkom", a Roberts sa plejom(Bejlijem)!? To nas je na kraju,izmedju ostalog, i kostalo pobede, mada su to ipak presudile, vec po tradiciji, izgubljene lopte Partizana, a vecina kada smo mogli da napravimo razliku i da se odvojimo, a jos vise neverovatan sut za 3 zvezde,koji im je i pre utakmice pripisivan kao jedina sansa da nesto urade.

dax

pre 14 godina

samo igaju maric i mecaleb,yo je malo,rasicu ne ide pa ne ide 15 utamica nista nisi odigrao,vranes i dalje prima koseve sa lakocom,nema ga u odbrani,katastrofa,mitrovic i sinovec kao mladi ali mi od njih u ovom trenutku nemamo apsoluyno nikakvu korist,plasljivi,kao da imaju 15 godina a ne 20,mnogi igraci su bili nosioci igre sa 20 godina

djordjije

pre 14 godina

bravo zvezdo, svaka cast borb enost za cistu desetku. Ali ljudi da li ste primetili koliko beskorisnih igraca ima u oba tima pa to je strasno . Da ih ne imenujem svi znamo ko su.Nas crni nema potvrdu da je normalan to je 100%

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Jooooj grobari raspadate se u svi sportovima. Bravo Zvezdo,prvi u rukometu,prvi u odbojci i muskarci i devojke,prvi u fudbalu,bolji u kosarci...na redu je fudbal!

kokan

pre 14 godina

grobari vratite se u realnost imate najlosiji tim u poslednjih 30 godina kolko ja pamtim trebali ste da svatite prosle godine kad je Zvezda izjednačil posle 2-0 da vam je to početak kraja verujete duletu majstoru pritiska i prljave igre koja sa ovom vasom ekipom bez šutera liči više na loš RUKOMETNI KLUB

martin

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

izgleda da ste vi mnogo para danas izgubili

Dejan Rondović

pre 14 godina

Više je nego jasno da je ova Zvezda mnogo kvalitetniji tim od Partizana. Sad je bilo egal ali ubuduće ako budemo kompletni uvijek ima da ih deremo.

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Hvala našoj Crvenoj Zvezdi što nam je uljepsala veče!Može i mora to još bolje i ne smije nam nikad slabiji partizan biti problem!Angažovanjem jedne prave dominantne petice i definitivno bi bili glavni favorit za osvajanje titule!!!Svake noći sanjam ja,Marakana prepuna.....

xxx

pre 14 godina

Losa utakmica skroz. Nasi timovi su stvarno losi ove sezone. Onako kilava Zvezda pobedila Partizan. Mislim navijam za Zvezdu tako da to i nije lose :D ali kvalitet igre je stvarno katastrofalan. Zvezdi definitivno fali centar i to pod hitno. U nekoliko momenata prikazana je totalna dezorganizacija u napadu,sve neki isilovani individualni potezi ili ocajnicke trojke. Na svu srecu isle su nas trojke pa smo zato i dobili...Nemamo centra,nemamo skok,nemamo ni ideju u napadu jer oslanjati se na Stimca ne vredi a Kikanovic ne zna di tera. Sve u svemu dve prosecne ekipe u kojoj je pobedio srecniji i onaj malo manje losiji. A da,jos samo fali da se Dule buni na sudije,ejjj ako nisu natezale za Partizan onda nikom nisu...

Samo pratim

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)
nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! … covece jesi ti
a zaboravili ste razbijanje u nisu kad su neki igraci zvezde suze lili, nema veze podseticemo vas veceras na razultat!!
(gravedigger, 19. novembar 2009 08:52)

Sta reko Dule,jel cemo da ih dobijemo?
(Djole, 19. novembar 2009 09:27)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha
(vaske_npg, 19. novembar 2009 12:22)

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone, 19. novembar 2009 13:59)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:15)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC, 19. novembar 2009 14:51)

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Cutanje je majka mudrosti.

toshke

pre 14 godina

zanimljiva utakmica ali očajna košarka...navijač sam zvezde ali nije pobedio bolji nego tim koji je manje loš...plejmejker promašuje ceo obruč na bacanju,odlučujuća trojka o tablu,izgubljene lopte na sve strane,promašeni ziceri...ova sezona je i za zvezdu i partizan za bacanje što se tiče evrope...
Što se tiče moje zvezde: bjelica potvrdjuje da se iz meseca u mesec razvija.samo da nastavi ovako biće zver...štimac nazadovao,tadija takodje mada ga nikad nisam voleo kao igrača.Spor je,lak za čitanje,očajan u skoku,jedino što ima šut dobar ali jedino može da pogodi kad je skroz sam.
Bejli - katastrofa!(iako je odlučio) sigurno medju lošijim strancima...nesigurno prevodjenje lopte,očajna odbrana...trebalo bi što pre da ga otpuste i da dovedu nekog boljeg...sada je odlučio pobednika ali videćete da će mnogo više utakmica odlučiti na štetu zvezde.
Takodje mislim da je bitno da Kešelj dobije veću minutažu da se ne bi 'izgubio' kao igrač...ima dosta štofa al imao je pehova i sad je dosta nesiguran...
e da...da ne zaboravim: drago mi je što je ipak Štimac uz Bejlija odlučio jer su ga prozivali non stop.eto vam ga : )
i naravno....NAPRED ZVEZDO

Кољосвињ

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=393470
За леп сан, мало хумора. Ја сам се баш исмејао.

црвено-бели

pre 14 godina

Да Звезда има мало бољег плејмејкера или сигурнијег Бејлија и центра за кога се надам да ће доћи, била би за најмање класу боља од Партизана...

mrzim da radim subotom

pre 14 godina

Ma ljudi ne cini li se i vama da je kvalitet utakmice, kao i kvalitet obe ekipe veoma slab. Mislim da ako se nivo igre obe ekipe ne podigne na visi nivo, veoma lako se moze desiti da trofej uzmu cibona ili olimpija. Jedino da hemofarm proba da ucini nesto vise, ali tesko sa Karadzicem na klupi.

stojan kisic

pre 14 godina

prosla je definitivno dominacija grobara u nlb ligi. ua grobari...dule idi u buducnost , tamo ce ti biti bolje jer je jaca od grobara.

Nikola

pre 14 godina

Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!

Menadžer

pre 14 godina

Dule, ako hoćeš da ti ekipa bude ubojita i opasna po koš, što je i cilj ove igre, dovedi Vida Žarkovića iz Proletera!!! Čovek će dati minimum duplo više trojki po meču nego što sada daje cela ekipa Partizana.

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Znate šta je sada najlepše?
Čitati grobarske optimistične komentare pre utakmice o 18 razlike i više i Mariću razbijaču.
Žao mi Robertsa, ode iz ekipe koja će dobijati

bocca

pre 14 godina

Rasicu idi iz Partizana,decko dve godine,ali DVE godine nisi u formi,treba da te trpimo zbog dve utakmice koje si odigrao prosle sezone(protiv reala i zvezde)...ocajan u odbrani,neupotrebljiv u napadu...Vranes je izmislio kosarku za Rasica.Zvezda nije nista specijalno odigrala,imali su srece sa trojkama,procenat im je skoro kao nama bacanja,ali mi smo bili zivi ocaj,sramota kako smo igrali.

Danilo

pre 14 godina

Ubedljivo su najgori AP i Tadija(6 izg.lopti)indeks učinka 7 za 38minuta!AP ga ne sme izvesti ni kad gubi lopte ni kad ne igra odbranu ni kad se zaleće u neizgrađene pozicije...Njemu je dozvoljeno sve, dok se AP dere na Štimca

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je pobedila sa samo jednim dvocifrenim indeksom (16Bjelica).Definitivno Partizan ima očajan sastav ove sezone još da su svirani prekršaji u napadu koje su pravili Marić, Veseli, Milošević i Kecman!
Ono što je očigledno da AP ne osjeća ekipu jer je dozvolio da prednost Zvezde od 10p za malo više od minuta bude anulirana, a što mu se ponavlja u svakoj utakmici!

Pop

pre 14 godina

Ko je sklepao ovaj tim Partizana da mi je samo znati? Stefan Sinovec 21 godina i kao mlad, talentovan. Pa Divac je u 21. godini otisao u Lakerse!! Danilovic je sa 19 bio na EP u Zagrebu. D.Petrovic sa 20 bio prvi strelac lige i kupa sampiona. Komazec sa 16 debitovao u Zadru. Kakvi crni talenti sa 21 godinom. Cestitke Zvezdi na pobedi.

aleksa

pre 14 godina

realno je bilo da ovu utakmicu dobijemo sa malom razlikom, ekipa je jos uvek neuigrana, ima par rovitih igraca, Bejli jos nije u pravoj formi, fali nam klasicna petica, ali srecom partizan je jedan netalentovan i prosecan tim!!!!! sledeci put 20 razlike!!!!

bradilko

pre 14 godina

Nadam se da ce te se barem danas szdrzati od vredjanja i prozivanja .
Kao veliki najvijac Partizana cestitam vam na zasluzenoj pobedi

djordje petrovic

pre 14 godina

Cestitke Crvenoj Zvezdi na pobjedi,zasluzili su je,name sta....Ja sam veliki grobar,al za razliku od vecine,i grobara i delija,umjereni navijac,volim svije,postujem tudje!!!Drago mi je da se Zvezda probudila,to je dobro za kosarku uopste,Partizan ce biti bolji....Drago mi je zbog Ace Petrovica,to je pravi strucnjak i vjerujem da ce unaprijediti igru Zvijezde i da ce u skorije vrijeme izbaciti nekog reprezentativca!!!Puno srece i zvijezdi i Partizanu u nastavku sezone i daj bolan skidajte tu Cibonu,ne mogu ih gledati kako se sepure!!!SRBIJA UVJEK:::::RS

Niksicko pivo

pre 14 godina

Hahaha! DV? Hahahahahahaahaha! Hahahahahaha! Hvala, Zvezdo! Sve cestitke za "mec vinera" ('ladno) Olivera Stevica. Svaka cast, momci!
(Molle, 19. novembar 2009 21:43)

apsolutno se slazem s tobom.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I naravno ko nam je presudio nego ocajni Bejli!E sad samo cekam kometare delija koji su ga ispljuvali i izvizdali...A Novica veceras 29 poena Huventudu!E zivote...I najvaznije,falio je Bozic kapiten da podigne moral i utrpa 4/5 trojki!

RichiPFC

pre 14 godina

Velicanstveni Velickovic 29 poena za RM,odlican Tripkovic 11 poena za Huventud. E da smo imali ta dva igraca veceras...... Iz utakmice u utakmicu Rasic dokazuje zasto ni u jednom timu nije bio vise od jedne sezone, polako treba da padne u zaborav i da sve vise sanse dobije Mitrovic ( ako se nevaram, nisam siguran kako se preziva ). Ocajno izvodjenje bacanja nas je kostalo pobede i dosta amaterskih gresaka kada smo trebali da ih dotucemo!!!! Dule reaguj, odstrani ove ocajnike iz tima i pruzi sansu mladima. Proizvedi novog Novicu i Tripka a ove posalji neka uce u nekom drugom klubu a ne u Partizanu!!!! ( Rasic, Sinovec, Vranjes....)

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Čestitao bih KK Sledećoj Sezoni na pobedi u prvom "derbiju" ove godine. I to polako postaje tradicija!
Ono što me brine pred nastavak Eurolige je činjenica da sem Marića i Mekaleba nemamo igrača na koga možemo da se oslonimo. Dule zaista uveživa moje beskrajno poverenje, ali mi nekako nije to onaj prepoznatljivi napredak iz utakmice u utakmicu. Još samo da smo pobedili u prvoj utakmici gane, pa da definitivno pomislim da se sve okrenulo protiv nas!

dulebl

pre 14 godina

ovako smo ih pustili i prosle sezone, da ih krene, ali nece niko drugi da ih pusti.
ali uvijek postoji sledeća sezona, pa sledeća sezona, pa sledeća sezona pa sle... i sve tako do sledeće sezone

Janbo

pre 14 godina

Au prosto je neverovatno sta se ovde pise..Pa zvezdini navijaci su totalno neobjektivni i najtvrdoglaviji stvorovi na svetu.I Partizan moze da izgubi ponekad od Zvezde,ovo je sport,nije to automatika pa da je uvek dobija.Aj da jos i kazu nesto za fudbal pa ajde,al oni pricaju da je Partizan mali u kosarci,Partizan koji dobija pozive za NBA turneje,koji bivsi je prvak Evrope,igrao final-forove,za koga je pravi derbi u stvari onda kad igra sa PAO-om,a koliko je puta sa njim i igrao...Alo,vi ste u basketu 5-liga c,c,c..odakle samo smelosti navijacima malene zvezdice

Zar vas prethodne sezone nisu nicemu naucile???

pre 14 godina

Ajmo zvezdasi.. tri,cetri,pripremi se.. SAD!!!

Idemo: titula,gotovo je,zvezda sampion,najjaci smo,Dule dosao je tvoj kraj..blablabla..

kalimero

pre 14 godina

Pa sta vise reci?Odnos slobodnih bacanja govori o kriterijima kod sudija,gospodin podgojeni ulazi u teren,psuje majku i niko mu nista ne sme,domaci navijaci i sve to je ne dovoljno da se dobije K.K Sledeca Sezona!
Jos vise ih boli cinjenica da ih je pokopao Bjelica koji im je rak rana!
I za kraj svaka cast Zvezdinim momcima na pobedi,zasluzili su podrsku u subotu!

MARKO

pre 14 godina

pitanje br.1:Jel Bejli doveden da bude organizator ili dezorganizator igre?
pitanje br.2:Pratim dragicevica evo 2 godine i svo vrijeme on samo smeta na terenu, jel to samo moj utisak?

Kardinal

pre 14 godina

Jako losa utakmica Partizana,ocajna,toliko gresaka kod dodavanja,toliko promasenih bacanja to je nedopustivo,ceo tim treba strogo kazniti!
Mi nemamo spoljnu liniju,svaka utakmica samo 2-3 ubacene trojke,tako se ne dobijaju utakmice!
Veceras je Maric skroz podbacio,jedan od najvecih krivaca za poraz je on! Toliko bacanja je promasio 7-8 a i dosta je pokusavao na silu,sutirao je kao kamenje da baca,strasno!
Rasic nije vredan komentara,Veseli ocajan,Kecman takodje! Jedino je Mekejleb zasluzio donekle prelaznu ocenu,mada i on iako ima jako dobar prodor ima slabu zavrsnicu,sve lepo uradi i promasi,mora to da poboljsa.
A i ovim ganima je bas sve ulazilo,napalili se kao ludi. Pa ova trojka sto je dao Bejli ulazi jednom u 50 puta,od 8m i to od table,pa pre njega Bjelica sa 8m u zadnjoj sekundi napada,to ih je izvuklo ali tesko da ce ubuduce pogadjati takve suteve!
To nije opravdanje za poraz,opravdanja nema,Dule mora pod hitno nesto da preduzme i da nekako probudi Veselog i Kecmana,Rasica ne treba pominjati jer je on promasena prica!

Gaja

pre 14 godina

Cist dokaz neiskustva, Zvezda izgleda nije isla u wc cele nedelje kada je ovoliko ser...
Kada pocnu komentari kako je zvezda bolja...xaxaxaxa....Mi smo odigrali najlosiju utakmicu, a zvezda nas dobila 3 razliko..To govori koliko su mali... Dule povisi glas!!!!

ogac hm

pre 14 godina

Opa, pozitivno iznenađenje! E ovo je već nešto! Bitno je da nam derbiji budu ovakvi! Da postoji baš pravi sportski rivalizam, jer u dezorjentaciji jednog od ovih klubova, ni onaj drugi ne može napredovati, a takođe ni srpska košarka uopšte. I krajnje je nebitno što sam navijač Zvezde.

anti franjevac

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

I snima i glumi.

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!
(decko sa severa, 19. novembar 2009 21:48)

ma neka bln, moze na moj racun. xD

.

pre 14 godina

Razlozi poraza Partizana:
-neverovatan broj izgubljenih lopti!! Presudna mozda ona Sinovca kada smo imali +2 i loptu! Imali smo mali milion prilika da se odvojimo ali ne mogu da verujem koliko smo samo lopti izgubili u onim kontrama i polukontrama (Milosevic,Mekaleb, Roberts,Rasic...)! I to po pravilu uvek kad smo vec imali prednost i kada smo mogli jos vise da se odvojimo.Umesto da se smiri igra ako vec nije sigurno da li moze da se odigra kontra on su uporno u serijama tako gubili lopte! Pa onda neko uhvati loptu pod kosem (Maric,Roberts) i ima 3 protivnicka igraca oko sebe, i umesto da vrati loptu nazad za novi napad, kad je vec ocigledno da se ne moze postici kos protiv trojice, oni opet na silu idu protiv trojice i naravno gube loptu.
- NEVEROVATAN SUT ZVEZDE ZA 3 POENA!! Pa protiv nikog nisu imali takav sut! 53% cini mi se.To je jedina sansa koju je Zvezda imala u ovom mecu i o kojoj su svi pricali na ovom forumu da jedino ako ih krene sut za 3 mogu da nas dobiju,i naravno to se i dogodilo. A tek ona trojka Bakica u zadnjoj sekundi napada iz velike udaljenosti, pa onda Bejlija na kraju opet iz velike udaljenosti! Da ne upotrebim grublji izraz, ali tako vas je htelo da je to neverovatno!

Mislim da je neiskustvo pojedinih mladih igraca resilo utakmicu (Sinovec,Djekic,Mitrovic; zadnja dvojica sa pojedinim glupim faulovima, mada je i Veseli to radio ali kod njega je to vec pravilo da cim izgubi loptu odmah iz besa pravi faul), jer je Zvezda celu utakmicu odigrala sa iskusnim igracima koji nisu pravili neke pocetnicke greske.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zvezda je pokazala da moze i ove sezone da se ravnopravno nosi sa Partizanom i da ce i ove godine konkurisati za oba trofeja u Srpskoj kosarci posto u NLB-ligi ve dosta kasnimo,ali mozda i uhvatimo 4-to mesto i fajnal-four ali o tom po tom.Sada nas ceka pakleni ritam(Cibona,Dinamo)ali je ovaj tim pokazao kvalitet i snagu jos da popravimo odbranu i obavezno dovedemo centra koji ce zatvoriti reket i sakupljati lopte pa ce sigurno doci i rezultati.Pozz.MKD

ZVEZDA, a ko drugi

pre 14 godina

Pa dobro bre dokle vise da vas deremo, borimo se protiv 5000 vasih pristalica, borimo se protiv vasih sudija, borimo se protiv tradicije i naravno na kraju pobedjujemo. To je srce, to je zelja, to je ljubav, a moramo priznati i kvalitet je na nasoj strani. Bjelica vredi vise nego citav vas tim. Zar nije to i Kari rekao pred derbi, ne mozete stalno na silu, doslo je nase vreme. Ajd u zdravlje!

japonac

pre 14 godina

ako se veliki trener uplasio ORLEANA pa mismo ovaj propali klub trebalo da dobijemo 20 razlike,sudije, sudije dokle...

p.s.
kao dovedes ROBERTSA i ne moze da se uvek prepisuje DULE DULE

uvek uz Zvezdu!!!

pre 14 godina

@Rocco Sifredi
Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))

Mislim da smo prisustvovali jednom dobrom sexu,stvarno se slazem sa tobom,slazem se i da je glavni protagonista bio Vujosevic:))))

ha-ha

pre 14 godina

@Naravno da je derbi drugacija utakmica od ostalih. Tu sam uvek siguran da dobijamo
(Pfk, 18. novembar 2009 14:59)

Derbi je uvek prica za sebe, nema favorita ali je pobednik uvek poznat...O PARTZANE O SAMPIONE...
(zeljko, 18. novembar 2009 14:56)

Mi se nećemo uspavati, jer se plašimo da nas neko u snu ne zakolje", dodao je trener crno-belih.
Covece volim ovog coveka vise nego kevu i caleta zajedno!
(Dileja, 18. novembar 2009 22:00)

Meni je vas žao. Tačnije-nije, zezam se :)

Dejan S.

pre 14 godina

Čelzi-Barselona=Francuska-Irska=KK Partizan-KK Crvena Zvezda-zajednički imenilac-sudijska krađa, samo što ovaj put nije pomogla.

To je ta sledeća sezona, groblje. Ne pomažu vam ni sudije, ni Dule ni kretensko oglašavanje kad Štimac uzme loptu, stidite se.

ILIJA

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

dex

pre 14 godina

Kako sad to? A +40? A rekao je Dule? A crno bela familija? A NBA partizan? A osvajaci univerzuma sa najboljim navijacima? Kako ovo???
A da...
Zasto cutiteeeeeeeeee?

nkica

pre 14 godina

Ajd' grobari pravdajte se,trazite razloge,govorite o EL,vasim pobedama,titulama,sudijama...kako smo mi jadni,kako imamo komplekse,kako smo u raspadu,kako se svi sprdaju s' nama,kako cete da nas oduvate sa 40 razlike minimum...sad mozete da pisete sta hocete,bas nas boli briga!Samo se rezultat gleda,a on kaze 73-76 za Crvenu Zvezdu.

Bravo momci! Svaka cast!
Bjelicu za predsednika!

bl cijela crno bijela

pre 14 godina

2pts: roberts 3/9,mccalebb 4/14,maric 1/9?!!??pod hitno trebamo popraviti procenat suta i rezultat ce sigurno doci...
oooooo partizane volimo te srcem svim

Iskreno

pre 14 godina

Ne znam samo cemu radovanje na kraju kao da smo pobedili u finalu SP-a...?! Svaka cast za pobedu, ali jako losa igra. Protiv nekog jaceg protivnika (a takvih je mnooogo) necemo nista uraditi ovakvom igrom u napadu, totalno bez koncepcije. Sva sreca pa nas je danas koliko-toliko sut sluzio. Zivela Zvezda ! P.s. Partizan zaista nikad gori, uopste nisam strepeo kada su imali loptu kao ranijih godina...

njuska

pre 14 godina

Razmislite grobari kakav li ste tek vi cirkus kada vas ovaj sa Malog Kalemegdana pobedi..!!!???
Ps.koliko ste im se rugali,mogu misliti kako se sada osecate ponizeno. I treba ! Sve cestitke Zvezdi.

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

ajmo!

pre 14 godina

Kao i u fudbalu-mnogo ste se ismevali i iživljavali.
I kao i za fudbal i ovde ću da vas pitam samo: zar ste mislili da nema Boga i da stvari neće da se okrenu?
Dominacija? Ma da...

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

peđa

pre 14 godina

da li je jasno da rašića moramo pokloniti, a ne prodati. ni jedna asistencija, očekujemo da on dobije (produžetke) utakmicu zadnjim šutem, a sam na trojci iz izgrađenog napada ne pogađa. ne nervira me vraneš, koji je fizički veoma limitiran, već rašić koji nema emocija. njemu je isto dao ili promašio, šutnuće je sledeći napad. baš ga briga. napolje iz PARTIZANA, siso kilava!

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

Igor St. Gallen - DELIJA

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E stvarno mi vas je ponekad zao... Nesrecnici...

kion

pre 14 godina

jel imas centra? nemam!
a jel imas pleja ? nemam!
a jel imas trenera? imam al je sugav!

AL CU IPAK DA TE ODEREM KO VOLA U KUPUSU I PORED TOGA STO SUDIJA NAVIJA ZA TEBE!

nista novo

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:20)

Sad znas i kos razliku

Zvezda zivot je... !

pre 14 godina

da li ste videli kako Nemanja Bjelica igra s lakocom.. pa Zvezdo ako ga prodate na kraju sezone, mozete da se uzme 1 milion (Tripkovic, Tepic, Velickovic nijesu zajedno prodani za 1 mil.)

nadam se da postoji

pre 14 godina

Grobari jel znate zasto je Zvezda dobila? Zato sto vam bog vraca za sva zla koja ste uradili. Vratice vam se kad tad u lice sva zloba prema Zvezdi, navijanje da se ugasi klub, da proppadne itd. Ove godine partizanovih uspeha su pokazale koliko ste mali i zli ljudi i kako su vam i u najboljim trenucima uvek bili drazi Zvezdini problemi. Nadam se da tolika zloba ne moze da prodje neopazeno kod boga i da ce sve to da vam se vrati sa kamatom! Pa vi nama stalno potencirate trojku iz auta. Vi se hvalite time sto ste nelegalno osvojili titulu! A draga vam je ta pobeda bas zato sto znate koliko boli nepravda. E to vase uzivanje u tudjim problemima ce skupo da vas kosta tamo gde je stvarno bitno. Bar se nadam, jer vise nisam ni siguran da postoji pravda pored svega sto se desava.

Mare

pre 14 godina

Ruzna utakmica, kao sto ce biti i vecina derbija. Puno tuce, udaranja, silovanja, a malo lepog. Ne svidja mi se uopste kuda ide ova kosarka.

John Terry

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Jel si proso :D
ZVEZDAAAAAAAAA!!!!

ilija

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana pa sam malo razočaran zbog ovog poraza, ali mi to nije najjači utisak večeri, već ono vređanje malog Štimca od strane grobara. Ja prosto ne mogu da verujem da ono neko može da skandira bilo kome a kamoli mladom reprezentativcu naše zemlje i momku koji je uvek bio sasvim korektan. Inače, čestitam Zvezdi, pošteno su pobedili.

Sergio

pre 14 godina

Pa dobro, Zvezda uvek dobije prvi derbi, tako prošle godine, tako i predprošle...
Kada bude trebalo dobijaće Partizan, bez brige!
Pozdrav za sve grobare!

Kaktus

pre 14 godina

Ona pobeda nad Radom u fudbalu ce, kanda, biti upisana kao najveci uspeh JSD PARTIZAN u svim sportovima u ovoj sezoni. :))) UZMI PLAVI KK PARTIZAN! :))))

mimout_czv

pre 14 godina

Trala baba dlan, da joj prodje dan...
Veci potencijal? Samo mi nije jasno na kojoj poziciji? Pley?Bek?Krilo, nije valjda da stavlja bjelicu ispred veselih pojacanja?Mozda misli da su jaci za Tadiju? Ma sigurno je stimac dominantniji od Marica!Da to je resenje, Stimac!
(Kursula, 18. novembar 2009 23:09


Pa ti si sve lepo predvideo...

Stefan

pre 14 godina

Sta je grobari nesto vas sad ne cujem da ste nas razbili 20 razlike i da nemamo igraca da cuva marica koji je izveo sam 15 slobodnih bacanja od vasih 35.Bas mi je drago sto je bejli dao onu troju.

Anti guda

pre 14 godina

Dule ovo. Dule ono. Dule nja nja nja. Dule rekao. Dule procenio. Dule se nakasljao. Dule je prdnuo. Dule je rezimirao. Dule je doruckovao. Dule se prosetao. Dule se naspavao. Dule je vecerao.....
A sta sad kaze Dule?

Niksicko pivo

pre 14 godina

ovo je veoma dobra ekipa Zvezde.. pa jos da nam dodje klasicna petica (mozda Dzo Vukosavljevic) pa onda bih se bojao Zvezdinih uspeha xD

jel tako

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
# Link komentara

Preporučujem (+36)Ne preporučujem (-9)


Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.

Zvezda!

pre 14 godina

Da li znate koliko ste dosadili i Bogu i ljudima sa vašim oveštalim fazonima kojima ste redovno trovali sve vesti o Zvezdi?
Ne želim da se setim, ali neki tagovi su : "sledeća sezona, Dule, dominiraj, Kari, obriši suze..." i ona najnesrećnija "dominiraj".
E pa zaboravite i malo se utišajte.
Isto važi i za fudbal.

Vlada Stimac

pre 14 godina

molim navijace Crvene Zvezde da ne objasnjavaju kako smo pobedili ove nase komsije.Valjda je svima jasno da ce ove godine Partizan sluziti za popravljanje kos razlike.Grobari su bili u Americi pa da ih pitam jel ono u Cikagu ili LA ne vazi kos od tablu?Ma sta Vas briga bitni je da vazi u Pioniru.A sto mi drago sto Stimac dade zadnja dva bacanja a celu utakmicu Vas lozio pa Vi mislili da on to ne zna.

TRn

pre 14 godina

godinama unazad srce mi je bilo puno zahvaljujuci vasim pre svega odnosom prema dresu i grbu koji nosite,a tek onda rezultatima.. i upravo zbog tih prethodnih godina necu reci sve sto mi je na pameti u ovom trenutku, a glava mi je poprilicno vruca. Jedno moram da kazem. Neka je na cast onom ili onima koji su zasluzni za selekciju tima ove godine.. Sa nekim stvarima se ne treba igrati !

Боки ултрас

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?

decko sa severa

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!

čukaj!

pre 14 godina

Da nije bilo ovih standarsnih situacija sa suđenjem bilo bi oko +10-ak za Zvezdu.
Al' nema veze, jači smo trenutno i od sudija i ovih malih...

Sergio

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
I njemu slični:
SMEŠNI STE, SMEŠNI STE, SMEŠNI STE!!!!!!!!
PS Zovite nas i sledeći put na projekciju ako vam nije dosta!!!!!!!!!

Grobar

pre 14 godina

Idealno vreme da Dule ode. Nikada slabiji tim, nikada slabija igra, pored permanentne novčane krize klub plaća kazne zbog njegove bahatosti...
I zaslužen poraz večeras.

petronije

pre 14 godina

Hajde sad, kao i uvek, sledeca sezona, sudije su krive, videcemo u junu, nj, nja, nja... Niti nesto pretim, niti kazem da je Zvezda bolja, samo bih zamolio da bar jedan od vas, jednom prizna da ste zasluzeno izgubili.

LACKO

pre 14 godina

trojka od tablu..pa bila im je utakmica sezone da ne ispadnu...jednom da i zvezda pobedi u evroligaskom terminu ali na zalost nije evroliga...

amater

pre 14 godina

Kad Kari kaže da je zvezda bolja onda je stvarno tako.U subotu svi u Pionir da damo podršku ovoj ekipi.Bejli sve ti je oprošteno.Napred zvezda!

ovo je realnost

pre 14 godina

Svaka cast crveno belim kosarkasima,pokazali su da imaju srce vece od svih onih gledalaca u pioniru...a vidim da se svako javlja i komentarise basket a nikad nije uzeo loptu u ruke..mislim da Zvezda uz kvalitetnu peticu moze da se proseta nasom ligom..a sada jos nesto da kazem,MORIS BEJLI je dokazao da onu trojku ne moze da da niko ako nema onu stvar....svaka cast ZVEZDO

Milan

pre 14 godina

Ova partizanova publika je stvarno sramota( mislim na ponasanje prema Stimcu). Inace derbi je posle duze vremena bio neizvestan i mislim da ce predstavljati podstrek za igrace oba tima da jos napreduju i igraju jos bolju kosarku, jer nasi timovi ne stoje dobro u NLB a ni u Evropi zasad.

misa tumbas

pre 14 godina

igrali smo i izgubili smo sopstvenom krivicom, odnosno bacanjem lopti u bunar svaki put kada smo bili u prilici da se odvojimo na pristojniju razliku.

dule trenutno grmi na igrace u svlacioici.

gore od ovog moze, ali se nece ponoviti.

napred partizan

ps
niksicko pivo, nisi bio po karte

goran

pre 14 godina

losa zvezda pobedila los partizan. zgrozen sam igrom bejlija. par puta sam ovde napisao da mu treba sansu, ali decko ocigledno nema veze sa zivotom. nesiguran je, uplasen, spor u odbrani, nema hrabrosti da kad krene na ulaz ide do kraja. svaka cast za one dve trojke, ali je jedna bila cista sreca o tablu. kad su grobari odustali od palasia, napisao sam da mi je krivo zbog toga, jer tacno znamo koliko palsio moze ili ne moze. a ovako mogu da dovedu nekog boljeg. iako je mekkejleb, pomalo divlji igrac, u napadju je mnogo upotrebljiviji i trenutno drzi igru partizana, u odbrani korektan.

John Terry

pre 14 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim i mrze nas zato sto uvek smo s njim,al` Sever i dalje odjekuje tom navijackom pesmom najboljom racunajte na nas!!!

GrobaR

pre 14 godina

Najlosija partija Partizana u ISTORIJI , ko se slaze nek preporuci

Sta je sa Kecmanom, Veselim i RASICEM, ko da nikad nisu ni basket igrali a kamoli profesionalnu kosarku , neka mi neko objasni

Srpski dinamit

pre 14 godina

Jel neko mislio da će da bude drugačije? Partizan nema šta da traži ove sezone,pogotovu protiv nas,jer dosta smo bolja ekipa,imamo par reprezentativaca,poput Bjelice,Kešelja,Videnova,Kikana,Bakića,mnogo bolju ekipu,a to će tek da se vidi u nastavku.Naravno u subotu očekujem bar 6.000 ljudi da nanesemo Ciboni 1.poraz ove sezone!.P.s znam,znam imate 50 titula za redom,ne zna se koliko pobeda,drali ste velikane Evrolige...blablabla,ali ove sezone došao vam je KRAJ!

Stop huliganima i rasistima!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje neandertalci koji mladom reprezentativcu svoje zemlje mogu da upućuju majmunske urlike!?! Sram da vas bude! Niste Vladi Štimcu ni do kolena!
Tužilac reaguj!

trifke

pre 14 godina

Mnogi rekose za Kari Pesica da je lud kad je dolazio u Zvezdu. Onda ga napravise jos vecim ludakom kada je reko da ce Zvezda da dobije ovaj derbi. Da vas pitam nesto sada. Jel idalje mislite da je covek odlepio!?

Moi

pre 14 godina

Svaka cast Zvezdi, vise su zeleli pobedu. Mi smo imali sve vreme sansu da zavrsimo tekmu u nasu korist ali smo izgubili preeevise lopti neozbiljno i nismo ni zasluzili da pobedimo. Drago mi je da Zvezda igra ovako dobro, ali mislim da smo svakako bolji tim od njih i ove godine. Samo ce Dule morati da objasni neke stvari pojedincima koji su u ponekim momentima zaista neozbiljni. Toliko.

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Cestitke!
Neizvesno do kraja, puno gresaka na obe strane. Bacanja da smo sa trojke zmureci gadjali, bolje bi prosli. Jednostavno mora jos puno puno da se radi, mada nekima jednostavno nema pomoci (Rasic ma nee).

volki.me

pre 14 godina

Bez obzira što je meni omiljeni divnoludi Partizan izgubio, ja ga volkim. Jer učinio je da moje srculence kucka lepuškasto previše puta...

Милош КГ

pre 14 godina

Браво ЗВЕЗДО!!!
Да смо имали солидног центра који би имао бар 7 скокова по мецу добили би их 10 разлике минимум! Они су у предности на позицији 5 и 1 , а ми на осталим имамо далеко боље играче.
Видети ДВ-а како честита АП-у је непроцењиво!!!

marcos

pre 14 godina

kosarkaski klub partizan je podneo krivicnu prijavu protiv igraca zvezde(bejlija)zbog teroristickog napada na njihov kos sa osam i kusur metara

Bryan Zentz

pre 14 godina

Uprkos lošem suđenju, Zvezda je uspela da trijumfuje, doduše srećno, mada je u dosadađnjem delu sezone Partizan imao poprilično sreće a Zvezda ne. Utakmica je pokazala da definitivno Zvezda ima bolje pojedince, ali još nema tim kao Partizan.
U svakom slučaju 0DLIČNA utakmica,za srčku :). Svaka čast momci,samo da se pobede nižu.

SaLeKg

pre 14 godina

Cestitam Crvenoj Zvezdi na fer pobedi, ali i kritika za njihove navijace za sramotno prozivanje navijaca Partizana na kraju utakmice. Mislim da svi znaju zasto se cutalo i da to pitanje nije moralo da se postavlja.

cici

pre 14 godina

Auuuu sto nas prodadose Rasic i Veseli! :/
Nema veze, momci, glavu gore, ako pobedite Olimpijakos, onda cete nam vratiti puta 2 !
Sad ce gani naravno i njihovi komentari, a naravno svi znamo da se nadaju na pocetku... videcmo kasnije

delija_sm

pre 14 godina

najbitnije je da prim.dr.spec. Dusko Vujosevic nije dao novinarima da postave mikrofon pored klupe da ne bi cela Srbija cula koliki je to strucnjak.Bjelica ubica ooooooo...

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Mene samo zanima koliko se glupo osjecaju sada svi oni grobari koji su ovdje danima ostavljali komentare kako ce nas dobiti sa 15+ razlike?:-)Inace,sudjenje je bilo katastrofalno na stetu Zvezde pocev od odnosa slobodnih bacanja,sramnih odluka na stetu naseg kapitena Dragicevica,nekoliko namjernih koje su napravili kosarkasi Partizana i slicno...Dobar vam je ovaj Maric,nadavao se koseva veceras.A na mene je najjaci utisak ostavilo ono slobodno bacanje McKaleba,hahaha...

SAF

pre 14 godina

Браво бре,одлична игра Црвено-Белих,одлична утакмица,прави начин да се испуни једно вече...
НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕЕЕЕЕЕЕ

anti franjevac

pre 14 godina

Dzaba vam i sudije i publika. Zamislite samo sta ce biti kad se uigraju, potpuno fizicki spreme i kad dodje jedan teski centar. U stvari, OVO je ta sezona. Prva od mnogo sledecih. Zivi bili pa videli.

energija

pre 14 godina

Kakvo neprimereno ponasanje Vujosevica. Onakav pritisak na sudije moze samo u NLB ligi.
U Evropi je to Duca, druga prica, pazljiv na casu, slusa,zapisuje i pomaze drugarima...
Nikad nece postati gospodin da prizna poraz. Evo, vec vidim alibi iskaze na konferenciji: bla, bla, bla...

tica_sd

pre 14 godina

Ovo je za sve grobare koji su ismevali Svetislava Pesica!!!
Za sve koji su pricali da je Veseli bolji od Bjelice, da Videnov i Bakic nista ne znaju.. Za sve one koji su smatrali da ce biti 40+... Ovo je za sve one koji nas zovu sledeca sezona...
OVO JE NASA POBEDA I NASA GODINA!!!
P.S. Pesic bi ovo dobio sa najmanje 20 razlike... Neverovatno sta je radio Petrovic...

nista novo

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)
# Link komentara

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)


E bas mi te je zao, nado se mladic nekih 10-ak evrica kad ono prc. Nista sutra samo voda i hleba ako imas tolko.

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Izgubili smo i prosle godine prvi derbi pa je kasnije sve doslo na svoje mesto.Medjutim,zabrinjavajuce je odsustvo kolektivne igre koja je nas zastitni znak.Previse gresaka u dodavanjima,veliki broj promasenih penala,odsustvo sutera koji bi pogodio kada se rezultat lomi i jos dosta toga dovelo je do pobede Zvezde.Roberts je po mom misljenju solidan ali previse solira.U svakom slucaju ostacu optimista mada sam trenutno potpuno nezadovoljan.

DS 1989

pre 14 godina

Po mom misljenju utakmicu je dobio Nemanja Bjelica.Kada je bilo najteze u trecoj cetvrtini on je svojim trojkama drzao Zvezdu u igri.

BRAVO ZVEZDO,ali nismo zaboravili:'UPRAVA NAPOLJE'!!!

kion

pre 14 godina

jel imas centra? nemam!
a jel imas pleja ? nemam!
a jel imas trenera? imam al je sugav!

AL CU IPAK DA TE ODEREM KO VOLA U KUPUSU I PORED TOGA STO SUDIJA NAVIJA ZA TEBE!

ilija

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana pa sam malo razočaran zbog ovog poraza, ali mi to nije najjači utisak večeri, već ono vređanje malog Štimca od strane grobara. Ja prosto ne mogu da verujem da ono neko može da skandira bilo kome a kamoli mladom reprezentativcu naše zemlje i momku koji je uvek bio sasvim korektan. Inače, čestitam Zvezdi, pošteno su pobedili.

ajmo!

pre 14 godina

Kao i u fudbalu-mnogo ste se ismevali i iživljavali.
I kao i za fudbal i ovde ću da vas pitam samo: zar ste mislili da nema Boga i da stvari neće da se okrenu?
Dominacija? Ma da...

Stop huliganima i rasistima!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje neandertalci koji mladom reprezentativcu svoje zemlje mogu da upućuju majmunske urlike!?! Sram da vas bude! Niste Vladi Štimcu ni do kolena!
Tužilac reaguj!

tica_sd

pre 14 godina

Ovo je za sve grobare koji su ismevali Svetislava Pesica!!!
Za sve koji su pricali da je Veseli bolji od Bjelice, da Videnov i Bakic nista ne znaju.. Za sve one koji su smatrali da ce biti 40+... Ovo je za sve one koji nas zovu sledeca sezona...
OVO JE NASA POBEDA I NASA GODINA!!!
P.S. Pesic bi ovo dobio sa najmanje 20 razlike... Neverovatno sta je radio Petrovic...

John Terry

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Jel si proso :D
ZVEZDAAAAAAAAA!!!!

Anti guda

pre 14 godina

Dule ovo. Dule ono. Dule nja nja nja. Dule rekao. Dule procenio. Dule se nakasljao. Dule je prdnuo. Dule je rezimirao. Dule je doruckovao. Dule se prosetao. Dule se naspavao. Dule je vecerao.....
A sta sad kaze Dule?

ILIJA

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Mene samo zanima koliko se glupo osjecaju sada svi oni grobari koji su ovdje danima ostavljali komentare kako ce nas dobiti sa 15+ razlike?:-)Inace,sudjenje je bilo katastrofalno na stetu Zvezde pocev od odnosa slobodnih bacanja,sramnih odluka na stetu naseg kapitena Dragicevica,nekoliko namjernih koje su napravili kosarkasi Partizana i slicno...Dobar vam je ovaj Maric,nadavao se koseva veceras.A na mene je najjaci utisak ostavilo ono slobodno bacanje McKaleba,hahaha...

mimout_czv

pre 14 godina

Trala baba dlan, da joj prodje dan...
Veci potencijal? Samo mi nije jasno na kojoj poziciji? Pley?Bek?Krilo, nije valjda da stavlja bjelicu ispred veselih pojacanja?Mozda misli da su jaci za Tadiju? Ma sigurno je stimac dominantniji od Marica!Da to je resenje, Stimac!
(Kursula, 18. novembar 2009 23:09


Pa ti si sve lepo predvideo...

Kaktus

pre 14 godina

Ona pobeda nad Radom u fudbalu ce, kanda, biti upisana kao najveci uspeh JSD PARTIZAN u svim sportovima u ovoj sezoni. :))) UZMI PLAVI KK PARTIZAN! :))))

decko sa severa

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!

nista novo

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:20)

Sad znas i kos razliku

Боки ултрас

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

i jedni i drugi su katastrofa,ovoliko izgubljenih lopti na jednoj utakmici nisam video,navijac sam zvezde mislim da mora mnogo bolje...ovo je smesno

trifke

pre 14 godina

Mnogi rekose za Kari Pesica da je lud kad je dolazio u Zvezdu. Onda ga napravise jos vecim ludakom kada je reko da ce Zvezda da dobije ovaj derbi. Da vas pitam nesto sada. Jel idalje mislite da je covek odlepio!?

Pop

pre 14 godina

Ko je sklepao ovaj tim Partizana da mi je samo znati? Stefan Sinovec 21 godina i kao mlad, talentovan. Pa Divac je u 21. godini otisao u Lakerse!! Danilovic je sa 19 bio na EP u Zagrebu. D.Petrovic sa 20 bio prvi strelac lige i kupa sampiona. Komazec sa 16 debitovao u Zadru. Kakvi crni talenti sa 21 godinom. Cestitke Zvezdi na pobedi.

Sergio

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
I njemu slični:
SMEŠNI STE, SMEŠNI STE, SMEŠNI STE!!!!!!!!
PS Zovite nas i sledeći put na projekciju ako vam nije dosta!!!!!!!!!

delija

pre 14 godina

realno ko je u partizanu bolji od Bjelice,Kikanovica,Tadije!!! Kaze milorad cavic na poluvremenu:Partizan ce pobediti,ima iskusniji tim..Najveca glupost,koju sam cuo!!!Komentator sa kosave kralj!!!

Wllaxy

pre 14 godina

Koliko bi ste tek izgubili da nije bilo onakvog arsina u sudjenju kada je Maricu dozvoljeno da razgrce zvezdine igrace kako hoce i da S. Milosevic laktom odnese Bakica i da kos a vec u sledecem napadu da mnogo blazi potez Dragicevica nisu karakterisali kao faul i da niste imali cak 14 slobodnih bacanja vise!!!
I onda Vujosevic ima obraza da kaze da su sudije uvek protiv njega i njegove ekipe. A iste te sudije koje razumeju dobro sta govori nemaju onu stvar da mu dosude tehnicku iako ih ispsuje na njihove oci.
Btw. verovatno je i Vujoseviceva skola da nauci mladog igraca da prilikom poslednjeg slobodnog bacanja koje je izveo Keselj i pre suta stane bukvalno ispred njega a sudije to "kao" nisu videle i dale da se ponvi bacanje.
Na svu srecu ima boga koji i to vidi ako vec sudije ne vide.

ha-ha

pre 14 godina

@Naravno da je derbi drugacija utakmica od ostalih. Tu sam uvek siguran da dobijamo
(Pfk, 18. novembar 2009 14:59)

Derbi je uvek prica za sebe, nema favorita ali je pobednik uvek poznat...O PARTZANE O SAMPIONE...
(zeljko, 18. novembar 2009 14:56)

Mi se nećemo uspavati, jer se plašimo da nas neko u snu ne zakolje", dodao je trener crno-belih.
Covece volim ovog coveka vise nego kevu i caleta zajedno!
(Dileja, 18. novembar 2009 22:00)

Meni je vas žao. Tačnije-nije, zezam se :)

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

Je l' bolelo? Trebaju li igla i konac?

petronije

pre 14 godina

Hajde sad, kao i uvek, sledeca sezona, sudije su krive, videcemo u junu, nj, nja, nja... Niti nesto pretim, niti kazem da je Zvezda bolja, samo bih zamolio da bar jedan od vas, jednom prizna da ste zasluzeno izgubili.

Милош КГ

pre 14 godina

Браво ЗВЕЗДО!!!
Да смо имали солидног центра који би имао бар 7 скокова по мецу добили би их 10 разлике минимум! Они су у предности на позицији 5 и 1 , а ми на осталим имамо далеко боље играче.
Видети ДВ-а како честита АП-у је непроцењиво!!!

Samo pratim

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)
nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! … covece jesi ti
a zaboravili ste razbijanje u nisu kad su neki igraci zvezde suze lili, nema veze podseticemo vas veceras na razultat!!
(gravedigger, 19. novembar 2009 08:52)

Sta reko Dule,jel cemo da ih dobijemo?
(Djole, 19. novembar 2009 09:27)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha
(vaske_npg, 19. novembar 2009 12:22)

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone, 19. novembar 2009 13:59)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:15)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC, 19. novembar 2009 14:51)

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Cutanje je majka mudrosti.

amater

pre 14 godina

Kad Kari kaže da je zvezda bolja onda je stvarno tako.U subotu svi u Pionir da damo podršku ovoj ekipi.Bejli sve ti je oprošteno.Napred zvezda!

anti franjevac

pre 14 godina

Dzaba vam i sudije i publika. Zamislite samo sta ce biti kad se uigraju, potpuno fizicki spreme i kad dodje jedan teski centar. U stvari, OVO je ta sezona. Prva od mnogo sledecih. Zivi bili pa videli.

Milan

pre 14 godina

Ova partizanova publika je stvarno sramota( mislim na ponasanje prema Stimcu). Inace derbi je posle duze vremena bio neizvestan i mislim da ce predstavljati podstrek za igrace oba tima da jos napreduju i igraju jos bolju kosarku, jer nasi timovi ne stoje dobro u NLB a ni u Evropi zasad.

marcos

pre 14 godina

kosarkaski klub partizan je podneo krivicnu prijavu protiv igraca zvezde(bejlija)zbog teroristickog napada na njihov kos sa osam i kusur metara

nista novo

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)
# Link komentara

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)


E bas mi te je zao, nado se mladic nekih 10-ak evrica kad ono prc. Nista sutra samo voda i hleba ako imas tolko.

Dejan S.

pre 14 godina

Čelzi-Barselona=Francuska-Irska=KK Partizan-KK Crvena Zvezda-zajednički imenilac-sudijska krađa, samo što ovaj put nije pomogla.

To je ta sledeća sezona, groblje. Ne pomažu vam ni sudije, ni Dule ni kretensko oglašavanje kad Štimac uzme loptu, stidite se.

Vlada Stimac

pre 14 godina

molim navijace Crvene Zvezde da ne objasnjavaju kako smo pobedili ove nase komsije.Valjda je svima jasno da ce ove godine Partizan sluziti za popravljanje kos razlike.Grobari su bili u Americi pa da ih pitam jel ono u Cikagu ili LA ne vazi kos od tablu?Ma sta Vas briga bitni je da vazi u Pioniru.A sto mi drago sto Stimac dade zadnja dva bacanja a celu utakmicu Vas lozio pa Vi mislili da on to ne zna.

John Terry

pre 14 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim i mrze nas zato sto uvek smo s njim,al` Sever i dalje odjekuje tom navijackom pesmom najboljom racunajte na nas!!!

Zvezda!

pre 14 godina

Da li znate koliko ste dosadili i Bogu i ljudima sa vašim oveštalim fazonima kojima ste redovno trovali sve vesti o Zvezdi?
Ne želim da se setim, ali neki tagovi su : "sledeća sezona, Dule, dominiraj, Kari, obriši suze..." i ona najnesrećnija "dominiraj".
E pa zaboravite i malo se utišajte.
Isto važi i za fudbal.

Igor St. Gallen - DELIJA

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E stvarno mi vas je ponekad zao... Nesrecnici...

dex

pre 14 godina

Kako sad to? A +40? A rekao je Dule? A crno bela familija? A NBA partizan? A osvajaci univerzuma sa najboljim navijacima? Kako ovo???
A da...
Zasto cutiteeeeeeeeee?

jel tako

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
# Link komentara

Preporučujem (+36)Ne preporučujem (-9)


Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.

desetar cokulic

pre 14 godina

Petrović mislio da su spremni za masakr
(u prevodu masakr= -30)
Ajmo šampioni rasturite ovu jadu i raspršite im nadu da mogu izbeći poslednje mesto ove sezone u NLB.
XAXAXAXAXA
(GrobarBG, 19. novembar 2009 15:02)

Ti si moj idol, ajde sad idi da spavas...

nadam se da postoji

pre 14 godina

Grobari jel znate zasto je Zvezda dobila? Zato sto vam bog vraca za sva zla koja ste uradili. Vratice vam se kad tad u lice sva zloba prema Zvezdi, navijanje da se ugasi klub, da proppadne itd. Ove godine partizanovih uspeha su pokazale koliko ste mali i zli ljudi i kako su vam i u najboljim trenucima uvek bili drazi Zvezdini problemi. Nadam se da tolika zloba ne moze da prodje neopazeno kod boga i da ce sve to da vam se vrati sa kamatom! Pa vi nama stalno potencirate trojku iz auta. Vi se hvalite time sto ste nelegalno osvojili titulu! A draga vam je ta pobeda bas zato sto znate koliko boli nepravda. E to vase uzivanje u tudjim problemima ce skupo da vas kosta tamo gde je stvarno bitno. Bar se nadam, jer vise nisam ni siguran da postoji pravda pored svega sto se desava.

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Jooooj grobari raspadate se u svi sportovima. Bravo Zvezdo,prvi u rukometu,prvi u odbojci i muskarci i devojke,prvi u fudbalu,bolji u kosarci...na redu je fudbal!

Dejan Rondović

pre 14 godina

Više je nego jasno da je ova Zvezda mnogo kvalitetniji tim od Partizana. Sad je bilo egal ali ubuduće ako budemo kompletni uvijek ima da ih deremo.

djordje petrovic

pre 14 godina

Cestitke Crvenoj Zvezdi na pobjedi,zasluzili su je,name sta....Ja sam veliki grobar,al za razliku od vecine,i grobara i delija,umjereni navijac,volim svije,postujem tudje!!!Drago mi je da se Zvezda probudila,to je dobro za kosarku uopste,Partizan ce biti bolji....Drago mi je zbog Ace Petrovica,to je pravi strucnjak i vjerujem da ce unaprijediti igru Zvijezde i da ce u skorije vrijeme izbaciti nekog reprezentativca!!!Puno srece i zvijezdi i Partizanu u nastavku sezone i daj bolan skidajte tu Cibonu,ne mogu ih gledati kako se sepure!!!SRBIJA UVJEK:::::RS

zivim za sever

pre 14 godina

@Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.
(jel tako, 19. novembar 2009 21:52)
haha kralju, mnogo si me nasmejao sa tvojim komentarom

Ma jaci i od sudija, onaj robertsov faul na kraju je za zatvor, ali da vi gepekujete sudije...svakom dodje ono sto zasluzuje, samo se vi sladite nasim mukama.Opet kazem nas ima u neverovatnom broju i mi se izvlacimo iz svake kriza A VI?
sa 3.500 navijaca na tekmi NEMA SANSE

uvek uz Zvezdu!!!

pre 14 godina

@Rocco Sifredi
Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))

Mislim da smo prisustvovali jednom dobrom sexu,stvarno se slazem sa tobom,slazem se i da je glavni protagonista bio Vujosevic:))))

Srpski dinamit

pre 14 godina

Jel neko mislio da će da bude drugačije? Partizan nema šta da traži ove sezone,pogotovu protiv nas,jer dosta smo bolja ekipa,imamo par reprezentativaca,poput Bjelice,Kešelja,Videnova,Kikana,Bakića,mnogo bolju ekipu,a to će tek da se vidi u nastavku.Naravno u subotu očekujem bar 6.000 ljudi da nanesemo Ciboni 1.poraz ove sezone!.P.s znam,znam imate 50 titula za redom,ne zna se koliko pobeda,drali ste velikane Evrolige...blablabla,ali ove sezone došao vam je KRAJ!

anti franjevac

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

I snima i glumi.

djOle

pre 14 godina

Zvezda je realno bila bolja. Sudija je seckajući igru sprečavao da se zvezda razigra, a pomagao mu mali Dule sa 12562148538 izmena. Ponovo kriminalno suđenje

Janbo

pre 14 godina

Au prosto je neverovatno sta se ovde pise..Pa zvezdini navijaci su totalno neobjektivni i najtvrdoglaviji stvorovi na svetu.I Partizan moze da izgubi ponekad od Zvezde,ovo je sport,nije to automatika pa da je uvek dobija.Aj da jos i kazu nesto za fudbal pa ajde,al oni pricaju da je Partizan mali u kosarci,Partizan koji dobija pozive za NBA turneje,koji bivsi je prvak Evrope,igrao final-forove,za koga je pravi derbi u stvari onda kad igra sa PAO-om,a koliko je puta sa njim i igrao...Alo,vi ste u basketu 5-liga c,c,c..odakle samo smelosti navijacima malene zvezdice

dule

pre 14 godina

ovu utakmicu smo i morali da izgubimo posle ovih srecnih trojki u poslednjim sekundama,odbijanja lopti na stranu zvezde...jedino mi nije jasno sto se pale,i prosle godine su nas dobili u prvoj utakmici,ali na kraju zna se sampion.pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

toshke

pre 14 godina

zanimljiva utakmica ali očajna košarka...navijač sam zvezde ali nije pobedio bolji nego tim koji je manje loš...plejmejker promašuje ceo obruč na bacanju,odlučujuća trojka o tablu,izgubljene lopte na sve strane,promašeni ziceri...ova sezona je i za zvezdu i partizan za bacanje što se tiče evrope...
Što se tiče moje zvezde: bjelica potvrdjuje da se iz meseca u mesec razvija.samo da nastavi ovako biće zver...štimac nazadovao,tadija takodje mada ga nikad nisam voleo kao igrača.Spor je,lak za čitanje,očajan u skoku,jedino što ima šut dobar ali jedino može da pogodi kad je skroz sam.
Bejli - katastrofa!(iako je odlučio) sigurno medju lošijim strancima...nesigurno prevodjenje lopte,očajna odbrana...trebalo bi što pre da ga otpuste i da dovedu nekog boljeg...sada je odlučio pobednika ali videćete da će mnogo više utakmica odlučiti na štetu zvezde.
Takodje mislim da je bitno da Kešelj dobije veću minutažu da se ne bi 'izgubio' kao igrač...ima dosta štofa al imao je pehova i sad je dosta nesiguran...
e da...da ne zaboravim: drago mi je što je ipak Štimac uz Bejlija odlučio jer su ga prozivali non stop.eto vam ga : )
i naravno....NAPRED ZVEZDO

Grobar

pre 14 godina

Idealno vreme da Dule ode. Nikada slabiji tim, nikada slabija igra, pored permanentne novčane krize klub plaća kazne zbog njegove bahatosti...
I zaslužen poraz večeras.

Bryan Zentz

pre 14 godina

Uprkos lošem suđenju, Zvezda je uspela da trijumfuje, doduše srećno, mada je u dosadađnjem delu sezone Partizan imao poprilično sreće a Zvezda ne. Utakmica je pokazala da definitivno Zvezda ima bolje pojedince, ali još nema tim kao Partizan.
U svakom slučaju 0DLIČNA utakmica,za srčku :). Svaka čast momci,samo da se pobede nižu.

Zar vas prethodne sezone nisu nicemu naucile???

pre 14 godina

Ajmo zvezdasi.. tri,cetri,pripremi se.. SAD!!!

Idemo: titula,gotovo je,zvezda sampion,najjaci smo,Dule dosao je tvoj kraj..blablabla..

bradilko

pre 14 godina

Nadam se da ce te se barem danas szdrzati od vredjanja i prozivanja .
Kao veliki najvijac Partizana cestitam vam na zasluzenoj pobedi

energija

pre 14 godina

Kakvo neprimereno ponasanje Vujosevica. Onakav pritisak na sudije moze samo u NLB ligi.
U Evropi je to Duca, druga prica, pazljiv na casu, slusa,zapisuje i pomaze drugarima...
Nikad nece postati gospodin da prizna poraz. Evo, vec vidim alibi iskaze na konferenciji: bla, bla, bla...

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Znate šta je sada najlepše?
Čitati grobarske optimistične komentare pre utakmice o 18 razlike i više i Mariću razbijaču.
Žao mi Robertsa, ode iz ekipe koja će dobijati

njuska

pre 14 godina

Razmislite grobari kakav li ste tek vi cirkus kada vas ovaj sa Malog Kalemegdana pobedi..!!!???
Ps.koliko ste im se rugali,mogu misliti kako se sada osecate ponizeno. I treba ! Sve cestitke Zvezdi.

Damir So

pre 14 godina

Evroligasi, gde ste evroligasi??? Ni 8 na 5 nas ne mozete dobiti, ni momci u sivom vam ne mogu pomoci... Koja bruka od sudjenja!!! Svaka cast momcima sto su ostali smireni do kraja, sto nisu dozvolili da ih iznerviraju sudijske odluke... Mene ste zadovoljili ovom pobedom, jos da oduvate hrvate za vikend, cisto da se ne duvaju i onda mozete da ispadnete iz lige... Zasto da vam spominju sve zivo i nezivo po hrvatsko, da vas jure po aerodromima i nikom nista... Zar nije lepse putovati po Srbiji, gde god dodjete pune dvorane... Ova kvazi liga moze da da inspiraciju samo Muti Nikolicu i cedeviti i kome jos???
Jos da dovedemo tandem iz Hemofarma, Marijanovica i Markovica i gde bi nam bio kraj, mmmmmmm...
ZVEZDA ZAUVEK

Gaja

pre 14 godina

Cist dokaz neiskustva, Zvezda izgleda nije isla u wc cele nedelje kada je ovoliko ser...
Kada pocnu komentari kako je zvezda bolja...xaxaxaxa....Mi smo odigrali najlosiju utakmicu, a zvezda nas dobila 3 razliko..To govori koliko su mali... Dule povisi glas!!!!

kalimero

pre 14 godina

Pa sta vise reci?Odnos slobodnih bacanja govori o kriterijima kod sudija,gospodin podgojeni ulazi u teren,psuje majku i niko mu nista ne sme,domaci navijaci i sve to je ne dovoljno da se dobije K.K Sledeca Sezona!
Jos vise ih boli cinjenica da ih je pokopao Bjelica koji im je rak rana!
I za kraj svaka cast Zvezdinim momcima na pobedi,zasluzili su podrsku u subotu!

Новица-бивши убица

pre 14 godina

добро је одиграо овај мали,високи убица,дечијег лица.кажем вам ја..одличан играч...

pera

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?
(Боки ултрас, 19. novembar 2009 21:45)

A ti mislis da ste bolji zato sto ste nas pobedili? Jel treba da vas podsetim koliko ste utakmica izgubili do sada u NLB?

čukaj!

pre 14 godina

Da nije bilo ovih standarsnih situacija sa suđenjem bilo bi oko +10-ak za Zvezdu.
Al' nema veze, jači smo trenutno i od sudija i ovih malih...

boki

pre 14 godina

dok nisam pogledao statistiku cinilo mi se da je milosevic mogao vise da igra
a sad sam u nevjerici da je decko odigrao ni 8 minuta
ne znam o cemu se radi!
rasicu ispisnicu pa makar ne nasli nikoga do kraja sezone.

Zvezda zivot je... !

pre 14 godina

da li ste videli kako Nemanja Bjelica igra s lakocom.. pa Zvezdo ako ga prodate na kraju sezone, mozete da se uzme 1 milion (Tripkovic, Tepic, Velickovic nijesu zajedno prodani za 1 mil.)

nkica

pre 14 godina

Ajd' grobari pravdajte se,trazite razloge,govorite o EL,vasim pobedama,titulama,sudijama...kako smo mi jadni,kako imamo komplekse,kako smo u raspadu,kako se svi sprdaju s' nama,kako cete da nas oduvate sa 40 razlike minimum...sad mozete da pisete sta hocete,bas nas boli briga!Samo se rezultat gleda,a on kaze 73-76 za Crvenu Zvezdu.

Bravo momci! Svaka cast!
Bjelicu za predsednika!

delija_sm

pre 14 godina

najbitnije je da prim.dr.spec. Dusko Vujosevic nije dao novinarima da postave mikrofon pored klupe da ne bi cela Srbija cula koliki je to strucnjak.Bjelica ubica ooooooo...

црвено-бели

pre 14 godina

Да Звезда има мало бољег плејмејкера или сигурнијег Бејлија и центра за кога се надам да ће доћи, била би за најмање класу боља од Партизана...

Niksicko pivo

pre 14 godina

Hahaha! DV? Hahahahahahaahaha! Hahahahahaha! Hvala, Zvezdo! Sve cestitke za "mec vinera" ('ladno) Olivera Stevica. Svaka cast, momci!
(Molle, 19. novembar 2009 21:43)

apsolutno se slazem s tobom.

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

i prosle godine ste dobili prvi derbi...i poslednji..:P
cujemo se za 2-3 meseca...:)
dok Genral Dule uvezba svoje kapetane.....:))))
pozdrav za sve GROBARE....i poruka"i kada ne budes prvi ti....",,,,,ostalo sve znate....
:D

stojan kisic

pre 14 godina

prosla je definitivno dominacija grobara u nlb ligi. ua grobari...dule idi u buducnost , tamo ce ti biti bolje jer je jaca od grobara.

LACKO

pre 14 godina

trojka od tablu..pa bila im je utakmica sezone da ne ispadnu...jednom da i zvezda pobedi u evroligaskom terminu ali na zalost nije evroliga...

ovo je realnost

pre 14 godina

Svaka cast crveno belim kosarkasima,pokazali su da imaju srce vece od svih onih gledalaca u pioniru...a vidim da se svako javlja i komentarise basket a nikad nije uzeo loptu u ruke..mislim da Zvezda uz kvalitetnu peticu moze da se proseta nasom ligom..a sada jos nesto da kazem,MORIS BEJLI je dokazao da onu trojku ne moze da da niko ako nema onu stvar....svaka cast ZVEZDO

koji kapiten???

pre 14 godina

Dragicevic ocajan, treba ga drzati sto dalje od Zvezde.
Bailey iako je odlucio derbi,najgori play stranac u zadnjih 10 godina u Zvezdi!!!

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

Svi rezultati u poslednjih 9 godina:

Sezona 2000/01
Partizan – Crvena zvezda 93:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 74:83 (Liga)

Sezona 2001/02
Partizan – Crvena zvezda 73:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 84:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:72 (Plej of )
Crvena zvezda – Partizan 71:77 (Plej of )

Sezona 2002/03
Partizan – Crvena zvezda 88:78 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:104 (Liga)

Sezona 2003/04
crvena zvezda – Partizan 91:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 84:67 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 105:99 (Kup)

Sezona 2004/05
Partizan – Crvena zvezda 97:87 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 93:84 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 104:68 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 86:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 81:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 87:85 (Jadranska liga F4)

Sezona 2005/06
Partizan – Crvena zvezda 84:78 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 20:0 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 73:89 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:75 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 88:74 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:83 (Kup)

Sezona 2006/07
Crvena zvezda – Partizan 88:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:89 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 83:100 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 67:84 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 76:88 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:80 (Jadranska liga)

Sezona 2007/08
Partizan – Crvena zvezda 82:67 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 81:88 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 78:83 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:77 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:83 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 80:89 (Plej of)

Sezona 2008/09
Partizan – Crvena zvezda 80:81 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 82:85 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 64:58 (Jadranska liga F4)
Partizan – Crvena zvezda 70:58 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 54:68 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 58:63 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 75:73 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 73:61 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 80:65 (Kup) znaci pobede komsinice na nivou statisticke greske i bez ikakvog znacaja u konacnoj raspodeli trofeja...kao i ova sinocna...i opet se nadate...

SAF

pre 14 godina

Браво бре,одлична игра Црвено-Белих,одлична утакмица,прави начин да се испуни једно вече...
НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕЕЕЕЕЕЕ

Bumerang

pre 14 godina

Zvezda je i u fudbalu i u košarci do ove sezone bila prilično na kolenima.
Sve više sam siguran da je ideja Partizanovih uprava sa kupovinama Klea i Robertsa bila da se grogirani protivnik dotuče, mnogo više nego što su im oni stvarno trebali.
Ali ispade da su kupili škartove :)
A i zaboravili su da se uvek vraćam!

mArko

pre 14 godina

Polako , stanite svi , da , navijam za PARTIZAN , i stvarno se pitam, ustvari pitam navijace zvezde , cemu svi ovi komentari ???? Pa kad svi lepo znate da svaki ali svaki tim ima loshe vece , ae neka mi kaze neki noramlni pristalica zvezde da li stvarno misli da je zvezda bolja od Partizana ii je u pitanju sreca , ali posteno ! DIJARA , DIJARA ....

nikola

pre 14 godina

Meni je ovo najgora igra Partizana koju sam gledao zadnjih godina!! Mislim da gore od ovog ne moze. Ali isto tako mislim da je sad trenutak da se dovede neki kosgeter na bekovskoj poziciji, dok ne bude kasno, jer se vidi da nam fali takav igrac. Od ovih mladih (Sinovec,Mitrovic,Lucic) ocigledno mozemo samo da imamo stetu ove sezone.I cetvorka je losa ali ne mozemo sad da otpustamo Robertsa,a i mozda se razigra tokom sezone. Neka se oni rotiraju kada utakmica nije nije dramaticna i neizvasna.

otac

pre 14 godina

Sin me pita, tata da nije ovo zato sto sam presao u srednju skolu, dok sam bio u osnovnoj nismo gubili.
P.S. Nemam vremena da citam sve komentare, jel se opet nadaju i slicno?

Kulut

pre 14 godina

Rado bih cestitao mom timu, ali moram i pobedi u zube da zagledam... Zvezda nema igru, solidno se brani sut, ali za igru 2 na dva nemaju ni inteligencije, ni znanja... U napadu se previse solira, retki su napadi Zvezde sa vise od jednim dodavanjem. Pobeda govori da Zvezda mozda i ima potencijal kada se individualni kvaliteti uzmu u obzir, ali Zvezda nema igru, a čini mi se ni stručni stab koji kvalitetnu i sadrzajnu može da stvori...

Iskreno

pre 14 godina

Ne znam samo cemu radovanje na kraju kao da smo pobedili u finalu SP-a...?! Svaka cast za pobedu, ali jako losa igra. Protiv nekog jaceg protivnika (a takvih je mnooogo) necemo nista uraditi ovakvom igrom u napadu, totalno bez koncepcije. Sva sreca pa nas je danas koliko-toliko sut sluzio. Zivela Zvezda ! P.s. Partizan zaista nikad gori, uopste nisam strepeo kada su imali loptu kao ranijih godina...

aleksa

pre 14 godina

realno je bilo da ovu utakmicu dobijemo sa malom razlikom, ekipa je jos uvek neuigrana, ima par rovitih igraca, Bejli jos nije u pravoj formi, fali nam klasicna petica, ali srecom partizan je jedan netalentovan i prosecan tim!!!!! sledeci put 20 razlike!!!!

Webber

pre 14 godina

Citam sve ove komentare Zvezdinih navijaca, kao da su uradili ne znam ni ja sta.. Partizan i dalje ima 8 vezanih domacih titula, a Zvezda je i prosle sezone dobila prvi derbi- i opet ostala bez ijedne titule.

Tempirace Dule formu, i uigrati tim, bez brige ;)
Sa druge strane drago mi je sto ce ovog mucenika sto je seo na klupu Zvezde da postede kritika narednih par dana..

Niksicko pivo

pre 14 godina

ovo je veoma dobra ekipa Zvezde.. pa jos da nam dodje klasicna petica (mozda Dzo Vukosavljevic) pa onda bih se bojao Zvezdinih uspeha xD

djordjije

pre 14 godina

bravo zvezdo, svaka cast borb enost za cistu desetku. Ali ljudi da li ste primetili koliko beskorisnih igraca ima u oba tima pa to je strasno . Da ih ne imenujem svi znamo ko su.Nas crni nema potvrdu da je normalan to je 100%

Bari-91

pre 14 godina

Sta je bilo grobari,gde ste sad a???Pre utakmice je bilo:maric zakucao ZVEZDU, a sad je ispalo da su Bjelica i Bejli zakucali partizan.A sad ste nas kao pustili a,pa vi samo to znate da kazete...samo me cudi sto Dule nije reko:bili smo umorni...eee moji grobari..ccc
TI SE BORI SEVER CE DA GORI

suma striborova

pre 14 godina

eh,ljudi moji sada sam siguran,da ce ova sezona biti duga i mucna i za nas grobare i Partizan.Provalila nas zvezda skroz.Roberts ocajan,ne zainteresovan totalno,skoro da nema nista.Izgleda da ovi igraci nemaju znanja da ispostuju dogovor iz svlacionice.Ona zabijana u reket,sut jako slab,cini mi se kao da nemaju srccca.Nadamo se boljem,i verujemo u uspeh.pozdrav,sa zeljom da ce fudbaleri da poprave stvari.

Pionir

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi.Petrovic je takticki u toku cele utakmice nadmudrivao Vujosevica.Sudije su neprestano bile pod pritiskom Vujosevica.Sem Medana, ostala dvojica su podlegle i Zvezda je vise puta bila ostecena.Ipak je pobedio bolji tim.

ZVEZDA, a ko drugi

pre 14 godina

Pa dobro bre dokle vise da vas deremo, borimo se protiv 5000 vasih pristalica, borimo se protiv vasih sudija, borimo se protiv tradicije i naravno na kraju pobedjujemo. To je srce, to je zelja, to je ljubav, a moramo priznati i kvalitet je na nasoj strani. Bjelica vredi vise nego citav vas tim. Zar nije to i Kari rekao pred derbi, ne mozete stalno na silu, doslo je nase vreme. Ajd u zdravlje!

grobar do koske

pre 14 godina

@Remus Lupin
ovakvima i njemu slicnima:uzivajte (do sledeceg derbija)...mi mali partizan,a vi velika zvezda?pa sto se vi uopste javljate,kad vi bojkotujete basket...vas ovo uopste ne bi trebalo da interesuje...

Danilo

pre 14 godina

Ubedljivo su najgori AP i Tadija(6 izg.lopti)indeks učinka 7 za 38minuta!AP ga ne sme izvesti ni kad gubi lopte ni kad ne igra odbranu ni kad se zaleće u neizgrađene pozicije...Njemu je dozvoljeno sve, dok se AP dere na Štimca

sramota!!!

pre 14 godina

Grobari, kad ce te da odigrate jedan derbi bez sudija?? Sta im to radite kad ovako sude u vasu korist? Ovo je strasno! Predlazem da se Zvezdini igraci povuku sa terena i predaju mec, jer je vec odluceno ko mora da pobedi! SRAMOTA!!

dule vujosevic

pre 14 godina

krive su sudije...nije bio ujednacen kriterijum...dokle ce partizan najveci klub svih vremena da ima los status kod sudija...bla bla bla!!!

MARKO

pre 14 godina

pitanje br.1:Jel Bejli doveden da bude organizator ili dezorganizator igre?
pitanje br.2:Pratim dragicevica evo 2 godine i svo vrijeme on samo smeta na terenu, jel to samo moj utisak?

xxx

pre 14 godina

Losa utakmica skroz. Nasi timovi su stvarno losi ove sezone. Onako kilava Zvezda pobedila Partizan. Mislim navijam za Zvezdu tako da to i nije lose :D ali kvalitet igre je stvarno katastrofalan. Zvezdi definitivno fali centar i to pod hitno. U nekoliko momenata prikazana je totalna dezorganizacija u napadu,sve neki isilovani individualni potezi ili ocajnicke trojke. Na svu srecu isle su nas trojke pa smo zato i dobili...Nemamo centra,nemamo skok,nemamo ni ideju u napadu jer oslanjati se na Stimca ne vredi a Kikanovic ne zna di tera. Sve u svemu dve prosecne ekipe u kojoj je pobedio srecniji i onaj malo manje losiji. A da,jos samo fali da se Dule buni na sudije,ejjj ako nisu natezale za Partizan onda nikom nisu...

peđa

pre 14 godina

da li je jasno da rašića moramo pokloniti, a ne prodati. ni jedna asistencija, očekujemo da on dobije (produžetke) utakmicu zadnjim šutem, a sam na trojci iz izgrađenog napada ne pogađa. ne nervira me vraneš, koji je fizički veoma limitiran, već rašić koji nema emocija. njemu je isto dao ili promašio, šutnuće je sledeći napad. baš ga briga. napolje iz PARTIZANA, siso kilava!

Stefan

pre 14 godina

Sta je grobari nesto vas sad ne cujem da ste nas razbili 20 razlike i da nemamo igraca da cuva marica koji je izveo sam 15 slobodnih bacanja od vasih 35.Bas mi je drago sto je bejli dao onu troju.

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!
(decko sa severa, 19. novembar 2009 21:48)

ma neka bln, moze na moj racun. xD

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je pobedila sa samo jednim dvocifrenim indeksom (16Bjelica).Definitivno Partizan ima očajan sastav ove sezone još da su svirani prekršaji u napadu koje su pravili Marić, Veseli, Milošević i Kecman!
Ono što je očigledno da AP ne osjeća ekipu jer je dozvolio da prednost Zvezde od 10p za malo više od minuta bude anulirana, a što mu se ponavlja u svakoj utakmici!

Moi

pre 14 godina

Svaka cast Zvezdi, vise su zeleli pobedu. Mi smo imali sve vreme sansu da zavrsimo tekmu u nasu korist ali smo izgubili preeevise lopti neozbiljno i nismo ni zasluzili da pobedimo. Drago mi je da Zvezda igra ovako dobro, ali mislim da smo svakako bolji tim od njih i ove godine. Samo ce Dule morati da objasni neke stvari pojedincima koji su u ponekim momentima zaista neozbiljni. Toliko.

DS 1989

pre 14 godina

Po mom misljenju utakmicu je dobio Nemanja Bjelica.Kada je bilo najteze u trecoj cetvrtini on je svojim trojkama drzao Zvezdu u igri.

BRAVO ZVEZDO,ali nismo zaboravili:'UPRAVA NAPOLJE'!!!

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

Ivan

pre 14 godina

...pa kako?pa zasto?zar to nije Duda,supersonicni trener extra jakih grobara koji je izgubio protiv "uvek slabije" Zvezde...e jadni Vi,ajde cutite,ajde cutite...ili zasto cutite...svejedno

Sudije su krive

pre 14 godina

Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?
(Omni, 20. novembar 2009 00:25)
Bravo majstore, a Zvezda igra sve sa iskusnim igracima (Keselj '88, Kikanovic '88, Stimac '87, Bjelica '88, Tadija '86, Bakic '86). Pa ko treba da igra, momci sa 16 godina, pa da izgubimo. Dule je ubacio te igrace jer nije imao koga boljeg.

A za grobare, molim vas nemojte vi da se zalite na sudjenje, pa vece protekcije je juce imao Djekic sa 18 godina nego nas kapiten. Da ne govorim o koracima, ali nema veze, ovako je sladje.
Mozda treba i da zabrane trojku od tablu, to ne pise u Duletovim knjigama

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Cestitke!
Neizvesno do kraja, puno gresaka na obe strane. Bacanja da smo sa trojke zmureci gadjali, bolje bi prosli. Jednostavno mora jos puno puno da se radi, mada nekima jednostavno nema pomoci (Rasic ma nee).

martin

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

izgleda da ste vi mnogo para danas izgubili

Vladan

pre 14 godina

U sta se pretvara ova kosarka, jos malo pa ce igraci morati da nose i zastitnu opremu kao ragbisti. Kosarka je nekad bila umetnost a danas se zasniva samo na fizickoj snazi. Nemam prava da kritikujem Vujosevica ali mi je stvarno nejasno cemu ovoliki broj izmena. Igraci ne mogu ni posteno da se zagreju, da se usude da neki sut ili prodor a vec su na klupi. Mislim da strani plej previse drzi loptu u svom posedu. Maricu se najvise moze pomoci time sto ce se rasiriti protivnicka odbrana sa par suteva za 3 poena a ne po svaku cenu spustati loptu u reket. Od pojedinih igraca (Rasic, Kecman) ocekujem vise hrabrosti i borbenosti makar u tim segmentima da budu uzor mladim igracima. Sve u svemu bilo je mucenje gledati ovakvu kosarku.

Koleman

pre 14 godina

Iako je Bejli slucajno dao trojku ne znaci da je dobar igrac.Do te trojke je igrao ocjano, zaista.Svaka cast momcima ulepsali su mi dan i mesec.Gledajte Gurketa i Miloja na SOS-u trenutno.Grobari sta je bese derbi Partiza-Hemofarm?

Menadžer

pre 14 godina

Dule, ako hoćeš da ti ekipa bude ubojita i opasna po koš, što je i cilj ove igre, dovedi Vida Žarkovića iz Proletera!!! Čovek će dati minimum duplo više trojki po meču nego što sada daje cela ekipa Partizana.

SaLeKg

pre 14 godina

Cestitam Crvenoj Zvezdi na fer pobedi, ali i kritika za njihove navijace za sramotno prozivanje navijaca Partizana na kraju utakmice. Mislim da svi znaju zasto se cutalo i da to pitanje nije moralo da se postavlja.

volki.me

pre 14 godina

Bez obzira što je meni omiljeni divnoludi Partizan izgubio, ja ga volkim. Jer učinio je da moje srculence kucka lepuškasto previše puta...

Sergio

pre 14 godina

Pa dobro, Zvezda uvek dobije prvi derbi, tako prošle godine, tako i predprošle...
Kada bude trebalo dobijaće Partizan, bez brige!
Pozdrav za sve grobare!

bl cijela crno bijela

pre 14 godina

2pts: roberts 3/9,mccalebb 4/14,maric 1/9?!!??pod hitno trebamo popraviti procenat suta i rezultat ce sigurno doci...
oooooo partizane volimo te srcem svim

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

psp

pre 14 godina

ajde sada....kos nije bio pod pravim uglom jupiter nije uso u sedmu kucu....igraci nisu ispostovali dogovor iz svlacionice njanjanja

ZVEZDA JE ZIVOT!

Kardinal

pre 14 godina

Jako losa utakmica Partizana,ocajna,toliko gresaka kod dodavanja,toliko promasenih bacanja to je nedopustivo,ceo tim treba strogo kazniti!
Mi nemamo spoljnu liniju,svaka utakmica samo 2-3 ubacene trojke,tako se ne dobijaju utakmice!
Veceras je Maric skroz podbacio,jedan od najvecih krivaca za poraz je on! Toliko bacanja je promasio 7-8 a i dosta je pokusavao na silu,sutirao je kao kamenje da baca,strasno!
Rasic nije vredan komentara,Veseli ocajan,Kecman takodje! Jedino je Mekejleb zasluzio donekle prelaznu ocenu,mada i on iako ima jako dobar prodor ima slabu zavrsnicu,sve lepo uradi i promasi,mora to da poboljsa.
A i ovim ganima je bas sve ulazilo,napalili se kao ludi. Pa ova trojka sto je dao Bejli ulazi jednom u 50 puta,od 8m i to od table,pa pre njega Bjelica sa 8m u zadnjoj sekundi napada,to ih je izvuklo ali tesko da ce ubuduce pogadjati takve suteve!
To nije opravdanje za poraz,opravdanja nema,Dule mora pod hitno nesto da preduzme i da nekako probudi Veselog i Kecmana,Rasica ne treba pominjati jer je on promasena prica!

Nikola

pre 14 godina

Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!

goran

pre 14 godina

losa zvezda pobedila los partizan. zgrozen sam igrom bejlija. par puta sam ovde napisao da mu treba sansu, ali decko ocigledno nema veze sa zivotom. nesiguran je, uplasen, spor u odbrani, nema hrabrosti da kad krene na ulaz ide do kraja. svaka cast za one dve trojke, ali je jedna bila cista sreca o tablu. kad su grobari odustali od palasia, napisao sam da mi je krivo zbog toga, jer tacno znamo koliko palsio moze ili ne moze. a ovako mogu da dovedu nekog boljeg. iako je mekkejleb, pomalo divlji igrac, u napadju je mnogo upotrebljiviji i trenutno drzi igru partizana, u odbrani korektan.

oleeee...oleeee!

pre 14 godina

hhhahhaha....bjelica the king...ja sam mislio da ce puci..kad je napravio prekrsaj..koji sekund pre kraja....aa da i vule je bio nesto besan....jadni igraci partizana..sad .... :// :PppP

VLADA

pre 14 godina

Zgazi ih sve ooo zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve, ZGAZI IH SVE... a moze i ona pesma.. NA NA NA NA NA CRVENA ZVEZDA ooooooo NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA ...

Hogar

pre 14 godina

A ja cu i peti put da posaljem isti komentarjer je to komentra koji "vredja" pa ga vi ne objavljujete

Grobari,ja sam i pre par meseci pisao da ste vi bivsi tim.da li iko pametan misli da ce anonimusi kojima je ovo prva seniorska sezona uci u Top 16 Evro lige, Uci u F4 NLB lige i pobediti ao nasem prvenstvu i da ne govorim.Svi ste se raskukurikali dolaskom Sinovca,Djekica,Marica, Robertsa.Ja tvrdim a i mnogi mnogo veci strucnjaci od mene da Zvezda na vecini pozicija ima bolje igrace, duzu klupu i za sezonu iskusniji tim.Ako ih mimoidju povrede i dovedu dobru peticu eto tima za veci domet.Bjelica vasa neostvarena zelja ( a koliko je samo letos vas pisalo Bjelica u partizanu) vas je razbio.Bejli se verovatno nece dugo zadrzati ali sa kompletnim i zdravim timom vi ste mala deca za bas

.

pre 14 godina

Razlozi poraza Partizana:
-neverovatan broj izgubljenih lopti!! Presudna mozda ona Sinovca kada smo imali +2 i loptu! Imali smo mali milion prilika da se odvojimo ali ne mogu da verujem koliko smo samo lopti izgubili u onim kontrama i polukontrama (Milosevic,Mekaleb, Roberts,Rasic...)! I to po pravilu uvek kad smo vec imali prednost i kada smo mogli jos vise da se odvojimo.Umesto da se smiri igra ako vec nije sigurno da li moze da se odigra kontra on su uporno u serijama tako gubili lopte! Pa onda neko uhvati loptu pod kosem (Maric,Roberts) i ima 3 protivnicka igraca oko sebe, i umesto da vrati loptu nazad za novi napad, kad je vec ocigledno da se ne moze postici kos protiv trojice, oni opet na silu idu protiv trojice i naravno gube loptu.
- NEVEROVATAN SUT ZVEZDE ZA 3 POENA!! Pa protiv nikog nisu imali takav sut! 53% cini mi se.To je jedina sansa koju je Zvezda imala u ovom mecu i o kojoj su svi pricali na ovom forumu da jedino ako ih krene sut za 3 mogu da nas dobiju,i naravno to se i dogodilo. A tek ona trojka Bakica u zadnjoj sekundi napada iz velike udaljenosti, pa onda Bejlija na kraju opet iz velike udaljenosti! Da ne upotrebim grublji izraz, ali tako vas je htelo da je to neverovatno!

Mislim da je neiskustvo pojedinih mladih igraca resilo utakmicu (Sinovec,Djekic,Mitrovic; zadnja dvojica sa pojedinim glupim faulovima, mada je i Veseli to radio ali kod njega je to vec pravilo da cim izgubi loptu odmah iz besa pravi faul), jer je Zvezda celu utakmicu odigrala sa iskusnim igracima koji nisu pravili neke pocetnicke greske.

ogac hm

pre 14 godina

Opa, pozitivno iznenađenje! E ovo je već nešto! Bitno je da nam derbiji budu ovakvi! Da postoji baš pravi sportski rivalizam, jer u dezorjentaciji jednog od ovih klubova, ni onaj drugi ne može napredovati, a takođe ni srpska košarka uopšte. I krajnje je nebitno što sam navijač Zvezde.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zvezda je pokazala da moze i ove sezone da se ravnopravno nosi sa Partizanom i da ce i ove godine konkurisati za oba trofeja u Srpskoj kosarci posto u NLB-ligi ve dosta kasnimo,ali mozda i uhvatimo 4-to mesto i fajnal-four ali o tom po tom.Sada nas ceka pakleni ritam(Cibona,Dinamo)ali je ovaj tim pokazao kvalitet i snagu jos da popravimo odbranu i obavezno dovedemo centra koji ce zatvoriti reket i sakupljati lopte pa ce sigurno doci i rezultati.Pozz.MKD

dulebl

pre 14 godina

ovako smo ih pustili i prosle sezone, da ih krene, ali nece niko drugi da ih pusti.
ali uvijek postoji sledeća sezona, pa sledeća sezona, pa sledeća sezona pa sle... i sve tako do sledeće sezone

GrobaR

pre 14 godina

Najlosija partija Partizana u ISTORIJI , ko se slaze nek preporuci

Sta je sa Kecmanom, Veselim i RASICEM, ko da nikad nisu ni basket igrali a kamoli profesionalnu kosarku , neka mi neko objasni

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Hvala našoj Crvenoj Zvezdi što nam je uljepsala veče!Može i mora to još bolje i ne smije nam nikad slabiji partizan biti problem!Angažovanjem jedne prave dominantne petice i definitivno bi bili glavni favorit za osvajanje titule!!!Svake noći sanjam ja,Marakana prepuna.....

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Čestitao bih KK Sledećoj Sezoni na pobedi u prvom "derbiju" ove godine. I to polako postaje tradicija!
Ono što me brine pred nastavak Eurolige je činjenica da sem Marića i Mekaleba nemamo igrača na koga možemo da se oslonimo. Dule zaista uveživa moje beskrajno poverenje, ali mi nekako nije to onaj prepoznatljivi napredak iz utakmice u utakmicu. Još samo da smo pobedili u prvoj utakmici gane, pa da definitivno pomislim da se sve okrenulo protiv nas!

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

kokan

pre 14 godina

grobari vratite se u realnost imate najlosiji tim u poslednjih 30 godina kolko ja pamtim trebali ste da svatite prosle godine kad je Zvezda izjednačil posle 2-0 da vam je to početak kraja verujete duletu majstoru pritiska i prljave igre koja sa ovom vasom ekipom bez šutera liči više na loš RUKOMETNI KLUB

japonac

pre 14 godina

ako se veliki trener uplasio ORLEANA pa mismo ovaj propali klub trebalo da dobijemo 20 razlike,sudije, sudije dokle...

p.s.
kao dovedes ROBERTSA i ne moze da se uvek prepisuje DULE DULE

Кољосвињ

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=393470
За леп сан, мало хумора. Ја сам се баш исмејао.

Miki

pre 14 godina

Bre!!!!!!!O kojem sudjenju vi pricate?????Gde ste to osteceni veceras????Onaj pogodi trojku od tablu i sad je sila od igraca,Stimac ne moze obruc da pogodi celu tekmu,da dva bacanja na kraju i 'vi' ste razbili Partizan????Smesno da nema kud dalje...Partizan je uvek bio i zna se ko je u Srpskoj kosarci...

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Uveeek uvek ista pricaaa! ***ANI VI I POSLE 9 GODINA NIKAKO DA SHVATITE !! UVEK SE NAPALITE JADNI NA PRVU TEKMU A ONDA sledi NABIJANJE U RUPE I BOJAZLJIV POGLED U KOMPIJUTER !!

TRn

pre 14 godina

godinama unazad srce mi je bilo puno zahvaljujuci vasim pre svega odnosom prema dresu i grbu koji nosite,a tek onda rezultatima.. i upravo zbog tih prethodnih godina necu reci sve sto mi je na pameti u ovom trenutku, a glava mi je poprilicno vruca. Jedno moram da kazem. Neka je na cast onom ili onima koji su zasluzni za selekciju tima ove godine.. Sa nekim stvarima se ne treba igrati !

bocca

pre 14 godina

Rasicu idi iz Partizana,decko dve godine,ali DVE godine nisi u formi,treba da te trpimo zbog dve utakmice koje si odigrao prosle sezone(protiv reala i zvezde)...ocajan u odbrani,neupotrebljiv u napadu...Vranes je izmislio kosarku za Rasica.Zvezda nije nista specijalno odigrala,imali su srece sa trojkama,procenat im je skoro kao nama bacanja,ali mi smo bili zivi ocaj,sramota kako smo igrali.

milos

pre 14 godina

Odmah na pocetku da cestitam C.Z.na sasvim zasluzenoj pobedi u derbiju.Utakmica dosta losa sa puno izgubljenih lopti sa obe strane,i pobednika je odlucila velika borbenost i zelja za pobedom C.Zvezde.
Kao Partizanovcu mi je to tesko priznati ali ste veceras zasluzili pobedu.
Kod nas Veseli,Rasic i Kecman jos igraju u grcu i kada oni podignu formu bice bolje.
Za grobare pozdrav i da ne tuguju puno ,jer je i prosla sezona pocela ovako pa znamo sta je bilo na kraju.

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I naravno ko nam je presudio nego ocajni Bejli!E sad samo cekam kometare delija koji su ga ispljuvali i izvizdali...A Novica veceras 29 poena Huventudu!E zivote...I najvaznije,falio je Bozic kapiten da podigne moral i utrpa 4/5 trojki!

Sikiriki

pre 14 godina

Rasic neverovatnom brzinom napreduju iz utakmice u utakmicu. Posle evroligaskig -5 indeksnih poena ovoga puta je ima -0 :) Igra covek 15 min i indek mu NULA. A BOUROUSIS za 12 minuta u evrloligaskoj utakmici ostvari indeks od +32 :)

volim partizan

pre 14 godina

Nisu mi bas jasna bila ona preuzimanja koja su bez potreba,cak i bez nekog bloka, radili Roberts i Mekaleb u zadnjoj cetvrtini, pa je Mekaleb ostajao sa "cetvorkom", a Roberts sa plejom(Bejlijem)!? To nas je na kraju,izmedju ostalog, i kostalo pobede, mada su to ipak presudile, vec po tradiciji, izgubljene lopte Partizana, a vecina kada smo mogli da napravimo razliku i da se odvojimo, a jos vise neverovatan sut za 3 zvezde,koji im je i pre utakmice pripisivan kao jedina sansa da nesto urade.

Ivan95

pre 14 godina

da bejli sutne jos sto puta onako trojku ida gadja od table ne bi pogodio.dalje nije sviran cist faul nad Maricem na poslednjem izjednacenju mada je i on morao da pogodi oba bacanja za izjednacenje

Queen++

pre 14 godina

Ovo je dno dna. Na šta ovo liči? Da je prodata utakmica pa da razumem. Nemojte pogrešno da me razumete, ali ovi igrači koji su došli, došli su sa jednim ciljem - da unište ono što je Partizan godinama gradio, a to je ime.

dule

pre 14 godina

Partizan nikad losije nije odigrao.Ali realno,bez preterivanja.Isto bih rekao i da smo pobedili.Izgubljene lopte kada smo mogli da napravimo razliku,pa i pored svega opet pred kraj imamo +2 i uzimamo loptu ,ali je Sinovec odmah vraca zvezdi... znaci neverovatan broj gresaka, pogotovo u onim kontrama kada i nije moralo da se srlja, a oni su to uporno radili i gubili lopte!
Sa druge strane sut zvezde za 3! I jos trojke iz nemogucih situacija, u poslednjim sekundama napada,sa 8 metara: prvo Bakic u prvom, pa Bjelica u drugom i na kraju Bejli od table!
I opet, i pored nikad losije igre Partizana i nikad boljeg suta Zvezde, opet 3 razlike za zvezdu, priznacete uz dosta srece. To mi nekako daje nadu,kao grobaru, jer ne verujem da vise ikad moze Zvezda ponoviti ovako nesto,a i Partizan gore od ovoga ne moze .
Ipak mislim da bi mozda, dok je vreme trebalo da se urade neke promene u sastavu Partizana, jer je sezona tek pocela. Nesto mora da se preduzme.Ne znam zasto Lesic ne dobija sansu, ako smo vec slabi na cetvorci.Pa moze i on da dobije svojih 10 minuta umesto Robertsa i Djekica, jer ne moze biti losiji od njih.Sa druge strane moze Roberts da se malo pusta i na petici umesto Marica,jer je to odlicno radio u Zvezdi prosle godine.

P.S. Koliko komentara zvezdinih navijaca:)! Pa ovoliko ih nije bilo kad smo pravili one uspehe sa reprezentacijom.Ovoliko ih nije bilo ni kad je Partizan pobedjivao Evroligaske velikane. Kolika euforija. Ovim nam samo dajete do znanja koliko smo mi veliki, a da nismo ni svesni bili toga. Pa ono radovanje igraca, kao da ste osvojili Evroligu.

Komar

pre 14 godina

@Izgleda da postaje tradicija da vas pustimo da dobijete prvu u sezoni... da se malo nadate...
(djape, 19. novembar 2009 23:56)

A cemu onda onakvi nalozeni komentari na vest pre utakmice???ajde mi to objasni molim te???sto ste komentarisali "bice 20 razlike","sigurno pobedjujemo" itd kada ste znali (kako ti kazes) da cete nas pustiti???da li shvatas kakav kompleks imas??mnogo letite pre utakmice,a veoma nisko padate posle...slicno kao pre plejofa prosle sezone,kada ste pre utakmica bili vec pobednici,a na kraju ste drhtali i jedva pobedili sa 3-2...sledeci put pre derbije tisinchina,pa nas mozda i pobedite...

Mare

pre 14 godina

Neki od komentara pred derbi:

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone)

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)
(Radowan III PFC)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR)

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc)

I tako dalje, i tako dalje...
A sada kazu, 'ma pustili smo vas'...

nikola

pre 14 godina

(s.m., 20. novembar 2009 06:24)

Sve sve, ali da kazes da je Maric drvo... mislim stvarno. Ocigledno slabo pratis utakmice Partizana. A isto ne znam kakav plej of pominjes, posto u NLB-u nema plej of, nego odmah F4, i tu svakako, u trenutnoj situaciji na tabeli i obzirom da zvezdi tek pretstoje teske utakmice, mnogo vece sanse ima Partizan da se plasira. A i onu sinocnu utakmicu ne uzimaj zdravo za gotovo, jer onakav sut za 3 zvezde i onakva nevidjeno losa igra partizana tesko da mogu opet da se ponove.

misa tumbas

pre 14 godina

igrali smo i izgubili smo sopstvenom krivicom, odnosno bacanjem lopti u bunar svaki put kada smo bili u prilici da se odvojimo na pristojniju razliku.

dule trenutno grmi na igrace u svlacioici.

gore od ovog moze, ali se nece ponoviti.

napred partizan

ps
niksicko pivo, nisi bio po karte

dax

pre 14 godina

samo igaju maric i mecaleb,yo je malo,rasicu ne ide pa ne ide 15 utamica nista nisi odigrao,vranes i dalje prima koseve sa lakocom,nema ga u odbrani,katastrofa,mitrovic i sinovec kao mladi ali mi od njih u ovom trenutku nemamo apsoluyno nikakvu korist,plasljivi,kao da imaju 15 godina a ne 20,mnogi igraci su bili nosioci igre sa 20 godina

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti,tako bi trebao da glasi naslov za ovaj derbi ! Aco Petrovic kaze,ovo nam je najbolja utakmica do sada ! Do sada ? Pa vi bi sa ovakom igrom (a i mi) od prosecne Evroligaske ekipe izgubili sa najmanje 25 razlike,najmanje,izgubljene lopte,ishitreni sutevi i napadi,znaci katastrofa,repriza onog derbija od prosle godine 80:81 ! Ako je ovo ta ekipa crvene zvezde u koju se ulaze poverenje i prica se o nekim titulama onda sam siguran da ako Partizan ne bude sampion to ce biti Hemofarm ! U poslednjih 10 godina ja nisam gledao goru utakmicu Partizana,bekovi nula,krilni centri nula,centar nula,preko 10 promasenih slobodnih bacanja,sut za tri oko 30% i crvena zvezda jedva dobila 3 razlike,ako vam je ovo za diku i ponos onda jedva cekam sledeci derbi,jer ova utakmica koju je Partizan vecerash odigrao je ponavljam bila najgora u poslednjih 10 godina,trcanje,bacanje,greske,igra mi je licila na onu zvezdinu kada je u njoj igrao gurovic,znaci katastrofa.No dobro ovi momci i ovaj trener su nas toliko zaduzili da moramo da im oprostimo i da cekamo da budu najbolji kada je to najpotrebnije,a zna se kada smo najjaci i kada imamo najvishe karaktera,kada dodje borba za trofeje.

Pozdrav i cestitam komsijama na dobijenoj ''utakmici''

Omni

pre 14 godina

Lepo rece neko da je pobedio manje los tim. Mi smo pobedili sa tri razlike ekipu koja je imala petnaest promasenih slobodnih bacanja i dvadeset izgubljenih lopti!!!
Grobari ocajni, ali debeli gura klince da igraju, dok nasi sede na klupi i dodaju peskire a kapiten igra 38 minuta. Sve mi se nesto cini da je njihova politika bolja od nase. Bez obzira na pobedu, daleko smo mi od pravog tima i rezultata sa kojima se sada mnogi navijaci zanose.

I ono sto meni posebno smeta je to da mozemo da ih lupamo sve meceve do kraja (kao sto ce i Olimpijakos da ih nalupa sledece nedelje) i mogu i svi ostali da ih pobedjuju stalno ove sezone, oni ce opet i dogodine igrati Evroligu sa ovim klincima koji ce biti iskusniji i jaci i zbog ovakvih utakmica.
Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?

Vule

pre 14 godina

Kao navijač Partizana uopšte nemam problem da čestitam Zvezdi na pobedi ali mogu da konstatujem da je ovo bila vrlo loša utakmica prikazana od strane obadva kluba. Stoga se ne ložita da ste mnogo bolji jer i jedni i drugi su očajani.

Nikola

pre 14 godina

Duplo nerviranje!

Em izgubismo em samo 17 poena na fantaziju od McCaleba i Marica! http://www.basketball-fantasy.net

Inace stvarno me izludjuje igra Partizana, tolike izgubljene lopte - zivce pogubih!

Đole

pre 14 godina

Čoveče, preko 400 komentara na pobedu zvezde protiv Partizana! Neko je pomenuo komplekse...
Inače i prošle sezone su dobili prvi derbi. Deja vu...

cici

pre 14 godina

Auuuu sto nas prodadose Rasic i Veseli! :/
Nema veze, momci, glavu gore, ako pobedite Olimpijakos, onda cete nam vratiti puta 2 !
Sad ce gani naravno i njihovi komentari, a naravno svi znamo da se nadaju na pocetku... videcmo kasnije

roman empire

pre 14 godina

Auuu brate kakav dan za mene,prvo sam se osecao tuzno za vreme sahrane Patrijarha Pavla,pa mi je zatim oko 18h buknuo pozar u zgradi u kojoj stanujem i na kraju sam pomislio jos da izgubimo derbi i KRAJ,kad ne lezi vraze,Zvezdini kosarkasi se potrudise koliko toliko da mi ulepsaju ovaj turoban dan.BRAVO ZVEZDA!!!!
U narednom kolu NLB lige je dupli okrsaj klubova iz Zagreba i Beograda i pozivam sve da stanemo iza Zvezde i Partizana.

Vlada016

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, al' Pesic je bio u pravu. Pogodio je i pobednika i kako ce se mec odvijati. Ne bas kvalitetna kosarka, ali kvalitetna odbrana.

Peca BGD

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)

Jedi bez 'leba.

Ziwe

pre 14 godina

neko rece pre utakmice:,,Vec vidim naslov Maric zakucao Zvezdu!!!xaxaxaxaxaxaxax,Ipak ce biti:BEJLI ZAKUCAO PARTIZAN!!!!
(delija, 20. novembar 2009 00:02)

Sad mozes da se pozz sa njim :)))

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Izgubili smo i prosle godine prvi derbi pa je kasnije sve doslo na svoje mesto.Medjutim,zabrinjavajuce je odsustvo kolektivne igre koja je nas zastitni znak.Previse gresaka u dodavanjima,veliki broj promasenih penala,odsustvo sutera koji bi pogodio kada se rezultat lomi i jos dosta toga dovelo je do pobede Zvezde.Roberts je po mom misljenju solidan ali previse solira.U svakom slucaju ostacu optimista mada sam trenutno potpuno nezadovoljan.

Mare

pre 14 godina

Ruzna utakmica, kao sto ce biti i vecina derbija. Puno tuce, udaranja, silovanja, a malo lepog. Ne svidja mi se uopste kuda ide ova kosarka.

RichiPFC

pre 14 godina

Velicanstveni Velickovic 29 poena za RM,odlican Tripkovic 11 poena za Huventud. E da smo imali ta dva igraca veceras...... Iz utakmice u utakmicu Rasic dokazuje zasto ni u jednom timu nije bio vise od jedne sezone, polako treba da padne u zaborav i da sve vise sanse dobije Mitrovic ( ako se nevaram, nisam siguran kako se preziva ). Ocajno izvodjenje bacanja nas je kostalo pobede i dosta amaterskih gresaka kada smo trebali da ih dotucemo!!!! Dule reaguj, odstrani ove ocajnike iz tima i pruzi sansu mladima. Proizvedi novog Novicu i Tripka a ove posalji neka uce u nekom drugom klubu a ne u Partizanu!!!! ( Rasic, Sinovec, Vranjes....)

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

POBEDA TITULA,NAMA JE POTREBNA,OVU NOC CELU I ZORU BELU PESMA NEK DOCEKA,NANANANANANANANA..... MA BRE LUDILO,MA BRE SJAJNO! ZVEZDA ZIVOT JE..... IDEMO....

napred partizan

pre 14 godina

Opet sudije! Vama je to krenulo u naviku posle svih onih poraza u derbijima i titula Partizana. Sada cim sudija donese jednu odluku koja vam se ne svidja vi odmah pricate o kradjama i zaverama! Od onog Drobnjaka iz auta pa na ovamo, nema utakmice ,a da vi ne pominjete zavere i kradje. Jednostavno to vam je vec preslo u naviku , kao sto rekoh. Sto je najgore to su uvek razlicite sudije, a u NLB-u su sudije iz okolnih zemalja. Zasto bi neko pomagao Partizanu? I vasa uprava je mnogo mocnija, sto se vidi i u onom konstantnom vasem lobiranju da se stalno mejaju sistemi bodovanja koje prethodno vi postavite, Bartomeu, "interesi srpske kosarke",uvlacenje Partizana u Jadransku ligu,na sta Partizan nikad nije imao odgovor i nije mogao da vam se suprotstavi,a i sto se tice finansija gde ste takodje mnogo jaci godinama unazad.Prema tome ne vidim logiku da bi mi mogli da imamo neki uticaj sto se sudjenja tice. A da ne pominjem na ovoj utakmici: standardno laktanje Tadije pod kosem gde je uvek koristio drugu ruku da zagradi protivnika,sto odavno nije dozvoljeno, a samo su mu jednom svirali faul u napadu, pa nekoliko faula koja se nisu svirala Mekalebu prilikom ulaza, pa Maricu pod kosem kad mu skacu na ledja po nekoliko igraca...
Pogledajte malo realno stvari. Pogledajte ostale sportove gde su vam prosle godine u svim sportovima bile krive sudije za svaku osvojenu titulu Partizana i svaku pobedu u derbiju.Jel je vama to normalno?

Milos Kg

pre 14 godina

Ja kao veliki Grobar ne mogu reci da mi nije zao sto izgubili,ali boze moj malo nade i za njih(cigane)smorili se jadni toliko god nisu nista osvojili.I sto se tice radovanja istih,pa ne pobedjuje se Partizan svakog dana pusti te ih bar na kratko da se raduju.Cekamo ih na fajnal foru,naravno ako budu medju prvih 10.Nasa je titula

Marko

pre 14 godina

Uhuhuhuhuhu, toliko buke i dreke, pregazicemo vas, ovo ono...kad ono...BUUUUM, od tablu !
Jao grobarcici, nisam nista drugo ni ocekivao od vas nego da kazete 'pustili smo vas'!
Zao mi je zaoooo !!! :)
Hahahaah, KK Prosla Sezona...

Unknown19G70

pre 14 godina

jedna pobeda ne cini titulu, ali mi smo tako VELIKI klub da kad nas pobedite kao da ste osvojili nzm sta tako se ponasate, sto dokazaju koliko ste mali.. ali opet KK SS

reca

pre 14 godina

Cemu se nadate?? cemu se nadate? .... ciganske... tako ste i prosle godine dobili prvi derbi sa Pesicem....a znamo ko je osvojio triplu krunu...pozz

mrzim da radim subotom

pre 14 godina

Ma ljudi ne cini li se i vama da je kvalitet utakmice, kao i kvalitet obe ekipe veoma slab. Mislim da ako se nivo igre obe ekipe ne podigne na visi nivo, veoma lako se moze desiti da trofej uzmu cibona ili olimpija. Jedino da hemofarm proba da ucini nesto vise, ali tesko sa Karadzicem na klupi.

crninajcrnji

pre 14 godina

Visegodisnji Partizanov sistem TRANGE FRANGE+sumanuta, ali iskrena podrska sa tribina pocela da beleyi negativne poene. Dule se istrosio,a ovi novi ne shvataju gde su dosli...i ide se ka apsurdu/Partizan dobija skuplji , a slabiji tim, iako su igraci dobri individualno. Ne goji se prase pred Bozica. Dva stara iskusna igraca sklona sve vise povredama ne mogu da budu motor pokretac ove legionarske ekipe koja ce da odradi neku svoju solidnu statistiku, ali bez DUSE-ONO STO JE PARTIZAN UVEK bio. Tek ce na nedostajati ona atmosfera oko osovine TNT. Izvinite, na ovom kompjuteru nemam cirilicu...;(

nikola

pre 14 godina

...Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)

Pa pogledaj malo bolje nase i vase protivnike u narednim utakmicama. Vama tek sledi Cibona,Hemofarm i Zadar, a nama je od jacih ostala samo Olimpija i to u Pioniru. Ko je u boljoj poziciji? Vi ste imali lagan raspored na pocetku koji niste znali da iskoristite. Jeste i Zagreb ove sezone dobar, ali daleko je od malopre nabrojanih.

goran 71

pre 14 godina

Rašić mora napolje . Ovo je sramota kako taj čovek upropaštava Partizan . Izbacite ga dosta je više . Nema tu više privikavanja,užas pa pitanje da li bi igrao u Vizuri on nije igrač za Partizan . Zvezda prosek trice nerezonske a sreća njihova Partizan u agoniji sa puno izgubljenih lopti bez šuta sa poludistance i distance . I opet da nismo promašivali bacanja i da smo rešili bar tri zicera pobedili bi , ovako ako ne izbace Rašića borićemo se za opstanak . Mi ne ulazimo u formu i ovo do sada je bio neki maksimum sada će uslediti pad na žalost . Nemamo četvorku , Roberts nije dovoljan kvalitet i sada će biti sve teže . Po meni nije trebalo dovoditi nikoga a ovi klinci šta urade, urade . Pozdrav grobari vratićemo se ali možda sledeće sezone.

boki

pre 14 godina

nevezano ko je pobjedio veoma losa kosarka
posebno sam iznenadjen partizanom i bez neke jake odbrane zvezde gubili su lopte bezveze!
kao i prosle godine zvezdi prvi derbi

ivan

pre 14 godina

cestitam zvezdi na pobedi.Ja sam grobar ali i to je naravno moralo da se desi.Partizan je ostao bez sjajnog tima iz prosle godine i ovo je samo krpljenje.Kao i sve sto se radi u ovoj zemlji ostacemo doveka samo bedna evropska provincija.Niko nema viziju i ne radi da se stvari promene.Pogledajte realno,za razliku od prosle godine gde je bio bar jedan dobar tim,sad imamo dva srednje losa tima.Jel to napredovanje.Zelim i zvezdinim navijacima da to uvide jer smo u istom problemu.

Tyger

pre 14 godina

Ova ekipa Partizana je najgora u zadnjih 10g definitivno.Osim Marica koji je posebno cuvan sinoc sto je logicno i donekle Mc Caleba SVI ostali su za zonsku ligu.
Neverovatno kriminalan odabir igraca a ne mogu da verujem da nemaju para,toliko ekstra igraca je prodato samo...
Bice tuzno gledati ih ove sezone.

.

pre 14 godina

Da se samo ispravim- Zvezda imala sut za tri 64% (ucinilo mi se da sam video 53%). Pa ovo se desilo sad i nikad vise.Ja se ne secam da sam neki put gledao neku utakmicu ,a da jedna ekipa ima toliki procenat za 3. I opet jedva pobeda na kraju, uz katastrofalni igru Partizana.
Mislim da je napravljena losa selekcija igraca u Partizanu, jer se dovode prvenstveno dobri odbrambeni igraci,a oni su po pravilu losi napadaci.Takva je situacija bila i godinama unazad ali se ipak dobro igralo, ali sada evidentno ne stima. Sada su u timu: Bozic,Milosevic, Veseli, Kecman,Vranjes,Sinovec iskljucivo dobri odbrambeni. Prethodnih godina je to bio Lazme,Haus, ali mislim da nikad nismo imali ovoliko takvih odbrambenih igraca, pa otuda i onakva smusenost u napadu, bez kretanja,blokova i sto je glavno bez dobrog suta.
Ipak, ovo je tek pocetak sezone.I prosle godine smo izgubili prvi derbi pa smo posle sve osvojili. Ali mene ne brine ovaj poraz koliko losa i neorganizovana i bezidejna igra u napadu, od pocetka sezone.

Hogar

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo

pera

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)


Pa covece nama je ostala samo jos Olimpija od jacih, a vama tek predstoje utakmice sa Cibonom,Hemofarmom,Zadrom...Niste umeli da iskoristete lak raspored na pocetku NLB-a.

A sad i za tebe,a i za grobare: Setite se sta ste pricali prethodnih sezona.Pogotovo preprosle kada su nam starteri postali Pekovic (koji je bio obicno drvo pre te sezone i igrao po 5 minuta)i Velickovic (koji je isto ulazio na 5 minuta sezonu pre te, i uglavnom sve nervirao i nista nije znao)! Pazi, bili su starteri! Pa prosle sezone posle odlazaka Pekovica,Palasia,Kecmana opet je bila ista prica- slabi smo, tesko je ponoviti one rezultate... Sada opet isto. Ne kazem da ce i sada biti isto kao prethodnih sezona, ali treba sacekati. Neki pricaju zasto nismo vise dali para na pojacanja- u ovoj fin.situaciji mi smo se sasvim solidno otvorili, isto tako Mekaleb,Maric,Kecman i Roberts su sasvim solidne zamene za TNT i Lazmea. Naravno da ne mogu da ih zamene i da budu kao oni, ali nije to toliko lose odradjeno. Promlem je ocigledno sto nema te uigranosti i hemije,promenjen je veliki broj igraca,a i naravno neocekivano lose igre Robertsa, Rasica, pa i Veselog ili Kecmana. Ja sam generalno prelaznim rokom zadovoljan, ali ovde su druge stvari u pitanju.

divac

pre 14 godina

ok Dule probao si sa ovim igracima ne ide,mislim da je pravo vreme da se dovede POJACANJE, ali POJACANJE gospodo iz uprave jer sa ovim timom nemamo sta da trazimo ni u NLB,a narocito u Evropi,a i cigani ce nam uzeti titulu 99 posto ne budemo li odreagovali odmah...Vranes,Rasic napolje i dodati malo kesa za jednog ekstra sutera,ako zelimo rezultate ove godine,a ako ne recite da se ne nerviram vise zbog debilnih Vranesa i Rasica...

ljuki

pre 14 godina

PARTIZAN SAMPION .DIARA DIARA UBICO CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

kornjaca

pre 14 godina

Svaka cast patrijarhu Pavlu, jos jednom je ucinio nemoguce. Ovaj put je ujedinio navijace Zvezde i Partizana tako da smo opet licili na kulturan narod. Sto se tice same utakmice, mislim da je igrana losa kosarka ali bar su zivci bili na ivici. Igra zvezde i posebno pobeda nesto obecava, Keselju svaka cast, treba njemu pripisati ovu pobedu, Bejli je ovom utakmicom verovatno obezbedio ostanak u Zvezdi. Bjelici je ovo bilo odlicno iskustvo koje cemu puno pomoci u karijeri. Dragicevic dobar, bice jos bolji, samo mi se ne svidja tretman koji ima (citaj nema) kod sudija. Sto se tice Partizana Maric, Veseli su OK, ne znam sta Rasic trazi u Partizanu.
O Vujosevicu nemam reci.

Zorz Vea

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi,pobedio je srecniji tim,ne bi bilo ne zasluzeno i da smo mi dobili,ali ja KK Partizanu ne mogu nista,apriori nista da zamerim da citava sezona bude fijasko,jer su mi toliko veselja i licnog zadovoljstva doneli u prethodnih 15 godina da bi bilo u najmanju ruku nevaspitano i bezobrazno da ih kudim i kritikujem.Moram da izrazim veliko ohrabrenje kada gledam Djekica kako se decko nosi sa pritiskom u svojim godinama,kod Mekaleba ja nista ne bih menjao,a ekipa ce se navici na ovog fantasticnog plejmejkera,dok ce Maric tek pokazati pravu vrednost.Sve u svemu buducnost nam je svetla...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka

Aleks

pre 14 godina

Zvezdina pobeda je zasluzena. Nije zvezda uopste igrala vrhunsku kosarku, cak sta vise, uopste ne mislim da ce napraviti nesto znacajno ove sezone, ali me na kraju to ni ne zanima mnogo, jer sam grobar. Ono sto me zanima je zasto je ovako los Partizan, koji nije ni zasluzio nista bolje od poraza. Bilo je jako tesko gledati ono mucenje u napadu, ono silovanje reketa, sa vrlo predvidljivim resenjima. Jednostavno, ova ekipa Partizana je mnogo, mnogo losija od onih u proteklih par sezona i ne moze se ocekivati od ovakve ekipe da pravi rezultate na nivou rezultata iz prethodnih sezona. Zasto je to tako? Mora li to tako biti? Dule Vujosevic (i uprava Partizana) je apsolutno zasluzan za sve dobro sto je priustio Partizan svojim navijacima u poslednjim sezonama. Ali to ga (ih) ne amnestira od odgovornosti za ovo sto se sad desava. Razumem ja strategiju da "se pravi ekipa za buducnost", ali da li to sme da podrazumeva da budemo tako losi u sadasnjosti? Ne bih da zatvaram oci pred problemima u kojim posluje Partizan, oni su sigurno prisutni i tesko je sve izbalansirati. Ali nije bas apsolutno logicno da iz Partizana odu 4 vrhunska igraca, a da ne dodju makar priblizne zamene na tim pozicijama. Nije valjda da su svi otisli besplatno iz Partizana...Moguce je da neke od ovih elaboracija ne stoje, da postoje argumenti koji bi opravdali ovakvu situaciju, ali jedno je sigurno: nema te strategije ulaganja u buducnost koja opravdava ovako los Partizan! Nije Partizan Napredak iz Krusevca (bez uvrede) da moze sebi priustiti da jednu sezonu bude katastrofalan. Partizan jeste razmazio svoje navijace, ali to nije samo kredit, to je i obaveza: Partizan mora svake sezone biti dovoljno dobar, da opravda veliko poverenje koje navijaci imaju u njega. A ne treba govoriti o tome kakve navijace ima Partizan...Dakle, cestitke Zvezdi na pobedi, ona je zasluzena. A Partizan mora hitno da reaguje, da unapredi igracki kadar, inace mrka kapa ove godine.

Markoni

pre 14 godina

Ja goru utakmicu nisam odavno gledao, koje silovanje i mucenje majko mila. Komentar mene i caleta pred kraj utakmice je bio, neka i izgubim samo da ne gledamo produzetke ovoga :)
Mene ovaj poraz uopste ne pogadja, jasno se vidi da tu jos nema igra i da dosta igraca trazi formu. Bice ova ekipa dobra, kada bude trebalo i ja u to uopste ne sumnjam.

Milorad

pre 14 godina

Definitivno imamo slab tim...Ne vredi se vaditi na:neuigranost,psihičku spremu,sudije ili šta već.Uzdam se u Duleta ali mi je nejasan potez uigravanje igrača sa jednosezonskim ugovorom i dovođenje Roberts-a koji ne prikazuje ništa specijalno,za razliku od McCalebb-a.Generalno,mislim da je najveća greška što dadosmo Lasme-a.

markozgb

pre 14 godina

Stavanger-Frisk-1(+),Skelleftea-Sodertalje-1(+),LAL-Bulls-(+),Linkoping-Djurgarden-1(+),Real-Joventut-1(+),Sarpsborg-Manglerud-1(+),Frolunda-Brynas-1(+),Zurich-Zug-1x(+),Ldu Quito-R.P-1(+).partizan-Zvezda-1X!(-)...
100kn(15eura)-2640kn(oko 370 eura) .Tugo moja prijeđi na drugoga..

Dusan

pre 14 godina

Nije Zvezda igrala dobro, nego je Partizan igrao lose, i nemojte toliko da se lozite cigani molim Vas,pa mi svake godine prodajemo najbolje igrace koje imamo,evo ove sezone smo poceli bez TNT-a,Lasmea,Milojevic se povredio i okacio patike o klin...nije da se vadim ali ne bih bilo realno da vas stalno samaramo...ali opet imamo bolji tim od vaseg,nego eto-losa partija Partizana,onog vaseg crnju je ukakila ona trojka i to je to...jednostavno lose vece za Partizan.

Dzemo

pre 14 godina

Cutanje je majka.Bravo za ovoga sto to rece.Zato sad mogu da pricam i recicu-pobedila je manje ocajna ekipa jer ovo nije kosarka ovo je mucno,krajnje...
Ima jos dosta da se igra ali Partizan neubicajeno dugo trazi formu,sto me raduje jer jedino ako nastavi ovako Zvezda ima neku sansu inace...Bice tesno.
Zvezdi pod hitno treba centar!!!
I da, ne mogu da verujem da sam opet procitao ono "i corava koka ubode neko zrno",e pa zna sta bolje i corava koka nego nikakva koka.

MICKEY

pre 14 godina

Zaslužena pobeda zvezde. Partizan nije imao ovako očajan sastav najmanje 10 godina. Ovo nemiriše na dobro. Očajna igra sa očajnim Rašićem, bez pravog beka šutera i bez pravog krilnog. U regionalnoj srpski klub ove godine neće uzeti titulu sigurno, ali partizan je ove godine slabiji od zvezde koja se još uvek pojačava i teško će sa ovim igračima moći do titule i u našem šampionatu.
p.s. Gde su pare od prodaje igrača partizana? Kako nikada nemamo novca za pojačanja? Balvani će nas skupo koštati ove godine!

veljko

pre 14 godina

Svaka šast na pobedi, ali i prošle godine je bilo 71-70 za zvezdu i posle toga roken roll. Istorija će se ponoviti i ove godine. Zato slatko sanjajte cigani

Felix

pre 14 godina

Pricam od pocetka sezone da je menadjment Partizana missmenadjment . Tuzno je gledati kako bezidejno dobacuju loptu Maricu koji nezna da vrati bez obzira shto tri igraca mu vise na ledjima . A Maric je najbolji ove sezone.

Da se razumemo komshinica bez Pesica i sa Bejlijem takodje tuga .. Idite iza zgrade na teren i nacice te boljeg od Bejlija . Radivojevic prijateljsko pojacanje nadam se da moze bolje jer igra kao da ima 34 godine .

E Srbijo gledali ste juce derbi .

boki zagreb

pre 14 godina

Grobari zgubili ste od Cibone na domaćem terenu, od delija, od zadra, ko je sljedeći. A vi delije, pripremite se jer dolazi sutra Express Cibona Zagreb!

bolton

pre 14 godina

Realno, ni jedni pojma nemaju...u Partizanu jedino sto vredi jeste plej Mekkaleb i Maric, ostali ne mogu ni u da im pridju, pogotovo Sinovec, Rasic, Veseli( ocajno u poslednjim utakmicama ), a o Vranesu i da ne govorim...i jos mladim igracima fali tog nekog iskustva za ovakve tekme, mada tih mladih ima i dobrih, ali u drugim klubovima.Sve u svemu, Partizan nece daleko dogurati u ovoj sezoni, to je sigurno, ali u nekim narednim...

Wllaxy

pre 14 godina

@ IVAN STANKOVIC NISH
Dete ajde malo knjigu u sake, nauci pravopis pa se javi da komentarises jedne i druge.
Ja bih takvim nepismenim zabranio da pomisle na utakmice dok ne usvoje bar malo elementarne kulture u sta definitivno spada i pravopis. A posle pravopisa moras da se potrudis da shvatis sta znaci rec realnost.

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi.Od ovog dana pocinje serija vasih pobeda,a prvo mesto je neizbezno.samo tako nastavite,svaka cast!poz za slavka!

s.m.

pre 14 godina

"Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!
(Nikola, 19. novembar 2009 22:13) "


Ti decko ocigledno nisi gledao istu zvezdu kao i ja.
Pa taj sut je resio utakmicu a ti kad budes trener zvezde ti stavi i stevica i stimca i ako moze i bobana marjanovica pa cemo onda igrati austrougarsku kosarku od pre 2 veka.

Slazem se da Aco Petrovic nije najsrecnije resenje za trenera Zvezde ali obzirom na njegove prethodne uspehe u drugim klubovima mislim da je ok.
Svakako je bolji od Steve Karadzica koji da zna nesto Boban bi davao po 30 po utakmici odavno a ima najboljeg asistenta u ligi.
Zato ne vredjaj bejlija on je amer, ne zna (jos) da igra za ekipu.

Sto se tice Marica, decko je drvo ali takve dule pravi igracima, steta sto ce mu trebati dosta a malo se popalio pa danas bacao kamenje, pobedio je i tomasevica u bacanjima.

Mislim da partizan nece ni u play off ove godine, a takodje da im nece trebati ni arena ove eurolige jer to sto su pobedili najlosiju ekipu u grupi to im je i gotovo!!!

A sad svi na nocni suterski trening, mozda podignete formu pre nego dodje Radnicki jer sa ovakvom igrom i njih necete pobediti

ajmo!

pre 14 godina

Kao i u fudbalu-mnogo ste se ismevali i iživljavali.
I kao i za fudbal i ovde ću da vas pitam samo: zar ste mislili da nema Boga i da stvari neće da se okrenu?
Dominacija? Ma da...

kion

pre 14 godina

jel imas centra? nemam!
a jel imas pleja ? nemam!
a jel imas trenera? imam al je sugav!

AL CU IPAK DA TE ODEREM KO VOLA U KUPUSU I PORED TOGA STO SUDIJA NAVIJA ZA TEBE!

LACKO

pre 14 godina

trojka od tablu..pa bila im je utakmica sezone da ne ispadnu...jednom da i zvezda pobedi u evroligaskom terminu ali na zalost nije evroliga...

Gaja

pre 14 godina

Cist dokaz neiskustva, Zvezda izgleda nije isla u wc cele nedelje kada je ovoliko ser...
Kada pocnu komentari kako je zvezda bolja...xaxaxaxa....Mi smo odigrali najlosiju utakmicu, a zvezda nas dobila 3 razliko..To govori koliko su mali... Dule povisi glas!!!!

Zar vas prethodne sezone nisu nicemu naucile???

pre 14 godina

Ajmo zvezdasi.. tri,cetri,pripremi se.. SAD!!!

Idemo: titula,gotovo je,zvezda sampion,najjaci smo,Dule dosao je tvoj kraj..blablabla..

Janbo

pre 14 godina

Au prosto je neverovatno sta se ovde pise..Pa zvezdini navijaci su totalno neobjektivni i najtvrdoglaviji stvorovi na svetu.I Partizan moze da izgubi ponekad od Zvezde,ovo je sport,nije to automatika pa da je uvek dobija.Aj da jos i kazu nesto za fudbal pa ajde,al oni pricaju da je Partizan mali u kosarci,Partizan koji dobija pozive za NBA turneje,koji bivsi je prvak Evrope,igrao final-forove,za koga je pravi derbi u stvari onda kad igra sa PAO-om,a koliko je puta sa njim i igrao...Alo,vi ste u basketu 5-liga c,c,c..odakle samo smelosti navijacima malene zvezdice

dule

pre 14 godina

ovu utakmicu smo i morali da izgubimo posle ovih srecnih trojki u poslednjim sekundama,odbijanja lopti na stranu zvezde...jedino mi nije jasno sto se pale,i prosle godine su nas dobili u prvoj utakmici,ali na kraju zna se sampion.pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

delija

pre 14 godina

realno ko je u partizanu bolji od Bjelice,Kikanovica,Tadije!!! Kaze milorad cavic na poluvremenu:Partizan ce pobediti,ima iskusniji tim..Najveca glupost,koju sam cuo!!!Komentator sa kosave kralj!!!

mArko

pre 14 godina

Polako , stanite svi , da , navijam za PARTIZAN , i stvarno se pitam, ustvari pitam navijace zvezde , cemu svi ovi komentari ???? Pa kad svi lepo znate da svaki ali svaki tim ima loshe vece , ae neka mi kaze neki noramlni pristalica zvezde da li stvarno misli da je zvezda bolja od Partizana ii je u pitanju sreca , ali posteno ! DIJARA , DIJARA ....

tica_sd

pre 14 godina

Ovo je za sve grobare koji su ismevali Svetislava Pesica!!!
Za sve koji su pricali da je Veseli bolji od Bjelice, da Videnov i Bakic nista ne znaju.. Za sve one koji su smatrali da ce biti 40+... Ovo je za sve one koji nas zovu sledeca sezona...
OVO JE NASA POBEDA I NASA GODINA!!!
P.S. Pesic bi ovo dobio sa najmanje 20 razlike... Neverovatno sta je radio Petrovic...

Ivan95

pre 14 godina

da bejli sutne jos sto puta onako trojku ida gadja od table ne bi pogodio.dalje nije sviran cist faul nad Maricem na poslednjem izjednacenju mada je i on morao da pogodi oba bacanja za izjednacenje

pera

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?
(Боки ултрас, 19. novembar 2009 21:45)

A ti mislis da ste bolji zato sto ste nas pobedili? Jel treba da vas podsetim koliko ste utakmica izgubili do sada u NLB?

Bojan_Kragujevac

pre 14 godina

i prosle godine ste dobili prvi derbi...i poslednji..:P
cujemo se za 2-3 meseca...:)
dok Genral Dule uvezba svoje kapetane.....:))))
pozdrav za sve GROBARE....i poruka"i kada ne budes prvi ti....",,,,,ostalo sve znate....
:D

Webber

pre 14 godina

Citam sve ove komentare Zvezdinih navijaca, kao da su uradili ne znam ni ja sta.. Partizan i dalje ima 8 vezanih domacih titula, a Zvezda je i prosle sezone dobila prvi derbi- i opet ostala bez ijedne titule.

Tempirace Dule formu, i uigrati tim, bez brige ;)
Sa druge strane drago mi je sto ce ovog mucenika sto je seo na klupu Zvezde da postede kritika narednih par dana..

Stop huliganima i rasistima!

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje neandertalci koji mladom reprezentativcu svoje zemlje mogu da upućuju majmunske urlike!?! Sram da vas bude! Niste Vladi Štimcu ni do kolena!
Tužilac reaguj!

zivim za sever

pre 14 godina

@Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.
(jel tako, 19. novembar 2009 21:52)
haha kralju, mnogo si me nasmejao sa tvojim komentarom

Ma jaci i od sudija, onaj robertsov faul na kraju je za zatvor, ali da vi gepekujete sudije...svakom dodje ono sto zasluzuje, samo se vi sladite nasim mukama.Opet kazem nas ima u neverovatnom broju i mi se izvlacimo iz svake kriza A VI?
sa 3.500 navijaca na tekmi NEMA SANSE

bl cijela crno bijela

pre 14 godina

2pts: roberts 3/9,mccalebb 4/14,maric 1/9?!!??pod hitno trebamo popraviti procenat suta i rezultat ce sigurno doci...
oooooo partizane volimo te srcem svim

Damir So

pre 14 godina

Evroligasi, gde ste evroligasi??? Ni 8 na 5 nas ne mozete dobiti, ni momci u sivom vam ne mogu pomoci... Koja bruka od sudjenja!!! Svaka cast momcima sto su ostali smireni do kraja, sto nisu dozvolili da ih iznerviraju sudijske odluke... Mene ste zadovoljili ovom pobedom, jos da oduvate hrvate za vikend, cisto da se ne duvaju i onda mozete da ispadnete iz lige... Zasto da vam spominju sve zivo i nezivo po hrvatsko, da vas jure po aerodromima i nikom nista... Zar nije lepse putovati po Srbiji, gde god dodjete pune dvorane... Ova kvazi liga moze da da inspiraciju samo Muti Nikolicu i cedeviti i kome jos???
Jos da dovedemo tandem iz Hemofarma, Marijanovica i Markovica i gde bi nam bio kraj, mmmmmmm...
ZVEZDA ZAUVEK

otac

pre 14 godina

Sin me pita, tata da nije ovo zato sto sam presao u srednju skolu, dok sam bio u osnovnoj nismo gubili.
P.S. Nemam vremena da citam sve komentare, jel se opet nadaju i slicno?

volki.me

pre 14 godina

Bez obzira što je meni omiljeni divnoludi Partizan izgubio, ja ga volkim. Jer učinio je da moje srculence kucka lepuškasto previše puta...

Sergio

pre 14 godina

Pa dobro, Zvezda uvek dobije prvi derbi, tako prošle godine, tako i predprošle...
Kada bude trebalo dobijaće Partizan, bez brige!
Pozdrav za sve grobare!

ilija

pre 14 godina

Ja sam navijač Partizana pa sam malo razočaran zbog ovog poraza, ali mi to nije najjači utisak večeri, već ono vređanje malog Štimca od strane grobara. Ja prosto ne mogu da verujem da ono neko može da skandira bilo kome a kamoli mladom reprezentativcu naše zemlje i momku koji je uvek bio sasvim korektan. Inače, čestitam Zvezdi, pošteno su pobedili.

GrobaR

pre 14 godina

Najlosija partija Partizana u ISTORIJI , ko se slaze nek preporuci

Sta je sa Kecmanom, Veselim i RASICEM, ko da nikad nisu ni basket igrali a kamoli profesionalnu kosarku , neka mi neko objasni

dulebl

pre 14 godina

ovako smo ih pustili i prosle sezone, da ih krene, ali nece niko drugi da ih pusti.
ali uvijek postoji sledeća sezona, pa sledeća sezona, pa sledeća sezona pa sle... i sve tako do sledeće sezone

Koleman

pre 14 godina

Iako je Bejli slucajno dao trojku ne znaci da je dobar igrac.Do te trojke je igrao ocjano, zaista.Svaka cast momcima ulepsali su mi dan i mesec.Gledajte Gurketa i Miloja na SOS-u trenutno.Grobari sta je bese derbi Partiza-Hemofarm?

ILIJA

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)
zasto cutite, zasto cutite ......nastavak znate sami....
ZVEZDA MI JE SVE....

Queen++

pre 14 godina

Ovo je dno dna. Na šta ovo liči? Da je prodata utakmica pa da razumem. Nemojte pogrešno da me razumete, ali ovi igrači koji su došli, došli su sa jednim ciljem - da unište ono što je Partizan godinama gradio, a to je ime.

Боки ултрас

pre 14 godina

Гледати Душана Вујошевића како гледа Звездину трибину у делиријуму.... НЕПРОЦЕЊИВО!!! А у ком су спорту гробари бољи, само један ми набројте?

Nikola

pre 14 godina

Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!

Kaktus

pre 14 godina

Ona pobeda nad Radom u fudbalu ce, kanda, biti upisana kao najveci uspeh JSD PARTIZAN u svim sportovima u ovoj sezoni. :))) UZMI PLAVI KK PARTIZAN! :))))

John Terry

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Jel si proso :D
ZVEZDAAAAAAAAA!!!!

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Čestitao bih KK Sledećoj Sezoni na pobedi u prvom "derbiju" ove godine. I to polako postaje tradicija!
Ono što me brine pred nastavak Eurolige je činjenica da sem Marića i Mekaleba nemamo igrača na koga možemo da se oslonimo. Dule zaista uveživa moje beskrajno poverenje, ali mi nekako nije to onaj prepoznatljivi napredak iz utakmice u utakmicu. Još samo da smo pobedili u prvoj utakmici gane, pa da definitivno pomislim da se sve okrenulo protiv nas!

Wllaxy

pre 14 godina

Koliko bi ste tek izgubili da nije bilo onakvog arsina u sudjenju kada je Maricu dozvoljeno da razgrce zvezdine igrace kako hoce i da S. Milosevic laktom odnese Bakica i da kos a vec u sledecem napadu da mnogo blazi potez Dragicevica nisu karakterisali kao faul i da niste imali cak 14 slobodnih bacanja vise!!!
I onda Vujosevic ima obraza da kaze da su sudije uvek protiv njega i njegove ekipe. A iste te sudije koje razumeju dobro sta govori nemaju onu stvar da mu dosude tehnicku iako ih ispsuje na njihove oci.
Btw. verovatno je i Vujoseviceva skola da nauci mladog igraca da prilikom poslednjeg slobodnog bacanja koje je izveo Keselj i pre suta stane bukvalno ispred njega a sudije to "kao" nisu videle i dale da se ponvi bacanje.
Na svu srecu ima boga koji i to vidi ako vec sudije ne vide.

cici

pre 14 godina

Auuuu sto nas prodadose Rasic i Veseli! :/
Nema veze, momci, glavu gore, ako pobedite Olimpijakos, onda cete nam vratiti puta 2 !
Sad ce gani naravno i njihovi komentari, a naravno svi znamo da se nadaju na pocetku... videcmo kasnije

Moi

pre 14 godina

Svaka cast Zvezdi, vise su zeleli pobedu. Mi smo imali sve vreme sansu da zavrsimo tekmu u nasu korist ali smo izgubili preeevise lopti neozbiljno i nismo ni zasluzili da pobedimo. Drago mi je da Zvezda igra ovako dobro, ali mislim da smo svakako bolji tim od njih i ove godine. Samo ce Dule morati da objasni neke stvari pojedincima koji su u ponekim momentima zaista neozbiljni. Toliko.

SaLeKg

pre 14 godina

Cestitam Crvenoj Zvezdi na fer pobedi, ali i kritika za njihove navijace za sramotno prozivanje navijaca Partizana na kraju utakmice. Mislim da svi znaju zasto se cutalo i da to pitanje nije moralo da se postavlja.

misa tumbas

pre 14 godina

igrali smo i izgubili smo sopstvenom krivicom, odnosno bacanjem lopti u bunar svaki put kada smo bili u prilici da se odvojimo na pristojniju razliku.

dule trenutno grmi na igrace u svlacioici.

gore od ovog moze, ali se nece ponoviti.

napred partizan

ps
niksicko pivo, nisi bio po karte

volim partizan

pre 14 godina

Nisu mi bas jasna bila ona preuzimanja koja su bez potreba,cak i bez nekog bloka, radili Roberts i Mekaleb u zadnjoj cetvrtini, pa je Mekaleb ostajao sa "cetvorkom", a Roberts sa plejom(Bejlijem)!? To nas je na kraju,izmedju ostalog, i kostalo pobede, mada su to ipak presudile, vec po tradiciji, izgubljene lopte Partizana, a vecina kada smo mogli da napravimo razliku i da se odvojimo, a jos vise neverovatan sut za 3 zvezde,koji im je i pre utakmice pripisivan kao jedina sansa da nesto urade.

Menadžer

pre 14 godina

Dule, ako hoćeš da ti ekipa bude ubojita i opasna po koš, što je i cilj ove igre, dovedi Vida Žarkovića iz Proletera!!! Čovek će dati minimum duplo više trojki po meču nego što sada daje cela ekipa Partizana.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Mene samo zanima koliko se glupo osjecaju sada svi oni grobari koji su ovdje danima ostavljali komentare kako ce nas dobiti sa 15+ razlike?:-)Inace,sudjenje je bilo katastrofalno na stetu Zvezde pocev od odnosa slobodnih bacanja,sramnih odluka na stetu naseg kapitena Dragicevica,nekoliko namjernih koje su napravili kosarkasi Partizana i slicno...Dobar vam je ovaj Maric,nadavao se koseva veceras.A na mene je najjaci utisak ostavilo ono slobodno bacanje McKaleba,hahaha...

Miki

pre 14 godina

Bre!!!!!!!O kojem sudjenju vi pricate?????Gde ste to osteceni veceras????Onaj pogodi trojku od tablu i sad je sila od igraca,Stimac ne moze obruc da pogodi celu tekmu,da dva bacanja na kraju i 'vi' ste razbili Partizan????Smesno da nema kud dalje...Partizan je uvek bio i zna se ko je u Srpskoj kosarci...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Jel neko mislio da će da bude drugačije? Partizan nema šta da traži ove sezone,pogotovu protiv nas,jer dosta smo bolja ekipa,imamo par reprezentativaca,poput Bjelice,Kešelja,Videnova,Kikana,Bakića,mnogo bolju ekipu,a to će tek da se vidi u nastavku.Naravno u subotu očekujem bar 6.000 ljudi da nanesemo Ciboni 1.poraz ove sezone!.P.s znam,znam imate 50 titula za redom,ne zna se koliko pobeda,drali ste velikane Evrolige...blablabla,ali ove sezone došao vam je KRAJ!

Dejan Rondović

pre 14 godina

Više je nego jasno da je ova Zvezda mnogo kvalitetniji tim od Partizana. Sad je bilo egal ali ubuduće ako budemo kompletni uvijek ima da ih deremo.

grobar do koske

pre 14 godina

@Remus Lupin
ovakvima i njemu slicnima:uzivajte (do sledeceg derbija)...mi mali partizan,a vi velika zvezda?pa sto se vi uopste javljate,kad vi bojkotujete basket...vas ovo uopste ne bi trebalo da interesuje...

MARKO

pre 14 godina

pitanje br.1:Jel Bejli doveden da bude organizator ili dezorganizator igre?
pitanje br.2:Pratim dragicevica evo 2 godine i svo vrijeme on samo smeta na terenu, jel to samo moj utisak?

Hogar

pre 14 godina

A ja cu i peti put da posaljem isti komentarjer je to komentra koji "vredja" pa ga vi ne objavljujete

Grobari,ja sam i pre par meseci pisao da ste vi bivsi tim.da li iko pametan misli da ce anonimusi kojima je ovo prva seniorska sezona uci u Top 16 Evro lige, Uci u F4 NLB lige i pobediti ao nasem prvenstvu i da ne govorim.Svi ste se raskukurikali dolaskom Sinovca,Djekica,Marica, Robertsa.Ja tvrdim a i mnogi mnogo veci strucnjaci od mene da Zvezda na vecini pozicija ima bolje igrace, duzu klupu i za sezonu iskusniji tim.Ako ih mimoidju povrede i dovedu dobru peticu eto tima za veci domet.Bjelica vasa neostvarena zelja ( a koliko je samo letos vas pisalo Bjelica u partizanu) vas je razbio.Bejli se verovatno nece dugo zadrzati ali sa kompletnim i zdravim timom vi ste mala deca za bas

trifke

pre 14 godina

Mnogi rekose za Kari Pesica da je lud kad je dolazio u Zvezdu. Onda ga napravise jos vecim ludakom kada je reko da ce Zvezda da dobije ovaj derbi. Da vas pitam nesto sada. Jel idalje mislite da je covek odlepio!?

nacionalnost GROBAR

pre 14 godina

I naravno ko nam je presudio nego ocajni Bejli!E sad samo cekam kometare delija koji su ga ispljuvali i izvizdali...A Novica veceras 29 poena Huventudu!E zivote...I najvaznije,falio je Bozic kapiten da podigne moral i utrpa 4/5 trojki!

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 14 godina

Uveeek uvek ista pricaaa! ***ANI VI I POSLE 9 GODINA NIKAKO DA SHVATITE !! UVEK SE NAPALITE JADNI NA PRVU TEKMU A ONDA sledi NABIJANJE U RUPE I BOJAZLJIV POGLED U KOMPIJUTER !!

Grobar

pre 14 godina

Idealno vreme da Dule ode. Nikada slabiji tim, nikada slabija igra, pored permanentne novčane krize klub plaća kazne zbog njegove bahatosti...
I zaslužen poraz večeras.

Anti guda

pre 14 godina

Dule ovo. Dule ono. Dule nja nja nja. Dule rekao. Dule procenio. Dule se nakasljao. Dule je prdnuo. Dule je rezimirao. Dule je doruckovao. Dule se prosetao. Dule se naspavao. Dule je vecerao.....
A sta sad kaze Dule?

nikola

pre 14 godina

Meni je ovo najgora igra Partizana koju sam gledao zadnjih godina!! Mislim da gore od ovog ne moze. Ali isto tako mislim da je sad trenutak da se dovede neki kosgeter na bekovskoj poziciji, dok ne bude kasno, jer se vidi da nam fali takav igrac. Od ovih mladih (Sinovec,Mitrovic,Lucic) ocigledno mozemo samo da imamo stetu ove sezone.I cetvorka je losa ali ne mozemo sad da otpustamo Robertsa,a i mozda se razigra tokom sezone. Neka se oni rotiraju kada utakmica nije nije dramaticna i neizvasna.

nadam se da postoji

pre 14 godina

Grobari jel znate zasto je Zvezda dobila? Zato sto vam bog vraca za sva zla koja ste uradili. Vratice vam se kad tad u lice sva zloba prema Zvezdi, navijanje da se ugasi klub, da proppadne itd. Ove godine partizanovih uspeha su pokazale koliko ste mali i zli ljudi i kako su vam i u najboljim trenucima uvek bili drazi Zvezdini problemi. Nadam se da tolika zloba ne moze da prodje neopazeno kod boga i da ce sve to da vam se vrati sa kamatom! Pa vi nama stalno potencirate trojku iz auta. Vi se hvalite time sto ste nelegalno osvojili titulu! A draga vam je ta pobeda bas zato sto znate koliko boli nepravda. E to vase uzivanje u tudjim problemima ce skupo da vas kosta tamo gde je stvarno bitno. Bar se nadam, jer vise nisam ni siguran da postoji pravda pored svega sto se desava.

stojan kisic

pre 14 godina

prosla je definitivno dominacija grobara u nlb ligi. ua grobari...dule idi u buducnost , tamo ce ti biti bolje jer je jaca od grobara.

decko sa severa

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!

boki

pre 14 godina

nevezano ko je pobjedio veoma losa kosarka
posebno sam iznenadjen partizanom i bez neke jake odbrane zvezde gubili su lopte bezveze!
kao i prosle godine zvezdi prvi derbi

dax

pre 14 godina

samo igaju maric i mecaleb,yo je malo,rasicu ne ide pa ne ide 15 utamica nista nisi odigrao,vranes i dalje prima koseve sa lakocom,nema ga u odbrani,katastrofa,mitrovic i sinovec kao mladi ali mi od njih u ovom trenutku nemamo apsoluyno nikakvu korist,plasljivi,kao da imaju 15 godina a ne 20,mnogi igraci su bili nosioci igre sa 20 godina

Bari-91

pre 14 godina

Sta je bilo grobari,gde ste sad a???Pre utakmice je bilo:maric zakucao ZVEZDU, a sad je ispalo da su Bjelica i Bejli zakucali partizan.A sad ste nas kao pustili a,pa vi samo to znate da kazete...samo me cudi sto Dule nije reko:bili smo umorni...eee moji grobari..ccc
TI SE BORI SEVER CE DA GORI

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

Svi rezultati u poslednjih 9 godina:

Sezona 2000/01
Partizan – Crvena zvezda 93:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 74:83 (Liga)

Sezona 2001/02
Partizan – Crvena zvezda 73:81 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 84:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:72 (Plej of )
Crvena zvezda – Partizan 71:77 (Plej of )

Sezona 2002/03
Partizan – Crvena zvezda 88:78 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:104 (Liga)

Sezona 2003/04
crvena zvezda – Partizan 91:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 84:67 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 105:99 (Kup)

Sezona 2004/05
Partizan – Crvena zvezda 97:87 (Liga)
Crvena zvezda – Partizan 93:84 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 104:68 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 86:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 81:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:95 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 87:85 (Jadranska liga F4)

Sezona 2005/06
Partizan – Crvena zvezda 84:78 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 20:0 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 73:89 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:75 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 88:74 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 92:83 (Kup)

Sezona 2006/07
Crvena zvezda – Partizan 88:92 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:86 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 91:89 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 83:100 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 77:91 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 67:84 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 76:88 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:80 (Jadranska liga)

Sezona 2007/08
Partizan – Crvena zvezda 82:67 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 81:88 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 78:83 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 86:77 (Liga)
Partizan – Crvena zvezda 93:83 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 80:89 (Plej of)

Sezona 2008/09
Partizan – Crvena zvezda 80:81 (Jadranska liga)
Crvena zvezda – Partizan 82:85 (Jadranska liga)
Partizan – Crvena zvezda 64:58 (Jadranska liga F4)
Partizan – Crvena zvezda 70:58 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 54:68 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 58:63 (Plej of)
Crvena zvezda – Partizan 75:73 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 73:61 (Plej of)
Partizan – Crvena zvezda 80:65 (Kup) znaci pobede komsinice na nivou statisticke greske i bez ikakvog znacaja u konacnoj raspodeli trofeja...kao i ova sinocna...i opet se nadate...

Samo pratim

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)
nije tako tesko s obzirom kako su igrali ove 7 utakmice u NLB...ZVEZDA IZNAD SVEGA...!!! … covece jesi ti
a zaboravili ste razbijanje u nisu kad su neki igraci zvezde suze lili, nema veze podseticemo vas veceras na razultat!!
(gravedigger, 19. novembar 2009 08:52)

Sta reko Dule,jel cemo da ih dobijemo?
(Djole, 19. novembar 2009 09:27)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Zvezda moze dobiti samo ako odigra najbolje ove sezone sto i dobro?????jel pratis ti kosarku??????imate dve pobede u ligi...jel razumes to???vi ulazite spremniji nego ikad...znas kad cete nas pobediti??odgovor je nikad???pricate o bojkotu a hale vam pune..hahahahahaha
(vaske_npg, 19. novembar 2009 12:22)

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone, 19. novembar 2009 13:59)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:15)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC, 19. novembar 2009 14:51)

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Cutanje je majka mudrosti.

anti franjevac

pre 14 godina

Dzaba vam i sudije i publika. Zamislite samo sta ce biti kad se uigraju, potpuno fizicki spreme i kad dodje jedan teski centar. U stvari, OVO je ta sezona. Prva od mnogo sledecih. Zivi bili pa videli.

mimout_czv

pre 14 godina

Trala baba dlan, da joj prodje dan...
Veci potencijal? Samo mi nije jasno na kojoj poziciji? Pley?Bek?Krilo, nije valjda da stavlja bjelicu ispred veselih pojacanja?Mozda misli da su jaci za Tadiju? Ma sigurno je stimac dominantniji od Marica!Da to je resenje, Stimac!
(Kursula, 18. novembar 2009 23:09


Pa ti si sve lepo predvideo...

xxx

pre 14 godina

Losa utakmica skroz. Nasi timovi su stvarno losi ove sezone. Onako kilava Zvezda pobedila Partizan. Mislim navijam za Zvezdu tako da to i nije lose :D ali kvalitet igre je stvarno katastrofalan. Zvezdi definitivno fali centar i to pod hitno. U nekoliko momenata prikazana je totalna dezorganizacija u napadu,sve neki isilovani individualni potezi ili ocajnicke trojke. Na svu srecu isle su nas trojke pa smo zato i dobili...Nemamo centra,nemamo skok,nemamo ni ideju u napadu jer oslanjati se na Stimca ne vredi a Kikanovic ne zna di tera. Sve u svemu dve prosecne ekipe u kojoj je pobedio srecniji i onaj malo manje losiji. A da,jos samo fali da se Dule buni na sudije,ejjj ako nisu natezale za Partizan onda nikom nisu...

goran 71

pre 14 godina

Rašić mora napolje . Ovo je sramota kako taj čovek upropaštava Partizan . Izbacite ga dosta je više . Nema tu više privikavanja,užas pa pitanje da li bi igrao u Vizuri on nije igrač za Partizan . Zvezda prosek trice nerezonske a sreća njihova Partizan u agoniji sa puno izgubljenih lopti bez šuta sa poludistance i distance . I opet da nismo promašivali bacanja i da smo rešili bar tri zicera pobedili bi , ovako ako ne izbace Rašića borićemo se za opstanak . Mi ne ulazimo u formu i ovo do sada je bio neki maksimum sada će uslediti pad na žalost . Nemamo četvorku , Roberts nije dovoljan kvalitet i sada će biti sve teže . Po meni nije trebalo dovoditi nikoga a ovi klinci šta urade, urade . Pozdrav grobari vratićemo se ali možda sledeće sezone.

navijac_iz_fotelje

pre 14 godina

i jedni i drugi su katastrofa,ovoliko izgubljenih lopti na jednoj utakmici nisam video,navijac sam zvezde mislim da mora mnogo bolje...ovo je smesno

dule

pre 14 godina

Partizan nikad losije nije odigrao.Ali realno,bez preterivanja.Isto bih rekao i da smo pobedili.Izgubljene lopte kada smo mogli da napravimo razliku,pa i pored svega opet pred kraj imamo +2 i uzimamo loptu ,ali je Sinovec odmah vraca zvezdi... znaci neverovatan broj gresaka, pogotovo u onim kontrama kada i nije moralo da se srlja, a oni su to uporno radili i gubili lopte!
Sa druge strane sut zvezde za 3! I jos trojke iz nemogucih situacija, u poslednjim sekundama napada,sa 8 metara: prvo Bakic u prvom, pa Bjelica u drugom i na kraju Bejli od table!
I opet, i pored nikad losije igre Partizana i nikad boljeg suta Zvezde, opet 3 razlike za zvezdu, priznacete uz dosta srece. To mi nekako daje nadu,kao grobaru, jer ne verujem da vise ikad moze Zvezda ponoviti ovako nesto,a i Partizan gore od ovoga ne moze .
Ipak mislim da bi mozda, dok je vreme trebalo da se urade neke promene u sastavu Partizana, jer je sezona tek pocela. Nesto mora da se preduzme.Ne znam zasto Lesic ne dobija sansu, ako smo vec slabi na cetvorci.Pa moze i on da dobije svojih 10 minuta umesto Robertsa i Djekica, jer ne moze biti losiji od njih.Sa druge strane moze Roberts da se malo pusta i na petici umesto Marica,jer je to odlicno radio u Zvezdi prosle godine.

P.S. Koliko komentara zvezdinih navijaca:)! Pa ovoliko ih nije bilo kad smo pravili one uspehe sa reprezentacijom.Ovoliko ih nije bilo ni kad je Partizan pobedjivao Evroligaske velikane. Kolika euforija. Ovim nam samo dajete do znanja koliko smo mi veliki, a da nismo ni svesni bili toga. Pa ono radovanje igraca, kao da ste osvojili Evroligu.

Đole

pre 14 godina

Čoveče, preko 400 komentara na pobedu zvezde protiv Partizana! Neko je pomenuo komplekse...
Inače i prošle sezone su dobili prvi derbi. Deja vu...

Kardinal

pre 14 godina

Jako losa utakmica Partizana,ocajna,toliko gresaka kod dodavanja,toliko promasenih bacanja to je nedopustivo,ceo tim treba strogo kazniti!
Mi nemamo spoljnu liniju,svaka utakmica samo 2-3 ubacene trojke,tako se ne dobijaju utakmice!
Veceras je Maric skroz podbacio,jedan od najvecih krivaca za poraz je on! Toliko bacanja je promasio 7-8 a i dosta je pokusavao na silu,sutirao je kao kamenje da baca,strasno!
Rasic nije vredan komentara,Veseli ocajan,Kecman takodje! Jedino je Mekejleb zasluzio donekle prelaznu ocenu,mada i on iako ima jako dobar prodor ima slabu zavrsnicu,sve lepo uradi i promasi,mora to da poboljsa.
A i ovim ganima je bas sve ulazilo,napalili se kao ludi. Pa ova trojka sto je dao Bejli ulazi jednom u 50 puta,od 8m i to od table,pa pre njega Bjelica sa 8m u zadnjoj sekundi napada,to ih je izvuklo ali tesko da ce ubuduce pogadjati takve suteve!
To nije opravdanje za poraz,opravdanja nema,Dule mora pod hitno nesto da preduzme i da nekako probudi Veselog i Kecmana,Rasica ne treba pominjati jer je on promasena prica!

milos

pre 14 godina

Odmah na pocetku da cestitam C.Z.na sasvim zasluzenoj pobedi u derbiju.Utakmica dosta losa sa puno izgubljenih lopti sa obe strane,i pobednika je odlucila velika borbenost i zelja za pobedom C.Zvezde.
Kao Partizanovcu mi je to tesko priznati ali ste veceras zasluzili pobedu.
Kod nas Veseli,Rasic i Kecman jos igraju u grcu i kada oni podignu formu bice bolje.
Za grobare pozdrav i da ne tuguju puno ,jer je i prosla sezona pocela ovako pa znamo sta je bilo na kraju.

djOle

pre 14 godina

Zvezda je realno bila bolja. Sudija je seckajući igru sprečavao da se zvezda razigra, a pomagao mu mali Dule sa 12562148538 izmena. Ponovo kriminalno suđenje

Pop

pre 14 godina

Ko je sklepao ovaj tim Partizana da mi je samo znati? Stefan Sinovec 21 godina i kao mlad, talentovan. Pa Divac je u 21. godini otisao u Lakerse!! Danilovic je sa 19 bio na EP u Zagrebu. D.Petrovic sa 20 bio prvi strelac lige i kupa sampiona. Komazec sa 16 debitovao u Zadru. Kakvi crni talenti sa 21 godinom. Cestitke Zvezdi na pobedi.

Zvezda!

pre 14 godina

Da li znate koliko ste dosadili i Bogu i ljudima sa vašim oveštalim fazonima kojima ste redovno trovali sve vesti o Zvezdi?
Ne želim da se setim, ali neki tagovi su : "sledeća sezona, Dule, dominiraj, Kari, obriši suze..." i ona najnesrećnija "dominiraj".
E pa zaboravite i malo se utišajte.
Isto važi i za fudbal.

Dejan S.

pre 14 godina

Čelzi-Barselona=Francuska-Irska=KK Partizan-KK Crvena Zvezda-zajednički imenilac-sudijska krađa, samo što ovaj put nije pomogla.

To je ta sledeća sezona, groblje. Ne pomažu vam ni sudije, ni Dule ni kretensko oglašavanje kad Štimac uzme loptu, stidite se.

bocca

pre 14 godina

Rasicu idi iz Partizana,decko dve godine,ali DVE godine nisi u formi,treba da te trpimo zbog dve utakmice koje si odigrao prosle sezone(protiv reala i zvezde)...ocajan u odbrani,neupotrebljiv u napadu...Vranes je izmislio kosarku za Rasica.Zvezda nije nista specijalno odigrala,imali su srece sa trojkama,procenat im je skoro kao nama bacanja,ali mi smo bili zivi ocaj,sramota kako smo igrali.

Iskreno

pre 14 godina

Ne znam samo cemu radovanje na kraju kao da smo pobedili u finalu SP-a...?! Svaka cast za pobedu, ali jako losa igra. Protiv nekog jaceg protivnika (a takvih je mnooogo) necemo nista uraditi ovakvom igrom u napadu, totalno bez koncepcije. Sva sreca pa nas je danas koliko-toliko sut sluzio. Zivela Zvezda ! P.s. Partizan zaista nikad gori, uopste nisam strepeo kada su imali loptu kao ranijih godina...

nista novo

pre 14 godina

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR, 19. novembar 2009 14:20)

Sad znas i kos razliku

uvek prvi,uvek najbolji...

pre 14 godina

Izgubili smo i prosle godine prvi derbi pa je kasnije sve doslo na svoje mesto.Medjutim,zabrinjavajuce je odsustvo kolektivne igre koja je nas zastitni znak.Previse gresaka u dodavanjima,veliki broj promasenih penala,odsustvo sutera koji bi pogodio kada se rezultat lomi i jos dosta toga dovelo je do pobede Zvezde.Roberts je po mom misljenju solidan ali previse solira.U svakom slucaju ostacu optimista mada sam trenutno potpuno nezadovoljan.

...kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

Je l' bolelo? Trebaju li igla i konac?

japonac

pre 14 godina

ako se veliki trener uplasio ORLEANA pa mismo ovaj propali klub trebalo da dobijemo 20 razlike,sudije, sudije dokle...

p.s.
kao dovedes ROBERTSA i ne moze da se uvek prepisuje DULE DULE

ljuki

pre 14 godina

PARTIZAN SAMPION .DIARA DIARA UBICO CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

napred partizan

pre 14 godina

Opet sudije! Vama je to krenulo u naviku posle svih onih poraza u derbijima i titula Partizana. Sada cim sudija donese jednu odluku koja vam se ne svidja vi odmah pricate o kradjama i zaverama! Od onog Drobnjaka iz auta pa na ovamo, nema utakmice ,a da vi ne pominjete zavere i kradje. Jednostavno to vam je vec preslo u naviku , kao sto rekoh. Sto je najgore to su uvek razlicite sudije, a u NLB-u su sudije iz okolnih zemalja. Zasto bi neko pomagao Partizanu? I vasa uprava je mnogo mocnija, sto se vidi i u onom konstantnom vasem lobiranju da se stalno mejaju sistemi bodovanja koje prethodno vi postavite, Bartomeu, "interesi srpske kosarke",uvlacenje Partizana u Jadransku ligu,na sta Partizan nikad nije imao odgovor i nije mogao da vam se suprotstavi,a i sto se tice finansija gde ste takodje mnogo jaci godinama unazad.Prema tome ne vidim logiku da bi mi mogli da imamo neki uticaj sto se sudjenja tice. A da ne pominjem na ovoj utakmici: standardno laktanje Tadije pod kosem gde je uvek koristio drugu ruku da zagradi protivnika,sto odavno nije dozvoljeno, a samo su mu jednom svirali faul u napadu, pa nekoliko faula koja se nisu svirala Mekalebu prilikom ulaza, pa Maricu pod kosem kad mu skacu na ledja po nekoliko igraca...
Pogledajte malo realno stvari. Pogledajte ostale sportove gde su vam prosle godine u svim sportovima bile krive sudije za svaku osvojenu titulu Partizana i svaku pobedu u derbiju.Jel je vama to normalno?

Sergio

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
I njemu slični:
SMEŠNI STE, SMEŠNI STE, SMEŠNI STE!!!!!!!!
PS Zovite nas i sledeći put na projekciju ako vam nije dosta!!!!!!!!!

dex

pre 14 godina

Kako sad to? A +40? A rekao je Dule? A crno bela familija? A NBA partizan? A osvajaci univerzuma sa najboljim navijacima? Kako ovo???
A da...
Zasto cutiteeeeeeeeee?

sramota!!!

pre 14 godina

Grobari, kad ce te da odigrate jedan derbi bez sudija?? Sta im to radite kad ovako sude u vasu korist? Ovo je strasno! Predlazem da se Zvezdini igraci povuku sa terena i predaju mec, jer je vec odluceno ko mora da pobedi! SRAMOTA!!

Ivan

pre 14 godina

...pa kako?pa zasto?zar to nije Duda,supersonicni trener extra jakih grobara koji je izgubio protiv "uvek slabije" Zvezde...e jadni Vi,ajde cutite,ajde cutite...ili zasto cutite...svejedno

desetar cokulic

pre 14 godina

Petrović mislio da su spremni za masakr
(u prevodu masakr= -30)
Ajmo šampioni rasturite ovu jadu i raspršite im nadu da mogu izbeći poslednje mesto ove sezone u NLB.
XAXAXAXAXA
(GrobarBG, 19. novembar 2009 15:02)

Ti si moj idol, ajde sad idi da spavas...

Ilija Cvorovic

pre 14 godina

Jooooj grobari raspadate se u svi sportovima. Bravo Zvezdo,prvi u rukometu,prvi u odbojci i muskarci i devojke,prvi u fudbalu,bolji u kosarci...na redu je fudbal!

boki zagreb

pre 14 godina

Grobari zgubili ste od Cibone na domaćem terenu, od delija, od zadra, ko je sljedeći. A vi delije, pripremite se jer dolazi sutra Express Cibona Zagreb!

Igor St. Gallen - DELIJA

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E stvarno mi vas je ponekad zao... Nesrecnici...

Zvezda zivot je... !

pre 14 godina

da li ste videli kako Nemanja Bjelica igra s lakocom.. pa Zvezdo ako ga prodate na kraju sezone, mozete da se uzme 1 milion (Tripkovic, Tepic, Velickovic nijesu zajedno prodani za 1 mil.)

Mare

pre 14 godina

Ruzna utakmica, kao sto ce biti i vecina derbija. Puno tuce, udaranja, silovanja, a malo lepog. Ne svidja mi se uopste kuda ide ova kosarka.

Vladan

pre 14 godina

U sta se pretvara ova kosarka, jos malo pa ce igraci morati da nose i zastitnu opremu kao ragbisti. Kosarka je nekad bila umetnost a danas se zasniva samo na fizickoj snazi. Nemam prava da kritikujem Vujosevica ali mi je stvarno nejasno cemu ovoliki broj izmena. Igraci ne mogu ni posteno da se zagreju, da se usude da neki sut ili prodor a vec su na klupi. Mislim da strani plej previse drzi loptu u svom posedu. Maricu se najvise moze pomoci time sto ce se rasiriti protivnicka odbrana sa par suteva za 3 poena a ne po svaku cenu spustati loptu u reket. Od pojedinih igraca (Rasic, Kecman) ocekujem vise hrabrosti i borbenosti makar u tim segmentima da budu uzor mladim igracima. Sve u svemu bilo je mucenje gledati ovakvu kosarku.

Vlada Stimac

pre 14 godina

molim navijace Crvene Zvezde da ne objasnjavaju kako smo pobedili ove nase komsije.Valjda je svima jasno da ce ove godine Partizan sluziti za popravljanje kos razlike.Grobari su bili u Americi pa da ih pitam jel ono u Cikagu ili LA ne vazi kos od tablu?Ma sta Vas briga bitni je da vazi u Pioniru.A sto mi drago sto Stimac dade zadnja dva bacanja a celu utakmicu Vas lozio pa Vi mislili da on to ne zna.

amater

pre 14 godina

Kad Kari kaže da je zvezda bolja onda je stvarno tako.U subotu svi u Pionir da damo podršku ovoj ekipi.Bejli sve ti je oprošteno.Napred zvezda!

dule vujosevic

pre 14 godina

krive su sudije...nije bio ujednacen kriterijum...dokle ce partizan najveci klub svih vremena da ima los status kod sudija...bla bla bla!!!

koji kapiten???

pre 14 godina

Dragicevic ocajan, treba ga drzati sto dalje od Zvezde.
Bailey iako je odlucio derbi,najgori play stranac u zadnjih 10 godina u Zvezdi!!!

djordje petrovic

pre 14 godina

Cestitke Crvenoj Zvezdi na pobjedi,zasluzili su je,name sta....Ja sam veliki grobar,al za razliku od vecine,i grobara i delija,umjereni navijac,volim svije,postujem tudje!!!Drago mi je da se Zvezda probudila,to je dobro za kosarku uopste,Partizan ce biti bolji....Drago mi je zbog Ace Petrovica,to je pravi strucnjak i vjerujem da ce unaprijediti igru Zvijezde i da ce u skorije vrijeme izbaciti nekog reprezentativca!!!Puno srece i zvijezdi i Partizanu u nastavku sezone i daj bolan skidajte tu Cibonu,ne mogu ih gledati kako se sepure!!!SRBIJA UVJEK:::::RS

marcos

pre 14 godina

kosarkaski klub partizan je podneo krivicnu prijavu protiv igraca zvezde(bejlija)zbog teroristickog napada na njihov kos sa osam i kusur metara

ha-ha

pre 14 godina

@Naravno da je derbi drugacija utakmica od ostalih. Tu sam uvek siguran da dobijamo
(Pfk, 18. novembar 2009 14:59)

Derbi je uvek prica za sebe, nema favorita ali je pobednik uvek poznat...O PARTZANE O SAMPIONE...
(zeljko, 18. novembar 2009 14:56)

Mi se nećemo uspavati, jer se plašimo da nas neko u snu ne zakolje", dodao je trener crno-belih.
Covece volim ovog coveka vise nego kevu i caleta zajedno!
(Dileja, 18. novembar 2009 22:00)

Meni je vas žao. Tačnije-nije, zezam se :)

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

VLADA

pre 14 godina

Zgazi ih sve ooo zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve ZVEZDO zgazi ih sve, ZGAZI IH SVE... a moze i ona pesma.. NA NA NA NA NA CRVENA ZVEZDA ooooooo NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA ...

Milan

pre 14 godina

Ova partizanova publika je stvarno sramota( mislim na ponasanje prema Stimcu). Inace derbi je posle duze vremena bio neizvestan i mislim da ce predstavljati podstrek za igrace oba tima da jos napreduju i igraju jos bolju kosarku, jer nasi timovi ne stoje dobro u NLB a ni u Evropi zasad.

Милош КГ

pre 14 godina

Браво ЗВЕЗДО!!!
Да смо имали солидног центра који би имао бар 7 скокова по мецу добили би их 10 разлике минимум! Они су у предности на позицији 5 и 1 , а ми на осталим имамо далеко боље играче.
Видети ДВ-а како честита АП-у је непроцењиво!!!

John Terry

pre 14 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim i mrze nas zato sto uvek smo s njim,al` Sever i dalje odjekuje tom navijackom pesmom najboljom racunajte na nas!!!

goran

pre 14 godina

losa zvezda pobedila los partizan. zgrozen sam igrom bejlija. par puta sam ovde napisao da mu treba sansu, ali decko ocigledno nema veze sa zivotom. nesiguran je, uplasen, spor u odbrani, nema hrabrosti da kad krene na ulaz ide do kraja. svaka cast za one dve trojke, ali je jedna bila cista sreca o tablu. kad su grobari odustali od palasia, napisao sam da mi je krivo zbog toga, jer tacno znamo koliko palsio moze ili ne moze. a ovako mogu da dovedu nekog boljeg. iako je mekkejleb, pomalo divlji igrac, u napadju je mnogo upotrebljiviji i trenutno drzi igru partizana, u odbrani korektan.

Bryan Zentz

pre 14 godina

Uprkos lošem suđenju, Zvezda je uspela da trijumfuje, doduše srećno, mada je u dosadađnjem delu sezone Partizan imao poprilično sreće a Zvezda ne. Utakmica je pokazala da definitivno Zvezda ima bolje pojedince, ali još nema tim kao Partizan.
U svakom slučaju 0DLIČNA utakmica,za srčku :). Svaka čast momci,samo da se pobede nižu.

njuska

pre 14 godina

Razmislite grobari kakav li ste tek vi cirkus kada vas ovaj sa Malog Kalemegdana pobedi..!!!???
Ps.koliko ste im se rugali,mogu misliti kako se sada osecate ponizeno. I treba ! Sve cestitke Zvezdi.

energija

pre 14 godina

Kakvo neprimereno ponasanje Vujosevica. Onakav pritisak na sudije moze samo u NLB ligi.
U Evropi je to Duca, druga prica, pazljiv na casu, slusa,zapisuje i pomaze drugarima...
Nikad nece postati gospodin da prizna poraz. Evo, vec vidim alibi iskaze na konferenciji: bla, bla, bla...

Pionir

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi.Petrovic je takticki u toku cele utakmice nadmudrivao Vujosevica.Sudije su neprestano bile pod pritiskom Vujosevica.Sem Medana, ostala dvojica su podlegle i Zvezda je vise puta bila ostecena.Ipak je pobedio bolji tim.

Kulut

pre 14 godina

Rado bih cestitao mom timu, ali moram i pobedi u zube da zagledam... Zvezda nema igru, solidno se brani sut, ali za igru 2 na dva nemaju ni inteligencije, ni znanja... U napadu se previse solira, retki su napadi Zvezde sa vise od jednim dodavanjem. Pobeda govori da Zvezda mozda i ima potencijal kada se individualni kvaliteti uzmu u obzir, ali Zvezda nema igru, a čini mi se ni stručni stab koji kvalitetnu i sadrzajnu može da stvori...

suma striborova

pre 14 godina

eh,ljudi moji sada sam siguran,da ce ova sezona biti duga i mucna i za nas grobare i Partizan.Provalila nas zvezda skroz.Roberts ocajan,ne zainteresovan totalno,skoro da nema nista.Izgleda da ovi igraci nemaju znanja da ispostuju dogovor iz svlacionice.Ona zabijana u reket,sut jako slab,cini mi se kao da nemaju srccca.Nadamo se boljem,i verujemo u uspeh.pozdrav,sa zeljom da ce fudbaleri da poprave stvari.

Danilo

pre 14 godina

Ubedljivo su najgori AP i Tadija(6 izg.lopti)indeks učinka 7 za 38minuta!AP ga ne sme izvesti ni kad gubi lopte ni kad ne igra odbranu ni kad se zaleće u neizgrađene pozicije...Njemu je dozvoljeno sve, dok se AP dere na Štimca

Komar

pre 14 godina

@Izgleda da postaje tradicija da vas pustimo da dobijete prvu u sezoni... da se malo nadate...
(djape, 19. novembar 2009 23:56)

A cemu onda onakvi nalozeni komentari na vest pre utakmice???ajde mi to objasni molim te???sto ste komentarisali "bice 20 razlike","sigurno pobedjujemo" itd kada ste znali (kako ti kazes) da cete nas pustiti???da li shvatas kakav kompleks imas??mnogo letite pre utakmice,a veoma nisko padate posle...slicno kao pre plejofa prosle sezone,kada ste pre utakmica bili vec pobednici,a na kraju ste drhtali i jedva pobedili sa 3-2...sledeci put pre derbije tisinchina,pa nas mozda i pobedite...

s.m.

pre 14 godina

"Jadna Zveezda sa ovakvim trenerom i kapitenom, u derbiju kapiten nikad nije dao vise od deset poena a kao najbolji igrac. Trener forsira onog smesnog bejlija na kome odbrana uvek puca, indolentan je samo mu sut valja. Nipodastavanje Stimca od strane Petrovica je najgore a kladim se da on u paru sa Stevicem ne bi davao ni prilaz kosu. Sve u svemu Zvezda je po igracima duplo jaca, ali imamo smesnog trenera, hocemo Nedovica!
(Nikola, 19. novembar 2009 22:13) "


Ti decko ocigledno nisi gledao istu zvezdu kao i ja.
Pa taj sut je resio utakmicu a ti kad budes trener zvezde ti stavi i stevica i stimca i ako moze i bobana marjanovica pa cemo onda igrati austrougarsku kosarku od pre 2 veka.

Slazem se da Aco Petrovic nije najsrecnije resenje za trenera Zvezde ali obzirom na njegove prethodne uspehe u drugim klubovima mislim da je ok.
Svakako je bolji od Steve Karadzica koji da zna nesto Boban bi davao po 30 po utakmici odavno a ima najboljeg asistenta u ligi.
Zato ne vredjaj bejlija on je amer, ne zna (jos) da igra za ekipu.

Sto se tice Marica, decko je drvo ali takve dule pravi igracima, steta sto ce mu trebati dosta a malo se popalio pa danas bacao kamenje, pobedio je i tomasevica u bacanjima.

Mislim da partizan nece ni u play off ove godine, a takodje da im nece trebati ni arena ove eurolige jer to sto su pobedili najlosiju ekipu u grupi to im je i gotovo!!!

A sad svi na nocni suterski trening, mozda podignete formu pre nego dodje Radnicki jer sa ovakvom igrom i njih necete pobediti

reca

pre 14 godina

Cemu se nadate?? cemu se nadate? .... ciganske... tako ste i prosle godine dobili prvi derbi sa Pesicem....a znamo ko je osvojio triplu krunu...pozz

Milos Kg

pre 14 godina

Ja kao veliki Grobar ne mogu reci da mi nije zao sto izgubili,ali boze moj malo nade i za njih(cigane)smorili se jadni toliko god nisu nista osvojili.I sto se tice radovanja istih,pa ne pobedjuje se Partizan svakog dana pusti te ih bar na kratko da se raduju.Cekamo ih na fajnal foru,naravno ako budu medju prvih 10.Nasa je titula

ovo je realnost

pre 14 godina

Svaka cast crveno belim kosarkasima,pokazali su da imaju srce vece od svih onih gledalaca u pioniru...a vidim da se svako javlja i komentarise basket a nikad nije uzeo loptu u ruke..mislim da Zvezda uz kvalitetnu peticu moze da se proseta nasom ligom..a sada jos nesto da kazem,MORIS BEJLI je dokazao da onu trojku ne moze da da niko ako nema onu stvar....svaka cast ZVEZDO

jel tako

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)
# Link komentara

Preporučujem (+36)Ne preporučujem (-9)


Nista od pornica, mora dulence da trenira bicepse.

DS 1989

pre 14 godina

Po mom misljenju utakmicu je dobio Nemanja Bjelica.Kada je bilo najteze u trecoj cetvrtini on je svojim trojkama drzao Zvezdu u igri.

BRAVO ZVEZDO,ali nismo zaboravili:'UPRAVA NAPOLJE'!!!

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

.

pre 14 godina

Razlozi poraza Partizana:
-neverovatan broj izgubljenih lopti!! Presudna mozda ona Sinovca kada smo imali +2 i loptu! Imali smo mali milion prilika da se odvojimo ali ne mogu da verujem koliko smo samo lopti izgubili u onim kontrama i polukontrama (Milosevic,Mekaleb, Roberts,Rasic...)! I to po pravilu uvek kad smo vec imali prednost i kada smo mogli jos vise da se odvojimo.Umesto da se smiri igra ako vec nije sigurno da li moze da se odigra kontra on su uporno u serijama tako gubili lopte! Pa onda neko uhvati loptu pod kosem (Maric,Roberts) i ima 3 protivnicka igraca oko sebe, i umesto da vrati loptu nazad za novi napad, kad je vec ocigledno da se ne moze postici kos protiv trojice, oni opet na silu idu protiv trojice i naravno gube loptu.
- NEVEROVATAN SUT ZVEZDE ZA 3 POENA!! Pa protiv nikog nisu imali takav sut! 53% cini mi se.To je jedina sansa koju je Zvezda imala u ovom mecu i o kojoj su svi pricali na ovom forumu da jedino ako ih krene sut za 3 mogu da nas dobiju,i naravno to se i dogodilo. A tek ona trojka Bakica u zadnjoj sekundi napada iz velike udaljenosti, pa onda Bejlija na kraju opet iz velike udaljenosti! Da ne upotrebim grublji izraz, ali tako vas je htelo da je to neverovatno!

Mislim da je neiskustvo pojedinih mladih igraca resilo utakmicu (Sinovec,Djekic,Mitrovic; zadnja dvojica sa pojedinim glupim faulovima, mada je i Veseli to radio ali kod njega je to vec pravilo da cim izgubi loptu odmah iz besa pravi faul), jer je Zvezda celu utakmicu odigrala sa iskusnim igracima koji nisu pravili neke pocetnicke greske.

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

Opticus

pre 14 godina

Pa gospodo grobari pocnite da se polako navikavate. Bice jos poraza ove sezone. Ah da pa vi ste oslabljeni. Tacno. Lako biste vi nadoknadili odlazak Tepica, Tripkovica, Lazmea i Velickovica ali sudije nisu vise uz vas i to je nenadoknadiv gubitak. Slazete li se?

ZVEZDA, a ko drugi

pre 14 godina

Pa dobro bre dokle vise da vas deremo, borimo se protiv 5000 vasih pristalica, borimo se protiv vasih sudija, borimo se protiv tradicije i naravno na kraju pobedjujemo. To je srce, to je zelja, to je ljubav, a moramo priznati i kvalitet je na nasoj strani. Bjelica vredi vise nego citav vas tim. Zar nije to i Kari rekao pred derbi, ne mozete stalno na silu, doslo je nase vreme. Ajd u zdravlje!

anti franjevac

pre 14 godina

Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))
(Rocco Siffredi, 19. novembar 2009 18:08)

I snima i glumi.

Miki Srpski sin

pre 14 godina

Znate šta je sada najlepše?
Čitati grobarske optimistične komentare pre utakmice o 18 razlike i više i Mariću razbijaču.
Žao mi Robertsa, ode iz ekipe koja će dobijati

Marko

pre 14 godina

Uhuhuhuhuhu, toliko buke i dreke, pregazicemo vas, ovo ono...kad ono...BUUUUM, od tablu !
Jao grobarcici, nisam nista drugo ni ocekivao od vas nego da kazete 'pustili smo vas'!
Zao mi je zaoooo !!! :)
Hahahaah, KK Prosla Sezona...

Unknown19G70

pre 14 godina

jedna pobeda ne cini titulu, ali mi smo tako VELIKI klub da kad nas pobedite kao da ste osvojili nzm sta tako se ponasate, sto dokazaju koliko ste mali.. ali opet KK SS

Sudije su krive

pre 14 godina

Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?
(Omni, 20. novembar 2009 00:25)
Bravo majstore, a Zvezda igra sve sa iskusnim igracima (Keselj '88, Kikanovic '88, Stimac '87, Bjelica '88, Tadija '86, Bakic '86). Pa ko treba da igra, momci sa 16 godina, pa da izgubimo. Dule je ubacio te igrace jer nije imao koga boljeg.

A za grobare, molim vas nemojte vi da se zalite na sudjenje, pa vece protekcije je juce imao Djekic sa 18 godina nego nas kapiten. Da ne govorim o koracima, ali nema veze, ovako je sladje.
Mozda treba i da zabrane trojku od tablu, to ne pise u Duletovim knjigama

peđa

pre 14 godina

da li je jasno da rašića moramo pokloniti, a ne prodati. ni jedna asistencija, očekujemo da on dobije (produžetke) utakmicu zadnjim šutem, a sam na trojci iz izgrađenog napada ne pogađa. ne nervira me vraneš, koji je fizički veoma limitiran, već rašić koji nema emocija. njemu je isto dao ili promašio, šutnuće je sledeći napad. baš ga briga. napolje iz PARTIZANA, siso kilava!

nista novo

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)
# Link komentara

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)


E bas mi te je zao, nado se mladic nekih 10-ak evrica kad ono prc. Nista sutra samo voda i hleba ako imas tolko.

delija_sm

pre 14 godina

najbitnije je da prim.dr.spec. Dusko Vujosevic nije dao novinarima da postave mikrofon pored klupe da ne bi cela Srbija cula koliki je to strucnjak.Bjelica ubica ooooooo...

uvek uz Zvezdu!!!

pre 14 godina

@Rocco Sifredi
Cuo sam da Dule Vujosevic danas snima novi pornic sa komsinicom,svi koji bi da pogleadju uzivo snimanje mogu da dodju u PIONIR i prisustvuju ovoj akciji..:)))…))

Mislim da smo prisustvovali jednom dobrom sexu,stvarno se slazem sa tobom,slazem se i da je glavni protagonista bio Vujosevic:))))

RichiPFC

pre 14 godina

Velicanstveni Velickovic 29 poena za RM,odlican Tripkovic 11 poena za Huventud. E da smo imali ta dva igraca veceras...... Iz utakmice u utakmicu Rasic dokazuje zasto ni u jednom timu nije bio vise od jedne sezone, polako treba da padne u zaborav i da sve vise sanse dobije Mitrovic ( ako se nevaram, nisam siguran kako se preziva ). Ocajno izvodjenje bacanja nas je kostalo pobede i dosta amaterskih gresaka kada smo trebali da ih dotucemo!!!! Dule reaguj, odstrani ove ocajnike iz tima i pruzi sansu mladima. Proizvedi novog Novicu i Tripka a ove posalji neka uce u nekom drugom klubu a ne u Partizanu!!!! ( Rasic, Sinovec, Vranjes....)

Srbin iz Beograda

pre 14 godina

POBEDA TITULA,NAMA JE POTREBNA,OVU NOC CELU I ZORU BELU PESMA NEK DOCEKA,NANANANANANANANA..... MA BRE LUDILO,MA BRE SJAJNO! ZVEZDA ZIVOT JE..... IDEMO....

petronije

pre 14 godina

Hajde sad, kao i uvek, sledeca sezona, sudije su krive, videcemo u junu, nj, nja, nja... Niti nesto pretim, niti kazem da je Zvezda bolja, samo bih zamolio da bar jedan od vas, jednom prizna da ste zasluzeno izgubili.

martin

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

izgleda da ste vi mnogo para danas izgubili

bradilko

pre 14 godina

Nadam se da ce te se barem danas szdrzati od vredjanja i prozivanja .
Kao veliki najvijac Partizana cestitam vam na zasluzenoj pobedi

Niksicko pivo

pre 14 godina

Hahaha! DV? Hahahahahahaahaha! Hahahahahaha! Hvala, Zvezdo! Sve cestitke za "mec vinera" ('ladno) Olivera Stevica. Svaka cast, momci!
(Molle, 19. novembar 2009 21:43)

apsolutno se slazem s tobom.

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

E moj laki, mislio si na bejlija ili Videnova? ma sve ti je oprosteno... Popij veceras nesto na moj racun!
(decko sa severa, 19. novembar 2009 21:48)

ma neka bln, moze na moj racun. xD

Dusan

pre 14 godina

Nije Zvezda igrala dobro, nego je Partizan igrao lose, i nemojte toliko da se lozite cigani molim Vas,pa mi svake godine prodajemo najbolje igrace koje imamo,evo ove sezone smo poceli bez TNT-a,Lasmea,Milojevic se povredio i okacio patike o klin...nije da se vadim ali ne bih bilo realno da vas stalno samaramo...ali opet imamo bolji tim od vaseg,nego eto-losa partija Partizana,onog vaseg crnju je ukakila ona trojka i to je to...jednostavno lose vece za Partizan.

SAF

pre 14 godina

Браво бре,одлична игра Црвено-Белих,одлична утакмица,прави начин да се испуни једно вече...
НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕЕЕЕЕЕЕ

Stefan

pre 14 godina

Sta je grobari nesto vas sad ne cujem da ste nas razbili 20 razlike i da nemamo igraca da cuva marica koji je izveo sam 15 slobodnih bacanja od vasih 35.Bas mi je drago sto je bejli dao onu troju.

nkica

pre 14 godina

Ajd' grobari pravdajte se,trazite razloge,govorite o EL,vasim pobedama,titulama,sudijama...kako smo mi jadni,kako imamo komplekse,kako smo u raspadu,kako se svi sprdaju s' nama,kako cete da nas oduvate sa 40 razlike minimum...sad mozete da pisete sta hocete,bas nas boli briga!Samo se rezultat gleda,a on kaze 73-76 za Crvenu Zvezdu.

Bravo momci! Svaka cast!
Bjelicu za predsednika!

gojko

pre 14 godina

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc, 19. novembar 2009 10:20)

Da be, kako da ne

aleksa

pre 14 godina

realno je bilo da ovu utakmicu dobijemo sa malom razlikom, ekipa je jos uvek neuigrana, ima par rovitih igraca, Bejli jos nije u pravoj formi, fali nam klasicna petica, ali srecom partizan je jedan netalentovan i prosecan tim!!!!! sledeci put 20 razlike!!!!

kokan

pre 14 godina

grobari vratite se u realnost imate najlosiji tim u poslednjih 30 godina kolko ja pamtim trebali ste da svatite prosle godine kad je Zvezda izjednačil posle 2-0 da vam je to početak kraja verujete duletu majstoru pritiska i prljave igre koja sa ovom vasom ekipom bez šutera liči više na loš RUKOMETNI KLUB

VASILIJE

pre 14 godina

Pomaže Bog!Hvala našoj Crvenoj Zvezdi što nam je uljepsala veče!Može i mora to još bolje i ne smije nam nikad slabiji partizan biti problem!Angažovanjem jedne prave dominantne petice i definitivno bi bili glavni favorit za osvajanje titule!!!Svake noći sanjam ja,Marakana prepuna.....

Новица-бивши убица

pre 14 godina

добро је одиграо овај мали,високи убица,дечијег лица.кажем вам ја..одличан играч...

kalimero

pre 14 godina

Pa sta vise reci?Odnos slobodnih bacanja govori o kriterijima kod sudija,gospodin podgojeni ulazi u teren,psuje majku i niko mu nista ne sme,domaci navijaci i sve to je ne dovoljno da se dobije K.K Sledeca Sezona!
Jos vise ih boli cinjenica da ih je pokopao Bjelica koji im je rak rana!
I za kraj svaka cast Zvezdinim momcima na pobedi,zasluzili su podrsku u subotu!

toshke

pre 14 godina

zanimljiva utakmica ali očajna košarka...navijač sam zvezde ali nije pobedio bolji nego tim koji je manje loš...plejmejker promašuje ceo obruč na bacanju,odlučujuća trojka o tablu,izgubljene lopte na sve strane,promašeni ziceri...ova sezona je i za zvezdu i partizan za bacanje što se tiče evrope...
Što se tiče moje zvezde: bjelica potvrdjuje da se iz meseca u mesec razvija.samo da nastavi ovako biće zver...štimac nazadovao,tadija takodje mada ga nikad nisam voleo kao igrača.Spor je,lak za čitanje,očajan u skoku,jedino što ima šut dobar ali jedino može da pogodi kad je skroz sam.
Bejli - katastrofa!(iako je odlučio) sigurno medju lošijim strancima...nesigurno prevodjenje lopte,očajna odbrana...trebalo bi što pre da ga otpuste i da dovedu nekog boljeg...sada je odlučio pobednika ali videćete da će mnogo više utakmica odlučiti na štetu zvezde.
Takodje mislim da je bitno da Kešelj dobije veću minutažu da se ne bi 'izgubio' kao igrač...ima dosta štofa al imao je pehova i sad je dosta nesiguran...
e da...da ne zaboravim: drago mi je što je ipak Štimac uz Bejlija odlučio jer su ga prozivali non stop.eto vam ga : )
i naravno....NAPRED ZVEZDO

boki

pre 14 godina

dok nisam pogledao statistiku cinilo mi se da je milosevic mogao vise da igra
a sad sam u nevjerici da je decko odigrao ni 8 minuta
ne znam o cemu se radi!
rasicu ispisnicu pa makar ne nasli nikoga do kraja sezone.

Mare

pre 14 godina

Neki od komentara pred derbi:

Vec vidim sutrasnji naslov u novinama-MARIC ZAKUCAO ZVEZDU!
(sone)

Samo vas gledam kako nas vredjate, mogli bi ste vi jos tako 100godina...
Ali veceras ce da pevate drugu pesmu posle derbija, bice vam veselo i u 8 utakmica imacete i dalje samo dve popede :)
(Radowan III PFC)

Alo gani,pa kako neko od vas moze da kaze da je ovo derbi? Nama je derbi utakmica sa Hemofarmom...
Uzmi Dule FK Partizan...
(djapuPFC)

Da li ste primetili da navijaci Zvezde vec 15 godina isto pricaju pred svaki derbi !? Zasto se lazno nadate kada je zadnjih petnaest godina prica ista, pobednik se zna samo kos razlika nije poznata!!
(Tisl@wGROBAR)

Ishod večitog derbija, ako se u košarci i može nazvati večiti, nikad nije bio izvesniji.. Biće to jedna trening varijanta čete Duška Vujoševića.. Poslastica za sve sladokusce Dobrih poteza..
(lucky, 19. novembar 2009 05:02)

PARNI VALJAK polako,ali sigurno pocinje da melje... NEMATE SANSU JER JUG JE U TRANSU
(Dule pfc)

I tako dalje, i tako dalje...
A sada kazu, 'ma pustili smo vas'...

Dzemo

pre 14 godina

Cutanje je majka.Bravo za ovoga sto to rece.Zato sad mogu da pricam i recicu-pobedila je manje ocajna ekipa jer ovo nije kosarka ovo je mucno,krajnje...
Ima jos dosta da se igra ali Partizan neubicajeno dugo trazi formu,sto me raduje jer jedino ako nastavi ovako Zvezda ima neku sansu inace...Bice tesno.
Zvezdi pod hitno treba centar!!!
I da, ne mogu da verujem da sam opet procitao ono "i corava koka ubode neko zrno",e pa zna sta bolje i corava koka nego nikakva koka.

TRn

pre 14 godina

godinama unazad srce mi je bilo puno zahvaljujuci vasim pre svega odnosom prema dresu i grbu koji nosite,a tek onda rezultatima.. i upravo zbog tih prethodnih godina necu reci sve sto mi je na pameti u ovom trenutku, a glava mi je poprilicno vruca. Jedno moram da kazem. Neka je na cast onom ili onima koji su zasluzni za selekciju tima ove godine.. Sa nekim stvarima se ne treba igrati !

čukaj!

pre 14 godina

Da nije bilo ovih standarsnih situacija sa suđenjem bilo bi oko +10-ak za Zvezdu.
Al' nema veze, jači smo trenutno i od sudija i ovih malih...

црвено-бели

pre 14 godina

Да Звезда има мало бољег плејмејкера или сигурнијег Бејлија и центра за кога се надам да ће доћи, била би за најмање класу боља од Партизана...

psp

pre 14 godina

ajde sada....kos nije bio pod pravim uglom jupiter nije uso u sedmu kucu....igraci nisu ispostovali dogovor iz svlacionice njanjanja

ZVEZDA JE ZIVOT!

Bumerang

pre 14 godina

Zvezda je i u fudbalu i u košarci do ove sezone bila prilično na kolenima.
Sve više sam siguran da je ideja Partizanovih uprava sa kupovinama Klea i Robertsa bila da se grogirani protivnik dotuče, mnogo više nego što su im oni stvarno trebali.
Ali ispade da su kupili škartove :)
A i zaboravili su da se uvek vraćam!

Josif Semjanov

pre 14 godina

Zvezda je pokazala da moze i ove sezone da se ravnopravno nosi sa Partizanom i da ce i ove godine konkurisati za oba trofeja u Srpskoj kosarci posto u NLB-ligi ve dosta kasnimo,ali mozda i uhvatimo 4-to mesto i fajnal-four ali o tom po tom.Sada nas ceka pakleni ritam(Cibona,Dinamo)ali je ovaj tim pokazao kvalitet i snagu jos da popravimo odbranu i obavezno dovedemo centra koji ce zatvoriti reket i sakupljati lopte pa ce sigurno doci i rezultati.Pozz.MKD

Vlada016

pre 14 godina

Pricajte sta hocete, al' Pesic je bio u pravu. Pogodio je i pobednika i kako ce se mec odvijati. Ne bas kvalitetna kosarka, ali kvalitetna odbrana.

Niksicko pivo

pre 14 godina

ovo je veoma dobra ekipa Zvezde.. pa jos da nam dodje klasicna petica (mozda Dzo Vukosavljevic) pa onda bih se bojao Zvezdinih uspeha xD

oleeee...oleeee!

pre 14 godina

hhhahhaha....bjelica the king...ja sam mislio da ce puci..kad je napravio prekrsaj..koji sekund pre kraja....aa da i vule je bio nesto besan....jadni igraci partizana..sad .... :// :PppP

Nikola

pre 14 godina

Zvezda je pobedila sa samo jednim dvocifrenim indeksom (16Bjelica).Definitivno Partizan ima očajan sastav ove sezone još da su svirani prekršaji u napadu koje su pravili Marić, Veseli, Milošević i Kecman!
Ono što je očigledno da AP ne osjeća ekipu jer je dozvolio da prednost Zvezde od 10p za malo više od minuta bude anulirana, a što mu se ponavlja u svakoj utakmici!

Partizan sampion,a ko bi drugi ?

pre 14 godina

Vishe srece nego pameti,tako bi trebao da glasi naslov za ovaj derbi ! Aco Petrovic kaze,ovo nam je najbolja utakmica do sada ! Do sada ? Pa vi bi sa ovakom igrom (a i mi) od prosecne Evroligaske ekipe izgubili sa najmanje 25 razlike,najmanje,izgubljene lopte,ishitreni sutevi i napadi,znaci katastrofa,repriza onog derbija od prosle godine 80:81 ! Ako je ovo ta ekipa crvene zvezde u koju se ulaze poverenje i prica se o nekim titulama onda sam siguran da ako Partizan ne bude sampion to ce biti Hemofarm ! U poslednjih 10 godina ja nisam gledao goru utakmicu Partizana,bekovi nula,krilni centri nula,centar nula,preko 10 promasenih slobodnih bacanja,sut za tri oko 30% i crvena zvezda jedva dobila 3 razlike,ako vam je ovo za diku i ponos onda jedva cekam sledeci derbi,jer ova utakmica koju je Partizan vecerash odigrao je ponavljam bila najgora u poslednjih 10 godina,trcanje,bacanje,greske,igra mi je licila na onu zvezdinu kada je u njoj igrao gurovic,znaci katastrofa.No dobro ovi momci i ovaj trener su nas toliko zaduzili da moramo da im oprostimo i da cekamo da budu najbolji kada je to najpotrebnije,a zna se kada smo najjaci i kada imamo najvishe karaktera,kada dodje borba za trofeje.

Pozdrav i cestitam komsijama na dobijenoj ''utakmici''

.

pre 14 godina

Da se samo ispravim- Zvezda imala sut za tri 64% (ucinilo mi se da sam video 53%). Pa ovo se desilo sad i nikad vise.Ja se ne secam da sam neki put gledao neku utakmicu ,a da jedna ekipa ima toliki procenat za 3. I opet jedva pobeda na kraju, uz katastrofalni igru Partizana.
Mislim da je napravljena losa selekcija igraca u Partizanu, jer se dovode prvenstveno dobri odbrambeni igraci,a oni su po pravilu losi napadaci.Takva je situacija bila i godinama unazad ali se ipak dobro igralo, ali sada evidentno ne stima. Sada su u timu: Bozic,Milosevic, Veseli, Kecman,Vranjes,Sinovec iskljucivo dobri odbrambeni. Prethodnih godina je to bio Lazme,Haus, ali mislim da nikad nismo imali ovoliko takvih odbrambenih igraca, pa otuda i onakva smusenost u napadu, bez kretanja,blokova i sto je glavno bez dobrog suta.
Ipak, ovo je tek pocetak sezone.I prosle godine smo izgubili prvi derbi pa smo posle sve osvojili. Ali mene ne brine ovaj poraz koliko losa i neorganizovana i bezidejna igra u napadu, od pocetka sezone.

kornjaca

pre 14 godina

Svaka cast patrijarhu Pavlu, jos jednom je ucinio nemoguce. Ovaj put je ujedinio navijace Zvezde i Partizana tako da smo opet licili na kulturan narod. Sto se tice same utakmice, mislim da je igrana losa kosarka ali bar su zivci bili na ivici. Igra zvezde i posebno pobeda nesto obecava, Keselju svaka cast, treba njemu pripisati ovu pobedu, Bejli je ovom utakmicom verovatno obezbedio ostanak u Zvezdi. Bjelici je ovo bilo odlicno iskustvo koje cemu puno pomoci u karijeri. Dragicevic dobar, bice jos bolji, samo mi se ne svidja tretman koji ima (citaj nema) kod sudija. Sto se tice Partizana Maric, Veseli su OK, ne znam sta Rasic trazi u Partizanu.
O Vujosevicu nemam reci.

Markoni

pre 14 godina

Ja goru utakmicu nisam odavno gledao, koje silovanje i mucenje majko mila. Komentar mene i caleta pred kraj utakmice je bio, neka i izgubim samo da ne gledamo produzetke ovoga :)
Mene ovaj poraz uopste ne pogadja, jasno se vidi da tu jos nema igra i da dosta igraca trazi formu. Bice ova ekipa dobra, kada bude trebalo i ja u to uopste ne sumnjam.

nikola

pre 14 godina

(s.m., 20. novembar 2009 06:24)

Sve sve, ali da kazes da je Maric drvo... mislim stvarno. Ocigledno slabo pratis utakmice Partizana. A isto ne znam kakav plej of pominjes, posto u NLB-u nema plej of, nego odmah F4, i tu svakako, u trenutnoj situaciji na tabeli i obzirom da zvezdi tek pretstoje teske utakmice, mnogo vece sanse ima Partizan da se plasira. A i onu sinocnu utakmicu ne uzimaj zdravo za gotovo, jer onakav sut za 3 zvezde i onakva nevidjeno losa igra partizana tesko da mogu opet da se ponove.

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Cestitke!
Neizvesno do kraja, puno gresaka na obe strane. Bacanja da smo sa trojke zmureci gadjali, bolje bi prosli. Jednostavno mora jos puno puno da se radi, mada nekima jednostavno nema pomoci (Rasic ma nee).

Hogar

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo

MICKEY

pre 14 godina

Zaslužena pobeda zvezde. Partizan nije imao ovako očajan sastav najmanje 10 godina. Ovo nemiriše na dobro. Očajna igra sa očajnim Rašićem, bez pravog beka šutera i bez pravog krilnog. U regionalnoj srpski klub ove godine neće uzeti titulu sigurno, ali partizan je ove godine slabiji od zvezde koja se još uvek pojačava i teško će sa ovim igračima moći do titule i u našem šampionatu.
p.s. Gde su pare od prodaje igrača partizana? Kako nikada nemamo novca za pojačanja? Balvani će nas skupo koštati ove godine!

ogac hm

pre 14 godina

Opa, pozitivno iznenađenje! E ovo je već nešto! Bitno je da nam derbiji budu ovakvi! Da postoji baš pravi sportski rivalizam, jer u dezorjentaciji jednog od ovih klubova, ni onaj drugi ne može napredovati, a takođe ni srpska košarka uopšte. I krajnje je nebitno što sam navijač Zvezde.

Omni

pre 14 godina

Lepo rece neko da je pobedio manje los tim. Mi smo pobedili sa tri razlike ekipu koja je imala petnaest promasenih slobodnih bacanja i dvadeset izgubljenih lopti!!!
Grobari ocajni, ali debeli gura klince da igraju, dok nasi sede na klupi i dodaju peskire a kapiten igra 38 minuta. Sve mi se nesto cini da je njihova politika bolja od nase. Bez obzira na pobedu, daleko smo mi od pravog tima i rezultata sa kojima se sada mnogi navijaci zanose.

I ono sto meni posebno smeta je to da mozemo da ih lupamo sve meceve do kraja (kao sto ce i Olimpijakos da ih nalupa sledece nedelje) i mogu i svi ostali da ih pobedjuju stalno ove sezone, oni ce opet i dogodine igrati Evroligu sa ovim klincima koji ce biti iskusniji i jaci i zbog ovakvih utakmica.
Aco Petrovicu kada ce nasa deca dobiti priliku da zaigraju?

roman empire

pre 14 godina

Auuu brate kakav dan za mene,prvo sam se osecao tuzno za vreme sahrane Patrijarha Pavla,pa mi je zatim oko 18h buknuo pozar u zgradi u kojoj stanujem i na kraju sam pomislio jos da izgubimo derbi i KRAJ,kad ne lezi vraze,Zvezdini kosarkasi se potrudise koliko toliko da mi ulepsaju ovaj turoban dan.BRAVO ZVEZDA!!!!
U narednom kolu NLB lige je dupli okrsaj klubova iz Zagreba i Beograda i pozivam sve da stanemo iza Zvezde i Partizana.

Tyger

pre 14 godina

Ova ekipa Partizana je najgora u zadnjih 10g definitivno.Osim Marica koji je posebno cuvan sinoc sto je logicno i donekle Mc Caleba SVI ostali su za zonsku ligu.
Neverovatno kriminalan odabir igraca a ne mogu da verujem da nemaju para,toliko ekstra igraca je prodato samo...
Bice tuzno gledati ih ove sezone.

nikola

pre 14 godina

...Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)

Pa pogledaj malo bolje nase i vase protivnike u narednim utakmicama. Vama tek sledi Cibona,Hemofarm i Zadar, a nama je od jacih ostala samo Olimpija i to u Pioniru. Ko je u boljoj poziciji? Vi ste imali lagan raspored na pocetku koji niste znali da iskoristite. Jeste i Zagreb ove sezone dobar, ali daleko je od malopre nabrojanih.

djordjije

pre 14 godina

bravo zvezdo, svaka cast borb enost za cistu desetku. Ali ljudi da li ste primetili koliko beskorisnih igraca ima u oba tima pa to je strasno . Da ih ne imenujem svi znamo ko su.Nas crni nema potvrdu da je normalan to je 100%

mrzim da radim subotom

pre 14 godina

Ma ljudi ne cini li se i vama da je kvalitet utakmice, kao i kvalitet obe ekipe veoma slab. Mislim da ako se nivo igre obe ekipe ne podigne na visi nivo, veoma lako se moze desiti da trofej uzmu cibona ili olimpija. Jedino da hemofarm proba da ucini nesto vise, ali tesko sa Karadzicem na klupi.

Кољосвињ

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=393470
За леп сан, мало хумора. Ја сам се баш исмејао.

ivan

pre 14 godina

cestitam zvezdi na pobedi.Ja sam grobar ali i to je naravno moralo da se desi.Partizan je ostao bez sjajnog tima iz prosle godine i ovo je samo krpljenje.Kao i sve sto se radi u ovoj zemlji ostacemo doveka samo bedna evropska provincija.Niko nema viziju i ne radi da se stvari promene.Pogledajte realno,za razliku od prosle godine gde je bio bar jedan dobar tim,sad imamo dva srednje losa tima.Jel to napredovanje.Zelim i zvezdinim navijacima da to uvide jer smo u istom problemu.

Peca BGD

pre 14 godina

Partizan - CZV+7 H1
FMP - Radnicki+7 H1
ulog 300 din
isplata 1026 din
(brza lova, 19. novembar 2009 16:25)

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-4)

Jedi bez 'leba.

crninajcrnji

pre 14 godina

Visegodisnji Partizanov sistem TRANGE FRANGE+sumanuta, ali iskrena podrska sa tribina pocela da beleyi negativne poene. Dule se istrosio,a ovi novi ne shvataju gde su dosli...i ide se ka apsurdu/Partizan dobija skuplji , a slabiji tim, iako su igraci dobri individualno. Ne goji se prase pred Bozica. Dva stara iskusna igraca sklona sve vise povredama ne mogu da budu motor pokretac ove legionarske ekipe koja ce da odradi neku svoju solidnu statistiku, ali bez DUSE-ONO STO JE PARTIZAN UVEK bio. Tek ce na nedostajati ona atmosfera oko osovine TNT. Izvinite, na ovom kompjuteru nemam cirilicu...;(

Wllaxy

pre 14 godina

@ IVAN STANKOVIC NISH
Dete ajde malo knjigu u sake, nauci pravopis pa se javi da komentarises jedne i druge.
Ja bih takvim nepismenim zabranio da pomisle na utakmice dok ne usvoje bar malo elementarne kulture u sta definitivno spada i pravopis. A posle pravopisa moras da se potrudis da shvatis sta znaci rec realnost.

Milorad

pre 14 godina

Definitivno imamo slab tim...Ne vredi se vaditi na:neuigranost,psihičku spremu,sudije ili šta već.Uzdam se u Duleta ali mi je nejasan potez uigravanje igrača sa jednosezonskim ugovorom i dovođenje Roberts-a koji ne prikazuje ništa specijalno,za razliku od McCalebb-a.Generalno,mislim da je najveća greška što dadosmo Lasme-a.

Nikola

pre 14 godina

Duplo nerviranje!

Em izgubismo em samo 17 poena na fantaziju od McCaleba i Marica! http://www.basketball-fantasy.net

Inace stvarno me izludjuje igra Partizana, tolike izgubljene lopte - zivce pogubih!

Zorz Vea

pre 14 godina

Cestitke Zvezdi,pobedio je srecniji tim,ne bi bilo ne zasluzeno i da smo mi dobili,ali ja KK Partizanu ne mogu nista,apriori nista da zamerim da citava sezona bude fijasko,jer su mi toliko veselja i licnog zadovoljstva doneli u prethodnih 15 godina da bi bilo u najmanju ruku nevaspitano i bezobrazno da ih kudim i kritikujem.Moram da izrazim veliko ohrabrenje kada gledam Djekica kako se decko nosi sa pritiskom u svojim godinama,kod Mekaleba ja nista ne bih menjao,a ekipa ce se navici na ovog fantasticnog plejmejkera,dok ce Maric tek pokazati pravu vrednost.Sve u svemu buducnost nam je svetla...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka

Aleks

pre 14 godina

Zvezdina pobeda je zasluzena. Nije zvezda uopste igrala vrhunsku kosarku, cak sta vise, uopste ne mislim da ce napraviti nesto znacajno ove sezone, ali me na kraju to ni ne zanima mnogo, jer sam grobar. Ono sto me zanima je zasto je ovako los Partizan, koji nije ni zasluzio nista bolje od poraza. Bilo je jako tesko gledati ono mucenje u napadu, ono silovanje reketa, sa vrlo predvidljivim resenjima. Jednostavno, ova ekipa Partizana je mnogo, mnogo losija od onih u proteklih par sezona i ne moze se ocekivati od ovakve ekipe da pravi rezultate na nivou rezultata iz prethodnih sezona. Zasto je to tako? Mora li to tako biti? Dule Vujosevic (i uprava Partizana) je apsolutno zasluzan za sve dobro sto je priustio Partizan svojim navijacima u poslednjim sezonama. Ali to ga (ih) ne amnestira od odgovornosti za ovo sto se sad desava. Razumem ja strategiju da "se pravi ekipa za buducnost", ali da li to sme da podrazumeva da budemo tako losi u sadasnjosti? Ne bih da zatvaram oci pred problemima u kojim posluje Partizan, oni su sigurno prisutni i tesko je sve izbalansirati. Ali nije bas apsolutno logicno da iz Partizana odu 4 vrhunska igraca, a da ne dodju makar priblizne zamene na tim pozicijama. Nije valjda da su svi otisli besplatno iz Partizana...Moguce je da neke od ovih elaboracija ne stoje, da postoje argumenti koji bi opravdali ovakvu situaciju, ali jedno je sigurno: nema te strategije ulaganja u buducnost koja opravdava ovako los Partizan! Nije Partizan Napredak iz Krusevca (bez uvrede) da moze sebi priustiti da jednu sezonu bude katastrofalan. Partizan jeste razmazio svoje navijace, ali to nije samo kredit, to je i obaveza: Partizan mora svake sezone biti dovoljno dobar, da opravda veliko poverenje koje navijaci imaju u njega. A ne treba govoriti o tome kakve navijace ima Partizan...Dakle, cestitke Zvezdi na pobedi, ona je zasluzena. A Partizan mora hitno da reaguje, da unapredi igracki kadar, inace mrka kapa ove godine.

Vule

pre 14 godina

Kao navijač Partizana uopšte nemam problem da čestitam Zvezdi na pobedi ali mogu da konstatujem da je ovo bila vrlo loša utakmica prikazana od strane obadva kluba. Stoga se ne ložita da ste mnogo bolji jer i jedni i drugi su očajani.

pera

pre 14 godina

Ja pisem mesecima da ste vi grobari bivsi tim. Da li neko pametan ocekuje od potpunih anonimusa kojima je ovo prva seniorska sezona da osvoje NLB da udju u Top 16 i osvoje nasu ligu. To se vec pokazalo. Ja pisem da hemofarm i Zvezda na vecini pozicija imaju bolje igrace. Zvezda ima bolje igrace . mlade i iskusnije za sezonu. Ali problem su povrede. Ako bi se stabilizovali i to bez prave petice bili bi jedna od boljih ekipa u NLB ligi.Sada vas ceka Zagreb koji se pojacao sa iskusnim igracima a onda OLY. cemu da se nadate. Zvezda je tri utakmice izgubila nesretno na produzetak samo zbog nekompletnosti tima. A da je vasa nocna mora Bjelica a i velika zelaja u prelaznom roku igrao ne bi se to desilo
(Hogar, 20. novembar 2009 10:28)


Pa covece nama je ostala samo jos Olimpija od jacih, a vama tek predstoje utakmice sa Cibonom,Hemofarmom,Zadrom...Niste umeli da iskoristete lak raspored na pocetku NLB-a.

A sad i za tebe,a i za grobare: Setite se sta ste pricali prethodnih sezona.Pogotovo preprosle kada su nam starteri postali Pekovic (koji je bio obicno drvo pre te sezone i igrao po 5 minuta)i Velickovic (koji je isto ulazio na 5 minuta sezonu pre te, i uglavnom sve nervirao i nista nije znao)! Pazi, bili su starteri! Pa prosle sezone posle odlazaka Pekovica,Palasia,Kecmana opet je bila ista prica- slabi smo, tesko je ponoviti one rezultate... Sada opet isto. Ne kazem da ce i sada biti isto kao prethodnih sezona, ali treba sacekati. Neki pricaju zasto nismo vise dali para na pojacanja- u ovoj fin.situaciji mi smo se sasvim solidno otvorili, isto tako Mekaleb,Maric,Kecman i Roberts su sasvim solidne zamene za TNT i Lazmea. Naravno da ne mogu da ih zamene i da budu kao oni, ali nije to toliko lose odradjeno. Promlem je ocigledno sto nema te uigranosti i hemije,promenjen je veliki broj igraca,a i naravno neocekivano lose igre Robertsa, Rasica, pa i Veselog ili Kecmana. Ja sam generalno prelaznim rokom zadovoljan, ali ovde su druge stvari u pitanju.

Gangula

pre 14 godina

Bravo zvezdasi.Od ovog dana pocinje serija vasih pobeda,a prvo mesto je neizbezno.samo tako nastavite,svaka cast!poz za slavka!

veljko

pre 14 godina

Svaka šast na pobedi, ali i prošle godine je bilo 71-70 za zvezdu i posle toga roken roll. Istorija će se ponoviti i ove godine. Zato slatko sanjajte cigani

Sikiriki

pre 14 godina

Rasic neverovatnom brzinom napreduju iz utakmice u utakmicu. Posle evroligaskig -5 indeksnih poena ovoga puta je ima -0 :) Igra covek 15 min i indek mu NULA. A BOUROUSIS za 12 minuta u evrloligaskoj utakmici ostvari indeks od +32 :)

Ziwe

pre 14 godina

neko rece pre utakmice:,,Vec vidim naslov Maric zakucao Zvezdu!!!xaxaxaxaxaxaxax,Ipak ce biti:BEJLI ZAKUCAO PARTIZAN!!!!
(delija, 20. novembar 2009 00:02)

Sad mozes da se pozz sa njim :)))

divac

pre 14 godina

ok Dule probao si sa ovim igracima ne ide,mislim da je pravo vreme da se dovede POJACANJE, ali POJACANJE gospodo iz uprave jer sa ovim timom nemamo sta da trazimo ni u NLB,a narocito u Evropi,a i cigani ce nam uzeti titulu 99 posto ne budemo li odreagovali odmah...Vranes,Rasic napolje i dodati malo kesa za jednog ekstra sutera,ako zelimo rezultate ove godine,a ako ne recite da se ne nerviram vise zbog debilnih Vranesa i Rasica...

markozgb

pre 14 godina

Stavanger-Frisk-1(+),Skelleftea-Sodertalje-1(+),LAL-Bulls-(+),Linkoping-Djurgarden-1(+),Real-Joventut-1(+),Sarpsborg-Manglerud-1(+),Frolunda-Brynas-1(+),Zurich-Zug-1x(+),Ldu Quito-R.P-1(+).partizan-Zvezda-1X!(-)...
100kn(15eura)-2640kn(oko 370 eura) .Tugo moja prijeđi na drugoga..

bolton

pre 14 godina

Realno, ni jedni pojma nemaju...u Partizanu jedino sto vredi jeste plej Mekkaleb i Maric, ostali ne mogu ni u da im pridju, pogotovo Sinovec, Rasic, Veseli( ocajno u poslednjim utakmicama ), a o Vranesu i da ne govorim...i jos mladim igracima fali tog nekog iskustva za ovakve tekme, mada tih mladih ima i dobrih, ali u drugim klubovima.Sve u svemu, Partizan nece daleko dogurati u ovoj sezoni, to je sigurno, ali u nekim narednim...

Felix

pre 14 godina

Pricam od pocetka sezone da je menadjment Partizana missmenadjment . Tuzno je gledati kako bezidejno dobacuju loptu Maricu koji nezna da vrati bez obzira shto tri igraca mu vise na ledjima . A Maric je najbolji ove sezone.

Da se razumemo komshinica bez Pesica i sa Bejlijem takodje tuga .. Idite iza zgrade na teren i nacice te boljeg od Bejlija . Radivojevic prijateljsko pojacanje nadam se da moze bolje jer igra kao da ima 34 godine .

E Srbijo gledali ste juce derbi .