Ponedeljak, 16.11.2009.

20:45

Antić: 'Uživamo u treninzima'

Reprezentacija Srbije održala je u ponedeljak popodne prvi trening u Londonu dva dana uoči prijateljske utakmice sa Južnom Korejom na ‘Krejven Kotidžu’.

Izvor: B92

Antiæ: 'Uživamo u treninzima' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Rale

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa Fulham-ovog stadiona i mogu vam prijaviti da na treningu nije bilo Krasica, a nema ga ni u hotelu (nasi momci trenutno shopinguju na High Street Kensington-u). Razgovori za prelaz u neki engleski klub??? Vrlo verovatno!!! :-)

Srdjan

pre 14 godina

Vala ste dosadni sa Nitkovim i Rambom. Imamo sasvim dobre igrace i bez njih, zasto pravite problem tamo gdje ga nema. Jesmo li prosli grupu? JESMO; Je li pobjedjuju kada treba? DA. Šta hoćete više, zasto kvarite atmosferu koja je jedva ponovo vraćena. Rambo je dobar, ali je pitanje hoće li doživiti mondijal, koliko godina ima!!? Ovo za Ramba ne mislim doslovno, naravno!!! Nitkov će biti pozvan kada bude trebalo da bude pozvan, nemojte se sekirati, njegovo vrijeme dolazi.

djordje petrovic

pre 14 godina

LjUDI!!!!Molim vas,al kad vas molim,ostavite Antica;petrovica;Milijasa,Pantelica i ostale vise na miru...Pa ljudi,mi bolje nemamo...Pa niste vi vodili Real Madrid,Barselonu,Atletiko,SEltu...Niste vi osvojili duplu krunu u SPANSKOJ LIGI da mozete govoriti dal treba da igra ovaj ili onaj!!!Zna se ko to najbolje zna,pa nas najbolji i najpriznatiji fudbalski strucnjak-Radomir Antic!Ne radite od njega ono sto ste od Petkovica,molim vas!I jos nesto,svi oni koji misle da Rambo Petkovic treba da igra za reprezentaciju,to je trebalo zahtjevati i traziti prije 6-7 god. kod drugih strucnjaka,kad je covjek bio u najboljim godinama,a ne sad kad ima skoro 40...svaka njemu cast,al na ljudima od 40 godina se ne pravi buducnost reprezentacije!!!Hvala na razumjevanju!!!NAPRIJED ANTICU I SRBIJO

karaboban

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)



jos slovenci stignu uhvatit vlak za afriku

zli

pre 14 godina

Zvezdasice prvo procitaj komentar pa ga svaris u mozgu i onda reagujes. Prvo kroz sve medije danima slusamo kako nasi momci lepo napreduju, uzivaju kako se taktika sprovodi u delo kako slusaju i onda prvo pitanje selektoru zasto igra ovaj ili onaj. To su sve uglavnom placeni novinari ja ne kazem da Partizan to ne radi ali je vise sramota da napadamo ovog coveka. Nikada nismo igrali lepsi i bolji fudbal od ovog sada. Verovatno nece da pozove Petkovica jer zna koliku je losu atmosferu pravio taj covek. Pitajte vaseg batq Djoru. Ninkov mu trenutno nije potreban a on i sam govori da imamo pobednicki tim a takav se ne menja. Takav je slucaj i sa Kezmanom sto Pantelic moze sa loptom ovaj moze sa limunom ali je los covek i ne treba nam. Kad pominjem Zvezdu mislim da je godinama radili na unistenju Srpske kosarke sada se sve vise ukljucuje i u fudbal. Dokaz za to je milion a ovaj forum uglavnom izgleda jaaa buu uaaa nema pravih kritika ili dokaza. Da se malo razumete u fudbal videli bi da je taj Petrovic odigrao odlicno i prestali bi ali mi smo SRBI.

radoslav

pre 14 godina

Bravo za čoveka koji ima nick mojeime. Ovaj narod i nazovi navijači zaista ne zaslužuju. Muka mi je zaista od gluposti koje pojedinci pišu. Pojedinci koji se zaista ne razumeju u sport i fudbal posebno. Ostrašćeni, iskompleksirani tzv. navijači, molim Vas prestanite da lupate gluposti!

radoslav

pre 14 godina

I još nešto... Nekulturno je mešati se bilo kome u bilo koji posao. Bio to Antić, Dujković, Ivković, ti ljudi imaju iza sebe ljude kojima odgovaraju. Oni ne odgovaraju nama, gledaocima, navijačima u krajnjoj liniji. I uopšte mi nije jasno odakle Vama pravo da se mešate.

SSSS

pre 14 godina

A to sto su se vece pred odlazak u Hotelu Prezident svadjali igraci i Antic sa jedne i Tole Karadzic sa druge strane, to ce da se precutkuje dok jednom samo ne pukne tikva. Predmet svadje je naravno odluka Tole Karadzica da se premije obecane za plasman na SP prepolove jer se matori vuk setio da kaze igracima kako su sada okolnosti promenjene i ne mogu da dobiju toliko para posto je fudbalski savez usao u projekat pravljenja kuce fudbala za koju je dobijena lokacija. Tu svadju cuo je svako ko je te veveri bio u sali hotela Prezident jer su ucesnici u njoj bili vise nego glasni, culi su i prisutni novinari ali zbog "viseg" interesa i mira u kuci svi su spremni da cute i da to guraju pod tepih, a tepih ce se verovatno otresti i istresti kao i uvek do sada negde tokom svetskog prvenstva, a mi pored ekrana cemo se pitati kako je moguce da nas opet neko odvali sa 5 golova razlike i sta se to desilo sa ekipom koja je tako dobro igrala u kvalifikacijama. Uvek ista prica, manji deo glumaca u njoj je razlicit (igraci i rukovodstvo saveza) a veci deo (svi mi u publici) je uvek isti.

Samo tako....

pre 14 godina

Gospodine Anticu molim vas pozovite Dejana Ramba Petkovica u reprezentaciju za mondijal....Ne mora da igra,samo da bude deo!!!!Na prvenstvu odlucuje jedna lopta,jedan korner,jedan dobar centarsut,jedna inspiracija a Rambo moze sigurno da izdrzi 20 min na vrhunskom nivou,zna da stane na loptu i neverovatno izvodi slobodnjake i kornere a to na fali.....Pa Mihajlovica smo trpeli u reprezentaciji samo zbog njegovih fenomenalnih slobodnjaka i kornera!!!!Rambo mora u Afriku,pa zar je moguce da bi njega Brazilci pozvali u reprezentaciju da mogu,covek ce da bude na Marakani u kuci slavnih u istom kosu sa Peleom,Ronaldom..... a ni minut u reprezentaciji!!!!Godine nisu bitne na svetskom prvenstvu,primer Larson,Mateus bitan je rezultat,jer za ovge mlade "nade" Petrovica,Rukavinu,Lekica,i ostale ima vremena!!!!Nemoj te sve kvariti zbog para i buducih transfera!!!!!Budite jednom pravi...

dux gab

pre 14 godina

@zli

prijatelju koji je tvoj problem jel ti provaljujes da samo ti dajes komentar o zvezdi na tekst o pripremama reprezentacije!! Upravo to sto kazes, koliko su pojedinci bezobzirni. Pa partizanovog Petrovica pljuju svi i Grobari i Delije i ostali (ja ne znam nemam priliku cesto da gledam utakmice Srbije) pa ko onda vrsi pritisak... Uostalom mozda niko i ne vrsi. Pustimo Antica da radi svoj posao, mislim da ipak on ima zvanje i znanje selektora, a ne mi.

bas_pratim

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Neverovatno ! Covek rece i ostade ziv ! Od 11 prvotimaca 7 su bivsi zvezdini igraci !
Eto vidite kako je reprezentacija propala zato sto se umesase ovi bivsi zvezdini igraci !


p.s. Nije mi bitno ko igra, sto se mene tice neka igra 11 fudbalera iz srpske lige ako ima rezultata !

roman empire

pre 14 godina

Evo za sve forumase jedna pitalica:Ako sve Irce stavimo na severnu tribinu,a sve Koreance na juznu tribinu.Na kom mestu na stadionu je moguce sve te navijace skupiti zajedno???
Odgovor:PA U VIDICEVOM DZEPU,on ima dovoljno dubok dzep za sve.
A sta dobijete kada spojite Bambi i Lane? Dobijete JELENIZACIJU SRBIJE!
A znate kako se zove mesto onih koji gube od ORLOVA,zove se ORLOVACA.
A znate kako se zove najstariji Juzno Korejski fudbaler:PARK iz doba JURE....
mogao bi i jos ali me mrzi.Pozdrav svima,napred Srbija i pocivajte u miru postovani Srpski sveche.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

ZLI Ja ne mogu da verujem da postoje mozgovi koji mogu da napisu komentar poput ovog lika,ali stvarno ne mogu da verujem!!! JBT B92 je zeleo da nam docara atmosferu iz reprezentacije,da nam prenese reci gospodina Antica kako se dobro trenira,kako uzivaju da rade zajedno,kako.....I na sve to ti pises o CRVENOJ ZVEZDI,o nasem sampionatu,tabeli.Zvezda prva zato sto vi igrate u Evropi.Ma hajde!!!! I prosle sezone ste igrali u Evropi,zar ne? Koji ste bili na tabeli? Ili ste mozda prosle sezone igrali u Aziji? da,tu nebulozu je izjavio jedan vas inteligentni fudbaler,a ti kao i svaki grobar,kao i svaki vas fudbaler prospete takvu glupost i onda se radujete kao mala deca i so je jos gore poverujete u sve to!! I jos na sve to lik pise;u sportu kada udju Zvezdini igraci,taj sport propada.sto je jos gore to pise na temu fudbala,gde nam u reprezentaciji igraju 70% igraca koji su nosili dres iste te CRVENE ZVEZDE (LUKOVIC,STOJKOVIC, VIDIC, STANKOVIC, MILIJAS,JANKOVIC,PANTELIC, ZIGIC,sada i LEKIC,DISLJENKOVIC..) I svi ti Zvezdasi zajedno sa krasicem,Suboticem,Jovanovicem...Su nasu srbiju odveli na najvecu smotru fudbala na Svetsko prvenstvo!!! Momak,znamo da ti nije lako,sto zbog tabele,sto zbog izbora i sastava nase reprezentacije koja funkcionise perfektno,pa kada na sve to dodamo i nasu ligu,tabelu....Jasno nam je zasto si pukao i zato te razumemo sto si napisao dve najvece provale na nasem B92!!!

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

@zli

al´ bi tebi bilo dosadno u životu da nema zvezde. ja se za života nisam toliko bavio partizanom, koliko si ti u jednom tvom komentaru... to dovoljno govori.
samo ti čekaj derbi.

Neven je sam rekao da je za Vidica jos uvek malo dete

pre 14 godina

Nema puno veze sa temom ali ima sa suboticem za koga Manceter City nudi Dortmundu 22.000.000
(posmatrac iz daleka, 16. novembar 2009 16:53)
E ako Subotic vredi 22 miliona, Bane Ivanovic vredi bar 122!

Marko

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Sta li izbunca ovaj :D

sava

pre 14 godina

Verovao sam u Antica dok nije poceo da prodaje trecerazredne igrace poput Petrovica. Jos nesto, selektor koji ne poziva u tim najveceg srpskog fudbalera u ovom trenutku, RAMBA PETKOVICA, ne zasluzuje moje poverenje.

zli

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.

euskadi

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)

nemoj. a sta ako odu slovenci?

grobar_mk

pre 14 godina

e zamislite sada ji-sung parka ... kako on trci, koliko pretrci ... pomnozite to sa 10!
dobicete roj pcela na fudbalskom terenu... bice opasno :D
ali navijam svim srcem!!!! i verujem u pobedu!!!

Lanejovanovic

pre 14 godina

I treba da bude minut cutanja... to je najmanje sto nasi momci i navijaci koji su tamo mogu da ucine za ispracaj Patrijarha...
Slava mu!!!

djordje petrovic

pre 14 godina

Treba i ovu utakmicu maksimalno odigrati,u sto ne sumljam...Zbog rang liste,zbog samopouzdanja,zbog uigravanja drugih varijanti...Nimalo ne sumljam u Antica,iako se grozim na pojedine komentare "nasih"ljudi,koji misle da cine dobro nekome time sto kritikuju selektora,igrace,igru itd...Samo naprijed Srbijo,imas punu podrsku od onih koji te iskreno vole...

mojeime

pre 14 godina

Selektore drago mi je zbog vas i igraca,ali izgleda da ljudi u Srbiji nisu zasluzili ovaj uspeh.
Samo da par puta svratite na ovaj sajt i da procitate kakve se ovde sve zamerke traze i kakvih strucnjaka ima...

Valjda cemo i mi promeniti mentalitet jednog dana. :/

Era

pre 14 godina

Sve je to lepo ali ne treba se mnogo opustiti jer kad se setimo proslog SP neki su u medijima davali i bronzanu medalju a svi znamo kako smo prosli....mada Antic je pametan covek valjda nece dopustiti da se obrukamo kao prosli put....samo da se ne pobijemo izmedju sebe i sve ce biti super....

Realann

pre 14 godina

Mislim da pametno zborim :) Kad bi rekli Anticu ovo shto su rekli Dujkovicu da uradi, tj. da pusti igrace, mislim da bi Antara otishao sa selektorskog mesta pre nego shto bi igraci stigli u klubove :)

mojeime

pre 14 godina

Selektore drago mi je zbog vas i igraca,ali izgleda da ljudi u Srbiji nisu zasluzili ovaj uspeh.
Samo da par puta svratite na ovaj sajt i da procitate kakve se ovde sve zamerke traze i kakvih strucnjaka ima...

Valjda cemo i mi promeniti mentalitet jednog dana. :/

Lanejovanovic

pre 14 godina

I treba da bude minut cutanja... to je najmanje sto nasi momci i navijaci koji su tamo mogu da ucine za ispracaj Patrijarha...
Slava mu!!!

Era

pre 14 godina

Sve je to lepo ali ne treba se mnogo opustiti jer kad se setimo proslog SP neki su u medijima davali i bronzanu medalju a svi znamo kako smo prosli....mada Antic je pametan covek valjda nece dopustiti da se obrukamo kao prosli put....samo da se ne pobijemo izmedju sebe i sve ce biti super....

Realann

pre 14 godina

Mislim da pametno zborim :) Kad bi rekli Anticu ovo shto su rekli Dujkovicu da uradi, tj. da pusti igrace, mislim da bi Antara otishao sa selektorskog mesta pre nego shto bi igraci stigli u klubove :)

grobar_mk

pre 14 godina

e zamislite sada ji-sung parka ... kako on trci, koliko pretrci ... pomnozite to sa 10!
dobicete roj pcela na fudbalskom terenu... bice opasno :D
ali navijam svim srcem!!!! i verujem u pobedu!!!

djordje petrovic

pre 14 godina

Treba i ovu utakmicu maksimalno odigrati,u sto ne sumljam...Zbog rang liste,zbog samopouzdanja,zbog uigravanja drugih varijanti...Nimalo ne sumljam u Antica,iako se grozim na pojedine komentare "nasih"ljudi,koji misle da cine dobro nekome time sto kritikuju selektora,igrace,igru itd...Samo naprijed Srbijo,imas punu podrsku od onih koji te iskreno vole...

zli

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

ZLI Ja ne mogu da verujem da postoje mozgovi koji mogu da napisu komentar poput ovog lika,ali stvarno ne mogu da verujem!!! JBT B92 je zeleo da nam docara atmosferu iz reprezentacije,da nam prenese reci gospodina Antica kako se dobro trenira,kako uzivaju da rade zajedno,kako.....I na sve to ti pises o CRVENOJ ZVEZDI,o nasem sampionatu,tabeli.Zvezda prva zato sto vi igrate u Evropi.Ma hajde!!!! I prosle sezone ste igrali u Evropi,zar ne? Koji ste bili na tabeli? Ili ste mozda prosle sezone igrali u Aziji? da,tu nebulozu je izjavio jedan vas inteligentni fudbaler,a ti kao i svaki grobar,kao i svaki vas fudbaler prospete takvu glupost i onda se radujete kao mala deca i so je jos gore poverujete u sve to!! I jos na sve to lik pise;u sportu kada udju Zvezdini igraci,taj sport propada.sto je jos gore to pise na temu fudbala,gde nam u reprezentaciji igraju 70% igraca koji su nosili dres iste te CRVENE ZVEZDE (LUKOVIC,STOJKOVIC, VIDIC, STANKOVIC, MILIJAS,JANKOVIC,PANTELIC, ZIGIC,sada i LEKIC,DISLJENKOVIC..) I svi ti Zvezdasi zajedno sa krasicem,Suboticem,Jovanovicem...Su nasu srbiju odveli na najvecu smotru fudbala na Svetsko prvenstvo!!! Momak,znamo da ti nije lako,sto zbog tabele,sto zbog izbora i sastava nase reprezentacije koja funkcionise perfektno,pa kada na sve to dodamo i nasu ligu,tabelu....Jasno nam je zasto si pukao i zato te razumemo sto si napisao dve najvece provale na nasem B92!!!

SSSS

pre 14 godina

A to sto su se vece pred odlazak u Hotelu Prezident svadjali igraci i Antic sa jedne i Tole Karadzic sa druge strane, to ce da se precutkuje dok jednom samo ne pukne tikva. Predmet svadje je naravno odluka Tole Karadzica da se premije obecane za plasman na SP prepolove jer se matori vuk setio da kaze igracima kako su sada okolnosti promenjene i ne mogu da dobiju toliko para posto je fudbalski savez usao u projekat pravljenja kuce fudbala za koju je dobijena lokacija. Tu svadju cuo je svako ko je te veveri bio u sali hotela Prezident jer su ucesnici u njoj bili vise nego glasni, culi su i prisutni novinari ali zbog "viseg" interesa i mira u kuci svi su spremni da cute i da to guraju pod tepih, a tepih ce se verovatno otresti i istresti kao i uvek do sada negde tokom svetskog prvenstva, a mi pored ekrana cemo se pitati kako je moguce da nas opet neko odvali sa 5 golova razlike i sta se to desilo sa ekipom koja je tako dobro igrala u kvalifikacijama. Uvek ista prica, manji deo glumaca u njoj je razlicit (igraci i rukovodstvo saveza) a veci deo (svi mi u publici) je uvek isti.

Neven je sam rekao da je za Vidica jos uvek malo dete

pre 14 godina

Nema puno veze sa temom ali ima sa suboticem za koga Manceter City nudi Dortmundu 22.000.000
(posmatrac iz daleka, 16. novembar 2009 16:53)
E ako Subotic vredi 22 miliona, Bane Ivanovic vredi bar 122!

euskadi

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)

nemoj. a sta ako odu slovenci?

Marko

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Sta li izbunca ovaj :D

roman empire

pre 14 godina

Evo za sve forumase jedna pitalica:Ako sve Irce stavimo na severnu tribinu,a sve Koreance na juznu tribinu.Na kom mestu na stadionu je moguce sve te navijace skupiti zajedno???
Odgovor:PA U VIDICEVOM DZEPU,on ima dovoljno dubok dzep za sve.
A sta dobijete kada spojite Bambi i Lane? Dobijete JELENIZACIJU SRBIJE!
A znate kako se zove mesto onih koji gube od ORLOVA,zove se ORLOVACA.
A znate kako se zove najstariji Juzno Korejski fudbaler:PARK iz doba JURE....
mogao bi i jos ali me mrzi.Pozdrav svima,napred Srbija i pocivajte u miru postovani Srpski sveche.

djordje petrovic

pre 14 godina

LjUDI!!!!Molim vas,al kad vas molim,ostavite Antica;petrovica;Milijasa,Pantelica i ostale vise na miru...Pa ljudi,mi bolje nemamo...Pa niste vi vodili Real Madrid,Barselonu,Atletiko,SEltu...Niste vi osvojili duplu krunu u SPANSKOJ LIGI da mozete govoriti dal treba da igra ovaj ili onaj!!!Zna se ko to najbolje zna,pa nas najbolji i najpriznatiji fudbalski strucnjak-Radomir Antic!Ne radite od njega ono sto ste od Petkovica,molim vas!I jos nesto,svi oni koji misle da Rambo Petkovic treba da igra za reprezentaciju,to je trebalo zahtjevati i traziti prije 6-7 god. kod drugih strucnjaka,kad je covjek bio u najboljim godinama,a ne sad kad ima skoro 40...svaka njemu cast,al na ljudima od 40 godina se ne pravi buducnost reprezentacije!!!Hvala na razumjevanju!!!NAPRIJED ANTICU I SRBIJO

karaboban

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)



jos slovenci stignu uhvatit vlak za afriku

radoslav

pre 14 godina

I još nešto... Nekulturno je mešati se bilo kome u bilo koji posao. Bio to Antić, Dujković, Ivković, ti ljudi imaju iza sebe ljude kojima odgovaraju. Oni ne odgovaraju nama, gledaocima, navijačima u krajnjoj liniji. I uopšte mi nije jasno odakle Vama pravo da se mešate.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

@zli

al´ bi tebi bilo dosadno u životu da nema zvezde. ja se za života nisam toliko bavio partizanom, koliko si ti u jednom tvom komentaru... to dovoljno govori.
samo ti čekaj derbi.

bas_pratim

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Neverovatno ! Covek rece i ostade ziv ! Od 11 prvotimaca 7 su bivsi zvezdini igraci !
Eto vidite kako je reprezentacija propala zato sto se umesase ovi bivsi zvezdini igraci !


p.s. Nije mi bitno ko igra, sto se mene tice neka igra 11 fudbalera iz srpske lige ako ima rezultata !

Srdjan

pre 14 godina

Vala ste dosadni sa Nitkovim i Rambom. Imamo sasvim dobre igrace i bez njih, zasto pravite problem tamo gdje ga nema. Jesmo li prosli grupu? JESMO; Je li pobjedjuju kada treba? DA. Šta hoćete više, zasto kvarite atmosferu koja je jedva ponovo vraćena. Rambo je dobar, ali je pitanje hoće li doživiti mondijal, koliko godina ima!!? Ovo za Ramba ne mislim doslovno, naravno!!! Nitkov će biti pozvan kada bude trebalo da bude pozvan, nemojte se sekirati, njegovo vrijeme dolazi.

Samo tako....

pre 14 godina

Gospodine Anticu molim vas pozovite Dejana Ramba Petkovica u reprezentaciju za mondijal....Ne mora da igra,samo da bude deo!!!!Na prvenstvu odlucuje jedna lopta,jedan korner,jedan dobar centarsut,jedna inspiracija a Rambo moze sigurno da izdrzi 20 min na vrhunskom nivou,zna da stane na loptu i neverovatno izvodi slobodnjake i kornere a to na fali.....Pa Mihajlovica smo trpeli u reprezentaciji samo zbog njegovih fenomenalnih slobodnjaka i kornera!!!!Rambo mora u Afriku,pa zar je moguce da bi njega Brazilci pozvali u reprezentaciju da mogu,covek ce da bude na Marakani u kuci slavnih u istom kosu sa Peleom,Ronaldom..... a ni minut u reprezentaciji!!!!Godine nisu bitne na svetskom prvenstvu,primer Larson,Mateus bitan je rezultat,jer za ovge mlade "nade" Petrovica,Rukavinu,Lekica,i ostale ima vremena!!!!Nemoj te sve kvariti zbog para i buducih transfera!!!!!Budite jednom pravi...

radoslav

pre 14 godina

Bravo za čoveka koji ima nick mojeime. Ovaj narod i nazovi navijači zaista ne zaslužuju. Muka mi je zaista od gluposti koje pojedinci pišu. Pojedinci koji se zaista ne razumeju u sport i fudbal posebno. Ostrašćeni, iskompleksirani tzv. navijači, molim Vas prestanite da lupate gluposti!

Rale

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa Fulham-ovog stadiona i mogu vam prijaviti da na treningu nije bilo Krasica, a nema ga ni u hotelu (nasi momci trenutno shopinguju na High Street Kensington-u). Razgovori za prelaz u neki engleski klub??? Vrlo verovatno!!! :-)

dux gab

pre 14 godina

@zli

prijatelju koji je tvoj problem jel ti provaljujes da samo ti dajes komentar o zvezdi na tekst o pripremama reprezentacije!! Upravo to sto kazes, koliko su pojedinci bezobzirni. Pa partizanovog Petrovica pljuju svi i Grobari i Delije i ostali (ja ne znam nemam priliku cesto da gledam utakmice Srbije) pa ko onda vrsi pritisak... Uostalom mozda niko i ne vrsi. Pustimo Antica da radi svoj posao, mislim da ipak on ima zvanje i znanje selektora, a ne mi.

zli

pre 14 godina

Zvezdasice prvo procitaj komentar pa ga svaris u mozgu i onda reagujes. Prvo kroz sve medije danima slusamo kako nasi momci lepo napreduju, uzivaju kako se taktika sprovodi u delo kako slusaju i onda prvo pitanje selektoru zasto igra ovaj ili onaj. To su sve uglavnom placeni novinari ja ne kazem da Partizan to ne radi ali je vise sramota da napadamo ovog coveka. Nikada nismo igrali lepsi i bolji fudbal od ovog sada. Verovatno nece da pozove Petkovica jer zna koliku je losu atmosferu pravio taj covek. Pitajte vaseg batq Djoru. Ninkov mu trenutno nije potreban a on i sam govori da imamo pobednicki tim a takav se ne menja. Takav je slucaj i sa Kezmanom sto Pantelic moze sa loptom ovaj moze sa limunom ali je los covek i ne treba nam. Kad pominjem Zvezdu mislim da je godinama radili na unistenju Srpske kosarke sada se sve vise ukljucuje i u fudbal. Dokaz za to je milion a ovaj forum uglavnom izgleda jaaa buu uaaa nema pravih kritika ili dokaza. Da se malo razumete u fudbal videli bi da je taj Petrovic odigrao odlicno i prestali bi ali mi smo SRBI.

sava

pre 14 godina

Verovao sam u Antica dok nije poceo da prodaje trecerazredne igrace poput Petrovica. Jos nesto, selektor koji ne poziva u tim najveceg srpskog fudbalera u ovom trenutku, RAMBA PETKOVICA, ne zasluzuje moje poverenje.

zli

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.

sava

pre 14 godina

Verovao sam u Antica dok nije poceo da prodaje trecerazredne igrace poput Petrovica. Jos nesto, selektor koji ne poziva u tim najveceg srpskog fudbalera u ovom trenutku, RAMBA PETKOVICA, ne zasluzuje moje poverenje.

euskadi

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)

nemoj. a sta ako odu slovenci?

zli

pre 14 godina

Zvezdasice prvo procitaj komentar pa ga svaris u mozgu i onda reagujes. Prvo kroz sve medije danima slusamo kako nasi momci lepo napreduju, uzivaju kako se taktika sprovodi u delo kako slusaju i onda prvo pitanje selektoru zasto igra ovaj ili onaj. To su sve uglavnom placeni novinari ja ne kazem da Partizan to ne radi ali je vise sramota da napadamo ovog coveka. Nikada nismo igrali lepsi i bolji fudbal od ovog sada. Verovatno nece da pozove Petkovica jer zna koliku je losu atmosferu pravio taj covek. Pitajte vaseg batq Djoru. Ninkov mu trenutno nije potreban a on i sam govori da imamo pobednicki tim a takav se ne menja. Takav je slucaj i sa Kezmanom sto Pantelic moze sa loptom ovaj moze sa limunom ali je los covek i ne treba nam. Kad pominjem Zvezdu mislim da je godinama radili na unistenju Srpske kosarke sada se sve vise ukljucuje i u fudbal. Dokaz za to je milion a ovaj forum uglavnom izgleda jaaa buu uaaa nema pravih kritika ili dokaza. Da se malo razumete u fudbal videli bi da je taj Petrovic odigrao odlicno i prestali bi ali mi smo SRBI.

mojeime

pre 14 godina

Selektore drago mi je zbog vas i igraca,ali izgleda da ljudi u Srbiji nisu zasluzili ovaj uspeh.
Samo da par puta svratite na ovaj sajt i da procitate kakve se ovde sve zamerke traze i kakvih strucnjaka ima...

Valjda cemo i mi promeniti mentalitet jednog dana. :/

Marko

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Sta li izbunca ovaj :D

Srdjan

pre 14 godina

Vala ste dosadni sa Nitkovim i Rambom. Imamo sasvim dobre igrace i bez njih, zasto pravite problem tamo gdje ga nema. Jesmo li prosli grupu? JESMO; Je li pobjedjuju kada treba? DA. Šta hoćete više, zasto kvarite atmosferu koja je jedva ponovo vraćena. Rambo je dobar, ali je pitanje hoće li doživiti mondijal, koliko godina ima!!? Ovo za Ramba ne mislim doslovno, naravno!!! Nitkov će biti pozvan kada bude trebalo da bude pozvan, nemojte se sekirati, njegovo vrijeme dolazi.

Samo tako....

pre 14 godina

Gospodine Anticu molim vas pozovite Dejana Ramba Petkovica u reprezentaciju za mondijal....Ne mora da igra,samo da bude deo!!!!Na prvenstvu odlucuje jedna lopta,jedan korner,jedan dobar centarsut,jedna inspiracija a Rambo moze sigurno da izdrzi 20 min na vrhunskom nivou,zna da stane na loptu i neverovatno izvodi slobodnjake i kornere a to na fali.....Pa Mihajlovica smo trpeli u reprezentaciji samo zbog njegovih fenomenalnih slobodnjaka i kornera!!!!Rambo mora u Afriku,pa zar je moguce da bi njega Brazilci pozvali u reprezentaciju da mogu,covek ce da bude na Marakani u kuci slavnih u istom kosu sa Peleom,Ronaldom..... a ni minut u reprezentaciji!!!!Godine nisu bitne na svetskom prvenstvu,primer Larson,Mateus bitan je rezultat,jer za ovge mlade "nade" Petrovica,Rukavinu,Lekica,i ostale ima vremena!!!!Nemoj te sve kvariti zbog para i buducih transfera!!!!!Budite jednom pravi...

Lanejovanovic

pre 14 godina

I treba da bude minut cutanja... to je najmanje sto nasi momci i navijaci koji su tamo mogu da ucine za ispracaj Patrijarha...
Slava mu!!!

radoslav

pre 14 godina

I još nešto... Nekulturno je mešati se bilo kome u bilo koji posao. Bio to Antić, Dujković, Ivković, ti ljudi imaju iza sebe ljude kojima odgovaraju. Oni ne odgovaraju nama, gledaocima, navijačima u krajnjoj liniji. I uopšte mi nije jasno odakle Vama pravo da se mešate.

roman empire

pre 14 godina

Evo za sve forumase jedna pitalica:Ako sve Irce stavimo na severnu tribinu,a sve Koreance na juznu tribinu.Na kom mestu na stadionu je moguce sve te navijace skupiti zajedno???
Odgovor:PA U VIDICEVOM DZEPU,on ima dovoljno dubok dzep za sve.
A sta dobijete kada spojite Bambi i Lane? Dobijete JELENIZACIJU SRBIJE!
A znate kako se zove mesto onih koji gube od ORLOVA,zove se ORLOVACA.
A znate kako se zove najstariji Juzno Korejski fudbaler:PARK iz doba JURE....
mogao bi i jos ali me mrzi.Pozdrav svima,napred Srbija i pocivajte u miru postovani Srpski sveche.

djordje petrovic

pre 14 godina

Treba i ovu utakmicu maksimalno odigrati,u sto ne sumljam...Zbog rang liste,zbog samopouzdanja,zbog uigravanja drugih varijanti...Nimalo ne sumljam u Antica,iako se grozim na pojedine komentare "nasih"ljudi,koji misle da cine dobro nekome time sto kritikuju selektora,igrace,igru itd...Samo naprijed Srbijo,imas punu podrsku od onih koji te iskreno vole...

ZVEZDASICA

pre 14 godina

ZLI Ja ne mogu da verujem da postoje mozgovi koji mogu da napisu komentar poput ovog lika,ali stvarno ne mogu da verujem!!! JBT B92 je zeleo da nam docara atmosferu iz reprezentacije,da nam prenese reci gospodina Antica kako se dobro trenira,kako uzivaju da rade zajedno,kako.....I na sve to ti pises o CRVENOJ ZVEZDI,o nasem sampionatu,tabeli.Zvezda prva zato sto vi igrate u Evropi.Ma hajde!!!! I prosle sezone ste igrali u Evropi,zar ne? Koji ste bili na tabeli? Ili ste mozda prosle sezone igrali u Aziji? da,tu nebulozu je izjavio jedan vas inteligentni fudbaler,a ti kao i svaki grobar,kao i svaki vas fudbaler prospete takvu glupost i onda se radujete kao mala deca i so je jos gore poverujete u sve to!! I jos na sve to lik pise;u sportu kada udju Zvezdini igraci,taj sport propada.sto je jos gore to pise na temu fudbala,gde nam u reprezentaciji igraju 70% igraca koji su nosili dres iste te CRVENE ZVEZDE (LUKOVIC,STOJKOVIC, VIDIC, STANKOVIC, MILIJAS,JANKOVIC,PANTELIC, ZIGIC,sada i LEKIC,DISLJENKOVIC..) I svi ti Zvezdasi zajedno sa krasicem,Suboticem,Jovanovicem...Su nasu srbiju odveli na najvecu smotru fudbala na Svetsko prvenstvo!!! Momak,znamo da ti nije lako,sto zbog tabele,sto zbog izbora i sastava nase reprezentacije koja funkcionise perfektno,pa kada na sve to dodamo i nasu ligu,tabelu....Jasno nam je zasto si pukao i zato te razumemo sto si napisao dve najvece provale na nasem B92!!!

Era

pre 14 godina

Sve je to lepo ali ne treba se mnogo opustiti jer kad se setimo proslog SP neki su u medijima davali i bronzanu medalju a svi znamo kako smo prosli....mada Antic je pametan covek valjda nece dopustiti da se obrukamo kao prosli put....samo da se ne pobijemo izmedju sebe i sve ce biti super....

Realann

pre 14 godina

Mislim da pametno zborim :) Kad bi rekli Anticu ovo shto su rekli Dujkovicu da uradi, tj. da pusti igrace, mislim da bi Antara otishao sa selektorskog mesta pre nego shto bi igraci stigli u klubove :)

grobar_mk

pre 14 godina

e zamislite sada ji-sung parka ... kako on trci, koliko pretrci ... pomnozite to sa 10!
dobicete roj pcela na fudbalskom terenu... bice opasno :D
ali navijam svim srcem!!!! i verujem u pobedu!!!

dux gab

pre 14 godina

@zli

prijatelju koji je tvoj problem jel ti provaljujes da samo ti dajes komentar o zvezdi na tekst o pripremama reprezentacije!! Upravo to sto kazes, koliko su pojedinci bezobzirni. Pa partizanovog Petrovica pljuju svi i Grobari i Delije i ostali (ja ne znam nemam priliku cesto da gledam utakmice Srbije) pa ko onda vrsi pritisak... Uostalom mozda niko i ne vrsi. Pustimo Antica da radi svoj posao, mislim da ipak on ima zvanje i znanje selektora, a ne mi.

SSSS

pre 14 godina

A to sto su se vece pred odlazak u Hotelu Prezident svadjali igraci i Antic sa jedne i Tole Karadzic sa druge strane, to ce da se precutkuje dok jednom samo ne pukne tikva. Predmet svadje je naravno odluka Tole Karadzica da se premije obecane za plasman na SP prepolove jer se matori vuk setio da kaze igracima kako su sada okolnosti promenjene i ne mogu da dobiju toliko para posto je fudbalski savez usao u projekat pravljenja kuce fudbala za koju je dobijena lokacija. Tu svadju cuo je svako ko je te veveri bio u sali hotela Prezident jer su ucesnici u njoj bili vise nego glasni, culi su i prisutni novinari ali zbog "viseg" interesa i mira u kuci svi su spremni da cute i da to guraju pod tepih, a tepih ce se verovatno otresti i istresti kao i uvek do sada negde tokom svetskog prvenstva, a mi pored ekrana cemo se pitati kako je moguce da nas opet neko odvali sa 5 golova razlike i sta se to desilo sa ekipom koja je tako dobro igrala u kvalifikacijama. Uvek ista prica, manji deo glumaca u njoj je razlicit (igraci i rukovodstvo saveza) a veci deo (svi mi u publici) je uvek isti.

Rale

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa Fulham-ovog stadiona i mogu vam prijaviti da na treningu nije bilo Krasica, a nema ga ni u hotelu (nasi momci trenutno shopinguju na High Street Kensington-u). Razgovori za prelaz u neki engleski klub??? Vrlo verovatno!!! :-)

Vračar navija za Zvezdu!

pre 14 godina

@zli

al´ bi tebi bilo dosadno u životu da nema zvezde. ja se za života nisam toliko bavio partizanom, koliko si ti u jednom tvom komentaru... to dovoljno govori.
samo ti čekaj derbi.

radoslav

pre 14 godina

Bravo za čoveka koji ima nick mojeime. Ovaj narod i nazovi navijači zaista ne zaslužuju. Muka mi je zaista od gluposti koje pojedinci pišu. Pojedinci koji se zaista ne razumeju u sport i fudbal posebno. Ostrašćeni, iskompleksirani tzv. navijači, molim Vas prestanite da lupate gluposti!

bas_pratim

pre 14 godina

Ne znam koliko ce jos izdrzati Antic ali koji smo mi bezobziran narod pa to je strasno. Pogotovo navijaci Zvezde i njihova uprava sa stalnim pritiscima. Propali klub koji je prvi samo zato sto ovaj drugi igra u Evropi. Guraju igraca koji igra dobro samo protiv mladog jarka. Videcemo te lidere na derbiju a pogotovo Srpskog Maradonu NINKOVA brate. Gde se Zvezda umesa taj sport propada.
(zli, 16. novembar 2009 23:25)

Neverovatno ! Covek rece i ostade ziv ! Od 11 prvotimaca 7 su bivsi zvezdini igraci !
Eto vidite kako je reprezentacija propala zato sto se umesase ovi bivsi zvezdini igraci !


p.s. Nije mi bitno ko igra, sto se mene tice neka igra 11 fudbalera iz srpske lige ako ima rezultata !

djordje petrovic

pre 14 godina

LjUDI!!!!Molim vas,al kad vas molim,ostavite Antica;petrovica;Milijasa,Pantelica i ostale vise na miru...Pa ljudi,mi bolje nemamo...Pa niste vi vodili Real Madrid,Barselonu,Atletiko,SEltu...Niste vi osvojili duplu krunu u SPANSKOJ LIGI da mozete govoriti dal treba da igra ovaj ili onaj!!!Zna se ko to najbolje zna,pa nas najbolji i najpriznatiji fudbalski strucnjak-Radomir Antic!Ne radite od njega ono sto ste od Petkovica,molim vas!I jos nesto,svi oni koji misle da Rambo Petkovic treba da igra za reprezentaciju,to je trebalo zahtjevati i traziti prije 6-7 god. kod drugih strucnjaka,kad je covjek bio u najboljim godinama,a ne sad kad ima skoro 40...svaka njemu cast,al na ljudima od 40 godina se ne pravi buducnost reprezentacije!!!Hvala na razumjevanju!!!NAPRIJED ANTICU I SRBIJO

Neven je sam rekao da je za Vidica jos uvek malo dete

pre 14 godina

Nema puno veze sa temom ali ima sa suboticem za koga Manceter City nudi Dortmundu 22.000.000
(posmatrac iz daleka, 16. novembar 2009 16:53)
E ako Subotic vredi 22 miliona, Bane Ivanovic vredi bar 122!

karaboban

pre 14 godina

Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? - Nogometasi ne idu u Juznu Afriku!!!
(Crkvina -Republika Srpska, 16. novembar 2009 21:10)



jos slovenci stignu uhvatit vlak za afriku